s images and subtitles

dadi sethithik babagan pickles sampeyan kudu tuwuh ing Calypsos saya miwiti nganggo slicers loro banjur aku nandur siji ing kene sing saiki wae durung diwiwiti iki macem-macem disebut Max Pack sing wis dakdandhang sajrone aku wis krungu ya aku durung tuwuh ing sawetara taun lan kita bisa ngetrapake iki taun lan aku wis lali carane apik pickle yen iki lan kanggo sampeyan sing kaya ngono kanggo milih iki ora bakal nggawe zaitun sing gedhe timun kanggo sampeyan sing kaya pickles iki sing kudu tuwuh, yen sampeyan pengin ndeleng iki saiki wis apik saiki apa sing bakal ditindakake yaiku bakal nggawe sekumpulan wong-wong mau ana ing kana sing bakal diklasifikasikake minangka pickle pickle dadi ayo narik barang sing dak pilih. Sampeyan bisa milih sethithik sithik sampeyan pengin nanging prekara-prekara iki cukup apik Aku lan padha mbukak aku ngomong bab wong padha mbukak saiki sampeyan ora bisa ngidini dheweke entuk sithik luwih gedhe dheweke bakal entuk ing sisih sing gedhe sing ana ukurane sampeyan lunga tuku jarit dill lawas sing amba babagan sing gedhe nanging ing kono sampurna supaya yen sampeyan pengin nggawe pickles wutuh utawa yen sampeyan seneng pickles irisan sing luwih cilik pak max iku cara sing arep tak lakoni saiki, apa edan karo aku dadi iki dudu macem-macem gynoisius mung hibrida nanging dipasang ton kembang lan pancen tahan penyakit lan aku mikir yen ngasilake macem-macem jinis gynoisis iku mung Sato apik sing apik kaya aku ngomong ketahanan penyakit sing apik saiki aku bakal ngomong bab kasebut kaya panganan lan aku wis diwenehi panganan kanthi becik uga dheweke kaya disenengi panganan kita duwe wong ing grup Row by Row seminggu utawa luwih kepungkur ngomong babagan aku rungokne omong omongan babagan menehi 20 20 timun wong iki ujar manawa dheweke krungu yen timun pancen ora seneng banget nitrogen ora pengin panganan, nanging ing kene seneng panganan yen tuwuh wong-wong mau kudu milih saben dina liyane kaya sing lagi tuwuh singkat okra sampeyan ngerti yen sampeyan lagi golek sekumpulan wong-wong mau padha bisa tuwuh ukuran sedina kira-kira sedina, yen sampeyan kudu metu ing kana wong-wong mau nganggo paket sing biasa nanging maksimal yen mbutuhake timun kasuksesan sing apik mlebu saiki lagi akeh wektu kaya ngerti yen sampeyan urip ing sisih kidul saiki iki wektu kanggo nandur timun kaping pindho utawa katelu lan sampeyan pengin sawetara pickler sing apik tenan crita menarik, lucu babagan pickling lan nglindhungi lan barang dadi akeh wong sing njaluk kita pengin nggawe video lan pengin ngomong babagan liyane babagan pickling lan dijogo lan kayektenan kita ora nindakake pickling lan nglindhungi saiki Mrs.Hoss nindakake sithik nanging aku Aku ora nindakake akeh lan utamane aku ora duwe wektu maneh sampeyan ngerti sadurunge kita duwe pemuda biyen kita nindakake kanthi apik, mula aku seneng banget nyenengake nanging saiki aku entuk akeh ora kudu duwe wektu akeh Sampeyan ngetutake Aku nututi sampeyan Aku wis milih apa sing sampeyan lebokake dadi apa filsafat sing wis kita pilih ing sawetara taun kepungkur kita mung bakal seneng kabeh nalika iku, kita arep mangan timun iki ing taun nganti lara dheweke banjur bakal ngenteni banjur kita bakal mangan timun maneh mbesuk apa sing sampeyan lakoni? Sampeyan uga ngomong kanggo sampeyan babagan perkara sing pickling amarga aku lan Mrs.Hoss mbukak akeh ing musim pickling ya lan apa sing dakkarepake saiki yaiku sethithik kanggo tes rasa lan supaya sampeyan tresno sawetara apa sing kita lakoni ing dina terakhir oke oh sampeyan aku bakal nggawe blindfold aku bakal ngapusi sampeyan lan sampeyan bakal njaluk menyang nikmati sawetara perkara sing wis kita lakoni amarga wis beda banget yen kita wis nindakake macem-macem anyar macem-macem lan macem-macem perkara lan pancen nyenengake aku kaya pickle sing sampeyan ngerti wis pickling wis suwe banget salah sawijining wujud panganan presisi pertama yaiku tetep panganan kepiye saka kene bali menyang dina sampeyan ngerti dalan bali ing dina wong ing sisih kidul sampeyan ngerti yen bisa ngrokok daginge nanging dheweke ora duwe cara liya kanggo njaga daging lan sayuran Kejabi udud lan petik mesthi wae duwe gedhe ember utawa tong gedhe metu ing ngarep lan yen mateni coon utawa possum apa wae dheweke ora duwe kulkas kanggo dilebokake ing kono pickling lan tindakake sayur-sayuran kanthi cara sing padha kaya saiki sayuran apik nganti nem utawa pitung wulan dadi yen sampeyan nindakake golek panen sing akeh sing bisa dakkandhakake yen sampeyan ora ngerti apa tindakake karo dheweke lan sampeyan kesel mangan seger kaya Travis ngendika sampeyan bisa mesthi milih lan sampeyan bisa nglanjutake taun ora rampung aku setuju karo mupangat pickling dakkandhakake Aku ora duwe akeh wektu kanggo nindakake kaya aku nggunakake - uga apa sing wis kita lakoni supaya bener saiki bisa ndeleng apa sing arep dipangan? Ora sampeyan ora bisa ndeleng iku kabeh titik blindfold oke ndelok yen aku bisa ngetrapake iki, mula yen ora sijine kanthong buri lan mbuwang irung nalika aku nganggep sing resik aku ora satus persen yakin, tapi wujude oke apa - Aku ora bisa ndeleng - sampeyan ora bisa ndeleng kanthi apik kaya ngono kabeh iku uga kita ngerti yen sampeyan bisa pickle a akeh macem-macem barang nanging aku ora ngerti sing ana macem-macem resep sing beda-beda ing kono lan akeh banget pickle saiki akeh wong kaya beda nduwe macem-macem rasa lan akeh wong sing beda iku apik lan ngerti sampeyan lagi ngomong babagan pickles kabeh menit kepungkur aku seneng wong-wong iki sadurunge nanging aku seneng karo dheweke lan siji alesan aku Mungkin ora nate milih sadurunge aku ora nate bisa tuwuh sing cilik kaya ngono, aku terus tuwuh pickle ukuran apik lan calypso sing saya gedhe, dheweke tambah akeh lan akeh slicer saiki yen kanca bakal tuwuh calypso lan seneng ngiris lan nggawe pickles sampeyan bisa ngerti pickles manis sampeyan bisa nggawe pickles dill apa sing dakkarepake saiki yaiku sing mbukak cangkemmu lan supaya aku sampeyan ora bisa duwe wong, aku ora ngerti ora ana prekara liyane sadurunge miwiti, sampeyan kudu nggunakake sarung tangan nalika sampeyan lagi nindakake kabeh jinis kaya iki amarga yen sampeyan entuk apa-apa kanggo ngilangke mripate sampeyan bisa mungkasi ing rumah sakit dadi penting banget yen sampeyan ngati-ati nalika sampeyan nindakake barang kaya iki sampeyan ora bisa nggunakake tangan sampeyan siap sampeyan siap coba ngono ya mm-hmm ngomong apa sing sampeyan pikirake sing ngrasakake kaya salah sawijining mawonku ya simbah umur 97 taun sing seneng banget kaya pickle manis dheweke apa iku dadi maw mawon teka mrene lan nginep sawetara dina 93 taun lan kita nggawe sawetara sing manis dheweke yen resep iki nulis ing salembar kertas lan aku kira bojoku nuduhake ing grup Row dening Row lan dheweke banjur metu lan menehi pandhuan rinci babagan nggawe dheweke padha cukup apik aku mikir iku resep telung dina cukup cepet lan manis oh kita ora rampung ora kita durung rampung okay ditahan mung kapindho aku kudu ngresiki lelangit aku bakal entuk sampeyan ngombe banyu sing tak wayahe pengin aku butuh banyu ing dina iki wis dingerteni yen sampeyan ngerti akeh prekara sing sampeyan lakoni biasane ora bakal mikir babagan picking mm-hmm sing apik materi pickling supaya ing kene kita mbukak maneh trap kasebut apa sampeyan mikir babagan sing dadi bit pickled manawa iku salah siji saka wong-wong mau, yaiku emas emas sing saya tambah Ya, sampeyan ngerti manawa kita sijine bawang sawetara, supaya sampeyan bisa nyepak sithik bawang sing ana ing kana, sampeyan bisa ngrasakake rasane beets ana lan kuwi barang sing apik sing siji sampeyan ora bisa ngerti rasa bit kaya bit yen seneng beets sampeyan seneng beets yen ora seneng beets sampeyan ora seneng beets nanging apa pratelan feral sing wis digawe bener apa sing dakkandhakake yaiku rasa rasane amarga sawetara wong nyoba nggawe topeng utawa apa sing disenengi utawa ora kaya ngono sampeyan ora bisa nate nyisihaken, ya mung kita entuk siji luwih apik saiki ngresiki sing apik Aku rada gemeter babagan iki sing pungkasan sampeyan ngerti saiki lan wektu apa kita wis ngeweruhi lan aku bakal ndhisiki lan nggawe prediksi ing kene wong liya ndandani kanggo ndeleng pangowahan web - panganan apa - web kita kaya cara kita ndarbeni panganan kanthi cara diedol panganan lan kabeh saengga kita wis weruh liwat virus iki lan pandhemen iki ngliwati ngganti pasokan pangan sing pamrentah kita mberkahi ati nyoba apa sing overreact lan apa sing bakal sampeyan lakoni yaiku pemerintah overreacting akeh iki lan tanduran pengepakan iki lan sampeyan ngerti pemroses panganan kudu dilaksanakake akeh peraturan lan pedoman anyar supaya panganan metu ing jisim produksi dadi apa sing bakal ditindakake iku bakal nyopir biaya panganan sampeyan munggah prediksi sing daklakoni iku kagunganmu rasio panganan kanggo penghasilan wis tambah apik supaya wis ana wong liya mikir arep metu apa sing dakkandhakake Bill Grosir bakal munggah tag Grosir sampeyan bakal munggah lan apa sing dienggo mbandhingake karo sing digunakake kanggo digunakake ing groceries kanggo apa sing sampeyan lakoni nggawe arep ngganti lan sampeyan bakal mbuwang luwih akeh groceries sampeyan lan aku ora mikir persentase luwih gedhe budget persis nalika sampeyan ngetrapake tutup wuta kasebut mung ing kawicaksanan sing dienggo kowe dadi ora mundur maneh rumangsa bakal tetep munggah lan bakal terus mundhak sethithik dadi luwih penting tinimbang sinau trik iki perdagangan kayata njupuk lan nglindhungi panganan sing nambah panganan dhewe lan dadi luwih mandhiri tinimbang kita sadurunge kita siap - iyo, aku mung pengin ngelingake sampeyan ala ala - saiki katon ing kene sadurunge sampeyan pancen beda oke bukak kaping siji maneh sak liyane siji wektu maneh teka luwih akeh siji maneh aku wis entuk rong sing paling apik, yen ora ana siji maneh sampeyan kudu nyoba ing kana oh aku pengin nggawe panas rada sethithik saiki, sampeyan bisa uga sampeyan bisa uga ora nate ngapa sing sadurunge oke kabeh apik kaya bawang sing apik, ya ora oke kudu aku guess maneh iku jenis tekstur crunchy sing aku ora tau krungu pickles squash persis apa pickles squash zucchini lan squash kuning oke saiki kita entuk sawetara bawang dicampur ing kono uga aku entuk cokot bawang mung sampeyan bisa uga pengin sampeyan ora supaya aku ora Maksudku saiki aku ora kekacoan karo sampeyan ngerti aku ora bakal ngetrenake sampeyan kaya ngono aku ora kuwatir babagan panas barang-barang sing bisa dakendhakake yen sampeyan wis dakkepake sethithik kuwatir empon-empon lan barang-barang kaya sing ora Aku rumangsa ora bakal dakpasang, nanging saiki wis kelakon aku maca buku ing kene sawetara taun kepungkur babagan kuwi lan kedadeyan wong urip ora ditutup kanthi saiki guess okay sing cerah kabeh katon dadakan iku pancen tekstur apik sing apik kanggo dheweke kadang aku duwe ing jaman biyen berjuang babagan pickles yaiku njaga tektur sing kasar fella pancen butuh sawetara krupuk sing dipangan karo krupuk bisa uga sithik saka keju hoop, sampeyan bakal apik amarga sampeyan ngeluh, aku mangan kabeh mau sing dakkarepake supaya dak nyoba iki mau ol pickled okras sing faller dropped dina iku aku sing lara weteng saka mangan kabeh ya ana sawetara sing isih ana yen sampeyan pengin nyoba dheweke isih apik dadi pickling pickling pickling ngandika saka - kita mung Ya, aku pancen beda-beda ayo kandhani kabeh wong sing luwih dhisik Y'all iki minangka baris pertunjukan taman rowo minangka acara taman minggon kita ing endi mung lungguh babagan omong-omongan babagan kebon biasane duwe topik utama lan kabeh aku Travis - aku Greg lan bengi aku duwe acara sing direncanakake kanggo nindakake program kontrol hama kita lan mengko esuk iki utawa pungkasan wengi aku mung kandha yen aku ngeruk - sampeyan wis duwe wahyu apa maneh aku mung dakkandhakake yen entuk akeh barang apik sing metu saka taman saiki aku pengin ngomong babagan lan dadi apa sing bakal kita lakoni sadurunge kita maju luwih becik, dakkandhakake buku iki ing kene saiki kabeh wong ngerti buku favoritku diarani karpet pickled nyuwun pangapunten amarga wis entuk resep sing apik ing kana Nanging, Mrs.Hoss seneng banget karo buku iki ing kene resep neng kene dudu ibuku nanging loro iki pas mrene metu saka buku iki ing kene lan dheweke pancen tresna amarga bisa tindakake klompok cilik supaya sampeyan bisa eksprimen lan ngerti yen sampeyan seneng yen sampeyan terus nindakake kelompok luwih gedhe sabanjure iki minangka buku sing apik banget ing kene, aku percaya yen urip saka kidul dadi, yen sampeyan pengin nambah siji ing perpustakaan sampeyan bisa uga bakal dadi apik aku nganggep sampeyan bisa tuku kanthi amazon - yaiku sawetara jeli lada sing katon apik ing mburi ing kene sing mesthi dadi salah sawijining perkara sing paling disenengi yaiku jeli lada aku seneng karo mrico sing apik lan sampeyan ngerti apa salah sawijining mrico sing paling disenengi jellies mrico iku habanero - habanero ye ya, yen sampeyan priksa wektu sampeyan nambah kabeh gula lan barang ing kana, butuh wektu a sithik banget pinggiran sadurunge sadurunge dakkandhakake Wong-wong iki ing kene, dadi saya cedhak 100.000 pelanggan ing youtube nyata lan aku ngerti tujuan sing luhur nanging aku duwe ide ing pikiran sing dakkarepake hitik 100k oleh ulang tahunku sing nomer 30 wulan iki sing dudu dina sabtu iki ananging mbesuk saiki aku bakal bisa mati saka kothak Aku ora bakal ngomong babagan aku arep, nanging aku bakal mati ing kothak ing dina kasebut nanging aku pancene ngarep-arep yen bisa mencet 100k ing dina sing bakal dadi aku 35 taun wong sing bakal dadi ulang tahun sing apik sing sampurna saiki pendakian jenis sing saya kalem sing kedadeyan karo youtube sampeyan bakal sampeyan bakal entuk siji video virus lan bakal motret banjur jenis flatten metu kita jenis flatten metu sethithik lan aku bakal weruh apa kita bisa nyuwun bantuan pelanggan kanggo nelpon pangkalan setia ing prajurit - nelpon telpon lan mbantu kita entuk menyang satus ewu nganti 30 Mei utawa tanggal 30 Mei lan yen bisa nindakake aku entuk sawetara barang sing apik banget Aku arep ngetrapake kene supaya kita bisa nggawe satus ewu giveaway pelanggan nanging mung bakal kelakon yen kita kenek satus ewu nganti 30 Mei dadi apa sing kudu dilakoni ing facebook utawa apa wae utawa sapa sing diajak ngomong karo sapa wae ngerti arep langganan saluran sing bakal caket saiki adhedhasar ramalanku nanging aku percaya yen bisa ngetrapake lan nindakake dadi, iki apa sing bakal tak lakoni yen kena 100.000 kaping 30 Mei Aku arep menehi telu giveaways aku bakal nyelehake sawetara topi lan kita bakal narik metu kita bakal menehi sawetara sing apik sertifikat hadiah gedhe kanggo toko online kita saiki kepiye carane sampeyan mlebu babagan iki sampeyan kepiye mlebu oke supaya ing komentar ing acara minggu iki Aku pengin sampeyan apa wae sing paling disenengi, yaiku episode ke-103 kita apa wae baris favorit sampeyan miturut episode row aku pengin sampeyan sijine judhul judhul lengkap ing komentar lan dakkandhakake apa ana sing dadi sampeyan Acara favorit sing dadi entri sampeyan saiki ora ana entri iki arep tak jaluk yen ora kenek 100k iku nanging entri sampeyan neng kana banjur kita bakal narik kabeh sing dipasang mau lan narik saka ing kana dadi, kita bakal nggambar telung jeneng yen kedadeyan iki ora apa-apa nomer siji sing jenenge juara nomer siji yaiku entuk 500 500 500 kertu hadiah sampeyan entuk ijin saka wong nganti toko kita saka tingkat sing luwih dhuwur sampeyan entuk ijin saka sing luwih dhuwur Aku nindakake jeneng nomer loro sing digambar yaiku entuk dhuwit 250 dolar regane toko kredit lan sing nomer telu entuk bathi satus dolar dadi, kita bakal menehi dhuwit wolung atus