568s Post Scriptum - Одбрана на патот Heelsum [GER Comms / ENG Subs] images and subtitles

Непријателски митинг за мене! За сите како информации: Ако поентата треба да падне сега ... Сите се повлекуваат веднаш до следниот момент! Hitе ја удрам поентата со артилерија! Разбеден Капетан! Ве молиме, кажете им го на вашите соиграчи! Релито е поставено момчиња! Има непријателска пешадија само северно од неа во ров! Да, благодарам за информациите! Да ги расчистиме и да дојдеме до точка! Во грмушките насекаде! Очите се отвораат, има непријателски митинг некаде! Барате добро - Добро, да се вратиме на север на точка! Непријателски резервоар северо-исток од точка, движејќи се северо-запад! Снајперист во шумата! Го доби, да! Слушнавте, треба да го исчистите митингот! Тие се обидуваат да нè оддалечат од нас! Непријателска пешадија од југ! Внимателно, не е безбедно помеѓу митингот и точката! Се удрив! Југо-исток! Ок, го доби - обезбедете го југот! Влезете во шумата, ајде да се извалкаме! Дали пешадијата може да ми каже каде да ја пуштам муниција? Релито е јасно, тоа е нешто ... добра работа! 05 можеби? 05 звучи добро, директно на поентата! Непријателите кои доаѓаат на митингот од југо-исток! Гледајте југо-исток - можеби ќе трчаат по патот повторно! Релито е безбедно засега, тоа е добро! Убаво направено таму! Еве во овој ров! Тие се во ров! Има многу пешадии кои се движат на позицијата што порано бевме! Обезбедете го ров југо-исток! Најдовме нешто! Да, слушнато тоа! Југ од вас одред! Треба да биде понатаму југо-запад! Таа цел на мене се насочува кон мене! Понатаму исток! Доаѓаат од исток! Имаме превозник Брен кој вози низ фудбалскиот терен! Пешадија во N 10! Останете за сега! Во горниот квадрант! Источно од нашата позиција! Може ли резервоарот Рекон да се справи со тоа? Внимавајте на лекар, само јужно од вас! Благодарам! Како изгледа поентата? Многу благодарам! Пантер засега се повлекува! Разбрано! Радио, останете овде! Новиот митинг е момчиња! Сè уште имаме проблеми на југ! Но, рекон автомобилот ни помага! Непријателска пешадија северно од митингот! Мојот состав на мене - се движиме кон север по патот! Треба да ја исклучиме западната страна на точката! Разбрано! Пешадија таму! Зачувување трчаше во шумата! Само север, северо-запад од вас! Северо-запад, пешадија, ескадрила, внимателен! Веднаш на патот, западно! Да, разбрано! Уништи митинг југ! Движете се по ровот на патот - користете ги двете страни! Тие се близу до патот овде - внимателни! Продолжете да се движите кон точката! Ним им треба засилување! Поентата не е управувана! Ние се обидуваме да се вратиме назад! Ние сме на тоа! Тие умираат како луд северо-исток! Внимавајте, веднаш напред! Гранат е надвор! Срамота ... Северо-запад овде, внимавајте! Имаме доволно луѓе овде што можеме да го вратиме назад! Нема проблем! Малку по малку! Се враќаме, но навистина бавно! Ако сме го добиле тоа, искористете го Arty West, зад оваа точка! Те молам, приближна марка! Постави маркер, малку раширено! Стануваме Arty на поентата! Зад неа, северо-запад! Ние се вратиме и уништивме МСП! Многу добро! Артилерија паѓа на обележје, најмал радиус! 12 ч. Совршено! Ерти што доаѓа на точка, обележете го ознаката - зафатете се! Мал радиус, но никогаш не знаете! Многу благодарам! Откако ќе заврши arty, станете во точка, обезбедете го кон северо-запад! Благодарам доктор! Добредојдовте! Добра работа, добра работа! Има еден во малиот ров зад ридот! Те фатив! Непријателска артилерија на точка! Непријателски малтер, да! Тие сè уште ја имаат положбата на малтерот север! Локација е позната на тоа? Север, по патот некаде! Поентата е јасна момчиња! Влезете овде! Може ли некој од одредот да го одвои својот снајпер за тоа? Да одиме да го најдеме, па се ослободивме од тоа? Или барем да добијам белег за мене? Најмалку двајца пешадијци северно, близу патот! Бидете советувани: Точката 15 има зафаќање на непријателскиот малтер ... сместување во бункер Малтерот може да биде таму! Нема премногу ... Нов напад од северо-запад, на патот! Ров на патот, лева страна! Северо-запад, напад, лева страна од патот кај роговите момчиња! Добијте покритие! Десната страна на патот, исто така! Ако ми земете ознака, можам да испратам трчање! На пат! Вештачки знак, од југо-запад до северо-исток, ве молам! Уништени се непријателските минофрлачи! Потиснете ги во тој ров - ние бегаме тука! Jет по патот! Зачувувањето трча по патот! Многу благодарам! Чувајте ги потиснати момчиња! Сите тие ќе бидат мртви наскоро! Одредот на Бејкер може да се погоди! Фрли малку чад преку патот во ров! Штом ќе заврши тргнувањето, ние напредуваме! Горе таму во грмушка! Еден авион или два? Едно! Благодарам! Добро - стигнете се таму! Добредојдовте! Уште во ров - внимателен!

