59s Avengers Marvel: Émutan Kuasa Anjeun images and subtitles

Ghrrrr Ieu mangrupikeun Éntri anu pikaresepeun. Kuring éta awéwé aneh ti Jersey sareng teu sekering. Gadis ieu mah Inhuman. Ieu mangrupikeun kalakuan leungeun urang anu peryogi pitulung kami. Jalma-jalma percaya ka Avengers. Kami henteu tiasa calik di dieu sareng miceunan waktos. Gedekeun! Salah henteu dilahirkeun soleh. Dina anjeun Iman Kamampuhan anjeun Tapi ku lampah na.

Avengers Marvel: Émutan Kuasa Anjeun

Marvel’s Avengers is an epic, third-person, action-adventure game that combines an original, cinematic story with single-player and co-operative gameplay. Assemble into a team of up to four players online, master extraordinary abilities, customize a growing roster of Heroes, and defend the Earth from escalating threats. Pre-order Marvel's Avengers to receive the Marvel Legacy Outfit Pack, an exclusive nameplate, Beta access, and more! Play the Beta first on PS4. #EmbraceYourPowers #Reassemble --------- Subscribe to our channel to keep up-to-date with all things Marvel’s Avengers: www.youtube.com/channel/UC0CelqHTkd3P7xgWEtB8ywQ Follow us on Social: • Facebook: www.Facebook.com/PlayAvengersGame • Twitter: www.Twitter.com/PlayAvengers • Twitter: twitter.com/MarvelGames • Instagram: www.Instagram.com/PlayAvengers • Website: PlayAvengers.com • Website: www.marvel.com/
Iron Man, Square Enix, Ms. Marvel, Captain America, Marvel Games, Video Games, Eidos Montreal, Black Widow, Marvel, Crystal Dynamics, Hulk, Avengers, Thor, Gaming,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="10.03" dur="1.27"> Ghrrrr >

< start="12.03" dur="1.49"> Ieu mangrupikeun Éntri anu pikaresepeun. >

< start="14.27" dur="3.84"> Kuring éta awéwé aneh ti Jersey sareng teu sekering. >

< start="18.2" dur="1.23"> Gadis ieu mah Inhuman. >

< start="19.5" dur="2.73"> Ieu mangrupikeun kalakuan leungeun urang anu peryogi pitulung kami. >

< start="23.02" dur="2.33"> Jalma-jalma percaya ka Avengers. >

< start="26.08" dur="2.07"> Kami henteu tiasa calik di dieu sareng miceunan waktos. >

< start="28.33" dur="1.84"> Gedekeun! >

< start="43.03" dur="1.97"> Salah henteu dilahirkeun soleh. >

< start="45.05" dur="0.33"> Dina anjeun >

< start="47.01" dur="0.33"> Iman >

< start="49.07" dur="0.33"> Kamampuhan anjeun >

< start="49.43" dur="1.72"> Tapi ku lampah na. >