s images and subtitles

>> NJ CR VDEKJE E VDEKUR N. BOTN Demokracia më e madhe, POLITIKA IN BATONET E VDEKJES SIA INDI, ND CHRTUAR DREJT NJERZIT N IN LOCKDOWN, STOPPING VAJTJET, duke bërë njerëz PUSHUJN WH KU JAN SHPIRT Rregullave. T ALL GJITHA K ASTO QY T TR TYRE T TO BNI DYQANI P TOR T ST ndaluar PARAQITJEN POPULLSIA E TYRE. KETU N H SHTEPRIN E SENATS SI KEMIN NDALRMARRJE NEL FETR TREGJI 2 dollarë PAKETA. DISA LIGJUESIT E DUHET Rezerva. SHBA ka rreth 60,000 raste KALIMI N NEW JORK T RE. NUMRI I COVI N AM AMERIKA Epiqendër. KRETU JAN shkëlqyes të shpresës RRETH EFEKTET E SOCIALIT Distancimi. M SHUM se gjysma e amerikanëve SHTETET NDODHEN BIZNESI NONESSENTIAL. >>> RRETH VET CH, CHARLES PRINCE KA POSITIVE TESTUAR P FORR KUVENDIN-19. >>> VLERSIMI I MIR, VERDO GJITHA. FALEMINDERIT T FOR SHUM FOR P FORR NGJITJE ME SH.B.A. Unë jam LINSEY DAVIS. JEMI PARA DITS KU MUND T RAPORTOJM S DIKA Diferenca, POR VET RRETH, RASTET CORONAVIRUS VAZHDON N RISE. QYTETARI I RI I JORKIT tha që HOSPITAL HERT K HERTU DO T SO MNDSISHT M M SHUM PATRPAR THSIT Q TH BES DHE INFEKTIMET CORONAVIRUS NUK JAN E PRITUR N TO PIKA P FORR TJETR TRE JAVE. DHE NJ SSIT Q TH ASNJ O DUHET T TO BNI SHIKOJNY NY CITYDO QYTETI, T T PROVUAR, MORGUJAT E MAKESHIFTIT VINI N IN RI QYTETI JORK. ZYRTAR ST Thonë vetëm në rast. KESTO JANER AKTZISHT PAKULIAR DHE KOHA E frikshme. SHTETET NORMALE ADVERTISA ATFAR Ata kanë për të ofruar, duke shpresuar në TURIZTET E KUJTUAR N AND DUHET Vizitorët Vijnë VIZITA. TANI HAWAII po u kërkon TURIZTST T Qëndroni jashtë për një muaj të tërë. ALASKA ISSHT IM FUQINSISHT E REZULTATVE T PASQYRIT QUARANTINE P 14R 14 DITA DHE FLORIDA TSHT T TELL NDONJ NDONJ NGA NDONJ NEW YORK, XERSEY E RE DHE LIDHJE N S VET-KUARANTIN PER DY JAVE. POR LAJMET E MIRA, duke kërkuar për LINJET E SILVERIT JAN B TEC BNI Cshtë jashtëzakonisht e R FORNDSISHME P FORR T GJITHA E SH.B.A., DITA JUJOR I RI QYTETARI Tha QE TANI INDIKACIONET SOCIALE SUGJERE SHKELJET E RREGULLIMIT T BN T ngadaltë SH SPNIMI I VIRUSIT. TOM LLAMAS i ABC-së HAPNI SHTOJN US SHBA. >> Gazetari: TONA NJ A SHENJT E GRUPIT KJO PANDEMIKE FSHT F LIDHUR NGA MVERNDR. Ekipet që vendosin deri në një krijimtari JASHTME MORGUE E N NEWNYRN E JORKS T RE SPITALI BELLEVU. DISA NDODHNI N D 9/11 DHE HARRIKANE SANDY. P ORMBLEDHJE, NAST MASTNYR 5,000 E RE RASTET N THE SHTET, DHE NJNE SPITALI VET, 13 VDEKJE POPULLORE Në vetëm 24 orë. SPITALI QAY BAYNI VIRUSIN SHT Marrja e një numri të konsiderueshëm. POR TONIGHT NJNE SHENJT OF E HOPE, EXTREME SHPISTRNDARJES SOCIALE Masat mund të jenë duke punuar. Cmimi i SPITALIZIMIT NGJARJE E VDEKUR. >> KJO ASHT A NJIG SHENJE SHUME E MIR DHE NJ S SHENJE POSITIVE. AGJENI, NUK E NAM 100% P ITR MBIJET OSE Cshtë e saktë, por shigjetat JAN HE TAD DREJTUAR N THE DREJT Drejtim. >> Gazetari: POR GUVERNOR KUOMO Thotë se do të jemi akoma javë në larg Goditja e majës në NEW York CITY. Një skenar i cili kolektiv i fuqishëm ME PRINDSIN E RE KOHA, duke propozuar lehtësi KUFIZIMET NGA E Diela Lindore, 12 Prill. >> ATFAR KJO TIMELINE E MADHE DO T BE BNI. LINDORE ISSHT KOHA TIMELINA. FAR NJ T TIMELINE E MADH. >> Gazetari: POR EVEN THE EKSPERTET E SHALNDETIT TP TOPIT TATION Kombit REKOMANDONI NUK është duke u angazhuar për YDO DIT. >> Kjo është vërtet fleksibël. DUHET T H KEMI BASHK WITHPUNIM PRESIDENTI N THE ZYRS OVAL Duke folur RRETH, TE DINI, MUND K LRKONI N A DATA, POR MUND T BNI Bëhuni shumë fleksibël. P EVR VLERSIMIN E FIZABILITETIT T OF FAR JU po përpiqeni të bëni. >> Gazetari: NEW YORK, THE Epiqendra në SH.B.A, vazhdoni NEVOJN OF M SPACE SHUM HAP SPACESIR DHE M M SHUM FURNIZIM. KOT H HOSPITALE TI FUSHS ND WRMARRJEN, DUHET T NEVOJET P THR K THTOS DEVIKA KUFIZUESE KRITIKE, Ventilatorët. QEVERITARI SHPALL 11,000 JAN ON N THE MNYR, POR ai ka nevojë për A TOTALI I 30,000. CUOMO duke thënë që ata mund të bëjnë çfarë ITALI VDEKJE, SHPENI VENTILATOR. NJNE SHVRBIM, DY PATIENT. >> JEMI SHPRNDARJES ndarje. KU BNJ O NJU FUQI VENTILATOR DY PATIENT. ITALI DUHET T DO BJ K THTO SHQYRTIM Ata kanë qenë të detyruar të bëjnë atë. >> Gazetari: K THT VENTILATOR DESPERATELI NEVOJN P FORR PATIENTST LIKE 25-VJET ALL JACK ALLARD ALLARD NGA DAKOTA VERIORE QE ESHTE NE A KOMA E INDIKUAR MJEDISORE. >> KJO VIRUS SHT RE vërtet Të rrezikshme. SHUM, SHUM. >> Reporteri: VJET 26-VJET LIKROSSE PLAYER FORMER WOKE UP ME ACHES BACK DHE PAS PAJISJE PARRGJIGJE NJGO AGO JAVA. >> NUK KA VAPUR. NUK KA NDERUAR. SHUME SHUM SHUM SHALNDETI Seriozisht. DUHET, Ai është një ATHLETE. >> Gazetari: DOKTORST E JACK-S TANI Duke provuar një ilaç EXPERIMENTAL P FORR Ebola. FJALA E TIJ FAMILJARE KA DO T SA RUAJ HIM. N CITY Qytetin e Ri të Jorkut, 46% të RASTET E KORONAVIRUSIT JAN M PE SHUM M SHUM 18 TO 44. VIRUS HITTING T ALL GJITHA VJETET. 62% e VDEKJEVE janë burra dhe 54% e NJERZIT QO VDES NGA VIRUSI JAN O PVERR 75. KJO PSE N IN WOODBRIDGE, E RE XERSEY DHE SHUM MAN 90 QYTETAR HT DUHET T BE FALOJN NGA NJUT JASHTM PRMES K INTU SHTËPI PLEQSH. DYQANI SHOSRBIMOR NAVAL SH.B.A. "THE MERCY" HEADING TO LOS ANGELES. KUJTET MJEDISORE PPRGATITJEN KUJTET DHE PAJISJET P TOR TRAJTIMIN E NJ S K SRKIMI E DERI N 1,000 1 000 pacientë Në det të hapur. TONA Një efektiv i ri për të ndihmuar NGA CAROLINA VERIORE N COL COLORADO. VETERINARIANST TANI DHNIM P ERFshirja e PAJISJES MJEKSORE Ventilatorët. >> KJO MSHT J DUHET NJNE M M SHUM SHEMBULL E NJE NDIHME DHE QENI NE I aftë për t'u pajtuar me TAN KOLEGJET N ON anen e NJERIUT. >> Reporter: ZONAT E HOTA TANë TANI NDERTIMI NGA VENDI. Deklaratat e DISNGJIT TONAVE PR TEXAS DHE LUISIANA. N NEW ORLEANS T NEW RE, MARDI GRAS JUST WEEKS AGO Një Përvjetim ME GJYKATA MASIVE DITA E PJESMARRESI MUND T BE JET NJ RE ARSYE CORONAVIRUS ISSHT TREGU TANI Më shpejt KETU KU JU ANDO SHUM N THE PLANET. >> DEPARTAMENTI MY EMS, PVERR 50% E NJEREZIT TUAJ TANI TANI QUARANTINE, DHE SI DUHET BURIMET PLOTSUESE T MBYRUAR N AT Niveli Shtetëror, MUND T. SHTETIT JO DUHET TO GJITHA PA SHTES - PA FEDERAL Ndihmë në këtë kohë. >> Reporteri: DHE VIRUSI TANI Duke marrë numrin e parë të parë Responders. >> ISSHT SHUM PERSONALE. ACHDO DHE VERDO DIT I ​​DUHET A RAPORTI DHE Ngjarja e numrave. >> Gazetari: N NEW NEW YORK M M SHUM SE 200 AN 200TAR OFT E NYPD JAN BE INFEKTUAR ME THE VIRUS. N D DETROIT N AT DY T OFF ZYRTVE KA VDEKUR. DHE P THER ARMIN E AMERIKANEVE PUNA TE MBIJET ME TE RI K SRKIMI N D SHELRBIMET E SHTPIS,, RASTET E VIRUSIT TANI RAPORTUAR N IN NINENDERMJE TINE AMAZONAVE. >> DHE TOM LLAMAS bashkohet TANI TANI. TOM, ANDREVI I QEVERISJES S NEW NEW YORK KUOMO TODAY SAID SHTETI E SAJ ISSHT E DREJTA E HOTSPOTIT TANI. KA NEVOJN RES BURIMET POR SI P PRGATIT T TH PASTAJ NDIHM TTHER TJERA SHTETET E KU TA TEC BNI RI Hotspots. >> Gazetari: PO, E DREJTA E SI, Linsey. Ai është duke thënë që kjo për një KUPTIMI I DITAVE TANI. Në mënyrë thelbësore DUHET TAN BNI SIGURI A MUND T FINAN KT PRO PROBLEM, NDIHMOJN IN N IN PANDEMIK DHE TCE BNI M LESOJN TVER GJITHA T MUND, DUHET ZONA TJERA T HOTA T TJERA Filloni POPPING-un LIKE LOUISIANA, Ata mund të transferojnë disa nga PAJISJET, DIKA T K NJOHURIT DHE shpresojmë të ndihmojmë tjetër gjë SHTETET PARA VENDIT. >> Le të shkojmë tani në disa prej asaj LAJME SHPESHT QAT RMIMET E HOSPITALIZIMIT JAN I NDERUAR N IN N NEW JORK T NEW RE PECR T DISTANCIM SOCIAL. SHT EKSPOZUAR TREGTI Vazhdoni? >> Gazetari: JUAH, E DI, Shtë një LIDHJE DHE E VEJTJE E VDETJE KUOMO GOVERNOR, VERDO NESE HE Më thotë se kërkon të gjitha SHTETET DHE T D DHANAT DHE PRESENTET TE LAJMET KONFERENCON E VAJTJES DAY. KJO OSHTNE NJNE LIDHJE E NDRMJETE HE Përmendura. ATEMIMI I HOSPITALIZIMIT DUHET POR SHUM SHPESHT, PARA, HE DUHET TAY SHUM DUHET TEMA DY P .R TO TRE JAVA NGA maja e GJITHA RASTET kur ato godasin HOSPITALST, SI JEMI SHUM, SHUM N E SHUM N CITY Qytetin e Ri të Jorkut në PANDEMI. Linsey? >> JOETHELESS, DO TAKE marrim LIDHJE SILVER. TOM LLAMAS, FALEMINDERIT. >>> P FORR SHUM Amerikanë KJO ISSHT JO RRETH STATISTIKA POR FAMILJET REAL DHE VIKTIMET N. . SHTESA N THE MORNYR HEARTBREAK, SHUM E SH SICNIMIT JAN TANI SEPARATUAR FIZIKUAR NGA E TYRE T LO DUHET Luftuar këtë BATT IN N IN izolim. FAMILJET TTHER TJERA VIRUSI TANI KA SHPESHT. SHENJAT E MATT GUTMANIT TONA KETO HORJET E BRENCHINGS. >> Gazetari: TONA A BOY 17-VJETR VJET NGA HUMBI I JASHTM ANGELES KA B BN T RINJ PERSONI N CO VEND T TO DUHET VDEKUR PAS SHOQRIT KONTRAKTUES-19. >> VERDO GJITHA N TH KISTUN KOMUNITET, KAN KUPTOHEN. NJERZIT DUHET T TO QNNI SHT HPI. NUK jam duke shkuar për të humbur tjetër FILMIJ N IN KIST Qytet. >> Gazetari: CDC ISSHT T TONA DUHET N CA SHKAJT OFN E VDEKJA E TEENAGERIT. KETA E TIJ, NJ DR Vozitësi Uber, EDHE I INFEKTUAR. DHE N SAN SAN DIEGO, DY INFANTE TESTIMI POSITIV. DHE NJ W PARALAJMRIM NGA DOKTORST Sonte. >> Pacientët janë duke ardhur KOMUNA ME Diferenca SHUM ANKESA, POR SHUM P FRPARA, SHUM DHE SHKURTIMI I Fryma. Unë mendoj se gjërat që janë vërtet INTERESUES, PATIENTT po vijnë NE ME NAUSEA, VEZIM DHE DIARRHEA, DUHET NUK DO T DUHET EKSPOZI ME REPIRATORIN Sëmundje. >> Gazetari: TERRI N 40 40-të të saj DHE ACTIVE Deri në VIRUS KOLONIZUAR KUNDRT E TYRE. >> Unë kam qenë në punën time DHE KETO KEVRKESA DHE NAUSEA KICKED NË. >> Gazetari: Brenda ditëve ai ka qenë Në spital. >> DUHET, DUHET T G BINGNI MUAJ 16 DITA TANI. >> Gazetari: KOHA KOHA KOHA NUK KA SHENI HUSBANDIN DHE TRE VETE. >> Ai lë ushqimin në derë. KEMI FACETIMUAR ME FAMILJEN time. DHE F KMIJ MT T LE LNI SHENIMET DHE LITTLE - Mjeshtëri të pakta për mua NE DERI. POR unë NUK KA MUA T KUJDES OSE SHPESHT AN YDO KOHA ME K WITHTU KTU KUJDESI KUJTAR. >> Gazetari: NJNE T Simbolet, NJ L HUMBJE T SM E MIR, E CILA GJITHA NDODHEN N YVETTE. >> Reporteri: NJ O GJITHA QAT Q Unë bëra njoftimin që ndryshoi, I T L KUFITUAR SENJN E MUAJ T KUFIZUAR Erë. >> Gazetari: DHE SHUM SHUM Më keq. ARTI ARMY VJET 30-VJET ISHTE VET Në spital. DUKE LEXUAR DHE AKTUALE FELT MET MIR NTN VIRUS PNEUMONIA E TRIGJERUAR. PINRFUNDIMTI SI DO DOKTORT PUT atë P ANR NJAL SHUM DRUG ANTI-MALERIAL HYDROXYCHLOROQUINE SI PJESA E A TRAJTIM KLINIKAL. N IN MISSOURI PES AN MTARAM FAMILJARE JU SHENI N TH KIST P Pikturë GOT VIRUS. PARA, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. JASON, BROTHER, SISTER-IN-LIGJ DHE PAJTIMI PATR SHUM. T ALL GJITHA T THE GJITHA DO T F ZBITON ILL. E TRET OF E SUFERUESHME PNEUMONI. VIRUSI EDHE SHPESHT PRORMJET FAMILJA E ERIKAS. FJALA N TO "Fillimin K ABTU" të ABC PODCAST SHPESH AGJENA E HUMBJES SE JERMAINE HUSBAND DREJT J DREJT BE PARA PARA 44. BIRTHDAY. >> Unë ndjehem të ndihmuar. FAR I NDIKOJM TO T TO BJ? >> Gazetari: SHTETI E TESTUAR POSITIVE, DOKTART E SEPARATUAR JERMAINE NGA dy fëmijët e tyre dhe NGA ERIKA. DUHET TEV DUHET T S BNI T G MIR-BYE. >> histori të ndryshme për të Dëgjojnë. JEMI T JO BASHKUAR TANI NGA MATT GUTMAN. MATT, JU RAPORTIN QAT KUVEST-19 PATIENT, TERRY CHASELY, FELT M B T MIR DHE PASQYRJEN E DYT SIC SHUM SIC. ISSHT Q DIKONI TOU GJENI T UDHNI POR VAJT OF E ILLNESS? >> Gazetari: JEMI. NJERZIT JAN duke e thirrur atë rolin EFEKTI I GJYKAT WHS KU mendon QE JANE N ON SHUM, MUND Një javë, ose dhjetë ditë, ose dy javë PAS SEMPTOUMET E PARA TING GJITHJES DHE THEN DY DIT PAS K THTU Merrni WALLOPED RRETH KETIS VIRUS. RRETH, ISSHT A DIFFIKULTI SHUM GJITHA N GR GRAPPLE ME DHE Doktorët janë akoma duke mësuar KJO VIRUS VDES. >> WHFAR P ABR KT Humbje të NUHATJA? EDHE SHUM ZGJIDHJE T OF SHUM. Këto janë simptoma që janë BESUAJ T TO BN SHOQRI ME KY VIRUS. >> Gazetari: ATA JAN,, DHE Kjo është një nga gjërat që është SI SURRIKOHET POR K VTIR VIRUS, POR Doktorët thonë se është në mënyrë aktive NUK KA SURPRISING. Simbolet e ndryshuara. Ne i dëgjojmë njerëzit që kanë vjellje DHE NAUSEA DHE HEADACHES DHE ACHES BACK, DHE P ORGJIGJE PNEUMONI EVENTUALLY, POR WHFAR DUHET KETU N AT PROVA SENSE ST. QENDRA MJEKSORE JOSEPH THSHT Q P ERMBLEDHJE TT VJETET VEPRIMET VIRUS SISTEMI JUAJ TUAJ. Duke bërë atë që, thelbësisht DUHET SISTEMI TUAJ VJETORE NDODHET HYPERDRIVE. P ORMBYRJET DHE TREGON TUAJ TRUPI I DYT. KJO PSE DO T SE shohim shumë njerëz Simbolet e ndryshme për këtë VIRUSI PJESOR Shpresojmë në disa pika ne mundemi Merrni një VACCINE DHE THOSE TRAJTIMET QAT DUHET T. DIN PUNA. Linsey? >> GJITHA E DREJTA. MATT GUTMAN, FALEMINDERIT P FORR TUAJ RAPORTIMI. Ne e vlerësojmë atë. >>> TANI EFEKTET RIPPLE E KJO VIRUS JAN F SHUMSISHT. SI JEMI T S SHUM, shumë FAMILJE AN MTAR BET Q BE JAN KEPT larg, NGA E TYRE E DUHET TLD VETEM N IN SHTETET E INSERGIMIT DHE T AND ASHISTUAR QENDRA TIV JETSIT P FORR VITE TANI. Kjo është rasti për veshje dhe TAYLOR LESTER. DUA T TO FALEMINDERIT TUAJ P FORR BASHKIMI I SHBA. >> FALEMINDERIT P FORR K HNDSISHT. >> FALEMINDERIT P FORR T H MIR N US SHBA, Linsey. >> GAIL, Karlotet e nënave tuaja në A Xhersi i ri ndihmoi të jetuarit QENDRA U SHPIRT 89-të LINDJEN DHE SHUM TOU M LESOHET E TESTI POSITIVE P FORR KORONAVIRUS. BALNI USHT NGA SI MUND T PRFUNDON TING PROVUAR. FAR W ishin ato simptomat e saj? SI JAN H po merreni me këtë ZGJIDHJA NGA DREJT A ore AGO QE SI TANI KA VIRUS? >> PO DERI N SHENUR E SHTPITUAR TUAJ Nëna, dhe unë njoftova se ai DUHET TUN BNI NJ A SHUM L LEHT WITHSISHT. GJITHA LIDHUR. Unë nuk e kam mbajtur në telefon E GJITHA, POR unë E DI DUHET NDRYSHME. N SN E Hënë unë dëgjoj nga SHENJSIA E SHTPIT, ATA MLD SHUM Q TH DUHET NJ F PARA P ABR 100. DHE Unë thashë, HMM, në rregull, DISA N O VAZHDIM DETSISHT. Ata më kanë treguar më vonë TEMPERATURA DUHET TE 99. N MONNDN DUHET T ME MUND TI PAR SPIKUAR N 102 102. Kështu që unë thirrëm doktorin dhe unë Tha, Dëgjo, TRE GJYKAT, 89, SI INSHT IN N A NUMR SHTPI DHE SI KA NJ F M PARA. E DUA T TO T BE TESTOHET. Kështu që ai është dakord. DHE ATA QEN MUND TA TA SHTOJ MUA QAT KA TESTUAR POSITIV. Pra, unë jam akoma në shok. Jam e shtangur. Unë mendoj se ka qenë një pjesë e imja ATA NUK MUND T TH MENDUAR TESTIN DUHET TE BNI SHTOJ POSITIVE SHTPI N NSIN, ata kanë Vizitat e ndaluara për një COUPLE E JAVAVE TANI. KA DUHET SHKENCA P TOR T SHIKU E TIJ, HUSBANDI MUA DHE Unë, TIJ LINDJE, POR JEMI SEPARATUAR NGA GLASS. >> E DREJTA. >> Kështu që nuk ka asnjë fizik KONTAKT. Kështu që unë jam vetëm, ju e dini, Habitur. Unë jam SAD. POR JEMI KRISHTIANT DHE POPULLIT E BESIMIT, Kështu që ne besojmë në Fuqia e lutjes, por në mënyrë të përhershme SHUM i shqetësuar. >> DHE Nëna juaj ka KUSHTET E PAVARUR. SO THESHT UDHZUES PER TANI QE DUHET QAY Q PNDETI OSE TEK BNI TRAJTIMI N A SPITAL? >> SO, BECNA KIST JASHT E FILLUAR, DO T ST QNDETI. E DREJTA TANI Simbolet e TJERA JANE VETEM E PARA DHE DREJTE E DUHET Lodhur. Nëna ime është një kancer i dyfishtë i gjatë I MBIJETUAR. SHUM EDHE NJIA DIABETIK. SO, E GJYKATA, KA JET,, JU DI, shqetësim i madh në këtë ZONA, DHE KEMI KONSULTUAR ME NJ D S DMUNDJE INFEKTIVE SPECIALISTI. SO Ai ka disa gjëra në MIND DHE DO T, DUHET, JU DINI, LIDHEN RRETH Q M M SHUM NDOMRMARRJEN ME TIJ. POR PER TANI DUHET Qëndroni. ESHTE KUARANCUAR. SI KA NJ R ROOMMET QE ISHTE REMOHUAR NGA ROOMET E TIJ. >> Dhe kjo do të jetë e ndryshueshme LAJME, P ORBASHKN NDONJY NDONJ CIRCUMSTANCE, POR SI SHUM M SHUM DIFFIKULTI KA K BTO B BNJ TH SE Ju NUK JENI aftë të shikoni në mënyrë aktive DHE VIZITA ME TIJ? >> QE ISSHT - PO, KJO ISSHT PJESA M M SHUM D P DRFUNDIMTARE E NUK KEMIN E aftë për të qenë këtu me të. Nëna ime ishte një kupë e MUAJ AGO DHE JAM KA GJITH NJE DITE E VETME. GJITHE DITEN. DUHET AKTUAJ DUHET T BE JET I TRANSMETUAR N H SPITAL DHE HUSBANDI MUA DHE Unë, JU SHTETOJ E VERDO DITA ME TIJ. Kështu që ne kemi duar vërtet në dorë. DUHET T T FALOJ NK NURSET, THE DOKTORST, JU DINI, JU MIR REZERVO FIRMI N TH GJETJET E PRANUAR, SO Unë SHUM SHUM T TO BNI VOZON E TIJ. Nëna ime gjithashtu ka DEMENTIA. Pra, është vërtet, vërtet DIFFIKULTI NUK DUHET T AB PRGJIGJET KERTU, JU DINI, DUHET T S NDRTOHET E TIJ DHE TI GJITHMON Bëhu VOZA E TIJ. >> DHE AFAR A JAN HAPAT E TJERA? WHFAR GJITHA E KONTROLLIT DO TY KANE, ALBEIT NGA DIKTIMI? >> SO, NUK DO SHUM, AKTUAJ. JU DINI, E DREJTA TANI, RRETH, STABELI I TIJ. Ata janë duke u trajtuar simptomat e saj, JU DINI, TYLENOL DHE GJITHA LIKE QE. Ata më thanë që po ashtu KA NJ U UTI. Kështu që ata janë duke punuar me atë që AS WELL. POR'SHT DUHET TALL KONSTANUESHME KONSTANT, MU QENI NURSET. Nëna ime ka një të mrekullueshëm DOCTOR. Ai është i ri për të. Ai nuk ka qenë me të AS AS DHNI SI DOKTORIN E PAR, POR KETY GUY Unë me të vërtetë më pëlqen. HE - KU JENI TALL THIJN H NUMRIN E TIJ, Ai P ANRGJIGJET T PH TJETS. SI DUHET SI RREZIKON QAT SHT. POR RESHT V ARREJT A NJ A ATY E DYT NJ T KOH, NJNE DIT AT N AT TIJ. KJO SI SI KEMI DUHET T G SHUM E DREJTA TANI. >> TAYLORI PASTOR, SI NJ MAN MANU VESHJE, WHFAR W FJAL T OF KOMUNORTS JU JENI JU JENI JET WSIT TUAJ N IN K INT TH Këtë moment? >> MIR, RRETH, SI tha ne jemi POPULLI I BESIMIT, Kështu që ne besojmë NOW FUQIN E LUTJES DHE NE QENI, JU DINI, duke u lutur P FORR HER. HESHT NJ W GRUA E fortë, ART DHE SHE - Unë besoj se ka luftuar N HER K HERTU, POR, JU DINI, JEMI Vetëm duke e futur atë në duart e E DREJTA E ZOTIT TANI. K ISTU NUK INGSHT E VRTET SI JEM REALI MUND T DO BNI SI NUK MUND T BE JEMI KA. NUK MUND TI SHIKOJM HER T. Ne duhet të besojmë në KOMUNIKIMI. DUHET TAY THIJ F FABILITETI KA JAN E SHNDETSHME N T KUSHTET E TYRE KOMUNIKIMI ME SHBA, IN PJESMARRJE ME SHPALLJE. NUK MUND T AS KRKEMI P FORR DO GJITHA Të mirë. POR NUK NOTSHT NDIKON T L MUND T BE BN AB T GJITHA TE SHIKOJN DIKA. >> E DREJTA. >> JU FALEMINDERIT TOT GJITHA PUR SHUM FJALUAR ME SHKURT DR KTU KOHA DIFFIKULTI. >> FALEMINDERIT TUAJ. >> JEMI DUAJM A NJE SPEEDY REKOVERIA DHE SHALNDETI I MIR P FORR FAMILJE E PLOT. >> FALEMINDERIT, LINSEY. FALEMINDERIT. >> FALEMINDERIT TUAJ. >> DHE TANI N TO WASHINGTON, KU KONGRESI STSHT DUHET HAMMERING OUT DETAJET E SE TRILLIONIT $ 2 Faturat për të shpëtuar ekonominë. SENATI KAQEN NJ MARRVESHJE P ORMBLEDHJE P AR NJAL SHUM VETM QAT DO TV DHNI BESIM Miliona goditen me vështirësi nga SHKALLA E BIZNESAVE MOST SHUM, Përfshirja e pagave të DIREKTIT T TO SHUM SHQIPTART. POR SENATI KA HIT DIKA ROADBLOCKSI SI GARA T TO MERRNI TE VAZHDONI SI VAZHDON SHQIPTART TE PRESESH. ABC NEWS Shtëpi e bardhë CORONESI JONATHAN KARL KA E VRTETA N ON negociata. >> Gazetari: TONIGHT UDHHEQGRSIT CONGRESSIONAL JAN H SHUM P PR PASQYRN EKONOMIKE M E MADH LIGJET E RELEFIT N IN HISTORINIST AMERIKANE. >> NJ F Luftë KA DHNUAR N O TON SHORES. NUK KEMI T SE KRKOJM IT. NUK DUA T W DUAJ. POR TANI JEMI DO T FITOJN. >> Gazetari: SI PJESA E 2 $ TRILLIONI TRAJTIM, FITIMI I NJEREZIT 75,000 dollarë NJ Y VITE OSE M LSIM DO T G MUNDET 50000 dollarë CHECK 1.200 dollarë. ATA FITUAR N TO 99,000 dollarë A VITI do të marrë një kontroll të vogël. >> Ndihma është në rrugë. Ndihmoni shpejt, ndihmë të madhe. >> Gazetari: P FORR ELIZABETH, A RRESHTI I WITIT N L LOS ANGELES,'SHT NUK NJ A SHUM SHUM. >> Unë kam nevojë për të ditur se unë jam duke shkuar T BE JET OK MIR AND DHE DO T K FEMIJEN MUAJ BE. NSE JEMI T TO MERRNI TIGH DREJT SICSKU TANI. >> Reporteri: NDN BARL NJERZIT DO T R MIRN PUNSIM P BRFITIMET P UNR 39 WEEKS INSTEAD of 26, and SIZE OF Një kontroll i papunësisë do të shkojë NGA 600 dollarë për katër muaj. EDHE SHUM NDIHM SM PR VDES Bizneset. DIANE DHE LILY NJ O Dyqan Lulesh N CAR CAROLINA VERIORE. >> KEMI DUHET PROBABLY 20-PLUS NGJARJET KANCELI OSE POSTPONE. SHUM Dasma. >> Gazetari: FILLIMI I FILLIMIT A PROGRAMI I KUJDESIT MIRA 367 $ PER BIZNESET E VOGLA KU NDODHEN JAN PUNT E TYRE. DHE 500 Miliard dollarë për shumicën KORPORATA N IN HIT-HIT INDUSTRIES LIKE AIRLINES DHE Hotelet. EDHE SHUM M SHUM 100 dollarë Miliarda në ndihmë për spitalet DHE SISTEMET KUJDESI SH HENDETSOR, DHE PARA T H NDIHMOJM OFF SHTETET E TYRE Humbje. >> DHE JOHN Karl bashkohet me TANI NE WASHINGTON. JOHN, SI KU B DONI TING GJITHA Qëndrojnë E DREJTA TANI N ON NJ A VOTE TIME në këtë BILLI DHE WHFAR ISSHT PRESIDENTI Duke thënë për këtë duke marrë Finalizuar? >> E pra, DUHET T L MUND T IT BNI DISA VERGE DIKA-MINUTA E VETE HICCUPS SI K THTO PARA JAN ME PIJETET kryesore të LEGJISLACIONIT, POR SENSE MY ISSHT TH K THT KA M IS SHUM DREJT PASURIS, N NOTSE NUK TONA NGA TREGTI N IN SENAT. DHE PASTAJ Shtëpinë do të ndiqet PRETTY SHORTISHT PAS KTY. >> DHE SHUM Amerikanë janë FRUSTRATUAR QE KA QENI Deri më gjatë. DUA T TO NDIKOJN A NJ CH CHART N IFSE NE MUND TOW SHUM QAT STANLEY MORGAN PARAQITJA E M M SHUM SE 3 MILION Amerikanët mund të duhet të futen për KLASA TB PUNSME N IN T J DREJT JAVA. A KONGRES NDERRMARRJEN URGJENC TH QAT SHUM SHUM SHUM JAN F DUHET DHE NEVOJN N NDIHM E DREJTA TANI? >> E pra, nuk e di nëse EDO TOD GJITHA N CON KONGRES NDESHME QE, POR I BESISHT KONGRESIONAL Drejtuesit e kuptojnë se. DUAM, LINSEY, N IFSE DO TAKE BNI A HAPI I DYT AND DHE SHUM N WH FAR SHT NDODHEN KETU, KJO ASHT A A 2 $ FILLIMI I TRILLIONIT EKONOMIK LIGJI. Shtë më e madhe se çdo gjë KONGRESI KA E PASUR PARA. JU MENI KUFIZUAR KOMPARISON ME BAILOUT AUTO. Kjo është një - kjo është një masive Duke parë këtu, 2 TRILLION $ DHE ISSHT PAS PAS STANDARDET CONGRESIONALE ME SHPEZIMI I LEHTSIS. Lidhur me KTU PUNSIM PENRFITIMET, një veçori kryesore e kësaj BILLI, SI E MENYNUAR, ISHTE SHPENZIMI I DHNS S KOHA QAT MUND T PE BN NJERZIT PUNEMSIMI, POR EDHE SHTES 600 dollarë për atë kontrollin e papunësisë EDO MUAJ P FORR KAT MON MUAJ. Pra, kjo është një faturë e madhe. KA KA BIPARTIZAN T W GJITHA MB SSHTETJE N CON KONGRES, POR asgjë VERDO SHUM SHUMIT SI FAST DO T DUHET TI N KAPITOL HILL. >> E DREJTA E TIJ. MIRË. JONATHAN KARL RAPORTIMI P USR SHBA N W WASHINGTON, DC FALEMINDERIT, JOHN. >> FALEMINDERIT TUAJ. >> DHE KUR T COM KEMI PACKRBASHK, TERRIFIKIMI I ZGJEDHJEVE TOR STORMIT VIDEO DODGING DEBRIS PAS NJ A TORNADO SHUM RRETH JUGUT. >>> TESTIMI I CHARLES PRINCE POSITIVE P FORR CORONAVIRUS. SI VAJZA KA QENI NGA QUEEN? >>> DHE DO TAKE DUHET NJ A SHUME VDEKJE N IM NDIKIMIN E SHPENZIMIT-19 EMERGJENCIA ISSHT H MUND T ON VDEKUR Bizneset. >>> SI Q TH M M SHUM ME SHUM ME 30 T OF PUN -SISHTVE TUAJ WANE JETOHET ZYRTARisht Kohë të pacaktuar. KOMPANIA DUHET PPRGJIGJE ZERO ANDO T OF PYETJEVE TONA, SUCH AS SI DUHET THSHT TH K THTO SHKO N SHUM PËR? KISTO NDRYSHME TAY PLANIFIKUARA TAY SHUMSIS Mënyra jonë e të jetuarit. JU DINI, HSHT H K HNDARDSISHT TOU BNI Merrni nga dy të ardhura, por TANI NUK T B BENI FITUAR T R BESONI N M MUAJ SHTETI ISSHT PAVARSISHT plotësisht. JU DINI, JU FILLONI T AS BNI VETET TUAJ, JEMI QENI T JEMI E aftë të ndihmoj për të blerë ushqime? JEMI DO T JEMI FUND T PAGUAR Qiraja jonë në fund të MUAJ? JEMI SHTOJN TO T TO JEMI FUND T Pagimet e veturave AFFORD, SIGURIMI? P ANR DO PUNPSUAR QAT SHT KONSIDERUES LAYOFFS, KVSHILLA TUAJ TE JU DUHET T AS B ASNI SI E HAPUR DHE NDRMARRJE ME PUNSUESIT TUAJ AS MUNDUR. Jepni udhëzimin e tyre. Jepni ndihmën e tyre me AS SHUM SI KA NEVOJ MUNDSISHT BECNI N AT FUND T DITS, N WESE JEMI KUPTUAR WHFAR JENI SHPESHT TH DHE T AND GJITHA T AS K WERKOJN KTHIMI ATSHT QAT JU KUPTOHET FAR JEMI SHPESHT TH NGA AS WELL. >> SHUMIN BLINDSIDUAR T ALL GJITHA T KJO DHE DUHET P SR DISA KOMPANIA SI FINALIZAT E KONGRESIT QE 2 TRILLIONE EKONOMIKE PLANI STIMULUS. Ata janë duke u marrë me të Para të gatshme për bizneset QE PUNOJN F PARA 500 Punëtorëve. 30 MILIONA E VERTET E AMERIKICS BIZNESET E DYQANEVE T C KUJDESIT, FIRMET E PROJEKTIMIT WEB, librat e librave DHE, PO, CLUBS EVEN COMEDY. DEVON DWYER Zbulohet CORONAVIRUS ISSHT MIRING TOLLI I SAJ P THR KTO QOSNI QURLLIMIN PARIMOR SHT T BNI USHTIMIN E SHBA. >> Gazetari: KOMPANIA E QANDNDRUAR KA SHUME SILENT N IN Kombin CAPITAL. >> NUK është FUNNY. QAT NUK DUHET T C JET C MIR. >> Gazetari: PANDEMIKA NR JOKE P FORR BIZNESUES T SM VOGLA LIKE ALSON JAFFE KUSH JANE QENI NDIHMIMI I POPULLIT T LA LUMN TIJ STRESI N AT Klubin e saj të Kredisë DC P FORR K 20ND 20R 20 VJET. >> NUK SHT NUK SHNDETSISHT T TO BNI N F PERFSHIR DHE PANIK TOTAL, JU Di, që po shkon për të bërë më shumë D DMTIMI N Y TY. >> PO. >> VIRUSI GSHT SHKUAR N H KND JU, POR QO FITOJN Q G SHENJT NGJARJE SI. >> Gazetari: PAS NOVEL CORONAVIRUS HIT, TANI KANCUAR AKTET TP PRANUARIT, TIKTET E REFUNDUARA DHE LEXONI T ALL GJITHA 50 T OF TJERAT PUNSISHT, duke përfshirë këtu Burrë. >> KEMI E KA NDON POR unë DUHET, JU DINI, SHENJE DHE TI SAID, MIR, Kjo është E PARA KOHA GSHT KUAQE K THTU MUAJ, ZA KJO SHKO. KJO ATFAR ATFARAT NDODH KU JENI PUNA N A NJ CL KLUB TREGIM DHE MARTES NJ COM KOMENT. Ata kanë atë lloj - i cili ISHTE FUNNY. Kështu që isha i ngopur dhe atëherë kur u qesha DHE KETO KA DUHET, GJITHA E DREJTA, Ne do të marrim përmes tij. SHT BNI NIGHTMARE. ENSHT BEHT I - Unë DUHET - FJALA QAT KAM T T SHUM DHE T GJITHA Shtë e tmerrshme. >> Gazetari: SHUM SHUMIC AMERIKAN BIZNESUESIT thonë se ata janë shumë I VDITUR POR MURNYRJEN. EKSPERT BT besojnë se kushtojnë KJO FEARI ISSHT KRITIKE Stabilizimi i ekonomisë amerikane TANI N FREE FALAS. >> KE KRIZA OSHT O NJNE PJES Gjërat më të këqija unë DUHET T SE SHENA PER BIZNES I VOGËL. >> Reporter: KAREN MILLS LED THE BIZNESI I VESHT ​​US ADMINISTRIMI PROR MIR REKESIMI DHE SHPRNDARJES. >> IT AKTUALE FARAN SHPEDRNDAR PROBLEM QAT KEMI N IN 2009. DHE KATTO T BNI gjysmën e NJERZIT Q WH PUNOJN IN N TH KUNTT CO VEND VET OSE PUNE PER NJE VETE BUSINESS. SI ATA Q HNDRON T LIDHURIT TON. Dhe ata kanë shumë para të ulta Mbulesë. MBI AVERAGE, KANVE RRETH 26 DITET E PARAVE. >> Kështu që kjo është vërtet një - kjo SHT REZULTSISHT NJ R VESHJE P TOR MURNYR >> ABSOLUTELY. SI KU JU NDONJ PARA SI NJE BIZNES I VOGL, JU jeni DEAD. >> Reporteri: KRUAJET CASH WORRIES ADAM, Një libër i përdorur SHTETI NE DC DUHET T COMP PLERFUNDUAR NJ A M MASIM RENOVIMI I DYQANIT TIS TIJ DHE KA KUJDESET E LITT ONS N ON REZERVIM. >> SHPINGRNDARJES POPULLIT TING BNI Hapësira është e domosdoshme P FORR SH HENDETI DHE SIGURIA, POR IT Në mënyrë dramatike është ndalur. >> SI DUHET DRAMATICALLY BIZNESI DIKUAR? 