4542s Konferenca e Lajmeve Coronavirus e Shtëpisë së Bardhë images and subtitles

TRUMP PRESIDENT: FALEMINDERIT TER SHUM V SHUMË. KËSHTU QË. E bukur për të qenë me ju. AMERIKA vazhdon të fitojë GRUPIN N W LUFTN KUNDR VIRUSIT. DUA TE FALEMINDERIT AMERIKAN NJERZIT P FORR P ANRGJIGJEN E THYRS, T F PRFITUAR Udhëzuesit TAN AND DHE B MRSIT S E SAKRIFIKAVE T RE KRKUARA T P ORMBYNI K THTO KRERKES TERRIBLE SHUM AGRESIVELI. Ne angazhohemi për largimin shoqëror, SI E RNDSISHME. SHPANRNDARJES SOCIALE, SHUMCH AN SHUM E RNDSISHME. DHE JEMI T R DREJT TANI. JET M T MADH MUND T SA RVENDOJN DHE I DUHET T WE MUND T MUND T MIR NJERZIT PACKR PUN, P BR T SHKOLL AND DHE RRETH N TO NORMAL. DHE KANE Seksione të mëdha të SHTETI JON PROBABLISHT MUND T G KALOJN Shumë më shumë se SEKSIONE TTHER TJERA DHE JEMI VOOSHT N MNYR ATM ATA EDHE. NJERZIT po kërkojnë, THSHT Q IS AN. ALTERNATIVE? Unë them, në mënyrë absolute, YSHT AN SHT ALTERNATIVE. UNE NDIKOHEN TJ MADH DEKLARATAT E DISKUTERIT P FORR RI YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, IOWA, LOUISIANA, TEXAS DHE FLORIDA. QE KA NENI SIGJIFIKIMIN E MADH, AS JU DINI, DHE LIGJORE RËNDËSIA. JEMI N A NJ GRO GRUPIM T CON PRGJITHSHM DHE Unë MUND T S THIJ K ,T, KEMI NJAR SHUM GRUPI I NJEREZVE Q BNJ NUK KA KOMUNIKAT ME T THE ZYRTAR T VLERS, PCRFSHIR Ne do të harxhojmë shumë KOHA ME ZYRTART E RI JORK SI BNI Q RE N RE VRTET IS N RENJSISHT SPOT N H HOTTEST. DUHET NUMRI I SHUM SHUM - - E KANOT SHUM SHUM - KAN SHUM V NUMBERR T V SHUM JAVAJT E PARA AHEAD E TYRE. QEVERITARI po bën një të mirë JOB. Unë flas për qytetin e fundit të kuzhinës Nata dhe kjo mëngjes. DHE T M PENTRGJIGJET Q TH SI, N H TIJ VEMREJTJE, QAT NDEROJN - Q WE JEMI PINGRDORIMI - Unë mendoj se ai FEELS, SI T HE NDRMJET NEGOTIACIONI, Ai mendon se jemi P USRDORIMI I SHUM AP PPRPARAPURISHT AKTI I PRODHIMIT T MBROJTJES DHE NE JANE. JEMI P USRDORIMI KU KA NEVOJ. Shtë një pikë e madhe e levave. Ashtë një mjet i madh negociues. POR DUA T JEMI VALLREJT - - DO T T SHTOJ JU KJO, FJALA E TRAJTUAR NGA FJALA E NJEREZIT DHE E TRAJTUAR ME PPRGJIGJE N TH KESTU KOMPANIVE. DHE NUK DUHET T US PRDORI SHUM SHUM. Ata duan të bëjnë atë, siç e dini, MOTORET E PENRGJITHSHME është e përfshirë. PDRFUNDUAR FORD. 3-M'PRFSHIR. T O TJERT JAN IN TV PRFSHIR. JAN ALL T ALL GJITHA PUNOJN V SHUM VDEKJES PRODUKTI I PRODHIMIT, T ALL GJITHA Diferenca PRODUKTET. KEMI PRODUKT SHUM LITTLE KUR NE ERDHEM. Ne po e ndërtojmë atë dhe i japim DUHET SI FAST T KEMI MUND TI SHTETET E NDRYSHME. JEMI EDHE, SI DINI, NDERTIMI I SPITALIVE NUMEROR DHE QENDRA MJEKSORE PRORMES ZONAT E VERTETAVE N IN JORK T NEW RE. N NEW JORK të RI është në QENDRA E KONVENTIONS. DO T DO BNI K FT HOSPITALE DHE JEMI po bëjmë, PRMES TIJ SHTETI, Katër Qendra MJEKSORE KA. DISA DUHET. DUA T TO DUH T K DI T TH BNJ Duke bërë gjithçka në fuqinë time për të Ndihmoni PULLIN E QYTETIT PER KETE CHALLENGE. Unë jam duke punuar shumë vështirë në të reja YORK. Shtë me të vërtetë nga më i madhi PROBLEM, MUND T IT DO T BE JET,, MAYBE NUK DO T BE BNI. POR KET' SHUM MIR, Puna e aftë për njerëzit që punojnë në të ME SHUME DHE TEKMAVE TONA JANE PUNA SHUME MIR ME SHTET PËRFAQËSUESIT. JEMI EDHE DO T BNI DIKA SHUM LARGE TESTIMET NGA VENDI. TE DUHET NENE QENE QE - DHE Koreja Jugore, dhe kjo nuk është një SHENI N AN YDO MUND. DUHET TO FALOJ ME PRESIDENT Hëna, ne kemi një shumë të mirë KONVERSIONI RRETH NUMRIT GJETE TJERA, POR ato janë bërë A SHUM PUN E MIR N IN TESTIM. POR NE TANI po bëjmë më shumë TESTIMI SI ANYBODY PAS larg. Ne bëjmë më shumë në tetë ditë më shumë se sa Ata bëjnë në tetë javë. NDODHemi N B NJAS BAZA T DITS Në mënyrë eksponenciale. Pra, është vërtet e mirë. P THER MNYR WHN, Ndërsa jam i nderuar, - P ITR TI, EDHE EDHE FEMI ME T MINISTRI I PARIME I JAPANIT PASTRFUNDON NETA DHE FJALA E KONGATUESHME N A ZGJEDHJE MISSUESE. Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një Olimpët Fantastikë. 2021. Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një Olimpët Fantastikë. ISA E DREJTA ABSOLUTE VENDIMI P TOR T D DHAYNI. P FORR VITIN E PLOT. DHE TANI KAN A NJ BE BOT T PLOT Lojërat Olimpike. Shtë duke shkuar për të qenë shumë e rëndësishme SI B ITNI BASHT PROBILISHT E PAR KOHA MUND TAY GJITHA APO PERRGJIGJE N. Një kohë e gjatë që është në një VITI ODD. ALSHT GJITHMON ON N ON VITE T EV VJETR, Ata më thonë. POR ai është duke shkuar për të pasur një Sukseset Fantastike DHE TANI Ata do të kenë më shumë kohë. Ai nuk ka nevojë për ndonjë herë më shumë. VERDO GJITHA ISHTE PERFEKT T DO DO T RE LEXONI. WHFAR ASHT B DR SHUM PUN. POR DUA T TO KONGULLUAR JAPANI, IOC DHE MINISTRI I KUFIZUAR ABE N A A VENDIMI I MADH. Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një Olimpët Fantastikë. DUA T H DUHET, DO T BE BN K THTU. DO TE JEM ATY. ED A LUFTIGH T MBROJTET - AS Ne luftojmë për të mbrojtur amerikan JETA, JEMI EDHE MBROJT LIVELIHOODS AMERIKANE. DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET N IN SENATI JAN V SHUM VESHJE P TOR PASQYRIM NJ B LIGJI PELR T PRBASHKT TER BESIMIT TER EMERGJENCYS PUNT E AMERIKANIT, FAMILJET DHE Bizneset. K LET LE LEGJISLACION, N ADD SHTES T TO TY DY BILLA I SHENJTUAR KETE MUAJ, P ITRFUNDON, SI DUHET, LEKONI DYQANI DHE KEMI T ALL GJITHA FJAL E GJITHA N IN PUN THET, P FORR FAMILJET. POR NE KEMI PAGUAR PARAQITUR SHKELQET LANOJ DISPOZITA P FORR PUNORT NUK KOSTOJ T AT GJITHA N THE Punëdhënësit. Dhe është një gjë e madhe. JO KOSTOJE P THER PUNPSUESIT. DUHET T G MERRNI PRGJIGJEN E MVERDON PUNËS. GJITHA KISTY 2,2 trilion dollarë PAKETA LEGJISLATIVE Bshtë më e madhe SE GJITHA Unë besoj ndonjëherë I PASUR N CON KONGRES FJAL T R PRFSHIRSISHME FALAS NSE JU DUHET GJAT SHENJTS S NEW RE DITT, JU JENI VLEFSHME, POR K THTO SHTAR DREJT A DHE M ANDSISHT E M T MADH BONENE DHE KJO ASHT A PARAQITJE GJITHA TEC BNI SHUM të kësaj PARA SHUM PUN, PUN,, PUN,, DHE FAMILJET, FAMILJET, Familje. FITIMI I SENAT INS përfshin 350 dollarë Miliarda në kredi për kthimin e punës P FORR BIZNESET E VOGLA ME KUJDES FORGJENCA PER BIZNESA QE VAZHDIMI PAGESA PUNORT E TYRE. DUAJ T TO T MNYAN T TYRE Punëtorët dhe paguajnë punëtorët e tyre. KJO DO T H NDIHMOJN K PUNT E PUNS IN PAYROLL DHE LEXONI PCRFUNDIMIN SI T SO KUFISHTI VIRUS. 300 dollarë pagime indirekte PER QYTETAR AMT E QYTETAR AMS SHTETROR $ 99,000. 3,000 400 dollarë P FORR NJAM FAMILJE TIPIKE E P FORR NUK LSHT L LIKE QAT NDODHET. DERI N 250 250 Miliardë dollarë NP SHPENZUAR P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. Punëtori do të marrë 100% të PAGA E TYRE PER DETYRN E KOTU MUAJ DHE P BRFITIME TUL PRDORURA T PAVARUR, Kontraktorët e pavarur dhe ato Vetë-punësuari do të jetë i pranueshëm. JU KENI kontraktues të PAVARUR DHE NJER PEZIT T-VETPUNUAR DO TP BNI E PRISHTME PER KETE. P OR 100 Miliardë dollarë për të mbështetur Puna HEROIK E DOKTORVE TONA, ND .RTIMET DHE SH HRBIMET ISH JAN E PAVARUR, 45 Miliard dollarë PR FONDI PELR T DHNUAR T MIRATIMIT DHE JEMI Vendosja e një fondi prej 45 miliardë dollarësh P FORR T R MIRNDSISHME TIS RREZIKUT. M M SHUM Sesa Dublimi i shumës së E MUND T NDIHMOHET T S NDRKOMBTAR MY KOMBTARE EMERGJENCIA DHE SISMUNDJET Deklaratave. 27 dollarë dollarë për ndërtimin e STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE ME FURNIZIME KRITIKE PCRFSHIR MASKAT, REPIRATORT DHE FARMACEUTIKA DHE VERDO GJITHA JU MUND TAG imagjinoni SI QENI SHUM DEPLETUAR DUHET MILITARI ynë DESHT DE DEPLETUAR ITSHT GJITHMON PER PJESEN ME TE MADHE. POR Ne kemi shumë gjëra që Së shpejti do të vijnë, PLANET, MISYLLA, ROCKET, SHUM E Gjëra. POR STOCKPILE ISHTE SHUM DEPLETUAR, LIKE çdo gjë tjetër. Kjo do të përfshijë gjithashtu FONDIMI SIGNIFIKUES P FORR ZHVILLIMI I VACCINES N TO TOP T OF MIRAVE T $ MIRA T MIRATURA T 8 8 US $ WEGO SEVERALE AGO. P OR 500 Miliardë dollarë në mbështetje për INDUSTRIET E HITJEVE T HARDH, ME NJ B ndalim në stoqet e korporatave Blerjet që janë diçka INSISTEMI P ANDR DHE sinqerisht, E SHTOJ JU REPUBLIKANE DUHET Q TH DHE DEMOKRAT DUHAN QE. I DUA T TO PRDORNI PARA P FORR KOMPANET DHE PLANET OSE GJITHA KA MUND T BE NDIHMOHET P GR T GJITHA PVERR K PT PATCH. Dhe unë nuk mendoj se po shkon Bëhu PJESA E RI. KU JU RUAJT, SHTETI THE MET M T MIR IT, NUK KA NDODHEN T OP HAPNI LIKE një ROCKETSHIP DHE SHUM G SHUM MIR DHE SHUM me shpejtësi dhe shumë KUFITET E REPUBLIKE P ONR EKZEKUTIVE KOMPENSIMI EDHE. KA NEVOJN PARA. Ata do të duhet të bëjnë GJITHA PUN PER VETEM JEMI INTERESUAR N IN PUNT, JOBS. DHE JEMI INTERESUAR N THE KOMPANITET BECNJ Q TH FAR KUJDESI PUNT N KOST MADH JOBS. KEMI 16 Miliard dollarë në financim PR BLERJEN E PERSONALE PAJISJET MBROJTSE. Ne dimë rreth asaj që mund të jenë maska DHE REPIRATORT PROR T STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE. KUPTOJM THE Shtëpinë për të kaluar LEGJISLACIONI VITAL DHE DUHET Një faturë për të punuar time për sinjalizimin PA VONESE. Unë do të nënshkruaj menjëherë. Ne do të kemi një nënshkrim dhe të madh SIGJIMI DHE DITA E MADH PR PUNT AMERIKAN DHE PER AMERIKAN FAMILJET DHE PER SHQIPTAR KOMPANIVE TIC CILT KANAV KAN VITET M B T MIR T THE GJITHA KA, THE PAS VITET E VETE DHE PASTAJ LITTLE BIT LESHT SI AGO MUAJ, TI DUHET N A NJ P POZICION TY NUK KA SHENJE SHTPI Fshehur Enemin, VIRUS. DITA E T E KUFISHTUAR, DUHET T. Drejtuesit e shumë Amerikës ORGANIZATA MAMZIMORE PONRFSHIRJE. I falënderoj për ata P UNRKTHIMI I DIVERSIONIT T AM AMERIKANIT NJERZIT, N F FAMILJET AMERIKANE, T TO Kombi ynë dhe ata kanë qenë Fantastik dhe koleksionues FURNIZIM, SHPISTRNDARJES T F USHQIMIT DHE Mbështetja e punëtorëve të kujdesit shëndetësor, Kujdesi për punëtorët e pasur DHE FAMILJET. Unë i përfshie ata për të vazhduar BEJE. JAN. NDERTIMET DUHET Fantastik DHE I MADH. JANE TE MADH. DUA SHUM OF E TIJ. DUA T TO SHPRNI NJ U UPDATE FURNIZAT KRITIKE. FEMA SHSHT DUHET 9.4 REPIRATORT, MENDIMI I AT, 9.4. 20 MILJON MASA KURRIKE DHE NE KAN O TTH TJERA Q T MENDIMIN JEMI SHPRNDARJE Shpejt. Bota e tërë, jo vetëm në SHBA ose SHTETET, BOTA E BOT SHT Duke u përpjekur për të marrë këto gjëra brenda KONKURRENCA ME SHUM, SHUM Vende. Unë besoj sot, që ju brokeni 150 MARKA P THER VIRUS. KEMI 150 SHTETE, P 150R 150 SHTETET Q HA KAN TH VIRUS DHE NOBODY DO T B BESOJN TH T TH GJITHA LIKE QE ESHTE E MUNDESHME. NGJARJA NB FUND DUHET T SHUM DIKA LIKE KISTU T VAJN. Ne e dimë që mund të ndodhë më tepër. DHE N ITSE DO T, BNI, DIKA është DUKE DUHET T BE PRGATITEN SI BNI Q WH N MSUARA. SI PAVARSISHME ATFAR KEMI DONE. KRETO M M SHUM TESTIME NGA ANYBODY NGA FARA. DHE LAJMET, REFERUESIT, THE MEDIAT TA QETN ME M ME SHUM DHE MAZ SHUM PROCEDURAT TUAJ TESTIMORE JANE Mrekulluese dhe KEMI një Niveli të Lartë TESTI DHE Ashtë një provë që është Të sakta. 3.1 SHITJE TACE FILJEVE MILIONE. 14.6 MILION DREJT DHE 6,000 Ventilatorët, të cilët shkojnë tek ata Ajrat e nevojave më të mëdha. DUHET T DITVERS 4000 Ventilatorët në NEW York. Dhe unë flas me QEVERIT NE LIDHJE ME ATE. Ai ishte i lumtur. Fola me kryetarin gjithashtu NE LIDHJE ME ATE. MAYOR DE BLASIO KUSH SHT SHUM HAPPY. NUK DUHET TAP BNAP LAPNDN ME PUN NE Po veprojnë. PROR KTO KOMBT EMERGJENCA, VERDO DITA KETU KA VAZHDIMI TE HAPI PARA DHE DEMONSTRATE KARAKTERI I TONA Kombi që përfshin njerëzit BEHIND ME, N THE RRUG. KESTO NJERZ JAN AM MIRAZ ATA JAN NJER AMZIT MAZ SHUM DHE MUND T I DUHET T SP FJAL P FORR MYSELF, TE MUAJ KANE BEN SHUME MIRE. MUND T THE NUK MUND T ME MIR, MAYBE ATA BEJNE. PUNA VDEKJE SHUME VETE. N M Marianland, NJ-VJET -R E VJETR BOY PEDRDORNI PARA TIS LINDJEN E TIJ Blini VESHJET P FORR SENIOR. N N NEVADA, TANI DUHET T DHNI GRUPET DHE FURNIZIM. Kjo po ndodh. Mijëra dhe mijëra. Unë mund të qëndroj këtu. N MIN MINNESOTA, qindra të STUDENTET MJEKSORE KAN VULLNETAR P TOR T PRO DHVN FMIJ KUJDESI P FORR PUNT E SPITALIT NDIHME T TO M KNYRI DIKTORT TAN DHE Infermierët në vijën e përparme Luftimi për të kursyer JETA. KESTU SHUM R Amerikanë Rikujtojnë NE NE KANE një rol për të luajtur në fitore KIST B BATTLE KOMBTARE E MADHE DHE Shtë një BATT W BOTRORE. Ne po merremi me T O TJERA NATIONS. Unë jam një kafshë e vogël - marr thirrje. SHUM VENDET JAN IN N B BIG Telashe. Deri tani ne do të dëgjojmë nga tonë SEKRETARI I MADH i TREGTSIS. KA QENI PUN RADHER HARD, UNË DO TË JU THEM. STEVE MNUCHIN ASHT A NJ G GUY Fantastike DHE TAL BNI ME SHUMES SIDA, DEMOKRAT DHE REPUBLIKANE. NJNE PR MSIMIN E M T MIR NDURTIME DHE GJITHA P TOR T K DNUAR TI, RUAJTJE, SHUM MIR DHE KAN. A LITTUARI UPDATE DUHET T BE BNI bukur P HER T DGJUAR ATFAR JEMI po bëjmë dhe FAR SHT DUHET. SEKRETAR MNUCHIN: DUHET T MUND T BNI TE FALEMINDERIT MCCONNELL PER TIJ UDHZUES DHE DO T L DUHET T TO FALEMINDERIT CHUMER SHUMER P THER MBIKUPQYRJA BORANIKE BIPARTIZANE NE DUHET NIS KILLTILL Faturë DHE THE DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET WHO GJITHA E PUNUAR. PRESIDENTI tha, unë kam për të JETOJN IN NOO LBJ RROJ E MUNDSISHME Pesë ditë dhe nuk mund të jenë më shumë P PRGJIGJET ME PAPRECEDENTUAR PPRGJIGJE NGA SENATA N TO MBROJTEN PUNT AMERIKANE DHE BIZNESA AMERIKANE N TH KT SITUATA. PRESIDENTI SHUMLIN SHUM E KETE POR LET ME SHKO N TH M T KJO Shpejt. HYRJET E VDEKJES P RR RETENTIONIN E BIZNESIT, Kjo do të mbulojë 50% RREGULLORE PAYROLLI PRIVAT N IN VDEKJE BIZNESET KU DO T DO PAKERMBYNI KUJDES Q TH DO T BNI FURNIZIM TET WE JAVA T OF SALARIESVE Sado që të mbajnë punëtorët PUNSUAR DHE GJITHA. DHE KETO KUJDES DO T BE FALOHEN N THE P OFRFUNDIMIN E PERIODIT SI GJAT SI T K MBROJNJEN PUNERST E PUNS. K ATO JAN KUJDES SBA POR THE TREGIMI DO T A AUTORIZOHEN çdo herë BANKA E SIGURUE FDIC P INR T BN Këto. PRANOJM BY N THE FUND T OF ARSIMIT JAVA, Do të kemi një të thjeshtë PROCESI KU KJO KA MUND T BE BJN DHE SHPRNDARJE N THE DITN SAME BNI. Kjo do të jetë thjesht SISTEMI P TOR T FITUAR PARA NO VDEKJE VARGJET E BIZNESIT. P COMPR KOMPANIVE Q D NUK KUAJTOHEN ATA, KEMI NJ AN EKONOMIK PROGRAMI I INCENTIVAVE TATIMORE N PUNT E VETM DHE AS PRESIDENTI tha, Ne kemi forcuar Sigurimi i PUNEMSIMIT P FORR NJERZIT QO NUK MUND T BNI K THTU DY PROGRAMA QAT DO T BE JENI ADMINISTRONI PROR SHTETET. DO T HA KEMI NDIKIMIN EKONOMIK PAGESAT. KJO DO T BE BNI N NE T ARDHM TRE JAVE. PAGESAT E DIREKTIT NO M SHUM Llogaritë e depozitimit të njerëzve. DHE P THR KOSTO Q WH NUK KAN TANI, DO T BE DO T KEMI K CHRKES N SHUMA. TRE ARSIMIT TAN DO T KEMI AUTORITETET SHTES, KEMI 500 dollarë dollarë për të punuar me të REZERVA FEDERALE P TOR PUN PR PROGRAMET E EMERGJENC ANDS DHE KRIJONI 4 dollarë TRILLION N IFNI KA NEVOJ P TOR MBUPSHTETJE BIZNESI AMERIKAN DHE AMERIKAN PUNTAR INT N W NJ AN MNYRC TP PARASHIKUAR. DHE PRESIDENTI përmendur 100 dollarë Miliarda te spitalet dhe 150 dollarë Miliarda te shtetet qe kane SHPENZIMET E VEANTA TON KORONAVIRUSIT. ZOTI. PRESIDENT, DUA TE FALEMINDERIT JU DHE PRESIDENTI VICE. JU JENI M CONNYRSISHT N AVNDSISHME T TO SHBA. Ne flasim në mënyrë konstante përmes DITA DHE TUAJ T G GUIDANC USN SH.B.A. DHE VENDIMET E SHUM P ONR SHUM Çështje. DHE RRETH, FALEMINDERIT PVERR Kjo PUN BIPARTIZANE. Kjo është duke shkuar për të qenë e tepërt Ndihmë për PUNT AMERIKANE DHE EKONOMIA AMERIKANE. PRESIDENTI ETSHTET NDERTUAR Q CON KONGRESI DUHET TVE L MOND SHUM P PROR T MBROJTET SHQIPTART N IN KTO SITUATA E PARASHIKUAR. TRUMP I PRESIDENTIT: DITA DHE NESHTA. SHUM PUN DHE SHENI SI T ALL GJITHA DUHET DHE NE KEMI VOTE. A KENI NJ QU PYETJE? REPUBLIKA: SI MUND T MENDONI KIST BILLI DO T K MBIJET EKONOMIS Në det? TRUMP I PRESIDENTIT: JEMI SHKENI N KUJTI KUJDESIN E AMERIKANIT PUNT DHE B MNI VENDIN GREAT. NUK NOTSHT FALT I TYRE. NUK FALET E TYRE. POR NE TIN MENDUAR - RREGULLTARI: A ANKETONI TI Në tre muaj dhe nuk duhen KJO TRE MUAJ. KJO LUAJ DO T W FITONI M QU SHUM. Sekretari MNUCHIN: KJO ISSHT A Sasia e sinqertë e parave, NESE NEVOJN,, T R REKONEROHEN EKONOMIN. TRUMPI I PRESIDENTIT: KJO TOSHT TO T MBIJET Ekonomive. KOMPANET me vlera AAA T K MBIJETIN TIJ QO DUHET DHE T G BNI T BNI N FORMA E KUJDESVE. Kështu që paraja po vjen. RREGULLTARI: T L LNI TK KKRNI DISA, ju tha se nuk duhej RELI N ON KOMPANI T FOR HUAJ PR Mjetet e mbijetesës tonë, ÇFARË DO TË THUASH? TRUMP PRESIDENT: Ne besojmë SHTETET JEMI FURNIZIMIN TONA Zinxhirët DHE JAN G TON MJETET E PRODHIMIT DHE Bleni IT DISA SHUM për një çmim më të ulët POR NE HUMPOJM JO SHUM DHE GJITHA DHE HUMPOJNEP PAVARSINURN DHE NUK MUND T TH MUND TAT NDODH. DO T BE B MNI DISA NDRYSHIME. JEMI B MJM K THTYRE NDRYSHIMET. RREGULLTARI: A KENI BAN PR T EKSPORTI PAJISJET MJEK MEDSORE? TRUMP I PRESIDENTIT: ISSHT H NDODH VETVETIU. DISA NJERZOR, JEMI M THE T MIR PAJISJET MJEKSORE N IN BOT DHE JU DISA POPULL TIK LIKE BASHKIMI EVROPIAN, NUK DO Merrni atë pasi ata kanë SPECIFIKIMET QAT NUK JAN T GJITHA PAJISJET TONA N IN SHQIPRI DIZAJNUAR N A NJ W M WNY T NDRYSHME, SI NDIKONI Ashtë një mënyrë më e mirë. Ata janë të gjitha lojrat e lojërave KUNDR NE. Ata kanë qenë lojëra KUND USR NESH DHE JO PRESIDENTIT SI VERDO BONEN NDONJE RRETH TIJ. POR BASHKIMI EVROPIAN, JU DUA N E PAJISJIN MJEKSORE, NE BAKENI M THE T MIRAT POR NUK MUND T S SHITEN QE SI NUK JEMI Në mënyrë të përshtatshme. DUHET TAKE MIRA MJEKSORE PAJISJET N CO VENDIN TON. Ne po ndryshojmë gjëra. T ALL GJITHA K THT IS NDRYSHON. POR ata kanë specifikime aq Q E PROJEKTOHEN PAJISJET TONA SPECIFIKUESisht PA PAJISJET TONA MUND T COM HYRIN N CO VENDET E TYRE. Shtë një SHUM TERRIBLE GJITHA QAT KA NDODHUR. DISA T THE POPULLIT Q TOO NDODHIN Avantazhi më i madh i SHBA JAN JON Aleatëve. DUHET T TOO SHENJT N SH.B.A N US MJETET SHUME, FINANCIARE DHE Ushtarakisht. KUR JU DUHET N - SHUM, Unë SHUM - NSE JENI N AT NATO, THE Abuzoni QAT DUHET T O TYRE VENDI N NATO NATO ku ato NUK DUHET T P paguani. DHE JEMI PAGUAR P FORR TË GJITHË. TANI, SI TANI JANRE PAGESA SHUME. TANI KA PAGUAR 125 MILION $ M M SHUM DHE SEKTETARI ULTIMATELY ULTIMATELY E PRGJITHSHME KUSH Unë mendoj se do të thotë është Tifozët e mia më të mëdha Ne i duam ata PAGUAR 400 MJET 400 dollarë shtesë. DHE THE K'T' TREGTI. Ata i bëjnë ato gjithnjë e të mundshme P USR SHTETRIN TO T TO KEMI NJAL NDRMARRJEN E FIRE. Ata e dinë këtë. JEMI JEMI PRIT. KEMI T ALL GJITHA avantazhet. Oshtë duke shkuar për të qenë më lehtë kur unë VENDOSI T DO BNI. POR NE KEMI TRAJTUAR NDOSHME NGA BASHKIMI EVROPIAN. RAPORTI: Z. PRESIDENTI, KATR SENATOR RET E REPUBLIKANIT KAN TREGUAR QE DO EXTRA $ 600 P FORR SIGURIMIN E PUNEMSIMIT Mund të PUNPSIMET E PUNSUARVE T TO HUMBJEN PUNET E TYRE. FAR mendoni? TRUMP PRESIDENT: E DI Ështja shumë mirë. RUAJT, MUND T Y MUND TIS BNI DISKUTIME QË. SEKRETARI MNUCHIN: LET T ME JEMI VETEM SHPLARNDARJE, CILA ISSHT IS NE Dëshironi të keni forcuar SIGURIMI I PUNEMSIMIT. KA SHUM SISTEMET SHTETERORE KAN TEKNOLOGJIA QE ISSHT 30 VJET VJET OSE VJETR. NSE KEMI aftësinë për të KLIKONI KISTO ME SHUM M SHUM SPECIFIKA, DUHET TVE KEMI. Kjo ishte mënyra e vetme që SHTETET E MUND T MUND T PARA Shpejt në një rrugë të lirë dhe të përdorur 600 dollarë pranë bordit. SHUM SHQIPTAR ,T, ATFAR DUAN, DUHET T K MBIJEN LLOJET E TYRE. P FORR 50% T TH KESTO BIZNESA, Ata do të kenë bizneset MBI KOSTU JOBE. Kështu që kjo ishte - NUMRI ynë një Sështja HSHT SI T DO B MNI SIGURIM Q W PUNT AMERIKAN WH Q WH NEVOJN T K MBIJET T GJITHA PAVARUR, KJO ISSHT NO JO E gabuar e tyre, që BIZNESET NDIKOHEN TUT VDES, PRESIDENTI DHE PRESIDENTI VICE DUHET T TO BN S SIGURIN THE Amerikanët me vështirësi fitojnë para DHE KJO ISHTE SHUM EFIKIMI WAY. >> A JAN THE N IN MARRVESHJE TANI? Sekretari MNUCHIN: DUHET TAY SHUM EKSPEKTIMI I TONA K THTO PASLLA TONA DHE MIR T Shtëpisë TOMORROW DHE PAS PAS TI. Ne kemi nevojë për të marrë këtë para në EKONOMI AMERIKAN DHE PUNT AMERIKANE. Kjo është rëndësia e kësaj. TRUMP PRESIDENT: NJER PEZIT DUHET AKTUAJ MERI M SHUM PARA, POR NUK DUA T TO BNI A Dekurajim. PYETJE E MIR, AKTUAJ. RREGULLOR: FAMILJEN E RETIRUAR FBI agjentët ROBERT LEFFEN SON Q US USHT PARIR QAT NDODH. N KUSTRTIMI IRANIK, JU JENI VESHT E QE? TRUMP PRESIDENT: Unë kam qenë SHUM SHUM PVRFSHIR N IN ATA DHE Ai ishte një gjeneral i madh dhe FAMILJE E MADH. Unë kam për të thënë këtë dhe ata kanë NUK KANAK SHTYTIMIN N THE FAMILJE Unë besoj, por NUK është SHUM E MIR. Ai nuk do të mirëpresë për vitet në IRAN. NUK LSHT DUHET PROMISING. KEMI GOTTEN SHUM NJERZ BACK. KEMI DY DY POPULL T KUJT JAVA. POR LEFFENSON ROBERT, KA KA QENI PR një kohë të gjatë dhe PROBLEMET E RREGULLUAR PARA N H TIJ DETYRIMI APO KAPURA. DHE NDESHME TERRIBLY PER FAMILY. Unë nuk pranoj atë që është DEAD. NUK LSHT DUHET MADHE. POR unë nuk do të pranoj se ai DEAD. POR shumë njerëz janë duke menduar ISSHT RASTI. REPUBLIKA: KU JENI NDERT E PARA LIDHJE VEPRIMIN E VLERS SHTETI N ELE ZGJEDHJEN TUAJ. ISSHT LIDHJE KINETO LINE E KOHS S EAST LINDORE TE INTERESIT TUAJ POLITIKE. JU SHENI MEDIAT DUHET T RUAJTJI MBYRET - [Padallueshme] TRUMP PRESIDENT: MEDIA DUHET DUHET T SE M SHUM MOR T MIR. REPUBLIKA: RIPARIMI I VENDIT NUK është një IDEA E MIR. TRUMP I PRESIDENTIT: JU JENI TUAJ KUPTONI. NJER PEZIT TLE SHUM W NUK DO T DUHET TI HAPI N SO SHUM M QU SHUM DHE DISA NJERZ DUHET T IT BNI FINANCIAR VORRTET SHUM SI QAT DUHET T BNI MIR N AT M DENDSISHME N AT Votime. DHE NUK E DI N IFSE KJO DIKA POR KA JANE NJEREZ N IN TUAJ PROFESIONI QAT DO T L DUHET Q TE SHPESHT. Unë mendoj se është shumë e qartë se KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. JU BNI AJO BËN. KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. Ata do të duan të shohin mua PR ATEKA ARSYE ARSYE JOBODY PUNA JEMI BONER DHE KUJT QE KA K THT GRO GRUPI TANI E DREJTA KETU OSE NUK DO T KENI NJE LEHT CO SHTETI. NE RREGULL. RREGULLTARI: T ON ND YRNI K STU PAKETA, SI MUND TIJ - >> KUSH JU JENI ME? CBS TRUM. [Padallueshme] >> Brenda tre javëve, ne do të KA PAGESA T DI DIREKTIT PAS KU KEMI DEPOZIT KUQ INFORMACION DHE DUHET T G MERRNI A SHUM INFORMACION SHUM SI NE KAN PRO PROCEDURA T TO BNJ TH KT. TRE JAVA P FORR KTO DHE FUND T Java e ardhshme duam të gjithë bankat PIGR ORIGJINIMIN E KUJDES S S DIT. RAPORTI: KAM DY PYETJE PËR TY -- [FJALA ME G-20 DHE BAN B P ONR TOLLIN E TREGUAVE T GJITHA KAFSHT PARANDALOJN CO SHUM-19 QAT ISHTE NJERIU I TRANSFERUAR TEMA. TRUMP PRESIDENT: NUK E DI N IFSE Q S SUBJEKTI SHT T BNI UP. AMESHT T OF KINA DHE SHUM QE SI NDODHET N IN KINA. SSHTOM DISA DO T T FEMIJ RRETH. POR NUK NOTSHT TOP i listës sime. [Padallueshme] TRUMP I PRESIDENTIT: SI VDEKJET E SHUM A JAN AC MIR T MSUAR? ASNJE. ASNJE. NSE KA PYETJE TUAJ. DUHET E SHTOJN ST SHTETIN E TIJ. KEMI TESTUAR NGA SHUMAR P MR M SHUM SE Askujt. Ne po provojmë më shumë sesa ANYBODY E DREJTA TANI. VEPRIMI I MUNDSISHME N NO BODY. DHE TESTET TONA JAN TESTAT M B T MIR DHE TESTET më të sakta. NSE JENI T S GJITHA TAY GJITHA SHKEMI TESTI 350 MILION POPULL. E PARAJNI SHTETIN. DUHET ME TI. MUND T G SHKEMI P CR TER PRDORUR SHTETET POR unë nuk po shkoj të bëj që POR PASQYRAT E VAZHDUAR. NUK DUHET T TO PROVOJN ENTIRE SHTETI N THE MNYR. Unë mendoj se është i ngushtë. NUK DUHET T TO BNI. SHUME K THT SHTET SHTYTë SHUMU E DREJTA TANI. BECNI N AT DIKA P INR NUK E ARDHMET E DYT E ARDHSHME, MUND T NEW RI PUNA DHE KALIFORNIA NUK MUND T BNI. MAYBE SHTETI I WASHINGTON Nuk mund të. POR NOUSE DUHET T THE GJITHA, TYRE Problemi më i madh ishte në një SHTËPI PLEQSH. RAPORTI: N YSE KON TESTO NJ O SHTET DHE PERSONI MOV SHUM N SHTETI TJERA. TRUMPI I PRESIDENTIT: JU DUHET AT QË. NSE DUHET T THE SHTETET DHE SHTETE SHUME Unë po flas RRETH, NUK KAN A PROBLEM. KEMI DISA Probleme të Mëdha, por KOMUNIKUAR T C P CRMBANI Dendësia e Lartë Fusha. PSE DUHET T T PROVOJN ENTIRE KOMBIT 350 MJET POPULL. Kemi provuar më larg se sa askush Tjetër. KEMI aftësinë për të provuar, NE KENI një rrugë të gjatë nga një SISTEMI I BRENCENS I INHERITUAR. KEMI TESTUAR NAR M SHUM SE DIKUSH TJETËR. KUR SHENI ANYBODY ELSE, TJERA Vende. JO VENDI ISSHT VDEKJE E VLERS. Ata vijnë në një gjendje statistikore GUESS JETERDAY QAT I ZEMARDR NGA DR. BIRX KU JANE PER Tetë DITA KETU M M SHUM SE Tetë JAVA N IN Korenë Jugore dhe Jugore KOREA KA BN A NJ A PUN T GRE MADH. POR NE VETEM N E T E DITS FAR KOREA JUGORE DUHET N E tetë javë. Kjo është një numër i madh. Dhe unë thashë se po merremi Të mirë. Edo ditë është duke shkuar. KEMI një APARATUS T IN PAVARRUAR. Nuk dua të provoj 350 milion Njerëz. Unë mendoj se është i ngushtë. >> DY PYETJE. [Padallueshme] TRUMPI I PRESIDENTIT: ME PPRGJIGJE N. ÇFARË? [PYETJE E PAVARUR] TRUMP I PRESIDENTIT: KEMI FUQI Kufijve. [Padallueshme] TRUMP PRESIDENT: NJER :ZIT E NJERIUT Vijnë dhe kanë një të tërë SHUMA DREJTSIA DHE N U 164 MILET, MENDIMIN E KETE. 164 MILET E MALLRAVE BIG, Bukuroshe WALL. DHE NOS KOST ZONA SI SHUMY, SHUM TE DUHET T HIJN. JEMI SHUM TOUGH N Kufijve. DUAM KU JEMI BOT NDURTIMI, NOBODY ISSHTET MIRT Përmes. ATA JAN SHKOLLUAR, POR Kjo është një udhëtim i gjatë. QAT MUND T MUND T NGJYROJ. POR jam shumë i fortë në kufij DHE NUK DUA T PE DREJT NJERZIT T COM BNI KETU. NSE JAN JAN T G SHUM T TO HYRIN, DUHET T COM Vijnë NGA PRORMBJE LIGJORE DHE MERIT. NUK JEMI NDODH T POPULLIT TUAJ JANI duke folur për sa vijnë VEND. RAPORTI: REPUBLIKANET DHE DEMOKRAT P TOR PASQYRN E STIMULARIT DHE QENDRA E ARTIT KENNEDY KETU N W WASHINGTON, DC ,. NUK DUHET Q PARA JAN BE T BE SHUM Maska dhe raportuesit? TRUMP PRESIDENT: ISHTE 35 MILLIONI DHE PREJ 10. Unë jam një adhurues i asaj. DUHET T TO DUHET T G GJIJ MUNDSIT, por jam duke bërë biznes GJETJET TEC BANJ TH Q TH M SHUM KUJDES. POR QENDRA E PTRMBAJTJES SI SUFFEROHET M GRE SHUM NUK BOD MUND T G BN KERTU. ISSHT MBYETUR DHE DUHET DIKA FONDHIMI DHE E KA BIDR ATA Q W ISHTE A K RERKESA DEMOKRAT, NUK MUAJ KËRKESË. POR ju keni për t'i dhënë ato Diçka. Puna që ajo mënyrë. DEMOCRATSVILLE trajtuar ne Mënyrë të drejtë. Unë besoj se kemi një të mirë BACK DHE FORT DHE E them që ME SHTYPIN NU SHUMER SHUMER DHE FTOJN TO T TO NDODHNI një NUMRI KOHA DHE KA K RERKESA OOL. DUHET N D 25. SHKO N D 25. Unë thashë që është një SOUNDBITE LOUSY. POR QE PUNON MUND TJETA PUNET E JETES. QENDRA E KENNEDY, DO DO AN PUNA E PCRFSHIRshme. DAVIDI BESN NJ JO PUN TC PAVARRUAR DHE PUT SHUM PARA DHE DO GJITHA QAT SHUM NJERZIT NUK MUND T BE BN KND DHE B DON. Ata kanë mbyllur. KAN DEFIKITT TT E PARA. Unë nuk kam një problem të madh. Kjo ishte një kërkesë nga DEMOKRATET QE KANE A FACILITETI QAT ISSHT thelbësisht MBI MBYRJE. NSE DUA T TO DUHET KERT M TO SHUM N "" ROMEO DHE JU DO T Y DYT, "Unë DUA T LO DUHET TOO M LSONI. RAPORTI: SENATOR Rubio tha SHOQATA ORGANIZATA E SHALNDETIT TORLD BOTIT FAVORIZMI TE KINA DHE MCCAUL P RERFAQSUES N ON LIDHJE TE HYRJE Shtëpiake KOMITETI PYETSUAR INTEGRITETI I SHALNDETIT T BOTS DREJTORI I ORGANIZIMIT DHE SHENI KU JANE fllanxha të kuqe të veçantë ME PPRKTHIM N TO LIDHJEN E TIJ ME KINA. JU MENDONI SHNDETIN Bota ORGANIZIMI FAVORITIZMI I DYT. A MENDONI SHTETET E BASHKUARA DUHET T-SHPRNIJONI SI LIDHJE ME BOTN ORGANIZIMI I SH HENDETIT? TRUMPI I PRESIDENTIT: KA JANE TALIK QE KA QENE NDERTIMI SHUME. SHUM FEEL POPULLORE TA KA QENE SHUM NDERTIM DHE NJ-SIDA ME ME KINA DHE SHUM njerëz janë JAN NUK KENI ME KET. DRP FAUCI DHE MYSELF DHE T O TJERA NJERZIT, KA JAN PE NJEROPZIT QAT NE LIKE D KNI. Unë mendoj se janë miq, shumë E profesionistëve të mirë. DUHET T BE JET INTERESUES N IFSE JU DUHET T TO B TONI TAL BNI KUSH POR KAM ZEMR P FORR VITE QE ATA BSHT BIASUAR SHUM SHUM drejt CHINA. UNE NUK E DI. DO TANT DUHET T G BNI N TH KTO MESA POLITIKE? DR. FAUCI: JO. FUQARI ANSHT AN NJ P PERSON I JASHTM DUA DUH TN BNI SINCE HE ISHTE MINISTRI I PARIME N IT KT IT ETHIOPIA PO. DISA KUSH Q SHOQZON Q NUK KA KAN PRO PROBLEME. POR ND LEADERSHIPIN E TIJ, TIJ KAN D BN SHUM MIR. Ai ka qenë i gjithi për këtë. UN W JAM P ONR TONE DHN T WITH telefonit me disa pak OGO AGO LEADING A WHO THIRR. Nuk po tregoj për Kinë. RAPORTI: KUSH SHT PR PRAISING KINA N RES PPRGJIGJEN E TIJ Pandemisë. DR. FAUCI: Unë NUK MUND T COM KOMENTIT QË. Unë nuk e di se çfarë është pyetja juaj IS. [Padallueshme] TRUMPI I PRESIDENTIT: KAM ZEMARDR QE P YR VITE DHE DUHET T. HIM TESTI. SEEMS FINE TO ME. POR JEMI PPRGJIGJEN P RESRGJIGJEN E MADH DHE KINA KINA K OTU K OTU. DHE NESE NUK DO T DO BNI K THTO, Mijëra dhe mijëra të NJERZIT DUHET T DI VDEKIN QAT JAN TANI T L JETS DHE LUMI. NSE NUK DO T DO BNI ATA ATARLE, NOBODY DUHET Q TO NDODHEN. EDO T TH GJITHA TOU MUND T KISHT E panevojshme për të bërë atë. DHE NESE NUK DO T DO BNI, Mijëra dhe mijëra të Njerëzit do të vdisnin më shumë se sa CFARE NDODHI. SHUM NJ M SHUM. RAPORTI: KU JENI K THTU Takimi G-20, WHFAR L SNDIMI I PPRGJIGJE T CO Kordinuar JU JENI PRITNI? TRUMP PRESIDENT: JO P NORGJIGJE. KJO DO T BE BNI NJALL THIR KONFERENCA NESËR NË MËNGJES. DUHET TW FALOJN T T BNI NJERZIT E DI dhe LIKE. Më pëlqen VERDO NJ O prej tyre. DO T BE JET NJ AN THIR C INTERESuese DHE DO T BE JET THE E PARA D