seket dolar gratis barang-barang nanging kabeh kontingen kanggo entuk sing 100k dening 30th dadi sijine episode favorit lan ngapa komentar lan marang kabeh wong sing sampeyan kenal langganan utamane wong-wong sing ana ing kana yen sampeyan ngerti manawa wis diwiwiti kebon lan berjuang kita mikir bisa dadi pitulung gedhe kanggo dheweke dadi sampeyan ngerti yen aku ndeleng saben dina kita duwe wong sing teka ing kene sing wis dak kenal kanggo dangu sing miwiti kebon lan dheweke mung padha kapenuhan sampeyan ngerti tenaga pengin metu lan nindakake kekurangane kawruh babagan katrampilan kasebut lan dheweke pancene kepengin banget sampeyan ngerti supaya ngisi kawruh kasebut supaya bisa ngerteni apa sing dibutuhake Dadi, yen sampeyan entuk wong sing ngerti yen sampeyan ngerti babagan kita nggawa dheweke menyang lan kita bakal mbantu dheweke tuwuh panganan dhewe sing ngerti pinten wiji sampeyan bisa tuku kanggo 500 akeh aku mikir babagan akeh barang sampeyan duwe kabeh sampeyan bisa duwe kabeh taman musim disiyapake kanthi bener kabeh sing perlu dadi priksa manawa sampeyan muter bebarengan karo yen kita bakal seneng-seneng saiki bawang ing kene oke aku entuk telung jinis bawang ing kene jinis telung jinis utama sing saya tambah trikatuka abang ya aku ngerti apa iku krim sing ora enak abang bakal tuwuh saka wiji ing kene kita entuk bawang putih tradisional sing ora katon kuning ing kene nanging nalika kena kulit sing diarani bawang putih iki saiki dakkira iki, aku ora bisa eling yen pancen manis panen utawa yen savannah manis mau aku bakal diarani semi-babak mesthi ora dirasa nyata nanging jenis semi-flattened lan ing kene aku wis mangan akeh babagan iki sajrone uripku nanging ora nate tuwuh ing taun iki saya tuwuh bawang putih sing dakoleh tanduran saka dixondale lan tuwuh kembang putih kasebut saiki Aku seneng jinis bawang sawetara wong mung seneng bawang sing disenengi sampeyan ngerti kabeh profil rasa lan kanca liyane beda ing dina Minggu iki supaya bocah-bocah muter bebarengan ing slide slide lan nggambar pemikiran kanggo nggawe sawetara asu lan dakkandhani apa sing daklakoni lan dakkepakake bawang apa wae, nanging aku dakcekel siji mau saiki wis padha ngrasakake luwih enak trikatuka saka liyane, nanging sampeyan mung ngethok bawang putih kasebut lan sijine asu lombok sampeyan yaiku cara sing bisa ditindakake, mula aku bakal nindakake sethithik aku bakal ngidini sampeyan nindakake pakurmatan ana ngethok sethithik kanggo saben lan kita bisa mbandhingake lan kontras sing aku wis dikenal mung mangan roti lapis bawang sadurunge nalika samubarang cukup ringkih, dakwetake bawang cilik ing kono mangan kaya ngono, amarga aku wis dikenal entuk sithik yen ora sithik sadurunge ana sing ngomong kayane ya ora butuh bagian lawas kok ora mrene mengko, trikatuka kaya bawang iki saiki enggal diliruk karo kelingan, tris ngerti iku bawang sing manis ora mangu babagan iki meh entuk sawetara gula sing nguntungake kanthi langsung iku mung dadi panas tad ing mburi lan sampeyan bisa nyritakake kanthi bener akeh banyu ya ngomong banyu Aku butuh krupuk mung kita kudu njaga kothak krupuk ing ngisor panggung kita dadi iki trikatuka bawang putih saiki ngobrol karo si putih sadurunge kita digali ing kene saiki aku bakal ujar yen ora ora, aku lunga menyang bawang ing taun iki lan aku kena ing sirahku lan ora bisa ngurus dheweke uga kaya sing dakkarepake sing putih ora katon gedhe kaya sing liyane, nanging uga sejatine mung rasa wicaksana mung kepenak rasa kaya bawang sing apik saiki, ora entuk kepenak kasebut entuk cokotan liyane nalika saya tuwuh lan kita masak sawetara kacang polong ireng lan kacang polong sampeyan ngethok sampeyan sawetara sing apik ing kene lan sijine dheweke lan kuwi barang sing apik utawa asu panas utawa apa wae yen sampeyan pengin ngrasakake bawang sawetara bawang mentah sing dakkandhakake sawetara pickles manis sing bawang iku apik lan saiki abang - uga mung kaping pindho kita nyoba nguji rasa sampeyan ya, wong-wong sing ora seneng karo kita mangan ing acara sing wis ditindakake Diwenehi saiki kanthi apik sampeyan ngerti yen sing paling apik iku babagan ngembangake kebon iku sampeyan kudu mangan kanthi tenanan trikatuka abang iku dudu? sampeyan ngerti sampeyan butuh sawetara abang lan sampeyan mung apik saka akeh sing salad munggah sethithik luwih apik saiki ujar manawa ana wong sing luwih sithik ing endi wae, ora dadi panas kaya sing putih ora iku luwih panas tinimbang sing manis ana sing manis favorit gumantung saka apa sing dak lakoni sampeyan ngerti gumantung yen aku mangan - Aku seneng ora mangan kabeh trikatuka ya, aku wis weruh sampeyan njupuk cokotan ol gedhe menyang siji sadurunge yep apik kabeh trikatuka trikatuka apa sing dak maksudake ing kene yaiku putih trikatuka minangka penjaga kanggo aku amarga aku bakal tuwuh luwih akeh kaya dheweke nyimpen tenan uga lan ora bakal dadi pilihanku yen Aku mangan roti lapis bawang, nanging aku bisa nggunakake mripat ireng kacang polong utawa masak apa bisa uga saos asu cabe ya kabeh ngomong babagan kulawarga allium aku bakal narik bocah-bocah sing ala iki Aku ditarik kabeh bawang putih kabeh papak gajah lan aku duwe sawetara sing rada jero tenan nanging aku kepengin weruh ngucapake babagan sing paling aku digawe sawetara sing apik seneng karo ukuran bawang putih sampeyan kanthi apik kulo dipakani sing apik lan saiki ora bisa Aku ora bisa ngomong saiki yen sampeyan ora bisa ngomong nganti dheweke entek sithik liyane aku pancene ora bisa ngerti apa padha stratified utawa ora ana ing kene ngrasa sethitik nakal kaya bisa stratified sawetara sing cilik ora katon kaya apa lan apa tegese stratify metu ana sejatine mbentuk sandhangan lan butuh cuaca sing adhem kanggo nindakake lan kadang kita ora kadhemen, aku ora rumangsa kaya aku wis minangka potong bawang putih sing apik kaya sing kepungkur jenis hawa kadhemen ing taun iki sampeyan ngerti dheweke sawetara kepala sing paling gedhe Aku wis nate tuwuh, nanging ora ngerti yen ora stratified pa supaya padha wis garing sampeyan bisa ndeleng ana ing kana lan apa sing bakal tak lakoni sawise prekara iki metu rampung Aku bakal mlebu ing kono, supaya bisa nyimpen luwih apik ing rak aku bakal ngethok babagan langsung ana lan ayo padha nyimpen kaya ngono ayo padha garing luwih sithik lan kita bakal ninggalake jenis kabeh wong sing nantang banjur kita bakal weruh apa padha stratify sampeyan ngerti yen sampeyan seneng nggawe salsa dhewe sing apik thukul kudu nyelehake salsa kasebut utawa okra pickled sing ana ing kono sampeyan pasang cengkeh cilik sing ana ing kene uga ana sing luwih apik uga, kita entuk sawetara perkara sing nyebabake kita mung ngganggu dina iki saiki minggu kepungkur ing acara ya piyantun njajal nguciwani kemampuan sing dakkirim sithik uga aku prihatin iki ora nyoba mencucuk panginten dheweke dadi lucu banget lan nggawa kula bokor sethitik ol tater sing tuwuh lan aku banjur mulih lan Aku Cut mau, aku sijine ing goreng udara lan umume aku mangan dheweke minangka tatar apik lan yen wong sing ngetutake saluran ngerti dheweke akeh tatar sing ditanam aku rusak ing lemah amarga nandur kanthi apik sadurunge udan gedhe nanging ana sawetara saya gedhe lan Aku lan wis digali, ayo miwiti nganggo tatar abang ing kene saiki ucapake apa sing dak temokake cat sandi abang ing sawetara minggu sadurunge klambine kuning ya, saiki saiki kanggo tater abang kuwi sing dakkarepake tuwuh kanthi terus ana sing bakal dianggep dadi nomer loro ol amba sampeyan ngerti tater abang sing apik tenan Aku njaluk lan aku ora duwe 10 baris sikil tatar abang lan trombongan ol ol sing kita gunakake wolung galon sampeyan ngerti jenis ukuran medium siji kita Ngisi salah sawijining prekara ing sepuluh kaki sabanjure saengga kita duwe potong sing apik lan aku kudu nggunakake setir sampeyan uga duwe sikil luwih akeh tinimbang aku Aku bungah yen aku tuwuh tatar gedhe lan ora duwe alit tater lan nalika jagungku mlebu saben taun, aku mesthi duwe kanca-kanca dolan sing dak lakoni a sedheng negara lan supaya aku luwih seneng tatar sing luwih cilik mikir aku bakal nggawa sampeyan ing kene lan mengko aku bakal njaluk sawetara tatar sethitik amarga aku butuh sing luwih cilik kanggo godhok negara saya rendah lan ngomong babagan tatar gedhe aku pengin sampeyan katon ing kene saiki tangane sithik luwih gedhe tinimbang mine, nanging sampeyan bisa nuduhake saben saliyane gedhe tater iku saiki saka emas yukon sing ana ing kana lan kuwi emas yukon paling gedhe aku pracaya yen wis nate tuwuh Ukuran apik sing gedhe yaiku tater baking lawas sing gedhe ya saiki salah sawijining perkara sing kudu dikandhakake babagan iki utamane sampeyan manggon ing sisih kidul yen sampeyan ana ing salah sawijining bintik sing ora entuk dikebom karo udan akeh, iku taun sing apik kanggo tatar amarga kita wis bengi sing adhem tenan nganti panen wektu saiki aku Apa kentang sing pengin tuwuh wong setengah saka ukuran sing disimpen luwih apik luwih konsisten lan luwih becik yen dididih saiki neng kana sampeyan kudu njaluk sampeyan kanthi ora bisa nyelehake sawetara sing ana pin bowling nanging sampeyan pengin babagan setengah sing ukurane apik tektur konsisten kanggo wong-wong mau apa sing cocog karo kene apik kanggo sampeyan menyang toko daging lan sampeyan njaluk ribeye lawas sing apik inci setengah kandel lan ya sampeyan panggang steak lan sampeyan mangan kabeh ing kana, nanging sampeyan bakal ngerti sampeyan sing tater abang iku kentang goreng sing luwih apik tinimbang sing kasebut kuning saiki aku seneng karo Yukon Golds iki lan kita mesthi ujar yen entuk butter dibangun langsung nanging iki minangka kentang nggodhok kanggo aku yen durung ana siji mashed kentang ya lan iku kentang goreng sing luwih enak neng kana aku bakal ngomong apa sing sampeyan lakoni neng kene sing ora prelu dilebokake ing oven lan panggang wong-wong mau kaya tradisional nanging sing bakal ngajak sampeyan kira-kira jam sing ora ngétung suwene wektu kanggo preheat lan aku pengin yen aku wis nggawa sampeyan ngerti piring cilik kaya wanita lawas njupuk pasamuan nalika dheweke duwe panci panci pot iku entuk tutup sing cetha njupuk sampeyan ing sampeyan sijine sampeyan babagan inci banyu ing kono lan sijine kabeh tater ing kono lan sijine ndhuwur iku dilebokake ing gelombang mikro udakara udakara 10 nganti 12 menit lan bakal ana rasa mung kaya tater panggang lan dimuat karo butter lan krim asem mula aku seneng mangan mau entuk sawetara liyane ing kene aku mung duwe telu macem-macem jinis sing nggawe iki minangka austrian crescents langsung ana lan aku ora mangan sawetara sing Danny lan Wanda tuwuh akeh lan dheweke wis ngomong babagan kepiye dheweke apik lan panggang kentang diumbar roti bayine kuwi kanggo apa sing apik dilebokake ing oven panggang kabeh sing sampeyan masak dheweke koyone luwih becik sampeyan entuk sampeyan rada garing babagan kulit ing kana yen tanpa lenga zaitun ing sethitik uyah alami ing ing njaba saiki aku arep menehi pelajaran saben wong cepet banget lan iki kanggo wong-wong sing nonton ing kono bisa uga pengin nulis mudhun tatar lawas sing saya gedhe iki tuwuh ing kene aku ora nindakake apa-apa kanggo wong-wong mau saiki, lan apa sing dadi bisa uga sebabe, iki ora cukup gedhe lan aku entuk video dhokumèntasi ing kene yen aku tuwuh tatar iki sing dak pasang sing nutupi koktail potong kacang musim panas austrian lan rambut berbulu wis ditandur nglukis kenthel aku banjur mlebu ing kana banjur dicelup ing sawetara kompos kasebut, nanging aku bakal dakkandhani saka pengalamanku kanthi kompos kasebut sithik luwih alon tinimbang dibungkus tinimbang sampeyan mikir, apa tujuanku ing kene yen sampeyan pengin ngasilake panen sing apik kentang lan ora kudu menehi kabeh sing nutupi resep koktail sing digawe nganti musim gugur iki prima kanggo nggawe rereget tikus sing apik uga bakal ngresiki lemah sawetara masalah penyakit sing sampeyan duwe lan aku ora ujar sampeyan ora kudu menehi pupuk apa wae amarga sampeyan ngerti lemah saben wong beda nanging teka ing musim gugur iki yen sampeyan bisa maju peta ing endi panggonan sing bakal ditindakake tanduran kombinasi vetch radish tillage lan kacang mangsa ing kana lan aku dakkandhani yen pancen kaya ngono Iku bakal nggumunake aku ora mbiji wektu iki Aku nyemprotake wektu utawa rong jam amarga dheweke lagi nyembur aku sampeyan wis diwenehi lemah sampeyan, Aku wisuh, banjur kudu ditandur ing campuran kasebut bakal bisa ditindakake kanthi becik yen sampeyan nyandhang lan copot, nanging resep sing ana ing kana aku bakal dilakoni sing siji maneh babagan panen panutup koktail kita akeh wong takon kenapa ora adol campuran tutup koktail lan sing ana gandhengane pengecambahan lan sertifikasi kabeh nalika sampeyan miwiti nyampur prekara sing ana tanggal percambahan beda tanggal tes sing beda ndadekake rumit banget nalika kita duwe negara sing teka ing kene lan nyoba kabeh wiji supaya kita ora campuran, nanging sampeyan bisa sampeyan bisa entuk sawetara sampeyan ing ember, kaya sing dakkandhakake video koktail campuran mau langsung kabeh apik iku jenis seg-waying saka barang sing akeh saka wong-wong yaiku tukang tatar nyedhot mbok menawa bawang wis siyap papak sing akeh wong takon babagan nyimpen sayuran kaya iki kaya ngene, mula aku ngramalake sing sethithik lan ngobrol babagan carane nyimpen tatar lan bawang sing ora mbutuhake kulkas nanging mung siji bab sing kudu dilakoni kabeh nalika sampeyan kentang mlebu nalika bawang sampeyan mlebu ing regu sampeyan wis mlebu sampeyan kudu nggawe paling ora nggodhok kenapa kabeh seger lan dhokter nganti apik sawetara wong sing nindakake lan sampeyan nindakake paling ora kaping pindho saben taun kabeh seger Aku dadi pungkasan sing saya suwe manawa durhake bisku nalika jagung amarga taters wis siyap bawang putih wis siap mrico saya ngasilake saiki pungkasan sing ditunggu yaiku jagung I Dakkandhani karo kanca-kanca kancaku liyane wengi mengko bakal siyap nalika jagung bakal teka ing, kita bakal duwe pot groceries ol amba lan Aku bisa entuk kabeh, kajaba sosis lan udang sing kudu dak tuku wong-wong mau, nanging adus iku pancen kudu ditindakake nanging bali kanggo nyimpen tatar supaya critakake marang saben wong, carane nyimpen lan mula kabeh kudu menehi ide kanthi becik aku bali menyang sawetara sing lawas simbah lan simbahku wis disimpen ing ngisor omah saiki wis ana omah tanpa kondisioner udhara saengga padha ora kolom kolom bata ing omah iki rada adoh saka omah njalukke aku ing lemah babagan sikil lan setengah supaya sampeyan duwe papan nyusup sing nyusup papan ora diklumpukake mbukak lan dheweke disimpen ing ngisor omah bawang lan kentang lan dheweke kudu siyap kanggo wong liya bakal ngirim salah sawijining bocah ing ngisor kana kanggo njaluk dheweke dadi, apa sing dakkarepake supaya dak simpen maneh ing kandhangku ing papan sing peteng sing bakal akeh ventilasi ing lemah sing adhem garing garing papan sing garing mine yen sampeyan ndeleng sawetara video aku duwe rak cilik sing dibangun lan iki kaya ngono apa sing katon ngisor lan sampeyan bisa nyelehake level akeh kaya sing dikarepake lan iku mung dhasar tabel prasaja ing kene aku duwe tambang papat nganti papat lan loro loro ing antarane lan sampeyan bisa nggunakake kain hardware utawa kabel pitik rotator sing ukuran sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan entuk sawetara kain hardware ana sing kawat pitik sag ing ala utawa tiba ing sawetara gerakan dadi priksa manawa sampeyan nggunakake kain hardware ana ing kana regane luwih murah katimbang kawat pitik nanging tetep apik lan mine duwe telu utawa papat level lan dakgunakake sisih ndhuwur kanggo nyimpen ember lan barang nanging rak kabel menehi udhara sing apik mili ing iyub-iyub dadi ing ngisor kandhang tetep kabeh apik lan