30%? 50%? >> Unë mendoj se MBROJTET PROBABLIMI N 75%. >> Gazetari: KA QENI KATR PUNSOJN TH KIST MUAJ. Ai po bën gjithçka që mund të mbajë TRE T O TJERT P ONR PAYROLL. 'SHT N NERVOZIK RRETH TA NDODH M M SHUM Borxh me Kredi të reja, POR Thotë se PLANI I RI STIMULUS Ndihmë MES. >> DUHET T L MSOHEN Q MUND T JET NDODHJE, E CILA mendoj se është E RNDSISHME TA GJITHA DISPOZITA TER PRKUAJME TALL VDEKJES Bizneset. >> Gazetari: KONGRESI SHT E PRIT T TO D SRGIM MORE SHUM M 350 350 dollarë Miliarda në huatë e EMERGJENC TOS T BIZNESUES T SM VOGLA DHE ME A PJES E MADHE. Ata nuk do të duhet të paguajnë më shumë QEVERISJE N IFSE P USRDORNI PARA T P PAGUAR QIR OSE PUNT E TYRE. >> Unë do të marr që të merren çdo ditë TI LEXOJN US SHTYPIN T DO B DONI K IFT IF N IFSE KET KUJDESET SI DO T BE JAN Falur. >> Gazetari: SHUM O NJ O NGA VETM DISPOZITA TOM GRUAVE N. SHTET BOTA. SI BNI VODKA E VERE DHE DHE BOBBONI N IN HUAJ T OF KAPITOLI SH.B.A.KO KU SHUME SHUM PUNA SI KRYETARI I STAFIT TE THEN DHURATAT E GABYVE KONGRESWOMAN. >> MENAXHIMI I KRISS SI QENI MUAJ KUJTIMI I JETS DHE, E DINI, Q STNDRIMI I KALMIT ISSHT C AKTSISHM FAKTORI I RNDSISHM. FIGURIMI SI T TO GJITHA MOMENTET E KLARITYSIS IN N O T O TJERA - POR PYETJE DOSHT DO FUQI E VDET Prodhuesit i pëlqejnë USHTRIMET? VEMREJTJET T SHENI. >> Reporteri: P FORR T GJITHA MBIKQYRJEN Mjetet që bëjnë sanitizuesin e duarve. >> JEMI POLITIKUAR PR VET DUHET T H DUHET T BE JET NJ O P OFR T PGRRBGRRSITIN KRYESORE P INR T M BN DORT Të pastër. >> Gazetari: SHPRNDARJES SHKURTSIMI T BO BULET T SM VLERA T. VEJTA SHTEMPI GEL, PILLRFUNDUAR A 1.000 GALLON RUAJTJE KJO JAVA NGA QEVERIA E DC P FORR POLIC DHE SHUMMS. >> NJERZIT po shkojnë në lulëzim LIRI DHE SHPRNI VIRUSIN, SO Unë jam një biznesmen i vogël që është Vuajtje. Unë do të jem shumë, shumë mirë Bëni SIGURIN QAT VAZHDIMI N Mbyllni deri kur ne Vrasim KIST Gjë. >> Gazetari: Shtëpia e Bardhë DHE DISA EKONOMISE JAN P NUS N PNJ JETOJ SHTETIN E BIZNESIT AS Së shpejti SI MUND. TRUMPI I PRESIDENTIT QT SHTOJN A Q GLLIM E LINDJES, 12 prill, WEEKS SHENI I ATFAR SHALNDETI PUBLIK SHUM EKSPERTET DUHET T BE JENF SIGURISHT. >> A DO T S P SRFUNDONI ATA Q?? >> DO TE SHUM JO. NUK SHT SIGUR. NUK DUA - QE NUK jam Mendoni PRGJIGJE P FORR MUA si A PRONARI I BIZNESIT. Unë nuk e di se SHUMO SHUM E TRUMP TE DINI QE. DUHET T HE DGJOHEN NGA - DUHET ZGJIDHJE RASTI NGA DC Unë do të dëgjoj nga kryetari BOWSER DHE SH ONDETI TTHER TJERA DC ZYRTAR THT SI DUA T H NDODH. >> JU JENI DUHET N AT KIST PANIK QE JANE QEN DUHET TA KEMI QENI P FORR MIR >> SO, unë jam duke u përpjekur të qëndroj shumë Pozitive. Unë besoj në Fuqinë e COMEDY. DEshtë depresion për të parë atë TOTALI EMPTY, por unë e di se Ne nuk do të jemi gjithmonë këtë. >> Reporteri: QAT FJALA E P DRCAKTIMI KOMBINUAR ME A FUQIA FINANCIARE NGA QEVERIA, Një kosto për optimizmin e kujdesshëm. PESRSHKRIMI NJ A FUNAN FINANCIAR T FEMR NGA VIRUSI, BIZNESET E VOGLA MUND T S MBROJTET DHE VAZHDIMI N Lulëzojnë. >> Unë e di se do të jemi të mbushur me NJERZIT PARA Q DUHET T BE BNI KETU, QAT DUHET T LA BUNI, KATT DUHET T LA B ANI, DHE DUA PARAQIT N TH KATT DIT. >> ME SHUM. >> DHE shpresoj se më shpejt se sa Më vonë. PO. >> ME SHUM. >> Gazetari: P FORR LIRSN E ABC Lajme, Unë jam DEVON DWYER N W WASHINGTON. >> PO, NE DUHET T ALL GJITHA AKTUAJ P USRDORNI NJ LA LUM T G MIR. FALEMINDERIT TONA TE DEVONI. Ne ende kemi shumë më tepër për t'u marrë NË. >>> BESHT NDONH AN T TJERA HORRIFIKE DITA N IT ITALI ME HANDDREDS MORE SHUM DEAD. DETYRUAR FJALOJM TO DOKTORT NE ITALI. FAR KAN FACE. FAR M LSOJNESS MSIME M THESOJN KOLEGJET E TYRE KETU N IN AMERICA? >>> K THTU KA QEN N SO SHUM MISINFORMATA KOH KJO SHPËRTHIM. DO T B BNI FAKT TOWN DUHET NGA Fiction. >>> POR PARA, TWETET TONA T THE DAY. NJOFTIMI I MADH i Apelit. >> NE DUHET T T SHUM T KT MIRNDSISHT QAT APLIKUAR URSHT SO I BURUAR, PROKURUAR DHE DSHT D DHATNIM 10 MILIONA MASTE TE MJEKIMIT KOMUNITETI N IN SHTETET E BASHKUARA. >>> HELLO, EVERYBODY. Unë jam ELIZABETH MEJIA. Unë kam qenë një shërbimtar dhe kam qenë brenda KOMPANIA P ALR GJITHA Tetë Vjet. PRANE NJ M MESAZH TEKSTI NGA MENAXHIMI QAT RESTAURANT DO T CL MBETET. Mos harroni një tjetër, duke ardhur në PUNA. Qëndroni në SHTEPI. Qëndroni të sigurt. HR DO T L BNI D KNI T LIDHUR LAYOFFS, Merrni prapa në punë, SANITIZI, NDIKIMI, POR SI JAN KAT DITA. DUHET PSRGJIGJE. DUHET T K DUH T MATSOJ Jini në rregull dhe kështu do të jenë fëmijët e mi. NSE JEMI T TO MERRNI TIGH DREJT SICSKU TANI, NUK KEMI SHALNDETSOR SIGURIMI DHE NUK KEMI PARAJA. WAGES, SIGURIMI SHALNDETSOR, NE DUHET IT. >> SHUMU SHUM SHUM AMERIKANE T. FEMIJEN ME PUNSIMIN E shkaktuar nga COVID-19, dhe duke pritur për disa P RRFSHIR NGA KONGRESI. DETAJET E BILIT JAN Deri më tani, duke u hedhur në ajër, DO DO Jini MASIVE. Le të marrim një vështrim në atë që ne DINI NUMRUESVE. BESIMI I TRYLISH 2M 2 $ Paketa do të jetë më e madhe se sa 1.4 $ TRILLION DISKRETIONAR PLANI BUXHETOR P FORR PAJISJE QEVERIA Federale në vitin 2020. ALshtë gjithashtu më shumë se 787 dollarë PLANI BIMOR STIMULUS I PASQYRM N 2009 T TO KOMBTOJM MADH Recesioni. QENDRA E BILIT T PARAJTJES PAGESA DREJTIMI N TO DISA 90% të DETYRUESIT AMERIKAN ME 1.200 dollarë ACHDO T IND INDIVIDUALE KUSH FITOJN LEXONI P 75R 75,000 USD OSE 2,400 dollarë P .R Një fitim i vogël deri në 150,000 dollarë. DHE FALUAR 500 dollarë të fëmijëve EDHE T G DHN. 250 dollarë dollarë do të shkojnë në një SHPENZIMI DRAMATIK I P BRFITIMET E PUNEMSIS, SHPENZIMI PUNEMSIMI I AKTUAR nga 13 javë ME P BRFITIME TOO FITUAR. MORE SHUM SE Miliarda dollarë do të shkojnë TE HUAJ EMERGJENCIKE PER VEZANE BIZNESET DHE 425 dollarë dollarë do të FOND DHE FITONI PARA TE SHUM B KOMPANIA, duke përfshirë një AN 75 Miliardë dollarë shtesë për INDUSTRIES HITESTAR HARDEST, Përfshirja e aeroplanit dhe hoteleve ME KUSHTET STRIKTT N ON MBIKËQYRJA. NGA Krahasimi, BAILOUT i 2009-ës E INDUSTRIS AUTO AMERIKANE KOSTO P ABR 80 Miliardë dollarë ME SHUM E TI PAVARSISHT PAGUAR Kthehu tek QEVERIA. DO T BE JEMI SIGURISHT Q T TAY QNDRROHET T FOR PARA DETAJET E VETS SI BILI M G FINALIZOHET. >>> DHE DO T HA KEMI SHUM A M SHUM TET BNI N. EMERGJENCIA E TJERA CRUISE. 77 NJERZIT që bien ndesh me ILL SISTEMET FLU-LIKE STANDANUAR Kasti i Amerikës së Jugut, Bërja e mënyrës së saj në florida. Transporti NUK KA NDONJ Provat e COVID-19 P ONR BORDIN. >>> DHE MJEKSIA KURIALE FURNIZIM T R FUNDIT TOW ulta në Itali. Do të dëgjojmë VENDIMET E DISA DOKTOR THT QER KA DUHET T M BJN AS TA MBIJEN Luftën e tyre Heroike P SAR T SA RUAJ JETN. >>> POR PARAJT, KTU JANOM DHNI SHENJTT E TRAJTIMIT N ON ABCNEWS.COM. ♪♪ >>> SENATA DO T A VEPRON N H NDIHM NJERZIT E KUNTTU VEND VESHT ​​KJO STORM. >>> P ONR KAPITOL HILL, SENATE UDHHEQ ANSIT NUK JAN T TO KONGRES DHE Shtëpia e Bardhë arriti një MARRVESHJE P ANR NJ AN PARAJTIM 2 $ MJETI PAKETA E SHPENZIMIT TILL TRILLIONIT PR T OFRUAR BESIMIN PUNORS DHE BIZNESUAR që vuajnë nga poshtë PANDEMIKA E KUVIDIT-19. >> K PROT PRO PROPOZIM, PUNEMSIM SIGURIMI P STR STEROIDT DO T BE JET SHPENZIMI I MADH i P BRFITIMET E PUNEMSIMIT N IN Dekada. NDETRKOMBTARI I SIGURIS S SOCIALE DUHET T C SHUM MJETET E MJETEVE PUNT AMERIKAN WH TO CILA TEC BNI PAVARSIA E PUNTSUAR VIRTUALLY. >> QE KANE PREJ TREGUVE DITA E DYTRA E RREZIKUT, POR Ligjvënësit po shkojnë më tej PARBASHK ANDT DHE JAN R R RNDARJE GJUHA N O NJ S PJES. >> KETO Faturim ju paguan më shumë jo T W PUNOJN TH SE N IFSE KENI PUNËS. >> PANDEMIKA E KUVIT-19 VAZHDON LRENDSIN E TIJ agresive AMERIKA AKRUAJ DHE PYETJE. NJNE nga INFEKTIMI FASTASTT Cmimet jane ne SHTETIN E LOUISIANA. >> TRAJEKTORIA Q TH JEMI T ON NDODHUR Shtë SHUM V PROBLEMATIK. Cmimi i rritjes QE JEMI SHIKONI SHPENZUAR KAPACITETIN N SHELNDETSIA SH HENDETSORE. >> ZYRTARALT E SHALNDETIT T AL ALARMED NATE KUJDESIN E INFEKTIMIT N NEW RI QYTETI JORK. NEW YORK, EPICENTER OF THE KORONAVIRUS DUHET, LLOJET PR M SHUM SE gjysma e 60,000 RASTET E Kombit. QEVERISJA E SHTETIT ANDREW CUOMO thotë se ai është SHENJAT, THUHET, QAT STRIKTI Qëndroni AT MASAT E SHTPIS START SI FILLONI N PUNA. >> EKZAMINERI MJEKSOR I RI I JORKIT KA KEDNDEDSUAR TT SHPRNDARJES TEMPORARIT MORGUES N IN MANHATTAN, TEMPORAR Tadrat dhe kamionët e rigjenerimit, NËSE ËSHTË E NEVOJSHME. NEW YORK KA konfirmuar 30,000 RASTE ME KORONAVIRUS. SHTETET TJERA JANI EDHE SHENIMI A RREZIKONI SI SHPENZIMET E TESTIMIT. >>> 77 NJERZIT N BO K BOND AN KRUAJ DREJTIMI I DYQANIT P FLR FLORIDA JAN SHKAKTUAR ME SEMPTOMS ME FLU-LIKE. >> PASENGJENT thonë se nuk kanë BEHET N OFF SHQIPRI NUK M NO SHUM SE DHJETË DITË. Ushqimi i tyre dorëzohet direkt TE DHOMAT E TYRE. Pra, shumë pritje për përgjigje në DITT E VDIT. >> NJER PEZIT E SHUM N IN VITET E tyre DHE 70 Vitet '80 në këtë anije. >>> 71-VJETAR -T E PARA CHARLES, Trashëgimia tek froni britanik NJOFTUAR KA TESTUAR POZITIV P FORR KUVIT-19. KA JANE SHPRNDARJEN MILSIM SYMPTOMS, POR M RNYRJE T O TJERA N HE SHALNDETIN E MIR DHE T HE BEHET PUNA NGA SHTPI NGA HYRJE DITA T VDEKJE SI USUAL. NJ SP PRINCE SHTES SPOKESMAN CAMILLA E JETS CHARLES, THE KUJDESI I KORNWALL, KA EDHE JAN T TESTUAR, por nuk ka VIRUSI. >> TRAJTIMI I STORMEVE TVER SHUM. E konfirmuar EF-1 TOUCHING TOUCHING MISSISIPIPI DHE ILLINOIS. KESTO JAN NEW LAJME NGA JASHT TUPELO, MISSISSIPPI. >> MIREL SE VINI. 683 JETA T L VDEKUR N IN ITALI Ditën e sotme Vetëm. Doktorët dhe infermierët KA N PARAJTIMI I NJ B Beteje UPHILL, VAJN JETN E TYRE N ON RREZIK P TRR T BNI T SA R SANDSISHT TO Mijëra të PATIENTT QAT Vijnë NGA TYRE Dyert. MAGGIE RULLI KA K RET RE RAPORT. >> Gazetari: P FORR PASAJEN E PAR WEEKS IT IT SEY SEEMED ISHTE HUMBAN LUFT ME ANEZ ENN E PAVARUR, POR N TH TRE DITT E PRGJITHSHME, RASTET E RAPORTUAR TAL ITALIS HA KAN Ngadalësuar. Një shkëlqim shprese për një SITUATA Q E MNDSISHME DREJT. RRETH 70,000 INFEKTUAR, M M SHUM SE 7000 VDES. Tshtë marrë një ndërkombëtar EFORTI P TOR KT KUJDES RASTET ITALI. SHKRIMI I KINAVE TYRE Ventilatorët. MJEKIANT DHE SHPALLJET RUSIKE FURNIZIM. SHQIPTAR PT E POSTUAR N THE LINJAT E PARA. >> JEMI FINANCUAR N IN VESHTI I GRUAVE, duke i dhënë TIJ MJEKSIMET E MIRVE. Ne nuk jemi në gjendje t'i lejojmë ata të shkojnë DERI Simbolet e CORONAVIRUS JAN RES zgjidhur. Kështu që ata përfundojnë duke u këtu SHUME DISA KOHA. CILA MUND T BE JET CH SFIDS PR THEM. TANI JEMI QENI T P PAPOJMO N ICU DHE SHKENI N THE TYRE DHE SHIKOJN SI T DO B DONI DHE WHFAR JAN T H NDIHMOJN THE NEVOJN. >> Reporteri: NJ R VESHT ​​CON Konstante për MBIJEN P THR KOST N AT PARATHNIA E KIST BAT. VERDO MINUTE KRITIKE. >> Përkthyesi: DUA T S them se JEMI N THE PAJISJE T OF JONS RESTRICT. NUK KEMI SUFIKIM BURIMET DHE PUNA E Veçanërisht SI BNI APART NGA VERDO GJITHA SHUM, TANI STAFF JANE Duke filluar që të fitoni. >> Gazetari: DHE ME FURNIZIM Gjithmonë duke vrapuar më pak, VERDO Këshillat e VENDIMIT. N TH KISTAS RAST, NDIKON FORFEITIMI I NEVOJEVE THEMELORE N OR RREZIK P SAR T SA RUAJ JETN. >> VERDO SH HNDETI SPITAL është duke vlerësuar N TH KEST D DITA T PRO MBROJTJES, MJETET LIKE, LIKE SHUM P FORR T SHOES. NE MUND T FOR NDIKOJN FOR, P EXR SHEMBULL, GJAT SHIFTI JON SHKOHET N TOILET SI KA DUHET T TO NDRYSHOHET DHE T CH NDRYSHOJN. Dhe kjo është SI MUND T S SHUM A MJETET E MBROJTJES. >> Gazetari: DESPITE HELP NGA TTH TJERET, NUK STSHT NUK MJAFT. ITALI SHPRNDARJE DYQANIT PASSENGER NO NJ H SPITAL TLO FALUAR. >> NUK KEMI VENDET E PAJTJE PËR TË GJITHË. >> Gazetari: POR është shumë Vende që kujdesen për më shumë Q SE DUHET T BE BN SHUM SHUM Infeksionit. Marrja e jetës së shumë njerëzve Karakteristikat e Kombit. N IT ITALI, N 30 MASTNYR 30 DOKTOR KANE VDEKUR QIN NDIKON. ZYRTAR WT I KUJDESUAR N IT KA DREJT A MATERIA E KOHA PARA PARA SHPRNDARJES NUMRI I TYRE SKYROCKET, TOO. Dhe ata kanë. RREGULLIMI I VENDIT PSTRSTARIMI NUMRI DESPITE STRIKTI I TIJ IZOLIM. GJITHA 50,000 RASTE, T TH KETE Mijëra punonjës të kujdesit shëndetësor I INFEKTUAR. >> Përkthyesi: KU JU SHUM SI Brenda 12 orëve të marrjes së TESTI ATA JANE QALL MUND T ME MUND TIJ, Unë DINI DIKA NUK SHT E DREJTA DHE QE JAM POSITIVE. >> Reporteri: KJO VIDEO NDIKIMI N ON MEDIAT SOCIALE, Pacientët në dyshemenë e kësaj SPITALI, DISA SHUM ZGJEDHJE. SPITALET E FUSHS SI T L MUND T LIDHEN TI BELONG NON ​​ZONAT E Luftës TANI A SI DREJT COMM KOMUNA KETO, ART. DHE PROR P EURRGATITJEN E EVROPS P FORR E MUND T VINI. ITALI PRSHT PR PROVONI QE ESHTE Pashmangshëm. QE VENDET E PAVARUR M G SHUM TESTIMI, SHUM SHUMED, M SHUM DOKTORST, M M SHUM FURNIZIM T THE DO MUND T F BNI FATIN E NDRMARRJEN DHE Shihni ZEMRN E VRTETS Skena e kasetave që në mënyrë të heshtur LIDHET N RESTIN. >> MAGGIE RULLI bashkohet TANI TANI. MAGGIE, JU JENI NJ S SITUAT E DYT KJO DHE PARALAJMRIM N TO RESTIN E BOTS P FORR DOKTORST N ON Linjat e përparme. TANI N R RETROSPEKT, B DONI T TH MENDIMIN Ata mund të kenë bërë asgjë M M SHUM T P P PRGATITEN THEMELET? >> Gazetari: PO, LINSEY, JU DI, Unë flas me disa nga këto DOKTOR ET E KTUAR TODAY. Dy nga një SPITAL MILAN QE NUK KA NDODH N SO VNJ. ATA MLD SHUM N T THE BN GJITHA, ata dëshirojnë më shumë KOHA P PR TRE PRGATITET, PR T GJITHA PARA KJO. KA NEVOJN M M M SHUM SHUM. Ata kanë nevojë për më shumë ventilatorë. Ata kanë nevojë për më shumë se sa personat PAJISJET E MBROJTJES Ata kanë nevojë për më shumë doktorë. M M SHUM Infermierë të Trajnuar. MORE SHUM. JAN J SI JAN SO SHPRNDAR. FAR NDIKONI vërtet me ju, JU E DI, duke kërkuar në Amerikë, DUHET N THE RESTIN E EVROPS, JU SHENI KOHA KOHA T TO P TORGATITEN, KOHA P GR T GJITHA KHETU. DUHET T BE NDERTOHET M M SHUM T R DREJTAT E SPITALIT TANI. DUHET T BE BNI M SHUM KESTU KUJDESI ICU. DUHET T BE BNI M SHUM Ventilatorët, TRAJNIMI M SHUM Infermieret. Kështu që ata vërtet e kanë penguar që SHTPI PIKA, QE TANI SHT THE KOHA T P PRERGATITni IT. ISSHT NUK është vonë. POR GSHT KTOJ. NSE NUK DO T DO BNI KESTO GJITJE, JENI PROBESISHT SHKOHEN N TO FUND LIKE ITALI. DUHET T HE Dëgjojmë, LINSEY. >> P TOR T HE DGJUAR, POR FJALT NE DUHET SHENJT të dëgjojmë në rregull PER TE PERGATITUR. MAGJIE, ingranazhe SWITCHING. Ne dëgjojmë një paralajmërim nga ORGANIZIMI Bota e Shëndetit RRETH SHTETET RI HAPJES POTENCIALE SHUMË HERËT. >> Gazetari: Kjo është INTERESUES, LINSEY. ORGANIZIMI Bota e Shëndetit Vjen PER REZULTATIN E SIGURIMIT T PO PIKIMEVE GJYKIMI N CO VENDET T S GJITHA TI DUHET T OP HAPNI PARA. V RREJTIMI I VENDEVE KISTU LUAJ POTENCIALisht JAN D I RNDSISHM. INFEKTI M M SHUM NJERZ. NUK DO T BE NDIHMET PFR BOTA N IF VEND SHTETSISHT fillojnë të hapen UP. KAN SHUM HAMMERUAR SHTPI PIKA QE SHTET SHTETE SHTETE Q STNDETI MBI MBYRJE, TY NEVOJN T SHPRNDARJES SOCIALE PRAKTIKA, PRAKTIKA E VETM-izolimi. K ACTU KUNDR T TO GJITHA .SHT VETM DUHET T NGJITemi që të fillojmë B BENI KIST VIRUS. >> GJITHA E DREJTA. MAGGIE RULLI P USR SHBA N LON LONDON. FALEMINDERIT, MAGJIE. >>> DHE ME KOHA TC RUAJ SHUM N US SHUM KAN AT N H SHTEPI, JU MUND JANI duke shpenzuar më shumë kohë FACEBOOK, TWITTER DHE YOUTUBE, NJERZIT T L LIDHUR N ON FJAL TUAJ JAN POSTIMI PR CORONAVIRUS, POR SI T DO SEPARONI FAKT NGA FIKTIONI? DIANE MA MA DIANE MASS >> SI DUHET TESTI P FORR KORONAVIRUS. PROBLEM SHUM E T SIM DREJTUARA TY ARN'T E VUERTET. LIKE KISTO KUJDES POSHT VIRALE UJI I Pijshëm VERDO 15 MINUTA DO T FL LIRH VIRUSI NO TUAJ STOMAK, KU KAQYTI DO T K VDES IT. E VËRTETA -- >> Pra, QY MITET NUK JAN RE T VRTET PAN T B BNI SI M IT SHUM A P ANRGJIGJE DIGJIVE P FORR A PROBLEMI I REPIRATORIT. >> TJETA VLERA TOST VLERAVE VLERA UJI I VARQ SP SPECIFIKUESisht P DRR PJESN SHT EFEKTIVE KUNDR VIRUSIT. >> Unë mendoj se njerëzit kanë ardhur DERI ME KIST MUNDSISHT T B BNI KA QENI DIKA DISKUTIM P OR REPLIKIMIN E VIRUSIT N. HYRJET TONA. POR, PARA, KJO VIRUS SHT A VIRUS RESPIRATOR. >> INSTEADI I UJIT PIN, K THTO VESHJE K CLRKESAT E PASURIS F SAL FALSELY ME UJAL SALT OSE VINEGAR ELIMINATON VIRUS. >> PSRGJIGJET E SHKURT ISR ISSHT NO JO, POR unë GJET NJERZIT Q KAN HA SHUM THROAT, E CILA MUND T BE JET A Simbol E VIRUSIT TV GJUHS-19, Gjeni që K HTO NDIHMT BESIMIN E tyre shumë Fyt. NSE KJO RASTE, SHKO P FORR TI. >> DISA N Y SUGJESTIN E JUUTUBE MINERALI I MIRSIMIT TIN PIN ZGJIDHJA OSE MMS CILA ESHTE DiOksidi i thelbësor i KLORINES. >> VRESI I KONORN IAN DIOXIDE EDO PATHOGEN, VERDO VIRUS, Përfshirja e CORONAVIRUS. >> POR paralajmërimet FDA INGESTING KJO PRODUKT ISSHT SHPINRNI BLEAK DHE KA POTENCIALisht EFEKTE TIDE TRAJTIMIT TIF JETAVE FAR DUHET T K DNI N YSE KAN VIRUS? NJNE SHT MPRMARRJE DUHET TVE DUHET NJ CO SHUM DYQSORE DHE NOSE NOSE RUNNY. POR TUAJ KAYLEE HARTUNG WHO POSITIVE TESTUAR P FORR VIRUS SHPESHT TH Q AL NUK E VRTET. >> REshtë vërtet të gjitha të filluara me një NANE RUNNY RRETH NJGO AGO JAVA, DHE ATA KA KATO DIT PAS I U kthye nga një javë e kaluar në SEATTLE. WHFAR W NOTSHT NOT E PAMJE DUH T ME MUND TIJ NUK MUND T KISHT Simbolet QE JAN SHUM SHNDETSISHT N CL SHUM ME KORONAVIRUS. NUK MUND T KAM NDONJORT LLOJ T A KOLLE E THATE. NUK KAM ASNJE SHKURTIMIN E Fryma. DUHET T F NDESHME PRDO SHTYPI N MUAJ Gjoks. SO ISHTE E LEXUAR P MER MUAJ PARA TE MENDONI KJO NUK INGSHT asgjë. Kjo nuk është diçka për të qenë I SHQETESUAR RRETH. >> SI NJE FIZIKE EMERGJENCIKE, SHENI NJER PEZ T COM BNI N. T ALL GJITHA LLOJET E Simboleve, PCRFSHIR MUND OFSIA E MJETE, DIARRHEA, SI THE PRGJIGJE SHTETE ,SHT, ACHDO PERSON DO T HA DUHET TIF NDRYSHME Simbolet te VIRUSI CVID-19, SHUM I CILHS DO T PRO BNI PROBE Butë. >> TJERA KLASA TOST VLERA T F FALSS NUK JENI INFEKTUAR N IFSE MUND Q HONDRONI FJALIN TUAJ P FORR M M SHUM SE Dhjetëra sekonda PAAJN. >> VETEM DISA PATIENT JAN Paraqitja me një GJUMB. DUHET T AD ADVISE NJER PEZIT NUK JET Q HONDETI FJALN E TYRE. NSE GJINI KENI Simbol SIMILAR P AR NJ FL FLU OSE Ftohtë, AT Kjo pikë në kohë, vetëm vlerësohet JU KUVENI-19 DHE Vetë-izoluar vetveten. >> Pra, me informata të shumta P THR KTO, SI DUHET TOT SPOT A FAKE? PARTNERT TAN N AT LAJME TIR PARA VEPRON KVRKONI PYETJEN TUAJ SI MESAZHI T M BNI FIEL? A MUND T BNI DUHET T B Blini DISA, LIKE, SHTYPI RRETH ABONOHU? A MUND T BNI frikë ose urrejtje DISA APO DO GJENI FUNNY OSE SHKUPTIM? ACHDO K THTU MUND T SER SHRBETI AS KUJDES PARAQIT QAT MUND T BE JENI D .NI N M MISINFORMACION, DHE KENTU E MUNDSISHME, Merrni INFO TUAJ NGA A BURIMI MJEKSOR I VETTUAR PIKRDIKOJN CDC, ORGANIZATA BOTRORE E SHNDETIT OSE INSTITUTET KOMBTARE T HEALTH. >> NJ M M M SHUM QING MUND T DO BN IS ISSHT Kontrolloni BURIMIN E MIRATUAR T THE INFORMACION. NJNE P PR Pozicionet që përmendëm KARKESA P TOR T VJET NGA STANFORD HOSPITAL, POR NSE DO T DHNI FAQJA E FYQBS S ST STANFORDIT, JU SHENI KESST MESAZH, VETOST POSHT NUK VAJNI NGA MJEKSIA STANFORD. N IFSE KENI PYETJE RRETH COVID-19, SHKO MRANYR TO N A BURIMI I REPUTUESHME APO TK pyesni TUAJ DOCTOR. Linsey? >> Këshilla të ndihmuara SUPER KA KTU. FALEMINDERIT TUAJ TY, DIANE. KU JU Kthehemi, NJ E THEMELORE MBROJTJEN E BIZNESIT NJERZIT FED AS PELRBASHKT INDUSTRIA E SHICERBIMIT TOOD USHQIMIT. >>> KESTU JAN S DISA KUJT CRAZY, TANI, RESTAURANT INDUSTRIA PSHTP NDIKUAR PVERRMBAJTJE QE, DHE MUND T T BELLJ T GJITHA SE Të dorës së parë. DUHET T L BN PR 60 PUNSIT N IN NJ O DIT. DHE SITI NGA NGA TIJ, I Mos mendoni se DUHET T GJITHA KRIJUAR SHUM NIF JET MN time ENTIRE. JU DINI, T T BNI NJERZIT QAT JU JENI LND OFF T OFF VETEM ME T THE PAVARSIA E KU JANE VEPRIMI I KETSIS IS SSHT S DIKA Q TH I Mos dëshironi askush. KEMI LIDHUR P MR M SHUM SE 7 MILIONA PUNSUAR N IN K PND PSIN JAVA, E CILA CSHT C KRARKUAR TIN MENDIMIN RRETH. Restorantët veprojnë në të njëjtën mënyrë RAZORI I VOGL-K MARMGJIN TIN MADH Q TH DY WEEKS PA NDONJE MUND T NDRMARRJEN B BEN DEVESTIMIN N TO MOST SHUM. FARAT ATFAR RESHT vërtet duke ju frikësuar E DREJTA TANI ISSHT E ARDHME, JU KNOW? Unë mendoj se si njerëzit po shkojnë Vini një më të mirë, shumë M M SHUM VETSUESHME. JU DINI, GJITHA QAT NE PEDRDORET P PR T PAGUAR NJERZIT P FORR, PASQET LASHT Lavanderi APO QIRAJT, JEMI M LESOHEN TANI SI T TO BNI KOST TING GJITHA T VETT, DHE JAN JAN DISA POZITIVA PR T NDRMARRJE NGA KJO. POR, NE DUHET T COM HEMI T GJITHA AS NJ PE NJER ANDZ DHE B BENI >>> JEMI SHUM të brengosur SI Ne do të paguajmë faturat tona dhe HUMBJET E SIGURIMIT TONA T HE SHALNDETIT. AKTUALE, JEMI BARGAZUAR ME KOMPANIA SI DUHET TI MBETSIN SIGURIMIN TONAL SHALNDETSOR, DIKA Q TH NUK DUHET TEN BNI Ndodh. REshtë vërtet SAD. ITSHTAD V SREJT S VETEM PAS SHUM SHUM VITET E SHICERBIMIT DHE T RESTAURANT - NJNE P OFR MIR RESTAURANTST N THE QYTET, JU E DI,'SHT' DUHET TIN NDRMJET RRETH TUAJ TUAJ, E DI? Kshtë lloj i shumë. Unë jam duke pritur për përgjigjet e tyre. DHE Unë shpresoj që DIKA T G MIR OUT TI. Unë mendoj se kompanitë e reja DUHET TEL NDIHMOJN US SHUM, kështu që shpresoj TA HAPHEN DHE TREGU PARA PËR NE. >> KUR KEMI QNDOJN E RRETH THEMELORE PUNT Q WH JAN JAN ST TIJ PUNT E KTU KESTU EMERGJENC RREGULLAT, JEMI SHENJ T MENDUAR Doktorët dhe zyrtarët e politikës, POR FAR POR PARAQITT e vaktit? LAUREN ACEA RUNS BIZNESI I Punëtorët thelbësorë të cilët janë MBIJET FEMIJIT T PE POPULLIT. HIDHI NJE SY. >> HI, Unë jam themeluesi dhe CEO E FRESH DHE LEANTA, NJ RE LEXIM P TOR Hani KOMPANI PUR prodhim ushqimi. GJAT KOHA KOHA, EXSHT EX jashtëzakonisht E RNDSISHME N US SHBA NUK VET vetëm SIGURI SIGURIA E JONS PUNSIMET POR EDHE SIGUROJN SIGURIA E PRODUKTET TONA Q TH NE JAN D DHIVNI T KLIENTET TONA. JEMI NJ B BIZNES DUHOR, SO GJAT KIST T KOHA JEMI duke marrë KJO DUTJE SHUME SERIOZE. JEMI SHUM, SHUM FORTUNUAR T TO JEMI N P POSITION QAT JEMI N BE T BE BN NJ AN BIZNES DUHOR. Pra, brenda komunitetit, ne bëjmë KAN SHUM BIZNESA T O TJERA DHE KOMPANET QAT NEVOJN T’i mbyllë dyert e tyre. DHE KA JAN SHUM NJERZVE QE JANE NEVOJE PUNE. ME ATA Q BE SHENJE, JEMI Të punësimit. SI GJITHA KESTO KOHA TUAJ, NE DUA T TO B BENI K HERTU P FORR T NJERZIT AMERIKAN DHE DO T DO BNI M B T MIR T TO BNI T BNI T TH GJITHA TAT GJITHA JAN SI T VJETON OSHT GJITHA SIGURI DHE Q WE JEMI SIGURIN SIGURIA E GJITHA. FALEMINDERIT. >> DHE LOREEN bashkohen me ne Jetojnë. >> FALEMINDERIT P FORR MUND T ME MUND. >> DISA SHUM N THE RESTAURANT INDUSTRIA JAN LIDHJE T GJITHA KOMPANIA OFF-TUAJ po punon. JU JENI SHENJID SI SHUM. FAR INSHT OF LLOJI I PUNVE JU JENI QIRA PËR? >> JEMI FUND T FOR GJITHA NGA PREZUMBIMI, PUNT E KUZHENIT, PREP VEGETABLE, PREP Mishi, PUNT E PLOTSUESHME N IN WAREHOUSE. JANITORIAL, SANITACIONI. Pra, ne do të punojmë shumë më tepër EDO POSITION N IN PRODHIMI I BIMS AKTUALE. >> A keni ndonjë shqetësim RRETH T GJITHA PR MUND T TO PRANOJM GJAT KTO KOHA Ose JU MENDONI A DUHET TAS LEJE? >> Unë DUHET, NUK DUHET TAS LEHTM. POR, JU MIR, NUK JEMI aq shumë I shqetësuar. Unë mendoj me çdo gjë që shkon E DREJTA TANI DHE po dëgjojmë SHUM RRETH NJERZIT Q H DUHET T,, Pafundësisht, MBAJTJE E TIJ Dyert. DHE SSHT S SUCH një kohë e madhe për SHUME NJEREZ. Kështu që ne po provojmë, ju e dini, AS SHUM SI MUND T TO NDIHMOJM. N AS SI MUND T MUND T AS MUND TIJ. >> KJO DITA N IFSE NUK DUAJ P CR SHQYRTIM, NE DUHET TD RREZIKONI N OR OSE DORËZOJ. FAR JU JENI Saktësisht, PARATHENIME EXTRA JU MUND TI JENI Duke marrë parasysh që të sigurohet vakti DELRGIMET JAN AS SIGURISHT SI TIJ MUND T BE JET MUNDSISHT? >> JEMI QEVERISJE AKTUALE NGA A SHUM AGJENCIVE QEVERISE P ONR A DIT--DITA, DUHET T F VETEM DHE RRETH NDERGJIS ST SHUM STRIKT RREGULLAT E PRODHIMIT. SIGURIMI I USHQIMIT TONA ISSHT NUMRI NJ O. N ALL GJITHA T PL BIMVE TONA. SI T DO B DONI Q DIT-DIT--DIT TO, E DREJTA PBRBASHKT TANI ITSHT AN KUJDESI EXTRA, veçanërisht me STAFF, SA DO T S THIJ SE AT WE KAN T SHUM SHUM EXTRA PARATHENIME P ONR SHTYPIN TONA. VERDO ISSHT KUPTOHET KU JANE Hyr në ndërtim. N ANSE ISDO KUSH ISSHT SH SHPENZONI YDO LLOJ T OF Simbolet, JAN SHUM, JAN JAN SHENJSIA E DRGUAR DHE JEMI, TI DI, T F ZGJIDHN UDH GZUES T CD CDC DHE B DONI SI SHUM SI MUND T TO NDODHemi SIGURI, POR NE JEMI T T BN EXTRA MJETET KUR TES BNI SIGURI DHE HIGJENA, SANITACIONI DHE THEN SIGURIMET E SIGURIS EX EXTRA. >> Një favorizim personal për të shkuar Vakt? >> DUAJ, SALMONI JON IS ISSHT RE vërtetë GOOD. DUHET, MUND T I'BIJOHET, POR unë Hani ushqimet e vakteve GJITHA KOHA SI SHP SPRNI SHUMN E KOHA time KETU N THE ZYRA. SALMONI ynë është i madh. JEMI SPECIALIZUAR NAL VJET VEGAN. KEMI SHUM MIR T MIR STUFF N THE MENU. >> FALEMINDERIT T SO GJITHA P FORR FAR JU B ANDNI DHE KOHA TUAJ Duke folur për ne. Ne e vlerësojmë atë. >> FALEMINDERIT T SO SHUM SO. >>> DHE NJE TONA T VDEKJES PARA NE SHKOJME, SIGJIA TONA E TYRE DAY. USHQIMI I JASHTM DHNI A PANDEMI. KESTO FOLKA N IN KINA SHPRNDARJES A Ushqimi në park nën një tendë. K WHTU KJO ISSHT efektive OSE JO, NUK MUND T S SHUM SHUMAY, POR Në të paktën ata po krijojnë një Përpjekje. QE SHT SHUM P FORR K THT HO OR HON. Jini të SIGURUAR Q T T QNDRROHET T AB ABC Lajmet Jetojnë për ANALIZSN DHE TOP Tregime. Unë jam LINSEY DAVIS, faleminderit shumë PR RREGULLIMIN ME SHBA dhe DUHET A Nata e madhe.