TONI. RAPORTI: JAN Y JU JENI N T. SHTETI? TRUMP I PRESIDENTIT: Do të jem FJALA ME TONY DHE DEBORAH DHE ATA JAN SHKOHEN T BR BNI SI TEMA. DHE FJALA N TO PRESIDENTIN E VICE MIKE PENCE DHE STEVE DHE DO T DO Bëhuni duke folur për çdo send. NUK DO T BN T BN NDONJ Ngut. POR VAJTET DUHET T G BNI PACKR PUN. NUK KEMI SHTETE KU Ata thonë që VESHJE NDOSHT IT NDIKON DY VJET. NUK MUND T DO BJM NUK. Kështu që ne do të bëjmë atë. KERTU mund të jenë Seksione të mëdha të SHTETI JON QAT JAN LITTLE Ndikuar nga WHFAR TSHT ZGJEDHJE DHE Seksione të tjera që janë P HERFUNDUAR SHUMVIL. Unë do të them nga Lindja, ne do të KANI NJEC REKOMANDIM DHE MUND T BNI PARA LINDJES DHE N THE FUND T Dita e 15-të APO GJAT 15-të DITA, DO T HA KEMI DISA LIDHJE T. REKOMANDIM POR SHTETI JON DUHET T TO BNI KALIMIN E PUNS. UNE KAM SHUM NJEROPZ DHE DUHET T PR PRAKTIKEN SHOQRORE SHPISTRNDARJES DHE DUHET T. PRAKTIKA NUK KA DORZUAR DHE JO SHUMG DHE KISSING, PAS SHUM Ata mund të ndjehen të ngjashëm me atë. Ata po shkojnë për të larë ato DUHET DHE B DONI T ALL GJITHA GJITHA T GJITHA JAN S SUPPOZUAR T TO BJ. POR STEVE, TSHT KOHA, NJERZ DUA T TO B GNI KALIMIN E PUNS. I MERI NGA SIDA T B GJITHA DREJT ANDSIA DHE MUND T IT JET A KOMBINIMI I BOTS. TONY SHENJE PARA, KOMBINIMI I BOTA SSHT S DISA SHUME MIR. POR KETO JANE SHENJE QE Mundësisht nuk do të Kualifikohen dhe KETE JAN FUSHA TTHER TJERA QAT MUND T Kualifikohen TANI. POR DO T BE JET AN INTERESuese PERIUDHA E KOHA. DUHET T TO DUHET SHTETI JON BACK. UNE KEMI NUMRER T T TRETUAR T. NJERZIT QANT DUHET T G KALOJN. DUHET TORE DH STNI TORE DHNI TORE DHNI T WITH SHTETSIT ME DYT SHTYTJE SI KAQ. Ata kanë për të marrë përsëri. KAN BIZNESA Q TH JAN TH SHPESHT T MBETET. LEGJIT Q WE NDODHemi, DUAJ P GR T GJITHM, S HKURTI SHT T BR BNI K THT - JEMI KEMI VITET M M T S SUKSESHME QE KEMI KEMI N IN HISTORINY E SHTETI JON. JU SHENI ATFAR NDODHET ME STOCKS DHE DITA JAN JAN. N STSE STEVE M G SHUM SHENJTIMI, Oshtë duke shkuar për t'u kujdesur për të NJERZIT DHE Punëtorët dhe kompanitë QE PUNOJN W PUNSIT TON, VDES DHE BIG. Ne shpenzojmë më shumë kohë. KA JENI NJER ASZ T AB pyesin RRETH QE. SHP SPRNI M SHUM KOH T MENDUAR RRETH BIZNESET E VOGLA SI I MADHI. DHE QAT NDERTOHEN REZULTONIN TON VEND. Ne duam të marrim prapa dhe njerëzit DUA T TO MERRNI KALIMIN. DUHET T G MERRNI SHTETIN E SHTETIT TONA AGJEN DHE DUHET T BE BNI FUND T TO BNI QË. PRESIDENTI VICE po shkon Qëndroni me ju dhe merrni pak P MR SHUM QU PYETJET E SPECIFIKUAR DHE UNË DO TË TË SHOH NESËR. [KAPITULLI I PAVARUR] PRESIDENTI VICE: FALEMINDERIT ALL. Ne do të raportojmë në VEPRIMIN E DITS NGA KORONAVIRUSI I Shtëpisë së Bardhë FORCA E DYT. PRESIDENTI DHE ENTIRE TONA EKIPI VAZHDON T TO INSPINUAR NGA NJERZIT T ALL GJITHA TRO GJITHA NRO KTU VENDI JAN T P NDRNI PRAKTIKA 15 ditë për të ngadalësuar SPREAD. JEMI 10 DITA N THE 15 DIT DHE T ME L MEN T S THES IF N IFSE JU JENI N AN AN ZONA QAT NDODHET NGA CORONAVIRUS, ITSHT ABSOLUTELY QENENTSISHT QAT TUAJ D LGJONI N ST SHTETIN DHE LOKALIN AUTORITETET P GR GUIDANC. POR P ERDIT SHTETERRORE, ATFAR JU MUND T DO BNI PSHTP ZBATIMI PRAKTIKAT E PARAQITUR N IN CORONAVIRUS i PRESIDENTIT UDHZUES DHE TANAY T B B BNI WE E VRTETE BESONI SI MILIONET E Amerikanët kanë bërë dhe do të VAZHDIMI T DO BNI, QAT MUND TIJ NDIKONI SIGNIFIKUAR N THENI T KUFIZUAR RRITJA N TH KIST EP EPIDEMIK N IN TON SHTETI DHE AMERIKANët E KUJTSIS F NGA EKSPOZIMI N COR CORONAVIRUS DHE NE MUND T SA RUAJM JETN. P BER SJELLJEN E PRESIDENTIT, I DUHET T S SHTETI FALEMINDERIT TI NJERZIT AMERIKAN DHE FALEMINDERIT TUAJ P FORR BASHKPUNIMIN TUAJ DHE NDERTIMI I PARIMEVE N IN 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. Ne dëgjojmë për atë bashkëpunim DITA N IN NJ SER SERI T CON KONFERENCS Telefonatat. Ne flasim me PAJISJE Prodhuesit të cilët janë STEPPING PARA SI PARA PARA N Ndihmoni N US SHQIPRI N DE ZHVILLIMIN E PAJISJET MJEKSORE QAT SHT THEMELORE WHETHERA NET MNYRA OSE FURNIZIM TJERA MJEKSORE OSE Ventilatorët. FEMA E RAPORTUAR N FOR FORCN E DYTS TONA DITA QE HENDREDS OF COMPANIES KAN STEPPED PARA T JET P INRFUNDUAR N CH ZGJEDHJE FURNIZIMI DHE JEMI VETTUAR NAR NDJES 70 OF KOSTU KOMPANIVE P FORR VEANTA RAPORTIMI I TYRE Prodhimi për prodhimin e masave, DREJTS DHE GUAJ DHE T TO Ventilatorët. Ne kemi një thirrje prodhuese me DEVO T SEC SEKRETARIT ME ARSIM Udhëheqësit. DHE FALEMINDERIT T TO GJITHA TON Mësuesit. SHUM E KU JAN N TANI SHTPI M TESIMI I FILMIJVE NGA AFAR EVEN N C SHUMI RASTET DUA KAN FEMIJET E TYRE NGA SHKOLLA. JU JENI HEROZ TR T TR VRTET. DHE DEPARTAMENTI I ARSIMIT SI DUHET SI SHTETI TUAJ DEPARTAMENTI I ARSIMIT JAN Mirënjohës KUSH GJINI VETN TUAJ ARSIMIMI I SHTPIS DHE T DEPARTAMENTI I ARSIMIT KA A Uebfaqja e HELPUAR P CORR CORONAVIRUS REKOMANDIME, ED. EDV / koronavirusit. DEVET dhe Sekretari i Sekretarit PERDUE do të bashkohet me ne E Hënë për të folur rreth distancës REKOMANDIME M LESIMORE QE DUHET NUK JAN T J DUHET P FORR ARSIMI I DYT DHE KOLEGJI POR P EDR ARSIMIN K-12. JEMI HAPJEN NGJARJET DHE Krijimi i fleksibilitetit të ri Studentët e koleksionit mund të vazhdojnë P BERFshihen në MARSIMIN NGA AFAR POR F CHMIJT K-12 MUND T DO BN E NJËJTA. SEKRETARI PERDUE DO T BE JET HER KTU Bisedoni rreth drekës ushqimore PROGRAMI DHE FALAS DHE NDIKUAR Dreka. PRESIDENTI DHE FUQEN TE 150 CEO'S OF TOP NONPROFIT Organizatave. Ne i falënderojmë ata për veprimet e tyre PUNA FURNIZIMI NEVOJAT E NJERZIT NUK MUND T IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS POR SHUM NDRYSHME SHUM N US SHBA KOMUNITETET, LIKE CROSS KUQ, THE ARMIA E SALVACIONIT, AMERIKA E FEJTS JAN ST TILL PUNOJN VERDO DITA. DHE JEMI PROMISE DHE URGJOHEN VERDO AMERIKAN N IFSE KENI MJETET DHE KAN AB AFTSIN, VAZHDON T BE BEHET E PRGJITHSHME T TO MOSPROFIT ORGANIZATA QAT JAN H NDIHME KOST M SHUM NEVOJ N IN TUAJ COMMUNITY. SHENA E MARS PRESIDENTE A WHOLE OF AAPPROACH OF QEVERIS DHE PRESIDENTI DHE II ISHTE N CON KONTAKT ME QEVERIT TANAY. >> PUNA MBI KAPACITETIN DHE DUA NJERZIT T K DNI N ST SHTETET QE JAN IM SHUM IM IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS QAT JEMI ME JU DHE SHPESHT Q ST Q STNDROJM WITH ME TUA DHE VAZHDIMI P WR PUN RRETH ORA T TO B SNI SIGURIN TUAJ PUNT KUJDESI SH CARNDETSOR SHNDETSOR, SISTEMET SH HENDETSORE DHE SHTETI QEVERITETET KAN BURIMET P SR MBSHTETJEN E PPRGJIGJIT TUAJ. N THE LUBND OFN E TESTIMIT, DR. BIRX do të reflektojë për atë që T DHNAT SHSHT SHPENHEN N J M ANYR DHE NUK JAN PRFSHIR T L GJITHA LOKALE DHE Spitale. JEMI N 4 432,000 prova P COMPRFUNDUAR DHE JEMI KLENDSUAR T SHENI KJO JAN L LITERALLY NDRMARRJE DHE KOMUNITET SITET RRETH VENDIT DHE Ndihmë SHTETET N IN STANDING KOSTO DHE ACHDO DIT. REMI T SHKOLL HS DHE LABS RRETH VENDIT DHE T THE NDRNI SHENJAT E PRESIDENTIT Fatur që kjo është thelbësore që Ata ofrojnë rezultatet e TESTET N US SHUM DHE DHNI N VIZIBILITETI I WHFAR ISSHT NDIKON NË TOKË. TRUMP PRESIDENT I INITIATUAR ME K LTO LABS NGA VENDI NE JAN ADD TING SHUMS dhjetëra mijëra të TESTET VERDO DITA TING VETM. MBI TEMA T OF FURNIZIMEVE, PARA Fundit të JAVS, NE DO T T BNI LNDN N A BIT M MIT SHUM RRETH SHKENCA E FURNIZIMIT. UN W N AT FEMAN E NDRMARRJES DHE LITERALLY SAW A ROOMFULLI I NJERZIT ME TOP T AND DHN DHE KELEL PHONES DHE NDAVRMARRJE NGA Gur I PAPRANUAR SI DUA QEVERITAR TOT T GJENI FURNIZIM MJEKSOR SI KETO IT Bëhuni MASJE OSE MALLRAVE OSE Doreza OSE VEAPTET DHE EKIPI ISSHT PUN RRETH orës për tu takuar Nevojave. SHUMA VLERA TALL VLERA. E PAR AND DHE E PARA, CDC ISSHT DE UDHZUES GUIDANCS QIC NE DO T P PUBLIKOJNOM NDRMJET POR Mënyrën më të mirë për të shfrytëzuar BURIMET TONA natyrore N AT JON PARKS. WSHT JAVA VETE SEGO AGO QE SH SERVRBIMI JON PARKU JAN WA TIV GJITHA Tarifat e hyrjes dhe ne drejtohemi CDC për të prodhuar udhëzues TE PRAKTIKA SHPRNDARJES SOCIALE DHE JENI PARA DYTVE DHE ZGJEDHJE PARAT TONA KOMBTARE DHE DO T DO JANI SHPARJET QAT ME VET SISTEMET E SHTETIT T PARK PARKUT NGA QYTET DHE PAVARSIMI I TYRE SUPPORT. LET M L SHUMAY SOT, KA ESHTE NUK INGSHT M SHUM E RNDSISHME P THER NJERZIT AMERIKAN T TO BN T BN T ngadaltë L SPND THS SI T TO KUJDES TUAJ UDHZUES SHTETI DHE LOKAL DHE ZONAT E IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS DHE P FORRDGJITHA PLRZGJEDHJET T P NDIKOJNO N PR PRAKTIK T THE 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. DR. FAUCI do të reflektojë në NDIKIMI QAT NE besojmë se është GJITHA NGA VENDI. POR POPULLI I ASKUAR ME NGA KOHA N T KOHA C'MUND T DO BJ. Dhe unë them nga zemra ime për çdo send AMERICAN. Kjo është ajo që mund të bësh, jo DUHET T PRO MBROJTET SH HENDETIN TUAJ DHE FAMILJA JUAJ, POR JO AMERIKAN DUHET T SP SHPRNJOHET pa dashje CORONAVIRUS pjesërisht në KJO KUSH MUND T BE JET I VULLUESHM. RREZIKUAR PLR LNNGJEN SERIOZE T TO V RSHTJET AMERIKANE TER AVERJES ULET. MAJORITETI I AMERIKANEVE DO KAN SY SISTEMET E MALLRAVE DHE DO T DO Shërohen. POR P SR SENJORT ME SERIOZ KUSHTET E PAVARUR, ,DO GJITHA Duhet të praktikohen PARIMET E 15 DITA P SLR T ngadalësuar SHKRIMIN. PRESIDENTI AKTUAJ KETO JAVA QAT JEMI PARA DUHET DITA NE MUND T OP HAPI SHTETI DHE KAMTU EKIPI DO T BE JET Sjellja e rekomandimeve të tij RRETH SI SIGURISHT DHE PPRGJIGJE Bëni vetëm se. POR P ERDIT SHTETRORE AMERIKANE QO DUHET P SER T SHUM AMERIKA TACK KUFIZUAR N B BIZNES, JU MUND TUT VINI N IN PRAKTIK. Shkoni në CORONAVIRUS.GOV DHE NE DO T DO BN WH AT'MUND T BN. DO T SL ngadalësojmë SHKRIMIN DHE SHALNDETIN Toka jonë. ME K THT, LETNI T RECOGNIZOJ DR. TONY FAUCI - DR. BIRX E PAR DHE THEN DR. Fauci. DR. BIRX: FALEMINDERIT PER SHBA Duke folur te njerëzit e Amerikës. Ne kemi qenë duke parë vëzhgimet REZULTATET E TESTIMIT DHE ISSHT KRITIKE T TO LEXONI N AT KT SHUM. MË LEJONI T'JU THEM. SISTEMI JON T TO BNI N AT FLU-LIKE ILLNESSET NUK JAN N IN Running. DHE PSE ESHTE E R THNDSISHME? P THR K THTU Q OF JENI T VAZHDUAR EPIDEMIKA E FLUJIT, NE KEMI FLUAR A DHE THE FLU B DHE KETO Simbolet THESHT PLATFORMA KU NE MUND T SE SHIJET K THTU KA SHT RRIT. NSE KENI SHUM RASTE IN SHTETI DHE SHTETET TUAJ, MIRMBAJT MBROJTJEN E FLUAS TUAJ DHE PUNA MBI VDEKJE ME CDC DUHET P FORR NDRYSHIME N IN TUAJ POLITIKA E ILLNESSEVE T NEW RI-LIKE LIKE DHE KANE KUJTET E REJA TESTIT DHE KERTU JAN K K KTU KUJTET TESTA QE VARGJET NUR SURVEILPEN TUAJ FLUAS TUAJ PROGRAMI. Ata mund të marrin pjesë në SIGURIMI QAT KEMI NEVOJ KAN NUK KA TANI. QYTETI I RI YORK, WESTCHESTER, RI QYTETI JORK, SUFFOLK DHE NASSAU. KOSTO JAN KATOR SHTET SHOQATA ME NJ Y JORK T NEW RE DHE T NEW RE ZONA METRO YORK. KANE SHUME SHTET NUNT T NEW RE XEREZI POR 56% e RASTEVE JAN DHE është shumë e rëndësishme që NJEREZIT NGA NUMRI I RI RASTET DITA PR DIT. KUJTOJM WE TE DUHET TI DO Merrni një të bardhë kur të punoni përmes BACKLOG TESTIMI. Unë mendoj se JEMI MBI MBI VDEKJE SI MUND INTERPRETI NUMRI I RASTEVE DITA DHE DO T SE SHIHET N NEW RI QYTETI JORK QAT NUMRI I RASTET DITA HSHT QENI P CONRBASHKT P CONRMBAJTJE PR T TRE DITA TAST VETM. KJO JAN NUMRI I RI RASTET DITA PR DIT. KJO ASHT A NJ C THIRRN E VRTET TO P TOR DO PERSONI N CITY Qytetin e Ri të Jorkut dhe të RI ZONA METRO E JORKIT T TO VAZHDIM EDO NJ O nga këto 15 ditë për të Ngadalësoni SPREAD DHE T DO B DONJ TH KET PJESA E ATA Q AT N AT KOHA T NDRMJET ATA JAN F TOL VAJN MESORT DHE QEVERIT. DITA, Ne biseduam RRETH NJERZIT QAT MUND TVE KNI LEJEN ZONA METRO QAT QNDRONIN VENDIT QAT MUND T HA KAN DHNI T SEC DYT Shtëpi ose vende të tjera për të banuar DHE I KKRKUAR T MONITORIT TEMPERATURAT E TYRE DHE THEMELET E VET-ISOLUARA DUHET T TO TIJ KUJTOJN THE SHALNDETIN DHE TYRE SH HENDETI I KOMUNITETEVE T TYRE PERDHNI NGA njerëzit VEND. PSE kjo është aq e rëndësishme,'SHT SHUM E RNDSISHME M ME PERSONALisht, BECNI GRANDMOTHN TUAJ P FORR 88 VITET E JETUAR ME FAKTIN QE SI ISHTE NJ O N MES 11 11 WHO FLUHI I SHTPIS SRO VET N TO Nënën e saj KUR N MN N HERNJ H KA DUHET DUHET DHE NOTNN E TIJ SUKSUMONI N FL LUGN E MADH 1918. DUHET T FOR FEMIJE SE VERI E KA F CHMIJ IN N IN SHKOLL TH QAT P BRFSHIR PNRGJIGJE Q TH LUAJ HOME. KJO WESHT WH PSE DUHET TAY THIJIN EDO SHQIPTAR, JU KENI një rol T PRO MBROJTOJN ACHDO DHE ANDDO PERSON QE NDERNYROJNI ME. ATA SHT PSE JEMI SOCIAL DISTANCIMI DHE JU JENI SHOQRORE Distancimi. TE GJITHA SHQIPTAR, KUR JU JENI MBROJTJEN TUAJ, JU JENI MBROJTJE TTH TJERve. NSE JAN B NDRKOMBTAR PRBASHK K HTU VIRUS SHTPI ME DIKA T NJ CON KUSHTI PARA EKZISTUES, MY GRANDMOTHR T JETUAR ME Q TH PR 88 VJET. QAT SHT AN NJESS MESAZH Q TH SHT KUJDES. Kjo është një realitet. JU MUND TI SHENI NUMRIN E VDEKJEVE ATA JAN RRETH. JEMI T ALL GJITHA ROLI N PARANDALIM THEM. FALEMINDERIT P FORR PUNN T DO B DONI Merrni mesazhin tonë për të tjerët Bëni SIGURI EDO SHQIPTAR NDESHTI SI E R IMNDSISHME E TYRE ROLI ASSHT ASHT WE SHTOJM NGA TI P NERDITIVE DITS T NE DYT TO NUK T L BNI. I dëgjoj raportet që ato janë RASTET E REJA JAN IN TC RCNDSISHME OSE HOSPITALIZIMET JAN IN TC RNDSISHME. NUMRI I RASTEVE T NEW REPARA PVERR VITIN KREET DITS TAST VETM KAN QEN KONSISTENC, POR NUK RREZIKON. JU SHENI RASTET SPITALE VAZHDIMI P INR TC RRITUR T B SHQYRTIT Ata janë një reflektim i asaj që NDODHET NJNE N T DY JAVA AGO PARA MITIGACIONIT T F PLOT Efektet ishin futur në vend. JO MFAR ATFAR KOMUNITETI, SHQIP Ose SHTETI MUND të punojë me SHBA SIGURIMI QAT NE PARAQITIN SPREADA E K VT V VIRUSI T O TJERve. UNË JU FALËNDEROJ. DR. FAUCI: DUA T SP SHTETOJ A KUPTIMI I MINUTEVE T T GJITHA RRETH INFORMACIONIT T WE MUND T MIR JAVA MUND T KAMI T AT DYT PCERFUNDON NJ WE JAV BY P BYR KUSH T G DHNI INFORMACION. P THR KTU, DUA T APOLOGIZI P RESR PPRGJIGJEN MUAJ AKTUALE TE JU KU JENI KKSHTUAR ME RRETH SHTETI KINA. Unë DUHET T RES P RESRGJIGJM TUAJ, POR ATA NUK është STYLE MUAJ. PUNA YSHT IS Unë jam një shkencëtar FIZIK DHE NUK MERREN P INRFUNDUAR N TH KATT STUFF. GETTIKUAR PACKR KUSH RANI NDIKONI NDESTRKOMBTAR T NEW RE INFORMACION, KINA DHE T O TJERA KANE HIT PRIOR QAN KA KA VETEM. NJNE prej gjërave që ishin STRIKUAR N MU DHE NDROR TI SI T BNI NUK SSHT DHNI DO T F FUNDIT, POR JO FAKTOJN IT TANI, JAN KOLEGJAT TONA KINA SHUM I BESUAR NGA T W DUHET PROR CIKLIN E TJERA T OF JU JENI KURTVE T TO BES TO. Ata kanë shumë raste. POR ATFAR JAN Q START JAN START TING FILLONI Shih ato janë duke u mbështetur KUJTIMET N ON TRAVEL DHE DUHET T W KUJDES N US AT QAT KEMI KEMI SUKSESUAR, B SNI SIGURISHT TOU SHUM PROVIMI I KUJDES SI JENI DHNI T RE LEXOJN CON KUSHTET Në hyrje. Unë e di se do të jemi SUKSESE PISR NDRTJEN KISTO N UNN KONTROLLI. NUK DUA T TO NDIKOJM RASTET NE. QAT GJITHA E PAR. GJETI I DYT Q TH ISHTE E RNDSISHME, SI ISH DUKE DUHET DR. BIRX përmendur. KUR DUHET T THE INFLECK SHONI I KURVIT, TANI TANI SHTETE TIF ndryshme T ndryshme Q HA KAN G NGJARJ NGA VARME FJALT E INDIVIDUALIT T TYRE Rezultatet e jashtme dhe ju mund të mësoni DISA NGA TYRE RRETH KU JU JENI N. OREBREAK TUAJ TUAJ. P FORR SHEMBULL, KUR KINA DUHET, FAR H NDODHET ISSHT TANI A NUK E NDERTOJN NGA DUHET NGA SHKIMI PROR T DUHET T NDEROJ NUMRI ARBITAR, 500 RASTET, DITA E DYT WSI 1,000SHT 1,000 1.000 DHE KET 1,500 DHE KET 2,000. VEPRIMI RASTET E RI Fillojnë L FLNDSISHT POR TET MIR N TO PIK KU SHPESH SHTETI INFLECK DOWN. GJITHA QAT DR. BIRX E përmendur, NUK DO T D DEKLARON VIKTORI POR JU JENI RRETH KU DUHET T G SHUM. Dhe unë mendoj se është shumë KUJDES. E TRET DHE P FRFUNDIMTIMI Q TH KET I THINK IT GETS Kthehu tek PYETJE QAT SHUM N TUAJ N THE AUDIENCA E ASKEDUAR N US SHBA, DO T TH KET Jini një gjë të ciklit sezonal? Unë mendoj se është shumë mirë. ARSYE E SHTOJ ATA, QE NE Janë duke filluar për të parë TANI N THE VENDET E HEMISPERHS JUGORE JANE QAT JEMI SI KEMI RASTE QAT JAN AP T AP PRANOJN AS SI ATA SHKOJN Sezoni i tyre dimëror dhe ata KANE NJUT REZULTATIN SUBSTANTIAL, IT DO T BE BNI PAVARSISHME QAT KA NEVOJ P BER T PRGATITUR Q TH NUK DO T GJENI A CIKLONI KOHA E DYT. FAR DO TAT NDIKON PR SHBA? NDODH TP PALLRNDARJET NEVOJ T DO BNJ ATFAR WE JEMI po bëjmë ZHVILLIMI I VACCINA-s, duke e provuar atë Shpejt dhe provoni të merrni atë gati DHE KA NJAC VAKSIN AV T AV DREJTM. DHE B DONI PRODUKTET E BARNAVE NE DO TA KEMI NJ M MENU T OF BARNAVE Q JEMI SHKOLLOHET T BE JET E efektiv DHE SIGURIA. Unë e di që të jem i suksesshëm HYRJE KISTU TANI DUHET, NE KEMI P BERGATITET PR CIKLIN E TJER DHE JEMI po bëjmë do të përgatisim SHBA WELL. RAPORTI: P VR VENTILATORT, KERTU ISSHTPORT RAPORTIMI QAT K THTU ISSHT VET 16,000 N THE KOMBT Rezervave. Jepni KLARITET N SHBA, SI SHUM VENTILATOR DOT I KAN N IN T STOCKPILE KOMBE? KUSH JAN po i krijon dhe si DUHET DO T BE B TONI T GJITHA. NUK KA NDOSHT? PRESIDENTI VICE: ISSHT A FOCUS SINGULAR DHE PORTIONI I MIR E DETYRS SUP FURNIZIMIT TA KUJDESIT TONA FORC AT N AT FEMA SINCE THE SHTETI PRESIDENT DHE FEMA QENDRA KOMBETARE P RESRGJIGJE DHE NE JANE B MN PROGRES N A NJ. VARIETI E MJETEVE. E PARA, KA JU KOMBET STOCKPILE KU JENI REFEROJ DHE VDEKJE ATFAR KA QENE SHPRNDARJE, SHPRNDARNI 4,000 VENTILATOR TOT N N NEW JORK Përfshirja e ventilatorëve që i kemi dërguar QYTETI I NJU JORKUT. KJO THSHTAT Q N NUMRI I DISA 20,000 - LEXONI 20,000. Unë nuk do të diskutoj numrin tuaj. KA JAN L LITERALI P BYR M SHUM VLERESIMET M M SHUM 150,000 VENTILATOR INT N IN SHALNDETIN E RREZIKUT SISTEMI KUJDES T ALL GJITHA QRONDRON VEND. DHE PUNA ME DOKTOR AND DHE KERTU SHUM E RNDSISHME KONFERENC C MUND TANI DIT, KEMI VITET E VETE TVER VETSISHME AGO QAT DEVIKESS Q DOKTORST P DORDORIMI P FORR NDJEKTUES Kirurgjia MUND T BE KONVERTUAR N A A Ventilator shumë i dobishëm. FUQI PUR KUOMO QEVERISE RRETH QE DITA DHE Ai është N IN PROCESI I SH SERVRBIMIT TOV QEVERISVE RRETH VENDIT. Ne besojmë se janë dhjetëra Mijëra Ventilatorë që MUND T BE KONVERTUAR TANI Q TH KTO FDA KA UDHZUES DHNIE. KEMI PRODHUAR një VIDEO T H MIR TP SHPESHTI SI KA MUND T DE PAJISJET B BEN KONVERTUAR. POR JEMI PUNOJM WITH ME P GRGJITHSHME MOTORET DHE KOMPANIVE T TO SHPEJT UP. KONTRATAT JAN JAN SHQYRTUAR DHE VETTIMI I Aftësisë së Tyre. POR NJ O T ID IDEVE T O TJERA SI NE DUHET N A FUSH OFT E VENDIT ATA JAN M M SHUM NDIKIMI DHE M M SHUM SI T GJITHA E RASTEVE P FORR CORONAVIRUS JAN N NEW JOR T NEW RE SHTETI DHE N THE RAJON RRETH KERTU, DO T F FOKUAR BURIMET TONA Përfshirja e Ventilatorëve P WHRKU KOMUNITETET JAN ST ND STRMARR THEN SHUM ME CORONAVIRUS. NJNE nga rrugët JEMI PUN PASQE Q TH N AT FEMA TANI BYSHT NGA Shpejtësia e PRODHIMIT DHE AT KOHA KOHA T W PUNUAR ME FURNIZIM KOMBTARI MUND T ARSYET QE NUK KANE PJESMARRJE BURDENI ME ME CORONAVIRUS DHE duke e bërë të sigurt që jemi PRODHIMI DHE PASQYRIMI DHE TAKIMI QAT NEVOJN. FAR I'po ju them, ne kemi një EKIPA E JASHTME. ADMIRALI I DYT ST STAR po bëhet PUNA E PCRFSHIRshme. JEMI BURIMET E IDENTIFIKIMIT DHE KONTRATA E RREZIKUT. DR. BIRX, MUND T Y MUND T SP FJAL TE VENTILATORT. DR. BIRX: Unë faleminderit për martesën DRR PETERSONI DHE AMERIKANI SHOQATA, B BNI TIJ PMRGJIGJE KU JU ASHKONI T, TIJ, DUHET T W PUNOJN ON N ON TA DHE KAN PYETJE DHE P ANRGJIGJE P FORR DO DOKTORI N IN VERDO QYTET QENI PUNA ME SHTETIN E TYRE DHE ZYRTAR LT LOKAL P ONR SI T NDRYSHOJN KJO. NUK LYSHT VETM VENTILATORT Ata kanë qenë duke furnizuar, por ato NJERZIT Q R KAN TH VENTILATOR QAT NUK JAN DO T DO BN ELEKTIVE Kirurgji. NDRYSHOJNAT QAT KRKESA ELEKTIVE PIECE KA LIRUAR N A SHUM BURIMET SHTESE. KUR T B TN TA KALUAR T JU RRETH - NE KAN D BONEN DIKA GJITHA QRE JAN HORIZONTAL NGA VENDI POR T D DHNAT TLE MBLEDHJE TANI N A A SHTETI NGA MJETI QYTET. NOTSHT NUK ESHT E PRGJITHSHME. KERTU JAN PL VENDET QAT JAN V SHUM KUJTUAR DHE VENDET KU Ka që është MORE. KEMI NJ CO VEND SHTET Q TH KA Shumë aftësi dhe shumë INFRASTRUKTURA. DUHET SPECIFIKUAR KU GJET VIRUS KA QENE DHE KU ISSHT SHPESH DHE KUSH ISHTE LIRI BURIMET NGA KU JANE Qenë. NDODHET SHTETI WASHINGTON PARA NDODHET NOR VIKT NEWN E RE dhe D LRGIM N. AT KOST P PIKA P TOR TS SIGURUAR SI NE MUND T MO LVOJM E PAJISJET RRETH BAZUAR N THE NEVOJ. Dhe kështu që unë e di se ka bërë A Vendi ku njerëzit janë duke kërkuar NUMRET VERSUS ATFAR KA NEVOJ. NSE DO T DO KENI KJTU PROJEKTET DHE Merrni TE KOSTU PROJEKTIME LIKE N. GJERMANI DHE TTH TJERA QAT NDIKOHEN QE 50% T POPULLSIS W DUHET FITONI INFEKTUAR, DUA T TO B TON SHUM PLERGJIGJE, M WNYRA E VETM QE HAPPEN,, BECNI K THT VIRUS VLERSISHT VAZHDON VAZHDIMIN PROR POPULLSIT N IN KIST CIKLI, NY CIKLIN E PARA DHE CIKCT TJERA. QAT NDIKON PR TRE CIKLET ME NUK T BR. Ne po merremi me CIKLE A E DREJTA TANI, NUK NJE QAT MUND T BNI Vijnë N THE VDEKJEN e vitit 2020 OSE INOVACIONET TJERA DHE NUK 2021. JEMI PLANIFIKUAR P FORR T ARDHMN. Dhe unë mendoj se numrat që janë JAN SI JAN NUK JAN AKTUALE SHUM E frikshme për Njerëz. POR Unë MUND T T THIJ N IFSE NDODH Y PASQYRI DHE SHUMOO N AT WUHAN DHE T ALL GJITHA E KESTO PROVINS DHE TALKA RRETH 60,000 QERA INFEKTUAR, N YSE DO TAY THEN T A GJITHA ASYMPTOMATIK, 60,000 NJERZUAR E 80 MILIONAVE, QE JANE TANI NARNUMRI. SHT FRIKUAR AMERIKANIN Njerëz. P AR NJ A MODEL JU NDODH T F PLOT. NSE KENI KONTROLIME ZERO DHE JU NUK DUHET DHE NE E DEMI QE EDO SHQIPTAR po bëhet Diçka. Dhe kështu që unë mendoj se çfarë është puna jonë E DREJTA TANI TOSHT P TOR DETAJE me kujdes P AR NJ A SPITAL P BYR SPITALIN, SHTETIN NGA SHTETI, SHTETI NGA VENDI FAR NEVOJAT E INFRASTRUKTURAVE JANE NGA NGA STOCKPILE DHE GJENEROSITETI I AMERIKANIT Njerëz. RREGULLTARI: JAN W SI QENT SIQET SHITJE MASTE VESHJE. MUND TOU VESHJE NE. Ata kanë qëllime të mëdha dhe FEEDBACK i përzier P MIRGJIGJET QAT KETO ASHT A një IDEA E MIR. Prodhuesit e veshjeve. SHT QAT NDIHME DHE DISA JU REKOMANDON? DR. FAUCI: WHFAR'SHT shohim është NDIKIMI I RRETHS SIGNIFIKUES PR MASET VJET N TH ATA JANRE Në dispozicion. NESE NUK KENI MASKA DHE TUAJ DUHET NJAS MASKA DHE P ANDRSHTATJA E TIJ P YR TI VDES T IT B DONI, DOKA T WH GJITHA CAN. POR unë nuk shoh se tani PARAQITJA E DUHET FAR po shkon E DREJTA TANI. PARA VITI PRESIDENT: DO T'MERRNI NJ CO SHUM SHUM. RREGULLTARI: KEMI LARNDIMIN RAPORTET E AMONGIT T KONKURRENCS SHTETET, QYTETARI I KENTUCKY Tha sot se ajo SHTETI I TIJ ISHTE N L RREGULL T TO BLERJE DIKA PAJISJET POR FEMA QAMENI DHE BUGHT TI, P PRSHKRUAR NGA NGA NGA TA. Ai tha se kjo po krijon një PROBLEM P FORR SHTETSIT QEN N NJ O DOR DUHET TLD DUHET Për të marrë pajisje THEMELIMET N IFSE MUND DHE T MUND PJESA T TJERA FEDERALIT QEVERIA është duke u blerë KUJDESI FURNIZIM. SHT TH K AT A NJ PRO PROBLEM QOU po dëgjoni RRETH DHE WHFAR ISSHT KVSHILLA TUAJ SHTETET LIKE KENTUCKY KA KINGTU ÇËSHTJE? SHENJAT E PRESIDENTIT VICE: I DUHET TI QEVERITARI I MICHIGAN, WHITMERI QYTETAR, PER DREJT QË. JEMI FEMA TONA RAJONALE E DREJTA P RERFAQSUESE P THER RAST. DUA T TO BN SIGURIN QAT JEMI - JEMI KUPTOJVER VERDO BIT AS SHUM SI MUND. NGA FEMA. POR SI JEMI PUNUAR ME FURNIZIM KINA, DUA T TO KEMI T F PLOT KOORDINIMI ME SHTETET DHE THE - DHE JEMI NDIKOJM N KOST MATTERS. BAKENI NUK MENAXHIMI PR TI. K TETU FEMA EKIPI N THE DREJTIMI I PRESIDENTIT është në fund NIS KISTFF EFORT, L LENI NGJARJE SHTETE E PAPOT. KITRKESA LITERALLY NUK JANUST T BNI Kombi POR BOTA P FORR T GJITHA KJO FURNIZA KRITIKE DHE AS PRESIDENTI DREJT RRETH TA JU, JEMI NE PROCESIN E TSYPLAKOV - E DYQANIT 9.4 RREZITORET MILLIONA N-95S, MJETET E MALLRAVE Kirurgjike, 3.1 SHKELJET MILIONE TE FASE, LISTA VAZHDON. BE - DO T BE DUHET T SH DUHET T DHNI ÇDO DITË. SI DUA GOVERNOR WHITMER, NE DUHET T P PARTNERI ME TIJ DHE VERDO GUVERNOR DHE BAKENI SIGURIN THE LEHTMINDERIT DNNI AT'është E DREJTA PUNA po bëhet në kushtet e BURIMET E RREGULLTA TQU FITUAR. RAPORTI: PESTR PYETJEN E MASKS, NJERZIT, PUNNN E KUJDESIT T HE SHNDETSISOR RAPORTI I GRUPIT DUHET QE JANE SHKURTIME MASKE. FAR TSHT KA KOHA TIMELINE KUJT SIGURI VERDO Këdo që ka nevojë MASET MUND T TH THESA? PENCE PRESIDENTI VICE: DO LEXOJ DR. ADRESA BIRX QE SI E MIR. LET TE SHENI PRANE SE DUHET TE PRANOHEN LEXONI PORTIN, DO T BE BNI DETYRIMI PARA Fundit të JAVS, KU JEMI IDENTIFIKUAR LITERALLY BURIMET SIGJIFIKUES NUK JAN T DREJTA RRETH VENDIT POR RRETH Bota e maskave që mund të P BERDORET NGA PUNT E KUJDESIT SHALNDETSOR. DHE - POR AS DR. BIRX tha, NE JAN F TOC FOKUAR TOS KOSTO BURIMET N ON ZONAT KU KUJDES SHALNDETSORE PUNT JAN SHUM EX EKSPOZUAR N THE T PROSPEKTI I KONTRATSIMIT Koronavirusit. PRESIDENTI ISHT SHPIRT IT N C MIR NGA EARLY ON, E DREJTA PAS SHENIMI N NE NEVOJAT E AMERIKANëve KUSH JAN ST duke forcuar me të CORONAVIRUS, duke siguruar që ata KAN THE MBUPSHTETJEN QAT NEVOJN P ONR TV NDVRMARRJEN E NDRMARRJEVE DUAJM PUNT E KUJDESIT T HE SHNDETSIS Sonë TE KANE MBROJTJE PERSONALE PAJISJET T TO BN FUQI T TO BNI T TIJ PUNA SIGURISHT DHE JEMI PUNOJM QË. Unë do t'ju them, ju flas K TT TODAY N G QEVERIT TVER SHUMVER, JO VETM QEVERITARI I MICHIGAN POR QEVERITARI I INDIANA DHE TRUMPI PRESIDENT DHE Unë nuk mund të jem më mirënjohës. QYTETAR GT E QEVERISJE RRETH SHTETI JAN JO TIN BASHKOHEN N US SHBA KALLALLSIMI I BIZNESAVE T TO SHKRUAR P WRDORIMET E TYRE DHE IDENTIFIKIMI I TYRE MASKAT INDUSTRIALE, MASET N-95 QAT BNI T OF NDRYSHIMIT Q TRUMP PRESIDENT INSISTEDI P INR IN LIGJI MUND T BE PRDORET NGA PUNT E SPITALIT. DHE KAN P ACRFSHIJE PERRFSHIR. N. BESONI Mbroni mbrojtjen e kujdesit shëndetësor PUNA NGA MUNDESIA E A S DMUNDJET E REPIRATORIS. JEMI duke u thirrur në çdo biznes AMERIKA AKT, KU JU SHUM BIZNESET JAN ID TLE VDEKUR, SHKU PER TE LORENDORET E LJNDS, IDENTIFIKIM Masat N-95, MUND T C KAN C FEMA FEMA, SHICRBIME T CAR KUJDESIT SH STNDETSOR OSE DUHET TAD DUHET TI N A RREZIKON DHE TREGONI N TO TYRE SPITALI LOKAL. Ne dëgjojmë SHTETIN NERVOUS SHTETI NE BASHKIMI I NJEREZVE Q DO BINGN KTO. Kështu që po ndodhë të gjitha në NE TE NJEJTEN KOHE. DO T BE DETYRojmë PROGRES Ne po bëjmë maska. ANDO GJITHA më tej? DR. BIRX: DUA T TO SHTOJ NJ O Copë. Q IS SHT A NJ C THIR PVERR SHTETIN OUT KA DHE ANDDO SHTYPI Q KAN BN BAZ E BASHKSIS DUKE TESTUAR. FDA PUT UDHZUES S RE, Ne biseduam rreth ditëve të veçanta AGO QAT MUND T DO BN NJERZIT Vetë-provim në makinë PRORKU KU JENI TIJ MATERIALE T TO BNI N IN KUJDESIN E TYRE DHE TICK PICKRZITONI N IN A BIGHAZARD BAGI. KJO DO T FREE FALAS T ALL GJITHA KATTO NGJARJE QAT SHENI QENI UTILIZUAR N TH KOST DR DREJT TH DREJT PACKR T SPITALIT DHE BACK Tek Klinika që duhen MOST. DUHET T MO SHKEMI N TO T NEW RI TEKNOLOGJIA, FDA, PUNUAR TIRELESSLY DUHET T G BNI KATTO KTU Pra, ajo mund të jetë e kursyer nga të mirat DHE P GLRBASHKPT DHE REPIRATORIA E PLOT N-95'S. Kjo është në një lëvizje të shpejtë Q FR PARA VETTESTUESE E NOSE ME APLIKATOR NEWT E REA Q MUND T BE NDERTOHET SI ATA K ETO BITI I vetëm i NANIT MUND të jetë NDOSHI N H SH HRBIMET Q TH NEVOJN IT. PENA E PRESIDENTIT VICE: LET ME DUHET TAY SHENJN WE NDIKONI PARA SHIKONI T ALL GJITHA TOM NDERUAR. DO T BE BNI KACKTU K WITHTU ME M F TJERA PROGRES DHE LAJME. POR N ISE DUA TU BNI TAY GJITHA SHQIPTAR, DO T G MERREMI PRMES KJO. Ne do të marrim këtë. Ne do të marrim përmes kësaj TOK TH. EDO SHTETRORE AMERIKANE DUHET T Zbuloni që KU JU JENI N AN AREA QAT NDIKONI NGA CORONAVIRUS OSE NJ A ZON KU KERTU SHUM RASTI T SHUM, ju Bëni PJESA JUAJ P TOR T HYRUAR N PR PRAKTIK 15 DITA T SL NDEROJM SPREAD, JU DO T DO BNI T J KTU. DO T IM NDIKONI SHKRIMIN E KISTI CORONAVIRUS EPIDEMIK N IN TON VEND. KESTU EKSPERTET MELL SHUM MUND TI SHPRNDARJEN SIGURISHT NUMR E AMERIKANEVE QAT DO T BE JENI EKSPOZUAR N THE CORONAVIRUS AS VERDO SHQIPTAR VAZHDON P PR NDRMJET KETO UDHZUES N PRAKTIK. DHE DUA T K DINI Q TH GJITHA EFORTI JASHTR Q JET BINGND DSISHT N AT Nivelin e federatës NGA K TETU EKIP TS TREGUESE DHE GJITHA E AGJENCISUR TONA, T ALL GJITHA E MADH UDHZUES NGA QEVERITT N IN VET PJESET NGA VENDI, ME T ALL GJITHA TC PAVARUR DHE Puna KURAGEOZE NGA KUJDESI SHALNDETSOR PUNT, ME BASHKPUNIM DHE LUTJET E AMERIKANIT NJERZIT, Do të marrim këtë. NUK DO T ON BNI VETEM - NUK DO T BNI VETM ngadalësoni hapësirën, DO TLL DO MBROJTN VULNERABLE DHE SHALNDETSIN Toka jonë. JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE. >> FJALA SI RAPORTET E BARNAVE QE COLORADO - SHKRIM, COLORADO BECNI SHTETIN E VLERT T TO QET DOWN. POLIS GOVERNOR TELLING 5. Miliona Koloradanë për të qëndruar në shtëpi Fillimi i mëngjesit të HESHT. RUAJ MNUCHIN, TREZA SEKRETARI, EARLIERI I RRETH KORONAVIRUSI TRILLION 2 $ Fatura ekonomike stimuluese, e jona EKZEKUTIMI THSHT KASSTO PASLYE BARLORE TONA DHE MIR T Shtëpisë Nesër. FOLLOW SENATE COVERAGE MBI ON Rrjeti ynë COMPANION C-SPAN 24E678 Kthimi i shtëpive për një PRO Mënyra e seancës FORMA T S MORNING Në orën 11:00 AM LIRIA E LINDJES K EASTTU N C SP-SPAN. >> Ndiqni përgjigjen federale TE DYQANI I CORONAVIRUS AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. KONGRESI I VLERS, Shtëpia e Bardhë SHKURTIMET DHE P URPUNIMET NGA Guvernatorët. TRAJNI SHPREHTIN PROR T SHBA DHE BOTA ME Hartat ndërvepruese. VESHTI P DR K DRKES YDO KOH E PAFARRUAR N. AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS.

