927s Телефонот на РЕБЕЦКА е хакиран! (Трошење 24 часа шпионирање на најдобриот пријател Откриена обука за шпиони на GAME MASTER) images and subtitles

- Добредојдовте назад во каналот Мет и Ребека. Се подготвуваме да направиме обука за господар на шпиони за игри. - Брзо. - Како ќе го сториме тоа? Девојките спијат. - Да, тие требаше да бидат мои најдобри пријатели, Мет. - Чекај, како сите ќе се вклопат во Тесла? -'reе одговараат. - О, душо, ова е лоша идеја. - Добро, ќе се разбудат тука наскоро, затоа треба да добиеме сè за тоа игра господар на шпионска обука. Подготвени? - Чекај, ти мислев дека веќе го одбра вашиот најдобар пријател. - Мислам, направив, но јас сакам да ја сакам оваа идеја. Јас сакам да видам како работат игра господар на шпионска обука, бидејќи тие се ќе се приклучат на играта господар мрежа на крајот. - О, точно. - [Камеравоман] Во ред, момци, ајде. - Во ред, ќе одам да ги добијам сите конуси постави за еден круг, добро? - Предизвик број еден. - Вие момци, почнете да ги будите. Ова мора да го направиме наскоро, нели? - Да, да. - Сонцето ќе зајде. - Јас веќе не влечам луѓе. - Добро. Вие момци мислевте дека агентите и Мет поставија кастинг најдете го мојот нов најдобар пријател, но, за жал, наместо да ставате мешавина на детектор на лаги, Мет стави спиење облак, така и сите мои потенцијалните најдобри пријатели спијат во моментов, и ќе се разбудат. Мет, дали сме скоро подготвени? - [Мет] Да, скоро. - Во ред, па вие момци коментирате подолу кој мислите дека треба да биде мојот најдобар пријател. И дозволете ми да знам дали некој прави нешто сомнително. Ги разбудивме сите. - Како дојдовме овде? - Зошто сме во паркот? - Вие момци не се сеќавате? Ние, ах, одевме и сите добивме Сарпули. - Сарлипес. - Сарлипес. - Да, сите се како, "Да, ајде да направиме обука!" И потоа . - Дали се сеќаваш? - Дали се сеќаваш? - Да - Тоа беше цреша Кока. - О, види? - цреша кока. - Да - Ве однесовме и во Тако Бел, и тие ни го дадоа ова ќебе, така и вие момците би можеле да ви го одморат времето што сакавте да го земете. - Толку убаво, дремат. - Пред да направивме обука. - Мет, можеби треба да објасниш најдобро пријатели што правиме - Прво што ќе направиме е да направиме подели момци на два тима. - Може ли да бидам со мојот стаорец, те молам? - Не! Не - Тоа не се смета како личност. Како, само спарете се. - Спари се! - Да - Го стави во џеб? - Да! - Следно, ќе одиме по овој пат. Ајде дечки. Се надевам дека ова функционира сега. Треба да откриеме точно кој е ќе биде најдобриот најдобар пријател. - Подобро ќе победиме. - Знам. - Ние, всушност, добиваме цреша Кока? - Не знам, сакам да одам дома. - Дали навистина имате стаорец таму? - Да, сакаш да го видиш? - Добро, дами, за овој прв предизвик, outе сфатиме кој работи најдобро како тим. Ако ќе бидете БФФ на Ребека, тогаш ќе мора да работиш заедно со неа навистина добро. - Па, дали е тоа Ребека? - Сè уште не сте им кажале? - Да? - Не, јас ... - Што? - Јас сум Ребека. - Јеее! - Јеее! - Претпоставувам дека плескаме? - Точно како што планиравме, тоа открива! Јас воопшто не работам. - Во ред, па, што ќе правиме во моментов е, ние веќе имате во екипи од два. Seeе видиме колку добро работиш како тим, со канал допирајќи ги нозете заедно. Дали сте момци подготвени? -'llе ви помогнеме. - Да, да, да. - Треба да се искористи тука за секунда, добро? - Во ред, ах, од каде знаеме кој победи? - Таму и назад. - Не грижи се, ќе ти објаснам. - Добро! - Во ред, затоа не верувам во сите овие девојки во моментов. Мислам дека некои од нив може да бидат малку сомнителни. Еден од нив може да работи за г-дин X, немаме идеја. Известете ни во делот за коментари подолу, ако сте виделе нешто на видеото на Ребека. Тогаш, можете да видите дека имам шпион камера дека ќе се тркалам. Сите тројца судии, Ребека, Агент Р, и агентот С ќе седи токму тука со грб кон нив. Телефонот на Ребека ќе биде тука. - Предизвиците се толку исцрпувачки, ќе дојдат тука и ќе грабнат вода, и знам дека ниту еден од нив не може да одолее искушението да го земе телефонот на Ребека. Коментирајте подолу, кое лице е сомнително. Исто така, не заборавајте да го дадете ова видео палците нагоре, претплатете се, вклучете ги известувањата, кликнете на сите. Ако го сторивте тоа пред да ја добијат лентата за канали на нозе, коментирајте го тимот за касети со канал. Да се ​​вратиме. - Добро, вие момци, ние сме само калапи за канали, само малку. - [Womanената] Само малку. - Ах! - Се чини дека е многу лента за канали. - О, знаете, само сакав да биде безбеден. - Но, исто така, јас направив само еден на оној. Дали е тоа кул? Дали е тоа добро? - Можеби треба уште нешто, не знам. - Кој знае? - Мислам дека ќе биде добро. - Мислам дека ќе победи мојот тим, затоа што Направив одлична работа со ленти со канал. - Добро, слушај, добив аеродинамика, позитивност, лесна лента со канал. Мојот тим ќе ја освои оваа. - Всушност, мислам дека мојот тим ќе ја победи оваа, затоа што не само што имаме две, ние всушност имаме тројца на овој тим. Имаме стаорец на мечка! - Да ги поставиме сите. - Во ред, тоа што не ти го кажав е тоа не само што ве суди Ребека, така се и агентот Р и агентот С. - Да! - Да, ГМИ! - ГМИ! - Тие дефинитивно ќе знаат кој ќе биде мојот најдобар пријател. - Зошто не тројца момци па напред и заземе се, добро? - а? - Добро! - Веќе е поставено, токму тука. - [Агент С] О, убаво! - [Агент Р] Одлично, одлично! - Добро, парите се на луѓето кои не се стаорци. - Ова скоро се скрши! Океј, само мило ми е што морав да се сменам од шега од тој фустан. Влажно е, но под оваа џемпер, исто така е сè уште влажно. - Ова е мојот дел, нели? Јас всушност имам промена на облеката таму, ако ви требаат некои. - Што? - Што, не, мислам. - Еве? - Зашто, заборави го, заборави го. Ако ви требаат некои, само дозволете ми да знам. - Добро, јас исто така ќе бидам рефен денес. Ајде да ја продолжиме играта! Во ред! Многу едноставен предизвик! Сè што треба да направите е да започнете таму, штом ќе го кренам овој свиреж, слези се таму, околу вашиот конус и вратете се. Првиот тим назад, победи. На ознаките, поставете се! - [Агентот Р] Да одиме, Ларкин! - Не! - Ајде! - Чекај, си помислив, дома, ќе одам на најдобри пријатели. Зошто е важно кој победи? - Не знам, тоа е предизвик. - Да, да, да, тотално не е важно. Вие го убивте! - Добро, секој може да ја симне лентата за канали, и застанете тука за пресудата. - [Агент Р] Среќно. Океј, судиите малку се збунија во врска со тоа, но ние судиме за тимска работа. Ова е тим еден, тим два и тим три. Само би сакал вие да одите напред и означете кој тим сметате дека имал најдобра тимска работа. - Најдобра тимска работа? Добро. - Исто така, коментирајте подолу за кого мислите ја имаше најдобрата тимска работа. - Ајде да одиме напред и да откриеме. Три! Две! Едно! Открива! - Тим еден! - Видете, гласав за еден тим, само затоа што. - Сите тие! - Не, но сите ние сме за победа. Не ни пречи да победиме. - Победата е сè. - Всушност, има уште најдобри пријатели отколку само победа. - Ах, не. - Ух - Во ред, ќе одиме напред и ќе се поставиме. Тим еден, претстави за победа. Вие момци можете да однесете вода, ако сакате, прво во моментов, додека ние сме поставени за следниот предизвик, добро? - Да, господине, големи шампиони! Можете да го послужите! - Добро, ова е предизвик со лисици на рацете. Имате 60 секунди да избегате, или на друго место Г-дин X ќе ви даде анализи на церебрал. - Чекај, тој навистина е, господинот Х е тука? - Да, тој е тука. - Што? - Добро? И започнува во три, два, една. Оди! - О, се затегнува! Можеби го имам мојот шпионски гаџет во мојот пакет fanny. - О, Боже, ајде, ББР, џвакај низ ова, те молам! Дали спиеш? - Знаеш што? Овие се вид на слатки. Што ако не ти пречи овие? Може ли да ги задржам овие? - Добро! Не, нема да го победам ова. - Знаев дека ова ќе ви помогне. Да! Излегов! - Вие сте надвор! Таа е всушност шпион, момци. Само што најдов шпион, па таа е надвор. - Што? - sorryал ми е, никој не треба да може да излезе од лисици на рацете. Ова е невозможно. - Чекај, таа излезе од лисиците? - Да, тоа беше навистина брзо. - И имаш комплет за шпиони. Го направивте ова порано! - Мислам, цело време излегуваме од лисиците на рацете. - Цело време! - О, затоа Мет не ти верува. - О, тоа има смисла. - Да, затоа не дозволува никој да се дружи. - Чекај, што? - Знам дека направивте! - Тоа не е фер! - Нема шанси таа да може да го стори тоа, освен ако таа всушност имала обука. Таа е шпион. - Но, зарем не сакаме господар на шпиони за игри? - Не, сакаме некој што можеме да тренираме, не некој што веќе има обука. Тоа значи дека не можеме да им веруваме, така - Вие сте надвор. - Леле. - Ова е најлошиот предизвик досега. - Мислите дека таа би била добра за ГМИ? Takeе ја преземам компанијата, и ќе ни требаат нови регрути. - Тоа е вистина. - нели? - Мислите дека е сингл? - Добро, убаво дело на предизвикот, дами. Направивте многу добра, навистина добра работа. Сè уште сте тука. Реков дека си надвор. - Добро, претпоставувам дека сум надвор. Претпоставувам дека ќе имам малку вода. - Таа навистина сакаше да биде мојата најдобра пријателка. Мислам, што не е во ред со тоа? Беше кул, се додека не се налути. - Да, тоа е точно. - Точно е, тоа е вистина. - Што мислите, што следува Мет во продавница? - Не знам, ова е најчудно обука за најдобар