927s Telefoni i REBECCA është Hacked! (Shpenzoni 24 orë Spiunazh në Zbulimin e Miqtë më të mirë GAME MASTER Spy) images and subtitles

- Mirësevini në kanalin Matt dhe Rebecca. Ne jemi duke u përgatitur për të bërë trajnime master spiun lojë. - Shpejt. - Si do ta bëjmë atë? Vajzat janë në gjumë. - Po, këta mendohet të jenë miqtë e mi më të mirë, Matt. - Prisni, si do të futen të gjithë në Tesla? - Do të përshtaten. - Oh gosh im, kjo është një ide e keqe. - Në rregull, ata do të zgjohen këtu së shpejti, kështu që ne duhet të krijojmë gjithçka të vendosur për trainim master lojë spiun. Ready? - Prisni, sidoqoftë, ju mendova tashmë zgjodhi mikun tuaj më të mirë. - Dua të them, kam bërë, por më pëlqen kjo ide. Unë kinda dua të shoh se si ata punojnë brenda trainim master lojë spiun, pasi ata janë do të bashkohet përfundimisht në rrjetin master të lojës. - Oh, e vërtetë. - [Camerawoman] Mirë, djema, hajde. - Mirë, unë do të shkoj të marrë të gjitha kone të vendosur për raundin e parë, mirë? - Sfida numër një. - Ju djema, filloni t’i zgjoni. Ne e kemi bërë këtë së shpejti, apo jo? - Po, po. - Dielli do të perëndojë. - Nuk po tërhiqem më njerëz. - Mirë. Ju djema menduat se agjentët dhe Matt po vendosnin një cast për të gjeni shokun tim të ri më të mirë, por, për fat të keq, në vend që të vendosni përzierjen e detektorit të gënjeshtrës, Matt vendosi re gjumë, kështu që të gjitha të miat miqtë e mundshëm më të mirë janë në gjumë tani, dhe ata do të zgjohen. Matt, a jemi gati gati? - [Matt] Po, gati. - Mirë, kështu që ju djema komentoni më poshtë se kush ti mendon se duhet të jesh shoku im më i mirë. Dhe më njoftoni nëse dikush po bën ndonjë gjë të dyshimtë. I zgjuam të gjithë. - Si arritëm këtu? - Pse jemi në park? - Ju djema nuk ju kujtohet? Ne, uh, ecëm dhe të gjithë morëm Slurpees. - Slurpees. - Slurpees. - Po, të gjithë janë si, "Po, le të bëjmë disa trajnime!" Dhe pastaj. - Të kujtohet? - Të kujtohet? - Po. - Ishte koksi i Qershisë. - Oh, shiko? - Koksi i Qershisë. - Po. - Ne gjithashtu ju çuam në Taco Bell, dhe ata na dhanë këtë batanije kështu djemtë mund të merrnin sy gjumë që keni dashur të merrni. - Aq mirë, sy gjumë. - Para se të bënim trajnime. - Matt, mbase duhet ta shpjegosh më së miri shokë çfarë po bëjmë - Gjëja e parë që do të bëjmë është të bëjmë ndani ju djema në ekipe me dy. - A mund të jem me miun, të lutem? - Jo! Jo. - Kjo nuk llogaritet si person. Si, vetëm palë. - Bashko! - Po. - Vendoseni në xhep? - Po! - Gjë tjetër, ne do të ecim nëpër këtë rrugë. Eja, djema. Shpresoj që kjo të funksionojë tani. Duhet të kuptojmë saktësisht se kush është do të jetë miku më i mirë. - Do të fitonim më mirë. - E di. - Ne në fakt marrim Kokën e Qershisë? - Nuk e di, thjesht dua të shkoj në shtëpi. - A keni vërtet një miu atje? - Po, a doni ta shihni? - Në rregull, zonja, për këtë sfidë të parë, ne do të kuptojmë se kush punon më mirë si një ekip. Nëse do të jeni BFF i Rebekës, atëherë do të duhet të punosh së bashku me të vërtet mirë. - Kështu është ajo Rebeka? - Ju nuk i keni thënë akoma? - po? - Jo, unë ... - ?farë? - Unë jam Rebeka. - Po! - Po! - Unë mendoj se ne jemi duke rrahur? - Saktësisht siç kemi planifikuar, kjo zbulon! Nuk punoj fare. - Mirë, kështu që, çfarë do të bëjmë tani është, ne kemi tashmë në ekipe me dy. Ne do të shohim sa mirë ju punoni si ekip, duke tubuar këmbët tuaja së bashku. A jeni djema gati? - Ne do t'ju ndihmojmë. - Po, po, po. - Më duhet të vjedh këtu për një sekondë, mirë? - Mirë, po, si ta dimë kush fiton? - Atje dhe mbrapa. - Mos u shqetëso, do ta shpjegoj. - Mirë! - Mirë, kështu që nuk besoj në të gjitha këto vajza tani. Unë mendoj se disa prej tyre mund të jenë pak të dyshimta. Njëri prej tyre mund të jetë duke punuar për z. X, nuk kemi ide. Na tregoni në seksionin e komenteve poshtë, nëse keni parë ndonjë gjë në videon e Rebekës. Deri këtu, ju mund të shihni se kam një spiun kamera që do të lëkundet. Të tre gjyqtarët, Rebecca, Agent R, dhe Agjenti S do të ulet këtu me shpinën atyre. Telefoni i Rebekës do të jetë këtu. - Sfidat janë kaq rraskapitëse, ata do të vijnë këtu dhe do të kapin ujë, dhe unë e di se njëra prej tyre nuk mund të rezistojë tundimi i marrjes së telefonit të Rebekës. Komentoni poshtë se cili person është i dyshimtë. Gjithashtu, mos harroni të jepni këtë video një bravë lart, pajtohuni, ndizni njoftimet, klikoni të gjitha. Nëse e keni bërë këtë para se të merrnin kasetë kanalesh në këmbët e tyre, komentoni skuadrën e shiritave të kanalit. Le të kthehemi. - Në rregull, ju djema, ne jemi thjesht kanalizime, vetëm pak. - [Gruaja] Vetëm pak. - Ah! - Kjo duket si shumë kasetë kanalesh. - Oh, ju e dini, vetëm e kërkova atë të sigurt. - Por gjithashtu, bëra vetëm një në atë. A është e ftohtë? A është mirë? - Mund të duhen edhe më shumë, nuk e di. - Kush e di? - Unë mendoj se do të jetë mirë. - Unë mendoj se skuadra ime do të fitojë, sepse Kam bërë një punë të shkëlqyeshme me kasetë. - Në rregull, dëgjo, mora aerodinamikën, pozitivitet, kasetë dritë kanalesh. Skuadra ime do ta fitojë këtë. - Në fakt, unë mendoj se skuadra ime do ta fitojë këtë, sepse jo vetëm që kemi dy, ne në fakt kemi tre në këtë ekip. Kemi një miu të ariut! - Le të vendosim të gjithë. - Mirë, ajo që nuk ju thashë është ajo jo vetëm që ju gjykon Rebeka, po kështu është Agjenti R dhe Agjenti S. - Po! - Po, GMI! - GMI! - Ata do të dinë patjetër kush do të jetë shoku im më i mirë. - Pse nuk të tre ju djema kështu që përpara dhe zuri vendin tuaj, mirë? - a? - Mirë! - Tashmë është vendosur, pikërisht këtu. - [Agjenti S] Oh, mirë! - [Agjenti R] E shkëlqyeshme, e shkëlqyeshme! - Në rregull, paratë janë mbi njerëzit jo miu. - Kjo gati u prish! Mirë, unë jam thjesht i lumtur që kam ndryshuar nga shaka nga ajo veshje. Wetshtë e lagur, por nën këtë xhup xhupi, është gjithashtu ende i lagësht. - Kjo është pjesa ime, apo jo? Unë në fakt kam një ndryshim të rrobave atje, nëse keni nevojë për disa. - Çfarë? - Whatfarë, jo, dua të them. - Këtu - Sepse, harro, harro. Nëse keni nevojë për disa, vetëm më njoftoni. - Në rregull, edhe unë do të jem sot refuzimi. Le ta luajmë lojën! Në rregull! Sfidë shumë e thjeshtë! Gjithçka që duhet të bësh është të fillosh atje, pasi ta fryj këtë bilbil, zbres atje, rreth konit tuaj dhe kthehuni. Skuadra e parë mbrapa, fiton. Në shenjat tuaja, vendosuni! - [Agjenti R] Le të shkojmë, Larkin! - Jo! - Eja! - Prit, kam menduar për në shtëpi, duke shkuar për miqtë më të mirë. Pse ka rëndësi kush fitoi? - Nuk e di, është një sfidë. - Po, po, po, nuk ka rëndësi krejtësisht. E vrau! - Në rregull, të gjithë mund të heqin shiritin e kanalit, dhe qëndroni këtu për gjykimin. - [Agjenti R] Fat i mirë. Në rregull, gjyqtarët u hutuan pak me atë, por ne po gjykojmë punën në ekip. Ky është ekipi një, skuadra dy dhe ekipi tre. Unë thjesht do të doja që ju të shkoni përpara dhe shënoni se cili ekip mendoni se kishte punën më të mirë në ekip. - Puna më e mirë në grup? Mirë. - Gjithashtu, komentoni më poshtë se kush mendoni kishte punën më të mirë në ekip. - Le të shkojmë përpara dhe të zbulojmë. Tre! Dy! Një! Zbulojnë! - Ekipi një! - Shih, unë votova për ekipin një, vetëm sepse. - Të gjithë ata! - Jo, por ne jemi të gjithë për të fituar. Ne nuk kemi mend të fitojmë. - Fitimi është gjithçka. - Në fakt, megjithatë, ka më shumë për të miqtë më të mirë sesa vetëm fitimi. - Uh, nah. - Uh - Mirë, ne do të shkojmë përpara dhe do të vendosemi. Ekipi i parë, kundërshton fitoren. Ju djema mund të shkoni të merrni ujin tuaj, nëse dëshironi, së pari tani, ndërsa ne jemi ngritur për sfidën tjetër, mirë? - Po zotëri, kampionë të mëdhenj! Mund t’i shërbeni! - Në rregull, kjo është sfida e prangave. Ju keni 60 sekonda për të shpëtuar, ose tjetër Z. X do të ju jap analiza cerebrale. - Prisni, ai është vërtet, zoti X është këtu? - Po, ai është këtu. - Çfarë? - Mirë? Dhe fillon në tre, dy, një. Go! - Oh, është duke u shtrënguar! Ndoshta kam vegël time spiun në paketën time të fanellës. - Oh, Zot, hajde, BBR, përtyp këtë, të lutem! A je duke fjetur? - E dini çfarë? Këto janë lloj bukuroshi. Po sikur të mos kesh ndërmend këto? A mund t'i mbaj këto? - Mirë! Jo, nuk do ta fitoj këtë. - E dija që kjo do të vijë në dispozicion. Po! Dola! - Ju jeni jashtë! Ajo është në të vërtetë spiun, djema. Unë vetëm gjeta një spiun, kështu që ajo është jashtë. - Çfarë? - Më vjen keq, askush nuk duhet të jetë në gjendje të dalë nga prangat. Kjo eshte e pamundur. - Prisni, ajo doli nga prangat? - Po, kjo ishte vërtet e shpejtë. - Dhe ju keni një çantë spiune. Ju e keni bërë këtë më parë! - Dua të them, ne dalim nga prangat tona gjatë gjithë kohës. - Gjatë gjithë kohës! - Oh, kjo është arsyeja pse Matt nuk ju beson. - Oh, kjo ka kuptim. - Po, kjo është arsyeja pse ai nuk po ju lë të dilni me askënd. - Prisni Çfarë? - E di që keni bërë! - Kjo nuk eshte e drejte! - Nuk ka asnjë mënyrë që ajo do të jetë në gjendje ta bëjë këtë, përveç nëse ajo në të vërtetë kishte trajnime. Ajo është një spiun. - Por a nuk duam sidoqoftë një master spiun lojë? - Jo, ne duam dikë që mund të stërvitemi, jo dikush që tashmë ka trajnime. Kjo do të thotë se nuk mund t'u besojmë atyre, kështu - Ju jeni jashtë. - Uau. - Kjo është sfida më e keqe ndonjëherë. - Ju mendoni se ajo do të ishte e mirë për GMI? Unë do të marr përsipër për kompaninë, dhe ne do të kemi nevojë për rekrutë të rinj. - Kjo eshte e vertete. - apo jo? - Ju mendoni se ajo është beqare? - Në rregull, punë e bukur për sfidën, zonja. Ju bëtë punë vërtet të mirë, vërtet të mirë. Ju jeni akoma këtu. Unë thashë që je jashtë. - Fine, mendoj se jam jashtë. Me mend se do të kem pak ujë. - Ajo me të vërtetë dëshironte të ishte shoqja ime më e mirë. Dua të them, çfarë është në rregull me atë? Ishte mirë derisa ajo u çmend pak. - Po, është e vërtetë. - That'sshtë e vërtetë, është e vërtetë. - youfarë mendoni se Matt ka në dyqan tjetër? - Nuk e di, kjo është më e çuditshmja trainim më i mirë i lojës së miqve master spiun që kam parë ndonjëherë. Zam fam, komentoni më poshtë atë që mendoni Matt duhet të bëjë për të ndihmuar në gjetjen e mikut tim të ri më të mirë. Nuk mendoj se është kështu. - Dua të them, ju jeni ai që tha se mund të keni tashmë kishte zgjedhur dikush, dhe pastaj le ta bëjë këtë, kështu. - Kjo eshte e vertete. - Ndoshta do ta zbuloj pasi ai ta bëjë këtë, por le ta lëmë të ketë momentin e tij. - Mirë. - Uh, Rebeka, eja këtu, eja këtu, eja këtu, eja këtu. - po? - A mund t'i mësoni ata si ta bëjnë vallëzimi i rrjetit master? Spiun hack lartë? - Oh, spiun mashtrim i lartë? Po. - A mund ta bësh atë? Nëse do të jenë shoku juaj më i mirë, ata ndoshta do të jenë në rrjetin master të lojës gjithashtu. - Si, GAMASTE R. - Mirë, e kam marrë këtë. Mund të kërcej me miqtë e mi më të mirë. Ndoshta do të bëjmë një TikTok. - Po, po! - Djema, ejani këtu, ejani këtu, ejani këtu. - Çfarë? - Unë nuk kam asnjë ide se çfarë po bëj atje. - Po, padyshim. - Çfarë do të thuash? - Kjo duket e mrekullueshme. Kjo është vërtet e lezetshme. - po? - Mendova se i kishit planifikuar të gjitha këto? Kjo është arsyeja pse ne i tërheqim ata këtu, dhe ata, kur ata janë duke fjetur, dhe - Po. - Dua të them, e planifikova këtë. - Po, padyshim. - Unë nxora bilbilin. - A e dinë se si të hakojnë? Jo, ju nuk doni pije spiune. - Jo, nuk e dëshiron atë. - Nuk e dua atë. - Fsheh dhe kërko! - Fsheh dhe kërko, gjatë gjithë kohës. - Pse? - Fsheh, dhe kërko. - Oh, oh, mirë. - Artikuj gjatë gjithë kohës, në gjueti misteri dhe sende. - Dhe gjithashtu, si, nëse do të jenë në një situata, ata duhet të dinë si të fshihen. - E drejtë, po sikur të përpiqen të largohen nga zoti X? - Saktësisht. - Dhe nëse nuk mund të fshihen, - Ose mbajnë. - Shihemi me vone. - Shikoj. - Sa më gjatë, djema? Unë mendoj se kemi marrë këtë valle. - Oh, e ke? - Oh po, po, po. - GAMEMASTERT - Hej, kush do të ulet? A doni djemtë të uleni? - Uh, do të jemi njerëz të këqij. - Na jep një bravo tani, nëse mendoni se kjo është një ide e mirë. Do të fshihemi dhe do të kërkojmë në këtë park tani. - apo jo? - Gjithashtu, ne nuk mund ta bëjmë Rebecca të dijë se çfarë po ndodh, kështu që mbase e futim në Tesla, mirë? - Ckemi djema! - Po, po, po. - Oh, po - Keni të drejtë, keni të drejtë, keni të drejtë. Pra, në të vërtetë ne kemi planifikuar këtë gjë tjetër. - Si një surprizë! - Ne duam që ju të shkoni në Tesla. - mua? - Po, ju jeni jashtë! Ju jeni jashtë! - Oh! - Ju nuk mund të jeni shoku juaj më i mirë! Dil jashtë! - Po, mësuam se në të fundit, ishe në maskim. - Mirë, por a mundemi të paktën t'i kemi po vallëzon vërtet shpejt? - GAMEMASTERGMA Çfarë? - Kjo është vetëm një pjesë. - Mirë, mirë, shkoni në makinë! - Fsheh në Tesla! - Zam Fam, nuk mund të besoj se janë duke më bërë të qëndroj brenda Tesla ndërsa ata përpiqen të gjejnë mikun tim të ri më të mirë. Ndjehem sikur Matt nuk ka ide se çfarë po bën tani. - Pra, po eliminojmë ndokush në këtë raund? - Jo? - Une nuk e di? - Si punon? - Ne i gjejmë, ato janë eleminuar, apo jo? - Kjo duket, si, super e lehtë. Unë mund të gjeja ndonjë në këtë park. - Po, dua të them, është shumë e sigurt. Unë jam këtu shumë, kështu. - Si, vrapimi? - Po, po. - Sidoqoftë, mirë. - A keni qenë në këtë park? - Sigurisht që kam qenë në këtë park. Unë kam qenë në shumë parqe. Unë kam, si, dollapin tim atje, por, në rregull. - Rrjeti master, tre, dy, një, lojë. - Tre, dy, një, master lojë. - GMI! - GMI! - Eja! Në rregull, kështu që ne do të luajmë një lojë zbavitëse të fshehjes dhe të kërkimit. Siç e dini djemtë, do të keni strategji, apo jo? - Strategjia ime është të fshihem nën një kon. - Për të qenë i sinqertë, nuk kam ndonjë plan. E tëra që di është se fëmija im, BBR, ka nevojë për pushim. - Do të fshihem në një pemë, atje. Thjesht ngjiteni në njërën nga degët dhe rrini vërtet të qetë. - Do të fshihem në të njëjtën pemë. Shpresojmë se më gjejnë të dytët. - Çfarë? - Kështu që unë do të fshihem pas asaj pallto të varur atje. Unë mendoj se do të jetë vendi i përsosur. - Kjo do të jetë një kapak 10 sekondë dhe do të kërkojë sfidë. Ju duhet të shkoni sipër në pemë, mendoj. - Çfarë? - Ata janë tashmë, pema? - Duhet të shkosh në pemë. - Shkoni në pemë? - Po! - Në rregull. - Në rregull. - A kemi snacks në pemë? - Nuk ka snacks në pemë! - Çfarë? - Në rregull, 10 sekondat fillojnë tani. - Prisni, a po luajnë të fshehur dhe të kërkojnë? Si mendohet të kuptojnë një mik më të mirë per mua, duke luajtur fshehur dhe kerkoni? Kjo është gjëja më e çuditshme ndonjëherë! Zam Fam, një vajzë thjesht ka kone në kokë, dhe një tjetër është thjesht ulur atje. Si, kjo nuk është e fshehur dhe të kërkosh fare! - Pesë. - Pesë. - Katër. - Katër. - Tre. - Tre. - Dy. - Dy. - Një. - Një. - Shko! - Shko! - Nuk shoh njeri. Zam Fam, nëse shihni dikë, më njoftoni! - Mirë. Mirë, trajnim GMI. Prisni, ka këmbë me një xhaketë. Ky është padyshim dikush. Të gjeta! Ju jeni jashtë! Ju jeni jashtë! Atje! - Oh, atje! Makinë, GMI! - Kjo është vetëm një kon. - Whatfarë jam i sigurt? - Oh gosh im, mirë, dëgjo, mendova se ishte ariu. Actuallyshtë në të vërtetë një person. Ju jeni gjetur! - Ju as nuk jeni fshehur. - Ai ka nevojë për një sy gjumë. Ai duhet të pushojë. - Po, por kjo nuk është pjesë e sfidës. - Agjenti S, sa keni gjetur? - Prisni, ju gjeta! - Kthehu! - Hej! - Të gjithë janë gjetur! - Po! - Po! - GMI! - GMI! - GMI! - Ata mashtruan, apo jo? - Pikat tona të fshehura ishin aq të mira. - Ju djemtë ishin vërtet të mirë. - Epo, ju pashë duke u fshehur. Kjo ishte perfekte. - Oh zot, faleminderit! - Dhe pastaj u bëra një tez me bar. - Në rregull, kjo ishte fshehtësia dhe kërkimi i sfidës. Punë e mahnitshme, fshi ekstrem dhe kërko. Kjo ishte një lojë ku askush nuk shënoi asnjë pikë, askush nuk humbi asnjë pikë, asnjë pikë nuk u transferua. - Unë kam për të shkuar për të marrë një pije për miu, në rregull? - Oh pse? - Ai është i etur! - [Spiunë Mashkull] Në ujë? - Djema, unë e di se çfarë po bëjmë për sfidën tjetër. - Oh, ti? - Po, çfarë? - Sfida e fundit, trainimi i mbretit të betejës. Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. - Oh Zoti im. - Katër fitore më të mira? - Mirë, më mirë, po Bëni të gjitha në lëvizje të ngadaltë. Gjithçka është më mirë në lëvizje të ngadaltë! - Po, ooh. Shtë më e freskët! - Ju djema gati? - Po! - Mirë, le ta bëjmë! - Koha e trajnimit të royale betejës! Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. Vë bast se nuk më ke parë duke ardhur, shkak ishte aq e shkëlqyeshme dhe vërtet e lëmuar. Unë i thashë shkëlqyeshëm! Ke djem ndonjehere bere dicka te tille Ose si, goditje kërcimi? - Po. - Po. - Mirë, do të shohim kush e ka më të mirën. A jeni gati për këtë? - Mirë, le ta bëjmë këtë! Betejë mbretërore! - Në rregull, kështu që e keni gati kartën tuaj të rezultateve? Për shkak se ne do t'i shënojmë ata në bazë të- - Mirë, djema! - Kush! - Çfarë po bën? Mendova se ishit pak atje! - Po, ne do ta gjykojmë këtë në tre mënyra të ndryshme. Shpejtësia, lartësia dhe shkathtësia. - Mirë. - Mirë, a jeni gati? - Në rregull, gati? - E bukur, e bukur, padyshim ca ajër atje. - Po, po, ishte mirë. - Whatfarë po mendoj, Do ta bëj këtë. - amfarë do të bëj, a? - Oh! - Mirë! - Interesante. - Po, interesante. - Ju e dini, patjetër mund të trokas dikush. - Po, si, mbase ishte ashtu, gjithë gjëja e saj është si, do të jem poshtë dhe kap këmbën dhe ju e dini se si disa- - [Agjenti S] Oh, po, mirë, mirë. Do ta shënoj atë, do ta shënoj atë. - Duket sikur po bëjnë lëvizje të karatesë? A mendohet se kjo do të jetë si aftësi ninja? Shkak Unë nuk mendoj se ndonjë prej tyre ka trajnim ninja. - A është ajo ninja, apo është, si, baleti? - [Agjenti R] Kjo ishte e këndshme. - Shumë i këndshëm. - Mirë, unë e di se çfarë po bëj. - Mirë, Baby Bear Rat, do të ndjeheni mirë pak përplasje, por mos u shqetëso, gjithçka është në rregull. - Në rregull? - E pe sa mirë e mbrojti atë? - Ishte e lartë, atje kishte lartësi. Dhe pastaj, si, poshtë. - Ishte si, po, bom. Keni nevojë për mbrojtje nëse do të merrni të jetë shoqja e saj më e mirë, e dini? - E drejtë, po, patjetër. - Hej, ku është telefoni im? E lashë telefonin tim atje? - Përshëndetje! - Oh, dhe ajo e bëri boopin e vogël, dhe pastaj një kachow kur ajo zbarkoi, po? - Po, po, po. - Kjo eshte e mire! - E dini çfarë? Jam i sëmurë që jam në këtë Tesla. Ndjehem sikur duhet të them një fjalë brenda kush do të jetë shoku im më i mirë, sepse është shoku im më i mirë, dhe Matt është duke bërë sfidën më të keqe ndonjëherë, kështu që do të dal atje. - Në rregull, kjo ishte e mrekullueshme. Faleminderit zonja. - Përshëndetje? Ju djema harruat, unë isha në Tesla. - Oh, po! - Oh, po! - Krejtësisht harroi për ty. - Mirë, po, dhe unë nuk e kisha telefonin tim, kështu. - Oh! - Oh! - Ishte shumë argëtim. - Koha perfekte, ne jemi gati të japim rezultatet përfundimtare. Kush po ecën dhe kush do të jetë eliminuar? - Zhduke? - Do ta zbuloj këtë, në tre, dy, një. - Kush! - Kush! - 13, 13, 10, 13, 13. Kjo do të thotë që ju jeni jashtë. - Çfarë? Asaj? Ajo ishte ngjitur në tokë! Me gjymtyrët e tua të këqija kudo, duke vrarë engjëj! Ju dhe miu juaj i ariut askush nuk i pëlqen! Ju! Ju jeni mirë, fituam. Ne fituam. - Ndjehem sikur më ka munguar shumë? - Nuk e di se çfarë ishte. - oh? - Ndihem si, hej! - Ajo është akoma, ajo po qarkullon akoma. - Kthehu! - Kjo është ajo që ju duket! - [Rebeka] Whoa. - [Agjenti S] Merrni renë e gjumit! - Por mua më pëlqejnë flokët e saj! Ishte vërtet e lezetshme, por ajo është çmendur! - Ajo eshte e cmendur! - Uau! - Mirë. - Sinqerisht, ajo më kujtoi, si heroi i kuq. - Nëse nuk mund të dua, asnjë prej jush nuk mund. E gjithë kjo është e imja, askush nga ju nuk po ha. - Mori pak. - Ju kujtohet kjo? Unë isha si, kush. - Gjatë asaj loje takimi? - Djema? A ka derdhur uji në këtë apo diçka, të shkaktojë diçka të gabuar në telefonin tim.

Telefoni i REBECCA është Hacked! (Shpenzoni 24 orë Spiunazh në Zbulimin e Miqtë më të mirë GAME MASTER Spy)

After Rebecca Zamolo escaped the “WHICH New BEST FRIEND Will REBECCA Chose? (Found Hidden Spy in Disguise using Hacks and Pranks)”, Matt and Rebecca created “We Stole Hacker RV to Rescue Maddie! (Spending 24 HOURS Overnight Escaping Underground Tunnel Test).” The Real Game Master then uploaded “LAST TO LEAVE RV From HACKER MANSION WINS IT Challenge! (RZ Twin Battle vs MR X at Safe House)” next Game Master Incorporated posted “WORST TIKTOK WINS $10,000 CHALLENGE! (Testing viral Life Hacks at Safe House Found RZ Twin Clues)," now Matt decides to put everyone through spy ninja training to see who is a spy and who is the best friend. However Matt doesn't trust anyone and thinks they could be a liar so he put up a spy camera to see if anyone would try to hack Rebecca's phone. First round was Hide and Seek and everyone was missing then found super fast. Next they tried the handcuff for 24 hours challenge. No one could get out except for 1 and Matt and Rebecca immediately terminated them. Matt next did spy ninja training with ninja moves in slow motion. There was no need for Matt to go into disguise as he now will know what is going on with the hacker in our group. Someone has secrets and we need to figure out who it is before we do a lie detector test on them. Maybe one of them lost their memory or it could be a prank. Who do you think is the best best friend? Thank you for watching my funny entertainment comedy vlog videos in 2020! Watch my friend’s awesome videos: LAZY CLEANING HACKS AND TIPS || Organization And Household Hacks by 123 GO! www.youtube.com/watch Labrant Fam - This Is How Everleigh and Posie's Official Baby Brother Training Went... www.youtube.com/watch Familia Diamond - WE CAN’T BELIEVE THIS HAPPENED WHILE LOOKING FOR MARCH POM!!! www.youtube.com/watch SSSniperWolf - Mixing EVERY Cereal TOGETHER www.youtube.com/watch
renagade, spy, training, 123 go, lazarbeam, tricks, water bottle flip, familia diamond, mixing, hacks, face reveal, morgz, reveal, labrant fam, zhc, best friend, ideas, pom, phone, best, master, game, dobre, lazy, sssniperwolf, troom troom, spying, matt and rebecca, surprising, vlog, ssundee, game master, fortnite, friend, teacher, pranks, the labrant fam, hacked, test, tips, lucas and marcus, march, hacker, rebecca, dude perfect, tik tok, spending, everleigh, fun, prank, 24 hours, rebecca zamolo, yummy,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.13" dur="1.28"> - Mirësevini në kanalin Matt dhe Rebecca. >

< start="1.41" dur="2.14"> Ne jemi duke u përgatitur për të bërë trajnime master spiun lojë. >

< start="3.55" dur="1.876"> - Shpejt. - Si do ta bëjmë atë? >

< start="5.426" dur="0.833"> Vajzat janë në gjumë. >

< start="6.259" dur="1.211"> - Po, këta mendohet të jenë miqtë e mi më të mirë, Matt. >

