59s Hakmarrësit e Marvel: Përqafoni fuqitë tuaja images and subtitles

Grrrrr Ky është një hyrje mbresëlënëse. Unë isha një vajzë e çuditshme nga Xhersi dhe nuk fuzoja. Kjo vajzë është çnjerëzore. Kjo është nga veprimi i duarve tona nevojë për ndihmën tonë. Njerëzit besojnë në Avengers. Ne nuk mund të rrimë këtu dhe të humbim kohë. Fryj! Një nuk është i lindur i drejtë. Mbi ty besim Aftësitë tuaja Por me veprimet e tij.

Hakmarrësit e Marvel: Përqafoni fuqitë tuaja

Marvel’s Avengers is an epic, third-person, action-adventure game that combines an original, cinematic story with single-player and co-operative gameplay. Assemble into a team of up to four players online, master extraordinary abilities, customize a growing roster of Heroes, and defend the Earth from escalating threats. Pre-order Marvel's Avengers to receive the Marvel Legacy Outfit Pack, an exclusive nameplate, Beta access, and more! Play the Beta first on PS4. #EmbraceYourPowers #Reassemble --------- Subscribe to our channel to keep up-to-date with all things Marvel’s Avengers: www.youtube.com/channel/UC0CelqHTkd3P7xgWEtB8ywQ Follow us on Social: • Facebook: www.Facebook.com/PlayAvengersGame • Twitter: www.Twitter.com/PlayAvengers • Twitter: twitter.com/MarvelGames • Instagram: www.Instagram.com/PlayAvengers • Website: PlayAvengers.com • Website: www.marvel.com/
Thor, Marvel Games, Avengers, Captain America, Hulk, Iron Man, Video Games, Gaming, Eidos Montreal, Square Enix, Crystal Dynamics, Marvel,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="10.03" dur="1.27"> Grrrrr >

< start="12.03" dur="1.49"> Ky është një hyrje mbresëlënëse. >

< start="14.27" dur="3.84"> Unë isha një vajzë e çuditshme nga Xhersi dhe nuk fuzoja. >

< start="18.2" dur="1.23"> Kjo vajzë është çnjerëzore. >

< start="19.5" dur="2.73"> Kjo është nga veprimi i duarve tona nevojë për ndihmën tonë. >

< start="23.02" dur="2.33"> Njerëzit besojnë në Avengers. >

< start="26.08" dur="2.07"> Ne nuk mund të rrimë këtu dhe të humbim kohë. >

< start="28.33" dur="1.84"> Fryj! >

< start="43.03" dur="1.97"> Një nuk është i lindur i drejtë. >

< start="45.05" dur="0.33"> Mbi ty >

< start="47.01" dur="0.33"> besim >

< start="49.07" dur="0.33"> Aftësitë tuaja >

< start="49.43" dur="1.72"> Por me veprimet e tij. >