apik lan iki minangka proyek musim dingin sing apik ana ya yen sampeyan gampang nggunakake piranti lan seneng nggawe gaweyan cilik proyek gedhe iki wis ana ing dhaptar tugasku kanggo suwe banget amarga sampeyan bisa nyimpen luwih akeh sajrone luwih cilik wilayah ing sistem kaya ing kene tinimbang sampeyan mung nggunakake lemah apa Aku saiki nggarap liyane karo kentang lan bawang khusus apa sampeyan pengin priksa manawa ora nutul siji liyane nalika sampeyan sijine ing kono, sampeyan pengin nggawe wong-wong mau ing lemah, menehi ruang akeh lan nyoba supaya ora ndemek siji liyane lan padha nindakake luwih apik tinimbang adoh minangka panyimpenan prihatin yen sampeyan mung tumpukan ing kono sampeyan njaluk masalah ya amarga yen salah siji rusak, sampeyan mung kepenak mengaruhi sing liyane lan nyebabake sawetara masalah sing rusak banget apa maneh sing arep dakwenehi sawetara varietas anyar sing dakkarepake sing kita tambah lan iki ora kabeh, nanging aku seneng mung lunga sawetara minggu saiki kita suwene wis suwe banget wong sing takon babagan kita nggawa wiji brondong lan kita nindakake setaun utawa rong taun kepungkur mung sawetara persediaan sing winates brondong sing dituduhake ing acara kasebut ya aku mikir banget kaya ngono mula diarani Jepang popcorn sing ora ana gandhengane lan iki mesthine nyata mangan apa ora macet utawa untune ora apik ngerti yen sari sari garing iku putih nuwun sewu aku arep nambahake macem-macem jinis brondong musim sabanjure, nanging aku kepengin entuk ing papan iki uga nalika isih entuk wektu tandur supaya kita entuk iki minangka pusaka open pollinated popcorn entuk percambahan 90 persen manawa kudu ditindakake nyata uga kanggo sampeyan bakal nggawe sawetara babagan kuping dawa papat inci ana wis suwe banget yen aku wis tuwa nanging aku arep ngomong yen nambah sithik pop menyang kebon sampeyan Aku ora duwe kendang sithik gendhakan sing ana ing ngisor iki yaiku jinis iki squash supaya iki aku bakal supaya kabeh wong nindakake riset sethitik teka maneh ing siji iki yaiku jinis squash sing diarani a squash lebanese lan macem-macem tartamtu iki diarani alexandria saengga katon kaya zucchini ijo entheng nanging dheweke kudu duwe roso tekstur apik tenan aku bakal nandur sawetara iki kene cantik enggal dadi squash lebanese sing dianggep akeh banget ing komunitas kuliner dadi skuasye kaya ngono thukul ing lebanon lan siji bakal mikir sing bisa wis tekan asal-usul ing pungkasan loro ing kene yaiku melon lan aku pancene pengin tuwuh iki lan aku uga ora kejawab prau ing sepur melon utawa apa wae kapal melon iki melon canary ing kene diarani melon musim dingin lan mestine bisa nyimpen luwih suwe ketimbang semangka tradisional utawa cantaloupe utawa apa wae lan saengga ayo nduwe rasa sing enak saestu populer ing sawetara asia pasar mung katon apik banget enak mangan lan mengko aku njaluk madu madu ing kene entuk resistensi cendhek kanthi wangi saengga iki dadi madu banget macem-macem lan sampeyan ora nemokake akeh melon sing duwe Rintangan penyakit yaiku tahan cendhek serbuk lan diarani dewlectable iku kudune bisa tampil apa maneh, kita arep nganyari ing Ngalahake uga aku ngomong karo wong lanang ing komunitas hiburan ing Holmes county, Ohio Aku pungkasanipun njaluk dheweke ing telpon wingi yen ana perasaan sing apik ya wis pirang-pirang minggu aku bisa nyambung karo dheweke nanging dheweke mangsuli telpon ing aku dheweke duwe telpon ing kantor saiki aku dudu mung ngandhani sampeyan kaya ora takon kula ngapa dheweke ora nanging ora duwe mobil utawa telpon ing omah nanging ing kantor kasebut Aku ora nerangake mung ngandhani sampeyan kaya ngapa, nanging wangsulane lan aku ujar kepriye donya sampeyan ujar yen aku nindakake Greg sing apik Aku lagi nongkrong ing kana dheweke ngomong yen virus kasebut telat ana ing hiburan komunitas lan dheweke wis mati cukup amarga padha gawe komponen perabot sing dadi komponen perabot bengkok uap lan ujar kabeh toko perabot wis ditutup iku akeh banget alon supaya dheweke ora ditutup pirang-pirang minggu lan ujar dheweke padha bali menyang kerjane nanging dheweke wis ngandhakake virus kasebut Komunitas amis ing kabupaten holmes ing minggu kepungkur dheweke ujar minggu kepungkur ing kabupaten holmes dheweke duwe limang kasus minggu iki padha duwe 26. Dadi dheweke ndeleng a spike ana sanajan ujar yen dheweke mikir kabeh bakal kabeh bener dheweke ketoke tenan lan kita wis ngobrol apik lan lagi nggarap sawetara garansi kanggo kita supaya kita ngarep-arep cepet saka mengko apik kita entuk pesenan gedhe kita entuk dhawuh gedhe ing kana, dheweke ujar manawa dheweke nemoni masalah karo pakaryan dheweke ora akeh kerja amarga perabotane ora akeh pesenan lan aku kandha yen sampeyan bakal menehi udakara 15 menit aku bakal njupuk sampeyan tuku tuku lan sampeyan bakal duwe akeh karya kanggo tindakake lan sing kita lakoni supaya kita entuk bola muter lan iku apik kanggo krungu saka wong-wong mau sing mung wong sing paling apik krungu ora krungu wong-wong mau nate nggawe okay isih sampeyan ngerti isih ana wulan utawa luwih nalika entuk Ngalahake ing kita kudu ngethok sethithik kanggo njupuk mung bener lan nanging luwih becik ngerti yen ing kana yaiku warna ing mburi warna pelangi warna Aku panginten minangka pot emas ora iku dadi siji warna supaya kita entuk youtuber anyar sing wis kita lakoni karo lan padha ing North Carolina lan jeneng minangka homestead ijo acre ijo lan kita entuk sawetara sing apik video lan entuk traktor pekarangan sing cilik mung nyuwil-nyuwil papane banjur ditandur lawas taman ana akeh wiji lan barang sing dakkira iki lucu supaya nandur sawetara dina liyane ing wong iki sam ora bisa ngeling-eling jeneng bojone lan padha ngomong bab sawetara wiji sing wis ana lan ana wong sing takon marang dheweke, yen dheweke ora gmo lan dheweke Dheweke ora nggunakake tembung gmo sing diarani dheweke jamos lan aku ngandhani manawa ora ana jamos ing kene ya, supaya aku bisa uga nyolong wong sing kaya ngono siji bab sadurunge njaluk pitakonan siji bab sing dakkarepake dina liyane yaiku lan kita durung nindakake pertunjukan babagan pasar tani utawa pasar skala cilik tani sithik nalika ana sing disekseni tau ngrungokake babagan, kita nyoba nindakake sawetara nuduhake taun yen yen soko sampeyan pengin krungu bab temtunipun supaya kita ngerti ing komentar ing ngisor iki pancen ora nemen aku tekan nganti dina liyane dadi pasar pertanian musim gugur / musim dingin kayadene wektu sampeyan ngenteni nggawe barang beda banget karo musim semi Pertanian pasar musim panas menehi conto pasar panen / musim semi saya adol barang uga kita entuk kentang manis ing rak sing wis dipilih nanging kita adol barang kaya kubis, kolar, kale, brokoli, kohlrabi, cauliflower akeh sing panen kadhemen kaya ngono iku taneman sing bisa akeh jenis njagong ing wit cilik kanggo sawetara dina iki ora sampeyan entuk sampeyan ora kudu milih kubis saben dina, sampeyan bisa milih Gobis seminggu kaping siji nalika kita dadi pasar tani ing musim gugur lan mangsa ora suwe banget intensif sajrone minggu nanging akhir minggu dina Minggu sampeyan ngerti yen aku utawa dina Sabtu bisa njupuk aku limang utawa enem jam kanggo ngumpulake kabeh sayuran sing aku arep adol minggu kasebut dadi ing akhir minggu iku prasetya gedhe saiki iki taun iki kita ngatasi masalah kaya skuasy, mrico, timun kita wis duwe bawang sing dipilih nanging okra saya mekar, okra enggal dadi mrico tomat akeh barang sing kudu dipilih kanthi rutin luwih akeh rutinitas supaya sampeyan ngerti saben aku njupuk waluh lan timun saben dinane kita bakal milih okra saben dina liyane, dadi wektuku sajrone seminggu iki, luwih saka sampeyan ngerti sampeyan ngerti ora ana peteng saben dina panen, nanging nalika akhir minggu rawuh ing sacedhake aku nuli entuk kabeh sing milih kanggo minggu kasebut amarga kita wis apik mecah menyang akhir minggu pancen mikir yen mikir ngono lan kedaden bisa nemen suwene dina sampeyan ngerti nalika musim gugur lan musim dingin sampeyan mulih limang limang puluh ora entuk 30 menit nanging sampeyan ora bisa lunga pilih kabeh barang yen sampeyan kudu bisa metu apik banget kanthi cara iki kabeh sing apik kita bakal melu pitakonan saka minggu kepungkur, sampeyan pengin nindakake perkara kasebut Aku ora nggawa dhaptar sing dak lakoni Yen kita mangsuli pitakon ing pertunjukan ngirim kita email menyang custerv @ hosstools.com sampeyan bakal ngirim hadiah cilik sing apik Chris Cruze ujar yen sampeyan seneng karo pertunjukan lan matur nuwun kanggo apa sing sampeyan lakoni apa pikirane ing wit woh? Apa sampeyan tuwuh lan apa jenis favoritmu? Matur suwun maneh mula, pasrahna kertasku amarga wis nggawe dhaptar ing kene, dadi iki ora kabeh kudu kalebu wit, nanging cukup sawetara woh-wohan sing tuwuh ing antarane omah lan omahku lan aku bakal ngliwati apa sing tak enteni kaya aku njaluk wit mulberry Aku entuk wit muscadine sing umur satus asiki Mrs.Hoss nduwe wit satsuma sing enak tenan, mula aku entuk kaya ngono wit apel nenem nenem lawas yen dheweke wis kaya tart nanging bocah-bocah seneng mangan wong-wong mau dadi wit lemon Aku entuk pirang-pirang blackberry sing ora digunakake yaiku yen kita wis apik woh pir lan aku ora peduli karo dheweke pears alus nanging kita biyen meriam iku diarani mriem meriam padha loro hard pears sawetara iku apik mangan lan sing paling anyar sing dakkarepake saiki wis ora kliwat ara lan aku wis ngerti babagan 30 macem-macem jinis bisa uga nang endi wae antara 20 nganti 30 variasi saka anjir aku nandur wit anjir akeh musim semi iki lan aku kepengin mlebu tenan kanthi macem-macem variasi anjir iki ana sing ora kejawab ing kana uga kita duwe wit kapur wit jeruk garing okay lan aku duwe cot plum wit sampeyan ngerti apa sing diarani wit minangka wit nyebrang antarane apricot lan plum wow sampeyan ing ndhuwur game sampeyan saiki cot plum diciptakake utawa dikembangaké dening Universitas Georgia ing stasiun byron dadi yen pengin tuwuh sesuatu sing khusus kanggo sisih kidul yen plum cot iku sejatine wis bukti yen tuwuh ing sisih kidul saiki kene kicker sampeyan kudu duwe pollinator kanggo sampeyan supaya sampeyan kudu duwe sawetara jinis wit plum liyane kanggo pollingate plot cot nanging mine tambang enom sing isih umur setaun lan perusahaan loro sing dak kenal nggawa dheweke lan adol bisa uga adol yaiku isoms lan sedulur sadulur loro sing nindakake cot plum yen ora nindakake riset sithik Wis suwe ora, nanging dikembangake UGA ing Byron, Georgia ing stasiun riset yen sampeyan ora ngerti byron biyen saka papan utama ing pucuk kacang ing Amerika Serikat supaya dheweke duwe stasiun riset gedhe ing ngendi dheweke ngevaluasi woh-wohan lan bab-bab liyane kaya ngene karo byron yen liyane tertarik ngrebut dheweke dadi kamping sing dadi papan sing ditemoni kanggo ngomong babagan plum, aku ora dadi liar plum ing omahku lan kepenak mangan sethitik liyane tart padha apik kabeh ngandika Emily Morgan dheweke ngembang kohlrabi sapisanan ing taun iki, sampeyan duwe tips akeh apa cara sing paling disenengi kanggo mangan - sakperangan alesan liyane kohlrabi barang-barang favoritku bakal tuwuh ing awal musim semi utamane ing musim gugur saiki aku wis tuwuh ing sawetara kahanan sing ora umum ing pungkasan musim panas ing kana, kita nggunakake ekspo ngolah kebon lan aku duwe thukul ing kana, ora bisa digunakake nalika panas liyane iku potong sing adhem lan seneng sithik hawa sing adhem gedhe nalika musim gugur ing musim semi lan awal musim semi sampeyan bisa mangan godhong mesthi wae ijo nanging cara favoritku sing dipangan yaiku cole slaw nggawe a pengganti sing gedhe tinimbang kol supaya nggawe coleslaw ora ana Sampeyan uga bisa panggang, banjur diwenehi uyah ing lenga zaitun oven lan panggang, utawa dilakoni kanthi cara cilik coleslaw paling ndhuwur kanggo aku ngorok, barang sing apik apik-apik lan Mr.Will Trexler pengin ngerti jinis campuran lemah apa Apa sampeyan digunakake kanggo taman kontaner? oke saiki aku ora duwe pengalaman karo iki nanging iki aku mung arep mbuwang apa sing dakkira bisa uga paling apik lan kabeh wong sing ana ing kana bisa ngritik aku ing kene supaya yen sampeyan arep nggawe kebon wadhah utawa gawe sawetara amben sing diangkat utawa apa wae sing dakdeleng ana sing bakal ngisi rampung karo kompos, aku ora bakal nindakake mung kanggo kasunyatan kasebut manawa sampeyan kudu menehi banyu mau kabeh wektu sampeyan butuh butuh sing ana ing kana kandhel tinimbang kompos sing digawe kompos apik nanging wong iku nyelehake meh banget yen sampeyan tanduran ing kompos sampeyan ora ora entuk apa-apa kanggo nyekel banyu ing kana dadi sing bakal dak lakoni yaiku bakal ngetrapake babagan rong pertiga saka cara kasebut karo sawetara topsoil mung sawetara apik sing sampeyan ora ngerti akeh lempung mung topsoil sing apik banjur aku bakal mlebu ing sisih ndhuwur lapisan katelu lan sijine sawetara kompos ing kana banjur tanduran ing kono lan kanthi mangkono sampeyan wis entuk lemah sing paling apik ing ndhuwur njaga sawetara kelembapan ing kana lan sampeyan ngerti manawa sampeyan mung nandur menyang lapisan ndhuwur kompos sampeyan bisa uga kaya para petani pasar lan nelpon maneh ora nganti sampeyan bisa pengganti liyane apik dadi yen sampeyan ora duwe akses menyang topsoil sing apik yaiku nggunakake lumut gambut lumut akeh banyu sing nahan kapasitas banyu lan bisa nggawe pengganti gedhe kanggo topsoil digunakake ing kahanan kasebut sampeyan bisa tuku bales lumut gambut nanging sampeyan pengin soko sing dakkira terus kelembapan sithik ana ing kono, lan lumut bakal nindakake topsoil uga apik tenan ing kene yaiku saka Alice Leishman lan dheweke ujar banget babagan saran sing isih bisa ditanam saiki dheweke wis nggoleki utawa ngarepake kanggo nyetel musim gugur kita kebon lan biasane ngrancang miwiti tray ing pungkasan Juli nalika kita miwiti nggegirisi kanggo tiba ngolah kebon yaiku perkara sekaligus utawa jinis liyane jadwal aku jenis sing paling gampang lan aku bakal nandur sawetara amarga aku mbukak amba ing kembang mesthi kita entuk kentang manis aku nganggep kentang manis bisa dianggep tiba amarga wujude tiba tiba aku ora ngerti, nanging kita bakal tambah manis kentang liwat musim panas lan dheweke bakal metu ing musim gugur aku mikir dheweke arep ngomong babagan yen sampeyan bakal murub nyedhaki transplants sampeyan supaya tiba ing wulan Oktober, Oktober nalika jinis cuaca cools sethitik, Aku kabeh jus ya pancen mung lan aku bakal ngucapake manawa sekaligus ora ngandhakake sanalika kita bisa ndeleng sethithik sekedhik ing cakrawala Suhu dadi aku metu ing kene sedina tandur godhong kubis sabanjure esuk sawetara brokoli kembang kol sabanjure sing kita entuk griya ijo kebak transplants lan nyoba golek nang endi wae supaya sampeyan ngerteni esuk pisanan aku mlaku-mlaku metu lan aku rumangsa tiba ing udhara sampeyan kudu nglebokake transplants ing rereget dadi sampeyan kudu sethithik luwih dhisik tinimbang kuwi nanging nalika aku entuk tenan stok babagan iku nalika aku rumangsa mung rada ringkih sampeyan ngerti saiki yen nalika pecan wiwit tiba ing lemah wayahe saiki sibuk banget yup kita mung duwe acara sing dibuwang bebarengan ing bengi iki nanging aku seneng yen aku Muga-muga kabeh kabeh wis seneng ing kana uga lan yen iki pisanan sampeyan nonton kita priksa manawa sampeyan wis mencet tombol langganan tekan tombol lonceng ing ngisor iki supaya sampeyan dikandhani saben-saben kita teka lan nuduhake bareng karo kanca-kancane anyar kanggo ngolah kebon ana ya, aja lali nuduhake ngomong karo jagad supaya bisa mencel 100k lan bisa menehi bungkus sing apik ing kene kanggo y'all lan yen sampeyan seneng acara bengi iki priksa rong video liyane neng kene uga aku rumangsa seneng tenan loro kasebut kita bakal weruh sampeyan mengko yen ngati-ati