пријател мајстор шпион што сум го видел досега. Зам фами, коментирај подолу што мислиш Мет треба да стори за да помогне во пронаоѓањето на мојот нов најдобар пријател. Мислам дека не е ова. - Мислам, ти си тој што рече дека можеби си веќе некој одбрал, а потоа нека го стори тоа, така. - Тоа е вистина. - Можеби ќе го откриам откако ќе го направи ова, но, да му дозволиме да има свој момент. - Добро. - Ах, Ребека, дојди овде, дојди овде, дојди овде, дојди тука. - Да? - Можете ли да ги научите како да го сторат тоа игра господар мрежа танц? Шпионира висок хак? - О, шпионска голема хак-кука? Да - Можеш ли да го направиш тоа? Ако ќе ти бидат најдобриот пријател, тие веројатно ќе бидат во господар мрежата на играта. - Како, ГАМАСТЕ Р. - Во ред, го добив ова. Можам да танцувам со моите најдобри пријатели. Можеби ќе направиме TikTok. - Да, да! - Дечки, дојди овде, дојди овде, дојди овде. - Што? - Немам претстава што правам таму. - Да, очигледно. - Што мислиш? - Ова изгледа прекрасно. Ова е навистина кул. - Да? - Мислев дека си го испланирал сето ова? Затоа ги влечеме овде, и тие, кога спијат, и - Да. - Мислам, го испланирав ова. - Да, очигледно. - Јас го изнесов свирежот. - Знаат ли да пробијат? Не, не сакате шпионски пијалок. - Не, не го сакате тоа. - Не го сакам тоа. - Криенка! - Скриј и барај, цело време. - Зошто? - Криенка. - О, о, океј. - Теми цело време, на лов на мистерии и работи. - И, исто така, како, ако тие ќе бидат во а ситуација, тие треба да знаат како да се сокријат. - Нели, што ако се обидат да се извлечат од господинот Х? - Точно. - И ако не можат да се сокријат, - Или мечки. - се гледаме подоцна. - Чао. - Колку подолго, момци? Мислам дека го добивме овој танц. - Ох, го добивте? - О, да, да, да. - GAMEMASTERS - Еј, кој ќе седне? Дали момците сакате да седите? - Ах, ќе бидеме лоши момци. - Дај ни палци сега, ако мислите дека ова е добра идеја. Hideе се скриеме и ќе бараме во овој парк во моментов. - нели? - Исто така, не можеме да let дозволиме на Ребека да знае што се случува, па можеби и ја внесуваме во Тесла, океј? - Здраво момци! - Да, да, да. - О, да. - Во право си, имаш право, имаш право. Значи, ние всушност го планиравме следното нешто. - Како изненадување! - Сакаме да одите во Тесла. - Јас? - Да, ти си надвор! Вие сте надвор! - Ох! - Не можете да бидете ваш најдобар пријател! Излези! - Да, научивме дека во последниот, бевте во маскирање. - Во ред, но дали можеме барем да ги имаме танцот навистина брз? - ГАМЕМАСТЕРГМА Што? - Тоа е само дел. - Во ред, добро, одете во автомобилот! - Скриј во Тесла! - Зам Фам, не можам да верувам дека се ме натера да останам во Тесла додека тие се обидуваат да го најдат мојот нов најдобар пријател. Се чувствувам како Мет да нема идеја што прави сега. - Значи, ние елиминираме некој во оваа рунда? - Не? - не знам? - Како работи? - Ние ги наоѓаме, тие се елиминирани, нели? - Се чини, како супер лесно. Можев да најдам некој во овој парк. - Да, мислам, тоа е прилично сигурно. Јас сум тука многу, така. - Како, трчање? - Да, да. - Како и да е, добро. - Дали сте биле на овој парк? - Секако дека сум бил во овој парк. Сум бил на многу паркови. Имам, како, мојот плакар таму, но, добро. - Три, два, една, господар мрежа за игри. - Три, два, еден, господар на игри. - ГМИ! - ГМИ! - Ајде! Добро, па затоа ќе играме забавна игра на криенка. Како што знаете момци, ќе имате стратегии, така? - Мојата стратегија е да се кријам под конус. - Да бидам искрен, немам никакви планови. Сè што знам е дека на моето бебе, ББР, му треба пауза. - I'mе одам да се кријам во дрво, таму. Само качете се на една од гранките и останете навистина мирни. - hideе се кријам во исто дрво. Се надевам дека ќе ме најдат на второ место. - Што? - Па јас ќе се кријам зад тој бесен палтото таму. Мислам дека ќе биде совршено место. - Ова ќе биде скриена 10 секунда и бара предизвик. Треба да одите на дрво, мислам. - Што? - Тие веќе се, дрвото? - Мора да одите на дрво. - Оди на дрво? - Да! - Во ред. - Во ред. - Дали имаме закуски во дрвото? - Нема закуски во дрвото! - Што? - Добро, 10 секунди започнува сега. - Чекај, дали тие се кријат и бараат? Како треба да дознаат најдобар пријател за мене, играјќи криенка? Ова е најлудата работа досега! Зам Фам, една девојка има само конуси на главата, и друг само седи таму. Како, тоа не е скриено и воопшто не бара! - Пет. - Пет. - Четири. - Четири. - Три. - Три. - Двајца. - Двајца. - Еден. - Еден. - Оди! - Оди! - Јас не гледам никој. Зам Фам, ако видите некој, дозволете ми да знам! - Добро. Океј, обука за ГМИ. Чекај, има нозе со јакна. Дефинитивно е некој. Те најдов! Вие сте надвор! Вие сте надвор! Таму! - Ох, таму! Погонот, ГМИ! - Тоа е само конус. - Што сум безбеден? - О, душо, добро, слушај, мислев дека е мечка. Тоа е всушност личност. Пронајдени сте! - Не се криеш. - Му треба дрем. Тој мора да се одмори. - Да, но тоа не е дел од предизвикот. - Агент С, колку пронајдовте? - Чекај, те најдов! - Врати се! - Еј! - Сите се пронајдени! - Да! - Да! - ГМИ! - ГМИ! - ГМИ! - Измамени, нели? - Нашите скривачки места беа толку добри. - Вие момци беа навистина добри. - Па, те видов како се криеш. Тоа беше совршено. - О боже, благодарам! - И тогаш станав сечија трева. - Добро, тоа беше скриј и бара предизвик. Неверојатна работа, екстремен скриј и барај. Тоа беше натпревар каде никој не постигна поени, никој не изгуби бодови, не беа пренесени поени. - Морам да одам да пијам за мојот стаорец, добро? - О, зошто? - Тој е жеден! - [Машки шпиони] На вода? - Дечки, знам што правиме за следниот предизвик. - О, вие? - Да, што? - Последниот предизвик, тренинг за борба против ројал. Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. - О Боже. - Најдобри четири победи? - Во ред, најдобро, да. Направете сето тоа во бавно движење. Сè е подобро во бавно движење! - Да, ох. Поладно е! - Вие момци подготвени? - Да! - Во ред, ајде да го сториме тоа! - Време на обука за борба со ројал! Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. Се обложувам дека не ме виде како доаѓа, причина беше толку sneakily прекрасно, и навистина масна. Реков масна! Дали некогаш сте момци направи нешто такво? Или како, скок удар? - Да - Да - Во ред, ќе видиме кој го има најдобриот. Дали сте подготвени за ова? - Во ред, да го направиме ова! Битка ројал! - Добро, па затоа ја подготвивте вашата картичка со резултати? Предизвикаме дека ќе ги постигнеме врз основа на- - Во ред, момци! - Кој! - Што правиш? Мислев дека сте скоро таму! - Да, ќе го судиме на три различни начина. Брзина, висина и агилност. - Добро. - Во ред, дали сте подготвени? - Добро, подготвени? - Убаво, убаво, дефинитивно малку воздух таму. - Да, да, беше добро. - Што мислам, I'mе го направам ова. - Што ќе правам, а? - Ох! - Добро! - Интересно. - Да, интересно. - Знаете, дефинитивно би можел да нокаутира некој. - Да, како, можеби таа беше како, целата нејзина работа е како, ќе бидам долу и фатете ја ногата и знаете како некои- - [Агентот С] О, да, добро, добро. Scoreе го постигнам тоа, ќе го постигнам тоа. - Изгледа дека прават карате потези? Дали ова треба да биде како вештини за нинџа? Причина не мислам дека ниту еден од нив има обука за нинџа. - Дали е тоа нинџа, или тоа е, како, балет? - [Агентот Р] Тоа беше благодатно. - Многу благодатно. - Во ред, знам што правам. - Во ред, бебе мечка стаорец, ќе се чувствуваш малку судрат, но не грижи се, сè е добро. - Во ред? - Дали виде колку добро го заштити тоа? - Беше висока, таму имаше висина. И тогаш, како, долу. - Беше како, да, бомба. Потребна ви е заштита ако сакате бидете нејзината најдобра пријателка, знаете? - Не, да, дефинитивно. - Еј, каде е мојот телефон? Дали го оставив телефонот таму? - Здраво! - О, и таа го стори малиот бум, а потоа и качов кога таа слета, да? - Да, да, да. - Тоа е добро! - Знаеш што? Јас сум болен од тоа што сум во оваа Тесла. Се чувствувам како да треба да кажам кој ќе ми биде најдобар пријател, затоа што тоа е мојот најдобар пријател, а Мет е правејќи го најлошиот предизвик досега, па ќе излезам таму. - Добро, тоа беше прекрасно. Благодарам дами. - Здраво? Вие момците заборавив, јас бев во Тесла. - О, да! - О, да! - Целосно заборави на тебе. - Во ред, да, и јас немав телефон, така. - Ох! - Ох! - Тоа беше многу забавно. - Совршен тајминг, ние ќе ги дадеме конечните резултати. Кој се движи понатаму и кој ќе биде елиминирани? - Избришани? - I'mе го откриам ова, во три, два, една. - Кој! - Кој! - 13, 13, 10, 13, 13. Тоа значи дека сте надвор. - Што? На неа? Таа беше залепена на земја! Со вашите облини екстремитети насекаде, шлакајќи ангели! Вие и вашата мечка стаорец никој не го сака! Вие! Вие сте кул, победивме. Ние победивме. - Се чувствувам како да сум пропуштил многу? - Не знам што беше тоа. - а? - Се чувствувам како, еј! - Таа е сè уште, таа кружи наоколу. - Врати се! - Вака изгледате! - [Ребека] Кој. - [Агент С] Добијте го облакот за спиење! - Но, јас kind се допаднав на нејзината коса! Беше навистина слатко, но таа е луда! - Таа е луда! - Леле! - Добро. - Искрено, таа ме потсети, како црвениот херој. - Ако не можам да сакам, никој не може. Сето ова е мое, никој од вас не јаде. - Доста малку. - Се сеќаваш на тоа? Бев како, кој. - За време на таа игра датира? - Момчиња? Дали водата се истури врз ова или нешто, да предизвика нешто не е во ред со мојот телефон.