Konferenca e Lajmeve Coronavirus e Shtëpisë së Bardhë

Members of the Coronavirus Task Force brief reporters at the White House on the latest developments and the administration’s response. cs.pn/2xroIDH
Donald Trump, Coronavirus, CSPAN, President of the United States, White House, C-SPAN,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="72.939" dur="6.072"> TRUMP PRESIDENT: FALEMINDERIT TER SHUM V >

< start="74.207" dur="6.74"> SHUMË. >

< start="79.145" dur="3.77"> KËSHTU QË. >

< start="81.08" dur="3.136"> E bukur për të qenë me ju. >

< start="83.049" dur="3.937"> AMERIKA vazhdon të fitojë GRUPIN >

< start="84.35" dur="5.706"> N W LUFTN KUNDR VIRUSIT. >

< start="87.119" dur="4.905"> DUA TE FALEMINDERIT AMERIKAN >

< start="90.189" dur="2.936"> NJERZIT P FORR P ANRGJIGJEN E THYRS, >

< start="92.158" dur="2.903"> T F PRFITUAR Udhëzuesit TAN AND DHE >

< start="93.259" dur="6.773"> B MRSIT S E SAKRIFIKAVE T RE KRKUARA >

< start="95.194" dur="5.839"> T P ORMBYNI K THTO KRERKES TERRIBLE >

< start="100.166" dur="5.839"> SHUM AGRESIVELI. >

< start="101.167" dur="5.873"> Ne angazhohemi për largimin shoqëror, >

< start="106.138" dur="1.935"> SI E RNDSISHME. >

< start="107.173" dur="2.836"> SHPANRNDARJES SOCIALE, SHUMCH AN >

< start="108.207" dur="3.036"> SHUM E RNDSISHME. >

< start="110.142" dur="3.905"> DHE JEMI T R DREJT TANI. >

< start="111.41" dur="4.638"> JET M T MADH MUND T SA RVENDOJN DHE >

< start="114.18" dur="4.137"> I DUHET T WE MUND T MUND T MIR >

< start="116.182" dur="4.972"> NJERZIT PACKR PUN, P BR T >

< start="118.451" dur="5.705"> SHKOLL AND DHE RRETH N TO NORMAL. >

< start="121.287" dur="4.904"> DHE KANE Seksione të mëdha të >

< start="124.289" dur="3.838"> SHTETI JON PROBABLISHT MUND T G KALOJN >

< start="126.325" dur="2.803"> Shumë më shumë se SEKSIONE TTHER TJERA >

< start="128.26" dur="2.87"> DHE JEMI VOOSHT N MNYR ATM >

< start="129.261" dur="3.17"> ATA EDHE. >

< start="131.264" dur="1.567"> NJERZIT po kërkojnë, THSHT Q IS AN. >

< start="132.564" dur="2.704"> ALTERNATIVE? >

< start="132.965" dur="3.27"> Unë them, në mënyrë absolute, YSHT AN SHT >

< start="135.401" dur="3.07"> ALTERNATIVE. >

< start="136.369" dur="4.237"> UNE NDIKOHEN TJ MADH >

< start="138.605" dur="4.671"> DEKLARATAT E DISKUTERIT P FORR RI >

< start="140.74" dur="5.638"> YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, >

< start="143.409" dur="3.87"> IOWA, LOUISIANA, TEXAS DHE >

< start="146.512" dur="2.837"> FLORIDA. >

< start="147.413" dur="2.937"> QE KA NENI SIGJIFIKIMIN E MADH, AS >

< start="149.482" dur="2.87"> JU DINI, DHE LIGJORE >

< start="150.483" dur="7.174"> RËNDËSIA. >

< start="152.485" dur="6.94"> JEMI N A NJ GRO GRUPIM T CON PRGJITHSHM DHE >

< start="157.79" dur="2.736"> Unë MUND T S THIJ K ,T, KEMI NJAR SHUM >

< start="159.558" dur="3.904"> GRUPI I NJEREZVE Q BNJ >

< start="160.659" dur="4.806"> NUK KA KOMUNIKAT ME T THE >

< start="163.596" dur="3.871"> ZYRTAR T VLERS, PCRFSHIR >

< start="165.598" dur="2.903"> Ne do të harxhojmë shumë >

< start="167.6" dur="2.002"> KOHA ME ZYRTART E RI JORK >

< start="168.634" dur="5.972"> SI BNI Q RE N RE VRTET IS N RENJSISHT >

< start="169.735" dur="6.774"> SPOT N H HOTTEST. >

< start="174.74" dur="3.904"> DUHET NUMRI I SHUM SHUM >

< start="176.642" dur="3.103"> - - E KANOT SHUM SHUM - >

< start="178.777" dur="1.902"> KAN SHUM V NUMBERR T V SHUM >

< start="179.879" dur="2.202"> JAVAJT E PARA AHEAD E TYRE. >

< start="180.813" dur="1.802"> QEVERITARI po bën një të mirë >

< start="182.215" dur="1.568"> JOB. >

< start="182.749" dur="1.902"> Unë flas për qytetin e fundit të kuzhinës >

< start="183.916" dur="3.771"> Nata dhe kjo mëngjes. >

< start="184.784" dur="5.038"> DHE T M PENTRGJIGJET Q TH SI, N H TIJ >

< start="187.82" dur="4.972"> VEMREJTJE, QAT NDEROJN - >

< start="189.955" dur="4.071"> Q WE JEMI PINGRDORIMI - Unë mendoj se ai >

< start="192.925" dur="2.97"> FEELS, SI T HE NDRMJET >

< start="194.16" dur="3.77"> NEGOTIACIONI, Ai mendon se jemi >

< start="196.028" dur="3.971"> P USRDORIMI I SHUM AP PPRPARAPURISHT >

< start="198.064" dur="2.802"> AKTI I PRODHIMIT T MBROJTJES DHE NE >

< start="200.132" dur="2.736"> JANE. >

< start="201" dur="3.871"> JEMI P USRDORIMI KU KA NEVOJ. >

< start="203.002" dur="3.937"> Shtë një pikë e madhe e levave. >

< start="205.004" dur="3.97"> Ashtë një mjet i madh negociues. >

< start="207.073" dur="3.836"> POR DUA T JEMI VALLREJT - - DO T T SHTOJ >

< start="209.108" dur="3.771"> JU KJO, FJALA E TRAJTUAR NGA >

< start="211.043" dur="5.906"> FJALA E NJEREZIT DHE E TRAJTUAR >

< start="213.012" dur="6.072"> ME PPRGJIGJE N TH KESTU KOMPANIVE. >

< start="217.082" dur="3.837"> DHE NUK DUHET T US PRDORI SHUM >

< start="219.218" dur="3.77"> SHUM. >

< start="221.053" dur="3.103"> Ata duan të bëjnë atë, siç e dini, >

< start="223.122" dur="2.836"> MOTORET E PENRGJITHSHME është e përfshirë. >

< start="224.29" dur="2.135"> PDRFUNDUAR FORD. >

< start="226.092" dur="1"> 3-M'PRFSHIR. >

< start="226.559" dur="3.403"> T O TJERT JAN IN TV PRFSHIR. >

< start="227.226" dur="3.737"> JAN ALL T ALL GJITHA PUNOJN V SHUM VDEKJES >

< start="230.096" dur="4.905"> PRODUKTI I PRODHIMIT, T ALL GJITHA Diferenca >

< start="231.096" dur="6.307"> PRODUKTET. >

< start="235.134" dur="2.969"> KEMI PRODUKT SHUM LITTLE KUR >

< start="237.537" dur="2.502"> NE ERDHEM. >

< start="238.237" dur="4.939"> Ne po e ndërtojmë atë dhe i japim >

< start="240.172" dur="3.938"> DUHET SI FAST T KEMI MUND TI >

< start="243.309" dur="1.935"> SHTETET E NDRYSHME. >

< start="244.243" dur="2.903"> JEMI EDHE, SI DINI, >

< start="245.377" dur="3.771"> NDERTIMI I SPITALIVE NUMEROR DHE >

< start="247.279" dur="5.005"> QENDRA MJEKSORE PRORMES >

< start="249.281" dur="4.872"> ZONAT E VERTETAVE N IN JORK T NEW RE. >

< start="252.418" dur="3.703"> N NEW JORK të RI është në >

< start="254.286" dur="2.936"> QENDRA E KONVENTIONS. >

< start="256.255" dur="2.135"> DO T DO BNI K FT HOSPITALE DHE >

< start="257.356" dur="2.903"> JEMI po bëjmë, PRMES TIJ >

< start="258.524" dur="3.637"> SHTETI, Katër Qendra MJEKSORE >

< start="260.393" dur="2.969"> KA. >

< start="262.295" dur="2.169"> DISA DUHET. >

< start="263.496" dur="1.935"> DUA T TO DUH T K DI T TH BNJ >

< start="264.597" dur="2.603"> Duke bërë gjithçka në fuqinë time për të >

< start="265.565" dur="2.002"> Ndihmoni PULLIN E QYTETIT PER KETE >

< start="267.333" dur="1.935"> CHALLENGE. >

< start="267.7" dur="1.869"> Unë jam duke punuar shumë vështirë në të reja >

< start="269.402" dur="2.769"> YORK. >

< start="269.702" dur="3.203"> Shtë me të vërtetë nga më i madhi >

< start="272.304" dur="1.869"> PROBLEM, MUND T IT DO T BE JET,, MAYBE >

< start="273.038" dur="2.203"> NUK DO T BE BNI. >

< start="274.306" dur="2.87"> POR KET' SHUM MIR, >

< start="275.374" dur="2.97"> Puna e aftë për njerëzit që punojnë në të >

< start="277.309" dur="3.971"> ME SHUME DHE TEKMAVE TONA JANE >

< start="278.477" dur="4.838"> PUNA SHUME MIR ME SHTET >

< start="281.414" dur="5.004"> PËRFAQËSUESIT. >

< start="283.449" dur="5.038"> JEMI EDHE DO T BNI DIKA SHUM LARGE >

< start="286.552" dur="5.839"> TESTIMET NGA VENDI. >

< start="288.621" dur="4.771"> TE DUHET NENE QENE QE - DHE >

< start="292.524" dur="1.969"> Koreja Jugore, dhe kjo nuk është një >

< start="293.525" dur="3.037"> SHENI N AN YDO MUND. >

< start="294.627" dur="3.771"> DUHET TO FALOJ ME PRESIDENT >

< start="296.696" dur="2.836"> Hëna, ne kemi një shumë të mirë >

< start="298.531" dur="3.103"> KONVERSIONI RRETH NUMRIT >

< start="299.666" dur="3.903"> GJETE TJERA, POR ato janë bërë A >

< start="301.768" dur="3.637"> SHUM PUN E MIR N IN TESTIM. >

< start="303.703" dur="3.703"> POR NE TANI po bëjmë më shumë >

< start="305.538" dur="3.871"> TESTIMI SI ANYBODY PAS larg. >

< start="307.54" dur="4.972"> Ne bëjmë më shumë në tetë ditë më shumë se sa >

< start="309.542" dur="5.939"> Ata bëjnë në tetë javë. >

< start="312.645" dur="3.803"> NDODHemi N B NJAS BAZA T DITS >

< start="315.614" dur="1.835"> Në mënyrë eksponenciale. >

< start="316.582" dur="3.103"> Pra, është vërtet e mirë. >

< start="317.583" dur="3.971"> P THER MNYR WHN, Ndërsa jam i nderuar, >

< start="319.819" dur="2.836"> - P ITR TI, EDHE EDHE FEMI ME T >

< start="321.687" dur="2.236"> MINISTRI I PARIME I JAPANIT PASTRFUNDON >

< start="322.788" dur="1.869"> NETA DHE FJALA E KONGATUESHME N A >

< start="324.056" dur="1.668"> ZGJEDHJE MISSUESE. >

< start="324.79" dur="3.838"> Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një >