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="9.2" dur="5.2"> dadi sethithik babagan pickles >

< start="14.4" dur="4.56"> sampeyan kudu tuwuh ing Calypsos saya miwiti nganggo slicers loro >

< start="18.96" dur="4.319"> banjur aku nandur siji ing kene sing saiki wae durung diwiwiti >

< start="23.279" dur="5.041"> iki macem-macem disebut Max Pack sing wis dakdandhang sajrone aku wis krungu >

< start="28.32" dur="3.52"> ya aku durung tuwuh ing sawetara taun lan kita bisa ngetrapake iki >

< start="31.84" dur="3.68"> taun lan aku wis lali carane apik pickle >

< start="35.52" dur="4.16"> yen iki lan kanggo sampeyan sing kaya ngono >

< start="39.68" dur="2.64"> kanggo milih iki ora bakal nggawe zaitun sing gedhe >

< start="42.32" dur="2.239"> timun kanggo sampeyan sing kaya pickles >

< start="44.559" dur="3.601"> iki sing kudu tuwuh, yen sampeyan pengin ndeleng iki saiki wis apik >

< start="48.16" dur="3.36"> saiki apa sing bakal ditindakake yaiku bakal nggawe sekumpulan wong-wong mau ana ing kana >

< start="51.52" dur="3.679"> sing bakal diklasifikasikake minangka pickle pickle >

< start="55.199" dur="2.641"> dadi ayo narik barang sing dak pilih. Sampeyan bisa milih sethithik sithik >

< start="57.84" dur="3.519"> sampeyan pengin nanging prekara-prekara iki cukup apik >

< start="61.359" dur="3.12"> Aku lan padha mbukak aku ngomong bab wong >

< start="64.479" dur="3.841"> padha mbukak saiki sampeyan ora bisa ngidini dheweke entuk sithik >

< start="68.32" dur="3.28"> luwih gedhe dheweke bakal entuk ing sisih sing gedhe sing ana ukurane >

< start="71.6" dur="5.28"> sampeyan lunga tuku jarit dill lawas sing amba babagan sing gedhe nanging ing kono >

< start="76.88" dur="4.08"> sampurna supaya yen sampeyan pengin nggawe pickles wutuh >

< start="80.96" dur="3.44"> utawa yen sampeyan seneng pickles irisan sing luwih cilik >

< start="84.4" dur="3.2"> pak max iku cara sing arep tak lakoni saiki, apa edan karo aku >

< start="87.6" dur="7.839"> dadi iki dudu macem-macem gynoisius mung hibrida nanging dipasang >

< start="95.439" dur="4.32"> ton kembang lan pancen tahan penyakit >

< start="99.759" dur="5.521"> lan aku mikir yen ngasilake macem-macem jinis gynoisis >

< start="105.28" dur="3.6"> iku mung Sato apik sing apik kaya aku ngomong ketahanan penyakit sing apik >

< start="108.88" dur="3.919"> saiki aku bakal ngomong bab kasebut kaya panganan lan aku wis diwenehi panganan kanthi becik >

< start="112.799" dur="2.881"> uga dheweke kaya disenengi panganan kita duwe wong >

< start="115.68" dur="4"> ing grup Row by Row seminggu utawa luwih kepungkur ngomong babagan aku >

< start="119.68" dur="3.2"> rungokne omong omongan babagan menehi 20 20 timun >

< start="122.88" dur="2.8"> wong iki ujar manawa dheweke krungu yen timun pancen ora seneng banget >

< start="125.68" dur="5.199"> nitrogen ora pengin panganan, nanging ing kene seneng panganan yen tuwuh >

< start="130.879" dur="3.601"> wong-wong mau kudu milih saben dina liyane kaya sing lagi tuwuh >

< start="134.48" dur="3.6"> singkat okra sampeyan ngerti yen sampeyan lagi golek sekumpulan wong-wong mau >

< start="138.08" dur="3.68"> padha bisa tuwuh ukuran sedina kira-kira sedina, yen sampeyan kudu metu ing kana >

< start="141.76" dur="5.199"> wong-wong mau nganggo paket sing biasa nanging maksimal yen mbutuhake timun kasuksesan sing apik >

< start="146.959" dur="3.36"> mlebu saiki lagi akeh wektu kaya ngerti yen sampeyan urip ing sisih kidul >

< start="150.319" dur="3.2"> saiki iki wektu kanggo nandur timun kaping pindho utawa katelu >

< start="153.519" dur="3.041"> lan sampeyan pengin sawetara pickler sing apik tenan >

< start="156.56" dur="4.48"> crita menarik, lucu babagan pickling lan >

< start="161.04" dur="3.36"> nglindhungi lan barang dadi akeh wong sing njaluk kita pengin >

< start="164.4" dur="3.839"> nggawe video lan pengin ngomong babagan liyane babagan pickling lan dijogo >

< start="168.239" dur="5.521"> lan kayektenan kita ora nindakake pickling lan >

< start="173.76" dur="2.32"> nglindhungi saiki Mrs.Hoss nindakake sithik nanging aku >

< start="176.08" dur="4.799"> Aku ora nindakake akeh lan utamane aku ora duwe wektu maneh >

< start="180.879" dur="3.601"> sampeyan ngerti sadurunge kita duwe pemuda biyen kita nindakake kanthi apik, mula aku seneng banget >

< start="184.48" dur="3.52"> nyenengake nanging saiki aku entuk akeh >

< start="188" dur="4.239"> ora kudu duwe wektu akeh >

< start="192.239" dur="3.361"> Sampeyan ngetutake Aku nututi sampeyan Aku wis milih apa sing sampeyan lebokake >

< start="195.6" dur="4.4"> dadi apa filsafat sing wis kita pilih ing >

< start="200" dur="3.04"> sawetara taun kepungkur kita mung bakal seneng kabeh >

< start="203.04" dur="3.919"> nalika iku, kita arep mangan timun iki ing taun nganti lara >

< start="206.959" dur="3.92"> dheweke banjur bakal ngenteni banjur kita bakal mangan timun maneh >

< start="210.879" dur="3.841"> mbesuk apa sing sampeyan lakoni? Sampeyan uga ngomong kanggo sampeyan babagan perkara sing pickling >

< start="214.72" dur="4.32"> amarga aku lan Mrs.Hoss mbukak akeh ing musim pickling >

< start="219.04" dur="3.839"> ya lan apa sing dakkarepake saiki yaiku sethithik kanggo tes rasa lan supaya sampeyan >

< start="222.879" dur="3.201"> tresno sawetara apa sing kita lakoni ing dina terakhir oke oh sampeyan >

< start="226.08" dur="2.96"> aku bakal nggawe blindfold aku bakal ngapusi sampeyan lan sampeyan bakal njaluk menyang >

< start="229.04" dur="2.4"> nikmati sawetara perkara sing wis kita lakoni amarga >

< start="231.44" dur="3.6"> wis beda banget yen kita wis nindakake macem-macem anyar >

< start="235.04" dur="3.839"> macem-macem lan macem-macem perkara lan pancen nyenengake aku >

< start="238.879" dur="3.521"> kaya pickle sing sampeyan ngerti wis pickling wis suwe banget >

< start="242.4" dur="5.36"> salah sawijining wujud panganan presisi pertama yaiku tetep panganan kepiye saka kene >

< start="247.76" dur="4"> bali menyang dina sampeyan ngerti dalan bali ing dina >

< start="251.76" dur="3.36"> wong ing sisih kidul sampeyan ngerti yen bisa ngrokok daginge nanging >

< start="255.12" dur="2.799"> dheweke ora duwe cara liya kanggo njaga daging lan sayuran >

< start="257.919" dur="4.881"> Kejabi udud lan petik mesthi wae duwe gedhe >

< start="262.8" dur="4.08"> ember utawa tong gedhe metu ing ngarep lan yen mateni coon utawa possum apa wae >

< start="266.88" dur="1.92"> dheweke ora duwe kulkas kanggo dilebokake ing kono >

< start="268.8" dur="3.92"> pickling lan tindakake sayur-sayuran kanthi cara sing padha kaya saiki >

< start="272.72" dur="3.12"> sayuran apik nganti nem utawa pitung wulan dadi yen sampeyan nindakake >

< start="275.84" dur="3.28"> golek panen sing akeh sing bisa dakkandhakake yen sampeyan ora ngerti apa >

< start="279.12" dur="3.359"> tindakake karo dheweke lan sampeyan kesel mangan seger kaya Travis ngendika sampeyan bisa >

< start="282.479" dur="3.041"> mesthi milih lan sampeyan bisa nglanjutake taun >

< start="285.52" dur="3.76"> ora rampung aku setuju karo mupangat pickling dakkandhakake >

< start="289.28" dur="2.72"> Aku ora duwe akeh wektu kanggo nindakake kaya aku nggunakake - uga apa sing wis kita lakoni supaya bener >

< start="292" dur="2.08"> saiki bisa ndeleng apa sing arep dipangan? Ora sampeyan >

< start="294.08" dur="2.24"> ora bisa ndeleng iku kabeh titik blindfold >

< start="296.32" dur="5.76"> oke ndelok yen aku bisa ngetrapake iki, mula yen ora >

< start="302.08" dur="3.28"> sijine kanthong buri lan mbuwang irung nalika aku nganggep >

< start="305.36" dur="3.279"> sing resik aku ora satus persen yakin, tapi wujude >

< start="308.639" dur="3.441"> oke apa - Aku ora bisa ndeleng - sampeyan ora bisa ndeleng kanthi apik kaya ngono >

< start="312.08" dur="4.399"> kabeh iku uga kita ngerti yen sampeyan bisa pickle a >

< start="316.479" dur="2.321"> akeh macem-macem barang nanging aku ora ngerti >

< start="318.8" dur="3.92"> sing ana macem-macem resep sing beda-beda ing kono lan akeh banget >

< start="322.72" dur="2.56"> pickle saiki akeh wong kaya beda >

< start="325.28" dur="3.28"> nduwe macem-macem rasa lan akeh wong sing beda >

< start="328.56" dur="2.56"> iku apik lan ngerti sampeyan lagi ngomong babagan pickles kabeh >

< start="331.12" dur="2.88"> menit kepungkur aku seneng wong-wong iki >

< start="334" dur="3.28"> sadurunge nanging aku seneng karo dheweke lan siji alesan aku >

< start="337.28" dur="2.72"> Mungkin ora nate milih sadurunge aku ora nate bisa tuwuh sing cilik >

< start="340" dur="2.96"> kaya ngono, aku terus tuwuh pickle ukuran apik lan calypso >

< start="342.96" dur="2.959"> sing saya gedhe, dheweke tambah akeh lan akeh >

< start="345.919" dur="3.28"> slicer saiki yen kanca bakal tuwuh >

< start="349.199" dur="4.081"> calypso lan seneng ngiris lan nggawe pickles >

< start="353.28" dur="3.359"> sampeyan bisa ngerti pickles manis sampeyan bisa nggawe pickles dill >

< start="356.639" dur="3.601"> apa sing dakkarepake saiki yaiku sing mbukak cangkemmu lan supaya aku >

< start="360.24" dur="4.64"> sampeyan ora bisa duwe wong, aku ora ngerti ora ana prekara liyane >

< start="364.88" dur="4.319"> sadurunge miwiti, sampeyan kudu nggunakake sarung tangan nalika sampeyan lagi nindakake kabeh >

< start="369.199" dur="2.401"> jinis kaya iki amarga yen sampeyan entuk apa-apa >

< start="371.6" dur="2.96"> kanggo ngilangke mripate sampeyan bisa mungkasi ing rumah sakit dadi penting banget >

< start="374.56" dur="4.56"> yen sampeyan ngati-ati nalika sampeyan nindakake barang kaya iki >

< start="379.12" dur="5.28"> sampeyan ora bisa nggunakake tangan sampeyan siap sampeyan siap >

< start="384.4" dur="4.56"> coba ngono ya mm-hmm ngomong apa sing sampeyan pikirake >

< start="388.96" dur="4.56"> sing ngrasakake kaya salah sawijining mawonku >

< start="393.52" dur="4.64"> ya simbah umur 97 taun sing seneng banget kaya pickle manis dheweke >

< start="398.16" dur="2.64"> apa iku dadi maw mawon teka mrene lan nginep sawetara dina >

< start="400.8" dur="3.839"> 93 taun lan kita nggawe sawetara sing manis dheweke >

< start="404.639" dur="4.241"> yen resep iki nulis ing salembar kertas lan aku >

< start="408.88" dur="2.719"> kira bojoku nuduhake ing grup Row dening Row lan dheweke banjur metu lan >

< start="411.599" dur="2"> menehi pandhuan rinci babagan nggawe dheweke >

< start="413.599" dur="3.921"> padha cukup apik aku mikir iku resep telung dina cukup cepet >

< start="417.52" dur="8.72"> lan manis oh kita ora rampung ora kita durung rampung okay ditahan mung >

< start="426.24" dur="2.88"> kapindho aku kudu ngresiki lelangit aku bakal entuk >

< start="429.12" dur="3.84"> sampeyan ngombe banyu sing tak wayahe pengin aku butuh >

< start="432.96" dur="3.28"> banyu ing dina iki wis dingerteni yen sampeyan ngerti akeh prekara sing sampeyan lakoni >

< start="436.24" dur="5.359"> biasane ora bakal mikir babagan picking mm-hmm sing apik >

< start="441.6" dur="3.58"> materi pickling supaya ing kene kita mbukak maneh trap kasebut >

< start="453.12" dur="5.199"> apa sampeyan mikir babagan sing dadi bit pickled >

< start="458.319" dur="4.241"> manawa iku salah siji saka wong-wong mau, yaiku emas emas sing saya tambah >

< start="462.56" dur="4"> Ya, sampeyan ngerti manawa kita sijine bawang sawetara, supaya sampeyan bisa nyepak sithik >

< start="466.56" dur="3.12"> bawang sing ana ing kana, sampeyan bisa ngrasakake rasane >

< start="469.68" dur="2.959"> beets ana lan kuwi barang sing apik >

< start="473.199" dur="4.241"> sing siji sampeyan ora bisa ngerti rasa bit kaya bit >

< start="477.44" dur="3.439"> yen seneng beets sampeyan seneng beets yen ora seneng beets sampeyan ora seneng beets >

< start="480.879" dur="2.241"> nanging apa pratelan feral sing wis digawe >

< start="483.12" dur="3.359"> bener apa sing dakkandhakake yaiku rasa rasane >

< start="486.479" dur="3.521"> amarga sawetara wong nyoba nggawe topeng utawa apa sing disenengi utawa ora kaya ngono >

< start="490" dur="4.479"> sampeyan ora bisa nate nyisihaken, ya mung kita entuk siji luwih apik >

< start="494.479" dur="3.12"> saiki ngresiki sing apik >

< start="498.24" dur="3.359"> Aku rada gemeter babagan iki sing pungkasan sampeyan ngerti saiki lan wektu apa >

< start="501.599" dur="3.04"> kita wis ngeweruhi lan aku bakal ndhisiki lan nggawe prediksi ing kene wong liya >

