202s 펜타곤 (PENTAGON) - 'Dr. 베베 (Dr. BeBe) '(Video Prakték Choreografi) images and subtitles

(sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter) Asih, Ragrag, Kaserang sareng Crazy Leres, éta leres Kuring ngadalikeun éta, panon anjeun anu geulis Gratatata parantos ngagambar kuring Saolah-olah namél kuring uing orok Gerakan awak anjeun ngagoyag kuring Entong ngaleungit entong kantunkeun abdi Peuting nalika bulan ragrag mencar pegat ati Saatos anjeun ngantepkeun kuring, sabeulah Anjeun bakal pindah kaluar sareng mopohokeun kuring sacara gampang Sanaos kuring ngaraos nyeri sapertos kieu Naon anu kudu kuring lakukeun oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring punten uih deui ka kuring Hei Dr. BeBe (Teu kunanaon maot) Upami kuring ngan ukur gaduh Anjeun Orok (Teu kunanaon teuing) Nyepak dina tembok anjeun gelut pikeun lolos Abdi cilaka Gema anu henteu kedah dilawan Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila hiji waktos deui Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila bogoh Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila Hei Dr. BeBe Simpen kuring, BeBe Impian henteu terbatas, sapertos alam semesta Abdi nguping telepon anjeun Tapi éta teu leres Naha kuring ngarasa gering siga kitu? Abdi peryogi anjeun, dudungkeun kuring, dokter Asih sareng gelut, cilaka sareng ngubaran, urang teraskeun gélo Naon anu kudu kuring lakukeun oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring punten uih deui ka kuring Hei Dr. BeBe (éta henteu maot) Upami kuring ngan ukur anjeun gaduh BeBe (Teu kunanaon teuing) Nyepak dina tembok anjeun berjuang kabur, kuring cilaka Gema anu henteu kedah dilawan Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila hiji waktos deui Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila bogoh Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila Hei Dr. BeBe Simpen kuring, BeBe (Punten, sareng abdi) Awan anu sapertos lukisan nyababkeun impian biru (Cicing sareng kuring) Mélodi pikeun anjeun nyumput di gelap Yo Tong janten alesan Hénya nyalahkeun angin anu ditiup Nostalgia kuring pikeun anjeun beuki kuat sareng Abdi gélo kusabab éta Oh kuring bangun nalika anjeun nyebat nami kuring Hei Dr. BeBe (Teu kunanaon maot) Upami kuring ngan ukur gaduh anjeun BeBe (Teu kunanaon teuing) Nyepak dina tembok anjeun gelut pikeun lolos Abdi cilaka Gema anu henteu kedah dilawan Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila, sakali deui waktos Asih, Gugur, Kaserang sareng Gila Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila Hei Dr. BeBe Simpen kuring, BeBe (sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter)

펜타곤 (PENTAGON) - 'Dr. 베베 (Dr. BeBe) '(Video Prakték Choreografi)

펜타곤(PENTAGON) - 'Dr. 베베(Dr. BeBe)' (Choreography Practice Video) PENTAGON Official Youtube: www.youtube.com/c/officialpentagon PENTAGON Official Facebook: www.facebook.com/pentagon.unitedcube PENTAGON Official Twitter: twitter.com/CUBE_PTG PENTAGON Official Instagram: www.instagram.com/CUBE_PTG PENTAGON Official Fansite: cafe.daum.net/cube-pentagon ⓒ All Rights Reserved CUBE Entertainment #펜타곤 #PENTAGON #Dr_베베
Dr. 베베, 유니버스, 키노, 아이돌, boy band, WOOSEOK, UNIVERSE : THE BLACK HALL, CUBE, 여원, YUTO, 우석, 진호, 유토, KINO, 큐브, HUI, SHINWON, Practice, 더블랙홀, 펜타곤, 닥터베베, Choreography, HONGSEOK, 신원, JINHO, YEOONE, 홍석, 1st Full Album, Dance, Dr. BeBe, 안무영상, 후이, PENTAGON, idol, 정규 1집, kpop, UNIVERSE, THE BLACK HALL,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.16" dur="2.08"> (sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter) >

< start="8.9" dur="4.16"> Asih, Ragrag, Kaserang >

< start="13.42" dur="1.6"> sareng Crazy >

< start="15.02" dur="0.665">>

< start="15.685" dur="2.095"> Leres, éta leres >

< start="17.78" dur="3.3"> Kuring ngadalikeun éta, panon anjeun anu geulis >

< start="21.36" dur="3.16"> Gratatata parantos ngagambar kuring >

< start="24.52" dur="2.3"> Saolah-olah namél kuring uing orok >

< start="26.96" dur="1.1"> Gerakan awak anjeun ngagoyag kuring >

< start="28.06" dur="1.78"> Entong ngaleungit >

< start="29.94" dur="1.24"> entong kantunkeun abdi >

< start="31.44" dur="1.26"> Peuting nalika bulan ragrag mencar >

< start="32.96" dur="0.74"> pegat ati >

< start="33.88" dur="1.76"> Saatos anjeun ngantepkeun kuring, sabeulah >

< start="36" dur="3.36"> Anjeun bakal pindah kaluar sareng mopohokeun kuring sacara gampang >