< start="7.47" dur="1.713"> - Prisni, si do të futen të gjithë në Tesla? >

< start="9.183" dur="0.833"> - Do të përshtaten. >

< start="10.016" dur="2.267"> - Oh gosh im, kjo është një ide e keqe. >

< start="15.92" dur="1.27"> - Në rregull, ata do të zgjohen këtu së shpejti, >

< start="17.19" dur="1.43"> kështu që ne duhet të krijojmë gjithçka të vendosur për >

< start="18.62" dur="0.85"> trainim master lojë spiun. >

< start="19.47" dur="1.053"> Ready? >

< start="20.523" dur="0.833"> - Prisni, sidoqoftë, ju mendova tashmë >

< start="21.356" dur="0.833"> zgjodhi mikun tuaj më të mirë. >

< start="22.189" dur="1.721"> - Dua të them, kam bërë, por më pëlqen kjo ide. >

< start="23.91" dur="1.36"> Unë kinda dua të shoh se si ata punojnë brenda >

< start="25.27" dur="1.33"> trainim master lojë spiun, pasi ata janë >

< start="26.6" dur="1.58"> do të bashkohet përfundimisht në rrjetin master të lojës. >

< start="28.18" dur="1.072"> - Oh, e vërtetë. >

< start="29.252" dur="0.833"> - [Camerawoman] Mirë, djema, hajde. >

< start="30.085" dur="0.833"> - Mirë, unë do të shkoj të marrë të gjitha kone >

< start="30.918" dur="1.666"> të vendosur për raundin e parë, mirë? - Sfida numër një. >

< start="32.584" dur="0.833"> - Ju djema, filloni t’i zgjoni. >

< start="33.417" dur="1.357"> Ne e kemi bërë këtë së shpejti, apo jo? - Po, po. >

< start="34.774" dur="1.036"> - Dielli do të perëndojë. >

< start="35.81" dur="1.03"> - Nuk po tërhiqem më njerëz. >

< start="36.84" dur="1.41"> - Mirë. Ju djema menduat se agjentët >

< start="38.25" dur="1.68"> dhe Matt po vendosnin një cast për të >

< start="39.93" dur="2.87"> gjeni shokun tim të ri më të mirë, por, për fat të keq, >

< start="42.8" dur="1.62"> në vend që të vendosni përzierjen e detektorit të gënjeshtrës, >

< start="44.42" dur="1.81"> Matt vendosi re gjumë, kështu që të gjitha të miat >

< start="46.23" dur="2.22"> miqtë e mundshëm më të mirë janë në gjumë tani, >

< start="48.45" dur="1.15"> dhe ata do të zgjohen. >

< start="49.6" dur="1.286"> Matt, a jemi gati gati? >

< start="50.886" dur="0.833"> - [Matt] Po, gati. >

< start="51.719" dur="1.741"> - Mirë, kështu që ju djema komentoni më poshtë se kush >

< start="53.46" dur="1.65"> ti mendon se duhet të jesh shoku im më i mirë. >

< start="55.11" dur="3.009"> Dhe më njoftoni nëse dikush po bën ndonjë gjë të dyshimtë. >

< start="58.119" dur="1.864"> I zgjuam të gjithë. >

< start="59.983" dur="2.009"> - Si arritëm këtu? - Pse jemi në park? >

< start="61.992" dur="1.118"> - Ju djema nuk ju kujtohet? >

< start="63.11" dur="2.403"> Ne, uh, ecëm dhe të gjithë morëm Slurpees. >

< start="65.513" dur="1.209"> - Slurpees. - Slurpees. >

< start="66.722" dur="2.19"> - Po, të gjithë janë si, "Po, le të bëjmë disa trajnime!" >

< start="68.912" dur="0.833"> Dhe pastaj. >

< start="69.745" dur="0.833"> - Të kujtohet? >

< start="70.578" dur="0.833"> - Të kujtohet? >

< start="71.411" dur="0.833"> - Po. >

< start="72.244" dur="0.833"> - Ishte koksi i Qershisë. >

< start="73.077" dur="1.04"> - Oh, shiko? >

< start="74.117" dur="0.863"> - Koksi i Qershisë. - Po. >

< start="74.98" dur="1.14"> - Ne gjithashtu ju çuam në Taco Bell, >

< start="76.12" dur="1.383"> dhe ata na dhanë këtë batanije kështu >

< start="77.503" dur="1.707"> djemtë mund të merrnin sy gjumë që keni dashur të merrni. >

< start="79.21" dur="0.833"> - Aq mirë, sy gjumë. >

< start="80.043" dur="0.833"> - Para se të bënim trajnime. >

< start="80.876" dur="1.374"> - Matt, mbase duhet ta shpjegosh më së miri >

< start="82.25" dur="1.39"> shokë çfarë po bëjmë >

< start="83.64" dur="1.09"> - Gjëja e parë që do të bëjmë është të bëjmë >

< start="84.73" dur="1.6"> ndani ju djema në ekipe me dy. >

< start="86.33" dur="1.24"> - A mund të jem me miun, të lutem? >

< start="87.57" dur="1.062"> - Jo! Jo. >

< start="88.632" dur="1.598"> - Kjo nuk llogaritet si person. >

< start="90.23" dur="1.288"> Si, vetëm palë. >

< start="91.518" dur="0.833"> - Bashko! >

< start="92.351" dur="1.117"> - Po. - Vendoseni në xhep? >

< start="93.468" dur="0.833"> - Po! >

< start="94.301" dur="0.833"> - Gjë tjetër, ne do të ecim nëpër këtë rrugë. >

< start="95.134" dur="1.666"> Eja, djema. Shpresoj që kjo të funksionojë tani. >

< start="96.8" dur="0.833"> Duhet të kuptojmë saktësisht se kush është >

< start="97.633" dur="1.666"> do të jetë miku më i mirë. - Do të fitonim më mirë. >

< start="99.299" dur="0.833"> - E di. >

< start="100.132" dur="1.088"> - Ne në fakt marrim Kokën e Qershisë? >

< start="101.22" dur="0.833"> - Nuk e di, thjesht dua të shkoj në shtëpi. >

< start="102.053" dur="1.807"> - A keni vërtet një miu atje? >

< start="103.86" dur="1.18"> - Po, a doni ta shihni? >

< start="105.04" dur="1.88"> - Në rregull, zonja, për këtë sfidë të parë, >

< start="106.92" dur="2.09"> ne do të kuptojmë se kush punon më mirë si një ekip. >

< start="109.01" dur="1.73"> Nëse do të jeni BFF i Rebekës, >

< start="110.74" dur="0.833"> atëherë do të duhet të punosh >

< start="111.573" dur="1.157"> së bashku me të vërtet mirë. >

< start="112.73" dur="1.05"> - Kështu është ajo Rebeka? >

< start="114.7" dur="0.874"> - Ju nuk i keni thënë akoma? - po? >

< start="115.574" dur="0.876"> - Jo, unë ... - ?farë? >

< start="116.45" dur="1.375"> - Unë jam Rebeka. >

< start="117.825" dur="1.329"> - Po! - Po! >

< start="119.154" dur="1.211"> - Unë mendoj se ne jemi duke rrahur? >

< start="120.365" dur="2.038"> - Saktësisht siç kemi planifikuar, kjo zbulon! >

< start="122.403" dur="1.257"> Nuk punoj fare. >

< start="123.66" dur="1.54"> - Mirë, kështu që, çfarë do të bëjmë tani >

< start="125.2" dur="1.84"> është, ne kemi tashmë në ekipe me dy. >

< start="127.04" dur="1.78"> Ne do të shohim sa mirë ju punoni si ekip, >

< start="128.82" dur="2.02"> duke tubuar këmbët tuaja së bashku. >

< start="130.84" dur="0.833"> A jeni djema gati? >

< start="131.673" dur="0.833"> - Ne do t'ju ndihmojmë. - Po, po, po. >

< start="132.506" dur="1.294"> - Më duhet të vjedh këtu për një sekondë, mirë? >

< start="133.8" dur="2.722"> - Mirë, po, si ta dimë kush fiton? >

< start="136.522" dur="0.833"> - Atje dhe mbrapa. >

< start="137.355" dur="0.833"> - Mos u shqetëso, do ta shpjegoj. >

< start="138.188" dur="0.833"> - Mirë! >

< start="139.021" dur="0.833"> - Mirë, kështu që nuk besoj në të gjitha këto vajza tani. >

< start="139.854" dur="1.616"> Unë mendoj se disa prej tyre mund të jenë pak të dyshimta. >

< start="141.47" dur="1.43"> Njëri prej tyre mund të jetë duke punuar për z. X, >

< start="142.9" dur="0.86"> nuk kemi ide. >

< start="143.76" dur="1.4"> Na tregoni në seksionin e komenteve poshtë, >

< start="145.16" dur="1.51"> nëse keni parë ndonjë gjë në videon e Rebekës. >

< start="146.67" dur="1.94"> Deri këtu, ju mund të shihni se kam një spiun >

< start="148.61" dur="0.92"> kamera që do të lëkundet. >

< start="149.53" dur="2.87"> Të tre gjyqtarët, Rebecca, Agent R, >

< start="152.4" dur="1.35"> dhe Agjenti S do të ulet këtu >

< start="153.75" dur="0.88"> me shpinën atyre. >

< start="154.63" dur="1.814"> Telefoni i Rebekës do të jetë këtu. >

< start="156.444" dur="1.306"> - Sfidat janë kaq rraskapitëse, >

< start="157.75" dur="1.19"> ata do të vijnë këtu dhe do të kapin ujë, >

< start="158.94" dur="2.54"> dhe unë e di se njëra prej tyre nuk mund të rezistojë >

< start="161.48" dur="1.97"> tundimi i marrjes së telefonit të Rebekës. >

< start="163.45" dur="2.2"> Komentoni poshtë se cili person është i dyshimtë. >

< start="165.65" dur="1.23"> Gjithashtu, mos harroni të jepni këtë video >

< start="166.88" dur="2.72"> një bravë lart, pajtohuni, ndizni njoftimet, klikoni të gjitha. >

< start="169.6" dur="1.41"> Nëse e keni bërë këtë para se të merrnin kasetë kanalesh >

< start="171.01" dur="2.13"> në këmbët e tyre, komentoni skuadrën e shiritave të kanalit. >

< start="173.14" dur="0.833"> Le të kthehemi. >

< start="173.973" dur="2.267"> - Në rregull, ju djema, ne jemi thjesht kanalizime, >

< start="176.24" dur="0.833"> vetëm pak. >

< start="177.073" dur="0.972"> - [Gruaja] Vetëm pak. >

< start="178.045" dur="0.833"> - Ah! >

< start="178.878" dur="0.833"> - Kjo duket si shumë kasetë kanalesh. >

< start="179.711" dur="2.129"> - Oh, ju e dini, vetëm e kërkova atë të sigurt. >

< start="181.84" dur="1.554"> - Por gjithashtu, bëra vetëm një në atë. >

< start="183.394" dur="0.833"> A është e ftohtë? >

< start="184.227" dur="0.833"> A është mirë? >

< start="185.06" dur="0.943"> - Mund të duhen edhe më shumë, nuk e di. >

< start="186.003" dur="0.833"> - Kush e di? >

< start="186.836" dur="0.893"> - Unë mendoj se do të jetë mirë. >

< start="187.729" dur="1.498"> - Unë mendoj se skuadra ime do të fitojë, sepse >

< start="189.227" dur="1.723"> Kam bërë një punë të shkëlqyeshme me kasetë. >

< start="190.95" dur="2.08"> - Në rregull, dëgjo, mora aerodinamikën, >

< start="193.03" dur="2.64"> pozitivitet, kasetë dritë kanalesh. Skuadra ime do ta fitojë këtë. >

< start="195.67" dur="2.68"> - Në fakt, unë mendoj se skuadra ime do ta fitojë këtë, >

< start="198.35" dur="1.46"> sepse jo vetëm që kemi dy, >

< start="199.81" dur="2.27"> ne në fakt kemi tre në këtë ekip. >

< start="202.08" dur="1.64"> Kemi një miu të ariut! >

< start="203.72" dur="2.067"> - Le të vendosim të gjithë. >

< start="205.787" dur="0.863"> - Mirë, ajo që nuk ju thashë është ajo >

< start="206.65" dur="1.86"> jo vetëm që ju gjykon Rebeka, >

< start="208.51" dur="2.122"> po kështu është Agjenti R dhe Agjenti S. >

< start="210.632" dur="1.529"> - Po! - Po, GMI! >

< start="212.161" dur="0.833"> - GMI! >

< start="212.994" dur="1.256"> - Ata do të dinë patjetër >

< start="214.25" dur="1.499"> kush do të jetë shoku im më i mirë. >

< start="215.749" dur="0.833"> - Pse nuk të tre ju djema >

< start="216.582" dur="1.535"> kështu që përpara dhe zuri vendin tuaj, mirë? >

< start="218.117" dur="0.833"> - a? - Mirë! >

< start="218.95" dur="0.833"> - Tashmë është vendosur, pikërisht këtu. >

< start="219.783" dur="1.37"> - [Agjenti S] Oh, mirë! - [Agjenti R] E shkëlqyeshme, e shkëlqyeshme! >

< start="221.153" dur="1.804"> - Në rregull, paratë janë mbi njerëzit jo miu. >

< start="222.957" dur="0.893"> - Kjo gati u prish! >

< start="223.85" dur="2.03"> Mirë, unë jam thjesht i lumtur që kam ndryshuar nga >

< start="225.88" dur="1.2"> shaka nga ajo veshje. >

< start="227.08" dur="1.83"> Wetshtë e lagur, por nën këtë xhup xhupi, >

< start="228.91" dur="2.073"> është gjithashtu ende i lagësht. - Kjo është pjesa ime, apo jo? >

< start="230.983" dur="0.947"> Unë në fakt kam një ndryshim të rrobave >

< start="231.93" dur="0.833"> atje, nëse keni nevojë për disa. - Çfarë? >

< start="232.763" dur="2.087"> - Whatfarë, jo, dua të them. - Këtu >

< start="234.85" dur="0.91"> - Sepse, harro, harro. >

< start="235.76" dur="1.45"> Nëse keni nevojë për disa, vetëm më njoftoni. >

< start="237.21" dur="2.03"> - Në rregull, edhe unë do të jem sot refuzimi. >

< start="239.24" dur="1.26"> Le ta luajmë lojën! >

< start="240.5" dur="0.833"> Në rregull! >

< start="241.333" dur="0.833"> Sfidë shumë e thjeshtë! >

< start="242.166" dur="1.354"> Gjithçka që duhet të bësh është të fillosh atje, >

< start="243.52" dur="1.73"> pasi ta fryj këtë bilbil, zbres atje, >

< start="245.25" dur="1.2"> rreth konit tuaj dhe kthehuni. >

< start="246.45" dur="1.38"> Skuadra e parë mbrapa, fiton. >

< start="247.83" dur="1.393"> Në shenjat tuaja, vendosuni! >

< start="250.658" dur="1.238"> - [Agjenti R] Le të shkojmë, Larkin! >

< start="257.366" dur="0.833"> - Jo! - Eja! >

< start="258.199" dur="2.481"> - Prit, kam menduar për në shtëpi, duke shkuar për miqtë më të mirë. >

< start="260.68" dur="1.06"> Pse ka rëndësi kush fitoi? >

< start="261.74" dur="0.98"> - Nuk e di, është një sfidë. >

< start="262.72" dur="1.689"> - Po, po, po, nuk ka rëndësi krejtësisht. >

< start="264.409" dur="0.848"> E vrau! >

< start="265.257" dur="1.593"> - Në rregull, të gjithë mund të heqin shiritin e kanalit, >

< start="266.85" dur="1.73"> dhe qëndroni këtu për gjykimin. >

< start="268.58" dur="0.833"> - [Agjenti R] Fat i mirë. >

< start="270.56" dur="2"> Në rregull, gjyqtarët u hutuan pak me atë, >

< start="272.56" dur="1.15"> por ne po gjykojmë punën në ekip. >

< start="273.71" dur="1.78"> Ky është ekipi një, skuadra dy dhe ekipi tre. >

< start="275.49" dur="1.59"> Unë thjesht do të doja që ju të shkoni përpara dhe >

< start="277.08" dur="2.06"> shënoni se cili ekip mendoni se kishte punën më të mirë në ekip. >

< start="279.14" dur="1.24"> - Puna më e mirë në grup? Mirë. >

< start="280.38" dur="1.51"> - Gjithashtu, komentoni më poshtë se kush mendoni >

< start="281.89" dur="1.79"> kishte punën më të mirë në ekip. - Le të shkojmë përpara dhe të zbulojmë. >

< start="283.68" dur="1.363"> Tre! >

< start="285.043" dur="0.833"> Dy! >

< start="285.876" dur="0.833"> Një! >

< start="286.709" dur="0.833"> Zbulojnë! >

< start="287.542" dur="1.666"> - Ekipi një! - Shih, unë votova për ekipin një, >

< start="289.208" dur="1.782"> vetëm sepse. - Të gjithë ata! >

< start="290.99" dur="1.524"> - Jo, por ne jemi të gjithë për të fituar. >

< start="292.514" dur="1.931"> Ne nuk kemi mend të fitojmë. - Fitimi është gjithçka. >

< start="295.9" dur="1.72"> - Në fakt, megjithatë, ka më shumë për të >

< start="297.62" dur="1.77"> miqtë më të mirë sesa vetëm fitimi. >

< start="299.39" dur="1.47"> - Uh, nah. - Uh >

< start="300.86" dur="1.58"> - Mirë, ne do të shkojmë përpara dhe do të vendosemi. >

< start="302.44" dur="1.76"> Ekipi i parë, kundërshton fitoren. >

< start="304.2" dur="1.35"> Ju djema mund të shkoni të merrni ujin tuaj, nëse dëshironi, >

< start="305.55" dur="1.69"> së pari tani, ndërsa ne jemi ngritur >

< start="307.24" dur="1.587"> për sfidën tjetër, mirë? >

< start="308.827" dur="1.143"> - Po zotëri, kampionë të mëdhenj! >

< start="309.97" dur="0.881"> Mund t’i shërbeni! >

< start="325.127" dur="1.413"> - Në rregull, kjo është sfida e prangave. >

< start="326.54" dur="2.32"> Ju keni 60 sekonda për të shpëtuar, ose tjetër >

< start="328.86" dur="2.06"> Z. X do të ju jap analiza cerebrale. >

< start="330.92" dur="1.26"> - Prisni, ai është vërtet, zoti X është këtu? >

< start="332.18" dur="0.972"> - Po, ai është këtu. >

< start="333.152" dur="0.833"> - Çfarë? - Mirë? >

< start="333.985" dur="1.48"> Dhe fillon në tre, dy, një. >

< start="335.465" dur="0.833"> Go! >

< start="338.82" dur="1.29"> - Oh, është duke u shtrënguar! >

< start="340.11" dur="2.24"> Ndoshta kam vegël time spiun në paketën time të fanellës. >

< start="342.35" dur="2.05"> - Oh, Zot, hajde, BBR, përtyp këtë, të lutem! >

< start="344.4" dur="1.119"> A je duke fjetur? >

< start="345.519" dur="0.833"> - E dini çfarë? >

< start="346.352" dur="0.833"> Këto janë lloj bukuroshi. >

< start="347.185" dur="2.054"> Po sikur të mos kesh ndërmend këto? A mund t'i mbaj këto? >

< start="349.239" dur="1.074"> - Mirë! >

< start="350.313" dur="2.14"> Jo, nuk do ta fitoj këtë. >

< start="354.731" dur="2.719"> - E dija që kjo do të vijë në dispozicion. >

< start="357.45" dur="1.05"> Po! >

< start="358.5" dur="1.028"> Dola! >

< start="359.528" dur="1.352"> - Ju jeni jashtë! >

< start="360.88" dur="1.25"> Ajo është në të vërtetë spiun, djema. >

< start="362.13" dur="1.324"> Unë vetëm gjeta një spiun, kështu që ajo është jashtë. >

< start="363.454" dur="0.833"> - Çfarë? >

< start="364.287" dur="1.283"> - Më vjen keq, askush nuk duhet të jetë në gjendje të dalë nga prangat. >

< start="365.57" dur="0.833"> Kjo eshte e pamundur. >

< start="366.403" dur="1.217"> - Prisni, ajo doli nga prangat? >

< start="367.62" dur="0.99"> - Po, kjo ishte vërtet e shpejtë. >

< start="368.61" dur="1.673"> - Dhe ju keni një çantë spiune. Ju e keni bërë këtë më parë! >

< start="370.283" dur="1.602"> - Dua të them, ne dalim nga prangat tona gjatë gjithë kohës. >

< start="371.885" dur="0.833"> - Gjatë gjithë kohës! >

< start="372.718" dur="0.871"> - Oh, kjo është arsyeja pse Matt nuk ju beson. >

< start="373.589" dur="0.833"> - Oh, kjo ka kuptim. >

< start="374.422" dur="1.458"> - Po, kjo është arsyeja pse ai nuk po ju lë të dilni me askënd. >

< start="375.88" dur="0.833"> - Prisni Çfarë? >

< start="376.713" dur="0.833"> - E di që keni bërë! - Kjo nuk eshte e drejte! >

< start="377.546" dur="1.054"> - Nuk ka asnjë mënyrë që ajo do të jetë në gjendje ta bëjë këtë, >

< start="378.6" dur="1.24"> përveç nëse ajo në të vërtetë kishte trajnime. >

< start="379.84" dur="0.833"> Ajo është një spiun. >

< start="380.673" dur="2.427"> - Por a nuk duam sidoqoftë një master spiun lojë? >

< start="383.1" dur="1.08"> - Jo, ne duam dikë që mund të stërvitemi, >

< start="384.18" dur="1.28"> jo dikush që tashmë ka trajnime. >

< start="385.46" dur="2"> Kjo do të thotë se nuk mund t'u besojmë atyre, kështu >

< start="387.46" dur="1.095"> - Ju jeni jashtë. - Uau. >

< start="388.555" dur="1.005"> - Kjo është sfida më e keqe ndonjëherë. >

< start="389.56" dur="0.98"> - Ju mendoni se ajo do të ishte e mirë për GMI? >

< start="390.54" dur="0.833"> Unë do të marr përsipër për kompaninë, >

< start="391.373" dur="1.257"> dhe ne do të kemi nevojë për rekrutë të rinj. >

< start="392.63" dur="0.833"> - Kjo eshte e vertete. >

< start="393.463" dur="0.987"> - apo jo? >

< start="394.45" dur="0.833"> - Ju mendoni se ajo është beqare? >

< start="395.283" dur="1.297"> - Në rregull, punë e bukur për sfidën, zonja. >

< start="396.58" dur="1.07"> Ju bëtë punë vërtet të mirë, vërtet të mirë. >

< start="397.65" dur="0.833"> Ju jeni akoma këtu. >

< start="398.483" dur="1.666"> Unë thashë që je jashtë. - Fine, mendoj se jam jashtë. >

< start="400.149" dur="1.484"> Me mend se do të kem pak ujë. >

< start="409.16" dur="1.31"> - Ajo me të vërtetë dëshironte të ishte shoqja ime më e mirë. >

< start="410.47" dur="0.99"> Dua të them, çfarë është në rregull me atë? >

< start="411.46" dur="2.04"> Ishte mirë derisa ajo u çmend pak. >

< start="413.5" dur="1.313"> - Po, është e vërtetë. - That'sshtë e vërtetë, është e vërtetë. >

< start="419.32" dur="1.53"> - youfarë mendoni se Matt ka në dyqan tjetër? >

< start="420.85" dur="1.52"> - Nuk e di, kjo është më e çuditshmja >

< start="422.37" dur="2.93"> trainim më i mirë i lojës së miqve master spiun që kam parë ndonjëherë. >

< start="425.3" dur="1.42"> Zam fam, komentoni më poshtë atë që mendoni >

< start="426.72" dur="2.07"> Matt duhet të bëjë për të ndihmuar në gjetjen e mikut tim të ri më të mirë. >

< start="428.79" dur="1.3"> Nuk mendoj se është kështu. >

< start="430.09" dur="1.22"> - Dua të them, ju jeni ai që tha se mund të keni >

< start="431.31" dur="1.07"> tashmë kishte zgjedhur dikush, dhe pastaj >

< start="432.38" dur="2.88"> le ta bëjë këtë, kështu. - Kjo eshte e vertete. >

< start="435.26" dur="1.4"> - Ndoshta do ta zbuloj pasi ai ta bëjë këtë, >

< start="436.66" dur="1.4"> por le ta lëmë të ketë momentin e tij. >

< start="438.06" dur="0.833"> - Mirë. >

< start="438.893" dur="1.067"> - Uh, Rebeka, eja këtu, eja këtu, eja këtu, eja këtu. >

< start="439.96" dur="0.833"> - po? >

< start="440.793" dur="0.833"> - A mund t'i mësoni ata si ta bëjnë >

< start="441.626" dur="1.324"> vallëzimi i rrjetit master? >

< start="442.95" dur="0.833"> Spiun hack lartë? >

< start="443.783" dur="1.087"> - Oh, spiun mashtrim i lartë? >

< start="444.87" dur="0.833"> Po. >

< start="445.703" dur="0.896"> - A mund ta bësh atë? >

< start="446.599" dur="0.833"> Nëse do të jenë shoku juaj më i mirë, >

< start="447.432" dur="1.666"> ata ndoshta do të jenë në rrjetin master të lojës gjithashtu. >

< start="449.098" dur="0.833"> - Si, GAMASTE R. >

< start="449.931" dur="1.219"> - Mirë, e kam marrë këtë. >

< start="451.15" dur="1.11"> Mund të kërcej me miqtë e mi më të mirë. >

< start="452.26" dur="1.26"> Ndoshta do të bëjmë një TikTok. >

< start="453.52" dur="1.072"> - Po, po! >

< start="454.592" dur="0.885"> - Djema, ejani këtu, ejani këtu, ejani këtu. >

< start="455.477" dur="0.833"> - Çfarë? >

< start="456.31" dur="0.838"> - Unë nuk kam asnjë ide se çfarë po bëj atje. >

< start="457.148" dur="0.833"> - Po, padyshim. - Çfarë do të thuash? >

< start="457.981" dur="0.833"> - Kjo duket e mrekullueshme. >

< start="458.814" dur="1.076"> Kjo është vërtet e lezetshme. - po? >

< start="459.89" dur="0.833"> - Mendova se i kishit planifikuar të gjitha këto? >

< start="460.723" dur="1.867"> Kjo është arsyeja pse ne i tërheqim ata këtu, dhe ata, >

< start="462.59" dur="1.013"> kur ata janë duke fjetur, dhe - Po. >

< start="463.603" dur="2.047"> - Dua të them, e planifikova këtë. - Po, padyshim. >

< start="465.65" dur="2.303"> - Unë nxora bilbilin. - A e dinë se si të hakojnë? >

< start="467.953" dur="1.968"> Jo, ju nuk doni pije spiune. - Jo, nuk e dëshiron atë. >

< start="469.921" dur="1.342"> - Nuk e dua atë. - Fsheh dhe kërko! >

< start="471.263" dur="0.833"> - Fsheh dhe kërko, gjatë gjithë kohës. - Pse? >

< start="472.096" dur="2.284"> - Fsheh, dhe kërko. - Oh, oh, mirë. >

< start="474.38" dur="2.31"> - Artikuj gjatë gjithë kohës, në gjueti misteri dhe sende. >

< start="476.69" dur="1.26"> - Dhe gjithashtu, si, nëse do të jenë në një >

< start="477.95" dur="1.3"> situata, ata duhet të dinë si të fshihen. >

< start="479.25" dur="1.44"> - E drejtë, po sikur të përpiqen të largohen nga zoti X? >

< start="480.69" dur="1.2"> - Saktësisht. >

< start="481.89" dur="1.31"> - Dhe nëse nuk mund të fshihen, - Ose mbajnë. >

< start="483.2" dur="1.075"> - Shihemi me vone. >

< start="484.275" dur="0.833"> - Shikoj. >

< start="485.108" dur="1.666"> - Sa më gjatë, djema? Unë mendoj se kemi marrë këtë valle. >

< start="486.774" dur="3.039"> - Oh, e ke? - Oh po, po, po. >

< start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERT >

< start="492.423" dur="2.48"> - Hej, kush do të ulet? A doni djemtë të uleni? >

< start="494.903" dur="1.02"> - Uh, do të jemi njerëz të këqij. >

< start="495.923" dur="1.437"> - Na jep një bravo tani, >

< start="497.36" dur="1.129"> nëse mendoni se kjo është një ide e mirë. >

< start="498.489" dur="0.961"> Do të fshihemi dhe do të kërkojmë në këtë park tani. >

< start="499.45" dur="0.833"> - apo jo? >

< start="500.283" dur="0.997"> - Gjithashtu, ne nuk mund ta bëjmë Rebecca të dijë se çfarë po ndodh, >

< start="501.28" dur="1.33"> kështu që mbase e futim në Tesla, mirë? >

< start="502.61" dur="0.833"> - Ckemi djema! >

< start="503.443" dur="0.833"> - Po, po, po. - Oh, po >

< start="504.276" dur="1.351"> - Keni të drejtë, keni të drejtë, keni të drejtë. >

< start="505.627" dur="2.803"> Pra, në të vërtetë ne kemi planifikuar këtë gjë tjetër. >

< start="508.43" dur="1.07"> - Si një surprizë! >

< start="509.5" dur="2.012"> - Ne duam që ju të shkoni në Tesla. >

< start="511.512" dur="0.833"> - mua? >

< start="512.345" dur="0.963"> - Po, ju jeni jashtë! >

< start="513.308" dur="0.833"> Ju jeni jashtë! - Oh! >

< start="514.141" dur="1.946"> - Ju nuk mund të jeni shoku juaj më i mirë! Dil jashtë! >

< start="516.087" dur="0.833"> - Po, mësuam se në të fundit, >

< start="516.92" dur="0.91"> ishe në maskim. >

< start="517.83" dur="1.38"> - Mirë, por a mundemi të paktën t'i kemi >

< start="519.21" dur="1.231"> po vallëzon vërtet shpejt? >

< start="520.441" dur="3.1"> - GAMEMASTERGMA >

< start="523.541" dur="4.675"> Çfarë? >

< start="528.216" dur="0.833"> - Kjo është vetëm një pjesë. >

< start="529.049" dur="1.721"> - Mirë, mirë, shkoni në makinë! >

< start="530.77" dur="1.07"> - Fsheh në Tesla! >

< start="531.84" dur="1.61"> - Zam Fam, nuk mund të besoj se janë >

< start="533.45" dur="1.62"> duke më bërë të qëndroj brenda Tesla >

< start="535.07" dur="1.66"> ndërsa ata përpiqen të gjejnë mikun tim të ri më të mirë. >

< start="536.73" dur="2.73"> Ndjehem sikur Matt nuk ka ide se çfarë po bën tani. >

< start="539.46" dur="1.73"> - Pra, po eliminojmë ndokush në këtë raund? >

< start="541.19" dur="2.004"> - Jo? - Une nuk e di? >

< start="543.194" dur="0.833"> - Si punon? >

< start="544.027" dur="1.663"> - Ne i gjejmë, ato janë eleminuar, apo jo? >

< start="545.69" dur="1.27"> - Kjo duket, si, super e lehtë. >

< start="546.96" dur="1.09"> Unë mund të gjeja ndonjë në këtë park. >

< start="548.05" dur="1.95"> - Po, dua të them, është shumë e sigurt. Unë jam këtu shumë, kështu. >

< start="550" dur="0.833"> - Si, vrapimi? >

< start="550.833" dur="0.833"> - Po, po. - Sidoqoftë, mirë. >

< start="551.666" dur="1.074"> - A keni qenë në këtë park? >

< start="552.74" dur="1.34"> - Sigurisht që kam qenë në këtë park. >

< start="554.08" dur="0.833"> Unë kam qenë në shumë parqe. >

< start="554.913" dur="1.537"> Unë kam, si, dollapin tim atje, por, në rregull. >

< start="556.45" dur="1.75"> - Rrjeti master, tre, dy, një, lojë. >

< start="558.2" dur="1.566"> - Tre, dy, një, master lojë. >

< start="559.766" dur="0.833"> - GMI! - GMI! >

< start="560.599" dur="1.381"> - Eja! >

< start="561.98" dur="2.43"> Në rregull, kështu që ne do të luajmë një lojë zbavitëse të fshehjes dhe të kërkimit. >

< start="564.41" dur="1.91"> Siç e dini djemtë, do të keni strategji, apo jo? >

< start="566.32" dur="1.9"> - Strategjia ime është të fshihem nën një kon. >

< start="568.22" dur="1.5"> - Për të qenë i sinqertë, nuk kam ndonjë plan. >

< start="569.72" dur="2.04"> E tëra që di është se fëmija im, BBR, ka nevojë për pushim. >

< start="571.76" dur="1.51"> - Do të fshihem në një pemë, atje. >

< start="573.27" dur="2.53"> Thjesht ngjiteni në njërën nga degët dhe rrini vërtet të qetë. >

< start="575.8" dur="1.06"> - Do të fshihem në të njëjtën pemë. >

< start="576.86" dur="0.87"> Shpresojmë se më gjejnë të dytët. >

< start="577.73" dur="0.833"> - Çfarë? >

< start="578.563" dur="2.047"> - Kështu që unë do të fshihem pas asaj pallto të varur atje. >

< start="580.61" dur="1.31"> Unë mendoj se do të jetë vendi i përsosur. >

< start="581.92" dur="1.74"> - Kjo do të jetë një kapak 10 sekondë dhe do të kërkojë sfidë. >

< start="583.66" dur="1.316"> Ju duhet të shkoni sipër në pemë, mendoj. >

< start="584.976" dur="0.833"> - Çfarë? >

< start="585.809" dur="0.936"> - Ata janë tashmë, pema? - Duhet të shkosh në pemë. >

< start="586.745" dur="0.833"> - Shkoni në pemë? - Po! >

< start="587.578" dur="0.833"> - Në rregull. - Në rregull. >

< start="588.411" dur="0.833"> - A kemi snacks në pemë? >

< start="589.244" dur="0.833"> - Nuk ka snacks në pemë! >

< start="590.077" dur="0.833"> - Çfarë? >

< start="590.91" dur="1.666"> - Në rregull, 10 sekondat fillojnë tani. >

< start="592.576" dur="0.833"> - Prisni, a po luajnë të fshehur dhe të kërkojnë? >

< start="593.409" dur="1.401"> Si mendohet të kuptojnë një mik më të mirë >

< start="594.81" dur="1.12"> per mua, duke luajtur fshehur dhe kerkoni? >

< start="595.93" dur="1.75"> Kjo është gjëja më e çuditshme ndonjëherë! >

< start="597.68" dur="2.28"> Zam Fam, një vajzë thjesht ka kone në kokë, >

< start="599.96" dur="1.41"> dhe një tjetër është thjesht ulur atje. >

< start="601.37" dur="2.48"> Si, kjo nuk është e fshehur dhe të kërkosh fare! >

< start="603.85" dur="1.08"> - Pesë. - Pesë. >

< start="604.93" dur="1.114"> - Katër. - Katër. >

< start="606.044" dur="0.833"> - Tre. - Tre. >

< start="606.877" dur="0.833"> - Dy. - Dy. >

< start="607.71" dur="0.833"> - Një. - Një. >

< start="608.543" dur="0.833"> - Shko! - Shko! >

< start="609.376" dur="0.833"> - Nuk shoh njeri. >

< start="610.209" dur="1.734"> Zam Fam, nëse shihni dikë, më njoftoni! >

< start="613.81" dur="1.577"> - Mirë. >

< start="615.387" dur="2.343"> Mirë, trajnim GMI. >

< start="617.73" dur="1.56"> Prisni, ka këmbë me një xhaketë. >

< start="619.29" dur="1.06"> Ky është padyshim dikush. >

< start="620.35" dur="1.42"> Të gjeta! >

< start="621.77" dur="0.833"> Ju jeni jashtë! >

< start="622.603" dur="0.833"> Ju jeni jashtë! >

< start="623.436" dur="0.98"> Atje! >

< start="624.416" dur="1.757"> - Oh, atje! >

< start="626.173" dur="1.497"> Makinë, GMI! >

< start="627.67" dur="1.03"> - Kjo është vetëm një kon. >

< start="628.7" dur="1.01"> - Whatfarë jam i sigurt? >

< start="629.71" dur="2.36"> - Oh gosh im, mirë, dëgjo, mendova se ishte ariu. >

< start="632.07" dur="0.94"> Actuallyshtë në të vërtetë një person. >

< start="633.01" dur="1.347"> Ju jeni gjetur! >

< start="634.357" dur="1.743"> - Ju as nuk jeni fshehur. >

< start="636.1" dur="0.96"> - Ai ka nevojë për një sy gjumë. >

< start="637.06" dur="0.91"> Ai duhet të pushojë. >

< start="637.97" dur="1.45"> - Po, por kjo nuk është pjesë e sfidës. >

< start="639.42" dur="1.46"> - Agjenti S, sa keni gjetur? >

< start="640.88" dur="1.65"> - Prisni, ju gjeta! >

< start="642.53" dur="1.185"> - Kthehu! >

< start="643.715" dur="0.833"> - Hej! >

< start="645.616" dur="2.244"> - Të gjithë janë gjetur! >

< start="647.86" dur="0.833"> - Po! - Po! >

< start="648.693" dur="0.833"> - GMI! >

< start="649.526" dur="1.628"> - GMI! - GMI! >

< start="651.154" dur="0.833"> - Ata mashtruan, apo jo? >

< start="651.987" dur="1.053"> - Pikat tona të fshehura ishin aq të mira. >

< start="653.04" dur="2.02"> - Ju djemtë ishin vërtet të mirë. - Epo, ju pashë duke u fshehur. >

< start="655.06" dur="0.833"> Kjo ishte perfekte. >

< start="655.893" dur="1.717"> - Oh zot, faleminderit! >

< start="657.61" dur="1.26"> - Dhe pastaj u bëra një tez me bar. >

< start="658.87" dur="1.96"> - Në rregull, kjo ishte fshehtësia dhe kërkimi i sfidës. >

< start="660.83" dur="1.81"> Punë e mahnitshme, fshi ekstrem dhe kërko. >

< start="662.64" dur="2.32"> Kjo ishte një lojë ku askush nuk shënoi asnjë pikë, >

< start="664.96" dur="2.62"> askush nuk humbi asnjë pikë, asnjë pikë nuk u transferua. >

< start="667.58" dur="1.25"> - Unë kam për të shkuar për të marrë një pije për miu, në rregull? >

< start="668.83" dur="1.47"> - Oh pse? >

< start="670.3" dur="0.833"> - Ai është i etur! >

< start="677.756" dur="1.444"> - [Spiunë Mashkull] Në ujë? >

< start="679.2" dur="1.38"> - Djema, unë e di se çfarë po bëjmë për sfidën tjetër. >

< start="680.58" dur="0.93"> - Oh, ti? - Po, çfarë? >

< start="681.51" dur="2.009"> - Sfida e fundit, trainimi i mbretit të betejës. >

< start="683.519" dur="1.55"> Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. >

< start="685.069" dur="0.833"> - Oh Zoti im. - Katër fitore më të mira? >

< start="685.902" dur="2.267"> - Mirë, më mirë, po Bëni të gjitha në lëvizje të ngadaltë. >

< start="688.169" dur="1.984"> Gjithçka është më mirë në lëvizje të ngadaltë! >

< start="690.153" dur="0.833"> - Po, ooh. >

< start="690.986" dur="1"> Shtë më e freskët! >

< start="693.529" dur="0.833"> - Ju djema gati? >

< start="694.362" dur="0.833"> - Po! >

< start="695.195" dur="1.178"> - Mirë, le ta bëjmë! >

< start="698.37" dur="1.71"> - Koha e trajnimit të royale betejës! >

< start="700.08" dur="1.42"> Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. >

< start="701.5" dur="1.2"> Vë bast se nuk më ke parë duke ardhur, shkak >

< start="702.7" dur="2.54"> ishte aq e shkëlqyeshme dhe vërtet e lëmuar. >

< start="705.24" dur="0.833"> Unë i thashë shkëlqyeshëm! >

< start="706.073" dur="1.487"> Ke djem ndonjehere >

< start="707.56" dur="0.833"> bere dicka te tille >

< start="708.393" dur="0.833"> Ose si, goditje kërcimi? >

< start="709.226" dur="1.104"> - Po. - Po. >

< start="710.33" dur="1.66"> - Mirë, do të shohim kush e ka më të mirën. >

< start="711.99" dur="1.15"> A jeni gati për këtë? >

< start="715.075" dur="1.141"> - Mirë, le ta bëjmë këtë! >

< start="716.216" dur="0.833"> Betejë mbretërore! >

< start="717.049" dur="0.833"> - Në rregull, kështu që e keni gati kartën tuaj të rezultateve? >

< start="717.882" dur="1.865"> Për shkak se ne do t'i shënojmë ata në bazë të- >

< start="719.747" dur="0.833"> - Mirë, djema! - Kush! >

< start="720.58" dur="0.833"> - Çfarë po bën? >

< start="721.413" dur="0.833"> Mendova se ishit pak atje! >

< start="722.246" dur="1.574"> - Po, ne do ta gjykojmë këtë në tre mënyra të ndryshme. >

< start="723.82" dur="2.283"> Shpejtësia, lartësia dhe shkathtësia. >

< start="726.103" dur="0.833"> - Mirë. >

< start="726.936" dur="1.061"> - Mirë, a jeni gati? >

< start="727.997" dur="1.583"> - Në rregull, gati? >

< start="733.89" dur="1.187"> - E bukur, e bukur, padyshim ca ajër atje. >

< start="735.077" dur="2.033"> - Po, po, ishte mirë. - Whatfarë po mendoj, >

< start="737.11" dur="1.167"> Do ta bëj këtë. >

< start="738.277" dur="2.01"> - amfarë do të bëj, a? >

< start="740.287" dur="0.833"> - Oh! >

< start="741.12" dur="0.833"> - Mirë! >

< start="754.23" dur="1.07"> - Interesante. - Po, interesante. >

< start="755.3" dur="1.8"> - Ju e dini, patjetër mund të trokas dikush. >

< start="757.1" dur="0.97"> - Po, si, mbase ishte ashtu, >

< start="758.07" dur="1.36"> gjithë gjëja e saj është si, do të jem poshtë >

< start="759.43" dur="1.37"> dhe kap këmbën dhe ju e dini se si disa- >

< start="760.8" dur="1.36"> - [Agjenti S] Oh, po, mirë, mirë. >

< start="762.16" dur="1.92"> Do ta shënoj atë, do ta shënoj atë. >

< start="764.08" dur="2.08"> - Duket sikur po bëjnë lëvizje të karatesë? >

< start="766.16" dur="2.53"> A mendohet se kjo do të jetë si aftësi ninja? >

< start="768.69" dur="2.408"> Shkak Unë nuk mendoj se ndonjë prej tyre ka trajnim ninja. >

< start="779.248" dur="2.087"> - A është ajo ninja, apo është, si, baleti? >

< start="781.335" dur="2.225"> - [Agjenti R] Kjo ishte e këndshme. - Shumë i këndshëm. >

< start="783.56" dur="1.13"> - Mirë, unë e di se çfarë po bëj. >

< start="784.69" dur="1.21"> - Mirë, Baby Bear Rat, do të ndjeheni mirë >

< start="785.9" dur="2.603"> pak përplasje, por mos u shqetëso, gjithçka është në rregull. >

< start="794.451" dur="0.833"> - Në rregull? >

< start="795.284" dur="1.236"> - E pe sa mirë e mbrojti atë? >

< start="796.52" dur="1.633"> - Ishte e lartë, atje kishte lartësi. >

< start="798.153" dur="2.407"> Dhe pastaj, si, poshtë. - Ishte si, po, bom. >

< start="800.56" dur="1.05"> Keni nevojë për mbrojtje nëse do të merrni >

< start="801.61" dur="1.46"> të jetë shoqja e saj më e mirë, e dini? >

< start="803.07" dur="1.42"> - E drejtë, po, patjetër. >

< start="804.49" dur="1.3"> - Hej, ku është telefoni im? >

< start="805.79" dur="1.935"> E lashë telefonin tim atje? >

< start="813.828" dur="0.833"> - Përshëndetje! >

< start="816.6" dur="2.495"> - Oh, dhe ajo e bëri boopin e vogël, dhe pastaj një kachow >

< start="819.095" dur="1.041"> kur ajo zbarkoi, po? >

< start="820.136" dur="1.458"> - Po, po, po. - Kjo eshte e mire! >

< start="821.594" dur="1.666"> - E dini çfarë? Jam i sëmurë që jam në këtë Tesla. >

< start="823.26" dur="2.071"> Ndjehem sikur duhet të them një fjalë brenda >

< start="825.331" dur="0.849"> kush do të jetë shoku im më i mirë, >

< start="826.18" dur="1.74"> sepse është shoku im më i mirë, dhe Matt është >

< start="827.92" dur="1.41"> duke bërë sfidën më të keqe ndonjëherë, >

< start="829.33" dur="1.2"> kështu që do të dal atje. >

< start="830.53" dur="1.18"> - Në rregull, kjo ishte e mrekullueshme. >

< start="831.71" dur="0.833"> Faleminderit zonja. >

< start="832.543" dur="0.907"> - Përshëndetje? >

< start="833.45" dur="1.57"> Ju djema harruat, unë isha në Tesla. >

< start="835.02" dur="1.052"> - Oh, po! - Oh, po! >

< start="836.072" dur="0.833"> - Krejtësisht harroi për ty. >

< start="836.905" dur="1.382"> - Mirë, po, dhe unë nuk e kisha telefonin tim, kështu. >

< start="838.287" dur="1.399"> - Oh! - Oh! >

< start="839.686" dur="0.833"> - Ishte shumë argëtim. >

< start="840.519" dur="3.541"> - Koha perfekte, ne jemi gati të japim rezultatet përfundimtare. >

< start="844.06" dur="2.81"> Kush po ecën dhe kush do të jetë >

< start="846.87" dur="2.04"> eliminuar? - Zhduke? >

< start="848.91" dur="3.217"> - Do ta zbuloj këtë, në tre, dy, një. >

< start="853.579" dur="1.167"> - Kush! - Kush! >

< start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. >

< start="859.918" dur="0.833"> Kjo do të thotë që ju jeni jashtë. >

< start="860.751" dur="0.875"> - Çfarë? >

< start="861.626" dur="0.833"> Asaj? >

< start="862.459" dur="1.825"> Ajo ishte ngjitur në tokë! >

< start="864.284" dur="5"> Me gjymtyrët e tua të këqija kudo, duke vrarë engjëj! >

< start="869.367" dur="3.613"> Ju dhe miu juaj i ariut askush nuk i pëlqen! >

< start="872.98" dur="1.14"> Ju! >

< start="874.12" dur="1.3"> Ju jeni mirë, fituam. >

< start="875.42" dur="0.833"> Ne fituam. >

< start="882.77" dur="2.063"> - Ndjehem sikur më ka munguar shumë? >

< start="884.833" dur="2.816"> - Nuk e di se çfarë ishte. - oh? >

< start="887.649" dur="1.853"> - Ndihem si, hej! >

< start="889.502" dur="2.098"> - Ajo është akoma, ajo po qarkullon akoma. >

< start="891.6" dur="0.929"> - Kthehu! >

< start="892.529" dur="3.738"> - Kjo është ajo që ju duket! >

< start="896.267" dur="0.833"> - [Rebeka] Whoa. >

< start="897.1" dur="0.833"> - [Agjenti S] Merrni renë e gjumit! >

< start="897.933" dur="0.833"> - Por mua më pëlqejnë flokët e saj! >

< start="898.766" dur="1.983"> Ishte vërtet e lezetshme, por ajo është çmendur! >

< start="900.749" dur="0.985"> - Ajo eshte e cmendur! - Uau! >

< start="901.734" dur="0.833"> - Mirë. >

< start="902.567" dur="1.989"> - Sinqerisht, ajo më kujtoi, si heroi i kuq. >

< start="904.556" dur="1.594"> - Nëse nuk mund të dua, asnjë prej jush nuk mund. >

< start="906.15" dur="2.717"> E gjithë kjo është e imja, askush nga ju nuk po ha. >

< start="908.867" dur="1.781"> - Mori pak. - Ju kujtohet kjo? >

< start="910.648" dur="2.082"> Unë isha si, kush. - Gjatë asaj loje takimi? >

< start="912.73" dur="1.1"> - Djema? >

< start="913.83" dur="1.62"> A ka derdhur uji në këtë apo diçka, >

< start="915.45" dur="1.9"> të shkaktojë diçka të gabuar në telefonin tim. >