927s Telpon REBECCA HACKED! (Nglampahi 24 jam Spying ing Best Friend GAME MASTER Spy Training Reveal) images and subtitles

- Sugeng bali menyang saluran Matt lan Rebecca. Kita wis siyap nindakake latihan ndelok master game. - Cepet. - Kepiye kita nggawe sing? Bocah-bocah wadon padha turu. - Ya, iki mesthine dadi kancaku sing paling apik, Mat. - Enteni, kepiye kabeh sing cocog karo Tesla? - Dheweke bakal pas. - Oh gosh, iki ide sing ora apik. - Wis, dheweke bakal tangi enggal banget, pramila kita kedah ngatur kabeh pelatihan ndelok master game. Siap? - Enteni, sanajan aku mikir sampeyan wis milih kanca apik sampeyan. - Maksudku, dakkarepake, nanging aku seneng karo ide kasebut. Aku kepengin weruh kepiye kerjane Latihan ndelok master game, amarga wis bakal melu jaringan master game pungkasane. - Oh, bener. - [Camerawoman] Oalah, wong lanang. - Oke, aku arep njaluk kabeh kerucut Nggawe babak siji, oke? - Tantangan nomer siji. - Sampeyan kabeh, wiwiti tangi. Kita kudu nindakake iki enggal, ta? - Yo, ya. - Srengenge arep mudhun. - Aku ora nyeret maneh wong. - Nggih. Sampeyan mikir yen agen kasebut lan Matt lagi nganakake pemutus golek kanca sing paling apik kanggo aku, nanging, sayangé, tinimbang masang campuran detektor ngapusi, Matt sijine awan sing turu, dadi kabeh kanca paling potensial saiki turu, lan dheweke terus tangi. Matt, kita meh siap? - [Matt] Ya, mung babagan. - Oke, dadi sampeyan komentar ing ngisor iki sapa sampeyan mikir kudu dadi kanca sing paling apik. Lan dakkandhani manawa ana wong sing curiga. Kita tangi kabeh. - Kepiye kita tekan kene? - Napa kita ing taman? - Sampeyan ora eling? Kita, eh, kita mlaku lan kabeh entuk Slurpees. - Slurpees. - Slurpees. - Ya, kabeh wong seneng, "Ya, ayo latihan!" Banjur . - Punopo panjenengan eling? - Punopo panjenengan eling? - Ya. - Iku Cherry Coke. - Oh, ndeleng? - Cherry Coke. - Ya. - Sampeyan uga nggawa sampeyan menyang Taco Bell, banjur padha menehi kemul iki kanggo sampeyan wong lanang bisa turu. - Dadi becik, turu. - Sadurunge nindakake latihan. - Matt, mungkin sampeyan kudu nerangake sing paling apik kanca apa sing kita lakoni. - Wangsulan: Bab ingkang sapisanan arep ditindakake pisah sampeyan kabeh dadi tim loro. - Apa bisa karo tikus, mangga? - Ora! Ora. - Sing ora dianggep minangka wong. Kaya wae, terus wae. - Masangake! - Ya. - Sijine ing kanthonge? - Ya! - Sabanjure, kita bakal mlaku kanthi cara iki. Ayo, wong lanang. Muga-muga iki bisa ditindakake saiki. Kita kudu ngerti persis sapa bakal dadi kanca paling apik. - Kita luwih becik menang. - Aku ngerti. - Kita bener-bener entuk Coke Cherry? - Aku ora ngerti, aku kepengin mulih. - Apa tenan sampeyan duwe tikus ing kana? - Ya, apa kowe kepengin ndeleng? - Kabeh wanita, kanggo tantangan pisanan iki, kita bakal ngerti sapa sing paling apik minangka tim. Yen sampeyan bakal dadi BFF Rebecca, mula sampeyan kudu nyambut gawe bebarengan karo dheweke tenan. - Dadi ngono Rebecca? - Sampeyan durung ngandhani? - Ya? - Ora, aku ... - Apa? - Aku iki Rebecca. - Ya! - Ya! - Aku mikir yen kepepet? - Persis kaya sing wis direncanakake, sing nerangake! Aku ora kerjane. - Oke, ya, apa sing bakal ditindakake saiki yaiku, kita wis entuk tim loro. Kita bakal bisa ndeleng kanthi becik apa sing dadi tim, kanthi nyiksa sikil sampeyan bebarengan. Apa sampeyan siap? - Kita bakal nulungi sampeyan. - Yo, ya, ya. - Aku kudu nyelehake liyane sak sedurunge, oke? - Oke, eh, kepiye kita ngerti sapa sing menang? - Ana lan mburi. - Aja padha sumelang, aku arep nerangake. - Nggih! - Oke, aku ora percaya kabeh bocah-bocah wadon iki. Aku sawetara wong bisa uga rada curiga. Salah sawijine bisa uga nggarap Pak X, kita ora duwe ide. Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki, yen sampeyan ndeleng apa wae ing video Rebecca. Tekan kene, sampeyan bisa ndeleng aku duwe mata-mata kamera sing bakal digulung. Katelu saka hakim, Rebecca, Agent R, lan Agen S bakal lungguh ning kene karo mburi. Telpon Rebecca bakal langsung wae. - Ing tantangan banget kesel, padha arep mrene lan njupuk banyu, lan aku ngerti manawa ora ana sing bisa nolak nggodha njupuk telpon Rebecca. Komentar mudhun ing ngisor iki sapa sing curiga. Uga aja lali menehi video iki jempol, langganan, aktifake kabar, klik kabeh. Yen sampeyan nindakake sadurunge entuk tape saluran ing sikil, komentar skuad pita saluran. Ayo bali maneh. - Oalah, sampeyan kabeh, kita mung duktus nutul, mung sethithik. - [Wanita] Cukup sithik. - Ah! - Kayane kaya akeh saluran duktus. - Oh, sampeyan ngerti, mung kepengin supaya aman. - Nanging uga, aku mung isa. Apa tenan? Apa ora apa? - Mungkin butuh liyane, aku ora ngerti. - Sapa ngerti? - Aku bakal becik wae. - Aku bakal menang timku, amarga Aku nindakake proyek tape saluran sing apik banget. - Kabeh, ngrungokake, aku entuk aerodinamik, positip, tape saluran cahya. Timku bakal menang siji iki. - Bener, aku mikir timku bakal menang iki, amarga ora mung kita duwe loro, kita sejatine duwe telu ing tim iki. Kita duwe tikus beruang! - Ayo kabeh nyiyapake. - Oke, apa sing dakkandhakake yaiku Ora mung Rebecca kang ngadili kowe, semono uga Agen R lan Agen S. - Ya! - Ya, GMI! - GMI! - Dheweke mesthi ngerti sing dadi sahabatku. - Napa sampeyan ora telu dadi ngarep lan lenggah, oke? - Hah? - Nggih! - Wis diatur, ing kene. - [Agen S] Oh, becik! - [Agen R] Gedhe, hebat! - Oke, dhuwit mung kanggo wong ora tikus. - Iki meh nyuwil! Oke, aku mung seneng aku kudu ngganti prank metu saka klambi kasebut. Udan, nanging ana klambi, iku isih udan. - Iki bagean sandi, ta? Aku pancen wis ganti sandhangan liwat, yen sampeyan butuh sawetara. - Apa? - Apa, ora, Maksudku. - Kene? - Kanggo, lali, lali. Yen sampeyan butuh sawetara, kabari aku. - Oalah, aku uga bakal dadi ref dina iki. Ayo game bakal maju! Oke! Tantangan sing gampang banget! Sampeyan mung kudu miwiti, yen aku ngunekake pesenan iki, entek mrana ngubengi tumpeng, lan bali. Tim pertama bali, menang. On tandha sampeyan, atur! - [Agen R] Ayo, Larkin! - Ora! - Ayo! - Ngenteni, aku, ngarep, golek kanca sing paling apik. Napa iku masalah sing menang? - Aku ora ngerti, iku dadi tantangan. - Ya, kowe, ya, babar blas ora masalah. Sampeyan matèni! - Oke, kabeh wong bisa nyopot tape saluran, lan ngadeg ing kene kanggo pengadilan. - [Agen R] Untung. Oke, para hakim dadi bingung arep salah siji, nanging kita ngadili kerja sama tim. Iki tim siji, tim loro lan telu. Aku mung kepengin supaya sampeyan maju tandhani tim apa sing sampeyan pikir duwe kerja sama tim paling apik. - Pakaryan paling apik? Nggih. - Uga komentar ing ngisor iki sing sampeyan nganggep wis kerja sama tim. - Ayo maju lan mbukak. Telu! Kalih! Siji! Reveal! - Tim siji! - Waca, aku milih tim siji, mung amarga. - Kabeh mau! - Ora, nanging kita kabeh menang. Kita ora pikiran menang. - Menang yaiku kabeh. - Bener, sanadyan, ana liyane kanggo kanca sing paling apik tinimbang mung menang. - Eh, nah. - Eh. - Oke, kita bakal maju lan nyiyapake. Tim siji, congrats kanggo menang. Sampeyan kabeh bisa njupuk banyu, yen seneng pisanan sapunika, nalika kita siyap kanggo tantangan sabanjure, ora apa-apa? - Ya, Pak, juara gedhe! Sampeyan bisa ngawula! - Alasan, iki tantangan handcuff. Sampeyan duwe 60 detik kanggo uwal, utawa liya Pak X bakal menehi analisis serebral. - Ngenteni, dheweke bener, Pak X wis mrene? - Yep, dheweke ana ing kene. - Apa? - Nggih? Lan diwiwiti ing telu, loro, siji. Tindak! - Oh, dadi kenceng! Mungkin aku duwe gadget ndelok ing paket fanny. - Duh, Gusti, Ayo, BBR, ngunyah, iki! Sampeyan turu? - Sampeyan ngerti apa? Iki jenis cute. Apa yen sampeyan ora mikir duwe? Apa aku bisa njaga? - Nggih! Ora, aku ora bakal menang iki. - Aku ngerti iki bakal gampang dienggo. Ya! Aku metu! - Sampeyan metu! Dheweke bener-bener mata-mata. Aku langsung nemokake telik, mula dheweke ora ngerti. - Apa? - Nyuwun sewu, ora ana sing kudu metu saka posok. Iki ora mungkin. - Ngenteni, dheweke metu saka dheweke nggohe? - Ya, pancen cepet banget. - Lan sampeyan duwe kit ndelok. Sampeyan wis rampung sadurunge! - Maksudku, kita ora bisa metu saka genggeman kita kabeh. - Kabeh wektu! - Oh, pramila Matt ora ngandel sampeyan. - Oh, sing nggawe pangertèn. - Ya, pramila dheweke ora ngeculake sampeyan karo sapa wae. - Ngenteni, apa? - Aku ngerti sampeyan! - Kuwi ora adil! - Ora ana cara yen dheweke bakal bisa nindakake iki, kajaba dheweke bener latihan. Dheweke iku mata-mata. - Nanging kita ora pengin ndelok master game? - Ora, kita pengin wong sing bisa olahraga, ora wong sing wis latihan. Tegese kita ora bisa dipercaya, mula - Sampeyan wis metu. - Wah. - Iki minangka tantangan paling parah. - Sampeyan mikir dheweke bakal apik kanggo GMI? Aku arep njupuk perusahaan kanggo, lan kita njaluk rekrut anyar. - Iku bener. - Bener? - Sampeyan mikir dheweke tunggal? - Kabeh proyek, apik banget, tantangan. Sampeyan pancen apik tenan, apik tenan. Sampeyan terus nang kene. Aku ngomong sampeyan wis metu. - Apik, aku metu. Mbak, aku mung duwe banyu. - Dheweke pancen pengin dadi kanca sing paling apik. Maksudku, apa salah karo sing? Kelangan nganti dheweke kepenak sithik. - Ya, iku bener. - Pancen, pancen bener. - Apa sing sampeyan pikirake ing Matt sabanjure? - Aku ora ngerti, iki sing paling aneh Pelatihan ndelok master game game paling apik sing tak deleng. Ya, komentar ing ngisor iki apa sing sampeyan pikirake Matt kudu nindakake kanggo mbantu golek kanca sing paling anyar. Aku ora mikir iki, sanajan. - Maksudku, sampeyan wong sing wis ngomong sampeyan bisa uga wis ana wong sing milih, banjur Ayo padha nindakake iki, supaya. - Iku bener. - Mungkin aku bakal mbukak sawise dheweke nindakake iki, nanging ayo kang kasahe. - Nggih. - Eh, Rebecca, teka kene, ayo teka mrene, ayo mrene. - Ya? - Sampeyan bisa mulang babagan carane nggawe tari jaringan game master? Ndhuwur hack? - Oh, ndelok hack hack dhuwur? Ya. - Sampeyan bisa nindakake sing? Yen dheweke bakal dadi kanca paling apik sampeyan, dheweke uga bisa uga ing jaringan master game. - Kaya, GAMASTE R. - Oke, aku entuk iki. Aku bisa nari karo kanca sing paling apik. Mungkin kita bakal nindakake TikTok. - Ya, iya! - Wong lanang, ayo teka mrene, ayo teka mrene. - Apa? - Aku ora ngerti apa sing daklakoni. - Ya, temenan. - Apa tegese sampeyan? - Iki katon apik tenan. Iki tenan. - Ya? - Aku panginten sampeyan wis ngrancang kabeh? Pramila kita nyeret ing kene, lan dheweke, nalika lagi turu, lan - Ya. - Maksudku, aku ngrancang iki. - Ya, temenan. - Aku nggawa wissot. - Apa padha ngerti carane hack? Ora, sampeyan ora pengin ngombe spek. - Ora, sampeyan ora pengin. - Ora pengin. - Singidaken lan golek! - Singidaken lan ngupaya, kabeh wektu. - Kenapa? - Singidaken, lan golek. - Oh, oh, ora apa-apa. - Item kabeh wektu, ing misteri mburu lan barang-barang. - Lan uga, kaya, yen dheweke bakal mlebu ing kahanan, dheweke kudu ngerti carane ndhelikake. - Bener, apa yen dheweke nyoba adoh saka Pak X? - Persis. - Lan yen dheweke ora bisa ndhelikake, - Utawa ngasuh. - ndeleng mengko. - Bye - Sepira maneh, wong lanang? Aku kelingan tari iki. - Oh, sampeyan entuk? - Oh, ya, ya, ya. - GAMEMASTERS - Hei, sapa sing lenggah? Apa sampeyan pengin lenggah? - Eh, kita bakal dadi wong sing ala. - Menehi jempol saiki, yen sampeyan mikir, iki apike. Kita bakal ndhelikake lan ngupaya ing taman iki saiki. - Bener? - Uga, kita ora bisa ngerti Rebecca apa sing kedadeyan, dadi mungkin kita njaluk dheweke ing Tesla, oke? - Hei cah! - Yo, ya, ya. - Oh, ya. - Sampeyan bener, sampeyan bener, sampeyan bener. Dadi, kita bener-bener ngrancang perkara sabanjure. - Kaya sing kaget! - Kita pengin sampeyan menyang Tesla. - Aku? - Ya, sampeyan lagi metu! Sampeyan metu! - Oh! - Sampeyan ora bisa dadi kanca apik dhewe! Embuh! - Ya, kita sinau manawa ing pungkasan, sampeyan padha nyamar. - Oke, nanging paling ora bisa ana apa jogane cepet banget? - GAMEMASTERGMA Apa? - Sing mung bagean, uga. - Oke, oke, pindhah menyang mobil! - Singidaken ing Tesla! - Zam Fam, aku ora percoyo nggawe aku tetep ing Tesla nalika dheweke nyoba golek kanca paling anyar. Aku rumangsa yen Matt ora ngerti apa sing ditindakake saiki. - Apa kita ngilangi sapa wae ing babak iki? - Ora? - Aku ora ngerti? - Piye cara kerjane? - Kita nemokake dheweke, dheweke bakal ngilangi, ta? - Katon kaya, gampang banget. Aku golek wong liya ing taman iki. - Ya, Maksudku, pancen cukup yakin. Aku nang kene akeh, dadi. - Kaya, mlaku? - Ya, ya. - Oalah, ora apa-apa. - Sampeyan wis tekan taman iki? - Mesthi aku wis tekan taman iki. Aku wis entuk taman akeh. Aku, kaya, lemari aku ana ing kana, nanging, kabeh. - Telu, loro, siji, jaringan master game. - Telung, loro, siji, master game. - GMI! - GMI! - Ayo! Ora apa-apa, dadi kita bakal main game sing nyenengake kanggo ndhelikake lan ngupaya. Minangka sampeyan ngerti, sampeyan bakal duwe strategi, ta? - Strategiku kanggo ndhelikake tumpeng. - Dadi jujur, aku ora duwe rencana apa-apa. Kabeh sing dingerteni yen bayiku, BBR, butuh istirahat. - Aku arep ndhelikake wit, ing kana. Cukup menek ing salah sawijining cabang lan tetep anteng. - Aku arep ndhelikake ing wit sing padha. Muga-muga dheweke bisa nemokake aku nomer loro. - Apa? - Dadi aku bakal ndhelikake klambi sing ana ing kono. Aku rumangsa dadi papan sing sampurna. - Iki bakal dadi ndhelikake 10 detik lan golek tantangan. Sampeyan kudu pindhah menyang wit, aku mikir. - Apa? - Dheweke wis, wit? - Sampeyan kudu pindhah menyang wit. - Menyang wit? - Yep! - Kabeh bener. - Kabeh bener. - Apa kita duwe cemilan ing wit? - Ora ana cemilan ing wit! - Apa? - Oke, 10 detik diwiwiti saiki. - Enteni, apa dheweke main ndhelikake lan ngupaya? Kepiye carane bisa dadi kanca paling apik kanggo kula, muter ndhelikake lan golek? Iki minangka bab sing paling penting banget! Zam Fam, siji bocah wadon sing mung ana ing sirahe, lan ana liyane mung lungguh. Kaya, sing ora ndhelikake lan ngupayakake apa wae! - Lima. - Lima. - Papat. - Papat. - Telu. - Telu. - Kalih. - Kalih. - Siji. - Siji. - Tindak! - Tindak! - Aku ora weruh wong liya. Zam Fam, yen sampeyan ndeleng wong liya, kabari! - Nggih. Oke, latihan GMI. Ngenteni, ana sikil nganggo jaket. Sing mesthi ana wong. Ketemu! Sampeyan metu! Sampeyan metu! Liwat ing kana! - Oh, ana! Sing nyetir, GMI! - Iki mung tumpeng. - Apa aku aman? - Oh gosh, oke, rungokno, aku mikir yen ana bear. Iku saestu wong. Sampeyan ditemokake! - Sampeyan uga ora ndhelikake. - Dheweke butuh turu. Dheweke kudu ngaso. - Ya, nanging dudu bagean tantangan kasebut. - Agen S, pinten sampeyan nemu? - Enteni, aku ketemu sampeyan! - Bali! - Hei! - Kabeh wong wis ditemokake! - Ya! - Ya! - GMI! - GMI! - GMI! - Dheweke ngapusi, bener? - Tempat ndhelikake dadi apik. - Sampeyan pancen apik tenan. - Ing, aku ndeleng sampeyan ndhelikake. Sing sampurna. - Duh gusti, matur nuwun! - Banjur aku dadi agul-agul suket. - Kabeh, iku sing ndhelikake lan golek tantangan. Pakaryan sing nggumunake, ndhelikake lan golek. Yaiku dolanan sing ora ana sing ngetung angka, ora ana sing ilang nilai, ora ana sing ditarik. - Aku kudu lunga golek ombenan kanggo tikuku, oke? - Oh, kenapa? - Dheweke ngelak! - [Spies lanang] Ing banyu? - Wong lanang, aku ngerti apa sing bakal dilakoni kanggo tantangan sabanjure. - Oh, apa sampeyan? - Ya, apa? - Tantangan pungkasan, latihan royale perang. Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. - Duh, Gusti. - Paling menang papat? - Oke, paling, yep. Lakoni kanthi alon-alon. Kabeh luwih apik ing gerakan alon! - Yo, ooh. Luwih becik! - Sampeyan siap? - Ya! - Oke, ayo - Perang latihan royale perang! Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. Aku kepiye ora weruh aku lagi tekan, sabab iku pancen apik banget, lan pancen lunyu. Aku ngandika slick! Apa kowe kabeh rampung kaya ngono? Utawa kaya, kick kick? - Ya. - Ya. - Oke, kita bakal weruh sapa sing paling apik. Apa sampeyan siap? - Oke, ayo nindakake iki! Royale perang! - Oalah, dadi sampeyan wis siap scorecard sampeyan? Nimbulaké kita bakal skor wong dhasar- - Oke, wong lanang! - Whoa! - Apa sing sampeyan lakoni? Aku mikir yen sampeyan lagi wae ana! - Ya, kita bakal ngadili iki kanthi telung cara. Kacepetan, dhuwur, lan ketangkasan. - Nggih. - Oke, sampeyan siap? - Oke, siap? - Ora becik, mesthine ana sawetara udhara ing kana. - Yep, yep, apik. - Apa sing dak pikir, Aku nindakake iki. - Apa aku arep nggawe, eh? - Oh! - Nggih! - Menarik. - Ya, menarik. - Sampeyan ngerti, mesthi bisa ngalahake wong. - Ya, kaya, bisa uga kaya dheweke, kabeh dheweke kaya, aku bakal mudhun lan jupuk sikil lan sampeyan ngerti carane sawetara- - [Agen S] Oh, ya, ora apa-apa. Aku bakal ngetung babagan, aku bakal ngetung. - Katon yen lagi nindakake gerakan karate? Apa iki mesthine kaya keterampilan ninja? Sabab aku ora mikir yen ana pelatihan ninja. - Apa ninja kasebut, utawa kaya, ballet? - [Agen R] Sing anggun. - Sanget anggun. - Oke, aku ngerti apa sing dilakoni. - Oke, Baby Bear Rat, sampeyan bakal ngrasa sithik, nanging aja kuwatir, kabeh ora apa-apa. - Oke? - Apa sampeyan ndeleng kepiye dheweke nglindhungi? - Dhuwur, ana sing dhuwur. Lan banjur, kaya, mudhun. - Kaya ngono, oh, bom. Sampeyan butuh pangayoman yen sampeyan kepingin dadi kanca apik dheweke, ngerti? - Bener, ya, temtu. - Hei, ponselku? Apa aku telpon metu ana? - Hi-yah! - Oh, lan dheweke nindakake boop cilik kasebut, banjur dadich nalika dheweke ndharat, ya? - Yo, ya, ya. - Apik banget! - Sampeyan ngerti apa? Aku lara yen ing Tesla iki. Aku rumangsa seneng karo aku sing arep dadi sahabatku, amarga iku kanca sing paling apik, lan Matt iku nindakaken tantangan paling ala, dadi aku njaluk metu. - Kabeh apik, iku apik tenan. Matur suwun, para wanita. - Halo? Sampeyan ora lali, aku wis ana ing Tesla. - Oh, ya! - Oh, ya! - Sak tenane lali karo kowe. - Oke, ya, lan aku ora duwe telpon, dadi. - Oh! - Oh! - Iki pancen nyenengake. - Wektu sing sampurna, kita bakal menehi skor pungkasan. Sapa sing obah lan sapa sing bakal ngilangi? - Ngilangi? - Aku arep mbukak iki, dadi telu, siji. - Whoa! - Whoa! - 13, 13, 10, 13, 13. Iki tegese sampeyan wis metu. - Apa? Kanggo dheweke? Dheweke glued menyang lemah! Kanthi lengen awakmu ing endi-endi, slapping malaikat! Sampeyan lan rat sampeyan tikus ora ana sing seneng! Sampeyan! Sampeyan kelangan, kita menang. Kita menang. - Aku rumangsa ora kejawab banget? - Aku ora ngerti apa sing ana. - Eh? - Aku krasa, oh! - Dheweke isih, dheweke isih ngubengi. - Ayo maneh! - Iki sing katon! - [Rebecca] Whoa. - [Agen S] Entuk awan turu! - Nanging aku seneng karo rambut! Pancen tenan, nanging dheweke pancen edan! - Dheweke edan! - Wah! - Nggih. - Jujur, dheweke pancen ngelingake aku, kaya pahlawan abang. - Yen aku ora bisa tresna, ora ana sing bisa. Kabeh iki duweke, ora ana sing mangan. - Entuk sithik. - Sampeyan elinga iku? Aku kaya, whoa. - Sajrone game pacaran? - Wong lanang? Apa tumpahan banyu iki utawa apa, nyebabake salahku ing telponku.

Telpon REBECCA HACKED! (Nglampahi 24 jam Spying ing Best Friend GAME MASTER Spy Training Reveal)

After Rebecca Zamolo escaped the “WHICH New BEST FRIEND Will REBECCA Chose? (Found Hidden Spy in Disguise using Hacks and Pranks)”, Matt and Rebecca created “We Stole Hacker RV to Rescue Maddie! (Spending 24 HOURS Overnight Escaping Underground Tunnel Test).” The Real Game Master then uploaded “LAST TO LEAVE RV From HACKER MANSION WINS IT Challenge! (RZ Twin Battle vs MR X at Safe House)” next Game Master Incorporated posted “WORST TIKTOK WINS $10,000 CHALLENGE! (Testing viral Life Hacks at Safe House Found RZ Twin Clues)," now Matt decides to put everyone through spy ninja training to see who is a spy and who is the best friend. However Matt doesn't trust anyone and thinks they could be a liar so he put up a spy camera to see if anyone would try to hack Rebecca's phone. First round was Hide and Seek and everyone was missing then found super fast. Next they tried the handcuff for 24 hours challenge. No one could get out except for 1 and Matt and Rebecca immediately terminated them. Matt next did spy ninja training with ninja moves in slow motion. There was no need for Matt to go into disguise as he now will know what is going on with the hacker in our group. Someone has secrets and we need to figure out who it is before we do a lie detector test on them. Maybe one of them lost their memory or it could be a prank. Who do you think is the best best friend? Thank you for watching my funny entertainment comedy vlog videos in 2020! Watch my friend’s awesome videos: LAZY CLEANING HACKS AND TIPS || Organization And Household Hacks by 123 GO! www.youtube.com/watch Labrant Fam - This Is How Everleigh and Posie's Official Baby Brother Training Went... www.youtube.com/watch Familia Diamond - WE CAN’T BELIEVE THIS HAPPENED WHILE LOOKING FOR MARCH POM!!! www.youtube.com/watch SSSniperWolf - Mixing EVERY Cereal TOGETHER www.youtube.com/watch
renagade, spy, training, 123 go, lazarbeam, tricks, water bottle flip, familia diamond, mixing, hacks, face reveal, morgz, reveal, labrant fam, zhc, best friend, ideas, pom, phone, best, master, game, dobre, lazy, sssniperwolf, troom troom, spying, matt and rebecca, surprising, vlog, ssundee, game master, fortnite, friend, teacher, pranks, the labrant fam, hacked, test, tips, lucas and marcus, march, hacker, rebecca, dude perfect, tik tok, spending, everleigh, fun, prank, 24 hours, rebecca zamolo, yummy,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.13" dur="1.28"> - Sugeng bali menyang saluran Matt lan Rebecca. >

< start="1.41" dur="2.14"> Kita wis siyap nindakake latihan ndelok master game. >

< start="3.55" dur="1.876"> - Cepet. - Kepiye kita nggawe sing? >

< start="5.426" dur="0.833"> Bocah-bocah wadon padha turu. >

< start="6.259" dur="1.211"> - Ya, iki mesthine dadi kancaku sing paling apik, Mat. >

< start="7.47" dur="1.713"> - Enteni, kepiye kabeh sing cocog karo Tesla? >

< start="9.183" dur="0.833"> - Dheweke bakal pas. >

< start="10.016" dur="2.267"> - Oh gosh, iki ide sing ora apik. >

< start="15.92" dur="1.27"> - Wis, dheweke bakal tangi enggal banget, >

< start="17.19" dur="1.43"> pramila kita kedah ngatur kabeh >

< start="18.62" dur="0.85"> pelatihan ndelok master game. >

< start="19.47" dur="1.053"> Siap? >

< start="20.523" dur="0.833"> - Enteni, sanajan aku mikir sampeyan wis >

< start="21.356" dur="0.833"> milih kanca apik sampeyan. >

< start="22.189" dur="1.721"> - Maksudku, dakkarepake, nanging aku seneng karo ide kasebut. >

< start="23.91" dur="1.36"> Aku kepengin weruh kepiye kerjane >

< start="25.27" dur="1.33"> Latihan ndelok master game, amarga wis >

< start="26.6" dur="1.58"> bakal melu jaringan master game pungkasane. >

< start="28.18" dur="1.072"> - Oh, bener. >

< start="29.252" dur="0.833"> - [Camerawoman] Oalah, wong lanang. >

< start="30.085" dur="0.833"> - Oke, aku arep njaluk kabeh kerucut >

< start="30.918" dur="1.666"> Nggawe babak siji, oke? - Tantangan nomer siji. >

< start="32.584" dur="0.833"> - Sampeyan kabeh, wiwiti tangi. >

< start="33.417" dur="1.357"> Kita kudu nindakake iki enggal, ta? - Yo, ya. >

< start="34.774" dur="1.036"> - Srengenge arep mudhun. >

< start="35.81" dur="1.03"> - Aku ora nyeret maneh wong. >

< start="36.84" dur="1.41"> - Nggih. Sampeyan mikir yen agen kasebut >

< start="38.25" dur="1.68"> lan Matt lagi nganakake pemutus >

< start="39.93" dur="2.87"> golek kanca sing paling apik kanggo aku, nanging, sayangé, >

< start="42.8" dur="1.62"> tinimbang masang campuran detektor ngapusi, >

< start="44.42" dur="1.81"> Matt sijine awan sing turu, dadi kabeh >

< start="46.23" dur="2.22"> kanca paling potensial saiki turu, >

< start="48.45" dur="1.15"> lan dheweke terus tangi. >

< start="49.6" dur="1.286"> Matt, kita meh siap? >

< start="50.886" dur="0.833"> - [Matt] Ya, mung babagan. >

< start="51.719" dur="1.741"> - Oke, dadi sampeyan komentar ing ngisor iki sapa >

< start="53.46" dur="1.65"> sampeyan mikir kudu dadi kanca sing paling apik. >

< start="55.11" dur="3.009"> Lan dakkandhani manawa ana wong sing curiga. >

< start="58.119" dur="1.864"> Kita tangi kabeh. >

< start="59.983" dur="2.009"> - Kepiye kita tekan kene? - Napa kita ing taman? >

< start="61.992" dur="1.118"> - Sampeyan ora eling? >

< start="63.11" dur="2.403"> Kita, eh, kita mlaku lan kabeh entuk Slurpees. >

< start="65.513" dur="1.209"> - Slurpees. - Slurpees. >

< start="66.722" dur="2.19"> - Ya, kabeh wong seneng, "Ya, ayo latihan!" >

< start="68.912" dur="0.833"> Banjur . >

< start="69.745" dur="0.833"> - Punopo panjenengan eling? >

< start="70.578" dur="0.833"> - Punopo panjenengan eling? >

< start="71.411" dur="0.833"> - Ya. >

< start="72.244" dur="0.833"> - Iku Cherry Coke. >

< start="73.077" dur="1.04"> - Oh, ndeleng? >

< start="74.117" dur="0.863"> - Cherry Coke. - Ya. >

< start="74.98" dur="1.14"> - Sampeyan uga nggawa sampeyan menyang Taco Bell, >

< start="76.12" dur="1.383"> banjur padha menehi kemul iki kanggo sampeyan >

< start="77.503" dur="1.707"> wong lanang bisa turu. >

< start="79.21" dur="0.833"> - Dadi becik, turu. >

< start="80.043" dur="0.833"> - Sadurunge nindakake latihan. >

< start="80.876" dur="1.374"> - Matt, mungkin sampeyan kudu nerangake sing paling apik >

< start="82.25" dur="1.39"> kanca apa sing kita lakoni. >

< start="83.64" dur="1.09"> - Wangsulan: Bab ingkang sapisanan arep ditindakake >

< start="84.73" dur="1.6"> pisah sampeyan kabeh dadi tim loro. >

< start="86.33" dur="1.24"> - Apa bisa karo tikus, mangga? >

< start="87.57" dur="1.062"> - Ora! Ora. >

< start="88.632" dur="1.598"> - Sing ora dianggep minangka wong. >

< start="90.23" dur="1.288"> Kaya wae, terus wae. >

< start="91.518" dur="0.833"> - Masangake! >

< start="92.351" dur="1.117"> - Ya. - Sijine ing kanthonge? >

< start="93.468" dur="0.833"> - Ya! >

< start="94.301" dur="0.833"> - Sabanjure, kita bakal mlaku kanthi cara iki. >

< start="95.134" dur="1.666"> Ayo, wong lanang. Muga-muga iki bisa ditindakake saiki. >

< start="96.8" dur="0.833"> Kita kudu ngerti persis sapa >

< start="97.633" dur="1.666"> bakal dadi kanca paling apik. - Kita luwih becik menang. >

< start="99.299" dur="0.833"> - Aku ngerti. >

< start="100.132" dur="1.088"> - Kita bener-bener entuk Coke Cherry? >

< start="101.22" dur="0.833"> - Aku ora ngerti, aku kepengin mulih. >

< start="102.053" dur="1.807"> - Apa tenan sampeyan duwe tikus ing kana? >

< start="103.86" dur="1.18"> - Ya, apa kowe kepengin ndeleng? >

< start="105.04" dur="1.88"> - Kabeh wanita, kanggo tantangan pisanan iki, >

< start="106.92" dur="2.09"> kita bakal ngerti sapa sing paling apik minangka tim. >

< start="109.01" dur="1.73"> Yen sampeyan bakal dadi BFF Rebecca, >

< start="110.74" dur="0.833"> mula sampeyan kudu nyambut gawe >

< start="111.573" dur="1.157"> bebarengan karo dheweke tenan. >

< start="112.73" dur="1.05"> - Dadi ngono Rebecca? >

< start="114.7" dur="0.874"> - Sampeyan durung ngandhani? - Ya? >

< start="115.574" dur="0.876"> - Ora, aku ... - Apa? >

< start="116.45" dur="1.375"> - Aku iki Rebecca. >

< start="117.825" dur="1.329"> - Ya! - Ya! >

< start="119.154" dur="1.211"> - Aku mikir yen kepepet? >

< start="120.365" dur="2.038"> - Persis kaya sing wis direncanakake, sing nerangake! >

< start="122.403" dur="1.257"> Aku ora kerjane. >

< start="123.66" dur="1.54"> - Oke, ya, apa sing bakal ditindakake saiki >

< start="125.2" dur="1.84"> yaiku, kita wis entuk tim loro. >

< start="127.04" dur="1.78"> Kita bakal bisa ndeleng kanthi becik apa sing dadi tim, >

< start="128.82" dur="2.02"> kanthi nyiksa sikil sampeyan bebarengan. >

< start="130.84" dur="0.833"> Apa sampeyan siap? >

< start="131.673" dur="0.833"> - Kita bakal nulungi sampeyan. - Yo, ya, ya. >

< start="132.506" dur="1.294"> - Aku kudu nyelehake liyane sak sedurunge, oke? >

< start="133.8" dur="2.722"> - Oke, eh, kepiye kita ngerti sapa sing menang? >

< start="136.522" dur="0.833"> - Ana lan mburi. >

< start="137.355" dur="0.833"> - Aja padha sumelang, aku arep nerangake. >

< start="138.188" dur="0.833"> - Nggih! >

< start="139.021" dur="0.833"> - Oke, aku ora percaya kabeh bocah-bocah wadon iki. >

< start="139.854" dur="1.616"> Aku sawetara wong bisa uga rada curiga. >

< start="141.47" dur="1.43"> Salah sawijine bisa uga nggarap Pak X, >

< start="142.9" dur="0.86"> kita ora duwe ide. >

< start="143.76" dur="1.4"> Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki, >

< start="145.16" dur="1.51"> yen sampeyan ndeleng apa wae ing video Rebecca. >

< start="146.67" dur="1.94"> Tekan kene, sampeyan bisa ndeleng aku duwe mata-mata >

< start="148.61" dur="0.92"> kamera sing bakal digulung. >

< start="149.53" dur="2.87"> Katelu saka hakim, Rebecca, Agent R, >

< start="152.4" dur="1.35"> lan Agen S bakal lungguh ning kene >

< start="153.75" dur="0.88"> karo mburi. >

< start="154.63" dur="1.814"> Telpon Rebecca bakal langsung wae. >

< start="156.444" dur="1.306"> - Ing tantangan banget kesel, >

< start="157.75" dur="1.19"> padha arep mrene lan njupuk banyu, >

< start="158.94" dur="2.54"> lan aku ngerti manawa ora ana sing bisa nolak >

< start="161.48" dur="1.97"> nggodha njupuk telpon Rebecca. >

< start="163.45" dur="2.2"> Komentar mudhun ing ngisor iki sapa sing curiga. >

< start="165.65" dur="1.23"> Uga aja lali menehi video iki >

< start="166.88" dur="2.72"> jempol, langganan, aktifake kabar, klik kabeh. >

< start="169.6" dur="1.41"> Yen sampeyan nindakake sadurunge entuk tape saluran >

< start="171.01" dur="2.13"> ing sikil, komentar skuad pita saluran. >

< start="173.14" dur="0.833"> Ayo bali maneh. >

< start="173.973" dur="2.267"> - Oalah, sampeyan kabeh, kita mung duktus nutul, >

< start="176.24" dur="0.833"> mung sethithik. >

< start="177.073" dur="0.972"> - [Wanita] Cukup sithik. >

< start="178.045" dur="0.833"> - Ah! >

< start="178.878" dur="0.833"> - Kayane kaya akeh saluran duktus. >

< start="179.711" dur="2.129"> - Oh, sampeyan ngerti, mung kepengin supaya aman. >

< start="181.84" dur="1.554"> - Nanging uga, aku mung isa. >

< start="183.394" dur="0.833"> Apa tenan? >

< start="184.227" dur="0.833"> Apa ora apa? >

< start="185.06" dur="0.943"> - Mungkin butuh liyane, aku ora ngerti. >

< start="186.003" dur="0.833"> - Sapa ngerti? >

< start="186.836" dur="0.893"> - Aku bakal becik wae. >

< start="187.729" dur="1.498"> - Aku bakal menang timku, amarga >

< start="189.227" dur="1.723"> Aku nindakake proyek tape saluran sing apik banget. >

< start="190.95" dur="2.08"> - Kabeh, ngrungokake, aku entuk aerodinamik, >

< start="193.03" dur="2.64"> positip, tape saluran cahya. Timku bakal menang siji iki. >

< start="195.67" dur="2.68"> - Bener, aku mikir timku bakal menang iki, >

< start="198.35" dur="1.46"> amarga ora mung kita duwe loro, >

< start="199.81" dur="2.27"> kita sejatine duwe telu ing tim iki. >

< start="202.08" dur="1.64"> Kita duwe tikus beruang! >

< start="203.72" dur="2.067"> - Ayo kabeh nyiyapake. >

< start="205.787" dur="0.863"> - Oke, apa sing dakkandhakake yaiku >

< start="206.65" dur="1.86"> Ora mung Rebecca kang ngadili kowe, >

< start="208.51" dur="2.122"> semono uga Agen R lan Agen S. >

< start="210.632" dur="1.529"> - Ya! - Ya, GMI! >

< start="212.161" dur="0.833"> - GMI! >

< start="212.994" dur="1.256"> - Dheweke mesthi ngerti >

< start="214.25" dur="1.499"> sing dadi sahabatku. >

< start="215.749" dur="0.833"> - Napa sampeyan ora telu >

< start="216.582" dur="1.535"> dadi ngarep lan lenggah, oke? >

< start="218.117" dur="0.833"> - Hah? - Nggih! >

< start="218.95" dur="0.833"> - Wis diatur, ing kene. >

< start="219.783" dur="1.37"> - [Agen S] Oh, becik! - [Agen R] Gedhe, hebat! >

< start="221.153" dur="1.804"> - Oke, dhuwit mung kanggo wong ora tikus. >

< start="222.957" dur="0.893"> - Iki meh nyuwil! >

< start="223.85" dur="2.03"> Oke, aku mung seneng aku kudu ngganti >

< start="225.88" dur="1.2"> prank metu saka klambi kasebut. >

< start="227.08" dur="1.83"> Udan, nanging ana klambi, >

< start="228.91" dur="2.073"> iku isih udan. - Iki bagean sandi, ta? >

< start="230.983" dur="0.947"> Aku pancen wis ganti sandhangan >

< start="231.93" dur="0.833"> liwat, yen sampeyan butuh sawetara. - Apa? >

< start="232.763" dur="2.087"> - Apa, ora, Maksudku. - Kene? >

< start="234.85" dur="0.91"> - Kanggo, lali, lali. >

< start="235.76" dur="1.45"> Yen sampeyan butuh sawetara, kabari aku. >

< start="237.21" dur="2.03"> - Oalah, aku uga bakal dadi ref dina iki. >

< start="239.24" dur="1.26"> Ayo game bakal maju! >

< start="240.5" dur="0.833"> Oke! >

< start="241.333" dur="0.833"> Tantangan sing gampang banget! >

< start="242.166" dur="1.354"> Sampeyan mung kudu miwiti, >

< start="243.52" dur="1.73"> yen aku ngunekake pesenan iki, entek mrana >

< start="245.25" dur="1.2"> ngubengi tumpeng, lan bali. >

< start="246.45" dur="1.38"> Tim pertama bali, menang. >

< start="247.83" dur="1.393"> On tandha sampeyan, atur! >

< start="250.658" dur="1.238"> - [Agen R] Ayo, Larkin! >

< start="257.366" dur="0.833"> - Ora! - Ayo! >

< start="258.199" dur="2.481"> - Ngenteni, aku, ngarep, golek kanca sing paling apik. >

< start="260.68" dur="1.06"> Napa iku masalah sing menang? >

< start="261.74" dur="0.98"> - Aku ora ngerti, iku dadi tantangan. >

< start="262.72" dur="1.689"> - Ya, kowe, ya, babar blas ora masalah. >

< start="264.409" dur="0.848"> Sampeyan matèni! >

< start="265.257" dur="1.593"> - Oke, kabeh wong bisa nyopot tape saluran, >

< start="266.85" dur="1.73"> lan ngadeg ing kene kanggo pengadilan. >

< start="268.58" dur="0.833"> - [Agen R] Untung. >

< start="270.56" dur="2"> Oke, para hakim dadi bingung arep salah siji, >

< start="272.56" dur="1.15"> nanging kita ngadili kerja sama tim. >

< start="273.71" dur="1.78"> Iki tim siji, tim loro lan telu. >

< start="275.49" dur="1.59"> Aku mung kepengin supaya sampeyan maju >

< start="277.08" dur="2.06"> tandhani tim apa sing sampeyan pikir duwe kerja sama tim paling apik. >

< start="279.14" dur="1.24"> - Pakaryan paling apik? Nggih. >

< start="280.38" dur="1.51"> - Uga komentar ing ngisor iki sing sampeyan nganggep >

< start="281.89" dur="1.79"> wis kerja sama tim. - Ayo maju lan mbukak. >

< start="283.68" dur="1.363"> Telu! >

< start="285.043" dur="0.833"> Kalih! >

< start="285.876" dur="0.833"> Siji! >

< start="286.709" dur="0.833"> Reveal! >

< start="287.542" dur="1.666"> - Tim siji! - Waca, aku milih tim siji, >

< start="289.208" dur="1.782"> mung amarga. - Kabeh mau! >

< start="290.99" dur="1.524"> - Ora, nanging kita kabeh menang. >

< start="292.514" dur="1.931"> Kita ora pikiran menang. - Menang yaiku kabeh. >

< start="295.9" dur="1.72"> - Bener, sanadyan, ana liyane kanggo >

< start="297.62" dur="1.77"> kanca sing paling apik tinimbang mung menang. >

< start="299.39" dur="1.47"> - Eh, nah. - Eh. >

< start="300.86" dur="1.58"> - Oke, kita bakal maju lan nyiyapake. >

< start="302.44" dur="1.76"> Tim siji, congrats kanggo menang. >

< start="304.2" dur="1.35"> Sampeyan kabeh bisa njupuk banyu, yen seneng >

< start="305.55" dur="1.69"> pisanan sapunika, nalika kita siyap >

< start="307.24" dur="1.587"> kanggo tantangan sabanjure, ora apa-apa? >

< start="308.827" dur="1.143"> - Ya, Pak, juara gedhe! >

< start="309.97" dur="0.881"> Sampeyan bisa ngawula! >

< start="325.127" dur="1.413"> - Alasan, iki tantangan handcuff. >

< start="326.54" dur="2.32"> Sampeyan duwe 60 detik kanggo uwal, utawa liya >

< start="328.86" dur="2.06"> Pak X bakal menehi analisis serebral. >

< start="330.92" dur="1.26"> - Ngenteni, dheweke bener, Pak X wis mrene? >

< start="332.18" dur="0.972"> - Yep, dheweke ana ing kene. >

< start="333.152" dur="0.833"> - Apa? - Nggih? >

< start="333.985" dur="1.48"> Lan diwiwiti ing telu, loro, siji. >

< start="335.465" dur="0.833"> Tindak! >

< start="338.82" dur="1.29"> - Oh, dadi kenceng! >

< start="340.11" dur="2.24"> Mungkin aku duwe gadget ndelok ing paket fanny. >

< start="342.35" dur="2.05"> - Duh, Gusti, Ayo, BBR, ngunyah, iki! >

< start="344.4" dur="1.119"> Sampeyan turu? >

< start="345.519" dur="0.833"> - Sampeyan ngerti apa? >

< start="346.352" dur="0.833"> Iki jenis cute. >

< start="347.185" dur="2.054"> Apa yen sampeyan ora mikir duwe? Apa aku bisa njaga? >

< start="349.239" dur="1.074"> - Nggih! >

< start="350.313" dur="2.14"> Ora, aku ora bakal menang iki. >

< start="354.731" dur="2.719"> - Aku ngerti iki bakal gampang dienggo. >

< start="357.45" dur="1.05"> Ya! >

< start="358.5" dur="1.028"> Aku metu! >

< start="359.528" dur="1.352"> - Sampeyan metu! >

< start="360.88" dur="1.25"> Dheweke bener-bener mata-mata. >

< start="362.13" dur="1.324"> Aku langsung nemokake telik, mula dheweke ora ngerti. >

< start="363.454" dur="0.833"> - Apa? >

< start="364.287" dur="1.283"> - Nyuwun sewu, ora ana sing kudu metu saka posok. >

< start="365.57" dur="0.833"> Iki ora mungkin. >

< start="366.403" dur="1.217"> - Ngenteni, dheweke metu saka dheweke nggohe? >

< start="367.62" dur="0.99"> - Ya, pancen cepet banget. >

< start="368.61" dur="1.673"> - Lan sampeyan duwe kit ndelok. Sampeyan wis rampung sadurunge! >

< start="370.283" dur="1.602"> - Maksudku, kita ora bisa metu saka genggeman kita kabeh. >

< start="371.885" dur="0.833"> - Kabeh wektu! >

< start="372.718" dur="0.871"> - Oh, pramila Matt ora ngandel sampeyan. >

< start="373.589" dur="0.833"> - Oh, sing nggawe pangertèn. >

< start="374.422" dur="1.458"> - Ya, pramila dheweke ora ngeculake sampeyan karo sapa wae. >

< start="375.88" dur="0.833"> - Ngenteni, apa? >

< start="376.713" dur="0.833"> - Aku ngerti sampeyan! - Kuwi ora adil! >

< start="377.546" dur="1.054"> - Ora ana cara yen dheweke bakal bisa nindakake iki, >

< start="378.6" dur="1.24"> kajaba dheweke bener latihan. >

< start="379.84" dur="0.833"> Dheweke iku mata-mata. >

< start="380.673" dur="2.427"> - Nanging kita ora pengin ndelok master game? >

< start="383.1" dur="1.08"> - Ora, kita pengin wong sing bisa olahraga, >

< start="384.18" dur="1.28"> ora wong sing wis latihan. >

< start="385.46" dur="2"> Tegese kita ora bisa dipercaya, mula >

< start="387.46" dur="1.095"> - Sampeyan wis metu. - Wah. >

< start="388.555" dur="1.005"> - Iki minangka tantangan paling parah. >

< start="389.56" dur="0.98"> - Sampeyan mikir dheweke bakal apik kanggo GMI? >

< start="390.54" dur="0.833"> Aku arep njupuk perusahaan kanggo, >

< start="391.373" dur="1.257"> lan kita njaluk rekrut anyar. >

< start="392.63" dur="0.833"> - Iku bener. >

< start="393.463" dur="0.987"> - Bener? >

< start="394.45" dur="0.833"> - Sampeyan mikir dheweke tunggal? >

< start="395.283" dur="1.297"> - Kabeh proyek, apik banget, tantangan. >

< start="396.58" dur="1.07"> Sampeyan pancen apik tenan, apik tenan. >

< start="397.65" dur="0.833"> Sampeyan terus nang kene. >

< start="398.483" dur="1.666"> Aku ngomong sampeyan wis metu. - Apik, aku metu. >

< start="400.149" dur="1.484"> Mbak, aku mung duwe banyu. >

< start="409.16" dur="1.31"> - Dheweke pancen pengin dadi kanca sing paling apik. >

< start="410.47" dur="0.99"> Maksudku, apa salah karo sing? >

< start="411.46" dur="2.04"> Kelangan nganti dheweke kepenak sithik. >

< start="413.5" dur="1.313"> - Ya, iku bener. - Pancen, pancen bener. >

< start="419.32" dur="1.53"> - Apa sing sampeyan pikirake ing Matt sabanjure? >

< start="420.85" dur="1.52"> - Aku ora ngerti, iki sing paling aneh >

< start="422.37" dur="2.93"> Pelatihan ndelok master game game paling apik sing tak deleng. >

< start="425.3" dur="1.42"> Ya, komentar ing ngisor iki apa sing sampeyan pikirake >

< start="426.72" dur="2.07"> Matt kudu nindakake kanggo mbantu golek kanca sing paling anyar. >

< start="428.79" dur="1.3"> Aku ora mikir iki, sanajan. >

< start="430.09" dur="1.22"> - Maksudku, sampeyan wong sing wis ngomong sampeyan bisa uga >

< start="431.31" dur="1.07"> wis ana wong sing milih, banjur >

< start="432.38" dur="2.88"> Ayo padha nindakake iki, supaya. - Iku bener. >

< start="435.26" dur="1.4"> - Mungkin aku bakal mbukak sawise dheweke nindakake iki, >

< start="436.66" dur="1.4"> nanging ayo kang kasahe. >

< start="438.06" dur="0.833"> - Nggih. >

< start="438.893" dur="1.067"> - Eh, Rebecca, teka kene, ayo teka mrene, ayo mrene. >

< start="439.96" dur="0.833"> - Ya? >

< start="440.793" dur="0.833"> - Sampeyan bisa mulang babagan carane nggawe >

< start="441.626" dur="1.324"> tari jaringan game master? >

< start="442.95" dur="0.833"> Ndhuwur hack? >

< start="443.783" dur="1.087"> - Oh, ndelok hack hack dhuwur? >

< start="444.87" dur="0.833"> Ya. >

< start="445.703" dur="0.896"> - Sampeyan bisa nindakake sing? >

< start="446.599" dur="0.833"> Yen dheweke bakal dadi kanca paling apik sampeyan, >

< start="447.432" dur="1.666"> dheweke uga bisa uga ing jaringan master game. >

< start="449.098" dur="0.833"> - Kaya, GAMASTE R. >

< start="449.931" dur="1.219"> - Oke, aku entuk iki. >

< start="451.15" dur="1.11"> Aku bisa nari karo kanca sing paling apik. >

< start="452.26" dur="1.26"> Mungkin kita bakal nindakake TikTok. >

< start="453.52" dur="1.072"> - Ya, iya! >

< start="454.592" dur="0.885"> - Wong lanang, ayo teka mrene, ayo teka mrene. >

< start="455.477" dur="0.833"> - Apa? >

< start="456.31" dur="0.838"> - Aku ora ngerti apa sing daklakoni. >

< start="457.148" dur="0.833"> - Ya, temenan. - Apa tegese sampeyan? >

< start="457.981" dur="0.833"> - Iki katon apik tenan. >

< start="458.814" dur="1.076"> Iki tenan. - Ya? >

< start="459.89" dur="0.833"> - Aku panginten sampeyan wis ngrancang kabeh? >

< start="460.723" dur="1.867"> Pramila kita nyeret ing kene, lan dheweke, >

< start="462.59" dur="1.013"> nalika lagi turu, lan - Ya. >

< start="463.603" dur="2.047"> - Maksudku, aku ngrancang iki. - Ya, temenan. >

< start="465.65" dur="2.303"> - Aku nggawa wissot. - Apa padha ngerti carane hack? >

< start="467.953" dur="1.968"> Ora, sampeyan ora pengin ngombe spek. - Ora, sampeyan ora pengin. >

< start="469.921" dur="1.342"> - Ora pengin. - Singidaken lan golek! >

< start="471.263" dur="0.833"> - Singidaken lan ngupaya, kabeh wektu. - Kenapa? >

< start="472.096" dur="2.284"> - Singidaken, lan golek. - Oh, oh, ora apa-apa. >

< start="474.38" dur="2.31"> - Item kabeh wektu, ing misteri mburu lan barang-barang. >

< start="476.69" dur="1.26"> - Lan uga, kaya, yen dheweke bakal mlebu ing >

< start="477.95" dur="1.3"> kahanan, dheweke kudu ngerti carane ndhelikake. >

< start="479.25" dur="1.44"> - Bener, apa yen dheweke nyoba adoh saka Pak X? >

< start="480.69" dur="1.2"> - Persis. >

< start="481.89" dur="1.31"> - Lan yen dheweke ora bisa ndhelikake, - Utawa ngasuh. >

< start="483.2" dur="1.075"> - ndeleng mengko. >

< start="484.275" dur="0.833"> - Bye >

< start="485.108" dur="1.666"> - Sepira maneh, wong lanang? Aku kelingan tari iki. >

< start="486.774" dur="3.039"> - Oh, sampeyan entuk? - Oh, ya, ya, ya. >

< start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERS >

< start="492.423" dur="2.48"> - Hei, sapa sing lenggah? Apa sampeyan pengin lenggah? >

< start="494.903" dur="1.02"> - Eh, kita bakal dadi wong sing ala. >

< start="495.923" dur="1.437"> - Menehi jempol saiki, >

< start="497.36" dur="1.129"> yen sampeyan mikir, iki apike. >

< start="498.489" dur="0.961"> Kita bakal ndhelikake lan ngupaya ing taman iki saiki. >

< start="499.45" dur="0.833"> - Bener? >

< start="500.283" dur="0.997"> - Uga, kita ora bisa ngerti Rebecca apa sing kedadeyan, >

< start="501.28" dur="1.33"> dadi mungkin kita njaluk dheweke ing Tesla, oke? >

< start="502.61" dur="0.833"> - Hei cah! >

< start="503.443" dur="0.833"> - Yo, ya, ya. - Oh, ya. >

< start="504.276" dur="1.351"> - Sampeyan bener, sampeyan bener, sampeyan bener. >

< start="505.627" dur="2.803"> Dadi, kita bener-bener ngrancang perkara sabanjure. >

< start="508.43" dur="1.07"> - Kaya sing kaget! >

< start="509.5" dur="2.012"> - Kita pengin sampeyan menyang Tesla. >

< start="511.512" dur="0.833"> - Aku? >

< start="512.345" dur="0.963"> - Ya, sampeyan lagi metu! >

< start="513.308" dur="0.833"> Sampeyan metu! - Oh! >

< start="514.141" dur="1.946"> - Sampeyan ora bisa dadi kanca apik dhewe! Embuh! >

< start="516.087" dur="0.833"> - Ya, kita sinau manawa ing pungkasan, >

< start="516.92" dur="0.91"> sampeyan padha nyamar. >

< start="517.83" dur="1.38"> - Oke, nanging paling ora bisa ana >

< start="519.21" dur="1.231"> apa jogane cepet banget? >

< start="520.441" dur="3.1"> - GAMEMASTERGMA >

< start="523.541" dur="4.675"> Apa? >

< start="528.216" dur="0.833"> - Sing mung bagean, uga. >

< start="529.049" dur="1.721"> - Oke, oke, pindhah menyang mobil! >

< start="530.77" dur="1.07"> - Singidaken ing Tesla! >

< start="531.84" dur="1.61"> - Zam Fam, aku ora percoyo >

< start="533.45" dur="1.62"> nggawe aku tetep ing Tesla >

< start="535.07" dur="1.66"> nalika dheweke nyoba golek kanca paling anyar. >

< start="536.73" dur="2.73"> Aku rumangsa yen Matt ora ngerti apa sing ditindakake saiki. >

< start="539.46" dur="1.73"> - Apa kita ngilangi sapa wae ing babak iki? >

< start="541.19" dur="2.004"> - Ora? - Aku ora ngerti? >

< start="543.194" dur="0.833"> - Piye cara kerjane? >

< start="544.027" dur="1.663"> - Kita nemokake dheweke, dheweke bakal ngilangi, ta? >

< start="545.69" dur="1.27"> - Katon kaya, gampang banget. >

< start="546.96" dur="1.09"> Aku golek wong liya ing taman iki. >

< start="548.05" dur="1.95"> - Ya, Maksudku, pancen cukup yakin. Aku nang kene akeh, dadi. >

< start="550" dur="0.833"> - Kaya, mlaku? >

< start="550.833" dur="0.833"> - Ya, ya. - Oalah, ora apa-apa. >

< start="551.666" dur="1.074"> - Sampeyan wis tekan taman iki? >

< start="552.74" dur="1.34"> - Mesthi aku wis tekan taman iki. >

< start="554.08" dur="0.833"> Aku wis entuk taman akeh. >

< start="554.913" dur="1.537"> Aku, kaya, lemari aku ana ing kana, nanging, kabeh. >

< start="556.45" dur="1.75"> - Telu, loro, siji, jaringan master game. >

< start="558.2" dur="1.566"> - Telung, loro, siji, master game. >

< start="559.766" dur="0.833"> - GMI! - GMI! >

< start="560.599" dur="1.381"> - Ayo! >

< start="561.98" dur="2.43"> Ora apa-apa, dadi kita bakal main game sing nyenengake kanggo ndhelikake lan ngupaya. >

< start="564.41" dur="1.91"> Minangka sampeyan ngerti, sampeyan bakal duwe strategi, ta? >

< start="566.32" dur="1.9"> - Strategiku kanggo ndhelikake tumpeng. >

< start="568.22" dur="1.5"> - Dadi jujur, aku ora duwe rencana apa-apa. >

< start="569.72" dur="2.04"> Kabeh sing dingerteni yen bayiku, BBR, butuh istirahat. >

< start="571.76" dur="1.51"> - Aku arep ndhelikake wit, ing kana. >

< start="573.27" dur="2.53"> Cukup menek ing salah sawijining cabang lan tetep anteng. >

< start="575.8" dur="1.06"> - Aku arep ndhelikake ing wit sing padha. >

< start="576.86" dur="0.87"> Muga-muga dheweke bisa nemokake aku nomer loro. >

< start="577.73" dur="0.833"> - Apa? >

< start="578.563" dur="2.047"> - Dadi aku bakal ndhelikake klambi sing ana ing kono. >

< start="580.61" dur="1.31"> Aku rumangsa dadi papan sing sampurna. >

< start="581.92" dur="1.74"> - Iki bakal dadi ndhelikake 10 detik lan golek tantangan. >

< start="583.66" dur="1.316"> Sampeyan kudu pindhah menyang wit, aku mikir. >

< start="584.976" dur="0.833"> - Apa? >

< start="585.809" dur="0.936"> - Dheweke wis, wit? - Sampeyan kudu pindhah menyang wit. >

< start="586.745" dur="0.833"> - Menyang wit? - Yep! >

< start="587.578" dur="0.833"> - Kabeh bener. - Kabeh bener. >

< start="588.411" dur="0.833"> - Apa kita duwe cemilan ing wit? >

< start="589.244" dur="0.833"> - Ora ana cemilan ing wit! >

< start="590.077" dur="0.833"> - Apa? >

< start="590.91" dur="1.666"> - Oke, 10 detik diwiwiti saiki. >

< start="592.576" dur="0.833"> - Enteni, apa dheweke main ndhelikake lan ngupaya? >

< start="593.409" dur="1.401"> Kepiye carane bisa dadi kanca paling apik >

< start="594.81" dur="1.12"> kanggo kula, muter ndhelikake lan golek? >

< start="595.93" dur="1.75"> Iki minangka bab sing paling penting banget! >

< start="597.68" dur="2.28"> Zam Fam, siji bocah wadon sing mung ana ing sirahe, >

< start="599.96" dur="1.41"> lan ana liyane mung lungguh. >

< start="601.37" dur="2.48"> Kaya, sing ora ndhelikake lan ngupayakake apa wae! >

< start="603.85" dur="1.08"> - Lima. - Lima. >

< start="604.93" dur="1.114"> - Papat. - Papat. >

< start="606.044" dur="0.833"> - Telu. - Telu. >

< start="606.877" dur="0.833"> - Kalih. - Kalih. >

< start="607.71" dur="0.833"> - Siji. - Siji. >

< start="608.543" dur="0.833"> - Tindak! - Tindak! >

< start="609.376" dur="0.833"> - Aku ora weruh wong liya. >

< start="610.209" dur="1.734"> Zam Fam, yen sampeyan ndeleng wong liya, kabari! >

< start="613.81" dur="1.577"> - Nggih. >

< start="615.387" dur="2.343"> Oke, latihan GMI. >

< start="617.73" dur="1.56"> Ngenteni, ana sikil nganggo jaket. >

< start="619.29" dur="1.06"> Sing mesthi ana wong. >

< start="620.35" dur="1.42"> Ketemu! >

< start="621.77" dur="0.833"> Sampeyan metu! >

< start="622.603" dur="0.833"> Sampeyan metu! >

< start="623.436" dur="0.98"> Liwat ing kana! >

< start="624.416" dur="1.757"> - Oh, ana! >

< start="626.173" dur="1.497"> Sing nyetir, GMI! >

< start="627.67" dur="1.03"> - Iki mung tumpeng. >

< start="628.7" dur="1.01"> - Apa aku aman? >

< start="629.71" dur="2.36"> - Oh gosh, oke, rungokno, aku mikir yen ana bear. >

< start="632.07" dur="0.94"> Iku saestu wong. >

< start="633.01" dur="1.347"> Sampeyan ditemokake! >

< start="634.357" dur="1.743"> - Sampeyan uga ora ndhelikake. >

< start="636.1" dur="0.96"> - Dheweke butuh turu. >

< start="637.06" dur="0.91"> Dheweke kudu ngaso. >

< start="637.97" dur="1.45"> - Ya, nanging dudu bagean tantangan kasebut. >

< start="639.42" dur="1.46"> - Agen S, pinten sampeyan nemu? >

< start="640.88" dur="1.65"> - Enteni, aku ketemu sampeyan! >

< start="642.53" dur="1.185"> - Bali! >

< start="643.715" dur="0.833"> - Hei! >

< start="645.616" dur="2.244"> - Kabeh wong wis ditemokake! >

< start="647.86" dur="0.833"> - Ya! - Ya! >

< start="648.693" dur="0.833"> - GMI! >

< start="649.526" dur="1.628"> - GMI! - GMI! >

< start="651.154" dur="0.833"> - Dheweke ngapusi, bener? >

< start="651.987" dur="1.053"> - Tempat ndhelikake dadi apik. >

< start="653.04" dur="2.02"> - Sampeyan pancen apik tenan. - Ing, aku ndeleng sampeyan ndhelikake. >

< start="655.06" dur="0.833"> Sing sampurna. >

< start="655.893" dur="1.717"> - Duh gusti, matur nuwun! >

< start="657.61" dur="1.26"> - Banjur aku dadi agul-agul suket. >

< start="658.87" dur="1.96"> - Kabeh, iku sing ndhelikake lan golek tantangan. >

< start="660.83" dur="1.81"> Pakaryan sing nggumunake, ndhelikake lan golek. >

< start="662.64" dur="2.32"> Yaiku dolanan sing ora ana sing ngetung angka, >

< start="664.96" dur="2.62"> ora ana sing ilang nilai, ora ana sing ditarik. >

< start="667.58" dur="1.25"> - Aku kudu lunga golek ombenan kanggo tikuku, oke? >

< start="668.83" dur="1.47"> - Oh, kenapa? >

< start="670.3" dur="0.833"> - Dheweke ngelak! >

< start="677.756" dur="1.444"> - [Spies lanang] Ing banyu? >

< start="679.2" dur="1.38"> - Wong lanang, aku ngerti apa sing bakal dilakoni kanggo tantangan sabanjure. >

< start="680.58" dur="0.93"> - Oh, apa sampeyan? - Ya, apa? >

< start="681.51" dur="2.009"> - Tantangan pungkasan, latihan royale perang. >

< start="683.519" dur="1.55"> Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. >

< start="685.069" dur="0.833"> - Duh, Gusti. - Paling menang papat? >

< start="685.902" dur="2.267"> - Oke, paling, yep. Lakoni kanthi alon-alon. >

< start="688.169" dur="1.984"> Kabeh luwih apik ing gerakan alon! >

< start="690.153" dur="0.833"> - Yo, ooh. >

< start="690.986" dur="1"> Luwih becik! >

< start="693.529" dur="0.833"> - Sampeyan siap? >

< start="694.362" dur="0.833"> - Ya! >

< start="695.195" dur="1.178"> - Oke, ayo >

< start="698.37" dur="1.71"> - Perang latihan royale perang! >

< start="700.08" dur="1.42"> Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. >

< start="701.5" dur="1.2"> Aku kepiye ora weruh aku lagi tekan, sabab >

< start="702.7" dur="2.54"> iku pancen apik banget, lan pancen lunyu. >

< start="705.24" dur="0.833"> Aku ngandika slick! >

< start="706.073" dur="1.487"> Apa kowe kabeh >

< start="707.56" dur="0.833"> rampung kaya ngono? >

< start="708.393" dur="0.833"> Utawa kaya, kick kick? >

< start="709.226" dur="1.104"> - Ya. - Ya. >

< start="710.33" dur="1.66"> - Oke, kita bakal weruh sapa sing paling apik. >

< start="711.99" dur="1.15"> Apa sampeyan siap? >

< start="715.075" dur="1.141"> - Oke, ayo nindakake iki! >

< start="716.216" dur="0.833"> Royale perang! >

< start="717.049" dur="0.833"> - Oalah, dadi sampeyan wis siap scorecard sampeyan? >

< start="717.882" dur="1.865"> Nimbulaké kita bakal skor wong dhasar- >

< start="719.747" dur="0.833"> - Oke, wong lanang! - Whoa! >

< start="720.58" dur="0.833"> - Apa sing sampeyan lakoni? >

< start="721.413" dur="0.833"> Aku mikir yen sampeyan lagi wae ana! >

< start="722.246" dur="1.574"> - Ya, kita bakal ngadili iki kanthi telung cara. >

< start="723.82" dur="2.283"> Kacepetan, dhuwur, lan ketangkasan. >

< start="726.103" dur="0.833"> - Nggih. >

< start="726.936" dur="1.061"> - Oke, sampeyan siap? >

< start="727.997" dur="1.583"> - Oke, siap? >

< start="733.89" dur="1.187"> - Ora becik, mesthine ana sawetara udhara ing kana. >

< start="735.077" dur="2.033"> - Yep, yep, apik. - Apa sing dak pikir, >

< start="737.11" dur="1.167"> Aku nindakake iki. >

< start="738.277" dur="2.01"> - Apa aku arep nggawe, eh? >

< start="740.287" dur="0.833"> - Oh! >

< start="741.12" dur="0.833"> - Nggih! >

< start="754.23" dur="1.07"> - Menarik. - Ya, menarik. >

< start="755.3" dur="1.8"> - Sampeyan ngerti, mesthi bisa ngalahake wong. >

< start="757.1" dur="0.97"> - Ya, kaya, bisa uga kaya dheweke, >

< start="758.07" dur="1.36"> kabeh dheweke kaya, aku bakal mudhun >

< start="759.43" dur="1.37"> lan jupuk sikil lan sampeyan ngerti carane sawetara- >

< start="760.8" dur="1.36"> - [Agen S] Oh, ya, ora apa-apa. >

< start="762.16" dur="1.92"> Aku bakal ngetung babagan, aku bakal ngetung. >

< start="764.08" dur="2.08"> - Katon yen lagi nindakake gerakan karate? >

< start="766.16" dur="2.53"> Apa iki mesthine kaya keterampilan ninja? >

< start="768.69" dur="2.408"> Sabab aku ora mikir yen ana pelatihan ninja. >

< start="779.248" dur="2.087"> - Apa ninja kasebut, utawa kaya, ballet? >

< start="781.335" dur="2.225"> - [Agen R] Sing anggun. - Sanget anggun. >

< start="783.56" dur="1.13"> - Oke, aku ngerti apa sing dilakoni. >

< start="784.69" dur="1.21"> - Oke, Baby Bear Rat, sampeyan bakal ngrasa >

< start="785.9" dur="2.603"> sithik, nanging aja kuwatir, kabeh ora apa-apa. >

< start="794.451" dur="0.833"> - Oke? >

< start="795.284" dur="1.236"> - Apa sampeyan ndeleng kepiye dheweke nglindhungi? >

< start="796.52" dur="1.633"> - Dhuwur, ana sing dhuwur. >

< start="798.153" dur="2.407"> Lan banjur, kaya, mudhun. - Kaya ngono, oh, bom. >

< start="800.56" dur="1.05"> Sampeyan butuh pangayoman yen sampeyan kepingin >

< start="801.61" dur="1.46"> dadi kanca apik dheweke, ngerti? >

< start="803.07" dur="1.42"> - Bener, ya, temtu. >

< start="804.49" dur="1.3"> - Hei, ponselku? >

< start="805.79" dur="1.935"> Apa aku telpon metu ana? >

< start="813.828" dur="0.833"> - Hi-yah! >

< start="816.6" dur="2.495"> - Oh, lan dheweke nindakake boop cilik kasebut, banjur dadich >

< start="819.095" dur="1.041"> nalika dheweke ndharat, ya? >

< start="820.136" dur="1.458"> - Yo, ya, ya. - Apik banget! >

< start="821.594" dur="1.666"> - Sampeyan ngerti apa? Aku lara yen ing Tesla iki. >

< start="823.26" dur="2.071"> Aku rumangsa seneng karo aku >

< start="825.331" dur="0.849"> sing arep dadi sahabatku, >

< start="826.18" dur="1.74"> amarga iku kanca sing paling apik, lan Matt iku >

< start="827.92" dur="1.41"> nindakaken tantangan paling ala, >

< start="829.33" dur="1.2"> dadi aku njaluk metu. >

< start="830.53" dur="1.18"> - Kabeh apik, iku apik tenan. >

< start="831.71" dur="0.833"> Matur suwun, para wanita. >

< start="832.543" dur="0.907"> - Halo? >

< start="833.45" dur="1.57"> Sampeyan ora lali, aku wis ana ing Tesla. >

< start="835.02" dur="1.052"> - Oh, ya! - Oh, ya! >

< start="836.072" dur="0.833"> - Sak tenane lali karo kowe. >

< start="836.905" dur="1.382"> - Oke, ya, lan aku ora duwe telpon, dadi. >

< start="838.287" dur="1.399"> - Oh! - Oh! >

< start="839.686" dur="0.833"> - Iki pancen nyenengake. >

< start="840.519" dur="3.541"> - Wektu sing sampurna, kita bakal menehi skor pungkasan. >

< start="844.06" dur="2.81"> Sapa sing obah lan sapa sing bakal >

< start="846.87" dur="2.04"> ngilangi? - Ngilangi? >

< start="848.91" dur="3.217"> - Aku arep mbukak iki, dadi telu, siji. >

< start="853.579" dur="1.167"> - Whoa! - Whoa! >

< start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. >

< start="859.918" dur="0.833"> Iki tegese sampeyan wis metu. >

< start="860.751" dur="0.875"> - Apa? >

< start="861.626" dur="0.833"> Kanggo dheweke? >

< start="862.459" dur="1.825"> Dheweke glued menyang lemah! >

< start="864.284" dur="5"> Kanthi lengen awakmu ing endi-endi, slapping malaikat! >

< start="869.367" dur="3.613"> Sampeyan lan rat sampeyan tikus ora ana sing seneng! >

< start="872.98" dur="1.14"> Sampeyan! >

< start="874.12" dur="1.3"> Sampeyan kelangan, kita menang. >

< start="875.42" dur="0.833"> Kita menang. >

< start="882.77" dur="2.063"> - Aku rumangsa ora kejawab banget? >

< start="884.833" dur="2.816"> - Aku ora ngerti apa sing ana. - Eh? >

< start="887.649" dur="1.853"> - Aku krasa, oh! >

< start="889.502" dur="2.098"> - Dheweke isih, dheweke isih ngubengi. >

< start="891.6" dur="0.929"> - Ayo maneh! >

< start="892.529" dur="3.738"> - Iki sing katon! >

< start="896.267" dur="0.833"> - [Rebecca] Whoa. >

< start="897.1" dur="0.833"> - [Agen S] Entuk awan turu! >

< start="897.933" dur="0.833"> - Nanging aku seneng karo rambut! >

< start="898.766" dur="1.983"> Pancen tenan, nanging dheweke pancen edan! >

< start="900.749" dur="0.985"> - Dheweke edan! - Wah! >

< start="901.734" dur="0.833"> - Nggih. >

< start="902.567" dur="1.989"> - Jujur, dheweke pancen ngelingake aku, kaya pahlawan abang. >

< start="904.556" dur="1.594"> - Yen aku ora bisa tresna, ora ana sing bisa. >

< start="906.15" dur="2.717"> Kabeh iki duweke, ora ana sing mangan. >

< start="908.867" dur="1.781"> - Entuk sithik. - Sampeyan elinga iku? >

< start="910.648" dur="2.082"> Aku kaya, whoa. - Sajrone game pacaran? >

< start="912.73" dur="1.1"> - Wong lanang? >

< start="913.83" dur="1.62"> Apa tumpahan banyu iki utawa apa, >

< start="915.45" dur="1.9"> nyebabake salahku ing telponku. >