568s Post Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms / ENG Subs] images and subtitles

Musuh musuh kuring! Kanggo sakabeh info: Upami titikna kedah turun ayeuna ... Sadayana mundur langsung ka titik salajengna! Abdi badé ngasupan titik sareng meriem! Kaptén anu teu dipikahartos! Punten wartosan éta pikeun skuadrasi anjeun! Rally diatur budak lalaki! Aya tentara leumpang musuh ngan kalér di parit! Nuhun, hatur nuhun kanggo inpormasi! Hayu urang mupus aranjeunna teras caket dina titik! Dina bushes ka mana waé! Panon kabuka, aya rally musuh di tempat! Milarian anu saé - Ok, hayu urang ngalér kaler! Tangki musuh kaler-wétaneun titik, pindah kalér-kulon! Sniper di leuweung! Gaduh éta, leres! Anjeun ngupingkeun, kedah ngabersihan rally! Aranjeunna nyobian ngaluarkeun kami! Musuh tentara leumpang ti kidul! Ati-ati, henteu aman antara bantingan sareng titik! Abdi kaserang! Kidul-wétan! Ok, ngagaduhan eta - aman kidul! Marantos ka leuweung, hayu urang kotor! Tiasa Orok Orok tiasa nyaritakeun kuring dimana amitna ambo? Rally jelas, éta ... hal anu saé! 05 panginten? 05 Sora alus, lempeng dina titik! Musuh datang ka rally ti kidul-wétan! Nonton kidul-wétan - aranjeunna tiasa ngajalankeun sapanjang jalan deui! Rally aman pikeun ayeuna, éta saé! Bagus di ditu di dinya! Didieu di paral ieu! Aranjeunna nuju di léngkah! Aya seueur tentara leumpang ngagerakkeun dina posisi anu sateuacanna urang! Amankeun selokan kidul-wétan! Kami mendakan hiji hal! Sumuhun, nguping kitu! Kidul anjeun skuad! Kudu langkung kidul-kulon! Éta anu dimaksudkeun ku asshole ka kuring! Langkung wétan! Datang ti wétan! Kami ngagaduhan pamawa Bren nyetir nyétak lapangan bal! Orok dina N 10! Cicing kanggo ayeuna! Dina kuadran luhur! Wétan posisi kami! Naha tank Recon tiasa ngadamel éta? Awaskeun obat, ngan kidul anjeun! Hatur nuhun! Kumaha titikna milarian? Hatur nuhun pisan! Panther mundur pikeun ayeuna! Ngarti! Radio, cicing didieu! Rally anyar aya budak lalaki! Urang masih gaduh masalah kidul! Tapi mobil recon anu ngabantosan urang! Musuh tentara leumpang kalereun rally! Skuat kuring - kuring ngaler ngalér sapanjang jalan! Urang kudu mareuman sisi kulon titik! Ngarti! Orok di dinya! Ngagancangkeun ngajalankeun kana leuweung! Ngan kalér, kalér-kuloneun anjeun! Kalér-kulon, tentara leumpang, skuad, ati-ati! Katuhu dina jalan, kulon! Leres, kahartos! Ngarusak rally kidul! Pindahkeun paral jalan sisi - nganggo dua sisi! Aranjeunna deukeut ka jalan di dieu - ati-ati! Terus maju kana titik! Aranjeunna peryogi bala! Intina henteu dikalangkung! Kami nyobian mindahkeun deui! Kami dina éta! Aranjeunna nuju siga gélo kalér-wétan! Awas, payun payun! Granat parantos kaluar! Shit ... Kalér-kulon di dieu, awas! Urang gaduh jalma anu cukup di dieu yén kami tiasa nyandak deui! Henteu masalah! Dicokot ku saeutik! Kami nambalan deui tapi laun pisan! Upami urang angsal, gunana arty kulon, balik poin! Tanda perkiraan punten! Tandha set, sakedik sumebar! Kami lalaki arti dina titik! Balik deui, kalér-kulon! Kami nembalan deui sareng ngancurkeun hiji MSP! Saé pisan! Artileri diturunkeun tanda, radius pangleutikna! 12h buleud! Sampurna! Arty sumping dina titik, tanda set - take cover! Radius alit tapi anjeun henteu kantos terang! Hatur nuhun pisan! Sakali arty urang atos, kéngingkeun kana titik, ngajamin ka arah kalér-kulon! Hatur nuhun doc! Wilujeung sumping! Hadé damel, damel saé! Aya hiji anu aya di léngkah leutik di tukangeun gunung! Gaduh anjeun! Musuh musuhari dina titik! Musuh mortir, leres! Aranjeunna masih kénéh kalungguhan mortir ngalér! Lokasi kanyahoan kitu? Kalér, sapanjang jalan ka mana waé! Titik jelas budak! Lebetkeun di dieu! Tiasa salah saurang skuad ngahapus jelema nu nembak jasmani pikeun éta? Hoyong milarian éta, janten urang nyéépkeunana? Atanapi sahenteuna nampi tanda pikeun kuring? Sahenteuna dua orayuh kalér, deukeut jalan! Disarankan: Titik 15 ngagaduhan épéktipar mortir musuh ... émpluksi bunker Si mortir tiasa aya! Henteu gaduh teuing ... Serangan anyar ti kalér-kulon, di jalan! Jalan ditu, sisi kénca! Kalér-kulon, nyerang, sisi kénca jalan di ditu budak lalaki! Cokot sababaraha panutup! Sisi katuhu jalan ogé! Upami anjeun kéngingkeun tanda kuring kuring tiasa ngirim anu ngajalankeun strafing! Nuju di jalan! Artos tandu, ti kidul-kulon dugi kalér-wétan mangga! Musuh musuh musnah! Supress on the parch it - we’re getting a strafing run through there! Jut sapanjang jalan! Ngagancangkeun ngajalankeun jalan! Hatur nuhun pisan! Terus aranjeunna budak lalaki kapaksa! Aranjeunna kabeh bakal maot maot! Skuad Baker tiasa waé pencét! Buang sababaraha haseup meuntas jalan kana parit! Sakali ngajalankeun strafing ngalangkungan urang sateuacanna! Kajeun aya dina rungkun! Hiji pesawat atanapi dua? Hiji! Hatur nuhun! Alih - aya di palih ditu! Wilujeung sumping! Masih di parit - awas!

Post Scriptum - Pertahanan Jalan Heelsum [GER Comms / ENG Subs]

hd, frag, 1080p, friday night bomber flight, CloD, Multi, ju87, fw190, jabo, g2, german, freie jagd, guncam, kills, idave1000, zg26, Jg4_karaya, night, bridge, autumn, flak, compilation, 30mm, cinematic, Beule, cliffs of Dover, sheriff686, focke wulf, Online, Battle Of Stalingrad (Military Conflict), Gustav, zerstörer, g14, night fight, bf109, ground attack, karaya, summer, map, TAW, 13mm, me109, 720p, Sommer, Tactical Air War, G6, Herbst, il2, battle of moscow, Kertsch, fnbf, bos, VadeLP, stuka, Kuban, deutsch, vade,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="7.46" dur="1.42"> Musuh musuh kuring! >

< start="13.72" dur="4.12"> Kanggo sakabeh info: Upami titikna kedah turun ayeuna ... >

< start="18.28" dur="5.44"> Sadayana mundur langsung ka titik salajengna! Abdi badé ngasupan titik sareng meriem! >

< start="24.6" dur="1.12"> Kaptén anu teu dipikahartos! >

< start="26.02" dur="3.72"> Punten wartosan éta pikeun skuadrasi anjeun! >

< start="31.22" dur="5.02"> Rally diatur budak lalaki! Aya tentara leumpang musuh ngan kalér di parit! >

< start="36.78" dur="1.66"> Nuhun, hatur nuhun kanggo inpormasi! >

< start="39.6" dur="2.26"> Hayu urang mupus aranjeunna teras caket dina titik! >

< start="42.46" dur="2"> Dina bushes ka mana waé! >

< start="45.82" dur="2.36"> Panon kabuka, aya rally musuh di tempat! >

< start="58.5" dur="1.92"> Milarian anu saé - Ok, hayu urang ngalér kaler! >

< start="60.42" dur="3.04"> Tangki musuh kaler-wétaneun titik, pindah kalér-kulon! >

< start="63.46" dur="1.94"> Sniper di leuweung! Gaduh éta, leres! >

< start="66.18" dur="2.38"> Anjeun ngupingkeun, kedah ngabersihan rally! >

< start="68.86" dur="2.7"> Aranjeunna nyobian ngaluarkeun kami! >

< start="71.62" dur="5.06"> Musuh tentara leumpang ti kidul! Ati-ati, henteu aman antara bantingan sareng titik! Abdi kaserang! >

< start="76.92" dur="2.66"> Kidul-wétan! Ok, ngagaduhan eta - aman kidul! >

< start="79.58" dur="1.78"> Marantos ka leuweung, hayu urang kotor! >

< start="81.44" dur="3.7"> Tiasa Orok Orok tiasa nyaritakeun kuring dimana amitna ambo? >

< start="85.26" dur="2.88"> Rally jelas, éta ... hal anu saé! >

< start="88.66" dur="1.04"> 05 panginten? >

< start="91.78" dur="3.98"> 05 Sora alus, lempeng dina titik! Musuh datang ka rally ti kidul-wétan! >

< start="101.1" dur="3.34"> Nonton kidul-wétan - aranjeunna tiasa ngajalankeun sapanjang jalan deui! >

< start="105.74" dur="2"> Rally aman pikeun ayeuna, éta saé! >

< start="117.42" dur="3.24"> Bagus di ditu di dinya! Didieu di paral ieu! Aranjeunna nuju di léngkah! >

< start="120.66" dur="4.56"> Aya seueur tentara leumpang ngagerakkeun dina posisi anu sateuacanna urang! Amankeun selokan kidul-wétan! >

< start="135.92" dur="3.6"> Kami mendakan hiji hal! Sumuhun, nguping kitu! Kidul anjeun skuad! >

< start="140.36" dur="1.8"> Kudu langkung kidul-kulon! >

< start="146.98" dur="4.32"> Éta anu dimaksudkeun ku asshole ka kuring! Langkung wétan! Datang ti wétan! >

< start="152.44" dur="4.66"> Kami ngagaduhan pamawa Bren nyetir nyétak lapangan bal! Orok dina N 10! >

< start="157.5" dur="3.66"> Cicing kanggo ayeuna! Dina kuadran luhur! >

< start="161.94" dur="3.1"> Wétan posisi kami! >

< start="165.82" dur="2.44"> Naha tank Recon tiasa ngadamel éta? >

< start="168.7" dur="2"> Awaskeun obat, ngan kidul anjeun! >

< start="174.58" dur="0.96"> Hatur nuhun! >

< start="184.54" dur="2"> Kumaha titikna milarian? >

< start="187.2" dur="1.36"> Hatur nuhun pisan! >

< start="194.72" dur="2.54"> Panther mundur pikeun ayeuna! >

< start="198.68" dur="1.1"> Ngarti! >

< start="203.38" dur="2"> Radio, cicing didieu! >

< start="208.32" dur="2"> Rally anyar aya budak lalaki! >

< start="212.78" dur="3.06"> Urang masih gaduh masalah kidul! Tapi mobil recon anu ngabantosan urang! >

< start="218.24" dur="4.36"> Musuh tentara leumpang kalereun rally! Skuat kuring - kuring ngaler ngalér sapanjang jalan! >

< start="222.6" dur="2.08"> Urang kudu mareuman sisi kulon titik! >

< start="225.86" dur="1.3"> Ngarti! Orok di dinya! >

< start="227.2" dur="3.28"> Ngagancangkeun ngajalankeun kana leuweung! Ngan kalér, kalér-kuloneun anjeun! >

< start="230.48" dur="3.16"> Kalér-kulon, tentara leumpang, skuad, ati-ati! >

< start="234.76" dur="2.8"> Katuhu dina jalan, kulon! Leres, kahartos! >

< start="239.82" dur="2"> Ngarusak rally kidul! >

< start="242.64" dur="2.56"> Pindahkeun paral jalan sisi - nganggo dua sisi! >

< start="245.32" dur="1.94"> Aranjeunna deukeut ka jalan di dieu - ati-ati! >

< start="269.96" dur="3.3"> Terus maju kana titik! Aranjeunna peryogi bala! Intina henteu dikalangkung! >

< start="273.52" dur="1.66"> Kami nyobian mindahkeun deui! >

< start="276.5" dur="1.34"> Kami dina éta! >

< start="287.92" dur="2"> Aranjeunna nuju siga gélo kalér-wétan! >

< start="290.56" dur="1.7"> Awas, payun payun! >

< start="293.08" dur="1.42"> Granat parantos kaluar! >

< start="295.88" dur="0.92"> Shit ... >

< start="298.12" dur="1.3"> Kalér-kulon di dieu, awas! >

< start="300.12" dur="3.28"> Urang gaduh jalma anu cukup di dieu yén kami tiasa nyandak deui! Henteu masalah! >

< start="303.9" dur="1.98"> Dicokot ku saeutik! >

< start="315.34" dur="2"> Kami nambalan deui tapi laun pisan! >

< start="318.28" dur="3.04"> Upami urang angsal, gunana arty kulon, balik poin! >

< start="322.8" dur="2"> Tanda perkiraan punten! >

< start="329.72" dur="2"> Tandha set, sakedik sumebar! >

< start="334.8" dur="4.08"> Kami lalaki arti dina titik! Balik deui, kalér-kulon! >

< start="341.98" dur="3.24"> Kami nembalan deui sareng ngancurkeun hiji MSP! Saé pisan! >

< start="346.4" dur="4"> Artileri diturunkeun tanda, radius pangleutikna! 12h buleud! Sampurna! >

< start="350.46" dur="2.74"> Arty sumping dina titik, tanda set - take cover! >

< start="353.42" dur="1.52"> Radius alit tapi anjeun henteu kantos terang! >

< start="355.82" dur="1.46"> Hatur nuhun pisan! >

< start="359.78" dur="3.76"> Sakali arty urang atos, kéngingkeun kana titik, ngajamin ka arah kalér-kulon! >

< start="364.54" dur="1"> Hatur nuhun doc! >

< start="367.42" dur="1.24"> Wilujeung sumping! >

< start="384.48" dur="3.62"> Hadé damel, damel saé! Aya hiji anu aya di léngkah leutik di tukangeun gunung! >

< start="389.26" dur="1.26"> Gaduh anjeun! >

< start="397.62" dur="1.98"> Musuh musuhari dina titik! >

< start="399.6" dur="3.1"> Musuh mortir, leres! Aranjeunna masih kénéh kalungguhan mortir ngalér! >

< start="405.46" dur="1.76"> Lokasi kanyahoan kitu? >

< start="408.52" dur="2"> Kalér, sapanjang jalan ka mana waé! >

< start="419.22" dur="2"> Titik jelas budak! Lebetkeun di dieu! >

< start="423.86" dur="3.22"> Tiasa salah saurang skuad ngahapus jelema nu nembak jasmani pikeun éta? >

< start="428.46" dur="2"> Hoyong milarian éta, janten urang nyéépkeunana? >

< start="432.66" dur="2.48"> Atanapi sahenteuna nampi tanda pikeun kuring? >

< start="438.98" dur="4.28"> Sahenteuna dua orayuh kalér, deukeut jalan! >

< start="446.78" dur="4.14"> Disarankan: Titik 15 ngagaduhan épéktipar mortir musuh ... émpluksi bunker >

< start="450.92" dur="2.82"> Si mortir tiasa aya! Henteu gaduh teuing ... >

< start="461.52" dur="2.44"> Serangan anyar ti kalér-kulon, di jalan! >

< start="463.96" dur="1.7"> Jalan ditu, sisi kénca! >

< start="467.06" dur="3.66"> Kalér-kulon, nyerang, sisi kénca jalan di ditu budak lalaki! >

< start="470.88" dur="2"> Cokot sababaraha panutup! Sisi katuhu jalan ogé! >

< start="472.88" dur="2.48"> Upami anjeun kéngingkeun tanda kuring kuring tiasa ngirim anu ngajalankeun strafing! >

< start="476.2" dur="1.32"> Nuju di jalan! >

< start="487.06" dur="3.32"> Artos tandu, ti kidul-kulon dugi kalér-wétan mangga! >

< start="491.14" dur="1.82"> Musuh musuh musnah! >

< start="494.7" dur="3.56"> Supress on the parch it - we’re getting a strafing run through there! >

< start="499.8" dur="1.86"> Jut sapanjang jalan! Ngagancangkeun ngajalankeun jalan! >

< start="501.66" dur="1.18"> Hatur nuhun pisan! >

< start="504.46" dur="2.72"> Terus aranjeunna budak lalaki kapaksa! Aranjeunna kabeh bakal maot maot! >

< start="515.88" dur="2"> Skuad Baker tiasa waé pencét! >

< start="520.52" dur="3.38"> Buang sababaraha haseup meuntas jalan kana parit! >

< start="523.9" dur="2.38"> Sakali ngajalankeun strafing ngalangkungan urang sateuacanna! >

< start="532.24" dur="1.44"> Kajeun aya dina rungkun! >

< start="534.1" dur="1.36"> Hiji pesawat atanapi dua? >

< start="536.8" dur="1.5"> Hiji! Hatur nuhun! >

< start="538.3" dur="1.46"> Alih - aya di palih ditu! >

< start="539.94" dur="1.14"> Wilujeung sumping! >

< start="564.22" dur="2"> Masih di parit - awas! >