Телефонот на РЕБЕЦКА е хакиран! (Трошење 24 часа шпионирање на најдобриот пријател Откриена обука за шпиони на GAME MASTER)

After Rebecca Zamolo escaped the “WHICH New BEST FRIEND Will REBECCA Chose? (Found Hidden Spy in Disguise using Hacks and Pranks)”, Matt and Rebecca created “We Stole Hacker RV to Rescue Maddie! (Spending 24 HOURS Overnight Escaping Underground Tunnel Test).” The Real Game Master then uploaded “LAST TO LEAVE RV From HACKER MANSION WINS IT Challenge! (RZ Twin Battle vs MR X at Safe House)” next Game Master Incorporated posted “WORST TIKTOK WINS $10,000 CHALLENGE! (Testing viral Life Hacks at Safe House Found RZ Twin Clues)," now Matt decides to put everyone through spy ninja training to see who is a spy and who is the best friend. However Matt doesn't trust anyone and thinks they could be a liar so he put up a spy camera to see if anyone would try to hack Rebecca's phone. First round was Hide and Seek and everyone was missing then found super fast. Next they tried the handcuff for 24 hours challenge. No one could get out except for 1 and Matt and Rebecca immediately terminated them. Matt next did spy ninja training with ninja moves in slow motion. There was no need for Matt to go into disguise as he now will know what is going on with the hacker in our group. Someone has secrets and we need to figure out who it is before we do a lie detector test on them. Maybe one of them lost their memory or it could be a prank. Who do you think is the best best friend? Thank you for watching my funny entertainment comedy vlog videos in 2020! Watch my friend’s awesome videos: LAZY CLEANING HACKS AND TIPS || Organization And Household Hacks by 123 GO! www.youtube.com/watch Labrant Fam - This Is How Everleigh and Posie's Official Baby Brother Training Went... www.youtube.com/watch Familia Diamond - WE CAN’T BELIEVE THIS HAPPENED WHILE LOOKING FOR MARCH POM!!! www.youtube.com/watch SSSniperWolf - Mixing EVERY Cereal TOGETHER www.youtube.com/watch
renagade, spy, training, 123 go, lazarbeam, tricks, water bottle flip, familia diamond, mixing, hacks, face reveal, morgz, reveal, labrant fam, zhc, best friend, ideas, pom, phone, best, master, game, dobre, lazy, sssniperwolf, troom troom, spying, matt and rebecca, surprising, vlog, ssundee, game master, fortnite, friend, teacher, pranks, the labrant fam, hacked, test, tips, lucas and marcus, march, hacker, rebecca, dude perfect, tik tok, spending, everleigh, fun, prank, 24 hours, rebecca zamolo, yummy,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.13" dur="1.28"> - Добредојдовте назад во каналот Мет и Ребека. >

< start="1.41" dur="2.14"> Се подготвуваме да направиме обука за господар на шпиони за игри. >

< start="3.55" dur="1.876"> - Брзо. - Како ќе го сториме тоа? >

< start="5.426" dur="0.833"> Девојките спијат. >

< start="6.259" dur="1.211"> - Да, тие требаше да бидат мои најдобри пријатели, Мет. >

< start="7.47" dur="1.713"> - Чекај, како сите ќе се вклопат во Тесла? >

< start="9.183" dur="0.833"> -'reе одговараат. >

< start="10.016" dur="2.267"> - О, душо, ова е лоша идеја. >

< start="15.92" dur="1.27"> - Добро, ќе се разбудат тука наскоро, >

< start="17.19" dur="1.43"> затоа треба да добиеме сè за тоа >

< start="18.62" dur="0.85"> игра господар на шпионска обука. >

< start="19.47" dur="1.053"> Подготвени? >

< start="20.523" dur="0.833"> - Чекај, ти мислев дека веќе >

< start="21.356" dur="0.833"> го одбра вашиот најдобар пријател. >

< start="22.189" dur="1.721"> - Мислам, направив, но јас сакам да ја сакам оваа идеја. >

< start="23.91" dur="1.36"> Јас сакам да видам како работат >

< start="25.27" dur="1.33"> игра господар на шпионска обука, бидејќи тие се >

< start="26.6" dur="1.58"> ќе се приклучат на играта господар мрежа на крајот. >

< start="28.18" dur="1.072"> - О, точно. >

< start="29.252" dur="0.833"> - [Камеравоман] Во ред, момци, ајде. >

< start="30.085" dur="0.833"> - Во ред, ќе одам да ги добијам сите конуси >

< start="30.918" dur="1.666"> постави за еден круг, добро? - Предизвик број еден. >

