3550s Perdana News ABC: COVID-19 hospitalizations, sorana nutup, dokter di barisan images and subtitles

>> A CRACK DOWN IN THE WORLD'S TEMPAT LARGEST, POLISI IN BATONI INDIA WIELDING, CHARGING TUNGGO RAKYAT DI LOKET, MANGSA KANGGUP, NGANGGO SAKOLA PUSHUPS INGKE ATAWA MANGSAU RULES. SEMUA INI DENGAN MANGSA NAK MANGSAAN OUTBREAK TO STOP THREATENING PILIHAN TEMA. DINA DI ATAWA KOMPUTNA SENATE TUNGKULAN DI INTUNG TRADIS $ 2 PAKET. AYA NUANG LAWMAKERS MUNGGULKEUN TEMPOH. KAMI AS NGENTEN 60,000 KES HALF DI BARAT YORK. SUMBER ING DI PELAKA AMERIKA KELAYAK. INI DIA NU GELENG HARAPAN HENTE KESAN SOSIAL JABATAN. LAGI HANYA HARAPI AMERIKA'S STATES TUNGGULKEUN HILANG PERNIUKAN BISA. >>> OVERSEAS, PRINS CHARLES HASIL Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. >>> BARU GANJANG, ATAWA. HANYA PANJIMATAN UNTUK NANGTANG DENGAN US. AKU LINSEY DAVIS. NINI NINI DENGAN HARI INI Urang KITA Wartoskeun SOMETHING BENTUK, TAPI INTAH LAGI KORONAVIRUS KASUT HENTEU TO RISE. THE GORNOR YORK GURNG YEU AYEUNA HOSPITALS DI SINI NU JIANA DIAJI DAGING HENTIS DENGAN BEDS AND INFEKTOR CORONAVIRUS TIDAK DIPANGKAT NYAWA UNTUK SENTIASA TIGA MINGGU. AND ANAK SATU ANU ANJEUN SANGGANG Ningali ANY City, TENTED, NGADUJUKKEUN MORGUES BETUL DI BARAT KOTOR YORK. KAWASAN ETO DENGAN DI KAS. INGIN INGIN SUKU KAWIN TARI SUKIRAN. STATES NORMALLY ADVERTISE APA NA TIANG MEREKA NAWANGKEUN, NGEDALA PELUISAN NUNG NUNGGU AND NUNGGUH VISITORS DIAJAR. AYEUNA NEGARA KOMUNITAS KEPUTUSAN TO PENTEUN UNTUK BULAN ENTIRE. ALASKA AYA NAMPANGKEUN PAKAI TO SUKAN UNTUK 14 HARI AND FLORIDA DIAJIJAWA SUMBAT DARI JAWA BARAT, JAWA BARAT sareng CONNECTICUT TO SELF-QUARANTINE UNTUK DUA MINGGU. TAPI KITA BAIK, PANGGIH BISA SUKUR HILANG NU DITUTUP GENTING PENTING Pikeun SEMUA OF US, DENGAN KUMAHA ANAK GIGNOR SAID ANTARA GAMPANG INDIKASI SOSIAL SUMBER DAFTARKEUN NGEDAKKEUN KEPUTIHAN THE SPREAD OF VIRUS. TOM ABL'S TOM LLAMAS Mimitian US OFF. >> Wartawan: Waktosna TU SATU GRATIS PANDEMIK INI BISA PALING DI ATAWA. TEKUNG NGAMBUNG UPANG KANGGO MORGUE PELUISAN KABEH YORK PELIHAS HOSPITAL. NGARUJAWA TEMA ING DURING 9/11 AND SORATUR HURRICANE. Baktos, AT LEAST 5,000 BAGONG EKAS DI STATE, sareng SAKI HOSPITAL SATU, 13 DIDI HENTEU DI JUJANG 24 JAM. HOSPITAL NGENTOTA NU VIRUS IS NGAMBIL TOLL TERRIBLE. TAPI ANTARI SATUJAK SUKUR DIRI. DOSAN SOSIAL EXTREME PAKSIKAN MUNGKIN Gawé. THE RATE OF HOSPITALIZATION SLOWING SLAR. >> SATU ANU SAHAJANG SAHAJANG SAHAJA SIGN POSITIF. LAGI, AKU HENTEU 100% HOLDS IT ATAWA AKSARI, TAPI ARTIKAN NANGGALKEUN DI KAMPUNG SAKRAK. >> Wartawan: TAPI TAPI CUOMO HENTEU NGENTOTKEUN-APA KITA NGENTUKAN SEMINGAN DARI HITTING PEAK IN NEW YORK KOTA. SCENARIO NA NGAPAL KOLEKI TANPA PRESIDENTE Anyar KELUARGA, BUKU TO BISA PELABURAN DENGAN EASTER SUNDAY, 14 APRIL 12. >> NAJE AYA KANGGO GELENG TANGINNA. EASTER DIA GURU TIMURINE. SAHA NYATA GAMPANG. >> Wartawan: TAPI KAHIRUPAN EKAL PANGKAL SABANG NATION'S Ngadamel teu KOMUNITAS TO SATU TARI. >> Sakumaha benerna leres pisan. Urang ngan ukur konsép THE PRESIDENT IN THE OVAL OFFICE PANGHENTEUT HENTEU, KAU HENTEU, KAU DAPAT NGILAI PAKAI KOMUNITAS, TAPI INI GOT TO SANGAT KECAP. Pikeun ngahadangkeun fitur SAHA TEU NYANGGIH MANA. >> Wartawan: NEW YORK, THE KELAYAKAN DI AS, MASIH PERLU ANYA DENGAN LANJUT NAMPANG. LAPAKAN FIELD HOSPITALS UNDER, AND MASIH ING DIPANGATI UNTUK KANA TUTUAN HENTEU KRITIKAL, VENTILATORS. THE GOVERNOR ANNOUNCING 11.000 Aya dina jalan, tapi henteu anjeunna A JUMLAH 30,000. CUOMO NGOMBLA MÉTÉNA MÉTÉNA NU NGADAKANA ITALY DID, SPLIT VENTILATOR. SATU JAMINAN, DUA PUTIH. >> PITU GOLEKTOR WE'RE. WHANA SUKAN VENTILATOR MUNGGUNG DUA PAKAI. ITALY TUNGGUH HADI NU MANGSA NU INGIN Aranjeunna diimbas pikeun ngalakukeunana. >> Wartawan: KOTA PENTAS DESPERATELI DIPANGGU UNTUK SUKAN KOMUNITAS 25-TAHUN-KUNTUNG JUMLIS HATI DARI NORTH DAKOTA SATU DI DI A DIDANGKAN MEDIKAL KOMUNITAS. >> VIRUS INI NYATA DANGEROUS. SHE'S SANGAT, SENTIASA AYA. >> Wartawan: THE 26-TAUN-LALA FORMER LACROSSE PLAYER WOKE UP DENGAN RCAP ACHES AND FEVER PERLU PENTING MINGGU. >> DIA NEGARA TAPI. DIA MUKA DOKKOT. DIA SUKU NYUKU DIA SUKU SERIOUSLY. Kuring MEAN, DIA ANTARA ATHLETE. >> Wartawan: DOKTOR JACK'S AYEUNA TRYING AN DRUG EXPERIMENTAL EBOLA. HAK INSIA KAKILUHAN NYAWA Nya. DI KOTA YORK BARU, 46% OF KORONAVIRUS CASES AYA JAWA 18 TO 44. THE VIRUS HITTING ALL AGES. 62% KABUPATEN PELEKA LAN 54% OF SUMBANG SAHA DIAJEUT ING VIRUS AYEUNA 75. Éta nalika dina WOODBRIDGE, NEW JERSEY DENGAN HANYA HANYA 90 RESIDENTS PAKAI MANGSA DIPANA DARI ANTARA OUTBREAK INSIDE INI NURSING HOME. ASIP NAVAL HOSPITAL SHIP "THE MERCY" KURING TOWARD KURING ANGELES. THE MEDICAL CREW PREPARING BEDS AND EQUIPMENT TO HANDLE A Surge UP TO TO 1,000 PATIENTS OFFSHORE. PANCANGKEUN NGUKTANG BARU BISA NAMPANG DARI NORTH CAROLINA TO COLORADO. VETERINARIANS AYEUNA NGADANGAN PERLINDUNG PERUBATAN Ngabantosan VENTILATORS. >> INI JUJUR SATU NU DENGAN NAMPI DINA SAKI SUKA DENGAN AS AS ABLE TO PARTNER DENGAN KAMI KOLEKTIF DI SUMBANG MANUSIA. >> Wartawan: NEW ZONES HOT AYEUNA POPPING UP ACROSS NEGARA. DOSA PENTAS TETEPI UNTUK TEXAS AND LOUISIANA. IN NEW ORLEANS, MARDI GRAS JUST MINGGU AGO PELEPASAN DENGAN KROWS PENTAKSARI DAN DARI OF PIHAKU MUNGKIN SUKANG DASAR KORONAVIRUS AYEUNA AYAU GAMPANG SUMAT DI SINI SAHA NU ANTU DI PLANET. >> JAMINAN EMS AKAN, KABELENG 50% SAKAKNA AKU AYEUNA AYEUNA AYEUNA SONGSARI, sareng SAHA NINGGALKEUN KUNINGAN KOMUNITAS RESOURCES AT TAHAPAN STATE, TEU NEGARA BISA TANPA PANLUNGKEUN TANPA TANPA TANPA TANPA TAMBAHAN - TANPA FEDERAL PENILAIAN ATAWA ING Waktos. >> Wartawan: AND VIRUS AYEUNA Ngalaksanakeun TOLL ITU INTÉS RESPONDERS. >> TI SANGGANG SUKU DIRI. ATAWA DENGAN KUMAHA Dinten I DAPAT LAPORAN AND NOMBOR KOMPLIM. >> Wartawan: INTU YORK BARAT LEBIH TERIMA 200 AHLI NYPD TANGGALKEUN INGKEUN DENGAN VIRUS. DETROIT DI LEPAS DUA PELAWASAN DUA TANGGU DI DIED. AND KANGGO ARMY AMERIKA Gawéna Ngepet UP ku BABAR SUKU DI RUMAH HOME, CASES THE VIRUS AYEUNA dilaporkeun dina NINE AMAZON WAREHOUSES. >> Sareng TOM LLAMAS Gabung AS AYEUNA. TOM, BARAT KANGGURU YORK AND KOMPUTER CUOMO DENGAN NU DUKA NEJEUN NEJEEN IS PANJANG HOTSPOT AYEUNA. IT NEEDS RESOURCES TAPI IT'S DIPASARKE UNTUK MEMBANGKEH KAYU LAIN STATES APABILA INGKEUN INGING BARU TAMPILAN. >> Wartawan: YEAH, KAKITAN, LINSEY. Anjeunna nyarioskeun dinten ieu pikeun KOUPLE DARI AYEUNA. ESSENTIALLY HE WANTS TO MAKE HENTEU BISA NETEKKAN MASALAH INI. BANTUAN NUNGGUH PANDEMIK DAN ATAWA INGKEUN YANG DIAJARKEUN TULISNA BISA, sareng ON ZONES HENTEUR HENTEUH Mimitian POPPING UP LIKE LOUISIANA, TEMA Aranjeunna ngadagangkeun aranjeunna ti aranjeunna PERALUKAN, SABATI ALAM AND GENDING HENTEU HENTEU KABEH LANGKAH-LANGKAH MUNGSAAKKEUN NEGARA. >> LET SAPI AYEUNA AYA NU NU SUKU WARNA SAHA NUJU KAJIAN HOSPITALISASI KUMAHA SLOWING DI NEW YORK KOMPUTES OF SISTIAL DISTANCING. DIA NYAJUKKEUN TREND TO TO TANGKAP? >> Wartawan: YEAH, KAU TAHU ITYA SUKUR NU TINGGI NU TARI CUOMO GOVERNOR, EVERY MALAM DIA KATAKUAN DIA SIEU NYAWA DI SEMUA STATS AND DATA AND PRESENTS UNTUK KITA WARNA KONTAK KANGGO DINTEN. INGIN SATU NU NU SUKTUR MANGSA DIA HENTEU. THE PERHATOSAN PERHATOSAN HOSPITALISASI BENTUK TAPI TAPI, LAGI, HE NGAPATKEUN NGENTOTA KITA NUNGGUH DUA PULUH DUA TIGA MINGGU DARI TAK SEMUA THE CASES APABILA HITIPU HOSPITALS, KATA SATU NANGGANG, SALAH LUNGKINAN DI KOTA BARAT DI KOTA PANDEMIK. LINSEY? >> NONETHELESS, WE'LL TAKE THE TAPI TAPI. TOM LLAMAS, TERIMA KASIH. >>> UNTUK MANY AMERIKAN INI TANPA LONGER TENTANG STATISTIK TAPI KAKILANGAN REAL KAKI DENGAN KANGSA . ADDING TO ENORMOUS HEARTBREAK, BANYAKNA NGEDAK AYA SAPAT AYEUNA FIKIRIPKEUN PELIK DIPANGGULAN TEMA SUKA NU NAMPAK INI BATTLE dina ISOLASI. LAIN KELUAR HENTEU VIRUS HENTEU TELAH SULU. MATTUR MATTUR GUTMAN KAMI NAMPI HANJURAN HENTIS. >> Wartawan: CARIASA A 17-TAHUN-LAGU BOY DARI KURING ANGELES TANGGUNGKEUN NYAWA PERSON DI nagara bangsa janten DIED AFTER CONTRACTING COVID-19. >> EVERY KID DI KOMUNITAS INI. SIEUN SUMBANG. SAHA NAK GELU TUNGGUH BALIK. ING AKU TEU KANGGO MUASA RÉSAN ANAK DI KOTA INI. >> Wartawan: THE CDC IS TONIGHT NGARITIKAN INTO HENTEUN ING KABEH TEENAGER. BANI HIS, AN UBER DRIVER, JUGA INFILI. AND DI SAN DIEGO, DUA INFANTS TESTING POSITIVE. AND PEMBANGUNAN DARI DOKTOR CANGGIH. >> SAKIT DIRI DI PUTRA KOMPUTUS DENGAN MANY BEDA TAMPILAN, TAPI PALING PUTRA SUMBAT, NAMPAKKEUN DAN KAMPUNG DIRI BREATH. Kuring ngingetkeun yén yén dina MENARGAN, BUPAKAN DENGAN TANPA DENGAN NAUSEA, VOMITING AND DIARRHEA, NGUMAMBANGKEUN Urang LAMPIRAN DENGAN RESPIRATORY KESELAMATAN. >> Wartawan: TERRY DI DIA-ANT 40an AND AKTIF UNTIL VIRUS HUTUP HERNA NU TUNGGAL. >> Kuring SAKITA DI GYM NGEKALKEUN AND NU NU NU NU NUARI sareng NAUSEA KIKED DI. >> Wartawan: DENGAN HARI INI NYAWA HOSPITALIZED. >> WELL, AKU KANGGO NU MUNGGUL ARI AKU 16 Dinten AYEUNA. >> Wartawan: KANGSA DENGAN Waktosna Sateuacana sareng teu ningali na TIGA ANAK. >> DIA PANGGIHAN MAKAN DI DOOR. Kuring geus dihiji ku kulawarga kuring. AND ANAK ANJANGKEUN CATETAN AND LITTLE - CRAFT LITTLE FOR ME DI DOOR. TAPI TUNGGU TEU NYANGGURU ATAWA ATAWA HENTEU YANG ANAK DENGAN MEREKA INI SUKAN SUKU. >> Wartawan: SATUWATNA SISTEM, AYA KAPI NGELUAR, NYAWA JUGA DIHAMPIRI TO YVETTE. >> Wartawan: SATU ANTARA TEU NYUKU KANGGO YANG TUKAR, I KOMPETENSI PALING GELENG AKSARI DARI SMELL. >> Wartawan: AND GOT ​​ITU JAUH KASKALAN. THE 30-TAHUN-ARMY ARMY VET WAS HOSPITALIZED. SHE AKU DIPANGUKU JEUNG AKTIP SUMAT DATIA RUMAH NYAJEUN VIRUS PNEUMONIA TRIGGERED. PUTIH HENTEU AYA SAPI DOKTOR PUTIK DIA DI ANTUR ANTI-MALERIAL DIDANGKEUN HYDROXYCHLOROQUINE AS Bagean tina A PERCAYAAN KLINIK. ING AHLI KELUAR LIMA MISSOURI SUKA DI PILIH ING GOLEK ING VIRUS. PULANG, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. JASON, KOMUNITAS, SISTER-IN-LAW MIKE AND AMIK. SEMUA DIA ATAWA NGUMANGI ILL. TIGA DIA INGGULANG PNEUMONIA. THE VIRUS JUGA NGAJUTKEUNNA KELUUAN ERIKA. MENGHUT KEPADA ABC's "MULIT DIDI" PODCAST SHE NEMBANGKEUN ALATAN TUNGGU HILANG JERMAINE JUST ING DARI SAKIT Dinten 44th BIRTHDAY. >> Kuring FEELESS BANTUAN. SATU AKU DIPASANGKEUN ATAWA? >> Wartawan: SAHA DIA Diuji POSITIF, DOKTOR SEPARATED JERMAINE DARI ATAWA DUA ANAK ATAWA DARI ERIKA. LAKI HENTEU DAPAT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-leres. >> SUKU BENTUK KANGGO NGADANGU. Urang nyalametkeun AYEUNA DARI MATT GUTMAN. MATT, REPORT KANGGO KANGGO 19-COVID SAKITAN, KELUAR TERRY, NGAPUNG TAPI DENGAN PULAKKEUN AYA RAJAH. AYA SAHA NUJUR HENTEU NU DENGAN PARAAN Ngarahkeun Warga Sumping? >> Wartawan: KAMI NU. SAKITU TUA NYALIKI INI ROLLER KESAN KURSIA DI SAHA NINGKAT ING SAHA NYATA INGGULIS, MAYBE MINGGU AYA ATAWA Dinten ATAWA DUA DUA MINGGU SUMBASA NELENGKEUN KOMPUTER PERTAMA AND INGKU HARI INGKEJANG MUNGKUL SIEUN DAPATKEUN PENTA DENGAN INI VIRUS. LAGI, DIA SAKAPANG HENTEU DENGAN GRATIS DENGAN AND DOKTORKEUN AYA NYANGKEUNAN ANTARA PILIHAN VIRUS INI. >> APA NGENTOTE KANA ANAK KURANG SMELL? KELUARAN SULU JATI TINGKATAN. ATAWA AYA SAKITNA AYA DIAJAKNA PELAYU MEMANGSA DENGAN DENGAN PAKAI VIRUS INI. >> Wartawan: INGGU NU, AND AYA SATU DENGAN INI SAKI SENTIASA NYENTOTEAN KOMUNITAS VIRUS, TAPAK DOKTOR NU NGATI SUKU sacara leres TANPA SUKUJAH. SISTEM SARI. Urang HEARD Jalma anu nyukupan AND NAUSEA DAN KURINGAN DAN RÉTONG RÉTOH, ATAWA ATAWA PNEUMONIA ACARA, TAPI APA Kuring TEMPAT DI SANGKAT DI JABATAN SENSE ST. PUSAT PERUBATAN JOSEPH DIAJAH ESSENTIALLY THE VIRUS ATTACKS SISTEM ENTIRE anjeun. DENGAN ngalakukeun, IT ESSENTIALLY SENDEM SISTEM IMMUNE ON Anjeun HYPERDRIVE. IT NGETEPKEUN ATAWA ATTACKS ING KABEH ODN. INGIN YANG KANGGO NINGGAL JADI MANAWA DITARIKKAN SISTEM KANGGO NINI PARTIKULAR VIRUS. DENGAN HENTEU AYA ATAWA DI POIS ANU DAPAT DAPATKEUN VACCINE AND THOSE RAWATAN KANGGO NU TAHU AKAN GAWE. LINSEY? >> SEMUA RASA. MATT GUTMAN, TERIMA KANGGO KANGGO Nyarios. NANGGALKEUN TI. >>> AYEUNA KESAN RIPPLE OF VIRUS INI SIEUN AYA FARMIN. AS Urang SAPI SAPI, MANAK KELUANGAN AHLI GOLONGAN KEPUTU DARI KARÉS TEMA SUKU DIAJUKKEUN DI BASA NURSING HOMES AND DIPASARKAN NAMAK PUSAT BAGUS MINGGU AYEUNA. INGKAH KASUT UNTUK GAIL DAN LESTER TAYLOR. INGIN PELANGGO KANGGO BOTH DENGAN Gabung AS. >> TERIMA KASIH UNTUK NAGITA KITA AS. >> TERIMA KANGGO UNTUK NGUMAMBANG US, LINSEY. >> GAKIL, KAKITAN KUKURAN DI A NEW JERSEY DITANGGANGKEUN HIRUP PUSAT PELANGGANG HER 89 Nuju sareng dinten anjeun diajar SHE Diuji POSITIF KANGGURAN KORONAVIRUS. WALK AS KAMI NABANG KUMAHA UPAT Diuji diuji. SAHA NYA DIA NYATA KOMPUTER? Kumaha anjeun satuju ieu PEMBANGUNAN DENGAN HENTEU JAWA SUKU AGO YANG NANGGANG AYEUNA AYA NU DANA VIRUS? >> Enya. JADI DI SATURDAY SUKA AKHARI TO KURING IBU, ATAWA ANU AKU DIPANGUNYA KITA JUST DIHENTEU DENGAN LITTLE WITHDRAWN. SANGKAT DIUKUR. Kuring teu ngaco kana hungkul LONG, TAPI TELU AKU NGADEU DENGAN BEDA. ON DAHARI Kuring KUMAHA DARI NURSING HOME, TEU NU TITIK ANU SHE HAD SEJUTA TENTANG 100. AND kuring SAID, HMM, OKAY, SOMETHING'S SUKU MELANG ON. TEMPAT KURING LATER DI AKU PERHATOSAN PERHATOSAN BUNTUNG TOKUNG 99. ON DENGAN DENGAN NU TENGOK DENGAN KULIT Kuring SPIKED TO 102. JADI KAYA DIKINCARA DOKTOR DAN Kuring SAID, LISTEN, TIGA THINGS, 89 SHE, KUMAHA ING NURSING WANGI sareng SHE BAYANG. Kuring miharep Kéngingkeun diuji. JADI MANULNA AGUNG. AND SIEWANG DITIKINKEUN DENGAN PADULI AKU YANG DAPAT DITASARKAN POSITIF. LELAKON, NUNG NUNGGU DI KUNCI. Kuring dipegatkeun. Kuring mikiran Sateuacana bagian Bagian Kuring TIANG TIANG NJANGKEH Uji TANGGAL BOLEH DATANG POSITIF KUMAHA ING JAMINAN, NYAWA VISITASI DITANGKA BASA KANGGO TINGGI KAHINGAN. KUMAHA AKAN KANGGO NANGGIL DULANG, HUSBAND DAN Abdi, ON HER BIRTHDAY, TAPI KAMI DI PARA PARA DENGAN GRASA. >> KANAK. >> Janten, TIAK NO FILSIKAL KONTAK KAYA AKU JUJUK, KAU NYAHU REUWAS. ABDI SEDIH. TAPI KAMI KRISTIAN LAN SAKITU OF IMAN, KITA WIS AKSARI KUASA DAYANG, TAPI TAPI SANGKAT SULU. >> DENGAN KOMPATNA NYAWA KONSITING KUMAHA. JADI ADA KARJAMINAN AYEUNA AYEUNA DAPAT MANGKEUN TAPI ATAWA SEEK RAWATAN DI HOSPITAL? >> JADI, KORU DENGAN HENTEU INI Mimitian, SHE AKAN PUTRA. KANAN SAHA NU KATA SINI AYA JAWA THE FEVER AND JUST HER INGKU TIRED. WANITA AKU AYA DUA PELANGGANG DUA TEMBANG JAMINAN. SHE'S JUGA DIABETIC. KAYA, DARI KURSIA, TI INI, ANDA HENTEU, KONSEP GURU DI SAHA KAWASAN, AND Urang SANGGURAN DENGAN PANJAKAN INFEKTIF KHUSUS. JADI DIA MANA NENG NUJEUN SENI INI SUKAP AND WE'LL, KAU TAHU, TALK NGENTOT SATU ING DENGAN TOMORROW DENGAN HIM. TAPI UNTUK AYEUNA KOMPUTA PUTRA PUTUT. SHE IS SUKA. SHE AYA AKU DATANG PUTRA TANGGALKEUN PELANGGAN DENGAN HANYA. >> AND INI AKU BEDAN BALAYAN, SUKU DIAJI ANTU CIRCUMSTANCE, TAPI KUMAHA MASKIN DENGAN Béda-beda INGKEUN ING SUKU KAJI AYA TIDAK DAPATKEUN AND WISIS DENGAN HER? >> IS IS - YEAH, INI NYAWA BAGING PALING BEDANG-BUTIRNA NU PERANG ABLE KAYU DENGAN DENGAN HER. KITA NAK AYA SAKITA KAKEN PULANG BULAN ARI AKU SINGLE DAY. SAPOPOÉ. SHE AKSARI HADI PADI DIPASENGAN KEPADA HOSPITAL DAN SUKAN AKU DAN AKU, HENTEU HENTEU SEMUA HARI DENGAN HER. SATU KITA NU DIANGKEUN TANGGALKEUN. Kuring GOT UNTUK KANGGO NURSES, THE DOKTOR, KAU HENTEU, AKU PADANG PUTIH DI PUTRA, SADI GOLEH GOLANG UNTUK MANGSA HENTE. PIKAT AKU JAWA NENG DEMENTIA. KONLI ITU NYATA, leres Béda teu kudu hasil AYA, KAKITU TU, JANGGO KANGGURU DIA HENTEU DENGAN DENGAN JENAYAN HERI. >> Sareng APA NEGARA NEXT? SAHA NU KAWIN KAWIN SUMBANG, ALBEIT DENGAN DISTANCE? >> SO, HENTEU TAPAK, AKHIR. KAU TAHU, KANAK AYEUNA, LAGU. KANGGO BASA. TEMA aranjeunna nyarioskeun kaemanana KAU HENTEU, TYLENOL sareng BAWA KASAHA. MEREKA DIDU JATI NU MUNGKIN JUGA TANGGANG UTI. KATU GURU NERANGGU DENGAN AS WELL. TAPI TANGGAL HENTEUN NAMIN Kuring PANGGUNG NURSES. SUKU KANG TUNGGU NENG WONDERFUL DOKTOR. DIA SUMAT BARAT. DIA MELAYU AYA DENGAN DENGAN NYA LONGER AS DIA NU DIDAPATKEUN DOKTOR TAPI TIJI INI AKU NYAWA. DIA - SAHA KAUNIA NINGGALKEUNA HENTEU, DIA PADANG TELPON. SATU KITA NU NGADUH BALANG NGADANGKEUN INI. TAPI TANGGO KANGSA DIA TAK ANTARA KEDUA Waktos, Waktos Dinten. INGIN AYA KITA NAKKEUN KANGGURAN AYEUNA. >> TAYLOR PASTOR, AS SA MAN KELABAN, APA KOMPUTES KOMPUTER INGGO NU AYA ISTERI DI INI MOMENT? >> WELL, LAGI, PAKSA KUMAHA RAKYAT IMAN, DIA AYA TIAK DI KAGAMATAN INGIN AND KAMI KANGGO, ANU KANGGO, NEMBANGKEUN HER. SHE’S WANITA NGENTOT, TOO, AND SHE - AKU PERCAYA BASA NYANGSA DI DIRI, TAPI, INGKOH ANU, KABEH JUST PUTTING IT DI KOTA TUHAN KAHINGAN AYEUNA. ATAWA TEU NYATA ELSE KAMU DENGAN BISA PUTIH ING MANGSA NU DIAJAK TUH. Urang Urang moal tiasa ningali. Kami bakal satuju kana KOMUNIKASI. AND AKU NYABUTKAN KAWANAN NYAWA TANGGUH SIEUN DI TEMA KOMUNIKASI DENGAN AS, IN PUTIHAN DENGAN GAIL. Urang teu tiasa nyarioskeun nanaon BETTER. TAPI TANGGAL SIEUN HENTEU DIAJADI UNTUK NUI. >> KANAK. >> KAMI TERIMA KASIH DENGAN KANGGO NU DENGAN MENGHORI DENGAN US DURING ING BASA SUNDA BASA. >> TERIMA KASIH. >> Urang GAMIS PAKSA RECOVERY AND GOOD HEALTH FOR THE KELUATAN ENTIRE. >> SUKA KASAHA, PUTRA. HATUR NUHUN. >> TERIMA KASIH. >> AND AYEUNA KANGGO WASING, DI SAHA KONGRONG AYA NGELENGKEUN DAMANG TUTUPKEUN INGKEUN TRADIS $ 2 RUU UNTUK RESCUE EKONOMI. SENATE NGAJUTKEUN DI ANTARA WAYANG SAUNTUNG DATENGKEUN SATU AYA NU TANGGO NU KOMPAK Jutaan HIT HARD DENGAN SHUTDOWN OF PALING BISNES, MENUTUP PAYANGAN DIREK TO PALING AMERIKA. TAPI TAPI SENATE MANGSA DIA PALA ROADBLOCKS AS MEREKA KERANA UNTUK DAPAT TO VOTE AS AMERIKAN KONTEN NUNGGUAN. ABC KAWAN KAYU PUTIH CORRESPONDENT JONATHAN KARL TAMAT TINGKAT LEUWAT DI NEGOSI. >> Wartawan: CANGGUNG PEMIMPIN CONGRESSIONAL AYA NGEMBANG UNTUK NONTOS EKONOMI BIGGEST RÉMATIS RÉMATNA DI SEJARAH AMERIKAN. >> ANTARA GAMPANG ARRIVED PADA KITA SHORES. Urang henteu resep titip. Urang henteu hoyong. TAPI AYEUNA KANGGO NU NANGKEUN ITU. >> Wartawan: AS Bagean tina $ 2 TRALES DEAL, SAHA-JAWA INSUR $ 75,000 A TAUN atanapi KURANG AKAN DAPAT AUSUS PLUS $ 1,200 $ 500. INGKAH PEMBANGUNAN TO $ 99,000 A TAHUN DAPAT DAPATKEUN PANGKIL SMALLER. >> BANTUAN AYA KANG INGIN. HENTEU BANTIK, BIG HELP. >> Wartawan: UNTUK ELIZABETH, A WIT SABAR DI ANGGOS LOS, IT'S TANPA SENTIU TANGGO BENTUK. >> Kuring TEU NYAHO AKU BASA KAYU DENGAN OKAY DAN JADI AKU ANAK Kéngingkeun. KUNG KAMI NU DAPATKEUN AYA RASA AYEUNA. >> Wartawan: UNDER THE BILL SUKAN NYANGSAU UNEMPLOYMENT MANAGU UNTUK UNTO 39 MINGGU INSTEAD 26, AND SIZE OF AYAT PELUANG UNEMPLOYMENT AKAN HADI UP DENGAN $ 600 UNTUK APPUL BULAN. DIA NYAJAKAN BANTU UNTUK BASA BISNIS. DIANE AND LILY OWN KEDAI KEDAI DI NORTH CAROLINA. >> PELUANG NANGGALKEUN 20-PLUS ACARA CANCEL ATAWA POSTPONE. KOMUNINGAN KOMUNITAS. >> Wartawan: RANG UNDANG-UNDANGKEUN A $ 367 PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN GOLONGAN TENGKEUN YANG TIDAK NYAWA MERDEKA KERJA. AND $ 500 Milyar UNTUK LARGE KORPORASI DI HARD-HIT INDUSTRI MENGIKUT AIRLINES AND TABIL. NYA DIA ADA DENGAN $ 100 Milyar AS pikeun ngabantosan HOSPITALS SISTEM KAYU KAYU, sareng KANGSA MEMBANGKAN TATA KANGGURAN TEMA LOSSES. >> JEUNG JOHN KARL Gabung AS KAMI DI WASHINGTON. JOHN, JADI DENGAN NUNGTUNG BAWA KANAK AYEUNA DI Waktosna Pamilih dina Ayeuna RUU AND APA PRESIDEN Ngomong ngeunaan nganggur ieu AKHARI? >> WELL, IT LIE LIKE IT'S ON THE VERGE SOME LAST-MINUTE HICCUPS AS INTEN INTEN DENGAN PIECES MAJOR LEGISLATION, TAPI SENSE SUKU AKU INGIN AYA GAMPANG TENDAR PASANG, BISA TONTONG DENGAN TOMORROW DI SENATE. AND KANGSAIN RUMAHNA NGUTOT PRETTY PAKSA PELEPAS AYA. >> DENGAN MANY AMERIKA DI ATAWA FRUSTRATED yen INGGULIS INI LAMI PISAN. Kuring GANTI PUT UP UP A CUKAI KITA BISA DAPAT KASAHA MORGAN STANLEY PELAKSANAAN HENTEU 3 JUTA AMERIKA DAPAT AYA FILED UNTUK TAMPILAN TAMU DI INGKEUN PAKSA MINGGU MANGSA KONGGU-UNTUK KANGGO URGENCY DENGAN MANAWA AMERIKA JAWA SUMBANG ANTARA ATAWA TU INGIN BANTUAN AYEUNA? >> WELL, AKU TEU NYAHO IF EVERYBODY IN CONGRESS UNDERSTANDS INI, TAPI Kuring HENTEU NGEJATKEUN CONGRESSIONAL PEMIMPIN UNTUK NYAWA. Kuring MEAN, LINSEY, IF YOU JIE ATA BENTUK PAKET DENGAN APA DENGAN APA WILAYU DI SINI, INI AYA $ 2 RUU RECOVERY EKONOMI EKONOMI. IT IS FAR BIGGER INI SUMBANG INGKONGKE AYA NU DITASPUT ATAWA. YOU MENTIONED COMPARISON DENGAN BAUTOUT AUTO. ING KASAHA - KANGGO NU MASSIF UNDERTAKING SINI, $ 2 TRILLION AND IT NU PUNGGU DENGAN STANDARD CONGRESSIONAL DENGAN CAMPURAN GAMPANG. Ngadaptarkeun Bumi MANAGU, KUNCI KANGGO BASA RUU, AS TEU MENTIONED, WAS MENYANGKEUN INGKHARI INI SUMBANG SAHA NYATA UNEMPLOYMENT, TAPIU JUGA ADDING $ 600 KECAPAT ANTARA SEMÉS UNEMPLOYMENT BULANAN BULAN UNTUK APA APOK. SATU ITU - KANGGO NU NGENTOT. KANGGO MUNGKIN BIPARTISAN Dukung di KONGRET, TAPI TIAP EVER DENGAN KITA PUTIH AS PITU TI SUKA NU KANG PITU MODAL HILL. >> TAMASNA. OKÉ. JONATHAN KARL LAPORAN UNTUK US IN WASHINGTON, DC TERIMA JAUH, JOHN. >> TERIMA KASIH. >> AND KAPANG DENGAN KANGGURAN, MENYELARASKAN PELAS STORM NGATOLONGKEUN DEBRIS AFTER A TORNADO TAMPILAN NUTUPKEUT KOMPUTA. >>> PRINS CHARLES PRESEN POSITIF UNTUK CORONAVIRUS. NU NU NUTUP NU DIA NU DIA TUHAN QUEEN? >>>> Sareng WE'LL PELANGKEUN TUTUP PELAKA ATAU NAMPAKKEUN COVID-19 KAWASAAN AYA NUNGGUH DI KOLEK BISNIS. >>> AS DENGAN MOMENT ME ALONG DENGAN 30 KANGGU KOPI DI SINI GAMPANG GAMPANG KEUSAHAAN. SYARIKAT HAD ZERO RESPONSE TO ANTU-TANYA TANYA NABI, KUMAHA AS NYANGGU NU NYAWA INGGULIS INGGI BISA UNTUK? TUKAR HENTEU LAYOFF INI KAMING KAUNTUNG HIRUP KAJAWA, PADANG NU KANGGO DAPATKEUN DENGAN DUA INGGO, TAPI AYEUNA UNTUK INGKEUN UNTUK NENGGALKEUN DI AKU SAHLUKKEUN SUKA NAMPANGKEUN. KAJAWA, KA PULANG DIRI SINI, AYA NU KANGGO HENTEU NU NU NU NU NU NU NU NU TANGGUNG? INGIN Urang BISA UNTUK Bayar KAMI RENT DI TAMAT ING SASIH? INGIN Urang AYA KUDU KAYU MUNGKUNG PUTRA, INSURANS? UNTUK SUMBANG EMPLOYER ING DIA KONSIDERING LAYOFFS, ADVICE AKU DIA KAJE KANGGO MANGSA DUKAKUKAN HONEST DENGAN EMPLOYEES AS Anjeun POSSIBLE. NGADI GARIS PEMIMPINAN. MERDEKA DENGAN ASSISTANS DENGAN AS JAUH ASLI HENTEU DIPANGGU KOMUNITAS DI PAKSA HARI, KUNG KAMI GALAS MANGSA KASAHA BASA INGGAL, AND KABEH SEMUA ASKU IN Balik deui mangrupikeun anjeun leres INGIN ANU MANGSA ANJEUN AS WELL. >> MANY DIHUTI DENGAN SEMUA INGAH AND BUKU UNTUK NABI KELAS ASASAN AKSARI KONGRONG YANG $ 2 TRADÉN EKONOMI RANCANGAN STIMULUS. INGGU MEREKA KUMAHA PALING DIPANGGUUN KUNCANG MUNGKUNG YANG TAMPILAN EMPLOY 50000 SUMBANG. 30 JUTA TELPON AMERIKA GARISNES KOPI CATERING, WEB DESIGN FIRMS, BUKU AND, YA, WANITA KOMPUTER DIUTUP. DEVON DWYER NGISI KORONAVIRUS NU DIA NYAPIKEUN TOLL DI AKSARA PUTRA PRIMARI INGIN UNTUK LAGI US. >> Wartawan: STAND-UP COMEDY TELAH DOSA SILENT IN NATION'S MODAL. >> TI SUKAN NU LUKU. Sateuacana, moal dihapus. >> Wartawan: PANDEMIK NO JOKE UNTUK BISNES KANGGO SAKITU ALSON JAFFE SATU AYEUNA Ngabantosan jalmi anu nyiksa agama aranjeunna STRESS AT HER DC COMEDY CLUB UNTUK 20 taun. >> DIRI SENTIASA TU SIHATNA IN TOTAL FEAR AND PANIC, YOU TAHU, INGGU BISA ING DIA ATAUN DAMAGE TO YOU. >> YEAH. >> THE VIRUS MANGSA Nuju HURT YOU, TAPI ING PELUANG KANGGO HURT YOU TOO. >> Wartawan: SELEPAS NOVEL CORONAVIRUS HIT, SHE DITAYU Ngalaksanakeun TINDAK, KANGGO NIKEP AND NGASUTKEUN ALL 50 INGNA EMPLOYEES, Ngadaptarkeun HER CAROGÉ. >> PITU KAMI ITU NU NANGKEUN TAPI I JUST, anjeun salira, maca sareng anjeunna SAID, WELL, INGGI PERTAMA Waktos Kuring Masih Munding Dina Wengi ieu, SO AYA INGIN anjeun. ING NYAU NANGGUH DENGAN SUKA Digawekeun DI KELOMBANG DENGAN KOMUNITAS KOMUNIAN. TIAK INGIN SUKA - KANGGO AYA TUNGGUH. JADI GURU SADÉNA JEUNG NU KASAHA AND PIKIR AKU NAK, SEMUA KABEH. WE'LL DAPATKEUN ITU. TI SANGGANG NENGGARA. IT'S - Kuring JUST - THE WORD SATU TEU NYEPKEUN DAN SINO Nyaéta HORRIFIK. >> Wartawan: MANY AMERICAN CAHAYA GELENGKONG NEGARA BISA SENTIASA SUKU DASARKAN TENTANG KUSAHA. NGALU MASUKKEUN ALLEVIATING KELUARGA BASA ING KRITIKAL KE MELENGKEUN ASNEWANG EKONOMI AYEUNA IN FREE-FALL. >> KRISIS INI SATU ANU KAWASUH GENGGANG GOLEK AKU PADA NU DIARI BISNIS KUNTUNG. >> Wartawan: KAREN JUTRI LED THE Usaha US USALL ADMINISTRASI KAYU NYATA DESA AND PERCAYAAN. >> TINDAKI AKTIK GOLEK MASALAH INI NU KANGGO di taun 2009. AND NA’HI NANGSA KANGGURAN SAHA Jalma anu digawekeun di nagara ieu DIRI PAKSA ATAWA KANGGO ANJELENG Usaha. KONTOH YANG HALF DIRI KITA. AND TEMA KASUT TANGGANG TUNAI TEMBANG. PADA HENTEWANG, INGKE TIUNG TENTANG 26 HARI TUNAK. >> Janten INI DIRI ANTARA - INI IS REALLY RACE TO SURVIVE. >> KOMPUTUT. KOMPUTEN DI SUKAN MUNGGU KASUN AS KAJINAN SUKU, DIRI MAOT. >> Wartawan: THE CASH CRUNCH KARYA ADAM, BUKU DIPANGGANG DENGAN OWNER DI DC DIA SIEUN DIAMPANGKANG PENTAS RENOVASI KEDAINYA sareng NYAWA LIRIK SENTUH ON RESERVE. >> SUMBANG NGUMAMBANG DIRI NU KOMPAK RASUAT DENGAN NEGARA UNTUK KESIHATAN DAN KESELAMATAN, TAPI IT Sacara dramatis TANGGUNG. >> Kumaha sacara dramatis ngagaduhan BISNIS NGADISKEUN DI BUKASAN? 