< start="504.639" dur="5.041"> ndandani kanggo ndeleng pangowahan web - panganan apa - web kita kaya cara kita >

< start="509.68" dur="4.4"> ndarbeni panganan kanthi cara diedol panganan lan kabeh >

< start="514.08" dur="4.079"> saengga kita wis weruh liwat virus iki lan pandhemen iki ngliwati >

< start="518.159" dur="4.161"> ngganti pasokan pangan sing pamrentah kita mberkahi ati >

< start="522.32" dur="3.44"> nyoba apa sing overreact lan apa sing bakal sampeyan lakoni yaiku >

< start="525.76" dur="3.6"> pemerintah overreacting akeh iki lan tanduran pengepakan iki lan >

< start="529.36" dur="3.44"> sampeyan ngerti pemroses panganan kudu dilaksanakake >

< start="532.8" dur="4.479"> akeh peraturan lan pedoman anyar supaya panganan metu ing jisim >

< start="537.279" dur="4"> produksi dadi apa sing bakal ditindakake iku bakal nyopir biaya panganan sampeyan >

< start="541.279" dur="3.521"> munggah prediksi sing daklakoni iku kagunganmu >

< start="544.8" dur="6.159"> rasio panganan kanggo penghasilan wis tambah apik supaya wis ana wong liya >

< start="550.959" dur="1.521"> mikir arep metu apa sing dakkandhakake >

< start="552.48" dur="3.359"> Bill Grosir bakal munggah tag Grosir sampeyan bakal munggah >

< start="555.839" dur="3.521"> lan apa sing dienggo mbandhingake karo sing digunakake kanggo digunakake ing groceries kanggo apa sing sampeyan lakoni >

< start="559.36" dur="2.56"> nggawe arep ngganti lan sampeyan bakal mbuwang luwih akeh >

< start="561.92" dur="3.12"> groceries sampeyan lan aku ora mikir persentase luwih gedhe >

< start="565.04" dur="3.6"> budget persis nalika sampeyan ngetrapake tutup wuta kasebut mung ing kawicaksanan sing dienggo >

< start="568.64" dur="3.52"> kowe dadi ora mundur maneh >

< start="572.16" dur="2.64"> rumangsa bakal tetep munggah lan bakal terus mundhak sethithik >

< start="574.8" dur="3.52"> dadi luwih penting tinimbang sinau trik iki >

< start="578.32" dur="3.28"> perdagangan kayata njupuk lan nglindhungi panganan sing nambah panganan dhewe >

< start="581.6" dur="4.08"> lan dadi luwih mandhiri tinimbang kita sadurunge >

< start="585.68" dur="3.279"> kita siap - iyo, aku mung pengin ngelingake sampeyan >

< start="588.959" dur="3.601"> ala ala - saiki katon ing kene sadurunge sampeyan pancen beda >

< start="592.56" dur="4.56"> oke bukak kaping siji maneh sak liyane >

< start="597.12" dur="3.68"> siji wektu maneh teka luwih akeh >

< start="602.32" dur="6.32"> siji maneh aku wis entuk rong sing paling apik, yen ora ana siji maneh sampeyan kudu nyoba ing kana >

< start="608.72" dur="5.6"> oh aku pengin nggawe panas rada sethithik saiki, sampeyan bisa uga sampeyan bisa uga ora nate ngapa >

< start="614.32" dur="2.48"> sing sadurunge >

< start="617.04" dur="4.4"> oke kabeh apik kaya bawang sing apik, ya ora >

< start="621.44" dur="3.519"> oke kudu aku guess maneh >

< start="627.2" dur="5.28"> iku jenis tekstur crunchy sing aku ora tau krungu pickles squash >

< start="632.48" dur="3.84"> persis apa pickles squash zucchini lan squash kuning oke saiki kita >

< start="636.32" dur="3.519"> entuk sawetara bawang dicampur ing kono uga aku entuk cokot bawang >

< start="639.839" dur="3.921"> mung sampeyan bisa uga pengin sampeyan ora supaya aku ora >

< start="643.76" dur="3.6"> Maksudku saiki aku ora kekacoan karo sampeyan ngerti aku ora bakal ngetrenake sampeyan >

< start="647.36" dur="2.08"> kaya ngono aku ora kuwatir babagan panas >

< start="649.44" dur="2.88"> barang-barang sing bisa dakendhakake yen sampeyan wis dakkepake sethithik kuwatir >

< start="652.32" dur="2.24"> empon-empon lan barang-barang kaya sing ora >

< start="654.56" dur="4.32"> Aku rumangsa ora bakal dakpasang, nanging saiki wis kelakon aku maca buku ing kene >

< start="658.88" dur="3.519"> sawetara taun kepungkur babagan kuwi lan kedadeyan wong urip ora ditutup kanthi saiki >

< start="662.399" dur="3.12"> guess okay >

< start="666.56" dur="3.04"> sing cerah kabeh katon dadakan >

< start="669.6" dur="3.84"> iku pancen tekstur apik sing apik kanggo dheweke kadang aku duwe >

< start="673.44" dur="5.04"> ing jaman biyen berjuang babagan pickles yaiku njaga tektur sing kasar >

< start="678.48" dur="3.52"> fella pancen butuh sawetara krupuk sing dipangan karo krupuk bisa uga sithik >

< start="682" dur="2.48"> saka keju hoop, sampeyan bakal apik >

< start="684.48" dur="2.799"> amarga sampeyan ngeluh, aku mangan kabeh mau sing dakkarepake supaya dak nyoba >

< start="687.279" dur="4.56"> iki mau ol pickled okras sing faller >

< start="691.839" dur="4.081"> dropped dina iku aku sing lara weteng saka mangan kabeh >

< start="695.92" dur="4.88"> ya ana sawetara sing isih ana yen sampeyan pengin nyoba dheweke isih apik >

< start="700.8" dur="3.36"> dadi pickling pickling pickling ngandika saka - kita mung >

< start="704.16" dur="4.96"> Ya, aku pancen beda-beda ayo kandhani kabeh wong sing luwih dhisik >

< start="709.12" dur="3.839"> Y'all iki minangka baris pertunjukan taman rowo minangka acara taman minggon kita ing endi >

< start="712.959" dur="2.56"> mung lungguh babagan omong-omongan babagan kebon >

< start="715.519" dur="3.921"> biasane duwe topik utama lan kabeh aku Travis - aku Greg >

< start="719.44" dur="6.32"> lan bengi aku duwe acara sing direncanakake kanggo nindakake program kontrol hama kita >

< start="725.76" dur="3.04"> lan mengko esuk iki utawa pungkasan wengi aku mung kandha yen aku >

< start="728.8" dur="3.52"> ngeruk - sampeyan wis duwe wahyu apa maneh aku mung dakkandhakake yen entuk akeh >

< start="732.32" dur="3.44"> barang apik sing metu saka taman saiki aku pengin ngomong babagan >

< start="735.76" dur="4"> lan dadi apa sing bakal kita lakoni >

< start="739.76" dur="3.04"> sadurunge kita maju luwih becik, dakkandhakake buku iki ing kene >

< start="742.8" dur="4.08"> saiki kabeh wong ngerti buku favoritku diarani karpet pickled >

< start="746.88" dur="4.16"> nyuwun pangapunten amarga wis entuk resep sing apik ing kana >

< start="751.04" dur="3.919"> Nanging, Mrs.Hoss seneng banget karo buku iki ing kene >

< start="754.959" dur="3.761"> resep neng kene dudu ibuku nanging loro iki pas mrene >

< start="758.72" dur="3.04"> metu saka buku iki ing kene lan dheweke pancen tresna amarga bisa >

< start="761.76" dur="3.44"> tindakake klompok cilik supaya sampeyan bisa eksprimen lan ngerti yen >

< start="765.2" dur="3.28"> sampeyan seneng yen sampeyan terus nindakake kelompok luwih gedhe sabanjure >

< start="768.48" dur="4.4"> iki minangka buku sing apik banget ing kene, aku percaya yen urip saka kidul >

< start="772.88" dur="3.04"> dadi, yen sampeyan pengin nambah siji ing perpustakaan sampeyan bisa uga bakal dadi >

< start="775.92" dur="3.84"> apik aku nganggep sampeyan bisa tuku kanthi amazon - yaiku sawetara jeli lada sing katon apik ing mburi >

< start="779.76" dur="2.079"> ing kene sing mesthi dadi salah sawijining perkara sing paling disenengi >

< start="781.839" dur="4.321"> yaiku jeli lada aku seneng karo mrico sing apik lan sampeyan ngerti apa salah sawijining mrico sing paling disenengi >

< start="786.16" dur="3.04"> jellies mrico iku habanero - habanero ye >

< start="789.2" dur="4.48"> ya, yen sampeyan priksa wektu sampeyan nambah kabeh gula lan barang ing kana, butuh wektu a >

< start="793.68" dur="3.839"> sithik banget pinggiran sadurunge sadurunge dakkandhakake >

< start="797.519" dur="3.921"> Wong-wong iki ing kene, dadi saya cedhak 100.000 >

< start="801.44" dur="4"> pelanggan ing youtube nyata lan aku ngerti >

< start="805.44" dur="3.6"> tujuan sing luhur nanging aku duwe ide ing pikiran sing dakkarepake >

< start="809.04" dur="3.44"> hitik 100k oleh ulang tahunku sing nomer 30 >

< start="812.48" dur="3.76"> wulan iki sing dudu dina sabtu iki ananging mbesuk >

< start="816.24" dur="3.76"> saiki aku bakal bisa mati saka kothak >

< start="820" dur="3.199"> Aku ora bakal ngomong babagan aku arep, nanging aku bakal mati ing kothak ing dina kasebut >

< start="823.199" dur="4"> nanging aku pancene ngarep-arep yen bisa mencet 100k ing dina sing bakal dadi aku 35 taun >

< start="827.199" dur="4.08"> wong sing bakal dadi ulang tahun sing apik sing sampurna >

< start="831.279" dur="4.481"> saiki pendakian jenis sing saya kalem sing kedadeyan karo youtube sampeyan bakal >

< start="835.76" dur="3.6"> sampeyan bakal entuk siji video virus lan bakal motret banjur jenis flatten metu >

< start="839.36" dur="4.8"> kita jenis flatten metu sethithik lan aku bakal weruh apa kita bisa >

< start="844.16" dur="4.239"> nyuwun bantuan pelanggan kanggo nelpon pangkalan setia ing >

< start="848.399" dur="2.88"> prajurit - nelpon telpon lan mbantu kita entuk >

< start="851.279" dur="4.081"> menyang satus ewu nganti 30 Mei utawa tanggal 30 Mei >

< start="855.36" dur="5.68"> lan yen bisa nindakake aku entuk sawetara barang sing apik banget >

< start="861.04" dur="4.08"> Aku arep ngetrapake kene supaya kita bisa nggawe satus ewu >

< start="865.12" dur="5.76"> giveaway pelanggan nanging mung bakal kelakon yen kita >

< start="870.88" dur="4.319"> kenek satus ewu nganti 30 Mei dadi apa sing kudu dilakoni >

< start="875.199" dur="5.041"> ing facebook utawa apa wae utawa sapa sing diajak ngomong karo sapa wae >

< start="880.24" dur="3.68"> ngerti arep langganan saluran sing bakal caket >

< start="883.92" dur="3.2"> saiki adhedhasar ramalanku nanging aku percaya yen bisa ngetrapake lan nindakake >

< start="887.12" dur="4"> dadi, iki apa sing bakal tak lakoni yen kena >

< start="891.12" dur="4.64"> 100.000 kaping 30 Mei Aku arep menehi telu >

< start="895.76" dur="2.4"> giveaways aku bakal nyelehake sawetara topi >

< start="898.16" dur="4.08"> lan kita bakal narik metu kita bakal menehi sawetara sing apik >

< start="902.24" dur="3.44"> sertifikat hadiah gedhe kanggo toko online kita >

< start="905.68" dur="4.24"> saiki kepiye carane sampeyan mlebu babagan iki sampeyan kepiye mlebu >

< start="909.92" dur="3.76"> oke supaya ing komentar ing acara minggu iki >

< start="913.68" dur="4.8"> Aku pengin sampeyan apa wae sing paling disenengi, yaiku episode ke-103 kita >

< start="918.48" dur="3.84"> apa wae baris favorit sampeyan miturut episode row aku pengin sampeyan sijine judhul >

< start="922.32" dur="4.079"> judhul lengkap ing komentar lan dakkandhakake apa ana sing dadi sampeyan >

< start="926.399" dur="4"> Acara favorit sing dadi entri sampeyan saiki ora ana entri iki >

< start="930.399" dur="3.68"> arep tak jaluk yen ora kenek 100k iku nanging entri sampeyan >

< start="934.079" dur="4.161"> neng kana banjur kita bakal narik kabeh sing dipasang mau lan narik saka ing kana >

< start="938.24" dur="3.36"> dadi, kita bakal nggambar telung jeneng yen kedadeyan iki ora apa-apa >

< start="941.6" dur="4.32"> nomer siji sing jenenge juara nomer siji yaiku entuk 500 >

< start="945.92" dur="5.359"> 500 500 kertu hadiah sampeyan entuk ijin saka wong nganti >

< start="951.279" dur="3.92"> toko kita saka tingkat sing luwih dhuwur sampeyan entuk ijin saka sing luwih dhuwur >

< start="955.199" dur="4.801"> Aku nindakake jeneng nomer loro sing digambar yaiku entuk dhuwit 250 dolar >

< start="960" dur="4.079"> regane toko kredit lan sing nomer telu entuk bathi satus dolar >

< start="964.079" dur="3.601"> dadi, kita bakal menehi dhuwit wolung atus seket dolar gratis >

< start="967.68" dur="2.64"> barang-barang nanging kabeh kontingen kanggo entuk sing >

< start="970.32" dur="4.24"> 100k dening 30th dadi sijine episode favorit lan ngapa >

< start="974.56" dur="2.88"> komentar lan marang kabeh wong sing sampeyan kenal >

< start="977.44" dur="4"> langganan utamane wong-wong sing ana ing kana yen sampeyan ngerti manawa wis diwiwiti >

< start="981.44" dur="2.639"> kebon lan berjuang kita mikir bisa dadi pitulung gedhe kanggo dheweke >

< start="984.079" dur="3.521"> dadi sampeyan ngerti yen aku ndeleng saben dina kita duwe wong sing teka ing kene sing wis dak kenal >

< start="987.6" dur="2.799"> kanggo dangu sing miwiti kebon lan dheweke mung padha >

< start="990.399" dur="2.961"> kapenuhan sampeyan ngerti tenaga pengin metu lan nindakake kekurangane >

< start="993.36" dur="3.599"> kawruh babagan katrampilan kasebut lan dheweke pancene kepengin banget >

< start="996.959" dur="3.521"> sampeyan ngerti supaya ngisi kawruh kasebut supaya bisa ngerteni apa sing dibutuhake >

< start="1000.48" dur="3.279"> Dadi, yen sampeyan entuk wong sing ngerti yen sampeyan ngerti babagan kita nggawa dheweke menyang lan >

< start="1003.759" dur="2.721"> kita bakal mbantu dheweke tuwuh panganan dhewe sing ngerti pinten >

< start="1006.48" dur="4.08"> wiji sampeyan bisa tuku kanggo 500 akeh aku mikir babagan akeh barang sampeyan duwe >

< start="1010.56" dur="3.76"> kabeh sampeyan bisa duwe kabeh taman musim disiyapake kanthi bener >

< start="1014.32" dur="4.24"> kabeh sing perlu dadi priksa manawa sampeyan muter bebarengan karo >

< start="1018.56" dur="3.199"> yen kita bakal seneng-seneng saiki >

< start="1021.759" dur="4.08"> bawang ing kene oke aku entuk telung jinis bawang >

< start="1025.839" dur="4"> ing kene jinis telung jinis utama sing saya tambah >

< start="1029.839" dur="3.761"> trikatuka abang ya aku ngerti apa iku >

< start="1033.6" dur="3.359"> krim sing ora enak abang bakal tuwuh saka wiji >

< start="1036.959" dur="4.88"> ing kene kita entuk bawang putih tradisional sing ora katon kuning ing kene nanging nalika >

< start="1041.839" dur="3.041"> kena kulit sing diarani bawang putih iki saiki dakkira >

< start="1044.88" dur="3.679"> iki, aku ora bisa eling yen pancen manis >

< start="1048.559" dur="2.881"> panen utawa yen savannah manis mau aku bakal diarani >

< start="1051.44" dur="5.2"> semi-babak mesthi ora dirasa nyata >

< start="1056.64" dur="4.64"> nanging jenis semi-flattened lan ing kene aku wis mangan akeh babagan iki sajrone uripku >

< start="1061.28" dur="3.68"> nanging ora nate tuwuh ing taun iki saya tuwuh bawang putih sing dakoleh >

< start="1064.96" dur="4.88"> tanduran saka dixondale lan tuwuh kembang putih kasebut saiki >

< start="1069.84" dur="3.52"> Aku seneng jinis bawang sawetara wong mung seneng bawang sing disenengi >

< start="1073.36" dur="4.4"> sampeyan ngerti kabeh profil rasa lan kanca liyane beda ing dina Minggu >

< start="1077.76" dur="4.32"> iki supaya bocah-bocah muter bebarengan ing slide slide lan >

