122s 'Naon Ngarusak Anu Hartosna ka Robert Forster' BTS | El Camino images and subtitles

-Hey, hayu ... -Anggal, urang ngagulung dina KKK. -Ngebas! Forster: Aranjeunna nelepon anjeun sareng aranjeunna nyarios, Vince Gilligan hayang ngagaduhan anjeun dina proyék anu sanés. Sareng sadayana nyarios, "Alus." Éta produk anu saé. Nanging, upami anjeun bogoh ka Kirby, Abdi bet bakal tiasa dianggo deui pikeun anjeun deui. Jalma sering sumping ka kuring terus ucapkeun, "Breaking Bad." Sareng kuring ngan ukur dina hiji épék. Éta mangrupikeun hal anu penting dina karir kuring. Abdi parantos ngagaduhan sababaraha hal anu saé ogé, tapi "Breaking Bad" mangrupikeun salah sahiji hal anu saé. Produk hover, aranjeunna langsung aya dina témbok tukangeun anjeun. Tingali, abdi henteu émut pasti, sapertos, sandi, henteu kunanaon, tapi éta mangrupikeun hal vakum. Éta mangrupikeun proyek anu pikaresepeun pisan anu urang lakukeun. Harun mangrupikeun béntang gedé dina produksi ieu, sareng kuring resep yén anjeunna nuju gaduh carita na nyalira. Kuring ngingetkeun palaku anu mikir éta ngan ukur ngeunaan kecap-kecap, sanés, éta ngeunaan prilaku sareng wanci. Kieu ... saméméhna utang. Anjeun ngarepkeun kana kasét salajengna anjeun tiasa ngalebetkeun sagalana anu saé hidep enggeus kalayan naon waé anu anyar anu tiasa dipenta ku anjeun. Kalayan saeutik tuah, anjeun bakal enggal mendakan diri anjeun ... Anjeun henteu ngartos. ... seueur mil ti dieu. Godspeed ka anjeun. Naon anu anjeun cobakeun nyaéta ngirimkeun matérial sakumaha anjeun ningal eta ditulis, sareng ogé nganteurkeun hiji hal anu panginten nempatkeun shot éta dina gambar éta. Isai: <i>deal naon?</i> <i>Kecap anjeun mangrupikeun beungkeut?</i> [Inhales] Éta. Éta dinten anu saé. ♪♪

&#39;Naon Ngarusak Anu Hartosna ka Robert Forster&#39; BTS | El Camino

The late Oscar-nominated actor discusses why Breaking Bad stands out in his five-decade career and reveals his approach to every scene. Watch El Camino: A Breaking Bad Movie on AMC Feb.16! #BreakingBad #AMC For more Breaking Bad videos: goo.gl/p51sVK Making of El Camino: Robert Forster Subscribe to the AMC YouTube Channel : goo.gl/Tu5rSx Breaking Bad: goo.gl/miMTKj Sign Up for the Breaking Bad Newsletter: www.amc.com/shows/breaking-bad/exclusives/newsletter-subscription Breaking Bad on Facebook: www.facebook.com/BreakingBad/ Breaking Bad on Twitter: twitter.com/BreakingBad_AMC AMC : www.amctv.com/ AMC on Facebook : www.facebook.com/amc AMC on Twitter : twitter.com/AMC_TV Sign Up for the AMC Newsletter : www.amc.com/newsletter-subscription
Walter White, Breaking Bad, Robert Forster BB, Bad Breaking, drugs, action, behind the scenes, Ed Galbraith Breaking Bad, bts, Jr, RJ Mitte, Ed Galbraith, Vince Gilligan, Heisenberg, family, The Disappearer, cancer, meth, New Mexico, breaking bad movie, Aaron Paul, Robert Forster, Skyler White, Robert Forster Breaking Bad, drama, El Camino, Mexican drug cartel, Bryan Cranston, Dean Norris, Supercut, Breaking Bad Supercut, chemist,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.466" dur="1.635"> -Hey, hayu ... -Anggal, urang ngagulung >

< start="2.101" dur="2.036"> dina KKK. -Ngebas! >

< start="4.137" dur="2.302"> Forster: Aranjeunna nelepon anjeun sareng aranjeunna nyarios, >

< start="6.439" dur="4.037"> Vince Gilligan hayang ngagaduhan anjeun dina proyék anu sanés. >

< start="10.476" dur="3.537"> Sareng sadayana nyarios, "Alus." >

< start="14.013" dur="1.635"> Éta produk anu saé. >

< start="15.648" dur="2.703"> Nanging, upami anjeun bogoh ka Kirby, >

< start="18.351" dur="2.835"> Abdi bet bakal tiasa dianggo deui pikeun anjeun deui. >

< start="21.186" dur="2.003"> Jalma sering sumping ka kuring >

< start="23.189" dur="2.703"> terus ucapkeun, "Breaking Bad." >

< start="25.892" dur="1.969"> Sareng kuring ngan ukur dina hiji épék. >

< start="27.861" dur="3.836"> Éta mangrupikeun hal anu penting dina karir kuring. >

< start="31.697" dur="1.736"> Abdi parantos ngagaduhan sababaraha hal anu saé ogé, >

< start="33.433" dur="2.769"> tapi "Breaking Bad" mangrupikeun salah sahiji hal anu saé. >

< start="36.202" dur="1.936"> Produk hover, aranjeunna langsung aya >

< start="38.138" dur="1.901"> dina témbok tukangeun anjeun. >

< start="38.138" dur="1.901"> Tingali, abdi henteu émut >

< start="40.039" dur="2.135"> pasti, sapertos, sandi, henteu kunanaon, >

< start="42.174" dur="1.502"> tapi éta mangrupikeun hal vakum. >

< start="43.676" dur="3.204"> Éta mangrupikeun proyek anu pikaresepeun pisan anu urang lakukeun. >

< start="46.88" dur="3.269"> Harun mangrupikeun béntang gedé dina produksi ieu, >

< start="50.149" dur="3.771"> sareng kuring resep yén anjeunna nuju gaduh carita na nyalira. >

< start="53.92" dur="2.702"> Kuring ngingetkeun palaku anu mikir éta ngan ukur ngeunaan kecap-kecap, >

< start="56.622" dur="3.537"> sanés, éta ngeunaan prilaku sareng wanci. >

< start="60.159" dur="3.237"> Kieu ... >

< start="63.396" dur="2.169"> saméméhna utang. >

< start="65.565" dur="2.97"> Anjeun ngarepkeun kana kasét salajengna anjeun tiasa ngalebetkeun >

< start="68.535" dur="2.201"> sagalana anu saé hidep enggeus >

< start="70.736" dur="2.936"> kalayan naon waé anu anyar anu tiasa dipenta ku anjeun. >

< start="73.672" dur="3.605"> Kalayan saeutik tuah, anjeun bakal enggal mendakan diri anjeun ... >

< start="77.277" dur="2.335"> Anjeun henteu ngartos. >

< start="77.277" dur="2.335"> ... seueur mil ti dieu. >

< start="80.879" dur="1.67"> Godspeed ka anjeun. >

< start="82.549" dur="2.602"> Naon anu anjeun cobakeun nyaéta ngirimkeun matérial >

< start="85.151" dur="2.135"> sakumaha anjeun ningal eta ditulis, sareng ogé nganteurkeun >

< start="87.286" dur="1.868"> hiji hal anu panginten >

< start="89.154" dur="1.802"> nempatkeun shot éta dina gambar éta. >

< start="90.956" dur="1.369"> Isai: deal naon? >

< start="92.325" dur="3.47">Kecap anjeun mangrupikeun beungkeut? >

< start="95.795" dur="2.635"> [Inhales] Éta. >

< start="98.43" dur="1.602"> Éta dinten anu saé. >

< start="100.032" dur="4.739"> ♪♪ >