s images and subtitles

Ikat, elinga nalika sampeyan takon marang aku babagan kothak Be Kind ing musim panas, nalika arep teka? Ya, pancen iki. Sampeyan iku tengen kene. Iki kapenuhan produk sing dak tresnani. Sampeyan ngerti apa sing ana ing kene? Barang sing regane luwih saka $ 250. Lan biaya kurang saka $ 55. Yen ora nyang-nyangan. Aku ora ngerti kepiye carane golek dhuwit babagan iki. Iki edan. Kajaba iku, kanggo saben kothak sing adol Steeped War bakal ngirim kopi kanggo buruh kesehatan ngarep ngarep wis berjuang karo krisis COVID-19. Dadi mung kanthi langganan sampeyan bisa nulungi. Aku milih hadiah iki sadurunge kuarantin. Lan ternyata sampurna kanggo pandemi. Delengen iki. Rambut kabeh padha sansaya suwe, ta? Mangkene sikat detangler Zoe Ayla lan scrunchies, sing Andy, aku arep ngirim sampeyan. Sampeyan nggunakake katrampilan, apa ora? Dheweke ora lunga. Akeh wong njupuk perawatan rambut menyang tangan salaman lan nglereni awake dhewe. Iki minangka hadiah sing cocog kanggo potongan rambut ing omah. Iku topi "Urip apik". Sampeyan mung langsung nyelehake potongan rambut ala lan sampeyan duwe topi sing apik gayane. Mangkene ED dening Ellen tote. Sampeyan uga bisa nganggo sirah kasebut yen sampeyan seneng. Sampeyan uga bisa nyelehake barang kasebut. Versatile banget. Aku ora percaya kepenak iki. Saben kothak duwe speaker portebel sing luar biasa. Seneng banget kanggo ngrungokake Ellen Pendhaftaran ing podcast Go. Aku wis nggunakake iki. Lan aku wis nemokake yen sampeyan nggawe musik kanthi cekap, sampeyan ora bisa ngrungokake piring mangkene, "ngresiki aku!" Iki minangka sawetara perkara sing bakal dipikolehi. Lan akeh kejutan sing ana ing njero kothak kasebut. Lengganan lan gunakake kothak saiki ing bekindbyellen.com. Ana sampeyan, Andy. Aku ngomong lan micu aku ora rumangsa bisa digunakake. Ya kabeh. Nanging aku mesthi nganggo scoji. Apik banget. Kita bakal bali.

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="1.83"> Ikat, elinga nalika sampeyan takon marang aku >

< start="1.83" dur="4.35"> babagan kothak Be Kind ing musim panas, nalika arep teka? >

< start="6.18" dur="2.61"> Ya, pancen iki. >

< start="8.79" dur="1.74"> Sampeyan iku tengen kene. >

< start="10.53" dur="2.17"> Iki kapenuhan produk sing dak tresnani. >

< start="12.7" dur="1.37"> Sampeyan ngerti apa sing ana ing kene? >

< start="14.07" dur="2.175"> Barang sing regane luwih saka $ 250. >

< start="16.245" dur="2.455"> Lan biaya kurang saka $ 55. >

< start="18.7" dur="1.177"> Yen ora nyang-nyangan. >

< start="19.877" dur="2.083"> Aku ora ngerti kepiye carane golek dhuwit babagan iki. >

< start="21.96" dur="1.74"> Iki edan. >

< start="23.7" dur="3.12"> Kajaba iku, kanggo saben kothak sing adol Steeped War bakal ngirim kopi >

< start="26.82" dur="3.81"> kanggo buruh kesehatan ngarep ngarep wis berjuang karo krisis COVID-19. >

< start="30.63" dur="2.845"> Dadi mung kanthi langganan sampeyan bisa nulungi. >

< start="33.475" dur="3.115"> Aku milih hadiah iki sadurunge kuarantin. >

< start="36.59" dur="2.15"> Lan ternyata sampurna kanggo pandemi. >

< start="38.74" dur="0.68"> Delengen iki. >

< start="39.42" dur="2.31"> Rambut kabeh padha sansaya suwe, ta? >

< start="41.73" dur="4.53"> Mangkene sikat detangler Zoe Ayla lan scrunchies, >

< start="46.26" dur="3.2"> sing Andy, aku arep ngirim sampeyan. >

< start="49.46" dur="2.4"> Sampeyan nggunakake katrampilan, apa ora? >

< start="51.86" dur="0.93"> Dheweke ora lunga. >

< start="52.79" dur="3.15"> Akeh wong njupuk perawatan rambut menyang tangan salaman >

< start="55.94" dur="1.27"> lan nglereni awake dhewe. >

< start="57.21" dur="2.24"> Iki minangka hadiah sing cocog kanggo potongan rambut ing omah. >

< start="59.45" dur="2.33"> Iku topi "Urip apik". >

< start="61.78" dur="2.09"> Sampeyan mung langsung nyelehake potongan rambut ala >

< start="63.87" dur="3.53"> lan sampeyan duwe topi sing apik gayane. >

< start="67.4" dur="1.89"> Mangkene ED dening Ellen tote. >

< start="69.29" dur="2.88"> Sampeyan uga bisa nganggo sirah kasebut yen sampeyan seneng. >

< start="72.17" dur="1.35"> Sampeyan uga bisa nyelehake barang kasebut. >

< start="73.52" dur="1.595"> Versatile banget. >

< start="75.115" dur="1.375"> Aku ora percaya kepenak iki. >

< start="76.49" dur="2.94"> Saben kothak duwe speaker portebel sing luar biasa. >

< start="79.43" dur="3.67"> Seneng banget kanggo ngrungokake Ellen Pendhaftaran ing podcast Go. >

< start="83.1" dur="0.93"> Aku wis nggunakake iki. >

< start="84.03" dur="2.458"> Lan aku wis nemokake yen sampeyan nggawe musik kanthi cekap, >

< start="86.488" dur="2.762"> sampeyan ora bisa ngrungokake piring mangkene, "ngresiki aku!" >

< start="89.25" dur="1.82"> Iki minangka sawetara perkara sing bakal dipikolehi. >

< start="91.07" dur="2.17"> Lan akeh kejutan sing ana ing njero kothak kasebut. >

< start="93.24" dur="2.88"> Lengganan lan gunakake kothak saiki ing bekindbyellen.com. >

< start="96.12" dur="2.61"> Ana sampeyan, Andy. >

< start="98.73" dur="2.79"> Aku ngomong lan micu aku ora rumangsa bisa digunakake. >

< start="101.52" dur="0.5"> Ya kabeh. >

< start="102.02" dur="2.198"> Nanging aku mesthi nganggo scoji. >

< start="104.218" dur="0.542"> Apik banget. >

< start="104.76" dur="1.82"> Kita bakal bali. >

< start="106.58" dur="1.42">>