3550s АБЦ Вести Премиер: хоспитализации на СОВИД-19, гласови на исклучување, доктори на првите редови images and subtitles

>> ЦРВЕН ДАЛИ ВО СВЕТОТ Најголема ДЕМОКРАТИЈА, ПОЛИЦИЈА ВО ВИДЕРСКИ БАТОНИ НА ИНДИЈА, ПРИРАЧНИК ПО ДРУГИ ЛУЕ ВО РАБОТНИКОТ, ЗАПОЧНУВАЕ НА ЦЕЛОВИТЕ, СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ ПОВЕЕ КОГА ДА ГО БИДЕТЕ Правила. СИТЕ ОВА КАКО ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА ГО ДАБОТ НАДВОРЕШНА ПРОДАВНИЦА Нивната популација. ОВДЕ ДОМ ДОГОВОРИ СЕНАТИТЕ СЕ СОГЛАС ПРЕДГОВОР НА ТЕЛИОНАЛНА ВЕЕ НА 2 УСД ПАКЕТ. НЕКОГАШ НЕКОГАТ ПРАВИЛНИЦИ РЕЗЕРВАЦИИ САД има околу 60.000 случаи СОВЕТ ВО NEWУЈОРК. Бројот на COVI во АМЕРИКА ЕКЦЕНТЕР. ОВИЕ СВЕТЕ ГЛАМЕРИ НА НАДВОР Ефекти на социјалното ПОСТАВУВАЕ. ПОВЕЕ ОД ПОВЕ HЕ НА АМЕРИКА Државите се затворени НЕНЕСЕНЦИСКИ БИЗНИС. >>> НАДВОРЕШНИЦИ, ПАРНИЧКИТЕ КАРЛИ СЕ ИСПИТЕН ПОЗИТИВ ЗА ПОВЕД-19. >>> ДОБРО ВЕЕ, СЕКОЈ. БЛАГОДАРУВАМЕ ДА МНОГУ ЗА ДВЕЕ СО НАС. Јас сум Линси Дејвис. ПОГЛЕДУВАМЕ НА ДЕНОТ КАДЕ МОЕМЕ ДА ГИ ИЗВЕСТУВАМЕ НЕСТО РАЗЛИЧНО, НО ЕДНО ПОВТОРНО, Случајот со коронавирус продолжува до Зголемете се. НОВО ЈОРК ГАВЕРНЕР ПОВЕЕ ТОА БОЛНИЦИТЕ ОВДЕ SOЕ Е СЕ наскоро ПОВЕЕ ПАЦИЕНТИ ОД КОEDАИ И ИНФЕКЦИИ КОРОНАВИРУС НЕ ОЧЕКУВА ДА СЕ КРУГИ ЗА Друг Три недели. И СВЕТНА КОГА НЕ Е ДА САКА ДА ВИДИТЕ ВО СЕКОЈ ГРАД, САМО, МАРГУИТЕ НА МАКЕШИФТ ПОВТОРНИ НОВО ЈОРК ГРАД. ОФИЦИЈАЛНИТЕ СЕ велат само во случајот. ОВИЕ СЕ СЕКОГАШ ПЕКУЛИЈАР и СВЕЧНИ ВРЕМЕ. Нормално држави рекламираат ШТО Тие треба да понудат, надевајќи се дека ВАШИТЕ ТУРИЗИТИ ВО И САМО ПОСЕБНИ ВИСИТОРИ. СЕГА ШТО СЕ ПРАВИ ТУРИЗИТЕ ДА Останете за секој месец. АЛАСКА ПОДНЕСУВА НА НАДВОРЕШНИЦИ ДА КАРТАНТИН ЗА 14 ДЕН И ФЛОРИДА ПОГОЛЕМЕ СЕКОЈ ОД NEWУЈОРК, НОВ JЕРСЕ И СОДРИНА ДО САМО-КВАРТАНТИНА ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ. НО ДОБРИТЕ ВЕСТИ, ПРИOOАВ ЗА ПОВТОРНИ ЛИНИИ СЕ БИДЕ НЕГОВОРНО ВАНО ЗА СИТЕ НА НАС, ДЕНЕС УЈОРК ГАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ УШТЕ ИНДИКАЦИИ НАЈГОЛЕМ СОЦИЈАЛНА ПОДНЕСУВАЕ НА ПРИДОБИВНИТЕ АПЕРИ ПРОСТОР НА ВИРУС. ТОМ ЛЛАМАС на АБЦ започнува надвор од САД. >> Новинар: ЦЕЛО СВЕТНА СИГНА ОВОЈ ПАНДЕМИК е ПАКО ОДГОВОР. ТИМОВИ ПОСТАВУВАЕ ПО ПРАВЕЕ МОРГУ НАДВОР ОД УЈОРК БЕЛЕВСКО БОЛНИЦА. ОД НИВО ГО ПОДНЕСУВА 9.09 И ХУРИКАНСКО САНДИ. НАДВОРЕШНАТА, НАЈДОЛНО 5000 НОВО Случаи во државата, и ЕДНА БОЛНИЦА САМО, 13 ЛЕЕ НА ЛУЕ ВО само 24 часа. БЕСПЛАТНИОТ СЕ ДЕКА ВИРУС Е САМО ПОВРШЕН ТОЛ. Но, БЕЗ ЦЕЛО ЕДЕН ЛЕСНИК НА НАД, EXTREME SOCIAL DISTANCING МЕРКИ МОAYЕ ДА РАБОТНО. Стапката на хоспитализација БЕЗВЕДНО МНОГУ. >> Ова е многу добар знак и ПОЗИТИВНО ЗДРАВЈЕ. ПОТВРД, НЕ СМЕ 100% ДАЛИ ДАЛИ ИЛИ Тоа е точно, но стрелките ПОГОЛЕМЕ ВО ПРАВО ДИРЕКЦИЈА. >> Новинар: НО ГОВЕВОР КУОМО ВЕAYЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ НЕДЕЛА ПРОДАВ ОД Удирање на врв во NEWујорк ГРАД СЦЕНАРИО КОЈ СВЕТСКИ КОЛИД СО НОВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВРЕМЕ, ПРЕДЛАГУВА TOЕ ДА СЕ ПРИМАНА ОГРАНИЧУВАЕ СО ЕДИНИЧКОТО ВТОРНИОТО ВТОРА, ОВА 12 АПРИЛ. >> ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА ОВАА WЕ БИДЕ. Исток е нашата наша линија. ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА. >> Новинар: НО ДОГОВОРИТЕ ИСПИТНИ ИСПИТНИЦИ НА ЗДРАВЈЕ НА НАЦИЈА ПРЕПОРАБОТУВА NOTЕ НЕ ДОГОВОРЕ ДА СЕКОЈ ДАТЕ. >> Тоа навистина навистина многу флексибилно. МОРА ДА СПОРЕДИ КОНВЕРАЦИЈА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВО СОВЕТНИЦАТА КАНЦЕЛАРИЈА Зборувајќи за, ДА ЗНАЕТЕ, МОЕ Гледајте на ДЕНЕТ, но морате да го БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен. ЗА ЕВАЛУАЕ НА МОEНОСТ НА ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >> Новинар: NEWУЈОРК, ТОА ЕКИЦЕНЦЕР ВО САД, Сè уште ПОТРЕБНО ПОВЕЕ ПРОСТОР И ПОВЕЕ СУБЛИКИ ЧЕТВРИ ОБНОВНИ ОБОДИНИ ПО ПОД ПАРИ, И сè уште е потребно за тоа КРИТИЧКИ УСЛОВИ ЗА IFИВОТНИ ИВОТ, Вентилатори. ВЛАДАТА ОДГОВОР 11.000 ДА СЕ ПОЧИТ, НО ПОТРЕБНИТЕ А. ВКУПНО од 30.000. КУОМО НЕ ГО ОБЕДУВА МОAYЕ ДА СЕ ПРАШАТ ШТО ИТАЛНА ДЕКА, СПИЛИТЕ Вентилаторот. ЕДНА УРЕД, ДВЕ ПАЦИЕНТИ. >> Ние објавуваме разделување. КОГА ДА СЕ направи ЕДЕН Вентилатор ДВИ ПАЦИЕНТИ. ИТАЛИЈА МОЕ ДА СЕ ЈА ПРАВИЕ ОВОЈ БЕСПЛАТНО СИТЕ биле принудени да го направат тоа. >> Новинар: ОВИЕ Вентилатори ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ ЗА ПАЦИЕНТИ САМО 25-ГОДИНА-LDЕКС АЛАРД ОД СЕРВИНА ДАКОТА КОЈ Е ВО А. Медицински индицирана кома. >> ОВОЈ ВИРУС Е ВИСТИНО ОПАСНО. НЕГОВО, МНОГУ ПОВЕЕ. >> Новинар: 26-ГОДИНА-СТАРИ ПРИРАЧНИКО ЛАКРОСЕСКИ ПЛАТЕРИ WOKE UP СО НАПРАВНИ АКЕ И САМО БЕСПЛАТНА НЕДЕЛА АГО. >> НИКОГАШ НЕ СЕ ИСПОИ. НИКОГАШ НЕ СЕ ПУШТЕ. САМО ЈА НИЕ ЗДРАВЈЕ ЗДРАВЈЕ Сериозно. САКАМ, СЕ Е АТЛЕТ. >> Репортер: ДЕКТОРИ НА ACKАК СЕГА СПОРЕД ИСКУСТВО ДРАГА ЗА ЕБОЛА. ISЕ СЕ ГО СПОДНЕТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВА НЕГО. ВО NEWУЈОРК ГРАД, 46% од СЛУЧОЦИТЕ НА КОРОНАВИРУС се СОДРИНА МАА 18 до 44. ВИРУС ПОВЕЕ СИТЕ СТАРИ. 62% од смртните случаи се мажи и 54% од Луѓето кои умираат од вирусот СИТЕ ЗА 75. ТОА ЗОШТО ВО ВУДБРИGE, НОВО JЕРСИ ДЕНЕС ПОВЕЕ ОД 90 RESителите треба да бидат пренесени ОД НАДВОРЕШНА ПОВТОРНА ВНАТРЕШНА ОВАА ДОМАШНА НЕГА. БЕСПЛАТНИОТ БОРИС НА САД НАДВОРЕШНИКОТ „МЕРЦИЈА“ кон ГОЛЕМОТ АНGEЕЛЕС МЕДИЦИНСКИОТ КРИВНИ ГО ПОДГОТВУВАЕ КОРИСТИ И ОПРЕМА да се справи со извор ПОД 1000 ПАЦИЕНТИ Во странство ВЕЕ НОВ ПОВЕЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ОД Северна Каролина до Колорадо. ВЕТЕРИНАРИЦИ СЕГА ДОДЕЛУВА Вклучувајќи медицинска опрема Вентилатори. >> Ова е само еден ПОВЕЕ ПРИМЕР НА ЕДНА ПОМОШ И СИТЕ СЕ СОДРИНА ДА ПАРТНЕР СО НАШИОТ КОЛАГИИ НА ЧОВЕЧКИОТ СЕМЕ. >> Новинар: НОВИТЕ топли зони сега ПОДГОТВУВАЕ СО ПРИРОДАТА ЗЕМЈА. ДЕКЛАРАЦИИ ЗА РАЗВОЈ НА ЦЕЛО ЗА ТЕКСАС И ЛУИСИЈАНА. ВО НОВ Орлеанс, МАРДИ ГРАС само WEEKS AGO СВЕТСКА СО СО МАСИВНИ КРИВИ И ДЕНОВИ НА ПАРТИНГ МОЕ ДА СЕ ЕДЕН ПРИЧИН КОРОНАВИРУС Е СЕГА ПРОДАБА Побрзо ТУКА ОД СЕКОЈ ДВЕ НА ПЛАНЕТОТ. >> МАКЕДОНСКИОТ оддел, над 50% НА МОИТЕ МОИ СЕГА СЕГА КВАРАНТИН, И ДАКО ДА СЕ ДВЕ Заклучени дополнителни ресурси на ДР STАВНА ЛИВЕЛ, ДРATEАВА МО .Е НЕМА ДОЛИ ОД БЕЗ БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛ - БЕЗ ФЕДЕРАЛ ПОМОШ ОД ОВОЈ ВРЕМЕ. >> Новинар: И ВИРУС СЕГА ПОВЕIRЕ ДА СЕ ПРВИТЕ НИВНИОТ ТОЛЛ ОДГОВОРНИЦИ. >> Тоа е многу лично. СЕКОЈ И СЕКОЈ ДЕН ДОБИВ А ИЗВЕШТАЈ И БРОЈОТ НА БРОЈОТ. >> Новинар: ВО NEWУЈОРК ПОВЕЕ ОД 200 членки на Pујорк СЕ Влијаат со ВИРУС. ВО ДЕТРОИТ НА САМО ДВИ Офицери Умре. И ЗА АРМИЈАТА НА АМЕРИКАНИТЕ РАБОТЕ ДА ГО ПРОДАБИ СО НОВОТО ПОВЕЕ ВО ДОМА ДАРИВЕРИ, СЛУЧАЈ НА ВИРУС СЕГА ИЗВЕДЕНИ ВО НИВИ АМАЗОНСКИ СКУПНИ. >> И ТОМ ЛЛАМАС се придружува сега. ТОМ, Владимир Андрев на Yујорк КУОМО ДЕНЕС СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СОСТОЈБА ДРАВ Е СВЕТСКОТО ПРАВО СЕГА. ПОТРЕБНО РЕСУРСИ, НО Е ТОА ПОДГОТВЕН ДО ТОА ПОМОШ ДРУГО ДРATАВНИ КОГА ДА СЕ ДОБИТЕ НОВА ХОТСПОТИ. >> Новинар: ДА, ТОА ПРАВО, ЛИНСЕЈ. BEЕ СЕ СЛУЧУВА ОВОЈ ЗА А КУПЕЛ НА ДЕНОВИТЕ СЕГА. Основно тој сака да направи ОДГОВОРИТЕ МОЕ ДА МОАТ ДА СО ПОВЕЕ ОВОЈ Проблем ПОМОГНЕТЕ ПАНДЕМИТЕ И СЕ УЧЕТЕ СИТЕ СЕ МО CЕ, И ЕДВИД ДРУГИ топли зони ПОЧЕТУВА ПОПИРАЕ СО ЛИКЕ ЛУИСИЈАНА, МО CЕ МОЕ да пренесат НЕКОИ ОПРЕМА, НЕКОИ ЗНАЕЕ И се надевам, ПОМОШ ДРУГОВИ ДРATАВНИ ПРЕД ЗЕМЈА. Ајде да одам сега на некој од тоа СВЕДОВНИ ВЕСТИ ТОА БЕСПЛАТНИ ЦЕНТИ ЗА Хоспитализацијата ВАУВАЕ ВО УЈОРК ПОСТОИ НА СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ. Е ДА СЕ ОЧЕКУВА ТРЕНД ПРОДОЛУВА? >> Репортер: Да, знаете, Е МАЛКО СВЕТСКО ПОВЕЕ И ВЛАДА КУОМО, СЕКОЈ НЕСЕЕ НЕ Ми кажува дека тој бара на сите СТАТИИ И ПОДАТОЦИТЕ И ПРЕДНИЦИТЕ ДО НОВИТЕ СОДРИНА СЛЕДНО ДЕН ОВА Е ЕДНА СЕЛАВНА ОБЕДУВАЕ ПРИМЕНА. ПОДНЕСУВА СОСТОЈБИТЕ НА СОПСТВЕНОСТ МНОГУ ДОГОВОРНО, ПОТВРД, НЕ Сè уште вели дека ние сме близу ДВЕ ДО Три ВЕДЕРИ ОД Врв на СИТЕ СЛУЧОЦИ КОГА СЕ УПОТРЕБА БОЛНИЦИ, ПОВЕ WEЕ НИЕ МНОГУ, МНОГУ СЕРВИ ВО NEWУЈОРК ГРАДОТ ВО ПАНДЕМИЧКИ. ЛИНСЕЈ? >> НЕЕТЕЛЕСНО,'Е TЕ ГО ЗАДОЛИМЕ СВЕТСКИ ЛИНИН. ТОМ ЛЛАМАС, Благодарам. >>> ЗА МНОГУ АМЕРИКАНИ ОВА Е НЕМА ПОДОБРИ ЗА СТАТИСТИКА РЕАЛНИ СЕМЕЈСТВО И VИВОТНИТЕ ВО . Додавање на најновиот СЛОБОДНО, ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИТЕ СЕ СЕГА ФИЗИСКО ПОДНЕСУВА ОД Нивните УБОВИТЕ БИДА БОРБА ОВОЈ БАТЕЛ ВО ИЗОЛАЦИЈА. ДРУГИ ФАМИЛИИ ВИРУСОТ СЕГА СПОРЕД. НАШИОТ МАТТ ГУТМАН споделува ОВДЕ ПРИДОБИВНИ ПРИКАЗНИ ПРИРОДНИЦИ. >> Новинар: ТОНТАТ А 17-ГОДИШНО ДЕЛО ОД НАДВОРЕШНО ЛОС АНGEЕЛЕС ДА СЕ БИДЕ НА МЛАДИТЕ ПЕРСОК ВО СТРАНА ДА СЕ ТОА Умрел ПО ДОГОВОРЕН СОВЕТ-19. >> СЕКОЈ ДЕЦА ВО ОВАА ЗАЕДНИЦА, НИВО РАЗГОВОРНО. Луѓето треба да останат дома. ЈАС НЕ СМЕ ДА ГО ГОЛАМАМ СЕКОГАШ ДЕЦА ВО ОВОЈ Град. >> Новинар: ЦДЦ е тон ПОГЛЕДАТ ВО ПРИШТИНАТА НА СМРТ НА ТЕНЕГЕР. НЕГОВИОТ ТАТКО, УБАВ ВОВЕД, ИСТО ПОВТОРНО. И ВО САН ДИЕГО, ДВЕ ИНФАНТИ ТЕСТИРАIVEЕ ПОЗИТИВНА. И ПРЕДУПРЕДУВА FЕ ОД ДОКТОРИ ЦЕЛО ПАЦИЕНТИ СОДРУВААТ ВО ЗАЕДНО СО МНОГУ РАЗЛИЧНО ПОГЛАВИ, НО НАЈГОЛЕМО ПОВЕЕ, ЧУВО и КРАТКОСТА НА МОЕ. Мислам дека тоа е што навистина ИНТЕРЕСИРАЕ, ПАЦИЕНТИТЕ СЕ СТЕ ВО СО НАУСЕА, ПОСЕБУВА ANDЕ И ДИРАРИЈА, НЕКОГАШ НЕ СМЕ ОЧЕКУ СО РЕСПИРАТОР БОЛЕСТ. >> Репортер: ТЕРИ ВО ТОТ 40-ти И АКТИВНО ДО ВИРУС КОЛОНИЗИРАЈТЕ НИЕ ЛУНГИ. >> САМО НА ГИМ РАБОТНО И ТОГА ПОВЕЕ И НАУСЕА ПОВТОРНО ВО >> Новинар: БЕЗ ДЕНОВИ БОЛНИЦА. >> Добро, ќе ми одеше на мојот 16-ти ДЕН СЕГА. >> Новинар: ЦЕЛО ВРЕМЕ НЕ СЕ ГО ГО ГО ГЛАДИТЕ САЈОТ ХУСБАНД И Три деца. >> Тој остава храна на вратата. СЕ СЛУЧУВАМ СО МОЈОТ СЕМЕЈНО. И МОИТЕ МИСЛИ ОСТАВНИ БЕЛЕШКИ И ЛИТЕЛ - ЛАТЛЕРНИ КАРТИ ЗА МЕ НА ВРАТА. НО, НЕ САМА ДА ГО ПОСТОИМЕ ИЛИ ПОСЕТЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ СО нив ВНАТРЕШНА КВАРАНТИНА. >> Новинар: ЕДНА НА СИМПТОМИ, ГОЛЕМИ НА МИСЛЕЕ, КОГА ДА СЕ СЛЕДИ ДА ЈВЕТТЕ. >> Новинар: Едно нешто што РАСЛАВНО ИЗВЕСТУВАМЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, јас Комплетно изгубена мојата чувство на МИРИС. >> Новинар: И ДОГОВОРМЕ МНОГУ РАБОТА. ПОБЕДА СВЕТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 30-годишна армија БОЛНИЦА. ТОА ОДГОВОРЕН И АКТУАЛНО ПОВТОРНО ПОДОБРИ ДО ВИРУС СВЕТНА ПНЕВОНИЈА. ФИНАЛНИТЕ ГО ВИДЕ ДОКТОРИТЕ ПОВЕЕТЕ ГО ПОВЕЕ НА АНТИ-МАЛЕРИЈАЛНА ДРОГА ХИДРОКСИХЛОРОКИНА како дел од А. КЛИНИЧКО ИСПИТУВАЊЕ. ВО МИССУРИ ПЕТ СЕМЕЈНИ СЕМЕЈСТВО ВИДИТЕ ВО ОВОЈ СЛОБОДНИ СЛИКА ВИРУС. ПРВИ, МАТРИАРХ ЈАНЕ ВИНОГУС. ЈАСОН, БРАТЕР, СИСТЕР-ВО-ЗАКОН И ТАТКО МИКЕ. СИТЕ СИТЕ FЕ СЕ СЛУБА ИЛИ. ТРИ ИМА БЕЗБЕДНО ПНЕУМОНИЈА. ВИРУС ИСТО ПРОДАВА ПРЕКУ СЕМЕЈСТВО НА ЕРИКА. ЗБОВУВА TOЕ НА "СТАРТ ОВДЕ" на АБЦ ПОДЦАСТ ГО ОБВРШУВА АГОНИЈА НА ГО ГОДИРААТ СЕ ЈАРСКА БАРАЕ ЈЕРМАНИНА Само неколку дена пред него РОДЕНДЕН. >> САМО СВЕДОВО. ШТО ТРЕБА ДА ПРАВАМ? >> Репортер: ЕДНА СЕ ИСПИТУВА ПОЗИТИВНИ, ДЕКТОРИ ПОДНЕСУВА ERЕРМАЈН ОД ДВЕТИ деца и ОД ЕРИКА. НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ДОБИ ДА ДОБИВ ДОБРО-БИЕЕ. >> ВАНИ ПРИРОДНИ ПРИКАЗНИЦИ ДО Слушај. СЕ РЕДИМЕ СЕГА ОД МАТТ ГУТМАН. МАТТ, ПОВЕЕТЕ ТОА СО ПОВЕД-19 ПАТИЕНТ, ТЕРИ ЛЕСНО, ПОВЕЕ ПОДОБРИ И ТОГА ПОГОЛЕМ СИТЕ ПОСТОИ. Е ДОКАКО ДА СЕ СЕ СЛУШТЕ ЗА БЕВИТЕ НА ИЛЕНА? >> Новинар: СМЕ. Луѓето се повикуваат на розерот КАСТЕР ЕФЕКТ КАДЕ САМО ОВИЕ СЕ НАДВОРЕТЕ, МОAYЕ НЕДЕЛА ИЛИ ДЕНА ДЕНИ И ДВЕ НЕДЕЛИ ПО ПРВИОТ ГЕТИТНИ СИМПТОМИ И ТОА МНОГУ ДЕНИ ПО ОВА ТЕА ДОБИВЕТЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ ВИРУС. ПОТВРД, ТОА Е МНОГУ РАЗВОЈ СЕ ДОГОВОРИ СО И ДОКТОРИТЕ СЕ УЧЕА КАКО ОВОЈ ВИРУС ПОСТОИ. >> КАКО ЗА ОВОЈ ГО ГОЛЕМИ НА МИРИС? ИСТО СЕ СОГЛАСУВАТЕ ГО ГОСПОДАТ ОД ТАСТО. ОВИЕ СИМПТОМИТЕ КОИ СЕ ВЕРУВАЕ ДА СЕ ЗДРУУВА СО ОВОЈ ВИРУС. >> Новинар: тие се, и Тоа е едно од работите што се ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ВИРУС, НО, ДОКТОРИТЕ САКАТЕ Е АКТУАЛНО НЕ ТОА ИЗВЕСТУВА. ОСНОВНИТЕ СИМПТОМИ. СЕ СЛУЧУВАМЕ ЛУЕТЕ ДА СЕ СМЕАТ ПОСЕБУВАЕ И НАУСЕА И ГОДИНИ И НАПРАВНИ АКЕ, И ОБВРСКО ПНЕУМОНИЈА НАСТАНО, НО ШТО Е ДА СЕ ТАКА ОВДЕ ПРОВЕД СЕНС СВ. ЈОСЕФ Медицинскиот центар е тоа ОСНОВА ВИРУСНИ ПОДАТОЦИ ВАШИОТ СВЕТСКИ СИСТЕМ. ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ТОА, ОСНОВНО ПОВЕЕ ВАШИОТ СИМЕТ ЗА ИМУНИ ХИПЕРДРИВ. ПОВРЗАНИТЕ И ПРИРАЧНИК ВАШИТЕ ДОВЕР ТЕЛО. ТОА ЗОШТО ДА ГО Гледаме многу многу РАЗВОЈНИ СИМПТОМИ ЗА ОВОЈ СОДРИНА ВИРУС. Се надевам дека НЕКОИ МОЕ МОЕ ДОБИЕ ВАКЦИНА И ТОА ТРЕТМАНИ КОИ СЕ ЗНАЕМЕ РАБОТА. ЛИНСЕЈ? >> СИТЕ ПРАВО. МАТТ ГУТМАН, БЛАГОДАРАМ ЗА ВАС ИЗВЕШТАЈ. СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. >>> СЕГА РИПЕЛНИ Ефекти од ОВОЈ ВИРУС ПОГОЛЕМУВА. КАКО ДА СЕ РЕДУВАМЕ, МНОГУ СЕМЕЈНО ЧЛЕНОВИ ПОДНЕСУВА КЕПТ ОД ОД СИТЕ СТАРИНИ LOУБОВИТЕ ВО ДОМААНИ ДОМИ И ДОГОВОРИТЕ CENTИВОТНИ ЦЕНТАРИ ЗА НЕДЕЛА СЕГА. ТОА СЛУЧАЈ ЗА ПОБАРУВАЕ И ЛЕСТЕР ТАЈЛОР. САКАТЕ ДА БЛАГОДАРАМ ДА СЕ ВЕРУВАЕ НА НАС. >> Благодарам за нас. >> Благодарам за нас, ЛИНСЕЈ. >> ДВД, ВАШАТА МАКО ШАРЛОТТ ВО А NEWУБОВ ERSЕРЗИ помогна да живее ЦЕНТРИТЕ ПОСЛЕДАТЕ СИТЕ 89-ти РОДЕНДЕН И ДЕНЕС УЧЕЕ СЕ ИСПИТУВА ПОЗИТИВ ЗА КОРОНАВИРУС. РАБОТИТЕ НИКО КАКО ШТО СЕ ПРОДОЛИ СЕ ИСПИТУВА. ШТО СЕ ДА СЕ СИМПТОМИ? КАКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ОВА ОБЈАВУВАЕ ОД Само неколку часа АГО ШТО СЕГА СЕ САМО ВИРУС? >> ДА ПО САБОДНИК СЕ ГО ПРАВУВАМ МОЈОТ Мајка, и јас забележав дека тој САМО ПОВТОРНО ЛИТЕЛ ПОСТАВУВА. СИТЕ Уморен. НЕ СЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ НА ТЕЛЕФОНОТ ДОЛГО, НО ЗНАЕ НЕКОГАШ ДЕКА РАЗЛИЧНО. ВЕДНИК СЕ СЛУЧУВА ОД НЕЕ ДОМАА, МОLDЕТЕ ДА СЕ МОАТ ТОА СЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМУ ОД 100. И СЕ ПОСЕБИМ, ХММ, ОКЕЈ, НЕКОГАШНО ОБВРСКО ОДВОРЕЕ. МОLDЕТЕ ДА СЕ ПОСТОИ ЛАТЕРА НА ТЕМПЕРАТУРА СЕ ПРИГОДИ ВО 99. НА ПЕДНИ МОЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПОСЕБЕН ДО 102. ПОВЕЕ СЕ ДОБИВ ДОКТОР И јас ПОСЛЕДУВА, Слушајте, Три работи, 89, НЕ Е НЕЕ ДОМ И НЕМА ДА СЕ ПОВЕЕ. САКАМ ДА СЕ ДА ИСПИТУВА. СО тој се согласи. И тие ме повикаа ДЕНЕС ДА ГО РАБОТИ МОЕ ТОА ИСПИТУВА ПОЗИТИВ. Па, јас сум сè уште во шок. Јас сум запрепастен. Мислам дека имав дел од мене ТОА НЕ МИСЛИ ТЕСТОРИ COMЕ СЕ ДОБИВИ ПОЗИТИВНА ПОСТОИ НЕВОСТАВНАТА ДОМ, тие имаат СТОПАНИ ВИЗИТАЦИИ ЗА ЧУВАЕ СЕГА СЕГА. САМО ДА ЈА ИМА ШАНСА ДА ГО Гледам ТЕГА, МОЈОТ ХУСБАНД И Јас, НЕГО Роденден, но НИЕ СЕ ПОДДРШКИ СО ГЛАСНО. Право. >> Значи, НЕ Е ФИЗИЧКИ КОНТАКТ. САМО ДА СЕ ТОА, ЗНАЕ, ОБЕДИНЕТЕ. ТАЖЕН СУМ. НО, СМЕ КРИСТИЧНИ И ЛУЕ ВЕЕ, ПОВЕЕ ВЕРУВАМЕ ВО Моќ на молитва, но постојано МНОГУ БЕЗБЕДНО. >> И ВАШАТА МАМА САМО НЕВЕРНИ УСЛОВИ. ПА Е ГИДИНАЦИЈА ЗА СЕГА ТОА НЕ МОЕ ДА ПОСТАВИТЕ ИЛИ ПОБИРАЕ Третман во болници? >> Значи, затоа што ова СТАРТИРА, STЕ STЕ ПОСТАВИ. ПРАВЕТЕ СЕГА СИТЕ СИМПТОМИ СЕ ПРАВО ПОВЕЕТЕ И САМО HERЕ СЕ САМО УМОРЕН. МОЈОТ МОЕ Е ДВЕТНО РАНГ РАК ПРОДОЛУВА. НЕ Е ДИЈАБЕТИК. ПА, СО КУРСЕ, ТИЕ Е, ВАС ЗНАЕТЕ, ГОЛЕМА ВЕДНОСТ ВО ТОА ПРИРАЧНИК, И САМО се консултираме ИНФЕКТИОНАЛНА болест СПЕЦИЈАЛИСТ. ИМА, НЕКОГАШ НЕКОИ работи во мини И WEЕ, ДА ЗНАЕТЕ, РАБОТЕТЕ ЗА ОВДЕ ТОА ПОВЕЕ НА УТРЕ СО НЕГО. НО СЕГА HEЕ STЕ остане. НЕ Е КВАРТАНТИЕН. СЕ ДОБИ ДОБИВАТЕ ТОА ПОВТОРНО ОД НЕГОВОТ ДОМ. >> И ОВОЈ BEЕ БИДЕ РАЗЛИЧНО ВЕСТИ, ОБВОЛНО ПОД СЕКОЈ ПОВЕЕ, но како многу повеќе РАЗВИСНИК СЕ ОВОЈ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ НЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ АКТУАЛНО ВИДИТЕ И ПОСЕТА СО НЕГА? >> Тоа е - да, ова е НАЈГОЛЕМО РАЗЛИЧНИ ДЕЛ НЕ Е БИДЕ СПОДЕЛУВА ДА БИДЕТЕ СО НЕГО. МОЈОТ МОЕ ASЕ КАКО КУЛТЕЛ НА МЕСЕЦ АГО И ЈАС ИМАМ СЕКОЈ ЕДЕН ДЕН. ЦЕЛ ДЕН. ОД АКТУЕЛНО МОЕ ДА БИДЕ Транспортиран во болницата и МОЈОТ ХУСБАНД И И, СЕ ПОСЕБИ СЕКОГАШ ДЕН СО НЕГО. ПОВЕЕ НАВИСТИНИ РАБОТИ. СЕ САКАМ ДА ЗБОРУВАМЕ НА НЕВЕСТИТЕ, ТОА ДЕКТОРИ, ДА ЗНАЕТЕ, СЕ СВЕДОВНО ПОВЕЕ НА ВЕРНИЦИТЕ СЕ, ЈАС ВИСТИНОТО ДОБИВ ДА СЕ ДА ГО ИСТО ГЛАСОТ. МОЈОТ МОЈ И ДА Е ДЕМЕ ДЕМЕНИЈА. ПОТРЕБНО, навистина е РАЗЛИЧНИК НЕ Е ДА БИДЕ ДА СО ПРИМЕ ОВДЕ, ДА ЗНАЕТЕ, САМО ДА ПОДДРШИТЕ ТЕГА И ДА СЕ ДА Е БИДЕТЕ СИТЕ ГЛАС. >> И кои се следните чекори? КАКО ВИД ДОВЕРЛИВИ СЕ ДАЛИ, АЛБЕИТ ОД ПОСЕБНО? >> Значи, не многу, АКТУАЛНО. ЗНАЕТЕ, ПРАВЕТЕ СЕГА, ПРОТИВ, СВЕТСКИОТ. Тие се третираат со нејзините симпатии, ДА ЗНАЕТЕ, ТИЛЕНОЛ И СЕ КАКО ТОА. Тие ми кажаа дека исто така СЕ УТИ. ПО ТОА РАБОТИ СО ТОА КАКО Добро. НО Е ДА Е ДОСТАПНО ПОВИКУВАЕ, СЕ ГО ПОВИКУВАМЕ НЕРВИТЕ. МОЈОТ МОЈОТ ЈА ИМА ЧУДО ДОКТОР. НЕ Е НОВО НИЕ. НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ ДОЛИ КАКО НЕГО ПРЕВИЗЕН ДОКТОР, НО ОВОЈ ГУUИНСКО ДОСТАПУВАМ. НЕ - КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СВОЈ БРОЈ, ОД ОДГОВОРНИ ТЕЛЕФОНОТ. ПОЗНАЕТЕ КАКО РЕАРИТЕ КАКО Е. Но, тоа е навистина еден единствен AT ВРЕМЕ, ЕДЕН ДЕН ВРЕМЕ. ТОА КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ ОДИМЕ ВЕДНАШ. >> ПЕСТОР ТАЈЛОР, КАКО ЧОВЕКОТ НА Облека, ШТО ЗБОЛУВА НА Удобност ДАЛИ СЕ ДОБАВТЕ СВОЈАТА IFена ВО ОВАА МОМЕНТ? >> Добро, ПРОТИВ, ОТКА SAЕ НИЕ СМЕ Луѓето на верата, па ние веруваме ВО моќта на молитвата и ние ДАЛИ, ДА ЗНАЕТЕ, ПЛАТНО ЗА ОВДЕ. ТОА СИЛНА WЕНА, НЕ, И СЕ - ВЕРУВАМ ДА СЕ БОРИ ВО НЕ, НО, ЗНАЕ, НИЕ ДА СЕ ВАУВААТ ВО РАБОТИТЕ НА ГОСПОДОТ ПРАВ СЕГА. НЕ Е НИКОГАШ ДА СЕ РЕАЛНО МОЕ ДА НЕ МОЕМЕ ОВДЕ. НЕ МОЕМЕ ДА ГО ГОДИМЕ. Ние мораме да веруваме на тоа КОМУНИКАЦИЈА. И МОAYЕ МОЕ ДА ЗНАМА ДЕЛОСТА БИДЕ НАДВОРЕШНИ ВО УСЛОВИ НА ТИЕ КОМУНИКАЦИЈА СО САД, ВО СОДРИНА СО ДОГОВОР. НЕ МОЕ ДА СЕ ПРАШУВАМЕ СЕКОГО ПОДОБРИ. НО, НИКОГАШ НЕ Е IKЕ ДА СЕ ПОСЕБНИ ДА ГОДИТЕ НЕКОЈ. Право. >> НЕ БЛАГОДАРАМЕ ДА МНОГУ ПОВЕЕ ЗБИРУВА DЕ СО САД ВРЕМЕ ОВОЈ ВРЕМЕ НА РАЗВОЈ. >> Благодарам. >> САКАМЕ БАРАЕ РЕГОВОРИ И ДОБРА ЗДРАВЈЕ ЗА СВЕТЕ СЕМЕЈНО. >> Благодарам, Линси. ВИ БЛАГОДАРАМ. >> Благодарам. >> И СЕГА ДА ВАШИНГТОН, КАДЕ КОНГРЕСОТ СЕ СЕ ДОГОВОРУВА ПОДАТОЦИ НА ОВИЕ ТРИЛИНА 2 УСД Сметка за спасување на економијата. СЕНАТИ СЕ СОГЛАСУВА ДОГОВОР НАДВОРЕШНА ПОДРАВЈЕ ТОА PROЕ ПОСТАВУВА ВЕРУВАЕ НА МИЛИОНИ ХИТ ХАРД САМО ЗАТВОР НА НАЈДОБРИОТ БИЗНИС, Вклучувајќи ДИРЕКТНИ ПЛАНИИ ДО НАЈДОБРИ АМЕРИКАНИ. НО СЕНАТИТЕ САКААТ НЕКОЈ ПАТИВНИЦИ КАКО СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА БИДЕ ДА ГО ВРАБОТКА КАКО ПРОДОЛУВАТЕ АМЕРИКАНИТЕ ДА СЕ ЧЕКА. АБЦ НОВИ ПРИЧИН БЕЗ КУЕ КОРИСНИКОТ Jонатиан Карл НАЈДОБРИОТ ПО ПРЕГОВОРИТЕ. >> Новинар: TONIGHT КОНГРЕСИОНАЛНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ОБЕДУВА ДА ЈА ПОСТАВИ НАЈГОЛЕМО ЕКОНОМСКИ БЕСПЛАТНИ БИЛНИК ВО АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЈА. >> БОРБА СЕ пристигна НА НАША КРАТКИ. НЕ СЕ ПРАВИМЕ. НЕ САКАМЕТЕ. НО СЕГА СЕ СМЕ ДА ГО победиме. >> Новинар: КАКО ДЕЛ ОД 2 УСД ТРИЛИОНСКИ ДЕЛ, ЗДРАВЈЕ НА ЛУЕ ,000Е ПОБЕДА 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ ЛЕС ЧЕКС ПЛУС од 1.200 американски долари. ОВИЕ ЗАЕДНИЦА НА 99.000 УСД А ГОДИНА GЕ СЕ ПОГЛЕДИ ПРОВЕДИТЕ. Помош е на начин. Брза помош, голема помош. >> Новинар: ЗА ЕЛИЗАБЕТ, А ПОБЕДНО РЕС ВО ЛОС АНGEЕЛЕС, ТОА НЕ Е МНОГУ ПОДНОСТА. >> Треба да знам дека ќе одам ДА БИДЕ ДА СО ДРУГИ И МО SOЕ YЕ МОЕТИ МОИ БИДЕ АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО СЕГА. >> Новинар: ПОД БИЛНИК ЛУЕТО RЕ БЕЗБЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДОПОЛНИТЕЛИ ПО КОНЕД 39 ЈИЕКС ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 26, И ГОЛЕМИНАТА НА CHЕ ОДБИРИ ПРОВЕДНА ЗА ВРАБОТУВАЕ ПО 600 УСД ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. ОВДЕ ПОМОШ ПОМОШ ЗА МНОГУ БИЗНИС. ДИЈАНИ И ЛИЛИ СВЕТЕ ЦВЕНА продавница ВО СЕРВИНА КАРОЛИНА. >> HЕ СМЕ ПРАБАЛНО 20-ПЛУС НАСТАНИТЕ МОANЕТЕ ИЛИ ПОСТОВНО. Многу свадби. >> Репортер: Сметката опфаќа А. Програма за заем од милијарди 367 долари за МАЛНИ БИЗНИС КОЈ НЕ МОРАТ ОСНОВНИТЕ РАБОТНИЦИ. И 500 милијарди американски долари за најголем број КОРПОРАЦИИ ВО ХАРД-ХИТ ИНДУСТРИТЕ ПОДНЕСУВААТ АВРЛИНИ И ХОТЕЛИ СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД 100 УСД БИЛИОН ЗА ПОМОШ ЗА БОЛНИЦИ И ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМИ ЗА ГРИА И ПАРИ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ САМИТЕ НА ДРАВНИТЕ СТАРИИ ГУБОВИ. >> И Hон Карл се придружува сега СЕГА ВО ВАШИНГТОН Он, па каде и да стојат работите ПРАВЕТЕ СЕГА НА ВРЕМЕ ГЛАСОТ НА ОВОЈ БИЛ И ШТО Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЛУБА ЗА ДОБИВОТ ОВОЈ ФИНАЛИЗИРАНА? >> Добро, тоа сака да е така ВЕРГЕТЕ НЕКОЈ ПОСЛЕДНИ-МИНУТ СОСТОЈБИ КАКО ТОА СЕ ПОСТОЕ СО Главни ПИЕКИ НА ЛЕГИСЛАЦИЈА, НО МОЕТО СВЕТЕ Е ОВА ОВА ПОВЕЕ СО ПАСАЕ, НЕ БЕЗ ТОНСТА ПО УТРЕ ВО СЕНАТИ. И ТОА ДА ГОДИШНА ДОМАА WЕ СЛЕДНО PRETTY КРАТКО ПО ТОА. >> И МНОГУ АМЕРИКАНИ СЕ Фрустриран дека тоа е потребно ДОЛГО. САКАМ ДА ПОДНЕСУВА ПРИРАЧНИК ДА ​​СЕ СМЕ МОЕ ДА ГО ОДГОВОРИ ТОА Морган Стенли ПРЕДГОВОР НА ПОВЕЕ ОД 3 МИЛИОНИ АМЕРИКАНИТЕ МОЕ ДА СЕ ПРИБАВ ЗА BОБОЛНИ КАЛИИ ВО САМО ДОСТОРНИОТ НЕДЕЛА ДА СЕ КОНГРЕС ДОДВИЕ УРГЕНЦИЈА ТОА МНОГУ МОНИ АМЕРИКАНИ ПОВЕ FЕТЕ И НИКОГАШ ПОМОШ ВЕДНАШ? >> Добро, не знам ако СЕКОЈ ВО КОНГРЕС ПОСТОИТЕ ТОА, НО јас СЕКОЈНО ВЕРУВА КОНГРЕСИОНАЛНА ЛИДЕРИ ПОДНЕСУВА ТОА. САКАМ, ЛИНСИЈ, АКО СЕ СЛУШАТ А ЧЕКОР НАПРАВО И Гледајте КАКО Е СЕ СЛУЧУВА ОВДЕ, ОВА Е 2 УСД ТРИЛИОНСКИ ЕКОНОМСКИ БАРАЕ. СЕ Е ПОГОЛНО ПОГОЛЕМО ОД СЕКОТО СОГЛАСНОТО СЕ ДОСТАВНА ПРЕД. ВИ ПОДНЕСУВА КОМПАРИСОН СО АВТО БАИЛОТ. ОВА Е А - ОВА Е МАСИВНО ПОДГОТОВКА ОВДЕ, 2 ТРИЛИОН 2 УСД И НЕ ПОСТАВУВА ОД СОСТОЈБИ СТАНДАРИ СО БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО. ОД ОВОЈ БЕСПЛАТНО ПРИДОБИВКИ, КЛУЧНИ КАРАКТЕР НА ОВАА БИЛ, КАКО СЕ ПРИМЕНА, САМО ОДГОВОРНО ДОГОВОР НА ВРЕМЕ ТОА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ ВРАБОТУВАЕ, но исто така додавате 600 УСД ДО ОДГОВОР НА ВРАБОТУВАЕ СЕКОЈ МЕСЕЦ ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. ПА Е - тоа е голема сметка. ИМА СО ШТО ШТО ШТО ШТО СЕКОЈ БИПАРТИЗАН ПОДДРШКА ВО КОНГРЕС, НО НИШТО СЕКОЈ ДОБИВ КВАРТИК КАКО ПОбрзо како LЕ ДОБИВТЕ ДА СЕ НА КАПИТОЛ РИД. >> ТОА ПРАВО ДОБРО. ЈОНАТАН КАРЛ ИЗВЕШТАЈ ЗА САД ВО ВАШИНГТОН, ДЦ Благодарам, Hон. >> Благодарам. >> И КОГА ДА СЕ СМЕ НАПРАВ, ТЕРИФИРИРАЕ НА ВИДЕО СТОМАНИТЕ СТАНИЦИ ДЕДГИНГ ДЕБРИС ПО ТОРНАДО РИПКИ НИЗ ЈУР. >>> ТЕСТИРАЕ НА PRINCE CHARLES ПОЗИТИВНА ЗА КОРОНАВИРУС. КАКО ДРУГИ ШТО Е ДА СЕ СЕ ПРАШАЕ? >>> И TЕ TЕ ЗБИРУВАМЕ ПОГЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ НА ВЛИЈАНИЕ НА ПОВЕДОТ-19 ИЗВЕСТУВАЕТО СЕ ПОГЛАСНО БИЗНИС. >>> КАКО ОВА МОЈОТ МОЕ САМО СО 30 НА МОИТЕ РАБОТНИЦИ СИТЕ ОФИЦИЈАЛНО ЗАВРШЕНО ИНДИФИНИТЕЛНО. КОМПАНИЈАТА СЛЕДНА НЕГОВОР ОДГОВОР СЕКОЈ НАШИТЕ ПРАШАА, ПОВЕЕ КАКО КАКО ДОЛГО ДА СЕ ОДМЕ ДА ОДМЕ ЗА? ОВОЈ ЛАЈООФ КОМПЛЕТНИ ПРОМЕНИ НАШИОТ НАЧИН НА IVИВОТ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РОДИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ДАБОТЕ ДВЕ ДВД ДОБАРИ, НЕ СЕГА НЕ СМЕЕ ДА СЕ РАБОТИ СО МОЕ АКЦИЈАТА Е КОМПЛЕТНО НЕСТОПЛАТНО. ЗНАЕТЕ, ПОЧНЕТЕ ДА ПРАШАТ ВАШАТА, СЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕМЕ САМО ДА ПОДГОВОРЕТЕ ДА СЕ КУПИТЕ ХРАНА? СЕ СМЕЕ ДА СМЕЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАМЕ НАШАТА ПРОДАENTБА НА Крајот на МЕСЕЦ? СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ ПЛАНОВИ НА ПОВТОРНИТЕ НА АФФОРД, ОСИГУРУВАЕ? ДО СЕКОЈ ВРАБОТЕН ТОА Е СОСТОЈБА НА ЛАЈОФИ, Мој совет ДА СЕ Е ДА БИДЕТЕ КАКО ОТВОРЕН И Искрено со вашите вработени како МОНО. Дајте им упатство. ПОДДЕТЕ ПОМОШ СО ПОМОШ МНОГУ СЕ МО PЕ МОНО ПОДНЕСУВА НА КРАЈ НА ДЕН, АКО СЕ РАЗГОВИМЕ ШТО СЕ ОДГОВОРНО, И СИТЕ ПРАШААМ ВО Враќањето е тоа што знаете ШТО СМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО Добро. >> МНОГУ БИНДИСИДИ СИТЕ СО ОВОЈ И ПОГЛЕДУВА ЗА НЕКОИ КОМПАЦИЈА КАКО КОНГРЕСНИ ФИНАЛИЗИИ ТОА 2 ТРИЛИОН ЕКОНОМСКИ СТИМУЛСКИ ПЛАН. СЕ СЛУЧУВААТ ДА СЕ ДАБОТ МНОГУ ПОТРЕБНИ ПАРИ ЗА БИЗНИС ТОА РАБОТНО ПОВЕЕ ОД 500 РАБОТНИЦИ. АМЕРИКА 30 МИЛИОН МАЛИ БИЗНИС на угостителски продавници, ФИРМИ ЗА ДИБИРАESЕ НА ВЕБ, Книги И, ДА, ЕВЕ КОНЕДИ КЛУБИ. ДЕВОН ДВИЕР ПОВЕЕ НА КОРОНАВИРУС СЕ ДА ГО ДОГОВОРИТЕ СВОИТЕ ТОЛ НА ОВИЕ КОИ ПРИМАРНА ЦЕЛ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ САМО. >> Репортер: СТАНД-КОМПАЈ САМО ОДИЕ СИЛЕНТ ВО НАЦИОТ КАПИТАЛ. >> НЕ Е ФАННО. ТОА НЕ Е ДА БИДЕ ДОСТАВА. >> Новинар: ПАНДЕМИСКИ БР JOЕКЕ ЗА МАЛИ БИЗНИС-градници САКАЈТЕ АЛСОН AАФЕ КОЈ СЕ ДОБИВ ПОМОШНИТЕ НА ЛУЕТО ОД ПОВЕЕ СИТЕ СТРЕС НА СЕКОЈ КЛУБ ЗА близу 20 години. НЕ Е ИСТО ЗДРАВЈЕ ДА БИДЕ ВКУПНО ПОВТОРНО И ПАНИЧКО, ВИЕ ЗНАЕТЕ, ТЕА ДА СЕ ПРАВИ ДА ПРАВИ ПОВЕЕ ОГЛАС НА ВАС. >> Да. >> ВИРУСОТ СЕ СЕ ОБУУВА ВАС, НО ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ВЕЕ ДА СЕ. >> Новинар: ПО НОВЕЛ КОРОНАВИРУС ХИТ, САМО КАНЦЕЛИ ДОГОВОРНИ АКТИ, РЕФУНДИРАНИ ТИКЕТИ И ЗАСЛЕДИ СИТЕ 50 СИТЕ ВРАБОТНИЦИ, Вклучувајќи НЕ ХУСБАНД >> НЕ ЗНАЕМЕ ДА СЕ СО ПОВЕЕ ДА СЕ, ЗНАЕТЕ, СЕ ПОСТОИТЕ И НЕ ПОСТОИ, ДОБРО, ОВА Е ПРВИОТ ВРЕМЕ СЕ ДОБИВ ОВАА МАСЕ, САМО ЕТЕ ТИ. ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА КАКО ВАС РАБОТА ВО КОМЕДИСКИ КЛУБ И МАРТ КОМЕДИЈАН. ТОА ОВИЕ ОВИЕ ВИД ОД - ЧОВО БЕСПЛАТНО. САМО ЈА ПОСТОИМЕ И ТОА ДА ГО САКАМ И ТОА ДА СЕ ЕСЕ, СИТЕ ПРАВО, ETЕ ETЕ ВИДИМЕ НИКОГО. BEЕ БИДЕ НО. СЕ Е - САМО - ЗБОРОТ ТОА ДА ГО ПРАВУВАМ И ЗЕМА Е ХОРИФИЧНО. >> Новинар: МНОГУ АМЕРИКАН МАЛО БИЗНИС сопственици велат дека се многу РАБОТИ ЗА ПОВРШУВАЕ. ЕКСПЕРТИТЕ ВЕРУВАТЕ ДА СЕ СЛЕДУВААТ ОВИЕ ПРИБОДИ КРИТИЧКИ ДА СТАБИЛИЗИРА THEЕ НА ЕКОНОМИЈА СЕГА БЕСПЛАТНО. >> Оваа криза е една од Најлоши работи што СЕКОГАШ СЕ ГЛЕДАТЕ ЗА МАЛ БИЗНИС. >> Новинар: KAREN MILLS ЛЕР НА МАЛНА БИЗНИС НА САД АДИМИНИСТРАЦИЈА ОД ГОЛЕМО ПРИСТАП И РЕВИЗИЈА. >> АКТУЕЛНО ПАРНО ИСКОРИНА ПРОБЛЕМ КОИ ГО ПОСТОЕВЕ ВО 2009 година. И ТОА ПОСТОИ СВЕТЕ Луѓе кои работат во оваа земја САМО или РАБОТА ЗА МАЛО БИЗНИС. ПО ТОА СЕ ДВЕALЕ НАШИТЕ РАБОТИ. И тие имаат многу ниски пари БУФЕРИ. ЗА ПРОДОЛУВАЕ, ОВАА ОД 26 ДЕНИ НА ГОДИНИТЕ. >> Значи, ова е навистина А - ОВА Е ВИСТИНО РАЦЕ ДА ГО ПРОДОВИМЕ. АБСОЛУТНО. ПОВЕЕ КОГА ВИ ГО ПРАВИТЕ НА ГОДИНИТЕ КАКО МАЛНА БИЗНИС, ВИЕ СМРТ. >> Новинар: КРУШНАТА КАРШ РАБОТИ АДАМ, КОРИСТЕНА КНИГА Сопственик во ДЦ ДА СЕ КОМПЛЕТНО ОДГОВОР РЕНОВАЦИЈА НА СВОЈОТ ШОП И САМО ЛИТЕЛНИ ЗАШТИТА НА РЕЗЕРВИВА. >> ДА СЕ СТАПИТЕ ЛУOPЕ ПРОСТОРИТЕ Е НЕГОВОРНО ЗА ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ, НО ИТ ДРАМАТИКАЛНО СЕ СТОПА. >> КАКО Драматично го има БИЗНИС ОД ДВЕЕ? 30%? 