s images and subtitles

NXT TakeOvers секогаш го изнесувате најдоброто од црната и златната марка и Во вашата куќа се обликува да не се разликува. [МУЗИК] Здраво, сите, јас сум Мекензи Мичел за WWE Сега, со најновата за претстојните изложба, плус загреана побарувачка од NXT шампион. После срцевиот пораз на Реслманија против Шарлот Флер, Реа Рипли јасно стави до знаење дека сака да го врати женскиот наслов NXT. Но, таа не е единствената со погледот на наградата, како што Кошмарот се нашол со нов ривал во Ио Ширај, како што се врати на рингот оваа недела на NXT против злото генијалност на небото. Двајцата се бореа напред и назад сè додека не ја положи кралицата Шарлот Флер надвор и на Реа Рипли и на Ио Ширај со огромна голема бута и копја. Сега, Шарлот талент ќе мора да ги одбрани и двете за да ја задржи титулата. Како што беше објавено порано денес од ТВ Водич, во NXT TakeOver во вашата куќа, ќе видиме дека Шарлот Флер го брани женскиот шампионат во NXT против и Реа Рипли и Ио Ширај. Тековниот и најдолго владеење NXT шампионот Адам Кол не е многу среќен деновиве благодарение на „Велветен сон“. Кол и неспорната ера уште еднаш се најдоа бесни по NXT во средата. Додека Кол, Родерик Силен и Боби Фиш изгледа да го нападне Декстер Лумис, Сон покажа дури и до коефициенти и испорача страшен пад на лактот на шампионот NXT. Возбуден со Сон, Кол ги исцрпи своите планови да го прослави своето владеење на титулата NXT, достигнување на едногодишна марка, и наместо тоа бара преговори со Генералниот директор на NXT, Вилијам Регал и вети дека ќе го натера Сонот да исчезна засекогаш. Прашајте и ќе добиете, како што г-дин Регал ви ја посака желбата на шампионот NXT и ќе се обрати предводникот на Неспорната ера на NXT следната недела. Што има предвид Адам Кол? И што друго е во продавница за NXT TakeOver во вашата куќа? Останете заклучени на дигиталните и социјалните канали на WWE за сите последни. [МУЗИК]

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.006" dur="3.944"> NXT TakeOvers секогаш го изнесувате најдоброто од црната и златната марка и >

< start="3.95" dur="2.653"> Во вашата куќа се обликува да не се разликува. >

< start="6.603" dur="2.06"> [МУЗИК] >

< start="8.663" dur="4.52"> Здраво, сите, јас сум Мекензи Мичел за WWE Сега, со најновата за претстојните >

< start="13.183" dur="2.887"> изложба, плус загреана побарувачка од NXT шампион. >

< start="17.11" dur="3.759"> После срцевиот пораз на Реслманија против Шарлот Флер, >

< start="20.869" dur="3.963"> Реа Рипли јасно стави до знаење дека сака да го врати женскиот наслов NXT. >

< start="24.832" dur="2.945"> Но, таа не е единствената со погледот на наградата, >

< start="27.777" dur="3.341"> како што Кошмарот се нашол со нов ривал во Ио Ширај, >

< start="31.118" dur="4.282"> како што се врати на рингот оваа недела на NXT против злото генијалност на небото. >

< start="36.41" dur="4.011"> Двајцата се бореа напред и назад сè додека не ја положи кралицата Шарлот Флер >

< start="40.421" dur="5.089"> надвор и на Реа Рипли и на Ио Ширај со огромна голема бута и копја. >

< start="45.51" dur="3.71"> Сега, Шарлот талент ќе мора да ги одбрани и двете за да ја задржи титулата. >

< start="49.22" dur="4.78"> Како што беше објавено порано денес од ТВ Водич, во NXT TakeOver во вашата куќа, >

< start="54" dur="4.24"> ќе видиме дека Шарлот Флер го брани женскиот шампионат во NXT >

< start="58.24" dur="2.728"> против и Реа Рипли и Ио Ширај. >

< start="62.04" dur="2.49"> Тековниот и најдолго владеење NXT >

< start="64.53" dur="4.46"> шампионот Адам Кол не е многу среќен деновиве благодарение на „Велветен сон“. >

< start="68.99" dur="3.77"> Кол и неспорната ера уште еднаш се најдоа бесни >

< start="72.76" dur="1.94"> по NXT во средата. >

< start="74.7" dur="1.8"> Додека Кол, Родерик Силен и >

< start="76.5" dur="4.49"> Боби Фиш изгледа да го нападне Декстер Лумис, Сон покажа дури и до коефициенти и >

< start="80.99" dur="3.6"> испорача страшен пад на лактот на шампионот NXT. >

< start="85.98" dur="5.07"> Возбуден со Сон, Кол ги исцрпи своите планови да го прослави своето владеење на титулата NXT, >

< start="91.05" dur="4.5"> достигнување на едногодишна марка, и наместо тоа бара преговори со >

< start="95.55" dur="6.15"> Генералниот директор на NXT, Вилијам Регал и вети дека ќе го натера Сонот да исчезна засекогаш. >

< start="101.7" dur="5.21"> Прашајте и ќе добиете, како што г-дин Регал ви ја посака желбата на шампионот NXT и >

< start="106.91" dur="4.51"> ќе се обрати предводникот на Неспорната ера на NXT следната недела. >

< start="111.42" dur="2.02"> Што има предвид Адам Кол? >

< start="113.44" dur="3.15"> И што друго е во продавница за NXT TakeOver во вашата куќа? >

< start="116.59" dur="3.613"> Останете заклучени на дигиталните и социјалните канали на WWE за сите последни. >

< start="120.203" dur="3.129"> [МУЗИК] >