< start="1082.08" dur="3.12"> nggambar pemikiran kanggo nggawe sawetara asu >

< start="1085.2" dur="4"> lan dakkandhani apa sing daklakoni lan dakkepakake bawang apa wae, nanging aku dakcekel >

< start="1089.2" dur="3.04"> siji mau saiki wis padha ngrasakake luwih enak >

< start="1092.24" dur="3.84"> trikatuka saka liyane, nanging sampeyan mung ngethok bawang putih kasebut >

< start="1096.08" dur="3.839"> lan sijine asu lombok sampeyan yaiku cara sing bisa ditindakake, mula aku >

< start="1099.919" dur="3.921"> bakal nindakake sethithik aku bakal ngidini sampeyan nindakake pakurmatan >

< start="1103.84" dur="3.44"> ana ngethok sethithik kanggo saben lan kita bisa mbandhingake >

< start="1107.28" dur="4.24"> lan kontras sing aku wis dikenal mung mangan roti lapis bawang sadurunge >

< start="1111.52" dur="3.68"> nalika samubarang cukup ringkih, dakwetake bawang cilik ing kono >

< start="1115.2" dur="3.52"> mangan kaya ngono, amarga aku wis dikenal entuk >

< start="1118.72" dur="3.04"> sithik yen ora sithik sadurunge ana sing ngomong >

< start="1121.76" dur="2.96"> kayane ya ora butuh bagian lawas >

< start="1124.72" dur="4.8"> kok ora mrene mengko, trikatuka kaya bawang iki >

< start="1131.52" dur="3.279"> saiki enggal diliruk karo kelingan, tris ngerti iku bawang sing manis >

< start="1134.799" dur="4.081"> ora mangu babagan iki >

< start="1138.88" dur="6.08"> meh entuk sawetara gula sing nguntungake kanthi langsung >

< start="1145.36" dur="4"> iku mung dadi panas tad ing mburi lan sampeyan bisa nyritakake kanthi bener >

< start="1149.36" dur="4.96"> akeh banyu ya ngomong banyu >

< start="1156.559" dur="3.281"> Aku butuh krupuk >

< start="1160.16" dur="3.759"> mung kita kudu njaga kothak krupuk ing ngisor panggung kita >

< start="1163.919" dur="3.841"> dadi iki trikatuka bawang putih saiki ngobrol karo si putih >

< start="1167.76" dur="4.64"> sadurunge kita digali ing kene saiki aku bakal ujar yen ora >

< start="1172.4" dur="4.48"> ora, aku lunga menyang bawang ing taun iki lan aku kena ing sirahku lan >

< start="1176.88" dur="2.799"> ora bisa ngurus dheweke uga kaya sing dakkarepake >

< start="1179.679" dur="2.481"> sing putih ora katon gedhe kaya sing liyane, nanging uga >

< start="1182.16" dur="5.12"> sejatine mung rasa wicaksana mung kepenak >

< start="1188.16" dur="5.12"> rasa kaya bawang sing apik saiki, ora entuk kepenak kasebut >

< start="1193.28" dur="4.24"> entuk cokotan liyane nalika saya tuwuh lan kita masak sawetara kacang polong ireng >

< start="1197.52" dur="2.8"> lan kacang polong sampeyan ngethok sampeyan sawetara sing apik ing kene >

< start="1200.32" dur="3.76"> lan sijine dheweke lan kuwi barang sing apik utawa asu panas utawa apa wae >

< start="1204.08" dur="3.44"> yen sampeyan pengin ngrasakake bawang sawetara bawang mentah sing dakkandhakake >

< start="1207.52" dur="5.84"> sawetara pickles manis sing bawang iku apik >

< start="1214.24" dur="5.2"> lan saiki abang - uga mung kaping pindho kita nyoba nguji rasa sampeyan >

< start="1219.44" dur="2.56"> ya, wong-wong sing ora seneng karo kita mangan ing acara sing wis ditindakake >

< start="1222" dur="3.84"> Diwenehi saiki kanthi apik sampeyan ngerti yen sing paling apik iku >

< start="1225.84" dur="5.68"> babagan ngembangake kebon iku sampeyan kudu mangan kanthi tenanan >

< start="1231.76" dur="2.96"> trikatuka abang iku dudu? sampeyan ngerti sampeyan butuh sawetara abang lan sampeyan mung apik >

< start="1234.72" dur="4.24"> saka akeh sing salad munggah sethithik luwih apik >

< start="1243.679" dur="4.48"> saiki ujar manawa ana wong sing luwih sithik >

< start="1248.159" dur="7.121"> ing endi wae, ora dadi panas kaya sing putih ora >

< start="1255.28" dur="3.84"> iku luwih panas tinimbang sing manis ana sing manis >

< start="1259.12" dur="3.76"> favorit gumantung saka apa sing dak lakoni sampeyan ngerti >

< start="1262.88" dur="2.799"> gumantung yen aku mangan - Aku seneng ora mangan kabeh >

< start="1265.679" dur="3.441"> trikatuka ya, aku wis weruh sampeyan njupuk cokotan ol gedhe menyang >

< start="1269.12" dur="2.96"> siji sadurunge yep >

< start="1272.64" dur="6.24"> apik kabeh trikatuka trikatuka apa sing dak maksudake ing kene yaiku putih >

< start="1278.88" dur="2.88"> trikatuka minangka penjaga kanggo aku amarga aku bakal tuwuh luwih akeh kaya dheweke nyimpen >

< start="1281.76" dur="2.64"> tenan uga lan ora bakal dadi pilihanku yen >

< start="1284.4" dur="3.2"> Aku mangan roti lapis bawang, nanging aku bisa nggunakake mripat ireng >

< start="1287.6" dur="3.36"> kacang polong utawa masak apa bisa uga saos >

< start="1290.96" dur="4"> asu cabe ya kabeh >

< start="1295.52" dur="8.96"> ngomong babagan kulawarga allium aku bakal narik bocah-bocah sing ala iki >

< start="1304.48" dur="4.16"> Aku ditarik kabeh bawang putih kabeh papak gajah >

< start="1308.64" dur="5.12"> lan aku duwe sawetara sing rada jero tenan nanging aku kepengin weruh >

< start="1313.76" dur="4.56"> ngucapake babagan sing paling aku digawe sawetara sing apik >

< start="1318.32" dur="5.28"> seneng karo ukuran bawang putih sampeyan kanthi apik >

< start="1323.6" dur="3.52"> kulo dipakani sing apik lan saiki ora bisa >

< start="1327.12" dur="3.52"> Aku ora bisa ngomong saiki yen sampeyan ora bisa ngomong nganti dheweke entek sithik >

< start="1330.64" dur="3.68"> liyane aku pancene ora bisa ngerti apa padha stratified utawa ora ana ing kene >

< start="1334.32" dur="3.839"> ngrasa sethitik nakal kaya bisa stratified >

< start="1338.159" dur="4.88"> sawetara sing cilik ora katon kaya apa lan apa tegese >

< start="1343.039" dur="4.321"> stratify metu ana sejatine mbentuk sandhangan lan butuh cuaca sing adhem >

< start="1347.36" dur="3.679"> kanggo nindakake lan kadang kita ora kadhemen, aku ora rumangsa kaya aku >

< start="1351.039" dur="2.721"> wis minangka potong bawang putih sing apik kaya sing kepungkur >

< start="1353.76" dur="3.6"> jenis hawa kadhemen ing taun iki sampeyan ngerti dheweke sawetara kepala sing paling gedhe >

< start="1357.36" dur="3.92"> Aku wis nate tuwuh, nanging ora ngerti yen ora >

< start="1361.28" dur="2.96"> stratified pa supaya padha wis garing sampeyan bisa ndeleng >

< start="1364.24" dur="5.84"> ana ing kana lan apa sing bakal tak lakoni sawise prekara iki >

< start="1370.08" dur="3.599"> metu rampung Aku bakal mlebu ing kono, supaya bisa nyimpen luwih apik ing >

< start="1373.679" dur="5.36"> rak aku bakal ngethok babagan langsung ana lan ayo padha nyimpen kaya ngono >

< start="1379.039" dur="2.801"> ayo padha garing luwih sithik lan kita bakal ninggalake jenis >

< start="1381.84" dur="3.12"> kabeh wong sing nantang banjur kita bakal weruh apa padha stratify sampeyan ngerti yen sampeyan >

< start="1384.96" dur="3.28"> seneng nggawe salsa dhewe sing apik thukul >

< start="1388.24" dur="4.08"> kudu nyelehake salsa kasebut utawa okra pickled sing ana ing kono sampeyan pasang >

< start="1392.32" dur="5.92"> cengkeh cilik sing ana ing kene uga ana sing luwih apik >

< start="1398.24" dur="3.52"> uga, kita entuk sawetara perkara sing nyebabake kita mung ngganggu >

< start="1401.76" dur="5.12"> dina iki saiki minggu kepungkur ing acara ya >

< start="1406.88" dur="4.56"> piyantun njajal nguciwani kemampuan sing dakkirim >

< start="1411.44" dur="3.52"> sithik uga aku prihatin iki ora nyoba mencucuk >

< start="1414.96" dur="3.68"> panginten dheweke dadi lucu banget lan nggawa kula bokor sethitik ol >

< start="1418.64" dur="3.68"> tater sing tuwuh lan aku banjur mulih lan >

< start="1422.32" dur="3.52"> Aku Cut mau, aku sijine ing goreng udara lan umume aku mangan >

< start="1425.84" dur="5.199"> dheweke minangka tatar apik lan yen wong sing ngetutake saluran ngerti dheweke >

< start="1431.039" dur="2.961"> akeh tatar sing ditanam aku rusak ing lemah amarga nandur kanthi apik >

< start="1434" dur="5.12"> sadurunge udan gedhe nanging ana sawetara saya gedhe lan >

< start="1439.12" dur="6.64"> Aku lan wis digali, ayo miwiti nganggo tatar abang ing kene >

< start="1445.76" dur="5.36"> saiki ucapake apa sing dak temokake cat sandi abang ing sawetara minggu sadurunge klambine kuning >

< start="1451.12" dur="4.48"> ya, saiki saiki kanggo tater abang >

< start="1455.6" dur="4"> kuwi sing dakkarepake tuwuh kanthi terus ana sing bakal dianggep dadi nomer loro >

< start="1459.6" dur="3.12"> ol amba sampeyan ngerti tater abang sing apik tenan >

< start="1462.72" dur="3.52"> Aku njaluk lan aku ora duwe >

< start="1466.24" dur="5.439"> 10 baris sikil tatar abang lan trombongan ol ol sing kita gunakake >

< start="1471.679" dur="2.801"> wolung galon sampeyan ngerti jenis ukuran medium siji kita >

< start="1474.48" dur="4.079"> Ngisi salah sawijining prekara ing sepuluh kaki sabanjure >

< start="1478.559" dur="5.281"> saengga kita duwe potong sing apik lan aku kudu nggunakake setir >

< start="1483.84" dur="2.64"> sampeyan uga duwe sikil luwih akeh tinimbang aku >

< start="1486.48" dur="5.36"> Aku bungah yen aku tuwuh tatar gedhe lan ora duwe alit >

< start="1491.84" dur="3.76"> tater lan nalika jagungku mlebu saben taun, aku mesthi duwe kanca-kanca dolan sing dak lakoni a >

< start="1495.6" dur="4.559"> sedheng negara lan supaya aku luwih seneng tatar sing luwih cilik >

< start="1500.159" dur="4"> mikir aku bakal nggawa sampeyan ing kene lan mengko aku bakal njaluk sawetara >

< start="1504.159" dur="3.921"> tatar sethitik amarga aku butuh sing luwih cilik kanggo godhok negara saya rendah >

< start="1508.08" dur="7.76"> lan ngomong babagan tatar gedhe aku pengin sampeyan katon ing kene >

< start="1516.559" dur="2.961"> saiki tangane sithik luwih gedhe tinimbang mine, nanging sampeyan bisa nuduhake saben saliyane gedhe >

< start="1519.52" dur="3.2"> tater iku saiki saka emas yukon sing ana ing kana >

< start="1522.72" dur="3.04"> lan kuwi emas yukon paling gedhe aku pracaya yen wis nate tuwuh >

< start="1525.76" dur="3.44"> Ukuran apik sing gedhe yaiku tater baking lawas sing gedhe >

< start="1529.2" dur="5.839"> ya saiki salah sawijining perkara sing kudu dikandhakake babagan iki utamane sampeyan manggon ing sisih kidul >

< start="1535.039" dur="2.561"> yen sampeyan ana ing salah sawijining bintik sing ora entuk >

< start="1537.6" dur="3.84"> dikebom karo udan akeh, iku taun sing apik kanggo tatar amarga kita >

< start="1541.44" dur="5.599"> wis bengi sing adhem tenan nganti panen wektu saiki aku >

< start="1547.039" dur="3.681"> Apa kentang sing pengin tuwuh wong setengah saka ukuran sing disimpen luwih apik >

< start="1550.72" dur="3.76"> luwih konsisten lan luwih becik yen dididih saiki >

< start="1554.48" dur="2.799"> neng kana sampeyan kudu njaluk sampeyan kanthi ora bisa nyelehake sawetara sing ana >

< start="1557.279" dur="3.041"> pin bowling nanging sampeyan pengin babagan setengah sing ukurane apik >

< start="1560.32" dur="5.599"> tektur konsisten kanggo wong-wong mau apa sing cocog karo kene >

< start="1565.919" dur="4.24"> apik kanggo sampeyan menyang toko daging lan sampeyan njaluk ribeye lawas sing apik >

< start="1570.159" dur="3.281"> inci setengah kandel lan ya >

< start="1573.44" dur="3.2"> sampeyan panggang steak lan sampeyan mangan kabeh ing kana, nanging sampeyan bakal ngerti >

< start="1576.64" dur="2.88"> sampeyan sing tater abang iku kentang goreng sing luwih apik tinimbang sing kasebut >

< start="1579.52" dur="3.84"> kuning saiki aku seneng karo Yukon Golds iki lan kita mesthi ujar yen entuk butter >

< start="1583.36" dur="4.16"> dibangun langsung nanging iki minangka kentang nggodhok kanggo aku yen durung ana siji mashed >

< start="1587.52" dur="3.6"> kentang ya lan iku kentang goreng sing luwih enak >

< start="1591.12" dur="2.4"> neng kana aku bakal ngomong apa sing sampeyan lakoni >

< start="1593.52" dur="3.519"> neng kene sing ora prelu dilebokake ing oven lan panggang >

< start="1597.039" dur="2.88"> wong-wong mau kaya tradisional nanging sing bakal ngajak sampeyan kira-kira jam sing ora ngétung >

< start="1599.919" dur="3.281"> suwene wektu kanggo preheat lan aku pengin yen aku wis nggawa sampeyan >

< start="1603.2" dur="4.16"> ngerti piring cilik kaya wanita lawas njupuk pasamuan nalika dheweke >

< start="1607.36" dur="3.439"> duwe panci panci pot iku entuk tutup sing cetha >

< start="1610.799" dur="3.521"> njupuk sampeyan ing sampeyan sijine sampeyan babagan inci banyu ing kono lan sijine >

< start="1614.32" dur="2.4"> kabeh tater ing kono lan sijine ndhuwur iku dilebokake ing >

< start="1616.72" dur="3.839"> gelombang mikro udakara udakara 10 nganti 12 menit lan bakal ana rasa mung >

< start="1620.559" dur="3.761"> kaya tater panggang lan dimuat karo butter lan krim asem >

< start="1624.32" dur="4.08"> mula aku seneng mangan mau entuk sawetara liyane ing kene aku mung duwe telu >

< start="1628.4" dur="3.92"> macem-macem jinis sing nggawe iki minangka austrian >

< start="1632.32" dur="4.719"> crescents langsung ana lan aku ora mangan sawetara sing >

< start="1637.039" dur="2.561"> Danny lan Wanda tuwuh akeh lan dheweke wis >

< start="1639.6" dur="4.16"> ngomong babagan kepiye dheweke apik lan panggang kentang diumbar >

< start="1643.76" dur="2.399"> roti bayine kuwi kanggo apa sing apik >

< start="1646.159" dur="4.161"> dilebokake ing oven panggang kabeh sing sampeyan masak dheweke koyone luwih becik >

< start="1650.32" dur="3.599"> sampeyan entuk sampeyan rada garing babagan kulit ing kana >

< start="1653.919" dur="3.201"> yen tanpa lenga zaitun ing sethitik uyah alami ing >

< start="1657.12" dur="2.96"> ing njaba saiki aku arep menehi pelajaran saben wong >

< start="1660.08" dur="3.04"> cepet banget lan iki kanggo wong-wong sing nonton ing kono >

< start="1663.12" dur="4.88"> bisa uga pengin nulis mudhun tatar lawas sing saya gedhe iki tuwuh ing kene aku >

< start="1668" dur="5.76"> ora nindakake apa-apa kanggo wong-wong mau saiki, lan apa sing dadi >

< start="1673.76" dur="4.56"> bisa uga sebabe, iki ora cukup gedhe lan aku entuk video >

< start="1678.32" dur="4.16"> dhokumèntasi ing kene yen aku tuwuh tatar iki sing dak pasang >

< start="1682.48" dur="5.439"> sing nutupi koktail potong kacang musim panas austrian >

< start="1687.919" dur="5.841"> lan rambut berbulu wis ditandur nglukis kenthel aku banjur mlebu ing kana >

< start="1693.76" dur="3.6"> banjur dicelup ing sawetara kompos kasebut, nanging aku bakal dakkandhani >

< start="1697.36" dur="4.24"> saka pengalamanku kanthi kompos kasebut sithik luwih alon tinimbang dibungkus >

< start="1701.6" dur="4.48"> tinimbang sampeyan mikir, apa tujuanku ing kene yen sampeyan pengin ngasilake panen sing apik >

< start="1706.08" dur="2.319"> kentang lan ora kudu menehi kabeh >

< start="1708.399" dur="4.321"> sing nutupi resep koktail sing digawe nganti musim gugur iki >

< start="1712.72" dur="5.36"> prima kanggo nggawe rereget tikus sing apik uga bakal >

< start="1718.08" dur="4"> ngresiki lemah sawetara masalah penyakit sing sampeyan duwe lan aku ora >

< start="1722.08" dur="3.68"> ujar sampeyan ora kudu menehi pupuk apa wae amarga sampeyan ngerti >

< start="1725.76" dur="4.32"> lemah saben wong beda nanging teka ing musim gugur iki yen sampeyan bisa maju >

< start="1730.08" dur="2.64"> peta ing endi panggonan sing bakal ditindakake >

< start="1732.72" dur="3.52"> tanduran kombinasi vetch radish tillage >

< start="1736.24" dur="4"> lan kacang mangsa ing kana lan aku dakkandhani yen pancen kaya ngono >

< start="1740.24" dur="3.919"> Iku bakal nggumunake aku ora mbiji wektu iki >

< start="1744.159" dur="2.961"> Aku nyemprotake wektu utawa rong jam amarga dheweke lagi nyembur aku >

< start="1747.12" dur="3.84"> sampeyan wis diwenehi lemah sampeyan, Aku wisuh, banjur kudu ditandur >

< start="1750.96" dur="4.4"> ing campuran kasebut bakal bisa ditindakake kanthi becik yen sampeyan nyandhang >

< start="1755.36" dur="3.52"> lan copot, nanging resep sing ana ing kana aku bakal dilakoni >

< start="1758.88" dur="3.679"> sing siji maneh babagan panen panutup >

< start="1762.559" dur="5.36"> koktail kita akeh wong takon kenapa ora adol campuran >

< start="1767.919" dur="3.921"> tutup koktail lan sing ana gandhengane >

< start="1771.84" dur="3.92"> pengecambahan lan sertifikasi kabeh nalika sampeyan miwiti nyampur >

< start="1775.76" dur="4.399"> prekara sing ana tanggal percambahan beda tanggal tes sing beda >

< start="1780.159" dur="4"> ndadekake rumit banget nalika kita duwe negara sing teka ing kene >

< start="1784.159" dur="4"> lan nyoba kabeh wiji supaya kita ora campuran, nanging sampeyan bisa >

< start="1788.159" dur="2.961"> sampeyan bisa entuk sawetara sampeyan ing ember, kaya sing dakkandhakake >

< start="1791.12" dur="4.4"> video koktail campuran mau langsung >

< start="1795.52" dur="6.08"> kabeh apik iku jenis seg-waying saka barang sing akeh >

< start="1801.6" dur="3.439"> saka wong-wong yaiku tukang tatar nyedhot mbok menawa bawang wis siyap >

< start="1805.039" dur="4"> papak sing akeh wong takon babagan nyimpen >

< start="1809.039" dur="4.081"> sayuran kaya iki kaya ngene, mula aku ngramalake >

< start="1813.12" dur="3.439"> sing sethithik lan ngobrol babagan carane nyimpen tatar >

< start="1816.559" dur="4.321"> lan bawang sing ora mbutuhake kulkas nanging mung siji >

< start="1820.88" dur="2.399"> bab sing kudu dilakoni kabeh nalika sampeyan kentang >

< start="1823.279" dur="3.28"> mlebu nalika bawang sampeyan mlebu ing regu sampeyan wis mlebu >

< start="1826.559" dur="3.761"> sampeyan kudu nggawe paling ora nggodhok >

< start="1830.32" dur="3.68"> kenapa kabeh seger lan dhokter nganti apik >

< start="1834" dur="3.84"> sawetara wong sing nindakake lan sampeyan nindakake paling ora kaping pindho saben taun >

< start="1837.84" dur="5.439"> kabeh seger Aku dadi pungkasan sing saya suwe >

< start="1843.279" dur="4.721"> manawa durhake bisku nalika jagung >

< start="1848" dur="4.799"> amarga taters wis siyap bawang putih wis siap >

< start="1852.799" dur="4"> mrico saya ngasilake saiki pungkasan sing ditunggu yaiku jagung I >

< start="1856.799" dur="3.6"> Dakkandhani karo kanca-kanca kancaku liyane wengi mengko bakal siyap nalika jagung bakal teka >

< start="1860.399" dur="3.76"> ing, kita bakal duwe pot groceries ol amba lan >

< start="1864.159" dur="4.721"> Aku bisa entuk kabeh, kajaba sosis lan udang sing kudu dak tuku >

< start="1868.88" dur="3.44"> wong-wong mau, nanging adus iku pancen kudu ditindakake nanging bali >

< start="1872.32" dur="3.04"> kanggo nyimpen tatar supaya critakake marang saben wong, carane nyimpen lan >

< start="1875.36" dur="4.88"> mula kabeh kudu menehi ide kanthi becik aku bali menyang sawetara sing lawas >

< start="1880.24" dur="3.36"> simbah lan simbahku wis disimpen ing ngisor omah saiki wis ana >

< start="1883.6" dur="3.36"> omah tanpa kondisioner udhara saengga padha ora kolom kolom bata ing >

< start="1886.96" dur="2.959"> omah iki rada adoh saka omah njalukke aku ing lemah babagan sikil >

< start="1889.919" dur="3.76"> lan setengah supaya sampeyan duwe papan nyusup sing nyusup papan ora diklumpukake >

< start="1893.679" dur="3.761"> mbukak lan dheweke disimpen ing ngisor omah bawang lan kentang lan dheweke >

< start="1897.44" dur="3.52"> kudu siyap kanggo wong liya bakal ngirim salah sawijining bocah ing ngisor kana kanggo njaluk dheweke >

< start="1900.96" dur="3.12"> dadi, apa sing dakkarepake supaya dak simpen maneh >

< start="1904.08" dur="3.599"> ing kandhangku ing papan sing peteng sing bakal akeh >

< start="1907.679" dur="6.961"> ventilasi ing lemah sing adhem garing garing papan sing garing >

< start="1915.36" dur="3.52"> mine yen sampeyan ndeleng sawetara video aku duwe rak cilik sing dibangun lan iki >

< start="1918.88" dur="3.6"> kaya ngono apa sing katon ngisor >

< start="1922.48" dur="3.679"> lan sampeyan bisa nyelehake level akeh kaya sing dikarepake lan iku mung dhasar >

< start="1926.159" dur="3.601"> tabel prasaja ing kene aku duwe tambang papat nganti papat lan >

< start="1929.76" dur="4.32"> loro loro ing antarane lan sampeyan bisa nggunakake kain hardware utawa kabel pitik >

< start="1934.08" dur="4.079"> rotator sing ukuran sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan entuk sawetara kain hardware ana >

< start="1938.159" dur="5.441"> sing kawat pitik sag ing ala utawa tiba ing sawetara gerakan >

< start="1943.76" dur="4.56"> dadi priksa manawa sampeyan nggunakake kain hardware ana ing kana regane luwih murah >

< start="1948.32" dur="3.76"> katimbang kawat pitik nanging tetep apik lan mine duwe telu utawa papat level lan dakgunakake >

< start="1952.08" dur="5.52"> sisih ndhuwur kanggo nyimpen ember lan barang nanging rak kabel menehi udhara sing apik >

< start="1957.6" dur="2.559"> mili ing iyub-iyub dadi ing ngisor >

< start="1960.159" dur="4.64"> kandhang tetep kabeh apik lan apik lan iki minangka proyek musim dingin sing apik >

< start="1964.799" dur="2.961"> ana ya yen sampeyan gampang nggunakake piranti lan >

< start="1967.76" dur="3.68"> seneng nggawe gaweyan cilik proyek gedhe iki wis ana ing dhaptar tugasku kanggo >

< start="1971.44" dur="3.359"> suwe banget amarga sampeyan bisa nyimpen luwih akeh sajrone luwih cilik >

< start="1974.799" dur="2.88"> wilayah ing sistem kaya ing kene tinimbang sampeyan mung nggunakake lemah apa >

< start="1977.679" dur="2.561"> Aku saiki nggarap liyane karo kentang lan >

< start="1980.24" dur="3.439"> bawang khusus apa sampeyan pengin priksa manawa ora nutul siji liyane >

< start="1983.679" dur="1.6"> nalika sampeyan sijine ing kono, sampeyan pengin nggawe >

< start="1985.279" dur="2.961"> wong-wong mau ing lemah, menehi ruang akeh lan nyoba supaya ora >

< start="1988.24" dur="2.64"> ndemek siji liyane lan padha nindakake luwih apik tinimbang adoh >

< start="1990.88" dur="3.519"> minangka panyimpenan prihatin yen sampeyan mung tumpukan ing kono sampeyan njaluk >

< start="1994.399" dur="2.961"> masalah ya amarga yen salah siji rusak, sampeyan mung kepenak >

< start="1997.36" dur="4.4"> mengaruhi sing liyane lan nyebabake sawetara masalah sing rusak banget >

< start="2001.76" dur="7.12"> apa maneh sing arep dakwenehi sawetara varietas anyar sing dakkarepake >

< start="2008.88" dur="5.679"> sing kita tambah lan iki ora kabeh, nanging aku seneng >

< start="2014.559" dur="3.281"> mung lunga sawetara minggu saiki kita suwene wis suwe banget >

< start="2017.84" dur="3.36"> wong sing takon babagan kita nggawa wiji brondong >

< start="2021.2" dur="4.959"> lan kita nindakake setaun utawa rong taun kepungkur mung sawetara persediaan sing winates >

< start="2026.159" dur="1.681"> brondong sing dituduhake ing acara kasebut >

< start="2027.84" dur="4.319"> ya aku mikir banget kaya ngono mula diarani Jepang >

< start="2032.159" dur="3.281"> popcorn sing ora ana gandhengane lan iki mesthine >

< start="2035.44" dur="3.839"> nyata mangan apa ora macet utawa untune ora apik >

< start="2039.279" dur="3.681"> ngerti yen sari sari garing iku putih >

< start="2042.96" dur="4.719"> nuwun sewu aku arep nambahake macem-macem jinis brondong >

< start="2047.679" dur="3.761"> musim sabanjure, nanging aku kepengin entuk ing papan iki uga nalika isih entuk wektu >

< start="2051.44" dur="3.04"> tandur supaya kita entuk iki minangka pusaka open >

< start="2054.48" dur="4.08"> pollinated popcorn entuk percambahan 90 persen manawa kudu ditindakake >

< start="2058.56" dur="4.88"> nyata uga kanggo sampeyan bakal nggawe sawetara babagan kuping dawa papat inci ana >

< start="2063.44" dur="3.04"> wis suwe banget yen aku wis tuwa nanging aku arep ngomong yen nambah sithik >

< start="2066.48" dur="2.879"> pop menyang kebon sampeyan >

< start="2070.8" dur="5.279"> Aku ora duwe kendang sithik gendhakan sing ana ing ngisor iki yaiku jinis iki >

< start="2076.079" dur="4.641"> squash supaya iki aku bakal supaya kabeh wong nindakake >

< start="2080.72" dur="3.28"> riset sethitik teka maneh ing siji iki yaiku jinis squash sing diarani a >

< start="2084" dur="4.639"> squash lebanese lan >

< start="2088.639" dur="3.361"> macem-macem tartamtu iki diarani alexandria saengga katon kaya >

< start="2092" dur="3.359"> zucchini ijo entheng nanging dheweke kudu duwe >

< start="2095.359" dur="4.321"> roso tekstur apik tenan aku bakal nandur sawetara iki >

< start="2099.68" dur="6"> kene cantik enggal dadi squash lebanese sing dianggep akeh banget ing >

< start="2105.68" dur="3.439"> komunitas kuliner dadi skuasye kaya ngono >

< start="2109.119" dur="3.841"> thukul ing lebanon lan siji bakal mikir sing bisa >

< start="2112.96" dur="6.8"> wis tekan asal-usul ing pungkasan loro ing kene yaiku melon lan aku pancene >

< start="2119.76" dur="4.64"> pengin tuwuh iki lan aku uga ora kejawab prau ing >

< start="2124.4" dur="5.439"> sepur melon utawa apa wae kapal melon iki melon canary ing kene >

< start="2129.839" dur="5.121"> diarani melon musim dingin lan mestine bisa nyimpen luwih suwe >

< start="2134.96" dur="3.92"> ketimbang semangka tradisional utawa cantaloupe utawa apa wae lan >

< start="2138.88" dur="3.28"> saengga ayo nduwe rasa sing enak saestu populer ing sawetara asia >

< start="2142.16" dur="3.84"> pasar mung katon apik banget >

< start="2146" dur="3.44"> enak mangan lan mengko aku njaluk madu madu ing kene >

< start="2149.44" dur="4.399"> entuk resistensi cendhek kanthi wangi saengga iki dadi madu banget >

< start="2153.839" dur="3.841"> macem-macem lan sampeyan ora nemokake akeh melon sing duwe >

< start="2157.68" dur="4.24"> Rintangan penyakit yaiku tahan cendhek serbuk lan diarani dewlectable >

< start="2161.92" dur="3.76"> iku kudune bisa tampil >

< start="2166.24" dur="4.64"> apa maneh, kita arep nganyari ing Ngalahake >

< start="2170.88" dur="5.12"> uga aku ngomong karo wong lanang ing komunitas hiburan ing Holmes county, Ohio >

< start="2176" dur="3.52"> Aku pungkasanipun njaluk dheweke ing telpon wingi yen ana perasaan sing apik >

< start="2179.52" dur="2.64"> ya wis pirang-pirang minggu aku bisa nyambung karo dheweke nanging dheweke >

< start="2182.16" dur="4.32"> mangsuli telpon ing aku dheweke duwe telpon ing kantor saiki aku dudu >

< start="2186.48" dur="3.119"> mung ngandhani sampeyan kaya ora takon kula ngapa dheweke ora nanging ora duwe >

< start="2189.599" dur="3.201"> mobil utawa telpon ing omah nanging ing kantor kasebut >

< start="2192.8" dur="4"> Aku ora nerangake mung ngandhani sampeyan kaya ngapa, nanging wangsulane lan aku ujar kepriye >

< start="2196.8" dur="2.24"> donya sampeyan ujar yen aku nindakake Greg sing apik >

< start="2199.04" dur="4.88"> Aku lagi nongkrong ing kana dheweke ngomong yen virus kasebut telat ana ing hiburan >

< start="2203.92" dur="3.919"> komunitas lan dheweke wis mati cukup amarga padha gawe >

< start="2207.839" dur="4.801"> komponen perabot sing dadi komponen perabot bengkok uap lan ujar kabeh >

< start="2212.64" dur="3.84"> toko perabot wis ditutup iku akeh banget alon >

< start="2216.48" dur="3.119"> supaya dheweke ora ditutup pirang-pirang minggu >

< start="2219.599" dur="3.041"> lan ujar dheweke padha bali menyang kerjane nanging dheweke wis ngandhakake virus kasebut >

< start="2222.64" dur="4.4"> Komunitas amis ing kabupaten holmes ing minggu kepungkur dheweke ujar minggu kepungkur ing >

< start="2227.04" dur="5.44"> kabupaten holmes dheweke duwe limang kasus minggu iki padha duwe 26. Dadi dheweke ndeleng a >

< start="2232.48" dur="3.2"> spike ana sanajan ujar yen dheweke mikir kabeh bakal kabeh >

< start="2235.68" dur="3.84"> bener dheweke ketoke tenan lan kita wis ngobrol apik lan >

< start="2239.52" dur="2.16"> lagi nggarap sawetara garansi kanggo kita supaya kita ngarep-arep >

< start="2241.68" dur="3.919"> cepet saka mengko apik kita entuk pesenan gedhe >

< start="2245.599" dur="3.201"> kita entuk dhawuh gedhe ing kana, dheweke ujar manawa dheweke nemoni masalah >

< start="2248.8" dur="3.92"> karo pakaryan dheweke ora akeh kerja amarga perabotane ora akeh >

< start="2252.72" dur="2.96"> pesenan lan aku kandha yen sampeyan bakal menehi udakara 15 menit aku bakal njupuk sampeyan >

< start="2255.68" dur="1.6"> tuku tuku lan sampeyan bakal duwe akeh karya kanggo >

< start="2257.28" dur="4.16"> tindakake lan sing kita lakoni supaya kita entuk bola muter lan >

< start="2261.44" dur="4.639"> iku apik kanggo krungu saka wong-wong mau sing mung wong sing paling apik >

< start="2266.079" dur="2.401"> krungu ora krungu wong-wong mau nate nggawe okay >

< start="2268.48" dur="2.879"> isih sampeyan ngerti isih ana wulan utawa luwih nalika entuk >

< start="2271.359" dur="3.361"> Ngalahake ing kita kudu ngethok sethithik kanggo njupuk >

< start="2274.72" dur="4.639"> mung bener lan nanging luwih becik ngerti yen ing kana >

< start="2279.359" dur="4.561"> yaiku warna ing mburi warna pelangi >

< start="2283.92" dur="2.72"> warna Aku panginten minangka pot emas ora >

< start="2286.64" dur="4.4"> iku dadi siji warna supaya kita entuk youtuber anyar sing wis kita lakoni >

