578s Gélo Hila Di jero Rajana Mega Jail images and subtitles

Anjeun parantos dituduhkeun kajahatan anu serius anjeun keukeuh anjeun henteu ngalakukeun. Anjeun sanés dugi ka dibuktikeun kaliru tangtu, tapi éta tanggal pangadilan bakal lami kanggo sumping. Samentawis waktos anjeun tempatna bakal janten tempat anu disebut Rajana Mega Jail. Anjeun masih ngora, teu pernah kantos ka bui sateuacanna sareng anjeun henteu parantos tangguh, jadina nalika anjeun dibawa ka lantai dimana anjeun bakal dipasang di imah anjeun henteu percanten kana naon anu anjeun tingali. Sél sél anu dipinuhan ku skor lalaki, ngajerit, ngajerit, dugi ka bar sareng ngancam anjeun. Éta huru-hara parah. Ngantosan anjeun dina sél anjeun panitia anu ngabageakeun 20 lalaki ambek-ambekan, lalaki bahaya. Anjeun teu cocog sareng lalaki ieu, tapi anjeun kedah tarung, teu nganggo kasalahan nu. Nu nembe parantos ngempur perang tempur. Éta hésé pikeun milih mana éta penjara kabupaten anu paling awon di Amérika Serikat kusabab sedih aya sababaraha kali tempat anu tiasa bersaing janten puncak, atanapi panginten urang kedah ngucapkeun handap, tina daptar. Saha waé anu cicing di tempat anu kami badé ngobrol ngeunaan dinten ieu moal bakal gelo kami parantos milih salaku anu parah, éta pasti. Urang kedah nyarios yén upami anjeun nyarios ka penjahat anu parantos aya di jero bui sarta penjara aranjeunna sering bakal nyaritakeun yén penjara éta langkung parah. Seueur jalma anu nyatakeun penjara leuwih seueur tibatan panjara sareng langkung telenges. Tempat anu urang ngobrolkeun ayeuna disebut, "Naraka di syurga", sareng anggeus panalungtikan urang urang moal satuju. Naon anu sabenerna urang bahas disebat "Koréksi sareng Rehabilitasi Rajana-Dade Jurusan ", anu saleresna diwangun ku sababaraha unit kalebet kubu Boot Camp anu kondang. Jalma anu teu ngaliwat kem éta bakal ditungtut di penjara, sareng masih aya anu tetep dina rumaja maranéhna. Boot Camp mangrupikeun carita sanésna, tapi urang bakal dicarioskeun dibandingkeun penjara éta kamp liburan. Sakabéh sistem kenging sakitar 7,000 urang, sanaos siga anu diangge ku 114,000 jalmi nembus panto tiap taun - éta sakitar 312 sadinten. Ieu mangrupikeun tempat anu sibuk, leres pisan. Leungit, éta ngan ukur sistem panjara ka-7 panglegana di Amérika Serikat. Kaseueuran warga bieu moal nyéépkeun waktos di dinya sareng rata-rata waktos nyalira dina sakabéh sistem ngan 22 dinten, tapi anjeun ogé bakal mendakan jalma anu parantos ngantosan sidang salami lima taun. Ieu ngajantenkeun urang ka salah sahiji unit utama, hiji tempat anu paling cocog kana headline pikeun kaayaan pangperanganna. Hal éta disebut Pusat tahanan tahanan Pre-Trial, atanapi sakapeung disebut Jail Utama. Biasana imah sakitar 1,700 jalma dina hiji waktos. Kaseueuran jalma masih teu aya téknisna polos sabab henteu acan kabuktosan kaliru, tapi ngantosan tanggal pangadilan éta peryogi sababaraha taun. Éta henteu gampang pikeun netep nalika di limbo sapertos kieu, sareng upami anjeun leumpang katukang sél-sél na sababaraha lantai anjeun bakal ningali kumaha kaayaan anu teu kaganggu. Aya tahanan anu mundur bahkan nentang kasusna sabab ngan ukur kéngingkeun diluar tempat, henteu salah atanapi henteu, aranjeunna ngan ukur hoyong panjara. Lantai anu parah nyaéta tempat anu nyinggung anu paling bahaya anu dijaga sareng anu aya lantai lima genep. Sél-sél di dieu biasana bumi di mana waé ti 15 ka 25 lalaki sareng anu aya dina kelompok ieu jenis hirarki. Salaku guys di dinya resep ngomong pisan, éta survival tina paling fittest, jadi lamun henteu bajoang anjeun tiasa gaduh waktos susah. Anjeun hoyong bunk anu tangtu, anjeun kedah merjuangkeunana. Oké, anjeun henteu paduli ngeunaan gaduh titik anu paling awon dina sél, tapi kumaha upami aya batur hungkul nyokot barang anjeun? Salaku saurang tahanan di dinya nyarios, "Kuring ngamangpaatkeun lemah." Upami anjeun teu tarung pikeun hal-hal anjeun naraka gé janten waktuna, sareng urang hartosna dina negatip. Upami anjeun nyasir, anjeun bakal keok dimana anjeun angkat kajantenan anjeun