568s Post Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms / ENG Subs] images and subtitles

Mungsuh mungsuh! Kanggo kabeh info: Yen titik kudu tiba ... Kabeh wong mundur langsung menyang titik sabanjure! Aku bakal kenek titik karo tentara meriem! Kapten sing ora paham! Tulung kandha marang kancaku sing pas! Rally disetel lanang! Ana infantri mungsuh mung sisih lor ing selokan! Ya, matur suwun kanggo info! Ayo ngilangi dheweke lan entuk titik! Ing grumbulan ing endi wae! Mripat mbukak, ana rapat umum mungsuh nang endi wae! Nggoleki sing apik - Ok, ayo sisih lor! Tangki musuh sisih lor-wétan titik, obah sisih lor-kulon! Sniper ing alas! Entuk, ya! Sampeyan krungu, kudu mbusak rally kasebut! Dheweke nyoba ngatasi kita! Musuh infantri saka kidul! Ati-ati, ora aman antarane rally lan titik! Aku kena! Kidul-wétan! Ok, entuk - ngamanake sisih kidul! Tekan alas, ayo kotor! Apa infantri bisa ngomong ngendi arep nyelehake ammo? Rally jelas, ana sing ... karya sing apik! 05 bisa uga? 05 muni apik, langsung ana titik! Musuh teka ing rapat umum saka kidul wétan! Nonton sisih kidul-wétan - bisa uga mbukak ing dalan maneh! Rally aman saiki, iku apik! Apik rampung ing kana! Kene ing selokan iki! Dheweke lagi nang selokan! Ana pirang-pirang bayi isih pindah ing posisi sing luwih dhisik! Selehake selokan ing sisih kidul-wetan! Kita nemu apa-apa! Ya, krungu sing! Kidul sampeyan skuad! Kudu luwih sisih kidul-kulon! Asshole sing ngarahake aku! Luwih wétan! Teka saka sisih wétan! Kita entuk operator Bren nyopir ing lapangan bal-balan! Bayi ing N 10! Tetep saiki! Ing kuadran ndhuwur! Timur saka posisi kita! Apa tangki Recon bisa nangani? Nonton obat, mung kidul sampeyan! Thanks! Kepiye titik? Akeh matur nuwun! Panther mundur saiki! Ora dingerteni! Radio, tinggal kene! Rapat umum anyar iku lanang! Kita isih duwe masalah kidul! Nanging mobil recon ngewangi kita! Musuh infantri sisih lor rapat umum! Skuadku - aku pindhah lor ing dalan! We kudu mati sisih kulon titik! Ora dingerteni! Infantri ing kana! Strafing mbukak menyang alas! Mung lor, sisih lor-kulon sampeyan! Lor-kulon, infantri, regu, ati-ati! Pas ing dalan, sisih kulon! Ya, ngerti! Rusak rally kidul! Pindhah mudhun selokan dalan - nggunakake loro-lorone! Dheweke lagi cedhak karo dalan ing kene - ati-ati! Terus pindhah menyang titik! Dheweke butuh bala! Intine ora dikepengini! Kita nyoba pindhah maneh! Kita ing! Dheweke mati kaya sisih lor-wetan! Watch out, langsung! Granat wis metu! Shit ... Lor-kulon kene, waspada! Wis cukup wong ing kene sing bisa dijupuk maneh! Ora masalah! Bit dening dicokot! Kita ngepak maneh nanging kanthi alon banget! Yen kita wis entuk, gunakake West arty, konco! Tandha jarak luwih dhisik! Set tandha, panyebaran sithik! Kita lagi entuk artifisial! Ing mburi, lor-kulon! Kita ngepak maneh lan ngrusak MSP! Apik tenan! Artileri sing ditandhani, radius sing paling cilik! 12h babak! Sempurno! Arty teka ing titik, tandha tandha - njupuk tutup! Radius alit nanging sampeyan ora tau ngerti! Akeh matur nuwun! Sawise arte rampung, entuk, titik menyang sisih lor-kulon! Thanks doc! Sugeng rawuh! Gawe sing apik, kerja sing apik! Ana siji selokan cilik ing mburi bukit! Kenek kuwe! Musuh tentara meriem ing titik! Lesung mungsuh, ya! Dheweke isih duwe posisi mortir ing sisih lor! Lokasi sing dikenal ing babagan kasebut? Lor, ing sadawane dalan nang endi wae! Titik cetha cah lanang! Ayo ing kene! Apa salah sawijining perwira bisa ngilangi penembak jitu kasebut? Kanggo golek, supaya kita njaluk nyisihaken? Utawa paling ora entuk tandha kanggo aku? Paling ora loro infantrimen ing sisih lor, cedhak dalan! Menehi pitunjuk: Titik 15 duwe pamindhahan mortir mungsuh ... emplacement bunker Mortir bisa uga ana! Ora duwe ... Serangan anyar saka sisih lor-kulon, ing dalan! Langsung dalan, sisih kiwa! Lor-kulon, nyerang, sisih kiwa dalan ing bocah sing dicekel! Entuk tutup! Sisih tengen dalan uga! Yen sampeyan entuk tandha tandha, aku bisa ngirim jangka strafing! Lagi mlaku! Arty tandha, saka kidul-kulon nganti lor-wétan monggo! Mortir mungsuh dirusak! Suplemen ing selokan kasebut - kita entuk jangkaan sing nggegirisi! Jut ing sadawane dalan! Nggawe roto ing dalan! Akeh matur nuwun! Wong-wong mau tetep ditekan Dheweke bakal mati kabeh enggal! Skuad Baker bisa uga kenek! Mbuwang sawetara asap ing dalan menyang selokan! Sawise jangka strafing liwat kita maju! Munggah ing grumbulan! Salah pesawat utawa loro? Siji! Thanks! Ora apik - tekan kana! Sugeng rawuh! Isih ana ing selokan - ati-ati!

