4542s Конференција за новости Коронавирус во Белата куќа images and subtitles

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛ: БЛАГОДАРАТЕ МНОГУ. СО. Убаво да се биде со вас. АМЕРИКА ПРОДОЛУВА ДА СЕ ЗДРАВИТЕ ГРУНД ВО ВОЈНАТА ПРОТИВ ВИРУС. САКАМ ДА БЛАГОДАРАМ АМЕРИКАН Луѓе за одговор на повик, СЛЕДЕТЕ НАШИТЕ Упатства и ОБЕЗБЕДУВАЕ НА САКРИФИКИ ДА ГО ОБВРЗУВАМЕ ОВОЈ ВЕРНИЧКО ТРЕБА ПОВЕЕ АГГРЕСИВЕЛНО. СОВЕТУВАМЕ ДА СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ, САМО важно. СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВА ,Е, МНОГУ АН ВАНА ФРАЗА. И ние правиме сега. ПОВЕЕ LИВОТ МОЕ МОЕ ДА ГО СПАСУВАМЕ И ПОВТОРНОТО МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИВНИМЕ ЛУЕ НАПРАВНИК ДА ​​РАБОТЕ, СТАН ДО УЧИЛИШТЕ И ПОВЕЕ НА НОРМАЛНО. И ОВИЕ се големи делови од НАШАТА СТРАНА БЕЗБЕДНО МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ МНОГУ ПОВЕЕ ОД ДРУГИ СЕКЦИИ И НИЕ ОБВРДУВАМЕ ДА ГО ОБУУВАМЕ ТОА ИСТО. Луѓето се прашуваат, Е тоа АЛТЕРНАТИВНО? САКАМ, АБСОЛУТНО, Е Е ДА АЛТЕРНАТИВНО. СЕГА СЕ ОДГОВОРИ ОДГОВОР ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДИЗАТАРИ ЗА НОВА ЈОРК, Калифорнија, Вашингтон, IOWA, LOUISIANA, TEXAS AND ФЛОРИДА. ТОА ИМА МО GREНА БЕЗБЕДНОСТ, АС ДА ЗНАЕТЕ, И ПРАВНИ ЗНАЧЕЊЕ. Ние сме во постојан груп и МОЕМА ОВОЈ, САМО ЛАГА ГРУПИРА OFЕ НА ЛУЕТО ТОА СЕ НИКОГАШ НО КОМУНИКАТ СО РАЗЛИЧНИ ОФИЦИЈАЛИ, ВКЛУЧУВА BEЕ СМЕ РЕГУДИРАМЕ МНОГУ ОД ВРЕМЕ СО НОВИ YОРК СЛУБЕНИЦИ Бидејќи навистина е далеку од далеку НАЈПОЛНИОТ СПОТ. OTЕ СЕ БАРАМ БРОЈ НА МНОГУ ПОВЕЕ - - ОДИЕ ДОБИВНО - - ОДИМЕ БРОЈ БРОЈ НИВНИ ВЕДЕКИ ПОГЛАВЈЕ НА нив. Владичот прави добар успех РАБОТА ПОСТОВИМЕ ДО ГОЛЕМОВНИОТ КУОМО КОНЕКО НО И ОВАА УТРАЕ. И тој го спомна тоа, НЕГО ЗАБЕЛЕШКИ, КОИ СЕ КОРИСТЕТЕ - ТИЕ СЕ КОРИСНИМЕ - САМО САКАМ ЧУВЕРИ, ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОИ НЕГОТИАЦИЈА, МИСЛИ СМЕ КОРИСТЕЕ НА МНОГУ БЕСПЛАТНО НА ДЕФЕНСКИ ПРОИЗВОДСТВО АКТ И НАС СВЕТЕ КОРИСТЕМЕ НИКОГА НЕ Е ПОТРЕБНО. Тоа е една голема точка на зафаќање. Тоа е одлична алатка за преговарање. Но, СЕ СЕ РЕАЛНО - ELLЕ ДА ГО ПРАВОМ ВИЕ, ОВОЈ, ДВЕЕТО ДУХОВ ОД ЛУЕ И ВРЕМЕ ДУХ СО ОДГОВОР НА ОВАА КОМПАНИИ. И НЕ МОРА ДА ЈА УПОТРЕБАМ МНОГУ МНОГУ СИТЕ. САКАТЕ ДА СЕ ДА ПРАВИТЕ, КАКО ЗНАЕТЕ, ОПШТИ МОТОРИ Е ВКЛУЧИ. Вклучен во ФОРД. 3-МВР ВНАТРЕШНО. Другите се вклучени. СИТЕ СИТЕ РАБОТНИ МНОГУ РАБОТНО ДА СЕ РАБОТИ ПРОИЗВОД НА ПРОИЗВОДОТ, СИТЕ РАЗЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ. НЕМА МНОГУ МНОГУ ЛИТЕЛ ПРОИЗВОД КОГА НИЕ ДОЈДОВМЕ. ГИ ГИ ГРАДДУВАМЕ И ДА ГО ГОДИМЕ ПОДГОТОВО КАКО МОЕ ДА СМЕ Различни држави. СИЕ СЕ, исто како што знаете, ГРАДЕЕ НА БЕЗБЕДНИ БОЛНИЦИ И Медицински центри преку ЦЕРТИВНИ ПРЕДНОСТИ ВО NEWУЈОРК. ВО NEWујорк е во КОНВЕНЦИСКИ ЦЕНТАР. СЕ ПРАВУВАМЕ ЧЕТВРИ БОЛНИЦИ И СЕ ПРАВУВАМЕ, ПРЕКУ ТОА ДР STАВ, ЧЕТВРИ Медицински центри ОВДЕ. НЕКОИ РАЗЛИЧНО. САКАМ ДА ДА ЗНАЕТЕ ТОА СЕ СЕ СЕ СЛУЧИ СЕ МОЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ГО ГОЛЕМОТ ПОЛОВ ОД ОВАА ПРЕДИЗВИК. РАБОТАМ МНОГУ РАЗВОЈ ВО НОВА ЈОРК. РЕАЛНО СЕ ПОДНОГ НАШИОТ НАЈГОЛЕМИ ПРОБЛЕМ, МОAYЕТЕ ITЕ БИДЕ, МАЕ WЕ ДА БИДЕ. НО, ТОА Е ПОГОЛНО ДОБРА, СПОДОЛНИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ НА ИТ СО НАС И НАШИТЕ ТИМИ СЕ РАБОТА МНОГУ ДОБРО СО ДР THEАВА ПРЕТСТАВНИЦИ. СЕКОГАШ ДА СЕ ПРАВИМЕ НЕКОИ МНОГУ ЛЕР ИСПИТУВАА НИЗ ВЕЕ. ЈАС ДА ГО БИДЕМЕ ДЕКА ТОА - И Јужна Кореја, и ова не е ЗНАЕТЕ ВО СЕКОЈ НАД. САМО СПИСО СО ПРЕТСЕДАТЕЛ МОН, НИЕ МОНО ДОБРО КОНВЕРЗАЦИЈА ЗА БРОЈОТ ДРУГИТЕ СЕ, СО ГО ДОГОВОРИТЕ МНОГУ ДОБРА РАБОТА ВО ТЕСТИРАЕ. НО, СЕГА СЕ ПРАВИМЕ ПОВЕЕ ИСПИТУВА THЕ ОД АНИБОДА ПОД ПЕДНО. ПОВЕЕМЕ ПОВЕIGHЕ ВО Осум дена од тоа ТЕА ДА СЕ НАВЕТЕ НЕДЕЛИ. ОДИМЕ ДО ДНЕВНАТА ОСНОВА ИСКОЛНО. Толку е навистина добро. ПО ПАТОТ, Додека јас сум почестен, - ЗА ТОА, ИСТО СЕ зборувам со нив ПРИМЕНА МИНИСТЕР НА ЈАПАН НОВА И СОГРИРАНА СОСТОЈБА НА А ПОБЕДИ ИЗБОР. Мислам дека ќе одам да бидам А. Фантастична олимпијада. 2021 година. Мислам дека ќе одам да бидам А. Фантастична олимпијада. ИМА ДА СЕ РАБОТИ АБСОЛУТНО ПРАВО ОДЛУКА ДА СЕ ДА ГО ДОСТАВИТЕ. ЗА ЦЕНА ГОДИНА. И СЕГА САМО ПОСТОЈБА УБАВО ОЛИМПИКА. GЕ СЕ ДА БИДЕ МНОГУ важен Бидејќи тоа е ПРОБАВНО ПРВО ВРЕМЕ МОЕ ДА СЕКОЈ ИЛИ ПОСТОИ ВО ДОЛНО ВРЕМЕ ТОА Е ДА СЕ ЕДНО ОДД ГОДИНА. СЕКОГАШ СЕ ЕДНО ГОДИНА ГОДИНА, Тие ми кажаа. Но, тој ќе оди да има Фантастичен успех и сега YЕ EVЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ. НЕ МОЕТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ. EЕ СЕ СЕКОГАШ REЕ ГО ПОДГОТВИ. КАКО ГО РАБОТЕ РАБОТА. НО САКАМ ДА СЕ РАБОТИРАМ ЈАПАН, МОК И ОСНОВНИОТ МИНИСТЕР АБЕ НА А ВЕЛИНА ОДЛУКА. Мислам дека ќе одам да бидам А. Фантастична олимпијада. САКАМ ДА, Е БИДАМЕ ТАА. ЌЕ БИДАМ ТАМУ. ЕД СИТЕ БОРБА ЗА ЗАШТИТА - КАКО СЕ БОРБА ДА ЗАШТИТУВАМ АМЕРИКАН LИВОТИ, СЕ СЕ ЗАШТИТУВАМ АМЕРИКАНСКИ LИВОВИ. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ВО СЕНАТИТЕ СМЕТЕ МНОГУ БЕСПЛАТНО ДА СЕ РАБОТИ СМЕТКА ЗА РАБОТНА ЗА РАБОТНА ИНТЕРГЕНЦИЈА АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ, ФАМИЛИИ И БИЗНИС. ОВАА ЛЕГИСЛАЦИЈА, ДОПОЛНИТЕНА НА ДВЕТЕ СМЕТКИ кои ги потпишав ОВА МЕСЕЦ, ВКЛУЧУВА, КАКО ЗНАЕТЕ, ПОСЛЕДУВААТ И СМЕТЕ СИТЕ СЕРВИ НА СЕКТОРИТЕ ЗА РАБОТНИЦИ, ЗА СЕМЕЈСТВА. НО, САМО ДА СЕ НАПРАВИМЕ ДВЕЕ ПОВЕЕ ОД ОБЈАВУВА FORЕ ЗА РАБОТНИЦИ НЕМА КОА СИТЕ до Вработените. И тоа е голема работа. БЕЗ ТРОШОЦИ НА ВРАБОТНИЦИ. САКАМЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ СЕКОГОВОР РАБОТА. ОД ОВОЈ ТРИЛИОН 2,2 УСД ПРАВНИОТ ПАКЕТ Е ГОЛЕМО СЕКОГАШ СЕ ВЕРУВАМ СЕКОГАШ ПОСТАВЕН ВО КОНГРЕС ПЕРАТИВНИ РАБОТНИ ЗБОРУВА СЕ ПОГЛЕДАТЕ СО НОВИОТ ДЕЛ Денови, тоа е време на валидност, но ова Е ПОДОБРИ И ПОДГОЛЕМ НАЈГОЛЕМИТЕ СЕКОГАШ ГОДИНА И ТОА Е ПРЕКРШОНА ОВИЕ ПОГОЛЕМУ МНОГУ ОВА ПАРИ ОДБАВИ НА РАБОТИ, РАБОТИ, РАБОТИ, И ФАМИЛИ, СЕМЕЈСТВО, СЕМЕЈСТВО. СЕНАТИТЕ СМЕТКИ Вклучува 350 УСД БИЛИОНИ ВО РАБОТНИ кредити за работо За мали деловни активности со заем ПОДНЕСУВА FORЕ ЗА БИЗНИСИ ТОА Продолжете да ги плаќате нивните работи. Сакаме да ги задржиме РАБОТНИЦИ И ПЛАТИТЕ СИТЕ РАБОТНИЦИ. ОВА Е ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПРОДАВНИТЕ РАБОТНИЦИ ВО ПЕРИЛОЛОТ И ДОЗВОЛНИОТ ПРИСТАП КАКО КАКО ДА ГО ОБВРУВАМЕ ВИРУС. 300 $ милијарди индиректни плаќања ЗА ЗАБАВУВАЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГРААНИ 99.000 американски долари. 3.000 400 УСД ЗА ТИПСКО СЕМЕЈСТВО НА ЗА. НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ПРИРАМ. До 250 милијарди американски долари во продолжени ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. РАБОТНИКОТ ILLЕ ПОБИДИ 100% од НИВОТО ПАРИНА ЗА ПОВЕЕ ПОВЕULЕ МЕСЕЦИ И НЕВЕДНИЦИ ЦЕЛИ ДОПОЛНИТЕЛИ, НЕЗАВИСНИ ДОГОВОРИ И САМО-Вработените ќе бидат квалификувани. ВИЕ НЕВЕРНИ ДОГОВОРИ SЕ БИДЕ САМО-ВРАБОТЕН ЛУ PEЕ ДОБИВНО ЗА ОВОЈ. ОД ОД 100 милијарди долари за да се поддржат ХЕРОИСКА РАБОТА НА НАШИТЕ ДОКТОРИ, НЕВЕДОВИТЕ И БОЛНИЦИТЕ ПОДОБРУВААТ НЕВЕЕ, 45 милијарди долари за ФИНД ЗА РЕАЛИФИРАISЕ НА РАЗВОЈОТ И СМЕ ПОСТАВУВА AЕ ФОНД НА 45 милијарди американски долари ЗА РАЗГОВОРНА ВЕРУВАЕ. ПОВЕЕ ОД ДОБИВУВАЕ НА СИРОМОТ НА ДОСТАПНО ДА ГО ПОДДРШИТЕ МОЈОТ НАЦИОНАЛНО ИЗВЕСТУВАЕ И РАЗГОВОР ДЕКЛАРАЦИИ. 27 $ милијарди за градење на СТРАТЕГИСКИ НАЦИОНАЛЕН СТОКПИЛ СО КРИТИЧКИ НАДВОРЕШНИЦИ Вклучувајќи Маски, респиратори и ФАРМАЦЕВИЗИКИ И СЕ МОЕТЕ ДА МИСИТЕ ДА СЕ БИДЕТЕ МНОГУ ОДГОВОРНО ДОБИВНИКОТ НАШИОТ ВОВЕД РАЗГОВОРЕТЕ ДА СЕ СЕГА ВО ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ. НО, НИЕ Имаме многу работи што ONЕ СЕ ПОДНЕСУВА, ПЛАНИ, МИСИЛИ, РОКЕТИ, МНОГУ НА СЕ. НО СТОКПИЛОТ БЕЗ МНОГУ ОДГОВОРНО, САКАТЕ СЕКОЈ ДВЕ. ОВОЈ ДА Вклучува СИГНИФИКАНСКО ФОНДИРА FORЕ ЗА РАЗВОЈ НА ВАКЦИИТЕ НА ТОП ОД ОД ДОГОВОРИТЕ 8 $ ОДРУВААТ СЕРВИЛНИ НЕДЕЛИ АГО. ПОД 500 милијарди американски долари како поддршка за НАЈДОБРИОТ ХИТ ИНДУСТРИИ, СО Забрана за корпоративна берза КУПУВАЧИ КОИ Е СЕКОЈ Јас ИНСИСТИРАНА И Искрено, јас раскажувам ВИ РЕПУБЛИКАНИТЕ САКАТЕ ТОА И ДЕМОКРАТИТЕ САКААТ ТОА. САКАМ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ПАРИТЕ За компаниите и плановите ИЛИ СЕКОЈ ДА СЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ДОБИЕ ОВОЈ РУ TH ПАТЧЕ. И НЕ МИСЛАМ ДА СЕ ОДМЕ ДА БИДЕТЕ РУGНА ПАТЕ. КОГА ПОВТОРНО, СВЕТОТ НА ПОДОБРИ, ДА СЕ ОДБАВА ДА ОТВОРИ САКАТЕ РОКЕТИШТЕ И ОДИМЕ МНОГУ Добро и многу брзо и многу НОВИ ОСНОВИ ЗА ИЗВРШНИ КОМПАНИЗАЦИИ СЕ. САМА ПАРИ. СЕ ОДБЕАТ ДА СЕ ДАМА ДА ЈА ДА ЈА ДА ПРАВИТЕ РАБОТНИТЕ РАБОТИ ПОВЕЕ СМЕ ИНТЕРЕСИРАНА ВО РАБОТНИЦИ, ТОА РАБОТА И НИЕ СЕ ИНТЕРЕСИРАНА ВО КОМПАНИИ ПОСТОИТЕ ТОА ШТО ГОТВЕЕ РАБОТНИЦИТЕ ВО ОВОЈ ГОЛЕМ РАБОТА Имаме 16 милијарди американски долари во финансирање ЗА НАДОМЕРУВАЕ НА ЛИЦА ЗАШТИТА НА ЗАШТИТА. ЗНАЕМЕ ЗА ТОА МОЕ КАКО МАСКИ И РЕСПИРАТОРИ ОД ОВА СТРАТЕГИСКИ НАЦИОНАЛЕН СТОКПИЛ. ЈА ПОДГОТВУВАМ ДОМОТ ДА ЈА ПАС ОВАА ВИТЕЛНА ЛЕГИСЛАЦИЈА И ПРАВО СМЕТКА НА МОРА ДЕША ЗА СИГНАТУРА БЕЗ ОДЛОЖУВАЊЕ. SЕ ИСПОСТАВ ИМАМЕДНО. Е HAЕ ИМА ПРИМАТ И МОЛО СЛЕДЕ ANDЕ И ГОЛЕМО ДЕН ЗА АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИК И ЗА АМЕРИКАН СЕМЕЈСТВА И ЗА АМЕРИКАН КОМПАНИИ КОИ ИМААТ НАЈДОБРИ ГОДИНИ СИТЕ САМО, ТОА ПОСЛЕДНИ ПАРИ ГОДИНИ И ТОА МАЕ ГОЛЕМО ДА ПОСЛЕТИ ДА МЕСЕЧНА АГО, ТИЕ ВИДАТ ВО ТОА ПОЗИЦИЈА НЕ ГО ПОДГОТОВИ ДЕКОЛКУ СЕ Скриени непријатели, вирусот. ПОСЛЕДНИ ДЕНЕС, СЕ ГЛАСАМ ДА ЛИДЕРИ НА МНОГУ АМЕРИКА ЗАБОЛУВАЕ НА ОБРАЗОВАНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. САМА БАРАМ ЗА нив ПОГОЛЕМ ДИВЕРЗИЈА ВО АМЕРИКАН Луѓе, до американски семејства, до НАШАТА НАЦИЈА И СИТЕ СИТЕ Фантастично и собирање НАДВОРЕШНИЦИ, РАСПОЛЕУВА FЕ НА ХРАНА И ПОДДРШКА РАБОТНИЦИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИА, ГРИА ЗА РАБОТНИ РАБОТНИЦИ И СЕМЕЈСТВО. ГО ПОДГОТВУВАМ ДА ГО ПРОДОЛИМЕ ДА НАПРАВИ ГО. НЕПОДВИДНИЦИТЕ СИТЕ Фантастична и голема. Тие се големи. Знам многу од нив. САКАМ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДОДГОВОР КРИТИЧКИ СУБОВИ. ФЕМА ПРОДАВА 9.4 РЕСПИРАТОРИ, МИСЛИТЕ ОД ТОА, 9.4. 20 милиони хируршки маски и ние ДАМА ДРУГИ ОД ОВИЕ СМЕ СМЕ ДА БИДЕ ДА БИДЕ ДА РАБОТИ БАРА. СВЕТСКИ СВЕТ, НЕ Е ДА СМЕ ИЛИ ДРATАВИТЕ, СВЕТ СВЕТ Е ПРЕБАРУВА GЕ ДА СЕ ДАМАТЕ ОВАА НЕГОВИ ВО КОНКУРЕНЦИЈА СО МНОГУ, МНОГУ Земји. ВЕРУВАМ ДЕНЕС ДА ГО БРАЗИРАМЕ 150 МАРК ЗА ВИРУС. Имаме 150 земји, над 150 Земји што имаат овој вирус И НОБОДА BЕ ВЕРУВАТЕ СЕ САКАТЕ ДЕКА Е МОНА. НОБОДНИОТ СОВЕТ МОЕ ДА ГО ОДГОВОРНО НЕКОЈ САКАТЕ ОВОЈ ДОСТА. ДА ЗНАЕМЕ ДА СЕ СМЕАМ СВЕТЕ ПОТРЕБА. И АКО ДА Е, СЕКОГАШ Е ОДБЕ ДА БИДЕ ДОБРО Подготвени ПОДНЕСУВАЈТЕ ОД КОЈ УЧЕМЕ. КАКО НЕВРЗДИВНА ШТО СМЕ НАПРАВЕНО. ОВИЕ ПОВЕЕ ТЕСТИРА BYЕ ПО СЕКОЈ БЕБЕ ОД ДАЛЕКУ. И ВЕСТИ, ИЗВЕДУВАЧИТЕ, ТОА МЕДИУМИТЕ ГИ СЕ РАЗВОЈУВААТ И МО AMУВАМЕ ВАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЕСТИРАЕ СЕ Зачудувачки и ние имаме високо ниво ИСПИТУВАЕ И ТОА Е ТЕСТ ТОА Е ТОЧЕН. 3.1 МИЛИОНСКИ ЛИЦА СВЕТИ. 14,6 милиони ракавици и 6.000 Вентилатори, кои одат кон нив АВИРИ НА НАЈДОБРИТЕ ПОТРЕБИ. ПОСТАВУВАМЕ НА ПОСЛЕДНИОТ ДЕН 4.000 Вентилатори во NEWУЈОРК. И СЕ ГО ПРАВИМЕ СО ВЛАДА ЗА ТОА. Тој беше среќен. СЕ СЛЕДИМЕ СО ГОЛЕМОТО ДА СЕ ЗА ТОА. МАЈОР ДЕ БЛАСИО КОИ Е МНОГУ СРЕAPНО НЕ СМЕ ДА СЕ СРЕAPНО СО РАБОТА СЕ ПРАВАТ. ОД ОВОЈ НАЦИОНАЛНО ЕМЕРГЕНЦИЈА, СЕКОЈ ДЕН Овде ПРОДОЛУВА ДА СЕ ЧЕКОРИТЕ ПРЕД И ДО ПОГЛЕДУВАЈТЕ КАРАКТЕР НА НАШИОТ НАЦИЈА Вклучувајќи го народот ПОГОДНЕТЕ СЕ, ПО ПАТОТ. ОВИЕ ЛУЕТО КАКО ВЕЗБЕДНО. Тие се воодушевени луѓе и МОAYЕ МОЕ ДА ЈА ПРИСТАПУВАМ ЗА МИСЕЛ, ДА СЕ МОАТ ДА ИМАМ ДОБИРНИ ПРИЈАТЕЛИ. МОAYЕТЕ ДА НЕ МОЕТЕ, МАAYЕ ТИЕ ПРАВАТ. ТЕА РАБОТА МНОГУ ДВЕЕ. ВО МАРИЛАНД, СЕДНО-ГОДИНА БОЈ КОРИСТИТЕ СВОИ РОДЕНДЕН ПАР ДА Купете оброци за сениор. ВО НЕВАДА, ОДГОВОРНО ДОБИВНИК ЗЕМЈОДЕЛИ И НАДВОРЕШНИЦИ. ОВА СЕ СЛУЧУВА. Илјадници и илјадници. МО COЕ ДА СЕ ПРОДАМ ТУКА. ВО МИННЕСОТА, УНИЦИ НА СИТЕ ИСКОЛИВИ МЕДИЦИИ ВОЛОНТЕРИРАН ДА ДОБИВЕ ДЕЦА ГРИА ЗА БОЛНИТЕ РАБОТНИЦИ ПОМОШУВА TOЕ ДА ГО ЧУВААТТЕ НАШИТЕ ДОКТОРИ И Медицински сестри на фронтовата линија БОРБА ЗА СОБИРАVEЕ НА IVИВОТ. ОВОЈ АМЕРИКАНСКИ ОСТАВУВАТЕ НЕ ОБЕДИЕ УЛАГА ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОБЕДУВАЕ ОВАА ГОЛЕМА НАЦИОНАЛНА БАТЛА И Тоа е светска битка. САМО се занимаваме со ДРУГИ НАЦИИ. ЈАС САМО ЛИЦА - ЗАПОМНЕТЕ ПОВИК. Многу земји се големи ТРОБЕЛ. СЕГА WEЕ HEЕ СЕ СЕ СЛУЧУВА ОД НАШИТЕ ВЕЛИКИ СЕКРЕТАР НА ТРЕREА. СЕ РАБОТИ РАТЕР ХАРД, ЈАС ЌЕ ТИ КАЖАМ. СВЕТЕ МНУЧИН Е ФАНДАСТИЧКО ГУY И СПОДЕЛУВА WITHЕ СО ДЕТИ СИТЕ, ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ. ЕДНА НА НАЈДОБРИОТ УБАВИ ГРАДЕИ И ДОБИВ ДА ЗНАЕТЕ, СВЕТЕ, МОЕ ДОБРО И ДАМА А. ЛИТЕЛНО Ажурирање WЕ БИДЕ Удобно ДА СЕ Слушаме што правиме и ШТО Е ДА ГО ДОБИ. СЕКРЕТАР МНУЧИН: САКАМ ДА СЕ САКАМ ДА БЛАГОДАРАМ СМЕТКА МКЦОНЕЛЕЛ ЗА НЕГОВО ЛИДЕРСКИОТ И САКАМ ДА СЕ ДА СЕ Благодарам ШУМЕР ЗА ШУМЕР НЕГОВОРНА ПОДДРШКА ДОВЕРНА ДВД САМО НА ОВАА Сметка и ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ШТО РАБОТНА ТИЕЛЕСНО. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПОСТОИ, ДА СЕ ДОБИ LИВОТ ВО СВЕТСОТ НА ЛБЈ ПЕТИ ДЕНИ И НЕ МОUЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ БЕСПЛАТНО СО НЕПРЕЦЕНДЕНИТЕ ОДГОВОР ОД СЕНАТИТЕ ДО ЗАШТИТЕТЕ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ И АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС ВО ОВАА СОСТОЈБА. ПРЕТСЕДАТЕТО Е НАДВОРЕШНА МНОГУ ОД ОВАА НО, МОЕ ДА СЕ ОДИМАМ ПРЕКУ ОВА Брзо. КАРТИ ЗА МИЛО РЕЗИЦИЈА НА БИЗНИС, ОВОЈ COЕ ЗАВРШИ РУГИ 50% од ПРИВАТНИОТ ПЕРИЛАЛ ВО МАЛ БИЗНИС КАДЕ WEЕ Е ВЕДНО ДОБИВТЕ КОАРИ КОИ Е НАДВОРЕШЕТЕ Осум недели на саларите КАКО ДА ГО ЧУВААТ РАБОТНИЦИТЕ ВРАБОТУВА И НАГОВОР. И ТОА КОANАРИ BEЕ БИДЕ ЗАБОЛНИ НА КРАЈОТ НА ПЕРИОДОТ КАКО ДОЛГО КАКО ГО ВРАБОТЕНИТЕ РАБОТНИЦИТЕ РАБОТНИЦИ. ОВИЕ САБА КАРКИ, НО БЕЗБЕДНОСТА ILLЕ СЕ ОБВРЗУВА СЕКОЈ ЕДИНСТВЕНА ФДИК ОСИГУРНА БАНКА ДА ГО УПОТРЕБА ОВИЕ ИЗВЕДУВАМЕ СО КРАЈ НА СЛЕДНОСТА НЕДЕЛА, ILLЕ ИМАМЕ ЕДНОСТА ПРОЦЕС КОГА ОВОЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ И ПОПУСТ ВО САМО ДЕН. ОВОЈ BEЕ БИДЕ МНОГУ Едноставно СИСТЕМ ДА ГО ПОБЕДАТ ПАРИТЕ МАЛКО РАБОТНИ РАБОТИ. ЗА КОМПАНИИ, кои НЕ Е КВАЛИФИ ТОА, НИЕ ЕКОНОМСКИ ПРОГРАМА НА ДАНОЦИТЕ ИНЦЕНТИВИ ДА РЕТАНИНИ РАБОТНИЦИ И КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕ ПОСТОИ, САМО ПОГОЛЕМУВАМЕ ОСИГУРУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ ДА СЕ ОПШТУВААТ ВО ОВИЕ ДВЕ ПРОГРАМИ КОИ Е Е АДИМИНИСТЕРИ ПРЕД ДРАВИТЕ. VEЕ ИМАМЕ ЕКОНОМСКО ИСПОЛНУВАЕ ПЛААА. ОВИЕ BEЕ БЕЗ СЛЕДНОСТА Три недели. ДИРЕКТНИ ПЛААИ ВО МОНО СМЕТКИ ЗА ДОПОЗИТУВА PEЕ НА НАРОДОТ. И ЗА ОВИЕ КОИ НЕМА ДА СЕ, BEЕ БИДЕ ДА СЕ ПРИРАЧНИК ВО МАШАТА. НАШАТА ДЕНА Е Е СЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ОРГАНИ, ние ги имаме 500 милијарди американски долари за работа со ФЕДЕРАЛНА РЕЗЕРВИ ДА РАБОТЕ ЗА ПРОГРАМИ ЗА ИСПИТУВАЕ И КРЕИРАЕ 4 УСД ТРИЛИНА ДА СЕ ПОТРЕБА ДА ПОДДРШКА АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС И АМЕРИКАН РАБОТНИЦИ НА НЕПРЕЦЕДЕНТИВНИ НАЧИН. И ПРЕТСЕДАТЕТО ПРИМЕНА 100 долари БИЛИОНИ ДО СОБИРНИЦИ И 150 УСД БИЛИОНИ ДРАВИТЕ ОВИЕ СЕ СПЕЦИФИКСКИ ТРОШОЦИ КОРОНАВИРУС. Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, САКАМ ДА Благодарам ВАС И ВАICEЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ. СЕ ДОГОВОРИТЕ ДОСТАПНО ДА САД ПОСТОЈАНУВАМЕ СИТЕ ПРЕСУДА ДЕНОТ И ВАШАТЕ НАДВОРЕШЕТЕ НАДВОРЕШЕ И БЕЗ РАБОТНИЦИ НА МНОГУ ПРАШАА. И ПОТВРД, БЛАГОДАРАМЕ СЕКОЈ ДЕЛ ЗА ОВАА БИПАРТИЗАНСКА РАБОТА. ОВА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ЕНЕРМИВНО ПОМОШ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ И АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА. ПРЕТСЕДАТЕКОТ ОД ОДГОВОР ТОА СОГЛАСНО БЕЗ ПОВЕЕ ДВЕЕ ДА ЗАШТИТИТЕ АМЕРИКАНИ ВО ОВАА НЕПРЕЦЕНДИРАНА СОСТОЈБА. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ДЕН и НО. МНОГУ РАБОТА И Гледајте КАКО СИТЕ ОДДЕТЕ И ГО ПОБЕДУВАМЕ ГЛАСОТ. Дали имате прашање? ИЗВЕШТАЈ: КАКО ДА СЕ СМЕЕТЕ ОВА БИЛЕ KЕ ОДБИРАТЕ ЕКОНОМИЈА ПОВЕЕ? ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ОДИМЕ ДА СЕ ВААТ РАБОТА НА АМЕРИКАН РАБОТНИЦИ И ОБЕЗБЕДУВА СТРАНА МОЛО НЕ Е НЕГОВИОТ РАЗГОВОР. НЕ Е НЕГОВИОТ ГОЛОВИ НО МИСЛИМЕ - ИЗВЕШТАЈ: ДА СЕ АНТИЦИРАТЕТЕ НА Три месеци и нема да треба ОВАА Три месеци. ОВОЈ ВОЈНА BEЕ БИДЕ QUЕ ПОДОБРИ. Секретарот МНУЧИН: ОВА Е А ПОДНЕСУВАЕ НА ПАРИ, АКО ПОТРЕБНО, ДА ЈА РЕГОВИРАМЕ ЕКОНОМИЈА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ОВА Е ДА ГО УЧЕТИ ЕКОНОМИ. КОМПАНИИ со рангирање на ААА за да ги задржат ОДЕ ANDЕ И GЕ ДА СЕ БИДАТ ВО ФОРМА на заеми. ПАРИ ПАРИТЕ ДОГОВОР. ИЗВЕШТАЈ: Ајде да ве прашам НЕКОГАШ, ДА СЕ ПРАВДИТЕ ВЕРУВАЕ НА НАДВОРЕШНА КОМПАНИЈА ЗА СИЛИТЕ НА НАШИОТ НАРОДОТ, ШТО МИСЛИШ? ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: РЕЛЕГНИРАМЕ Земји што ги даваме нашата набавка СОЦИИ И ПОДДЕТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДСТВО ОБВРСКИ И КУПИТЕ ИТ НЕКОЈ ЕЛЕС ЗА LИВОНА ЦЕНА НО, ГИ ГО ГО ГОДИМЕМЕ BSЕБОВИТЕ И СЕ И ГО изгуби нашата НАДВОРЕШНА И НЕ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ. BEЕ БЕГАМЕ НЕКОИ ПРОМЕНИ. САМО ДА ГО ПРАВИМЕ ТИЕ ПРОМЕНИ. ИЗВЕШТАЈ: Дали имате забрана за Извозот на медицинска опрема? ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Е СЕ СЛУЧУВА ОД САМИОТ СЕБЕ. НЕКОИ ЛУЕ, ГО НАПРАВУВАМЕ НАЈДОБРИОТ Медицинска опрема во светот И ВИЕ САКАТЕ НЕКОИ ЛУЕ ЕВРОПСКАТА УНИЈА, НЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ДА СЕ ТОА ИМА СПЕЦИФИКАЦИИ КОИ НЕ СЕ ДОСТАВУВА НАШАТА ОПРЕМА ВО ПОДАТОЦИ Е ДИЗАЈНИРАНА НА РАЗЛИЧНИ НАЧИН, ДА СЕ ДА СЕ ПОДОБРЕН НАЧИН. СИТЕ СИТЕ ИГРИ НАГРАДИ ПРОТИВ НАС. СИТЕ ДА ГО ПОВЕЕТЕ ИГРИ ПРОТИВ НАС И НЕМА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕКОЈ ДОНЕСНО НИКОГАШ ЗА ИТ. НО ЕВРОПСКАТА УНИЈА, ПАКАТЕ НА МЕДИЦИНСКИОТ ОПРЕМА, НЕ НАПРАВЕТЕ НАЈДОБРИОТ, НЕ МОЕМА ПРОДА SБА ЗА ДА НЕ Е НЕ ПОДНЕСУВА. И НИЕ ГО ЗДРУУВАМЕ СИТЕ МЕДИЦИНСКИ ОПРЕМА ВО НАШАТА СТРАНА. СМЕ ПРОМЕНУВАМЕ СЕ. СИТЕ ОВА СЕ ПРОМЕНИ. НО, НИЕ СПЕЦИФИКАЦИИ ОВИЕ НАША ОПРЕМА ДИЗИГНИРАНА ПОСЕБНО ДА НАША ОПРЕМА НЕ МОАТ ДА СЕ ВААТ ВО СВОИТЕ СТРАНА. Тоа е многу успешна работа што СЕ СЛУЧИ. НЕКОИ НА ЛУЕТОТ КОИ СЕ ПОСЕБА НАЈДОБРИОТ ПРЕДВИД НА НАС се НАШИОТ АЛЕТИ ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ НА НАС ВО МНОГУ НАЧИНИ, ФИНАНСИСКО И МИЛИТАРИЛНО. КОГА СЕ OOИВЕТЕТЕ НА ПОВЕЕ - Гледајте, СЕ ДАМА - Ако гледате во НАТО, ТОА АБУЗИРАЈТЕ ДЕКОЈ ДА СЕ ДА СЕ НАША ЗЕМЈА НА НАТО каде и тие НЕ СЕ ПЛАТИТЕ. И НИЕ СПОРЕДУВАМЕ ЗА СЕКОЈ. СЕГА, ЗАЕДНИЦА НА МИЕ, ОВИЕ СЕ ПЛААЕ ЛОТ. СЕГА ПАТ ПОВЕ 125Е 125 милиони долари повеќе И ТОА УЛТИМАТЕЛНА СЕКРЕТАР ОПШТИ КОЈ СЕ МИСЛУВАМ ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ Е МОИТЕ НАЈДОБРИОТ ФАН ДА ГО ДОБИВИМЕ ДА ПЛАТИТЕ ДОДАЛНИ 400 милијарди долари. И ТОА ТОА ТРГОВИЈА. ДА СЕ ДОСТАВУВА СЕ МОMНО НЕМО МОНО ЗА НАС ДА САМО САМО РАБОТА. Тие го знаат ова. НИЕ САМО чекаме. ГИ НИЕ СИТЕ ПОДРАБОТНИЦИ. OЕ СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ КАКО Јас Одлучете да го направите тоа. НО, НИЕ СМЕ ТРЕТИРАНА Непосредно од европската унија. ИЗВЕШТАЈ: Г-н. ПРЕТСЕДАТЕЛ, ЧЕТВРИ РЕПУБЛИКАНСКИ СЕНАТОРИ ИНДИКАЦИИ ДЕКА EXЕ ИСКУДИ 600 УСД ЗА МОЕ МОЕ ДО ОБИДУВАЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ВРАБОТУВАЕ ВРАБОТНИЦИ ДА ГО ГУБУВААТ ВИДНИ РАБОТИ. ШТО МИСЛИШ? ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП: ГО ЗНАЕМЕ ПРАШАЕ МНОГУ добро. СВЕТЕ, МОAYЕТЕ МОЕТЕ ДА ДИСКУСНИТЕ ТОА СЕКЕРТАР МНУЧИН: САКАМ ДА САМО ИСКЛУЧИТЕ ПРАШАА, КОЈ Е НЕ САКАТЕ ДА СЕ РАБОТНО ОСИГУРУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ. ПОВЕЕ НА ОВОЈ ДРАВНИ СИСТЕМИ ТЕХНОЛОГИЈА ТОА Е 30 ГОДИНИ СТАР ИЛИ СТАРИ. АКО САМО ДА ГО ПОДОБРУВАМЕ ДОСТАВА УПОТРЕБА ОВОЈ СО МНОГУ ПОВЕЕ СПЕЦИФИКИ, WЕ Е СМЕ. ОВА Е САМО НАЧИН ТОА ДРATАВНИТЕ ПОДГОТОВКИ ДОБИТЕ ПАРИ Брзо во слободна работа и употреба 600 УСД ОД СОВЕТОТ. НАЈДОБРИ АМЕРИКАНИ, ШТО САКАТЕ, САКАТЕ ДА ГИ ОБИДУВАТЕТЕ РАБОТИ. ЗА 50% од овие БИЗНИС, THEЕ ИМАА БИЗНИС Чувајте ги овие работи. СО ОВОЈ БЕГА - НАШИОТ БРОЈ НА ЕДНА ПРАШАЕТО КАКО ДА СЕ ГО ОБВРУВАМЕ ОВИЕ ПОТРЕБНИ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ ДА ГИ ОБИДЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ, ОВА Е НЕ РАБОТНИК НА СВОЈОТ, ТОА БИЗНИСКИТЕ ПОСЛЕТУВА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ВЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ САКАТЕ ДА ГИ ОБЕЗБЕДИМЕ РАБОТНИ АМЕРИКАНИ ДОБАВ ПАРИ И ОВА Е НАЈДОБРИОТ Ефикасен НАЧИН >> СИТЕ СЕ ДОГОВОРИТЕ СЕГА? СЕКРЕТАР МНУЧИН: WЕ AYЕ ПРИМАВА НАШИОТ ИЗВЕДУВА THЕ ОВАА БИЛНИ ПАСИ ЦЕЛО И ДОБИ ДО КОАТА УТРЕ И ПОСТАВИТЕ ИСТО. НИКОГАШ ДА СЕ ДА ГО ДОДВИМЕМЕ ОВАА ПАР ВО ВАС АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА И АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ. Тоа е важноста на ова. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: PEЕ PEЕ БИДЕ ЛУЕ АКТУЕЛНО ДОБИВ ПОВЕЕ ПАРИ НО НЕ САКАТЕ ДА СЕ ДА ГО ПОБЕДАМ ДИЗИНЦЕНТИВНО. ДОБРА ПРАШАА, АКТУАЛНО. ИЗВЕШТАЈ: СЕМЕЈНА СО РЕТИЗИРА ФБИ АГЕНТИ РОБЕРТ ЛЕФЕН СИНА ТОА НАС ПРВИ ТОА МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБА Иранската увереност, СЕ СВЕТЕТЕ НА ТОА? ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ: СЕ СИМЕ МНОГУ ВКЛУЧНО ВКЛУЧУВА ВО ОВОЕ И Тој беше голем ГЕНТЛЕМАН И Велика фамилија. ЈАС ДА САКАМ ДА И ОВА МОРА СЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ СОСТОЈБАТА НА СЕМЕЈНА СЕ ВЕРУВАМ, НО НЕ Е ИЗГЛЕДА ДОБРО. НЕ МОЕ ДА ДОБИ ЗА ГОДИНИ ВО Иран. НЕ Е Е Е ПРОМИСИРАISЕ. Имаме многу луѓе ВРАА ОДИМЕ ДВЕ ЛУЕ НАПРЕД ОВОЈ НЕДЕЛА НО РОБЕРТ ЛЕФЕНСОН, ИМА ПОДГОТВУВА ЗА ДОГОЛНО ВРЕМЕ И РОБОВНИ ПРОБЛЕМИ ПРИОР ОД НЕГА ПОДАТОЦИ ИЛИ КАПУРТ. И САМО САМО УБАВИМЕ ЗА СЕМЕЈНО Јас не прифаќам дека тој е СМРТ. НЕ Е ДА ГО ГОЛЕМИОТ МОЛО. НО ЈАС ДА ЈА ПРИСТАПУВАМЕ ТОА Е СМРТ. НО МНОГУ МНОГУ ЛУЕ Тоа е случајот. ИЗВЕШТАЈ: КОГА СЕ ДВЕЕ СЕРВЕНА ЛИНКИРАINGЕ НА ЗАБАВУВА THEЕТО ЗЕМЈА ДА ВАША ИЗБОР. ПОВЕЕ ОВОЈ НАДВОРЕШНА ВРЕМЕ линија ДО ВАШИТЕ ПОЛИТИЧКИ ИНТЕРЕСИ. ВИ ПОСЛЕДИТЕ МЕДИУМИТЕ САКАТ ДА ОТВОРИТЕ ЗАВРШНИ - [НЕВЕДНО] ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП: THEЕ БИДЕ МЕДИУМИТЕ САКАТЕ ДА ГОДИТЕ ДА МНОГУ БЕЗНО. ИЗВЕШТАЈ: ОТВОРАЕ НА ЗЕМЈА НЕ Е ДОБРА ИДЕА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: САМО ВАС РАЗГОВОР. САМО ЛУЕ ДА СЕ Е НЕ СЕ ОТВОРИТЕ толку брз и НЕКОИ ЛУЕ LЕ IKЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ФИНАНСИРАЕ МНОГУ БЕЗБЕДНО КАКО ДА БИДЕ ДОБРО ДА СЕ ОБВРЗУВААТ НА НА ПОЛИТИ. И ДА НЕ ЗНАЕМЕ ДА Е ОВА МОЕ НО, ОВИЕ СЕ ЛУЕ ВО ВАШИТЕ ПРОФЕСИРА THЕ КОГА САКААТ ТОА ДА СЕ СЛУЧИ. Мислам дека е многу чисто тоа ОВИЕ СЕ ЛУЕ ВО ВАШИТЕ ПРОФЕСИРА THЕ КОИ СМЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ. ТИ ПРАВИШ. ТАА ПРАВИ. ОВИЕ СЕ ЛУЕ ВО ВАШИТЕ ПРОФЕСИРА THЕ КОИ СМЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ. YЕ LOУБОВ ДА ГО ЈА ВИДИТЕ ДА ГО ЈА ВИДИТЕ СЕКОГАШ ДРУГИ ПРИЧИНИ НОБОДИ РАБОТА САМО ДА СЕ РАБОТИМЕ И САМО ТОА ГО ОВДЕ ГО ОВАА ГРУПА СЕГА ПРАВО ОВДЕ ИЛИ НЕ МОРАТЕ ЗЕМЈА ЛЕСНА. ДОБРО. ИЗВЕШТАЈ: ОДГОВОРЕТЕ ДА СВЕТЕТЕ ПАКЕТ, КАКО МОЕ ДА ВИЕ - >> КОЈ СЕ СО СЕ? TRUM CBS. [НЕВЕДНО] >> ВО ТРИ ВЕДЕРИ, WЕ Е ДАЛИ ДИРЕКТНИ ПЛААИ ОД КАДЕ Имаме депонија КАКО ИНФОРМАЦИИ И ДА ГО ОБЕДУВАТЕ А ПОВЕЕ ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ОД НИЕ САМО ПОСТАПКИ ДА СЕ РАБОТЕ ДА. Три ВЕДЕРИ ЗА ТОА И КРАЈ НА СЛЕДНА ВИДЕНА САКАМ СИТЕ БАНКИ ДО ОРИГИНИРА LOЕ НА КАРИНИТЕ ЕДЕН ДЕН. ИЗВЕШТАЈ: ИМА ДВЕ ПРАШАА ЗА ВАС - [ЗБОРУВА СО Г-20 И БАН БЕСПЛАТНО ТОЛНИ ANИВОТНИ ПАЗАРИ ПРЕВЕНТЕН ПОВЕТНИК-19 ШТО СЕ РАБОТИ ПРЕВОДЕН ДОГОВОРИ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП: ДА НЕ ЗНАМ ДА СЕ ОВОЈ ПРЕДМЕТ ОДДАВА ДО СОДРИ УП. Доаѓа од Кина и да речеме ТОА КАКО СЕ СЛУЧУВА НА КИНА. НЕКОГАШ Е СЕ РАБОТИ ЗА НАС. НО НЕ Е ТОП НА СВОЈОТ ЛИСТА. [НЕВЕДНО] ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: КАКО МНОГУ СМРТИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ МЕ? Ништо. Ништо. АКО ТОВА ВАША ПРАШАА. Гледам НЕГОВИОТ ИЗВЕШТАЈ. НЕ СЕ ИСПИТУВА ОД ПОВЕДНО ПОВЕЕ АНБЕДИЈА. СЕ ПРВУДУВАМЕ ПОВЕЕ ОД АНИБОДИЈА ВЕДНАШ. ТОА НОБОДНО ЕВЕНА КЛУБА. И НАШИТЕ ТЕСТИ се НАЈДОБРИТЕ ТЕСТИ И НАЈДОБРНИ ТЕСТИ. АКО СЕ СЛУЧУВАТЕ ДА СЕ ОДИМЕ ДА ТЕСТИРА 350 милиони луѓе. Гледав во изјавата. СЕ ПОПОЛНУВАМ СО ИТ. МОЕ ДА ГО ОДРУВАм ИЗВЕШТАИ НО, НЕ СМЕ ДА СЕ ДАМА ДА СЕ ДАМАМ НЕ, НО ДЕЛОВНИ ИЗВЕШТАИ. НЕМАМЕ ДА ГО ИСПИТУВАМЕ УСВОТ ДРАВ НА СЕКОЈНО. Мислам дека е радосен. НЕ МОРАТЕ ДА ГО ДРАВАМЕ. МНОГУ ОВИ ДРАВНИ ДРATАВИ, МОUЕТ ДА СЕ ПРАВИ ВЕДНАШ. ПОДНЕСУВААТ НЕКОГО ПОВЕЕ ВО НЕ ПОСЕБНА ДОДЕЛНА ИДНИНА, МОAYЕ НОВО ЈОРК И КАЛИФОРНИЈА НЕ МОАТ. МОAYЕТЕ ДРАВАТА НА ВАШИНГТОН НЕ МОЕ. НО, КОГА СЕ ИВЕТЕ САМО нив, нивни НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ ПОСТОИ ВО ЕДНА ДОМАШНА НЕГА. ИЗВЕШТАЈ: ДАЛИ ТЕСТАТЕ ЕДНА ДРАВА И ЛИЦАТА ОД ДОГОВОР ДРУГ ДРАВА. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: САМО ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТОА АКО ГЛЕДАТТЕ НА ДРАВИТЕ И МНОГУ ДРАВИ СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА, НЕМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ. Имаме НЕКОИ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ, НО ПРОДОЛУВА ДА СЕ ОДГОВОРИ висока густина ПОДНЕСИ ЗОШТО WEЕ ГО ИСПИТУВАМЕ ЕНТИРИ НАЦИЈА 350 милиони луѓе. ТЕРИВИРАМЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД АНИБОДИЈА ЕЛЕС. САМО СПОДЕЛУВАМЕ СООБРААЕ, НИЕ ДА СЕ ДОГОВИТЕ НАЧИН ОД А СВЕТСКИ СИСТЕМ СЕ ПОСТОИВ. НИЕ ИСПИТУВАМЕ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ НЕКОЈ ДРУГ. КОГА САКАМ ДОГОВОРНО ДРУГО, ДРУГО Земји. Ниту една земја не е затворена. Тие излегоа со СТАТИСТИКА Јас ГУСЕТ СЕКОЈ ДЕЛ дека слушам ОД ДР. БИРКС КАДЕ ДА Е ДА Осум дена дена ОВДЕ ПОВЕЕ ОД Осум години НЕДЕЛИ ВО Јужна Кореја и југ КОРЕА ДРУГИ ГОЛЕМА РАБОТА. НО, НЕ ПОСТОИВЕМЕ ВО осум дена ДА ШТО Јужна Кореја помина во осум недели. Тоа е голем број. И СЕ реков дека СМЕ ДА СЕ ДОБИВМЕ ПОДОБРИ. СЕКОЈ ДЕН ГО ПОДНЕСУВА. Имаме НЕВРЗВЕН АПАРАТУС. Не сакам да пробам 350 милиони ЛУЕ. Мислам дека е радосен. >> ДВЕ ПРАШАА. [НЕВЕДНО] ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: СО ОДГОВОР ДА ШТО? [НЕВИДНО ПРАШАЕ] ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: САМО САМО ГРАНИЦИ. [НЕВЕДНО] ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ЛУЕ СВЕТЕ Влезете и имав цело РАЗЛИЧНИ ДЕЛ И ДО 164 МИЛЕС, МИСЛИ ОД ТОА. 164 МИЛИ НА Wид ГОЛЕМ, УБАВ ALLид. И ВО ОВИЕ ПОДНЕСУВА СЕ МНОГУ, МНОГУ ДВЕЕ ДА ДА СЕ ВААТ. НИЕ СМЕТЕ МНОГУ ПОВЕЕ НА ГРАНИЦИ. СЕ СМЕ ДАМЕ КАКО НИЕ СВЕТЕ СВЕТОТ ГРАДЕЕ, НОБОДНИКОТ СЕ ДОБАВ Преку. ОТВОРЕТЕ НЕ, НО ТОА ДОЛГО ПРАВО. ТОА ПОСТОЕ ДА СЕ ПОСТОИ. Но, јас сум многу јака на границите И НЕ САКАТЕ ЛУЕ ДА СЕ ВААТ ОВДЕ АКО ДА СЕ ОДБАВА ДА ВААТ, Тие треба да дојдат преку тоа ПРАВНИ И МЕРИТ. НЕ САКАМЕ ДА ГО ВАШИТЕ ЛУЕ СЕ РАБОТЕ ЗА ВАШАТА ЗЕМЈА. ИЗВЕШТАЈ: РЕПУБЛИКАНИ И ДЕМОКРАТИ ДА СЕ ДОБИРАТЕ СТИМУЛУС И ЦЕНТРИТЕ НА КЕНТНИЧКИТЕ УСЛОВИ ОВДЕ ВО WASHINGTON, DC ,. НЕ МОРА ДА СЕ ДА ГО ПАРИТЕ ПАРИТЕ Маски и известувачи? ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ТОА 35 МИЛИОНИ И ПОСТОИ 10. Јас сум фан на тоа. WЕ УБОВ ДА СЕ ОДИМЕ ТУКА НАДВОРЕШНИЦИ, НО СЕ САКАМ ДА ГО БУЗИРАМ СИТЕ ПОСТОИТЕ ТОА ПОВЕЕ ВАЖНО. НО, СО СОГЛАСНИОТ ЦЕНТАР ПОДНЕСУВА ГОЛЕМО БИДЕ НОБОДИ МОЕ ДА ОВДЕ. НЕ Е ЗАШТИТЕ И ДАЛИ НЕКОГО ФИНАНСИРА ANDЕ И СЕ СЕ ПРИМЕ ДЕКА Е А БАРАOCЕ ДЕМОКРАТ, НЕ МОЈОТ БАРАЕ НО, МОРА ДА ДА ГО ДОБИТЕТЕ НЕСТО. РАБОТИ ТОА ПАТ. ДЕМОКРАТСИВ ГО ПОДГОТВУВААТ САД САМО. ВЕРУВАМЕ ДА СЕ ДАМА ДОБРО НАПРАВО И ДОГОВОР И ЈАС ТАКА СО ОДГОВОР НА ЧУКИ ШУМЕР И ИЗВЕДУВАТЕ ДА ГО БРАБОТЕ БРОЈ НА ВРЕМЕ И ОВОЈ БАРА ООЛ. Дојде до 25. ПОДНЕСЕ ДО 25-ти. СЕ ПОСЕБИМЕ ТОА Е ЛУСКО ЗВУК. Но, тоа е начинот на кој работи РАБОТИТЕ. ЦЕНТАР НА КЕННЕДИ, ОВА НЕВЕЕНА РАБОТА. ДАВИД ДА СЕ НЕВЕДНО РАБОТА И ПОДНЕСУВА ПАРИ И ПАРИ СИТЕ КОИ МНОГУ ЛУЕ НЕ МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАТЕ ДА СЕ ПРАВИ ИЛИ СЕ. ОВИЕ ЗАВРШЕНИ. ТЕА ДА СЕ РАБОТНИ ДЕФИКИТИ. НЕ СМЕАМ ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ. ОВА СЕ БАРА БАРА ОД ДЕМОКРАТИТЕ ПОДНЕСУВААТ СИТЕ ФАСИЛНОСТ ТОА Е ОСНОВНО ЗАВРШНО. АКО САКАМ ДА ОДАМ ДА ДА ГО Гледам ВО „РОМЕО И YЕ YЕ Уште“, јас WЕ УБОВТЕ ДА ГО ГЛАСАТ ДА. ИЗВЕШТАЈ: СЕНАТОР РУБИЈА СВЕТСКО ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ПОСТАВУВА Омилени на Кина и ПРЕТСТАВНИК МЦМАУЛ НА НАДВОРЕШНА ПОДНЕСУВАА ЗА КУUSА КОМИСТА ПРАШАА НА ИНТЕГРИТЕТ НА СВЕТСКО ЗДРАВЈЕ ДИРЕКТОР ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА И САМИ ОВИЕ СЕКОГАШНИ РРДИ ФЛАГИ СО ОДГОВОР НА НЕГОВИОТ ВРСКА СО КИНА. САКАТЕ СВЕТЕ СВЕТСКО ЗДРАВЈЕ ОРГАНИЗАЦИЈА ПОГЛАВНА ФАВОРИТИЗАМ. САКАТЕ ДА ГЛЕДАТЕТЕ ОБЕДИНЕТИТЕ држави МОРА ДА ОБЕЗБЕДНОСИТЕ СЕ ПОДНЕСУВАЕ СО СВЕТОТ ЗДРАВЈЕ ОРГАНИЗАЦИЈА? ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ТОА Е ТАЛКО ТОА ШТО БИДЕ МНОГУ ПОВЕЕ. БИДНО МНОГУ БЕГА НА ЛИЦЕ НА ЛИЦЕ МНОГУ ПОВЕЕ И ЕДНО СОДРИНА СО Кина и многу луѓе се НЕ СРЕAPНА СО ТОА. ДРП ФАУЦИ И МИСЕЛНО И ДРУГО ЛУЕ, ОВИЕ се луѓе што ние САКАТЕ И ЗНАЕТЕ. Мислам дека имам пријатели, многу НА ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИ. WЕ БИДЕ ИНТЕРЕСИРА IFЕ СО ВАС LЕ Е Е ДА СЕ РАБОТИ ЗА ОД СЗО НО, СЕ СЛУЧУВАМ ЗА ГОДИНИ ТОА ТОА Е МНОГУ МНОГУ БИЗНИНА ПРОТИВ КИНА. Не знам. САКАТЕ ДА СЕ ДОБИВТЕ ВО ОВОЈ ПОЛИТИЧКО ПРАШАА? ДР ФАУЦИ: Не. САМО СЕ Е НАДВОРЕШНА ЛИЦА И САМО ЗНАМ ДА СЕ СЛУЧИ БЕШЕ ПРЕДИЗВИК ВО ТИЕ ЕТИОПИЈА ЈАЕ. НЕКОЈ КОИ СЕ ДОБИВ КОЈ НЕ САМО ПРОБЛЕМИ. НО ПОД НЕГОВИТЕ ЛИДЕРСИП, ТИЕ СВЕДЕТЕ МНОГУ добро. СЕ СИТЕ СИТЕ ОД ОВОЈ. СЕ СЛЕДУВАМЕ НА ТЕЛЕФОНОТ СО МНОГУ МНОГУ ЧАСОВИТЕ АГО ПОСТАВУВА КОЈ ПОВИК. НЕ САКАМ ЗА КИНА. ИЗВЕШТАЈ: КОЈ СЕ ПАРИЗИРА Кина на нејзината одговорност ПАНДЕМИЧКИ. ДР ФАУЦИ: Не можам да коментирам ТОА Не знам ШТО ВАША ПРАШАА Е. [НЕВЕДНО] ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: СУМ СОГЛАС ТОА ЗА ГОДИНИ И СЕ ТАКА ДО НЕГОВИ ДЕН ВИДИ ДВЕЕ ДА ДО МОЕ. НО ДА ГО ДОБИВМЕМЕ ГОЛЕМОТО ОДГОВОР И КЕПТ КИНА ОД ОВДЕ. И АКО НЕМА ДА СЕ ДАМЕ ТОА, Илјадници и илјадници лица од ЛУЕТЕ EDЕ СИ УМЕТЕ ДА СЕ СЕ СЕГА ИВОТ И СРЕAPНА. АКО НЕ СЕ ДАМАМ ДА СЕ УШТЕ, НОБОДОТ САКАТЕ ТОА ДА СЕ СЛУЧИ. СЕКОГАШ ТОА ДА СЕ ДА СЕ ЕДНО Непотребно да се направи тоа. И АКО НЕ Е ДА ГО ДРУИМЕ, Илјадници и илјадници лица од Луѓето би умреле повеќе од тоа ШТО СЕ СЛУЧИ. МОAYЕ ЕДНА ПОВЕЕ. ИЗВЕШТАЈ: КОГА САМО ОВИЕ Средба на Г-20, КАКО СЕРВИ КООРДИНАТИНА ОДГОВОР ДА СЕ ВИЕ ОЧЕКУВА? ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: НЕ ОДГОВОР. ERЕ БИДЕ ПОВИК ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА УТРЕ НАУТРО. СЕ Гледам напред, пред да зборувам Луѓето знам и сакам. САКАМ СЕКОЕ ЕДНА ОД нив. ILLе биде интересен повик И BEЕ БИДЕ ПРВИТЕ ДА ЗНАЕТЕ. ИЗВЕШТАЈ: ДАЛИ СЕ ДА СЕ ИЗГОРИТЕ? ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУП: .е бидам ЗБОРУВА СО ТОНИ И ДЕБОРАХ И ТИЕ СЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА САМО СО нив. И ЗБОВУВА TOЕ НА ВИЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ МИКЕ ПЕНЦЕ И СВЕТЕ И WEЕ Е БИДЕТЕ ДА ГО ЗБИРУВАТЕ СЕКОЈ. НЕ САКАМ ДА СЕ ДА ПРАВАМ СЕ Набрзина. МОЕ, ЗЕМЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ДОБИЕ ПОВЕЕ ДА РАБОТА. НЕМА ДА СМЕЕ ДЕЛА КАДЕ САКАТЕ ДА СЕ ЗАТВОРИТЕ ДВЕ ГОДИНИ. НЕ МОАМ ДА ГО ИСПРАВИМЕ САКО СМЕ ДА СЕ ОБУ DOУВАМЕ. ОВОЈ МОЕ ДА ГО ГОЛЕМИ СЕКЦИИ НА НАШИОТ СЕГА ШТО Е САМО ПОДНЕСУВА ОД ШТО СЕ ДА СЕ ОБИДУВА И ДРУГИ СЕКЦИИ кои се РОБОВНО ПОВТОРНО. WЕ SЕ SЕ БИДЕ ДА СЕ ОСТАВИМЕ, WEЕ Е САМО ПРЕПОРАКА И МОЕ ПРЕД исток и на крајот на 15-ти ДЕН ИЛИ ОД 15-ти ДЕН, ILLЕ ИМАМЕ НЕКОИ ОДГОВОР НА ПРЕПОРАКА, НО НАШАТА СТРАНА САКАТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. САМО МОЕ МНОГУ МНОГУ ЛУ PEЕ И САКАТЕ ДА ПРАКТИЦА СОЦИЈАЛНА ПОСТАВУВА ANDЕ И САКАТЕ ДА СЕ ПРАКТИКА БЕЗ РАБОТНО И НЕ ГОЛЕМИ И КИСИНГ, ДОСЕКО ДА СЕ МОAYЕ ДА ГО САКААТ ДА ГО САКААТ. СЕ СЕ ОДБАВУВААТ Рацете и направете ги сите работи ПОДГОТВУВА ДА СЕ ДА СЕ ПРАШАТ. НО СВЕТЕ, ВРЕМЕ, ЛУЕ САКАТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДО РАБОТА. ДА ГО ДОБИВМЕ ОД ДЕЛИ СИТЕ СИТЕ БЕСПЛАТНО И МОAYЕТЕ Е А КОМБИНАЦИЈА НА КОА. Тони рече пред, КОМБИНАЦИЈА НА КОГА Е НЕКОИ ДОБРО ДОБРО. НО, ОВИЕ СЕ ПОДНЕСУВАТЕ ТОА МОЕ НЕ МОЕТЕ КВАЛИФИКИ И ТИЕ ДРУГИ ПОДГОТОВНИЦИТЕ, кои можат да бидат квалитетни СЕГА. НО, ќе биде интересен ПЕРИОД НА ВРЕМЕ. IKЕ СЕ Е Е ДА ГО ПОБАРАМ НАШАТА СТРАНА ВРАА САМО ТАРНИ Бројки од Луѓето кои сакаат да одат назад. HAЕ СЕ ЧУВАЕ СОГЛАСНИЦИ СО ПРОДАВНИЦИ СИТЕ ОВДЕ. Тие треба да се вратат. ОВИЕ БИЗНИСИТЕ ТИЕ СЕ СЕ ДА БИДЕ ДА ЗАВРШИ. ДОЛГОРОТ ОД ОСТАВУВАМЕ, САКАМ ДА БИДЕ БЕЗНО, ПОСТОРНО Е Е ДА САКАМЕ ОВОЈ - САКАМЕ НАЈДОБРИОТ ГОДИНИ ТОА СЕКОГАШ СМЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА НАШАТА СТРАНА. ПОГЛАВИ ШТО СЕ СЛУЧИ СО СО СТОРКИТЕ И ДЕНЕСЕ СЕ ДОГОВОРИТЕ. АКО ДА СЕ ДОБИЕ ДОГОВОРНА ГОДИНА, GЕ СЕ ДА СЕ ГРИАМ ЛУЕ И РАБОТНИЦИ И КОМПАНИИ РАБОТЕТЕ НАШИТЕ РАБОТНИЦИ, МАЛКО И ГОЛЕМО. Ние трошиме повеќе време. ОВИЕ СЕ ПРАШААТТЕ ЛУЕ. СПОРЕДУВАМЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ СМЕСУВАМЕ ОД МАЛИТЕ БИЗНИСИ ОД ПОВЕЕ ГОЛЕМОТО. И тоа навистина навистина гориво ЗЕМЈА. САКАМЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ НАПАДОТ И ЛУЕ САКАТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДА СЕ ГО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРАВДАТЕТЕ СЕГА ПРОТИВ И САКАТЕ ДА БИДЕ ДА СО ПРИМЕНА ТОА ПОСЕТНИКОТ ПРЕТСЕДАТЕ СЕ ОДБАВИ Останете со вас и земете неколку ПОВЕЕ ПРАШАА ПОСЕБНО и ЌЕ СЕ ВИДИМЕ УТРЕ. [НЕВЕДНАТА ПОГЛАВЈЕ] ВИЗОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ: БЛАГОДАРАМ СИТЕ. 'Е ИЗВЕСТУВАМЕ СЕКОГАШНА АКЦИЈА ОД БЕЛИСКИ ДОМАИНСКИ КОРОНАВИРУС Задачата ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И НАШИОТ ВЕЕ Тимот продолжува да биде инспириран од НАЧИНОТ ЛИЦЕ СИТЕ ПРЕД ОВАА Земја се става во ПРАКТИКА 15 дена за да се забави СПРЕД. СМЕ 10 ДЕНИ ВО 15 ДЕН И СЕ ДА ГО СМАСАТ ДА СЕ СЛУЧИТЕ САМО ПРИРАЧНИКОТ ШТО Е ПОДНЕСУВА КОРОНАВИРУС, Е Е АБСОЛУТЕЛНО ОСНОВНО ОВА ВАС Слушајте до држава и локална ОБВРСКИ ЗА НАДВОРЕШНИЦИ. НО ЗА СЕКОЈ АМЕРИКАН, ШТО СИ МОANЕ ДА СЕ ИСПИТУВАТЕ ПРАКТИКИ ОТВОРЕНИ ВО КОРОНАВИРУС НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ УПАТСТВО ДЕНЕС ОД НИВ ВИСТИНСКО ДА ВЕРУВААТ МИЛИОНИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ГО СВЕТЕ И ILLЕ Продолжете да се сториме, тоа можеме СИГНИФИЧНО ВРАБОТУВА THEЕ НА ДОСТАВОТ НА Расте во оваа епидемија во НАША ЗЕМЈА И РАЗВОЈ АМЕРИКАНИ ОД Изложеност на коронавирус и МОЕМЕ да заштедиме животи. НА БЕГАЛА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, јас САКАТЕ ДА СЕ БЛАГОДАРАТЕ ДА СЕ АМЕРИКАНСКИ ЛУЕ И БЛАГОДАРАТЕ ЗА ВАШАТА СОРАБОТКА И ЕМБРАКЦИРА THEЕ НА ПРИНЦИПИТЕ ВО 15 дена за да се забави ПРОСТОР. СЕ СЛУЧУВАМЕ ЗА ОВОЈ СОРАБОТКА ДЕНЕС ВО СЕРИИ НА КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВИКИ. СПОРЕДИ СО ОПРЕМА ПРОИЗВОДНИЦИ КОИ СЕ ЧЕКУВААТ ПРЕД ДА НИКОГАШ ПРЕД ДА ПОМОШНИТЕ НИЕ ВО РАЗВОЈУВА INЕ НА Медицинска опрема што е ОСНОВНО КОГА ИМА МАСКИ ИЛИ ДРУГИ МЕДИЦИНСКИ УСЛОВИ ИЛИ Вентилатори. ФЕМА ИЗВЕШТАЈ ДО НАШАТА РАБОТА ДЕНЕСЕ ТОА СИТЕ САМО НА ФИРМИ ОТВОРИ ДА СЕ ПРОДОЛИ Вклучени во снабдувачката мрежа и СМЕТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА СТРАНА 70 ОД ОВИЕ КОМПАНИИ ЗА ПОСЕБНО ИЗВЕДУВАЕ НА ТИЕ ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОДАВНИТЕ МАСКИ, ДЕВИЦИ И ДАНОВИ И ДО Вентилатори. САМО ПРОИЗВОДЕН ПОВИК СО СЕКРЕТАРНИ ДЕВОС СО ОБРАЗОВАНИЕ ЛИДЕРИ. И Благодарам на СИТЕ НАШИТЕ НАСТАВНИЦИ. МНОГУ НА КОИ СЕГА ДОМА НАСТАВНИЦИ ДЕЦА ОД АФАР ЕВЕН ВО МНОГУ СЛУБИ ДА ДА СЕ ТОА СИТЕ ДЕЦА ОД УЧИЛИШТЕ. ВИЕ СЕ ВРАНИ ХЕРОИ. И ОДДЕЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕ КАКО ДА СЕ ДА ГО ВАШИОТ ДРАВ НА ОДДЕЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО БЕСПЛАТНО КОЈ ДОГОВОРИТЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА ДОМОТ И СО ОДДЕЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО Е СЛОБОДНА ВЕБЕРНА НА КОРОНАВИРУС ПРЕПОРАКИ, ЕД. EDV / CORONAVIRUS. ДЕВОВИТЕ НА СЕКРЕТАРИТЕ И СЕКРЕТАРИЈА PERDUE Е БЕСПЛАТУВАТЕ НА НАС ПЕТОК ДА ГО ЗДРУУВАТЕ ОД ПОСЕДНУВАЕ ПРЕПОРАКИ НА УЧЕЕТО ТОА ДА СЕ ДОБИВНИК НЕ Е ДА СЕ ДОСТАВ ВТОРНО И ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ НО ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО К-12. НИЕ ОТВОРУВАМЕ ПОДАТОЦИ И КРЕИРА NEWЕ НА НОВ Флексибилитет ПО СТУДЕНТИТЕ НА КОЛЕГ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ВИДИТЕ ВО УЧЕ LEЕ ОД АФАР НО ДЕЦАТА К-12 МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ИСТО. СЕКРЕТАРНА ПЕРВО ќе биде овде РАБОТЕТЕ ЗА ЛУЕТО ЗА ХРАНА ПРОГРАМА И БЕСПЛАТНО И РЕДУЦИРАНА ЛУCHНИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И СЕ СЛУЧУВАМЕ до 150 Главен извршен директор на врв на невоздржаност ОРГАНИЗАЦИИ. БЕЛАГОДАРИМЕ ЗА НИВНИОТ РАКОВЕД РАБОТНО ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПОТРЕБИТЕ НА ЛУЕ НЕ Е ВИД ИМПАКТИРАН КОРОНАВИРУС НО НАЈГОЛЕМО РАСНОВНИ ЗДРАВЈЕ НАША ВО НАШИТЕ ЗАЕДНИЦИ, СО ПОВЕЕ ЦРВЕН КРСО, ТОА АРМИНА ЗА САЛАЦИЈА, САМО АМЕРИКА СЕ СЕ РАБОТЕТЕ СЕКОЈ ДЕН. И НИЕ ПРОМИСУВАМЕ И УРГУВАМЕ СЕКОГАШ АМЕРИКАН ДАКО СИ СИТЕ СИТЕ И САМО ДОБИВОТ, Продолжете ДА БИДЕ ОПШТИ ДА НЕ ОБЈАВУВА Организации кои помагаат ОВИЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ ВО ВАС ЗАЕДНИЦА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МАРТ ШАЛА А. WHOLE OF AAPPROACH за ВЛАДА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ВИЕ СЕ ВО КОНТАКТ СО ГРАВЕРИ ДЕНЕС. РАБОТА НА КАПАЦИТЕТ И САКАМ ЛУЕ ДА ЗНАЕТЕ НА ДРАВИТЕ ТОА ПОВЕЕ ИМПАКТИРАНИ ОД КОРОНАВИРУС КОИ СМЕ СО ВАС И ќе одам да останат со тебе и Продолжете да работам ОД ЧАСОТ ДА СЕ ОБИДЕТЕ ВАШЕ ВАШЕ КАРАКТИВНИ РАБОТНИЦИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ, ЗДРАВЈЕ Системи и држава ВЛАДИТЕ ИМААТ РЕСУРСИ ДА ПОДДРШИТЕ ВАШАТА ОДГОВОР. НА ПРЕДМЕТ НА ТЕСТИРАЕ, Д-р. БИРКС REЕ РЕФЛЕКТИ ЗА ШТО СЕ ПОДАТОЦИТЕ ПОКАУВААТ ДА СЕ МОМЕНТ И НЕ Вклучувајќи Локални ЛАБИ И БОЛНИЦИ. СМЕ НА 432.000 тестови КОМПЛЕТНИРАНИ И СМЕ СИТЕ САМО ДА СМЕ ВИДЕ ОВИЕ ЛИТЕРАЛНО ДРАВ-ПРЕКУ И ЗАЕДНИЦА СОСТОЈБИ ОД ЗЕМЈАТА И ПОМОШНИ ДРАВИ ВО СТАНДИНГ ОД СЕКОЈ И СЕКОЈ ДЕН. Ги потсетуваме болниците и лабурите ОД ЗЕМЈАТА И НА МОМЕНТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СИГНИ БИЛЕ ДА СЕ Е НЕГОВОРНО ТОА ОБЕУВА РЕЗУЛТАТИ НА ИСПИТУВА TOЕ НА САД И ДАЛИ НАС ВИДНОСНОСТ НА ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ЗЕМЈА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМ ПОВЕЕ СО ОВИЕ ЛАБИ ПРОТИВ СЕГАТА СЕ ПОДНЕСУВАТЕ десетици илјади илјади од ТЕСТИРА EЕ СИТЕ ЕДЕН ДЕН. НА ПРЕДМЕТ НА СУБВИ, ПРЕД КРАЈ НА НЕДЕЛАТА, НЕ TЕ ПОГЛЕДАТЕ ПО ПОВЕЕ БИД СОВЕТНИЧКИОТ ПРАВО. СЕ СЕ БИДЕМЕ НА ФЕМА ПОСЛЕДНА НО И ЛИТЕРАЛНО ПОГЛАВИ СО СВЕТСКО ОД ЛУЕ СО ЛАП ТОПИ И ЦЕЛО ТЕЛЕФОНИ И не оставајќи камен НЕВЕРОЈАТНО КАКО САКАМ ДА ГО ВРАНЕВНИЦИ ДА Пронајдете медицински снабдувања уште кога тоа БИДЕ МАСКИ ИЛИ ДЕЛАРИ ИЛИ ЛАБОВИ ИЛИ ОБРАЗОВАНИЕ И ТИМОТ Е РАБОТА ОД ЧАСОТ ДА СЕ СРЕДБА ТОА ПОТРЕБНИ. МНОГУ БЕЗ ИНТЕМИ. ПРВИОТ И ПРЕДГОВОР, ЦДЦ Е РАЗВОЈ НА УПРАВУВАЕТО КОГА НИЕ BEЕ ЈА објавува УТРЕ ЗА НАЈДОБРИОТ НАЧИН ЗА Употреба НАШИТЕ НАРОДНИ РЕСУРСИ НАШИТЕ ПАРКИ ТОА ОД СВЕТСКИ НЕДЕЛИ АГО ТОА НАШАТА УСЛУГА НА ПАРК ПОВЕЕ СИТЕ ВНАТРЕШНИ НАДВОРЕШНИЦИ И НАДВИДУВАМЕ ЦДЦ за производство на упатства ДО ПРАКТИКОТ СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ И БИДЕТЕ ВРАТИ И ВРАБОТ НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПАРКИ И WEЕ Е БИДЕТЕ ГО СПОДЕЛУВАТЕ СО ПОГОЛЕМО ДРАВНИ ПАРКСКИ СИСТЕМИ ПО ПОВЕЕ СЕГА И СЕ РАБОТУВА СИТЕ ПОДДРШКА ДА СЕ НАЈГОЛЕМЕ ПОСЛЕТНО, СЕ СЕ НИКОГАШ ПОВЕЕ ВАНО ЗА АМЕРИКАНСКИ ЛУЕ ДА СЕ ДА СЕ СЛУ SLААТ СПОРЕДОТ ОД ДА СЕ ГЛАВИ ВАШИТЕ ДРATEАВНА И ЛОКАЛНА УПРАВУВА ANDЕ И ПРИРАЧНИКИ ИМПАКТИРАНИ ОД КОРОНАВИРУС И ЗА СЕКОЈ ПОВТОРНИ ДА ВААТ ВО ПРАКТИЦА 15 дена за да се забави ПРОСТОР. ДР ФАУЦИ REЕ СЕ РЕФЛЕКТИ НА ВЛИЈАНИЕ КОГА СЕ ВЕРУВАМЕ ДА Е САМО ОД ЗЕМЈА. НО, МО THEЕТЕ ПРАШАА ОД НАРОДОТ ВРЕМЕ ВРЕМЕ ШТО МОЕ ДА ДА ПРАВО. И САКАМ ОД СВОЈОТ СРЦЕ ДО СЕКОЈ АМЕРИКАН. ОВА Е ШТО МОЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ, НЕ МОРА ДА ЗАШТИТИТЕ ВАШАТА ЗДРАВЈЕ И ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО, НО БЕЗ АМЕРИКАН САМО ДА СЕЛЕВНО ПОСТОИТЕ КОРОНАВИРУС ОДГОВОРНО ДО ОВИЕ КОИ МОЕ ДА БИДАТ РАЗВОЈ. РИЗИК НА СЕРИОНА ИЛИНОСТ до АВЕРИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ОСТАВУВА СЛЕДНО MAЕ ЈО ГОЛЕМОТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДАЛИ МЛАДИ СИМПТОМИ И WЕ РЕГОВОР. НО ЗА ГОДИНИТЕ СО СЕРИОСНО НЕДВИНИ УСЛОВИ, СИТЕ Треба да се практикуваат принципите ОД 15 ДЕН ДА ГИ ЗАСЛУБИ ПРОСТОР. ПРЕТСЕДАТЕТ НАЈАВИ ОВА НЕДЕЛА ДА СЕ СМЕДАМЕ НАДВОР ДЕН, МОЕ МОЕ ДА ОТВОРИМЕ ЗЕМЈА И ОВОЈ ТИМ Е БИДЕ СОВЕТУВА ПОВЕЕ ПРЕПОРАКИ ЗА КАКО ДА БЕЗБЕДНО И ОДГОВОРНО ДА СЕ ПРАВИ ТОА. НО ЗА СЕКОЈ АМЕРИКАН, кој сака ДА ГИ Гледате АМЕРИКА ПОВЕЕ ВО БИЗНИС, МОЕТЕ да ставите во пракса. Одете во КОРОНАВИРУС.ГОВ И НЕ DOЕ ДА СЕ ОДГОВИМЕ СЕ МОЕ. Wе ги успориме ПРОСТОР И HEЕ ЗДРАВИМЕ НАШАТА ЗЕМЈА. СО ТОА, ДА СЕ РЕГОСНИРАМ Д-р. Тони ФАУЦИ - Д-р. БИРКС ПРВ И ТОА ДР. ФАУЦИ. ДР БИРКС: Благодарам за нас Зборувајќи се до американскиот народ. НИЕ СЕ ГЛЕДАМЕ Резултати од тестирање и тоа е КРИТИЧКО ДА ГО ГЛАСАТ ОД ОВИЕ МНОГУ. ДОЗВОЛЕТЕ МИ ДА ВИ КАЖАМ. НАШИОТ СИСТЕМ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ НА ФЛУ-ЛИКЕ ИЛИНСКИТЕ СЕ ПОВЕЕ ВО ВЕРУВАЕ. И ЗОШТО Е ТОА ВАНО? ЗА ОВИЕ СЕ СЛЕДНИТЕ ЕПИДЕМИСКИОТ ФРУК, НИЕ СМЕ ФЛУК А И ТОА БРИШЕЕ БИ И ТИЕ СИМПТОМИТЕ Е ПЛАТФОРМАТА КАДЕ МОЕМЕ ДА ГО ГОДИМЕ КАКО Е Е Зголемете се. Ако имате многу случаи во ВАШАТА држава и земји, ОДРУВАЕ НА ВАШИОТ НАДВОРЕШНИ РАЗВОЈ НА ДВД И РАБОТНО ЗАВРШНА СО ЦДЦ И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПРОМЕНИ ВО ВАШИТЕ СЛЕПА НА НОВИ ЛИЛНИ ИЛИНСИИ И ТИЕ НОВИ ТЕТЕРСКИ ПОДАТОЦИ И ОВИЕ СЕКОГАШ ТЕСТИЧКИ ПОВЕЕ ТОА РАНОВИ НА ВАШИОТ СВЕТСКИ УСЛОВИ ПРОГРАМА. МО CЕ МОЕ да учествуваат во НАДВОРЕШНО КАКО ДА СЕ ИМАМЕ ДА СЕ ОВДЕ СЕГА. NEWУЈОРК ГРАД, ВЕСТЧЕСТЕР, НОВО Земја од Јорк, суфолк и НАСАУ. ТИЕ СЕ ЧЕТВРИТЕ СТРИ Здружение со NEWУЈОРК И НОВО ПОДРАЧЈЕ НА ЈОРК МЕТРО. ОВОЈ НЕВЕДЕ МНОГУ МНОГУ земји JЕРСИ, НО 56% од СЛУЧОЦИТЕ СЕ И ИМАШНО ВАНО ВАНО ЛУЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НА БРОЈ НОВО СЛУЧАИ ПО ДЕН. ЗАПОМНЕТЕ ДА СЕ РЕДУВАМЕ ЗЕМА ДА ДЕКА ДА РАБОТИТЕ НИЗ ТОА ИСПИТУВА BЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. САМО СМЕТЕ ДА СЕ ЗАБЕЛУВАМЕ ДА МОЕ ИНТЕРПРЕС БРОЈ СЛУЧАЈ ПОД ДЕН И YЕ SEЕ ВИДИТЕ ВО НОВА ЈАРК ГРАД ДО БРОЈОТ НА СЛУБИ ПОД ДНЕВНИЦИ РЕЛАТИВНО СОГЛАСНО ПОВЕЕ ПОСЛЕДНИ ТРИ ДЕН. ТИЕ СЕ БРОЈ НОВ СЛУЧАИ ПО ДЕН. ОВА Е ВИСТИНА ПОВИК ДА ​​СЕКОГА ЛИЦА ВО NEWУЈОРК ГРАД и НОВО ПОДГОТОВКА ПРИРОДАТА НА ЈОРК МЕТРО СЕКОЈ ЕД ОД ОВАА 15 ДЕН до Полекајте ја раскошот и да направите тоа ДЕЛ ОД ОВОЈ САМО ВРЕМЕ СЕ СЛЕДАТ МАЈОВИТЕ И ВЛАДИ. ПЕТНИК, РАЗГОВОРЕТЕ ЗА ОВОЈ Луѓето кои можат да остават МЕТРО ПОДРАЧЈЕ ОД ШТЕТНИТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ ОДБИ ДА СЕКОНДАРИ Домови или други места за живеење И ги побаравме од монитор ТИЕ ТЕМПЕРАТУРИ И САМО-ИЗОЛАТНИ ТЕМА ЛИ Е ДА СЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ СВОИТЕ ЗДРАВЈЕ И ТОА ЗДРАВЈЕ на нивните заедници Додека луѓето се движат ОД ЗЕМЈА. ЗОШТО ОВА Е ВАНО ВАНО, ТОА МНОГУ ВАНО ДА СЕ ЛЕДНО, ПОДНЕСУВАМ МОЈОТ Грандмитор за 88 ГОДИНИ LИВОТ СО ФАКТОТ ТОА ТОА ЕДЕН ЕДЕН НА 11-ти години СЗО БРИГУТ ДОМ ДОПОЛНИЦА ДО НЕГО Мајка КОГА НЕМА МАЈКА МАКЕДОНСКО ПОДНЕСУВАНИ И НЕГО Мајка УСПЕШЕН ДО ГОЛЕМИОТ Флуксот од 1918 година. НИВО Северно-северно заборави тоа ТОА ДЕЦА ВО УЧИЛИШТЕ ТОА ИНОЦЕНТИЛНО ПРИРАЧНИК ОД ОВОЈ флукс ДОМ ОВА Е ЗОШТО ДА ГИ ОБУУВАМЕ СЕ СЛУБА СЕКОЈ АМЕРИКАН, САМО УЛОГА ДА ЗАШТИТЕТЕ СЕКОЈ И СЕКОЈ ЛИЦА ТОА СЕ ИНТЕРАКТ СО. ТОА Е ЗОШТО СОЦИЈАЛНИ ПОСТАВУВА ANDЕ И ВИЕ СОЦИЈАЛНИ ПОСТАВУВАЕ. ДО СЕКОЈ АМЕРИКАН, КОГА СМЕ ЗАШТИТУВА НА СВОЈОТ, ВИ СЕ ЗАШТИТА ДРУГИ. Ако сте ненамерно разгледувајте ОВОЈ ВИРУС ДОМ СО МОOMЕ ДО ПРЕГОВОРНА УСД, МОЈОТ Грандмито жив со што за 88 ГОДИНИ. ТОА Е ПОМЕСНА ТОА Е ВАЖНО. Ова е реалност. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ БРОЈОТ СМРТИ ТОА СЕ ОДГОВОР. СИТЕ САМОМА УЛОГА ВО ПРЕДВИДУВАЕ НИВ. БЛАГОДАРАМ ЗА РАБОТА ДА СЕ ДА СЕ Добијте ја нашата порака до други до ОБЕЗБЕДИТЕ СЕКОЈ АМЕРИКАН ПОДНЕСУВА КАКО ВАPORTНО НИВНО УЛОГАТА КАКО ДА СЕ ПРИМАНИ НИКОГО СЛЕДНИ ПЕТИ ДЕН ДА НЕ ОСТАВУВА. Ги слушам извештаите што постојат НОВИ СЛУЧОЦИ ПОДГОВОРНИ ИЛИ Хоспитализациите се зголемуваат. Бројот на нови случаи во текот на ПОСЛЕТНИТЕ ТРИ ДЕНИ СОСТОЈБА, НО НЕ ПОСТОИ. SEЕ ВИДИТЕ СЛУБЕН ВЕСНИК Продолжете да го зголемите бидејќи Тие се рефлексија на ШТО СЕ СЛОБОДУВА ЕДЕН ДВЕ ДЕБИ АГО ПРЕД СИТЕ МИТИГАЦИЈА Ефектите биле ставени во место. НЕМА ПОГОЛЕМА ШТО ЗЕМЈОД, СЕГА ИЛИ ДР STАВНА МОANЕ ДА РАБОТИ СО НАС ОБЕЗБЕДУВАТЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДУВАМЕ СПОРЕД НА ОВОЈ ВИРУС ДРУГИ ДРУГИ. ВИ БЛАГОДАРАМ. ДР ФАУЦИ: САКАМ ДА ЈА ПАСАМ А КУПЕЛ НА МИНУТИТЕ ВИ ГО ПОСВЕТУВААТ ЗА ИНФОРМАЦИИТЕ ДА СЕ ОСТАВУВАМЕ НЕДЕЛАТА ПОВИКИТЕ САМО САМО ЕДНА СЕДМИЦА ОД КОЈ ДА ГО ДОДАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ТИЕ, САКАМ ДА АПОЛОГИЗИРА СО МО MИТЕ ОДГОВОР ОДГОВОР ДА СЕ КОГА ДА СЕ ПРАВИЛИВЕТЕ ЗА ВАС ЗДРАВЈЕ НА КИНА. SHЕ СЕ ОДГОВОРИ ДА ВИЕ, Но, тоа не е мојот стил. МОЈАТА РАБОТА Е СУМ НАУЧНИК ФИЗИЧКИ И НЕ ДОБИВ ВКЛУЧЕНИ ВО ОВОЈ СТУФ. ПОДГОТВУВАЕ НА КОЈ ПОВЕЕМЕ НЕКОЈ НОВО ИНТЕРЕСИРАЕ ИНФОРМАЦИИ, КИНА И ДРУГИ ДАЛИ СЕ УПОВЕТУВАМЕ ПРИОР ОД ДОСЕ СЕ УПОТРЕБУВАвме. Едно од работите што беа СТРИКУВА TOЕ СО МОИ И ЈАС ИСТО НАДВОРЕШЕ ДА Е НЕКОГАШ FЕ СЕ СЛУЧИТЕ, НО НЕ ФАКТИРАЈТЕ СЕГА, НАШИТЕ КЛИНСКИ КОЛЕГИ се СЕ МНОГУ БЕЗБЕДНО ПОВЕЕ ДА СЕ ОБИЕ НИКОГАШНО ЦИКЛЕ НА СИТЕ ВИ СЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ. Тие имаат многу случаи. НО КОИ СЕ ОТВОРИТЕ Гледајте ги ОГЛАСНИЦИ НА ПАТНИЦА И БАРАЕ ДА ГИ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ КАКО КОГА СЕ ДА ГО ДОДЕМЕ УСПЕШНО, ПОСТАВИТЕ МНОГУ МНОГУ ВНИМАНИЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО СИ СЕ ПРЕДГОВОРУВА НА УСВОТИТЕ Влезен. ЗНАЕМЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕ УСПЕШНО ЗА ПОСТАВУВА THЕ НА ОВОЈ ПОДВИД КОНТРОЛА. НЕ САКАМЕ ДА Внесуваме случаи во. Тоа е првото нешто. Второто нешто што беше ВАНО, ТОА Е ДОГОВОРЕ ДА ДР БИРКС МЕНТИЕН. КОГА СЕ ИВЕТЕ НА ИНФЛЕКС СОНЦЕ НА ЦЕЛО, НЕГО сега МНОГУ РАЗЛИЧНИ ДЕЈНИЦИ ТОА ИМА ОД НИВО ВАРИВНО СТАНИИ НА НИВНИОТ ИНДИВИДУАЛ НАДВОРЕШНИЦИ И МО COЕТЕ УЧЕЕ НЕКОГАШ ОД ОДГОВЕКО ВИЕ СВОЕТЕ ВАШИОТ РАЗВОЈ. ЗА ПРИМЕР, КОГА ПОДНЕСЕ КИНА, ШТО СЕ СЛУЧУВА Е САМО НЕ ВРВЕТЕ ОД ТИЕ ДА СЕ ПОСТОЕ ОД ОДВЕАМ НИКОГАШ, LLЕ СЕ ЗНАМАМ АРБИТНАР БРОЈ, 500 СЛУЧАИ, Следниот ден беше 1.000 и тогаш 1.500 И ТЕАНИ 2.000. ПОВЕЕ ОД НОВИТЕ СЛУЧАИ ЛЕТУВАЈТЕ ДА СЕ ДОБИВТЕТЕ НА ТОЧКАТА КОГА ОД ПОВЕЕ ИНФЛЕКСКИОТ ШОН Спуштено. СЕ ТОА ДР. БИРКС МЕНТИНИРАНИ, НЕ ДЕКЛАРИРАТЕ ПОБЕДА, НО ВИ СВЕТЕ НА ПАТОТ КАДЕ САКАШ ДА ОДИШ. И САМО мислам дека е многу ВАЖНО. ТРЕТИОТ И ЗАВРШНО СЕ МИСЛЕЕ ДА СЕ ДОБИРА ДО СЕ ПРАШАЕ ТОА МНОГУ БЕЗ ВАС ВО ПУБЛИКА ПРАШАЕ НА НАС, САМО ОВА БИДЕ СЕЗОНАЛНИ ЦИКЛИ СЕ? Мислам дека многу добро, можеби. ПРИЧИНОТ ЈАС ЈАС ТОА, ШТО СЕ ПОЧЕТУВАТЕ ДА ГЛЕДАТ СЕГА ВО ЈАРИНСКИ ХЕМИСФЕРСКИ ЗЕМЈИ Е ТИЕ САКАМЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ СЛУЧНИТЕ ТОА СЕ ПОДГОТВУВААТ КАКО ОБЕДУВАТЕ Нивната зимска сезона и нив САМО ПОДДРШКА НАДВОР, ИТ BEЕ БИДЕ НЕВОДНО ДОГОВОМ НИЕ ДА СЕ ПОДГОТВИМЕ ДЕКА GЕ СЕ ДА ГО ПОДГОВИМЕ ЦИКЛИРА ВТОРА ВРЕМЕ. ШТО ДА СЕ СМЕЕ ЗА САД? ТОАЛНО ГО ПОТВРДУВА НЕМА ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОД ШТО СМЕ правиме РАЗВОЈ НА ВАКЦИНА, ИСПИТУВАЕ ИТ Брзо и обидете се да го добиете подготвен И ДАСЕ ДОСТАПНО ВАКЦИНА. И ДА СЕ ПРАВДАТЕ НА ПРАВИЛНИЦИТЕ ДЕКОВИ HAЕ ИМА МЕНЕУ НА ДЕКОВИТЕ ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ЕФЕКТИВНИ И БЕЗБЕДНО. ЗНАЕМ ДА БИДЕ УСПЕШНО Внесувајќи го ова СЕГА, НЕМА ДА СЕ ПОДГОТВУВАТЕ ЗА ДРУГИ Цикл И НИЕ СПОРЕДУВАМЕ Добро. ИЗВЕШТАЈ: НА Вентилаторите, ОВДЕ ИЗВЕСТУВА ДА СЕ ТОА Е САМО 16000 ВО НАЦИОНАЛНО СТОКПИЛ. Дајте КЛАРИТЕТ за САД, КАКО МНОГУ Вентилаторите ги имате во НАЦИОНАЛЕН СТОКПИЛ? КОЈ ЕЛЕС Е ДА ГО ПРАВИ И КАКО ДОЛГО Е BEЕ БИДЕ ДА ГО ОБЕДИМЕ. НЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ? ВИЗОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ: Е Е СИНГУЛАР ФОКУС И ДОБРА ПОРЦИЈА НА НАШАТА РАБОТА ЗА НАДВОРЕШНА РАБОТА FORЕСТА НА ФЕМА ПОВЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СТРД ДО ФЕМА Национален центар за одговор и ние ПРАВЕЕТЕ ПРОГРЕС НА ВАРИЕТ НА НАЧИНИТЕ. ПРВИ, ТОА Е НАЦИОНАЛНО СТОКПИЛ КОИ СЕ РЕФЕРИРАТЕ И ПОДНЕСУВАЕ ШТО СЕ ДА СЕ РАСПРЕДЕЛНИ, РАЗГОВОРИРАМЕ 4.000 Вентилатори до NEWујорк Вклучувајќи вентилатори што ги испраќаме ЊУЈОРК. ТОА Е ТОА БРОЈ НЕКОИ 20.000 - ПОД 20.000. ЈАС НЕ ДА ИМА ДА ПРИРААМ БАРАЕ БРОЈ. ОД ПОВЕЕ ЛИТЕРАЛНО ОЦЕНУВА ПОВЕЕ ОД 150.000 Вентилатори во ЗДРАВЈЕ ЗДРАВЈЕ ГРИЕН СИСТЕМ СИТЕ ПОСЕГО ЗЕМЈА. И РАБОТА СО ДОКТОРИ И ОВИЕ БЕЗ ВАНО ВАНО ПОВИК ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА ДЕНЕС, НИЕ ОДРЕДНИ СЕВЕРАЛНИ НЕДЕЛИ АГО ТЕА ДЕВИЦИТЕ ТОА КОРИСТЕЕ НА ДЕКТОРИТЕ ЗА НАДВОРЕШНИК Хирургија МО CЕ ДА СЕ КОНВЕРИРА СО А. МНОГУ корисен вентилатор. ОБЕЗБЕДУВАМЕ НА ВЛАДА КУОМО ЗА ОВДЕ ТОА ДЕНЕС И НЕ Е ВО ПРОЦЕС НА УСЛУГУВА GЕ НА ВРАБОТНИЦИ ОД ЗЕМЈАТА. СЕ ВЕРУВАМЕ ОВИЕ СЕ ДЕЦА НА Илјадници Вентилатори што МОЕ ДА СЕ КОНВЕРИРА СЕГА ТОА ТОА ФДА ЈА ДОДЕЛУВА УПРАВУВАЕ. НИЕ ПРОИЗВОДИвме ПОМОШНО ВИДЕО ДА ИСКЛУЧУВА КАКО ТОА УСЛОВИ МОЕ БИДЕТЕ КОНВЕРИ. НО, РАБОТНИМЕ СО ОПШТИ МОТОРИ И КОМПАНИИ ДА ГО БРЗИРААТ УП. ДОГОВОРИТЕ СЕ РЕВИЗИРАТЕ И ВЕТЕРИРАIRЕ НА СВОЈОТ СООБРАА. НО ЕДНА ОД ДРУГИТЕ ИДЕИ КАКО СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ПО ПРЕДГОВОРИТЕ НА ЗЕМЈАТА ТОА СЕ ПОВЕЕ ИНПАКТ И ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ НА СЛУЧОЦИТЕ ЗА КОРОНАВИРУС се во NEWУЈОРК ДРАВНИ И ВО РЕГИОНОТ ОД ОВДЕ, FЕ ФОКУСНИТЕ НАШИТЕ РЕСУРСИ Вклучувајќи Вентилатори на КАДЕ ЗАЕДНИЦИТЕ СЕ РАЗГОВОРИТЕ МОOSTЕ СО КОРОНАВИРУС. ЕДНА НАЧИНИТЕ РАБОТНИМЕ ПРЕКО ШТО СЕ НА ФЕМА СЕГА СЕ СЕ ПРИРОДАЕ ПРОИЗВОДСТВО И ДА САМО ВРЕМЕ РАБОТА СО СО НАЦИОНАЛНА снабдување може да биде во области ТОА НЕМА ДОДЕЛУВАЕ ПОСТОЕ СО СО КОРОНАВИРУС И ПРАВУДУВАМЕ ВИЕ СМЕ ПРОИЗВОДСТВО И РЕЗБИРАЕ И СРЕДБА ОД ПОТРЕБА. ШТО СЕ ти кажувам, НИЕ ИСКЛУЧЕН ТИМ. ДВЕ-СВЕТСКИОТ АДМИРАЛ ДА СЕ ПРАВО НЕВЕЕНА РАБОТА. САМО ИДЕНТИФИКУВАМЕ РЕСУРСИ И ДОГОВОРЕН ДОГОВОР. ДР БИРКС, МОAYЕТЕ МОЕ ДА МОЕТЕ ДА ЈА ЗБИРАТЕ ДА Вентилаторите. ДР БИРКС: САКАМ ДРУГОВСКО МАРТ ПЕТЕРОН И АМЕРИКАН ЗДРУЕНИЕ, ПОСТОИТЕ СИТЕ ВЕДНАШ КОГА ГИ ГО ГО ПОПОДВИЕМЕ, САКАТЕ ДА РАБОТИТЕ СО ИМА ИМА ПРАШАА И ОДГОВОР ЗА СЕКОЈ ДЕКТОР ВО СЕКОЈ ГРИЕ СЕ БИДЕ РАБОТА СО СВОЈАТА ДР STАВА И ЛОКАЛНИ ОФИЦИЈАЛИ КАКО ДА СЕ ПРОМЕНИ ОВА. НЕ Е САМО Вентилаторите ТОА ДА СЕ ПОДНЕСУВААТ НО, ЛУЕ СВЕТЕ ТОА Вентилатори ТОА НЕ Е ДА ГО ИЗБОРИТЕ ЕЛЕКТИВНИ Хирургија. ПРОМЕНА ДА СЕ ЕЛЕКТИВНА хирургија ПИЦЕ СЕ БЕСПЛАТНИ МНОГУ многу ДОПОЛНИТЕЛНИ РЕСУРСИ. КОГА СЕ РАБОТИ ДА ГО ВАС - НЕ ДА СЕ ДОНЕСЕТЕ НЕКОИ работи што се ХОРИЗОНТАЛ ПРОГРАВЕ ДЕТЕ НО, ДОБИВНИТЕ ПОДАТОЦИ СЕГА ВО А. СЕРВО ПО ПРИЧИНСКИ НАЧИН. НЕ Е ЕКВАЛНА СЕКОГАШ. ОВИЕ се места што се многу Поштедени и места каде што има ПОВЕЌЕ. Имаме огромна земја што има Многу способност и многу ИНФРАСТРУКТУРА. ПОГЛЕДА СПЕЦИФИКАЛНО КАДЕ СЕ ВИРУС ТОА Е И КАДЕ Е ОДДЕТЕ И КОЈ СЕ БЕСПЛАТНО РЕСУРСИ ОД КОГА ИМА СЕ. Тоа е хит Вашингтон пред државата Тоа е хит NEWујорк и гледам на ОВИЕ ПИЦЕ ДА ОБЕЗБЕДУВААТ КАКО НЕ МОANЕ МОЕ ДА ПРЕДВИД ОПРЕМА ОСНОВА ПОТРЕБНО. И ПА ДА ЗНАЕМ ДА СЕ БИДЕ А МЕСТО КАДЕ ЛУЕ ЛУЕ БРОЈНИ ВЕРУС ШТО Е ПОТРЕБА. АКО ДАЛИ СЕ ОВИЕ ПРОЕКЦИИ И ДОБИТЕ ДА СО ТИЕ ПРОЕКЦИИ ПОДНЕСУВААТ ВО ГЕРМАНИЈА И ДРУГИ ОД ИМПЛИ ATЕ БЕГААТ 50% од населението ДОБИВ ИНФЕКТИРАНА, САКАМ ДА БИДЕ МНОГУ ЧИСТ, САМО НАЧИН ТОА СРЕAPА, ПОСТОИТЕ ОВА ВИРУС ОСТАНУВА ПРОДОЛНО ДВДЕЕ ПРЕКУ ПОПУЛАЦИИ ВО ОВАА ЦИКЛЕ, ВО ПАСКИОТ ЦИКЛЕ И ДОВЕР ЦИКЛЕ. ОВОЈ ДОГОВОРНИ ТРИ ЦИКЛИ СО НИКОГАШ НЕ ГО ГОТОРНО. САМО се занимаваме со ЦИКЛ А ПРАВЕТЕ СЕГА, НЕ ЕДНО ДЕКОЈ СОВЕТНО ДА СЕ СЛЕДАТ ПОВЕЕ НА 2020 година ИЛИ ДРУГИ ИНОВАЦИИ И НЕ 2021 година. ПЛАНИРАМЕ ЗА ИДНИНАТА. И МИСЛИРАМЕ БРОЈОТ ТОА ИМАТЕ ДА ИМА, ОВИЕ СЕ АКТУЕЛНО МНОГУ БЕЗБЕДНО ДА ЛУЕ. НО МО CЕ МОЕ ДА ГО РАСУВАМЕ ДА, КАКО ДА ОДИТЕ НАПРАВНИК И Гледајте во Вухан и СИТЕ ОД ОВИЕ ПРОВИНИ И ТАЛКО ОД 60.000 луѓе ИНФЕКТИРАНА, АКО СЕ СЛУЧУВАТЕТЕ СИТЕ АСИМПТОМАТИК, 60,000 луѓе ОД 80 МИЛИОНИ, ТИЕ СЕГА Близу Бројот. СЕ СВЕТУВА АМЕРИКАН ЛУЕ. НА МОДЕЛ ПОВЕЕ РАБОТНО. АКО ДАЛИ ЗЕРО КОНТРОЛИ И НИЕ НИЕ И НЕ ЗНАЕМЕ ТОА СЕ СЕ СЕ ПРАВИ СЕКОЈ АМЕРИКАН НЕСТО. И така мислам што е нашиот труд ПРАВО СЕГА Е ДА ГОДИШНО ДЕТАЛНО НА БОЛНИЦА ОД СРЦЕНА, ДРATEАВА ПО ДРАВАТА, СЕГА ПО СЕКО ШТО СЕ ПОТРЕБИТЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА КОГА ОД СТОКПИЛОТ И ОПШТИ НА АМЕРИКАН ЛУЕ. ИЗВЕШТАЈ: Добро наменети се ПРОДАБА НА МАСКИ ЗА Облека. МОANЕТЕ ДА ВИГОВИТЕ ВО. Тие имаат големи намери и Смешан знак за тоа кога Е ДОБРА ИДЕА. Производители на облека. Е ДОГОВОРНО И НЕШТО ПРЕБАРУВАТЕ? ДР ФАУЦИ: ШТО СЕ ГЛЕДАМЕ Е ПОВТОРНИ СИГНИФИКАНТ ВЛЕЗ НА Маски кои доаѓаат во тоа што се Достапен. АКО НЕ СМЕТЕ МАСКО И ВАС ПОТРЕБА МАСКО И СЕ СОДРИНА ЗА ДА СЕ ОБИДЕТЕ, ДА СЕ КАКО СЕ МОЕ. Но, НЕ ДА ГО Гледам СЕГА КАКО А. НЕВЕСНОСТА ДОДАВА ДЕКА ОД ОДГОВОР ВЕДНАШ. ПОСЕТНА ПРЕДИЗВИНА ПРЕТСЕДАТЕЛ: WEЕ ТРЕБА ПОВЕЕ ПОВЕЕ. ИЗВЕШТАЈ: ОДГОВОРУВАМЕ ИЗВЕШТАИ НА НЕГОВОРНИТЕ АМОНГ ДРATАВИ, ГРАВЕРНИК НА КЕНТУКЦИ ПОДНЕСУВА СЕДЕЛ ДЕКА ОВА НЕГОВИОТ ДРАВ ПОДНЕСУВА ЛИНИ ДА ГО купивте НЕКОИ ОПРЕМА НО ФЕМА ВЕЕ ВО И КАКО ИСТО, ПРИГОДЕН ИЗ ОД Под нив. Тој рече, ова е создавање А. ПРОБЛЕМ ЗА ДРАВНИТЕ ПОВЕЕ ЕДНА РАБОТЕ ДА СЕ ПРОДАВА ДА ГО ПОБЕДИ ОПРЕМА СОГЛАСИ ДА СЕ МОАТ И ДА СЕ ДРУГИТЕ РЕД ФЕДЕРАЛ УПРАВУВАЕТО ГО ГО купува СОВЕТНИЧКО ПРАВО. Е, ОВОЈ СВЕТЕ ПРОБЛЕМ ЗА И ШТО Е ВАШАТА СОВЕТ ДА ДР LАВИТЕ САКААТ КЕНТУКЦИ ДА СЕ ОВДЕ ПРОБЛЕМ? ПОСЕТНА ПРЕДИЗВИЧКО ПРЕТСЕДАТЕЛ: ИСКУВАМ ДА Владиката на Мичиген, ВЛАГОВНИ БЕРМЕР, ЗА ВАС ТОА Ние ја ставаме нашата регионална фема ПРЕТСТАВНИОТ ПРАВО НА СЛУЧАЈ САКАМЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ДА СЕ СМЕ - САМО ПОБАВУВАМЕ СЕКОЈ ГОЛЕМИ БИТ КАКО МНОГУ МОЕ МОЕ. НИВ ФЕМА. НО КАКО РАБОТИРАМ СО СОБЕЕ СОЦИНА, САКАМЕ ДА СЕ ПОСТОЕ Координација со државите и ВО - И НЕ ГО ОБВРУВАМЕ ТОА МАТЕРИ. НЕ СЕ ПОСТАВУВАТЕ СО ИТ. ОВОЈ ФИМАТА ТЕМА НА ДИВЕЦИЈАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЛИНГ ВО ОВОЕ ПОДДРШКА, ОВАА НЕМА Камен неискрен. ЛИТЕРАЛНО ПРЕБАРУВА NOTЕ НЕ Е ДА СЕ НАЦИЈА, но целиот свет ОВАА КРИТИЧКИ НАДВОРЕШКИ И КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДА СЕ ПРИМЕНО ДА ВИЕ, СМЕ ВО ПРОЦЕС НА ТСИПЛАКОВ - НА БАРАЕ 9.4 МИЛИОНИ Н-95С РАБОТНИЦИ, Милиони хируршки грешки, 3.1 МИЛИОНСКИ ЛИЦЕ СВЕТИ, ЛИСТА ПРОДОЛЖУВА. БИДЕ - BEЕ БЕГАШ ПРАВИМЕ ТОА СЕКОЈ ДЕН. КАКО САКАМ ДАЛИ ВЛАДА ВЕЧЕР, НЕ САКАТЕ ДА ПАРТНЕР СО НЕГО И СЕКОГА ВЛАДЕERNЕ И ОБЕДИНЕТЕ ГО ВИДОВИТЕ Левата рака знаете што е тоа право РАКОТ Е ДА СЕ РАБОТЕ ВО УСЛОВИ НА РЕКУЛАРНИ ИЗВОРИ НА РЕКОВИ. ИЗВЕШТАЈ: НА ПРАШАЕТО НА МАСКИ, ЛУЕ, ЗДРАВЈЕ ЗА РАБОТА ОДГОВОРНИОТ СИТЕ ИЗВЕШТАЈ ОВИЕ СЕ КРАТКИ ЗА МАСКИ. ЗА КАКО ТИМЕЛИНА Е ТОА ОБЕЗБЕДУВАЕ СИТЕ СЕКОЈ КОГО МОЕ МАСКИ ДОБИТЕ ТИЕ? ПОСЕТНА ПРЕДИЗВИНА ПРЕТСЕДАТЕЛ: LLЕ LЕ Е ДР БИРКС АДРЕСА КАКО Добро. Ајде да кажам ПРОТИВ ЈАС САМО ДОБИВ ЧИТАЈ ПОРТА, BEЕ БИДЕ ДА СЕ ДА СЕ ОБУУВАМЕ ПРЕД КРАЈ НА НЕДЕЛАТА, КАДЕ ЛИТЕРАЛНО Идентификувани СИГНИФИКАНСНИТЕ РЕСУРСИ НЕ Е САМО ОД ЗЕМЈАТА НО ОДГОВОР СВЕТОТ НА МАСКИТЕ ТОЕ МОАТ КОРИСТЕТЕ ОД РАБОТНИЦИТЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИА. И - НО КАКО ДР. БИРКС рекол, НИЕ ФОКУСИРАТЕ ОД ОВИЕ РЕСУРСИ НА НАД ПРИРАЧНИКИ КАДЕ ЗДРАВЈЕ ЗАШТИНА РАБОТНИЦИТЕ СЕ НАЈГОЛЕМИ ПРОСПЕКТ НА ДОГОВОР НА КОРОНАВИРУС. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈА ДА ЈА ПОСТОИ ОД ОДГОВОРНО, ПРАВО ПО СЕ Гледајќи ги потребите на американците КОИ СЕ РАБОТИ СО КОРОНАВИРУС, ОБЕДИНЕТЕ ОД СВЕТЕ ПОДДРШКА ПОДДРШКА ОВА ПОТРЕБА НА САМО ЛИВЕЛ НА ПРИОРИТЕТ, САКАМЕ НАШИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИА ДА СЕ ЈАВИ ЛИЧНИ ЗАШТИТА ОПРЕМА да се биде во можност да ги направи РАБОТНА БЕЗБЕДНО И РАБОТНО РАБОТА ТОА Tе ти кажам, зборувам за тоа ОВОЈ ДЕНЕСЕ ДА СЕ РАБОТНИ ВЛАДИ, НЕ САМО Владимир на МИХИГАН, НО ГРАВЕРОТ НА ИНДИЈАНА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРАМП И Не можам да бидам повеќе благодарен. НАЧИНОТ ВЛАДИНИ ОД НАС Земја се спојуваат во нас ПОВИКУВАЕ НА БИЗНИСИ ДА ОД ОДГОВОР ДО НИВНИТЕ СКУПНИ И ИДЕНТИФИ Индустриски маски, N-95 маски ТОА ПОСТОИ НА ПРОМЕНА ТОА ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМ ПОДНЕСУВА НА ВЛЕГ ЗАКОНОТ МОANЕ МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВА БОЛНИЦИ РАБОТНИЦИ. И ТИЕ СЕКОГАШ ПРИСТАП ДО ВЕРУВАЈТЕ ЗАШТИТЕ ЗДРАВЈЕ ЗАШТИНА РАБОТНИК ОД МОНОСТА НА А. РЕСПИРАТОРНА болест. СЕ ПОВИКУВАМЕ НА СИТЕ БИЗНИС ПРЕД АМЕРИКА, КОГА МНОГУ БИЗНИСИТЕ СЕ ИСТОРЕНИ, ДА СЕ ОДГОВОР ВНАТРЕШНИ ДРOREАВИ, ИДЕНТИФИ N-95 маски, МОANЕ МОЕ да ја повикаат ФЕМА, УСЛУГИ ЗА ДРАВА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ ИЛИ ДАЛИ Е ПОГЛЕДАТЕ СЕ НА А ПРОДАВНИЦИ И ЦРВЕТЕ ГО СВИЕ ЛОКАЛНО БОЛНИЦА. Слушаме приказна НЕВРВИНА ДРАВА ВО Унијата на луѓето што прават тоа. ПОТРЕБА СИТЕ СО СЕ ИСТО ВРЕМЕ. BEЕ БЕСПЛАТУВАМЕ ПРОГРЕСОТ Ние се правиме на маски. СЕКОЈ ПОВЕЕ? ДР БИРКС: САКАМ да додадам ЕДНА ПИЦЕ. Тоа е повик над државата ОД ОВИЕ И СЕКОЈ СЕКОТ ТОА ДА СЕ РАБОТИ ОСНОВА ЗА ЗАЕДНИЦАТА ТЕСТИРАЕ ФДУ ВА NEWА НОВИ УПАТСТВО, РАБОТИРАМЕ ЗА НИВНИ ДЕНА АГО ШТО МОЕ МОЕ МОЕ САМО-ТЕСТИРАЕ ВО ДРIVEАВАТА НИКО КАДЕ ДА ГО ДАЛИТЕ СИТЕ МАТЕРИЈАЛИ ДА СЕ РАБОТИТЕ ВО СВОЕТО ЦАРИ И ВИ ПОБИРАТЕ ВО А. БИОХАЗАРСКА ТАГА. ОВОЈ БЕСПЛАТНО СИТЕ ОВА СОВЕТЕ ДАЛИ ДАЛИ СЕ ДА СЕ УПОТРЕБАНИ ВО ОВИЕ ДРАВ НИКОГАШ НАПРАВОТ ПО СООБРАITАНИТЕ И НАПАД ДО КЛИНИЧКИТЕ КОИ ИМА НИЕ НАЈДОБРИ. МОРА ДА ДВДИМЕ ДО НОВОТО ТЕХНОЛОГИЈА, ФДА, РАБОТА ТИЕЛЕСНО ДА СЕ ДА ЈА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВИЕ Значи, може да биде поштеден од придобивките И РАБОТИ И ЦЕЛО РЕСПИРАТОРИ Н-95'С. ОВА Е ВО МОМЕНТНО ПОСТАВУВАЕ ТОА САМО-ТЕСТИРАЕ ПРИРОДА НА НОСОВИТЕ СО НОВИ АПЛИКАТЕРИ ТОА МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБИ ДА СЕКОЈ СЕ ЕДИНСТВО ГОЛЕМИ НА Н-95 МОЕ ДА БИДЕ ПОВЕТЕТЕ ВО БОЛНИЦИТЕ ТОА ПОТРЕБНИ ИТ ПОСЕТНА ПРЕТСЕДАТЕЛНА ПРЕДИЗВИЦА: САКАМ ДА ДАЛИ САМИТЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ ДА СЕ ГО ВИДИТЕ СИТЕ УТРЕ. BEЕ БИДЕМЕ ОВДЕ СО ПОВЕДНО Прогрес и новости. НО, МОЕ ДА СЕ МОАМ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОГАШ АМЕРИКАН, ETЕ GЕ ВИДИМЕ НИКО ОВА. ETЕ ETЕ СЕ ДАМЕ ОД ОВАА. ETЕ GЕ ВИДЕМЕ ОД ОВОЈ ДОГОВОР. СЕКОГАШ АМЕРИКАН ПОТРЕБНО ДА ПОСЛЕТИТЕ ТОА КОГА СЕ СЕ ВО ПОДРАЧЈЕ ОД ОВОЈ ДОМОГОВОР КОРОНАВИРУС ИЛИ ПРАВНА КАКО ОВИЕ МНОГУ МНОГУ СЛУЧАЈ, ДАЛИ ВАШИОТ ДЕЛ ДА ВААТ ВО ПРАКТИКА 15 дена за да се забави ПРОСТОР, ВАС DOЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. IMЕ ИМПАКТИТЕ ПРОСТОР НА ОВОЈ КОРОНАВИРУС ЕПИДЕМИК ВО НАША ЗЕМЈА. ОВИЕ ИСПИТНИЦИ ми кажуваат дека можеме ОДГОВОРНО ПОВТОРНО БРОЈ НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ Е БИДАТ Изложена на КОРОНАВИРУС А.С. СЕКОЈ АМЕРИКАН ПРОДОЛУВА ДА ГО ВИДИ ОВИЕ Упатства во практика. И ДА СЕ ЗНАЕМЕ ТОА СИ СИТЕ ИСКЛУЧНИОТ ЕВФОРТ ТОА ДА СЕ БИДЕ НА ФЕДЕРАЛНА ЛЕВЕЛ ОД ОВОЈ ТРЕТЕН ДОГОВОР И СИТЕ НА НАШАТА АГЕНЦИЈА, СИТЕ САМО ВИДЕРСТВО ОД ГОВЕВНИЦИТЕ ВО КОГА ПАРТИИ ПРЕД ЗЕМЈА, СО СИТЕ НЕВРШНИ И КУРАТИВНА РАБОТА СО ЗДРАВСТВЕНА ГРИА РАБОТНИЦИ, СО СОРАБОТКАТА И молитви на АМЕРИКАН ЛУЕ, WЕ GЕ ГО ДОБИВИМЕ ОВА. НЕ СМЕ САМО - НЕМА САМО ЗАСЛЕДУВА ПРОСТОР,'Е ЗАШТИТЕТЕ ВИСНИЧКИ И ЗДРАВЈЕ НАШАТА ЗЕМЈА. ВИ БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ. ЗБОЛКО КАКО РАБОТНИ РАПИ ТОА КОЛОРАДО - РАБОТИ, КОЛОРАДО ПОДНЕСУВА НА НАЈДОБРИОТ ДРАВ ДА СЕ ЗЕМЕ Спуштено. ГЛАВНИОТ ПОЛИС ТЕЛИНГ 5. МИЛИОНСКИ КОЛОРАДАНИ ДА ОД ОД ДОДЕЕ ПОЧЕТУВА НА ЧЕТВРКО МОННИНГ. СВЕТЕ МНУЧИН, ТРЕБА СЕКЕРТАР, ПРИГОДИНА ПОСЕТУВА ОД НАС ТРИЛИОН КОРОНАВИР 2 $ ЕКОНОМСКИ СМЕТКИ СТИМУЛУС, НАША ИЗВЕДУВАЕ Е ОВОЈ БИЛЕ ПАСНИ ЦЕЛО И ДОБИ ДО КОАТА УТРЕ. СЛЕДЕТЕ СЕНАТ СОВЕТ НА ПОВЕЕ НАШАТА КОМПАНИСКА Мрежа C-SPAN 24E678 РЕЗУМИРАЕ НА КУАТА ЗА УЈП РАБОТНО СОСТОЈБА НА УСЛОВНИОТ РАБОТЕ ВО 11:00 часот ЕВИДЕРНА LИВЕТЕ ТУКА НА C-SPAN. Следете го федералниот одговор КОН КОНОНАВИРУС НАДВОРЕШНИК C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. КОНГРЕС НА ВАШИНГ, бел дом БРИШЕЕ, И Ажурирања ОД Владици. СЛЕДЕТЕ ГО ПРОВЕТОТ ПРЕКУ СЕ САД и СВЕТ СО ИНТЕРАКТИВНИ мапи. ВАНО ДА БИДЕТЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ НЕФИЛТЕРИ ВО А. C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS.