ngajagi. Sapertos tawanan sanés nyarios dina wawancara dina dinten anu kahiji dina sél-Na anjeun kedah ngalawan kantun kumargi aranjeunna hoyong pariksa anjeun salaku lalaki. Tapi naha? Walon-Na nyaéta upami anjeun henteu ngalawan éta mangrupikeun hal anu salah sareng anjeun. Meureun anjeun ahli sihir, sabab teu hayang ngalawan. Éta disada teu masuk akal, tapi tahanan tahanan nyarioskeun yén éta aturan, éta kode. Hal éta, para tahanan moal jelas nerangkeun aturan kode éta. Hiji jalmi teu ngajelaskeun yén lamun jalma henteu ngalawan hiji-hiji-hiji maka akur ka kodeu sél séhat tiasana ngéléhkeun jalma éta. Kadang-kadang hiji lalaki meureun bakal keok pikeun inféksi pangleutikna, sareng sakapeung anjeunna mungkin dituduh hiji hal anu anjeunna henteu leres. "Saha anu maok tuangeun abdi?" Teu aya anu ngawaler, sareng anu pang lemahna nyandak teunggeulan. Anjeun teu aya kakuatanana, anjeun nyalahkeun. Anjeunna kedah ngalakukeun éta, sabab anjeunna bakal leungit pasina upami henteu. Sakumaha dulur nyarios di dinya, anjeun ngan kedah gelut deui. Aranjeunna gaduh seueur prinsip anu henteu katulis anu aranjeunna akur, sareng anu disebut GABOS. Éta hartosna, "Game Ain't Based on Sympathy". Teu kawas sabagéan panjara féderal, sigana mah anjeun bakal dicandak di handapeun jangjang saha waé. Kunjungan nyaéta jalan langkung gladiatorial tibatan panjara, sanaos urang kirang langkung nguping teuing kengetan sistem panjara. Ngan buka forum dimana mantan tahanan nyarioskeun pangalamanana dina koréksi sistem sareng anjeun bakal mendakan seueur anu nyarios panjara cara langkung parah. Ironi tangtosna nyaéta kalolobaan jalma anu henteu acan kapanggih masih kaliru sareng aranjeunna dirawat gorengna sareng seueur ancaman. Tim Pertama leres pisan kaget sareng dina seueur kasus aranjeunna kedah; sacara mental teu damang sarat di ditu; dahareun éta dahsyat; sél éta kotor sareng aranjeunna bakal nyéépkeun seueur dina waktosna dina sél éta. Anjeun bakal mendakan seueur tahanan anu badé ngalakukeun "pelor" kanggo kaluar ti éta sihhole. Pelor anu sataun di penjara. Kunaon bakal ka penjara bumi janten kaayaan anu parah, anjeun tiasa panginten. Nya, aranjeunna henteu leres hartos pikeun ngajaga jalma panjang teuing. Masalahna, bahasan anu pondok tiasa janten hélem sareng sababaraha urang lakukeun langkung seueur tina a tetep pondok upami sidangna ditunda. Penjara sakuduna ditawarkeun sababaraha jinis kanyamanan… Penjara naraka kalayan pedah, kunjara aya ngaraosan nyeri purgatory sareng bagian awon naha anjeun henteu terang jalan kaluar. Kusabab éta, warga bungsu sering hartos, sareng ambek, sareng kecewa, sareng sakapeung waé polos ganjil saatos datang dugi engkol-athon yuswa 18 sasih. Sadaya anu saurna, bayangkeun dikirim ka tempat anu paling awon ieu? Hayu urang balik ka anjeun dicandak di lantai 6 di Rajana. Sakali dina sél hansipna jalan-jalan, sareng para penjaga parantos ngaku yén aranjeunna henteu tiasa ngaréspon kana kekerasan cukup gancang pikeun ngeureunkeunana. Aranjeunna ngaku yén aranjeunna nyicingan pangénggalkeun ka Kodeu. Anu penjaga sacara terbuka nyatakeun yén teu aya anu tiasa dilakukeun ngeunaan ngéléhkeun parah, dina tusukan, maling. Aya ngan teu cukup diantawisna dimana-mana sareng ningali sadayana. Sakali hansip éta leumpang, anjeun ditinggalkeun pikeun ngempur kaluar dina lantai 5 sareng 6 na awon ieu, wangunan coklat lami. Tapi naha? Naha aranjeunna henteu tiasa akur? Hiji tawanan ngawaler éta, pokna, "Kode mangrupikeun kodeu." Naon ari éta hartosna? Éta hartosna upami anjeun katingali tos teu hormat ka batur anu anjeun gelut, anjeun tali. Anjeun moal alesan sareng jalma sabab ieu sanés tempat anu lumrah pikeun ngamimitian. Jalma henteu ti jalan-jalan, saurna, henteu ngartos kodeu jalan-jalan. Sikep kulon liar anu henteu leres ieu deui anu disebat para ilmuwan, "budaya kaagungan. ” Anjeun teu ngahina hiji guy, anjeun ngalawan, anjeun ngagambar pedang, anjeun nyandak sapuluh pérés sareng némbak. Di dunya luar kami parantos mekar kaluar ieu pikeun sabagian, tapi di jero panjara kode