Post Scriptum - Одбрана на патот Heelsum [GER Comms / ENG Subs]

hd, frag, 1080p, friday night bomber flight, CloD, Multi, ju87, fw190, jabo, g2, german, freie jagd, guncam, kills, idave1000, zg26, Jg4_karaya, night, bridge, autumn, flak, compilation, 30mm, cinematic, Beule, cliffs of Dover, sheriff686, focke wulf, Online, Battle Of Stalingrad (Military Conflict), Gustav, zerstörer, g14, night fight, bf109, ground attack, karaya, summer, map, TAW, 13mm, me109, 720p, Sommer, Tactical Air War, G6, Herbst, il2, battle of moscow, Kertsch, fnbf, bos, VadeLP, stuka, Kuban, deutsch, vade,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="7.46" dur="1.42"> Непријателски митинг за мене! >

< start="13.72" dur="4.12"> За сите како информации: Ако поентата треба да падне сега ... >

< start="18.28" dur="5.44"> Сите се повлекуваат веднаш до следниот момент! Hitе ја удрам поентата со артилерија! >

< start="24.6" dur="1.12"> Разбеден Капетан! >

< start="26.02" dur="3.72"> Ве молиме, кажете им го на вашите соиграчи! >

< start="31.22" dur="5.02"> Релито е поставено момчиња! Има непријателска пешадија само северно од неа во ров! >

< start="36.78" dur="1.66"> Да, благодарам за информациите! >

< start="39.6" dur="2.26"> Да ги расчистиме и да дојдеме до точка! >

< start="42.46" dur="2"> Во грмушките насекаде! >

< start="45.82" dur="2.36"> Очите се отвораат, има непријателски митинг некаде! >

< start="58.5" dur="1.92"> Барате добро - Добро, да се вратиме на север на точка! >

< start="60.42" dur="3.04"> Непријателски резервоар северо-исток од точка, движејќи се северо-запад! >

< start="63.46" dur="1.94"> Снајперист во шумата! Го доби, да! >

< start="66.18" dur="2.38"> Слушнавте, треба да го исчистите митингот! >

< start="68.86" dur="2.7"> Тие се обидуваат да нè оддалечат од нас! >

< start="71.62" dur="5.06"> Непријателска пешадија од југ! Внимателно, не е безбедно помеѓу митингот и точката! Се удрив! >

< start="76.92" dur="2.66"> Југо-исток! Ок, го доби - обезбедете го југот! >

< start="79.58" dur="1.78"> Влезете во шумата, ајде да се извалкаме! >

< start="81.44" dur="3.7"> Дали пешадијата може да ми каже каде да ја пуштам муниција? >

< start="85.26" dur="2.88"> Релито е јасно, тоа е нешто ... добра работа! >

< start="88.66" dur="1.04"> 05 можеби? >

< start="91.78" dur="3.98"> 05 звучи добро, директно на поентата! Непријателите кои доаѓаат на митингот од југо-исток! >

< start="101.1" dur="3.34"> Гледајте југо-исток - можеби ќе трчаат по патот повторно! >

< start="105.74" dur="2"> Релито е безбедно засега, тоа е добро! >

< start="117.42" dur="3.24"> Убаво направено таму! Еве во овој ров! Тие се во ров! >

< start="120.66" dur="4.56"> Има многу пешадии кои се движат на позицијата што порано бевме! Обезбедете го ров југо-исток! >

< start="135.92" dur="3.6"> Најдовме нешто! Да, слушнато тоа! Југ од вас одред! >

< start="140.36" dur="1.8"> Треба да биде понатаму југо-запад! >

< start="146.98" dur="4.32"> Таа цел на мене се насочува кон мене! Понатаму исток! Доаѓаат од исток! >

< start="152.44" dur="4.66"> Имаме превозник Брен кој вози низ фудбалскиот терен! Пешадија во N 10! >

< start="157.5" dur="3.66"> Останете за сега! Во горниот квадрант! >

< start="161.94" dur="3.1"> Источно од нашата позиција! >

< start="165.82" dur="2.44"> Може ли резервоарот Рекон да се справи со тоа? >

< start="168.7" dur="2"> Внимавајте на лекар, само јужно од вас! >

< start="174.58" dur="0.96"> Благодарам! >

< start="184.54" dur="2"> Како изгледа поентата? >

< start="187.2" dur="1.36"> Многу благодарам! >

< start="194.72" dur="2.54"> Пантер засега се повлекува! >

< start="198.68" dur="1.1"> Разбрано! >

< start="203.38" dur="2"> Радио, останете овде! >

< start="208.32" dur="2"> Новиот митинг е момчиња! >

< start="212.78" dur="3.06"> Сè уште имаме проблеми на југ! Но, рекон автомобилот ни помага! >

< start="218.24" dur="4.36"> Непријателска пешадија северно од митингот! Мојот состав на мене - се движиме кон север по патот! >

< start="222.6" dur="2.08"> Треба да ја исклучиме западната страна на точката! >

< start="225.86" dur="1.3"> Разбрано! Пешадија таму! >

< start="227.2" dur="3.28"> Зачувување трчаше во шумата! Само север, северо-запад од вас! >

< start="230.48" dur="3.16"> Северо-запад, пешадија, ескадрила, внимателен! >

< start="234.76" dur="2.8"> Веднаш на патот, западно! Да, разбрано! >

< start="239.82" dur="2"> Уништи митинг југ! >

< start="242.64" dur="2.56"> Движете се по ровот на патот - користете ги двете страни! >

< start="245.32" dur="1.94"> Тие се близу до патот овде - внимателни! >

< start="269.96" dur="3.3"> Продолжете да се движите кон точката! Ним им треба засилување! Поентата не е управувана! >

< start="273.52" dur="1.66"> Ние се обидуваме да се вратиме назад! >

< start="276.5" dur="1.34"> Ние сме на тоа! >

< start="287.92" dur="2"> Тие умираат како луд северо-исток! >

< start="290.56" dur="1.7"> Внимавајте, веднаш напред! >

< start="293.08" dur="1.42"> Гранат е надвор! >

< start="295.88" dur="0.92"> Срамота ... >

< start="298.12" dur="1.3"> Северо-запад овде, внимавајте! >

< start="300.12" dur="3.28"> Имаме доволно луѓе овде што можеме да го вратиме назад! Нема проблем! >

< start="303.9" dur="1.98"> Малку по малку! >

< start="315.34" dur="2"> Се враќаме, но навистина бавно! >

< start="318.28" dur="3.04"> Ако сме го добиле тоа, искористете го Arty West, зад оваа точка! >

< start="322.8" dur="2"> Те молам, приближна марка! >

< start="329.72" dur="2"> Постави маркер, малку раширено! >

< start="334.8" dur="4.08"> Стануваме Arty на поентата! Зад неа, северо-запад! >

< start="341.98" dur="3.24"> Ние се вратиме и уништивме МСП! Многу добро! >

< start="346.4" dur="4"> Артилерија паѓа на обележје, најмал радиус! 12 ч. Совршено! >

< start="350.46" dur="2.74"> Ерти што доаѓа на точка, обележете го ознаката - зафатете се! >

< start="353.42" dur="1.52"> Мал радиус, но никогаш не знаете! >

< start="355.82" dur="1.46"> Многу благодарам! >

< start="359.78" dur="3.76"> Откако ќе заврши arty, станете во точка, обезбедете го кон северо-запад! >

< start="364.54" dur="1"> Благодарам доктор! >

< start="367.42" dur="1.24"> Добредојдовте! >

< start="384.48" dur="3.62"> Добра работа, добра работа! Има еден во малиот ров зад ридот! >

< start="389.26" dur="1.26"> Те фатив! >

< start="397.62" dur="1.98"> Непријателска артилерија на точка! >

< start="399.6" dur="3.1"> Непријателски малтер, да! Тие сè уште ја имаат положбата на малтерот север! >

< start="405.46" dur="1.76"> Локација е позната на тоа? >

< start="408.52" dur="2"> Север, по патот некаде! >

< start="419.22" dur="2"> Поентата е јасна момчиња! Влезете овде! >

< start="423.86" dur="3.22"> Може ли некој од одредот да го одвои својот снајпер за тоа? >

< start="428.46" dur="2"> Да одиме да го најдеме, па се ослободивме од тоа? >

< start="432.66" dur="2.48"> Или барем да добијам белег за мене? >

< start="438.98" dur="4.28"> Најмалку двајца пешадијци северно, близу патот! >

< start="446.78" dur="4.14"> Бидете советувани: Точката 15 има зафаќање на непријателскиот малтер ... сместување во бункер >

< start="450.92" dur="2.82"> Малтерот може да биде таму! Нема премногу ... >

< start="461.52" dur="2.44"> Нов напад од северо-запад, на патот! >

< start="463.96" dur="1.7"> Ров на патот, лева страна! >

< start="467.06" dur="3.66"> Северо-запад, напад, лева страна од патот кај роговите момчиња! >

< start="470.88" dur="2"> Добијте покритие! Десната страна на патот, исто така! >

< start="472.88" dur="2.48"> Ако ми земете ознака, можам да испратам трчање! >

< start="476.2" dur="1.32"> На пат! >

< start="487.06" dur="3.32"> Вештачки знак, од југо-запад до северо-исток, ве молам! >

< start="491.14" dur="1.82"> Уништени се непријателските минофрлачи! >

< start="494.7" dur="3.56"> Потиснете ги во тој ров - ние бегаме тука! >

< start="499.8" dur="1.86"> Jет по патот! Зачувувањето трча по патот! >

< start="501.66" dur="1.18"> Многу благодарам! >

< start="504.46" dur="2.72"> Чувајте ги потиснати момчиња! Сите тие ќе бидат мртви наскоро! >

< start="515.88" dur="2"> Одредот на Бејкер може да се погоди! >

< start="520.52" dur="3.38"> Фрли малку чад преку патот во ров! >

< start="523.9" dur="2.38"> Штом ќе заврши тргнувањето, ние напредуваме! >

< start="532.24" dur="1.44"> Горе таму во грмушка! >

< start="534.1" dur="1.36"> Еден авион или два? >

< start="536.8" dur="1.5"> Едно! Благодарам! >

< start="538.3" dur="1.46"> Добро - стигнете се таму! >

< start="539.94" dur="1.14"> Добредојдовте! >

< start="564.22" dur="2"> Уште во ров - внимателен! >