Конференција за новости Коронавирус во Белата куќа

Members of the Coronavirus Task Force brief reporters at the White House on the latest developments and the administration’s response. cs.pn/2xroIDH
Donald Trump, Coronavirus, CSPAN, President of the United States, White House, C-SPAN,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="72.939" dur="6.072"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛ: БЛАГОДАРАТЕ >

< start="74.207" dur="6.74"> МНОГУ. >

< start="79.145" dur="3.77"> СО. >

< start="81.08" dur="3.136"> Убаво да се биде со вас. >

< start="83.049" dur="3.937"> АМЕРИКА ПРОДОЛУВА ДА СЕ ЗДРАВИТЕ ГРУНД >

< start="84.35" dur="5.706"> ВО ВОЈНАТА ПРОТИВ ВИРУС. >

< start="87.119" dur="4.905"> САКАМ ДА БЛАГОДАРАМ АМЕРИКАН >

< start="90.189" dur="2.936"> Луѓе за одговор на повик, >

< start="92.158" dur="2.903"> СЛЕДЕТЕ НАШИТЕ Упатства и >

< start="93.259" dur="6.773"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА САКРИФИКИ >

< start="95.194" dur="5.839"> ДА ГО ОБВРЗУВАМЕ ОВОЈ ВЕРНИЧКО ТРЕБА >

< start="100.166" dur="5.839"> ПОВЕЕ АГГРЕСИВЕЛНО. >

< start="101.167" dur="5.873"> СОВЕТУВАМЕ ДА СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ, >

< start="106.138" dur="1.935"> САМО важно. >

< start="107.173" dur="2.836"> СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВА ,Е, МНОГУ АН >

< start="108.207" dur="3.036"> ВАНА ФРАЗА. >

< start="110.142" dur="3.905"> И ние правиме сега. >

< start="111.41" dur="4.638"> ПОВЕЕ LИВОТ МОЕ МОЕ ДА ГО СПАСУВАМЕ И >

< start="114.18" dur="4.137"> ПОВТОРНОТО МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИВНИМЕ >

< start="116.182" dur="4.972"> ЛУЕ НАПРАВНИК ДА ​​РАБОТЕ, СТАН ДО >

< start="118.451" dur="5.705"> УЧИЛИШТЕ И ПОВЕЕ НА НОРМАЛНО. >

< start="121.287" dur="4.904"> И ОВИЕ се големи делови од >

< start="124.289" dur="3.838"> НАШАТА СТРАНА БЕЗБЕДНО МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ >

< start="126.325" dur="2.803"> МНОГУ ПОВЕЕ ОД ДРУГИ СЕКЦИИ >

< start="128.26" dur="2.87"> И НИЕ ОБВРДУВАМЕ ДА ГО ОБУУВАМЕ >

< start="129.261" dur="3.17"> ТОА ИСТО. >

< start="131.264" dur="1.567"> Луѓето се прашуваат, Е тоа >

< start="132.564" dur="2.704"> АЛТЕРНАТИВНО? >

< start="132.965" dur="3.27"> САКАМ, АБСОЛУТНО, Е Е ДА >

< start="135.401" dur="3.07"> АЛТЕРНАТИВНО. >

< start="136.369" dur="4.237"> СЕГА СЕ ОДГОВОРИ ОДГОВОР >

< start="138.605" dur="4.671"> ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДИЗАТАРИ ЗА НОВА >

< start="140.74" dur="5.638"> ЈОРК, Калифорнија, Вашингтон, >

< start="143.409" dur="3.87"> IOWA, LOUISIANA, TEXAS AND >

< start="146.512" dur="2.837"> ФЛОРИДА. >

< start="147.413" dur="2.937"> ТОА ИМА МО GREНА БЕЗБЕДНОСТ, АС >

< start="149.482" dur="2.87"> ДА ЗНАЕТЕ, И ПРАВНИ >

< start="150.483" dur="7.174"> ЗНАЧЕЊЕ. >

< start="152.485" dur="6.94"> Ние сме во постојан груп и >

< start="157.79" dur="2.736"> МОЕМА ОВОЈ, САМО ЛАГА >

< start="159.558" dur="3.904"> ГРУПИРА OFЕ НА ЛУЕТО ТОА СЕ >

< start="160.659" dur="4.806"> НИКОГАШ НО КОМУНИКАТ СО >

< start="163.596" dur="3.871"> РАЗЛИЧНИ ОФИЦИЈАЛИ, ВКЛУЧУВА >

< start="165.598" dur="2.903"> BEЕ СМЕ РЕГУДИРАМЕ МНОГУ ОД >

< start="167.6" dur="2.002"> ВРЕМЕ СО НОВИ YОРК СЛУБЕНИЦИ >

< start="168.634" dur="5.972"> Бидејќи навистина е далеку од далеку >

< start="169.735" dur="6.774"> НАЈПОЛНИОТ СПОТ. >

< start="174.74" dur="3.904"> OTЕ СЕ БАРАМ БРОЈ НА МНОГУ ПОВЕЕ >

< start="176.642" dur="3.103"> - - ОДИЕ ДОБИВНО - - >

< start="178.777" dur="1.902"> ОДИМЕ БРОЈ БРОЈ >

< start="179.879" dur="2.202"> НИВНИ ВЕДЕКИ ПОГЛАВЈЕ НА нив. >

< start="180.813" dur="1.802"> Владичот прави добар успех >

< start="182.215" dur="1.568"> РАБОТА >

< start="182.749" dur="1.902"> ПОСТОВИМЕ ДО ГОЛЕМОВНИОТ КУОМО КОНЕКО >

< start="183.916" dur="3.771"> НО И ОВАА УТРАЕ. >

< start="184.784" dur="5.038"> И тој го спомна тоа, НЕГО >

< start="187.82" dur="4.972"> ЗАБЕЛЕШКИ, КОИ СЕ КОРИСТЕТЕ - >

< start="189.955" dur="4.071"> ТИЕ СЕ КОРИСНИМЕ - САМО САКАМ >

< start="192.925" dur="2.97"> ЧУВЕРИ, ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СЕ ПОСТОИ >

< start="194.16" dur="3.77"> НЕГОТИАЦИЈА, МИСЛИ СМЕ >

< start="196.028" dur="3.971"> КОРИСТЕЕ НА МНОГУ БЕСПЛАТНО НА >

< start="198.064" dur="2.802"> ДЕФЕНСКИ ПРОИЗВОДСТВО АКТ И НАС >

< start="200.132" dur="2.736"> СВЕТЕ >

< start="201" dur="3.871"> КОРИСТЕМЕ НИКОГА НЕ Е ПОТРЕБНО. >

< start="203.002" dur="3.937"> Тоа е една голема точка на зафаќање. >

< start="205.004" dur="3.97"> Тоа е одлична алатка за преговарање. >

< start="207.073" dur="3.836"> Но, СЕ СЕ РЕАЛНО - ELLЕ ДА ГО ПРАВОМ >

< start="209.108" dur="3.771"> ВИЕ, ОВОЈ, ДВЕЕТО ДУХОВ ОД >

< start="211.043" dur="5.906"> ЛУЕ И ВРЕМЕ ДУХ >

< start="213.012" dur="6.072"> СО ОДГОВОР НА ОВАА КОМПАНИИ. >

< start="217.082" dur="3.837"> И НЕ МОРА ДА ЈА УПОТРЕБАМ МНОГУ >

< start="219.218" dur="3.77"> МНОГУ СИТЕ. >

< start="221.053" dur="3.103"> САКАТЕ ДА СЕ ДА ПРАВИТЕ, КАКО ЗНАЕТЕ, >

< start="223.122" dur="2.836"> ОПШТИ МОТОРИ Е ВКЛУЧИ. >

< start="224.29" dur="2.135"> Вклучен во ФОРД. >

< start="226.092" dur="1"> 3-МВР ВНАТРЕШНО. >

< start="226.559" dur="3.403"> Другите се вклучени. >

< start="227.226" dur="3.737"> СИТЕ СИТЕ РАБОТНИ МНОГУ РАБОТНО ДА СЕ РАБОТИ >

< start="230.096" dur="4.905"> ПРОИЗВОД НА ПРОИЗВОДОТ, СИТЕ РАЗЛИЧНИ >

< start="231.096" dur="6.307"> ПРОИЗВОДИ. >

< start="235.134" dur="2.969"> НЕМА МНОГУ МНОГУ ЛИТЕЛ ПРОИЗВОД КОГА >

< start="237.537" dur="2.502"> НИЕ ДОЈДОВМЕ. >

< start="238.237" dur="4.939"> ГИ ГИ ГРАДДУВАМЕ И ДА ГО ГОДИМЕ >

< start="240.172" dur="3.938"> ПОДГОТОВО КАКО МОЕ ДА СМЕ >

< start="243.309" dur="1.935"> Различни држави. >

< start="244.243" dur="2.903"> СИЕ СЕ, исто како што знаете, >

< start="245.377" dur="3.771"> ГРАДЕЕ НА БЕЗБЕДНИ БОЛНИЦИ И >

< start="247.279" dur="5.005"> Медицински центри преку >

< start="249.281" dur="4.872"> ЦЕРТИВНИ ПРЕДНОСТИ ВО NEWУЈОРК. >

< start="252.418" dur="3.703"> ВО NEWујорк е во >

< start="254.286" dur="2.936"> КОНВЕНЦИСКИ ЦЕНТАР. >

< start="256.255" dur="2.135"> СЕ ПРАВУВАМЕ ЧЕТВРИ БОЛНИЦИ И >

< start="257.356" dur="2.903"> СЕ ПРАВУВАМЕ, ПРЕКУ ТОА >

< start="258.524" dur="3.637"> ДР STАВ, ЧЕТВРИ Медицински центри >

< start="260.393" dur="2.969"> ОВДЕ. >

< start="262.295" dur="2.169"> НЕКОИ РАЗЛИЧНО. >

< start="263.496" dur="1.935"> САКАМ ДА ДА ЗНАЕТЕ ТОА СЕ >

< start="264.597" dur="2.603"> СЕ СЕ СЛУЧИ СЕ МОЕ МОЕ ДА >

< start="265.565" dur="2.002"> ПОМОГНЕТЕ ГО ГОЛЕМОТ ПОЛОВ ОД ОВАА >

< start="267.333" dur="1.935"> ПРЕДИЗВИК. >

< start="267.7" dur="1.869"> РАБОТАМ МНОГУ РАЗВОЈ ВО НОВА >

< start="269.402" dur="2.769"> ЈОРК. >

< start="269.702" dur="3.203"> РЕАЛНО СЕ ПОДНОГ НАШИОТ НАЈГОЛЕМИ >

< start="272.304" dur="1.869"> ПРОБЛЕМ, МОAYЕТЕ ITЕ БИДЕ, МАЕ >

< start="273.038" dur="2.203"> WЕ ДА БИДЕ. >

< start="274.306" dur="2.87"> НО, ТОА Е ПОГОЛНО ДОБРА, >

< start="275.374" dur="2.97"> СПОДОЛНИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ НА ИТ >

< start="277.309" dur="3.971"> СО НАС И НАШИТЕ ТИМИ СЕ >

< start="278.477" dur="4.838"> РАБОТА МНОГУ ДОБРО СО ДР THEАВА >

< start="281.414" dur="5.004"> ПРЕТСТАВНИЦИ. >

< start="283.449" dur="5.038"> СЕКОГАШ ДА СЕ ПРАВИМЕ НЕКОИ МНОГУ ЛЕР >

< start="286.552" dur="5.839"> ИСПИТУВАА НИЗ ВЕЕ. >

< start="288.621" dur="4.771"> ЈАС ДА ГО БИДЕМЕ ДЕКА ТОА - И >

< start="292.524" dur="1.969"> Јужна Кореја, и ова не е >

< start="293.525" dur="3.037"> ЗНАЕТЕ ВО СЕКОЈ НАД. >

< start="294.627" dur="3.771"> САМО СПИСО СО ПРЕТСЕДАТЕЛ >

< start="296.696" dur="2.836"> МОН, НИЕ МОНО ДОБРО >

< start="298.531" dur="3.103"> КОНВЕРЗАЦИЈА ЗА БРОЈОТ >

< start="299.666" dur="3.903"> ДРУГИТЕ СЕ, СО ГО ДОГОВОРИТЕ >

< start="301.768" dur="3.637"> МНОГУ ДОБРА РАБОТА ВО ТЕСТИРАЕ. >

< start="303.703" dur="3.703"> НО, СЕГА СЕ ПРАВИМЕ ПОВЕЕ >

< start="305.538" dur="3.871"> ИСПИТУВА THЕ ОД АНИБОДА ПОД ПЕДНО. >

< start="307.54" dur="4.972"> ПОВЕЕМЕ ПОВЕIGHЕ ВО Осум дена од тоа >

< start="309.542" dur="5.939"> ТЕА ДА СЕ НАВЕТЕ НЕДЕЛИ. >

< start="312.645" dur="3.803"> ОДИМЕ ДО ДНЕВНАТА ОСНОВА >

< start="315.614" dur="1.835"> ИСКОЛНО. >

< start="316.582" dur="3.103"> Толку е навистина добро. >

< start="317.583" dur="3.971"> ПО ПАТОТ, Додека јас сум почестен, >

< start="319.819" dur="2.836"> - ЗА ТОА, ИСТО СЕ зборувам со нив >

< start="321.687" dur="2.236"> ПРИМЕНА МИНИСТЕР НА ЈАПАН >

< start="322.788" dur="1.869"> НОВА И СОГРИРАНА СОСТОЈБА НА А >

< start="324.056" dur="1.668"> ПОБЕДИ ИЗБОР. >

< start="324.79" dur="3.838"> Мислам дека ќе одам да бидам А. >

< start="325.858" dur="3.07"> Фантастична олимпијада. >

< start="328.761" dur="0.934"> 2021 година. >

< start="329.061" dur="1.569"> Мислам дека ќе одам да бидам А. >

< start="329.828" dur="2.136"> Фантастична олимпијада. >

< start="330.763" dur="2.035"> ИМА ДА СЕ РАБОТИ АБСОЛУТНО ПРАВО >

< start="332.097" dur="1.769"> ОДЛУКА ДА СЕ ДА ГО ДОСТАВИТЕ. >

< start="332.932" dur="3.003"> ЗА ЦЕНА ГОДИНА. >

< start="333.999" dur="2.637"> И СЕГА САМО ПОСТОЈБА УБАВО >

< start="336.068" dur="2.769"> ОЛИМПИКА. >

< start="336.769" dur="4.171"> GЕ СЕ ДА БИДЕ МНОГУ важен >

< start="338.971" dur="3.671"> Бидејќи тоа е ПРОБАВНО ПРВО >

< start="341.073" dur="4.705"> ВРЕМЕ МОЕ ДА СЕКОЈ ИЛИ ПОСТОИ ВО >

< start="342.775" dur="4.037"> ДОЛНО ВРЕМЕ ТОА Е ДА СЕ ЕДНО >

< start="345.911" dur="2.904"> ОДД ГОДИНА. >

< start="346.945" dur="2.303"> СЕКОГАШ СЕ ЕДНО ГОДИНА ГОДИНА, >

< start="348.948" dur="1.902"> Тие ми кажаа. >

< start="349.382" dur="2.436"> Но, тој ќе оди да има >

< start="350.983" dur="2.803"> Фантастичен успех и сега >

< start="351.951" dur="3.871"> YЕ EVЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ. >

< start="353.92" dur="3.036"> НЕ МОЕТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ. >

< start="355.955" dur="1.401"> EЕ СЕ СЕКОГАШ >

< start="357.089" dur="1.101"> REЕ ГО ПОДГОТВИ. >

< start="357.49" dur="2.402"> КАКО ГО РАБОТЕ РАБОТА. >

< start="358.323" dur="2.67"> НО САКАМ ДА СЕ РАБОТИРАМ >

< start="360.025" dur="2.937"> ЈАПАН, МОК >

< start="361.126" dur="2.303"> И ОСНОВНИОТ МИНИСТЕР АБЕ НА А >

< start="363.095" dur="1.902"> ВЕЛИНА ОДЛУКА. >

< start="363.562" dur="1.969"> Мислам дека ќе одам да бидам А. >

< start="365.13" dur="1.202"> Фантастична олимпијада. >

< start="365.664" dur="3.437"> САКАМ ДА, Е БИДАМЕ ТАА. >

< start="366.465" dur="4.605"> ЌЕ БИДАМ ТАМУ. >

< start="369.235" dur="3.837"> ЕД СИТЕ БОРБА ЗА ЗАШТИТА - КАКО >

< start="371.203" dur="2.87"> СЕ БОРБА ДА ЗАШТИТУВАМ АМЕРИКАН >

< start="373.205" dur="1.869"> LИВОТИ, СЕ СЕ ЗАШТИТУВАМ >

< start="374.206" dur="1.835"> АМЕРИКАНСКИ LИВОВИ. >

< start="375.207" dur="2.836"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ВО >

< start="376.175" dur="5.004"> СЕНАТИТЕ СМЕТЕ МНОГУ БЕСПЛАТНО ДА СЕ РАБОТИ >

< start="378.177" dur="4.938"> СМЕТКА ЗА РАБОТНА ЗА РАБОТНА ИНТЕРГЕНЦИЈА >

< start="381.313" dur="2.202"> АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ, ФАМИЛИИ И >

< start="383.248" dur="1.835"> БИЗНИС. >

< start="383.648" dur="4.472"> ОВАА ЛЕГИСЛАЦИЈА, ДОПОЛНИТЕНА НА >

< start="385.217" dur="4.871"> ДВЕТЕ СМЕТКИ кои ги потпишав ОВА >

< start="388.253" dur="3.27"> МЕСЕЦ, ВКЛУЧУВА, КАКО ЗНАЕТЕ, >

< start="390.222" dur="4.872"> ПОСЛЕДУВААТ И СМЕТЕ СИТЕ СЕРВИ >

< start="391.657" dur="4.471"> НА СЕКТОРИТЕ ЗА РАБОТНИЦИ, >

< start="395.227" dur="3.97"> ЗА СЕМЕЈСТВА. >

< start="396.261" dur="6.941"> НО, САМО ДА СЕ НАПРАВИМЕ ДВЕЕ >

< start="399.331" dur="6.073"> ПОВЕЕ ОД ОБЈАВУВА FORЕ ЗА РАБОТНИЦИ >

< start="403.336" dur="2.835"> НЕМА КОА СИТЕ до >

< start="405.537" dur="1.769"> Вработените. >

< start="406.305" dur="2.068"> И тоа е голема работа. >

< start="407.439" dur="2.87"> БЕЗ ТРОШОЦИ НА ВРАБОТНИЦИ. >

< start="408.507" dur="3.77"> САКАМЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ СЕКОГОВОР >

< start="410.443" dur="4.871"> РАБОТА. >

< start="412.411" dur="5.005"> ОД ОВОЈ ТРИЛИОН 2,2 УСД >

< start="415.447" dur="5.973"> ПРАВНИОТ ПАКЕТ Е ГОЛЕМО >

< start="417.549" dur="11.645"> СЕКОГАШ СЕ ВЕРУВАМ СЕКОГАШ >

< start="421.553" dur="8.809"> ПОСТАВЕН ВО КОНГРЕС >

< start="429.328" dur="3.971"> ПЕРАТИВНИ РАБОТНИ ЗБОРУВА СЕ >

< start="430.495" dur="8.91"> ПОГЛЕДАТЕ СО НОВИОТ ДЕЛ >

< start="433.432" dur="9.943"> Денови, тоа е време на валидност, но ова >

< start="439.539" dur="5.839"> Е ПОДОБРИ И ПОДГОЛЕМ НАЈГОЛЕМИТЕ СЕКОГАШ >

< start="443.509" dur="3.937"> ГОДИНА И ТОА Е ПРЕКРШОНА >

< start="445.511" dur="4.972"> ОВИЕ ПОГОЛЕМУ МНОГУ ОВА >

< start="447.58" dur="5.806"> ПАРИ ОДБАВИ НА РАБОТИ, РАБОТИ, РАБОТИ, >

< start="450.616" dur="3.137"> И ФАМИЛИ, СЕМЕЈСТВО, >

< start="453.519" dur="4.938"> СЕМЕЈСТВО. >

< start="453.886" dur="6.607"> СЕНАТИТЕ СМЕТКИ Вклучува 350 УСД >

< start="458.591" dur="4.805"> БИЛИОНИ ВО РАБОТНИ кредити за работо >

< start="460.626" dur="5.005"> За мали деловни активности со заем >

< start="463.529" dur="5.005"> ПОДНЕСУВА FORЕ ЗА БИЗНИСИ ТОА >

< start="465.764" dur="4.639"> Продолжете да ги плаќате нивните работи. >

< start="468.668" dur="4.704"> Сакаме да ги задржиме >

< start="470.536" dur="4.037"> РАБОТНИЦИ И ПЛАТИТЕ СИТЕ РАБОТНИЦИ. >

< start="473.506" dur="4.171"> ОВА Е ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПРОДАВНИТЕ РАБОТНИЦИ ВО >

< start="474.706" dur="8.809"> ПЕРИЛОЛОТ И ДОЗВОЛНИОТ ПРИСТАП >

< start="477.81" dur="8.642"> КАКО КАКО ДА ГО ОБВРУВАМЕ ВИРУС. >

< start="483.649" dur="7.974"> 300 $ милијарди индиректни плаќања >

< start="486.585" dur="5.973"> ЗА ЗАБАВУВАЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГРААНИ >

< start="491.757" dur="5.84"> 99.000 американски долари. >

< start="492.692" dur="5.906"> 3.000 400 УСД ЗА ТИПСКО СЕМЕЈСТВО >

< start="497.73" dur="2.969"> НА ЗА. >

< start="498.731" dur="6.039"> НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ПРИРАМ. >

< start="500.833" dur="5.906"> До 250 милијарди американски долари во продолжени >

< start="504.904" dur="4.705"> ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ. >

< start="506.873" dur="5.738"> РАБОТНИКОТ ILLЕ ПОБИДИ 100% од >

< start="509.742" dur="6.039"> НИВОТО ПАРИНА ЗА ПОВЕЕ ПОВЕULЕ >

< start="512.745" dur="4.905"> МЕСЕЦИ И НЕВЕДНИЦИ ЦЕЛИ ДОПОЛНИТЕЛИ, >

< start="515.915" dur="3.903"> НЕЗАВИСНИ ДОГОВОРИ И >

< start="517.783" dur="3.87"> САМО-Вработените ќе бидат квалификувани. >

< start="519.952" dur="4.704"> ВИЕ НЕВЕРНИ ДОГОВОРИ >

< start="521.787" dur="4.938"> SЕ БИДЕ САМО-ВРАБОТЕН ЛУ PEЕ >

< start="524.79" dur="5.939"> ДОБИВНО ЗА ОВОЈ. >

< start="526.859" dur="5.906"> ОД ОД 100 милијарди долари за да се поддржат >

< start="530.863" dur="3.937"> ХЕРОИСКА РАБОТА НА НАШИТЕ ДОКТОРИ, >

< start="532.898" dur="3.97"> НЕВЕДОВИТЕ И БОЛНИЦИТЕ ПОДОБРУВААТ >

< start="534.933" dur="3.938"> НЕВЕЕ, 45 милијарди долари за >

< start="537.002" dur="5.839"> ФИНД ЗА РЕАЛИФИРАISЕ НА РАЗВОЈОТ И СМЕ >

< start="539.004" dur="5.94"> ПОСТАВУВА AЕ ФОНД НА 45 милијарди американски долари >

< start="542.975" dur="4.104"> ЗА РАЗГОВОРНА ВЕРУВАЕ. >

< start="545.077" dur="5.138"> ПОВЕЕ ОД ДОБИВУВАЕ НА СИРОМОТ НА >

< start="547.213" dur="4.871"> ДОСТАПНО ДА ГО ПОДДРШИТЕ МОЈОТ НАЦИОНАЛНО >

< start="550.349" dur="2.77"> ИЗВЕСТУВАЕ И РАЗГОВОР >

< start="552.217" dur="3.905"> ДЕКЛАРАЦИИ. >

< start="553.252" dur="4.872"> 27 $ милијарди за градење на >

< start="556.255" dur="4.904"> СТРАТЕГИСКИ НАЦИОНАЛЕН СТОКПИЛ >

< start="558.257" dur="5.906"> СО КРИТИЧКИ НАДВОРЕШНИЦИ Вклучувајќи >

< start="561.293" dur="4.071"> Маски, респиратори и >

< start="564.296" dur="3.871"> ФАРМАЦЕВИЗИКИ И СЕ >

< start="565.497" dur="6.641"> МОЕТЕ ДА МИСИТЕ ДА СЕ БИДЕТЕ >

< start="568.3" dur="8.943"> МНОГУ ОДГОВОРНО ДОБИВНИКОТ НАШИОТ ВОВЕД >

< start="572.271" dur="5.939"> РАЗГОВОРЕТЕ ДА СЕ СЕГА >

< start="577.376" dur="3.77"> ВО ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ. >

< start="578.344" dur="4.971"> НО, НИЕ Имаме многу работи што >

< start="581.28" dur="3.871"> ONЕ СЕ ПОДНЕСУВА, ПЛАНИ, >

< start="583.449" dur="2.703"> МИСИЛИ, РОКЕТИ, МНОГУ НА >

< start="585.284" dur="3.871"> СЕ. >

< start="586.285" dur="4.872"> НО СТОКПИЛОТ БЕЗ МНОГУ >

< start="589.288" dur="3.103"> ОДГОВОРНО, САКАТЕ СЕКОЈ ДВЕ. >

< start="591.29" dur="2.903"> ОВОЈ ДА Вклучува >

< start="592.525" dur="2.936"> СИГНИФИКАНСКО ФОНДИРА FORЕ ЗА >

< start="594.326" dur="4.104"> РАЗВОЈ НА ВАКЦИИТЕ НА ТОП >

< start="595.594" dur="4.804"> ОД ОД ДОГОВОРИТЕ 8 $ ОДРУВААТ >

< start="598.564" dur="4.937"> СЕРВИЛНИ НЕДЕЛИ АГО. >

< start="600.532" dur="5.806"> ПОД 500 милијарди американски долари како поддршка за >

< start="603.635" dur="5.706"> НАЈДОБРИОТ ХИТ ИНДУСТРИИ, СО >

< start="606.472" dur="3.903"> Забрана за корпоративна берза >

< start="609.474" dur="3.204"> КУПУВАЧИ КОИ Е СЕКОЈ Јас >

< start="610.508" dur="4.105"> ИНСИСТИРАНА И Искрено, јас раскажувам >

< start="612.811" dur="4.571"> ВИ РЕПУБЛИКАНИТЕ САКАТЕ ТОА >

< start="614.746" dur="4.672"> И ДЕМОКРАТИТЕ САКААТ ТОА. >

< start="617.516" dur="4.004"> САКАМ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ПАРИТЕ >

< start="619.551" dur="4.838"> За компаниите и плановите >

< start="621.653" dur="4.872"> ИЛИ СЕКОЈ ДА СЕ МОЕ ДА ПОМОГНЕТЕ >

< start="624.523" dur="3.036"> ДА СЕ ДОБИЕ ОВОЈ РУ TH ПАТЧЕ. >

< start="626.658" dur="3.905"> И НЕ МИСЛАМ ДА СЕ ОДМЕ ДА >

< start="627.693" dur="5.773"> БИДЕТЕ РУGНА ПАТЕ. >

< start="630.696" dur="4.838"> КОГА ПОВТОРНО, СВЕТОТ НА >

< start="633.599" dur="4.971"> ПОДОБРИ, ДА СЕ ОДБАВА ДА ОТВОРИ >

< start="635.667" dur="4.972"> САКАТЕ РОКЕТИШТЕ И ОДИМЕ МНОГУ >

< start="638.704" dur="4.003"> Добро и многу брзо и многу >

< start="640.772" dur="2.836"> НОВИ ОСНОВИ ЗА ИЗВРШНИ >

< start="642.841" dur="2.769"> КОМПАНИЗАЦИИ СЕ. >

< start="643.742" dur="4.905"> САМА ПАРИ. >

< start="645.744" dur="4.037"> СЕ ОДБЕАТ ДА СЕ ДАМА ДА ЈА ДА ЈА ДА ПРАВИТЕ >

< start="648.78" dur="2.837"> РАБОТНИТЕ РАБОТИ ПОВЕЕ СМЕ >

< start="649.915" dur="2.002"> ИНТЕРЕСИРАНА ВО РАБОТНИЦИ, ТОА >

< start="651.75" dur="2.202"> РАБОТА >

< start="652.05" dur="2.903"> И НИЕ СЕ ИНТЕРЕСИРАНА ВО >

< start="654.085" dur="3.571"> КОМПАНИИ ПОСТОИТЕ ТОА ШТО >

< start="655.087" dur="2.87"> ГОТВЕЕ РАБОТНИЦИТЕ ВО ОВОЈ ГОЛЕМ >

< start="657.79" dur="2.869"> РАБОТА >

< start="658.09" dur="5.572"> Имаме 16 милијарди американски долари во финансирање >

< start="660.792" dur="4.037"> ЗА НАДОМЕРУВАЕ НА ЛИЦА >

< start="663.795" dur="3.937"> ЗАШТИТА НА ЗАШТИТА. >

< start="664.963" dur="5.706"> ЗНАЕМЕ ЗА ТОА МОЕ КАКО МАСКИ >

< start="667.866" dur="4.772"> И РЕСПИРАТОРИ ОД ОВА >

< start="670.802" dur="3.838"> СТРАТЕГИСКИ НАЦИОНАЛЕН СТОКПИЛ. >

< start="672.771" dur="3.871"> ЈА ПОДГОТВУВАМ ДОМОТ ДА ЈА ПАС >

< start="674.773" dur="5.071"> ОВАА ВИТЕЛНА ЛЕГИСЛАЦИЈА И ПРАВО >

< start="676.775" dur="4.004"> СМЕТКА НА МОРА ДЕША ЗА СИГНАТУРА >

< start="679.978" dur="2.703"> БЕЗ ОДЛОЖУВАЊЕ. >

< start="680.912" dur="3.737"> SЕ ИСПОСТАВ ИМАМЕДНО. >

< start="682.814" dur="3.904"> Е HAЕ ИМА ПРИМАТ И МОЛО >

< start="684.783" dur="5.872"> СЛЕДЕ ANDЕ И ГОЛЕМО ДЕН ЗА >

< start="686.852" dur="5.806"> АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИК И ЗА АМЕРИКАН >

< start="690.789" dur="4.872"> СЕМЕЈСТВА И ЗА АМЕРИКАН >

< start="692.791" dur="4.971"> КОМПАНИИ КОИ ИМААТ >

< start="695.794" dur="4.071"> НАЈДОБРИ ГОДИНИ СИТЕ САМО, ТОА >

< start="697.896" dur="4.972"> ПОСЛЕДНИ ПАРИ ГОДИНИ И ТОА МАЕ >

< start="699.998" dur="5.706"> ГОЛЕМО ДА ПОСЛЕТИ ДА МЕСЕЧНА АГО, ТИЕ >

< start="703.001" dur="3.804"> ВИДАТ ВО ТОА ПОЗИЦИЈА >

< start="705.837" dur="2.97"> НЕ ГО ПОДГОТОВИ ДЕКОЛКУ СЕ >

< start="706.938" dur="3.838"> Скриени непријатели, вирусот. >

< start="708.94" dur="4.906"> ПОСЛЕДНИ ДЕНЕС, СЕ ГЛАСАМ ДА >

< start="710.909" dur="4.171"> ЛИДЕРИ НА МНОГУ АМЕРИКА >

< start="713.979" dur="4.872"> ЗАБОЛУВАЕ НА ОБРАЗОВАНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. >

< start="715.214" dur="6.606"> САМА БАРАМ ЗА нив >

< start="718.984" dur="5.872"> ПОГОЛЕМ ДИВЕРЗИЈА ВО АМЕРИКАН >

< start="721.954" dur="5.973"> Луѓе, до американски семејства, до >

< start="724.99" dur="4.138"> НАШАТА НАЦИЈА И СИТЕ СИТЕ >

< start="728.06" dur="2.87"> Фантастично и собирање >

< start="729.261" dur="3.671"> НАДВОРЕШНИЦИ, РАСПОЛЕУВА FЕ НА ХРАНА И >

< start="731.063" dur="4.171"> ПОДДРШКА РАБОТНИЦИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИА, >

< start="733.065" dur="3.036"> ГРИА ЗА РАБОТНИ РАБОТНИЦИ >

< start="735.367" dur="2.536"> И СЕМЕЈСТВО. >

< start="736.235" dur="2.669"> ГО ПОДГОТВУВАМ ДА ГО ПРОДОЛИМЕ ДА >

< start="738.036" dur="2.837"> НАПРАВИ ГО. >

< start="739.037" dur="3.938"> НЕПОДВИДНИЦИТЕ СИТЕ >

< start="741.006" dur="3.037"> Фантастична и голема. >

< start="743.108" dur="2.002"> Тие се големи. >

< start="744.176" dur="4.037"> Знам многу од нив. >

< start="745.243" dur="6.874"> САКАМ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДОДГОВОР >

< start="748.347" dur="8.908"> КРИТИЧКИ СУБОВИ. >

< start="752.251" dur="7.907"> ФЕМА ПРОДАВА 9.4 >

< start="757.389" dur="5.005"> РЕСПИРАТОРИ, МИСЛИТЕ ОД ТОА, 9.4. >

< start="760.292" dur="3.971"> 20 милиони хируршки маски и ние >

< start="762.527" dur="3.871"> ДАМА ДРУГИ ОД ОВИЕ СМЕ СМЕ >

< start="764.396" dur="4.07"> ДА БИДЕ ДА БИДЕ ДА РАБОТИ БАРА. >

< start="766.532" dur="4.738"> СВЕТСКИ СВЕТ, НЕ Е ДА СМЕ ИЛИ >

< start="768.6" dur="4.705"> ДРATАВИТЕ, СВЕТ СВЕТ Е >

< start="771.403" dur="3.904"> ПРЕБАРУВА GЕ ДА СЕ ДАМАТЕ ОВАА НЕГОВИ ВО >

< start="773.438" dur="2.236"> КОНКУРЕНЦИЈА СО МНОГУ, МНОГУ >

< start="775.44" dur="1.969"> Земји. >

< start="775.807" dur="4.639"> ВЕРУВАМ ДЕНЕС ДА ГО БРАЗИРАМЕ >

< start="777.543" dur="6.907"> 150 МАРК ЗА ВИРУС. >

< start="780.579" dur="6.039"> Имаме 150 земји, над 150 >

< start="784.583" dur="4.037"> Земји што имаат овој вирус >

< start="786.751" dur="3.804"> И НОБОДА BЕ ВЕРУВАТЕ СЕ >

< start="788.753" dur="3.971"> САКАТЕ ДЕКА Е МОНА. >

< start="790.689" dur="3.904"> НОБОДНИОТ СОВЕТ МОЕ ДА ГО ОДГОВОРНО НЕКОЈ >

< start="792.858" dur="3.837"> САКАТЕ ОВОЈ ДОСТА. >

< start="794.726" dur="3.938"> ДА ЗНАЕМЕ ДА СЕ СМЕАМ СВЕТЕ ПОТРЕБА. >

< start="796.828" dur="3.838"> И АКО ДА Е, СЕКОГАШ Е >

< start="798.797" dur="4.104"> ОДБЕ ДА БИДЕ ДОБРО Подготвени >

< start="800.799" dur="3.938"> ПОДНЕСУВАЈТЕ ОД КОЈ УЧЕМЕ. >

< start="803.035" dur="2.002"> КАКО НЕВРЗДИВНА ШТО СМЕ >

< start="804.87" dur="2.001"> НАПРАВЕНО. >

< start="805.17" dur="3.67"> ОВИЕ ПОВЕЕ ТЕСТИРА BYЕ ПО СЕКОЈ БЕБЕ >

< start="807.005" dur="3.804"> ОД ДАЛЕКУ. >

< start="808.974" dur="5.973"> И ВЕСТИ, ИЗВЕДУВАЧИТЕ, ТОА >

< start="810.942" dur="5.907"> МЕДИУМИТЕ ГИ СЕ РАЗВОЈУВААТ И МО AMУВАМЕ >

< start="815.08" dur="4.971"> ВАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЕСТИРАЕ СЕ >

< start="816.982" dur="4.971"> Зачудувачки и ние имаме високо ниво >

< start="820.185" dur="3.704"> ИСПИТУВАЕ И ТОА Е ТЕСТ ТОА Е >

< start="822.087" dur="4.805"> ТОЧЕН. >

< start="824.022" dur="6.874"> 3.1 МИЛИОНСКИ ЛИЦА СВЕТИ. >

< start="827.025" dur="5.038"> 14,6 милиони ракавици и 6.000 >

< start="831.029" dur="2.97"> Вентилатори, кои одат кон нив >

< start="832.197" dur="5.673"> АВИРИ НА НАЈДОБРИТЕ ПОТРЕБИ. >

< start="834.132" dur="5.74"> ПОСТАВУВАМЕ НА ПОСЛЕДНИОТ ДЕН 4.000 >

< start="838.003" dur="4.271"> Вентилатори во NEWУЈОРК. >

< start="840.005" dur="2.97"> И СЕ ГО ПРАВИМЕ СО ВЛАДА >

< start="842.407" dur="1.569"> ЗА ТОА. >

< start="843.108" dur="3.904"> Тој беше среќен. >

< start="844.109" dur="5.94"> СЕ СЛЕДИМЕ СО ГОЛЕМОТО ДА СЕ >

< start="847.145" dur="4.972"> ЗА ТОА. >

< start="850.182" dur="2.236"> МАЈОР ДЕ БЛАСИО КОИ Е МНОГУ >

< start="852.251" dur="1.935"> СРЕAPНО >

< start="852.551" dur="2.669"> НЕ СМЕ ДА СЕ СРЕAPНО СО РАБОТА СЕ >

< start="854.319" dur="2.837"> ПРАВАТ. >

< start="855.353" dur="2.87"> ОД ОВОЈ НАЦИОНАЛНО >

< start="857.289" dur="3.002"> ЕМЕРГЕНЦИЈА, СЕКОЈ ДЕН Овде >

< start="858.357" dur="3.87"> ПРОДОЛУВА ДА СЕ ЧЕКОРИТЕ ПРЕД И ДО >

< start="860.425" dur="3.003"> ПОГЛЕДУВАЈТЕ КАРАКТЕР НА НАШИОТ >

< start="862.361" dur="3.036"> НАЦИЈА Вклучувајќи го народот >

< start="863.562" dur="4.738"> ПОГОДНЕТЕ СЕ, ПО ПАТОТ. >

< start="865.531" dur="4.771"> ОВИЕ ЛУЕТО КАКО ВЕЗБЕДНО. >

< start="868.433" dur="3.938"> Тие се воодушевени луѓе и >

< start="870.435" dur="4.906"> МОAYЕ МОЕ ДА ЈА ПРИСТАПУВАМ ЗА МИСЕЛ, >

< start="872.504" dur="5.005"> ДА СЕ МОАТ ДА ИМАМ ДОБИРНИ ПРИЈАТЕЛИ. >

< start="875.474" dur="3.937"> МОAYЕТЕ ДА НЕ МОЕТЕ, МАAYЕ >

< start="877.643" dur="2.969"> ТИЕ ПРАВАТ. >

< start="879.544" dur="6.24"> ТЕА РАБОТА МНОГУ ДВЕЕ. >

< start="880.746" dur="7.774"> ВО МАРИЛАНД, СЕДНО-ГОДИНА >

< start="885.917" dur="4.605"> БОЈ КОРИСТИТЕ СВОИ РОДЕНДЕН ПАР ДА >

< start="888.654" dur="5.972"> Купете оброци за сениор. >

< start="890.655" dur="5.138"> ВО НЕВАДА, ОДГОВОРНО ДОБИВНИК >

< start="894.759" dur="3.036"> ЗЕМЈОДЕЛИ И НАДВОРЕШНИЦИ. >

< start="895.927" dur="2.903"> ОВА СЕ СЛУЧУВА. >

< start="897.929" dur="3.804"> Илјадници и илјадници. >

< start="898.964" dur="4.738"> МО COЕ ДА СЕ ПРОДАМ ТУКА. >

< start="901.867" dur="3.804"> ВО МИННЕСОТА, УНИЦИ НА >

< start="903.835" dur="3.838"> СИТЕ ИСКОЛИВИ МЕДИЦИИ >

< start="905.804" dur="3.036"> ВОЛОНТЕРИРАН ДА ДОБИВЕ ДЕЦА >

< start="907.806" dur="3.971"> ГРИА ЗА БОЛНИТЕ РАБОТНИЦИ >

< start="908.974" dur="4.838"> ПОМОШУВА TOЕ ДА ГО ЧУВААТТЕ НАШИТЕ ДОКТОРИ И >

< start="911.91" dur="3.938"> Медицински сестри на фронтовата линија >

< start="913.945" dur="4.004"> БОРБА ЗА СОБИРАVEЕ НА IVИВОТ. >

< start="915.981" dur="4.938"> ОВОЈ АМЕРИКАНСКИ ОСТАВУВАТЕ НЕ >

< start="918.083" dur="3.903"> ОБЕДИЕ УЛАГА ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОБЕДУВАЕ >

< start="921.052" dur="3.003"> ОВАА ГОЛЕМА НАЦИОНАЛНА БАТЛА И >

< start="922.12" dur="4.805"> Тоа е светска битка. >

< start="924.189" dur="3.069"> САМО се занимаваме со ДРУГИ >

< start="927.058" dur="3.837"> НАЦИИ. >

< start="927.392" dur="5.539"> ЈАС САМО ЛИЦА - ЗАПОМНЕТЕ ПОВИК. >

< start="931.029" dur="2.869"> Многу земји се големи >

< start="933.064" dur="3.871"> ТРОБЕЛ. >

< start="934.032" dur="4.838"> СЕГА WEЕ HEЕ СЕ СЕ СЛУЧУВА ОД НАШИТЕ >

< start="937.068" dur="4.872"> ВЕЛИКИ СЕКРЕТАР НА ТРЕREА. >

< start="939.004" dur="4.938"> СЕ РАБОТИ РАТЕР ХАРД, >

< start="942.074" dur="7.04"> ЈАС ЌЕ ТИ КАЖАМ. >

< start="944.076" dur="8.842"> СВЕТЕ МНУЧИН Е ФАНДАСТИЧКО ГУY >

< start="949.247" dur="5.639"> И СПОДЕЛУВА WITHЕ СО ДЕТИ СИТЕ, >

< start="953.051" dur="4.037"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ. >

< start="955.02" dur="5.872"> ЕДНА НА НАЈДОБРИОТ УБАВИ >

< start="957.222" dur="4.871"> ГРАДЕИ И ДОБИВ ДА ЗНАЕТЕ, >

< start="961.026" dur="5.072"> СВЕТЕ, МОЕ ДОБРО И ДАМА А. >

< start="962.227" dur="6.807"> ЛИТЕЛНО Ажурирање WЕ БИДЕ Удобно >

< start="966.231" dur="4.805"> ДА СЕ Слушаме што правиме и >

< start="969.167" dur="3.905"> ШТО Е ДА ГО ДОБИ. >

< start="971.169" dur="3.871"> СЕКРЕТАР МНУЧИН: САКАМ ДА СЕ САКАМ >

< start="973.205" dur="4.07"> ДА БЛАГОДАРАМ СМЕТКА МКЦОНЕЛЕЛ ЗА НЕГОВО >

< start="975.174" dur="6.006"> ЛИДЕРСКИОТ И САКАМ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="977.409" dur="4.772"> Благодарам ШУМЕР ЗА ШУМЕР >

