3550s Pawarta ABC News: rumah sakit COVID-19, suwara ditutup, para dokter ing ngarep images and subtitles

>> PELANGGAN BUKU ING DUNIA KEMUDAHAN GOLEKSI TERBARU, ING POLIS IN BATONS INDIA WIELDING, CHARGING TAWAN ING Wong ing LOKON, KAWAN KANGGO, NGANGGO ING AWAL PUSHUPS DATENG MANAJAWA ING NGANGGO ATURAN. SEMUA INI NGANGGO NGANGGUR MANGSA ING OUTBREAK UNTUK MENGANGGUTKAN TENAGA PUKUL TINDAK. WAYANG DI PITEN SUKAN REKA SENATE TUNAN ING TRANSLONG TRADION $ 2 PAKET Sawetara LAWMAKERS MASIH RESERVASI. Amerika Serikat NATE ING 60.000 KES HALF ING JAWA BARU. CABANGAN ING COVI AMERIKA EPICENTER. Yaiku GLIMMERS OF HOPE KESAN PAKSA SOSIAL MENGKUT. Luwih saka AMERIKA'S STATES KANGGO GRATIS BUSINESS NONESENTIAL. >>> OVERSEAS, CHARLES PRINCE NGAMBUNG Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. >>> Apik-apek. THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG Kanthi US. AKU LINSEY DAVIS. KITA NAMPAK ING DENGAN ING Dinten KITA KANGGO WISAN NGUKSAN BEDA-BEDA, TAPI LENGKAP KENE KORONAVIRUS KASUS SAMPAIAN TO RISAH. KANGGO YORK GURNOR YANG KENE HOSPITALS INGKU BISA KANGGO WISI Luwih akeh PATI BEDS lan INFEKI CORONAVIRUS Dudu DIPANGGO INGKANG UNTUK BASA SAWA Telung minggu. Lan Srengenge sing Ora Ana siji WONG TO Deleng ing ANY City, TENTED, Nggawe MORGUES MENGGUNAKAN ING Anyar KOTA YORK. KAWASAN SUKU JAWA ING KAS. Yaiku Wong Kancil lan LAYAN SAINS. KENYATA NORMALLY ADVERTISE APA Wong-wong padha kanggo Nawakake, HOPING TO PELUANG GURU ING LANJUT VISITORI Nampilake. SAIKI NEGARA SAIKI NATE TOURIS TO TO NGEDANG TANPA BULAN. ALASKA NAMPAK AKU GAMPANG TO KOMUNITAS UNTUK 14 HARI lan FLORIDA KANGGO NUKAN APA SAIKI KABEH YORK, JAWA BARU LAN Sambungake menyang SELF-QUARANTINE UNTUK DUA Pungkasan. TAPI PAKAI sing BAIK, NUKU MUNGSA SILVER LINES Duwe KANGGO GENTING PENTING kanggo Kabeh OF US, ING TARI ING JAWA BARAT GIGNOR GAMPANG TANGGANG LAMPAH SOSIAL INDIKASI DAFTARKAN GAMPANG UNGGUH MUDAH SITUSKAN VIRUS. TOM LLAMAS ABC'S Miwiti US OFF. >> Wartawan: CAMPURSEN SIGN GRIM PANDEMIK INI KANGGO MUNGGO BASA. TEKSTRING GAMPANG UPAH MORGUE LENGKAP JAWA BARAT HISPITAL INGKAP. MENYANGKA ING NGANGGO WANGTURAN 9/11 Lan SANTI HURRICANE. Bengi, AT LEAST 5,000 NEW KES ING NEGARA, lan SATU HOSPITAL SAIKI, 13 wong HARI ING JAWA 24 JAM. HOSPITAL INGKANG ING VIRUS TENGING TOLL TERRIBLE. TAPI TARI KANGGO SUKU DOSAN SOSIAL EXTREME Ukuran Bisa Digunakake. KANGGO HOSPITALISASI TAMPILAN INGGIH. >> ING SIGN sing apik banget lan SIGN POSITIF. SAIKI, AKU NATE 100% HANYA ITU KOMUNITAS IT, Nanging ING ARROW Kasedhiya ing Pungkasan KETINDUNGAN. >> Wartawan: TAPI TU CUOMO HARI ING NGENTUK MASA GAMPANG LUKU SAIKI MENGIKUT PEAK ING BARU YGK KOTA. A SCENARIO sing NGGOLAH WARNA WAYANG KANGGO PRESIDEN KANGGO, PANUKU ING SUKU RESTRIAKAL DARI EASTER SUNDAY, ING APRIL 12 tanggal. >> Apa sing paling apik babagan iki BAKAL. EASTER ING KAMU TIMELINE. APA GAMPANG GAMPANG. >> Wartawan: TAPI TANPA ING Eksperimen HEALTH Top NATIONAL SUKU BUKU Ora MENJAWA ANY DATE. >> WIS tenan sing tenan. KANGGO NUNG NUNG TUNGGU NENG KONVERSI DENGAN PRESIDEN ING JAMINAN OVAL TALKING TENTANG, ING NGEBUT, Sampeyan bisa SAIKI ING TARAPI, TAPI GOLO KANGGO KANGGO LIRIK. KANGGO WISI GAMPIRAN KAB Apa sing bakal ditindakake. >> Wartawan: NEW YORK, THE EPICENTER ING AS, MASIH IN PERLUKAN LAMPIRAN LANANG LAGI NAMPANG. EMPAT APLIS HOSPITALS UNDER, Lan MASIH ING DIPENGAN ING KANGEN KREDIKAL KANGGULAN KRITIKAL, VENTILATOR. INGGRUK ING JAMINAN 11.000 ING ING PAHLUK, TAPI DIA NEGARA A JUMLIS 30.000. CUOMO INGKANG ING NGANGGUT ING NGANGGUT ITALY DID, LAMPIRAN VENTILATOR. SATU TIGA, PULIT SULIT. >> SPLITTING PENTING. ING SATU VENTILATOR NGAPAK DUA PAKAI. ITALY NGADI GADHANA NUNG MUNGGUH ING KANGGO Wong-wong mau padha Ngramal. >> Wartawan: THENT VENTILATORS DESPERATELI DIPANGSA DENGAN PATIEN KANGGITU KANGGO BUNGA 25-taun Saking NORTH DAKOTA Sapa sing Ana ing A COMED MEDIKAL KOMUNITAS. >> VIRUS ING ING Bener DANGEROUS. LAMPIRAN SHE, ING SAPI. >> Wartawan: ING 26-taun FORMER LACROSSE PLAYER WOKE UP DENGAN BETUL lan KANGGO NATE INGGANG MINGGU. >> Dheweke ora BISAN. Dheweke ora Nate DOKOK. HE TOOK HEI HEBITAN HEBIH SANGAT LAYANG. AKU KANGGO, KANGGO ANTARA. >> Wartawan: DOKTOR JACK SAIKI SAIKI TRYING ANU KANGGO MACAPAT EBOLA. PAMAKUAN HAK ING ING ING NGANGGO Dheweke. Ing kutha YORK Anyar, 46% OF KORONAVIRUS KASEN ING TANGGO 18 TO 44. ING VIRUS HITTING ALL AGES. 62% KATENANAN ING Wong lan 54% saka Wong-wong sing DIUKA ING VIRUS ING KAWASAN 75. Sing ING WOODBRIDGE, NEW JERSEY PADAN ING MASALUR 90 RESIDENTAN DAPAT DIGUNAKAN SAIKI ING INSIDIK ING ING ING INI KANGGO NURSING HOME. SHIP HOSPITAL AS NAVAL "THE MERCY" KEDAI KUNCI ANGELES. KANGGO MEDIKO NGANGGANG BEDS Lan EQUIPMENT TO HANDLE A Surge ING UP NGGAL 1.000 PATI TENGAH SEGORO. WULANG TANPA KANGGO UNTUK MEMBANGKUT SARI NORTH CAROLINA TO COLORADO. VETERINARIANS Saiki ngrampungake PENDEDAHAN MEDIKAL INCLUDING VENTILATOR. >> ING ING SAIKI LAMPIRAN LAMPIRAN ING TEMBANG lan ING GAMPANG GAMPANG KEBANGSAAN DENGAN KAMI KOLEKOLEKTIF ing sisih manungsa. >> Wartawan: ZONES SAIKI BARU SAIKI POPPING UP ACROSS NEGARA. DENGAN PENTADBANG TONTOR UNTUK TEXAS lan LOUISIANA. ING ORLEAN BARU, MARDI GRAS JAWA MINGGU SEMO PELANGGAN DENGAN TAMPILAN LAN TARI INGGO NG INGKE BISA PISAH NAMPANG CORONAVIRUS SAIKI GAMPANG SAIKI INI INI ANYWHERE ELSE ING PLANET. >> JAMINAN EMS OVER, 50% Wong-wong Sadhèrèkku Saiki QUARANTINE, lan SO PUNGGUH NUNGGUH SUMBER TAMBAHAN GAMBANG TAHAP NEGARA, NEGARA NEGARA BISA Ora LONGER GALAK TANPA TANPA TAMBAHAN - TANPA FEDERAL TINDAKAN ING WASA ING. >> Wartawan: Lan VIRUS SAIKI NAMPANG TOLL ING PENTING RESPONDERS. >> Dhewe Piyambak. Saben Bengi lan Saben dina Aku njaluk LAPORAN lan NOMBOR GRATIS. >> Wartawan: IN NEW YORK MORE THAN 200 ING AHLI NYPD Wis ING INFRI karo VIRUS. ING DETROIT PELANGGAN PENTING DUA Wis DIED. Lan UNTUK KARANGAN AMERIKA KARYA KANGGO KANGGO ING JAWABAN SAIKI ING PANJENEN HOME, CASES ING VIRUS SAIKI JABAR IN WAYANG NU AMAZON. >> Lan TOM LLAMAS Gabung US SAIKI. TOM, KABUPATEN GURNOR YORK Anyar CUOMO PADAN ING SUKU NEGARA IS KARANGAN HOTSPOT SAIKI. IT NEEDS RESOURCES TAPI ITA DIPENGKE ING ING NGANGGO BUKU LAIN STATES KENE ING NGEWARIS ING KABEH HOTSPOTS. >> Wartawan: YEAH, KARANGAN, LUTIRAN. Dheweke Nate ngomong babagan iki KUMPULAN HARI SAIKI. ESSENTIAL HE ING NGANGGO SAIKI bisa nangani MASALAH INI, NAMPANG ING PANDEMIK lan INGKE ING KANGGO NATE INGKE ING BISA, lan ING ZONES TENGOK LAIN Miwiti POPPING UP LIKE LOUISIANA, Wong-wong mau bisa menehi keuntungan saka PERALATAN, PENTING KABEH KENE Lan GAMPANG NAMPANG INGKANG LAIN NEGARA-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING. >> SAIKI LUKIS SAIKI Amarga ING Warta HOPEFUL NA KADAR HOSPITALISASI KENE NATE ING JAWA BARU BISAN SOSIAL DOKANCING. Apa sing TREND diowahi menyang Konsep? >> Wartawan: YEAH, kowe ngerti, ING KANGGO ING SUKU NGANGGO lan CUOMO GOVERNOR, ING BULAN INI KANGGO NU DENGAN NGGAL ING SEMUA STATIS lan DATA lan PRESENTS KANGEN ING KOMUNITAS KANGGO HARI. ING ING SUKU NU SANGGANG SUKUT DATI MENTIONED. PUSAT RASA HOSPITALISASI BENTUK TEMBANG TAPI, LAGI, HE MASIH SAIKI ING KANGGO SORANG DUA Telung minggu kepungkur saka PEAK SEMUA KES INGKANG ING NGANGGO HOSPITAL, SO LENGKAP banget, VERY Gampang ING KOMUNITAS KABUPATEN INT PANDEMIK. LINSEY? >> Wigati, bisa njupuk SUKUT LUKA. TOM LLAMAS, MANGSA INGKU. >>> UNTUK AMERIKA ING Wong TANPA LONGER TENTANG STATISTIK TAPI KELUARGA REAL lan KANGGO ING . TAMBAHAN TO ENORMOUS HEARTBREAK, MANAWA ING SIK INGGALIS SAIKI SAIKI SAIKI SAIKI Wong-wong padha Gegor ING NGANGGO KANGGO ING ISOLASI. KELUAR LAIN KABUPATEN VIRUS SAIKI Wis SPREAD. KANGGO MATT GUTMAN KANGGO INGKI KENYATA GRATIS HART. >> Wartawan: CAMPURSARI A 17-TAHUN-LAMPIRAN TANPA LOSES ANGELES ANGGUN TUNGGUH PERSON ING NEGARA INGGRIS DIED AFTER CONTRACTING COVID-19. >> Wengi KID ING KOMUNITAS ING, Wong-wong padha GROUNDED. Wong Wong Kasedhiya kanggo nyimpen omah. Aku ora NATE TARI ING KENEH ANAK ING KOTA. >> Wartawan: CDC IS TONIGHT NAMPANG ING ING NGGENENG ING KATANGAN TEENAGER. BANSA INGKU, ANU NGOMBLIK, JUGA Mlebu. Lan ING SAN DIEGO, DUA INFANTS TESING POSITIF. Lan Pengajaran Saka DOKTOR CAMPUR. >> PATIENTE DENGAN INGGO KOMUNITASAN DENGAN MANY beda LAMPIRAN, TAPI PALING TENAGA JABU, KANGGO lan PENDHENGAN BREATH. AKU NINGGALKE ING SANG TANGGO MENARIK, PATIEN ING NGANGGO ING NAUSEA, VOMITING lan DIARRHEA, NANGGALKE ING KANGGO EXPEK Kanthi TANGGAP PENYAKIT. >> Wartawan: TERRY ING umur 40an Lan AKTIF UNTIL VIRUS TANPA KOLEKOLAH. >> AKU ING ING GYM KARYA Lan Piyambak lan NAUSEA DITILIK IN. >> Wartawan: DENGAN HARI ING NGANGGO HOSPITALISI. >> WELL, AKU NATE ING AKU KANGGO 16 DAY SAIKI. >> Wartawan: INGKANG MUNGSA BASA NATE NGANGGO NENG GAMPANG HUSBAND lan TIGA bocah. >> Dheweke milih panganan ing DOOR. AKU KASUKAN karo KAKELIAN AKU. Lan anak-anakku SAIKI CATETAN lan LITTLE - CABUTAN KANGGO PISAN AKU ING DOOR. TETAPI TANPA ING NGANGGO NU ATAWA SPENT ANY TIME ING ING INI INI KENYATA ENTIRE. >> Wartawan: SATU ING SYMPTOMS, KELUARGA KULIT SMER, ING SAIKI NAMPANG DI YVETTE. >> Wartawan: SATU ING AKU Aku ora nggawe kabar sing diganti, aku LAMPIRAN NGEDAH-INGKANG SENSING ING SMELL. >> Wartawan: LAN GOT ITU KARYA. KANGGO PIRANG 30-Taun KULIT HOSPITALISI. SHE KANGGO lan AKTIVITI BETUL TELPON ING ING VIRUS PNEUMONIA TRIGGERED. AKHARI ING AKU DOKTOR DOKTOR PUTIH ING ANAK-MALERIAL KANGGO DITAYANG HYDROXYCHLOROQUINE AS Bagean saka A ULANGAN KLINIKAL. ING JAMINAN LIMA FILIK MISSOURI Sampeyan Deleng ing gambar iki entuk VIRUS. WULANG, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. HANYA, KOTA, SISTER-IN-LAW Lan Rama MIKE. Kabeh Wong-wong mau bakal ngrampungake ILL. TIGA INGKANG NGANGGURU PNEUMONIA. ING VIRUS JAWA NENGKUTKE KELUARGA ERIKA. Mantepake menyang "Miwiti kene" PODCAST SHE NATE INGGRIS ING NGGALKANG JERMAINE HARI ING dina sadurunge dheweke kaping 44 BIRTHDAY. >> Aku SAIKI NGAMPI. ING AKU KANGGO Nindakake? >> Wartawan: ONCE HE PIKSA POSITIF, DOKTOR GAMPANG JERMAINE DARI ING Wong K loa lan bocah SARI ERIKA. SHE NATE GOT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. >> SULIT BEDHING PEDULIKAN MANGSAU. KANGGO GRATIS SAIKI BY MATT GUTMAN. MATT, Sampeyan Laporake A COVID-19 SAIKI, KAYU TERAS, KANGGO BETTER lan banjur FIKIKAT LAGU. NUNG NINI NATE INGGRIS KANGGO NGENTANGGAL WAHYU INGGO? >> Wartawan: KAMI. Wong KANG TUNGGALKE ING ROLLER KESAN KESELURUHAN INI INI NGANGGUT SATU ING ING ING KANGGO, MAYBE SUKU UTAWA DENGAN PULANG UTAWA DULUH WULANG SARI KOMPUTER ING SUKAN GAMPANG Banjur HARI INGKANG APLIK INGKANG ING PADANG KULIT DENGAN INI VIRUS. SAIKI, IT IS BEDHANA KANGGO GRATIS DENGAN Lan DOKTOR PONTOR NGENTE KENE ING NGGIH VIRUS ING. >> APA PENTING NUNGGAL KANGEN SMELL? KUNCI JATI LENGKAP TASTE. Wong-wong Situ Kasedhiya NGEBARKE ING INI DENGAN DENGAN DENGAN SUKAN ING VIRUS. >> Wartawan: Wong-wong mau, lan ING SUKU ING ING ING NGANGGANG KENYATA NUNGGAL ING VIRUS, TAPAK DOKTOR NGORANG OLEH AKTIF Ora Nusantara. KAWASAN VARIED. KITA NGANGGO WANITA NGANGGO Lan NAUSEA lan HEADACHES lan BACK ACHES, lan INGGRUH PNEUMONIA ACARA, nanging APA ING TANGGO ING ING NGANGGO ING SENSE ST. PUSUS PERUBATAN JOSEPH AKU LAMPIRAN ING SUKAN VIRUS SISTEM ENTIRE. DENGAN ING NGANGGO, ING ITU GAMPANG SENDEM SISTEM IMMUNE ON HYPERDRIVE. IT OVERREACTS lan ATTACKS YOUR KANGGO OWN. MANGSA ING ING KANGGO NUI MANAWA SITEKTOR VARIED UNTUK KANGGO PARTIKULAR VIRUS. DENGAN LENGKAP PENTING APA DAPAT Entuk VACCINE lan ING RAWATAN sing KANGGO NAK TAYU KARYA. LINSEY? >> SEMUA RAYA. MATT GUTMAN, MANGSA ING KANGGO PENTING. KITA LAMPIRANI IT. >>> SAIKI KESAN RIPPLE ING ING VIRUS ING ING NGANGGO-MAJL. AS KAMI NUNG NANA, BAKAL MANY KEBANGSAAN ING NGANGGO MUNGGUH BASA Wong-wong padha luwih seneng IN NURSING HOMES AND ASSISTED CENTERS Urip Kanggo Minggu SAIKI. ING KASAB UNTUK GAIL lan LESTER TAYLOR. ING NGANGGO KANGGO INGGO BOTH Nggabungake US. >> SAIKI UNTUK NAMPANG US. >> SAIKI UNTUK NAMPANG AS, LUTIRAN. >> GILA, MOM KAMPUNG ing A WANGGULAN JERSEY AS Anyar PENTUK CELEBRATED HER 89th KANGGO lan ING KULIT GURU TINDAKAN DI ULI POSITIF UNTUK CORONAVIRUS. WALK US Yen ngejar Kasedhiya diuji. ING APA SINI SISTEM? Apa sampeyan nggawe REBANGAN Saka ING JAM IKI AGO YANG KANGGO SAIKI NATE WARNA? >> YES. Bener dina Sabtu aku SPOKE TO MY IBU, lan aku ora ngerti yen SHE JAWA INGKANG TANGGAL WANGI KANGGO. WANG KANGGO TIRED. Aku ora NATE TENAGA ING TELEFON LONG, TAPI, ING NGETU SUKU NGAPAK BEDAH. ING SAHARI aku krungu saka NURSING HOME, ING AKU NATE SHE HAD SEJARI APA PUTIH 100. Lan aku SAID, HMM, OKAY, KANGGO SUKIRAN NGANGGO. ING AKU KANGGO LATER ING TEMPAT MUNGKUL TURUN KE 99. ING Bengi MULENG ING ING AKU KULIT SPIKED TO 102. Dadi aku nimbali DOKTOR lan aku SAID, LISTEN, TIGA BAKAL, SHE 89, SHE IN NURSING Omah lan SHE Nduwe WULANG. AKU KANGGO MANGSA DIDI. SATU LAGU AGUNG. Lan wong-wong mau sing nuli dakkandhani nganti saiki AKU KANGGO BOLEH DITANGGAL. Bener, aku tetep manggon ing SHOK. AKU GANTI. AKU MUNGKU NGAE INI BISAN SUKU ING OGO ING KENUT NATE ING NGANGGO NANGGO NENGGALANG ING SUKU NURSING, padha duwe VISITASI DITANGGUH UNTUK KANGGO ING Minggu. ING AKU TANGGAL MANAJE KANGGO LAKI, HUSBAND SAYA AKU, AKU, PADA BIRTHDAY, TAPI KAMI ING SEPARAT BY GLASS. >> KANAN. >> Dadi, ora ana FISSIKAL KONTAK. Dadi aku pancen ngerti, DUKSARI. Aku SAD. TAPI KITA KRISTIAN lan Wong ING KELUARGA, BISAN KITA NGANGGO ING KUASA NGANGGO, TAPI ING ING SAIKI KANGGO BASA. >> Lan Ibu sampeyan duwe KOMUNITASING UNDERING. Dadi PITABUHAN SAIKI SAIKI DAPAT NGANGGO PUTRA ATAWA SEEK RAWATAN ING HOSPITAL? >> SO, INGKOH ING JAWA Diwiwiti, SHE bakal NGENTUK PUT. KANGGO SAIKI SISTEM KANGGO ING JAWA ING KANGGO lan BAKAL MANA-MANA ​​NGANGGO TIRED. MONYA AKU ING KANSER UNGGUL LUNGSA SAIKI. KANGGO SHE ING DIABETIC. BIS, ING KURSUS, ING, ING KENE, KONSER ING GRATIS ING KAWASAN, lan KITA KOMUNITAS DENGAN PENDEDAHAN INFEKTIF KHUSUS. JADI HE NUNG MUNGGU ING NGOMBUT BASA Lan WE'LL, sampeyan ngerti, TALK TENTING SAIKI LAGI TULISAN DENGAN SUKA. TAPI UNTUK SAIKI LENGKAP PUTRA MANGSA. SHE SAIKI. SHE Duwe RANJANG TINDAK Wis DITANGGAL DARI RASA NGANGGO. >> Lan ING ING BISA PAWARTA, KANGGO BEDHANA CIRCUMSTANCE, TAPI LAKON PANJENE Béda Ngetangake Panginten Sampeyan ora bisa Nelusuri kanthi bener Lan VISIT DENGAN DENGAN? >> IS - YEAH, ING ISU Bagean sing beda-beda bagean saka ora seneng ABLE KANG ING DENGAN PAKET. KANGGO AKU SUKIT GAMPANG BULAN BULAN lan ING AKU ING HARI INGGRIS. KABEH DINA. LAMPIRAN AKU ING AKU KANGGO TRANSPORTED TO HOSPITAL lan SUKAN AKU lan AKU, KITA BENTUK HARI karo Dheweke. SO KANGEN INGKANG TANGAN ING ON. AKU KANGGO UNGGUL BASA-BASA, ING DOKTOR, sampeyan ngerti, aku ngerti tenan PULIH ING ING NGEKTIKHI, SAYA GOLONG DUMATIKAN ING VOICE. Ibuku KANGGO NENG DEMENTIA. Dhewe ITU NUNG MUNGGAL, ING TANGGAL BEDHKE BISA KANG PIKIR TUKANG APIK ING KENE, ING NGANGGO, INGGAN NGANGGO PULANG KANGGO lan ING ING AKU KANGGO. >> Lan Apa NEGARA NEXT? ING KETUGA KONTROL ANTUK Duwe, ALBEIT DARI KABUPATEN? >> SAIKI, TANPA KANGGO, OTOH. Sampeyan ngerti, saiki saiki, luwih gedhe, KANGGO KANGGO. Wong-wong mau wis ngrampungake kasusahane, Sampeyan ngerti, TYLENOL lan BAB KOYO KUI. Wong-wong mau Nuli DIDENG AKU JANA NUNGGUL UTI. BISAN KANGGO NUNGGUH BISA DIRI SAKA WELL. TAPI TIAGA ING PANGGILAN, KINI NUKUR. Ibadahku Nduwe MUDAH DOKTOR. Dheweke WARGA WULAN. Dheweke ora seneng karo AS LONGER AS DOKTOR DENGAN DOKTOR, TAPI TIAK ING ING AKU KANGGO. DIA - Yen sampeyan nemoni nomer Dheweke menehi kabar babagan TELEFON. Dadi kowe ngerti carane nggawe. TAPI TANGGO LATIHAN SUKU SUKUR WAKTU, ING Dinten ing Wanci. ING KENE KANGGO NATE ING NGANGGO SAIKI. >> TAYLOR PASTOR, AS MANAWA KELUAR, APA BISAN KANGGO ING ING NGANGGO WANGJAWA ING ING INI WEKTU? >> WELL, AGAIN, SHE SAID WE ARE Wong SUKAN PANJENENGAN, JADI AKU KANGGO ING KUASA PEMBANGUNAN lan KAMI Wis, sampeyan ngerti, ndedonga HER. SHE’S WANITA SENTUH, TOO, lan SHE - AKU PANJENENGAN NGEJABAT ING SUKU ING LAGI, NGAPAK, ING KENE, INGKU JUTUP NAMPI ING ING ING ING KANGGO KANGGO PANGGUNG SAIKI. Mboten nate ELSE KAMI DONGENG BISA NGUKA BISA PAKSA TAK INGO SAIKI. Kita ora bisa ndeleng. Kita kudu golek ING KOMUNIKASI. Lan AKU NUNGGALKEBUTAN KENE Wis KENE ING KABEH KENE KOMUNIKASI DENGAN US, IN PARTIKULAR Kanthi GAIL. Kita ora bisa takon babagan apa wae BETTER. TAPI TINDAKAN INGKE ING ING ING KENE KANGGO NAIK. >> KANAN. >> KENE PAKSA ING NGGOTH sampeyan KANGGO PAKAI SPEAKING DENGAN US DURING ING BEDHANA WASA. >> SALAMO. >> WIS KITA NGAKAK PITEN RECOVERY lan GUSHING GAYANG KANGGO KELUARGA TENAGA. >> SALAH, INGKOH. KANGGO. >> SALAMO. >> Lan SAIKI WASHINGTON, ING CONGRESS ING NGENTANG-INGKE SUKU KANGGO ING JAMINAN $ 2 Ringgit UNTUK EKONOMI. SENATE DIPANGGUHKU AGUNG LAMPIRAN ING BISA TANGGAP SAIKI NATE NGEGOTH ING KANGGO Jutawan HARD HARD BY THE SHUTDOWN OF PALING BISNES, GAMPANG PAYANGAN DIREK TO PALING AMERIKA. TAPI SENATE NGANGGO WANGSUN ROADBLOCKS AS ING RASA DAPAT KANGGO VOTE AS AMERIKAN KONTIN NGENTENI. KULIT PUTIH ABC BALAYAN CORRESPONDENT JONATHAN KARL PADANGGIH KENAIKAN ING NEGOTIASI. >> Wartawan: CARI PEMIMPIN CONGRESSIONAL DIDANG MUKA UNTUK EKONOMI paling apik Roti Agama ING SEJARAH AMERIKAN. >> A DAH SAIKI ARRIVED AT KAMI SHORES. KITA KITA TIDAK TANJUK. KANGGO NAK TANGGO. TAPI SAIKI NU WISI NGANGGO. >> Wartawan: AS Bagean saka $ 2 TRALES HENTAL, RAWATAN Wong $ 75,000 A YAAR UTAWA KURANG bakal entuk A $ 1,200 KULUS PLUS $ 500. ING AKU UPING $ 99,000 A TAHUN bakal entuk APLIKASI SMALLER. >> DENGAN ING NGANGGO. Cepet Manthi, BESAR NGEMBANG. >> Wartawan: KANGGO ELIZABETH, A WIT RESS ING ANGELES LOS, IT BUKHAN ING TANPA KANGGO. >> Aku ora ngerti yen aku arep KANGGO BISA lan ING KENE AKU anak-anakku BE. Yen Kita bakal entuk LAKSUS SAIKI. >> Wartawan: ING BUKU Wong KAWEN bakal nampa AKTIVITI UNEMPLOYMENT MANfaat kanggo UNTO 39 MINGGU INSTEAD 26, lan SAIZ ING KES UNEMPLOYMENT KANGGO MUKA UP BY $ 600 UNTUK PULAN WULANG. SAIKI BISA NAMPANG UNTUK KANGGO Bisnis. KEDAI DIANE lan LILY A KEDAI BASA IN NORTH CAROLINA. >> GAMPANG GAMPANG WULANGAN 20-PLUS ACARA CANCEL utawa POSTPONE. Luwih akeh WEDDINGS. >> Wartawan: KAPUNGAN INILAH A PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 367 Bisnis IKLAN sing ora tuku NAWANGI KARYA. Lan $ 500 Milyunne kanggo LARGE KORPORASI ING HARD-HIT INDUSTRI NGEBAB SAIKI AIRLINES lan HOTEL. ING SAIKI Luwih saka $ 100 Bilyar ing AID UNTUK HOSPITAL LAN SISTEM KARAWAN HEALTH, lan dhuwit KANGGO BASA-BENTANG TENAGA KANGGO LOS. >> Lan JOHN KARL Gabung US SAIKI IN WASHINGTON. JOHN, JADI MACAMEN NGEYA KANGEN SAIKI ING VOTE ING ING INI RUU lan APA PRESIDEN Ngomong babagan ngatasi FINALISI? >> WELL, IT NGITA NGGALKE ITU ING ON ING PANGGUNG LENGKAP MENTE HICCUPS AS ING INTEN DENGAN DENGAN PELEMBANG MAJOR ING LEGISLASI, TAPI SUKU SAYA ING ING NGGO LATIHAN TINDAK, Yen ora Bener DENGAN TOMORROW ING SENATE. Lan mengko ING WUANG KANGGO RUMAH PRETTY SHORTLY AFTER ITU. >> Lan akeh wong AMERIKA FRUSTRATED yen iki njupuk LIRIK LENGAN. AKU KANGGO PUT UP UPAH KITA KITA BISA KANGGO MENGGELANG MORGAN HARI ING JAWA 3 BULAN AMERIKA Muga-muga dirampungake Tanggung jawab Proyek ing JAWA TINDAK MINGGU NATE KANGGO ING KANGGO URGENSYA KANGGO MANAWA AMERIKA SAIKI lan ING ING NGANGGUNA SAIKI? >> WELL, aku ora ngerti yen ora EVERYBODY ING CONGRESS ING UNTUK BASA, TAPI Aku PANJENENGAN INGKANG KANGGO PEMIMPIN ING NGANGGO. AKU KANGGO, INGKOH, Yen Sampeyan KANGGO A LANGKAH KANGGO LAN MUKA ING APA GAMPANG INGKANG, ING NGE BISA $ 2 RUU RECOVERY TRILLION EKONOMI. IT IS FAR BIGGER ING KANGEN KONGKONG BOLEH DITANGGO Sadurunge. Sampeyan MENTERI KOMPUTER DENGAN BAUTOUT AUTO. KANGGO ING - KANGGO ING SAIKI JAWABENGKEN INI, $ 2 TRILLION LAN IT IS NULIS OLEH STANDARD CONGRESSIONAL DENGAN LAMPIRAN CAMPUR. PADULI ING UNEMPLOYMENT KANGGO, TAMPILAN KUNCI KANGGO Rampung, AS AKU MENTIONED, WAS NAMPANGKE INGKOH ING PANJUNG Wong Wong BISA LUKU UNEMPLOYMENT, TAPI ALSO NAMBAH $ 600 TO KES UNEMPLOYMENT BULANAN saben wulan BULAN. KANGGO ITU - INI KANGGO BASA. KANGGO ING WANG BIPARTISAN Dhukungan ing CONGRESS, TAPI ora ngerti EVER GOLONG TANPA PITAS AS KANGGO ING TANGGO ING MODAL PULANG. >> WANG KAYU. NGGIH. JONATHAN KARL LAPORAN UNTUK US IN WASHINGTON, DC SALAM, JOHN. >> SALAMO. >> Lan Yen Nuli teka, ING CHASERS PISAN PENTING DODGING DEBRIS SELEPAS TORNADO RIP KANGGO PUTIH. >>> PRINS CHARLES PRINCE POSITIF UNTUK KORONAVIRUS. TANPA PUTUP ING TANGGO NENG QUEEN? >>> Lan WE'LL njupuk TINDAKAN PANUTUP ING IMPACT THE COVID-19 GOLEKSI GAMBUH ING TARI Bisnis. >>> AS DENGAN MOMENT AKU ALONG DENGAN 30 INGKONGKONG KOPI AKU ana GAMPANG GAMPANG INDEFINITELI. KOMPUTER HAD ZERO RESPONSE TO ANTARI TANPA KANGGO, NYAWA AS TANPA PANLITU ING NGANGGO ING KANGGO UNTUK? OGAN LAYOFF KOMPLITEL ING PAMINANAN KAMI. Sampeyan ngerti, ITU HARD ENUKU TO DAPAT DENGAN ING DUA ING ING, ING SAIKI TO ora bisa ING ING ING ING AKU KANGGO NAMPAK INGKANG UNTUK. Sampeyan ngerti, sampeyan Miwiti TANYA Dhewe, Apa Kita bakal dadi GAMPANG NUNGGUH UNTUK tuku panganan? ING KANGGO BISA KANGGO ING TANGGO RENISAN KAMI ING ING KANGGO BULAN? INGGU KANGGO ING KANGGO PAYANGAN Kothak AFFORD, INSURANCE? KANGGO WANG TANGGAL LAMPIRAN Sambungake LAYOFFS, ADVICE AKU TO Sampeyan Sampeyan bakal dibukak lan HONEST DENGAN EMPLOYEES AS Sampeyan POSSIBLE. GAMPANG GAMPANG. GAMPANG ASSISTANS INGKANG DENGAN AS PALING PAKSA ING NGANGGO BUKU KANGSA BISA ING KARUT, NUNG KITA NENGGALKE ING KANGGO MUNGKUTI, lan SEMUA KANGGO NANJAWA PULANGKULAN ING ING KANGGO NUNGGUH APA KANGGO INGGO BISA WELL. >> MANY BLINDSIDED BY ALL OF ING ING INGGIRAN LAN ING NGEDANG KOMPUTER ASING KEWANGAN ING EKONOMI TRANON $ 2 RANCANGAN STIMULUS. Wong-wong padha golek TUNJANG KANGGO BISA KANGGO TANGGAL SUMBANG EMPLOY THAN 500 KARYA. 30 JUTA IKLAN AMERIKA BUSES KEDAI CATETING, WEB DESIGN SULIT, BUKU Lan, OO, KANGGO GRATIS COMEDY. DEVON DWYER NATE NATE ING CORONAVIRUS ANGGO TOLL ING AKU KANG TINDAKAN PRIMARI IS NGANGGO PAKAI AS. >> Wartawan: KOMUNITAS STAND-UP TAWARAN ING ING ING ING INSAN MODAL. >> Sampeyan ora seneng. SUKU TINDAK BISAN. >> Wartawan: PANDEMIK NO JOKE UNTUK KEGIATAN NEGARA KANGGO ALSON JAFFE SAIKI NATE WULANG ING NGANGGO ING UANG TANGGO STRESS IN NENG DC COMEDY CLUB UNTUK 20 taun. >> WULANGAN ING SAIKI SUKAT ING JAWA TENGAH DAN PANIK, KA Ngerti, yen arep luwih WULANG KANGGO. >> YEAH. >> VIRUS ING NGANGGO Sampeyan, TAPI ING NGANGGO ING KANGGO HURT YOU TOO. >> Wartawan: NUNGSA NOVEL KORONAVIRUS HIT, DAPAT DIPANGGAL AKSUN NGANGGOLAH, KANGGO GRATIS Lan NGEDALKE TANPA 50 taun KAWASAN, GAMPANG HUSBAND. >> KITA KITA NGET ING NGANGGO NITUT I JUST, kowe ngerti, SUKU ITU SUKU, KANGGO, ING ING PUKANG WASA ING NGGAK ING BULAN ING, BIS ING ING NGANGGO. WANG KANGGO INGKANG ING KANGGO KARYA ING GRAB KOMUNYA lan ING MARI KOMENIAN Wong-wong lagi nindhes - sing ING WONG. BISA AKU NUNGGUL SADI lan ING AKU NGASUKI Lan nalika aku kepengin banget, ALL RIGHT, WE'LL Nampa INGKANG INI. ING SAIKI. ITU ITU - AKU JAWA - INGAN ING AKU MENGETAK DENGAN MENGIKUT lan NUKU IS HORRIFIK. >> Wartawan: MANY AMERICAN SMALL BUSINESSOWNERS Nuwun INGKANG TANGGAL Digunakake kanggo nglindhungi. GAMPANG NGEJATKE ING ING SUKU PEKAN ING KRITIKAL KE NAMPANG EKONOMI AS SAIKI IN FREE-FALL. >> KRISIS INI SATU ING SUKU Pakaryan Pakaryan Aku bakal Nuli Deleng KANGGO BUKU. >> Wartawan: KAREN MILLS LED THE US USALL BUSINESS ADMINISTRASI NGGAJABAT INGGRA RECESSION lan RECOVERY. >> IT AKU FARAT DIPUNGA MASALAH KANGGO ING ING taun 2009. Lan sing kasebut HALF ING Wong-wong sing Kerja ing NEGARA ING OWN Utawa Pakaryan Kanggo A SMALL Bisnis. KANGGO ING SUKAN HALF. Lan wong-wong mau wis Tumpangan akeh PEMBANGUNAN. ING PAKSA, ING ING NGENTANG 26 HARI KUNCI. >> Dadi, Iki maneh - Iki IS REALUS KANGGO UNGGUL BETUL. >> GOLEKTOR. KANGSA NUNG MUNGGAL NUNUT AS PERNIAGAAN KANGGO, IKU KERANGAN >> Wartawan: CASH KRUNCH KARYA ADAM, BUKU Gunakake OWNER IN DC Dheweke JADI KOMPUTER MAJOR RENOVASI KEDAIAN SUKAN lan Rampung ING AKHIR KANGGO ING RESERAD. >> GELENG TANGGAL NANGGAL NANGGALANG Ruangan kasebut ora perlu kanggo KESIHATAN lan keslametan, TAPI AKAN Kanthi dramatis wis diopeni. >> DENGAN KANGGO DUMATAR BISNES BISNES DITUKURAN? 30%? 50%? >> Aku mikirake PANUTUP TO 75%. >> Wartawan: HE LAID OFF FOUR GAMPANG BULAN. Dheweke nindakake kabeh supaya ora bisa digunakake TIGA LAIN ING PAYROLL. Dheweke NERVOUS TENTING TANGGUNG ON Luwih bisa mbayar maneh, nanging TAPI SENTIASA PELAN STIMULUS Anyar CAMPUR NGEPH. >> DENGAN SUKAN SEGALU UNGGUL BASA NAMPANG, ING AKU NATE PENTING ING PENTING PROSES KANGGO BASA Bisnis. >> Wartawan: CONGRESS IS Digunakake kanggo menehi luwih saka $ 350 Ringgit ing Pinjaman EMERGENCY TO BISNES KANGGO BUKU LAN DENGAN A MAJOR PERK. Wong-wong iku ora bisa mbayar maneh Gubernur Yen dheweke nggunakake dhuwit UNTUK Bayar SUKU UTAWA KERJA TANGAN. >> AKU NUNGGAL JAWA ING BISA KANGGO UNGGUL Nindakake INGI Yen ING PINJAMAN KANGSA BISAN KANGGO. >> Wartawan: SHE OWNS ONE OF THE ING JAMINAN WOMEN-OWNED IN THE WORLD. SHE Nggawe LAKSANA VODKA DAN BOURBON ING TANGAN ING CAPITOL AS ING DIPANGGO DENGAN Pakaryan minangka ANAK STAFF ING GAMESAN GABY CONGRESSWOMAN. >> MANAGEMENT KRISIS AKU NUNG AKU NIKU ING Urip lan, kowe ngerti, TANGGAP KANGGO NUNGGUH ANU FAKTOR PENTING. NGANGGO WANGGO NGANGGO kanggo Nggawe MOMENTS KATANGAN ING LAIN - TAPI SOAL ING NGALAMI SPIRIT SMALL PRODUKER KANGGO NGGALU US? NGEDANG supaya dijlentrehake. >> Wartawan: KANGGO SAIKI MEANS MAKING SANITIZER. >> WAYANG KANGGO UNDANG-UNDANG UNGGUH ING KANGGO KANG TUNGGAL KANGGO SUKU INGREDIENTAN MAIN INGKANG TANGAN CLEANER. >> Wartawan: KABUPATEN NGANGGO BUKU IKI NGGOL HOMEMADE GEL, ngisi A 1.000-GALLON ORDER JAWA INI MINGGU SARI GAMPANG DC UNTUK POLISI lan EMS. >> Wong-wong padha arep mabur LAMPIRAN lan NAMPAKKAN VIRUS, SO Aku dadi BISNES KANGGO KASUKAN. AKU ING SUKU, NGANGGO SUKU Gawe SUKU YANG KANGGO NUNGGUH SAIKI KANGGO ING TANGKA KANGGO THANG. >> Wartawan: PUTIH PUTIH lan EKONOMI SUKU DUMADUH PUKU TO LENGKE BISAN ASING BISA Bener AS POSSIBLE. PRESIDENT TRUMP SETTING SUKU SUKU, APRIL 12, MINGGU AHEAD APA MANAWA KESIHATAN AWAM ETO INGKE ING KANGGO MUNGGUH. >> Apa sampeyan bakal ndhukung? >> AKU NUNGGAL BASA. ING ING KANGGO WULANG. AKU TANPA - INGO AKU Pikirake TANGGAP UNTUK AKU AS A Lowongan Kerja. Aku ora ngerti yen mbesuk TRUMP KANGGO TUNGGUH. AKU NUNGGUH BANYAK DENGAN DENGAN - AKA RATI DENGAN DARI DC AKU NUNGGUH DENGAN MENGIKUT MAYOR BOWSER lan liya KESIHATAN DC OFFICIALS ING AKU KANGGO. >> Sampeyan INGGRIS ING PANIK INI NUNGGUH ING NGANGGO PUNYA NGGALU? >> SAIKI, AKU TRYING KENE ING PANGGUNG POSITIF. AKU NGAPAK ING KUASA NG KANGGO. KANGGUHAN ITU MELAYANG NGEDALIKE GOLEKA, TETAPI AKU NGADIH TAK INGO INGO. >> Wartawan: ISU SUKAN GAMBAR KOMUNIKASI DENGAN A PUTUP AKSARI Saka Publik, KOS UNTUK OPTIMISM. DESPITE BUKAN KEWANGAN KEWANGAN SARI ING VIRUS, BISNES NEGARA BISA SAIKI lan KONTIN TULIMAN. >> Aku ngerti yen bakal diisi karo Wong LIRIK KENE TANGGO KANGGO SINI, ING NGANG NGANGGO, INGGO PERLU LUKSAN, lan AKU NGEBAB ING dina. >> AKU TOO. >> Lan GAMPANG PALING HARI INGGO LATER. YES. >> AKU TOO. >> Wartawan: UNTUK ABC BALAK LIMA, AKU DEVON DWYER IN WASHINGTON. >> Ya, Kita bakal bisa nampa kabeh GAMPANG GOLONG sing apik. KAMI KANGGO UNTUK DEVON. KAMI KANGGO DENGAN KANGGO ING SILANG UNTUK DAPAT INTO. >>> ITU INI SUKU DAH HORRIFIK HARI IN ITALY DENGAN HUNDREDS Luwih KERANGAN WULANG TANPA KANGGO NU DOKTOR DOKTOR IN ITALY. ING ING TINDAK. INGKU PELAJARAN TINDAK DIPENGEN INI KOLEJ ING ING INI INI AMERIKA? >>>> ISKU INGGANG PALING JAWA PUTRA PENTING OUTBREAK. WE'LL BREAK KANGGO BABAR SARI GAMBAR. >>> TAPI ANTARA, KANGGO BUKU ING HARI. APPLE'S BIG ANNOUNCEMENT. >> Kita kudu menehi pitunjuk babagan iki MORNING sing APPLE DITOLONGKE, DIKULUSKAN LAN DONTOH 10 Milyar MASKU TO MEDIKAL KOMUNITAS ING NEGARA. >>> HELLO, EVERYBODY. AKU ELIZABETH MEJIA. AKU AKU KOMUNITAN lan ING ING KOMPUTER UNTUK MALU TAHUN. AKU NAIK AKU MENJAWA TEXT SAIKI MANAGER ING ING RESTAURANT Bakal DITUTUP. Ojo NGENTUKI BOTEN KANGGO TO KARYA. KANGGO DI RUMAH. KANGGO NGANGGO. HR AKU KANGGO NENGGAL KABEH US LAYOFFS, DAPAT KANGGO KANGGO, SANITIZE, SOMETHING, TAPI DIDI Wis LAPAK Pungkasan. Aku NATE JAWABAN. Aku ora ngerti yen aku arep dolan BE OKAY lan SADI AKU anak-anakku. Yen Kita bakal entuk LAKSUS SAIKI, KAMI DENGAN ora bisa mari INSURANSI lan INGGO ora bakal WANG. WAGES, INSURANS HEALTH, Kita KANGGO IT. >> SO MANY AMERIKAN STRUGGLING DENGAN UNEMPLOYMENT DITUSUSKAN OLEH COVID-19, Lan NUNGGAL UNTUK SULANGAN Saka CONGRESS. KANGGO BUKU ING BONO MASIH KANGGO ING IRONED, IT AKAN KANGGO MASALAH. SO LET ING TARI ING APA KANGGO KANGGO PARA NUKU. ING JAMINAN $ 2 TRILLION PAKET KANGGO NU KANGGO ING ING ING PEMBANGUNAN TRANON $ 1,4 RANCANGAN BUDGET UNTUK KANGGO KERAJAAN PEDRO IN2020. ING SAIKI Luwih saka $ 787 RANCANGAN RANCANGAN STIMULUS BULAN ING INS 2009 KANGGO BASA ING GRATIS RECESSION. PENTING RANG UNDANG-UNDANG Bayar DIREKKE PADIHAN 90% OF CUKAI AMERIKAN DENGAN $ 1,200 ANYE ING INDIVIDU KANGGO MUNGSA KELUAR $ 75,000 UTAWA $ 2,400 FOR A COUPLE E UPING UP Nganti $ 150,000. Lan Ditambah $ 500 PER ANAK AKAN SAIKI Kasedhiya. $ 250 Milyun AKAN Muncul A DRAMATIK EXPANSION OF GAMPANG UNEMPLOYMENT, NGEDAH UNSURAN KURSUS DENGAN 13 MINGGU DENGAN MANUSIA. Luwih saka $ 350 yuta bakal pindhah KANGGO PINJAMAN KANGGO UNTUK KANGGO Bisnis lan $ 425 Yuta dolan bakal DANA lan GOLUN TUKANG BESAR KOMPUTER, ngrampungake AN Gantungan $ 75 Milyuner INDUSTRIES HIT TERBARU, Mlebet AIRLINE lan HOTEL DENGAN KONSEP STRICT ON OVERSIGHT. DENGAN COMPARISON, ING KABUPAKAN 2009 ING INDUSTRI AMERIKAN AUTO PALING TENTENG $ 80 Milyun Kanthi PALING ING TANGGAL NUNGGAL BALAYAN ACARA TO KANGGO. WE'LL KANGGO MUNGGU JAWA TARI SUKU KANGGIHAN TERBARU ING RASA Panganan Sinetron. >>> Lan kita bakal akeh luwih akeh TO NGANGGO. SUMBANGAN KRUISE INGGRIS. 77 Wong sing Nelpon ILL DENGAN SISTEM FLU-LIKE STRANDED OFF KOTA AMERIKA LENGAN, NGANGGO WAYANG PADIKIR ing FLORIDA. SHIP TIDAK TANPA APA Tèks COVID-19 INGKAP. >>> LAN KANGGO KRITU NGANGGO TANGGAL NANGGAL ING ITALY. Kita bakal ngrungokake KATURSAN ING SAP DOKTOR ING SUKU NYANGGO AS Wong-wong mau Ningkatake Padhange HEROIC KANGGO Urip. >>> TAPI PUTRA, ING ING PENTING HEADLINES TRENDING ON ABCNEWS.COM. ♪♪ >>> SENATE AKU AKAN NGANTI RAKYO ING NEGARA KANGGO INGGO. >>> ING MODAL HILL, SENATE PEMIMPIN PANGGURAN UNTUK KANGGO Lan KAYU PUTIH DIPENGKE AN AGREEMENT ON $ 2 MUNGGUL PAKEJENG PENDENGAN TRILLION NAWANGKE ING KELUARGA BISAN kanggo para pekerja lan GAMPANG NEGARA GAMPANG GAMPANG PANDEMIK COVID-19. >> Proposal INI, UNEMPLOYMENT INSURANS ing bocah wadon bakal Duwe EXPANSION paling apik ing Keuntungan UNEMPLOYMENT IN TAHANAN. ING SOSIAL KESELAMATAN NET Wide SUKU KUNCI TANPA JAM IKI KARYA AMERIKAN SAYA AKSES UNEMPLOYED VIRTUAL KELUARGA. >> Yen duwe PASIRAN UP kanggo ING DAH KANGGO Pungkasan, TAPI LAWMAKERS KANGGO MACAPAT ING DRAFT lan ING REWORKING ING BAHASA ING SAIKI SEKSYEN. >> TULUNG ING APA ING NGALAMI BISA NANGGALKE ING ING KANGGO INGNA Nggarap. >> PANDEMIK COVID-19 KONTAKKE ITS AGGRESSIVE SPREAD ACROSS AMERIKA lan BISA. SATU INFEKTIF ING PANAS RATES ING NEGARA LOUISIANA. >> TRAJEKTOR YANG KANGGO INGNA IS MASALAH banget. KANGGO GRATIS YANG KANGGO NDELENGKAL KECAPAKAN KE KAYAN KESIHATAN. >> KAWASAN KESIHATAN ALSO GAMPANG ING INFECTION RATE IN NEW KOTA YORK. YORK BARU, KANGGO KANGGO CORONAVIRUS OUTBREAK, AKSARI KANGGO Luwih saka HALF ING 60,000 KASNasional. KAWASAN GATE NEGARA NEGARA CUOMO INGGRIS PENTING DIA, SAIKI, INGKAH STRICT STUNGS AT LANGKAH LANGKAH MUNGGUNG WULANG TO KARYA. >> EXPLOREN MEDIKAL BARU YORK Wis Miwiti GAMPANG TEMPORARY MORGUES IN MANHATTAN, TEMPORARY TENAGA lan TRRIK REFRIGERASI, Yen NEEDED. YORK Anyar Duwe 30.000 sing diatur KAS CORONAVIRUS. NEGARA LAIN APA JAWA TARI A RISIKE AS NGEDALAKUKAN. >>> 77 Wong KANGGO ING BOARD KRUISE SHIP HEADING UNTUK FLORIDA Sakit Kanthi SISTEM FLU-LIKE. >> WULUWARI Nuwun INGKE ING HAVEN'T ING KANGGO ING SHIP ING LAGI PULANG HARI. TEMA INGKANG TANGGAL DENGAN ING KENE. DENGAN MANY NUNGGUH UNTUK JAWABAN IN HARI INGGRIS. >> MANUNG ING Wong ing 70an lan 80-an ING PUTRA ING. >>> 71-TAHAN PRINS OLD HEIR ING KULIT ING BRITISH KANGGO NANG TENGAH KANGGO POSITIF KANGGO COVID-19. Dheweke wis mbanting MILD SISTEM, Nanging ING LAIN-LAIN LAIN ING GUSHAN HEBASAN lan SAIKI Nggarap Saka Omah SAIKI HARI ING NGENTING ASING ASAL. A SPOKESMAN NAMBAH PRINCE CHARLES 'ISTERI CAMILLA, THE KUDU CORNWALL, DENGAN JUGA NATE DITIKUT TAPI ING TINDAK THE VIRUS. >> STORMS KANGGO LENGKAP. Sambungake EF-1 MUNGGULKEUN MISSISSIPPI lan ILLINOIS. Wong-wong iki nuli entuk kabar anyar TUPELO, MISSISSIPPI. >> WANG KANGGO. 683 HUNGGUH PALING ING ING ITALY SAIKI. DOKTOR lan NURSES ING ING INI UNTUK KANGGO UPHILL BATTLE, PUTING TEMA ING NGANGGO ING Garisan KANGGURU SARI KANGGO MACAM IKI PATIENTE YANG NANGGALU INGKANG DOOR. MAGGIE RULLI Duwe Warta INGSARA. >> Wartawan: KANGGO BASA MINGGU LENGKAP ITALY ING NGAMEN KANGGO ING ENEMIS INVISIBLE, TAPI ING Pungkasan dina, KES sing dilaporake ITALY KEDANG. SUMBUT HARAPAN ING SUKU A LAMPIRAN YANG DIANGGANG JAWA. Luwih saka 70,000 INFmitted, luwih saka 7,000 KANGSA. IT TAKEN AN INTERNATIONAL EFFORT UNTUK KONTOH KES ITALIS. INGGO INGKANG INGKANG ING VENTILATOR. ING RUSIA MANGSA KANGGO lan NAMPANG. KANGGURAN AMERIKA DIANGGO TANPA BULANAN. >> Kita INGGRIS ING ING ING WANITA KANGGO, NATE INGKU MEDIKASI MORNING. NATE OGO TINDAK KANGGO MACAPEN ING NGANGGO UNTIL KESIMPULAN ING KORONAVIRUS DITOLEKI. Dadi KENE TANGGO UP UP ING ING SINI SUKU BASA. KAWEN BISA PAKAI TEMA. SAIKI KANGGO Nuju POP INTO ING ICU lan NATE INGKE lan NDELENG Apa padha apa lan TINDAK ING NGANTONG ING ING PERANG. >> Wartawan: TANPA KANGGO ING GAMPANG UNTUK KANGGO ING ING FOREFRONT ING ING BATAL ING. Saben WULANG KRITIKAL. >> Penerjemah: AKU NATE INGKE KANG KINI ING ING KANGGO RESTRICT. KITA NGENTAK GAMPANG SUMBER SUKAN lan STAF MANGSA APLIKAN WULAN ELSE, Saiki STAFF SAIKI SAIKI DAPAT KENE. >> Wartawan: LAN TANPA KANGGO TUNGGUL NUNGGUH-ING NGEBOTA, ING KENE NEGARA NEGARA. Ing KES ING, ING AKU PADUKAN BUKU BASUKUKAN ING ORDER KANGGO Urip. >> Wengi HOSPITAL IS RINGGRAN IN HARI ING JAMINAN, SUKA MASKU, NGANGGO ING KANGGO SHOES. Kita ora bisa, UNTUK CONTOH, DURING OGONG KAMI DENGAN TOILET KANGGO NUNG NIKUT MANGSA NUKAK Lan kanggo ngganti AGAIN. Lan ING AKU BISA AKU NGENTOT A WINDUNGAN ING JAMINAN. >> Wartawan: NAMPAK LAMPIRAN SAIKI LAIN, KENE ING SAIKI GAMPANG. ITALY MENYAMBUNGKAN PESAKA LENGKAP INTO HOSPITAL NGAPAK. >> Kita ora bakal ngrampungake TEMPAT UNTUK WULAN. >> Wartawan: TAPI TIAGA ING VERING TEMPAT KANGGO ING SAIKI YANG SEEMA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG INFECTION. NJAWA-NAIKKAN KEHIDUPAN MANY ING KARETAKSA NEGARA. IN ITALY, ING LEAST 30 DOKTOR NUNGGUH DIJAWA KANGGO LENGKAP. KAWASAN GAMPANG TANGGO WIS JAWA A PELANGGAN ING JAWA sadurunge SPAIN SAW Wong-wong padha SKYROCKET, TOO. Lan dheweke wis. PEMBANGUNAN NEGARA GUNUNG Nomer DESPITE ITS STRICT LOCKDOWN. NATE 50.000 KAS, ING KANGEN PENTING KARYA KARYA KARYA Mlebu. >> Penerjemah: Nalika aku SAW DENGAN 12 JAM IKI NGAPAK ING Coba Coba Wong-wong mau, Aku NGADI SUKU WIS NGANGGO PADE SARI ING AKU POSITIF. >> Wartawan: VIDEO INI KANGGO MEDIA SOSIAL, SAIKI ING ING ING ING ING ING SITUS HOSPITAL, SEMASA KANGGO BASA. HOSPITAL BIDANG SAIKI MENYUTAN Wong-wong iku ing WAR ZONES SAIKI A KOMONIK SAIKI, TOO. Lan AROUND EUROPE PREPARING FOR KAWASAN kanggo rawuh. ITALY IS PROOF YANG ITU GAMBAR. ING NEGARA NEGARA NAMPANG Luwih luwih TES, BEDS BISA, Luwih DOKTOR, KANGGO NANG TUNGGAL KANGGO INGGRIS NGANGGO ING DENGAN Deleng ING PENTING WAYANG CASKETS SILENTLY BEING GAMPANG PIKE. >> MAGGIE RULLI Gabung karo AS SAIKI. MAGGIE, ING SUKU GAMPANG Yaiku lan PEMBANGUNAN KANGGO ING DUNIA UNTUK DOKTOR ON LUKES JENIS. SAIKI ING RETROSPEK, Mikir INGKANG Wong-wong padha duwe salah siji ING liyane kanggo ngramal TEMA >> Wartawan: YEAH, LINSEY, YOU KANGGO, AKU SPOKE DENGAN INGKANG INI DOKTOR JAMINAN KABUPATEN. Kaloro wong metu saka HOSPITAL MILAN SAIKI DADANA HIT JAWA WULAN. ING KANGGO NULIS AKU INGGU MASUKU, INGKANG INGKANG ING ING DENING WAKTU DENGAN PREPARE, KANGGO NANGGO AHEAD OF ING. Wong-wong padha Minta BEDS. TINDAK DENGAN ING VENTILATOR. TINDAK DIBUAT ING PERSONAL PERALATAN TINDAK. TINDAK DENGAN MAHAK DOKTOR. Luwih saka NURSES TRAINED. Luwih saka kabeh. TEMA ING JAWA KANGGO BEDHANA. Apa sing tenan karo aku, sampeyan Kenal, MENYOKONG DI AMERIKA, MENJAWA ING SAIKI EUROPE, KANGGO NUNGGUH MASA ING NGANGGO PANJAWA MANGSA KANGGO ING INI. Sampeyan kudu nggawe luwih HOSPITALS KANAN SAIKI. Sampeyan bakal bisa luwih saka KANGGO ICU. Sampeyan kudu luwih VENTILATOR, LATIHAN LAGI NURSES. Dadi KENE DIPANGSA ING TETAH RUMAH POINT, ING Saiki BISAN UNTUK PREPARE IT. IT IS TINDAK TANPA LATE. TAPI LAPAN ING INI. Yen sampeyan ora nate ngetrapake, SAIKI NU MUNGGUH TO UP UP LIKE ITALY. TOUGH UNGGAL KANGGO, INGKOH. >> TOUGH UNGGAL, KANGGO WANGSA INGKU Cepet Dibutuhake kanggo ngrungokake ing ORDER KANGGO PREPARE. MAGGIE, GAMBAR GAMBAR. KANGGO KANGGO ING SAIKI ORGANISASI WORLD ING babagan NEGARA POTENTIAL RE-OPENING TOO Bengi. >> Wartawan: IS ING INTERING, LINSEY. ING UNGGULIS ORGANISASI KANGGO PENTING PENTING PENTING PERSEKUTU INSAN SAHA INGGIH MANGSA ING NGANGGO MUKA KANGGO. Ngelingake negara-negara iki POTENSI ING NGANGGO. NGENTANGAN Wong liya. ITUYO BISA DIDANG UNGGUH BASA WORLD Yen negara-negara diwiwiti kanggo mbukak UP. Wong-wong iku sejatine POINT sing NEGARA NEGARA TINDAK KELUAR DITUTUP, INGKE NGANGGO DOKANCANGAN SOSIAL PRAKTOR PRAKATIK ISLAM PANJENONG. ING AKU ING AKU INGING INI ING WANG NANGGAL NU MULIS MULANG MUNGSA MANGSA ING VIRUS ING. >> SEMUA RAYA. MAGGIE RULLI UNTUK US IN LONDON. THANKS, MAGGIE. >>> Lan DENGAN WASA TINGGI MANAWA KITA DENGAN ING ING ING ING, BISA DITUNTAKKE PAKSA LAKI MASA ING FACEBOOK, TWITTER lan YOUTUBE, Wong SAIKI ING ING KANGGO POSTING TENTANG KORONAVIRUS, TAPI DENGAN KENE DENGAN FAKTOR Saka FUNGSA? KAMI DIANE MA DIANE MASS >> Waca Cara Nguji CORONAVIRUS. ING MASALAH MASALAH ING SUKU AREN'T TRUE. KANGGO PENDIRIKAN POST VIRAL ING NGILANGKE AIR BISA 15 MINIT Bakal ngindhari VIRUS ING INI KANGGO, ING KANG ACID NU KANGEN IT. TRUTH - >> SO, yen Pendhaftaran WULANG ING JAWA TINDAK PAN MUNGSA ING ING ING ING SADAKNA A JAWABAH DIGESTIF KANGGO A MASALAH RESEP. >> APLIKASI PALING PUTRA VIRAL TAMPILAN WARNA KHUSUS IS KENE LAMPIRAN ING VIRUS. >> Aku mikir yen wong-wong wis teka UP DENGAN POSSIBILITI INI KANA NUNGGUNG NATE ING diskusi OVER VIRUS REPLICATING IN KITA KITA. TAPI, LAGI, ING VIRUS IS A TANGGAP RESIR. >> INSTEAD OF WATERING AIR, ING PAKSA FARSELY PALING PAKSA DENGAN KANGGURAN SALE ATAU VINEGAR KANGGO WIRI. >> JAWABAN PUNGSA BUKAN, TETIU Wong TUTUP SAIKI YANG KABEH THROATS, sing bisa dadi SYMPTOM ING VIRUS KANGGO-19, POKOK ING SAIKI ING ING NGANGGO INGKANG ING SORU THROATS. Yen kasus, KANGGO. >> SUKU PENTING NGAMBUNG MINAT MIRACLE MIRACLE Solusi utawa MMS sing IS TAMPILAN EKOLEKSI LENGKAP. >> KILANGAN KILLORN IAN DIOXIDE EWEKHING PATHOGEN, SEMUA KAWAN, MENENGKAPKAN CORONAVIRUS. >> TAPI FDA WARNS INGESTING PRODUK INI KANGGO ING NGANGGO BASA BASA lan NGADI POTENSI Efek Pasang-Urip KANGGO ING NGAK NGANGGO NUNGGAL NABI NUNGSA APA? Sawijining PALING PALING MENTING PANJENENGAN KOKO lan TANPA RUNYE. TAPI KAYU KAMI KAYLEE HARTUNG Sopo Diuji POSITIF UNTUK VIRUS DITULAKKE ING SUKU JANGAN ING SENYANA. >> DENGAN KANGGO DENGAN MUNGGUNG A RUNNY NOS ING NGENTOT A MINGGU minggu, lan ING PUTRA PUTRA PULANG SULIT I DITULISAN Sawise Minggu MUNGSA ING SEATTLE. Apa ora bisa dakkirim nalika aku NATE ING NGETENGKE SISTEM ING ING ING JENIS DITUTUP DENGAN CORONAVIRUS. AKU SUKA KANGGO ING SUKU A KOKO KAKEN. Aku ora ngerti apa-apa BREATH. Aku ora NATE ING PRESENYANA ING AKU KELUAR. Dadi ITU GAMPANG LUKU UNTUK AKU INT UNTUK KANG ING SAIKI. ING ING SUKU DUMADUH TUTUP TAMBAHAN. >> AS ANYARI FUNGSES, AKU NIK DATENG ING Wong SEMUA JENIS SISTEM, KESIMPULAN KEDAI SMELL, DIARRHEA, SO THE SHORT ANSWER IS, sabenere wong Bakal Dhewe mbedakake SISTEM KANGGO ING VOVUS KANGGO-19, MANAWA KENE ING NGANGGO ING AKU MILD. >> TUTUP SAIKI POS Sampeyan ora INFRI Yen sampeyan bisa HOLD BREATH KANGGO UNTUK BISA TEN SECONDS TANPA KANGGO. >> SAIKI DENGAN PATIEN ING AYE PRESENTING DENGAN KAMPUNG. ING AKU TINDAK DIDULIKAKAN HOLD THERE BREATH. Yen Sampeyan bakal duwe sampeyan SIMILAR TO FLU UTAWA KULIT, AT POINT INI ING WULANG, JAWA TINDAK Sampeyan wis COVID-19 Lan PENDHIRI DIRI. >> SO DENGAN INFORMASI KANGGO SAIKI, ING NGANGGO MACAPAT A FAKE? PAKAIAN KAMI ING BUKU GAMPANG PERTAMA ADVISE ASKING INGKU BISAN MENANGSA NAMPAK INGKU? ING NGANGGO ING NGANGGO NANGGUT SOMETHING, LIKE, SHARE NGENTEN SUBSCRIBE? NATE ING NGANGGIH NANGGUT LAN NATE Sawetara utawa Apa Sampeyan bakal Nonton FUNNY UTAWA KANGGO? ANYE INGKE BOLEH NIKE AS A KANGGO MUNGGUNG ING NGANGGAL NITUT Ing MISIFORMASI, lan KANGGO POSSIBLE, PIKIR INFO ING A SUMBER PERUBATAN DENGAN MENGIKUT SUKU CDC, ORGANISASI KEDAI DUNIA Utawa INSTITUS NATIONAL OF KESIHATAN. >> SATU MASUKU DENGAN BISA ING AKU KANGGO Mriksa SUMBER DIPANGGO WANGSULAN INFORMASI. SATU POS ING KAMU MENTIONED KELUAR TANPA INGGO BASA HOSPITAL, TETAPI Yen sampeyan Nuju KANGGO FACEBOOK STANFORD, Sampeyan Deleng WULANG ING, ING POS Ora NATE MEDIKAL STANFORD. Dadi Yen sampeyan duwe pitakon babagan COVID-19, MANGSA KANGGO A SUMBER GAMPANG utawa NANJAWA TEMA DOKTOR. LINSEY? >> TIP NGAMBUNG TANPA DENGAN. KAMI KANGGO ING KANGGO, DIANE. NUNG KITA NENGGALU, KAMPUNG BUSINESS KEEPING ING Wong FED AS KOMUNITAS PERKHIDMATAN TANGGUHAN MANGSA. >>> KANGGO ING JAWA KANGGO SAIKI, Sampeyan ngerti, RESTAURANT INDUSTRI IS SEHARI SUKU DITIKIRAN BY Ya, lan aku bisa menehi pitutur marang kowe KANGGO. AKU NATE TARI ING NGENTOT 60 TAMPILAN ING SUKU. Lan SITTING ACROSS saka wong-wong mau, Aku OGO POKO AKU NUNGGAL JAWA KANGGO SUKU ING AKU Urip. Sampeyan ngerti, menehi wong sing SAIKI NATE ING ING NGANGGO UNCERTAINT ING KABEH ING TEMBANG PAKET NUNGGUH ING AKU Ojo golek jenenge UPON. KAMI NGEDALKE INI Luwih saka 7 JUTAWAN EMPLOYEES IN PAST MINGGU, sing NATE INGKANG TANGGO TENTANG. RESTORAN MUKA KANGGO SMF RAZOR-THIN MARGINS INI DUA MINGGU TANPA APA APRUKSEN KANGGO MUNGGUNG. KANGGO INGGO NGANGGO INGKUT KANGEN SAIKI ING PUTIH, KANGGO KENE? AKU Mikir AS Wong KANG JAWA NATE TARI INGGRIS NGENTOT, KANGEN Luwih saka SELF-SUFFICIENT. Sampeyan ngerti, BEDHANA sing KANGGO DIGUNAKAN kanggo mbayar wong liya, ING INGGAL-UNTUK APA ATAWA HAIRCUT, WE'RE PELUKSAN SAIKI ING NGANGGO KANGGO BEDAH-CAMPURSARI, lan ING KANGGO POSITIVES SAIKI UNTUK KANGGO BISA SARI ING. TETAPI KITA TANPA ING NGANGGO AS A Wong lan BE >>> KAMI KABEH SANGGUH GAMPANG MUNGGUL NGANGGO BUKU LAN KESELAMATAN INSURANS HEALTH KAMI. Sacara AKSIP, KAMI GAMPANG NAGANG KOMPUTER KENE ING NGANGGO BASA NGEP INSURANS HEALTH HEUR, SUKU DENGAN NGEDALKE TANPA BISA GAMPANG NAMPANG. KANGGO SUKU. KANGGO ING SAD ING NGALAMI MANAWA TAHUN SERVIS lan ING RESTAURANT - SATU ING BEST RESTAURANTS ING KOTA, KANGGO NGALU, INGKU TANGGAL KANGGO TURN KANGGO ING ING ING NGE, KENE? KANGGO ING TOUGH. AKU NUNGGUH BASA JAWA. Lan Aku NGEDANGGALKE ING SOMETHING GOOD COMES SAIKI. AKU NATE INGGU KOMPUTER BARU WISITA NGANTONG KAMI, LUKU AKU HARAPAN TEMPAT LUKU LAN NANGGAL KANGGO KITA. >> DENGAN KANGGO NU MENGENUT ESSENTIAL Karyawan sing Mantemi Tandha Tugas tugas ING EMAS GAMPANG ORDERS, KAMI NGENTOT DOKTOR lan Petugas Kantor, TAPI APA PENTING GALAKNA? LAUREN ACEA MUNGGUT ING BISA US KARYA ESSENTIAL YANG KABEH NGEPAK wong FED. NDELOK. >> HI, AKU FOUNDER lan CEO OF FRESH lan LEAN, READY TO EAT MEAL MANUFACTURING COMPANY. NGANGGO WULANG ING, ING ING SUKU PENTING DENGAN TANPA KANG ING SUKU MUKA ING KESELAMATAN KANGGO TAMPILAN TAPI TANPA ING JENIS KESELAMATAN PRODUK KANGGO YANG KAMI KITA SAIKI KANGGO ING KASAHA. KITA KANGGO BISNES ESSENTIAL, SO NGULIT PAKSA ING NGAKAK ING KANGGO ING DUTY SAIKI SUKU. INGKU SUKU, SUKU PADUKAN TO BE ING POSITION YANG ANAK ING BISNE PERNIAGAAN ESSENTIAL. Dadi DENGAN KOMUNITAS, KITA KITA NDELENGKE BISAN BISNE OGEN BISAN Lan KOMPUTER sing PERAK KANGGO ING KANGGO. Lan ana wong sing akeh wong ING ING ING PROSES. ING KANGGO NUNGGUH, KAMI GAMPANG. KANGGO NAMPAK ING KANGGO, ING ING NGGO KANGGO ING INI UNTUK RAKYAT AMERIKAN LAN KITA NGANGGO KITA TERBAIK UNTUK MENGGUNAKEN ING KANGGO ING PUTTING ING IS ING ING ING ING ING ING ING ING JABU Lan sing Kita Mupangate Kahanan ING KABUPATEN. KANGGO. >> Lan LOREEN Gabung AS LIVE. >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >> DENGAN MANY ING ING KANGGO INDUSRI KANGGO ING NGANGGO KANGGO-COMPANY KANGGO. Sampeyan kudu AS. APA KANGGO ING JAWA TENGAH KANGGO UNTUK? >> WULU GOLONG UNTUK INGKAHI Saka PRESUMPTION, Proyek KITCHEN, PREP VEGETABLE, PREP MEAT, Karyawan Pekerjaan ing WAREHOUSE. JANITORIAL, SANITASI. KANGGO NAMPAK PRETTY KANGGO ING SUKU Saben Wengi POSITION IN TANPA GOLEKTOR MANUSIA. >> Apa Sampeyan bakal WULANGAN NATE INGKE BISA KANGGO STAFF UP NGANGGO WULANG ING ATAWA NGANGGO ITU AKU Gampang? >> Aku KANGGO, ING ING gampang. TAPI, INGKU NGENTOT, KANGEN ING TUNGGU KONTAK. AKU NUNGGUH TANPA LELAKON NGANGGO KANGEN SAIKI lan SAIKI NU DENGAN WULANG PALING NULIS Wong sing ditawani, UNFORTUNATELY, TUTUP LIRIK DOOR. Lan ING NGANGGAL WANGGO WULANG UNTUK Bener wong liya. BISAN KITA NGUKAL, sampeyan ngerti, AS PANJAWA AS KITA BISA MEMBANTU. IN AS MANU PADANG AS KITA BISA. >> ING dina-dina yen ora kepengin TO CUKA, ING NGEBAB ING ING ING UTAWA KANGGO. Apa sing kudu ditindakake, PRECAUTES EXTRA Sampeyan bisa uga NANGGALKE UNTUK MUNTUK ING MEAL PANJENONG DIPANGGULE ING ING ING ING ING NYATA BISA PADHIRING? >> Kita AKHIR KAMPUNG DIPANGGO O Akeh AGENSI KERAJAAN ing A DAY-TO-DAY, LUKIS KAMI NGGOLA lan TAMBAHAN DENGAN PAKSA STRICT VERY Pungkasane Nggawe. KESELAMATAN MAKANAN KAMI ADALAH NOR. ING TANPA TUTUP KAMI. BISAN kaya kita nindakake ING-dina-dina, SUKAR RASA SAIKI ING AN KONTAK EXTRA, ESPEKSI DENGAN STAFF, Dadi aku bakal ngomong yen kita NUNGGUH DENGAN LAKSANA NGEDANG PRECAUTIONS IN STAFF KAMI. Saben Luwih Duwe Disemak Nalika Wonge Nuju INGKANG PUNGGUH. Yen APA BISA NAMPI APA JENIS JAWA SISTEM, NGGALAKU AKU, INGING INI Omah SENTING LAN KITA KITA, sampeyan ngerti, NGUTOS Pedoman CDC lan Nindakake APA KANGGO BISA KANGGO NISI KANGGO KESELAMATAN, TAPI KITA NGANGGO KANGGO EXTRA Langkah-langkah nalika Nuli bakal entuk ING Kaslametan Lan HYGIENE, SANITATION lan banjur KESELAMATAN LAMPIRAN EXTRA. >> PELUAS PELANCONG PERSONAL MEAL? >> Aku KANGGO, SALMON KAMI DIBENANG GAPAT. INGKU MUNGKIN, MUNGKIN AKU MELAYU, TAPI Aku GAMPANG TANE ING PANJENENGAN ING WASA SENYO AKU PALING MASA BASA NINI DI KAWASAN. SALMON KANGGO SAIKI. KAMI KHUSUS ING VEGAN MEALS. KAMI KANGGO BANYAK SAIKI KANGGO ING MENU. >> SUKU DENGAN MANEH ING SUKU MUNGGUL LAN WASA TALKING TO US. KITA LAMPIRANI IT. >> SALAH INGKU SUKU. >>> Lan SATU TIANG LENGKAP PUTIH Sadurunge kita pindhah, gambar kita saka HARI. PURWANSING TUTUP Pungkasan PANDEMIK. KANGGO ING ING ING CHINA MUDAH A TAMAN ING TAMAN ING TENT. NINI KANGENUH ING NGE ATAWA NGALAMI Utawa Ora BISA, INGING TANGGO MANGGUN, TAPI TAPI IN PULANG TEWAS NGANGGO AN KESAN. ING NGET ING KENE ING JAM IKI. INGGRIS KANGGO MUNGSA DENGAN ABC PAWARTA LIVE UNTUK ANALISIS lan ndhuwur KANGGO. AKU LINSEY DAVIS, ING ING SALAH UNTUK KEJAMINAN DENGAN KAMI US LAN Duwe HEBATENG.

Pawarta ABC News: rumah sakit COVID-19, suwara ditutup, para dokter ing ngarep

#COVID19 #coronavirus #outbreak #quarantine SUBSCRIBE to ABC NEWS: bit.ly/2vZb6yP Watch More on abcnews.go.com/ LIKE ABC News on FACEBOOK www.facebook.com/abcnews FOLLOW ABC News on TWITTER: twitter.com/abc GOOD MORNING AMERICA'S HOMEPAGE: www.goodmorningamerica.com/
abc news prime, coronavirus relief bill, coronavirus hospitalizations, coronavirus trump, covid-19 outbreak, face masks, coronavirus doctors, coronavirus, coronavirus nyc, coronavirus outbreak, covid-19, abc news, abc, coronavirus mythbusting, coronavirus congress, quarantine, coronavirus good news, ventilators, social distancing,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="25.124" dur="4.105"> >> PELANGGAN BUKU ING DUNIA >

< start="27.026" dur="4.705"> KEMUDAHAN GOLEKSI TERBARU, ING POLIS IN >

< start="29.362" dur="3.771"> BATONS INDIA WIELDING, CHARGING >

< start="31.864" dur="3.937"> TAWAN ING Wong ing LOKON, >

< start="33.266" dur="5.305"> KAWAN KANGGO, NGANGGO ING AWAL >

< start="35.935" dur="3.136"> PUSHUPS DATENG MANAJAWA ING NGANGGO >

< start="38.705" dur="4.804"> ATURAN. >

< start="39.205" dur="5.205"> SEMUA INI NGANGGO NGANGGUR MANGSA ING >

< start="43.643" dur="1.601"> OUTBREAK UNTUK MENGANGGUTKAN TENAGA >

< start="44.544" dur="3.136"> PUKUL TINDAK. >

< start="45.378" dur="8.041"> WAYANG DI PITEN SUKAN REKA SENATE >

< start="47.813" dur="5.973"> TUNAN ING TRANSLONG TRADION $ 2 >

< start="53.553" dur="8.041"> PAKET >

< start="53.92" dur="8.141"> Sawetara LAWMAKERS MASIH >

< start="61.727" dur="1.068"> RESERVASI. >

< start="62.195" dur="1.367"> Amerika Serikat NATE ING 60.000 KES >

< start="62.929" dur="4.304"> HALF ING JAWA BARU. >

< start="63.696" dur="3.937"> CABANGAN ING COVI AMERIKA >

< start="67.366" dur="1.935"> EPICENTER. >

< start="67.766" dur="2.904"> Yaiku GLIMMERS OF HOPE >

< start="69.435" dur="1.635"> KESAN PAKSA SOSIAL >

< start="70.803" dur="1.569"> MENGKUT. >

< start="71.203" dur="3.17"> Luwih saka AMERIKA'S >

< start="72.505" dur="3.136"> STATES KANGGO GRATIS >

< start="74.506" dur="2.437"> BUSINESS NONESENTIAL. >

< start="75.775" dur="3.67"> >>> OVERSEAS, CHARLES PRINCE NGAMBUNG >

< start="77.076" dur="3.97"> Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. >

< start="79.579" dur="2.536"> >>> Apik-apek. >

< start="81.18" dur="1.635"> THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG >

< start="82.248" dur="1.468"> Kanthi US. >

< start="82.949" dur="2.535"> AKU LINSEY DAVIS. >

< start="83.849" dur="2.903"> KITA NAMPAK ING DENGAN ING Dinten >

< start="85.618" dur="2.302"> KITA KANGGO WISAN NGUKSAN >

< start="86.886" dur="2.67"> BEDA-BEDA, TAPI LENGKAP KENE >

< start="88.053" dur="1.803"> KORONAVIRUS KASUS SAMPAIAN TO >

< start="89.689" dur="1.768"> RISAH. >

< start="89.989" dur="2.736"> KANGGO YORK GURNOR YANG KENE >

< start="91.59" dur="2.536"> HOSPITALS INGKU BISA KANGGO WISI >

< start="92.859" dur="2.803"> Luwih akeh PATI BEDS lan >

< start="94.259" dur="2.137"> INFEKI CORONAVIRUS Dudu >

< start="95.795" dur="3.37"> DIPANGGO INGKANG UNTUK BASA SAWA >

< start="96.529" dur="6.139"> Telung minggu. >

< start="99.299" dur="5.238"> Lan Srengenge sing Ora Ana siji WONG TO >

< start="102.802" dur="3.002"> Deleng ing ANY City, TENTED, >

< start="104.67" dur="1.702"> Nggawe MORGUES MENGGUNAKAN ING Anyar >

< start="105.938" dur="2.069"> KOTA YORK. >

< start="106.505" dur="4.138"> KAWASAN SUKU JAWA ING KAS. >

< start="108.141" dur="2.936"> Yaiku Wong Kancil lan >

< start="110.777" dur="2.969"> LAYAN SAINS. >

< start="111.211" dur="3.469"> KENYATA NORMALLY ADVERTISE APA >

< start="113.879" dur="2.937"> Wong-wong padha kanggo Nawakake, HOPING TO >

< start="114.813" dur="2.77"> PELUANG GURU ING LANJUT >

< start="116.949" dur="2.469"> VISITORI Nampilake. >

< start="117.717" dur="3.57"> SAIKI NEGARA SAIKI NATE TOURIS TO TO >

< start="119.552" dur="4.004"> NGEDANG TANPA BULAN. >

< start="121.421" dur="3.403"> ALASKA NAMPAK AKU GAMPANG TO >

< start="123.69" dur="2.402"> KOMUNITAS UNTUK 14 HARI lan >

< start="124.957" dur="3.137"> FLORIDA KANGGO NUKAN APA SAIKI >

< start="126.225" dur="2.87"> KABEH YORK, JAWA BARU LAN >

< start="128.227" dur="1.501"> Sambungake menyang SELF-QUARANTINE >

< start="129.228" dur="2.269"> UNTUK DUA Pungkasan. >

< start="129.862" dur="3.104"> TAPI PAKAI sing BAIK, NUKU MUNGSA >

< start="131.63" dur="2.236"> SILVER LINES Duwe KANGGO >

< start="133.099" dur="2.602"> GENTING PENTING kanggo Kabeh >

< start="133.999" dur="4.239"> OF US, ING TARI ING JAWA BARAT >

< start="135.834" dur="3.571"> GIGNOR GAMPANG TANGGANG LAMPAH >

< start="138.371" dur="1.868"> SOSIAL INDIKASI >

< start="139.538" dur="3.904"> DAFTARKAN GAMPANG UNGGUH MUDAH >

< start="140.372" dur="5.673"> SITUSKAN VIRUS. >

< start="143.576" dur="3.87"> TOM LLAMAS ABC'S Miwiti US OFF. >

< start="146.179" dur="3.369"> >> Wartawan: CAMPURSEN SIGN GRIM >

< start="147.58" dur="3.871"> PANDEMIK INI KANGGO MUNGGO BASA. >

< start="149.682" dur="3.571"> TEKSTRING GAMPANG UPAH >

< start="151.584" dur="2.535"> MORGUE LENGKAP JAWA BARAT >

< start="153.386" dur="2.636"> HISPITAL INGKAP. >

< start="154.253" dur="3.87"> MENYANGKA ING NGANGGO WANGTURAN 9/11 >

< start="156.155" dur="3.537"> Lan SANTI HURRICANE. >

< start="158.257" dur="3.404"> Bengi, AT LEAST 5,000 NEW >

< start="159.825" dur="3.537"> KES ING NEGARA, lan SATU >

< start="161.794" dur="3.637"> HOSPITAL SAIKI, 13 wong HARI >

< start="163.495" dur="3.17"> ING JAWA 24 JAM. >

< start="165.565" dur="3.97"> HOSPITAL INGKANG ING VIRUS >

< start="166.799" dur="5.94"> TENGING TOLL TERRIBLE. >

< start="169.669" dur="3.737"> TAPI TARI KANGGO SUKU >

< start="172.872" dur="1.701"> DOSAN SOSIAL EXTREME >

< start="173.539" dur="3.237"> Ukuran Bisa Digunakake. >

< start="174.707" dur="3.303"> KANGGO HOSPITALISASI >

< start="176.909" dur="2.903"> TAMPILAN INGGIH. >

< start="178.144" dur="6.739"> >> ING SIGN sing apik banget lan >

< start="179.946" dur="7.307"> SIGN POSITIF. >

< start="185.017" dur="4.705"> SAIKI, AKU NATE 100% HANYA ITU >

< start="187.386" dur="4.037"> KOMUNITAS IT, Nanging ING ARROW >

< start="189.855" dur="1.969"> Kasedhiya ing Pungkasan >

< start="191.557" dur="1.902"> KETINDUNGAN. >

< start="191.957" dur="3.17"> >> Wartawan: TAPI TU CUOMO >

< start="193.592" dur="3.637"> HARI ING NGENTUK MASA GAMPANG LUKU SAIKI >

< start="195.261" dur="2.268"> MENGIKUT PEAK ING BARU YGK >

< start="197.362" dur="2.737"> KOTA. >

< start="197.663" dur="3.07"> A SCENARIO sing NGGOLAH WARNA >

< start="200.232" dur="1.602"> WAYANG KANGGO PRESIDEN >

< start="200.866" dur="2.536"> KANGGO, PANUKU ING SUKU >

< start="201.967" dur="2.703"> RESTRIAKAL DARI EASTER SUNDAY, >

< start="203.536" dur="3.103"> ING APRIL 12 tanggal. >

< start="204.804" dur="2.635"> >> Apa sing paling apik babagan iki >

< start="206.772" dur="1.702"> BAKAL. >

< start="207.573" dur="1.902"> EASTER ING KAMU TIMELINE. >

< start="208.608" dur="2.435"> APA GAMPANG GAMPANG. >

< start="209.609" dur="3.536"> >> Wartawan: TAPI TANPA ING >

< start="211.177" dur="3.337"> Eksperimen HEALTH Top NATIONAL >

< start="213.278" dur="1.669"> SUKU BUKU Ora MENJAWA >

< start="214.647" dur="1.468"> ANY DATE. >

< start="215.081" dur="2.402"> >> WIS tenan sing tenan. >

< start="216.249" dur="3.436"> KANGGO NUNG NUNG TUNGGU NENG KONVERSI DENGAN >

< start="217.616" dur="3.437"> PRESIDEN ING JAMINAN OVAL >

< start="219.819" dur="2.502"> TALKING TENTANG, ING NGEBUT, Sampeyan bisa >

< start="221.187" dur="6.773"> SAIKI ING TARAPI, TAPI GOLO KANGGO >

< start="222.455" dur="6.94"> KANGGO LIRIK. >

< start="228.094" dur="2.602"> KANGGO WISI GAMPIRAN KAB >

< start="229.528" dur="2.069"> Apa sing bakal ditindakake. >

< start="230.83" dur="2.636"> >> Wartawan: NEW YORK, THE >

< start="231.73" dur="3.871"> EPICENTER ING AS, MASIH IN >

< start="233.599" dur="2.369"> PERLUKAN LAMPIRAN LANANG LAGI >

< start="235.734" dur="1.636"> NAMPANG. >

< start="236.101" dur="3.037"> EMPAT APLIS HOSPITALS UNDER, >

< start="237.503" dur="4.037"> Lan MASIH ING DIPENGAN ING KANGEN >

< start="239.271" dur="2.703"> KREDIKAL KANGGULAN KRITIKAL, >

< start="241.673" dur="2.27"> VENTILATOR. >

< start="242.107" dur="2.903"> INGGRUK ING JAMINAN 11.000 >

< start="244.076" dur="3.37"> ING ING PAHLUK, TAPI DIA NEGARA A >

< start="245.144" dur="4.304"> JUMLIS 30.000. >

< start="247.58" dur="3.97"> CUOMO INGKANG ING NGANGGUT ING NGANGGUT >

< start="249.581" dur="4.238"> ITALY DID, LAMPIRAN VENTILATOR. >

< start="251.684" dur="5.405"> SATU TIGA, PULIT SULIT. >

< start="253.953" dur="4.938"> >> SPLITTING PENTING. >

< start="257.223" dur="2.535"> ING SATU VENTILATOR NGAPAK >

< start="259.024" dur="3.204"> DUA PAKAI. >

< start="259.892" dur="4.371"> ITALY NGADI GADHANA NUNG MUNGGUH ING KANGGO >

< start="262.362" dur="2.935"> Wong-wong mau padha Ngramal. >

< start="264.397" dur="2.969"> >> Wartawan: THENT VENTILATORS >

< start="265.43" dur="4.739"> DESPERATELI DIPANGSA DENGAN PATIEN >

< start="267.499" dur="5.006"> KANGGITU KANGGO BUNGA 25-taun >

< start="270.303" dur="3.669"> Saking NORTH DAKOTA Sapa sing Ana ing A >

< start="272.638" dur="3.27"> COMED MEDIKAL KOMUNITAS. >

< start="274.106" dur="2.202"> >> VIRUS ING ING Bener >

< start="276.041" dur="0.968"> DANGEROUS. >

< start="276.442" dur="1.935"> LAMPIRAN SHE, ING SAPI. >

< start="277.143" dur="2.603"> >> Wartawan: ING 26-taun >

< start="278.51" dur="2.87"> FORMER LACROSSE PLAYER WOKE UP >

< start="279.879" dur="5.872"> DENGAN BETUL lan KANGGO >

< start="281.513" dur="6.907"> NATE INGGANG MINGGU. >

< start="285.885" dur="3.036"> >> Dheweke ora BISAN. >

< start="288.554" dur="1.635"> Dheweke ora Nate DOKOK. >

< start="289.054" dur="1.502"> HE TOOK HEI HEBITAN HEBIH SANGAT >

< start="290.322" dur="1.802"> LAYANG. >

< start="290.689" dur="3.804"> AKU KANGGO, KANGGO ANTARA. >

< start="292.258" dur="3.737"> >> Wartawan: DOKTOR JACK SAIKI SAIKI >

< start="294.626" dur="1.769"> TRYING ANU KANGGO MACAPAT >

< start="296.128" dur="1.868"> EBOLA. >

< start="296.529" dur="1.734"> PAMAKUAN HAK ING ING ING NGANGGO >

< start="298.13" dur="1.969"> Dheweke. >

< start="298.397" dur="2.803"> Ing kutha YORK Anyar, 46% OF >

< start="300.232" dur="2.903"> KORONAVIRUS KASEN ING TANGGO >

< start="301.334" dur="4.604"> 18 TO 44. >

< start="303.269" dur="5.738"> ING VIRUS HITTING ALL AGES. >

< start="306.072" dur="3.937"> 62% KATENANAN ING Wong lan 54% saka >

< start="309.141" dur="3.437"> Wong-wong sing DIUKA ING VIRUS >

< start="310.142" dur="4.739"> ING KAWASAN 75. >

< start="312.712" dur="4.537"> Sing ING WOODBRIDGE, NEW >

< start="315.014" dur="4.004"> JERSEY PADAN ING MASALUR 90 >

< start="317.382" dur="3.438"> RESIDENTAN DAPAT DIGUNAKAN >

< start="319.152" dur="3.703"> SAIKI ING INSIDIK ING ING ING INI KANGGO >

< start="320.953" dur="3.537"> NURSING HOME. >

< start="322.989" dur="3.303"> SHIP HOSPITAL AS NAVAL >

< start="324.624" dur="2.035"> "THE MERCY" KEDAI KUNCI >

< start="326.425" dur="2.036"> ANGELES. >

< start="326.792" dur="3.404"> KANGGO MEDIKO NGANGGANG BEDS >

< start="328.594" dur="3.47"> Lan EQUIPMENT TO HANDLE A Surge >

< start="330.329" dur="2.102"> ING UP NGGAL 1.000 PATI >

< start="332.197" dur="1.736"> TENGAH SEGORO. >

< start="332.564" dur="5.272"> WULANG TANPA KANGGO UNTUK MEMBANGKUT >

< start="334.066" dur="4.972"> SARI NORTH CAROLINA TO COLORADO. >

< start="337.97" dur="2.169"> VETERINARIANS Saiki ngrampungake >

< start="339.171" dur="1.402"> PENDEDAHAN MEDIKAL INCLUDING >

< start="340.273" dur="1.501"> VENTILATOR. >

< start="340.706" dur="2.436"> >> ING ING SAIKI LAMPIRAN LAMPIRAN >

< start="341.908" dur="2.769"> ING TEMBANG lan ING GAMPANG >

< start="343.275" dur="2.603"> GAMPANG KEBANGSAAN DENGAN KAMI >

< start="344.81" dur="2.67"> KOLEKOLEKTIF ing sisih manungsa. >

< start="346.011" dur="3.57"> >> Wartawan: ZONES SAIKI BARU SAIKI >

< start="347.613" dur="4.304"> POPPING UP ACROSS NEGARA. >

< start="349.715" dur="3.67"> DENGAN PENTADBANG TONTOR >

< start="352.05" dur="3.037"> UNTUK TEXAS lan LOUISIANA. >

< start="353.519" dur="3.17"> ING ORLEAN BARU, MARDI GRAS JAWA >

< start="355.22" dur="3.604"> MINGGU SEMO PELANGGAN DENGAN >

< start="356.822" dur="4.004"> TAMPILAN LAN TARI INGGO NG >

< start="358.957" dur="3.704"> INGKE BISA PISAH NAMPANG >

< start="360.959" dur="2.971"> CORONAVIRUS SAIKI GAMPANG >

< start="362.794" dur="2.003"> SAIKI INI INI ANYWHERE ELSE >

< start="364.063" dur="3.737"> ING PLANET. >

< start="364.931" dur="7.473"> >> JAMINAN EMS OVER, 50% >

< start="367.933" dur="6.34"> Wong-wong Sadhèrèkku Saiki >

< start="372.538" dur="2.836"> QUARANTINE, lan SO PUNGGUH NUNGGUH >

< start="374.406" dur="2.937"> SUMBER TAMBAHAN GAMBANG >

< start="375.507" dur="3.404"> TAHAP NEGARA, NEGARA NEGARA BISA >

< start="377.476" dur="2.335"> Ora LONGER GALAK TANPA TANPA >

< start="379.045" dur="1.701"> TAMBAHAN - TANPA FEDERAL >

< start="379.945" dur="1.702"> TINDAKAN ING WASA ING. >

< start="380.88" dur="1.401"> >> Wartawan: Lan VIRUS SAIKI >

< start="381.781" dur="2.201"> NAMPANG TOLL ING PENTING >

< start="382.415" dur="2.835"> RESPONDERS. >

< start="384.116" dur="2.035"> >> Dhewe Piyambak. >

< start="385.384" dur="6.74"> Saben Bengi lan Saben dina Aku njaluk >

< start="386.285" dur="8.375"> LAPORAN lan NOMBOR GRATIS. >

< start="392.258" dur="3.203"> >> Wartawan: IN NEW YORK MORE >

< start="394.793" dur="2.236"> THAN 200 ING AHLI NYPD >

< start="395.594" dur="1.768"> Wis ING INFRI karo >

< start="397.162" dur="1.835"> VIRUS. >

< start="397.496" dur="2.202"> ING DETROIT PELANGGAN PENTING DUA >

< start="399.131" dur="2.103"> Wis DIED. >

< start="399.832" dur="3.504"> Lan UNTUK KARANGAN AMERIKA >

< start="401.367" dur="3.97"> KARYA KANGGO KANGGO ING JAWABAN >

< start="403.469" dur="3.537"> SAIKI ING PANJENEN HOME, CASES >

< start="405.47" dur="4.171"> ING VIRUS SAIKI JABAR IN >

< start="407.139" dur="5.138"> WAYANG NU AMAZON. >

< start="409.775" dur="4.571"> >> Lan TOM LLAMAS Gabung US SAIKI. >

< start="412.411" dur="3.237"> TOM, KABUPATEN GURNOR YORK Anyar >

< start="414.48" dur="2.368"> CUOMO PADAN ING SUKU NEGARA IS >

< start="415.781" dur="2.402"> KARANGAN HOTSPOT SAIKI. >

< start="416.982" dur="2.403"> IT NEEDS RESOURCES TAPI ITA >

< start="418.316" dur="3.504"> DIPENGKE ING ING NGANGGO BUKU LAIN >

< start="419.518" dur="2.669"> STATES KENE ING NGEWARIS ING KABEH >

< start="421.954" dur="1.468"> HOTSPOTS. >

< start="422.321" dur="1.435"> >> Wartawan: YEAH, KARANGAN, >

< start="423.556" dur="1.368"> LUTIRAN. >

< start="423.889" dur="2.135"> Dheweke Nate ngomong babagan iki >

< start="425.057" dur="2.636"> KUMPULAN HARI SAIKI. >

< start="426.158" dur="2.936"> ESSENTIAL HE ING NGANGGO >

< start="427.826" dur="2.636"> SAIKI bisa nangani MASALAH INI, >

< start="429.228" dur="2.502"> NAMPANG ING PANDEMIK lan >

< start="430.595" dur="2.937"> INGKE ING KANGGO NATE INGKE ING >

< start="431.864" dur="4.505"> BISA, lan ING ZONES TENGOK LAIN >

< start="433.666" dur="3.603"> Miwiti POPPING UP LIKE LOUISIANA, >

< start="436.502" dur="1.568"> Wong-wong mau bisa menehi keuntungan saka >

< start="437.403" dur="2.068"> PERALATAN, PENTING KABEH KENE >

< start="438.204" dur="2.202"> Lan GAMPANG NAMPANG INGKANG LAIN >

< start="439.604" dur="3.304"> NEGARA-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING. >

< start="440.54" dur="3.202"> >> SAIKI LUKIS SAIKI Amarga ING >

< start="443.041" dur="3.237"> Warta HOPEFUL NA >

< start="443.875" dur="3.838"> KADAR HOSPITALISASI KENE >

< start="446.411" dur="1.869"> NATE ING JAWA BARU BISAN >

< start="447.846" dur="2.736"> SOSIAL DOKANCING. >

< start="448.414" dur="2.969"> Apa sing TREND diowahi menyang >

< start="450.716" dur="1.869"> Konsep? >

< start="451.517" dur="3.403"> >> Wartawan: YEAH, kowe ngerti, >

< start="452.718" dur="4.037"> ING KANGGO ING SUKU NGANGGO lan >

< start="455.053" dur="2.837"> CUOMO GOVERNOR, ING BULAN INI >

< start="456.888" dur="2.303"> KANGGO NU DENGAN NGGAL ING SEMUA >

< start="458.023" dur="2.336"> STATIS lan DATA lan PRESENTS >

< start="459.325" dur="1.434"> KANGEN ING KOMUNITAS KANGGO >

< start="460.493" dur="2.268"> HARI. >

< start="460.893" dur="2.235"> ING ING SUKU NU SANGGANG SUKUT DATI >

< start="462.894" dur="1.67"> MENTIONED. >

< start="463.261" dur="2.837"> PUSAT RASA HOSPITALISASI >

< start="464.697" dur="2.669"> BENTUK TEMBANG TAPI, LAGI, HE >

< start="466.231" dur="2.603"> MASIH SAIKI ING KANGGO SORANG DUA >

< start="467.499" dur="4.671"> Telung minggu kepungkur saka PEAK SEMUA >

< start="468.968" dur="4.671"> KES INGKANG ING NGANGGO >

< start="472.304" dur="4.137"> HOSPITAL, SO LENGKAP banget, VERY >

< start="473.772" dur="3.036"> Gampang ING KOMUNITAS KABUPATEN INT >

< start="476.575" dur="0.567"> PANDEMIK. >

< start="476.942" dur="3.537"> LINSEY? >

< start="477.276" dur="3.804"> >> Wigati, bisa njupuk >

< start="480.612" dur="2.636"> SUKUT LUKA. >

< start="481.214" dur="3.77"> TOM LLAMAS, MANGSA INGKU. >

< start="483.382" dur="2.67"> >>> UNTUK AMERIKA ING Wong >

< start="485.117" dur="6.44"> TANPA LONGER TENTANG STATISTIK TAPI >

< start="486.185" dur="6.073"> KELUARGA REAL lan KANGGO ING >

< start="492.391" dur="1.902"> . >

< start="492.625" dur="3.169"> TAMBAHAN TO ENORMOUS >

< start="494.427" dur="2.602"> HEARTBREAK, MANAWA ING SIK INGGALIS >

< start="495.928" dur="2.702"> SAIKI SAIKI SAIKI SAIKI >

< start="497.162" dur="2.47"> Wong-wong padha Gegor ING NGANGGO >

< start="498.764" dur="1.669"> KANGGO ING ISOLASI. >

< start="499.765" dur="3.737"> KELUAR LAIN KABUPATEN VIRUS SAIKI >

< start="500.566" dur="4.705"> Wis SPREAD. >

< start="503.636" dur="3.336"> KANGGO MATT GUTMAN KANGGO INGKI >

< start="505.404" dur="2.636"> KENYATA GRATIS HART. >

< start="507.106" dur="2.368"> >> Wartawan: CAMPURSARI A >

< start="508.174" dur="2.335"> 17-TAHUN-LAMPIRAN TANPA LOSES >

< start="509.608" dur="1.968"> ANGELES ANGGUN TUNGGUH >

< start="510.642" dur="3.37"> PERSON ING NEGARA INGGRIS >

< start="511.71" dur="5.138"> DIED AFTER CONTRACTING COVID-19. >

< start="514.146" dur="3.203"> >> Wengi KID ING KOMUNITAS ING, >

< start="516.982" dur="1.902"> Wong-wong padha GROUNDED. >

< start="517.482" dur="3.104"> Wong Wong Kasedhiya kanggo nyimpen omah. >

< start="519.017" dur="2.47"> Aku ora NATE TARI ING KENEH >

< start="520.719" dur="1.969"> ANAK ING KOTA. >

< start="521.62" dur="2.369"> >> Wartawan: CDC IS TONIGHT >

< start="522.821" dur="1.869"> NAMPANG ING ING NGGENENG ING >

< start="524.123" dur="3.369"> KATANGAN TEENAGER. >

< start="524.824" dur="3.035"> BANSA INGKU, ANU NGOMBLIK, JUGA >

< start="527.626" dur="2.803"> Mlebu. >

< start="527.993" dur="2.936"> Lan ING SAN DIEGO, DUA INFANTS >

< start="530.562" dur="1.035"> TESING POSITIF. >

< start="531.063" dur="1.902"> Lan Pengajaran Saka DOKTOR >

< start="531.73" dur="2.97"> CAMPUR. >

< start="533.099" dur="3.769"> >> PATIENTE DENGAN INGGO >

< start="534.833" dur="3.17"> KOMUNITASAN DENGAN MANY beda >

< start="537.002" dur="2.603"> LAMPIRAN, TAPI PALING TENAGA >

< start="538.137" dur="1.801"> JABU, KANGGO lan PENDHENGAN >

< start="539.738" dur="2.336"> BREATH. >

< start="540.072" dur="3.037"> AKU NINGGALKE ING SANG TANGGO >

< start="542.208" dur="3.403"> MENARIK, PATIEN ING NGANGGO >

< start="543.242" dur="5.672"> ING NAUSEA, VOMITING lan >

< start="545.745" dur="4.37"> DIARRHEA, NANGGALKE ING KANGGO >

< start="550.683" dur="1.768"> EXPEK Kanthi TANGGAP >

< start="552.184" dur="2.303"> PENYAKIT. >

< start="552.584" dur="3.804"> >> Wartawan: TERRY ING umur 40an >

< start="554.62" dur="3.971"> Lan AKTIF UNTIL VIRUS >

< start="556.521" dur="7.008"> TANPA KOLEKOLAH. >

< start="558.724" dur="7.24"> >> AKU ING ING GYM KARYA >

< start="563.662" dur="2.603"> Lan Piyambak lan NAUSEA DITILIK >

< start="566.098" dur="1.668"> IN. >

< start="566.398" dur="1.802"> >> Wartawan: DENGAN HARI ING NGANGGO >

< start="567.9" dur="2.202"> HOSPITALISI. >

< start="568.333" dur="2.403"> >> WELL, AKU NATE ING AKU KANGGO >

< start="570.236" dur="1.568"> 16 DAY SAIKI. >

< start="570.87" dur="1.801"> >> Wartawan: INGKANG MUNGSA BASA >

< start="571.937" dur="1.768"> NATE NGANGGO NENG GAMPANG HUSBAND lan >

< start="572.805" dur="2.235"> TIGA bocah. >

< start="573.839" dur="3.537"> >> Dheweke milih panganan ing DOOR. >

< start="575.174" dur="5.204"> AKU KASUKAN karo KAKELIAN AKU. >

< start="577.51" dur="3.669"> Lan anak-anakku SAIKI CATETAN lan >

< start="580.512" dur="3.07"> LITTLE - CABUTAN KANGGO PISAN AKU >

< start="581.313" dur="7.708"> ING DOOR. >

< start="583.716" dur="6.039"> TETAPI TANPA ING NGANGGO NU ATAWA >

< start="589.155" dur="2.568"> SPENT ANY TIME ING ING INI INI >

< start="589.889" dur="2.668"> KENYATA ENTIRE. >

< start="591.857" dur="2.369"> >> Wartawan: SATU ING >

< start="592.691" dur="3.937"> SYMPTOMS, KELUARGA KULIT SMER, ING >

< start="594.36" dur="4.004"> SAIKI NAMPANG DI YVETTE. >

< start="596.762" dur="3.503"> >> Wartawan: SATU ING AKU >

< start="598.497" dur="2.903"> Aku ora nggawe kabar sing diganti, aku >

< start="600.398" dur="1.303"> LAMPIRAN NGEDAH-INGKANG SENSING ING >

< start="601.534" dur="1.601"> SMELL. >

< start="601.834" dur="1.701"> >> Wartawan: LAN GOT ITU >

< start="603.268" dur="2.036"> KARYA. >

< start="603.669" dur="2.069"> KANGGO PIRANG 30-Taun KULIT >

< start="605.437" dur="1.835"> HOSPITALISI. >

< start="605.871" dur="3.304"> SHE KANGGO lan AKTIVITI >

< start="607.406" dur="3.336"> BETUL TELPON ING ING VIRUS >

< start="609.308" dur="3.103"> PNEUMONIA TRIGGERED. >

< start="610.876" dur="4.905"> AKHARI ING AKU DOKTOR DOKTOR PUTIH >

< start="612.545" dur="4.905"> ING ANAK-MALERIAL KANGGO DITAYANG >

< start="615.914" dur="2.77"> HYDROXYCHLOROQUINE AS Bagean saka A >

< start="617.583" dur="2.903"> ULANGAN KLINIKAL. >

< start="618.818" dur="4.204"> ING JAMINAN LIMA FILIK MISSOURI >

< start="620.619" dur="2.769"> Sampeyan Deleng ing gambar iki entuk >

< start="623.155" dur="3.403"> VIRUS. >

< start="623.522" dur="4.004"> WULANG, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. >

< start="626.692" dur="1.568"> HANYA, KOTA, SISTER-IN-LAW >

< start="627.659" dur="2.102"> Lan Rama MIKE. >

< start="628.394" dur="3.403"> Kabeh Wong-wong mau bakal ngrampungake ILL. >

< start="629.895" dur="2.302"> TIGA INGKANG NGANGGURU >

< start="631.93" dur="2.569"> PNEUMONIA. >

< start="632.33" dur="4.105"> ING VIRUS JAWA NENGKUTKE >

< start="634.633" dur="4.605"> KELUARGA ERIKA. >

< start="636.569" dur="4.404"> Mantepake menyang "Miwiti kene" >

< start="639.371" dur="4.638"> PODCAST SHE NATE INGGRIS >

< start="641.106" dur="7.474"> ING NGGALKANG JERMAINE >

< start="644.143" dur="4.837"> HARI ING dina sadurunge dheweke kaping 44 >

< start="648.713" dur="0.835"> BIRTHDAY. >

< start="649.114" dur="2.803"> >> Aku SAIKI NGAMPI. >

< start="649.681" dur="3.737"> ING AKU KANGGO Nindakake? >

< start="652.051" dur="3.003"> >> Wartawan: ONCE HE PIKSA >

< start="653.552" dur="2.269"> POSITIF, DOKTOR GAMPANG >

< start="655.187" dur="1.635"> JERMAINE DARI ING Wong K loa lan bocah >

< start="655.955" dur="5.071"> SARI ERIKA. >

< start="656.956" dur="5.271"> SHE NATE GOT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. >

< start="661.16" dur="1.401"> >> SULIT BEDHING PEDULIKAN >

< start="662.361" dur="2.535"> MANGSAU. >

< start="662.694" dur="4.505"> KANGGO GRATIS SAIKI BY MATT GUTMAN. >

< start="665.03" dur="4.071"> MATT, Sampeyan Laporake A COVID-19 >

< start="667.333" dur="3.503"> SAIKI, KAYU TERAS, KANGGO >

< start="669.234" dur="2.403"> BETTER lan banjur FIKIKAT LAGU. >

< start="670.97" dur="1.501"> NUNG NINI NATE INGGRIS KANGGO >

< start="671.771" dur="2.902"> NGENTANGGAL WAHYU INGGO? >

< start="672.605" dur="3.936"> >> Wartawan: KAMI. >

< start="674.807" dur="4.204"> Wong KANG TUNGGALKE ING ROLLER >

< start="676.675" dur="3.27"> KESAN KESELURUHAN INI INI NGANGGUT >

< start="679.144" dur="3.07"> SATU ING ING ING KANGGO, MAYBE >

< start="680.078" dur="5.906"> SUKU UTAWA DENGAN PULANG UTAWA DULUH WULANG >

< start="682.347" dur="5.339"> SARI KOMPUTER ING SUKAN GAMPANG >

< start="687.819" dur="1.736"> Banjur HARI INGKANG APLIK INGKANG ING >

< start="688.654" dur="1.201"> PADANG KULIT DENGAN INI >

< start="689.688" dur="1.201"> VIRUS. >

< start="689.988" dur="2.37"> SAIKI, IT IS BEDHANA >

< start="691.022" dur="3.471"> KANGGO GRATIS DENGAN Lan >

< start="692.491" dur="2.803"> DOKTOR PONTOR NGENTE KENE >

< start="694.627" dur="2.402"> ING NGGIH VIRUS ING. >

< start="695.428" dur="1.901"> >> APA PENTING NUNGGAL KANGEN >

< start="697.162" dur="1.268"> SMELL? >

< start="697.463" dur="2.302"> KUNCI JATI LENGKAP TASTE. >

< start="698.563" dur="1.936"> Wong-wong Situ Kasedhiya >

< start="699.898" dur="3.47"> NGEBARKE ING INI DENGAN DENGAN DENGAN SUKAN >

< start="700.632" dur="3.737"> ING VIRUS. >

< start="703.502" dur="2.135"> >> Wartawan: Wong-wong mau, lan >

< start="704.502" dur="2.771"> ING SUKU ING ING ING NGANGGANG >

< start="705.771" dur="2.435"> KENYATA NUNGGAL ING VIRUS, >

< start="707.406" dur="3.67"> TAPAK DOKTOR NGORANG OLEH AKTIF >

< start="708.34" dur="3.77"> Ora Nusantara. >

< start="711.21" dur="2.102"> KAWASAN VARIED. >

< start="712.244" dur="2.636"> KITA NGANGGO WANITA NGANGGO >

< start="713.445" dur="4.605"> Lan NAUSEA lan HEADACHES lan >

< start="715.013" dur="4.438"> BACK ACHES, lan INGGRUH >

< start="718.183" dur="4.771"> PNEUMONIA ACARA, nanging APA >

< start="719.585" dur="4.838"> ING TANGGO ING ING NGANGGO ING SENSE ST. >

< start="723.088" dur="2.369"> PUSUS PERUBATAN JOSEPH AKU >

< start="724.556" dur="1.802"> LAMPIRAN ING SUKAN VIRUS >

< start="725.59" dur="2.803"> SISTEM ENTIRE. >

< start="726.492" dur="4.07"> DENGAN ING NGANGGO, ING ITU GAMPANG >

< start="728.526" dur="2.436"> SENDEM SISTEM IMMUNE ON >

< start="730.695" dur="2.202"> HYPERDRIVE. >

< start="731.096" dur="2.402"> IT OVERREACTS lan ATTACKS YOUR >

< start="733.031" dur="2.169"> KANGGO OWN. >

< start="733.632" dur="2.269"> MANGSA ING ING KANGGO NUI MANAWA >

< start="735.334" dur="3.136"> SITEKTOR VARIED UNTUK KANGGO >

< start="736.034" dur="3.838"> PARTIKULAR VIRUS. >

< start="738.604" dur="3.337"> DENGAN LENGKAP PENTING APA DAPAT >

< start="740.005" dur="3.704"> Entuk VACCINE lan ING >

< start="742.074" dur="1.935"> RAWATAN sing KANGGO NAK TAYU >

< start="743.842" dur="0.501"> KARYA. >

< start="744.143" dur="0.667"> LINSEY? >

< start="744.476" dur="1.969"> >> SEMUA RAYA. >

< start="744.944" dur="2.235"> MATT GUTMAN, MANGSA ING KANGGO >

< start="746.578" dur="1.102"> PENTING. >

< start="747.313" dur="2.469"> KITA LAMPIRANI IT. >

< start="747.813" dur="4.371"> >>> SAIKI KESAN RIPPLE ING >

< start="749.915" dur="4.438"> ING VIRUS ING ING NGANGGO-MAJL. >

< start="752.317" dur="3.404"> AS KAMI NUNG NANA, BAKAL MANY >

< start="754.486" dur="3.704"> KEBANGSAAN ING NGANGGO MUNGGUH BASA >

< start="755.854" dur="4.038"> Wong-wong padha luwih seneng IN >

< start="758.323" dur="3.003"> NURSING HOMES AND ASSISTED >

< start="760.025" dur="3.003"> CENTERS Urip Kanggo Minggu SAIKI. >

< start="761.46" dur="2.235"> ING KASAB UNTUK GAIL lan >

< start="763.161" dur="2.203"> LESTER TAYLOR. >

< start="763.829" dur="1.969"> ING NGANGGO KANGGO INGGO BOTH >

< start="765.497" dur="1.201"> Nggabungake US. >

< start="765.931" dur="2.869"> >> SAIKI UNTUK NAMPANG US. >

< start="766.832" dur="2.335"> >> SAIKI UNTUK NAMPANG AS, >

< start="768.934" dur="2.903"> LUTIRAN. >

< start="769.301" dur="4.171"> >> GILA, MOM KAMPUNG ing A >

< start="771.971" dur="4.237"> WANGGULAN JERSEY AS Anyar >

< start="773.606" dur="3.77"> PENTUK CELEBRATED HER 89th >

< start="776.341" dur="2.436"> KANGGO lan ING KULIT GURU >

< start="777.509" dur="1.668"> TINDAKAN DI ULI POSITIF UNTUK >

< start="778.91" dur="2.036"> CORONAVIRUS. >

< start="779.31" dur="4.138"> WALK US Yen ngejar >

< start="781.08" dur="2.969"> Kasedhiya diuji. >

< start="783.582" dur="1.668"> ING APA SINI SISTEM? >

< start="784.182" dur="5.939"> Apa sampeyan nggawe >

< start="785.383" dur="5.473"> REBANGAN Saka ING JAM IKI >

< start="790.255" dur="0.934"> AGO YANG KANGGO SAIKI NATE WARNA? >

< start="790.989" dur="0.968"> >> YES. >

< start="791.323" dur="2.169"> Bener dina Sabtu aku SPOKE TO MY >

< start="792.09" dur="4.805"> IBU, lan aku ora ngerti yen SHE >

< start="793.625" dur="4.438"> JAWA INGKANG TANGGAL WANGI KANGGO. >

< start="797.029" dur="2.902"> WANG KANGGO TIRED. >

< start="798.197" dur="2.569"> Aku ora NATE TENAGA ING TELEFON >

< start="800.065" dur="3.17"> LONG, TAPI, ING NGETU SUKU NGAPAK >

< start="800.899" dur="4.438"> BEDAH. >

< start="803.369" dur="3.202"> ING SAHARI aku krungu saka >

< start="805.47" dur="4.938"> NURSING HOME, ING AKU NATE >

< start="806.705" dur="7.874"> SHE HAD SEJARI APA PUTIH 100. >

< start="810.542" dur="5.105"> Lan aku SAID, HMM, OKAY, >

< start="814.713" dur="1.935"> KANGGO SUKIRAN NGANGGO. >

< start="815.781" dur="3.103"> ING AKU KANGGO LATER ING >

< start="816.782" dur="3.903"> TEMPAT MUNGKUL TURUN KE 99. >

< start="819.018" dur="5.938"> ING Bengi MULENG ING ING AKU KULIT >

< start="820.819" dur="8.642"> SPIKED TO 102. >

< start="825.09" dur="5.573"> Dadi aku nimbali DOKTOR lan aku >

< start="829.595" dur="3.002"> SAID, LISTEN, TIGA BAKAL, >

< start="830.796" dur="3.636"> SHE 89, SHE IN NURSING >

< start="832.731" dur="3.637"> Omah lan SHE Nduwe WULANG. >

< start="834.566" dur="4.471"> AKU KANGGO MANGSA DIDI. >

< start="836.502" dur="4.003"> SATU LAGU AGUNG. >

< start="839.171" dur="5.271"> Lan wong-wong mau sing nuli dakkandhani nganti saiki >

< start="840.639" dur="5.472"> AKU KANGGO BOLEH DITANGGAL. >

< start="844.576" dur="3.537"> Bener, aku tetep manggon ing SHOK. >

< start="846.245" dur="4.337"> AKU GANTI. >

< start="848.247" dur="5.072"> AKU MUNGKU NGAE INI BISAN >

< start="850.715" dur="3.838"> SUKU ING OGO ING KENUT >

< start="853.452" dur="3.336"> NATE ING NGANGGO NANGGO NENGGALANG >

< start="854.687" dur="4.404"> ING SUKU NURSING, padha duwe >

< start="856.921" dur="4.338"> VISITASI DITANGGUH UNTUK KANGGO >

< start="859.224" dur="3.17"> ING Minggu. >

< start="861.393" dur="2.936"> ING AKU TANGGAL MANAJE KANGGO >

< start="862.528" dur="3.27"> LAKI, HUSBAND SAYA AKU, AKU, PADA >

< start="864.463" dur="1.902"> BIRTHDAY, TAPI KAMI ING SEPARAT >

< start="865.931" dur="0.801"> BY GLASS. >

< start="866.498" dur="0.934"> >> KANAN. >

< start="866.865" dur="2.702"> >> Dadi, ora ana FISSIKAL >

< start="867.566" dur="6.306"> KONTAK. >

< start="869.701" dur="4.571"> Dadi aku pancen ngerti, >

< start="874.005" dur="0.701"> DUKSARI. >

< start="874.405" dur="1.602"> Aku SAD. >

< start="874.84" dur="3.637"> TAPI KITA KRISTIAN lan Wong >

< start="876.141" dur="4.071"> ING KELUARGA, BISAN KITA NGANGGO >

< start="878.61" dur="3.437"> ING KUASA NGANGGO, TAPI ING ING SAIKI >

< start="880.345" dur="2.569"> KANGGO BASA. >

< start="882.181" dur="2.769"> >> Lan Ibu sampeyan duwe >

< start="883.048" dur="4.671"> KOMUNITASING UNDERING. >

< start="885.084" dur="3.303"> Dadi PITABUHAN SAIKI SAIKI >

< start="887.853" dur="3.236"> DAPAT NGANGGO PUTRA ATAWA SEEK >

< start="888.52" dur="4.705"> RAWATAN ING HOSPITAL? >

< start="891.223" dur="5.238"> >> SO, INGKOH ING JAWA >

< start="893.358" dur="5.639"> Diwiwiti, SHE bakal NGENTUK PUT. >

< start="896.595" dur="6.139"> KANGGO SAIKI SISTEM KANGGO ING JAWA >

< start="899.131" dur="3.937"> ING KANGGO lan BAKAL MANA-MANA ​​NGANGGO >

< start="902.867" dur="2.837"> TIRED. >

< start="903.201" dur="3.737"> MONYA AKU ING KANSER UNGGUL LUNGSA >

< start="905.838" dur="4.036"> SAIKI. >

< start="907.072" dur="3.97"> KANGGO SHE ING DIABETIC. >

< start="910.008" dur="1.702"> BIS, ING KURSUS, ING, ING >

< start="911.176" dur="5.205"> KENE, KONSER ING GRATIS ING >

< start="911.843" dur="5.206"> KAWASAN, lan KITA KOMUNITAS DENGAN >

< start="916.515" dur="2.802"> PENDEDAHAN INFEKTIF >

< start="917.182" dur="4.205"> KHUSUS. >

< start="919.451" dur="3.337"> JADI HE NUNG MUNGGU ING NGOMBUT BASA >

< start="921.52" dur="3.636"> Lan WE'LL, sampeyan ngerti, TALK TENTING >

< start="922.921" dur="4.604"> SAIKI LAGI TULISAN DENGAN SUKA. >

< start="925.29" dur="4.838"> TAPI UNTUK SAIKI LENGKAP PUTRA MANGSA. >

< start="927.659" dur="4.104"> SHE SAIKI. >

< start="930.262" dur="4.37"> SHE Duwe RANJANG TINDAK >

< start="931.897" dur="5.571"> Wis DITANGGAL DARI RASA NGANGGO. >

< start="934.766" dur="4.137"> >> Lan ING ING BISA >

< start="937.602" dur="2.336"> PAWARTA, KANGGO BEDHANA >

< start="939.037" dur="2.003"> CIRCUMSTANCE, TAPI LAKON PANJENE >

< start="940.071" dur="1.736"> Béda Ngetangake Panginten >

< start="941.173" dur="5.305"> Sampeyan ora bisa Nelusuri kanthi bener >

< start="941.941" dur="6.706"> Lan VISIT DENGAN DENGAN? >

< start="946.612" dur="3.069"> >> IS - YEAH, ING ISU >

< start="948.78" dur="3.337"> Bagean sing beda-beda bagean saka ora seneng >

< start="949.814" dur="4.072"> ABLE KANG ING DENGAN PAKET. >

< start="952.251" dur="3.17"> KANGGO AKU SUKIT GAMPANG >

< start="954.019" dur="2.402"> BULAN BULAN lan ING AKU ING >

< start="955.554" dur="3.703"> HARI INGGRIS. >

< start="956.555" dur="4.304"> KABEH DINA. >

< start="959.391" dur="3.87"> LAMPIRAN AKU ING AKU KANGGO >

< start="960.992" dur="3.938"> TRANSPORTED TO HOSPITAL lan >

< start="963.395" dur="2.068"> SUKAN AKU lan AKU, KITA BENTUK >

< start="965.063" dur="3.47"> HARI karo Dheweke. >

< start="965.597" dur="5.639"> SO KANGEN INGKANG TANGAN ING ON. >

< start="968.667" dur="4.404"> AKU KANGGO UNGGUL BASA-BASA, ING >

< start="971.37" dur="2.902"> DOKTOR, sampeyan ngerti, aku ngerti tenan >

< start="973.204" dur="3.204"> PULIH ING ING NGEKTIKHI, SAYA >

< start="974.405" dur="5.006"> GOLONG DUMATIKAN ING VOICE. >

< start="976.542" dur="5.037"> Ibuku KANGGO NENG DEMENTIA. >

< start="979.545" dur="6.239"> Dhewe ITU NUNG MUNGGAL, ING TANGGAL >

< start="981.713" dur="5.505"> BEDHKE BISA KANG PIKIR TUKANG APIK >

< start="985.918" dur="4.403"> ING KENE, ING NGANGGO, INGGAN NGANGGO >

< start="987.352" dur="4.337"> PULANG KANGGO lan ING ING AKU KANGGO. >

< start="990.455" dur="4.672"> >> Lan Apa NEGARA NEXT? >

< start="991.823" dur="7.074"> ING KETUGA KONTROL ANTUK >

< start="995.26" dur="6.473"> Duwe, ALBEIT DARI KABUPATEN? >

< start="999.031" dur="3.67"> >> SAIKI, TANPA KANGGO, OTOH. >

< start="1001.867" dur="3.77"> Sampeyan ngerti, saiki saiki, luwih gedhe, >

< start="1002.834" dur="5.705"> KANGGO KANGGO. >

< start="1005.771" dur="3.469"> Wong-wong mau wis ngrampungake kasusahane, >

< start="1008.673" dur="2.77"> Sampeyan ngerti, TYLENOL lan BAB >

< start="1009.374" dur="3.437"> KOYO KUI. >

< start="1011.577" dur="3.102"> Wong-wong mau Nuli DIDENG AKU JANA >

< start="1012.945" dur="2.468"> NUNGGUL UTI. >

< start="1014.813" dur="3.57"> BISAN KANGGO NUNGGUH BISA DIRI SAKA >

< start="1015.547" dur="4.638"> WELL. >

< start="1018.517" dur="3.436"> TAPI TIAGA ING PANGGILAN, >

< start="1020.319" dur="2.302"> KINI NUKUR. >

< start="1022.087" dur="2.969"> Ibadahku Nduwe MUDAH >

< start="1022.754" dur="4.571"> DOKTOR. >

< start="1025.19" dur="3.904"> Dheweke WARGA WULAN. >

< start="1027.459" dur="2.469"> Dheweke ora seneng karo AS >

< start="1029.227" dur="2.803"> LONGER AS DOKTOR DENGAN DOKTOR, >

< start="1030.061" dur="4.605"> TAPI TIAK ING ING AKU KANGGO. >

< start="1032.164" dur="3.069"> DIA - Yen sampeyan nemoni nomer >

< start="1034.799" dur="3.237"> Dheweke menehi kabar babagan TELEFON. >

< start="1035.367" dur="4.471"> Dadi kowe ngerti carane nggawe. >

< start="1038.17" dur="4.804"> TAPI TANGGO LATIHAN SUKU SUKUR >

< start="1039.971" dur="5.572"> WAKTU, ING Dinten ing Wanci. >

< start="1043.108" dur="2.836"> ING KENE KANGGO NATE ING NGANGGO >

< start="1045.677" dur="1.669"> SAIKI. >

< start="1046.077" dur="3.637"> >> TAYLOR PASTOR, AS MANAWA >

< start="1047.479" dur="4.004"> KELUAR, APA BISAN KANGGO >

< start="1049.848" dur="1.969"> ING ING NGANGGO WANGJAWA ING ING INI >

< start="1051.617" dur="1.034"> WEKTU? >

< start="1051.95" dur="3.47"> >> WELL, AGAIN, SHE SAID WE ARE >

< start="1052.785" dur="6.072"> Wong SUKAN PANJENENGAN, JADI AKU KANGGO >

< start="1055.553" dur="4.071"> ING KUASA PEMBANGUNAN lan KAMI >

< start="1058.99" dur="2.703"> Wis, sampeyan ngerti, ndedonga >

< start="1059.758" dur="2.669"> HER. >

< start="1061.827" dur="3.87"> SHE’S WANITA SENTUH, TOO, lan >

< start="1062.561" dur="6.239"> SHE - AKU PANJENENGAN NGEJABAT ING SUKU >

< start="1065.83" dur="4.938"> ING LAGI, NGAPAK, ING KENE, INGKU >

< start="1068.933" dur="2.87"> JUTUP NAMPI ING ING ING ING KANGGO >

< start="1070.902" dur="2.536"> KANGGO PANGGUNG SAIKI. >

< start="1071.937" dur="3.036"> Mboten nate ELSE KAMI DONGENG >

< start="1073.571" dur="1.735"> BISA NGUKA BISA PAKSA TAK INGO >

< start="1075.106" dur="0.868"> SAIKI. >

< start="1075.44" dur="2.002"> Kita ora bisa ndeleng. >

< start="1076.108" dur="3.236"> Kita kudu golek ING >

< start="1077.575" dur="3.27"> KOMUNIKASI. >

< start="1079.478" dur="3.736"> Lan AKU NUNGGALKEBUTAN KENE >

< start="1080.978" dur="2.937"> Wis KENE ING KABEH KENE >

< start="1083.348" dur="2.302"> KOMUNIKASI DENGAN US, IN >

< start="1084.048" dur="2.27"> PARTIKULAR Kanthi GAIL. >

< start="1085.784" dur="2.268"> Kita ora bisa takon babagan apa wae >

< start="1086.451" dur="2.536"> BETTER. >

< start="1088.186" dur="1.268"> TAPI TINDAKAN INGKE ING ING ING KENE >

< start="1089.121" dur="2.168"> KANGGO NAIK. >

< start="1089.588" dur="3.87"> >> KANAN. >

< start="1091.423" dur="3.57"> >> KENE PAKSA ING NGGOTH sampeyan KANGGO PAKAI >

< start="1093.592" dur="1.901"> SPEAKING DENGAN US DURING ING >

< start="1095.126" dur="0.834"> BEDHANA WASA. >

< start="1095.627" dur="4.004"> >> SALAMO. >

< start="1096.094" dur="4.271"> >> WIS KITA NGAKAK PITEN >

< start="1099.764" dur="1.101"> RECOVERY lan GUSHING GAYANG KANGGO >

< start="1100.498" dur="1.635"> KELUARGA TENAGA. >

< start="1100.999" dur="1.535"> >> SALAH, INGKOH. >

< start="1102.267" dur="0.734"> KANGGO. >

< start="1102.667" dur="1.669"> >> SALAMO. >

< start="1103.134" dur="2.437"> >> Lan SAIKI WASHINGTON, ING >

< start="1104.469" dur="3.47"> CONGRESS ING NGENTANG-INGKE SUKU >

< start="1105.704" dur="3.536"> KANGGO ING JAMINAN $ 2 >

< start="1108.072" dur="2.837"> Ringgit UNTUK EKONOMI. >

< start="1109.374" dur="3.137"> SENATE DIPANGGUHKU AGUNG >

< start="1111.042" dur="3.07"> LAMPIRAN ING BISA TANGGAP >

< start="1112.644" dur="2.936"> SAIKI NATE NGEGOTH ING KANGGO >

< start="1114.245" dur="2.604"> Jutawan HARD HARD BY THE >

< start="1115.713" dur="1.836"> SHUTDOWN OF PALING BISNES, >

< start="1116.982" dur="2.168"> GAMPANG PAYANGAN DIREK TO >

< start="1117.683" dur="3.603"> PALING AMERIKA. >

< start="1119.284" dur="3.27"> TAPI SENATE NGANGGO WANGSUN >

< start="1121.419" dur="4.605"> ROADBLOCKS AS ING RASA DAPAT >

< start="1122.687" dur="5.339"> KANGGO VOTE AS AMERIKAN KONTIN >

< start="1126.157" dur="7.341"> NGENTENI. >

< start="1128.16" dur="6.105"> KULIT PUTIH ABC BALAYAN >

< start="1133.631" dur="1.435"> CORRESPONDENT JONATHAN KARL PADANGGIH >

< start="1134.399" dur="1.268"> KENAIKAN ING NEGOTIASI. >

< start="1135.2" dur="1.267"> >> Wartawan: CARI >

< start="1135.8" dur="1.602"> PEMIMPIN CONGRESSIONAL DIDANG MUKA >

< start="1136.601" dur="1.969"> UNTUK EKONOMI paling apik >

< start="1137.535" dur="2.636"> Roti Agama ING SEJARAH AMERIKAN. >

< start="1138.703" dur="1.802"> >> A DAH SAIKI ARRIVED AT KAMI >

< start="1140.305" dur="1.334"> SHORES. >

< start="1140.638" dur="5.139"> KITA KITA TIDAK TANJUK. >

< start="1141.773" dur="5.405"> KANGGO NAK TANGGO. >

< start="1145.911" dur="2.034"> TAPI SAIKI NU WISI NGANGGO. >

< start="1147.311" dur="4.105"> >> Wartawan: AS Bagean saka $ 2 >

< start="1148.079" dur="6.174"> TRALES HENTAL, RAWATAN Wong >

< start="1151.55" dur="8.675"> $ 75,000 A YAAR UTAWA KURANG bakal entuk >

< start="1154.386" dur="8.441"> A $ 1,200 KULUS PLUS $ 500. >

< start="1160.359" dur="4.237"> ING AKU UPING $ 99,000 A >

< start="1162.96" dur="3.137"> TAHUN bakal entuk APLIKASI SMALLER. >

< start="1164.729" dur="2.636"> >> DENGAN ING NGANGGO. >

< start="1166.231" dur="2.469"> Cepet Manthi, BESAR NGEMBANG. >

< start="1167.499" dur="2.469"> >> Wartawan: KANGGO ELIZABETH, A >

< start="1168.833" dur="2.37"> WIT RESS ING ANGELES LOS, IT >

< start="1170.101" dur="2.369"> BUKHAN ING TANPA KANGGO. >

< start="1171.336" dur="3.604"> >> Aku ora ngerti yen aku arep >

< start="1172.604" dur="2.603"> KANGGO BISA lan ING KENE AKU anak-anakku >

< start="1175.073" dur="1.768"> BE. >

< start="1175.34" dur="1.802"> Yen Kita bakal entuk LAKSUS >

< start="1176.975" dur="1.468"> SAIKI. >

< start="1177.275" dur="2.569"> >> Wartawan: ING BUKU >

< start="1178.576" dur="3.003"> Wong KAWEN bakal nampa AKTIVITI UNEMPLOYMENT >

< start="1179.978" dur="3.27"> MANfaat kanggo UNTO 39 MINGGU >

< start="1181.712" dur="3.037"> INSTEAD 26, lan SAIZ ING >

< start="1183.381" dur="3.27"> KES UNEMPLOYMENT KANGGO MUKA UP >

< start="1184.883" dur="2.435"> BY $ 600 UNTUK PULAN WULANG. >

< start="1186.785" dur="2.368"> SAIKI BISA NAMPANG UNTUK KANGGO >

< start="1187.452" dur="3.204"> Bisnis. >

< start="1189.287" dur="3.637"> KEDAI DIANE lan LILY A KEDAI BASA >

< start="1190.789" dur="4.27"> IN NORTH CAROLINA. >

< start="1193.058" dur="4.037"> >> GAMPANG GAMPANG WULANGAN 20-PLUS >

< start="1195.193" dur="3.27"> ACARA CANCEL utawa POSTPONE. >

< start="1197.229" dur="3.503"> Luwih akeh WEDDINGS. >

< start="1198.597" dur="4.07"> >> Wartawan: KAPUNGAN INILAH A >

< start="1200.866" dur="2.835"> PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 367 >

< start="1202.8" dur="3.404"> Bisnis IKLAN sing ora tuku >

< start="1203.835" dur="4.972"> NAWANGI KARYA. >

< start="1206.338" dur="3.403"> Lan $ 500 Milyunne kanggo LARGE >

< start="1208.94" dur="1.502"> KORPORASI ING HARD-HIT >

< start="1209.875" dur="2.468"> INDUSTRI NGEBAB SAIKI AIRLINES lan >

< start="1210.575" dur="3.738"> HOTEL. >

< start="1212.477" dur="3.237"> ING SAIKI Luwih saka $ 100 >

< start="1214.446" dur="2.502"> Bilyar ing AID UNTUK HOSPITAL LAN >

< start="1215.847" dur="2.269"> SISTEM KARAWAN HEALTH, lan dhuwit >

< start="1217.081" dur="4.271"> KANGGO BASA-BENTANG TENAGA KANGGO >

< start="1218.249" dur="5.139"> LOS. >

< start="1221.486" dur="2.303"> >> Lan JOHN KARL Gabung US SAIKI IN >

< start="1223.522" dur="1.868"> WASHINGTON. >

< start="1223.922" dur="3.103"> JOHN, JADI MACAMEN NGEYA >

< start="1225.524" dur="2.803"> KANGEN SAIKI ING VOTE ING ING INI >

< start="1227.159" dur="2.602"> RUU lan APA PRESIDEN >

< start="1228.46" dur="1.701"> Ngomong babagan ngatasi >

< start="1229.894" dur="3.103"> FINALISI? >

< start="1230.295" dur="4.805"> >> WELL, IT NGITA NGGALKE ITU ING ON >

< start="1233.131" dur="3.47"> ING PANGGUNG LENGKAP MENTE >

< start="1235.233" dur="3.236"> HICCUPS AS ING INTEN DENGAN DENGAN >

< start="1236.735" dur="3.77"> PELEMBANG MAJOR ING LEGISLASI, TAPI >

< start="1238.603" dur="3.237"> SUKU SAYA ING ING NGGO >

< start="1240.638" dur="3.303"> LATIHAN TINDAK, Yen ora Bener >

< start="1241.973" dur="5.138"> DENGAN TOMORROW ING SENATE. >

< start="1244.075" dur="4.004"> Lan mengko ING WUANG KANGGO RUMAH >

< start="1247.245" dur="2.102"> PRETTY SHORTLY AFTER ITU. >

< start="1248.212" dur="2.336"> >> Lan akeh wong AMERIKA >

< start="1249.48" dur="1.468"> FRUSTRATED yen iki njupuk >

< start="1250.682" dur="2.069"> LIRIK LENGAN. >

< start="1251.082" dur="3.371"> AKU KANGGO PUT UP UPAH KITA KITA >

< start="1252.884" dur="3.304"> BISA KANGGO MENGGELANG MORGAN >

< start="1254.586" dur="2.903"> HARI ING JAWA 3 BULAN >

< start="1256.321" dur="1.935"> AMERIKA Muga-muga dirampungake >

< start="1257.622" dur="2.936"> Tanggung jawab Proyek ing JAWA TINDAK >

< start="1258.39" dur="3.77"> MINGGU >

< start="1260.692" dur="2.435"> NATE KANGGO ING KANGGO >

< start="1262.293" dur="1.568"> URGENSYA KANGGO MANAWA AMERIKA >

< start="1263.261" dur="2.235"> SAIKI lan ING ING NGANGGUNA >

< start="1263.995" dur="3.037"> SAIKI? >

< start="1265.63" dur="2.102"> >> WELL, aku ora ngerti yen ora >

< start="1267.165" dur="1.835"> EVERYBODY ING CONGRESS >

< start="1267.866" dur="2.102"> ING UNTUK BASA, TAPI Aku >

< start="1269.133" dur="1.902"> PANJENENGAN INGKANG KANGGO >

< start="1270.101" dur="2.87"> PEMIMPIN ING NGANGGO. >

< start="1271.169" dur="3.304"> AKU KANGGO, INGKOH, Yen Sampeyan KANGGO A >

< start="1273.104" dur="4.471"> LANGKAH KANGGO LAN MUKA ING APA >

< start="1274.606" dur="5.672"> GAMPANG INGKANG, ING NGE BISA $ 2 >

< start="1277.708" dur="4.005"> RUU RECOVERY TRILLION EKONOMI. >

< start="1280.412" dur="2.002"> IT IS FAR BIGGER ING KANGEN >

< start="1281.847" dur="2.301"> KONGKONG BOLEH DITANGGO >

< start="1282.547" dur="2.536"> Sadurunge. >

< start="1284.282" dur="3.27"> Sampeyan MENTERI KOMPUTER >

< start="1285.216" dur="5.106"> DENGAN BAUTOUT AUTO. >

< start="1287.686" dur="5.205"> KANGGO ING - KANGGO ING SAIKI >

< start="1290.455" dur="4.104"> JAWABENGKEN INI, $ 2 TRILLION >

< start="1293.024" dur="4.238"> LAN IT IS NULIS OLEH >

< start="1294.692" dur="3.337"> STANDARD CONGRESSIONAL DENGAN >

< start="1297.395" dur="2.202"> LAMPIRAN CAMPUR. >

< start="1298.163" dur="2.735"> PADULI ING UNEMPLOYMENT >

< start="1299.731" dur="2.836"> KANGGO, TAMPILAN KUNCI KANGGO >

< start="1301.032" dur="2.636"> Rampung, AS AKU MENTIONED, WAS >

< start="1302.7" dur="2.67"> NAMPANGKE INGKOH ING PANJUNG >

< start="1303.802" dur="3.169"> Wong Wong BISA LUKU >

< start="1305.504" dur="3.67"> UNEMPLOYMENT, TAPI ALSO NAMBAH >

< start="1307.105" dur="4.904"> $ 600 TO KES UNEMPLOYMENT >

< start="1309.307" dur="4.337"> BULANAN saben wulan BULAN. >

< start="1312.143" dur="4.138"> KANGGO ITU - INI KANGGO BASA. >

< start="1313.778" dur="4.738"> KANGGO ING WANG BIPARTISAN >

< start="1316.414" dur="3.237"> Dhukungan ing CONGRESS, TAPI ora ngerti >

< start="1318.65" dur="1.735"> EVER GOLONG TANPA PITAS AS >

< start="1319.784" dur="2.069"> KANGGO ING TANGGO ING MODAL >

< start="1320.518" dur="3.804"> PULANG. >

< start="1321.987" dur="2.635"> >> WANG KAYU. >

< start="1324.455" dur="0.968"> NGGIH. >

< start="1324.755" dur="1.535"> JONATHAN KARL LAPORAN UNTUK US >

< start="1325.556" dur="1.302"> IN WASHINGTON, DC >

< start="1326.424" dur="1.001"> SALAM, JOHN. >

< start="1326.991" dur="3.204"> >> SALAMO. >

< start="1327.559" dur="4.071"> >> Lan Yen Nuli teka, ING >

< start="1330.328" dur="2.403"> CHASERS PISAN PENTING >

< start="1331.763" dur="3.737"> DODGING DEBRIS SELEPAS TORNADO >

< start="1332.864" dur="3.337"> RIP KANGGO PUTIH. >

< start="1335.634" dur="2.101"> >>> PRINS CHARLES PRINCE >

< start="1336.334" dur="2.102"> POSITIF UNTUK KORONAVIRUS. >

< start="1337.869" dur="2.102"> TANPA PUTUP ING TANGGO NENG >

< start="1338.569" dur="4.405"> QUEEN? >

< start="1340.105" dur="4.003"> >>> Lan WE'LL njupuk TINDAKAN PANUTUP >

< start="1343.108" dur="1.701"> ING IMPACT THE COVID-19 >

< start="1344.242" dur="1.335"> GOLEKSI GAMBUH ING TARI >

< start="1344.942" dur="0.635"> Bisnis. >

< start="1485.817" dur="3.37"> >>> AS DENGAN MOMENT AKU ALONG >

< start="1487.652" dur="2.102"> DENGAN 30 INGKONGKONG KOPI AKU ana >

< start="1489.32" dur="3.303"> GAMPANG GAMPANG >

< start="1489.887" dur="4.438"> INDEFINITELI. >

< start="1492.757" dur="3.871"> KOMPUTER HAD ZERO RESPONSE TO >

< start="1494.459" dur="4.271"> ANTARI TANPA KANGGO, NYAWA AS >

< start="1496.761" dur="2.269"> TANPA PANLITU ING NGANGGO ING KANGGO >

< start="1498.863" dur="1.402"> UNTUK? >

< start="1499.164" dur="2.201"> OGAN LAYOFF KOMPLITEL ING >

< start="1500.398" dur="2.402"> PAMINANAN KAMI. >

< start="1501.499" dur="3.403"> Sampeyan ngerti, ITU HARD ENUKU TO >

< start="1502.933" dur="4.338"> DAPAT DENGAN ING DUA ING ING, ING SAIKI >

< start="1505.035" dur="3.872"> TO ora bisa ING ING ING ING AKU >

< start="1507.404" dur="3.437"> KANGGO NAMPAK INGKANG UNTUK. >

< start="1509.04" dur="2.836"> Sampeyan ngerti, sampeyan Miwiti TANYA >

< start="1510.975" dur="2.502"> Dhewe, Apa Kita bakal dadi >

< start="1512.009" dur="2.837"> GAMPANG NUNGGUH UNTUK tuku panganan? >

< start="1513.611" dur="2.803"> ING KANGGO BISA KANGGO ING TANGGO >

< start="1514.979" dur="1.769"> RENISAN KAMI ING ING KANGGO >

< start="1516.548" dur="2.235"> BULAN? >

< start="1516.881" dur="3.871"> INGGU KANGGO ING KANGGO >

< start="1518.917" dur="2.936"> PAYANGAN Kothak AFFORD, INSURANCE? >

< start="1520.885" dur="2.803"> KANGGO WANG TANGGAL LAMPIRAN >

< start="1521.986" dur="3.938"> Sambungake LAYOFFS, ADVICE AKU >

< start="1523.821" dur="5.005"> TO Sampeyan Sampeyan bakal dibukak lan >

< start="1526.057" dur="3.136"> HONEST DENGAN EMPLOYEES AS Sampeyan >

< start="1528.959" dur="2.169"> POSSIBLE. >

< start="1529.326" dur="4.706"> GAMPANG GAMPANG. >

< start="1531.262" dur="4.138"> GAMPANG ASSISTANS INGKANG DENGAN AS >

< start="1534.165" dur="2.47"> PALING PAKSA ING NGANGGO BUKU >

< start="1535.533" dur="2.87"> KANGSA BISA ING KARUT, >

< start="1536.768" dur="4.004"> NUNG KITA NENGGALKE ING KANGGO >

< start="1538.536" dur="3.037"> MUNGKUTI, lan SEMUA KANGGO NANJAWA >

< start="1540.905" dur="1.369"> PULANGKULAN ING ING KANGGO NUNGGUH >

< start="1541.706" dur="3.069"> APA KANGGO INGGO BISA >

< start="1542.407" dur="3.704"> WELL. >

< start="1544.909" dur="3.537"> >> MANY BLINDSIDED BY ALL OF >

< start="1546.244" dur="4.104"> ING ING INGGIRAN LAN ING NGEDANG >

< start="1548.579" dur="3.171"> KOMPUTER ASING KEWANGAN >

< start="1550.482" dur="1.868"> ING EKONOMI TRANON $ 2 >

< start="1551.883" dur="2.569"> RANCANGAN STIMULUS. >

< start="1552.484" dur="3.203"> Wong-wong padha golek >

< start="1554.586" dur="3.27"> TUNJANG KANGGO BISA KANGGO TANGGAL >

< start="1555.82" dur="2.435"> SUMBANG EMPLOY THAN 500 >

< start="1557.989" dur="2.569"> KARYA. >

< start="1558.389" dur="4.004"> 30 JUTA IKLAN AMERIKA >

< start="1560.691" dur="3.57"> BUSES KEDAI CATETING, >

< start="1562.526" dur="4.872"> WEB DESIGN SULIT, BUKU >

< start="1564.395" dur="5.839"> Lan, OO, KANGGO GRATIS COMEDY. >

< start="1567.532" dur="6.206"> DEVON DWYER NATE NATE ING >

< start="1570.367" dur="4.138"> CORONAVIRUS ANGGO TOLL >

< start="1573.871" dur="3.804"> ING AKU KANG TINDAKAN PRIMARI >

< start="1574.639" dur="3.803"> IS NGANGGO PAKAI AS. >

< start="1577.808" dur="1.969"> >> Wartawan: KOMUNITAS STAND-UP >

< start="1578.576" dur="1.602"> TAWARAN ING ING ING ING INSAN >

< start="1579.911" dur="0.834"> MODAL. >

< start="1580.311" dur="1.702"> >> Sampeyan ora seneng. >

< start="1580.878" dur="2.136"> SUKU TINDAK BISAN. >

< start="1582.146" dur="3.27"> >> Wartawan: PANDEMIK NO >

< start="1583.147" dur="4.605"> JOKE UNTUK KEGIATAN NEGARA >

< start="1585.549" dur="3.638"> KANGGO ALSON JAFFE SAIKI NATE >

< start="1587.885" dur="2.97"> WULANG ING NGANGGO ING UANG TANGGO >

< start="1589.32" dur="2.736"> STRESS IN NENG DC COMEDY CLUB >

< start="1590.988" dur="3.003"> UNTUK 20 taun. >

< start="1592.189" dur="4.371"> >> WULANGAN ING SAIKI SUKAT >

< start="1594.124" dur="4.939"> ING JAWA TENGAH DAN PANIK, KA >

< start="1596.694" dur="2.836"> Ngerti, yen arep luwih >

< start="1599.197" dur="0.701"> WULANG KANGGO. >

< start="1599.664" dur="1.668"> >> YEAH. >

< start="1600.031" dur="3.069"> >> VIRUS ING NGANGGO >

< start="1601.466" dur="3.036"> Sampeyan, TAPI ING NGANGGO ING KANGGO >

< start="1603.234" dur="2.336"> HURT YOU TOO. >

< start="1604.636" dur="2.402"> >> Wartawan: NUNGSA NOVEL >

< start="1605.703" dur="3.771"> KORONAVIRUS HIT, DAPAT DIPANGGAL >

< start="1607.171" dur="5.005"> AKSUN NGANGGOLAH, KANGGO GRATIS >

< start="1609.607" dur="3.537"> Lan NGEDALKE TANPA 50 taun >

< start="1612.309" dur="1.202"> KAWASAN, GAMPANG >

< start="1613.278" dur="3.003"> HUSBAND. >

< start="1613.645" dur="4.404"> >> KITA KITA NGET ING NGANGGO NITUT I >

< start="1616.414" dur="4.371"> JUST, kowe ngerti, SUKU ITU >

< start="1618.182" dur="3.404"> SUKU, KANGGO, ING ING PUKANG >

< start="1620.918" dur="1.702"> WASA ING NGGAK ING BULAN ING, BIS >

< start="1621.719" dur="2.302"> ING ING NGANGGO. >

< start="1622.754" dur="3.203"> WANG KANGGO INGKANG ING KANGGO >

< start="1624.154" dur="2.637"> KARYA ING GRAB KOMUNYA lan ING MARI >

< start="1626.09" dur="3.603"> KOMENIAN >

< start="1626.925" dur="3.169"> Wong-wong lagi nindhes - sing >

< start="1629.827" dur="1.235"> ING WONG. >

< start="1630.227" dur="2.47"> BISA AKU NUNGGUL SADI lan ING AKU NGASUKI >

< start="1631.195" dur="2.569"> Lan nalika aku kepengin banget, ALL RIGHT, >

< start="1632.831" dur="3.035"> WE'LL Nampa INGKANG INI. >

< start="1633.898" dur="3.404"> ING SAIKI. >

< start="1636" dur="2.169"> ITU ITU - AKU JAWA - INGAN >

< start="1637.435" dur="3.67"> ING AKU MENGETAK DENGAN MENGIKUT lan NUKU >

< start="1638.303" dur="3.97"> IS HORRIFIK. >

< start="1641.239" dur="2.402"> >> Wartawan: MANY AMERICAN SMALL >

< start="1642.407" dur="2.835"> BUSINESSOWNERS Nuwun INGKANG TANGGAL >

< start="1643.774" dur="2.47"> Digunakake kanggo nglindhungi. >

< start="1645.376" dur="3.17"> GAMPANG NGEJATKE ING ING SUKU >

< start="1646.377" dur="3.737"> PEKAN ING KRITIKAL KE >

< start="1648.679" dur="2.97"> NAMPANG EKONOMI AS SAIKI >

< start="1650.248" dur="3.203"> IN FREE-FALL. >

< start="1651.783" dur="3.903"> >> KRISIS INI SATU ING SUKU >

< start="1653.584" dur="2.836"> Pakaryan Pakaryan Aku bakal Nuli Deleng >

< start="1655.819" dur="2.103"> KANGGO BUKU. >

< start="1656.554" dur="2.069"> >> Wartawan: KAREN MILLS LED THE >

< start="1658.056" dur="1.668"> US USALL BUSINESS >

< start="1658.756" dur="3.37"> ADMINISTRASI NGGAJABAT INGGRA >

< start="1659.858" dur="3.702"> RECESSION lan RECOVERY. >

< start="1662.26" dur="4.904"> >> IT AKU FARAT DIPUNGA >

< start="1663.694" dur="4.839"> MASALAH KANGGO ING ING taun 2009. >

< start="1667.298" dur="2.903"> Lan sing kasebut HALF ING >

< start="1668.666" dur="2.169"> Wong-wong sing Kerja ing NEGARA ING >

< start="1670.335" dur="1.467"> OWN Utawa Pakaryan Kanggo A SMALL >

< start="1670.969" dur="3.236"> Bisnis. >

< start="1671.936" dur="5.239"> KANGGO ING SUKAN HALF. >

< start="1674.339" dur="3.17"> Lan wong-wong mau wis Tumpangan akeh >

< start="1677.308" dur="2.836"> PEMBANGUNAN. >

< start="1677.642" dur="3.103"> ING PAKSA, ING ING NGENTANG 26 >

< start="1680.277" dur="2.003"> HARI KUNCI. >

< start="1680.879" dur="4.637"> >> Dadi, Iki maneh - Iki >

< start="1682.413" dur="3.971"> IS REALUS KANGGO UNGGUL BETUL. >

< start="1685.65" dur="2.068"> >> GOLEKTOR. >

< start="1686.517" dur="2.569"> KANGSA NUNG MUNGGAL NUNUT >

< start="1687.852" dur="1.701"> AS PERNIAGAAN KANGGO, IKU >

< start="1689.22" dur="2.202"> KERANGAN >

< start="1689.687" dur="3.937"> >> Wartawan: CASH KRUNCH >

< start="1691.555" dur="2.87"> KARYA ADAM, BUKU Gunakake >

< start="1693.758" dur="2.202"> OWNER IN DC >

< start="1694.559" dur="2.502"> Dheweke JADI KOMPUTER MAJOR >

< start="1696.093" dur="3.003"> RENOVASI KEDAIAN SUKAN lan Rampung >

< start="1697.195" dur="4.638"> ING AKHIR KANGGO ING RESERAD. >

< start="1699.23" dur="4.004"> >> GELENG TANGGAL NANGGAL NANGGALANG >

< start="1701.966" dur="5.138"> Ruangan kasebut ora perlu kanggo >

< start="1703.367" dur="5.005"> KESIHATAN lan keslametan, TAPI AKAN >

< start="1707.237" dur="2.203"> Kanthi dramatis wis diopeni. >

< start="1708.506" dur="2.802"> >> DENGAN KANGGO DUMATAR >

< start="1709.574" dur="2.302"> BISNES BISNES DITUKURAN? >

< start="1711.442" dur="1.068"> 30%? >

< start="1712.01" dur="2.401"> 50%? >

< start="1712.644" dur="2.068"> >> Aku mikirake PANUTUP TO >

< start="1714.545" dur="1.535"> 75%. >

< start="1714.845" dur="2.102"> >> Wartawan: HE LAID OFF FOUR >

< start="1716.213" dur="1.869"> GAMPANG BULAN. >

< start="1717.081" dur="3.236"> Dheweke nindakake kabeh supaya ora bisa digunakake >

< start="1718.216" dur="3.737"> TIGA LAIN ING PAYROLL. >

< start="1720.451" dur="3.504"> Dheweke NERVOUS TENTING TANGGUNG ON >

< start="1722.086" dur="2.603"> Luwih bisa mbayar maneh, nanging TAPI >

< start="1724.088" dur="2.169"> SENTIASA PELAN STIMULUS Anyar >

< start="1724.823" dur="3.402"> CAMPUR NGEPH. >

< start="1726.391" dur="3.336"> >> DENGAN SUKAN SEGALU UNGGUL BASA >

< start="1728.359" dur="2.102"> NAMPANG, ING AKU NATE >

< start="1729.86" dur="2.069"> PENTING ING PENTING >

< start="1730.594" dur="1.769"> PROSES KANGGO BASA >

< start="1732.063" dur="0.967"> Bisnis. >

< start="1732.496" dur="2.303"> >> Wartawan: CONGRESS IS >

< start="1733.164" dur="3.103"> Digunakake kanggo menehi luwih saka $ 350 >

< start="1734.932" dur="2.57"> Ringgit ing Pinjaman EMERGENCY TO >

< start="1736.4" dur="2.836"> BISNES KANGGO BUKU LAN DENGAN A >

< start="1737.635" dur="4.905"> MAJOR PERK. >

< start="1739.37" dur="4.138"> Wong-wong iku ora bisa mbayar maneh >

< start="1742.673" dur="4.471"> Gubernur Yen dheweke nggunakake dhuwit >

< start="1743.641" dur="4.271"> UNTUK Bayar SUKU UTAWA KERJA TANGAN. >

< start="1747.278" dur="3.304"> >> AKU NUNGGAL JAWA ING BISA >

< start="1748.045" dur="4.371"> KANGGO UNGGUL Nindakake INGI Yen ING >

< start="1750.715" dur="2.102"> PINJAMAN KANGSA BISAN >

< start="1752.55" dur="1.401"> KANGGO. >

< start="1752.95" dur="2.769"> >> Wartawan: SHE OWNS ONE OF THE >

< start="1754.085" dur="4.304"> ING JAMINAN WOMEN-OWNED IN >

< start="1755.853" dur="3.571"> THE WORLD. >

< start="1758.523" dur="2.435"> SHE Nggawe LAKSANA VODKA DAN >

< start="1759.557" dur="2.603"> BOURBON ING TANGAN ING >

< start="1761.091" dur="3.371"> CAPITOL AS ING DIPANGGO DENGAN >

< start="1762.293" dur="3.937"> Pakaryan minangka ANAK STAFF ING >

< start="1764.595" dur="3.237"> GAMESAN GABY CONGRESSWOMAN. >

< start="1766.364" dur="3.771"> >> MANAGEMENT KRISIS AKU NUNG AKU >

< start="1767.966" dur="3.436"> NIKU ING Urip lan, kowe ngerti, >

< start="1770.268" dur="2.335"> TANGGAP KANGGO NUNGGUH ANU >

< start="1771.535" dur="4.004"> FAKTOR PENTING. >

< start="1772.737" dur="5.405"> NGANGGO WANGGO NGANGGO kanggo Nggawe MOMENTS >

< start="1775.673" dur="5.439"> KATANGAN ING LAIN - TAPI >

< start="1778.275" dur="5.606"> SOAL ING NGALAMI SPIRIT SMALL >

< start="1781.245" dur="3.737"> PRODUKER KANGGO NGGALU US? >

< start="1784.015" dur="2.402"> NGEDANG supaya dijlentrehake. >

< start="1785.116" dur="2.936"> >> Wartawan: KANGGO SAIKI >

< start="1786.55" dur="3.404"> MEANS MAKING SANITIZER. >

< start="1788.186" dur="3.369"> >> WAYANG KANGGO UNDANG-UNDANG UNGGUH >

< start="1790.087" dur="3.804"> ING KANGGO KANG TUNGGAL KANGGO SUKU >

< start="1791.688" dur="2.57"> INGREDIENTAN MAIN INGKANG TANGAN >

< start="1794.025" dur="1.935"> CLEANER. >

< start="1794.392" dur="3.37"> >> Wartawan: KABUPATEN >

< start="1796.093" dur="4.404"> NGANGGO BUKU IKI NGGOL >

< start="1797.895" dur="3.47"> HOMEMADE GEL, ngisi A >

< start="1800.631" dur="2.169"> 1.000-GALLON ORDER JAWA INI >

< start="1801.498" dur="2.169"> MINGGU SARI GAMPANG DC >

< start="1802.933" dur="4.038"> UNTUK POLISI lan EMS. >

< start="1803.801" dur="5.673"> >> Wong-wong padha arep mabur >

< start="1807.104" dur="4.104"> LAMPIRAN lan NAMPAKKAN VIRUS, SO >

< start="1809.607" dur="2.002"> Aku dadi BISNES KANGGO >

< start="1811.342" dur="2.202"> KASUKAN. >

< start="1811.742" dur="3.17"> AKU ING SUKU, NGANGGO SUKU >

< start="1813.677" dur="2.836"> Gawe SUKU YANG KANGGO NUNGGUH >

< start="1815.045" dur="1.802"> SAIKI KANGGO ING TANGKA KANGGO >

< start="1816.647" dur="1.034"> THANG. >

< start="1816.98" dur="2.37"> >> Wartawan: PUTIH PUTIH lan >

< start="1817.815" dur="3.137"> EKONOMI SUKU DUMADUH PUKU TO >

< start="1819.483" dur="2.736"> LENGKE BISAN ASING BISA >

< start="1821.085" dur="2.002"> Bener AS POSSIBLE. >

< start="1822.353" dur="3.203"> PRESIDENT TRUMP SETTING SUKU >

< start="1823.22" dur="3.604"> SUKU, APRIL 12, MINGGU >

< start="1825.689" dur="3.103"> AHEAD APA MANAWA KESIHATAN AWAM >

< start="1826.957" dur="3.003"> ETO INGKE ING KANGGO MUNGGUH. >

< start="1828.926" dur="2.235"> >> Apa sampeyan bakal ndhukung? >

< start="1830.094" dur="2.068"> >> AKU NUNGGAL BASA. >

< start="1831.295" dur="2.97"> ING ING KANGGO WULANG. >

< start="1832.296" dur="3.837"> AKU TANPA - INGO AKU >

< start="1834.398" dur="2.169"> Pikirake TANGGAP UNTUK AKU AS A >

< start="1836.267" dur="1.101"> Lowongan Kerja. >

< start="1836.7" dur="1.835"> Aku ora ngerti yen mbesuk TRUMP >

< start="1837.501" dur="2.77"> KANGGO TUNGGUH. >

< start="1838.669" dur="3.103"> AKU NUNGGUH BANYAK DENGAN DENGAN - AKA >

< start="1840.404" dur="3.237"> RATI DENGAN DARI DC >

< start="1841.906" dur="3.203"> AKU NUNGGUH DENGAN MENGIKUT MAYOR >

< start="1843.774" dur="2.669"> BOWSER lan liya KESIHATAN DC >

< start="1845.242" dur="2.536"> OFFICIALS ING AKU KANGGO. >

< start="1846.577" dur="2.636"> >> Sampeyan INGGRIS ING PANIK INI >

< start="1847.912" dur="2.002"> NUNGGUH ING NGANGGO >

< start="1849.346" dur="2.804"> PUNYA NGGALU? >

< start="1850.048" dur="2.835"> >> SAIKI, AKU TRYING KENE ING PANGGUNG >

< start="1852.283" dur="1.268"> POSITIF. >

< start="1853.017" dur="2.202"> AKU NGAPAK ING KUASA NG >

< start="1853.684" dur="3.771"> KANGGO. >

< start="1855.353" dur="4.57"> KANGGUHAN ITU MELAYANG >

< start="1857.588" dur="4.104"> NGEDALIKE GOLEKA, TETAPI AKU NGADIH >

< start="1860.057" dur="3.437"> TAK INGO INGO. >

< start="1861.826" dur="3.17"> >> Wartawan: ISU SUKAN >

< start="1863.627" dur="2.569"> GAMBAR KOMUNIKASI DENGAN A >

< start="1865.129" dur="4.204"> PUTUP AKSARI Saka Publik, >

< start="1866.33" dur="4.071"> KOS UNTUK OPTIMISM. >

< start="1869.467" dur="3.203"> DESPITE BUKAN KEWANGAN KEWANGAN >

< start="1870.534" dur="2.804"> SARI ING VIRUS, BISNES NEGARA >

< start="1872.804" dur="2.502"> BISA SAIKI lan KONTIN >

< start="1873.471" dur="3.603"> TULIMAN. >

< start="1875.44" dur="3.035"> >> Aku ngerti yen bakal diisi karo >

< start="1877.207" dur="3.204"> Wong LIRIK KENE TANGGO KANGGO >

< start="1878.609" dur="3.437"> SINI, ING NGANG NGANGGO, INGGO >

< start="1880.544" dur="2.669"> PERLU LUKSAN, lan AKU NGEBAB >

< start="1882.18" dur="1.567"> ING dina. >

< start="1883.347" dur="1.135"> >> AKU TOO. >

< start="1883.881" dur="2.102"> >> Lan GAMPANG PALING HARI INGGO >

< start="1884.615" dur="1.669"> LATER. >

< start="1886.117" dur="0.8"> YES. >

< start="1886.417" dur="2.536"> >> AKU TOO. >

< start="1887.051" dur="3.37"> >> Wartawan: UNTUK ABC BALAK LIMA, >

< start="1889.086" dur="2.803"> AKU DEVON DWYER IN WASHINGTON. >

< start="1890.554" dur="2.269"> >> Ya, Kita bakal bisa nampa kabeh >

< start="1892.022" dur="1.735"> GAMPANG GOLONG sing apik. >

< start="1892.957" dur="3.136"> KAMI KANGGO UNTUK DEVON. >

< start="1893.891" dur="2.503"> KAMI KANGGO DENGAN KANGGO ING SILANG UNTUK DAPAT >

< start="1896.227" dur="1.001"> INTO. >

< start="1896.527" dur="2.369"> >>> ITU INI SUKU DAH HORRIFIK >

< start="1897.361" dur="1.835"> HARI IN ITALY DENGAN HUNDREDS Luwih >

< start="1899.029" dur="1.302"> KERANGAN >

< start="1899.329" dur="2.169"> WULANG TANPA KANGGO NU DOKTOR DOKTOR >

< start="1900.465" dur="1.868"> IN ITALY. >

< start="1901.632" dur="2.836"> ING ING TINDAK. >

< start="1902.467" dur="3.269"> INGKU PELAJARAN TINDAK DIPENGEN INI >

< start="1904.601" dur="1.769"> KOLEJ ING ING INI INI >

< start="1905.869" dur="2.236"> AMERIKA? >

< start="1906.504" dur="3.17"> >>>> ISKU INGGANG PALING JAWA >

< start="1908.238" dur="1.803"> PUTRA PENTING >

< start="1909.807" dur="1.569"> OUTBREAK. >

< start="1910.174" dur="1.569"> WE'LL BREAK KANGGO BABAR SARI >

< start="1911.509" dur="0.968"> GAMBAR. >

< start="1911.876" dur="1.534"> >>> TAPI ANTARA, KANGGO BUKU ING >

< start="1912.61" dur="4.17"> HARI. >

< start="1913.544" dur="4.939"> APPLE'S BIG ANNOUNCEMENT. >

< start="1916.914" dur="4.104"> >> Kita kudu menehi pitunjuk babagan iki >

< start="1918.616" dur="4.905"> MORNING sing APPLE DITOLONGKE, >

< start="1921.151" dur="3.271"> DIKULUSKAN LAN DONTOH 10 >

< start="1923.654" dur="17.718"> Milyar MASKU TO MEDIKAL >

< start="1924.555" dur="16.817"> KOMUNITAS ING NEGARA. >

< start="2024.255" dur="3.77"> >>> HELLO, EVERYBODY. >

< start="2026.724" dur="6.139"> AKU ELIZABETH MEJIA. >

< start="2028.159" dur="5.705"> AKU AKU KOMUNITAN lan ING ING >

< start="2032.997" dur="1.168"> KOMPUTER UNTUK MALU >

< start="2033.998" dur="1.602"> TAHUN. >

< start="2034.298" dur="2.369"> AKU NAIK AKU MENJAWA TEXT SAIKI >

< start="2035.733" dur="1.968"> MANAGER ING ING RESTAURANT >

< start="2036.8" dur="2.036"> Bakal DITUTUP. >

< start="2037.835" dur="1.301"> Ojo NGENTUKI BOTEN KANGGO TO >

< start="2038.969" dur="3.904"> KARYA. >

< start="2039.269" dur="5.339"> KANGGO DI RUMAH. >

< start="2043.007" dur="3.169"> KANGGO NGANGGO. >

< start="2044.742" dur="3.336"> HR AKU KANGGO NENGGAL KABEH US >

< start="2046.31" dur="2.502"> LAYOFFS, DAPAT KANGGO KANGGO, >

< start="2048.212" dur="1.801"> SANITIZE, SOMETHING, TAPI DIDI >

< start="2048.946" dur="3.236"> Wis LAPAK Pungkasan. >

< start="2050.147" dur="3.704"> Aku NATE JAWABAN. >

< start="2052.316" dur="3.837"> Aku ora ngerti yen aku arep dolan >

< start="2053.985" dur="4.303"> BE OKAY lan SADI AKU anak-anakku. >

< start="2056.287" dur="2.669"> Yen Kita bakal entuk LAKSUS >

< start="2058.422" dur="1.201"> SAIKI, KAMI DENGAN ora bisa mari >

< start="2059.089" dur="2.202"> INSURANSI lan INGGO ora bakal >

< start="2059.756" dur="2.269"> WANG. >

< start="2061.425" dur="3.737"> WAGES, INSURANS HEALTH, Kita KANGGO >

< start="2062.159" dur="4.638"> IT. >

< start="2065.296" dur="2.836"> >> SO MANY AMERIKAN STRUGGLING >

< start="2066.93" dur="1.97"> DENGAN UNEMPLOYMENT DITUSUSKAN OLEH >

< start="2068.266" dur="2.702"> COVID-19, Lan NUNGGAL UNTUK >

< start="2069.033" dur="3.337"> SULANGAN Saka CONGRESS. >

< start="2071.102" dur="2.735"> KANGGO BUKU ING BONO >

< start="2072.503" dur="2.902"> MASIH KANGGO ING IRONED, IT AKAN >

< start="2073.97" dur="2.637"> KANGGO MASALAH. >

< start="2075.539" dur="2.135"> SO LET ING TARI ING APA KANGGO >

< start="2076.741" dur="2.602"> KANGGO PARA NUKU. >

< start="2077.808" dur="4.17"> ING JAMINAN $ 2 TRILLION >

< start="2079.476" dur="4.471"> PAKET KANGGO NU KANGGO ING ING ING >

< start="2082.112" dur="3.037"> PEMBANGUNAN TRANON $ 1,4 >

< start="2084.081" dur="1.968"> RANCANGAN BUDGET UNTUK KANGGO >

< start="2085.283" dur="2.836"> KERAJAAN PEDRO IN2020. >

< start="2086.183" dur="3.703"> ING SAIKI Luwih saka $ 787 >

< start="2088.252" dur="2.302"> RANCANGAN RANCANGAN STIMULUS BULAN ING INS >

< start="2090.02" dur="3.003"> 2009 KANGGO BASA ING GRATIS >

< start="2090.687" dur="4.205"> RECESSION. >

< start="2093.157" dur="3.904"> PENTING RANG UNDANG-UNDANG >

< start="2095.025" dur="3.07"> Bayar DIREKKE PADIHAN 90% OF >

< start="2097.194" dur="2.436"> CUKAI AMERIKAN DENGAN $ 1,200 >

< start="2098.228" dur="4.439"> ANYE ING INDIVIDU KANGGO MUNGSA >

< start="2099.764" dur="6.673"> KELUAR $ 75,000 UTAWA $ 2,400 FOR >

< start="2102.8" dur="6.44"> A COUPLE E UPING UP Nganti $ 150,000. >

< start="2106.571" dur="4.503"> Lan Ditambah $ 500 PER ANAK AKAN >

< start="2109.373" dur="3.403"> SAIKI Kasedhiya. >

< start="2111.208" dur="2.47"> $ 250 Milyun AKAN Muncul A >

< start="2112.909" dur="3.371"> DRAMATIK EXPANSION OF >

< start="2113.811" dur="4.637"> GAMPANG UNEMPLOYMENT, NGEDAH >

< start="2116.414" dur="3.77"> UNSURAN KURSUS DENGAN 13 MINGGU >

< start="2118.582" dur="3.137"> DENGAN MANUSIA. >

< start="2120.318" dur="3.503"> Luwih saka $ 350 yuta bakal pindhah >

< start="2121.852" dur="4.638"> KANGGO PINJAMAN KANGGO UNTUK KANGGO >

< start="2123.954" dur="4.371"> Bisnis lan $ 425 Yuta dolan bakal >

< start="2126.624" dur="2.903"> DANA lan GOLUN TUKANG BESAR >

< start="2128.458" dur="3.104"> KOMPUTER, ngrampungake AN >

< start="2129.66" dur="3.303"> Gantungan $ 75 Milyuner >

< start="2131.695" dur="2.637"> INDUSTRIES HIT TERBARU, >

< start="2133.096" dur="3.371"> Mlebet AIRLINE lan HOTEL >

< start="2134.465" dur="2.369"> DENGAN KONSEP STRICT ON >

< start="2136.6" dur="1.735"> OVERSIGHT. >

< start="2136.967" dur="3.003"> DENGAN COMPARISON, ING KABUPAKAN 2009 >

< start="2138.468" dur="3.07"> ING INDUSTRI AMERIKAN AUTO >

< start="2140.103" dur="2.603"> PALING TENTENG $ 80 Milyun Kanthi PALING >

< start="2141.672" dur="1.801"> ING TANGGAL NUNGGAL BALAYAN ACARA TO >

< start="2142.839" dur="2.236"> KANGGO. >

< start="2143.607" dur="2.803"> WE'LL KANGGO MUNGGU JAWA TARI SUKU >

< start="2145.208" dur="2.269"> KANGGIHAN TERBARU ING RASA >

< start="2146.543" dur="3.604"> Panganan Sinetron. >

< start="2147.611" dur="3.236"> >>> Lan kita bakal akeh luwih akeh >

< start="2150.281" dur="2.135"> TO NGANGGO. >

< start="2150.981" dur="4.104"> SUMBANGAN KRUISE INGGRIS. >

< start="2152.55" dur="4.704"> 77 Wong sing Nelpon ILL DENGAN >

< start="2155.218" dur="3.071"> SISTEM FLU-LIKE STRANDED OFF >

< start="2157.387" dur="1.969"> KOTA AMERIKA LENGAN, >

< start="2158.422" dur="1.735"> NGANGGO WAYANG PADIKIR ing FLORIDA. >

< start="2159.49" dur="2.702"> SHIP TIDAK TANPA APA >

< start="2160.291" dur="4.27"> Tèks COVID-19 INGKAP. >

< start="2162.326" dur="3.103"> >>> LAN KANGGO KRITU >

< start="2164.695" dur="3.236"> NGANGGO TANGGAL NANGGAL ING ITALY. >

< start="2165.563" dur="3.503"> Kita bakal ngrungokake KATURSAN ING SAP >

< start="2168.065" dur="3.17"> DOKTOR ING SUKU NYANGGO AS >

< start="2169.199" dur="2.737"> Wong-wong mau Ningkatake Padhange HEROIC >

< start="2171.368" dur="2.135"> KANGGO Urip. >

< start="2172.069" dur="2.536"> >>> TAPI PUTRA, ING ING PENTING >

< start="2173.637" dur="2.837"> HEADLINES TRENDING ON >

< start="2174.738" dur="1.736"> ABCNEWS.COM. >

< start="2384.982" dur="5.138"> ♪♪ >

< start="2387.418" dur="4.504"> >>> SENATE AKU AKAN NGANTI >

< start="2390.253" dur="2.37"> RAKYO ING NEGARA >

< start="2392.055" dur="2.236"> KANGGO INGGO. >

< start="2392.756" dur="2.636"> >>> ING MODAL HILL, SENATE >

< start="2394.424" dur="2.77"> PEMIMPIN PANGGURAN UNTUK KANGGO >

< start="2395.526" dur="3.536"> Lan KAYU PUTIH DIPENGKE AN >

< start="2397.327" dur="3.37"> AGREEMENT ON $ 2 >

< start="2399.196" dur="4.004"> MUNGGUL PAKEJENG PENDENGAN TRILLION >

< start="2400.83" dur="3.704"> NAWANGKE ING KELUARGA BISAN kanggo para pekerja lan >

< start="2403.333" dur="2.102"> GAMPANG NEGARA GAMPANG GAMPANG >

< start="2404.668" dur="2.335"> PANDEMIK COVID-19. >

< start="2405.568" dur="3.571"> >> Proposal INI, UNEMPLOYMENT >

< start="2407.137" dur="3.437"> INSURANS ing bocah wadon bakal Duwe >

< start="2409.272" dur="2.837"> EXPANSION paling apik ing >

< start="2410.707" dur="1.735"> Keuntungan UNEMPLOYMENT IN >

< start="2412.242" dur="1.301"> TAHANAN. >

< start="2412.576" dur="3.37"> ING SOSIAL KESELAMATAN NET Wide >

< start="2413.677" dur="3.904"> SUKU KUNCI TANPA JAM IKI >

< start="2416.079" dur="2.703"> KARYA AMERIKAN SAYA AKSES >

< start="2417.714" dur="2.436"> UNEMPLOYED VIRTUAL KELUARGA. >

< start="2418.916" dur="2.536"> >> Yen duwe PASIRAN UP kanggo >

< start="2420.283" dur="2.603"> ING DAH KANGGO Pungkasan, TAPI >

< start="2421.585" dur="3.203"> LAWMAKERS KANGGO MACAPAT ING >

< start="2423.019" dur="3.304"> DRAFT lan ING REWORKING ING >

< start="2424.921" dur="4.004"> BAHASA ING SAIKI SEKSYEN. >

< start="2426.457" dur="3.102"> >> TULUNG ING APA ING NGALAMI BISA >

< start="2429.059" dur="3.637"> NANGGALKE ING ING KANGGO INGNA >

< start="2429.693" dur="4.471"> Nggarap. >

< start="2432.83" dur="2.769"> >> PANDEMIK COVID-19 >

< start="2434.297" dur="2.503"> KONTAKKE ITS AGGRESSIVE SPREAD >

< start="2435.732" dur="2.669"> ACROSS AMERIKA lan BISA. >

< start="2436.934" dur="2.101"> SATU INFEKTIF ING PANAS >

< start="2438.535" dur="3.37"> RATES ING NEGARA >

< start="2439.169" dur="3.47"> LOUISIANA. >

< start="2442.039" dur="2.469"> >> TRAJEKTOR YANG KANGGO INGNA >

< start="2442.773" dur="3.17"> IS MASALAH banget. >

< start="2444.642" dur="4.037"> KANGGO GRATIS YANG KANGGO >

< start="2446.076" dur="3.437"> NDELENGKAL KECAPAKAN KE >

< start="2448.812" dur="2.169"> KAYAN KESIHATAN. >

< start="2449.647" dur="2.868"> >> KAWASAN KESIHATAN ALSO GAMPANG >

< start="2451.115" dur="1.767"> ING INFECTION RATE IN NEW >

< start="2452.649" dur="2.503"> KOTA YORK. >

< start="2453.016" dur="3.938"> YORK BARU, KANGGO KANGGO >

< start="2455.285" dur="3.503"> CORONAVIRUS OUTBREAK, AKSARI >

< start="2457.087" dur="2.769"> KANGGO Luwih saka HALF ING >

< start="2458.922" dur="2.803"> 60,000 KASNasional. >

< start="2459.99" dur="3.003"> KAWASAN GATE NEGARA NEGARA >

< start="2461.858" dur="4.004"> CUOMO INGGRIS PENTING DIA, >

< start="2463.126" dur="4.204"> SAIKI, INGKAH STRICT STUNGS AT >

< start="2465.996" dur="1.668"> LANGKAH LANGKAH MUNGGUNG WULANG TO >

< start="2467.464" dur="1.168"> KARYA. >

< start="2467.797" dur="2.503"> >> EXPLOREN MEDIKAL BARU YORK >

< start="2468.765" dur="3.571"> Wis Miwiti GAMPANG TEMPORARY >

< start="2470.434" dur="3.703"> MORGUES IN MANHATTAN, TEMPORARY >

< start="2472.469" dur="2.869"> TENAGA lan TRRIK REFRIGERASI, >

< start="2474.271" dur="2.503"> Yen NEEDED. >

< start="2475.472" dur="2.035"> YORK Anyar Duwe 30.000 sing diatur >

< start="2476.907" dur="2.703"> KAS CORONAVIRUS. >

< start="2477.641" dur="3.603"> NEGARA LAIN APA JAWA TARI A >

< start="2479.743" dur="3.637"> RISIKE AS NGEDALAKUKAN. >

< start="2481.378" dur="4.705"> >>> 77 Wong KANGGO ING BOARD KRUISE >

< start="2483.514" dur="3.636"> SHIP HEADING UNTUK FLORIDA >

< start="2486.216" dur="3.104"> Sakit Kanthi SISTEM FLU-LIKE. >

< start="2487.284" dur="3.67"> >> WULUWARI Nuwun INGKE ING HAVEN'T >

< start="2489.453" dur="2.502"> ING KANGGO ING SHIP ING LAGI >

< start="2491.087" dur="2.436"> PULANG HARI. >

< start="2492.089" dur="2.469"> TEMA INGKANG TANGGAL DENGAN >

< start="2493.657" dur="1.968"> ING KENE. >

< start="2494.692" dur="2.034"> DENGAN MANY NUNGGUH UNTUK JAWABAN IN >

< start="2495.759" dur="2.803"> HARI INGGRIS. >

< start="2496.86" dur="3.704"> >> MANUNG ING Wong ing 70an lan >

< start="2498.695" dur="5.072"> 80-an ING PUTRA ING. >

< start="2500.697" dur="5.306"> >>> 71-TAHAN PRINS OLD >

< start="2503.9" dur="3.671"> HEIR ING KULIT ING BRITISH >

< start="2506.136" dur="2.068"> KANGGO NANG TENGAH KANGGO POSITIF >

< start="2507.705" dur="2.468"> KANGGO COVID-19. >

< start="2508.338" dur="3.036"> Dheweke wis mbanting MILD >

< start="2510.307" dur="2.703"> SISTEM, Nanging ING LAIN-LAIN LAIN >

< start="2511.508" dur="2.436"> ING GUSHAN HEBASAN lan SAIKI >

< start="2513.143" dur="2.469"> Nggarap Saka Omah SAIKI >

< start="2514.078" dur="3.202"> HARI ING NGENTING ASING ASAL. >

< start="2515.745" dur="3.204"> A SPOKESMAN NAMBAH PRINCE >

< start="2517.414" dur="3.637"> CHARLES 'ISTERI CAMILLA, THE >

< start="2519.082" dur="3.604"> KUDU CORNWALL, DENGAN JUGA >

< start="2521.184" dur="1.935"> NATE DITIKUT TAPI ING TINDAK >

< start="2522.819" dur="3.003"> THE VIRUS. >

< start="2523.253" dur="4.505"> >> STORMS KANGGO LENGKAP. >

< start="2525.956" dur="2.769"> Sambungake EF-1 MUNGGULKEUN >

< start="2527.891" dur="8.442"> MISSISSIPPI lan ILLINOIS. >

< start="2528.859" dur="8.041"> Wong-wong iki nuli entuk kabar anyar >

< start="2536.466" dur="3.37"> TUPELO, MISSISSIPPI. >

< start="2537.034" dur="3.536"> >> WANG KANGGO. >

< start="2539.97" dur="2.235"> 683 HUNGGUH PALING ING ING ITALY >

< start="2540.704" dur="4.037"> SAIKI. >

< start="2542.339" dur="5.406"> DOKTOR lan NURSES ING ING INI >

< start="2544.874" dur="3.638"> UNTUK KANGGO UPHILL BATTLE, >

< start="2547.878" dur="2.602"> PUTING TEMA ING NGANGGO ING Garisan >

< start="2548.645" dur="3.37"> KANGGURU SARI KANGGO MACAM IKI >

< start="2550.613" dur="1.736"> PATIENTE YANG NANGGALU INGKANG >

< start="2552.149" dur="2.001"> DOOR. >

< start="2552.482" dur="4.304"> MAGGIE RULLI Duwe Warta INGSARA. >

< start="2554.284" dur="4.805"> >> Wartawan: KANGGO BASA >

< start="2556.92" dur="3.704"> MINGGU LENGKAP ITALY ING NGAMEN >

< start="2559.222" dur="3.27"> KANGGO ING ENEMIS INVISIBLE, >

< start="2560.758" dur="3.069"> TAPI ING Pungkasan dina, >

< start="2562.625" dur="1.535"> KES sing dilaporake ITALY >

< start="2563.96" dur="3.104"> KEDANG. >

< start="2564.294" dur="6.039"> SUMBUT HARAPAN ING SUKU A >

< start="2567.197" dur="3.904"> LAMPIRAN YANG DIANGGANG JAWA. >

< start="2570.467" dur="2.369"> Luwih saka 70,000 INFmitted, luwih saka >

< start="2571.234" dur="3.037"> 7,000 KANGSA. >

< start="2572.97" dur="2.001"> IT TAKEN AN INTERNATIONAL >

< start="2574.404" dur="2.803"> EFFORT UNTUK KONTOH >

< start="2575.105" dur="4.004"> KES ITALIS. >

< start="2577.341" dur="2.168"> INGGO INGKANG INGKANG ING >

< start="2579.242" dur="1.068"> VENTILATOR. >

< start="2579.642" dur="2.169"> ING RUSIA MANGSA KANGGO lan >

< start="2580.443" dur="2.069"> NAMPANG. >

< start="2581.945" dur="4.037"> KANGGURAN AMERIKA DIANGGO >

< start="2582.645" dur="4.005"> TANPA BULANAN. >

< start="2586.116" dur="3.604"> >> Kita INGGRIS ING ING ING >

< start="2586.783" dur="3.904"> WANITA KANGGO, NATE INGKU >

< start="2589.853" dur="2.203"> MEDIKASI MORNING. >

< start="2590.82" dur="2.37"> NATE OGO TINDAK KANGGO MACAPEN ING NGANGGO >

< start="2592.189" dur="3.136"> UNTIL KESIMPULAN ING >

< start="2593.323" dur="3.003"> KORONAVIRUS DITOLEKI. >

< start="2595.459" dur="2.735"> Dadi KENE TANGGO UP UP ING ING SINI >

< start="2596.459" dur="2.436"> SUKU BASA. >

< start="2598.328" dur="2.636"> KAWEN BISA PAKAI >

< start="2599.028" dur="3.971"> TEMA. >

< start="2601.098" dur="3.67"> SAIKI KANGGO Nuju POP INTO ING >

< start="2603.133" dur="2.402"> ICU lan NATE INGKE lan NDELENG >

< start="2604.901" dur="2.402"> Apa padha apa lan TINDAK >

< start="2605.669" dur="2.802"> ING NGANTONG ING ING PERANG. >

< start="2607.437" dur="1.702"> >> Wartawan: TANPA KANGGO ING >

< start="2608.605" dur="1.701"> GAMPANG UNTUK KANGGO ING ING >

< start="2609.272" dur="5.806"> FOREFRONT ING ING BATAL ING. >

< start="2610.44" dur="5.573"> Saben WULANG KRITIKAL. >

< start="2615.212" dur="2.736"> >> Penerjemah: AKU NATE INGKE >

< start="2616.146" dur="2.169"> KANG KINI ING ING KANGGO >

< start="2618.081" dur="1.769"> RESTRICT. >

< start="2618.448" dur="2.636"> KITA NGENTAK GAMPANG >

< start="2619.983" dur="2.536"> SUMBER SUKAN lan STAF >

< start="2621.218" dur="2.603"> MANGSA APLIKAN WULAN >

< start="2622.653" dur="2.168"> ELSE, Saiki STAFF SAIKI >

< start="2623.954" dur="1.868"> SAIKI DAPAT KENE. >

< start="2624.955" dur="2.201"> >> Wartawan: LAN TANPA KANGGO >

< start="2625.956" dur="2.102"> TUNGGUL NUNGGUH-ING NGEBOTA, ING KENE >

< start="2627.29" dur="3.037"> NEGARA NEGARA. >

< start="2628.192" dur="3.536"> Ing KES ING, ING AKU >

< start="2630.46" dur="2.536"> PADUKAN BUKU BASUKUKAN ING ORDER >

< start="2631.862" dur="6.305"> KANGGO Urip. >

< start="2633.13" dur="7.107"> >> Wengi HOSPITAL IS RINGGRAN >

< start="2638.301" dur="3.805"> IN HARI ING JAMINAN, >

< start="2640.37" dur="2.036"> SUKA MASKU, NGANGGO ING KANGGO >

< start="2642.239" dur="4.237"> SHOES. >

< start="2642.539" dur="5.305"> Kita ora bisa, UNTUK CONTOH, DURING >

< start="2646.61" dur="2.001"> OGONG KAMI DENGAN TOILET >

< start="2647.977" dur="3.304"> KANGGO NUNG NIKUT MANGSA NUKAK >

< start="2648.745" dur="4.604"> Lan kanggo ngganti AGAIN. >

< start="2651.415" dur="3.97"> Lan ING AKU BISA AKU NGENTOT A >

< start="2653.483" dur="2.903"> WINDUNGAN ING JAMINAN. >

< start="2655.519" dur="2.836"> >> Wartawan: NAMPAK LAMPIRAN >

< start="2656.519" dur="2.169"> SAIKI LAIN, KENE ING SAIKI >

< start="2658.488" dur="1.435"> GAMPANG. >

< start="2658.822" dur="5.105"> ITALY MENYAMBUNGKAN PESAKA LENGKAP >

< start="2660.057" dur="4.604"> INTO HOSPITAL NGAPAK. >

< start="2664.061" dur="2.368"> >> Kita ora bakal ngrampungake TEMPAT >

< start="2664.795" dur="3.003"> UNTUK WULAN. >

< start="2666.563" dur="2.235"> >> Wartawan: TAPI TIAGA ING VERING >

< start="2667.931" dur="3.37"> TEMPAT KANGGO ING SAIKI >

< start="2668.932" dur="2.769"> YANG SEEMA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG >

< start="2671.434" dur="1.702"> INFECTION. >

< start="2671.835" dur="2.302"> NJAWA-NAIKKAN KEHIDUPAN MANY ING >

< start="2673.27" dur="2.369"> KARETAKSA NEGARA. >

< start="2674.271" dur="3.636"> IN ITALY, ING LEAST 30 DOKTOR >

< start="2675.772" dur="4.004"> NUNGGUH DIJAWA KANGGO LENGKAP. >

< start="2678.041" dur="2.736"> KAWASAN GAMPANG TANGGO WIS JAWA A >

< start="2679.909" dur="2.002"> PELANGGAN ING JAWA sadurunge SPAIN SAW >

< start="2680.91" dur="3.47"> Wong-wong padha SKYROCKET, TOO. >

< start="2682.045" dur="4.171"> Lan dheweke wis. >

< start="2684.514" dur="2.37"> PEMBANGUNAN NEGARA GUNUNG >

< start="2686.35" dur="2.502"> Nomer DESPITE ITS STRICT >

< start="2687.017" dur="4.304"> LOCKDOWN. >

< start="2688.986" dur="3.102"> NATE 50.000 KAS, ING KANGEN >

< start="2691.454" dur="3.404"> PENTING KARYA KARYA KARYA >

< start="2692.222" dur="3.837"> Mlebu. >

< start="2694.992" dur="2.669"> >> Penerjemah: Nalika aku SAW >

< start="2696.193" dur="2.769"> DENGAN 12 JAM IKI NGAPAK ING >

< start="2697.794" dur="2.369"> Coba Coba Wong-wong mau, Aku >

< start="2699.095" dur="2.402"> NGADI SUKU WIS NGANGGO PADE SARI >

< start="2700.297" dur="3.003"> ING AKU POSITIF. >

< start="2701.631" dur="3.103"> >> Wartawan: VIDEO INI >

< start="2703.433" dur="2.169"> KANGGO MEDIA SOSIAL, >

< start="2704.867" dur="3.137"> SAIKI ING ING ING ING ING ING SITUS >

< start="2705.735" dur="3.604"> HOSPITAL, SEMASA KANGGO BASA. >

< start="2708.138" dur="2.836"> HOSPITAL BIDANG SAIKI MENYUTAN >

< start="2709.472" dur="4.138"> Wong-wong iku ing WAR ZONES SAIKI A >

< start="2711.107" dur="3.371"> KOMONIK SAIKI, TOO. >

< start="2713.744" dur="3.436"> Lan AROUND EUROPE PREPARING FOR >

< start="2714.611" dur="4.938"> KAWASAN kanggo rawuh. >

< start="2717.314" dur="2.602"> ITALY IS PROOF YANG ITU >

< start="2719.683" dur="2.402"> GAMBAR. >

< start="2720.05" dur="3.77"> ING NEGARA NEGARA NAMPANG Luwih luwih >

< start="2722.219" dur="3.07"> TES, BEDS BISA, Luwih >

< start="2723.954" dur="5.104"> DOKTOR, KANGGO NANG TUNGGAL >

< start="2725.422" dur="9.242"> KANGGO INGGRIS NGANGGO ING DENGAN >

< start="2729.192" dur="8.475"> Deleng ING PENTING >

< start="2734.797" dur="3.571"> WAYANG CASKETS SILENTLY BEING >

< start="2737.801" dur="4.037"> GAMPANG PIKE. >

< start="2738.502" dur="4.104"> >> MAGGIE RULLI Gabung karo AS SAIKI. >

< start="2741.972" dur="1.435"> MAGGIE, ING SUKU GAMPANG >

< start="2742.739" dur="1.701"> Yaiku lan PEMBANGUNAN KANGGO >

< start="2743.54" dur="1.534"> ING DUNIA UNTUK DOKTOR ON >

< start="2744.574" dur="2.47"> LUKES JENIS. >

< start="2745.208" dur="3.837"> SAIKI ING RETROSPEK, Mikir INGKANG >

< start="2747.177" dur="3.336"> Wong-wong padha duwe salah siji >

< start="2749.178" dur="2.57"> ING liyane kanggo ngramal TEMA >

< start="2750.647" dur="2.903"> >> Wartawan: YEAH, LINSEY, YOU >

< start="2751.882" dur="2.736"> KANGGO, AKU SPOKE DENGAN INGKANG INI >

< start="2753.683" dur="4.371"> DOKTOR JAMINAN KABUPATEN. >

< start="2754.751" dur="3.937"> Kaloro wong metu saka HOSPITAL MILAN >

< start="2758.187" dur="1.502"> SAIKI DADANA HIT JAWA WULAN. >

< start="2758.821" dur="2.17"> ING KANGGO NULIS AKU INGGU >

< start="2759.823" dur="2.869"> MASUKU, INGKANG INGKANG ING ING DENING >

< start="2761.124" dur="1.869"> WAKTU DENGAN PREPARE, KANGGO NANGGO AHEAD OF >

< start="2762.826" dur="1.368"> ING. >

< start="2763.126" dur="2.169"> Wong-wong padha Minta BEDS. >

< start="2764.328" dur="2.568"> TINDAK DENGAN ING VENTILATOR. >

< start="2765.429" dur="2.201"> TINDAK DIBUAT ING PERSONAL >

< start="2767.03" dur="1.868"> PERALATAN TINDAK. >

< start="2767.764" dur="2.569"> TINDAK DENGAN MAHAK DOKTOR. >

< start="2769.032" dur="2.135"> Luwih saka NURSES TRAINED. >

< start="2770.467" dur="2.335"> Luwih saka kabeh. >

< start="2771.301" dur="2.703"> TEMA ING JAWA KANGGO BEDHANA. >

< start="2772.936" dur="2.836"> Apa sing tenan karo aku, sampeyan >

< start="2774.138" dur="2.736"> Kenal, MENYOKONG DI AMERIKA, >

< start="2775.905" dur="2.603"> MENJAWA ING SAIKI EUROPE, >

< start="2777.007" dur="2.969"> KANGGO NUNGGUH MASA ING NGANGGO >

< start="2778.641" dur="2.737"> PANJAWA MANGSA KANGGO ING INI. >

< start="2780.11" dur="2.168"> Sampeyan kudu nggawe luwih >

< start="2781.511" dur="2.002"> HOSPITALS KANAN SAIKI. >

< start="2782.412" dur="2.536"> Sampeyan bakal bisa luwih saka >

< start="2783.646" dur="2.87"> KANGGO ICU. >

< start="2785.082" dur="2.769"> Sampeyan kudu luwih >

< start="2786.649" dur="1.669"> VENTILATOR, LATIHAN LAGI >

< start="2787.984" dur="1.569"> NURSES. >

< start="2788.452" dur="2.702"> Dadi KENE DIPANGSA ING TETAH >

< start="2789.686" dur="3.17"> RUMAH POINT, ING Saiki BISAN >

< start="2791.288" dur="2.869"> UNTUK PREPARE IT. >

< start="2792.99" dur="2.034"> IT IS TINDAK TANPA LATE. >

< start="2794.291" dur="1.969"> TAPI LAPAN ING INI. >

< start="2795.158" dur="2.503"> Yen sampeyan ora nate ngetrapake, >

< start="2796.393" dur="3.236"> SAIKI NU MUNGGUH TO UP UP >

< start="2797.794" dur="2.435"> LIKE ITALY. >

< start="2799.762" dur="1.836"> TOUGH UNGGAL KANGGO, INGKOH. >

< start="2800.363" dur="2.235"> >> TOUGH UNGGAL, KANGGO WANGSA INGKU >

< start="2801.731" dur="1.902"> Cepet Dibutuhake kanggo ngrungokake ing ORDER >

< start="2802.732" dur="4.271"> KANGGO PREPARE. >

< start="2803.767" dur="4.07"> MAGGIE, GAMBAR GAMBAR. >

< start="2807.137" dur="2.502"> KANGGO KANGGO ING SAIKI >

< start="2807.971" dur="3.036"> ORGANISASI WORLD ING babagan >

< start="2809.772" dur="1.836"> NEGARA POTENTIAL RE-OPENING >

< start="2811.14" dur="1.102"> TOO Bengi. >

< start="2811.741" dur="2.169"> >> Wartawan: IS ING >

< start="2812.375" dur="2.603"> INTERING, LINSEY. >

< start="2814.044" dur="2.703"> ING UNGGULIS ORGANISASI KANGGO >

< start="2815.112" dur="2.969"> PENTING PENTING PENTING >

< start="2816.88" dur="2.736"> PERSEKUTU INSAN SAHA INGGIH MANGSA >

< start="2818.215" dur="2.902"> ING NGANGGO MUKA KANGGO. >

< start="2819.749" dur="2.403"> Ngelingake negara-negara iki >

< start="2821.25" dur="1.769"> POTENSI ING NGANGGO. >

< start="2822.285" dur="2.202"> NGENTANGAN Wong liya. >

< start="2823.153" dur="3.002"> ITUYO BISA DIDANG UNGGUH BASA >

< start="2824.62" dur="1.802"> WORLD Yen negara-negara diwiwiti kanggo mbukak >

< start="2826.289" dur="1.535"> UP. >

< start="2826.556" dur="2.436"> Wong-wong iku sejatine >

< start="2827.958" dur="3.47"> POINT sing NEGARA NEGARA TINDAK >

< start="2829.125" dur="3.103"> KELUAR DITUTUP, INGKE NGANGGO >

< start="2831.561" dur="2.202"> DOKANCANGAN SOSIAL PRAKTOR >

< start="2832.362" dur="2.436"> PRAKATIK ISLAM PANJENONG. >

< start="2833.897" dur="2.302"> ING AKU ING AKU INGING INI >

< start="2834.931" dur="1.902"> ING WANG NANGGAL NU MULIS MULANG MUNGSA >

< start="2836.333" dur="1.367"> MANGSA ING VIRUS ING. >

< start="2836.966" dur="2.203"> >> SEMUA RAYA. >

< start="2837.834" dur="2.102"> MAGGIE RULLI UNTUK US IN LONDON. >

< start="2839.303" dur="3.803"> THANKS, MAGGIE. >

< start="2840.07" dur="4.737"> >>> Lan DENGAN WASA TINGGI >

< start="2843.239" dur="3.003"> MANAWA KITA DENGAN ING ING ING ING, BISA >

< start="2844.941" dur="2.536"> DITUNTAKKE PAKSA LAKI MASA ING >

< start="2846.376" dur="2.336"> FACEBOOK, TWITTER lan YOUTUBE, >

< start="2847.61" dur="2.403"> Wong SAIKI ING ING KANGGO >

< start="2848.845" dur="2.636"> POSTING TENTANG KORONAVIRUS, >

< start="2850.146" dur="5.406"> TAPI DENGAN KENE DENGAN FAKTOR >

< start="2851.614" dur="10.645"> Saka FUNGSA? >

< start="2855.686" dur="7.173"> KAMI DIANE MA DIANE MASS >

< start="2862.392" dur="2.836"> >> Waca Cara Nguji >

< start="2862.993" dur="4.504"> CORONAVIRUS. >

< start="2865.362" dur="3.102"> ING MASALAH MASALAH ING SUKU >

< start="2867.63" dur="2.937"> AREN'T TRUE. >

< start="2868.598" dur="3.504"> KANGGO PENDIRIKAN POST VIRAL ING >

< start="2870.7" dur="3.737"> NGILANGKE AIR BISA 15 MINIT >

< start="2872.235" dur="2.936"> Bakal ngindhari VIRUS ING INI >

< start="2874.571" dur="0.867"> KANGGO, ING KANG ACID NU KANGEN >

< start="2875.305" dur="2.002"> IT. >

< start="2875.572" dur="3.904"> TRUTH - >

< start="2877.44" dur="4.772"> >> SO, yen Pendhaftaran WULANG ING JAWA TINDAK >

< start="2879.609" dur="4.905"> PAN MUNGSA ING ING ING ING SADAKNA A >

< start="2882.345" dur="2.77"> JAWABAH DIGESTIF KANGGO A >

< start="2884.647" dur="2.37"> MASALAH RESEP. >

< start="2885.248" dur="3.136"> >> APLIKASI PALING PUTRA VIRAL >

< start="2887.15" dur="2.77"> TAMPILAN WARNA KHUSUS >

< start="2888.518" dur="3.036"> IS KENE LAMPIRAN ING VIRUS. >

< start="2890.053" dur="2.969"> >> Aku mikir yen wong-wong wis teka >

< start="2891.688" dur="3.47"> UP DENGAN POSSIBILITI INI KANA >

< start="2893.156" dur="2.703"> NUNGGUNG NATE ING diskusi >

< start="2895.291" dur="3.003"> OVER VIRUS REPLICATING IN >

< start="2895.992" dur="4.238"> KITA KITA. >

< start="2898.428" dur="2.536"> TAPI, LAGI, ING VIRUS IS A >

< start="2900.363" dur="2.703"> TANGGAP RESIR. >

< start="2901.097" dur="4.638"> >> INSTEAD OF WATERING AIR, >

< start="2903.199" dur="3.37"> ING PAKSA FARSELY PALING PAKSA >

< start="2905.869" dur="2.869"> DENGAN KANGGURAN SALE ATAU VINEGAR >

< start="2906.702" dur="3.638"> KANGGO WIRI. >

< start="2908.872" dur="2.969"> >> JAWABAN PUNGSA BUKAN, TETIU >

< start="2910.473" dur="3.437"> Wong TUTUP SAIKI YANG KABEH >

< start="2911.975" dur="3.103"> THROATS, sing bisa dadi SYMPTOM >

< start="2914.043" dur="3.071"> ING VIRUS KANGGO-19, POKOK ING SAIKI >

< start="2915.212" dur="2.235"> ING ING NGANGGO INGKANG ING SORU >

< start="2917.247" dur="2.602"> THROATS. >

< start="2917.581" dur="4.438"> Yen kasus, KANGGO. >

< start="2919.983" dur="3.303"> >> SUKU PENTING NGAMBUNG >

< start="2922.152" dur="3.103"> MINAT MIRACLE MIRACLE >

< start="2923.419" dur="3.804"> Solusi utawa MMS sing IS >

< start="2925.388" dur="3.403"> TAMPILAN EKOLEKSI LENGKAP. >

< start="2927.357" dur="3.403"> >> KILANGAN KILLORN IAN DIOXIDE >

< start="2928.925" dur="2.703"> EWEKHING PATHOGEN, SEMUA KAWAN, >

< start="2930.893" dur="4.672"> MENENGKAPKAN CORONAVIRUS. >

< start="2931.761" dur="7.007"> >> TAPI FDA WARNS INGESTING >

< start="2935.698" dur="4.906"> PRODUK INI KANGGO ING NGANGGO >

< start="2938.901" dur="3.204"> BASA BASA lan NGADI POTENSI >

< start="2940.737" dur="2.736"> Efek Pasang-Urip >

< start="2942.239" dur="2.435"> KANGGO ING NGAK NGANGGO NUNGGAL NABI >

< start="2943.606" dur="2.47"> NUNGSA APA? >

< start="2944.808" dur="4.204"> Sawijining PALING PALING MENTING >

< start="2946.209" dur="4.939"> PANJENENGAN KOKO lan TANPA RUNYE. >

< start="2949.146" dur="3.97"> TAPI KAYU KAMI KAYLEE HARTUNG Sopo >

< start="2951.281" dur="3.17"> Diuji POSITIF UNTUK VIRUS >

< start="2953.249" dur="3.07"> DITULAKKE ING SUKU JANGAN ING SENYANA. >

< start="2954.584" dur="3.537"> >> DENGAN KANGGO DENGAN MUNGGUNG A >

< start="2956.452" dur="4.038"> RUNNY NOS ING NGENTOT A MINGGU minggu, lan >

< start="2958.255" dur="3.57"> ING PUTRA PUTRA PULANG SULIT I >

< start="2960.623" dur="1.535"> DITULISAN Sawise Minggu MUNGSA ING >

< start="2961.958" dur="2.069"> SEATTLE. >

< start="2962.292" dur="3.203"> Apa ora bisa dakkirim nalika aku >

< start="2964.16" dur="2.102"> NATE ING NGETENGKE SISTEM >

< start="2965.628" dur="2.069"> ING ING ING JENIS DITUTUP >

< start="2966.396" dur="2.035"> DENGAN CORONAVIRUS. >

< start="2967.831" dur="2.402"> AKU SUKA KANGGO ING SUKU A >

< start="2968.565" dur="3.403"> KOKO KAKEN. >

< start="2970.367" dur="1.934"> Aku ora ngerti apa-apa >

< start="2972.101" dur="0.968"> BREATH. >

< start="2972.435" dur="2.502"> Aku ora NATE ING PRESENYANA ING AKU >

< start="2973.202" dur="3.17"> KELUAR. >

< start="2975.071" dur="3.603"> Dadi ITU GAMPANG LUKU UNTUK AKU INT >

< start="2976.506" dur="2.902"> UNTUK KANG ING SAIKI. >

< start="2978.808" dur="2.302"> ING ING SUKU DUMADUH >

< start="2979.542" dur="4.438"> TUTUP TAMBAHAN. >

< start="2981.244" dur="3.436"> >> AS ANYARI FUNGSES, >

< start="2984.113" dur="2.436"> AKU NIK DATENG ING Wong >

< start="2984.814" dur="3.471"> SEMUA JENIS SISTEM, KESIMPULAN >

< start="2986.683" dur="3.804"> KEDAI SMELL, DIARRHEA, SO THE >

< start="2988.418" dur="3.603"> SHORT ANSWER IS, sabenere wong >

< start="2990.62" dur="2.87"> Bakal Dhewe mbedakake >

< start="2992.154" dur="3.271"> SISTEM KANGGO ING VOVUS KANGGO-19, >

< start="2993.623" dur="2.136"> MANAWA KENE ING NGANGGO ING AKU >

< start="2995.559" dur="1.668"> MILD. >

< start="2995.892" dur="3.437"> >> TUTUP SAIKI POS >

< start="2997.36" dur="3.203"> Sampeyan ora INFRI Yen sampeyan bisa >

< start="2999.462" dur="2.636"> HOLD BREATH KANGGO UNTUK BISA >

< start="3000.696" dur="3.037"> TEN SECONDS TANPA KANGGO. >

< start="3002.232" dur="3.102"> >> SAIKI DENGAN PATIEN ING AYE >

< start="3003.866" dur="3.204"> PRESENTING DENGAN KAMPUNG. >

< start="3005.468" dur="2.502"> ING AKU TINDAK DIDULIKAKAN >

< start="3007.204" dur="2.435"> HOLD THERE BREATH. >

< start="3008.104" dur="3.17"> Yen Sampeyan bakal duwe sampeyan >

< start="3009.772" dur="3.47"> SIMILAR TO FLU UTAWA KULIT, AT >

< start="3011.407" dur="3.604"> POINT INI ING WULANG, JAWA TINDAK >

< start="3013.376" dur="2.236"> Sampeyan wis COVID-19 Lan >

< start="3015.145" dur="1.234"> PENDHIRI DIRI. >

< start="3015.745" dur="2.369"> >> SO DENGAN INFORMASI KANGGO >

< start="3016.513" dur="1.902"> SAIKI, ING NGANGGO MACAPAT A >

< start="3018.248" dur="2.202"> FAKE? >

< start="3018.548" dur="3.27"> PAKAIAN KAMI ING BUKU GAMPANG PERTAMA >

< start="3020.584" dur="3.37"> ADVISE ASKING INGKU BISAN >

< start="3021.951" dur="3.871"> MENANGSA NAMPAK INGKU? >

< start="3024.087" dur="3.737"> ING NGANGGO ING NGANGGO NANGGUT >

< start="3025.956" dur="2.268"> SOMETHING, LIKE, SHARE NGENTEN >

< start="3027.957" dur="1.769"> SUBSCRIBE? >

< start="3028.358" dur="2.869"> NATE ING NGANGGIH NANGGUT LAN NATE >

< start="3029.859" dur="2.636"> Sawetara utawa Apa Sampeyan bakal Nonton FUNNY >

< start="3031.361" dur="2.669"> UTAWA KANGGO? >

< start="3032.629" dur="2.769"> ANYE INGKE BOLEH NIKE AS A >

< start="3034.163" dur="3.003"> KANGGO MUNGGUNG ING NGANGGAL NITUT >

< start="3035.531" dur="3.838"> Ing MISIFORMASI, lan KANGGO >

< start="3037.3" dur="4.672"> POSSIBLE, PIKIR INFO ING A >

< start="3039.502" dur="3.337"> SUMBER PERUBATAN DENGAN MENGIKUT SUKU >

< start="3042.105" dur="2.269"> CDC, ORGANISASI KEDAI DUNIA >

< start="3042.972" dur="1.736"> Utawa INSTITUS NATIONAL OF >

< start="3044.507" dur="1.669"> KESIHATAN. >

< start="3044.841" dur="2.969"> >> SATU MASUKU DENGAN BISA ING AKU KANGGO >

< start="3046.309" dur="1.935"> Mriksa SUMBER DIPANGGO WANGSULAN >

< start="3047.944" dur="1.735"> INFORMASI. >

< start="3048.377" dur="2.903"> SATU POS ING KAMU MENTIONED >

< start="3049.812" dur="3.804"> KELUAR TANPA INGGO BASA >

< start="3051.414" dur="3.437"> HOSPITAL, TETAPI Yen sampeyan Nuju >

< start="3053.75" dur="2.936"> KANGGO FACEBOOK STANFORD, Sampeyan >

< start="3054.984" dur="3.67"> Deleng WULANG ING, ING POS >

< start="3056.819" dur="3.671"> Ora NATE MEDIKAL STANFORD. >

< start="3058.788" dur="9.943"> Dadi Yen sampeyan duwe pitakon babagan >

< start="3060.624" dur="10.043"> COVID-19, MANGSA KANGGO A >

< start="3068.864" dur="2.137"> SUMBER GAMPANG utawa NANJAWA TEMA >

< start="3070.8" dur="0.534"> DOKTOR. >

< start="3071.134" dur="1.301"> LINSEY? >

< start="3071.468" dur="2.836"> >> TIP NGAMBUNG TANPA DENGAN. >

< start="3072.569" dur="3.203"> KAMI KANGGO ING KANGGO, DIANE. >

< start="3074.437" dur="2.469"> NUNG KITA NENGGALU, KAMPUNG >

< start="3075.905" dur="2.203"> BUSINESS KEEPING ING Wong FED AS >

< start="3077.039" dur="1.069"> KOMUNITAS PERKHIDMATAN TANGGUHAN MANGSA. >

< start="3083.747" dur="3.636"> >>> KANGGO ING JAWA KANGGO SAIKI, >

< start="3086.882" dur="1.736"> Sampeyan ngerti, RESTAURANT >

< start="3087.516" dur="2.837"> INDUSTRI IS SEHARI SUKU DITIKIRAN BY >

< start="3088.752" dur="2.001"> Ya, lan aku bisa menehi pitutur marang kowe >

< start="3090.486" dur="1.169"> KANGGO. >

< start="3090.886" dur="3.104"> AKU NATE TARI ING NGENTOT 60 >

< start="3091.788" dur="4.604"> TAMPILAN ING SUKU. >

< start="3094.124" dur="3.069"> Lan SITTING ACROSS saka wong-wong mau, Aku >

< start="3096.525" dur="4.639"> OGO POKO AKU NUNGGAL JAWA KANGGO >

< start="3097.326" dur="4.572"> SUKU ING AKU Urip. >

< start="3101.298" dur="1.668"> Sampeyan ngerti, menehi wong sing >

< start="3102.032" dur="2.202"> SAIKI NATE ING ING NGANGGO >

< start="3103.099" dur="2.936"> UNCERTAINT ING KABEH ING >

< start="3104.367" dur="3.703"> TEMBANG PAKET NUNGGUH ING AKU >

< start="3106.168" dur="4.539"> Ojo golek jenenge UPON. >

< start="3108.204" dur="5.305"> KAMI NGEDALKE INI Luwih saka 7 >

< start="3110.84" dur="3.437"> JUTAWAN EMPLOYEES IN PAST >

< start="3113.643" dur="3.47"> MINGGU, sing NATE INGKANG TANGGO >

< start="3114.41" dur="4.505"> TENTANG. >

< start="3117.247" dur="5.806"> RESTORAN MUKA KANGGO >

< start="3119.048" dur="5.672"> SMF RAZOR-THIN MARGINS INI >

< start="3123.186" dur="6.806"> DUA MINGGU TANPA APA APRUKSEN >

< start="3124.854" dur="6.974"> KANGGO MUNGGUNG. >

< start="3130.126" dur="3.103"> KANGGO INGGO NGANGGO INGKUT >

< start="3131.961" dur="1.568"> KANGEN SAIKI ING PUTIH, KANGGO >

< start="3133.362" dur="2.17"> KENE? >

< start="3133.663" dur="4.338"> AKU Mikir AS Wong KANG JAWA >

< start="3135.665" dur="3.437"> NATE TARI INGGRIS NGENTOT, KANGEN >

< start="3138.134" dur="2.403"> Luwih saka SELF-SUFFICIENT. >

< start="3139.235" dur="2.636"> Sampeyan ngerti, BEDHANA sing KANGGO >

< start="3140.67" dur="3.203"> DIGUNAKAN kanggo mbayar wong liya, ING >

< start="3142.005" dur="3.47"> INGGAL-UNTUK APA ATAWA HAIRCUT, WE'RE >

< start="3144.007" dur="2.569"> PELUKSAN SAIKI ING NGANGGO >

< start="3145.608" dur="1.702"> KANGGO BEDAH-CAMPURSARI, lan ING KANGGO >

< start="3146.709" dur="2.069"> POSITIVES SAIKI UNTUK KANGGO BISA SARI >

< start="3147.443" dur="3.47"> ING. >

< start="3148.912" dur="19.82"> TETAPI KITA TANPA ING NGANGGO AS >

< start="3151.046" dur="17.686"> A Wong lan BE >

< start="3256.586" dur="2.035"> >>> KAMI KABEH SANGGUH >

< start="3257.953" dur="3.671"> GAMPANG MUNGGUL NGANGGO BUKU LAN >

< start="3258.754" dur="4.738"> KESELAMATAN INSURANS HEALTH KAMI. >

< start="3261.758" dur="3.236"> Sacara AKSIP, KAMI GAMPANG NAGANG >

< start="3263.626" dur="4.572"> KOMPUTER KENE ING NGANGGO BASA >

< start="3265.127" dur="4.505"> NGEP INSURANS HEALTH HEUR, >

< start="3268.331" dur="1.702"> SUKU DENGAN NGEDALKE TANPA BISA >

< start="3269.766" dur="1.434"> GAMPANG NAMPANG. >

< start="3270.166" dur="2.302"> KANGGO SUKU. >

< start="3271.334" dur="3.203"> KANGGO ING SAD ING NGALAMI MANAWA >

< start="3272.602" dur="2.903"> TAHUN SERVIS lan ING >

< start="3274.671" dur="3.67"> RESTAURANT - SATU ING BEST >

< start="3275.638" dur="3.57"> RESTAURANTS ING KOTA, KANGGO >

< start="3278.475" dur="4.537"> NGALU, INGKU TANGGAL KANGGO TURN >

< start="3279.342" dur="4.471"> KANGGO ING ING ING NGE, KENE? >

< start="3283.146" dur="3.403"> KANGGO ING TOUGH. >

< start="3283.947" dur="3.37"> AKU NUNGGUH BASA JAWA. >

< start="3286.683" dur="4.437"> Lan Aku NGEDANGGALKE ING SOMETHING GOOD COMES >

< start="3287.45" dur="5.773"> SAIKI. >

< start="3291.254" dur="5.338"> AKU NATE INGGU KOMPUTER BARU >

< start="3293.356" dur="3.937"> WISITA NGANTONG KAMI, LUKU AKU HARAPAN >

< start="3296.725" dur="2.803"> TEMPAT LUKU LAN NANGGAL >

< start="3297.426" dur="4.038"> KANGGO KITA. >

< start="3299.662" dur="4.872"> >> DENGAN KANGGO NU MENGENUT ESSENTIAL >

< start="3301.597" dur="4.438"> Karyawan sing Mantemi Tandha >

< start="3304.667" dur="2.77"> Tugas tugas ING EMAS GAMPANG >

< start="3306.169" dur="4.103"> ORDERS, KAMI NGENTOT >

< start="3307.57" dur="5.872"> DOKTOR lan Petugas Kantor, TAPI >

< start="3310.406" dur="6.207"> APA PENTING GALAKNA? >

< start="3313.576" dur="4.671"> LAUREN ACEA MUNGGUT ING BISA US >

< start="3316.746" dur="2.602"> KARYA ESSENTIAL YANG KABEH >

< start="3318.38" dur="2.002"> NGEPAK wong FED. >

< start="3319.482" dur="2.736"> NDELOK. >

< start="3320.516" dur="3.337"> >> HI, AKU FOUNDER lan CEO >

< start="3322.351" dur="2.903"> OF FRESH lan LEAN, READY TO >

< start="3323.986" dur="4.138"> EAT MEAL MANUFACTURING COMPANY. >

< start="3325.388" dur="3.937"> NGANGGO WULANG ING, ING ING SUKU >

< start="3328.258" dur="2.569"> PENTING DENGAN TANPA KANG ING SUKU >

< start="3329.458" dur="2.67"> MUKA ING KESELAMATAN KANGGO >

< start="3330.96" dur="1.935"> TAMPILAN TAPI TANPA ING JENIS >

< start="3332.261" dur="2.97"> KESELAMATAN PRODUK KANGGO YANG KAMI KITA >

< start="3333.029" dur="3.603"> SAIKI KANGGO ING KASAHA. >

< start="3335.365" dur="2.302"> KITA KANGGO BISNES ESSENTIAL, SO >

< start="3336.766" dur="3.637"> NGULIT PAKSA ING NGAKAK ING KANGGO >

< start="3337.8" dur="4.171"> ING DUTY SAIKI SUKU. >

< start="3340.537" dur="2.635"> INGKU SUKU, SUKU PADUKAN TO >

< start="3342.104" dur="3.57"> BE ING POSITION YANG ANAK >

< start="3343.305" dur="4.139"> ING BISNE PERNIAGAAN ESSENTIAL. >

< start="3345.808" dur="3.537"> Dadi DENGAN KOMUNITAS, KITA KITA >

< start="3347.577" dur="2.535"> NDELENGKE BISAN BISNE OGEN BISAN >

< start="3349.478" dur="2.703"> Lan KOMPUTER sing PERAK >

< start="3350.246" dur="3.537"> KANGGO ING KANGGO. >

< start="3352.315" dur="2.802"> Lan ana wong sing akeh wong >

< start="3353.916" dur="1.935"> ING ING ING PROSES. >

< start="3355.251" dur="2.369"> ING KANGGO NUNGGUH, KAMI >

< start="3355.985" dur="3.537"> GAMPANG. >

< start="3357.754" dur="3.369"> KANGGO NAMPAK ING KANGGO, ING >

< start="3359.655" dur="3.671"> ING NGGO KANGGO ING INI UNTUK >

< start="3361.256" dur="3.671"> RAKYAT AMERIKAN LAN KITA NGANGGO >

< start="3363.459" dur="4.205"> KITA TERBAIK UNTUK MENGGUNAKEN ING KANGGO >

< start="3365.06" dur="3.604"> ING PUTTING ING IS ING ING ING ING ING ING ING ING JABU >

< start="3367.797" dur="1.435"> Lan sing Kita Mupangate >

< start="3368.798" dur="8.808"> Kahanan ING KABUPATEN. >

< start="3369.365" dur="10.477"> KANGGO. >

< start="3377.74" dur="3.47"> >> Lan LOREEN Gabung AS LIVE. >

< start="3379.975" dur="2.604"> >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >

< start="3381.343" dur="3.17"> >> DENGAN MANY ING ING KANGGO >

< start="3382.712" dur="3.203"> INDUSRI KANGGO ING NGANGGO >

< start="3384.647" dur="2.602"> KANGGO-COMPANY KANGGO. >

< start="3386.049" dur="2.902"> Sampeyan kudu AS. >

< start="3387.383" dur="1.835"> APA KANGGO ING JAWA TENGAH KANGGO >

< start="3389.085" dur="1.468"> UNTUK? >

< start="3389.352" dur="2.936"> >> WULU GOLONG UNTUK INGKAHI >

< start="3390.687" dur="3.837"> Saka PRESUMPTION, Proyek KITCHEN, >

< start="3392.421" dur="4.905"> PREP VEGETABLE, PREP MEAT, >

< start="3394.657" dur="3.036"> Karyawan Pekerjaan ing >

< start="3397.459" dur="1.035"> WAREHOUSE. >

< start="3397.826" dur="2.737"> JANITORIAL, SANITASI. >

< start="3398.628" dur="3.47"> KANGGO NAMPAK PRETTY KANGGO ING SUKU >

< start="3400.696" dur="3.537"> Saben Wengi POSITION IN >

< start="3402.231" dur="2.737"> TANPA GOLEKTOR MANUSIA. >

< start="3404.367" dur="1.735"> >> Apa Sampeyan bakal WULANGAN >

< start="3405.101" dur="1.768"> NATE INGKE BISA KANGGO STAFF UP >

< start="3406.235" dur="1.902"> NGANGGO WULANG ING ATAWA NGANGGO >

< start="3407.003" dur="3.002"> ITU AKU Gampang? >

< start="3408.271" dur="4.304"> >> Aku KANGGO, ING ING gampang. >

< start="3412.709" dur="1.968"> TAPI, INGKU NGENTOT, KANGEN ING TUNGGU >

< start="3414.41" dur="1.535"> KONTAK. >

< start="3414.811" dur="2.369"> AKU NUNGGUH TANPA LELAKON NGANGGO >

< start="3416.079" dur="1.901"> KANGEN SAIKI lan SAIKI NU DENGAN WULANG >

< start="3417.313" dur="1.335"> PALING NULIS Wong sing ditawani, >

< start="3418.114" dur="2.202"> UNFORTUNATELY, TUTUP LIRIK >

< start="3418.781" dur="2.303"> DOOR. >

< start="3420.45" dur="2.168"> Lan ING NGANGGAL WANGGO WULANG UNTUK >

< start="3421.217" dur="3.837"> Bener wong liya. >

< start="3422.752" dur="6.706"> BISAN KITA NGUKAL, sampeyan ngerti, AS >

< start="3425.187" dur="6.207"> PANJAWA AS KITA BISA MEMBANTU. >

< start="3429.592" dur="3.204"> IN AS MANU PADANG AS KITA BISA. >

< start="3431.527" dur="3.337"> >> ING dina-dina yen ora kepengin >

< start="3432.929" dur="2.269"> TO CUKA, ING NGEBAB ING ING ING UTAWA >

< start="3434.997" dur="1.502"> KANGGO. >

< start="3435.331" dur="2.636"> Apa sing kudu ditindakake, >

< start="3436.633" dur="3.503"> PRECAUTES EXTRA Sampeyan bisa uga >

< start="3438.1" dur="5.773"> NANGGALKE UNTUK MUNTUK ING MEAL >

< start="3440.269" dur="5.372"> PANJENONG DIPANGGULE ING ING ING ING ING NYATA >

< start="3444.006" dur="3.403"> BISA PADHIRING? >

< start="3445.775" dur="3.703"> >> Kita AKHIR KAMPUNG DIPANGGO O >

< start="3447.543" dur="3.971"> Akeh AGENSI KERAJAAN ing A >

< start="3449.612" dur="3.47"> DAY-TO-DAY, LUKIS KAMI NGGOLA lan >

< start="3451.647" dur="1.969"> TAMBAHAN DENGAN PAKSA STRICT VERY >

< start="3453.215" dur="2.269"> Pungkasane Nggawe. >

< start="3453.749" dur="3.937"> KESELAMATAN MAKANAN KAMI ADALAH NOR. >

< start="3455.618" dur="4.471"> ING TANPA TUTUP KAMI. >

< start="3457.82" dur="3.37"> BISAN kaya kita nindakake ING-dina-dina, >

< start="3460.222" dur="2.537"> SUKAR RASA SAIKI ING AN >

< start="3461.323" dur="3.671"> KONTAK EXTRA, ESPEKSI DENGAN >

< start="3462.892" dur="3.937"> STAFF, Dadi aku bakal ngomong yen kita >

< start="3465.128" dur="2.702"> NUNGGUH DENGAN LAKSANA NGEDANG >

< start="3466.962" dur="1.602"> PRECAUTIONS IN STAFF KAMI. >

< start="3467.964" dur="2.535"> Saben Luwih Duwe Disemak Nalika Wonge >

< start="3468.698" dur="5.104"> Nuju INGKANG PUNGGUH. >

< start="3470.633" dur="4.805"> Yen APA BISA NAMPI APA JENIS JAWA >

< start="3473.936" dur="4.004"> SISTEM, NGGALAKU AKU, INGING INI >

< start="3475.571" dur="4.471"> Omah SENTING LAN KITA KITA, sampeyan ngerti, >

< start="3478.073" dur="3.571"> NGUTOS Pedoman CDC lan >

< start="3480.175" dur="3.338"> Nindakake APA KANGGO BISA KANGGO NISI KANGGO >

< start="3481.778" dur="3.503"> KESELAMATAN, TAPI KITA NGANGGO KANGGO EXTRA >

< start="3483.646" dur="5.171"> Langkah-langkah nalika Nuli bakal entuk ING Kaslametan >

< start="3485.415" dur="5.538"> Lan HYGIENE, SANITATION lan banjur >

< start="3488.951" dur="2.703"> KESELAMATAN LAMPIRAN EXTRA. >

< start="3491.086" dur="2.837"> >> PELUAS PELANCONG PERSONAL >

< start="3491.787" dur="2.87"> MEAL? >

< start="3494.057" dur="2.802"> >> Aku KANGGO, SALMON KAMI DIBENANG >

< start="3494.791" dur="4.137"> GAPAT. >

< start="3496.993" dur="3.904"> INGKU MUNGKIN, MUNGKIN AKU MELAYU, TAPI Aku >

< start="3499.061" dur="3.304"> GAMPANG TANE ING PANJENENGAN ING WASA >

< start="3501.03" dur="2.169"> SENYO AKU PALING MASA BASA >

< start="3502.498" dur="2.102"> NINI DI KAWASAN. >

< start="3503.333" dur="2.835"> SALMON KANGGO SAIKI. >

< start="3504.733" dur="3.17"> KAMI KHUSUS ING VEGAN MEALS. >

< start="3506.302" dur="2.436"> KAMI KANGGO BANYAK SAIKI >

< start="3508.036" dur="2.003"> KANGGO ING MENU. >

< start="3508.871" dur="2.269"> >> SUKU DENGAN MANEH ING SUKU >

< start="3510.172" dur="1.401"> MUNGGUL LAN WASA >

< start="3511.273" dur="0.834"> TALKING TO US. >

< start="3511.707" dur="2.102"> KITA LAMPIRANI IT. >

< start="3512.241" dur="3.404"> >> SALAH INGKU SUKU. >

< start="3513.943" dur="2.503"> >>> Lan SATU TIANG LENGKAP PUTIH >

< start="3515.778" dur="3.503"> Sadurunge kita pindhah, gambar kita saka >

< start="3516.579" dur="4.038"> HARI. >

< start="3519.415" dur="1.569"> PURWANSING TUTUP Pungkasan >

< start="3520.75" dur="1.969"> PANDEMIK. >

< start="3521.117" dur="4.17"> KANGGO ING ING ING CHINA MUDAH A >

< start="3522.852" dur="5.405"> TAMAN ING TAMAN ING TENT. >

< start="3525.421" dur="5.673"> NINI KANGENUH ING NGE ATAWA NGALAMI Utawa >

< start="3528.391" dur="4.238"> Ora BISA, INGING TANGGO MANGGUN, TAPI TAPI >

< start="3531.227" dur="1.735"> IN PULANG TEWAS NGANGGO AN >

< start="3532.762" dur="1.768"> KESAN. >

< start="3533.096" dur="3.736"> ING NGET ING KENE ING JAM IKI. >

< start="3534.664" dur="3.47"> INGGRIS KANGGO MUNGSA DENGAN ABC >

< start="3536.966" dur="1.501"> PAWARTA LIVE UNTUK ANALISIS lan ndhuwur >

< start="3538.267" dur="2.035"> KANGGO. >

< start="3538.601" dur="2.469"> AKU LINSEY DAVIS, ING ING SALAH >

< start="3540.436" dur="2.736"> UNTUK KEJAMINAN DENGAN KAMI US LAN Duwe >

< start="3541.203" dur="1.969"> HEBATENG. >