59s Avengers Marvel: Gawan Kekuwatan Sampeyan images and subtitles

Ghrrrr Iki minangka entri sing nggumunake. Aku iki prawan aneh saka Jersey lan ora sekring. Wanita iki Inhuman. Iki minangka tumindak tangan sing mbutuhake pitulung kita. Wong percaya karo Avengers. Kita ora bisa lungguh ing kene lan mbuang wektu. Gampang! Siji ora lair mursid. On sampeyan Iman Kemampuan sampeyan Nanging kanthi tumindak.

Avengers Marvel: Gawan Kekuwatan Sampeyan

Marvel’s Avengers is an epic, third-person, action-adventure game that combines an original, cinematic story with single-player and co-operative gameplay. Assemble into a team of up to four players online, master extraordinary abilities, customize a growing roster of Heroes, and defend the Earth from escalating threats. Pre-order Marvel's Avengers to receive the Marvel Legacy Outfit Pack, an exclusive nameplate, Beta access, and more! Play the Beta first on PS4. #EmbraceYourPowers #Reassemble --------- Subscribe to our channel to keep up-to-date with all things Marvel’s Avengers: www.youtube.com/channel/UC0CelqHTkd3P7xgWEtB8ywQ Follow us on Social: • Facebook: www.Facebook.com/PlayAvengersGame • Twitter: www.Twitter.com/PlayAvengers • Twitter: twitter.com/MarvelGames • Instagram: www.Instagram.com/PlayAvengers • Website: PlayAvengers.com • Website: www.marvel.com/
Thor, Marvel Games, Avengers, Captain America, Hulk, Iron Man, Video Games, Gaming, Eidos Montreal, Square Enix, Crystal Dynamics, Marvel,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="10.03" dur="1.27"> Ghrrrr >

< start="12.03" dur="1.49"> Iki minangka entri sing nggumunake. >

< start="14.27" dur="3.84"> Aku iki prawan aneh saka Jersey lan ora sekring. >

< start="18.2" dur="1.23"> Wanita iki Inhuman. >

< start="19.5" dur="2.73"> Iki minangka tumindak tangan sing mbutuhake pitulung kita. >

< start="23.02" dur="2.33"> Wong percaya karo Avengers. >

< start="26.08" dur="2.07"> Kita ora bisa lungguh ing kene lan mbuang wektu. >

< start="28.33" dur="1.84"> Gampang! >

< start="43.03" dur="1.97"> Siji ora lair mursid. >

< start="45.05" dur="0.33"> On sampeyan >

< start="47.01" dur="0.33"> Iman >

< start="49.07" dur="0.33"> Kemampuan sampeyan >

< start="49.43" dur="1.72"> Nanging kanthi tumindak. >