< start="981.313" dur="3.937"> НЕГОВОРНА ПОДДРШКА ДОВЕРНА ДВД >

< start="982.314" dur="4.905"> САМО НА ОВАА Сметка и >

< start="985.384" dur="3.035"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ШТО >

< start="987.352" dur="3.938"> РАБОТНА ТИЕЛЕСНО. >

< start="988.553" dur="6.773"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПОСТОИ, ДА СЕ ДОБИ >

< start="991.423" dur="6.006"> LИВОТ ВО СВЕТСОТ НА ЛБЈ >

< start="995.46" dur="4.238"> ПЕТИ ДЕНИ И НЕ МОUЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ >

< start="997.562" dur="3.938"> БЕСПЛАТНО СО НЕПРЕЦЕНДЕНИТЕ >

< start="999.832" dur="2.869"> ОДГОВОР ОД СЕНАТИТЕ ДО >

< start="1001.633" dur="2.87"> ЗАШТИТЕТЕ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ И >

< start="1002.834" dur="2.036"> АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС ВО ОВАА >

< start="1004.636" dur="1.968"> СОСТОЈБА. >

< start="1005.003" dur="3.704"> ПРЕТСЕДАТЕТО Е НАДВОРЕШНА МНОГУ >

< start="1006.738" dur="2.903"> ОД ОВАА НО, МОЕ ДА СЕ ОДИМАМ ПРЕКУ >

< start="1008.84" dur="3.738"> ОВА Брзо. >

< start="1009.775" dur="4.938"> КАРТИ ЗА МИЛО РЕЗИЦИЈА НА БИЗНИС, >

< start="1012.711" dur="4.103"> ОВОЈ COЕ ЗАВРШИ РУГИ 50% од >

< start="1014.847" dur="3.837"> ПРИВАТНИОТ ПЕРИЛАЛ ВО МАЛ >

< start="1016.948" dur="3.704"> БИЗНИС КАДЕ WEЕ Е >

< start="1018.817" dur="4.037"> ВЕДНО ДОБИВТЕ КОАРИ КОИ Е >

< start="1020.786" dur="4.938"> НАДВОРЕШЕТЕ Осум недели на саларите >

< start="1022.988" dur="4.871"> КАКО ДА ГО ЧУВААТ РАБОТНИЦИТЕ >

< start="1025.857" dur="4.838"> ВРАБОТУВА И НАГОВОР. >

< start="1027.993" dur="3.87"> И ТОА КОANАРИ BEЕ БИДЕ ЗАБОЛНИ >

< start="1030.829" dur="4.304"> НА КРАЈОТ НА ПЕРИОДОТ КАКО ДОЛГО >

< start="1031.996" dur="5.84"> КАКО ГО ВРАБОТЕНИТЕ РАБОТНИЦИТЕ РАБОТНИЦИ. >

< start="1035.267" dur="4.638"> ОВИЕ САБА КАРКИ, НО >

< start="1037.969" dur="5.939"> БЕЗБЕДНОСТА ILLЕ СЕ ОБВРЗУВА СЕКОЈ >

< start="1040.038" dur="4.171"> ЕДИНСТВЕНА ФДИК ОСИГУРНА БАНКА ДА ГО УПОТРЕБА >

< start="1044.042" dur="2.036"> ОВИЕ >

< start="1044.342" dur="4.806"> ИЗВЕДУВАМЕ СО КРАЈ НА СЛЕДНОСТА >

< start="1046.211" dur="4.705"> НЕДЕЛА, ILLЕ ИМАМЕ ЕДНОСТА >

< start="1049.281" dur="3.703"> ПРОЦЕС КОГА ОВОЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ >

< start="1051.049" dur="4.004"> И ПОПУСТ ВО САМО ДЕН. >

< start="1053.118" dur="4.037"> ОВОЈ BEЕ БИДЕ МНОГУ Едноставно >

< start="1055.187" dur="2.936"> СИСТЕМ ДА ГО ПОБЕДАТ ПАРИТЕ МАЛКО >

< start="1057.288" dur="3.905"> РАБОТНИ РАБОТИ. >

< start="1058.256" dur="7.074"> ЗА КОМПАНИИ, кои НЕ Е КВАЛИФИ >

< start="1061.326" dur="6.907"> ТОА, НИЕ ЕКОНОМСКИ >

< start="1065.464" dur="3.836"> ПРОГРАМА НА ДАНОЦИТЕ ИНЦЕНТИВИ ДА >

< start="1068.366" dur="3.804"> РЕТАНИНИ РАБОТНИЦИ И КАКО >

< start="1069.434" dur="3.738"> ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕ ПОСТОИ, САМО ПОГОЛЕМУВАМЕ >

< start="1072.304" dur="3.036"> ОСИГУРУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА >

< start="1073.305" dur="3.971"> ЛУЕ КОИ НЕ ДА СЕ ОПШТУВААТ ВО ОВИЕ >

< start="1075.473" dur="2.904"> ДВЕ ПРОГРАМИ КОИ Е Е >

< start="1077.409" dur="3.971"> АДИМИНИСТЕРИ ПРЕД ДРАВИТЕ. >

< start="1078.51" dur="3.237"> VEЕ ИМАМЕ ЕКОНОМСКО ИСПОЛНУВАЕ >

< start="1081.513" dur="2.002"> ПЛААА. >

< start="1081.88" dur="2.603"> ОВИЕ BEЕ БЕЗ СЛЕДНОСТА >

< start="1083.649" dur="3.737"> Три недели. >

< start="1084.616" dur="3.904"> ДИРЕКТНИ ПЛААИ ВО МОНО >

< start="1087.519" dur="2.903"> СМЕТКИ ЗА ДОПОЗИТУВА PEЕ НА НАРОДОТ. >

< start="1088.654" dur="4.904"> И ЗА ОВИЕ КОИ НЕМА ДА СЕ, >

< start="1090.555" dur="3.938"> BEЕ БИДЕ ДА СЕ ПРИРАЧНИК ВО >

< start="1093.692" dur="2.035"> МАШАТА. >

< start="1094.626" dur="3.771"> НАШАТА ДЕНА Е Е СЕ >

< start="1095.861" dur="5.605"> ДОПОЛНИТЕЛНИ ОРГАНИ, ние ги имаме >

< start="1098.53" dur="4.071"> 500 милијарди американски долари за работа со >

< start="1101.6" dur="4.737"> ФЕДЕРАЛНА РЕЗЕРВИ ДА РАБОТЕ ЗА >

< start="1102.734" dur="5.739"> ПРОГРАМИ ЗА ИСПИТУВАЕ И КРЕИРАЕ 4 УСД >

< start="1106.471" dur="4.037"> ТРИЛИНА ДА СЕ ПОТРЕБА ДА ПОДДРШКА >

< start="1108.607" dur="4.771"> АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС И АМЕРИКАН >

< start="1110.642" dur="5.805"> РАБОТНИЦИ НА НЕПРЕЦЕДЕНТИВНИ НАЧИН. >

< start="1113.512" dur="5.938"> И ПРЕТСЕДАТЕТО ПРИМЕНА 100 долари >

< start="1116.581" dur="5.872"> БИЛИОНИ ДО СОБИРНИЦИ И 150 УСД >

< start="1119.584" dur="4.938"> БИЛИОНИ ДРАВИТЕ ОВИЕ СЕ >

< start="1122.587" dur="3.036"> СПЕЦИФИКСКИ ТРОШОЦИ КОРОНАВИРУС. >

< start="1124.656" dur="2.736"> Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, САКАМ ДА Благодарам >

< start="1125.757" dur="3.637"> ВАС И ВАICEЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ. >

< start="1127.525" dur="2.87"> СЕ ДОГОВОРИТЕ ДОСТАПНО ДА >

< start="1129.527" dur="2.069"> САД >

< start="1130.528" dur="4.071"> ПОСТОЈАНУВАМЕ СИТЕ ПРЕСУДА >

< start="1131.729" dur="4.739"> ДЕНОТ И ВАШАТЕ НАДВОРЕШЕТЕ НАДВОРЕШЕ >

< start="1134.733" dur="2.068"> И БЕЗ РАБОТНИЦИ НА МНОГУ >

< start="1136.601" dur="2.069"> ПРАШАА. >

< start="1136.935" dur="2.77"> И ПОТВРД, БЛАГОДАРАМЕ СЕКОЈ ДЕЛ ЗА >

< start="1138.804" dur="2.869"> ОВАА БИПАРТИЗАНСКА РАБОТА. >

< start="1139.838" dur="4.671"> ОВА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ЕНЕРМИВНО >

< start="1141.806" dur="4.872"> ПОМОШ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ >

< start="1144.642" dur="3.972"> И АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА. >

< start="1146.812" dur="3.937"> ПРЕТСЕДАТЕКОТ ОД ОДГОВОР >

< start="1148.747" dur="6.907"> ТОА СОГЛАСНО БЕЗ ПОВЕЕ ДВЕЕ >

< start="1150.882" dur="6.74"> ДА ЗАШТИТИТЕ АМЕРИКАНИ ВО ОВАА >

< start="1155.787" dur="4.839"> НЕПРЕЦЕНДИРАНА СОСТОЈБА. >

< start="1157.756" dur="5.005"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ДЕН и НО. >

< start="1160.759" dur="4.905"> МНОГУ РАБОТА И Гледајте КАКО СИТЕ >

< start="1162.894" dur="5.873"> ОДДЕТЕ И ГО ПОБЕДУВАМЕ ГЛАСОТ. >

< start="1165.797" dur="5.005"> Дали имате прашање? >

< start="1168.9" dur="3.871"> ИЗВЕШТАЈ: КАКО ДА СЕ СМЕЕТЕ ОВА >

< start="1170.935" dur="2.837"> БИЛЕ KЕ ОДБИРАТЕ ЕКОНОМИЈА >

< start="1172.904" dur="2.002"> ПОВЕЕ? >

< start="1173.905" dur="3.036"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ОДИМЕ ДА СЕ >

< start="1175.04" dur="4.004"> ВААТ РАБОТА НА АМЕРИКАН >

< start="1177.075" dur="2.802"> РАБОТНИЦИ И ОБЕЗБЕДУВА СТРАНА >

< start="1179.211" dur="1.868"> МОЛО >

< start="1180.011" dur="2.869"> НЕ Е НЕГОВИОТ РАЗГОВОР. >

< start="1181.212" dur="3.671"> НЕ Е НЕГОВИОТ ГОЛОВИ >

< start="1183.014" dur="2.87"> НО МИСЛИМЕ - >

< start="1185.016" dur="3.07"> ИЗВЕШТАЈ: ДА СЕ АНТИЦИРАТЕТЕ >

< start="1186.017" dur="4.905"> НА Три месеци и нема да треба >

< start="1188.219" dur="5.74"> ОВАА Три месеци. >

< start="1191.056" dur="4.004"> ОВОЈ ВОЈНА BEЕ БИДЕ QUЕ ПОДОБРИ. >

< start="1194.092" dur="2.903"> Секретарот МНУЧИН: ОВА Е А >

< start="1195.193" dur="3.937"> ПОДНЕСУВАЕ НА ПАРИ, АКО >

< start="1197.128" dur="4.905"> ПОТРЕБНО, ДА ЈА РЕГОВИРАМЕ ЕКОНОМИЈА. >

< start="1199.264" dur="4.804"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ОВА Е ДА ГО УЧЕТИ >

< start="1202.167" dur="3.136"> ЕКОНОМИ. >

< start="1204.202" dur="3.069"> КОМПАНИИ со рангирање на ААА за да ги задржат >

< start="1205.436" dur="3.704"> ОДЕ ANDЕ И GЕ ДА СЕ БИДАТ ВО >

< start="1207.405" dur="4.771"> ФОРМА на заеми. >

< start="1209.274" dur="5.973"> ПАРИ ПАРИТЕ ДОГОВОР. >

< start="1212.31" dur="5.139"> ИЗВЕШТАЈ: Ајде да ве прашам >

< start="1215.38" dur="3.27"> НЕКОГАШ, ДА СЕ ПРАВДИТЕ >

< start="1217.583" dur="3.936"> ВЕРУВАЕ НА НАДВОРЕШНА КОМПАНИЈА ЗА >

< start="1218.784" dur="4.604"> СИЛИТЕ НА НАШИОТ НАРОДОТ, >

< start="1221.653" dur="3.77"> ШТО МИСЛИШ? >

< start="1223.521" dur="3.871"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: РЕЛЕГНИРАМЕ >

< start="1225.556" dur="3.971"> Земји што ги даваме нашата набавка >

< start="1227.525" dur="5.839"> СОЦИИ И ПОДДЕТЕ НАШИТЕ >

< start="1229.661" dur="6.806"> ПРОИЗВОДСТВО ОБВРСКИ И КУПИТЕ ИТ >

< start="1233.498" dur="5.84"> НЕКОЈ ЕЛЕС ЗА LИВОНА ЦЕНА >

< start="1236.601" dur="4.005"> НО, ГИ ГО ГО ГОДИМЕМЕ BSЕБОВИТЕ И СЕ >

< start="1239.471" dur="2.069"> И ГО изгуби нашата НАДВОРЕШНА И >

< start="1240.739" dur="2.802"> НЕ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ. >

< start="1241.673" dur="4.805"> BEЕ БЕГАМЕ НЕКОИ ПРОМЕНИ. >

< start="1243.675" dur="3.136"> САМО ДА ГО ПРАВИМЕ ТИЕ >

< start="1246.611" dur="1.968"> ПРОМЕНИ. >

< start="1246.945" dur="5.639"> ИЗВЕШТАЈ: Дали имате забрана за >

< start="1248.713" dur="4.871"> Извозот на медицинска опрема? >

< start="1252.717" dur="1.868"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Е СЕ СЛУЧУВА >

< start="1253.718" dur="2.969"> ОД САМИОТ СЕБЕ. >

< start="1254.719" dur="4.004"> НЕКОИ ЛУЕ, ГО НАПРАВУВАМЕ НАЈДОБРИОТ >

< start="1256.821" dur="4.004"> Медицинска опрема во светот >

< start="1258.856" dur="3.971"> И ВИЕ САКАТЕ НЕКОИ ЛУЕ >

< start="1260.958" dur="4.672"> ЕВРОПСКАТА УНИЈА, НЕ СЕ >

< start="1262.96" dur="3.771"> СЛЕДЕТЕ ДА СЕ ТОА ИМА >

< start="1265.763" dur="3.871"> СПЕЦИФИКАЦИИ КОИ НЕ СЕ ДОСТАВУВА >

< start="1266.864" dur="4.038"> НАШАТА ОПРЕМА ВО ПОДАТОЦИ Е >

< start="1269.767" dur="4.838"> ДИЗАЈНИРАНА НА РАЗЛИЧНИ НАЧИН, >

< start="1271.035" dur="5.606"> ДА СЕ ДА СЕ ПОДОБРЕН НАЧИН. >

< start="1274.739" dur="2.903"> СИТЕ СИТЕ ИГРИ НАГРАДИ >

< start="1276.774" dur="1.869"> ПРОТИВ НАС. >

< start="1277.775" dur="3.137"> СИТЕ ДА ГО ПОВЕЕТЕ ИГРИ >

< start="1278.776" dur="3.938"> ПРОТИВ НАС И НЕМА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ >

< start="1281.046" dur="4.604"> СЕКОЈ ДОНЕСНО НИКОГАШ ЗА ИТ. >

< start="1282.847" dur="4.839"> НО ЕВРОПСКАТА УНИЈА, ПАКАТЕ >

< start="1285.784" dur="3.203"> НА МЕДИЦИНСКИОТ ОПРЕМА, НЕ >

< start="1287.819" dur="3.871"> НАПРАВЕТЕ НАЈДОБРИОТ, НЕ МОЕМА ПРОДА SБА >

< start="1289.12" dur="3.003"> ЗА ДА НЕ Е НЕ >

< start="1291.823" dur="1.968"> ПОДНЕСУВА. >

< start="1292.257" dur="3.403"> И НИЕ ГО ЗДРУУВАМЕ СИТЕ МЕДИЦИНСКИ >

< start="1293.925" dur="2.869"> ОПРЕМА ВО НАШАТА СТРАНА. >

< start="1295.793" dur="3.003"> СМЕ ПРОМЕНУВАМЕ СЕ. >

< start="1296.928" dur="4.738"> СИТЕ ОВА СЕ ПРОМЕНИ. >

< start="1298.93" dur="4.738"> НО, НИЕ СПЕЦИФИКАЦИИ >

< start="1301.799" dur="4.872"> ОВИЕ НАША ОПРЕМА ДИЗИГНИРАНА >

< start="1303.801" dur="5.906"> ПОСЕБНО ДА НАША ОПРЕМА >

< start="1306.804" dur="5.974"> НЕ МОАТ ДА СЕ ВААТ ВО СВОИТЕ СТРАНА. >

< start="1309.841" dur="3.37"> Тоа е многу успешна работа што >

< start="1312.911" dur="2.902"> СЕ СЛУЧИ. >

< start="1313.345" dur="5.505"> НЕКОИ НА ЛУЕТОТ КОИ СЕ ПОСЕБА >

< start="1315.947" dur="3.236"> НАЈДОБРИОТ ПРЕДВИД НА НАС се НАШИОТ >

< start="1318.983" dur="2.87"> АЛЕТИ >

< start="1319.317" dur="4.538"> ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ НА НАС ВО >

< start="1321.986" dur="2.269"> МНОГУ НАЧИНИ, ФИНАНСИСКО И >

< start="1323.988" dur="3.07"> МИЛИТАРИЛНО. >

< start="1324.388" dur="6.508"> КОГА СЕ OOИВЕТЕТЕ НА ПОВЕЕ - Гледајте, СЕ ДАМА >

< start="1327.191" dur="6.741"> - Ако гледате во НАТО, ТОА >

< start="1331.029" dur="5.038"> АБУЗИРАЈТЕ ДЕКОЈ ДА СЕ ДА СЕ НАША >

< start="1334.065" dur="2.969"> ЗЕМЈА НА НАТО каде и тие >

< start="1336.2" dur="2.737"> НЕ СЕ ПЛАТИТЕ. >

< start="1337.168" dur="2.136"> И НИЕ СПОРЕДУВАМЕ ЗА >

< start="1339.07" dur="2.135"> СЕКОЈ. >

< start="1339.437" dur="3.571"> СЕГА, ЗАЕДНИЦА НА МИЕ, ОВИЕ СЕ >

< start="1341.339" dur="7.908"> ПЛААЕ ЛОТ. >

< start="1343.141" dur="8.341"> СЕГА ПАТ ПОВЕ 125Е 125 милиони долари повеќе >

< start="1349.381" dur="5.772"> И ТОА УЛТИМАТЕЛНА СЕКРЕТАР >

< start="1351.616" dur="6.574"> ОПШТИ КОЈ СЕ МИСЛУВАМ ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ Е >

< start="1355.287" dur="7.04"> МОИТЕ НАЈДОБРИОТ ФАН ДА ГО ДОБИВИМЕ ДА >

< start="1358.323" dur="5.973"> ПЛАТИТЕ ДОДАЛНИ 400 милијарди долари. >

< start="1362.461" dur="4.738"> И ТОА ТОА ТРГОВИЈА. >

< start="1364.429" dur="4.872"> ДА СЕ ДОСТАВУВА СЕ МОMНО НЕМО МОНО >

< start="1367.332" dur="3.871"> ЗА НАС ДА САМО САМО РАБОТА. >

< start="1369.434" dur="2.702"> Тие го знаат ова. >

< start="1371.336" dur="2.035"> НИЕ САМО чекаме. >

< start="1372.27" dur="3.036"> ГИ НИЕ СИТЕ ПОДРАБОТНИЦИ. >

< start="1373.504" dur="3.771"> OЕ СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ КАКО Јас >

< start="1375.44" dur="3.804"> Одлучете да го направите тоа. >

< start="1377.408" dur="5.84"> НО, НИЕ СМЕ ТРЕТИРАНА >

< start="1379.41" dur="5.906"> Непосредно од европската унија. >

< start="1383.381" dur="3.938"> ИЗВЕШТАЈ: Г-н. ПРЕТСЕДАТЕЛ, ЧЕТВРИ >

< start="1385.45" dur="5.839"> РЕПУБЛИКАНСКИ СЕНАТОРИ >

< start="1387.452" dur="5.905"> ИНДИКАЦИИ ДЕКА EXЕ ИСКУДИ 600 УСД >

< start="1391.422" dur="5.206"> ЗА МОЕ МОЕ ДО ОБИДУВАЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО >

< start="1393.491" dur="3.971"> ВРАБОТУВАЕ ВРАБОТНИЦИ ДА ГО ГУБУВААТ >

< start="1396.761" dur="3.603"> ВИДНИ РАБОТИ. >

< start="1397.595" dur="3.937"> ШТО МИСЛИШ? >

< start="1400.498" dur="2.869"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП: ГО ЗНАЕМЕ >

< start="1401.666" dur="4.705"> ПРАШАЕ МНОГУ добро. >

< start="1403.501" dur="3.838"> СВЕТЕ, МОAYЕТЕ МОЕТЕ ДА ДИСКУСНИТЕ >

< start="1406.504" dur="1.836"> ТОА >

< start="1407.472" dur="3.07"> СЕКЕРТАР МНУЧИН: САКАМ ДА САМО >

< start="1408.473" dur="4.004"> ИСКЛУЧИТЕ ПРАШАА, КОЈ Е НЕ >

< start="1410.675" dur="3.704"> САКАТЕ ДА СЕ РАБОТНО >

< start="1412.611" dur="3.769"> ОСИГУРУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ. >

< start="1414.512" dur="3.97"> ПОВЕЕ НА ОВОЈ ДРАВНИ СИСТЕМИ >

< start="1416.514" dur="3.003"> ТЕХНОЛОГИЈА ТОА Е 30 ГОДИНИ СТАР >

< start="1418.616" dur="3.871"> ИЛИ СТАРИ. >

< start="1419.65" dur="4.839"> АКО САМО ДА ГО ПОДОБРУВАМЕ ДОСТАВА >

< start="1422.62" dur="2.97"> УПОТРЕБА ОВОЈ СО МНОГУ ПОВЕЕ >

< start="1424.622" dur="2.937"> СПЕЦИФИКИ, WЕ Е СМЕ. >

< start="1425.723" dur="3.838"> ОВА Е САМО НАЧИН ТОА >

< start="1427.692" dur="4.905"> ДРATАВНИТЕ ПОДГОТОВКИ ДОБИТЕ ПАРИ >

< start="1429.694" dur="5.872"> Брзо во слободна работа и употреба >

< start="1432.73" dur="4.972"> 600 УСД ОД СОВЕТОТ. >

< start="1435.7" dur="4.004"> НАЈДОБРИ АМЕРИКАНИ, ШТО САКАТЕ, >

< start="1437.835" dur="3.971"> САКАТЕ ДА ГИ ОБИДУВАТЕТЕ РАБОТИ. >

< start="1439.837" dur="3.937"> ЗА 50% од овие БИЗНИС, >

< start="1441.939" dur="3.637"> THEЕ ИМАА БИЗНИС >

< start="1443.908" dur="4.004"> Чувајте ги овие работи. >

< start="1445.71" dur="5.005"> СО ОВОЈ БЕГА - НАШИОТ БРОЈ НА ЕДНА >

< start="1448.046" dur="4.871"> ПРАШАЕТО КАКО ДА СЕ ГО ОБВРУВАМЕ >

< start="1450.848" dur="4.071"> ОВИЕ ПОТРЕБНИ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ >

< start="1453.05" dur="3.805"> ДА ГИ ОБИДЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ, ОВА Е НЕ >

< start="1455.053" dur="3.837"> РАБОТНИК НА СВОЈОТ, ТОА >

< start="1456.988" dur="2.936"> БИЗНИСКИТЕ ПОСЛЕТУВА, >

< start="1459.023" dur="3.938"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ВЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ >

< start="1460.058" dur="4.004"> САКАТЕ ДА ГИ ОБЕЗБЕДИМЕ >

< start="1463.094" dur="5.005"> РАБОТНИ АМЕРИКАНИ ДОБАВ ПАРИ >

< start="1464.195" dur="4.871"> И ОВА Е НАЈДОБРИОТ Ефикасен >

< start="1468.232" dur="2.87"> НАЧИН >

< start="1469.2" dur="3.904"> >> СИТЕ СЕ ДОГОВОРИТЕ СЕГА? >

< start="1471.235" dur="3.837"> СЕКРЕТАР МНУЧИН: WЕ AYЕ ПРИМАВА >

< start="1473.237" dur="3.036"> НАШИОТ ИЗВЕДУВА THЕ ОВАА БИЛНИ ПАСИ >

< start="1475.206" dur="2.035"> ЦЕЛО И ДОБИ ДО КОАТА >

< start="1476.407" dur="3.738"> УТРЕ И ПОСТАВИТЕ ИСТО. >

< start="1477.375" dur="4.772"> НИКОГАШ ДА СЕ ДА ГО ДОДВИМЕМЕ ОВАА ПАР ВО ВАС >

< start="1480.278" dur="2.369"> АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА И >

< start="1482.28" dur="3.837"> АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ. >

< start="1482.781" dur="4.471"> Тоа е важноста на ова. >

< start="1486.251" dur="3.135"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: PEЕ PEЕ БИДЕ ЛУЕ >

< start="1487.385" dur="4.838"> АКТУЕЛНО ДОБИВ ПОВЕЕ ПАРИ НО >

< start="1489.52" dur="3.136"> НЕ САКАТЕ ДА СЕ ДА ГО ПОБЕДАМ >

< start="1492.356" dur="3.904"> ДИЗИНЦЕНТИВНО. >

< start="1492.79" dur="6.507"> ДОБРА ПРАШАА, АКТУАЛНО. >

< start="1496.394" dur="5.94"> ИЗВЕШТАЈ: СЕМЕЈНА СО РЕТИЗИРА >

< start="1499.43" dur="5.873"> ФБИ АГЕНТИ РОБЕРТ ЛЕФЕН СИНА >

< start="1502.467" dur="5.005"> ТОА НАС ПРВИ ТОА МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБА >

< start="1505.436" dur="5.906"> Иранската увереност, СЕ СВЕТЕТЕ >

< start="1507.605" dur="4.839"> НА ТОА? >

< start="1511.476" dur="2.903"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ: СЕ СИМЕ >

< start="1512.577" dur="5.105"> МНОГУ ВКЛУЧНО ВКЛУЧУВА ВО ОВОЕ И >

< start="1514.512" dur="4.071"> Тој беше голем ГЕНТЛЕМАН И >

< start="1517.816" dur="2.936"> Велика фамилија. >

< start="1518.717" dur="4.771"> ЈАС ДА САКАМ ДА И ОВА МОРА >

< start="1520.885" dur="4.638"> СЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ СОСТОЈБАТА НА >

< start="1523.621" dur="2.937"> СЕМЕЈНА СЕ ВЕРУВАМ, НО НЕ Е >

< start="1525.657" dur="4.771"> ИЗГЛЕДА ДОБРО. >

< start="1526.691" dur="4.772"> НЕ МОЕ ДА ДОБИ ЗА ГОДИНИ ВО >

< start="1530.561" dur="3.938"> Иран. >

< start="1531.596" dur="4.972"> НЕ Е Е Е ПРОМИСИРАISЕ. >

< start="1534.632" dur="2.236"> Имаме многу луѓе >

< start="1536.701" dur="1.935"> ВРАА >

< start="1537.001" dur="2.603"> ОДИМЕ ДВЕ ЛУЕ НАПРЕД ОВОЈ >

< start="1538.77" dur="4.971"> НЕДЕЛА >

< start="1539.737" dur="8.042"> НО РОБЕРТ ЛЕФЕНСОН, ИМА >

< start="1543.875" dur="6.874"> ПОДГОТВУВА ЗА ДОГОЛНО ВРЕМЕ И >

< start="1547.912" dur="4.972"> РОБОВНИ ПРОБЛЕМИ ПРИОР ОД НЕГА >

< start="1550.882" dur="4.938"> ПОДАТОЦИ ИЛИ КАПУРТ. >

< start="1553.018" dur="5.739"> И САМО САМО УБАВИМЕ ЗА >

< start="1555.954" dur="5.872"> СЕМЕЈНО >

< start="1558.89" dur="3.237"> Јас не прифаќам дека тој е >

< start="1561.96" dur="2.836"> СМРТ. >

< start="1562.26" dur="5.639"> НЕ Е ДА ГО ГОЛЕМИОТ МОЛО. >

< start="1564.929" dur="3.27"> НО ЈАС ДА ЈА ПРИСТАПУВАМЕ ТОА Е >

< start="1568.032" dur="1.902"> СМРТ. >

< start="1568.332" dur="4.472"> НО МНОГУ МНОГУ ЛУЕ >

< start="1570.068" dur="4.871"> Тоа е случајот. >

< start="1572.937" dur="5.873"> ИЗВЕШТАЈ: КОГА СЕ ДВЕЕ >

< start="1575.073" dur="5.038"> СЕРВЕНА ЛИНКИРАINGЕ НА ЗАБАВУВА THEЕТО >

< start="1578.943" dur="4.971"> ЗЕМЈА ДА ВАША ИЗБОР. >

< start="1580.245" dur="4.87"> ПОВЕЕ ОВОЈ НАДВОРЕШНА ВРЕМЕ линија >

< start="1584.048" dur="3.97"> ДО ВАШИТЕ ПОЛИТИЧКИ ИНТЕРЕСИ. >

< start="1585.249" dur="5.706"> ВИ ПОСЛЕДИТЕ МЕДИУМИТЕ САКАТ ДА >

< start="1588.152" dur="3.771"> ОТВОРИТЕ ЗАВРШНИ - >

< start="1591.088" dur="2.936"> [НЕВЕДНО] >

< start="1592.056" dur="5.106"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП: THEЕ БИДЕ МЕДИУМИТЕ >

< start="1594.158" dur="4.906"> САКАТЕ ДА ГОДИТЕ ДА МНОГУ БЕЗНО. >

< start="1597.295" dur="4.805"> ИЗВЕШТАЈ: ОТВОРАЕ НА ЗЕМЈА >

< start="1599.197" dur="4.003"> НЕ Е ДОБРА ИДЕА. >

< start="1602.233" dur="1.902"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: САМО ВАС >

< start="1603.334" dur="2.87"> РАЗГОВОР. >

< start="1604.268" dur="4.105"> САМО ЛУЕ ДА СЕ Е НЕ СЕ >

< start="1606.337" dur="4.071"> ОТВОРИТЕ толку брз и НЕКОИ ЛУЕ >

< start="1608.506" dur="3.97"> LЕ IKЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ФИНАНСИРАЕ >

< start="1610.542" dur="4.771"> МНОГУ БЕЗБЕДНО КАКО ДА БИДЕ >

< start="1612.61" dur="3.003"> ДОБРО ДА СЕ ОБВРЗУВААТ НА НА >

< start="1615.446" dur="3.103"> ПОЛИТИ. >

< start="1615.746" dur="4.739"> И ДА НЕ ЗНАЕМЕ ДА Е ОВА МОЕ >

< start="1618.682" dur="2.971"> НО, ОВИЕ СЕ ЛУЕ ВО ВАШИТЕ >

< start="1620.618" dur="1.869"> ПРОФЕСИРА THЕ КОГА САКААТ ТОА >

< start="1621.786" dur="4.705"> ДА СЕ СЛУЧИ. >

< start="1622.62" dur="5.873"> Мислам дека е многу чисто тоа >

< start="1626.624" dur="3.837"> ОВИЕ СЕ ЛУЕ ВО ВАШИТЕ >

< start="1628.626" dur="2.803"> ПРОФЕСИРА THЕ КОИ СМЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ. >

< start="1630.595" dur="1.201"> ТИ ПРАВИШ. >

< start="1631.562" dur="2.069"> ТАА ПРАВИ. >

< start="1631.929" dur="3.67"> ОВИЕ СЕ ЛУЕ ВО ВАШИТЕ >

< start="1633.764" dur="4.839"> ПРОФЕСИРА THЕ КОИ СМЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ. >

< start="1635.733" dur="5.005"> YЕ LOУБОВ ДА ГО ЈА ВИДИТЕ ДА ГО ЈА ВИДИТЕ >

< start="1638.736" dur="3.971"> СЕКОГАШ ДРУГИ ПРИЧИНИ НОБОДИ >

< start="1640.872" dur="4.804"> РАБОТА САМО ДА СЕ РАБОТИМЕ И САМО >

< start="1642.84" dur="5.105"> ТОА ГО ОВДЕ ГО ОВАА ГРУПА СЕГА >

< start="1645.81" dur="3.904"> ПРАВО ОВДЕ ИЛИ НЕ МОРАТЕ >

< start="1648.079" dur="4.738"> ЗЕМЈА ЛЕСНА. >

< start="1649.847" dur="6.007"> ДОБРО. >

< start="1652.95" dur="4.005"> ИЗВЕШТАЈ: ОДГОВОРЕТЕ ДА СВЕТЕТЕ >

< start="1655.987" dur="3.97"> ПАКЕТ, КАКО МОЕ ДА ВИЕ - >

< start="1657.088" dur="8.875"> >> КОЈ СЕ СО СЕ? >

< start="1660.091" dur="9.843"> TRUM CBS. >

< start="1666.097" dur="6.807"> [НЕВЕДНО] >

< start="1670.067" dur="4.171"> >> ВО ТРИ ВЕДЕРИ, WЕ Е >

< start="1673.037" dur="2.97"> ДАЛИ ДИРЕКТНИ ПЛААИ ОД КАДЕ >

< start="1674.372" dur="3.537"> Имаме депонија КАКО >

< start="1676.14" dur="3.103"> ИНФОРМАЦИИ И ДА ГО ОБЕДУВАТЕ А >

< start="1678.042" dur="3.036"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ОД НИЕ >

< start="1679.377" dur="4.571"> САМО ПОСТАПКИ ДА СЕ РАБОТЕ ДА. >

< start="1681.212" dur="4.738"> Три ВЕДЕРИ ЗА ТОА И КРАЈ НА >

< start="1684.081" dur="5.839"> СЛЕДНА ВИДЕНА САКАМ СИТЕ БАНКИ >

< start="1686.083" dur="5.072"> ДО ОРИГИНИРА LOЕ НА КАРИНИТЕ ЕДЕН ДЕН. >

< start="1690.054" dur="3.036"> ИЗВЕШТАЈ: ИМА ДВЕ ПРАШАА >

< start="1691.289" dur="9.843"> ЗА ВАС - >

< start="1693.224" dur="10.977"> [ЗБОРУВА СО Г-20 И БАН >

< start="1701.265" dur="5.84"> БЕСПЛАТНО ТОЛНИ ANИВОТНИ ПАЗАРИ >

< start="1704.335" dur="4.772"> ПРЕВЕНТЕН ПОВЕТНИК-19 ШТО СЕ РАБОТИ >

< start="1707.238" dur="3.136"> ПРЕВОДЕН ДОГОВОРИ. >

< start="1709.24" dur="3.938"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП: ДА НЕ ЗНАМ ДА СЕ >

< start="1710.508" dur="2.937"> ОВОЈ ПРЕДМЕТ ОДДАВА ДО СОДРИ >

< start="1713.311" dur="2.903"> УП. >

< start="1713.578" dur="4.604"> Доаѓа од Кина и да речеме >

< start="1716.347" dur="3.838"> ТОА КАКО СЕ СЛУЧУВА НА КИНА. >

< start="1718.316" dur="2.169"> НЕКОГАШ Е СЕ РАБОТИ >

< start="1720.318" dur="3.87"> ЗА НАС. >

< start="1720.618" dur="34.634"> НО НЕ Е ТОП НА СВОЈОТ ЛИСТА. >

< start="1724.322" dur="31.965"> [НЕВЕДНО] >

< start="1755.386" dur="2.869"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: КАКО МНОГУ СМРТИ >

< start="1756.42" dur="2.77"> СЕ ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ МЕ? >

< start="1758.389" dur="1.101"> Ништо. >

< start="1759.323" dur="2.002"> Ништо. >

< start="1759.623" dur="4.572"> АКО ТОВА ВАША ПРАШАА. >

< start="1761.459" dur="4.904"> Гледам НЕГОВИОТ ИЗВЕШТАЈ. >

< start="1764.328" dur="2.87"> НЕ СЕ ИСПИТУВА ОД ПОВЕДНО ПОВЕЕ >

< start="1766.497" dur="1.836"> АНБЕДИЈА. >

< start="1767.332" dur="1.968"> СЕ ПРВУДУВАМЕ ПОВЕЕ ОД АНИБОДИЈА >

< start="1768.466" dur="2.102"> ВЕДНАШ. >

< start="1769.434" dur="3.87"> ТОА НОБОДНО ЕВЕНА КЛУБА. >

< start="1770.701" dur="4.505"> И НАШИТЕ ТЕСТИ се НАЈДОБРИТЕ ТЕСТИ >

< start="1773.438" dur="4.805"> И НАЈДОБРНИ ТЕСТИ. >

< start="1775.34" dur="5.104"> АКО СЕ СЛУЧУВАТЕ ДА СЕ ОДИМЕ >

< start="1778.376" dur="3.136"> ДА ТЕСТИРА 350 милиони луѓе. >

< start="1780.578" dur="2.903"> Гледав во изјавата. >

< start="1781.646" dur="3.904"> СЕ ПОПОЛНУВАМ СО ИТ. >

< start="1783.615" dur="5.805"> МОЕ ДА ГО ОДРУВАм ИЗВЕШТАИ >

< start="1785.683" dur="4.705"> НО, НЕ СМЕ ДА СЕ ДАМА ДА СЕ ДАМАМ НЕ, НО >

< start="1789.553" dur="3.938"> ДЕЛОВНИ ИЗВЕШТАИ. >

< start="1790.521" dur="8.008"> НЕМАМЕ ДА ГО ИСПИТУВАМЕ УСВОТ >

< start="1793.624" dur="6.973"> ДРАВ НА СЕКОЈНО. >

< start="1798.663" dur="3.77"> Мислам дека е радосен. >

< start="1800.731" dur="3.904"> НЕ МОРАТЕ ДА ГО ДРАВАМЕ. >

< start="1802.566" dur="2.937"> МНОГУ ОВИ ДРАВНИ ДРATАВИ, МОUЕТ ДА СЕ ПРАВИ >

< start="1804.769" dur="3.736"> ВЕДНАШ. >

< start="1805.636" dur="7.04"> ПОДНЕСУВААТ НЕКОГО ПОВЕЕ ВО НЕ >

< start="1808.639" dur="5.106"> ПОСЕБНА ДОДЕЛНА ИДНИНА, МОAYЕ НОВО >

< start="1812.81" dur="2.837"> ЈОРК И КАЛИФОРНИЈА НЕ МОАТ. >

< start="1813.878" dur="2.069"> МОAYЕТЕ ДРАВАТА НА ВАШИНГТОН >

< start="1815.78" dur="3.036"> НЕ МОЕ. >

< start="1816.08" dur="4.638"> НО, КОГА СЕ ИВЕТЕ САМО нив, нивни >

< start="1818.949" dur="2.87"> НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ ПОСТОИ ВО ЕДНА >

< start="1820.851" dur="2.97"> ДОМАШНА НЕГА. >

< start="1821.952" dur="3.871"> ИЗВЕШТАЈ: ДАЛИ ТЕСТАТЕ ЕДНА ДРАВА >

< start="1823.954" dur="2.87"> И ЛИЦАТА ОД ДОГОВОР >

< start="1825.956" dur="1.902"> ДРУГ ДРАВА. >

< start="1826.957" dur="1.201"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: САМО ПОГЛЕДНЕТЕ НА >

< start="1827.992" dur="1.935"> ТОА >

< start="1828.292" dur="3.604"> АКО ГЛЕДАТТЕ НА ДРАВИТЕ И >

< start="1830.061" dur="3.87"> МНОГУ ДРАВИ СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА, >

< start="1832.03" dur="3.77"> НЕМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ. >

< start="1834.065" dur="4.738"> Имаме НЕКОИ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ, НО >

< start="1835.933" dur="3.17"> ПРОДОЛУВА ДА СЕ ОДГОВОРИ висока густина >

< start="1838.936" dur="2.069"> ПОДНЕСИ >

< start="1839.236" dur="5.606"> ЗОШТО WEЕ ГО ИСПИТУВАМЕ ЕНТИРИ >

< start="1841.138" dur="6.808"> НАЦИЈА 350 милиони луѓе. >

< start="1844.976" dur="3.27"> ТЕРИВИРАМЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ОД АНИБОДИЈА >

< start="1848.079" dur="4.004"> ЕЛЕС. >

< start="1848.379" dur="6.707"> САМО СПОДЕЛУВАМЕ СООБРААЕ, НИЕ >

< start="1852.217" dur="4.937"> ДА СЕ ДОГОВИТЕ НАЧИН ОД А >

< start="1855.219" dur="4.772"> СВЕТСКИ СИСТЕМ СЕ ПОСТОИВ. >

< start="1857.288" dur="3.704"> НИЕ ИСПИТУВАМЕ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ >

< start="1860.124" dur="3.838"> НЕКОЈ ДРУГ. >

< start="1861.125" dur="3.204"> КОГА САКАМ ДОГОВОРНО ДРУГО, ДРУГО >

< start="1864.095" dur="2.035"> Земји. >

< start="1864.462" dur="3.77"> Ниту една земја не е затворена. >

< start="1866.263" dur="5.873"> Тие излегоа со СТАТИСТИКА Јас >

< start="1868.366" dur="6.807"> ГУСЕТ СЕКОЈ ДЕЛ дека слушам >

< start="1872.269" dur="4.872"> ОД ДР. БИРКС КАДЕ ДА Е ДА >

< start="1875.306" dur="4.003"> Осум дена дена ОВДЕ ПОВЕЕ ОД Осум години >

< start="1877.274" dur="3.971"> НЕДЕЛИ ВО Јужна Кореја и југ >

< start="1879.443" dur="5.74"> КОРЕА ДРУГИ ГОЛЕМА РАБОТА. >

< start="1881.379" dur="5.906"> НО, НЕ ПОСТОИВЕМЕ ВО осум дена ДА ШТО >

< start="1885.316" dur="3.971"> Јужна Кореја помина во осум недели. >

< start="1887.418" dur="3.771"> Тоа е голем број. >

< start="1889.42" dur="2.77"> И СЕ реков дека СМЕ ДА СЕ ДОБИВМЕ >

< start="1891.322" dur="3.837"> ПОДОБРИ. >

< start="1892.323" dur="5.038"> СЕКОЈ ДЕН ГО ПОДНЕСУВА. >

< start="1895.293" dur="5.872"> Имаме НЕВРЗВЕН АПАРАТУС. >

< start="1897.495" dur="4.004"> Не сакам да пробам 350 милиони >

< start="1901.299" dur="2.101"> ЛУЕ. >

< start="1901.632" dur="4.605"> Мислам дека е радосен. >

< start="1903.534" dur="20.053"> >> ДВЕ ПРАШАА. >

< start="1906.37" dur="19.219"> [НЕВЕДНО] >

< start="1923.721" dur="6.94"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: СО ОДГОВОР ДА >

< start="1925.722" dur="6.874"> ШТО? >

< start="1931.496" dur="3.136"> [НЕВИДНО ПРАШАЕ] >

< start="1932.73" dur="5.939"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: САМО САМО >

< start="1934.765" dur="4.905"> ГРАНИЦИ. >

< start="1938.803" dur="2.002"> [НЕВЕДНО] >

< start="1939.803" dur="2.904"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ЛУЕ СВЕТЕ >

< start="1940.938" dur="4.804"> Влезете и имав цело >

< start="1942.84" dur="5.873"> РАЗЛИЧНИ ДЕЛ И ДО 164 >

< start="1945.876" dur="5.973"> МИЛЕС, МИСЛИ ОД ТОА. >

< start="1948.846" dur="3.871"> 164 МИЛИ НА Wид ГОЛЕМ, УБАВ >

< start="1951.983" dur="2.836"> ALLид. >

< start="1952.85" dur="3.904"> И ВО ОВИЕ ПОДНЕСУВА СЕ МНОГУ, >

< start="1954.952" dur="3.804"> МНОГУ ДВЕЕ ДА ДА СЕ ВААТ. >

< start="1956.887" dur="2.202"> НИЕ СМЕТЕ МНОГУ ПОВЕЕ НА >

< start="1958.889" dur="2.069"> ГРАНИЦИ. >

< start="1959.223" dur="3.67"> СЕ СМЕ ДАМЕ КАКО НИЕ СВЕТЕ СВЕТОТ >

< start="1961.092" dur="2.702"> ГРАДЕЕ, НОБОДНИКОТ СЕ ДОБАВ >

< start="1963.027" dur="1.969"> Преку. >

< start="1963.928" dur="2.101"> ОТВОРЕТЕ НЕ, НО >

< start="1965.129" dur="3.87"> ТОА ДОЛГО ПРАВО. >

< start="1966.163" dur="4.705"> ТОА ПОСТОЕ ДА СЕ ПОСТОИ. >

< start="1969.133" dur="3.737"> Но, јас сум многу јака на границите >

< start="1971.001" dur="2.169"> И НЕ САКАТЕ ЛУЕ ДА СЕ ВААТ >

< start="1973.003" dur="2.87"> ОВДЕ >

< start="1973.303" dur="4.606"> АКО ДА СЕ ОДБАВА ДА ВААТ, >

< start="1976.006" dur="3.871"> Тие треба да дојдат преку тоа >

< start="1978.042" dur="3.87"> ПРАВНИ И МЕРИТ. >

< start="1980.044" dur="3.904"> НЕ САКАМЕ ДА ГО ВАШИТЕ ЛУЕ >

< start="1982.046" dur="6.906"> СЕ РАБОТЕ ЗА ВАШАТА >

< start="1984.081" dur="5.972"> ЗЕМЈА. >

< start="1989.086" dur="5.006"> ИЗВЕШТАЈ: РЕПУБЛИКАНИ И >

< start="1990.187" dur="6.974"> ДЕМОКРАТИ ДА СЕ ДОБИРАТЕ СТИМУЛУС >

< start="1994.225" dur="4.872"> И ЦЕНТРИТЕ НА КЕНТНИЧКИТЕ УСЛОВИ ОВДЕ >

< start="1997.295" dur="3.837"> ВО WASHINGTON, DC ,. >

< start="1999.23" dur="6.873"> НЕ МОРА ДА СЕ ДА ГО ПАРИТЕ ПАРИТЕ >

< start="2001.265" dur="5.906"> Маски и известувачи? >

< start="2006.237" dur="2.903"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ТОА 35 >

< start="2007.305" dur="4.837"> МИЛИОНИ И ПОСТОИ 10. >

< start="2009.273" dur="4.972"> Јас сум фан на тоа. >

< start="2012.276" dur="5.005"> WЕ УБОВ ДА СЕ ОДИМЕ ТУКА >

< start="2014.378" dur="4.138"> НАДВОРЕШНИЦИ, НО СЕ САКАМ ДА ГО БУЗИРАМ >

< start="2017.414" dur="1.869"> СИТЕ ПОСТОИТЕ ТОА ПОВЕЕ >

< start="2018.649" dur="2.703"> ВАЖНО. >

< start="2019.417" dur="4.971"> НО, СО СОГЛАСНИОТ ЦЕНТАР >

< start="2021.485" dur="4.004"> ПОДНЕСУВА ГОЛЕМО БИДЕ НОБОДИ >

< start="2024.521" dur="3.938"> МОЕ ДА ОВДЕ. >

< start="2025.622" dur="4.806"> НЕ Е ЗАШТИТЕ И ДАЛИ НЕКОГО >

< start="2028.592" dur="3.838"> ФИНАНСИРА ANDЕ И СЕ СЕ ПРИМЕ ДЕКА Е А >

< start="2030.561" dur="2.202"> БАРАOCЕ ДЕМОКРАТ, НЕ МОЈОТ >

< start="2032.563" dur="1.935"> БАРАЕ >

< start="2032.897" dur="2.535"> НО, МОРА ДА ДА ГО ДОБИТЕТЕ >

< start="2034.632" dur="2.802"> НЕСТО. >

< start="2035.566" dur="3.837"> РАБОТИ ТОА ПАТ. >

< start="2037.568" dur="2.168"> ДЕМОКРАТСИВ ГО ПОДГОТВУВААТ САД >

< start="2039.536" dur="1.969"> САМО. >

< start="2039.87" dur="3.571"> ВЕРУВАМЕ ДА СЕ ДАМА ДОБРО >

< start="2041.638" dur="3.805"> НАПРАВО И ДОГОВОР И ЈАС ТАКА >

< start="2043.574" dur="3.938"> СО ОДГОВОР НА ЧУКИ ШУМЕР >

< start="2045.576" dur="4.07"> И ИЗВЕДУВАТЕ ДА ГО БРАБОТЕ БРОЈ НА >

< start="2047.645" dur="4.037"> ВРЕМЕ И ОВОЈ БАРА ООЛ. >

< start="2049.78" dur="3.904"> Дојде до 25. >

< start="2051.816" dur="5.905"> ПОДНЕСЕ ДО 25-ти. >

< start="2053.817" dur="6.007"> СЕ ПОСЕБИМЕ ТОА Е ЛУСКО ЗВУК. >

< start="2057.855" dur="6.874"> Но, тоа е начинот на кој работи РАБОТИТЕ. >

< start="2059.957" dur="6.84"> ЦЕНТАР НА КЕННЕДИ, ОВА >

< start="2064.862" dur="3.971"> НЕВЕЕНА РАБОТА. >

< start="2066.931" dur="4.805"> ДАВИД ДА СЕ НЕВЕДНО РАБОТА И >

< start="2068.966" dur="3.97"> ПОДНЕСУВА ПАРИ И ПАРИ >

< start="2071.869" dur="4.003"> СИТЕ КОИ МНОГУ ЛУЕ >

< start="2073.07" dur="4.738"> НЕ МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАТЕ ДА СЕ ПРАВИ ИЛИ СЕ. >

< start="2076.006" dur="4.972"> ОВИЕ ЗАВРШЕНИ. >

< start="2077.941" dur="6.073"> ТЕА ДА СЕ РАБОТНИ ДЕФИКИТИ. >

< start="2081.112" dur="5.905"> НЕ СМЕАМ ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ. >

< start="2084.148" dur="4.805"> ОВА СЕ БАРА БАРА ОД >

< start="2087.151" dur="3.07"> ДЕМОКРАТИТЕ ПОДНЕСУВААТ СИТЕ >

< start="2089.086" dur="1.902"> ФАСИЛНОСТ ТОА Е ОСНОВНО >

< start="2090.354" dur="3.67"> ЗАВРШНО. >

< start="2091.121" dur="6.841"> АКО САКАМ ДА ОДАМ ДА ДА ГО Гледам >

< start="2094.158" dur="9.843"> ВО „РОМЕО И YЕ YЕ Уште“, јас >

< start="2098.095" dur="9.91"> WЕ УБОВТЕ ДА ГО ГЛАСАТ ДА. >

< start="2104.135" dur="5.939"> ИЗВЕШТАЈ: СЕНАТОР РУБИЈА >

< start="2108.139" dur="4.036"> СВЕТСКО ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗДРАВЈЕ ПОСТАВУВА >

< start="2110.207" dur="4.104"> Омилени на Кина и >

< start="2112.309" dur="4.071"> ПРЕТСТАВНИК МЦМАУЛ НА >

< start="2114.445" dur="3.771"> НАДВОРЕШНА ПОДНЕСУВАА ЗА КУUSА >

< start="2116.514" dur="3.97"> КОМИСТА ПРАШАА НА >

< start="2118.349" dur="3.136"> ИНТЕГРИТЕТ НА СВЕТСКО ЗДРАВЈЕ >

< start="2120.617" dur="2.87"> ДИРЕКТОР ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА И САМИ >

< start="2121.619" dur="3.803"> ОВИЕ СЕКОГАШНИ РРДИ ФЛАГИ >

< start="2123.62" dur="2.203"> СО ОДГОВОР НА НЕГОВИОТ ВРСКА >

< start="2125.556" dur="3.17"> СО КИНА. >

< start="2125.956" dur="4.672"> САКАТЕ СВЕТЕ СВЕТСКО ЗДРАВЈЕ >

< start="2128.859" dur="3.871"> ОРГАНИЗАЦИЈА ПОГЛАВНА ФАВОРИТИЗАМ. >

< start="2130.761" dur="5.673"> САКАТЕ ДА ГЛЕДАТЕТЕ ОБЕДИНЕТИТЕ држави >

< start="2132.863" dur="5.673"> МОРА ДА ОБЕЗБЕДНОСИТЕ СЕ >

< start="2136.567" dur="2.836"> ПОДНЕСУВАЕ СО СВЕТОТ >

< start="2138.669" dur="1.968"> ЗДРАВЈЕ ОРГАНИЗАЦИЈА? >

< start="2139.537" dur="3.003"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: ТОА Е ТАЛКО >

< start="2140.771" dur="4.838"> ТОА ШТО БИДЕ МНОГУ ПОВЕЕ. >

< start="2142.673" dur="5.973"> БИДНО МНОГУ БЕГА НА ЛИЦЕ НА ЛИЦЕ >

< start="2145.743" dur="4.171"> МНОГУ ПОВЕЕ И ЕДНО СОДРИНА СО >

< start="2148.779" dur="2.936"> Кина и многу луѓе се >

< start="2150.047" dur="3.737"> НЕ СРЕAPНА СО ТОА. >

< start="2151.849" dur="3.87"> ДРП ФАУЦИ И МИСЕЛНО И ДРУГО >

< start="2153.917" dur="2.87"> ЛУЕ, ОВИЕ се луѓе што ние >

< start="2155.853" dur="3.937"> САКАТЕ И ЗНАЕТЕ. >

< start="2156.921" dur="4.103"> Мислам дека имам пријатели, многу >

< start="2159.923" dur="3.904"> НА ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИ. >

< start="2161.158" dur="4.605"> WЕ БИДЕ ИНТЕРЕСИРА IFЕ СО ВАС >

< start="2163.961" dur="2.802"> LЕ Е Е ДА СЕ РАБОТИ ЗА ОД >

< start="2165.896" dur="2.969"> СЗО >

< start="2166.897" dur="5.94"> НО, СЕ СЛУЧУВАМ ЗА ГОДИНИ ТОА >

< start="2168.999" dur="4.805"> ТОА Е МНОГУ МНОГУ БИЗНИНА ПРОТИВ >

< start="2172.97" dur="1.869"> КИНА. >

< start="2173.938" dur="2.903"> Не знам. >

< start="2174.972" dur="3.837"> САКАТЕ ДА СЕ ДОБИВТЕ ВО ОВОЈ >

< start="2176.974" dur="4.871"> ПОЛИТИЧКО ПРАШАА? >

< start="2178.942" dur="5.039"> ДР ФАУЦИ: Не. >

< start="2181.979" dur="4.938"> САМО СЕ Е НАДВОРЕШНА ЛИЦА >

< start="2184.115" dur="4.938"> И САМО ЗНАМ ДА СЕ СЛУЧИ >

< start="2187.05" dur="2.87"> БЕШЕ ПРЕДИЗВИК ВО ТИЕ >

< start="2189.186" dur="3.003"> ЕТИОПИЈА ЈАЕ. >

< start="2190.054" dur="4.104"> НЕКОЈ КОИ СЕ ДОБИВ КОЈ НЕ >

< start="2192.322" dur="3.037"> САМО ПРОБЛЕМИ. >

< start="2194.292" dur="2.868"> НО ПОД НЕГОВИТЕ ЛИДЕРСИП, ТИЕ >

< start="2195.492" dur="3.77"> СВЕДЕТЕ МНОГУ добро. >

< start="2197.294" dur="4.971"> СЕ СИТЕ СИТЕ ОД ОВОЈ. >

< start="2199.396" dur="6.907"> СЕ СЛЕДУВАМЕ НА ТЕЛЕФОНОТ СО МНОГУ МНОГУ >

< start="2202.399" dur="7.908"> ЧАСОВИТЕ АГО ПОСТАВУВА КОЈ ПОВИК. >

< start="2206.437" dur="7.975"> НЕ САКАМ ЗА КИНА. >

< start="2210.441" dur="7.941"> ИЗВЕШТАЈ: КОЈ СЕ ПАРИЗИРА >

< start="2214.545" dur="4.204"> Кина на нејзината одговорност >

< start="2218.515" dur="1.869"> ПАНДЕМИЧКИ. >

< start="2218.882" dur="1.802"> ДР ФАУЦИ: Не можам да коментирам >

< start="2220.517" dur="2.002"> ТОА >

< start="2220.817" dur="4.572"> Не знам ШТО ВАША ПРАШАА >

< start="2222.653" dur="5.773"> Е. >

< start="2225.522" dur="3.938"> [НЕВЕДНО] >

< start="2228.559" dur="2.068"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: СУМ СОГЛАС >

< start="2229.593" dur="2.836"> ТОА ЗА ГОДИНИ И СЕ ТАКА ДО >

< start="2230.761" dur="3.737"> НЕГОВИ ДЕН >

< start="2232.563" dur="4.138"> ВИДИ ДВЕЕ ДА ДО МОЕ. >

< start="2234.632" dur="4.771"> НО ДА ГО ДОБИВМЕМЕ ГОЛЕМОТО ОДГОВОР >

< start="2236.834" dur="4.571"> И КЕПТ КИНА ОД ОВДЕ. >

< start="2239.536" dur="2.536"> И АКО НЕМА ДА СЕ ДАМЕ ТОА, >

< start="2241.538" dur="2.002"> Илјадници и илјадници лица од >

< start="2242.205" dur="3.204"> ЛУЕТЕ EDЕ СИ УМЕТЕ ДА СЕ СЕ >

< start="2243.674" dur="3.971"> СЕГА ИВОТ И СРЕAPНА. >

< start="2245.542" dur="4.939"> АКО НЕ СЕ ДАМАМ ДА СЕ УШТЕ, >

< start="2247.778" dur="4.804"> НОБОДОТ САКАТЕ ТОА ДА СЕ СЛУЧИ. >

< start="2250.614" dur="3.904"> СЕКОГАШ ТОА ДА СЕ ДА СЕ ЕДНО >

< start="2252.716" dur="2.903"> Непотребно да се направи тоа. >

< start="2254.651" dur="2.102"> И АКО НЕ Е ДА ГО ДРУИМЕ, >

< start="2255.752" dur="3.804"> Илјадници и илјадници лица од >

< start="2256.887" dur="3.804"> Луѓето би умреле повеќе од тоа >

< start="2259.69" dur="2.903"> ШТО СЕ СЛУЧИ. >

< start="2260.825" dur="4.771"> МОAYЕ ЕДНА ПОВЕЕ. >

< start="2262.726" dur="6.974"> ИЗВЕШТАЈ: КОГА САМО ОВИЕ >

< start="2265.729" dur="5.006"> Средба на Г-20, КАКО СЕРВИ >

< start="2269.833" dur="1.869"> КООРДИНАТИНА ОДГОВОР ДА СЕ ВИЕ >

< start="2270.868" dur="2.001"> ОЧЕКУВА? >

< start="2271.836" dur="3.87"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: НЕ ОДГОВОР. >

< start="2273.003" dur="3.837"> ERЕ БИДЕ ПОВИК ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА >

< start="2275.839" dur="2.87"> УТРЕ НАУТРО. >

< start="2276.974" dur="3.804"> СЕ Гледам напред, пред да зборувам >

< start="2278.842" dur="3.07"> Луѓето знам и сакам. >

< start="2280.911" dur="3.203"> САКАМ СЕКОЕ ЕДНА ОД нив. >

< start="2282.046" dur="4.904"> ILLе биде интересен повик >

< start="2284.247" dur="6.807"> И BEЕ БИДЕ ПРВИТЕ ДА ЗНАЕТЕ. >

< start="2287.084" dur="6.973"> ИЗВЕШТАЈ: ДАЛИ СЕ ДА СЕ >

< start="2291.188" dur="3.871"> ИЗГОРИТЕ? >

< start="2294.191" dur="4.037"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУП: .е бидам >

< start="2295.192" dur="4.972"> ЗБОРУВА СО ТОНИ И ДЕБОРАХ >

< start="2298.362" dur="2.969"> И ТИЕ СЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА >

< start="2300.297" dur="2.903"> САМО СО нив. >

< start="2301.465" dur="3.837"> И ЗБОВУВА TOЕ НА ВИЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ >

< start="2303.333" dur="3.07"> МИКЕ ПЕНЦЕ И СВЕТЕ И WEЕ Е >

< start="2305.436" dur="4.838"> БИДЕТЕ ДА ГО ЗБИРУВАТЕ СЕКОЈ. >

< start="2306.537" dur="4.771"> НЕ САКАМ ДА СЕ ДА ПРАВАМ СЕ >

< start="2310.407" dur="2.969"> Набрзина. >

< start="2311.442" dur="3.003"> МОЕ, ЗЕМЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ДОБИЕ >

< start="2313.51" dur="4.939"> ПОВЕЕ ДА РАБОТА. >

< start="2314.578" dur="5.906"> НЕМА ДА СМЕЕ ДЕЛА КАДЕ >

< start="2318.582" dur="2.836"> САКАТЕ ДА СЕ ЗАТВОРИТЕ >

< start="2320.617" dur="1.902"> ДВЕ ГОДИНИ. >

< start="2321.552" dur="4.938"> НЕ МОАМ ДА ГО ИСПРАВИМЕ >

< start="2322.653" dur="5.072"> САКО СМЕ ДА СЕ ОБУ DOУВАМЕ. >

< start="2326.623" dur="3.971"> ОВОЈ МОЕ ДА ГО ГОЛЕМИ СЕКЦИИ НА >

< start="2327.858" dur="4.872"> НАШИОТ СЕГА ШТО Е САМО >

< start="2330.727" dur="4.004"> ПОДНЕСУВА ОД ШТО СЕ ДА СЕ ОБИДУВА >

< start="2332.863" dur="2.902"> И ДРУГИ СЕКЦИИ кои се >

< start="2334.865" dur="3.837"> РОБОВНО ПОВТОРНО. >

< start="2335.899" dur="5.706"> WЕ SЕ SЕ БИДЕ ДА СЕ ОСТАВИМЕ, WEЕ Е >

< start="2338.835" dur="4.004"> САМО ПРЕПОРАКА И МОЕ >

< start="2341.738" dur="3.937"> ПРЕД исток и на крајот на >

< start="2342.973" dur="4.871"> 15-ти ДЕН ИЛИ ОД 15-ти >

< start="2345.809" dur="3.971"> ДЕН, ILLЕ ИМАМЕ НЕКОИ ОДГОВОР НА >

< start="2347.978" dur="3.87"> ПРЕПОРАКА, НО НАШАТА СТРАНА >

< start="2349.913" dur="4.205"> САКАТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. >

< start="2351.982" dur="3.203"> САМО МОЕ МНОГУ МНОГУ ЛУ PEЕ И >

< start="2354.251" dur="3.737"> САКАТЕ ДА ПРАКТИЦА СОЦИЈАЛНА >

< start="2355.319" dur="6.706"> ПОСТАВУВА ANDЕ И САКАТЕ ДА СЕ >

< start="2358.121" dur="7.841"> ПРАКТИКА БЕЗ РАБОТНО И НЕ >

< start="2362.159" dur="4.871"> ГОЛЕМИ И КИСИНГ, ДОСЕКО ДА СЕ >

< start="2366.096" dur="2.87"> МОAYЕ ДА ГО САКААТ ДА ГО САКААТ. >

< start="2367.163" dur="3.938"> СЕ СЕ ОДБАВУВААТ >

< start="2369.099" dur="3.938"> Рацете и направете ги сите работи >

< start="2371.235" dur="3.937"> ПОДГОТВУВА ДА СЕ ДА СЕ ПРАШАТ. >

< start="2373.17" dur="3.136"> НО СВЕТЕ, ВРЕМЕ, ЛУЕ >

< start="2375.306" dur="3.869"> САКАТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДО РАБОТА. >

< start="2376.44" dur="4.805"> ДА ГО ДОБИВМЕ ОД ДЕЛИ СИТЕ СИТЕ >

< start="2379.309" dur="3.003"> БЕСПЛАТНО И МОAYЕТЕ Е А >

< start="2381.378" dur="3.837"> КОМБИНАЦИЈА НА КОА. >

< start="2382.446" dur="4.804"> Тони рече пред, КОМБИНАЦИЈА НА >

< start="2385.349" dur="4.972"> КОГА Е НЕКОИ ДОБРО ДОБРО. >

< start="2387.384" dur="6.039"> НО, ОВИЕ СЕ ПОДНЕСУВАТЕ ТОА >

< start="2390.454" dur="5.005"> МОЕ НЕ МОЕТЕ КВАЛИФИКИ И ТИЕ >

< start="2393.557" dur="2.836"> ДРУГИ ПОДГОТОВНИЦИТЕ, кои можат да бидат квалитетни >

< start="2395.592" dur="2.102"> СЕГА. >

< start="2396.527" dur="1.935"> НО, ќе биде интересен >

< start="2397.828" dur="2.636"> ПЕРИОД НА ВРЕМЕ. >

< start="2398.595" dur="2.169"> IKЕ СЕ Е Е ДА ГО ПОБАРАМ НАШАТА СТРАНА >

< start="2400.597" dur="1.836"> ВРАА >

< start="2400.897" dur="3.604"> САМО ТАРНИ Бројки од >

< start="2402.566" dur="3.17"> Луѓето кои сакаат да одат назад. >

< start="2404.635" dur="2.903"> HAЕ СЕ ЧУВАЕ СОГЛАСНИЦИ СО >

< start="2405.869" dur="2.703"> ПРОДАВНИЦИ СИТЕ ОВДЕ. >

< start="2407.671" dur="2.77"> Тие треба да се вратат. >

< start="2408.706" dur="2.936"> ОВИЕ БИЗНИСИТЕ ТИЕ СЕ >

< start="2410.574" dur="4.07"> СЕ ДА БИДЕ ДА ЗАВРШИ. >

< start="2411.776" dur="5.805"> ДОЛГОРОТ ОД ОСТАВУВАМЕ, САКАМ >

< start="2414.778" dur="4.972"> ДА БИДЕ БЕЗНО, ПОСТОРНО Е Е >

< start="2417.714" dur="4.105"> ДА САКАМЕ ОВОЈ - САКАМЕ >

< start="2419.884" dur="4.003"> НАЈДОБРИОТ ГОДИНИ ТОА >

< start="2421.952" dur="3.87"> СЕКОГАШ СМЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА >

< start="2424.021" dur="3.67"> НАШАТА СТРАНА. >

< start="2425.956" dur="4.838"> ПОГЛАВИ ШТО СЕ СЛУЧИ СО СО >

< start="2427.824" dur="5.139"> СТОРКИТЕ И ДЕНЕСЕ СЕ ДОГОВОРИТЕ. >

< start="2430.928" dur="4.137"> АКО ДА СЕ ДОБИЕ ДОГОВОРНА ГОДИНА, >

< start="2433.096" dur="4.905"> GЕ СЕ ДА СЕ ГРИАМ >

< start="2435.199" dur="4.638"> ЛУЕ И РАБОТНИЦИ И КОМПАНИИ >

< start="2438.135" dur="3.803"> РАБОТЕТЕ НАШИТЕ РАБОТНИЦИ, МАЛКО >

< start="2439.97" dur="4.038"> И ГОЛЕМО. >

< start="2442.072" dur="3.937"> Ние трошиме повеќе време. >

< start="2444.141" dur="3.236"> ОВИЕ СЕ ПРАШААТТЕ ЛУЕ. >

< start="2446.143" dur="2.902"> СПОРЕДУВАМЕ ПОВЕЕ ВРЕМЕ СМЕСУВАМЕ >

< start="2447.511" dur="2.535"> ОД МАЛИТЕ БИЗНИСИ ОД ПОВЕЕ >

< start="2449.179" dur="3.904"> ГОЛЕМОТО. >

< start="2450.18" dur="3.236"> И тоа навистина навистина гориво >

< start="2453.216" dur="1.836"> ЗЕМЈА. >

< start="2453.55" dur="2.67"> САКАМЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ НАПАДОТ И ЛУЕ >

< start="2455.185" dur="4.004"> САКАТЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. >

< start="2456.353" dur="4.939"> САКАМЕ ДА СЕ ДА ГО ДА СЕ ГО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРАВДАТЕТЕ СЕГА >

< start="2459.323" dur="2.269"> ПРОТИВ И САКАТЕ ДА БИДЕ ДА СО ПРИМЕНА >

< start="2461.425" dur="1.034"> ТОА >

< start="2461.725" dur="3.603"> ПОСЕТНИКОТ ПРЕТСЕДАТЕ СЕ ОДБАВИ >

< start="2462.593" dur="4.004"> Останете со вас и земете неколку >

< start="2465.462" dur="4.871"> ПОВЕЕ ПРАШАА ПОСЕБНО и >

< start="2466.73" dur="14.781"> ЌЕ СЕ ВИДИМЕ УТРЕ. >

< start="2470.467" dur="12.012"> [НЕВЕДНАТА ПОГЛАВЈЕ] >

< start="2481.645" dur="1.101"> ВИЗОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ: БЛАГОДАРАМ >

< start="2482.612" dur="2.87"> СИТЕ. >

< start="2482.879" dur="4.639"> 'Е ИЗВЕСТУВАМЕ СЕКОГАШНА АКЦИЈА >

< start="2485.615" dur="3.037"> ОД БЕЛИСКИ ДОМАИНСКИ КОРОНАВИРУС >

< start="2487.651" dur="3.036"> Задачата >

< start="2488.785" dur="5.84"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И НАШИОТ ВЕЕ >

< start="2490.821" dur="4.938"> Тимот продолжува да биде инспириран од >

< start="2494.758" dur="3.07"> НАЧИНОТ ЛИЦЕ СИТЕ ПРЕД ОВАА >

< start="2495.892" dur="4.872"> Земја се става во >

< start="2497.961" dur="3.136"> ПРАКТИКА 15 дена за да се забави >

< start="2500.897" dur="3.003"> СПРЕД. >

< start="2501.231" dur="5.572"> СМЕ 10 ДЕНИ ВО 15 ДЕН >

< start="2504.034" dur="4.171"> И СЕ ДА ГО СМАСАТ ДА СЕ СЛУЧИТЕ САМО >

< start="2506.936" dur="3.905"> ПРИРАЧНИКОТ ШТО Е ПОДНЕСУВА >

< start="2508.338" dur="3.57"> КОРОНАВИРУС, Е Е >

< start="2510.974" dur="2.87"> АБСОЛУТЕЛНО ОСНОВНО ОВА ВАС >

< start="2512.042" dur="2.969"> Слушајте до држава и локална >

< start="2513.977" dur="3.904"> ОБВРСКИ ЗА НАДВОРЕШНИЦИ. >

< start="2515.145" dur="5.972"> НО ЗА СЕКОЈ АМЕРИКАН, ШТО СИ >

< start="2518.014" dur="4.938"> МОANЕ ДА СЕ ИСПИТУВАТЕ >

< start="2521.251" dur="3.738"> ПРАКТИКИ ОТВОРЕНИ ВО >

< start="2523.086" dur="4.939"> КОРОНАВИРУС НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ >

< start="2525.122" dur="4.938"> УПАТСТВО ДЕНЕС ОД НИВ >

< start="2528.158" dur="3.069"> ВИСТИНСКО ДА ВЕРУВААТ МИЛИОНИ НА >

< start="2530.193" dur="3.905"> АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ГО СВЕТЕ И ILLЕ >

< start="2531.361" dur="6.773"> Продолжете да се сториме, тоа можеме >

< start="2534.231" dur="7.073"> СИГНИФИЧНО ВРАБОТУВА THEЕ НА ДОСТАВОТ НА >

< start="2538.268" dur="5.906"> Расте во оваа епидемија во НАША >

< start="2541.438" dur="4.838"> ЗЕМЈА И РАЗВОЈ АМЕРИКАНИ ОД >

< start="2544.308" dur="3.903"> Изложеност на коронавирус и >

< start="2546.41" dur="3.87"> МОЕМЕ да заштедиме животи. >

< start="2548.345" dur="3.937"> НА БЕГАЛА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, јас >

< start="2550.413" dur="3.036"> САКАТЕ ДА СЕ БЛАГОДАРАТЕ ДА СЕ >

< start="2552.415" dur="2.97"> АМЕРИКАНСКИ ЛУЕ И БЛАГОДАРАТЕ >

< start="2553.583" dur="3.738"> ЗА ВАШАТА СОРАБОТКА И >

< start="2555.519" dur="3.937"> ЕМБРАКЦИРА THEЕ НА ПРИНЦИПИТЕ ВО >

< start="2557.454" dur="3.904"> 15 дена за да се забави ПРОСТОР. >

< start="2559.59" dur="3.77"> СЕ СЛУЧУВАМЕ ЗА ОВОЈ СОРАБОТКА >

< start="2561.491" dur="2.169"> ДЕНЕС ВО СЕРИИ НА КОНФЕРЕНЦИЈА >

< start="2563.493" dur="2.035"> ПОВИКИ. >

< start="2563.793" dur="3.737"> СПОРЕДИ СО ОПРЕМА >

< start="2565.662" dur="4.705"> ПРОИЗВОДНИЦИ КОИ СЕ ЧЕКУВААТ >

< start="2567.664" dur="4.839"> ПРЕД ДА НИКОГАШ ПРЕД ДА >

< start="2570.5" dur="3.938"> ПОМОШНИТЕ НИЕ ВО РАЗВОЈУВА INЕ НА >

< start="2572.636" dur="4.771"> Медицинска опрема што е >

< start="2574.571" dur="4.839"> ОСНОВНО КОГА ИМА МАСКИ ИЛИ >

< start="2577.541" dur="2.269"> ДРУГИ МЕДИЦИНСКИ УСЛОВИ ИЛИ >

< start="2579.543" dur="2.068"> Вентилатори. >

< start="2579.943" dur="3.67"> ФЕМА ИЗВЕШТАЈ ДО НАШАТА РАБОТА >

< start="2581.745" dur="4.772"> ДЕНЕСЕ ТОА СИТЕ САМО НА ФИРМИ >

< start="2583.747" dur="4.771"> ОТВОРИ ДА СЕ ПРОДОЛИ >

< start="2586.65" dur="5.005"> Вклучени во снабдувачката мрежа и >

< start="2588.652" dur="5.905"> СМЕТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА СТРАНА 70 ОД >

< start="2591.788" dur="4.872"> ОВИЕ КОМПАНИИ ЗА ПОСЕБНО >

< start="2594.691" dur="4.105"> ИЗВЕДУВАЕ НА ТИЕ >

< start="2596.793" dur="3.938"> ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОДАВНИТЕ МАСКИ, >

< start="2598.929" dur="2.802"> ДЕВИЦИ И ДАНОВИ И ДО >

< start="2600.864" dur="3.136"> Вентилатори. >

< start="2601.865" dur="8.042"> САМО ПРОИЗВОДЕН ПОВИК СО >

< start="2604.134" dur="6.806"> СЕКРЕТАРНИ ДЕВОС СО ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="2610.04" dur="2.903"> ЛИДЕРИ. >

< start="2611.074" dur="2.903"> И Благодарам на СИТЕ НАШИТЕ >

< start="2613.076" dur="3.07"> НАСТАВНИЦИ. >

< start="2614.11" dur="4.105"> МНОГУ НА КОИ СЕГА ДОМА >

< start="2616.28" dur="4.805"> НАСТАВНИЦИ ДЕЦА ОД АФАР ЕВЕН >

< start="2618.349" dur="4.704"> ВО МНОГУ СЛУБИ ДА ДА СЕ ТОА >

< start="2621.218" dur="3.136"> СИТЕ ДЕЦА ОД УЧИЛИШТЕ. >

< start="2623.186" dur="2.937"> ВИЕ СЕ ВРАНИ ХЕРОИ. >

< start="2624.488" dur="3.87"> И ОДДЕЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="2626.256" dur="3.838"> КАКО ДА СЕ ДА ГО ВАШИОТ ДРАВ НА >

< start="2628.492" dur="4.705"> ОДДЕЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО >

< start="2630.227" dur="5.038"> БЕСПЛАТНО КОЈ ДОГОВОРИТЕ >

< start="2633.33" dur="3.904"> ОБРАЗОВАНИЕ НА ДОМОТ И СО >

< start="2635.399" dur="5.806"> ОДДЕЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО Е >

< start="2637.367" dur="8.909"> СЛОБОДНА ВЕБЕРНА НА КОРОНАВИРУС >

< start="2641.338" dur="5.973"> ПРЕПОРАКИ, ЕД. >

< start="2646.41" dur="3.069"> EDV / CORONAVIRUS. >

< start="2647.444" dur="4.971"> ДЕВОВИТЕ НА СЕКРЕТАРИТЕ И СЕКРЕТАРИЈА >

< start="2649.613" dur="5.739"> PERDUE Е БЕСПЛАТУВАТЕ НА НАС >

< start="2652.549" dur="3.804"> ПЕТОК ДА ГО ЗДРУУВАТЕ ОД ПОСЕДНУВАЕ >

< start="2655.485" dur="3.871"> ПРЕПОРАКИ НА УЧЕЕТО ТОА >

< start="2656.486" dur="4.905"> ДА СЕ ДОБИВНИК НЕ Е ДА СЕ ДОСТАВ >

< start="2659.489" dur="4.07"> ВТОРНО И ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="2661.524" dur="5.94"> НО ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО К-12. >

< start="2663.693" dur="5.74"> НИЕ ОТВОРУВАМЕ ПОДАТОЦИ И >

< start="2667.597" dur="2.903"> КРЕИРА NEWЕ НА НОВ Флексибилитет ПО >

< start="2669.566" dur="2.87"> СТУДЕНТИТЕ НА КОЛЕГ МОЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ >

< start="2670.633" dur="4.806"> ВИДИТЕ ВО УЧЕ LEЕ ОД >

< start="2672.569" dur="3.971"> АФАР НО ДЕЦАТА К-12 МОЕ ДА СЕ ДА СЕ >

< start="2675.572" dur="2.169"> ИСТО. >

< start="2676.673" dur="3.871"> СЕКРЕТАРНА ПЕРВО ќе биде овде >

< start="2677.875" dur="4.738"> РАБОТЕТЕ ЗА ЛУЕТО ЗА ХРАНА >

< start="2680.71" dur="2.236"> ПРОГРАМА И БЕСПЛАТНО И РЕДУЦИРАНА >

< start="2682.746" dur="4.871"> ЛУCHНИ >

< start="2683.08" dur="6.573"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И СЕ СЛУЧУВАМЕ до 150 >

< start="2687.751" dur="2.936"> Главен извршен директор на врв на невоздржаност >

< start="2689.786" dur="3.07"> ОРГАНИЗАЦИИ. >

< start="2690.821" dur="3.036"> БЕЛАГОДАРИМЕ ЗА НИВНИОТ РАКОВЕД >

< start="2692.99" dur="3.07"> РАБОТНО ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПОТРЕБИТЕ НА >

< start="2693.991" dur="3.937"> ЛУЕ НЕ Е ВИД ИМПАКТИРАН >

< start="2696.193" dur="4.638"> КОРОНАВИРУС НО НАЈГОЛЕМО >

< start="2698.061" dur="4.771"> РАСНОВНИ ЗДРАВЈЕ НАША ВО НАШИТЕ >

< start="2700.964" dur="3.904"> ЗАЕДНИЦИ, СО ПОВЕЕ ЦРВЕН КРСО, ТОА >

< start="2702.966" dur="3.97"> АРМИНА ЗА САЛАЦИЈА, САМО АМЕРИКА >

< start="2705.001" dur="4.939"> СЕ СЕ РАБОТЕТЕ СЕКОЈ ДЕН. >

< start="2707.07" dur="3.971"> И НИЕ ПРОМИСУВАМЕ И УРГУВАМЕ СЕКОГАШ >

< start="2710.073" dur="2.937"> АМЕРИКАН ДАКО СИ СИТЕ СИТЕ >

< start="2711.174" dur="4.037"> И САМО ДОБИВОТ, Продолжете >

< start="2713.143" dur="3.904"> ДА БИДЕ ОПШТИ ДА НЕ ОБЈАВУВА >

< start="2715.345" dur="3.737"> Организации кои помагаат >

< start="2717.18" dur="2.869"> ОВИЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИ ВО ВАС >

< start="2719.215" dur="2.87"> ЗАЕДНИЦА. >

< start="2720.183" dur="4.872"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МАРТ ШАЛА А. >

< start="2722.218" dur="5.94"> WHOLE OF AAPPROACH за ВЛАДА >

< start="2725.188" dur="57.124"> И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ВИЕ СЕ >

< start="2728.291" dur="57.157"> ВО КОНТАКТ СО ГРАВЕРИ ДЕНЕС. >

< start="2782.446" dur="5.071"> РАБОТА НА КАПАЦИТЕТ И САКАМ >

< start="2785.582" dur="3.737"> ЛУЕ ДА ЗНАЕТЕ НА ДРАВИТЕ ТОА >

< start="2787.65" dur="2.837"> ПОВЕЕ ИМПАКТИРАНИ ОД >

< start="2789.452" dur="2.97"> КОРОНАВИРУС КОИ СМЕ СО ВАС >

< start="2790.621" dur="3.737"> И ќе одам да останат со тебе и >

< start="2792.556" dur="4.838"> Продолжете да работам ОД >

< start="2794.491" dur="4.037"> ЧАСОТ ДА СЕ ОБИДЕТЕ ВАШЕ ВАШЕ >

< start="2797.527" dur="2.169"> КАРАКТИВНИ РАБОТНИЦИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ, >

< start="2798.662" dur="2.969"> ЗДРАВЈЕ Системи и држава >

< start="2799.829" dur="3.77"> ВЛАДИТЕ ИМААТ РЕСУРСИ >

< start="2801.765" dur="3.97"> ДА ПОДДРШИТЕ ВАШАТА ОДГОВОР. >

< start="2803.733" dur="3.738"> НА ПРЕДМЕТ НА ТЕСТИРАЕ, Д-р. >

< start="2805.869" dur="3.77"> БИРКС REЕ РЕФЛЕКТИ ЗА ШТО СЕ >

< start="2807.604" dur="4.971"> ПОДАТОЦИТЕ ПОКАУВААТ ДА СЕ МОМЕНТ >

< start="2809.772" dur="3.804"> И НЕ Вклучувајќи Локални ЛАБИ И >

< start="2812.709" dur="3.904"> БОЛНИЦИ. >

< start="2813.71" dur="5.906"> СМЕ НА 432.000 тестови >

< start="2816.746" dur="4.872"> КОМПЛЕТНИРАНИ И СМЕ СИТЕ САМО ДА СМЕ >

< start="2819.749" dur="3.036"> ВИДЕ ОВИЕ ЛИТЕРАЛНО >

< start="2821.751" dur="4.872"> ДРАВ-ПРЕКУ И ЗАЕДНИЦА >

< start="2822.919" dur="4.705"> СОСТОЈБИ ОД ЗЕМЈАТА И >

< start="2826.756" dur="2.936"> ПОМОШНИ ДРАВИ ВО СТАНДИНГ >

< start="2827.757" dur="4.872"> ОД СЕКОЈ И СЕКОЈ ДЕН. >

< start="2829.826" dur="4.905"> Ги потсетуваме болниците и лабурите >

< start="2832.763" dur="3.069"> ОД ЗЕМЈАТА И НА >

< start="2834.865" dur="3.87"> МОМЕНТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СИГНИ >

< start="2835.966" dur="3.87"> БИЛЕ ДА СЕ Е НЕГОВОРНО ТОА >

< start="2838.868" dur="7.074"> ОБЕУВА РЕЗУЛТАТИ НА >

< start="2839.97" dur="8.942"> ИСПИТУВА TOЕ НА САД И ДАЛИ НАС >

< start="2846.076" dur="3.87"> ВИДНОСНОСТ НА ШТО СЕ СЛУЧУВА >

< start="2849.045" dur="3.037"> НА ЗЕМЈА. >

< start="2850.08" dur="3.97"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМ ПОВЕЕ СО >

< start="2852.215" dur="4.905"> ОВИЕ ЛАБИ ПРОТИВ СЕГАТА СЕ >

< start="2854.183" dur="4.038"> ПОДНЕСУВАТЕ десетици илјади илјади од >

< start="2857.253" dur="2.937"> ТЕСТИРА EЕ СИТЕ ЕДЕН ДЕН. >

< start="2858.355" dur="3.837"> НА ПРЕДМЕТ НА СУБВИ, >

< start="2860.323" dur="4.037"> ПРЕД КРАЈ НА НЕДЕЛАТА, НЕ >

< start="2862.325" dur="3.07"> TЕ ПОГЛЕДАТЕ ПО ПОВЕЕ БИД >

< start="2864.494" dur="3.871"> СОВЕТНИЧКИОТ ПРАВО. >

< start="2865.528" dur="5.84"> СЕ СЕ БИДЕМЕ НА ФЕМА ПОСЛЕДНА НО И >

< start="2868.498" dur="4.872"> ЛИТЕРАЛНО ПОГЛАВИ СО СВЕТСКО ОД >

< start="2871.501" dur="4.905"> ЛУЕ СО ЛАП ТОПИ И ЦЕЛО >

< start="2873.503" dur="5.973"> ТЕЛЕФОНИ И не оставајќи камен >

< start="2876.539" dur="5.205"> НЕВЕРОЈАТНО КАКО САКАМ ДА ГО ВРАНЕВНИЦИ ДА >

< start="2879.609" dur="5.005"> Пронајдете медицински снабдувања уште кога тоа >

< start="2881.878" dur="5.773"> БИДЕ МАСКИ ИЛИ ДЕЛАРИ ИЛИ ЛАБОВИ ИЛИ >

< start="2884.747" dur="4.973"> ОБРАЗОВАНИЕ И ТИМОТ Е РАБОТА >

< start="2887.784" dur="2.936"> ОД ЧАСОТ ДА СЕ СРЕДБА ТОА >

< start="2889.853" dur="3.07"> ПОТРЕБНИ. >

< start="2890.854" dur="5.138"> МНОГУ БЕЗ ИНТЕМИ. >

< start="2893.056" dur="5.005"> ПРВИОТ И ПРЕДГОВОР, ЦДЦ >

< start="2896.126" dur="3.837"> Е РАЗВОЈ НА УПРАВУВАЕТО КОГА НИЕ >

< start="2898.195" dur="3.77"> BEЕ ЈА објавува УТРЕ >

< start="2900.096" dur="3.838"> ЗА НАЈДОБРИОТ НАЧИН ЗА Употреба >

< start="2902.098" dur="2.836"> НАШИТЕ НАРОДНИ РЕСУРСИ НАШИТЕ >

< start="2904.067" dur="2.836"> ПАРКИ >

< start="2905.068" dur="4.838"> ТОА ОД СВЕТСКИ НЕДЕЛИ АГО ТОА >

< start="2907.036" dur="5.005"> НАШАТА УСЛУГА НА ПАРК ПОВЕЕ СИТЕ >

< start="2910.039" dur="6.106"> ВНАТРЕШНИ НАДВОРЕШНИЦИ И НАДВИДУВАМЕ >

< start="2912.175" dur="5.105"> ЦДЦ за производство на упатства >

< start="2916.279" dur="3.804"> ДО ПРАКТИКОТ СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ >

< start="2917.413" dur="4.806"> И БИДЕТЕ ВРАТИ И ВРАБОТ >

< start="2920.216" dur="3.871"> НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПАРКИ И WEЕ Е >

< start="2922.352" dur="3.671"> БИДЕТЕ ГО СПОДЕЛУВАТЕ СО ПОГОЛЕМО >

< start="2924.221" dur="4.838"> ДРАВНИ ПАРКСКИ СИСТЕМИ ПО ПОВЕЕ >

< start="2926.156" dur="3.236"> СЕГА И СЕ РАБОТУВА СИТЕ >

< start="2929.192" dur="2.937"> ПОДДРШКА >

< start="2929.526" dur="4.671"> ДА СЕ НАЈГОЛЕМЕ ПОСЛЕТНО, СЕ СЕ >

< start="2932.262" dur="4.037"> НИКОГАШ ПОВЕЕ ВАНО ЗА >

< start="2934.331" dur="5.005"> АМЕРИКАНСКИ ЛУЕ ДА СЕ ДА СЕ СЛУ SLААТ >

< start="2936.433" dur="5.038"> СПОРЕДОТ ОД ДА СЕ ГЛАВИ ВАШИТЕ >

< start="2939.469" dur="3.804"> ДРATEАВНА И ЛОКАЛНА УПРАВУВА ANDЕ И >

< start="2941.605" dur="4.671"> ПРИРАЧНИКИ ИМПАКТИРАНИ ОД >

< start="2943.406" dur="4.938"> КОРОНАВИРУС И ЗА СЕКОЈ >

< start="2946.409" dur="4.104"> ПОВТОРНИ ДА ВААТ ВО ПРАКТИЦА >

< start="2948.478" dur="5.973"> 15 дена за да се забави ПРОСТОР. >

< start="2950.647" dur="5.038"> ДР ФАУЦИ REЕ СЕ РЕФЛЕКТИ НА >

< start="2954.584" dur="3.837"> ВЛИЈАНИЕ КОГА СЕ ВЕРУВАМЕ ДА Е >

< start="2955.819" dur="5.806"> САМО ОД ЗЕМЈА. >

< start="2958.555" dur="5.005"> НО, МО THEЕТЕ ПРАШАА ОД НАРОДОТ >

< start="2961.758" dur="3.937"> ВРЕМЕ ВРЕМЕ ШТО МОЕ ДА ДА ПРАВО. >

< start="2963.693" dur="2.87"> И САКАМ ОД СВОЈОТ СРЦЕ ДО СЕКОЈ >

< start="2965.829" dur="2.869"> АМЕРИКАН. >

< start="2966.696" dur="4.338"> ОВА Е ШТО МОЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ, НЕ >

< start="2968.832" dur="4.871"> МОРА ДА ЗАШТИТИТЕ ВАШАТА ЗДРАВЈЕ >

< start="2971.167" dur="5.639"> И ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО, НО БЕЗ АМЕРИКАН >

< start="2973.837" dur="4.871"> САМО ДА СЕЛЕВНО ПОСТОИТЕ >

< start="2976.94" dur="4.004"> КОРОНАВИРУС ОДГОВОРНО ДО >

< start="2978.841" dur="6.04"> ОВИЕ КОИ МОЕ ДА БИДАТ РАЗВОЈ. >

< start="2981.077" dur="6.841"> РИЗИК НА СЕРИОНА ИЛИНОСТ до >

< start="2985.015" dur="3.17"> АВЕРИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ОСТАВУВА >

< start="2988.051" dur="2.97"> СЛЕДНО >

< start="2988.318" dur="6.64"> MAЕ ЈО ГОЛЕМОТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ >

< start="2991.154" dur="4.137"> ДАЛИ МЛАДИ СИМПТОМИ И WЕ >

< start="2995.091" dur="2.937"> РЕГОВОР. >

< start="2995.425" dur="5.606"> НО ЗА ГОДИНИТЕ СО СЕРИОСНО >

< start="2998.161" dur="5.038"> НЕДВИНИ УСЛОВИ, СИТЕ >

< start="3001.164" dur="4.004"> Треба да се практикуваат принципите >

< start="3003.333" dur="3.237"> ОД 15 ДЕН ДА ГИ ЗАСЛУБИ ПРОСТОР. >

< start="3005.301" dur="3.003"> ПРЕТСЕДАТЕТ НАЈАВИ ОВА >

< start="3006.703" dur="4.438"> НЕДЕЛА ДА СЕ СМЕДАМЕ НАДВОР >

< start="3008.438" dur="4.771"> ДЕН, МОЕ МОЕ ДА ОТВОРИМЕ >

< start="3011.274" dur="3.938"> ЗЕМЈА И ОВОЈ ТИМ Е БИДЕ >

< start="3013.342" dur="3.938"> СОВЕТУВА ПОВЕЕ ПРЕПОРАКИ >

< start="3015.345" dur="3.937"> ЗА КАКО ДА БЕЗБЕДНО И >

< start="3017.414" dur="4.904"> ОДГОВОРНО ДА СЕ ПРАВИ ТОА. >

< start="3019.415" dur="6.073"> НО ЗА СЕКОЈ АМЕРИКАН, кој сака >

< start="3022.452" dur="5.105"> ДА ГИ Гледате АМЕРИКА ПОВЕЕ ВО БИЗНИС, >

< start="3025.622" dur="6.973"> МОЕТЕ да ставите во пракса. >

< start="3027.691" dur="6.906"> Одете во КОРОНАВИРУС.ГОВ И НЕ >

< start="3032.729" dur="4.07"> DOЕ ДА СЕ ОДГОВИМЕ СЕ МОЕ. >

< start="3034.731" dur="2.936"> Wе ги успориме ПРОСТОР И HEЕ ЗДРАВИМЕ >

< start="3036.933" dur="5.739"> НАШАТА ЗЕМЈА. >

< start="3037.8" dur="10.077"> СО ТОА, ДА СЕ РЕГОСНИРАМ Д-р. >

< start="3042.806" dur="7.841"> Тони ФАУЦИ - Д-р. БИРКС ПРВ И >

< start="3048.011" dur="4.705"> ТОА ДР. ФАУЦИ. >

< start="3050.78" dur="4.972"> ДР БИРКС: Благодарам за нас >

< start="3052.849" dur="3.97"> Зборувајќи се до американскиот народ. >

< start="3055.885" dur="2.903"> НИЕ СЕ ГЛЕДАМЕ >

< start="3056.953" dur="4.838"> Резултати од тестирање и тоа е >

< start="3058.921" dur="4.972"> КРИТИЧКО ДА ГО ГЛАСАТ ОД ОВИЕ МНОГУ. >

< start="3061.924" dur="5.974"> ДОЗВОЛЕТЕ МИ ДА ВИ КАЖАМ. >

< start="3064.027" dur="6.94"> НАШИОТ СИСТЕМ ДА ГО ОБЕДУВАТЕ НА ФЛУ-ЛИКЕ >

< start="3068.031" dur="3.269"> ИЛИНСКИТЕ СЕ ПОВЕЕ ВО >

< start="3071.1" dur="1.101"> ВЕРУВАЕ. >

< start="3071.434" dur="4.704"> И ЗОШТО Е ТОА ВАНО? >

< start="3072.335" dur="8.909"> ЗА ОВИЕ СЕ СЛЕДНИТЕ >

< start="3076.272" dur="7.808"> ЕПИДЕМИСКИОТ ФРУК, НИЕ СМЕ ФЛУК А >

< start="3081.377" dur="4.805"> И ТОА БРИШЕЕ БИ И ТИЕ >

< start="3084.213" dur="5.907"> СИМПТОМИТЕ Е ПЛАТФОРМАТА КАДЕ >

< start="3086.315" dur="4.172"> МОЕМЕ ДА ГО ГОДИМЕ КАКО Е Е >

< start="3090.253" dur="2.903"> Зголемете се. >

< start="3090.62" dur="4.704"> Ако имате многу случаи во >

< start="3093.289" dur="5.139"> ВАШАТА држава и земји, >

< start="3095.458" dur="5.84"> ОДРУВАЕ НА ВАШИОТ НАДВОРЕШНИ РАЗВОЈ НА ДВД >

< start="3098.562" dur="4.704"> И РАБОТНО ЗАВРШНА СО ЦДЦ >

< start="3101.431" dur="4.972"> И ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ПРОМЕНИ ВО ВАШИТЕ >

< start="3103.399" dur="4.972"> СЛЕПА НА НОВИ ЛИЛНИ ИЛИНСИИ >

< start="3106.536" dur="4.738"> И ТИЕ НОВИ ТЕТЕРСКИ ПОДАТОЦИ И >

< start="3108.505" dur="7.907"> ОВИЕ СЕКОГАШ ТЕСТИЧКИ ПОВЕЕ ТОА >

< start="3111.407" dur="15.115"> РАНОВИ НА ВАШИОТ СВЕТСКИ УСЛОВИ >

< start="3116.546" dur="12.046"> ПРОГРАМА. >

< start="3126.656" dur="3.904"> МО CЕ МОЕ да учествуваат во >

< start="3128.725" dur="30.997"> НАДВОРЕШНО КАКО ДА СЕ ИМАМЕ >

< start="3130.693" dur="32.032"> ДА СЕ ОВДЕ СЕГА. >

< start="3159.856" dur="7.841"> NEWУЈОРК ГРАД, ВЕСТЧЕСТЕР, НОВО >

< start="3162.859" dur="6.039"> Земја од Јорк, суфолк и НАСАУ. >

< start="3167.831" dur="2.936"> ТИЕ СЕ ЧЕТВРИТЕ СТРИ >

< start="3169.032" dur="2.835"> Здружение со NEWУЈОРК И НОВО >

< start="3170.9" dur="3.003"> ПОДРАЧЈЕ НА ЈОРК МЕТРО. >

< start="3172.001" dur="4.971"> ОВОЈ НЕВЕДЕ МНОГУ МНОГУ земји >

< start="3174.036" dur="6.841"> JЕРСИ, НО 56% од СЛУЧОЦИТЕ СЕ >

< start="3177.106" dur="5.772"> И ИМАШНО ВАНО ВАНО >

< start="3181.01" dur="2.869"> ЛУЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НА БРОЈ НОВО >

< start="3183.012" dur="3.037"> СЛУЧАИ ПО ДЕН. >

< start="3184.013" dur="4.038"> ЗАПОМНЕТЕ ДА СЕ РЕДУВАМЕ >

< start="3186.182" dur="3.003"> ЗЕМА ДА ДЕКА ДА РАБОТИТЕ НИЗ ТОА >

< start="3188.184" dur="5.005"> ИСПИТУВА BЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. >

< start="3189.319" dur="5.806"> САМО СМЕТЕ ДА СЕ ЗАБЕЛУВАМЕ ДА МОЕ >

< start="3193.323" dur="3.87"> ИНТЕРПРЕС БРОЈ СЛУЧАЈ >

< start="3195.258" dur="3.871"> ПОД ДЕН И YЕ SEЕ ВИДИТЕ ВО НОВА >

< start="3197.327" dur="3.837"> ЈАРК ГРАД ДО БРОЈОТ НА >

< start="3199.262" dur="2.969"> СЛУБИ ПОД ДНЕВНИЦИ >

< start="3201.297" dur="1.935"> РЕЛАТИВНО СОГЛАСНО ПОВЕЕ >

< start="3202.365" dur="2.803"> ПОСЛЕДНИ ТРИ ДЕН. >

< start="3203.366" dur="2.769"> ТИЕ СЕ БРОЈ НОВ >

< start="3205.301" dur="2.87"> СЛУЧАИ ПО ДЕН. >

< start="3206.269" dur="3.069"> ОВА Е ВИСТИНА ПОВИК ДА ​​СЕКОГА >

< start="3208.304" dur="3.103"> ЛИЦА ВО NEWУЈОРК ГРАД и НОВО >

< start="3209.472" dur="4.738"> ПОДГОТОВКА ПРИРОДАТА НА ЈОРК МЕТРО >

< start="3211.54" dur="4.839"> СЕКОЈ ЕД ОД ОВАА 15 ДЕН до >

< start="3214.343" dur="3.304"> Полекајте ја раскошот и да направите тоа >

< start="3216.513" dur="3.904"> ДЕЛ ОД ОВОЈ САМО ВРЕМЕ >

< start="3217.78" dur="3.504"> СЕ СЛЕДАТ МАЈОВИТЕ >

< start="3220.55" dur="2.77"> И ВЛАДИ. >

< start="3221.418" dur="4.003"> ПЕТНИК, РАЗГОВОРЕТЕ ЗА ОВОЈ >

< start="3223.453" dur="4.972"> Луѓето кои можат да остават >

< start="3225.555" dur="4.872"> МЕТРО ПОДРАЧЈЕ ОД ШТЕТНИТЕ >

< start="3228.558" dur="4.905"> ТОА МОЕ ДА СЕ ОДБИ ДА СЕКОНДАРИ >

< start="3230.56" dur="5.038"> Домови или други места за живеење >

< start="3233.596" dur="4.939"> И ги побаравме од монитор >

< start="3235.732" dur="3.87"> ТИЕ ТЕМПЕРАТУРИ И >

< start="3238.668" dur="2.87"> САМО-ИЗОЛАТНИ ТЕМА ЛИ Е ДА СЕ ДА СЕ >

< start="3239.735" dur="3.805"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ СВОИТЕ ЗДРАВЈЕ И ТОА >

< start="3241.671" dur="3.904"> ЗДРАВЈЕ на нивните заедници >

< start="3243.673" dur="2.235"> Додека луѓето се движат ОД >

< start="3245.708" dur="3.004"> ЗЕМЈА. >

< start="3246.042" dur="4.704"> ЗОШТО ОВА Е ВАНО ВАНО, ТОА >

< start="3248.845" dur="3.937"> МНОГУ ВАНО ДА СЕ ЛЕДНО, >

< start="3250.88" dur="4.004"> ПОДНЕСУВАМ МОЈОТ Грандмитор за 88 >

< start="3252.915" dur="4.906"> ГОДИНИ LИВОТ СО ФАКТОТ ТОА >

< start="3255.017" dur="6.841"> ТОА ЕДЕН ЕДЕН НА 11-ти години СЗО >

< start="3257.954" dur="5.973"> БРИГУТ ДОМ ДОПОЛНИЦА ДО НЕГО Мајка >

< start="3261.991" dur="4.905"> КОГА НЕМА МАЈКА МАКЕДОНСКО >

< start="3264.06" dur="6.005"> ПОДНЕСУВАНИ И НЕГО Мајка >

< start="3267.029" dur="5.038"> УСПЕШЕН ДО ГОЛЕМИОТ Флуксот од 1918 година. >

< start="3270.199" dur="4.805"> НИВО Северно-северно заборави тоа >

< start="3272.201" dur="4.872"> ТОА ДЕЦА ВО УЧИЛИШТЕ ТОА >

< start="3275.137" dur="2.236"> ИНОЦЕНТИЛНО ПРИРАЧНИК ОД ОВОЈ флукс >

< start="3277.206" dur="2.035"> ДОМ >

< start="3277.506" dur="3.738"> ОВА Е ЗОШТО ДА ГИ ОБУУВАМЕ СЕ СЛУБА >

< start="3279.375" dur="3.971"> СЕКОЈ АМЕРИКАН, САМО УЛОГА >

< start="3281.378" dur="4.838"> ДА ЗАШТИТЕТЕ СЕКОЈ И СЕКОЈ ЛИЦА >

< start="3283.479" dur="5.706"> ТОА СЕ ИНТЕРАКТ СО. >

< start="3286.349" dur="4.938"> ТОА Е ЗОШТО СОЦИЈАЛНИ >

< start="3289.318" dur="2.369"> ПОСТАВУВА ANDЕ И ВИЕ СОЦИЈАЛНИ >

< start="3291.42" dur="1.902"> ПОСТАВУВАЕ. >

< start="3291.821" dur="3.503"> ДО СЕКОЈ АМЕРИКАН, КОГА СМЕ >

< start="3293.456" dur="2.903"> ЗАШТИТУВА НА СВОЈОТ, ВИ СЕ >

< start="3295.458" dur="4.971"> ЗАШТИТА ДРУГИ. >

< start="3296.492" dur="6.006"> Ако сте ненамерно разгледувајте >

< start="3300.563" dur="4.871"> ОВОЈ ВИРУС ДОМ СО МОOMЕ ДО >

< start="3302.632" dur="4.738"> ПРЕГОВОРНА УСД, МОЈОТ >

< start="3305.568" dur="2.803"> Грандмито жив со што за >

< start="3307.503" dur="3.171"> 88 ГОДИНИ. >

< start="3308.504" dur="2.903"> ТОА Е ПОМЕСНА ТОА Е >

< start="3310.807" dur="1.802"> ВАЖНО. >

< start="3311.541" dur="3.17"> Ова е реалност. >

< start="3312.742" dur="3.704"> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ БРОЈОТ СМРТИ >

< start="3314.844" dur="4.638"> ТОА СЕ ОДГОВОР. >

< start="3316.579" dur="3.204"> СИТЕ САМОМА УЛОГА ВО ПРЕДВИДУВАЕ >

< start="3319.616" dur="2.001"> НИВ. >

< start="3319.916" dur="5.738"> БЛАГОДАРАМ ЗА РАБОТА ДА СЕ ДА СЕ >

< start="3321.751" dur="5.839"> Добијте ја нашата порака до други до >

< start="3325.788" dur="3.938"> ОБЕЗБЕДИТЕ СЕКОЈ АМЕРИКАН >

< start="3327.723" dur="4.138"> ПОДНЕСУВА КАКО ВАPORTНО НИВНО >

< start="3329.859" dur="4.871"> УЛОГАТА КАКО ДА СЕ ПРИМАНИ НИКОГО >

< start="3331.994" dur="4.672"> СЛЕДНИ ПЕТИ ДЕН ДА НЕ ОСТАВУВА. >

< start="3334.864" dur="4.872"> Ги слушам извештаите што постојат >

< start="3336.799" dur="4.07"> НОВИ СЛУЧОЦИ ПОДГОВОРНИ ИЛИ >

< start="3339.869" dur="3.87"> Хоспитализациите се зголемуваат. >

< start="3341.003" dur="4.806"> Бројот на нови случаи во текот на >

< start="3343.873" dur="6.006"> ПОСЛЕТНИТЕ ТРИ ДЕНИ >

< start="3345.942" dur="5.939"> СОСТОЈБА, НО НЕ ПОСТОИ. >

< start="3350.012" dur="3.871"> SEЕ ВИДИТЕ СЛУБЕН ВЕСНИК >

< start="3352.014" dur="4.972"> Продолжете да го зголемите бидејќи >

< start="3354.016" dur="5.94"> Тие се рефлексија на ШТО >

< start="3357.12" dur="5.071"> СЕ СЛОБОДУВА ЕДЕН ДВЕ ДЕБИ АГО >

< start="3360.089" dur="4.971"> ПРЕД СИТЕ МИТИГАЦИЈА >

< start="3362.324" dur="4.906"> Ефектите биле ставени во место. >

< start="3365.194" dur="3.938"> НЕМА ПОГОЛЕМА ШТО ЗЕМЈОД, СЕГА >

< start="3367.363" dur="3.771"> ИЛИ ДР STАВНА МОANЕ ДА РАБОТИ СО НАС >

< start="3369.265" dur="4.037"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДУВАМЕ >

< start="3371.267" dur="5.939"> СПОРЕД НА ОВОЈ ВИРУС ДРУГИ ДРУГИ. >

< start="3373.436" dur="5.906"> ВИ БЛАГОДАРАМ. >

< start="3377.34" dur="3.103"> ДР ФАУЦИ: САКАМ ДА ЈА ПАСАМ А >

< start="3379.476" dur="2.902"> КУПЕЛ НА МИНУТИТЕ ВИ ГО ПОСВЕТУВААТ >

< start="3380.576" dur="5.806"> ЗА ИНФОРМАЦИИТЕ ДА СЕ ОСТАВУВАМЕ >

< start="3382.511" dur="9.009"> НЕДЕЛАТА ПОВИКИТЕ САМО САМО >

< start="3386.516" dur="5.805"> ЕДНА СЕДМИЦА ОД КОЈ ДА ГО ДОДАШИТЕ >

< start="3391.654" dur="3.671"> ИНФОРМАЦИИ >

< start="3392.455" dur="4.004"> ВО ТИЕ, САКАМ ДА >

< start="3395.458" dur="2.97"> АПОЛОГИЗИРА СО МО MИТЕ ОДГОВОР ОДГОВОР >

< start="3396.593" dur="2.836"> ДА СЕ КОГА ДА СЕ ПРАВИЛИВЕТЕ ЗА ВАС >

< start="3398.561" dur="2.936"> ЗДРАВЈЕ НА КИНА. >

< start="3399.562" dur="3.97"> SHЕ СЕ ОДГОВОРИ ДА ВИЕ, >

< start="3401.631" dur="6.906"> Но, тоа не е мојот стил. >

< start="3403.666" dur="5.972"> МОЈАТА РАБОТА Е СУМ НАУЧНИК >

< start="3408.671" dur="2.803"> ФИЗИЧКИ И НЕ ДОБИВ >

< start="3409.772" dur="4.705"> ВКЛУЧЕНИ ВО ОВОЈ СТУФ. >

< start="3411.607" dur="5.105"> ПОДГОТВУВАЕ НА КОЈ >

< start="3414.611" dur="4.104"> ПОВЕЕМЕ НЕКОЈ НОВО ИНТЕРЕСИРАЕ >

< start="3416.846" dur="3.871"> ИНФОРМАЦИИ, КИНА И ДРУГИ >

< start="3418.848" dur="3.87"> ДАЛИ СЕ УПОВЕТУВАМЕ ПРИОР ОД ДОСЕ СЕ УПОТРЕБУВАвме. >

< start="3420.85" dur="3.003"> Едно од работите што беа >

< start="3422.852" dur="3.97"> СТРИКУВА TOЕ СО МОИ И ЈАС ИСТО >

< start="3423.987" dur="5.772"> НАДВОРЕШЕ ДА Е НЕКОГАШ >

< start="3426.956" dur="5.071"> FЕ СЕ СЛУЧИТЕ, НО НЕ ФАКТИРАЈТЕ >

< start="3429.892" dur="4.004"> СЕГА, НАШИТЕ КЛИНСКИ КОЛЕГИ се СЕ >

< start="3432.161" dur="4.905"> МНОГУ БЕЗБЕДНО ПОВЕЕ ДА СЕ ОБИЕ >

< start="3434.03" dur="4.972"> НИКОГАШНО ЦИКЛЕ НА СИТЕ >

< start="3437.199" dur="3.771"> ВИ СЕ СМЕЕТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ. >

< start="3439.135" dur="4.838"> Тие имаат многу случаи. >

< start="3441.103" dur="7.007"> НО КОИ СЕ ОТВОРИТЕ >

< start="3444.106" dur="5.106"> Гледајте ги >

< start="3448.243" dur="3.938"> ОГЛАСНИЦИ НА ПАТНИЦА И БАРАЕ >

< start="3449.345" dur="5.906"> ДА ГИ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ КАКО КОГА СЕ ДА ГО ДОДЕМЕ >

< start="3452.314" dur="5.006"> УСПЕШНО, ПОСТАВИТЕ МНОГУ МНОГУ >

< start="3455.384" dur="4.171"> ВНИМАНИЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО СИ СЕ >

< start="3457.453" dur="3.07"> ПРЕДГОВОРУВА НА УСВОТИТЕ >

< start="3459.689" dur="2.769"> Влезен. >

< start="3460.656" dur="3.97"> ЗНАЕМЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕ >

< start="3462.591" dur="2.836"> УСПЕШНО ЗА ПОСТАВУВА THЕ НА ОВОЈ ПОДВИД >

< start="3464.76" dur="3.771"> КОНТРОЛА. >

< start="3465.561" dur="4.071"> НЕ САКАМЕ ДА Внесуваме случаи во. >

< start="3468.664" dur="2.904"> Тоа е првото нешто. >

< start="3469.765" dur="3.871"> Второто нешто што беше >

< start="3471.701" dur="3.837"> ВАНО, ТОА Е ДОГОВОРЕ ДА >

< start="3473.77" dur="3.804"> ДР БИРКС МЕНТИЕН. >

< start="3475.671" dur="4.137"> КОГА СЕ ИВЕТЕ НА ИНФЛЕКС >

< start="3477.707" dur="4.17"> СОНЦЕ НА ЦЕЛО, НЕГО сега >

< start="3479.942" dur="3.771"> МНОГУ РАЗЛИЧНИ ДЕЈНИЦИ >

< start="3482.011" dur="4.705"> ТОА ИМА ОД НИВО ВАРИВНО >

< start="3483.846" dur="3.971"> СТАНИИ НА НИВНИОТ ИНДИВИДУАЛ >

< start="3486.849" dur="2.903"> НАДВОРЕШНИЦИ И МО COЕТЕ УЧЕЕ >

< start="3487.95" dur="4.839"> НЕКОГАШ ОД ОДГОВЕКО >

< start="3489.885" dur="4.972"> ВИЕ СВОЕТЕ ВАШИОТ РАЗВОЈ. >

< start="3492.922" dur="5.005"> ЗА ПРИМЕР, КОГА ПОДНЕСЕ КИНА, >

< start="3494.99" dur="4.138"> ШТО СЕ СЛУЧУВА Е САМО >

< start="3498.06" dur="3.937"> НЕ ВРВЕТЕ ОД ТИЕ ДА СЕ ПОСТОЕ >

< start="3499.262" dur="5.739"> ОД ОДВЕАМ НИКОГАШ, LLЕ СЕ ЗНАМАМ >

< start="3502.131" dur="5.84"> АРБИТНАР БРОЈ, 500 СЛУЧАИ, >

< start="3505.134" dur="5.973"> Следниот ден беше 1.000 и тогаш >

< start="3508.104" dur="5.973"> 1.500 И ТЕАНИ 2.000. >

< start="3511.24" dur="4.905"> ПОВЕЕ ОД НОВИТЕ СЛУЧАИ >

< start="3514.21" dur="4.872"> ЛЕТУВАЈТЕ ДА СЕ ДОБИВТЕТЕ НА ТОЧКАТА >

< start="3516.279" dur="3.103"> КОГА ОД ПОВЕЕ ИНФЛЕКСКИОТ ШОН >

< start="3519.215" dur="4.971"> Спуштено. >

< start="3519.515" dur="6.607"> СЕ ТОА ДР. БИРКС >

< start="3524.32" dur="3.07"> МЕНТИНИРАНИ, НЕ ДЕКЛАРИРАТЕ >

< start="3526.255" dur="2.936"> ПОБЕДА, НО ВИ СВЕТЕ НА ПАТОТ >

< start="3527.523" dur="2.769"> КАДЕ САКАШ ДА ОДИШ. >

< start="3529.325" dur="1.868"> И САМО мислам дека е многу >

< start="3530.426" dur="2.802"> ВАЖНО. >

< start="3531.327" dur="3.07"> ТРЕТИОТ И ЗАВРШНО СЕ >

< start="3533.362" dur="3.971"> МИСЛЕЕ ДА СЕ ДОБИРА ДО СЕ >

< start="3534.53" dur="5.84"> ПРАШАЕ ТОА МНОГУ БЕЗ ВАС ВО >

< start="3537.466" dur="6.007"> ПУБЛИКА ПРАШАЕ НА НАС, САМО ОВА >

< start="3540.503" dur="6.039"> БИДЕ СЕЗОНАЛНИ ЦИКЛИ СЕ? >

< start="3543.606" dur="5.071"> Мислам дека многу добро, можеби. >

< start="3546.675" dur="6.974"> ПРИЧИНОТ ЈАС ЈАС ТОА, ШТО СЕ >

< start="3548.811" dur="5.973"> ПОЧЕТУВАТЕ ДА ГЛЕДАТ СЕГА ВО >

< start="3553.783" dur="2.969"> ЈАРИНСКИ ХЕМИСФЕРСКИ ЗЕМЈИ Е >

< start="3554.917" dur="4.739"> ТИЕ САКАМЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ СЛУЧНИТЕ ТОА >

< start="3556.886" dur="4.972"> СЕ ПОДГОТВУВААТ КАКО ОБЕДУВАТЕ >

< start="3559.789" dur="4.972"> Нивната зимска сезона и нив >

< start="3561.991" dur="3.971"> САМО ПОДДРШКА НАДВОР, ИТ >

< start="3564.894" dur="4.971"> BEЕ БИДЕ НЕВОДНО ДОГОВОМ НИЕ >

< start="3566.095" dur="5.705"> ДА СЕ ПОДГОТВИМЕ ДЕКА GЕ СЕ ДА ГО ПОДГОВИМЕ >

< start="3569.998" dur="2.97"> ЦИКЛИРА ВТОРА ВРЕМЕ. >

< start="3571.934" dur="4.237"> ШТО ДА СЕ СМЕЕ ЗА САД? >

< start="3573.102" dur="5.806"> ТОАЛНО ГО ПОТВРДУВА НЕМА >

< start="3576.305" dur="4.638"> ДА СЕ ДА СМЕТЕ ОД ШТО СМЕ правиме >

< start="3579.041" dur="4.972"> РАЗВОЈ НА ВАКЦИНА, ИСПИТУВАЕ ИТ >

< start="3581.076" dur="7.008"> Брзо и обидете се да го добиете подготвен >

< start="3584.146" dur="6.006"> И ДАСЕ ДОСТАПНО ВАКЦИНА. >

< start="3588.217" dur="4.939"> И ДА СЕ ПРАВДАТЕ НА ПРАВИЛНИЦИТЕ ДЕКОВИ >

< start="3590.285" dur="4.139"> HAЕ ИМА МЕНЕУ НА ДЕКОВИТЕ ТОА >

< start="3593.289" dur="2.97"> МОЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ЕФЕКТИВНИ >

< start="3594.557" dur="3.604"> И БЕЗБЕДНО. >

< start="3596.392" dur="3.87"> ЗНАЕМ ДА БИДЕ УСПЕШНО >

< start="3598.294" dur="4.971"> Внесувајќи го ова СЕГА, НЕМА >

< start="3600.396" dur="7.841"> ДА СЕ ПОДГОТВУВАТЕ ЗА ДРУГИ Цикл >

< start="3603.399" dur="6.874"> И НИЕ СПОРЕДУВАМЕ >

< start="3608.371" dur="4.037"> Добро. >

< start="3610.406" dur="5.939"> ИЗВЕШТАЈ: НА Вентилаторите, ОВДЕ >

< start="3612.541" dur="4.805"> ИЗВЕСТУВА ДА СЕ ТОА Е САМО >

< start="3616.478" dur="1.902"> 16000 ВО НАЦИОНАЛНО >

< start="3617.479" dur="2.036"> СТОКПИЛ. >

< start="3618.514" dur="2.969"> Дајте КЛАРИТЕТ за САД, КАКО МНОГУ >

< start="3619.649" dur="2.935"> Вентилаторите ги имате во >

< start="3621.617" dur="3.904"> НАЦИОНАЛЕН СТОКПИЛ? >

< start="3622.718" dur="6.874"> КОЈ ЕЛЕС Е ДА ГО ПРАВИ И КАКО >

< start="3625.655" dur="5.939"> ДОЛГО Е BEЕ БИДЕ ДА ГО ОБЕДИМЕ. >

< start="3629.725" dur="5.906"> НЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ? >

< start="3631.727" dur="6.073"> ВИЗОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ: Е Е >

< start="3635.764" dur="4.906"> СИНГУЛАР ФОКУС И ДОБРА ПОРЦИЈА >

< start="3637.934" dur="5.839"> НА НАШАТА РАБОТА ЗА НАДВОРЕШНА РАБОТА >

< start="3640.803" dur="5.105"> FORЕСТА НА ФЕМА ПОВЕЕ >

< start="3643.906" dur="3.937"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СТРД ДО ФЕМА >

< start="3646.041" dur="3.938"> Национален центар за одговор и ние >

< start="3647.976" dur="2.97"> ПРАВЕЕТЕ ПРОГРЕС НА ВАРИЕТ >

< start="3650.112" dur="2.936"> НА НАЧИНИТЕ. >

< start="3651.08" dur="4.872"> ПРВИ, ТОА Е НАЦИОНАЛНО >

< start="3653.182" dur="4.772"> СТОКПИЛ КОИ СЕ РЕФЕРИРАТЕ И >

< start="3656.085" dur="3.871"> ПОДНЕСУВАЕ ШТО СЕ ДА СЕ >

< start="3658.087" dur="4.037"> РАСПРЕДЕЛНИ, РАЗГОВОРИРАМЕ >

< start="3660.089" dur="4.904"> 4.000 Вентилатори до NEWујорк >

< start="3662.258" dur="3.169"> Вклучувајќи вентилатори што ги испраќаме >

< start="3665.127" dur="2.87"> ЊУЈОРК. >

< start="3665.56" dur="4.572"> ТОА Е ТОА БРОЈ НЕКОИ >

< start="3668.13" dur="4.071"> 20.000 - ПОД 20.000. >

< start="3670.266" dur="4.738"> ЈАС НЕ ДА ИМА ДА ПРИРААМ БАРАЕ БРОЈ. >

< start="3672.334" dur="4.672"> ОД ПОВЕЕ ЛИТЕРАЛНО >

< start="3675.137" dur="3.971"> ОЦЕНУВА ПОВЕЕ ОД 150.000 >

< start="3677.139" dur="4.939"> Вентилатори во ЗДРАВЈЕ ЗДРАВЈЕ >

< start="3679.241" dur="3.17"> ГРИЕН СИСТЕМ СИТЕ ПОСЕГО >

< start="3682.211" dur="2.936"> ЗЕМЈА. >

< start="3682.545" dur="4.737"> И РАБОТА СО ДОКТОРИ И >

< start="3685.281" dur="4.872"> ОВИЕ БЕЗ ВАНО ВАНО >

< start="3687.416" dur="3.804"> ПОВИК ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА ДЕНЕС, НИЕ >