< start="32.584" dur="0.833"> - Вие момци, почнете да ги будите. >

< start="33.417" dur="1.357"> Ова мора да го направиме наскоро, нели? - Да, да. >

< start="34.774" dur="1.036"> - Сонцето ќе зајде. >

< start="35.81" dur="1.03"> - Јас веќе не влечам луѓе. >

< start="36.84" dur="1.41"> - Добро. Вие момци мислевте дека агентите >

< start="38.25" dur="1.68"> и Мет поставија кастинг >

< start="39.93" dur="2.87"> најдете го мојот нов најдобар пријател, но, за жал, >

< start="42.8" dur="1.62"> наместо да ставате мешавина на детектор на лаги, >

< start="44.42" dur="1.81"> Мет стави спиење облак, така и сите мои >

< start="46.23" dur="2.22"> потенцијалните најдобри пријатели спијат во моментов, >

< start="48.45" dur="1.15"> и ќе се разбудат. >

< start="49.6" dur="1.286"> Мет, дали сме скоро подготвени? >

< start="50.886" dur="0.833"> - [Мет] Да, скоро. >

< start="51.719" dur="1.741"> - Во ред, па вие момци коментирате подолу кој >

< start="53.46" dur="1.65"> мислите дека треба да биде мојот најдобар пријател. >

< start="55.11" dur="3.009"> И дозволете ми да знам дали некој прави нешто сомнително. >

< start="58.119" dur="1.864"> Ги разбудивме сите. >

< start="59.983" dur="2.009"> - Како дојдовме овде? - Зошто сме во паркот? >

< start="61.992" dur="1.118"> - Вие момци не се сеќавате? >

< start="63.11" dur="2.403"> Ние, ах, одевме и сите добивме Сарпули. >

< start="65.513" dur="1.209"> - Сарлипес. - Сарлипес. >

< start="66.722" dur="2.19"> - Да, сите се како, "Да, ајде да направиме обука!" >

< start="68.912" dur="0.833"> И потоа . >

< start="69.745" dur="0.833"> - Дали се сеќаваш? >

< start="70.578" dur="0.833"> - Дали се сеќаваш? >

< start="71.411" dur="0.833"> - Да >

< start="72.244" dur="0.833"> - Тоа беше цреша Кока. >

< start="73.077" dur="1.04"> - О, види? >

< start="74.117" dur="0.863"> - цреша кока. - Да >

< start="74.98" dur="1.14"> - Ве однесовме и во Тако Бел, >

< start="76.12" dur="1.383"> и тие ни го дадоа ова ќебе, така и вие >

< start="77.503" dur="1.707"> момците би можеле да ви го одморат времето што сакавте да го земете. >

< start="79.21" dur="0.833"> - Толку убаво, дремат. >

< start="80.043" dur="0.833"> - Пред да направивме обука. >

< start="80.876" dur="1.374"> - Мет, можеби треба да објасниш најдобро >

< start="82.25" dur="1.39"> пријатели што правиме >

< start="83.64" dur="1.09"> - Прво што ќе направиме е да направиме >

< start="84.73" dur="1.6"> подели момци на два тима. >

< start="86.33" dur="1.24"> - Може ли да бидам со мојот стаорец, те молам? >

< start="87.57" dur="1.062"> - Не! Не >

< start="88.632" dur="1.598"> - Тоа не се смета како личност. >

< start="90.23" dur="1.288"> Како, само спарете се. >

< start="91.518" dur="0.833"> - Спари се! >

< start="92.351" dur="1.117"> - Да - Го стави во џеб? >

< start="93.468" dur="0.833"> - Да! >

< start="94.301" dur="0.833"> - Следно, ќе одиме по овој пат. >

< start="95.134" dur="1.666"> Ајде дечки. Се надевам дека ова функционира сега. >

< start="96.8" dur="0.833"> Треба да откриеме точно кој е >

< start="97.633" dur="1.666"> ќе биде најдобриот најдобар пријател. - Подобро ќе победиме. >

< start="99.299" dur="0.833"> - Знам. >

< start="100.132" dur="1.088"> - Ние, всушност, добиваме цреша Кока? >

< start="101.22" dur="0.833"> - Не знам, сакам да одам дома. >

< start="102.053" dur="1.807"> - Дали навистина имате стаорец таму? >

< start="103.86" dur="1.18"> - Да, сакаш да го видиш? >

< start="105.04" dur="1.88"> - Добро, дами, за овој прв предизвик, >

< start="106.92" dur="2.09"> outе сфатиме кој работи најдобро како тим. >

< start="109.01" dur="1.73"> Ако ќе бидете БФФ на Ребека, >

< start="110.74" dur="0.833"> тогаш ќе мора да работиш >

< start="111.573" dur="1.157"> заедно со неа навистина добро. >

< start="112.73" dur="1.05"> - Па, дали е тоа Ребека? >

< start="114.7" dur="0.874"> - Сè уште не сте им кажале? - Да? >

< start="115.574" dur="0.876"> - Не, јас ... - Што? >

< start="116.45" dur="1.375"> - Јас сум Ребека. >

< start="117.825" dur="1.329"> - Јеее! - Јеее! >

< start="119.154" dur="1.211"> - Претпоставувам дека плескаме? >

< start="120.365" dur="2.038"> - Точно како што планиравме, тоа открива! >

< start="122.403" dur="1.257"> Јас воопшто не работам. >

< start="123.66" dur="1.54"> - Во ред, па, што ќе правиме во моментов >

< start="125.2" dur="1.84"> е, ние веќе имате во екипи од два. >

< start="127.04" dur="1.78"> Seeе видиме колку добро работиш како тим, >

< start="128.82" dur="2.02"> со канал допирајќи ги нозете заедно. >

< start="130.84" dur="0.833"> Дали сте момци подготвени? >

< start="131.673" dur="0.833"> -'llе ви помогнеме. - Да, да, да. >

< start="132.506" dur="1.294"> - Треба да се искористи тука за секунда, добро? >

< start="133.8" dur="2.722"> - Во ред, ах, од каде знаеме кој победи? >

< start="136.522" dur="0.833"> - Таму и назад. >

< start="137.355" dur="0.833"> - Не грижи се, ќе ти објаснам. >

< start="138.188" dur="0.833"> - Добро! >

< start="139.021" dur="0.833"> - Во ред, затоа не верувам во сите овие девојки во моментов. >

< start="139.854" dur="1.616"> Мислам дека некои од нив може да бидат малку сомнителни. >

< start="141.47" dur="1.43"> Еден од нив може да работи за г-дин X, >

< start="142.9" dur="0.86"> немаме идеја. >

< start="143.76" dur="1.4"> Известете ни во делот за коментари подолу, >

< start="145.16" dur="1.51"> ако сте виделе нешто на видеото на Ребека. >

< start="146.67" dur="1.94"> Тогаш, можете да видите дека имам шпион >

< start="148.61" dur="0.92"> камера дека ќе се тркалам. >

< start="149.53" dur="2.87"> Сите тројца судии, Ребека, Агент Р, >

< start="152.4" dur="1.35"> и агентот С ќе седи токму тука >

< start="153.75" dur="0.88"> со грб кон нив. >

< start="154.63" dur="1.814"> Телефонот на Ребека ќе биде тука. >

< start="156.444" dur="1.306"> - Предизвиците се толку исцрпувачки, >

< start="157.75" dur="1.19"> ќе дојдат тука и ќе грабнат вода, >

< start="158.94" dur="2.54"> и знам дека ниту еден од нив не може да одолее >

< start="161.48" dur="1.97"> искушението да го земе телефонот на Ребека. >

< start="163.45" dur="2.2"> Коментирајте подолу, кое лице е сомнително. >

< start="165.65" dur="1.23"> Исто така, не заборавајте да го дадете ова видео >

< start="166.88" dur="2.72"> палците нагоре, претплатете се, вклучете ги известувањата, кликнете на сите. >

< start="169.6" dur="1.41"> Ако го сторивте тоа пред да ја добијат лентата за канали >

< start="171.01" dur="2.13"> на нозе, коментирајте го тимот за касети со канал. >

< start="173.14" dur="0.833"> Да се ​​вратиме. >

< start="173.973" dur="2.267"> - Добро, вие момци, ние сме само калапи за канали, >

