s images and subtitles

Janten, émut nalika anjeun naroskeun ka kuring perkawis kotak usum panas kuring janten kotak Bageur, iraha bade sumping? Nya, éta. Éta katuhu di dieu. Éta ngeusi produk anu kuring resep. Anjeun terang naon di dieu? Hal-hal anu hargana langkung ti $ 250. Sareng biaya kirang langkung $ 55. Upami éta sanés nyangu. Abdi henteu terang kumaha carana urang artos artos ieu. Ieu gélo. Oge kanggo unggal kotak anu dieusian Steeped Coffee bakal nganteurkeun kopi pikeun barisan pagawé kasehatan kaséhatan ngalawan krisis COVID-19. Janten ngan saukur ku ngalanggan tiasa ngabantosan. Kuring ngangkat kado ieu sateuacan karantina. Sareng tétéla aranjeunna sampurna pikeun pandém. Tingali ieu. Rambut unggal jelema beuki lila, henteu? Janten di dieu sikat Zoe Ayla detangler sikat sareng scrunchies, kang Andy, sim kuring bade ngirim ka anjeun. Anjeun nganggo scrunchie, sanés? Anjeunna ical. Seueur jalma nyandak perawatan rambut kana leungeun anu ngaganggu sorangan sarta motong éta diri. Ieu kado sampurna pikeun potongan rambut di-bumi. Éta topi "Life alus". Anjeun ngan ukur nempatkeun deui kana potongan rambut goréng tur anjeun ngagaduhan topi anu hurung. Ieu ED ku tikét Ellen. Anjeun ogé tiasa ngagem kana sirah anjeun upami anjeun resep. Ogé, anjeun tiasa nempatkeun hal di dinya. Serbaguna pisan. Abdi henteu percanten kumaha tiis ieu. Unggal kotak boga spiker portabel anu luar biasa. Éta saé kanggo ngadangukeun Ellen kuring dina podcast Go. Kuring geus ngagunakeun ieu. Sareng kuring mendakan upami anjeun ngajantenkeun musik nyaring, anjeun teu tiasa nguping piring anu nyarios, "Bersih ka kuring!" Ieu sababaraha hal anu anjeun kéngingkeun. Sareng aya deui seueur kejutan di jero kotak. Ngalanggan jeung meunang kotak anjeun ayeuna di bekindbyellen.com. Aya anjeun, Andy. Kuring ngobrol sareng mic kuring henteu nyangka damel. Henteu kunanaon. Tapi kuring ngagem ngagawekeun kalana. Saé terang. Kami badé uih.

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="1.83"> Janten, émut nalika anjeun naroskeun ka kuring >

< start="1.83" dur="4.35"> perkawis kotak usum panas kuring janten kotak Bageur, iraha bade sumping? >

< start="6.18" dur="2.61"> Nya, éta. >

< start="8.79" dur="1.74"> Éta katuhu di dieu. >

< start="10.53" dur="2.17"> Éta ngeusi produk anu kuring resep. >

< start="12.7" dur="1.37"> Anjeun terang naon di dieu? >

< start="14.07" dur="2.175"> Hal-hal anu hargana langkung ti $ 250. >

< start="16.245" dur="2.455"> Sareng biaya kirang langkung $ 55. >

< start="18.7" dur="1.177"> Upami éta sanés nyangu. >

< start="19.877" dur="2.083"> Abdi henteu terang kumaha carana urang artos artos ieu. >

< start="21.96" dur="1.74"> Ieu gélo. >

< start="23.7" dur="3.12"> Oge kanggo unggal kotak anu dieusian Steeped Coffee bakal nganteurkeun kopi >

< start="26.82" dur="3.81"> pikeun barisan pagawé kasehatan kaséhatan ngalawan krisis COVID-19. >

< start="30.63" dur="2.845"> Janten ngan saukur ku ngalanggan tiasa ngabantosan. >

< start="33.475" dur="3.115"> Kuring ngangkat kado ieu sateuacan karantina. >

< start="36.59" dur="2.15"> Sareng tétéla aranjeunna sampurna pikeun pandém. >

< start="38.74" dur="0.68"> Tingali ieu. >

< start="39.42" dur="2.31"> Rambut unggal jelema beuki lila, henteu? >

< start="41.73" dur="4.53"> Janten di dieu sikat Zoe Ayla detangler sikat sareng scrunchies, >

< start="46.26" dur="3.2"> kang Andy, sim kuring bade ngirim ka anjeun. >

< start="49.46" dur="2.4"> Anjeun nganggo scrunchie, sanés? >

< start="51.86" dur="0.93"> Anjeunna ical. >

< start="52.79" dur="3.15"> Seueur jalma nyandak perawatan rambut kana leungeun anu ngaganggu sorangan >

< start="55.94" dur="1.27"> sarta motong éta diri. >

< start="57.21" dur="2.24"> Ieu kado sampurna pikeun potongan rambut di-bumi. >

< start="59.45" dur="2.33"> Éta topi "Life alus". >

< start="61.78" dur="2.09"> Anjeun ngan ukur nempatkeun deui kana potongan rambut goréng >

< start="63.87" dur="3.53"> tur anjeun ngagaduhan topi anu hurung. >

< start="67.4" dur="1.89"> Ieu ED ku tikét Ellen. >

< start="69.29" dur="2.88"> Anjeun ogé tiasa ngagem kana sirah anjeun upami anjeun resep. >

< start="72.17" dur="1.35"> Ogé, anjeun tiasa nempatkeun hal di dinya. >

< start="73.52" dur="1.595"> Serbaguna pisan. >

< start="75.115" dur="1.375"> Abdi henteu percanten kumaha tiis ieu. >

< start="76.49" dur="2.94"> Unggal kotak boga spiker portabel anu luar biasa. >

< start="79.43" dur="3.67"> Éta saé kanggo ngadangukeun Ellen kuring dina podcast Go. >

< start="83.1" dur="0.93"> Kuring geus ngagunakeun ieu. >

< start="84.03" dur="2.458"> Sareng kuring mendakan upami anjeun ngajantenkeun musik nyaring, >

< start="86.488" dur="2.762"> anjeun teu tiasa nguping piring anu nyarios, "Bersih ka kuring!" >

< start="89.25" dur="1.82"> Ieu sababaraha hal anu anjeun kéngingkeun. >

< start="91.07" dur="2.17"> Sareng aya deui seueur kejutan di jero kotak. >

< start="93.24" dur="2.88"> Ngalanggan jeung meunang kotak anjeun ayeuna di bekindbyellen.com. >

< start="96.12" dur="2.61"> Aya anjeun, Andy. >

< start="98.73" dur="2.79"> Kuring ngobrol sareng mic kuring henteu nyangka damel. >

< start="101.52" dur="0.5"> Henteu kunanaon. >

< start="102.02" dur="2.198"> Tapi kuring ngagem ngagawekeun kalana. >

< start="104.218" dur="0.542"> Saé terang. >

< start="104.76" dur="1.82"> Kami badé uih. >

< start="106.58" dur="1.42">>