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="25.124" dur="4.105"> >> NJ CR VDEKJE E VDEKUR N. BOTN >

< start="27.026" dur="4.705"> Demokracia më e madhe, POLITIKA IN >

< start="29.362" dur="3.771"> BATONET E VDEKJES SIA INDI, ND CHRTUAR >

< start="31.864" dur="3.937"> DREJT NJERZIT N IN LOCKDOWN, >

< start="33.266" dur="5.305"> STOPPING VAJTJET, duke bërë njerëz >

< start="35.935" dur="3.136"> PUSHUJN WH KU JAN SHPIRT >

< start="38.705" dur="4.804"> Rregullave. >

< start="39.205" dur="5.205"> T ALL GJITHA K ASTO QY T TR TYRE T TO BNI >

< start="43.643" dur="1.601"> DYQANI P TOR T ST ndaluar PARAQITJEN >

< start="44.544" dur="3.136"> POPULLSIA E TYRE. >

< start="45.378" dur="8.041"> KETU N H SHTEPRIN E SENATS SI KEMIN >

< start="47.813" dur="5.973"> NDALRMARRJE NEL FETR TREGJI 2 dollarë >

< start="53.553" dur="8.041"> PAKETA. >

< start="53.92" dur="8.141"> DISA LIGJUESIT E DUHET >

< start="61.727" dur="1.068"> Rezerva. >

< start="62.195" dur="1.367"> SHBA ka rreth 60,000 raste >

< start="62.929" dur="4.304"> KALIMI N NEW JORK T RE. >

< start="63.696" dur="3.937"> NUMRI I COVI N AM AMERIKA >

< start="67.366" dur="1.935"> Epiqendër. >

< start="67.766" dur="2.904"> KRETU JAN shkëlqyes të shpresës RRETH >

< start="69.435" dur="1.635"> EFEKTET E SOCIALIT >

< start="70.803" dur="1.569"> Distancimi. >

< start="71.203" dur="3.17"> M SHUM se gjysma e amerikanëve >

< start="72.505" dur="3.136"> SHTETET NDODHEN >

< start="74.506" dur="2.437"> BIZNESI NONESSENTIAL. >

< start="75.775" dur="3.67"> >>> RRETH VET CH, CHARLES PRINCE KA >

< start="77.076" dur="3.97"> POSITIVE TESTUAR P FORR KUVENDIN-19. >

< start="79.579" dur="2.536"> >>> VLERSIMI I MIR, VERDO GJITHA. >

< start="81.18" dur="1.635"> FALEMINDERIT T FOR SHUM FOR P FORR NGJITJE >

< start="82.248" dur="1.468"> ME SH.B.A. >

< start="82.949" dur="2.535"> Unë jam LINSEY DAVIS. >

< start="83.849" dur="2.903"> JEMI PARA DITS KU >

< start="85.618" dur="2.302"> MUND T RAPORTOJM S DIKA >

< start="86.886" dur="2.67"> Diferenca, POR VET RRETH, >

< start="88.053" dur="1.803"> RASTET CORONAVIRUS VAZHDON N >

< start="89.689" dur="1.768"> RISE. >

< start="89.989" dur="2.736"> QYTETARI I RI I JORKIT tha që >

< start="91.59" dur="2.536"> HOSPITAL HERT K HERTU DO T SO MNDSISHT >

< start="92.859" dur="2.803"> M M SHUM PATRPAR THSIT Q TH BES DHE >

< start="94.259" dur="2.137"> INFEKTIMET CORONAVIRUS NUK JAN >

< start="95.795" dur="3.37"> E PRITUR N TO PIKA P FORR TJETR >

< start="96.529" dur="6.139"> TRE JAVE. >

< start="99.299" dur="5.238"> DHE NJ SSIT Q TH ASNJ O DUHET T TO BNI >

< start="102.802" dur="3.002"> SHIKOJNY NY CITYDO QYTETI, T T PROVUAR, >

< start="104.67" dur="1.702"> MORGUJAT E MAKESHIFTIT VINI N IN RI >

< start="105.938" dur="2.069"> QYTETI JORK. >

< start="106.505" dur="4.138"> ZYRTAR ST Thonë vetëm në rast. >

< start="108.141" dur="2.936"> KESTO JANER AKTZISHT PAKULIAR DHE >

< start="110.777" dur="2.969"> KOHA E frikshme. >

< start="111.211" dur="3.469"> SHTETET NORMALE ADVERTISA ATFAR >

< start="113.879" dur="2.937"> Ata kanë për të ofruar, duke shpresuar në >

< start="114.813" dur="2.77"> TURIZTET E KUJTUAR N AND DUHET >

< start="116.949" dur="2.469"> Vizitorët Vijnë VIZITA. >

< start="117.717" dur="3.57"> TANI HAWAII po u kërkon TURIZTST T >

< start="119.552" dur="4.004"> Qëndroni jashtë për një muaj të tërë. >

< start="121.421" dur="3.403"> ALASKA ISSHT IM FUQINSISHT E REZULTATVE T PASQYRIT >

< start="123.69" dur="2.402"> QUARANTINE P 14R 14 DITA DHE >

< start="124.957" dur="3.137"> FLORIDA TSHT T TELL NDONJ NDONJ NGA NDONJ >

< start="126.225" dur="2.87"> NEW YORK, XERSEY E RE DHE >

< start="128.227" dur="1.501"> LIDHJE N S VET-KUARANTIN >

< start="129.228" dur="2.269"> PER DY JAVE. >

< start="129.862" dur="3.104"> POR LAJMET E MIRA, duke kërkuar për >

< start="131.63" dur="2.236"> LINJET E SILVERIT JAN B TEC BNI >

< start="133.099" dur="2.602"> Cshtë jashtëzakonisht e R FORNDSISHME P FORR T GJITHA >