< start="3690.286" dur="3.937"> ОДРЕДНИ СЕВЕРАЛНИ НЕДЕЛИ АГО >

< start="3691.354" dur="5.906"> ТЕА ДЕВИЦИТЕ ТОА >

< start="3694.356" dur="5.94"> КОРИСТЕЕ НА ДЕКТОРИТЕ ЗА НАДВОРЕШНИК >

< start="3697.393" dur="4.938"> Хирургија МО CЕ ДА СЕ КОНВЕРИРА СО А. >

< start="3700.429" dur="4.171"> МНОГУ корисен вентилатор. >

< start="3702.464" dur="5.973"> ОБЕЗБЕДУВАМЕ НА ВЛАДА КУОМО ЗА ОВДЕ >

< start="3704.733" dur="4.905"> ТОА ДЕНЕС И НЕ Е ВО >

< start="3708.57" dur="2.971"> ПРОЦЕС НА УСЛУГУВА GЕ НА ВРАБОТНИЦИ >

< start="3709.772" dur="3.771"> ОД ЗЕМЈАТА. >

< start="3711.674" dur="4.004"> СЕ ВЕРУВАМЕ ОВИЕ СЕ ДЕЦА НА >

< start="3713.676" dur="6.039"> Илјадници Вентилатори што >

< start="3715.811" dur="7.141"> МОЕ ДА СЕ КОНВЕРИРА СЕГА ТОА ТОА >

< start="3719.848" dur="7.107"> ФДА ЈА ДОДЕЛУВА УПРАВУВАЕ. >

< start="3723.086" dur="6.939"> НИЕ ПРОИЗВОДИвме ПОМОШНО ВИДЕО >

< start="3727.089" dur="4.905"> ДА ИСКЛУЧУВА КАКО ТОА УСЛОВИ МОЕ >

< start="3730.158" dur="3.838"> БИДЕТЕ КОНВЕРИ. >

< start="3732.127" dur="4.906"> НО, РАБОТНИМЕ СО ОПШТИ >

< start="3734.129" dur="3.171"> МОТОРИ И КОМПАНИИ ДА ГО БРЗИРААТ >

< start="3737.166" dur="2.069"> УП. >

< start="3737.433" dur="3.77"> ДОГОВОРИТЕ СЕ РЕВИЗИРАТЕ И >

< start="3739.368" dur="3.737"> ВЕТЕРИРАIRЕ НА СВОЈОТ СООБРАА. >

< start="3741.336" dur="3.838"> НО ЕДНА ОД ДРУГИТЕ ИДЕИ КАКО СЕ >

< start="3743.239" dur="4.037"> ПОГЛЕДНЕТЕ ПО ПРЕДГОВОРИТЕ НА ЗЕМЈАТА >

< start="3745.308" dur="3.904"> ТОА СЕ ПОВЕЕ ИНПАКТ И ПОВЕЕ >

< start="3747.41" dur="2.969"> ОД ПОВЕЕ НА СЛУЧОЦИТЕ ЗА >

< start="3749.345" dur="4.004"> КОРОНАВИРУС се во NEWУЈОРК >

< start="3750.513" dur="7.006"> ДРАВНИ И ВО РЕГИОНОТ ОД >

< start="3753.482" dur="6.907"> ОВДЕ, FЕ ФОКУСНИТЕ НАШИТЕ РЕСУРСИ >

< start="3757.653" dur="4.038"> Вклучувајќи Вентилатори на КАДЕ >

< start="3760.522" dur="3.104"> ЗАЕДНИЦИТЕ СЕ РАЗГОВОРИТЕ >

< start="3761.824" dur="3.737"> МОOSTЕ СО КОРОНАВИРУС. >

< start="3763.759" dur="5.673"> ЕДНА НАЧИНИТЕ РАБОТНИМЕ >

< start="3765.695" dur="5.772"> ПРЕКО ШТО СЕ НА ФЕМА СЕГА СЕ СЕ >

< start="3769.565" dur="2.969"> ПРИРОДАЕ ПРОИЗВОДСТВО И ДА >

< start="3771.6" dur="2.87"> САМО ВРЕМЕ РАБОТА СО СО >

< start="3772.668" dur="3.203"> НАЦИОНАЛНА снабдување може да биде во области >

< start="3774.603" dur="3.07"> ТОА НЕМА ДОДЕЛУВАЕ >

< start="3776.004" dur="3.504"> ПОСТОЕ СО СО КОРОНАВИРУС >

< start="3777.806" dur="2.937"> И ПРАВУДУВАМЕ ВИЕ СМЕ >

< start="3779.641" dur="3.938"> ПРОИЗВОДСТВО И РЕЗБИРАЕ >

< start="3780.876" dur="5.872"> И СРЕДБА ОД ПОТРЕБА. >

< start="3783.713" dur="4.871"> ШТО СЕ ти кажувам, НИЕ >

< start="3786.882" dur="6.807"> ИСКЛУЧЕН ТИМ. >

< start="3788.717" dur="6.007"> ДВЕ-СВЕТСКИОТ АДМИРАЛ ДА СЕ ПРАВО >

< start="3793.823" dur="4.871"> НЕВЕЕНА РАБОТА. >

< start="3794.857" dur="5.071"> САМО ИДЕНТИФИКУВАМЕ РЕСУРСИ И >

< start="3798.828" dur="4.037"> ДОГОВОРЕН ДОГОВОР. >

< start="3800.062" dur="4.771"> ДР БИРКС, МОAYЕТЕ МОЕ ДА МОЕТЕ ДА ЈА ЗБИРАТЕ ДА >

< start="3802.998" dur="4.839"> Вентилаторите. >

< start="3804.967" dur="5.072"> ДР БИРКС: САКАМ ДРУГОВСКО МАРТ >

< start="3807.97" dur="4.939"> ПЕТЕРОН И АМЕРИКАН >

< start="3810.172" dur="4.739"> ЗДРУЕНИЕ, ПОСТОИТЕ СИТЕ >

< start="3813.042" dur="5.038"> ВЕДНАШ КОГА ГИ ГО ГО ПОПОДВИЕМЕ, >

< start="3815.044" dur="6.907"> САКАТЕ ДА РАБОТИТЕ СО ИМА ИМА >

< start="3818.214" dur="5.739"> ПРАШАА И ОДГОВОР ЗА СЕКОЈ >

< start="3822.084" dur="3.937"> ДЕКТОР ВО СЕКОЈ ГРИЕ СЕ БИДЕ >

< start="3824.086" dur="3.904"> РАБОТА СО СВОЈАТА ДР STАВА И >

< start="3826.155" dur="2.903"> ЛОКАЛНИ ОФИЦИЈАЛИ КАКО ДА СЕ ПРОМЕНИ >

< start="3828.124" dur="3.169"> ОВА. >

< start="3829.191" dur="3.937"> НЕ Е САМО Вентилаторите >

< start="3831.426" dur="3.637"> ТОА ДА СЕ ПОДНЕСУВААТ НО, >

< start="3833.262" dur="4.872"> ЛУЕ СВЕТЕ ТОА Вентилатори >

< start="3835.197" dur="3.27"> ТОА НЕ Е ДА ГО ИЗБОРИТЕ ЕЛЕКТИВНИ >

< start="3838.267" dur="3.003"> Хирургија. >

< start="3838.601" dur="5.572"> ПРОМЕНА ДА СЕ ЕЛЕКТИВНА хирургија >

< start="3841.404" dur="3.336"> ПИЦЕ СЕ БЕСПЛАТНИ МНОГУ многу >

< start="3844.306" dur="3.036"> ДОПОЛНИТЕЛНИ РЕСУРСИ. >

< start="3844.873" dur="4.438"> КОГА СЕ РАБОТИ ДА ГО ВАС - НЕ >

< start="3847.476" dur="3.937"> ДА СЕ ДОНЕСЕТЕ НЕКОИ работи што се >

< start="3849.445" dur="5.939"> ХОРИЗОНТАЛ ПРОГРАВЕ ДЕТЕ >

< start="3851.547" dur="5.839"> НО, ДОБИВНИТЕ ПОДАТОЦИ СЕГА ВО А. >

< start="3855.517" dur="3.837"> СЕРВО ПО ПРИЧИНСКИ НАЧИН. >

< start="3857.519" dur="3.905"> НЕ Е ЕКВАЛНА СЕКОГАШ. >

< start="3859.488" dur="4.971"> ОВИЕ се места што се многу >

< start="3861.557" dur="3.203"> Поштедени и места каде што има >

< start="3864.593" dur="1.902"> ПОВЕЌЕ. >

< start="3864.893" dur="4.639"> Имаме огромна земја што има >

< start="3866.628" dur="3.371"> Многу способност и многу >

< start="3869.665" dur="1.935"> ИНФРАСТРУКТУРА. >

< start="3870.132" dur="3.604"> ПОГЛЕДА СПЕЦИФИКАЛНО КАДЕ СЕ >

< start="3871.734" dur="4.871"> ВИРУС ТОА Е И КАДЕ Е >

< start="3873.869" dur="4.804"> ОДДЕТЕ И КОЈ СЕ БЕСПЛАТНО >

< start="3876.738" dur="2.236"> РЕСУРСИ ОД КОГА ИМА >

< start="3878.807" dur="2.035"> СЕ. >

< start="3879.107" dur="3.771"> Тоа е хит Вашингтон пред државата >

< start="3880.976" dur="4.772"> Тоа е хит NEWујорк и гледам на >

< start="3883.011" dur="5.84"> ОВИЕ ПИЦЕ ДА ОБЕЗБЕДУВААТ КАКО НЕ >

< start="3885.881" dur="4.004"> МОANЕ МОЕ ДА ПРЕДВИД ОПРЕМА ОСНОВА >

< start="3888.984" dur="3.971"> ПОТРЕБНО. >

< start="3890.019" dur="6.873"> И ПА ДА ЗНАЕМ ДА СЕ БИДЕ А >

< start="3893.089" dur="6.839"> МЕСТО КАДЕ ЛУЕ ЛУЕ >

< start="3897.025" dur="5.24"> БРОЈНИ ВЕРУС ШТО Е ПОТРЕБА. >

< start="3900.062" dur="5.038"> АКО ДАЛИ СЕ ОВИЕ ПРОЕКЦИИ И >

< start="3902.398" dur="4.771"> ДОБИТЕ ДА СО ТИЕ ПРОЕКЦИИ ПОДНЕСУВААТ ВО >

< start="3905.233" dur="4.839"> ГЕРМАНИЈА И ДРУГИ ОД ИМПЛИ >

< start="3907.303" dur="5.706"> ATЕ БЕГААТ 50% од населението >

< start="3910.206" dur="4.838"> ДОБИВ ИНФЕКТИРАНА, САКАМ ДА БИДЕ МНОГУ >

< start="3913.142" dur="5.005"> ЧИСТ, САМО НАЧИН ТОА >

< start="3915.177" dur="5.105"> СРЕAPА, ПОСТОИТЕ ОВА ВИРУС >

< start="3918.28" dur="4.905"> ОСТАНУВА ПРОДОЛНО ДВДЕЕ >

< start="3920.415" dur="4.806"> ПРЕКУ ПОПУЛАЦИИ ВО ОВАА >

< start="3923.318" dur="3.004"> ЦИКЛЕ, ВО ПАСКИОТ ЦИКЛЕ И >

< start="3925.354" dur="2.87"> ДОВЕР ЦИКЛЕ. >

< start="3926.455" dur="3.904"> ОВОЈ ДОГОВОРНИ ТРИ >

< start="3928.357" dur="4.905"> ЦИКЛИ СО НИКОГАШ НЕ ГО ГОТОРНО. >

< start="3930.492" dur="4.772"> САМО се занимаваме со ЦИКЛ А >

< start="3933.395" dur="4.872"> ПРАВЕТЕ СЕГА, НЕ ЕДНО ДЕКОЈ СОВЕТНО >

< start="3935.397" dur="6.941"> ДА СЕ СЛЕДАТ ПОВЕЕ НА 2020 година ИЛИ >

< start="3938.4" dur="5.939"> ДРУГИ ИНОВАЦИИ И НЕ 2021 година. >

< start="3942.471" dur="4.805"> ПЛАНИРАМЕ ЗА ИДНИНАТА. >

< start="3944.473" dur="4.838"> И МИСЛИРАМЕ БРОЈОТ ТОА >

< start="3947.409" dur="3.204"> ИМАТЕ ДА ИМА, ОВИЕ СЕ >

< start="3949.444" dur="1.903"> АКТУЕЛНО МНОГУ БЕЗБЕДНО ДА >

< start="3950.746" dur="2.702"> ЛУЕ. >

< start="3951.48" dur="7.074"> НО МО CЕ МОЕ ДА ГО РАСУВАМЕ ДА, КАКО ДА ОДИТЕ >

< start="3953.582" dur="7.908"> НАПРАВНИК И Гледајте во Вухан и СИТЕ >

< start="3958.688" dur="4.804"> ОД ОВИЕ ПРОВИНИ И ТАЛКО >

< start="3961.623" dur="9.042"> ОД 60.000 луѓе >

< start="3963.625" dur="8.976"> ИНФЕКТИРАНА, АКО СЕ СЛУЧУВАТЕТЕ СИТЕ >

< start="3970.799" dur="4.905"> АСИМПТОМАТИК, 60,000 луѓе >

< start="3972.734" dur="4.872"> ОД 80 МИЛИОНИ, ТИЕ СЕГА >

< start="3975.837" dur="3.905"> Близу Бројот. >

< start="3977.74" dur="2.335"> СЕ СВЕТУВА АМЕРИКАН >

< start="3979.875" dur="2.936"> ЛУЕ. >

< start="3980.209" dur="5.606"> НА МОДЕЛ ПОВЕЕ РАБОТНО. >

< start="3982.945" dur="4.905"> АКО ДАЛИ ЗЕРО КОНТРОЛИ И >

< start="3985.948" dur="3.003"> НИЕ НИЕ И НЕ ЗНАЕМЕ ТОА >

< start="3987.983" dur="1.868"> СЕ СЕ СЕ ПРАВИ СЕКОЈ АМЕРИКАН >

< start="3989.084" dur="2.97"> НЕСТО. >

< start="3989.985" dur="4.905"> И така мислам што е нашиот труд >

< start="3992.188" dur="6.839"> ПРАВО СЕГА Е ДА ГОДИШНО ДЕТАЛНО >

< start="3995.024" dur="6.139"> НА БОЛНИЦА ОД СРЦЕНА, ДРATEАВА >

< start="3999.161" dur="6.005"> ПО ДРАВАТА, СЕГА ПО СЕКО ШТО СЕ >

< start="4001.296" dur="6.707"> ПОТРЕБИТЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА >

< start="4005.3" dur="4.806"> КОГА ОД СТОКПИЛОТ И >

< start="4008.136" dur="2.971"> ОПШТИ НА АМЕРИКАН >

< start="4010.239" dur="3.871"> ЛУЕ. >

< start="4011.24" dur="5.939"> ИЗВЕШТАЈ: Добро наменети се >

< start="4014.243" dur="4.972"> ПРОДАБА НА МАСКИ ЗА Облека. >

< start="4017.312" dur="3.938"> МОANЕТЕ ДА ВИГОВИТЕ ВО. >

< start="4019.348" dur="4.972"> Тие имаат големи намери и >

< start="4021.383" dur="6.941"> Смешан знак за тоа кога >

< start="4024.453" dur="5.873"> Е ДОБРА ИДЕА. >

< start="4028.457" dur="5.906"> Производители на облека. >

< start="4030.459" dur="10.81"> Е ДОГОВОРНО И НЕШТО >

< start="4034.496" dur="8.008"> ПРЕБАРУВАТЕ? >

< start="4041.403" dur="4.004"> ДР ФАУЦИ: ШТО СЕ ГЛЕДАМЕ Е >

< start="4042.638" dur="3.936"> ПОВТОРНИ СИГНИФИКАНТ ВЛЕЗ НА >

< start="4045.54" dur="1.401"> Маски кои доаѓаат во тоа што се >

< start="4046.708" dur="1.735"> Достапен. >

< start="4047.075" dur="2.637"> АКО НЕ СМЕТЕ МАСКО И ВАС >

< start="4048.576" dur="3.004"> ПОТРЕБА МАСКО И СЕ СОДРИНА >

< start="4049.845" dur="2.002"> ЗА ДА СЕ ОБИДЕТЕ, ДА СЕ КАКО СЕ >

< start="4051.714" dur="1.801"> МОЕ. >

< start="4051.98" dur="3.504"> Но, НЕ ДА ГО Гледам СЕГА КАКО А. >

< start="4053.649" dur="7.874"> НЕВЕСНОСТА ДОДАВА ДЕКА ОД ОДГОВОР >

< start="4055.617" dur="7.107"> ВЕДНАШ. >

< start="4061.657" dur="2.902"> ПОСЕТНА ПРЕДИЗВИНА ПРЕТСЕДАТЕЛ: WEЕ ТРЕБА >

< start="4062.858" dur="3.771"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ. >

< start="4064.693" dur="4.038"> ИЗВЕШТАЈ: ОДГОВОРУВАМЕ >

< start="4066.762" dur="4.004"> ИЗВЕШТАИ НА НЕГОВОРНИТЕ АМОНГ >

< start="4068.864" dur="3.17"> ДРATАВИ, ГРАВЕРНИК НА КЕНТУКЦИ >

< start="4070.9" dur="2.902"> ПОДНЕСУВА СЕДЕЛ ДЕКА ОВА НЕГОВИОТ ДРАВ >

< start="4072.167" dur="3.671"> ПОДНЕСУВА ЛИНИ ДА ГО купивте НЕКОИ >

< start="4073.936" dur="3.837"> ОПРЕМА НО ФЕМА ВЕЕ ВО И >

< start="4075.971" dur="2.77"> КАКО ИСТО, ПРИГОДЕН ИЗ ОД >

< start="4077.907" dur="1.968"> Под нив. >

< start="4078.874" dur="2.069"> Тој рече, ова е создавање А. >

< start="4080.009" dur="2.735"> ПРОБЛЕМ ЗА ДРАВНИТЕ ПОВЕЕ >

< start="4081.076" dur="2.903"> ЕДНА РАБОТЕ ДА СЕ ПРОДАВА >

< start="4082.878" dur="3.002"> ДА ГО ПОБЕДИ ОПРЕМА >

< start="4084.112" dur="2.736"> СОГЛАСИ ДА СЕ МОАТ И ДА СЕ >

< start="4086.014" dur="2.803"> ДРУГИТЕ РЕД ФЕДЕРАЛ >

< start="4086.982" dur="2.87"> УПРАВУВАЕТО ГО ГО купува >

< start="4088.95" dur="2.77"> СОВЕТНИЧКО ПРАВО. >

< start="4089.985" dur="3.803"> Е, ОВОЈ СВЕТЕ ПРОБЛЕМ >

< start="4091.854" dur="3.002"> ЗА И ШТО Е ВАШАТА СОВЕТ ДА >

< start="4093.922" dur="1.868"> ДР LАВИТЕ САКААТ КЕНТУКЦИ ДА СЕ ОВДЕ >

< start="4094.99" dur="2.936"> ПРОБЛЕМ? >

< start="4095.924" dur="3.938"> ПОСЕТНА ПРЕДИЗВИЧКО ПРЕТСЕДАТЕЛ: ИСКУВАМ ДА >

< start="4098.06" dur="3.169"> Владиката на Мичиген, >

< start="4099.995" dur="2.937"> ВЛАГОВНИ БЕРМЕР, ЗА ВАС >

< start="4101.363" dur="4.572"> ТОА >

< start="4103.065" dur="3.537"> Ние ја ставаме нашата регионална фема >

< start="4106.068" dur="0.834"> ПРЕТСТАВНИОТ ПРАВО НА >

< start="4106.735" dur="3.136"> СЛУЧАЈ >

< start="4107.036" dur="4.871"> САКАМЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ДА СЕ СМЕ >

< start="4110.005" dur="2.903"> - САМО ПОБАВУВАМЕ СЕКОЈ ГОЛЕМИ БИТ КАКО >

< start="4112.04" dur="1.903"> МНОГУ МОЕ МОЕ. >

< start="4113.041" dur="3.137"> НИВ ФЕМА. >

< start="4114.076" dur="4.171"> НО КАКО РАБОТИРАМ СО СОБЕЕ >

< start="4116.311" dur="3.937"> СОЦИНА, САКАМЕ ДА СЕ ПОСТОЕ >

< start="4118.38" dur="8.875"> Координација со државите и >

< start="4120.382" dur="7.941"> ВО - И НЕ ГО ОБВРУВАМЕ >

< start="4127.389" dur="2.803"> ТОА МАТЕРИ. >

< start="4128.457" dur="3.837"> НЕ СЕ ПОСТАВУВАТЕ СО ИТ. >

< start="4130.325" dur="3.237"> ОВОЈ ФИМАТА ТЕМА НА >

< start="4132.427" dur="3.003"> ДИВЕЦИЈАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЛИНГ >

< start="4133.696" dur="3.503"> ВО ОВОЕ ПОДДРШКА, ОВАА НЕМА >

< start="4135.564" dur="2.736"> Камен неискрен. >

< start="4137.332" dur="2.202"> ЛИТЕРАЛНО ПРЕБАРУВА NOTЕ НЕ Е ДА СЕ >

< start="4138.433" dur="3.104"> НАЦИЈА, но целиот свет >

< start="4139.668" dur="3.671"> ОВАА КРИТИЧКИ НАДВОРЕШКИ И КАКО >

< start="4141.67" dur="3.671"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДА СЕ ПРИМЕНО ДА >

< start="4143.472" dur="3.937"> ВИЕ, СМЕ ВО ПРОЦЕС НА >

< start="4145.474" dur="7.073"> ТСИПЛАКОВ - НА БАРАЕ 9.4 >

< start="4147.543" dur="7.974"> МИЛИОНИ Н-95С РАБОТНИЦИ, >

< start="4152.681" dur="5.873"> Милиони хируршки грешки, 3.1 >

< start="4155.65" dur="3.237"> МИЛИОНСКИ ЛИЦЕ СВЕТИ, ЛИСТА >

< start="4158.687" dur="4.171"> ПРОДОЛЖУВА. >

< start="4159.021" dur="5.505"> БИДЕ - BEЕ БЕГАШ ПРАВИМЕ ТОА >

< start="4162.991" dur="2.803"> СЕКОЈ ДЕН. >

< start="4164.66" dur="3.937"> КАКО САКАМ ДАЛИ ВЛАДА ВЕЧЕР, НЕ >

< start="4165.927" dur="3.838"> САКАТЕ ДА ПАРТНЕР СО НЕГО И >

< start="4168.73" dur="2.203"> СЕКОГА ВЛАДЕERNЕ И ОБЕДИНЕТЕ ГО ВИДОВИТЕ >

< start="4169.899" dur="2.769"> Левата рака знаете што е тоа право >

< start="4171.066" dur="9.676"> РАКОТ Е ДА СЕ РАБОТЕ ВО УСЛОВИ НА >

< start="4172.801" dur="11.011"> РЕКУЛАРНИ ИЗВОРИ НА РЕКОВИ. >

< start="4180.876" dur="4.071"> ИЗВЕШТАЈ: НА ПРАШАЕТО НА МАСКИ, >

< start="4183.945" dur="2.904"> ЛУЕ, ЗДРАВЈЕ ЗА РАБОТА >

< start="4185.08" dur="3.771"> ОДГОВОРНИОТ СИТЕ ИЗВЕШТАЈ ОВИЕ СЕ >

< start="4186.982" dur="3.904"> КРАТКИ ЗА МАСКИ. >

< start="4188.984" dur="3.937"> ЗА КАКО ТИМЕЛИНА Е ТОА >

< start="4191.019" dur="5.94"> ОБЕЗБЕДУВАЕ СИТЕ СЕКОЈ КОГО МОЕ >

< start="4193.054" dur="5.105"> МАСКИ ДОБИТЕ ТИЕ? >

< start="4197.092" dur="2.903"> ПОСЕТНА ПРЕДИЗВИНА ПРЕТСЕДАТЕЛ: LLЕ LЕ Е >

< start="4198.293" dur="3.971"> ДР БИРКС АДРЕСА КАКО Добро. >

< start="4200.129" dur="3.936"> Ајде да кажам ПРОТИВ ЈАС САМО ДОБИВ >

< start="4202.397" dur="2.803"> ЧИТАЈ ПОРТА, BEЕ БИДЕ ДА СЕ ДА СЕ ОБУУВАМЕ >

< start="4204.199" dur="5.872"> ПРЕД КРАЈ НА НЕДЕЛАТА, >

< start="4205.333" dur="6.974"> КАДЕ ЛИТЕРАЛНО Идентификувани >

< start="4210.205" dur="3.938"> СИГНИФИКАНСНИТЕ РЕСУРСИ НЕ Е САМО >

< start="4212.441" dur="3.836"> ОД ЗЕМЈАТА НО ОДГОВОР >

< start="4214.276" dur="4.07"> СВЕТОТ НА МАСКИТЕ ТОЕ МОАТ >

< start="4216.411" dur="6.84"> КОРИСТЕТЕ ОД РАБОТНИЦИТЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИА. >

< start="4218.48" dur="6.74"> И - НО КАКО ДР. БИРКС рекол, НИЕ >

< start="4223.384" dur="3.237"> ФОКУСИРАТЕ ОД ОВИЕ РЕСУРСИ НА НАД >

< start="4225.353" dur="3.004"> ПРИРАЧНИКИ КАДЕ ЗДРАВЈЕ ЗАШТИНА >

< start="4226.754" dur="2.837"> РАБОТНИЦИТЕ СЕ НАЈГОЛЕМИ >

< start="4228.49" dur="1.835"> ПРОСПЕКТ НА ДОГОВОР НА >

< start="4229.724" dur="2.67"> КОРОНАВИРУС. >

< start="4230.459" dur="3.971"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈА ДА ЈА ПОСТОИ >

< start="4232.527" dur="3.137"> ОД ОДГОВОРНО, ПРАВО ПО СЕ >

< start="4234.563" dur="3.269"> Гледајќи ги потребите на американците >

< start="4235.797" dur="3.87"> КОИ СЕ РАБОТИ СО >

< start="4237.966" dur="3.604"> КОРОНАВИРУС, ОБЕДИНЕТЕ ОД СВЕТЕ >

< start="4239.801" dur="3.003"> ПОДДРШКА ПОДДРШКА ОВА ПОТРЕБА >

< start="4241.703" dur="3.871"> НА САМО ЛИВЕЛ НА ПРИОРИТЕТ, >

< start="4242.938" dur="4.837"> САКАМЕ НАШИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИА >

< start="4245.707" dur="5.038"> ДА СЕ ЈАВИ ЛИЧНИ ЗАШТИТА >

< start="4247.909" dur="4.938"> ОПРЕМА да се биде во можност да ги направи >

< start="4250.879" dur="2.837"> РАБОТНА БЕЗБЕДНО И РАБОТНО РАБОТА >

< start="4252.981" dur="2.737"> ТОА >

< start="4253.849" dur="4.037"> Tе ти кажам, зборувам за тоа >

< start="4255.851" dur="3.07"> ОВОЈ ДЕНЕСЕ ДА СЕ РАБОТНИ ВЛАДИ, >

< start="4258.02" dur="2.969"> НЕ САМО Владимир на >

< start="4259.054" dur="3.737"> МИХИГАН, НО ГРАВЕРОТ НА >

< start="4261.122" dur="3.671"> ИНДИЈАНА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРАМП И >

< start="4262.924" dur="3.971"> Не можам да бидам повеќе благодарен. >

< start="4264.927" dur="3.97"> НАЧИНОТ ВЛАДИНИ ОД НАС >

< start="4267.029" dur="2.602"> Земја се спојуваат во нас >

< start="4269.03" dur="4.105"> ПОВИКУВАЕ НА БИЗНИСИ ДА ОД ОДГОВОР >

< start="4269.764" dur="6.274"> ДО НИВНИТЕ СКУПНИ И ИДЕНТИФИ >

< start="4273.268" dur="3.904"> Индустриски маски, N-95 маски >

< start="4276.171" dur="2.936"> ТОА ПОСТОИ НА ПРОМЕНА ТОА >

< start="4277.305" dur="2.903"> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМ ПОДНЕСУВА НА ВЛЕГ >

< start="4279.24" dur="2.77"> ЗАКОНОТ МОANЕ МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВА >

< start="4280.341" dur="3.771"> БОЛНИЦИ РАБОТНИЦИ. >

< start="4282.143" dur="3.27"> И ТИЕ СЕКОГАШ ПРИСТАП ДО >

< start="4284.245" dur="2.837"> ВЕРУВАЈТЕ ЗАШТИТЕ ЗДРАВЈЕ ЗАШТИНА >

< start="4285.547" dur="13.58"> РАБОТНИК ОД МОНОСТА НА А. >

< start="4287.215" dur="14.916"> РЕСПИРАТОРНА болест. >

< start="4299.261" dur="3.937"> СЕ ПОВИКУВАМЕ НА СИТЕ БИЗНИС >

< start="4302.264" dur="3.036"> ПРЕД АМЕРИКА, КОГА МНОГУ >

< start="4303.332" dur="5.806"> БИЗНИСИТЕ СЕ ИСТОРЕНИ, ДА СЕ ОДГОВОР >

< start="4305.434" dur="5.806"> ВНАТРЕШНИ ДРOREАВИ, ИДЕНТИФИ >

< start="4309.271" dur="4.037"> N-95 маски, МОANЕ МОЕ да ја повикаат ФЕМА, >

< start="4311.373" dur="3.771"> УСЛУГИ ЗА ДРАВА ЗДРАВЈЕ ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="4313.442" dur="3.837"> ИЛИ ДАЛИ Е ПОГЛЕДАТЕ СЕ НА А >

< start="4315.277" dur="2.903"> ПРОДАВНИЦИ И ЦРВЕТЕ ГО СВИЕ >

< start="4317.412" dur="2.102"> ЛОКАЛНО БОЛНИЦА. >

< start="4318.313" dur="3.003"> Слушаме приказна НЕВРВИНА ДРАВА ВО >

< start="4319.647" dur="5.74"> Унијата на луѓето што прават тоа. >

< start="4321.449" dur="4.872"> ПОТРЕБА СИТЕ СО СЕ >

< start="4325.521" dur="2.102"> ИСТО ВРЕМЕ. >

< start="4326.455" dur="3.836"> BEЕ БЕСПЛАТУВАМЕ ПРОГРЕСОТ >

< start="4327.756" dur="3.036"> Ние се правиме на маски. >

< start="4330.425" dur="2.87"> СЕКОЈ ПОВЕЕ? >

< start="4330.925" dur="2.67"> ДР БИРКС: САКАМ да додадам ЕДНА >

< start="4333.428" dur="0.868"> ПИЦЕ. >

< start="4333.728" dur="1.769"> Тоа е повик над државата >

< start="4334.429" dur="3.17"> ОД ОВИЕ И СЕКОЈ СЕКОТ ТОА >

< start="4335.63" dur="3.737"> ДА СЕ РАБОТИ ОСНОВА ЗА ЗАЕДНИЦАТА >

< start="4337.732" dur="3.804"> ТЕСТИРАЕ >

< start="4339.501" dur="4.138"> ФДУ ВА NEWА НОВИ УПАТСТВО, >

< start="4341.67" dur="4.805"> РАБОТИРАМЕ ЗА НИВНИ ДЕНА >

< start="4343.772" dur="3.704"> АГО ШТО МОЕ МОЕ МОЕ >

< start="4346.608" dur="2.937"> САМО-ТЕСТИРАЕ ВО ДРIVEАВАТА >

< start="4347.609" dur="4.004"> НИКО КАДЕ ДА ГО ДАЛИТЕ СИТЕ >

< start="4349.678" dur="3.871"> МАТЕРИЈАЛИ ДА СЕ РАБОТИТЕ ВО СВОЕТО ЦАРИ >

< start="4351.747" dur="2.802"> И ВИ ПОБИРАТЕ ВО А. >

< start="4353.682" dur="3.036"> БИОХАЗАРСКА ТАГА. >

< start="4354.683" dur="4.004"> ОВОЈ БЕСПЛАТНО СИТЕ ОВА >

< start="4356.852" dur="3.87"> СОВЕТЕ ДАЛИ ДАЛИ СЕ ДА СЕ >

< start="4358.82" dur="3.871"> УПОТРЕБАНИ ВО ОВИЕ ДРАВ НИКОГАШ >

< start="4360.856" dur="3.837"> НАПРАВОТ ПО СООБРАITАНИТЕ И НАПАД >

< start="4362.824" dur="2.169"> ДО КЛИНИЧКИТЕ КОИ ИМА НИЕ >

< start="4364.826" dur="2.87"> НАЈДОБРИ. >

< start="4365.126" dur="4.705"> МОРА ДА ДВДИМЕ ДО НОВОТО >

< start="4367.829" dur="3.837"> ТЕХНОЛОГИЈА, ФДА, РАБОТА >

< start="4369.965" dur="3.704"> ТИЕЛЕСНО ДА СЕ ДА ЈА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОВИЕ >

< start="4371.8" dur="7.941"> Значи, може да биде поштеден од придобивките >

< start="4373.802" dur="6.273"> И РАБОТИ И ЦЕЛО РЕСПИРАТОРИ >

< start="4379.875" dur="0.967"> Н-95'С. >

< start="4380.208" dur="3.571"> ОВА Е ВО МОМЕНТНО ПОСТАВУВАЕ >

< start="4380.976" dur="4.771"> ТОА САМО-ТЕСТИРАЕ ПРИРОДА НА НОСОВИТЕ >

< start="4383.912" dur="3.937"> СО НОВИ АПЛИКАТЕРИ ТОА >

< start="4385.88" dur="5.039"> МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБИ ДА СЕКОЈ СЕ >

< start="4387.982" dur="4.138"> ЕДИНСТВО ГОЛЕМИ НА Н-95 МОЕ ДА БИДЕ >

< start="4391.052" dur="6.907"> ПОВЕТЕТЕ ВО БОЛНИЦИТЕ ТОА ПОТРЕБНИ >

< start="4392.253" dur="6.707"> ИТ >

< start="4398.093" dur="2.803"> ПОСЕТНА ПРЕТСЕДАТЕЛНА ПРЕДИЗВИЦА: САКАМ ДА >

< start="4399.094" dur="2.969"> ДАЛИ САМИТЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ ДА СЕ >

< start="4401.029" dur="2.903"> ГО ВИДИТЕ СИТЕ УТРЕ. >

< start="4402.197" dur="3.77"> BEЕ БИДЕМЕ ОВДЕ СО ПОВЕДНО >

< start="4404.065" dur="4.972"> Прогрес и новости. >

< start="4406.101" dur="4.204"> НО, МОЕ ДА СЕ МОАМ ДА СЕ СМЕЕ СЕКОГАШ >

< start="4409.171" dur="2.803"> АМЕРИКАН, ETЕ GЕ ВИДИМЕ НИКО >

< start="4410.438" dur="3.638"> ОВА. >

< start="4412.107" dur="4.971"> ETЕ ETЕ СЕ ДАМЕ ОД ОВАА. >

< start="4414.209" dur="4.07"> ETЕ GЕ ВИДЕМЕ ОД ОВОЈ ДОГОВОР. >

< start="4417.212" dur="2.302"> СЕКОГАШ АМЕРИКАН ПОТРЕБНО ДА >

< start="4418.413" dur="2.97"> ПОСЛЕТИТЕ ТОА КОГА СЕ СЕ >

< start="4419.648" dur="4.537"> ВО ПОДРАЧЈЕ ОД ОВОЈ ДОМОГОВОР >

< start="4421.516" dur="3.871"> КОРОНАВИРУС ИЛИ ПРАВНА КАКО >

< start="4424.319" dur="3.036"> ОВИЕ МНОГУ МНОГУ СЛУЧАЈ, ДАЛИ >

< start="4425.52" dur="4.872"> ВАШИОТ ДЕЛ ДА ВААТ ВО ПРАКТИКА >

< start="4427.489" dur="4.704"> 15 дена за да се забави ПРОСТОР, ВАС >

< start="4430.525" dur="5.672"> DOЕ ДА СЕ ДА СЕ ТОА. >

< start="4432.327" dur="4.905"> IMЕ ИМПАКТИТЕ ПРОСТОР НА ОВОЈ >

< start="4436.331" dur="1.234"> КОРОНАВИРУС ЕПИДЕМИК ВО НАША >

< start="4437.365" dur="2.904"> ЗЕМЈА. >

< start="4437.699" dur="3.304"> ОВИЕ ИСПИТНИЦИ ми кажуваат дека можеме >

< start="4440.402" dur="1.835"> ОДГОВОРНО ПОВТОРНО БРОЈ >

< start="4441.136" dur="2.335"> НА АМЕРИКАНИТЕ КОИ Е БИДАТ >

< start="4442.37" dur="2.97"> Изложена на КОРОНАВИРУС А.С. >

< start="4443.605" dur="4.638"> СЕКОЈ АМЕРИКАН ПРОДОЛУВА ДА ГО ВИДИ >

< start="4445.473" dur="4.872"> ОВИЕ Упатства во практика. >

< start="4448.376" dur="3.371"> И ДА СЕ ЗНАЕМЕ ТОА СИ СИТЕ >

< start="4450.479" dur="2.936"> ИСКЛУЧНИОТ ЕВФОРТ ТОА >

< start="4451.88" dur="2.836"> ДА СЕ БИДЕ НА ФЕДЕРАЛНА ЛЕВЕЛ >

< start="4453.548" dur="2.903"> ОД ОВОЈ ТРЕТЕН ДОГОВОР И СИТЕ >

< start="4454.849" dur="3.504"> НА НАШАТА АГЕНЦИЈА, СИТЕ САМО >

< start="4456.584" dur="4.738"> ВИДЕРСТВО ОД ГОВЕВНИЦИТЕ ВО КОГА >

< start="4458.486" dur="3.905"> ПАРТИИ ПРЕД ЗЕМЈА, СО >

< start="4461.456" dur="2.97"> СИТЕ НЕВРШНИ И >

< start="4462.524" dur="3.103"> КУРАТИВНА РАБОТА СО ЗДРАВСТВЕНА ГРИА >

< start="4464.559" dur="3.871"> РАБОТНИЦИ, СО СОРАБОТКАТА >

< start="4465.76" dur="5.706"> И молитви на АМЕРИКАН >

< start="4468.563" dur="5.072"> ЛУЕ, WЕ GЕ ГО ДОБИВИМЕ ОВА. >

< start="4471.6" dur="4.17"> НЕ СМЕ САМО - НЕМА >

< start="4473.769" dur="3.903"> САМО ЗАСЛЕДУВА ПРОСТОР,'Е >

< start="4475.904" dur="2.703"> ЗАШТИТЕТЕ ВИСНИЧКИ И ЗДРАВЈЕ >

< start="4477.806" dur="3.837"> НАШАТА ЗЕМЈА. >

< start="4478.74" dur="6.04"> ВИ БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ. >

< start="4481.777" dur="4.17"> ЗБОЛКО КАКО РАБОТНИ РАПИ >

< start="4484.913" dur="2.97"> ТОА КОЛОРАДО - РАБОТИ, КОЛОРАДО >

< start="4486.081" dur="2.603"> ПОДНЕСУВА НА НАЈДОБРИОТ ДРАВ ДА СЕ ЗЕМЕ >

< start="4488.016" dur="2.67"> Спуштено. >

< start="4488.817" dur="3.036"> ГЛАВНИОТ ПОЛИС ТЕЛИНГ 5. >

< start="4490.819" dur="2.87"> МИЛИОНСКИ КОЛОРАДАНИ ДА ОД ОД ДОДЕЕ >

< start="4491.987" dur="4.705"> ПОЧЕТУВА НА ЧЕТВРКО МОННИНГ. >

< start="4493.822" dur="3.971"> СВЕТЕ МНУЧИН, ТРЕБА >

< start="4496.825" dur="3.103"> СЕКЕРТАР, ПРИГОДИНА ПОСЕТУВА ОД НАС >

< start="4497.926" dur="2.969"> ТРИЛИОН КОРОНАВИР 2 $ >

< start="4500.061" dur="2.803"> ЕКОНОМСКИ СМЕТКИ СТИМУЛУС, НАША >

< start="4501.029" dur="4.738"> ИЗВЕДУВАЕ Е ОВОЈ БИЛЕ ПАСНИ >

< start="4502.997" dur="3.137"> ЦЕЛО И ДОБИ ДО КОАТА >

< start="4505.9" dur="1.001"> УТРЕ. >

< start="4506.267" dur="2.77"> СЛЕДЕТЕ СЕНАТ СОВЕТ НА ПОВЕЕ >

< start="4507.035" dur="4.037"> НАШАТА КОМПАНИСКА Мрежа C-SPAN >

< start="4509.17" dur="2.937"> 24E678 РЕЗУМИРАЕ НА КУАТА ЗА УЈП >

< start="4511.205" dur="2.803"> РАБОТНО СОСТОЈБА НА УСЛОВНИОТ РАБОТЕ >

< start="4512.24" dur="6.707"> ВО 11:00 часот ЕВИДЕРНА LИВЕТЕ ТУКА >

< start="4514.142" dur="6.006"> НА C-SPAN. >

< start="4519.081" dur="2.936"> Следете го федералниот одговор >

< start="4520.282" dur="4.771"> КОН КОНОНАВИРУС НАДВОРЕШНИК >

< start="4522.15" dur="3.938"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >

< start="4525.186" dur="2.169"> КОНГРЕС НА ВАШИНГ, бел дом >

< start="4526.221" dur="2.936"> БРИШЕЕ, И Ажурирања ОД >

< start="4527.488" dur="2.937"> Владици. >

< start="4529.291" dur="2.202"> СЛЕДЕТЕ ГО ПРОВЕТОТ ПРЕКУ СЕ >

< start="4530.559" dur="2.636"> САД и СВЕТ СО >

< start="4531.626" dur="3.704"> ИНТЕРАКТИВНИ мапи. >

< start="4533.328" dur="3.904"> ВАНО ДА БИДЕТЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ >

< start="4535.463" dur="6.04"> НЕФИЛТЕРИ ВО А. >

< start="4537.365" dur="4.138"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >