927s Telepon REBECCA HACKED! (Ngaleupaskeun 24 jam Spying dina Game Best GAME MASTER Spy Training Reveal) images and subtitles

- Wilujeng sumping deui saluran Matt sareng Rebecca. Kami siap-siap ngalakukeun palatihan master spy game. - Gancang. - Kumaha cara urang ngalakukeun? Katresna budakna saré. - Leres, ieu sakuduna janten réréncangan kuring, Mat. - Antosan, kumaha aranjeunna sadayana cocog di Tesla? - Éta gé cocog. - Duh gosh, ieu mangrupikeun ide anu goréng. - Sadaya henteu, aranjeunna badé teras-terasan di dieu. janten urang kedah nyetél sadayana nyetél pikeun na kaulinan latihan mata-mata pelatihan. Siap? - Antosan, sanaos kuring panginten ngangkat réréncangan anjeun - Maksud kuring, kuring, tapi kuring resep ideu ieu. Kuring resep ningali kumaha aranjeunna damel palatihan game nenjo master, saprak aranjeunna gabung dina jaringan master game antukna. - Duh, leres. - [Camerawoman] Oge, guys, uih. - Oke, kuring badé kéngingkeun sadayana congcot nyetél buleud hiji, henteu kunanaon? - Tangtangan nomer hiji. - Anjeun guys, mimitian hudang aranjeunna. Urang kedah ngalakukeun ieu engké, henteu? - Heuh heuh. - Srengenge badé turun. - Kuring henteu nyeret deui jalma-jalma. - Oké. Anjeun panginten yén agén sareng Matt nuju netepkeun tuangeun mendakan réncang sobat anyar kuring, tapi, hanjakalna tinimbang nempatkeun campuran detektor bohong, Matt nempatkeun awan bobo, kitu sadayana kuring poténsi babaturan anu saré ayeuna ayeuna, sareng aranjeunna hudang. Mat, naha urang siap? - [Matt] Yeah, perkawis. - Oke, janten anjeun pidu di handap saha anjeun kedah janten réréncangan kuring. Sareng terang kuring terang upami aya anu ngalakukeun nanaon anu curiga. Urang hudang aranjeunna sadayana. - Kumaha urang angkat ka dieu? - Naha urang di taman? - Anjeun naha teu émut? Kami, eh, urang leumpang sareng urang sadayana ngagaduhan Slurpees. - Slurpees. - Slurpees. - Leres, sadayana sapertos, "Leres, hayu urang ngalaksanakeun sababaraha latihan!" Teras salajengna . - Anjeun émut? - Anjeun émut? - Yeah. - Éta coke Coke. - Oh, tingali? - Cherry Coke. - Yeah. - Kami ogé nyandak anjeun ka Taco Bell, sareng aranjeunna masihan kami simbut ieu janten anjeun guys bisa nyandak sare waktu beurang anu anjeun hoyong candak. - Janten saé, sonten. - Sateuacan urang latihan. - Mat, panginten anjeun kedah terang ka anu pangsaéna babaturan naon anu urang lakukeun. - Hal anu kahiji urang kedahkeun nyaéta beulah anjeun ka dua tim. - Dupi abdi tiasa nganggo beurit kuring, punten? - Henteu! Teu. - Éta henteu cacah salaku jalma. Siga, pasangkeun. - Masangkeun! - Yeah. - Pasang dina saku anjeun? - Leres! - Perkara salajengna, urang badé leumpang ku cara kieu. Hayu, guys. Abdi ngarepkeun ieu tiasa dianggo ayeuna. Urang kedah terangkeun saha saha bakar jadi sobat pangsaéna - Urang langkung saé kameunangan. - Abdi terang. - Urang sabenerna ceunah céri? - Kuring henteu terang, kuring ngan hoyong angkat. - Naha anjeun leres-leres aya beurit di dinya? - Leres, naha anjeun hoyong ningali éta? - Séhé, awéwé, pikeun tantangan munggaran ieu, kami badé terang anu paling hadé salaku tim. Upami anjeun badé janten BFF Rebecca, maka anjeun kedah damel babarengan sareng anjeunna leres-leres. - naha éta Rebecca? - Anjeun henteu acan nyarios ka aranjeunna? - Yeah? - Henteu, kuring ... - Naon? - Abdi ka Rebecca. - Wéw! - Wéw! - Kuring nebak urang tepuk? - Leres sakumaha anu urang rancang, anu mendakan! Abdi henteu tiasa dianggo. - Oke, janten, naon anu urang badé lakukeun ayeuna nyaéta, urang parantos aya di tim dua. Kami bakal ningali kumaha anjeun damel sakumaha tim, ku salin taping suku anjeun babarengan. Naha anjeun siap? - Kami bakal bantosan anjeun. - Yeah, nuhun, nuhun. - Naha kuring kedah nyarios di dieu kanggo sadetik, oke? - Oke, eh, kumaha urang terang saha anu meunang? - Teu aya sareng deui. - Tong hariwang, kuring bakal ngajelaskeun. - Oké! - Oke, janten kuring henteu percanten ka sadayana awéwé ieu ayeuna. Kuring anggap sababaraha di antarana janten sakedik curiga. Salah sahijina tiasa damel pikeun Mr. X, urang henteu gaduh ide. Marilah urang kana bagian komentar di handap, upami anjeun ningali nanaon dina pidéo Rebecca. Leres di dieu, anjeun tiasa ningali kuring ngagaduhan mata-mata kaméra anu kuring badé gulung. Katiluna hakim, Rebecca, Agén Sunda, sareng Agén S badé linggih di dieu jeung tonggongna ka aranjeunna. Telepon Rebecca caket di dieu. - Tantangan anu nyiksa pisan, aranjeunna badé sumping kadieu sareng nyandak cai, sareng kuring terang salah sahijina moal tiasa nolak godaan ka nyandak telepon Rebecca. Komentar di handap ieu jalma anu curiga. Ogé, ulah hilap masihan pidio ieu jempol jempol, langganan, hurung bewara, klik sadayana. Upami anjeun ngalakukeun éta sateuacan aranjeunna nyandak pita duct dina sukuna, mairan pakuat pita saluran. Hayu urang uih deui. - Sadaya henteu, anjeun sadayana, urang ngan énggal ngetok, sakedik saeutik. - [Awéwé] Ngan saeutik. - Ah! - Éta sigana sapertos pita saluran. - Oh, anjeun terang, ngan miharep éta aman. - Tapi ogé, kuring ngan ukur didamel. Dupi éta tiis? Naha éta henteu kunanaon? - Bisa peryogi sababaraha deui, kuring henteu terang. - Saha anu terang? - Jigana éta bakal saé waé. - Kuring nyangka tim kuring bakal menang, sabab Kuring henteu damel saluran pita anu alus teuing. - Sénya, ngadangukeun, kuring ngagaduhan senaménnam, positip, tape palapis cahaya. Tim abdi anu badé menang hiji ieu. - Sabenerna, kuring mah nyangka tim kuring bakal meunang ieu, sabab henteu ngan urang gaduh dua, urang sabenerna ngagaduhan tilu dina tim ieu. Kami gaduh beurit bear! - Hayu urang sadayana nyetél. - Teuing, naon anu kuring henteu béjakeun ka éta nyaéta henteu ngan Rebecca ngadalikeun anjeun, nyaéta Agén Urang Sunda sareng Agén S. - Hééh! - Leres, GMI! - GMI! - Aranjeunna pasti bakal terang saha sahabat kuring bakal. - Naha henteu tilu anjeun guys janten payun sareng nyandak korsi anjeun, oke? - Hah? - Oké! - Éta parantos disetél, ka dieu. - [Agen S] Oh, bagus! - [Agen Urang Sunda] Agung, hebat! - Sééh, artos di beurit sanés jalma. - Ieu ampir ngejat! Oke, kuring ngan ukur bungah baganti ti kuring prank kaluar tina pakéan kasebut. Éta baseuh, tapi dina kaayaan baju haneut ieu. éta masih baseuh. - Ieu bagean abdi, kan? Sabenerna mah parantos ngagentos baju di ditu, upami anjeun peryogi sababaraha. - Naon? - Naon, henteu, abdi hartosna. - Ieuh? - Kanggo, tong hilap, hilap deui. Lamun anjeun peryogi sababaraha, hungkul kuring terang. - Sadaya henteu, kuring ogé bakal ngirangan dinten ayeuna. Hayu urang kenging pertandingan! Henteu kunanaon! Pisan anu sederhana pisan! Sadayana anu anjeun laksanakeun nyaéta mimitian aya, sakali kuring niup kacapi ieu, turun ka dinya, ngurban tumpeng anjeun, sareng uih deui. Tim pangpayunna heula, kameunangan. Dina tanda anjeun, pilih! - [Agen Urang Sunda] Hayu urang, Larkin! - Henteu! - Kadieu! - Antosan, panginten kuring, bumi, bade réréncangan. Naha aya masalah naon anu meunang? - Kuring henteu terang, éta tantangan. - Leres, nuhun, leres pisan, éta henteu masalah. Anjeun tiwas! - Sakumaha saé, sadayana anu tiasa nyandak tina pita saluran, sareng nangtung di dieu pikeun pangadilan. - [Agen Urang Sunda] Selamat. Oke, hakim meunang rada lieur kana anu salah, tapi urang ngadalikeun gawé babarengan. Ieu mangrupikeun tim hiji, tim dua sareng tim tilu. Abdi ngan ukur hoyong pikeun anjeun anu payun sareng ditandaan tim mana anjeun pikir gaduh hasil kerja tim anu pangsaéna. - Gawé kerja tim pangsaéna? Oké. - Ogé, mairan ka handap ieu saha anjeun pikir kagungan gotong royong pangsaéna. - Hayu urang payun sareng nyebarkeun. Tilu! Dua! Hiji! Ngungkabkeun! - Tim hiji! - Ningali, kuring milih kanggo tim hiji, ngan kumargi. - Sadayana! - Henteu, tapi kami sadayana ngeunaan unggul. Kami henteu kapikiran meunang. - Unggul pisan sadayana. - Leres, sanaos, aya deui anu sobat dalit tibatan ngan ukur meunang. - Eh, nah. - Eh. - Oke, urang badé angkat sareng nyetél. Tim hiji, congrats on unggul. Anjeun tiasa angkat cai anjeun, upami anjeun resep. heula ayeuna, nalika urang ngeset pikeun tangtangan salajengna, oke? - Leres, tuan, juara gedé! Anjeun tiasa ngawulaana! - Sadaya leres, ieu mangrupikeun tantangan jaran. Anjeun gaduh 60 detik pikeun kabur, atanapi sanés Pak X mangrupikeun masihan analisis ka cerebral. - Antosan, leres anjeunna, Pak X aya di dieu? - Yep, anjeunna nini. - Naon? - Oké? Sareng dimimitian dina tilu, dua, hiji. Indit! - Oh, éta beuki ketat! Panginten kuring gaduh gadget nenjo kuring dina pek fanny kuring. - Duh gusti, hayu, BBR, nyapék ieu, mangga! Anjeun kaboboan? - Anjeun terang teu? Ieu mangrupikeun jenis imut. Kumaha upami anjeun henteu kapikiran anjeun gaduh? Dupi abdi tiasa tetep ieu? - Oké! Henteu, kuring henteu bakal meunang ieu. - Kuring terang ieu bakal aya gunana. Hééh! Abdi kaluar! - Anjeun kaluar! Anjeunna saleresna mah mata-mata. Kuring nembé mendakan spion, janten anjeunna kaluar. - Naon? - Hapunten, teu aya anu tiasa kaluar tina posik. Ieu mustahil. - Antosan, anjeunna tiasa kaluar tina posétna? - Leres, éta éta gancang pisan. - Sareng anjeun gaduh kit ténis. Anjeun parantos dilakukeun ieu sateuacan! - Maksudna, urang kaluar tina karét urang sadaya waktu. - Sadayana! - Oh, éta naha Maté teu percanten ka anjeun. - Duh, éta masuk akal. - Hehehehe, éta naha anjeunna henteu ngantep anjeun ka kenca saha waé. - Antosan, naon? - Kuring terang anjeun henteu! - Éta henteu adil! - Teu aya cara yén anjeunna tiasa ngalakukeun ieu, kajaba anjeunna leres-leres ngagaduhan pelatihan. Anjeunna nénjo. - Tapi henteu urang hoyong master game nenjo sanés? - Henteu, urang hoyong batur anu urang tiasa ngalatih sanes jalma anu parantos latihan. Éta hartina urang moal tiasa percanten ka aranjeunna, kitu - Anjeun kaluar. - Wah. - Ieu tantangan anu paling awon kantos. - Anjeun pikir anjeunna janten hadé pikeun GMI? Abdi badé angkat perusahaan. sareng urang badé kénging rekrut énggal. - Éta leres. - Leres? - Anjeun pikir anjeunna tunggal? - Sakumaha saé, proyék saé dina tantangan, awéwé. Anjeun henteu bener-bener saé, saé damelan saé. Anjeun masih keneh di dieu. Abdi nyebatkeun anjeun kaluar. - Rupa, kuring nebak kuring kaluar. Nebak kuring ngan ukur gaduh cai. - Anjeunna hoyong pisan janten réréncangan kuring. Maksad kuring, naon salahna éta? Tiis dugi ka anjeunna ngaraosan rada ngaraosan. - Leres, éta leres. - Éta leres, leres-leres. - Naon saur anjeun Matt di toko salajengna? - Kuring henteu terang, ieu anu paling anéh latihan sobat sobat game sobat balad kuring kantos ningali. Zam fam, koméntar di handap naon anu anjeun pikir Matt kedah ngalakukeun pikeun ngabantosan babaturan anyar kuring anu anyar. Ku teu sangka ieu, sanajan. - Maksudna, anjeun salah anu saurna anjeun tiasa parantos aya anu milih, teras langkung hayu anjeunna laksanakeun ieu, kitu. - Éta leres. - Meureun kuring bakal nembongkeun éta saatos anjeunna ngalakukeun ieu, tapi hayu anjeunna masihan waktos na. - Oké. - Eh, Rebecca, kadieu, kadieu, kadieu, datang ka dieu. - Yeah? - Naha anjeun tiasa ngajarkeun cara ngalakukeunana tarian jaringan kaulinan tarian? Spy luhur hack? - Oh, nénjo luhurna hack? Heuh. - Naha anjeun tiasa lakukeun? Upami aranjeunna bakal janten réréncangan anjeun, aranjeunna nuju sigana bakal aya dina jaringan master game. - Siga, GAMASTE Urang Sunda. - Oke, kuring ngagaduhan ieu. Abdi tiasa nari sareng réréncangan kuring. Panginten urang bakal ngalakukeun TikTok. - Leres, nuhun! - Sok atuh, kadieu, kadieu, kadieu. - Naon? - Kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun di luar. - Leres, écés. - Naon maksad anjeun? - Ieu katingalina hebat. Ieu leres-leres. - Yeah? - Kuring panginten anjeun ngagaduhan ieu sadayana rencanana? Éta sababna kami sered ka dieu, sareng aranjeunna, nalika aranjeunna nuju bobo, sareng - Yeah. - Maksudna, kuring rencanana éta kaluar. - Leres, écés. - Kuring dibawa suling. - Naha aranjeunna terang kumaha to hack? Henteu, anjeun moal hoyong inuman anu nénjo. - Henteu, anjeun henteu hoyong éta. - Tong hoyong éta. - UI sumput! - Sumputkeun sareng milarian, sadaya waktos. - Kunaon? - UI sumput. - Oh, oh, henteu. - Barang sadaya waktos, dina diburu misteri sareng barang. - Sareng ogé, siga, upami aranjeunna nuju tiasa a kaayaan, aranjeunna kedah terang kumaha pikeun nyumputkeun. - Bener, kumaha upami aranjeunna nyobian ngajauhan Mr. X? - Leres. - Sareng upami aranjeunna henteu tiasa nyumput, - Atanapi ngasuh. - pendak deui engké. - Bye. - Sakumaha lami, guys? Jigana urang ngagaduhan tarian ieu. - Oh, anjeun ngagaduhan? - Oh enya, nuhun, nuhun. - GAMEMASTERS - Eh, saha anu hoyong korsi? Naha anjeun palay calik? - Eh, urang badé janten jelema jahat. - Pasihan urang jempol ayeuna, upami anjeun mikir ieu mangrupikeun ide anu saé. Kami nyumputkeun sareng milarian di taman ieu ayeuna. - Leres? - Ogé, urang henteu tiasa ngantep Rebecca terang naon anu lumangsung, janten panginten urang nampi anjeunna di Tesla, oke? - Hei, guys! - Yeah, nuhun, nuhun. - Oh muhun. - Anjeun leres, anjeun leres, anjeun leres. Janten, urang saéstuna ngagaduhan hal ieu sanésna rencanana. - Jiga reuwas! - Kami hoyong anjeun angkat ka Tesla. - Kuring? - Yeah, anjeun kaluar! Anjeun kaluar! - Oh! - Anjeun moal tiasa janten sobat panginten anjeun! Kaluar! - Leres, urang diajarkeun dina anu terakhir. anjeun nuju nyamur. - Oke, tapi tiasa urang sahenteuna ngagaduhan aranjeunna naha tari na gancang pisan? - GAMEMASTERGMA Naon? - Éta ngan ukur bagian. - Oke, oke, angkat ka mobil! - Sumputkeun dina Tesla! - Zam Fam, kuring henteu percanten yén aranjeunna ngajantenkeun kuring tetep di jero Tesla bari aranjeunna nyobian milarian réréncangan anyar kuring. Abdi ngaraos sapertos Matt teu gaduh ide naon anu anjeunna lakukeun ayeuna. - Janten urang ngaleungitkeun saha waé dina babak ieu? - Henteu? - Abdi henteu terang? - Kumaha éta jalanna? - Kami mendakan aranjeunna, aranjeunna ngaleungitkeun, henteu? - Éta sigana, siga, gampang pisan. Abdi tiasa mendakan saha waé dina taman ieu. - Leres, éta maksadna, éta lumayan yakin. Kuring di dieu pisan, kitu. - Siga, ngajalankeun? - Leres, nuhun. - Anyways, okay. - Naha anjeun parantos ka taman? - Tangtos kuring parantos ka taman. Kuring kantos ka seueur taman. Kuring, sapertos, kakus kuring ka ditu, tapi, henteu kunanaon. - Tilu, dua, hiji, jaringan master game. - Tilu, dua, hiji, master game. - GMI! - GMI! - Kadieu! Henteu kunanaon, janten urang badé ngulinkeun cocooan nyumputkeun sareng neangan. Sakumaha anjeun terang, anjeun bakal gaduh strategi, henteu? - Strategi kuring pikeun nyumput dina kerucut. - Jujur, abdi henteu gaduh rencana naon waé. Sadaya anu kuring terang yén orok kuring, BBR, peryogi istirahat. - Abdi badé nyumput dina tangkal, aya. Ngan naek kana salah sahiji cabang sareng tetep leres pisan. - Abdi badé nyumput dina tangkal anu sami. Mudah-mudahan aranjeunna mendakan abdi kadua. - Naon? - Janten kuring nyumput tukangeun éta ngagantungkeun jaket di dinya. Jigana éta bakal titik anu sampurna. - Ieu bakal janten 10 sumputkeun kadua teras milarian tangtangan. Anjeun kedah angkat ka tangkal, uing. - Naon? - Aranjeunna parantos, tangkal? - Anjeun kedah angkat kana tangkal. - angkat ka tangkalna? - Yep! - Henteu kunanaon. - Henteu kunanaon. - Naha kami ngagaduhan tuangeun dina tangkal? - Henteu aya katuangan dina tangkal! - Naon? - Sagala, 10 detik dimimitian ayeuna. - Antosan, aranjeunna maén nyumput sareng milarian? Kumaha aranjeunna sakuduna ngira-ngira babaturan anu paling hadé pikeun kuring, maén nyumput sareng milarian? Ieu mangrupikeun hal anu paling pikasieuneun! Zam Fam, hiji mojang nembe gaduh tumpukan sirah na, sareng anu sanés ngan calik didinya. Siga, éta henteu nyumput sareng milari pisan! - Lima. - Lima. - Opat. - Opat. - Tilu. - Tilu. - Dua. - Dua. - Hiji. - Hiji. - Indit! - Indit! - Kuring henteu ningali saha. Zam Fam, upami anjeun ningali saha waé, cik atuh! - Oké. Oke, pelatihan GMI. Antosan, aya kaki ku jakét. Éta pasti batur. Kapanggih anjeun! Anjeun kaluar! Anjeun kaluar! Palih ditu! - Aduh! Nu nyetir, GMI! - Éta ngan tumpeng. - Naon anu kuring aman? - Duh gosh, oke, ngadangukeun, panginten kuring mah éta beruang. Éta saéstu jalma. Anjeun mendakan! - Anjeun komo nyumput. - Anjeunna peryogi sare waktu beurang. Anjeunna kedah ngaso. - Yeah, tapi éta henteu bagian tina tantangan éta. - Agén S, sabaraha anjeun mendakan? - Antosan, kuring mendakan anjeun! - Wangsul! - Héy! - Saha waé anu kapanggih! - Hééh! - Hééh! - GMI! - GMI! - GMI! - Aranjeunna ditipu, bener? - Tempat nyumput kami saé saé. - Anjeun guys éta saé pisan. - Nya, kuring nempo anjeun nyumput. Éta sampurna. - Duh gusti, hatur nuhun! - Sareng kuring janten agul jukut. - Sadaya leres, éta anu nyumput sareng milarian tangtangan. Padamelan anu endah, nyumputkeun nyumput sareng milarian. Éta mangrupikeun kaulinan anu teu aya anu mencetak poin, teu aya anu kaleungitan angka, henteu dikaluarkeun angka. - Kuring kedah angkat nginum kanggo beurit kuring, oke? - Oh, kunaon? - Anjeunna haus! - [Spies lalaki] Dina cai? - Sok atuh, kuring terang naon anu urang lakukeun pikeun tangtangan salajengna. - Oh, anjeun? - Leres, naon? - Tangtangan anu terakhir, latihan royale perang. Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. - Ya Allah. - Pangalusna opat kameunangan? - Oke, pangsaéna, yep. Ngalakukeun éta sadayana dina gerak lambat. Sadayana langkung saé dina gerak lambat! - Leres, Ooh. Seueur! - Anjeun siap-siap? - Hééh! - Oke, hayu urang! - Perang latihan royale waktos! Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. Kuring bet anjeun henteu ningali abdi sumping, ngabalukarkeun hal ieu santai pisan, sareng saéna langsing. Abdi nyarios licin! Dupi anjeun kantos kantos dipigawé sapertos sapertos kitu? Atanapi, luncat sepakan? - Yeah. - Yeah. - Oké, urang badé ningali saha anu kagungan anu pangsaéna. Naha anjeun siap pikeun ieu? - Oke, hayu urang! Patempuran royale! - Leres, naha anjeun siap ngagaduhan papan skor anjeun? Nimbulkeun kami badé nyetak aranjeunna dumasar kana - Oke, guys! - Whoa! - Naon anu anjeun lakukeun? Kuring pikir anjeun ngan aya di dinya! - Leres, urang badé nangtoskeun ieu dina tilu cara anu béda. Laju, jangkungna, sareng ketangkasan. - Oké. - Oke, anjeun siap? - Saur, siap? - Bagus, saé, pasti aya sababaraha hawa di ditu. - Yep, yep, éta saé. - Naon panginten, Abdi damel ieu. - Naon anu kuring lakukeun, eh? - Oh! - Oké! - Narik. - Leres, pikaresepeun. - Anjeun terang, pasti tiasa sambel batur kaluar. - Leres, sapertos, sigana anjeunna sapertos, hal nya sadayana sapertos, kuring bakal turun sareng cantut kana leg sareng anjeun terang kumaha- - [Agen S] Oh, nuhun, henteu, oke. Abdi badé nyetik kana éta, abdi bakal nyitak skor éta. - Sigana aranjeunna nuju ngalakukeun karate? Naha ieu sakuduna siga kaahlian ninja? Akibat kuring henteu nyangka salah sahijina gaduh latihan ninja. - Naha yén ninja, atanapi éta, sapertos, ballet? - [Agen Urang Sunda] Éta anggun. - Anggun pisan. - Oke, kuring terang naon anu kuring lakukeun. - Oke, Baby Bear Rat, anjeun bakal ngarasa nabrak saeutik, tapi entong hariwang, sadayana teu kunanaon. - Henteu kunanaon? - Naha anjeun terang kumaha anjeunna ngajagi éta? - Éta tinggi, aya jangkungna didinya. Terus, sapertos, handap. - Éta sapertos, nuhun, bom. Anjeun peryogi panyalindungan upami anjeun badé janten sobat dalitna, anjeun terang? - leres, nuhun, pasti. - Eh, telepon mana? Naha abdi ngantunkeun telepon abdi ka ditu? - Hi-yah! - Aduh, anjeunna sareng boop sakedik, teras kachow nalika anjeunna mendarat, yeuh? - Yeah, nuhun, nuhun. - Éta saé! - Anjeun terang teu? Abdi rada gering di Tesla ieu. Abdi ngaraos sakuduna kuring nyarios saha anu bade sahabat abdi sabab éta réncang kuring paling saé, sareng Mat lakukeun tantangan anu paling hese janten abdi angkat kaluar dinya. - Sagala, éta saé. Hatur nuhun, awéwé. - Halo? Anjeun hilap hilap, kuring aya di Tesla. - Oh muhun! - Oh muhun! - Seueur anu hilap anjeun. - Oke, nuhun, sareng kuring henteu gaduh telepon, jadina. - Oh! - Oh! - Éta pisan senang. - Waktu sampurna, urang badé masihan skor ahir. Saha anu teraskeun sareng anu bakal aya ngaleungitkeun? - Ngaleungitkeun? - Abdi badé ngungkabkeun ieu, tilu, dua, hiji. - Whoa! - Whoa! - 13, 13, 10, 13, 13. Éta hartosna anjeun kaluar. - Naon? Ka dirina? Anjeunna mancur ka taneuh! Kalayan anggota jagal anjeun, dimana-mana aya malaikat! Anjeun sareng beas beurit anjeun teu aya anu resep! Anjeun! Anjeun kasép, urang meunang. Urang meunang. - Kuring ngarasa kawas kuring sono pisan? - Kuring henteu terang naon éta. - Eh? - Abdi ngaraos, hey! - Anjeunna masih kénéh, anjeunna masih ngurilingan. - Uih deui! - Ieu anu anjeun tingali! - [Rebecca] Whoa. - [Agén S] Candak awan saré! - Tapi kuring resep resep rambutna! Ieu leres-leres lucu, tapi anjeunna gelo! - Anjeunna gélo! - Wah! - Oké. - Jujur, anjeunna jenis ngingetkeun kuring, siga pahlawan beureum. - Upami kuring henteu tiasa bogoh, teu aya anu pasti. Sadaya ieu milik abdi, teu aya anu tuang. - Gaduh sakedik. - Naha anjeun émut? Abdi sapertos, kacangan. - Dina mangsa éta pertandingan? - Sok atuh? Naha ngabahekeun cai dina ieu atanapi naon? ngabalukarkeun lepat sareng telepon kuring.

Telepon REBECCA HACKED! (Ngaleupaskeun 24 jam Spying dina Game Best GAME MASTER Spy Training Reveal)

After Rebecca Zamolo escaped the “WHICH New BEST FRIEND Will REBECCA Chose? (Found Hidden Spy in Disguise using Hacks and Pranks)”, Matt and Rebecca created “We Stole Hacker RV to Rescue Maddie! (Spending 24 HOURS Overnight Escaping Underground Tunnel Test).” The Real Game Master then uploaded “LAST TO LEAVE RV From HACKER MANSION WINS IT Challenge! (RZ Twin Battle vs MR X at Safe House)” next Game Master Incorporated posted “WORST TIKTOK WINS $10,000 CHALLENGE! (Testing viral Life Hacks at Safe House Found RZ Twin Clues)," now Matt decides to put everyone through spy ninja training to see who is a spy and who is the best friend. However Matt doesn't trust anyone and thinks they could be a liar so he put up a spy camera to see if anyone would try to hack Rebecca's phone. First round was Hide and Seek and everyone was missing then found super fast. Next they tried the handcuff for 24 hours challenge. No one could get out except for 1 and Matt and Rebecca immediately terminated them. Matt next did spy ninja training with ninja moves in slow motion. There was no need for Matt to go into disguise as he now will know what is going on with the hacker in our group. Someone has secrets and we need to figure out who it is before we do a lie detector test on them. Maybe one of them lost their memory or it could be a prank. Who do you think is the best best friend? Thank you for watching my funny entertainment comedy vlog videos in 2020! Watch my friend’s awesome videos: LAZY CLEANING HACKS AND TIPS || Organization And Household Hacks by 123 GO! www.youtube.com/watch Labrant Fam - This Is How Everleigh and Posie's Official Baby Brother Training Went... www.youtube.com/watch Familia Diamond - WE CAN’T BELIEVE THIS HAPPENED WHILE LOOKING FOR MARCH POM!!! www.youtube.com/watch SSSniperWolf - Mixing EVERY Cereal TOGETHER www.youtube.com/watch
renagade, spy, training, 123 go, lazarbeam, tricks, water bottle flip, familia diamond, mixing, hacks, face reveal, morgz, reveal, labrant fam, zhc, best friend, ideas, pom, phone, best, master, game, dobre, lazy, sssniperwolf, troom troom, spying, matt and rebecca, surprising, vlog, ssundee, game master, fortnite, friend, teacher, pranks, the labrant fam, hacked, test, tips, lucas and marcus, march, hacker, rebecca, dude perfect, tik tok, spending, everleigh, fun, prank, 24 hours, rebecca zamolo, yummy,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.13" dur="1.28"> - Wilujeng sumping deui saluran Matt sareng Rebecca. >

< start="1.41" dur="2.14"> Kami siap-siap ngalakukeun palatihan master spy game. >

< start="3.55" dur="1.876"> - Gancang. - Kumaha cara urang ngalakukeun? >

< start="5.426" dur="0.833"> Katresna budakna saré. >

< start="6.259" dur="1.211"> - Leres, ieu sakuduna janten réréncangan kuring, Mat. >

< start="7.47" dur="1.713"> - Antosan, kumaha aranjeunna sadayana cocog di Tesla? >

< start="9.183" dur="0.833"> - Éta gé cocog. >

< start="10.016" dur="2.267"> - Duh gosh, ieu mangrupikeun ide anu goréng. >

< start="15.92" dur="1.27"> - Sadaya henteu, aranjeunna badé teras-terasan di dieu. >

< start="17.19" dur="1.43"> janten urang kedah nyetél sadayana nyetél pikeun na >

< start="18.62" dur="0.85"> kaulinan latihan mata-mata pelatihan. >

< start="19.47" dur="1.053"> Siap? >

< start="20.523" dur="0.833"> - Antosan, sanaos kuring panginten >

< start="21.356" dur="0.833"> ngangkat réréncangan anjeun >

< start="22.189" dur="1.721"> - Maksud kuring, kuring, tapi kuring resep ideu ieu. >

< start="23.91" dur="1.36"> Kuring resep ningali kumaha aranjeunna damel >

< start="25.27" dur="1.33"> palatihan game nenjo master, saprak aranjeunna >

< start="26.6" dur="1.58"> gabung dina jaringan master game antukna. >

< start="28.18" dur="1.072"> - Duh, leres. >

< start="29.252" dur="0.833"> - [Camerawoman] Oge, guys, uih. >

< start="30.085" dur="0.833"> - Oke, kuring badé kéngingkeun sadayana congcot >

< start="30.918" dur="1.666"> nyetél buleud hiji, henteu kunanaon? - Tangtangan nomer hiji. >

< start="32.584" dur="0.833"> - Anjeun guys, mimitian hudang aranjeunna. >

< start="33.417" dur="1.357"> Urang kedah ngalakukeun ieu engké, henteu? - Heuh heuh. >

< start="34.774" dur="1.036"> - Srengenge badé turun. >

< start="35.81" dur="1.03"> - Kuring henteu nyeret deui jalma-jalma. >

< start="36.84" dur="1.41"> - Oké. Anjeun panginten yén agén >

< start="38.25" dur="1.68"> sareng Matt nuju netepkeun tuangeun >

< start="39.93" dur="2.87"> mendakan réncang sobat anyar kuring, tapi, hanjakalna >

< start="42.8" dur="1.62"> tinimbang nempatkeun campuran detektor bohong, >

< start="44.42" dur="1.81"> Matt nempatkeun awan bobo, kitu sadayana kuring >

< start="46.23" dur="2.22"> poténsi babaturan anu saré ayeuna ayeuna, >

< start="48.45" dur="1.15"> sareng aranjeunna hudang. >

< start="49.6" dur="1.286"> Mat, naha urang siap? >

< start="50.886" dur="0.833"> - [Matt] Yeah, perkawis. >

< start="51.719" dur="1.741"> - Oke, janten anjeun pidu di handap saha >

< start="53.46" dur="1.65"> anjeun kedah janten réréncangan kuring. >

< start="55.11" dur="3.009"> Sareng terang kuring terang upami aya anu ngalakukeun nanaon anu curiga. >

< start="58.119" dur="1.864"> Urang hudang aranjeunna sadayana. >

< start="59.983" dur="2.009"> - Kumaha urang angkat ka dieu? - Naha urang di taman? >

< start="61.992" dur="1.118"> - Anjeun naha teu émut? >

< start="63.11" dur="2.403"> Kami, eh, urang leumpang sareng urang sadayana ngagaduhan Slurpees. >

< start="65.513" dur="1.209"> - Slurpees. - Slurpees. >

< start="66.722" dur="2.19"> - Leres, sadayana sapertos, "Leres, hayu urang ngalaksanakeun sababaraha latihan!" >

< start="68.912" dur="0.833"> Teras salajengna . >

< start="69.745" dur="0.833"> - Anjeun émut? >

< start="70.578" dur="0.833"> - Anjeun émut? >

< start="71.411" dur="0.833"> - Yeah. >

< start="72.244" dur="0.833"> - Éta coke Coke. >

< start="73.077" dur="1.04"> - Oh, tingali? >

< start="74.117" dur="0.863"> - Cherry Coke. - Yeah. >

< start="74.98" dur="1.14"> - Kami ogé nyandak anjeun ka Taco Bell, >

< start="76.12" dur="1.383"> sareng aranjeunna masihan kami simbut ieu janten anjeun >

< start="77.503" dur="1.707"> guys bisa nyandak sare waktu beurang anu anjeun hoyong candak. >

< start="79.21" dur="0.833"> - Janten saé, sonten. >

< start="80.043" dur="0.833"> - Sateuacan urang latihan. >

< start="80.876" dur="1.374"> - Mat, panginten anjeun kedah terang ka anu pangsaéna >

< start="82.25" dur="1.39"> babaturan naon anu urang lakukeun. >

< start="83.64" dur="1.09"> - Hal anu kahiji urang kedahkeun nyaéta >

< start="84.73" dur="1.6"> beulah anjeun ka dua tim. >

< start="86.33" dur="1.24"> - Dupi abdi tiasa nganggo beurit kuring, punten? >

< start="87.57" dur="1.062"> - Henteu! Teu. >

< start="88.632" dur="1.598"> - Éta henteu cacah salaku jalma. >

< start="90.23" dur="1.288"> Siga, pasangkeun. >

< start="91.518" dur="0.833"> - Masangkeun! >

< start="92.351" dur="1.117"> - Yeah. - Pasang dina saku anjeun? >

< start="93.468" dur="0.833"> - Leres! >

< start="94.301" dur="0.833"> - Perkara salajengna, urang badé leumpang ku cara kieu. >

< start="95.134" dur="1.666"> Hayu, guys. Abdi ngarepkeun ieu tiasa dianggo ayeuna. >

< start="96.8" dur="0.833"> Urang kedah terangkeun saha saha >

< start="97.633" dur="1.666"> bakar jadi sobat pangsaéna - Urang langkung saé kameunangan. >

< start="99.299" dur="0.833"> - Abdi terang. >

< start="100.132" dur="1.088"> - Urang sabenerna ceunah céri? >

< start="101.22" dur="0.833"> - Kuring henteu terang, kuring ngan hoyong angkat. >

< start="102.053" dur="1.807"> - Naha anjeun leres-leres aya beurit di dinya? >

< start="103.86" dur="1.18"> - Leres, naha anjeun hoyong ningali éta? >

< start="105.04" dur="1.88"> - Séhé, awéwé, pikeun tantangan munggaran ieu, >

< start="106.92" dur="2.09"> kami badé terang anu paling hadé salaku tim. >

< start="109.01" dur="1.73"> Upami anjeun badé janten BFF Rebecca, >

< start="110.74" dur="0.833"> maka anjeun kedah damel >

< start="111.573" dur="1.157"> babarengan sareng anjeunna leres-leres. >

< start="112.73" dur="1.05"> - naha éta Rebecca? >

< start="114.7" dur="0.874"> - Anjeun henteu acan nyarios ka aranjeunna? - Yeah? >

< start="115.574" dur="0.876"> - Henteu, kuring ... - Naon? >

< start="116.45" dur="1.375"> - Abdi ka Rebecca. >

< start="117.825" dur="1.329"> - Wéw! - Wéw! >

< start="119.154" dur="1.211"> - Kuring nebak urang tepuk? >

< start="120.365" dur="2.038"> - Leres sakumaha anu urang rancang, anu mendakan! >

< start="122.403" dur="1.257"> Abdi henteu tiasa dianggo. >

< start="123.66" dur="1.54"> - Oke, janten, naon anu urang badé lakukeun ayeuna >

< start="125.2" dur="1.84"> nyaéta, urang parantos aya di tim dua. >

< start="127.04" dur="1.78"> Kami bakal ningali kumaha anjeun damel sakumaha tim, >

< start="128.82" dur="2.02"> ku salin taping suku anjeun babarengan. >

< start="130.84" dur="0.833"> Naha anjeun siap? >

< start="131.673" dur="0.833"> - Kami bakal bantosan anjeun. - Yeah, nuhun, nuhun. >

< start="132.506" dur="1.294"> - Naha kuring kedah nyarios di dieu kanggo sadetik, oke? >

< start="133.8" dur="2.722"> - Oke, eh, kumaha urang terang saha anu meunang? >

< start="136.522" dur="0.833"> - Teu aya sareng deui. >

< start="137.355" dur="0.833"> - Tong hariwang, kuring bakal ngajelaskeun. >

< start="138.188" dur="0.833"> - Oké! >

< start="139.021" dur="0.833"> - Oke, janten kuring henteu percanten ka sadayana awéwé ieu ayeuna. >

< start="139.854" dur="1.616"> Kuring anggap sababaraha di antarana janten sakedik curiga. >

< start="141.47" dur="1.43"> Salah sahijina tiasa damel pikeun Mr. X, >

< start="142.9" dur="0.86"> urang henteu gaduh ide. >

< start="143.76" dur="1.4"> Marilah urang kana bagian komentar di handap, >

< start="145.16" dur="1.51"> upami anjeun ningali nanaon dina pidéo Rebecca. >

< start="146.67" dur="1.94"> Leres di dieu, anjeun tiasa ningali kuring ngagaduhan mata-mata >

< start="148.61" dur="0.92"> kaméra anu kuring badé gulung. >

< start="149.53" dur="2.87"> Katiluna hakim, Rebecca, Agén Sunda, >

< start="152.4" dur="1.35"> sareng Agén S badé linggih di dieu >

< start="153.75" dur="0.88"> jeung tonggongna ka aranjeunna. >

< start="154.63" dur="1.814"> Telepon Rebecca caket di dieu. >

< start="156.444" dur="1.306"> - Tantangan anu nyiksa pisan, >

< start="157.75" dur="1.19"> aranjeunna badé sumping kadieu sareng nyandak cai, >

< start="158.94" dur="2.54"> sareng kuring terang salah sahijina moal tiasa nolak >

< start="161.48" dur="1.97"> godaan ka nyandak telepon Rebecca. >

< start="163.45" dur="2.2"> Komentar di handap ieu jalma anu curiga. >

< start="165.65" dur="1.23"> Ogé, ulah hilap masihan pidio ieu >

< start="166.88" dur="2.72"> jempol jempol, langganan, hurung bewara, klik sadayana. >

< start="169.6" dur="1.41"> Upami anjeun ngalakukeun éta sateuacan aranjeunna nyandak pita duct >

< start="171.01" dur="2.13"> dina sukuna, mairan pakuat pita saluran. >

< start="173.14" dur="0.833"> Hayu urang uih deui. >

< start="173.973" dur="2.267"> - Sadaya henteu, anjeun sadayana, urang ngan énggal ngetok, >

< start="176.24" dur="0.833"> sakedik saeutik. >

< start="177.073" dur="0.972"> - [Awéwé] Ngan saeutik. >

< start="178.045" dur="0.833"> - Ah! >

< start="178.878" dur="0.833"> - Éta sigana sapertos pita saluran. >

< start="179.711" dur="2.129"> - Oh, anjeun terang, ngan miharep éta aman. >

< start="181.84" dur="1.554"> - Tapi ogé, kuring ngan ukur didamel. >

< start="183.394" dur="0.833"> Dupi éta tiis? >

< start="184.227" dur="0.833"> Naha éta henteu kunanaon? >

< start="185.06" dur="0.943"> - Bisa peryogi sababaraha deui, kuring henteu terang. >

< start="186.003" dur="0.833"> - Saha anu terang? >

< start="186.836" dur="0.893"> - Jigana éta bakal saé waé. >

< start="187.729" dur="1.498"> - Kuring nyangka tim kuring bakal menang, sabab >

< start="189.227" dur="1.723"> Kuring henteu damel saluran pita anu alus teuing. >

< start="190.95" dur="2.08"> - Sénya, ngadangukeun, kuring ngagaduhan senaménnam, >

< start="193.03" dur="2.64"> positip, tape palapis cahaya. Tim abdi anu badé menang hiji ieu. >

< start="195.67" dur="2.68"> - Sabenerna, kuring mah nyangka tim kuring bakal meunang ieu, >

< start="198.35" dur="1.46"> sabab henteu ngan urang gaduh dua, >

< start="199.81" dur="2.27"> urang sabenerna ngagaduhan tilu dina tim ieu. >

< start="202.08" dur="1.64"> Kami gaduh beurit bear! >

< start="203.72" dur="2.067"> - Hayu urang sadayana nyetél. >

< start="205.787" dur="0.863"> - Teuing, naon anu kuring henteu béjakeun ka éta nyaéta >

< start="206.65" dur="1.86"> henteu ngan Rebecca ngadalikeun anjeun, >

< start="208.51" dur="2.122"> nyaéta Agén Urang Sunda sareng Agén S. >

< start="210.632" dur="1.529"> - Hééh! - Leres, GMI! >

< start="212.161" dur="0.833"> - GMI! >

< start="212.994" dur="1.256"> - Aranjeunna pasti bakal terang >

< start="214.25" dur="1.499"> saha sahabat kuring bakal. >

< start="215.749" dur="0.833"> - Naha henteu tilu anjeun guys >

< start="216.582" dur="1.535"> janten payun sareng nyandak korsi anjeun, oke? >

< start="218.117" dur="0.833"> - Hah? - Oké! >

< start="218.95" dur="0.833"> - Éta parantos disetél, ka dieu. >

< start="219.783" dur="1.37"> - [Agen S] Oh, bagus! - [Agen Urang Sunda] Agung, hebat! >

< start="221.153" dur="1.804"> - Sééh, artos di beurit sanés jalma. >

< start="222.957" dur="0.893"> - Ieu ampir ngejat! >

< start="223.85" dur="2.03"> Oke, kuring ngan ukur bungah baganti ti kuring >

< start="225.88" dur="1.2"> prank kaluar tina pakéan kasebut. >

< start="227.08" dur="1.83"> Éta baseuh, tapi dina kaayaan baju haneut ieu. >

< start="228.91" dur="2.073"> éta masih baseuh. - Ieu bagean abdi, kan? >

< start="230.983" dur="0.947"> Sabenerna mah parantos ngagentos baju >

< start="231.93" dur="0.833"> di ditu, upami anjeun peryogi sababaraha. - Naon? >

< start="232.763" dur="2.087"> - Naon, henteu, abdi hartosna. - Ieuh? >

< start="234.85" dur="0.91"> - Kanggo, tong hilap, hilap deui. >

< start="235.76" dur="1.45"> Lamun anjeun peryogi sababaraha, hungkul kuring terang. >

< start="237.21" dur="2.03"> - Sadaya henteu, kuring ogé bakal ngirangan dinten ayeuna. >

< start="239.24" dur="1.26"> Hayu urang kenging pertandingan! >

< start="240.5" dur="0.833"> Henteu kunanaon! >

< start="241.333" dur="0.833"> Pisan anu sederhana pisan! >

< start="242.166" dur="1.354"> Sadayana anu anjeun laksanakeun nyaéta mimitian aya, >

< start="243.52" dur="1.73"> sakali kuring niup kacapi ieu, turun ka dinya, >

< start="245.25" dur="1.2"> ngurban tumpeng anjeun, sareng uih deui. >

< start="246.45" dur="1.38"> Tim pangpayunna heula, kameunangan. >

< start="247.83" dur="1.393"> Dina tanda anjeun, pilih! >

< start="250.658" dur="1.238"> - [Agen Urang Sunda] Hayu urang, Larkin! >

< start="257.366" dur="0.833"> - Henteu! - Kadieu! >

< start="258.199" dur="2.481"> - Antosan, panginten kuring, bumi, bade réréncangan. >

< start="260.68" dur="1.06"> Naha aya masalah naon anu meunang? >

< start="261.74" dur="0.98"> - Kuring henteu terang, éta tantangan. >

< start="262.72" dur="1.689"> - Leres, nuhun, leres pisan, éta henteu masalah. >

< start="264.409" dur="0.848"> Anjeun tiwas! >

< start="265.257" dur="1.593"> - Sakumaha saé, sadayana anu tiasa nyandak tina pita saluran, >

< start="266.85" dur="1.73"> sareng nangtung di dieu pikeun pangadilan. >

< start="268.58" dur="0.833"> - [Agen Urang Sunda] Selamat. >

< start="270.56" dur="2"> Oke, hakim meunang rada lieur kana anu salah, >

< start="272.56" dur="1.15"> tapi urang ngadalikeun gawé babarengan. >

< start="273.71" dur="1.78"> Ieu mangrupikeun tim hiji, tim dua sareng tim tilu. >

< start="275.49" dur="1.59"> Abdi ngan ukur hoyong pikeun anjeun anu payun sareng >

< start="277.08" dur="2.06"> ditandaan tim mana anjeun pikir gaduh hasil kerja tim anu pangsaéna. >

< start="279.14" dur="1.24"> - Gawé kerja tim pangsaéna? Oké. >

< start="280.38" dur="1.51"> - Ogé, mairan ka handap ieu saha anjeun pikir >

< start="281.89" dur="1.79"> kagungan gotong royong pangsaéna. - Hayu urang payun sareng nyebarkeun. >

< start="283.68" dur="1.363"> Tilu! >

< start="285.043" dur="0.833"> Dua! >

< start="285.876" dur="0.833"> Hiji! >

< start="286.709" dur="0.833"> Ngungkabkeun! >

< start="287.542" dur="1.666"> - Tim hiji! - Ningali, kuring milih kanggo tim hiji, >

< start="289.208" dur="1.782"> ngan kumargi. - Sadayana! >

< start="290.99" dur="1.524"> - Henteu, tapi kami sadayana ngeunaan unggul. >

< start="292.514" dur="1.931"> Kami henteu kapikiran meunang. - Unggul pisan sadayana. >

< start="295.9" dur="1.72"> - Leres, sanaos, aya deui anu >

< start="297.62" dur="1.77"> sobat dalit tibatan ngan ukur meunang. >

< start="299.39" dur="1.47"> - Eh, nah. - Eh. >

< start="300.86" dur="1.58"> - Oke, urang badé angkat sareng nyetél. >

< start="302.44" dur="1.76"> Tim hiji, congrats on unggul. >

< start="304.2" dur="1.35"> Anjeun tiasa angkat cai anjeun, upami anjeun resep. >

< start="305.55" dur="1.69"> heula ayeuna, nalika urang ngeset >

< start="307.24" dur="1.587"> pikeun tangtangan salajengna, oke? >

< start="308.827" dur="1.143"> - Leres, tuan, juara gedé! >

< start="309.97" dur="0.881"> Anjeun tiasa ngawulaana! >

< start="325.127" dur="1.413"> - Sadaya leres, ieu mangrupikeun tantangan jaran. >

< start="326.54" dur="2.32"> Anjeun gaduh 60 detik pikeun kabur, atanapi sanés >

< start="328.86" dur="2.06"> Pak X mangrupikeun masihan analisis ka cerebral. >

< start="330.92" dur="1.26"> - Antosan, leres anjeunna, Pak X aya di dieu? >

< start="332.18" dur="0.972"> - Yep, anjeunna nini. >

< start="333.152" dur="0.833"> - Naon? - Oké? >

< start="333.985" dur="1.48"> Sareng dimimitian dina tilu, dua, hiji. >

< start="335.465" dur="0.833"> Indit! >

< start="338.82" dur="1.29"> - Oh, éta beuki ketat! >

< start="340.11" dur="2.24"> Panginten kuring gaduh gadget nenjo kuring dina pek fanny kuring. >

< start="342.35" dur="2.05"> - Duh gusti, hayu, BBR, nyapék ieu, mangga! >

< start="344.4" dur="1.119"> Anjeun kaboboan? >

< start="345.519" dur="0.833"> - Anjeun terang teu? >

< start="346.352" dur="0.833"> Ieu mangrupikeun jenis imut. >

< start="347.185" dur="2.054"> Kumaha upami anjeun henteu kapikiran anjeun gaduh? Dupi abdi tiasa tetep ieu? >

< start="349.239" dur="1.074"> - Oké! >

< start="350.313" dur="2.14"> Henteu, kuring henteu bakal meunang ieu. >

< start="354.731" dur="2.719"> - Kuring terang ieu bakal aya gunana. >

< start="357.45" dur="1.05"> Hééh! >

< start="358.5" dur="1.028"> Abdi kaluar! >

< start="359.528" dur="1.352"> - Anjeun kaluar! >

< start="360.88" dur="1.25"> Anjeunna saleresna mah mata-mata. >

< start="362.13" dur="1.324"> Kuring nembé mendakan spion, janten anjeunna kaluar. >

< start="363.454" dur="0.833"> - Naon? >

< start="364.287" dur="1.283"> - Hapunten, teu aya anu tiasa kaluar tina posik. >

< start="365.57" dur="0.833"> Ieu mustahil. >

< start="366.403" dur="1.217"> - Antosan, anjeunna tiasa kaluar tina posétna? >

< start="367.62" dur="0.99"> - Leres, éta éta gancang pisan. >

< start="368.61" dur="1.673"> - Sareng anjeun gaduh kit ténis. Anjeun parantos dilakukeun ieu sateuacan! >

< start="370.283" dur="1.602"> - Maksudna, urang kaluar tina karét urang sadaya waktu. >

< start="371.885" dur="0.833"> - Sadayana! >

< start="372.718" dur="0.871"> - Oh, éta naha Maté teu percanten ka anjeun. >

< start="373.589" dur="0.833"> - Duh, éta masuk akal. >

< start="374.422" dur="1.458"> - Hehehehe, éta naha anjeunna henteu ngantep anjeun ka kenca saha waé. >

< start="375.88" dur="0.833"> - Antosan, naon? >

< start="376.713" dur="0.833"> - Kuring terang anjeun henteu! - Éta henteu adil! >

< start="377.546" dur="1.054"> - Teu aya cara yén anjeunna tiasa ngalakukeun ieu, >

< start="378.6" dur="1.24"> kajaba anjeunna leres-leres ngagaduhan pelatihan. >

< start="379.84" dur="0.833"> Anjeunna nénjo. >

< start="380.673" dur="2.427"> - Tapi henteu urang hoyong master game nenjo sanés? >

< start="383.1" dur="1.08"> - Henteu, urang hoyong batur anu urang tiasa ngalatih >

< start="384.18" dur="1.28"> sanes jalma anu parantos latihan. >

< start="385.46" dur="2"> Éta hartina urang moal tiasa percanten ka aranjeunna, kitu >

< start="387.46" dur="1.095"> - Anjeun kaluar. - Wah. >

< start="388.555" dur="1.005"> - Ieu tantangan anu paling awon kantos. >

< start="389.56" dur="0.98"> - Anjeun pikir anjeunna janten hadé pikeun GMI? >

< start="390.54" dur="0.833"> Abdi badé angkat perusahaan. >

< start="391.373" dur="1.257"> sareng urang badé kénging rekrut énggal. >

< start="392.63" dur="0.833"> - Éta leres. >

< start="393.463" dur="0.987"> - Leres? >

< start="394.45" dur="0.833"> - Anjeun pikir anjeunna tunggal? >

< start="395.283" dur="1.297"> - Sakumaha saé, proyék saé dina tantangan, awéwé. >

< start="396.58" dur="1.07"> Anjeun henteu bener-bener saé, saé damelan saé. >

< start="397.65" dur="0.833"> Anjeun masih keneh di dieu. >

< start="398.483" dur="1.666"> Abdi nyebatkeun anjeun kaluar. - Rupa, kuring nebak kuring kaluar. >

< start="400.149" dur="1.484"> Nebak kuring ngan ukur gaduh cai. >

< start="409.16" dur="1.31"> - Anjeunna hoyong pisan janten réréncangan kuring. >

< start="410.47" dur="0.99"> Maksad kuring, naon salahna éta? >

< start="411.46" dur="2.04"> Tiis dugi ka anjeunna ngaraosan rada ngaraosan. >

< start="413.5" dur="1.313"> - Leres, éta leres. - Éta leres, leres-leres. >

< start="419.32" dur="1.53"> - Naon saur anjeun Matt di toko salajengna? >

< start="420.85" dur="1.52"> - Kuring henteu terang, ieu anu paling anéh >

< start="422.37" dur="2.93"> latihan sobat sobat game sobat balad kuring kantos ningali. >

< start="425.3" dur="1.42"> Zam fam, koméntar di handap naon anu anjeun pikir >

< start="426.72" dur="2.07"> Matt kedah ngalakukeun pikeun ngabantosan babaturan anyar kuring anu anyar. >

< start="428.79" dur="1.3"> Ku teu sangka ieu, sanajan. >

< start="430.09" dur="1.22"> - Maksudna, anjeun salah anu saurna anjeun tiasa >

< start="431.31" dur="1.07"> parantos aya anu milih, teras langkung >

< start="432.38" dur="2.88"> hayu anjeunna laksanakeun ieu, kitu. - Éta leres. >

< start="435.26" dur="1.4"> - Meureun kuring bakal nembongkeun éta saatos anjeunna ngalakukeun ieu, >

< start="436.66" dur="1.4"> tapi hayu anjeunna masihan waktos na. >

< start="438.06" dur="0.833"> - Oké. >

< start="438.893" dur="1.067"> - Eh, Rebecca, kadieu, kadieu, kadieu, datang ka dieu. >

< start="439.96" dur="0.833"> - Yeah? >

< start="440.793" dur="0.833"> - Naha anjeun tiasa ngajarkeun cara ngalakukeunana >

< start="441.626" dur="1.324"> tarian jaringan kaulinan tarian? >

< start="442.95" dur="0.833"> Spy luhur hack? >

< start="443.783" dur="1.087"> - Oh, nénjo luhurna hack? >

< start="444.87" dur="0.833"> Heuh. >

< start="445.703" dur="0.896"> - Naha anjeun tiasa lakukeun? >

< start="446.599" dur="0.833"> Upami aranjeunna bakal janten réréncangan anjeun, >

< start="447.432" dur="1.666"> aranjeunna nuju sigana bakal aya dina jaringan master game. >

< start="449.098" dur="0.833"> - Siga, GAMASTE Urang Sunda. >

< start="449.931" dur="1.219"> - Oke, kuring ngagaduhan ieu. >

< start="451.15" dur="1.11"> Abdi tiasa nari sareng réréncangan kuring. >

< start="452.26" dur="1.26"> Panginten urang bakal ngalakukeun TikTok. >

< start="453.52" dur="1.072"> - Leres, nuhun! >

< start="454.592" dur="0.885"> - Sok atuh, kadieu, kadieu, kadieu. >

< start="455.477" dur="0.833"> - Naon? >

< start="456.31" dur="0.838"> - Kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun di luar. >

< start="457.148" dur="0.833"> - Leres, écés. - Naon maksad anjeun? >

< start="457.981" dur="0.833"> - Ieu katingalina hebat. >

< start="458.814" dur="1.076"> Ieu leres-leres. - Yeah? >

< start="459.89" dur="0.833"> - Kuring panginten anjeun ngagaduhan ieu sadayana rencanana? >

< start="460.723" dur="1.867"> Éta sababna kami sered ka dieu, sareng aranjeunna, >

< start="462.59" dur="1.013"> nalika aranjeunna nuju bobo, sareng - Yeah. >

< start="463.603" dur="2.047"> - Maksudna, kuring rencanana éta kaluar. - Leres, écés. >

< start="465.65" dur="2.303"> - Kuring dibawa suling. - Naha aranjeunna terang kumaha to hack? >

< start="467.953" dur="1.968"> Henteu, anjeun moal hoyong inuman anu nénjo. - Henteu, anjeun henteu hoyong éta. >

< start="469.921" dur="1.342"> - Tong hoyong éta. - UI sumput! >

< start="471.263" dur="0.833"> - Sumputkeun sareng milarian, sadaya waktos. - Kunaon? >

< start="472.096" dur="2.284"> - UI sumput. - Oh, oh, henteu. >

< start="474.38" dur="2.31"> - Barang sadaya waktos, dina diburu misteri sareng barang. >

< start="476.69" dur="1.26"> - Sareng ogé, siga, upami aranjeunna nuju tiasa a >

< start="477.95" dur="1.3"> kaayaan, aranjeunna kedah terang kumaha pikeun nyumputkeun. >

< start="479.25" dur="1.44"> - Bener, kumaha upami aranjeunna nyobian ngajauhan Mr. X? >

< start="480.69" dur="1.2"> - Leres. >

< start="481.89" dur="1.31"> - Sareng upami aranjeunna henteu tiasa nyumput, - Atanapi ngasuh. >

< start="483.2" dur="1.075"> - pendak deui engké. >

< start="484.275" dur="0.833"> - Bye. >

< start="485.108" dur="1.666"> - Sakumaha lami, guys? Jigana urang ngagaduhan tarian ieu. >

< start="486.774" dur="3.039"> - Oh, anjeun ngagaduhan? - Oh enya, nuhun, nuhun. >

< start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERS >

< start="492.423" dur="2.48"> - Eh, saha anu hoyong korsi? Naha anjeun palay calik? >

< start="494.903" dur="1.02"> - Eh, urang badé janten jelema jahat. >

< start="495.923" dur="1.437"> - Pasihan urang jempol ayeuna, >

< start="497.36" dur="1.129"> upami anjeun mikir ieu mangrupikeun ide anu saé. >

< start="498.489" dur="0.961"> Kami nyumputkeun sareng milarian di taman ieu ayeuna. >

< start="499.45" dur="0.833"> - Leres? >

< start="500.283" dur="0.997"> - Ogé, urang henteu tiasa ngantep Rebecca terang naon anu lumangsung, >

< start="501.28" dur="1.33"> janten panginten urang nampi anjeunna di Tesla, oke? >

< start="502.61" dur="0.833"> - Hei, guys! >

< start="503.443" dur="0.833"> - Yeah, nuhun, nuhun. - Oh muhun. >

< start="504.276" dur="1.351"> - Anjeun leres, anjeun leres, anjeun leres. >

< start="505.627" dur="2.803"> Janten, urang saéstuna ngagaduhan hal ieu sanésna rencanana. >

< start="508.43" dur="1.07"> - Jiga reuwas! >

< start="509.5" dur="2.012"> - Kami hoyong anjeun angkat ka Tesla. >

< start="511.512" dur="0.833"> - Kuring? >

< start="512.345" dur="0.963"> - Yeah, anjeun kaluar! >

< start="513.308" dur="0.833"> Anjeun kaluar! - Oh! >

< start="514.141" dur="1.946"> - Anjeun moal tiasa janten sobat panginten anjeun! Kaluar! >

< start="516.087" dur="0.833"> - Leres, urang diajarkeun dina anu terakhir. >

< start="516.92" dur="0.91"> anjeun nuju nyamur. >

< start="517.83" dur="1.38"> - Oke, tapi tiasa urang sahenteuna ngagaduhan aranjeunna >

< start="519.21" dur="1.231"> naha tari na gancang pisan? >

< start="520.441" dur="3.1"> - GAMEMASTERGMA >

< start="523.541" dur="4.675"> Naon? >

< start="528.216" dur="0.833"> - Éta ngan ukur bagian. >

< start="529.049" dur="1.721"> - Oke, oke, angkat ka mobil! >

< start="530.77" dur="1.07"> - Sumputkeun dina Tesla! >

< start="531.84" dur="1.61"> - Zam Fam, kuring henteu percanten yén aranjeunna >

< start="533.45" dur="1.62"> ngajantenkeun kuring tetep di jero Tesla >

< start="535.07" dur="1.66"> bari aranjeunna nyobian milarian réréncangan anyar kuring. >

< start="536.73" dur="2.73"> Abdi ngaraos sapertos Matt teu gaduh ide naon anu anjeunna lakukeun ayeuna. >

< start="539.46" dur="1.73"> - Janten urang ngaleungitkeun saha waé dina babak ieu? >

< start="541.19" dur="2.004"> - Henteu? - Abdi henteu terang? >

< start="543.194" dur="0.833"> - Kumaha éta jalanna? >

< start="544.027" dur="1.663"> - Kami mendakan aranjeunna, aranjeunna ngaleungitkeun, henteu? >

< start="545.69" dur="1.27"> - Éta sigana, siga, gampang pisan. >

< start="546.96" dur="1.09"> Abdi tiasa mendakan saha waé dina taman ieu. >

< start="548.05" dur="1.95"> - Leres, éta maksadna, éta lumayan yakin. Kuring di dieu pisan, kitu. >

< start="550" dur="0.833"> - Siga, ngajalankeun? >

< start="550.833" dur="0.833"> - Leres, nuhun. - Anyways, okay. >

< start="551.666" dur="1.074"> - Naha anjeun parantos ka taman? >

< start="552.74" dur="1.34"> - Tangtos kuring parantos ka taman. >

< start="554.08" dur="0.833"> Kuring kantos ka seueur taman. >

< start="554.913" dur="1.537"> Kuring, sapertos, kakus kuring ka ditu, tapi, henteu kunanaon. >

< start="556.45" dur="1.75"> - Tilu, dua, hiji, jaringan master game. >

< start="558.2" dur="1.566"> - Tilu, dua, hiji, master game. >

< start="559.766" dur="0.833"> - GMI! - GMI! >

< start="560.599" dur="1.381"> - Kadieu! >

< start="561.98" dur="2.43"> Henteu kunanaon, janten urang badé ngulinkeun cocooan nyumputkeun sareng neangan. >

< start="564.41" dur="1.91"> Sakumaha anjeun terang, anjeun bakal gaduh strategi, henteu? >

< start="566.32" dur="1.9"> - Strategi kuring pikeun nyumput dina kerucut. >

< start="568.22" dur="1.5"> - Jujur, abdi henteu gaduh rencana naon waé. >

< start="569.72" dur="2.04"> Sadaya anu kuring terang yén orok kuring, BBR, peryogi istirahat. >

< start="571.76" dur="1.51"> - Abdi badé nyumput dina tangkal, aya. >

< start="573.27" dur="2.53"> Ngan naek kana salah sahiji cabang sareng tetep leres pisan. >

< start="575.8" dur="1.06"> - Abdi badé nyumput dina tangkal anu sami. >

< start="576.86" dur="0.87"> Mudah-mudahan aranjeunna mendakan abdi kadua. >

< start="577.73" dur="0.833"> - Naon? >

< start="578.563" dur="2.047"> - Janten kuring nyumput tukangeun éta ngagantungkeun jaket di dinya. >

< start="580.61" dur="1.31"> Jigana éta bakal titik anu sampurna. >

< start="581.92" dur="1.74"> - Ieu bakal janten 10 sumputkeun kadua teras milarian tangtangan. >

< start="583.66" dur="1.316"> Anjeun kedah angkat ka tangkal, uing. >

< start="584.976" dur="0.833"> - Naon? >

< start="585.809" dur="0.936"> - Aranjeunna parantos, tangkal? - Anjeun kedah angkat kana tangkal. >

< start="586.745" dur="0.833"> - angkat ka tangkalna? - Yep! >

< start="587.578" dur="0.833"> - Henteu kunanaon. - Henteu kunanaon. >

< start="588.411" dur="0.833"> - Naha kami ngagaduhan tuangeun dina tangkal? >

< start="589.244" dur="0.833"> - Henteu aya katuangan dina tangkal! >

< start="590.077" dur="0.833"> - Naon? >

< start="590.91" dur="1.666"> - Sagala, 10 detik dimimitian ayeuna. >

< start="592.576" dur="0.833"> - Antosan, aranjeunna maén nyumput sareng milarian? >

< start="593.409" dur="1.401"> Kumaha aranjeunna sakuduna ngira-ngira babaturan anu paling hadé >

< start="594.81" dur="1.12"> pikeun kuring, maén nyumput sareng milarian? >

< start="595.93" dur="1.75"> Ieu mangrupikeun hal anu paling pikasieuneun! >

< start="597.68" dur="2.28"> Zam Fam, hiji mojang nembe gaduh tumpukan sirah na, >

< start="599.96" dur="1.41"> sareng anu sanés ngan calik didinya. >

< start="601.37" dur="2.48"> Siga, éta henteu nyumput sareng milari pisan! >

< start="603.85" dur="1.08"> - Lima. - Lima. >

< start="604.93" dur="1.114"> - Opat. - Opat. >

< start="606.044" dur="0.833"> - Tilu. - Tilu. >

< start="606.877" dur="0.833"> - Dua. - Dua. >

< start="607.71" dur="0.833"> - Hiji. - Hiji. >

< start="608.543" dur="0.833"> - Indit! - Indit! >

< start="609.376" dur="0.833"> - Kuring henteu ningali saha. >

< start="610.209" dur="1.734"> Zam Fam, upami anjeun ningali saha waé, cik atuh! >

< start="613.81" dur="1.577"> - Oké. >

< start="615.387" dur="2.343"> Oke, pelatihan GMI. >

< start="617.73" dur="1.56"> Antosan, aya kaki ku jakét. >

< start="619.29" dur="1.06"> Éta pasti batur. >

< start="620.35" dur="1.42"> Kapanggih anjeun! >

< start="621.77" dur="0.833"> Anjeun kaluar! >

< start="622.603" dur="0.833"> Anjeun kaluar! >

< start="623.436" dur="0.98"> Palih ditu! >

< start="624.416" dur="1.757"> - Aduh! >

< start="626.173" dur="1.497"> Nu nyetir, GMI! >

< start="627.67" dur="1.03"> - Éta ngan tumpeng. >

< start="628.7" dur="1.01"> - Naon anu kuring aman? >

< start="629.71" dur="2.36"> - Duh gosh, oke, ngadangukeun, panginten kuring mah éta beruang. >

< start="632.07" dur="0.94"> Éta saéstu jalma. >

< start="633.01" dur="1.347"> Anjeun mendakan! >

< start="634.357" dur="1.743"> - Anjeun komo nyumput. >

< start="636.1" dur="0.96"> - Anjeunna peryogi sare waktu beurang. >

< start="637.06" dur="0.91"> Anjeunna kedah ngaso. >

< start="637.97" dur="1.45"> - Yeah, tapi éta henteu bagian tina tantangan éta. >

< start="639.42" dur="1.46"> - Agén S, sabaraha anjeun mendakan? >

< start="640.88" dur="1.65"> - Antosan, kuring mendakan anjeun! >

< start="642.53" dur="1.185"> - Wangsul! >

< start="643.715" dur="0.833"> - Héy! >

< start="645.616" dur="2.244"> - Saha waé anu kapanggih! >

< start="647.86" dur="0.833"> - Hééh! - Hééh! >

< start="648.693" dur="0.833"> - GMI! >

< start="649.526" dur="1.628"> - GMI! - GMI! >

< start="651.154" dur="0.833"> - Aranjeunna ditipu, bener? >

< start="651.987" dur="1.053"> - Tempat nyumput kami saé saé. >

< start="653.04" dur="2.02"> - Anjeun guys éta saé pisan. - Nya, kuring nempo anjeun nyumput. >

< start="655.06" dur="0.833"> Éta sampurna. >

< start="655.893" dur="1.717"> - Duh gusti, hatur nuhun! >

< start="657.61" dur="1.26"> - Sareng kuring janten agul jukut. >

< start="658.87" dur="1.96"> - Sadaya leres, éta anu nyumput sareng milarian tangtangan. >

< start="660.83" dur="1.81"> Padamelan anu endah, nyumputkeun nyumput sareng milarian. >

< start="662.64" dur="2.32"> Éta mangrupikeun kaulinan anu teu aya anu mencetak poin, >

< start="664.96" dur="2.62"> teu aya anu kaleungitan angka, henteu dikaluarkeun angka. >

< start="667.58" dur="1.25"> - Kuring kedah angkat nginum kanggo beurit kuring, oke? >

< start="668.83" dur="1.47"> - Oh, kunaon? >

< start="670.3" dur="0.833"> - Anjeunna haus! >

< start="677.756" dur="1.444"> - [Spies lalaki] Dina cai? >

< start="679.2" dur="1.38"> - Sok atuh, kuring terang naon anu urang lakukeun pikeun tangtangan salajengna. >

< start="680.58" dur="0.93"> - Oh, anjeun? - Leres, naon? >

< start="681.51" dur="2.009"> - Tangtangan anu terakhir, latihan royale perang. >

< start="683.519" dur="1.55"> Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. >

< start="685.069" dur="0.833"> - Ya Allah. - Pangalusna opat kameunangan? >

< start="685.902" dur="2.267"> - Oke, pangsaéna, yep. Ngalakukeun éta sadayana dina gerak lambat. >

< start="688.169" dur="1.984"> Sadayana langkung saé dina gerak lambat! >

< start="690.153" dur="0.833"> - Leres, Ooh. >

< start="690.986" dur="1"> Seueur! >

< start="693.529" dur="0.833"> - Anjeun siap-siap? >

< start="694.362" dur="0.833"> - Hééh! >

< start="695.195" dur="1.178"> - Oke, hayu urang! >

< start="698.37" dur="1.71"> - Perang latihan royale waktos! >

< start="700.08" dur="1.42"> Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. >

< start="701.5" dur="1.2"> Kuring bet anjeun henteu ningali abdi sumping, ngabalukarkeun >

< start="702.7" dur="2.54"> hal ieu santai pisan, sareng saéna langsing. >

< start="705.24" dur="0.833"> Abdi nyarios licin! >

< start="706.073" dur="1.487"> Dupi anjeun kantos kantos >

< start="707.56" dur="0.833"> dipigawé sapertos sapertos kitu? >

< start="708.393" dur="0.833"> Atanapi, luncat sepakan? >

< start="709.226" dur="1.104"> - Yeah. - Yeah. >

< start="710.33" dur="1.66"> - Oké, urang badé ningali saha anu kagungan anu pangsaéna. >

< start="711.99" dur="1.15"> Naha anjeun siap pikeun ieu? >

< start="715.075" dur="1.141"> - Oke, hayu urang! >

< start="716.216" dur="0.833"> Patempuran royale! >

< start="717.049" dur="0.833"> - Leres, naha anjeun siap ngagaduhan papan skor anjeun? >

< start="717.882" dur="1.865"> Nimbulkeun kami badé nyetak aranjeunna dumasar kana >

< start="719.747" dur="0.833"> - Oke, guys! - Whoa! >

< start="720.58" dur="0.833"> - Naon anu anjeun lakukeun? >

< start="721.413" dur="0.833"> Kuring pikir anjeun ngan aya di dinya! >

< start="722.246" dur="1.574"> - Leres, urang badé nangtoskeun ieu dina tilu cara anu béda. >

< start="723.82" dur="2.283"> Laju, jangkungna, sareng ketangkasan. >

< start="726.103" dur="0.833"> - Oké. >

< start="726.936" dur="1.061"> - Oke, anjeun siap? >

< start="727.997" dur="1.583"> - Saur, siap? >

< start="733.89" dur="1.187"> - Bagus, saé, pasti aya sababaraha hawa di ditu. >

< start="735.077" dur="2.033"> - Yep, yep, éta saé. - Naon panginten, >

< start="737.11" dur="1.167"> Abdi damel ieu. >

< start="738.277" dur="2.01"> - Naon anu kuring lakukeun, eh? >

< start="740.287" dur="0.833"> - Oh! >

< start="741.12" dur="0.833"> - Oké! >

< start="754.23" dur="1.07"> - Narik. - Leres, pikaresepeun. >

< start="755.3" dur="1.8"> - Anjeun terang, pasti tiasa sambel batur kaluar. >

< start="757.1" dur="0.97"> - Leres, sapertos, sigana anjeunna sapertos, >

< start="758.07" dur="1.36"> hal nya sadayana sapertos, kuring bakal turun >

< start="759.43" dur="1.37"> sareng cantut kana leg sareng anjeun terang kumaha- >

< start="760.8" dur="1.36"> - [Agen S] Oh, nuhun, henteu, oke. >

< start="762.16" dur="1.92"> Abdi badé nyetik kana éta, abdi bakal nyitak skor éta. >

< start="764.08" dur="2.08"> - Sigana aranjeunna nuju ngalakukeun karate? >

< start="766.16" dur="2.53"> Naha ieu sakuduna siga kaahlian ninja? >

< start="768.69" dur="2.408"> Akibat kuring henteu nyangka salah sahijina gaduh latihan ninja. >

< start="779.248" dur="2.087"> - Naha yén ninja, atanapi éta, sapertos, ballet? >

< start="781.335" dur="2.225"> - [Agen Urang Sunda] Éta anggun. - Anggun pisan. >

< start="783.56" dur="1.13"> - Oke, kuring terang naon anu kuring lakukeun. >

< start="784.69" dur="1.21"> - Oke, Baby Bear Rat, anjeun bakal ngarasa >

< start="785.9" dur="2.603"> nabrak saeutik, tapi entong hariwang, sadayana teu kunanaon. >

< start="794.451" dur="0.833"> - Henteu kunanaon? >

< start="795.284" dur="1.236"> - Naha anjeun terang kumaha anjeunna ngajagi éta? >

< start="796.52" dur="1.633"> - Éta tinggi, aya jangkungna didinya. >

< start="798.153" dur="2.407"> Terus, sapertos, handap. - Éta sapertos, nuhun, bom. >

< start="800.56" dur="1.05"> Anjeun peryogi panyalindungan upami anjeun badé >

< start="801.61" dur="1.46"> janten sobat dalitna, anjeun terang? >

< start="803.07" dur="1.42"> - leres, nuhun, pasti. >

< start="804.49" dur="1.3"> - Eh, telepon mana? >

< start="805.79" dur="1.935"> Naha abdi ngantunkeun telepon abdi ka ditu? >

< start="813.828" dur="0.833"> - Hi-yah! >

< start="816.6" dur="2.495"> - Aduh, anjeunna sareng boop sakedik, teras kachow >

< start="819.095" dur="1.041"> nalika anjeunna mendarat, yeuh? >

< start="820.136" dur="1.458"> - Yeah, nuhun, nuhun. - Éta saé! >

< start="821.594" dur="1.666"> - Anjeun terang teu? Abdi rada gering di Tesla ieu. >

< start="823.26" dur="2.071"> Abdi ngaraos sakuduna kuring nyarios >

< start="825.331" dur="0.849"> saha anu bade sahabat abdi >

< start="826.18" dur="1.74"> sabab éta réncang kuring paling saé, sareng Mat >

< start="827.92" dur="1.41"> lakukeun tantangan anu paling hese >

< start="829.33" dur="1.2"> janten abdi angkat kaluar dinya. >

< start="830.53" dur="1.18"> - Sagala, éta saé. >

< start="831.71" dur="0.833"> Hatur nuhun, awéwé. >

< start="832.543" dur="0.907"> - Halo? >

< start="833.45" dur="1.57"> Anjeun hilap hilap, kuring aya di Tesla. >

< start="835.02" dur="1.052"> - Oh muhun! - Oh muhun! >

< start="836.072" dur="0.833"> - Seueur anu hilap anjeun. >

< start="836.905" dur="1.382"> - Oke, nuhun, sareng kuring henteu gaduh telepon, jadina. >

< start="838.287" dur="1.399"> - Oh! - Oh! >

< start="839.686" dur="0.833"> - Éta pisan senang. >

< start="840.519" dur="3.541"> - Waktu sampurna, urang badé masihan skor ahir. >

< start="844.06" dur="2.81"> Saha anu teraskeun sareng anu bakal aya >

< start="846.87" dur="2.04"> ngaleungitkeun? - Ngaleungitkeun? >

< start="848.91" dur="3.217"> - Abdi badé ngungkabkeun ieu, tilu, dua, hiji. >

< start="853.579" dur="1.167"> - Whoa! - Whoa! >

< start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. >

< start="859.918" dur="0.833"> Éta hartosna anjeun kaluar. >

< start="860.751" dur="0.875"> - Naon? >

< start="861.626" dur="0.833"> Ka dirina? >

< start="862.459" dur="1.825"> Anjeunna mancur ka taneuh! >

< start="864.284" dur="5"> Kalayan anggota jagal anjeun, dimana-mana aya malaikat! >

< start="869.367" dur="3.613"> Anjeun sareng beas beurit anjeun teu aya anu resep! >

< start="872.98" dur="1.14"> Anjeun! >

< start="874.12" dur="1.3"> Anjeun kasép, urang meunang. >

< start="875.42" dur="0.833"> Urang meunang. >

< start="882.77" dur="2.063"> - Kuring ngarasa kawas kuring sono pisan? >

< start="884.833" dur="2.816"> - Kuring henteu terang naon éta. - Eh? >

< start="887.649" dur="1.853"> - Abdi ngaraos, hey! >

< start="889.502" dur="2.098"> - Anjeunna masih kénéh, anjeunna masih ngurilingan. >

< start="891.6" dur="0.929"> - Uih deui! >

< start="892.529" dur="3.738"> - Ieu anu anjeun tingali! >

< start="896.267" dur="0.833"> - [Rebecca] Whoa. >

< start="897.1" dur="0.833"> - [Agén S] Candak awan saré! >

< start="897.933" dur="0.833"> - Tapi kuring resep resep rambutna! >

< start="898.766" dur="1.983"> Ieu leres-leres lucu, tapi anjeunna gelo! >

< start="900.749" dur="0.985"> - Anjeunna gélo! - Wah! >

< start="901.734" dur="0.833"> - Oké. >

< start="902.567" dur="1.989"> - Jujur, anjeunna jenis ngingetkeun kuring, siga pahlawan beureum. >

< start="904.556" dur="1.594"> - Upami kuring henteu tiasa bogoh, teu aya anu pasti. >

< start="906.15" dur="2.717"> Sadaya ieu milik abdi, teu aya anu tuang. >

< start="908.867" dur="1.781"> - Gaduh sakedik. - Naha anjeun émut? >

< start="910.648" dur="2.082"> Abdi sapertos, kacangan. - Dina mangsa éta pertandingan? >

< start="912.73" dur="1.1"> - Sok atuh? >

< start="913.83" dur="1.62"> Naha ngabahekeun cai dina ieu atanapi naon? >

< start="915.45" dur="1.9"> ngabalukarkeun lepat sareng telepon kuring. >