< start="133.999" dur="4.239"> E SH.B.A., DITA JUJOR I RI >

< start="135.834" dur="3.571"> QYTETARI Tha QE TANI >

< start="138.371" dur="1.868"> INDIKACIONET SOCIALE SUGJERE >

< start="139.538" dur="3.904"> SHKELJET E RREGULLIMIT T BN T ngadaltë >

< start="140.372" dur="5.673"> SH SPNIMI I VIRUSIT. >

< start="143.576" dur="3.87"> TOM LLAMAS i ABC-së HAPNI SHTOJN US SHBA. >

< start="146.179" dur="3.369"> >> Gazetari: TONA NJ A SHENJT E GRUPIT >

< start="147.58" dur="3.871"> KJO PANDEMIKE FSHT F LIDHUR NGA MVERNDR. >

< start="149.682" dur="3.571"> Ekipet që vendosin deri në një krijimtari >

< start="151.584" dur="2.535"> JASHTME MORGUE E N NEWNYRN E JORKS T RE >

< start="153.386" dur="2.636"> SPITALI BELLEVU. >

< start="154.253" dur="3.87"> DISA NDODHNI N D 9/11 >

< start="156.155" dur="3.537"> DHE HARRIKANE SANDY. >

< start="158.257" dur="3.404"> P ORMBLEDHJE, NAST MASTNYR 5,000 E RE >

< start="159.825" dur="3.537"> RASTET N THE SHTET, DHE NJNE >

< start="161.794" dur="3.637"> SPITALI VET, 13 VDEKJE POPULLORE >

< start="163.495" dur="3.17"> Në vetëm 24 orë. >

< start="165.565" dur="3.97"> SPITALI QAY BAYNI VIRUSIN SHT >

< start="166.799" dur="5.94"> Marrja e një numri të konsiderueshëm. >

< start="169.669" dur="3.737"> POR TONIGHT NJNE SHENJT OF E HOPE, >

< start="172.872" dur="1.701"> EXTREME SHPISTRNDARJES SOCIALE >

< start="173.539" dur="3.237"> Masat mund të jenë duke punuar. >

< start="174.707" dur="3.303"> Cmimi i SPITALIZIMIT >

< start="176.909" dur="2.903"> NGJARJE E VDEKUR. >

< start="178.144" dur="6.739"> >> KJO ASHT A NJIG SHENJE SHUME E MIR DHE >

< start="179.946" dur="7.307"> NJ S SHENJE POSITIVE. >

< start="185.017" dur="4.705"> AGJENI, NUK E NAM 100% P ITR MBIJET OSE >

< start="187.386" dur="4.037"> Cshtë e saktë, por shigjetat >

< start="189.855" dur="1.969"> JAN HE TAD DREJTUAR N THE DREJT >

< start="191.557" dur="1.902"> Drejtim. >

< start="191.957" dur="3.17"> >> Gazetari: POR GUVERNOR KUOMO >

< start="193.592" dur="3.637"> Thotë se do të jemi akoma javë në larg >

< start="195.261" dur="2.268"> Goditja e majës në NEW York >

< start="197.362" dur="2.737"> CITY. >

< start="197.663" dur="3.07"> Një skenar i cili kolektiv i fuqishëm >

< start="200.232" dur="1.602"> ME PRINDSIN E RE >

< start="200.866" dur="2.536"> KOHA, duke propozuar lehtësi >

< start="201.967" dur="2.703"> KUFIZIMET NGA E Diela Lindore, >

< start="203.536" dur="3.103"> 12 Prill. >

< start="204.804" dur="2.635"> >> ATFAR KJO TIMELINE E MADHE >

< start="206.772" dur="1.702"> DO T BE BNI. >

< start="207.573" dur="1.902"> LINDORE ISSHT KOHA TIMELINA. >

< start="208.608" dur="2.435"> FAR NJ T TIMELINE E MADH. >

< start="209.609" dur="3.536"> >> Gazetari: POR EVEN THE >

< start="211.177" dur="3.337"> EKSPERTET E SHALNDETIT TP TOPIT TATION Kombit >

< start="213.278" dur="1.669"> REKOMANDONI NUK është duke u angazhuar për >

< start="214.647" dur="1.468"> YDO DIT. >

< start="215.081" dur="2.402"> >> Kjo është vërtet fleksibël. >

< start="216.249" dur="3.436"> DUHET T H KEMI BASHK WITHPUNIM >

< start="217.616" dur="3.437"> PRESIDENTI N THE ZYRS OVAL >

< start="219.819" dur="2.502"> Duke folur RRETH, TE DINI, MUND >

< start="221.187" dur="6.773"> K LRKONI N A DATA, POR MUND T BNI >

< start="222.455" dur="6.94"> Bëhuni shumë fleksibël. >

< start="228.094" dur="2.602"> P EVR VLERSIMIN E FIZABILITETIT T OF >

< start="229.528" dur="2.069"> FAR JU po përpiqeni të bëni. >

< start="230.83" dur="2.636"> >> Gazetari: NEW YORK, THE >

< start="231.73" dur="3.871"> Epiqendra në SH.B.A, vazhdoni >

< start="233.599" dur="2.369"> NEVOJN OF M SPACE SHUM HAP SPACESIR DHE M M SHUM >

< start="235.734" dur="1.636"> FURNIZIM. >

< start="236.101" dur="3.037"> KOT H HOSPITALE TI FUSHS ND WRMARRJEN, >

< start="237.503" dur="4.037"> DUHET T NEVOJET P THR K THTOS >

< start="239.271" dur="2.703"> DEVIKA KUFIZUESE KRITIKE, >

< start="241.673" dur="2.27"> Ventilatorët. >

< start="242.107" dur="2.903"> QEVERITARI SHPALL 11,000 >

< start="244.076" dur="3.37"> JAN ON N THE MNYR, POR ai ka nevojë për A >

< start="245.144" dur="4.304"> TOTALI I 30,000. >

< start="247.58" dur="3.97"> CUOMO duke thënë që ata mund të bëjnë çfarë >

< start="249.581" dur="4.238"> ITALI VDEKJE, SHPENI VENTILATOR. >

< start="251.684" dur="5.405"> NJNE SHVRBIM, DY PATIENT. >

< start="253.953" dur="4.938"> >> JEMI SHPRNDARJES ndarje. >

< start="257.223" dur="2.535"> KU BNJ O NJU FUQI VENTILATOR >

< start="259.024" dur="3.204"> DY PATIENT. >

< start="259.892" dur="4.371"> ITALI DUHET T DO BJ K THTO SHQYRTIM >

< start="262.362" dur="2.935"> Ata kanë qenë të detyruar të bëjnë atë. >

< start="264.397" dur="2.969"> >> Gazetari: K THT VENTILATOR >

< start="265.43" dur="4.739"> DESPERATELI NEVOJN P FORR PATIENTST >

< start="267.499" dur="5.006"> LIKE 25-VJET ALL JACK ALLARD ALLARD >

< start="270.303" dur="3.669"> NGA DAKOTA VERIORE QE ESHTE NE A >

< start="272.638" dur="3.27"> KOMA E INDIKUAR MJEDISORE. >

< start="274.106" dur="2.202"> >> KJO VIRUS SHT RE vërtet >

< start="276.041" dur="0.968"> Të rrezikshme. >

< start="276.442" dur="1.935"> SHUM, SHUM. >

< start="277.143" dur="2.603"> >> Reporteri: VJET 26-VJET >

< start="278.51" dur="2.87"> LIKROSSE PLAYER FORMER WOKE UP >

< start="279.879" dur="5.872"> ME ACHES BACK DHE PAS PAJISJE >

< start="281.513" dur="6.907"> PARRGJIGJE NJGO AGO JAVA. >

< start="285.885" dur="3.036"> >> NUK KA VAPUR. >

< start="288.554" dur="1.635"> NUK KA NDERUAR. >

< start="289.054" dur="1.502"> SHUME SHUM SHUM SHALNDETI >

< start="290.322" dur="1.802"> Seriozisht. >

< start="290.689" dur="3.804"> DUHET, Ai është një ATHLETE. >

< start="292.258" dur="3.737"> >> Gazetari: DOKTORST E JACK-S TANI >

< start="294.626" dur="1.769"> Duke provuar një ilaç EXPERIMENTAL P FORR >

< start="296.128" dur="1.868"> Ebola. >

< start="296.529" dur="1.734"> FJALA E TIJ FAMILJARE KA DO T SA RUAJ >

< start="298.13" dur="1.969"> HIM. >

< start="298.397" dur="2.803"> N CITY Qytetin e Ri të Jorkut, 46% të >

< start="300.232" dur="2.903"> RASTET E KORONAVIRUSIT JAN M PE SHUM M SHUM >

< start="301.334" dur="4.604"> 18 TO 44. >

< start="303.269" dur="5.738"> VIRUS HITTING T ALL GJITHA VJETET. >

< start="306.072" dur="3.937"> 62% e VDEKJEVE janë burra dhe 54% e >

< start="309.141" dur="3.437"> NJERZIT QO VDES NGA VIRUSI >

< start="310.142" dur="4.739"> JAN O PVERR 75. >

< start="312.712" dur="4.537"> KJO PSE N IN WOODBRIDGE, E RE >

< start="315.014" dur="4.004"> XERSEY DHE SHUM MAN 90 >

< start="317.382" dur="3.438"> QYTETAR HT DUHET T BE FALOJN >

< start="319.152" dur="3.703"> NGA NJUT JASHTM PRMES K INTU >

< start="320.953" dur="3.537"> SHTËPI PLEQSH. >

< start="322.989" dur="3.303"> DYQANI SHOSRBIMOR NAVAL SH.B.A. >

< start="324.624" dur="2.035"> "THE MERCY" HEADING TO LOS >

< start="326.425" dur="2.036"> ANGELES. >

< start="326.792" dur="3.404"> KUJTET MJEDISORE PPRGATITJEN KUJTET >

< start="328.594" dur="3.47"> DHE PAJISJET P TOR TRAJTIMIN E NJ S K SRKIMI >

< start="330.329" dur="2.102"> E DERI N 1,000 1 000 pacientë >

< start="332.197" dur="1.736"> Në det të hapur. >

< start="332.564" dur="5.272"> TONA Një efektiv i ri për të ndihmuar >

< start="334.066" dur="4.972"> NGA CAROLINA VERIORE N COL COLORADO. >

< start="337.97" dur="2.169"> VETERINARIANST TANI DHNIM >

< start="339.171" dur="1.402"> P ERFshirja e PAJISJES MJEKSORE >

< start="340.273" dur="1.501"> Ventilatorët. >

< start="340.706" dur="2.436"> >> KJO MSHT J DUHET NJNE M M SHUM SHEMBULL >

< start="341.908" dur="2.769"> E NJE NDIHME DHE QENI NE >

< start="343.275" dur="2.603"> I aftë për t'u pajtuar me TAN >

< start="344.81" dur="2.67"> KOLEGJET N ON anen e NJERIUT. >

< start="346.011" dur="3.57"> >> Reporter: ZONAT E HOTA TANë TANI >

< start="347.613" dur="4.304"> NDERTIMI NGA VENDI. >

< start="349.715" dur="3.67"> Deklaratat e DISNGJIT TONAVE >

< start="352.05" dur="3.037"> PR TEXAS DHE LUISIANA. >

< start="353.519" dur="3.17"> N NEW ORLEANS T NEW RE, MARDI GRAS JUST >

< start="355.22" dur="3.604"> WEEKS AGO Një Përvjetim ME >

< start="356.822" dur="4.004"> GJYKATA MASIVE DITA E >

< start="358.957" dur="3.704"> PJESMARRESI MUND T BE JET NJ RE ARSYE >

< start="360.959" dur="2.971"> CORONAVIRUS ISSHT TREGU TANI >

< start="362.794" dur="2.003"> Më shpejt KETU KU JU ANDO SHUM >

< start="364.063" dur="3.737"> N THE PLANET. >

< start="364.931" dur="7.473"> >> DEPARTAMENTI MY EMS, PVERR 50% >

< start="367.933" dur="6.34"> E NJEREZIT TUAJ TANI TANI >

< start="372.538" dur="2.836"> QUARANTINE, DHE SI DUHET >

< start="374.406" dur="2.937"> BURIMET PLOTSUESE T MBYRUAR N AT >

< start="375.507" dur="3.404"> Niveli Shtetëror, MUND T. SHTETIT >

< start="377.476" dur="2.335"> JO DUHET TO GJITHA PA >

< start="379.045" dur="1.701"> SHTES - PA FEDERAL >

< start="379.945" dur="1.702"> Ndihmë në këtë kohë. >

< start="380.88" dur="1.401"> >> Reporteri: DHE VIRUSI TANI >

< start="381.781" dur="2.201"> Duke marrë numrin e parë të parë >

< start="382.415" dur="2.835"> Responders. >

< start="384.116" dur="2.035"> >> ISSHT SHUM PERSONALE. >

< start="385.384" dur="6.74"> ACHDO DHE VERDO DIT I ​​DUHET A >

< start="386.285" dur="8.375"> RAPORTI DHE Ngjarja e numrave. >

< start="392.258" dur="3.203"> >> Gazetari: N NEW NEW YORK M M SHUM >

< start="394.793" dur="2.236"> SE 200 AN 200TAR OFT E NYPD >

< start="395.594" dur="1.768"> JAN BE INFEKTUAR ME THE >

< start="397.162" dur="1.835"> VIRUS. >

< start="397.496" dur="2.202"> N D DETROIT N AT DY T OFF ZYRTVE >

< start="399.131" dur="2.103"> KA VDEKUR. >

< start="399.832" dur="3.504"> DHE P THER ARMIN E AMERIKANEVE >

< start="401.367" dur="3.97"> PUNA TE MBIJET ME TE RI >

< start="403.469" dur="3.537"> K SRKIMI N D SHELRBIMET E SHTPIS,, RASTET >

< start="405.47" dur="4.171"> E VIRUSIT TANI RAPORTUAR N IN >

< start="407.139" dur="5.138"> NINENDERMJE TINE AMAZONAVE. >

< start="409.775" dur="4.571"> >> DHE TOM LLAMAS bashkohet TANI TANI. >

< start="412.411" dur="3.237"> TOM, ANDREVI I QEVERISJES S NEW NEW YORK >

< start="414.48" dur="2.368"> KUOMO TODAY SAID SHTETI E SAJ ISSHT >

< start="415.781" dur="2.402"> E DREJTA E HOTSPOTIT TANI. >

< start="416.982" dur="2.403"> KA NEVOJN RES BURIMET POR SI >

< start="418.316" dur="3.504"> P PRGATIT T TH PASTAJ NDIHM TTHER TJERA >

< start="419.518" dur="2.669"> SHTETET E KU TA TEC BNI RI >

< start="421.954" dur="1.468"> Hotspots. >

< start="422.321" dur="1.435"> >> Gazetari: PO, E DREJTA E SI, >

< start="423.556" dur="1.368"> Linsey. >

< start="423.889" dur="2.135"> Ai është duke thënë që kjo për një >

< start="425.057" dur="2.636"> KUPTIMI I DITAVE TANI. >

< start="426.158" dur="2.936"> Në mënyrë thelbësore DUHET TAN BNI >

< start="427.826" dur="2.636"> SIGURI A MUND T FINAN KT PRO PROBLEM, >

< start="429.228" dur="2.502"> NDIHMOJN IN N IN PANDEMIK DHE >

< start="430.595" dur="2.937"> TCE BNI M LESOJN TVER GJITHA T >

< start="431.864" dur="4.505"> MUND, DUHET ZONA TJERA T HOTA T TJERA >

< start="433.666" dur="3.603"> Filloni POPPING-un LIKE LOUISIANA, >

< start="436.502" dur="1.568"> Ata mund të transferojnë disa nga >

< start="437.403" dur="2.068"> PAJISJET, DIKA T K NJOHURIT >

< start="438.204" dur="2.202"> DHE shpresojmë të ndihmojmë tjetër gjë >

< start="439.604" dur="3.304"> SHTETET PARA VENDIT. >

< start="440.54" dur="3.202"> >> Le të shkojmë tani në disa prej asaj >

< start="443.041" dur="3.237"> LAJME SHPESHT QAT >

< start="443.875" dur="3.838"> RMIMET E HOSPITALIZIMIT JAN >

< start="446.411" dur="1.869"> I NDERUAR N IN N NEW JORK T NEW RE PECR T >

< start="447.846" dur="2.736"> DISTANCIM SOCIAL. >

< start="448.414" dur="2.969"> SHT EKSPOZUAR TREGTI >

< start="450.716" dur="1.869"> Vazhdoni? >

< start="451.517" dur="3.403"> >> Gazetari: JUAH, E DI, >

< start="452.718" dur="4.037"> Shtë një LIDHJE DHE E VEJTJE E VDETJE >

< start="455.053" dur="2.837"> KUOMO GOVERNOR, VERDO NESE HE >

< start="456.888" dur="2.303"> Më thotë se kërkon të gjitha >

< start="458.023" dur="2.336"> SHTETET DHE T D DHANAT DHE PRESENTET >

< start="459.325" dur="1.434"> TE LAJMET KONFERENCON E VAJTJES >

< start="460.493" dur="2.268"> DAY. >

< start="460.893" dur="2.235"> KJO OSHTNE NJNE LIDHJE E NDRMJETE HE >

< start="462.894" dur="1.67"> Përmendura. >

< start="463.261" dur="2.837"> ATEMIMI I HOSPITALIZIMIT DUHET >

< start="464.697" dur="2.669"> POR SHUM SHPESHT, PARA, HE >

< start="466.231" dur="2.603"> DUHET TAY SHUM DUHET TEMA DY P .R TO >

< start="467.499" dur="4.671"> TRE JAVA NGA maja e GJITHA >

< start="468.968" dur="4.671"> RASTET kur ato godasin >

< start="472.304" dur="4.137"> HOSPITALST, SI JEMI SHUM, SHUM >

< start="473.772" dur="3.036"> N E SHUM N CITY Qytetin e Ri të Jorkut në >

< start="476.575" dur="0.567"> PANDEMI. >

< start="476.942" dur="3.537"> Linsey? >

< start="477.276" dur="3.804"> >> JOETHELESS, DO TAKE marrim >

< start="480.612" dur="2.636"> LIDHJE SILVER. >

< start="481.214" dur="3.77"> TOM LLAMAS, FALEMINDERIT. >

< start="483.382" dur="2.67"> >>> P FORR SHUM Amerikanë KJO ISSHT >

< start="485.117" dur="6.44"> JO RRETH STATISTIKA POR >

< start="486.185" dur="6.073"> FAMILJET REAL DHE VIKTIMET N. >

< start="492.391" dur="1.902"> . >

< start="492.625" dur="3.169"> SHTESA N THE MORNYR >

< start="494.427" dur="2.602"> HEARTBREAK, SHUM E SH SICNIMIT JAN >

< start="495.928" dur="2.702"> TANI SEPARATUAR FIZIKUAR NGA >

< start="497.162" dur="2.47"> E TYRE T LO DUHET Luftuar këtë >

< start="498.764" dur="1.669"> BATT IN N IN izolim. >

< start="499.765" dur="3.737"> FAMILJET TTHER TJERA VIRUSI TANI >

< start="500.566" dur="4.705"> KA SHPESHT. >

< start="503.636" dur="3.336"> SHENJAT E MATT GUTMANIT TONA KETO >

< start="505.404" dur="2.636"> HORJET E BRENCHINGS. >

< start="507.106" dur="2.368"> >> Gazetari: TONA A >

< start="508.174" dur="2.335"> BOY 17-VJETR VJET NGA HUMBI I JASHTM >

< start="509.608" dur="1.968"> ANGELES KA B BN T RINJ >

< start="510.642" dur="3.37"> PERSONI N CO VEND T TO DUHET >

< start="511.71" dur="5.138"> VDEKUR PAS SHOQRIT KONTRAKTUES-19. >

< start="514.146" dur="3.203"> >> VERDO GJITHA N TH KISTUN KOMUNITET, >

< start="516.982" dur="1.902"> KAN KUPTOHEN. >

< start="517.482" dur="3.104"> NJERZIT DUHET T TO QNNI SHT HPI. >

< start="519.017" dur="2.47"> NUK jam duke shkuar për të humbur tjetër >

< start="520.719" dur="1.969"> FILMIJ N IN KIST Qytet. >

< start="521.62" dur="2.369"> >> Gazetari: CDC ISSHT T TONA >

< start="522.821" dur="1.869"> DUHET N CA SHKAJT OFN E >

< start="524.123" dur="3.369"> VDEKJA E TEENAGERIT. >

< start="524.824" dur="3.035"> KETA E TIJ, NJ DR Vozitësi Uber, EDHE >

< start="527.626" dur="2.803"> I INFEKTUAR. >

< start="527.993" dur="2.936"> DHE N SAN SAN DIEGO, DY INFANTE >

< start="530.562" dur="1.035"> TESTIMI POSITIV. >

< start="531.063" dur="1.902"> DHE NJ W PARALAJMRIM NGA DOKTORST >

< start="531.73" dur="2.97"> Sonte. >

< start="533.099" dur="3.769"> >> Pacientët janë duke ardhur >

< start="534.833" dur="3.17"> KOMUNA ME Diferenca SHUM >

< start="537.002" dur="2.603"> ANKESA, POR SHUM >

< start="538.137" dur="1.801"> P FRPARA, SHUM DHE SHKURTIMI I >

< start="539.738" dur="2.336"> Fryma. >

< start="540.072" dur="3.037"> Unë mendoj se gjërat që janë vërtet >

< start="542.208" dur="3.403"> INTERESUES, PATIENTT po vijnë >

< start="543.242" dur="5.672"> NE ME NAUSEA, VEZIM DHE >

< start="545.745" dur="4.37"> DIARRHEA, DUHET NUK DO T DUHET >

< start="550.683" dur="1.768"> EKSPOZI ME REPIRATORIN >

< start="552.184" dur="2.303"> Sëmundje. >

< start="552.584" dur="3.804"> >> Gazetari: TERRI N 40 40-të të saj >

< start="554.62" dur="3.971"> DHE ACTIVE Deri në VIRUS >

< start="556.521" dur="7.008"> KOLONIZUAR KUNDRT E TYRE. >

< start="558.724" dur="7.24"> >> Unë kam qenë në punën time >

< start="563.662" dur="2.603"> DHE KETO KEVRKESA DHE NAUSEA KICKED >

< start="566.098" dur="1.668"> NË. >

< start="566.398" dur="1.802"> >> Gazetari: Brenda ditëve ai ka qenë >

< start="567.9" dur="2.202"> Në spital. >

< start="568.333" dur="2.403"> >> DUHET, DUHET T G BINGNI MUAJ >

< start="570.236" dur="1.568"> 16 DITA TANI. >

< start="570.87" dur="1.801"> >> Gazetari: KOHA KOHA KOHA >

< start="571.937" dur="1.768"> NUK KA SHENI HUSBANDIN DHE >

< start="572.805" dur="2.235"> TRE VETE. >

< start="573.839" dur="3.537"> >> Ai lë ushqimin në derë. >

< start="575.174" dur="5.204"> KEMI FACETIMUAR ME FAMILJEN time. >

< start="577.51" dur="3.669"> DHE F KMIJ MT T LE LNI SHENIMET DHE >

< start="580.512" dur="3.07"> LITTLE - Mjeshtëri të pakta për mua >

< start="581.313" dur="7.708"> NE DERI. >

< start="583.716" dur="6.039"> POR unë NUK KA MUA T KUJDES OSE >

< start="589.155" dur="2.568"> SHPESHT AN YDO KOHA ME K WITHTU KTU >

< start="589.889" dur="2.668"> KUJDESI KUJTAR. >

< start="591.857" dur="2.369"> >> Gazetari: NJNE T >

< start="592.691" dur="3.937"> Simbolet, NJ L HUMBJE T SM E MIR, E CILA >

< start="594.36" dur="4.004"> GJITHA NDODHEN N YVETTE. >

< start="596.762" dur="3.503"> >> Reporteri: NJ O GJITHA QAT Q >

< start="598.497" dur="2.903"> Unë bëra njoftimin që ndryshoi, I >

< start="600.398" dur="1.303"> T L KUFITUAR SENJN E MUAJ T KUFIZUAR >

< start="601.534" dur="1.601"> Erë. >

< start="601.834" dur="1.701"> >> Gazetari: DHE SHUM SHUM >

< start="603.268" dur="2.036"> Më keq. >

< start="603.669" dur="2.069"> ARTI ARMY VJET 30-VJET ISHTE VET >

< start="605.437" dur="1.835"> Në spital. >

< start="605.871" dur="3.304"> DUKE LEXUAR DHE AKTUALE >

< start="607.406" dur="3.336"> FELT MET MIR NTN VIRUS >

< start="609.308" dur="3.103"> PNEUMONIA E TRIGJERUAR. >

< start="610.876" dur="4.905"> PINRFUNDIMTI SI DO DOKTORT PUT atë >

< start="612.545" dur="4.905"> P ANR NJAL SHUM DRUG ANTI-MALERIAL >

< start="615.914" dur="2.77"> HYDROXYCHLOROQUINE SI PJESA E A >

< start="617.583" dur="2.903"> TRAJTIM KLINIKAL. >

< start="618.818" dur="4.204"> N IN MISSOURI PES AN MTARAM FAMILJARE >

< start="620.619" dur="2.769"> JU SHENI N TH KIST P Pikturë GOT >

< start="623.155" dur="3.403"> VIRUS. >

< start="623.522" dur="4.004"> PARA, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. >

