202s 펜타곤 (PENTAGON) - 'Dr. 베베 (Dr. BeBe) '(Video Praktek Choreografi) images and subtitles

(sub by: @ else.rh ing ig & @gooreumlaiveu ing twitter) Katresnan, Gugur, Hurt lan Edan Ya, pancen bener Aku ngontrol, mripat ayu sampeyan Gratatata wis nangkep aku Seolah-olah diarani aku Bayi Obahe awak sampeyan oyag-oyak aku Aja ilang aja ninggal aku Wengi nalika rembulan saya mudhun remuk ati Sawise sampeyan ninggalke aku, sabanjure Sampeyan bakal metu lan lali kanthi gampang Sanajan aku lagi nandhang lara kaya ngene Apa sing kudu dak lakoni oh, aku lara kaya ngene oh, aku lara kaya ngene Sampeyan mung siji sing bisa ngobati aku keparenga wangsulane kula Hei Dr. BeBe (Ora apa-apa yen mati) Yen aku mung duwe Bayi (Wis ora apa-apa uga) Kepepet ing tembok sampeyan perang kanggo uwal Aku natoni Gema sing ora bisa dielingi Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila siji wektu liyane Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila katresnan Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila Hei Dr. BeBe Ngirit kula, BeBe Ngimpi ora ana wates, kaya alam semesta Aku krungu telpon sampeyan Nanging iku ora bener Apa aku krasa lara kaya ngene? Aku butuh sampeyan, nambani aku, dokter Nyenengake lan nglawan, ngrusak lan nambani, banjur kita edan Apa sing kudu dak lakoni oh, aku lara kaya ngene Sampeyan mung siji sing bisa ngobati aku keparenga wangsulane kula Hei Dr. BeBe (Ojo mati) Yen aku mung duwe sampeyan BeBe (Ora apa-apa, uga) Kepepet ing tembok sampeyan berjuang mlayu, aku lara Gema sing ora bisa dielingi Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila siji wektu liyane Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila katresnan Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila Hei Dr. BeBe Ngirit kula, BeBe (Mangga, karo aku) Awan sing kaya lukisan kasebut njaluk impen biru (Tetep karo aku) Mélodi kanggo sampeyan sing ndhelikake ing peteng Yo Aja nggawe alesan Ya nyalahake angin sing ngina Nostalgia kanggo sampeyan saya tambah kuwat lan aku bakal edan amarga iki Oh aku tangi nalika sampeyan nyebut jenengku Hei Dr. BeBe (Ora apa-apa yen mati) Yen aku mung duwe BeBe (Wis ora apa-apa uga) Kepepet ing tembok sampeyan perang kanggo uwal Aku natoni Gema sing ora bisa dielingi Tresna, Gugur, Sakit lan Gila, wektu siji maneh Tresna, Gugur, Gugur lan Gila Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila Hei Dr. BeBe Ngirit kula, BeBe (sub by: @ else.rh ing ig & @gooreumlaiveu ing twitter)

펜타곤 (PENTAGON) - 'Dr. 베베 (Dr. BeBe) '(Video Praktek Choreografi)

펜타곤(PENTAGON) - 'Dr. 베베(Dr. BeBe)' (Choreography Practice Video) PENTAGON Official Youtube: www.youtube.com/c/officialpentagon PENTAGON Official Facebook: www.facebook.com/pentagon.unitedcube PENTAGON Official Twitter: twitter.com/CUBE_PTG PENTAGON Official Instagram: www.instagram.com/CUBE_PTG PENTAGON Official Fansite: cafe.daum.net/cube-pentagon ⓒ All Rights Reserved CUBE Entertainment #펜타곤 #PENTAGON #Dr_베베
Dr. 베베, 유니버스, 키노, 아이돌, boy band, WOOSEOK, UNIVERSE : THE BLACK HALL, CUBE, 여원, YUTO, 우석, 진호, 유토, KINO, 큐브, HUI, SHINWON, Practice, 더블랙홀, 펜타곤, 닥터베베, Choreography, HONGSEOK, 신원, JINHO, YEOONE, 홍석, 1st Full Album, Dance, Dr. BeBe, 안무영상, 후이, PENTAGON, idol, 정규 1집, kpop, UNIVERSE, THE BLACK HALL,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.16" dur="2.08"> (sub by: @ else.rh ing ig & @gooreumlaiveu ing twitter) >

< start="8.9" dur="4.16"> Katresnan, Gugur, Hurt >

< start="13.42" dur="1.6"> lan Edan >

< start="15.02" dur="0.665">>

< start="15.685" dur="2.095"> Ya, pancen bener >

< start="17.78" dur="3.3"> Aku ngontrol, mripat ayu sampeyan >

< start="21.36" dur="3.16"> Gratatata wis nangkep aku >

< start="24.52" dur="2.3"> Seolah-olah diarani aku Bayi >

< start="26.96" dur="1.1"> Obahe awak sampeyan oyag-oyak aku >

< start="28.06" dur="1.78"> Aja ilang >

< start="29.94" dur="1.24"> aja ninggal aku >

< start="31.44" dur="1.26"> Wengi nalika rembulan saya mudhun >

< start="32.96" dur="0.74"> remuk ati >

< start="33.88" dur="1.76"> Sawise sampeyan ninggalke aku, sabanjure >

< start="36" dur="3.36"> Sampeyan bakal metu lan lali kanthi gampang >

< start="39.36" dur="2.3"> Sanajan aku lagi nandhang lara kaya ngene >

< start="42.02" dur="1.26"> Apa sing kudu dak lakoni >

< start="43.44" dur="0.5"> oh, aku lara kaya ngene >

< start="43.94" dur="5.38"> oh, aku lara kaya ngene >

< start="49.6" dur="3.36"> Sampeyan mung siji sing bisa ngobati aku >

< start="53.16" dur="2.24"> keparenga wangsulane kula >

< start="55.56" dur="1.26"> Hei Dr. BeBe >

< start="56.96" dur="1.22"> (Ora apa-apa yen mati) >

< start="58.66" dur="1.7"> Yen aku mung duwe Bayi >

< start="60.6" dur="1.24"> (Wis ora apa-apa uga) >

< start="61.9" dur="1.32"> Kepepet ing tembok sampeyan >

< start="63.6" dur="1.38"> perang kanggo uwal >

< start="64.98" dur="1.12"> Aku natoni >

< start="66.1" dur="3.64"> Gema sing ora bisa dielingi >

< start="70.28" dur="2.46"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="72.74" dur="0.72"> siji wektu liyane >

< start="73.46" dur="2.72"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="76.18" dur="0.8"> katresnan >

< start="76.98" dur="2.26"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="79.8" dur="1.6"> Hei Dr. BeBe >

< start="81.4" dur="2"> Ngirit kula, BeBe >

< start="84.22" dur="1.12"> Ngimpi ora ana wates, kaya alam semesta >

< start="85.94" dur="1.46"> Aku krungu telpon sampeyan >

< start="87.46" dur="1.38"> Nanging iku ora bener >

< start="89.48" dur="1.72"> Apa aku krasa lara kaya ngene? >

< start="91.2" dur="2.4"> Aku butuh sampeyan, nambani aku, dokter >

< start="93.6" dur="1.2"> Nyenengake lan nglawan, ngrusak >

< start="94.88" dur="1.38"> lan nambani, banjur kita edan >

< start="96.26" dur="1.3"> Apa sing kudu dak lakoni >

< start="97.66" dur="4.96"> oh, aku lara kaya ngene >

< start="103.46" dur="3.46"> Sampeyan mung siji sing bisa ngobati aku >

< start="106.96" dur="2.12"> keparenga wangsulane kula >

< start="109.36" dur="3.3"> Hei Dr. BeBe (Ojo mati) >

< start="112.7" dur="3.3"> Yen aku mung duwe sampeyan BeBe (Ora apa-apa, uga) >

< start="116" dur="1.76"> Kepepet ing tembok sampeyan >

< start="117.76" dur="2.48"> berjuang mlayu, aku lara >

< start="120.4" dur="3.58"> Gema sing ora bisa dielingi >

< start="124.36" dur="2.54"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="126.94" dur="0.5"> siji wektu liyane >

< start="127.46" dur="2.84"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="130.3" dur="0.7"> katresnan >

< start="131" dur="2.58"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="133.64" dur="1.68"> Hei Dr. BeBe >

< start="135.54" dur="1.94"> Ngirit kula, BeBe >

< start="138.2" dur="1.74"> (Mangga, karo aku) >

< start="139.94" dur="3.72"> Awan sing kaya lukisan kasebut njaluk impen biru >

< start="144.34" dur="2"> (Tetep karo aku) >

< start="147.02" dur="4.12"> Mélodi kanggo sampeyan sing ndhelikake ing peteng >

< start="151.5" dur="1.22"> Yo Aja nggawe alesan >

< start="152.78" dur="1.8"> Ya nyalahake angin sing ngina >

< start="154.58" dur="3.44"> Nostalgia kanggo sampeyan saya tambah kuwat lan aku bakal edan amarga iki >

< start="158.18" dur="4.9"> Oh aku tangi nalika sampeyan nyebut jenengku >

< start="163.52" dur="1.7"> Hei Dr. BeBe >

< start="165.38" dur="1.56"> (Ora apa-apa yen mati) >

< start="167.04" dur="1.48"> Yen aku mung duwe BeBe >

< start="168.52" dur="1.14"> (Wis ora apa-apa uga) >

< start="169.8" dur="1.86"> Kepepet ing tembok sampeyan >

< start="171.84" dur="1.4"> perang kanggo uwal >

< start="173.24" dur="1.14"> Aku natoni >

< start="174.56" dur="3.42"> Gema sing ora bisa dielingi >

< start="178.02" dur="3.8"> Tresna, Gugur, Sakit lan Gila, wektu siji maneh >

< start="181.88" dur="3.28"> Tresna, Gugur, Gugur lan Gila >

< start="185.24" dur="2.58"> Katresnan, Gugur, Penyakit lan Gila >

< start="187.88" dur="1.74"> Hei Dr. BeBe >

< start="189.62" dur="1.9"> Ngirit kula, BeBe >

< start="191.52" dur="2"> (sub by: @ else.rh ing ig & @gooreumlaiveu ing twitter) >