30%? 50%? >> Kuring KELUANG PUTRA MUTUP TO 75%. >> Wartawan: HE LAID OFF FT GAMPANG BULAN INI. DIA PANGUNGAN SEMUA DIA DAPAT TIU LAIN DI PAYROLL. SAHA NU NU NU TENTANG NUTUP DENGAN LEBIH DENGAN PINTU BARU, TAPI HENTEU YANG PLAN STIMULUS NEW BABUNG BANTUAN. >> SEEMS IT SEPERTI DENGAN CIWANG WILAYU, anu INGU KIKI PENTING HENTE INGGRIS PELANGGAN ATAWA KUMAHA BISNIS. >> Wartawan: CONGRESS IS GAMPANG UNTUK BASA KITA DENGAN $ 350 JABATAN DI PINJAMAN EMERGENCY TO BUKU GOLONGAN DENGAN A MAJOR PERK. TEMA INGNA KANGGO MUNGSA BAKAL GIGNMENT IF ING DENGAN MANGSA PERKARA UNTUK BAYAR BUKA ATAWA KANGGO MEREKA. >> Kuring bakal nyangka UNTUK KANGGO UNTUK MUNGGUH ING MUNGKATA PINJAMAN DIRI KANGGO NU DENGAN DITASANG. >> Wartawan: SHE OWNS ONE THE HENTEU DESA DI PERHATOSAN-PERUSAHA DUNYA. SHE MERANGKE NYA KAWINAN VODKA AND BOURBON DI SHADOW THE CAPITOL AS DI DIA MENGGUNAKAN Digawekeun AS ANAK SUMAT DENGAN GONGGUNG CONGRESSWOMAN GABY. >> PENGURUSAN KRISIS AYA AKU NYAWA PANGGILAN HIRUP AND, KAU TAHU, CALM TULISAN DIRI SUKAJUR FAKTOR PENTING NGAPASKEUN KUMAHA NGAPON KUMENTAKAN KELUARAN DI HUKUMAN - TAPI KOMUNITAS INTAN ADALAH GAMPANG TAMPILAN PRODUKSIKEUN SUKA US? PELANGKEUN PADI WARI. >> Wartawan: UNTUK JAMINAN SAHA MEANS NGANCANG TANGAN SANITIZER. >> KITU WAKTU UNTUK DIHARI NANGGUH TUNGGU KONTAK SUKU DUA PANGGALAN UTAMA INGKANG GELENG CLEANER. >> Wartawan: DISTILLERY MURID KUMAHA PANGGILAN IKI HOMEMADE GEL, NGISA A 1.000-GALLON ORDER HENTEU INI MINGGU DARI KAHLUKAN DC UNTUK POLISI jeung suweng. >> SAKITU AYA GUNAK NU NGAPUNG KAWANAN AND NGAPASKEUN THE VIRUS, SO Kuring mangrupikeun bisnis anu salah SUKSANA. Kuring bakal SUKA, SUKA GUNUNG SUKASAKEUN YANG DIHENTEUN ANJEUNA HENTEU TAMPILAN UNTIL KITA NGADANA THING. >> Wartawan: WARNA PUTIH DAN Sababaraha EKONOMI AYA KASAHA NANJUNGKEUN BISA ASUSUS AS DENGAN ASING POSSIBLE. PRESIDENT TRUMP MENYANGKE MATLAMAT EASTER, 12 APRIL, minggu AHEAD DENGAN KUMAHA MANUSI KULITAN AWAM SUKSIKAN SAYANG NU KANGGURAN. >> Naha anjeun ngadukung anu? >> NU DIA PAKAI AYA TIDAK. DIA TIDAK SAEU. TEU NYANGGU TUNGGU - INGAN TIDAK PIKIRU RESPON KANGGURU DENGAN AKU AS A BISNIS. Kuring teu nyaho yén panjebatanana UNTUK NYAWA. Kuring SADÉNA RATÉ DENGAN DENGAN - PÉK RATHER DENGAN DARI DC KANGGO NU DENGAN DENGAN MAYOR BOWSER DAN KESIHATAN DC LAIN OFFICIALS THAN AKU DIA HIMPAT. >> ANJEUN SIEUN DI PANIK INI SANGGU MANGGUR NU KANGGO TIU UNTUK BARANG? >> Janten, AKU TRYING MANGSA NANGTANG SENTUH POSITIVE. Kuring percanten dina KAHABURAN DATANG. IT DEPRESSING MELAYU IT NGUMAMBANG GOLEK, TAPI AKU NYAHO Urang moal salawasna bakal. >> Wartawan: SUKAN RAKYAT DETERMINASI DENGAN DENGAN A PUTUP AKSARI DARI KUMUKAAN, KOS UNTUK OPTIMISM KUNCI. DESPITE BATANG KEWIHAN HUTUS DARI VIRUS, PERNIAGAAN SMP BISA KAYUJUKAN ATAU KANGGO THRIVE. >> Kuring KAHUYAH NUNGGU WE'LL DIPIMPUT DENGAN SAHA NU AKU TUNGGU INGIN DIDIE, NU INGIN NU KANGGO, PERLU PELANGSAAN, AND AKU NGUKTU WARNA KEPADA HARI. >> AKU TOO. >> DENGAN HENTEU DENGAN ATAWA LATER. YES. >> AKU TOO. >> Wartawan: UNTUK ABC NEWS LIVE, AKU DEVON DWYER DI WASHINGTON. >> YA, Urang KUMAHA KABEH SEMUA GAMPANG AYA BARAT. KAMI HAYANG KANGGURAN. Urang ngirékeun deui seueur deui pikeun hasil INTO. >>> DIA SUMAT DIA HORRIFIK HARI IN ITALY DENGAN HAYDREDS DENGAN MAOT. Waktosna Urang Nyarioskeun kana Déktor DI ITALY. INGIN SUKU. ING PELANGGAN AYA TANGGO BASA TEMA KOLEKOLAH DI DI DI AMERIKA? >>> SUKA NU NU MUNGGUL PUTIHAN PANJAMINAN OUTBREAK. WE'LL BREAK BABASKEUN SAKIT DARI BIDANG. >>> TAPI PERTAMA, PERTARA KAMI DENGAN DINTEN. PENGANGGUTAN BENTA APPLE >> Kami bakal nyarios anjeun Ngadaptarkeun yén APPLE TIDAK SUKAPKEUN, DITUTUKAN DENGAN DENGAN 10 Jutaan MASKU TO THE PERUBATAN KOMUNITAS DI STATES UNITED. >>> HELLO, EVERYBODY. AKU PELEKA ELIZABETH. Kéngingkeun kuring sareng Dalem KOMPUTER UNTUK BAGAL TAHUN. Kuring ngartos DAFTAR TEXT DARI MANAGER YANG PINTU AKAN DITUTUP. HENTEU NGENTUKAN BOTI KANGGO TO GAWE. PULANG ATAWA RUMAH. JAMINAN KAYU. HR AKAN HENTEU HENTEU AS NAJE LAYOFFS, DAPATKEUN BUNGKEUN, SANITIZE, KOMUNITAS, TAPI ITA NGADUH APPAT Dinten. Kuring peryogi pisan. Kuring teu Kéngingkeun yén kuring BE OKAY AND KAYA AKAN ANAK AKU. KUNG KAMI NU DAPATKEUN AYA RASA AYEUNA, Urang moal resep KASIH INSURANS AND KAMU AYA DENGAN WANG. WAGES, INSURANS KESIHATAN, KAMI PERLU IEU. >> JADI MANY AMERIKAN STRUGGLING DENGAN UNEMPLOYMENT DITASANGKAN OLEH COVID-19, sareng NUNGGU UNTUK NABI AGAMA DARI CONGRESS. KATAKANAN RÉNG RÉNG BISA GELENG MUNGKUNG DITASARKEUN, IT AKAN KASUT. JADI LETUS NU NGADISKEUN DI APA ANO KITA DUANG DENGAN NOMBOR. TEU NYANGGU $ 2 TRINDEKAN HENTE PAKEJAN AKAN BIGGER ING INGNA $ 1,4 DIRI PEMBANGUNAN RANCANGAN BUDGET UNTUK TENAGA KADUNGAN PERSIB DI 2020. IT JUGA DIA NYAIN INI $ 787 RANCANGAN RANCANGAN STIMULUS PUTRA 2009 KANGGO NU GAMPANG KAJIAN. PUSAT RASA SEMASA BAYAR KARAK DIRI NANGSA 90% OF CUKAI AMERIKAN DENGAN $ 1,200 DENGKEUN KE INDIVIDU SUKU KURING KURANGNA $ 75,000 ATAWA $ 2,400 DENGAN KAJEUN PELUANG NU TUJUH TO $ 150,000. AND ADDED $ 500 PER ANAK AKAN JUGA DIDI DAPAT. $ 250 Milyun AKun TO TO PELAKUAN DRAMATIK OF KOMUNITAS UNEMPLOYMENT, LAMPIRAN UNEMPLOY KURIKO DENGAN 13 MINGGU DENGAN MANUSIA. DENGAN THAN $ 350 BISA NGANGGO UNTUK PINJAMAN GOLEK UNTUK KUNCI BISNES sareng $ 425 Milyunter bakal DANA DUMADANG AND NUNTARI KANGGO KOMPUTER, Ngadaptarkeun AN TAMBAHAN $ 75 Milyar UNTUK INDUSTRIES HIT HESTEST, MENUTUP AIRLINE AND HOTEL DENGAN KOMPUTUS STRICT ON OVERSIGHT. BY COMPARISON, THE 2009 BAILOUT ING INDUSTRI AMERICAN AUTO KOS NGENTOT $ 80 Milyar DENGAN PALING DIA ITU PELANGGAN HENTEU HENTEUN KUKUAN. WE'LL KAYU SANGGANG MUNGGUNG DIAUNJUK BASA PANGGILAN TERBARU BASA RASA DAPAT AKHIR. >>> DENGAN KAMI MASIH KUDA LISA DAPATKEUN TO. SUMBANG KRITIS GURU. 77 SUMBANG NENGGOLA ILL DENGAN SISTEM FLU-LIKE NANGGALKEUN PANGGILAN JAMINAN AMERIKA, MAKING KULIT ITAU Nuju FLORIDA. PANGHILAN TUNGGU AYA BAWA 19 Tés COVID-ON BOARD. >>> DAN KREDI KRITUS NGARGO NGEUNAAN KUNCI DI ITALY. WE'LL DENGAN PERKEMBANGAN PENTING DOKTORAN DIA HADIS NU MASA ASET TINGKAT MERDEKA KECAPAKAN HEROIC FIGHT SAURU HIDUP. >>> TAPI PERTAMA, DENGAN DENGAN JABUR HEADLINES TRENDING ON ABCNEWS.COM. ♪♪ >>>> SENATE AKAN AKAN MEMBANTU RAKYO INI SUMBANG WEATHER STORM INI. >>> ON CAPITOL HILL, SENATE PEMIMPIN PELANGGAN BASA ARTUNG AND RUMAH BUTIR DITUTUH AN AGREEMENT ON AN UNPRECEDENTED $ 2 KEJURUANAN PEMBENTUKAN TRILLION MONTOR UNTUK NAWARIS KAGAMATAN KEPANGSAAN PELUANG GOLEKSI KUMAHA THE COVID-19 PANDEMIK. >> BUKU INI, UNEMPLOYMENT INSURANS ING GRATIS AYEUNA TANGKAPAN PANGGUNGAN ING KOMUNITAS UNEMPLOYMENT IN DESA. THE KESELAMATAN SOSIAL NET WID HENTEU NUTLI KOTAK JUTAWAN KAWASAN AMERIKA YANG DIANGGAL UNEMPLOYED VIRTUALLY OVERNIGHT. >> TIAR NYAWA PASKI UP UNTUK ING KULIT HARI, TAPI LAWMAKERS NAJI ATAU MANUSA DRAFT AND IS REWORKING THE LANGUAGE ON SATU SEKSYEN. >> RANCIS ING PEMBETUL MANUING TIDAK DENGKEUN DENGAN DIRI KASAHA Gawé. >> THE COVID-19 PANDEMIK NUTUP ITS AGGRESSIVE SPREAD ACROSS AMERIKA DAN SENTIASA. SATU INFTIF FASTEST RATES DENGAN NEGERI DI LOUISIANA. >> TRAJEKTOR YANG DIANGGALKEUN PADA NYATA MASALAH SALAH. PANGKILAN GRATIS YANG KANGGO Nempo PANGGIHAN KABUPATEN TO KAWASAN KESIHATAN. >> Pejabat KAWASAN KESIHATAN JUGA DITULU AT INFECTION RATE IN Anyar KOTOR YORK. KOMUNITAS JAWA BARAT, KÉSIKING THE KORONAVIRUS OUTBREAK, AKAUN UNTUK HENTEU DENGAN HALF ING 60,000 NATION'S CASES. THE GATENOR GATENG NEGARA CUOMO DESA HENTEU SEEN SENI NU, SUKAN, INGNA NANGKANG ATAWA LANGKAH LANGKAH LENGKAP MUNGKUL GAWE. >> NEW YORK'S MEDICAL EXAMINER Parantos ngawitan UPTEM MORGUES IN MANHATTAN, TEMPORARY KENYATAAN TRUKTOR TRANSLATE & REFRIGERATION, KUNG DIPANGGU. KOMUNITAS YORK KUMAHA 30,000 KONTOH CASONAVIRUS CASES. NEGARA-LAIN LAIN AYA JAWA Tempo RISE AS UJI PEMBANGUNAN. >>> 77 PAKSA ING KUKA TUNGGU SHIP HEADING FOR FLORIDA AYEUNA GOLONG DENGAN SISTEM FLU-LIKE. >> PITU INGKEUN MEREKA HAVEN'T TIANG NANGGALKEUN SHIP PILIH DENGAN DINA HARI. TEMPAT LIRIK DIDENGKEUN DIREKTIKA KEPATUTAN KANGGURAN. SATU MANY NUNGGUH KANGGURU DI THE DENGAN DENGAN. >> MANAWA RAKYAT DI TEMPAT 70an AND 80s ON SHIP INI. >>> 71-TAHUN-PRINS PUTIH PRINS HÉS. HEIR KANGSA INGKANG BRITISH DIAJAKARNA NU DIA Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. DIA MELAYU NENG MILIK SISTEMSIK, TAPI TANGGAPAN LAIN DI KASIHATAN KASIHAN ARNA DIA Gawéna ti payun bumi HARI ING DENGAN ASING ASAL. A SPOKESMAN NAMBAH PRINCE CHARLES 'ISTER CAMILLA, THE DUCHESS CORNWALL, BASA DIRI KOMUNITAS TAPI TAPI AYEUNA THE VIRUS. >> KANGGURU SEJARAH STORMS. DITASANGKEUN EF-1 MENENGAHKEUN MISSISSIPPI AND ILLINOIS. INGIN NYAU KITA BISA TUTUP TUPELO, MISSISSIPPI. >> KULITAN KULIT. 683 HIDUP PALING ING DENGAN ITALY HANYE. DOKTORAN DAN NURSES DIA DI PADA BUKU ANTARA UPHILL BATTLE, PUTTING TEMA NYAWA KANGSA DI BARANG NGANGKANG PADANGGU UNTUK JAWA KELUAR PATIENTS YANG DIACARKAN INI MEREKA DOKTOR. MAGGIE RullI MANGSA BALIKKEUN INI. >> Wartawan: UNTUK BUKU MINGGU ITEMI ITEMI ITALY WOSOS SANGAT DENGAN ENEMIS INVISIBLE, TAPI TIARI INI ING TRASA TENT, KASÉNASAN ITALY KASÉ DITUKAR. KOMUNITAS HADI DENGAN HENTE A SITUASI YANG DIHENTEU DIHARI. KUNCI 70,000 INFUNA, DIA MASKIN 7.000 NENG. IT TAKEN AN INTERNATIONAL NGARUWANG UNTUK MUNGKIN KUMAHA CASES ITALY. PANGGILAN INGKANG MEREKA VENTILATORS. THE RUSSIA MANGSAAR PERUBATAN DAN NAMPANG. THE AMERIKAN PALING HILANG BUAH HANCANG. >> KAMI HENTI AKAN DI AKTAN WANITA WANITA, NGADEPURKEUNNA PERUBATAN MORNING. Urang nganggur Teu meunang UNTIL SYMPTOMS ING KORONAVIRUS DITULUSKEUN. JADI SUKU TAPI UPING DI SINI PUTIH ING KUMAHA. SATU BISA DAPAT KUMAHA TEMA. AYEUNA KANGGO BUKU Nuju POP INTO ICU DAN NUJUT ATAS PISAN TEU NYANGGURANA DENGAN APA ANU ANYARI DIA MEMBANTU TIAK DIPERLUKAN. >> Wartawan: KONSEP KANGGO Nuju NGASILKEUN UNTUK KANGGO FOREFRONT ING BATI INI. EVERIT MINIT KRITIKAL. >> Panarjamah: Kuring nyarios KAMI DI PAMATASAN KAMI RESTRICT. Urang henteu satuju SUMBER JEUNG STAFF ESPECIALLY DAHULAKAN APART DARI ATAWA ELSE, AYA NEGARA KAKI NGAJUTKEUN INGKEUN DAPAT. >> Wartawan: AND DENGAN SUPPLIES TUNGGU-UNTUNG NUNGGUH NU TUMNGK, TUA Nagara Deklarasi. IN KAS INI, IT MEANS MANGSA KASUJUAN ASI DENGAN PERKEMBANGAN SAURU HIDUP. >> EVERY HOSPITAL IS RASIAT IN AYA HARI ING JAMAYAN, SUKA MASKU, SUKA PAKSA PADANG SAPATU. KAMI DAPAT, UNTUK CONTOH, DURING KAMI ANTARI KEPADA TOILET KUMAHA ITU ITU MANGSA KANGGO AND TUKAR KANGGO. AND INGIN AKU BISA AKU NU AKAN WASTE OF Proteksi. >> Wartawan: BENTUK HENTEU DARI LAIN, KANGGO NUNG NU CEKAP. ITALY MENYANGKEUNNA KOMPAS INTO HOSPITAL NGEDEKAN. >> Urang teu resep nyandak TEMPAT UNTUK ATAWA. >> Wartawan: TAPI TAPI INI SANGSA TEMPAT YANG MANGKEUN UNTUK GALUR Yén SEEMA UNTUK BEDS HENTEU UNTUK INFÉKSI. NGAMBIL HIRUP MANUSNA PANGGILAN NATION'S. IN ITALY, ATAS LEAST 30 DOKTOR TANGGU DIHENTI NU DIHENTEUN. KASARASAN PAKSA INGKEUN SUKANG JAWA PERKARA WAKTU sateuacan WANGTU SAW TEMA NILAI SKYROCKET, TOO. AND TEMA SAHA. WANGSARI NEMBANGKEUN NEGARA Nomer DESPITE ITS STRICT LOCKDOWN. HENTEU 50.000 KAS, TIGA PELANGGANAN KAWASAN KAWASAN HEALTH INFILI. >> Panarjamah: KAPI ANAK DIAJAK DENGAN 12 JURUGA NANGGANG TENTO Tés NU DIA NU DITOKO MANGSUL, SATÉWANG SUKU WANG NU TAK ANTUNG TULIS AKU POSITIF. >> Wartawan: VIDEO INI KIRIK DI SOSIAL MEDIA, PATIENT DI FLOOR INI HOSPITAL, KUMAHA HEARD KARUA. SIFAT HOSPITALS NAJI SUKA MEREKA SIEUN DI WAR ZONES AYEUNA AYEUNA A KOMPON SENI SANG, TOO. AND AROUND EUROPE PREPARING FOR Gawé kanggo ngiringan. ITALY TIANG GOLONGAN ITU PENTING. AYA NEGARA UNLES NGUMAMBANG Tés, BEDS NGUKTANG, BISA DOKTOR, BISA NANGGOLEH TANGGA DENGAN GAMPANG DENGAN SAMA DENGAN NINI DENGAN PENTING PANGGILAN CASKETS SILENTLY BEING TANGKUH BASAAN. >> MAGGIE RULLI Gabung AS. MAGGIE, HANYA SITUASI ANU AWAL ATAWA sareng PERHATOSAN UNTUK PADUA THE WORLD FOR THE DOKTOR ON PINJAMAN TEMBANG. AYEUNA DI RETROSPEK, AYA PIKIRI SAHA NU SIEWE NU TANGGANG SUKAN HANYA MASA NGEJATKEUN TEMA? >> Wartawan: YEAH, LINSEY, YOU HENTEU, Kuring BOKKEUN DENGAN LAIN DOKTOR DARI PADANG. DUA PELABURAN DENGAN HOSPITAL MILAN INGIN SUKU DENGAN HANE. MEREKA NU DULU NU KUMITA INGIN, SIEUN INGKEWE MANGSA DENGAN HANYA Waktosna kanggo nyepak, nampi ka taun Ieu. TEMA PERLU BEDS. TEMA PERLU BENTUK VENTILATOR. TEMA PERLU MASIH ING DIRI PERLINDUNGAN AKSIP. TEMA PERLU DOKTOR PAKAI. HANYA NU TARI NUKANG. DENGAN EVERYTHING. SAHA NUJU JUJUR LELAKON NAMPANG. SAHA NUJU NYUKU DENGAN NU, KAU HENTEU, NENGGALKEUN DI AMERIKA, MENYIMPAN DI REST EUROPE, KAJIL HENTEU NU DENGAN PANJANGKAN Waktosna Meunangkeun Ieu. SIEUN SUKU NU KIEBETAN HENTEU HOSPITALS KAMPUNG AYEUNA. SIEUN SUKU DAPATKEUN NGUKTAN THESE ICU BEDS. KIEJI PIEBIHAN HENTEUNA VENTILATORS, TRAINING MORE NURSES. KON TEU DENGAN HAYANG NU DIAJAR TUMBAS INGGRIS, AYEUNA AYEUNA Waktos MANGKAT IT. TI SENTIASA NU NGAPUNG. TAPI TIANG KANGGO. Upami anjeun moal ngalakukeun. SIEUN NGAJUT AYA TO PUTRA LIKE ITALY. GOLONGAN DENGAN DENGAN, HANYA. >> TOUGH UNTUK DENGAN, TAPI KATA KITA DIBAYATKEUN PERLU DENGAN INI DENGAN ORDER Pikeun muka. MAGGIE, NGOMBLIK GAMPANG. Urang ANU ANTARI KANGGO MANGSA ORGANISASI KESIHATAN DUNIA NGENTOTA NEGARA POTENTIALLY RE-OPENING TOO DENGAN. >> Wartawan: Kieu INTERESTING, LINSEY. Dunya KESIHATAN PANGGIHAN DUNIA NUNGGALKEUNAN NYUKTUR KAUNING PANGGIH PANING DI NEGARA SUMBAT INGIN MANGKEUN UPUKAN. NGUMAMBANG NEGARA BUDAK POTENTIALLY BE DANGEROUS. KAPI UANG SUMBANG. TI DIA TEH NYANGHIN NYAWA DUNTUNG NUNG NUNGGI NEGARA MUKA BUKA UP. TEU NYAU HAMMERED KUMAHA POINT SUMBAK NEGARA TINDAK TUTUP DITUTUP, ATAWA INGIN TINDAK PROSES DOSANCING DOSAN PRAKTIKAN PENTAKSURAN DIRI. INGIN INGKEUN INI BISA HAYATKEUN KANGGURAN HENTEU MANGSA Nuju MANGSA BASA. >> SEMUA RASA. MAGGIE RULLI UNTUK US di LONDON. TERIMA, MAGGIE. >>> DAN DENGAN WARNA DIHADIRI MANUSNA US DENGAN DI RUMAH, MINGGU PADI SAKITJEUN AYA LAKI DI WASA FACEBOOK, TWITTER AND YOUTUBE, SAKITU RAKYAT DI PUTRA POSTING TENTANG KORONAVIRUS, TAPI KUMAHA ANAK GALASANA PAKSA DARI FUNGSI? KAMI DIANE MA DIANE MASS >> WALA UNTUK NJUKU UNTUK KORONAVIRUS. THE MASALAH MANUSNA ING DIGAYU AREN'T TRUE. SUKA PUTRA PILIHAN VIRAL INI NGILOSKEUN AIR TINGKAT 15 MINIT NANGGALKEUN VIRUS INTAN DIRI KELULUSAN, INGIN ACID KAYU KABEH IEU. KANYATAANNA -- >> DENGAN, NAJIL AYA AKU leres PAN PUTIH INI DIA’TIKEUN PISAN A JAWABAN DIGESTIVE A MASALAH RESEP. >> SUMBUTAN PALING PUTRA VIRAL KHUSUS NGENTOTKAN WARM WATER AYA KESEUNANG NANGGALKAN VIRUS. >> Kuring TAMAT ING DUIA NYANGSA UP DENGAN POSSIBILITI INI KANA TI SANG NU NU NU TAK SUKSES SAHA NAHA VIRUS REPLICATING IN TIAP KAMI. TAPI, LAGI, INGKAH VIRUS IS A TANGGAPAN VIRUS. >> INSTEAD RUMAH AING ING POST FALSELY KLASIK GARGING DENGAN SALT WATER ATAWA VINEGAR MELAYUKAN VIRUS. >> JAWABAN JABUR IS NO, TAPI Kuring SUMBAT SUMA SAHA NU KOMPAT SUKSANA, MANUSIA DAPATKEUN OF THE COVID-19 VIRUS, TINDAKI INGIN INGKEWIH NERANGKEUN ATAWA SORE TAMPILAN. KUNG ANAK KASUT, BUKA KANGGO. >> SABTU TU-UNTUK YOUTUBE SUGGEST MENCANGKAN MIRACLE MINERAL SUKAN ATAWA MMS NA NYAWA ESSENTIALLY CHLORINE DIOXIDE. >> KILLORN IAN DIOXIDE KILLS EVER PATHOGEN, EVERY VIRUS, MENUTUP KORONAVIRUS. >> TAPI FDA WARNS INGESTING PRODUK INI SUKA SEJUK BASA BOLEH DAN NANGGANG POTENTIALLY HIRUP KANGKUNGAN HIRUP SAHA NU KANGGO NU HENTEU SAHA NU WILAYANA THE VIRUS? SATU-SAHA PALING MENTAS HENTEU DAPAT PELANGGU NU NU NU NU TUNGGUH RUNNYA. TAPI KITA ANAK KAYLEE HARTUNG SINO Diuji POSITIF UNTUK VIRUS DITUTUKKE ATAWA TU Sateuacana leres. >> DIA GALAS SEMUA DIHARI DENGAN A RUNNY NOS NGENTOSA MINGGU MINGGU MINGGU, AND SATU AYA NAPUR Dinten NULIS AKAN DITASARKAN DARI MINGGU PULUS HENTE IN SEATTLE. INGAH ANTARA NU AKU NYAWA SIEUN AYA NUJUKKEUN SISTEM NA INGIN DI DAPAT DENGAN PANUTUP ASSOCIATED DENGAN CORONAVIRUS. Kuring teu nganggur SUMBANGAN S A KASIL KUMAHA. Kuring teu resep ngagaduhan nanaon BREATH. Kuring teu resep maca sagala rupa KAYU. KONTOH ITU GAMPANG UNTUK NU DARI KULIT UNTUK INGIN Sateuacana. SINI INGIN SUKU DIAJAK TUTUP KASAHA. >> AS SUMBER FILSIA AYA AKU NU NU NU DI SUMBANG SEMUA JENIS SIKEKOMI, INCLUDING KUNCI SMELL, DIARRHEA, SO THE SHORT ANSWER IS, DENGAN PERSON AKU AYA AKU DIBEUKAN SISTEM KA KABEH 19-bulan SUKU BASA ANAK MANGSAJAK Mild. >> SUMBAT PALING POS PALING PANJENANG YOU moal KUTU INFUNG INJEUN BISA HOLDING BREATH KANGGO HENTEUNA TEN SANGKALA TUNGGU KAPI. >> HANYA PAKSA ANAK AYAT PRESENTING DENGAN COUGH. Kuring bakal ngawakilan ka Jalma HARTA TEMA BREATH. KUNG INGU TINDAK DIRI SIEWELOMS SIMILAR TO FLU ATAWA COLD, AT POINT INI DI Waktos, JUST ASSUME YOU AYEUN-19 AND DIRI-ISOLATE DIRI SIEUN. >> JADI DENGAN INFORMASI JUMLAH Kéngingkeun, kumaha kuring SPOT A FAKE? Urang Partéi Pisan Berita Anyar ADVISE ASKING PISAN NYAWA PESESINAN NANGKEUN DI AKU? TANGGUH SIEUN NANGGU KANGGO KANGGEUN SOMETHING, LIKE, SHARE ABOUT SUBSCRIBE? MANGSA ITU GAMPANG NANGKEUN ATAWA HATE SUMBAT ATAWA ATAWA Nge NINGKATKEUN ITU ATAWA BUNTUNG? ANÉS HAYAT INGKEUN NGAROLA AS A PERHATOSAN ING DIA MANGSA NU KASIH DI PELUPUNAN, sareng WHENEVER POSSIBLE, MANGSA INFO DARI A SUMBER PERUBATAN PILIH NU NU NU CDC, ORGANISASI KESIHATAN DUNIA ATAWA INSTITUT NATIONAL OF KESIHATAN. >> SATU ANTARA MASIH ANU BISA DAPAT PILIH SUMBER NANGGALKEUN ING INFORMASI. SATUATOS KOSONG ANU MENTIONED TUNTUTKEUN DENGAN KANGGO HOSPITAL, TAPI KUNG TEU NGAJUT PADI ATAS FACEBOOK STANFORD, YOU Ningali PESENAN ING, KANGGANG POS TANPA DENGAN PERTENGAHAN STANFORD. KAYA ATAWA KASAHA KASAHA COVID-19, PULANGKEUN TO A REPUTABLE SUMBER ATAWA Naros INTAN DOKTOR. LINSEY? >> TIP HENTEU NAMPANGKEUN. KAMI HILANG DENGAN KA SASUA, DIANE. SAHA KITA NANGGULIS, AN ESSENTIAL BISNIS KEUNINGAN SAKOLA FED AS THE DAYANGKAN PERINDUSTRIAN DINA TUTUP. >>>> Ieu mangrupikeun KIASA JABU. KAU HENTEU, RESTAURANT PERUSAHAAN DIPASANG DIHENTAKI DENGAN AYA, AKU BISA NU TUNGGU ANU PERTAMA. Kuring kudu ngiringan nalika 60 GOLONGAN DI Dinten ART. AND NUNGGULKAN ACROS DARI ING, I TEU INGKEUN AYA NU TENGKUUN TU DI SUKAT JAUH INJAWA KAWAN. KAU TAHU, DIJALOAN RAKYAT SIEUN YOU HAYANG NANGKEUN TIANG DENGAN INI UNCERTAINTY INGKATA SENI DITUTUPKEUN AYA SAHA DIA ADA DIA HENTEU AYA NU WANGI UPON ANU. INGIN Urang YANG LEBIH LEPATNA 7 JUTAWANG GOLONGAN DI TEMPAT MINGGU, KANGGO NU MUNGKIN TENTANG. RESTORAN MUKA GAMPANG SAKITKU PULUS-APLIK ING SUKU DUA MINGGU TANPA SUKU PANJANG MANGSA DITANGKANGKEUN ATAWA PALING. INI AKU NU MANGSA KANGGO KANAN AYEUNA NEGARA INJAN, KANGGO TAHU? Kuring mikiran Jalma DENGAN TAPI BASA KAPI, LEUTIH HENTEU DIRI-MASUK. KAJAWA, KAJAWA INGIN KAMI DIGUNAKAN UNTUK BAYANG HAYANG UNTUK, SAHA ITU LAUNDRY ATAWA HAIRCUTS, KABEH PEMBELAJARAN AYEUNA AYEUNA AYA AKU KANA MATA KURSARI, sareng NYAWA ILANG TANGKAP SANGGUH MANGSA KUMAHAAN DARI Ieu. TAPI KITA GELENG KANGGO NANGGUT AS SAKITU DAN BEA >>> Kami AYA KONTAK KUMAHA Urang ngangkut artos sareng jaminan KURANGAN INSURANCE KESIHATAN HATI. Sacara AKTIP, KAMI NU KAYAKAN SYARIKAT KANGGO NANGGAL MANGGUNG NGEP INSURANS HEALTH HEUR SOMETHING yen PAKI SAKITNA WONG. ITALIS SAD. KUMAHA SADI NU NUNG NU NU JATI TAHUN KITABATAN sareng RESTAURANT - SATU ANJATU RESTAURANTS DI KOTA, KAU KADU, ITU KUDU KUDU KAJURU INTING KAU, KAU BALAK? INGKEUN PENTING. Kuring ngangkut-timing pikeun aranjeunna. AND HARAPAN SOMETHING BARU DENGAN KELUARAN TI. Kuring mikiran PERTANYAAN BARU HAYANG NAMPANGKEUN KITA, JADI HARAPAN SAYA TEMPAT ATAWA UNTUK MANGSA KANGGO URANG. >> DENGAN KITA KITA DENGAN ESSENTIAL KAWASA YANG ANU DENGAN SIEUN TUMBUHKAN NGUKTIKAN KAWASAN ORDERS, Urang NGINCANG PIKUT ING DOKTOR DAN PEJABAT POLISI, TAPI SAHA NU NGENTUKAN PRIBADI KANGGO? LAUREN ACEA NANGGAP PERNIAGAAN OF KAWASA ESSENTIAL SINO KAPIAKAN RAKYAT FED. TINGALI. >> HI, AKU TEU SUKU sareng CEO KULITAN sareng LEANG, PUTRA TO DENGAN PERTENGAHAN MAKU DENGAN. DURING ING DASA SAHA, INGKAH INGKAH PENTING HENTEUN TO USANG SANGGU MANGGAR SAFETYA KITA TAMPILAN TAPI JAWAPAN TUJUAN JENIS KESELAMATAN PRODUK KAMI YANG KITA INGIN SANGGUP KEPADA PELANGGAN KAMI. Kami mangrupikeun Usaha ESSENTIAL, SO DURING ATAWA INGKU BASA ANTIN ANJEU SATU DUTY SANGAT SUKNA. KAMI SUKA, SANGGANG Nuju BE IN POSITION yen Kami IN PERNIAGAAN PERNIAGAAN ESSENTIAL. KOMUNITAS KOMUNITAS, Urang AYUH KUMAHA PERNIUKAN LAIN AND SYARIKAT YANG DIPANGGU UNTUK NGATILKEUN ING DASAR. AND ADA DANA KANGGURAN ANAK ATAWA INGU DENGAN Tugas. DENGAN PULANGKEUN, KAMI NU HIRING. KATURUHAN NUNGKUL BASA ING, ING INGIN INGIN DI SINO RAKYAT AMERISAN AND Urang BAKAL KAMI TERBARU UNTUK NAMPAKKEUN YANG KAMI AYA NU DI PAKET NU MUNGGUH salamet AND KAMI NAKONKEUN NYAWA KESELAMATAN EVERYBODY. HATUR NUHUN. >> AND LOREEN Gabung AS KAMI. >> TERIMA KASIH UNTUK BASA Kuring. >> KUMAHA MANY IN THE RESTAURANT INDUSRI MANGSA NU TEMBANG OFF-KOMPUTER ING DIA HIRING. SIEUN SIEUN DI SUKATNA. INGKEUN NGEJEMA NGANJI KAWASAN AYA KASURAN UNTUK? >> KUMAHA PUTRA UNTUK SEMUA Sateuacana PRESUMPTION, KITCHEN Tugas, PREP VELETABLE, PREP DENGAN KAPALAKAN BUDAYA GURU DI WAREHOUSE. JANITORIAL, SANITATION. SATU HENTI NU NU NU NU NU NU NU MUNGKE EVER POSITION DI GOLONGAN GOLEKTURAN SEMASA. >> ANU AYEUN KUMAHA SUKUR NGENTOTKEUN PUNGSAAN UNTUK KANGGO UP NGEMBASA INTAN ATAWA ATAWA PIKANG KAHA ANU BUDAK? >> Kuring KUKU, TIANG GURU. TAPI, AKU KANGGUP, HENTEU DENGAN PULANG TANGKAP. Kuring KASIH DENGAN HANYA PELANGGANG HENTEUN KASAR AYEUNA ATAWA GAMPANG NGANUJU JAWA ATAWA NGENTOTKEUN RAKYAT DUA. UNFORTUNATELY, tutupna aranjeunna DOKTOR. AND NANGKEUN AYA WAKTU GAMPANG UNTUK SUMAT MANUSNA. SATU KITA NANGKUT, KAJAH, AS JAUH AS Urang BISA NGAJI. DI AS DENGAN PAMAKUAN AS Urang DAPAT. >> HARI INI DENGAN KAMI NU INGIN TO CUKA, Kami KAYU MANGKEUN DI ATAWA DIDUKU. Naon Anu dipilampah ku anjeun PRECAUTIONS EXTRA KAJI MAIN PAKSA INGKEUN AYA MANGSA KAKI PANYUWATNA DIGADAKAKAN DI ATAWA ASI BISA BISA POSSIB? >> KAMI AKAN DIPANGGASKEUN DIBUKA DENGAN A KARUANGAN AGENSI KERAJAAN DI A DAY-TO-DARI, JADI Urang NGADUH ABIDI DENGAN MAKAN STRUK SANGSA PERHATIAN RASA GAMPANG. Kasalametan Dahareun KAMI SUMBANG SATU. DI SEMUA TULISAN KAMI. JADI AS Urang AYEUN AYA-DARI, SUKA KARANGAN AYEUNA AYEUNA CONTOH EXTRA, ESPECIALLY DENGAN STAFF, JADI AKU NU DIAJEJAKNA YANG KAMI TAKEN AYA KUDU LUKIS NANGSA EXTRA PERHATIAN DI STAFF KITA. ATAWA ISU AYEU DI SENI NU MULIS DENGAN INGKUNG TANGGUNG. KUNG TEHI KANGSAING MANGSA ANAK JENIS SISTEM, SUKA Kuring, aranjeunna HENTEU DUMENATANG ATAWA KITA, PITU INGIN, Ngadaptarkeun Jaringan CDC AND NGLAKKEUN ASAWA ATAWA NU KANGGURAN KESELAMATAN, TAPI DENGAN KAMI NGAPANGSA EXTRA PUKURAN KANGGO NU MANGSA NU KOMPUT AND HYGIENE, SANITASI ARAWA sareng Kasalametan Kasalametan EXTRA. >> PELUANG PELUANG DIRI KANGGO MEAL? >> Kuring MEAN, SALMON KAMI DIBENAL BARANG. Kuring KANGGURAN, MUNGKIN AKU BIASED, TAPI Kuring AYA DENGAN HUKUMAN INGGU Waktos AKSARI AKU PALING MASA KASA GURU DI ATAWA DI KAWASAN. SALMON KAYU DAH GAMPANG. NINI SUKA KHUSUS DI BUKU VEGAN. KAMI SIEUN KANGSA NYANGSA DIRI PANGGUNG DI MENU. >> SUKA HENTEU DENGAN APA ANU HENTEU sareng Anjeun sareng waktos Anjeun PANGKAL TO US. NANGGALKEUN TI. >> TERIMA KASIH DENGAN PULANG. >>> DENGAN SATU DATANG TINGGI LENGKAP Sateuacanna urang, gambar urang ayeuna DINTEN. PANJURUAN MAKAN PANALUNGAN A PANDEMIK. INGKOLEH INGKEUN DI CHINA MANGSAAKAN A SUKANG DI TAMAN SUKA JAWA BARAT. ATAWA INI SUKU MUNGGUNG ATAWA TANPA, KAMI BISA TENTUK SAPIASA, TAPI ATING TINGKAT TULISAN NGEMBANG AN KUDUH. INGIN AYA KITA NUNGGUH JAWA INI. PADI SULANGAN UNTUK DIMANGKATKEUN ABC WARNA LIVE UNTUK ANALISIS ATEUN KULITAN. AKU LINSEY DAVIS, SUMAT INGGULIS UNTUK GAMPANG BISA AS US sareng BASA GOLONG NUNG.

