s images and subtitles

Ghrrrr Iki minangka entri sing nggumunake. Aku iki prawan aneh saka Jersey lan ora sekring. Wanita iki Inhuman. Iki saka tumindak tangan kita butuh pitulung kita. Wong percaya karo Avengers. Kita ora bisa lungguh ing kene lan mbuang wektu. Gampang! Siji ora lair mursid. ing sampeyan Iman Kemampuan sampeyan Nanging kanthi tumindak.

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="10.03" dur="1.27"> Ghrrrr >

< start="12.03" dur="1.49"> Iki minangka entri sing nggumunake. >

< start="14.27" dur="3.84"> Aku iki prawan aneh saka Jersey lan ora sekring. >

< start="18.2" dur="1.23"> Wanita iki Inhuman. >

< start="19.5" dur="2.73"> Iki saka tumindak tangan kita butuh pitulung kita. >

< start="23.02" dur="2.33"> Wong percaya karo Avengers. >

< start="26.08" dur="2.07"> Kita ora bisa lungguh ing kene lan mbuang wektu. >

< start="28.33" dur="1.84"> Gampang! >

< start="43.03" dur="1.97"> Siji ora lair mursid. >

< start="45.05" dur="0.33"> ing sampeyan >

< start="47.01" dur="0.33"> Iman >

< start="49.07" dur="0.33"> Kemampuan sampeyan >

< start="49.43" dur="1.72"> Nanging kanthi tumindak. >