< start="176.24" dur="0.833"> само малку. >

< start="177.073" dur="0.972"> - [Womanената] Само малку. >

< start="178.045" dur="0.833"> - Ах! >

< start="178.878" dur="0.833"> - Се чини дека е многу лента за канали. >

< start="179.711" dur="2.129"> - О, знаете, само сакав да биде безбеден. >

< start="181.84" dur="1.554"> - Но, исто така, јас направив само еден на оној. >

< start="183.394" dur="0.833"> Дали е тоа кул? >

< start="184.227" dur="0.833"> Дали е тоа добро? >

< start="185.06" dur="0.943"> - Можеби треба уште нешто, не знам. >

< start="186.003" dur="0.833"> - Кој знае? >

< start="186.836" dur="0.893"> - Мислам дека ќе биде добро. >

< start="187.729" dur="1.498"> - Мислам дека ќе победи мојот тим, затоа што >

< start="189.227" dur="1.723"> Направив одлична работа со ленти со канал. >

< start="190.95" dur="2.08"> - Добро, слушај, добив аеродинамика, >

< start="193.03" dur="2.64"> позитивност, лесна лента со канал. Мојот тим ќе ја освои оваа. >

< start="195.67" dur="2.68"> - Всушност, мислам дека мојот тим ќе ја победи оваа, >

< start="198.35" dur="1.46"> затоа што не само што имаме две, >

< start="199.81" dur="2.27"> ние всушност имаме тројца на овој тим. >

< start="202.08" dur="1.64"> Имаме стаорец на мечка! >

< start="203.72" dur="2.067"> - Да ги поставиме сите. >

< start="205.787" dur="0.863"> - Во ред, тоа што не ти го кажав е тоа >

< start="206.65" dur="1.86"> не само што ве суди Ребека, >

< start="208.51" dur="2.122"> така се и агентот Р и агентот С. >

< start="210.632" dur="1.529"> - Да! - Да, ГМИ! >

< start="212.161" dur="0.833"> - ГМИ! >

< start="212.994" dur="1.256"> - Тие дефинитивно ќе знаат >

< start="214.25" dur="1.499"> кој ќе биде мојот најдобар пријател. >

< start="215.749" dur="0.833"> - Зошто не тројца момци >

< start="216.582" dur="1.535"> па напред и заземе се, добро? >

< start="218.117" dur="0.833"> - а? - Добро! >

< start="218.95" dur="0.833"> - Веќе е поставено, токму тука. >

< start="219.783" dur="1.37"> - [Агент С] О, убаво! - [Агент Р] Одлично, одлично! >

< start="221.153" dur="1.804"> - Добро, парите се на луѓето кои не се стаорци. >

< start="222.957" dur="0.893"> - Ова скоро се скрши! >

< start="223.85" dur="2.03"> Океј, само мило ми е што морав да се сменам од >

< start="225.88" dur="1.2"> шега од тој фустан. >

< start="227.08" dur="1.83"> Влажно е, но под оваа џемпер, >

< start="228.91" dur="2.073"> исто така е сè уште влажно. - Ова е мојот дел, нели? >

< start="230.983" dur="0.947"> Јас всушност имам промена на облеката >

< start="231.93" dur="0.833"> таму, ако ви требаат некои. - Што? >

< start="232.763" dur="2.087"> - Што, не, мислам. - Еве? >

< start="234.85" dur="0.91"> - Зашто, заборави го, заборави го. >

< start="235.76" dur="1.45"> Ако ви требаат некои, само дозволете ми да знам. >

< start="237.21" dur="2.03"> - Добро, јас исто така ќе бидам рефен денес. >

< start="239.24" dur="1.26"> Ајде да ја продолжиме играта! >

< start="240.5" dur="0.833"> Во ред! >

< start="241.333" dur="0.833"> Многу едноставен предизвик! >

< start="242.166" dur="1.354"> Сè што треба да направите е да започнете таму, >

< start="243.52" dur="1.73"> штом ќе го кренам овој свиреж, слези се таму, >

< start="245.25" dur="1.2"> околу вашиот конус и вратете се. >

< start="246.45" dur="1.38"> Првиот тим назад, победи. >

< start="247.83" dur="1.393"> На ознаките, поставете се! >

< start="250.658" dur="1.238"> - [Агентот Р] Да одиме, Ларкин! >

< start="257.366" dur="0.833"> - Не! - Ајде! >

< start="258.199" dur="2.481"> - Чекај, си помислив, дома, ќе одам на најдобри пријатели. >

< start="260.68" dur="1.06"> Зошто е важно кој победи? >

< start="261.74" dur="0.98"> - Не знам, тоа е предизвик. >

< start="262.72" dur="1.689"> - Да, да, да, тотално не е важно. >

< start="264.409" dur="0.848"> Вие го убивте! >

< start="265.257" dur="1.593"> - Добро, секој може да ја симне лентата за канали, >

< start="266.85" dur="1.73"> и застанете тука за пресудата. >

< start="268.58" dur="0.833"> - [Агент Р] Среќно. >

< start="270.56" dur="2"> Океј, судиите малку се збунија во врска со тоа, >

< start="272.56" dur="1.15"> но ние судиме за тимска работа. >

< start="273.71" dur="1.78"> Ова е тим еден, тим два и тим три. >

< start="275.49" dur="1.59"> Само би сакал вие да одите напред и >

< start="277.08" dur="2.06"> означете кој тим сметате дека имал најдобра тимска работа. >

< start="279.14" dur="1.24"> - Најдобра тимска работа? Добро. >

< start="280.38" dur="1.51"> - Исто така, коментирајте подолу за кого мислите >

< start="281.89" dur="1.79"> ја имаше најдобрата тимска работа. - Ајде да одиме напред и да откриеме. >

< start="283.68" dur="1.363"> Три! >

< start="285.043" dur="0.833"> Две! >

< start="285.876" dur="0.833"> Едно! >

< start="286.709" dur="0.833"> Открива! >

< start="287.542" dur="1.666"> - Тим еден! - Видете, гласав за еден тим, >

< start="289.208" dur="1.782"> само затоа што. - Сите тие! >

< start="290.99" dur="1.524"> - Не, но сите ние сме за победа. >

< start="292.514" dur="1.931"> Не ни пречи да победиме. - Победата е сè. >

< start="295.9" dur="1.72"> - Всушност, има уште >

< start="297.62" dur="1.77"> најдобри пријатели отколку само победа. >

< start="299.39" dur="1.47"> - Ах, не. - Ух >

< start="300.86" dur="1.58"> - Во ред, ќе одиме напред и ќе се поставиме. >

< start="302.44" dur="1.76"> Тим еден, претстави за победа. >

< start="304.2" dur="1.35"> Вие момци можете да однесете вода, ако сакате, >

< start="305.55" dur="1.69"> прво во моментов, додека ние сме поставени >

< start="307.24" dur="1.587"> за следниот предизвик, добро? >

< start="308.827" dur="1.143"> - Да, господине, големи шампиони! >

< start="309.97" dur="0.881"> Можете да го послужите! >

< start="325.127" dur="1.413"> - Добро, ова е предизвик со лисици на рацете. >

< start="326.54" dur="2.32"> Имате 60 секунди да избегате, или на друго место >

< start="328.86" dur="2.06"> Г-дин X ќе ви даде анализи на церебрал. >

< start="330.92" dur="1.26"> - Чекај, тој навистина е, господинот Х е тука? >

< start="332.18" dur="0.972"> - Да, тој е тука. >

< start="333.152" dur="0.833"> - Што? - Добро? >

< start="333.985" dur="1.48"> И започнува во три, два, една. >

< start="335.465" dur="0.833"> Оди! >

< start="338.82" dur="1.29"> - О, се затегнува! >

< start="340.11" dur="2.24"> Можеби го имам мојот шпионски гаџет во мојот пакет fanny. >

< start="342.35" dur="2.05"> - О, Боже, ајде, ББР, џвакај низ ова, те молам! >

< start="344.4" dur="1.119"> Дали спиеш? >

< start="345.519" dur="0.833"> - Знаеш што? >

< start="346.352" dur="0.833"> Овие се вид на слатки. >

< start="347.185" dur="2.054"> Што ако не ти пречи овие? Може ли да ги задржам овие? >

< start="349.239" dur="1.074"> - Добро! >

< start="350.313" dur="2.14"> Не, нема да го победам ова. >

< start="354.731" dur="2.719"> - Знаев дека ова ќе ви помогне. >

< start="357.45" dur="1.05"> Да! >

< start="358.5" dur="1.028"> Излегов! >

< start="359.528" dur="1.352"> - Вие сте надвор! >

< start="360.88" dur="1.25"> Таа е всушност шпион, момци. >

< start="362.13" dur="1.324"> Само што најдов шпион, па таа е надвор. >

< start="363.454" dur="0.833"> - Што? >

< start="364.287" dur="1.283"> - sorryал ми е, никој не треба да може да излезе од лисици на рацете. >

< start="365.57" dur="0.833"> Ова е невозможно. >

< start="366.403" dur="1.217"> - Чекај, таа излезе од лисиците? >

< start="367.62" dur="0.99"> - Да, тоа беше навистина брзо. >

< start="368.61" dur="1.673"> - И имаш комплет за шпиони. Го направивте ова порано! >

< start="370.283" dur="1.602"> - Мислам, цело време излегуваме од лисиците на рацете. >

< start="371.885" dur="0.833"> - Цело време! >

< start="372.718" dur="0.871"> - О, затоа Мет не ти верува. >

< start="373.589" dur="0.833"> - О, тоа има смисла. >

< start="374.422" dur="1.458"> - Да, затоа не дозволува никој да се дружи. >

< start="375.88" dur="0.833"> - Чекај, што? >

< start="376.713" dur="0.833"> - Знам дека направивте! - Тоа не е фер! >

< start="377.546" dur="1.054"> - Нема шанси таа да може да го стори тоа, >

< start="378.6" dur="1.24"> освен ако таа всушност имала обука. >

< start="379.84" dur="0.833"> Таа е шпион. >

< start="380.673" dur="2.427"> - Но, зарем не сакаме господар на шпиони за игри? >

< start="383.1" dur="1.08"> - Не, сакаме некој што можеме да тренираме, >

< start="384.18" dur="1.28"> не некој што веќе има обука. >

< start="385.46" dur="2"> Тоа значи дека не можеме да им веруваме, така >

< start="387.46" dur="1.095"> - Вие сте надвор. - Леле. >

< start="388.555" dur="1.005"> - Ова е најлошиот предизвик досега. >

< start="389.56" dur="0.98"> - Мислите дека таа би била добра за ГМИ? >

< start="390.54" dur="0.833"> Takeе ја преземам компанијата, >

< start="391.373" dur="1.257"> и ќе ни требаат нови регрути. >

< start="392.63" dur="0.833"> - Тоа е вистина. >

< start="393.463" dur="0.987"> - нели? >

< start="394.45" dur="0.833"> - Мислите дека е сингл? >

< start="395.283" dur="1.297"> - Добро, убаво дело на предизвикот, дами. >

< start="396.58" dur="1.07"> Направивте многу добра, навистина добра работа. >

< start="397.65" dur="0.833"> Сè уште сте тука. >

< start="398.483" dur="1.666"> Реков дека си надвор. - Добро, претпоставувам дека сум надвор. >

< start="400.149" dur="1.484"> Претпоставувам дека ќе имам малку вода. >

< start="409.16" dur="1.31"> - Таа навистина сакаше да биде мојата најдобра пријателка. >

< start="410.47" dur="0.99"> Мислам, што не е во ред со тоа? >

< start="411.46" dur="2.04"> Беше кул, се додека не се налути. >

< start="413.5" dur="1.313"> - Да, тоа е точно. - Точно е, тоа е вистина. >

< start="419.32" dur="1.53"> - Што мислите, што следува Мет во продавница? >

< start="420.85" dur="1.52"> - Не знам, ова е најчудно >

< start="422.37" dur="2.93"> обука за најдобар пријател мајстор шпион што сум го видел досега. >

< start="425.3" dur="1.42"> Зам фами, коментирај подолу што мислиш >

< start="426.72" dur="2.07"> Мет треба да стори за да помогне во пронаоѓањето на мојот нов најдобар пријател. >

< start="428.79" dur="1.3"> Мислам дека не е ова. >

< start="430.09" dur="1.22"> - Мислам, ти си тој што рече дека можеби си >

< start="431.31" dur="1.07"> веќе некој одбрал, а потоа >

< start="432.38" dur="2.88"> нека го стори тоа, така. - Тоа е вистина. >

< start="435.26" dur="1.4"> - Можеби ќе го откриам откако ќе го направи ова, >

< start="436.66" dur="1.4"> но, да му дозволиме да има свој момент. >

< start="438.06" dur="0.833"> - Добро. >

< start="438.893" dur="1.067"> - Ах, Ребека, дојди овде, дојди овде, дојди овде, дојди тука. >

< start="439.96" dur="0.833"> - Да? >

< start="440.793" dur="0.833"> - Можете ли да ги научите како да го сторат тоа >

< start="441.626" dur="1.324"> игра господар мрежа танц? >

< start="442.95" dur="0.833"> Шпионира висок хак? >

< start="443.783" dur="1.087"> - О, шпионска голема хак-кука? >

< start="444.87" dur="0.833"> Да >

< start="445.703" dur="0.896"> - Можеш ли да го направиш тоа? >

< start="446.599" dur="0.833"> Ако ќе ти бидат најдобриот пријател, >

< start="447.432" dur="1.666"> тие веројатно ќе бидат во господар мрежата на играта. >

< start="449.098" dur="0.833"> - Како, ГАМАСТЕ Р. >

< start="449.931" dur="1.219"> - Во ред, го добив ова. >

< start="451.15" dur="1.11"> Можам да танцувам со моите најдобри пријатели. >

< start="452.26" dur="1.26"> Можеби ќе направиме TikTok. >

< start="453.52" dur="1.072"> - Да, да! >

< start="454.592" dur="0.885"> - Дечки, дојди овде, дојди овде, дојди овде. >

< start="455.477" dur="0.833"> - Што? >

< start="456.31" dur="0.838"> - Немам претстава што правам таму. >

< start="457.148" dur="0.833"> - Да, очигледно. - Што мислиш? >

< start="457.981" dur="0.833"> - Ова изгледа прекрасно. >

< start="458.814" dur="1.076"> Ова е навистина кул. - Да? >

< start="459.89" dur="0.833"> - Мислев дека си го испланирал сето ова? >

< start="460.723" dur="1.867"> Затоа ги влечеме овде, и тие, >

< start="462.59" dur="1.013"> кога спијат, и - Да. >

< start="463.603" dur="2.047"> - Мислам, го испланирав ова. - Да, очигледно. >

< start="465.65" dur="2.303"> - Јас го изнесов свирежот. - Знаат ли да пробијат? >

< start="467.953" dur="1.968"> Не, не сакате шпионски пијалок. - Не, не го сакате тоа. >

< start="469.921" dur="1.342"> - Не го сакам тоа. - Криенка! >

< start="471.263" dur="0.833"> - Скриј и барај, цело време. - Зошто? >

< start="472.096" dur="2.284"> - Криенка. - О, о, океј. >

< start="474.38" dur="2.31"> - Теми цело време, на лов на мистерии и работи. >

< start="476.69" dur="1.26"> - И, исто така, како, ако тие ќе бидат во а >

< start="477.95" dur="1.3"> ситуација, тие треба да знаат како да се сокријат. >

< start="479.25" dur="1.44"> - Нели, што ако се обидат да се извлечат од господинот Х? >

< start="480.69" dur="1.2"> - Точно. >

< start="481.89" dur="1.31"> - И ако не можат да се сокријат, - Или мечки. >

< start="483.2" dur="1.075"> - се гледаме подоцна. >

< start="484.275" dur="0.833"> - Чао. >

< start="485.108" dur="1.666"> - Колку подолго, момци? Мислам дека го добивме овој танц. >

< start="486.774" dur="3.039"> - Ох, го добивте? - О, да, да, да. >

< start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERS >

< start="492.423" dur="2.48"> - Еј, кој ќе седне? Дали момците сакате да седите? >

< start="494.903" dur="1.02"> - Ах, ќе бидеме лоши момци. >

< start="495.923" dur="1.437"> - Дај ни палци сега, >

< start="497.36" dur="1.129"> ако мислите дека ова е добра идеја. >

< start="498.489" dur="0.961"> Hideе се скриеме и ќе бараме во овој парк во моментов. >

< start="499.45" dur="0.833"> - нели? >

< start="500.283" dur="0.997"> - Исто така, не можеме да let дозволиме на Ребека да знае што се случува, >

< start="501.28" dur="1.33"> па можеби и ја внесуваме во Тесла, океј? >

< start="502.61" dur="0.833"> - Здраво момци! >

< start="503.443" dur="0.833"> - Да, да, да. - О, да. >

< start="504.276" dur="1.351"> - Во право си, имаш право, имаш право. >

< start="505.627" dur="2.803"> Значи, ние всушност го планиравме следното нешто. >

< start="508.43" dur="1.07"> - Како изненадување! >

< start="509.5" dur="2.012"> - Сакаме да одите во Тесла. >

< start="511.512" dur="0.833"> - Јас? >

< start="512.345" dur="0.963"> - Да, ти си надвор! >

< start="513.308" dur="0.833"> Вие сте надвор! - Ох! >

< start="514.141" dur="1.946"> - Не можете да бидете ваш најдобар пријател! Излези! >

