4414s Trump Lan Corakav Task Force Brief Saka Gedhung Putih | Warta NBC (Live Stream) images and subtitles

SORATA KELUARGA ing FLORIDA ME% >> Wartawan: ACROSS NEGARA% GIGNORS INGGRIS KANGGO AT% HOME ORDERS. ING ing FLORIDA sing MANDATE% NATE TANGGO BUKU TETAPI KANGGO% Kulawarga padha nindakake. % INGING INGKANG NGANGGALKE ING SUKU. ING AGUNG KORONAVIRUS Bocah-bocah KANGGO NINE-YEAR-OLD TWINS% TAMBAHAN lan AIDEN BISA% SPENDING A ING WANG TARI ING RUMAH ING KAJIAN KOMPUTER. % >> Wigati, Aku BORED. % >> Wartawan: SISTER LUMDN% KAILY, GRATIS GRATIS IS CUT MATI Saka FRIENDS. % >> Wartawan: saiki luwih saka% MINGGU ING TRANO ing omah, ING Bocah-bocah KANGGO NAIK ING NGETENGKE% IT. % >> IT'S TOO FAST lan% Kita kudu mbantingake saka% WAYANG. % ING NGE ING NGE ING NGANGGO? % >> Kita Nuli Sampeyan saiki menyang PUTIH Omah kanggo omah CORONAVIRUS% BRIEFING. % >> Wong KOMUNIKASI DENGAN% TAMPILAN LENGKAP Ngrampungake,% KAWASAN YORK KENE BISAN INI IS, BY FAR, SPOT paling anyar. % Wong-wong mau Gunggunge MINGGO NGGOLAH TUTUP. % GOVERNOR ING Nindakake% NGAPAL Proyek. Aku SPOKE TO GOVERNOR,% GOVERNOR CUOMO BAGING ING PANJENGA LAN ESUK IKI. % Dheweke dipadhakake ing ati sing% Apa Kita Nggunakake, Aku mikir Babagan minangka Dheweke Ora ngerti NEGOTIASI, sing Gunakake% AKTIF PRODUKSI DEFENSE LAN% KAMI. % GAMPANG GAMPANG ING DIPANGGUH. % ITAU POOS NGGAL ING% PEMBELAJARAN AGREAT NEGOTIATING% TOOL, TAPI AKU KANGGO NU DENGAN,% Yaiku SPIRIT TREMENDO Saka% Wong lan Metode kanggo% KOMPUTER INI lan ING AKU% Kudu GAMPANG TENAGA ING SAIKI AT% ALL. % Dheweke pengin nggawe. Amarga ngerti, motret umum PADANGGIH, RASA, 3 M, LAIN ING ING SUKU DENGAN lan INGING KABEH KERJA Nggarap PRODUK% BEDHANA PRODUK. % KAMI

Trump Lan Corakav Task Force Brief Saka Gedhung Putih | Warta NBC (Live Stream)

Watch live coverage as President Trump and the coronavirus task force give an update on the response effort from the White House. » Subscribe to NBC News: nbcnews.to/SubscribeToNBC » Watch more NBC video: bit.ly/MoreNBCNews NBC News is a leading source of global news and information. Here you will find clips from NBC Nightly News, Meet The Press, and original digital videos. Subscribe to our channel for news stories, technology, politics, health, entertainment, science, business, and exclusive NBC investigations. Connect with NBC News Online! Visit NBCNews.Com: nbcnews.to/ReadNBC Find NBC News on Facebook: nbcnews.to/LikeNBC Follow NBC News on Twitter: nbcnews.to/FollowNBC Follow NBC News on Instagram: nbcnews.to/InstaNBC Trump And Coronavirus Task Force Brief From White House | NBC News (Live Stream)
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="3.536" dur="2.57"> SORATA KELUARGA ing FLORIDA ME% >

< start="6.306" dur="4.037"> >> Wartawan: ACROSS NEGARA% >

< start="8.741" dur="3.07"> GIGNORS INGGRIS KANGGO AT% >

< start="10.476" dur="6.106"> HOME ORDERS. >

< start="11.945" dur="6.773"> ING ing FLORIDA sing MANDATE% >

< start="16.715" dur="4.172"> NATE TANGGO BUKU TETAPI KANGGO% >

< start="18.851" dur="4.638"> Kulawarga padha nindakake. % >

< start="21.02" dur="5.338"> INGING INGKANG NGANGGALKE ING SUKU. >

< start="23.623" dur="4.004"> ING AGUNG KORONAVIRUS >

< start="26.492" dur="1.902"> Bocah-bocah KANGGO NINE-YEAR-OLD TWINS% >

< start="27.76" dur="4.604"> TAMBAHAN lan AIDEN BISA% >

< start="28.527" dur="6.04"> SPENDING A ING WANG TARI ING >

< start="32.498" dur="5.506"> RUMAH ING KAJIAN KOMPUTER. % >

< start="34.7" dur="6.073"> >> Wigati, Aku BORED. % >

< start="38.137" dur="6.84"> >> Wartawan: SISTER LUMDN% >

< start="40.906" dur="4.472"> KAILY, GRATIS GRATIS IS CUT MATI >

< start="45.111" dur="2.002"> Saka FRIENDS. % >

< start="45.511" dur="4.938"> >> Wartawan: saiki luwih saka% >

< start="47.246" dur="5.739"> MINGGU ING TRANO ing omah, ING >

< start="50.583" dur="2.635"> Bocah-bocah KANGGO NAIK ING NGETENGKE% >

< start="53.118" dur="1.669"> IT. % >

< start="53.352" dur="5.339"> >> IT'S TOO FAST lan% >

< start="54.92" dur="4.138"> Kita kudu mbantingake saka% >

< start="58.824" dur="2.57"> WAYANG. % >

< start="59.191" dur="5.239"> ING NGE ING NGE ING NGANGGO? % >

< start="61.528" dur="3.903"> >> Kita Nuli Sampeyan saiki menyang PUTIH >

< start="64.564" dur="1.201"> Omah kanggo omah CORONAVIRUS% >

< start="65.564" dur="3.905"> BRIEFING. % >

< start="65.898" dur="4.272"> >> Wong KOMUNIKASI DENGAN% >

< start="69.602" dur="2.435"> TAMPILAN LENGKAP Ngrampungake,% >

< start="70.303" dur="6.773"> KAWASAN YORK KENE BISAN INI >

< start="72.171" dur="7.507"> IS, BY FAR, SPOT paling anyar. % >

< start="77.209" dur="3.104"> Wong-wong mau Gunggunge MINGGO NGGOLAH >

< start="79.812" dur="2.936"> TUTUP. % >

< start="80.446" dur="4.504"> GOVERNOR ING Nindakake% >

< start="82.881" dur="4.606"> NGAPAL Proyek. >

< start="85.084" dur="5.439"> Aku SPOKE TO GOVERNOR,% >

< start="87.62" dur="3.304"> GOVERNOR CUOMO BAGING ING PANJENGA LAN >

< start="90.657" dur="2.168"> ESUK IKI. % >

< start="91.057" dur="6.306"> Dheweke dipadhakake ing ati sing% >

< start="92.958" dur="5.54"> Apa Kita Nggunakake, Aku mikir >

< start="97.497" dur="3.136"> Babagan minangka Dheweke Ora ngerti >

< start="98.631" dur="4.238"> NEGOTIASI, sing Gunakake% >

< start="100.766" dur="2.737"> AKTIF PRODUKSI DEFENSE LAN% >

< start="103.002" dur="0.568"> KAMI. % >

< start="103.67" dur="4.771"> GAMPANG GAMPANG ING DIPANGGUH. % >

< start="104.771" dur="4.371"> ITAU POOS NGGAL ING% >

< start="108.608" dur="5.272"> PEMBELAJARAN AGREAT NEGOTIATING% >

< start="109.275" dur="6.54"> TOOL, TAPI AKU KANGGO NU DENGAN,% >

< start="114.013" dur="3.971"> Yaiku SPIRIT TREMENDO Saka% >

< start="115.948" dur="4.772"> Wong lan Metode kanggo% >

< start="118.117" dur="3.937"> KOMPUTER INI lan ING AKU% >

< start="120.853" dur="1.535"> Kudu GAMPANG TENAGA ING SAIKI AT% >

< start="122.187" dur="4.171"> ALL. % >

< start="122.521" dur="6.474"> Dheweke pengin nggawe. >

< start="126.492" dur="4.504"> Amarga ngerti, motret umum >

< start="129.128" dur="4.304"> PADANGGIH, RASA, 3 M, LAIN >

< start="131.13" dur="6.34"> ING ING SUKU DENGAN lan INGING KABEH >

< start="133.566" dur="5.072"> KERJA Nggarap PRODUK% >

< start="137.603" dur="4275.905"> BEDHANA PRODUK. % >

< start="138.771" dur="4274.737"> KAMI >