ieu, budaya ngahormatan ieu, tetep tetep aya. Di luhur maling sareng tarung Jail Utama di Rajana parantos disebat salah sahiji awon di Amérika pikeun jinis séjén anu nyiksa lalaki-on-jalu. Hal dahsyat tiasa kajantenan nalika penjaga ngan ngantét sél sakali sajam. Para warga baraja badé ngan ukur aya mangsana sapertos prédator puncak. Nuhun, kunjara parantos ngajantenkeun kamajuan sababaraha taun ka pengker, hiji deui seueur deui kaméra tos dipasang. Teras aya anu ngaluarkeun penjara kunjungan ieu seueur jalma anu ngalakukeun ubar-ubaran jiwa. Gelar warga nyicingan sering putus nalika jalma gering méntal ngalaksanakeun cara para tahanan teu resep. Nalika dilaporkeun Project Marshall, "Sistem kunjara Rajana nyaéta lembaga panggedéna pikeun jalma gering mental di Florida. ” Jalma gering mental sering janten mangsa, sareng ngeureunkeun di lantai kalayan nyandak 20 lalaki péngkolan kana pummel aranjeunna. Ieu kumaha ditarikna dirawat. Dina unggal dinten anu dipasihkeun lalaki leumpang na kaluar tina bérés. Éta kawas panto pérak anu dicétak ku getih. Padahal, parantos aya seueur kekerasan anu nyatakeun ti Departemen Kaadilan Rajana-Dade sistem panjara teu jalan kaluar di kontrol sareng tahanan ogé penjaga ngadangukeun teuing bahaya. Hiji hal kedah dilakukeun, saur departemen. Sababaraha taun deui kunjara nyanghareupan seueur panilitian saatos dalapan urang maot dina kakara lima bulan. DoJ nyarios yén tilu maotna masarakat anu teu séhat anu kaganggu. Hiji jalma anu nuju pikeun nyetir bari ditunda asup dina dinten Saptu sareng maotna salajengna Senén. Dua deui maot dina saminggu, ku komisaris parantos nyarios sistem ieu, "rusak pisan." Tétéla éta ti dalapan anu tiwas aya saurang anu ucul luncat pikeun kabur tahanan anu éta badé ngabantosan anjeunna. Knives ogé disebut. Lantai parah na, anu parantos ditutup, kadang disebut "Leungit Hilap." Ieu mangrupikeun tingkat kasalapan anu kalolobaan jalma gering mental anu dijaga. Ieu dimana tempat tahanan sering ditinggalkeun sareng diabaikan, sareng seueur teuing kasus nyalira diaku kahirupan. Deui dina dinten tingkat ieu tawanan saré di lantai tanpa simbut, sanaos ogé hiji fasilitas jiwa anu sakuduna dituju janten manusa. Sababaraha tahanan dipanggihan nginum tina jamban, sareng nalika ieu pencét berita tempat éta disebut, "pikareueuseun". Aya bantosan umum. Nanging sapertos anjeun parantos nguping, masih aya masalah nalika aya jalma anu ngagaduhan masalah méntal nepi ka gladiator jalan modéren sareng pembuli anu kodeu sacara ngahaja teu gaduh nilai manusa. Henteu sadaya lantai sapertos goréng carita anu parantos dibahas, sareng dina sababaraha kasus hususna jalma anu bahaya atanapi rentan bakal dipasahkeun waé. Mangkaning, ditungtungan kana salasahiji lantai anu luhur dina penjara utama anjeun pasti bakal ningali kumaha sapertos dipasrahkeun ka salah sahiji penjara pangpentingna di dunya. Aya masalah sanésna, ogé anu sanés biasa. Dina taun 2019, 17 urang bergegas ka rumah sakit ti tempat ieu kusabab sababaraha panyakit anu ngadadak. Sababaraha staf sumping ogé. Aya naon? Teu aya anu leres-leres terang. Pasukan bom ieu malah disauran saatos cair anu kapanggih, tapi anu dihurungkeun kaluar moal bahaya. Alesan anu paling dipikaresep jalma ngan ukur ngamimitian ngémutan haseup asap tina sababaraha toksik ubar. Upami haseup haseup ti kajauhan tiasa ngorbankeun jalma anu seueul jahat. naon di Bumi tiasa aranjeunna ngaroko di dinya? Nyaeta gas? Éta ngan ukur nunjukkeun kumaha gélo éta tempat éta. Kami bakal ngantep anjeun ulasan anu kapanggih dina halaman Facebook dédikasi ka penjara ieu: "Wilujeng sumping di naraka. Hiji jalma bakal langkung saé paéh tibatan tahan tina nyiksa sareng nyiksa keur di incarcerated dina solokan anu pikaresepeun ieu. Anjeun teu hoyong dikirim ka Rajéga Rajana tapi anjeun badé ngaklik salah sahiji dua ieu pidio. Janten angkat nonton video ieu ayeuna kanggo video anu sanésna tina The Infographics Show atanapi anu ieu di dieu. Anjeun ngan ukur tiasa milih salah sahiji sanaos milih teras buka nonton pidéo sanés ayeuna!