Perdana News ABC: COVID-19 hospitalizations, sorana nutup, dokter di barisan

#COVID19 #coronavirus #outbreak #quarantine SUBSCRIBE to ABC NEWS: bit.ly/2vZb6yP Watch More on abcnews.go.com/ LIKE ABC News on FACEBOOK www.facebook.com/abcnews FOLLOW ABC News on TWITTER: twitter.com/abc GOOD MORNING AMERICA'S HOMEPAGE: www.goodmorningamerica.com/
abc news prime, coronavirus relief bill, coronavirus hospitalizations, coronavirus trump, covid-19 outbreak, face masks, coronavirus doctors, coronavirus, coronavirus nyc, coronavirus outbreak, covid-19, abc news, abc, coronavirus mythbusting, coronavirus congress, quarantine, coronavirus good news, ventilators, social distancing,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="25.124" dur="4.105"> >> A CRACK DOWN IN THE WORLD'S >

< start="27.026" dur="4.705"> TEMPAT LARGEST, POLISI IN >

< start="29.362" dur="3.771"> BATONI INDIA WIELDING, CHARGING >

< start="31.864" dur="3.937"> TUNGGO RAKYAT DI LOKET, >

< start="33.266" dur="5.305"> MANGSA KANGGUP, NGANGGO SAKOLA >

< start="35.935" dur="3.136"> PUSHUPS INGKE ATAWA MANGSAU >

< start="38.705" dur="4.804"> RULES. >

< start="39.205" dur="5.205"> SEMUA INI DENGAN MANGSA NAK MANGSAAN >

< start="43.643" dur="1.601"> OUTBREAK TO STOP THREATENING >

< start="44.544" dur="3.136"> PILIHAN TEMA. >

< start="45.378" dur="8.041"> DINA DI ATAWA KOMPUTNA SENATE >

< start="47.813" dur="5.973"> TUNGKULAN DI INTUNG TRADIS $ 2 >

< start="53.553" dur="8.041"> PAKET. >

< start="53.92" dur="8.141"> AYA NUANG LAWMAKERS MUNGGULKEUN >

< start="61.727" dur="1.068"> TEMPOH. >

< start="62.195" dur="1.367"> KAMI AS NGENTEN 60,000 KES >

< start="62.929" dur="4.304"> HALF DI BARAT YORK. >

< start="63.696" dur="3.937"> SUMBER ING DI PELAKA AMERIKA >

< start="67.366" dur="1.935"> KELAYAK. >

< start="67.766" dur="2.904"> INI DIA NU GELENG HARAPAN HENTE >

< start="69.435" dur="1.635"> KESAN SOSIAL >

< start="70.803" dur="1.569"> JABATAN. >

< start="71.203" dur="3.17"> LAGI HANYA HARAPI AMERIKA'S >

< start="72.505" dur="3.136"> STATES TUNGGULKEUN HILANG >

< start="74.506" dur="2.437"> PERNIUKAN BISA. >

< start="75.775" dur="3.67"> >>> OVERSEAS, PRINS CHARLES HASIL >

< start="77.076" dur="3.97"> Diuji POSITIF UNTUK COVID-19. >

< start="79.579" dur="2.536"> >>> BARU GANJANG, ATAWA. >

< start="81.18" dur="1.635"> HANYA PANJIMATAN UNTUK NANGTANG >

< start="82.248" dur="1.468"> DENGAN US. >

< start="82.949" dur="2.535"> AKU LINSEY DAVIS. >

< start="83.849" dur="2.903"> NINI NINI DENGAN HARI INI >

< start="85.618" dur="2.302"> Urang KITA Wartoskeun SOMETHING >

< start="86.886" dur="2.67"> BENTUK, TAPI INTAH LAGI >

< start="88.053" dur="1.803"> KORONAVIRUS KASUT HENTEU TO >

< start="89.689" dur="1.768"> RISE. >

< start="89.989" dur="2.736"> THE GORNOR YORK GURNG YEU AYEUNA >

< start="91.59" dur="2.536"> HOSPITALS DI SINI NU JIANA DIAJI >

< start="92.859" dur="2.803"> DAGING HENTIS DENGAN BEDS AND >

< start="94.259" dur="2.137"> INFEKTOR CORONAVIRUS TIDAK >

< start="95.795" dur="3.37"> DIPANGKAT NYAWA UNTUK SENTIASA >

< start="96.529" dur="6.139"> TIGA MINGGU. >

< start="99.299" dur="5.238"> AND ANAK SATU ANU ANJEUN SANGGANG >

< start="102.802" dur="3.002"> Ningali ANY City, TENTED, >

< start="104.67" dur="1.702"> NGADUJUKKEUN MORGUES BETUL DI BARAT >

< start="105.938" dur="2.069"> KOTOR YORK. >

< start="106.505" dur="4.138"> KAWASAN ETO DENGAN DI KAS. >

< start="108.141" dur="2.936"> INGIN INGIN SUKU KAWIN >

< start="110.777" dur="2.969"> TARI SUKIRAN. >

< start="111.211" dur="3.469"> STATES NORMALLY ADVERTISE APA NA >

< start="113.879" dur="2.937"> TIANG MEREKA NAWANGKEUN, NGEDALA >

< start="114.813" dur="2.77"> PELUISAN NUNG NUNGGU AND NUNGGUH >

< start="116.949" dur="2.469"> VISITORS DIAJAR. >

< start="117.717" dur="3.57"> AYEUNA NEGARA KOMUNITAS KEPUTUSAN TO >

< start="119.552" dur="4.004"> PENTEUN UNTUK BULAN ENTIRE. >

< start="121.421" dur="3.403"> ALASKA AYA NAMPANGKEUN PAKAI TO >

< start="123.69" dur="2.402"> SUKAN UNTUK 14 HARI AND >

< start="124.957" dur="3.137"> FLORIDA DIAJIJAWA SUMBAT DARI >

< start="126.225" dur="2.87"> JAWA BARAT, JAWA BARAT sareng >

< start="128.227" dur="1.501"> CONNECTICUT TO SELF-QUARANTINE >

< start="129.228" dur="2.269"> UNTUK DUA MINGGU. >

< start="129.862" dur="3.104"> TAPI KITA BAIK, PANGGIH BISA >

< start="131.63" dur="2.236"> SUKUR HILANG NU DITUTUP >

< start="133.099" dur="2.602"> GENTING PENTING Pikeun SEMUA >

< start="133.999" dur="4.239"> OF US, DENGAN KUMAHA ANAK >

< start="135.834" dur="3.571"> GIGNOR SAID ANTARA GAMPANG >

< start="138.371" dur="1.868"> INDIKASI SOSIAL SUMBER >

< start="139.538" dur="3.904"> DAFTARKEUN NGEDAKKEUN KEPUTIHAN >

< start="140.372" dur="5.673"> THE SPREAD OF VIRUS. >

< start="143.576" dur="3.87"> TOM ABL'S TOM LLAMAS Mimitian US OFF. >

< start="146.179" dur="3.369"> >> Wartawan: Waktosna TU SATU GRATIS >

< start="147.58" dur="3.871"> PANDEMIK INI BISA PALING DI ATAWA. >

< start="149.682" dur="3.571"> TEKUNG NGAMBUNG UPANG KANGGO >

< start="151.584" dur="2.535"> MORGUE PELUISAN KABEH YORK >

< start="153.386" dur="2.636"> PELIHAS HOSPITAL. >

< start="154.253" dur="3.87"> NGARUJAWA TEMA ING DURING 9/11 >

< start="156.155" dur="3.537"> AND SORATUR HURRICANE. >

< start="158.257" dur="3.404"> Baktos, AT LEAST 5,000 BAGONG >

< start="159.825" dur="3.537"> EKAS DI STATE, sareng SAKI >

< start="161.794" dur="3.637"> HOSPITAL SATU, 13 DIDI HENTEU >

< start="163.495" dur="3.17"> DI JUJANG 24 JAM. >

< start="165.565" dur="3.97"> HOSPITAL NGENTOTA NU VIRUS IS >

< start="166.799" dur="5.94"> NGAMBIL TOLL TERRIBLE. >

< start="169.669" dur="3.737"> TAPI ANTARI SATUJAK SUKUR DIRI. >

< start="172.872" dur="1.701"> DOSAN SOSIAL EXTREME >

< start="173.539" dur="3.237"> PAKSIKAN MUNGKIN Gawé. >

< start="174.707" dur="3.303"> THE RATE OF HOSPITALIZATION >

< start="176.909" dur="2.903"> SLOWING SLAR. >

< start="178.144" dur="6.739"> >> SATU ANU SAHAJANG SAHAJANG SAHAJA >

< start="179.946" dur="7.307"> SIGN POSITIF. >

< start="185.017" dur="4.705"> LAGI, AKU HENTEU 100% HOLDS IT ATAWA >

< start="187.386" dur="4.037"> AKSARI, TAPI ARTIKAN >

< start="189.855" dur="1.969"> NANGGALKEUN DI KAMPUNG >

< start="191.557" dur="1.902"> SAKRAK. >

< start="191.957" dur="3.17"> >> Wartawan: TAPI TAPI CUOMO >

< start="193.592" dur="3.637"> HENTEU NGENTOTKEUN-APA KITA NGENTUKAN SEMINGAN DARI >

< start="195.261" dur="2.268"> HITTING PEAK IN NEW YORK >

< start="197.362" dur="2.737"> KOTA. >

< start="197.663" dur="3.07"> SCENARIO NA NGAPAL KOLEKI >

< start="200.232" dur="1.602"> TANPA PRESIDENTE Anyar >

< start="200.866" dur="2.536"> KELUARGA, BUKU TO BISA >

< start="201.967" dur="2.703"> PELABURAN DENGAN EASTER SUNDAY, >

< start="203.536" dur="3.103"> 14 APRIL 12. >

< start="204.804" dur="2.635"> >> NAJE AYA KANGGO GELENG >

< start="206.772" dur="1.702"> TANGINNA. >

< start="207.573" dur="1.902"> EASTER DIA GURU TIMURINE. >

< start="208.608" dur="2.435"> SAHA NYATA GAMPANG. >

< start="209.609" dur="3.536"> >> Wartawan: TAPI KAHIRUPAN >

< start="211.177" dur="3.337"> EKAL PANGKAL SABANG NATION'S >

< start="213.278" dur="1.669"> Ngadamel teu KOMUNITAS TO >

< start="214.647" dur="1.468"> SATU TARI. >

< start="215.081" dur="2.402"> >> Sakumaha benerna leres pisan. >

< start="216.249" dur="3.436"> Urang ngan ukur konsép >

< start="217.616" dur="3.437"> THE PRESIDENT IN THE OVAL OFFICE >

< start="219.819" dur="2.502"> PANGHENTEUT HENTEU, KAU HENTEU, KAU DAPAT >

< start="221.187" dur="6.773"> NGILAI PAKAI KOMUNITAS, TAPI INI GOT TO >

< start="222.455" dur="6.94"> SANGAT KECAP. >

< start="228.094" dur="2.602"> Pikeun ngahadangkeun fitur >

< start="229.528" dur="2.069"> SAHA TEU NYANGGIH MANA. >

< start="230.83" dur="2.636"> >> Wartawan: NEW YORK, THE >

< start="231.73" dur="3.871"> KELAYAKAN DI AS, MASIH >

< start="233.599" dur="2.369"> PERLU ANYA DENGAN LANJUT >

< start="235.734" dur="1.636"> NAMPANG. >

< start="236.101" dur="3.037"> LAPAKAN FIELD HOSPITALS UNDER, >

< start="237.503" dur="4.037"> AND MASIH ING DIPANGATI UNTUK KANA >

< start="239.271" dur="2.703"> TUTUAN HENTEU KRITIKAL, >

< start="241.673" dur="2.27"> VENTILATORS. >

< start="242.107" dur="2.903"> THE GOVERNOR ANNOUNCING 11.000 >

< start="244.076" dur="3.37"> Aya dina jalan, tapi henteu anjeunna A >

< start="245.144" dur="4.304"> JUMLAH 30,000. >

< start="247.58" dur="3.97"> CUOMO NGOMBLA MÉTÉNA MÉTÉNA NU NGADAKANA >

< start="249.581" dur="4.238"> ITALY DID, SPLIT VENTILATOR. >

< start="251.684" dur="5.405"> SATU JAMINAN, DUA PUTIH. >

< start="253.953" dur="4.938"> >> PITU GOLEKTOR WE'RE. >

< start="257.223" dur="2.535"> WHANA SUKAN VENTILATOR MUNGGUNG >

< start="259.024" dur="3.204"> DUA PAKAI. >

< start="259.892" dur="4.371"> ITALY TUNGGUH HADI NU MANGSA NU INGIN >

< start="262.362" dur="2.935"> Aranjeunna diimbas pikeun ngalakukeunana. >

< start="264.397" dur="2.969"> >> Wartawan: KOTA PENTAS >

< start="265.43" dur="4.739"> DESPERATELI DIPANGGU UNTUK SUKAN >

< start="267.499" dur="5.006"> KOMUNITAS 25-TAHUN-KUNTUNG JUMLIS HATI >

< start="270.303" dur="3.669"> DARI NORTH DAKOTA SATU DI DI A >

< start="272.638" dur="3.27"> DIDANGKAN MEDIKAL KOMUNITAS. >

< start="274.106" dur="2.202"> >> VIRUS INI NYATA >

< start="276.041" dur="0.968"> DANGEROUS. >

< start="276.442" dur="1.935"> SHE'S SANGAT, SENTIASA AYA. >

< start="277.143" dur="2.603"> >> Wartawan: THE 26-TAUN-LALA >

< start="278.51" dur="2.87"> FORMER LACROSSE PLAYER WOKE UP >

< start="279.879" dur="5.872"> DENGAN RCAP ACHES AND FEVER >

< start="281.513" dur="6.907"> PERLU PENTING MINGGU. >

< start="285.885" dur="3.036"> >> DIA NEGARA TAPI. >

< start="288.554" dur="1.635"> DIA MUKA DOKKOT. >

< start="289.054" dur="1.502"> DIA SUKU NYUKU DIA SUKU >

< start="290.322" dur="1.802"> SERIOUSLY. >

< start="290.689" dur="3.804"> Kuring MEAN, DIA ANTARA ATHLETE. >

< start="292.258" dur="3.737"> >> Wartawan: DOKTOR JACK'S AYEUNA >

< start="294.626" dur="1.769"> TRYING AN DRUG EXPERIMENTAL >

< start="296.128" dur="1.868"> EBOLA. >

< start="296.529" dur="1.734"> HAK INSIA KAKILUHAN NYAWA >

< start="298.13" dur="1.969"> Nya. >

< start="298.397" dur="2.803"> DI KOTA YORK BARU, 46% OF >

< start="300.232" dur="2.903"> KORONAVIRUS CASES AYA JAWA >

< start="301.334" dur="4.604"> 18 TO 44. >

< start="303.269" dur="5.738"> THE VIRUS HITTING ALL AGES. >

< start="306.072" dur="3.937"> 62% KABUPATEN PELEKA LAN 54% OF >

< start="309.141" dur="3.437"> SUMBANG SAHA DIAJEUT ING VIRUS >

< start="310.142" dur="4.739"> AYEUNA 75. >

< start="312.712" dur="4.537"> Éta nalika dina WOODBRIDGE, NEW >

< start="315.014" dur="4.004"> JERSEY DENGAN HANYA HANYA 90 >

< start="317.382" dur="3.438"> RESIDENTS PAKAI MANGSA DIPANA >

< start="319.152" dur="3.703"> DARI ANTARA OUTBREAK INSIDE INI >

< start="320.953" dur="3.537"> NURSING HOME. >

< start="322.989" dur="3.303"> ASIP NAVAL HOSPITAL SHIP >

< start="324.624" dur="2.035"> "THE MERCY" KURING TOWARD KURING >

< start="326.425" dur="2.036"> ANGELES. >

< start="326.792" dur="3.404"> THE MEDICAL CREW PREPARING BEDS >

< start="328.594" dur="3.47"> AND EQUIPMENT TO HANDLE A Surge >

< start="330.329" dur="2.102"> UP TO TO 1,000 PATIENTS >

< start="332.197" dur="1.736"> OFFSHORE. >

< start="332.564" dur="5.272"> PANCANGKEUN NGUKTANG BARU BISA NAMPANG >

< start="334.066" dur="4.972"> DARI NORTH CAROLINA TO COLORADO. >

< start="337.97" dur="2.169"> VETERINARIANS AYEUNA NGADANGAN >

< start="339.171" dur="1.402"> PERLINDUNG PERUBATAN Ngabantosan >

< start="340.273" dur="1.501"> VENTILATORS. >

< start="340.706" dur="2.436"> >> INI JUJUR SATU NU DENGAN NAMPI >

< start="341.908" dur="2.769"> DINA SAKI SUKA DENGAN AS AS >

< start="343.275" dur="2.603"> ABLE TO PARTNER DENGAN KAMI >

< start="344.81" dur="2.67"> KOLEKTIF DI SUMBANG MANUSIA. >

< start="346.011" dur="3.57"> >> Wartawan: NEW ZONES HOT AYEUNA >

< start="347.613" dur="4.304"> POPPING UP ACROSS NEGARA. >

< start="349.715" dur="3.67"> DOSA PENTAS TETEPI >

< start="352.05" dur="3.037"> UNTUK TEXAS AND LOUISIANA. >

< start="353.519" dur="3.17"> IN NEW ORLEANS, MARDI GRAS JUST >

< start="355.22" dur="3.604"> MINGGU AGO PELEPASAN DENGAN >

< start="356.822" dur="4.004"> KROWS PENTAKSARI DAN DARI OF >

< start="358.957" dur="3.704"> PIHAKU MUNGKIN SUKANG DASAR >

< start="360.959" dur="2.971"> KORONAVIRUS AYEUNA AYAU GAMPANG >

< start="362.794" dur="2.003"> SUMAT DI SINI SAHA NU ANTU >

< start="364.063" dur="3.737"> DI PLANET. >

< start="364.931" dur="7.473"> >> JAMINAN EMS AKAN, KABELENG 50% >

< start="367.933" dur="6.34"> SAKAKNA AKU AYEUNA AYEUNA AYEUNA >

< start="372.538" dur="2.836"> SONGSARI, sareng SAHA NINGGALKEUN >

< start="374.406" dur="2.937"> KUNINGAN KOMUNITAS RESOURCES AT >

< start="375.507" dur="3.404"> TAHAPAN STATE, TEU NEGARA BISA >

< start="377.476" dur="2.335"> TANPA PANLUNGKEUN TANPA TANPA TANPA TANPA >

< start="379.045" dur="1.701"> TAMBAHAN - TANPA FEDERAL >

< start="379.945" dur="1.702"> PENILAIAN ATAWA ING Waktos. >

< start="380.88" dur="1.401"> >> Wartawan: AND VIRUS AYEUNA >

< start="381.781" dur="2.201"> Ngalaksanakeun TOLL ITU INTÉS >

< start="382.415" dur="2.835"> RESPONDERS. >

< start="384.116" dur="2.035"> >> TI SANGGANG SUKU DIRI. >

< start="385.384" dur="6.74"> ATAWA DENGAN KUMAHA Dinten I DAPAT >

< start="386.285" dur="8.375"> LAPORAN AND NOMBOR KOMPLIM. >

< start="392.258" dur="3.203"> >> Wartawan: INTU YORK BARAT LEBIH >

< start="394.793" dur="2.236"> TERIMA 200 AHLI NYPD >

< start="395.594" dur="1.768"> TANGGALKEUN INGKEUN DENGAN >

< start="397.162" dur="1.835"> VIRUS. >

< start="397.496" dur="2.202"> DETROIT DI LEPAS DUA PELAWASAN DUA >

< start="399.131" dur="2.103"> TANGGU DI DIED. >

< start="399.832" dur="3.504"> AND KANGGO ARMY AMERIKA >

< start="401.367" dur="3.97"> Gawéna Ngepet UP ku BABAR >

< start="403.469" dur="3.537"> SUKU DI RUMAH HOME, CASES >

< start="405.47" dur="4.171"> THE VIRUS AYEUNA dilaporkeun dina >

< start="407.139" dur="5.138"> NINE AMAZON WAREHOUSES. >

< start="409.775" dur="4.571"> >> Sareng TOM LLAMAS Gabung AS AYEUNA. >

< start="412.411" dur="3.237"> TOM, BARAT KANGGURU YORK AND KOMPUTER >

< start="414.48" dur="2.368"> CUOMO DENGAN NU DUKA NEJEUN NEJEEN IS >

< start="415.781" dur="2.402"> PANJANG HOTSPOT AYEUNA. >

< start="416.982" dur="2.403"> IT NEEDS RESOURCES TAPI IT'S >

< start="418.316" dur="3.504"> DIPASARKE UNTUK MEMBANGKEH KAYU LAIN >

< start="419.518" dur="2.669"> STATES APABILA INGKEUN INGING BARU >

< start="421.954" dur="1.468"> TAMPILAN. >

< start="422.321" dur="1.435"> >> Wartawan: YEAH, KAKITAN, >

< start="423.556" dur="1.368"> LINSEY. >

< start="423.889" dur="2.135"> Anjeunna nyarioskeun dinten ieu pikeun >

< start="425.057" dur="2.636"> KOUPLE DARI AYEUNA. >

< start="426.158" dur="2.936"> ESSENTIALLY HE WANTS TO MAKE >

< start="427.826" dur="2.636"> HENTEU BISA NETEKKAN MASALAH INI. >

< start="429.228" dur="2.502"> BANTUAN NUNGGUH PANDEMIK DAN >

< start="430.595" dur="2.937"> ATAWA INGKEUN YANG DIAJARKEUN TULISNA >

< start="431.864" dur="4.505"> BISA, sareng ON ZONES HENTEUR HENTEUH >

< start="433.666" dur="3.603"> Mimitian POPPING UP LIKE LOUISIANA, >

< start="436.502" dur="1.568"> TEMA Aranjeunna ngadagangkeun aranjeunna ti aranjeunna >

< start="437.403" dur="2.068"> PERALUKAN, SABATI ALAM >

< start="438.204" dur="2.202"> AND GENDING HENTEU HENTEU KABEH >

< start="439.604" dur="3.304"> LANGKAH-LANGKAH MUNGSAAKKEUN NEGARA. >

< start="440.54" dur="3.202"> >> LET SAPI AYEUNA AYA NU NU SUKU >

< start="443.041" dur="3.237"> WARNA SAHA NUJU >

< start="443.875" dur="3.838"> KAJIAN HOSPITALISASI KUMAHA >

< start="446.411" dur="1.869"> SLOWING DI NEW YORK KOMPUTES OF >

< start="447.846" dur="2.736"> SISTIAL DISTANCING. >

< start="448.414" dur="2.969"> DIA NYAJUKKEUN TREND TO TO >

< start="450.716" dur="1.869"> TANGKAP? >

< start="451.517" dur="3.403"> >> Wartawan: YEAH, KAU TAHU >

< start="452.718" dur="4.037"> ITYA SUKUR NU TINGGI NU TARI >

< start="455.053" dur="2.837"> CUOMO GOVERNOR, EVERY MALAM DIA >

< start="456.888" dur="2.303"> KATAKUAN DIA SIEU NYAWA DI SEMUA >

< start="458.023" dur="2.336"> STATS AND DATA AND PRESENTS >

< start="459.325" dur="1.434"> UNTUK KITA WARNA KONTAK KANGGO >

< start="460.493" dur="2.268"> DINTEN. >

< start="460.893" dur="2.235"> INGIN SATU NU NU SUKTUR MANGSA DIA >

< start="462.894" dur="1.67"> HENTEU. >

< start="463.261" dur="2.837"> THE PERHATOSAN PERHATOSAN HOSPITALISASI >

< start="464.697" dur="2.669"> BENTUK TAPI TAPI, LAGI, HE >

< start="466.231" dur="2.603"> NGAPATKEUN NGENTOTA KITA NUNGGUH DUA PULUH DUA >

< start="467.499" dur="4.671"> TIGA MINGGU DARI TAK SEMUA >

< start="468.968" dur="4.671"> THE CASES APABILA HITIPU >

< start="472.304" dur="4.137"> HOSPITALS, KATA SATU NANGGANG, SALAH >

< start="473.772" dur="3.036"> LUNGKINAN DI KOTA BARAT DI KOTA >

< start="476.575" dur="0.567"> PANDEMIK. >

< start="476.942" dur="3.537"> LINSEY? >

< start="477.276" dur="3.804"> >> NONETHELESS, WE'LL TAKE THE >

< start="480.612" dur="2.636"> TAPI TAPI. >

< start="481.214" dur="3.77"> TOM LLAMAS, TERIMA KASIH. >

< start="483.382" dur="2.67"> >>> UNTUK MANY AMERIKAN INI >

< start="485.117" dur="6.44"> TANPA LONGER TENTANG STATISTIK TAPI >

< start="486.185" dur="6.073"> KAKILANGAN REAL KAKI DENGAN KANGSA >

< start="492.391" dur="1.902"> . >

< start="492.625" dur="3.169"> ADDING TO ENORMOUS >

< start="494.427" dur="2.602"> HEARTBREAK, BANYAKNA NGEDAK AYA SAPAT >

< start="495.928" dur="2.702"> AYEUNA FIKIRIPKEUN PELIK DIPANGGULAN >

< start="497.162" dur="2.47"> TEMA SUKA NU NAMPAK INI >

< start="498.764" dur="1.669"> BATTLE dina ISOLASI. >

< start="499.765" dur="3.737"> LAIN KELUAR HENTEU VIRUS HENTEU >

< start="500.566" dur="4.705"> TELAH SULU. >

< start="503.636" dur="3.336"> MATTUR MATTUR GUTMAN KAMI NAMPI >

< start="505.404" dur="2.636"> HANJURAN HENTIS. >

< start="507.106" dur="2.368"> >> Wartawan: CARIASA A >

< start="508.174" dur="2.335"> 17-TAHUN-LAGU BOY DARI KURING >

< start="509.608" dur="1.968"> ANGELES TANGGUNGKEUN NYAWA >

< start="510.642" dur="3.37"> PERSON DI nagara bangsa janten >

< start="511.71" dur="5.138"> DIED AFTER CONTRACTING COVID-19. >

< start="514.146" dur="3.203"> >> EVERY KID DI KOMUNITAS INI. >

< start="516.982" dur="1.902"> SIEUN SUMBANG. >

< start="517.482" dur="3.104"> SAHA NAK GELU TUNGGUH BALIK. >

< start="519.017" dur="2.47"> ING AKU TEU KANGGO MUASA RÉSAN >

< start="520.719" dur="1.969"> ANAK DI KOTA INI. >

< start="521.62" dur="2.369"> >> Wartawan: THE CDC IS TONIGHT >

< start="522.821" dur="1.869"> NGARITIKAN INTO HENTEUN ING >

< start="524.123" dur="3.369"> KABEH TEENAGER. >

< start="524.824" dur="3.035"> BANI HIS, AN UBER DRIVER, JUGA >

< start="527.626" dur="2.803"> INFILI. >

< start="527.993" dur="2.936"> AND DI SAN DIEGO, DUA INFANTS >

< start="530.562" dur="1.035"> TESTING POSITIVE. >

< start="531.063" dur="1.902"> AND PEMBANGUNAN DARI DOKTOR >

< start="531.73" dur="2.97"> CANGGIH. >

< start="533.099" dur="3.769"> >> SAKIT DIRI DI PUTRA >

< start="534.833" dur="3.17"> KOMPUTUS DENGAN MANY BEDA >

< start="537.002" dur="2.603"> TAMPILAN, TAPI PALING PUTRA >

< start="538.137" dur="1.801"> SUMBAT, NAMPAKKEUN DAN KAMPUNG DIRI >

< start="539.738" dur="2.336"> BREATH. >

< start="540.072" dur="3.037"> Kuring ngingetkeun yén yén dina >

< start="542.208" dur="3.403"> MENARGAN, BUPAKAN DENGAN TANPA >

< start="543.242" dur="5.672"> DENGAN NAUSEA, VOMITING AND >

< start="545.745" dur="4.37"> DIARRHEA, NGUMAMBANGKEUN Urang >

< start="550.683" dur="1.768"> LAMPIRAN DENGAN RESPIRATORY >

< start="552.184" dur="2.303"> KESELAMATAN. >

< start="552.584" dur="3.804"> >> Wartawan: TERRY DI DIA-ANT 40an >

< start="554.62" dur="3.971"> AND AKTIF UNTIL VIRUS >

< start="556.521" dur="7.008"> HUTUP HERNA NU TUNGGAL. >

< start="558.724" dur="7.24"> >> Kuring SAKITA DI GYM NGEKALKEUN >

< start="563.662" dur="2.603"> AND NU NU NU NU NUARI sareng NAUSEA KIKED >

< start="566.098" dur="1.668"> DI. >

< start="566.398" dur="1.802"> >> Wartawan: DENGAN HARI INI NYAWA >

< start="567.9" dur="2.202"> HOSPITALIZED. >

< start="568.333" dur="2.403"> >> WELL, AKU KANGGO NU MUNGGUL ARI AKU >

< start="570.236" dur="1.568"> 16 Dinten AYEUNA. >

< start="570.87" dur="1.801"> >> Wartawan: KANGSA DENGAN Waktosna >

< start="571.937" dur="1.768"> Sateuacana sareng teu ningali na >

< start="572.805" dur="2.235"> TIGA ANAK. >

< start="573.839" dur="3.537"> >> DIA PANGGIHAN MAKAN DI DOOR. >

< start="575.174" dur="5.204"> Kuring geus dihiji ku kulawarga kuring. >

< start="577.51" dur="3.669"> AND ANAK ANJANGKEUN CATETAN AND >

< start="580.512" dur="3.07"> LITTLE - CRAFT LITTLE FOR ME >

< start="581.313" dur="7.708"> DI DOOR. >

< start="583.716" dur="6.039"> TAPI TUNGGU TEU NYANGGURU ATAWA ATAWA >

< start="589.155" dur="2.568"> HENTEU YANG ANAK DENGAN MEREKA INI >

< start="589.889" dur="2.668"> SUKAN SUKU. >

< start="591.857" dur="2.369"> >> Wartawan: SATUWATNA >

< start="592.691" dur="3.937"> SISTEM, AYA KAPI NGELUAR, NYAWA >

< start="594.36" dur="4.004"> JUGA DIHAMPIRI TO YVETTE. >

< start="596.762" dur="3.503"> >> Wartawan: SATU ANTARA >

< start="598.497" dur="2.903"> TEU NYUKU KANGGO YANG TUKAR, I >

< start="600.398" dur="1.303"> KOMPETENSI PALING GELENG AKSARI DARI >

< start="601.534" dur="1.601"> SMELL. >

< start="601.834" dur="1.701"> >> Wartawan: AND GOT ​​ITU JAUH >

< start="603.268" dur="2.036"> KASKALAN. >

< start="603.669" dur="2.069"> THE 30-TAHUN-ARMY ARMY VET WAS >

< start="605.437" dur="1.835"> HOSPITALIZED. >

< start="605.871" dur="3.304"> SHE AKU DIPANGUKU JEUNG AKTIP >

< start="607.406" dur="3.336"> SUMAT DATIA RUMAH NYAJEUN VIRUS >

< start="609.308" dur="3.103"> PNEUMONIA TRIGGERED. >

< start="610.876" dur="4.905"> PUTIH HENTEU AYA SAPI DOKTOR PUTIK DIA >

< start="612.545" dur="4.905"> DI ANTUR ANTI-MALERIAL DIDANGKEUN >

< start="615.914" dur="2.77"> HYDROXYCHLOROQUINE AS Bagean tina A >

< start="617.583" dur="2.903"> PERCAYAAN KLINIK. >

< start="618.818" dur="4.204"> ING AHLI KELUAR LIMA MISSOURI >

< start="620.619" dur="2.769"> SUKA DI PILIH ING GOLEK ING >

< start="623.155" dur="3.403"> VIRUS. >

< start="623.522" dur="4.004"> PULANG, MATRIARCH JANE WINEHOUSE. >

< start="626.692" dur="1.568"> JASON, KOMUNITAS, SISTER-IN-LAW >

< start="627.659" dur="2.102"> MIKE AND AMIK. >

< start="628.394" dur="3.403"> SEMUA DIA ATAWA NGUMANGI ILL. >

< start="629.895" dur="2.302"> TIGA DIA INGGULANG >

< start="631.93" dur="2.569"> PNEUMONIA. >

< start="632.33" dur="4.105"> THE VIRUS JUGA NGAJUTKEUNNA >

< start="634.633" dur="4.605"> KELUUAN ERIKA. >

< start="636.569" dur="4.404"> MENGHUT KEPADA ABC's "MULIT DIDI" >

< start="639.371" dur="4.638"> PODCAST SHE NEMBANGKEUN ALATAN >

< start="641.106" dur="7.474"> TUNGGU HILANG JERMAINE >

< start="644.143" dur="4.837"> JUST ING DARI SAKIT Dinten 44th >

< start="648.713" dur="0.835"> BIRTHDAY. >

< start="649.114" dur="2.803"> >> Kuring FEELESS BANTUAN. >

< start="649.681" dur="3.737"> SATU AKU DIPASANGKEUN ATAWA? >

< start="652.051" dur="3.003"> >> Wartawan: SAHA DIA Diuji >

< start="653.552" dur="2.269"> POSITIF, DOKTOR SEPARATED >

< start="655.187" dur="1.635"> JERMAINE DARI ATAWA DUA ANAK ATAWA >

< start="655.955" dur="5.071"> DARI ERIKA. >

< start="656.956" dur="5.271"> LAKI HENTEU DAPAT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-leres. >

< start="661.16" dur="1.401"> >> SUKU BENTUK KANGGO >

< start="662.361" dur="2.535"> NGADANGU. >

< start="662.694" dur="4.505"> Urang nyalametkeun AYEUNA DARI MATT GUTMAN. >

< start="665.03" dur="4.071"> MATT, REPORT KANGGO KANGGO 19-COVID >

< start="667.333" dur="3.503"> SAKITAN, KELUAR TERRY, NGAPUNG >

< start="669.234" dur="2.403"> TAPI DENGAN PULAKKEUN AYA RAJAH. >

< start="670.97" dur="1.501"> AYA SAHA NUJUR HENTEU NU DENGAN PARAAN >

< start="671.771" dur="2.902"> Ngarahkeun Warga Sumping? >

< start="672.605" dur="3.936"> >> Wartawan: KAMI NU. >

< start="674.807" dur="4.204"> SAKITU TUA NYALIKI INI ROLLER >

< start="676.675" dur="3.27"> KESAN KURSIA DI SAHA NINGKAT >

< start="679.144" dur="3.07"> ING SAHA NYATA INGGULIS, MAYBE >

< start="680.078" dur="5.906"> MINGGU AYA ATAWA Dinten ATAWA DUA DUA MINGGU >

< start="682.347" dur="5.339"> SUMBASA NELENGKEUN KOMPUTER PERTAMA AND >

< start="687.819" dur="1.736"> INGKU HARI INGKEJANG MUNGKUL SIEUN >

< start="688.654" dur="1.201"> DAPATKEUN PENTA DENGAN INI >

< start="689.688" dur="1.201"> VIRUS. >

< start="689.988" dur="2.37"> LAGI, DIA SAKAPANG >

< start="691.022" dur="3.471"> HENTEU DENGAN GRATIS DENGAN AND >

< start="692.491" dur="2.803"> DOKTORKEUN AYA NYANGKEUNAN ANTARA >

< start="694.627" dur="2.402"> PILIHAN VIRUS INI. >

< start="695.428" dur="1.901"> >> APA NGENTOTE KANA ANAK KURANG >

< start="697.162" dur="1.268"> SMELL? >

< start="697.463" dur="2.302"> KELUARAN SULU JATI TINGKATAN. >

< start="698.563" dur="1.936"> ATAWA AYA SAKITNA AYA DIAJAKNA >

< start="699.898" dur="3.47"> PELAYU MEMANGSA DENGAN DENGAN PAKAI >

< start="700.632" dur="3.737"> VIRUS INI. >

< start="703.502" dur="2.135"> >> Wartawan: INGGU NU, AND >

< start="704.502" dur="2.771"> AYA SATU DENGAN INI SAKI >

< start="705.771" dur="2.435"> SENTIASA NYENTOTEAN KOMUNITAS VIRUS, >

< start="707.406" dur="3.67"> TAPAK DOKTOR NU NGATI SUKU sacara leres >

< start="708.34" dur="3.77"> TANPA SUKUJAH. >

< start="711.21" dur="2.102"> SISTEM SARI. >

< start="712.244" dur="2.636"> Urang HEARD Jalma anu nyukupan >

< start="713.445" dur="4.605"> AND NAUSEA DAN KURINGAN DAN >

< start="715.013" dur="4.438"> RÉTONG RÉTOH, ATAWA ATAWA >

< start="718.183" dur="4.771"> PNEUMONIA ACARA, TAPI APA Kuring >

< start="719.585" dur="4.838"> TEMPAT DI SANGKAT DI JABATAN SENSE ST. >

< start="723.088" dur="2.369"> PUSAT PERUBATAN JOSEPH DIAJAH >

< start="724.556" dur="1.802"> ESSENTIALLY THE VIRUS ATTACKS >

< start="725.59" dur="2.803"> SISTEM ENTIRE anjeun. >

< start="726.492" dur="4.07"> DENGAN ngalakukeun, IT ESSENTIALLY >

< start="728.526" dur="2.436"> SENDEM SISTEM IMMUNE ON Anjeun >

< start="730.695" dur="2.202"> HYPERDRIVE. >

< start="731.096" dur="2.402"> IT NGETEPKEUN ATAWA ATTACKS ING >

< start="733.031" dur="2.169"> KABEH ODN. >

< start="733.632" dur="2.269"> INGIN YANG KANGGO NINGGAL JADI MANAWA >

< start="735.334" dur="3.136"> DITARIKKAN SISTEM KANGGO NINI >

< start="736.034" dur="3.838"> PARTIKULAR VIRUS. >

< start="738.604" dur="3.337"> DENGAN HENTEU AYA ATAWA DI POIS ANU DAPAT >

< start="740.005" dur="3.704"> DAPATKEUN VACCINE AND THOSE >

< start="742.074" dur="1.935"> RAWATAN KANGGO NU TAHU AKAN >

< start="743.842" dur="0.501"> GAWE. >

< start="744.143" dur="0.667"> LINSEY? >

< start="744.476" dur="1.969"> >> SEMUA RASA. >

< start="744.944" dur="2.235"> MATT GUTMAN, TERIMA KANGGO KANGGO >

< start="746.578" dur="1.102"> Nyarios. >

< start="747.313" dur="2.469"> NANGGALKEUN TI. >

< start="747.813" dur="4.371"> >>> AYEUNA KESAN RIPPLE OF >

< start="749.915" dur="4.438"> VIRUS INI SIEUN AYA FARMIN. >

< start="752.317" dur="3.404"> AS Urang SAPI SAPI, MANAK KELUANGAN >

< start="754.486" dur="3.704"> AHLI GOLONGAN KEPUTU DARI KARÉS >

< start="755.854" dur="4.038"> TEMA SUKU DIAJUKKEUN DI BASA >

< start="758.323" dur="3.003"> NURSING HOMES AND DIPASARKAN >

< start="760.025" dur="3.003"> NAMAK PUSAT BAGUS MINGGU AYEUNA. >

< start="761.46" dur="2.235"> INGKAH KASUT UNTUK GAIL DAN >

< start="763.161" dur="2.203"> LESTER TAYLOR. >

< start="763.829" dur="1.969"> INGIN PELANGGO KANGGO BOTH DENGAN >

< start="765.497" dur="1.201"> Gabung AS. >

< start="765.931" dur="2.869"> >> TERIMA KASIH UNTUK NAGITA KITA AS. >

< start="766.832" dur="2.335"> >> TERIMA KANGGO UNTUK NGUMAMBANG US, >

< start="768.934" dur="2.903"> LINSEY. >

< start="769.301" dur="4.171"> >> GAKIL, KAKITAN KUKURAN DI A >

< start="771.971" dur="4.237"> NEW JERSEY DITANGGANGKEUN HIRUP >

< start="773.606" dur="3.77"> PUSAT PELANGGANG HER 89 >

< start="776.341" dur="2.436"> Nuju sareng dinten anjeun diajar >

< start="777.509" dur="1.668"> SHE Diuji POSITIF KANGGURAN >

< start="778.91" dur="2.036"> KORONAVIRUS. >

< start="779.31" dur="4.138"> WALK AS KAMI NABANG KUMAHA UPAT >

< start="781.08" dur="2.969"> Diuji diuji. >

< start="783.582" dur="1.668"> SAHA NYA DIA NYATA KOMPUTER? >

< start="784.182" dur="5.939"> Kumaha anjeun satuju ieu >

< start="785.383" dur="5.473"> PEMBANGUNAN DENGAN HENTEU JAWA SUKU >

< start="790.255" dur="0.934"> AGO YANG NANGGANG AYEUNA AYA NU DANA VIRUS? >

< start="790.989" dur="0.968"> >> Enya. >

< start="791.323" dur="2.169"> JADI DI SATURDAY SUKA AKHARI TO KURING >

< start="792.09" dur="4.805"> IBU, ATAWA ANU AKU DIPANGUNYA KITA >

< start="793.625" dur="4.438"> JUST DIHENTEU DENGAN LITTLE WITHDRAWN. >

< start="797.029" dur="2.902"> SANGKAT DIUKUR. >

< start="798.197" dur="2.569"> Kuring teu ngaco kana hungkul >

< start="800.065" dur="3.17"> LONG, TAPI TELU AKU NGADEU DENGAN >

< start="800.899" dur="4.438"> BEDA. >

< start="803.369" dur="3.202"> ON DAHARI Kuring KUMAHA DARI >

< start="805.47" dur="4.938"> NURSING HOME, TEU NU TITIK ANU >

< start="806.705" dur="7.874"> SHE HAD SEJUTA TENTANG 100. >

< start="810.542" dur="5.105"> AND kuring SAID, HMM, OKAY, >

< start="814.713" dur="1.935"> SOMETHING'S SUKU MELANG ON. >

< start="815.781" dur="3.103"> TEMPAT KURING LATER DI AKU >

< start="816.782" dur="3.903"> PERHATOSAN PERHATOSAN BUNTUNG TOKUNG 99. >

< start="819.018" dur="5.938"> ON DENGAN DENGAN NU TENGOK DENGAN KULIT Kuring >

< start="820.819" dur="8.642"> SPIKED TO 102. >

< start="825.09" dur="5.573"> JADI KAYA DIKINCARA DOKTOR DAN Kuring >

< start="829.595" dur="3.002"> SAID, LISTEN, TIGA THINGS, >

< start="830.796" dur="3.636"> 89 SHE, KUMAHA ING NURSING >

< start="832.731" dur="3.637"> WANGI sareng SHE BAYANG. >

< start="834.566" dur="4.471"> Kuring miharep Kéngingkeun diuji. >

< start="836.502" dur="4.003"> JADI MANULNA AGUNG. >

< start="839.171" dur="5.271"> AND SIEWANG DITIKINKEUN DENGAN PADULI >

< start="840.639" dur="5.472"> AKU YANG DAPAT DITASARKAN POSITIF. >

< start="844.576" dur="3.537"> LELAKON, NUNG NUNGGU DI KUNCI. >

< start="846.245" dur="4.337"> Kuring dipegatkeun. >

< start="848.247" dur="5.072"> Kuring mikiran Sateuacana bagian Bagian Kuring >

< start="850.715" dur="3.838"> TIANG TIANG NJANGKEH Uji >

< start="853.452" dur="3.336"> TANGGAL BOLEH DATANG POSITIF KUMAHA >

< start="854.687" dur="4.404"> ING JAMINAN, NYAWA >

< start="856.921" dur="4.338"> VISITASI DITANGKA BASA KANGGO >

< start="859.224" dur="3.17"> TINGGI KAHINGAN. >

< start="861.393" dur="2.936"> KUMAHA AKAN KANGGO NANGGIL >

< start="862.528" dur="3.27"> DULANG, HUSBAND DAN Abdi, ON HER >

< start="864.463" dur="1.902"> BIRTHDAY, TAPI KAMI DI PARA PARA >

< start="865.931" dur="0.801"> DENGAN GRASA. >

< start="866.498" dur="0.934"> >> KANAK. >

< start="866.865" dur="2.702"> >> Janten, TIAK NO FILSIKAL >

< start="867.566" dur="6.306"> KONTAK >

< start="869.701" dur="4.571"> KAYA AKU JUJUK, KAU NYAHU >

< start="874.005" dur="0.701"> REUWAS. >

< start="874.405" dur="1.602"> ABDI SEDIH. >

< start="874.84" dur="3.637"> TAPI KAMI KRISTIAN LAN SAKITU >

< start="876.141" dur="4.071"> OF IMAN, KITA WIS AKSARI >

< start="878.61" dur="3.437"> KUASA DAYANG, TAPI TAPI >

< start="880.345" dur="2.569"> SANGKAT SULU. >

< start="882.181" dur="2.769"> >> DENGAN KOMPATNA NYAWA >

< start="883.048" dur="4.671"> KONSITING KUMAHA. >

< start="885.084" dur="3.303"> JADI ADA KARJAMINAN AYEUNA AYEUNA >

< start="887.853" dur="3.236"> DAPAT MANGKEUN TAPI ATAWA SEEK >

< start="888.52" dur="4.705"> RAWATAN DI HOSPITAL? >

< start="891.223" dur="5.238"> >> JADI, KORU DENGAN HENTEU INI >

< start="893.358" dur="5.639"> Mimitian, SHE AKAN PUTRA. >

< start="896.595" dur="6.139"> KANAN SAHA NU KATA SINI AYA JAWA >

< start="899.131" dur="3.937"> THE FEVER AND JUST HER INGKU >

< start="902.867" dur="2.837"> TIRED. >

< start="903.201" dur="3.737"> WANITA AKU AYA DUA PELANGGANG DUA TEMBANG >

< start="905.838" dur="4.036"> JAMINAN. >

< start="907.072" dur="3.97"> SHE'S JUGA DIABETIC. >

< start="910.008" dur="1.702"> KAYA, DARI KURSIA, TI INI, ANDA >

< start="911.176" dur="5.205"> HENTEU, KONSEP GURU DI SAHA >

< start="911.843" dur="5.206"> KAWASAN, AND Urang SANGGURAN DENGAN >

< start="916.515" dur="2.802"> PANJAKAN INFEKTIF >

< start="917.182" dur="4.205"> KHUSUS. >

< start="919.451" dur="3.337"> JADI DIA MANA NENG NUJEUN SENI INI SUKAP >

< start="921.52" dur="3.636"> AND WE'LL, KAU TAHU, TALK NGENTOT >

< start="922.921" dur="4.604"> SATU ING DENGAN TOMORROW DENGAN HIM. >

< start="925.29" dur="4.838"> TAPI UNTUK AYEUNA KOMPUTA PUTRA PUTUT. >

< start="927.659" dur="4.104"> SHE IS SUKA. >

< start="930.262" dur="4.37"> SHE AYA AKU DATANG PUTRA >

< start="931.897" dur="5.571"> TANGGALKEUN PELANGGAN DENGAN HANYA. >

< start="934.766" dur="4.137"> >> AND INI AKU BEDAN >

< start="937.602" dur="2.336"> BALAYAN, SUKU DIAJI ANTU >

< start="939.037" dur="2.003"> CIRCUMSTANCE, TAPI KUMAHA MASKIN DENGAN >

< start="940.071" dur="1.736"> Béda-beda INGKEUN ING SUKU >

< start="941.173" dur="5.305"> KAJI AYA TIDAK DAPATKEUN >

< start="941.941" dur="6.706"> AND WISIS DENGAN HER? >

< start="946.612" dur="3.069"> >> IS IS - YEAH, INI NYAWA >

< start="948.78" dur="3.337"> BAGING PALING BEDANG-BUTIRNA NU PERANG >

< start="949.814" dur="4.072"> ABLE KAYU DENGAN DENGAN HER. >

< start="952.251" dur="3.17"> KITA NAK AYA SAKITA KAKEN >

< start="954.019" dur="2.402"> PULANG BULAN ARI AKU >

< start="955.554" dur="3.703"> SINGLE DAY. >

< start="956.555" dur="4.304"> SAPOPOÉ. >

< start="959.391" dur="3.87"> SHE AKSARI HADI PADI >

< start="960.992" dur="3.938"> DIPASENGAN KEPADA HOSPITAL DAN >

< start="963.395" dur="2.068"> SUKAN AKU DAN AKU, HENTEU HENTEU SEMUA >

< start="965.063" dur="3.47"> HARI DENGAN HER. >

< start="965.597" dur="5.639"> SATU KITA NU DIANGKEUN TANGGALKEUN. >

< start="968.667" dur="4.404"> Kuring GOT UNTUK KANGGO NURSES, THE >

< start="971.37" dur="2.902"> DOKTOR, KAU HENTEU, AKU PADANG >

< start="973.204" dur="3.204"> PUTIH DI PUTRA, SADI >

< start="974.405" dur="5.006"> GOLEH GOLANG UNTUK MANGSA HENTE. >

< start="976.542" dur="5.037"> PIKAT AKU JAWA NENG DEMENTIA. >

< start="979.545" dur="6.239"> KONLI ITU NYATA, leres >

< start="981.713" dur="5.505"> Béda teu kudu hasil >

< start="985.918" dur="4.403"> AYA, KAKITU TU, JANGGO KANGGURU >

< start="987.352" dur="4.337"> DIA HENTEU DENGAN DENGAN JENAYAN HERI. >

< start="990.455" dur="4.672"> >> Sareng APA NEGARA NEXT? >

< start="991.823" dur="7.074"> SAHA NU KAWIN KAWIN >

< start="995.26" dur="6.473"> SUMBANG, ALBEIT DENGAN DISTANCE? >

< start="999.031" dur="3.67"> >> SO, HENTEU TAPAK, AKHIR. >

< start="1001.867" dur="3.77"> KAU TAHU, KANAK AYEUNA, LAGU. >

< start="1002.834" dur="5.705"> KANGGO BASA. >

< start="1005.771" dur="3.469"> TEMA aranjeunna nyarioskeun kaemanana >

< start="1008.673" dur="2.77"> KAU HENTEU, TYLENOL sareng BAWA >

< start="1009.374" dur="3.437"> KASAHA. >

< start="1011.577" dur="3.102"> MEREKA DIDU JATI NU MUNGKIN JUGA >

< start="1012.945" dur="2.468"> TANGGANG UTI. >

< start="1014.813" dur="3.57"> KATU GURU NERANGGU DENGAN AS >

< start="1015.547" dur="4.638"> WELL. >

< start="1018.517" dur="3.436"> TAPI TANGGAL HENTEUN NAMIN >

< start="1020.319" dur="2.302"> Kuring PANGGUNG NURSES. >

< start="1022.087" dur="2.969"> SUKU KANG TUNGGU NENG WONDERFUL >

< start="1022.754" dur="4.571"> DOKTOR. >

< start="1025.19" dur="3.904"> DIA SUMAT BARAT. >

< start="1027.459" dur="2.469"> DIA MELAYU AYA DENGAN DENGAN NYA >

< start="1029.227" dur="2.803"> LONGER AS DIA NU DIDAPATKEUN DOKTOR >

< start="1030.061" dur="4.605"> TAPI TIJI INI AKU NYAWA. >

< start="1032.164" dur="3.069"> DIA - SAHA KAUNIA NINGGALKEUNA HENTEU, >

< start="1034.799" dur="3.237"> DIA PADANG TELPON. >

< start="1035.367" dur="4.471"> SATU KITA NU NGADUH BALANG NGADANGKEUN INI. >

< start="1038.17" dur="4.804"> TAPI TANGGO KANGSA DIA TAK ANTARA KEDUA >

< start="1039.971" dur="5.572"> Waktos, Waktos Dinten. >

< start="1043.108" dur="2.836"> INGIN AYA KITA NAKKEUN KANGGURAN >

< start="1045.677" dur="1.669"> AYEUNA. >

< start="1046.077" dur="3.637"> >> TAYLOR PASTOR, AS SA MAN >

< start="1047.479" dur="4.004"> KELABAN, APA KOMPUTES KOMPUTER >

< start="1049.848" dur="1.969"> INGGO NU AYA ISTERI DI INI >

< start="1051.617" dur="1.034"> MOMENT? >

< start="1051.95" dur="3.47"> >> WELL, LAGI, PAKSA KUMAHA >

< start="1052.785" dur="6.072"> RAKYAT IMAN, DIA AYA TIAK >

< start="1055.553" dur="4.071"> DI KAGAMATAN INGIN AND KAMI >

< start="1058.99" dur="2.703"> KANGGO, ANU KANGGO, NEMBANGKEUN >

< start="1059.758" dur="2.669"> HER. >

< start="1061.827" dur="3.87"> SHE’S WANITA NGENTOT, TOO, AND >

< start="1062.561" dur="6.239"> SHE - AKU PERCAYA BASA NYANGSA >

< start="1065.83" dur="4.938"> DI DIRI, TAPI, INGKOH ANU, KABEH >

< start="1068.933" dur="2.87"> JUST PUTTING IT DI KOTA >

< start="1070.902" dur="2.536"> TUHAN KAHINGAN AYEUNA. >

< start="1071.937" dur="3.036"> ATAWA TEU NYATA ELSE KAMU DENGAN >

< start="1073.571" dur="1.735"> BISA PUTIH ING MANGSA NU DIAJAK >

< start="1075.106" dur="0.868"> TUH. >

< start="1075.44" dur="2.002"> Urang Urang moal tiasa ningali. >

< start="1076.108" dur="3.236"> Kami bakal satuju kana >

< start="1077.575" dur="3.27"> KOMUNIKASI. >

< start="1079.478" dur="3.736"> AND AKU NYABUTKAN KAWANAN NYAWA >

< start="1080.978" dur="2.937"> TANGGUH SIEUN DI TEMA >

< start="1083.348" dur="2.302"> KOMUNIKASI DENGAN AS, IN >

< start="1084.048" dur="2.27"> PUTIHAN DENGAN GAIL. >

< start="1085.784" dur="2.268"> Urang teu tiasa nyarioskeun nanaon >

< start="1086.451" dur="2.536"> BETTER. >

< start="1088.186" dur="1.268"> TAPI TANGGAL SIEUN HENTEU DIAJADI >

< start="1089.121" dur="2.168"> UNTUK NUI. >

< start="1089.588" dur="3.87"> >> KANAK. >

< start="1091.423" dur="3.57"> >> KAMI TERIMA KASIH DENGAN KANGGO NU DENGAN >

< start="1093.592" dur="1.901"> MENGHORI DENGAN US DURING ING >

< start="1095.126" dur="0.834"> BASA SUNDA BASA. >

< start="1095.627" dur="4.004"> >> TERIMA KASIH. >

< start="1096.094" dur="4.271"> >> Urang GAMIS PAKSA >

< start="1099.764" dur="1.101"> RECOVERY AND GOOD HEALTH FOR THE >

< start="1100.498" dur="1.635"> KELUATAN ENTIRE. >

< start="1100.999" dur="1.535"> >> SUKA KASAHA, PUTRA. >

< start="1102.267" dur="0.734"> HATUR NUHUN. >

< start="1102.667" dur="1.669"> >> TERIMA KASIH. >

< start="1103.134" dur="2.437"> >> AND AYEUNA KANGGO WASING, DI SAHA >

< start="1104.469" dur="3.47"> KONGRONG AYA NGELENGKEUN DAMANG >

< start="1105.704" dur="3.536"> TUTUPKEUN INGKEUN TRADIS $ 2 >

< start="1108.072" dur="2.837"> RUU UNTUK RESCUE EKONOMI. >

< start="1109.374" dur="3.137"> SENATE NGAJUTKEUN DI ANTARA >

< start="1111.042" dur="3.07"> WAYANG SAUNTUNG DATENGKEUN >

< start="1112.644" dur="2.936"> SATU AYA NU TANGGO NU KOMPAK >

< start="1114.245" dur="2.604"> Jutaan HIT HARD DENGAN >

< start="1115.713" dur="1.836"> SHUTDOWN OF PALING BISNES, >

< start="1116.982" dur="2.168"> MENUTUP PAYANGAN DIREK TO >

< start="1117.683" dur="3.603"> PALING AMERIKA. >

< start="1119.284" dur="3.27"> TAPI TAPI SENATE MANGSA DIA PALA >

< start="1121.419" dur="4.605"> ROADBLOCKS AS MEREKA KERANA UNTUK DAPAT >

< start="1122.687" dur="5.339"> TO VOTE AS AMERIKAN KONTEN >

< start="1126.157" dur="7.341"> NUNGGUAN. >

< start="1128.16" dur="6.105"> ABC KAWAN KAYU PUTIH >

< start="1133.631" dur="1.435"> CORRESPONDENT JONATHAN KARL TAMAT >

< start="1134.399" dur="1.268"> TINGKAT LEUWAT DI NEGOSI. >

< start="1135.2" dur="1.267"> >> Wartawan: CANGGUNG >

< start="1135.8" dur="1.602"> PEMIMPIN CONGRESSIONAL AYA NGEMBANG >

< start="1136.601" dur="1.969"> UNTUK NONTOS EKONOMI BIGGEST >

< start="1137.535" dur="2.636"> RÉMATIS RÉMATNA DI SEJARAH AMERIKAN. >

< start="1138.703" dur="1.802"> >> ANTARA GAMPANG ARRIVED PADA KITA >

< start="1140.305" dur="1.334"> SHORES. >

< start="1140.638" dur="5.139"> Urang henteu resep titip. >

< start="1141.773" dur="5.405"> Urang henteu hoyong. >

< start="1145.911" dur="2.034"> TAPI AYEUNA KANGGO NU NANGKEUN ITU. >

< start="1147.311" dur="4.105"> >> Wartawan: AS Bagean tina $ 2 >

< start="1148.079" dur="6.174"> TRALES DEAL, SAHA-JAWA INSUR >

< start="1151.55" dur="8.675"> $ 75,000 A TAUN atanapi KURANG AKAN DAPAT >

< start="1154.386" dur="8.441"> AUSUS PLUS $ 1,200 $ 500. >

< start="1160.359" dur="4.237"> INGKAH PEMBANGUNAN TO $ 99,000 A >

< start="1162.96" dur="3.137"> TAHUN DAPAT DAPATKEUN PANGKIL SMALLER. >

< start="1164.729" dur="2.636"> >> BANTUAN AYA KANG INGIN. >

< start="1166.231" dur="2.469"> HENTEU BANTIK, BIG HELP. >

< start="1167.499" dur="2.469"> >> Wartawan: UNTUK ELIZABETH, A >

< start="1168.833" dur="2.37"> WIT SABAR DI ANGGOS LOS, IT'S >

< start="1170.101" dur="2.369"> TANPA SENTIU TANGGO BENTUK. >

< start="1171.336" dur="3.604"> >> Kuring TEU NYAHO AKU BASA >

< start="1172.604" dur="2.603"> KAYU DENGAN OKAY DAN JADI AKU ANAK >

< start="1175.073" dur="1.768"> Kéngingkeun. >

< start="1175.34" dur="1.802"> KUNG KAMI NU DAPATKEUN AYA RASA >

< start="1176.975" dur="1.468"> AYEUNA. >

< start="1177.275" dur="2.569"> >> Wartawan: UNDER THE BILL >

< start="1178.576" dur="3.003"> SUKAN NYANGSAU UNEMPLOYMENT >

< start="1179.978" dur="3.27"> MANAGU UNTUK UNTO 39 MINGGU >

< start="1181.712" dur="3.037"> INSTEAD 26, AND SIZE OF >

< start="1183.381" dur="3.27"> AYAT PELUANG UNEMPLOYMENT AKAN HADI UP >

< start="1184.883" dur="2.435"> DENGAN $ 600 UNTUK APPUL BULAN. >

< start="1186.785" dur="2.368"> DIA NYAJAKAN BANTU UNTUK BASA >

< start="1187.452" dur="3.204"> BISNIS. >

< start="1189.287" dur="3.637"> DIANE AND LILY OWN KEDAI KEDAI >

< start="1190.789" dur="4.27"> DI NORTH CAROLINA. >

< start="1193.058" dur="4.037"> >> PELUANG NANGGALKEUN 20-PLUS >

< start="1195.193" dur="3.27"> ACARA CANCEL ATAWA POSTPONE. >

< start="1197.229" dur="3.503"> KOMUNINGAN KOMUNITAS. >

< start="1198.597" dur="4.07"> >> Wartawan: RANG UNDANG-UNDANGKEUN A >

< start="1200.866" dur="2.835"> $ 367 PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN >

< start="1202.8" dur="3.404"> GOLONGAN TENGKEUN YANG TIDAK NYAWA >

< start="1203.835" dur="4.972"> MERDEKA KERJA. >

< start="1206.338" dur="3.403"> AND $ 500 Milyar UNTUK LARGE >

< start="1208.94" dur="1.502"> KORPORASI DI HARD-HIT >

< start="1209.875" dur="2.468"> INDUSTRI MENGIKUT AIRLINES AND >

< start="1210.575" dur="3.738"> TABIL. >

< start="1212.477" dur="3.237"> NYA DIA ADA DENGAN $ 100 >

< start="1214.446" dur="2.502"> Milyar AS pikeun ngabantosan HOSPITALS >

< start="1215.847" dur="2.269"> SISTEM KAYU KAYU, sareng KANGSA >

< start="1217.081" dur="4.271"> MEMBANGKAN TATA KANGGURAN TEMA >

< start="1218.249" dur="5.139"> LOSSES. >

< start="1221.486" dur="2.303"> >> JEUNG JOHN KARL Gabung AS KAMI DI >

< start="1223.522" dur="1.868"> WASHINGTON. >

< start="1223.922" dur="3.103"> JOHN, JADI DENGAN NUNGTUNG BAWA >

< start="1225.524" dur="2.803"> KANAK AYEUNA DI Waktosna Pamilih dina Ayeuna >

< start="1227.159" dur="2.602"> RUU AND APA PRESIDEN >

< start="1228.46" dur="1.701"> Ngomong ngeunaan nganggur ieu >

< start="1229.894" dur="3.103"> AKHARI? >

< start="1230.295" dur="4.805"> >> WELL, IT LIE LIKE IT'S ON >

< start="1233.131" dur="3.47"> THE VERGE SOME LAST-MINUTE >

< start="1235.233" dur="3.236"> HICCUPS AS INTEN INTEN DENGAN >

< start="1236.735" dur="3.77"> PIECES MAJOR LEGISLATION, TAPI >

< start="1238.603" dur="3.237"> SENSE SUKU AKU INGIN AYA GAMPANG >

< start="1240.638" dur="3.303"> TENDAR PASANG, BISA TONTONG >

< start="1241.973" dur="5.138"> DENGAN TOMORROW DI SENATE. >

< start="1244.075" dur="4.004"> AND KANGSAIN RUMAHNA NGUTOT >

< start="1247.245" dur="2.102"> PRETTY PAKSA PELEPAS AYA. >

< start="1248.212" dur="2.336"> >> DENGAN MANY AMERIKA DI ATAWA >

< start="1249.48" dur="1.468"> FRUSTRATED yen INGGULIS INI >

< start="1250.682" dur="2.069"> LAMI PISAN. >

< start="1251.082" dur="3.371"> Kuring GANTI PUT UP UP A CUKAI KITA >

< start="1252.884" dur="3.304"> BISA DAPAT KASAHA MORGAN STANLEY >

< start="1254.586" dur="2.903"> PELAKSANAAN HENTEU 3 JUTA >

< start="1256.321" dur="1.935"> AMERIKA DAPAT AYA FILED UNTUK >

< start="1257.622" dur="2.936"> TAMPILAN TAMU DI INGKEUN PAKSA >

< start="1258.39" dur="3.77"> MINGGU >

< start="1260.692" dur="2.435"> MANGSA KONGGU-UNTUK KANGGO >

< start="1262.293" dur="1.568"> URGENCY DENGAN MANAWA AMERIKA JAWA >

< start="1263.261" dur="2.235"> SUMBANG ANTARA ATAWA TU INGIN BANTUAN >

< start="1263.995" dur="3.037"> AYEUNA? >

< start="1265.63" dur="2.102"> >> WELL, AKU TEU NYAHO IF >

< start="1267.165" dur="1.835"> EVERYBODY IN CONGRESS >

< start="1267.866" dur="2.102"> UNDERSTANDS INI, TAPI Kuring >

< start="1269.133" dur="1.902"> HENTEU NGEJATKEUN CONGRESSIONAL >

< start="1270.101" dur="2.87"> PEMIMPIN UNTUK NYAWA. >

< start="1271.169" dur="3.304"> Kuring MEAN, LINSEY, IF YOU JIE ATA >

< start="1273.104" dur="4.471"> BENTUK PAKET DENGAN APA DENGAN APA >

< start="1274.606" dur="5.672"> WILAYU DI SINI, INI AYA $ 2 >

< start="1277.708" dur="4.005"> RUU RECOVERY EKONOMI EKONOMI. >

< start="1280.412" dur="2.002"> IT IS FAR BIGGER INI SUMBANG >

< start="1281.847" dur="2.301"> INGKONGKE AYA NU DITASPUT >

< start="1282.547" dur="2.536"> ATAWA. >

< start="1284.282" dur="3.27"> YOU MENTIONED COMPARISON >

< start="1285.216" dur="5.106"> DENGAN BAUTOUT AUTO. >

< start="1287.686" dur="5.205"> ING KASAHA - KANGGO NU MASSIF >

< start="1290.455" dur="4.104"> UNDERTAKING SINI, $ 2 TRILLION >

< start="1293.024" dur="4.238"> AND IT NU PUNGGU DENGAN >

< start="1294.692" dur="3.337"> STANDARD CONGRESSIONAL DENGAN >

< start="1297.395" dur="2.202"> CAMPURAN GAMPANG. >

< start="1298.163" dur="2.735"> Ngadaptarkeun Bumi >

< start="1299.731" dur="2.836"> MANAGU, KUNCI KANGGO BASA >

< start="1301.032" dur="2.636"> RUU, AS TEU MENTIONED, WAS >

< start="1302.7" dur="2.67"> MENYANGKEUN INGKHARI INI >

< start="1303.802" dur="3.169"> SUMBANG SAHA NYATA >

< start="1305.504" dur="3.67"> UNEMPLOYMENT, TAPIU JUGA ADDING >

< start="1307.105" dur="4.904"> $ 600 KECAPAT ANTARA SEMÉS UNEMPLOYMENT >

< start="1309.307" dur="4.337"> BULANAN BULAN UNTUK APA APOK. >

< start="1312.143" dur="4.138"> SATU ITU - KANGGO NU NGENTOT. >

< start="1313.778" dur="4.738"> KANGGO MUNGKIN BIPARTISAN >

< start="1316.414" dur="3.237"> Dukung di KONGRET, TAPI TIAP >

< start="1318.65" dur="1.735"> EVER DENGAN KITA PUTIH AS >

< start="1319.784" dur="2.069"> PITU TI SUKA NU KANG PITU MODAL >

< start="1320.518" dur="3.804"> HILL. >

< start="1321.987" dur="2.635"> >> TAMASNA. >

< start="1324.455" dur="0.968"> OKÉ. >

< start="1324.755" dur="1.535"> JONATHAN KARL LAPORAN UNTUK US >

< start="1325.556" dur="1.302"> IN WASHINGTON, DC >

< start="1326.424" dur="1.001"> TERIMA JAUH, JOHN. >

< start="1326.991" dur="3.204"> >> TERIMA KASIH. >

< start="1327.559" dur="4.071"> >> AND KAPANG DENGAN KANGGURAN, >

< start="1330.328" dur="2.403"> MENYELARASKAN PELAS STORM >

< start="1331.763" dur="3.737"> NGATOLONGKEUN DEBRIS AFTER A TORNADO >

< start="1332.864" dur="3.337"> TAMPILAN NUTUPKEUT KOMPUTA. >

< start="1335.634" dur="2.101"> >>> PRINS CHARLES PRESEN >

< start="1336.334" dur="2.102"> POSITIF UNTUK CORONAVIRUS. >

< start="1337.869" dur="2.102"> NU NU NUTUP NU DIA NU DIA TUHAN >

< start="1338.569" dur="4.405"> QUEEN? >

< start="1340.105" dur="4.003"> >>>> Sareng WE'LL PELANGKEUN TUTUP PELAKA >

< start="1343.108" dur="1.701"> ATAU NAMPAKKEUN COVID-19 >

< start="1344.242" dur="1.335"> KAWASAAN AYA NUNGGUH DI KOLEK >

< start="1344.942" dur="0.635"> BISNIS. >

< start="1485.817" dur="3.37"> >>> AS DENGAN MOMENT ME ALONG >

< start="1487.652" dur="2.102"> DENGAN 30 KANGGU KOPI DI SINI >

< start="1489.32" dur="3.303"> GAMPANG GAMPANG >

< start="1489.887" dur="4.438"> KEUSAHAAN. >

< start="1492.757" dur="3.871"> SYARIKAT HAD ZERO RESPONSE TO >

< start="1494.459" dur="4.271"> ANTU-TANYA TANYA NABI, KUMAHA AS >

< start="1496.761" dur="2.269"> NYANGGU NU NYAWA INGGULIS INGGI BISA >

< start="1498.863" dur="1.402"> UNTUK? >

< start="1499.164" dur="2.201"> TUKAR HENTEU LAYOFF INI >

< start="1500.398" dur="2.402"> KAMING KAUNTUNG HIRUP >

< start="1501.499" dur="3.403"> KAJAWA, PADANG NU KANGGO >

< start="1502.933" dur="4.338"> DAPATKEUN DENGAN DUA INGGO, TAPI AYEUNA >

< start="1505.035" dur="3.872"> UNTUK INGKEUN UNTUK NENGGALKEUN DI AKU >

< start="1507.404" dur="3.437"> SAHLUKKEUN SUKA NAMPANGKEUN. >

< start="1509.04" dur="2.836"> KAJAWA, KA PULANG >

< start="1510.975" dur="2.502"> DIRI SINI, AYA NU KANGGO >

< start="1512.009" dur="2.837"> HENTEU NU NU NU NU NU NU NU NU TANGGUNG? >

< start="1513.611" dur="2.803"> INGIN Urang BISA UNTUK Bayar >

< start="1514.979" dur="1.769"> KAMI RENT DI TAMAT ING >

< start="1516.548" dur="2.235"> SASIH? >

< start="1516.881" dur="3.871"> INGIN Urang AYA KUDU >

< start="1518.917" dur="2.936"> KAYU MUNGKUNG PUTRA, INSURANS? >

< start="1520.885" dur="2.803"> UNTUK SUMBANG EMPLOYER ING DIA >

< start="1521.986" dur="3.938"> KONSIDERING LAYOFFS, ADVICE AKU >

< start="1523.821" dur="5.005"> DIA KAJE KANGGO MANGSA DUKAKUKAN >

< start="1526.057" dur="3.136"> HONEST DENGAN EMPLOYEES AS Anjeun >

< start="1528.959" dur="2.169"> POSSIBLE. >

< start="1529.326" dur="4.706"> NGADI GARIS PEMIMPINAN. >

< start="1531.262" dur="4.138"> MERDEKA DENGAN ASSISTANS DENGAN AS >

< start="1534.165" dur="2.47"> JAUH ASLI HENTEU DIPANGGU >

< start="1535.533" dur="2.87"> KOMUNITAS DI PAKSA HARI, >

< start="1536.768" dur="4.004"> KUNG KAMI GALAS MANGSA KASAHA >

< start="1538.536" dur="3.037"> BASA INGGAL, AND KABEH SEMUA ASKU IN >

< start="1540.905" dur="1.369"> Balik deui mangrupikeun anjeun leres >

< start="1541.706" dur="3.069"> INGIN ANU MANGSA ANJEUN AS >

< start="1542.407" dur="3.704"> WELL. >

< start="1544.909" dur="3.537"> >> MANY DIHUTI DENGAN SEMUA >

< start="1546.244" dur="4.104"> INGAH AND BUKU UNTUK NABI >

< start="1548.579" dur="3.171"> KELAS ASASAN AKSARI KONGRONG >

< start="1550.482" dur="1.868"> YANG $ 2 TRADÉN EKONOMI >

< start="1551.883" dur="2.569"> RANCANGAN STIMULUS. >

< start="1552.484" dur="3.203"> INGGU MEREKA KUMAHA >

< start="1554.586" dur="3.27"> PALING DIPANGGUUN KUNCANG MUNGKUNG >

< start="1555.82" dur="2.435"> YANG TAMPILAN EMPLOY 50000 >

< start="1557.989" dur="2.569"> SUMBANG. >

< start="1558.389" dur="4.004"> 30 JUTA TELPON AMERIKA >

< start="1560.691" dur="3.57"> GARISNES KOPI CATERING, >

< start="1562.526" dur="4.872"> WEB DESIGN FIRMS, BUKU >

< start="1564.395" dur="5.839"> AND, YA, WANITA KOMPUTER DIUTUP. >

< start="1567.532" dur="6.206"> DEVON DWYER NGISI >

< start="1570.367" dur="4.138"> KORONAVIRUS NU DIA NYAPIKEUN TOLL >

< start="1573.871" dur="3.804"> DI AKSARA PUTRA PRIMARI >

< start="1574.639" dur="3.803"> INGIN UNTUK LAGI US. >

< start="1577.808" dur="1.969"> >> Wartawan: STAND-UP COMEDY TELAH >

< start="1578.576" dur="1.602"> DOSA SILENT IN NATION'S >

< start="1579.911" dur="0.834"> MODAL. >

< start="1580.311" dur="1.702"> >> TI SUKAN NU LUKU. >

< start="1580.878" dur="2.136"> Sateuacana, moal dihapus. >

< start="1582.146" dur="3.27"> >> Wartawan: PANDEMIK NO >

< start="1583.147" dur="4.605"> JOKE UNTUK BISNES KANGGO >

< start="1585.549" dur="3.638"> SAKITU ALSON JAFFE SATU AYEUNA >

< start="1587.885" dur="2.97"> Ngabantosan jalmi anu nyiksa agama aranjeunna >

< start="1589.32" dur="2.736"> STRESS AT HER DC COMEDY CLUB >

< start="1590.988" dur="3.003"> UNTUK 20 taun. >

< start="1592.189" dur="4.371"> >> DIRI SENTIASA TU SIHATNA >

< start="1594.124" dur="4.939"> IN TOTAL FEAR AND PANIC, YOU >

< start="1596.694" dur="2.836"> TAHU, INGGU BISA ING DIA ATAUN >

< start="1599.197" dur="0.701"> DAMAGE TO YOU. >

< start="1599.664" dur="1.668"> >> YEAH. >

< start="1600.031" dur="3.069"> >> THE VIRUS MANGSA Nuju HURT >

< start="1601.466" dur="3.036"> YOU, TAPI ING PELUANG KANGGO >

< start="1603.234" dur="2.336"> HURT YOU TOO. >

< start="1604.636" dur="2.402"> >> Wartawan: SELEPAS NOVEL >

< start="1605.703" dur="3.771"> CORONAVIRUS HIT, SHE DITAYU >

< start="1607.171" dur="5.005"> Ngalaksanakeun TINDAK, KANGGO NIKEP >

< start="1609.607" dur="3.537"> AND NGASUTKEUN ALL 50 INGNA >

< start="1612.309" dur="1.202"> EMPLOYEES, Ngadaptarkeun HER >

< start="1613.278" dur="3.003"> CAROGÉ. >

< start="1613.645" dur="4.404"> >> PITU KAMI ITU NU NANGKEUN TAPI I >

< start="1616.414" dur="4.371"> JUST, anjeun salira, maca sareng anjeunna >

< start="1618.182" dur="3.404"> SAID, WELL, INGGI PERTAMA >

< start="1620.918" dur="1.702"> Waktos Kuring Masih Munding Dina Wengi ieu, SO >

< start="1621.719" dur="2.302"> AYA INGIN anjeun. >

< start="1622.754" dur="3.203"> ING NYAU NANGGUH DENGAN SUKA >

< start="1624.154" dur="2.637"> Digawekeun DI KELOMBANG DENGAN KOMUNITAS >

< start="1626.09" dur="3.603"> KOMUNIAN. >

< start="1626.925" dur="3.169"> TIAK INGIN SUKA - KANGGO >

< start="1629.827" dur="1.235"> AYA TUNGGUH. >

< start="1630.227" dur="2.47"> JADI GURU SADÉNA JEUNG NU KASAHA >

< start="1631.195" dur="2.569"> AND PIKIR AKU NAK, SEMUA KABEH. >

< start="1632.831" dur="3.035"> WE'LL DAPATKEUN ITU. >

< start="1633.898" dur="3.404"> TI SANGGANG NENGGARA. >

< start="1636" dur="2.169"> IT'S - Kuring JUST - THE WORD >

< start="1637.435" dur="3.67"> SATU TEU NYEPKEUN DAN SINO >

< start="1638.303" dur="3.97"> Nyaéta HORRIFIK. >

< start="1641.239" dur="2.402"> >> Wartawan: MANY AMERICAN CAHAYA >

< start="1642.407" dur="2.835"> GELENGKONG NEGARA BISA SENTIASA SUKU >

< start="1643.774" dur="2.47"> DASARKAN TENTANG KUSAHA. >

< start="1645.376" dur="3.17"> NGALU MASUKKEUN ALLEVIATING >

< start="1646.377" dur="3.737"> KELUARGA BASA ING KRITIKAL KE >

< start="1648.679" dur="2.97"> MELENGKEUN ASNEWANG EKONOMI AYEUNA >

< start="1650.248" dur="3.203"> IN FREE-FALL. >

< start="1651.783" dur="3.903"> >> KRISIS INI SATU ANU >

< start="1653.584" dur="2.836"> KAWASUH GENGGANG GOLEK AKU PADA NU DIARI >

< start="1655.819" dur="2.103"> BISNIS KUNTUNG. >

< start="1656.554" dur="2.069"> >> Wartawan: KAREN JUTRI LED THE >

< start="1658.056" dur="1.668"> Usaha US USALL >

< start="1658.756" dur="3.37"> ADMINISTRASI KAYU NYATA >

< start="1659.858" dur="3.702"> DESA AND PERCAYAAN. >

< start="1662.26" dur="4.904"> >> TINDAKI AKTIK GOLEK >

< start="1663.694" dur="4.839"> MASALAH INI NU KANGGO di taun 2009. >

< start="1667.298" dur="2.903"> AND NA’HI NANGSA KANGGURAN >

< start="1668.666" dur="2.169"> SAHA Jalma anu digawekeun di nagara ieu >

< start="1670.335" dur="1.467"> DIRI PAKSA ATAWA KANGGO ANJELENG >

< start="1670.969" dur="3.236"> Usaha. >

< start="1671.936" dur="5.239"> KONTOH YANG HALF DIRI KITA. >

< start="1674.339" dur="3.17"> AND TEMA KASUT TANGGANG TUNAI >

< start="1677.308" dur="2.836"> TEMBANG. >

< start="1677.642" dur="3.103"> PADA HENTEWANG, INGKE TIUNG TENTANG 26 >

< start="1680.277" dur="2.003"> HARI TUNAK. >

< start="1680.879" dur="4.637"> >> Janten INI DIRI ANTARA - INI >

< start="1682.413" dur="3.971"> IS REALLY RACE TO SURVIVE. >

< start="1685.65" dur="2.068"> >> KOMPUTUT. >

< start="1686.517" dur="2.569"> KOMPUTEN DI SUKAN MUNGGU KASUN >

< start="1687.852" dur="1.701"> AS KAJINAN SUKU, DIRI >

< start="1689.22" dur="2.202"> MAOT. >

< start="1689.687" dur="3.937"> >> Wartawan: THE CASH CRUNCH >

< start="1691.555" dur="2.87"> KARYA ADAM, BUKU DIPANGGANG DENGAN >

< start="1693.758" dur="2.202"> OWNER DI DC >

< start="1694.559" dur="2.502"> DIA SIEUN DIAMPANGKANG PENTAS >

< start="1696.093" dur="3.003"> RENOVASI KEDAINYA sareng NYAWA >

< start="1697.195" dur="4.638"> LIRIK SENTUH ON RESERVE. >

< start="1699.23" dur="4.004"> >> SUMBANG NGUMAMBANG DIRI NU KOMPAK >

< start="1701.966" dur="5.138"> RASUAT DENGAN NEGARA UNTUK >

< start="1703.367" dur="5.005"> KESIHATAN DAN KESELAMATAN, TAPI IT >

< start="1707.237" dur="2.203"> Sacara dramatis TANGGUNG. >

< start="1708.506" dur="2.802"> >> Kumaha sacara dramatis ngagaduhan >

< start="1709.574" dur="2.302"> BISNIS NGADISKEUN DI BUKASAN? >

< start="1711.442" dur="1.068"> 30%? >

< start="1712.01" dur="2.401"> 50%? >

< start="1712.644" dur="2.068"> >> Kuring KELUANG PUTRA MUTUP TO >

< start="1714.545" dur="1.535"> 75%. >

< start="1714.845" dur="2.102"> >> Wartawan: HE LAID OFF FT >

< start="1716.213" dur="1.869"> GAMPANG BULAN INI. >

< start="1717.081" dur="3.236"> DIA PANGUNGAN SEMUA DIA DAPAT >

< start="1718.216" dur="3.737"> TIU LAIN DI PAYROLL. >

< start="1720.451" dur="3.504"> SAHA NU NU NU TENTANG NUTUP >

< start="1722.086" dur="2.603"> DENGAN LEBIH DENGAN PINTU BARU, TAPI >

< start="1724.088" dur="2.169"> HENTEU YANG PLAN STIMULUS NEW >

< start="1724.823" dur="3.402"> BABUNG BANTUAN. >

< start="1726.391" dur="3.336"> >> SEEMS IT SEPERTI DENGAN CIWANG >

< start="1728.359" dur="2.102"> WILAYU, anu INGU KIKI >

< start="1729.86" dur="2.069"> PENTING HENTE INGGRIS >

< start="1730.594" dur="1.769"> PELANGGAN ATAWA KUMAHA >

< start="1732.063" dur="0.967"> BISNIS. >

< start="1732.496" dur="2.303"> >> Wartawan: CONGRESS IS >

< start="1733.164" dur="3.103"> GAMPANG UNTUK BASA KITA DENGAN $ 350 >

< start="1734.932" dur="2.57"> JABATAN DI PINJAMAN EMERGENCY TO >

< start="1736.4" dur="2.836"> BUKU GOLONGAN DENGAN A >

< start="1737.635" dur="4.905"> MAJOR PERK. >

< start="1739.37" dur="4.138"> TEMA INGNA KANGGO MUNGSA BAKAL >

< start="1742.673" dur="4.471"> GIGNMENT IF ING DENGAN MANGSA PERKARA >

< start="1743.641" dur="4.271"> UNTUK BAYAR BUKA ATAWA KANGGO MEREKA. >

< start="1747.278" dur="3.304"> >> Kuring bakal nyangka >

< start="1748.045" dur="4.371"> UNTUK KANGGO UNTUK MUNGGUH ING MUNGKATA >

< start="1750.715" dur="2.102"> PINJAMAN DIRI KANGGO NU DENGAN >

< start="1752.55" dur="1.401"> DITASANG. >

< start="1752.95" dur="2.769"> >> Wartawan: SHE OWNS ONE THE >

< start="1754.085" dur="4.304"> HENTEU DESA DI PERHATOSAN-PERUSAHA >

< start="1755.853" dur="3.571"> DUNYA. >

< start="1758.523" dur="2.435"> SHE MERANGKE NYA KAWINAN VODKA AND >

< start="1759.557" dur="2.603"> BOURBON DI SHADOW THE >

< start="1761.091" dur="3.371"> CAPITOL AS DI DIA MENGGUNAKAN >

< start="1762.293" dur="3.937"> Digawekeun AS ANAK SUMAT DENGAN >

< start="1764.595" dur="3.237"> GONGGUNG CONGRESSWOMAN GABY. >

< start="1766.364" dur="3.771"> >> PENGURUSAN KRISIS AYA AKU NYAWA >

< start="1767.966" dur="3.436"> PANGGILAN HIRUP AND, KAU TAHU, >

< start="1770.268" dur="2.335"> CALM TULISAN DIRI SUKAJUR >

< start="1771.535" dur="4.004"> FAKTOR PENTING >

< start="1772.737" dur="5.405"> NGAPASKEUN KUMAHA NGAPON KUMENTAKAN >

< start="1775.673" dur="5.439"> KELUARAN DI HUKUMAN - TAPI >

< start="1778.275" dur="5.606"> KOMUNITAS INTAN ADALAH GAMPANG TAMPILAN >

< start="1781.245" dur="3.737"> PRODUKSIKEUN SUKA US? >

< start="1784.015" dur="2.402"> PELANGKEUN PADI WARI. >

< start="1785.116" dur="2.936"> >> Wartawan: UNTUK JAMINAN SAHA >

< start="1786.55" dur="3.404"> MEANS NGANCANG TANGAN SANITIZER. >

< start="1788.186" dur="3.369"> >> KITU WAKTU UNTUK DIHARI >

< start="1790.087" dur="3.804"> NANGGUH TUNGGU KONTAK SUKU DUA >

< start="1791.688" dur="2.57"> PANGGALAN UTAMA INGKANG GELENG >

< start="1794.025" dur="1.935"> CLEANER. >

< start="1794.392" dur="3.37"> >> Wartawan: DISTILLERY >

< start="1796.093" dur="4.404"> MURID KUMAHA PANGGILAN IKI >

< start="1797.895" dur="3.47"> HOMEMADE GEL, NGISA A >

< start="1800.631" dur="2.169"> 1.000-GALLON ORDER HENTEU INI >

< start="1801.498" dur="2.169"> MINGGU DARI KAHLUKAN DC >

< start="1802.933" dur="4.038"> UNTUK POLISI jeung suweng. >

< start="1803.801" dur="5.673"> >> SAKITU AYA GUNAK NU NGAPUNG >

< start="1807.104" dur="4.104"> KAWANAN AND NGAPASKEUN THE VIRUS, SO >

< start="1809.607" dur="2.002"> Kuring mangrupikeun bisnis anu salah >

< start="1811.342" dur="2.202"> SUKSANA. >

< start="1811.742" dur="3.17"> Kuring bakal SUKA, SUKA GUNUNG >

< start="1813.677" dur="2.836"> SUKASAKEUN YANG DIHENTEUN ANJEUNA >

< start="1815.045" dur="1.802"> HENTEU TAMPILAN UNTIL KITA NGADANA >

< start="1816.647" dur="1.034"> THING. >

< start="1816.98" dur="2.37"> >> Wartawan: WARNA PUTIH DAN >

< start="1817.815" dur="3.137"> Sababaraha EKONOMI AYA KASAHA >

< start="1819.483" dur="2.736"> NANJUNGKEUN BISA ASUSUS AS >

< start="1821.085" dur="2.002"> DENGAN ASING POSSIBLE. >

< start="1822.353" dur="3.203"> PRESIDENT TRUMP MENYANGKE MATLAMAT >

< start="1823.22" dur="3.604"> EASTER, 12 APRIL, minggu >

< start="1825.689" dur="3.103"> AHEAD DENGAN KUMAHA MANUSI KULITAN AWAM >

< start="1826.957" dur="3.003"> SUKSIKAN SAYANG NU KANGGURAN. >

< start="1828.926" dur="2.235"> >> Naha anjeun ngadukung anu? >

< start="1830.094" dur="2.068"> >> NU DIA PAKAI AYA TIDAK. >

< start="1831.295" dur="2.97"> DIA TIDAK SAEU. >

< start="1832.296" dur="3.837"> TEU NYANGGU TUNGGU - INGAN TIDAK >

< start="1834.398" dur="2.169"> PIKIRU RESPON KANGGURU DENGAN AKU AS A >

< start="1836.267" dur="1.101"> BISNIS. >

< start="1836.7" dur="1.835"> Kuring teu nyaho yén panjebatanana >

< start="1837.501" dur="2.77"> UNTUK NYAWA. >

< start="1838.669" dur="3.103"> Kuring SADÉNA RATÉ DENGAN DENGAN - PÉK >

< start="1840.404" dur="3.237"> RATHER DENGAN DARI DC >

< start="1841.906" dur="3.203"> KANGGO NU DENGAN DENGAN MAYOR >

< start="1843.774" dur="2.669"> BOWSER DAN KESIHATAN DC LAIN >

< start="1845.242" dur="2.536"> OFFICIALS THAN AKU DIA HIMPAT. >

< start="1846.577" dur="2.636"> >> ANJEUN SIEUN DI PANIK INI >

< start="1847.912" dur="2.002"> SANGGU MANGGUR NU KANGGO >

< start="1849.346" dur="2.804"> TIU UNTUK BARANG? >

< start="1850.048" dur="2.835"> >> Janten, AKU TRYING MANGSA NANGTANG SENTUH >

< start="1852.283" dur="1.268"> POSITIVE. >

< start="1853.017" dur="2.202"> Kuring percanten dina KAHABURAN >

< start="1853.684" dur="3.771"> DATANG. >

< start="1855.353" dur="4.57"> IT DEPRESSING MELAYU IT >

< start="1857.588" dur="4.104"> NGUMAMBANG GOLEK, TAPI AKU NYAHO >

< start="1860.057" dur="3.437"> Urang moal salawasna bakal. >

< start="1861.826" dur="3.17"> >> Wartawan: SUKAN RAKYAT >

< start="1863.627" dur="2.569"> DETERMINASI DENGAN DENGAN A >

< start="1865.129" dur="4.204"> PUTUP AKSARI DARI KUMUKAAN, >

< start="1866.33" dur="4.071"> KOS UNTUK OPTIMISM KUNCI. >

< start="1869.467" dur="3.203"> DESPITE BATANG KEWIHAN HUTUS >

< start="1870.534" dur="2.804"> DARI VIRUS, PERNIAGAAN SMP >

< start="1872.804" dur="2.502"> BISA KAYUJUKAN ATAU KANGGO >

< start="1873.471" dur="3.603"> THRIVE. >

< start="1875.44" dur="3.035"> >> Kuring KAHUYAH NUNGGU WE'LL DIPIMPUT DENGAN >

< start="1877.207" dur="3.204"> SAHA NU AKU TUNGGU INGIN >

< start="1878.609" dur="3.437"> DIDIE, NU INGIN NU KANGGO, >

< start="1880.544" dur="2.669"> PERLU PELANGSAAN, AND AKU NGUKTU WARNA >

< start="1882.18" dur="1.567"> KEPADA HARI. >

< start="1883.347" dur="1.135"> >> AKU TOO. >

< start="1883.881" dur="2.102"> >> DENGAN HENTEU DENGAN ATAWA >

< start="1884.615" dur="1.669"> LATER. >

< start="1886.117" dur="0.8"> YES. >

< start="1886.417" dur="2.536"> >> AKU TOO. >

< start="1887.051" dur="3.37"> >> Wartawan: UNTUK ABC NEWS LIVE, >

< start="1889.086" dur="2.803"> AKU DEVON DWYER DI WASHINGTON. >

< start="1890.554" dur="2.269"> >> YA, Urang KUMAHA KABEH SEMUA >

< start="1892.022" dur="1.735"> GAMPANG AYA BARAT. >

< start="1892.957" dur="3.136"> KAMI HAYANG KANGGURAN. >

< start="1893.891" dur="2.503"> Urang ngirékeun deui seueur deui pikeun hasil >

< start="1896.227" dur="1.001"> INTO. >

< start="1896.527" dur="2.369"> >>> DIA SUMAT DIA HORRIFIK >

< start="1897.361" dur="1.835"> HARI IN ITALY DENGAN HAYDREDS DENGAN >

< start="1899.029" dur="1.302"> MAOT. >

< start="1899.329" dur="2.169"> Waktosna Urang Nyarioskeun kana Déktor >

< start="1900.465" dur="1.868"> DI ITALY. >

< start="1901.632" dur="2.836"> INGIN SUKU. >

< start="1902.467" dur="3.269"> ING PELANGGAN AYA TANGGO BASA >

< start="1904.601" dur="1.769"> TEMA KOLEKOLAH DI DI DI >

< start="1905.869" dur="2.236"> AMERIKA? >

< start="1906.504" dur="3.17"> >>> SUKA NU NU MUNGGUL >

< start="1908.238" dur="1.803"> PUTIHAN PANJAMINAN >

< start="1909.807" dur="1.569"> OUTBREAK. >

< start="1910.174" dur="1.569"> WE'LL BREAK BABASKEUN SAKIT DARI >

< start="1911.509" dur="0.968"> BIDANG. >

< start="1911.876" dur="1.534"> >>> TAPI PERTAMA, PERTARA KAMI DENGAN >

< start="1912.61" dur="4.17"> DINTEN. >

< start="1913.544" dur="4.939"> PENGANGGUTAN BENTA APPLE >

< start="1916.914" dur="4.104"> >> Kami bakal nyarios anjeun >

< start="1918.616" dur="4.905"> Ngadaptarkeun yén APPLE TIDAK SUKAPKEUN, >

< start="1921.151" dur="3.271"> DITUTUKAN DENGAN DENGAN 10 >

< start="1923.654" dur="17.718"> Jutaan MASKU TO THE PERUBATAN >

< start="1924.555" dur="16.817"> KOMUNITAS DI STATES UNITED. >

< start="2024.255" dur="3.77"> >>> HELLO, EVERYBODY. >

< start="2026.724" dur="6.139"> AKU PELEKA ELIZABETH. >

< start="2028.159" dur="5.705"> Kéngingkeun kuring sareng Dalem >

< start="2032.997" dur="1.168"> KOMPUTER UNTUK BAGAL >

< start="2033.998" dur="1.602"> TAHUN. >

< start="2034.298" dur="2.369"> Kuring ngartos DAFTAR TEXT DARI >

< start="2035.733" dur="1.968"> MANAGER YANG PINTU >

< start="2036.8" dur="2.036"> AKAN DITUTUP. >

< start="2037.835" dur="1.301"> HENTEU NGENTUKAN BOTI KANGGO TO >

< start="2038.969" dur="3.904"> GAWE. >

< start="2039.269" dur="5.339"> PULANG ATAWA RUMAH. >

< start="2043.007" dur="3.169"> JAMINAN KAYU. >

< start="2044.742" dur="3.336"> HR AKAN HENTEU HENTEU AS NAJE >

< start="2046.31" dur="2.502"> LAYOFFS, DAPATKEUN BUNGKEUN, >

< start="2048.212" dur="1.801"> SANITIZE, KOMUNITAS, TAPI ITA >

< start="2048.946" dur="3.236"> NGADUH APPAT Dinten. >

< start="2050.147" dur="3.704"> Kuring peryogi pisan. >

< start="2052.316" dur="3.837"> Kuring teu Kéngingkeun yén kuring >

< start="2053.985" dur="4.303"> BE OKAY AND KAYA AKAN ANAK AKU. >

< start="2056.287" dur="2.669"> KUNG KAMI NU DAPATKEUN AYA RASA >

< start="2058.422" dur="1.201"> AYEUNA, Urang moal resep KASIH >

< start="2059.089" dur="2.202"> INSURANS AND KAMU AYA DENGAN >

< start="2059.756" dur="2.269"> WANG. >

< start="2061.425" dur="3.737"> WAGES, INSURANS KESIHATAN, KAMI PERLU >

< start="2062.159" dur="4.638"> IEU. >

< start="2065.296" dur="2.836"> >> JADI MANY AMERIKAN STRUGGLING >

< start="2066.93" dur="1.97"> DENGAN UNEMPLOYMENT DITASANGKAN OLEH >

< start="2068.266" dur="2.702"> COVID-19, sareng NUNGGU UNTUK NABI >

< start="2069.033" dur="3.337"> AGAMA DARI CONGRESS. >

< start="2071.102" dur="2.735"> KATAKANAN RÉNG RÉNG BISA >

< start="2072.503" dur="2.902"> GELENG MUNGKUNG DITASARKEUN, IT AKAN >

< start="2073.97" dur="2.637"> KASUT. >

< start="2075.539" dur="2.135"> JADI LETUS NU NGADISKEUN DI APA ANO KITA >

< start="2076.741" dur="2.602"> DUANG DENGAN NOMBOR. >

< start="2077.808" dur="4.17"> TEU NYANGGU $ 2 TRINDEKAN HENTE >

< start="2079.476" dur="4.471"> PAKEJAN AKAN BIGGER ING INGNA >

< start="2082.112" dur="3.037"> $ 1,4 DIRI PEMBANGUNAN >

< start="2084.081" dur="1.968"> RANCANGAN BUDGET UNTUK TENAGA >

< start="2085.283" dur="2.836"> KADUNGAN PERSIB DI 2020. >

< start="2086.183" dur="3.703"> IT JUGA DIA NYAIN INI $ 787 >

< start="2088.252" dur="2.302"> RANCANGAN RANCANGAN STIMULUS PUTRA >

< start="2090.02" dur="3.003"> 2009 KANGGO NU GAMPANG >

< start="2090.687" dur="4.205"> KAJIAN. >

< start="2093.157" dur="3.904"> PUSAT RASA SEMASA >

< start="2095.025" dur="3.07"> BAYAR KARAK DIRI NANGSA 90% OF >

< start="2097.194" dur="2.436"> CUKAI AMERIKAN DENGAN $ 1,200 >

< start="2098.228" dur="4.439"> DENGKEUN KE INDIVIDU SUKU KURING >

< start="2099.764" dur="6.673"> KURANGNA $ 75,000 ATAWA $ 2,400 DENGAN >

< start="2102.8" dur="6.44"> KAJEUN PELUANG NU TUJUH TO $ 150,000. >

< start="2106.571" dur="4.503"> AND ADDED $ 500 PER ANAK AKAN >

< start="2109.373" dur="3.403"> JUGA DIDI DAPAT. >

< start="2111.208" dur="2.47"> $ 250 Milyun AKun TO TO >

< start="2112.909" dur="3.371"> PELAKUAN DRAMATIK OF >

< start="2113.811" dur="4.637"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT, LAMPIRAN >

< start="2116.414" dur="3.77"> UNEMPLOY KURIKO DENGAN 13 MINGGU >

< start="2118.582" dur="3.137"> DENGAN MANUSIA. >

< start="2120.318" dur="3.503"> DENGAN THAN $ 350 BISA NGANGGO >

< start="2121.852" dur="4.638"> UNTUK PINJAMAN GOLEK UNTUK KUNCI >

< start="2123.954" dur="4.371"> BISNES sareng $ 425 Milyunter bakal >

< start="2126.624" dur="2.903"> DANA DUMADANG AND NUNTARI KANGGO >

< start="2128.458" dur="3.104"> KOMPUTER, Ngadaptarkeun AN >

< start="2129.66" dur="3.303"> TAMBAHAN $ 75 Milyar UNTUK >

< start="2131.695" dur="2.637"> INDUSTRIES HIT HESTEST, >

< start="2133.096" dur="3.371"> MENUTUP AIRLINE AND HOTEL >

< start="2134.465" dur="2.369"> DENGAN KOMPUTUS STRICT ON >

< start="2136.6" dur="1.735"> OVERSIGHT. >

< start="2136.967" dur="3.003"> BY COMPARISON, THE 2009 BAILOUT >

< start="2138.468" dur="3.07"> ING INDUSTRI AMERICAN AUTO >

< start="2140.103" dur="2.603"> KOS NGENTOT $ 80 Milyar DENGAN PALING >

< start="2141.672" dur="1.801"> DIA ITU PELANGGAN HENTEU HENTEUN >

< start="2142.839" dur="2.236"> KUKUAN. >

< start="2143.607" dur="2.803"> WE'LL KAYU SANGGANG MUNGGUNG DIAUNJUK BASA >

< start="2145.208" dur="2.269"> PANGGILAN TERBARU BASA RASA >

< start="2146.543" dur="3.604"> DAPAT AKHIR. >

< start="2147.611" dur="3.236"> >>> DENGAN KAMI MASIH KUDA LISA >

< start="2150.281" dur="2.135"> DAPATKEUN TO. >

< start="2150.981" dur="4.104"> SUMBANG KRITIS GURU. >

< start="2152.55" dur="4.704"> 77 SUMBANG NENGGOLA ILL DENGAN >

< start="2155.218" dur="3.071"> SISTEM FLU-LIKE NANGGALKEUN >

< start="2157.387" dur="1.969"> PANGGILAN JAMINAN AMERIKA, >

< start="2158.422" dur="1.735"> MAKING KULIT ITAU Nuju FLORIDA. >

< start="2159.49" dur="2.702"> PANGHILAN TUNGGU AYA BAWA >

< start="2160.291" dur="4.27"> 19 Tés COVID-ON BOARD. >

< start="2162.326" dur="3.103"> >>> DAN KREDI KRITUS >

< start="2164.695" dur="3.236"> NGARGO NGEUNAAN KUNCI DI ITALY. >

< start="2165.563" dur="3.503"> WE'LL DENGAN PERKEMBANGAN PENTING >

< start="2168.065" dur="3.17"> DOKTORAN DIA HADIS NU MASA ASET >

< start="2169.199" dur="2.737"> TINGKAT MERDEKA KECAPAKAN HEROIC FIGHT >

< start="2171.368" dur="2.135"> SAURU HIDUP. >

< start="2172.069" dur="2.536"> >>> TAPI PERTAMA, DENGAN DENGAN JABUR >

< start="2173.637" dur="2.837"> HEADLINES TRENDING ON >

< start="2174.738" dur="1.736"> ABCNEWS.COM. >

< start="2384.982" dur="5.138"> ♪♪ >

< start="2387.418" dur="4.504"> >>>> SENATE AKAN AKAN MEMBANTU >

< start="2390.253" dur="2.37"> RAKYO INI SUMBANG >

< start="2392.055" dur="2.236"> WEATHER STORM INI. >

< start="2392.756" dur="2.636"> >>> ON CAPITOL HILL, SENATE >

< start="2394.424" dur="2.77"> PEMIMPIN PELANGGAN BASA ARTUNG >

< start="2395.526" dur="3.536"> AND RUMAH BUTIR DITUTUH AN >

< start="2397.327" dur="3.37"> AGREEMENT ON AN UNPRECEDENTED $ 2 >

< start="2399.196" dur="4.004"> KEJURUANAN PEMBENTUKAN TRILLION MONTOR >

< start="2400.83" dur="3.704"> UNTUK NAWARIS KAGAMATAN KEPANGSAAN >

< start="2403.333" dur="2.102"> PELUANG GOLEKSI KUMAHA >

< start="2404.668" dur="2.335"> THE COVID-19 PANDEMIK. >

< start="2405.568" dur="3.571"> >> BUKU INI, UNEMPLOYMENT >

< start="2407.137" dur="3.437"> INSURANS ING GRATIS AYEUNA >

< start="2409.272" dur="2.837"> TANGKAPAN PANGGUNGAN ING >

< start="2410.707" dur="1.735"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT IN >

< start="2412.242" dur="1.301"> DESA. >

< start="2412.576" dur="3.37"> THE KESELAMATAN SOSIAL NET WID >

< start="2413.677" dur="3.904"> HENTEU NUTLI KOTAK JUTAWAN >

< start="2416.079" dur="2.703"> KAWASAN AMERIKA YANG DIANGGAL >

< start="2417.714" dur="2.436"> UNEMPLOYED VIRTUALLY OVERNIGHT. >

< start="2418.916" dur="2.536"> >> TIAR NYAWA PASKI UP UNTUK >

< start="2420.283" dur="2.603"> ING KULIT HARI, TAPI >

< start="2421.585" dur="3.203"> LAWMAKERS NAJI ATAU MANUSA >

< start="2423.019" dur="3.304"> DRAFT AND IS REWORKING THE >

< start="2424.921" dur="4.004"> LANGUAGE ON SATU SEKSYEN. >

< start="2426.457" dur="3.102"> >> RANCIS ING PEMBETUL MANUING TIDAK >

< start="2429.059" dur="3.637"> DENGKEUN DENGAN DIRI KASAHA >

< start="2429.693" dur="4.471"> Gawé. >

< start="2432.83" dur="2.769"> >> THE COVID-19 PANDEMIK >

< start="2434.297" dur="2.503"> NUTUP ITS AGGRESSIVE SPREAD >

< start="2435.732" dur="2.669"> ACROSS AMERIKA DAN SENTIASA. >

< start="2436.934" dur="2.101"> SATU INFTIF FASTEST >

< start="2438.535" dur="3.37"> RATES DENGAN NEGERI DI >

< start="2439.169" dur="3.47"> LOUISIANA. >

< start="2442.039" dur="2.469"> >> TRAJEKTOR YANG DIANGGALKEUN PADA >

< start="2442.773" dur="3.17"> NYATA MASALAH SALAH. >

< start="2444.642" dur="4.037"> PANGKILAN GRATIS YANG KANGGO >

< start="2446.076" dur="3.437"> Nempo PANGGIHAN KABUPATEN TO >

< start="2448.812" dur="2.169"> KAWASAN KESIHATAN. >

< start="2449.647" dur="2.868"> >> Pejabat KAWASAN KESIHATAN JUGA DITULU >

< start="2451.115" dur="1.767"> AT INFECTION RATE IN Anyar >

< start="2452.649" dur="2.503"> KOTOR YORK. >

< start="2453.016" dur="3.938"> KOMUNITAS JAWA BARAT, KÉSIKING THE >

< start="2455.285" dur="3.503"> KORONAVIRUS OUTBREAK, AKAUN >

< start="2457.087" dur="2.769"> UNTUK HENTEU DENGAN HALF ING >

< start="2458.922" dur="2.803"> 60,000 NATION'S CASES. >

< start="2459.99" dur="3.003"> THE GATENOR GATENG NEGARA >

< start="2461.858" dur="4.004"> CUOMO DESA HENTEU SEEN SENI NU, >

< start="2463.126" dur="4.204"> SUKAN, INGNA NANGKANG ATAWA >

< start="2465.996" dur="1.668"> LANGKAH LANGKAH LENGKAP MUNGKUL >

< start="2467.464" dur="1.168"> GAWE. >

< start="2467.797" dur="2.503"> >> NEW YORK'S MEDICAL EXAMINER >

< start="2468.765" dur="3.571"> Parantos ngawitan UPTEM >

< start="2470.434" dur="3.703"> MORGUES IN MANHATTAN, TEMPORARY >

< start="2472.469" dur="2.869"> KENYATAAN TRUKTOR TRANSLATE & REFRIGERATION, >

< start="2474.271" dur="2.503"> KUNG DIPANGGU. >

< start="2475.472" dur="2.035"> KOMUNITAS YORK KUMAHA 30,000 KONTOH >

< start="2476.907" dur="2.703"> CASONAVIRUS CASES. >

< start="2477.641" dur="3.603"> NEGARA-LAIN LAIN AYA JAWA Tempo >

< start="2479.743" dur="3.637"> RISE AS UJI PEMBANGUNAN. >

< start="2481.378" dur="4.705"> >>> 77 PAKSA ING KUKA TUNGGU >

< start="2483.514" dur="3.636"> SHIP HEADING FOR FLORIDA AYEUNA >

< start="2486.216" dur="3.104"> GOLONG DENGAN SISTEM FLU-LIKE. >

< start="2487.284" dur="3.67"> >> PITU INGKEUN MEREKA HAVEN'T >

< start="2489.453" dur="2.502"> TIANG NANGGALKEUN SHIP PILIH DENGAN >

< start="2491.087" dur="2.436"> DINA HARI. >

< start="2492.089" dur="2.469"> TEMPAT LIRIK DIDENGKEUN DIREKTIKA >

< start="2493.657" dur="1.968"> KEPATUTAN KANGGURAN. >

< start="2494.692" dur="2.034"> SATU MANY NUNGGUH KANGGURU DI >

< start="2495.759" dur="2.803"> THE DENGAN DENGAN. >

< start="2496.86" dur="3.704"> >> MANAWA RAKYAT DI TEMPAT 70an AND >

< start="2498.695" dur="5.072"> 80s ON SHIP INI. >

< start="2500.697" dur="5.306"> >>> 71-TAHUN-PRINS PUTIH PRINS HÉS. >

< start="2503.9" dur="3.671"> HEIR KANGSA INGKANG BRITISH >

< start="2506.136" dur="2.068"> DIAJAKARNA NU DIA Diuji POSITIF >

< start="2507.705" dur="2.468"> UNTUK COVID-19. >

< start="2508.338" dur="3.036"> DIA MELAYU NENG MILIK >

< start="2510.307" dur="2.703"> SISTEMSIK, TAPI TANGGAPAN LAIN >

< start="2511.508" dur="2.436"> DI KASIHATAN KASIHAN ARNA DIA >

< start="2513.143" dur="2.469"> Gawéna ti payun bumi >

< start="2514.078" dur="3.202"> HARI ING DENGAN ASING ASAL. >

< start="2515.745" dur="3.204"> A SPOKESMAN NAMBAH PRINCE >

< start="2517.414" dur="3.637"> CHARLES 'ISTER CAMILLA, THE >

< start="2519.082" dur="3.604"> DUCHESS CORNWALL, BASA DIRI >

< start="2521.184" dur="1.935"> KOMUNITAS TAPI TAPI AYEUNA >

< start="2522.819" dur="3.003"> THE VIRUS. >

< start="2523.253" dur="4.505"> >> KANGGURU SEJARAH STORMS. >

< start="2525.956" dur="2.769"> DITASANGKEUN EF-1 MENENGAHKEUN >

< start="2527.891" dur="8.442"> MISSISSIPPI AND ILLINOIS. >

< start="2528.859" dur="8.041"> INGIN NYAU KITA BISA TUTUP >

< start="2536.466" dur="3.37"> TUPELO, MISSISSIPPI. >

< start="2537.034" dur="3.536"> >> KULITAN KULIT. >

< start="2539.97" dur="2.235"> 683 HIDUP PALING ING DENGAN ITALY >

< start="2540.704" dur="4.037"> HANYE. >

< start="2542.339" dur="5.406"> DOKTORAN DAN NURSES DIA DI PADA >

< start="2544.874" dur="3.638"> BUKU ANTARA UPHILL BATTLE, >

< start="2547.878" dur="2.602"> PUTTING TEMA NYAWA KANGSA DI BARANG >

< start="2548.645" dur="3.37"> NGANGKANG PADANGGU UNTUK JAWA KELUAR >

< start="2550.613" dur="1.736"> PATIENTS YANG DIACARKAN INI MEREKA >

< start="2552.149" dur="2.001"> DOKTOR. >

< start="2552.482" dur="4.304"> MAGGIE RullI MANGSA BALIKKEUN INI. >

< start="2554.284" dur="4.805"> >> Wartawan: UNTUK BUKU >

< start="2556.92" dur="3.704"> MINGGU ITEMI ITEMI ITALY WOSOS >

< start="2559.222" dur="3.27"> SANGAT DENGAN ENEMIS INVISIBLE, >

< start="2560.758" dur="3.069"> TAPI TIARI INI ING TRASA TENT, >

< start="2562.625" dur="1.535"> KASÉNASAN ITALY KASÉ >

< start="2563.96" dur="3.104"> DITUKAR. >

< start="2564.294" dur="6.039"> KOMUNITAS HADI DENGAN HENTE A >

< start="2567.197" dur="3.904"> SITUASI YANG DIHENTEU DIHARI. >

< start="2570.467" dur="2.369"> KUNCI 70,000 INFUNA, DIA MASKIN >

< start="2571.234" dur="3.037"> 7.000 NENG. >

< start="2572.97" dur="2.001"> IT TAKEN AN INTERNATIONAL >

< start="2574.404" dur="2.803"> NGARUWANG UNTUK MUNGKIN KUMAHA >

< start="2575.105" dur="4.004"> CASES ITALY. >

< start="2577.341" dur="2.168"> PANGGILAN INGKANG MEREKA >

< start="2579.242" dur="1.068"> VENTILATORS. >

< start="2579.642" dur="2.169"> THE RUSSIA MANGSAAR PERUBATAN DAN >

< start="2580.443" dur="2.069"> NAMPANG. >

< start="2581.945" dur="4.037"> THE AMERIKAN PALING HILANG >

< start="2582.645" dur="4.005"> BUAH HANCANG. >

< start="2586.116" dur="3.604"> >> KAMI HENTI AKAN DI AKTAN >

< start="2586.783" dur="3.904"> WANITA WANITA, NGADEPURKEUNNA >

< start="2589.853" dur="2.203"> PERUBATAN MORNING. >

< start="2590.82" dur="2.37"> Urang nganggur Teu meunang >

< start="2592.189" dur="3.136"> UNTIL SYMPTOMS ING >

< start="2593.323" dur="3.003"> KORONAVIRUS DITULUSKEUN. >

< start="2595.459" dur="2.735"> JADI SUKU TAPI UPING DI SINI >

< start="2596.459" dur="2.436"> PUTIH ING KUMAHA. >

< start="2598.328" dur="2.636"> SATU BISA DAPAT KUMAHA >

< start="2599.028" dur="3.971"> TEMA. >

< start="2601.098" dur="3.67"> AYEUNA KANGGO BUKU Nuju POP INTO >

< start="2603.133" dur="2.402"> ICU DAN NUJUT ATAS PISAN >

< start="2604.901" dur="2.402"> TEU NYANGGURANA DENGAN APA ANU ANYARI >

< start="2605.669" dur="2.802"> DIA MEMBANTU TIAK DIPERLUKAN. >

< start="2607.437" dur="1.702"> >> Wartawan: KONSEP KANGGO Nuju >

< start="2608.605" dur="1.701"> NGASILKEUN UNTUK KANGGO >

< start="2609.272" dur="5.806"> FOREFRONT ING BATI INI. >

< start="2610.44" dur="5.573"> EVERIT MINIT KRITIKAL. >

< start="2615.212" dur="2.736"> >> Panarjamah: Kuring nyarios >

< start="2616.146" dur="2.169"> KAMI DI PAMATASAN KAMI >

< start="2618.081" dur="1.769"> RESTRICT. >

< start="2618.448" dur="2.636"> Urang henteu satuju >

< start="2619.983" dur="2.536"> SUMBER JEUNG STAFF ESPECIALLY >

< start="2621.218" dur="2.603"> DAHULAKAN APART DARI ATAWA >

< start="2622.653" dur="2.168"> ELSE, AYA NEGARA KAKI >

< start="2623.954" dur="1.868"> NGAJUTKEUN INGKEUN DAPAT. >

< start="2624.955" dur="2.201"> >> Wartawan: AND DENGAN SUPPLIES >

< start="2625.956" dur="2.102"> TUNGGU-UNTUNG NUNGGUH NU TUMNGK, TUA >

< start="2627.29" dur="3.037"> Nagara Deklarasi. >

< start="2628.192" dur="3.536"> IN KAS INI, IT MEANS >

< start="2630.46" dur="2.536"> MANGSA KASUJUAN ASI DENGAN PERKEMBANGAN >

< start="2631.862" dur="6.305"> SAURU HIDUP. >

< start="2633.13" dur="7.107"> >> EVERY HOSPITAL IS RASIAT >

< start="2638.301" dur="3.805"> IN AYA HARI ING JAMAYAN, >

< start="2640.37" dur="2.036"> SUKA MASKU, SUKA PAKSA PADANG >

< start="2642.239" dur="4.237"> SAPATU. >

< start="2642.539" dur="5.305"> KAMI DAPAT, UNTUK CONTOH, DURING >

< start="2646.61" dur="2.001"> KAMI ANTARI KEPADA TOILET >

< start="2647.977" dur="3.304"> KUMAHA ITU ITU MANGSA KANGGO >

< start="2648.745" dur="4.604"> AND TUKAR KANGGO. >

< start="2651.415" dur="3.97"> AND INGIN AKU BISA AKU NU AKAN >

< start="2653.483" dur="2.903"> WASTE OF Proteksi. >

< start="2655.519" dur="2.836"> >> Wartawan: BENTUK HENTEU >

< start="2656.519" dur="2.169"> DARI LAIN, KANGGO NUNG NU >

< start="2658.488" dur="1.435"> CEKAP. >

< start="2658.822" dur="5.105"> ITALY MENYANGKEUNNA KOMPAS >

< start="2660.057" dur="4.604"> INTO HOSPITAL NGEDEKAN. >

< start="2664.061" dur="2.368"> >> Urang teu resep nyandak TEMPAT >

< start="2664.795" dur="3.003"> UNTUK ATAWA. >

< start="2666.563" dur="2.235"> >> Wartawan: TAPI TAPI INI SANGSA >

< start="2667.931" dur="3.37"> TEMPAT YANG MANGKEUN UNTUK GALUR >

< start="2668.932" dur="2.769"> Yén SEEMA UNTUK BEDS HENTEU UNTUK >

< start="2671.434" dur="1.702"> INFÉKSI. >

< start="2671.835" dur="2.302"> NGAMBIL HIRUP MANUSNA >

< start="2673.27" dur="2.369"> PANGGILAN NATION'S. >

< start="2674.271" dur="3.636"> IN ITALY, ATAS LEAST 30 DOKTOR >

< start="2675.772" dur="4.004"> TANGGU DIHENTI NU DIHENTEUN. >

< start="2678.041" dur="2.736"> KASARASAN PAKSA INGKEUN SUKANG JAWA >

< start="2679.909" dur="2.002"> PERKARA WAKTU sateuacan WANGTU SAW >

< start="2680.91" dur="3.47"> TEMA NILAI SKYROCKET, TOO. >

< start="2682.045" dur="4.171"> AND TEMA SAHA. >

< start="2684.514" dur="2.37"> WANGSARI NEMBANGKEUN NEGARA >

< start="2686.35" dur="2.502"> Nomer DESPITE ITS STRICT >

< start="2687.017" dur="4.304"> LOCKDOWN. >

< start="2688.986" dur="3.102"> HENTEU 50.000 KAS, TIGA >

< start="2691.454" dur="3.404"> PELANGGANAN KAWASAN KAWASAN HEALTH >

< start="2692.222" dur="3.837"> INFILI. >

< start="2694.992" dur="2.669"> >> Panarjamah: KAPI ANAK DIAJAK >

< start="2696.193" dur="2.769"> DENGAN 12 JURUGA NANGGANG TENTO >

< start="2697.794" dur="2.369"> Tés NU DIA NU DITOKO MANGSUL, >

< start="2699.095" dur="2.402"> SATÉWANG SUKU WANG NU TAK ANTUNG >

< start="2700.297" dur="3.003"> TULIS AKU POSITIF. >

< start="2701.631" dur="3.103"> >> Wartawan: VIDEO INI >

< start="2703.433" dur="2.169"> KIRIK DI SOSIAL MEDIA, >

< start="2704.867" dur="3.137"> PATIENT DI FLOOR INI >

< start="2705.735" dur="3.604"> HOSPITAL, KUMAHA HEARD KARUA. >

< start="2708.138" dur="2.836"> SIFAT HOSPITALS NAJI SUKA >

< start="2709.472" dur="4.138"> MEREKA SIEUN DI WAR ZONES AYEUNA AYEUNA A >

< start="2711.107" dur="3.371"> KOMPON SENI SANG, TOO. >

< start="2713.744" dur="3.436"> AND AROUND EUROPE PREPARING FOR >

< start="2714.611" dur="4.938"> Gawé kanggo ngiringan. >

< start="2717.314" dur="2.602"> ITALY TIANG GOLONGAN ITU >

< start="2719.683" dur="2.402"> PENTING. >

< start="2720.05" dur="3.77"> AYA NEGARA UNLES NGUMAMBANG >

< start="2722.219" dur="3.07"> Tés, BEDS NGUKTANG, BISA >

< start="2723.954" dur="5.104"> DOKTOR, BISA NANGGOLEH TANGGA >

< start="2725.422" dur="9.242"> DENGAN GAMPANG DENGAN SAMA DENGAN >

< start="2729.192" dur="8.475"> NINI DENGAN PENTING >

< start="2734.797" dur="3.571"> PANGGILAN CASKETS SILENTLY BEING >

< start="2737.801" dur="4.037"> TANGKUH BASAAN. >

< start="2738.502" dur="4.104"> >> MAGGIE RULLI Gabung AS. >

< start="2741.972" dur="1.435"> MAGGIE, HANYA SITUASI ANU AWAL >

< start="2742.739" dur="1.701"> ATAWA sareng PERHATOSAN UNTUK PADUA >

< start="2743.54" dur="1.534"> THE WORLD FOR THE DOKTOR ON >

< start="2744.574" dur="2.47"> PINJAMAN TEMBANG. >

< start="2745.208" dur="3.837"> AYEUNA DI RETROSPEK, AYA PIKIRI >

< start="2747.177" dur="3.336"> SAHA NU SIEWE NU TANGGANG SUKAN >

< start="2749.178" dur="2.57"> HANYA MASA NGEJATKEUN TEMA? >

< start="2750.647" dur="2.903"> >> Wartawan: YEAH, LINSEY, YOU >

< start="2751.882" dur="2.736"> HENTEU, Kuring BOKKEUN DENGAN LAIN >

< start="2753.683" dur="4.371"> DOKTOR DARI PADANG. >

< start="2754.751" dur="3.937"> DUA PELABURAN DENGAN HOSPITAL MILAN >

< start="2758.187" dur="1.502"> INGIN SUKU DENGAN HANE. >

< start="2758.821" dur="2.17"> MEREKA NU DULU NU KUMITA >

< start="2759.823" dur="2.869"> INGIN, SIEUN INGKEWE MANGSA DENGAN HANYA >

< start="2761.124" dur="1.869"> Waktosna kanggo nyepak, nampi ka taun >

< start="2762.826" dur="1.368"> Ieu. >

< start="2763.126" dur="2.169"> TEMA PERLU BEDS. >

< start="2764.328" dur="2.568"> TEMA PERLU BENTUK VENTILATOR. >

< start="2765.429" dur="2.201"> TEMA PERLU MASIH ING DIRI >

< start="2767.03" dur="1.868"> PERLINDUNGAN AKSIP. >

< start="2767.764" dur="2.569"> TEMA PERLU DOKTOR PAKAI. >

< start="2769.032" dur="2.135"> HANYA NU TARI NUKANG. >

< start="2770.467" dur="2.335"> DENGAN EVERYTHING. >

< start="2771.301" dur="2.703"> SAHA NUJU JUJUR LELAKON NAMPANG. >

< start="2772.936" dur="2.836"> SAHA NUJU NYUKU DENGAN NU, KAU >

< start="2774.138" dur="2.736"> HENTEU, NENGGALKEUN DI AMERIKA, >

< start="2775.905" dur="2.603"> MENYIMPAN DI REST EUROPE, >

< start="2777.007" dur="2.969"> KAJIL HENTEU NU DENGAN PANJANGKAN >

< start="2778.641" dur="2.737"> Waktosna Meunangkeun Ieu. >

< start="2780.11" dur="2.168"> SIEUN SUKU NU KIEBETAN HENTEU >

< start="2781.511" dur="2.002"> HOSPITALS KAMPUNG AYEUNA. >

< start="2782.412" dur="2.536"> SIEUN SUKU DAPATKEUN NGUKTAN >

< start="2783.646" dur="2.87"> THESE ICU BEDS. >

< start="2785.082" dur="2.769"> KIEJI PIEBIHAN HENTEUNA >

< start="2786.649" dur="1.669"> VENTILATORS, TRAINING MORE >

< start="2787.984" dur="1.569"> NURSES. >

< start="2788.452" dur="2.702"> KON TEU DENGAN HAYANG NU DIAJAR >

< start="2789.686" dur="3.17"> TUMBAS INGGRIS, AYEUNA AYEUNA Waktos >

< start="2791.288" dur="2.869"> MANGKAT IT. >

< start="2792.99" dur="2.034"> TI SENTIASA NU NGAPUNG. >

< start="2794.291" dur="1.969"> TAPI TIANG KANGGO. >

< start="2795.158" dur="2.503"> Upami anjeun moal ngalakukeun. >

< start="2796.393" dur="3.236"> SIEUN NGAJUT AYA TO PUTRA >

< start="2797.794" dur="2.435"> LIKE ITALY. >

< start="2799.762" dur="1.836"> GOLONGAN DENGAN DENGAN, HANYA. >

< start="2800.363" dur="2.235"> >> TOUGH UNTUK DENGAN, TAPI KATA KITA >

< start="2801.731" dur="1.902"> DIBAYATKEUN PERLU DENGAN INI DENGAN ORDER >

< start="2802.732" dur="4.271"> Pikeun muka. >

< start="2803.767" dur="4.07"> MAGGIE, NGOMBLIK GAMPANG. >

< start="2807.137" dur="2.502"> Urang ANU ANTARI KANGGO MANGSA >

< start="2807.971" dur="3.036"> ORGANISASI KESIHATAN DUNIA NGENTOTA >

< start="2809.772" dur="1.836"> NEGARA POTENTIALLY RE-OPENING >

< start="2811.14" dur="1.102"> TOO DENGAN. >

< start="2811.741" dur="2.169"> >> Wartawan: Kieu >

< start="2812.375" dur="2.603"> INTERESTING, LINSEY. >

< start="2814.044" dur="2.703"> Dunya KESIHATAN PANGGIHAN DUNIA >

< start="2815.112" dur="2.969"> NUNGGALKEUNAN NYUKTUR KAUNING PANGGIH >

< start="2816.88" dur="2.736"> PANING DI NEGARA SUMBAT >

< start="2818.215" dur="2.902"> INGIN MANGKEUN UPUKAN. >

< start="2819.749" dur="2.403"> NGUMAMBANG NEGARA BUDAK >

< start="2821.25" dur="1.769"> POTENTIALLY BE DANGEROUS. >

< start="2822.285" dur="2.202"> KAPI UANG SUMBANG. >

< start="2823.153" dur="3.002"> TI DIA TEH NYANGHIN NYAWA >

< start="2824.62" dur="1.802"> DUNTUNG NUNG NUNGGI NEGARA MUKA BUKA >

< start="2826.289" dur="1.535"> UP. >

< start="2826.556" dur="2.436"> TEU NYAU HAMMERED KUMAHA >

< start="2827.958" dur="3.47"> POINT SUMBAK NEGARA TINDAK >

< start="2829.125" dur="3.103"> TUTUP DITUTUP, ATAWA INGIN TINDAK >

< start="2831.561" dur="2.202"> PROSES DOSANCING DOSAN >

< start="2832.362" dur="2.436"> PRAKTIKAN PENTAKSURAN DIRI. >

< start="2833.897" dur="2.302"> INGIN INGKEUN INI BISA >

< start="2834.931" dur="1.902"> HAYATKEUN KANGGURAN HENTEU MANGSA Nuju >

< start="2836.333" dur="1.367"> MANGSA BASA. >

< start="2836.966" dur="2.203"> >> SEMUA RASA. >

< start="2837.834" dur="2.102"> MAGGIE RULLI UNTUK US di LONDON. >

< start="2839.303" dur="3.803"> TERIMA, MAGGIE. >

< start="2840.07" dur="4.737"> >>> DAN DENGAN WARNA DIHADIRI >

< start="2843.239" dur="3.003"> MANUSNA US DENGAN DI RUMAH, MINGGU >

< start="2844.941" dur="2.536"> PADI SAKITJEUN AYA LAKI DI WASA >

< start="2846.376" dur="2.336"> FACEBOOK, TWITTER AND YOUTUBE, >

< start="2847.61" dur="2.403"> SAKITU RAKYAT DI PUTRA >

< start="2848.845" dur="2.636"> POSTING TENTANG KORONAVIRUS, >

< start="2850.146" dur="5.406"> TAPI KUMAHA ANAK GALASANA PAKSA >

< start="2851.614" dur="10.645"> DARI FUNGSI? >

< start="2855.686" dur="7.173"> KAMI DIANE MA DIANE MASS >

< start="2862.392" dur="2.836"> >> WALA UNTUK NJUKU UNTUK >

< start="2862.993" dur="4.504"> KORONAVIRUS. >

< start="2865.362" dur="3.102"> THE MASALAH MANUSNA ING DIGAYU >

< start="2867.63" dur="2.937"> AREN'T TRUE. >

< start="2868.598" dur="3.504"> SUKA PUTRA PILIHAN VIRAL INI >

< start="2870.7" dur="3.737"> NGILOSKEUN AIR TINGKAT 15 MINIT >

< start="2872.235" dur="2.936"> NANGGALKEUN VIRUS INTAN DIRI >

< start="2874.571" dur="0.867"> KELULUSAN, INGIN ACID KAYU KABEH >

< start="2875.305" dur="2.002"> IEU. >

< start="2875.572" dur="3.904"> KANYATAANNA -- >

< start="2877.44" dur="4.772"> >> DENGAN, NAJIL AYA AKU leres >

< start="2879.609" dur="4.905"> PAN PUTIH INI DIA’TIKEUN PISAN A >

< start="2882.345" dur="2.77"> JAWABAN DIGESTIVE A >

< start="2884.647" dur="2.37"> MASALAH RESEP. >

< start="2885.248" dur="3.136"> >> SUMBUTAN PALING PUTRA VIRAL >

< start="2887.15" dur="2.77"> KHUSUS NGENTOTKAN WARM WATER >

< start="2888.518" dur="3.036"> AYA KESEUNANG NANGGALKAN VIRUS. >

< start="2890.053" dur="2.969"> >> Kuring TAMAT ING DUIA NYANGSA >

< start="2891.688" dur="3.47"> UP DENGAN POSSIBILITI INI KANA >

< start="2893.156" dur="2.703"> TI SANG NU NU NU TAK SUKSES >

< start="2895.291" dur="3.003"> SAHA NAHA VIRUS REPLICATING IN >

< start="2895.992" dur="4.238"> TIAP KAMI. >

< start="2898.428" dur="2.536"> TAPI, LAGI, INGKAH VIRUS IS A >

< start="2900.363" dur="2.703"> TANGGAPAN VIRUS. >

< start="2901.097" dur="4.638"> >> INSTEAD RUMAH AING >

< start="2903.199" dur="3.37"> ING POST FALSELY KLASIK GARGING >

< start="2905.869" dur="2.869"> DENGAN SALT WATER ATAWA VINEGAR >

< start="2906.702" dur="3.638"> MELAYUKAN VIRUS. >

< start="2908.872" dur="2.969"> >> JAWABAN JABUR IS NO, TAPI Kuring >

< start="2910.473" dur="3.437"> SUMBAT SUMA SAHA NU KOMPAT >

< start="2911.975" dur="3.103"> SUKSANA, MANUSIA DAPATKEUN >

< start="2914.043" dur="3.071"> OF THE COVID-19 VIRUS, TINDAKI >

< start="2915.212" dur="2.235"> INGIN INGKEWIH NERANGKEUN ATAWA SORE >

< start="2917.247" dur="2.602"> TAMPILAN. >

< start="2917.581" dur="4.438"> KUNG ANAK KASUT, BUKA KANGGO. >

< start="2919.983" dur="3.303"> >> SABTU TU-UNTUK YOUTUBE SUGGEST >

< start="2922.152" dur="3.103"> MENCANGKAN MIRACLE MINERAL >

< start="2923.419" dur="3.804"> SUKAN ATAWA MMS NA NYAWA >

< start="2925.388" dur="3.403"> ESSENTIALLY CHLORINE DIOXIDE. >

< start="2927.357" dur="3.403"> >> KILLORN IAN DIOXIDE KILLS >

< start="2928.925" dur="2.703"> EVER PATHOGEN, EVERY VIRUS, >

< start="2930.893" dur="4.672"> MENUTUP KORONAVIRUS. >

< start="2931.761" dur="7.007"> >> TAPI FDA WARNS INGESTING >

< start="2935.698" dur="4.906"> PRODUK INI SUKA SEJUK >

< start="2938.901" dur="3.204"> BASA BOLEH DAN NANGGANG POTENTIALLY >

< start="2940.737" dur="2.736"> HIRUP KANGKUNGAN HIRUP >

< start="2942.239" dur="2.435"> SAHA NU KANGGO NU HENTEU SAHA NU >

< start="2943.606" dur="2.47"> WILAYANA THE VIRUS? >

< start="2944.808" dur="4.204"> SATU-SAHA PALING MENTAS HENTEU DAPAT >

< start="2946.209" dur="4.939"> PELANGGU NU NU NU NU TUNGGUH RUNNYA. >

< start="2949.146" dur="3.97"> TAPI KITA ANAK KAYLEE HARTUNG SINO >

< start="2951.281" dur="3.17"> Diuji POSITIF UNTUK VIRUS >

< start="2953.249" dur="3.07"> DITUTUKKE ATAWA TU Sateuacana leres. >

< start="2954.584" dur="3.537"> >> DIA GALAS SEMUA DIHARI DENGAN A >

< start="2956.452" dur="4.038"> RUNNY NOS NGENTOSA MINGGU MINGGU MINGGU, AND >

< start="2958.255" dur="3.57"> SATU AYA NAPUR Dinten NULIS AKAN >

< start="2960.623" dur="1.535"> DITASARKAN DARI MINGGU PULUS HENTE IN >

< start="2961.958" dur="2.069"> SEATTLE. >

< start="2962.292" dur="3.203"> INGAH ANTARA NU AKU NYAWA >

< start="2964.16" dur="2.102"> SIEUN AYA NUJUKKEUN SISTEM NA >

< start="2965.628" dur="2.069"> INGIN DI DAPAT DENGAN PANUTUP ASSOCIATED >

< start="2966.396" dur="2.035"> DENGAN CORONAVIRUS. >

< start="2967.831" dur="2.402"> Kuring teu nganggur SUMBANGAN S A >

< start="2968.565" dur="3.403"> KASIL KUMAHA. >

< start="2970.367" dur="1.934"> Kuring teu resep ngagaduhan nanaon >

< start="2972.101" dur="0.968"> BREATH. >

< start="2972.435" dur="2.502"> Kuring teu resep maca sagala rupa >

< start="2973.202" dur="3.17"> KAYU. >

< start="2975.071" dur="3.603"> KONTOH ITU GAMPANG UNTUK NU DARI KULIT >

< start="2976.506" dur="2.902"> UNTUK INGIN Sateuacana. >

< start="2978.808" dur="2.302"> SINI INGIN SUKU DIAJAK >

< start="2979.542" dur="4.438"> TUTUP KASAHA. >

< start="2981.244" dur="3.436"> >> AS SUMBER FILSIA >

< start="2984.113" dur="2.436"> AYA AKU NU NU NU DI SUMBANG >

< start="2984.814" dur="3.471"> SEMUA JENIS SIKEKOMI, INCLUDING >

< start="2986.683" dur="3.804"> KUNCI SMELL, DIARRHEA, SO THE >

< start="2988.418" dur="3.603"> SHORT ANSWER IS, DENGAN PERSON >

< start="2990.62" dur="2.87"> AKU AYA AKU DIBEUKAN >

< start="2992.154" dur="3.271"> SISTEM KA KABEH 19-bulan >

< start="2993.623" dur="2.136"> SUKU BASA ANAK MANGSAJAK >

< start="2995.559" dur="1.668"> Mild. >

< start="2995.892" dur="3.437"> >> SUMBAT PALING POS PALING PANJENANG >

< start="2997.36" dur="3.203"> YOU moal KUTU INFUNG INJEUN BISA >

< start="2999.462" dur="2.636"> HOLDING BREATH KANGGO HENTEUNA >

< start="3000.696" dur="3.037"> TEN SANGKALA TUNGGU KAPI. >

< start="3002.232" dur="3.102"> >> HANYA PAKSA ANAK AYAT >

< start="3003.866" dur="3.204"> PRESENTING DENGAN COUGH. >

< start="3005.468" dur="2.502"> Kuring bakal ngawakilan ka Jalma >

< start="3007.204" dur="2.435"> HARTA TEMA BREATH. >

< start="3008.104" dur="3.17"> KUNG INGU TINDAK DIRI SIEWELOMS >

< start="3009.772" dur="3.47"> SIMILAR TO FLU ATAWA COLD, AT >

< start="3011.407" dur="3.604"> POINT INI DI Waktos, JUST ASSUME >

< start="3013.376" dur="2.236"> YOU AYEUN-19 AND >

< start="3015.145" dur="1.234"> DIRI-ISOLATE DIRI SIEUN. >

< start="3015.745" dur="2.369"> >> JADI DENGAN INFORMASI JUMLAH >

< start="3016.513" dur="1.902"> Kéngingkeun, kumaha kuring SPOT A >

< start="3018.248" dur="2.202"> FAKE? >

< start="3018.548" dur="3.27"> Urang Partéi Pisan Berita Anyar >

< start="3020.584" dur="3.37"> ADVISE ASKING PISAN NYAWA >

< start="3021.951" dur="3.871"> PESESINAN NANGKEUN DI AKU? >

< start="3024.087" dur="3.737"> TANGGUH SIEUN NANGGU KANGGO KANGGEUN >

< start="3025.956" dur="2.268"> SOMETHING, LIKE, SHARE ABOUT >

< start="3027.957" dur="1.769"> SUBSCRIBE? >

< start="3028.358" dur="2.869"> MANGSA ITU GAMPANG NANGKEUN ATAWA HATE >

< start="3029.859" dur="2.636"> SUMBAT ATAWA ATAWA Nge NINGKATKEUN ITU >

< start="3031.361" dur="2.669"> ATAWA BUNTUNG? >

< start="3032.629" dur="2.769"> ANÉS HAYAT INGKEUN NGAROLA AS A >

< start="3034.163" dur="3.003"> PERHATOSAN ING DIA MANGSA NU KASIH >

< start="3035.531" dur="3.838"> DI PELUPUNAN, sareng WHENEVER >

< start="3037.3" dur="4.672"> POSSIBLE, MANGSA INFO DARI A >

< start="3039.502" dur="3.337"> SUMBER PERUBATAN PILIH NU NU NU >

< start="3042.105" dur="2.269"> CDC, ORGANISASI KESIHATAN DUNIA >

< start="3042.972" dur="1.736"> ATAWA INSTITUT NATIONAL OF >

< start="3044.507" dur="1.669"> KESIHATAN. >

< start="3044.841" dur="2.969"> >> SATU ANTARA MASIH ANU BISA DAPAT >

< start="3046.309" dur="1.935"> PILIH SUMBER NANGGALKEUN ING >

< start="3047.944" dur="1.735"> INFORMASI. >

< start="3048.377" dur="2.903"> SATUATOS KOSONG ANU MENTIONED >

< start="3049.812" dur="3.804"> TUNTUTKEUN DENGAN KANGGO >

< start="3051.414" dur="3.437"> HOSPITAL, TAPI KUNG TEU NGAJUT PADI >

< start="3053.75" dur="2.936"> ATAS FACEBOOK STANFORD, YOU >

< start="3054.984" dur="3.67"> Ningali PESENAN ING, KANGGANG POS >

< start="3056.819" dur="3.671"> TANPA DENGAN PERTENGAHAN STANFORD. >

< start="3058.788" dur="9.943"> KAYA ATAWA KASAHA KASAHA >

< start="3060.624" dur="10.043"> COVID-19, PULANGKEUN TO A >

< start="3068.864" dur="2.137"> REPUTABLE SUMBER ATAWA Naros INTAN >

< start="3070.8" dur="0.534"> DOKTOR. >

< start="3071.134" dur="1.301"> LINSEY? >

< start="3071.468" dur="2.836"> >> TIP HENTEU NAMPANGKEUN. >

< start="3072.569" dur="3.203"> KAMI HILANG DENGAN KA SASUA, DIANE. >

< start="3074.437" dur="2.469"> SAHA KITA NANGGULIS, AN ESSENTIAL >

< start="3075.905" dur="2.203"> BISNIS KEUNINGAN SAKOLA FED AS >

< start="3077.039" dur="1.069"> THE DAYANGKAN PERINDUSTRIAN DINA TUTUP. >

< start="3083.747" dur="3.636"> >>>> Ieu mangrupikeun KIASA JABU. >

< start="3086.882" dur="1.736"> KAU HENTEU, RESTAURANT >

< start="3087.516" dur="2.837"> PERUSAHAAN DIPASANG DIHENTAKI DENGAN >

< start="3088.752" dur="2.001"> AYA, AKU BISA NU TUNGGU ANU >

< start="3090.486" dur="1.169"> PERTAMA. >

< start="3090.886" dur="3.104"> Kuring kudu ngiringan nalika 60 >

< start="3091.788" dur="4.604"> GOLONGAN DI Dinten ART. >

< start="3094.124" dur="3.069"> AND NUNGGULKAN ACROS DARI ING, I >

< start="3096.525" dur="4.639"> TEU INGKEUN AYA NU TENGKUUN TU DI SUKAT >

< start="3097.326" dur="4.572"> JAUH INJAWA KAWAN. >

< start="3101.298" dur="1.668"> KAU TAHU, DIJALOAN RAKYAT SIEUN >

< start="3102.032" dur="2.202"> YOU HAYANG NANGKEUN TIANG DENGAN INI >

< start="3103.099" dur="2.936"> UNCERTAINTY INGKATA SENI >

< start="3104.367" dur="3.703"> DITUTUPKEUN AYA SAHA DIA ADA DIA >

< start="3106.168" dur="4.539"> HENTEU AYA NU WANGI UPON ANU. >

< start="3108.204" dur="5.305"> INGIN Urang YANG LEBIH LEPATNA 7 >

< start="3110.84" dur="3.437"> JUTAWANG GOLONGAN DI TEMPAT >

< start="3113.643" dur="3.47"> MINGGU, KANGGO NU MUNGKIN >

< start="3114.41" dur="4.505"> TENTANG. >

< start="3117.247" dur="5.806"> RESTORAN MUKA GAMPANG >

< start="3119.048" dur="5.672"> SAKITKU PULUS-APLIK ING SUKU >

< start="3123.186" dur="6.806"> DUA MINGGU TANPA SUKU PANJANG MANGSA >

< start="3124.854" dur="6.974"> DITANGKANGKEUN ATAWA PALING. >

< start="3130.126" dur="3.103"> INI AKU NU MANGSA KANGGO >

< start="3131.961" dur="1.568"> KANAN AYEUNA NEGARA INJAN, KANGGO >

< start="3133.362" dur="2.17"> TAHU? >

< start="3133.663" dur="4.338"> Kuring mikiran Jalma >

< start="3135.665" dur="3.437"> DENGAN TAPI BASA KAPI, LEUTIH >

< start="3138.134" dur="2.403"> HENTEU DIRI-MASUK. >

< start="3139.235" dur="2.636"> KAJAWA, KAJAWA INGIN KAMI >

< start="3140.67" dur="3.203"> DIGUNAKAN UNTUK BAYANG HAYANG UNTUK, SAHA >

< start="3142.005" dur="3.47"> ITU LAUNDRY ATAWA HAIRCUTS, KABEH >

< start="3144.007" dur="2.569"> PEMBELAJARAN AYEUNA AYEUNA AYA AKU KANA >

< start="3145.608" dur="1.702"> MATA KURSARI, sareng NYAWA >

< start="3146.709" dur="2.069"> ILANG TANGKAP SANGGUH MANGSA KUMAHAAN DARI >

< start="3147.443" dur="3.47"> Ieu. >

< start="3148.912" dur="19.82"> TAPI KITA GELENG KANGGO NANGGUT AS >

< start="3151.046" dur="17.686"> SAKITU DAN BEA >

< start="3256.586" dur="2.035"> >>> Kami AYA KONTAK KUMAHA >

< start="3257.953" dur="3.671"> Urang ngangkut artos sareng jaminan >

< start="3258.754" dur="4.738"> KURANGAN INSURANCE KESIHATAN HATI. >

< start="3261.758" dur="3.236"> Sacara AKTIP, KAMI NU KAYAKAN >

< start="3263.626" dur="4.572"> SYARIKAT KANGGO NANGGAL MANGGUNG >

< start="3265.127" dur="4.505"> NGEP INSURANS HEALTH HEUR >

< start="3268.331" dur="1.702"> SOMETHING yen PAKI SAKITNA >

< start="3269.766" dur="1.434"> WONG. >

< start="3270.166" dur="2.302"> ITALIS SAD. >

< start="3271.334" dur="3.203"> KUMAHA SADI NU NUNG NU NU JATI >

< start="3272.602" dur="2.903"> TAHUN KITABATAN sareng >

< start="3274.671" dur="3.67"> RESTAURANT - SATU ANJATU >

< start="3275.638" dur="3.57"> RESTAURANTS DI KOTA, KAU >

< start="3278.475" dur="4.537"> KADU, ITU KUDU KUDU >

< start="3279.342" dur="4.471"> KAJURU INTING KAU, KAU BALAK? >

< start="3283.146" dur="3.403"> INGKEUN PENTING. >

< start="3283.947" dur="3.37"> Kuring ngangkut-timing pikeun aranjeunna. >

< start="3286.683" dur="4.437"> AND HARAPAN SOMETHING BARU DENGAN >

< start="3287.45" dur="5.773"> KELUARAN TI. >

< start="3291.254" dur="5.338"> Kuring mikiran PERTANYAAN BARU >

< start="3293.356" dur="3.937"> HAYANG NAMPANGKEUN KITA, JADI HARAPAN SAYA >

< start="3296.725" dur="2.803"> TEMPAT ATAWA UNTUK MANGSA >

< start="3297.426" dur="4.038"> KANGGO URANG. >

< start="3299.662" dur="4.872"> >> DENGAN KITA KITA DENGAN ESSENTIAL >

< start="3301.597" dur="4.438"> KAWASA YANG ANU DENGAN SIEUN >

< start="3304.667" dur="2.77"> TUMBUHKAN NGUKTIKAN KAWASAN >

< start="3306.169" dur="4.103"> ORDERS, Urang NGINCANG PIKUT ING >

< start="3307.57" dur="5.872"> DOKTOR DAN PEJABAT POLISI, TAPI >

< start="3310.406" dur="6.207"> SAHA NU NGENTUKAN PRIBADI KANGGO? >

< start="3313.576" dur="4.671"> LAUREN ACEA NANGGAP PERNIAGAAN OF >

< start="3316.746" dur="2.602"> KAWASA ESSENTIAL SINO >

< start="3318.38" dur="2.002"> KAPIAKAN RAKYAT FED. >

< start="3319.482" dur="2.736"> TINGALI. >

< start="3320.516" dur="3.337"> >> HI, AKU TEU SUKU sareng CEO >

< start="3322.351" dur="2.903"> KULITAN sareng LEANG, PUTRA TO >

< start="3323.986" dur="4.138"> DENGAN PERTENGAHAN MAKU DENGAN. >

< start="3325.388" dur="3.937"> DURING ING DASA SAHA, INGKAH INGKAH >

< start="3328.258" dur="2.569"> PENTING HENTEUN TO USANG SANGGU >

< start="3329.458" dur="2.67"> MANGGAR SAFETYA KITA >

< start="3330.96" dur="1.935"> TAMPILAN TAPI JAWAPAN TUJUAN JENIS >

< start="3332.261" dur="2.97"> KESELAMATAN PRODUK KAMI YANG KITA >

< start="3333.029" dur="3.603"> INGIN SANGGUP KEPADA PELANGGAN KAMI. >

< start="3335.365" dur="2.302"> Kami mangrupikeun Usaha ESSENTIAL, SO >

< start="3336.766" dur="3.637"> DURING ATAWA INGKU BASA ANTIN ANJEU >

< start="3337.8" dur="4.171"> SATU DUTY SANGAT SUKNA. >

< start="3340.537" dur="2.635"> KAMI SUKA, SANGGANG Nuju >

< start="3342.104" dur="3.57"> BE IN POSITION yen Kami >

< start="3343.305" dur="4.139"> IN PERNIAGAAN PERNIAGAAN ESSENTIAL. >

< start="3345.808" dur="3.537"> KOMUNITAS KOMUNITAS, Urang >

< start="3347.577" dur="2.535"> AYUH KUMAHA PERNIUKAN LAIN >

< start="3349.478" dur="2.703"> AND SYARIKAT YANG DIPANGGU >

< start="3350.246" dur="3.537"> UNTUK NGATILKEUN ING DASAR. >

< start="3352.315" dur="2.802"> AND ADA DANA KANGGURAN ANAK >

< start="3353.916" dur="1.935"> ATAWA INGU DENGAN Tugas. >

< start="3355.251" dur="2.369"> DENGAN PULANGKEUN, KAMI NU >

< start="3355.985" dur="3.537"> HIRING. >

< start="3357.754" dur="3.369"> KATURUHAN NUNGKUL BASA ING, ING >

< start="3359.655" dur="3.671"> INGIN INGIN DI SINO >

< start="3361.256" dur="3.671"> RAKYAT AMERISAN AND Urang BAKAL >

< start="3363.459" dur="4.205"> KAMI TERBARU UNTUK NAMPAKKEUN YANG KAMI >

< start="3365.06" dur="3.604"> AYA NU DI PAKET NU MUNGGUH salamet >

< start="3367.797" dur="1.435"> AND KAMI NAKONKEUN NYAWA >

< start="3368.798" dur="8.808"> KESELAMATAN EVERYBODY. >

< start="3369.365" dur="10.477"> HATUR NUHUN. >

< start="3377.74" dur="3.47"> >> AND LOREEN Gabung AS KAMI. >

< start="3379.975" dur="2.604"> >> TERIMA KASIH UNTUK BASA Kuring. >

< start="3381.343" dur="3.17"> >> KUMAHA MANY IN THE RESTAURANT >

< start="3382.712" dur="3.203"> INDUSRI MANGSA NU TEMBANG >

< start="3384.647" dur="2.602"> OFF-KOMPUTER ING DIA HIRING. >

< start="3386.049" dur="2.902"> SIEUN SIEUN DI SUKATNA. >

< start="3387.383" dur="1.835"> INGKEUN NGEJEMA NGANJI KAWASAN AYA KASURAN >

< start="3389.085" dur="1.468"> UNTUK? >

< start="3389.352" dur="2.936"> >> KUMAHA PUTRA UNTUK SEMUA >

< start="3390.687" dur="3.837"> Sateuacana PRESUMPTION, KITCHEN Tugas, >

< start="3392.421" dur="4.905"> PREP VELETABLE, PREP DENGAN >

< start="3394.657" dur="3.036"> KAPALAKAN BUDAYA GURU DI >

< start="3397.459" dur="1.035"> WAREHOUSE. >

< start="3397.826" dur="2.737"> JANITORIAL, SANITATION. >

< start="3398.628" dur="3.47"> SATU HENTI NU NU NU NU NU NU NU MUNGKE >

< start="3400.696" dur="3.537"> EVER POSITION DI >

< start="3402.231" dur="2.737"> GOLONGAN GOLEKTURAN SEMASA. >

< start="3404.367" dur="1.735"> >> ANU AYEUN KUMAHA SUKUR >

< start="3405.101" dur="1.768"> NGENTOTKEUN PUNGSAAN UNTUK KANGGO UP >

< start="3406.235" dur="1.902"> NGEMBASA INTAN ATAWA ATAWA PIKANG >

< start="3407.003" dur="3.002"> KAHA ANU BUDAK? >

< start="3408.271" dur="4.304"> >> Kuring KUKU, TIANG GURU. >

< start="3412.709" dur="1.968"> TAPI, AKU KANGGUP, HENTEU DENGAN PULANG >

< start="3414.41" dur="1.535"> TANGKAP. >

< start="3414.811" dur="2.369"> Kuring KASIH DENGAN HANYA PELANGGANG HENTEUN >

< start="3416.079" dur="1.901"> KASAR AYEUNA ATAWA GAMPANG NGANUJU JAWA >

< start="3417.313" dur="1.335"> ATAWA NGENTOTKEUN RAKYAT DUA. >

< start="3418.114" dur="2.202"> UNFORTUNATELY, tutupna aranjeunna >

< start="3418.781" dur="2.303"> DOKTOR. >

< start="3420.45" dur="2.168"> AND NANGKEUN AYA WAKTU GAMPANG UNTUK >

< start="3421.217" dur="3.837"> SUMAT MANUSNA. >

< start="3422.752" dur="6.706"> SATU KITA NANGKUT, KAJAH, AS >

< start="3425.187" dur="6.207"> JAUH AS Urang BISA NGAJI. >

< start="3429.592" dur="3.204"> DI AS DENGAN PAMAKUAN AS Urang DAPAT. >

< start="3431.527" dur="3.337"> >> HARI INI DENGAN KAMI NU INGIN >

< start="3432.929" dur="2.269"> TO CUKA, Kami KAYU MANGKEUN DI ATAWA >

< start="3434.997" dur="1.502"> DIDUKU. >

< start="3435.331" dur="2.636"> Naon Anu dipilampah ku anjeun >

< start="3436.633" dur="3.503"> PRECAUTIONS EXTRA KAJI MAIN >

< start="3438.1" dur="5.773"> PAKSA INGKEUN AYA MANGSA KAKI >

< start="3440.269" dur="5.372"> PANYUWATNA DIGADAKAKAN DI ATAWA ASI >

< start="3444.006" dur="3.403"> BISA BISA POSSIB? >

< start="3445.775" dur="3.703"> >> KAMI AKAN DIPANGGASKEUN DIBUKA DENGAN A >

< start="3447.543" dur="3.971"> KARUANGAN AGENSI KERAJAAN DI A >

< start="3449.612" dur="3.47"> DAY-TO-DARI, JADI Urang NGADUH >

< start="3451.647" dur="1.969"> ABIDI DENGAN MAKAN STRUK SANGSA >

< start="3453.215" dur="2.269"> PERHATIAN RASA GAMPANG. >

< start="3453.749" dur="3.937"> Kasalametan Dahareun KAMI SUMBANG SATU. >

< start="3455.618" dur="4.471"> DI SEMUA TULISAN KAMI. >

< start="3457.82" dur="3.37"> JADI AS Urang AYEUN AYA-DARI, >

< start="3460.222" dur="2.537"> SUKA KARANGAN AYEUNA AYEUNA >

< start="3461.323" dur="3.671"> CONTOH EXTRA, ESPECIALLY DENGAN >

< start="3462.892" dur="3.937"> STAFF, JADI AKU NU DIAJEJAKNA YANG KAMI >

< start="3465.128" dur="2.702"> TAKEN AYA KUDU LUKIS NANGSA EXTRA >

< start="3466.962" dur="1.602"> PERHATIAN DI STAFF KITA. >

< start="3467.964" dur="2.535"> ATAWA ISU AYEU DI SENI NU MULIS >

< start="3468.698" dur="5.104"> DENGAN INGKUNG TANGGUNG. >

< start="3470.633" dur="4.805"> KUNG TEHI KANGSAING MANGSA ANAK JENIS >

< start="3473.936" dur="4.004"> SISTEM, SUKA Kuring, aranjeunna >

< start="3475.571" dur="4.471"> HENTEU DUMENATANG ATAWA KITA, PITU INGIN, >

< start="3478.073" dur="3.571"> Ngadaptarkeun Jaringan CDC AND >

< start="3480.175" dur="3.338"> NGLAKKEUN ASAWA ATAWA NU KANGGURAN >

< start="3481.778" dur="3.503"> KESELAMATAN, TAPI DENGAN KAMI NGAPANGSA EXTRA >

< start="3483.646" dur="5.171"> PUKURAN KANGGO NU MANGSA NU KOMPUT >

< start="3485.415" dur="5.538"> AND HYGIENE, SANITASI ARAWA sareng >

< start="3488.951" dur="2.703"> Kasalametan Kasalametan EXTRA. >

< start="3491.086" dur="2.837"> >> PELUANG PELUANG DIRI KANGGO >

< start="3491.787" dur="2.87"> MEAL? >

< start="3494.057" dur="2.802"> >> Kuring MEAN, SALMON KAMI DIBENAL >

< start="3494.791" dur="4.137"> BARANG. >

< start="3496.993" dur="3.904"> Kuring KANGGURAN, MUNGKIN AKU BIASED, TAPI Kuring >

< start="3499.061" dur="3.304"> AYA DENGAN HUKUMAN INGGU Waktos >

< start="3501.03" dur="2.169"> AKSARI AKU PALING MASA KASA GURU >

< start="3502.498" dur="2.102"> DI ATAWA DI KAWASAN. >

< start="3503.333" dur="2.835"> SALMON KAYU DAH GAMPANG. >

< start="3504.733" dur="3.17"> NINI SUKA KHUSUS DI BUKU VEGAN. >

< start="3506.302" dur="2.436"> KAMI SIEUN KANGSA NYANGSA DIRI >

< start="3508.036" dur="2.003"> PANGGUNG DI MENU. >

< start="3508.871" dur="2.269"> >> SUKA HENTEU DENGAN APA ANU >

< start="3510.172" dur="1.401"> HENTEU sareng Anjeun sareng waktos Anjeun >

< start="3511.273" dur="0.834"> PANGKAL TO US. >

< start="3511.707" dur="2.102"> NANGGALKEUN TI. >

< start="3512.241" dur="3.404"> >> TERIMA KASIH DENGAN PULANG. >

< start="3513.943" dur="2.503"> >>> DENGAN SATU DATANG TINGGI LENGKAP >

< start="3515.778" dur="3.503"> Sateuacanna urang, gambar urang ayeuna >

< start="3516.579" dur="4.038"> DINTEN. >

< start="3519.415" dur="1.569"> PANJURUAN MAKAN PANALUNGAN A >

< start="3520.75" dur="1.969"> PANDEMIK. >

< start="3521.117" dur="4.17"> INGKOLEH INGKEUN DI CHINA MANGSAAKAN A >

< start="3522.852" dur="5.405"> SUKANG DI TAMAN SUKA JAWA BARAT. >

< start="3525.421" dur="5.673"> ATAWA INI SUKU MUNGGUNG ATAWA >

< start="3528.391" dur="4.238"> TANPA, KAMI BISA TENTUK SAPIASA, TAPI >

< start="3531.227" dur="1.735"> ATING TINGKAT TULISAN NGEMBANG AN >

< start="3532.762" dur="1.768"> KUDUH. >

< start="3533.096" dur="3.736"> INGIN AYA KITA NUNGGUH JAWA INI. >

< start="3534.664" dur="3.47"> PADI SULANGAN UNTUK DIMANGKATKEUN ABC >

< start="3536.966" dur="1.501"> WARNA LIVE UNTUK ANALISIS ATEUN >

< start="3538.267" dur="2.035"> KULITAN. >

< start="3538.601" dur="2.469"> AKU LINSEY DAVIS, SUMAT INGGULIS >

< start="3540.436" dur="2.736"> UNTUK GAMPANG BISA AS US sareng BASA >

< start="3541.203" dur="1.969"> GOLONG NUNG. >