< start="626.692" dur="1.568"> JASON, BROTHER, SISTER-IN-LIGJ >

< start="627.659" dur="2.102"> DHE PAJTIMI PATR SHUM. >

< start="628.394" dur="3.403"> T ALL GJITHA T THE GJITHA DO T F ZBITON ILL. >

< start="629.895" dur="2.302"> E TRET OF E SUFERUESHME >

< start="631.93" dur="2.569"> PNEUMONI. >

< start="632.33" dur="4.105"> VIRUSI EDHE SHPESHT PRORMJET >

< start="634.633" dur="4.605"> FAMILJA E ERIKAS. >

< start="636.569" dur="4.404"> FJALA N TO "Fillimin K ABTU" të ABC >

< start="639.371" dur="4.638"> PODCAST SHPESH AGJENA >

< start="641.106" dur="7.474"> E HUMBJES SE JERMAINE HUSBAND >

< start="644.143" dur="4.837"> DREJT J DREJT BE PARA PARA 44. >

< start="648.713" dur="0.835"> BIRTHDAY. >

< start="649.114" dur="2.803"> >> Unë ndjehem të ndihmuar. >

< start="649.681" dur="3.737"> FAR I NDIKOJM TO T TO BJ? >

< start="652.051" dur="3.003"> >> Gazetari: SHTETI E TESTUAR >

< start="653.552" dur="2.269"> POSITIVE, DOKTART E SEPARATUAR >

< start="655.187" dur="1.635"> JERMAINE NGA dy fëmijët e tyre dhe >

< start="655.955" dur="5.071"> NGA ERIKA. >

< start="656.956" dur="5.271"> DUHET TEV DUHET T S BNI T G MIR-BYE. >

< start="661.16" dur="1.401"> >> histori të ndryshme për të >

< start="662.361" dur="2.535"> Dëgjojnë. >

< start="662.694" dur="4.505"> JEMI T JO BASHKUAR TANI NGA MATT GUTMAN. >

< start="665.03" dur="4.071"> MATT, JU RAPORTIN QAT KUVEST-19 >

< start="667.333" dur="3.503"> PATIENT, TERRY CHASELY, FELT >

< start="669.234" dur="2.403"> M B T MIR DHE PASQYRJEN E DYT SIC SHUM SIC. >

< start="670.97" dur="1.501"> ISSHT Q DIKONI TOU GJENI T UDHNI >

< start="671.771" dur="2.902"> POR VAJT OF E ILLNESS? >

< start="672.605" dur="3.936"> >> Gazetari: JEMI. >

< start="674.807" dur="4.204"> NJERZIT JAN duke e thirrur atë rolin >

< start="676.675" dur="3.27"> EFEKTI I GJYKAT WHS KU mendon >

< start="679.144" dur="3.07"> QE JANE N ON SHUM, MUND >

< start="680.078" dur="5.906"> Një javë, ose dhjetë ditë, ose dy javë >

< start="682.347" dur="5.339"> PAS SEMPTOUMET E PARA TING GJITHJES DHE >

< start="687.819" dur="1.736"> THEN DY DIT PAS K THTU >

< start="688.654" dur="1.201"> Merrni WALLOPED RRETH KETIS >

< start="689.688" dur="1.201"> VIRUS. >

< start="689.988" dur="2.37"> RRETH, ISSHT A DIFFIKULTI SHUM >

< start="691.022" dur="3.471"> GJITHA N GR GRAPPLE ME DHE >

< start="692.491" dur="2.803"> Doktorët janë akoma duke mësuar >

< start="694.627" dur="2.402"> KJO VIRUS VDES. >

< start="695.428" dur="1.901"> >> WHFAR P ABR KT Humbje të >

< start="697.162" dur="1.268"> NUHATJA? >

< start="697.463" dur="2.302"> EDHE SHUM ZGJIDHJE T OF SHUM. >

< start="698.563" dur="1.936"> Këto janë simptoma që janë >

< start="699.898" dur="3.47"> BESUAJ T TO BN SHOQRI ME >

< start="700.632" dur="3.737"> KY VIRUS. >

< start="703.502" dur="2.135"> >> Gazetari: ATA JAN,, DHE >

< start="704.502" dur="2.771"> Kjo është një nga gjërat që është >

< start="705.771" dur="2.435"> SI SURRIKOHET POR K VTIR VIRUS, >

< start="707.406" dur="3.67"> POR Doktorët thonë se është në mënyrë aktive >

< start="708.34" dur="3.77"> NUK KA SURPRISING. >

< start="711.21" dur="2.102"> Simbolet e ndryshuara. >

< start="712.244" dur="2.636"> Ne i dëgjojmë njerëzit që kanë vjellje >

< start="713.445" dur="4.605"> DHE NAUSEA DHE HEADACHES DHE >

< start="715.013" dur="4.438"> ACHES BACK, DHE P ORGJIGJE >

< start="718.183" dur="4.771"> PNEUMONI EVENTUALLY, POR WHFAR >

< start="719.585" dur="4.838"> DUHET KETU N AT PROVA SENSE ST. >

< start="723.088" dur="2.369"> QENDRA MJEKSORE JOSEPH THSHT Q >

< start="724.556" dur="1.802"> P ERMBLEDHJE TT VJETET VEPRIMET VIRUS >

< start="725.59" dur="2.803"> SISTEMI JUAJ TUAJ. >

< start="726.492" dur="4.07"> Duke bërë atë që, thelbësisht >

< start="728.526" dur="2.436"> DUHET SISTEMI TUAJ VJETORE NDODHET >

< start="730.695" dur="2.202"> HYPERDRIVE. >

< start="731.096" dur="2.402"> P ORMBYRJET DHE TREGON TUAJ >

< start="733.031" dur="2.169"> TRUPI I DYT. >

< start="733.632" dur="2.269"> KJO PSE DO T SE shohim shumë njerëz >

< start="735.334" dur="3.136"> Simbolet e ndryshme për këtë >

< start="736.034" dur="3.838"> VIRUSI PJESOR >

< start="738.604" dur="3.337"> Shpresojmë në disa pika ne mundemi >

< start="740.005" dur="3.704"> Merrni një VACCINE DHE THOSE >

< start="742.074" dur="1.935"> TRAJTIMET QAT DUHET T. DIN >

< start="743.842" dur="0.501"> PUNA. >

< start="744.143" dur="0.667"> Linsey? >

< start="744.476" dur="1.969"> >> GJITHA E DREJTA. >

< start="744.944" dur="2.235"> MATT GUTMAN, FALEMINDERIT P FORR TUAJ >

< start="746.578" dur="1.102"> RAPORTIMI. >

< start="747.313" dur="2.469"> Ne e vlerësojmë atë. >

< start="747.813" dur="4.371"> >>> TANI EFEKTET RIPPLE E >

< start="749.915" dur="4.438"> KJO VIRUS JAN F SHUMSISHT. >

< start="752.317" dur="3.404"> SI JEMI T S SHUM, shumë FAMILJE >

< start="754.486" dur="3.704"> AN MTAR BET Q BE JAN KEPT larg, NGA >

< start="755.854" dur="4.038"> E TYRE E DUHET TLD VETEM N IN >

< start="758.323" dur="3.003"> SHTETET E INSERGIMIT DHE T AND ASHISTUAR >

< start="760.025" dur="3.003"> QENDRA TIV JETSIT P FORR VITE TANI. >

< start="761.46" dur="2.235"> Kjo është rasti për veshje dhe >

< start="763.161" dur="2.203"> TAYLOR LESTER. >

< start="763.829" dur="1.969"> DUA T TO FALEMINDERIT TUAJ P FORR >

< start="765.497" dur="1.201"> BASHKIMI I SHBA. >

< start="765.931" dur="2.869"> >> FALEMINDERIT P FORR K HNDSISHT. >

< start="766.832" dur="2.335"> >> FALEMINDERIT P FORR T H MIR N US SHBA, >

< start="768.934" dur="2.903"> Linsey. >

< start="769.301" dur="4.171"> >> GAIL, Karlotet e nënave tuaja në A >

< start="771.971" dur="4.237"> Xhersi i ri ndihmoi të jetuarit >

< start="773.606" dur="3.77"> QENDRA U SHPIRT 89-të >

< start="776.341" dur="2.436"> LINDJEN DHE SHUM TOU M LESOHET >

< start="777.509" dur="1.668"> E TESTI POSITIVE P FORR >

< start="778.91" dur="2.036"> KORONAVIRUS. >

< start="779.31" dur="4.138"> BALNI USHT NGA SI MUND T PRFUNDON >

< start="781.08" dur="2.969"> TING PROVUAR. >

< start="783.582" dur="1.668"> FAR W ishin ato simptomat e saj? >

< start="784.182" dur="5.939"> SI JAN H po merreni me këtë >

< start="785.383" dur="5.473"> ZGJIDHJA NGA DREJT A ore >

< start="790.255" dur="0.934"> AGO QE SI TANI KA VIRUS? >

< start="790.989" dur="0.968"> >> PO >

< start="791.323" dur="2.169"> DERI N SHENUR E SHTPITUAR TUAJ >

< start="792.09" dur="4.805"> Nëna, dhe unë njoftova se ai >

< start="793.625" dur="4.438"> DUHET TUN BNI NJ A SHUM L LEHT WITHSISHT. >

< start="797.029" dur="2.902"> GJITHA LIDHUR. >

< start="798.197" dur="2.569"> Unë nuk e kam mbajtur në telefon >

< start="800.065" dur="3.17"> E GJITHA, POR unë E DI DUHET >

< start="800.899" dur="4.438"> NDRYSHME. >

< start="803.369" dur="3.202"> N SN E Hënë unë dëgjoj nga >

< start="805.47" dur="4.938"> SHENJSIA E SHTPIT, ATA MLD SHUM Q TH >

< start="806.705" dur="7.874"> DUHET NJ F PARA P ABR 100. >

< start="810.542" dur="5.105"> DHE Unë thashë, HMM, në rregull, >

< start="814.713" dur="1.935"> DISA N O VAZHDIM DETSISHT. >

< start="815.781" dur="3.103"> Ata më kanë treguar më vonë >

< start="816.782" dur="3.903"> TEMPERATURA DUHET TE 99. >

< start="819.018" dur="5.938"> N MONNDN DUHET T ME MUND TI PAR >

< start="820.819" dur="8.642"> SPIKUAR N 102 102. >

< start="825.09" dur="5.573"> Kështu që unë thirrëm doktorin dhe unë >

< start="829.595" dur="3.002"> Tha, Dëgjo, TRE GJYKAT, >

< start="830.796" dur="3.636"> 89, SI INSHT IN N A NUMR >

< start="832.731" dur="3.637"> SHTPI DHE SI KA NJ F M PARA. >

< start="834.566" dur="4.471"> E DUA T TO T BE TESTOHET. >

< start="836.502" dur="4.003"> Kështu që ai është dakord. >

< start="839.171" dur="5.271"> DHE ATA QEN MUND TA TA SHTOJ >

< start="840.639" dur="5.472"> MUA QAT KA TESTUAR POSITIV. >

< start="844.576" dur="3.537"> Pra, unë jam akoma në shok. >

< start="846.245" dur="4.337"> Jam e shtangur. >

< start="848.247" dur="5.072"> Unë mendoj se ka qenë një pjesë e imja >

< start="850.715" dur="3.838"> ATA NUK MUND T TH MENDUAR TESTIN >

< start="853.452" dur="3.336"> DUHET TE BNI SHTOJ POSITIVE >

< start="854.687" dur="4.404"> SHTPI N NSIN, ata kanë >

< start="856.921" dur="4.338"> Vizitat e ndaluara për një COUPLE >

< start="859.224" dur="3.17"> E JAVAVE TANI. >

< start="861.393" dur="2.936"> KA DUHET SHKENCA P TOR T SHIKU >

< start="862.528" dur="3.27"> E TIJ, HUSBANDI MUA DHE Unë, TIJ >

< start="864.463" dur="1.902"> LINDJE, POR JEMI SEPARATUAR >

< start="865.931" dur="0.801"> NGA GLASS. >

< start="866.498" dur="0.934"> >> E DREJTA. >

< start="866.865" dur="2.702"> >> Kështu që nuk ka asnjë fizik >

< start="867.566" dur="6.306"> KONTAKT. >

< start="869.701" dur="4.571"> Kështu që unë jam vetëm, ju e dini, >

< start="874.005" dur="0.701"> Habitur. >

< start="874.405" dur="1.602"> Unë jam SAD. >

< start="874.84" dur="3.637"> POR JEMI KRISHTIANT DHE POPULLIT >

< start="876.141" dur="4.071"> E BESIMIT, Kështu që ne besojmë në >

< start="878.61" dur="3.437"> Fuqia e lutjes, por në mënyrë të përhershme >

< start="880.345" dur="2.569"> SHUM i shqetësuar. >

< start="882.181" dur="2.769"> >> DHE Nëna juaj ka >

< start="883.048" dur="4.671"> KUSHTET E PAVARUR. >

< start="885.084" dur="3.303"> SO THESHT UDHZUES PER TANI QE >

< start="887.853" dur="3.236"> DUHET QAY Q PNDETI OSE TEK BNI >

< start="888.52" dur="4.705"> TRAJTIMI N A SPITAL? >

< start="891.223" dur="5.238"> >> SO, BECNA KIST JASHT >

< start="893.358" dur="5.639"> E FILLUAR, DO T ST QNDETI. >

< start="896.595" dur="6.139"> E DREJTA TANI Simbolet e TJERA JANE VETEM >

< start="899.131" dur="3.937"> E PARA DHE DREJTE E DUHET >

< start="902.867" dur="2.837"> Lodhur. >

< start="903.201" dur="3.737"> Nëna ime është një kancer i dyfishtë i gjatë >

< start="905.838" dur="4.036"> I MBIJETUAR. >

< start="907.072" dur="3.97"> SHUM EDHE NJIA DIABETIK. >

< start="910.008" dur="1.702"> SO, E GJYKATA, KA JET,, JU >

< start="911.176" dur="5.205"> DI, shqetësim i madh në këtë >

< start="911.843" dur="5.206"> ZONA, DHE KEMI KONSULTUAR ME >

< start="916.515" dur="2.802"> NJ D S DMUNDJE INFEKTIVE >

< start="917.182" dur="4.205"> SPECIALISTI. >

< start="919.451" dur="3.337"> SO Ai ka disa gjëra në MIND >

< start="921.52" dur="3.636"> DHE DO T, DUHET, JU DINI, LIDHEN RRETH >

< start="922.921" dur="4.604"> Q M M SHUM NDOMRMARRJEN ME TIJ. >

< start="925.29" dur="4.838"> POR PER TANI DUHET Qëndroni. >

< start="927.659" dur="4.104"> ESHTE KUARANCUAR. >

< start="930.262" dur="4.37"> SI KA NJ R ROOMMET QE >

< start="931.897" dur="5.571"> ISHTE REMOHUAR NGA ROOMET E TIJ. >

< start="934.766" dur="4.137"> >> Dhe kjo do të jetë e ndryshueshme >

< start="937.602" dur="2.336"> LAJME, P ORBASHKN NDONJY NDONJ >

< start="939.037" dur="2.003"> CIRCUMSTANCE, POR SI SHUM M SHUM >

< start="940.071" dur="1.736"> DIFFIKULTI KA K BTO B BNJ TH SE >

< start="941.173" dur="5.305"> Ju NUK JENI aftë të shikoni në mënyrë aktive >

< start="941.941" dur="6.706"> DHE VIZITA ME TIJ? >

< start="946.612" dur="3.069"> >> QE ISSHT - PO, KJO ISSHT >

< start="948.78" dur="3.337"> PJESA M M SHUM D P DRFUNDIMTARE E NUK KEMIN >

< start="949.814" dur="4.072"> E aftë për të qenë këtu me të. >

< start="952.251" dur="3.17"> Nëna ime ishte një kupë e >

< start="954.019" dur="2.402"> MUAJ AGO DHE JAM KA GJITH >

< start="955.554" dur="3.703"> NJE DITE E VETME. >

< start="956.555" dur="4.304"> GJITHE DITEN. >

< start="959.391" dur="3.87"> DUHET AKTUAJ DUHET T BE JET >

< start="960.992" dur="3.938"> I TRANSMETUAR N H SPITAL DHE >

< start="963.395" dur="2.068"> HUSBANDI MUA DHE Unë, JU SHTETOJ E VERDO >

< start="965.063" dur="3.47"> DITA ME TIJ. >

< start="965.597" dur="5.639"> Kështu që ne kemi duar vërtet në dorë. >

< start="968.667" dur="4.404"> DUHET T T FALOJ NK NURSET, THE >

< start="971.37" dur="2.902"> DOKTORST, JU DINI, JU MIR REZERVO >

< start="973.204" dur="3.204"> FIRMI N TH GJETJET E PRANUAR, SO Unë >

< start="974.405" dur="5.006"> SHUM SHUM T TO BNI VOZON E TIJ. >

< start="976.542" dur="5.037"> Nëna ime gjithashtu ka DEMENTIA. >

< start="979.545" dur="6.239"> Pra, është vërtet, vërtet >

< start="981.713" dur="5.505"> DIFFIKULTI NUK DUHET T AB PRGJIGJET >

< start="985.918" dur="4.403"> KERTU, JU DINI, DUHET T S NDRTOHET >

< start="987.352" dur="4.337"> E TIJ DHE TI GJITHMON Bëhu VOZA E TIJ. >

< start="990.455" dur="4.672"> >> DHE AFAR A JAN HAPAT E TJERA? >

< start="991.823" dur="7.074"> WHFAR GJITHA E KONTROLLIT DO TY >

< start="995.26" dur="6.473"> KANE, ALBEIT NGA DIKTIMI? >

< start="999.031" dur="3.67"> >> SO, NUK DO SHUM, AKTUAJ. >

< start="1001.867" dur="3.77"> JU DINI, E DREJTA TANI, RRETH, >

< start="1002.834" dur="5.705"> STABELI I TIJ. >

< start="1005.771" dur="3.469"> Ata janë duke u trajtuar simptomat e saj, >

< start="1008.673" dur="2.77"> JU DINI, TYLENOL DHE GJITHA >

< start="1009.374" dur="3.437"> LIKE QE. >

< start="1011.577" dur="3.102"> Ata më thanë që po ashtu >

< start="1012.945" dur="2.468"> KA NJ U UTI. >

< start="1014.813" dur="3.57"> Kështu që ata janë duke punuar me atë që AS >

< start="1015.547" dur="4.638"> WELL. >

< start="1018.517" dur="3.436"> POR'SHT DUHET TALL KONSTANUESHME KONSTANT, >

< start="1020.319" dur="2.302"> MU QENI NURSET. >

< start="1022.087" dur="2.969"> Nëna ime ka një të mrekullueshëm >

< start="1022.754" dur="4.571"> DOCTOR. >

< start="1025.19" dur="3.904"> Ai është i ri për të. >

< start="1027.459" dur="2.469"> Ai nuk ka qenë me të AS AS >

< start="1029.227" dur="2.803"> DHNI SI DOKTORIN E PAR, >

< start="1030.061" dur="4.605"> POR KETY GUY Unë me të vërtetë më pëlqen. >

< start="1032.164" dur="3.069"> HE - KU JENI TALL THIJN H NUMRIN E TIJ, >

< start="1034.799" dur="3.237"> Ai P ANRGJIGJET T PH TJETS. >

< start="1035.367" dur="4.471"> SI DUHET SI RREZIKON QAT SHT. >

< start="1038.17" dur="4.804"> POR RESHT V ARREJT A NJ A ATY E DYT >

< start="1039.971" dur="5.572"> NJ T KOH, NJNE DIT AT N AT TIJ. >

< start="1043.108" dur="2.836"> KJO SI SI KEMI DUHET T G SHUM >

< start="1045.677" dur="1.669"> E DREJTA TANI. >

< start="1046.077" dur="3.637"> >> TAYLORI PASTOR, SI NJ MAN MANU >

< start="1047.479" dur="4.004"> VESHJE, WHFAR W FJAL T OF KOMUNORTS >

< start="1049.848" dur="1.969"> JU JENI JU JENI JET WSIT TUAJ N IN K INT TH >

< start="1051.617" dur="1.034"> Këtë moment? >

< start="1051.95" dur="3.47"> >> MIR, RRETH, SI tha ne jemi >

< start="1052.785" dur="6.072"> POPULLI I BESIMIT, Kështu që ne besojmë >

< start="1055.553" dur="4.071"> NOW FUQIN E LUTJES DHE NE >

< start="1058.99" dur="2.703"> QENI, JU DINI, duke u lutur P FORR >

< start="1059.758" dur="2.669"> HER. >

< start="1061.827" dur="3.87"> HESHT NJ W GRUA E fortë, ART DHE >

< start="1062.561" dur="6.239"> SHE - Unë besoj se ka luftuar >

< start="1065.83" dur="4.938"> N HER K HERTU, POR, JU DINI, JEMI >

< start="1068.933" dur="2.87"> Vetëm duke e futur atë në duart e >

< start="1070.902" dur="2.536"> E DREJTA E ZOTIT TANI. >

< start="1071.937" dur="3.036"> K ISTU NUK INGSHT E VRTET SI JEM REALI >

< start="1073.571" dur="1.735"> MUND T DO BNI SI NUK MUND T BE JEMI >

< start="1075.106" dur="0.868"> KA. >

< start="1075.44" dur="2.002"> NUK MUND TI SHIKOJM HER T. >

< start="1076.108" dur="3.236"> Ne duhet të besojmë në >

< start="1077.575" dur="3.27"> KOMUNIKIMI. >

< start="1079.478" dur="3.736"> DUHET TAY THIJ F FABILITETI KA >

< start="1080.978" dur="2.937"> JAN E SHNDETSHME N T KUSHTET E TYRE >

< start="1083.348" dur="2.302"> KOMUNIKIMI ME SHBA, IN >

< start="1084.048" dur="2.27"> PJESMARRJE ME SHPALLJE. >

< start="1085.784" dur="2.268"> NUK MUND T AS KRKEMI P FORR DO GJITHA >

< start="1086.451" dur="2.536"> Të mirë. >

< start="1088.186" dur="1.268"> POR NUK NOTSHT NDIKON T L MUND T BE BN AB T GJITHA >

< start="1089.121" dur="2.168"> TE SHIKOJN DIKA. >

< start="1089.588" dur="3.87"> >> E DREJTA. >

< start="1091.423" dur="3.57"> >> JU FALEMINDERIT TOT GJITHA PUR SHUM >

< start="1093.592" dur="1.901"> FJALUAR ME SHKURT DR KTU >

< start="1095.126" dur="0.834"> KOHA DIFFIKULTI. >

< start="1095.627" dur="4.004"> >> FALEMINDERIT TUAJ. >

< start="1096.094" dur="4.271"> >> JEMI DUAJM A NJE SPEEDY >

< start="1099.764" dur="1.101"> REKOVERIA DHE SHALNDETI I MIR P FORR >

< start="1100.498" dur="1.635"> FAMILJE E PLOT. >

< start="1100.999" dur="1.535"> >> FALEMINDERIT, LINSEY. >

< start="1102.267" dur="0.734"> FALEMINDERIT. >

< start="1102.667" dur="1.669"> >> FALEMINDERIT TUAJ. >

< start="1103.134" dur="2.437"> >> DHE TANI N TO WASHINGTON, KU >

< start="1104.469" dur="3.47"> KONGRESI STSHT DUHET HAMMERING OUT >

< start="1105.704" dur="3.536"> DETAJET E SE TRILLIONIT $ 2 >

< start="1108.072" dur="2.837"> Faturat për të shpëtuar ekonominë. >

< start="1109.374" dur="3.137"> SENATI KAQEN NJ MARRVESHJE >

< start="1111.042" dur="3.07"> P ORMBLEDHJE P AR NJAL SHUM VETM >

< start="1112.644" dur="2.936"> QAT DO TV DHNI BESIM >

< start="1114.245" dur="2.604"> Miliona goditen me vështirësi nga >

< start="1115.713" dur="1.836"> SHKALLA E BIZNESAVE MOST SHUM, >

< start="1116.982" dur="2.168"> Përfshirja e pagave të DIREKTIT T TO >

< start="1117.683" dur="3.603"> SHUM SHQIPTART. >

< start="1119.284" dur="3.27"> POR SENATI KA HIT DIKA >

< start="1121.419" dur="4.605"> ROADBLOCKSI SI GARA T TO MERRNI >

< start="1122.687" dur="5.339"> TE VAZHDONI SI VAZHDON SHQIPTART >

< start="1126.157" dur="7.341"> TE PRESESH. >

< start="1128.16" dur="6.105"> ABC NEWS Shtëpi e bardhë >

< start="1133.631" dur="1.435"> CORONESI JONATHAN KARL KA >

< start="1134.399" dur="1.268"> E VRTETA N ON negociata. >

< start="1135.2" dur="1.267"> >> Gazetari: TONIGHT >

< start="1135.8" dur="1.602"> UDHHEQGRSIT CONGRESSIONAL JAN H SHUM >

< start="1136.601" dur="1.969"> P PR PASQYRN EKONOMIKE M E MADH >

< start="1137.535" dur="2.636"> LIGJET E RELEFIT N IN HISTORINIST AMERIKANE. >

< start="1138.703" dur="1.802"> >> NJ F Luftë KA DHNUAR N O TON >

< start="1140.305" dur="1.334"> SHORES. >

< start="1140.638" dur="5.139"> NUK KEMI T SE KRKOJM IT. >

< start="1141.773" dur="5.405"> NUK DUA T W DUAJ. >

< start="1145.911" dur="2.034"> POR TANI JEMI DO T FITOJN. >

< start="1147.311" dur="4.105"> >> Gazetari: SI PJESA E 2 $ >

< start="1148.079" dur="6.174"> TRILLIONI TRAJTIM, FITIMI I NJEREZIT >

< start="1151.55" dur="8.675"> 75,000 dollarë NJ Y VITE OSE M LSIM DO T G MUNDET >

< start="1154.386" dur="8.441"> 50000 dollarë CHECK 1.200 dollarë. >

< start="1160.359" dur="4.237"> ATA FITUAR N TO 99,000 dollarë A >

< start="1162.96" dur="3.137"> VITI do të marrë një kontroll të vogël. >

< start="1164.729" dur="2.636"> >> Ndihma është në rrugë. >

< start="1166.231" dur="2.469"> Ndihmoni shpejt, ndihmë të madhe. >

< start="1167.499" dur="2.469"> >> Gazetari: P FORR ELIZABETH, A >

< start="1168.833" dur="2.37"> RRESHTI I WITIT N L LOS ANGELES,'SHT >

< start="1170.101" dur="2.369"> NUK NJ A SHUM SHUM. >

< start="1171.336" dur="3.604"> >> Unë kam nevojë për të ditur se unë jam duke shkuar >

