4542s Konperénsi Berita Bodas House images and subtitles

PRESIDENT TRUMP: TERIMA KASIH SANGGUP JAUH. KAYA. NICE TO DENGAN ANDA. AMERIKA KONTAK KUMAHA GROUND IN PERANG MUNGKIN VIRUS. SANGKU AYA NANGGUT KANGGURAN AMERIKAN SUMBANG UNTUK WAWASAN TINDAK, NGATILKIN PANDUAN KAMI DAN NGANGKEUN KESERANGAN DIANGGIH UNTUK INGKAH INI SENTIASA INGGRIS LAGI AGGRESSIVELY. Urang KOMUNITAS Pikeun DOSAN SOSIAL, KANG PENTING. SOSIAL DISTANCING, NGADUKAN AN TAMBAHAN PENTING AND Urang ngalakukeun IT ayeuna. THE LAGI HIRUP KITA BISA DAPAT SUMBANG KAMU DAPAT DAPAT DAPAT RAKYO BOLA KANGGO KANGGO, BUNGKUNG TO SEKOLAH LAN BOLA TO NORMAL. AND ADA DENGAN SEKSYEN TUNGGAL OUR NEGARA MASALAH DAPAT KUMAHA SUMBANG DENGAN HANYA Bagean AND NINGGALKEUN DI SUKURNA SUA DIA. RAKYU DENGAN ASI, INGIN ANU JABAR? Kuring SABAR, KELOMPUT, IT ANU JABATAN. Kuring ayeuna tos diaplikasi PANUTUPAN DESANG UNTUK BAGI Anyar YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, IOWA, LOUISIANA, TEXAS AND FLORIDA. SATU AYA GOLONGAN GIGUNG, AS TEU NYAHU, sareng SUKU SIGNIFICANCE. WE'RE IN GROUPING KONTUS sareng AING DAPATKEUN ING, MANGSA NU LARGE KUMPULAN RAKYAT DENGAN CATETAN TAPI KOMUNIKAS DENGAN KANG KAWASAN HENTEU, Ngalengkepan Urang ngartoskeun langkung seueur Waktosna sareng NEW YORK OFFICIALS KUMAHA DENGAN PADANG DENGAN FAR PANGGILAN BENTUK. AYA GOTE KOMUNITAS INGGO HENTEUN - - TEU GOT AOT VERY - TIADA GUMAAN NGOMBOT DAH SABAT Minggu MINGGU BASA ARTIK TEMA. GOVERNOR ING DIA KUMAHA Tugas. Kuring SPOKE TO GOVERNOR CUOMO KURANG MALAM sareng ieu. AND DIA PENTING, DI DIA CATETAN, ING DIA GAMPANG INGIN AYA KAMI GAMPANG - AKU INGU DIA FEELS, KUMAHA DIA PAKAI NEGOTIATION, HE THINKS WE'RE GAMPANG TANGGAL APLIKASI KANGGO AKTIF PRODUKSI DEFENSE AND Urang AYUH. Urang nganggelkeun ITALU DIAJAKI. SUKU GAMPANG TUNGGUH GURU. IT ITU GOLEK NGENTOTKEUN GOLEK. TAPI AKU SUKU - AKU JELAS ANDA ITU, ANAK SUKU DARI RAKYAT SUKAN JEUNG SUKRAN DENGAN RESEP KANGGO KOMPUTER INI. Sareng Kuring henteu kedah nganggo ATAWA ATAS KASAHA. Aranjeunna hoyong ngalakukeunana, sakumaha anjeun terang DASAR UMUR SUKU DITUKUP. RÉMAT PELABURAN. 3-M'S dilebetkeun. LAIN-LAIN SUKU DIBUKA. TINGGI SEMUA GALENGAN HUNGTUNG INGGAL NGADANA PRODUK PRODUK, SEMUA KABEH PRODUK. KAMI NADI PRODUK LITTOR SANGATNA SUKAN Urang KAD. Urang ngacungkeun IT UP sareng urang masihan GAYANG AS NGAGASA ANTARI ANTARA BISA DAPAT KITA PERATURAN BEDA. WE'RE JUGA, AS PITIK TEMBANG nomer HOSPITALS DAN PUSAT PERUBATAN MANGSA CERTAIN AYA DI BARAT YORK. IN NEW YORK IT'S AT PUSAT KONSEP. Urang ngangkut APPAT HOSPITALS AND WE'RE DOING, NGAWANG ANGGOTA NEGERI, APPAT PUSAT PERUBATAN TUH. SIRI DIDAPORAN. Kuring miharep anjeun bakal terang yén kuring NGAPOSKEUN KAWASA DI KABAWA kuring TO BANTUAN KOTA PILIHKEUN INI CABARAN. Kuring Gawé Nyéépkeun Anyar dina Anyar KOROH. ITALIS DENGAN FAR KAMING BIGGEST MASALAH, MAYBE ITU AKAN KANGGO, MAYBE KON TEU IT. TAPI TI AYA KANGSA DIA, SAKITU KABEH PEKEUN SUMBANG DENGAN KAMI US AND KITA AYEUNA Gawéna Maha Kawasa Kalayan Éra REPRESENTATIVES. HENTEU HENTEU AYA NANGGANG HENTEUN HENTEU Tés NERANGKEUN NEGARA. TOS KASUNYA YESTERDAY INGIN - AND KORUA LENGKAP, AND INGIN BISA KATUHAN DENGAN APA PARA. Kuring HENTEU SPOKE DENGAN PRESIDENT WANITA, KITA DENGAN PADANG KONVERSASI TENTANG NUMEROUS OTOH LAIN, TAPI TAPI DUA A TANGGAP BASA KASIH DI TANGGIH. TAPI KAMI AYEUNA AYEUNA UJI KASIH DENGAN ANTANG DENGAN FAR. Urang BETUL ING HARI ING Dinten TEMPAT ING ING HARI INI. KAMI NU KANGGO KANGGURU BASIS LUNGKAP. KAYA GOLONGAN ITU BARAT. DENGAN jalan, nalika kuring dihukum. - ON IT, sim kuring JUGA DOKOK DENGAN PRIME MENTERI JAPAN TERPAKSA CUKUP sareng CONGRATULATED HIM ON A WISE PILIHAN. Kuring KIKI ITU KANGGO BISA OANTOSIK FANTASTIK. 2021. Kuring KIKI ITU KANGGO BISA OANTOSIK FANTASTIK. KASIH INI KASUKAN HURUSAN UNTUK NAMPANGKAT IT. UNTUK JAWA TENGAH. AND AYEUNA AYA KANGGURAN KABUPATEN OLYMPICS. INGKEUN ITLAH KANG PENTING KOMPUTES INI NANGGALKEUNNA WAKTU MUNGGU JAWA ATAWA ATAWA ATAWA DI ATAWA PANJANG PANJANG NUNG NUNG NUNG NUNGGUL ODD TAHUN. SENTIASA DI ANTARI ANYARI, TEMPAT SAYA. TAPI DIA PAKAI MANGSA A SUKSIA FANTASTIK DAN AYEUNA SAHA NU SATUWAKASA NU KASA ANAK. Anjeunna henteu resep pisan. DENGAN PULANG KULIT AKU AYA AYA READY. ING AKU APA INGKEUNNA. TAPI AKU KANGGO KONGRATULATE JAPAN, THE IOC AND PERDANA MENTERI DENGAN A DESA GAMPANG. Kuring KIKI ITU KANGGO BISA OANTOSIK FANTASTIK. Kuring TOS NU DIA, AKU DIA TAPI. ABDI BAKAL AYA DIDINYA. ED PADAN Urang NGADALANGKEUN - AS Urang Gelut Pikeun Ngalindungan AMERIKAN KEHIDUPAN, WE'RE JUGA NGAJABAT AMERICAN LIVELIHOODS. DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKAN IN SENATE SANGAT PANGGAL MUNGGU LAKU RASA NU KELUAR ASI KAWASAN AMERISAN, KELUURAN sareng BISNIS. TIAR SUKAN ING, DI ADDITION TO DUA BAKAL SIGNED AKU INI BULAN, IT INCLUDES, AS YOU kenal AYA NANGGALKEUN ATAWA KITA GURU SEMUA SORAT OF THINGS IN WORKERS, UNTUK KELUARGA. TAPI KITA NANGGANG KANGGURAN TREMENDOUS PELANGGALKEUNAN PANGGALUNG UNTUK BISA AT NO PILIH ATAWA TO ALL DUNUNGAN. AND ITU ANAK ANJING. TANPA PENTING KEPUTUSAN. Kami hoyong ngalakukeun sapédah éta Gawé. MELAYU INI $ 2,2 TRILLION PAKET LEGISLATIF IS BIGGER INGGU BASA SANGGUH SIEUN AKU PUTIH ING KURIK PERHAPS DENGAN PELANGSAAN IF TEU NYOKKI KURTÉN BARAT Dinten, IT VALIDITY Waktos, TAPI INI ADALAH GELOMA ATAU GAMPANG TANGGAPAN DUA AND ANU TREMENDOUS SUKA NU NU TAK KANGGO WANG AYEUN KANGGO, KAWAN, BASA, AND kulawarga, kulawarga, KELUARGA. RUU SENATE Ngalengkepan $ 350 Milyar AS RETENTION PINJAMAN UNTUK PERNIAGAAN GOLONG DENGAN NANGGUNG UNTUK NEGARA BISA Pikeun KONTAKKEUN KANGGO BISA. Kami hoyong aranjeunna pikeun ngepelkeun aranjeunna KARYA AND BAYAR KARYA MUDAH. INI AKAN NUJAKKAN KEKarya BUDAK DI PAYROLL DAN KUMAHA AKSARI AS DENGAN AS KAMI NANGGALKEUN VIRUS. $ 300 BAYAR INDIRECT BAYARAN UNTUK PANGKALAN AMERIKAN PEMBELAJARAN $ 99,000. $ 3,000 400 UNTUK KELUAH TEKNIKAL OF FOR. CATETAN ING DIA SIEUN NU DIA. UP TO $ 250 Milyar ING DIPANGGO KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. DASAR BASA ARTAH NANGGO 100% OF TEMA SALURU UNTUK UPAT APPAT KENE BULAN sareng UNLIKE NGINILANGKEUN NGEUNAAN, KONEKTOR PEMBANGUNAN AND NUJUT DIHENTEU DENGAN HAYAT. SIEUN KANGGURU NANGGUNG KONSEP AND SAKIT DIRI SAKOLA DENGAN TINGKAT KANGGO. Deui $ 100 milyaran pikeun ngadukung Gawé HEROIC DOKTOR HIS, NURSES sareng HOSPITALS parantos pisan INCREDIBLE, $ 45 Miliar UNTUK PANUTUP DIRI PERCAKUAN DENGAN AND Urang NUNGGULKEUN BUTA $ 45 Miliar UNTUK PANJAMINAN. LAGI HENTEU NAMPANGKEUN INGGO BENTUK PELUANG NANGGURU KANGGO NATIONAL KAWASAN DAN TAMPILAN Déklarasi. $ 27 Milyun TO BUILDUP THE STOKPILE NATIONAL STRATEGIK DENGAN NUNGGUH KRITISI MENUTUP MASKEL, RESPIRATORS AND FARMACEUTIKAL sareng EVER MANUJE BASA-BASA INGKEUN DI SIEUN SANGAT DITIKUTKEUN KITA Milari TANGGUH APLIK INGAH SIEUN UNTUK BAGANGAN PALING. TAPI KITA BETUL NYANG KANGGURAN SANGSA DENGAN TANPA, PLANES, MISSILES, ROKETS, KARUNG TUTUP. TAPI TANGGAP NYATA NYANGSA DITUTUKKEUN, SUKA HENTEU TULISAN. INI AKAN JUGA INSARI SIGNIFICANT FUNDING FOR THE PERKEMBANGAN OF VACCINES ON TOP ING $ 8 Milyar Urang APLIKASI SEMUA PINGGUP MINGGU. LAGU $ 500 JUTAWAN DENGAN SUPAYA KANGGO INDUSTRI HITSING HITIS, DENGAN BAN ON KORPORATE STOK KONTAK SUKU DENGAN KUMAHA DITASARKEUN DAN NANGGURAN, SAKITU YOU REPUBLICANS TANGGO KANGGO AND DEMOKRATS INGIN YANG. Kami hoyong aranjeunna nganggo duit UNTUK KOMPUTER DAN PLANES ATAWA KUMAHA Sateuacana MANGSA NAMPANG UNTUK DAPATKEUN AYA KANGGO. AND TEU INGUH MANGGOH MANGSA ANAK DITUTA RAKYAT. SATU NU KOMPAK, THE SOONER THE BETTER, NANGGANG KANGGO MUKA UP SUKA ROKETSHIP DAN PELUANG SANGGANG HAYU sareng SANGAT DENGAN SUKAN sareng GOLEK TEMPAT Anyar UNTUK EKOSIK KOMPUTER JUGA. TEMPAT NEGARA MANGSA. SAHA NU KONTAK KONTAK KERJA DONGENG PADAKONAN Urang INTERESTED IN WORKERS, THE Tugas. AND Urang GALAS DI ING SYARIKAT KUMAHA ANAK GOLEKSI KAWASAN ING INGGU GOLONG Tugas. Urang boga $ 16 milyar dina dana UNTUK PEMBASA ING DIRI PERLINDUNGAN PELINDUNG. Urang ngawartoskeun yén ngalakukeunana AND RESPIRATORS DIANGGURAN STOKPILE NATIONAL STRATEGIK. Kuring NGENTUHKEUN RUMAH KEPUTUSAN SENI VITAL INI DAN SENDARA NGATOS PAKSA KEPADUAN AKSARA UNTUK SIGNATURE TANPA DAYANG. SAKITU AKU SIGN IT GITAS. Kami bakal ngagaduhan anu langkung hébat sareng hébat SIGNING AND HEG DENGAN HARI KERJA AMERIKAN DAN UNTUK AMERIKAN KELUARGA sareng UNTUK AMERIKA KOMPUTI YANG DIANGGURAN DENGAN TERBARU Taun BASA ATAWA EVER HAD, TUTUP PUTIH NU TUNGGU sareng INGKEUN BIT PELAJARAN ING PULANG PULUS, ING ING INTO POSISI TEMA HAVEN 'PELUWAK NU KOMPUTAN DI HADDEN ENEMY, THE VIRUS. PELAKI Dinten, Kuring SPOKE TO PEMIMPINAN MANY AMERIKA'S GOLONGAN ORGANISASI NGANONING. Kuring TERIMA KANGGO BISA UNIVI PEMBANGUNAN UNTUK AMERIKAN SADI, TO KELUATAN AMERIKAN, TO KAMI NU DENGAN DAN INGNA FANTASTIK AND GRATIS NAMPANG, NUKANG DENGAN MAKAN Ngalangkungan KAWASAN KAYU KAYU. NGEROSA KANGGO BUDAK AND kulawarga. Kuring TIKANGKEUNI KANGGO UNTUK BASA Nyaéta. THE NONPROFITS TANGGIH FANTASTIK AND HEBAT. TI SANGGANG GURU. Kuring KUDU PAKSA HENTEU. Kuring GANTI MENYANGKUTKEUN ANTARI UPDATE PANGGILAN KRITIS. FEMA MELENGKEUN 9.4 RESPIRATOR, INGIN ING, 9.4. 20 MASKUR BULANAN JUTA sareng Urang SATU-LAIN LAIN YANG KITA NANGGUH BISA TO KUMAHA DIKALUH. DUNTUNG DUNIA, Teu Janten US ATAWA KANGGO, INGGU BISA DUNIA TRYING UNTUK MANGKE INI DENGAN INI KOMPETITI DENGAN MANY, MANY NEGARA. Kuring PERCAYA DENGAN HENTEU NYANGGO 150 MARKI KANGGO VIRUS. Urang boga 150 nagara, langkung ti 150 NEGARA NEGARA INGIN VIRUS INI AND NOBODY AYE TEU NYANGSAAN SUKA PAKSA NU TAK. NOBODY MAJLIS MANGSA DENGAN APA KILIH INGIN INI. Urang KAHU NYATIKAN HENTEU LAGI. AND IF IT AYA NAK, SOMEBODY IS BASA-BASA INGKE DIPENGKEUN KAPAN SUKU ANJANG ANJEUN. Kumaha anu diarahkeun WÉ. INI DIA SUKA HENTEU DENGAN ANYBODY DARI FAR. AND GALITA, anu dibutuhkeun, THE MEDIA MEREKA DIAJALIKE AKU DAN NGUMAMBANG PROSEDUR KESUITAN KABEH GAMPANG ATAWA ANTARI GAMPANG TINGGI Tés AND NANYANG Uji DENGAN INI AKSARI. 3.1 JUTAWAN FACE SHIELDS. 14,6 JUTA GELENG AND 6.000 VENTILATORS, nu Nuju dina KOMUNITAS PERAKAAN GURU. Urang SENT DI ATAWA ING PADIS 4,000 VENTILATORS TO NEW YORK. AND Kuring SPOKE DENGAN GIGNOR TENTUH YANG. DIA HAYAT. Kuring SPOKE DENGAN MAYOR JUGA TENTUH YANG. MAYOR DE BLASIO SANGGU SANGSA WILUJENG. TANPA GELENGKEUN DENGAN TIGA KITA Aya. Ngeunaan NATIONAL INI KELAYAKAN, EUN HARI DI SANGALA DITUTUPKEUN UNTUK MANGSA KANGSA DEMONSTRATE THE CHARACTER DENGAN KAMI NEGARA INCLUDES THE SAKITO NGASUTKE AKU, DENGAN PARAJARA. INGIN SUKAN NYATA. Aranjeunna mangrupikeun jalma sareng MAYBE HENTEU AYA AKU NYAPAK UNTUK SUKU. MEREKA AKU DENGAN TIAK SUKA. MUNGKUL SIEUN ING AKU NU MONG NAK, MAYBE Aranjeunna. TEMPAT KANGGO HAYANG ANTARA. DI MARYLAND, SEVEN-YEAR-LAGU BOY GAMPANG DENGAN HANYA ANU DENGAN MEMBELARKEJI HEAL UNTUK SENIOR. DI NEVADA, DIA NULIS HENTEU KUMPULANAN jeung KOMUNITAS. INGING SAHAJAWA. THOUSANDS AND THOUSANDS. Kuring ngejat di dieu. DI MINNESOTA, HUNDREDS OF KAJALISAN PERUBATAN DITAYUKEUN pikeun ngaduarkeun ANAK MANGSA KANGGO HOSPITAL NAMPANGKEUNKEUN UNTUK DOKTOR KAMI AND NURSES dina garis Galau Gelut pikeun Nyalametkeun KURANG. INGKAN AMERIKA NGANJAWA KAMI Boga PERKARA BOLEH DI PULIS DI WINNING INGGO BATANG KEBANGSAAN HENTEU NU DAN IT AYA BATTLE DUNIA. Urang NGAKUNGAN DENGAN LAIN BUDAK. AKU BIT KURING GAMPANG - BOLEK. KOMUNITAS NEGARA RASA DI BIG TROUBLE. JADI AYEUNA DENGAN KAMI DENGAN DARI KITA RAHSIA HENTEU TREASURY. Anjeunna ngagaduhan pagawéan karir, Kuring bakal ngajelaskeun anjeun. GOLONGAN MNUCHIN AYA KANGGUTAN FANTASTIK AND NGEMBANGKEUN DENGAN ROTONGAN SIDA, DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKAN. SATUWATNA PALING PUTRA GAMPANG DAN GOTTEN UNTUK PIKIH ITU, MANGSA, SALAH SANGGANG sareng ING LITTLE UPDATE IT AKU NANGGAM NYATA UNTUK DENGAN APA KITA ANTARA INGIN NYAIN. RAHSIA MNUCHIN: TEU SUKUR NANGGURU HENTEU MCCONNELL UNTUK NYA PEMIMPINAN AND AKU DAPATKEUN JUMLIS KAKAS SEKOLAH KANGSA DUKAN KOMUNITAS BIPARTISAN DUKI KAMI HAD PADAN INI NGANJIMAT ING AND DEMOKRATIS JEUNG REPUBLIKAN WHO Digawe sacara langsung. SAID PRESIDEN, Kuring GOT TO LIVE IN LBJ ROOM THE LAST LIMA Dinten sareng teu kedah langkung PELAYANG DENGAN UNPRECEDENTED RESPON DARI SENATE TO LINDUNG KERJA AMERIKA sareng Usaha AMERIKAN INI SITUATION. PRESIDEN SAHA NU LUKAS MANUSIA DIA INI TAPI LET ME ME NGAJUT SUKA Cepet. PINJAMAN PERAKAUNAN BUKU BUKU. INI AKAN BUKTOS 50% OF THE PRIVATE PAYROLL DI KUNTUNG Usaha di mana Kami bakal GAMPANG TANGGALKEUN KANGGO KANGGO MINGGUARI NGARI NGARI NGALAMUN SARI AS LONG AS SANGGANG MANGSA BASAAN GELAS DAN OVERHEAD. AND ANTARA PINTU AKAN DIPANGGO DI AKHIR TEMPAT AS LONG AS SUMBER KEPANGSAEUNG DIPASARKAN. INGIN SUKANG PINJAMAN SBA KEBAKASAN AKAN HENTIANA EVERY JUJANG FIKIK SINGIK INSURED BANK TO MAKE TIAS. Kuring NGAMBUNGKEUN AKHIR KANGGO SEMINGGU, KAMU PADU SIMPLE PROSES DI SAHA NAKONKEUN AND DITUTUPKAN DI HARI ARI. INI AKAN PADU SIMPLE SANGGUH SISTEM UNTUK MANGKEUN INGKEUN DI KUNTOHAN KOMUNITAS BISA. UNTUK SYARIKAT YANG DUKTU SUKU AYA, KITA BETAR EKONOMI PROGRAM TANGGUNGJUKAN TAX TO Katerasna tukang na AND AS SAID PRESIDENTE, KAMU GALASAN INSURANS UNEMPLOYMENT UNTUK SUKAN SAHA TU ANU NU INGIN DUA PROGRAM AKU KUMAHA ADMINISTERED PENTAS TEMPAT Urang bakal ngagaduhan épéktometika BAYAR. INGIN INGIN UNTUK NEXT NEGARA TIGA MINGGU. BAYAR DIREKON DI PALING AKUARI RÉPASAN DEPOSIT. AND Pikeun Jalma anu teu meunang, Kami bakal nyangka dina THE MAIL. KEJOHANAN KANGGO BASA AUTHORITI TAMBAHAN, Urang $ 500 Milyaran Pikeun Ngerjakeun sareng SUKAN TUTUP Pikeun Ngerjakeun PROGRAM EMERGENCY DAN Nimbulkeun $ 4 TRILLION IF PERLU PINTUKAN BISNIS AMERIKAN DAN AMERIKAN KAWASA ING DUANG UNPRECEDENTED. AND PRESIDENT MENTIONED $ 100 Milyaran TO HOSPITALS $ 150 Milyuner pikeun stats nu parantos EKSPESEN CORONAVIRUS EKNIK. BAPA. PRESIDENT, ING AKU KANGGARA AND AND PRESIDENT VICE. DINENG NU SANGGANG HENTEU DENGAN URANG. Kami nyarioskeun THE DAY AND YOU GAVE US GUIDANCE AND CEPOT HENTEUN DI ATURANA Isu. AND LAGU, KUMAHA SANGGURAN UNTUK Ieu BIPARTISAN Gawé. ING ING BISA KANGGO BANTUAN KANGGO AMERIKA AND EKONOMI AMERIKA. THE PRESIDENT DIA DITULUS SATU AYA AKU NUNGGALKEUN Pikeun melindungi AMERIKA DI INI SITUASI UNPRECEDENTED. PRESIDENT TRUMP: DAY AND MALAM. KILOS PAKSAATÉ SUKA ATAWA DENGAN ITU SEMUA PENTING ARI KANGGO PERNOTAN VOTES. Naha Anjeun Aya patarosan? REPORTER: KUMAHA NYAWA INGIN INI RASA NANGGANGKEUN ECONOMI AFLOAT? PRESIDENT TRUMP: KAMI Nuju NGILIHKAN KARETING AMERIKA KAWASA AND NYAWA NYUDU SUMBANG HEBAT. TI SUKA HIRUP. HENTEU SUKAN. TAPI KAMI PIKIR - REPORTER: Naha ANTISIPATE IT DI TIGA BULAN INI DENGAN PERTANYAKAN INI KANG TIGA BULAN. INGKAH INI AKAN DIAJAK PIKEUN. RAHSIA MNUCHIN: INI ADA A SIGNIFICANT AMOUNT OF WANG, IF Diperyogikeun, UNTUK NAMPANGKEUN ECONOMI. PRESIDENT TRUMP: INGIN-UNTUK MENGHILUP EKONOMI. KOMUNITAS AAA RATED UNTUK MELAYU LIMA Bade sareng jalan janten dina BORANG PINJAMAN. SATU NU WANG AYA NU TARI. REPORTER: HENTEU INGKEUN KA SOMETHING, YOU SAID WE SHOULDN'T AGUNG DI KOMPUTER FOREIGN FOR TUJUAN HENTEU KAMI NAON MAKSAD ANJEUN? PRESIDENT TRUMP: KAMI NANGGALKEUN NEGARA NEGARA BISA NANGGATKEUN KITA PELANGGANAN AND NAMPANG KITA FAKILASI PANJAMATAN JEUNG TANGGIH ITU SOMEPLACE ELSE UNTUK HENTI KANGGURAN TAPI KITA NGAPOSKEH KAWANI sareng EVERYING AND NGILOSKEUN KITA INDEPENDENCE AND HENTEU TIDAKKEUN NYAWA. Urang bakal nyababkeun parobahanana sababaraha. Kami ngangkut-lereskeun ieu KANGGO PEMBANGUNAN: AYUH BIEUN AYA BANJANG NGAPALKEUN PERUBATAN PERUBATAN? PRESIDENT TRUMP: IT IS GAMPANG DENGAN ITSELF. SUMBANG jalma, Urang nyieun anu pangsaéna PERALATAN PERUBATAN DI DUNIA AND SIEUN DI SUMBANG SUKA THE UNTUNG EUROPEAN, TEU DUKTU PAKSA KECAP NUI MELAYU SPESIFIKASI YANG HENTEU HENTEUN EQUIPMENT KAMI DI KASAHA DITUTUPKEUN DI PARA BEDA. SANGKUTKEUN SUKANG MUNGKUL SUKU. TEMA SEMUA GAMES MELAYU LAGI AS. TEMA MERDEKA TUMANGGUH GAMES LAMPIRAN AS KAMI DAN NO PRESIDEN TI EVER DAWA TUMANGKEUN TIAR MANGSA. TAPI ANU EUROPEAN, KAU MELIHKE ATAWA PERUBATAN PERUBATAN, KITA NGILIHKEUN NGAPAKAN TAPI INGGRIS Kami TAK Jual KAPI HENTEU AYEUNA APPLOPRIATELY. AND Urang NGENGGOLAH MEDIKAT TEGI PERALUAN DI ATAWA nagara. Urang PANGGIHAN KAWAN. SEMUA INGAH GANG DIUKU. TAPI TEMPAT SIEUN SUKA ATAWA EQUIPMENT KAMU DITIKTOR KHUSUS SO EQUIPMENT KAMI TANJUNG INTU NEGARA MELAYU. INI SAHA NU TANGGO SAHA TANGGUH GAMPANG. ILANG TANGGO SIEUN NYOKO KELEBIHAN PANGGIHAN AS KAMI KANGGO. TEMA TOOK KELEBIHAN AS DI SUKU DENGAN, KEPUTUSAN DAN PUTUP. SATU INGIN SUKA - SUKANG, Kuring GOT - KUNG DIA LANGGAR AT NATO, THE TUJUAN SAHA DIA DIHADAPI KITA NEGARA DI NATO DI SINI TINGGI BAYAR. AND KAMI AYA PAYANG DENGAN EVERYBODY. AYEUNA, KUMAHA AKAN, DENGAN SIEUN BAYARAN KUNCI. AYA NU DENGAN PAID $ 125 JUTAWAN LEBIH AND SADANGAN RAHSIA ULTIMATELY AGUNG SAHA NU DIKATOSKEUN SAPATNA IS PUTIHKAN PENTING AKU GOLONGAN KITA BAYAR ANTARI $ 400 Bilyar. AND ADA DENGAN TRADE. MEREKA NU DITULATKEUN PENTING UNTUK US MANGSA DENGAN AKSIA. TINGKATKEUN INI. Urang ngan ukur dihukum. KAMI SEMUA KANGGO. INGKI ITU UNTUK MUDAH KUMAHA TEMBANGKEUN NYAWA. TAPI KITA AYA TANGGUNG UNFAIRLY BY THE EUROPEAN UNION. REPORTER: MR. PRESIDENT, APPAT REPUBLIKAN SENATORS AYA DIPANGATKAN INI AKAN HENTEU $ 600 UNTUK INSURANSIS UNEMPLOYMENT MUNGKIN TENAGA EMPLOYEES TO HILANG TEMA TEMA. NAON ANU ANJEUN PIKIRKEUN? PRESIDENT TRUMP: AKU HENTEU ISLI ISLI SANGAT. NGANGGUR, BISA DAPAT DAPAT DAPAT NU. RAHSIA MNUCHIN: LET ME LANG DENGAN ISSIA, KANGGO NINI INGIN MANGSA ENJAN INSURANS UNEMPLOYMENT. PALING SISTEM NEGARA-TARI INI SIEUN TEKNOLOGI TELPON AYA 30 TAHUN ATAWA ANTARI. KUNG KAMI NENG KEJOHANAN TO KECAKKEUNAN INI DENGAN ATAWA BANYAK SPECIFIK, Urang bakal TIAR. INGIN INGIN SUKU STATES MANGSA NANGGALKEUN ASA KELU GAMPANG DI JAUH SUKA DENGAN USUL $ 600 ACARA ACROSS. PALING AMERIKA, APA INGKEUNA. TEMPAT GURU UNTUK MANGSAKEUNNA. UNTUK 50% ING Usaha, Aranjeunna bakal boga usaha PANGHILAP KASIHAN. Janten INGINNA - SATU NOMBAT SATU ISIS KUMAHA NAKONKEUN AYA MANGSAAK SUKA ATAWA GURU AMERIKA YANG DIPANGGU Pikeun ngoréalkeun janji, Ieu henteu FAFIK DIRI PIRANG, TULIS Usaha parantos diumbar, THE PRESIDENT AND VES PRESIDENT Miharep MANGSA NAK HARDWORKING AMERIKAN GOT WANG AND INGIN PENTING GAMPANG KAYU. >> AYAT INTU AGREEMENT SAIKI? RAHSIA MNUCHIN: AKU DIDI LAMPIRAN KAMI BASA PILIH INI BASA SUNDA sareng DAPAT KI RUMAH TOMORROW AND PASS IT. Kami kedah milarian artos dina ieu EKONOMI AMERIKAN DAN KAWASAN AMERISAN. Éta IMPORTAN INI. PRESIDENT TRUMP: INGGO HENTEU AKTIPATI DAPAT NGENTEUN ARTAN ASI HAYANG MANGSA DAPAT DISINCENTIVE. Pertanyaan Baik, AKSARI. REPORTER: KELUARGA RETIRED FBI AGENTS ROBERT LEFFEN SON SATU US PERTAMA YANG DI SATU DI KELUARAN IRANIAN, AYA SANGGUP SUKU SATU? PRESIDENT TRUMP: TELI AKU SANGATNA SUKU DIAJABAT INJAWA Anjeunna ANAK GENTLEMAN HEBAT Kinanti hébat. Kuring parantos nyarios sareng ieu aranjeunna TIANG NGANGGUH-APAT APPAT KEPADA KELUUAN Kuring SUKI, TAPI DIA TIAK NGARGANG BAIK. Anjeunna henteu resep ka taun IRAN. IT TIAK NGEMBANGUN. KAMI GOTTEN DENGAN SUMAT MANAWA BALIK. KAMI NU DUA PAKSA AYA KANGGO MINGGU TAPI ROBERT LEFFENSON, DIA MANGSAAN AYA AYEUN UNTUK DENGAN PANJANG KURUNG AND MASALAH KOMUNITAS NABUNGKEUN NYA HUKUP ATAWA CAPTURE. AND Urang Damel Sarat Pikeun Kinanti. Kuring teu nganggelkeun TIAT YANG NYA MAOT. DIA TINGGI NU NGENTUH. TAPI AKU TEU NYANGGO NYAWA NYAWA MAOT. TAPI KOMUNINGAN INGNA NYAWA INGIN KASAHA. PEMBANGUNAN: SUKAN MANEH SUKU EARLIER NGAJAKIN KITU TUTUP Warga nagara pikeun PILIHAN Anjeun. ING JAMINAN INI NASA DIHENTEU PANJANG KEPADA INTERESI DASAR. SIEUN DI MEDIA INGIN MANGGUNG PELANGSA DITUTUP - [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: THE MEDIA TUNGGAL SUKA NU DENGAN PELENGON AKU. REPORTER: REOPENING COUNTRY TANPA GURU IDEA. PRESIDENT TRUMP: JUST SO YOU UNDERSTAND. SAKNA NU SANGKE SUKANG NU DIAJAK PUKA DENGAN GOLONGAN JEUNG SAKOLA TU NYAWA KANGGO NANG NU AKU AKAN POORLY PUTIH ING DIA PAKSA HUKUM SA MUNGKULKEUN ATAWA DI POLLS. AND TEU TEU NYAHO AKU DENGAN SUKU TAPI AYA INGIN DI PARA DIRI PROFESION YANG SIEUN NYAWA TO HAYANG. Kuring NGASIHKEUN ITU SANGGANG SUKU ATAWA Jalma dina batur PROFESION YANG NULAKKEUN KAWAR. ANJEUN LERES. NGARGO. ATAWA Jalma dina batur PROFESION YANG NULAKKEUN KAWAR. Aranjeunna bakal resep ka tingali kuring keur SAHA TEU KANGSA DENGAN NOBODY DIA ANGGU BUDAK KAMU AYA DENGAN JEUNG NUJUT SATU INGIN Anjeun GROUP AYEUNA KANAN DINA ATAWA ATAWA NU INGIN KAUNSARA NANGKEUN. OKÉ. REPORTER: ATAWA SIGN ING ING INI PAKEJET, Kumaha BISA Anjeun - >> SATU DENGAN DENGAN? TRUM CBS. [INDISCERNIBLE] >> DENGAN TIGA INI MINGGU, KAYU AKAN TILUH DAYANG DIREAK DI SATU INGGU MUNGKIN PUTRA INFORMASI DAN MENYANGKEUN DAPATKEUN A KUMAHA INFORMASI KONTAK KITA TELANGKEUN PROSAKUR Pikeun Ngalaksanakeun. TIGA PINGGUHAN KANGGO sareng TAMAT MINGGU NEGARA MANGSA NANGGANG SEMUA ANAK UNTUK HARI PINJAMAN PINJAMAN. PEMBANGUNAN: Kuring ngagaduhan dua pertanyaan KANGGO ANJEUN -- [NGUTUT DENGAN G-20 AND BAN ON ANIMAL MARKETS TOLL PREVENT COVID-19 NAJI TRANSFERRED TOM HUMANS. PRESIDENT TRUMP: AKU HENTEU TUNGGUH SUBJEK SANGGUP DENGAN NU DENGAN UP. IT CARI KONEKAK CINA DAN SAPAT SAHA NU NU NYAWA AKAN DI CINA. SUMA INGKAT INGIN Urang bakal ngadu TENTANG. TAPI TIANG NEGARA PADANG SENJI Kuring. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: KUMAHA DENGAN MANYAT AYA AKU DI AKTIK? Teu aya. Teu aya. KASEH DIRI KASAHA. NGILIHKI I SAW HATIS. Kami diuji ku langkung seueur deui KAWANAN. Kami bakal nyobian deui tina sagala rupa AYEUNA. INGAN NOBODY ACARA PUTIH. AND UJI KAMI AYA NU KENCANG TERBAIK Jeung Tés Tés ACCURATE. KUNG ING KA NU SAKITU MANGGUNG NUJUTKAN 350 JUTAWAN. Kuring ngawaskeun BATUR. Kuring nganggur jeung IT. Uing AYA LELAKKEUN KEUNTASAN TAPI AKU TEU GELENG MANGSA ANJEUN TAPI PERATURAN CERTAIN. Urang moal resep nyobian NEGARA ING DIDANG. Kuring ngémutan RIDIKULU ITU. Urang teu kedah ngalakukeunana. KOMUNINGAN KANGLIHAN ATAWA KANGGO LATIHAN AYEUNA. KOMPUTA DI PAKSA ING PENTAS TUTUPKEUN TOO DISTANT, MAYBE NEW YORK DAN CALIFORNIA BISA. MANGSA NEGARA KANGGO TIDAK. TAPI KUNG INGIN NYAWA ATAWA TEMA, TEU MASALAH BIGGEST DI ANTARA SATU NURSING HOME. PEMBANGUNAN: KUNGSA ATAWA Uji SUKUJU AND PERSON ANGGOSEUN AYEUNA ATAWA STATE LAIN. PRESIDENT TRUMP: HENTEU NGADUKAN AT NU. KUNG ANJEUN TEMPAT DI STATES AND BANYASA NEGARA AKU TIKKING TENTANG, TEMA TU ING TUNGGULANA MASALAH. INGGU MUNGGUN NGADEUNGAN MASKALA BESAR DITANGGUPKEUN UNDANGKEUN KECAPNA KELUAR. SAHA NU NGADISKEUN KITA DIJAWA NATION 350 JUTAWAN. Urang Diuji deui langkung ti mana waé ELSE. Kami nganggur KOMUNITAS, KITA Nuju MANGSA DONGANG LONG NARI A SISTEM KOKUS Kuring INHERITED. Urang geus diuji langkung seueur deui ANSEJUR ANTARA. SATU AKAN NU DENGAN SUMA ANTABODI, LAIN NEGARA. TANPA NEGARA NU KANG NU TUTUP. TEMPAT KUMAHA DENGAN STATISTIK I PANGKAT YESTERDAY SANGGU KANGGO DARI DR. BIRX DI SAHA NANGGANG PANGKUNG Dinten SATÉHAT DENGAN POHON MINGGU DI KOREA SOUTH sareng SOUTH KOREA BASA DOSA KUMAHA Tugas. TAPI DENGAN KAMI DIDENGKEUN DI WAWA-APA APA SOUTH KOREA DIDENG ING MUNGGU WANG. Éta mangrupikeun jumlah AND sim kuring nyatakeun BETTER. DENGAN HARI DENGAN MANGSA UP. Kami geus ngabahas APPARATUS. Kuring teu hoyong nguji 350 juta Jalma. Kuring ngémutan RIDIKULU ITU. >> DUA PANGAJUAN. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: DENGAN RESPEK TO NAON? [TANJUNG SUKU BENTUK] PRESIDENT TRUMP: KAMI NENGGUNG RATU JAWA. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: DINA KUMAHA DENGAN DENGAN PERTANAAN KANG KULIT PERBINCANGAN DENGAN DAN UP TO 164 MILES, Pikirkeun dina. 164 MILES OF WIG BIG, KUMAHA TINGKAT. AND DI INGIN SUKU, SUKAN SUKU TO ING. Kami bakal langkung kuat RATU JAWA. Kuring MEAN DI SAHA NANGGANG GUNUNG TEMBU, NOBODY IS GETTING KASAHA. Aranjeunna mangrupikeun tingkat, tapi TAPI SATU AYA LATIHAN. ING NYAU NYAWA NYATA MANGSA. TAPI AKU SANGGANG NERANGKEUN ON BORDERS AND HENTEU INGIN INGNA DENGAN IEUH. Upami aranjeunna bakal datang TEMA MERDEKA INGKANG INI TUNGGU AND MERIT. Urang henteu tiasa nyawang jalma anjeun TALKING INGKEUN NGENTOTA KITA DENGAN KAMI Nagara. REPORTER: REPUBLIKAN DAN DEMOKRATKEUN UNTUK MUNGKULKEUN STIMULUS PUSAT SENI NGEJATEN KENNEDY DI SINI IN WASHINGTON, DC ,. TIDAK SANGGUH NU MANGSA KANGGO MASKI LAN BALAKAN? PRESIDENT TRUMP: ITAS 35 JUTUP sareng TOOK OFF 10. Kuring SAKI KASIH. Kuring bakal resep ka PERCAKAPAN TAPI AKU KUMAHA BISA NGAPAGAN HANYE KUMAHA NYATA PENTING. TAPI TAPI PUSAT KONTEK KASIH GANTI HENTEU HENTEBAN BISA KANGGO. IT AYA DITUTUP DAN NEU DIPANGSAU DANA ANTU NU NUJEJEUR AYA DEMOKRAT DIPANGGIH, TIDAK NU KAHOYONG. TAPI TANGGO KANGGO NENGGI NILA KOMPAK. TIANG Gawé NYAWA. DEMOCRATSVILLE DIKEHKEUN AS SUMAT. Kuring PERCAYA DENGAN KAMI NU DIA NYAPAKAN BAKAL DENGAN JEUNG SENTIASA SAHA DENGAN RESEP KUMAHA SEKOLAH AND SPOKE TO DIA SIEUN PUTRA GELANGKANG sareng TEU NGAJUTOHANAN OOL. TI KADIL TADIL 25. GOT IT TINGKAT TO 25. Kuring SAID SATU KANG GURU PINJAMAN. TAPI TUNGGU NYAWA INGWANG HAYANG Gawé. PUSAT KENNEDY, Aranjeunna NU ANAK TANGKUH Tugas. DIDIDIKKEBASA INGGRIS JEUNG KERJA PUTS UP ANTARA NU TARI sareng AKU MATA-APA YANG KUMAHA ANAK TEU NYANGGU ING DIA ANTARI. TEMA aranjeunna tos. TEMA SAHA NYANGKU DEFICITS TREMENDO. Kuring henteu ngagaduhan masalah. INI AKAN DIPANGKULAN DARI DEMOKRATKE SIEUN DI SIEWANA Kasempetan bilih leres DITUTUP UP. KUNG AKU NANGGU KANGGO MANGSA NU MOLEK AT "ROMEO AND YA'EUN YET," Kuring SUMAT NYANGGU KASIH INI. REPORTER: SENATOR RUBIO NGATURU SHOWS ORGANISASI DUNIA KESIHATAN APABIL KUMAHA TO CINA MCCAUL REPRESENTATIVE ON THE HUBUNGAN HENTEU RUMAH JAWATANKUASA NAMIN INTEGRITI KESIHATAN DUNIA ORGANISASI PENGARAH DAN SAID INI DENGAN PERHATOSAN DENGAN DENGAN RESPEK TO HIS DENGAN CINA. ANJINGKEUN ING DENGAN KESIHATAN DUNIA ORGANISASI KUDU FAVORITISM. Naha anjeun mikirkeun ka Amérika Serikat TANGGAL BACA-APLIKASI ITS HUBUNGAN DENGAN DUNIA ORGANISASI KESIHATAN? PRESIDENT TRUMP: DIA TALK SATU AYA NU TENGAH UNTUK. PELAKON ULANG INGKU BASA INGNA UNFAIR ATAWA SATU SAKI DENGAN CHINA sareng seueur jalma TANPA GELENGKEUN DENGAN. DRP FAUCI DAN AKSARI DAN LAIN RAKYU, DINA ADA RAKAYAN anu Kami LIKE sareng NYAHU. Kuring SIEWE DIRI PUTRA, AYA KUDU KAWASAN BARU. TU NYAWA AKAN NERANGKEUN IF IF TUNGGAL KANGGO DI TALK TENTANG SUKAN TAPI AKU KANGKU KAYU UNTUK DAHIL ANTARA INGNA SANGIJANG SANGSA JAUH CINA. ABDI HENTEU TERANG. SANGGU INGU MANGGUH ING INI DESEN POLITIK? DR. FAUCI: henteu. DITANGGALKEUN AYA DIRI PERSON AND AKU NU DENGAN HENTIS DIA HATIS WÉS PRIME MINIS DI ITHE ETHIOPIA YEAH. SATU AYA SAKITU SAPI NU INGNA TANGGUH MASALAH. TAPI TUJUR HADIAH NYA, INGU TELAH INGGAL SIEUN. DIA SIEUN AYUH SEMUA INI. Kuring ngiringan TELPON DENGAN HAYANGAN SIEUN RUMAH JAMIN NU TINGKATKEUN ANU CALL. AKU TEU NGENTOTA TENTANG CINA. REPORTER: SAHA NAHA PRAISING CINA PADA RESPONSE ITS TO PANDEMIK. DR. FAUCI: TEU KUDU KOMPUTAN ON NU. Kuring teu ngartos tipuan patarosan anjeun IS. [INDISCERNIBLE] PRESIDENT TRUMP: Kuring boga KOMUNITAS INGIN UNTUK TAUN JEUNG kuring BUTEK TO DIA YESTERDAY. SEEMS RASA TO AKU. TAPI KITA NANGGANG GELENGAN GAMPANG AND KEPT CINA DI SINI. AND IF Urang moal hasilna, THOUSANDS AND THOUSANDS OF SAKSA TU SUKA NU TANGGO AYA DIAJAK AYEUNA AYEUNA sareng HARI. Upami kuring henteu ngalakukeun. NOBODY TANGGUH KANGGURU NAMPANG. EVERYBODY INGKEU ITU leres UNNECESSARY Pikeun ngalakukeunana. AND Upami Urang henteu ngalakukeunna THOUSANDS AND THOUSANDS OF SAKSAWA NU DIA NU MUNGKIN DAWA ATAWA AYA NAON. MAYBE SATU DATANG. REPORTER: KENEUH SAHA NAHA G-20 MEETING, APA SUKU RESPONSE COORDINATED AND YOU PELAKSANA? PRESIDENT TRUMP: NO RESPONSE. INGU INGIN TANGGALKEUN TEMBANG TORMORKAN BENTUK. Kuring NGUKA KANGGURU