Gélo Hila Di jero Rajana Mega Jail

When you think of Miami, you picture the beach and beautiful people sun tanning, but what you don't think of is one of the toughest prisons in the country. The Miami Mega Jail is one place you do not want to go, so watch today's incredible video and we will take you there and show you the horrible living conditions of a prisoner in this mega jail. Check out my new channel I Am: www.youtube.com/channel/UCH5YmeRhiQZt9_5Eky3A2og 🔔 SUBSCRIBE TO THE INFOGRAPHICS SHOW ► www.youtube.com/c/theinfographicsshowOFFICIAL 🔖 MY SOCIAL PAGES DISCORD ►discord.gg/theinfographicsshow Facebook ► www.facebook.com/TheInfographicsShow Twitter ► twitter.com/TheInfoShow 💭 SUGGEST A TOPIC www.theinfographicsshow.com 📝 SOURCES: pastebin.com/XnTLWUsv All videos are based on publicly available information unless otherwise noted.
locked up, toughest prisons, south beach, prison break, crime, Miami mega jail, escape, prisoner, prison, prison escape, escape prison, criminal, jail, behind bars, florida, miami beach, the infographics show, Miami, criminals, prisoners,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1" dur="4.029"> Anjeun parantos dituduhkeun kajahatan anu serius anjeun keukeuh anjeun henteu ngalakukeun. >

< start="5.029" dur="4.521"> Anjeun sanés dugi ka dibuktikeun kaliru tangtu, tapi éta tanggal pangadilan bakal lami kanggo >

< start="9.55" dur="1"> sumping. >

< start="10.55" dur="4.18"> Samentawis waktos anjeun tempatna bakal janten tempat anu disebut Rajana Mega Jail. >

< start="14.73" dur="3.93"> Anjeun masih ngora, teu pernah kantos ka bui sateuacanna sareng anjeun henteu parantos tangguh, jadina nalika >

< start="18.66" dur="3.42"> anjeun dibawa ka lantai dimana anjeun bakal dipasang di imah anjeun henteu percanten kana naon anu anjeun tingali. >

< start="22.08" dur="5.45"> Sél sél anu dipinuhan ku skor lalaki, ngajerit, ngajerit, dugi ka bar sareng ngancam >

< start="27.53" dur="1"> anjeun. >

< start="28.53" dur="1"> Éta huru-hara parah. >

< start="29.53" dur="4.32"> Ngantosan anjeun dina sél anjeun panitia anu ngabageakeun 20 lalaki ambek-ambekan, lalaki bahaya. >

< start="33.85" dur="4.26"> Anjeun teu cocog sareng lalaki ieu, tapi anjeun kedah tarung, teu nganggo kasalahan >

< start="38.11" dur="1"> nu. >

< start="39.11" dur="2.04"> Nu nembe parantos ngempur perang tempur. >

< start="41.15" dur="4.83"> Éta hésé pikeun milih mana éta penjara kabupaten anu paling awon di Amérika Serikat kusabab sedih aya sababaraha kali >

< start="45.98" dur="4.989"> tempat anu tiasa bersaing janten puncak, atanapi panginten urang kedah ngucapkeun handap, tina daptar. >

< start="50.969" dur="3.721"> Saha waé anu cicing di tempat anu kami badé ngobrol ngeunaan dinten ieu moal bakal gelo >

< start="54.69" dur="2.869"> kami parantos milih salaku anu parah, éta pasti. >

< start="57.559" dur="3.631"> Urang kedah nyarios yén upami anjeun nyarios ka penjahat anu parantos aya di jero bui >

< start="61.19" dur="3.35"> sarta penjara aranjeunna sering bakal nyaritakeun yén penjara éta langkung parah. >

< start="64.54" dur="3.38"> Seueur jalma anu nyatakeun penjara leuwih seueur tibatan panjara sareng langkung telenges. >

< start="67.92" dur="3.61"> Tempat anu urang ngobrolkeun ayeuna disebut, "Naraka di syurga", sareng anggeus >

< start="71.53" dur="2.62"> panalungtikan urang urang moal satuju. >

< start="74.15" dur="4.3"> Naon anu sabenerna urang bahas disebat "Koréksi sareng Rehabilitasi Rajana-Dade >

< start="78.45" dur="4.63"> Jurusan ", anu saleresna diwangun ku sababaraha unit kalebet kubu Boot Camp anu kondang. >