< start="1172.604" dur="2.603"> T BE JET OK MIR AND DHE DO T K FEMIJEN MUAJ >

< start="1175.073" dur="1.768"> BE. >

< start="1175.34" dur="1.802"> NSE JEMI T TO MERRNI TIGH DREJT SICSKU >

< start="1176.975" dur="1.468"> TANI. >

< start="1177.275" dur="2.569"> >> Reporteri: NDN BARL >

< start="1178.576" dur="3.003"> NJERZIT DO T R MIRN PUNSIM >

< start="1179.978" dur="3.27"> P BRFITIMET P UNR 39 WEEKS >

< start="1181.712" dur="3.037"> INSTEAD of 26, and SIZE OF >

< start="1183.381" dur="3.27"> Një kontroll i papunësisë do të shkojë >

< start="1184.883" dur="2.435"> NGA 600 dollarë për katër muaj. >

< start="1186.785" dur="2.368"> EDHE SHUM NDIHM SM PR VDES >

< start="1187.452" dur="3.204"> Bizneset. >

< start="1189.287" dur="3.637"> DIANE DHE LILY NJ O Dyqan Lulesh >

< start="1190.789" dur="4.27"> N CAR CAROLINA VERIORE. >

< start="1193.058" dur="4.037"> >> KEMI DUHET PROBABLY 20-PLUS >

< start="1195.193" dur="3.27"> NGJARJET KANCELI OSE POSTPONE. >

< start="1197.229" dur="3.503"> SHUM Dasma. >

< start="1198.597" dur="4.07"> >> Gazetari: FILLIMI I FILLIMIT A >

< start="1200.866" dur="2.835"> PROGRAMI I KUJDESIT MIRA 367 $ PER >

< start="1202.8" dur="3.404"> BIZNESET E VOGLA KU NDODHEN >

< start="1203.835" dur="4.972"> JAN PUNT E TYRE. >

< start="1206.338" dur="3.403"> DHE 500 Miliard dollarë për shumicën >

< start="1208.94" dur="1.502"> KORPORATA N IN HIT-HIT >

< start="1209.875" dur="2.468"> INDUSTRIES LIKE AIRLINES DHE >

< start="1210.575" dur="3.738"> Hotelet. >

< start="1212.477" dur="3.237"> EDHE SHUM M SHUM 100 dollarë >

< start="1214.446" dur="2.502"> Miliarda në ndihmë për spitalet DHE >

< start="1215.847" dur="2.269"> SISTEMET KUJDESI SH HENDETSOR, DHE PARA >

< start="1217.081" dur="4.271"> T H NDIHMOJM OFF SHTETET E TYRE >

< start="1218.249" dur="5.139"> Humbje. >

< start="1221.486" dur="2.303"> >> DHE JOHN Karl bashkohet me TANI NE >

< start="1223.522" dur="1.868"> WASHINGTON. >

< start="1223.922" dur="3.103"> JOHN, SI KU B DONI TING GJITHA Qëndrojnë >

< start="1225.524" dur="2.803"> E DREJTA TANI N ON NJ A VOTE TIME në këtë >

< start="1227.159" dur="2.602"> BILLI DHE WHFAR ISSHT PRESIDENTI >

< start="1228.46" dur="1.701"> Duke thënë për këtë duke marrë >

< start="1229.894" dur="3.103"> Finalizuar? >

< start="1230.295" dur="4.805"> >> E pra, DUHET T L MUND T IT BNI >

< start="1233.131" dur="3.47"> DISA VERGE DIKA-MINUTA E VETE >

< start="1235.233" dur="3.236"> HICCUPS SI K THTO PARA JAN ME >

< start="1236.735" dur="3.77"> PIJETET kryesore të LEGJISLACIONIT, POR >

< start="1238.603" dur="3.237"> SENSE MY ISSHT TH K THT KA M IS SHUM >

< start="1240.638" dur="3.303"> DREJT PASURIS, N NOTSE NUK TONA >

< start="1241.973" dur="5.138"> NGA TREGTI N IN SENAT. >

< start="1244.075" dur="4.004"> DHE PASTAJ Shtëpinë do të ndiqet >

< start="1247.245" dur="2.102"> PRETTY SHORTISHT PAS KTY. >

< start="1248.212" dur="2.336"> >> DHE SHUM Amerikanë janë >

< start="1249.48" dur="1.468"> FRUSTRATUAR QE KA QENI >

< start="1250.682" dur="2.069"> Deri më gjatë. >

< start="1251.082" dur="3.371"> DUA T TO NDIKOJN A NJ CH CHART N IFSE NE >

< start="1252.884" dur="3.304"> MUND TOW SHUM QAT STANLEY MORGAN >

< start="1254.586" dur="2.903"> PARAQITJA E M M SHUM SE 3 MILION >

< start="1256.321" dur="1.935"> Amerikanët mund të duhet të futen për >

< start="1257.622" dur="2.936"> KLASA TB PUNSME N IN T J DREJT >

< start="1258.39" dur="3.77"> JAVA. >

< start="1260.692" dur="2.435"> A KONGRES NDERRMARRJEN >

< start="1262.293" dur="1.568"> URGJENC TH QAT SHUM SHUM SHUM >

< start="1263.261" dur="2.235"> JAN F DUHET DHE NEVOJN N NDIHM >

< start="1263.995" dur="3.037"> E DREJTA TANI? >

< start="1265.63" dur="2.102"> >> E pra, nuk e di nëse >

< start="1267.165" dur="1.835"> EDO TOD GJITHA N CON KONGRES >

< start="1267.866" dur="2.102"> NDESHME QE, POR I >

< start="1269.133" dur="1.902"> BESISHT KONGRESIONAL >

< start="1270.101" dur="2.87"> Drejtuesit e kuptojnë se. >

< start="1271.169" dur="3.304"> DUAM, LINSEY, N IFSE DO TAKE BNI A >

< start="1273.104" dur="4.471"> HAPI I DYT AND DHE SHUM N WH FAR SHT >

< start="1274.606" dur="5.672"> NDODHEN KETU, KJO ASHT A A 2 $ >

< start="1277.708" dur="4.005"> FILLIMI I TRILLIONIT EKONOMIK LIGJI. >

< start="1280.412" dur="2.002"> Shtë më e madhe se çdo gjë >

< start="1281.847" dur="2.301"> KONGRESI KA E PASUR >

< start="1282.547" dur="2.536"> PARA. >

< start="1284.282" dur="3.27"> JU MENI KUFIZUAR KOMPARISON >

< start="1285.216" dur="5.106"> ME BAILOUT AUTO. >

< start="1287.686" dur="5.205"> Kjo është një - kjo është një masive >

< start="1290.455" dur="4.104"> Duke parë këtu, 2 TRILLION $ >

< start="1293.024" dur="4.238"> DHE ISSHT PAS PAS >

< start="1294.692" dur="3.337"> STANDARDET CONGRESIONALE ME >

< start="1297.395" dur="2.202"> SHPEZIMI I LEHTSIS. >

< start="1298.163" dur="2.735"> Lidhur me KTU PUNSIM >

< start="1299.731" dur="2.836"> PENRFITIMET, një veçori kryesore e kësaj >

< start="1301.032" dur="2.636"> BILLI, SI E MENYNUAR, ISHTE >

< start="1302.7" dur="2.67"> SHPENZIMI I DHNS S KOHA >

< start="1303.802" dur="3.169"> QAT MUND T PE BN NJERZIT >

< start="1305.504" dur="3.67"> PUNEMSIMI, POR EDHE SHTES >

< start="1307.105" dur="4.904"> 600 dollarë për atë kontrollin e papunësisë >

< start="1309.307" dur="4.337"> EDO MUAJ P FORR KAT MON MUAJ. >

< start="1312.143" dur="4.138"> Pra, kjo është një faturë e madhe. >

< start="1313.778" dur="4.738"> KA KA BIPARTIZAN T W GJITHA >

< start="1316.414" dur="3.237"> MB SSHTETJE N CON KONGRES, POR asgjë >

< start="1318.65" dur="1.735"> VERDO SHUM SHUMIT SI FAST >

< start="1319.784" dur="2.069"> DO T DUHET TI N KAPITOL >

< start="1320.518" dur="3.804"> HILL. >

< start="1321.987" dur="2.635"> >> E DREJTA E TIJ. >

< start="1324.455" dur="0.968"> MIRË. >

< start="1324.755" dur="1.535"> JONATHAN KARL RAPORTIMI P USR SHBA >

< start="1325.556" dur="1.302"> N W WASHINGTON, DC >

< start="1326.424" dur="1.001"> FALEMINDERIT, JOHN. >

< start="1326.991" dur="3.204"> >> FALEMINDERIT TUAJ. >

< start="1327.559" dur="4.071"> >> DHE KUR T COM KEMI PACKRBASHK, >

< start="1330.328" dur="2.403"> TERRIFIKIMI I ZGJEDHJEVE TOR STORMIT VIDEO >

< start="1331.763" dur="3.737"> DODGING DEBRIS PAS NJ A TORNADO >

< start="1332.864" dur="3.337"> SHUM RRETH JUGUT. >

< start="1335.634" dur="2.101"> >>> TESTIMI I CHARLES PRINCE >

< start="1336.334" dur="2.102"> POSITIVE P FORR CORONAVIRUS. >

< start="1337.869" dur="2.102"> SI VAJZA KA QENI NGA >

< start="1338.569" dur="4.405"> QUEEN? >

< start="1340.105" dur="4.003"> >>> DHE DO TAKE DUHET NJ A SHUME VDEKJE >

< start="1343.108" dur="1.701"> N IM NDIKIMIN E SHPENZIMIT-19 >

< start="1344.242" dur="1.335"> EMERGJENCIA ISSHT H MUND T ON VDEKUR >

< start="1344.942" dur="0.635"> Bizneset. >

< start="1485.817" dur="3.37"> >>> SI Q TH M M SHUM ME SHUM >

< start="1487.652" dur="2.102"> ME 30 T OF PUN -SISHTVE TUAJ WANE >

< start="1489.32" dur="3.303"> JETOHET ZYRTARisht >

< start="1489.887" dur="4.438"> Kohë të pacaktuar. >

< start="1492.757" dur="3.871"> KOMPANIA DUHET PPRGJIGJE ZERO >

< start="1494.459" dur="4.271"> ANDO T OF PYETJEVE TONA, SUCH AS >

< start="1496.761" dur="2.269"> SI DUHET THSHT TH K THTO SHKO N SHUM >

< start="1498.863" dur="1.402"> PËR? >

< start="1499.164" dur="2.201"> KISTO NDRYSHME TAY PLANIFIKUARA TAY SHUMSIS >

< start="1500.398" dur="2.402"> Mënyra jonë e të jetuarit. >

< start="1501.499" dur="3.403"> JU DINI, HSHT H K HNDARDSISHT TOU BNI >

< start="1502.933" dur="4.338"> Merrni nga dy të ardhura, por TANI >

< start="1505.035" dur="3.872"> NUK T B BENI FITUAR T R BESONI N M MUAJ >

< start="1507.404" dur="3.437"> SHTETI ISSHT PAVARSISHT plotësisht. >

< start="1509.04" dur="2.836"> JU DINI, JU FILLONI T AS BNI >

< start="1510.975" dur="2.502"> VETET TUAJ, JEMI QENI T JEMI >

< start="1512.009" dur="2.837"> E aftë të ndihmoj për të blerë ushqime? >

< start="1513.611" dur="2.803"> JEMI DO T JEMI FUND T PAGUAR >

< start="1514.979" dur="1.769"> Qiraja jonë në fund të >

< start="1516.548" dur="2.235"> MUAJ? >

< start="1516.881" dur="3.871"> JEMI SHTOJN TO T TO JEMI FUND T >

< start="1518.917" dur="2.936"> Pagimet e veturave AFFORD, SIGURIMI? >

< start="1520.885" dur="2.803"> P ANR DO PUNPSUAR QAT SHT >

< start="1521.986" dur="3.938"> KONSIDERUES LAYOFFS, KVSHILLA TUAJ >

< start="1523.821" dur="5.005"> TE JU DUHET T AS B ASNI SI E HAPUR DHE >

< start="1526.057" dur="3.136"> NDRMARRJE ME PUNSUESIT TUAJ AS >

< start="1528.959" dur="2.169"> MUNDUR. >

< start="1529.326" dur="4.706"> Jepni udhëzimin e tyre. >

< start="1531.262" dur="4.138"> Jepni ndihmën e tyre me AS >

< start="1534.165" dur="2.47"> SHUM SI KA NEVOJ MUNDSISHT >

< start="1535.533" dur="2.87"> BECNI N AT FUND T DITS, >

< start="1536.768" dur="4.004"> N WESE JEMI KUPTUAR WHFAR JENI >

< start="1538.536" dur="3.037"> SHPESHT TH DHE T AND GJITHA T AS K WERKOJN >

< start="1540.905" dur="1.369"> KTHIMI ATSHT QAT JU KUPTOHET >

< start="1541.706" dur="3.069"> FAR JEMI SHPESHT TH NGA AS >

< start="1542.407" dur="3.704"> WELL. >

< start="1544.909" dur="3.537"> >> SHUMIN BLINDSIDUAR T ALL GJITHA T >

< start="1546.244" dur="4.104"> KJO DHE DUHET P SR DISA >

< start="1548.579" dur="3.171"> KOMPANIA SI FINALIZAT E KONGRESIT >

< start="1550.482" dur="1.868"> QE 2 TRILLIONE EKONOMIKE >

< start="1551.883" dur="2.569"> PLANI STIMULUS. >

< start="1552.484" dur="3.203"> Ata janë duke u marrë me të >

< start="1554.586" dur="3.27"> Para të gatshme për bizneset >

< start="1555.82" dur="2.435"> QE PUNOJN F PARA 500 >

< start="1557.989" dur="2.569"> Punëtorëve. >

< start="1558.389" dur="4.004"> 30 MILIONA E VERTET E AMERIKICS >

< start="1560.691" dur="3.57"> BIZNESET E DYQANEVE T C KUJDESIT, >

< start="1562.526" dur="4.872"> FIRMET E PROJEKTIMIT WEB, librat e librave >

< start="1564.395" dur="5.839"> DHE, PO, CLUBS EVEN COMEDY. >

< start="1567.532" dur="6.206"> DEVON DWYER Zbulohet >

< start="1570.367" dur="4.138"> CORONAVIRUS ISSHT MIRING TOLLI I SAJ >

< start="1573.871" dur="3.804"> P THR KTO QOSNI QURLLIMIN PARIMOR >

< start="1574.639" dur="3.803"> SHT T BNI USHTIMIN E SHBA. >

< start="1577.808" dur="1.969"> >> Gazetari: KOMPANIA E QANDNDRUAR KA >

< start="1578.576" dur="1.602"> SHUME SILENT N IN Kombin >

< start="1579.911" dur="0.834"> CAPITAL. >

< start="1580.311" dur="1.702"> >> NUK është FUNNY. >

< start="1580.878" dur="2.136"> QAT NUK DUHET T C JET C MIR. >

< start="1582.146" dur="3.27"> >> Gazetari: PANDEMIKA NR >

< start="1583.147" dur="4.605"> JOKE P FORR BIZNESUES T SM VOGLA >

< start="1585.549" dur="3.638"> LIKE ALSON JAFFE KUSH JANE QENI >

< start="1587.885" dur="2.97"> NDIHMIMI I POPULLIT T LA LUMN TIJ >

< start="1589.32" dur="2.736"> STRESI N AT Klubin e saj të Kredisë DC >

< start="1590.988" dur="3.003"> P FORR K 20ND 20R 20 VJET. >

< start="1592.189" dur="4.371"> >> NUK SHT NUK SHNDETSISHT T TO BNI >

< start="1594.124" dur="4.939"> N F PERFSHIR DHE PANIK TOTAL, JU >

< start="1596.694" dur="2.836"> Di, që po shkon për të bërë më shumë >

< start="1599.197" dur="0.701"> D DMTIMI N Y TY. >

< start="1599.664" dur="1.668"> >> PO. >

< start="1600.031" dur="3.069"> >> VIRUSI GSHT SHKUAR N H KND >

< start="1601.466" dur="3.036"> JU, POR QO FITOJN Q G SHENJT >

< start="1603.234" dur="2.336"> NGJARJE SI. >

< start="1604.636" dur="2.402"> >> Gazetari: PAS NOVEL >

< start="1605.703" dur="3.771"> CORONAVIRUS HIT, TANI KANCUAR >

< start="1607.171" dur="5.005"> AKTET TP PRANUARIT, TIKTET E REFUNDUARA >

< start="1609.607" dur="3.537"> DHE LEXONI T ALL GJITHA 50 T OF TJERAT >

< start="1612.309" dur="1.202"> PUNSISHT, duke përfshirë këtu >

< start="1613.278" dur="3.003"> Burrë. >

< start="1613.645" dur="4.404"> >> KEMI E KA NDON POR unë >

< start="1616.414" dur="4.371"> DUHET, JU DINI, SHENJE DHE TI >

< start="1618.182" dur="3.404"> SAID, MIR, Kjo është E PARA >

< start="1620.918" dur="1.702"> KOHA GSHT KUAQE K THTU MUAJ, ZA >

< start="1621.719" dur="2.302"> KJO SHKO. >

< start="1622.754" dur="3.203"> KJO ATFAR ATFARAT NDODH KU JENI >

< start="1624.154" dur="2.637"> PUNA N A NJ CL KLUB TREGIM DHE MARTES >

< start="1626.09" dur="3.603"> NJ COM KOMENT. >

< start="1626.925" dur="3.169"> Ata kanë atë lloj - i cili >

< start="1629.827" dur="1.235"> ISHTE FUNNY. >

< start="1630.227" dur="2.47"> Kështu që isha i ngopur dhe atëherë kur u qesha >

< start="1631.195" dur="2.569"> DHE KETO KA DUHET, GJITHA E DREJTA, >

< start="1632.831" dur="3.035"> Ne do të marrim përmes tij. >

< start="1633.898" dur="3.404"> SHT BNI NIGHTMARE. >

< start="1636" dur="2.169"> ENSHT BEHT I - Unë DUHET - FJALA >

< start="1637.435" dur="3.67"> QAT KAM T T SHUM DHE T GJITHA >

< start="1638.303" dur="3.97"> Shtë e tmerrshme. >

< start="1641.239" dur="2.402"> >> Gazetari: SHUM SHUMIC AMERIKAN >

< start="1642.407" dur="2.835"> BIZNESUESIT thonë se ata janë shumë >

< start="1643.774" dur="2.47"> I VDITUR POR MURNYRJEN. >

< start="1645.376" dur="3.17"> EKSPERT BT besojnë se kushtojnë >

< start="1646.377" dur="3.737"> KJO FEARI ISSHT KRITIKE >

< start="1648.679" dur="2.97"> Stabilizimi i ekonomisë amerikane TANI >

< start="1650.248" dur="3.203"> N FREE FALAS. >

< start="1651.783" dur="3.903"> >> KE KRIZA OSHT O NJNE PJES >

< start="1653.584" dur="2.836"> Gjërat më të këqija unë DUHET T SE SHENA PER >

< start="1655.819" dur="2.103"> BIZNES I VOGËL. >

< start="1656.554" dur="2.069"> >> Reporter: KAREN MILLS LED THE >

< start="1658.056" dur="1.668"> BIZNESI I VESHT ​​US >

< start="1658.756" dur="3.37"> ADMINISTRIMI PROR MIR >

< start="1659.858" dur="3.702"> REKESIMI DHE SHPRNDARJES. >

< start="1662.26" dur="4.904"> >> IT AKTUALE FARAN SHPEDRNDAR >

< start="1663.694" dur="4.839"> PROBLEM QAT KEMI N IN 2009. >

< start="1667.298" dur="2.903"> DHE KATTO T BNI gjysmën e >

< start="1668.666" dur="2.169"> NJERZIT Q WH PUNOJN IN N TH KUNTT CO VEND >

< start="1670.335" dur="1.467"> VET OSE PUNE PER NJE VETE >

< start="1670.969" dur="3.236"> BUSINESS. >

< start="1671.936" dur="5.239"> SI ATA Q HNDRON T LIDHURIT TON. >

< start="1674.339" dur="3.17"> Dhe ata kanë shumë para të ulta >

< start="1677.308" dur="2.836"> Mbulesë. >

< start="1677.642" dur="3.103"> MBI AVERAGE, KANVE RRETH 26 >

< start="1680.277" dur="2.003"> DITET E PARAVE. >

< start="1680.879" dur="4.637"> >> Kështu që kjo është vërtet një - kjo >

< start="1682.413" dur="3.971"> SHT REZULTSISHT NJ R VESHJE P TOR MURNYR >

< start="1685.65" dur="2.068"> >> ABSOLUTELY. >

< start="1686.517" dur="2.569"> SI KU JU NDONJ PARA >

< start="1687.852" dur="1.701"> SI NJE BIZNES I VOGL, JU jeni >

< start="1689.22" dur="2.202"> DEAD. >

< start="1689.687" dur="3.937"> >> Reporteri: KRUAJET CASH >

< start="1691.555" dur="2.87"> WORRIES ADAM, Një libër i përdorur >

< start="1693.758" dur="2.202"> SHTETI NE DC >

< start="1694.559" dur="2.502"> DUHET T COMP PLERFUNDUAR NJ A M MASIM >

< start="1696.093" dur="3.003"> RENOVIMI I DYQANIT TIS TIJ DHE KA >

< start="1697.195" dur="4.638"> KUJDESET E LITT ONS N ON REZERVIM. >

< start="1699.23" dur="4.004"> >> SHPINGRNDARJES POPULLIT TING BNI >

< start="1701.966" dur="5.138"> Hapësira është e domosdoshme P FORR >

< start="1703.367" dur="5.005"> SH HENDETI DHE SIGURIA, POR IT >

< start="1707.237" dur="2.203"> Në mënyrë dramatike është ndalur. >

< start="1708.506" dur="2.802"> >> SI DUHET DRAMATICALLY >

< start="1709.574" dur="2.302"> BIZNESI DIKUAR? >

< start="1711.442" dur="1.068"> 30%? >

< start="1712.01" dur="2.401"> 50%? >

< start="1712.644" dur="2.068"> >> Unë mendoj se MBROJTET PROBABLIMI N >

< start="1714.545" dur="1.535"> 75%. >

< start="1714.845" dur="2.102"> >> Gazetari: KA QENI KATR >

< start="1716.213" dur="1.869"> PUNSOJN TH KIST MUAJ. >

< start="1717.081" dur="3.236"> Ai po bën gjithçka që mund të mbajë >

< start="1718.216" dur="3.737"> TRE T O TJERT P ONR PAYROLL. >

< start="1720.451" dur="3.504"> 'SHT N NERVOZIK RRETH TA NDODH >

< start="1722.086" dur="2.603"> M M SHUM Borxh me Kredi të reja, POR >

< start="1724.088" dur="2.169"> Thotë se PLANI I RI STIMULUS >

< start="1724.823" dur="3.402"> Ndihmë MES. >

< start="1726.391" dur="3.336"> >> DUHET T L MSOHEN Q MUND T JET >

< start="1728.359" dur="2.102"> NDODHJE, E CILA mendoj se është >

< start="1729.86" dur="2.069"> E RNDSISHME TA GJITHA >

< start="1730.594" dur="1.769"> DISPOZITA TER PRKUAJME TALL VDEKJES >

< start="1732.063" dur="0.967"> Bizneset. >

< start="1732.496" dur="2.303"> >> Gazetari: KONGRESI SHT >

< start="1733.164" dur="3.103"> E PRIT T TO D SRGIM MORE SHUM M 350 350 dollarë >

< start="1734.932" dur="2.57"> Miliarda në huatë e EMERGJENC TOS T >

< start="1736.4" dur="2.836"> BIZNESUES T SM VOGLA DHE ME A >

< start="1737.635" dur="4.905"> PJES E MADHE. >

< start="1739.37" dur="4.138"> Ata nuk do të duhet të paguajnë më shumë >

< start="1742.673" dur="4.471"> QEVERISJE N IFSE P USRDORNI PARA >

< start="1743.641" dur="4.271"> T P PAGUAR QIR OSE PUNT E TYRE. >

< start="1747.278" dur="3.304"> >> Unë do të marr që të merren çdo ditë >

< start="1748.045" dur="4.371"> TI LEXOJN US SHTYPIN T DO B DONI K IFT IF N IFSE KET >

< start="1750.715" dur="2.102"> KUJDESET SI DO T BE JAN >

< start="1752.55" dur="1.401"> Falur. >

< start="1752.95" dur="2.769"> >> Gazetari: SHUM O NJ O NGA >

< start="1754.085" dur="4.304"> VETM DISPOZITA TOM GRUAVE N. SHTET >

< start="1755.853" dur="3.571"> BOTA. >

< start="1758.523" dur="2.435"> SI BNI VODKA E VERE DHE DHE >

< start="1759.557" dur="2.603"> BOBBONI N IN HUAJ T OF >

< start="1761.091" dur="3.371"> KAPITOLI SH.B.A.KO KU SHUME SHUM >

< start="1762.293" dur="3.937"> PUNA SI KRYETARI I STAFIT TE THEN >

< start="1764.595" dur="3.237"> DHURATAT E GABYVE KONGRESWOMAN. >

< start="1766.364" dur="3.771"> >> MENAXHIMI I KRISS SI QENI MUAJ >

< start="1767.966" dur="3.436"> KUJTIMI I JETS DHE, E DINI, >

< start="1770.268" dur="2.335"> Q STNDRIMI I KALMIT ISSHT C AKTSISHM >

< start="1771.535" dur="4.004"> FAKTORI I RNDSISHM. >

< start="1772.737" dur="5.405"> FIGURIMI SI T TO GJITHA MOMENTET >

< start="1775.673" dur="5.439"> E KLARITYSIS IN N O T O TJERA - POR >

< start="1778.275" dur="5.606"> PYETJE DOSHT DO FUQI E VDET >

< start="1781.245" dur="3.737"> Prodhuesit i pëlqejnë USHTRIMET? >

< start="1784.015" dur="2.402"> VEMREJTJET T SHENI. >

< start="1785.116" dur="2.936"> >> Reporteri: P FORR T GJITHA MBIKQYRJEN >

< start="1786.55" dur="3.404"> Mjetet që bëjnë sanitizuesin e duarve. >

< start="1788.186" dur="3.369"> >> JEMI POLITIKUAR PR VET >

< start="1790.087" dur="3.804"> DUHET T H DUHET T BE JET NJ O P OFR T >

< start="1791.688" dur="2.57"> PGRRBGRRSITIN KRYESORE P INR T M BN DORT >

< start="1794.025" dur="1.935"> Të pastër. >

< start="1794.392" dur="3.37"> >> Gazetari: SHPRNDARJES >

< start="1796.093" dur="4.404"> SHKURTSIMI T BO BULET T SM VLERA T. VEJTA >

< start="1797.895" dur="3.47"> SHTEMPI GEL, PILLRFUNDUAR A >

< start="1800.631" dur="2.169"> 1.000 GALLON RUAJTJE KJO >

< start="1801.498" dur="2.169"> JAVA NGA QEVERIA E DC >

< start="1802.933" dur="4.038"> P FORR POLIC DHE SHUMMS. >

< start="1803.801" dur="5.673"> >> NJERZIT po shkojnë në lulëzim >

< start="1807.104" dur="4.104"> LIRI DHE SHPRNI VIRUSIN, SO >

< start="1809.607" dur="2.002"> Unë jam një biznesmen i vogël që është >

< start="1811.342" dur="2.202"> Vuajtje. >

< start="1811.742" dur="3.17"> Unë do të jem shumë, shumë mirë >

< start="1813.677" dur="2.836"> Bëni SIGURIN QAT VAZHDIMI N >

< start="1815.045" dur="1.802"> Mbyllni deri kur ne Vrasim KIST >

< start="1816.647" dur="1.034"> Gjë. >

< start="1816.98" dur="2.37"> >> Gazetari: Shtëpia e Bardhë DHE >

< start="1817.815" dur="3.137"> DISA EKONOMISE JAN P NUS N PNJ >

< start="1819.483" dur="2.736"> JETOJ SHTETIN E BIZNESIT AS >

< start="1821.085" dur="2.002"> Së shpejti SI MUND. >

< start="1822.353" dur="3.203"> TRUMPI I PRESIDENTIT QT SHTOJN A Q GLLIM >

< start="1823.22" dur="3.604"> E LINDJES, 12 prill, WEEKS >

< start="1825.689" dur="3.103"> SHENI I ATFAR SHALNDETI PUBLIK SHUM >

< start="1826.957" dur="3.003"> EKSPERTET DUHET T BE JENF SIGURISHT. >

< start="1828.926" dur="2.235"> >> A DO T S P SRFUNDONI ATA Q?? >

< start="1830.094" dur="2.068"> >> DO TE SHUM JO. >

< start="1831.295" dur="2.97"> NUK SHT SIGUR. >

< start="1832.296" dur="3.837"> NUK DUA - QE NUK jam >

< start="1834.398" dur="2.169"> Mendoni PRGJIGJE P FORR MUA si A >

< start="1836.267" dur="1.101"> PRONARI I BIZNESIT. >

< start="1836.7" dur="1.835"> Unë nuk e di se SHUMO SHUM E TRUMP >

< start="1837.501" dur="2.77"> TE DINI QE. >

< start="1838.669" dur="3.103"> DUHET T HE DGJOHEN NGA - DUHET >

< start="1840.404" dur="3.237"> ZGJIDHJE RASTI NGA DC >

< start="1841.906" dur="3.203"> Unë do të dëgjoj nga kryetari >

< start="1843.774" dur="2.669"> BOWSER DHE SH ONDETI TTHER TJERA DC >

< start="1845.242" dur="2.536"> ZYRTAR THT SI DUA T H NDODH. >

< start="1846.577" dur="2.636"> >> JU JENI DUHET N AT KIST PANIK >

< start="1847.912" dur="2.002"> QE JANE QEN DUHET TA KEMI >

< start="1849.346" dur="2.804"> QENI P FORR MIR >

< start="1850.048" dur="2.835"> >> SO, unë jam duke u përpjekur të qëndroj shumë >

< start="1852.283" dur="1.268"> Pozitive. >

< start="1853.017" dur="2.202"> Unë besoj në Fuqinë e >

< start="1853.684" dur="3.771"> COMEDY. >

< start="1855.353" dur="4.57"> DEshtë depresion për të parë atë >

< start="1857.588" dur="4.104"> TOTALI EMPTY, por unë e di se >

< start="1860.057" dur="3.437"> Ne nuk do të jemi gjithmonë këtë. >

< start="1861.826" dur="3.17"> >> Reporteri: QAT FJALA E >

< start="1863.627" dur="2.569"> P DRCAKTIMI KOMBINUAR ME A >

< start="1865.129" dur="4.204"> FUQIA FINANCIARE NGA QEVERIA, >

< start="1866.33" dur="4.071"> Një kosto për optimizmin e kujdesshëm. >

< start="1869.467" dur="3.203"> PESRSHKRIMI NJ A FUNAN FINANCIAR T FEMR >

< start="1870.534" dur="2.804"> NGA VIRUSI, BIZNESET E VOGLA >

< start="1872.804" dur="2.502"> MUND T S MBROJTET DHE VAZHDIMI N >

< start="1873.471" dur="3.603"> Lulëzojnë. >

< start="1875.44" dur="3.035"> >> Unë e di se do të jemi të mbushur me >

< start="1877.207" dur="3.204"> NJERZIT PARA Q DUHET T BE BNI >

< start="1878.609" dur="3.437"> KETU, QAT DUHET T LA BUNI, KATT >

< start="1880.544" dur="2.669"> DUHET T LA B ANI, DHE DUA PARAQIT >

< start="1882.18" dur="1.567"> N TH KATT DIT. >

< start="1883.347" dur="1.135"> >> ME SHUM. >

< start="1883.881" dur="2.102"> >> DHE shpresoj se më shpejt se sa >

< start="1884.615" dur="1.669"> Më vonë. >

< start="1886.117" dur="0.8"> PO. >

< start="1886.417" dur="2.536"> >> ME SHUM. >

< start="1887.051" dur="3.37"> >> Gazetari: P FORR LIRSN E ABC Lajme, >

< start="1889.086" dur="2.803"> Unë jam DEVON DWYER N W WASHINGTON. >

< start="1890.554" dur="2.269"> >> PO, NE DUHET T ALL GJITHA AKTUAJ >

< start="1892.022" dur="1.735"> P USRDORNI NJ LA LUM T G MIR. >

< start="1892.957" dur="3.136"> FALEMINDERIT TONA TE DEVONI. >

< start="1893.891" dur="2.503"> Ne ende kemi shumë më tepër për t'u marrë >

< start="1896.227" dur="1.001"> NË. >

< start="1896.527" dur="2.369"> >>> BESHT NDONH AN T TJERA HORRIFIKE >

< start="1897.361" dur="1.835"> DITA N IT ITALI ME HANDDREDS MORE SHUM >

< start="1899.029" dur="1.302"> DEAD. >

< start="1899.329" dur="2.169"> DETYRUAR FJALOJM TO DOKTORT >

< start="1900.465" dur="1.868"> NE ITALI. >

< start="1901.632" dur="2.836"> FAR KAN FACE. >

< start="1902.467" dur="3.269"> FAR M LSOJNESS MSIME M THESOJN >

< start="1904.601" dur="1.769"> KOLEGJET E TYRE KETU N IN >

< start="1905.869" dur="2.236"> AMERICA? >

< start="1906.504" dur="3.17"> >>> K THTU KA QEN N SO SHUM >

< start="1908.238" dur="1.803"> MISINFORMATA KOH KJO >

< start="1909.807" dur="1.569"> SHPËRTHIM. >

< start="1910.174" dur="1.569"> DO T B BNI FAKT TOWN DUHET NGA >

< start="1911.509" dur="0.968"> Fiction. >

< start="1911.876" dur="1.534"> >>> POR PARA, TWETET TONA T THE >

< start="1912.61" dur="4.17"> DAY. >

< start="1913.544" dur="4.939"> NJOFTIMI I MADH i Apelit. >

< start="1916.914" dur="4.104"> >> NE DUHET T T SHUM T KT >

< start="1918.616" dur="4.905"> MIRNDSISHT QAT APLIKUAR URSHT SO I BURUAR, >

< start="1921.151" dur="3.271"> PROKURUAR DHE DSHT D DHATNIM 10 >

< start="1923.654" dur="17.718"> MILIONA MASTE TE MJEKIMIT >

< start="1924.555" dur="16.817"> KOMUNITETI N IN SHTETET E BASHKUARA. >

< start="2024.255" dur="3.77"> >>> HELLO, EVERYBODY. >

< start="2026.724" dur="6.139"> Unë jam ELIZABETH MEJIA. >

< start="2028.159" dur="5.705"> Unë kam qenë një shërbimtar dhe kam qenë brenda >

< start="2032.997" dur="1.168"> KOMPANIA P ALR GJITHA Tetë >

< start="2033.998" dur="1.602"> Vjet. >

< start="2034.298" dur="2.369"> PRANE NJ M MESAZH TEKSTI NGA >

< start="2035.733" dur="1.968"> MENAXHIMI QAT RESTAURANT >

< start="2036.8" dur="2.036"> DO T CL MBETET. >

< start="2037.835" dur="1.301"> Mos harroni një tjetër, duke ardhur në >

< start="2038.969" dur="3.904"> PUNA. >

< start="2039.269" dur="5.339"> Qëndroni në SHTEPI. >

< start="2043.007" dur="3.169"> Qëndroni të sigurt. >

< start="2044.742" dur="3.336"> HR DO T L BNI D KNI T LIDHUR >

< start="2046.31" dur="2.502"> LAYOFFS, Merrni prapa në punë, >

< start="2048.212" dur="1.801"> SANITIZI, NDIKIMI, POR SI >

< start="2048.946" dur="3.236"> JAN KAT DITA. >

< start="2050.147" dur="3.704"> DUHET PSRGJIGJE. >

< start="2052.316" dur="3.837"> DUHET T K DUH T MATSOJ >

< start="2053.985" dur="4.303"> Jini në rregull dhe kështu do të jenë fëmijët e mi. >