UNTUK NENGKATKEUN SADI AKU DENGAN AKU DAN SUKA. SANGGUH SUKA SATU SATU TEMA. IT AKU KANGGO NERANGKEUN AND AKAN PERTARA NYATA. PEMBANGUNAN: AYA KANGGO POSANG ITU? PRESIDENT TRUMP: INGU AKAN MANGSAU DENGAN HADI sareng DEBORAH AND SANGGU MANGSA NENGGANG ALONG DENGAN DENGAN. AND MENUTUP TO PRESIDENT VICE MIKE PÉNUH DAN NANGGANGKEUN ATAWA KANGGO NGARCAPKE UNTUK EVERYBODY. AKU TEU NGANGGO Baktos HASTILY. TAPI TANGGAPAN NEGARA KUMAHA BACK TO Gawé. Urang henteu resep ngagaduhan nagara TEMPAT SIEUN HENTEU TUTUP MUNGKUL INI DUA TAUN. Urang henteu tiasa ngalakukeunana. KONTOH Urang NGANGGO SA TINDAKNA. NYAWA DAPATKEUN BESAR BESAR KAMI NEGARA YANG LITTLE DENGAN DENGAN TEMPAT APA INI AND SEKSYEN LAIN KESELANGAN PELUAR. Kuring bakal Ngomong ku Baktos, Urang bakal AYUH BUNTUKAN sareng MAYBE Sateuacanna Masang sareng Taun Akhir THE 15 HARI ARAWA ATAWA KURANG 15 Dinten, Urang SAKITU AYA BANYAK KITA SUKTIKAN TAPI NEGARA KITA BISA HAYU MANGSA KUMAHA BISA Gawé. Kuring ngagaduhan MAJEUN MANUSIA MANUSNA TEMA INGIN UNTUK PRAKTIK SOSIAL DISTANCING AND INGIN INGIN PRAKTIKAN TUNGGU HANDSHAKING AND NO HUGGING AND KISSING, ACARA INGIN TIADA MANGSA NAKKEU ITU. TEMA INGI KANGGURAN KOMUNITAS ATAWA ATAWA SEMUA INGKEU ANU NANGGALKEUN INGKEUN. TAPI TAPI, INGKAT ITU, SAKARA INGIN MANGGANGKEUN UNTUK Gawé. Kuring DAPATKEUN ITU NU DI BOTONG SIDES DI SEMUA RASA SUKAN DAN NYUKU ITA A KOMPINAS DESA KOTA. TONY SAID sateuacanna, COMBINATION OF NAWAPAN AYA SOMETIMES HEBATNA GASENG. TAPI INI DIA PAKSA SANGATU AYA KANGGO DAN SINI AYA SATU LAIN HENTEU AYA KANGGO AYEUNA. TAPI TIANG INGKAT PADANG PERIOD DAHARI. AKU DAPAT NGUMAMBUHKEUN NEGARA BALIK. Kuring ngagaduhan nomer tina SAKITU INGIN MANGSA KANGGO. Sateuacana anjeun nyauran NANGGALKAN SUKA JAWA. MERDEH MENGURANGKE BACK. ADA NEGARA BISA TIANG NEGARA BASA KUDU DITUTUP. LONGER KAMU NANGGALKEUN, KANGGO UNTUK LUKASKEUN, HARDER IT IS MEMBANGKEUN INI - Urang NGADAK PALING GAMPANG NU TUNGGUH KAMI KABEH HADI DI SEJARAH KAB NEGARA KURING. SATU AYA NU DI SANGGURAN DENGAN STOCKS AND TODAY SANGGU NU UP. IF KAPALKEUN NGEMBANGKEUN ING TRADE ITING BISA KANGGO KANGGO SAKITU JEUNG KARYA sareng PERKOMPINAN SATU GALAS GURU SUKANG, KANGGO AND BIG. KAMI BENTUK Waktos ATAWA. ATAWA INGIN SUKU MANGSA NUI. HENTEU NGENTOTA KITA DENGAN PIKIRAN NGENTOT KANGGO BISA NGENTOTA THE BIG. AND NANGGURKEUN AYA GOLONG KAMING Nagara. Urang miharep pikeun nyandak anjeun sareng batur INGIN MANGSA KEMBANG. INGIN Urang KAYANG DAPATKEUN KANGGURAN NEGARA LAGI AND INGIN PADANG ING MUNGGUNG NU. PRESIDEN VICE SAKIT DIA ING DENGAN AND AND NANGKEUN SUKU DITUJUKAN HANYA NAMPANG MACAP AKSEJAKYEU KITA NU TENGOK. [INDISCERNIBLE CHATTER] THE VES PRESIDENT: TERIMA KASIH ALL. LAPORAN WE'LL ON AKTOR Dinten ieu DENGAN PUTIH RUMAH CORONAVIRUS UNTUK TENGKAP. THE PRESIDENT AND ENTIRE ENTREET KAMI TEKON KONTAK UNTUK DIHADIRI DENGAN THE WAY SUMBANG SEMUA ACROSS INI PELAKON NENG PUTTING INTO PRAKTIKAN 15 DARI KANGGO MUDAH PAUT. Urang 10 Dinten INTO 15 Dinten AND HIDANG AKU NU NGADUHAN IF INI DI ANU KAWASAN YANG AYA TANGGUNGJAWA KORONAVIRUS, IT IS ESSENTIAL ESSENTIAL INI DIA SENARKAN UNTUK NEGARA sareng LOKAL AUTHORITIES FOR GUIDANCE. TAPI UNTUK ATAWA AMERIKAN, NYAWA BISA AYA NANGGALKEUNNA PRACTICES PUTIH ING PRESIDENT'S CORONAVIRUS Pitunjuk HARI INI KOMUNITAS KAMI TRULY SIEUN NENGGELENG AS Jutaan AMERIKA ngagaduhan sareng henteu SUMBASKEUN AYA NU INGKEU, YANG ANU BISA HENTEU NAMPILKAN KADAR OF GROWTH IN EPIDEMIK INI DI KITA NEGARA DAN SUKAN AMERIKAN SARI DAMPANGKEUN KEPADA CORONAVIRUS AND Urang BISA NGIMPANG KECAP. ON KEHENTOSAN PRESIDENT, I INGIN INGIN SUKA INGGU KANGGO RAKYAT AMERISAN JEUNG SUKANGHEGA UNTUK KOPERASI AND AND PANGGALAN PRINSIP DI 15 HARI Pikeun MIKEUN PUTRA Urang NGINCANGKEUN TENTI NU KOPERASI Dinten ayeuna DI SERI KONSIP TILIK. Kami nyarios sareng sasari MANUFACTURERS SAHA NJI KELUAR DASAR ANTARI Sateuacana AS KAMI IN NGEMBANGKAN THE PERLINDUNG PERUBATAN YA ESSENTIAL INI DIA MASKALA MASALAH ATAWA LAIN KANGGOAN PERUBATAN ATAWA ATAWA VENTILATORS. FEMA DIDANGKATKE UNTUK KENASA ASIL HARI INTU BASA KOMPUTER TUNGGUH PENTING MUNGKIN DITUTUPKEUN DI GRATIS NANGGUNG AND Kami bakal milih 70 taun INGKAH SYARIKAT UNTUK KHAS MANGSAAKAN TEMA Ngadamel MASKUM PRODUK GELENG DAN GUNA VENTILATORS. Urang KADU PRODUKTIF CALL DENGAN RAHSIA RAHSIA DENGAN PENDIDIKAN PITAS. AND TERIMA KANGGO TO SEMUA KITA GURU. MANAWA KAPI ANAK AYEUNA KUMAHA GURU ANAK ANAK DARI MANGKULAN DI MANUS CASES MURAH NU MEREKA TEMA ANAK ANAK DARI SEKOLAH. Anjeun HERO TRULY TRULY. AND JABATAN PENDIDIKAN AS WELL AS STATE AND JABATAN PENDIDIKAN NU AYA GRATIS SUMBANG SUMIRI DIRI NGARUJEUK KABUPATEN DENGAN AND JABATAN PENDIDIKAN KOMUNITAS A BANTUAN LEMBAR WEBSITE ON CORONAVIRUS CUKUMAN, ED. EDV / CORONAVIRUS. RAHSIA DEVOS AND RAHSIA PERDUE MANGSA NUNGGUNG KITA FRIDAY NAMPANGKEUN TENTANG SENTUH Citraan diajar TUNGGU GAMPANG TUNGGU BISA KEDUDUKAN KEDUA AND KOLEKTOR TAPI Pikeun K-12 PENDIDIKAN. Urang Nuju kabuka sareng anjeun NGUMBAKARKEUNTEN NGEUNAAN BARAT KOLEKTOR KOLEKTOR DAPAT KONTUPKEUN KASIH ING PEMBELAJARAN DARI AFAR TAPI ANAK K-12 BISA SAMI. RAHSIA PERDUE AKAN DIA KUMAHA TALK NGENTOTKEUN DI RUMAH MAKAN PROGRAM LAN GRATIS JEUNG REDUCED LUNCHES. THE PRESIDENT AND I SPOKE TO 150 CEO TUNGGU NONPROFIT ORGANISASI. Kami ngingetkeun aranjeunna pikeun aranjeunna Gawéna Ngabantosan KINANG KANGGIHAN SAKITU HENTEU AYA DITANGGO OLEH KORONAVIRUS TAPI TANGGALANG GAMPANG AMONG US DI KITA KOMUNITAS, NGASIHKAN KROSED RED, THE SALMASI ARMY, NGEDANGKEUN AMERIKA AYUH GALAS HARI EHARI. AND Urang PROMISE JEUNG URGE AYEUNA AMERIKAN AKEUN NGEUNGGU RASA AND PUNTAK KASULAN, KANGGO MANGSA NUNGGUL NUNGGUL NONPROFIT ORGANISASI YANG BANTUAN KILOS PALING DI PERLU DI ING KOMUNITAS. MAJLIS PRESIDENTE SHALED A KAPAN GABUNGAN GAMPANG AND PRESIDEN AND II DI SINI IN KONTAK DENGAN GOVERNORS Dinten ayeuna. >> Gawé DI KAMPUNG KANGGO sareng INGIN SAKITU HENTEU UNTUK NEGARA-NEGERI YAWA AYUH GAMPANG DIPANGGUP ku KORONAVIRUS NAJEU DENGAN KAMI AND BISA INGKANG sareng anjeun PELANGGAN MANGSA KANGGO ARTANA CLOK UNTUK MANGSAAK INGU DIRI KURSIA KURSUS KURSUS HEALTH, SISTEM JEUNG KESIHATAN GOVERNN BISA SANG RESEP UNTUK RESPONSE TO anjeun. DI SUBJEK TUTUP, DR. BIRX AYA REFLEKAT DI APA NYAWA DATA ADAKAH DI INGKEUN KAKI ANAK AND NGATOSKEUN ATUR DESA LOKAL DAN HOSPITALS. KAMI AYEU 432,000 Tés datang DITAMPILAN AND Urang SIEUN DI PINGKAT DENGAN TI DENGAN PAKSA NGANJUR-ANTARI KOMUNITAS SITES NANGKEUN NEGARA DAN PENILAIAN STATES IN STANDING INGKAS PULIH INGGAL AND EHARI. Urang ngingetkeun bumi sareng labuh Narkoba nagara jeung PERMAIN PRESIDEN SIGNS THE RASA NAKONKEUN SIEUN ESSENTIAL TIADA NGEBUTIKEHANA RESEP NA UJIAN TO AS sareng NADI US VISIBILITI INI DENGAN HAYANG DI GROUND. PRESIDENT TRUMP INI DENGAN DENGAN Ieu LABAS ACROSS NEGARA KITA ADDING TENS OF THOUSANDS OF TESTS EVERY HARI INGGRIS. DI SUBJEK OF SUPPLIES, Sateuacana Dina Minggu, Minggu AKAN TALK NGENTOT A BIT DENGAN PENTAS PANGGILAN GANTENG. Kuring di FEMA ANTARI ANTARI sareng LITERALLY SAW A ROOMFUL OF SUKAN DENGAN LAP TOPS AND CELL TELPONAN DAN NUNGGUH TULISAN UNTURNED AS Kuring NGENTOT GOVERNORS TO TINDAKAN HILIS PANGGIHAN SIEU MASKEH MASKEH ATAWA GANDUNG ATAWA NAMPASALKE ATAWA NGUKU sareng TEKEUN DIUKURA SUMBATKEUN TUTUP MUNGSAKEUN PERLU. TEMPAT SUKU TAMPILAN. PERTAMA AND FOREMOST, THE CDC AYA PEMBANGUNAN JAMINAN YANG KAMI INGGU-UNTUNG PUBLISHING TOMORROW NGENTOT PARA HENTEU UNTUK UTIL SUMBER NETRA OUR ATAWA KITA TAMAN. IT PERHATIAN MINGGU PINGGUAN MINGGU SERVICE PARK KAMI DENGAN SEMUA EKTRONTEN KOMUNITAS AND Urang DITAYANG THE CDC UNTUK JATUAN PRODUK UNTUK PRAKTIK SOCIAL DISTANCING AND NUNGGALKEUN KAUNTIKAN AND ENJOY KAMI KEBANGSAAN KAMI DAN Urang AKAN DITASARKANKEUNYA DENGAN PANGGILAN SISTEM TAMAN NEGARA ACROSS NEGARA DAN TEKNOLOGI POKUSAN. HENTEU NGADUH ANTARA NAMPAK LAGI, INI CATETAN DENGAN PENTING UNTUK RAKYAT AMERIKAN Pikeun ngalakukeun pikeun ngalakukeunana THE SPREAD THAN TO HEAD YOU NEGERI DAN JAMINAN LOKAL AND AYA GAMPANGKEUN DENGAN CORONAVIRUS DAN UNTUK HAYAT HAYU UNTUK ING PUTRA INTO 15 HARI Pikeun MIKEUN PUTRA DR. FAUCI KANGGO NANGGOLEH DI GAMPANG TANGGO BETUL NYAWA HAVING AROUND NEGARA. TAPI ANAK HENTEU DENGAN DARI WAKTU MASA DENGAN KAKI ANAK SAKITU. AND I NGOMBOT DARI HATI AKU UNTUK LAGI AMERIKAN. INI SAHA NU ANU ANU DAPAT JUST MANGALKAN KESIHATAN DIRI ANTARA AND KELUARINGAN Anjeun, TAPI NO AMERIKAN TUNGGAL INGGRIS DI ATAWA CORONAVIRUS DIPASARKEUN KE INGIN YANG DAPATKEUN. THE RISIKO SERIOUS ILLNESS TO INGKAH TENTANG AMERIKAN KENDIRI. PANGGILAN AMERIKA bakal TUNGGUH KESELURAAN MILIK sareng AKU RECOVER. TAPI UNTUK SENIOR DENGAN KAWASAN KONSUSKEUN PERSEUN, HANYA PERLU NYANGKEUN PRINCIPLES OF 15 DARI TO SLOW THE SPREAD. THE PRESIDENT ANNOUNCED INI MINGGU yen Urang NGINI PELAYAN KEPADA Dinten KITA BUKA NUKAN NEGARA AND TEKI KANG INGIN MEMBANGKATKAN SUKURNA Ngarahkeun kumaha kasalametan sareng RESPONSUR NANGGUR KASIH. TAPI KANGGURU EUN DENGAN AMERIKAN SUKANG UNTUK BISA AMERIKA DI BUKU, YOU PUTUT DI PRACTICE. PUMUNTANG CORONAVIRUS.GOV AND KAMI NANGGUH ANJEUN AYA Urang BISA. Urang bakal nyababkeun ati sareng hampangna DINA KAMI. DENGAN YANG DIHENTEU, SANGGUP MANGKEUN RE DR. TONY FAUCI - DR. BIRX PERTAMA AND KADU DR. FAUCI. DR. BIRX: TERIMA KANGGO KANGGO AS PANGHASMATAN KEPADA INSAN AMERIKA. Kami ngawaskeun TANGGOLU RESEP DAN TI ADA KRITIKAL UNTUK NGUKTIKAN ATAWA SANGAT. HARI AKU JELAS. SISTEM KAMI KITA NGITA-AYAT DI FLU-LIKE ILLIS AYA NGAPAL DI RUNNING. AND KUMAHA DENGAN PENTING? UNTUK Sadayana anjeun leres EPIDEMIK FLU, KAMI HADI FLU A AND THU FLU B AND THOS SISTEMOMI NYAWA DI PLATFORM DIANA Urang BETEH NINGIN DI SAHA NAÉKKEUN. KUNG AYA KASUYA NANGGAS DI KASÉNA FEW NEGARA AND NEGARA, MACAMATKAN PELUPUSAN FLU AND AND PANUTUP GUNA NENG CDC AND NGARIT BASAAN DI ING ING TAMPILAN PELAKON NU FLU-LIKE HUKUM AND ADA KITU BARU TIT ANJEU INGU NU NGEKUTKEUN KITS INJAWA RUNS ON FLU SURVEILPENS AND PROGRAM. TEMA aranjeunna tiasa ngadu JAMINAN YANG PERLU NYANGGANG TELAH KASAHA. NEW YORK CITY, WESTCHESTER, BAGONG YORK, SUFFOLK DAN NEGARA NASSAU. ATAWA ING FUA NEGARA ASSOCIATED DENGAN KOMUNITAS BARAT sareng Anyar YORK METRO AREA. AYA NYATA NEGARA BUDAK JERSEY TAPI 56% KAS PELAS AYEUNA AND NANGGUH pisan PENTING SUMBANG NYEKA NU KOMPUT Anyar CASES PER DAY. INGATKEUN KAMI NU KASIH TAKE KANGGO NU KANGGO KANGGO NU DIRI TESTING BACKLOG. Kuring ngilu yén Urang bisa ngaco INTERPRET KURSUS KASÉ PER HARI AND ANU AYEUNA DI PILIH KOTOR YORK YAWA PINTU PINJAMAN CASES PER DAYARI PADALA HUBUNGAN HUBUNGAN TIADA MANEH TINGKAT TIAS PARI. ATAWA ANAK KOMUNITAS Anyar CASES PER DAY. INGIN ADALAH KANGGO NU TANGGUN PERSON DI KOTA YORK KOTA AND KABEH YORK METRO AREA TO CONTINUE BAGI SATÉSARI KITANG 15 HARI TUKARKAH PUTIHAN ATAWA NANGGUH Bagean ING ING YANG TUNGGU TEMA Aranjeunna ngiringan MAYOR AND GOVERNORS. YESTERDAY, KAMING DENGAN TENTANG SAKSA RÉTANG MUNGGULKEUN NYAWA METRO AREA INTAN DI SAHA RESIDENTS ING NYAIN AYA NU KANGGO NENG NEGARA HOMES ATAWA TEMPAT LAIN KANGGIHKEUN AND Urang GANGGANG MÉTARI TO MONITOR TEMPAT KIRI AND NUJAK-HUJATKEJATI TUJUAN HENTEU UNTUK MERDASAKI KITA DENGAN KESIHATAN DAN KAWASAN KOMUNITAS TEMA SAHA ANAK GOLONGKEUN ATAWA Nagara. KUNGSA INGINAN SUKAN PENTING, IT GENTING PENTING TO AKU DIRI. KUMAHA GRANDMOTHER SAYA Pikeun 88 TAHUN HIDUP DENGAN FAKTIKA YANG SHE INGIN SUKU DI ATAWA 11 WAKTU HANJI HENTEU HENTEU FLU TO HERI IBU INGAH HENTEU IBU HENTEU JUST DIKULUAKAN sareng IBU IBU SUKUJU NYEKA GAMPANG 1918 FLU. BASA-BOLEH NANGGALKEUN HENTEU SHE AYA ANAK DI SEKOLAH NAJI INGGRISKEUN INGGRIS YANG FLU NGIRI. INI SAHA NU KITA NANGGALKEUN DI EVER AMERIKAN, Anjeun PADANG ROLE UNTUK MELAYANGKEUN ATAWA ATAWA PERTENGAHAN MANUKNA Yen anjeun INTERACT DENGAN. INGIN AYA NU KETIKA SOSIAL DISTANCING AND YOU SOSIAL JABATAN. UNTUK ATAWA AMERIKAN, INGKE ANU Ngalindungan diri anjeun, Anjeun Ngayakeun LAIN. KUNG ING DIRI KASEH INGAH ING VIRUS DENGAN SUMBANG TO KOMUNITAS PRE-EXISTING, MY GRANDMOTHER KUMAHA DENGAN Pikeun 88 TAHUN. ING ADALAH AYA AYA PENTING. INI AYA REALITI. KAJIN Anjeun tiasa milarian jumlah taun AYA TUJUR. Urang KABEH NU KAWIN ING DANA KANGGO TEMA. TERIMA KANGGURU BASA NA KANGGO ANU AKAN DAPATKAN PESULANAN KITA DI KANGSA TO SUKA DIHENTEUN EVERY AMERIKAN UNDERSTANDS HENTEUS NINGGALKEUNNA PERANAN AS AS Urang NGADALAKKEUN DI LIMA DESA LIMA NEGARA UNTUK LET UP. Kuring NANGGUH JAWABAT YANG DIAJATNA KASÉNAS BARAT AYEUNA ATAWA HOSPITALISASI AYA NGAMBIL. Jumlah Euis Anyar dina unggal TINGKAT INGGO JAWA INGKEUN KONSISTEN TAPI TANPA RISING. YOU bakal ningali kasus HOSPITAL TANGGALKEUN UNTUK MANGKAL KANA Aranjeunna mangrupikeun REFLEKSI APA DENGAN SUKA NUNGGUNG DUA MINGGU MINGGU ATAWA INGGU MITIGATION EFFORTS DI ATAWA PUT IN TEMPAT. TANPA PERTU KOMUNITAS, NEGARA ATAWA NEGARA BISA Gawé BISA TO US MUNGKULKE INI NU MANGSAAKAN NGUDI SENI KANGGO NU KANGGO. Kuring TERIMA KASIH. DR. FAUCI: INGU MANGGANG NYAWA PANGGILAN KOTAK MENTEU KAJAWA Ngalangkungan INFORMASI KITA GOT ON PANGGUNG TINGGALKEUN ATAWA KANGGO MUNGSA ATAWA WAKTU WANG DENGAN SATU MANGSA NYAWA AS INFORMASI. DI SADU KABEH, AKU KANGGO APOLOGI KE RESPON KURIKO AKU KEPADA KA SAHA NANGGANGKEUN AKU NENTING PANGKILAN CHINA. Kuring kudu nganggur ka anjeun, TAPI TUNGGU AYA NU GAYA. AKU KAKILAKAN AKU CIKULU FISSIA DAN TEU GETÉ DITUTUKAN INGGU STUFF. NGAPUNGKEUN UNTUK SINO KAMI RAN INTO NGADUKAN GARISAN BARU INFORMASI, CINA sareng LAIN TIANG NYANGGU HIT PRIOR INGIN Urang. SATU DESA INGIN NGENTOTIKI PIKEUT AKU NUNG NUNGGUL AKU NANGGALKEUN SIEUN AYA SAPATNA KITA AKU KANGSAU, TAPI ING NGAPUNGI IT AYEUNA, AYEUNA AYA KABELAS SANGATNA SUKUJAH DENGAN MULIT INI Ngeunaan INGKI CYCLE ING INGU MUNGGUH KUMAHA. Aranjeunna ngagaduhan kasus. TAPI APA INGIN SUKA Mimitian TILIH MERDEKA HENTEU NYAWA PELANGSAAN PEMBANGUNAN ATAWA INGIN UNTUK KITA AS YANG DENGAN DAPAT SUKSES, BAKAL SIKEU SIEUN SANGGANG TANGGALKEUN HENTEU AYEUNA BASA KANGGO ARTIKAN ON INPUT. Kuring terang Kami bakal nganggur SUKSIA NU MASA KELUAR SUMBANG CONTROL. Urang teu hoyong INPUT KAS IN. INGAT INGAT. THE KURING TULIS INTÉNA PENTING, TIANG NANGGALU DR. BIRX MENTIONED. SANGKEUN SUKA INJUK INFLECK SHON OF CURVE, KAMI SEKSYEN BUDAK BUDAYA BUDANG SATU AYA NU KANGGO NU DANAJEUN LANGKAH-LANGKAH INGGRIS INDIVIDU PELANGGANAN AND MANU PELAJARAN SOMETHING DENGAN TEMPATNA SAHA ING ING DI PUTIH. UNTUK CONTOH, KAPUNG CHINA UP UP, SAHA NU INGAT PADU SUKU DIDNU TURN NU NU NILA PERAK DARI KELUARKAN, PELIK ANU NU Nomer ARBITRARY, 500 CASES, HARI NU NEXT DENGAN 1.000 ATAWA 1.500 AND TH 2,000. ONAS KASÉNAS NGEUNESAS Anyar FLATTEN PUTRA ING PAPAT ING SAHA NU INFLEKKKEUN HENTE KASUNG. THE THING THAT DR. BIRX MENTIONED, YOU DON'T DENGAN KULITAN TAPI INI DI PARAAN INGIN INGIN INGIN. AND Kuring mikir yén éta SULIT PENTING. INGKAH TIAS sareng AKU AKU DANA AKU PIKIRI ITU DAPATKEUN TUNGGUH TANYA NANYAK MANU INI DI ING PELANGGAN ASKED AS, Nyaéta DIA NANGKEUN CYCLE ANTARA? Kuring NGASANGKEUN ITEUANG SIEUN WELL. KOMUNITAS SAHA NU SAPATAKAN, APA KAMI INGAN MENGHISEU AYEUNA DI TEMA SUMBASAN HUTISNES HISISPHERE IS INGIN Urang AYA NU KASAHA NONOHKEUN ASI TO INI MANGKEUN TEMPAT ING KASUT AND ITU AYUH PELAKSANA SUKUR, IT TIANG AKIBEU INGGU BISA KANGGO DITASAKKEUN ANTARA GAMPANG WE'LL A PENTAKSARI NASA KEDUA. SAHA APA DENGAN MANGSA AS? IT TOTALLY EMPHASIZES THE NEED UNTUK APA INGIN YANG ANJEUN ATAWA NGEMBANGKEUN VACCINE, IT TESTING IT Leres sareng TRY MANGKEUN Maca IT AND PUNYA VACCINE HAYAT. AND LELAKON KANA ANJURAN DENGAN KITA TIANG KANGGO MENU GUNUNG Kami bakal ngabantosan AND SAFE. Kuring TINGGUH KUMAHA SUKU INPUTTING TINGKATKEUN INGKEUN AYEUNA, KAMU PERLU DIPUNCI UNTUK SUMBANG ANYARI AND Urang ngalakukeun bakal ngamajukeun US WELL. REPORTER: ON VENTILATORS, TI Ngalaporkeun NU SANG NU MUNGGU SUKU 16,000 IN NATIONAL STOKPILE. NGADUKKEUN ASI, KUMAHA VENTILATORS Naha Anjeun di STOKPILE NATIONAL? SATU ELSE MANGSAKEUN ATAWA KUMAHA LONG ING AKAN MÉTANGKEUN SIEUN. TI NU TAK NU MUNGKU? PRESIDENTE VICE: IT IS A SINGULAR FOCUS AND PORTION GOOD TUTUP KANGGOAN KANGGO NANGGOLNA KANGGO ATAS FEMA SINCE THE PRESIDENT STOOD UP FEMA'S PUSAT RESPONSE NATIONAL AND WE NGINCANG PROGRASA ING VARIETY TUHAN. PULANG, AYA NYATA STOCKPILE NA DIA DIAJAKAT DAN DEPENDING APA TANGGANG DIPUTUTKAN, KAMI DISEDIAK 4.000 VENTILATORS TO NEW YORK MENUTUP VENTILATORS KAMI SENT TO KOTA YORK KOTOR. ATAWA TI NU TANYA NU KOMPUTNA 20,000 - KURANG MUNGKIN 20,000. AKU TEU NYANGGIHKAN SUMBER anjeun. ING DIA NU DITEKA DENGAN HANYA ESTIMATES LEPANG HANYE 150,000 VENTILATORS DI KAWASAN BROAD SISTEM CARE SEMUA ACROSS Nagara. AND Gawé bareng DOKTOR DAN TI NU TANGGAP PENTING KONTAK CALL DENGAN, KAMI DITUTURAN WANGI WARI TARI INGIN YANG DIHENTE NYAWA DOKTOR GAMPANG UNTUK PELABURAN SUKSARA BISA DI KOMPUTNA A VENTILATOR TANGGAL SAHA GAMPANG. Kuring SPOKE TO GOVERNOR CUOMO ABOUT ING Dinten ayeuna sareng Anjeunna dina PROSES KAGIAN PANGKAL Narkoba nagara. Urang NGINCANG NU DIA NU TENGKEUN THOUSANDS VENTILATORS NA BISA ATAWA KONTAK AYEUNA AYEUNA FDA MANGSAAN JAMINAN GIVEN. Kami parantos nampi pidéo anu langkung UNTUK NAMPANGKE UNTUK MAJI KOLEKTIF BOLEH DITANGGO. TAPI DENGAN KAMI GAWA NENG AGUNG KAJI GAMPANG sareng KOMPUTER KEPADA UP. Konstruksional ayeuna bakal diulas deui sareng MEMANGKAN KABUPATEN INI. TAPI SATU IDEAS LAIN AS KAMI NGILANGKEUN DI lapangan NEGARA ATAWA GAMPANG PALING HENTEU ATAWA ATAWA THAL HALF KASÉ UNTUK KORONAVIRUS DI KABUPATEN Anyar NEGERI DAN DI KABUPATEN KABUPATEN TI AYEUNA, TUJUH TAPKEUN RESOURCES KAMI MENUTUP VENTILATORS DI SAHA KOMUNITAS AYA NUNGGUH PALING DENGAN CORONAVIRUS. SATU DANA SATU AYA Gawé SUKA INGAN DI FEMA AYEUNA AYA DENGAN LAMPIRAN UP PRODUKSI DAN AT PANGGUNG SAMPÉSA Gawé bareng NEGARA-UNDANG NANGGANG NENGGANGKEUN DI KAWASAN TUNGGU AYA TUNGGUH BURDEN YET DENGAN CORONAVIRUS AND NGINCANGKEUN AYA KAMI NU MANUFACTURING AND BACKFILLING AND NGETEPKEUN YANG PERLU. SAHA NU NU DIAJAK NYAWA, KITA ANAK TEK LAMPIRAN. DUA DATANG ADMIRAL ANAK DENGAN AN TANGKUH Tugas. Kami bakal panghasilan sareng Konfigurasi ARRANGING. DR. BIRX, MAYBE YOU BISA MANGSA NAK THE VENTILATORS. DR. BIRX: Kuring THANK DRR MARRI PETERSON sareng AMERIKAN ASSOCIATION, KUMAHA DIA ING GALU INGKE ATAWA KITA NANGGALKEUNA TEMA INGIN UNTUK Gawé di ATAWA TAMAT TANJUNG JEUNG JAWAPAN UNTUK ATAWA DOKTOR DI EUN KUMAHA Gawe bareng DENGAN NEGARA AND KOMPUTER DOSA KANGGO NUNGGUH KANGGO Ieu. TI SUKAN HENTEU VENTILATORS SAHA NU NU TUNGGUH NANGGANG TAPI SUMBANG NUNGGKEUN INGKI PENTAS AYA TEU NEGARA BISA KUKUAN. PANUKUP SUKU BUKTAN PIECE SUMBANG DI LAKSANA SUMBER TAMBAHAN. SAHA Kuring KASUKAN TUNGGU ATAWA - KITA AYA DESA NU NANG NU NAK SUKU HORIZONTAL ACROSS NEGARA TAPI KOLEKSI DATA AYEUNA DI A PELABURAN DENGAN PARA NONTARI IT, teu EQUAL EVERYWHERE. ATAWA TEMPAT AYA NU TAK SUKA DITUTUPKAN DAN TEMPAT DI SINÉNA TAMBIH DEUI. Kami bakal ngagaduhan nagara pasipatanana KOMUNITAS KABAKASAN JEUNG KARANGAN INFRASTRUCTURE. MENUTUP SAKITU DIANA MANA VIRUS TUNGGUH ATAWA DI SINIANA TEGI sareng SAHA NU NGAPUNGKEUN UP SUMBATKEUN DI SINI NANA TI TILANG. IT HIT WASHINGTON NEGERI sateuacanna IT HIT KOMUNITAS BARAT DAN NONTIH AT TIU AYA KANGGO NU MANGKEUN AKAN KITA BOLEH Ngalebetkeun PERTANYAAN BEDA DI NEGARA. AND SO NU TENTI NU TENGAH KASILAKAN A TEMPAT DI SAHA NAKTOH NOMBOR Nampakna Anu diperyogikeun. KUNG NYAWA ING DESA TANGGUNG AND DAPATKEUN KANA PROJEK KOMUNITAS DI Séri jeung Sadérék nu Sopéter 50% ING POPULASI TU DAPATKEUN, AKU INGIN pisan PULAK, INGKEUN KANGGURAN WILUJENG, KILOS VIRUS INI PELANGGAN HENTEU HENTEU TUNGGUH POPULASI ING INI CYCLE, DI FYÉT PANGGUNG AND SUMBANG LAIN. SATU INGKATA TIGA TIGA CYCLES DENGAN TANPA PERTUANA. Kami bakal resep sareng CYCLE A KAHIRAN AYEUNA, DENGAN SATU TUJUK DENGAN TUTUP DARI 2020 ATAWA INNOVASI LAIN sareng NOT 2021. Kami ngiringan masa depan. AND KIKI NANGKE NOMBOR TANGGUH PUTE ING SADANA AKSARI SANGATNA KEANGGURAN Jalma. TAPI AKU BISA KANGGO NUNG MUNGKUNG KAJI BATUR sareng NGOMBAK AT WUHAN AND SEMUA DESA INJAN-APA DAN TALK NGENTOTKEUN TUNGGU 60.000 SAKIA INFIP, IF YOU SABLA SIEWE ASYMPTOMATIC, 60,000 SUKU TARI TUNGGULAN 80 JUTUL, ING AYEUNA NEAR SUMBER. SANGGO NUNG NU JAMINAN AMERIKA Jalma. ON KANGGURU MODEL MUNGGUL KASAHA. KUNG AYUH KAWIN ZERO KAWALAN DIA HENTEU ATAWA ANU NYAHUI EVER AMERIKAN INGGALUN KOMPAK. AND KAYA NGENTUH KASAHA ANJI KITA KANAN AYEUNA KANGGO NANGGAL ON HOSPITAL DENGAN HOSPITAL, NEJE DENGAN NEGARA, NEGARA DENGAN NEGARA THE INFRASTRUCTURE PERLU AYA ANAK DARI KELUAR AND KATURUSAN AMERIKA Jalma. REPORTER: WELL INTENTIONED ARE ARE MASKEL Jual. BISA INGIN ANTARI. Aranjeunna ngagaduhan INGENIS hébat MIXED FEEDBACK DI SAHA NYA AYA KASAHA GASA. POTEKAN GURU. IS AYA NAMPANGKEUN DAN KUKASAN KASIH anjeun? DR. FAUCI: NAJI TINGKAT SIEUN SIFNIFICANT RATHER SIGNIFICANT OF MASKU DENGAN DI ATAWA AYA. KUNG ING DIRI PUPUNTAN AYA TANGGOLA ARYA PERLU MASKU DAN KANG APLIKASI APA UNTUK KITA NGIEUN SIEUN, SUKA KANGGO BISA. TAPI AKU AYA DENGAN NEGARA AYEUNA AYEUNA AS A NEGOSISI DIAJUKAN ANAK SUKANG AYEUNA. HÉSES PRESIDENT VISES: WE'LL TAKE KOUPLE PADISAN. REPORTER: KITA NANGKANG KULIT RUJUKAN KOMPETISI AMONG STATES, KAKUSUSUSU KENTUCKY SAID YESTERDAY DENGAN NEJEEN NU INGIN DI HUKUM UNTUK MANGSA ANJEUN PERLINDAHAN TAPI KAPILAN FEMA DI AND BOUGHT IT, PUTRA NAMPIKEUN DARI UNTUK TEMA. DIA SIEUN SIEUN ING NGEJAT A MASALAH UNTUK PERATURAN DAH GAMPANG SATU TANGAN SANGGU NU MANGSA KUKU MANGSA KAWAN TEMA-TEMA SAHA TEU DAPAT sareng ON LAIN-LAIN HAND THE FEDERAL GIGNNE KANGGO NANGGUNG RANTÉ PASOKAN. INI MASALAH INGGRIS ANTARA ANTARA anjeun TENTANG sareng APA ADVICE AND KATA STATES LIKE KENTUCKY HAVING THIS MASALAH? HÉS PRESIDENT PESEN: Kuring SPOKE TO GIGNOR OF MICHIGAN, WHITMER GOVERNOR, NGENTOT NU. KAMI IUT RAFA FEMA KAMI KANAN REPRESENTATIF DI PADA KAS. Urang hoyong ngalakukeun aranjeunna - WE'RE ACQUIRING EVERY BIT AS LEUWAT AS Urang BISA. TEMPAT FEMA. TAPI AS Urang damel sareng anu kuat CAKIN, NANGGUH KANGGURAN PERKEMBANGAN DENGAN STATES AND THE - AND NGETUKEUN NGUKI INTO INGKAH MATI. NGASILKEUN AYA NGENTOTKEUN TENTI TI. INI FEMA TEAM DI ING PELAKSANAAN PRESIDENTEUANG NAMIN INTO EFFORT INI, NINGGALKEUN SUKA BATU GAMPANG. NUJIN LITERAL SUKA HENTEU NATION TAPI DUNIA pikeun ALL Éta nganggorkeun KRITIKAL AS AND AS THE PRESIDENT JUST REPORT TO YOU, Urang di PROSES OF TSYPLAKOV - OF SHIPPING 9.4 JABATAN NRIPS N-95S, Jutaan MILIH Sakit, 3.1 JUTAWAN FACE SHIELDS, THE LIST GAMPANG ON. MANGSA - KECAPAKAN WÉTONG KANGGO UNGGAL DINTEN. SANG ASI KANGGUT PUTRA GOVERNOR, KAMI INGIN INGIN DENGAN HER DAN EVER GOVERNOR AND MANGSAAKAN KULIT TUNGGU NYAHU ANAK NYAWA TANGAN ING DITENTUH DI KAWAN SUMBER RASA RESIR. REPORTER: DI KOMPUTA MASK, SULU, KAWASAN KASIHATAN KASIHATAN LAPORAN GRATIS GROUND DIA NEGARA TUNGGULKAN MASK. SAHA NUJEJELENGAN NYAWA NGAPALKEUNAN SUKAN Baktos anu diperyogikeun MASKEL NANGKEUN? HÉS PRESIDENT VISES: I'LL LET DR. ALAT BIRX ANJEUN NENG WELL. HENTEU HENTEU DENGAN PAPUNYA Kuring JUST RETAN PELIHAN PELABURAN, KITA NGAPISA ITU Sateuacanna dina akhir minggu, SAHA NU NGATISKEUN DIHENTI SIGNIFICANT RESOURCES NOT JUST MANGSA NUKAN NEGARA TAPI AROUND DUNIA NGUASA MASKU BOLEH BISA DIPENGGALKE DENGAN PEKERJA KESIHATAN. AND - TAPI AS DR. SAID BIRX, KAMI SATOSKEUN AYA KANGGO RESEPKEUN ON TILAWA DI SATU SAJAGA KESIHATAN KARYA PALING NU DITUTUPKEUN KEPADA PROSPEK KONTAKKAN THE KORONAVIRUS. PRESIDEN NANGGANGKEUN CLEAR IT DARI PELENG PAKAI, KAMPUNG NUNG NU Nempo KI TEU KANGGURAN AMERIKA SAHA NU NU TUNGGUH KORONAVIRUS, NGADU SAING SUKU DIRI NANGGUH POKOS DENGAN MEREKA TELAH DI TUJUAN TANGGALKEUN INGGAL Urang KANGGO KERJA KAYU KAYU KAYU MANGSAHAK GELENG PERIBADI PERLINDUNGAN DAPAT KONTAK INGKEUNI KELUARAS KAGAMATAN AND KAWIN Gawé ON NU. AKU BISA NUJAWA, AKU PENTING Ieu dinten ayeuna pikeun tiap taun. TANPA SANGGURAN KABUPATEN OF MICHIGAN TAPI TANGGIHAN DINA INDIANA AND PRESIDENT TRUMP AND Kuring moal ngartos deui GRATIS. THE WAY GOVERNORS AROUND THE RÉSIA NANGGUP NENG US IN PANGKIL ON BISNES KANGGO KANGGO MEREKA KEJAMINAN ATAU HENTEGA MASKU INDUSTRI, N-95 MASEK SATUYA NU TENGAH TENGAH BUKU PRESIDENT TRUMP INSISTED IN IN UNDANG-UNDANG UNTUK AYEUNA DENGAN DENGAN BASA HOSPITAL. AND SANGGUH-INGU SULUJUKNA NANGKATKEUNKAN KAWASAN KESIHATAN KAWASAN DARI KUKUSAN A PEMBANGUNAN RESPIRATOR. Urang nyangka dina unggal bisnis ACROSS AMERIKA, KUMAHA MANY GELENGKEUN DI GELENG, BALIK KANGGO INJUR STOREHOUSES, IDENTIFY N-95 MASEK, TEMPAT MUNGKIN FEMA, NEGERI KOPI KESIHATAN KASIH ATAWA HENTEU NGELOSKEUN ATAWA DI UPA A MERDEKA sareng NINGKATKEU PADA HOSPITAL DESA. Urang NANGGALKEUN NEGARA NERVOUS NEGERI DI INGGO SUKU DENGAN PAKSA. KONTOH IT TUNGGAL SEMUA DI SAMA WASA. WE'LL bakal ngiringan PROGROSA WE'RE MAKING DI MASKALA. SUKAN SUKU? DR. BIRX: HAYU AKU ADDAT SATU PIECE. ING ADALAH ISTILAH TEMPAT NEGARA NEGARA Kéngingkeun ayeuna sareng unggal nagara TANGGO NUNGGUH PROSES-BISA Tés. THE FDA PUT OUT PANDUAN BARU, Urang nyarioskeun kana dinten ayeuna AGO YANG SAKOLA BUDAK TUJUAN DIRI DI KURSUS INGKI DI SINI NAKMATMATI Materi pikeun ngalakukeunana dina mobil AND YOU PILIH IT UP IN A BIOHAZARD BAG. INGIN AYA GRATIS UPEUN INI PPE DIAJEUN SUKA DITUTUSKE DALAM THROUGHS DRIVE BUNGKU KEPADA HOSPITALS DAN KAPI UNTUK KLINIK DENGAN PERLU ITU PALING. Kami bakal milarian ka énggal TEKNOLOGI, FDA, Gawé TIRELESS TO DAPATKEUN DI SIEUN JADI ITU DAPAT DIJARAJAWA TANPA KUMAHA AND NINJANGKEUN DAN GAMPUNG TANGGAP N-95'S. ING ING ING KAKI DENGAN NYUKTAN SATU TUJUAN NU TUJUAN NU TUJUAN DENGAN APPLIKATOR Anyar yen BISA DIUKIN JADI MANAWA JAMINAN BITU N-95 BISA DAPAT ATAWA INTO HOSPITALS DIPERLUKAN IEU. HÉS PRESIDENT HÉSES: LET ME HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN MUKA JABATAN Ningali DENGAN SEMUA. WE'LL AYA KANGGO DI DANA DATENG PROGRES sareng KITA. Tapi TAPI AKU DAPATKEUN DI SUKA AMERICAN, WE'LL DAPATKEUN Ieu. WE'LL DAPATKEUN INI. WE'LL DAPATKEUN INGKOH INI. EVERS AMERIKAN PERLU NYANGKANG UNDERSTAND ING SAHA NYA IN AYA YANG DITASARKE OLEH THE CORONAVIRUS ATAWA ATAWA KAWASAN DIANA AYA KASÉ, NANGGAL NU Bagean Anjeun UNTUK PRAKTOR INTEK INTO 15 DARI KANGGO BUDAK, KAU AYUH BAWA KUMAHA. YOU'LL NANGKATKEUNTIK INSARI INI EKIDONIK KORONAVIRUS DI KITA Nagara. INGKÉSKÉSI NU DIAJAKKEUN KITA SIGNIFICANTLY REDUCE NUMBER DESA AMERIKA YANG AKAN DITANGKATKEUN KEPADA CORONAVIRUS AS SEMUA AMERIKAN TULANGKEUN PUTUT INGIN PANDANG DI ING PRAKTOR. AND Urang HENTEU INGU NYAU DENGAN SEMUA THE EKONEKSI PELUANG SUKSANA AYA DINA PEMBANGUNAN NGEDOT DINA TEKI TREMENDOUS AND AND SEMUA OF AGENSIK KAMI, KATUHAN GURU PELEKA DENGAN GOVERNORS DI ROTA PIHAK ACROSS NEGARA, DENGAN SEMUA anu INCREDIBLE AND KURSUS KURSUS DENGAN KAWASAN KESIHATAN KANGGURU, DENGAN KOKEP AND PRAYERS AMERIKAN Jalma, Urang bakal nampi ieu. Urang moal nganjang - Urang moal bakal HENTEUS NANGGALKEUN, WE'LL Ngalindungan kana kulit sareng kasihatan DINA KAMI. TERIMA KASUA. >> WORD AS RAPS BRIEFING SANGKU COLORADO - KULITAN, COLORADO NOMBAT NEGERI TERKINI UNTUK MENGHUT KASUNG. JABATAN POLISI GOVERNOR 5. JUTUP COLORADANS TO STAY HOME MENYANGKEUN JAWA BARAT. STEVE MNUCHIN, INGKAHAN RAHSIA, LATIHAN SATAPI THE CORONAVIRUS $ TRILLION $ 2 RUU EKONOMI STIMULUS, SUKAN LAMPIRAN AYA BASA KAPILKAN INI BASA SUNDA sareng DAPAT KI RUMAH LIRIK. FOLLOW SENATE COVERAGE OVER ON NETWORK PERATURANAN KAMI C-SPAN 24E678 RUMAHAN RUMAH KUMAHA A PRO FORMA SESI TOMORROW GOLONGAN Pukul 11:00 PAMINAN DI SANGGANG WANGI ON C-Apan. >> RUMAH TANGGUNGAN RÉSIP TO CORONAVIRUS OUTBREAK AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. WATCH CONGRESS, PUTIH RUMAH KOMUNITAS, sareng UPDATES DARI GIGNORS. JABARKAN PENTING MENGIKUT AS AND DUNIA DENGAN MAPS INTERAKTIF. NINING DI DEMAND ANTARI UNFILTERED AT C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS.

Konperénsi Berita Bodas House

Members of the Coronavirus Task Force brief reporters at the White House on the latest developments and the administration’s response. cs.pn/2xroIDH
Donald Trump, Coronavirus, CSPAN, President of the United States, White House, C-SPAN,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="72.939" dur="6.072"> PRESIDENT TRUMP: TERIMA KASIH SANGGUP >

< start="74.207" dur="6.74"> JAUH. >

< start="79.145" dur="3.77"> KAYA. >

< start="81.08" dur="3.136"> NICE TO DENGAN ANDA. >

< start="83.049" dur="3.937"> AMERIKA KONTAK KUMAHA GROUND >

< start="84.35" dur="5.706"> IN PERANG MUNGKIN VIRUS. >

< start="87.119" dur="4.905"> SANGKU AYA NANGGUT KANGGURAN AMERIKAN >

< start="90.189" dur="2.936"> SUMBANG UNTUK WAWASAN TINDAK, >

< start="92.158" dur="2.903"> NGATILKIN PANDUAN KAMI DAN >

< start="93.259" dur="6.773"> NGANGKEUN KESERANGAN DIANGGIH >

< start="95.194" dur="5.839"> UNTUK INGKAH INI SENTIASA INGGRIS >

< start="100.166" dur="5.839"> LAGI AGGRESSIVELY. >

< start="101.167" dur="5.873"> Urang KOMUNITAS Pikeun DOSAN SOSIAL, >

< start="106.138" dur="1.935"> KANG PENTING. >

< start="107.173" dur="2.836"> SOSIAL DISTANCING, NGADUKAN AN >

< start="108.207" dur="3.036"> TAMBAHAN PENTING >

< start="110.142" dur="3.905"> AND Urang ngalakukeun IT ayeuna. >

< start="111.41" dur="4.638"> THE LAGI HIRUP KITA BISA DAPAT >

< start="114.18" dur="4.137"> SUMBANG KAMU DAPAT DAPAT DAPAT >

< start="116.182" dur="4.972"> RAKYO BOLA KANGGO KANGGO, BUNGKUNG TO >

< start="118.451" dur="5.705"> SEKOLAH LAN BOLA TO NORMAL. >

< start="121.287" dur="4.904"> AND ADA DENGAN SEKSYEN TUNGGAL >

< start="124.289" dur="3.838"> OUR NEGARA MASALAH DAPAT KUMAHA >

< start="126.325" dur="2.803"> SUMBANG DENGAN HANYA Bagean >

< start="128.26" dur="2.87"> AND NINGGALKEUN DI SUKURNA >

< start="129.261" dur="3.17"> SUA DIA. >

< start="131.264" dur="1.567"> RAKYU DENGAN ASI, INGIN ANU >

< start="132.564" dur="2.704"> JABAR? >

< start="132.965" dur="3.27"> Kuring SABAR, KELOMPUT, IT ANU >

< start="135.401" dur="3.07"> JABATAN. >

< start="136.369" dur="4.237"> Kuring ayeuna tos diaplikasi >

< start="138.605" dur="4.671"> PANUTUPAN DESANG UNTUK BAGI Anyar >

< start="140.74" dur="5.638"> YORK, CALIFORNIA, WASHINGTON, >

< start="143.409" dur="3.87"> IOWA, LOUISIANA, TEXAS AND >

< start="146.512" dur="2.837"> FLORIDA. >

< start="147.413" dur="2.937"> SATU AYA GOLONGAN GIGUNG, AS >

< start="149.482" dur="2.87"> TEU NYAHU, sareng SUKU >

< start="150.483" dur="7.174"> SIGNIFICANCE. >

< start="152.485" dur="6.94"> WE'RE IN GROUPING KONTUS sareng >

< start="157.79" dur="2.736"> AING DAPATKEUN ING, MANGSA NU LARGE >

< start="159.558" dur="3.904"> KUMPULAN RAKYAT DENGAN >

< start="160.659" dur="4.806"> CATETAN TAPI KOMUNIKAS DENGAN KANG >

< start="163.596" dur="3.871"> KAWASAN HENTEU, Ngalengkepan >

< start="165.598" dur="2.903"> Urang ngartoskeun langkung seueur >

< start="167.6" dur="2.002"> Waktosna sareng NEW YORK OFFICIALS >

< start="168.634" dur="5.972"> KUMAHA DENGAN PADANG DENGAN FAR >

< start="169.735" dur="6.774"> PANGGILAN BENTUK. >

< start="174.74" dur="3.904"> AYA GOTE KOMUNITAS INGGO HENTEUN >

< start="176.642" dur="3.103"> - - TEU GOT AOT VERY - >

< start="178.777" dur="1.902"> TIADA GUMAAN NGOMBOT DAH SABAT >

< start="179.879" dur="2.202"> Minggu MINGGU BASA ARTIK TEMA. >

< start="180.813" dur="1.802"> GOVERNOR ING DIA KUMAHA >

< start="182.215" dur="1.568"> Tugas. >

< start="182.749" dur="1.902"> Kuring SPOKE TO GOVERNOR CUOMO KURANG >

< start="183.916" dur="3.771"> MALAM sareng ieu. >

< start="184.784" dur="5.038"> AND DIA PENTING, DI DIA >

< start="187.82" dur="4.972"> CATETAN, ING DIA GAMPANG >

< start="189.955" dur="4.071"> INGIN AYA KAMI GAMPANG - AKU INGU DIA >

< start="192.925" dur="2.97"> FEELS, KUMAHA DIA PAKAI >

< start="194.16" dur="3.77"> NEGOTIATION, HE THINKS WE'RE >

< start="196.028" dur="3.971"> GAMPANG TANGGAL APLIKASI KANGGO >

< start="198.064" dur="2.802"> AKTIF PRODUKSI DEFENSE AND Urang >

< start="200.132" dur="2.736"> AYUH. >

< start="201" dur="3.871"> Urang nganggelkeun ITALU DIAJAKI. >

< start="203.002" dur="3.937"> SUKU GAMPANG TUNGGUH GURU. >

< start="205.004" dur="3.97"> IT ITU GOLEK NGENTOTKEUN GOLEK. >

< start="207.073" dur="3.836"> TAPI AKU SUKU - AKU JELAS >

< start="209.108" dur="3.771"> ANDA ITU, ANAK SUKU DARI >

< start="211.043" dur="5.906"> RAKYAT SUKAN JEUNG SUKRAN >

< start="213.012" dur="6.072"> DENGAN RESEP KANGGO KOMPUTER INI. >

< start="217.082" dur="3.837"> Sareng Kuring henteu kedah nganggo >

< start="219.218" dur="3.77"> ATAWA ATAS KASAHA. >

< start="221.053" dur="3.103"> Aranjeunna hoyong ngalakukeunana, sakumaha anjeun terang >

< start="223.122" dur="2.836"> DASAR UMUR SUKU DITUKUP. >

< start="224.29" dur="2.135"> RÉMAT PELABURAN. >

< start="226.092" dur="1"> 3-M'S dilebetkeun. >

< start="226.559" dur="3.403"> LAIN-LAIN SUKU DIBUKA. >

< start="227.226" dur="3.737"> TINGGI SEMUA GALENGAN HUNGTUNG INGGAL NGADANA >

< start="230.096" dur="4.905"> PRODUK PRODUK, SEMUA KABEH >

< start="231.096" dur="6.307"> PRODUK. >

< start="235.134" dur="2.969"> KAMI NADI PRODUK LITTOR SANGATNA SUKAN >

< start="237.537" dur="2.502"> Urang KAD. >

< start="238.237" dur="4.939"> Urang ngacungkeun IT UP sareng urang masihan >

< start="240.172" dur="3.938"> GAYANG AS NGAGASA ANTARI ANTARA BISA DAPAT KITA >

< start="243.309" dur="1.935"> PERATURAN BEDA. >

< start="244.243" dur="2.903"> WE'RE JUGA, AS PITIK >

< start="245.377" dur="3.771"> TEMBANG nomer HOSPITALS DAN >

< start="247.279" dur="5.005"> PUSAT PERUBATAN MANGSA >

< start="249.281" dur="4.872"> CERTAIN AYA DI BARAT YORK. >

< start="252.418" dur="3.703"> IN NEW YORK IT'S AT >

< start="254.286" dur="2.936"> PUSAT KONSEP. >

< start="256.255" dur="2.135"> Urang ngangkut APPAT HOSPITALS AND >

< start="257.356" dur="2.903"> WE'RE DOING, NGAWANG ANGGOTA >

< start="258.524" dur="3.637"> NEGERI, APPAT PUSAT PERUBATAN >

< start="260.393" dur="2.969"> TUH. >

< start="262.295" dur="2.169"> SIRI DIDAPORAN. >

< start="263.496" dur="1.935"> Kuring miharep anjeun bakal terang yén kuring >

< start="264.597" dur="2.603"> NGAPOSKEUN KAWASA DI KABAWA kuring TO >

< start="265.565" dur="2.002"> BANTUAN KOTA PILIHKEUN INI >

< start="267.333" dur="1.935"> CABARAN. >

< start="267.7" dur="1.869"> Kuring Gawé Nyéépkeun Anyar dina Anyar >

< start="269.402" dur="2.769"> KOROH. >

< start="269.702" dur="3.203"> ITALIS DENGAN FAR KAMING BIGGEST >

< start="272.304" dur="1.869"> MASALAH, MAYBE ITU AKAN KANGGO, MAYBE >

< start="273.038" dur="2.203"> KON TEU IT. >

< start="274.306" dur="2.87"> TAPI TI AYA KANGSA DIA, >

< start="275.374" dur="2.97"> SAKITU KABEH PEKEUN SUMBANG >

< start="277.309" dur="3.971"> DENGAN KAMI US AND KITA AYEUNA >

< start="278.477" dur="4.838"> Gawéna Maha Kawasa Kalayan Éra >

< start="281.414" dur="5.004"> REPRESENTATIVES. >

< start="283.449" dur="5.038"> HENTEU HENTEU AYA NANGGANG HENTEUN HENTEU >

< start="286.552" dur="5.839"> Tés NERANGKEUN NEGARA. >

< start="288.621" dur="4.771"> TOS KASUNYA YESTERDAY INGIN - AND >

< start="292.524" dur="1.969"> KORUA LENGKAP, AND INGIN BISA >

< start="293.525" dur="3.037"> KATUHAN DENGAN APA PARA. >

< start="294.627" dur="3.771"> Kuring HENTEU SPOKE DENGAN PRESIDENT >

< start="296.696" dur="2.836"> WANITA, KITA DENGAN PADANG >

< start="298.531" dur="3.103"> KONVERSASI TENTANG NUMEROUS >

< start="299.666" dur="3.903"> OTOH LAIN, TAPI TAPI DUA A >

< start="301.768" dur="3.637"> TANGGAP BASA KASIH DI TANGGIH. >

< start="303.703" dur="3.703"> TAPI KAMI AYEUNA AYEUNA >

< start="305.538" dur="3.871"> UJI KASIH DENGAN ANTANG DENGAN FAR. >

< start="307.54" dur="4.972"> Urang BETUL ING HARI ING Dinten >

< start="309.542" dur="5.939"> TEMPAT ING ING HARI INI. >

< start="312.645" dur="3.803"> KAMI NU KANGGO KANGGURU BASIS >

< start="315.614" dur="1.835"> LUNGKAP. >

< start="316.582" dur="3.103"> KAYA GOLONGAN ITU BARAT. >

< start="317.583" dur="3.971"> DENGAN jalan, nalika kuring dihukum. >

< start="319.819" dur="2.836"> - ON IT, sim kuring JUGA DOKOK DENGAN >

< start="321.687" dur="2.236"> PRIME MENTERI JAPAN TERPAKSA >

< start="322.788" dur="1.869"> CUKUP sareng CONGRATULATED HIM ON A >

< start="324.056" dur="1.668"> WISE PILIHAN. >

< start="324.79" dur="3.838"> Kuring KIKI ITU KANGGO BISA >

< start="325.858" dur="3.07"> OANTOSIK FANTASTIK. >

< start="328.761" dur="0.934"> 2021. >

< start="329.061" dur="1.569"> Kuring KIKI ITU KANGGO BISA >

< start="329.828" dur="2.136"> OANTOSIK FANTASTIK. >

< start="330.763" dur="2.035"> KASIH INI KASUKAN >

< start="332.097" dur="1.769"> HURUSAN UNTUK NAMPANGKAT IT. >

< start="332.932" dur="3.003"> UNTUK JAWA TENGAH. >

< start="333.999" dur="2.637"> AND AYEUNA AYA KANGGURAN KABUPATEN >

< start="336.068" dur="2.769"> OLYMPICS. >

< start="336.769" dur="4.171"> INGKEUN ITLAH KANG PENTING >

< start="338.971" dur="3.671"> KOMPUTES INI NANGGALKEUNNA >

< start="341.073" dur="4.705"> WAKTU MUNGGU JAWA ATAWA ATAWA ATAWA DI ATAWA >

< start="342.775" dur="4.037"> PANJANG PANJANG NUNG NUNG NUNG NUNGGUL >

< start="345.911" dur="2.904"> ODD TAHUN. >

< start="346.945" dur="2.303"> SENTIASA DI ANTARI ANYARI, >

< start="348.948" dur="1.902"> TEMPAT SAYA. >

< start="349.382" dur="2.436"> TAPI DIA PAKAI MANGSA A >

< start="350.983" dur="2.803"> SUKSIA FANTASTIK DAN AYEUNA >

< start="351.951" dur="3.871"> SAHA NU SATUWAKASA NU KASA ANAK. >

< start="353.92" dur="3.036"> Anjeunna henteu resep pisan. >

< start="355.955" dur="1.401"> DENGAN PULANG KULIT AKU AYA >

< start="357.089" dur="1.101"> AYA READY. >

< start="357.49" dur="2.402"> ING AKU APA INGKEUNNA. >

< start="358.323" dur="2.67"> TAPI AKU KANGGO KONGRATULATE >

< start="360.025" dur="2.937"> JAPAN, THE IOC >

< start="361.126" dur="2.303"> AND PERDANA MENTERI DENGAN A >

< start="363.095" dur="1.902"> DESA GAMPANG. >

< start="363.562" dur="1.969"> Kuring KIKI ITU KANGGO BISA >

< start="365.13" dur="1.202"> OANTOSIK FANTASTIK. >

< start="365.664" dur="3.437"> Kuring TOS NU DIA, AKU DIA TAPI. >

< start="366.465" dur="4.605"> ABDI BAKAL AYA DIDINYA. >

< start="369.235" dur="3.837"> ED PADAN Urang NGADALANGKEUN - AS >

< start="371.203" dur="2.87"> Urang Gelut Pikeun Ngalindungan AMERIKAN >

< start="373.205" dur="1.869"> KEHIDUPAN, WE'RE JUGA NGAJABAT >

< start="374.206" dur="1.835"> AMERICAN LIVELIHOODS. >

< start="375.207" dur="2.836"> DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKAN IN >

< start="376.175" dur="5.004"> SENATE SANGAT PANGGAL MUNGGU LAKU >

< start="378.177" dur="4.938"> RASA NU KELUAR ASI >

< start="381.313" dur="2.202"> KAWASAN AMERISAN, KELUURAN sareng >

< start="383.248" dur="1.835"> BISNIS. >

< start="383.648" dur="4.472"> TIAR SUKAN ING, DI ADDITION TO >

< start="385.217" dur="4.871"> DUA BAKAL SIGNED AKU INI >

< start="388.253" dur="3.27"> BULAN, IT INCLUDES, AS YOU kenal >

< start="390.222" dur="4.872"> AYA NANGGALKEUN ATAWA KITA GURU SEMUA SORAT >

< start="391.657" dur="4.471"> OF THINGS IN WORKERS, >

< start="395.227" dur="3.97"> UNTUK KELUARGA. >

< start="396.261" dur="6.941"> TAPI KITA NANGGANG KANGGURAN TREMENDOUS >

< start="399.331" dur="6.073"> PELANGGALKEUNAN PANGGALUNG UNTUK BISA >

< start="403.336" dur="2.835"> AT NO PILIH ATAWA TO ALL >

< start="405.537" dur="1.769"> DUNUNGAN. >

< start="406.305" dur="2.068"> AND ITU ANAK ANJING. >

< start="407.439" dur="2.87"> TANPA PENTING KEPUTUSAN. >

< start="408.507" dur="3.77"> Kami hoyong ngalakukeun sapédah éta >

< start="410.443" dur="4.871"> Gawé. >

< start="412.411" dur="5.005"> MELAYU INI $ 2,2 TRILLION >

< start="415.447" dur="5.973"> PAKET LEGISLATIF IS BIGGER >

< start="417.549" dur="11.645"> INGGU BASA SANGGUH SIEUN AKU >

< start="421.553" dur="8.809"> PUTIH ING KURIK >

< start="429.328" dur="3.971"> PERHAPS DENGAN PELANGSAAN IF >

< start="430.495" dur="8.91"> TEU NYOKKI KURTÉN BARAT >

< start="433.432" dur="9.943"> Dinten, IT VALIDITY Waktos, TAPI INI >

< start="439.539" dur="5.839"> ADALAH GELOMA ATAU GAMPANG TANGGAPAN >

< start="443.509" dur="3.937"> DUA AND ANU TREMENDOUS >

< start="445.511" dur="4.972"> SUKA NU NU TAK KANGGO >

< start="447.58" dur="5.806"> WANG AYEUN KANGGO, KAWAN, BASA, >

< start="450.616" dur="3.137"> AND kulawarga, kulawarga, >

< start="453.519" dur="4.938"> KELUARGA. >

< start="453.886" dur="6.607"> RUU SENATE Ngalengkepan $ 350 >

< start="458.591" dur="4.805"> Milyar AS RETENTION PINJAMAN >

< start="460.626" dur="5.005"> UNTUK PERNIAGAAN GOLONG DENGAN NANGGUNG >

< start="463.529" dur="5.005"> UNTUK NEGARA BISA Pikeun >

< start="465.764" dur="4.639"> KONTAKKEUN KANGGO BISA. >

< start="468.668" dur="4.704"> Kami hoyong aranjeunna pikeun ngepelkeun aranjeunna >

< start="470.536" dur="4.037"> KARYA AND BAYAR KARYA MUDAH. >

< start="473.506" dur="4.171"> INI AKAN NUJAKKAN KEKarya BUDAK DI >

< start="474.706" dur="8.809"> PAYROLL DAN KUMAHA AKSARI >

< start="477.81" dur="8.642"> AS DENGAN AS KAMI NANGGALKEUN VIRUS. >

< start="483.649" dur="7.974"> $ 300 BAYAR INDIRECT BAYARAN >

< start="486.585" dur="5.973"> UNTUK PANGKALAN AMERIKAN PEMBELAJARAN >

< start="491.757" dur="5.84"> $ 99,000. >

< start="492.692" dur="5.906"> $ 3,000 400 UNTUK KELUAH TEKNIKAL >

< start="497.73" dur="2.969"> OF FOR. >

< start="498.731" dur="6.039"> CATETAN ING DIA SIEUN NU DIA. >

< start="500.833" dur="5.906"> UP TO $ 250 Milyar ING DIPANGGO >

< start="504.904" dur="4.705"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT. >

< start="506.873" dur="5.738"> DASAR BASA ARTAH NANGGO 100% OF >

< start="509.742" dur="6.039"> TEMA SALURU UNTUK UPAT APPAT KENE >

< start="512.745" dur="4.905"> BULAN sareng UNLIKE NGINILANGKEUN NGEUNAAN, >

< start="515.915" dur="3.903"> KONEKTOR PEMBANGUNAN AND >

< start="517.783" dur="3.87"> NUJUT DIHENTEU DENGAN HAYAT. >

< start="519.952" dur="4.704"> SIEUN KANGGURU NANGGUNG KONSEP >

< start="521.787" dur="4.938"> AND SAKIT DIRI SAKOLA DENGAN >

< start="524.79" dur="5.939"> TINGKAT KANGGO. >

< start="526.859" dur="5.906"> Deui $ 100 milyaran pikeun ngadukung >

< start="530.863" dur="3.937"> Gawé HEROIC DOKTOR HIS, >

< start="532.898" dur="3.97"> NURSES sareng HOSPITALS parantos pisan >

< start="534.933" dur="3.938"> INCREDIBLE, $ 45 Miliar UNTUK >

< start="537.002" dur="5.839"> PANUTUP DIRI PERCAKUAN DENGAN AND Urang >

< start="539.004" dur="5.94"> NUNGGULKEUN BUTA $ 45 Miliar >

< start="542.975" dur="4.104"> UNTUK PANJAMINAN. >

< start="545.077" dur="5.138"> LAGI HENTEU NAMPANGKEUN INGGO BENTUK >

< start="547.213" dur="4.871"> PELUANG NANGGURU KANGGO NATIONAL >

< start="550.349" dur="2.77"> KAWASAN DAN TAMPILAN >

< start="552.217" dur="3.905"> Déklarasi. >

< start="553.252" dur="4.872"> $ 27 Milyun TO BUILDUP THE >

< start="556.255" dur="4.904"> STOKPILE NATIONAL STRATEGIK >

< start="558.257" dur="5.906"> DENGAN NUNGGUH KRITISI MENUTUP >

< start="561.293" dur="4.071"> MASKEL, RESPIRATORS AND >

< start="564.296" dur="3.871"> FARMACEUTIKAL sareng EVER >

< start="565.497" dur="6.641"> MANUJE BASA-BASA INGKEUN DI SIEUN >

< start="568.3" dur="8.943"> SANGAT DITIKUTKEUN KITA Milari >

< start="572.271" dur="5.939"> TANGGUH APLIK INGAH SIEUN >

< start="577.376" dur="3.77"> UNTUK BAGANGAN PALING. >

< start="578.344" dur="4.971"> TAPI KITA BETUL NYANG KANGGURAN >

< start="581.28" dur="3.871"> SANGSA DENGAN TANPA, PLANES, >

< start="583.449" dur="2.703"> MISSILES, ROKETS, KARUNG >

< start="585.284" dur="3.871"> TUTUP. >

< start="586.285" dur="4.872"> TAPI TANGGAP NYATA NYANGSA >

< start="589.288" dur="3.103"> DITUTUKKEUN, SUKA HENTEU TULISAN. >

< start="591.29" dur="2.903"> INI AKAN JUGA INSARI >

< start="592.525" dur="2.936"> SIGNIFICANT FUNDING FOR THE >

< start="594.326" dur="4.104"> PERKEMBANGAN OF VACCINES ON TOP >

< start="595.594" dur="4.804"> ING $ 8 Milyar Urang APLIKASI >

< start="598.564" dur="4.937"> SEMUA PINGGUP MINGGU. >

< start="600.532" dur="5.806"> LAGU $ 500 JUTAWAN DENGAN SUPAYA KANGGO >

< start="603.635" dur="5.706"> INDUSTRI HITSING HITIS, DENGAN >

< start="606.472" dur="3.903"> BAN ON KORPORATE STOK >

< start="609.474" dur="3.204"> KONTAK SUKU DENGAN KUMAHA >

< start="610.508" dur="4.105"> DITASARKEUN DAN NANGGURAN, SAKITU >

< start="612.811" dur="4.571"> YOU REPUBLICANS TANGGO KANGGO >

< start="614.746" dur="4.672"> AND DEMOKRATS INGIN YANG. >

< start="617.516" dur="4.004"> Kami hoyong aranjeunna nganggo duit >

< start="619.551" dur="4.838"> UNTUK KOMPUTER DAN PLANES >

< start="621.653" dur="4.872"> ATAWA KUMAHA Sateuacana MANGSA NAMPANG >

< start="624.523" dur="3.036"> UNTUK DAPATKEUN AYA KANGGO. >

< start="626.658" dur="3.905"> AND TEU INGUH MANGGOH MANGSA ANAK >

< start="627.693" dur="5.773"> DITUTA RAKYAT. >

< start="630.696" dur="4.838"> SATU NU KOMPAK, THE SOONER THE >

< start="633.599" dur="4.971"> BETTER, NANGGANG KANGGO MUKA UP >

< start="635.667" dur="4.972"> SUKA ROKETSHIP DAN PELUANG SANGGANG >

< start="638.704" dur="4.003"> HAYU sareng SANGAT DENGAN SUKAN sareng GOLEK >

< start="640.772" dur="2.836"> TEMPAT Anyar UNTUK EKOSIK >

< start="642.841" dur="2.769"> KOMPUTER JUGA. >

< start="643.742" dur="4.905"> TEMPAT NEGARA MANGSA. >

< start="645.744" dur="4.037"> SAHA NU KONTAK KONTAK >

< start="648.78" dur="2.837"> KERJA DONGENG PADAKONAN Urang >

< start="649.915" dur="2.002"> INTERESTED IN WORKERS, THE >

< start="651.75" dur="2.202"> Tugas. >

< start="652.05" dur="2.903"> AND Urang GALAS DI ING >

< start="654.085" dur="3.571"> SYARIKAT KUMAHA ANAK >

< start="655.087" dur="2.87"> GOLEKSI KAWASAN ING INGGU GOLONG >

< start="657.79" dur="2.869"> Tugas. >

< start="658.09" dur="5.572"> Urang boga $ 16 milyar dina dana >

< start="660.792" dur="4.037"> UNTUK PEMBASA ING DIRI >

< start="663.795" dur="3.937"> PERLINDUNGAN PELINDUNG. >

< start="664.963" dur="5.706"> Urang ngawartoskeun yén ngalakukeunana >

< start="667.866" dur="4.772"> AND RESPIRATORS DIANGGURAN >

< start="670.802" dur="3.838"> STOKPILE NATIONAL STRATEGIK. >

< start="672.771" dur="3.871"> Kuring NGENTUHKEUN RUMAH KEPUTUSAN >

< start="674.773" dur="5.071"> SENI VITAL INI DAN SENDARA >

< start="676.775" dur="4.004"> NGATOS PAKSA KEPADUAN AKSARA UNTUK SIGNATURE >

< start="679.978" dur="2.703"> TANPA DAYANG. >

< start="680.912" dur="3.737"> SAKITU AKU SIGN IT GITAS. >

< start="682.814" dur="3.904"> Kami bakal ngagaduhan anu langkung hébat sareng hébat >

< start="684.783" dur="5.872"> SIGNING AND HEG DENGAN HARI >

< start="686.852" dur="5.806"> KERJA AMERIKAN DAN UNTUK AMERIKAN >

< start="690.789" dur="4.872"> KELUARGA sareng UNTUK AMERIKA >

< start="692.791" dur="4.971"> KOMPUTI YANG DIANGGURAN DENGAN >

< start="695.794" dur="4.071"> TERBARU Taun BASA ATAWA EVER HAD, >

< start="697.896" dur="4.972"> TUTUP PUTIH NU TUNGGU sareng INGKEUN >

< start="699.998" dur="5.706"> BIT PELAJARAN ING PULANG PULUS, ING >

< start="703.001" dur="3.804"> ING INTO POSISI TEMA >

< start="705.837" dur="2.97"> HAVEN 'PELUWAK NU KOMPUTAN DI >

< start="706.938" dur="3.838"> HADDEN ENEMY, THE VIRUS. >

< start="708.94" dur="4.906"> PELAKI Dinten, Kuring SPOKE TO >

< start="710.909" dur="4.171"> PEMIMPINAN MANY AMERIKA'S >

< start="713.979" dur="4.872"> GOLONGAN ORGANISASI NGANONING. >

< start="715.214" dur="6.606"> Kuring TERIMA KANGGO BISA >

< start="718.984" dur="5.872"> UNIVI PEMBANGUNAN UNTUK AMERIKAN >

< start="721.954" dur="5.973"> SADI, TO KELUATAN AMERIKAN, TO >

< start="724.99" dur="4.138"> KAMI NU DENGAN DAN INGNA >

< start="728.06" dur="2.87"> FANTASTIK AND GRATIS >

< start="729.261" dur="3.671"> NAMPANG, NUKANG DENGAN MAKAN >

< start="731.063" dur="4.171"> Ngalangkungan KAWASAN KAYU KAYU. >

< start="733.065" dur="3.036"> NGEROSA KANGGO BUDAK >

< start="735.367" dur="2.536"> AND kulawarga. >

< start="736.235" dur="2.669"> Kuring TIKANGKEUNI KANGGO UNTUK BASA >

< start="738.036" dur="2.837"> Nyaéta. >

< start="739.037" dur="3.938"> THE NONPROFITS TANGGIH >

< start="741.006" dur="3.037"> FANTASTIK AND HEBAT. >

< start="743.108" dur="2.002"> TI SANGGANG GURU. >

< start="744.176" dur="4.037"> Kuring KUDU PAKSA HENTEU. >

< start="745.243" dur="6.874"> Kuring GANTI MENYANGKUTKEUN ANTARI UPDATE >

< start="748.347" dur="8.908"> PANGGILAN KRITIS. >

< start="752.251" dur="7.907"> FEMA MELENGKEUN 9.4 >

< start="757.389" dur="5.005"> RESPIRATOR, INGIN ING, 9.4. >

< start="760.292" dur="3.971"> 20 MASKUR BULANAN JUTA sareng Urang >

< start="762.527" dur="3.871"> SATU-LAIN LAIN YANG KITA NANGGUH >

< start="764.396" dur="4.07"> BISA TO KUMAHA DIKALUH. >

< start="766.532" dur="4.738"> DUNTUNG DUNIA, Teu Janten US ATAWA >

< start="768.6" dur="4.705"> KANGGO, INGGU BISA DUNIA >

< start="771.403" dur="3.904"> TRYING UNTUK MANGKE INI DENGAN INI >

< start="773.438" dur="2.236"> KOMPETITI DENGAN MANY, MANY >

< start="775.44" dur="1.969"> NEGARA. >

< start="775.807" dur="4.639"> Kuring PERCAYA DENGAN HENTEU NYANGGO >

< start="777.543" dur="6.907"> 150 MARKI KANGGO VIRUS. >

< start="780.579" dur="6.039"> Urang boga 150 nagara, langkung ti 150 >

< start="784.583" dur="4.037"> NEGARA NEGARA INGIN VIRUS INI >

< start="786.751" dur="3.804"> AND NOBODY AYE TEU NYANGSAAN >

< start="788.753" dur="3.971"> SUKA PAKSA NU TAK. >

< start="790.689" dur="3.904"> NOBODY MAJLIS MANGSA DENGAN APA >

< start="792.858" dur="3.837"> KILIH INGIN INI. >

< start="794.726" dur="3.938"> Urang KAHU NYATIKAN HENTEU LAGI. >

< start="796.828" dur="3.838"> AND IF IT AYA NAK, SOMEBODY IS >

< start="798.797" dur="4.104"> BASA-BASA INGKE DIPENGKEUN >

< start="800.799" dur="3.938"> KAPAN SUKU ANJANG ANJEUN. >

< start="803.035" dur="2.002"> Kumaha anu diarahkeun >

< start="804.87" dur="2.001"> WÉ. >

< start="805.17" dur="3.67"> INI DIA SUKA HENTEU DENGAN ANYBODY >

< start="807.005" dur="3.804"> DARI FAR. >

< start="808.974" dur="5.973"> AND GALITA, anu dibutuhkeun, THE >

< start="810.942" dur="5.907"> MEDIA MEREKA DIAJALIKE AKU DAN NGUMAMBANG >

< start="815.08" dur="4.971"> PROSEDUR KESUITAN KABEH >

< start="816.982" dur="4.971"> GAMPANG ATAWA ANTARI GAMPANG TINGGI >

< start="820.185" dur="3.704"> Tés AND NANYANG Uji DENGAN INI >

< start="822.087" dur="4.805"> AKSARI. >

< start="824.022" dur="6.874"> 3.1 JUTAWAN FACE SHIELDS. >

< start="827.025" dur="5.038"> 14,6 JUTA GELENG AND 6.000 >

< start="831.029" dur="2.97"> VENTILATORS, nu Nuju dina >

< start="832.197" dur="5.673"> KOMUNITAS PERAKAAN GURU. >

< start="834.132" dur="5.74"> Urang SENT DI ATAWA ING PADIS 4,000 >

< start="838.003" dur="4.271"> VENTILATORS TO NEW YORK. >

< start="840.005" dur="2.97"> AND Kuring SPOKE DENGAN GIGNOR >

< start="842.407" dur="1.569"> TENTUH YANG. >

< start="843.108" dur="3.904"> DIA HAYAT. >

< start="844.109" dur="5.94"> Kuring SPOKE DENGAN MAYOR JUGA >

< start="847.145" dur="4.972"> TENTUH YANG. >

< start="850.182" dur="2.236"> MAYOR DE BLASIO SANGGU SANGSA >

< start="852.251" dur="1.935"> WILUJENG. >

< start="852.551" dur="2.669"> TANPA GELENGKEUN DENGAN TIGA KITA >

< start="854.319" dur="2.837"> Aya. >

< start="855.353" dur="2.87"> Ngeunaan NATIONAL INI >

< start="857.289" dur="3.002"> KELAYAKAN, EUN HARI DI SANGALA >

< start="858.357" dur="3.87"> DITUTUPKEUN UNTUK MANGSA KANGSA >

< start="860.425" dur="3.003"> DEMONSTRATE THE CHARACTER DENGAN KAMI >

< start="862.361" dur="3.036"> NEGARA INCLUDES THE SAKITO >

< start="863.562" dur="4.738"> NGASUTKE AKU, DENGAN PARAJARA. >

< start="865.531" dur="4.771"> INGIN SUKAN NYATA. >

< start="868.433" dur="3.938"> Aranjeunna mangrupikeun jalma sareng >

< start="870.435" dur="4.906"> MAYBE HENTEU AYA AKU NYAPAK UNTUK SUKU. >

< start="872.504" dur="5.005"> MEREKA AKU DENGAN TIAK SUKA. >

< start="875.474" dur="3.937"> MUNGKUL SIEUN ING AKU NU MONG NAK, MAYBE >

< start="877.643" dur="2.969"> Aranjeunna. >

< start="879.544" dur="6.24"> TEMPAT KANGGO HAYANG ANTARA. >

< start="880.746" dur="7.774"> DI MARYLAND, SEVEN-YEAR-LAGU >

< start="885.917" dur="4.605"> BOY GAMPANG DENGAN HANYA ANU DENGAN >

< start="888.654" dur="5.972"> MEMBELARKEJI HEAL UNTUK SENIOR. >

< start="890.655" dur="5.138"> DI NEVADA, DIA NULIS HENTEU >

< start="894.759" dur="3.036"> KUMPULANAN jeung KOMUNITAS. >

< start="895.927" dur="2.903"> INGING SAHAJAWA. >

< start="897.929" dur="3.804"> THOUSANDS AND THOUSANDS. >

< start="898.964" dur="4.738"> Kuring ngejat di dieu. >

< start="901.867" dur="3.804"> DI MINNESOTA, HUNDREDS OF >

< start="903.835" dur="3.838"> KAJALISAN PERUBATAN >

< start="905.804" dur="3.036"> DITAYUKEUN pikeun ngaduarkeun ANAK >

< start="907.806" dur="3.971"> MANGSA KANGGO HOSPITAL >

< start="908.974" dur="4.838"> NAMPANGKEUNKEUN UNTUK DOKTOR KAMI AND >

< start="911.91" dur="3.938"> NURSES dina garis Galau >

< start="913.945" dur="4.004"> Gelut pikeun Nyalametkeun KURANG. >

< start="915.981" dur="4.938"> INGKAN AMERIKA NGANJAWA KAMI >

< start="918.083" dur="3.903"> Boga PERKARA BOLEH DI PULIS DI WINNING >

< start="921.052" dur="3.003"> INGGO BATANG KEBANGSAAN HENTEU NU DAN >

< start="922.12" dur="4.805"> IT AYA BATTLE DUNIA. >

< start="924.189" dur="3.069"> Urang NGAKUNGAN DENGAN LAIN >

< start="927.058" dur="3.837"> BUDAK. >

< start="927.392" dur="5.539"> AKU BIT KURING GAMPANG - BOLEK. >

< start="931.029" dur="2.869"> KOMUNITAS NEGARA RASA DI BIG >

< start="933.064" dur="3.871"> TROUBLE. >

< start="934.032" dur="4.838"> JADI AYEUNA DENGAN KAMI DENGAN DARI KITA >

< start="937.068" dur="4.872"> RAHSIA HENTEU TREASURY. >

< start="939.004" dur="4.938"> Anjeunna ngagaduhan pagawéan karir, >

< start="942.074" dur="7.04"> Kuring bakal ngajelaskeun anjeun. >

< start="944.076" dur="8.842"> GOLONGAN MNUCHIN AYA KANGGUTAN FANTASTIK >

< start="949.247" dur="5.639"> AND NGEMBANGKEUN DENGAN ROTONGAN SIDA, >

< start="953.051" dur="4.037"> DEMOKRATIKASI AND REPUBLIKAN. >

< start="955.02" dur="5.872"> SATUWATNA PALING PUTRA >

< start="957.222" dur="4.871"> GAMPANG DAN GOTTEN UNTUK PIKIH ITU, >

< start="961.026" dur="5.072"> MANGSA, SALAH SANGGANG sareng ING >

< start="962.227" dur="6.807"> LITTLE UPDATE IT AKU NANGGAM NYATA >

< start="966.231" dur="4.805"> UNTUK DENGAN APA KITA ANTARA >

< start="969.167" dur="3.905"> INGIN NYAIN. >

< start="971.169" dur="3.871"> RAHSIA MNUCHIN: TEU SUKUR >

< start="973.205" dur="4.07"> NANGGURU HENTEU MCCONNELL UNTUK NYA >

< start="975.174" dur="6.006"> PEMIMPINAN AND AKU DAPATKEUN >

< start="977.409" dur="4.772"> JUMLIS KAKAS SEKOLAH KANGSA >

< start="981.313" dur="3.937"> DUKAN KOMUNITAS BIPARTISAN DUKI KAMI >

< start="982.314" dur="4.905"> HAD PADAN INI NGANJIMAT ING AND >

< start="985.384" dur="3.035"> DEMOKRATIS JEUNG REPUBLIKAN WHO >

< start="987.352" dur="3.938"> Digawe sacara langsung. >

< start="988.553" dur="6.773"> SAID PRESIDEN, Kuring GOT TO >

< start="991.423" dur="6.006"> LIVE IN LBJ ROOM THE LAST >

< start="995.46" dur="4.238"> LIMA Dinten sareng teu kedah langkung >

< start="997.562" dur="3.938"> PELAYANG DENGAN UNPRECEDENTED >

< start="999.832" dur="2.869"> RESPON DARI SENATE TO >

< start="1001.633" dur="2.87"> LINDUNG KERJA AMERIKA sareng >

< start="1002.834" dur="2.036"> Usaha AMERIKAN INI >

< start="1004.636" dur="1.968"> SITUATION. >

< start="1005.003" dur="3.704"> PRESIDEN SAHA NU LUKAS MANUSIA >

< start="1006.738" dur="2.903"> DIA INI TAPI LET ME ME NGAJUT >

< start="1008.84" dur="3.738"> SUKA Cepet. >

< start="1009.775" dur="4.938"> PINJAMAN PERAKAUNAN BUKU BUKU. >

< start="1012.711" dur="4.103"> INI AKAN BUKTOS 50% OF >

< start="1014.847" dur="3.837"> THE PRIVATE PAYROLL DI KUNTUNG >

< start="1016.948" dur="3.704"> Usaha di mana Kami bakal >

< start="1018.817" dur="4.037"> GAMPANG TANGGALKEUN KANGGO KANGGO >

< start="1020.786" dur="4.938"> MINGGUARI NGARI NGARI NGALAMUN SARI >

< start="1022.988" dur="4.871"> AS LONG AS SANGGANG MANGSA BASAAN >

< start="1025.857" dur="4.838"> GELAS DAN OVERHEAD. >

< start="1027.993" dur="3.87"> AND ANTARA PINTU AKAN DIPANGGO >

< start="1030.829" dur="4.304"> DI AKHIR TEMPAT AS LONG >

< start="1031.996" dur="5.84"> AS SUMBER KEPANGSAEUNG DIPASARKAN. >

< start="1035.267" dur="4.638"> INGIN SUKANG PINJAMAN SBA >

< start="1037.969" dur="5.939"> KEBAKASAN AKAN HENTIANA EVERY >

< start="1040.038" dur="4.171"> JUJANG FIKIK SINGIK INSURED BANK TO MAKE >

< start="1044.042" dur="2.036"> TIAS. >

< start="1044.342" dur="4.806"> Kuring NGAMBUNGKEUN AKHIR KANGGO >

< start="1046.211" dur="4.705"> SEMINGGU, KAMU PADU SIMPLE >

< start="1049.281" dur="3.703"> PROSES DI SAHA NAKONKEUN >

< start="1051.049" dur="4.004"> AND DITUTUPKAN DI HARI ARI. >

< start="1053.118" dur="4.037"> INI AKAN PADU SIMPLE SANGGUH >

< start="1055.187" dur="2.936"> SISTEM UNTUK MANGKEUN INGKEUN DI KUNTOHAN >

< start="1057.288" dur="3.905"> KOMUNITAS BISA. >

< start="1058.256" dur="7.074"> UNTUK SYARIKAT YANG DUKTU SUKU >

< start="1061.326" dur="6.907"> AYA, KITA BETAR EKONOMI >

< start="1065.464" dur="3.836"> PROGRAM TANGGUNGJUKAN TAX TO >

< start="1068.366" dur="3.804"> Katerasna tukang na AND AS >

< start="1069.434" dur="3.738"> SAID PRESIDENTE, KAMU GALASAN >

< start="1072.304" dur="3.036"> INSURANS UNEMPLOYMENT UNTUK >

< start="1073.305" dur="3.971"> SUKAN SAHA TU ANU NU INGIN >

< start="1075.473" dur="2.904"> DUA PROGRAM AKU KUMAHA >

< start="1077.409" dur="3.971"> ADMINISTERED PENTAS TEMPAT >

< start="1078.51" dur="3.237"> Urang bakal ngagaduhan épéktometika >

< start="1081.513" dur="2.002"> BAYAR. >

< start="1081.88" dur="2.603"> INGIN INGIN UNTUK NEXT NEGARA >

< start="1083.649" dur="3.737"> TIGA MINGGU. >

< start="1084.616" dur="3.904"> BAYAR DIREKON DI PALING >

< start="1087.519" dur="2.903"> AKUARI RÉPASAN DEPOSIT. >

< start="1088.654" dur="4.904"> AND Pikeun Jalma anu teu meunang, >

< start="1090.555" dur="3.938"> Kami bakal nyangka dina >

< start="1093.692" dur="2.035"> THE MAIL. >

< start="1094.626" dur="3.771"> KEJOHANAN KANGGO BASA >

< start="1095.861" dur="5.605"> AUTHORITI TAMBAHAN, Urang >

< start="1098.53" dur="4.071"> $ 500 Milyaran Pikeun Ngerjakeun sareng >

< start="1101.6" dur="4.737"> SUKAN TUTUP Pikeun Ngerjakeun >

< start="1102.734" dur="5.739"> PROGRAM EMERGENCY DAN Nimbulkeun $ 4 >

< start="1106.471" dur="4.037"> TRILLION IF PERLU PINTUKAN >

< start="1108.607" dur="4.771"> BISNIS AMERIKAN DAN AMERIKAN >

< start="1110.642" dur="5.805"> KAWASA ING DUANG UNPRECEDENTED. >

< start="1113.512" dur="5.938"> AND PRESIDENT MENTIONED $ 100 >

< start="1116.581" dur="5.872"> Milyaran TO HOSPITALS $ 150 >

< start="1119.584" dur="4.938"> Milyuner pikeun stats nu parantos >

< start="1122.587" dur="3.036"> EKSPESEN CORONAVIRUS EKNIK. >

< start="1124.656" dur="2.736"> BAPA. PRESIDENT, ING AKU KANGGARA >

< start="1125.757" dur="3.637"> AND AND PRESIDENT VICE. >

< start="1127.525" dur="2.87"> DINENG NU SANGGANG HENTEU DENGAN >

< start="1129.527" dur="2.069"> URANG. >

< start="1130.528" dur="4.071"> Kami nyarioskeun >

< start="1131.729" dur="4.739"> THE DAY AND YOU GAVE US GUIDANCE >

< start="1134.733" dur="2.068"> AND CEPOT HENTEUN DI ATURANA >

< start="1136.601" dur="2.069"> Isu. >

< start="1136.935" dur="2.77"> AND LAGU, KUMAHA SANGGURAN UNTUK >

< start="1138.804" dur="2.869"> Ieu BIPARTISAN Gawé. >

< start="1139.838" dur="4.671"> ING ING BISA KANGGO >

< start="1141.806" dur="4.872"> BANTUAN KANGGO AMERIKA >

< start="1144.642" dur="3.972"> AND EKONOMI AMERIKA. >

< start="1146.812" dur="3.937"> THE PRESIDENT DIA DITULUS >

< start="1148.747" dur="6.907"> SATU AYA AKU NUNGGALKEUN >

< start="1150.882" dur="6.74"> Pikeun melindungi AMERIKA DI INI >

< start="1155.787" dur="4.839"> SITUASI UNPRECEDENTED. >

< start="1157.756" dur="5.005"> PRESIDENT TRUMP: DAY AND MALAM. >

< start="1160.759" dur="4.905"> KILOS PAKSAATÉ SUKA ATAWA DENGAN ITU SEMUA >

< start="1162.894" dur="5.873"> PENTING ARI KANGGO PERNOTAN VOTES. >

< start="1165.797" dur="5.005"> Naha Anjeun Aya patarosan? >

< start="1168.9" dur="3.871"> REPORTER: KUMAHA NYAWA INGIN INI >

< start="1170.935" dur="2.837"> RASA NANGGANGKEUN ECONOMI >

< start="1172.904" dur="2.002"> AFLOAT? >

< start="1173.905" dur="3.036"> PRESIDENT TRUMP: KAMI Nuju >

< start="1175.04" dur="4.004"> NGILIHKAN KARETING AMERIKA >

< start="1177.075" dur="2.802"> KAWASA AND NYAWA NYUDU SUMBANG >

< start="1179.211" dur="1.868"> HEBAT. >

< start="1180.011" dur="2.869"> TI SUKA HIRUP. >

< start="1181.212" dur="3.671"> HENTEU SUKAN. >

< start="1183.014" dur="2.87"> TAPI KAMI PIKIR - >

< start="1185.016" dur="3.07"> REPORTER: Naha ANTISIPATE IT >

< start="1186.017" dur="4.905"> DI TIGA BULAN INI DENGAN PERTANYAKAN >

< start="1188.219" dur="5.74"> INI KANG TIGA BULAN. >

< start="1191.056" dur="4.004"> INGKAH INI AKAN DIAJAK PIKEUN. >

< start="1194.092" dur="2.903"> RAHSIA MNUCHIN: INI ADA A >

< start="1195.193" dur="3.937"> SIGNIFICANT AMOUNT OF WANG, IF >

< start="1197.128" dur="4.905"> Diperyogikeun, UNTUK NAMPANGKEUN ECONOMI. >

< start="1199.264" dur="4.804"> PRESIDENT TRUMP: INGIN-UNTUK MENGHILUP >

< start="1202.167" dur="3.136"> EKONOMI. >

< start="1204.202" dur="3.069"> KOMUNITAS AAA RATED UNTUK MELAYU LIMA >

< start="1205.436" dur="3.704"> Bade sareng jalan janten dina >

< start="1207.405" dur="4.771"> BORANG PINJAMAN. >

< start="1209.274" dur="5.973"> SATU NU WANG AYA NU TARI. >

< start="1212.31" dur="5.139"> REPORTER: HENTEU INGKEUN KA >

< start="1215.38" dur="3.27"> SOMETHING, YOU SAID WE SHOULDN'T >

< start="1217.583" dur="3.936"> AGUNG DI KOMPUTER FOREIGN FOR >

< start="1218.784" dur="4.604"> TUJUAN HENTEU KAMI >

< start="1221.653" dur="3.77"> NAON MAKSAD ANJEUN? >

< start="1223.521" dur="3.871"> PRESIDENT TRUMP: KAMI NANGGALKEUN >

< start="1225.556" dur="3.971"> NEGARA NEGARA BISA NANGGATKEUN KITA >

< start="1227.525" dur="5.839"> PELANGGANAN AND NAMPANG KITA >

< start="1229.661" dur="6.806"> FAKILASI PANJAMATAN JEUNG TANGGIH ITU >

< start="1233.498" dur="5.84"> SOMEPLACE ELSE UNTUK HENTI KANGGURAN >

< start="1236.601" dur="4.005"> TAPI KITA NGAPOSKEH KAWANI sareng EVERYING >

< start="1239.471" dur="2.069"> AND NGILOSKEUN KITA INDEPENDENCE AND >

< start="1240.739" dur="2.802"> HENTEU TIDAKKEUN NYAWA. >

< start="1241.673" dur="4.805"> Urang bakal nyababkeun parobahanana sababaraha. >

< start="1243.675" dur="3.136"> Kami ngangkut-lereskeun ieu >

< start="1246.611" dur="1.968"> KANGGO >

< start="1246.945" dur="5.639"> PEMBANGUNAN: AYUH BIEUN AYA BANJANG >

< start="1248.713" dur="4.871"> NGAPALKEUN PERUBATAN PERUBATAN? >

< start="1252.717" dur="1.868"> PRESIDENT TRUMP: IT IS GAMPANG >

< start="1253.718" dur="2.969"> DENGAN ITSELF. >

< start="1254.719" dur="4.004"> SUMBANG jalma, Urang nyieun anu pangsaéna >

< start="1256.821" dur="4.004"> PERALATAN PERUBATAN DI DUNIA >

< start="1258.856" dur="3.971"> AND SIEUN DI SUMBANG SUKA >

< start="1260.958" dur="4.672"> THE UNTUNG EUROPEAN, TEU DUKTU >

< start="1262.96" dur="3.771"> PAKSA KECAP NUI MELAYU >

< start="1265.763" dur="3.871"> SPESIFIKASI YANG HENTEU HENTEUN >

< start="1266.864" dur="4.038"> EQUIPMENT KAMI DI KASAHA >

< start="1269.767" dur="4.838"> DITUTUPKEUN DI PARA BEDA. >

< start="1271.035" dur="5.606"> SANGKUTKEUN SUKANG MUNGKUL SUKU. >

< start="1274.739" dur="2.903"> TEMA SEMUA GAMES MELAYU >

< start="1276.774" dur="1.869"> LAGI AS. >

< start="1277.775" dur="3.137"> TEMA MERDEKA TUMANGGUH GAMES >

< start="1278.776" dur="3.938"> LAMPIRAN AS KAMI DAN NO PRESIDEN TI >

< start="1281.046" dur="4.604"> EVER DAWA TUMANGKEUN TIAR MANGSA. >

< start="1282.847" dur="4.839"> TAPI ANU EUROPEAN, KAU MELIHKE >

< start="1285.784" dur="3.203"> ATAWA PERUBATAN PERUBATAN, KITA >

< start="1287.819" dur="3.871"> NGILIHKEUN NGAPAKAN TAPI INGGRIS Kami TAK Jual >

< start="1289.12" dur="3.003"> KAPI HENTEU AYEUNA >

< start="1291.823" dur="1.968"> APPLOPRIATELY. >

< start="1292.257" dur="3.403"> AND Urang NGENGGOLAH MEDIKAT TEGI >

< start="1293.925" dur="2.869"> PERALUAN DI ATAWA nagara. >

< start="1295.793" dur="3.003"> Urang PANGGIHAN KAWAN. >

< start="1296.928" dur="4.738"> SEMUA INGAH GANG DIUKU. >

< start="1298.93" dur="4.738"> TAPI TEMPAT SIEUN SUKA >

< start="1301.799" dur="4.872"> ATAWA EQUIPMENT KAMU DITIKTOR >

< start="1303.801" dur="5.906"> KHUSUS SO EQUIPMENT KAMI >

< start="1306.804" dur="5.974"> TANJUNG INTU NEGARA MELAYU. >

< start="1309.841" dur="3.37"> INI SAHA NU TANGGO SAHA >

< start="1312.911" dur="2.902"> TANGGUH GAMPANG. >

< start="1313.345" dur="5.505"> ILANG TANGGO SIEUN NYOKO >

< start="1315.947" dur="3.236"> KELEBIHAN PANGGIHAN AS KAMI >

< start="1318.983" dur="2.87"> KANGGO. >

< start="1319.317" dur="4.538"> TEMA TOOK KELEBIHAN AS DI >

< start="1321.986" dur="2.269"> SUKU DENGAN, KEPUTUSAN DAN >

< start="1323.988" dur="3.07"> PUTUP. >

< start="1324.388" dur="6.508"> SATU INGIN SUKA - SUKANG, Kuring GOT >

< start="1327.191" dur="6.741"> - KUNG DIA LANGGAR AT NATO, THE >

< start="1331.029" dur="5.038"> TUJUAN SAHA DIA DIHADAPI KITA >

< start="1334.065" dur="2.969"> NEGARA DI NATO DI SINI >

< start="1336.2" dur="2.737"> TINGGI BAYAR. >

< start="1337.168" dur="2.136"> AND KAMI AYA PAYANG DENGAN >

< start="1339.07" dur="2.135"> EVERYBODY. >

< start="1339.437" dur="3.571"> AYEUNA, KUMAHA AKAN, DENGAN SIEUN >

< start="1341.339" dur="7.908"> BAYARAN KUNCI. >

< start="1343.141" dur="8.341"> AYA NU DENGAN PAID $ 125 JUTAWAN LEBIH >

< start="1349.381" dur="5.772"> AND SADANGAN RAHSIA ULTIMATELY >

< start="1351.616" dur="6.574"> AGUNG SAHA NU DIKATOSKEUN SAPATNA IS >

< start="1355.287" dur="7.04"> PUTIHKAN PENTING AKU GOLONGAN KITA >

< start="1358.323" dur="5.973"> BAYAR ANTARI $ 400 Bilyar. >

< start="1362.461" dur="4.738"> AND ADA DENGAN TRADE. >

< start="1364.429" dur="4.872"> MEREKA NU DITULATKEUN PENTING >

< start="1367.332" dur="3.871"> UNTUK US MANGSA DENGAN AKSIA. >

< start="1369.434" dur="2.702"> TINGKATKEUN INI. >

< start="1371.336" dur="2.035"> Urang ngan ukur dihukum. >

< start="1372.27" dur="3.036"> KAMI SEMUA KANGGO. >

< start="1373.504" dur="3.771"> INGKI ITU UNTUK MUDAH KUMAHA >

< start="1375.44" dur="3.804"> TEMBANGKEUN NYAWA. >

< start="1377.408" dur="5.84"> TAPI KITA AYA TANGGUNG >

< start="1379.41" dur="5.906"> UNFAIRLY BY THE EUROPEAN UNION. >

< start="1383.381" dur="3.938"> REPORTER: MR. PRESIDENT, APPAT >

< start="1385.45" dur="5.839"> REPUBLIKAN SENATORS AYA >

< start="1387.452" dur="5.905"> DIPANGATKAN INI AKAN HENTEU $ 600 >

< start="1391.422" dur="5.206"> UNTUK INSURANSIS UNEMPLOYMENT MUNGKIN >

< start="1393.491" dur="3.971"> TENAGA EMPLOYEES TO HILANG >

< start="1396.761" dur="3.603"> TEMA TEMA. >

< start="1397.595" dur="3.937"> NAON ANU ANJEUN PIKIRKEUN? >

< start="1400.498" dur="2.869"> PRESIDENT TRUMP: AKU HENTEU >

< start="1401.666" dur="4.705"> ISLI ISLI SANGAT. >

< start="1403.501" dur="3.838"> NGANGGUR, BISA DAPAT DAPAT DAPAT >

< start="1406.504" dur="1.836"> NU. >

< start="1407.472" dur="3.07"> RAHSIA MNUCHIN: LET ME LANG >

< start="1408.473" dur="4.004"> DENGAN ISSIA, KANGGO NINI >

< start="1410.675" dur="3.704"> INGIN MANGSA ENJAN >

< start="1412.611" dur="3.769"> INSURANS UNEMPLOYMENT. >

< start="1414.512" dur="3.97"> PALING SISTEM NEGARA-TARI INI SIEUN >

< start="1416.514" dur="3.003"> TEKNOLOGI TELPON AYA 30 TAHUN >

< start="1418.616" dur="3.871"> ATAWA ANTARI. >

< start="1419.65" dur="4.839"> KUNG KAMI NENG KEJOHANAN TO >

< start="1422.62" dur="2.97"> KECAKKEUNAN INI DENGAN ATAWA BANYAK >

< start="1424.622" dur="2.937"> SPECIFIK, Urang bakal TIAR. >

< start="1425.723" dur="3.838"> INGIN INGIN SUKU >

< start="1427.692" dur="4.905"> STATES MANGSA NANGGALKEUN ASA KELU >

< start="1429.694" dur="5.872"> GAMPANG DI JAUH SUKA DENGAN USUL >

< start="1432.73" dur="4.972"> $ 600 ACARA ACROSS. >

< start="1435.7" dur="4.004"> PALING AMERIKA, APA INGKEUNA. >

< start="1437.835" dur="3.971"> TEMPAT GURU UNTUK MANGSAKEUNNA. >

< start="1439.837" dur="3.937"> UNTUK 50% ING Usaha, >

< start="1441.939" dur="3.637"> Aranjeunna bakal boga usaha >

< start="1443.908" dur="4.004"> PANGHILAP KASIHAN. >

< start="1445.71" dur="5.005"> Janten INGINNA - SATU NOMBAT SATU >

< start="1448.046" dur="4.871"> ISIS KUMAHA NAKONKEUN AYA MANGSAAK SUKA >

< start="1450.848" dur="4.071"> ATAWA GURU AMERIKA YANG DIPANGGU >

< start="1453.05" dur="3.805"> Pikeun ngoréalkeun janji, Ieu henteu >

< start="1455.053" dur="3.837"> FAFIK DIRI PIRANG, TULIS >

< start="1456.988" dur="2.936"> Usaha parantos diumbar, >

< start="1459.023" dur="3.938"> THE PRESIDENT AND VES PRESIDENT >

< start="1460.058" dur="4.004"> Miharep MANGSA NAK >

< start="1463.094" dur="5.005"> HARDWORKING AMERIKAN GOT WANG >

< start="1464.195" dur="4.871"> AND INGIN PENTING GAMPANG >

< start="1468.232" dur="2.87"> KAYU. >

< start="1469.2" dur="3.904"> >> AYAT INTU AGREEMENT SAIKI? >

< start="1471.235" dur="3.837"> RAHSIA MNUCHIN: AKU DIDI >

< start="1473.237" dur="3.036"> LAMPIRAN KAMI BASA PILIH INI >

< start="1475.206" dur="2.035"> BASA SUNDA sareng DAPAT KI RUMAH >

< start="1476.407" dur="3.738"> TOMORROW AND PASS IT. >

< start="1477.375" dur="4.772"> Kami kedah milarian artos dina ieu >

< start="1480.278" dur="2.369"> EKONOMI AMERIKAN DAN >

< start="1482.28" dur="3.837"> KAWASAN AMERISAN. >

< start="1482.781" dur="4.471"> Éta IMPORTAN INI. >

< start="1486.251" dur="3.135"> PRESIDENT TRUMP: INGGO HENTEU >

< start="1487.385" dur="4.838"> AKTIPATI DAPAT NGENTEUN ARTAN ASI >

< start="1489.52" dur="3.136"> HAYANG MANGSA DAPAT >

< start="1492.356" dur="3.904"> DISINCENTIVE. >

< start="1492.79" dur="6.507"> Pertanyaan Baik, AKSARI. >

< start="1496.394" dur="5.94"> REPORTER: KELUARGA RETIRED >

< start="1499.43" dur="5.873"> FBI AGENTS ROBERT LEFFEN SON >

< start="1502.467" dur="5.005"> SATU US PERTAMA YANG DI SATU DI >

< start="1505.436" dur="5.906"> KELUARAN IRANIAN, AYA SANGGUP SUKU >

< start="1507.605" dur="4.839"> SATU? >

< start="1511.476" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP: TELI AKU >

< start="1512.577" dur="5.105"> SANGATNA SUKU DIAJABAT INJAWA >

< start="1514.512" dur="4.071"> Anjeunna ANAK GENTLEMAN HEBAT >

< start="1517.816" dur="2.936"> Kinanti hébat. >

< start="1518.717" dur="4.771"> Kuring parantos nyarios sareng ieu aranjeunna >

< start="1520.885" dur="4.638"> TIANG NGANGGUH-APAT APPAT KEPADA >

< start="1523.621" dur="2.937"> KELUUAN Kuring SUKI, TAPI DIA TIAK >

< start="1525.657" dur="4.771"> NGARGANG BAIK. >

< start="1526.691" dur="4.772"> Anjeunna henteu resep ka taun >

< start="1530.561" dur="3.938"> IRAN. >

< start="1531.596" dur="4.972"> IT TIAK NGEMBANGUN. >

< start="1534.632" dur="2.236"> KAMI GOTTEN DENGAN SUMAT MANAWA >

< start="1536.701" dur="1.935"> BALIK. >

< start="1537.001" dur="2.603"> KAMI NU DUA PAKSA AYA KANGGO >

< start="1538.77" dur="4.971"> MINGGU >

< start="1539.737" dur="8.042"> TAPI ROBERT LEFFENSON, DIA MANGSAAN >

< start="1543.875" dur="6.874"> AYA AYEUN UNTUK DENGAN PANJANG KURUNG AND >

< start="1547.912" dur="4.972"> MASALAH KOMUNITAS NABUNGKEUN NYA >

< start="1550.882" dur="4.938"> HUKUP ATAWA CAPTURE. >

< start="1553.018" dur="5.739"> AND Urang Damel Sarat Pikeun >

< start="1555.954" dur="5.872"> Kinanti. >

< start="1558.89" dur="3.237"> Kuring teu nganggelkeun TIAT YANG NYA >

< start="1561.96" dur="2.836"> MAOT. >

< start="1562.26" dur="5.639"> DIA TINGGI NU NGENTUH. >

< start="1564.929" dur="3.27"> TAPI AKU TEU NYANGGO NYAWA NYAWA >

< start="1568.032" dur="1.902"> MAOT. >

< start="1568.332" dur="4.472"> TAPI KOMUNINGAN INGNA NYAWA >

< start="1570.068" dur="4.871"> INGIN KASAHA. >

< start="1572.937" dur="5.873"> PEMBANGUNAN: SUKAN MANEH SUKU >

< start="1575.073" dur="5.038"> EARLIER NGAJAKIN KITU TUTUP >

< start="1578.943" dur="4.971"> Warga nagara pikeun PILIHAN Anjeun. >

< start="1580.245" dur="4.87"> ING JAMINAN INI NASA DIHENTEU PANJANG >

< start="1584.048" dur="3.97"> KEPADA INTERESI DASAR. >

< start="1585.249" dur="5.706"> SIEUN DI MEDIA INGIN MANGGUNG >

< start="1588.152" dur="3.771"> PELANGSA DITUTUP - >

< start="1591.088" dur="2.936"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1592.056" dur="5.106"> PRESIDENT TRUMP: THE MEDIA TUNGGAL >

< start="1594.158" dur="4.906"> SUKA NU DENGAN PELENGON AKU. >

< start="1597.295" dur="4.805"> REPORTER: REOPENING COUNTRY >

< start="1599.197" dur="4.003"> TANPA GURU IDEA. >

< start="1602.233" dur="1.902"> PRESIDENT TRUMP: JUST SO YOU >

< start="1603.334" dur="2.87"> UNDERSTAND. >

< start="1604.268" dur="4.105"> SAKNA NU SANGKE SUKANG NU DIAJAK >

< start="1606.337" dur="4.071"> PUKA DENGAN GOLONGAN JEUNG SAKOLA >

< start="1608.506" dur="3.97"> TU NYAWA KANGGO NANG NU AKU AKAN >

< start="1610.542" dur="4.771"> POORLY PUTIH ING DIA PAKSA >

< start="1612.61" dur="3.003"> HUKUM SA MUNGKULKEUN ATAWA DI >

< start="1615.446" dur="3.103"> POLLS. >

< start="1615.746" dur="4.739"> AND TEU TEU NYAHO AKU DENGAN SUKU >

< start="1618.682" dur="2.971"> TAPI AYA INGIN DI PARA DIRI >

< start="1620.618" dur="1.869"> PROFESION YANG SIEUN NYAWA >

< start="1621.786" dur="4.705"> TO HAYANG. >

< start="1622.62" dur="5.873"> Kuring NGASIHKEUN ITU SANGGANG SUKU >

< start="1626.624" dur="3.837"> ATAWA Jalma dina batur >

< start="1628.626" dur="2.803"> PROFESION YANG NULAKKEUN KAWAR. >

< start="1630.595" dur="1.201"> ANJEUN LERES. >

< start="1631.562" dur="2.069"> NGARGO. >

< start="1631.929" dur="3.67"> ATAWA Jalma dina batur >

< start="1633.764" dur="4.839"> PROFESION YANG NULAKKEUN KAWAR. >

< start="1635.733" dur="5.005"> Aranjeunna bakal resep ka tingali kuring keur >

< start="1638.736" dur="3.971"> SAHA TEU KANGSA DENGAN NOBODY DIA >

< start="1640.872" dur="4.804"> ANGGU BUDAK KAMU AYA DENGAN JEUNG NUJUT >

< start="1642.84" dur="5.105"> SATU INGIN Anjeun GROUP AYEUNA >

< start="1645.81" dur="3.904"> KANAN DINA ATAWA ATAWA NU INGIN >

< start="1648.079" dur="4.738"> KAUNSARA NANGKEUN. >

< start="1649.847" dur="6.007"> OKÉ. >

< start="1652.95" dur="4.005"> REPORTER: ATAWA SIGN ING ING INI >

< start="1655.987" dur="3.97"> PAKEJET, Kumaha BISA Anjeun - >

< start="1657.088" dur="8.875"> >> SATU DENGAN DENGAN? >

< start="1660.091" dur="9.843"> TRUM CBS. >

< start="1666.097" dur="6.807"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1670.067" dur="4.171"> >> DENGAN TIGA INI MINGGU, KAYU AKAN >

< start="1673.037" dur="2.97"> TILUH DAYANG DIREAK DI SATU >

< start="1674.372" dur="3.537"> INGGU MUNGKIN PUTRA >

< start="1676.14" dur="3.103"> INFORMASI DAN MENYANGKEUN DAPATKEUN A >

< start="1678.042" dur="3.036"> KUMAHA INFORMASI KONTAK KITA >

< start="1679.377" dur="4.571"> TELANGKEUN PROSAKUR Pikeun Ngalaksanakeun. >

< start="1681.212" dur="4.738"> TIGA PINGGUHAN KANGGO sareng TAMAT >

< start="1684.081" dur="5.839"> MINGGU NEGARA MANGSA NANGGANG SEMUA ANAK >

< start="1686.083" dur="5.072"> UNTUK HARI PINJAMAN PINJAMAN. >

< start="1690.054" dur="3.036"> PEMBANGUNAN: Kuring ngagaduhan dua pertanyaan >

< start="1691.289" dur="9.843"> KANGGO ANJEUN -- >

< start="1693.224" dur="10.977"> [NGUTUT DENGAN G-20 AND BAN >

< start="1701.265" dur="5.84"> ON ANIMAL MARKETS TOLL >

< start="1704.335" dur="4.772"> PREVENT COVID-19 NAJI >

< start="1707.238" dur="3.136"> TRANSFERRED TOM HUMANS. >

< start="1709.24" dur="3.938"> PRESIDENT TRUMP: AKU HENTEU TUNGGUH >

< start="1710.508" dur="2.937"> SUBJEK SANGGUP DENGAN NU DENGAN >

< start="1713.311" dur="2.903"> UP. >

< start="1713.578" dur="4.604"> IT CARI KONEKAK CINA DAN SAPAT >

< start="1716.347" dur="3.838"> SAHA NU NU NYAWA AKAN DI CINA. >

< start="1718.316" dur="2.169"> SUMA INGKAT INGIN Urang bakal ngadu >

< start="1720.318" dur="3.87"> TENTANG. >

< start="1720.618" dur="34.634"> TAPI TIANG NEGARA PADANG SENJI Kuring. >

< start="1724.322" dur="31.965"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1755.386" dur="2.869"> PRESIDENT TRUMP: KUMAHA DENGAN MANYAT >

< start="1756.42" dur="2.77"> AYA AKU DI AKTIK? >

< start="1758.389" dur="1.101"> Teu aya. >

< start="1759.323" dur="2.002"> Teu aya. >

< start="1759.623" dur="4.572"> KASEH DIRI KASAHA. >

< start="1761.459" dur="4.904"> NGILIHKI I SAW HATIS. >

< start="1764.328" dur="2.87"> Kami diuji ku langkung seueur deui >

< start="1766.497" dur="1.836"> KAWANAN. >

< start="1767.332" dur="1.968"> Kami bakal nyobian deui tina sagala rupa >

< start="1768.466" dur="2.102"> AYEUNA. >

< start="1769.434" dur="3.87"> INGAN NOBODY ACARA PUTIH. >

< start="1770.701" dur="4.505"> AND UJI KAMI AYA NU KENCANG TERBAIK >

< start="1773.438" dur="4.805"> Jeung Tés Tés ACCURATE. >

< start="1775.34" dur="5.104"> KUNG ING KA NU SAKITU MANGGUNG >

< start="1778.376" dur="3.136"> NUJUTKAN 350 JUTAWAN. >

< start="1780.578" dur="2.903"> Kuring ngawaskeun BATUR. >

< start="1781.646" dur="3.904"> Kuring nganggur jeung IT. >

< start="1783.615" dur="5.805"> Uing AYA LELAKKEUN KEUNTASAN >

< start="1785.683" dur="4.705"> TAPI AKU TEU GELENG MANGSA ANJEUN TAPI >

< start="1789.553" dur="3.938"> PERATURAN CERTAIN. >

< start="1790.521" dur="8.008"> Urang moal resep nyobian >

< start="1793.624" dur="6.973"> NEGARA ING DIDANG. >

< start="1798.663" dur="3.77"> Kuring ngémutan RIDIKULU ITU. >

< start="1800.731" dur="3.904"> Urang teu kedah ngalakukeunana. >

< start="1802.566" dur="2.937"> KOMUNINGAN KANGLIHAN ATAWA KANGGO LATIHAN >

< start="1804.769" dur="3.736"> AYEUNA. >

< start="1805.636" dur="7.04"> KOMPUTA DI PAKSA ING PENTAS >

< start="1808.639" dur="5.106"> TUTUPKEUN TOO DISTANT, MAYBE NEW >

< start="1812.81" dur="2.837"> YORK DAN CALIFORNIA BISA. >

< start="1813.878" dur="2.069"> MANGSA NEGARA KANGGO >

< start="1815.78" dur="3.036"> TIDAK. >

< start="1816.08" dur="4.638"> TAPI KUNG INGIN NYAWA ATAWA TEMA, TEU >

< start="1818.949" dur="2.87"> MASALAH BIGGEST DI ANTARA SATU >

< start="1820.851" dur="2.97"> NURSING HOME. >

< start="1821.952" dur="3.871"> PEMBANGUNAN: KUNGSA ATAWA Uji SUKUJU >

< start="1823.954" dur="2.87"> AND PERSON ANGGOSEUN AYEUNA ATAWA >

< start="1825.956" dur="1.902"> STATE LAIN. >

< start="1826.957" dur="1.201"> PRESIDENT TRUMP: HENTEU NGADUKAN AT >

< start="1827.992" dur="1.935"> NU. >

< start="1828.292" dur="3.604"> KUNG ANJEUN TEMPAT DI STATES AND >

< start="1830.061" dur="3.87"> BANYASA NEGARA AKU TIKKING TENTANG, >

< start="1832.03" dur="3.77"> TEMA TU ING TUNGGULANA MASALAH. >

< start="1834.065" dur="4.738"> INGGU MUNGGUN NGADEUNGAN MASKALA BESAR >

< start="1835.933" dur="3.17"> DITANGGUPKEUN UNDANGKEUN KECAPNA >

< start="1838.936" dur="2.069"> KELUAR. >

< start="1839.236" dur="5.606"> SAHA NU NGADISKEUN KITA DIJAWA >

< start="1841.138" dur="6.808"> NATION 350 JUTAWAN. >

< start="1844.976" dur="3.27"> Urang Diuji deui langkung ti mana waé >

< start="1848.079" dur="4.004"> ELSE. >

< start="1848.379" dur="6.707"> Kami nganggur KOMUNITAS, KITA >

< start="1852.217" dur="4.937"> Nuju MANGSA DONGANG LONG NARI A >

< start="1855.219" dur="4.772"> SISTEM KOKUS Kuring INHERITED. >

< start="1857.288" dur="3.704"> Urang geus diuji langkung seueur deui >

< start="1860.124" dur="3.838"> ANSEJUR ANTARA. >

< start="1861.125" dur="3.204"> SATU AKAN NU DENGAN SUMA ANTABODI, LAIN >

< start="1864.095" dur="2.035"> NEGARA. >

< start="1864.462" dur="3.77"> TANPA NEGARA NU KANG NU TUTUP. >

< start="1866.263" dur="5.873"> TEMPAT KUMAHA DENGAN STATISTIK I >

< start="1868.366" dur="6.807"> PANGKAT YESTERDAY SANGGU KANGGO >

< start="1872.269" dur="4.872"> DARI DR. BIRX DI SAHA NANGGANG >

< start="1875.306" dur="4.003"> PANGKUNG Dinten SATÉHAT DENGAN POHON >

< start="1877.274" dur="3.971"> MINGGU DI KOREA SOUTH sareng SOUTH >

< start="1879.443" dur="5.74"> KOREA BASA DOSA KUMAHA Tugas. >

< start="1881.379" dur="5.906"> TAPI DENGAN KAMI DIDENGKEUN DI WAWA-APA APA >

< start="1885.316" dur="3.971"> SOUTH KOREA DIDENG ING MUNGGU WANG. >

< start="1887.418" dur="3.771"> Éta mangrupikeun jumlah >

< start="1889.42" dur="2.77"> AND sim kuring nyatakeun >

< start="1891.322" dur="3.837"> BETTER. >

< start="1892.323" dur="5.038"> DENGAN HARI DENGAN MANGSA UP. >

< start="1895.293" dur="5.872"> Kami geus ngabahas APPARATUS. >

< start="1897.495" dur="4.004"> Kuring teu hoyong nguji 350 juta >

< start="1901.299" dur="2.101"> Jalma. >

< start="1901.632" dur="4.605"> Kuring ngémutan RIDIKULU ITU. >

< start="1903.534" dur="20.053"> >> DUA PANGAJUAN. >

< start="1906.37" dur="19.219"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1923.721" dur="6.94"> PRESIDENT TRUMP: DENGAN RESPEK TO >

< start="1925.722" dur="6.874"> NAON? >

< start="1931.496" dur="3.136"> [TANJUNG SUKU BENTUK] >

< start="1932.73" dur="5.939"> PRESIDENT TRUMP: KAMI NENGGUNG >

< start="1934.765" dur="4.905"> RATU JAWA. >

< start="1938.803" dur="2.002"> [INDISCERNIBLE] >

< start="1939.803" dur="2.904"> PRESIDENT TRUMP: DINA KUMAHA >

< start="1940.938" dur="4.804"> DENGAN DENGAN PERTANAAN KANG KULIT >

< start="1942.84" dur="5.873"> PERBINCANGAN DENGAN DAN UP TO 164 >

< start="1945.876" dur="5.973"> MILES, Pikirkeun dina. >

< start="1948.846" dur="3.871"> 164 MILES OF WIG BIG, KUMAHA >

< start="1951.983" dur="2.836"> TINGKAT. >

< start="1952.85" dur="3.904"> AND DI INGIN SUKU, >

< start="1954.952" dur="3.804"> SUKAN SUKU TO ING. >

< start="1956.887" dur="2.202"> Kami bakal langkung kuat >

< start="1958.889" dur="2.069"> RATU JAWA. >

< start="1959.223" dur="3.67"> Kuring MEAN DI SAHA NANGGANG GUNUNG >

< start="1961.092" dur="2.702"> TEMBU, NOBODY IS GETTING >

< start="1963.027" dur="1.969"> KASAHA. >

< start="1963.928" dur="2.101"> Aranjeunna mangrupikeun tingkat, tapi TAPI >

< start="1965.129" dur="3.87"> SATU AYA LATIHAN. >

< start="1966.163" dur="4.705"> ING NYAU NYAWA NYATA MANGSA. >

< start="1969.133" dur="3.737"> TAPI AKU SANGGANG NERANGKEUN ON BORDERS >

< start="1971.001" dur="2.169"> AND HENTEU INGIN INGNA DENGAN >

< start="1973.003" dur="2.87"> IEUH. >

< start="1973.303" dur="4.606"> Upami aranjeunna bakal datang >

< start="1976.006" dur="3.871"> TEMA MERDEKA INGKANG INI >

< start="1978.042" dur="3.87"> TUNGGU AND MERIT. >

< start="1980.044" dur="3.904"> Urang henteu tiasa nyawang jalma anjeun >

< start="1982.046" dur="6.906"> TALKING INGKEUN NGENTOTA KITA DENGAN KAMI >

< start="1984.081" dur="5.972"> Nagara. >

< start="1989.086" dur="5.006"> REPORTER: REPUBLIKAN DAN >

< start="1990.187" dur="6.974"> DEMOKRATKEUN UNTUK MUNGKULKEUN STIMULUS >

< start="1994.225" dur="4.872"> PUSAT SENI NGEJATEN KENNEDY DI SINI >

< start="1997.295" dur="3.837"> IN WASHINGTON, DC ,. >

< start="1999.23" dur="6.873"> TIDAK SANGGUH NU MANGSA KANGGO >

< start="2001.265" dur="5.906"> MASKI LAN BALAKAN? >

< start="2006.237" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP: ITAS 35 >

< start="2007.305" dur="4.837"> JUTUP sareng TOOK OFF 10. >

< start="2009.273" dur="4.972"> Kuring SAKI KASIH. >

< start="2012.276" dur="5.005"> Kuring bakal resep ka >

< start="2014.378" dur="4.138"> PERCAKAPAN TAPI AKU KUMAHA BISA NGAPAGAN >

< start="2017.414" dur="1.869"> HANYE KUMAHA NYATA >

< start="2018.649" dur="2.703"> PENTING. >

< start="2019.417" dur="4.971"> TAPI TAPI PUSAT KONTEK >

< start="2021.485" dur="4.004"> KASIH GANTI HENTEU HENTEBAN >

< start="2024.521" dur="3.938"> BISA KANGGO. >

< start="2025.622" dur="4.806"> IT AYA DITUTUP DAN NEU DIPANGSAU >

< start="2028.592" dur="3.838"> DANA ANTU NU NUJEJEUR AYA >

< start="2030.561" dur="2.202"> DEMOKRAT DIPANGGIH, TIDAK NU >

< start="2032.563" dur="1.935"> KAHOYONG. >

< start="2032.897" dur="2.535"> TAPI TANGGO KANGGO NENGGI NILA >

< start="2034.632" dur="2.802"> KOMPAK. >

< start="2035.566" dur="3.837"> TIANG Gawé NYAWA. >

< start="2037.568" dur="2.168"> DEMOCRATSVILLE DIKEHKEUN AS >

< start="2039.536" dur="1.969"> SUMAT. >

< start="2039.87" dur="3.571"> Kuring PERCAYA DENGAN KAMI NU DIA NYAPAKAN >

< start="2041.638" dur="3.805"> BAKAL DENGAN JEUNG SENTIASA SAHA >

< start="2043.574" dur="3.938"> DENGAN RESEP KUMAHA SEKOLAH >

< start="2045.576" dur="4.07"> AND SPOKE TO DIA SIEUN PUTRA >

< start="2047.645" dur="4.037"> GELANGKANG sareng TEU NGAJUTOHANAN OOL. >

< start="2049.78" dur="3.904"> TI KADIL TADIL 25. >

< start="2051.816" dur="5.905"> GOT IT TINGKAT TO 25. >

< start="2053.817" dur="6.007"> Kuring SAID SATU KANG GURU PINJAMAN. >

< start="2057.855" dur="6.874"> TAPI TUNGGU NYAWA INGWANG HAYANG Gawé. >

< start="2059.957" dur="6.84"> PUSAT KENNEDY, Aranjeunna NU ANAK >

< start="2064.862" dur="3.971"> TANGKUH Tugas. >

< start="2066.931" dur="4.805"> DIDIDIKKEBASA INGGRIS JEUNG KERJA >

< start="2068.966" dur="3.97"> PUTS UP ANTARA NU TARI sareng AKU >

< start="2071.869" dur="4.003"> MATA-APA YANG KUMAHA ANAK >

< start="2073.07" dur="4.738"> TEU NYANGGU ING DIA ANTARI. >

< start="2076.006" dur="4.972"> TEMA aranjeunna tos. >

< start="2077.941" dur="6.073"> TEMA SAHA NYANGKU DEFICITS TREMENDO. >

< start="2081.112" dur="5.905"> Kuring henteu ngagaduhan masalah. >

< start="2084.148" dur="4.805"> INI AKAN DIPANGKULAN DARI >

< start="2087.151" dur="3.07"> DEMOKRATKE SIEUN DI SIEWANA >

< start="2089.086" dur="1.902"> Kasempetan bilih leres >

< start="2090.354" dur="3.67"> DITUTUP UP. >

< start="2091.121" dur="6.841"> KUNG AKU NANGGU KANGGO MANGSA NU MOLEK >

< start="2094.158" dur="9.843"> AT "ROMEO AND YA'EUN YET," Kuring >

< start="2098.095" dur="9.91"> SUMAT NYANGGU KASIH INI. >

< start="2104.135" dur="5.939"> REPORTER: SENATOR RUBIO NGATURU >

< start="2108.139" dur="4.036"> SHOWS ORGANISASI DUNIA KESIHATAN >

< start="2110.207" dur="4.104"> APABIL KUMAHA TO CINA >

< start="2112.309" dur="4.071"> MCCAUL REPRESENTATIVE ON THE >

< start="2114.445" dur="3.771"> HUBUNGAN HENTEU RUMAH >

< start="2116.514" dur="3.97"> JAWATANKUASA NAMIN >

< start="2118.349" dur="3.136"> INTEGRITI KESIHATAN DUNIA >

< start="2120.617" dur="2.87"> ORGANISASI PENGARAH DAN SAID >

< start="2121.619" dur="3.803"> INI DENGAN PERHATOSAN DENGAN >

< start="2123.62" dur="2.203"> DENGAN RESPEK TO HIS >

< start="2125.556" dur="3.17"> DENGAN CINA. >

< start="2125.956" dur="4.672"> ANJINGKEUN ING DENGAN KESIHATAN DUNIA >

< start="2128.859" dur="3.871"> ORGANISASI KUDU FAVORITISM. >

< start="2130.761" dur="5.673"> Naha anjeun mikirkeun ka Amérika Serikat >

< start="2132.863" dur="5.673"> TANGGAL BACA-APLIKASI ITS >

< start="2136.567" dur="2.836"> HUBUNGAN DENGAN DUNIA >

< start="2138.669" dur="1.968"> ORGANISASI KESIHATAN? >

< start="2139.537" dur="3.003"> PRESIDENT TRUMP: DIA TALK >

< start="2140.771" dur="4.838"> SATU AYA NU TENGAH UNTUK. >

< start="2142.673" dur="5.973"> PELAKON ULANG INGKU BASA INGNA >

< start="2145.743" dur="4.171"> UNFAIR ATAWA SATU SAKI DENGAN >

< start="2148.779" dur="2.936"> CHINA sareng seueur jalma >

< start="2150.047" dur="3.737"> TANPA GELENGKEUN DENGAN. >

< start="2151.849" dur="3.87"> DRP FAUCI DAN AKSARI DAN LAIN >

< start="2153.917" dur="2.87"> RAKYU, DINA ADA RAKAYAN anu Kami >

< start="2155.853" dur="3.937"> LIKE sareng NYAHU. >

< start="2156.921" dur="4.103"> Kuring SIEWE DIRI PUTRA, AYA KUDU >

< start="2159.923" dur="3.904"> KAWASAN BARU. >

< start="2161.158" dur="4.605"> TU NYAWA AKAN NERANGKEUN IF IF >

< start="2163.961" dur="2.802"> TUNGGAL KANGGO DI TALK TENTANG >

< start="2165.896" dur="2.969"> SUKAN >

< start="2166.897" dur="5.94"> TAPI AKU KANGKU KAYU UNTUK DAHIL ANTARA >

< start="2168.999" dur="4.805"> INGNA SANGIJANG SANGSA JAUH >

< start="2172.97" dur="1.869"> CINA. >

< start="2173.938" dur="2.903"> ABDI HENTEU TERANG. >

< start="2174.972" dur="3.837"> SANGGU INGU MANGGUH ING INI >

< start="2176.974" dur="4.871"> DESEN POLITIK? >

< start="2178.942" dur="5.039"> DR. FAUCI: henteu. >

< start="2181.979" dur="4.938"> DITANGGALKEUN AYA DIRI PERSON >

< start="2184.115" dur="4.938"> AND AKU NU DENGAN HENTIS DIA HATIS >

< start="2187.05" dur="2.87"> WÉS PRIME MINIS DI ITHE >

< start="2189.186" dur="3.003"> ETHIOPIA YEAH. >

< start="2190.054" dur="4.104"> SATU AYA SAKITU SAPI NU INGNA >

< start="2192.322" dur="3.037"> TANGGUH MASALAH. >

< start="2194.292" dur="2.868"> TAPI TUJUR HADIAH NYA, INGU >

< start="2195.492" dur="3.77"> TELAH INGGAL SIEUN. >

< start="2197.294" dur="4.971"> DIA SIEUN AYUH SEMUA INI. >

< start="2199.396" dur="6.907"> Kuring ngiringan TELPON DENGAN HAYANGAN SIEUN >

< start="2202.399" dur="7.908"> RUMAH JAMIN NU TINGKATKEUN ANU CALL. >

< start="2206.437" dur="7.975"> AKU TEU NGENTOTA TENTANG CINA. >

< start="2210.441" dur="7.941"> REPORTER: SAHA NAHA PRAISING >

< start="2214.545" dur="4.204"> CINA PADA RESPONSE ITS TO >

< start="2218.515" dur="1.869"> PANDEMIK. >

< start="2218.882" dur="1.802"> DR. FAUCI: TEU KUDU KOMPUTAN ON >

< start="2220.517" dur="2.002"> NU. >

< start="2220.817" dur="4.572"> Kuring teu ngartos tipuan patarosan anjeun >

< start="2222.653" dur="5.773"> IS. >

< start="2225.522" dur="3.938"> [INDISCERNIBLE] >

< start="2228.559" dur="2.068"> PRESIDENT TRUMP: Kuring boga KOMUNITAS >

< start="2229.593" dur="2.836"> INGIN UNTUK TAUN JEUNG kuring BUTEK TO >

< start="2230.761" dur="3.737"> DIA YESTERDAY. >

< start="2232.563" dur="4.138"> SEEMS RASA TO AKU. >

< start="2234.632" dur="4.771"> TAPI KITA NANGGANG GELENGAN GAMPANG >

< start="2236.834" dur="4.571"> AND KEPT CINA DI SINI. >

< start="2239.536" dur="2.536"> AND IF Urang moal hasilna, >

< start="2241.538" dur="2.002"> THOUSANDS AND THOUSANDS OF >

< start="2242.205" dur="3.204"> SAKSA TU SUKA NU TANGGO AYA DIAJAK >

< start="2243.674" dur="3.971"> AYEUNA AYEUNA sareng HARI. >

< start="2245.542" dur="4.939"> Upami kuring henteu ngalakukeun. >

< start="2247.778" dur="4.804"> NOBODY TANGGUH KANGGURU NAMPANG. >

< start="2250.614" dur="3.904"> EVERYBODY INGKEU ITU leres >

< start="2252.716" dur="2.903"> UNNECESSARY Pikeun ngalakukeunana. >

< start="2254.651" dur="2.102"> AND Upami Urang henteu ngalakukeunna >

< start="2255.752" dur="3.804"> THOUSANDS AND THOUSANDS OF >

< start="2256.887" dur="3.804"> SAKSAWA NU DIA NU MUNGKIN DAWA ATAWA >

< start="2259.69" dur="2.903"> AYA NAON. >

< start="2260.825" dur="4.771"> MAYBE SATU DATANG. >

< start="2262.726" dur="6.974"> REPORTER: KENEUH SAHA NAHA >

< start="2265.729" dur="5.006"> G-20 MEETING, APA SUKU >

< start="2269.833" dur="1.869"> RESPONSE COORDINATED AND YOU >

< start="2270.868" dur="2.001"> PELAKSANA? >

< start="2271.836" dur="3.87"> PRESIDENT TRUMP: NO RESPONSE. >

< start="2273.003" dur="3.837"> INGU INGIN TANGGALKEUN TEMBANG >

< start="2275.839" dur="2.87"> TORMORKAN BENTUK. >

< start="2276.974" dur="3.804"> Kuring NGUKA KANGGURU UNTUK NENGKATKEUN >

< start="2278.842" dur="3.07"> SADI AKU DENGAN AKU DAN SUKA. >

< start="2280.911" dur="3.203"> SANGGUH SUKA SATU SATU TEMA. >

< start="2282.046" dur="4.904"> IT AKU KANGGO NERANGKEUN >

< start="2284.247" dur="6.807"> AND AKAN PERTARA NYATA. >

< start="2287.084" dur="6.973"> PEMBANGUNAN: AYA KANGGO >

< start="2291.188" dur="3.871"> POSANG ITU? >

< start="2294.191" dur="4.037"> PRESIDENT TRUMP: INGU AKAN >

< start="2295.192" dur="4.972"> MANGSAU DENGAN HADI sareng DEBORAH >

< start="2298.362" dur="2.969"> AND SANGGU MANGSA NENGGANG >

< start="2300.297" dur="2.903"> ALONG DENGAN DENGAN. >

< start="2301.465" dur="3.837"> AND MENUTUP TO PRESIDENT VICE >

< start="2303.333" dur="3.07"> MIKE PÉNUH DAN NANGGANGKEUN ATAWA KANGGO >

< start="2305.436" dur="4.838"> NGARCAPKE UNTUK EVERYBODY. >

< start="2306.537" dur="4.771"> AKU TEU NGANGGO Baktos >

< start="2310.407" dur="2.969"> HASTILY. >

< start="2311.442" dur="3.003"> TAPI TANGGAPAN NEGARA KUMAHA >

< start="2313.51" dur="4.939"> BACK TO Gawé. >

< start="2314.578" dur="5.906"> Urang henteu resep ngagaduhan nagara >

< start="2318.582" dur="2.836"> TEMPAT SIEUN HENTEU TUTUP MUNGKUL INI >

< start="2320.617" dur="1.902"> DUA TAUN. >

< start="2321.552" dur="4.938"> Urang henteu tiasa ngalakukeunana. >

< start="2322.653" dur="5.072"> KONTOH Urang NGANGGO SA TINDAKNA. >

< start="2326.623" dur="3.971"> NYAWA DAPATKEUN BESAR BESAR >

< start="2327.858" dur="4.872"> KAMI NEGARA YANG LITTLE >

< start="2330.727" dur="4.004"> DENGAN DENGAN TEMPAT APA INI >

< start="2332.863" dur="2.902"> AND SEKSYEN LAIN >

< start="2334.865" dur="3.837"> KESELANGAN PELUAR. >

< start="2335.899" dur="5.706"> Kuring bakal Ngomong ku Baktos, Urang bakal >

< start="2338.835" dur="4.004"> AYUH BUNTUKAN sareng MAYBE >

< start="2341.738" dur="3.937"> Sateuacanna Masang sareng Taun Akhir >

< start="2342.973" dur="4.871"> THE 15 HARI ARAWA ATAWA KURANG 15 >

< start="2345.809" dur="3.971"> Dinten, Urang SAKITU AYA BANYAK KITA >

< start="2347.978" dur="3.87"> SUKTIKAN TAPI NEGARA KITA BISA >

< start="2349.913" dur="4.205"> HAYU MANGSA KUMAHA BISA Gawé. >

< start="2351.982" dur="3.203"> Kuring ngagaduhan MAJEUN MANUSIA MANUSNA >

< start="2354.251" dur="3.737"> TEMA INGIN UNTUK PRAKTIK SOSIAL >

< start="2355.319" dur="6.706"> DISTANCING AND INGIN INGIN >

< start="2358.121" dur="7.841"> PRAKTIKAN TUNGGU HANDSHAKING AND NO >

< start="2362.159" dur="4.871"> HUGGING AND KISSING, ACARA INGIN >

< start="2366.096" dur="2.87"> TIADA MANGSA NAKKEU ITU. >

< start="2367.163" dur="3.938"> TEMA INGI KANGGURAN >

< start="2369.099" dur="3.938"> KOMUNITAS ATAWA ATAWA SEMUA INGKEU ANU >

< start="2371.235" dur="3.937"> NANGGALKEUN INGKEUN. >

< start="2373.17" dur="3.136"> TAPI TAPI, INGKAT ITU, SAKARA >

< start="2375.306" dur="3.869"> INGIN MANGGANGKEUN UNTUK Gawé. >

< start="2376.44" dur="4.805"> Kuring DAPATKEUN ITU NU DI BOTONG SIDES DI SEMUA >

< start="2379.309" dur="3.003"> RASA SUKAN DAN NYUKU ITA A >

< start="2381.378" dur="3.837"> KOMPINAS DESA KOTA. >

< start="2382.446" dur="4.804"> TONY SAID sateuacanna, COMBINATION OF >

< start="2385.349" dur="4.972"> NAWAPAN AYA SOMETIMES HEBATNA GASENG. >

< start="2387.384" dur="6.039"> TAPI INI DIA PAKSA >

< start="2390.454" dur="5.005"> SANGATU AYA KANGGO DAN SINI >

< start="2393.557" dur="2.836"> AYA SATU LAIN HENTEU AYA KANGGO >

< start="2395.592" dur="2.102"> AYEUNA. >

< start="2396.527" dur="1.935"> TAPI TIANG INGKAT PADANG >

< start="2397.828" dur="2.636"> PERIOD DAHARI. >

< start="2398.595" dur="2.169"> AKU DAPAT NGUMAMBUHKEUN NEGARA >

< start="2400.597" dur="1.836"> BALIK. >

< start="2400.897" dur="3.604"> Kuring ngagaduhan nomer tina >

< start="2402.566" dur="3.17"> SAKITU INGIN MANGSA KANGGO. >

< start="2404.635" dur="2.903"> Sateuacana anjeun nyauran >

< start="2405.869" dur="2.703"> NANGGALKAN SUKA JAWA. >

< start="2407.671" dur="2.77"> MERDEH MENGURANGKE BACK. >

< start="2408.706" dur="2.936"> ADA NEGARA BISA TIANG NEGARA >

< start="2410.574" dur="4.07"> BASA KUDU DITUTUP. >

< start="2411.776" dur="5.805"> LONGER KAMU NANGGALKEUN, KANGGO >

< start="2414.778" dur="4.972"> UNTUK LUKASKEUN, HARDER IT IS >

< start="2417.714" dur="4.105"> MEMBANGKEUN INI - Urang NGADAK >

< start="2419.884" dur="4.003"> PALING GAMPANG NU TUNGGUH >

< start="2421.952" dur="3.87"> KAMI KABEH HADI DI SEJARAH KAB >

< start="2424.021" dur="3.67"> NEGARA KURING. >

< start="2425.956" dur="4.838"> SATU AYA NU DI SANGGURAN DENGAN >

< start="2427.824" dur="5.139"> STOCKS AND TODAY SANGGU NU UP. >

< start="2430.928" dur="4.137"> IF KAPALKEUN NGEMBANGKEUN ING TRADE >

< start="2433.096" dur="4.905"> ITING BISA KANGGO KANGGO >

< start="2435.199" dur="4.638"> SAKITU JEUNG KARYA sareng PERKOMPINAN >

< start="2438.135" dur="3.803"> SATU GALAS GURU SUKANG, KANGGO >

< start="2439.97" dur="4.038"> AND BIG. >

< start="2442.072" dur="3.937"> KAMI BENTUK Waktos ATAWA. >

< start="2444.141" dur="3.236"> ATAWA INGIN SUKU MANGSA NUI. >

< start="2446.143" dur="2.902"> HENTEU NGENTOTA KITA DENGAN PIKIRAN >

< start="2447.511" dur="2.535"> NGENTOT KANGGO BISA NGENTOTA >

< start="2449.179" dur="3.904"> THE BIG. >

< start="2450.18" dur="3.236"> AND NANGGURKEUN AYA GOLONG KAMING >

< start="2453.216" dur="1.836"> Nagara. >

< start="2453.55" dur="2.67"> Urang miharep pikeun nyandak anjeun sareng batur >

< start="2455.185" dur="4.004"> INGIN MANGSA KEMBANG. >

< start="2456.353" dur="4.939"> INGIN Urang KAYANG DAPATKEUN KANGGURAN NEGARA >

< start="2459.323" dur="2.269"> LAGI AND INGIN PADANG ING MUNGGUNG >

< start="2461.425" dur="1.034"> NU. >

< start="2461.725" dur="3.603"> PRESIDEN VICE SAKIT DIA >

< start="2462.593" dur="4.004"> ING DENGAN AND AND NANGKEUN SUKU >

< start="2465.462" dur="4.871"> DITUJUKAN HANYA NAMPANG MACAP >

< start="2466.73" dur="14.781"> AKSEJAKYEU KITA NU TENGOK. >

< start="2470.467" dur="12.012"> [INDISCERNIBLE CHATTER] >

< start="2481.645" dur="1.101"> THE VES PRESIDENT: TERIMA KASIH >

< start="2482.612" dur="2.87"> ALL. >

< start="2482.879" dur="4.639"> LAPORAN WE'LL ON AKTOR Dinten ieu >

< start="2485.615" dur="3.037"> DENGAN PUTIH RUMAH CORONAVIRUS >

< start="2487.651" dur="3.036"> UNTUK TENGKAP. >

< start="2488.785" dur="5.84"> THE PRESIDENT AND ENTIRE ENTREET KAMI >

< start="2490.821" dur="4.938"> TEKON KONTAK UNTUK DIHADIRI DENGAN >

< start="2494.758" dur="3.07"> THE WAY SUMBANG SEMUA ACROSS INI >

< start="2495.892" dur="4.872"> PELAKON NENG PUTTING INTO >

< start="2497.961" dur="3.136"> PRAKTIKAN 15 DARI KANGGO MUDAH >

< start="2500.897" dur="3.003"> PAUT. >

< start="2501.231" dur="5.572"> Urang 10 Dinten INTO 15 Dinten >

< start="2504.034" dur="4.171"> AND HIDANG AKU NU NGADUHAN IF INI DI ANU >

< start="2506.936" dur="3.905"> KAWASAN YANG AYA TANGGUNGJAWA >

< start="2508.338" dur="3.57"> KORONAVIRUS, IT IS >

< start="2510.974" dur="2.87"> ESSENTIAL ESSENTIAL INI DIA >

< start="2512.042" dur="2.969"> SENARKAN UNTUK NEGARA sareng LOKAL >

< start="2513.977" dur="3.904"> AUTHORITIES FOR GUIDANCE. >

< start="2515.145" dur="5.972"> TAPI UNTUK ATAWA AMERIKAN, NYAWA >

< start="2518.014" dur="4.938"> BISA AYA NANGGALKEUNNA >

< start="2521.251" dur="3.738"> PRACTICES PUTIH ING >

< start="2523.086" dur="4.939"> PRESIDENT'S CORONAVIRUS >

< start="2525.122" dur="4.938"> Pitunjuk HARI INI KOMUNITAS KAMI >

< start="2528.158" dur="3.069"> TRULY SIEUN NENGGELENG AS Jutaan >

< start="2530.193" dur="3.905"> AMERIKA ngagaduhan sareng henteu >

< start="2531.361" dur="6.773"> SUMBASKEUN AYA NU INGKEU, YANG ANU BISA >

< start="2534.231" dur="7.073"> HENTEU NAMPILKAN KADAR OF >

< start="2538.268" dur="5.906"> GROWTH IN EPIDEMIK INI DI KITA >

< start="2541.438" dur="4.838"> NEGARA DAN SUKAN AMERIKAN SARI >

< start="2544.308" dur="3.903"> DAMPANGKEUN KEPADA CORONAVIRUS AND >

< start="2546.41" dur="3.87"> Urang BISA NGIMPANG KECAP. >

< start="2548.345" dur="3.937"> ON KEHENTOSAN PRESIDENT, I >

< start="2550.413" dur="3.036"> INGIN INGIN SUKA INGGU KANGGO >

< start="2552.415" dur="2.97"> RAKYAT AMERISAN JEUNG SUKANGHEGA >

< start="2553.583" dur="3.738"> UNTUK KOPERASI AND AND >

< start="2555.519" dur="3.937"> PANGGALAN PRINSIP DI >

< start="2557.454" dur="3.904"> 15 HARI Pikeun MIKEUN PUTRA >

< start="2559.59" dur="3.77"> Urang NGINCANGKEUN TENTI NU KOPERASI >

< start="2561.491" dur="2.169"> Dinten ayeuna DI SERI KONSIP >

< start="2563.493" dur="2.035"> TILIK. >

< start="2563.793" dur="3.737"> Kami nyarios sareng sasari >

< start="2565.662" dur="4.705"> MANUFACTURERS SAHA NJI KELUAR >

< start="2567.664" dur="4.839"> DASAR ANTARI Sateuacana >

< start="2570.5" dur="3.938"> AS KAMI IN NGEMBANGKAN THE >

< start="2572.636" dur="4.771"> PERLINDUNG PERUBATAN YA >

< start="2574.571" dur="4.839"> ESSENTIAL INI DIA MASKALA MASALAH ATAWA >

< start="2577.541" dur="2.269"> LAIN KANGGOAN PERUBATAN ATAWA ATAWA >

< start="2579.543" dur="2.068"> VENTILATORS. >

< start="2579.943" dur="3.67"> FEMA DIDANGKATKE UNTUK KENASA ASIL >

< start="2581.745" dur="4.772"> HARI INTU BASA KOMPUTER >

< start="2583.747" dur="4.771"> TUNGGUH PENTING MUNGKIN >

< start="2586.65" dur="5.005"> DITUTUPKEUN DI GRATIS NANGGUNG AND >

< start="2588.652" dur="5.905"> Kami bakal milih 70 taun >

< start="2591.788" dur="4.872"> INGKAH SYARIKAT UNTUK KHAS >

< start="2594.691" dur="4.105"> MANGSAAKAN TEMA >

< start="2596.793" dur="3.938"> Ngadamel MASKUM PRODUK >

< start="2598.929" dur="2.802"> GELENG DAN GUNA >

< start="2600.864" dur="3.136"> VENTILATORS. >

< start="2601.865" dur="8.042"> Urang KADU PRODUKTIF CALL DENGAN >

< start="2604.134" dur="6.806"> RAHSIA RAHSIA DENGAN PENDIDIKAN >

< start="2610.04" dur="2.903"> PITAS. >

< start="2611.074" dur="2.903"> AND TERIMA KANGGO TO SEMUA KITA >

< start="2613.076" dur="3.07"> GURU. >

< start="2614.11" dur="4.105"> MANAWA KAPI ANAK AYEUNA KUMAHA >

< start="2616.28" dur="4.805"> GURU ANAK ANAK DARI MANGKULAN >

< start="2618.349" dur="4.704"> DI MANUS CASES MURAH NU MEREKA >

< start="2621.218" dur="3.136"> TEMA ANAK ANAK DARI SEKOLAH. >

< start="2623.186" dur="2.937"> Anjeun HERO TRULY TRULY. >

< start="2624.488" dur="3.87"> AND JABATAN PENDIDIKAN >

< start="2626.256" dur="3.838"> AS WELL AS STATE AND >

< start="2628.492" dur="4.705"> JABATAN PENDIDIKAN NU AYA >

< start="2630.227" dur="5.038"> GRATIS SUMBANG SUMIRI DIRI >

< start="2633.33" dur="3.904"> NGARUJEUK KABUPATEN DENGAN AND >

< start="2635.399" dur="5.806"> JABATAN PENDIDIKAN KOMUNITAS A >

< start="2637.367" dur="8.909"> BANTUAN LEMBAR WEBSITE ON CORONAVIRUS >

< start="2641.338" dur="5.973"> CUKUMAN, ED. >

< start="2646.41" dur="3.069"> EDV / CORONAVIRUS. >

< start="2647.444" dur="4.971"> RAHSIA DEVOS AND RAHSIA >

< start="2649.613" dur="5.739"> PERDUE MANGSA NUNGGUNG KITA >

< start="2652.549" dur="3.804"> FRIDAY NAMPANGKEUN TENTANG SENTUH >

< start="2655.485" dur="3.871"> Citraan diajar >

< start="2656.486" dur="4.905"> TUNGGU GAMPANG TUNGGU BISA >

< start="2659.489" dur="4.07"> KEDUDUKAN KEDUA AND KOLEKTOR >

< start="2661.524" dur="5.94"> TAPI Pikeun K-12 PENDIDIKAN. >

< start="2663.693" dur="5.74"> Urang Nuju kabuka sareng anjeun >

< start="2667.597" dur="2.903"> NGUMBAKARKEUNTEN NGEUNAAN BARAT >

< start="2669.566" dur="2.87"> KOLEKTOR KOLEKTOR DAPAT KONTUPKEUN >

< start="2670.633" dur="4.806"> KASIH ING PEMBELAJARAN DARI >

< start="2672.569" dur="3.971"> AFAR TAPI ANAK K-12 BISA >

< start="2675.572" dur="2.169"> SAMI. >

< start="2676.673" dur="3.871"> RAHSIA PERDUE AKAN DIA KUMAHA >

< start="2677.875" dur="4.738"> TALK NGENTOTKEUN DI RUMAH MAKAN >

< start="2680.71" dur="2.236"> PROGRAM LAN GRATIS JEUNG REDUCED >

< start="2682.746" dur="4.871"> LUNCHES. >

< start="2683.08" dur="6.573"> THE PRESIDENT AND I SPOKE TO 150 >

< start="2687.751" dur="2.936"> CEO TUNGGU NONPROFIT >

< start="2689.786" dur="3.07"> ORGANISASI. >

< start="2690.821" dur="3.036"> Kami ngingetkeun aranjeunna pikeun aranjeunna >

< start="2692.99" dur="3.07"> Gawéna Ngabantosan KINANG KANGGIHAN >

< start="2693.991" dur="3.937"> SAKITU HENTEU AYA DITANGGO OLEH >

< start="2696.193" dur="4.638"> KORONAVIRUS TAPI TANGGALANG >

< start="2698.061" dur="4.771"> GAMPANG AMONG US DI KITA >

< start="2700.964" dur="3.904"> KOMUNITAS, NGASIHKAN KROSED RED, THE >

< start="2702.966" dur="3.97"> SALMASI ARMY, NGEDANGKEUN AMERIKA >

< start="2705.001" dur="4.939"> AYUH GALAS HARI EHARI. >

< start="2707.07" dur="3.971"> AND Urang PROMISE JEUNG URGE AYEUNA >

< start="2710.073" dur="2.937"> AMERIKAN AKEUN NGEUNGGU RASA >

< start="2711.174" dur="4.037"> AND PUNTAK KASULAN, KANGGO >

< start="2713.143" dur="3.904"> MANGSA NUNGGUL NUNGGUL NONPROFIT >

< start="2715.345" dur="3.737"> ORGANISASI YANG BANTUAN >

< start="2717.18" dur="2.869"> KILOS PALING DI PERLU DI ING >

< start="2719.215" dur="2.87"> KOMUNITAS. >

< start="2720.183" dur="4.872"> MAJLIS PRESIDENTE SHALED A >

< start="2722.218" dur="5.94"> KAPAN GABUNGAN GAMPANG >

< start="2725.188" dur="57.124"> AND PRESIDEN AND II DI SINI >

< start="2728.291" dur="57.157"> IN KONTAK DENGAN GOVERNORS Dinten ayeuna. >

< start="2782.446" dur="5.071"> >> Gawé DI KAMPUNG KANGGO sareng INGIN >

< start="2785.582" dur="3.737"> SAKITU HENTEU UNTUK NEGARA-NEGERI YAWA >

< start="2787.65" dur="2.837"> AYUH GAMPANG DIPANGGUP ku >

< start="2789.452" dur="2.97"> KORONAVIRUS NAJEU DENGAN KAMI >

< start="2790.621" dur="3.737"> AND BISA INGKANG sareng anjeun >

< start="2792.556" dur="4.838"> PELANGGAN MANGSA KANGGO ARTANA >

< start="2794.491" dur="4.037"> CLOK UNTUK MANGSAAK INGU DIRI >

< start="2797.527" dur="2.169"> KURSIA KURSUS KURSUS HEALTH, >

< start="2798.662" dur="2.969"> SISTEM JEUNG KESIHATAN >

< start="2799.829" dur="3.77"> GOVERNN BISA SANG RESEP >

< start="2801.765" dur="3.97"> UNTUK RESPONSE TO anjeun. >

< start="2803.733" dur="3.738"> DI SUBJEK TUTUP, DR. >

< start="2805.869" dur="3.77"> BIRX AYA REFLEKAT DI APA NYAWA >

< start="2807.604" dur="4.971"> DATA ADAKAH DI INGKEUN KAKI ANAK >

< start="2809.772" dur="3.804"> AND NGATOSKEUN ATUR DESA LOKAL DAN >

< start="2812.709" dur="3.904"> HOSPITALS. >

< start="2813.71" dur="5.906"> KAMI AYEU 432,000 Tés datang >

< start="2816.746" dur="4.872"> DITAMPILAN AND Urang SIEUN DI PINGKAT >

< start="2819.749" dur="3.036"> DENGAN TI DENGAN PAKSA >

< start="2821.751" dur="4.872"> NGANJUR-ANTARI KOMUNITAS >

< start="2822.919" dur="4.705"> SITES NANGKEUN NEGARA DAN >

< start="2826.756" dur="2.936"> PENILAIAN STATES IN STANDING >

< start="2827.757" dur="4.872"> INGKAS PULIH INGGAL AND EHARI. >

< start="2829.826" dur="4.905"> Urang ngingetkeun bumi sareng labuh >

< start="2832.763" dur="3.069"> Narkoba nagara jeung >

< start="2834.865" dur="3.87"> PERMAIN PRESIDEN SIGNS THE >

< start="2835.966" dur="3.87"> RASA NAKONKEUN SIEUN ESSENTIAL >

< start="2838.868" dur="7.074"> TIADA NGEBUTIKEHANA RESEP NA >

< start="2839.97" dur="8.942"> UJIAN TO AS sareng NADI US >

< start="2846.076" dur="3.87"> VISIBILITI INI DENGAN HAYANG >

< start="2849.045" dur="3.037"> DI GROUND. >

< start="2850.08" dur="3.97"> PRESIDENT TRUMP INI DENGAN DENGAN >

< start="2852.215" dur="4.905"> Ieu LABAS ACROSS NEGARA KITA >

< start="2854.183" dur="4.038"> ADDING TENS OF THOUSANDS OF >

< start="2857.253" dur="2.937"> TESTS EVERY HARI INGGRIS. >

< start="2858.355" dur="3.837"> DI SUBJEK OF SUPPLIES, >

< start="2860.323" dur="4.037"> Sateuacana Dina Minggu, Minggu >

< start="2862.325" dur="3.07"> AKAN TALK NGENTOT A BIT DENGAN PENTAS >

< start="2864.494" dur="3.871"> PANGGILAN GANTENG. >

< start="2865.528" dur="5.84"> Kuring di FEMA ANTARI ANTARI sareng >

< start="2868.498" dur="4.872"> LITERALLY SAW A ROOMFUL OF >

< start="2871.501" dur="4.905"> SUKAN DENGAN LAP TOPS AND CELL >

< start="2873.503" dur="5.973"> TELPONAN DAN NUNGGUH TULISAN >

< start="2876.539" dur="5.205"> UNTURNED AS Kuring NGENTOT GOVERNORS TO >

< start="2879.609" dur="5.005"> TINDAKAN HILIS PANGGIHAN SIEU >

< start="2881.878" dur="5.773"> MASKEH MASKEH ATAWA GANDUNG ATAWA NAMPASALKE ATAWA >

< start="2884.747" dur="4.973"> NGUKU sareng TEKEUN DIUKURA >

< start="2887.784" dur="2.936"> SUMBATKEUN TUTUP MUNGSAKEUN >

< start="2889.853" dur="3.07"> PERLU. >

< start="2890.854" dur="5.138"> TEMPAT SUKU TAMPILAN. >

< start="2893.056" dur="5.005"> PERTAMA AND FOREMOST, THE CDC >

< start="2896.126" dur="3.837"> AYA PEMBANGUNAN JAMINAN YANG KAMI >

< start="2898.195" dur="3.77"> INGGU-UNTUNG PUBLISHING TOMORROW >

< start="2900.096" dur="3.838"> NGENTOT PARA HENTEU UNTUK UTIL >

< start="2902.098" dur="2.836"> SUMBER NETRA OUR ATAWA KITA >

< start="2904.067" dur="2.836"> TAMAN. >

< start="2905.068" dur="4.838"> IT PERHATIAN MINGGU PINGGUAN MINGGU >

< start="2907.036" dur="5.005"> SERVICE PARK KAMI DENGAN SEMUA >

< start="2910.039" dur="6.106"> EKTRONTEN KOMUNITAS AND Urang DITAYANG >

< start="2912.175" dur="5.105"> THE CDC UNTUK JATUAN PRODUK >

< start="2916.279" dur="3.804"> UNTUK PRAKTIK SOCIAL DISTANCING >

< start="2917.413" dur="4.806"> AND NUNGGALKEUN KAUNTIKAN AND ENJOY >

< start="2920.216" dur="3.871"> KAMI KEBANGSAAN KAMI DAN Urang AKAN >

< start="2922.352" dur="3.671"> DITASARKANKEUNYA DENGAN PANGGILAN >

< start="2924.221" dur="4.838"> SISTEM TAMAN NEGARA ACROSS >

< start="2926.156" dur="3.236"> NEGARA DAN TEKNOLOGI >

< start="2929.192" dur="2.937"> POKUSAN. >

< start="2929.526" dur="4.671"> HENTEU NGADUH ANTARA NAMPAK LAGI, INI >

< start="2932.262" dur="4.037"> CATETAN DENGAN PENTING UNTUK >

< start="2934.331" dur="5.005"> RAKYAT AMERIKAN Pikeun ngalakukeun pikeun ngalakukeunana >

< start="2936.433" dur="5.038"> THE SPREAD THAN TO HEAD YOU >

< start="2939.469" dur="3.804"> NEGERI DAN JAMINAN LOKAL AND >

< start="2941.605" dur="4.671"> AYA GAMPANGKEUN DENGAN >

< start="2943.406" dur="4.938"> CORONAVIRUS DAN UNTUK HAYAT >

< start="2946.409" dur="4.104"> HAYU UNTUK ING PUTRA INTO >

< start="2948.478" dur="5.973"> 15 HARI Pikeun MIKEUN PUTRA >

< start="2950.647" dur="5.038"> DR. FAUCI KANGGO NANGGOLEH DI >

< start="2954.584" dur="3.837"> GAMPANG TANGGO BETUL NYAWA >

< start="2955.819" dur="5.806"> HAVING AROUND NEGARA. >

< start="2958.555" dur="5.005"> TAPI ANAK HENTEU DENGAN DARI >

< start="2961.758" dur="3.937"> WAKTU MASA DENGAN KAKI ANAK SAKITU. >

< start="2963.693" dur="2.87"> AND I NGOMBOT DARI HATI AKU UNTUK LAGI >

< start="2965.829" dur="2.869"> AMERIKAN. >

< start="2966.696" dur="4.338"> INI SAHA NU ANU ANU DAPAT >

< start="2968.832" dur="4.871"> JUST MANGALKAN KESIHATAN DIRI ANTARA >

< start="2971.167" dur="5.639"> AND KELUARINGAN Anjeun, TAPI NO AMERIKAN >

< start="2973.837" dur="4.871"> TUNGGAL INGGRIS DI ATAWA >

< start="2976.94" dur="4.004"> CORONAVIRUS DIPASARKEUN KE >

< start="2978.841" dur="6.04"> INGIN YANG DAPATKEUN. >

< start="2981.077" dur="6.841"> THE RISIKO SERIOUS ILLNESS TO >

< start="2985.015" dur="3.17"> INGKAH TENTANG AMERIKAN >

< start="2988.051" dur="2.97"> KENDIRI. >

< start="2988.318" dur="6.64"> PANGGILAN AMERIKA bakal >

< start="2991.154" dur="4.137"> TUNGGUH KESELURAAN MILIK sareng AKU >

< start="2995.091" dur="2.937"> RECOVER. >

< start="2995.425" dur="5.606"> TAPI UNTUK SENIOR DENGAN KAWASAN >

< start="2998.161" dur="5.038"> KONSUSKEUN PERSEUN, HANYA >

< start="3001.164" dur="4.004"> PERLU NYANGKEUN PRINCIPLES >

< start="3003.333" dur="3.237"> OF 15 DARI TO SLOW THE SPREAD. >

< start="3005.301" dur="3.003"> THE PRESIDENT ANNOUNCED INI >

< start="3006.703" dur="4.438"> MINGGU yen Urang NGINI PELAYAN >

< start="3008.438" dur="4.771"> KEPADA Dinten KITA BUKA NUKAN >

< start="3011.274" dur="3.938"> NEGARA AND TEKI KANG INGIN >

< start="3013.342" dur="3.938"> MEMBANGKATKAN SUKURNA >

< start="3015.345" dur="3.937"> Ngarahkeun kumaha kasalametan sareng >

< start="3017.414" dur="4.904"> RESPONSUR NANGGUR KASIH. >

< start="3019.415" dur="6.073"> TAPI KANGGURU EUN DENGAN AMERIKAN SUKANG >

< start="3022.452" dur="5.105"> UNTUK BISA AMERIKA DI BUKU, >

< start="3025.622" dur="6.973"> YOU PUTUT DI PRACTICE. >

< start="3027.691" dur="6.906"> PUMUNTANG CORONAVIRUS.GOV AND KAMI >

< start="3032.729" dur="4.07"> NANGGUH ANJEUN AYA Urang BISA. >

< start="3034.731" dur="2.936"> Urang bakal nyababkeun ati sareng hampangna >

< start="3036.933" dur="5.739"> DINA KAMI. >

< start="3037.8" dur="10.077"> DENGAN YANG DIHENTEU, SANGGUP MANGKEUN RE DR. >

< start="3042.806" dur="7.841"> TONY FAUCI - DR. BIRX PERTAMA AND >

< start="3048.011" dur="4.705"> KADU DR. FAUCI. >

< start="3050.78" dur="4.972"> DR. BIRX: TERIMA KANGGO KANGGO AS >

< start="3052.849" dur="3.97"> PANGHASMATAN KEPADA INSAN AMERIKA. >

< start="3055.885" dur="2.903"> Kami ngawaskeun >

< start="3056.953" dur="4.838"> TANGGOLU RESEP DAN TI ADA >

< start="3058.921" dur="4.972"> KRITIKAL UNTUK NGUKTIKAN ATAWA SANGAT. >

< start="3061.924" dur="5.974"> HARI AKU JELAS. >

< start="3064.027" dur="6.94"> SISTEM KAMI KITA NGITA-AYAT DI FLU-LIKE >

< start="3068.031" dur="3.269"> ILLIS AYA NGAPAL DI >

< start="3071.1" dur="1.101"> RUNNING. >

< start="3071.434" dur="4.704"> AND KUMAHA DENGAN PENTING? >

< start="3072.335" dur="8.909"> UNTUK Sadayana anjeun leres >

< start="3076.272" dur="7.808"> EPIDEMIK FLU, KAMI HADI FLU A >

< start="3081.377" dur="4.805"> AND THU FLU B AND THOS >

< start="3084.213" dur="5.907"> SISTEMOMI NYAWA DI PLATFORM DIANA >

< start="3086.315" dur="4.172"> Urang BETEH NINGIN DI SAHA >

< start="3090.253" dur="2.903"> NAÉKKEUN. >

< start="3090.62" dur="4.704"> KUNG AYA KASUYA NANGGAS DI KASÉNA FEW >

< start="3093.289" dur="5.139"> NEGARA AND NEGARA, >

< start="3095.458" dur="5.84"> MACAMATKAN PELUPUSAN FLU AND >

< start="3098.562" dur="4.704"> AND PANUTUP GUNA NENG CDC >

< start="3101.431" dur="4.972"> AND NGARIT BASAAN DI ING ING >

< start="3103.399" dur="4.972"> TAMPILAN PELAKON NU FLU-LIKE HUKUM >

< start="3106.536" dur="4.738"> AND ADA KITU BARU TIT ANJEU >

< start="3108.505" dur="7.907"> INGU NU NGEKUTKEUN KITS INJAWA >

< start="3111.407" dur="15.115"> RUNS ON FLU SURVEILPENS AND >

< start="3116.546" dur="12.046"> PROGRAM. >

< start="3126.656" dur="3.904"> TEMA aranjeunna tiasa ngadu >

< start="3128.725" dur="30.997"> JAMINAN YANG PERLU NYANGGANG >

< start="3130.693" dur="32.032"> TELAH KASAHA. >

< start="3159.856" dur="7.841"> NEW YORK CITY, WESTCHESTER, BAGONG >

< start="3162.859" dur="6.039"> YORK, SUFFOLK DAN NEGARA NASSAU. >

< start="3167.831" dur="2.936"> ATAWA ING FUA NEGARA >

< start="3169.032" dur="2.835"> ASSOCIATED DENGAN KOMUNITAS BARAT sareng Anyar >

< start="3170.9" dur="3.003"> YORK METRO AREA. >

< start="3172.001" dur="4.971"> AYA NYATA NEGARA BUDAK >

< start="3174.036" dur="6.841"> JERSEY TAPI 56% KAS PELAS AYEUNA >

< start="3177.106" dur="5.772"> AND NANGGUH pisan PENTING >

< start="3181.01" dur="2.869"> SUMBANG NYEKA NU KOMPUT Anyar >

< start="3183.012" dur="3.037"> CASES PER DAY. >

< start="3184.013" dur="4.038"> INGATKEUN KAMI NU KASIH >

< start="3186.182" dur="3.003"> TAKE KANGGO NU KANGGO KANGGO NU DIRI >

< start="3188.184" dur="5.005"> TESTING BACKLOG. >

< start="3189.319" dur="5.806"> Kuring ngilu yén Urang bisa ngaco >

< start="3193.323" dur="3.87"> INTERPRET KURSUS KASÉ >

< start="3195.258" dur="3.871"> PER HARI AND ANU AYEUNA DI PILIH >

< start="3197.327" dur="3.837"> KOTOR YORK YAWA PINTU PINJAMAN >

< start="3199.262" dur="2.969"> CASES PER DAYARI PADALA >

< start="3201.297" dur="1.935"> HUBUNGAN HUBUNGAN TIADA MANEH >

< start="3202.365" dur="2.803"> TINGKAT TIAS PARI. >

< start="3203.366" dur="2.769"> ATAWA ANAK KOMUNITAS Anyar >

< start="3205.301" dur="2.87"> CASES PER DAY. >

< start="3206.269" dur="3.069"> INGIN ADALAH KANGGO NU TANGGUN >

< start="3208.304" dur="3.103"> PERSON DI KOTA YORK KOTA AND KABEH >

< start="3209.472" dur="4.738"> YORK METRO AREA TO CONTINUE >

< start="3211.54" dur="4.839"> BAGI SATÉSARI KITANG 15 HARI >

< start="3214.343" dur="3.304"> TUKARKAH PUTIHAN ATAWA NANGGUH >

< start="3216.513" dur="3.904"> Bagean ING ING YANG TUNGGU >

< start="3217.78" dur="3.504"> TEMA Aranjeunna ngiringan MAYOR >

< start="3220.55" dur="2.77"> AND GOVERNORS. >

< start="3221.418" dur="4.003"> YESTERDAY, KAMING DENGAN TENTANG >

< start="3223.453" dur="4.972"> SAKSA RÉTANG MUNGGULKEUN NYAWA >

< start="3225.555" dur="4.872"> METRO AREA INTAN DI SAHA RESIDENTS >

< start="3228.558" dur="4.905"> ING NYAIN AYA NU KANGGO NENG NEGARA >

< start="3230.56" dur="5.038"> HOMES ATAWA TEMPAT LAIN KANGGIHKEUN >

< start="3233.596" dur="4.939"> AND Urang GANGGANG MÉTARI TO MONITOR >

< start="3235.732" dur="3.87"> TEMPAT KIRI AND >

< start="3238.668" dur="2.87"> NUJAK-HUJATKEJATI TUJUAN HENTEU UNTUK >

< start="3239.735" dur="3.805"> MERDASAKI KITA DENGAN KESIHATAN DAN >

< start="3241.671" dur="3.904"> KAWASAN KOMUNITAS TEMA >

< start="3243.673" dur="2.235"> SAHA ANAK GOLONGKEUN ATAWA >

< start="3245.708" dur="3.004"> Nagara. >

< start="3246.042" dur="4.704"> KUNGSA INGINAN SUKAN PENTING, IT >

< start="3248.845" dur="3.937"> GENTING PENTING TO AKU DIRI. >

< start="3250.88" dur="4.004"> KUMAHA GRANDMOTHER SAYA Pikeun 88 >

< start="3252.915" dur="4.906"> TAHUN HIDUP DENGAN FAKTIKA YANG >

< start="3255.017" dur="6.841"> SHE INGIN SUKU DI ATAWA 11 WAKTU >

< start="3257.954" dur="5.973"> HANJI HENTEU HENTEU FLU TO HERI IBU >

< start="3261.991" dur="4.905"> INGAH HENTEU IBU HENTEU JUST >

< start="3264.06" dur="6.005"> DIKULUAKAN sareng IBU IBU >

< start="3267.029" dur="5.038"> SUKUJU NYEKA GAMPANG 1918 FLU. >

< start="3270.199" dur="4.805"> BASA-BOLEH NANGGALKEUN HENTEU >

< start="3272.201" dur="4.872"> SHE AYA ANAK DI SEKOLAH NAJI >

< start="3275.137" dur="2.236"> INGGRISKEUN INGGRIS YANG FLU >

< start="3277.206" dur="2.035"> NGIRI. >

< start="3277.506" dur="3.738"> INI SAHA NU KITA NANGGALKEUN DI >

< start="3279.375" dur="3.971"> EVER AMERIKAN, Anjeun PADANG ROLE >

< start="3281.378" dur="4.838"> UNTUK MELAYANGKEUN ATAWA ATAWA PERTENGAHAN MANUKNA >

< start="3283.479" dur="5.706"> Yen anjeun INTERACT DENGAN. >

< start="3286.349" dur="4.938"> INGIN AYA NU KETIKA SOSIAL >

< start="3289.318" dur="2.369"> DISTANCING AND YOU SOSIAL >

< start="3291.42" dur="1.902"> JABATAN. >

< start="3291.821" dur="3.503"> UNTUK ATAWA AMERIKAN, INGKE ANU >

< start="3293.456" dur="2.903"> Ngalindungan diri anjeun, Anjeun >

< start="3295.458" dur="4.971"> Ngayakeun LAIN. >

< start="3296.492" dur="6.006"> KUNG ING DIRI KASEH >

< start="3300.563" dur="4.871"> INGAH ING VIRUS DENGAN SUMBANG TO >

< start="3302.632" dur="4.738"> KOMUNITAS PRE-EXISTING, MY >

< start="3305.568" dur="2.803"> GRANDMOTHER KUMAHA DENGAN Pikeun >

< start="3307.503" dur="3.171"> 88 TAHUN. >

< start="3308.504" dur="2.903"> ING ADALAH AYA AYA >

< start="3310.807" dur="1.802"> PENTING. >

< start="3311.541" dur="3.17"> INI AYA REALITI. >

< start="3312.742" dur="3.704"> KAJIN Anjeun tiasa milarian jumlah taun >

< start="3314.844" dur="4.638"> AYA TUJUR. >

< start="3316.579" dur="3.204"> Urang KABEH NU KAWIN ING DANA KANGGO >

< start="3319.616" dur="2.001"> TEMA. >

< start="3319.916" dur="5.738"> TERIMA KANGGURU BASA NA KANGGO ANU AKAN >

< start="3321.751" dur="5.839"> DAPATKAN PESULANAN KITA DI KANGSA TO >

< start="3325.788" dur="3.938"> SUKA DIHENTEUN EVERY AMERIKAN >

< start="3327.723" dur="4.138"> UNDERSTANDS HENTEUS NINGGALKEUNNA >

< start="3329.859" dur="4.871"> PERANAN AS AS Urang NGADALAKKEUN DI >

< start="3331.994" dur="4.672"> LIMA DESA LIMA NEGARA UNTUK LET UP. >

< start="3334.864" dur="4.872"> Kuring NANGGUH JAWABAT YANG DIAJATNA >

< start="3336.799" dur="4.07"> KASÉNAS BARAT AYEUNA ATAWA >

< start="3339.869" dur="3.87"> HOSPITALISASI AYA NGAMBIL. >

< start="3341.003" dur="4.806"> Jumlah Euis Anyar dina unggal >

< start="3343.873" dur="6.006"> TINGKAT INGGO JAWA INGKEUN >

< start="3345.942" dur="5.939"> KONSISTEN TAPI TANPA RISING. >

< start="3350.012" dur="3.871"> YOU bakal ningali kasus HOSPITAL >

< start="3352.014" dur="4.972"> TANGGALKEUN UNTUK MANGKAL KANA >

< start="3354.016" dur="5.94"> Aranjeunna mangrupikeun REFLEKSI APA >

< start="3357.12" dur="5.071"> DENGAN SUKA NUNGGUNG DUA MINGGU MINGGU >

< start="3360.089" dur="4.971"> ATAWA INGGU MITIGATION >

< start="3362.324" dur="4.906"> EFFORTS DI ATAWA PUT IN TEMPAT. >

< start="3365.194" dur="3.938"> TANPA PERTU KOMUNITAS, NEGARA >

< start="3367.363" dur="3.771"> ATAWA NEGARA BISA Gawé BISA TO US >

< start="3369.265" dur="4.037"> MUNGKULKE INI NU MANGSAAKAN >

< start="3371.267" dur="5.939"> NGUDI SENI KANGGO NU KANGGO. >

< start="3373.436" dur="5.906"> Kuring TERIMA KASIH. >

< start="3377.34" dur="3.103"> DR. FAUCI: INGU MANGGANG NYAWA >

< start="3379.476" dur="2.902"> PANGGILAN KOTAK MENTEU KAJAWA >

< start="3380.576" dur="5.806"> Ngalangkungan INFORMASI KITA GOT ON >

< start="3382.511" dur="9.009"> PANGGUNG TINGGALKEUN ATAWA KANGGO MUNGSA >

< start="3386.516" dur="5.805"> ATAWA WAKTU WANG DENGAN SATU MANGSA NYAWA AS >

< start="3391.654" dur="3.671"> INFORMASI. >

< start="3392.455" dur="4.004"> DI SADU KABEH, AKU KANGGO >

< start="3395.458" dur="2.97"> APOLOGI KE RESPON KURIKO AKU >

< start="3396.593" dur="2.836"> KEPADA KA SAHA NANGGANGKEUN AKU NENTING >

< start="3398.561" dur="2.936"> PANGKILAN CHINA. >

< start="3399.562" dur="3.97"> Kuring kudu nganggur ka anjeun, >

< start="3401.631" dur="6.906"> TAPI TUNGGU AYA NU GAYA. >

< start="3403.666" dur="5.972"> AKU KAKILAKAN AKU CIKULU >

< start="3408.671" dur="2.803"> FISSIA DAN TEU GETÉ >

< start="3409.772" dur="4.705"> DITUTUKAN INGGU STUFF. >

< start="3411.607" dur="5.105"> NGAPUNGKEUN UNTUK SINO >

< start="3414.611" dur="4.104"> KAMI RAN INTO NGADUKAN GARISAN BARU >

< start="3416.846" dur="3.871"> INFORMASI, CINA sareng LAIN >

< start="3418.848" dur="3.87"> TIANG NYANGGU HIT PRIOR INGIN Urang. >

< start="3420.85" dur="3.003"> SATU DESA INGIN >

< start="3422.852" dur="3.97"> NGENTOTIKI PIKEUT AKU NUNG NUNGGUL AKU >

< start="3423.987" dur="5.772"> NANGGALKEUN SIEUN AYA SAPATNA KITA >

< start="3426.956" dur="5.071"> AKU KANGSAU, TAPI ING NGAPUNGI IT >

< start="3429.892" dur="4.004"> AYEUNA, AYEUNA AYA KABELAS >

< start="3432.161" dur="4.905"> SANGATNA SUKUJAH DENGAN MULIT INI >

< start="3434.03" dur="4.972"> Ngeunaan INGKI CYCLE ING >

< start="3437.199" dur="3.771"> INGU MUNGGUH KUMAHA. >

< start="3439.135" dur="4.838"> Aranjeunna ngagaduhan kasus. >

< start="3441.103" dur="7.007"> TAPI APA INGIN SUKA Mimitian >

< start="3444.106" dur="5.106"> TILIH MERDEKA HENTEU NYAWA >

< start="3448.243" dur="3.938"> PELANGSAAN PEMBANGUNAN ATAWA INGIN >

< start="3449.345" dur="5.906"> UNTUK KITA AS YANG DENGAN DAPAT >

< start="3452.314" dur="5.006"> SUKSES, BAKAL SIKEU SIEUN SANGGANG >

< start="3455.384" dur="4.171"> TANGGALKEUN HENTEU AYEUNA >

< start="3457.453" dur="3.07"> BASA KANGGO ARTIKAN >

< start="3459.689" dur="2.769"> ON INPUT. >

< start="3460.656" dur="3.97"> Kuring terang Kami bakal nganggur >

< start="3462.591" dur="2.836"> SUKSIA NU MASA KELUAR SUMBANG >

< start="3464.76" dur="3.771"> CONTROL. >

< start="3465.561" dur="4.071"> Urang teu hoyong INPUT KAS IN. >

< start="3468.664" dur="2.904"> INGAT INGAT. >

< start="3469.765" dur="3.871"> THE KURING TULIS INTÉNA >

< start="3471.701" dur="3.837"> PENTING, TIANG NANGGALU >

< start="3473.77" dur="3.804"> DR. BIRX MENTIONED. >

< start="3475.671" dur="4.137"> SANGKEUN SUKA INJUK INFLECK >

< start="3477.707" dur="4.17"> SHON OF CURVE, KAMI SEKSYEN >

< start="3479.942" dur="3.771"> BUDAK BUDAYA BUDANG >

< start="3482.011" dur="4.705"> SATU AYA NU KANGGO NU DANAJEUN >

< start="3483.846" dur="3.971"> LANGKAH-LANGKAH INGGRIS INDIVIDU >

< start="3486.849" dur="2.903"> PELANGGANAN AND MANU PELAJARAN >

< start="3487.95" dur="4.839"> SOMETHING DENGAN TEMPATNA SAHA >

< start="3489.885" dur="4.972"> ING ING DI PUTIH. >

< start="3492.922" dur="5.005"> UNTUK CONTOH, KAPUNG CHINA UP UP, >

< start="3494.99" dur="4.138"> SAHA NU INGAT PADU SUKU >

< start="3498.06" dur="3.937"> DIDNU TURN NU NU NILA PERAK >

< start="3499.262" dur="5.739"> DARI KELUARKAN, PELIK ANU NU >

< start="3502.131" dur="5.84"> Nomer ARBITRARY, 500 CASES, >

< start="3505.134" dur="5.973"> HARI NU NEXT DENGAN 1.000 ATAWA >

< start="3508.104" dur="5.973"> 1.500 AND TH 2,000. >

< start="3511.24" dur="4.905"> ONAS KASÉNAS NGEUNESAS Anyar >

< start="3514.21" dur="4.872"> FLATTEN PUTRA ING PAPAT ING >

< start="3516.279" dur="3.103"> SAHA NU INFLEKKKEUN HENTE >

< start="3519.215" dur="4.971"> KASUNG. >

< start="3519.515" dur="6.607"> THE THING THAT DR. BIRX >

< start="3524.32" dur="3.07"> MENTIONED, YOU DON'T DENGAN >

< start="3526.255" dur="2.936"> KULITAN TAPI INI DI PARAAN >

< start="3527.523" dur="2.769"> INGIN INGIN INGIN. >

< start="3529.325" dur="1.868"> AND Kuring mikir yén éta SULIT >

< start="3530.426" dur="2.802"> PENTING. >

< start="3531.327" dur="3.07"> INGKAH TIAS sareng AKU AKU DANA AKU >

< start="3533.362" dur="3.971"> PIKIRI ITU DAPATKEUN TUNGGUH >

< start="3534.53" dur="5.84"> TANYA NANYAK MANU INI DI ING >

< start="3537.466" dur="6.007"> PELANGGAN ASKED AS, Nyaéta >

< start="3540.503" dur="6.039"> DIA NANGKEUN CYCLE ANTARA? >

< start="3543.606" dur="5.071"> Kuring NGASANGKEUN ITEUANG SIEUN WELL. >

< start="3546.675" dur="6.974"> KOMUNITAS SAHA NU SAPATAKAN, APA KAMI >

< start="3548.811" dur="5.973"> INGAN MENGHISEU AYEUNA DI TEMA >

< start="3553.783" dur="2.969"> SUMBASAN HUTISNES HISISPHERE IS >

< start="3554.917" dur="4.739"> INGIN Urang AYA NU KASAHA >

< start="3556.886" dur="4.972"> NONOHKEUN ASI TO INI MANGKEUN >

< start="3559.789" dur="4.972"> TEMPAT ING KASUT AND ITU >

< start="3561.991" dur="3.971"> AYUH PELAKSANA SUKUR, IT >

< start="3564.894" dur="4.971"> TIANG AKIBEU INGGU BISA KANGGO >

< start="3566.095" dur="5.705"> DITASAKKEUN ANTARA GAMPANG WE'LL A >

< start="3569.998" dur="2.97"> PENTAKSARI NASA KEDUA. >

< start="3571.934" dur="4.237"> SAHA APA DENGAN MANGSA AS? >

< start="3573.102" dur="5.806"> IT TOTALLY EMPHASIZES THE NEED >

< start="3576.305" dur="4.638"> UNTUK APA INGIN YANG ANJEUN ATAWA >

< start="3579.041" dur="4.972"> NGEMBANGKEUN VACCINE, IT TESTING IT >

< start="3581.076" dur="7.008"> Leres sareng TRY MANGKEUN Maca IT >

< start="3584.146" dur="6.006"> AND PUNYA VACCINE HAYAT. >

< start="3588.217" dur="4.939"> AND LELAKON KANA ANJURAN DENGAN KITA >

< start="3590.285" dur="4.139"> TIANG KANGGO MENU GUNUNG >

< start="3593.289" dur="2.97"> Kami bakal ngabantosan >

< start="3594.557" dur="3.604"> AND SAFE. >

< start="3596.392" dur="3.87"> Kuring TINGGUH KUMAHA SUKU >

< start="3598.294" dur="4.971"> INPUTTING TINGKATKEUN INGKEUN AYEUNA, KAMU PERLU >

< start="3600.396" dur="7.841"> DIPUNCI UNTUK SUMBANG ANYARI >

< start="3603.399" dur="6.874"> AND Urang ngalakukeun bakal ngamajukeun US >

< start="3608.371" dur="4.037"> WELL. >

< start="3610.406" dur="5.939"> REPORTER: ON VENTILATORS, TI >

< start="3612.541" dur="4.805"> Ngalaporkeun NU SANG NU MUNGGU SUKU >

< start="3616.478" dur="1.902"> 16,000 IN NATIONAL >

< start="3617.479" dur="2.036"> STOKPILE. >

< start="3618.514" dur="2.969"> NGADUKKEUN ASI, KUMAHA >

< start="3619.649" dur="2.935"> VENTILATORS Naha Anjeun di >

< start="3621.617" dur="3.904"> STOKPILE NATIONAL? >

< start="3622.718" dur="6.874"> SATU ELSE MANGSAKEUN ATAWA KUMAHA >

< start="3625.655" dur="5.939"> LONG ING AKAN MÉTANGKEUN SIEUN. >

< start="3629.725" dur="5.906"> TI NU TAK NU MUNGKU? >

< start="3631.727" dur="6.073"> PRESIDENTE VICE: IT IS A >

< start="3635.764" dur="4.906"> SINGULAR FOCUS AND PORTION GOOD >

< start="3637.934" dur="5.839"> TUTUP KANGGOAN KANGGO NANGGOLNA >

< start="3640.803" dur="5.105"> KANGGO ATAS FEMA SINCE THE >

< start="3643.906" dur="3.937"> PRESIDENT STOOD UP FEMA'S >

< start="3646.041" dur="3.938"> PUSAT RESPONSE NATIONAL AND WE >

< start="3647.976" dur="2.97"> NGINCANG PROGRASA ING VARIETY >

< start="3650.112" dur="2.936"> TUHAN. >

< start="3651.08" dur="4.872"> PULANG, AYA NYATA >

< start="3653.182" dur="4.772"> STOCKPILE NA DIA DIAJAKAT DAN >

< start="3656.085" dur="3.871"> DEPENDING APA TANGGANG >

< start="3658.087" dur="4.037"> DIPUTUTKAN, KAMI DISEDIAK >

< start="3660.089" dur="4.904"> 4.000 VENTILATORS TO NEW YORK >

< start="3662.258" dur="3.169"> MENUTUP VENTILATORS KAMI SENT TO >

< start="3665.127" dur="2.87"> KOTA YORK KOTOR. >

< start="3665.56" dur="4.572"> ATAWA TI NU TANYA NU KOMPUTNA >

< start="3668.13" dur="4.071"> 20,000 - KURANG MUNGKIN 20,000. >

< start="3670.266" dur="4.738"> AKU TEU NYANGGIHKAN SUMBER anjeun. >

< start="3672.334" dur="4.672"> ING DIA NU DITEKA DENGAN HANYA >

< start="3675.137" dur="3.971"> ESTIMATES LEPANG HANYE 150,000 >

< start="3677.139" dur="4.939"> VENTILATORS DI KAWASAN BROAD >

< start="3679.241" dur="3.17"> SISTEM CARE SEMUA ACROSS >

< start="3682.211" dur="2.936"> Nagara. >

< start="3682.545" dur="4.737"> AND Gawé bareng DOKTOR DAN >

< start="3685.281" dur="4.872"> TI NU TANGGAP PENTING >

< start="3687.416" dur="3.804"> KONTAK CALL DENGAN, KAMI >

< start="3690.286" dur="3.937"> DITUTURAN WANGI WARI TARI >

< start="3691.354" dur="5.906"> INGIN YANG DIHENTE NYAWA >

< start="3694.356" dur="5.94"> DOKTOR GAMPANG UNTUK PELABURAN >

< start="3697.393" dur="4.938"> SUKSARA BISA DI KOMPUTNA A >

< start="3700.429" dur="4.171"> VENTILATOR TANGGAL SAHA GAMPANG. >

< start="3702.464" dur="5.973"> Kuring SPOKE TO GOVERNOR CUOMO ABOUT >

< start="3704.733" dur="4.905"> ING Dinten ayeuna sareng Anjeunna dina >

< start="3708.57" dur="2.971"> PROSES KAGIAN PANGKAL >

< start="3709.772" dur="3.771"> Narkoba nagara. >

< start="3711.674" dur="4.004"> Urang NGINCANG NU DIA NU TENGKEUN >

< start="3713.676" dur="6.039"> THOUSANDS VENTILATORS NA >

< start="3715.811" dur="7.141"> BISA ATAWA KONTAK AYEUNA AYEUNA >

< start="3719.848" dur="7.107"> FDA MANGSAAN JAMINAN GIVEN. >

< start="3723.086" dur="6.939"> Kami parantos nampi pidéo anu langkung >

< start="3727.089" dur="4.905"> UNTUK NAMPANGKE UNTUK MAJI KOLEKTIF BOLEH >

< start="3730.158" dur="3.838"> DITANGGO. >

< start="3732.127" dur="4.906"> TAPI DENGAN KAMI GAWA NENG AGUNG >

< start="3734.129" dur="3.171"> KAJI GAMPANG sareng KOMPUTER KEPADA >

< start="3737.166" dur="2.069"> UP. >

< start="3737.433" dur="3.77"> Konstruksional ayeuna bakal diulas deui sareng >

< start="3739.368" dur="3.737"> MEMANGKAN KABUPATEN INI. >

< start="3741.336" dur="3.838"> TAPI SATU IDEAS LAIN AS KAMI >

< start="3743.239" dur="4.037"> NGILANGKEUN DI lapangan NEGARA >

< start="3745.308" dur="3.904"> ATAWA GAMPANG PALING HENTEU ATAWA ATAWA >

< start="3747.41" dur="2.969"> THAL HALF KASÉ UNTUK >

< start="3749.345" dur="4.004"> KORONAVIRUS DI KABUPATEN Anyar >

< start="3750.513" dur="7.006"> NEGERI DAN DI KABUPATEN KABUPATEN >

< start="3753.482" dur="6.907"> TI AYEUNA, TUJUH TAPKEUN RESOURCES KAMI >

< start="3757.653" dur="4.038"> MENUTUP VENTILATORS DI SAHA >

< start="3760.522" dur="3.104"> KOMUNITAS AYA NUNGGUH >

< start="3761.824" dur="3.737"> PALING DENGAN CORONAVIRUS. >

< start="3763.759" dur="5.673"> SATU DANA SATU AYA Gawé >

< start="3765.695" dur="5.772"> SUKA INGAN DI FEMA AYEUNA AYA DENGAN >

< start="3769.565" dur="2.969"> LAMPIRAN UP PRODUKSI DAN AT >

< start="3771.6" dur="2.87"> PANGGUNG SAMPÉSA Gawé bareng >

< start="3772.668" dur="3.203"> NEGARA-UNDANG NANGGANG NENGGANGKEUN DI KAWASAN >

< start="3774.603" dur="3.07"> TUNGGU AYA TUNGGUH >

< start="3776.004" dur="3.504"> BURDEN YET DENGAN CORONAVIRUS >

< start="3777.806" dur="2.937"> AND NGINCANGKEUN AYA KAMI NU >

< start="3779.641" dur="3.938"> MANUFACTURING AND BACKFILLING >

< start="3780.876" dur="5.872"> AND NGETEPKEUN YANG PERLU. >

< start="3783.713" dur="4.871"> SAHA NU NU DIAJAK NYAWA, KITA ANAK >

< start="3786.882" dur="6.807"> TEK LAMPIRAN. >

< start="3788.717" dur="6.007"> DUA DATANG ADMIRAL ANAK DENGAN AN >

< start="3793.823" dur="4.871"> TANGKUH Tugas. >

< start="3794.857" dur="5.071"> Kami bakal panghasilan sareng >

< start="3798.828" dur="4.037"> Konfigurasi ARRANGING. >

< start="3800.062" dur="4.771"> DR. BIRX, MAYBE YOU BISA MANGSA NAK >

< start="3802.998" dur="4.839"> THE VENTILATORS. >

< start="3804.967" dur="5.072"> DR. BIRX: Kuring THANK DRR MARRI >

< start="3807.97" dur="4.939"> PETERSON sareng AMERIKAN >

< start="3810.172" dur="4.739"> ASSOCIATION, KUMAHA DIA ING >

< start="3813.042" dur="5.038"> GALU INGKE ATAWA KITA NANGGALKEUNA >

< start="3815.044" dur="6.907"> TEMA INGIN UNTUK Gawé di ATAWA TAMAT >

< start="3818.214" dur="5.739"> TANJUNG JEUNG JAWAPAN UNTUK ATAWA >

< start="3822.084" dur="3.937"> DOKTOR DI EUN KUMAHA >

< start="3824.086" dur="3.904"> Gawe bareng DENGAN NEGARA AND >

< start="3826.155" dur="2.903"> KOMPUTER DOSA KANGGO NUNGGUH KANGGO >

< start="3828.124" dur="3.169"> Ieu. >

< start="3829.191" dur="3.937"> TI SUKAN HENTEU VENTILATORS >

< start="3831.426" dur="3.637"> SAHA NU NU TUNGGUH NANGGANG TAPI >

< start="3833.262" dur="4.872"> SUMBANG NUNGGKEUN INGKI PENTAS >

< start="3835.197" dur="3.27"> AYA TEU NEGARA BISA >

< start="3838.267" dur="3.003"> KUKUAN. >

< start="3838.601" dur="5.572"> PANUKUP SUKU BUKTAN >

< start="3841.404" dur="3.336"> PIECE SUMBANG DI LAKSANA >

< start="3844.306" dur="3.036"> SUMBER TAMBAHAN. >

< start="3844.873" dur="4.438"> SAHA Kuring KASUKAN TUNGGU ATAWA - KITA >

< start="3847.476" dur="3.937"> AYA DESA NU NANG NU NAK SUKU >

< start="3849.445" dur="5.939"> HORIZONTAL ACROSS NEGARA >

< start="3851.547" dur="5.839"> TAPI KOLEKSI DATA AYEUNA DI A >

< start="3855.517" dur="3.837"> PELABURAN DENGAN PARA NONTARI >

< start="3857.519" dur="3.905"> IT, teu EQUAL EVERYWHERE. >

< start="3859.488" dur="4.971"> ATAWA TEMPAT AYA NU TAK SUKA >

< start="3861.557" dur="3.203"> DITUTUPKAN DAN TEMPAT DI SINÉNA >

< start="3864.593" dur="1.902"> TAMBIH DEUI. >

< start="3864.893" dur="4.639"> Kami bakal ngagaduhan nagara pasipatanana >

< start="3866.628" dur="3.371"> KOMUNITAS KABAKASAN JEUNG KARANGAN >

< start="3869.665" dur="1.935"> INFRASTRUCTURE. >

< start="3870.132" dur="3.604"> MENUTUP SAKITU DIANA MANA >

< start="3871.734" dur="4.871"> VIRUS TUNGGUH ATAWA DI SINIANA >

< start="3873.869" dur="4.804"> TEGI sareng SAHA NU NGAPUNGKEUN UP >

< start="3876.738" dur="2.236"> SUMBATKEUN DI SINI NANA TI >

< start="3878.807" dur="2.035"> TILANG. >

< start="3879.107" dur="3.771"> IT HIT WASHINGTON NEGERI sateuacanna >

< start="3880.976" dur="4.772"> IT HIT KOMUNITAS BARAT DAN NONTIH AT >

< start="3883.011" dur="5.84"> TIU AYA KANGGO NU MANGKEUN AKAN KITA >

< start="3885.881" dur="4.004"> BOLEH Ngalebetkeun PERTANYAAN BEDA >

< start="3888.984" dur="3.971"> DI NEGARA. >

< start="3890.019" dur="6.873"> AND SO NU TENTI NU TENGAH KASILAKAN A >

< start="3893.089" dur="6.839"> TEMPAT DI SAHA NAKTOH >

< start="3897.025" dur="5.24"> NOMBOR Nampakna Anu diperyogikeun. >

< start="3900.062" dur="5.038"> KUNG NYAWA ING DESA TANGGUNG AND >

< start="3902.398" dur="4.771"> DAPATKEUN KANA PROJEK KOMUNITAS DI >

< start="3905.233" dur="4.839"> Séri jeung Sadérék nu Sopéter >

< start="3907.303" dur="5.706"> 50% ING POPULASI TU >

< start="3910.206" dur="4.838"> DAPATKEUN, AKU INGIN pisan >

< start="3913.142" dur="5.005"> PULAK, INGKEUN KANGGURAN >

< start="3915.177" dur="5.105"> WILUJENG, KILOS VIRUS INI >

< start="3918.28" dur="4.905"> PELANGGAN HENTEU HENTEU >

< start="3920.415" dur="4.806"> TUNGGUH POPULASI ING INI >

< start="3923.318" dur="3.004"> CYCLE, DI FYÉT PANGGUNG AND >

< start="3925.354" dur="2.87"> SUMBANG LAIN. >

< start="3926.455" dur="3.904"> SATU INGKATA TIGA TIGA >

< start="3928.357" dur="4.905"> CYCLES DENGAN TANPA PERTUANA. >

< start="3930.492" dur="4.772"> Kami bakal resep sareng CYCLE A >

< start="3933.395" dur="4.872"> KAHIRAN AYEUNA, DENGAN SATU TUJUK >

< start="3935.397" dur="6.941"> DENGAN TUTUP DARI 2020 ATAWA >

< start="3938.4" dur="5.939"> INNOVASI LAIN sareng NOT 2021. >

< start="3942.471" dur="4.805"> Kami ngiringan masa depan. >

< start="3944.473" dur="4.838"> AND KIKI NANGKE NOMBOR >

< start="3947.409" dur="3.204"> TANGGUH PUTE ING SADANA >

< start="3949.444" dur="1.903"> AKSARI SANGATNA KEANGGURAN >

< start="3950.746" dur="2.702"> Jalma. >

< start="3951.48" dur="7.074"> TAPI AKU BISA KANGGO NUNG MUNGKUNG KAJI >

< start="3953.582" dur="7.908"> BATUR sareng NGOMBAK AT WUHAN AND SEMUA >

< start="3958.688" dur="4.804"> DESA INJAN-APA DAN TALK >

< start="3961.623" dur="9.042"> NGENTOTKEUN TUNGGU 60.000 SAKIA >

< start="3963.625" dur="8.976"> INFIP, IF YOU SABLA SIEWE >

< start="3970.799" dur="4.905"> ASYMPTOMATIC, 60,000 SUKU TARI >

< start="3972.734" dur="4.872"> TUNGGULAN 80 JUTUL, ING AYEUNA >

< start="3975.837" dur="3.905"> NEAR SUMBER. >

< start="3977.74" dur="2.335"> SANGGO NUNG NU JAMINAN AMERIKA >

< start="3979.875" dur="2.936"> Jalma. >

< start="3980.209" dur="5.606"> ON KANGGURU MODEL MUNGGUL KASAHA. >

< start="3982.945" dur="4.905"> KUNG AYUH KAWIN ZERO KAWALAN >

< start="3985.948" dur="3.003"> DIA HENTEU ATAWA ANU NYAHUI >

< start="3987.983" dur="1.868"> EVER AMERIKAN INGGALUN >

< start="3989.084" dur="2.97"> KOMPAK. >

< start="3989.985" dur="4.905"> AND KAYA NGENTUH KASAHA ANJI KITA >

< start="3992.188" dur="6.839"> KANAN AYEUNA KANGGO NANGGAL >

< start="3995.024" dur="6.139"> ON HOSPITAL DENGAN HOSPITAL, NEJE >

< start="3999.161" dur="6.005"> DENGAN NEGARA, NEGARA DENGAN NEGARA >

< start="4001.296" dur="6.707"> THE INFRASTRUCTURE PERLU AYA >

< start="4005.3" dur="4.806"> ANAK DARI KELUAR AND >

< start="4008.136" dur="2.971"> KATURUSAN AMERIKA >

< start="4010.239" dur="3.871"> Jalma. >

< start="4011.24" dur="5.939"> REPORTER: WELL INTENTIONED ARE ARE >

< start="4014.243" dur="4.972"> MASKEL Jual. >

< start="4017.312" dur="3.938"> BISA INGIN ANTARI. >

< start="4019.348" dur="4.972"> Aranjeunna ngagaduhan INGENIS hébat >

< start="4021.383" dur="6.941"> MIXED FEEDBACK DI SAHA NYA >

< start="4024.453" dur="5.873"> AYA KASAHA GASA. >

< start="4028.457" dur="5.906"> POTEKAN GURU. >

< start="4030.459" dur="10.81"> IS AYA NAMPANGKEUN DAN KUKASAN >

< start="4034.496" dur="8.008"> KASIH anjeun? >

< start="4041.403" dur="4.004"> DR. FAUCI: NAJI TINGKAT SIEUN >

< start="4042.638" dur="3.936"> SIFNIFICANT RATHER SIGNIFICANT OF >

< start="4045.54" dur="1.401"> MASKU DENGAN DI ATAWA >

< start="4046.708" dur="1.735"> AYA. >

< start="4047.075" dur="2.637"> KUNG ING DIRI PUPUNTAN AYA TANGGOLA ARYA >

< start="4048.576" dur="3.004"> PERLU MASKU DAN KANG APLIKASI APA >

< start="4049.845" dur="2.002"> UNTUK KITA NGIEUN SIEUN, SUKA KANGGO >

< start="4051.714" dur="1.801"> BISA. >

< start="4051.98" dur="3.504"> TAPI AKU AYA DENGAN NEGARA AYEUNA AYEUNA AS A >

< start="4053.649" dur="7.874"> NEGOSISI DIAJUKAN ANAK SUKANG >

< start="4055.617" dur="7.107"> AYEUNA. >

< start="4061.657" dur="2.902"> HÉSES PRESIDENT VISES: WE'LL TAKE >

< start="4062.858" dur="3.771"> KOUPLE PADISAN. >

< start="4064.693" dur="4.038"> REPORTER: KITA NANGKANG KULIT >

< start="4066.762" dur="4.004"> RUJUKAN KOMPETISI AMONG >

< start="4068.864" dur="3.17"> STATES, KAKUSUSUSU KENTUCKY >

< start="4070.9" dur="2.902"> SAID YESTERDAY DENGAN NEJEEN NU >

< start="4072.167" dur="3.671"> INGIN DI HUKUM UNTUK MANGSA ANJEUN >

< start="4073.936" dur="3.837"> PERLINDAHAN TAPI KAPILAN FEMA DI AND >

< start="4075.971" dur="2.77"> BOUGHT IT, PUTRA NAMPIKEUN DARI >

< start="4077.907" dur="1.968"> UNTUK TEMA. >

< start="4078.874" dur="2.069"> DIA SIEUN SIEUN ING NGEJAT A >

< start="4080.009" dur="2.735"> MASALAH UNTUK PERATURAN DAH GAMPANG >

< start="4081.076" dur="2.903"> SATU TANGAN SANGGU NU MANGSA KUKU >

< start="4082.878" dur="3.002"> MANGSA KAWAN >

< start="4084.112" dur="2.736"> TEMA-TEMA SAHA TEU DAPAT sareng ON >

< start="4086.014" dur="2.803"> LAIN-LAIN HAND THE FEDERAL >

< start="4086.982" dur="2.87"> GIGNNE KANGGO NANGGUNG >

< start="4088.95" dur="2.77"> RANTÉ PASOKAN. >

< start="4089.985" dur="3.803"> INI MASALAH INGGRIS ANTARA ANTARA anjeun >

< start="4091.854" dur="3.002"> TENTANG sareng APA ADVICE AND KATA >

< start="4093.922" dur="1.868"> STATES LIKE KENTUCKY HAVING THIS >

< start="4094.99" dur="2.936"> MASALAH? >

< start="4095.924" dur="3.938"> HÉS PRESIDENT PESEN: Kuring SPOKE TO >

< start="4098.06" dur="3.169"> GIGNOR OF MICHIGAN, >

< start="4099.995" dur="2.937"> WHITMER GOVERNOR, NGENTOT >

< start="4101.363" dur="4.572"> NU. >

< start="4103.065" dur="3.537"> KAMI IUT RAFA FEMA KAMI >

< start="4106.068" dur="0.834"> KANAN REPRESENTATIF DI PADA >

< start="4106.735" dur="3.136"> KAS. >

< start="4107.036" dur="4.871"> Urang hoyong ngalakukeun aranjeunna >

< start="4110.005" dur="2.903"> - WE'RE ACQUIRING EVERY BIT AS >

< start="4112.04" dur="1.903"> LEUWAT AS Urang BISA. >

< start="4113.041" dur="3.137"> TEMPAT FEMA. >

< start="4114.076" dur="4.171"> TAPI AS Urang damel sareng anu kuat >

< start="4116.311" dur="3.937"> CAKIN, NANGGUH KANGGURAN >

< start="4118.38" dur="8.875"> PERKEMBANGAN DENGAN STATES AND >

< start="4120.382" dur="7.941"> THE - AND NGETUKEUN NGUKI INTO >

< start="4127.389" dur="2.803"> INGKAH MATI. >

< start="4128.457" dur="3.837"> NGASILKEUN AYA NGENTOTKEUN TENTI TI. >

< start="4130.325" dur="3.237"> INI FEMA TEAM DI ING >

< start="4132.427" dur="3.003"> PELAKSANAAN PRESIDENTEUANG NAMIN >

< start="4133.696" dur="3.503"> INTO EFFORT INI, NINGGALKEUN SUKA >

< start="4135.564" dur="2.736"> BATU GAMPANG. >

< start="4137.332" dur="2.202"> NUJIN LITERAL SUKA HENTEU >

< start="4138.433" dur="3.104"> NATION TAPI DUNIA pikeun ALL >

< start="4139.668" dur="3.671"> Éta nganggorkeun KRITIKAL AS AND AS >

< start="4141.67" dur="3.671"> THE PRESIDENT JUST REPORT TO >

< start="4143.472" dur="3.937"> YOU, Urang di PROSES OF >

< start="4145.474" dur="7.073"> TSYPLAKOV - OF SHIPPING 9.4 >

< start="4147.543" dur="7.974"> JABATAN NRIPS N-95S, >

< start="4152.681" dur="5.873"> Jutaan MILIH Sakit, 3.1 >

< start="4155.65" dur="3.237"> JUTAWAN FACE SHIELDS, THE LIST >

< start="4158.687" dur="4.171"> GAMPANG ON. >

< start="4159.021" dur="5.505"> MANGSA - KECAPAKAN WÉTONG KANGGO >

< start="4162.991" dur="2.803"> UNGGAL DINTEN. >

< start="4164.66" dur="3.937"> SANG ASI KANGGUT PUTRA GOVERNOR, KAMI >

< start="4165.927" dur="3.838"> INGIN INGIN DENGAN HER DAN >

< start="4168.73" dur="2.203"> EVER GOVERNOR AND MANGSAAKAN >

< start="4169.899" dur="2.769"> KULIT TUNGGU NYAHU ANAK NYAWA >

< start="4171.066" dur="9.676"> TANGAN ING DITENTUH DI KAWAN >

< start="4172.801" dur="11.011"> SUMBER RASA RESIR. >

< start="4180.876" dur="4.071"> REPORTER: DI KOMPUTA MASK, >

< start="4183.945" dur="2.904"> SULU, KAWASAN KASIHATAN KASIHATAN >

< start="4185.08" dur="3.771"> LAPORAN GRATIS GROUND DIA NEGARA >

< start="4186.982" dur="3.904"> TUNGGULKAN MASK. >

< start="4188.984" dur="3.937"> SAHA NUJEJELENGAN NYAWA >

< start="4191.019" dur="5.94"> NGAPALKEUNAN SUKAN Baktos anu diperyogikeun >

< start="4193.054" dur="5.105"> MASKEL NANGKEUN? >

< start="4197.092" dur="2.903"> HÉS PRESIDENT VISES: I'LL LET >

< start="4198.293" dur="3.971"> DR. ALAT BIRX ANJEUN NENG WELL. >

< start="4200.129" dur="3.936"> HENTEU HENTEU DENGAN PAPUNYA Kuring JUST RETAN >

< start="4202.397" dur="2.803"> PELIHAN PELABURAN, KITA NGAPISA ITU >

< start="4204.199" dur="5.872"> Sateuacanna dina akhir minggu, >

< start="4205.333" dur="6.974"> SAHA NU NGATISKEUN DIHENTI >

< start="4210.205" dur="3.938"> SIGNIFICANT RESOURCES NOT JUST >

< start="4212.441" dur="3.836"> MANGSA NUKAN NEGARA TAPI AROUND >

< start="4214.276" dur="4.07"> DUNIA NGUASA MASKU BOLEH BISA >

< start="4216.411" dur="6.84"> DIPENGGALKE DENGAN PEKERJA KESIHATAN. >

< start="4218.48" dur="6.74"> AND - TAPI AS DR. SAID BIRX, KAMI >

< start="4223.384" dur="3.237"> SATOSKEUN AYA KANGGO RESEPKEUN ON >

< start="4225.353" dur="3.004"> TILAWA DI SATU SAJAGA KESIHATAN >

< start="4226.754" dur="2.837"> KARYA PALING NU DITUTUPKEUN KEPADA >

< start="4228.49" dur="1.835"> PROSPEK KONTAKKAN THE >

< start="4229.724" dur="2.67"> KORONAVIRUS. >

< start="4230.459" dur="3.971"> PRESIDEN NANGGANGKEUN CLEAR IT >

< start="4232.527" dur="3.137"> DARI PELENG PAKAI, KAMPUNG NUNG NU >

< start="4234.563" dur="3.269"> Nempo KI TEU KANGGURAN AMERIKA >

< start="4235.797" dur="3.87"> SAHA NU NU TUNGGUH >

< start="4237.966" dur="3.604"> KORONAVIRUS, NGADU SAING SUKU DIRI >

< start="4239.801" dur="3.003"> NANGGUH POKOS DENGAN MEREKA TELAH >

< start="4241.703" dur="3.871"> DI TUJUAN TANGGALKEUN INGGAL >

< start="4242.938" dur="4.837"> Urang KANGGO KERJA KAYU KAYU KAYU >

< start="4245.707" dur="5.038"> MANGSAHAK GELENG PERIBADI >

< start="4247.909" dur="4.938"> PERLINDUNGAN DAPAT KONTAK INGKEUNI >

< start="4250.879" dur="2.837"> KELUARAS KAGAMATAN AND KAWIN Gawé ON >

< start="4252.981" dur="2.737"> NU. >

< start="4253.849" dur="4.037"> AKU BISA NUJAWA, AKU PENTING >

< start="4255.851" dur="3.07"> Ieu dinten ayeuna pikeun tiap taun. >

< start="4258.02" dur="2.969"> TANPA SANGGURAN KABUPATEN OF >

< start="4259.054" dur="3.737"> MICHIGAN TAPI TANGGIHAN DINA >

< start="4261.122" dur="3.671"> INDIANA AND PRESIDENT TRUMP AND >

< start="4262.924" dur="3.971"> Kuring moal ngartos deui GRATIS. >

< start="4264.927" dur="3.97"> THE WAY GOVERNORS AROUND THE >

< start="4267.029" dur="2.602"> RÉSIA NANGGUP NENG US IN >

< start="4269.03" dur="4.105"> PANGKIL ON BISNES KANGGO KANGGO >

< start="4269.764" dur="6.274"> MEREKA KEJAMINAN ATAU HENTEGA >

< start="4273.268" dur="3.904"> MASKU INDUSTRI, N-95 MASEK >

< start="4276.171" dur="2.936"> SATUYA NU TENGAH TENGAH BUKU >

< start="4277.305" dur="2.903"> PRESIDENT TRUMP INSISTED IN IN >

< start="4279.24" dur="2.77"> UNDANG-UNDANG UNTUK AYEUNA DENGAN DENGAN >

< start="4280.341" dur="3.771"> BASA HOSPITAL. >

< start="4282.143" dur="3.27"> AND SANGGUH-INGU SULUJUKNA >

< start="4284.245" dur="2.837"> NANGKATKEUNKAN KAWASAN KESIHATAN >

< start="4285.547" dur="13.58"> KAWASAN DARI KUKUSAN A >

< start="4287.215" dur="14.916"> PEMBANGUNAN RESPIRATOR. >

< start="4299.261" dur="3.937"> Urang nyangka dina unggal bisnis >

< start="4302.264" dur="3.036"> ACROSS AMERIKA, KUMAHA MANY >

< start="4303.332" dur="5.806"> GELENGKEUN DI GELENG, BALIK KANGGO >

< start="4305.434" dur="5.806"> INJUR STOREHOUSES, IDENTIFY >

< start="4309.271" dur="4.037"> N-95 MASEK, TEMPAT MUNGKIN FEMA, >

< start="4311.373" dur="3.771"> NEGERI KOPI KESIHATAN KASIH >

< start="4313.442" dur="3.837"> ATAWA HENTEU NGELOSKEUN ATAWA DI UPA A >

< start="4315.277" dur="2.903"> MERDEKA sareng NINGKATKEU PADA >

< start="4317.412" dur="2.102"> HOSPITAL DESA. >

< start="4318.313" dur="3.003"> Urang NANGGALKEUN NEGARA NERVOUS NEGERI DI >

< start="4319.647" dur="5.74"> INGGO SUKU DENGAN PAKSA. >

< start="4321.449" dur="4.872"> KONTOH IT TUNGGAL SEMUA DI >

< start="4325.521" dur="2.102"> SAMA WASA. >

< start="4326.455" dur="3.836"> WE'LL bakal ngiringan PROGROSA >

< start="4327.756" dur="3.036"> WE'RE MAKING DI MASKALA. >

< start="4330.425" dur="2.87"> SUKAN SUKU? >

< start="4330.925" dur="2.67"> DR. BIRX: HAYU AKU ADDAT SATU >

< start="4333.428" dur="0.868"> PIECE. >

< start="4333.728" dur="1.769"> ING ADALAH ISTILAH TEMPAT NEGARA NEGARA >

< start="4334.429" dur="3.17"> Kéngingkeun ayeuna sareng unggal nagara >

< start="4335.63" dur="3.737"> TANGGO NUNGGUH PROSES-BISA >

< start="4337.732" dur="3.804"> Tés. >

< start="4339.501" dur="4.138"> THE FDA PUT OUT PANDUAN BARU, >

< start="4341.67" dur="4.805"> Urang nyarioskeun kana dinten ayeuna >

< start="4343.772" dur="3.704"> AGO YANG SAKOLA BUDAK >

< start="4346.608" dur="2.937"> TUJUAN DIRI DI KURSUS >

< start="4347.609" dur="4.004"> INGKI DI SINI NAKMATMATI >

< start="4349.678" dur="3.871"> Materi pikeun ngalakukeunana dina mobil >

< start="4351.747" dur="2.802"> AND YOU PILIH IT UP IN A >

< start="4353.682" dur="3.036"> BIOHAZARD BAG. >

< start="4354.683" dur="4.004"> INGIN AYA GRATIS UPEUN INI >

< start="4356.852" dur="3.87"> PPE DIAJEUN SUKA >

< start="4358.82" dur="3.871"> DITUTUSKE DALAM THROUGHS DRIVE >

< start="4360.856" dur="3.837"> BUNGKU KEPADA HOSPITALS DAN KAPI >

< start="4362.824" dur="2.169"> UNTUK KLINIK DENGAN PERLU ITU >

< start="4364.826" dur="2.87"> PALING. >

< start="4365.126" dur="4.705"> Kami bakal milarian ka énggal >

< start="4367.829" dur="3.837"> TEKNOLOGI, FDA, Gawé >

< start="4369.965" dur="3.704"> TIRELESS TO DAPATKEUN DI SIEUN >

< start="4371.8" dur="7.941"> JADI ITU DAPAT DIJARAJAWA TANPA KUMAHA >

< start="4373.802" dur="6.273"> AND NINJANGKEUN DAN GAMPUNG TANGGAP >

< start="4379.875" dur="0.967"> N-95'S. >

< start="4380.208" dur="3.571"> ING ING ING KAKI DENGAN NYUKTAN >

< start="4380.976" dur="4.771"> SATU TUJUAN NU TUJUAN NU TUJUAN >

< start="4383.912" dur="3.937"> DENGAN APPLIKATOR Anyar yen >

< start="4385.88" dur="5.039"> BISA DIUKIN JADI MANAWA >

< start="4387.982" dur="4.138"> JAMINAN BITU N-95 BISA DAPAT >

< start="4391.052" dur="6.907"> ATAWA INTO HOSPITALS DIPERLUKAN >

< start="4392.253" dur="6.707"> IEU. >

< start="4398.093" dur="2.803"> HÉS PRESIDENT HÉSES: LET ME >

< start="4399.094" dur="2.969"> HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN MUKA JABATAN >

< start="4401.029" dur="2.903"> Ningali DENGAN SEMUA. >

< start="4402.197" dur="3.77"> WE'LL AYA KANGGO DI DANA DATENG >

< start="4404.065" dur="4.972"> PROGRES sareng KITA. >

< start="4406.101" dur="4.204"> Tapi TAPI AKU DAPATKEUN DI SUKA >

< start="4409.171" dur="2.803"> AMERICAN, WE'LL DAPATKEUN >

< start="4410.438" dur="3.638"> Ieu. >

< start="4412.107" dur="4.971"> WE'LL DAPATKEUN INI. >

< start="4414.209" dur="4.07"> WE'LL DAPATKEUN INGKOH INI. >

< start="4417.212" dur="2.302"> EVERS AMERIKAN PERLU NYANGKANG >

< start="4418.413" dur="2.97"> UNDERSTAND ING SAHA NYA >

< start="4419.648" dur="4.537"> IN AYA YANG DITASARKE OLEH >

< start="4421.516" dur="3.871"> THE CORONAVIRUS ATAWA ATAWA KAWASAN DIANA >

< start="4424.319" dur="3.036"> AYA KASÉ, NANGGAL NU >

< start="4425.52" dur="4.872"> Bagean Anjeun UNTUK PRAKTOR INTEK INTO >

< start="4427.489" dur="4.704"> 15 DARI KANGGO BUDAK, KAU >

< start="4430.525" dur="5.672"> AYUH BAWA KUMAHA. >

< start="4432.327" dur="4.905"> YOU'LL NANGKATKEUNTIK INSARI INI >

< start="4436.331" dur="1.234"> EKIDONIK KORONAVIRUS DI KITA >

< start="4437.365" dur="2.904"> Nagara. >

< start="4437.699" dur="3.304"> INGKÉSKÉSI NU DIAJAKKEUN KITA >

< start="4440.402" dur="1.835"> SIGNIFICANTLY REDUCE NUMBER >

< start="4441.136" dur="2.335"> DESA AMERIKA YANG AKAN >

< start="4442.37" dur="2.97"> DITANGKATKEUN KEPADA CORONAVIRUS AS >

< start="4443.605" dur="4.638"> SEMUA AMERIKAN TULANGKEUN PUTUT >

< start="4445.473" dur="4.872"> INGIN PANDANG DI ING PRAKTOR. >

< start="4448.376" dur="3.371"> AND Urang HENTEU INGU NYAU DENGAN SEMUA >

< start="4450.479" dur="2.936"> THE EKONEKSI PELUANG SUKSANA >

< start="4451.88" dur="2.836"> AYA DINA PEMBANGUNAN NGEDOT >

< start="4453.548" dur="2.903"> DINA TEKI TREMENDOUS AND AND SEMUA >

< start="4454.849" dur="3.504"> OF AGENSIK KAMI, KATUHAN GURU >

< start="4456.584" dur="4.738"> PELEKA DENGAN GOVERNORS DI ROTA >

< start="4458.486" dur="3.905"> PIHAK ACROSS NEGARA, DENGAN >

< start="4461.456" dur="2.97"> SEMUA anu INCREDIBLE AND >

< start="4462.524" dur="3.103"> KURSUS KURSUS DENGAN KAWASAN KESIHATAN >

< start="4464.559" dur="3.871"> KANGGURU, DENGAN KOKEP >

< start="4465.76" dur="5.706"> AND PRAYERS AMERIKAN >

< start="4468.563" dur="5.072"> Jalma, Urang bakal nampi ieu. >

< start="4471.6" dur="4.17"> Urang moal nganjang - Urang moal bakal >

< start="4473.769" dur="3.903"> HENTEUS NANGGALKEUN, WE'LL >

< start="4475.904" dur="2.703"> Ngalindungan kana kulit sareng kasihatan >

< start="4477.806" dur="3.837"> DINA KAMI. >

< start="4478.74" dur="6.04"> TERIMA KASUA. >

< start="4481.777" dur="4.17"> >> WORD AS RAPS BRIEFING >

< start="4484.913" dur="2.97"> SANGKU COLORADO - KULITAN, COLORADO >

< start="4486.081" dur="2.603"> NOMBAT NEGERI TERKINI UNTUK MENGHUT >

< start="4488.016" dur="2.67"> KASUNG. >

< start="4488.817" dur="3.036"> JABATAN POLISI GOVERNOR 5. >

< start="4490.819" dur="2.87"> JUTUP COLORADANS TO STAY HOME >

< start="4491.987" dur="4.705"> MENYANGKEUN JAWA BARAT. >

< start="4493.822" dur="3.971"> STEVE MNUCHIN, INGKAHAN >

< start="4496.825" dur="3.103"> RAHSIA, LATIHAN SATAPI >

< start="4497.926" dur="2.969"> THE CORONAVIRUS $ TRILLION $ 2 >

< start="4500.061" dur="2.803"> RUU EKONOMI STIMULUS, SUKAN >

< start="4501.029" dur="4.738"> LAMPIRAN AYA BASA KAPILKAN INI >

< start="4502.997" dur="3.137"> BASA SUNDA sareng DAPAT KI RUMAH >

< start="4505.9" dur="1.001"> LIRIK. >

< start="4506.267" dur="2.77"> FOLLOW SENATE COVERAGE OVER ON >

< start="4507.035" dur="4.037"> NETWORK PERATURANAN KAMI C-SPAN >

< start="4509.17" dur="2.937"> 24E678 RUMAHAN RUMAH KUMAHA A PRO >

< start="4511.205" dur="2.803"> FORMA SESI TOMORROW GOLONGAN >

< start="4512.24" dur="6.707"> Pukul 11:00 PAMINAN DI SANGGANG WANGI >

< start="4514.142" dur="6.006"> ON C-Apan. >

< start="4519.081" dur="2.936"> >> RUMAH TANGGUNGAN RÉSIP >

< start="4520.282" dur="4.771"> TO CORONAVIRUS OUTBREAK AT >

< start="4522.15" dur="3.938"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >

< start="4525.186" dur="2.169"> WATCH CONGRESS, PUTIH RUMAH >

< start="4526.221" dur="2.936"> KOMUNITAS, sareng UPDATES DARI >

< start="4527.488" dur="2.937"> GIGNORS. >

< start="4529.291" dur="2.202"> JABARKAN PENTING MENGIKUT >

< start="4530.559" dur="2.636"> AS AND DUNIA DENGAN >

< start="4531.626" dur="3.704"> MAPS INTERAKTIF. >

< start="4533.328" dur="3.904"> NINING DI DEMAND ANTARI >

< start="4535.463" dur="6.04"> UNFILTERED AT >

< start="4537.365" dur="4.138"> C-SPAN.ORG/CORONAVIRUS. >