< start="39.36" dur="2.3"> Sanaos kuring ngaraos nyeri sapertos kieu >

< start="42.02" dur="1.26"> Naon anu kudu kuring lakukeun >

< start="43.44" dur="0.5"> oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu >

< start="43.94" dur="5.38"> oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu >

< start="49.6" dur="3.36"> Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring >

< start="53.16" dur="2.24"> punten uih deui ka kuring >

< start="55.56" dur="1.26"> Hei Dr. BeBe >

< start="56.96" dur="1.22"> (Teu kunanaon maot) >

< start="58.66" dur="1.7"> Upami kuring ngan ukur gaduh Anjeun Orok >

< start="60.6" dur="1.24"> (Teu kunanaon teuing) >

< start="61.9" dur="1.32"> Nyepak dina tembok anjeun >

< start="63.6" dur="1.38"> gelut pikeun lolos >

< start="64.98" dur="1.12"> Abdi cilaka >

< start="66.1" dur="3.64"> Gema anu henteu kedah dilawan >

< start="70.28" dur="2.46"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="72.74" dur="0.72"> hiji waktos deui >

< start="73.46" dur="2.72"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="76.18" dur="0.8"> bogoh >

< start="76.98" dur="2.26"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="79.8" dur="1.6"> Hei Dr. BeBe >

< start="81.4" dur="2"> Simpen kuring, BeBe >

< start="84.22" dur="1.12"> Impian henteu terbatas, sapertos alam semesta >

< start="85.94" dur="1.46"> Abdi nguping telepon anjeun >

< start="87.46" dur="1.38"> Tapi éta teu leres >

< start="89.48" dur="1.72"> Naha kuring ngarasa gering siga kitu? >

< start="91.2" dur="2.4"> Abdi peryogi anjeun, dudungkeun kuring, dokter >

< start="93.6" dur="1.2"> Asih sareng gelut, cilaka >

< start="94.88" dur="1.38"> sareng ngubaran, urang teraskeun gélo >

< start="96.26" dur="1.3"> Naon anu kudu kuring lakukeun >

< start="97.66" dur="4.96"> oh, kuring ngaraos nyeri sapertos kieu >

< start="103.46" dur="3.46"> Anjeun hiji-hijina anu tiasa ngubaran kuring >

< start="106.96" dur="2.12"> punten uih deui ka kuring >

< start="109.36" dur="3.3"> Hei Dr. BeBe (éta henteu maot) >

< start="112.7" dur="3.3"> Upami kuring ngan ukur anjeun gaduh BeBe (Teu kunanaon teuing) >

< start="116" dur="1.76"> Nyepak dina tembok anjeun >

< start="117.76" dur="2.48"> berjuang kabur, kuring cilaka >

< start="120.4" dur="3.58"> Gema anu henteu kedah dilawan >

< start="124.36" dur="2.54"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="126.94" dur="0.5"> hiji waktos deui >

< start="127.46" dur="2.84"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="130.3" dur="0.7"> bogoh >

< start="131" dur="2.58"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="133.64" dur="1.68"> Hei Dr. BeBe >

< start="135.54" dur="1.94"> Simpen kuring, BeBe >

< start="138.2" dur="1.74"> (Punten, sareng abdi) >

< start="139.94" dur="3.72"> Awan anu sapertos lukisan nyababkeun impian biru >

< start="144.34" dur="2"> (Cicing sareng kuring) >

< start="147.02" dur="4.12"> Mélodi pikeun anjeun nyumput di gelap >

< start="151.5" dur="1.22"> Yo Tong janten alesan >

< start="152.78" dur="1.8"> Hénya nyalahkeun angin anu ditiup >

< start="154.58" dur="3.44"> Nostalgia kuring pikeun anjeun beuki kuat sareng Abdi gélo kusabab éta >

< start="158.18" dur="4.9"> Oh kuring bangun nalika anjeun nyebat nami kuring >

< start="163.52" dur="1.7"> Hei Dr. BeBe >

< start="165.38" dur="1.56"> (Teu kunanaon maot) >

< start="167.04" dur="1.48"> Upami kuring ngan ukur gaduh anjeun BeBe >

< start="168.52" dur="1.14"> (Teu kunanaon teuing) >

< start="169.8" dur="1.86"> Nyepak dina tembok anjeun >

< start="171.84" dur="1.4"> gelut pikeun lolos >

< start="173.24" dur="1.14"> Abdi cilaka >

< start="174.56" dur="3.42"> Gema anu henteu kedah dilawan >

< start="178.02" dur="3.8"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila, sakali deui waktos >

< start="181.88" dur="3.28"> Asih, Gugur, Kaserang sareng Gila >

< start="185.24" dur="2.58"> Asih, Ragrag, Kaserang sareng Gila >

< start="187.88" dur="1.74"> Hei Dr. BeBe >

< start="189.62" dur="1.9"> Simpen kuring, BeBe >

< start="191.52" dur="2"> (sub ku: @ else.rh on ig & @gooreumlaiveu dina twitter) >