< start="516.087" dur="0.833"> - Да, научивме дека во последниот, >

< start="516.92" dur="0.91"> бевте во маскирање. >

< start="517.83" dur="1.38"> - Во ред, но дали можеме барем да ги имаме >

< start="519.21" dur="1.231"> танцот навистина брз? >

< start="520.441" dur="3.1"> - ГАМЕМАСТЕРГМА >

< start="523.541" dur="4.675"> Што? >

< start="528.216" dur="0.833"> - Тоа е само дел. >

< start="529.049" dur="1.721"> - Во ред, добро, одете во автомобилот! >

< start="530.77" dur="1.07"> - Скриј во Тесла! >

< start="531.84" dur="1.61"> - Зам Фам, не можам да верувам дека се >

< start="533.45" dur="1.62"> ме натера да останам во Тесла >

< start="535.07" dur="1.66"> додека тие се обидуваат да го најдат мојот нов најдобар пријател. >

< start="536.73" dur="2.73"> Се чувствувам како Мет да нема идеја што прави сега. >

< start="539.46" dur="1.73"> - Значи, ние елиминираме некој во оваа рунда? >

< start="541.19" dur="2.004"> - Не? - не знам? >

< start="543.194" dur="0.833"> - Како работи? >

< start="544.027" dur="1.663"> - Ние ги наоѓаме, тие се елиминирани, нели? >

< start="545.69" dur="1.27"> - Се чини, како супер лесно. >

< start="546.96" dur="1.09"> Можев да најдам некој во овој парк. >

< start="548.05" dur="1.95"> - Да, мислам, тоа е прилично сигурно. Јас сум тука многу, така. >

< start="550" dur="0.833"> - Како, трчање? >

< start="550.833" dur="0.833"> - Да, да. - Како и да е, добро. >

< start="551.666" dur="1.074"> - Дали сте биле на овој парк? >

< start="552.74" dur="1.34"> - Секако дека сум бил во овој парк. >

< start="554.08" dur="0.833"> Сум бил на многу паркови. >

< start="554.913" dur="1.537"> Имам, како, мојот плакар таму, но, добро. >

< start="556.45" dur="1.75"> - Три, два, една, господар мрежа за игри. >

< start="558.2" dur="1.566"> - Три, два, еден, господар на игри. >

< start="559.766" dur="0.833"> - ГМИ! - ГМИ! >

< start="560.599" dur="1.381"> - Ајде! >

< start="561.98" dur="2.43"> Добро, па затоа ќе играме забавна игра на криенка. >

< start="564.41" dur="1.91"> Како што знаете момци, ќе имате стратегии, така? >

< start="566.32" dur="1.9"> - Мојата стратегија е да се кријам под конус. >

< start="568.22" dur="1.5"> - Да бидам искрен, немам никакви планови. >

< start="569.72" dur="2.04"> Сè што знам е дека на моето бебе, ББР, му треба пауза. >

< start="571.76" dur="1.51"> - I'mе одам да се кријам во дрво, таму. >

< start="573.27" dur="2.53"> Само качете се на една од гранките и останете навистина мирни. >

< start="575.8" dur="1.06"> - hideе се кријам во исто дрво. >

< start="576.86" dur="0.87"> Се надевам дека ќе ме најдат на второ место. >

< start="577.73" dur="0.833"> - Што? >

< start="578.563" dur="2.047"> - Па јас ќе се кријам зад тој бесен палтото таму. >

< start="580.61" dur="1.31"> Мислам дека ќе биде совршено место. >

< start="581.92" dur="1.74"> - Ова ќе биде скриена 10 секунда и бара предизвик. >

< start="583.66" dur="1.316"> Треба да одите на дрво, мислам. >

< start="584.976" dur="0.833"> - Што? >

< start="585.809" dur="0.936"> - Тие веќе се, дрвото? - Мора да одите на дрво. >

< start="586.745" dur="0.833"> - Оди на дрво? - Да! >

< start="587.578" dur="0.833"> - Во ред. - Во ред. >

< start="588.411" dur="0.833"> - Дали имаме закуски во дрвото? >

< start="589.244" dur="0.833"> - Нема закуски во дрвото! >

< start="590.077" dur="0.833"> - Што? >

< start="590.91" dur="1.666"> - Добро, 10 секунди започнува сега. >

< start="592.576" dur="0.833"> - Чекај, дали тие се кријат и бараат? >

< start="593.409" dur="1.401"> Како треба да дознаат најдобар пријател >

< start="594.81" dur="1.12"> за мене, играјќи криенка? >

< start="595.93" dur="1.75"> Ова е најлудата работа досега! >

< start="597.68" dur="2.28"> Зам Фам, една девојка има само конуси на главата, >

< start="599.96" dur="1.41"> и друг само седи таму. >

< start="601.37" dur="2.48"> Како, тоа не е скриено и воопшто не бара! >

< start="603.85" dur="1.08"> - Пет. - Пет. >

< start="604.93" dur="1.114"> - Четири. - Четири. >

< start="606.044" dur="0.833"> - Три. - Три. >

< start="606.877" dur="0.833"> - Двајца. - Двајца. >

< start="607.71" dur="0.833"> - Еден. - Еден. >

< start="608.543" dur="0.833"> - Оди! - Оди! >

< start="609.376" dur="0.833"> - Јас не гледам никој. >

< start="610.209" dur="1.734"> Зам Фам, ако видите некој, дозволете ми да знам! >

< start="613.81" dur="1.577"> - Добро. >

< start="615.387" dur="2.343"> Океј, обука за ГМИ. >

< start="617.73" dur="1.56"> Чекај, има нозе со јакна. >

< start="619.29" dur="1.06"> Дефинитивно е некој. >

< start="620.35" dur="1.42"> Те најдов! >

< start="621.77" dur="0.833"> Вие сте надвор! >

< start="622.603" dur="0.833"> Вие сте надвор! >

< start="623.436" dur="0.98"> Таму! >

< start="624.416" dur="1.757"> - Ох, таму! >

< start="626.173" dur="1.497"> Погонот, ГМИ! >

< start="627.67" dur="1.03"> - Тоа е само конус. >

< start="628.7" dur="1.01"> - Што сум безбеден? >

< start="629.71" dur="2.36"> - О, душо, добро, слушај, мислев дека е мечка. >

< start="632.07" dur="0.94"> Тоа е всушност личност. >

< start="633.01" dur="1.347"> Пронајдени сте! >

< start="634.357" dur="1.743"> - Не се криеш. >

< start="636.1" dur="0.96"> - Му треба дрем. >

< start="637.06" dur="0.91"> Тој мора да се одмори. >

< start="637.97" dur="1.45"> - Да, но тоа не е дел од предизвикот. >

< start="639.42" dur="1.46"> - Агент С, колку пронајдовте? >

< start="640.88" dur="1.65"> - Чекај, те најдов! >

< start="642.53" dur="1.185"> - Врати се! >

< start="643.715" dur="0.833"> - Еј! >

< start="645.616" dur="2.244"> - Сите се пронајдени! >

< start="647.86" dur="0.833"> - Да! - Да! >

< start="648.693" dur="0.833"> - ГМИ! >

< start="649.526" dur="1.628"> - ГМИ! - ГМИ! >

< start="651.154" dur="0.833"> - Измамени, нели? >

< start="651.987" dur="1.053"> - Нашите скривачки места беа толку добри. >

< start="653.04" dur="2.02"> - Вие момци беа навистина добри. - Па, те видов како се криеш. >

< start="655.06" dur="0.833"> Тоа беше совршено. >

< start="655.893" dur="1.717"> - О боже, благодарам! >

< start="657.61" dur="1.26"> - И тогаш станав сечија трева. >

< start="658.87" dur="1.96"> - Добро, тоа беше скриј и бара предизвик. >

< start="660.83" dur="1.81"> Неверојатна работа, екстремен скриј и барај. >

< start="662.64" dur="2.32"> Тоа беше натпревар каде никој не постигна поени, >

< start="664.96" dur="2.62"> никој не изгуби бодови, не беа пренесени поени. >

< start="667.58" dur="1.25"> - Морам да одам да пијам за мојот стаорец, добро? >

< start="668.83" dur="1.47"> - О, зошто? >

< start="670.3" dur="0.833"> - Тој е жеден! >

< start="677.756" dur="1.444"> - [Машки шпиони] На вода? >

< start="679.2" dur="1.38"> - Дечки, знам што правиме за следниот предизвик. >

< start="680.58" dur="0.93"> - О, вие? - Да, што? >

< start="681.51" dur="2.009"> - Последниот предизвик, тренинг за борба против ројал. >

< start="683.519" dur="1.55"> Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. >

< start="685.069" dur="0.833"> - О Боже. - Најдобри четири победи? >

< start="685.902" dur="2.267"> - Во ред, најдобро, да. Направете сето тоа во бавно движење. >