< start="2056.287" dur="2.669"> NSE JEMI T TO MERRNI TIGH DREJT SICSKU >

< start="2058.422" dur="1.201"> TANI, NUK KEMI SHALNDETSOR >

< start="2059.089" dur="2.202"> SIGURIMI DHE NUK KEMI >

< start="2059.756" dur="2.269"> PARAJA. >

< start="2061.425" dur="3.737"> WAGES, SIGURIMI SHALNDETSOR, NE DUHET >

< start="2062.159" dur="4.638"> IT. >

< start="2065.296" dur="2.836"> >> SHUMU SHUM SHUM AMERIKANE T. FEMIJEN >

< start="2066.93" dur="1.97"> ME PUNSIMIN E shkaktuar nga >

< start="2068.266" dur="2.702"> COVID-19, dhe duke pritur për disa >

< start="2069.033" dur="3.337"> P RRFSHIR NGA KONGRESI. >

< start="2071.102" dur="2.735"> DETAJET E BILIT JAN >

< start="2072.503" dur="2.902"> Deri më tani, duke u hedhur në ajër, DO DO >

< start="2073.97" dur="2.637"> Jini MASIVE. >

< start="2075.539" dur="2.135"> Le të marrim një vështrim në atë që ne >

< start="2076.741" dur="2.602"> DINI NUMRUESVE. >

< start="2077.808" dur="4.17"> BESIMI I TRYLISH 2M 2 $ >

< start="2079.476" dur="4.471"> Paketa do të jetë më e madhe se sa >

< start="2082.112" dur="3.037"> 1.4 $ TRILLION DISKRETIONAR >

< start="2084.081" dur="1.968"> PLANI BUXHETOR P FORR PAJISJE >

< start="2085.283" dur="2.836"> QEVERIA Federale në vitin 2020. >

< start="2086.183" dur="3.703"> ALshtë gjithashtu më shumë se 787 dollarë >

< start="2088.252" dur="2.302"> PLANI BIMOR STIMULUS I PASQYRM N >

< start="2090.02" dur="3.003"> 2009 T TO KOMBTOJM MADH >

< start="2090.687" dur="4.205"> Recesioni. >

< start="2093.157" dur="3.904"> QENDRA E BILIT T PARAJTJES >

< start="2095.025" dur="3.07"> PAGESA DREJTIMI N TO DISA 90% të >

< start="2097.194" dur="2.436"> DETYRUESIT AMERIKAN ME 1.200 dollarë >

< start="2098.228" dur="4.439"> ACHDO T IND INDIVIDUALE KUSH FITOJN >

< start="2099.764" dur="6.673"> LEXONI P 75R 75,000 USD OSE 2,400 dollarë P .R >

< start="2102.8" dur="6.44"> Një fitim i vogël deri në 150,000 dollarë. >

< start="2106.571" dur="4.503"> DHE FALUAR 500 dollarë të fëmijëve >

< start="2109.373" dur="3.403"> EDHE T G DHN. >

< start="2111.208" dur="2.47"> 250 dollarë dollarë do të shkojnë në një >

< start="2112.909" dur="3.371"> SHPENZIMI DRAMATIK I >

< start="2113.811" dur="4.637"> P BRFITIMET E PUNEMSIS, SHPENZIMI >

< start="2116.414" dur="3.77"> PUNEMSIMI I AKTUAR nga 13 javë >

< start="2118.582" dur="3.137"> ME P BRFITIME TOO FITUAR. >

< start="2120.318" dur="3.503"> MORE SHUM SE Miliarda dollarë do të shkojnë >

< start="2121.852" dur="4.638"> TE HUAJ EMERGJENCIKE PER VEZANE >

< start="2123.954" dur="4.371"> BIZNESET DHE 425 dollarë dollarë do të >

< start="2126.624" dur="2.903"> FOND DHE FITONI PARA TE SHUM B >

< start="2128.458" dur="3.104"> KOMPANIA, duke përfshirë një AN >

< start="2129.66" dur="3.303"> 75 Miliardë dollarë shtesë për >

< start="2131.695" dur="2.637"> INDUSTRIES HITESTAR HARDEST, >

< start="2133.096" dur="3.371"> Përfshirja e aeroplanit dhe hoteleve >

< start="2134.465" dur="2.369"> ME KUSHTET STRIKTT N ON >

< start="2136.6" dur="1.735"> MBIKËQYRJA. >

< start="2136.967" dur="3.003"> NGA Krahasimi, BAILOUT i 2009-ës >

< start="2138.468" dur="3.07"> E INDUSTRIS AUTO AMERIKANE >

< start="2140.103" dur="2.603"> KOSTO P ABR 80 Miliardë dollarë ME SHUM >

< start="2141.672" dur="1.801"> E TI PAVARSISHT PAGUAR Kthehu tek >

< start="2142.839" dur="2.236"> QEVERIA. >

< start="2143.607" dur="2.803"> DO T BE JEMI SIGURISHT Q T TAY QNDRROHET T FOR PARA >

< start="2145.208" dur="2.269"> DETAJET E VETS SI BILI >

< start="2146.543" dur="3.604"> M G FINALIZOHET. >

< start="2147.611" dur="3.236"> >>> DHE DO T HA KEMI SHUM A M SHUM >

< start="2150.281" dur="2.135"> TET BNI N. >

< start="2150.981" dur="4.104"> EMERGJENCIA E TJERA CRUISE. >

< start="2152.55" dur="4.704"> 77 NJERZIT që bien ndesh me ILL >

< start="2155.218" dur="3.071"> SISTEMET FLU-LIKE STANDANUAR >

< start="2157.387" dur="1.969"> Kasti i Amerikës së Jugut, >

< start="2158.422" dur="1.735"> Bërja e mënyrës së saj në florida. >

< start="2159.49" dur="2.702"> Transporti NUK KA NDONJ >

< start="2160.291" dur="4.27"> Provat e COVID-19 P ONR BORDIN. >

< start="2162.326" dur="3.103"> >>> DHE MJEKSIA KURIALE >

< start="2164.695" dur="3.236"> FURNIZIM T R FUNDIT TOW ulta në Itali. >

< start="2165.563" dur="3.503"> Do të dëgjojmë VENDIMET E DISA >

< start="2168.065" dur="3.17"> DOKTOR THT QER KA DUHET T M BJN AS >

< start="2169.199" dur="2.737"> TA MBIJEN Luftën e tyre Heroike >

< start="2171.368" dur="2.135"> P SAR T SA RUAJ JETN. >

< start="2172.069" dur="2.536"> >>> POR PARAJT, KTU JANOM DHNI >

< start="2173.637" dur="2.837"> SHENJTT E TRAJTIMIT N ON >

< start="2174.738" dur="1.736"> ABCNEWS.COM. >

< start="2384.982" dur="5.138"> ♪♪ >

< start="2387.418" dur="4.504"> >>> SENATA DO T A VEPRON N H NDIHM >

< start="2390.253" dur="2.37"> NJERZIT E KUNTTU VEND >

< start="2392.055" dur="2.236"> VESHT ​​KJO STORM. >

< start="2392.756" dur="2.636"> >>> P ONR KAPITOL HILL, SENATE >

< start="2394.424" dur="2.77"> UDHHEQ ANSIT NUK JAN T TO KONGRES >

< start="2395.526" dur="3.536"> DHE Shtëpia e Bardhë arriti një >

< start="2397.327" dur="3.37"> MARRVESHJE P ANR NJ AN PARAJTIM 2 $ >

< start="2399.196" dur="4.004"> MJETI PAKETA E SHPENZIMIT TILL TRILLIONIT >

< start="2400.83" dur="3.704"> PR T OFRUAR BESIMIN PUNORS DHE >

< start="2403.333" dur="2.102"> BIZNESUAR që vuajnë nga poshtë >

< start="2404.668" dur="2.335"> PANDEMIKA E KUVIDIT-19. >

< start="2405.568" dur="3.571"> >> K PROT PRO PROPOZIM, PUNEMSIM >

< start="2407.137" dur="3.437"> SIGURIMI P STR STEROIDT DO T BE JET >

< start="2409.272" dur="2.837"> SHPENZIMI I MADH i >

< start="2410.707" dur="1.735"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT N IN >

< start="2412.242" dur="1.301"> Dekada. >

< start="2412.576" dur="3.37"> NDETRKOMBTARI I SIGURIS S SOCIALE >

< start="2413.677" dur="3.904"> DUHET T C SHUM MJETET E MJETEVE >

< start="2416.079" dur="2.703"> PUNT AMERIKAN WH TO CILA TEC BNI >

< start="2417.714" dur="2.436"> PAVARSIA E PUNTSUAR VIRTUALLY. >

< start="2418.916" dur="2.536"> >> QE KANE PREJ TREGUVE >

< start="2420.283" dur="2.603"> DITA E DYTRA E RREZIKUT, POR >

< start="2421.585" dur="3.203"> Ligjvënësit po shkojnë më tej >

< start="2423.019" dur="3.304"> PARBASHK ANDT DHE JAN R R RNDARJE >

< start="2424.921" dur="4.004"> GJUHA N O NJ S PJES. >

< start="2426.457" dur="3.102"> >> KETO Faturim ju paguan më shumë jo >

< start="2429.059" dur="3.637"> T W PUNOJN TH SE N IFSE KENI >

< start="2429.693" dur="4.471"> PUNËS. >

< start="2432.83" dur="2.769"> >> PANDEMIKA E KUVIT-19 >

< start="2434.297" dur="2.503"> VAZHDON LRENDSIN E TIJ agresive >

< start="2435.732" dur="2.669"> AMERIKA AKRUAJ DHE PYETJE. >

< start="2436.934" dur="2.101"> NJNE nga INFEKTIMI FASTASTT >

< start="2438.535" dur="3.37"> Cmimet jane ne SHTETIN E >

< start="2439.169" dur="3.47"> LOUISIANA. >

< start="2442.039" dur="2.469"> >> TRAJEKTORIA Q TH JEMI T ON NDODHUR >

< start="2442.773" dur="3.17"> Shtë SHUM V PROBLEMATIK. >

< start="2444.642" dur="4.037"> Cmimi i rritjes QE JEMI >

< start="2446.076" dur="3.437"> SHIKONI SHPENZUAR KAPACITETIN N >

< start="2448.812" dur="2.169"> SHELNDETSIA SH HENDETSORE. >

< start="2449.647" dur="2.868"> >> ZYRTARALT E SHALNDETIT T AL ALARMED >

< start="2451.115" dur="1.767"> NATE KUJDESIN E INFEKTIMIT N NEW RI >

< start="2452.649" dur="2.503"> QYTETI JORK. >

< start="2453.016" dur="3.938"> NEW YORK, EPICENTER OF THE >

< start="2455.285" dur="3.503"> KORONAVIRUS DUHET, LLOJET >

< start="2457.087" dur="2.769"> PR M SHUM SE gjysma e >

< start="2458.922" dur="2.803"> 60,000 RASTET E Kombit. >

< start="2459.99" dur="3.003"> QEVERISJA E SHTETIT ANDREW >

< start="2461.858" dur="4.004"> CUOMO thotë se ai është SHENJAT, >

< start="2463.126" dur="4.204"> THUHET, QAT STRIKTI Qëndroni AT >

< start="2465.996" dur="1.668"> MASAT E SHTPIS START SI FILLONI N >

< start="2467.464" dur="1.168"> PUNA. >

< start="2467.797" dur="2.503"> >> EKZAMINERI MJEKSOR I RI I JORKIT >

< start="2468.765" dur="3.571"> KA KEDNDEDSUAR TT SHPRNDARJES TEMPORARIT >

< start="2470.434" dur="3.703"> MORGUES N IN MANHATTAN, TEMPORAR >

< start="2472.469" dur="2.869"> Tadrat dhe kamionët e rigjenerimit, >

< start="2474.271" dur="2.503"> NËSE ËSHTË E NEVOJSHME. >

< start="2475.472" dur="2.035"> NEW YORK KA konfirmuar 30,000 >

< start="2476.907" dur="2.703"> RASTE ME KORONAVIRUS. >

< start="2477.641" dur="3.603"> SHTETET TJERA JANI EDHE SHENIMI A >

< start="2479.743" dur="3.637"> RREZIKONI SI SHPENZIMET E TESTIMIT. >

< start="2481.378" dur="4.705"> >>> 77 NJERZIT N BO K BOND AN KRUAJ >

< start="2483.514" dur="3.636"> DREJTIMI I DYQANIT P FLR FLORIDA JAN >

< start="2486.216" dur="3.104"> SHKAKTUAR ME SEMPTOMS ME FLU-LIKE. >

< start="2487.284" dur="3.67"> >> PASENGJENT thonë se nuk kanë >

< start="2489.453" dur="2.502"> BEHET N OFF SHQIPRI NUK M NO SHUM SE >

< start="2491.087" dur="2.436"> DHJETË DITË. >

< start="2492.089" dur="2.469"> Ushqimi i tyre dorëzohet direkt >

< start="2493.657" dur="1.968"> TE DHOMAT E TYRE. >

< start="2494.692" dur="2.034"> Pra, shumë pritje për përgjigje në >

< start="2495.759" dur="2.803"> DITT E VDIT. >

< start="2496.86" dur="3.704"> >> NJER PEZIT E SHUM N IN VITET E tyre DHE 70 >

< start="2498.695" dur="5.072"> Vitet '80 në këtë anije. >

< start="2500.697" dur="5.306"> >>> 71-VJETAR -T E PARA CHARLES, >

< start="2503.9" dur="3.671"> Trashëgimia tek froni britanik >

< start="2506.136" dur="2.068"> NJOFTUAR KA TESTUAR POZITIV >

< start="2507.705" dur="2.468"> P FORR KUVIT-19. >

< start="2508.338" dur="3.036"> KA JANE SHPRNDARJEN MILSIM >

< start="2510.307" dur="2.703"> SYMPTOMS, POR M RNYRJE T O TJERA >

< start="2511.508" dur="2.436"> N HE SHALNDETIN E MIR DHE T HE BEHET >

< start="2513.143" dur="2.469"> PUNA NGA SHTPI NGA HYRJE >

< start="2514.078" dur="3.202"> DITA T VDEKJE SI USUAL. >

< start="2515.745" dur="3.204"> NJ SP PRINCE SHTES SPOKESMAN >

< start="2517.414" dur="3.637"> CAMILLA E JETS CHARLES, THE >

< start="2519.082" dur="3.604"> KUJDESI I KORNWALL, KA EDHE >

< start="2521.184" dur="1.935"> JAN T TESTUAR, por nuk ka >

< start="2522.819" dur="3.003"> VIRUSI. >

< start="2523.253" dur="4.505"> >> TRAJTIMI I STORMEVE TVER SHUM. >

< start="2525.956" dur="2.769"> E konfirmuar EF-1 TOUCHING TOUCHING >

< start="2527.891" dur="8.442"> MISSISIPIPI DHE ILLINOIS. >

< start="2528.859" dur="8.041"> KESTO JAN NEW LAJME NGA JASHT >

< start="2536.466" dur="3.37"> TUPELO, MISSISSIPPI. >

< start="2537.034" dur="3.536"> >> MIREL SE VINI. >

< start="2539.97" dur="2.235"> 683 JETA T L VDEKUR N IN ITALI Ditën e sotme >

< start="2540.704" dur="4.037"> Vetëm. >

< start="2542.339" dur="5.406"> Doktorët dhe infermierët KA N >

< start="2544.874" dur="3.638"> PARAJTIMI I NJ B Beteje UPHILL, >

< start="2547.878" dur="2.602"> VAJN JETN E TYRE N ON RREZIK >

< start="2548.645" dur="3.37"> P TRR T BNI T SA R SANDSISHT TO Mijëra të >

< start="2550.613" dur="1.736"> PATIENTT QAT Vijnë NGA TYRE >

< start="2552.149" dur="2.001"> Dyert. >

< start="2552.482" dur="4.304"> MAGGIE RULLI KA K RET RE RAPORT. >

< start="2554.284" dur="4.805"> >> Gazetari: P FORR PASAJEN E PAR >

< start="2556.92" dur="3.704"> WEEKS IT IT SEY SEEMED ISHTE HUMBAN >

< start="2559.222" dur="3.27"> LUFT ME ANEZ ENN E PAVARUR, >

< start="2560.758" dur="3.069"> POR N TH TRE DITT E PRGJITHSHME, >

< start="2562.625" dur="1.535"> RASTET E RAPORTUAR TAL ITALIS HA KAN >

< start="2563.96" dur="3.104"> Ngadalësuar. >

< start="2564.294" dur="6.039"> Një shkëlqim shprese për një >

< start="2567.197" dur="3.904"> SITUATA Q E MNDSISHME DREJT. >

< start="2570.467" dur="2.369"> RRETH 70,000 INFEKTUAR, M M SHUM SE >

< start="2571.234" dur="3.037"> 7000 VDES. >

< start="2572.97" dur="2.001"> Tshtë marrë një ndërkombëtar >

< start="2574.404" dur="2.803"> EFORTI P TOR KT KUJDES >

< start="2575.105" dur="4.004"> RASTET ITALI. >

< start="2577.341" dur="2.168"> SHKRIMI I KINAVE TYRE >

< start="2579.242" dur="1.068"> Ventilatorët. >

< start="2579.642" dur="2.169"> MJEKIANT DHE SHPALLJET RUSIKE >

< start="2580.443" dur="2.069"> FURNIZIM. >

< start="2581.945" dur="4.037"> SHQIPTAR PT E POSTUAR N THE >

< start="2582.645" dur="4.005"> LINJAT E PARA. >

< start="2586.116" dur="3.604"> >> JEMI FINANCUAR N IN >

< start="2586.783" dur="3.904"> VESHTI I GRUAVE, duke i dhënë TIJ >

< start="2589.853" dur="2.203"> MJEKSIMET E MIRVE. >

< start="2590.82" dur="2.37"> Ne nuk jemi në gjendje t'i lejojmë ata të shkojnë >

< start="2592.189" dur="3.136"> DERI Simbolet e >

< start="2593.323" dur="3.003"> CORONAVIRUS JAN RES zgjidhur. >

< start="2595.459" dur="2.735"> Kështu që ata përfundojnë duke u këtu >

< start="2596.459" dur="2.436"> SHUME DISA KOHA. >

< start="2598.328" dur="2.636"> CILA MUND T BE JET CH SFIDS PR >

< start="2599.028" dur="3.971"> THEM. >

< start="2601.098" dur="3.67"> TANI JEMI QENI T P PAPOJMO N >

< start="2603.133" dur="2.402"> ICU DHE SHKENI N THE TYRE DHE SHIKOJN >

< start="2604.901" dur="2.402"> SI T DO B DONI DHE WHFAR JAN >

< start="2605.669" dur="2.802"> T H NDIHMOJN THE NEVOJN. >

< start="2607.437" dur="1.702"> >> Reporteri: NJ R VESHT ​​CON Konstante për >

< start="2608.605" dur="1.701"> MBIJEN P THR KOST N AT >

< start="2609.272" dur="5.806"> PARATHNIA E KIST BAT. >

< start="2610.44" dur="5.573"> VERDO MINUTE KRITIKE. >

< start="2615.212" dur="2.736"> >> Përkthyesi: DUA T S them se >

< start="2616.146" dur="2.169"> JEMI N THE PAJISJE T OF JONS >

< start="2618.081" dur="1.769"> RESTRICT. >

< start="2618.448" dur="2.636"> NUK KEMI SUFIKIM >

< start="2619.983" dur="2.536"> BURIMET DHE PUNA E Veçanërisht >

< start="2621.218" dur="2.603"> SI BNI APART NGA VERDO GJITHA >

< start="2622.653" dur="2.168"> SHUM, TANI STAFF JANE >

< start="2623.954" dur="1.868"> Duke filluar që të fitoni. >

< start="2624.955" dur="2.201"> >> Gazetari: DHE ME FURNIZIM >

< start="2625.956" dur="2.102"> Gjithmonë duke vrapuar më pak, VERDO >

< start="2627.29" dur="3.037"> Këshillat e VENDIMIT. >

< start="2628.192" dur="3.536"> N TH KISTAS RAST, NDIKON >

< start="2630.46" dur="2.536"> FORFEITIMI I NEVOJEVE THEMELORE N OR RREZIK >

< start="2631.862" dur="6.305"> P SAR T SA RUAJ JETN. >

< start="2633.13" dur="7.107"> >> VERDO SH HNDETI SPITAL është duke vlerësuar >

< start="2638.301" dur="3.805"> N TH KEST D DITA T PRO MBROJTJES, >

< start="2640.37" dur="2.036"> MJETET LIKE, LIKE SHUM P FORR T >

< start="2642.239" dur="4.237"> SHOES. >

< start="2642.539" dur="5.305"> NE MUND T FOR NDIKOJN FOR, P EXR SHEMBULL, GJAT >

< start="2646.61" dur="2.001"> SHIFTI JON SHKOHET N TOILET >

< start="2647.977" dur="3.304"> SI KA DUHET T TO NDRYSHOHET >

< start="2648.745" dur="4.604"> DHE T CH NDRYSHOJN. >

< start="2651.415" dur="3.97"> Dhe kjo është SI MUND T S SHUM A >

< start="2653.483" dur="2.903"> MJETET E MBROJTJES. >

< start="2655.519" dur="2.836"> >> Gazetari: DESPITE HELP >

< start="2656.519" dur="2.169"> NGA TTH TJERET, NUK STSHT NUK >

< start="2658.488" dur="1.435"> MJAFT. >

< start="2658.822" dur="5.105"> ITALI SHPRNDARJE DYQANIT PASSENGER >

< start="2660.057" dur="4.604"> NO NJ H SPITAL TLO FALUAR. >

< start="2664.061" dur="2.368"> >> NUK KEMI VENDET E PAJTJE >

< start="2664.795" dur="3.003"> PËR TË GJITHË. >

< start="2666.563" dur="2.235"> >> Gazetari: POR është shumë >

< start="2667.931" dur="3.37"> Vende që kujdesen për më shumë >

< start="2668.932" dur="2.769"> Q SE DUHET T BE BN SHUM SHUM >

< start="2671.434" dur="1.702"> Infeksionit. >

< start="2671.835" dur="2.302"> Marrja e jetës së shumë njerëzve >

< start="2673.27" dur="2.369"> Karakteristikat e Kombit. >

< start="2674.271" dur="3.636"> N IT ITALI, N 30 MASTNYR 30 DOKTOR >

< start="2675.772" dur="4.004"> KANE VDEKUR QIN NDIKON. >

< start="2678.041" dur="2.736"> ZYRTAR WT I KUJDESUAR N IT KA DREJT A >

< start="2679.909" dur="2.002"> MATERIA E KOHA PARA PARA SHPRNDARJES >

< start="2680.91" dur="3.47"> NUMRI I TYRE SKYROCKET, TOO. >

< start="2682.045" dur="4.171"> Dhe ata kanë. >

< start="2684.514" dur="2.37"> RREGULLIMI I VENDIT PSTRSTARIMI >

< start="2686.35" dur="2.502"> NUMRI DESPITE STRIKTI I TIJ >

< start="2687.017" dur="4.304"> IZOLIM. >

< start="2688.986" dur="3.102"> GJITHA 50,000 RASTE, T TH KETE >

< start="2691.454" dur="3.404"> Mijëra punonjës të kujdesit shëndetësor >

< start="2692.222" dur="3.837"> I INFEKTUAR. >

< start="2694.992" dur="2.669"> >> Përkthyesi: KU JU SHUM SI >

< start="2696.193" dur="2.769"> Brenda 12 orëve të marrjes së >

< start="2697.794" dur="2.369"> TESTI ATA JANE QALL MUND T ME MUND TIJ, Unë >

< start="2699.095" dur="2.402"> DINI DIKA NUK SHT E DREJTA DHE >

< start="2700.297" dur="3.003"> QE JAM POSITIVE. >

< start="2701.631" dur="3.103"> >> Reporteri: KJO VIDEO >

< start="2703.433" dur="2.169"> NDIKIMI N ON MEDIAT SOCIALE, >

< start="2704.867" dur="3.137"> Pacientët në dyshemenë e kësaj >

< start="2705.735" dur="3.604"> SPITALI, DISA SHUM ZGJEDHJE. >

< start="2708.138" dur="2.836"> SPITALET E FUSHS SI T L MUND T LIDHEN >

< start="2709.472" dur="4.138"> TI BELONG NON ​​ZONAT E Luftës TANI A >

< start="2711.107" dur="3.371"> SI DREJT COMM KOMUNA KETO, ART. >

< start="2713.744" dur="3.436"> DHE PROR P EURRGATITJEN E EVROPS P FORR >

< start="2714.611" dur="4.938"> E MUND T VINI. >

< start="2717.314" dur="2.602"> ITALI PRSHT PR PROVONI QE ESHTE >

< start="2719.683" dur="2.402"> Pashmangshëm. >

< start="2720.05" dur="3.77"> QE VENDET E PAVARUR M G SHUM >

< start="2722.219" dur="3.07"> TESTIMI, SHUM SHUMED, M SHUM >

< start="2723.954" dur="5.104"> DOKTORST, M M SHUM FURNIZIM T THE DO >

< start="2725.422" dur="9.242"> MUND T F BNI FATIN E NDRMARRJEN DHE >

< start="2729.192" dur="8.475"> Shihni ZEMRN E VRTETS >

< start="2734.797" dur="3.571"> Skena e kasetave që në mënyrë të heshtur >

< start="2737.801" dur="4.037"> LIDHET N RESTIN. >

< start="2738.502" dur="4.104"> >> MAGGIE RULLI bashkohet TANI TANI. >

< start="2741.972" dur="1.435"> MAGGIE, JU JENI NJ S SITUAT E DYT >

< start="2742.739" dur="1.701"> KJO DHE PARALAJMRIM N TO RESTIN >

< start="2743.54" dur="1.534"> E BOTS P FORR DOKTORST N ON >

< start="2744.574" dur="2.47"> Linjat e përparme. >

< start="2745.208" dur="3.837"> TANI N R RETROSPEKT, B DONI T TH MENDIMIN >

< start="2747.177" dur="3.336"> Ata mund të kenë bërë asgjë >

< start="2749.178" dur="2.57"> M M SHUM T P P PRGATITEN THEMELET? >

< start="2750.647" dur="2.903"> >> Gazetari: PO, LINSEY, JU >

< start="2751.882" dur="2.736"> DI, Unë flas me disa nga këto >

< start="2753.683" dur="4.371"> DOKTOR ET E KTUAR TODAY. >

< start="2754.751" dur="3.937"> Dy nga një SPITAL MILAN >

< start="2758.187" dur="1.502"> QE NUK KA NDODH N SO VNJ. >

< start="2758.821" dur="2.17"> ATA MLD SHUM N T THE BN >

< start="2759.823" dur="2.869"> GJITHA, ata dëshirojnë më shumë >

< start="2761.124" dur="1.869"> KOHA P PR TRE PRGATITET, PR T GJITHA PARA >

< start="2762.826" dur="1.368"> KJO. >

< start="2763.126" dur="2.169"> KA NEVOJN M M M SHUM SHUM. >

< start="2764.328" dur="2.568"> Ata kanë nevojë për më shumë ventilatorë. >

< start="2765.429" dur="2.201"> Ata kanë nevojë për më shumë se sa personat >

< start="2767.03" dur="1.868"> PAJISJET E MBROJTJES >

< start="2767.764" dur="2.569"> Ata kanë nevojë për më shumë doktorë. >

< start="2769.032" dur="2.135"> M M SHUM Infermierë të Trajnuar. >

< start="2770.467" dur="2.335"> MORE SHUM. >

< start="2771.301" dur="2.703"> JAN J SI JAN SO SHPRNDAR. >

< start="2772.936" dur="2.836"> FAR NDIKONI vërtet me ju, JU >

< start="2774.138" dur="2.736"> E DI, duke kërkuar në Amerikë, >

< start="2775.905" dur="2.603"> DUHET N THE RESTIN E EVROPS, >

< start="2777.007" dur="2.969"> JU SHENI KOHA KOHA T TO P TORGATITEN, >

< start="2778.641" dur="2.737"> KOHA P GR T GJITHA KHETU. >

< start="2780.11" dur="2.168"> DUHET T BE NDERTOHET M M SHUM >

< start="2781.511" dur="2.002"> T R DREJTAT E SPITALIT TANI. >

< start="2782.412" dur="2.536"> DUHET T BE BNI M SHUM >

< start="2783.646" dur="2.87"> KESTU KUJDESI ICU. >

< start="2785.082" dur="2.769"> DUHET T BE BNI M SHUM >

< start="2786.649" dur="1.669"> Ventilatorët, TRAJNIMI M SHUM >

< start="2787.984" dur="1.569"> Infermieret. >

< start="2788.452" dur="2.702"> Kështu që ata vërtet e kanë penguar që >

< start="2789.686" dur="3.17"> SHTPI PIKA, QE TANI SHT THE KOHA >

< start="2791.288" dur="2.869"> T P PRERGATITni IT. >

< start="2792.99" dur="2.034"> ISSHT NUK është vonë. >

< start="2794.291" dur="1.969"> POR GSHT KTOJ. >

< start="2795.158" dur="2.503"> NSE NUK DO T DO BNI KESTO GJITJE, >

< start="2796.393" dur="3.236"> JENI PROBESISHT SHKOHEN N TO FUND >

< start="2797.794" dur="2.435"> LIKE ITALI. >

< start="2799.762" dur="1.836"> DUHET T HE Dëgjojmë, LINSEY. >

< start="2800.363" dur="2.235"> >> P TOR T HE DGJUAR, POR FJALT NE >

< start="2801.731" dur="1.902"> DUHET SHENJT të dëgjojmë në rregull >

< start="2802.732" dur="4.271"> PER TE PERGATITUR. >

< start="2803.767" dur="4.07"> MAGJIE, ingranazhe SWITCHING. >

< start="2807.137" dur="2.502"> Ne dëgjojmë një paralajmërim nga >

< start="2807.971" dur="3.036"> ORGANIZIMI Bota e Shëndetit RRETH >

< start="2809.772" dur="1.836"> SHTETET RI HAPJES POTENCIALE >

< start="2811.14" dur="1.102"> SHUMË HERËT. >

< start="2811.741" dur="2.169"> >> Gazetari: Kjo është >

< start="2812.375" dur="2.603"> INTERESUES, LINSEY. >

< start="2814.044" dur="2.703"> ORGANIZIMI Bota e Shëndetit Vjen >

< start="2815.112" dur="2.969"> PER REZULTATIN E SIGURIMIT T PO PIKIMEVE >

< start="2816.88" dur="2.736"> GJYKIMI N CO VENDET T S GJITHA TI >

< start="2818.215" dur="2.902"> DUHET T OP HAPNI PARA. >

< start="2819.749" dur="2.403"> V RREJTIMI I VENDEVE KISTU LUAJ >

< start="2821.25" dur="1.769"> POTENCIALisht JAN D I RNDSISHM. >

< start="2822.285" dur="2.202"> INFEKTI M M SHUM NJERZ. >

< start="2823.153" dur="3.002"> NUK DO T BE NDIHMET PFR >

< start="2824.62" dur="1.802"> BOTA N IF VEND SHTETSISHT fillojnë të hapen >

< start="2826.289" dur="1.535"> UP. >

< start="2826.556" dur="2.436"> KAN SHUM HAMMERUAR SHTPI >

< start="2827.958" dur="3.47"> PIKA QE SHTET SHTETE SHTETE >

< start="2829.125" dur="3.103"> Q STNDETI MBI MBYRJE, TY NEVOJN T >

< start="2831.561" dur="2.202"> SHPRNDARJES SOCIALE PRAKTIKA, >

< start="2832.362" dur="2.436"> PRAKTIKA E VETM-izolimi. >

< start="2833.897" dur="2.302"> K ACTU KUNDR T TO GJITHA .SHT >

< start="2834.931" dur="1.902"> VETM DUHET T NGJITemi që të fillojmë >

< start="2836.333" dur="1.367"> B BENI KIST VIRUS. >

< start="2836.966" dur="2.203"> >> GJITHA E DREJTA. >

< start="2837.834" dur="2.102"> MAGGIE RULLI P USR SHBA N LON LONDON. >

< start="2839.303" dur="3.803"> FALEMINDERIT, MAGJIE. >

< start="2840.07" dur="4.737"> >>> DHE ME KOHA TC RUAJ >

< start="2843.239" dur="3.003"> SHUM N US SHUM KAN AT N H SHTEPI, JU MUND >

< start="2844.941" dur="2.536"> JANI duke shpenzuar më shumë kohë >

< start="2846.376" dur="2.336"> FACEBOOK, TWITTER DHE YOUTUBE, >

< start="2847.61" dur="2.403"> NJERZIT T L LIDHUR N ON FJAL TUAJ JAN >

< start="2848.845" dur="2.636"> POSTIMI PR CORONAVIRUS, >

< start="2850.146" dur="5.406"> POR SI T DO SEPARONI FAKT >

< start="2851.614" dur="10.645"> NGA FIKTIONI? >

< start="2855.686" dur="7.173"> DIANE MA MA DIANE MASS >

< start="2862.392" dur="2.836"> >> SI DUHET TESTI P FORR >

< start="2862.993" dur="4.504"> KORONAVIRUS. >

< start="2865.362" dur="3.102"> PROBLEM SHUM E T SIM DREJTUARA TY >

< start="2867.63" dur="2.937"> ARN'T E VUERTET. >

< start="2868.598" dur="3.504"> LIKE KISTO KUJDES POSHT VIRALE >

< start="2870.7" dur="3.737"> UJI I Pijshëm VERDO 15 MINUTA >

< start="2872.235" dur="2.936"> DO T FL LIRH VIRUSI NO TUAJ >

< start="2874.571" dur="0.867"> STOMAK, KU KAQYTI DO T K VDES >

< start="2875.305" dur="2.002"> IT. >

< start="2875.572" dur="3.904"> E VËRTETA -- >

< start="2877.44" dur="4.772"> >> Pra, QY MITET NUK JAN RE T VRTET >

< start="2879.609" dur="4.905"> PAN T B BNI SI M IT SHUM A >

< start="2882.345" dur="2.77"> P ANRGJIGJE DIGJIVE P FORR A >

< start="2884.647" dur="2.37"> PROBLEMI I REPIRATORIT. >

< start="2885.248" dur="3.136"> >> TJETA VLERA TOST VLERAVE VLERA >

< start="2887.15" dur="2.77"> UJI I VARQ SP SPECIFIKUESisht P DRR PJESN >

< start="2888.518" dur="3.036"> SHT EFEKTIVE KUNDR VIRUSIT. >

< start="2890.053" dur="2.969"> >> Unë mendoj se njerëzit kanë ardhur >

< start="2891.688" dur="3.47"> DERI ME KIST MUNDSISHT T B BNI >

< start="2893.156" dur="2.703"> KA QENI DIKA DISKUTIM >

< start="2895.291" dur="3.003"> P OR REPLIKIMIN E VIRUSIT N. >

< start="2895.992" dur="4.238"> HYRJET TONA. >

< start="2898.428" dur="2.536"> POR, PARA, KJO VIRUS SHT A >

< start="2900.363" dur="2.703"> VIRUS RESPIRATOR. >

< start="2901.097" dur="4.638"> >> INSTEADI I UJIT PIN, >

< start="2903.199" dur="3.37"> K THTO VESHJE K CLRKESAT E PASURIS F SAL FALSELY >

< start="2905.869" dur="2.869"> ME UJAL SALT OSE VINEGAR >

< start="2906.702" dur="3.638"> ELIMINATON VIRUS. >

< start="2908.872" dur="2.969"> >> PSRGJIGJET E SHKURT ISR ISSHT NO JO, POR unë >