Post Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms / ENG Subs]

hd, frag, 1080p, friday night bomber flight, CloD, Multi, ju87, fw190, jabo, g2, german, freie jagd, guncam, kills, idave1000, zg26, Jg4_karaya, night, bridge, autumn, flak, compilation, 30mm, cinematic, Beule, cliffs of Dover, sheriff686, focke wulf, Online, Battle Of Stalingrad (Military Conflict), Gustav, zerstörer, g14, night fight, bf109, ground attack, karaya, summer, map, TAW, 13mm, me109, 720p, Sommer, Tactical Air War, G6, Herbst, il2, battle of moscow, Kertsch, fnbf, bos, VadeLP, stuka, Kuban, deutsch, vade,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="7.46" dur="1.42"> Mungsuh mungsuh! >

< start="13.72" dur="4.12"> Kanggo kabeh info: Yen titik kudu tiba ... >

< start="18.28" dur="5.44"> Kabeh wong mundur langsung menyang titik sabanjure! Aku bakal kenek titik karo tentara meriem! >

< start="24.6" dur="1.12"> Kapten sing ora paham! >

< start="26.02" dur="3.72"> Tulung kandha marang kancaku sing pas! >

< start="31.22" dur="5.02"> Rally disetel lanang! Ana infantri mungsuh mung sisih lor ing selokan! >

< start="36.78" dur="1.66"> Ya, matur suwun kanggo info! >

< start="39.6" dur="2.26"> Ayo ngilangi dheweke lan entuk titik! >

< start="42.46" dur="2"> Ing grumbulan ing endi wae! >

< start="45.82" dur="2.36"> Mripat mbukak, ana rapat umum mungsuh nang endi wae! >

< start="58.5" dur="1.92"> Nggoleki sing apik - Ok, ayo sisih lor! >

< start="60.42" dur="3.04"> Tangki musuh sisih lor-wétan titik, obah sisih lor-kulon! >

< start="63.46" dur="1.94"> Sniper ing alas! Entuk, ya! >

< start="66.18" dur="2.38"> Sampeyan krungu, kudu mbusak rally kasebut! >

< start="68.86" dur="2.7"> Dheweke nyoba ngatasi kita! >

< start="71.62" dur="5.06"> Musuh infantri saka kidul! Ati-ati, ora aman antarane rally lan titik! Aku kena! >

< start="76.92" dur="2.66"> Kidul-wétan! Ok, entuk - ngamanake sisih kidul! >

< start="79.58" dur="1.78"> Tekan alas, ayo kotor! >

< start="81.44" dur="3.7"> Apa infantri bisa ngomong ngendi arep nyelehake ammo? >

< start="85.26" dur="2.88"> Rally jelas, ana sing ... karya sing apik! >

< start="88.66" dur="1.04"> 05 bisa uga? >

< start="91.78" dur="3.98"> 05 muni apik, langsung ana titik! Musuh teka ing rapat umum saka kidul wétan! >

< start="101.1" dur="3.34"> Nonton sisih kidul-wétan - bisa uga mbukak ing dalan maneh! >

< start="105.74" dur="2"> Rally aman saiki, iku apik! >

< start="117.42" dur="3.24"> Apik rampung ing kana! Kene ing selokan iki! Dheweke lagi nang selokan! >

< start="120.66" dur="4.56"> Ana pirang-pirang bayi isih pindah ing posisi sing luwih dhisik! Selehake selokan ing sisih kidul-wetan! >

< start="135.92" dur="3.6"> Kita nemu apa-apa! Ya, krungu sing! Kidul sampeyan skuad! >

< start="140.36" dur="1.8"> Kudu luwih sisih kidul-kulon! >

< start="146.98" dur="4.32"> Asshole sing ngarahake aku! Luwih wétan! Teka saka sisih wétan! >

< start="152.44" dur="4.66"> Kita entuk operator Bren nyopir ing lapangan bal-balan! Bayi ing N 10! >

< start="157.5" dur="3.66"> Tetep saiki! Ing kuadran ndhuwur! >

< start="161.94" dur="3.1"> Timur saka posisi kita! >

< start="165.82" dur="2.44"> Apa tangki Recon bisa nangani? >

< start="168.7" dur="2"> Nonton obat, mung kidul sampeyan! >

< start="174.58" dur="0.96"> Thanks! >

< start="184.54" dur="2"> Kepiye titik? >

< start="187.2" dur="1.36"> Akeh matur nuwun! >

< start="194.72" dur="2.54"> Panther mundur saiki! >

< start="198.68" dur="1.1"> Ora dingerteni! >

< start="203.38" dur="2"> Radio, tinggal kene! >

< start="208.32" dur="2"> Rapat umum anyar iku lanang! >

< start="212.78" dur="3.06"> Kita isih duwe masalah kidul! Nanging mobil recon ngewangi kita! >

< start="218.24" dur="4.36"> Musuh infantri sisih lor rapat umum! Skuadku - aku pindhah lor ing dalan! >

< start="222.6" dur="2.08"> We kudu mati sisih kulon titik! >

< start="225.86" dur="1.3"> Ora dingerteni! Infantri ing kana! >

< start="227.2" dur="3.28"> Strafing mbukak menyang alas! Mung lor, sisih lor-kulon sampeyan! >

< start="230.48" dur="3.16"> Lor-kulon, infantri, regu, ati-ati! >

< start="234.76" dur="2.8"> Pas ing dalan, sisih kulon! Ya, ngerti! >

< start="239.82" dur="2"> Rusak rally kidul! >

< start="242.64" dur="2.56"> Pindhah mudhun selokan dalan - nggunakake loro-lorone! >

< start="245.32" dur="1.94"> Dheweke lagi cedhak karo dalan ing kene - ati-ati! >

< start="269.96" dur="3.3"> Terus pindhah menyang titik! Dheweke butuh bala! Intine ora dikepengini! >

< start="273.52" dur="1.66"> Kita nyoba pindhah maneh! >

< start="276.5" dur="1.34"> Kita ing! >

< start="287.92" dur="2"> Dheweke mati kaya sisih lor-wetan! >

< start="290.56" dur="1.7"> Watch out, langsung! >

< start="293.08" dur="1.42"> Granat wis metu! >

< start="295.88" dur="0.92"> Shit ... >

< start="298.12" dur="1.3"> Lor-kulon kene, waspada! >

< start="300.12" dur="3.28"> Wis cukup wong ing kene sing bisa dijupuk maneh! Ora masalah! >

< start="303.9" dur="1.98"> Bit dening dicokot! >

< start="315.34" dur="2"> Kita ngepak maneh nanging kanthi alon banget! >

< start="318.28" dur="3.04"> Yen kita wis entuk, gunakake West arty, konco! >

< start="322.8" dur="2"> Tandha jarak luwih dhisik! >

< start="329.72" dur="2"> Set tandha, panyebaran sithik! >

< start="334.8" dur="4.08"> Kita lagi entuk artifisial! Ing mburi, lor-kulon! >

< start="341.98" dur="3.24"> Kita ngepak maneh lan ngrusak MSP! Apik tenan! >

< start="346.4" dur="4"> Artileri sing ditandhani, radius sing paling cilik! 12h babak! Sempurno! >

< start="350.46" dur="2.74"> Arty teka ing titik, tandha tandha - njupuk tutup! >

< start="353.42" dur="1.52"> Radius alit nanging sampeyan ora tau ngerti! >

< start="355.82" dur="1.46"> Akeh matur nuwun! >

< start="359.78" dur="3.76"> Sawise arte rampung, entuk, titik menyang sisih lor-kulon! >

< start="364.54" dur="1"> Thanks doc! >

< start="367.42" dur="1.24"> Sugeng rawuh! >

< start="384.48" dur="3.62"> Gawe sing apik, kerja sing apik! Ana siji selokan cilik ing mburi bukit! >

< start="389.26" dur="1.26"> Kenek kuwe! >

< start="397.62" dur="1.98"> Musuh tentara meriem ing titik! >

< start="399.6" dur="3.1"> Lesung mungsuh, ya! Dheweke isih duwe posisi mortir ing sisih lor! >

< start="405.46" dur="1.76"> Lokasi sing dikenal ing babagan kasebut? >

< start="408.52" dur="2"> Lor, ing sadawane dalan nang endi wae! >

< start="419.22" dur="2"> Titik cetha cah lanang! Ayo ing kene! >

< start="423.86" dur="3.22"> Apa salah sawijining perwira bisa ngilangi penembak jitu kasebut? >

< start="428.46" dur="2"> Kanggo golek, supaya kita njaluk nyisihaken? >

< start="432.66" dur="2.48"> Utawa paling ora entuk tandha kanggo aku? >

< start="438.98" dur="4.28"> Paling ora loro infantrimen ing sisih lor, cedhak dalan! >

< start="446.78" dur="4.14"> Menehi pitunjuk: Titik 15 duwe pamindhahan mortir mungsuh ... emplacement bunker >

< start="450.92" dur="2.82"> Mortir bisa uga ana! Ora duwe ... >

< start="461.52" dur="2.44"> Serangan anyar saka sisih lor-kulon, ing dalan! >

< start="463.96" dur="1.7"> Langsung dalan, sisih kiwa! >

< start="467.06" dur="3.66"> Lor-kulon, nyerang, sisih kiwa dalan ing bocah sing dicekel! >

< start="470.88" dur="2"> Entuk tutup! Sisih tengen dalan uga! >

< start="472.88" dur="2.48"> Yen sampeyan entuk tandha tandha, aku bisa ngirim jangka strafing! >

< start="476.2" dur="1.32"> Lagi mlaku! >

< start="487.06" dur="3.32"> Arty tandha, saka kidul-kulon nganti lor-wétan monggo! >

< start="491.14" dur="1.82"> Mortir mungsuh dirusak! >

< start="494.7" dur="3.56"> Suplemen ing selokan kasebut - kita entuk jangkaan sing nggegirisi! >

< start="499.8" dur="1.86"> Jut ing sadawane dalan! Nggawe roto ing dalan! >

< start="501.66" dur="1.18"> Akeh matur nuwun! >

< start="504.46" dur="2.72"> Wong-wong mau tetep ditekan Dheweke bakal mati kabeh enggal! >

< start="515.88" dur="2"> Skuad Baker bisa uga kenek! >

< start="520.52" dur="3.38"> Mbuwang sawetara asap ing dalan menyang selokan! >

< start="523.9" dur="2.38"> Sawise jangka strafing liwat kita maju! >

< start="532.24" dur="1.44"> Munggah ing grumbulan! >

< start="534.1" dur="1.36"> Salah pesawat utawa loro? >

< start="536.8" dur="1.5"> Siji! Thanks! >

< start="538.3" dur="1.46"> Ora apik - tekan kana! >

< start="539.94" dur="1.14"> Sugeng rawuh! >

< start="564.22" dur="2"> Isih ana ing selokan - ati-ati! >