s images and subtitles

NXT TakeOvers gjithmonë nxjerr më të mirën e markës së zezë dhe të artë dhe Në Shtëpinë Tënde po formësohet që të mos jetë më ndryshe. [MUSIC] Përshëndetje, të gjithë, unë jam McKenzie Mitchell për WWE Tani, me të fundit në të ardhmen vitrinë, plus një kërkesë të nxehtë nga Kampioni NXT. Pas një humbje të zemrës së WrestleMania kundër Charlotte Flair, Rhea Ripley e ka bërë të qartë se ajo dëshiron përsëri Titullin e Grave NXT. Por ajo nuk është e vetmja me sytë e saj për çmimin, pasi Nightmare e gjeti veten me një rival të ri në Io Shirai, ndërsa ajo u kthye në ring këtë javë në NXT kundër The Evil Genius of Sky. Të dy u përleshën mbrapa dhe me radhë derisa u vendos Mbretëresha Charlotte Flair të dy Rhea Ripley dhe Io Shirai me një boot dhe shtizë të madhe masive. Tani, Charlotte dhunti do të duhet të heqë dorë nga të dy për të mbajtur titullin e saj. Siç u raportua për herë të parë sot nga TV Guide, në NXT TakeOver në shtëpinë tuaj, ne do të shohim Charlotte Flair të mbrojë Kampionatin NXT të Grave kundër të dy Rhea Ripley, dhe Io Shirai. NXT e mbretërimit aktual dhe më i gjatë kampioni Adam Cole nuk është shumë i lumtur këto ditë falë Velveteen Dream. Cole dhe epoka e padiskutueshme edhe një herë e gjetën veten të tërbuar pas NXT të së Mërkurës. Ndërsa Cole, Roderick Strong dhe Bobby Fish duket për të sulmuar Dexter Lumis, ëndrra tregoi deri në mosmarrëveshje dhe dorëzoi një pikëllim të frikshëm bërryl për kampionin NXT. I ngopur me ëndrrën, Cole ka hequr dorë nga planet e tij për të festuar mbretërimin e titullit të tij NXT, duke arritur në shenjën e një viti, dhe në vend të kësaj po kërkon një bisedim me Menaxheri i Përgjithshëm i NXT William Regal dhe zotohet të bëjë që ëndrra të zhduket përgjithmonë. Pyete dhe do të marrësh, pasi Z. Regal i ka dhënë dëshirën e kampionit NXT dhe do t'i drejtohet udhëheqësit të epokës së padiskutueshme në NXT të javës së ardhshme. Atëherë, çfarë ka në mendje Adam Cole? Dhe çfarë tjetër është në dyqan për NXT TakeOver në Shtëpinë tuaj? Qëndroni të kyçur në kanalet dixhitale dhe sociale të WWE për të gjitha më të fundit. [MUSIC]

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.006" dur="3.944"> NXT TakeOvers gjithmonë nxjerr më të mirën e markës së zezë dhe të artë dhe >

< start="3.95" dur="2.653"> Në Shtëpinë Tënde po formësohet që të mos jetë më ndryshe. >

< start="6.603" dur="2.06"> [MUSIC] >

< start="8.663" dur="4.52"> Përshëndetje, të gjithë, unë jam McKenzie Mitchell për WWE Tani, me të fundit në të ardhmen >

< start="13.183" dur="2.887"> vitrinë, plus një kërkesë të nxehtë nga Kampioni NXT. >

< start="17.11" dur="3.759"> Pas një humbje të zemrës së WrestleMania kundër Charlotte Flair, >

< start="20.869" dur="3.963"> Rhea Ripley e ka bërë të qartë se ajo dëshiron përsëri Titullin e Grave NXT. >

< start="24.832" dur="2.945"> Por ajo nuk është e vetmja me sytë e saj për çmimin, >

< start="27.777" dur="3.341"> pasi Nightmare e gjeti veten me një rival të ri në Io Shirai, >

< start="31.118" dur="4.282"> ndërsa ajo u kthye në ring këtë javë në NXT kundër The Evil Genius of Sky. >

< start="36.41" dur="4.011"> Të dy u përleshën mbrapa dhe me radhë derisa u vendos Mbretëresha Charlotte Flair >

< start="40.421" dur="5.089"> të dy Rhea Ripley dhe Io Shirai me një boot dhe shtizë të madhe masive. >

< start="45.51" dur="3.71"> Tani, Charlotte dhunti do të duhet të heqë dorë nga të dy për të mbajtur titullin e saj. >

< start="49.22" dur="4.78"> Siç u raportua për herë të parë sot nga TV Guide, në NXT TakeOver në shtëpinë tuaj, >

< start="54" dur="4.24"> ne do të shohim Charlotte Flair të mbrojë Kampionatin NXT të Grave >

< start="58.24" dur="2.728"> kundër të dy Rhea Ripley, dhe Io Shirai. >

< start="62.04" dur="2.49"> NXT e mbretërimit aktual dhe më i gjatë >

< start="64.53" dur="4.46"> kampioni Adam Cole nuk është shumë i lumtur këto ditë falë Velveteen Dream. >

< start="68.99" dur="3.77"> Cole dhe epoka e padiskutueshme edhe një herë e gjetën veten të tërbuar >

< start="72.76" dur="1.94"> pas NXT të së Mërkurës. >

< start="74.7" dur="1.8"> Ndërsa Cole, Roderick Strong dhe >

< start="76.5" dur="4.49"> Bobby Fish duket për të sulmuar Dexter Lumis, ëndrra tregoi deri në mosmarrëveshje dhe >

< start="80.99" dur="3.6"> dorëzoi një pikëllim të frikshëm bërryl për kampionin NXT. >

< start="85.98" dur="5.07"> I ngopur me ëndrrën, Cole ka hequr dorë nga planet e tij për të festuar mbretërimin e titullit të tij NXT, >

< start="91.05" dur="4.5"> duke arritur në shenjën e një viti, dhe në vend të kësaj po kërkon një bisedim me >

< start="95.55" dur="6.15"> Menaxheri i Përgjithshëm i NXT William Regal dhe zotohet të bëjë që ëndrra të zhduket përgjithmonë. >

< start="101.7" dur="5.21"> Pyete dhe do të marrësh, pasi Z. Regal i ka dhënë dëshirën e kampionit NXT dhe >

< start="106.91" dur="4.51"> do t'i drejtohet udhëheqësit të epokës së padiskutueshme në NXT të javës së ardhshme. >

< start="111.42" dur="2.02"> Atëherë, çfarë ka në mendje Adam Cole? >

< start="113.44" dur="3.15"> Dhe çfarë tjetër është në dyqan për NXT TakeOver në Shtëpinë tuaj? >

< start="116.59" dur="3.613"> Qëndroni të kyçur në kanalet dixhitale dhe sociale të WWE për të gjitha më të fundit. >

< start="120.203" dur="3.129"> [MUSIC] >