< start="325.858" dur="3.07"> Olimpët Fantastikë. >

< start="328.761" dur="0.934"> 2021. >

< start="329.061" dur="1.569"> Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një >

< start="329.828" dur="2.136"> Olimpët Fantastikë. >

< start="330.763" dur="2.035"> ISA E DREJTA ABSOLUTE >

< start="332.097" dur="1.769"> VENDIMI P TOR T D DHAYNI. >

< start="332.932" dur="3.003"> P FORR VITIN E PLOT. >

< start="333.999" dur="2.637"> DHE TANI KAN A NJ BE BOT T PLOT >

< start="336.068" dur="2.769"> Lojërat Olimpike. >

< start="336.769" dur="4.171"> Shtë duke shkuar për të qenë shumë e rëndësishme >

< start="338.971" dur="3.671"> SI B ITNI BASHT PROBILISHT E PAR >

< start="341.073" dur="4.705"> KOHA MUND TAY GJITHA APO PERRGJIGJE N. >

< start="342.775" dur="4.037"> Një kohë e gjatë që është në një >

< start="345.911" dur="2.904"> VITI ODD. >

< start="346.945" dur="2.303"> ALSHT GJITHMON ON N ON VITE T EV VJETR, >

< start="348.948" dur="1.902"> Ata më thonë. >

< start="349.382" dur="2.436"> POR ai është duke shkuar për të pasur një >

< start="350.983" dur="2.803"> Sukseset Fantastike DHE TANI >

< start="351.951" dur="3.871"> Ata do të kenë më shumë kohë. >

< start="353.92" dur="3.036"> Ai nuk ka nevojë për ndonjë herë më shumë. >

< start="355.955" dur="1.401"> VERDO GJITHA ISHTE PERFEKT T DO >

< start="357.089" dur="1.101"> DO T RE LEXONI. >

< start="357.49" dur="2.402"> WHFAR ASHT B DR SHUM PUN. >

< start="358.323" dur="2.67"> POR DUA T TO KONGULLUAR >

< start="360.025" dur="2.937"> JAPANI, IOC >

< start="361.126" dur="2.303"> DHE MINISTRI I KUFIZUAR ABE N A A >

< start="363.095" dur="1.902"> VENDIMI I MADH. >

< start="363.562" dur="1.969"> Unë mendoj se është duke shkuar për të qenë një >

< start="365.13" dur="1.202"> Olimpët Fantastikë. >

< start="365.664" dur="3.437"> DUA T H DUHET, DO T BE BN K THTU. >

< start="366.465" dur="4.605"> DO TE JEM ATY. >

< start="369.235" dur="3.837"> ED A LUFTIGH T MBROJTET - AS >

< start="371.203" dur="2.87"> Ne luftojmë për të mbrojtur amerikan >

< start="373.205" dur="1.869"> JETA, JEMI EDHE MBROJT >

< start="374.206" dur="1.835"> LIVELIHOODS AMERIKANE. >

< start="375.207" dur="2.836"> DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET N IN >

< start="376.175" dur="5.004"> SENATI JAN V SHUM VESHJE P TOR PASQYRIM >

< start="378.177" dur="4.938"> NJ B LIGJI PELR T PRBASHKT TER BESIMIT TER EMERGJENCYS >

< start="381.313" dur="2.202"> PUNT E AMERIKANIT, FAMILJET DHE >

< start="383.248" dur="1.835"> Bizneset. >

< start="383.648" dur="4.472"> K LET LE LEGJISLACION, N ADD SHTES T TO >

< start="385.217" dur="4.871"> TY DY BILLA I SHENJTUAR KETE >

< start="388.253" dur="3.27"> MUAJ, P ITRFUNDON, SI DUHET, >

< start="390.222" dur="4.872"> LEKONI DYQANI DHE KEMI T ALL GJITHA FJAL >

< start="391.657" dur="4.471"> E GJITHA N IN PUN THET, >

< start="395.227" dur="3.97"> P FORR FAMILJET. >

< start="396.261" dur="6.941"> POR NE KEMI PAGUAR PARAQITUR >

< start="399.331" dur="6.073"> SHKELQET LANOJ DISPOZITA P FORR PUNORT >

< start="403.336" dur="2.835"> NUK KOSTOJ T AT GJITHA N THE >

< start="405.537" dur="1.769"> Punëdhënësit. >

< start="406.305" dur="2.068"> Dhe është një gjë e madhe. >

< start="407.439" dur="2.87"> JO KOSTOJE P THER PUNPSUESIT. >

< start="408.507" dur="3.77"> DUHET T G MERRNI PRGJIGJEN E MVERDON >

< start="410.443" dur="4.871"> PUNËS. >

< start="412.411" dur="5.005"> GJITHA KISTY 2,2 trilion dollarë >

< start="415.447" dur="5.973"> PAKETA LEGJISLATIVE Bshtë më e madhe >

< start="417.549" dur="11.645"> SE GJITHA Unë besoj ndonjëherë >

< start="421.553" dur="8.809"> I PASUR N CON KONGRES >

< start="429.328" dur="3.971"> FJAL T R PRFSHIRSISHME FALAS NSE >

< start="430.495" dur="8.91"> JU DUHET GJAT SHENJTS S NEW RE >

< start="433.432" dur="9.943"> DITT, JU JENI VLEFSHME, POR K THTO >

< start="439.539" dur="5.839"> SHTAR DREJT A DHE M ANDSISHT E M T MADH >

< start="443.509" dur="3.937"> BONENE DHE KJO ASHT A PARAQITJE >

< start="445.511" dur="4.972"> GJITHA TEC BNI SHUM të kësaj >

< start="447.58" dur="5.806"> PARA SHUM PUN, PUN,, PUN,, >

< start="450.616" dur="3.137"> DHE FAMILJET, FAMILJET, >

< start="453.519" dur="4.938"> Familje. >

< start="453.886" dur="6.607"> FITIMI I SENAT INS përfshin 350 dollarë >

< start="458.591" dur="4.805"> Miliarda në kredi për kthimin e punës >

< start="460.626" dur="5.005"> P FORR BIZNESET E VOGLA ME KUJDES >

< start="463.529" dur="5.005"> FORGJENCA PER BIZNESA QE >

< start="465.764" dur="4.639"> VAZHDIMI PAGESA PUNORT E TYRE. >

< start="468.668" dur="4.704"> DUAJ T TO T MNYAN T TYRE >

< start="470.536" dur="4.037"> Punëtorët dhe paguajnë punëtorët e tyre. >

< start="473.506" dur="4.171"> KJO DO T H NDIHMOJN K PUNT E PUNS IN >

< start="474.706" dur="8.809"> PAYROLL DHE LEXONI PCRFUNDIMIN >

< start="477.81" dur="8.642"> SI T SO KUFISHTI VIRUS. >

< start="483.649" dur="7.974"> 300 dollarë pagime indirekte >

< start="486.585" dur="5.973"> PER QYTETAR AMT E QYTETAR AMS SHTETROR >

< start="491.757" dur="5.84"> $ 99,000. >

< start="492.692" dur="5.906"> 3,000 400 dollarë P FORR NJAM FAMILJE TIPIKE >

< start="497.73" dur="2.969"> E P FORR >

< start="498.731" dur="6.039"> NUK LSHT L LIKE QAT NDODHET. >

< start="500.833" dur="5.906"> DERI N 250 250 Miliardë dollarë NP SHPENZUAR >

< start="504.904" dur="4.705"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT. >

< start="506.873" dur="5.738"> Punëtori do të marrë 100% të >

< start="509.742" dur="6.039"> PAGA E TYRE PER DETYRN E KOTU >

< start="512.745" dur="4.905"> MUAJ DHE P BRFITIME TUL PRDORURA T PAVARUR, >

< start="515.915" dur="3.903"> Kontraktorët e pavarur dhe ato >

< start="517.783" dur="3.87"> Vetë-punësuari do të jetë i pranueshëm. >

< start="519.952" dur="4.704"> JU KENI kontraktues të PAVARUR >

< start="521.787" dur="4.938"> DHE NJER PEZIT T-VETPUNUAR DO TP BNI >

< start="524.79" dur="5.939"> E PRISHTME PER KETE. >

< start="526.859" dur="5.906"> P OR 100 Miliardë dollarë për të mbështetur >

< start="530.863" dur="3.937"> Puna HEROIK E DOKTORVE TONA, >

< start="532.898" dur="3.97"> ND .RTIMET DHE SH HRBIMET ISH JAN >

< start="534.933" dur="3.938"> E PAVARUR, 45 Miliard dollarë PR >

< start="537.002" dur="5.839"> FONDI PELR T DHNUAR T MIRATIMIT DHE JEMI >

< start="539.004" dur="5.94"> Vendosja e një fondi prej 45 miliardë dollarësh >

< start="542.975" dur="4.104"> P FORR T R MIRNDSISHME TIS RREZIKUT. >

< start="545.077" dur="5.138"> M M SHUM Sesa Dublimi i shumës së >

< start="547.213" dur="4.871"> E MUND T NDIHMOHET T S NDRKOMBTAR MY KOMBTARE >

< start="550.349" dur="2.77"> EMERGJENCIA DHE SISMUNDJET >

< start="552.217" dur="3.905"> Deklaratave. >

< start="553.252" dur="4.872"> 27 dollarë dollarë për ndërtimin e >

< start="556.255" dur="4.904"> STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE >

< start="558.257" dur="5.906"> ME FURNIZIME KRITIKE PCRFSHIR >

< start="561.293" dur="4.071"> MASKAT, REPIRATORT DHE >

< start="564.296" dur="3.871"> FARMACEUTIKA DHE VERDO GJITHA >

< start="565.497" dur="6.641"> JU MUND TAG imagjinoni SI QENI >

< start="568.3" dur="8.943"> SHUM DEPLETUAR DUHET MILITARI ynë >

< start="572.271" dur="5.939"> DESHT DE DEPLETUAR ITSHT GJITHMON >

< start="577.376" dur="3.77"> PER PJESEN ME TE MADHE. >

< start="578.344" dur="4.971"> POR Ne kemi shumë gjëra që >

< start="581.28" dur="3.871"> Së shpejti do të vijnë, PLANET, >

< start="583.449" dur="2.703"> MISYLLA, ROCKET, SHUM E >

< start="585.284" dur="3.871"> Gjëra. >

< start="586.285" dur="4.872"> POR STOCKPILE ISHTE SHUM >

< start="589.288" dur="3.103"> DEPLETUAR, LIKE çdo gjë tjetër. >

< start="591.29" dur="2.903"> Kjo do të përfshijë gjithashtu >

< start="592.525" dur="2.936"> FONDIMI SIGNIFIKUES P FORR >

< start="594.326" dur="4.104"> ZHVILLIMI I VACCINES N TO TOP >

< start="595.594" dur="4.804"> T OF MIRAVE T $ MIRA T MIRATURA T 8 8 US $ >

< start="598.564" dur="4.937"> WEGO SEVERALE AGO. >

< start="600.532" dur="5.806"> P OR 500 Miliardë dollarë në mbështetje për >

< start="603.635" dur="5.706"> INDUSTRIET E HITJEVE T HARDH, ME >

< start="606.472" dur="3.903"> NJ B ndalim në stoqet e korporatave >

< start="609.474" dur="3.204"> Blerjet që janë diçka >

< start="610.508" dur="4.105"> INSISTEMI P ANDR DHE sinqerisht, E SHTOJ >

< start="612.811" dur="4.571"> JU REPUBLIKANE DUHET Q TH >

< start="614.746" dur="4.672"> DHE DEMOKRAT DUHAN QE. >

< start="617.516" dur="4.004"> I DUA T TO PRDORNI PARA >

< start="619.551" dur="4.838"> P FORR KOMPANET DHE PLANET >

< start="621.653" dur="4.872"> OSE GJITHA KA MUND T BE NDIHMOHET >

< start="624.523" dur="3.036"> P GR T GJITHA PVERR K PT PATCH. >

< start="626.658" dur="3.905"> Dhe unë nuk mendoj se po shkon >

< start="627.693" dur="5.773"> Bëhu PJESA E RI. >

< start="630.696" dur="4.838"> KU JU RUAJT, SHTETI THE >

< start="633.599" dur="4.971"> MET M T MIR IT, NUK KA NDODHEN T OP HAPNI >

< start="635.667" dur="4.972"> LIKE një ROCKETSHIP DHE SHUM G SHUM >

< start="638.704" dur="4.003"> MIR DHE SHUM me shpejtësi dhe shumë >

< start="640.772" dur="2.836"> KUFITET E REPUBLIKE P ONR EKZEKUTIVE >

< start="642.841" dur="2.769"> KOMPENSIMI EDHE. >

< start="643.742" dur="4.905"> KA NEVOJN PARA. >

< start="645.744" dur="4.037"> Ata do të duhet të bëjnë >

< start="648.78" dur="2.837"> GJITHA PUN PER VETEM JEMI >

< start="649.915" dur="2.002"> INTERESUAR N IN PUNT, >

< start="651.75" dur="2.202"> JOBS. >

< start="652.05" dur="2.903"> DHE JEMI INTERESUAR N THE >

< start="654.085" dur="3.571"> KOMPANITET BECNJ Q TH FAR >

< start="655.087" dur="2.87"> KUJDESI PUNT N KOST MADH >

< start="657.79" dur="2.869"> JOBS. >

< start="658.09" dur="5.572"> KEMI 16 Miliard dollarë në financim >

< start="660.792" dur="4.037"> PR BLERJEN E PERSONALE >

< start="663.795" dur="3.937"> PAJISJET MBROJTSE. >

< start="664.963" dur="5.706"> Ne dimë rreth asaj që mund të jenë maska >

< start="667.866" dur="4.772"> DHE REPIRATORT PROR T >

< start="670.802" dur="3.838"> STOCKPILE KOMBTARE STRATEGJIKE. >

< start="672.771" dur="3.871"> KUPTOJM THE Shtëpinë për të kaluar >

< start="674.773" dur="5.071"> LEGJISLACIONI VITAL DHE DUHET >

< start="676.775" dur="4.004"> Një faturë për të punuar time për sinjalizimin >

< start="679.978" dur="2.703"> PA VONESE. >

< start="680.912" dur="3.737"> Unë do të nënshkruaj menjëherë. >

< start="682.814" dur="3.904"> Ne do të kemi një nënshkrim dhe të madh >

< start="684.783" dur="5.872"> SIGJIMI DHE DITA E MADH PR >

< start="686.852" dur="5.806"> PUNT AMERIKAN DHE PER AMERIKAN >

< start="690.789" dur="4.872"> FAMILJET DHE PER SHQIPTAR >

< start="692.791" dur="4.971"> KOMPANIVE TIC CILT KANAV KAN >

< start="695.794" dur="4.071"> VITET M B T MIR T THE GJITHA KA, THE >

< start="697.896" dur="4.972"> PAS VITET E VETE DHE PASTAJ LITTLE >

< start="699.998" dur="5.706"> BIT LESHT SI AGO MUAJ, TI >

< start="703.001" dur="3.804"> DUHET N A NJ P POZICION TY >

< start="705.837" dur="2.97"> NUK KA SHENJE SHTPI >

< start="706.938" dur="3.838"> Fshehur Enemin, VIRUS. >

< start="708.94" dur="4.906"> DITA E T E KUFISHTUAR, DUHET T. >

< start="710.909" dur="4.171"> Drejtuesit e shumë Amerikës >

< start="713.979" dur="4.872"> ORGANIZATA MAMZIMORE PONRFSHIRJE. >

< start="715.214" dur="6.606"> I falënderoj për ata >

< start="718.984" dur="5.872"> P UNRKTHIMI I DIVERSIONIT T AM AMERIKANIT >

< start="721.954" dur="5.973"> NJERZIT, N F FAMILJET AMERIKANE, T TO >

< start="724.99" dur="4.138"> Kombi ynë dhe ata kanë qenë >

< start="728.06" dur="2.87"> Fantastik dhe koleksionues >

< start="729.261" dur="3.671"> FURNIZIM, SHPISTRNDARJES T F USHQIMIT DHE >

< start="731.063" dur="4.171"> Mbështetja e punëtorëve të kujdesit shëndetësor, >

< start="733.065" dur="3.036"> Kujdesi për punëtorët e pasur >

< start="735.367" dur="2.536"> DHE FAMILJET. >

< start="736.235" dur="2.669"> Unë i përfshie ata për të vazhduar >

< start="738.036" dur="2.837"> BEJE. >

< start="739.037" dur="3.938"> JAN. NDERTIMET DUHET >

< start="741.006" dur="3.037"> Fantastik DHE I MADH. >

< start="743.108" dur="2.002"> JANE TE MADH. >

< start="744.176" dur="4.037"> DUA SHUM OF E TIJ. >

< start="745.243" dur="6.874"> DUA T TO SHPRNI NJ U UPDATE >

< start="748.347" dur="8.908"> FURNIZAT KRITIKE. >

< start="752.251" dur="7.907"> FEMA SHSHT DUHET 9.4 >

< start="757.389" dur="5.005"> REPIRATORT, MENDIMI I AT, 9.4. >

< start="760.292" dur="3.971"> 20 MILJON MASA KURRIKE DHE NE >

< start="762.527" dur="3.871"> KAN O TTH TJERA Q T MENDIMIN JEMI >

< start="764.396" dur="4.07"> SHPRNDARJE Shpejt. >

< start="766.532" dur="4.738"> Bota e tërë, jo vetëm në SHBA ose >

< start="768.6" dur="4.705"> SHTETET, BOTA E BOT SHT >

< start="771.403" dur="3.904"> Duke u përpjekur për të marrë këto gjëra brenda >

< start="773.438" dur="2.236"> KONKURRENCA ME SHUM, SHUM >

< start="775.44" dur="1.969"> Vende. >

< start="775.807" dur="4.639"> Unë besoj sot, që ju brokeni >

< start="777.543" dur="6.907"> 150 MARKA P THER VIRUS. >

< start="780.579" dur="6.039"> KEMI 150 SHTETE, P 150R 150 >

< start="784.583" dur="4.037"> SHTETET Q HA KAN TH VIRUS >

< start="786.751" dur="3.804"> DHE NOBODY DO T B BESOJN TH T TH GJITHA >

< start="788.753" dur="3.971"> LIKE QE ESHTE E MUNDESHME. >

< start="790.689" dur="3.904"> NGJARJA NB FUND DUHET T SHUM DIKA >

< start="792.858" dur="3.837"> LIKE KISTU T VAJN. >

< start="794.726" dur="3.938"> Ne e dimë që mund të ndodhë më tepër. >

< start="796.828" dur="3.838"> DHE N ITSE DO T, BNI, DIKA është >

< start="798.797" dur="4.104"> DUKE DUHET T BE PRGATITEN >

< start="800.799" dur="3.938"> SI BNI Q WH N MSUARA. >

< start="803.035" dur="2.002"> SI PAVARSISHME ATFAR KEMI >

< start="804.87" dur="2.001"> DONE. >

< start="805.17" dur="3.67"> KRETO M M SHUM TESTIME NGA ANYBODY >

< start="807.005" dur="3.804"> NGA FARA. >

< start="808.974" dur="5.973"> DHE LAJMET, REFERUESIT, THE >

< start="810.942" dur="5.907"> MEDIAT TA QETN ME M ME SHUM DHE MAZ SHUM >

< start="815.08" dur="4.971"> PROCEDURAT TUAJ TESTIMORE JANE >

< start="816.982" dur="4.971"> Mrekulluese dhe KEMI një Niveli të Lartë >

< start="820.185" dur="3.704"> TESTI DHE Ashtë një provë që është >

< start="822.087" dur="4.805"> Të sakta. >

< start="824.022" dur="6.874"> 3.1 SHITJE TACE FILJEVE MILIONE. >

< start="827.025" dur="5.038"> 14.6 MILION DREJT DHE 6,000 >

< start="831.029" dur="2.97"> Ventilatorët, të cilët shkojnë tek ata >

< start="832.197" dur="5.673"> Ajrat e nevojave më të mëdha. >

< start="834.132" dur="5.74"> DUHET T DITVERS 4000 >

< start="838.003" dur="4.271"> Ventilatorët në NEW York. >

< start="840.005" dur="2.97"> Dhe unë flas me QEVERIT >

< start="842.407" dur="1.569"> NE LIDHJE ME ATE. >

< start="843.108" dur="3.904"> Ai ishte i lumtur. >

< start="844.109" dur="5.94"> Fola me kryetarin gjithashtu >

< start="847.145" dur="4.972"> NE LIDHJE ME ATE. >

< start="850.182" dur="2.236"> MAYOR DE BLASIO KUSH SHT SHUM >

< start="852.251" dur="1.935"> HAPPY. >

< start="852.551" dur="2.669"> NUK DUHET TAP BNAP LAPNDN ME PUN NE >

< start="854.319" dur="2.837"> Po veprojnë. >

< start="855.353" dur="2.87"> PROR KTO KOMBT >

< start="857.289" dur="3.002"> EMERGJENCA, VERDO DITA KETU KA >

< start="858.357" dur="3.87"> VAZHDIMI TE HAPI PARA DHE >

< start="860.425" dur="3.003"> DEMONSTRATE KARAKTERI I TONA >

< start="862.361" dur="3.036"> Kombi që përfshin njerëzit >

< start="863.562" dur="4.738"> BEHIND ME, N THE RRUG. >

< start="865.531" dur="4.771"> KESTO NJERZ JAN AM MIRAZ >

< start="868.433" dur="3.938"> ATA JAN NJER AMZIT MAZ SHUM DHE >

< start="870.435" dur="4.906"> MUND T I DUHET T SP FJAL P FORR MYSELF, >

< start="872.504" dur="5.005"> TE MUAJ KANE BEN SHUME MIRE. >

< start="875.474" dur="3.937"> MUND T THE NUK MUND T ME MIR, MAYBE >

< start="877.643" dur="2.969"> ATA BEJNE. >

< start="879.544" dur="6.24"> PUNA VDEKJE SHUME VETE. >

< start="880.746" dur="7.774"> N M Marianland, NJ-VJET -R E VJETR >

< start="885.917" dur="4.605"> BOY PEDRDORNI PARA TIS LINDJEN E TIJ >

< start="888.654" dur="5.972"> Blini VESHJET P FORR SENIOR. >

< start="890.655" dur="5.138"> N N NEVADA, TANI DUHET T DHNI >

< start="894.759" dur="3.036"> GRUPET DHE FURNIZIM. >

< start="895.927" dur="2.903"> Kjo po ndodh. >

< start="897.929" dur="3.804"> Mijëra dhe mijëra. >

< start="898.964" dur="4.738"> Unë mund të qëndroj këtu. >

< start="901.867" dur="3.804"> N MIN MINNESOTA, qindra të >

< start="903.835" dur="3.838"> STUDENTET MJEKSORE KAN >

< start="905.804" dur="3.036"> VULLNETAR P TOR T PRO DHVN FMIJ >

< start="907.806" dur="3.971"> KUJDESI P FORR PUNT E SPITALIT >

< start="908.974" dur="4.838"> NDIHME T TO M KNYRI DIKTORT TAN DHE >

< start="911.91" dur="3.938"> Infermierët në vijën e përparme >

< start="913.945" dur="4.004"> Luftimi për të kursyer JETA. >

< start="915.981" dur="4.938"> KESTU SHUM R Amerikanë Rikujtojnë NE NE >

< start="918.083" dur="3.903"> KANE një rol për të luajtur në fitore >

< start="921.052" dur="3.003"> KIST B BATTLE KOMBTARE E MADHE DHE >

< start="922.12" dur="4.805"> Shtë një BATT W BOTRORE. >

< start="924.189" dur="3.069"> Ne po merremi me T O TJERA >

< start="927.058" dur="3.837"> NATIONS. >

< start="927.392" dur="5.539"> Unë jam një kafshë e vogël - marr thirrje. >

< start="931.029" dur="2.869"> SHUM VENDET JAN IN N B BIG >

< start="933.064" dur="3.871"> Telashe. >

< start="934.032" dur="4.838"> Deri tani ne do të dëgjojmë nga tonë >

< start="937.068" dur="4.872"> SEKRETARI I MADH i TREGTSIS. >

< start="939.004" dur="4.938"> KA QENI PUN RADHER HARD, >

< start="942.074" dur="7.04"> UNË DO TË JU THEM. >

< start="944.076" dur="8.842"> STEVE MNUCHIN ASHT A NJ G GUY Fantastike >

< start="949.247" dur="5.639"> DHE TAL BNI ME SHUMES SIDA, >

< start="953.051" dur="4.037"> DEMOKRAT DHE REPUBLIKANE. >

< start="955.02" dur="5.872"> NJNE PR MSIMIN E M T MIR >

< start="957.222" dur="4.871"> NDURTIME DHE GJITHA P TOR T K DNUAR TI, >

< start="961.026" dur="5.072"> RUAJTJE, SHUM MIR DHE KAN. A >

< start="962.227" dur="6.807"> LITTUARI UPDATE DUHET T BE BNI bukur >

< start="966.231" dur="4.805"> P HER T DGJUAR ATFAR JEMI po bëjmë dhe >

< start="969.167" dur="3.905"> FAR SHT DUHET. >

< start="971.169" dur="3.871"> SEKRETAR MNUCHIN: DUHET T MUND T BNI >

< start="973.205" dur="4.07"> TE FALEMINDERIT MCCONNELL PER TIJ >

< start="975.174" dur="6.006"> UDHZUES DHE DO T L DUHET T TO >

< start="977.409" dur="4.772"> FALEMINDERIT CHUMER SHUMER P THER >

< start="981.313" dur="3.937"> MBIKUPQYRJA BORANIKE BIPARTIZANE NE >

< start="982.314" dur="4.905"> DUHET NIS KILLTILL Faturë DHE THE >

< start="985.384" dur="3.035"> DEMOKRAT DHE REPUBLIKANET WHO >

< start="987.352" dur="3.938"> GJITHA E PUNUAR. >

< start="988.553" dur="6.773"> PRESIDENTI tha, unë kam për të >

< start="991.423" dur="6.006"> JETOJN IN NOO LBJ RROJ E MUNDSISHME >

< start="995.46" dur="4.238"> Pesë ditë dhe nuk mund të jenë më shumë >

< start="997.562" dur="3.938"> P PRGJIGJET ME PAPRECEDENTUAR >

< start="999.832" dur="2.869"> PPRGJIGJE NGA SENATA N TO >

< start="1001.633" dur="2.87"> MBROJTEN PUNT AMERIKANE DHE >

< start="1002.834" dur="2.036"> BIZNESA AMERIKANE N TH KT >

< start="1004.636" dur="1.968"> SITUATA. >

< start="1005.003" dur="3.704"> PRESIDENTI SHUMLIN SHUM >

< start="1006.738" dur="2.903"> E KETE POR LET ME SHKO N TH M T >

< start="1008.84" dur="3.738"> KJO Shpejt. >

< start="1009.775" dur="4.938"> HYRJET E VDEKJES P RR RETENTIONIN E BIZNESIT, >

< start="1012.711" dur="4.103"> Kjo do të mbulojë 50% RREGULLORE >

< start="1014.847" dur="3.837"> PAYROLLI PRIVAT N IN VDEKJE >

< start="1016.948" dur="3.704"> BIZNESET KU DO T DO >

< start="1018.817" dur="4.037"> PAKERMBYNI KUJDES Q TH DO T BNI >

< start="1020.786" dur="4.938"> FURNIZIM TET WE JAVA T OF SALARIESVE >

< start="1022.988" dur="4.871"> Sado që të mbajnë punëtorët >

< start="1025.857" dur="4.838"> PUNSUAR DHE GJITHA. >

< start="1027.993" dur="3.87"> DHE KETO KUJDES DO T BE FALOHEN >

< start="1030.829" dur="4.304"> N THE P OFRFUNDIMIN E PERIODIT SI GJAT >

< start="1031.996" dur="5.84"> SI T K MBROJNJEN PUNERST E PUNS. >

< start="1035.267" dur="4.638"> K ATO JAN KUJDES SBA POR THE >

< start="1037.969" dur="5.939"> TREGIMI DO T A AUTORIZOHEN çdo herë >

< start="1040.038" dur="4.171"> BANKA E SIGURUE FDIC P INR T BN >

< start="1044.042" dur="2.036"> Këto. >

< start="1044.342" dur="4.806"> PRANOJM BY N THE FUND T OF ARSIMIT >

< start="1046.211" dur="4.705"> JAVA, Do të kemi një të thjeshtë >

< start="1049.281" dur="3.703"> PROCESI KU KJO KA MUND T BE BJN >

< start="1051.049" dur="4.004"> DHE SHPRNDARJE N THE DITN SAME BNI. >

< start="1053.118" dur="4.037"> Kjo do të jetë thjesht >

< start="1055.187" dur="2.936"> SISTEMI P TOR T FITUAR PARA NO VDEKJE >

< start="1057.288" dur="3.905"> VARGJET E BIZNESIT. >

< start="1058.256" dur="7.074"> P COMPR KOMPANIVE Q D NUK KUAJTOHEN >

< start="1061.326" dur="6.907"> ATA, KEMI NJ AN EKONOMIK >

< start="1065.464" dur="3.836"> PROGRAMI I INCENTIVAVE TATIMORE N >

< start="1068.366" dur="3.804"> PUNT E VETM DHE AS >

< start="1069.434" dur="3.738"> PRESIDENTI tha, Ne kemi forcuar >

< start="1072.304" dur="3.036"> Sigurimi i PUNEMSIMIT P FORR >

< start="1073.305" dur="3.971"> NJERZIT QO NUK MUND T BNI K THTU >

< start="1075.473" dur="2.904"> DY PROGRAMA QAT DO T BE JENI >

< start="1077.409" dur="3.971"> ADMINISTRONI PROR SHTETET. >

< start="1078.51" dur="3.237"> DO T HA KEMI NDIKIMIN EKONOMIK >

< start="1081.513" dur="2.002"> PAGESAT. >

< start="1081.88" dur="2.603"> KJO DO T BE BNI N NE T ARDHM >

< start="1083.649" dur="3.737"> TRE JAVE. >

< start="1084.616" dur="3.904"> PAGESAT E DIREKTIT NO M SHUM >

< start="1087.519" dur="2.903"> Llogaritë e depozitimit të njerëzve. >

< start="1088.654" dur="4.904"> DHE P THR KOSTO Q WH NUK KAN TANI, >

< start="1090.555" dur="3.938"> DO T BE DO T KEMI K CHRKES N >

< start="1093.692" dur="2.035"> SHUMA. >

< start="1094.626" dur="3.771"> TRE ARSIMIT TAN DO T KEMI >

< start="1095.861" dur="5.605"> AUTORITETET SHTES, KEMI >

< start="1098.53" dur="4.071"> 500 dollarë dollarë për të punuar me të >

< start="1101.6" dur="4.737"> REZERVA FEDERALE P TOR PUN PR >

< start="1102.734" dur="5.739"> PROGRAMET E EMERGJENC ANDS DHE KRIJONI 4 dollarë >

< start="1106.471" dur="4.037"> TRILLION N IFNI KA NEVOJ P TOR MBUPSHTETJE >

< start="1108.607" dur="4.771"> BIZNESI AMERIKAN DHE AMERIKAN >

< start="1110.642" dur="5.805"> PUNTAR INT N W NJ AN MNYRC TP PARASHIKUAR. >

< start="1113.512" dur="5.938"> DHE PRESIDENTI përmendur 100 dollarë >

< start="1116.581" dur="5.872"> Miliarda te spitalet dhe 150 dollarë >

< start="1119.584" dur="4.938"> Miliarda te shtetet qe kane >

< start="1122.587" dur="3.036"> SHPENZIMET E VEANTA TON KORONAVIRUSIT. >

< start="1124.656" dur="2.736"> ZOTI. PRESIDENT, DUA TE FALEMINDERIT >

< start="1125.757" dur="3.637"> JU DHE PRESIDENTI VICE. >

< start="1127.525" dur="2.87"> JU JENI M CONNYRSISHT N AVNDSISHME T TO >

< start="1129.527" dur="2.069"> SHBA. >

< start="1130.528" dur="4.071"> Ne flasim në mënyrë konstante përmes >

< start="1131.729" dur="4.739"> DITA DHE TUAJ T G GUIDANC USN SH.B.A. >

< start="1134.733" dur="2.068"> DHE VENDIMET E SHUM P ONR SHUM >

< start="1136.601" dur="2.069"> Çështje. >

< start="1136.935" dur="2.77"> DHE RRETH, FALEMINDERIT PVERR >

< start="1138.804" dur="2.869"> Kjo PUN BIPARTIZANE. >

< start="1139.838" dur="4.671"> Kjo është duke shkuar për të qenë e tepërt >

< start="1141.806" dur="4.872"> Ndihmë për PUNT AMERIKANE >

< start="1144.642" dur="3.972"> DHE EKONOMIA AMERIKANE. >

< start="1146.812" dur="3.937"> PRESIDENTI ETSHTET NDERTUAR >

< start="1148.747" dur="6.907"> Q CON KONGRESI DUHET TVE L MOND SHUM >

< start="1150.882" dur="6.74"> P PROR T MBROJTET SHQIPTART N IN KTO >

< start="1155.787" dur="4.839"> SITUATA E PARASHIKUAR. >

< start="1157.756" dur="5.005"> TRUMP I PRESIDENTIT: DITA DHE NESHTA. >

< start="1160.759" dur="4.905"> SHUM PUN DHE SHENI SI T ALL GJITHA >

< start="1162.894" dur="5.873"> DUHET DHE NE KEMI VOTE. >

< start="1165.797" dur="5.005"> A KENI NJ QU PYETJE? >

< start="1168.9" dur="3.871"> REPUBLIKA: SI MUND T MENDONI KIST >

< start="1170.935" dur="2.837"> BILLI DO T K MBIJET EKONOMIS >

< start="1172.904" dur="2.002"> Në det? >

< start="1173.905" dur="3.036"> TRUMP I PRESIDENTIT: JEMI SHKENI N >

< start="1175.04" dur="4.004"> KUJTI KUJDESIN E AMERIKANIT >

< start="1177.075" dur="2.802"> PUNT DHE B MNI VENDIN >

< start="1179.211" dur="1.868"> GREAT. >

< start="1180.011" dur="2.869"> NUK NOTSHT FALT I TYRE. >

< start="1181.212" dur="3.671"> NUK FALET E TYRE. >

< start="1183.014" dur="2.87"> POR NE TIN MENDUAR - >

< start="1185.016" dur="3.07"> RREGULLTARI: A ANKETONI TI >

< start="1186.017" dur="4.905"> Në tre muaj dhe nuk duhen >

< start="1188.219" dur="5.74"> KJO TRE MUAJ. >

< start="1191.056" dur="4.004"> KJO LUAJ DO T W FITONI M QU SHUM. >

< start="1194.092" dur="2.903"> Sekretari MNUCHIN: KJO ISSHT A >

< start="1195.193" dur="3.937"> Sasia e sinqertë e parave, NESE >

< start="1197.128" dur="4.905"> NEVOJN,, T R REKONEROHEN EKONOMIN. >

< start="1199.264" dur="4.804"> TRUMPI I PRESIDENTIT: KJO TOSHT TO T MBIJET >

< start="1202.167" dur="3.136"> Ekonomive. >

< start="1204.202" dur="3.069"> KOMPANET me vlera AAA T K MBIJETIN TIJ >

< start="1205.436" dur="3.704"> QO DUHET DHE T G BNI T BNI N >

< start="1207.405" dur="4.771"> FORMA E KUJDESVE. >

< start="1209.274" dur="5.973"> Kështu që paraja po vjen. >

< start="1212.31" dur="5.139"> RREGULLTARI: T L LNI TK KKRNI >

< start="1215.38" dur="3.27"> DISA, ju tha se nuk duhej >

< start="1217.583" dur="3.936"> RELI N ON KOMPANI T FOR HUAJ PR >

< start="1218.784" dur="4.604"> Mjetet e mbijetesës tonë, >

< start="1221.653" dur="3.77"> ÇFARË DO TË THUASH? >

< start="1223.521" dur="3.871"> TRUMP PRESIDENT: Ne besojmë >

< start="1225.556" dur="3.971"> SHTETET JEMI FURNIZIMIN TONA >

< start="1227.525" dur="5.839"> Zinxhirët DHE JAN G TON >

< start="1229.661" dur="6.806"> MJETET E PRODHIMIT DHE Bleni IT >

< start="1233.498" dur="5.84"> DISA SHUM për një çmim më të ulët >

< start="1236.601" dur="4.005"> POR NE HUMPOJM JO SHUM DHE GJITHA >

< start="1239.471" dur="2.069"> DHE HUMPOJNEP PAVARSINURN DHE >

< start="1240.739" dur="2.802"> NUK MUND T TH MUND TAT NDODH. >

< start="1241.673" dur="4.805"> DO T BE B MNI DISA NDRYSHIME. >

< start="1243.675" dur="3.136"> JEMI B MJM K THTYRE >

< start="1246.611" dur="1.968"> NDRYSHIMET. >

< start="1246.945" dur="5.639"> RREGULLTARI: A KENI BAN PR T >

< start="1248.713" dur="4.871"> EKSPORTI PAJISJET MJEK MEDSORE? >

< start="1252.717" dur="1.868"> TRUMP I PRESIDENTIT: ISSHT H NDODH >

< start="1253.718" dur="2.969"> VETVETIU. >

< start="1254.719" dur="4.004"> DISA NJERZOR, JEMI M THE T MIR >

< start="1256.821" dur="4.004"> PAJISJET MJEKSORE N IN BOT >

< start="1258.856" dur="3.971"> DHE JU DISA POPULL TIK LIKE >

< start="1260.958" dur="4.672"> BASHKIMI EVROPIAN, NUK DO >

< start="1262.96" dur="3.771"> Merrni atë pasi ata kanë >

< start="1265.763" dur="3.871"> SPECIFIKIMET QAT NUK JAN T GJITHA >

< start="1266.864" dur="4.038"> PAJISJET TONA N IN SHQIPRI >

< start="1269.767" dur="4.838"> DIZAJNUAR N A NJ W M WNY T NDRYSHME, >

< start="1271.035" dur="5.606"> SI NDIKONI Ashtë një mënyrë më e mirë. >

< start="1274.739" dur="2.903"> Ata janë të gjitha lojrat e lojërave >

< start="1276.774" dur="1.869"> KUNDR NE. >

< start="1277.775" dur="3.137"> Ata kanë qenë lojëra >

< start="1278.776" dur="3.938"> KUND USR NESH DHE JO PRESIDENTIT SI >

< start="1281.046" dur="4.604"> VERDO BONEN NDONJE RRETH TIJ. >

< start="1282.847" dur="4.839"> POR BASHKIMI EVROPIAN, JU DUA >

< start="1285.784" dur="3.203"> N E PAJISJIN MJEKSORE, NE >

< start="1287.819" dur="3.871"> BAKENI M THE T MIRAT POR NUK MUND T S SHITEN >

< start="1289.12" dur="3.003"> QE SI NUK JEMI >

< start="1291.823" dur="1.968"> Në mënyrë të përshtatshme. >

< start="1292.257" dur="3.403"> DUHET TAKE MIRA MJEKSORE >

< start="1293.925" dur="2.869"> PAJISJET N CO VENDIN TON. >

< start="1295.793" dur="3.003"> Ne po ndryshojmë gjëra. >

< start="1296.928" dur="4.738"> T ALL GJITHA K THT IS NDRYSHON. >

< start="1298.93" dur="4.738"> POR ata kanë specifikime aq >

< start="1301.799" dur="4.872"> Q E PROJEKTOHEN PAJISJET TONA >

< start="1303.801" dur="5.906"> SPECIFIKUESisht PA PAJISJET TONA >

< start="1306.804" dur="5.974"> MUND T COM HYRIN N CO VENDET E TYRE. >

< start="1309.841" dur="3.37"> Shtë një SHUM TERRIBLE GJITHA QAT >

< start="1312.911" dur="2.902"> KA NDODHUR. >

< start="1313.345" dur="5.505"> DISA T THE POPULLIT Q TOO NDODHIN >

< start="1315.947" dur="3.236"> Avantazhi më i madh i SHBA JAN JON >

< start="1318.983" dur="2.87"> Aleatëve. >

< start="1319.317" dur="4.538"> DUHET T TOO SHENJT N SH.B.A N US >

< start="1321.986" dur="2.269"> MJETET SHUME, FINANCIARE DHE >

< start="1323.988" dur="3.07"> Ushtarakisht. >

< start="1324.388" dur="6.508"> KUR JU DUHET N - SHUM, Unë SHUM >

< start="1327.191" dur="6.741"> - NSE JENI N AT NATO, THE >

< start="1331.029" dur="5.038"> Abuzoni QAT DUHET T O TYRE >

< start="1334.065" dur="2.969"> VENDI N NATO NATO ku ato >

< start="1336.2" dur="2.737"> NUK DUHET T P paguani. >

< start="1337.168" dur="2.136"> DHE JEMI PAGUAR P FORR >

< start="1339.07" dur="2.135"> TË GJITHË. >

< start="1339.437" dur="3.571"> TANI, SI TANI JANRE >

< start="1341.339" dur="7.908"> PAGESA SHUME. >

< start="1343.141" dur="8.341"> TANI KA PAGUAR 125 MILION $ M M SHUM >

< start="1349.381" dur="5.772"> DHE SEKTETARI ULTIMATELY ULTIMATELY >

< start="1351.616" dur="6.574"> E PRGJITHSHME KUSH Unë mendoj se do të thotë është >

< start="1355.287" dur="7.04"> Tifozët e mia më të mëdha Ne i duam ata >

< start="1358.323" dur="5.973"> PAGUAR 400 MJET 400 dollarë shtesë. >

< start="1362.461" dur="4.738"> DHE THE K'T' TREGTI. >

< start="1364.429" dur="4.872"> Ata i bëjnë ato gjithnjë e të mundshme >

< start="1367.332" dur="3.871"> P USR SHTETRIN TO T TO KEMI NJAL NDRMARRJEN E FIRE. >

< start="1369.434" dur="2.702"> Ata e dinë këtë. >

< start="1371.336" dur="2.035"> JEMI JEMI PRIT. >

< start="1372.27" dur="3.036"> KEMI T ALL GJITHA avantazhet. >

< start="1373.504" dur="3.771"> Oshtë duke shkuar për të qenë më lehtë kur unë >

< start="1375.44" dur="3.804"> VENDOSI T DO BNI. >

< start="1377.408" dur="5.84"> POR NE KEMI TRAJTUAR >

< start="1379.41" dur="5.906"> NDOSHME NGA BASHKIMI EVROPIAN. >

< start="1383.381" dur="3.938"> RAPORTI: Z. PRESIDENTI, KATR >

< start="1385.45" dur="5.839"> SENATOR RET E REPUBLIKANIT KAN >

< start="1387.452" dur="5.905"> TREGUAR QE DO EXTRA $ 600 >

< start="1391.422" dur="5.206"> P FORR SIGURIMIN E PUNEMSIMIT Mund të >

< start="1393.491" dur="3.971"> PUNPSIMET E PUNSUARVE T TO HUMBJEN >

< start="1396.761" dur="3.603"> PUNET E TYRE. >

< start="1397.595" dur="3.937"> FAR mendoni? >

< start="1400.498" dur="2.869"> TRUMP PRESIDENT: E DI >

< start="1401.666" dur="4.705"> Ështja shumë mirë. >

< start="1403.501" dur="3.838"> RUAJT, MUND T Y MUND TIS BNI DISKUTIME >

< start="1406.504" dur="1.836"> QË. >

< start="1407.472" dur="3.07"> SEKRETARI MNUCHIN: LET T ME JEMI VETEM >

< start="1408.473" dur="4.004"> SHPLARNDARJE, CILA ISSHT IS NE >

< start="1410.675" dur="3.704"> Dëshironi të keni forcuar >

< start="1412.611" dur="3.769"> SIGURIMI I PUNEMSIMIT. >

< start="1414.512" dur="3.97"> KA SHUM SISTEMET SHTETERORE KAN >

< start="1416.514" dur="3.003"> TEKNOLOGJIA QE ISSHT 30 VJET VJET >

< start="1418.616" dur="3.871"> OSE VJETR. >

< start="1419.65" dur="4.839"> NSE KEMI aftësinë për të >

< start="1422.62" dur="2.97"> KLIKONI KISTO ME SHUM M SHUM >

< start="1424.622" dur="2.937"> SPECIFIKA, DUHET TVE KEMI. >

< start="1425.723" dur="3.838"> Kjo ishte mënyra e vetme që >

< start="1427.692" dur="4.905"> SHTETET E MUND T MUND T PARA >

< start="1429.694" dur="5.872"> Shpejt në një rrugë të lirë dhe të përdorur >

< start="1432.73" dur="4.972"> 600 dollarë pranë bordit. >

< start="1435.7" dur="4.004"> SHUM SHQIPTAR ,T, ATFAR DUAN, >

< start="1437.835" dur="3.971"> DUHET T K MBIJEN LLOJET E TYRE. >

< start="1439.837" dur="3.937"> P FORR 50% T TH KESTO BIZNESA, >

< start="1441.939" dur="3.637"> Ata do të kenë bizneset >

< start="1443.908" dur="4.004"> MBI KOSTU JOBE. >

< start="1445.71" dur="5.005"> Kështu që kjo ishte - NUMRI ynë një >

< start="1448.046" dur="4.871"> Sështja HSHT SI T DO B MNI SIGURIM >

< start="1450.848" dur="4.071"> Q W PUNT AMERIKAN WH Q WH NEVOJN >

< start="1453.05" dur="3.805"> T K MBIJET T GJITHA PAVARUR, KJO ISSHT NO JO >

< start="1455.053" dur="3.837"> E gabuar e tyre, që >

< start="1456.988" dur="2.936"> BIZNESET NDIKOHEN TUT VDES, >

< start="1459.023" dur="3.938"> PRESIDENTI DHE PRESIDENTI VICE >

< start="1460.058" dur="4.004"> DUHET T TO BN S SIGURIN THE >

< start="1463.094" dur="5.005"> Amerikanët me vështirësi fitojnë para >

< start="1464.195" dur="4.871"> DHE KJO ISHTE SHUM EFIKIMI >

< start="1468.232" dur="2.87"> WAY. >

< start="1469.2" dur="3.904"> >> A JAN THE N IN MARRVESHJE TANI? >

< start="1471.235" dur="3.837"> Sekretari MNUCHIN: DUHET TAY SHUM >

< start="1473.237" dur="3.036"> EKSPEKTIMI I TONA K THTO PASLLA >

< start="1475.206" dur="2.035"> TONA DHE MIR T Shtëpisë >

< start="1476.407" dur="3.738"> TOMORROW DHE PAS PAS TI. >

< start="1477.375" dur="4.772"> Ne kemi nevojë për të marrë këtë para në >

< start="1480.278" dur="2.369"> EKONOMI AMERIKAN DHE >

< start="1482.28" dur="3.837"> PUNT AMERIKANE. >

< start="1482.781" dur="4.471"> Kjo është rëndësia e kësaj. >

< start="1486.251" dur="3.135"> TRUMP PRESIDENT: NJER PEZIT DUHET >

< start="1487.385" dur="4.838"> AKTUAJ MERI M SHUM PARA, POR >

< start="1489.52" dur="3.136"> NUK DUA T TO BNI A >

< start="1492.356" dur="3.904"> Dekurajim. >

< start="1492.79" dur="6.507"> PYETJE E MIR, AKTUAJ. >

< start="1496.394" dur="5.94"> RREGULLOR: FAMILJEN E RETIRUAR >

< start="1499.43" dur="5.873"> FBI agjentët ROBERT LEFFEN SON >

< start="1502.467" dur="5.005"> Q US USHT PARIR QAT NDODH. N >

< start="1505.436" dur="5.906"> KUSTRTIMI IRANIK, JU JENI VESHT >

< start="1507.605" dur="4.839"> E QE? >

< start="1511.476" dur="2.903"> TRUMP PRESIDENT: Unë kam qenë >

< start="1512.577" dur="5.105"> SHUM SHUM PVRFSHIR N IN ATA DHE >

< start="1514.512" dur="4.071"> Ai ishte një gjeneral i madh dhe >

< start="1517.816" dur="2.936"> FAMILJE E MADH. >

< start="1518.717" dur="4.771"> Unë kam për të thënë këtë dhe ata kanë >

< start="1520.885" dur="4.638"> NUK KANAK SHTYTIMIN N THE >

< start="1523.621" dur="2.937"> FAMILJE Unë besoj, por NUK është >

< start="1525.657" dur="4.771"> SHUM E MIR. >

< start="1526.691" dur="4.772"> Ai nuk do të mirëpresë për vitet në >

< start="1530.561" dur="3.938"> IRAN. >

< start="1531.596" dur="4.972"> NUK LSHT DUHET PROMISING. >

< start="1534.632" dur="2.236"> KEMI GOTTEN SHUM NJERZ >

< start="1536.701" dur="1.935"> BACK. >

< start="1537.001" dur="2.603"> KEMI DY DY POPULL T KUJT >

< start="1538.77" dur="4.971"> JAVA. >

< start="1539.737" dur="8.042"> POR LEFFENSON ROBERT, KA >

< start="1543.875" dur="6.874"> KA QENI PR një kohë të gjatë dhe >

< start="1547.912" dur="4.972"> PROBLEMET E RREGULLUAR PARA N H TIJ >

< start="1550.882" dur="4.938"> DETYRIMI APO KAPURA. >

< start="1553.018" dur="5.739"> DHE NDESHME TERRIBLY PER >

< start="1555.954" dur="5.872"> FAMILY. >

< start="1558.89" dur="3.237"> Unë nuk pranoj atë që është >

< start="1561.96" dur="2.836"> DEAD. >

< start="1562.26" dur="5.639"> NUK LSHT DUHET MADHE. >

< start="1564.929" dur="3.27"> POR unë nuk do të pranoj se ai >

< start="1568.032" dur="1.902"> DEAD. >

< start="1568.332" dur="4.472"> POR shumë njerëz janë duke menduar >

< start="1570.068" dur="4.871"> ISSHT RASTI. >

< start="1572.937" dur="5.873"> REPUBLIKA: KU JENI NDERT >

< start="1575.073" dur="5.038"> E PARA LIDHJE VEPRIMIN E VLERS >

< start="1578.943" dur="4.971"> SHTETI N ELE ZGJEDHJEN TUAJ. >

< start="1580.245" dur="4.87"> ISSHT LIDHJE KINETO LINE E KOHS S EAST LINDORE >

< start="1584.048" dur="3.97"> TE INTERESIT TUAJ POLITIKE. >

< start="1585.249" dur="5.706"> JU SHENI MEDIAT DUHET T >

< start="1588.152" dur="3.771"> RUAJTJI MBYRET - >

< start="1591.088" dur="2.936"> [Padallueshme] >

< start="1592.056" dur="5.106"> TRUMP PRESIDENT: MEDIA DUHET >

< start="1594.158" dur="4.906"> DUHET T SE M SHUM MOR T MIR. >

< start="1597.295" dur="4.805"> REPUBLIKA: RIPARIMI I VENDIT >

< start="1599.197" dur="4.003"> NUK është një IDEA E MIR. >

< start="1602.233" dur="1.902"> TRUMP I PRESIDENTIT: JU JENI TUAJ >

< start="1603.334" dur="2.87"> KUPTONI. >

< start="1604.268" dur="4.105"> NJER PEZIT TLE SHUM W NUK DO T DUHET TI >

< start="1606.337" dur="4.071"> HAPI N SO SHUM M QU SHUM DHE DISA NJERZ >

< start="1608.506" dur="3.97"> DUHET T IT BNI FINANCIAR >

< start="1610.542" dur="4.771"> VORRTET SHUM SI QAT DUHET T BNI >

< start="1612.61" dur="3.003"> MIR N AT M DENDSISHME N AT >

< start="1615.446" dur="3.103"> Votime. >

< start="1615.746" dur="4.739"> DHE NUK E DI N IFSE KJO DIKA >

< start="1618.682" dur="2.971"> POR KA JANE NJEREZ N IN TUAJ >

< start="1620.618" dur="1.869"> PROFESIONI QAT DO T L DUHET Q >

< start="1621.786" dur="4.705"> TE SHPESHT. >

< start="1622.62" dur="5.873"> Unë mendoj se është shumë e qartë se >

< start="1626.624" dur="3.837"> KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ >

< start="1628.626" dur="2.803"> PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. >