< start="83.08" dur="3.6"> Jalma anu teu ngaliwat kem éta bakal ditungtut di penjara, sareng masih aya anu tetep >

< start="86.68" dur="1"> dina rumaja maranéhna. >

< start="87.68" dur="4.11"> Boot Camp mangrupikeun carita sanésna, tapi urang bakal dicarioskeun dibandingkeun penjara éta >

< start="91.79" dur="1.14"> kamp liburan. >

< start="92.93" dur="5.5"> Sakabéh sistem kenging sakitar 7,000 urang, sanaos siga anu diangge ku 114,000 jalmi >

< start="98.43" dur="4.2"> nembus panto tiap taun - éta sakitar 312 sadinten. >

< start="102.63" dur="2.11"> Ieu mangrupikeun tempat anu sibuk, leres pisan. >

< start="104.74" dur="3.48"> Leungit, éta ngan ukur sistem panjara ka-7 panglegana di Amérika Serikat. >

< start="108.22" dur="3.64"> Kaseueuran warga bieu moal nyéépkeun waktos di dinya sareng rata-rata waktos nyalira dina sakabéh sistem >

< start="111.86" dur="4.07"> ngan 22 dinten, tapi anjeun ogé bakal mendakan jalma anu parantos ngantosan sidang salami >

< start="115.93" dur="1.74"> lima taun. >

< start="117.67" dur="4.229"> Ieu ngajantenkeun urang ka salah sahiji unit utama, hiji tempat anu paling cocog kana headline >

< start="121.899" dur="1.151"> pikeun kaayaan pangperanganna. >

< start="123.05" dur="4.98"> Hal éta disebut Pusat tahanan tahanan Pre-Trial, atanapi sakapeung disebut Jail Utama. >

< start="128.03" dur="3.34"> Biasana imah sakitar 1,700 jalma dina hiji waktos. >

< start="131.37" dur="3.83"> Kaseueuran jalma masih teu aya téknisna polos sabab henteu acan kabuktosan >

< start="135.2" dur="2.77"> kaliru, tapi ngantosan tanggal pangadilan éta peryogi sababaraha taun. >

< start="137.97" dur="3.96"> Éta henteu gampang pikeun netep nalika di limbo sapertos kieu, sareng upami anjeun leumpang katukang sél-sél na >

< start="141.93" dur="2.89"> sababaraha lantai anjeun bakal ningali kumaha kaayaan anu teu kaganggu. >

< start="144.82" dur="3.559"> Aya tahanan anu mundur bahkan nentang kasusna sabab ngan ukur kéngingkeun >

< start="148.379" dur="3.781"> diluar tempat, henteu salah atanapi henteu, aranjeunna ngan ukur hoyong panjara. >

< start="152.16" dur="3.7"> Lantai anu parah nyaéta tempat anu nyinggung anu paling bahaya anu dijaga sareng anu aya >

< start="155.86" dur="1.22"> lantai lima genep. >

< start="157.08" dur="4.44"> Sél-sél di dieu biasana bumi di mana waé ti 15 ka 25 lalaki sareng anu aya dina kelompok ieu >

< start="161.52" dur="1.249"> jenis hirarki. >

< start="162.769" dur="4.382"> Salaku guys di dinya resep ngomong pisan, éta survival tina paling fittest, jadi lamun henteu >

< start="167.151" dur="2.599"> bajoang anjeun tiasa gaduh waktos susah. >

< start="169.75" dur="2.6"> Anjeun hoyong bunk anu tangtu, anjeun kedah merjuangkeunana. >

< start="172.35" dur="3.49"> Oké, anjeun henteu paduli ngeunaan gaduh titik anu paling awon dina sél, tapi kumaha upami aya batur hungkul >

< start="175.84" dur="1.02"> nyokot barang anjeun? >

< start="176.86" dur="2.599"> Salaku saurang tahanan di dinya nyarios, "Kuring ngamangpaatkeun lemah." >

< start="179.459" dur="3.691"> Upami anjeun teu tarung pikeun hal-hal anjeun naraka gé janten waktuna, sareng urang hartosna dina >

< start="183.15" dur="1.19"> negatip. >

< start="184.34" dur="4.72"> Upami anjeun nyasir, anjeun bakal keok dimana anjeun angkat kajantenan anjeun ngajagi. >

< start="189.06" dur="3.899"> Sapertos tawanan sanés nyarios dina wawancara dina dinten anu kahiji dina sél-Na anjeun kedah ngalawan >

< start="192.959" dur="2.301"> kantun kumargi aranjeunna hoyong pariksa anjeun salaku lalaki. >

< start="195.26" dur="1"> Tapi naha? >

< start="196.26" dur="3.38"> Walon-Na nyaéta upami anjeun henteu ngalawan éta mangrupikeun hal anu salah sareng anjeun. >

< start="199.64" dur="2.269"> Meureun anjeun ahli sihir, sabab teu hayang ngalawan. >

< start="201.909" dur="4.151"> Éta disada teu masuk akal, tapi tahanan tahanan nyarioskeun yén éta aturan, éta kode. >

< start="206.06" dur="4.04"> Hal éta, para tahanan moal jelas nerangkeun aturan kode éta. >

< start="210.1" dur="4.67"> Hiji jalmi teu ngajelaskeun yén lamun jalma henteu ngalawan hiji-hiji-hiji maka akur ka >

< start="214.77" dur="2.87"> kodeu sél séhat tiasana ngéléhkeun jalma éta. >

< start="217.64" dur="3.33"> Kadang-kadang hiji lalaki meureun bakal keok pikeun inféksi pangleutikna, sareng sakapeung anjeunna mungkin >

< start="220.97" dur="2"> dituduh hiji hal anu anjeunna henteu leres. >

< start="222.97" dur="1.5"> "Saha anu maok tuangeun abdi?" >

< start="224.47" dur="3.03"> Teu aya anu ngawaler, sareng anu pang lemahna nyandak teunggeulan. >

< start="227.5" dur="1.849"> Anjeun teu aya kakuatanana, anjeun nyalahkeun. >

< start="229.349" dur="2.851"> Anjeunna kedah ngalakukeun éta, sabab anjeunna bakal leungit pasina upami henteu. >

< start="232.2" dur="2.7"> Sakumaha dulur nyarios di dinya, anjeun ngan kedah gelut deui. >

< start="234.9" dur="4.039"> Aranjeunna gaduh seueur prinsip anu henteu katulis anu aranjeunna akur, sareng anu disebut GABOS. >

< start="238.939" dur="3.281"> Éta hartosna, "Game Ain't Based on Sympathy". >

< start="242.22" dur="3.82"> Teu kawas sabagéan panjara féderal, sigana mah anjeun bakal dicandak di handapeun jangjang saha waé. >

< start="246.04" dur="4.059"> Kunjungan nyaéta jalan langkung gladiatorial tibatan panjara, sanaos urang kirang langkung nguping teuing kengetan >

< start="250.099" dur="1.081"> sistem panjara. >

< start="251.18" dur="4.01"> Ngan buka forum dimana mantan tahanan nyarioskeun pangalamanana dina koréksi >

< start="255.19" dur="3.53"> sistem sareng anjeun bakal mendakan seueur anu nyarios panjara cara langkung parah. >

< start="258.72" dur="4.55"> Ironi tangtosna nyaéta kalolobaan jalma anu henteu acan kapanggih masih kaliru sareng aranjeunna dirawat >

< start="263.27" dur="2.01"> gorengna sareng seueur ancaman. >

< start="265.28" dur="4.35"> Tim Pertama leres pisan kaget sareng dina seueur kasus aranjeunna kedah; sacara mental >

< start="269.63" dur="4.68"> teu damang sarat di ditu; dahareun éta dahsyat; sél éta kotor sareng aranjeunna bakal nyéépkeun seueur >

< start="274.31" dur="1.3"> dina waktosna dina sél éta. >

< start="275.61" dur="3.36"> Anjeun bakal mendakan seueur tahanan anu badé ngalakukeun "pelor" kanggo kaluar ti éta >

< start="278.97" dur="1"> sihhole. >

< start="279.97" dur="1.669"> Pelor anu sataun di penjara. >

< start="281.639" dur="3.121"> Kunaon bakal ka penjara bumi janten kaayaan anu parah, anjeun tiasa panginten. >

< start="284.76" dur="3.159"> Nya, aranjeunna henteu leres hartos pikeun ngajaga jalma panjang teuing. >

< start="287.919" dur="4.191"> Masalahna, bahasan anu pondok tiasa janten hélem sareng sababaraha urang lakukeun langkung seueur tina a >

< start="292.11" dur="2.149"> tetep pondok upami sidangna ditunda. >

< start="294.259" dur="2.171"> Penjara sakuduna ditawarkeun sababaraha jinis kanyamanan… >

< start="296.43" dur="4.72"> Penjara naraka kalayan pedah, kunjara aya ngaraosan nyeri purgatory sareng bagian awon >

< start="301.15" dur="1.859"> naha anjeun henteu terang jalan kaluar. >

< start="303.009" dur="4.111"> Kusabab éta, warga bungsu sering hartos, sareng ambek, sareng kecewa, sareng sakapeung waé >

< start="307.12" dur="3.63"> polos ganjil saatos datang dugi engkol-athon yuswa 18 sasih. >

< start="310.75" dur="3.13"> Sadaya anu saurna, bayangkeun dikirim ka tempat anu paling awon ieu? >

< start="313.88" dur="4.379"> Hayu urang balik ka anjeun dicandak di lantai 6 di Rajana. >

< start="318.259" dur="3.861"> Sakali dina sél hansipna jalan-jalan, sareng para penjaga parantos ngaku yén aranjeunna henteu tiasa ngaréspon >

< start="322.12" dur="2.03"> kana kekerasan cukup gancang pikeun ngeureunkeunana. >

< start="324.15" dur="2.57"> Aranjeunna ngaku yén aranjeunna nyicingan pangénggalkeun ka Kodeu. >

< start="326.72" dur="3.6"> Anu penjaga sacara terbuka nyatakeun yén teu aya anu tiasa dilakukeun ngeunaan ngéléhkeun parah, dina >

< start="330.32" dur="1.37"> tusukan, maling. >

< start="331.69" dur="3.34"> Aya ngan teu cukup diantawisna dimana-mana sareng ningali sadayana. >

< start="335.03" dur="4.17"> Sakali hansip éta leumpang, anjeun ditinggalkeun pikeun ngempur kaluar dina lantai 5 sareng 6 na >

< start="339.2" dur="2.469"> awon ieu, wangunan coklat lami. >

< start="341.669" dur="1"> Tapi naha? >

< start="342.669" dur="1.361"> Naha aranjeunna henteu tiasa akur? >

< start="344.03" dur="2.729"> Hiji tawanan ngawaler éta, pokna, "Kode mangrupikeun kodeu." >

< start="346.759" dur="1.19"> Naon ari éta hartosna? >

< start="347.949" dur="3.981"> Éta hartosna upami anjeun katingali tos teu hormat ka batur anu anjeun gelut, anjeun tali. >

< start="351.93" dur="4.2"> Anjeun moal alesan sareng jalma sabab ieu sanés tempat anu lumrah pikeun ngamimitian. >

< start="356.13" dur="4.349"> Jalma henteu ti jalan-jalan, saurna, henteu ngartos kodeu jalan-jalan. >

< start="360.479" dur="3.681"> Sikep kulon liar anu henteu leres ieu deui anu disebat para ilmuwan, "budaya >

< start="364.16" dur="1"> kaagungan. ” >

< start="365.16" dur="4.09"> Anjeun teu ngahina hiji guy, anjeun ngalawan, anjeun ngagambar pedang, anjeun nyandak sapuluh pérés sareng némbak. >

< start="369.25" dur="4.069"> Di dunya luar kami parantos mekar kaluar ieu pikeun sabagian, tapi di jero panjara >

< start="373.319" dur="3.231"> kode ieu, budaya ngahormatan ieu, tetep tetep aya. >

< start="376.55" dur="4.18"> Di luhur maling sareng tarung Jail Utama di Rajana parantos disebat salah sahiji awon >

< start="380.73" dur="3.23"> di Amérika pikeun jinis séjén anu nyiksa lalaki-on-jalu. >

< start="383.96" dur="3.84"> Hal dahsyat tiasa kajantenan nalika penjaga ngan ngantét sél sakali sajam. >

< start="387.8" dur="3.54"> Para warga baraja badé ngan ukur aya mangsana sapertos prédator puncak. >

< start="391.34" dur="4.09"> Nuhun, kunjara parantos ngajantenkeun kamajuan sababaraha taun ka pengker, hiji deui seueur deui >

< start="395.43" dur="2.269"> kaméra tos dipasang. >

< start="397.699" dur="4.44"> Teras aya anu ngaluarkeun penjara kunjungan ieu seueur jalma anu ngalakukeun ubar-ubaran jiwa. >

< start="402.139" dur="4.241"> Gelar warga nyicingan sering putus nalika jalma gering méntal ngalaksanakeun cara para tahanan >

< start="406.38" dur="1"> teu resep. >

< start="407.38" dur="3.88"> Nalika dilaporkeun Project Marshall, "Sistem kunjara Rajana nyaéta lembaga panggedéna pikeun >

< start="411.26" dur="1.7"> jalma gering mental di Florida. ” >

< start="412.96" dur="4.42"> Jalma gering mental sering janten mangsa, sareng ngeureunkeun di lantai kalayan nyandak 20 lalaki >

< start="417.38" dur="1.39"> péngkolan kana pummel aranjeunna. >

< start="418.77" dur="2.23"> Ieu kumaha ditarikna dirawat. >

< start="421" dur="2.58"> Dina unggal dinten anu dipasihkeun lalaki leumpang na kaluar tina bérés. >

< start="423.58" dur="2.25"> Éta kawas panto pérak anu dicétak ku getih. >

< start="425.83" dur="4.18"> Padahal, parantos aya seueur kekerasan anu nyatakeun ti Departemen Kaadilan Rajana-Dade >

< start="430.01" dur="5.409"> sistem panjara teu jalan kaluar di kontrol sareng tahanan ogé penjaga ngadangukeun teuing bahaya. >

< start="435.419" dur="1.84"> Hiji hal kedah dilakukeun, saur departemen. >

< start="437.259" dur="4.771"> Sababaraha taun deui kunjara nyanghareupan seueur panilitian saatos dalapan urang maot dina kakara lima bulan. >

< start="442.03" dur="5.1"> DoJ nyarios yén tilu maotna masarakat anu teu séhat anu kaganggu. >

< start="447.13" dur="4.39"> Hiji jalma anu nuju pikeun nyetir bari ditunda asup dina dinten Saptu sareng maotna salajengna >

< start="451.52" dur="1"> Senén. >

< start="452.52" dur="3.869"> Dua deui maot dina saminggu, ku komisaris parantos nyarios sistem ieu, "rusak pisan." >

< start="456.389" dur="4.601"> Tétéla éta ti dalapan anu tiwas aya saurang anu ucul luncat pikeun kabur tahanan >

< start="460.99" dur="1.76"> anu éta badé ngabantosan anjeunna. >

< start="462.75" dur="1.62"> Knives ogé disebut. >

< start="464.37" dur="4.04"> Lantai parah na, anu parantos ditutup, kadang disebut "Leungit Hilap." >

< start="468.41" dur="3.979"> Ieu mangrupikeun tingkat kasalapan anu kalolobaan jalma gering mental anu dijaga. >

< start="472.389" dur="3.861"> Ieu dimana tempat tahanan sering ditinggalkeun sareng diabaikan, sareng seueur teuing kasus nyalira >

< start="476.25" dur="1.55"> diaku kahirupan. >

< start="477.8" dur="3.92"> Deui dina dinten tingkat ieu tawanan saré di lantai tanpa simbut, sanaos ogé >

< start="481.72" dur="2.91"> hiji fasilitas jiwa anu sakuduna dituju janten manusa. >

< start="484.63" dur="3.759"> Sababaraha tahanan dipanggihan nginum tina jamban, sareng nalika ieu pencét berita tempat éta >

< start="488.389" dur="1.24"> disebut, "pikareueuseun". >

< start="489.629" dur="1.401"> Aya bantosan umum. >

< start="491.03" dur="3.65"> Nanging sapertos anjeun parantos nguping, masih aya masalah nalika aya jalma anu ngagaduhan masalah méntal >

< start="494.68" dur="5.84"> nepi ka gladiator jalan modéren sareng pembuli anu kodeu sacara ngahaja teu gaduh nilai manusa. >

< start="500.52" dur="4.84"> Henteu sadaya lantai sapertos goréng carita anu parantos dibahas, sareng dina sababaraha kasus hususna >

< start="505.36" dur="2.81"> jalma anu bahaya atanapi rentan bakal dipasahkeun waé. >

< start="508.17" dur="4.24"> Mangkaning, ditungtungan kana salasahiji lantai anu luhur dina penjara utama anjeun pasti bakal ningali >

< start="512.41" dur="4.66"> kumaha sapertos dipasrahkeun ka salah sahiji penjara pangpentingna di dunya. >

< start="517.07" dur="3.82"> Aya masalah sanésna, ogé anu sanés biasa. >

< start="520.89" dur="5.35"> Dina taun 2019, 17 urang bergegas ka rumah sakit ti tempat ieu kusabab sababaraha panyakit anu ngadadak. >

< start="526.24" dur="1.76"> Sababaraha staf sumping ogé. >

< start="528" dur="1"> Aya naon? >

< start="529" dur="1.35"> Teu aya anu leres-leres terang. >

< start="530.35" dur="3.66"> Pasukan bom ieu malah disauran saatos cair anu kapanggih, tapi anu dihurungkeun >

< start="534.01" dur="1.09"> kaluar moal bahaya. >

< start="535.1" dur="4.23"> Alesan anu paling dipikaresep jalma ngan ukur ngamimitian ngémutan haseup asap tina sababaraha toksik >

< start="539.33" dur="1"> ubar. >

< start="540.33" dur="3.75"> Upami haseup haseup ti kajauhan tiasa ngorbankeun jalma anu seueul jahat. >

< start="544.08" dur="2.24"> naon di Bumi tiasa aranjeunna ngaroko di dinya? >

< start="546.32" dur="1"> Nyaeta gas? >

< start="547.32" dur="2.36"> Éta ngan ukur nunjukkeun kumaha gélo éta tempat éta. >

< start="549.68" dur="4.37"> Kami bakal ngantep anjeun ulasan anu kapanggih dina halaman Facebook dédikasi ka penjara ieu: >

< start="554.05" dur="1.12"> "Wilujeng sumping di naraka. >

< start="555.17" dur="4.77"> Hiji jalma bakal langkung saé paéh tibatan tahan tina nyiksa sareng nyiksa keur di incarcerated >

< start="559.94" dur="3.05"> dina solokan anu pikaresepeun ieu. >

< start="562.99" dur="4.21"> Anjeun teu hoyong dikirim ka Rajéga Rajana tapi anjeun badé ngaklik salah sahiji dua ieu >

< start="567.2" dur="1"> pidio. >

< start="568.2" dur="4.36"> Janten angkat nonton video ieu ayeuna kanggo video anu sanésna tina The Infographics Show atanapi anu ieu >

< start="572.56" dur="1"> di dieu. >

< start="573.56" dur="3.48"> Anjeun ngan ukur tiasa milih salah sahiji sanaos milih teras buka nonton pidéo sanés ayeuna! >