< start="688.169" dur="1.984"> Сè е подобро во бавно движење! >

< start="690.153" dur="0.833"> - Да, ох. >

< start="690.986" dur="1"> Поладно е! >

< start="693.529" dur="0.833"> - Вие момци подготвени? >

< start="694.362" dur="0.833"> - Да! >

< start="695.195" dur="1.178"> - Во ред, ајде да го сториме тоа! >

< start="698.37" dur="1.71"> - Време на обука за борба со ројал! >

< start="700.08" dur="1.42"> Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. >

< start="701.5" dur="1.2"> Се обложувам дека не ме виде како доаѓа, причина >

< start="702.7" dur="2.54"> беше толку sneakily прекрасно, и навистина масна. >

< start="705.24" dur="0.833"> Реков масна! >

< start="706.073" dur="1.487"> Дали некогаш сте момци >

< start="707.56" dur="0.833"> направи нешто такво? >

< start="708.393" dur="0.833"> Или како, скок удар? >

< start="709.226" dur="1.104"> - Да - Да >

< start="710.33" dur="1.66"> - Во ред, ќе видиме кој го има најдобриот. >

< start="711.99" dur="1.15"> Дали сте подготвени за ова? >

< start="715.075" dur="1.141"> - Во ред, да го направиме ова! >

< start="716.216" dur="0.833"> Битка ројал! >

< start="717.049" dur="0.833"> - Добро, па затоа ја подготвивте вашата картичка со резултати? >

< start="717.882" dur="1.865"> Предизвикаме дека ќе ги постигнеме врз основа на- >

< start="719.747" dur="0.833"> - Во ред, момци! - Кој! >

< start="720.58" dur="0.833"> - Што правиш? >

< start="721.413" dur="0.833"> Мислев дека сте скоро таму! >

< start="722.246" dur="1.574"> - Да, ќе го судиме на три различни начина. >

< start="723.82" dur="2.283"> Брзина, висина и агилност. >

< start="726.103" dur="0.833"> - Добро. >

< start="726.936" dur="1.061"> - Во ред, дали сте подготвени? >

< start="727.997" dur="1.583"> - Добро, подготвени? >

< start="733.89" dur="1.187"> - Убаво, убаво, дефинитивно малку воздух таму. >

< start="735.077" dur="2.033"> - Да, да, беше добро. - Што мислам, >

< start="737.11" dur="1.167"> I'mе го направам ова. >

< start="738.277" dur="2.01"> - Што ќе правам, а? >

< start="740.287" dur="0.833"> - Ох! >

< start="741.12" dur="0.833"> - Добро! >

< start="754.23" dur="1.07"> - Интересно. - Да, интересно. >

< start="755.3" dur="1.8"> - Знаете, дефинитивно би можел да нокаутира некој. >

< start="757.1" dur="0.97"> - Да, како, можеби таа беше како, >

< start="758.07" dur="1.36"> целата нејзина работа е како, ќе бидам долу >

< start="759.43" dur="1.37"> и фатете ја ногата и знаете како некои- >

< start="760.8" dur="1.36"> - [Агентот С] О, да, добро, добро. >

< start="762.16" dur="1.92"> Scoreе го постигнам тоа, ќе го постигнам тоа. >

< start="764.08" dur="2.08"> - Изгледа дека прават карате потези? >

< start="766.16" dur="2.53"> Дали ова треба да биде како вештини за нинџа? >

< start="768.69" dur="2.408"> Причина не мислам дека ниту еден од нив има обука за нинџа. >

< start="779.248" dur="2.087"> - Дали е тоа нинџа, или тоа е, како, балет? >

< start="781.335" dur="2.225"> - [Агентот Р] Тоа беше благодатно. - Многу благодатно. >

< start="783.56" dur="1.13"> - Во ред, знам што правам. >

< start="784.69" dur="1.21"> - Во ред, бебе мечка стаорец, ќе се чувствуваш >

< start="785.9" dur="2.603"> малку судрат, но не грижи се, сè е добро. >

< start="794.451" dur="0.833"> - Во ред? >

< start="795.284" dur="1.236"> - Дали виде колку добро го заштити тоа? >

< start="796.52" dur="1.633"> - Беше висока, таму имаше висина. >

< start="798.153" dur="2.407"> И тогаш, како, долу. - Беше како, да, бомба. >

< start="800.56" dur="1.05"> Потребна ви е заштита ако сакате >

< start="801.61" dur="1.46"> бидете нејзината најдобра пријателка, знаете? >

< start="803.07" dur="1.42"> - Не, да, дефинитивно. >

< start="804.49" dur="1.3"> - Еј, каде е мојот телефон? >

< start="805.79" dur="1.935"> Дали го оставив телефонот таму? >

< start="813.828" dur="0.833"> - Здраво! >

< start="816.6" dur="2.495"> - О, и таа го стори малиот бум, а потоа и качов >

< start="819.095" dur="1.041"> кога таа слета, да? >

< start="820.136" dur="1.458"> - Да, да, да. - Тоа е добро! >

< start="821.594" dur="1.666"> - Знаеш што? Јас сум болен од тоа што сум во оваа Тесла. >

< start="823.26" dur="2.071"> Се чувствувам како да треба да кажам >

< start="825.331" dur="0.849"> кој ќе ми биде најдобар пријател, >

< start="826.18" dur="1.74"> затоа што тоа е мојот најдобар пријател, а Мет е >

< start="827.92" dur="1.41"> правејќи го најлошиот предизвик досега, >

< start="829.33" dur="1.2"> па ќе излезам таму. >

< start="830.53" dur="1.18"> - Добро, тоа беше прекрасно. >

< start="831.71" dur="0.833"> Благодарам дами. >

< start="832.543" dur="0.907"> - Здраво? >

< start="833.45" dur="1.57"> Вие момците заборавив, јас бев во Тесла. >

< start="835.02" dur="1.052"> - О, да! - О, да! >

< start="836.072" dur="0.833"> - Целосно заборави на тебе. >

< start="836.905" dur="1.382"> - Во ред, да, и јас немав телефон, така. >

< start="838.287" dur="1.399"> - Ох! - Ох! >

< start="839.686" dur="0.833"> - Тоа беше многу забавно. >

< start="840.519" dur="3.541"> - Совршен тајминг, ние ќе ги дадеме конечните резултати. >

< start="844.06" dur="2.81"> Кој се движи понатаму и кој ќе биде >

< start="846.87" dur="2.04"> елиминирани? - Избришани? >

< start="848.91" dur="3.217"> - I'mе го откриам ова, во три, два, една. >

< start="853.579" dur="1.167"> - Кој! - Кој! >

< start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. >

< start="859.918" dur="0.833"> Тоа значи дека сте надвор. >

< start="860.751" dur="0.875"> - Што? >

< start="861.626" dur="0.833"> На неа? >

< start="862.459" dur="1.825"> Таа беше залепена на земја! >

< start="864.284" dur="5"> Со вашите облини екстремитети насекаде, шлакајќи ангели! >

< start="869.367" dur="3.613"> Вие и вашата мечка стаорец никој не го сака! >

< start="872.98" dur="1.14"> Вие! >

< start="874.12" dur="1.3"> Вие сте кул, победивме. >

< start="875.42" dur="0.833"> Ние победивме. >

< start="882.77" dur="2.063"> - Се чувствувам како да сум пропуштил многу? >

< start="884.833" dur="2.816"> - Не знам што беше тоа. - а? >

< start="887.649" dur="1.853"> - Се чувствувам како, еј! >

< start="889.502" dur="2.098"> - Таа е сè уште, таа кружи наоколу. >

< start="891.6" dur="0.929"> - Врати се! >

< start="892.529" dur="3.738"> - Вака изгледате! >

< start="896.267" dur="0.833"> - [Ребека] Кој. >

< start="897.1" dur="0.833"> - [Агент С] Добијте го облакот за спиење! >

< start="897.933" dur="0.833"> - Но, јас kind се допаднав на нејзината коса! >

< start="898.766" dur="1.983"> Беше навистина слатко, но таа е луда! >

< start="900.749" dur="0.985"> - Таа е луда! - Леле! >

< start="901.734" dur="0.833"> - Добро. >

< start="902.567" dur="1.989"> - Искрено, таа ме потсети, како црвениот херој. >

< start="904.556" dur="1.594"> - Ако не можам да сакам, никој не може. >

< start="906.15" dur="2.717"> Сето ова е мое, никој од вас не јаде. >

< start="908.867" dur="1.781"> - Доста малку. - Се сеќаваш на тоа? >

< start="910.648" dur="2.082"> Бев како, кој. - За време на таа игра датира? >

< start="912.73" dur="1.1"> - Момчиња? >

< start="913.83" dur="1.62"> Дали водата се истури врз ова или нешто, >

< start="915.45" dur="1.9"> да предизвика нешто не е во ред со мојот телефон. >