s images and subtitles

TakeOvers NXT salawasna ngaluarkeun anu pangsaéna tina merek hideung sareng emas sareng Di DPR anjeun ngawangun pisan moal aya bedana. [MUSIK] Sampurasun, sadayana, Abdi McKenzie Mitchell kanggo WWE Ayeuna, sareng anu panganyarna dina anu badé pameran, tambah paménta anu dipanaskeun tina Jawara NXT. Saatos kaleungitan WrestleMania rugi ngalawan Charlotte Flair, Rhea Ripley nerangkeun yén anjeunna hoyong Judul awéwé NXT. Tapi anjeunna henteu ngan ukur hiji panonna dina hadiahna, sakumaha Poé Ngalamun manggihkeun dirina sareng saingan énggal di Io Shirai, nalika anjeunna wangsul deui kana ring minggu ieu dina NXT ngalawan The Jahat Genius of the Sky. Duanana kalebet tonggong sareng dugi ka Ratu Charlotte Flair neundeun kaluar éta Rhea Ripley sareng Io Shirai kalayan boot ageung sareng tumbak. Ayeuna, Charlotte flair kedah nyuarkeun kadua pikeun ngajaga judulna. Sapertos anu munggaran dilaporkeun saméméhna dinten ku TV Guide, di NXT TakeOver di bumi anjeun, urang bakal ningali Charlotte Flair membela Kejuaraan Awéwé NXT ngalawan duanana Rhea Ripley, sareng Io Shirai. Jaman ayeuna sareng anu paling panjang kakuasaan NXT juara Adam Cole henteu bagja pisan dinten-dinten ieu berkat Beludru Impian. Cole sareng Éra Undisputed sakali deui mendakan diri ambek saatos Rebo urang NXT. Samentara Cole, Roderick Kuat sareng Lauk Dadan katingal pikeun narajang Dexter Lumis, Impian ngajantenkeun bahkan anu aya dikirimkeun serelek siku anu matak kagum pikeun juara NXT. Pérs sareng Impian, Cole parantos nampi anjeunna rencana pikeun ngagungkeun gelar pamaréntahan NXT na, ngahontal hiji taun, sareng gantina nungtut badami Pangatur Umum NXT William Regal sareng sumpah ngadamel Ngimpi salamina salamina. Naros sareng anjeun wajib nampi, sakumaha Pak Regal parantos nyayogikeun keinginan juara NXT sareng bakal naroskeun pamimpin Era Undisputed dina NXT minggu payun. Jadi naon anu aya dina pikiran Adam Adam? Sareng naon deui anu aya di toko kanggo NXT TakeOver In House anjeun? Tetep dikonci kana saluran digital sareng sosial WWE pikeun sadaya anu pangahirna. [MUSIK]

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.006" dur="3.944"> TakeOvers NXT salawasna ngaluarkeun anu pangsaéna tina merek hideung sareng emas sareng >

< start="3.95" dur="2.653"> Di DPR anjeun ngawangun pisan moal aya bedana. >

< start="6.603" dur="2.06"> [MUSIK] >

< start="8.663" dur="4.52"> Sampurasun, sadayana, Abdi McKenzie Mitchell kanggo WWE Ayeuna, sareng anu panganyarna dina anu badé >

< start="13.183" dur="2.887"> pameran, tambah paménta anu dipanaskeun tina Jawara NXT. >

< start="17.11" dur="3.759"> Saatos kaleungitan WrestleMania rugi ngalawan Charlotte Flair, >

< start="20.869" dur="3.963"> Rhea Ripley nerangkeun yén anjeunna hoyong Judul awéwé NXT. >

< start="24.832" dur="2.945"> Tapi anjeunna henteu ngan ukur hiji panonna dina hadiahna, >

< start="27.777" dur="3.341"> sakumaha Poé Ngalamun manggihkeun dirina sareng saingan énggal di Io Shirai, >

< start="31.118" dur="4.282"> nalika anjeunna wangsul deui kana ring minggu ieu dina NXT ngalawan The Jahat Genius of the Sky. >

< start="36.41" dur="4.011"> Duanana kalebet tonggong sareng dugi ka Ratu Charlotte Flair neundeun >

< start="40.421" dur="5.089"> kaluar éta Rhea Ripley sareng Io Shirai kalayan boot ageung sareng tumbak. >

< start="45.51" dur="3.71"> Ayeuna, Charlotte flair kedah nyuarkeun kadua pikeun ngajaga judulna. >

< start="49.22" dur="4.78"> Sapertos anu munggaran dilaporkeun saméméhna dinten ku TV Guide, di NXT TakeOver di bumi anjeun, >

< start="54" dur="4.24"> urang bakal ningali Charlotte Flair membela Kejuaraan Awéwé NXT >

< start="58.24" dur="2.728"> ngalawan duanana Rhea Ripley, sareng Io Shirai. >

< start="62.04" dur="2.49"> Jaman ayeuna sareng anu paling panjang kakuasaan NXT >

< start="64.53" dur="4.46"> juara Adam Cole henteu bagja pisan dinten-dinten ieu berkat Beludru Impian. >

< start="68.99" dur="3.77"> Cole sareng Éra Undisputed sakali deui mendakan diri ambek >

< start="72.76" dur="1.94"> saatos Rebo urang NXT. >

< start="74.7" dur="1.8"> Samentara Cole, Roderick Kuat sareng >

< start="76.5" dur="4.49"> Lauk Dadan katingal pikeun narajang Dexter Lumis, Impian ngajantenkeun bahkan anu aya >

< start="80.99" dur="3.6"> dikirimkeun serelek siku anu matak kagum pikeun juara NXT. >

< start="85.98" dur="5.07"> Pérs sareng Impian, Cole parantos nampi anjeunna rencana pikeun ngagungkeun gelar pamaréntahan NXT na, >

< start="91.05" dur="4.5"> ngahontal hiji taun, sareng gantina nungtut badami >

< start="95.55" dur="6.15"> Pangatur Umum NXT William Regal sareng sumpah ngadamel Ngimpi salamina salamina. >

< start="101.7" dur="5.21"> Naros sareng anjeun wajib nampi, sakumaha Pak Regal parantos nyayogikeun keinginan juara NXT sareng >

< start="106.91" dur="4.51"> bakal naroskeun pamimpin Era Undisputed dina NXT minggu payun. >

< start="111.42" dur="2.02"> Jadi naon anu aya dina pikiran Adam Adam? >

< start="113.44" dur="3.15"> Sareng naon deui anu aya di toko kanggo NXT TakeOver In House anjeun? >

< start="116.59" dur="3.613"> Tetep dikonci kana saluran digital sareng sosial WWE pikeun sadaya anu pangahirna. >

< start="120.203" dur="3.129"> [MUSIK] >