< start="1630.595" dur="1.201"> JU BNI >

< start="1631.562" dur="2.069"> AJO BËN. >

< start="1631.929" dur="3.67"> KJO JAN PE NJEROPZ N IN TUAJ >

< start="1633.764" dur="4.839"> PROFESIONI QAT SHKRIMI NDODHIN LAJME. >

< start="1635.733" dur="5.005"> Ata do të duan të shohin mua PR >

< start="1638.736" dur="3.971"> ATEKA ARSYE ARSYE JOBODY >

< start="1640.872" dur="4.804"> PUNA JEMI BONER DHE KUJT >

< start="1642.84" dur="5.105"> QE KA K THT GRO GRUPI TANI >

< start="1645.81" dur="3.904"> E DREJTA KETU OSE NUK DO T KENI >

< start="1648.079" dur="4.738"> NJE LEHT CO SHTETI. >

< start="1649.847" dur="6.007"> NE RREGULL. >

< start="1652.95" dur="4.005"> RREGULLTARI: T ON ND YRNI K STU >

< start="1655.987" dur="3.97"> PAKETA, SI MUND TIJ - >

< start="1657.088" dur="8.875"> >> KUSH JU JENI ME? >

< start="1660.091" dur="9.843"> CBS TRUM. >

< start="1666.097" dur="6.807"> [Padallueshme] >

< start="1670.067" dur="4.171"> >> Brenda tre javëve, ne do të >

< start="1673.037" dur="2.97"> KA PAGESA T DI DIREKTIT PAS KU >

< start="1674.372" dur="3.537"> KEMI DEPOZIT KUQ >

< start="1676.14" dur="3.103"> INFORMACION DHE DUHET T G MERRNI A >

< start="1678.042" dur="3.036"> SHUM INFORMACION SHUM SI NE >

< start="1679.377" dur="4.571"> KAN PRO PROCEDURA T TO BNJ TH KT. >

< start="1681.212" dur="4.738"> TRE JAVA P FORR KTO DHE FUND T >

< start="1684.081" dur="5.839"> Java e ardhshme duam të gjithë bankat >

< start="1686.083" dur="5.072"> PIGR ORIGJINIMIN E KUJDES S S DIT. >

< start="1690.054" dur="3.036"> RAPORTI: KAM DY PYETJE >

< start="1691.289" dur="9.843"> PËR TY -- >

< start="1693.224" dur="10.977"> [FJALA ME G-20 DHE BAN B >

< start="1701.265" dur="5.84"> P ONR TOLLIN E TREGUAVE T GJITHA KAFSHT >

< start="1704.335" dur="4.772"> PARANDALOJN CO SHUM-19 QAT ISHTE >

< start="1707.238" dur="3.136"> NJERIU I TRANSFERUAR TEMA. >

< start="1709.24" dur="3.938"> TRUMP PRESIDENT: NUK E DI N IFSE >

< start="1710.508" dur="2.937"> Q S SUBJEKTI SHT T BNI >

< start="1713.311" dur="2.903"> UP. >

< start="1713.578" dur="4.604"> AMESHT T OF KINA DHE SHUM >

< start="1716.347" dur="3.838"> QE SI NDODHET N IN KINA. >

< start="1718.316" dur="2.169"> SSHTOM DISA DO T T FEMIJ >

< start="1720.318" dur="3.87"> RRETH. >

< start="1720.618" dur="34.634"> POR NUK NOTSHT TOP i listës sime. >

< start="1724.322" dur="31.965"> [Padallueshme] >

< start="1755.386" dur="2.869"> TRUMP I PRESIDENTIT: SI VDEKJET E SHUM >

< start="1756.42" dur="2.77"> A JAN AC MIR T MSUAR? >

< start="1758.389" dur="1.101"> ASNJE. >

< start="1759.323" dur="2.002"> ASNJE. >

< start="1759.623" dur="4.572"> NSE KA PYETJE TUAJ. >

< start="1761.459" dur="4.904"> DUHET E SHTOJN ST SHTETIN E TIJ. >

< start="1764.328" dur="2.87"> KEMI TESTUAR NGA SHUMAR P MR M SHUM SE >

< start="1766.497" dur="1.836"> Askujt. >

< start="1767.332" dur="1.968"> Ne po provojmë më shumë sesa ANYBODY >

< start="1768.466" dur="2.102"> E DREJTA TANI. >

< start="1769.434" dur="3.87"> VEPRIMI I MUNDSISHME N NO BODY. >

< start="1770.701" dur="4.505"> DHE TESTET TONA JAN TESTAT M B T MIR >

< start="1773.438" dur="4.805"> DHE TESTET më të sakta. >

< start="1775.34" dur="5.104"> NSE JENI T S GJITHA TAY GJITHA SHKEMI >

< start="1778.376" dur="3.136"> TESTI 350 MILION POPULL. >

< start="1780.578" dur="2.903"> E PARAJNI SHTETIN. >

< start="1781.646" dur="3.904"> DUHET ME TI. >

< start="1783.615" dur="5.805"> MUND T G SHKEMI P CR TER PRDORUR SHTETET >

< start="1785.683" dur="4.705"> POR unë nuk po shkoj të bëj që POR >

< start="1789.553" dur="3.938"> PASQYRAT E VAZHDUAR. >

< start="1790.521" dur="8.008"> NUK DUHET T TO PROVOJN ENTIRE >

< start="1793.624" dur="6.973"> SHTETI N THE MNYR. >

< start="1798.663" dur="3.77"> Unë mendoj se është i ngushtë. >

< start="1800.731" dur="3.904"> NUK DUHET T TO BNI. >

< start="1802.566" dur="2.937"> SHUME K THT SHTET SHTYTë SHUMU >

< start="1804.769" dur="3.736"> E DREJTA TANI. >

< start="1805.636" dur="7.04"> BECNI N AT DIKA P INR NUK >

< start="1808.639" dur="5.106"> E ARDHMET E DYT E ARDHSHME, MUND T NEW RI >

< start="1812.81" dur="2.837"> PUNA DHE KALIFORNIA NUK MUND T BNI. >

< start="1813.878" dur="2.069"> MAYBE SHTETI I WASHINGTON >

< start="1815.78" dur="3.036"> Nuk mund të. >

< start="1816.08" dur="4.638"> POR NOUSE DUHET T THE GJITHA, TYRE >

< start="1818.949" dur="2.87"> Problemi më i madh ishte në një >

< start="1820.851" dur="2.97"> SHTËPI PLEQSH. >

< start="1821.952" dur="3.871"> RAPORTI: N YSE KON TESTO NJ O SHTET >

< start="1823.954" dur="2.87"> DHE PERSONI MOV SHUM N >

< start="1825.956" dur="1.902"> SHTETI TJERA. >

< start="1826.957" dur="1.201"> TRUMPI I PRESIDENTIT: JU DUHET AT >

< start="1827.992" dur="1.935"> QË. >

< start="1828.292" dur="3.604"> NSE DUHET T THE SHTETET DHE >

< start="1830.061" dur="3.87"> SHTETE SHUME Unë po flas RRETH, >

< start="1832.03" dur="3.77"> NUK KAN A PROBLEM. >

< start="1834.065" dur="4.738"> KEMI DISA Probleme të Mëdha, por >

< start="1835.933" dur="3.17"> KOMUNIKUAR T C P CRMBANI Dendësia e Lartë >

< start="1838.936" dur="2.069"> Fusha. >

< start="1839.236" dur="5.606"> PSE DUHET T T PROVOJN ENTIRE >

< start="1841.138" dur="6.808"> KOMBIT 350 MJET POPULL. >

< start="1844.976" dur="3.27"> Kemi provuar më larg se sa askush >

< start="1848.079" dur="4.004"> Tjetër. >

< start="1848.379" dur="6.707"> KEMI aftësinë për të provuar, NE >

< start="1852.217" dur="4.937"> KENI një rrugë të gjatë nga një >

< start="1855.219" dur="4.772"> SISTEMI I BRENCENS I INHERITUAR. >

< start="1857.288" dur="3.704"> KEMI TESTUAR NAR M SHUM SE >

< start="1860.124" dur="3.838"> DIKUSH TJETËR. >

< start="1861.125" dur="3.204"> KUR SHENI ANYBODY ELSE, TJERA >

< start="1864.095" dur="2.035"> Vende. >

< start="1864.462" dur="3.77"> JO VENDI ISSHT VDEKJE E VLERS. >

< start="1866.263" dur="5.873"> Ata vijnë në një gjendje statistikore >

< start="1868.366" dur="6.807"> GUESS JETERDAY QAT I ZEMARDR >

< start="1872.269" dur="4.872"> NGA DR. BIRX KU JANE PER >

< start="1875.306" dur="4.003"> Tetë DITA KETU M M SHUM SE Tetë >

< start="1877.274" dur="3.971"> JAVA N IN Korenë Jugore dhe Jugore >

< start="1879.443" dur="5.74"> KOREA KA BN A NJ A PUN T GRE MADH. >

< start="1881.379" dur="5.906"> POR NE VETEM N E T E DITS FAR >

< start="1885.316" dur="3.971"> KOREA JUGORE DUHET N E tetë javë. >

< start="1887.418" dur="3.771"> Kjo është një numër i madh. >

< start="1889.42" dur="2.77"> Dhe unë thashë se po merremi >

< start="1891.322" dur="3.837"> Të mirë. >

< start="1892.323" dur="5.038"> Edo ditë është duke shkuar. >

< start="1895.293" dur="5.872"> KEMI një APARATUS T IN PAVARRUAR. >

< start="1897.495" dur="4.004"> Nuk dua të provoj 350 milion >

< start="1901.299" dur="2.101"> Njerëz. >

< start="1901.632" dur="4.605"> Unë mendoj se është i ngushtë. >

< start="1903.534" dur="20.053"> >> DY PYETJE. >

< start="1906.37" dur="19.219"> [Padallueshme] >

< start="1923.721" dur="6.94"> TRUMPI I PRESIDENTIT: ME PPRGJIGJE N. >

< start="1925.722" dur="6.874"> ÇFARË? >

< start="1931.496" dur="3.136"> [PYETJE E PAVARUR] >

< start="1932.73" dur="5.939"> TRUMP I PRESIDENTIT: KEMI FUQI >

< start="1934.765" dur="4.905"> Kufijve. >

< start="1938.803" dur="2.002"> [Padallueshme] >

< start="1939.803" dur="2.904"> TRUMP PRESIDENT: NJER :ZIT E NJERIUT >

< start="1940.938" dur="4.804"> Vijnë dhe kanë një të tërë >

< start="1942.84" dur="5.873"> SHUMA DREJTSIA DHE N U 164 >

< start="1945.876" dur="5.973"> MILET, MENDIMIN E KETE. >

< start="1948.846" dur="3.871"> 164 MILET E MALLRAVE BIG, Bukuroshe >

< start="1951.983" dur="2.836"> WALL. >

< start="1952.85" dur="3.904"> DHE NOS KOST ZONA SI SHUMY, >

< start="1954.952" dur="3.804"> SHUM TE DUHET T HIJN. >

< start="1956.887" dur="2.202"> JEMI SHUM TOUGH N >

< start="1958.889" dur="2.069"> Kufijve. >

< start="1959.223" dur="3.67"> DUAM KU JEMI BOT >

< start="1961.092" dur="2.702"> NDURTIMI, NOBODY ISSHTET MIRT >

< start="1963.027" dur="1.969"> Përmes. >

< start="1963.928" dur="2.101"> ATA JAN SHKOLLUAR, POR >

< start="1965.129" dur="3.87"> Kjo është një udhëtim i gjatë. >

< start="1966.163" dur="4.705"> QAT MUND T MUND T NGJYROJ. >

< start="1969.133" dur="3.737"> POR jam shumë i fortë në kufij >

< start="1971.001" dur="2.169"> DHE NUK DUA T PE DREJT NJERZIT T COM BNI >

< start="1973.003" dur="2.87"> KETU. >

< start="1973.303" dur="4.606"> NSE JAN JAN T G SHUM T TO HYRIN, >

< start="1976.006" dur="3.871"> DUHET T COM Vijnë NGA PRORMBJE >

< start="1978.042" dur="3.87"> LIGJORE DHE MERIT. >

< start="1980.044" dur="3.904"> NUK JEMI NDODH T POPULLIT TUAJ >

< start="1982.046" dur="6.906"> JANI duke folur për sa vijnë >

< start="1984.081" dur="5.972"> VEND. >

< start="1989.086" dur="5.006"> RAPORTI: REPUBLIKANET DHE >

< start="1990.187" dur="6.974"> DEMOKRAT P TOR PASQYRN E STIMULARIT >

< start="1994.225" dur="4.872"> DHE QENDRA E ARTIT KENNEDY KETU >

< start="1997.295" dur="3.837"> N W WASHINGTON, DC ,. >

< start="1999.23" dur="6.873"> NUK DUHET Q PARA JAN BE T BE SHUM >

< start="2001.265" dur="5.906"> Maska dhe raportuesit? >

< start="2006.237" dur="2.903"> TRUMP PRESIDENT: ISHTE 35 >

< start="2007.305" dur="4.837"> MILLIONI DHE PREJ 10. >

< start="2009.273" dur="4.972"> Unë jam një adhurues i asaj. >

< start="2012.276" dur="5.005"> DUHET T TO DUHET T G GJIJ >

< start="2014.378" dur="4.138"> MUNDSIT, por jam duke bërë biznes >

< start="2017.414" dur="1.869"> GJETJET TEC BANJ TH Q TH M SHUM >

< start="2018.649" dur="2.703"> KUJDES. >

< start="2019.417" dur="4.971"> POR QENDRA E PTRMBAJTJES SI >

< start="2021.485" dur="4.004"> SUFFEROHET M GRE SHUM NUK BOD >

< start="2024.521" dur="3.938"> MUND T G BN KERTU. >

< start="2025.622" dur="4.806"> ISSHT MBYETUR DHE DUHET DIKA >

< start="2028.592" dur="3.838"> FONDHIMI DHE E KA BIDR ATA Q W ISHTE A >

< start="2030.561" dur="2.202"> K RERKESA DEMOKRAT, NUK MUAJ >

< start="2032.563" dur="1.935"> KËRKESË. >

< start="2032.897" dur="2.535"> POR ju keni për t'i dhënë ato >

< start="2034.632" dur="2.802"> Diçka. >

< start="2035.566" dur="3.837"> Puna që ajo mënyrë. >

< start="2037.568" dur="2.168"> DEMOCRATSVILLE trajtuar ne >

< start="2039.536" dur="1.969"> Mënyrë të drejtë. >

< start="2039.87" dur="3.571"> Unë besoj se kemi një të mirë >

< start="2041.638" dur="3.805"> BACK DHE FORT DHE E them që >

< start="2043.574" dur="3.938"> ME SHTYPIN NU SHUMER SHUMER >

< start="2045.576" dur="4.07"> DHE FTOJN TO T TO NDODHNI një NUMRI >

< start="2047.645" dur="4.037"> KOHA DHE KA K RERKESA OOL. >

< start="2049.78" dur="3.904"> DUHET N D 25. >

< start="2051.816" dur="5.905"> SHKO N D 25. >

< start="2053.817" dur="6.007"> Unë thashë që është një SOUNDBITE LOUSY. >

< start="2057.855" dur="6.874"> POR QE PUNON MUND TJETA PUNET E JETES. >

< start="2059.957" dur="6.84"> QENDRA E KENNEDY, DO DO AN >

< start="2064.862" dur="3.971"> PUNA E PCRFSHIRshme. >

< start="2066.931" dur="4.805"> DAVIDI BESN NJ JO PUN TC PAVARRUAR DHE >

< start="2068.966" dur="3.97"> PUT SHUM PARA DHE DO >

< start="2071.869" dur="4.003"> GJITHA QAT SHUM NJERZIT >

< start="2073.07" dur="4.738"> NUK MUND T BE BN KND DHE B DON. >

< start="2076.006" dur="4.972"> Ata kanë mbyllur. >

< start="2077.941" dur="6.073"> KAN DEFIKITT TT E PARA. >

< start="2081.112" dur="5.905"> Unë nuk kam një problem të madh. >

< start="2084.148" dur="4.805"> Kjo ishte një kërkesë nga >

< start="2087.151" dur="3.07"> DEMOKRATET QE KANE A >

< start="2089.086" dur="1.902"> FACILITETI QAT ISSHT thelbësisht >

< start="2090.354" dur="3.67"> MBI MBYRJE. >

< start="2091.121" dur="6.841"> NSE DUA T TO DUHET KERT M TO SHUM >

< start="2094.158" dur="9.843"> N "" ROMEO DHE JU DO T Y DYT, "Unë >

< start="2098.095" dur="9.91"> DUA T LO DUHET TOO M LSONI. >

< start="2104.135" dur="5.939"> RAPORTI: SENATOR Rubio tha >

< start="2108.139" dur="4.036"> SHOQATA ORGANIZATA E SHALNDETIT TORLD BOTIT >

< start="2110.207" dur="4.104"> FAVORIZMI TE KINA DHE >

< start="2112.309" dur="4.071"> MCCAUL P RERFAQSUES N ON >

< start="2114.445" dur="3.771"> LIDHJE TE HYRJE Shtëpiake >

< start="2116.514" dur="3.97"> KOMITETI PYETSUAR >

< start="2118.349" dur="3.136"> INTEGRITETI I SHALNDETIT T BOTS >

< start="2120.617" dur="2.87"> DREJTORI I ORGANIZIMIT DHE SHENI >

< start="2121.619" dur="3.803"> KU JANE fllanxha të kuqe të veçantë >

< start="2123.62" dur="2.203"> ME PPRKTHIM N TO LIDHJEN E TIJ >

< start="2125.556" dur="3.17"> ME KINA. >

< start="2125.956" dur="4.672"> JU MENDONI SHNDETIN Bota >

< start="2128.859" dur="3.871"> ORGANIZIMI FAVORITIZMI I DYT. >

< start="2130.761" dur="5.673"> A MENDONI SHTETET E BASHKUARA >

< start="2132.863" dur="5.673"> DUHET T-SHPRNIJONI SI >

< start="2136.567" dur="2.836"> LIDHJE ME BOTN >

< start="2138.669" dur="1.968"> ORGANIZIMI I SH HENDETIT? >

< start="2139.537" dur="3.003"> TRUMPI I PRESIDENTIT: KA JANE TALIK >

< start="2140.771" dur="4.838"> QE KA QENE NDERTIMI SHUME. >

< start="2142.673" dur="5.973"> SHUM FEEL POPULLORE TA KA QENE >

< start="2145.743" dur="4.171"> SHUM NDERTIM DHE NJ-SIDA ME ME >

< start="2148.779" dur="2.936"> KINA DHE SHUM njerëz janë JAN >

< start="2150.047" dur="3.737"> NUK KENI ME KET. >

< start="2151.849" dur="3.87"> DRP FAUCI DHE MYSELF DHE T O TJERA >

< start="2153.917" dur="2.87"> NJERZIT, KA JAN PE NJEROPZIT QAT NE >

< start="2155.853" dur="3.937"> LIKE D KNI. >

< start="2156.921" dur="4.103"> Unë mendoj se janë miq, shumë >

< start="2159.923" dur="3.904"> E profesionistëve të mirë. >

< start="2161.158" dur="4.605"> DUHET T BE JET INTERESUES N IFSE JU >

< start="2163.961" dur="2.802"> DUHET T TO B TONI TAL BNI >

< start="2165.896" dur="2.969"> KUSH >

< start="2166.897" dur="5.94"> POR KAM ZEMR P FORR VITE QE >

< start="2168.999" dur="4.805"> ATA BSHT BIASUAR SHUM SHUM drejt >

< start="2172.97" dur="1.869"> CHINA. >

< start="2173.938" dur="2.903"> UNE NUK E DI. >

< start="2174.972" dur="3.837"> DO TANT DUHET T G BNI N TH KTO >

< start="2176.974" dur="4.871"> MESA POLITIKE? >

< start="2178.942" dur="5.039"> DR. FAUCI: JO. >

< start="2181.979" dur="4.938"> FUQARI ANSHT AN NJ P PERSON I JASHTM >

< start="2184.115" dur="4.938"> DUA DUH TN BNI SINCE HE >

< start="2187.05" dur="2.87"> ISHTE MINISTRI I PARIME N IT KT IT >

< start="2189.186" dur="3.003"> ETHIOPIA PO. >

< start="2190.054" dur="4.104"> DISA KUSH Q SHOQZON Q NUK KA >

< start="2192.322" dur="3.037"> KAN PRO PROBLEME. >

< start="2194.292" dur="2.868"> POR ND LEADERSHIPIN E TIJ, TIJ >

< start="2195.492" dur="3.77"> KAN D BN SHUM MIR. >

< start="2197.294" dur="4.971"> Ai ka qenë i gjithi për këtë. >

< start="2199.396" dur="6.907"> UN W JAM P ONR TONE DHN T WITH telefonit me disa pak >

< start="2202.399" dur="7.908"> OGO AGO LEADING A WHO THIRR. >

< start="2206.437" dur="7.975"> Nuk po tregoj për Kinë. >

< start="2210.441" dur="7.941"> RAPORTI: KUSH SHT PR PRAISING >

< start="2214.545" dur="4.204"> KINA N RES PPRGJIGJEN E TIJ >

< start="2218.515" dur="1.869"> Pandemisë. >

< start="2218.882" dur="1.802"> DR. FAUCI: Unë NUK MUND T COM KOMENTIT >

< start="2220.517" dur="2.002"> QË. >

< start="2220.817" dur="4.572"> Unë nuk e di se çfarë është pyetja juaj >

< start="2222.653" dur="5.773"> IS. >

< start="2225.522" dur="3.938"> [Padallueshme] >

< start="2228.559" dur="2.068"> TRUMPI I PRESIDENTIT: KAM ZEMARDR >

< start="2229.593" dur="2.836"> QE P YR VITE DHE DUHET T. >

< start="2230.761" dur="3.737"> HIM TESTI. >

< start="2232.563" dur="4.138"> SEEMS FINE TO ME. >

< start="2234.632" dur="4.771"> POR JEMI PPRGJIGJEN P RESRGJIGJEN E MADH >

< start="2236.834" dur="4.571"> DHE KINA KINA K OTU K OTU. >

< start="2239.536" dur="2.536"> DHE NESE NUK DO T DO BNI K THTO, >

< start="2241.538" dur="2.002"> Mijëra dhe mijëra të >

< start="2242.205" dur="3.204"> NJERZIT DUHET T DI VDEKIN QAT JAN >

< start="2243.674" dur="3.971"> TANI T L JETS DHE LUMI. >

< start="2245.542" dur="4.939"> NSE NUK DO T DO BNI ATA ATARLE, >

< start="2247.778" dur="4.804"> NOBODY DUHET Q TO NDODHEN. >

< start="2250.614" dur="3.904"> EDO T TH GJITHA TOU MUND T KISHT >

< start="2252.716" dur="2.903"> E panevojshme për të bërë atë. >

< start="2254.651" dur="2.102"> DHE NESE NUK DO T DO BNI, >

< start="2255.752" dur="3.804"> Mijëra dhe mijëra të >

< start="2256.887" dur="3.804"> Njerëzit do të vdisnin më shumë se sa >

< start="2259.69" dur="2.903"> CFARE NDODHI. >

< start="2260.825" dur="4.771"> SHUM NJ M SHUM. >

< start="2262.726" dur="6.974"> RAPORTI: KU JENI K THTU >

< start="2265.729" dur="5.006"> Takimi G-20, WHFAR L SNDIMI I >

< start="2269.833" dur="1.869"> PPRGJIGJE T CO Kordinuar JU JENI >

< start="2270.868" dur="2.001"> PRITNI? >

< start="2271.836" dur="3.87"> TRUMP PRESIDENT: JO P NORGJIGJE. >

< start="2273.003" dur="3.837"> KJO DO T BE BNI NJALL THIR KONFERENCA >

< start="2275.839" dur="2.87"> NESËR NË MËNGJES. >

< start="2276.974" dur="3.804"> DUHET TW FALOJN T T BNI >

< start="2278.842" dur="3.07"> NJERZIT E DI dhe LIKE. >

< start="2280.911" dur="3.203"> Më pëlqen VERDO NJ O prej tyre. >

< start="2282.046" dur="4.904"> DO T BE JET NJ AN THIR C INTERESuese >

< start="2284.247" dur="6.807"> DHE DO T BE JET THE E PARA D TONI. >

< start="2287.084" dur="6.973"> RAPORTI: JAN Y JU JENI N T. >

< start="2291.188" dur="3.871"> SHTETI? >

< start="2294.191" dur="4.037"> TRUMP I PRESIDENTIT: Do të jem >

< start="2295.192" dur="4.972"> FJALA ME TONY DHE DEBORAH >

< start="2298.362" dur="2.969"> DHE ATA JAN SHKOHEN T BR BNI >

< start="2300.297" dur="2.903"> SI TEMA. >

< start="2301.465" dur="3.837"> DHE FJALA N TO PRESIDENTIN E VICE >

< start="2303.333" dur="3.07"> MIKE PENCE DHE STEVE DHE DO T DO >

< start="2305.436" dur="4.838"> Bëhuni duke folur për çdo send. >

< start="2306.537" dur="4.771"> NUK DO T BN T BN NDONJ >

< start="2310.407" dur="2.969"> Ngut. >

< start="2311.442" dur="3.003"> POR VAJTET DUHET T G BNI >

< start="2313.51" dur="4.939"> PACKR PUN. >

< start="2314.578" dur="5.906"> NUK KEMI SHTETE KU >

< start="2318.582" dur="2.836"> Ata thonë që VESHJE NDOSHT IT NDIKON >

< start="2320.617" dur="1.902"> DY VJET. >

< start="2321.552" dur="4.938"> NUK MUND T DO BJM NUK. >

< start="2322.653" dur="5.072"> Kështu që ne do të bëjmë atë. >

< start="2326.623" dur="3.971"> KERTU mund të jenë Seksione të mëdha të >

< start="2327.858" dur="4.872"> SHTETI JON QAT JAN LITTLE >

< start="2330.727" dur="4.004"> Ndikuar nga WHFAR TSHT ZGJEDHJE >

< start="2332.863" dur="2.902"> DHE Seksione të tjera që janë >

< start="2334.865" dur="3.837"> P HERFUNDUAR SHUMVIL. >

< start="2335.899" dur="5.706"> Unë do të them nga Lindja, ne do të >

< start="2338.835" dur="4.004"> KANI NJEC REKOMANDIM DHE MUND T BNI >

< start="2341.738" dur="3.937"> PARA LINDJES DHE N THE FUND T >

< start="2342.973" dur="4.871"> Dita e 15-të APO GJAT 15-të >

< start="2345.809" dur="3.971"> DITA, DO T HA KEMI DISA LIDHJE T. >

< start="2347.978" dur="3.87"> REKOMANDIM POR SHTETI JON >

< start="2349.913" dur="4.205"> DUHET T TO BNI KALIMIN E PUNS. >

< start="2351.982" dur="3.203"> UNE KAM SHUM NJEROPZ DHE >

< start="2354.251" dur="3.737"> DUHET T PR PRAKTIKEN SHOQRORE >

< start="2355.319" dur="6.706"> SHPISTRNDARJES DHE DUHET T. >

< start="2358.121" dur="7.841"> PRAKTIKA NUK KA DORZUAR DHE JO >

< start="2362.159" dur="4.871"> SHUMG DHE KISSING, PAS SHUM >

< start="2366.096" dur="2.87"> Ata mund të ndjehen të ngjashëm me atë. >

< start="2367.163" dur="3.938"> Ata po shkojnë për të larë ato >

< start="2369.099" dur="3.938"> DUHET DHE B DONI T ALL GJITHA GJITHA T GJITHA >

< start="2371.235" dur="3.937"> JAN S SUPPOZUAR T TO BJ. >

< start="2373.17" dur="3.136"> POR STEVE, TSHT KOHA, NJERZ >

< start="2375.306" dur="3.869"> DUA T TO B GNI KALIMIN E PUNS. >

< start="2376.44" dur="4.805"> I MERI NGA SIDA T B GJITHA >

< start="2379.309" dur="3.003"> DREJT ANDSIA DHE MUND T IT JET A >

< start="2381.378" dur="3.837"> KOMBINIMI I BOTS. >

< start="2382.446" dur="4.804"> TONY SHENJE PARA, KOMBINIMI I >

< start="2385.349" dur="4.972"> BOTA SSHT S DISA SHUME MIR. >

< start="2387.384" dur="6.039"> POR KETO JANE SHENJE QE >

< start="2390.454" dur="5.005"> Mundësisht nuk do të Kualifikohen dhe KETE >

< start="2393.557" dur="2.836"> JAN FUSHA TTHER TJERA QAT MUND T Kualifikohen >

< start="2395.592" dur="2.102"> TANI. >

< start="2396.527" dur="1.935"> POR DO T BE JET AN INTERESuese >

< start="2397.828" dur="2.636"> PERIUDHA E KOHA. >

< start="2398.595" dur="2.169"> DUHET T TO DUHET SHTETI JON >

< start="2400.597" dur="1.836"> BACK. >

< start="2400.897" dur="3.604"> UNE KEMI NUMRER T T TRETUAR T. >

< start="2402.566" dur="3.17"> NJERZIT QANT DUHET T G KALOJN. >

< start="2404.635" dur="2.903"> DUHET TORE DH STNI TORE DHNI TORE DHNI T WITH SHTETSIT ME >

< start="2405.869" dur="2.703"> DYT SHTYTJE SI KAQ. >

< start="2407.671" dur="2.77"> Ata kanë për të marrë përsëri. >

< start="2408.706" dur="2.936"> KAN BIZNESA Q TH JAN TH >

< start="2410.574" dur="4.07"> SHPESHT T MBETET. >

< start="2411.776" dur="5.805"> LEGJIT Q WE NDODHemi, DUAJ >

< start="2414.778" dur="4.972"> P GR T GJITHM, S HKURTI SHT >

< start="2417.714" dur="4.105"> T BR BNI K THT - JEMI KEMI >

< start="2419.884" dur="4.003"> VITET M M T S SUKSESHME QE >

< start="2421.952" dur="3.87"> KEMI KEMI N IN HISTORINY E >

< start="2424.021" dur="3.67"> SHTETI JON. >

< start="2425.956" dur="4.838"> JU SHENI ATFAR NDODHET ME >

< start="2427.824" dur="5.139"> STOCKS DHE DITA JAN JAN. >

< start="2430.928" dur="4.137"> N STSE STEVE M G SHUM SHENJTIMI, >

< start="2433.096" dur="4.905"> Oshtë duke shkuar për t'u kujdesur për të >

< start="2435.199" dur="4.638"> NJERZIT DHE Punëtorët dhe kompanitë >

< start="2438.135" dur="3.803"> QE PUNOJN W PUNSIT TON, VDES >

< start="2439.97" dur="4.038"> DHE BIG. >

< start="2442.072" dur="3.937"> Ne shpenzojmë më shumë kohë. >

< start="2444.141" dur="3.236"> KA JENI NJER ASZ T AB pyesin RRETH QE. >

< start="2446.143" dur="2.902"> SHP SPRNI M SHUM KOH T MENDUAR >

< start="2447.511" dur="2.535"> RRETH BIZNESET E VOGLA SI >

< start="2449.179" dur="3.904"> I MADHI. >

< start="2450.18" dur="3.236"> DHE QAT NDERTOHEN REZULTONIN TON >

< start="2453.216" dur="1.836"> VEND. >

< start="2453.55" dur="2.67"> Ne duam të marrim prapa dhe njerëzit >

< start="2455.185" dur="4.004"> DUA T TO MERRNI KALIMIN. >

< start="2456.353" dur="4.939"> DUHET T G MERRNI SHTETIN E SHTETIT TONA >

< start="2459.323" dur="2.269"> AGJEN DHE DUHET T BE BNI FUND T TO BNI >

< start="2461.425" dur="1.034"> QË. >

< start="2461.725" dur="3.603"> PRESIDENTI VICE po shkon >

< start="2462.593" dur="4.004"> Qëndroni me ju dhe merrni pak >

< start="2465.462" dur="4.871"> P MR SHUM QU PYETJET E SPECIFIKUAR DHE >

< start="2466.73" dur="14.781"> UNË DO TË TË SHOH NESËR. >

< start="2470.467" dur="12.012"> [KAPITULLI I PAVARUR] >

< start="2481.645" dur="1.101"> PRESIDENTI VICE: FALEMINDERIT >

< start="2482.612" dur="2.87"> ALL. >

< start="2482.879" dur="4.639"> Ne do të raportojmë në VEPRIMIN E DITS >

< start="2485.615" dur="3.037"> NGA KORONAVIRUSI I Shtëpisë së Bardhë >

< start="2487.651" dur="3.036"> FORCA E DYT. >

< start="2488.785" dur="5.84"> PRESIDENTI DHE ENTIRE TONA >

< start="2490.821" dur="4.938"> EKIPI VAZHDON T TO INSPINUAR NGA >

< start="2494.758" dur="3.07"> NJERZIT T ALL GJITHA TRO GJITHA NRO KTU >

< start="2495.892" dur="4.872"> VENDI JAN T P NDRNI >

< start="2497.961" dur="3.136"> PRAKTIKA 15 ditë për të ngadalësuar >

< start="2500.897" dur="3.003"> SPREAD. >

< start="2501.231" dur="5.572"> JEMI 10 DITA N THE 15 DIT >

< start="2504.034" dur="4.171"> DHE T ME L MEN T S THES IF N IFSE JU JENI N AN AN >

< start="2506.936" dur="3.905"> ZONA QAT NDODHET NGA >

< start="2508.338" dur="3.57"> CORONAVIRUS, ITSHT >

< start="2510.974" dur="2.87"> ABSOLUTELY QENENTSISHT QAT TUAJ >

< start="2512.042" dur="2.969"> D LGJONI N ST SHTETIN DHE LOKALIN >

< start="2513.977" dur="3.904"> AUTORITETET P GR GUIDANC. >

< start="2515.145" dur="5.972"> POR P ERDIT SHTETERRORE, ATFAR JU >

< start="2518.014" dur="4.938"> MUND T DO BNI PSHTP ZBATIMI >

< start="2521.251" dur="3.738"> PRAKTIKAT E PARAQITUR N IN >

< start="2523.086" dur="4.939"> CORONAVIRUS i PRESIDENTIT >

< start="2525.122" dur="4.938"> UDHZUES DHE TANAY T B B BNI WE >

< start="2528.158" dur="3.069"> E VRTETE BESONI SI MILIONET E >

< start="2530.193" dur="3.905"> Amerikanët kanë bërë dhe do të >

< start="2531.361" dur="6.773"> VAZHDIMI T DO BNI, QAT MUND TIJ >

< start="2534.231" dur="7.073"> NDIKONI SIGNIFIKUAR N THENI T KUFIZUAR >

< start="2538.268" dur="5.906"> RRITJA N TH KIST EP EPIDEMIK N IN TON >

< start="2541.438" dur="4.838"> SHTETI DHE AMERIKANët E KUJTSIS F NGA >

< start="2544.308" dur="3.903"> EKSPOZIMI N COR CORONAVIRUS DHE >

< start="2546.41" dur="3.87"> NE MUND T SA RUAJM JETN. >

< start="2548.345" dur="3.937"> P BER SJELLJEN E PRESIDENTIT, I >

< start="2550.413" dur="3.036"> DUHET T S SHTETI FALEMINDERIT TI >

< start="2552.415" dur="2.97"> NJERZIT AMERIKAN DHE FALEMINDERIT TUAJ >

< start="2553.583" dur="3.738"> P FORR BASHKPUNIMIN TUAJ DHE >

< start="2555.519" dur="3.937"> NDERTIMI I PARIMEVE N IN >

< start="2557.454" dur="3.904"> 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. >

< start="2559.59" dur="3.77"> Ne dëgjojmë për atë bashkëpunim >

< start="2561.491" dur="2.169"> DITA N IN NJ SER SERI T CON KONFERENCS >

< start="2563.493" dur="2.035"> Telefonatat. >

< start="2563.793" dur="3.737"> Ne flasim me PAJISJE >

< start="2565.662" dur="4.705"> Prodhuesit të cilët janë STEPPING >

< start="2567.664" dur="4.839"> PARA SI PARA PARA N >

< start="2570.5" dur="3.938"> Ndihmoni N US SHQIPRI N DE ZHVILLIMIN E >

< start="2572.636" dur="4.771"> PAJISJET MJEKSORE QAT SHT >

< start="2574.571" dur="4.839"> THEMELORE WHETHERA NET MNYRA OSE >

< start="2577.541" dur="2.269"> FURNIZIM TJERA MJEKSORE OSE >

< start="2579.543" dur="2.068"> Ventilatorët. >

< start="2579.943" dur="3.67"> FEMA E RAPORTUAR N FOR FORCN E DYTS TONA >

< start="2581.745" dur="4.772"> DITA QE HENDREDS OF COMPANIES >

< start="2583.747" dur="4.771"> KAN STEPPED PARA T JET >

< start="2586.65" dur="5.005"> P INRFUNDUAR N CH ZGJEDHJE FURNIZIMI DHE >

< start="2588.652" dur="5.905"> JEMI VETTUAR NAR NDJES 70 OF >

< start="2591.788" dur="4.872"> KOSTU KOMPANIVE P FORR VEANTA >

< start="2594.691" dur="4.105"> RAPORTIMI I TYRE >

< start="2596.793" dur="3.938"> Prodhimi për prodhimin e masave, >

< start="2598.929" dur="2.802"> DREJTS DHE GUAJ DHE T TO >

< start="2600.864" dur="3.136"> Ventilatorët. >

< start="2601.865" dur="8.042"> Ne kemi një thirrje prodhuese me >

< start="2604.134" dur="6.806"> DEVO T SEC SEKRETARIT ME ARSIM >

< start="2610.04" dur="2.903"> Udhëheqësit. >

< start="2611.074" dur="2.903"> DHE FALEMINDERIT T TO GJITHA TON >

< start="2613.076" dur="3.07"> Mësuesit. >

< start="2614.11" dur="4.105"> SHUM E KU JAN N TANI SHTPI >

< start="2616.28" dur="4.805"> M TESIMI I FILMIJVE NGA AFAR EVEN >

< start="2618.349" dur="4.704"> N C SHUMI RASTET DUA KAN >

< start="2621.218" dur="3.136"> FEMIJET E TYRE NGA SHKOLLA. >

< start="2623.186" dur="2.937"> JU JENI HEROZ TR T TR VRTET. >

< start="2624.488" dur="3.87"> DHE DEPARTAMENTI I ARSIMIT >

< start="2626.256" dur="3.838"> SI DUHET SI SHTETI TUAJ >

< start="2628.492" dur="4.705"> DEPARTAMENTI I ARSIMIT JAN >

< start="2630.227" dur="5.038"> Mirënjohës KUSH GJINI VETN TUAJ >

< start="2633.33" dur="3.904"> ARSIMIMI I SHTPIS DHE T >

< start="2635.399" dur="5.806"> DEPARTAMENTI I ARSIMIT KA A >

< start="2637.367" dur="8.909"> Uebfaqja e HELPUAR P CORR CORONAVIRUS >

< start="2641.338" dur="5.973"> REKOMANDIME, ED. >

< start="2646.41" dur="3.069"> EDV / koronavirusit. >

< start="2647.444" dur="4.971"> DEVET dhe Sekretari i Sekretarit >

< start="2649.613" dur="5.739"> PERDUE do të bashkohet me ne >

< start="2652.549" dur="3.804"> E Hënë për të folur rreth distancës >

< start="2655.485" dur="3.871"> REKOMANDIME M LESIMORE QE >

< start="2656.486" dur="4.905"> DUHET NUK JAN T J DUHET P FORR >

< start="2659.489" dur="4.07"> ARSIMI I DYT DHE KOLEGJI >

< start="2661.524" dur="5.94"> POR P EDR ARSIMIN K-12. >

< start="2663.693" dur="5.74"> JEMI HAPJEN NGJARJET DHE >

< start="2667.597" dur="2.903"> Krijimi i fleksibilitetit të ri >

< start="2669.566" dur="2.87"> Studentët e koleksionit mund të vazhdojnë >

< start="2670.633" dur="4.806"> P BERFshihen në MARSIMIN NGA >

< start="2672.569" dur="3.971"> AFAR POR F CHMIJT K-12 MUND T DO BN >

< start="2675.572" dur="2.169"> E NJËJTA. >

< start="2676.673" dur="3.871"> SEKRETARI PERDUE DO T BE JET HER KTU >

< start="2677.875" dur="4.738"> Bisedoni rreth drekës ushqimore >

< start="2680.71" dur="2.236"> PROGRAMI DHE FALAS DHE NDIKUAR >

< start="2682.746" dur="4.871"> Dreka. >

< start="2683.08" dur="6.573"> PRESIDENTI DHE FUQEN TE 150 >

< start="2687.751" dur="2.936"> CEO'S OF TOP NONPROFIT >

< start="2689.786" dur="3.07"> Organizatave. >

< start="2690.821" dur="3.036"> Ne i falënderojmë ata për veprimet e tyre >

< start="2692.99" dur="3.07"> PUNA FURNIZIMI NEVOJAT E >

< start="2693.991" dur="3.937"> NJERZIT NUK MUND T IMPACTUAR NGA >

< start="2696.193" dur="4.638"> CORONAVIRUS POR SHUM >

< start="2698.061" dur="4.771"> NDRYSHME SHUM N US SHBA >

< start="2700.964" dur="3.904"> KOMUNITETET, LIKE CROSS KUQ, THE >

< start="2702.966" dur="3.97"> ARMIA E SALVACIONIT, AMERIKA E FEJTS >

< start="2705.001" dur="4.939"> JAN ST TILL PUNOJN VERDO DITA. >

< start="2707.07" dur="3.971"> DHE JEMI PROMISE DHE URGJOHEN VERDO >

< start="2710.073" dur="2.937"> AMERIKAN N IFSE KENI MJETET >

< start="2711.174" dur="4.037"> DHE KAN AB AFTSIN, VAZHDON >

< start="2713.143" dur="3.904"> T BE BEHET E PRGJITHSHME T TO MOSPROFIT >

< start="2715.345" dur="3.737"> ORGANIZATA QAT JAN H NDIHME >

< start="2717.18" dur="2.869"> KOST M SHUM NEVOJ N IN TUAJ >

< start="2719.215" dur="2.87"> COMMUNITY. >

< start="2720.183" dur="4.872"> SHENA E MARS PRESIDENTE A >

< start="2722.218" dur="5.94"> WHOLE OF AAPPROACH OF QEVERIS >

< start="2725.188" dur="57.124"> DHE PRESIDENTI DHE II ISHTE >

< start="2728.291" dur="57.157"> N CON KONTAKT ME QEVERIT TANAY. >

< start="2782.446" dur="5.071"> >> PUNA MBI KAPACITETIN DHE DUA >

< start="2785.582" dur="3.737"> NJERZIT T K DNI N ST SHTETET QE >

< start="2787.65" dur="2.837"> JAN IM SHUM IM IMPACTUAR NGA >

< start="2789.452" dur="2.97"> CORONAVIRUS QAT JEMI ME JU >

< start="2790.621" dur="3.737"> DHE SHPESHT Q ST Q STNDROJM WITH ME TUA DHE >

< start="2792.556" dur="4.838"> VAZHDIMI P WR PUN RRETH >

< start="2794.491" dur="4.037"> ORA T TO B SNI SIGURIN TUAJ >

< start="2797.527" dur="2.169"> PUNT KUJDESI SH CARNDETSOR SHNDETSOR, >

< start="2798.662" dur="2.969"> SISTEMET SH HENDETSORE DHE SHTETI >

< start="2799.829" dur="3.77"> QEVERITETET KAN BURIMET >

< start="2801.765" dur="3.97"> P SR MBSHTETJEN E PPRGJIGJIT TUAJ. >

< start="2803.733" dur="3.738"> N THE LUBND OFN E TESTIMIT, DR. >

< start="2805.869" dur="3.77"> BIRX do të reflektojë për atë që >

< start="2807.604" dur="4.971"> T DHNAT SHSHT SHPENHEN N J M ANYR >

< start="2809.772" dur="3.804"> DHE NUK JAN PRFSHIR T L GJITHA LOKALE DHE >

< start="2812.709" dur="3.904"> Spitale. >

< start="2813.71" dur="5.906"> JEMI N 4 432,000 prova >

< start="2816.746" dur="4.872"> P COMPRFUNDUAR DHE JEMI KLENDSUAR T >

< start="2819.749" dur="3.036"> SHENI KJO JAN L LITERALLY >

< start="2821.751" dur="4.872"> NDRMARRJE DHE KOMUNITET >

< start="2822.919" dur="4.705"> SITET RRETH VENDIT DHE >

< start="2826.756" dur="2.936"> Ndihmë SHTETET N IN STANDING >

< start="2827.757" dur="4.872"> KOSTO DHE ACHDO DIT. >

< start="2829.826" dur="4.905"> REMI T SHKOLL HS DHE LABS >

< start="2832.763" dur="3.069"> RRETH VENDIT DHE T THE >

< start="2834.865" dur="3.87"> NDRNI SHENJAT E PRESIDENTIT >

< start="2835.966" dur="3.87"> Fatur që kjo është thelbësore që >

< start="2838.868" dur="7.074"> Ata ofrojnë rezultatet e >

< start="2839.97" dur="8.942"> TESTET N US SHUM DHE DHNI N >

< start="2846.076" dur="3.87"> VIZIBILITETI I WHFAR ISSHT NDIKON >

< start="2849.045" dur="3.037"> NË TOKË. >

< start="2850.08" dur="3.97"> TRUMP PRESIDENT I INITIATUAR ME >

< start="2852.215" dur="4.905"> K LTO LABS NGA VENDI NE >

< start="2854.183" dur="4.038"> JAN ADD TING SHUMS dhjetëra mijëra të >

< start="2857.253" dur="2.937"> TESTET VERDO DITA TING VETM. >

< start="2858.355" dur="3.837"> MBI TEMA T OF FURNIZIMEVE, >

< start="2860.323" dur="4.037"> PARA Fundit të JAVS, NE >

< start="2862.325" dur="3.07"> DO T T BNI LNDN N A BIT M MIT SHUM RRETH >

< start="2864.494" dur="3.871"> SHKENCA E FURNIZIMIT. >

< start="2865.528" dur="5.84"> UN W N AT FEMAN E NDRMARRJES DHE >

< start="2868.498" dur="4.872"> LITERALLY SAW A ROOMFULLI I >

< start="2871.501" dur="4.905"> NJERZIT ME TOP T AND DHN DHE KELEL >

< start="2873.503" dur="5.973"> PHONES DHE NDAVRMARRJE NGA Gur >

< start="2876.539" dur="5.205"> I PAPRANUAR SI DUA QEVERITAR TOT T >

< start="2879.609" dur="5.005"> GJENI FURNIZIM MJEKSOR SI KETO IT >

< start="2881.878" dur="5.773"> Bëhuni MASJE OSE MALLRAVE OSE Doreza OSE >

< start="2884.747" dur="4.973"> VEAPTET DHE EKIPI ISSHT PUN >

< start="2887.784" dur="2.936"> RRETH orës për tu takuar >

< start="2889.853" dur="3.07"> Nevojave. >

< start="2890.854" dur="5.138"> SHUMA VLERA TALL VLERA. >

< start="2893.056" dur="5.005"> E PAR AND DHE E PARA, CDC >

< start="2896.126" dur="3.837"> ISSHT DE UDHZUES GUIDANCS QIC NE >

< start="2898.195" dur="3.77"> DO T P PUBLIKOJNOM NDRMJET >

< start="2900.096" dur="3.838"> POR Mënyrën më të mirë për të shfrytëzuar >

< start="2902.098" dur="2.836"> BURIMET TONA natyrore N AT JON >

< start="2904.067" dur="2.836"> PARKS. >

< start="2905.068" dur="4.838"> WSHT JAVA VETE SEGO AGO QE >

< start="2907.036" dur="5.005"> SH SERVRBIMI JON PARKU JAN WA TIV GJITHA >

< start="2910.039" dur="6.106"> Tarifat e hyrjes dhe ne drejtohemi >

< start="2912.175" dur="5.105"> CDC për të prodhuar udhëzues >

< start="2916.279" dur="3.804"> TE PRAKTIKA SHPRNDARJES SOCIALE >

< start="2917.413" dur="4.806"> DHE JENI PARA DYTVE DHE ZGJEDHJE >

< start="2920.216" dur="3.871"> PARAT TONA KOMBTARE DHE DO T DO >

< start="2922.352" dur="3.671"> JANI SHPARJET QAT ME VET >

< start="2924.221" dur="4.838"> SISTEMET E SHTETIT T PARK PARKUT NGA >

< start="2926.156" dur="3.236"> QYTET DHE PAVARSIMI I TYRE >

< start="2929.192" dur="2.937"> SUPPORT. >

< start="2929.526" dur="4.671"> LET M L SHUMAY SOT, KA ESHTE >

< start="2932.262" dur="4.037"> NUK INGSHT M SHUM E RNDSISHME P THER >

< start="2934.331" dur="5.005"> NJERZIT AMERIKAN T TO BN T BN T ngadaltë >

< start="2936.433" dur="5.038"> L SPND THS SI T TO KUJDES TUAJ >

< start="2939.469" dur="3.804"> UDHZUES SHTETI DHE LOKAL DHE >

< start="2941.605" dur="4.671"> ZONAT E IMPACTUAR NGA >

< start="2943.406" dur="4.938"> CORONAVIRUS DHE P FORRDGJITHA >

< start="2946.409" dur="4.104"> PLRZGJEDHJET T P NDIKOJNO N PR PRAKTIK T THE >

< start="2948.478" dur="5.973"> 15 DITA P SLR T SL ngadalësuar SHKRIMIN. >

< start="2950.647" dur="5.038"> DR. FAUCI do të reflektojë në >

< start="2954.584" dur="3.837"> NDIKIMI QAT NE besojmë se është >

< start="2955.819" dur="5.806"> GJITHA NGA VENDI. >

< start="2958.555" dur="5.005"> POR POPULLI I ASKUAR ME NGA >

< start="2961.758" dur="3.937"> KOHA N T KOHA C'MUND T DO BJ. >

< start="2963.693" dur="2.87"> Dhe unë them nga zemra ime për çdo send >

< start="2965.829" dur="2.869"> AMERICAN. >

< start="2966.696" dur="4.338"> Kjo është ajo që mund të bësh, jo >

< start="2968.832" dur="4.871"> DUHET T PRO MBROJTET SH HENDETIN TUAJ >

< start="2971.167" dur="5.639"> DHE FAMILJA JUAJ, POR JO AMERIKAN >

< start="2973.837" dur="4.871"> DUHET T SP SHPRNJOHET pa dashje >

< start="2976.94" dur="4.004"> CORONAVIRUS pjesërisht në >

< start="2978.841" dur="6.04"> KJO KUSH MUND T BE JET I VULLUESHM. >

< start="2981.077" dur="6.841"> RREZIKUAR PLR LNNGJEN SERIOZE T TO >

< start="2985.015" dur="3.17"> V RSHTJET AMERIKANE TER AVERJES >

< start="2988.051" dur="2.97"> ULET. >

< start="2988.318" dur="6.64"> MAJORITETI I AMERIKANEVE DO >

< start="2991.154" dur="4.137"> KAN SY SISTEMET E MALLRAVE DHE DO T DO >

< start="2995.091" dur="2.937"> Shërohen. >

< start="2995.425" dur="5.606"> POR P SR SENJORT ME SERIOZ >

< start="2998.161" dur="5.038"> KUSHTET E PAVARUR, ,DO GJITHA >

< start="3001.164" dur="4.004"> Duhet të praktikohen PARIMET >

< start="3003.333" dur="3.237"> E 15 DITA P SLR T ngadalësuar SHKRIMIN. >

< start="3005.301" dur="3.003"> PRESIDENTI AKTUAJ KETO >

< start="3006.703" dur="4.438"> JAVA QAT JEMI PARA DUHET >

< start="3008.438" dur="4.771"> DITA NE MUND T OP HAPI >

< start="3011.274" dur="3.938"> SHTETI DHE KAMTU EKIPI DO T BE JET >

< start="3013.342" dur="3.938"> Sjellja e rekomandimeve të tij >

< start="3015.345" dur="3.937"> RRETH SI SIGURISHT DHE >

< start="3017.414" dur="4.904"> PPRGJIGJE Bëni vetëm se. >

< start="3019.415" dur="6.073"> POR P ERDIT SHTETRORE AMERIKANE QO DUHET >

< start="3022.452" dur="5.105"> P SER T SHUM AMERIKA TACK KUFIZUAR N B BIZNES, >

< start="3025.622" dur="6.973"> JU MUND TUT VINI N IN PRAKTIK. >

< start="3027.691" dur="6.906"> Shkoni në CORONAVIRUS.GOV DHE NE >

< start="3032.729" dur="4.07"> DO T DO BN WH AT'MUND T BN. >

< start="3034.731" dur="2.936"> DO T SL ngadalësojmë SHKRIMIN DHE SHALNDETIN >

< start="3036.933" dur="5.739"> Toka jonë. >

< start="3037.8" dur="10.077"> ME K THT, LETNI T RECOGNIZOJ DR. >

< start="3042.806" dur="7.841"> TONY FAUCI - DR. BIRX E PAR DHE >

< start="3048.011" dur="4.705"> THEN DR. Fauci. >

< start="3050.78" dur="4.972"> DR. BIRX: FALEMINDERIT PER SHBA >

< start="3052.849" dur="3.97"> Duke folur te njerëzit e Amerikës. >

< start="3055.885" dur="2.903"> Ne kemi qenë duke parë vëzhgimet >

< start="3056.953" dur="4.838"> REZULTATET E TESTIMIT DHE ISSHT >

< start="3058.921" dur="4.972"> KRITIKE T TO LEXONI N AT KT SHUM. >

< start="3061.924" dur="5.974"> MË LEJONI T'JU THEM. >

< start="3064.027" dur="6.94"> SISTEMI JON T TO BNI N AT FLU-LIKE >

< start="3068.031" dur="3.269"> ILLNESSET NUK JAN N IN >

< start="3071.1" dur="1.101"> Running. >

< start="3071.434" dur="4.704"> DHE PSE ESHTE E R THNDSISHME? >

< start="3072.335" dur="8.909"> P THR K THTU Q OF JENI T VAZHDUAR >

< start="3076.272" dur="7.808"> EPIDEMIKA E FLUJIT, NE KEMI FLUAR A >

< start="3081.377" dur="4.805"> DHE THE FLU B DHE KETO >

< start="3084.213" dur="5.907"> Simbolet THESHT PLATFORMA KU >

< start="3086.315" dur="4.172"> NE MUND T SE SHIJET K THTU KA SHT >

< start="3090.253" dur="2.903"> RRIT. >

< start="3090.62" dur="4.704"> NSE KENI SHUM RASTE IN >

< start="3093.289" dur="5.139"> SHTETI DHE SHTETET TUAJ, >

< start="3095.458" dur="5.84"> MIRMBAJT MBROJTJEN E FLUAS TUAJ >

< start="3098.562" dur="4.704"> DHE PUNA MBI VDEKJE ME CDC >

< start="3101.431" dur="4.972"> DUHET P FORR NDRYSHIME N IN TUAJ >

< start="3103.399" dur="4.972"> POLITIKA E ILLNESSEVE T NEW RI-LIKE LIKE >

< start="3106.536" dur="4.738"> DHE KANE KUJTET E REJA TESTIT DHE >

< start="3108.505" dur="7.907"> KERTU JAN K K KTU KUJTET TESTA QE >

< start="3111.407" dur="15.115"> VARGJET NUR SURVEILPEN TUAJ FLUAS TUAJ >

< start="3116.546" dur="12.046"> PROGRAMI. >

< start="3126.656" dur="3.904"> Ata mund të marrin pjesë në >

< start="3128.725" dur="30.997"> SIGURIMI QAT KEMI NEVOJ >

< start="3130.693" dur="32.032"> KAN NUK KA TANI. >

< start="3159.856" dur="7.841"> QYTETI I RI YORK, WESTCHESTER, RI >

< start="3162.859" dur="6.039"> QYTETI JORK, SUFFOLK DHE NASSAU. >

< start="3167.831" dur="2.936"> KOSTO JAN KATOR SHTET >

< start="3169.032" dur="2.835"> SHOQATA ME NJ Y JORK T NEW RE DHE T NEW RE >

< start="3170.9" dur="3.003"> ZONA METRO YORK. >

< start="3172.001" dur="4.971"> KANE SHUME SHTET NUNT T NEW RE >

< start="3174.036" dur="6.841"> XEREZI POR 56% e RASTEVE JAN >

< start="3177.106" dur="5.772"> DHE është shumë e rëndësishme që >

< start="3181.01" dur="2.869"> NJEREZIT NGA NUMRI I RI >

< start="3183.012" dur="3.037"> RASTET DITA PR DIT. >

< start="3184.013" dur="4.038"> KUJTOJM WE TE DUHET TI DO >

< start="3186.182" dur="3.003"> Merrni një të bardhë kur të punoni përmes >

< start="3188.184" dur="5.005"> BACKLOG TESTIMI. >

< start="3189.319" dur="5.806"> Unë mendoj se JEMI MBI MBI VDEKJE SI MUND >

< start="3193.323" dur="3.87"> INTERPRETI NUMRI I RASTEVE >

< start="3195.258" dur="3.871"> DITA DHE DO T SE SHIHET N NEW RI >

< start="3197.327" dur="3.837"> QYTETI JORK QAT NUMRI I >

< start="3199.262" dur="2.969"> RASTET DITA HSHT QENI >

< start="3201.297" dur="1.935"> P CONRBASHKT P CONRMBAJTJE PR T >

< start="3202.365" dur="2.803"> TRE DITA TAST VETM. >

< start="3203.366" dur="2.769"> KJO JAN NUMRI I RI >

< start="3205.301" dur="2.87"> RASTET DITA PR DIT. >

< start="3206.269" dur="3.069"> KJO ASHT A NJ C THIRRN E VRTET TO P TOR DO >

< start="3208.304" dur="3.103"> PERSONI N CITY Qytetin e Ri të Jorkut dhe të RI >

< start="3209.472" dur="4.738"> ZONA METRO E JORKIT T TO VAZHDIM >

< start="3211.54" dur="4.839"> EDO NJ O nga këto 15 ditë për të >

< start="3214.343" dur="3.304"> Ngadalësoni SPREAD DHE T DO B DONJ TH KET >

< start="3216.513" dur="3.904"> PJESA E ATA Q AT N AT KOHA T NDRMJET >

< start="3217.78" dur="3.504"> ATA JAN F TOL VAJN MESORT >

< start="3220.55" dur="2.77"> DHE QEVERIT. >

< start="3221.418" dur="4.003"> DITA, Ne biseduam RRETH >

< start="3223.453" dur="4.972"> NJERZIT QAT MUND TVE KNI LEJEN >

< start="3225.555" dur="4.872"> ZONA METRO QAT QNDRONIN VENDIT >

< start="3228.558" dur="4.905"> QAT MUND T HA KAN DHNI T SEC DYT >

< start="3230.56" dur="5.038"> Shtëpi ose vende të tjera për të banuar >

< start="3233.596" dur="4.939"> DHE I KKRKUAR T MONITORIT >

< start="3235.732" dur="3.87"> TEMPERATURAT E TYRE DHE >

< start="3238.668" dur="2.87"> THEMELET E VET-ISOLUARA DUHET T TO TIJ >

< start="3239.735" dur="3.805"> KUJTOJN THE SHALNDETIN DHE TYRE >

< start="3241.671" dur="3.904"> SH HENDETI I KOMUNITETEVE T TYRE >

< start="3243.673" dur="2.235"> PERDHNI NGA njerëzit >

< start="3245.708" dur="3.004"> VEND. >

< start="3246.042" dur="4.704"> PSE kjo është aq e rëndësishme,'SHT >

< start="3248.845" dur="3.937"> SHUM E RNDSISHME M ME PERSONALisht, >

< start="3250.88" dur="4.004"> BECNI GRANDMOTHN TUAJ P FORR 88 >

< start="3252.915" dur="4.906"> VITET E JETUAR ME FAKTIN QE >

< start="3255.017" dur="6.841"> SI ISHTE NJ O N MES 11 11 WHO >

< start="3257.954" dur="5.973"> FLUHI I SHTPIS SRO VET N TO Nënën e saj >

< start="3261.991" dur="4.905"> KUR N MN N HERNJ H KA DUHET >

< start="3264.06" dur="6.005"> DUHET DHE NOTNN E TIJ >

< start="3267.029" dur="5.038"> SUKSUMONI N FL LUGN E MADH 1918. >

< start="3270.199" dur="4.805"> DUHET T FOR FEMIJE SE VERI >

< start="3272.201" dur="4.872"> E KA F CHMIJ IN N IN SHKOLL TH QAT >

< start="3275.137" dur="2.236"> P BRFSHIR PNRGJIGJE Q TH LUAJ >

< start="3277.206" dur="2.035"> HOME. >

< start="3277.506" dur="3.738"> KJO WESHT WH PSE DUHET TAY THIJIN >

< start="3279.375" dur="3.971"> EDO SHQIPTAR, JU KENI një rol >

< start="3281.378" dur="4.838"> T PRO MBROJTOJN ACHDO DHE ANDDO PERSON >

< start="3283.479" dur="5.706"> QE NDERNYROJNI ME. >

< start="3286.349" dur="4.938"> ATA SHT PSE JEMI SOCIAL >

< start="3289.318" dur="2.369"> DISTANCIMI DHE JU JENI SHOQRORE >

< start="3291.42" dur="1.902"> Distancimi. >

< start="3291.821" dur="3.503"> TE GJITHA SHQIPTAR, KUR JU JENI >

< start="3293.456" dur="2.903"> MBROJTJEN TUAJ, JU JENI >

< start="3295.458" dur="4.971"> MBROJTJE TTH TJERve. >

< start="3296.492" dur="6.006"> NSE JAN B NDRKOMBTAR PRBASHK >

< start="3300.563" dur="4.871"> K HTU VIRUS SHTPI ME DIKA T >

< start="3302.632" dur="4.738"> NJ CON KUSHTI PARA EKZISTUES, MY >

< start="3305.568" dur="2.803"> GRANDMOTHR T JETUAR ME Q TH PR >

< start="3307.503" dur="3.171"> 88 VJET. >

< start="3308.504" dur="2.903"> QAT SHT AN NJESS MESAZH Q TH SHT >

< start="3310.807" dur="1.802"> KUJDES. >

< start="3311.541" dur="3.17"> Kjo është një realitet. >

< start="3312.742" dur="3.704"> JU MUND TI SHENI NUMRIN E VDEKJEVE >

< start="3314.844" dur="4.638"> ATA JAN RRETH. >

< start="3316.579" dur="3.204"> JEMI T ALL GJITHA ROLI N PARANDALIM >

< start="3319.616" dur="2.001"> THEM. >

< start="3319.916" dur="5.738"> FALEMINDERIT P FORR PUNN T DO B DONI >

< start="3321.751" dur="5.839"> Merrni mesazhin tonë për të tjerët >

< start="3325.788" dur="3.938"> Bëni SIGURI EDO SHQIPTAR >

< start="3327.723" dur="4.138"> NDESHTI SI E R IMNDSISHME E TYRE >

< start="3329.859" dur="4.871"> ROLI ASSHT ASHT WE SHTOJM NGA TI >

< start="3331.994" dur="4.672"> P NERDITIVE DITS T NE DYT TO NUK T L BNI. >

< start="3334.864" dur="4.872"> I dëgjoj raportet që ato janë >

< start="3336.799" dur="4.07"> RASTET E REJA JAN IN TC RCNDSISHME OSE >

< start="3339.869" dur="3.87"> HOSPITALIZIMET JAN IN TC RNDSISHME. >

< start="3341.003" dur="4.806"> NUMRI I RASTEVE T NEW REPARA PVERR VITIN >

< start="3343.873" dur="6.006"> KREET DITS TAST VETM KAN QEN >

< start="3345.942" dur="5.939"> KONSISTENC, POR NUK RREZIKON. >

< start="3350.012" dur="3.871"> JU SHENI RASTET SPITALE >

< start="3352.014" dur="4.972"> VAZHDIMI P INR TC RRITUR T B SHQYRTIT >

< start="3354.016" dur="5.94"> Ata janë një reflektim i asaj që >

< start="3357.12" dur="5.071"> NDODHET NJNE N T DY JAVA AGO >

< start="3360.089" dur="4.971"> PARA MITIGACIONIT T F PLOT >

< start="3362.324" dur="4.906"> Efektet ishin futur në vend. >

< start="3365.194" dur="3.938"> JO MFAR ATFAR KOMUNITETI, SHQIP >

< start="3367.363" dur="3.771"> Ose SHTETI MUND të punojë me SHBA >

< start="3369.265" dur="4.037"> SIGURIMI QAT NE PARAQITIN >

< start="3371.267" dur="5.939"> SPREADA E K VT V VIRUSI T O TJERve. >

< start="3373.436" dur="5.906"> UNË JU FALËNDEROJ. >

< start="3377.34" dur="3.103"> DR. FAUCI: DUA T SP SHTETOJ A >

< start="3379.476" dur="2.902"> KUPTIMI I MINUTEVE T T GJITHA >

< start="3380.576" dur="5.806"> RRETH INFORMACIONIT T WE MUND T MIR >

< start="3382.511" dur="9.009"> JAVA MUND T KAMI T AT DYT >

< start="3386.516" dur="5.805"> PCERFUNDON NJ WE JAV BY P BYR KUSH T G DHNI >

< start="3391.654" dur="3.671"> INFORMACION. >

< start="3392.455" dur="4.004"> P THR KTU, DUA T >

< start="3395.458" dur="2.97"> APOLOGIZI P RESR PPRGJIGJEN MUAJ AKTUALE >

< start="3396.593" dur="2.836"> TE JU KU JENI KKSHTUAR ME RRETH >

< start="3398.561" dur="2.936"> SHTETI KINA. >

< start="3399.562" dur="3.97"> Unë DUHET T RES P RESRGJIGJM TUAJ, >

< start="3401.631" dur="6.906"> POR ATA NUK është STYLE MUAJ. >

< start="3403.666" dur="5.972"> PUNA YSHT IS Unë jam një shkencëtar >

< start="3408.671" dur="2.803"> FIZIK DHE NUK MERREN >

< start="3409.772" dur="4.705"> P INRFUNDUAR N TH KATT STUFF. >

< start="3411.607" dur="5.105"> GETTIKUAR PACKR KUSH >

< start="3414.611" dur="4.104"> RANI NDIKONI NDESTRKOMBTAR T NEW RE >

< start="3416.846" dur="3.871"> INFORMACION, KINA DHE T O TJERA >

< start="3418.848" dur="3.87"> KANE HIT PRIOR QAN KA KA VETEM. >

< start="3420.85" dur="3.003"> NJNE prej gjërave që ishin >

< start="3422.852" dur="3.97"> STRIKUAR N MU DHE NDROR TI >

< start="3423.987" dur="5.772"> SI T BNI NUK SSHT DHNI >

< start="3426.956" dur="5.071"> DO T F FUNDIT, POR JO FAKTOJN IT >

< start="3429.892" dur="4.004"> TANI, JAN KOLEGJAT TONA KINA >

< start="3432.161" dur="4.905"> SHUM I BESUAR NGA T W DUHET >

< start="3434.03" dur="4.972"> PROR CIKLIN E TJERA T OF >

< start="3437.199" dur="3.771"> JU JENI KURTVE T TO BES TO. >

< start="3439.135" dur="4.838"> Ata kanë shumë raste. >

< start="3441.103" dur="7.007"> POR ATFAR JAN Q START JAN START TING FILLONI >

< start="3444.106" dur="5.106"> Shih ato janë duke u mbështetur >

< start="3448.243" dur="3.938"> KUJTIMET N ON TRAVEL DHE DUHET >

< start="3449.345" dur="5.906"> T W KUJDES N US AT QAT KEMI KEMI >

< start="3452.314" dur="5.006"> SUKSESUAR, B SNI SIGURISHT TOU SHUM >

< start="3455.384" dur="4.171"> PROVIMI I KUJDES SI JENI >

< start="3457.453" dur="3.07"> DHNI T RE LEXOJN CON KUSHTET >

< start="3459.689" dur="2.769"> Në hyrje. >

< start="3460.656" dur="3.97"> Unë e di se do të jemi >

< start="3462.591" dur="2.836"> SUKSESE PISR NDRTJEN KISTO N UNN >

< start="3464.76" dur="3.771"> KONTROLLI. >

< start="3465.561" dur="4.071"> NUK DUA T TO NDIKOJM RASTET NE. >

< start="3468.664" dur="2.904"> QAT GJITHA E PAR. >

< start="3469.765" dur="3.871"> GJETI I DYT Q TH ISHTE >

< start="3471.701" dur="3.837"> E RNDSISHME, SI ISH DUKE DUHET >

< start="3473.77" dur="3.804"> DR. BIRX përmendur. >

< start="3475.671" dur="4.137"> KUR DUHET T THE INFLECK >

< start="3477.707" dur="4.17"> SHONI I KURVIT, TANI TANI >

< start="3479.942" dur="3.771"> SHTETE TIF ndryshme T ndryshme >

< start="3482.011" dur="4.705"> Q HA KAN G NGJARJ NGA VARME >

< start="3483.846" dur="3.971"> FJALT E INDIVIDUALIT T TYRE >

< start="3486.849" dur="2.903"> Rezultatet e jashtme dhe ju mund të mësoni >

< start="3487.95" dur="4.839"> DISA NGA TYRE RRETH KU >

< start="3489.885" dur="4.972"> JU JENI N. OREBREAK TUAJ TUAJ. >

< start="3492.922" dur="5.005"> P FORR SHEMBULL, KUR KINA DUHET, >

< start="3494.99" dur="4.138"> FAR H NDODHET ISSHT TANI >

< start="3498.06" dur="3.937"> A NUK E NDERTOJN NGA DUHET >

< start="3499.262" dur="5.739"> NGA SHKIMI PROR T DUHET T NDEROJ >

< start="3502.131" dur="5.84"> NUMRI ARBITAR, 500 RASTET, >

< start="3505.134" dur="5.973"> DITA E DYT WSI 1,000SHT 1,000 1.000 DHE KET >

< start="3508.104" dur="5.973"> 1,500 DHE KET 2,000. >

< start="3511.24" dur="4.905"> VEPRIMI RASTET E RI Fillojnë >

< start="3514.21" dur="4.872"> L FLNDSISHT POR TET MIR N TO PIK >

< start="3516.279" dur="3.103"> KU SHPESH SHTETI INFLECK >

< start="3519.215" dur="4.971"> DOWN. >

< start="3519.515" dur="6.607"> GJITHA QAT DR. BIRX >

< start="3524.32" dur="3.07"> E përmendur, NUK DO T D DEKLARON >

< start="3526.255" dur="2.936"> VIKTORI POR JU JENI RRETH >

< start="3527.523" dur="2.769"> KU DUHET T G SHUM. >

< start="3529.325" dur="1.868"> Dhe unë mendoj se është shumë >

< start="3530.426" dur="2.802"> KUJDES. >

< start="3531.327" dur="3.07"> E TRET DHE P FRFUNDIMTIMI Q TH KET I >

< start="3533.362" dur="3.971"> THINK IT GETS Kthehu tek >

< start="3534.53" dur="5.84"> PYETJE QAT SHUM N TUAJ N THE >

< start="3537.466" dur="6.007"> AUDIENCA E ASKEDUAR N US SHBA, DO T TH KET >

< start="3540.503" dur="6.039"> Jini një gjë të ciklit sezonal? >

< start="3543.606" dur="5.071"> Unë mendoj se është shumë mirë. >

< start="3546.675" dur="6.974"> ARSYE E SHTOJ ATA, QE NE >

< start="3548.811" dur="5.973"> Janë duke filluar për të parë TANI N THE >

< start="3553.783" dur="2.969"> VENDET E HEMISPERHS JUGORE JANE >

< start="3554.917" dur="4.739"> QAT JEMI SI KEMI RASTE QAT >

< start="3556.886" dur="4.972"> JAN AP T AP PRANOJN AS SI ATA SHKOJN >

< start="3559.789" dur="4.972"> Sezoni i tyre dimëror dhe ata >

< start="3561.991" dur="3.971"> KANE NJUT REZULTATIN SUBSTANTIAL, IT >

< start="3564.894" dur="4.971"> DO T BE BNI PAVARSISHME QAT KA NEVOJ >

< start="3566.095" dur="5.705"> P BER T PRGATITUR Q TH NUK DO T GJENI A >

< start="3569.998" dur="2.97"> CIKLONI KOHA E DYT. >

< start="3571.934" dur="4.237"> FAR DO TAT NDIKON PR SHBA? >

< start="3573.102" dur="5.806"> NDODH TP PALLRNDARJET NEVOJ >

< start="3576.305" dur="4.638"> T DO BNJ ATFAR WE JEMI po bëjmë >

< start="3579.041" dur="4.972"> ZHVILLIMI I VACCINA-s, duke e provuar atë >

< start="3581.076" dur="7.008"> Shpejt dhe provoni të merrni atë gati >

< start="3584.146" dur="6.006"> DHE KA NJAC VAKSIN AV T AV DREJTM. >

< start="3588.217" dur="4.939"> DHE B DONI PRODUKTET E BARNAVE NE >

< start="3590.285" dur="4.139"> DO TA KEMI NJ M MENU T OF BARNAVE Q >

< start="3593.289" dur="2.97"> JEMI SHKOLLOHET T BE JET E efektiv >

< start="3594.557" dur="3.604"> DHE SIGURIA. >

< start="3596.392" dur="3.87"> Unë e di që të jem i suksesshëm >

< start="3598.294" dur="4.971"> HYRJE KISTU TANI DUHET, NE KEMI >

< start="3600.396" dur="7.841"> P BERGATITET PR CIKLIN E TJER >

< start="3603.399" dur="6.874"> DHE JEMI po bëjmë do të përgatisim SHBA >

< start="3608.371" dur="4.037"> WELL. >

< start="3610.406" dur="5.939"> RAPORTI: P VR VENTILATORT, KERTU >

< start="3612.541" dur="4.805"> ISSHTPORT RAPORTIMI QAT K THTU ISSHT VET >

< start="3616.478" dur="1.902"> 16,000 N THE KOMBT >

< start="3617.479" dur="2.036"> Rezervave. >

< start="3618.514" dur="2.969"> Jepni KLARITET N SHBA, SI SHUM >

< start="3619.649" dur="2.935"> VENTILATOR DOT I KAN N IN T >

< start="3621.617" dur="3.904"> STOCKPILE KOMBE? >

< start="3622.718" dur="6.874"> KUSH JAN po i krijon dhe si >

< start="3625.655" dur="5.939"> DUHET DO T BE B TONI T GJITHA. >

< start="3629.725" dur="5.906"> NUK KA NDOSHT? >

< start="3631.727" dur="6.073"> PRESIDENTI VICE: ISSHT A >

< start="3635.764" dur="4.906"> FOCUS SINGULAR DHE PORTIONI I MIR >

< start="3637.934" dur="5.839"> E DETYRS SUP FURNIZIMIT TA KUJDESIT TONA >

< start="3640.803" dur="5.105"> FORC AT N AT FEMA SINCE THE >

< start="3643.906" dur="3.937"> SHTETI PRESIDENT DHE FEMA >

< start="3646.041" dur="3.938"> QENDRA KOMBETARE P RESRGJIGJE DHE NE >

< start="3647.976" dur="2.97"> JANE B MN PROGRES N A NJ. VARIETI >

< start="3650.112" dur="2.936"> E MJETEVE. >

< start="3651.08" dur="4.872"> E PARA, KA JU KOMBET >

< start="3653.182" dur="4.772"> STOCKPILE KU JENI REFEROJ DHE >

< start="3656.085" dur="3.871"> VDEKJE ATFAR KA QENE >

< start="3658.087" dur="4.037"> SHPRNDARJE, SHPRNDARNI >

< start="3660.089" dur="4.904"> 4,000 VENTILATOR TOT N N NEW JORK >

< start="3662.258" dur="3.169"> Përfshirja e ventilatorëve që i kemi dërguar >

< start="3665.127" dur="2.87"> QYTETI I NJU JORKUT. >

< start="3665.56" dur="4.572"> KJO THSHTAT Q N NUMRI I DISA >

< start="3668.13" dur="4.071"> 20,000 - LEXONI 20,000. >

< start="3670.266" dur="4.738"> Unë nuk do të diskutoj numrin tuaj. >

< start="3672.334" dur="4.672"> KA JAN L LITERALI P BYR M SHUM >

< start="3675.137" dur="3.971"> VLERESIMET M M SHUM 150,000 >

< start="3677.139" dur="4.939"> VENTILATOR INT N IN SHALNDETIN E RREZIKUT >

< start="3679.241" dur="3.17"> SISTEMI KUJDES T ALL GJITHA QRONDRON >

< start="3682.211" dur="2.936"> VEND. >

< start="3682.545" dur="4.737"> DHE PUNA ME DOKTOR AND DHE >

< start="3685.281" dur="4.872"> KERTU SHUM E RNDSISHME >

< start="3687.416" dur="3.804"> KONFERENC C MUND TANI DIT, KEMI >

< start="3690.286" dur="3.937"> VITET E VETE TVER VETSISHME AGO >

< start="3691.354" dur="5.906"> QAT DEVIKESS Q >

< start="3694.356" dur="5.94"> DOKTORST P DORDORIMI P FORR NDJEKTUES >

< start="3697.393" dur="4.938"> Kirurgjia MUND T BE KONVERTUAR N A A >

< start="3700.429" dur="4.171"> Ventilator shumë i dobishëm. >

< start="3702.464" dur="5.973"> FUQI PUR KUOMO QEVERISE RRETH >

< start="3704.733" dur="4.905"> QE DITA DHE Ai është N IN >

< start="3708.57" dur="2.971"> PROCESI I SH SERVRBIMIT TOV QEVERISVE >

< start="3709.772" dur="3.771"> RRETH VENDIT. >

< start="3711.674" dur="4.004"> Ne besojmë se janë dhjetëra >

< start="3713.676" dur="6.039"> Mijëra Ventilatorë që >

< start="3715.811" dur="7.141"> MUND T BE KONVERTUAR TANI Q TH KTO >

< start="3719.848" dur="7.107"> FDA KA UDHZUES DHNIE. >

< start="3723.086" dur="6.939"> KEMI PRODHUAR një VIDEO T H MIR >

< start="3727.089" dur="4.905"> TP SHPESHTI SI KA MUND T DE PAJISJET >

< start="3730.158" dur="3.838"> B BEN KONVERTUAR. >

< start="3732.127" dur="4.906"> POR JEMI PUNOJM WITH ME P GRGJITHSHME >

< start="3734.129" dur="3.171"> MOTORET DHE KOMPANIVE T TO SHPEJT >

< start="3737.166" dur="2.069"> UP. >

< start="3737.433" dur="3.77"> KONTRATAT JAN JAN SHQYRTUAR DHE >

< start="3739.368" dur="3.737"> VETTIMI I Aftësisë së Tyre. >

< start="3741.336" dur="3.838"> POR NJ O T ID IDEVE T O TJERA SI NE >

< start="3743.239" dur="4.037"> DUHET N A FUSH OFT E VENDIT >

< start="3745.308" dur="3.904"> ATA JAN M M SHUM NDIKIMI DHE M M SHUM >

< start="3747.41" dur="2.969"> SI T GJITHA E RASTEVE P FORR >

< start="3749.345" dur="4.004"> CORONAVIRUS JAN N NEW JOR T NEW RE >

< start="3750.513" dur="7.006"> SHTETI DHE N THE RAJON RRETH >

< start="3753.482" dur="6.907"> KERTU, DO T F FOKUAR BURIMET TONA >

< start="3757.653" dur="4.038"> Përfshirja e Ventilatorëve P WHRKU >

< start="3760.522" dur="3.104"> KOMUNITETET JAN ST ND STRMARR THEN >

< start="3761.824" dur="3.737"> SHUM ME CORONAVIRUS. >

< start="3763.759" dur="5.673"> NJNE nga rrugët JEMI PUN >

< start="3765.695" dur="5.772"> PASQE Q TH N AT FEMA TANI BYSHT NGA >

< start="3769.565" dur="2.969"> Shpejtësia e PRODHIMIT DHE AT >

< start="3771.6" dur="2.87"> KOHA KOHA T W PUNUAR ME >

< start="3772.668" dur="3.203"> FURNIZIM KOMBTARI MUND T ARSYET >

< start="3774.603" dur="3.07"> QE NUK KANE PJESMARRJE >

< start="3776.004" dur="3.504"> BURDENI ME ME CORONAVIRUS >

< start="3777.806" dur="2.937"> DHE duke e bërë të sigurt që jemi >

< start="3779.641" dur="3.938"> PRODHIMI DHE PASQYRIMI >

< start="3780.876" dur="5.872"> DHE TAKIMI QAT NEVOJN. >

< start="3783.713" dur="4.871"> FAR I'po ju them, ne kemi një >

< start="3786.882" dur="6.807"> EKIPA E JASHTME. >

< start="3788.717" dur="6.007"> ADMIRALI I DYT ST STAR po bëhet >

< start="3793.823" dur="4.871"> PUNA E PCRFSHIRshme. >

< start="3794.857" dur="5.071"> JEMI BURIMET E IDENTIFIKIMIT DHE >

< start="3798.828" dur="4.037"> KONTRATA E RREZIKUT. >

< start="3800.062" dur="4.771"> DR. BIRX, MUND T Y MUND T SP FJAL TE >

< start="3802.998" dur="4.839"> VENTILATORT. >

< start="3804.967" dur="5.072"> DR. BIRX: Unë faleminderit për martesën DRR >

< start="3807.97" dur="4.939"> PETERSONI DHE AMERIKANI >

< start="3810.172" dur="4.739"> SHOQATA, B BNI TIJ >

< start="3813.042" dur="5.038"> PMRGJIGJE KU JU ASHKONI T, TIJ, >

< start="3815.044" dur="6.907"> DUHET T W PUNOJN ON N ON TA DHE KAN >

< start="3818.214" dur="5.739"> PYETJE DHE P ANRGJIGJE P FORR DO >

< start="3822.084" dur="3.937"> DOKTORI N IN VERDO QYTET QENI >

< start="3824.086" dur="3.904"> PUNA ME SHTETIN E TYRE DHE >

< start="3826.155" dur="2.903"> ZYRTAR LT LOKAL P ONR SI T NDRYSHOJN >

< start="3828.124" dur="3.169"> KJO. >

< start="3829.191" dur="3.937"> NUK LYSHT VETM VENTILATORT >

< start="3831.426" dur="3.637"> Ata kanë qenë duke furnizuar, por ato >

< start="3833.262" dur="4.872"> NJERZIT Q R KAN TH VENTILATOR >

< start="3835.197" dur="3.27"> QAT NUK JAN DO T DO BN ELEKTIVE >

< start="3838.267" dur="3.003"> Kirurgji. >

< start="3838.601" dur="5.572"> NDRYSHOJNAT QAT KRKESA ELEKTIVE >

< start="3841.404" dur="3.336"> PIECE KA LIRUAR N A SHUM >

< start="3844.306" dur="3.036"> BURIMET SHTESE. >

< start="3844.873" dur="4.438"> KUR T B TN TA KALUAR T JU RRETH - NE >

< start="3847.476" dur="3.937"> KAN D BONEN DIKA GJITHA QRE JAN >

< start="3849.445" dur="5.939"> HORIZONTAL NGA VENDI >

< start="3851.547" dur="5.839"> POR T D DHNAT TLE MBLEDHJE TANI N A A >

< start="3855.517" dur="3.837"> SHTETI NGA MJETI QYTET. >

< start="3857.519" dur="3.905"> NOTSHT NUK ESHT E PRGJITHSHME. >

< start="3859.488" dur="4.971"> KERTU JAN PL VENDET QAT JAN V SHUM >

< start="3861.557" dur="3.203"> KUJTUAR DHE VENDET KU Ka që është >

< start="3864.593" dur="1.902"> MORE. >

< start="3864.893" dur="4.639"> KEMI NJ CO VEND SHTET Q TH KA >

< start="3866.628" dur="3.371"> Shumë aftësi dhe shumë >

< start="3869.665" dur="1.935"> INFRASTRUKTURA. >

< start="3870.132" dur="3.604"> DUHET SPECIFIKUAR KU GJET >

< start="3871.734" dur="4.871"> VIRUS KA QENE DHE KU ISSHT >

< start="3873.869" dur="4.804"> SHPESH DHE KUSH ISHTE LIRI >

< start="3876.738" dur="2.236"> BURIMET NGA KU JANE >

< start="3878.807" dur="2.035"> Qenë. >

< start="3879.107" dur="3.771"> NDODHET SHTETI WASHINGTON PARA >

< start="3880.976" dur="4.772"> NDODHET NOR VIKT NEWN E RE dhe D LRGIM N. AT >

< start="3883.011" dur="5.84"> KOST P PIKA P TOR TS SIGURUAR SI NE >

< start="3885.881" dur="4.004"> MUND T MO LVOJM E PAJISJET RRETH BAZUAR >

< start="3888.984" dur="3.971"> N THE NEVOJ. >

< start="3890.019" dur="6.873"> Dhe kështu që unë e di se ka bërë A >

< start="3893.089" dur="6.839"> Vendi ku njerëzit janë duke kërkuar >

< start="3897.025" dur="5.24"> NUMRET VERSUS ATFAR KA NEVOJ. >

< start="3900.062" dur="5.038"> NSE DO T DO KENI KJTU PROJEKTET DHE >

< start="3902.398" dur="4.771"> Merrni TE KOSTU PROJEKTIME LIKE N. >

< start="3905.233" dur="4.839"> GJERMANI DHE TTH TJERA QAT NDIKOHEN >

< start="3907.303" dur="5.706"> QE 50% T POPULLSIS W DUHET >

< start="3910.206" dur="4.838"> FITONI INFEKTUAR, DUA T TO B TON SHUM >

< start="3913.142" dur="5.005"> PLERGJIGJE, M WNYRA E VETM QE >

< start="3915.177" dur="5.105"> HAPPEN,, BECNI K THT VIRUS >

< start="3918.28" dur="4.905"> VLERSISHT VAZHDON VAZHDIMIN >

< start="3920.415" dur="4.806"> PROR POPULLSIT N IN KIST >

< start="3923.318" dur="3.004"> CIKLI, NY CIKLIN E PARA DHE >

< start="3925.354" dur="2.87"> CIKCT TJERA. >

< start="3926.455" dur="3.904"> QAT NDIKON PR TRE >

< start="3928.357" dur="4.905"> CIKLET ME NUK T BR. >

< start="3930.492" dur="4.772"> Ne po merremi me CIKLE A >

< start="3933.395" dur="4.872"> E DREJTA TANI, NUK NJE QAT MUND T BNI >

< start="3935.397" dur="6.941"> Vijnë N THE VDEKJEN e vitit 2020 OSE >

< start="3938.4" dur="5.939"> INOVACIONET TJERA DHE NUK 2021. >

< start="3942.471" dur="4.805"> JEMI PLANIFIKUAR P FORR T ARDHMN. >

< start="3944.473" dur="4.838"> Dhe unë mendoj se numrat që janë >

< start="3947.409" dur="3.204"> JAN SI JAN NUK JAN >

< start="3949.444" dur="1.903"> AKTUALE SHUM E frikshme për >

< start="3950.746" dur="2.702"> Njerëz. >

< start="3951.48" dur="7.074"> POR Unë MUND T T THIJ N IFSE NDODH Y >

< start="3953.582" dur="7.908"> PASQYRI DHE SHUMOO N AT WUHAN DHE T ALL GJITHA >

< start="3958.688" dur="4.804"> E KESTO PROVINS DHE TALKA >

< start="3961.623" dur="9.042"> RRETH 60,000 QERA >

< start="3963.625" dur="8.976"> INFEKTUAR, N YSE DO TAY THEN T A GJITHA >

< start="3970.799" dur="4.905"> ASYMPTOMATIK, 60,000 NJERZUAR >

< start="3972.734" dur="4.872"> E 80 MILIONAVE, QE JANE TANI >

< start="3975.837" dur="3.905"> NARNUMRI. >

< start="3977.74" dur="2.335"> SHT FRIKUAR AMERIKANIN >

< start="3979.875" dur="2.936"> Njerëz. >

< start="3980.209" dur="5.606"> P AR NJ A MODEL JU NDODH T F PLOT. >

< start="3982.945" dur="4.905"> NSE KENI KONTROLIME ZERO DHE >

< start="3985.948" dur="3.003"> JU NUK DUHET DHE NE E DEMI QE >

< start="3987.983" dur="1.868"> EDO SHQIPTAR po bëhet >

< start="3989.084" dur="2.97"> Diçka. >

< start="3989.985" dur="4.905"> Dhe kështu që unë mendoj se çfarë është puna jonë >

< start="3992.188" dur="6.839"> E DREJTA TANI TOSHT P TOR DETAJE me kujdes >

< start="3995.024" dur="6.139"> P AR NJ A SPITAL P BYR SPITALIN, SHTETIN >

< start="3999.161" dur="6.005"> NGA SHTETI, SHTETI NGA VENDI FAR >

< start="4001.296" dur="6.707"> NEVOJAT E INFRASTRUKTURAVE JANE >

< start="4005.3" dur="4.806"> NGA NGA STOCKPILE DHE >

< start="4008.136" dur="2.971"> GJENEROSITETI I AMERIKANIT >

< start="4010.239" dur="3.871"> Njerëz. >

< start="4011.24" dur="5.939"> RREGULLTARI: JAN W SI QENT SIQET >

< start="4014.243" dur="4.972"> SHITJE MASTE VESHJE. >

< start="4017.312" dur="3.938"> MUND TOU VESHJE NE. >

< start="4019.348" dur="4.972"> Ata kanë qëllime të mëdha dhe >

< start="4021.383" dur="6.941"> FEEDBACK i përzier P MIRGJIGJET QAT KETO >

< start="4024.453" dur="5.873"> ASHT A një IDEA E MIR. >

< start="4028.457" dur="5.906"> Prodhuesit e veshjeve. >

< start="4030.459" dur="10.81"> SHT QAT NDIHME DHE DISA >

< start="4034.496" dur="8.008"> JU REKOMANDON? >

< start="4041.403" dur="4.004"> DR. FAUCI: WHFAR'SHT shohim është >

< start="4042.638" dur="3.936"> NDIKIMI I RRETHS SIGNIFIKUES PR >

< start="4045.54" dur="1.401"> MASET VJET N TH ATA JANRE >

< start="4046.708" dur="1.735"> Në dispozicion. >

< start="4047.075" dur="2.637"> NESE NUK KENI MASKA DHE TUAJ >

< start="4048.576" dur="3.004"> DUHET NJAS MASKA DHE P ANDRSHTATJA E TIJ >

< start="4049.845" dur="2.002"> P YR TI VDES T IT B DONI, DOKA T WH GJITHA >

< start="4051.714" dur="1.801"> CAN. >

< start="4051.98" dur="3.504"> POR unë nuk shoh se tani >

< start="4053.649" dur="7.874"> PARAQITJA E DUHET FAR po shkon >

< start="4055.617" dur="7.107"> E DREJTA TANI. >

< start="4061.657" dur="2.902"> PARA VITI PRESIDENT: DO T'MERRNI >

< start="4062.858" dur="3.771"> NJ CO SHUM SHUM. >

< start="4064.693" dur="4.038"> RREGULLTARI: KEMI LARNDIMIN >

< start="4066.762" dur="4.004"> RAPORTET E AMONGIT T KONKURRENCS >

< start="4068.864" dur="3.17"> SHTETET, QYTETARI I KENTUCKY >

< start="4070.9" dur="2.902"> Tha sot se ajo SHTETI I TIJ >

< start="4072.167" dur="3.671"> ISHTE N L RREGULL T TO BLERJE DIKA >

< start="4073.936" dur="3.837"> PAJISJET POR FEMA QAMENI DHE >

< start="4075.971" dur="2.77"> BUGHT TI, P PRSHKRUAR NGA NGA >

< start="4077.907" dur="1.968"> NGA TA. >

< start="4078.874" dur="2.069"> Ai tha se kjo po krijon një >

< start="4080.009" dur="2.735"> PROBLEM P FORR SHTETSIT QEN N >

< start="4081.076" dur="2.903"> NJ O DOR DUHET TLD DUHET >

< start="4082.878" dur="3.002"> Për të marrë pajisje >

< start="4084.112" dur="2.736"> THEMELIMET N IFSE MUND DHE T MUND >

< start="4086.014" dur="2.803"> PJESA T TJERA FEDERALIT >

< start="4086.982" dur="2.87"> QEVERIA është duke u blerë >

< start="4088.95" dur="2.77"> KUJDESI FURNIZIM. >

< start="4089.985" dur="3.803"> SHT TH K AT A NJ PRO PROBLEM QOU po dëgjoni >

< start="4091.854" dur="3.002"> RRETH DHE WHFAR ISSHT KVSHILLA TUAJ >

< start="4093.922" dur="1.868"> SHTETET LIKE KENTUCKY KA KINGTU >

< start="4094.99" dur="2.936"> ÇËSHTJE? >

< start="4095.924" dur="3.938"> SHENJAT E PRESIDENTIT VICE: I DUHET TI >

< start="4098.06" dur="3.169"> QEVERITARI I MICHIGAN, >

< start="4099.995" dur="2.937"> WHITMERI QYTETAR, PER DREJT >

< start="4101.363" dur="4.572"> QË. >

< start="4103.065" dur="3.537"> JEMI FEMA TONA RAJONALE >

< start="4106.068" dur="0.834"> E DREJTA P RERFAQSUESE P THER >

< start="4106.735" dur="3.136"> RAST. >

< start="4107.036" dur="4.871"> DUA T TO BN SIGURIN QAT JEMI >

< start="4110.005" dur="2.903"> - JEMI KUPTOJVER VERDO BIT AS >

< start="4112.04" dur="1.903"> SHUM SI MUND. >

< start="4113.041" dur="3.137"> NGA FEMA. >

< start="4114.076" dur="4.171"> POR SI JEMI PUNUAR ME FURNIZIM >

< start="4116.311" dur="3.937"> KINA, DUA T TO KEMI T F PLOT >

< start="4118.38" dur="8.875"> KOORDINIMI ME SHTETET DHE >

< start="4120.382" dur="7.941"> THE - DHE JEMI NDIKOJM N >

< start="4127.389" dur="2.803"> KOST MATTERS. >

< start="4128.457" dur="3.837"> BAKENI NUK MENAXHIMI PR TI. >

< start="4130.325" dur="3.237"> K TETU FEMA EKIPI N THE >

< start="4132.427" dur="3.003"> DREJTIMI I PRESIDENTIT është në fund >

< start="4133.696" dur="3.503"> NIS KISTFF EFORT, L LENI NGJARJE >

< start="4135.564" dur="2.736"> SHTETE E PAPOT. >

< start="4137.332" dur="2.202"> KITRKESA LITERALLY NUK JANUST T BNI >

< start="4138.433" dur="3.104"> Kombi POR BOTA P FORR T GJITHA >

< start="4139.668" dur="3.671"> KJO FURNIZA KRITIKE DHE AS >

< start="4141.67" dur="3.671"> PRESIDENTI DREJT RRETH TA >

< start="4143.472" dur="3.937"> JU, JEMI NE PROCESIN E >

< start="4145.474" dur="7.073"> TSYPLAKOV - E DYQANIT 9.4 >

< start="4147.543" dur="7.974"> RREZITORET MILLIONA N-95S, >

< start="4152.681" dur="5.873"> MJETET E MALLRAVE Kirurgjike, 3.1 >

< start="4155.65" dur="3.237"> SHKELJET MILIONE TE FASE, LISTA >

< start="4158.687" dur="4.171"> VAZHDON. >

< start="4159.021" dur="5.505"> BE - DO T BE DUHET T SH DUHET T DHNI >

< start="4162.991" dur="2.803"> ÇDO DITË. >

< start="4164.66" dur="3.937"> SI DUA GOVERNOR WHITMER, NE >

< start="4165.927" dur="3.838"> DUHET T P PARTNERI ME TIJ DHE >

< start="4168.73" dur="2.203"> VERDO GUVERNOR DHE BAKENI SIGURIN THE >

< start="4169.899" dur="2.769"> LEHTMINDERIT DNNI AT'është E DREJTA >

< start="4171.066" dur="9.676"> PUNA po bëhet në kushtet e >

< start="4172.801" dur="11.011"> BURIMET E RREGULLTA TQU FITUAR. >

< start="4180.876" dur="4.071"> RAPORTI: PESTR PYETJEN E MASKS, >

< start="4183.945" dur="2.904"> NJERZIT, PUNNN E KUJDESIT T HE SHNDETSISOR >

< start="4185.08" dur="3.771"> RAPORTI I GRUPIT DUHET QE JANE >

< start="4186.982" dur="3.904"> SHKURTIME MASKE. >

< start="4188.984" dur="3.937"> FAR TSHT KA KOHA TIMELINE >

< start="4191.019" dur="5.94"> KUJT SIGURI VERDO Këdo që ka nevojë >

< start="4193.054" dur="5.105"> MASET MUND T TH THESA? >

< start="4197.092" dur="2.903"> PENCE PRESIDENTI VICE: DO LEXOJ >

< start="4198.293" dur="3.971"> DR. ADRESA BIRX QE SI E MIR. >

< start="4200.129" dur="3.936"> LET TE SHENI PRANE SE DUHET TE PRANOHEN >

< start="4202.397" dur="2.803"> LEXONI PORTIN, DO T BE BNI DETYRIMI >

< start="4204.199" dur="5.872"> PARA Fundit të JAVS, >

< start="4205.333" dur="6.974"> KU JEMI IDENTIFIKUAR LITERALLY >

< start="4210.205" dur="3.938"> BURIMET SIGJIFIKUES NUK JAN T DREJTA >

< start="4212.441" dur="3.836"> RRETH VENDIT POR RRETH >

< start="4214.276" dur="4.07"> Bota e maskave që mund të >

< start="4216.411" dur="6.84"> P BERDORET NGA PUNT E KUJDESIT SHALNDETSOR. >

< start="4218.48" dur="6.74"> DHE - POR AS DR. BIRX tha, NE >

< start="4223.384" dur="3.237"> JAN F TOC FOKUAR TOS KOSTO BURIMET N ON >

< start="4225.353" dur="3.004"> ZONAT KU KUJDES SHALNDETSORE >

< start="4226.754" dur="2.837"> PUNT JAN SHUM EX EKSPOZUAR N THE T >

< start="4228.49" dur="1.835"> PROSPEKTI I KONTRATSIMIT >

< start="4229.724" dur="2.67"> Koronavirusit. >

< start="4230.459" dur="3.971"> PRESIDENTI ISHT SHPIRT IT N C MIR >

< start="4232.527" dur="3.137"> NGA EARLY ON, E DREJTA PAS >

< start="4234.563" dur="3.269"> SHENIMI N NE NEVOJAT E AMERIKANëve >

< start="4235.797" dur="3.87"> KUSH JAN ST duke forcuar me të >

< start="4237.966" dur="3.604"> CORONAVIRUS, duke siguruar që ata >

< start="4239.801" dur="3.003"> KAN THE MBUPSHTETJEN QAT NEVOJN >

< start="4241.703" dur="3.871"> P ONR TV NDVRMARRJEN E NDRMARRJEVE >

< start="4242.938" dur="4.837"> DUAJM PUNT E KUJDESIT T HE SHNDETSIS Sonë >

< start="4245.707" dur="5.038"> TE KANE MBROJTJE PERSONALE >

< start="4247.909" dur="4.938"> PAJISJET T TO BN FUQI T TO BNI T TIJ >

< start="4250.879" dur="2.837"> PUNA SIGURISHT DHE JEMI PUNOJM >

< start="4252.981" dur="2.737"> QË. >

< start="4253.849" dur="4.037"> Unë do t'ju them, ju flas >

< start="4255.851" dur="3.07"> K TT TODAY N G QEVERIT TVER SHUMVER, >

< start="4258.02" dur="2.969"> JO VETM QEVERITARI I >

< start="4259.054" dur="3.737"> MICHIGAN POR QEVERITARI I >

< start="4261.122" dur="3.671"> INDIANA DHE TRUMPI PRESIDENT DHE >

< start="4262.924" dur="3.971"> Unë nuk mund të jem më mirënjohës. >

< start="4264.927" dur="3.97"> QYTETAR GT E QEVERISJE RRETH >

< start="4267.029" dur="2.602"> SHTETI JAN JO TIN BASHKOHEN N US SHBA >

< start="4269.03" dur="4.105"> KALLALLSIMI I BIZNESAVE T TO SHKRUAR >

< start="4269.764" dur="6.274"> P WRDORIMET E TYRE DHE IDENTIFIKIMI I TYRE >

< start="4273.268" dur="3.904"> MASKAT INDUSTRIALE, MASET N-95 >

< start="4276.171" dur="2.936"> QAT BNI T OF NDRYSHIMIT Q >

< start="4277.305" dur="2.903"> TRUMP PRESIDENT INSISTEDI P INR IN >

< start="4279.24" dur="2.77"> LIGJI MUND T BE PRDORET NGA >

< start="4280.341" dur="3.771"> PUNT E SPITALIT. >

< start="4282.143" dur="3.27"> DHE KAN P ACRFSHIJE PERRFSHIR. N. >

< start="4284.245" dur="2.837"> BESONI Mbroni mbrojtjen e kujdesit shëndetësor >

< start="4285.547" dur="13.58"> PUNA NGA MUNDESIA E A >

< start="4287.215" dur="14.916"> S DMUNDJET E REPIRATORIS. >

< start="4299.261" dur="3.937"> JEMI duke u thirrur në çdo biznes >

< start="4302.264" dur="3.036"> AMERIKA AKT, KU JU SHUM >

< start="4303.332" dur="5.806"> BIZNESET JAN ID TLE VDEKUR, SHKU PER TE >

< start="4305.434" dur="5.806"> LORENDORET E LJNDS, IDENTIFIKIM >

< start="4309.271" dur="4.037"> Masat N-95, MUND T C KAN C FEMA FEMA, >

< start="4311.373" dur="3.771"> SHICRBIME T CAR KUJDESIT SH STNDETSOR >

< start="4313.442" dur="3.837"> OSE DUHET TAD DUHET TI N A >

< start="4315.277" dur="2.903"> RREZIKON DHE TREGONI N TO TYRE >

< start="4317.412" dur="2.102"> SPITALI LOKAL. >

< start="4318.313" dur="3.003"> Ne dëgjojmë SHTETIN NERVOUS SHTETI NE >

< start="4319.647" dur="5.74"> BASHKIMI I NJEREZVE Q DO BINGN KTO. >

< start="4321.449" dur="4.872"> Kështu që po ndodhë të gjitha në >

< start="4325.521" dur="2.102"> NE TE NJEJTEN KOHE. >

< start="4326.455" dur="3.836"> DO T BE DETYRojmë PROGRES >

< start="4327.756" dur="3.036"> Ne po bëjmë maska. >

< start="4330.425" dur="2.87"> ANDO GJITHA më tej? >

< start="4330.925" dur="2.67"> DR. BIRX: DUA T TO SHTOJ NJ O >

< start="4333.428" dur="0.868"> Copë. >

< start="4333.728" dur="1.769"> Q IS SHT A NJ C THIR PVERR SHTETIN >

< start="4334.429" dur="3.17"> OUT KA DHE ANDDO SHTYPI Q >

< start="4335.63" dur="3.737"> KAN BN BAZ E BASHKSIS >

< start="4337.732" dur="3.804"> DUKE TESTUAR. >

< start="4339.501" dur="4.138"> FDA PUT UDHZUES S RE, >

< start="4341.67" dur="4.805"> Ne biseduam rreth ditëve të veçanta >

< start="4343.772" dur="3.704"> AGO QAT MUND T DO BN NJERZIT >

< start="4346.608" dur="2.937"> Vetë-provim në makinë >

< start="4347.609" dur="4.004"> PRORKU KU JENI TIJ >

< start="4349.678" dur="3.871"> MATERIALE T TO BNI N IN KUJDESIN E TYRE >

< start="4351.747" dur="2.802"> DHE TICK PICKRZITONI N IN A >

< start="4353.682" dur="3.036"> BIGHAZARD BAGI. >

< start="4354.683" dur="4.004"> KJO DO T FREE FALAS T ALL GJITHA KATTO >

< start="4356.852" dur="3.87"> NGJARJE QAT SHENI QENI >

< start="4358.82" dur="3.871"> UTILIZUAR N TH KOST DR DREJT TH DREJT >

< start="4360.856" dur="3.837"> PACKR T SPITALIT DHE BACK >

< start="4362.824" dur="2.169"> Tek Klinika që duhen >

< start="4364.826" dur="2.87"> MOST. >

< start="4365.126" dur="4.705"> DUHET T MO SHKEMI N TO T NEW RI >

< start="4367.829" dur="3.837"> TEKNOLOGJIA, FDA, PUNUAR >

< start="4369.965" dur="3.704"> TIRELESSLY DUHET T G BNI KATTO KTU >

< start="4371.8" dur="7.941"> Pra, ajo mund të jetë e kursyer nga të mirat >

< start="4373.802" dur="6.273"> DHE P GLRBASHKPT DHE REPIRATORIA E PLOT >

< start="4379.875" dur="0.967"> N-95'S. >

< start="4380.208" dur="3.571"> Kjo është në një lëvizje të shpejtë >

< start="4380.976" dur="4.771"> Q FR PARA VETTESTUESE E NOSE >

< start="4383.912" dur="3.937"> ME APLIKATOR NEWT E REA Q >

< start="4385.88" dur="5.039"> MUND T BE NDERTOHET SI ATA K ETO >

< start="4387.982" dur="4.138"> BITI I vetëm i NANIT MUND të jetë >

< start="4391.052" dur="6.907"> NDOSHI N H SH HRBIMET Q TH NEVOJN >

< start="4392.253" dur="6.707"> IT. >

< start="4398.093" dur="2.803"> PENA E PRESIDENTIT VICE: LET ME >

< start="4399.094" dur="2.969"> DUHET TAY SHENJN WE NDIKONI PARA >

< start="4401.029" dur="2.903"> SHIKONI T ALL GJITHA TOM NDERUAR. >

< start="4402.197" dur="3.77"> DO T BE BNI KACKTU K WITHTU ME M F TJERA >

< start="4404.065" dur="4.972"> PROGRES DHE LAJME. >

< start="4406.101" dur="4.204"> POR N ISE DUA TU BNI TAY GJITHA >

< start="4409.171" dur="2.803"> SHQIPTAR, DO T G MERREMI PRMES >

< start="4410.438" dur="3.638"> KJO. >

< start="4412.107" dur="4.971"> Ne do të marrim këtë. >

< start="4414.209" dur="4.07"> Ne do të marrim përmes kësaj TOK TH. >

< start="4417.212" dur="2.302"> EDO SHTETRORE AMERIKANE DUHET T >

< start="4418.413" dur="2.97"> Zbuloni që KU JU JENI >

< start="4419.648" dur="4.537"> N AN AREA QAT NDIKONI NGA >

< start="4421.516" dur="3.871"> CORONAVIRUS OSE NJ A ZON KU >

< start="4424.319" dur="3.036"> KERTU SHUM RASTI T SHUM, ju Bëni >

< start="4425.52" dur="4.872"> PJESA JUAJ P TOR T HYRUAR N PR PRAKTIK >

< start="4427.489" dur="4.704"> 15 DITA T SL NDEROJM SPREAD, JU >

< start="4430.525" dur="5.672"> DO T DO BNI T J KTU. >

< start="4432.327" dur="4.905"> DO T IM NDIKONI SHKRIMIN E KISTI >

< start="4436.331" dur="1.234"> CORONAVIRUS EPIDEMIK N IN TON >

< start="4437.365" dur="2.904"> VEND. >

< start="4437.699" dur="3.304"> KESTU EKSPERTET MELL SHUM MUND TI >

< start="4440.402" dur="1.835"> SHPRNDARJEN SIGURISHT NUMR >

< start="4441.136" dur="2.335"> E AMERIKANEVE QAT DO T BE JENI >

< start="4442.37" dur="2.97"> EKSPOZUAR N THE CORONAVIRUS AS >

< start="4443.605" dur="4.638"> VERDO SHQIPTAR VAZHDON P PR NDRMJET >

< start="4445.473" dur="4.872"> KETO UDHZUES N PRAKTIK. >

< start="4448.376" dur="3.371"> DHE DUA T K DINI Q TH GJITHA >

< start="4450.479" dur="2.936"> EFORTI JASHTR Q JET >

< start="4451.88" dur="2.836"> BINGND DSISHT N AT Nivelin e federatës >

< start="4453.548" dur="2.903"> NGA K TETU EKIP TS TREGUESE DHE GJITHA >

< start="4454.849" dur="3.504"> E AGJENCISUR TONA, T ALL GJITHA E MADH >

< start="4456.584" dur="4.738"> UDHZUES NGA QEVERITT N IN VET >

< start="4458.486" dur="3.905"> PJESET NGA VENDI, ME >

< start="4461.456" dur="2.97"> T ALL GJITHA TC PAVARUR DHE >

< start="4462.524" dur="3.103"> Puna KURAGEOZE NGA KUJDESI SHALNDETSOR >

< start="4464.559" dur="3.871"> PUNT, ME BASHKPUNIM >

< start="4465.76" dur="5.706"> DHE LUTJET E AMERIKANIT >

< start="4468.563" dur="5.072"> NJERZIT, Do të marrim këtë. >

< start="4471.6" dur="4.17"> NUK DO T ON BNI VETEM - NUK DO T BNI >

< start="4473.769" dur="3.903"> VETM ngadalësoni hapësirën, DO TLL DO >

< start="4475.904" dur="2.703"> MBROJTN VULNERABLE DHE SHALNDETSIN >

< start="4477.806" dur="3.837"> Toka jonë. >

< start="4478.74" dur="6.04"> JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE. >

< start="4481.777" dur="4.17"> >> FJALA SI RAPORTET E BARNAVE >

< start="4484.913" dur="2.97"> QE COLORADO - SHKRIM, COLORADO >

< start="4486.081" dur="2.603"> BECNI SHTETIN E VLERT T TO QET >

< start="4488.016" dur="2.67"> DOWN. >

< start="4488.817" dur="3.036"> POLIS GOVERNOR TELLING 5. >

< start="4490.819" dur="2.87"> Miliona Koloradanë për të qëndruar në shtëpi >

< start="4491.987" dur="4.705"> Fillimi i mëngjesit të HESHT. >

< start="4493.822" dur="3.971"> RUAJ MNUCHIN, TREZA >

< start="4496.825" dur="3.103"> SEKRETARI, EARLIERI I RRETH >

< start="4497.926" dur="2.969"> KORONAVIRUSI TRILLION 2 $ >

< start="4500.061" dur="2.803"> Fatura ekonomike stimuluese, e jona >

< start="4501.029" dur="4.738"> EKZEKUTIMI THSHT KASSTO PASLYE BARLORE >

< start="4502.997" dur="3.137"> TONA DHE MIR T Shtëpisë >

< start="4505.9" dur="1.001"> Nesër. >

< start="4506.267" dur="2.77"> FOLLOW SENATE COVERAGE MBI ON >

< start="4507.035" dur="4.037"> Rrjeti ynë COMPANION C-SPAN >

< start="4509.17" dur="2.937"> 24E678 Kthimi i shtëpive për një PRO >

< start="4511.205" dur="2.803"> Mënyra e seancës FORMA T S MORNING >

< start="4512.24" dur="6.707"> Në orën 11:00 AM LIRIA E LINDJES K EASTTU >

< start="4514.142" dur="6.006"> N C SP-SPAN. >

< start="4519.081" dur="2.936"> >> Ndiqni përgjigjen federale >

< start="4520.282" dur="4.771"> TE DYQANI I CORONAVIRUS AT >

< start="4522.15" dur="3.938"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >

< start="4525.186" dur="2.169"> KONGRESI I VLERS, Shtëpia e Bardhë >

< start="4526.221" dur="2.936"> SHKURTIMET DHE P URPUNIMET NGA >

< start="4527.488" dur="2.937"> Guvernatorët. >

< start="4529.291" dur="2.202"> TRAJNI SHPREHTIN PROR T >

< start="4530.559" dur="2.636"> SHBA DHE BOTA ME >

< start="4531.626" dur="3.704"> Hartat ndërvepruese. >

< start="4533.328" dur="3.904"> VESHTI P DR K DRKES YDO KOH >

< start="4535.463" dur="6.04"> E PAFARRUAR N. AT >

< start="4537.365" dur="4.138"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >