4542s Konferensi Warta Coronavirus Putih images and subtitles

PRESIDENT TRUMP: SALAH INGKANG INGKE KANGGO. Bener. Nice kanggo sampeyan karo sampeyan. KONTIN AMERIKA UNTUK GROUND GAMPANG ING ING KANGGO ING VIRUS. INGING AKU KANGGURU AMERIKA Wong KANGGO UNTUK KANGGO, NGUTOS Pedoman Kita lan NGANGGunakake SACRIFICES dibutuhake KANGGO BASA ING KOMPUTER ING KETUGA Luwih akeh AGGRESSIVELY. KOMUNITAS INGGRIS UNTUK SOSIAL, KANG PENTING. SOSIAL SISTIAL, SUCH AN FUNGSI PENTING. Lan KAMI Nindakake ING SAIKI. INGIN Luwih bisa urip lan KANGGURAN BISA KITA BISA GETU MUNGSA Wong KANGGO KANGGO NGGALU, KANGGO TO SEKOLAH lan NUNGGO NORMAL. Lan ana Bagean bagean saka NEGARA KANGGO BISA PAKSA KASAHA PALING KABUPATEN KABEH LAIN Lan GAMPANG TENAGA KANGGO ING ING JUGA. Wong SUKAN DUMADANG, IS ING ANU WULANG? AKU SUKU, NGOMONG, ING IS AN WULANG. AKU SAIKI APLIKASI MAJOR DISKAUN KANGGO UNTUK NEW YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, IOWA, LOUISIANA, TEXAS DAN FLORIDA. Sing duwe SIGNIFIKAN gedhe, AS Sampeyan ngerti, lan LEGAL SIGNIFIKAN. WEWRE IN GROUPING KONTAK lan Aku Nuli INGKU ING, BAKAL GROUP wong sing Nindakake Wigati KOMUNIKET ANTARI KAWASAN LENGKAP, MENINGGALKE Kita bakal ngatasi akeh Wengi ING KAWASAN YORK Anyar KANGSA NUNGGUH DENGAN FAR SPOT paling anyar. AKU GOLEK OG TOUGH SANGAT - - Wong-wong GOT Wong-wong mau entuk akehe Gegayutan MINGGU ING minggu Bebarengan. GOVERNOR ING NGANGGO Proyek. AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO LAST Bengi lan ngebuwang. Lan Dheweke mental, ing HIS Ngelingake, Yen Dheweke nggunakake KANGGO NAK GAMPANG - AKU NUNG DIA Bocah-bocah, KANGGO NENG WULANG NEGOTIASI, Dheweke mikir GAMPANG TENAGA ING APLIKASI KANGGO AKTIVITI PRODUKSI DEFENSE lan KAMI SAIKI. GAMPANG GAMPANG ING DIPANGGUH. KANGGO ITU GAMPANG INGKANG GURU. ING TOOL ING NEGOTIATING HEAT. Nanging aku bakal ngerti - aku bakal menehi Sampeyan ITU, ROHANE TRADUWARA SARI ROH MANAWA LAN SANGGUH TANPA RESPEK TO KOMPUTER INI. Lan aku ora bakal nggunakake IT Luwih LAMPAH ING KATENAN. Wong-wong mau kepengin nindakake, kaya sing dingerteni. BEDANAN UMUR SUKU DIKEMUKAN. ING PENTING. 3-M INVOLVED. LAIN-LAIN SUKU DUMADUH. TANYA SEMUA KANGGO NANG TUNGGAL NGANGGO PRODUK PRODUK, SEMUA KABUPATEN PRODUK. KAMI NATE PRODUK LITEN ING SUKU KAME KAMI. KANGGO NGANGGO UP LAN KANGGO GAMPANG AWAY AS CEPAT AS KITA BISA KANGGO BEDAH BEDAH. SAIKI, PAKAI NGANGGO WANGSA HOSPITAL LAN PUSAT PERUBATAN MENGIKUT CERTAIN KAWASAN ING JAWA BARU. Ing NEW YORK ING IN PUSAT KONSEP. GAMPANG TAPAK TUKAP HOSPITAL LAN KANGGO NUNGGUH, INGKANG KANGGO NEGARA, PUSAT PENTEN MEDIKAL SAIKI. BEDHIRING ING SUKU. AKU ING NGE INGKE ING KENE AKU Nindakake INGKAP ING KUASA NGGO MEMBANGKOTA KOTA NGENTOTI INI TINDAK. Aku ngrampungake HARD IN NEW KANGGO. KANGGO DENGAN FAR OUR KAMI MASALAH, MAYBE ING AKU KANGGO, MAYBE ING KANGGO. TAPI LAWA KENE LAKON Wong KAMPUNG KANGGO LUKU ING ITU DENGAN KAMI LAN KITA WISNA NGANGGO WANG SANGGUH ING NEGARA REPRESENTATIVES. GAMPANG TINDAK Nindakake INGKANG PENTING Pengujian babagan negara kasebut. Aku NATE INGKU YESTERDAY YE - Lan KOREA SOUTH, lan ING BISA KENE ING NGANGGURU BISA. AKU GAMPANG NAMPI DENGAN PRESIDEN BULANAN, KAMI NATE SAIKI KONVERSASI TENTANG Nomer BUKU LAIN, NGAPAK TINDAK Dhewe Proyek Luwih apik IN TESTING. TETAPI KITA SAIKI LAKUKAN Luwih luwih Nyoba ING ANOMBODY BY FAR. KITA KANGGO ING DARI WULANG BAWA Wong-wong mau padha ING Wengi. KAMI KANGGO ING ASAS HARI EXPONENTIALLY. BISANING ITU GITAS. DENGAN PULANG, NUNGGUL AKU HONORED, - ING ITU, AKU GOLEKS DENGAN ING PROSES MENTERI JAPAN Pungkasan Bengi lan Nate Dhewe Loro ing A WISITA PILIHAN. AKU TANGGO MANGSA KANGGO OANTHIK FANTASTIK. 2021. AKU TANGGO MANGSA KANGGO OANTHIK FANTASTIK. ITU ING KANGGO BATOK TAHAPAN UNTUK KANGGO. KANGGO PITEN TAHUN. Lan SAIKI NAMPI ING KENE OLYMPICS. KANGGO ING SANG PENTING APABANA ING ING NGANGGO PUTRA WAKTU MUNGGU ING BISA O NGGALKE ING PANJANG PANJANG TUNGGUH ING ING AN ODD TAHUN. SAIKI ING TANPA Bengi, Wong-wong iku padha dakkandhani. TAPI DENGAN NGANGGO MUNGGUNG A SUKU FANTASTIK lan SAIKI Wong-wong mau wis Nate Luwih Wektu. Dheweke ora NDELENGKEH TANPA LAKI WASA. LAH-INGKIRI NGGENE KANGGO AKU NATE DIPANGGO. APA YANG TANGGAL BASA. TAPI TUNGGU KANGGO KONGRATULATE JAPAN, IOC Lan PERDANA MENTERI ING A GAMPANG GRATIS. AKU TANGGO MANGSA KANGGO OANTHIK FANTASTIK. ING AKU KANGGO, AKU ING AKU. AKU INI. ED KAYANAN KANGGO kanggo njaga - AS KANGGO NGOMUNI NGANGGO AMERIKA Gesang, KANGGO NUNGGUL JAWA AMERICAN LIVELIHOODS. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN ing SENATE PANJENENGAN ING SAKITU SAHA PAKET KANGGO RASA ING JAMINAN KARYA AMERIKA, KIRIAN lan Bisnis. KANGGO INGKRANG, ING ADDITION TO Loro-lorone Ringgit AKU SAIKI BULAN, KANGGO NUNGGUH, kaya sing dingerteni SAIKI SAIKI lan ING SEMUA SUKAT Bab-bab sing bisa kanggo para pekerja, UNTUK KELUARGA. TAPI KITA NGANGGO PAKAI TREMENDO SAIKI SAIKI KANGGO ING KARYA ING TANPA KANGGO ING KANGGO KANGGO. Lan ING ING BENTANG. Ora Bosen menyang EMPLOYERS. Kita KANGGO NATE NGANGGO WANGSIKAN EVERYBODY Nggarap. MANGSA ING TRANSIA $ 2,2 PAKE KANGGO LAMPIRAN ING BIGGER INGKU BISA PITANGGULAN ING AKU Nate dienggo ing CONGRESS PERHAPS RELATIVELY SPEAKING IF Sampeyan NENGGALU MUNGSA BABAD HARI, NUNG MASA ITAL, TAPI INI IS FAR lan WULANG ING ING sing paling apik WULANG lan ING TREMENDOUS ING KENE TUKUNG ING SAKA ING WANG KANGGO UNTUK Proyek, Proyek, Proyek, Lan kulawarga, kulawarga, KIRI. Ringgit SENATE kalebu $ 350 Milyar ING RETENTION LOANS UNTUK NEGARA UNTUK LANJUTAN Pambiji kanggo bisnis sing KONTAK NGANGGO BASA KARYA. KITA NGANGGO KANGGO ING UNTUK KARYA lan KANGGO BASA NYAWA. ING ING NGANGGO MUNGKIN KARYA IN PAYROLL lan GAMPANG AKSES AS KANGGO BISA KANGGO NATE VIRUS. PAY indikasi Induk $ 300 Bilyar UNTUK PEMBANGUNAN UNTUK AMERIKA $ 99,000. $ 3,000 400 UNTUK KELUARGA JENIS OF. WANGSA NATE TINDAK SUKU. UP TO $ 250 Milyar ing EXPANDED Keuntungan UNEMPLOYMENT. Pakaryan bakal nampa 100% OF SALAM KANGGO UNDANG-UNDANG UP NGAPANG FENG BULAN lan KANGGOAN KANGGO UNLIKE, KONEKTOR PENTADBANGAN lan ING INGKANG TANGGUNG DIBUAT ING KANGGO. Sampeyan wis Konsepsi INDEPENDEN Lan Wong-wong sing Bakal Dhewe-padha GOLONG UNTUK ING. Luwih saka $ 100 Milyun-yuta kanggo ndhukung Pakaryan HEROIC DOKTOR KAMI, NURSES lan HOSPITAL wis tau INCREDIBLE, $ 45 Milyuner TUTUP SULU NGOMONG LAN KABEH KITA GAMPANG UPING PUTRI $ 45 Milyar KANGGO BASA SAIKI. LEBIH NGARANGGO INGGO BASA SAIKI UNGGUL BISA NATIONAL KESUKURANAN lan KABUPATEN KANGGO. $ 27 Milyun-yuta kanggo BUILDUP THE STOKPILE NEGARA STRATEGIK NGANGGO KRITIKAL NENGGALKIRI MASKU, RESPIRATOR lan FARMACEUTIKAL LAN WULANG Sampeyan bisa ngelingake Apa maneh LENGKAP LENGKAP SUKAN Militeri NATE INGKE ING SUKU BASA KANGSA Bagean. TAPI KITA NGANGGO PAKEN ING NGENTOT Ora KANGGO NU TARI, RANCANGAN, MISSILES, ROKETS, KANGGO BAB. TAPI TANGGAP BASA KANGGO DITUTUPKE, NGANGGO LENGKEL ESE. INGKU BISA ING NGAKEN SIGNIFICANT FUNDING FOR THE PEMBANGUNAN KANGGO ON Top ING JENIS $ 8 YANG DITAMPANGKE BULAN MINGGU BASA. Luwih saka $ 500 yuta ing dhukungan INDUSTRI HIT ING SUKU, DENGAN KANGGO BAN ING KORPORATE TEMBUNG TANGGO YANG KANGGO SUKUR I DITENGKE ING LAN NUNGGUL, Aku MELAYU KANGGO REPUBLIKAN ING NGANGGO Lan DEMOKRATI DIPANGGULANG. Kita KANGGO NANGGunakake ING WANG KANGGO KOMPUTER lan RANCANGAN Utawa apa maneh ING NGANGGAL KANGGO NGGO APIK. Lan aku ora bakal mikir babagan iki DATOS RASA NGGAL. KANGGO NULIS, ING KABEH TAPI, ING NGANGGO MUKA UP KANGGO ROKETSHIP lan MANGGUN Apik lan Sehat lan Cepet LIMITS Anyar ING EXEKUTIF JAWATAN KOMPETENSYEN. Wong-wong padha Minta dhuwit. Wong-wong padha Mugo-mugo nggawe Pakaryan BEDHANA KANG INGGU BISA INTERES ING KARYA, ING Proyek. Lan Kita bakal INTERES ing KOMPUTER ING ANO ANJAWA KANGGO ING KARYA ING ING GRATIS Proyek. NINI NGGOLAH $ 16 Yuta dolan UNTUK PEMBANGUNAN KANGGO PERALATAN TINDAK. KITA KITA NGAKTIKE ING NGGALU MASUK Lan RESPIRATOR MUNGSA ING STOKPILE NEGARA STRATEGIK. AKU NGENTUKKAN ING WULANG PAUKU KANGGO VITAL INGKANGKU lan Kirimi Ringgit TO DESK AKU UNTUK SIGNATURE TANPA KANGGO. AKU NATE Tandha ING IMMEDIATELY. Kita bakal duwe tandha-tandha lan gedhe SIGNING lan DAY HEBAT ING KARYA AMERIKAN LAN UNTUK AMERIKA Kulawarga lan kanggo AMERIKAN KOMPUTER ING ING NGANGGO Paling Pungkasan Taun Wong-wong iku, Pungkasan taun-taun BISA lan ING KANGGO LUKA KEDANG MANA ING BULAN, ING ING ING POSITION ING HAVEN 'NGGALKE ING NGLENGAT ING ENAMES HIDDEN, ING VIRUS. Pungkasan dina, aku SPOKE TO PEMIMPIN MANY AMERIKA ORGANISASI NONPROF GOLEKSI. AKU NUNGGUH UNTUK KANGGO UNIVERSIF KANGGO KE AMERIKAN Wong, Kepala kulawarga AMERIKA, TO KANGGO KAMU LAN ING NGANGGO FANTASTIK lan GRATIS NAMPANG, NAWANGKE MAKA LANAN DOKONGAN KARYA KARYA KERJA, KANGGO UNTUK KANGGO BISA Lan kulawarga. AKU NENEKE ING UNTUK KONTEN NGGIH. NONPROFITS Dhewe FANTASTIK lan GAMPANG. Wong-wong padha Gede. AKU NGENTUK TEMA SUKU. AKU KANGGO NANGGALKE UPDATE ING KANGGITAN KRITIKAL. FEMA IS NGAPAK 9.4 RESPIRATOR, Pikirane Yaitu, 9.4. 20 MASUK SENI JAMINAN LAN KITA ING LAIN-LAIN YANG KITA NANGGALU MANGSA KANGGO DUMADUH. ING DUNIA, ora JAWA ASI ATAWA KANGGO, ING SAH DUNIA TRYING KANGGO ING ING ING INSAN IN KOMPETISI DENGAN MANY, MANY NEGARA. AKU NGAPAK INGGUL ING NGANGGO 150 MARKAH ING VIRUS. ING KANGGO 150 KANGGO, KANGGO 150 NEGARA NEGARA ING VIRUS ING Lan NOBODY bakal nganggep babagan liya KANGGO NUNG MUNGGUH. TANPA KANGGO NUNGGUH WANGSULANA NGANGGO INGKANG-ING. KITA KITA NGAKI WULANG NUNGGUL LAMPIRAN. Lan Yen Nindakake, Mujudake MANGSA KANGGO WULANG KANGSA ING KAUNI KANGGO. CARA NGEDENGKE APA KANGGO WONG. SAIKI LAMPIRAN OGI DARI ANYBODY BY FAR. Lan WARNA, REPORTER, ING MEDIA DIDIK INGKU lan NGENTUK PROSEDUR KANGGO ING Panjenengan GAMPANG lan GAMPANG TAMPUNG TINGGI Coba lan IT TEST ING IS IS AKSARI. 3,1 JUTAWAN FACE SHIELDS. 14,6 JUTRI Nikmati lan 6.000 VENTILATOR, sing mlebu menyang SUKU KANGGO SUKU. KITA SENTIGA ING Pungkasan 4,000 VENTILATORS TO YORK NEW. Lan aku SPOKE DENGAN GAMPANG TENTANGI. Dheweke WULANG. AKU SPOKE DENGAN TANPA MAYOR TENTANGI. MAYOR DE BLASIO SAIKI SUKU NGANGGO. Ora bisa INGGRENG karo Proyek WE ING KANGGO. Ngudhari NATIONAL INI KEMUDAHAN, Saben dina HARI INI DENGI KONEKTUK UNTUK MENGIKUT WAKTU DAN DAFTARKAN KABUPATEN KAMI NEGARA INGGRUKAN ING Wong NGANGGO PULANGGO, NGANGGO PAKAI. Wong-wong iki sing nggegirisi. INGING ING NGANGGO LANJUT MAYBE AKU NGEBAB DADI UNGGUL NIT AKU, KANGGO MEREKA DENGAN KANGGO. MUNGKUR ING AKU ING NGANGGUT, MAYBE PADHA NINDAKAKE. ING KANGGO NGANGGO SUKU. Ing MARYLAND, A SEVEN-YEAR-OLD BOY GAMPANG WULANG UNGGUL BASA JAWA Tuku panganan kanggo SENIOR. Ing NEVADA, dheweke njaluk bantuan KUMPULANAN LAN KANGGO. ING ING NGANGGIH. PENTING lan INGGIH. AKU NGENTUK UPI. Ing MINNESOTA, HUNDREDS OF PELAJAR MEDIKAL ING JAWA Nyengkuyung kanggo njaluk anak KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo para pekerja NGANGGANG UNTUK GAMPANG DOKTOR KAMI LAN NURSES LINE KULIT Mantep kanggo ngirit Urip. Iki AMERIKAN NGEDIT KAMI KITA NGANGGOLANG RANGO KANGGO ING WINNING ING ING BATUR NATIONAL GAMPANG lan Yaiku KANGGO ING BISA. INGKU NGENTI KANGEN Banget. AKU GITIT LITTLE - KUNCI KANGGO. Akeh negara NEGARA ING TAMPIL TROUBLE. Dadi SAIKI KANGGURAN MANGSA ING KAMU RAHSIA WANGSULAN INGKANG. Dheweke wis nggarap RATHER HARD, Aku bakal menehi pitunjuk marang kowe. STEVE MNUCHIN IS ING FANTASTIK Lan NATE karo BOTH SIDES, DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN. SATU ING PALING BASA Mbangun lan GOTTEN kanggo ngerti, MANGGUN, NGEJAWA KANGGO lan ING SAIKI LITTLE UPDATE ING KENEH NATE KANGGO PAKSA ING KANGGO saha ING ING KANGGO. RAHSIA MNUCHIN: AKU NATE KANGGO THANK MITCH MCCONNELL KANGGO PEMIMPINAN lan ING AKU KANGGO PELIMA KOLEKTOR THANK FOR THE SOKONGAN KABUPATEN BIPARTISAN ENORMO HAD ING BISA ING lan ING DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Sapa Nggarap KESELAMATAN. KANGGO PRESIDEN, AKU KANGGO LIVE ING LBJ TAMPIL LAST LIMA HARI lan ora bakal luwih akeh PEDHENGAN ING UNPRECEDENTED RESPONSE SENATE TO Jaga para tenaga kerja AMERIKA lan Bisnis AMERIKAN INI GAMPANG. PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA ING INI TAPI LET ME NGANGGO Cepet Cepet. PINJAMAN PULISAN NEGERI SMALL, Iki bakal ngatasi 50% OF PAYROLL PRIVATE IN SMALL Bisnis ing endi kita bakal nggawe GAMPANG GAMPANG GOLEKA AKU KANGGO MINGGU WULANGAN NGGAL ING GRATIS AS LONG AS DENGAN KANGGO BISA EMPLOYED lan OVERHEAD. Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal dibayar ING AKHIR TEMPOH AS LONG AS KEKERJA KANGGO DIPANGGUH. Yaiku PINJAMAN SBA NGAPAK TREASURY ING AKU ING AWAL WISI BANK INGGRIS INGGRIS SINGLE FDIC THESE. Aku EXPEK DENGAN Pungkasan NEXT MINGGU, KITA Nuli NAMPUT AKU PROSES KENE BISAN INGKU MADU Lan dibuwang ing dina Dina. ING AKU KANGGO LAMPIRAN SISTEM Kanggo entuk dhuwit ing SMALL Tangan Bisnis. UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualitas Saiki, Kita duwe EKONOMI PROGRAM PENTING CUKAI TO KARYA KARYA LAN AS SUKAN PRESIDEN, KITA KANGGO INSURANS INSURANS UNIK Wong sing ora seneng ING ING INI DUA PROGRAM YANG DADI BAKAL ADMINISTERED ING KISI. Kita bakal nduwe pengaruh EKONOMI TEMBANG. Iki bakal Bebarengan karo NEXT Telung minggu. PAYANGAN POTONGAN ING PALING AKUN PEMBANGUNAN Wong. Lan kanggo wong-wong sing ora duwe, KAMI KANGGO NGANGGO KES ING MAIL. KAWARTA KAMI DADI AKONAN AUTHORITES TAMBAHAN, AKU $ 500 Milyun kanggo digarap karo PERSEKUTUAN PERSEKUTUAN UNTUK KANGGO PROGRAM EMERGENSYA lan NGEDHET $ 4 TRILLION Yen DIPANGGUH DENGAN SOKONGAN BISNES AMERIKAN lan AMERIKAN Karyawan ing Cara sing Ora dingerteni. Lan PRESIDEN DIGANGGUT $ 100 Milyun-yuta kanggo HOSPITALS lan $ 150 Milyuner kanggo stats sing wis EXPENSES CORONAVIR KHUSUS. MR. PRESIDEN, ING AKU KANGGO Sampeyan lan PRESIDEN VIS. Sampeyan SAIKI KANGGO TO US. KOMPOK KITA INGKIRI INGKANG Dinten lan sampeyan Menehi Panuntun AS Lan Obat Cepet ING MANY ISU. Lan LAGU, KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo KARYA BIPARTISAN ING. ING AKU KANGGO MUNGGUH MEMBANG UNTUK KARYA AMERIKA Lan EKONOMI AMERIKA. PRESIDEN ING DITANGGANG INGKU KANGGO MUDAH NGAPAK Kangge nglindhungi AMERIKA ing INI PITAKUAN TAMPILAN. PRESIDENT TRUMP: DAY lan Bengi. KAWASAN MANUSAK SAIKI DENGAN DENGAN APA BISA GESAL lan KAMI NATE ING VOTES. Apa sampeyan duwe pitakon? PEMBANGUNAN: MA NGANGGO INGGO Ringgit bakal ngekang EKONOMI AFLOAT? PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO TO KANGGO KANGGO AMERIKA Tukang kerja lan nggawe negara HEBAT. ING ING SUKU WULANGAN. Ora WULANGAN. TAPI KAMI - PEMBANGUNAN: Apa sampeyan bakal nggawe IT Ing telung wulan lan ora perlu ING PULIH BULAN. KANGGO INGKANG BISA PITANGGIH. RAHSIA MNUCHIN: ING IS A SIGNIFIK INGGRIS KANGGO, IF PERLU, UNTUK GAMPANG EKONOMI. PRESIDENT TRUMP: ING KANGGO EKONOMI. KOMUNITAS AA-RATED UNTUK MEMANG MANGGO lan MANGSA ING ING ING BORANG KANGGO. BISAN WANG JAWA NIKUT TUTUP. REPORTER: LET ME ASK YOU SOMETHING, Sampeyan SAIKI KITA kudu RELY ING perusahaan ASING KENYANAAN KABUPATEN KAMI Apa sing sampeyan kudu? PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO BISA NEGARA KANGGO GOLEKTIKO KANGGO PELANGGANAN lan GAMPANG GAMPANG FAKILASI PRODUKSI lan TANGGO SENTIASA ELSE UNTUK HARGA LAKON TAPI KITA NGGENKE ING Proyek lan INGKAP Lan KENE INDEPENDEN KITA LAN TANPA ING NGANGGO. KAMI KANGGO Nggawe NUKA SUKAN. Muga-muga wis nate dadi MALIH. PEMBANGUNAN: APA BISA KANGGO BAN TO DAFTAR PERALATAN MEDIKAL? PRESIDENT TRUMP: ING NGANGGO BY ITSELF. Wong KANG PITU, KITA NGANGGO PERUBATAN MEDIKAL ING Donya Lan sampeyan duwe wong liya ING EUROPEAN UNION, ING ING KANGGO TUKANG INGKE BISA INGKANG SPESIFIKASI YANG TANPA DITULU KITA EQUIPMENT ING KENE DITENGGALKAN ING KAYU BEDHAN, NUNGGUH TENAGA ING NGETO KANGGO. TEMA ING ING GRATIS GAMES LAMPIRAN AS. Wong-wong mau wis muter game LAMPIRAN KAMI US TANPA PRESIDEN TINDAK Saben LUKI NUNGGUH INGO. TAPI UNTUK NEGARA EUROPEAN, INGKU NAIK ING PERUBATAN MEDIKAL, KITA NGANGGO TANGGAP NAIK ING NGISI KANGGO SUKU KANG INGKU BISA KANGEN LAMPIRAN. Lan Kita Nuli MEDIKAL EQUIPMENT ING NEGARA. KITA NGANGGO BAB. ALL ING KENANGAN. TAPI DENGAN-INGKI SIFAT ISTOH ING EQUIPMENT KAMI DITIKIRAN KHUSUS PENDIDIKAN MANUSIA TANPA ING ING NEGARA. ITU LATIHAN sing SANGAT banget Wis NAMPANG. PITANGGAL ING Wong-wong sing ngangkut PENTING LAMPIRAN ING AS KAMI KANGGO. TEMA TOOK ADVANTAGE ING US IN MANAWA PÉNGGIH, BUTIRAN lan MILITARILY. NUNG NU MENGGALU - NENGGALKU, AKU GOT - Yen sampeyan ndeleng ing NATO, THE TINDAKAN ING KANGGO NUNG KITA GAWA NEGARA ING INI NATO INI TANGGO BUKU. Lan Kita bakal mbayar WULANGAN. Saiki, sadurunge aku, dheweke uga padha PAYING A LOT. Saiki padha mbayar $ 125 Yuta luwih Lan RINGKASAN ULTIMATELI SULU AKU NGEJAWA ING AKU ING SAPI FAN AKU KANGGO ING SUKU KANGGO TAMBAHAN $ 400 Miliar. Lan banjur ana TRADE. Wong-wong mau GAMPANG TINDAK GAMPANG KANGGO NGADI USUN KANGGO. Wong-wong padha ngerti. KANGGO NUNGGUH NUNGGUH. KITA KITA SEMUA TAMBAHAN. ING NGANGGIH UNGGAL NANG KENE TAMBAH Nindakake ING. TAPI KITA BISA PAKSA NATE UNDANG-UNDANGGO OLEH EUROPEAN. LAMPIRAN: MR. PRESIDEN, SAP SENATOR REPUBLIKAN Duwe DIPENGKARKE ING NGANGGOLEKTU $ 600 UNTUK INSURANS INSURANS MUNGKU GAMPANG EMPLOYEES TO LOS TINDAKAN. Apa sampeyan mikir? PRESIDENT TRUMP: Aku ngerti ISU SANGAT RASA NGANGGO. GAMPANG, Muga-muga sampeyan bisa diskusi IKU. RAHSIA MNUCHIN: LET ME JUST NAMPANG ISU, INGKU KITA ING ING NGANGGO INSURANS UNEMPLOYMENT. PALING SISTEM NEGARA INGGRIS TEKNOLOGI YANG NAMPUNG 30 taun Utawa LAGU. Yen Kita Nggawe Kabisan TO CUSTOMIZE ING DENGAN luwih akeh GAMPANG, NANGGSA TANGGO. ING ING ING NGANGGANG NUNG TUNGGAL STATES MANGSA GAMPANG Cepet ING FAIRWAY lan Gunakake $ 600 ACROSS TEMBANG. PALING AMERIKA, APA ITU NGANGGO ING ING NGANGGANG MENGANGGUT Proyek. KANGGO 50% ING NEGARA, Dheweke bakal duwe bisnis GAMPANG OG tenan. SO INGING - KANGGO NOMBUT SATU MASALAH PADHE ING NGEGO NGEBATEN ING KARYA AMERIKA YANG PERLU KANGGO NGANGGO PAKET, ING ING BONJA KANGAN GOLEKA KABUPATEN, ING Bisnis wis digawe munggah, PRESIDEN LAN PRESIDEN VICE ING ING NGANGGO KANGGO HARDWORKING AMERIKAN GOT WANG Lan ING ING PALING APAB KANGGO >> SAIKI ING AGREEMENT SAIKI? RAHSIA MNUCHIN: AKU INGKU LAMPIRAN KANGGO ING APAN ING RASA BUTIRAN lan NGGI RUMAH TOMORROW lan nggawe dheweke. Kita KANGGO Nuli ING ING WANG ING INTO EKONOMI AMERIKA KARYA AMERIKAN. WANG SUKAN PENTING. PRESIDENT TRUMP: Wong KANGEN Kanthi AKTIVATUH WANG NANG WULANG Ojo golek ING DISINCENTIF. Pitakonan Apik, saestu. PEMBANGUNAN: KELUARUH KABUPATAN FBI AGENTS ROBERT LEFFEN SON Nuli Amerika Serikat sing Dhewe DI ING KAWASAN IRANIAN, ING AWAL OF Apa? PRESIDENT TRUMP: AKU Luwih akeh sing bisa IN Piyambakipun GENTLEMAN HEBAT LAN KELUARGA GAMPANG. AKU NATE INGKU INI lan ING NGANGGO Wis NANGGALKEJATI KANGGO KELUARING AKU SUKU, TAPI DENGAN INI Nggoleki apik. Dheweke ora ngerti babagan taun ing IRAN. ITU ING NGOMUNI PROMISING. KITA NATE GOTTEN SO MANAWA BACK. KANGGO NATE ING Wong Loro KANGGO MINGGU TAPI ROBERT LEFFENSON, DIA SAD NATE SUKU BASA NGADIH ING PANJANG DAN MASALAH KANGGO NUNGGUH ING SUKU KERANGAN utawa CAPTURE. Lan Kita Gampang kanggo ING KELUARGA. Aku ora bakal nganggep dheweke KERANGAN ING ING NGANGGAL. TETAPI AKU NGENTUK DENGAN MANEHNA KERANGAN TAPI PILOH ING NGANGGO ING KANG KAS. LAMPIRAN: KENE SUKU EARLIER MENJAWA ING PANUT ING Negara menyang PILIHAN sampeyan. KANGGO ING JAWA ING NGGO LAKON KEPENTINGAN INGKAP POLITIK. KANGGO MEDIA ING NGANGGO GAMPANG TUTUP [INDISCERNIBLE] PRESIDEN TRUMP: KANGGO MEDIA KANGGO NDELENG AKU POORLY. PEMBANGUNAN: MEMBANGKOT NEGARA Ora Ngetang IDEA. PRESIDENT TRUMP: JAWA KANGGO UNDERSTAND. Wong SAIKI KANGGO NATE ING NGANGGO DIBUKA LENGAN Cepet lan Wong sing SAIKI NGAPAK ING AKU ING NGANGGUT BISA PITUT ING KENE Apik lan Mbusak Aku ing POLLS. Lan aku ora ngerti yen umure TAPI ING ING INI INI INI INI PROFESION YO KANGGO TUNGGAL KEDADEN. AKU NATE INGKE SANGSA INGKANG SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. Sampeyan. TINDAK. SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. Wong-wong iku Gegayuhan kanggo ndeleng Aku KANGGO NATE NGANGGO NATE NGANGGO TANGGUH Proyek INGGULIS lan KANGGO SAIKI KANGGO GROUP ING SAIKI KANAN INI utawa ING KENE KANGGO BASA. OK. PEMBANGUNAN: ING SIGN ING KANGGO PAKET, Cara Sampeyan - >> Sapa sing sampeyan? TRUM CBS. [INDISCERNIBLE] >> DENGAN TIGA Minggu, Kita bakal NUNGGUH TINDAK DIREKAL SINI KANGGO NUNGGUNG TANGGOLANG INFORMASI lan NGANGGO GET A KANGGO INFORMASI KANGGO ING ING INI Duwe PROSEDUR NGANGGO. Telung minggu kanggo sing lan akhir NEXT MINGGU INGGRIS ING KABEH BANK KANGGO ASLI PINJAMAN ASAL. PEMBANGUNAN: AKU NUNGGUH DUA TANYA Kanggo Sampeyan - [SPEAKING DENGAN G-20 lan BAN ING TANGGOLAN PASANG ANIMAL TOLL PREVENT COVID-19 ING WANG NATE TRANSFERRED TOM HUMANS. PRESIDEN TRUMP: Aku ora ngerti yen ora SUBJEK IS ING NGANGGO UP. KANGGO ITU ING ING CHINA lan SAT SAPIWAKI INGKANG ING ING INI KINA. KANGGO INGKANG INI KANGGO TALK TENTANG. TAPI Dudu TUKANG SENARING AKU. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: KENE KABUPATEN MANAWA APA AKU TINDAK BOLEH AKU? WONG. WONG. Yen Wangsulanmu. HARI INGKU STATEMENT. KAMI DITADU DENGAN FAR luwih akeh ANYBODY. KITA KITA NGEDAH ING ANYANA KANGGO SAIKI. ING TANPA BISA PUTIH. Lan UJI KITA KANGGO BASA ING BESAR Lan Tés ACCURATE ACCURATE. Yen sampeyan lagi nyariosaken KANGGO TANGGO 350 JUTAWAN. ING NGANGGO WANGSUL. AKU SUKU DENGAN. AKU KANG TANPA KANGGO STATEMENT TAPI, aku ora bakal nggawe apa wae KENYATA CERTAIN. KANGGO NATE ING KANGSA NU NUKU TENAGA NEGARA ING ING PALING MENGGUNAK. AKU Mikir RIDIKULOUS INI. Kita ora bakal nindakake iki. POTONGAN KENCANG KARANGAN NGAPAK SAIKI. KANGSA ING PENTING DENGAN TIDAK TOO DISTANT FUTURE, MAYBE NEW YORK lan CALIFORNIA ora bisa. NATE NEGARA NEGARA WANGSA Ora bisa. TAPI, yen sampeyan bisa ndeleng dheweke MASALAH INGGRIS ING ING INI INI NURSING HOME. PEMBANGUNAN: Yen sampeyan lagi nyoba siji Lan Wong sing Nggawe Orehen menyang NEGARA LAIN. PRESIDENT TRUMP: LANGKAH MELIHAT AT IKU. Yen sampeyan bisa ndeleng ing uji coba lan KANGGO STATIS AKU TALKING TENTANG, Wong-wong kuwi ora bakal duwe masalah. ING KANGGO NAKA ING MASALAH NGGAL KONEKTUK KANGGO UNDANG-UNDANG KAWASAN. NANGGSA KANGGO NARI UU ING ENTI NATION 350 wong. Kita nyoba luwih saka ANYBODY ELSE. KITA NGGOLAH ING KABEH KENAL, KANGGO NUNGGUL PIRIK LAGU DARI A SISTEM KANGGO ING INI. KITA NATE DITUKUTKAN luwih dhisik ANSEBUNG ELSE. ING AKU NATE INGKU ANTARA, LAIN NEGARA. TANPA NEGARA NUNG WULUT NUTUT. TEMA ING NGALAKI KANGGO DENGAN STATISTIK I GURU YESTERDAY ING AKU KANGGO SARI DR. BIRX ING JAMINAN INI Wengi Karep Yaiku luwih Bengi MINGGU ING KOREA SOUTH lan SOUTH KOREA NATE Duwe Proyek sing GAL. TETAPI KAMI NUNG DI ING WULU APA APA SOUTH KOREA DIDUK ING Minggu Wengi. ING SENTING TENAGA. Lan AKU GAMPANG NGAPAK BETTER. Saben dinten HARI UP UP. KITA NGANGGO APPARATUS ING INDREDIBLE. AKU GUN NGANGGO TANGGAP 350 Milyun Wong. AKU Mikir RIDIKULOUS INI. >> DUA Pitakonan. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: TANPA RESPEK TO APA? [TANPA BENTUK] PRESIDENT TRUMP: KITA KITA NGENTAK RATU. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: Wong KONGKOK Nuju lan ngrampungake BASA BEDHARING TANGAN lan UP TO 164 MILES, Pikirane. 164 MILES KULIT BENGKEL, ING ING ING KANGGO WALL. Lan ing wong-wong mau, TOUGH SAIKI TO ING ING INI. KAMI KANGGO ING SUKU NGENTOT RATU. AKU KANGGO ING WISI GUNUNG GAMPANG, NOBODY NGAPAK INI KANGGO. Wong-wong iku Munggahne, TAPI ING TRIPONG LONG. ING ING ING WANG TANGGO MANGSA LAKU. TAPI AKU KASAHA ING ING BORDER Lan ora kepengin wong-wong sing mlebu Neng kene. Yen lagi arep mlebu, Wong-wong padha kudu ING ING ING ING dina LEGAL lan MERIT. KITA BISA PISANGGO ING KANGGO SUKU TENTU NUNGGUH ING KANGGO NEGARA. LAMPIRAN: REPUBLIKAN DAN DEMOKRATIS UNTUK KANGGO STIMULUS Lan PUSAT KENNEDY ARTS SINI IN WASHINGTON, DC ,. TAK INGO ING WANG BISA KANGGO WULANG MASKU lan KABUPATEN? PRESIDENT TRUMP: ITU 35 Yuta sareng TOOK MATI 10. ING AKU KANGGO. AKU NATE NATE MANGSA ING GAMPANG NGAPATKU AKU NATE INGGALISI NGGOLAH BEDHANA INGING BANYAK PENTING. TAPI PUSUS LATIHAN AYAT GAMPANG NAMPI INGKANG TANGGO NATE TINDAK BISA KANGGO. ITAU DITUTUPAKU lan DIPUTUKAN INGGRIS Pungkasan lan Aku seneng yen wis DEMOKRAT DAFTAR, Ora AKU KANGGO. TAPI, ING NGANGGO INGKANG KANGGO. Iki Pakaryan sing WAYANG. DEMOKRATSVILLE DITOLAK US SAIKI. AKU SUKU KITA NAMPAK GAMPANG GAYANG BALAYAN DAN INGKE LAN AKU NAHA SUMBANGAN TANPA KOLEKTOR SEKOLAH Lan SPOKE Kanggo Nampilake nomer KANGGURAN lan ING NGANGGO MANGSA. Game KANGGO KANGGO KE 25. GOT IT TURUN KE 25. AKU SUKU DENGAN TANPA GAMPANG. TAPI ING ING KANGGO INGGRIS KANGGO. PUSAT KENNEDY, padha nindakake AN Proyek INCREDIBLE. David Nindakake TINDAKAN INDREDIBLE lan PUTS UP Akeh KENE lan NGGI BEDHAN-INGKULAN YANG ANAK KANGENO NATE ING ING ING ING ING ING ING ING ING SAH ING ING ING ANA. Wong-wong padha wis ditutup. Wong-wong padha duwe DEFICIT TREMENDOUS. Aku ora duwe MASALAH BESAR. ING AKU KANGGO MANGSA ING DEMOKRAT KENE TINDAK DENGAN INI KEMUDAHAN TUNGGAL DITUTUP UP. Yen aku kepengin nggawa ING babagan Ing "ROMEO lan YOU'LL YET," Aku SAIKI NATE TARI ING ING ITU. PEMBANGUNAN: SENATOR RUBIO NGANGGO KAYU ORGANISASI KANGGURU DUNIA FAVORISM TO CHINA lan MCCAUL REPRESENTATIF ING ING KOMUNITAS PADAM TANPA GAMPANG KOMITIKATOR PANGGILAN INTEGRITI KONSEP DUNIA PENGARAH ORGANISASI LAN SAID ING NGE ING DENGAN BASA-BISHIR RED SUMBANG TANPA SULANGAN DENGAN CHINA. Apa sampeyan mikir ING DUNIA ORGANISASI KAMPUNG TINDAK. Apa sampeyan mikir babagan statistik MANGSA BASA-BALANG KOMUNITAS ING DUNIA ORGANISASI KESIHATAN? PRESIDENT TRUMP: ING TALK SAIKI SUKU TUNGGUL UNFAIR. KANGGO PITAKUAN RAKYO NGANGGO UNFAIR SAIKI lan SUKU DENGAN SUKU DENGAN CHINA lan Akeh wong Ora NANGGAL NENG WULANG. DRP FAUCI LAN AKSARI LAN LAIN RAKYA, ING ING KANGSA AKU NGANGGO lan ngerti. AKU NUNGGUH, ING ULANG OF PROFESIONAL BAIK. ITU ING ING ING ING KENE TANGGO INGGO TALK TENTANG ING KANGGO TETAPI AKU KANGGURU UNTUK PITUNG TU SAIKI ING TANGGO LUKIS TENAGA CHINA. Aku ora ngerti. Apa sampeyan pengin njaluk INTO MESIN POLITIK? DR. FAUCI: Ora. DITUKU PAKSA PAKSA Lan aku wis ngerti SINCE dheweke WIS PRIME MENTERI ing ITHE ETHIOPIA YEAH. TAPI TINDAK YANG SUKAT DONGGO Duwe MASALAH. TAPI ING UNTUK KANGGO MUDAH, ING NATE INGKANG SANGAT. Dheweke Nate SEMUA INI. ING AKU ING TELEFON DENGAN KANGGO KANGGO BASA SUMUN NGANGGO ING WANG KANGGO. Aku ora NATE TENTUKA CINA. PEMBANGUNAN: SAIKI NUKANG CHINA ING RESPONSE ING TO PANDEMIK. DR. FAUCI: Aku ora bisa nggawa IKU. Aku ora ngerti apa pitakon sampeyan IS. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: Aku duwe Kuwasa ING UNTUK TAHUN LAN AKU SPOKE TO HY YESTERDAY. RANCONG APA TO AKU. TETAPI KANGGO NANGGAL GAMPANG Lan KEPT CHINA KANGGO. Lan Yen Kita ora Nindakake PENTING lan INGGIH-ING KANGGO Wong ULI NATE INGKANG DIATI SAIKI Urip lan BAKAL. Yen aku ora nate ngati-ati. NOBODY ING NGANGGO KANGGO. EVERYBODY ING AKU KANGGO UNDEKTOR UNTUK Nindakake INI. Lan Yen Kita ora Nindakake, PENTING lan INGGIH-ING KANGGO RAKO ING ING TUNGGU LAKU NAK KANGGO WANG KANGGO. MAYBE SAIKI LAGI. PEMBANGKULAN: NGAK ING INGKANG INI G-20 MESIN, APA SISING TANGGAP WANGSULANA INGGO NGEDANG? PRESIDENT TRUMP: Ora RESPONSE. Yaiku bakal Tumpak Konflik SESUK ESUK. AKU NDAPAT WARNA UNTUK TALKING TO RAKYA AKU KANGGO lan LIKE. AKU SUKU BANYAK TEMA. ITE AKU NUNG TARI INGGU Lan bakal dadi wong sing luwih ngerti. LAMPIRAN: ING KANGGO TO NATENGI? PRESIDENT TRUMP: AKU AKU SUKA DENGAN TONY lan DEBORAH Lan Wong-wong mau Munggah Nggawe ALONG DENGAN INI. Lan Mantepake menyang VES PRESIDENT PULIS MIKE lan STEVE lan KANGGO NATE ING NGEBUTKE ING KABEH. Aku ora milih apa-apa KANGGO. TAPI NEGARA INGKE ING NGANGGO BACK TO KANGGO. Kita ora duwe negara ing endi TEMA ING NGAPAK ING NGANGGALIS ING ING GRATIS ING DUA TAHUN. Kita ora bisa nindakake iki. Dadi KITA KANGGO Nindakake ING. MAJAWA INGKU BESAR BESAR ING KAMI NEGARA YANG SAKOLAH WARNA SAIKI DENGAN TEMPAT APA Lan bagean liyane sing ana HEAVILY SAIKI. AKU ING NGANGGO NANGTUT GAMPANG, AKU KANGGO Nemu SUKU SUKAN lan MAYBE Sadurunge sadurunge lan ing akhir HARI INI 15 utawa NULIS tanggal 15 HARI, KAMI NATE SUKU GAMBANG RAWATAN ING NEGARA ING NGANGGO KANGGO NGGAL UNTUK KANGGO. AKU NATE INGKANG MANAWA MANUNGSA lan TEMA ING NGANGGO KEMUDAHAN SOSIAL PENTING lan INGKANG NGANGGO PRACTICE NO HANDSHAKING LAN NO HUGGING lan KISSING, WULAN Wong-wong padha bisa seneng. Wong-wong iku Mugo-mugo mbuwang Wonge Tangan lan ING ING KABEH KENE KANGGO ING KANGGO. TAPI TAPI, ING INGKANG, BAKAL ING ING KANGGO UNTUK KANGGO. Aku Nampa TARI ING SUKU DENGAN ING KABEH PELUKASAN LAN MANGSA ING A KOMPINAS BOTH. TONY SAID sadurunge, gabungan saka KAWASAN ING SAKETAKEN ING SAIKI. TAPI ING ING NGANGGO KANGGO NAMPAK Kualitas lan ana ING KAWIN LAIN KABEH SUKU SAIKI. TAPI, ING ING KANG INGGIH TEMPOH WASA. AKU NUNGGUL UNTUK DAPAT NEGARA BACK. Aku duwe NOMBOR TANGAN RAKYA ING NGANGGO KANGGO. Sampeyan wis ngalahake kanca-kanca GAMPANG PITAKSANA. Wong-wong padha Mundhak NRAT. Iku bisnis ana MANGSA KUTUP. KANGGO ING KANGGO, INGKU KANGGO KANGGO Cepet Cepet, HARDER ITU KANGGO ING - INGKANG GAMPANG ING PALING TANGGUNG TUNGGUH KITA KANGGO ING ING SEJARAH ING KAMI NEGARA. KANGGO NENG NENGGALU NENG WULUH STOKIK lan ING NGANGGO UP. Yen nduwe GOLEKAL, ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO Wong lan Bebarengan lan perusahaan ING KARYA KANGGO PEKE, SMALL Lan BIG. KITA BENTUK PAKSA LAKI. IS wong-wong padha takon. KITA PENTING WAKTU MUNGSA NGENTANGGAN NEGARA BUKU THE BIG. Lan sing bener-bener SAIKI KAMI NEGARA. Kita KANGGO NATE MANGGITAN LAN TANGGO ING ING NGANGGANG. Kita KANGGO NAKA ING NEGARA KANGGO LAMPIRAN lan kepengin supaya bisa ditindakake IKU. PRESIDEN VICE AKAN KANGGO TO Kanthi karo sampeyan lan njupuk FEW Pitakonan liyane Awal lan AKU NDELENG sampeyan LAGU. [BENTUK INDISCERNIBLE] PRESIDEN VICE: KANGGO INGGO ALL. LAPORAN WE'LL ING AKTIF OLEH CORONAVIRUS PUTIH TASK WULANG. ING PRESIDEN lan ING ENERITA KAMI TEKONO KANGGO ING ING SUKU DENGAN ING ING KANGGO INGKANG SEMUA ACROSS ING NEGARA PUTTING INTO PRACTICE 15 HARI UNGGUL MUDAH SUKU. KANG KINI 10 ING ING ING 15 HARI Lan Ayo aku ngomong yen sampeyan ing AN KAWASAN sing wis GAMPANG KORONAVIRUS, IT IS ESSENTIAL ESSENTIAL sing Sampeyan SAIKI UNTUK NEGERI lan LOK AUTHORITI UNTUK JAMINAN. TAPI UNTUK AMERIKA, ING DUNIA BISA GAMPANG NAMPAK PRACTICES PUTIH ING ING PRESIDEN CORONAVIRUS GARIS PUTRA INGGO BISA Wangsulan Aja pracaya minangka pirang-pirang yuta taun AMERIKA duwe masalah lan bakal KONTEKTOR ING AKU, YANG KITA BISA GAMBAR GAMPIR RANG KABUPATEN ING Tumbuh ing EPIDEMIK INI ING KITA NEGARA LAN RANCANGAN AMERIKA GAMPANG TO CORONAVIRUS lan KITA BISA bisa ngirit Urip. ING BEHALF OF PRESIDENT, Aku ING NGE INGKE ING KASAHA ING ING KANGGO RAKYAT AMERIKAN LAN THANK YOU UNTUK KOPERASI ANDA PRINSIP ING ING KANGGO 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. KANGGO NUNGGUH ING KOKO HARI ING ING SERI KONTIN TAWAN. Kita SPOKE Kanthi EQUIPMENT MANUFACTURERS sing nate dakaniji UNTUK BISA PAKSA BAKAL ASET AS IN NGEMBANGKAN ING PERLEMBANGAN PERUBATAN YANG ESSENTIAL DENGAN ITU MASUKU UTAWA LAIN LAIN SUPPLIES UTAWA VENTILATOR. FEMA DIDANGKE UNTUK KENCANGAN ASAS KAMI HARI ING NGANGGO WANGGO NUNGGAL UNTUK KANGGO NUNGGUH PANJENENGAN ING GRATIS KANGGO lan KAMI NATE TANPA 70 ING ING KOMPUTER UNTUK KHUSUS REPURPOSING TEMA Nggunakake MASUK PRODUK, GOLEKA LAN JAWA LAN TO VENTILATOR. KANGGO KANGGO KANGGO PRODUKTIF RAHSIA NEGARA DENGAN PENDIDIKAN PEMIMPIN. Lan matur nuwun kanggo kabeh kita GURU. MANY NGAPAKEN SENI SAIKI KENAPA BASA-BASA TARI ING JANG KANGGO ING KASUT BASA SUKU ING ING KANGGO KANAK-LUKIS KANGGO ING SARI. Sampeyan HERO TRULY TRULY. Lan JABATAN PENDIDIKAN AS WELL AS NEGERI ING JABATAN PENDIDIKAN KAREN GRATIS Wong sing Rampungake PENDIDIKAN RUMAH lan ING JABATAN PENDIDIKAN Dhewe LAMPIRAN LAMPIRAN ING KORONAVIRUS GAMPANG, Ed. EDV / CORONAVIRUS. RAHSIA NEGARAAN DAN RAHSIA PERDUE ING KANGGO KANGGO AS FRIDAY UNTUK MENGIKUT TARIKH SUKU SUKU NGUDAH BISA GAMPANG MADU ING SUKU PENDIDIKAN KEDAH SUKURAN lan KOLEKTOR TAPI PENDIDIKAN K-12. KITA KANGGO MUKA NUKAK DUMADAKAN Nggawe NEW FLEXIBILITY SO KOLEKTOR KOLEKTIF KONTIKAN ING ING PELUANG ING PITAKSIKAN SARI AFAR TAPI ANAK K-12 DAPAT Nindakake KANGGO. PERHATOSAN KABUPATEN INI AKU INI TALK TENTANG TUTUP PAYANAN PROGRAM LAN GRATIS LAN REDUCED GANTI. ING PRESIDEN lan aku NATE TO 150 CEO ING NONPROFIT ORGANISASI. INGKU KANGGO INGING ING KANGGO KARYA NUNGGUH INGKU KABUPATAN ING Wong-wong Ora BUKTUR DENGAN PENTING KORONAVIRUS TAPI PALING PALING HENTE VULNERABLE AMONG US IN KAMI KOMUNITAS, KANGGO RED KROSS, ING SALMASI KANGGO, AMERIKA GAMPANG ING BISA KANGGO NUNGGAP JAWA. Lan Kita PROMISE lan URGE LENGAN AMERIKAN Yen sampeyan wis nggawa Lan duwe kapabilitas, KONTIN KANGGO UNDANG-UNDANG NUNGGUH NONPROFIT ORGANISASI ING NGANGGO Wong-wong Paling ING ING ING ING KANGGO KOMUNITAS. ING PRESIDEN MARI KANGGO A BABAD GAMPANG KAMPUNG Lan PRESIDEN lan II INI IN KONTAK DENGAN GOVERNORS DENGAN PUTRA. >> GAWA ING KENAL lan AKU INGKANG Wong KENE ING NGANAH ING STATES YO IS PALING GAMPANG DUMADANG KORONAVIRUS ING ING KANGGO MA ING ING KANGGO Lan KANGGO MUNGSA BABENGAN AND TANGGO MUNGGUH UNTUK GAMPANG CLOK KANGGO INGKE SUKU KERJA KESIHATAN KURSUS KURSUS, SISTEM HEALTH lan NEGARA GOVERNEMENT Duwe SUMBER KANGGO TANGGAPAN TANGGAL. ING SUBJEK TESTING, DR. BIRX bakal NATE DENGAN APA DATA NAMPANG INGKANG INGKU MOMENT Lan ora kalebu LOKAL LOKAL lan HOSPITAL. KAMI KANGGO INI 432,000 TESTS COME KOMPLITAS lan KAMI KANGGO TO NDELENG ING ING ING NYATA DRIVE-THROUGH lan KOMUNITAS SITES ING Negara lan PEMBANGUNAN STATES IN STANDING ING ING NGETENGGAL LAN WULANG. Kita ngelingake HOSPITALS lan LABS Tanduran Nasional lan MENTENT PRESIDEN Tandha ING Masehi yen iki ESSENTIAL Wong-wong padha Ngruwat RESEP ING Tes kanggo US lan Menehi US VISIBILITI INGKANG MANGSA ANAK ING LEMAH. PRESIDENT TRUMP ING DENGAN DENGAN Iki LABS ACROSS NEGARA KITA INGGRUK TENAN ING PENTING TESTS saben dina HARI. ING topik saka suplemen, Sadurunge Pungkasan Minggu, KITA AKU TALK BENTUK APA PADIH ING NGENTOT ING GRATIS. ING AKU ING FEMA ING PURWAKING LAN NANGGAL NABI KAMPUNG Wong Bebarengan karo LAPAN TINDAK lan CIK FONTEN lan NGANGGO WULANG UNGGAL-UNDANGGUNGE AS KANGGO GOLEKA TO TINDAKAN SUPIL MEDIKAL ING APA Dadi MASALAH Utawa GANDI Utawa Mbagekake utawa UTAWA TEMBAGA lan TEKTUK KANGGO BISA TUTUP TUTUP ING ING NGANGGO Kabutuhan. A ITWE SMALLER ITEMS. UNTUK LAN FOREMOST, CDC ING JAMINAN PEMBANGUNAN KANA KITA KITA NUNGGUL NENG WULANG TULIS TENTANG PAMENAN PANGGIL BAGI SUMBER NATURAL KAMI DI KAMI TAMAN. ITU ING BULAN MINGGU WULANGAN LAYANAN PARK KAMI DENGAN SEMUA KAWAN GOLONGAN LAN KANGGO INGKO CDC ING PANDUAN PRODUK UNTUK MENGANGKUTKE SOSIAL DESAN Lan dadi metu saka Door lan ENJOY KANGGO KEBANGSAAN KAMI LAN KAMI AKU KANGGO ING KANGGO ING VENG SISTEM TAMAN NEGARA NAKAUNI NEGARA LAN KENE PANGGENAN NYOKONG. LET AKU ING NGENTOT AGAIN, ING CATETAN Luwih penting kanggo RAKYAT AMERIKAN ING NGANGGO KANGGO Wong sing ngerti kanggo ngrampungake NEGERI lan JAMINAN LOKAL DAN WANGSA GAMPANG ORA CORONAVIRUS LAN UNGGUL BASA ELLING UNTUK PUT IN ING PRAKTOR ING 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. DR. FAUCI KANGGO NATE MENGENAI GAMBAR TUNGGAL ING KANGGO PELUASAN NGUKTU NEGARA. TAPI TINDAKAN INGKANG SUKU WAKTU WAKTU PAKSA ING AKU SUKU. Lan aku Nuli MUNGSA INGKANG KANGGO UNTUK AMERICAN. KANGGO INGipun BISA, BAKAL JANGAN UNTUK NAMPI KESIHATAN KABUPATEN Lan KELUARGA sampeyan, TAPI TANPA AMERIKAN ING ING ING KANGGO ING KANGGO CORONAVIRUS PARA RASA TO Wong-wong sing bisa dingerteni. KANGGO RISIKO KANGGO SUKAN TO INGKANG PENTING AMERIKA KENUT. KABUPATEN AMERIKA bakal Nemu SADEMIK MILD lan bakal RECOVER. TAPI UNTUK SENIOR DENGAN SERIUS KOMUNITASING UNDERING, LUKU Kabutuhan kanggo Ngramal PRINSIP OF 15 HARI KANGGO BUKU. ING PRESIDEN KANGGO INI MINGGAM INGGU KANGGO NUNGGUH ING Dinten KANGGO MUKA KANGGO NEGARA LAN TEAM INI AKAN DADI Nggambarke NGENTANG KENE ING ING Kaslametan lan RESPONSIK DIGALAKAK INGKE SADANA. TAPI TANGGO UNTUK AMERIKA YANG NGANGGO Nampilake AMERIKA BACK ING BISNES, Sampeyan bisa PUT ing PRACTICE. Pindhah menyang CORONAVIRUS.GOV lan KAMI NATE ING ING KANGGO BAKAL. KAMI AKU NATE NUKAKI SUKU lan HEAL TANPA KAMI. WAYANG DENGAN, LET ME RECOGNIZE DR. TONY FAUCI - DR. BIRX UNTUK lan Banjur DR. FAUCI. DR. BIRX: SALAMU UNGGUL US TALKING ING INSAN AMERIKA. ING KITA NGANGGO TARI RESEP lan ING IS KRITIKAL UNTUK MELIHAN ING SANG ING. LET AKU JARI. SISTEM KITA MENGGALU-MENGIKUT FLU-LIKE GAMBAR MUNGGUNG ING IN RUNNING. Lan Apa KENE PENTING? UNTUK Wong-wong sing wis akeh EPIDEMIK FLU, KAMI NGADI FLU A Lan Banjur FLU B lan KANGEN SISTEM KENE PAKSA PLATFORM KITA BISA NDELENG MANAWA MUNDAKAKE. Yen sampeyan wis gedhe banget NEGARA LAN NEGARA, GAMPANG PELUANG FLU LAN KELOMBONGAN Bebarengan karo CDC Lan Nggolek-OG ING owah-owahan ing TAMPILAN ALAM-PANJENONG FLU-LIKE Lan ING KITS ING KULIT Anyar lan ING ING NGANGGO KITS TIGA RUNS ing FLU SURVEILPENS Sampeyan PROGRAM. TEMA ING BISA KANGGO ING INS KESELIMAAN YANG KANGGO MANGSA SAIKI SAIKI. KOTA YORK Anyar, WESTCHESTER, NEW YORK, SUFFOLK lan NEGARA NASSAU. Wong-wong kuwi wis akhir-akhir Ditemtokake karo NEW YORK lan Anyar KAWASAN YORK METRO. Yaiku NEGARA KANGSA BISA JERSEY TAPI 56% KES TARI ING JAWA Lan PENTING PENTING Wong KITA NENGGALKI NGOMBUT OLEH KABEH CASES PER DAY. INGKE KAMI NATE ING AKU KANGGO NGANGGO ING KANGGO BISA KANGGO BUKU Tés BACKLOG. INGKU KITA KITA PITUT TANGGO BISA INTERPRET KES CASES PER DAY lan Sampeyan bakal Nonton ING Anyar KOTA YORK YANG SUMBANGAN CASES PER DAY Suwe KONSEP RELATIVELY ING KABEH ING Pungkasan LAWA. Wong-wong kuwi nomer anyar CASES PER DAY. ING IS CARI KANGGO INGKAP PERSON ING KOTA YORK BARU LAN KABUPATEN KAWASAN YORK METRO KONTEK Saben LUKU 15 HARI ING NGANGGO Mlancarake SPREAD lan nindakake Bagean saka wektu kasebut ing wektu sing padha Wong-wong mau padha ngrokok Lan GOVERNORS. YESTERDAY, KITA NGENTUK Wong-wong sing bisa ngrusak METRO KAWASAN YANG TANPA RESIDEN SUKU ING AKU KANGGO NENG WULANG HOMES UTAWA TEMPAT LAIN UNTUK TINDAK Lan kita njaluk wong-wong mau menyang MONITOR TEMPERATUR KANGGO LAN TAMPILAN DIRI-INGKE ING KANGGO UNTUK MENGENAI KESIHAN MANEH lan ING KEDAI KOMUNITOR KOMUNITAS NANG NINI JAWA NENG LUKU NEGARA. KENE BISAN INGING PENTING, IT GENTING PENTING AKU, MANGSA GRANDMOTHER KANGGO 88 TAHUN Urip karo FAKTIKA YANG SHE ING TU ING SUKU 11 SAKA PANJENENGAN KANGGO RUWATI UNTUK BASA SAYA NUNG KANG ING DADI NENG NENG WULANG IYANG KANGGO lan IBU BANAL GAMPANG GAMPANG INGGAL ING GRATIS 1918 FLU. LAYANG NORTHWESTERLY LAMPIRAN SHE ING ANAK ING SEKOLIT YANG INGKOH INGKANGKE INGKU FLU INGGRENG. ING KENE KANG KITA NUNGGAL NUI SEMUA AMERIKAN, ING KANGGO KANGGO UNTUK LAN TANGGAL LANJUT Yen sampeyan INTERACT. LALAKI KENE ING SOSIAL PENTING lan Sampeyan SOSIAL MENGKUT. MANGSA KANG AMERIKAN, ING ING KANGGO Nglindhungi dhewe, Sampeyan uga Nglindhungi wong liya. Yen sampeyan ora bisa nggawe ING VIRUS ING TANPA KANGGO TO KOMUNITAS PRE-EKISTEN, KANGGO GRANDMOTHER urip karo sing FOR 88 TAHUN. ING IS ANU PESAKA WULAN PENTING. ING KENE. Sampeyan bisa Deleng nomer KATENAN SAIKI OCCURRING. KITA KITA DENGAN PERANAN ING PREVENTING TEMA. SALAMU UNTUK KARYA KANGGO BISA sing ditindakake DAPAT PESANGGO KAMI Kanggo Wong liya NGANGGO WULANG ISERI ING UNTUK PENTING LAKON Peran BISA KANGGO NATE MENGENUT HARI LIMA NGGAL ING OGING Ora LET UP. Aku ngrungokake WULANGAN ING SAIKI CASES Anyar DUMADUH OLEHARI HOSPITALISASI KANGGO ING GRATIS. Nomer KES ING ORA NGANJAWA ING NGAH LARI ING KANGGO KONSISTEN ING Ora RISING. Sampeyan bakal Nonton KES HOSPITAL TANGGAP UNTUK MANGSA KANGGO Wong-wong iku REFLEKSI APA NANGGALKE SUKU NUNG WULANG MUNGGUL KULIT WULANG Sadurunge MITIGATION LENGKAP EFEKORANA ING PUT IN TEMPAT. Ora MATERI APA KOMUNITI, NEGARA Utawa NEGERI BISA bisa KANGGO BISA TO US GAMPANG SAIKI KANGGO NULIS SULIT PIRANGAN ING tumrap Wong liya. AKU KANGGO. DR. FAUCI: AKU ING NGUNTUT A KUMPULAN MINITAN NATE INGKU TENTANG INFORMASI KANGGO GOLEKO ING INGKING TAWASAN KANGGO ING ING PUTRA Bengi MUNGGUL ING MANGSA MANGGAMU US INFORMASI. ING KABEH KABEH, ING AKU KANGGO APOLOGI KE RESPON KURSUS AKSARI KANGGO ING NGAK INGKU SUKU TINDAKAN CHINA. AKU TANGGUNG TANGGUNG LAMPUNG, TAPI TANPA KANGGO. AKU TINDAK AKU CARI FISSIA lan aku ora njaluk SUKU ING ING SUKU. NGANGGO INGKANG-KANGGO dhateng Sopo KAMI RAN INTO PADANG ING PENTING INFORMASI, CHINA lan LAIN Nuli ING SUKU WANGSA NUNGGAL DIDUGA. SATU TIGA ING AKU BISA Mantep TO AKU LAN AKU NJI SULIT KANA ING KENE NATE GAMPANG, NGAPAK TANPA Nggadhang SAIKI, KOLEJ INGGO BISA KANGGO SANGAT INGKANG TANGGO INGKANG ING INGKANG TENAGA KANGGO TENAGA Sampeyan lagi ngatasi. Wong-wong mau wis Kasedhi. TAPI APA ING NGANGGO MANGGO NDELENGKE ING ING NGANGGO PELANGSAAN ING SEKTOR lan INGIN KANGGO US ING KENE KANGGUH GAMPANG GAMPANG, GAMPANG SULU ING SAIKI TAMPILAN ING AKU BISE MANGSA KONTAK KONTIK INPUT. Aku ngerti KENE ING NGANGGO GAMPANG SAIKI PARI ING ING UNDANG-UNDANG KONTROL. KITA TANPA INGGRIS INPUT IN. ING WANG SUKU. INGKANG SUKU BEDHANA PENTING, KANGGO NUNGGUH DR. BIRX MENTIONED. NUNG ING NGGO ING INFLECK SHON KANGGO, WE NOWVILLE PEMBANGUNAN MUDA BASA SAIKI KANGGO NATE TANGGO NANGKUR LANGKAH ING INDIVIDU PENTING lan sampeyan bisa sinau SUKU DENGAN TEMA ING NGENTOT Sampeyan ING ING OLE INGKE. UNTUK CONTOH, ING CHINA KANGGO UP, INGKANG TANGGIH NATE ING-ANAK GAMPANG TENGOK ING ING SUKU Saking Pungkasan, Aku bakal njupuk AN Nomer ARBITRARY, 500 CASES, HARI NEXT NUNGGUL 1.000 LAN ING 1.500 Lan ING 2,000. ONAS KASAHA ING Wiwiti menyang FLATTEN INGKE ING NGANGGO PAKET ING INFLECK SHON MUKA KANGGO. INGKANG INI DR. BIRX MENTIONED, Sampeyan ora ngerti KANGGO TETAPI INI ING ING KANGGO NGANGGANG ING NGANGGANG. Lan aku mikir yen luwih PENTING. ING KETIGA lan ING AKU ING AKU Pikirane Nuli golekne menyang SOALAN sing MANY ING ING ING ING Audisi Dicenthang AS, NATE INGKU Apa dadi CYCLE Seksi sing? AKU NATE ING NGANGGAL NAMPI. KANGGURAN SUKU DENGAN, APA KANGGO SAIKI MELIH DENGAN ING ING INI PEMBANGUNAN HUTISNES HATIS INGKU KITA NGANGGO KESENI NAWANGKE ING INI NGANGGO NGANGGO TEMA ING NGANGGO LANWANG NUNGGAL PELANGGAN SUKSIK, IT Bakal ING ING INGKANG SUKU DITANGGALKE INGKANG KANGGO NATE GAMPANG A CYCLE ING WULANG. Apa sing bakal digunakake kanggo US? KANGGO TANGGAL NATE INGKU Nindakake APA KANGGO ING KANGGO Ningkataké VACCINE, N nyoba Tèks Cepet lan Cepet Maca Waca IT Lan Duwe Gunakake VACCINE. Lan Gawe RASA ING NGETU KANA KITA AKU NUNGGAL MENU NGGENGA KANGGO ING SAIKI KANGGO Lan SAFE. AKU NGENTUK KECIL INPUTTING ING SEKAR SAIKI, Kita KANGGO KANGGO DIPANGGO UNTUK SEMUA CYCLE Lan KAMI NAMPAK AKU PREPARE US WELL. PEMBANGUNAN: ING VENTILATOR, ING KAPITAN SAIKI ING ING BISAN 16,000 ING NATIONAL STOKPILE. GAMPANG KABUPATEN AS, DUMANGSA MANAWA VENTILATOR Apa sampeyan kudu STOKPILE NEGARA? Sapa sing ELSE ING NGANGGO ING LANON LONG ING ING NGANGGO. Apa ora? PRESIDEN VICE: ITU A FUNGSUS SINGULAR lan PELUANG GAS ING TANGGAL KANGGO ING GRATIS KANGGO ING FEMA SINCE ING PRESIDENT STOOD UP FEMA'S PUSAT TANGGUNGAN NEGARA LAN WE ING NGANGGO PROGRES ING VARIETY OF PAKSA Pungkasan, ING NEGARA NATIONAL STOKPILE sing sampeyan REFER lan MELAYANGKE APA BAKAL DISKIBUKAN, KANGGO NENGGUT 4,000 VENTILATOR TO NEW YORK MENGENAI VENTILATOR KANGGO SUKA TO KOTA YORK Anyar. Yaiku Pira-pira umume 20.000 - Kurang luwih saka 20,000. Aku ora NATE NATE nomer sampeyan. SAIKI LAKIR DENGAN LAKU ESTIMATES Luwih saka 150.000 VENTILATOR ing BROAD KESIHATAN SISTEM CARE SEMUA ACROSS ING NEGARA. Lan nggarap DOKTOR lan Yaiku PENTING PENTING KONTAK KANGGO NUNG NULIS, KAMI KITA DIPENGGIH WULANG MINGGU WULANGAN INGKANG TANGGO YANG NGANGGO DOKTOR GAMPANG Gunakake SAIKI BISA KULIT KOMUNITASING A VENTILATOR sing luwih apik. AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO TENTANG ING BISA lan ING ING INI PROSES KOMPUTER GELAYAN SERVING Tanduran Nasional. KITA NGENTAK ING ING PENTING PENTING KABUPATEN VENTILATOR BISA TUNGGUH ING SAIKI FDA NAMPANG PITABUAN. KANGGO NATE INGGU BASA VIDEO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APA PEMBANGUNAN KENE DITULUS. TAPI KITA KANGGO NUNGGUH ING UMUM PAMARGANAN lan KOMPUTER UNTUK LAMPIRAN UP. KONEKTOR KANGGO DIGUNAKAN lan MANAJAWA TENAGA KANGGO. TAPI TINDAKAN IDEAS LAIN SUKU KITA HARI ING NEGARA BASA ING PALING IMPAK lan Luwih luwih THAL HALF KASAS FOR CORONAVIRUS ING JAWA BARU NEGARA LAN DI KABUPATEN KABUPATEN Yaiku, bakal ngrampungake resepsi kita MENGENAI VENTILATORS ING INI KOMUNITAS ING GRATIS PALING TANPA CORONAVIRUS. SATU PAHLAWAN ING KANGGO BISA SAIKI yen ing FEMA SAIKI DENGAN KOMUNITAS UP PRODUKTIF lan AT ING SAME TANGGO Bebarengan Karo GOLONGAN GOLONGAN KEBANGSAAN ing KAWASAN SUKU ING NGENTOT BURDEN YET DENGAN CORONAVIRUS Lan Nggawe MANGSA KITA Nggunakake lan mancal Lan MESIN YANG PERLU. Apa sing dakkandhakake, KITA KITA ANU TEAM EXTRAORDINARY. PULANG TENGAH PENTING ADALAH Nindakake AN Proyek INCREDIBLE. KAMI KANGGITAN SUMBER Konfigurasi ARRANGING. DR. BIRX, MAYBE sampeyan bisa ngomong THE VENTILATORS. DR. BIRX: I THANK DRR MARRI PETERSON lan AMERIKA ASSOCIATION, INGKANG INI GAMBAR NUNGGAL ING KANGGO NILA, Wong-wong mau Gawe Nggarap Saiki lan Kudu Pitakonan lan JAWAB UNTUK ING AWAL DOKTOR ING WULANG WULANG NUNGGUH Nggarap STATE ING lan TAWASAN LOKAL ING PENTANGGIH ING. Ora Bener VENTILATOR Wong-wong mau wis nyengkuyung ING INI RAKYA RUNTUR ING VENTILATOR SAIKI ING ING ING NGLENGGAL SAIKI. GAMPANG PANAJABAN GRATIS PIECE NUNGGAL JAWA KANGGO SUMBER TAMBAHAN. KANGGO NUNGGUH INGKUT - KITA NAWA INGGRIS NGENTOT PAKENane HORIZONTAL ACROSS NEGARA TAPI DATA KOLEKTOR SAIKI IN A NEGARA WULANG NEGARA Ora BUKU EQUAL. Yaiku TEMA KENE sing LUKIS SPARED lan PLACES INI INI INI Luwih. ING KAMU ING NEGARA SUKUR VASING YANG TINDAK Luwih saka Kapabilitas lan LOT saka INFRASTRUCTUR. MENJAWA KHUSUS APA NGANA VIRUS BISA lan INGKANG ITU MANGGUT lan SUKU SUKU NGUKAL UP SUMBER SUKA ING WIS TIANA KANGGO. NEGARA NEGARA WITANGKA WANGSIT WANG sadurunge IT HIT NEW YORK lan MENGIKUT AT Wong-wong sing Nampa kanggo Ningkatake Cara Kita BISA OGO ARTIKAN TINDAKAN ING PERLU. Lan SAYA NGENTENI NUNGGAL BASA SAIKI A TEMPAT KANA ING Wong NOMBOR WANITA APA DIPANGGIH. Yen Sampeyan bakal nggawe Proyek lan DAPAT-INGKING PROJEKS KANGGO IN GERMANYA lan LAIN-LAIN sing wis Nindakake SUKU 50% ING POPULASI ING AKU DAPAT, ING AKU KANGGO CLEAR, ING ING PUTRA ING NGANGGO SAIKI, KANGSA ING VIRUS INGGRENG INGGRENG Nggambarake Saka POPULASI ING ING INI CYCLE, ING FIK CIMA lan SANGGUT SIKIT. SULAWA INGKANG TIGA INGKANG TIGA CYCLES DENGAN TANPA WANG ING NGANGGO. KANGGO INGGAL NGETI CIJ A KANGEN SAIKI, Ora BUKAN Teka ing FALL 2020 UTAWA INNOVASI LAIN lan ora 2021. KANGGO NULIS NGUTUT PUTRA. Lan aku mikir nomer nomor kuwi Wis PUT ING ING SAIKI AKSUN ING SANGAT KEBANGSAAN TO Wong. TETAPI AKU KENE NGEBALKE ING Yen Sampeyan Nuju PAKET LAN TARI ING WUHAN LAN ALL ING PROVINSES LAN TALK TAMBAHAN 60.000 wong sing KANGGO TINDAK, yen Sampeyan bakal ngomong ASYMPTOMATIK, 60.000 wong sing wis rampung ING 80 yuta, sing saiki durung saiki NATE NEGARA. ING KANGGO NUNG AMERIKA Wong. ING MODEL YOU RUN FULL. Yen sampeyan duwe KAWALAN ZERO lan Sampeyan ora ngerti lan ora ngerti Bengi AMERIKAN AKU Nindakake KANGGO. Lan SAYA AKU NINGGALKE APA JAWA KAMU KANGEN SAIKI KANGGO ING KANGGO ING HOSPITAL DENGAN HOSPITAL, NEGERI DENGAN NEGARA, NEGARA DENGAN NEGARA INFRASTRUCTURE INGRUK INGGRIS Akeh saka STOKPILE lan KESIMPULAN AMERIKA Wong. LAMPIRAN: WELL INTENTIONED ARE MASKI KEDAI KEDAI. BISHING INGING INGGAL TEMA padha duwe INGGRIS gedhe TAMPILAN CAMPURAN ING ING SAKANE IS ID apik. MANOTHEN ING GRATIS. Yaiku sing nulungi lan nggawe ambek KANGGO KANGGO? DR. FAUCI: APA APA KANGGO INGGRIS PENTING RATEN ING MASEKA NU DENGI INI DADI KANGGO. Yen Sampeyan ora duwe MASKU lan sampeyan INGKE MASKU LAN APLIKASI ITU UNTUK KANGGO NGGALU, ING APO KANGGO SAGET. Nanging aku ora bisa ndeleng saiki sing saiki A NEGOSIT DIDANG APA PADANG INI SAIKI. PESEN PRESIDEN VICE: KANGGO TINDAK COUPLE Luwih. PEMBANGUNAN: KITA NGANGGO LAPORAN KOMPETISI AMONG KANGGO, GAMPANG KENTUK SUKU YESTERDAY YANG NATE NEGARA ING ING Line kanggo tuku sawetara EQUIPMENT TAPI FEMA CAME IN AND SUKAR TUNGGUH, KANGGO MACAPAKANE ING TANPA. Dheweke SUKAN ING NGANGGO A MASALAH UNTUK STATES KANGGO ON TU ING TANGAN INGKANG TINDAK DAPAT KANGGO TEMA KENE MUNGSA ING INI BISA lan IN ING LAIN TANGAN ING KABEH GABUNGAN ING NGANGGO UP TAMPILAN KANGGO. IS ING MASALAH MASALAH INGKANG GUNUNG TINDAKAN lan APA ADVICE TO STATES KENE KENTUCKY PANJENENGAN INI ISU? PESEN PRESIDEN VICE: I SPOKE TO GOVERNOR MICHIGAN, WHITMER GOVERNOR, NGENTUK JAWA IKU. KITA KABUPATEN KABUPATEN FEMA KAMI KANAN REPRESENTATIF ING ING KAS. ING KANGGO ING AKU KANGGO - NANGGAL NANG TARI INGGO BIT PALING ASAWA BISA. ING FEMA. TAPI AS KANGGO NENGGAMU DENGAN KANGGO Pungkasan, Kita kepengin duwe FULL KAWASAN DENGAN STATES lan THE - Lan kita ndeleng INTO KANGGO BASA. NGANGGO TANGGO MUNGGUL ING ITU. ING FEMA TEAM ING ING KETINDUNGAN PRESIDEN ING AKSANG PUTIH INTO KANGGO PENTING, MANGGO WULANG TANPA KANGGO. NELENGKE ING PANJIT BUKAN JAWA ING NUKU ING DUNIA UNTUK Kabeh ING KRITIKAL KANGGO lan AS ING PRESIDENT JAWA DIDANGKANG TO Sampeyan, WE ING PROSES OF OraPLAKOV - OF SHIPPING 9.4 JABATAN N-95S JUTAWAN, Yuta MISS SURGICAL, 3.1 JAMINAN FACE SHIELDS, LIST Pilih ON. KANGGO - KANGGO INGKANG-ING KANGGO SABEN DINA. AS AKU TIT GOVERNOR WHITMER, KAMI ING ING KANGGO BISA DENGAN PAKET lan Saben Luwih GURNOR lan NGANJAWA KANGGO KANGGO APA APAK KANG TANPA TANGAN ING Nindakake ING KABEH SUMBER KABUPATEN ACQUIRE. PEMBANGUNAN: ING TANPA MASK, Wong, KESIHATAN KAWASAN KESIHATAN LAPORAN GRATIS GROUND SAIKI KEDAI MASK. ING JAWA KANGGO NGADI SADIWANG SANGGUH NATE WANGSULAN MASKU NGAMPANG KENAL? PESEN PRESIDEN VICE: AKU LET DR. BIRX ADDRESS ING NGANGGO. LET ME SAPI LAGI AKU SUKU DIPANGSAAN Waca PORT, WE'LL bakal ngrampungake IT Sadurunge Pungkasan Minggu, NUNG KENE NENG INGGRIT KANGGO SUMBANGAN SIGNIFIKANTHO BUKAN TUKANG NEGARA INGSA TAPI TANGGO ING ING MASKU BISA sing bisa DIGUNAKAN DENGAN KAWASAN KESIHATAN HEALTH. Lan - TAPI AS DR. BIRX SAID, KAMI KANGGO FOCUSING KANGGO RESEPKET IN TAWASAN ING INI KANGGO NJAGA KARYA PALING MUDAH DIPANGGAL ING PROSPEK KONTOR ING CORONAVIRUS. PRESIDEN NANGGALKE ING ING CLEAR SARI ING LENGGANG, BASA RASA Nampilake menyang Keperluan AMERIKA SANGSA KANGGO NENGGALENG CORONAVIRUS, MANGSA INGKE ING NUNGGUH POKOK YANG DIPANGGUL ING TAHAN PRIORITI KANGGO, KITA NGANGGO KARYA KARYA KANGGO UNTUK DIDANG-UNGKI PEMBANGUNAN DIRI EQUIPMENT UNTUK KENE NGANGGO Kasedhiyan Proyek lan ora bisa digunakake ing IKU. Aku bakal menehi pitutur marang kowe, aku ngrampungake ING PARI ING ING GURNOR KANGGO, Ora KANGGO NU DADI GAMPANG MICHIGAN NGAPAK ING KABUPATEN ING INDIANA lan PRESIDEN TRUMP AND Aku ora bakal luwih GRATIS. ING WANG GOLONGAN KANGGO ING NEGARA KANGGO GRATIS AS IN TUTUP ING NEGERI UNTUK Miwiti KANGGO KANGGO ING KANGGO lan IDENTIF MASKU INDUSTRI, N-95 MASK SANGSA KANGGO NABUNG WULANG PRESIDENT TRUMP INSISTED IN IN UNDANG-UNDKI BOLEH DIGUNAKAN DENGAN KARYA HOSPITAL. Lan padha-padha ING AKU AKU TO NGALAMI KAYU TINDAK KARYA DARI POSSIBILITI A PEMBANGUNAN RESPIRATOR. GUNUNG TANGGO ING BISNE PERNIAGAAN ACROSS AMERIKA, NGAPAK MANU BUSINESSES DIPENGKELI, Miwiti TO TO GAMPANG INJUR, IDENTIF N-95 MASKU, ING NGETENGAH NIKE FEMA, SERVISES KEDAI KESIHATAN NEGARA Utawa Gawe Rampung ING ING A MEREKA DENGAN lan nggegirake wong-wong mau HOSPITAL LOKAL. KITA KANGGO NEGERI NERVOUS NEGERI IN UNION wong-wong sing nggawe. Dadi ITU INGKANG INGING KANGGO SANALIKA. Kita bakal nggawe PROGRESS KANGGO NUNGGUH ING MASUK. SUKU BASA APA? DR. BIRX: AKU TUNGGUL TEMPAT PIECE. IS IS KANGGO ING KENE SAIKI LAN ING NEGARA Wis NGANGGO KOMUNITASAN TESING. ING FDA PUT OUT NEW GUIDANCE, KITA NENG INGKE ING HARI INI AGO sing bisa ditindakake dening wong TAMPILAN DI PILIHAN Saka ngendi sampeyan bakal menehi wong-wong mau Materi kanggo nindakake ing mobil Lan Sampeyan Pilih IN A BIOHAZARD BAG. ING KENE GRATIS UPE ING KABEH PPE YANG SAIKI Deleng DIPANGGULAN ING ING KANGGO BACK menyang HOSPITALS lan BACK KE KLINIKAL YANG PERLU PALING. INGKU MIKE KANGGO ING BAGONG TEKNOLOGI, FDA, digarap TIRELES ING ING SAIKI LUKAN ITU MUDAH GAMPANG NAMPAK GAMPANG Lan Bungah lan Gegambaran Lengkap N-95'S. ING ING ING NGGI NGGO MOMENT TO ING JAMINAN KANGGO JAWA TENGAH TANPA APLIKASI APA sing saiki BISAN DITANGGUT LALAKI kaya ngene BESAR ING N-95 DAPAT PUTA ING TANGGUNG HOSPITALS sing dibutuhake IT. PESEN PRESIDEN VICE: LET ME JUST SUKU KITA NENGGALKEWIS TO MELIHAT Sampeyan SEMUA. WE'LL BOLEH DITENGKE ING DENGAN ULU PROGRIKA lan NAWAR. TETAPI KENE AKU NUNGGAL NUNGGAL JAWA AMERICAN, WE'LL Nampa INGNA ING. Kita bakal entuk iki. WE'LL NATE INGKANG INI. Bengi AMERIKAN PERLUKAN KE UNGGAL INGKANG ING KANGGO Ing ANA KANGGO YANG DIPANGGAL DIRI KORONAVIRUS UTAWA ANA KAWENANA DIANGGUR KANG KASIH ING NGANGGO, KANGGO Bagean sampeyan kanggo nggawe INTO PRACTICE 15 HARI UNGGANE BUKU, YOU NATE INGKE BISA. Sampeyan ora bakal nganggep babagan iki KORONAVIRUS EPIDEMIK DI KITA NEGARA. Iki prakteke bisa menehi kita bisa SIGNIFICANTLY REDUAT NUMBER OF AMERIKA sing bakal ditindakake DENGAN TO AS KORONAVIRUS Saben Wengi AMERIKAN TINDAK PUTUT ING PANDUAN ING PRAKTOR INTO. Lan KAMI GAMPANG TUNGGU BISA DENGAN SEMUA GAMPANG INGKANG GAMPANG MUNGSA TINDAKAN ING TAHAN FEDERAL DENGAN TEK TREMENDO ING AKU LAN SEMUA ING AGENSI SAIKI, Kabeh GAMPANG PELANGGAN DENGAN GOVERNORS IN DIDIK PIHAKAN NAMPAK NEGARA, DENGAN Kabeh INCREDIBLE lan Karyawan KURSUS DENGAN KAWAN HEALTH KARYA, DENGAN KOKEP LAN PRAYERS AMERIKA RÉSAN, KITA NGANGGO WULANG ING. KANG KITA ora bakal ING ING SUKU - TIAK NATE TIDAK ONGO LUKA PENTING, WE'LL Lindhungi VALNERABLE lan HEAL TANPA KAMI. MATURNUWUN KABEH. >> WULAN DENGAN TAMPILAN KAMPUNG KANGGO COLORADO - KANGGO, COLORADO NATE NEGERI PALING HARI ING KENUT KANGGO. JABATAN POLIS GAMBAR 5. JUTUP COLORADANS UNTUK TANPA GAMPANG MORNING MURID KULIT. Mlumpat MNUCHIN, INGKOHAN RAHSIA, LATIHAN NGENTOT KORONAVIRUS TRILLION $ 2 RANG UNDANG-UNDANG EKONOMI, KANGGO LAMPIRAN ING ING RASA TINDAK BUTIRAN lan NGGI RUMAH SANGKUT. FOLLOW SENATE COVERAGE ON ON ON NETWORK KOMPUTER KAMI C-SPAN 24E678 RUMAH NGANGGO WANGGO UNTUK PRO FORMA SESI TOMORROW MORNING Jam 11:00 PAMELAN WULANG ING SINI ING C-SPAN. >> GAMBAR TANGGUNGJAWA KANGGO CORONAVIRUS OUTBREAK AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. CONGRESS WATCH, RUMAH PUTIH BRIEFINGS, lan Nganyari Saka KAMPUNG. TUKAR INGKANG TANGGO LIRIK US Lan World karo MAPS INTERAKTIF. SAIKI DEMAND ANY MASA GAMPANG TANPA AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS.

Konferensi Warta Coronavirus Putih

Members of the Coronavirus Task Force brief reporters at the White House on the latest developments and the administration’s response. cs.pn/2xroIDH
Donald Trump, Coronavirus, CSPAN, President of the United States, White House, C-SPAN,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="72.939" dur="6.072"> PRESIDENT TRUMP: SALAH INGKANG INGKE >

< start="74.207" dur="6.74"> KANGGO. >

< start="79.145" dur="3.77"> Bener. >

< start="81.08" dur="3.136"> Nice kanggo sampeyan karo sampeyan. >

< start="83.049" dur="3.937"> KONTIN AMERIKA UNTUK GROUND GAMPANG >

< start="84.35" dur="5.706"> ING ING KANGGO ING VIRUS. >

< start="87.119" dur="4.905"> INGING AKU KANGGURU AMERIKA >

< start="90.189" dur="2.936"> Wong KANGGO UNTUK KANGGO, >

< start="92.158" dur="2.903"> NGUTOS Pedoman Kita lan >

< start="93.259" dur="6.773"> NGANGGunakake SACRIFICES dibutuhake >

< start="95.194" dur="5.839"> KANGGO BASA ING KOMPUTER ING KETUGA >

< start="100.166" dur="5.839"> Luwih akeh AGGRESSIVELY. >

< start="101.167" dur="5.873"> KOMUNITAS INGGRIS UNTUK SOSIAL, >

< start="106.138" dur="1.935"> KANG PENTING. >

< start="107.173" dur="2.836"> SOSIAL SISTIAL, SUCH AN >

< start="108.207" dur="3.036"> FUNGSI PENTING. >

< start="110.142" dur="3.905"> Lan KAMI Nindakake ING SAIKI. >

< start="111.41" dur="4.638"> INGIN Luwih bisa urip lan >

< start="114.18" dur="4.137"> KANGGURAN BISA KITA BISA GETU MUNGSA >

< start="116.182" dur="4.972"> Wong KANGGO KANGGO NGGALU, KANGGO TO >

< start="118.451" dur="5.705"> SEKOLAH lan NUNGGO NORMAL. >

< start="121.287" dur="4.904"> Lan ana Bagean bagean saka >

< start="124.289" dur="3.838"> NEGARA KANGGO BISA PAKSA KASAHA >

< start="126.325" dur="2.803"> PALING KABUPATEN KABEH LAIN >

< start="128.26" dur="2.87"> Lan GAMPANG TENAGA KANGGO ING >

< start="129.261" dur="3.17"> ING JUGA. >

< start="131.264" dur="1.567"> Wong SUKAN DUMADANG, IS ING ANU >

< start="132.564" dur="2.704"> WULANG? >

< start="132.965" dur="3.27"> AKU SUKU, NGOMONG, ING IS AN >

< start="135.401" dur="3.07"> WULANG. >

< start="136.369" dur="4.237"> AKU SAIKI APLIKASI MAJOR >

< start="138.605" dur="4.671"> DISKAUN KANGGO UNTUK NEW >

< start="140.74" dur="5.638"> YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, >

< start="143.409" dur="3.87"> IOWA, LOUISIANA, TEXAS DAN >

< start="146.512" dur="2.837"> FLORIDA. >

< start="147.413" dur="2.937"> Sing duwe SIGNIFIKAN gedhe, AS >

< start="149.482" dur="2.87"> Sampeyan ngerti, lan LEGAL >

< start="150.483" dur="7.174"> SIGNIFIKAN. >

< start="152.485" dur="6.94"> WEWRE IN GROUPING KONTAK lan >

< start="157.79" dur="2.736"> Aku Nuli INGKU ING, BAKAL >

< start="159.558" dur="3.904"> GROUP wong sing Nindakake >

< start="160.659" dur="4.806"> Wigati KOMUNIKET ANTARI >

< start="163.596" dur="3.871"> KAWASAN LENGKAP, MENINGGALKE >

< start="165.598" dur="2.903"> Kita bakal ngatasi akeh >

< start="167.6" dur="2.002"> Wengi ING KAWASAN YORK Anyar >

< start="168.634" dur="5.972"> KANGSA NUNGGUH DENGAN FAR >

< start="169.735" dur="6.774"> SPOT paling anyar. >

< start="174.74" dur="3.904"> AKU GOLEK OG TOUGH SANGAT >

< start="176.642" dur="3.103"> - - Wong-wong GOT >

< start="178.777" dur="1.902"> Wong-wong mau entuk akehe Gegayutan >

< start="179.879" dur="2.202"> MINGGU ING minggu Bebarengan. >

< start="180.813" dur="1.802"> GOVERNOR ING NGANGGO >

< start="182.215" dur="1.568"> Proyek. >

< start="182.749" dur="1.902"> AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO LAST >

< start="183.916" dur="3.771"> Bengi lan ngebuwang. >

< start="184.784" dur="5.038"> Lan Dheweke mental, ing HIS >

< start="187.82" dur="4.972"> Ngelingake, Yen Dheweke nggunakake >

< start="189.955" dur="4.071"> KANGGO NAK GAMPANG - AKU NUNG DIA >

< start="192.925" dur="2.97"> Bocah-bocah, KANGGO NENG WULANG >

< start="194.16" dur="3.77"> NEGOTIASI, Dheweke mikir >

< start="196.028" dur="3.971"> GAMPANG TENAGA ING APLIKASI KANGGO >

< start="198.064" dur="2.802"> AKTIVITI PRODUKSI DEFENSE lan KAMI >

< start="200.132" dur="2.736"> SAIKI. >

< start="201" dur="3.871"> GAMPANG GAMPANG ING DIPANGGUH. >

< start="203.002" dur="3.937"> KANGGO ITU GAMPANG INGKANG GURU. >

< start="205.004" dur="3.97"> ING TOOL ING NEGOTIATING HEAT. >

< start="207.073" dur="3.836"> Nanging aku bakal ngerti - aku bakal menehi >

< start="209.108" dur="3.771"> Sampeyan ITU, ROHANE TRADUWARA SARI >

< start="211.043" dur="5.906"> ROH MANAWA LAN SANGGUH >

< start="213.012" dur="6.072"> TANPA RESPEK TO KOMPUTER INI. >

< start="217.082" dur="3.837"> Lan aku ora bakal nggunakake IT Luwih >

< start="219.218" dur="3.77"> LAMPAH ING KATENAN. >

< start="221.053" dur="3.103"> Wong-wong mau kepengin nindakake, kaya sing dingerteni. >

< start="223.122" dur="2.836"> BEDANAN UMUR SUKU DIKEMUKAN. >

< start="224.29" dur="2.135"> ING PENTING. >

< start="226.092" dur="1"> 3-M INVOLVED. >

< start="226.559" dur="3.403"> LAIN-LAIN SUKU DUMADUH. >

< start="227.226" dur="3.737"> TANYA SEMUA KANGGO NANG TUNGGAL NGANGGO >

< start="230.096" dur="4.905"> PRODUK PRODUK, SEMUA KABUPATEN >

< start="231.096" dur="6.307"> PRODUK. >

< start="235.134" dur="2.969"> KAMI NATE PRODUK LITEN ING SUKU >

< start="237.537" dur="2.502"> KAME KAMI. >

< start="238.237" dur="4.939"> KANGGO NGANGGO UP LAN KANGGO GAMPANG >

< start="240.172" dur="3.938"> AWAY AS CEPAT AS KITA BISA KANGGO >

< start="243.309" dur="1.935"> BEDAH BEDAH. >

< start="244.243" dur="2.903"> SAIKI, PAKAI >

< start="245.377" dur="3.771"> NGANGGO WANGSA HOSPITAL LAN >

< start="247.279" dur="5.005"> PUSAT PERUBATAN MENGIKUT >

< start="249.281" dur="4.872"> CERTAIN KAWASAN ING JAWA BARU. >

< start="252.418" dur="3.703"> Ing NEW YORK ING IN >

< start="254.286" dur="2.936"> PUSAT KONSEP. >

< start="256.255" dur="2.135"> GAMPANG TAPAK TUKAP HOSPITAL LAN >

< start="257.356" dur="2.903"> KANGGO NUNGGUH, INGKANG KANGGO >

< start="258.524" dur="3.637"> NEGARA, PUSAT PENTEN MEDIKAL >

< start="260.393" dur="2.969"> SAIKI. >

< start="262.295" dur="2.169"> BEDHIRING ING SUKU. >

< start="263.496" dur="1.935"> AKU ING NGE INGKE ING KENE AKU >

< start="264.597" dur="2.603"> Nindakake INGKAP ING KUASA NGGO >

< start="265.565" dur="2.002"> MEMBANGKOTA KOTA NGENTOTI INI >

< start="267.333" dur="1.935"> TINDAK. >

< start="267.7" dur="1.869"> Aku ngrampungake HARD IN NEW >

< start="269.402" dur="2.769"> KANGGO. >

< start="269.702" dur="3.203"> KANGGO DENGAN FAR OUR KAMI >

< start="272.304" dur="1.869"> MASALAH, MAYBE ING AKU KANGGO, MAYBE >

< start="273.038" dur="2.203"> ING KANGGO. >

< start="274.306" dur="2.87"> TAPI LAWA KENE LAKON >

< start="275.374" dur="2.97"> Wong KAMPUNG KANGGO LUKU ING ITU >

< start="277.309" dur="3.971"> DENGAN KAMI LAN KITA WISNA >

< start="278.477" dur="4.838"> NGANGGO WANG SANGGUH ING NEGARA >

< start="281.414" dur="5.004"> REPRESENTATIVES. >

< start="283.449" dur="5.038"> GAMPANG TINDAK Nindakake INGKANG PENTING >

< start="286.552" dur="5.839"> Pengujian babagan negara kasebut. >

< start="288.621" dur="4.771"> Aku NATE INGKU YESTERDAY YE - Lan >

< start="292.524" dur="1.969"> KOREA SOUTH, lan ING BISA >

< start="293.525" dur="3.037"> KENE ING NGANGGURU BISA. >

< start="294.627" dur="3.771"> AKU GAMPANG NAMPI DENGAN PRESIDEN >

< start="296.696" dur="2.836"> BULANAN, KAMI NATE SAIKI >

< start="298.531" dur="3.103"> KONVERSASI TENTANG Nomer >

< start="299.666" dur="3.903"> BUKU LAIN, NGAPAK TINDAK Dhewe >

< start="301.768" dur="3.637"> Proyek Luwih apik IN TESTING. >

< start="303.703" dur="3.703"> TETAPI KITA SAIKI LAKUKAN Luwih luwih >

< start="305.538" dur="3.871"> Nyoba ING ANOMBODY BY FAR. >

< start="307.54" dur="4.972"> KITA KANGGO ING DARI WULANG BAWA >

< start="309.542" dur="5.939"> Wong-wong mau padha ING Wengi. >

< start="312.645" dur="3.803"> KAMI KANGGO ING ASAS HARI >

< start="315.614" dur="1.835"> EXPONENTIALLY. >

< start="316.582" dur="3.103"> BISANING ITU GITAS. >

< start="317.583" dur="3.971"> DENGAN PULANG, NUNGGUL AKU HONORED, >

< start="319.819" dur="2.836"> - ING ITU, AKU GOLEKS DENGAN ING >

< start="321.687" dur="2.236"> PROSES MENTERI JAPAN Pungkasan >

< start="322.788" dur="1.869"> Bengi lan Nate Dhewe Loro ing A >

< start="324.056" dur="1.668"> WISITA PILIHAN. >

< start="324.79" dur="3.838"> AKU TANGGO MANGSA KANGGO >

< start="325.858" dur="3.07"> OANTHIK FANTASTIK. >

< start="328.761" dur="0.934"> 2021. >

< start="329.061" dur="1.569"> AKU TANGGO MANGSA KANGGO >

< start="329.828" dur="2.136"> OANTHIK FANTASTIK. >

< start="330.763" dur="2.035"> ITU ING KANGGO BATOK >

< start="332.097" dur="1.769"> TAHAPAN UNTUK KANGGO. >

< start="332.932" dur="3.003"> KANGGO PITEN TAHUN. >

< start="333.999" dur="2.637"> Lan SAIKI NAMPI ING KENE >

< start="336.068" dur="2.769"> OLYMPICS. >

< start="336.769" dur="4.171"> KANGGO ING SANG PENTING >

< start="338.971" dur="3.671"> APABANA ING ING NGANGGO PUTRA >

< start="341.073" dur="4.705"> WAKTU MUNGGU ING BISA O NGGALKE ING >

< start="342.775" dur="4.037"> PANJANG PANJANG TUNGGUH ING ING AN >

< start="345.911" dur="2.904"> ODD TAHUN. >

< start="346.945" dur="2.303"> SAIKI ING TANPA Bengi, >

< start="348.948" dur="1.902"> Wong-wong iku padha dakkandhani. >

< start="349.382" dur="2.436"> TAPI DENGAN NGANGGO MUNGGUNG A >

< start="350.983" dur="2.803"> SUKU FANTASTIK lan SAIKI >

< start="351.951" dur="3.871"> Wong-wong mau wis Nate Luwih Wektu. >

< start="353.92" dur="3.036"> Dheweke ora NDELENGKEH TANPA LAKI WASA. >

< start="355.955" dur="1.401"> LAH-INGKIRI NGGENE KANGGO AKU >

< start="357.089" dur="1.101"> NATE DIPANGGO. >

< start="357.49" dur="2.402"> APA YANG TANGGAL BASA. >

< start="358.323" dur="2.67"> TAPI TUNGGU KANGGO KONGRATULATE >

< start="360.025" dur="2.937"> JAPAN, IOC >

< start="361.126" dur="2.303"> Lan PERDANA MENTERI ING A >

< start="363.095" dur="1.902"> GAMPANG GRATIS. >

< start="363.562" dur="1.969"> AKU TANGGO MANGSA KANGGO >

< start="365.13" dur="1.202"> OANTHIK FANTASTIK. >

< start="365.664" dur="3.437"> ING AKU KANGGO, AKU ING AKU. >

< start="366.465" dur="4.605"> AKU INI. >

< start="369.235" dur="3.837"> ED KAYANAN KANGGO kanggo njaga - AS >

< start="371.203" dur="2.87"> KANGGO NGOMUNI NGANGGO AMERIKA >

< start="373.205" dur="1.869"> Gesang, KANGGO NUNGGUL JAWA >

< start="374.206" dur="1.835"> AMERICAN LIVELIHOODS. >

< start="375.207" dur="2.836"> DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN ing >

< start="376.175" dur="5.004"> SENATE PANJENENGAN ING SAKITU SAHA PAKET >

< start="378.177" dur="4.938"> KANGGO RASA ING JAMINAN >

< start="381.313" dur="2.202"> KARYA AMERIKA, KIRIAN lan >

< start="383.248" dur="1.835"> Bisnis. >

< start="383.648" dur="4.472"> KANGGO INGKRANG, ING ADDITION TO >

< start="385.217" dur="4.871"> Loro-lorone Ringgit AKU SAIKI >

< start="388.253" dur="3.27"> BULAN, KANGGO NUNGGUH, kaya sing dingerteni >

< start="390.222" dur="4.872"> SAIKI SAIKI lan ING SEMUA SUKAT >

< start="391.657" dur="4.471"> Bab-bab sing bisa kanggo para pekerja, >

< start="395.227" dur="3.97"> UNTUK KELUARGA. >

< start="396.261" dur="6.941"> TAPI KITA NGANGGO PAKAI TREMENDO >

< start="399.331" dur="6.073"> SAIKI SAIKI KANGGO ING KARYA >

< start="403.336" dur="2.835"> ING TANPA KANGGO ING KANGGO >

< start="405.537" dur="1.769"> KANGGO. >

< start="406.305" dur="2.068"> Lan ING ING BENTANG. >

< start="407.439" dur="2.87"> Ora Bosen menyang EMPLOYERS. >

< start="408.507" dur="3.77"> Kita KANGGO NATE NGANGGO WANGSIKAN EVERYBODY >

< start="410.443" dur="4.871"> Nggarap. >

< start="412.411" dur="5.005"> MANGSA ING TRANSIA $ 2,2 >

< start="415.447" dur="5.973"> PAKE KANGGO LAMPIRAN ING BIGGER >

< start="417.549" dur="11.645"> INGKU BISA PITANGGULAN ING AKU >

< start="421.553" dur="8.809"> Nate dienggo ing CONGRESS >

< start="429.328" dur="3.971"> PERHAPS RELATIVELY SPEAKING IF >

< start="430.495" dur="8.91"> Sampeyan NENGGALU MUNGSA BABAD >

< start="433.432" dur="9.943"> HARI, NUNG MASA ITAL, TAPI INI >

< start="439.539" dur="5.839"> IS FAR lan WULANG ING ING sing paling apik >

< start="443.509" dur="3.937"> WULANG lan ING TREMENDOUS >

< start="445.511" dur="4.972"> ING KENE TUKUNG ING SAKA ING >

< start="447.58" dur="5.806"> WANG KANGGO UNTUK Proyek, Proyek, Proyek, >

< start="450.616" dur="3.137"> Lan kulawarga, kulawarga, >

< start="453.519" dur="4.938"> KIRI. >

< start="453.886" dur="6.607"> Ringgit SENATE kalebu $ 350 >

< start="458.591" dur="4.805"> Milyar ING RETENTION LOANS >

< start="460.626" dur="5.005"> UNTUK NEGARA UNTUK LANJUTAN >

< start="463.529" dur="5.005"> Pambiji kanggo bisnis sing >

< start="465.764" dur="4.639"> KONTAK NGANGGO BASA KARYA. >

< start="468.668" dur="4.704"> KITA NGANGGO KANGGO ING UNTUK >

< start="470.536" dur="4.037"> KARYA lan KANGGO BASA NYAWA. >

< start="473.506" dur="4.171"> ING ING NGANGGO MUNGKIN KARYA IN >

< start="474.706" dur="8.809"> PAYROLL lan GAMPANG AKSES >

< start="477.81" dur="8.642"> AS KANGGO BISA KANGGO NATE VIRUS. >

< start="483.649" dur="7.974"> PAY indikasi Induk $ 300 Bilyar >

< start="486.585" dur="5.973"> UNTUK PEMBANGUNAN UNTUK AMERIKA >

< start="491.757" dur="5.84"> $ 99,000. >

< start="492.692" dur="5.906"> $ 3,000 400 UNTUK KELUARGA JENIS >

< start="497.73" dur="2.969"> OF. >

< start="498.731" dur="6.039"> WANGSA NATE TINDAK SUKU. >

< start="500.833" dur="5.906"> UP TO $ 250 Milyar ing EXPANDED >

< start="504.904" dur="4.705"> Keuntungan UNEMPLOYMENT. >

< start="506.873" dur="5.738"> Pakaryan bakal nampa 100% OF >

< start="509.742" dur="6.039"> SALAM KANGGO UNDANG-UNDANG UP NGAPANG FENG >

< start="512.745" dur="4.905"> BULAN lan KANGGOAN KANGGO UNLIKE, >

< start="515.915" dur="3.903"> KONEKTOR PENTADBANGAN lan ING >

< start="517.783" dur="3.87"> INGKANG TANGGUNG DIBUAT ING KANGGO. >

< start="519.952" dur="4.704"> Sampeyan wis Konsepsi INDEPENDEN >

< start="521.787" dur="4.938"> Lan Wong-wong sing Bakal Dhewe-padha >

< start="524.79" dur="5.939"> GOLONG UNTUK ING. >

< start="526.859" dur="5.906"> Luwih saka $ 100 Milyun-yuta kanggo ndhukung >

< start="530.863" dur="3.937"> Pakaryan HEROIC DOKTOR KAMI, >

< start="532.898" dur="3.97"> NURSES lan HOSPITAL wis tau >

< start="534.933" dur="3.938"> INCREDIBLE, $ 45 Milyuner >

< start="537.002" dur="5.839"> TUTUP SULU NGOMONG LAN KABEH KITA >

< start="539.004" dur="5.94"> GAMPANG UPING PUTRI $ 45 Milyar >

< start="542.975" dur="4.104"> KANGGO BASA SAIKI. >

< start="545.077" dur="5.138"> LEBIH NGARANGGO INGGO BASA >

< start="547.213" dur="4.871"> SAIKI UNGGUL BISA NATIONAL >

< start="550.349" dur="2.77"> KESUKURANAN lan KABUPATEN >

< start="552.217" dur="3.905"> KANGGO. >

< start="553.252" dur="4.872"> $ 27 Milyun-yuta kanggo BUILDUP THE >

< start="556.255" dur="4.904"> STOKPILE NEGARA STRATEGIK >

< start="558.257" dur="5.906"> NGANGGO KRITIKAL NENGGALKIRI >

< start="561.293" dur="4.071"> MASKU, RESPIRATOR lan >

< start="564.296" dur="3.871"> FARMACEUTIKAL LAN WULANG >

< start="565.497" dur="6.641"> Sampeyan bisa ngelingake Apa maneh >

< start="568.3" dur="8.943"> LENGKAP LENGKAP SUKAN Militeri >

< start="572.271" dur="5.939"> NATE INGKE ING SUKU BASA >

< start="577.376" dur="3.77"> KANGSA Bagean. >

< start="578.344" dur="4.971"> TAPI KITA NGANGGO PAKEN ING NGENTOT >

< start="581.28" dur="3.871"> Ora KANGGO NU TARI, RANCANGAN, >

< start="583.449" dur="2.703"> MISSILES, ROKETS, KANGGO >

< start="585.284" dur="3.871"> BAB. >

< start="586.285" dur="4.872"> TAPI TANGGAP BASA KANGGO >

< start="589.288" dur="3.103"> DITUTUPKE, NGANGGO LENGKEL ESE. >

< start="591.29" dur="2.903"> INGKU BISA ING NGAKEN >

< start="592.525" dur="2.936"> SIGNIFICANT FUNDING FOR THE >

< start="594.326" dur="4.104"> PEMBANGUNAN KANGGO ON Top >

< start="595.594" dur="4.804"> ING JENIS $ 8 YANG DITAMPANGKE >

< start="598.564" dur="4.937"> BULAN MINGGU BASA. >

< start="600.532" dur="5.806"> Luwih saka $ 500 yuta ing dhukungan >

< start="603.635" dur="5.706"> INDUSTRI HIT ING SUKU, DENGAN >

< start="606.472" dur="3.903"> KANGGO BAN ING KORPORATE >

< start="609.474" dur="3.204"> TEMBUNG TANGGO YANG KANGGO SUKUR I >

< start="610.508" dur="4.105"> DITENGKE ING LAN NUNGGUL, Aku MELAYU >

< start="612.811" dur="4.571"> KANGGO REPUBLIKAN ING NGANGGO >

< start="614.746" dur="4.672"> Lan DEMOKRATI DIPANGGULANG. >

< start="617.516" dur="4.004"> Kita KANGGO NANGGunakake ING WANG >

< start="619.551" dur="4.838"> KANGGO KOMPUTER lan RANCANGAN >

< start="621.653" dur="4.872"> Utawa apa maneh ING NGANGGAL >

< start="624.523" dur="3.036"> KANGGO NGGO APIK. >

< start="626.658" dur="3.905"> Lan aku ora bakal mikir babagan iki >

< start="627.693" dur="5.773"> DATOS RASA NGGAL. >

< start="630.696" dur="4.838"> KANGGO NULIS, ING KABEH >

< start="633.599" dur="4.971"> TAPI, ING NGANGGO MUKA UP >

< start="635.667" dur="4.972"> KANGGO ROKETSHIP lan MANGGUN >

< start="638.704" dur="4.003"> Apik lan Sehat lan Cepet >

< start="640.772" dur="2.836"> LIMITS Anyar ING EXEKUTIF >

< start="642.841" dur="2.769"> JAWATAN KOMPETENSYEN. >

< start="643.742" dur="4.905"> Wong-wong padha Minta dhuwit. >

< start="645.744" dur="4.037"> Wong-wong padha Mugo-mugo nggawe >

< start="648.78" dur="2.837"> Pakaryan BEDHANA KANG INGGU BISA >

< start="649.915" dur="2.002"> INTERES ING KARYA, ING >

< start="651.75" dur="2.202"> Proyek. >

< start="652.05" dur="2.903"> Lan Kita bakal INTERES ing >

< start="654.085" dur="3.571"> KOMPUTER ING ANO ANJAWA >

< start="655.087" dur="2.87"> KANGGO ING KARYA ING ING GRATIS >

< start="657.79" dur="2.869"> Proyek. >

< start="658.09" dur="5.572"> NINI NGGOLAH $ 16 Yuta dolan >

< start="660.792" dur="4.037"> UNTUK PEMBANGUNAN KANGGO >

< start="663.795" dur="3.937"> PERALATAN TINDAK. >

< start="664.963" dur="5.706"> KITA KITA NGAKTIKE ING NGGALU MASUK >

< start="667.866" dur="4.772"> Lan RESPIRATOR MUNGSA ING >

< start="670.802" dur="3.838"> STOKPILE NEGARA STRATEGIK. >

< start="672.771" dur="3.871"> AKU NGENTUKKAN ING WULANG PAUKU >

< start="674.773" dur="5.071"> KANGGO VITAL INGKANGKU lan Kirimi >

< start="676.775" dur="4.004"> Ringgit TO DESK AKU UNTUK SIGNATURE >

< start="679.978" dur="2.703"> TANPA KANGGO. >

< start="680.912" dur="3.737"> AKU NATE Tandha ING IMMEDIATELY. >

< start="682.814" dur="3.904"> Kita bakal duwe tandha-tandha lan gedhe >

< start="684.783" dur="5.872"> SIGNING lan DAY HEBAT ING >

< start="686.852" dur="5.806"> KARYA AMERIKAN LAN UNTUK AMERIKA >

< start="690.789" dur="4.872"> Kulawarga lan kanggo AMERIKAN >

< start="692.791" dur="4.971"> KOMPUTER ING ING NGANGGO >

< start="695.794" dur="4.071"> Paling Pungkasan Taun Wong-wong iku, >

< start="697.896" dur="4.972"> Pungkasan taun-taun BISA lan ING KANGGO >

< start="699.998" dur="5.706"> LUKA KEDANG MANA ING BULAN, ING >

< start="703.001" dur="3.804"> ING ING POSITION ING >

< start="705.837" dur="2.97"> HAVEN 'NGGALKE ING NGLENGAT ING >

< start="706.938" dur="3.838"> ENAMES HIDDEN, ING VIRUS. >

< start="708.94" dur="4.906"> Pungkasan dina, aku SPOKE TO >

< start="710.909" dur="4.171"> PEMIMPIN MANY AMERIKA >

< start="713.979" dur="4.872"> ORGANISASI NONPROF GOLEKSI. >

< start="715.214" dur="6.606"> AKU NUNGGUH UNTUK KANGGO >

< start="718.984" dur="5.872"> UNIVERSIF KANGGO KE AMERIKAN >

< start="721.954" dur="5.973"> Wong, Kepala kulawarga AMERIKA, TO >

< start="724.99" dur="4.138"> KANGGO KAMU LAN ING NGANGGO >

< start="728.06" dur="2.87"> FANTASTIK lan GRATIS >

< start="729.261" dur="3.671"> NAMPANG, NAWANGKE MAKA LANAN >

< start="731.063" dur="4.171"> DOKONGAN KARYA KARYA KERJA, >

< start="733.065" dur="3.036"> KANGGO UNTUK KANGGO BISA >

< start="735.367" dur="2.536"> Lan kulawarga. >

< start="736.235" dur="2.669"> AKU NENEKE ING UNTUK KONTEN >

< start="738.036" dur="2.837"> NGGIH. >

< start="739.037" dur="3.938"> NONPROFITS Dhewe >

< start="741.006" dur="3.037"> FANTASTIK lan GAMPANG. >

< start="743.108" dur="2.002"> Wong-wong padha Gede. >

< start="744.176" dur="4.037"> AKU NGENTUK TEMA SUKU. >

< start="745.243" dur="6.874"> AKU KANGGO NANGGALKE UPDATE ING >

< start="748.347" dur="8.908"> KANGGITAN KRITIKAL. >

< start="752.251" dur="7.907"> FEMA IS NGAPAK 9.4 >

< start="757.389" dur="5.005"> RESPIRATOR, Pikirane Yaitu, 9.4. >

< start="760.292" dur="3.971"> 20 MASUK SENI JAMINAN LAN KITA >

< start="762.527" dur="3.871"> ING LAIN-LAIN YANG KITA NANGGALU >

< start="764.396" dur="4.07"> MANGSA KANGGO DUMADUH. >

< start="766.532" dur="4.738"> ING DUNIA, ora JAWA ASI ATAWA >

< start="768.6" dur="4.705"> KANGGO, ING SAH DUNIA >

< start="771.403" dur="3.904"> TRYING KANGGO ING ING ING INSAN IN >

< start="773.438" dur="2.236"> KOMPETISI DENGAN MANY, MANY >

< start="775.44" dur="1.969"> NEGARA. >

< start="775.807" dur="4.639"> AKU NGAPAK INGGUL ING NGANGGO >

< start="777.543" dur="6.907"> 150 MARKAH ING VIRUS. >

< start="780.579" dur="6.039"> ING KANGGO 150 KANGGO, KANGGO 150 >

< start="784.583" dur="4.037"> NEGARA NEGARA ING VIRUS ING >

< start="786.751" dur="3.804"> Lan NOBODY bakal nganggep babagan liya >

< start="788.753" dur="3.971"> KANGGO NUNG MUNGGUH. >

< start="790.689" dur="3.904"> TANPA KANGGO NUNGGUH WANGSULANA >

< start="792.858" dur="3.837"> NGANGGO INGKANG-ING. >

< start="794.726" dur="3.938"> KITA KITA NGAKI WULANG NUNGGUL LAMPIRAN. >

< start="796.828" dur="3.838"> Lan Yen Nindakake, Mujudake >

< start="798.797" dur="4.104"> MANGSA KANGGO WULANG >

< start="800.799" dur="3.938"> KANGSA ING KAUNI KANGGO. >

< start="803.035" dur="2.002"> CARA NGEDENGKE APA KANGGO >

< start="804.87" dur="2.001"> WONG. >

< start="805.17" dur="3.67"> SAIKI LAMPIRAN OGI DARI ANYBODY >

< start="807.005" dur="3.804"> BY FAR. >

< start="808.974" dur="5.973"> Lan WARNA, REPORTER, ING >

< start="810.942" dur="5.907"> MEDIA DIDIK INGKU lan NGENTUK >

< start="815.08" dur="4.971"> PROSEDUR KANGGO ING Panjenengan >

< start="816.982" dur="4.971"> GAMPANG lan GAMPANG TAMPUNG TINGGI >

< start="820.185" dur="3.704"> Coba lan IT TEST ING IS IS >

< start="822.087" dur="4.805"> AKSARI. >

< start="824.022" dur="6.874"> 3,1 JUTAWAN FACE SHIELDS. >

< start="827.025" dur="5.038"> 14,6 JUTRI Nikmati lan 6.000 >

< start="831.029" dur="2.97"> VENTILATOR, sing mlebu menyang >

< start="832.197" dur="5.673"> SUKU KANGGO SUKU. >

< start="834.132" dur="5.74"> KITA SENTIGA ING Pungkasan 4,000 >

< start="838.003" dur="4.271"> VENTILATORS TO YORK NEW. >

< start="840.005" dur="2.97"> Lan aku SPOKE DENGAN GAMPANG >

< start="842.407" dur="1.569"> TENTANGI. >

< start="843.108" dur="3.904"> Dheweke WULANG. >

< start="844.109" dur="5.94"> AKU SPOKE DENGAN TANPA MAYOR >

< start="847.145" dur="4.972"> TENTANGI. >

< start="850.182" dur="2.236"> MAYOR DE BLASIO SAIKI SUKU >

< start="852.251" dur="1.935"> NGANGGO. >

< start="852.551" dur="2.669"> Ora bisa INGGRENG karo Proyek WE >

< start="854.319" dur="2.837"> ING KANGGO. >

< start="855.353" dur="2.87"> Ngudhari NATIONAL INI >

< start="857.289" dur="3.002"> KEMUDAHAN, Saben dina HARI INI DENGI >

< start="858.357" dur="3.87"> KONEKTUK UNTUK MENGIKUT WAKTU DAN >

< start="860.425" dur="3.003"> DAFTARKAN KABUPATEN KAMI >

< start="862.361" dur="3.036"> NEGARA INGGRUKAN ING Wong >

< start="863.562" dur="4.738"> NGANGGO PULANGGO, NGANGGO PAKAI. >

< start="865.531" dur="4.771"> Wong-wong iki sing nggegirisi. >

< start="868.433" dur="3.938"> INGING ING NGANGGO LANJUT >

< start="870.435" dur="4.906"> MAYBE AKU NGEBAB DADI UNGGUL NIT AKU, >

< start="872.504" dur="5.005"> KANGGO MEREKA DENGAN KANGGO. >

< start="875.474" dur="3.937"> MUNGKUR ING AKU ING NGANGGUT, MAYBE >

< start="877.643" dur="2.969"> PADHA NINDAKAKE. >

< start="879.544" dur="6.24"> ING KANGGO NGANGGO SUKU. >

< start="880.746" dur="7.774"> Ing MARYLAND, A SEVEN-YEAR-OLD >

< start="885.917" dur="4.605"> BOY GAMPANG WULANG UNGGUL BASA JAWA >

< start="888.654" dur="5.972"> Tuku panganan kanggo SENIOR. >

< start="890.655" dur="5.138"> Ing NEVADA, dheweke njaluk bantuan >

< start="894.759" dur="3.036"> KUMPULANAN LAN KANGGO. >

< start="895.927" dur="2.903"> ING ING NGANGGIH. >

< start="897.929" dur="3.804"> PENTING lan INGGIH. >

< start="898.964" dur="4.738"> AKU NGENTUK UPI. >

< start="901.867" dur="3.804"> Ing MINNESOTA, HUNDREDS OF >

< start="903.835" dur="3.838"> PELAJAR MEDIKAL ING JAWA >

< start="905.804" dur="3.036"> Nyengkuyung kanggo njaluk anak >

< start="907.806" dur="3.971"> KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo para pekerja >

< start="908.974" dur="4.838"> NGANGGANG UNTUK GAMPANG DOKTOR KAMI LAN >

< start="911.91" dur="3.938"> NURSES LINE KULIT >

< start="913.945" dur="4.004"> Mantep kanggo ngirit Urip. >

< start="915.981" dur="4.938"> Iki AMERIKAN NGEDIT KAMI KITA >

< start="918.083" dur="3.903"> NGANGGOLANG RANGO KANGGO ING WINNING >

< start="921.052" dur="3.003"> ING ING BATUR NATIONAL GAMPANG lan >

< start="922.12" dur="4.805"> Yaiku KANGGO ING BISA. >

< start="924.189" dur="3.069"> INGKU NGENTI KANGEN >

< start="927.058" dur="3.837"> Banget. >

< start="927.392" dur="5.539"> AKU GITIT LITTLE - KUNCI KANGGO. >

< start="931.029" dur="2.869"> Akeh negara NEGARA ING TAMPIL >

< start="933.064" dur="3.871"> TROUBLE. >

< start="934.032" dur="4.838"> Dadi SAIKI KANGGURAN MANGSA ING KAMU >

< start="937.068" dur="4.872"> RAHSIA WANGSULAN INGKANG. >

< start="939.004" dur="4.938"> Dheweke wis nggarap RATHER HARD, >

< start="942.074" dur="7.04"> Aku bakal menehi pitunjuk marang kowe. >

< start="944.076" dur="8.842"> STEVE MNUCHIN IS ING FANTASTIK >

< start="949.247" dur="5.639"> Lan NATE karo BOTH SIDES, >

< start="953.051" dur="4.037"> DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN. >

< start="955.02" dur="5.872"> SATU ING PALING BASA >

< start="957.222" dur="4.871"> Mbangun lan GOTTEN kanggo ngerti, >

< start="961.026" dur="5.072"> MANGGUN, NGEJAWA KANGGO lan ING SAIKI >

< start="962.227" dur="6.807"> LITTLE UPDATE ING KENEH NATE >

< start="966.231" dur="4.805"> KANGGO PAKSA ING KANGGO saha >

< start="969.167" dur="3.905"> ING ING KANGGO. >

< start="971.169" dur="3.871"> RAHSIA MNUCHIN: AKU NATE >

< start="973.205" dur="4.07"> KANGGO THANK MITCH MCCONNELL KANGGO >

< start="975.174" dur="6.006"> PEMIMPINAN lan ING AKU KANGGO >

< start="977.409" dur="4.772"> PELIMA KOLEKTOR THANK FOR THE >

< start="981.313" dur="3.937"> SOKONGAN KABUPATEN BIPARTISAN ENORMO >

< start="982.314" dur="4.905"> HAD ING BISA ING lan ING >

< start="985.384" dur="3.035"> DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Sapa >

< start="987.352" dur="3.938"> Nggarap KESELAMATAN. >

< start="988.553" dur="6.773"> KANGGO PRESIDEN, AKU KANGGO >

< start="991.423" dur="6.006"> LIVE ING LBJ TAMPIL LAST >

< start="995.46" dur="4.238"> LIMA HARI lan ora bakal luwih akeh >

< start="997.562" dur="3.938"> PEDHENGAN ING UNPRECEDENTED >

< start="999.832" dur="2.869"> RESPONSE SENATE TO >

< start="1001.633" dur="2.87"> Jaga para tenaga kerja AMERIKA lan >

< start="1002.834" dur="2.036"> Bisnis AMERIKAN INI >

< start="1004.636" dur="1.968"> GAMPANG. >

< start="1005.003" dur="3.704"> PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA >

< start="1006.738" dur="2.903"> ING INI TAPI LET ME NGANGGO >

< start="1008.84" dur="3.738"> Cepet Cepet. >

< start="1009.775" dur="4.938"> PINJAMAN PULISAN NEGERI SMALL, >

< start="1012.711" dur="4.103"> Iki bakal ngatasi 50% OF >

< start="1014.847" dur="3.837"> PAYROLL PRIVATE IN SMALL >

< start="1016.948" dur="3.704"> Bisnis ing endi kita bakal nggawe >

< start="1018.817" dur="4.037"> GAMPANG GAMPANG GOLEKA AKU KANGGO >

< start="1020.786" dur="4.938"> MINGGU WULANGAN NGGAL ING GRATIS >

< start="1022.988" dur="4.871"> AS LONG AS DENGAN KANGGO BISA >

< start="1025.857" dur="4.838"> EMPLOYED lan OVERHEAD. >

< start="1027.993" dur="3.87"> Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal dibayar >

< start="1030.829" dur="4.304"> ING AKHIR TEMPOH AS LONG >

< start="1031.996" dur="5.84"> AS KEKERJA KANGGO DIPANGGUH. >

< start="1035.267" dur="4.638"> Yaiku PINJAMAN SBA NGAPAK >

< start="1037.969" dur="5.939"> TREASURY ING AKU ING AWAL WISI >

< start="1040.038" dur="4.171"> BANK INGGRIS INGGRIS SINGLE FDIC >

< start="1044.042" dur="2.036"> THESE. >

< start="1044.342" dur="4.806"> Aku EXPEK DENGAN Pungkasan NEXT >

< start="1046.211" dur="4.705"> MINGGU, KITA Nuli NAMPUT AKU >

< start="1049.281" dur="3.703"> PROSES KENE BISAN INGKU MADU >

< start="1051.049" dur="4.004"> Lan dibuwang ing dina Dina. >

< start="1053.118" dur="4.037"> ING AKU KANGGO LAMPIRAN >

< start="1055.187" dur="2.936"> SISTEM Kanggo entuk dhuwit ing SMALL >

< start="1057.288" dur="3.905"> Tangan Bisnis. >

< start="1058.256" dur="7.074"> UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualitas >

< start="1061.326" dur="6.907"> Saiki, Kita duwe EKONOMI >

< start="1065.464" dur="3.836"> PROGRAM PENTING CUKAI TO >

< start="1068.366" dur="3.804"> KARYA KARYA LAN AS >

< start="1069.434" dur="3.738"> SUKAN PRESIDEN, KITA KANGGO >

< start="1072.304" dur="3.036"> INSURANS INSURANS UNIK >

< start="1073.305" dur="3.971"> Wong sing ora seneng ING ING INI >

< start="1075.473" dur="2.904"> DUA PROGRAM YANG DADI BAKAL >

< start="1077.409" dur="3.971"> ADMINISTERED ING KISI. >

< start="1078.51" dur="3.237"> Kita bakal nduwe pengaruh EKONOMI >

< start="1081.513" dur="2.002"> TEMBANG. >

< start="1081.88" dur="2.603"> Iki bakal Bebarengan karo NEXT >

< start="1083.649" dur="3.737"> Telung minggu. >

< start="1084.616" dur="3.904"> PAYANGAN POTONGAN ING PALING >

< start="1087.519" dur="2.903"> AKUN PEMBANGUNAN Wong. >

< start="1088.654" dur="4.904"> Lan kanggo wong-wong sing ora duwe, >

< start="1090.555" dur="3.938"> KAMI KANGGO NGANGGO KES ING >

< start="1093.692" dur="2.035"> MAIL. >

< start="1094.626" dur="3.771"> KAWARTA KAMI DADI AKONAN >

< start="1095.861" dur="5.605"> AUTHORITES TAMBAHAN, AKU >

< start="1098.53" dur="4.071"> $ 500 Milyun kanggo digarap karo >

< start="1101.6" dur="4.737"> PERSEKUTUAN PERSEKUTUAN UNTUK KANGGO >

< start="1102.734" dur="5.739"> PROGRAM EMERGENSYA lan NGEDHET $ 4 >

< start="1106.471" dur="4.037"> TRILLION Yen DIPANGGUH DENGAN SOKONGAN >

< start="1108.607" dur="4.771"> BISNES AMERIKAN lan AMERIKAN >

< start="1110.642" dur="5.805"> Karyawan ing Cara sing Ora dingerteni. >

< start="1113.512" dur="5.938"> Lan PRESIDEN DIGANGGUT $ 100 >

< start="1116.581" dur="5.872"> Milyun-yuta kanggo HOSPITALS lan $ 150 >

< start="1119.584" dur="4.938"> Milyuner kanggo stats sing wis >

< start="1122.587" dur="3.036"> EXPENSES CORONAVIR KHUSUS. >

< start="1124.656" dur="2.736"> MR. PRESIDEN, ING AKU KANGGO >

< start="1125.757" dur="3.637"> Sampeyan lan PRESIDEN VIS. >

< start="1127.525" dur="2.87"> Sampeyan SAIKI KANGGO TO >

< start="1129.527" dur="2.069"> US. >

< start="1130.528" dur="4.071"> KOMPOK KITA INGKIRI INGKANG >

< start="1131.729" dur="4.739"> Dinten lan sampeyan Menehi Panuntun AS >

< start="1134.733" dur="2.068"> Lan Obat Cepet ING MANY >

< start="1136.601" dur="2.069"> ISU. >

< start="1136.935" dur="2.77"> Lan LAGU, KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo >

< start="1138.804" dur="2.869"> KARYA BIPARTISAN ING. >

< start="1139.838" dur="4.671"> ING AKU KANGGO MUNGGUH >

< start="1141.806" dur="4.872"> MEMBANG UNTUK KARYA AMERIKA >

< start="1144.642" dur="3.972"> Lan EKONOMI AMERIKA. >

< start="1146.812" dur="3.937"> PRESIDEN ING DITANGGANG >

< start="1148.747" dur="6.907"> INGKU KANGGO MUDAH NGAPAK >

< start="1150.882" dur="6.74"> Kangge nglindhungi AMERIKA ing INI >

< start="1155.787" dur="4.839"> PITAKUAN TAMPILAN. >

< start="1157.756" dur="5.005"> PRESIDENT TRUMP: DAY lan Bengi. >

< start="1160.759" dur="4.905"> KAWASAN MANUSAK SAIKI DENGAN DENGAN APA BISA >

< start="1162.894" dur="5.873"> GESAL lan KAMI NATE ING VOTES. >

< start="1165.797" dur="5.005"> Apa sampeyan duwe pitakon? >

< start="1168.9" dur="3.871"> PEMBANGUNAN: MA NGANGGO INGGO >

< start="1170.935" dur="2.837"> Ringgit bakal ngekang EKONOMI >

< start="1172.904" dur="2.002"> AFLOAT? >

< start="1173.905" dur="3.036"> PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO TO >

< start="1175.04" dur="4.004"> KANGGO KANGGO AMERIKA >

< start="1177.075" dur="2.802"> Tukang kerja lan nggawe negara >

< start="1179.211" dur="1.868"> HEBAT. >

< start="1180.011" dur="2.869"> ING ING SUKU WULANGAN. >

< start="1181.212" dur="3.671"> Ora WULANGAN. >

< start="1183.014" dur="2.87"> TAPI KAMI - >

< start="1185.016" dur="3.07"> PEMBANGUNAN: Apa sampeyan bakal nggawe IT >

< start="1186.017" dur="4.905"> Ing telung wulan lan ora perlu >

< start="1188.219" dur="5.74"> ING PULIH BULAN. >

< start="1191.056" dur="4.004"> KANGGO INGKANG BISA PITANGGIH. >

< start="1194.092" dur="2.903"> RAHSIA MNUCHIN: ING IS A >

< start="1195.193" dur="3.937"> SIGNIFIK INGGRIS KANGGO, IF >

< start="1197.128" dur="4.905"> PERLU, UNTUK GAMPANG EKONOMI. >

< start="1199.264" dur="4.804"> PRESIDENT TRUMP: ING KANGGO >

< start="1202.167" dur="3.136"> EKONOMI. >

< start="1204.202" dur="3.069"> KOMUNITAS AA-RATED UNTUK MEMANG >

< start="1205.436" dur="3.704"> MANGGO lan MANGSA ING ING ING >

< start="1207.405" dur="4.771"> BORANG KANGGO. >

< start="1209.274" dur="5.973"> BISAN WANG JAWA NIKUT TUTUP. >

< start="1212.31" dur="5.139"> REPORTER: LET ME ASK YOU >

< start="1215.38" dur="3.27"> SOMETHING, Sampeyan SAIKI KITA kudu >

< start="1217.583" dur="3.936"> RELY ING perusahaan ASING >

< start="1218.784" dur="4.604"> KENYANAAN KABUPATEN KAMI >

< start="1221.653" dur="3.77"> Apa sing sampeyan kudu? >

< start="1223.521" dur="3.871"> PRESIDENT TRUMP: KITA KANGGO BISA >

< start="1225.556" dur="3.971"> NEGARA KANGGO GOLEKTIKO KANGGO >

< start="1227.525" dur="5.839"> PELANGGANAN lan GAMPANG GAMPANG >

< start="1229.661" dur="6.806"> FAKILASI PRODUKSI lan TANGGO >

< start="1233.498" dur="5.84"> SENTIASA ELSE UNTUK HARGA LAKON >

< start="1236.601" dur="4.005"> TAPI KITA NGGENKE ING Proyek lan INGKAP >

< start="1239.471" dur="2.069"> Lan KENE INDEPENDEN KITA LAN >

< start="1240.739" dur="2.802"> TANPA ING NGANGGO. >

< start="1241.673" dur="4.805"> KAMI KANGGO Nggawe NUKA SUKAN. >

< start="1243.675" dur="3.136"> Muga-muga wis nate dadi >

< start="1246.611" dur="1.968"> MALIH. >

< start="1246.945" dur="5.639"> PEMBANGUNAN: APA BISA KANGGO BAN TO >

< start="1248.713" dur="4.871"> DAFTAR PERALATAN MEDIKAL? >

< start="1252.717" dur="1.868"> PRESIDENT TRUMP: ING NGANGGO >

< start="1253.718" dur="2.969"> BY ITSELF. >

< start="1254.719" dur="4.004"> Wong KANG PITU, KITA NGANGGO >

< start="1256.821" dur="4.004"> PERUBATAN MEDIKAL ING Donya >

< start="1258.856" dur="3.971"> Lan sampeyan duwe wong liya >

< start="1260.958" dur="4.672"> ING EUROPEAN UNION, ING ING KANGGO >

< start="1262.96" dur="3.771"> TUKANG INGKE BISA INGKANG >

< start="1265.763" dur="3.871"> SPESIFIKASI YANG TANPA DITULU >

< start="1266.864" dur="4.038"> KITA EQUIPMENT ING KENE >

< start="1269.767" dur="4.838"> DITENGGALKAN ING KAYU BEDHAN, >

< start="1271.035" dur="5.606"> NUNGGUH TENAGA ING NGETO KANGGO. >

< start="1274.739" dur="2.903"> TEMA ING ING GRATIS GAMES >

< start="1276.774" dur="1.869"> LAMPIRAN AS. >

< start="1277.775" dur="3.137"> Wong-wong mau wis muter game >

< start="1278.776" dur="3.938"> LAMPIRAN KAMI US TANPA PRESIDEN TINDAK >

< start="1281.046" dur="4.604"> Saben LUKI NUNGGUH INGO. >

< start="1282.847" dur="4.839"> TAPI UNTUK NEGARA EUROPEAN, INGKU NAIK >

< start="1285.784" dur="3.203"> ING PERUBATAN MEDIKAL, KITA >

< start="1287.819" dur="3.871"> NGANGGO TANGGAP NAIK ING NGISI KANGGO SUKU >

< start="1289.12" dur="3.003"> KANG INGKU BISA KANGEN >

< start="1291.823" dur="1.968"> LAMPIRAN. >

< start="1292.257" dur="3.403"> Lan Kita Nuli MEDIKAL >

< start="1293.925" dur="2.869"> EQUIPMENT ING NEGARA. >

< start="1295.793" dur="3.003"> KITA NGANGGO BAB. >

< start="1296.928" dur="4.738"> ALL ING KENANGAN. >

< start="1298.93" dur="4.738"> TAPI DENGAN-INGKI SIFAT ISTOH >

< start="1301.799" dur="4.872"> ING EQUIPMENT KAMI DITIKIRAN >

< start="1303.801" dur="5.906"> KHUSUS PENDIDIKAN MANUSIA >

< start="1306.804" dur="5.974"> TANPA ING ING NEGARA. >

< start="1309.841" dur="3.37"> ITU LATIHAN sing SANGAT banget >

< start="1312.911" dur="2.902"> Wis NAMPANG. >

< start="1313.345" dur="5.505"> PITANGGAL ING Wong-wong sing ngangkut >

< start="1315.947" dur="3.236"> PENTING LAMPIRAN ING AS KAMI >

< start="1318.983" dur="2.87"> KANGGO. >

< start="1319.317" dur="4.538"> TEMA TOOK ADVANTAGE ING US IN >

< start="1321.986" dur="2.269"> MANAWA PÉNGGIH, BUTIRAN lan >

< start="1323.988" dur="3.07"> MILITARILY. >

< start="1324.388" dur="6.508"> NUNG NU MENGGALU - NENGGALKU, AKU GOT >

< start="1327.191" dur="6.741"> - Yen sampeyan ndeleng ing NATO, THE >

< start="1331.029" dur="5.038"> TINDAKAN ING KANGGO NUNG KITA GAWA >

< start="1334.065" dur="2.969"> NEGARA ING INI NATO INI >

< start="1336.2" dur="2.737"> TANGGO BUKU. >

< start="1337.168" dur="2.136"> Lan Kita bakal mbayar >

< start="1339.07" dur="2.135"> WULANGAN. >

< start="1339.437" dur="3.571"> Saiki, sadurunge aku, dheweke uga padha >

< start="1341.339" dur="7.908"> PAYING A LOT. >

< start="1343.141" dur="8.341"> Saiki padha mbayar $ 125 Yuta luwih >

< start="1349.381" dur="5.772"> Lan RINGKASAN ULTIMATELI >

< start="1351.616" dur="6.574"> SULU AKU NGEJAWA ING AKU ING SAPI >

< start="1355.287" dur="7.04"> FAN AKU KANGGO ING SUKU >

< start="1358.323" dur="5.973"> KANGGO TAMBAHAN $ 400 Miliar. >

< start="1362.461" dur="4.738"> Lan banjur ana TRADE. >

< start="1364.429" dur="4.872"> Wong-wong mau GAMPANG TINDAK GAMPANG >

< start="1367.332" dur="3.871"> KANGGO NGADI USUN KANGGO. >

< start="1369.434" dur="2.702"> Wong-wong padha ngerti. >

< start="1371.336" dur="2.035"> KANGGO NUNGGUH NUNGGUH. >

< start="1372.27" dur="3.036"> KITA KITA SEMUA TAMBAHAN. >

< start="1373.504" dur="3.771"> ING NGANGGIH UNGGAL NANG KENE >

< start="1375.44" dur="3.804"> TAMBAH Nindakake ING. >

< start="1377.408" dur="5.84"> TAPI KITA BISA PAKSA NATE >

< start="1379.41" dur="5.906"> UNDANG-UNDANGGO OLEH EUROPEAN. >

< start="1383.381" dur="3.938"> LAMPIRAN: MR. PRESIDEN, SAP >

< start="1385.45" dur="5.839"> SENATOR REPUBLIKAN Duwe >

< start="1387.452" dur="5.905"> DIPENGKARKE ING NGANGGOLEKTU $ 600 >

< start="1391.422" dur="5.206"> UNTUK INSURANS INSURANS MUNGKU >

< start="1393.491" dur="3.971"> GAMPANG EMPLOYEES TO LOS >

< start="1396.761" dur="3.603"> TINDAKAN. >

< start="1397.595" dur="3.937"> Apa sampeyan mikir? >

< start="1400.498" dur="2.869"> PRESIDENT TRUMP: Aku ngerti >

< start="1401.666" dur="4.705"> ISU SANGAT RASA NGANGGO. >

< start="1403.501" dur="3.838"> GAMPANG, Muga-muga sampeyan bisa diskusi >

< start="1406.504" dur="1.836"> IKU. >

< start="1407.472" dur="3.07"> RAHSIA MNUCHIN: LET ME JUST >

< start="1408.473" dur="4.004"> NAMPANG ISU, INGKU KITA >

< start="1410.675" dur="3.704"> ING ING NGANGGO >

< start="1412.611" dur="3.769"> INSURANS UNEMPLOYMENT. >

< start="1414.512" dur="3.97"> PALING SISTEM NEGARA INGGRIS >

< start="1416.514" dur="3.003"> TEKNOLOGI YANG NAMPUNG 30 taun >

< start="1418.616" dur="3.871"> Utawa LAGU. >

< start="1419.65" dur="4.839"> Yen Kita Nggawe Kabisan TO >

< start="1422.62" dur="2.97"> CUSTOMIZE ING DENGAN luwih akeh >

< start="1424.622" dur="2.937"> GAMPANG, NANGGSA TANGGO. >

< start="1425.723" dur="3.838"> ING ING ING NGANGGANG NUNG TUNGGAL >

< start="1427.692" dur="4.905"> STATES MANGSA GAMPANG >

< start="1429.694" dur="5.872"> Cepet ING FAIRWAY lan Gunakake >

< start="1432.73" dur="4.972"> $ 600 ACROSS TEMBANG. >

< start="1435.7" dur="4.004"> PALING AMERIKA, APA ITU NGANGGO >

< start="1437.835" dur="3.971"> ING ING NGANGGANG MENGANGGUT Proyek. >

< start="1439.837" dur="3.937"> KANGGO 50% ING NEGARA, >

< start="1441.939" dur="3.637"> Dheweke bakal duwe bisnis >

< start="1443.908" dur="4.004"> GAMPANG OG tenan. >

< start="1445.71" dur="5.005"> SO INGING - KANGGO NOMBUT SATU >

< start="1448.046" dur="4.871"> MASALAH PADHE ING NGEGO NGEBATEN >

< start="1450.848" dur="4.071"> ING KARYA AMERIKA YANG PERLU >

< start="1453.05" dur="3.805"> KANGGO NGANGGO PAKET, ING ING BONJA >

< start="1455.053" dur="3.837"> KANGAN GOLEKA KABUPATEN, ING >

< start="1456.988" dur="2.936"> Bisnis wis digawe munggah, >

< start="1459.023" dur="3.938"> PRESIDEN LAN PRESIDEN VICE >

< start="1460.058" dur="4.004"> ING ING NGANGGO KANGGO >

< start="1463.094" dur="5.005"> HARDWORKING AMERIKAN GOT WANG >

< start="1464.195" dur="4.871"> Lan ING ING PALING APAB >

< start="1468.232" dur="2.87"> KANGGO >

< start="1469.2" dur="3.904"> >> SAIKI ING AGREEMENT SAIKI? >

< start="1471.235" dur="3.837"> RAHSIA MNUCHIN: AKU INGKU >

< start="1473.237" dur="3.036"> LAMPIRAN KANGGO ING APAN ING RASA >

< start="1475.206" dur="2.035"> BUTIRAN lan NGGI RUMAH >

< start="1476.407" dur="3.738"> TOMORROW lan nggawe dheweke. >

< start="1477.375" dur="4.772"> Kita KANGGO Nuli ING ING WANG ING INTO >

< start="1480.278" dur="2.369"> EKONOMI AMERIKA >

< start="1482.28" dur="3.837"> KARYA AMERIKAN. >

< start="1482.781" dur="4.471"> WANG SUKAN PENTING. >

< start="1486.251" dur="3.135"> PRESIDENT TRUMP: Wong KANGEN >

< start="1487.385" dur="4.838"> Kanthi AKTIVATUH WANG NANG WULANG >

< start="1489.52" dur="3.136"> Ojo golek ING >

< start="1492.356" dur="3.904"> DISINCENTIF. >

< start="1492.79" dur="6.507"> Pitakonan Apik, saestu. >

< start="1496.394" dur="5.94"> PEMBANGUNAN: KELUARUH KABUPATAN >

< start="1499.43" dur="5.873"> FBI AGENTS ROBERT LEFFEN SON >

< start="1502.467" dur="5.005"> Nuli Amerika Serikat sing Dhewe DI ING >

< start="1505.436" dur="5.906"> KAWASAN IRANIAN, ING AWAL >

< start="1507.605" dur="4.839"> OF Apa? >

< start="1511.476" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP: AKU >

< start="1512.577" dur="5.105"> Luwih akeh sing bisa IN >

< start="1514.512" dur="4.071"> Piyambakipun GENTLEMAN HEBAT LAN >

< start="1517.816" dur="2.936"> KELUARGA GAMPANG. >

< start="1518.717" dur="4.771"> AKU NATE INGKU INI lan ING NGANGGO >

< start="1520.885" dur="4.638"> Wis NANGGALKEJATI KANGGO >

< start="1523.621" dur="2.937"> KELUARING AKU SUKU, TAPI DENGAN INI >

< start="1525.657" dur="4.771"> Nggoleki apik. >

< start="1526.691" dur="4.772"> Dheweke ora ngerti babagan taun ing >

< start="1530.561" dur="3.938"> IRAN. >

< start="1531.596" dur="4.972"> ITU ING NGOMUNI PROMISING. >

< start="1534.632" dur="2.236"> KITA NATE GOTTEN SO MANAWA >

< start="1536.701" dur="1.935"> BACK. >

< start="1537.001" dur="2.603"> KANGGO NATE ING Wong Loro KANGGO >

< start="1538.77" dur="4.971"> MINGGU >

< start="1539.737" dur="8.042"> TAPI ROBERT LEFFENSON, DIA SAD >

< start="1543.875" dur="6.874"> NATE SUKU BASA NGADIH ING PANJANG DAN >

< start="1547.912" dur="4.972"> MASALAH KANGGO NUNGGUH ING SUKU >

< start="1550.882" dur="4.938"> KERANGAN utawa CAPTURE. >

< start="1553.018" dur="5.739"> Lan Kita Gampang kanggo ING >

< start="1555.954" dur="5.872"> KELUARGA. >

< start="1558.89" dur="3.237"> Aku ora bakal nganggep dheweke >

< start="1561.96" dur="2.836"> KERANGAN >

< start="1562.26" dur="5.639"> ING ING NGANGGAL. >

< start="1564.929" dur="3.27"> TETAPI AKU NGENTUK DENGAN MANEHNA >

< start="1568.032" dur="1.902"> KERANGAN >

< start="1568.332" dur="4.472"> TAPI PILOH ING NGANGGO >

< start="1570.068" dur="4.871"> ING KANG KAS. >

< start="1572.937" dur="5.873"> LAMPIRAN: KENE SUKU >

< start="1575.073" dur="5.038"> EARLIER MENJAWA ING PANUT ING >

< start="1578.943" dur="4.971"> Negara menyang PILIHAN sampeyan. >

< start="1580.245" dur="4.87"> KANGGO ING JAWA ING NGGO LAKON >

< start="1584.048" dur="3.97"> KEPENTINGAN INGKAP POLITIK. >

< start="1585.249" dur="5.706"> KANGGO MEDIA ING NGANGGO >

< start="1588.152" dur="3.771"> GAMPANG TUTUP >

< start="1591.088" dur="2.936"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1592.056" dur="5.106"> PRESIDEN TRUMP: KANGGO MEDIA >

< start="1594.158" dur="4.906"> KANGGO NDELENG AKU POORLY. >

< start="1597.295" dur="4.805"> PEMBANGUNAN: MEMBANGKOT NEGARA >

< start="1599.197" dur="4.003"> Ora Ngetang IDEA. >

< start="1602.233" dur="1.902"> PRESIDENT TRUMP: JAWA KANGGO >

< start="1603.334" dur="2.87"> UNDERSTAND. >

< start="1604.268" dur="4.105"> Wong SAIKI KANGGO NATE ING NGANGGO >

< start="1606.337" dur="4.071"> DIBUKA LENGAN Cepet lan Wong sing SAIKI >

< start="1608.506" dur="3.97"> NGAPAK ING AKU ING NGANGGUT >

< start="1610.542" dur="4.771"> BISA PITUT ING KENE >

< start="1612.61" dur="3.003"> Apik lan Mbusak Aku ing >

< start="1615.446" dur="3.103"> POLLS. >

< start="1615.746" dur="4.739"> Lan aku ora ngerti yen umure >

< start="1618.682" dur="2.971"> TAPI ING ING INI INI INI INI >

< start="1620.618" dur="1.869"> PROFESION YO KANGGO TUNGGAL >

< start="1621.786" dur="4.705"> KEDADEN. >

< start="1622.62" dur="5.873"> AKU NATE INGKE SANGSA INGKANG >

< start="1626.624" dur="3.837"> SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING >

< start="1628.626" dur="2.803"> PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. >

< start="1630.595" dur="1.201"> Sampeyan. >

< start="1631.562" dur="2.069"> TINDAK. >

< start="1631.929" dur="3.67"> SAIKI RAKYO ING ING ING ING ING ING ING >

< start="1633.764" dur="4.839"> PROFESI YANG NUNGGAL WARIS PAWANG. >

< start="1635.733" dur="5.005"> Wong-wong iku Gegayuhan kanggo ndeleng Aku >

< start="1638.736" dur="3.971"> KANGGO NATE NGANGGO NATE NGANGGO >

< start="1640.872" dur="4.804"> TANGGUH Proyek INGGULIS lan KANGGO >

< start="1642.84" dur="5.105"> SAIKI KANGGO GROUP ING SAIKI >

< start="1645.81" dur="3.904"> KANAN INI utawa ING KENE >

< start="1648.079" dur="4.738"> KANGGO BASA. >

< start="1649.847" dur="6.007"> OK. >

< start="1652.95" dur="4.005"> PEMBANGUNAN: ING SIGN ING KANGGO >

< start="1655.987" dur="3.97"> PAKET, Cara Sampeyan - >

< start="1657.088" dur="8.875"> >> Sapa sing sampeyan? >

< start="1660.091" dur="9.843"> TRUM CBS. >

< start="1666.097" dur="6.807"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1670.067" dur="4.171"> >> DENGAN TIGA Minggu, Kita bakal >

< start="1673.037" dur="2.97"> NUNGGUH TINDAK DIREKAL SINI >

< start="1674.372" dur="3.537"> KANGGO NUNGGUNG TANGGOLANG >

< start="1676.14" dur="3.103"> INFORMASI lan NGANGGO GET A >

< start="1678.042" dur="3.036"> KANGGO INFORMASI KANGGO ING ING INI >

< start="1679.377" dur="4.571"> Duwe PROSEDUR NGANGGO. >

< start="1681.212" dur="4.738"> Telung minggu kanggo sing lan akhir >

< start="1684.081" dur="5.839"> NEXT MINGGU INGGRIS ING KABEH BANK >

< start="1686.083" dur="5.072"> KANGGO ASLI PINJAMAN ASAL. >

< start="1690.054" dur="3.036"> PEMBANGUNAN: AKU NUNGGUH DUA TANYA >

< start="1691.289" dur="9.843"> Kanggo Sampeyan - >

< start="1693.224" dur="10.977"> [SPEAKING DENGAN G-20 lan BAN >

< start="1701.265" dur="5.84"> ING TANGGOLAN PASANG ANIMAL TOLL >

< start="1704.335" dur="4.772"> PREVENT COVID-19 ING WANG NATE >

< start="1707.238" dur="3.136"> TRANSFERRED TOM HUMANS. >

< start="1709.24" dur="3.938"> PRESIDEN TRUMP: Aku ora ngerti yen ora >

< start="1710.508" dur="2.937"> SUBJEK IS ING NGANGGO >

< start="1713.311" dur="2.903"> UP. >

< start="1713.578" dur="4.604"> KANGGO ITU ING ING CHINA lan SAT >

< start="1716.347" dur="3.838"> SAPIWAKI INGKANG ING ING INI KINA. >

< start="1718.316" dur="2.169"> KANGGO INGKANG INI KANGGO TALK >

< start="1720.318" dur="3.87"> TENTANG. >

< start="1720.618" dur="34.634"> TAPI Dudu TUKANG SENARING AKU. >

< start="1724.322" dur="31.965"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1755.386" dur="2.869"> PRESIDENT TRUMP: KENE KABUPATEN MANAWA >

< start="1756.42" dur="2.77"> APA AKU TINDAK BOLEH AKU? >

< start="1758.389" dur="1.101"> WONG. >

< start="1759.323" dur="2.002"> WONG. >

< start="1759.623" dur="4.572"> Yen Wangsulanmu. >

< start="1761.459" dur="4.904"> HARI INGKU STATEMENT. >

< start="1764.328" dur="2.87"> KAMI DITADU DENGAN FAR luwih akeh >

< start="1766.497" dur="1.836"> ANYBODY. >

< start="1767.332" dur="1.968"> KITA KITA NGEDAH ING ANYANA KANGGO >

< start="1768.466" dur="2.102"> SAIKI. >

< start="1769.434" dur="3.87"> ING TANPA BISA PUTIH. >

< start="1770.701" dur="4.505"> Lan UJI KITA KANGGO BASA ING BESAR >

< start="1773.438" dur="4.805"> Lan Tés ACCURATE ACCURATE. >

< start="1775.34" dur="5.104"> Yen sampeyan lagi nyariosaken >

< start="1778.376" dur="3.136"> KANGGO TANGGO 350 JUTAWAN. >

< start="1780.578" dur="2.903"> ING NGANGGO WANGSUL. >

< start="1781.646" dur="3.904"> AKU SUKU DENGAN. >

< start="1783.615" dur="5.805"> AKU KANG TANPA KANGGO STATEMENT >

< start="1785.683" dur="4.705"> TAPI, aku ora bakal nggawe apa wae >

< start="1789.553" dur="3.938"> KENYATA CERTAIN. >

< start="1790.521" dur="8.008"> KANGGO NATE ING KANGSA NU NUKU TENAGA >

< start="1793.624" dur="6.973"> NEGARA ING ING PALING MENGGUNAK. >

< start="1798.663" dur="3.77"> AKU Mikir RIDIKULOUS INI. >

< start="1800.731" dur="3.904"> Kita ora bakal nindakake iki. >

< start="1802.566" dur="2.937"> POTONGAN KENCANG KARANGAN NGAPAK >

< start="1804.769" dur="3.736"> SAIKI. >

< start="1805.636" dur="7.04"> KANGSA ING PENTING DENGAN TIDAK >

< start="1808.639" dur="5.106"> TOO DISTANT FUTURE, MAYBE NEW >

< start="1812.81" dur="2.837"> YORK lan CALIFORNIA ora bisa. >

< start="1813.878" dur="2.069"> NATE NEGARA NEGARA WANGSA >

< start="1815.78" dur="3.036"> Ora bisa. >

< start="1816.08" dur="4.638"> TAPI, yen sampeyan bisa ndeleng dheweke >

< start="1818.949" dur="2.87"> MASALAH INGGRIS ING ING INI INI >

< start="1820.851" dur="2.97"> NURSING HOME. >

< start="1821.952" dur="3.871"> PEMBANGUNAN: Yen sampeyan lagi nyoba siji >

< start="1823.954" dur="2.87"> Lan Wong sing Nggawe Orehen menyang >

< start="1825.956" dur="1.902"> NEGARA LAIN. >

< start="1826.957" dur="1.201"> PRESIDENT TRUMP: LANGKAH MELIHAT AT >

< start="1827.992" dur="1.935"> IKU. >

< start="1828.292" dur="3.604"> Yen sampeyan bisa ndeleng ing uji coba lan >

< start="1830.061" dur="3.87"> KANGGO STATIS AKU TALKING TENTANG, >

< start="1832.03" dur="3.77"> Wong-wong kuwi ora bakal duwe masalah. >

< start="1834.065" dur="4.738"> ING KANGGO NAKA ING MASALAH NGGAL >

< start="1835.933" dur="3.17"> KONEKTUK KANGGO UNDANG-UNDANG >

< start="1838.936" dur="2.069"> KAWASAN. >

< start="1839.236" dur="5.606"> NANGGSA KANGGO NARI UU ING ENTI >

< start="1841.138" dur="6.808"> NATION 350 wong. >

< start="1844.976" dur="3.27"> Kita nyoba luwih saka ANYBODY >

< start="1848.079" dur="4.004"> ELSE. >

< start="1848.379" dur="6.707"> KITA NGGOLAH ING KABEH KENAL, KANGGO >

< start="1852.217" dur="4.937"> NUNGGUL PIRIK LAGU DARI A >

< start="1855.219" dur="4.772"> SISTEM KANGGO ING INI. >

< start="1857.288" dur="3.704"> KITA NATE DITUKUTKAN luwih dhisik >

< start="1860.124" dur="3.838"> ANSEBUNG ELSE. >

< start="1861.125" dur="3.204"> ING AKU NATE INGKU ANTARA, LAIN >

< start="1864.095" dur="2.035"> NEGARA. >

< start="1864.462" dur="3.77"> TANPA NEGARA NUNG WULUT NUTUT. >

< start="1866.263" dur="5.873"> TEMA ING NGALAKI KANGGO DENGAN STATISTIK I >

< start="1868.366" dur="6.807"> GURU YESTERDAY ING AKU KANGGO >

< start="1872.269" dur="4.872"> SARI DR. BIRX ING JAMINAN INI >

< start="1875.306" dur="4.003"> Wengi Karep Yaiku luwih Bengi >

< start="1877.274" dur="3.971"> MINGGU ING KOREA SOUTH lan SOUTH >

< start="1879.443" dur="5.74"> KOREA NATE Duwe Proyek sing GAL. >

< start="1881.379" dur="5.906"> TETAPI KAMI NUNG DI ING WULU APA APA >

< start="1885.316" dur="3.971"> SOUTH KOREA DIDUK ING Minggu Wengi. >

< start="1887.418" dur="3.771"> ING SENTING TENAGA. >

< start="1889.42" dur="2.77"> Lan AKU GAMPANG NGAPAK >

< start="1891.322" dur="3.837"> BETTER. >

< start="1892.323" dur="5.038"> Saben dinten HARI UP UP. >

< start="1895.293" dur="5.872"> KITA NGANGGO APPARATUS ING INDREDIBLE. >

< start="1897.495" dur="4.004"> AKU GUN NGANGGO TANGGAP 350 Milyun >

< start="1901.299" dur="2.101"> Wong. >

< start="1901.632" dur="4.605"> AKU Mikir RIDIKULOUS INI. >

< start="1903.534" dur="20.053"> >> DUA Pitakonan. >

< start="1906.37" dur="19.219"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1923.721" dur="6.94"> PRESIDENT TRUMP: TANPA RESPEK TO >

< start="1925.722" dur="6.874"> APA? >

< start="1931.496" dur="3.136"> [TANPA BENTUK] >

< start="1932.73" dur="5.939"> PRESIDENT TRUMP: KITA KITA NGENTAK >

< start="1934.765" dur="4.905"> RATU. >

< start="1938.803" dur="2.002"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1939.803" dur="2.904"> PRESIDENT TRUMP: Wong KONGKOK >

< start="1940.938" dur="4.804"> Nuju lan ngrampungake BASA >

< start="1942.84" dur="5.873"> BEDHARING TANGAN lan UP TO 164 >

< start="1945.876" dur="5.973"> MILES, Pikirane. >

< start="1948.846" dur="3.871"> 164 MILES KULIT BENGKEL, ING ING ING KANGGO >

< start="1951.983" dur="2.836"> WALL. >

< start="1952.85" dur="3.904"> Lan ing wong-wong mau, >

< start="1954.952" dur="3.804"> TOUGH SAIKI TO ING ING INI. >

< start="1956.887" dur="2.202"> KAMI KANGGO ING SUKU NGENTOT >

< start="1958.889" dur="2.069"> RATU. >

< start="1959.223" dur="3.67"> AKU KANGGO ING WISI GUNUNG >

< start="1961.092" dur="2.702"> GAMPANG, NOBODY NGAPAK INI >

< start="1963.027" dur="1.969"> KANGGO. >

< start="1963.928" dur="2.101"> Wong-wong iku Munggahne, TAPI >

< start="1965.129" dur="3.87"> ING TRIPONG LONG. >

< start="1966.163" dur="4.705"> ING ING ING WANG TANGGO MANGSA LAKU. >

< start="1969.133" dur="3.737"> TAPI AKU KASAHA ING ING BORDER >

< start="1971.001" dur="2.169"> Lan ora kepengin wong-wong sing mlebu >

< start="1973.003" dur="2.87"> Neng kene. >

< start="1973.303" dur="4.606"> Yen lagi arep mlebu, >

< start="1976.006" dur="3.871"> Wong-wong padha kudu ING ING ING ING dina >

< start="1978.042" dur="3.87"> LEGAL lan MERIT. >

< start="1980.044" dur="3.904"> KITA BISA PISANGGO ING KANGGO >

< start="1982.046" dur="6.906"> SUKU TENTU NUNGGUH ING KANGGO >

< start="1984.081" dur="5.972"> NEGARA. >

< start="1989.086" dur="5.006"> LAMPIRAN: REPUBLIKAN DAN >

< start="1990.187" dur="6.974"> DEMOKRATIS UNTUK KANGGO STIMULUS >

< start="1994.225" dur="4.872"> Lan PUSAT KENNEDY ARTS SINI >

< start="1997.295" dur="3.837"> IN WASHINGTON, DC ,. >

< start="1999.23" dur="6.873"> TAK INGO ING WANG BISA KANGGO WULANG >

< start="2001.265" dur="5.906"> MASKU lan KABUPATEN? >

< start="2006.237" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP: ITU 35 >

< start="2007.305" dur="4.837"> Yuta sareng TOOK MATI 10. >

< start="2009.273" dur="4.972"> ING AKU KANGGO. >

< start="2012.276" dur="5.005"> AKU NATE NATE MANGSA ING >

< start="2014.378" dur="4.138"> GAMPANG NGAPATKU AKU NATE INGGALISI NGGOLAH >

< start="2017.414" dur="1.869"> BEDHANA INGING BANYAK >

< start="2018.649" dur="2.703"> PENTING. >

< start="2019.417" dur="4.971"> TAPI PUSUS LATIHAN AYAT >

< start="2021.485" dur="4.004"> GAMPANG NAMPI INGKANG TANGGO NATE TINDAK >

< start="2024.521" dur="3.938"> BISA KANGGO. >

< start="2025.622" dur="4.806"> ITAU DITUTUPAKU lan DIPUTUKAN INGGRIS >

< start="2028.592" dur="3.838"> Pungkasan lan Aku seneng yen wis >

< start="2030.561" dur="2.202"> DEMOKRAT DAFTAR, Ora AKU >

< start="2032.563" dur="1.935"> KANGGO. >

< start="2032.897" dur="2.535"> TAPI, ING NGANGGO INGKANG >

< start="2034.632" dur="2.802"> KANGGO. >

< start="2035.566" dur="3.837"> Iki Pakaryan sing WAYANG. >

< start="2037.568" dur="2.168"> DEMOKRATSVILLE DITOLAK US >

< start="2039.536" dur="1.969"> SAIKI. >

< start="2039.87" dur="3.571"> AKU SUKU KITA NAMPAK GAMPANG GAYANG >

< start="2041.638" dur="3.805"> BALAYAN DAN INGKE LAN AKU NAHA >

< start="2043.574" dur="3.938"> SUMBANGAN TANPA KOLEKTOR SEKOLAH >

< start="2045.576" dur="4.07"> Lan SPOKE Kanggo Nampilake nomer >

< start="2047.645" dur="4.037"> KANGGURAN lan ING NGANGGO MANGSA. >

< start="2049.78" dur="3.904"> Game KANGGO KANGGO KE 25. >

< start="2051.816" dur="5.905"> GOT IT TURUN KE 25. >

< start="2053.817" dur="6.007"> AKU SUKU DENGAN TANPA GAMPANG. >

< start="2057.855" dur="6.874"> TAPI ING ING KANGGO INGGRIS KANGGO. >

< start="2059.957" dur="6.84"> PUSAT KENNEDY, padha nindakake AN >

< start="2064.862" dur="3.971"> Proyek INCREDIBLE. >

< start="2066.931" dur="4.805"> David Nindakake TINDAKAN INDREDIBLE lan >

< start="2068.966" dur="3.97"> PUTS UP Akeh KENE lan NGGI >

< start="2071.869" dur="4.003"> BEDHAN-INGKULAN YANG ANAK KANGENO >

< start="2073.07" dur="4.738"> NATE ING ING ING ING ING ING ING ING ING SAH ING ING ING ANA. >

< start="2076.006" dur="4.972"> Wong-wong padha wis ditutup. >

< start="2077.941" dur="6.073"> Wong-wong padha duwe DEFICIT TREMENDOUS. >

< start="2081.112" dur="5.905"> Aku ora duwe MASALAH BESAR. >

< start="2084.148" dur="4.805"> ING AKU KANGGO MANGSA ING >

< start="2087.151" dur="3.07"> DEMOKRAT KENE TINDAK DENGAN INI >

< start="2089.086" dur="1.902"> KEMUDAHAN TUNGGAL >

< start="2090.354" dur="3.67"> DITUTUP UP. >

< start="2091.121" dur="6.841"> Yen aku kepengin nggawa ING babagan >

< start="2094.158" dur="9.843"> Ing "ROMEO lan YOU'LL YET," Aku >

< start="2098.095" dur="9.91"> SAIKI NATE TARI ING ING ITU. >

< start="2104.135" dur="5.939"> PEMBANGUNAN: SENATOR RUBIO NGANGGO >

< start="2108.139" dur="4.036"> KAYU ORGANISASI KANGGURU DUNIA >

< start="2110.207" dur="4.104"> FAVORISM TO CHINA lan >

< start="2112.309" dur="4.071"> MCCAUL REPRESENTATIF ING ING >

< start="2114.445" dur="3.771"> KOMUNITAS PADAM TANPA GAMPANG >

< start="2116.514" dur="3.97"> KOMITIKATOR PANGGILAN >

< start="2118.349" dur="3.136"> INTEGRITI KONSEP DUNIA >

< start="2120.617" dur="2.87"> PENGARAH ORGANISASI LAN SAID >

< start="2121.619" dur="3.803"> ING NGE ING DENGAN BASA-BISHIR RED >

< start="2123.62" dur="2.203"> SUMBANG TANPA SULANGAN >

< start="2125.556" dur="3.17"> DENGAN CHINA. >

< start="2125.956" dur="4.672"> Apa sampeyan mikir ING DUNIA >

< start="2128.859" dur="3.871"> ORGANISASI KAMPUNG TINDAK. >

< start="2130.761" dur="5.673"> Apa sampeyan mikir babagan statistik >

< start="2132.863" dur="5.673"> MANGSA BASA-BALANG >

< start="2136.567" dur="2.836"> KOMUNITAS ING DUNIA >

< start="2138.669" dur="1.968"> ORGANISASI KESIHATAN? >

< start="2139.537" dur="3.003"> PRESIDENT TRUMP: ING TALK >

< start="2140.771" dur="4.838"> SAIKI SUKU TUNGGUL UNFAIR. >

< start="2142.673" dur="5.973"> KANGGO PITAKUAN RAKYO NGANGGO >

< start="2145.743" dur="4.171"> UNFAIR SAIKI lan SUKU DENGAN SUKU DENGAN >

< start="2148.779" dur="2.936"> CHINA lan Akeh wong >

< start="2150.047" dur="3.737"> Ora NANGGAL NENG WULANG. >

< start="2151.849" dur="3.87"> DRP FAUCI LAN AKSARI LAN LAIN >

< start="2153.917" dur="2.87"> RAKYA, ING ING KANGSA AKU >

< start="2155.853" dur="3.937"> NGANGGO lan ngerti. >

< start="2156.921" dur="4.103"> AKU NUNGGUH, ING ULANG >

< start="2159.923" dur="3.904"> OF PROFESIONAL BAIK. >

< start="2161.158" dur="4.605"> ITU ING ING ING ING KENE >

< start="2163.961" dur="2.802"> TANGGO INGGO TALK TENTANG ING >

< start="2165.896" dur="2.969"> KANGGO >

< start="2166.897" dur="5.94"> TETAPI AKU KANGGURU UNTUK PITUNG TU >

< start="2168.999" dur="4.805"> SAIKI ING TANGGO LUKIS TENAGA >

< start="2172.97" dur="1.869"> CHINA. >

< start="2173.938" dur="2.903"> Aku ora ngerti. >

< start="2174.972" dur="3.837"> Apa sampeyan pengin njaluk INTO >

< start="2176.974" dur="4.871"> MESIN POLITIK? >

< start="2178.942" dur="5.039"> DR. FAUCI: Ora. >

< start="2181.979" dur="4.938"> DITUKU PAKSA PAKSA >

< start="2184.115" dur="4.938"> Lan aku wis ngerti SINCE dheweke >

< start="2187.05" dur="2.87"> WIS PRIME MENTERI ing ITHE >

< start="2189.186" dur="3.003"> ETHIOPIA YEAH. >

< start="2190.054" dur="4.104"> TAPI TINDAK YANG SUKAT DONGGO >

< start="2192.322" dur="3.037"> Duwe MASALAH. >

< start="2194.292" dur="2.868"> TAPI ING UNTUK KANGGO MUDAH, ING >

< start="2195.492" dur="3.77"> NATE INGKANG SANGAT. >

< start="2197.294" dur="4.971"> Dheweke Nate SEMUA INI. >

< start="2199.396" dur="6.907"> ING AKU ING TELEFON DENGAN KANGGO >

< start="2202.399" dur="7.908"> KANGGO BASA SUMUN NGANGGO ING WANG KANGGO. >

< start="2206.437" dur="7.975"> Aku ora NATE TENTUKA CINA. >

< start="2210.441" dur="7.941"> PEMBANGUNAN: SAIKI NUKANG >

< start="2214.545" dur="4.204"> CHINA ING RESPONSE ING TO >

< start="2218.515" dur="1.869"> PANDEMIK. >

< start="2218.882" dur="1.802"> DR. FAUCI: Aku ora bisa nggawa >

< start="2220.517" dur="2.002"> IKU. >

< start="2220.817" dur="4.572"> Aku ora ngerti apa pitakon sampeyan >

< start="2222.653" dur="5.773"> IS. >

< start="2225.522" dur="3.938"> [INDISCERNIBLE] >

< start="2228.559" dur="2.068"> PRESIDENT TRUMP: Aku duwe Kuwasa >

< start="2229.593" dur="2.836"> ING UNTUK TAHUN LAN AKU SPOKE TO >

< start="2230.761" dur="3.737"> HY YESTERDAY. >

< start="2232.563" dur="4.138"> RANCONG APA TO AKU. >

< start="2234.632" dur="4.771"> TETAPI KANGGO NANGGAL GAMPANG >

< start="2236.834" dur="4.571"> Lan KEPT CHINA KANGGO. >

< start="2239.536" dur="2.536"> Lan Yen Kita ora Nindakake >

< start="2241.538" dur="2.002"> PENTING lan INGGIH-ING KANGGO >

< start="2242.205" dur="3.204"> Wong ULI NATE INGKANG DIATI >

< start="2243.674" dur="3.971"> SAIKI Urip lan BAKAL. >

< start="2245.542" dur="4.939"> Yen aku ora nate ngati-ati. >

< start="2247.778" dur="4.804"> NOBODY ING NGANGGO KANGGO. >

< start="2250.614" dur="3.904"> EVERYBODY ING AKU KANGGO >

< start="2252.716" dur="2.903"> UNDEKTOR UNTUK Nindakake INI. >

< start="2254.651" dur="2.102"> Lan Yen Kita ora Nindakake, >

< start="2255.752" dur="3.804"> PENTING lan INGGIH-ING KANGGO >

< start="2256.887" dur="3.804"> RAKO ING ING TUNGGU LAKU NAK KANGGO >

< start="2259.69" dur="2.903"> WANG KANGGO. >

< start="2260.825" dur="4.771"> MAYBE SAIKI LAGI. >

< start="2262.726" dur="6.974"> PEMBANGKULAN: NGAK ING INGKANG INI >

< start="2265.729" dur="5.006"> G-20 MESIN, APA SISING >

< start="2269.833" dur="1.869"> TANGGAP WANGSULANA INGGO >

< start="2270.868" dur="2.001"> NGEDANG? >

< start="2271.836" dur="3.87"> PRESIDENT TRUMP: Ora RESPONSE. >

< start="2273.003" dur="3.837"> Yaiku bakal Tumpak Konflik >

< start="2275.839" dur="2.87"> SESUK ESUK. >

< start="2276.974" dur="3.804"> AKU NDAPAT WARNA UNTUK TALKING TO >

< start="2278.842" dur="3.07"> RAKYA AKU KANGGO lan LIKE. >

< start="2280.911" dur="3.203"> AKU SUKU BANYAK TEMA. >

< start="2282.046" dur="4.904"> ITE AKU NUNG TARI INGGU >

< start="2284.247" dur="6.807"> Lan bakal dadi wong sing luwih ngerti. >

< start="2287.084" dur="6.973"> LAMPIRAN: ING KANGGO TO >

< start="2291.188" dur="3.871"> NATENGI? >

< start="2294.191" dur="4.037"> PRESIDENT TRUMP: AKU AKU >

< start="2295.192" dur="4.972"> SUKA DENGAN TONY lan DEBORAH >

< start="2298.362" dur="2.969"> Lan Wong-wong mau Munggah Nggawe >

< start="2300.297" dur="2.903"> ALONG DENGAN INI. >

< start="2301.465" dur="3.837"> Lan Mantepake menyang VES PRESIDENT >

< start="2303.333" dur="3.07"> PULIS MIKE lan STEVE lan KANGGO NATE >

< start="2305.436" dur="4.838"> ING NGEBUTKE ING KABEH. >

< start="2306.537" dur="4.771"> Aku ora milih apa-apa >

< start="2310.407" dur="2.969"> KANGGO. >

< start="2311.442" dur="3.003"> TAPI NEGARA INGKE ING NGANGGO >

< start="2313.51" dur="4.939"> BACK TO KANGGO. >

< start="2314.578" dur="5.906"> Kita ora duwe negara ing endi >

< start="2318.582" dur="2.836"> TEMA ING NGAPAK ING NGANGGALIS ING ING GRATIS ING >

< start="2320.617" dur="1.902"> DUA TAHUN. >

< start="2321.552" dur="4.938"> Kita ora bisa nindakake iki. >

< start="2322.653" dur="5.072"> Dadi KITA KANGGO Nindakake ING. >

< start="2326.623" dur="3.971"> MAJAWA INGKU BESAR BESAR ING >

< start="2327.858" dur="4.872"> KAMI NEGARA YANG SAKOLAH WARNA >

< start="2330.727" dur="4.004"> SAIKI DENGAN TEMPAT APA >

< start="2332.863" dur="2.902"> Lan bagean liyane sing ana >

< start="2334.865" dur="3.837"> HEAVILY SAIKI. >

< start="2335.899" dur="5.706"> AKU ING NGANGGO NANGTUT GAMPANG, AKU KANGGO >

< start="2338.835" dur="4.004"> Nemu SUKU SUKAN lan MAYBE >

< start="2341.738" dur="3.937"> Sadurunge sadurunge lan ing akhir >

< start="2342.973" dur="4.871"> HARI INI 15 utawa NULIS tanggal 15 >

< start="2345.809" dur="3.971"> HARI, KAMI NATE SUKU >

< start="2347.978" dur="3.87"> GAMBANG RAWATAN ING NEGARA >

< start="2349.913" dur="4.205"> ING NGANGGO KANGGO NGGAL UNTUK KANGGO. >

< start="2351.982" dur="3.203"> AKU NATE INGKANG MANAWA MANUNGSA lan >

< start="2354.251" dur="3.737"> TEMA ING NGANGGO KEMUDAHAN SOSIAL >

< start="2355.319" dur="6.706"> PENTING lan INGKANG NGANGGO >

< start="2358.121" dur="7.841"> PRACTICE NO HANDSHAKING LAN NO >

< start="2362.159" dur="4.871"> HUGGING lan KISSING, WULAN >

< start="2366.096" dur="2.87"> Wong-wong padha bisa seneng. >

< start="2367.163" dur="3.938"> Wong-wong iku Mugo-mugo mbuwang Wonge >

< start="2369.099" dur="3.938"> Tangan lan ING ING KABEH KENE >

< start="2371.235" dur="3.937"> KANGGO ING KANGGO. >

< start="2373.17" dur="3.136"> TAPI TAPI, ING INGKANG, BAKAL >

< start="2375.306" dur="3.869"> ING ING KANGGO UNTUK KANGGO. >

< start="2376.44" dur="4.805"> Aku Nampa TARI ING SUKU DENGAN ING KABEH >

< start="2379.309" dur="3.003"> PELUKASAN LAN MANGSA ING A >

< start="2381.378" dur="3.837"> KOMPINAS BOTH. >

< start="2382.446" dur="4.804"> TONY SAID sadurunge, gabungan saka >

< start="2385.349" dur="4.972"> KAWASAN ING SAKETAKEN ING SAIKI. >

< start="2387.384" dur="6.039"> TAPI ING ING NGANGGO >

< start="2390.454" dur="5.005"> KANGGO NAMPAK Kualitas lan ana >

< start="2393.557" dur="2.836"> ING KAWIN LAIN KABEH SUKU >

< start="2395.592" dur="2.102"> SAIKI. >

< start="2396.527" dur="1.935"> TAPI, ING ING KANG INGGIH >

< start="2397.828" dur="2.636"> TEMPOH WASA. >

< start="2398.595" dur="2.169"> AKU NUNGGUL UNTUK DAPAT NEGARA >

< start="2400.597" dur="1.836"> BACK. >

< start="2400.897" dur="3.604"> Aku duwe NOMBOR TANGAN >

< start="2402.566" dur="3.17"> RAKYA ING NGANGGO KANGGO. >

< start="2404.635" dur="2.903"> Sampeyan wis ngalahake kanca-kanca >

< start="2405.869" dur="2.703"> GAMPANG PITAKSANA. >

< start="2407.671" dur="2.77"> Wong-wong padha Mundhak NRAT. >

< start="2408.706" dur="2.936"> Iku bisnis ana >

< start="2410.574" dur="4.07"> MANGSA KUTUP. >

< start="2411.776" dur="5.805"> KANGGO ING KANGGO, INGKU KANGGO >

< start="2414.778" dur="4.972"> KANGGO Cepet Cepet, HARDER ITU >

< start="2417.714" dur="4.105"> KANGGO ING - INGKANG GAMPANG >

< start="2419.884" dur="4.003"> ING PALING TANGGUNG TUNGGUH >

< start="2421.952" dur="3.87"> KITA KANGGO ING ING SEJARAH ING >

< start="2424.021" dur="3.67"> KAMI NEGARA. >

< start="2425.956" dur="4.838"> KANGGO NENG NENGGALU NENG WULUH >

< start="2427.824" dur="5.139"> STOKIK lan ING NGANGGO UP. >

< start="2430.928" dur="4.137"> Yen nduwe GOLEKAL, >

< start="2433.096" dur="4.905"> ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO >

< start="2435.199" dur="4.638"> Wong lan Bebarengan lan perusahaan >

< start="2438.135" dur="3.803"> ING KARYA KANGGO PEKE, SMALL >

< start="2439.97" dur="4.038"> Lan BIG. >

< start="2442.072" dur="3.937"> KITA BENTUK PAKSA LAKI. >

< start="2444.141" dur="3.236"> IS wong-wong padha takon. >

< start="2446.143" dur="2.902"> KITA PENTING WAKTU MUNGSA >

< start="2447.511" dur="2.535"> NGENTANGGAN NEGARA BUKU >

< start="2449.179" dur="3.904"> THE BIG. >

< start="2450.18" dur="3.236"> Lan sing bener-bener SAIKI KAMI >

< start="2453.216" dur="1.836"> NEGARA. >

< start="2453.55" dur="2.67"> Kita KANGGO NATE MANGGITAN LAN TANGGO >

< start="2455.185" dur="4.004"> ING ING NGANGGANG. >

< start="2456.353" dur="4.939"> Kita KANGGO NAKA ING NEGARA KANGGO >

< start="2459.323" dur="2.269"> LAMPIRAN lan kepengin supaya bisa ditindakake >

< start="2461.425" dur="1.034"> IKU. >

< start="2461.725" dur="3.603"> PRESIDEN VICE AKAN KANGGO TO >

< start="2462.593" dur="4.004"> Kanthi karo sampeyan lan njupuk FEW >

< start="2465.462" dur="4.871"> Pitakonan liyane Awal lan >

< start="2466.73" dur="14.781"> AKU NDELENG sampeyan LAGU. >

< start="2470.467" dur="12.012"> [BENTUK INDISCERNIBLE] >

< start="2481.645" dur="1.101"> PRESIDEN VICE: KANGGO INGGO >

< start="2482.612" dur="2.87"> ALL. >

< start="2482.879" dur="4.639"> LAPORAN WE'LL ING AKTIF >

< start="2485.615" dur="3.037"> OLEH CORONAVIRUS PUTIH >

< start="2487.651" dur="3.036"> TASK WULANG. >

< start="2488.785" dur="5.84"> ING PRESIDEN lan ING ENERITA KAMI >

< start="2490.821" dur="4.938"> TEKONO KANGGO ING ING SUKU DENGAN >

< start="2494.758" dur="3.07"> ING ING KANGGO INGKANG SEMUA ACROSS ING >

< start="2495.892" dur="4.872"> NEGARA PUTTING INTO >

< start="2497.961" dur="3.136"> PRACTICE 15 HARI UNGGUL MUDAH >

< start="2500.897" dur="3.003"> SUKU. >

< start="2501.231" dur="5.572"> KANG KINI 10 ING ING ING 15 HARI >

< start="2504.034" dur="4.171"> Lan Ayo aku ngomong yen sampeyan ing AN >

< start="2506.936" dur="3.905"> KAWASAN sing wis GAMPANG >

< start="2508.338" dur="3.57"> KORONAVIRUS, IT IS >

< start="2510.974" dur="2.87"> ESSENTIAL ESSENTIAL sing Sampeyan >

< start="2512.042" dur="2.969"> SAIKI UNTUK NEGERI lan LOK >

< start="2513.977" dur="3.904"> AUTHORITI UNTUK JAMINAN. >

< start="2515.145" dur="5.972"> TAPI UNTUK AMERIKA, ING DUNIA >

< start="2518.014" dur="4.938"> BISA GAMPANG NAMPAK >

< start="2521.251" dur="3.738"> PRACTICES PUTIH ING ING >

< start="2523.086" dur="4.939"> PRESIDEN CORONAVIRUS >

< start="2525.122" dur="4.938"> GARIS PUTRA INGGO BISA >

< start="2528.158" dur="3.069"> Wangsulan Aja pracaya minangka pirang-pirang yuta taun >

< start="2530.193" dur="3.905"> AMERIKA duwe masalah lan bakal >

< start="2531.361" dur="6.773"> KONTEKTOR ING AKU, YANG KITA BISA >

< start="2534.231" dur="7.073"> GAMBAR GAMPIR RANG KABUPATEN ING >

< start="2538.268" dur="5.906"> Tumbuh ing EPIDEMIK INI ING KITA >

< start="2541.438" dur="4.838"> NEGARA LAN RANCANGAN AMERIKA >

< start="2544.308" dur="3.903"> GAMPANG TO CORONAVIRUS lan >

< start="2546.41" dur="3.87"> KITA BISA bisa ngirit Urip. >

< start="2548.345" dur="3.937"> ING BEHALF OF PRESIDENT, Aku >

< start="2550.413" dur="3.036"> ING NGE INGKE ING KASAHA ING ING KANGGO >

< start="2552.415" dur="2.97"> RAKYAT AMERIKAN LAN THANK YOU >

< start="2553.583" dur="3.738"> UNTUK KOPERASI ANDA >

< start="2555.519" dur="3.937"> PRINSIP ING ING KANGGO >

< start="2557.454" dur="3.904"> 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. >

< start="2559.59" dur="3.77"> KANGGO NUNGGUH ING KOKO >

< start="2561.491" dur="2.169"> HARI ING ING SERI KONTIN >

< start="2563.493" dur="2.035"> TAWAN. >

< start="2563.793" dur="3.737"> Kita SPOKE Kanthi EQUIPMENT >

< start="2565.662" dur="4.705"> MANUFACTURERS sing nate dakaniji >

< start="2567.664" dur="4.839"> UNTUK BISA PAKSA BAKAL >

< start="2570.5" dur="3.938"> ASET AS IN NGEMBANGKAN ING >

< start="2572.636" dur="4.771"> PERLEMBANGAN PERUBATAN YANG >

< start="2574.571" dur="4.839"> ESSENTIAL DENGAN ITU MASUKU UTAWA >

< start="2577.541" dur="2.269"> LAIN LAIN SUPPLIES UTAWA >

< start="2579.543" dur="2.068"> VENTILATOR. >

< start="2579.943" dur="3.67"> FEMA DIDANGKE UNTUK KENCANGAN ASAS KAMI >

< start="2581.745" dur="4.772"> HARI ING NGANGGO WANGGO >

< start="2583.747" dur="4.771"> NUNGGAL UNTUK KANGGO NUNGGUH >

< start="2586.65" dur="5.005"> PANJENENGAN ING GRATIS KANGGO lan >

< start="2588.652" dur="5.905"> KAMI NATE TANPA 70 ING >

< start="2591.788" dur="4.872"> ING KOMPUTER UNTUK KHUSUS >

< start="2594.691" dur="4.105"> REPURPOSING TEMA >

< start="2596.793" dur="3.938"> Nggunakake MASUK PRODUK, >

< start="2598.929" dur="2.802"> GOLEKA LAN JAWA LAN TO >

< start="2600.864" dur="3.136"> VENTILATOR. >

< start="2601.865" dur="8.042"> KANGGO KANGGO KANGGO PRODUKTIF >

< start="2604.134" dur="6.806"> RAHSIA NEGARA DENGAN PENDIDIKAN >

< start="2610.04" dur="2.903"> PEMIMPIN. >

< start="2611.074" dur="2.903"> Lan matur nuwun kanggo kabeh kita >

< start="2613.076" dur="3.07"> GURU. >

< start="2614.11" dur="4.105"> MANY NGAPAKEN SENI SAIKI KENAPA >

< start="2616.28" dur="4.805"> BASA-BASA TARI ING JANG KANGGO >

< start="2618.349" dur="4.704"> ING KASUT BASA SUKU ING ING KANGGO >

< start="2621.218" dur="3.136"> KANAK-LUKIS KANGGO ING SARI. >

< start="2623.186" dur="2.937"> Sampeyan HERO TRULY TRULY. >

< start="2624.488" dur="3.87"> Lan JABATAN PENDIDIKAN >

< start="2626.256" dur="3.838"> AS WELL AS NEGERI ING >

< start="2628.492" dur="4.705"> JABATAN PENDIDIKAN KAREN >

< start="2630.227" dur="5.038"> GRATIS Wong sing Rampungake >

< start="2633.33" dur="3.904"> PENDIDIKAN RUMAH lan ING >

< start="2635.399" dur="5.806"> JABATAN PENDIDIKAN Dhewe >

< start="2637.367" dur="8.909"> LAMPIRAN LAMPIRAN ING KORONAVIRUS >

< start="2641.338" dur="5.973"> GAMPANG, Ed. >

< start="2646.41" dur="3.069"> EDV / CORONAVIRUS. >

< start="2647.444" dur="4.971"> RAHSIA NEGARAAN DAN RAHSIA >

< start="2649.613" dur="5.739"> PERDUE ING KANGGO KANGGO AS >

< start="2652.549" dur="3.804"> FRIDAY UNTUK MENGIKUT TARIKH >

< start="2655.485" dur="3.871"> SUKU SUKU NGUDAH >

< start="2656.486" dur="4.905"> BISA GAMPANG MADU ING SUKU >

< start="2659.489" dur="4.07"> PENDIDIKAN KEDAH SUKURAN lan KOLEKTOR >

< start="2661.524" dur="5.94"> TAPI PENDIDIKAN K-12. >

< start="2663.693" dur="5.74"> KITA KANGGO MUKA NUKAK DUMADAKAN >

< start="2667.597" dur="2.903"> Nggawe NEW FLEXIBILITY SO >

< start="2669.566" dur="2.87"> KOLEKTOR KOLEKTIF KONTIKAN >

< start="2670.633" dur="4.806"> ING ING PELUANG ING PITAKSIKAN SARI >

< start="2672.569" dur="3.971"> AFAR TAPI ANAK K-12 DAPAT Nindakake >

< start="2675.572" dur="2.169"> KANGGO. >

< start="2676.673" dur="3.871"> PERHATOSAN KABUPATEN INI AKU INI >

< start="2677.875" dur="4.738"> TALK TENTANG TUTUP PAYANAN >

< start="2680.71" dur="2.236"> PROGRAM LAN GRATIS LAN REDUCED >

< start="2682.746" dur="4.871"> GANTI. >

< start="2683.08" dur="6.573"> ING PRESIDEN lan aku NATE TO 150 >

< start="2687.751" dur="2.936"> CEO ING NONPROFIT >

< start="2689.786" dur="3.07"> ORGANISASI. >

< start="2690.821" dur="3.036"> INGKU KANGGO INGING ING KANGGO >

< start="2692.99" dur="3.07"> KARYA NUNGGUH INGKU KABUPATAN ING >

< start="2693.991" dur="3.937"> Wong-wong Ora BUKTUR DENGAN PENTING >

< start="2696.193" dur="4.638"> KORONAVIRUS TAPI PALING PALING HENTE >

< start="2698.061" dur="4.771"> VULNERABLE AMONG US IN KAMI >

< start="2700.964" dur="3.904"> KOMUNITAS, KANGGO RED KROSS, ING >

< start="2702.966" dur="3.97"> SALMASI KANGGO, AMERIKA GAMPANG >

< start="2705.001" dur="4.939"> ING BISA KANGGO NUNGGAP JAWA. >

< start="2707.07" dur="3.971"> Lan Kita PROMISE lan URGE LENGAN >

< start="2710.073" dur="2.937"> AMERIKAN Yen sampeyan wis nggawa >

< start="2711.174" dur="4.037"> Lan duwe kapabilitas, KONTIN >

< start="2713.143" dur="3.904"> KANGGO UNDANG-UNDANG NUNGGUH NONPROFIT >

< start="2715.345" dur="3.737"> ORGANISASI ING NGANGGO >

< start="2717.18" dur="2.869"> Wong-wong Paling ING ING ING ING KANGGO >

< start="2719.215" dur="2.87"> KOMUNITAS. >

< start="2720.183" dur="4.872"> ING PRESIDEN MARI KANGGO A >

< start="2722.218" dur="5.94"> BABAD GAMPANG KAMPUNG >

< start="2725.188" dur="57.124"> Lan PRESIDEN lan II INI >

< start="2728.291" dur="57.157"> IN KONTAK DENGAN GOVERNORS DENGAN PUTRA. >

< start="2782.446" dur="5.071"> >> GAWA ING KENAL lan AKU INGKANG >

< start="2785.582" dur="3.737"> Wong KENE ING NGANAH ING STATES YO >

< start="2787.65" dur="2.837"> IS PALING GAMPANG DUMADANG >

< start="2789.452" dur="2.97"> KORONAVIRUS ING ING KANGGO MA ING ING KANGGO >

< start="2790.621" dur="3.737"> Lan KANGGO MUNGSA BABENGAN AND >

< start="2792.556" dur="4.838"> TANGGO MUNGGUH UNTUK GAMPANG >

< start="2794.491" dur="4.037"> CLOK KANGGO INGKE SUKU >

< start="2797.527" dur="2.169"> KERJA KESIHATAN KURSUS KURSUS, >

< start="2798.662" dur="2.969"> SISTEM HEALTH lan NEGARA >

< start="2799.829" dur="3.77"> GOVERNEMENT Duwe SUMBER >

< start="2801.765" dur="3.97"> KANGGO TANGGAPAN TANGGAL. >

< start="2803.733" dur="3.738"> ING SUBJEK TESTING, DR. >

< start="2805.869" dur="3.77"> BIRX bakal NATE DENGAN APA >

< start="2807.604" dur="4.971"> DATA NAMPANG INGKANG INGKU MOMENT >

< start="2809.772" dur="3.804"> Lan ora kalebu LOKAL LOKAL lan >

< start="2812.709" dur="3.904"> HOSPITAL. >

< start="2813.71" dur="5.906"> KAMI KANGGO INI 432,000 TESTS COME >

< start="2816.746" dur="4.872"> KOMPLITAS lan KAMI KANGGO TO >

< start="2819.749" dur="3.036"> NDELENG ING ING ING NYATA >

< start="2821.751" dur="4.872"> DRIVE-THROUGH lan KOMUNITAS >

< start="2822.919" dur="4.705"> SITES ING Negara lan >

< start="2826.756" dur="2.936"> PEMBANGUNAN STATES IN STANDING >

< start="2827.757" dur="4.872"> ING ING NGETENGGAL LAN WULANG. >

< start="2829.826" dur="4.905"> Kita ngelingake HOSPITALS lan LABS >

< start="2832.763" dur="3.069"> Tanduran Nasional lan >

< start="2834.865" dur="3.87"> MENTENT PRESIDEN Tandha ING >

< start="2835.966" dur="3.87"> Masehi yen iki ESSENTIAL >

< start="2838.868" dur="7.074"> Wong-wong padha Ngruwat RESEP ING >

< start="2839.97" dur="8.942"> Tes kanggo US lan Menehi US >

< start="2846.076" dur="3.87"> VISIBILITI INGKANG MANGSA ANAK >

< start="2849.045" dur="3.037"> ING LEMAH. >

< start="2850.08" dur="3.97"> PRESIDENT TRUMP ING DENGAN DENGAN >

< start="2852.215" dur="4.905"> Iki LABS ACROSS NEGARA KITA >

< start="2854.183" dur="4.038"> INGGRUK TENAN ING PENTING >

< start="2857.253" dur="2.937"> TESTS saben dina HARI. >

< start="2858.355" dur="3.837"> ING topik saka suplemen, >

< start="2860.323" dur="4.037"> Sadurunge Pungkasan Minggu, KITA >

< start="2862.325" dur="3.07"> AKU TALK BENTUK APA PADIH ING NGENTOT >

< start="2864.494" dur="3.871"> ING GRATIS. >

< start="2865.528" dur="5.84"> ING AKU ING FEMA ING PURWAKING LAN >

< start="2868.498" dur="4.872"> NANGGAL NABI KAMPUNG >

< start="2871.501" dur="4.905"> Wong Bebarengan karo LAPAN TINDAK lan CIK >

< start="2873.503" dur="5.973"> FONTEN lan NGANGGO WULANG >

< start="2876.539" dur="5.205"> UNGGAL-UNDANGGUNGE AS KANGGO GOLEKA TO >

< start="2879.609" dur="5.005"> TINDAKAN SUPIL MEDIKAL ING APA >

< start="2881.878" dur="5.773"> Dadi MASALAH Utawa GANDI Utawa Mbagekake utawa UTAWA >

< start="2884.747" dur="4.973"> TEMBAGA lan TEKTUK KANGGO BISA >

< start="2887.784" dur="2.936"> TUTUP TUTUP ING ING NGANGGO >

< start="2889.853" dur="3.07"> Kabutuhan. >

< start="2890.854" dur="5.138"> A ITWE SMALLER ITEMS. >

< start="2893.056" dur="5.005"> UNTUK LAN FOREMOST, CDC >

< start="2896.126" dur="3.837"> ING JAMINAN PEMBANGUNAN KANA KITA KITA >

< start="2898.195" dur="3.77"> NUNGGUL NENG WULANG TULIS >

< start="2900.096" dur="3.838"> TENTANG PAMENAN PANGGIL BAGI >

< start="2902.098" dur="2.836"> SUMBER NATURAL KAMI DI KAMI >

< start="2904.067" dur="2.836"> TAMAN. >

< start="2905.068" dur="4.838"> ITU ING BULAN MINGGU WULANGAN >

< start="2907.036" dur="5.005"> LAYANAN PARK KAMI DENGAN SEMUA >

< start="2910.039" dur="6.106"> KAWAN GOLONGAN LAN KANGGO INGKO >

< start="2912.175" dur="5.105"> CDC ING PANDUAN PRODUK >

< start="2916.279" dur="3.804"> UNTUK MENGANGKUTKE SOSIAL DESAN >

< start="2917.413" dur="4.806"> Lan dadi metu saka Door lan ENJOY >

< start="2920.216" dur="3.871"> KANGGO KEBANGSAAN KAMI LAN KAMI AKU >

< start="2922.352" dur="3.671"> KANGGO ING KANGGO ING VENG >

< start="2924.221" dur="4.838"> SISTEM TAMAN NEGARA NAKAUNI >

< start="2926.156" dur="3.236"> NEGARA LAN KENE PANGGENAN >

< start="2929.192" dur="2.937"> NYOKONG. >

< start="2929.526" dur="4.671"> LET AKU ING NGENTOT AGAIN, ING >

< start="2932.262" dur="4.037"> CATETAN Luwih penting kanggo >

< start="2934.331" dur="5.005"> RAKYAT AMERIKAN ING NGANGGO KANGGO >

< start="2936.433" dur="5.038"> Wong sing ngerti kanggo ngrampungake >

< start="2939.469" dur="3.804"> NEGERI lan JAMINAN LOKAL DAN >

< start="2941.605" dur="4.671"> WANGSA GAMPANG ORA >

< start="2943.406" dur="4.938"> CORONAVIRUS LAN UNGGUL BASA >

< start="2946.409" dur="4.104"> ELLING UNTUK PUT IN ING PRAKTOR ING >

< start="2948.478" dur="5.973"> 15 HARI UNGGUL MUDAH KAMPUNG. >

< start="2950.647" dur="5.038"> DR. FAUCI KANGGO NATE MENGENAI >

< start="2954.584" dur="3.837"> GAMBAR TUNGGAL ING KANGGO >

< start="2955.819" dur="5.806"> PELUASAN NGUKTU NEGARA. >

< start="2958.555" dur="5.005"> TAPI TINDAKAN INGKANG SUKU >

< start="2961.758" dur="3.937"> WAKTU WAKTU PAKSA ING AKU SUKU. >

< start="2963.693" dur="2.87"> Lan aku Nuli MUNGSA INGKANG KANGGO UNTUK >

< start="2965.829" dur="2.869"> AMERICAN. >

< start="2966.696" dur="4.338"> KANGGO INGipun BISA, BAKAL >

< start="2968.832" dur="4.871"> JANGAN UNTUK NAMPI KESIHATAN KABUPATEN >

< start="2971.167" dur="5.639"> Lan KELUARGA sampeyan, TAPI TANPA AMERIKAN >

< start="2973.837" dur="4.871"> ING ING ING KANGGO ING KANGGO >

< start="2976.94" dur="4.004"> CORONAVIRUS PARA RASA TO >

< start="2978.841" dur="6.04"> Wong-wong sing bisa dingerteni. >

< start="2981.077" dur="6.841"> KANGGO RISIKO KANGGO SUKAN TO >

< start="2985.015" dur="3.17"> INGKANG PENTING AMERIKA >

< start="2988.051" dur="2.97"> KENUT. >

< start="2988.318" dur="6.64"> KABUPATEN AMERIKA bakal >

< start="2991.154" dur="4.137"> Nemu SADEMIK MILD lan bakal >

< start="2995.091" dur="2.937"> RECOVER. >

< start="2995.425" dur="5.606"> TAPI UNTUK SENIOR DENGAN SERIUS >

< start="2998.161" dur="5.038"> KOMUNITASING UNDERING, LUKU >

< start="3001.164" dur="4.004"> Kabutuhan kanggo Ngramal PRINSIP >

< start="3003.333" dur="3.237"> OF 15 HARI KANGGO BUKU. >

< start="3005.301" dur="3.003"> ING PRESIDEN KANGGO INI >

< start="3006.703" dur="4.438"> MINGGAM INGGU KANGGO NUNGGUH >

< start="3008.438" dur="4.771"> ING Dinten KANGGO MUKA KANGGO >

< start="3011.274" dur="3.938"> NEGARA LAN TEAM INI AKAN DADI >

< start="3013.342" dur="3.938"> Nggambarke >

< start="3015.345" dur="3.937"> NGENTANG KENE ING ING Kaslametan lan >

< start="3017.414" dur="4.904"> RESPONSIK DIGALAKAK INGKE SADANA. >

< start="3019.415" dur="6.073"> TAPI TANGGO UNTUK AMERIKA YANG NGANGGO >

< start="3022.452" dur="5.105"> Nampilake AMERIKA BACK ING BISNES, >

< start="3025.622" dur="6.973"> Sampeyan bisa PUT ing PRACTICE. >

< start="3027.691" dur="6.906"> Pindhah menyang CORONAVIRUS.GOV lan KAMI >

< start="3032.729" dur="4.07"> NATE ING ING KANGGO BAKAL. >

< start="3034.731" dur="2.936"> KAMI AKU NATE NUKAKI SUKU lan HEAL >

< start="3036.933" dur="5.739"> TANPA KAMI. >

< start="3037.8" dur="10.077"> WAYANG DENGAN, LET ME RECOGNIZE DR. >

< start="3042.806" dur="7.841"> TONY FAUCI - DR. BIRX UNTUK lan >

< start="3048.011" dur="4.705"> Banjur DR. FAUCI. >

< start="3050.78" dur="4.972"> DR. BIRX: SALAMU UNGGUL US >

< start="3052.849" dur="3.97"> TALKING ING INSAN AMERIKA. >

< start="3055.885" dur="2.903"> ING KITA NGANGGO >

< start="3056.953" dur="4.838"> TARI RESEP lan ING IS >

< start="3058.921" dur="4.972"> KRITIKAL UNTUK MELIHAN ING SANG ING. >

< start="3061.924" dur="5.974"> LET AKU JARI. >

< start="3064.027" dur="6.94"> SISTEM KITA MENGGALU-MENGIKUT FLU-LIKE >

< start="3068.031" dur="3.269"> GAMBAR MUNGGUNG ING IN >

< start="3071.1" dur="1.101"> RUNNING. >

< start="3071.434" dur="4.704"> Lan Apa KENE PENTING? >

< start="3072.335" dur="8.909"> UNTUK Wong-wong sing wis akeh >

< start="3076.272" dur="7.808"> EPIDEMIK FLU, KAMI NGADI FLU A >

< start="3081.377" dur="4.805"> Lan Banjur FLU B lan KANGEN >

< start="3084.213" dur="5.907"> SISTEM KENE PAKSA PLATFORM >

< start="3086.315" dur="4.172"> KITA BISA NDELENG MANAWA >

< start="3090.253" dur="2.903"> MUNDAKAKE. >

< start="3090.62" dur="4.704"> Yen sampeyan wis gedhe banget >

< start="3093.289" dur="5.139"> NEGARA LAN NEGARA, >

< start="3095.458" dur="5.84"> GAMPANG PELUANG FLU >

< start="3098.562" dur="4.704"> LAN KELOMBONGAN Bebarengan karo CDC >

< start="3101.431" dur="4.972"> Lan Nggolek-OG ING owah-owahan ing >

< start="3103.399" dur="4.972"> TAMPILAN ALAM-PANJENONG FLU-LIKE >

< start="3106.536" dur="4.738"> Lan ING KITS ING KULIT Anyar lan >

< start="3108.505" dur="7.907"> ING ING NGANGGO KITS TIGA >

< start="3111.407" dur="15.115"> RUNS ing FLU SURVEILPENS Sampeyan >

< start="3116.546" dur="12.046"> PROGRAM. >

< start="3126.656" dur="3.904"> TEMA ING BISA KANGGO ING INS >

< start="3128.725" dur="30.997"> KESELIMAAN YANG KANGGO MANGSA >

< start="3130.693" dur="32.032"> SAIKI SAIKI. >

< start="3159.856" dur="7.841"> KOTA YORK Anyar, WESTCHESTER, NEW >

< start="3162.859" dur="6.039"> YORK, SUFFOLK lan NEGARA NASSAU. >

< start="3167.831" dur="2.936"> Wong-wong kuwi wis akhir-akhir >

< start="3169.032" dur="2.835"> Ditemtokake karo NEW YORK lan Anyar >

< start="3170.9" dur="3.003"> KAWASAN YORK METRO. >

< start="3172.001" dur="4.971"> Yaiku NEGARA KANGSA BISA >

< start="3174.036" dur="6.841"> JERSEY TAPI 56% KES TARI ING JAWA >

< start="3177.106" dur="5.772"> Lan PENTING PENTING >

< start="3181.01" dur="2.869"> Wong KITA NENGGALKI NGOMBUT OLEH KABEH >

< start="3183.012" dur="3.037"> CASES PER DAY. >

< start="3184.013" dur="4.038"> INGKE KAMI NATE ING AKU KANGGO >

< start="3186.182" dur="3.003"> NGANGGO ING KANGGO BISA KANGGO BUKU >

< start="3188.184" dur="5.005"> Tés BACKLOG. >

< start="3189.319" dur="5.806"> INGKU KITA KITA PITUT TANGGO BISA >

< start="3193.323" dur="3.87"> INTERPRET KES CASES >

< start="3195.258" dur="3.871"> PER DAY lan Sampeyan bakal Nonton ING Anyar >

< start="3197.327" dur="3.837"> KOTA YORK YANG SUMBANGAN >

< start="3199.262" dur="2.969"> CASES PER DAY Suwe >

< start="3201.297" dur="1.935"> KONSEP RELATIVELY ING KABEH >

< start="3202.365" dur="2.803"> ING Pungkasan LAWA. >

< start="3203.366" dur="2.769"> Wong-wong kuwi nomer anyar >

< start="3205.301" dur="2.87"> CASES PER DAY. >

< start="3206.269" dur="3.069"> ING IS CARI KANGGO INGKAP >

< start="3208.304" dur="3.103"> PERSON ING KOTA YORK BARU LAN KABUPATEN >

< start="3209.472" dur="4.738"> KAWASAN YORK METRO KONTEK >

< start="3211.54" dur="4.839"> Saben LUKU 15 HARI ING NGANGGO >

< start="3214.343" dur="3.304"> Mlancarake SPREAD lan nindakake >

< start="3216.513" dur="3.904"> Bagean saka wektu kasebut ing wektu sing padha >

< start="3217.78" dur="3.504"> Wong-wong mau padha ngrokok >

< start="3220.55" dur="2.77"> Lan GOVERNORS. >

< start="3221.418" dur="4.003"> YESTERDAY, KITA NGENTUK >

< start="3223.453" dur="4.972"> Wong-wong sing bisa ngrusak >

< start="3225.555" dur="4.872"> METRO KAWASAN YANG TANPA RESIDEN >

< start="3228.558" dur="4.905"> SUKU ING AKU KANGGO NENG WULANG >

< start="3230.56" dur="5.038"> HOMES UTAWA TEMPAT LAIN UNTUK TINDAK >

< start="3233.596" dur="4.939"> Lan kita njaluk wong-wong mau menyang MONITOR >

< start="3235.732" dur="3.87"> TEMPERATUR KANGGO LAN >

< start="3238.668" dur="2.87"> TAMPILAN DIRI-INGKE ING KANGGO UNTUK >

< start="3239.735" dur="3.805"> MENGENAI KESIHAN MANEH lan ING >

< start="3241.671" dur="3.904"> KEDAI KOMUNITOR KOMUNITAS >

< start="3243.673" dur="2.235"> NANG NINI JAWA NENG LUKU >

< start="3245.708" dur="3.004"> NEGARA. >

< start="3246.042" dur="4.704"> KENE BISAN INGING PENTING, IT >

< start="3248.845" dur="3.937"> GENTING PENTING AKU, >

< start="3250.88" dur="4.004"> MANGSA GRANDMOTHER KANGGO 88 >

< start="3252.915" dur="4.906"> TAHUN Urip karo FAKTIKA YANG >

< start="3255.017" dur="6.841"> SHE ING TU ING SUKU 11 SAKA >

< start="3257.954" dur="5.973"> PANJENENGAN KANGGO RUWATI UNTUK BASA SAYA >

< start="3261.991" dur="4.905"> NUNG KANG ING DADI NENG NENG WULANG >

< start="3264.06" dur="6.005"> IYANG KANGGO lan IBU BANAL >

< start="3267.029" dur="5.038"> GAMPANG GAMPANG INGGAL ING GRATIS 1918 FLU. >

< start="3270.199" dur="4.805"> LAYANG NORTHWESTERLY LAMPIRAN >

< start="3272.201" dur="4.872"> SHE ING ANAK ING SEKOLIT YANG >

< start="3275.137" dur="2.236"> INGKOH INGKANGKE INGKU FLU >

< start="3277.206" dur="2.035"> INGGRENG. >

< start="3277.506" dur="3.738"> ING KENE KANG KITA NUNGGAL NUI >

< start="3279.375" dur="3.971"> SEMUA AMERIKAN, ING KANGGO >

< start="3281.378" dur="4.838"> KANGGO UNTUK LAN TANGGAL LANJUT >

< start="3283.479" dur="5.706"> Yen sampeyan INTERACT. >

< start="3286.349" dur="4.938"> LALAKI KENE ING SOSIAL >

< start="3289.318" dur="2.369"> PENTING lan Sampeyan SOSIAL >

< start="3291.42" dur="1.902"> MENGKUT. >

< start="3291.821" dur="3.503"> MANGSA KANG AMERIKAN, ING ING KANGGO >

< start="3293.456" dur="2.903"> Nglindhungi dhewe, Sampeyan uga >

< start="3295.458" dur="4.971"> Nglindhungi wong liya. >

< start="3296.492" dur="6.006"> Yen sampeyan ora bisa nggawe >

< start="3300.563" dur="4.871"> ING VIRUS ING TANPA KANGGO TO >

< start="3302.632" dur="4.738"> KOMUNITAS PRE-EKISTEN, KANGGO >

< start="3305.568" dur="2.803"> GRANDMOTHER urip karo sing FOR >

< start="3307.503" dur="3.171"> 88 TAHUN. >

< start="3308.504" dur="2.903"> ING IS ANU PESAKA WULAN >

< start="3310.807" dur="1.802"> PENTING. >

< start="3311.541" dur="3.17"> ING KENE. >

< start="3312.742" dur="3.704"> Sampeyan bisa Deleng nomer KATENAN >

< start="3314.844" dur="4.638"> SAIKI OCCURRING. >

< start="3316.579" dur="3.204"> KITA KITA DENGAN PERANAN ING PREVENTING >

< start="3319.616" dur="2.001"> TEMA. >

< start="3319.916" dur="5.738"> SALAMU UNTUK KARYA KANGGO BISA sing ditindakake >

< start="3321.751" dur="5.839"> DAPAT PESANGGO KAMI Kanggo Wong liya >

< start="3325.788" dur="3.938"> NGANGGO WULANG ISERI >

< start="3327.723" dur="4.138"> ING UNTUK PENTING LAKON >

< start="3329.859" dur="4.871"> Peran BISA KANGGO NATE MENGENUT >

< start="3331.994" dur="4.672"> HARI LIMA NGGAL ING OGING Ora LET UP. >

< start="3334.864" dur="4.872"> Aku ngrungokake WULANGAN ING SAIKI >

< start="3336.799" dur="4.07"> CASES Anyar DUMADUH OLEHARI >

< start="3339.869" dur="3.87"> HOSPITALISASI KANGGO ING GRATIS. >

< start="3341.003" dur="4.806"> Nomer KES ING ORA NGANJAWA >

< start="3343.873" dur="6.006"> ING NGAH LARI ING KANGGO >

< start="3345.942" dur="5.939"> KONSISTEN ING Ora RISING. >

< start="3350.012" dur="3.871"> Sampeyan bakal Nonton KES HOSPITAL >

< start="3352.014" dur="4.972"> TANGGAP UNTUK MANGSA KANGGO >

< start="3354.016" dur="5.94"> Wong-wong iku REFLEKSI APA >

< start="3357.12" dur="5.071"> NANGGALKE SUKU NUNG WULANG MUNGGUL KULIT WULANG >

< start="3360.089" dur="4.971"> Sadurunge MITIGATION LENGKAP >

< start="3362.324" dur="4.906"> EFEKORANA ING PUT IN TEMPAT. >

< start="3365.194" dur="3.938"> Ora MATERI APA KOMUNITI, NEGARA >

< start="3367.363" dur="3.771"> Utawa NEGERI BISA bisa KANGGO BISA TO US >

< start="3369.265" dur="4.037"> GAMPANG SAIKI KANGGO NULIS >

< start="3371.267" dur="5.939"> SULIT PIRANGAN ING tumrap Wong liya. >

< start="3373.436" dur="5.906"> AKU KANGGO. >

< start="3377.34" dur="3.103"> DR. FAUCI: AKU ING NGUNTUT A >

< start="3379.476" dur="2.902"> KUMPULAN MINITAN NATE INGKU >

< start="3380.576" dur="5.806"> TENTANG INFORMASI KANGGO GOLEKO ING >

< start="3382.511" dur="9.009"> INGKING TAWASAN KANGGO ING ING PUTRA >

< start="3386.516" dur="5.805"> Bengi MUNGGUL ING MANGSA MANGGAMU US >

< start="3391.654" dur="3.671"> INFORMASI. >

< start="3392.455" dur="4.004"> ING KABEH KABEH, ING AKU KANGGO >

< start="3395.458" dur="2.97"> APOLOGI KE RESPON KURSUS AKSARI >

< start="3396.593" dur="2.836"> KANGGO ING NGAK INGKU SUKU >

< start="3398.561" dur="2.936"> TINDAKAN CHINA. >

< start="3399.562" dur="3.97"> AKU TANGGUNG TANGGUNG LAMPUNG, >

< start="3401.631" dur="6.906"> TAPI TANPA KANGGO. >

< start="3403.666" dur="5.972"> AKU TINDAK AKU CARI >

< start="3408.671" dur="2.803"> FISSIA lan aku ora njaluk >

< start="3409.772" dur="4.705"> SUKU ING ING SUKU. >

< start="3411.607" dur="5.105"> NGANGGO INGKANG-KANGGO dhateng Sopo >

< start="3414.611" dur="4.104"> KAMI RAN INTO PADANG ING PENTING >

< start="3416.846" dur="3.871"> INFORMASI, CHINA lan LAIN >

< start="3418.848" dur="3.87"> Nuli ING SUKU WANGSA NUNGGAL DIDUGA. >

< start="3420.85" dur="3.003"> SATU TIGA ING AKU BISA >

< start="3422.852" dur="3.97"> Mantep TO AKU LAN AKU NJI >

< start="3423.987" dur="5.772"> SULIT KANA ING KENE >

< start="3426.956" dur="5.071"> NATE GAMPANG, NGAPAK TANPA Nggadhang >

< start="3429.892" dur="4.004"> SAIKI, KOLEJ INGGO BISA KANGGO >

< start="3432.161" dur="4.905"> SANGAT INGKANG TANGGO INGKANG ING >

< start="3434.03" dur="4.972"> INGKANG TENAGA KANGGO TENAGA >

< start="3437.199" dur="3.771"> Sampeyan lagi ngatasi. >

< start="3439.135" dur="4.838"> Wong-wong mau wis Kasedhi. >

< start="3441.103" dur="7.007"> TAPI APA ING NGANGGO MANGGO >

< start="3444.106" dur="5.106"> NDELENGKE ING ING NGANGGO >

< start="3448.243" dur="3.938"> PELANGSAAN ING SEKTOR lan INGIN >

< start="3449.345" dur="5.906"> KANGGO US ING KENE KANGGUH >

< start="3452.314" dur="5.006"> GAMPANG GAMPANG, GAMPANG SULU ING SAIKI >

< start="3455.384" dur="4.171"> TAMPILAN ING AKU BISE >

< start="3457.453" dur="3.07"> MANGSA KONTAK KONTIK >

< start="3459.689" dur="2.769"> INPUT. >

< start="3460.656" dur="3.97"> Aku ngerti KENE ING NGANGGO >

< start="3462.591" dur="2.836"> GAMPANG SAIKI PARI ING ING UNDANG-UNDANG >

< start="3464.76" dur="3.771"> KONTROL. >

< start="3465.561" dur="4.071"> KITA TANPA INGGRIS INPUT IN. >

< start="3468.664" dur="2.904"> ING WANG SUKU. >

< start="3469.765" dur="3.871"> INGKANG SUKU BEDHANA >

< start="3471.701" dur="3.837"> PENTING, KANGGO NUNGGUH >

< start="3473.77" dur="3.804"> DR. BIRX MENTIONED. >

< start="3475.671" dur="4.137"> NUNG ING NGGO ING INFLECK >

< start="3477.707" dur="4.17"> SHON KANGGO, WE NOWVILLE >

< start="3479.942" dur="3.771"> PEMBANGUNAN MUDA BASA >

< start="3482.011" dur="4.705"> SAIKI KANGGO NATE TANGGO NANGKUR >

< start="3483.846" dur="3.971"> LANGKAH ING INDIVIDU >

< start="3486.849" dur="2.903"> PENTING lan sampeyan bisa sinau >

< start="3487.95" dur="4.839"> SUKU DENGAN TEMA ING NGENTOT >

< start="3489.885" dur="4.972"> Sampeyan ING ING OLE INGKE. >

< start="3492.922" dur="5.005"> UNTUK CONTOH, ING CHINA KANGGO UP, >

< start="3494.99" dur="4.138"> INGKANG TANGGIH NATE ING-ANAK >

< start="3498.06" dur="3.937"> GAMPANG TENGOK ING ING SUKU >

< start="3499.262" dur="5.739"> Saking Pungkasan, Aku bakal njupuk AN >

< start="3502.131" dur="5.84"> Nomer ARBITRARY, 500 CASES, >

< start="3505.134" dur="5.973"> HARI NEXT NUNGGUL 1.000 LAN ING >

< start="3508.104" dur="5.973"> 1.500 Lan ING 2,000. >

< start="3511.24" dur="4.905"> ONAS KASAHA ING Wiwiti menyang >

< start="3514.21" dur="4.872"> FLATTEN INGKE ING NGANGGO PAKET >

< start="3516.279" dur="3.103"> ING INFLECK SHON MUKA >

< start="3519.215" dur="4.971"> KANGGO. >

< start="3519.515" dur="6.607"> INGKANG INI DR. BIRX >

< start="3524.32" dur="3.07"> MENTIONED, Sampeyan ora ngerti >

< start="3526.255" dur="2.936"> KANGGO TETAPI INI ING ING KANGGO >

< start="3527.523" dur="2.769"> NGANGGANG ING NGANGGANG. >

< start="3529.325" dur="1.868"> Lan aku mikir yen luwih >

< start="3530.426" dur="2.802"> PENTING. >

< start="3531.327" dur="3.07"> ING KETIGA lan ING AKU ING AKU >

< start="3533.362" dur="3.971"> Pikirane Nuli golekne menyang >

< start="3534.53" dur="5.84"> SOALAN sing MANY ING ING ING ING >

< start="3537.466" dur="6.007"> Audisi Dicenthang AS, NATE INGKU >

< start="3540.503" dur="6.039"> Apa dadi CYCLE Seksi sing? >

< start="3543.606" dur="5.071"> AKU NATE ING NGANGGAL NAMPI. >

< start="3546.675" dur="6.974"> KANGGURAN SUKU DENGAN, APA KANGGO >

< start="3548.811" dur="5.973"> SAIKI MELIH DENGAN ING ING INI >

< start="3553.783" dur="2.969"> PEMBANGUNAN HUTISNES HATIS >

< start="3554.917" dur="4.739"> INGKU KITA NGANGGO KESENI >

< start="3556.886" dur="4.972"> NAWANGKE ING INI NGANGGO NGANGGO >

< start="3559.789" dur="4.972"> TEMA ING NGANGGO LANWANG >

< start="3561.991" dur="3.971"> NUNGGAL PELANGGAN SUKSIK, IT >

< start="3564.894" dur="4.971"> Bakal ING ING INGKANG SUKU >

< start="3566.095" dur="5.705"> DITANGGALKE INGKANG KANGGO NATE GAMPANG A >

< start="3569.998" dur="2.97"> CYCLE ING WULANG. >

< start="3571.934" dur="4.237"> Apa sing bakal digunakake kanggo US? >

< start="3573.102" dur="5.806"> KANGGO TANGGAL NATE INGKU >

< start="3576.305" dur="4.638"> Nindakake APA KANGGO ING KANGGO >

< start="3579.041" dur="4.972"> Ningkataké VACCINE, N nyoba Tèks >

< start="3581.076" dur="7.008"> Cepet lan Cepet Maca Waca IT >

< start="3584.146" dur="6.006"> Lan Duwe Gunakake VACCINE. >

< start="3588.217" dur="4.939"> Lan Gawe RASA ING NGETU KANA KITA >

< start="3590.285" dur="4.139"> AKU NUNGGAL MENU NGGENGA >

< start="3593.289" dur="2.97"> KANGGO ING SAIKI KANGGO >

< start="3594.557" dur="3.604"> Lan SAFE. >

< start="3596.392" dur="3.87"> AKU NGENTUK KECIL >

< start="3598.294" dur="4.971"> INPUTTING ING SEKAR SAIKI, Kita KANGGO >

< start="3600.396" dur="7.841"> KANGGO DIPANGGO UNTUK SEMUA CYCLE >

< start="3603.399" dur="6.874"> Lan KAMI NAMPAK AKU PREPARE US >

< start="3608.371" dur="4.037"> WELL. >

< start="3610.406" dur="5.939"> PEMBANGUNAN: ING VENTILATOR, ING >

< start="3612.541" dur="4.805"> KAPITAN SAIKI ING ING BISAN >

< start="3616.478" dur="1.902"> 16,000 ING NATIONAL >

< start="3617.479" dur="2.036"> STOKPILE. >

< start="3618.514" dur="2.969"> GAMPANG KABUPATEN AS, DUMANGSA MANAWA >

< start="3619.649" dur="2.935"> VENTILATOR Apa sampeyan kudu >

< start="3621.617" dur="3.904"> STOKPILE NEGARA? >

< start="3622.718" dur="6.874"> Sapa sing ELSE ING NGANGGO ING LANON >

< start="3625.655" dur="5.939"> LONG ING ING NGANGGO. >

< start="3629.725" dur="5.906"> Apa ora? >

< start="3631.727" dur="6.073"> PRESIDEN VICE: ITU A >

< start="3635.764" dur="4.906"> FUNGSUS SINGULAR lan PELUANG GAS >

< start="3637.934" dur="5.839"> ING TANGGAL KANGGO ING GRATIS >

< start="3640.803" dur="5.105"> KANGGO ING FEMA SINCE ING >

< start="3643.906" dur="3.937"> PRESIDENT STOOD UP FEMA'S >

< start="3646.041" dur="3.938"> PUSAT TANGGUNGAN NEGARA LAN WE >

< start="3647.976" dur="2.97"> ING NGANGGO PROGRES ING VARIETY >

< start="3650.112" dur="2.936"> OF PAKSA >

< start="3651.08" dur="4.872"> Pungkasan, ING NEGARA NATIONAL >

< start="3653.182" dur="4.772"> STOKPILE sing sampeyan REFER lan >

< start="3656.085" dur="3.871"> MELAYANGKE APA BAKAL >

< start="3658.087" dur="4.037"> DISKIBUKAN, KANGGO NENGGUT >

< start="3660.089" dur="4.904"> 4,000 VENTILATOR TO NEW YORK >

< start="3662.258" dur="3.169"> MENGENAI VENTILATOR KANGGO SUKA TO >

< start="3665.127" dur="2.87"> KOTA YORK Anyar. >

< start="3665.56" dur="4.572"> Yaiku Pira-pira umume >

< start="3668.13" dur="4.071"> 20.000 - Kurang luwih saka 20,000. >

< start="3670.266" dur="4.738"> Aku ora NATE NATE nomer sampeyan. >

< start="3672.334" dur="4.672"> SAIKI LAKIR DENGAN LAKU >

< start="3675.137" dur="3.971"> ESTIMATES Luwih saka 150.000 >

< start="3677.139" dur="4.939"> VENTILATOR ing BROAD KESIHATAN >

< start="3679.241" dur="3.17"> SISTEM CARE SEMUA ACROSS ING >

< start="3682.211" dur="2.936"> NEGARA. >

< start="3682.545" dur="4.737"> Lan nggarap DOKTOR lan >

< start="3685.281" dur="4.872"> Yaiku PENTING PENTING >

< start="3687.416" dur="3.804"> KONTAK KANGGO NUNG NULIS, KAMI KITA >

< start="3690.286" dur="3.937"> DIPENGGIH WULANG MINGGU WULANGAN >

< start="3691.354" dur="5.906"> INGKANG TANGGO YANG NGANGGO >

< start="3694.356" dur="5.94"> DOKTOR GAMPANG Gunakake >

< start="3697.393" dur="4.938"> SAIKI BISA KULIT KOMUNITASING A >

< start="3700.429" dur="4.171"> VENTILATOR sing luwih apik. >

< start="3702.464" dur="5.973"> AKU SPOKE UNTUK GOVERNOR CUOMO TENTANG >

< start="3704.733" dur="4.905"> ING BISA lan ING ING INI >

< start="3708.57" dur="2.971"> PROSES KOMPUTER GELAYAN SERVING >

< start="3709.772" dur="3.771"> Tanduran Nasional. >

< start="3711.674" dur="4.004"> KITA NGENTAK ING ING PENTING >

< start="3713.676" dur="6.039"> PENTING KABUPATEN VENTILATOR >

< start="3715.811" dur="7.141"> BISA TUNGGUH ING SAIKI >

< start="3719.848" dur="7.107"> FDA NAMPANG PITABUAN. >

< start="3723.086" dur="6.939"> KANGGO NATE INGGU BASA VIDEO >

< start="3727.089" dur="4.905"> UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APA PEMBANGUNAN KENE >

< start="3730.158" dur="3.838"> DITULUS. >

< start="3732.127" dur="4.906"> TAPI KITA KANGGO NUNGGUH ING UMUM >

< start="3734.129" dur="3.171"> PAMARGANAN lan KOMPUTER UNTUK LAMPIRAN >

< start="3737.166" dur="2.069"> UP. >

< start="3737.433" dur="3.77"> KONEKTOR KANGGO DIGUNAKAN lan >

< start="3739.368" dur="3.737"> MANAJAWA TENAGA KANGGO. >

< start="3741.336" dur="3.838"> TAPI TINDAKAN IDEAS LAIN SUKU KITA >

< start="3743.239" dur="4.037"> HARI ING NEGARA BASA >

< start="3745.308" dur="3.904"> ING PALING IMPAK lan Luwih luwih >

< start="3747.41" dur="2.969"> THAL HALF KASAS FOR >

< start="3749.345" dur="4.004"> CORONAVIRUS ING JAWA BARU >

< start="3750.513" dur="7.006"> NEGARA LAN DI KABUPATEN KABUPATEN >

< start="3753.482" dur="6.907"> Yaiku, bakal ngrampungake resepsi kita >

< start="3757.653" dur="4.038"> MENGENAI VENTILATORS ING INI >

< start="3760.522" dur="3.104"> KOMUNITAS ING GRATIS >

< start="3761.824" dur="3.737"> PALING TANPA CORONAVIRUS. >

< start="3763.759" dur="5.673"> SATU PAHLAWAN ING KANGGO BISA >

< start="3765.695" dur="5.772"> SAIKI yen ing FEMA SAIKI DENGAN >

< start="3769.565" dur="2.969"> KOMUNITAS UP PRODUKTIF lan AT >

< start="3771.6" dur="2.87"> ING SAME TANGGO Bebarengan Karo >

< start="3772.668" dur="3.203"> GOLONGAN GOLONGAN KEBANGSAAN ing KAWASAN >

< start="3774.603" dur="3.07"> SUKU ING NGENTOT >

< start="3776.004" dur="3.504"> BURDEN YET DENGAN CORONAVIRUS >

< start="3777.806" dur="2.937"> Lan Nggawe MANGSA KITA >

< start="3779.641" dur="3.938"> Nggunakake lan mancal >

< start="3780.876" dur="5.872"> Lan MESIN YANG PERLU. >

< start="3783.713" dur="4.871"> Apa sing dakkandhakake, KITA KITA ANU >

< start="3786.882" dur="6.807"> TEAM EXTRAORDINARY. >

< start="3788.717" dur="6.007"> PULANG TENGAH PENTING ADALAH Nindakake AN >

< start="3793.823" dur="4.871"> Proyek INCREDIBLE. >

< start="3794.857" dur="5.071"> KAMI KANGGITAN SUMBER >

< start="3798.828" dur="4.037"> Konfigurasi ARRANGING. >

< start="3800.062" dur="4.771"> DR. BIRX, MAYBE sampeyan bisa ngomong >

< start="3802.998" dur="4.839"> THE VENTILATORS. >

< start="3804.967" dur="5.072"> DR. BIRX: I THANK DRR MARRI >

< start="3807.97" dur="4.939"> PETERSON lan AMERIKA >

< start="3810.172" dur="4.739"> ASSOCIATION, INGKANG INI >

< start="3813.042" dur="5.038"> GAMBAR NUNGGAL ING KANGGO NILA, >

< start="3815.044" dur="6.907"> Wong-wong mau Gawe Nggarap Saiki lan Kudu >

< start="3818.214" dur="5.739"> Pitakonan lan JAWAB UNTUK ING AWAL >

< start="3822.084" dur="3.937"> DOKTOR ING WULANG WULANG NUNGGUH >

< start="3824.086" dur="3.904"> Nggarap STATE ING lan >

< start="3826.155" dur="2.903"> TAWASAN LOKAL ING PENTANGGIH >

< start="3828.124" dur="3.169"> ING. >

< start="3829.191" dur="3.937"> Ora Bener VENTILATOR >

< start="3831.426" dur="3.637"> Wong-wong mau wis nyengkuyung ING INI >

< start="3833.262" dur="4.872"> RAKYA RUNTUR ING VENTILATOR >

< start="3835.197" dur="3.27"> SAIKI ING ING ING NGLENGGAL >

< start="3838.267" dur="3.003"> SAIKI. >

< start="3838.601" dur="5.572"> GAMPANG PANAJABAN GRATIS >

< start="3841.404" dur="3.336"> PIECE NUNGGAL JAWA KANGGO >

< start="3844.306" dur="3.036"> SUMBER TAMBAHAN. >

< start="3844.873" dur="4.438"> KANGGO NUNGGUH INGKUT - KITA >

< start="3847.476" dur="3.937"> NAWA INGGRIS NGENTOT PAKENane >

< start="3849.445" dur="5.939"> HORIZONTAL ACROSS NEGARA >

< start="3851.547" dur="5.839"> TAPI DATA KOLEKTOR SAIKI IN A >

< start="3855.517" dur="3.837"> NEGARA WULANG NEGARA >

< start="3857.519" dur="3.905"> Ora BUKU EQUAL. >

< start="3859.488" dur="4.971"> Yaiku TEMA KENE sing LUKIS >

< start="3861.557" dur="3.203"> SPARED lan PLACES INI INI INI >

< start="3864.593" dur="1.902"> Luwih. >

< start="3864.893" dur="4.639"> ING KAMU ING NEGARA SUKUR VASING YANG TINDAK >

< start="3866.628" dur="3.371"> Luwih saka Kapabilitas lan LOT saka >

< start="3869.665" dur="1.935"> INFRASTRUCTUR. >

< start="3870.132" dur="3.604"> MENJAWA KHUSUS APA NGANA >

< start="3871.734" dur="4.871"> VIRUS BISA lan INGKANG ITU >

< start="3873.869" dur="4.804"> MANGGUT lan SUKU SUKU NGUKAL UP >

< start="3876.738" dur="2.236"> SUMBER SUKA ING WIS TIANA >

< start="3878.807" dur="2.035"> KANGGO. >

< start="3879.107" dur="3.771"> NEGARA NEGARA WITANGKA WANGSIT WANG sadurunge >

< start="3880.976" dur="4.772"> IT HIT NEW YORK lan MENGIKUT AT >

< start="3883.011" dur="5.84"> Wong-wong sing Nampa kanggo Ningkatake Cara Kita >

< start="3885.881" dur="4.004"> BISA OGO ARTIKAN TINDAKAN >

< start="3888.984" dur="3.971"> ING PERLU. >

< start="3890.019" dur="6.873"> Lan SAYA NGENTENI NUNGGAL BASA SAIKI A >

< start="3893.089" dur="6.839"> TEMPAT KANA ING Wong >

< start="3897.025" dur="5.24"> NOMBOR WANITA APA DIPANGGIH. >

< start="3900.062" dur="5.038"> Yen Sampeyan bakal nggawe Proyek lan >

< start="3902.398" dur="4.771"> DAPAT-INGKING PROJEKS KANGGO IN >

< start="3905.233" dur="4.839"> GERMANYA lan LAIN-LAIN sing wis Nindakake >

< start="3907.303" dur="5.706"> SUKU 50% ING POPULASI ING AKU >

< start="3910.206" dur="4.838"> DAPAT, ING AKU KANGGO >

< start="3913.142" dur="5.005"> CLEAR, ING ING PUTRA ING NGANGGO >

< start="3915.177" dur="5.105"> SAIKI, KANGSA ING VIRUS >

< start="3918.28" dur="4.905"> INGGRENG INGGRENG Nggambarake >

< start="3920.415" dur="4.806"> Saka POPULASI ING ING INI >

< start="3923.318" dur="3.004"> CYCLE, ING FIK CIMA lan >

< start="3925.354" dur="2.87"> SANGGUT SIKIT. >

< start="3926.455" dur="3.904"> SULAWA INGKANG TIGA INGKANG TIGA >

< start="3928.357" dur="4.905"> CYCLES DENGAN TANPA WANG ING NGANGGO. >

< start="3930.492" dur="4.772"> KANGGO INGGAL NGETI CIJ A >

< start="3933.395" dur="4.872"> KANGEN SAIKI, Ora BUKAN >

< start="3935.397" dur="6.941"> Teka ing FALL 2020 UTAWA >

< start="3938.4" dur="5.939"> INNOVASI LAIN lan ora 2021. >

< start="3942.471" dur="4.805"> KANGGO NULIS NGUTUT PUTRA. >

< start="3944.473" dur="4.838"> Lan aku mikir nomer nomor kuwi >

< start="3947.409" dur="3.204"> Wis PUT ING ING SAIKI >

< start="3949.444" dur="1.903"> AKSUN ING SANGAT KEBANGSAAN TO >

< start="3950.746" dur="2.702"> Wong. >

< start="3951.48" dur="7.074"> TETAPI AKU KENE NGEBALKE ING Yen Sampeyan Nuju >

< start="3953.582" dur="7.908"> PAKET LAN TARI ING WUHAN LAN ALL >

< start="3958.688" dur="4.804"> ING PROVINSES LAN TALK >

< start="3961.623" dur="9.042"> TAMBAHAN 60.000 wong sing KANGGO >

< start="3963.625" dur="8.976"> TINDAK, yen Sampeyan bakal ngomong >

< start="3970.799" dur="4.905"> ASYMPTOMATIK, 60.000 wong sing wis rampung >

< start="3972.734" dur="4.872"> ING 80 yuta, sing saiki durung saiki >

< start="3975.837" dur="3.905"> NATE NEGARA. >

< start="3977.74" dur="2.335"> ING KANGGO NUNG AMERIKA >

< start="3979.875" dur="2.936"> Wong. >

< start="3980.209" dur="5.606"> ING MODEL YOU RUN FULL. >

< start="3982.945" dur="4.905"> Yen sampeyan duwe KAWALAN ZERO lan >

< start="3985.948" dur="3.003"> Sampeyan ora ngerti lan ora ngerti >

< start="3987.983" dur="1.868"> Bengi AMERIKAN AKU Nindakake >

< start="3989.084" dur="2.97"> KANGGO. >

< start="3989.985" dur="4.905"> Lan SAYA AKU NINGGALKE APA JAWA KAMU >

< start="3992.188" dur="6.839"> KANGEN SAIKI KANGGO ING KANGGO >

< start="3995.024" dur="6.139"> ING HOSPITAL DENGAN HOSPITAL, NEGERI >

< start="3999.161" dur="6.005"> DENGAN NEGARA, NEGARA DENGAN NEGARA >

< start="4001.296" dur="6.707"> INFRASTRUCTURE INGRUK INGGRIS >

< start="4005.3" dur="4.806"> Akeh saka STOKPILE lan >

< start="4008.136" dur="2.971"> KESIMPULAN AMERIKA >

< start="4010.239" dur="3.871"> Wong. >

< start="4011.24" dur="5.939"> LAMPIRAN: WELL INTENTIONED ARE >

< start="4014.243" dur="4.972"> MASKI KEDAI KEDAI. >

< start="4017.312" dur="3.938"> BISHING INGING INGGAL >

< start="4019.348" dur="4.972"> TEMA padha duwe INGGRIS gedhe >

< start="4021.383" dur="6.941"> TAMPILAN CAMPURAN ING ING SAKANE >

< start="4024.453" dur="5.873"> IS ID apik. >

< start="4028.457" dur="5.906"> MANOTHEN ING GRATIS. >

< start="4030.459" dur="10.81"> Yaiku sing nulungi lan nggawe ambek >

< start="4034.496" dur="8.008"> KANGGO KANGGO? >

< start="4041.403" dur="4.004"> DR. FAUCI: APA APA KANGGO >

< start="4042.638" dur="3.936"> INGGRIS PENTING RATEN ING >

< start="4045.54" dur="1.401"> MASEKA NU DENGI INI DADI >

< start="4046.708" dur="1.735"> KANGGO. >

< start="4047.075" dur="2.637"> Yen Sampeyan ora duwe MASKU lan sampeyan >

< start="4048.576" dur="3.004"> INGKE MASKU LAN APLIKASI ITU >

< start="4049.845" dur="2.002"> UNTUK KANGGO NGGALU, ING APO KANGGO >

< start="4051.714" dur="1.801"> SAGET. >

< start="4051.98" dur="3.504"> Nanging aku ora bisa ndeleng saiki sing saiki A >

< start="4053.649" dur="7.874"> NEGOSIT DIDANG APA PADANG INI >

< start="4055.617" dur="7.107"> SAIKI. >

< start="4061.657" dur="2.902"> PESEN PRESIDEN VICE: KANGGO TINDAK >

< start="4062.858" dur="3.771"> COUPLE Luwih. >

< start="4064.693" dur="4.038"> PEMBANGUNAN: KITA NGANGGO >

< start="4066.762" dur="4.004"> LAPORAN KOMPETISI AMONG >

< start="4068.864" dur="3.17"> KANGGO, GAMPANG KENTUK >

< start="4070.9" dur="2.902"> SUKU YESTERDAY YANG NATE NEGARA >

< start="4072.167" dur="3.671"> ING ING Line kanggo tuku sawetara >

< start="4073.936" dur="3.837"> EQUIPMENT TAPI FEMA CAME IN AND >

< start="4075.971" dur="2.77"> SUKAR TUNGGUH, KANGGO MACAPAKANE >

< start="4077.907" dur="1.968"> ING TANPA. >

< start="4078.874" dur="2.069"> Dheweke SUKAN ING NGANGGO A >

< start="4080.009" dur="2.735"> MASALAH UNTUK STATES KANGGO ON >

< start="4081.076" dur="2.903"> TU ING TANGAN INGKANG TINDAK >

< start="4082.878" dur="3.002"> DAPAT KANGGO >

< start="4084.112" dur="2.736"> TEMA KENE MUNGSA ING INI BISA lan IN >

< start="4086.014" dur="2.803"> ING LAIN TANGAN ING KABEH >

< start="4086.982" dur="2.87"> GABUNGAN ING NGANGGO UP >

< start="4088.95" dur="2.77"> TAMPILAN KANGGO. >

< start="4089.985" dur="3.803"> IS ING MASALAH MASALAH INGKANG GUNUNG >

< start="4091.854" dur="3.002"> TINDAKAN lan APA ADVICE TO >

< start="4093.922" dur="1.868"> STATES KENE KENTUCKY PANJENENGAN INI >

< start="4094.99" dur="2.936"> ISU? >

< start="4095.924" dur="3.938"> PESEN PRESIDEN VICE: I SPOKE TO >

< start="4098.06" dur="3.169"> GOVERNOR MICHIGAN, >

< start="4099.995" dur="2.937"> WHITMER GOVERNOR, NGENTUK JAWA >

< start="4101.363" dur="4.572"> IKU. >

< start="4103.065" dur="3.537"> KITA KABUPATEN KABUPATEN FEMA KAMI >

< start="4106.068" dur="0.834"> KANAN REPRESENTATIF ING ING >

< start="4106.735" dur="3.136"> KAS. >

< start="4107.036" dur="4.871"> ING KANGGO ING AKU KANGGO >

< start="4110.005" dur="2.903"> - NANGGAL NANG TARI INGGO BIT >

< start="4112.04" dur="1.903"> PALING ASAWA BISA. >

< start="4113.041" dur="3.137"> ING FEMA. >

< start="4114.076" dur="4.171"> TAPI AS KANGGO NENGGAMU DENGAN KANGGO >

< start="4116.311" dur="3.937"> Pungkasan, Kita kepengin duwe FULL >

< start="4118.38" dur="8.875"> KAWASAN DENGAN STATES lan >

< start="4120.382" dur="7.941"> THE - Lan kita ndeleng INTO >

< start="4127.389" dur="2.803"> KANGGO BASA. >

< start="4128.457" dur="3.837"> NGANGGO TANGGO MUNGGUL ING ITU. >

< start="4130.325" dur="3.237"> ING FEMA TEAM ING ING >

< start="4132.427" dur="3.003"> KETINDUNGAN PRESIDEN ING AKSANG PUTIH >

< start="4133.696" dur="3.503"> INTO KANGGO PENTING, MANGGO WULANG >

< start="4135.564" dur="2.736"> TANPA KANGGO. >

< start="4137.332" dur="2.202"> NELENGKE ING PANJIT BUKAN JAWA ING >

< start="4138.433" dur="3.104"> NUKU ING DUNIA UNTUK Kabeh >

< start="4139.668" dur="3.671"> ING KRITIKAL KANGGO lan AS >

< start="4141.67" dur="3.671"> ING PRESIDENT JAWA DIDANGKANG TO >

< start="4143.472" dur="3.937"> Sampeyan, WE ING PROSES OF >

< start="4145.474" dur="7.073"> OraPLAKOV - OF SHIPPING 9.4 >

< start="4147.543" dur="7.974"> JABATAN N-95S JUTAWAN, >

< start="4152.681" dur="5.873"> Yuta MISS SURGICAL, 3.1 >

< start="4155.65" dur="3.237"> JAMINAN FACE SHIELDS, LIST >

< start="4158.687" dur="4.171"> Pilih ON. >

< start="4159.021" dur="5.505"> KANGGO - KANGGO INGKANG-ING KANGGO >

< start="4162.991" dur="2.803"> SABEN DINA. >

< start="4164.66" dur="3.937"> AS AKU TIT GOVERNOR WHITMER, KAMI >

< start="4165.927" dur="3.838"> ING ING KANGGO BISA DENGAN PAKET lan >

< start="4168.73" dur="2.203"> Saben Luwih GURNOR lan NGANJAWA >

< start="4169.899" dur="2.769"> KANGGO KANGGO APA APAK KANG TANPA >

< start="4171.066" dur="9.676"> TANGAN ING Nindakake ING KABEH >

< start="4172.801" dur="11.011"> SUMBER KABUPATEN ACQUIRE. >

< start="4180.876" dur="4.071"> PEMBANGUNAN: ING TANPA MASK, >

< start="4183.945" dur="2.904"> Wong, KESIHATAN KAWASAN KESIHATAN >

< start="4185.08" dur="3.771"> LAPORAN GRATIS GROUND SAIKI >

< start="4186.982" dur="3.904"> KEDAI MASK. >

< start="4188.984" dur="3.937"> ING JAWA KANGGO >

< start="4191.019" dur="5.94"> NGADI SADIWANG SANGGUH NATE WANGSULAN >

< start="4193.054" dur="5.105"> MASKU NGAMPANG KENAL? >

< start="4197.092" dur="2.903"> PESEN PRESIDEN VICE: AKU LET >

< start="4198.293" dur="3.971"> DR. BIRX ADDRESS ING NGANGGO. >

< start="4200.129" dur="3.936"> LET ME SAPI LAGI AKU SUKU DIPANGSAAN >

< start="4202.397" dur="2.803"> Waca PORT, WE'LL bakal ngrampungake IT >

< start="4204.199" dur="5.872"> Sadurunge Pungkasan Minggu, >

< start="4205.333" dur="6.974"> NUNG KENE NENG INGGRIT KANGGO >

< start="4210.205" dur="3.938"> SUMBANGAN SIGNIFIKANTHO BUKAN >

< start="4212.441" dur="3.836"> TUKANG NEGARA INGSA TAPI TANGGO >

< start="4214.276" dur="4.07"> ING ING MASKU BISA sing bisa >

< start="4216.411" dur="6.84"> DIGUNAKAN DENGAN KAWASAN KESIHATAN HEALTH. >

< start="4218.48" dur="6.74"> Lan - TAPI AS DR. BIRX SAID, KAMI >

< start="4223.384" dur="3.237"> KANGGO FOCUSING KANGGO RESEPKET IN >

< start="4225.353" dur="3.004"> TAWASAN ING INI KANGGO NJAGA >

< start="4226.754" dur="2.837"> KARYA PALING MUDAH DIPANGGAL ING >

< start="4228.49" dur="1.835"> PROSPEK KONTOR ING >

< start="4229.724" dur="2.67"> CORONAVIRUS. >

< start="4230.459" dur="3.971"> PRESIDEN NANGGALKE ING ING CLEAR >

< start="4232.527" dur="3.137"> SARI ING LENGGANG, BASA RASA >

< start="4234.563" dur="3.269"> Nampilake menyang Keperluan AMERIKA >

< start="4235.797" dur="3.87"> SANGSA KANGGO NENGGALENG >

< start="4237.966" dur="3.604"> CORONAVIRUS, MANGSA INGKE ING >

< start="4239.801" dur="3.003"> NUNGGUH POKOK YANG DIPANGGUL >

< start="4241.703" dur="3.871"> ING TAHAN PRIORITI KANGGO, >

< start="4242.938" dur="4.837"> KITA NGANGGO KARYA KARYA KANGGO >

< start="4245.707" dur="5.038"> UNTUK DIDANG-UNGKI PEMBANGUNAN DIRI >

< start="4247.909" dur="4.938"> EQUIPMENT UNTUK KENE NGANGGO >

< start="4250.879" dur="2.837"> Kasedhiyan Proyek lan ora bisa digunakake ing >

< start="4252.981" dur="2.737"> IKU. >

< start="4253.849" dur="4.037"> Aku bakal menehi pitutur marang kowe, aku ngrampungake >

< start="4255.851" dur="3.07"> ING PARI ING ING GURNOR KANGGO, >

< start="4258.02" dur="2.969"> Ora KANGGO NU DADI GAMPANG >

< start="4259.054" dur="3.737"> MICHIGAN NGAPAK ING KABUPATEN ING >

< start="4261.122" dur="3.671"> INDIANA lan PRESIDEN TRUMP AND >

< start="4262.924" dur="3.971"> Aku ora bakal luwih GRATIS. >

< start="4264.927" dur="3.97"> ING WANG GOLONGAN KANGGO ING >

< start="4267.029" dur="2.602"> NEGARA KANGGO GRATIS AS IN >

< start="4269.03" dur="4.105"> TUTUP ING NEGERI UNTUK Miwiti KANGGO >

< start="4269.764" dur="6.274"> KANGGO ING KANGGO lan IDENTIF >

< start="4273.268" dur="3.904"> MASKU INDUSTRI, N-95 MASK >

< start="4276.171" dur="2.936"> SANGSA KANGGO NABUNG WULANG >

< start="4277.305" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP INSISTED IN IN >

< start="4279.24" dur="2.77"> UNDANG-UNDKI BOLEH DIGUNAKAN DENGAN >

< start="4280.341" dur="3.771"> KARYA HOSPITAL. >

< start="4282.143" dur="3.27"> Lan padha-padha ING AKU AKU TO >

< start="4284.245" dur="2.837"> NGALAMI KAYU TINDAK >

< start="4285.547" dur="13.58"> KARYA DARI POSSIBILITI A >

< start="4287.215" dur="14.916"> PEMBANGUNAN RESPIRATOR. >

< start="4299.261" dur="3.937"> GUNUNG TANGGO ING BISNE PERNIAGAAN >

< start="4302.264" dur="3.036"> ACROSS AMERIKA, NGAPAK MANU >

< start="4303.332" dur="5.806"> BUSINESSES DIPENGKELI, Miwiti TO TO >

< start="4305.434" dur="5.806"> GAMPANG INJUR, IDENTIF >

< start="4309.271" dur="4.037"> N-95 MASKU, ING NGETENGAH NIKE FEMA, >

< start="4311.373" dur="3.771"> SERVISES KEDAI KESIHATAN NEGARA >

< start="4313.442" dur="3.837"> Utawa Gawe Rampung ING ING A >

< start="4315.277" dur="2.903"> MEREKA DENGAN lan nggegirake wong-wong mau >

< start="4317.412" dur="2.102"> HOSPITAL LOKAL. >

< start="4318.313" dur="3.003"> KITA KANGGO NEGERI NERVOUS NEGERI IN >

< start="4319.647" dur="5.74"> UNION wong-wong sing nggawe. >

< start="4321.449" dur="4.872"> Dadi ITU INGKANG INGING KANGGO >

< start="4325.521" dur="2.102"> SANALIKA. >

< start="4326.455" dur="3.836"> Kita bakal nggawe PROGRESS >

< start="4327.756" dur="3.036"> KANGGO NUNGGUH ING MASUK. >

< start="4330.425" dur="2.87"> SUKU BASA APA? >

< start="4330.925" dur="2.67"> DR. BIRX: AKU TUNGGUL TEMPAT >

< start="4333.428" dur="0.868"> PIECE. >

< start="4333.728" dur="1.769"> IS IS KANGGO ING KENE >

< start="4334.429" dur="3.17"> SAIKI LAN ING NEGARA >

< start="4335.63" dur="3.737"> Wis NGANGGO KOMUNITASAN >

< start="4337.732" dur="3.804"> TESING. >

< start="4339.501" dur="4.138"> ING FDA PUT OUT NEW GUIDANCE, >

< start="4341.67" dur="4.805"> KITA NENG INGKE ING HARI INI >

< start="4343.772" dur="3.704"> AGO sing bisa ditindakake dening wong >

< start="4346.608" dur="2.937"> TAMPILAN DI PILIHAN >

< start="4347.609" dur="4.004"> Saka ngendi sampeyan bakal menehi wong-wong mau >

< start="4349.678" dur="3.871"> Materi kanggo nindakake ing mobil >

< start="4351.747" dur="2.802"> Lan Sampeyan Pilih IN A >

< start="4353.682" dur="3.036"> BIOHAZARD BAG. >

< start="4354.683" dur="4.004"> ING KENE GRATIS UPE ING KABEH >

< start="4356.852" dur="3.87"> PPE YANG SAIKI Deleng >

< start="4358.82" dur="3.871"> DIPANGGULAN ING ING KANGGO >

< start="4360.856" dur="3.837"> BACK menyang HOSPITALS lan BACK >

< start="4362.824" dur="2.169"> KE KLINIKAL YANG PERLU >

< start="4364.826" dur="2.87"> PALING. >

< start="4365.126" dur="4.705"> INGKU MIKE KANGGO ING BAGONG >

< start="4367.829" dur="3.837"> TEKNOLOGI, FDA, digarap >

< start="4369.965" dur="3.704"> TIRELES ING ING SAIKI >

< start="4371.8" dur="7.941"> LUKAN ITU MUDAH GAMPANG NAMPAK GAMPANG >

< start="4373.802" dur="6.273"> Lan Bungah lan Gegambaran Lengkap >

< start="4379.875" dur="0.967"> N-95'S. >

< start="4380.208" dur="3.571"> ING ING ING NGGI NGGO MOMENT TO >

< start="4380.976" dur="4.771"> ING JAMINAN KANGGO JAWA TENGAH >

< start="4383.912" dur="3.937"> TANPA APLIKASI APA sing saiki >

< start="4385.88" dur="5.039"> BISAN DITANGGUT LALAKI kaya ngene >

< start="4387.982" dur="4.138"> BESAR ING N-95 DAPAT >

< start="4391.052" dur="6.907"> PUTA ING TANGGUNG HOSPITALS sing dibutuhake >

< start="4392.253" dur="6.707"> IT. >

< start="4398.093" dur="2.803"> PESEN PRESIDEN VICE: LET ME >

< start="4399.094" dur="2.969"> JUST SUKU KITA NENGGALKEWIS TO >

< start="4401.029" dur="2.903"> MELIHAT Sampeyan SEMUA. >

< start="4402.197" dur="3.77"> WE'LL BOLEH DITENGKE ING DENGAN ULU >

< start="4404.065" dur="4.972"> PROGRIKA lan NAWAR. >

< start="4406.101" dur="4.204"> TETAPI KENE AKU NUNGGAL NUNGGAL JAWA >

< start="4409.171" dur="2.803"> AMERICAN, WE'LL Nampa INGNA >

< start="4410.438" dur="3.638"> ING. >

< start="4412.107" dur="4.971"> Kita bakal entuk iki. >

< start="4414.209" dur="4.07"> WE'LL NATE INGKANG INI. >

< start="4417.212" dur="2.302"> Bengi AMERIKAN PERLUKAN KE >

< start="4418.413" dur="2.97"> UNGGAL INGKANG ING KANGGO >

< start="4419.648" dur="4.537"> Ing ANA KANGGO YANG DIPANGGAL DIRI >

< start="4421.516" dur="3.871"> KORONAVIRUS UTAWA ANA KAWENANA DIANGGUR >

< start="4424.319" dur="3.036"> KANG KASIH ING NGANGGO, KANGGO >

< start="4425.52" dur="4.872"> Bagean sampeyan kanggo nggawe INTO PRACTICE >

< start="4427.489" dur="4.704"> 15 HARI UNGGANE BUKU, YOU >

< start="4430.525" dur="5.672"> NATE INGKE BISA. >

< start="4432.327" dur="4.905"> Sampeyan ora bakal nganggep babagan iki >

< start="4436.331" dur="1.234"> KORONAVIRUS EPIDEMIK DI KITA >

< start="4437.365" dur="2.904"> NEGARA. >

< start="4437.699" dur="3.304"> Iki prakteke bisa menehi kita bisa >

< start="4440.402" dur="1.835"> SIGNIFICANTLY REDUAT NUMBER >

< start="4441.136" dur="2.335"> OF AMERIKA sing bakal ditindakake >

< start="4442.37" dur="2.97"> DENGAN TO AS KORONAVIRUS >

< start="4443.605" dur="4.638"> Saben Wengi AMERIKAN TINDAK PUTUT >

< start="4445.473" dur="4.872"> ING PANDUAN ING PRAKTOR INTO. >

< start="4448.376" dur="3.371"> Lan KAMI GAMPANG TUNGGU BISA DENGAN SEMUA >

< start="4450.479" dur="2.936"> GAMPANG INGKANG GAMPANG >

< start="4451.88" dur="2.836"> MUNGSA TINDAKAN ING TAHAN FEDERAL >

< start="4453.548" dur="2.903"> DENGAN TEK TREMENDO ING AKU LAN SEMUA >

< start="4454.849" dur="3.504"> ING AGENSI SAIKI, Kabeh GAMPANG >

< start="4456.584" dur="4.738"> PELANGGAN DENGAN GOVERNORS IN DIDIK >

< start="4458.486" dur="3.905"> PIHAKAN NAMPAK NEGARA, DENGAN >

< start="4461.456" dur="2.97"> Kabeh INCREDIBLE lan >

< start="4462.524" dur="3.103"> Karyawan KURSUS DENGAN KAWAN HEALTH >

< start="4464.559" dur="3.871"> KARYA, DENGAN KOKEP >

< start="4465.76" dur="5.706"> LAN PRAYERS AMERIKA >

< start="4468.563" dur="5.072"> RÉSAN, KITA NGANGGO WULANG ING. >

< start="4471.6" dur="4.17"> KANG KITA ora bakal ING ING SUKU - TIAK NATE TIDAK >

< start="4473.769" dur="3.903"> ONGO LUKA PENTING, WE'LL >

< start="4475.904" dur="2.703"> Lindhungi VALNERABLE lan HEAL >

< start="4477.806" dur="3.837"> TANPA KAMI. >

< start="4478.74" dur="6.04"> MATURNUWUN KABEH. >

< start="4481.777" dur="4.17"> >> WULAN DENGAN TAMPILAN KAMPUNG >

< start="4484.913" dur="2.97"> KANGGO COLORADO - KANGGO, COLORADO >

< start="4486.081" dur="2.603"> NATE NEGERI PALING HARI ING KENUT >

< start="4488.016" dur="2.67"> KANGGO. >

< start="4488.817" dur="3.036"> JABATAN POLIS GAMBAR 5. >

< start="4490.819" dur="2.87"> JUTUP COLORADANS UNTUK TANPA GAMPANG >

< start="4491.987" dur="4.705"> MORNING MURID KULIT. >

< start="4493.822" dur="3.971"> Mlumpat MNUCHIN, INGKOHAN >

< start="4496.825" dur="3.103"> RAHSIA, LATIHAN NGENTOT >

< start="4497.926" dur="2.969"> KORONAVIRUS TRILLION $ 2 >

< start="4500.061" dur="2.803"> RANG UNDANG-UNDANG EKONOMI, KANGGO >

< start="4501.029" dur="4.738"> LAMPIRAN ING ING RASA TINDAK >

< start="4502.997" dur="3.137"> BUTIRAN lan NGGI RUMAH >

< start="4505.9" dur="1.001"> SANGKUT. >

< start="4506.267" dur="2.77"> FOLLOW SENATE COVERAGE ON ON ON >

< start="4507.035" dur="4.037"> NETWORK KOMPUTER KAMI C-SPAN >

< start="4509.17" dur="2.937"> 24E678 RUMAH NGANGGO WANGGO UNTUK PRO >

< start="4511.205" dur="2.803"> FORMA SESI TOMORROW MORNING >

< start="4512.24" dur="6.707"> Jam 11:00 PAMELAN WULANG ING SINI >

< start="4514.142" dur="6.006"> ING C-SPAN. >

< start="4519.081" dur="2.936"> >> GAMBAR TANGGUNGJAWA >

< start="4520.282" dur="4.771"> KANGGO CORONAVIRUS OUTBREAK AT >

< start="4522.15" dur="3.938"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >

< start="4525.186" dur="2.169"> CONGRESS WATCH, RUMAH PUTIH >

< start="4526.221" dur="2.936"> BRIEFINGS, lan Nganyari Saka >

< start="4527.488" dur="2.937"> KAMPUNG. >

< start="4529.291" dur="2.202"> TUKAR INGKANG TANGGO LIRIK >

< start="4530.559" dur="2.636"> US Lan World karo >

< start="4531.626" dur="3.704"> MAPS INTERAKTIF. >

< start="4533.328" dur="3.904"> SAIKI DEMAND ANY MASA >

< start="4535.463" dur="6.04"> GAMPANG TANPA AT >

< start="4537.365" dur="4.138"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >