122s Schumer nelpon paket stimulasi $ 2T anyar 'pengangguran kanggo steroid' images and subtitles

GAMPANG TENANG UNGGUH. >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >> WELL, NATE GOT NEWS, lan >> WELL, NATE GOT NEWS, lan NATE ING PASIRAN UNGGAL, KABEH KANGGO HIT MARKET UNTUK SUKU, NEW OVERNIGHT DUA DATANG TRILLION WULANG DULU KULIT DULANG DOLLAR STIMULUS DEAL ING WIS AKU DEAL STIMULUS KANGGO DIMULI, HILLARY OVERDRAWN ING DITANGGAL, HILLARY OVERDRAWN ING CAPITOL DENGAN KANGGO. CAPITOL DENGAN KANGGO. LAMPIRAN: MARIA YANG MUNGSA PENTUKSIRAN: MARIA YANG KABEH DIPANGGO DIPENGGALKE MACAM PANALUNGSA PANALUNGSA DITULUSKKKE PEDHAL ING PANJENENGAN, MACAM MARATHON BULANAN, PANJENHE LIMA APAT PULANG NEGOTIASI LIMA HARI ING NEGOSI DEMOKRATI AKHIR KANGGO A DEMOKRAT AKHIR KANGGO MUTU TEMBANG LAN REPUBLIKAN INI DEAL lan REPUBLIKAN NATE ING TOOK A LITTLE TOO LONG FOR TOOK LITTLE TOO LONG UNTUK ING UNTUK KANGGO. Wong-wong mau Nampa INI. >> AKU DITENTUKAN DEMOKRATIK >> AKU DITANGGAL DENGAN IDEA DEMOKRATIK KOLEKSI KANGGO YES KOLEKSI KANGGO IDEA UNTUK KANGGO YES UNTUK JAWABAN. UNTUK JAWABAN. ING BISA ING ING NGANGGANG LAMPIRAN ING BISA ING ING SAK TU ING SENATE NGAPAK PUTRA LENGKAP SENATE TAPI MINGGU LENGKAP PINGGU BASA BASA NGENTOT MINGGU BASA SANGGUN TANPA JAWA AMERIKA sing FINDING Jutawan AMERIKA YANG TARI ING TEMPOH ING STRANGE NEW TEMA KABUPATEN ING BENTANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. REALITI. ING. ING. MARIA: Rampung Wangsulan Rampung 367 MARIA: Roti Rampung menehi 367 Ringgit DOLLAR TO SMALL GOLEKOLAH DOLLIKAN UNTUK NEGARA BISA 500 Juta Bisnis 5000000000000 YANG DITAMPANG DIJAMINAN KANGGO TO PINJAMAN GARSANG DIPANGGUH UNTUK INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN STRINGS ING ING DITANGGUH KAWASAN INI GAMPANG OVERSIGHT DARI INSPEKTOR OVERSIGHT Saka AKSUNTABILITI UMUM INSPEKTOR AKSARI AKTIVITI UMUM UNTUK TRANSENSI KENE ING SUKU TRANSAKTIF TRANSAKTIF DIPANGGO ING SUKU BASA KANGGO DENGAN SENATE Dhewe kanggo tukang sing duwe SENATE ADALAH KANGGO MINITITI ING SEKOLIT PELIMA KOLEKTOR KANGGURU MENENGAH UNEMPLOYMENT SEKOLAH DESKELI UNEMPLOYMENT ING GRATIS GEMBANG KANGGO STERO, ING GRATIS GURNG NEGARA STERO, KAWASAN TANPA KANGGO DENGAN 1 MINGGU. KAWASAN LENGKONG PEKEL 1 Minggu. >> AGREEMENT ING, Bener >> AGREEMENT ING, NYANGGO ANTARA GAMPANG. KOMUNITAS KABUPATEN. KANGGO, ING TO AMERIKA, AKU KANGGURU, ING TO AMERIKA, AKU SUKU, ING ING ING KANGGO. SUKU, NGANTONG ING ING PAHLUKU. HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. REPORTER: SENATE MESE ing NOON REPORTER: SENATE MESE ING TANPA DIPANGGAL UNTUK PILIHAN AKU ING AKU DIPANGGALKU KE PILIHAN AKU ING AKU ING AKHIR DENGAN SEKOLAH SELEPASAN DOKOKRATAS DOKOKRATAS SEKOLAH DENGAN OLEH REKABENTUK DEMOKRATS VOTE DENGAN KONSEP UNANIMOUS UNTUK APLIKASI KONSIM UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNJULKE ING SESU PRESIDEN ING NGENTANG PRESIDENSI KANGGO NANGGALU ING KANGSA KANGGO NAMPAK Tandha ING KAYU KANGGO WANG KANGGO NANCY PELOSI YESTERDAY SPEAKER NANCY PELOSI YESTERDAY TOLD US SHE ING NGANGGUT KUNCI US SHE INGIN UNTUK LAMPIRAN OLEH INGKANG UNDANGGAL UNGGUL DENGAN ING UNTUK UNDANGGUL UNDANG-UNDANG UNDANGGU NDELENGKE APA ING IS INI KANGGO. Deleng apa sing ana ing kono. >> AKU PRIDE OF SHE WOULDN'T >> AKU PRIDE OF SHE ora ngerti apa sing ana ing IT. Ngerti apa sing ana ing IT. LAMPIRAN: NEGOTIASI - 9 PEMBANGUNAN: NEGOTIASI - 9 PG, WULANGAN ING NGANGGO AM, ING ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG PURWASING GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKELAN

Schumer nelpon paket stimulasi $ 2T anyar 'pengangguran kanggo steroid'

The $2 trillion economic stimulus package to support Americans amid coronavirus will give billions of dollars to small businesses and larger industries. FOX Business' Hillary Vaughn with more. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
us unemployment, politics, hillary vaughn fox business, hillary vaughn, coronavirus relief bill, coronavirus stimulus bill, coronavirus relief, coronavirus news, senate stimulus bill, Business, maria bartiromo, Fox Business, coronavirus update, phase 3 coronavirus bill, senate, Fox Business Network, mornings with maria, unemployment, coronavirus unemployment, stimulus bill, coronavirus bill, News, government spending, coronavirus, coronavirus stimulus, senate coronavirus package,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.436" dur="2.467"> GAMPANG TENANG UNGGUH. >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >

< start="3.904" dur="1.3"> >> GOLEKU GOLEKI, GOLONGAN BARU. >> WELL, NATE GOT NEWS, lan >

< start="5.206" dur="2.835"> >> WELL, NATE GOT NEWS, lan NATE ING PASIRAN UNGGAL, KABEH >

< start="8.042" dur="0.7"> KANGGO HIT MARKET UNTUK SUKU, NEW OVERNIGHT DUA DATANG TRILLION >

< start="8.776" dur="3.236"> WULANG DULU KULIT DULANG DOLLAR STIMULUS DEAL ING WIS AKU >

< start="12.046" dur="1.701"> DEAL STIMULUS KANGGO DIMULI, HILLARY OVERDRAWN ING >

< start="13.781" dur="0.6"> DITANGGAL, HILLARY OVERDRAWN ING CAPITOL DENGAN KANGGO. >

< start="14.415" dur="1.801"> CAPITOL DENGAN KANGGO. LAMPIRAN: MARIA YANG MUNGSA >

< start="16.217" dur="1.534"> PENTUKSIRAN: MARIA YANG KABEH DIPANGGO DIPENGGALKE MACAM PANALUNGSA PANALUNGSA >

< start="17.752" dur="2.301"> DITULUSKKKE PEDHAL ING PANJENENGAN, MACAM MARATHON >

< start="20.088" dur="1.2"> BULANAN, PANJENHE LIMA APAT PULANG NEGOTIASI >

< start="21.322" dur="1.3"> LIMA HARI ING NEGOSI DEMOKRATI AKHIR KANGGO A >

< start="22.623" dur="1.434"> DEMOKRAT AKHIR KANGGO MUTU TEMBANG LAN REPUBLIKAN INI >

< start="24.091" dur="1.301"> DEAL lan REPUBLIKAN NATE ING TOOK A LITTLE TOO LONG FOR >

< start="25.426" dur="3.936"> TOOK LITTLE TOO LONG UNTUK ING UNTUK KANGGO. >

< start="29.363" dur="2.001"> Wong-wong mau Nampa INI. >> AKU DITENTUKAN DEMOKRATIK >

< start="31.398" dur="1.434"> >> AKU DITANGGAL DENGAN IDEA DEMOKRATIK KOLEKSI KANGGO YES >

< start="32.867" dur="0.666"> KOLEKSI KANGGO IDEA UNTUK KANGGO YES UNTUK JAWABAN. >

< start="33.534" dur="2.001"> UNTUK JAWABAN. ING BISA ING ING NGANGGANG LAMPIRAN >

< start="35.536" dur="2.201"> ING BISA ING ING SAK TU ING SENATE NGAPAK PUTRA LENGKAP >

< start="37.739" dur="1.834"> SENATE TAPI MINGGU LENGKAP PINGGU BASA BASA NGENTOT >

< start="39.608" dur="2.167"> MINGGU BASA SANGGUN TANPA JAWA AMERIKA sing FINDING >

< start="41.776" dur="3.169"> Jutawan AMERIKA YANG TARI ING TEMPOH ING STRANGE NEW >

< start="44.979" dur="1.301"> TEMA KABUPATEN ING BENTANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. >

< start="46.314" dur="0.266"> REALITI. ING. >

< start="46.581" dur="1.901"> ING. MARIA: Rampung Wangsulan Rampung 367 >

< start="48.483" dur="1.234"> MARIA: Roti Rampung menehi 367 Ringgit DOLLAR TO SMALL >

< start="49.751" dur="1.233"> GOLEKOLAH DOLLIKAN UNTUK NEGARA BISA 500 Juta >

< start="50.986" dur="1.6"> Bisnis 5000000000000 YANG DITAMPANG DIJAMINAN KANGGO TO >

< start="52.62" dur="3.036"> PINJAMAN GARSANG DIPANGGUH UNTUK INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN >

< start="55.69" dur="1.3"> INDUSTRI LARGER, TAPI DENGAN STRINGS ING ING DITANGGUH >

< start="56.991" dur="1.4"> KAWASAN INI GAMPANG OVERSIGHT DARI INSPEKTOR >

< start="58.393" dur="1.467"> OVERSIGHT Saka AKSUNTABILITI UMUM INSPEKTOR >

< start="59.861" dur="2.501"> AKSARI AKTIVITI UMUM UNTUK TRANSENSI KENE ING SUKU >

< start="62.364" dur="2.133"> TRANSAKTIF TRANSAKTIF DIPANGGO ING SUKU BASA KANGGO DENGAN SENATE >

< start="64.499" dur="2.068"> Dhewe kanggo tukang sing duwe SENATE ADALAH KANGGO MINITITI >

< start="66.568" dur="0.733"> ING SEKOLIT PELIMA KOLEKTOR KANGGURU MENENGAH UNEMPLOYMENT >

< start="67.302" dur="2.201"> SEKOLAH DESKELI UNEMPLOYMENT ING GRATIS GEMBANG KANGGO STERO, >

< start="69.504" dur="1.701"> ING GRATIS GURNG NEGARA STERO, KAWASAN TANPA KANGGO DENGAN 1 MINGGU. >

< start="71.206" dur="2.401"> KAWASAN LENGKONG PEKEL 1 Minggu. >> AGREEMENT ING, Bener >

< start="73.608" dur="2.268"> >> AGREEMENT ING, NYANGGO ANTARA GAMPANG. >

< start="75.877" dur="2.034"> KOMUNITAS KABUPATEN. KANGGO, ING TO AMERIKA, AKU >

< start="77.912" dur="3.402"> KANGGURU, ING TO AMERIKA, AKU SUKU, ING ING ING KANGGO. >

< start="81.316" dur="4.303"> SUKU, NGANTONG ING ING PAHLUKU. HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. >

< start="85.62" dur="2.068"> HEBUNG NGANTONG, Lan Cepet NAMPANG. REPORTER: SENATE MESE ing NOON >

< start="87.689" dur="3.135"> REPORTER: SENATE MESE ING TANPA DIPANGGAL UNTUK PILIHAN AKU ING AKU >

< start="90.859" dur="0.799"> DIPANGGALKU KE PILIHAN AKU ING AKU ING AKHIR DENGAN SEKOLAH >

< start="91.693" dur="3.336"> SELEPASAN DOKOKRATAS DOKOKRATAS SEKOLAH DENGAN OLEH >

< start="95.063" dur="1.601"> REKABENTUK DEMOKRATS VOTE DENGAN KONSEP UNANIMOUS UNTUK APLIKASI >

< start="96.698" dur="1.834"> KONSIM UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNJULKE ING SESU PRESIDEN >

< start="98.567" dur="2"> ING NGENTANG PRESIDENSI KANGGO NANGGALU ING KANGSA KANGGO >

< start="100.602" dur="0.933"> NAMPAK Tandha ING KAYU KANGGO WANG KANGGO NANCY PELOSI YESTERDAY >

< start="101.57" dur="4.57"> SPEAKER NANCY PELOSI YESTERDAY TOLD US SHE ING NGANGGUT >

< start="106.141" dur="3.569"> KUNCI US SHE INGIN UNTUK LAMPIRAN OLEH INGKANG UNDANGGAL UNGGUL >

< start="109.745" dur="2.401"> DENGAN ING UNTUK UNDANGGUL UNDANG-UNDANG UNDANGGU NDELENGKE APA ING IS INI KANGGO. >

< start="112.147" dur="0.9"> Deleng apa sing ana ing kono. >> AKU PRIDE OF SHE WOULDN'T >

< start="113.048" dur="3.502"> >> AKU PRIDE OF SHE ora ngerti apa sing ana ing IT. >

< start="116.585" dur="3.802"> Ngerti apa sing ana ing IT. LAMPIRAN: NEGOTIASI - 9 >

< start="120.422" dur="1"> PEMBANGUNAN: NEGOTIASI - 9 PG, WULANGAN ING NGANGGO >

< start="121.423" dur="0.867"> AM, ING ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG PURWASING GAMPANG GAMPANG GAMPANG PIKELAN >