50%? >> Мислам дека ПРОБАБОЛНО ЗАТВОР НА ДА 75% >> Репортер: ОДВОРЕШЕН ЧЕТВРИ ВРАБОТУВА ОВОЈ МЕСЕЦ. СЕ СИТЕ СИТЕ СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДИ ТРИ ДРУГИ НА ПАЈИРОЛ. НЕ Е НЕРВИСКО ЗА ОДГОВОР ПОВЕЕ ДЕБТ СО НОВИ КОНДАРИ, НО ВЕЕ ТОА НОВИ СТИМУЛСКИ ПЛАН МОIGHНО ПОМОШ. >> ДА ГО ГОДИМЕ ДА СЕ ТОА МОЕ ДА СЕ СЛУЧУВАЕ, КОГА Мислам дека е ВАНО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ ВЕНИ ОДРЕДБИ НА МАЛИ БИЗНИС. >> Новинар: КОНГРЕС Е Очекувано да испрати повеќе од 350 долари БИЛИОНИ ВО ЗАЕДНИЦИ КОНДАРИ ДО МАЛИ БИЗНИСТОРИ И СО А. ГОЛЕМ ПЕРК. YЕ НЕ МОАТ ДА ГО ПЛАТИРАТЕ УПРАВУВАЕ КАКО КОРИСТЕТЕ ПАРИ ДА ПЛАТИТЕ И РАБОТИТЕ ИЛИ СИТЕ РАБОТНИЦИ. I'е го земам тоа секој ден ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВАА Кредитите зашто тие ќе бидат ЗАВРШНИ. >> Новинар: ОД ЕДЕН ЕДЕН ОД САМО WЕНСКИ ДИСТИЛЕРИИ ВО .ЕНА СВЕТОТ. ГО ПРАВО СЕ КРАТ ВОДКА И БУРБОН ВО Сенката на КАПИТОЛ НА САД КОГА СЕ КОРИСТИТЕ РАБОТА КАКО ПОВЕЕ НА ДРАВОТ ДО ТЕГА ПОДАРОЦИ ЗА КОНГРЕСВЕНА ГАБИ >> УПРАВУВАЕТО СО КРИЗИСКИ МОЕ ПОВИКУВАЕ НА IFИВОТ И, ЗНАЕТЕ, ОСНОВУВА CЕ НА КАЛМ Е СЕКОЈНО АН ВАНИ ФАКТОР. ПОСТАВУВА OЕ КАКО ДА ГО ИСПОДНЕТЕ МОМЕНТИ ЗА КЛАРИТЕТ ВО ДРУГОВИНА - НО ПРАШАЕТО Е ДАЛИ МАЛ ДУХ ПРОИЗВОДИТЕ ДА СЕ ОСУДУВАМЕ ПОВРШИНИ? ОДРЕДБИ ДА СЕ ГЛЕДАТ. >> Новинар: ЗА СЕГА ПОВРШЕНО СРЕДСТВА САНИЦИТЕР за рака. >> Ние сме единствено позиционирани за САМО ДА СЕ РАБОТ ДА СЕ ЕДНА ОД ГЛАВНИ СОСТОЈБИ ВО РАБОТЕ HЕТЕ на рацете ЧИСТЕЕ. >> Новинар: ДИСТОЛЕРИЈА ПРИГОВУВАМЕ НА МАЛИ ОДБОРИ НА ПОЧЕТНА ЛЕР, ПОПОЛНУВА AЕ А 1.000-ГАЛОН НАРАЧКО ДА СЕ ОВАА НЕДЕЛА ОД ДИК ВЛАДА ЗА ПОЛИЦИЈА И ЕМС. Луѓето ќе одам да тече СЛОБОДНО И ШПЕТЕТЕ ВИРУС, ПА Јас сум мал бизнисмен кој е БЕСПЛАТНО. WЕ БИДАМ МНОГУ, МНОГУ радо ми е ОБЕЗБЕДИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИМЕ UTЕ ЗАВРШАТ Додека не убиеме СЕ. >> Новинар: Белата куќа и НЕКОИ ЕКОНОМИТИ ПОДНЕСУВА НА Подигнете го деловниот затворен како ШТО ПОСКОРО. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕДВИД ЦЕЛ НА ЗЕМЈОДЕЛ, 12 АПРИЛ, СЕБЕ ОДГОВОР НА ШТО МНОГУ ЈАВНА ЗДРАВЈЕ ЕКСПЕРТИТЕ МОЕ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. >> OUЕ ПОДДРШИТЕ ТОА? >> WЕ AYЕ ИМАМ НЕ. НЕ Е БЕЗБЕДНО. Не сакам - тоа не МИСЛИВНО ОДГОВОРНО ЗА мене, како А. БИЗНИСТОР. НЕ ЗНАМ ДА ГО ОДГОВОРУВА ТУРМОТ ДА ЗНАЕТЕ ТОА. WЕ СЕ СЛУДИв СЛУБА ОД - I'Е СВЕТСКИ СЕЛА ОД ДЦ RЕ СЕ СЛУЧУВАМ СОГЛАС ОД МАЈОР КУOWАР И ДРУГО ДВД ЗДРАВЈЕ Официјални лица, отколку што би сакал. >> СЕ ГЛЕДАТ ОВОЈ ПАНИК ТОА ДА СЕ ОБЕДУВА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ БЕЗ ДОБРО? >> Значи, јас се обидувам да останам МНОГУ ПОЗИТИВНО. Верувам во моќта на Комедија. ДА СЕ ДЕСТАВИРАТЕ ДА ГО ГОДИШТЕ ВКУПНО ЕМПТИ, но знам дека НЕ СЕКОГАШ ДА БИДЕ ОВА. >> Новинар: ОВА ДУХ НА ДЕТЕРМИНАЦИЈА КОМБИНАНА СО А. ФИНАНСИСКИ КРВО ОД ВЛАДА, ТРОШОЦИ ЗА ВНИМАТНО ОПТИМИЗАМ. ОПИС ФИНАНСИСКО КОРИСНИЧКО ТЕЛО ОД ВИРУС, МАЛНИ БИЗНИС МОANЕ да преживее и да продолжи до ТРИВ. >> Јас знам дека ќе бидеме пополнети со ЛУЕ ПРОТИВ КОИ САКАТ ДА БИДЕ ОВДЕ, ТОА САКАТЕ ДА СЕ СМЕЕ, ТОА ПОТРЕБНО ПРАВНА, И ЈАС ГО ПРАВИМЕ ДА ТОА ДЕН. >> МЕ СЕ. >> И се надевам дека повеќе од тоа ЛАТЕР. ДА >> МЕ СЕ. >> Репортер: ЗА ABИВОТ НА НОВИ АБЦ, ДЕВОН ДВЕЈЕР ВО ВАШИНГТОН. >> ДА, МО COЕ ДА СЕ СМЕТИ СЕКОГАШ УПОТРЕБА ДОБРА ЛАГА. НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ДЕВОН. Сè уште имаме многу повеќе за да добиеме ВО ВО >>> BEЕ СЕ УШТЕ УВЕРИВНО ДЕН ВО ИТАЛИЈА СО СИТЕ ПОВЕЕ СМРТ. ЦЕЛО СЕ РАЗГОВОРИ ДО ДОКТОРИТЕ ВО ИТАЛИЈА. ШТО СЕ ЛИЦЕ. ШТО ДА СЕ УЧЕТЕ УЧЕЕ СИТЕ КОЛАГИИ ОВДЕ ВО АМЕРИКА? >>> ОВЕЕ ДА СЕ МОНО МИЗИНФОРМАЦИЈА ОД ОВОЈ Излез. REЕ БИДЕМЕ ДА БИДИМЕ ФАКТ ОД ФИКЦИЈА. >>> НО ПРВИТЕ, НАШИТЕ ДВЕТОТ НА ДЕН ГОЛЕМО ОБЈАВУВАЕ НА АПЛЕС. >> Ние мора да ви кажеме тоа ПОДГОТОВУВА ДЕКА АПЕЛ СЕ ПРОДОЛИ, НАБАВНА И ДОГОВОРИ 10 МИЛИОНИ маски до медицински ЗАЕДНИЦА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. >>> ХЕЛО, СЕКОЈ. ЕЛИЗАБЕТ МЕ MEА. Е БИДЕ СЕРВЕР И ДА СЕ БИДЕ ВО КОМПАНИЈА ЗА СЕКОЈ Осум ГОДИНИ. ПОСТОИВЕ СМЕТКО ПОРАБОТКА ОД УПРАВУВАЧОТ КОИ РЕСТАУРАНТ BEЕ БЕСПЛАТНИ. НЕ ЗАБОРАНЕТЕ ГО ДОДЕЛО РАБОТА. ОСТАНИ ДОМА. Останете безбеден. Човечки ресурси ќе ги споделите со знаење во врска со ЛАЈОФИ, ДОБИВТЕ НА РАБОТА, САНИТИЗА, НЕШТО, НО Е ПОДВИДНИ ДЕН. ПОТРЕБА ОДГОВОРИ. Треба да го знам тоа што ќе одам БИДЕ ДА СЕ ДОБИ, SOЕ MЕ БИДАТ МОИТЕ. АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО СЕГА, НЕ ДАМА ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВА ANDЕ И НЕ СМЕ ПАРИ РАБОТИ, ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВА ,Е, ПОТРЕБНО ИТ >> ПОВЕЕ СВЕRЕ АМЕРИКАНИ СО невработеноста предизвикана од СОВЕТ-19, и чекајќи НЕКОЈ ВЕРУВАЕ ОД КОНГРЕС. ПОДАТОЦИТЕ НА БИЛОТ СЕ IRЕ ИЗРАБОТНО, ILLЕ Е БИДЕ МАСИВНО. САКАМ ДА ГО ПРАВИМЕ ПОГЛЕД НА ШТО СЕ ЗНАЕТЕ БРОЈ БРОЈОТ. БЕСПЛАТНО 2 УСД од трилиони долари ПАКУВАЕТО BEЕ БИДЕ ПОГОЛНО ОД НАС 1,4 УСД ТРИЛИОНСКО ДИСКРЕТИНАР БУUDЕТСКИ ПЛАН ЗА ВЕСНИК ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА ВО 2020 година. Исто така, повеќе од 787 $ ПОСТАВЕН БИЛИОНСКИ СИМУЛУСЕН ПЛАН 2009 година ДА СЕ СПОГОДИТЕ НА ГОЛЕМО ПРИСТАПУВАЕ. ЦЕНТАР НА ТЕКОВНИТЕ СМЕТКИ ДИРЕКТНИ ПЛАА TOА ДО НЕКОИ 90% од АМЕРИКАНСКИ ДАНОЦИ со 1.200 УСД СЕ СЕ ЕДНИВИДУАЛИ КОИ САМО ПОЧЕТУВАТЕ ОД 75.000 УСД ИЛИ 2400 УСД ЗА СОВЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 150.000 УСД. И ДОДАЛИ 500 долари ДЕТЕ ILЕ ИСТО БИДАТ. 250 милијарди американски долари ќе одам на А ДРАМАТНО ИСКУСТВО НА ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОГЛАС Тековно невработено од 13 WEEKS СО ДРOOАВНИ ПРИДОБИВКИ. ПОВЕЕ ОД 350 милијарди американски долари ДО ЕМЕРГЕНСКИ кредити за мали USЕ БИЗНИС И 425 милијарди долари ФОНД И ДОДЕТИ ПАРИ ДО ГОЛЕМИ КОМПАНИИ, ВКЛУЧУВА НА АН ДОПОЛНИТЕЛНИ 75 милијарди долари за ИНДУСТРИТЕ СЕ НАЈДОБРИ, Вклучувајќи воздухоплов и хотели СО СТРИЧНИ УСЛОВИ НА НАДВОРЕШНОСТ. ОД КОМПАРИСОН, БАИЛОТ за 2009 година НА АМЕРИКАНСКИОТ АВТО ИНДУСТРИ ПОПУСТ ЗА 80 милијарди долари СО НАЈДОБРИ НА ИЗВРШНО ПОВИК ВЛАДАТА. BEе бидеме сигурни за да останеме скоро НАЈДОБРИТЕ ПОДАТОЦИ КАКО Сметката ДОБИ ФИНАЛИЗИРА. >>> И НЕ СМЕЕМЕ МНОГУ ПОВЕЕ ДА СЕ ДОЈДЕ ДО. ДРУГА ИМЕРГЕНЦИЈА НА КРУИЗА. 77 ЛУЕ СО СВЕТЕ ИЛИ СО СИМПТОМИТЕ НА СВЕТСКИ СИМПТОМИ ПРИСТАПНО ГОЛЕМОТ НА Јужна АМЕРИКА, ОБЕЗБЕДУВАТЕ СИТЕ НАЧИН НА ФЛОРИДА. Бродот НЕМА НИШТО ТЕВИ НА СОВЕТНИК-19 НА ОДБОР. >>> И КУРЦИЈАЛНО МЕДИЦИНИ НАДВОРЕШНИ РАБОТНИ КАКО ИТАЛИЈА. ARЕ СЕ СЕГАМЕ ОДЛУКИ НА НЕКОИ ДОКТОРИТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ КАКО ДА ГО ОБИДУВАТЕТЕ СИТЕ ХЕРОИЧКИ БОРБИ ДА САКАМЕ ИВОТИ. >>> НО ПРВ, ОВДЕ СЕ ЕДНО ОД ТРГОВНИТЕ ГЛАВНИ НА НАД ABCNEWS.COM. ♪♪ >>> СЕНАТИТЕ AЕ СЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ Луѓето на оваа земја ВРЕМЕ ОВОЈ СТОРМ. >>> НА КАПИТОЛ ХИЛ, СЕНАТИ ЛИДЕРИТЕ НЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДА СЕ КОНГРЕС И БЕЛИСКИОТ КУUSА СЕ СОГЛАСНО ДОГОВОР ЗА НЕПРЕЦЕДЕНТИ 2 УСД СОДРИНА ПОСЕБНА ПАКЕТ ЗА ТЕЛИОНОТ ДА ПОНУДИТЕ РАБОТНИК НА РАБОТНИЦИ И БИЗНИС сопственици што страдаат под ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19. >> ОВАА ПРЕДЛОГ, ЗАБЕЛАЕ INе биде осигурување за стероиди НАЈДОБРИОТ ЕКСПАНСИОН НА ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ ВО ДЕКАДИ. THEЕДНО СОЦИЈАЛНА БЕЗБЕДНОСТ САМО ДА ГИ ГИ ПОГЛАВИ МИЛИОНИТЕ од АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ БИДЕ НЕВРАБОТЕН ВИРТУАЛНО ДЕЛОВНО. >> ТИЕ ДА ГО ПАЗАРИТЕ ПАЗАРИТЕ ВТОРИОТ СВЕТСКИ ДЕН, НО ПРАВИЛНИЦИТЕ СЕ ОДГОВОРНО ДРAАВОТ И СЕ РАБОТИТЕ НА ЈАЗИК НА ЕДНА СЕКЦИЈА. >> ОВОЈ БЕСПЛАТНИ ПЛАТИ ДА ПОВЕЕ НЕ ДА РАБОТЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СТЕ РАБОТА. >> ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 Продолжува НЕГОВИТЕ АГГРЕСИВНИ ПРОСТОРИ ПРЕД АМЕРИКА И ПОДВРД. ЕДНА НА НАЈДОБРИОТ ИНФЕКЦИЈА СТАНИЦИТЕ Е ВО ДРАВАТА НА Луизијана. >> ТРАЈЕКТОРИЈА КАКО САМО НАД Е МНОГУ ПРОБЛЕМАТСКА. Стапката на раст што се Гледајќи ја исклучително способноста до ПОДНЕСУВА HEЕ ЗДРАВСТВЕНА ГРИА. >> ЗДРАВЈЕ СЛУБЕНИКИ СЕ Алармираат ПОСТОЈБА НА ИНФЕКЦИЈАТА ВО НОВА ЈОРК ГРАД. NEWУЈОРК, ЕКИЦЕНЦЕР НА НАДВОРЕШНА КОРОНАВИРУС, СМЕТКИ За повеќе од половина од 60,000 СЛУЧАЈ НА НАЦИЈА. ГРАДЕЕ НА ДРATEАВНИОТ Андреј КУОМО вели дека е видено сигнали, ВАС, ТОА СТРИЦАТА Останете на ДОМОВИ МЕРКИ ПОЧНУВАТЕ ДА РАБОТА. >> Медицински експеримент на NEWујорк ПОЧЕТНА ПОСТАВУВА TЕ ТЕМОПОРИРАЕ МОРГИ ВО МАНХАТТАН, ТЕМОПАРИ Шатори и тонови за рефригација, АКО Е ПОТРЕБНО. NEWУЈОРК СО РАБОТИ 30.000 Случаи со коронавирус. Другите држави исто така гледаат ПОСТОИТЕ КАКО ТЕСТИРАЕ ПРОСТОРИ. >>> 77 ЛУЕ НА СОВЕТ КРУИЗА ПОГЛАВЈЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ФЛОРИДА ПОСЕБНИ СИМПТОМИ ЗА СВЕТСКИ ЛИКОВИ. >> ПЕСАРИНИЦИТЕ ГО СЕКАТЕ НЕ СЕ БЕСПЛАТНО ПОСЛЕВОТ БЕСПЛАТНО ПОВЕЕ Десет дена. Нивните оброци ДИЗАВНИ ДИРЕКТИЛНО ДО НИВНИТЕ СОБИ. ПОВЕЕ МНОГУ чекаат за одговор во ДЕНОВИТЕ ДЕН. >> МНОГУ ЛУЕ ВО СИТЕ 70-ти и 80-тите години на овој Брод. >>> 71-ГОДИНИ СТАНИ ПАРНИЦИ, Наследник до британскиот Трон ОДГОВОРИТЕ ИМА ТЕСТИРАНА ПОЗИТИВНА ЗА СОВЕТ-19. ПОСТОИ ДА ПРИСТАПУВА МАЛД СИМПТОМИ, НО ДРУГИ ОДНОСИ ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ И HEЕ БИДЕ РАБОТЕ ОД ДОМ ОД ОД ДОМ ПОСЛЕДНИ МНОГУ ДЕНИ КАКО УСЛУГНО. СПОКЕСМАН ДОДЕЛУВА ПРИНЦЕ WЕВСКА КАМИЛА НА ЧАРЛС, ТОА ДУШЕESSЕ НА КОРНВОЛ, ИСТО СЕ ИСПИТНО, НО НЕМА ВИРУС. >> СЛЕДЕЕ НА СВЕТИ СТОРИИ. ПОТВРДЕНО ЕФ-1 ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРОДАЕ МИСИСИСПИ И ИЛИНОЛИС. ОВИЕ СОВЕТИ ОД НАДВОРЕШНОСТ ТУПЕЛО, МИСИСИСПИПИ. >> Добредојдовте назад. 683 LИВОТ ГОЛЕМИ ВО ИТАЛИЈА ДЕНЕС САМО. Докторите и медицинските сестри има на НАДВОРЕШНА ПОДРАЧКА БАТЕЛ, ПОСТАВУВАЕ НА IRИВОТИТЕ НА THEИВИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА САМИМЕ Илјадници од Пациентите кои доаѓаат преку нив ВРАТИ. МАГГИ РУЛИ ЈА ОВОЈ ИЗВЕШТАЈ. >> Новинар: ЗА ПОСЛЕДНОТО МНОГУ ОБЕДИНЕТЕ СЕ ОГЛЕДУВА ИТАЛИЈАТА ГО ОБУДИ ВОЈНА СО НЕВИНАВНАТА ЕНИМИЈА, МОЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Три дена, ОДГОВОРНИ СЛУЧАИ НА ИТАЛИЈА Забавен. ГЛИМЕР НА НАДЕЕ ЗА А СОСТОЈБА ТОА СЕКОЈ ДВД. ОД 70.000 инфицирани, повеќе од тоа 7.000 СМРТ. ТАКЕН СИТЕ МЕ .УНАРОДНА ЕФОРТА ДА СЕ ПРОДОЛИ ДА СЕ ПРОДОЛИ Случаи на ИТАЛИЈА. КРИНЕСНИОТ БРУГИТЕ ТИЕ Вентилатори. РУСКИТЕ РАБОТНИ МЕДИЦИ И СУБЛИКИ Американците поставени на ПРЕД линии. НИЕ ДА СЕ ЗАВРШИВЕ ВО WЕНАТА ARDЕРДА, ПОДНЕСУВА СВОЕ ДОДЕЛНИ МЕДИЦИИ НЕ сме способни да ги пуштиме ДО СИМПТОМИТЕ НА КОРОНАВИРУС РЕШЕНИЕ. ПОВЕЕ ОД ОВДЕ КУПО НЕКОЈ ВРЕМЕ. ЗА КОГО МОЕ ДА ПРАВИЕ ЗА НИВ. СЕГА СЕ ОДИМЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ ВО ИКУ И ПРОВЕДЕТЕ НА нив И ВИДИТЕ КАКО ДА СЕ РАБОТЕ И ШТО СИТЕ ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ. >> Репортер: УСТАВНА РАЦИЈА ДО ОБИДЕТЕ СО ТИЕ ОД НА ПРЕДГОВОР НА ОВОЈ БАТТ. СЕКОЕ МИНУТ КРИТИЧКИ. >> Преведувач: САКАМ ТОА СМЕ СЕ МОЕТЕ НА НАШИТЕ РЕСТРИКТ. НЕМА ДА ГО ИСПОТИВНО РЕСУРСИ И ПОСЕБНО РАБОТА ПОДНЕСУВААТ АПАРТ ОД СЕКОЈ ДРУГИ, СЕГА СТАВИТЕ СЕ ПОЧЕТУВА ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. >> Новинар: И СО СОБРЗИ СЕКОГАШ СВЕТЕ СЕ LЕ, СЕКОЈ СОВЕТИ ЗА ОДЛУКА. ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ, ПРИМЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОСНОВНИТЕ ПОТРЕБИ ВО РАБОТА ДА САКАМЕ ИВОТИ. >> СЕКОЈ СОБИРАЕ СЕ СОСТОЈБА ВО ОВИЕ ДЕН НА ЗАШТИТА, САКАТЕ МАСКИ, ПОДНЕСУВА СВЕТИ ЗА Чевли. НЕ МОЕМЕ, ЗА ПРИМЕР, ВРЕМЕ НАШАТА ПРЕДМЕТ ОД ОД ТОЕЛЕТ Бидејќи тоа би сакало да се промени И ДА ПРОМЕНАТ ДОГОВОР. И ОВА Е КАКО МОЕ ДА САКАМ ОТПАД ЗАШТИТА. >> Репортер: ОПИС НА ПОМОШНАТА ОД Другите, сè уште не е ДОВОЛНО. ИТАЛИЈА ПРОДОЛУВА НА ПРОДАВНИОТ Брод ВО СЛОБОДНИОТ БОЛНИЦА. >> НЕМА ДА СМЕЕТЕ ДА СЕ ДОСТАВНИ МЕСТО ЗА СЕКОГО. >> Новинар: Но, тоа е многу МЕСТО КАКО ГРИА ЗА ПРИГОВОР ТОА ГО ГОДИТЕ ДА ГО БИДИТЕ ГОЛЕМИ КОРИНИ ИНФЕКЦИЈА. ЗЕМАЕ НА LИВОТИТЕ НА МНОГУ НА КАРИТАКЕРИ НА НАЦИЈА. ВО ИТАЛИЈА, НАЈДОБРА 30 ДОКТОРИ УМЕ ДА СЕ ОДГОВОР. ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ДА СЕ САМО А. ПРЕГЛЕД НА ВРЕМЕ ПРЕД СПАСИТЕ НА ШПАНИЈА НИВНИ БРОЈНИ СКИРОКЕТ, ПАР. И тие имаат. РЕГИСТРИРАЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСТВО БЕЗБЕДНИ ДЕСПИТЕТ СЕ СИТЕ СТРИКТ Локдоун. БЕЗ 50.000 СЛУЧАЈ, ОД ТОА Илјадници работници во здравството ПОВТОРНО. >> Преведувач: КОГА ЈА ПОГЛАВАМ ТОА ВО ВРЕМЕ 12 ЧАСОТ НА СПОРАБОТУВА THEЕ НА ТЕСТ ТИЕ ДА СЕ ПОВЕУВАМ, јас ЗНАЕТЕ НЕКОЈ НЕ Е ПРАВО И ТОА Е ДА ГО ПОЗИТИВНА. >> Новинар: ОВОЈ ВИДЕО ОДГОВОР НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ, ПАЦИЕНТИ НА ПАТОТ ОВА БОЛНИЦА, НЕКОИ СВЕТСКИ СВОЈНИК. ОБЛАСНИ ОБОДИНИ кои што сакаат БЕЛОНГ ВО ВОЈНАТА ЗОНИ СЕГА ЗАЕДНИЧКО ПОГЛАВЈЕ ОВА, ПАТО. И ОД ЕВРОПА ПОДГОТОВКА ЗА НАЈДОБРИОТ ДА СЕ КОН. ИТАЛИЈАТА е докажана што е тоа ИМИНАНТ. ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ НЕВЕСНИТЕ ЗЕМЈИ ТЕСТИРАЕ, ПОВЕЕ ПОВЕЕ, ПОВЕЕ ДОКТОРИ, ПОВЕЕ НАДВОРЕШИТЕ САМО СПОДЕЛУВАТЕ САМО ДЕТНА И ВИДИТЕ САМО СВОЈОТ СОСТОЈБА Сцени на касети СВЕТНО ПЕСЕ ЗАВРШЕНИ ДА ГО ОБВРДУВА >> МАГГИ РУЛИ се придружува на СЕГА. МАГГИ, САМО ДОГОВОРНА СОСТОЈБА ОВИЕ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА РЕСТ НА СВЕТОТ ЗА ДОКТОРИТЕ НА ПРИДНИ ЛИНИ. СЕГА ВО РЕТРОСПЕКТ, СИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СОВЕТНО ДА СЕ СЛУАТ СЕКОГО ПОВЕЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ СЕМАТЕЛВИ? >> Репортер: Да, Линси, ВАС ЗНАЕТЕ, СЕ ГЛАСАМ СЕКО ОВАА ДОКТОРИ ПОВЕЕ ДЕНЕС. ДВЕ ОД МИЛАНСКОТО ПОЛИТИК ТОА ДА СЕ УПОТРЕБИ ДВЕЕ. СЕ МОLDЕ ДА СЕ ИСТО СЕ, САКАТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕТЕ, ДА СЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕ ОВА. ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ Вентилатори. НИКОГАШ ПОВЕ OFЕ ОД ОВИЕ ЛИЧНИЦИ ОПРЕМА ЗА ЗАШТИТА ПОТРЕБНИ ПОВЕЕ ДОКТОРИ. Повеќе обучени медицински сестри. ПОВЕЕ НА СИТЕ. ТОА ДА СЕ ПОСТОИТЕ. ШТО ВИСТИНСКО ПОВЕЕ СО МЕНЕ, ВАС ЗНАЕТЕ, Гледајќи во АМЕРИКА, ПОГЛЕДА НА ГРАДОТ НА ЕВРОПА, ВАШИТЕ ВРЕМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ, ВРЕМЕ ДА ДОБИЕТЕ ОГЛАС НА ОВАА. ПОВЕ BEЕ ДА ГИ ГРАДИТЕ ПОВЕЕ БОЛНИЦИТЕ ПРАВО СЕГА. SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ НА ОВИЕ ИЦЕ КРЕДИ. SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ Вентилатори, ОБУКУВА ПОВЕЕ Медицински сестри. ПОВТОРНО СВЕДОВНО ЗАШТИТЕ ТОА ПОГОЛЕМ ДОМ, КОГА СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ. НЕ Е ДОСТАВА. НО, ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО ПОДНЕСУВА. АКО НЕ Е ДА ГО ОВААТЕТЕ СЕ, PROЕ СЕ ДОБИВНО ДА СЕ ОДБИРАТЕ САКАТЕ ИТАЛИЈА. МНОГУ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ, ЛИНСИЈ. >> ПОГОЛЕМ ДА СЕ СОГЛАС, НЕ ЗБОЛУВА НЕ ПРОБАБОЛНО ПОТРЕБНО ДА СЕ СЛУЧУВА ВО РАБОТА ДА ПОДГОТВИ. МАГГИ, СВЕТСКИ РАБОТИ. СЕ СВЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД НА СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕ ЗЕМЈИ ПОТЕНЦИЈАЛНО повторно отворање ПРЕРАНО. >> Новинар: ОВА Е ИНТЕРЕСНО, ЛИНСЕЈ. СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ НАДВОРЕШНИОТ вид на забележување на ПОВЕЕ НА ЗЕМЈИТЕ СЕ РАБОТЕ СЕ САКАТЕ ДА ГО ОТВОРАТЕ ПРВО. ЗАПОМНЕТЕ НА ЗЕМЈИТЕ ОВАА СОВЕТ ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА БИДЕ ОПАСНО. ИНФЕКТИРАЈТЕ ПОВЕЕ ЛУЕ. НЕМА ДА ГО ИСПОЛНУВА ЗА СВЕТСКО СОГЛАСНИЦИ ПОЧНЕТЕ ОТВОРИ УП. ОВИЕ ВИСТИНСКО ДВЕЕ НА ДОМА ПОГЛЕД ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СТРАТЕ ОСТАНЕТЕ ЗАТВОРЕНИ, ТОА НИЕ ПРАКТИК Социјално растојание, ПРАКТИКА САМО-ИЗОЛАЦИЈА. ОВА СОГЛАСНО СО нив Е СЕ САМО НАЧИНОТ OЕ СЕ ОДБУВАМЕ Победи го овој вирус. >> СИТЕ ПРАВО. МАГГИ РУЛИ ЗА САД ВО ЛОНДОН. БЛАГОДАРИ, МАГГИ. >>> И СО ЗГОЛЕМО ВРЕМЕ МНОГУ НАША САМО ДОМА, МОЕ БИДЕТЕ ПРОДАENDБА ПОВЕЕ ВРЕМЕ ЛИЦЕ, ТВИТЕР И ВАША, САМО ЛУELЕ НА ВАШИТЕ ПРИБИРА ПОСТАВУВА ЗА КОРОНАВИРУС, Но, КАКО СЕ ПОДНЕСУВААТ ФАКТ ОД ФИКЦИЈА? НАШАТА ДИЈАНЕ МА ДИЈАНЕ МАСС >> ДАКО КАКО ДА ТЕСТИРАЈТЕ ЗА КОРОНАВИРУС. ПРОБЛЕМОТ МНОГУ НА нив Едноставно ВЕЕ ВИСТИНА. ПОДНЕСУВАЈТЕ ОВОЈ ВИРАЛЕН ПОСТАВУВАЕ ПИТЕ ВОДА СЕКОЈ 15 минути ILLЕ ИСТАНЕ ВИРУС ВО ВАС СТОМАЦИЈА, КОГА ACЕ СЕ УТИРАТЕ ИТ ВИСТИНАТА -- >> Значи, тоа не е навистина ПАН ИСТО, ПОВЕ ITЕ ПОВЕЕ ОД А ДИГЕСТИВНО ОДГОВОР ЗА А РЕСПИРАТОРНИОТ ПРОБЛЕМ. >> ДРУГИ ВИРАЛНИ ПОСТАВНИ КАЛИИ СПЕЦИФИКАЛНО ПОТВЕНА ВОДА ЗА ПИШЕЕ Е Ефективен ПО ВИРУС. >> Јас мислам дека луѓето треба да дојдат ПО ОВАА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ ОВИЕ СЕКОИ НЕКОЈ ДИСКУСИЈА ПОВЕЕ НА ВИРУСОТ РЕПИСУВАЕ ВО НАШИТИ ТОЧИ. НО, ПРОТИВ, ОВОЈ ВИРУС Е А ВИСПУСНИОТ ВИРУС. >> ВНАТРЕШНА ПАТИНА, ОВАА ПОСТАВНИ ЛЕСНИ КАЛИИ СО СОЛАТА ВОДА ИЛИ ВИНЕГАР ЕЛИМИНАТИ ВИРУС. >> КРАТКО ОДГОВОРНО НЕ Е, НО Јас ОСНОВНИ ЛУЕ КОИ САМО ПОВЕЕ НИСКИ, КОИ МОЕТЕ ДА СИМПТОМ НА ПОВЕЕ-19 ВИРУС, ИЗВЕДЕТЕ ТОА ОВОЈ ПОМОШ ПОВЕЕ СВОЕ ПОВЕЕ ТРЕИ. Ако тоа е случајот, одете за тоа. >> НЕКОИ НА ЈУТУБЕЈОТ НАЈДОБРИ МИНЕРИЛ ЗА ПИТЕЕ ПОВЕЕ РЕШЕНИЕ ИЛИ ММСИ КОИ Е Е ОСНОВНА ХЛОРИНА ДИОКСИД. Убива убиецот Иан диоксид СЕКОЈ ПАТОГЕН, СЕКОЈ ВИРУС, Вклучувајќи го КОРОНАВИРУС. >> НО ИНГЕСТИРАINGЕ НА ФДА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОВОЈ ПРОИЗВОД Е СО ПРИМАЕ БЕЛЕШКИ И Е ПОТНЕСНО IDEИВОТНИ-ТРЕБА СЕДНИ Ефекти. ШТО САКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ДА СЕ СЕ ДАЛИ ВИРУС? ЕДНО МОИТЕ УСЛОВИ МОЕТЕ СИТЕ КУЕ И НЕ БЕЗ РУНОВНО БЕЗНОС. НО НАШИОТ КАЈЛЕ ХАРТУНГ КОЈ ИСПИТНА ПОЗИТИВНА ЗА ВИРУС ИСКЛУЧУВА ТОА НЕ Е ВИСТИНА. >> СИТЕ СИТЕ СТАРТИ СО А РУНИ БЕЗ НАСЕДНО АГО, И ТЕКОВИТЕ ДВЕЕ ДЕН ПО I ПОВТОРНО ОД НЕДЕЛНА ПОДНЕСНА ВО СЕДТЕЛ. ШТО БЕЛЕ БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАС ИМА НЕ САКАТЕ СИМПТОМИ ТОА ДА СЕ СКЛУЧУВААТ БЛАГОДАРНО АСОЦИЈАТИ СО КОРОНАВИРУС. НЕ САКАМ СЕКОГАШ СИТЕ ОД А Сушен ѓубре. НЕ САКАМ СЕКОЈ СРЕДА НА МОЕ. НЕ МОIDАМ ДА СЕ ПРАШАЕ СЕ ПРЕСУДА НА МОЈОТ ПОВЕЕ ПОТПОСЕ Е БЕДНО ЗА МОЕ ПРВО ДА ИМАМ ДА СЕ НЕМА. ОВОЈ НЕ Е НЕКОЈ ДА СЕ Е ДА СЕ БИДЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА. >> КАКО РАЗВОЈ ФИЗИЧКА СОГЛАС ДА ГО ГЛАВИМЕ ЛУЕ СИТЕ ВИДОВИ НА СИМПТОМИ, Вклучувајќи Недостаток на миризба, Дијареја, толку КРАТКО ОДГОВОР е, СЕКОЈ ЛИЦА PROЕ СЕ РАБОТИ РАЗЛИЧНО СИМПТОМИ НА ВИРУС НА КОВИД-19, МНОГУ ОД КОГО Е ПРОБАБОЛНО БИДЕ МИЛД. >> ДРУГИ ПОСТОБНИ ДЕЛОВНИ КАЛИИ НЕ МОЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕ ДАЛЕТЕ ГО ВАШАТА СРЕREА ЗА ПОВЕЕ Десетина секунди БЕЗ ДОГОВОР. >> САМО НЕКОИ ПАТИЕНТИ ПРЕТСТАВУВА WITHЕ СО СОВЕТ. САКАМ ДА СЕ ПРАВИМЕ ЛУЕ НЕ ДОГОВОРИТЕ СЕ ГОДИНЕТ. АКО ДА ГО НАПРАВИТЕ САМО СИМПТОМИ СИМИЛАР ДО СВЕТ И СВЕТ, НА ОВАА ПОГЛАВЈЕ ВО ВРЕМЕ, САМО ВИДЕТЕ ВИЕ СО ПОВЕЕ-19 И САМО-ИЗОЛАТ САМО. >> Значи со многу многу информации ИСТО, ТОА, КАКО ДА СПОТИВИТЕ А БЕГА? НАШИТЕ ПАРТНЕРИ НА ПРВИОТ ДРАВНИ ВЕСТИ ПОВЕДЕТЕ ПРАШАЕ САМО КАКО ПРАШААТА ПОВЕ MЕТЕ? ДАЛИ САКАТЕ ДА САКАТЕ ДА КУПАТ НЕКОГАШ, САМО, споделувајте за тоа ПОДНЕСУВА? ДА ГО ОБВРУВААТ ИЛИ МАЛТЕ НЕКОЈ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИТЕ FUNNY ИЛИ шокирање? СЕКОЈ ОВОЕ МОЕ ДА СЕ Услужуваат КАКО А. ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД МОЕ МОЕТЕ ДА ГО ГЛАСАТ НА МИСИНФОРМАЦИЈА, И КОГА СЕ МОНО, ДОБИЕТЕ ВАШИОТ ИНФО ОД А ВЕТТИД МЕДИЦИНСКИОТ ИЗВОРИТЕ ПОДНЕСУВААТ ЦДЦ, СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ИЛИ НАЦИОНАЛНИ ИНСТИТУТИ НА ЗДРАВЈЕ. >> ЕДНО ПОВЕЕ СЕ Проверете го поткрепениот извор на ИНФОРМАЦИИ ЕДНА ОД ПОСЕТИТЕ кои ги спомнавме ПРИРАЧНИЦИ ЗА ДА СЕ ОД СТАНФОРД БОЛНИЦА, НО ДАКО СИ ОДИТЕ ДА СТРАНИЦА НА СТАНФОРД Гледајте ја оваа порака, ПОСТОВНИОТ ДИС НЕ доаѓаат од медицински лекови СТАНФОРД. ПО КОГА СЕ ПРАШАТ ПРАШАА ЗА ОВДЕ КОВИД-19, ОД СВЕТСКО ДО А ОДГОВОР ИЗВОР ИЛИ ПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОКТОР. ЛИНСЕЈ? >> СУПЕРНИ СЛОБОДНИ СОВЕТИ Има. НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ВАС, ДИЈАНЕ. КОГА Враќаме, ОСНОВНО БИЗНИС ПРОДАБА НА ЛИЦАТА ПРОДОЛНО КАКО А.С. РЕВИЗИРАЈТЕ НА ИНДУСТРИСКАТА УСЛУГА ЗА ХРАНА. >>> ОВИЕ НЕКОГАШ НЕКОГНИ ВЕБИ ВРЕМЕ, ЗНАЕТЕ, РЕСТАРНАТ ИНДУСТРИЈАТА СЕ ИСПИТУВА ОД ТОА, И МО CЕ ДА ГО РАСУВАМЕ ТОА ПРВО. МОРА ДА ОД ОДГОВОР ОД 60 ВРАБОТНИЦИ ВО ЕДЕН ДЕН. И СЕДНИЦА ПРЕД нив, јас НЕ МИСЛАМ ДА СЕ СМЕАТ СЕКОГАШ КРИГИНА МНОГУ ВО МОЈОТ СВОЈ ИВОТ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РАБОТИ ЛУ PEЕТЕ ТОА AYЕ ГИ ОДГОВОРИТЕ СО СЕ ПОВЕЕ НА КОГА СЕ Враќањето назад е нешто што јас НЕ САКАМ СИТЕ. САМО ПОСТАВУВАМЕ ПОВЕЕ ОД 7 МИЛИОНСКИ ВРАБОТНИЦИ ВО ПАТОТ НЕДЕЛА, КОЈ Е ЛЕСНО ДА СЕ МИСЛИ ЗА НАС. РЕСТОРАНЦИТЕ РАБОТЕ ДА СЕ МОЕ МАЛКО РАЗОР-ТИНГ МАРГИНИ ТОА ДВИ НЕДЕЛА БЕЗ СЕКОЈ ДОБИВНО МОЕ БИДЕ ДВЕСТИРА TOЕ НА НАЈГОЛЕМО. Тоа е она што навистина ме плаши ПРАВО СЕГА Е ИДНИНА, ВАС ЗНАЕ? Мислам дека како луѓе одат на ВИДЕ ПОВЕЕ ПОДОБРИ, многу ПОВЕЕ САМО-ПОВРШИНИ. ДА ЗНАЕТЕ, СЕ УПОТРЕБА ДА ГО ПЛАТИТЕ ЛУЕ ЗА, ПОСТОЕ Тоа е перење или влакна, НИЕ УЧЕЕ СЕГА КАКО ДА СЕ ПРАШАТ ТОА СИТЕ СЕ РАБОТИ, И ТИЕ СЕ НЕКОИ ПОЗИТИВИ ДА СЕ ЗДРАВИ ОД ОД ОВА. НО, НИЕ МОЕ ДА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО ЛУЕ И БИДЕ >>> НИЕ СМЕ ЗАВРШНО КАКО OЕ СМЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ СИТЕ СМЕТКИ И ГОЛЕМИ НА НАШАТА ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ. АКТУАЛНО, СМЕ БАРАGAЕ СО КОМПАНИЈА КАКО СЕ ОДИМЕ ДА ОБИДЕТЕ НАШЕ ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ, НЕКОГАШ ТОА МОЕ ДА БИДЕ СРЕAPА. РЕАЛНО САМО. РЕАЛНО ПОСТОИ ПО МНОГУ МНОГУ ГОДИНИ НА УСЛУГИ И РЕСТАРНАТ - ЕДНА НАЈДОБРИОТ РЕСТАРНИЦИ ВО ГРИЕ, ВИЕ ЗНАЕТЕ, ДА Е ДА СЕ ВИД НА ТУРНО ВАШИОТ РАЗВОЈ НА ВАС, ЗНАЕТЕ? Тоа е вид на многу. Чекам за нивните одговори. И се надевам дека НИВО ДОБРО ДОБРИ ИСТО ИТ. Мислам дека новите компании WЕ СЕ ПОМОГНЕМЕ НАС, САМО СЕ НАДОМЕРАМ ОТВОРИТЕ И ДА СЕ ОДГОВОР ЗА НАС. >> КОГА СЕ СЛУУВАМЕ ОД ОСНОВНО РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДОСТАВНИ СИТЕ РАБОТИ ОВИЕ ОВОЈ ИМЕРГЕНЦИЈА НАРАЧНИЦИ, ПОСТОРНИ МИСЛУВАМЕ НА ДОКТОРИ и полициски службеници, НО ШТО ЗА ПРЕДЕЛИТЕ ЗА ХРАНА? Лоран Ацеа тргнува БИЗНИС НА ОСНОВНИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ЧУВАЕ НА ЛИЦЕ ФЕД. ПОГЛЕДНИ. >> Јас, јас сум основач и извршен директор НА ФРШ и ЛЕАН, ГОДИНА ЗА Јадете компанија за производство на храна. ОД ОВОЈ ВРЕМЕ, ИСТОРНО ВАНО ДА НЕ Е САМО САМО ОБЕДЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ НА НАША ВРАБОТУВАНИ НО, исто така, ОДГОВОРИТЕ БЕЗБЕДНОСТ НА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕ ТИЕ НЕ СЕ ДАВААТ НА НАШИТЕ клиенти. СМЕ ЕСЕНСНИ БИЗНИС, ПА ОД ОВОЈ ВРЕМЕ САМО САМО ТОА ДВЕUTЕНА МНОГУ СЕРИОЗНО. НИЕ СМЕТЕ МНОГУ, МНОГУ РЕЗБЕДНО ДА БИДЕТЕ ВО ПОЗИЦИЈАТЕ КОИ СМЕ ВО БИДЕТЕ ОСНОВНА БИЗНИС. ПОВЕЕ СО КОМУНИТЕТ, ние ПОВЕЕТЕ ПО ДРУГИ БИЗНИС И КОМПАНИИ кои што им се потребни Да ги затвориме нивните врати. И ТИЕ се многу луѓе ТОА СЕ ПОТРЕБНИ НА РАБОТИ. СО ОВИЕ ПОВЕЕ, СМЕ РАБОТУВА ПОВЕЕ ОВИЕ ОВИЕ ВРЕМЕ, НЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ОВДЕ ЗА ОВОЈ АМЕРИКАНСКИ ЛУ WEЕ И WEЕ Е ДА СЕ ПРАВИМЕ НАШИОТ НАЈДОБРИ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВАМЕ ШТО СЕ ВИДЕТЕ ОД СЕКОГАШТЕ БЕЗБЕДНО И КОИ СЕ ОБЕЗБЕДУВАМЕ БЕЗБЕДНОСТ НА СЕКОЈОТ. ВИ БЛАГОДАРАМ. >> И ЛОРЕНА се здружува во живо. >> Благодарам за мене. >> Додека МНОГУ ВО РЕСТАВАНТ ИНДУСТРИЈАТА СЕ ДА СЕ ЗАГРУУВА ЛАЈД Оф-ВАШАТА КОМПАНИЈА РАБОТИ. ВИЕ СЕ ПОСЛЕТИ КАКО МНОГУ. ШТО СЕ РАБОТИТЕ ВИД РАБОТИ ЗА? >> Ние се вработуваме за сè ОД ПРЕДУПЦИЈА, РАБОТНИ КАТЧЕ, ДОБИВНИОТ ПРЕП, ПОДГОТВО ЗА МЕСО, ЗАВРШНИ РАБОТНИЦИ ВО ПРОДАБА. ЈАНИТОРИЈАЛ, САНИТАЦИЈА. ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ПОВЕЕ МНОГУ СЕКОЈ ПОЗИЦИЈА ВО РАБОТНО РАБОТНО РАБОТНОСТ. >> Дали имате било какви грижи ЗА СЕ ПОДОБРУВА ДА СЕ ПРИДРУИ ВРЕМЕ ОВОЈ ВРЕМЕ ИЛИ СЕ СМЕТЕ ITЕ BEЕ ЛЕСНО? > СЕ СМЕ, НИКОГАШ НЕ Е ДЕЛО. НО, СМЕ СМЕ, НЕ СМЕ МНОГУ ОДГОВОРНО. Мислам дека СЕКОГАШ ДА ОДИМЕ ПРАВЕТЕ СЕГА И СЕ СЕ СЕ СГУДУВАМЕ МНОГУ ЗА МНОГУ ШТО СЕ ДА СЕ, Неограничено, ЗАВЕДНЕТЕ СИТЕ ВРАТИ. И СЕ ИМАШ ПОВЕ TOЕ ВРЕМЕ ЗА ТОЛКУ МНОГУ ЛУЃЕ. ПОВЕЕ ПОВЕЕМЕ, ЗНАЕТЕ, КАКО МНОГУ СМЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕМЕ. ВО КАКО МОНИ НАЧИН КАКО МОЕМЕ. >> ОВИ ДЕНИ ДА СЕ НЕ САКАМ ДА ГИ ГРИАМЕ, МОРА ДА ПРАВИМЕ ВО ИЛИ ПОВЕЕ ШТО СЕ СМЕТЕ, ЕКСТРА ПРЕДУПЦИИ МОЕ ДА БИДЕ САМО ДА ГИ ОБЕЗБЕДИТЕ ПРАВОТО ДЕЛОВИТЕ СЕ БЕЗБЕДНО КАКО нив МОЕ МОЕ ДА БИДЕ? >> СМЕ АКТУЕЛНО ВЛАДА ОД А МНОГУ ВГЛАСНИ АГЕНЦИИ НА А. ДЕН-ДЕН, ДА СЕ СЛЕДУВАМЕ И ПОДНЕСУВА ПО МНОГУ СТРИЧНА ХРАНА ПРАВИЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО. НАШАТА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА Е БРОЈ ЕДНА. ВО СИТЕ НАШИ РАСТЕНИ. КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ОД ДЕН-ДО ДЕН, ОБВРСКО ПРАВО СЕГА ЕКСТРА ЗАКОН, особено со СО СТАПОТ, ДА СЕ ЈА ПРИМЕ ДЕКА ДАЛИ ДА СЕ СЛЕДАТЕ МНОГУ ЕКСТРА ПРЕДУПРЕДУВАА НА НАШИОТ РАБОТНИК. СЕКОЈ ДА СЕ ПРОПИС КОГА ТОА Влезете во ГРАДЕЕ. АКО НЕКОГО ШТО БОГАШ ДОГОВИНА ВИП НА СИМПТОМИ, ЕКСКУЗИРАЈТЕ, СИТЕ СЕ ПОСТОИТЕ ДОМ И СМЕ, СЕ ЗНАЕТЕ, СЛЕДЕЕ НА УПРАВУВАЕТО на ЦДЦ И ДА СЕ ПРАВИМЕ КАКО МОЕ ДА МОЕМЕ да останеме БЕЗБЕДНО, НО СЕ СМЕТУВАМЕ ЕКСТРА МЕРКИ КОГА СЕ ДА СЕ БЕЗБЕДНО И ХИГИЕНА, САНИТАЦИЈА И ТОА БЕЗБЕДНИЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ЕКСТРА. ОДГОВОРНО ОБРАЗОВАНА ОБРАЗОВАНИЕ Оброк? >> САКАМ, НАШИОТ САЛМОН Е ВИСТИНСКО ДОБРО. САКАМ, МОAYЕ ДА СЕ БИЗИРАМ, НО Јас Јадете ги оброците СИТЕ ВРЕМЕ ОД ПОВЕЕ ПОСТОЕ НА МОЈОТ ВРЕМЕ ОВДЕ ВО канцеларијата. НАШИОТ САЛМОН Е БЕЛО. СПЕЦИЈАЛИЗИРАМЕ ВО ВЕГАНСКИТЕ оброци. Имаме многу навистина добри СТУФ НА МАНУ. >> Благодарам многу за што ВАШИТЕ И ВАШЕТО ВРЕМЕ Зборувајќи за нас. СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. >> Благодарам многу. >>> И ЕДНА НАЈДОБРИСКО ТОНАЛТ ПРЕД НИЕ ОДИМЕ, НАШИОТ СЛИКА НА ДЕН НАДВОРЕШНАТА УПРАВУВАЕ ВО ВРЕМЕ А. ПАНДЕМИЧКИ. ОВИЕ СЛЕДНИЦИ ВО ИВОТНИОТ ПРЕКРШУВА AЕ А. Оброк во паркот под еден шатор. КОГА ОВА Е Ефективно ИЛИ НЕ, НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ, НО САМО ДА СЕ РАБОТУВААТ АН ЕФФОР ТОА Е НАША ПОСЛАВ ЗА ОВОЈ ЧАС. Бидете сигурни за да останете прилагодени на ABC ВЕСТИ LИВОТ ЗА АНАЛИЗА И ТОП ПРИКАЗНИЦИ. Јас сум Линси Дејвис, благодарам многу ЗА STИВОТ СО НАС И ДАМА А. ОДЛИЧНА НОЌ.

АБЦ Вести Премиер: хоспитализации на СОВИД-19, гласови на исклучување, доктори на првите редови

#COVID19 #coronavirus #outbreak #quarantine SUBSCRIBE to ABC NEWS: bit.ly/2vZb6yP Watch More on abcnews.go.com/ LIKE ABC News on FACEBOOK www.facebook.com/abcnews FOLLOW ABC News on TWITTER: twitter.com/abc GOOD MORNING AMERICA'S HOMEPAGE: www.goodmorningamerica.com/
abc news prime, coronavirus relief bill, coronavirus hospitalizations, coronavirus trump, covid-19 outbreak, face masks, coronavirus doctors, coronavirus, coronavirus nyc, coronavirus outbreak, covid-19, abc news, abc, coronavirus mythbusting, coronavirus congress, quarantine, coronavirus good news, ventilators, social distancing,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="25.124" dur="4.105"> >> ЦРВЕН ДАЛИ ВО СВЕТОТ >

< start="27.026" dur="4.705"> Најголема ДЕМОКРАТИЈА, ПОЛИЦИЈА ВО >

< start="29.362" dur="3.771"> ВИДЕРСКИ БАТОНИ НА ИНДИЈА, ПРИРАЧНИК >

< start="31.864" dur="3.937"> ПО ДРУГИ ЛУЕ ВО РАБОТНИКОТ, >

< start="33.266" dur="5.305"> ЗАПОЧНУВАЕ НА ЦЕЛОВИТЕ, СЕ РАБОТИТЕ ЛУЕ >

< start="35.935" dur="3.136"> ПОВЕЕ КОГА ДА ГО БИДЕТЕ >

< start="38.705" dur="4.804"> Правила. >

< start="39.205" dur="5.205"> СИТЕ ОВА КАКО ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА ГО ДАБОТ >

< start="43.643" dur="1.601"> НАДВОРЕШНА ПРОДАВНИЦА >

< start="44.544" dur="3.136"> Нивната популација. >

< start="45.378" dur="8.041"> ОВДЕ ДОМ ДОГОВОРИ СЕНАТИТЕ СЕ СОГЛАС >

< start="47.813" dur="5.973"> ПРЕДГОВОР НА ТЕЛИОНАЛНА ВЕЕ НА 2 УСД >

< start="53.553" dur="8.041"> ПАКЕТ. >

< start="53.92" dur="8.141"> НЕКОГАШ НЕКОГАТ ПРАВИЛНИЦИ >

< start="61.727" dur="1.068"> РЕЗЕРВАЦИИ >

< start="62.195" dur="1.367"> САД има околу 60.000 случаи >

< start="62.929" dur="4.304"> СОВЕТ ВО NEWУЈОРК. >

< start="63.696" dur="3.937"> Бројот на COVI во АМЕРИКА >

< start="67.366" dur="1.935"> ЕКЦЕНТЕР. >

< start="67.766" dur="2.904"> ОВИЕ СВЕТЕ ГЛАМЕРИ НА НАДВОР >

< start="69.435" dur="1.635"> Ефекти на социјалното >

< start="70.803" dur="1.569"> ПОСТАВУВАЕ. >

< start="71.203" dur="3.17"> ПОВЕЕ ОД ПОВЕ HЕ НА АМЕРИКА >

< start="72.505" dur="3.136"> Државите се затворени >

< start="74.506" dur="2.437"> НЕНЕСЕНЦИСКИ БИЗНИС. >

< start="75.775" dur="3.67"> >>> НАДВОРЕШНИЦИ, ПАРНИЧКИТЕ КАРЛИ СЕ >

< start="77.076" dur="3.97"> ИСПИТЕН ПОЗИТИВ ЗА ПОВЕД-19. >

< start="79.579" dur="2.536"> >>> ДОБРО ВЕЕ, СЕКОЈ. >

< start="81.18" dur="1.635"> БЛАГОДАРУВАМЕ ДА МНОГУ ЗА ДВЕЕ >

< start="82.248" dur="1.468"> СО НАС. >

< start="82.949" dur="2.535"> Јас сум Линси Дејвис. >

< start="83.849" dur="2.903"> ПОГЛЕДУВАМЕ НА ДЕНОТ КАДЕ >

< start="85.618" dur="2.302"> МОЕМЕ ДА ГИ ИЗВЕСТУВАМЕ НЕСТО >

< start="86.886" dur="2.67"> РАЗЛИЧНО, НО ЕДНО ПОВТОРНО, >

< start="88.053" dur="1.803"> Случајот со коронавирус продолжува до >

< start="89.689" dur="1.768"> Зголемете се. >

< start="89.989" dur="2.736"> НОВО ЈОРК ГАВЕРНЕР ПОВЕЕ ТОА >

< start="91.59" dur="2.536"> БОЛНИЦИТЕ ОВДЕ SOЕ Е СЕ наскоро >

< start="92.859" dur="2.803"> ПОВЕЕ ПАЦИЕНТИ ОД КОEDАИ И >

< start="94.259" dur="2.137"> ИНФЕКЦИИ КОРОНАВИРУС НЕ >

< start="95.795" dur="3.37"> ОЧЕКУВА ДА СЕ КРУГИ ЗА Друг >

< start="96.529" dur="6.139"> Три недели. >

< start="99.299" dur="5.238"> И СВЕТНА КОГА НЕ Е ДА САКА ДА >

< start="102.802" dur="3.002"> ВИДИТЕ ВО СЕКОЈ ГРАД, САМО, >

< start="104.67" dur="1.702"> МАРГУИТЕ НА МАКЕШИФТ ПОВТОРНИ НОВО >

< start="105.938" dur="2.069"> ЈОРК ГРАД. >

< start="106.505" dur="4.138"> ОФИЦИЈАЛНИТЕ СЕ велат само во случајот. >

< start="108.141" dur="2.936"> ОВИЕ СЕ СЕКОГАШ ПЕКУЛИЈАР и >

< start="110.777" dur="2.969"> СВЕЧНИ ВРЕМЕ. >

< start="111.211" dur="3.469"> Нормално држави рекламираат ШТО >

< start="113.879" dur="2.937"> Тие треба да понудат, надевајќи се дека >

< start="114.813" dur="2.77"> ВАШИТЕ ТУРИЗИТИ ВО И САМО >

< start="116.949" dur="2.469"> ПОСЕБНИ ВИСИТОРИ. >

< start="117.717" dur="3.57"> СЕГА ШТО СЕ ПРАВИ ТУРИЗИТЕ ДА >

< start="119.552" dur="4.004"> Останете за секој месец. >

< start="121.421" dur="3.403"> АЛАСКА ПОДНЕСУВА НА НАДВОРЕШНИЦИ ДА >

< start="123.69" dur="2.402"> КАРТАНТИН ЗА 14 ДЕН И >

< start="124.957" dur="3.137"> ФЛОРИДА ПОГОЛЕМЕ СЕКОЈ ОД >

< start="126.225" dur="2.87"> NEWУЈОРК, НОВ JЕРСЕ И >

< start="128.227" dur="1.501"> СОДРИНА ДО САМО-КВАРТАНТИНА >

< start="129.228" dur="2.269"> ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ. >

< start="129.862" dur="3.104"> НО ДОБРИТЕ ВЕСТИ, ПРИOOАВ ЗА >

< start="131.63" dur="2.236"> ПОВТОРНИ ЛИНИИ СЕ БИДЕ >

< start="133.099" dur="2.602"> НЕГОВОРНО ВАНО ЗА СИТЕ >

< start="133.999" dur="4.239"> НА НАС, ДЕНЕС УЈОРК >

< start="135.834" dur="3.571"> ГАВЕРНИОТ СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ УШТЕ >

< start="138.371" dur="1.868"> ИНДИКАЦИИ НАЈГОЛЕМ СОЦИЈАЛНА >

< start="139.538" dur="3.904"> ПОДНЕСУВАЕ НА ПРИДОБИВНИТЕ АПЕРИ >

< start="140.372" dur="5.673"> ПРОСТОР НА ВИРУС. >

< start="143.576" dur="3.87"> ТОМ ЛЛАМАС на АБЦ започнува надвор од САД. >

< start="146.179" dur="3.369"> >> Новинар: ЦЕЛО СВЕТНА СИГНА >

< start="147.58" dur="3.871"> ОВОЈ ПАНДЕМИК е ПАКО ОДГОВОР. >

< start="149.682" dur="3.571"> ТИМОВИ ПОСТАВУВАЕ ПО ПРАВЕЕ >

< start="151.584" dur="2.535"> МОРГУ НАДВОР ОД УЈОРК >

< start="153.386" dur="2.636"> БЕЛЕВСКО БОЛНИЦА. >

< start="154.253" dur="3.87"> ОД НИВО ГО ПОДНЕСУВА 9.09 >

< start="156.155" dur="3.537"> И ХУРИКАНСКО САНДИ. >

< start="158.257" dur="3.404"> НАДВОРЕШНАТА, НАЈДОЛНО 5000 НОВО >

< start="159.825" dur="3.537"> Случаи во државата, и ЕДНА >

< start="161.794" dur="3.637"> БОЛНИЦА САМО, 13 ЛЕЕ НА ЛУЕ >

< start="163.495" dur="3.17"> ВО само 24 часа. >

< start="165.565" dur="3.97"> БЕСПЛАТНИОТ СЕ ДЕКА ВИРУС Е >

< start="166.799" dur="5.94"> САМО ПОВРШЕН ТОЛ. >

< start="169.669" dur="3.737"> Но, БЕЗ ЦЕЛО ЕДЕН ЛЕСНИК НА НАД, >

< start="172.872" dur="1.701"> EXTREME SOCIAL DISTANCING >

< start="173.539" dur="3.237"> МЕРКИ МОAYЕ ДА РАБОТНО. >

< start="174.707" dur="3.303"> Стапката на хоспитализација >

< start="176.909" dur="2.903"> БЕЗВЕДНО МНОГУ. >

< start="178.144" dur="6.739"> >> Ова е многу добар знак и >

< start="179.946" dur="7.307"> ПОЗИТИВНО ЗДРАВЈЕ. >

< start="185.017" dur="4.705"> ПОТВРД, НЕ СМЕ 100% ДАЛИ ДАЛИ ИЛИ >

< start="187.386" dur="4.037"> Тоа е точно, но стрелките >

< start="189.855" dur="1.969"> ПОГОЛЕМЕ ВО ПРАВО >

< start="191.557" dur="1.902"> ДИРЕКЦИЈА. >

< start="191.957" dur="3.17"> >> Новинар: НО ГОВЕВОР КУОМО >

< start="193.592" dur="3.637"> ВЕAYЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ НЕДЕЛА ПРОДАВ ОД >

< start="195.261" dur="2.268"> Удирање на врв во NEWујорк >

< start="197.362" dur="2.737"> ГРАД >

< start="197.663" dur="3.07"> СЦЕНАРИО КОЈ СВЕТСКИ КОЛИД >

< start="200.232" dur="1.602"> СО НОВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="200.866" dur="2.536"> ВРЕМЕ, ПРЕДЛАГУВА TOЕ ДА СЕ ПРИМАНА >

< start="201.967" dur="2.703"> ОГРАНИЧУВАЕ СО ЕДИНИЧКОТО ВТОРНИОТО ВТОРА, >

< start="203.536" dur="3.103"> ОВА 12 АПРИЛ. >

< start="204.804" dur="2.635"> >> ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА ОВАА >

< start="206.772" dur="1.702"> WЕ БИДЕ. >

< start="207.573" dur="1.902"> Исток е нашата наша линија. >

< start="208.608" dur="2.435"> ШТО БЕЛА ТИМЕЛИНА. >

< start="209.609" dur="3.536"> >> Новинар: НО ДОГОВОРИТЕ >

< start="211.177" dur="3.337"> ИСПИТНИ ИСПИТНИЦИ НА ЗДРАВЈЕ НА НАЦИЈА >

< start="213.278" dur="1.669"> ПРЕПОРАБОТУВА NOTЕ НЕ ДОГОВОРЕ ДА >

< start="214.647" dur="1.468"> СЕКОЈ ДАТЕ. >

< start="215.081" dur="2.402"> >> Тоа навистина навистина многу флексибилно. >

< start="216.249" dur="3.436"> МОРА ДА СПОРЕДИ КОНВЕРАЦИЈА СО >

< start="217.616" dur="3.437"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВО СОВЕТНИЦАТА КАНЦЕЛАРИЈА >

< start="219.819" dur="2.502"> Зборувајќи за, ДА ЗНАЕТЕ, МОЕ >

< start="221.187" dur="6.773"> Гледајте на ДЕНЕТ, но морате да го >

< start="222.455" dur="6.94"> БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен. >

< start="228.094" dur="2.602"> ЗА ЕВАЛУАЕ НА МОEНОСТ НА >

< start="229.528" dur="2.069"> ШТО СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ ПРАВИТЕ. >

< start="230.83" dur="2.636"> >> Новинар: NEWУЈОРК, ТОА >

< start="231.73" dur="3.871"> ЕКИЦЕНЦЕР ВО САД, Сè уште >

< start="233.599" dur="2.369"> ПОТРЕБНО ПОВЕЕ ПРОСТОР И ПОВЕЕ >

< start="235.734" dur="1.636"> СУБЛИКИ >

< start="236.101" dur="3.037"> ЧЕТВРИ ОБНОВНИ ОБОДИНИ ПО ПОД ПАРИ, >

< start="237.503" dur="4.037"> И сè уште е потребно за тоа >

< start="239.271" dur="2.703"> КРИТИЧКИ УСЛОВИ ЗА IFИВОТНИ ИВОТ, >

< start="241.673" dur="2.27"> Вентилатори. >

< start="242.107" dur="2.903"> ВЛАДАТА ОДГОВОР 11.000 >

< start="244.076" dur="3.37"> ДА СЕ ПОЧИТ, НО ПОТРЕБНИТЕ А. >

< start="245.144" dur="4.304"> ВКУПНО од 30.000. >

< start="247.58" dur="3.97"> КУОМО НЕ ГО ОБЕДУВА МОAYЕ ДА СЕ ПРАШАТ ШТО >

< start="249.581" dur="4.238"> ИТАЛНА ДЕКА, СПИЛИТЕ Вентилаторот. >

< start="251.684" dur="5.405"> ЕДНА УРЕД, ДВЕ ПАЦИЕНТИ. >

< start="253.953" dur="4.938"> >> Ние објавуваме разделување. >

< start="257.223" dur="2.535"> КОГА ДА СЕ направи ЕДЕН Вентилатор >

< start="259.024" dur="3.204"> ДВИ ПАЦИЕНТИ. >

< start="259.892" dur="4.371"> ИТАЛИЈА МОЕ ДА СЕ ЈА ПРАВИЕ ОВОЈ БЕСПЛАТНО >

< start="262.362" dur="2.935"> СИТЕ биле принудени да го направат тоа. >

< start="264.397" dur="2.969"> >> Новинар: ОВИЕ Вентилатори >

< start="265.43" dur="4.739"> ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ ЗА ПАЦИЕНТИ >

< start="267.499" dur="5.006"> САМО 25-ГОДИНА-LDЕКС АЛАРД >

< start="270.303" dur="3.669"> ОД СЕРВИНА ДАКОТА КОЈ Е ВО А. >

< start="272.638" dur="3.27"> Медицински индицирана кома. >

< start="274.106" dur="2.202"> >> ОВОЈ ВИРУС Е ВИСТИНО >

< start="276.041" dur="0.968"> ОПАСНО. >

< start="276.442" dur="1.935"> НЕГОВО, МНОГУ ПОВЕЕ. >

< start="277.143" dur="2.603"> >> Новинар: 26-ГОДИНА-СТАРИ >

< start="278.51" dur="2.87"> ПРИРАЧНИКО ЛАКРОСЕСКИ ПЛАТЕРИ WOKE UP >

< start="279.879" dur="5.872"> СО НАПРАВНИ АКЕ И САМО >

< start="281.513" dur="6.907"> БЕСПЛАТНА НЕДЕЛА АГО. >

< start="285.885" dur="3.036"> >> НИКОГАШ НЕ СЕ ИСПОИ. >

< start="288.554" dur="1.635"> НИКОГАШ НЕ СЕ ПУШТЕ. >

< start="289.054" dur="1.502"> САМО ЈА НИЕ ЗДРАВЈЕ ЗДРАВЈЕ >

< start="290.322" dur="1.802"> Сериозно. >

< start="290.689" dur="3.804"> САКАМ, СЕ Е АТЛЕТ. >

< start="292.258" dur="3.737"> >> Репортер: ДЕКТОРИ НА ACKАК СЕГА >

< start="294.626" dur="1.769"> СПОРЕД ИСКУСТВО ДРАГА ЗА >

< start="296.128" dur="1.868"> ЕБОЛА. >

< start="296.529" dur="1.734"> ISЕ СЕ ГО СПОДНЕТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВА >

< start="298.13" dur="1.969"> НЕГО. >

< start="298.397" dur="2.803"> ВО NEWУЈОРК ГРАД, 46% од >

< start="300.232" dur="2.903"> СЛУЧОЦИТЕ НА КОРОНАВИРУС се СОДРИНА МАА >

< start="301.334" dur="4.604"> 18 до 44. >

< start="303.269" dur="5.738"> ВИРУС ПОВЕЕ СИТЕ СТАРИ. >

< start="306.072" dur="3.937"> 62% од смртните случаи се мажи и 54% од >

< start="309.141" dur="3.437"> Луѓето кои умираат од вирусот >

< start="310.142" dur="4.739"> СИТЕ ЗА 75. >

< start="312.712" dur="4.537"> ТОА ЗОШТО ВО ВУДБРИGE, НОВО >

< start="315.014" dur="4.004"> JЕРСИ ДЕНЕС ПОВЕЕ ОД 90 >

< start="317.382" dur="3.438"> RESителите треба да бидат пренесени >

< start="319.152" dur="3.703"> ОД НАДВОРЕШНА ПОВТОРНА ВНАТРЕШНА ОВАА >

< start="320.953" dur="3.537"> ДОМАШНА НЕГА. >

< start="322.989" dur="3.303"> БЕСПЛАТНИОТ БОРИС НА САД >

< start="324.624" dur="2.035"> НАДВОРЕШНИКОТ „МЕРЦИЈА“ кон ГОЛЕМОТ >

< start="326.425" dur="2.036"> АНGEЕЛЕС >

< start="326.792" dur="3.404"> МЕДИЦИНСКИОТ КРИВНИ ГО ПОДГОТВУВАЕ КОРИСТИ >

< start="328.594" dur="3.47"> И ОПРЕМА да се справи со извор >

< start="330.329" dur="2.102"> ПОД 1000 ПАЦИЕНТИ >

< start="332.197" dur="1.736"> Во странство >

< start="332.564" dur="5.272"> ВЕЕ НОВ ПОВЕЕ ДА ПОМОГНЕТЕ >

< start="334.066" dur="4.972"> ОД Северна Каролина до Колорадо. >

< start="337.97" dur="2.169"> ВЕТЕРИНАРИЦИ СЕГА ДОДЕЛУВА >

< start="339.171" dur="1.402"> Вклучувајќи медицинска опрема >

< start="340.273" dur="1.501"> Вентилатори. >

< start="340.706" dur="2.436"> >> Ова е само еден ПОВЕЕ ПРИМЕР >

< start="341.908" dur="2.769"> НА ЕДНА ПОМОШ И СИТЕ СЕ >

< start="343.275" dur="2.603"> СОДРИНА ДА ПАРТНЕР СО НАШИОТ >

< start="344.81" dur="2.67"> КОЛАГИИ НА ЧОВЕЧКИОТ СЕМЕ. >

< start="346.011" dur="3.57"> >> Новинар: НОВИТЕ топли зони сега >

< start="347.613" dur="4.304"> ПОДГОТВУВАЕ СО ПРИРОДАТА ЗЕМЈА. >

< start="349.715" dur="3.67"> ДЕКЛАРАЦИИ ЗА РАЗВОЈ НА ЦЕЛО >

< start="352.05" dur="3.037"> ЗА ТЕКСАС И ЛУИСИЈАНА. >

< start="353.519" dur="3.17"> ВО НОВ Орлеанс, МАРДИ ГРАС само >

< start="355.22" dur="3.604"> WEEKS AGO СВЕТСКА СО СО >

< start="356.822" dur="4.004"> МАСИВНИ КРИВИ И ДЕНОВИ НА >

< start="358.957" dur="3.704"> ПАРТИНГ МОЕ ДА СЕ ЕДЕН ПРИЧИН >

< start="360.959" dur="2.971"> КОРОНАВИРУС Е СЕГА ПРОДАБА >

< start="362.794" dur="2.003"> Побрзо ТУКА ОД СЕКОЈ ДВЕ >

< start="364.063" dur="3.737"> НА ПЛАНЕТОТ. >

< start="364.931" dur="7.473"> >> МАКЕДОНСКИОТ оддел, над 50% >

< start="367.933" dur="6.34"> НА МОИТЕ МОИ СЕГА СЕГА >

< start="372.538" dur="2.836"> КВАРАНТИН, И ДАКО ДА СЕ ДВЕ >

< start="374.406" dur="2.937"> Заклучени дополнителни ресурси на >

< start="375.507" dur="3.404"> ДР STАВНА ЛИВЕЛ, ДРATEАВА МО .Е >

< start="377.476" dur="2.335"> НЕМА ДОЛИ ОД БЕЗ БЕЗ >

< start="379.045" dur="1.701"> ДОПОЛНИТЕЛ - БЕЗ ФЕДЕРАЛ >

< start="379.945" dur="1.702"> ПОМОШ ОД ОВОЈ ВРЕМЕ. >

< start="380.88" dur="1.401"> >> Новинар: И ВИРУС СЕГА >

< start="381.781" dur="2.201"> ПОВЕIRЕ ДА СЕ ПРВИТЕ НИВНИОТ ТОЛЛ >

< start="382.415" dur="2.835"> ОДГОВОРНИЦИ. >

< start="384.116" dur="2.035"> >> Тоа е многу лично. >

< start="385.384" dur="6.74"> СЕКОЈ И СЕКОЈ ДЕН ДОБИВ А >

< start="386.285" dur="8.375"> ИЗВЕШТАЈ И БРОЈОТ НА БРОЈОТ. >

< start="392.258" dur="3.203"> >> Новинар: ВО NEWУЈОРК ПОВЕЕ >

< start="394.793" dur="2.236"> ОД 200 членки на Pујорк >

< start="395.594" dur="1.768"> СЕ Влијаат со >

< start="397.162" dur="1.835"> ВИРУС. >

< start="397.496" dur="2.202"> ВО ДЕТРОИТ НА САМО ДВИ Офицери >

< start="399.131" dur="2.103"> Умре. >

< start="399.832" dur="3.504"> И ЗА АРМИЈАТА НА АМЕРИКАНИТЕ >

< start="401.367" dur="3.97"> РАБОТЕ ДА ГО ПРОДАБИ СО НОВОТО >

< start="403.469" dur="3.537"> ПОВЕЕ ВО ДОМА ДАРИВЕРИ, СЛУЧАЈ >

< start="405.47" dur="4.171"> НА ВИРУС СЕГА ИЗВЕДЕНИ ВО >

< start="407.139" dur="5.138"> НИВИ АМАЗОНСКИ СКУПНИ. >

< start="409.775" dur="4.571"> >> И ТОМ ЛЛАМАС се придружува сега. >

< start="412.411" dur="3.237"> ТОМ, Владимир Андрев на Yујорк >

< start="414.48" dur="2.368"> КУОМО ДЕНЕС СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СОСТОЈБА ДРАВ Е >

< start="415.781" dur="2.402"> СВЕТСКОТО ПРАВО СЕГА. >

< start="416.982" dur="2.403"> ПОТРЕБНО РЕСУРСИ, НО Е ТОА >

< start="418.316" dur="3.504"> ПОДГОТВЕН ДО ТОА ПОМОШ ДРУГО >

< start="419.518" dur="2.669"> ДРATАВНИ КОГА ДА СЕ ДОБИТЕ НОВА >

< start="421.954" dur="1.468"> ХОТСПОТИ. >

< start="422.321" dur="1.435"> >> Новинар: ДА, ТОА ПРАВО, >

< start="423.556" dur="1.368"> ЛИНСЕЈ. >

< start="423.889" dur="2.135"> BEЕ СЕ СЛУЧУВА ОВОЈ ЗА А >

< start="425.057" dur="2.636"> КУПЕЛ НА ДЕНОВИТЕ СЕГА. >

< start="426.158" dur="2.936"> Основно тој сака да направи >

< start="427.826" dur="2.636"> ОДГОВОРИТЕ МОЕ ДА МОАТ ДА СО ПОВЕЕ ОВОЈ Проблем >

< start="429.228" dur="2.502"> ПОМОГНЕТЕ ПАНДЕМИТЕ И >

< start="430.595" dur="2.937"> СЕ УЧЕТЕ СИТЕ СЕ >

< start="431.864" dur="4.505"> МО CЕ, И ЕДВИД ДРУГИ топли зони >

< start="433.666" dur="3.603"> ПОЧЕТУВА ПОПИРАЕ СО ЛИКЕ ЛУИСИЈАНА, >

< start="436.502" dur="1.568"> МО CЕ МОЕ да пренесат НЕКОИ >

< start="437.403" dur="2.068"> ОПРЕМА, НЕКОИ ЗНАЕЕ >

< start="438.204" dur="2.202"> И се надевам, ПОМОШ ДРУГОВИ >

< start="439.604" dur="3.304"> ДРATАВНИ ПРЕД ЗЕМЈА. >

< start="440.54" dur="3.202"> Ајде да одам сега на некој од тоа >

< start="443.041" dur="3.237"> СВЕДОВНИ ВЕСТИ ТОА >

< start="443.875" dur="3.838"> БЕСПЛАТНИ ЦЕНТИ ЗА Хоспитализацијата >

< start="446.411" dur="1.869"> ВАУВАЕ ВО УЈОРК ПОСТОИ НА >

< start="447.846" dur="2.736"> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ. >

< start="448.414" dur="2.969"> Е ДА СЕ ОЧЕКУВА ТРЕНД >

< start="450.716" dur="1.869"> ПРОДОЛУВА? >

< start="451.517" dur="3.403"> >> Репортер: Да, знаете, >

< start="452.718" dur="4.037"> Е МАЛКО СВЕТСКО ПОВЕЕ И >

< start="455.053" dur="2.837"> ВЛАДА КУОМО, СЕКОЈ НЕСЕЕ НЕ >

< start="456.888" dur="2.303"> Ми кажува дека тој бара на сите >

< start="458.023" dur="2.336"> СТАТИИ И ПОДАТОЦИТЕ И ПРЕДНИЦИТЕ >

< start="459.325" dur="1.434"> ДО НОВИТЕ СОДРИНА СЛЕДНО >

< start="460.493" dur="2.268"> ДЕН >

< start="460.893" dur="2.235"> ОВА Е ЕДНА СЕЛАВНА ОБЕДУВАЕ >

< start="462.894" dur="1.67"> ПРИМЕНА. >

< start="463.261" dur="2.837"> ПОДНЕСУВА СОСТОЈБИТЕ НА СОПСТВЕНОСТ >

< start="464.697" dur="2.669"> МНОГУ ДОГОВОРНО, ПОТВРД, НЕ >

< start="466.231" dur="2.603"> Сè уште вели дека ние сме близу ДВЕ ДО >

< start="467.499" dur="4.671"> Три ВЕДЕРИ ОД Врв на СИТЕ >

< start="468.968" dur="4.671"> СЛУЧОЦИ КОГА СЕ УПОТРЕБА >

< start="472.304" dur="4.137"> БОЛНИЦИ, ПОВЕ WEЕ НИЕ МНОГУ, МНОГУ >

< start="473.772" dur="3.036"> СЕРВИ ВО NEWУЈОРК ГРАДОТ ВО >

< start="476.575" dur="0.567"> ПАНДЕМИЧКИ. >

< start="476.942" dur="3.537"> ЛИНСЕЈ? >

< start="477.276" dur="3.804"> >> НЕЕТЕЛЕСНО,'Е TЕ ГО ЗАДОЛИМЕ >

< start="480.612" dur="2.636"> СВЕТСКИ ЛИНИН. >

< start="481.214" dur="3.77"> ТОМ ЛЛАМАС, Благодарам. >

< start="483.382" dur="2.67"> >>> ЗА МНОГУ АМЕРИКАНИ ОВА Е >

< start="485.117" dur="6.44"> НЕМА ПОДОБРИ ЗА СТАТИСТИКА >

< start="486.185" dur="6.073"> РЕАЛНИ СЕМЕЈСТВО И VИВОТНИТЕ ВО >

< start="492.391" dur="1.902"> . >

< start="492.625" dur="3.169"> Додавање на најновиот >

< start="494.427" dur="2.602"> СЛОБОДНО, ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИТЕ СЕ >

< start="495.928" dur="2.702"> СЕГА ФИЗИСКО ПОДНЕСУВА ОД >

< start="497.162" dur="2.47"> Нивните УБОВИТЕ БИДА БОРБА ОВОЈ >

< start="498.764" dur="1.669"> БАТЕЛ ВО ИЗОЛАЦИЈА. >

< start="499.765" dur="3.737"> ДРУГИ ФАМИЛИИ ВИРУСОТ СЕГА >

< start="500.566" dur="4.705"> СПОРЕД. >

< start="503.636" dur="3.336"> НАШИОТ МАТТ ГУТМАН споделува ОВДЕ >

< start="505.404" dur="2.636"> ПРИДОБИВНИ ПРИКАЗНИ ПРИРОДНИЦИ. >

< start="507.106" dur="2.368"> >> Новинар: ТОНТАТ А >

< start="508.174" dur="2.335"> 17-ГОДИШНО ДЕЛО ОД НАДВОРЕШНО ЛОС >

< start="509.608" dur="1.968"> АНGEЕЛЕС ДА СЕ БИДЕ НА МЛАДИТЕ >

< start="510.642" dur="3.37"> ПЕРСОК ВО СТРАНА ДА СЕ ТОА >

< start="511.71" dur="5.138"> Умрел ПО ДОГОВОРЕН СОВЕТ-19. >

< start="514.146" dur="3.203"> >> СЕКОЈ ДЕЦА ВО ОВАА ЗАЕДНИЦА, >

< start="516.982" dur="1.902"> НИВО РАЗГОВОРНО. >

< start="517.482" dur="3.104"> Луѓето треба да останат дома. >

< start="519.017" dur="2.47"> ЈАС НЕ СМЕ ДА ГО ГОЛАМАМ СЕКОГАШ >

< start="520.719" dur="1.969"> ДЕЦА ВО ОВОЈ Град. >

< start="521.62" dur="2.369"> >> Новинар: ЦДЦ е тон >

< start="522.821" dur="1.869"> ПОГЛЕДАТ ВО ПРИШТИНАТА НА >

< start="524.123" dur="3.369"> СМРТ НА ТЕНЕГЕР. >

< start="524.824" dur="3.035"> НЕГОВИОТ ТАТКО, УБАВ ВОВЕД, ИСТО >

< start="527.626" dur="2.803"> ПОВТОРНО. >

< start="527.993" dur="2.936"> И ВО САН ДИЕГО, ДВЕ ИНФАНТИ >

< start="530.562" dur="1.035"> ТЕСТИРАIVEЕ ПОЗИТИВНА. >

< start="531.063" dur="1.902"> И ПРЕДУПРЕДУВА FЕ ОД ДОКТОРИ >

< start="531.73" dur="2.97"> ЦЕЛО >

< start="533.099" dur="3.769"> ПАЦИЕНТИ СОДРУВААТ ВО >

< start="534.833" dur="3.17"> ЗАЕДНО СО МНОГУ РАЗЛИЧНО >

< start="537.002" dur="2.603"> ПОГЛАВИ, НО НАЈГОЛЕМО >

< start="538.137" dur="1.801"> ПОВЕЕ, ЧУВО и КРАТКОСТА НА >

< start="539.738" dur="2.336"> МОЕ. >

< start="540.072" dur="3.037"> Мислам дека тоа е што навистина >

< start="542.208" dur="3.403"> ИНТЕРЕСИРАЕ, ПАЦИЕНТИТЕ СЕ СТЕ >

< start="543.242" dur="5.672"> ВО СО НАУСЕА, ПОСЕБУВА ANDЕ И >

< start="545.745" dur="4.37"> ДИРАРИЈА, НЕКОГАШ НЕ СМЕ >

< start="550.683" dur="1.768"> ОЧЕКУ СО РЕСПИРАТОР >

< start="552.184" dur="2.303"> БОЛЕСТ. >

< start="552.584" dur="3.804"> >> Репортер: ТЕРИ ВО ТОТ 40-ти >

< start="554.62" dur="3.971"> И АКТИВНО ДО ВИРУС >

< start="556.521" dur="7.008"> КОЛОНИЗИРАЈТЕ НИЕ ЛУНГИ. >

< start="558.724" dur="7.24"> >> САМО НА ГИМ РАБОТНО >

< start="563.662" dur="2.603"> И ТОГА ПОВЕЕ И НАУСЕА ПОВТОРНО >

< start="566.098" dur="1.668"> ВО >

< start="566.398" dur="1.802"> >> Новинар: БЕЗ ДЕНОВИ >

< start="567.9" dur="2.202"> БОЛНИЦА. >

< start="568.333" dur="2.403"> >> Добро, ќе ми одеше на мојот >

< start="570.236" dur="1.568"> 16-ти ДЕН СЕГА. >

< start="570.87" dur="1.801"> >> Новинар: ЦЕЛО ВРЕМЕ >

< start="571.937" dur="1.768"> НЕ СЕ ГО ГО ГО ГЛАДИТЕ САЈОТ ХУСБАНД И >

< start="572.805" dur="2.235"> Три деца. >

< start="573.839" dur="3.537"> >> Тој остава храна на вратата. >

< start="575.174" dur="5.204"> СЕ СЛУЧУВАМ СО МОЈОТ СЕМЕЈНО. >

< start="577.51" dur="3.669"> И МОИТЕ МИСЛИ ОСТАВНИ БЕЛЕШКИ И >

< start="580.512" dur="3.07"> ЛИТЕЛ - ЛАТЛЕРНИ КАРТИ ЗА МЕ >

< start="581.313" dur="7.708"> НА ВРАТА. >

< start="583.716" dur="6.039"> НО, НЕ САМА ДА ГО ПОСТОИМЕ ИЛИ >

< start="589.155" dur="2.568"> ПОСЕТЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ СО нив >

< start="589.889" dur="2.668"> ВНАТРЕШНА КВАРАНТИНА. >

< start="591.857" dur="2.369"> >> Новинар: ЕДНА НА >

< start="592.691" dur="3.937"> СИМПТОМИ, ГОЛЕМИ НА МИСЛЕЕ, КОГА >

< start="594.36" dur="4.004"> ДА СЕ СЛЕДИ ДА ЈВЕТТЕ. >

< start="596.762" dur="3.503"> >> Новинар: Едно нешто што >

< start="598.497" dur="2.903"> РАСЛАВНО ИЗВЕСТУВАМЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, јас >

< start="600.398" dur="1.303"> Комплетно изгубена мојата чувство на >

< start="601.534" dur="1.601"> МИРИС. >

< start="601.834" dur="1.701"> >> Новинар: И ДОГОВОРМЕ МНОГУ >

< start="603.268" dur="2.036"> РАБОТА. >

< start="603.669" dur="2.069"> ПОБЕДА СВЕТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 30-годишна армија >

< start="605.437" dur="1.835"> БОЛНИЦА. >

< start="605.871" dur="3.304"> ТОА ОДГОВОРЕН И АКТУАЛНО >

< start="607.406" dur="3.336"> ПОВТОРНО ПОДОБРИ ДО ВИРУС >

< start="609.308" dur="3.103"> СВЕТНА ПНЕВОНИЈА. >

< start="610.876" dur="4.905"> ФИНАЛНИТЕ ГО ВИДЕ ДОКТОРИТЕ ПОВЕЕТЕ ГО >

< start="612.545" dur="4.905"> ПОВЕЕ НА АНТИ-МАЛЕРИЈАЛНА ДРОГА >

< start="615.914" dur="2.77"> ХИДРОКСИХЛОРОКИНА како дел од А. >

< start="617.583" dur="2.903"> КЛИНИЧКО ИСПИТУВАЊЕ. >

< start="618.818" dur="4.204"> ВО МИССУРИ ПЕТ СЕМЕЈНИ СЕМЕЈСТВО >

< start="620.619" dur="2.769"> ВИДИТЕ ВО ОВОЈ СЛОБОДНИ СЛИКА >

< start="623.155" dur="3.403"> ВИРУС. >

< start="623.522" dur="4.004"> ПРВИ, МАТРИАРХ ЈАНЕ ВИНОГУС. >

< start="626.692" dur="1.568"> ЈАСОН, БРАТЕР, СИСТЕР-ВО-ЗАКОН >

< start="627.659" dur="2.102"> И ТАТКО МИКЕ. >

< start="628.394" dur="3.403"> СИТЕ СИТЕ FЕ СЕ СЛУБА ИЛИ. >

< start="629.895" dur="2.302"> ТРИ ИМА БЕЗБЕДНО >

< start="631.93" dur="2.569"> ПНЕУМОНИЈА. >

< start="632.33" dur="4.105"> ВИРУС ИСТО ПРОДАВА ПРЕКУ >

< start="634.633" dur="4.605"> СЕМЕЈСТВО НА ЕРИКА. >

< start="636.569" dur="4.404"> ЗБОВУВА TOЕ НА "СТАРТ ОВДЕ" на АБЦ >

< start="639.371" dur="4.638"> ПОДЦАСТ ГО ОБВРШУВА АГОНИЈА >

< start="641.106" dur="7.474"> НА ГО ГОДИРААТ СЕ ЈАРСКА БАРАЕ ЈЕРМАНИНА >

< start="644.143" dur="4.837"> Само неколку дена пред него >

< start="648.713" dur="0.835"> РОДЕНДЕН. >

< start="649.114" dur="2.803"> >> САМО СВЕДОВО. >

< start="649.681" dur="3.737"> ШТО ТРЕБА ДА ПРАВАМ? >

< start="652.051" dur="3.003"> >> Репортер: ЕДНА СЕ ИСПИТУВА >

< start="653.552" dur="2.269"> ПОЗИТИВНИ, ДЕКТОРИ ПОДНЕСУВА >

< start="655.187" dur="1.635"> ERЕРМАЈН ОД ДВЕТИ деца и >

< start="655.955" dur="5.071"> ОД ЕРИКА. >

< start="656.956" dur="5.271"> НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ДОБИ ДА ДОБИВ ДОБРО-БИЕЕ. >

< start="661.16" dur="1.401"> >> ВАНИ ПРИРОДНИ ПРИКАЗНИЦИ ДО >

< start="662.361" dur="2.535"> Слушај. >

< start="662.694" dur="4.505"> СЕ РЕДИМЕ СЕГА ОД МАТТ ГУТМАН. >

< start="665.03" dur="4.071"> МАТТ, ПОВЕЕТЕ ТОА СО ПОВЕД-19 >

< start="667.333" dur="3.503"> ПАТИЕНТ, ТЕРИ ЛЕСНО, ПОВЕЕ >

< start="669.234" dur="2.403"> ПОДОБРИ И ТОГА ПОГОЛЕМ СИТЕ ПОСТОИ. >

< start="670.97" dur="1.501"> Е ДОКАКО ДА СЕ СЕ СЛУШТЕ >

< start="671.771" dur="2.902"> ЗА БЕВИТЕ НА ИЛЕНА? >

< start="672.605" dur="3.936"> >> Новинар: СМЕ. >

< start="674.807" dur="4.204"> Луѓето се повикуваат на розерот >

< start="676.675" dur="3.27"> КАСТЕР ЕФЕКТ КАДЕ САМО >

< start="679.144" dur="3.07"> ОВИЕ СЕ НАДВОРЕТЕ, МОAYЕ >

< start="680.078" dur="5.906"> НЕДЕЛА ИЛИ ДЕНА ДЕНИ И ДВЕ НЕДЕЛИ >

< start="682.347" dur="5.339"> ПО ПРВИОТ ГЕТИТНИ СИМПТОМИ И >

< start="687.819" dur="1.736"> ТОА МНОГУ ДЕНИ ПО ОВА ТЕА >

< start="688.654" dur="1.201"> ДОБИВЕТЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ >

< start="689.688" dur="1.201"> ВИРУС. >

< start="689.988" dur="2.37"> ПОТВРД, ТОА Е МНОГУ РАЗВОЈ >

< start="691.022" dur="3.471"> СЕ ДОГОВОРИ СО И >

< start="692.491" dur="2.803"> ДОКТОРИТЕ СЕ УЧЕА КАКО >

< start="694.627" dur="2.402"> ОВОЈ ВИРУС ПОСТОИ. >

< start="695.428" dur="1.901"> >> КАКО ЗА ОВОЈ ГО ГОЛЕМИ НА >

< start="697.162" dur="1.268"> МИРИС? >

< start="697.463" dur="2.302"> ИСТО СЕ СОГЛАСУВАТЕ ГО ГОСПОДАТ ОД ТАСТО. >

< start="698.563" dur="1.936"> ОВИЕ СИМПТОМИТЕ КОИ СЕ >

< start="699.898" dur="3.47"> ВЕРУВАЕ ДА СЕ ЗДРУУВА СО >

< start="700.632" dur="3.737"> ОВОЈ ВИРУС. >

< start="703.502" dur="2.135"> >> Новинар: тие се, и >

< start="704.502" dur="2.771"> Тоа е едно од работите што се >

< start="705.771" dur="2.435"> ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ВИРУС, >

< start="707.406" dur="3.67"> НО, ДОКТОРИТЕ САКАТЕ Е АКТУАЛНО >

< start="708.34" dur="3.77"> НЕ ТОА ИЗВЕСТУВА. >

< start="711.21" dur="2.102"> ОСНОВНИТЕ СИМПТОМИ. >

< start="712.244" dur="2.636"> СЕ СЛУЧУВАМЕ ЛУЕТЕ ДА СЕ СМЕАТ ПОСЕБУВАЕ >

< start="713.445" dur="4.605"> И НАУСЕА И ГОДИНИ И >

< start="715.013" dur="4.438"> НАПРАВНИ АКЕ, И ОБВРСКО >

< start="718.183" dur="4.771"> ПНЕУМОНИЈА НАСТАНО, НО ШТО Е >

< start="719.585" dur="4.838"> ДА СЕ ТАКА ОВДЕ ПРОВЕД СЕНС СВ. >

< start="723.088" dur="2.369"> ЈОСЕФ Медицинскиот центар е тоа >

< start="724.556" dur="1.802"> ОСНОВА ВИРУСНИ ПОДАТОЦИ >

< start="725.59" dur="2.803"> ВАШИОТ СВЕТСКИ СИСТЕМ. >

< start="726.492" dur="4.07"> ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ТОА, ОСНОВНО >

< start="728.526" dur="2.436"> ПОВЕЕ ВАШИОТ СИМЕТ ЗА ИМУНИ >

< start="730.695" dur="2.202"> ХИПЕРДРИВ. >

< start="731.096" dur="2.402"> ПОВРЗАНИТЕ И ПРИРАЧНИК ВАШИТЕ >

< start="733.031" dur="2.169"> ДОВЕР ТЕЛО. >

< start="733.632" dur="2.269"> ТОА ЗОШТО ДА ГО Гледаме многу многу >

< start="735.334" dur="3.136"> РАЗВОЈНИ СИМПТОМИ ЗА ОВОЈ >

< start="736.034" dur="3.838"> СОДРИНА ВИРУС. >

< start="738.604" dur="3.337"> Се надевам дека НЕКОИ МОЕ МОЕ >

< start="740.005" dur="3.704"> ДОБИЕ ВАКЦИНА И ТОА >

< start="742.074" dur="1.935"> ТРЕТМАНИ КОИ СЕ ЗНАЕМЕ >

< start="743.842" dur="0.501"> РАБОТА. >

< start="744.143" dur="0.667"> ЛИНСЕЈ? >

< start="744.476" dur="1.969"> >> СИТЕ ПРАВО. >

< start="744.944" dur="2.235"> МАТТ ГУТМАН, БЛАГОДАРАМ ЗА ВАС >

< start="746.578" dur="1.102"> ИЗВЕШТАЈ. >

< start="747.313" dur="2.469"> СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. >

< start="747.813" dur="4.371"> >>> СЕГА РИПЕЛНИ Ефекти од >

< start="749.915" dur="4.438"> ОВОЈ ВИРУС ПОГОЛЕМУВА. >

< start="752.317" dur="3.404"> КАКО ДА СЕ РЕДУВАМЕ, МНОГУ СЕМЕЈНО >

< start="754.486" dur="3.704"> ЧЛЕНОВИ ПОДНЕСУВА КЕПТ ОД ОД >

< start="755.854" dur="4.038"> СИТЕ СТАРИНИ LOУБОВИТЕ ВО >

< start="758.323" dur="3.003"> ДОМААНИ ДОМИ И ДОГОВОРИТЕ >

< start="760.025" dur="3.003"> CENTИВОТНИ ЦЕНТАРИ ЗА НЕДЕЛА СЕГА. >

< start="761.46" dur="2.235"> ТОА СЛУЧАЈ ЗА ПОБАРУВАЕ И >

< start="763.161" dur="2.203"> ЛЕСТЕР ТАЈЛОР. >

< start="763.829" dur="1.969"> САКАТЕ ДА БЛАГОДАРАМ ДА СЕ >

< start="765.497" dur="1.201"> ВЕРУВАЕ НА НАС. >

< start="765.931" dur="2.869"> >> Благодарам за нас. >

< start="766.832" dur="2.335"> >> Благодарам за нас, >

< start="768.934" dur="2.903"> ЛИНСЕЈ. >

< start="769.301" dur="4.171"> >> ДВД, ВАШАТА МАКО ШАРЛОТТ ВО А >

< start="771.971" dur="4.237"> NEWУБОВ ERSЕРЗИ помогна да живее >

< start="773.606" dur="3.77"> ЦЕНТРИТЕ ПОСЛЕДАТЕ СИТЕ 89-ти >

< start="776.341" dur="2.436"> РОДЕНДЕН И ДЕНЕС УЧЕЕ >

< start="777.509" dur="1.668"> СЕ ИСПИТУВА ПОЗИТИВ ЗА >

< start="778.91" dur="2.036"> КОРОНАВИРУС. >

< start="779.31" dur="4.138"> РАБОТИТЕ НИКО КАКО ШТО СЕ ПРОДОЛИ >

< start="781.08" dur="2.969"> СЕ ИСПИТУВА. >

< start="783.582" dur="1.668"> ШТО СЕ ДА СЕ СИМПТОМИ? >

< start="784.182" dur="5.939"> КАКО ДА СЕ РАБОТЕТЕ ОВА >

< start="785.383" dur="5.473"> ОБЈАВУВАЕ ОД Само неколку часа >

< start="790.255" dur="0.934"> АГО ШТО СЕГА СЕ САМО ВИРУС? >

< start="790.989" dur="0.968"> >> ДА >

< start="791.323" dur="2.169"> ПО САБОДНИК СЕ ГО ПРАВУВАМ МОЈОТ >

< start="792.09" dur="4.805"> Мајка, и јас забележав дека тој >

< start="793.625" dur="4.438"> САМО ПОВТОРНО ЛИТЕЛ ПОСТАВУВА. >

< start="797.029" dur="2.902"> СИТЕ Уморен. >

< start="798.197" dur="2.569"> НЕ СЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ НА ТЕЛЕФОНОТ >

< start="800.065" dur="3.17"> ДОЛГО, НО ЗНАЕ НЕКОГАШ ДЕКА >

< start="800.899" dur="4.438"> РАЗЛИЧНО. >

< start="803.369" dur="3.202"> ВЕДНИК СЕ СЛУЧУВА ОД >

< start="805.47" dur="4.938"> НЕЕ ДОМАА, МОLDЕТЕ ДА СЕ МОАТ ТОА >

< start="806.705" dur="7.874"> СЕ ДА СЕ ПОГОЛЕМУ ОД 100. >

< start="810.542" dur="5.105"> И СЕ ПОСЕБИМ, ХММ, ОКЕЈ, >

< start="814.713" dur="1.935"> НЕКОГАШНО ОБВРСКО ОДВОРЕЕ. >

< start="815.781" dur="3.103"> МОLDЕТЕ ДА СЕ ПОСТОИ ЛАТЕРА НА >

< start="816.782" dur="3.903"> ТЕМПЕРАТУРА СЕ ПРИГОДИ ВО 99. >

< start="819.018" dur="5.938"> НА ПЕДНИ МОЕ ДА ГО ПРОДАВМЕ ДА СЕ ПОВЕЕ >

< start="820.819" dur="8.642"> ПОСЕБЕН ДО 102. >

< start="825.09" dur="5.573"> ПОВЕЕ СЕ ДОБИВ ДОКТОР И јас >

< start="829.595" dur="3.002"> ПОСЛЕДУВА, Слушајте, Три работи, >

< start="830.796" dur="3.636"> 89, НЕ Е НЕЕ >

< start="832.731" dur="3.637"> ДОМ И НЕМА ДА СЕ ПОВЕЕ. >

< start="834.566" dur="4.471"> САКАМ ДА СЕ ДА ИСПИТУВА. >

< start="836.502" dur="4.003"> СО тој се согласи. >

< start="839.171" dur="5.271"> И тие ме повикаа ДЕНЕС ДА ГО РАБОТИ >

< start="840.639" dur="5.472"> МОЕ ТОА ИСПИТУВА ПОЗИТИВ. >

< start="844.576" dur="3.537"> Па, јас сум сè уште во шок. >

< start="846.245" dur="4.337"> Јас сум запрепастен. >

< start="848.247" dur="5.072"> Мислам дека имав дел од мене >

< start="850.715" dur="3.838"> ТОА НЕ МИСЛИ ТЕСТОРИ >

< start="853.452" dur="3.336"> COMЕ СЕ ДОБИВИ ПОЗИТИВНА ПОСТОИ >

< start="854.687" dur="4.404"> НЕВОСТАВНАТА ДОМ, тие имаат >

< start="856.921" dur="4.338"> СТОПАНИ ВИЗИТАЦИИ ЗА ЧУВАЕ >

< start="859.224" dur="3.17"> СЕГА СЕГА. >

< start="861.393" dur="2.936"> САМО ДА ЈА ИМА ШАНСА ДА ГО Гледам >

< start="862.528" dur="3.27"> ТЕГА, МОЈОТ ХУСБАНД И Јас, НЕГО >

< start="864.463" dur="1.902"> Роденден, но НИЕ СЕ ПОДДРШКИ >

< start="865.931" dur="0.801"> СО ГЛАСНО. >

< start="866.498" dur="0.934"> Право. >

< start="866.865" dur="2.702"> >> Значи, НЕ Е ФИЗИЧКИ >

< start="867.566" dur="6.306"> КОНТАКТ. >

< start="869.701" dur="4.571"> САМО ДА СЕ ТОА, ЗНАЕ, >

< start="874.005" dur="0.701"> ОБЕДИНЕТЕ. >

< start="874.405" dur="1.602"> ТАЖЕН СУМ. >

< start="874.84" dur="3.637"> НО, СМЕ КРИСТИЧНИ И ЛУЕ >

< start="876.141" dur="4.071"> ВЕЕ, ПОВЕЕ ВЕРУВАМЕ ВО >

< start="878.61" dur="3.437"> Моќ на молитва, но постојано >

< start="880.345" dur="2.569"> МНОГУ БЕЗБЕДНО. >

< start="882.181" dur="2.769"> >> И ВАШАТА МАМА САМО >

< start="883.048" dur="4.671"> НЕВЕРНИ УСЛОВИ. >

< start="885.084" dur="3.303"> ПА Е ГИДИНАЦИЈА ЗА СЕГА ТОА >

< start="887.853" dur="3.236"> НЕ МОЕ ДА ПОСТАВИТЕ ИЛИ ПОБИРАЕ >

< start="888.52" dur="4.705"> Третман во болници? >

< start="891.223" dur="5.238"> >> Значи, затоа што ова >

< start="893.358" dur="5.639"> СТАРТИРА, STЕ STЕ ПОСТАВИ. >

< start="896.595" dur="6.139"> ПРАВЕТЕ СЕГА СИТЕ СИМПТОМИ СЕ ПРАВО >

< start="899.131" dur="3.937"> ПОВЕЕТЕ И САМО HERЕ СЕ САМО >

< start="902.867" dur="2.837"> УМОРЕН. >

< start="903.201" dur="3.737"> МОЈОТ МОЕ Е ДВЕТНО РАНГ РАК >

< start="905.838" dur="4.036"> ПРОДОЛУВА. >

< start="907.072" dur="3.97"> НЕ Е ДИЈАБЕТИК. >

< start="910.008" dur="1.702"> ПА, СО КУРСЕ, ТИЕ Е, ВАС >

< start="911.176" dur="5.205"> ЗНАЕТЕ, ГОЛЕМА ВЕДНОСТ ВО ТОА >

< start="911.843" dur="5.206"> ПРИРАЧНИК, И САМО се консултираме >

< start="916.515" dur="2.802"> ИНФЕКТИОНАЛНА болест >

< start="917.182" dur="4.205"> СПЕЦИЈАЛИСТ. >

< start="919.451" dur="3.337"> ИМА, НЕКОГАШ НЕКОИ работи во мини >

< start="921.52" dur="3.636"> И WEЕ, ДА ЗНАЕТЕ, РАБОТЕТЕ ЗА ОВДЕ >

< start="922.921" dur="4.604"> ТОА ПОВЕЕ НА УТРЕ СО НЕГО. >

< start="925.29" dur="4.838"> НО СЕГА HEЕ STЕ остане. >

< start="927.659" dur="4.104"> НЕ Е КВАРТАНТИЕН. >

< start="930.262" dur="4.37"> СЕ ДОБИ ДОБИВАТЕ ТОА >

< start="931.897" dur="5.571"> ПОВТОРНО ОД НЕГОВОТ ДОМ. >

< start="934.766" dur="4.137"> >> И ОВОЈ BEЕ БИДЕ РАЗЛИЧНО >

< start="937.602" dur="2.336"> ВЕСТИ, ОБВОЛНО ПОД СЕКОЈ >

< start="939.037" dur="2.003"> ПОВЕЕ, но како многу повеќе >

< start="940.071" dur="1.736"> РАЗВИСНИК СЕ ОВОЈ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ >

< start="941.173" dur="5.305"> НЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ АКТУАЛНО ВИДИТЕ >

< start="941.941" dur="6.706"> И ПОСЕТА СО НЕГА? >

< start="946.612" dur="3.069"> >> Тоа е - да, ова е >

< start="948.78" dur="3.337"> НАЈГОЛЕМО РАЗЛИЧНИ ДЕЛ НЕ Е БИДЕ >

< start="949.814" dur="4.072"> СПОДЕЛУВА ДА БИДЕТЕ СО НЕГО. >

< start="952.251" dur="3.17"> МОЈОТ МОЕ ASЕ КАКО КУЛТЕЛ НА >

< start="954.019" dur="2.402"> МЕСЕЦ АГО И ЈАС ИМАМ СЕКОЈ >

< start="955.554" dur="3.703"> ЕДЕН ДЕН. >

< start="956.555" dur="4.304"> ЦЕЛ ДЕН. >

< start="959.391" dur="3.87"> ОД АКТУЕЛНО МОЕ ДА БИДЕ >

< start="960.992" dur="3.938"> Транспортиран во болницата и >

< start="963.395" dur="2.068"> МОЈОТ ХУСБАНД И И, СЕ ПОСЕБИ СЕКОГАШ >

< start="965.063" dur="3.47"> ДЕН СО НЕГО. >

< start="965.597" dur="5.639"> ПОВЕЕ НАВИСТИНИ РАБОТИ. >

< start="968.667" dur="4.404"> СЕ САКАМ ДА ЗБОРУВАМЕ НА НЕВЕСТИТЕ, ТОА >

< start="971.37" dur="2.902"> ДЕКТОРИ, ДА ЗНАЕТЕ, СЕ СВЕДОВНО >

< start="973.204" dur="3.204"> ПОВЕЕ НА ВЕРНИЦИТЕ СЕ, ЈАС >

< start="974.405" dur="5.006"> ВИСТИНОТО ДОБИВ ДА СЕ ДА ГО ИСТО ГЛАСОТ. >

< start="976.542" dur="5.037"> МОЈОТ МОЈ И ДА Е ДЕМЕ ДЕМЕНИЈА. >

< start="979.545" dur="6.239"> ПОТРЕБНО, навистина е >

< start="981.713" dur="5.505"> РАЗЛИЧНИК НЕ Е ДА БИДЕ ДА СО ПРИМЕ >

< start="985.918" dur="4.403"> ОВДЕ, ДА ЗНАЕТЕ, САМО ДА ПОДДРШИТЕ >

< start="987.352" dur="4.337"> ТЕГА И ДА СЕ ДА Е БИДЕТЕ СИТЕ ГЛАС. >

< start="990.455" dur="4.672"> >> И кои се следните чекори? >

< start="991.823" dur="7.074"> КАКО ВИД ДОВЕРЛИВИ СЕ >

< start="995.26" dur="6.473"> ДАЛИ, АЛБЕИТ ОД ПОСЕБНО? >

< start="999.031" dur="3.67"> >> Значи, не многу, АКТУАЛНО. >

< start="1001.867" dur="3.77"> ЗНАЕТЕ, ПРАВЕТЕ СЕГА, ПРОТИВ, >

< start="1002.834" dur="5.705"> СВЕТСКИОТ. >

< start="1005.771" dur="3.469"> Тие се третираат со нејзините симпатии, >

< start="1008.673" dur="2.77"> ДА ЗНАЕТЕ, ТИЛЕНОЛ И СЕ >

< start="1009.374" dur="3.437"> КАКО ТОА. >

< start="1011.577" dur="3.102"> Тие ми кажаа дека исто така >

< start="1012.945" dur="2.468"> СЕ УТИ. >

< start="1014.813" dur="3.57"> ПО ТОА РАБОТИ СО ТОА КАКО >

< start="1015.547" dur="4.638"> Добро. >

< start="1018.517" dur="3.436"> НО Е ДА Е ДОСТАПНО ПОВИКУВАЕ, >

< start="1020.319" dur="2.302"> СЕ ГО ПОВИКУВАМЕ НЕРВИТЕ. >

< start="1022.087" dur="2.969"> МОЈОТ МОЈОТ ЈА ИМА ЧУДО >

< start="1022.754" dur="4.571"> ДОКТОР. >

< start="1025.19" dur="3.904"> НЕ Е НОВО НИЕ. >

< start="1027.459" dur="2.469"> НЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ СЕ >

< start="1029.227" dur="2.803"> ДОЛИ КАКО НЕГО ПРЕВИЗЕН ДОКТОР, >

< start="1030.061" dur="4.605"> НО ОВОЈ ГУUИНСКО ДОСТАПУВАМ. >

< start="1032.164" dur="3.069"> НЕ - КОГА СЕ ПОВЕЕТЕ СВОЈ БРОЈ, >

< start="1034.799" dur="3.237"> ОД ОДГОВОРНИ ТЕЛЕФОНОТ. >

< start="1035.367" dur="4.471"> ПОЗНАЕТЕ КАКО РЕАРИТЕ КАКО Е. >

< start="1038.17" dur="4.804"> Но, тоа е навистина еден единствен AT >

< start="1039.971" dur="5.572"> ВРЕМЕ, ЕДЕН ДЕН ВРЕМЕ. >

< start="1043.108" dur="2.836"> ТОА КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ДА СЕ ОДИМЕ >

< start="1045.677" dur="1.669"> ВЕДНАШ. >

< start="1046.077" dur="3.637"> >> ПЕСТОР ТАЈЛОР, КАКО ЧОВЕКОТ НА >

< start="1047.479" dur="4.004"> Облека, ШТО ЗБОЛУВА НА Удобност >

< start="1049.848" dur="1.969"> ДАЛИ СЕ ДОБАВТЕ СВОЈАТА IFена ВО ОВАА >

< start="1051.617" dur="1.034"> МОМЕНТ? >

< start="1051.95" dur="3.47"> >> Добро, ПРОТИВ, ОТКА SAЕ НИЕ СМЕ >

< start="1052.785" dur="6.072"> Луѓето на верата, па ние веруваме >

< start="1055.553" dur="4.071"> ВО моќта на молитвата и ние >

< start="1058.99" dur="2.703"> ДАЛИ, ДА ЗНАЕТЕ, ПЛАТНО ЗА >

< start="1059.758" dur="2.669"> ОВДЕ. >

< start="1061.827" dur="3.87"> ТОА СИЛНА WЕНА, НЕ, И >

< start="1062.561" dur="6.239"> СЕ - ВЕРУВАМ ДА СЕ БОРИ >

< start="1065.83" dur="4.938"> ВО НЕ, НО, ЗНАЕ, НИЕ >

< start="1068.933" dur="2.87"> ДА СЕ ВАУВААТ ВО РАБОТИТЕ НА >

< start="1070.902" dur="2.536"> ГОСПОДОТ ПРАВ СЕГА. >

< start="1071.937" dur="3.036"> НЕ Е НИКОГАШ ДА СЕ РЕАЛНО >

< start="1073.571" dur="1.735"> МОЕ ДА НЕ МОЕМЕ >

< start="1075.106" dur="0.868"> ОВДЕ. >

< start="1075.44" dur="2.002"> НЕ МОЕМЕ ДА ГО ГОДИМЕ. >

< start="1076.108" dur="3.236"> Ние мораме да веруваме на тоа >

< start="1077.575" dur="3.27"> КОМУНИКАЦИЈА. >

< start="1079.478" dur="3.736"> И МОAYЕ МОЕ ДА ЗНАМА ДЕЛОСТА >

< start="1080.978" dur="2.937"> БИДЕ НАДВОРЕШНИ ВО УСЛОВИ НА ТИЕ >

< start="1083.348" dur="2.302"> КОМУНИКАЦИЈА СО САД, ВО >

< start="1084.048" dur="2.27"> СОДРИНА СО ДОГОВОР. >

< start="1085.784" dur="2.268"> НЕ МОЕ ДА СЕ ПРАШУВАМЕ СЕКОГО >

< start="1086.451" dur="2.536"> ПОДОБРИ. >

< start="1088.186" dur="1.268"> НО, НИКОГАШ НЕ Е IKЕ ДА СЕ ПОСЕБНИ >

< start="1089.121" dur="2.168"> ДА ГОДИТЕ НЕКОЈ. >

< start="1089.588" dur="3.87"> Право. >

< start="1091.423" dur="3.57"> >> НЕ БЛАГОДАРАМЕ ДА МНОГУ ПОВЕЕ >

< start="1093.592" dur="1.901"> ЗБИРУВА DЕ СО САД ВРЕМЕ ОВОЈ >

< start="1095.126" dur="0.834"> ВРЕМЕ НА РАЗВОЈ. >

< start="1095.627" dur="4.004"> >> Благодарам. >

< start="1096.094" dur="4.271"> >> САКАМЕ БАРАЕ >

< start="1099.764" dur="1.101"> РЕГОВОРИ И ДОБРА ЗДРАВЈЕ ЗА >

< start="1100.498" dur="1.635"> СВЕТЕ СЕМЕЈНО. >

< start="1100.999" dur="1.535"> >> Благодарам, Линси. >

< start="1102.267" dur="0.734"> ВИ БЛАГОДАРАМ. >

< start="1102.667" dur="1.669"> >> Благодарам. >

< start="1103.134" dur="2.437"> >> И СЕГА ДА ВАШИНГТОН, КАДЕ >

< start="1104.469" dur="3.47"> КОНГРЕСОТ СЕ СЕ ДОГОВОРУВА >

< start="1105.704" dur="3.536"> ПОДАТОЦИ НА ОВИЕ ТРИЛИНА 2 УСД >

< start="1108.072" dur="2.837"> Сметка за спасување на економијата. >

< start="1109.374" dur="3.137"> СЕНАТИ СЕ СОГЛАСУВА ДОГОВОР >

< start="1111.042" dur="3.07"> НАДВОРЕШНА ПОДРАВЈЕ >

< start="1112.644" dur="2.936"> ТОА PROЕ ПОСТАВУВА ВЕРУВАЕ НА >

< start="1114.245" dur="2.604"> МИЛИОНИ ХИТ ХАРД САМО >

< start="1115.713" dur="1.836"> ЗАТВОР НА НАЈДОБРИОТ БИЗНИС, >

< start="1116.982" dur="2.168"> Вклучувајќи ДИРЕКТНИ ПЛАНИИ ДО >

< start="1117.683" dur="3.603"> НАЈДОБРИ АМЕРИКАНИ. >

< start="1119.284" dur="3.27"> НО СЕНАТИТЕ САКААТ НЕКОЈ >

< start="1121.419" dur="4.605"> ПАТИВНИЦИ КАКО СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ >

< start="1122.687" dur="5.339"> ДА БИДЕ ДА ГО ВРАБОТКА КАКО ПРОДОЛУВАТЕ АМЕРИКАНИТЕ >

< start="1126.157" dur="7.341"> ДА СЕ ЧЕКА. >

< start="1128.16" dur="6.105"> АБЦ НОВИ ПРИЧИН БЕЗ КУЕ >

< start="1133.631" dur="1.435"> КОРИСНИКОТ Jонатиан Карл >

< start="1134.399" dur="1.268"> НАЈДОБРИОТ ПО ПРЕГОВОРИТЕ. >

< start="1135.2" dur="1.267"> >> Новинар: TONIGHT >

< start="1135.8" dur="1.602"> КОНГРЕСИОНАЛНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ОБЕДУВА >

< start="1136.601" dur="1.969"> ДА ЈА ПОСТАВИ НАЈГОЛЕМО ЕКОНОМСКИ >

< start="1137.535" dur="2.636"> БЕСПЛАТНИ БИЛНИК ВО АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЈА. >

< start="1138.703" dur="1.802"> >> БОРБА СЕ пристигна НА НАША >

< start="1140.305" dur="1.334"> КРАТКИ. >

< start="1140.638" dur="5.139"> НЕ СЕ ПРАВИМЕ. >

< start="1141.773" dur="5.405"> НЕ САКАМЕТЕ. >

< start="1145.911" dur="2.034"> НО СЕГА СЕ СМЕ ДА ГО победиме. >

< start="1147.311" dur="4.105"> >> Новинар: КАКО ДЕЛ ОД 2 УСД >

< start="1148.079" dur="6.174"> ТРИЛИОНСКИ ДЕЛ, ЗДРАВЈЕ НА ЛУЕ >

< start="1151.55" dur="8.675"> ,000Е ПОБЕДА 75.000 УСД ГОДИНА ИЛИ ЛЕС >

< start="1154.386" dur="8.441"> ЧЕКС ПЛУС од 1.200 американски долари. >

< start="1160.359" dur="4.237"> ОВИЕ ЗАЕДНИЦА НА 99.000 УСД А >

< start="1162.96" dur="3.137"> ГОДИНА GЕ СЕ ПОГЛЕДИ ПРОВЕДИТЕ. >

< start="1164.729" dur="2.636"> Помош е на начин. >

< start="1166.231" dur="2.469"> Брза помош, голема помош. >

< start="1167.499" dur="2.469"> >> Новинар: ЗА ЕЛИЗАБЕТ, А >

< start="1168.833" dur="2.37"> ПОБЕДНО РЕС ВО ЛОС АНGEЕЛЕС, ТОА >

< start="1170.101" dur="2.369"> НЕ Е МНОГУ ПОДНОСТА. >

< start="1171.336" dur="3.604"> >> Треба да знам дека ќе одам >

< start="1172.604" dur="2.603"> ДА БИДЕ ДА СО ДРУГИ И МО SOЕ YЕ МОЕТИ МОИ >

< start="1175.073" dur="1.768"> БИДЕ >

< start="1175.34" dur="1.802"> АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО >

< start="1176.975" dur="1.468"> СЕГА. >

< start="1177.275" dur="2.569"> >> Новинар: ПОД БИЛНИК >

< start="1178.576" dur="3.003"> ЛУЕТО RЕ БЕЗБЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="1179.978" dur="3.27"> ДОПОЛНИТЕЛИ ПО КОНЕД 39 ЈИЕКС >

< start="1181.712" dur="3.037"> ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 26, И ГОЛЕМИНАТА НА >

< start="1183.381" dur="3.27"> CHЕ ОДБИРИ ПРОВЕДНА ЗА ВРАБОТУВАЕ >

< start="1184.883" dur="2.435"> ПО 600 УСД ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. >

< start="1186.785" dur="2.368"> ОВДЕ ПОМОШ ПОМОШ ЗА МНОГУ >

< start="1187.452" dur="3.204"> БИЗНИС. >

< start="1189.287" dur="3.637"> ДИЈАНИ И ЛИЛИ СВЕТЕ ЦВЕНА продавница >

< start="1190.789" dur="4.27"> ВО СЕРВИНА КАРОЛИНА. >

< start="1193.058" dur="4.037"> >> HЕ СМЕ ПРАБАЛНО 20-ПЛУС >

< start="1195.193" dur="3.27"> НАСТАНИТЕ МОANЕТЕ ИЛИ ПОСТОВНО. >

< start="1197.229" dur="3.503"> Многу свадби. >

< start="1198.597" dur="4.07"> >> Репортер: Сметката опфаќа А. >

< start="1200.866" dur="2.835"> Програма за заем од милијарди 367 долари за >

< start="1202.8" dur="3.404"> МАЛНИ БИЗНИС КОЈ НЕ МОРАТ >

< start="1203.835" dur="4.972"> ОСНОВНИТЕ РАБОТНИЦИ. >

< start="1206.338" dur="3.403"> И 500 милијарди американски долари за најголем број >

< start="1208.94" dur="1.502"> КОРПОРАЦИИ ВО ХАРД-ХИТ >

< start="1209.875" dur="2.468"> ИНДУСТРИТЕ ПОДНЕСУВААТ АВРЛИНИ И >

< start="1210.575" dur="3.738"> ХОТЕЛИ >

< start="1212.477" dur="3.237"> СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД 100 УСД >

< start="1214.446" dur="2.502"> БИЛИОН ЗА ПОМОШ ЗА БОЛНИЦИ И >

< start="1215.847" dur="2.269"> ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМИ ЗА ГРИА И ПАРИ >

< start="1217.081" dur="4.271"> ДА ГО ПОМОГНЕТЕ САМИТЕ НА ДРАВНИТЕ СТАРИИ >

< start="1218.249" dur="5.139"> ГУБОВИ. >

< start="1221.486" dur="2.303"> >> И Hон Карл се придружува сега СЕГА ВО >

< start="1223.522" dur="1.868"> ВАШИНГТОН >

< start="1223.922" dur="3.103"> Он, па каде и да стојат работите >

< start="1225.524" dur="2.803"> ПРАВЕТЕ СЕГА НА ВРЕМЕ ГЛАСОТ НА ОВОЈ >

< start="1227.159" dur="2.602"> БИЛ И ШТО Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="1228.46" dur="1.701"> СЛУБА ЗА ДОБИВОТ ОВОЈ >

< start="1229.894" dur="3.103"> ФИНАЛИЗИРАНА? >

< start="1230.295" dur="4.805"> >> Добро, тоа сака да е така >

< start="1233.131" dur="3.47"> ВЕРГЕТЕ НЕКОЈ ПОСЛЕДНИ-МИНУТ >

< start="1235.233" dur="3.236"> СОСТОЈБИ КАКО ТОА СЕ ПОСТОЕ СО >

< start="1236.735" dur="3.77"> Главни ПИЕКИ НА ЛЕГИСЛАЦИЈА, НО >

< start="1238.603" dur="3.237"> МОЕТО СВЕТЕ Е ОВА ОВА ПОВЕЕ >

< start="1240.638" dur="3.303"> СО ПАСАЕ, НЕ БЕЗ ТОНСТА >

< start="1241.973" dur="5.138"> ПО УТРЕ ВО СЕНАТИ. >

< start="1244.075" dur="4.004"> И ТОА ДА ГОДИШНА ДОМАА WЕ СЛЕДНО >

< start="1247.245" dur="2.102"> PRETTY КРАТКО ПО ТОА. >

< start="1248.212" dur="2.336"> >> И МНОГУ АМЕРИКАНИ СЕ >

< start="1249.48" dur="1.468"> Фрустриран дека тоа е потребно >

< start="1250.682" dur="2.069"> ДОЛГО. >

< start="1251.082" dur="3.371"> САКАМ ДА ПОДНЕСУВА ПРИРАЧНИК ДА ​​СЕ СМЕ >

< start="1252.884" dur="3.304"> МОЕ ДА ГО ОДГОВОРИ ТОА Морган Стенли >

< start="1254.586" dur="2.903"> ПРЕДГОВОР НА ПОВЕЕ ОД 3 МИЛИОНИ >

< start="1256.321" dur="1.935"> АМЕРИКАНИТЕ МОЕ ДА СЕ ПРИБАВ ЗА >

< start="1257.622" dur="2.936"> BОБОЛНИ КАЛИИ ВО САМО ДОСТОРНИОТ >

< start="1258.39" dur="3.77"> НЕДЕЛА >

< start="1260.692" dur="2.435"> ДА СЕ КОНГРЕС ДОДВИЕ >

< start="1262.293" dur="1.568"> УРГЕНЦИЈА ТОА МНОГУ МОНИ АМЕРИКАНИ >

< start="1263.261" dur="2.235"> ПОВЕ FЕТЕ И НИКОГАШ ПОМОШ >

< start="1263.995" dur="3.037"> ВЕДНАШ? >

< start="1265.63" dur="2.102"> >> Добро, не знам ако >

< start="1267.165" dur="1.835"> СЕКОЈ ВО КОНГРЕС >

< start="1267.866" dur="2.102"> ПОСТОИТЕ ТОА, НО јас >

< start="1269.133" dur="1.902"> СЕКОЈНО ВЕРУВА КОНГРЕСИОНАЛНА >

< start="1270.101" dur="2.87"> ЛИДЕРИ ПОДНЕСУВА ТОА. >

< start="1271.169" dur="3.304"> САКАМ, ЛИНСИЈ, АКО СЕ СЛУШАТ А >

< start="1273.104" dur="4.471"> ЧЕКОР НАПРАВО И Гледајте КАКО Е >

< start="1274.606" dur="5.672"> СЕ СЛУЧУВА ОВДЕ, ОВА Е 2 УСД >

< start="1277.708" dur="4.005"> ТРИЛИОНСКИ ЕКОНОМСКИ БАРАЕ. >

< start="1280.412" dur="2.002"> СЕ Е ПОГОЛНО ПОГОЛЕМО ОД СЕКОТО >

< start="1281.847" dur="2.301"> СОГЛАСНОТО СЕ ДОСТАВНА >

< start="1282.547" dur="2.536"> ПРЕД. >

< start="1284.282" dur="3.27"> ВИ ПОДНЕСУВА КОМПАРИСОН >

< start="1285.216" dur="5.106"> СО АВТО БАИЛОТ. >

< start="1287.686" dur="5.205"> ОВА Е А - ОВА Е МАСИВНО >

< start="1290.455" dur="4.104"> ПОДГОТОВКА ОВДЕ, 2 ТРИЛИОН 2 УСД >

< start="1293.024" dur="4.238"> И НЕ ПОСТАВУВА ОД >

< start="1294.692" dur="3.337"> СОСТОЈБИ СТАНДАРИ СО >

< start="1297.395" dur="2.202"> БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО. >

< start="1298.163" dur="2.735"> ОД ОВОЈ БЕСПЛАТНО >

< start="1299.731" dur="2.836"> ПРИДОБИВКИ, КЛУЧНИ КАРАКТЕР НА ОВАА >

< start="1301.032" dur="2.636"> БИЛ, КАКО СЕ ПРИМЕНА, САМО >

< start="1302.7" dur="2.67"> ОДГОВОРНО ДОГОВОР НА ВРЕМЕ >

< start="1303.802" dur="3.169"> ТОА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ >

< start="1305.504" dur="3.67"> ВРАБОТУВАЕ, но исто така додавате >

< start="1307.105" dur="4.904"> 600 УСД ДО ОДГОВОР НА ВРАБОТУВАЕ >

< start="1309.307" dur="4.337"> СЕКОЈ МЕСЕЦ ЗА ЧЕТВИ МЕСЕЦ. >

< start="1312.143" dur="4.138"> ПА Е - тоа е голема сметка. >

< start="1313.778" dur="4.738"> ИМА СО ШТО ШТО ШТО ШТО СЕКОЈ БИПАРТИЗАН >

< start="1316.414" dur="3.237"> ПОДДРШКА ВО КОНГРЕС, НО НИШТО >

< start="1318.65" dur="1.735"> СЕКОЈ ДОБИВ КВАРТИК КАКО ПОбрзо како >

< start="1319.784" dur="2.069"> LЕ ДОБИВТЕ ДА СЕ НА КАПИТОЛ >

< start="1320.518" dur="3.804"> РИД. >

< start="1321.987" dur="2.635"> >> ТОА ПРАВО >

< start="1324.455" dur="0.968"> ДОБРО. >

< start="1324.755" dur="1.535"> ЈОНАТАН КАРЛ ИЗВЕШТАЈ ЗА САД >

< start="1325.556" dur="1.302"> ВО ВАШИНГТОН, ДЦ >

< start="1326.424" dur="1.001"> Благодарам, Hон. >

< start="1326.991" dur="3.204"> >> Благодарам. >

< start="1327.559" dur="4.071"> >> И КОГА ДА СЕ СМЕ НАПРАВ, >

< start="1330.328" dur="2.403"> ТЕРИФИРИРАЕ НА ВИДЕО СТОМАНИТЕ СТАНИЦИ >

< start="1331.763" dur="3.737"> ДЕДГИНГ ДЕБРИС ПО ТОРНАДО >

< start="1332.864" dur="3.337"> РИПКИ НИЗ ЈУР. >

< start="1335.634" dur="2.101"> >>> ТЕСТИРАЕ НА PRINCE CHARLES >

< start="1336.334" dur="2.102"> ПОЗИТИВНА ЗА КОРОНАВИРУС. >

< start="1337.869" dur="2.102"> КАКО ДРУГИ ШТО Е ДА СЕ СЕ >

< start="1338.569" dur="4.405"> ПРАШАЕ? >

< start="1340.105" dur="4.003"> >>> И TЕ TЕ ЗБИРУВАМЕ ПОГЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ >

< start="1343.108" dur="1.701"> НА ВЛИЈАНИЕ НА ПОВЕДОТ-19 >

< start="1344.242" dur="1.335"> ИЗВЕСТУВАЕТО СЕ ПОГЛАСНО >

< start="1344.942" dur="0.635"> БИЗНИС. >

< start="1485.817" dur="3.37"> >>> КАКО ОВА МОЈОТ МОЕ САМО >

< start="1487.652" dur="2.102"> СО 30 НА МОИТЕ РАБОТНИЦИ СИТЕ >

< start="1489.32" dur="3.303"> ОФИЦИЈАЛНО ЗАВРШЕНО >

< start="1489.887" dur="4.438"> ИНДИФИНИТЕЛНО. >

< start="1492.757" dur="3.871"> КОМПАНИЈАТА СЛЕДНА НЕГОВОР ОДГОВОР >

< start="1494.459" dur="4.271"> СЕКОЈ НАШИТЕ ПРАШАА, ПОВЕЕ КАКО >

< start="1496.761" dur="2.269"> КАКО ДОЛГО ДА СЕ ОДМЕ ДА ОДМЕ >

< start="1498.863" dur="1.402"> ЗА? >

< start="1499.164" dur="2.201"> ОВОЈ ЛАЈООФ КОМПЛЕТНИ ПРОМЕНИ >

< start="1500.398" dur="2.402"> НАШИОТ НАЧИН НА IVИВОТ. >

< start="1501.499" dur="3.403"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РОДИТЕ ДА СЕ ДОБИТЕ >

< start="1502.933" dur="4.338"> ДАБОТЕ ДВЕ ДВД ДОБАРИ, НЕ СЕГА >

< start="1505.035" dur="3.872"> НЕ СМЕЕ ДА СЕ РАБОТИ СО МОЕ >

< start="1507.404" dur="3.437"> АКЦИЈАТА Е КОМПЛЕТНО НЕСТОПЛАТНО. >

< start="1509.04" dur="2.836"> ЗНАЕТЕ, ПОЧНЕТЕ ДА ПРАШАТ >

< start="1510.975" dur="2.502"> ВАШАТА, СЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕМЕ >

< start="1512.009" dur="2.837"> САМО ДА ПОДГОВОРЕТЕ ДА СЕ КУПИТЕ ХРАНА? >

< start="1513.611" dur="2.803"> СЕ СМЕЕ ДА СМЕЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАМЕ >

< start="1514.979" dur="1.769"> НАШАТА ПРОДАENTБА НА Крајот на >

< start="1516.548" dur="2.235"> МЕСЕЦ? >

< start="1516.881" dur="3.871"> СЕ СМЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИМЕ >

< start="1518.917" dur="2.936"> ПЛАНОВИ НА ПОВТОРНИТЕ НА АФФОРД, ОСИГУРУВАЕ? >

< start="1520.885" dur="2.803"> ДО СЕКОЈ ВРАБОТЕН ТОА Е >

< start="1521.986" dur="3.938"> СОСТОЈБА НА ЛАЈОФИ, Мој совет >

< start="1523.821" dur="5.005"> ДА СЕ Е ДА БИДЕТЕ КАКО ОТВОРЕН И >

< start="1526.057" dur="3.136"> Искрено со вашите вработени како >

< start="1528.959" dur="2.169"> МОНО. >

< start="1529.326" dur="4.706"> Дајте им упатство. >

< start="1531.262" dur="4.138"> ПОДДЕТЕ ПОМОШ СО ПОМОШ >

< start="1534.165" dur="2.47"> МНОГУ СЕ МО PЕ МОНО >

< start="1535.533" dur="2.87"> ПОДНЕСУВА НА КРАЈ НА ДЕН, >

< start="1536.768" dur="4.004"> АКО СЕ РАЗГОВИМЕ ШТО СЕ >

< start="1538.536" dur="3.037"> ОДГОВОРНО, И СИТЕ ПРАШААМ ВО >

< start="1540.905" dur="1.369"> Враќањето е тоа што знаете >

< start="1541.706" dur="3.069"> ШТО СМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО >

< start="1542.407" dur="3.704"> Добро. >

< start="1544.909" dur="3.537"> >> МНОГУ БИНДИСИДИ СИТЕ СО >

< start="1546.244" dur="4.104"> ОВОЈ И ПОГЛЕДУВА ЗА НЕКОИ >

< start="1548.579" dur="3.171"> КОМПАЦИЈА КАКО КОНГРЕСНИ ФИНАЛИЗИИ >

< start="1550.482" dur="1.868"> ТОА 2 ТРИЛИОН ЕКОНОМСКИ >

< start="1551.883" dur="2.569"> СТИМУЛСКИ ПЛАН. >

< start="1552.484" dur="3.203"> СЕ СЛУЧУВААТ ДА СЕ ДАБОТ >

< start="1554.586" dur="3.27"> МНОГУ ПОТРЕБНИ ПАРИ ЗА БИЗНИС >

< start="1555.82" dur="2.435"> ТОА РАБОТНО ПОВЕЕ ОД 500 >

< start="1557.989" dur="2.569"> РАБОТНИЦИ. >

< start="1558.389" dur="4.004"> АМЕРИКА 30 МИЛИОН МАЛИ >

< start="1560.691" dur="3.57"> БИЗНИС на угостителски продавници, >

< start="1562.526" dur="4.872"> ФИРМИ ЗА ДИБИРАESЕ НА ВЕБ, Книги >

< start="1564.395" dur="5.839"> И, ДА, ЕВЕ КОНЕДИ КЛУБИ. >

< start="1567.532" dur="6.206"> ДЕВОН ДВИЕР ПОВЕЕ НА >

< start="1570.367" dur="4.138"> КОРОНАВИРУС СЕ ДА ГО ДОГОВОРИТЕ СВОИТЕ ТОЛ >

< start="1573.871" dur="3.804"> НА ОВИЕ КОИ ПРИМАРНА ЦЕЛ >

< start="1574.639" dur="3.803"> ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ САМО. >

< start="1577.808" dur="1.969"> >> Репортер: СТАНД-КОМПАЈ САМО >

< start="1578.576" dur="1.602"> ОДИЕ СИЛЕНТ ВО НАЦИОТ >

< start="1579.911" dur="0.834"> КАПИТАЛ. >

< start="1580.311" dur="1.702"> >> НЕ Е ФАННО. >

< start="1580.878" dur="2.136"> ТОА НЕ Е ДА БИДЕ ДОСТАВА. >

< start="1582.146" dur="3.27"> >> Новинар: ПАНДЕМИСКИ БР >

< start="1583.147" dur="4.605"> JOЕКЕ ЗА МАЛИ БИЗНИС-градници >

< start="1585.549" dur="3.638"> САКАЈТЕ АЛСОН AАФЕ КОЈ СЕ ДОБИВ >

< start="1587.885" dur="2.97"> ПОМОШНИТЕ НА ЛУЕТО ОД ПОВЕЕ СИТЕ >

< start="1589.32" dur="2.736"> СТРЕС НА СЕКОЈ КЛУБ >

< start="1590.988" dur="3.003"> ЗА близу 20 години. >

< start="1592.189" dur="4.371"> НЕ Е ИСТО ЗДРАВЈЕ ДА БИДЕ >

< start="1594.124" dur="4.939"> ВКУПНО ПОВТОРНО И ПАНИЧКО, ВИЕ >

< start="1596.694" dur="2.836"> ЗНАЕТЕ, ТЕА ДА СЕ ПРАВИ ДА ПРАВИ ПОВЕЕ >

< start="1599.197" dur="0.701"> ОГЛАС НА ВАС. >

< start="1599.664" dur="1.668"> >> Да. >

< start="1600.031" dur="3.069"> >> ВИРУСОТ СЕ СЕ ОБУУВА >

< start="1601.466" dur="3.036"> ВАС, НО ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ >

< start="1603.234" dur="2.336"> ВЕЕ ДА СЕ. >

< start="1604.636" dur="2.402"> >> Новинар: ПО НОВЕЛ >

< start="1605.703" dur="3.771"> КОРОНАВИРУС ХИТ, САМО КАНЦЕЛИ >

< start="1607.171" dur="5.005"> ДОГОВОРНИ АКТИ, РЕФУНДИРАНИ ТИКЕТИ >

< start="1609.607" dur="3.537"> И ЗАСЛЕДИ СИТЕ 50 СИТЕ >

< start="1612.309" dur="1.202"> ВРАБОТНИЦИ, Вклучувајќи НЕ >

< start="1613.278" dur="3.003"> ХУСБАНД >

< start="1613.645" dur="4.404"> >> НЕ ЗНАЕМЕ ДА СЕ СО ПОВЕЕ >

< start="1616.414" dur="4.371"> ДА СЕ, ЗНАЕТЕ, СЕ ПОСТОИТЕ И НЕ >

< start="1618.182" dur="3.404"> ПОСТОИ, ДОБРО, ОВА Е ПРВИОТ >

< start="1620.918" dur="1.702"> ВРЕМЕ СЕ ДОБИВ ОВАА МАСЕ, САМО >

< start="1621.719" dur="2.302"> ЕТЕ ТИ. >

< start="1622.754" dur="3.203"> ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА КАКО ВАС >

< start="1624.154" dur="2.637"> РАБОТА ВО КОМЕДИСКИ КЛУБ И МАРТ >

< start="1626.09" dur="3.603"> КОМЕДИЈАН. >

< start="1626.925" dur="3.169"> ТОА ОВИЕ ОВИЕ ВИД ОД - ЧОВО >

< start="1629.827" dur="1.235"> БЕСПЛАТНО. >

< start="1630.227" dur="2.47"> САМО ЈА ПОСТОИМЕ И ТОА ДА ГО САКАМ >

< start="1631.195" dur="2.569"> И ТОА ДА СЕ ЕСЕ, СИТЕ ПРАВО, >

< start="1632.831" dur="3.035"> ETЕ ETЕ ВИДИМЕ НИКОГО. >

< start="1633.898" dur="3.404"> BEЕ БИДЕ НО. >

< start="1636" dur="2.169"> СЕ Е - САМО - ЗБОРОТ >

< start="1637.435" dur="3.67"> ТОА ДА ГО ПРАВУВАМ И ЗЕМА >

< start="1638.303" dur="3.97"> Е ХОРИФИЧНО. >

< start="1641.239" dur="2.402"> >> Новинар: МНОГУ АМЕРИКАН МАЛО >

< start="1642.407" dur="2.835"> БИЗНИС сопственици велат дека се многу >

< start="1643.774" dur="2.47"> РАБОТИ ЗА ПОВРШУВАЕ. >

< start="1645.376" dur="3.17"> ЕКСПЕРТИТЕ ВЕРУВАТЕ ДА СЕ СЛЕДУВААТ >

< start="1646.377" dur="3.737"> ОВИЕ ПРИБОДИ КРИТИЧКИ ДА >

< start="1648.679" dur="2.97"> СТАБИЛИЗИРА THEЕ НА ЕКОНОМИЈА СЕГА >

< start="1650.248" dur="3.203"> БЕСПЛАТНО. >

< start="1651.783" dur="3.903"> >> Оваа криза е една од >

< start="1653.584" dur="2.836"> Најлоши работи што СЕКОГАШ СЕ ГЛЕДАТЕ ЗА >

< start="1655.819" dur="2.103"> МАЛ БИЗНИС. >

< start="1656.554" dur="2.069"> >> Новинар: KAREN MILLS ЛЕР НА >

< start="1658.056" dur="1.668"> МАЛНА БИЗНИС НА САД >

< start="1658.756" dur="3.37"> АДИМИНИСТРАЦИЈА ОД ГОЛЕМО >

< start="1659.858" dur="3.702"> ПРИСТАП И РЕВИЗИЈА. >

< start="1662.26" dur="4.904"> >> АКТУЕЛНО ПАРНО ИСКОРИНА >

< start="1663.694" dur="4.839"> ПРОБЛЕМ КОИ ГО ПОСТОЕВЕ ВО 2009 година. >

< start="1667.298" dur="2.903"> И ТОА ПОСТОИ СВЕТЕ >

< start="1668.666" dur="2.169"> Луѓе кои работат во оваа земја >

< start="1670.335" dur="1.467"> САМО или РАБОТА ЗА МАЛО >

< start="1670.969" dur="3.236"> БИЗНИС. >

< start="1671.936" dur="5.239"> ПО ТОА СЕ ДВЕALЕ НАШИТЕ РАБОТИ. >

< start="1674.339" dur="3.17"> И тие имаат многу ниски пари >

< start="1677.308" dur="2.836"> БУФЕРИ. >

< start="1677.642" dur="3.103"> ЗА ПРОДОЛУВАЕ, ОВАА ОД 26 >

< start="1680.277" dur="2.003"> ДЕНИ НА ГОДИНИТЕ. >

< start="1680.879" dur="4.637"> >> Значи, ова е навистина А - ОВА >

< start="1682.413" dur="3.971"> Е ВИСТИНО РАЦЕ ДА ГО ПРОДОВИМЕ. >

< start="1685.65" dur="2.068"> АБСОЛУТНО. >

< start="1686.517" dur="2.569"> ПОВЕЕ КОГА ВИ ГО ПРАВИТЕ НА ГОДИНИТЕ >

< start="1687.852" dur="1.701"> КАКО МАЛНА БИЗНИС, ВИЕ >

< start="1689.22" dur="2.202"> СМРТ. >

< start="1689.687" dur="3.937"> >> Новинар: КРУШНАТА КАРШ >

< start="1691.555" dur="2.87"> РАБОТИ АДАМ, КОРИСТЕНА КНИГА >

< start="1693.758" dur="2.202"> Сопственик во ДЦ >

< start="1694.559" dur="2.502"> ДА СЕ КОМПЛЕТНО ОДГОВОР >

< start="1696.093" dur="3.003"> РЕНОВАЦИЈА НА СВОЈОТ ШОП И САМО >

< start="1697.195" dur="4.638"> ЛИТЕЛНИ ЗАШТИТА НА РЕЗЕРВИВА. >

< start="1699.23" dur="4.004"> >> ДА СЕ СТАПИТЕ ЛУOPЕ >

< start="1701.966" dur="5.138"> ПРОСТОРИТЕ Е НЕГОВОРНО ЗА >

< start="1703.367" dur="5.005"> ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ, НО ИТ >

< start="1707.237" dur="2.203"> ДРАМАТИКАЛНО СЕ СТОПА. >

< start="1708.506" dur="2.802"> >> КАКО Драматично го има >

< start="1709.574" dur="2.302"> БИЗНИС ОД ДВЕЕ? >

< start="1711.442" dur="1.068"> 30%? >

< start="1712.01" dur="2.401"> 50%? >

< start="1712.644" dur="2.068"> >> Мислам дека ПРОБАБОЛНО ЗАТВОР НА ДА >

< start="1714.545" dur="1.535"> 75% >

< start="1714.845" dur="2.102"> >> Репортер: ОДВОРЕШЕН ЧЕТВРИ >

< start="1716.213" dur="1.869"> ВРАБОТУВА ОВОЈ МЕСЕЦ. >

< start="1717.081" dur="3.236"> СЕ СИТЕ СИТЕ СЕ МОЕ ДА ГИ ОБИДИ >

< start="1718.216" dur="3.737"> ТРИ ДРУГИ НА ПАЈИРОЛ. >

< start="1720.451" dur="3.504"> НЕ Е НЕРВИСКО ЗА ОДГОВОР >

< start="1722.086" dur="2.603"> ПОВЕЕ ДЕБТ СО НОВИ КОНДАРИ, НО >

< start="1724.088" dur="2.169"> ВЕЕ ТОА НОВИ СТИМУЛСКИ ПЛАН >

< start="1724.823" dur="3.402"> МОIGHНО ПОМОШ. >

< start="1726.391" dur="3.336"> >> ДА ГО ГОДИМЕ ДА СЕ ТОА МОЕ ДА СЕ >

< start="1728.359" dur="2.102"> СЛУЧУВАЕ, КОГА Мислам дека е >

< start="1729.86" dur="2.069"> ВАНО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ >

< start="1730.594" dur="1.769"> ВЕНИ ОДРЕДБИ НА МАЛИ >

< start="1732.063" dur="0.967"> БИЗНИС. >

< start="1732.496" dur="2.303"> >> Новинар: КОНГРЕС Е >

< start="1733.164" dur="3.103"> Очекувано да испрати повеќе од 350 долари >

< start="1734.932" dur="2.57"> БИЛИОНИ ВО ЗАЕДНИЦИ КОНДАРИ ДО >

< start="1736.4" dur="2.836"> МАЛИ БИЗНИСТОРИ И СО А. >

< start="1737.635" dur="4.905"> ГОЛЕМ ПЕРК. >

< start="1739.37" dur="4.138"> YЕ НЕ МОАТ ДА ГО ПЛАТИРАТЕ >

< start="1742.673" dur="4.471"> УПРАВУВАЕ КАКО КОРИСТЕТЕ ПАРИ >

< start="1743.641" dur="4.271"> ДА ПЛАТИТЕ И РАБОТИТЕ ИЛИ СИТЕ РАБОТНИЦИ. >

< start="1747.278" dur="3.304"> I'е го земам тоа секој ден >

< start="1748.045" dur="4.371"> ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВАА >

< start="1750.715" dur="2.102"> Кредитите зашто тие ќе бидат >

< start="1752.55" dur="1.401"> ЗАВРШНИ. >

< start="1752.95" dur="2.769"> >> Новинар: ОД ЕДЕН ЕДЕН ОД >

< start="1754.085" dur="4.304"> САМО WЕНСКИ ДИСТИЛЕРИИ ВО .ЕНА >

< start="1755.853" dur="3.571"> СВЕТОТ. >

< start="1758.523" dur="2.435"> ГО ПРАВО СЕ КРАТ ВОДКА И >

< start="1759.557" dur="2.603"> БУРБОН ВО Сенката на >

< start="1761.091" dur="3.371"> КАПИТОЛ НА САД КОГА СЕ КОРИСТИТЕ >

< start="1762.293" dur="3.937"> РАБОТА КАКО ПОВЕЕ НА ДРАВОТ ДО ТЕГА >

< start="1764.595" dur="3.237"> ПОДАРОЦИ ЗА КОНГРЕСВЕНА ГАБИ >

< start="1766.364" dur="3.771"> >> УПРАВУВАЕТО СО КРИЗИСКИ МОЕ >

< start="1767.966" dur="3.436"> ПОВИКУВАЕ НА IFИВОТ И, ЗНАЕТЕ, >

< start="1770.268" dur="2.335"> ОСНОВУВА CЕ НА КАЛМ Е СЕКОЈНО АН >

< start="1771.535" dur="4.004"> ВАНИ ФАКТОР. >

< start="1772.737" dur="5.405"> ПОСТАВУВА OЕ КАКО ДА ГО ИСПОДНЕТЕ МОМЕНТИ >

< start="1775.673" dur="5.439"> ЗА КЛАРИТЕТ ВО ДРУГОВИНА - НО >

< start="1778.275" dur="5.606"> ПРАШАЕТО Е ДАЛИ МАЛ ДУХ >

< start="1781.245" dur="3.737"> ПРОИЗВОДИТЕ ДА СЕ ОСУДУВАМЕ ПОВРШИНИ? >

< start="1784.015" dur="2.402"> ОДРЕДБИ ДА СЕ ГЛЕДАТ. >

< start="1785.116" dur="2.936"> >> Новинар: ЗА СЕГА ПОВРШЕНО >

< start="1786.55" dur="3.404"> СРЕДСТВА САНИЦИТЕР за рака. >

< start="1788.186" dur="3.369"> >> Ние сме единствено позиционирани за >

< start="1790.087" dur="3.804"> САМО ДА СЕ РАБОТ ДА СЕ ЕДНА ОД >

< start="1791.688" dur="2.57"> ГЛАВНИ СОСТОЈБИ ВО РАБОТЕ HЕТЕ на рацете >

< start="1794.025" dur="1.935"> ЧИСТЕЕ. >

< start="1794.392" dur="3.37"> >> Новинар: ДИСТОЛЕРИЈА >

< start="1796.093" dur="4.404"> ПРИГОВУВАМЕ НА МАЛИ ОДБОРИ НА >

< start="1797.895" dur="3.47"> ПОЧЕТНА ЛЕР, ПОПОЛНУВА AЕ А >

< start="1800.631" dur="2.169"> 1.000-ГАЛОН НАРАЧКО ДА СЕ ОВАА >

< start="1801.498" dur="2.169"> НЕДЕЛА ОД ДИК ВЛАДА >

< start="1802.933" dur="4.038"> ЗА ПОЛИЦИЈА И ЕМС. >

< start="1803.801" dur="5.673"> Луѓето ќе одам да тече >

< start="1807.104" dur="4.104"> СЛОБОДНО И ШПЕТЕТЕ ВИРУС, ПА >

< start="1809.607" dur="2.002"> Јас сум мал бизнисмен кој е >

< start="1811.342" dur="2.202"> БЕСПЛАТНО. >

< start="1811.742" dur="3.17"> WЕ БИДАМ МНОГУ, МНОГУ радо ми е >

< start="1813.677" dur="2.836"> ОБЕЗБЕДИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИМЕ >

< start="1815.045" dur="1.802"> UTЕ ЗАВРШАТ Додека не убиеме >

< start="1816.647" dur="1.034"> СЕ. >

< start="1816.98" dur="2.37"> >> Новинар: Белата куќа и >

< start="1817.815" dur="3.137"> НЕКОИ ЕКОНОМИТИ ПОДНЕСУВА НА >

< start="1819.483" dur="2.736"> Подигнете го деловниот затворен како >

< start="1821.085" dur="2.002"> ШТО ПОСКОРО. >

< start="1822.353" dur="3.203"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕДВИД ЦЕЛ >

< start="1823.22" dur="3.604"> НА ЗЕМЈОДЕЛ, 12 АПРИЛ, СЕБЕ >

< start="1825.689" dur="3.103"> ОДГОВОР НА ШТО МНОГУ ЈАВНА ЗДРАВЈЕ >

< start="1826.957" dur="3.003"> ЕКСПЕРТИТЕ МОЕ ДА БИДЕ БЕЗБЕДНО. >

< start="1828.926" dur="2.235"> >> OUЕ ПОДДРШИТЕ ТОА? >

< start="1830.094" dur="2.068"> >> WЕ AYЕ ИМАМ НЕ. >

< start="1831.295" dur="2.97"> НЕ Е БЕЗБЕДНО. >

< start="1832.296" dur="3.837"> Не сакам - тоа не >

< start="1834.398" dur="2.169"> МИСЛИВНО ОДГОВОРНО ЗА мене, како А. >

< start="1836.267" dur="1.101"> БИЗНИСТОР. >

< start="1836.7" dur="1.835"> НЕ ЗНАМ ДА ГО ОДГОВОРУВА ТУРМОТ >

< start="1837.501" dur="2.77"> ДА ЗНАЕТЕ ТОА. >

< start="1838.669" dur="3.103"> WЕ СЕ СЛУДИв СЛУБА ОД - I'Е >

< start="1840.404" dur="3.237"> СВЕТСКИ СЕЛА ОД ДЦ >

< start="1841.906" dur="3.203"> RЕ СЕ СЛУЧУВАМ СОГЛАС ОД МАЈОР >

< start="1843.774" dur="2.669"> КУOWАР И ДРУГО ДВД ЗДРАВЈЕ >

< start="1845.242" dur="2.536"> Официјални лица, отколку што би сакал. >

< start="1846.577" dur="2.636"> >> СЕ ГЛЕДАТ ОВОЈ ПАНИК >

< start="1847.912" dur="2.002"> ТОА ДА СЕ ОБЕДУВА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="1849.346" dur="2.804"> БЕЗ ДОБРО? >

< start="1850.048" dur="2.835"> >> Значи, јас се обидувам да останам МНОГУ >

< start="1852.283" dur="1.268"> ПОЗИТИВНО. >

< start="1853.017" dur="2.202"> Верувам во моќта на >

< start="1853.684" dur="3.771"> Комедија. >

< start="1855.353" dur="4.57"> ДА СЕ ДЕСТАВИРАТЕ ДА ГО ГОДИШТЕ >

< start="1857.588" dur="4.104"> ВКУПНО ЕМПТИ, но знам дека >

< start="1860.057" dur="3.437"> НЕ СЕКОГАШ ДА БИДЕ ОВА. >

< start="1861.826" dur="3.17"> >> Новинар: ОВА ДУХ НА >

< start="1863.627" dur="2.569"> ДЕТЕРМИНАЦИЈА КОМБИНАНА СО А. >

< start="1865.129" dur="4.204"> ФИНАНСИСКИ КРВО ОД ВЛАДА, >

< start="1866.33" dur="4.071"> ТРОШОЦИ ЗА ВНИМАТНО ОПТИМИЗАМ. >

< start="1869.467" dur="3.203"> ОПИС ФИНАНСИСКО КОРИСНИЧКО ТЕЛО >

< start="1870.534" dur="2.804"> ОД ВИРУС, МАЛНИ БИЗНИС >

< start="1872.804" dur="2.502"> МОANЕ да преживее и да продолжи до >

< start="1873.471" dur="3.603"> ТРИВ. >

< start="1875.44" dur="3.035"> >> Јас знам дека ќе бидеме пополнети со >

< start="1877.207" dur="3.204"> ЛУЕ ПРОТИВ КОИ САКАТ ДА БИДЕ >

< start="1878.609" dur="3.437"> ОВДЕ, ТОА САКАТЕ ДА СЕ СМЕЕ, ТОА >

< start="1880.544" dur="2.669"> ПОТРЕБНО ПРАВНА, И ЈАС ГО ПРАВИМЕ >

< start="1882.18" dur="1.567"> ДА ТОА ДЕН. >

< start="1883.347" dur="1.135"> >> МЕ СЕ. >

< start="1883.881" dur="2.102"> >> И се надевам дека повеќе од тоа >

< start="1884.615" dur="1.669"> ЛАТЕР. >

< start="1886.117" dur="0.8"> ДА >

< start="1886.417" dur="2.536"> >> МЕ СЕ. >

< start="1887.051" dur="3.37"> >> Репортер: ЗА ABИВОТ НА НОВИ АБЦ, >

< start="1889.086" dur="2.803"> ДЕВОН ДВЕЈЕР ВО ВАШИНГТОН. >

< start="1890.554" dur="2.269"> >> ДА, МО COЕ ДА СЕ СМЕТИ СЕКОГАШ >

< start="1892.022" dur="1.735"> УПОТРЕБА ДОБРА ЛАГА. >

< start="1892.957" dur="3.136"> НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ДЕВОН. >

< start="1893.891" dur="2.503"> Сè уште имаме многу повеќе за да добиеме >

< start="1896.227" dur="1.001"> ВО ВО >

< start="1896.527" dur="2.369"> >>> BEЕ СЕ УШТЕ УВЕРИВНО >

< start="1897.361" dur="1.835"> ДЕН ВО ИТАЛИЈА СО СИТЕ ПОВЕЕ >

< start="1899.029" dur="1.302"> СМРТ. >

< start="1899.329" dur="2.169"> ЦЕЛО СЕ РАЗГОВОРИ ДО ДОКТОРИТЕ >

< start="1900.465" dur="1.868"> ВО ИТАЛИЈА. >

< start="1901.632" dur="2.836"> ШТО СЕ ЛИЦЕ. >

< start="1902.467" dur="3.269"> ШТО ДА СЕ УЧЕТЕ УЧЕЕ >

< start="1904.601" dur="1.769"> СИТЕ КОЛАГИИ ОВДЕ ВО >

< start="1905.869" dur="2.236"> АМЕРИКА? >

< start="1906.504" dur="3.17"> >>> ОВЕЕ ДА СЕ МОНО >

< start="1908.238" dur="1.803"> МИЗИНФОРМАЦИЈА ОД ОВОЈ >

< start="1909.807" dur="1.569"> Излез. >

< start="1910.174" dur="1.569"> REЕ БИДЕМЕ ДА БИДИМЕ ФАКТ ОД >

< start="1911.509" dur="0.968"> ФИКЦИЈА. >

< start="1911.876" dur="1.534"> >>> НО ПРВИТЕ, НАШИТЕ ДВЕТОТ НА >

< start="1912.61" dur="4.17"> ДЕН >

< start="1913.544" dur="4.939"> ГОЛЕМО ОБЈАВУВАЕ НА АПЛЕС. >

< start="1916.914" dur="4.104"> >> Ние мора да ви кажеме тоа >

< start="1918.616" dur="4.905"> ПОДГОТОВУВА ДЕКА АПЕЛ СЕ ПРОДОЛИ, >

< start="1921.151" dur="3.271"> НАБАВНА И ДОГОВОРИ 10 >

< start="1923.654" dur="17.718"> МИЛИОНИ маски до медицински >

< start="1924.555" dur="16.817"> ЗАЕДНИЦА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави. >

< start="2024.255" dur="3.77"> >>> ХЕЛО, СЕКОЈ. >

< start="2026.724" dur="6.139"> ЕЛИЗАБЕТ МЕ MEА. >

< start="2028.159" dur="5.705"> Е БИДЕ СЕРВЕР И ДА СЕ БИДЕ ВО >

< start="2032.997" dur="1.168"> КОМПАНИЈА ЗА СЕКОЈ Осум >

< start="2033.998" dur="1.602"> ГОДИНИ. >

< start="2034.298" dur="2.369"> ПОСТОИВЕ СМЕТКО ПОРАБОТКА ОД >

< start="2035.733" dur="1.968"> УПРАВУВАЧОТ КОИ РЕСТАУРАНТ >

< start="2036.8" dur="2.036"> BEЕ БЕСПЛАТНИ. >

< start="2037.835" dur="1.301"> НЕ ЗАБОРАНЕТЕ ГО ДОДЕЛО >

< start="2038.969" dur="3.904"> РАБОТА. >

< start="2039.269" dur="5.339"> ОСТАНИ ДОМА. >

< start="2043.007" dur="3.169"> Останете безбеден. >

< start="2044.742" dur="3.336"> Човечки ресурси ќе ги споделите со знаење во врска со >

< start="2046.31" dur="2.502"> ЛАЈОФИ, ДОБИВТЕ НА РАБОТА, >

< start="2048.212" dur="1.801"> САНИТИЗА, НЕШТО, НО Е >

< start="2048.946" dur="3.236"> ПОДВИДНИ ДЕН. >

< start="2050.147" dur="3.704"> ПОТРЕБА ОДГОВОРИ. >

< start="2052.316" dur="3.837"> Треба да го знам тоа што ќе одам >

< start="2053.985" dur="4.303"> БИДЕ ДА СЕ ДОБИ, SOЕ MЕ БИДАТ МОИТЕ. >

< start="2056.287" dur="2.669"> АКО СМЕ ДА СЕ ГО ДОДВОДИМЕ ПРАВО НА КАКО >

< start="2058.422" dur="1.201"> СЕГА, НЕ ДАМА ЗДРАВЈЕ >

< start="2059.089" dur="2.202"> ОСИГУРУВА ANDЕ И НЕ СМЕ >

< start="2059.756" dur="2.269"> ПАРИ >

< start="2061.425" dur="3.737"> РАБОТИ, ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВА ,Е, ПОТРЕБНО >

< start="2062.159" dur="4.638"> ИТ >

< start="2065.296" dur="2.836"> >> ПОВЕЕ СВЕRЕ АМЕРИКАНИ >

< start="2066.93" dur="1.97"> СО невработеноста предизвикана од >

< start="2068.266" dur="2.702"> СОВЕТ-19, и чекајќи НЕКОЈ >

< start="2069.033" dur="3.337"> ВЕРУВАЕ ОД КОНГРЕС. >

< start="2071.102" dur="2.735"> ПОДАТОЦИТЕ НА БИЛОТ >

< start="2072.503" dur="2.902"> СЕ IRЕ ИЗРАБОТНО, ILLЕ Е >

< start="2073.97" dur="2.637"> БИДЕ МАСИВНО. >

< start="2075.539" dur="2.135"> САКАМ ДА ГО ПРАВИМЕ ПОГЛЕД НА ШТО СЕ >

< start="2076.741" dur="2.602"> ЗНАЕТЕ БРОЈ БРОЈОТ. >

< start="2077.808" dur="4.17"> БЕСПЛАТНО 2 УСД од трилиони долари >

< start="2079.476" dur="4.471"> ПАКУВАЕТО BEЕ БИДЕ ПОГОЛНО ОД НАС >

< start="2082.112" dur="3.037"> 1,4 УСД ТРИЛИОНСКО ДИСКРЕТИНАР >

< start="2084.081" dur="1.968"> БУUDЕТСКИ ПЛАН ЗА ВЕСНИК >

< start="2085.283" dur="2.836"> ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА ВО 2020 година. >

< start="2086.183" dur="3.703"> Исто така, повеќе од 787 $ >

< start="2088.252" dur="2.302"> ПОСТАВЕН БИЛИОНСКИ СИМУЛУСЕН ПЛАН >

< start="2090.02" dur="3.003"> 2009 година ДА СЕ СПОГОДИТЕ НА ГОЛЕМО >

< start="2090.687" dur="4.205"> ПРИСТАПУВАЕ. >

< start="2093.157" dur="3.904"> ЦЕНТАР НА ТЕКОВНИТЕ СМЕТКИ >

< start="2095.025" dur="3.07"> ДИРЕКТНИ ПЛАА TOА ДО НЕКОИ 90% од >

< start="2097.194" dur="2.436"> АМЕРИКАНСКИ ДАНОЦИ со 1.200 УСД >

< start="2098.228" dur="4.439"> СЕ СЕ ЕДНИВИДУАЛИ КОИ САМО >

< start="2099.764" dur="6.673"> ПОЧЕТУВАТЕ ОД 75.000 УСД ИЛИ 2400 УСД ЗА >

< start="2102.8" dur="6.44"> СОВЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 150.000 УСД. >

< start="2106.571" dur="4.503"> И ДОДАЛИ 500 долари ДЕТЕ ILЕ >

< start="2109.373" dur="3.403"> ИСТО БИДАТ. >

< start="2111.208" dur="2.47"> 250 милијарди американски долари ќе одам на А >

< start="2112.909" dur="3.371"> ДРАМАТНО ИСКУСТВО НА >

< start="2113.811" dur="4.637"> ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ, ОГЛАС >

< start="2116.414" dur="3.77"> Тековно невработено од 13 WEEKS >

< start="2118.582" dur="3.137"> СО ДРOOАВНИ ПРИДОБИВКИ. >

< start="2120.318" dur="3.503"> ПОВЕЕ ОД 350 милијарди американски долари >

< start="2121.852" dur="4.638"> ДО ЕМЕРГЕНСКИ кредити за мали >

< start="2123.954" dur="4.371"> USЕ БИЗНИС И 425 милијарди долари >

< start="2126.624" dur="2.903"> ФОНД И ДОДЕТИ ПАРИ ДО ГОЛЕМИ >

< start="2128.458" dur="3.104"> КОМПАНИИ, ВКЛУЧУВА НА АН >

< start="2129.66" dur="3.303"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 75 милијарди долари за >

< start="2131.695" dur="2.637"> ИНДУСТРИТЕ СЕ НАЈДОБРИ, >

< start="2133.096" dur="3.371"> Вклучувајќи воздухоплов и хотели >

< start="2134.465" dur="2.369"> СО СТРИЧНИ УСЛОВИ НА >

< start="2136.6" dur="1.735"> НАДВОРЕШНОСТ. >

< start="2136.967" dur="3.003"> ОД КОМПАРИСОН, БАИЛОТ за 2009 година >

< start="2138.468" dur="3.07"> НА АМЕРИКАНСКИОТ АВТО ИНДУСТРИ >

< start="2140.103" dur="2.603"> ПОПУСТ ЗА 80 милијарди долари СО НАЈДОБРИ >

< start="2141.672" dur="1.801"> НА ИЗВРШНО ПОВИК >

< start="2142.839" dur="2.236"> ВЛАДАТА. >

< start="2143.607" dur="2.803"> BEе бидеме сигурни за да останеме скоро >

< start="2145.208" dur="2.269"> НАЈДОБРИТЕ ПОДАТОЦИ КАКО Сметката >

< start="2146.543" dur="3.604"> ДОБИ ФИНАЛИЗИРА. >

< start="2147.611" dur="3.236"> >>> И НЕ СМЕЕМЕ МНОГУ ПОВЕЕ >

< start="2150.281" dur="2.135"> ДА СЕ ДОЈДЕ ДО. >

< start="2150.981" dur="4.104"> ДРУГА ИМЕРГЕНЦИЈА НА КРУИЗА. >

< start="2152.55" dur="4.704"> 77 ЛУЕ СО СВЕТЕ ИЛИ СО >

< start="2155.218" dur="3.071"> СИМПТОМИТЕ НА СВЕТСКИ СИМПТОМИ ПРИСТАПНО >

< start="2157.387" dur="1.969"> ГОЛЕМОТ НА Јужна АМЕРИКА, >

< start="2158.422" dur="1.735"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ СИТЕ НАЧИН НА ФЛОРИДА. >

< start="2159.49" dur="2.702"> Бродот НЕМА НИШТО >

< start="2160.291" dur="4.27"> ТЕВИ НА СОВЕТНИК-19 НА ОДБОР. >

< start="2162.326" dur="3.103"> >>> И КУРЦИЈАЛНО МЕДИЦИНИ >

< start="2164.695" dur="3.236"> НАДВОРЕШНИ РАБОТНИ КАКО ИТАЛИЈА. >

< start="2165.563" dur="3.503"> ARЕ СЕ СЕГАМЕ ОДЛУКИ НА НЕКОИ >

< start="2168.065" dur="3.17"> ДОКТОРИТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ КАКО >

< start="2169.199" dur="2.737"> ДА ГО ОБИДУВАТЕТЕ СИТЕ ХЕРОИЧКИ БОРБИ >

< start="2171.368" dur="2.135"> ДА САКАМЕ ИВОТИ. >

< start="2172.069" dur="2.536"> >>> НО ПРВ, ОВДЕ СЕ ЕДНО ОД >

< start="2173.637" dur="2.837"> ТРГОВНИТЕ ГЛАВНИ НА НАД >

< start="2174.738" dur="1.736"> ABCNEWS.COM. >

< start="2384.982" dur="5.138"> ♪♪ >

< start="2387.418" dur="4.504"> >>> СЕНАТИТЕ AЕ СЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ >

< start="2390.253" dur="2.37"> Луѓето на оваа земја >

< start="2392.055" dur="2.236"> ВРЕМЕ ОВОЈ СТОРМ. >

< start="2392.756" dur="2.636"> >>> НА КАПИТОЛ ХИЛ, СЕНАТИ >

< start="2394.424" dur="2.77"> ЛИДЕРИТЕ НЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДА СЕ КОНГРЕС >

< start="2395.526" dur="3.536"> И БЕЛИСКИОТ КУUSА СЕ СОГЛАСНО >

< start="2397.327" dur="3.37"> ДОГОВОР ЗА НЕПРЕЦЕДЕНТИ 2 УСД >

< start="2399.196" dur="4.004"> СОДРИНА ПОСЕБНА ПАКЕТ ЗА ТЕЛИОНОТ >

< start="2400.83" dur="3.704"> ДА ПОНУДИТЕ РАБОТНИК НА РАБОТНИЦИ И >

< start="2403.333" dur="2.102"> БИЗНИС сопственици што страдаат под >

< start="2404.668" dur="2.335"> ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19. >

< start="2405.568" dur="3.571"> >> ОВАА ПРЕДЛОГ, ЗАБЕЛАЕ >

< start="2407.137" dur="3.437"> INе биде осигурување за стероиди >

< start="2409.272" dur="2.837"> НАЈДОБРИОТ ЕКСПАНСИОН НА >

< start="2410.707" dur="1.735"> ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ ВО >

< start="2412.242" dur="1.301"> ДЕКАДИ. >

< start="2412.576" dur="3.37"> THEЕДНО СОЦИЈАЛНА БЕЗБЕДНОСТ >

< start="2413.677" dur="3.904"> САМО ДА ГИ ГИ ПОГЛАВИ МИЛИОНИТЕ од >

< start="2416.079" dur="2.703"> АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ БИДЕ >

< start="2417.714" dur="2.436"> НЕВРАБОТЕН ВИРТУАЛНО ДЕЛОВНО. >

< start="2418.916" dur="2.536"> >> ТИЕ ДА ГО ПАЗАРИТЕ ПАЗАРИТЕ >

< start="2420.283" dur="2.603"> ВТОРИОТ СВЕТСКИ ДЕН, НО >

< start="2421.585" dur="3.203"> ПРАВИЛНИЦИТЕ СЕ ОДГОВОРНО >

< start="2423.019" dur="3.304"> ДРAАВОТ И СЕ РАБОТИТЕ НА >

< start="2424.921" dur="4.004"> ЈАЗИК НА ЕДНА СЕКЦИЈА. >

< start="2426.457" dur="3.102"> >> ОВОЈ БЕСПЛАТНИ ПЛАТИ ДА ПОВЕЕ НЕ >

< start="2429.059" dur="3.637"> ДА РАБОТЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СТЕ >

< start="2429.693" dur="4.471"> РАБОТА. >

< start="2432.83" dur="2.769"> >> ПАНДЕМИТЕ СО ПОВЕЕ-19 >

< start="2434.297" dur="2.503"> Продолжува НЕГОВИТЕ АГГРЕСИВНИ ПРОСТОРИ >

< start="2435.732" dur="2.669"> ПРЕД АМЕРИКА И ПОДВРД. >

< start="2436.934" dur="2.101"> ЕДНА НА НАЈДОБРИОТ ИНФЕКЦИЈА >

< start="2438.535" dur="3.37"> СТАНИЦИТЕ Е ВО ДРАВАТА НА >

< start="2439.169" dur="3.47"> Луизијана. >

< start="2442.039" dur="2.469"> >> ТРАЈЕКТОРИЈА КАКО САМО НАД >

< start="2442.773" dur="3.17"> Е МНОГУ ПРОБЛЕМАТСКА. >

< start="2444.642" dur="4.037"> Стапката на раст што се >

< start="2446.076" dur="3.437"> Гледајќи ја исклучително способноста до >

< start="2448.812" dur="2.169"> ПОДНЕСУВА HEЕ ЗДРАВСТВЕНА ГРИА. >

< start="2449.647" dur="2.868"> >> ЗДРАВЈЕ СЛУБЕНИКИ СЕ Алармираат >

< start="2451.115" dur="1.767"> ПОСТОЈБА НА ИНФЕКЦИЈАТА ВО НОВА >

< start="2452.649" dur="2.503"> ЈОРК ГРАД. >

< start="2453.016" dur="3.938"> NEWУЈОРК, ЕКИЦЕНЦЕР НА >

< start="2455.285" dur="3.503"> НАДВОРЕШНА КОРОНАВИРУС, СМЕТКИ >

< start="2457.087" dur="2.769"> За повеќе од половина од >

< start="2458.922" dur="2.803"> 60,000 СЛУЧАЈ НА НАЦИЈА. >

< start="2459.99" dur="3.003"> ГРАДЕЕ НА ДРATEАВНИОТ Андреј >

< start="2461.858" dur="4.004"> КУОМО вели дека е видено сигнали, >

< start="2463.126" dur="4.204"> ВАС, ТОА СТРИЦАТА Останете на >

< start="2465.996" dur="1.668"> ДОМОВИ МЕРКИ ПОЧНУВАТЕ ДА >

< start="2467.464" dur="1.168"> РАБОТА. >

< start="2467.797" dur="2.503"> >> Медицински експеримент на NEWујорк >

< start="2468.765" dur="3.571"> ПОЧЕТНА ПОСТАВУВА TЕ ТЕМОПОРИРАЕ >

< start="2470.434" dur="3.703"> МОРГИ ВО МАНХАТТАН, ТЕМОПАРИ >

< start="2472.469" dur="2.869"> Шатори и тонови за рефригација, >

< start="2474.271" dur="2.503"> АКО Е ПОТРЕБНО. >

< start="2475.472" dur="2.035"> NEWУЈОРК СО РАБОТИ 30.000 >

< start="2476.907" dur="2.703"> Случаи со коронавирус. >

< start="2477.641" dur="3.603"> Другите држави исто така гледаат >

< start="2479.743" dur="3.637"> ПОСТОИТЕ КАКО ТЕСТИРАЕ ПРОСТОРИ. >

< start="2481.378" dur="4.705"> >>> 77 ЛУЕ НА СОВЕТ КРУИЗА >

< start="2483.514" dur="3.636"> ПОГЛАВЈЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ФЛОРИДА >

< start="2486.216" dur="3.104"> ПОСЕБНИ СИМПТОМИ ЗА СВЕТСКИ ЛИКОВИ. >

< start="2487.284" dur="3.67"> >> ПЕСАРИНИЦИТЕ ГО СЕКАТЕ НЕ СЕ >

< start="2489.453" dur="2.502"> БЕСПЛАТНО ПОСЛЕВОТ БЕСПЛАТНО ПОВЕЕ >

< start="2491.087" dur="2.436"> Десет дена. >

< start="2492.089" dur="2.469"> Нивните оброци ДИЗАВНИ ДИРЕКТИЛНО >

< start="2493.657" dur="1.968"> ДО НИВНИТЕ СОБИ. >

< start="2494.692" dur="2.034"> ПОВЕЕ МНОГУ чекаат за одговор во >

< start="2495.759" dur="2.803"> ДЕНОВИТЕ ДЕН. >

< start="2496.86" dur="3.704"> >> МНОГУ ЛУЕ ВО СИТЕ 70-ти и >

< start="2498.695" dur="5.072"> 80-тите години на овој Брод. >

< start="2500.697" dur="5.306"> >>> 71-ГОДИНИ СТАНИ ПАРНИЦИ, >

< start="2503.9" dur="3.671"> Наследник до британскиот Трон >

< start="2506.136" dur="2.068"> ОДГОВОРИТЕ ИМА ТЕСТИРАНА ПОЗИТИВНА >

< start="2507.705" dur="2.468"> ЗА СОВЕТ-19. >

< start="2508.338" dur="3.036"> ПОСТОИ ДА ПРИСТАПУВА МАЛД >

< start="2510.307" dur="2.703"> СИМПТОМИ, НО ДРУГИ ОДНОСИ >

< start="2511.508" dur="2.436"> ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ И HEЕ БИДЕ >

< start="2513.143" dur="2.469"> РАБОТЕ ОД ДОМ ОД ОД ДОМ >

< start="2514.078" dur="3.202"> ПОСЛЕДНИ МНОГУ ДЕНИ КАКО УСЛУГНО. >

< start="2515.745" dur="3.204"> СПОКЕСМАН ДОДЕЛУВА ПРИНЦЕ >

< start="2517.414" dur="3.637"> WЕВСКА КАМИЛА НА ЧАРЛС, ТОА >

< start="2519.082" dur="3.604"> ДУШЕESSЕ НА КОРНВОЛ, ИСТО >

< start="2521.184" dur="1.935"> СЕ ИСПИТНО, НО НЕМА >

< start="2522.819" dur="3.003"> ВИРУС. >

< start="2523.253" dur="4.505"> >> СЛЕДЕЕ НА СВЕТИ СТОРИИ. >

< start="2525.956" dur="2.769"> ПОТВРДЕНО ЕФ-1 ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРОДАЕ >

< start="2527.891" dur="8.442"> МИСИСИСПИ И ИЛИНОЛИС. >

< start="2528.859" dur="8.041"> ОВИЕ СОВЕТИ ОД НАДВОРЕШНОСТ >

< start="2536.466" dur="3.37"> ТУПЕЛО, МИСИСИСПИПИ. >

< start="2537.034" dur="3.536"> >> Добредојдовте назад. >

< start="2539.97" dur="2.235"> 683 LИВОТ ГОЛЕМИ ВО ИТАЛИЈА ДЕНЕС >

< start="2540.704" dur="4.037"> САМО. >

< start="2542.339" dur="5.406"> Докторите и медицинските сестри има на >

< start="2544.874" dur="3.638"> НАДВОРЕШНА ПОДРАЧКА БАТЕЛ, >

< start="2547.878" dur="2.602"> ПОСТАВУВАЕ НА IRИВОТИТЕ НА THEИВИТЕ >

< start="2548.645" dur="3.37"> ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА САМИМЕ Илјадници од >

< start="2550.613" dur="1.736"> Пациентите кои доаѓаат преку нив >

< start="2552.149" dur="2.001"> ВРАТИ. >

< start="2552.482" dur="4.304"> МАГГИ РУЛИ ЈА ОВОЈ ИЗВЕШТАЈ. >

< start="2554.284" dur="4.805"> >> Новинар: ЗА ПОСЛЕДНОТО МНОГУ >

< start="2556.92" dur="3.704"> ОБЕДИНЕТЕ СЕ ОГЛЕДУВА ИТАЛИЈАТА ГО ОБУДИ >

< start="2559.222" dur="3.27"> ВОЈНА СО НЕВИНАВНАТА ЕНИМИЈА, >

< start="2560.758" dur="3.069"> МОЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ Три дена, >

< start="2562.625" dur="1.535"> ОДГОВОРНИ СЛУЧАИ НА ИТАЛИЈА >

< start="2563.96" dur="3.104"> Забавен. >

< start="2564.294" dur="6.039"> ГЛИМЕР НА НАДЕЕ ЗА А >

< start="2567.197" dur="3.904"> СОСТОЈБА ТОА СЕКОЈ ДВД. >

< start="2570.467" dur="2.369"> ОД 70.000 инфицирани, повеќе од тоа >

< start="2571.234" dur="3.037"> 7.000 СМРТ. >

< start="2572.97" dur="2.001"> ТАКЕН СИТЕ МЕ .УНАРОДНА >

< start="2574.404" dur="2.803"> ЕФОРТА ДА СЕ ПРОДОЛИ ДА СЕ ПРОДОЛИ >

< start="2575.105" dur="4.004"> Случаи на ИТАЛИЈА. >

< start="2577.341" dur="2.168"> КРИНЕСНИОТ БРУГИТЕ ТИЕ >

< start="2579.242" dur="1.068"> Вентилатори. >

< start="2579.642" dur="2.169"> РУСКИТЕ РАБОТНИ МЕДИЦИ И >

< start="2580.443" dur="2.069"> СУБЛИКИ >

< start="2581.945" dur="4.037"> Американците поставени на >

< start="2582.645" dur="4.005"> ПРЕД линии. >

< start="2586.116" dur="3.604"> НИЕ ДА СЕ ЗАВРШИВЕ ВО >

< start="2586.783" dur="3.904"> WЕНАТА ARDЕРДА, ПОДНЕСУВА СВОЕ >

< start="2589.853" dur="2.203"> ДОДЕЛНИ МЕДИЦИИ >

< start="2590.82" dur="2.37"> НЕ сме способни да ги пуштиме >

< start="2592.189" dur="3.136"> ДО СИМПТОМИТЕ НА >

< start="2593.323" dur="3.003"> КОРОНАВИРУС РЕШЕНИЕ. >

< start="2595.459" dur="2.735"> ПОВЕЕ ОД ОВДЕ >

< start="2596.459" dur="2.436"> КУПО НЕКОЈ ВРЕМЕ. >

< start="2598.328" dur="2.636"> ЗА КОГО МОЕ ДА ПРАВИЕ ЗА >

< start="2599.028" dur="3.971"> НИВ. >

< start="2601.098" dur="3.67"> СЕГА СЕ ОДИМЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ ВО >

< start="2603.133" dur="2.402"> ИКУ И ПРОВЕДЕТЕ НА нив И ВИДИТЕ >

< start="2604.901" dur="2.402"> КАКО ДА СЕ РАБОТЕ И ШТО СИТЕ >

< start="2605.669" dur="2.802"> ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ. >

< start="2607.437" dur="1.702"> >> Репортер: УСТАВНА РАЦИЈА ДО >

< start="2608.605" dur="1.701"> ОБИДЕТЕ СО ТИЕ ОД НА >

< start="2609.272" dur="5.806"> ПРЕДГОВОР НА ОВОЈ БАТТ. >

< start="2610.44" dur="5.573"> СЕКОЕ МИНУТ КРИТИЧКИ. >

< start="2615.212" dur="2.736"> >> Преведувач: САКАМ ТОА >

< start="2616.146" dur="2.169"> СМЕ СЕ МОЕТЕ НА НАШИТЕ >

< start="2618.081" dur="1.769"> РЕСТРИКТ. >

< start="2618.448" dur="2.636"> НЕМА ДА ГО ИСПОТИВНО >

< start="2619.983" dur="2.536"> РЕСУРСИ И ПОСЕБНО РАБОТА >

< start="2621.218" dur="2.603"> ПОДНЕСУВААТ АПАРТ ОД СЕКОЈ >

< start="2622.653" dur="2.168"> ДРУГИ, СЕГА СТАВИТЕ СЕ >

< start="2623.954" dur="1.868"> ПОЧЕТУВА ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. >

< start="2624.955" dur="2.201"> >> Новинар: И СО СОБРЗИ >

< start="2625.956" dur="2.102"> СЕКОГАШ СВЕТЕ СЕ LЕ, СЕКОЈ >

< start="2627.29" dur="3.037"> СОВЕТИ ЗА ОДЛУКА. >

< start="2628.192" dur="3.536"> ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ, ПРИМЕ >

< start="2630.46" dur="2.536"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОСНОВНИТЕ ПОТРЕБИ ВО РАБОТА >

< start="2631.862" dur="6.305"> ДА САКАМЕ ИВОТИ. >

< start="2633.13" dur="7.107"> >> СЕКОЈ СОБИРАЕ СЕ СОСТОЈБА >

< start="2638.301" dur="3.805"> ВО ОВИЕ ДЕН НА ЗАШТИТА, >

< start="2640.37" dur="2.036"> САКАТЕ МАСКИ, ПОДНЕСУВА СВЕТИ ЗА >

< start="2642.239" dur="4.237"> Чевли. >

< start="2642.539" dur="5.305"> НЕ МОЕМЕ, ЗА ПРИМЕР, ВРЕМЕ >

< start="2646.61" dur="2.001"> НАШАТА ПРЕДМЕТ ОД ОД ТОЕЛЕТ >

< start="2647.977" dur="3.304"> Бидејќи тоа би сакало да се промени >

< start="2648.745" dur="4.604"> И ДА ПРОМЕНАТ ДОГОВОР. >

< start="2651.415" dur="3.97"> И ОВА Е КАКО МОЕ ДА САКАМ >

< start="2653.483" dur="2.903"> ОТПАД ЗАШТИТА. >

< start="2655.519" dur="2.836"> >> Репортер: ОПИС НА ПОМОШНАТА >

< start="2656.519" dur="2.169"> ОД Другите, сè уште не е >

< start="2658.488" dur="1.435"> ДОВОЛНО. >

< start="2658.822" dur="5.105"> ИТАЛИЈА ПРОДОЛУВА НА ПРОДАВНИОТ Брод >

< start="2660.057" dur="4.604"> ВО СЛОБОДНИОТ БОЛНИЦА. >

< start="2664.061" dur="2.368"> >> НЕМА ДА СМЕЕТЕ ДА СЕ ДОСТАВНИ МЕСТО >

< start="2664.795" dur="3.003"> ЗА СЕКОГО. >

< start="2666.563" dur="2.235"> >> Новинар: Но, тоа е многу >

< start="2667.931" dur="3.37"> МЕСТО КАКО ГРИА ЗА ПРИГОВОР >

< start="2668.932" dur="2.769"> ТОА ГО ГОДИТЕ ДА ГО БИДИТЕ ГОЛЕМИ КОРИНИ >

< start="2671.434" dur="1.702"> ИНФЕКЦИЈА. >

< start="2671.835" dur="2.302"> ЗЕМАЕ НА LИВОТИТЕ НА МНОГУ НА >

< start="2673.27" dur="2.369"> КАРИТАКЕРИ НА НАЦИЈА. >

< start="2674.271" dur="3.636"> ВО ИТАЛИЈА, НАЈДОБРА 30 ДОКТОРИ >

< start="2675.772" dur="4.004"> УМЕ ДА СЕ ОДГОВОР. >

< start="2678.041" dur="2.736"> ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПРЕДУПРЕДУВАТЕ ДА СЕ САМО А. >

< start="2679.909" dur="2.002"> ПРЕГЛЕД НА ВРЕМЕ ПРЕД СПАСИТЕ НА ШПАНИЈА >

< start="2680.91" dur="3.47"> НИВНИ БРОЈНИ СКИРОКЕТ, ПАР. >

< start="2682.045" dur="4.171"> И тие имаат. >

< start="2684.514" dur="2.37"> РЕГИСТРИРАЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСТВО >

< start="2686.35" dur="2.502"> БЕЗБЕДНИ ДЕСПИТЕТ СЕ СИТЕ СТРИКТ >

< start="2687.017" dur="4.304"> Локдоун. >

< start="2688.986" dur="3.102"> БЕЗ 50.000 СЛУЧАЈ, ОД ТОА >

< start="2691.454" dur="3.404"> Илјадници работници во здравството >

< start="2692.222" dur="3.837"> ПОВТОРНО. >

< start="2694.992" dur="2.669"> >> Преведувач: КОГА ЈА ПОГЛАВАМ ТОА >

< start="2696.193" dur="2.769"> ВО ВРЕМЕ 12 ЧАСОТ НА СПОРАБОТУВА THEЕ НА >

< start="2697.794" dur="2.369"> ТЕСТ ТИЕ ДА СЕ ПОВЕУВАМ, јас >

< start="2699.095" dur="2.402"> ЗНАЕТЕ НЕКОЈ НЕ Е ПРАВО И >

< start="2700.297" dur="3.003"> ТОА Е ДА ГО ПОЗИТИВНА. >

< start="2701.631" dur="3.103"> >> Новинар: ОВОЈ ВИДЕО >

< start="2703.433" dur="2.169"> ОДГОВОР НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ, >

< start="2704.867" dur="3.137"> ПАЦИЕНТИ НА ПАТОТ ОВА >

< start="2705.735" dur="3.604"> БОЛНИЦА, НЕКОИ СВЕТСКИ СВОЈНИК. >

< start="2708.138" dur="2.836"> ОБЛАСНИ ОБОДИНИ кои што сакаат >

< start="2709.472" dur="4.138"> БЕЛОНГ ВО ВОЈНАТА ЗОНИ СЕГА >

< start="2711.107" dur="3.371"> ЗАЕДНИЧКО ПОГЛАВЈЕ ОВА, ПАТО. >

< start="2713.744" dur="3.436"> И ОД ЕВРОПА ПОДГОТОВКА ЗА >

< start="2714.611" dur="4.938"> НАЈДОБРИОТ ДА СЕ КОН. >

< start="2717.314" dur="2.602"> ИТАЛИЈАТА е докажана што е тоа >

< start="2719.683" dur="2.402"> ИМИНАНТ. >

< start="2720.05" dur="3.77"> ДА СЕ ПОГОЛЕМЕ НЕВЕСНИТЕ ЗЕМЈИ >

< start="2722.219" dur="3.07"> ТЕСТИРАЕ, ПОВЕЕ ПОВЕЕ, ПОВЕЕ >

< start="2723.954" dur="5.104"> ДОКТОРИ, ПОВЕЕ НАДВОРЕШИТЕ >

< start="2725.422" dur="9.242"> САМО СПОДЕЛУВАТЕ САМО ДЕТНА И >

< start="2729.192" dur="8.475"> ВИДИТЕ САМО СВОЈОТ СОСТОЈБА >

< start="2734.797" dur="3.571"> Сцени на касети СВЕТНО ПЕСЕ >

< start="2737.801" dur="4.037"> ЗАВРШЕНИ ДА ГО ОБВРДУВА >

< start="2738.502" dur="4.104"> >> МАГГИ РУЛИ се придружува на СЕГА. >

< start="2741.972" dur="1.435"> МАГГИ, САМО ДОГОВОРНА СОСТОЈБА >

< start="2742.739" dur="1.701"> ОВИЕ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА РЕСТ >

< start="2743.54" dur="1.534"> НА СВЕТОТ ЗА ДОКТОРИТЕ НА >

< start="2744.574" dur="2.47"> ПРИДНИ ЛИНИ. >

< start="2745.208" dur="3.837"> СЕГА ВО РЕТРОСПЕКТ, СИТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ >

< start="2747.177" dur="3.336"> СОВЕТНО ДА СЕ СЛУАТ СЕКОГО >

< start="2749.178" dur="2.57"> ПОВЕЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ СЕМАТЕЛВИ? >

< start="2750.647" dur="2.903"> >> Репортер: Да, Линси, ВАС >

< start="2751.882" dur="2.736"> ЗНАЕТЕ, СЕ ГЛАСАМ СЕКО ОВАА >

< start="2753.683" dur="4.371"> ДОКТОРИ ПОВЕЕ ДЕНЕС. >

< start="2754.751" dur="3.937"> ДВЕ ОД МИЛАНСКОТО ПОЛИТИК >

< start="2758.187" dur="1.502"> ТОА ДА СЕ УПОТРЕБИ ДВЕЕ. >

< start="2758.821" dur="2.17"> СЕ МОLDЕ ДА СЕ ИСТО >

< start="2759.823" dur="2.869"> СЕ, САКАТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ >

< start="2761.124" dur="1.869"> ВРЕМЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕТЕ, ДА СЕ ДА ГО ПОДГОТВИТЕ >

< start="2762.826" dur="1.368"> ОВА. >

< start="2763.126" dur="2.169"> ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. >

< start="2764.328" dur="2.568"> ПОТРЕБНИТЕ ПОВЕЕ Вентилатори. >

< start="2765.429" dur="2.201"> НИКОГАШ ПОВЕ OFЕ ОД ОВИЕ ЛИЧНИЦИ >

< start="2767.03" dur="1.868"> ОПРЕМА ЗА ЗАШТИТА >

< start="2767.764" dur="2.569"> ПОТРЕБНИ ПОВЕЕ ДОКТОРИ. >

< start="2769.032" dur="2.135"> Повеќе обучени медицински сестри. >

< start="2770.467" dur="2.335"> ПОВЕЕ НА СИТЕ. >

< start="2771.301" dur="2.703"> ТОА ДА СЕ ПОСТОИТЕ. >

< start="2772.936" dur="2.836"> ШТО ВИСТИНСКО ПОВЕЕ СО МЕНЕ, ВАС >

< start="2774.138" dur="2.736"> ЗНАЕТЕ, Гледајќи во АМЕРИКА, >

< start="2775.905" dur="2.603"> ПОГЛЕДА НА ГРАДОТ НА ЕВРОПА, >

< start="2777.007" dur="2.969"> ВАШИТЕ ВРЕМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ, >

< start="2778.641" dur="2.737"> ВРЕМЕ ДА ДОБИЕТЕ ОГЛАС НА ОВАА. >

< start="2780.11" dur="2.168"> ПОВЕ BEЕ ДА ГИ ГРАДИТЕ ПОВЕЕ >

< start="2781.511" dur="2.002"> БОЛНИЦИТЕ ПРАВО СЕГА. >

< start="2782.412" dur="2.536"> SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ НА >

< start="2783.646" dur="2.87"> ОВИЕ ИЦЕ КРЕДИ. >

< start="2785.082" dur="2.769"> SHЕ ПОДНЕСУВАТЕ ПОВЕЕ >

< start="2786.649" dur="1.669"> Вентилатори, ОБУКУВА ПОВЕЕ >

< start="2787.984" dur="1.569"> Медицински сестри. >

< start="2788.452" dur="2.702"> ПОВТОРНО СВЕДОВНО ЗАШТИТЕ ТОА >

< start="2789.686" dur="3.17"> ПОГОЛЕМ ДОМ, КОГА СЕГА Е ВРЕМЕ >

< start="2791.288" dur="2.869"> ДА ГО ПОДГОТВУВАТЕ. >

< start="2792.99" dur="2.034"> НЕ Е ДОСТАВА. >

< start="2794.291" dur="1.969"> НО, ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ГО ПОДНЕСУВА. >

< start="2795.158" dur="2.503"> АКО НЕ Е ДА ГО ОВААТЕТЕ СЕ, >

< start="2796.393" dur="3.236"> PROЕ СЕ ДОБИВНО ДА СЕ ОДБИРАТЕ >

< start="2797.794" dur="2.435"> САКАТЕ ИТАЛИЈА. >

< start="2799.762" dur="1.836"> МНОГУ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ, ЛИНСИЈ. >

< start="2800.363" dur="2.235"> >> ПОГОЛЕМ ДА СЕ СОГЛАС, НЕ ЗБОЛУВА НЕ >

< start="2801.731" dur="1.902"> ПРОБАБОЛНО ПОТРЕБНО ДА СЕ СЛУЧУВА ВО РАБОТА >

< start="2802.732" dur="4.271"> ДА ПОДГОТВИ. >

< start="2803.767" dur="4.07"> МАГГИ, СВЕТСКИ РАБОТИ. >

< start="2807.137" dur="2.502"> СЕ СВЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД НА >

< start="2807.971" dur="3.036"> СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕТО ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="2809.772" dur="1.836"> ЗЕМЈИ ПОТЕНЦИЈАЛНО повторно отворање >

< start="2811.14" dur="1.102"> ПРЕРАНО. >

< start="2811.741" dur="2.169"> >> Новинар: ОВА Е >

< start="2812.375" dur="2.603"> ИНТЕРЕСНО, ЛИНСЕЈ. >

< start="2814.044" dur="2.703"> СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="2815.112" dur="2.969"> НАДВОРЕШНИОТ вид на забележување на >

< start="2816.88" dur="2.736"> ПОВЕЕ НА ЗЕМЈИТЕ СЕ РАБОТЕ СЕ >

< start="2818.215" dur="2.902"> САКАТЕ ДА ГО ОТВОРАТЕ ПРВО. >

< start="2819.749" dur="2.403"> ЗАПОМНЕТЕ НА ЗЕМЈИТЕ ОВАА СОВЕТ >

< start="2821.25" dur="1.769"> ПОТЕНЦИЈАЛНО ДА БИДЕ ОПАСНО. >

< start="2822.285" dur="2.202"> ИНФЕКТИРАЈТЕ ПОВЕЕ ЛУЕ. >

< start="2823.153" dur="3.002"> НЕМА ДА ГО ИСПОЛНУВА ЗА >

< start="2824.62" dur="1.802"> СВЕТСКО СОГЛАСНИЦИ ПОЧНЕТЕ ОТВОРИ >

< start="2826.289" dur="1.535"> УП. >

< start="2826.556" dur="2.436"> ОВИЕ ВИСТИНСКО ДВЕЕ НА ДОМА >

< start="2827.958" dur="3.47"> ПОГЛЕД ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СТРАТЕ >

< start="2829.125" dur="3.103"> ОСТАНЕТЕ ЗАТВОРЕНИ, ТОА НИЕ >

< start="2831.561" dur="2.202"> ПРАКТИК Социјално растојание, >

< start="2832.362" dur="2.436"> ПРАКТИКА САМО-ИЗОЛАЦИЈА. >

< start="2833.897" dur="2.302"> ОВА СОГЛАСНО СО нив Е СЕ >

< start="2834.931" dur="1.902"> САМО НАЧИНОТ OЕ СЕ ОДБУВАМЕ >

< start="2836.333" dur="1.367"> Победи го овој вирус. >

< start="2836.966" dur="2.203"> >> СИТЕ ПРАВО. >

< start="2837.834" dur="2.102"> МАГГИ РУЛИ ЗА САД ВО ЛОНДОН. >

< start="2839.303" dur="3.803"> БЛАГОДАРИ, МАГГИ. >

< start="2840.07" dur="4.737"> >>> И СО ЗГОЛЕМО ВРЕМЕ >

< start="2843.239" dur="3.003"> МНОГУ НАША САМО ДОМА, МОЕ >

< start="2844.941" dur="2.536"> БИДЕТЕ ПРОДАENDБА ПОВЕЕ ВРЕМЕ >

< start="2846.376" dur="2.336"> ЛИЦЕ, ТВИТЕР И ВАША, >

< start="2847.61" dur="2.403"> САМО ЛУELЕ НА ВАШИТЕ ПРИБИРА >

< start="2848.845" dur="2.636"> ПОСТАВУВА ЗА КОРОНАВИРУС, >

< start="2850.146" dur="5.406"> Но, КАКО СЕ ПОДНЕСУВААТ ФАКТ >

< start="2851.614" dur="10.645"> ОД ФИКЦИЈА? >

< start="2855.686" dur="7.173"> НАШАТА ДИЈАНЕ МА ДИЈАНЕ МАСС >

< start="2862.392" dur="2.836"> >> ДАКО КАКО ДА ТЕСТИРАЈТЕ ЗА >

< start="2862.993" dur="4.504"> КОРОНАВИРУС. >

< start="2865.362" dur="3.102"> ПРОБЛЕМОТ МНОГУ НА нив Едноставно >

< start="2867.63" dur="2.937"> ВЕЕ ВИСТИНА. >

< start="2868.598" dur="3.504"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ОВОЈ ВИРАЛЕН ПОСТАВУВАЕ >

< start="2870.7" dur="3.737"> ПИТЕ ВОДА СЕКОЈ 15 минути >

< start="2872.235" dur="2.936"> ILLЕ ИСТАНЕ ВИРУС ВО ВАС >

< start="2874.571" dur="0.867"> СТОМАЦИЈА, КОГА ACЕ СЕ УТИРАТЕ >

< start="2875.305" dur="2.002"> ИТ >

< start="2875.572" dur="3.904"> ВИСТИНАТА -- >

< start="2877.44" dur="4.772"> >> Значи, тоа не е навистина >

< start="2879.609" dur="4.905"> ПАН ИСТО, ПОВЕ ITЕ ПОВЕЕ ОД А >

< start="2882.345" dur="2.77"> ДИГЕСТИВНО ОДГОВОР ЗА А >

< start="2884.647" dur="2.37"> РЕСПИРАТОРНИОТ ПРОБЛЕМ. >

< start="2885.248" dur="3.136"> >> ДРУГИ ВИРАЛНИ ПОСТАВНИ КАЛИИ >

< start="2887.15" dur="2.77"> СПЕЦИФИКАЛНО ПОТВЕНА ВОДА ЗА ПИШЕЕ >

< start="2888.518" dur="3.036"> Е Ефективен ПО ВИРУС. >

< start="2890.053" dur="2.969"> >> Јас мислам дека луѓето треба да дојдат >

< start="2891.688" dur="3.47"> ПО ОВАА МОЕ МОЕ ДА БИДЕ >

< start="2893.156" dur="2.703"> ОВИЕ СЕКОИ НЕКОЈ ДИСКУСИЈА >

< start="2895.291" dur="3.003"> ПОВЕЕ НА ВИРУСОТ РЕПИСУВАЕ ВО >

< start="2895.992" dur="4.238"> НАШИТИ ТОЧИ. >

< start="2898.428" dur="2.536"> НО, ПРОТИВ, ОВОЈ ВИРУС Е А >

< start="2900.363" dur="2.703"> ВИСПУСНИОТ ВИРУС. >

< start="2901.097" dur="4.638"> >> ВНАТРЕШНА ПАТИНА, >

< start="2903.199" dur="3.37"> ОВАА ПОСТАВНИ ЛЕСНИ КАЛИИ >

< start="2905.869" dur="2.869"> СО СОЛАТА ВОДА ИЛИ ВИНЕГАР >

< start="2906.702" dur="3.638"> ЕЛИМИНАТИ ВИРУС. >

< start="2908.872" dur="2.969"> >> КРАТКО ОДГОВОРНО НЕ Е, НО Јас >

< start="2910.473" dur="3.437"> ОСНОВНИ ЛУЕ КОИ САМО ПОВЕЕ >

< start="2911.975" dur="3.103"> НИСКИ, КОИ МОЕТЕ ДА СИМПТОМ >

< start="2914.043" dur="3.071"> НА ПОВЕЕ-19 ВИРУС, ИЗВЕДЕТЕ ТОА >

< start="2915.212" dur="2.235"> ОВОЈ ПОМОШ ПОВЕЕ СВОЕ ПОВЕЕ >

< start="2917.247" dur="2.602"> ТРЕИ. >

< start="2917.581" dur="4.438"> Ако тоа е случајот, одете за тоа. >

< start="2919.983" dur="3.303"> >> НЕКОИ НА ЈУТУБЕЈОТ НАЈДОБРИ >

< start="2922.152" dur="3.103"> МИНЕРИЛ ЗА ПИТЕЕ ПОВЕЕ >

< start="2923.419" dur="3.804"> РЕШЕНИЕ ИЛИ ММСИ КОИ Е Е >

< start="2925.388" dur="3.403"> ОСНОВНА ХЛОРИНА ДИОКСИД. >

< start="2927.357" dur="3.403"> Убива убиецот Иан диоксид >

< start="2928.925" dur="2.703"> СЕКОЈ ПАТОГЕН, СЕКОЈ ВИРУС, >

< start="2930.893" dur="4.672"> Вклучувајќи го КОРОНАВИРУС. >

< start="2931.761" dur="7.007"> >> НО ИНГЕСТИРАINGЕ НА ФДА ПРЕДУПРЕДУВАЕ >

< start="2935.698" dur="4.906"> ОВОЈ ПРОИЗВОД Е СО ПРИМАЕ >

< start="2938.901" dur="3.204"> БЕЛЕШКИ И Е ПОТНЕСНО >

< start="2940.737" dur="2.736"> IDEИВОТНИ-ТРЕБА СЕДНИ Ефекти. >

< start="2942.239" dur="2.435"> ШТО САКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ДА СЕ СЕ >

< start="2943.606" dur="2.47"> ДАЛИ ВИРУС? >

< start="2944.808" dur="4.204"> ЕДНО МОИТЕ УСЛОВИ МОЕТЕ >

< start="2946.209" dur="4.939"> СИТЕ КУЕ И НЕ БЕЗ РУНОВНО БЕЗНОС. >

< start="2949.146" dur="3.97"> НО НАШИОТ КАЈЛЕ ХАРТУНГ КОЈ >

< start="2951.281" dur="3.17"> ИСПИТНА ПОЗИТИВНА ЗА ВИРУС >

< start="2953.249" dur="3.07"> ИСКЛУЧУВА ТОА НЕ Е ВИСТИНА. >

< start="2954.584" dur="3.537"> >> СИТЕ СИТЕ СТАРТИ СО А >

< start="2956.452" dur="4.038"> РУНИ БЕЗ НАСЕДНО АГО, И >

< start="2958.255" dur="3.57"> ТЕКОВИТЕ ДВЕЕ ДЕН ПО I >

< start="2960.623" dur="1.535"> ПОВТОРНО ОД НЕДЕЛНА ПОДНЕСНА ВО >

< start="2961.958" dur="2.069"> СЕДТЕЛ. >

< start="2962.292" dur="3.203"> ШТО БЕЛЕ БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАС ИМА >

< start="2964.16" dur="2.102"> НЕ САКАТЕ СИМПТОМИ ТОА >

< start="2965.628" dur="2.069"> ДА СЕ СКЛУЧУВААТ БЛАГОДАРНО АСОЦИЈАТИ >

< start="2966.396" dur="2.035"> СО КОРОНАВИРУС. >

< start="2967.831" dur="2.402"> НЕ САКАМ СЕКОГАШ СИТЕ ОД А >

< start="2968.565" dur="3.403"> Сушен ѓубре. >

< start="2970.367" dur="1.934"> НЕ САКАМ СЕКОЈ СРЕДА НА >

< start="2972.101" dur="0.968"> МОЕ. >

< start="2972.435" dur="2.502"> НЕ МОIDАМ ДА СЕ ПРАШАЕ СЕ ПРЕСУДА НА МОЈОТ >

< start="2973.202" dur="3.17"> ПОВЕЕ >

< start="2975.071" dur="3.603"> ПОТПОСЕ Е БЕДНО ЗА МОЕ ПРВО >

< start="2976.506" dur="2.902"> ДА ИМАМ ДА СЕ НЕМА. >

< start="2978.808" dur="2.302"> ОВОЈ НЕ Е НЕКОЈ ДА СЕ Е ДА СЕ БИДЕ >

< start="2979.542" dur="4.438"> ЗАГРИЖЕНИ ЗА. >

< start="2981.244" dur="3.436"> >> КАКО РАЗВОЈ ФИЗИЧКА >

< start="2984.113" dur="2.436"> СОГЛАС ДА ГО ГЛАВИМЕ ЛУЕ >

< start="2984.814" dur="3.471"> СИТЕ ВИДОВИ НА СИМПТОМИ, Вклучувајќи >

< start="2986.683" dur="3.804"> Недостаток на миризба, Дијареја, толку >

< start="2988.418" dur="3.603"> КРАТКО ОДГОВОР е, СЕКОЈ ЛИЦА >

< start="2990.62" dur="2.87"> PROЕ СЕ РАБОТИ РАЗЛИЧНО >

< start="2992.154" dur="3.271"> СИМПТОМИ НА ВИРУС НА КОВИД-19, >

< start="2993.623" dur="2.136"> МНОГУ ОД КОГО Е ПРОБАБОЛНО БИДЕ >

< start="2995.559" dur="1.668"> МИЛД. >

< start="2995.892" dur="3.437"> >> ДРУГИ ПОСТОБНИ ДЕЛОВНИ КАЛИИ >

< start="2997.36" dur="3.203"> НЕ МОЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕ >

< start="2999.462" dur="2.636"> ДАЛЕТЕ ГО ВАШАТА СРЕREА ЗА ПОВЕЕ >

< start="3000.696" dur="3.037"> Десетина секунди БЕЗ ДОГОВОР. >

< start="3002.232" dur="3.102"> >> САМО НЕКОИ ПАТИЕНТИ >

< start="3003.866" dur="3.204"> ПРЕТСТАВУВА WITHЕ СО СОВЕТ. >

< start="3005.468" dur="2.502"> САКАМ ДА СЕ ПРАВИМЕ ЛУЕ НЕ >

< start="3007.204" dur="2.435"> ДОГОВОРИТЕ СЕ ГОДИНЕТ. >

< start="3008.104" dur="3.17"> АКО ДА ГО НАПРАВИТЕ САМО СИМПТОМИ >

< start="3009.772" dur="3.47"> СИМИЛАР ДО СВЕТ И СВЕТ, НА >

< start="3011.407" dur="3.604"> ОВАА ПОГЛАВЈЕ ВО ВРЕМЕ, САМО ВИДЕТЕ >

< start="3013.376" dur="2.236"> ВИЕ СО ПОВЕЕ-19 И >

< start="3015.145" dur="1.234"> САМО-ИЗОЛАТ САМО. >

< start="3015.745" dur="2.369"> >> Значи со многу многу информации >

< start="3016.513" dur="1.902"> ИСТО, ТОА, КАКО ДА СПОТИВИТЕ А >

< start="3018.248" dur="2.202"> БЕГА? >

< start="3018.548" dur="3.27"> НАШИТЕ ПАРТНЕРИ НА ПРВИОТ ДРАВНИ ВЕСТИ >

< start="3020.584" dur="3.37"> ПОВЕДЕТЕ ПРАШАЕ САМО КАКО >

< start="3021.951" dur="3.871"> ПРАШААТА ПОВЕ MЕТЕ? >

< start="3024.087" dur="3.737"> ДАЛИ САКАТЕ ДА САКАТЕ ДА КУПАТ >

< start="3025.956" dur="2.268"> НЕКОГАШ, САМО, споделувајте за тоа >

< start="3027.957" dur="1.769"> ПОДНЕСУВА? >

< start="3028.358" dur="2.869"> ДА ГО ОБВРУВААТ ИЛИ МАЛТЕ >

< start="3029.859" dur="2.636"> НЕКОЈ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИТЕ FUNNY >

< start="3031.361" dur="2.669"> ИЛИ шокирање? >

< start="3032.629" dur="2.769"> СЕКОЈ ОВОЕ МОЕ ДА СЕ Услужуваат КАКО А. >

< start="3034.163" dur="3.003"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ ОД МОЕ МОЕТЕ ДА ГО ГЛАСАТ >

< start="3035.531" dur="3.838"> НА МИСИНФОРМАЦИЈА, И КОГА СЕ >

< start="3037.3" dur="4.672"> МОНО, ДОБИЕТЕ ВАШИОТ ИНФО ОД А >

< start="3039.502" dur="3.337"> ВЕТТИД МЕДИЦИНСКИОТ ИЗВОРИТЕ ПОДНЕСУВААТ >

< start="3042.105" dur="2.269"> ЦДЦ, СВЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="3042.972" dur="1.736"> ИЛИ НАЦИОНАЛНИ ИНСТИТУТИ НА >

< start="3044.507" dur="1.669"> ЗДРАВЈЕ. >

< start="3044.841" dur="2.969"> >> ЕДНО ПОВЕЕ СЕ >

< start="3046.309" dur="1.935"> Проверете го поткрепениот извор на >

< start="3047.944" dur="1.735"> ИНФОРМАЦИИ >

< start="3048.377" dur="2.903"> ЕДНА ОД ПОСЕТИТЕ кои ги спомнавме >

< start="3049.812" dur="3.804"> ПРИРАЧНИЦИ ЗА ДА СЕ ОД СТАНФОРД >

< start="3051.414" dur="3.437"> БОЛНИЦА, НО ДАКО СИ ОДИТЕ ДА >

< start="3053.75" dur="2.936"> СТРАНИЦА НА СТАНФОРД >

< start="3054.984" dur="3.67"> Гледајте ја оваа порака, ПОСТОВНИОТ ДИС >

< start="3056.819" dur="3.671"> НЕ доаѓаат од медицински лекови СТАНФОРД. >

< start="3058.788" dur="9.943"> ПО КОГА СЕ ПРАШАТ ПРАШАА ЗА ОВДЕ >

< start="3060.624" dur="10.043"> КОВИД-19, ОД СВЕТСКО ДО А >

< start="3068.864" dur="2.137"> ОДГОВОР ИЗВОР ИЛИ ПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ >

< start="3070.8" dur="0.534"> ДОКТОР. >

< start="3071.134" dur="1.301"> ЛИНСЕЈ? >

< start="3071.468" dur="2.836"> >> СУПЕРНИ СЛОБОДНИ СОВЕТИ Има. >

< start="3072.569" dur="3.203"> НАШИТЕ БЛАГОДАРИ ДА ВАС, ДИЈАНЕ. >

< start="3074.437" dur="2.469"> КОГА Враќаме, ОСНОВНО >

< start="3075.905" dur="2.203"> БИЗНИС ПРОДАБА НА ЛИЦАТА ПРОДОЛНО КАКО А.С. >

< start="3077.039" dur="1.069"> РЕВИЗИРАЈТЕ НА ИНДУСТРИСКАТА УСЛУГА ЗА ХРАНА. >

< start="3083.747" dur="3.636"> >>> ОВИЕ НЕКОГАШ НЕКОГНИ ВЕБИ ВРЕМЕ, >

< start="3086.882" dur="1.736"> ЗНАЕТЕ, РЕСТАРНАТ >

< start="3087.516" dur="2.837"> ИНДУСТРИЈАТА СЕ ИСПИТУВА ОД >

< start="3088.752" dur="2.001"> ТОА, И МО CЕ ДА ГО РАСУВАМЕ ТОА >

< start="3090.486" dur="1.169"> ПРВО. >

< start="3090.886" dur="3.104"> МОРА ДА ОД ОДГОВОР ОД 60 >

< start="3091.788" dur="4.604"> ВРАБОТНИЦИ ВО ЕДЕН ДЕН. >

< start="3094.124" dur="3.069"> И СЕДНИЦА ПРЕД нив, јас >

< start="3096.525" dur="4.639"> НЕ МИСЛАМ ДА СЕ СМЕАТ СЕКОГАШ КРИГИНА >

< start="3097.326" dur="4.572"> МНОГУ ВО МОЈОТ СВОЈ ИВОТ. >

< start="3101.298" dur="1.668"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕ РАБОТИ ЛУ PEЕТЕ ТОА >

< start="3102.032" dur="2.202"> AYЕ ГИ ОДГОВОРИТЕ СО СЕ >

< start="3103.099" dur="2.936"> ПОВЕЕ НА КОГА СЕ >

< start="3104.367" dur="3.703"> Враќањето назад е нешто што јас >

< start="3106.168" dur="4.539"> НЕ САКАМ СИТЕ. >

< start="3108.204" dur="5.305"> САМО ПОСТАВУВАМЕ ПОВЕЕ ОД 7 >

< start="3110.84" dur="3.437"> МИЛИОНСКИ ВРАБОТНИЦИ ВО ПАТОТ >

< start="3113.643" dur="3.47"> НЕДЕЛА, КОЈ Е ЛЕСНО ДА СЕ МИСЛИ >

< start="3114.41" dur="4.505"> ЗА НАС. >

< start="3117.247" dur="5.806"> РЕСТОРАНЦИТЕ РАБОТЕ ДА СЕ МОЕ >

< start="3119.048" dur="5.672"> МАЛКО РАЗОР-ТИНГ МАРГИНИ ТОА >

< start="3123.186" dur="6.806"> ДВИ НЕДЕЛА БЕЗ СЕКОЈ ДОБИВНО МОЕ >

< start="3124.854" dur="6.974"> БИДЕ ДВЕСТИРА TOЕ НА НАЈГОЛЕМО. >

< start="3130.126" dur="3.103"> Тоа е она што навистина ме плаши >

< start="3131.961" dur="1.568"> ПРАВО СЕГА Е ИДНИНА, ВАС >

< start="3133.362" dur="2.17"> ЗНАЕ? >

< start="3133.663" dur="4.338"> Мислам дека како луѓе одат на >

< start="3135.665" dur="3.437"> ВИДЕ ПОВЕЕ ПОДОБРИ, многу >

< start="3138.134" dur="2.403"> ПОВЕЕ САМО-ПОВРШИНИ. >

< start="3139.235" dur="2.636"> ДА ЗНАЕТЕ, СЕ >

< start="3140.67" dur="3.203"> УПОТРЕБА ДА ГО ПЛАТИТЕ ЛУЕ ЗА, ПОСТОЕ >

< start="3142.005" dur="3.47"> Тоа е перење или влакна, НИЕ >

< start="3144.007" dur="2.569"> УЧЕЕ СЕГА КАКО ДА СЕ ПРАШАТ ТОА >

< start="3145.608" dur="1.702"> СИТЕ СЕ РАБОТИ, И ТИЕ СЕ >

< start="3146.709" dur="2.069"> НЕКОИ ПОЗИТИВИ ДА СЕ ЗДРАВИ ОД ОД >

< start="3147.443" dur="3.47"> ОВА. >

< start="3148.912" dur="19.82"> НО, НИЕ МОЕ ДА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО >

< start="3151.046" dur="17.686"> ЛУЕ И БИДЕ >

< start="3256.586" dur="2.035"> >>> НИЕ СМЕ ЗАВРШНО КАКО >

< start="3257.953" dur="3.671"> OЕ СМЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ СИТЕ СМЕТКИ И >

< start="3258.754" dur="4.738"> ГОЛЕМИ НА НАШАТА ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ. >

< start="3261.758" dur="3.236"> АКТУАЛНО, СМЕ БАРАGAЕ СО >

< start="3263.626" dur="4.572"> КОМПАНИЈА КАКО СЕ ОДИМЕ ДА >

< start="3265.127" dur="4.505"> ОБИДЕТЕ НАШЕ ЗДРАВЈЕ ОСИГУРУВАЕ, >

< start="3268.331" dur="1.702"> НЕКОГАШ ТОА МОЕ ДА БИДЕ >

< start="3269.766" dur="1.434"> СРЕAPА. >

< start="3270.166" dur="2.302"> РЕАЛНО САМО. >

< start="3271.334" dur="3.203"> РЕАЛНО ПОСТОИ ПО МНОГУ МНОГУ >

< start="3272.602" dur="2.903"> ГОДИНИ НА УСЛУГИ И >

< start="3274.671" dur="3.67"> РЕСТАРНАТ - ЕДНА НАЈДОБРИОТ >

< start="3275.638" dur="3.57"> РЕСТАРНИЦИ ВО ГРИЕ, ВИЕ >

< start="3278.475" dur="4.537"> ЗНАЕТЕ, ДА Е ДА СЕ ВИД НА ТУРНО >

< start="3279.342" dur="4.471"> ВАШИОТ РАЗВОЈ НА ВАС, ЗНАЕТЕ? >

< start="3283.146" dur="3.403"> Тоа е вид на многу. >

< start="3283.947" dur="3.37"> Чекам за нивните одговори. >

< start="3286.683" dur="4.437"> И се надевам дека НИВО ДОБРО ДОБРИ >

< start="3287.45" dur="5.773"> ИСТО ИТ. >

< start="3291.254" dur="5.338"> Мислам дека новите компании >

< start="3293.356" dur="3.937"> WЕ СЕ ПОМОГНЕМЕ НАС, САМО СЕ НАДОМЕРАМ >

< start="3296.725" dur="2.803"> ОТВОРИТЕ И ДА СЕ ОДГОВОР >

< start="3297.426" dur="4.038"> ЗА НАС. >

< start="3299.662" dur="4.872"> >> КОГА СЕ СЛУУВАМЕ ОД ОСНОВНО >

< start="3301.597" dur="4.438"> РАБОТНИЦИ КОИ СЕ ДОСТАВНИ СИТЕ >

< start="3304.667" dur="2.77"> РАБОТИ ОВИЕ ОВОЈ ИМЕРГЕНЦИЈА >

< start="3306.169" dur="4.103"> НАРАЧНИЦИ, ПОСТОРНИ МИСЛУВАМЕ НА >

< start="3307.57" dur="5.872"> ДОКТОРИ и полициски службеници, НО >

< start="3310.406" dur="6.207"> ШТО ЗА ПРЕДЕЛИТЕ ЗА ХРАНА? >

< start="3313.576" dur="4.671"> Лоран Ацеа тргнува БИЗНИС НА >

< start="3316.746" dur="2.602"> ОСНОВНИ РАБОТНИЦИ КОИ СЕ >

< start="3318.38" dur="2.002"> ЧУВАЕ НА ЛИЦЕ ФЕД. >

< start="3319.482" dur="2.736"> ПОГЛЕДНИ. >

< start="3320.516" dur="3.337"> >> Јас, јас сум основач и извршен директор >

< start="3322.351" dur="2.903"> НА ФРШ и ЛЕАН, ГОДИНА ЗА >

< start="3323.986" dur="4.138"> Јадете компанија за производство на храна. >

< start="3325.388" dur="3.937"> ОД ОВОЈ ВРЕМЕ, ИСТОРНО >

< start="3328.258" dur="2.569"> ВАНО ДА НЕ Е САМО САМО >

< start="3329.458" dur="2.67"> ОБЕДЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ НА НАША >

< start="3330.96" dur="1.935"> ВРАБОТУВАНИ НО, исто така, ОДГОВОРИТЕ >

< start="3332.261" dur="2.97"> БЕЗБЕДНОСТ НА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕ ТИЕ НЕ >

< start="3333.029" dur="3.603"> СЕ ДАВААТ НА НАШИТЕ клиенти. >

< start="3335.365" dur="2.302"> СМЕ ЕСЕНСНИ БИЗНИС, ПА >

< start="3336.766" dur="3.637"> ОД ОВОЈ ВРЕМЕ САМО САМО >

< start="3337.8" dur="4.171"> ТОА ДВЕUTЕНА МНОГУ СЕРИОЗНО. >

< start="3340.537" dur="2.635"> НИЕ СМЕТЕ МНОГУ, МНОГУ РЕЗБЕДНО ДА >

< start="3342.104" dur="3.57"> БИДЕТЕ ВО ПОЗИЦИЈАТЕ КОИ СМЕ >

< start="3343.305" dur="4.139"> ВО БИДЕТЕ ОСНОВНА БИЗНИС. >

< start="3345.808" dur="3.537"> ПОВЕЕ СО КОМУНИТЕТ, ние >

< start="3347.577" dur="2.535"> ПОВЕЕТЕ ПО ДРУГИ БИЗНИС >

< start="3349.478" dur="2.703"> И КОМПАНИИ кои што им се потребни >

< start="3350.246" dur="3.537"> Да ги затвориме нивните врати. >

< start="3352.315" dur="2.802"> И ТИЕ се многу луѓе >

< start="3353.916" dur="1.935"> ТОА СЕ ПОТРЕБНИ НА РАБОТИ. >

< start="3355.251" dur="2.369"> СО ОВИЕ ПОВЕЕ, СМЕ >

< start="3355.985" dur="3.537"> РАБОТУВА >

< start="3357.754" dur="3.369"> ПОВЕЕ ОВИЕ ОВИЕ ВРЕМЕ, НЕ >

< start="3359.655" dur="3.671"> САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ОВДЕ ЗА ОВОЈ >

< start="3361.256" dur="3.671"> АМЕРИКАНСКИ ЛУ WEЕ И WEЕ Е ДА СЕ ПРАВИМЕ >

< start="3363.459" dur="4.205"> НАШИОТ НАЈДОБРИ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВАМЕ ШТО СЕ >

< start="3365.06" dur="3.604"> ВИДЕТЕ ОД СЕКОГАШТЕ БЕЗБЕДНО >

< start="3367.797" dur="1.435"> И КОИ СЕ ОБЕЗБЕДУВАМЕ >

< start="3368.798" dur="8.808"> БЕЗБЕДНОСТ НА СЕКОЈОТ. >

< start="3369.365" dur="10.477"> ВИ БЛАГОДАРАМ. >

< start="3377.74" dur="3.47"> >> И ЛОРЕНА се здружува во живо. >

< start="3379.975" dur="2.604"> >> Благодарам за мене. >

< start="3381.343" dur="3.17"> >> Додека МНОГУ ВО РЕСТАВАНТ >

< start="3382.712" dur="3.203"> ИНДУСТРИЈАТА СЕ ДА СЕ ЗАГРУУВА ЛАЈД >

< start="3384.647" dur="2.602"> Оф-ВАШАТА КОМПАНИЈА РАБОТИ. >

< start="3386.049" dur="2.902"> ВИЕ СЕ ПОСЛЕТИ КАКО МНОГУ. >

< start="3387.383" dur="1.835"> ШТО СЕ РАБОТИТЕ ВИД РАБОТИ >

< start="3389.085" dur="1.468"> ЗА? >

< start="3389.352" dur="2.936"> >> Ние се вработуваме за сè >

< start="3390.687" dur="3.837"> ОД ПРЕДУПЦИЈА, РАБОТНИ КАТЧЕ, >

< start="3392.421" dur="4.905"> ДОБИВНИОТ ПРЕП, ПОДГОТВО ЗА МЕСО, >

< start="3394.657" dur="3.036"> ЗАВРШНИ РАБОТНИЦИ ВО >

< start="3397.459" dur="1.035"> ПРОДАБА. >

< start="3397.826" dur="2.737"> ЈАНИТОРИЈАЛ, САНИТАЦИЈА. >

< start="3398.628" dur="3.47"> ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ПОВЕЕ МНОГУ >

< start="3400.696" dur="3.537"> СЕКОЈ ПОЗИЦИЈА ВО >

< start="3402.231" dur="2.737"> РАБОТНО РАБОТНО РАБОТНОСТ. >

< start="3404.367" dur="1.735"> >> Дали имате било какви грижи >

< start="3405.101" dur="1.768"> ЗА СЕ ПОДОБРУВА ДА СЕ ПРИДРУИ >

< start="3406.235" dur="1.902"> ВРЕМЕ ОВОЈ ВРЕМЕ ИЛИ СЕ СМЕТЕ >

< start="3407.003" dur="3.002"> ITЕ BEЕ ЛЕСНО? >

< start="3408.271" dur="4.304"> > СЕ СМЕ, НИКОГАШ НЕ Е ДЕЛО. >

< start="3412.709" dur="1.968"> НО, СМЕ СМЕ, НЕ СМЕ МНОГУ >

< start="3414.41" dur="1.535"> ОДГОВОРНО. >

< start="3414.811" dur="2.369"> Мислам дека СЕКОГАШ ДА ОДИМЕ >

< start="3416.079" dur="1.901"> ПРАВЕТЕ СЕГА И СЕ СЕ СЕ СГУДУВАМЕ >

< start="3417.313" dur="1.335"> МНОГУ ЗА МНОГУ ШТО СЕ ДА СЕ, >

< start="3418.114" dur="2.202"> Неограничено, ЗАВЕДНЕТЕ СИТЕ >

< start="3418.781" dur="2.303"> ВРАТИ. >

< start="3420.45" dur="2.168"> И СЕ ИМАШ ПОВЕ TOЕ ВРЕМЕ ЗА >

< start="3421.217" dur="3.837"> ТОЛКУ МНОГУ ЛУЃЕ. >

< start="3422.752" dur="6.706"> ПОВЕЕ ПОВЕЕМЕ, ЗНАЕТЕ, КАКО >

< start="3425.187" dur="6.207"> МНОГУ СМЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕМЕ. >

< start="3429.592" dur="3.204"> ВО КАКО МОНИ НАЧИН КАКО МОЕМЕ. >

< start="3431.527" dur="3.337"> >> ОВИ ДЕНИ ДА СЕ НЕ САКАМ >

< start="3432.929" dur="2.269"> ДА ГИ ГРИАМЕ, МОРА ДА ПРАВИМЕ ВО ИЛИ >

< start="3434.997" dur="1.502"> ПОВЕЕ >

< start="3435.331" dur="2.636"> ШТО СЕ СМЕТЕ, >

< start="3436.633" dur="3.503"> ЕКСТРА ПРЕДУПЦИИ МОЕ ДА БИДЕ >

< start="3438.1" dur="5.773"> САМО ДА ГИ ОБЕЗБЕДИТЕ ПРАВОТО >

< start="3440.269" dur="5.372"> ДЕЛОВИТЕ СЕ БЕЗБЕДНО КАКО нив >

< start="3444.006" dur="3.403"> МОЕ МОЕ ДА БИДЕ? >

< start="3445.775" dur="3.703"> >> СМЕ АКТУЕЛНО ВЛАДА ОД А >

< start="3447.543" dur="3.971"> МНОГУ ВГЛАСНИ АГЕНЦИИ НА А. >

< start="3449.612" dur="3.47"> ДЕН-ДЕН, ДА СЕ СЛЕДУВАМЕ И >

< start="3451.647" dur="1.969"> ПОДНЕСУВА ПО МНОГУ СТРИЧНА ХРАНА >

< start="3453.215" dur="2.269"> ПРАВИЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО. >

< start="3453.749" dur="3.937"> НАШАТА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА Е БРОЈ ЕДНА. >

< start="3455.618" dur="4.471"> ВО СИТЕ НАШИ РАСТЕНИ. >

< start="3457.82" dur="3.37"> КАКО ДА СЕ ПРАВИМЕ ОД ДЕН-ДО ДЕН, >

< start="3460.222" dur="2.537"> ОБВРСКО ПРАВО СЕГА >

< start="3461.323" dur="3.671"> ЕКСТРА ЗАКОН, особено со СО >

< start="3462.892" dur="3.937"> СТАПОТ, ДА СЕ ЈА ПРИМЕ ДЕКА >

< start="3465.128" dur="2.702"> ДАЛИ ДА СЕ СЛЕДАТЕ МНОГУ ЕКСТРА >

< start="3466.962" dur="1.602"> ПРЕДУПРЕДУВАА НА НАШИОТ РАБОТНИК. >

< start="3467.964" dur="2.535"> СЕКОЈ ДА СЕ ПРОПИС КОГА ТОА >

< start="3468.698" dur="5.104"> Влезете во ГРАДЕЕ. >

< start="3470.633" dur="4.805"> АКО НЕКОГО ШТО БОГАШ ДОГОВИНА ВИП НА >

< start="3473.936" dur="4.004"> СИМПТОМИ, ЕКСКУЗИРАЈТЕ, СИТЕ СЕ >

< start="3475.571" dur="4.471"> ПОСТОИТЕ ДОМ И СМЕ, СЕ ЗНАЕТЕ, >

< start="3478.073" dur="3.571"> СЛЕДЕЕ НА УПРАВУВАЕТО на ЦДЦ И >

< start="3480.175" dur="3.338"> ДА СЕ ПРАВИМЕ КАКО МОЕ ДА МОЕМЕ да останеме >

< start="3481.778" dur="3.503"> БЕЗБЕДНО, НО СЕ СМЕТУВАМЕ ЕКСТРА >

< start="3483.646" dur="5.171"> МЕРКИ КОГА СЕ ДА СЕ БЕЗБЕДНО >

< start="3485.415" dur="5.538"> И ХИГИЕНА, САНИТАЦИЈА И ТОА >

< start="3488.951" dur="2.703"> БЕЗБЕДНИЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ЕКСТРА. >

< start="3491.086" dur="2.837"> ОДГОВОРНО ОБРАЗОВАНА ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="3491.787" dur="2.87"> Оброк? >

< start="3494.057" dur="2.802"> >> САКАМ, НАШИОТ САЛМОН Е ВИСТИНСКО >

< start="3494.791" dur="4.137"> ДОБРО. >

< start="3496.993" dur="3.904"> САКАМ, МОAYЕ ДА СЕ БИЗИРАМ, НО Јас >

< start="3499.061" dur="3.304"> Јадете ги оброците СИТЕ ВРЕМЕ >

< start="3501.03" dur="2.169"> ОД ПОВЕЕ ПОСТОЕ НА МОЈОТ ВРЕМЕ >

< start="3502.498" dur="2.102"> ОВДЕ ВО канцеларијата. >

< start="3503.333" dur="2.835"> НАШИОТ САЛМОН Е БЕЛО. >

< start="3504.733" dur="3.17"> СПЕЦИЈАЛИЗИРАМЕ ВО ВЕГАНСКИТЕ оброци. >

< start="3506.302" dur="2.436"> Имаме многу навистина добри >

< start="3508.036" dur="2.003"> СТУФ НА МАНУ. >

< start="3508.871" dur="2.269"> >> Благодарам многу за што >

< start="3510.172" dur="1.401"> ВАШИТЕ И ВАШЕТО ВРЕМЕ >

< start="3511.273" dur="0.834"> Зборувајќи за нас. >

< start="3511.707" dur="2.102"> СЕ ОДГОВОРНУВАМЕ. >

< start="3512.241" dur="3.404"> >> Благодарам многу. >

< start="3513.943" dur="2.503"> >>> И ЕДНА НАЈДОБРИСКО ТОНАЛТ >

< start="3515.778" dur="3.503"> ПРЕД НИЕ ОДИМЕ, НАШИОТ СЛИКА НА >

< start="3516.579" dur="4.038"> ДЕН >

< start="3519.415" dur="1.569"> НАДВОРЕШНАТА УПРАВУВАЕ ВО ВРЕМЕ А. >

< start="3520.75" dur="1.969"> ПАНДЕМИЧКИ. >

< start="3521.117" dur="4.17"> ОВИЕ СЛЕДНИЦИ ВО ИВОТНИОТ ПРЕКРШУВА AЕ А. >

< start="3522.852" dur="5.405"> Оброк во паркот под еден шатор. >

< start="3525.421" dur="5.673"> КОГА ОВА Е Ефективно ИЛИ >

< start="3528.391" dur="4.238"> НЕ, НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ, НО >

< start="3531.227" dur="1.735"> САМО ДА СЕ РАБОТУВААТ АН >

< start="3532.762" dur="1.768"> ЕФФОР >

< start="3533.096" dur="3.736"> ТОА Е НАША ПОСЛАВ ЗА ОВОЈ ЧАС. >

< start="3534.664" dur="3.47"> Бидете сигурни за да останете прилагодени на ABC >

< start="3536.966" dur="1.501"> ВЕСТИ LИВОТ ЗА АНАЛИЗА И ТОП >

< start="3538.267" dur="2.035"> ПРИКАЗНИЦИ. >

< start="3538.601" dur="2.469"> Јас сум Линси Дејвис, благодарам многу >

< start="3540.436" dur="2.736"> ЗА STИВОТ СО НАС И ДАМА А. >

< start="3541.203" dur="1.969"> ОДЛИЧНА НОЌ. >