< start="2910.473" dur="3.437"> GJET NJERZIT Q KAN HA SHUM >

< start="2911.975" dur="3.103"> THROAT, E CILA MUND T BE JET A Simbol >

< start="2914.043" dur="3.071"> E VIRUSIT TV GJUHS-19, Gjeni që >

< start="2915.212" dur="2.235"> K HTO NDIHMT BESIMIN E tyre shumë >

< start="2917.247" dur="2.602"> Fyt. >

< start="2917.581" dur="4.438"> NSE KJO RASTE, SHKO P FORR TI. >

< start="2919.983" dur="3.303"> >> DISA N Y SUGJESTIN E JUUTUBE >

< start="2922.152" dur="3.103"> MINERALI I MIRSIMIT TIN PIN >

< start="2923.419" dur="3.804"> ZGJIDHJA OSE MMS CILA ESHTE >

< start="2925.388" dur="3.403"> DiOksidi i thelbësor i KLORINES. >

< start="2927.357" dur="3.403"> >> VRESI I KONORN IAN DIOXIDE >

< start="2928.925" dur="2.703"> EDO PATHOGEN, VERDO VIRUS, >

< start="2930.893" dur="4.672"> Përfshirja e CORONAVIRUS. >

< start="2931.761" dur="7.007"> >> POR paralajmërimet FDA INGESTING >

< start="2935.698" dur="4.906"> KJO PRODUKT ISSHT SHPINRNI >

< start="2938.901" dur="3.204"> BLEAK DHE KA POTENCIALisht >

< start="2940.737" dur="2.736"> EFEKTE TIDE TRAJTIMIT TIF JETAVE >

< start="2942.239" dur="2.435"> FAR DUHET T K DNI N YSE >

< start="2943.606" dur="2.47"> KAN VIRUS? >

< start="2944.808" dur="4.204"> NJNE SHT MPRMARRJE DUHET TVE DUHET >

< start="2946.209" dur="4.939"> NJ CO SHUM DYQSORE DHE NOSE NOSE RUNNY. >

< start="2949.146" dur="3.97"> POR TUAJ KAYLEE HARTUNG WHO >

< start="2951.281" dur="3.17"> POSITIVE TESTUAR P FORR VIRUS >

< start="2953.249" dur="3.07"> SHPESHT TH Q AL NUK E VRTET. >

< start="2954.584" dur="3.537"> >> REshtë vërtet të gjitha të filluara me një >

< start="2956.452" dur="4.038"> NANE RUNNY RRETH NJGO AGO JAVA, DHE >

< start="2958.255" dur="3.57"> ATA KA KATO DIT PAS I >

< start="2960.623" dur="1.535"> U kthye nga një javë e kaluar në >

< start="2961.958" dur="2.069"> SEATTLE. >

< start="2962.292" dur="3.203"> WHFAR W NOTSHT NOT E PAMJE DUH T ME MUND TIJ >

< start="2964.16" dur="2.102"> NUK MUND T KISHT Simbolet QE >

< start="2965.628" dur="2.069"> JAN SHUM SHNDETSISHT N CL SHUM >

< start="2966.396" dur="2.035"> ME KORONAVIRUS. >

< start="2967.831" dur="2.402"> NUK MUND T KAM NDONJORT LLOJ T A >

< start="2968.565" dur="3.403"> KOLLE E THATE. >

< start="2970.367" dur="1.934"> NUK KAM ASNJE SHKURTIMIN E >

< start="2972.101" dur="0.968"> Fryma. >

< start="2972.435" dur="2.502"> DUHET T F NDESHME PRDO SHTYPI N MUAJ >

< start="2973.202" dur="3.17"> Gjoks. >

< start="2975.071" dur="3.603"> SO ISHTE E LEXUAR P MER MUAJ PARA >

< start="2976.506" dur="2.902"> TE MENDONI KJO NUK INGSHT asgjë. >

< start="2978.808" dur="2.302"> Kjo nuk është diçka për të qenë >

< start="2979.542" dur="4.438"> I SHQETESUAR RRETH. >

< start="2981.244" dur="3.436"> >> SI NJE FIZIKE EMERGJENCIKE, >

< start="2984.113" dur="2.436"> SHENI NJER PEZ T COM BNI N. >

< start="2984.814" dur="3.471"> T ALL GJITHA LLOJET E Simboleve, PCRFSHIR >

< start="2986.683" dur="3.804"> MUND OFSIA E MJETE, DIARRHEA, SI THE >

< start="2988.418" dur="3.603"> PRGJIGJE SHTETE ,SHT, ACHDO PERSON >

< start="2990.62" dur="2.87"> DO T HA DUHET TIF NDRYSHME >

< start="2992.154" dur="3.271"> Simbolet te VIRUSI CVID-19, >

< start="2993.623" dur="2.136"> SHUM I CILHS DO T PRO BNI PROBE >

< start="2995.559" dur="1.668"> Butë. >

< start="2995.892" dur="3.437"> >> TJERA KLASA TOST VLERA T F FALSS >

< start="2997.36" dur="3.203"> NUK JENI INFEKTUAR N IFSE MUND >

< start="2999.462" dur="2.636"> Q HONDRONI FJALIN TUAJ P FORR M M SHUM SE >

< start="3000.696" dur="3.037"> Dhjetëra sekonda PAAJN. >

< start="3002.232" dur="3.102"> >> VETEM DISA PATIENT JAN >

< start="3003.866" dur="3.204"> Paraqitja me një GJUMB. >

< start="3005.468" dur="2.502"> DUHET T AD ADVISE NJER PEZIT NUK JET >

< start="3007.204" dur="2.435"> Q HONDETI FJALN E TYRE. >

< start="3008.104" dur="3.17"> NSE GJINI KENI Simbol >

< start="3009.772" dur="3.47"> SIMILAR P AR NJ FL FLU OSE Ftohtë, AT >

< start="3011.407" dur="3.604"> Kjo pikë në kohë, vetëm vlerësohet >

< start="3013.376" dur="2.236"> JU KUVENI-19 DHE >

< start="3015.145" dur="1.234"> Vetë-izoluar vetveten. >

< start="3015.745" dur="2.369"> >> Pra, me informata të shumta >

< start="3016.513" dur="1.902"> P THR KTO, SI DUHET TOT SPOT A >

< start="3018.248" dur="2.202"> FAKE? >

< start="3018.548" dur="3.27"> PARTNERT TAN N AT LAJME TIR PARA VEPRON >

< start="3020.584" dur="3.37"> KVRKONI PYETJEN TUAJ SI >

< start="3021.951" dur="3.871"> MESAZHI T M BNI FIEL? >

< start="3024.087" dur="3.737"> A MUND T BNI DUHET T B Blini >

< start="3025.956" dur="2.268"> DISA, LIKE, SHTYPI RRETH >

< start="3027.957" dur="1.769"> ABONOHU? >

< start="3028.358" dur="2.869"> A MUND T BNI frikë ose urrejtje >

< start="3029.859" dur="2.636"> DISA APO DO GJENI FUNNY >

< start="3031.361" dur="2.669"> OSE SHKUPTIM? >

< start="3032.629" dur="2.769"> ACHDO K THTU MUND T SER SHRBETI AS >

< start="3034.163" dur="3.003"> KUJDES PARAQIT QAT MUND T BE JENI D .NI >

< start="3035.531" dur="3.838"> N M MISINFORMACION, DHE KENTU >

< start="3037.3" dur="4.672"> E MUNDSISHME, Merrni INFO TUAJ NGA A >

< start="3039.502" dur="3.337"> BURIMI MJEKSOR I VETTUAR PIKRDIKOJN >

< start="3042.105" dur="2.269"> CDC, ORGANIZATA BOTRORE E SHNDETIT >

< start="3042.972" dur="1.736"> OSE INSTITUTET KOMBTARE T >

< start="3044.507" dur="1.669"> HEALTH. >

< start="3044.841" dur="2.969"> >> NJ M M M SHUM QING MUND T DO BN IS ISSHT >

< start="3046.309" dur="1.935"> Kontrolloni BURIMIN E MIRATUAR T THE >

< start="3047.944" dur="1.735"> INFORMACION. >

< start="3048.377" dur="2.903"> NJNE P PR Pozicionet që përmendëm >

< start="3049.812" dur="3.804"> KARKESA P TOR T VJET NGA STANFORD >

< start="3051.414" dur="3.437"> HOSPITAL, POR NSE DO T DHNI >

< start="3053.75" dur="2.936"> FAQJA E FYQBS S ST STANFORDIT, JU >

< start="3054.984" dur="3.67"> SHENI KESST MESAZH, VETOST POSHT >

< start="3056.819" dur="3.671"> NUK VAJNI NGA MJEKSIA STANFORD. >

< start="3058.788" dur="9.943"> N IFSE KENI PYETJE RRETH >

< start="3060.624" dur="10.043"> COVID-19, SHKO MRANYR TO N A >

< start="3068.864" dur="2.137"> BURIMI I REPUTUESHME APO TK pyesni TUAJ >

< start="3070.8" dur="0.534"> DOCTOR. >

< start="3071.134" dur="1.301"> Linsey? >

< start="3071.468" dur="2.836"> >> Këshilla të ndihmuara SUPER KA KTU. >

< start="3072.569" dur="3.203"> FALEMINDERIT TUAJ TY, DIANE. >

< start="3074.437" dur="2.469"> KU JU Kthehemi, NJ E THEMELORE >

< start="3075.905" dur="2.203"> MBROJTJEN E BIZNESIT NJERZIT FED AS >

< start="3077.039" dur="1.069"> PELRBASHKT INDUSTRIA E SHICERBIMIT TOOD USHQIMIT. >

< start="3083.747" dur="3.636"> >>> KESTU JAN S DISA KUJT CRAZY, >

< start="3086.882" dur="1.736"> TANI, RESTAURANT >

< start="3087.516" dur="2.837"> INDUSTRIA PSHTP NDIKUAR PVERRMBAJTJE >

< start="3088.752" dur="2.001"> QE, DHE MUND T T BELLJ T GJITHA SE >

< start="3090.486" dur="1.169"> Të dorës së parë. >

< start="3090.886" dur="3.104"> DUHET T L BN PR 60 >

< start="3091.788" dur="4.604"> PUNSIT N IN NJ O DIT. >

< start="3094.124" dur="3.069"> DHE SITI NGA NGA TIJ, I >

< start="3096.525" dur="4.639"> Mos mendoni se DUHET T GJITHA KRIJUAR >

< start="3097.326" dur="4.572"> SHUM NIF JET MN time ENTIRE. >

< start="3101.298" dur="1.668"> JU DINI, T T BNI NJERZIT QAT >

< start="3102.032" dur="2.202"> JU JENI LND OFF T OFF VETEM ME T THE >

< start="3103.099" dur="2.936"> PAVARSIA E KU JANE >

< start="3104.367" dur="3.703"> VEPRIMI I KETSIS IS SSHT S DIKA Q TH I >

< start="3106.168" dur="4.539"> Mos dëshironi askush. >

< start="3108.204" dur="5.305"> KEMI LIDHUR P MR M SHUM SE 7 >

< start="3110.84" dur="3.437"> MILIONA PUNSUAR N IN K PND PSIN >

< start="3113.643" dur="3.47"> JAVA, E CILA CSHT C KRARKUAR TIN MENDIMIN >

< start="3114.41" dur="4.505"> RRETH. >

< start="3117.247" dur="5.806"> Restorantët veprojnë në të njëjtën mënyrë >

< start="3119.048" dur="5.672"> RAZORI I VOGL-K MARMGJIN TIN MADH Q TH >

< start="3123.186" dur="6.806"> DY WEEKS PA NDONJE MUND T NDRMARRJEN >

< start="3124.854" dur="6.974"> B BEN DEVESTIMIN N TO MOST SHUM. >

< start="3130.126" dur="3.103"> FARAT ATFAR RESHT vërtet duke ju frikësuar >

< start="3131.961" dur="1.568"> E DREJTA TANI ISSHT E ARDHME, JU >

< start="3133.362" dur="2.17"> KNOW? >

< start="3133.663" dur="4.338"> Unë mendoj se si njerëzit po shkojnë >

< start="3135.665" dur="3.437"> Vini një më të mirë, shumë >

< start="3138.134" dur="2.403"> M M SHUM VETSUESHME. >

< start="3139.235" dur="2.636"> JU DINI, GJITHA QAT NE >

< start="3140.67" dur="3.203"> PEDRDORET P PR T PAGUAR NJERZIT P FORR, PASQET >

< start="3142.005" dur="3.47"> LASHT Lavanderi APO QIRAJT, JEMI >

< start="3144.007" dur="2.569"> M LESOHEN TANI SI T TO BNI KOST >

< start="3145.608" dur="1.702"> TING GJITHA T VETT, DHE JAN JAN >

< start="3146.709" dur="2.069"> DISA POZITIVA PR T NDRMARRJE NGA >

< start="3147.443" dur="3.47"> KJO. >

< start="3148.912" dur="19.82"> POR, NE DUHET T COM HEMI T GJITHA AS >

< start="3151.046" dur="17.686"> NJ PE NJER ANDZ DHE B BENI >

< start="3256.586" dur="2.035"> >>> JEMI SHUM të brengosur SI >

< start="3257.953" dur="3.671"> Ne do të paguajmë faturat tona dhe >

< start="3258.754" dur="4.738"> HUMBJET E SIGURIMIT TONA T HE SHALNDETIT. >

< start="3261.758" dur="3.236"> AKTUALE, JEMI BARGAZUAR ME >

< start="3263.626" dur="4.572"> KOMPANIA SI DUHET TI >

< start="3265.127" dur="4.505"> MBETSIN SIGURIMIN TONAL SHALNDETSOR, >

< start="3268.331" dur="1.702"> DIKA Q TH NUK DUHET TEN BNI >

< start="3269.766" dur="1.434"> Ndodh. >

< start="3270.166" dur="2.302"> REshtë vërtet SAD. >

< start="3271.334" dur="3.203"> ITSHTAD V SREJT S VETEM PAS SHUM SHUM >

< start="3272.602" dur="2.903"> VITET E SHICERBIMIT DHE T >

< start="3274.671" dur="3.67"> RESTAURANT - NJNE P OFR MIR >

< start="3275.638" dur="3.57"> RESTAURANTST N THE QYTET, JU >

< start="3278.475" dur="4.537"> E DI,'SHT' DUHET TIN NDRMJET >

< start="3279.342" dur="4.471"> RRETH TUAJ TUAJ, E DI? >

< start="3283.146" dur="3.403"> Kshtë lloj i shumë. >

< start="3283.947" dur="3.37"> Unë jam duke pritur për përgjigjet e tyre. >

< start="3286.683" dur="4.437"> DHE Unë shpresoj që DIKA T G MIR >

< start="3287.45" dur="5.773"> OUT TI. >

< start="3291.254" dur="5.338"> Unë mendoj se kompanitë e reja >

< start="3293.356" dur="3.937"> DUHET TEL NDIHMOJN US SHUM, kështu që shpresoj >

< start="3296.725" dur="2.803"> TA HAPHEN DHE TREGU PARA >

< start="3297.426" dur="4.038"> PËR NE. >

< start="3299.662" dur="4.872"> >> KUR KEMI QNDOJN E RRETH THEMELORE >

< start="3301.597" dur="4.438"> PUNT Q WH JAN JAN ST TIJ >

< start="3304.667" dur="2.77"> PUNT E KTU KESTU EMERGJENC >

< start="3306.169" dur="4.103"> RREGULLAT, JEMI SHENJ T MENDUAR >

< start="3307.57" dur="5.872"> Doktorët dhe zyrtarët e politikës, POR >

< start="3310.406" dur="6.207"> FAR POR PARAQITT e vaktit? >

< start="3313.576" dur="4.671"> LAUREN ACEA RUNS BIZNESI I >

< start="3316.746" dur="2.602"> Punëtorët thelbësorë të cilët janë >

< start="3318.38" dur="2.002"> MBIJET FEMIJIT T PE POPULLIT. >

< start="3319.482" dur="2.736"> HIDHI NJE SY. >

< start="3320.516" dur="3.337"> >> HI, Unë jam themeluesi dhe CEO >

< start="3322.351" dur="2.903"> E FRESH DHE LEANTA, NJ RE LEXIM P TOR >

< start="3323.986" dur="4.138"> Hani KOMPANI PUR prodhim ushqimi. >

< start="3325.388" dur="3.937"> GJAT KOHA KOHA, EXSHT EX jashtëzakonisht >

< start="3328.258" dur="2.569"> E RNDSISHME N US SHBA NUK VET vetëm >

< start="3329.458" dur="2.67"> SIGURI SIGURIA E JONS >

< start="3330.96" dur="1.935"> PUNSIMET POR EDHE SIGUROJN >

< start="3332.261" dur="2.97"> SIGURIA E PRODUKTET TONA Q TH NE >

< start="3333.029" dur="3.603"> JAN D DHIVNI T KLIENTET TONA. >

< start="3335.365" dur="2.302"> JEMI NJ B BIZNES DUHOR, SO >

< start="3336.766" dur="3.637"> GJAT KIST T KOHA JEMI duke marrë >

< start="3337.8" dur="4.171"> KJO DUTJE SHUME SERIOZE. >

< start="3340.537" dur="2.635"> JEMI SHUM, SHUM FORTUNUAR T TO >

< start="3342.104" dur="3.57"> JEMI N P POSITION QAT JEMI >

< start="3343.305" dur="4.139"> N BE T BE BN NJ AN BIZNES DUHOR. >

< start="3345.808" dur="3.537"> Pra, brenda komunitetit, ne bëjmë >

< start="3347.577" dur="2.535"> KAN SHUM BIZNESA T O TJERA >

< start="3349.478" dur="2.703"> DHE KOMPANET QAT NEVOJN >

< start="3350.246" dur="3.537"> T’i mbyllë dyert e tyre. >

< start="3352.315" dur="2.802"> DHE KA JAN SHUM NJERZVE >

< start="3353.916" dur="1.935"> QE JANE NEVOJE PUNE. >

< start="3355.251" dur="2.369"> ME ATA Q BE SHENJE, JEMI >

< start="3355.985" dur="3.537"> Të punësimit. >

< start="3357.754" dur="3.369"> SI GJITHA KESTO KOHA TUAJ, NE >

< start="3359.655" dur="3.671"> DUA T TO B BENI K HERTU P FORR T >

< start="3361.256" dur="3.671"> NJERZIT AMERIKAN DHE DO T DO BNI >

< start="3363.459" dur="4.205"> M B T MIR T TO BNI T BNI T TH GJITHA TAT GJITHA >

< start="3365.06" dur="3.604"> JAN SI T VJETON OSHT GJITHA SIGURI >

< start="3367.797" dur="1.435"> DHE Q WE JEMI SIGURIN >

< start="3368.798" dur="8.808"> SIGURIA E GJITHA. >

< start="3369.365" dur="10.477"> FALEMINDERIT. >

< start="3377.74" dur="3.47"> >> DHE LOREEN bashkohen me ne Jetojnë. >

< start="3379.975" dur="2.604"> >> FALEMINDERIT P FORR MUND T ME MUND. >

< start="3381.343" dur="3.17"> >> DISA SHUM N THE RESTAURANT >

< start="3382.712" dur="3.203"> INDUSTRIA JAN LIDHJE T GJITHA >

< start="3384.647" dur="2.602"> KOMPANIA OFF-TUAJ po punon. >

< start="3386.049" dur="2.902"> JU JENI SHENJID SI SHUM. >

< start="3387.383" dur="1.835"> FAR INSHT OF LLOJI I PUNVE JU JENI QIRA >

< start="3389.085" dur="1.468"> PËR? >

< start="3389.352" dur="2.936"> >> JEMI FUND T FOR GJITHA >

< start="3390.687" dur="3.837"> NGA PREZUMBIMI, PUNT E KUZHENIT, >

< start="3392.421" dur="4.905"> PREP VEGETABLE, PREP Mishi, >

< start="3394.657" dur="3.036"> PUNT E PLOTSUESHME N IN >

< start="3397.459" dur="1.035"> WAREHOUSE. >

< start="3397.826" dur="2.737"> JANITORIAL, SANITACIONI. >

< start="3398.628" dur="3.47"> Pra, ne do të punojmë shumë më tepër >

< start="3400.696" dur="3.537"> EDO POSITION N IN >

< start="3402.231" dur="2.737"> PRODHIMI I BIMS AKTUALE. >

< start="3404.367" dur="1.735"> >> A keni ndonjë shqetësim >

< start="3405.101" dur="1.768"> RRETH T GJITHA PR MUND T TO PRANOJM >

< start="3406.235" dur="1.902"> GJAT KTO KOHA Ose JU MENDONI >

< start="3407.003" dur="3.002"> A DUHET TAS LEJE? >

< start="3408.271" dur="4.304"> >> Unë DUHET, NUK DUHET TAS LEHTM. >

< start="3412.709" dur="1.968"> POR, JU MIR, NUK JEMI aq shumë >

< start="3414.41" dur="1.535"> I shqetësuar. >

< start="3414.811" dur="2.369"> Unë mendoj me çdo gjë që shkon >

< start="3416.079" dur="1.901"> E DREJTA TANI DHE po dëgjojmë >

< start="3417.313" dur="1.335"> SHUM RRETH NJERZIT Q H DUHET T,, >

< start="3418.114" dur="2.202"> Pafundësisht, MBAJTJE E TIJ >

< start="3418.781" dur="2.303"> Dyert. >

< start="3420.45" dur="2.168"> DHE SSHT S SUCH një kohë e madhe për >

< start="3421.217" dur="3.837"> SHUME NJEREZ. >

< start="3422.752" dur="6.706"> Kështu që ne po provojmë, ju e dini, AS >

< start="3425.187" dur="6.207"> SHUM SI MUND T TO NDIHMOJM. >

< start="3429.592" dur="3.204"> N AS SI MUND T MUND T AS MUND TIJ. >

< start="3431.527" dur="3.337"> >> KJO DITA N IFSE NUK DUAJ >

< start="3432.929" dur="2.269"> P CR SHQYRTIM, NE DUHET TD RREZIKONI N OR OSE >

< start="3434.997" dur="1.502"> DORËZOJ. >

< start="3435.331" dur="2.636"> FAR JU JENI Saktësisht, >

< start="3436.633" dur="3.503"> PARATHENIME EXTRA JU MUND TI JENI >

< start="3438.1" dur="5.773"> Duke marrë parasysh që të sigurohet vakti >

< start="3440.269" dur="5.372"> DELRGIMET JAN AS SIGURISHT SI TIJ >

< start="3444.006" dur="3.403"> MUND T BE JET MUNDSISHT? >

< start="3445.775" dur="3.703"> >> JEMI QEVERISJE AKTUALE NGA A >

< start="3447.543" dur="3.971"> SHUM AGJENCIVE QEVERISE P ONR A >

< start="3449.612" dur="3.47"> DIT--DITA, DUHET T F VETEM DHE >

< start="3451.647" dur="1.969"> RRETH NDERGJIS ST SHUM STRIKT >

< start="3453.215" dur="2.269"> RREGULLAT E PRODHIMIT. >

< start="3453.749" dur="3.937"> SIGURIMI I USHQIMIT TONA ISSHT NUMRI NJ O. >

< start="3455.618" dur="4.471"> N ALL GJITHA T PL BIMVE TONA. >

< start="3457.82" dur="3.37"> SI T DO B DONI Q DIT-DIT--DIT TO, >

< start="3460.222" dur="2.537"> E DREJTA PBRBASHKT TANI ITSHT AN >

< start="3461.323" dur="3.671"> KUJDESI EXTRA, veçanërisht me >

< start="3462.892" dur="3.937"> STAFF, SA DO T S THIJ SE AT WE >

< start="3465.128" dur="2.702"> KAN T SHUM SHUM EXTRA >

< start="3466.962" dur="1.602"> PARATHENIME P ONR SHTYPIN TONA. >

< start="3467.964" dur="2.535"> VERDO ISSHT KUPTOHET KU JANE >

< start="3468.698" dur="5.104"> Hyr në ndërtim. >

< start="3470.633" dur="4.805"> N ANSE ISDO KUSH ISSHT SH SHPENZONI YDO LLOJ T OF >

< start="3473.936" dur="4.004"> Simbolet, JAN SHUM, JAN JAN >

< start="3475.571" dur="4.471"> SHENJSIA E DRGUAR DHE JEMI, TI DI, >

< start="3478.073" dur="3.571"> T F ZGJIDHN UDH GZUES T CD CDC DHE >

< start="3480.175" dur="3.338"> B DONI SI SHUM SI MUND T TO NDODHemi >

< start="3481.778" dur="3.503"> SIGURI, POR NE JEMI T T BN EXTRA >

< start="3483.646" dur="5.171"> MJETET KUR TES BNI SIGURI >

< start="3485.415" dur="5.538"> DHE HIGJENA, SANITACIONI DHE THEN >

< start="3488.951" dur="2.703"> SIGURIMET E SIGURIS EX EXTRA. >

< start="3491.086" dur="2.837"> >> Një favorizim personal për të shkuar >

< start="3491.787" dur="2.87"> Vakt? >

< start="3494.057" dur="2.802"> >> DUAJ, SALMONI JON IS ISSHT RE vërtetë >

< start="3494.791" dur="4.137"> GOOD. >

< start="3496.993" dur="3.904"> DUHET, MUND T I'BIJOHET, POR unë >

< start="3499.061" dur="3.304"> Hani ushqimet e vakteve GJITHA KOHA >

< start="3501.03" dur="2.169"> SI SHP SPRNI SHUMN E KOHA time >

< start="3502.498" dur="2.102"> KETU N THE ZYRA. >

< start="3503.333" dur="2.835"> SALMONI ynë është i madh. >

< start="3504.733" dur="3.17"> JEMI SPECIALIZUAR NAL VJET VEGAN. >

< start="3506.302" dur="2.436"> KEMI SHUM MIR T MIR >

< start="3508.036" dur="2.003"> STUFF N THE MENU. >

< start="3508.871" dur="2.269"> >> FALEMINDERIT T SO GJITHA P FORR FAR >

< start="3510.172" dur="1.401"> JU B ANDNI DHE KOHA TUAJ >

< start="3511.273" dur="0.834"> Duke folur për ne. >

< start="3511.707" dur="2.102"> Ne e vlerësojmë atë. >

< start="3512.241" dur="3.404"> >> FALEMINDERIT T SO SHUM SO. >

< start="3513.943" dur="2.503"> >>> DHE NJE TONA T VDEKJES >

< start="3515.778" dur="3.503"> PARA NE SHKOJME, SIGJIA TONA E TYRE >

< start="3516.579" dur="4.038"> DAY. >

< start="3519.415" dur="1.569"> USHQIMI I JASHTM DHNI A >

< start="3520.75" dur="1.969"> PANDEMI. >

< start="3521.117" dur="4.17"> KESTO FOLKA N IN KINA SHPRNDARJES A >

< start="3522.852" dur="5.405"> Ushqimi në park nën një tendë. >

< start="3525.421" dur="5.673"> K WHTU KJO ISSHT efektive OSE >

< start="3528.391" dur="4.238"> JO, NUK MUND T S SHUM SHUMAY, POR >

< start="3531.227" dur="1.735"> Në të paktën ata po krijojnë një >

< start="3532.762" dur="1.768"> Përpjekje. >

< start="3533.096" dur="3.736"> QE SHT SHUM P FORR K THT HO OR HON. >

< start="3534.664" dur="3.47"> Jini të SIGURUAR Q T T QNDRROHET T AB ABC >

< start="3536.966" dur="1.501"> Lajmet Jetojnë për ANALIZSN DHE TOP >

< start="3538.267" dur="2.035"> Tregime. >

< start="3538.601" dur="2.469"> Unë jam LINSEY DAVIS, faleminderit shumë >

< start="3540.436" dur="2.736"> PR RREGULLIMIN ME SHBA dhe DUHET A >

< start="3541.203" dur="1.969"> Nata e madhe. >