122s 'Apa tegese Breaking Bad kanggo Robert Forster' BTS | El Camino images and subtitles

-Hey, ayo ... -Saneh, kita mbalek ing EPK. -Masar! Forster: Dheweke nelpon sampeyan lan padha ujar, Vince Gilligan pengin duwe sampeyan ing proyek liyane. Lan kabeh wong ujar, "Banget." Minangka produk apik. Nanging, yen sampeyan tresna karo Kirby, Aku bakal milih supaya bisa digunakake maneh. Wong asring teka kula lan ujar, "Bejat." Lan aku mung ana ing siji episode. Iku wis dadi masalah penting ing karirku. Aku wis duwe prekara liyane sing apik, nanging "Breaking Bad" minangka salah sawijining perkara sing apik. Produk hover, langsung ana ing kana ing tembok ing mburi sampeyan. Lah, aku ora eling pas, kaya, sandhi, bener, nanging ana bab vakum. Iku sawijining proyek sing apik banget sing ditindakake. Aaron minangka lintang ageng ing produksi iki, lan aku bungah yen dheweke entuk crita dheweke. Aku ngelingake para aktor sing nganggep babagan tembung kasebut, iku dudu, iku babagan prilaku lan wektu. Iki ... sadurunge utang. Sampeyan ngarep-arep ing pita sabanjure sing digabung kabeh sing wis tak lakoni karo apa wae sing bisa uga dijaluk saka sampeyan. Kanthi sethithik, sampeyan bakal bisa nemokake dhewe ... Sampeyan ora ngerti. ... akeh mil saka kene. Godspeed kanggo sampeyan. Apa sing sampeyan coba lakoni yaiku nyampaikan materi kaya sing wis ditulis, uga kirim soko sing bakal ditrapake sijine gambar kasebut ing gambar. Jesse: <i>Menehi kesepakatan?</i> <i>Tembung sampeyan iku jaminan?</i> [Inhales] Yaiku. Iku dina sing apik. ♪♪

&#39;Apa tegese Breaking Bad kanggo Robert Forster&#39; BTS | El Camino

The late Oscar-nominated actor discusses why Breaking Bad stands out in his five-decade career and reveals his approach to every scene. Watch El Camino: A Breaking Bad Movie on AMC Feb.16! #BreakingBad #AMC For more Breaking Bad videos: goo.gl/p51sVK Making of El Camino: Robert Forster Subscribe to the AMC YouTube Channel : goo.gl/Tu5rSx Breaking Bad: goo.gl/miMTKj Sign Up for the Breaking Bad Newsletter: www.amc.com/shows/breaking-bad/exclusives/newsletter-subscription Breaking Bad on Facebook: www.facebook.com/BreakingBad/ Breaking Bad on Twitter: twitter.com/BreakingBad_AMC AMC : www.amctv.com/ AMC on Facebook : www.facebook.com/amc AMC on Twitter : twitter.com/AMC_TV Sign Up for the AMC Newsletter : www.amc.com/newsletter-subscription
Walter White, Breaking Bad, Robert Forster BB, Bad Breaking, drugs, action, behind the scenes, Ed Galbraith Breaking Bad, bts, Jr, RJ Mitte, Ed Galbraith, Vince Gilligan, Heisenberg, family, The Disappearer, cancer, meth, New Mexico, breaking bad movie, Aaron Paul, Robert Forster, Skyler White, Robert Forster Breaking Bad, drama, El Camino, Mexican drug cartel, Bryan Cranston, Dean Norris, Supercut, Breaking Bad Supercut, chemist,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.466" dur="1.635"> -Hey, ayo ... -Saneh, kita mbalek >

< start="2.101" dur="2.036"> ing EPK. -Masar! >

< start="4.137" dur="2.302"> Forster: Dheweke nelpon sampeyan lan padha ujar, >

< start="6.439" dur="4.037"> Vince Gilligan pengin duwe sampeyan ing proyek liyane. >

< start="10.476" dur="3.537"> Lan kabeh wong ujar, "Banget." >

< start="14.013" dur="1.635"> Minangka produk apik. >

< start="15.648" dur="2.703"> Nanging, yen sampeyan tresna karo Kirby, >

< start="18.351" dur="2.835"> Aku bakal milih supaya bisa digunakake maneh. >

< start="21.186" dur="2.003"> Wong asring teka kula >

< start="23.189" dur="2.703"> lan ujar, "Bejat." >

< start="25.892" dur="1.969"> Lan aku mung ana ing siji episode. >

< start="27.861" dur="3.836"> Iku wis dadi masalah penting ing karirku. >

< start="31.697" dur="1.736"> Aku wis duwe prekara liyane sing apik, >

< start="33.433" dur="2.769"> nanging "Breaking Bad" minangka salah sawijining perkara sing apik. >

< start="36.202" dur="1.936"> Produk hover, langsung ana ing kana >

< start="38.138" dur="1.901"> ing tembok ing mburi sampeyan. >

< start="38.138" dur="1.901"> Lah, aku ora eling >

< start="40.039" dur="2.135"> pas, kaya, sandhi, bener, >

< start="42.174" dur="1.502"> nanging ana bab vakum. >

< start="43.676" dur="3.204"> Iku sawijining proyek sing apik banget sing ditindakake. >

< start="46.88" dur="3.269"> Aaron minangka lintang ageng ing produksi iki, >

< start="50.149" dur="3.771"> lan aku bungah yen dheweke entuk crita dheweke. >

< start="53.92" dur="2.702"> Aku ngelingake para aktor sing nganggep babagan tembung kasebut, >

< start="56.622" dur="3.537"> iku dudu, iku babagan prilaku lan wektu. >

< start="60.159" dur="3.237"> Iki ... >

< start="63.396" dur="2.169"> sadurunge utang. >

< start="65.565" dur="2.97"> Sampeyan ngarep-arep ing pita sabanjure sing digabung >

< start="68.535" dur="2.201"> kabeh sing wis tak lakoni >

< start="70.736" dur="2.936"> karo apa wae sing bisa uga dijaluk saka sampeyan. >

< start="73.672" dur="3.605"> Kanthi sethithik, sampeyan bakal bisa nemokake dhewe ... >

< start="77.277" dur="2.335"> Sampeyan ora ngerti. >

< start="77.277" dur="2.335"> ... akeh mil saka kene. >

< start="80.879" dur="1.67"> Godspeed kanggo sampeyan. >

< start="82.549" dur="2.602"> Apa sing sampeyan coba lakoni yaiku nyampaikan materi >

< start="85.151" dur="2.135"> kaya sing wis ditulis, uga kirim >

< start="87.286" dur="1.868"> soko sing bakal ditrapake >

< start="89.154" dur="1.802"> sijine gambar kasebut ing gambar. >

< start="90.956" dur="1.369"> Jesse: Menehi kesepakatan? >

< start="92.325" dur="3.47">Tembung sampeyan iku jaminan? >

< start="95.795" dur="2.635"> [Inhales] Yaiku. >

< start="98.43" dur="1.602"> Iku dina sing apik. >

< start="100.032" dur="4.739"> ♪♪ >