< start="2291.04" dur="4.079"> karo lan padha ing North Carolina lan >

< start="2295.119" dur="4.081"> jeneng minangka homestead ijo acre ijo lan kita entuk sawetara sing apik >

< start="2299.2" dur="3.36"> video lan entuk traktor pekarangan sing cilik >

< start="2302.56" dur="3.279"> mung nyuwil-nyuwil papane banjur ditandur lawas >

< start="2305.839" dur="3.201"> taman ana akeh wiji lan barang sing dakkira >

< start="2309.04" dur="2.96"> iki lucu supaya nandur sawetara dina liyane >

< start="2312" dur="3.359"> ing wong iki sam ora bisa ngeling-eling jeneng bojone >

< start="2315.359" dur="3.121"> lan padha ngomong bab sawetara wiji sing wis ana lan >

< start="2318.48" dur="3.119"> ana wong sing takon marang dheweke, yen dheweke ora gmo lan dheweke >

< start="2321.599" dur="4.801"> Dheweke ora nggunakake tembung gmo sing diarani dheweke jamos >

< start="2326.4" dur="3.36"> lan aku ngandhani manawa ora ana jamos ing kene >

< start="2329.76" dur="4.079"> ya, supaya aku bisa uga nyolong wong sing kaya ngono >

< start="2333.839" dur="3.601"> siji bab sadurunge njaluk pitakonan >

< start="2337.44" dur="3.12"> siji bab sing dakkarepake dina liyane yaiku >

< start="2340.56" dur="5.68"> lan kita durung nindakake pertunjukan babagan pasar tani utawa pasar skala cilik >

< start="2346.24" dur="2.08"> tani sithik nalika ana sing disekseni >

< start="2348.32" dur="2.88"> tau ngrungokake babagan, kita nyoba nindakake sawetara nuduhake taun yen yen >

< start="2351.2" dur="2.96"> soko sampeyan pengin krungu bab temtunipun supaya kita ngerti ing >

< start="2354.16" dur="4.959"> komentar ing ngisor iki pancen ora nemen aku tekan nganti >

< start="2359.119" dur="4.881"> dina liyane dadi pasar pertanian musim gugur / musim dingin >

< start="2364" dur="4.079"> kayadene wektu sampeyan ngenteni nggawe barang beda banget karo musim semi >

< start="2368.079" dur="3.76"> Pertanian pasar musim panas menehi conto >

< start="2371.839" dur="3.921"> pasar panen / musim semi saya adol barang >

< start="2375.76" dur="2.96"> uga kita entuk kentang manis ing rak sing wis dipilih nanging kita >

< start="2378.72" dur="6.639"> adol barang kaya kubis, kolar, kale, brokoli, kohlrabi, >

< start="2385.359" dur="3.921"> cauliflower akeh sing panen kadhemen kaya ngono >

< start="2389.28" dur="3.04"> iku taneman sing bisa akeh >

< start="2392.32" dur="3.519"> jenis njagong ing wit cilik kanggo sawetara dina iki ora sampeyan entuk sampeyan >

< start="2395.839" dur="4.721"> ora kudu milih kubis saben dina, sampeyan bisa milih Gobis seminggu kaping siji >

< start="2400.56" dur="3.759"> nalika kita dadi pasar tani ing musim gugur >

< start="2404.319" dur="3.04"> lan mangsa ora suwe banget intensif sajrone >

< start="2407.359" dur="4.641"> minggu nanging akhir minggu dina Minggu sampeyan ngerti yen aku utawa dina Sabtu >

< start="2412" dur="3.359"> bisa njupuk aku limang utawa enem jam kanggo ngumpulake kabeh sayuran sing aku arep >

< start="2415.359" dur="3.76"> adol minggu kasebut dadi ing akhir minggu iku prasetya gedhe >

< start="2419.119" dur="2.641"> saiki iki taun iki kita ngatasi masalah kaya >

< start="2421.76" dur="6.16"> skuasy, mrico, timun kita wis duwe bawang sing dipilih nanging >

< start="2427.92" dur="4.56"> okra saya mekar, okra enggal dadi mrico tomat akeh >

< start="2432.48" dur="2.639"> barang sing kudu dipilih kanthi rutin luwih akeh >

< start="2435.119" dur="5.121"> rutinitas supaya sampeyan ngerti saben aku njupuk waluh lan timun saben dinane >

< start="2440.24" dur="3.44"> kita bakal milih okra saben dina liyane, dadi wektuku >

< start="2443.68" dur="3.919"> sajrone seminggu iki, luwih saka sampeyan ngerti >

< start="2447.599" dur="3.361"> sampeyan ngerti ora ana peteng saben dina panen, nanging nalika akhir minggu >

< start="2450.96" dur="3.359"> rawuh ing sacedhake aku nuli entuk kabeh sing milih kanggo minggu kasebut amarga >

< start="2454.319" dur="2.721"> kita wis apik mecah menyang akhir minggu >

< start="2457.04" dur="3.279"> pancen mikir yen mikir ngono >

< start="2460.319" dur="3.121"> lan kedaden bisa nemen >

< start="2463.44" dur="3.36"> suwene dina sampeyan ngerti nalika musim gugur lan musim dingin >

< start="2466.8" dur="3.68"> sampeyan mulih limang limang puluh ora entuk 30 menit nanging sampeyan ora bisa lunga >

< start="2470.48" dur="3.119"> pilih kabeh barang yen sampeyan kudu bisa >

< start="2473.599" dur="5.041"> metu apik banget kanthi cara iki kabeh sing apik kita bakal melu >

< start="2478.64" dur="3.04"> pitakonan saka minggu kepungkur, sampeyan pengin nindakake perkara kasebut >

< start="2481.68" dur="3.04"> Aku ora nggawa dhaptar sing dak lakoni >

< start="2484.72" dur="1.84"> Yen kita mangsuli pitakon >

< start="2486.56" dur="3.4"> ing pertunjukan ngirim kita email menyang custerv @ >

< start="2489.96" dur="2.84"> hosstools.com sampeyan bakal ngirim hadiah cilik sing apik >

< start="2492.8" dur="4.96"> Chris Cruze ujar yen sampeyan seneng karo pertunjukan lan matur nuwun kanggo apa sing sampeyan lakoni >

< start="2497.76" dur="3.68"> apa pikirane ing wit woh? Apa sampeyan tuwuh >

< start="2501.44" dur="4.159"> lan apa jenis favoritmu? Matur suwun maneh >

< start="2505.599" dur="3.76"> mula, pasrahna kertasku amarga wis nggawe dhaptar ing kene, dadi iki ora >

< start="2509.359" dur="3.361"> kabeh kudu kalebu wit, nanging cukup sawetara >

< start="2512.72" dur="4.16"> woh-wohan sing tuwuh ing antarane omah lan omahku >

< start="2516.88" dur="3.92"> lan aku bakal ngliwati apa sing tak enteni kaya aku njaluk wit mulberry >

< start="2520.8" dur="3.44"> Aku entuk wit muscadine sing umur satus asiki >

< start="2524.24" dur="5.839"> Mrs.Hoss nduwe wit satsuma sing enak tenan, mula aku entuk kaya ngono >

< start="2530.079" dur="4.321"> wit apel nenem nenem lawas yen dheweke wis kaya tart nanging bocah-bocah seneng mangan >

< start="2534.4" dur="4.4"> wong-wong mau dadi wit lemon >

< start="2538.8" dur="5.68"> Aku entuk pirang-pirang blackberry sing ora digunakake yaiku yen kita wis apik >

< start="2544.48" dur="3.44"> woh pir lan aku ora peduli karo dheweke pears alus nanging kita biyen >

< start="2547.92" dur="2.64"> meriam iku diarani mriem meriam >

< start="2550.56" dur="3.279"> padha loro hard pears sawetara iku apik mangan >

< start="2553.839" dur="4.961"> lan sing paling anyar sing dakkarepake saiki wis ora kliwat ara >

< start="2558.8" dur="5.76"> lan aku wis ngerti babagan 30 macem-macem jinis bisa uga >

< start="2564.56" dur="4.559"> nang endi wae antara 20 nganti 30 variasi saka anjir aku nandur wit anjir akeh >

< start="2569.119" dur="4.24"> musim semi iki lan aku kepengin mlebu tenan >

< start="2573.359" dur="2.881"> kanthi macem-macem variasi anjir iki ana sing ora kejawab >

< start="2576.24" dur="5.04"> ing kana uga kita duwe wit kapur wit jeruk garing okay lan aku duwe cot plum >

< start="2581.28" dur="3.28"> wit sampeyan ngerti apa sing diarani wit minangka wit >

< start="2584.56" dur="4.08"> nyebrang antarane apricot lan plum wow sampeyan ing ndhuwur game sampeyan saiki >

< start="2588.64" dur="4.24"> cot plum diciptakake utawa dikembangaké dening >

< start="2592.88" dur="2.959"> Universitas Georgia ing stasiun byron >

< start="2595.839" dur="3.361"> dadi yen pengin tuwuh sesuatu sing khusus kanggo sisih kidul >

< start="2599.2" dur="5.04"> yen plum cot iku sejatine wis bukti yen tuwuh ing sisih kidul >

< start="2604.24" dur="3.04"> saiki kene kicker sampeyan kudu duwe pollinator kanggo sampeyan supaya sampeyan kudu duwe >

< start="2607.28" dur="5.039"> sawetara jinis wit plum liyane kanggo pollingate plot cot nanging mine >

< start="2612.319" dur="4"> tambang enom sing isih umur setaun lan perusahaan loro sing dak kenal >

< start="2616.319" dur="2.161"> nggawa dheweke lan adol bisa uga adol >

< start="2618.48" dur="3.839"> yaiku isoms lan sedulur sadulur loro sing nindakake >

< start="2622.319" dur="2.961"> cot plum yen ora nindakake riset sithik >

< start="2625.28" dur="4.559"> Wis suwe ora, nanging dikembangake UGA ing Byron, Georgia ing >

< start="2629.839" dur="3.201"> stasiun riset yen sampeyan ora ngerti byron biyen >

< start="2633.04" dur="3.039"> saka papan utama ing pucuk kacang >

< start="2636.08" dur="3.36"> ing Amerika Serikat supaya dheweke duwe stasiun riset gedhe ing ngendi dheweke ngevaluasi >

< start="2639.44" dur="4.32"> woh-wohan lan bab-bab liyane kaya ngene karo byron yen liyane >

< start="2643.76" dur="3.52"> tertarik ngrebut dheweke dadi kamping sing dadi papan sing ditemoni >

< start="2647.28" dur="4"> kanggo ngomong babagan plum, aku ora dadi liar >

< start="2651.28" dur="2.559"> plum ing omahku lan kepenak mangan >

< start="2653.839" dur="4.081"> sethitik liyane tart padha apik kabeh ngandika Emily Morgan >

< start="2657.92" dur="3.52"> dheweke ngembang kohlrabi sapisanan ing taun iki, sampeyan duwe tips akeh >

< start="2661.44" dur="4.159"> apa cara sing paling disenengi kanggo mangan - sakperangan alesan liyane kohlrabi >

< start="2665.599" dur="3.601"> barang-barang favoritku bakal tuwuh ing awal musim semi utamane ing musim gugur >

< start="2669.2" dur="4.24"> saiki aku wis tuwuh ing sawetara kahanan sing ora umum ing pungkasan >

< start="2673.44" dur="2.56"> musim panas ing kana, kita nggunakake ekspo ngolah kebon lan aku duwe >

< start="2676" dur="3.28"> thukul ing kana, ora bisa digunakake nalika panas >

< start="2679.28" dur="3.92"> liyane iku potong sing adhem lan seneng sithik hawa sing adhem >

< start="2683.2" dur="3.04"> gedhe nalika musim gugur ing musim semi lan awal musim semi >

< start="2686.24" dur="3.52"> sampeyan bisa mangan godhong mesthi wae ijo >

< start="2689.76" dur="4.559"> nanging cara favoritku sing dipangan yaiku cole slaw nggawe a >

< start="2694.319" dur="3.601"> pengganti sing gedhe tinimbang kol supaya nggawe coleslaw ora ana >

< start="2697.92" dur="4.24"> Sampeyan uga bisa panggang, banjur diwenehi uyah ing lenga zaitun >

< start="2702.16" dur="2.959"> oven lan panggang, utawa dilakoni kanthi cara cilik >

< start="2705.119" dur="4.081"> coleslaw paling ndhuwur kanggo aku ngorok, barang sing apik >

< start="2709.2" dur="4.399"> apik-apik lan Mr.Will Trexler pengin ngerti jinis campuran lemah apa >

< start="2713.599" dur="5.361"> Apa sampeyan digunakake kanggo taman kontaner? oke saiki aku ora duwe pengalaman karo >

< start="2718.96" dur="3.359"> iki nanging iki aku mung arep mbuwang apa sing dakkira >

< start="2722.319" dur="2.881"> bisa uga paling apik lan kabeh wong sing ana ing kana >

< start="2725.2" dur="5.119"> bisa ngritik aku ing kene supaya yen sampeyan arep nggawe kebon wadhah utawa gawe >

< start="2730.319" dur="3.28"> sawetara amben sing diangkat utawa apa wae sing dakdeleng ana sing bakal ngisi >

< start="2733.599" dur="4"> rampung karo kompos, aku ora bakal nindakake mung kanggo kasunyatan kasebut >

< start="2737.599" dur="2.24"> manawa sampeyan kudu menehi banyu mau >

< start="2739.839" dur="3.52"> kabeh wektu sampeyan butuh butuh sing ana ing kana >

< start="2743.359" dur="4.401"> kandhel tinimbang kompos sing digawe kompos apik nanging wong iku >

< start="2747.76" dur="3.68"> nyelehake meh banget yen sampeyan tanduran ing kompos sampeyan ora >

< start="2751.44" dur="2.56"> ora entuk apa-apa kanggo nyekel banyu ing kana >

< start="2754" dur="3.52"> dadi sing bakal dak lakoni yaiku bakal ngetrapake babagan rong pertiga saka cara kasebut >

< start="2757.52" dur="5.36"> karo sawetara topsoil mung sawetara apik sing sampeyan ora ngerti akeh lempung >

< start="2762.88" dur="4.239"> mung topsoil sing apik banjur aku bakal mlebu ing sisih ndhuwur >

< start="2767.119" dur="3.761"> lapisan katelu lan sijine sawetara kompos ing kana banjur >

< start="2770.88" dur="3.199"> tanduran ing kono lan kanthi mangkono sampeyan wis entuk lemah sing paling apik ing ndhuwur >

< start="2774.079" dur="4"> njaga sawetara kelembapan ing kana lan sampeyan ngerti manawa sampeyan mung nandur >

< start="2778.079" dur="3.841"> menyang lapisan ndhuwur kompos sampeyan bisa uga kaya para petani pasar lan >

< start="2781.92" dur="3.84"> nelpon maneh ora nganti sampeyan bisa pengganti liyane apik >

< start="2785.76" dur="5.2"> dadi yen sampeyan ora duwe akses menyang topsoil sing apik yaiku nggunakake lumut gambut lumut >

< start="2790.96" dur="2.96"> akeh banyu sing nahan kapasitas banyu lan bisa nggawe >

< start="2793.92" dur="3.12"> pengganti gedhe kanggo topsoil digunakake ing kahanan kasebut >

< start="2797.04" dur="3.68"> sampeyan bisa tuku bales lumut gambut nanging sampeyan pengin soko sing dakkira >

< start="2800.72" dur="2.639"> terus kelembapan sithik ana ing kono, lan lumut bakal nindakake >

< start="2803.36" dur="5.84"> topsoil uga apik tenan ing kene yaiku saka Alice >

< start="2809.2" dur="4.48"> Leishman lan dheweke ujar banget babagan saran sing isih bisa ditanam saiki >

< start="2813.68" dur="3.28"> dheweke wis nggoleki utawa ngarepake kanggo nyetel musim gugur kita >

< start="2816.96" dur="3.359"> kebon lan biasane ngrancang miwiti tray >

< start="2820.319" dur="4.161"> ing pungkasan Juli nalika kita miwiti nggegirisi kanggo tiba >

< start="2824.48" dur="3.44"> ngolah kebon yaiku perkara sekaligus utawa jinis liyane >

< start="2827.92" dur="4.48"> jadwal aku jenis sing paling gampang >

< start="2832.4" dur="3.84"> lan aku bakal nandur sawetara amarga aku mbukak amba ing kembang mesthi kita entuk >

< start="2836.24" dur="3.28"> kentang manis aku nganggep kentang manis bisa dianggep tiba amarga wujude >

< start="2839.52" dur="2.88"> tiba tiba aku ora ngerti, nanging kita bakal tambah manis >

< start="2842.4" dur="2.56"> kentang liwat musim panas lan dheweke bakal metu >

< start="2844.96" dur="3.68"> ing musim gugur aku mikir dheweke arep ngomong babagan yen sampeyan bakal murub >

< start="2848.64" dur="4.56"> nyedhaki transplants sampeyan supaya tiba ing wulan Oktober, Oktober nalika jinis cuaca >

< start="2853.2" dur="2.24"> cools sethitik, Aku kabeh jus >

< start="2855.44" dur="5.2"> ya pancen mung lan aku bakal ngucapake manawa sekaligus ora ngandhakake >

< start="2860.64" dur="4.24"> sanalika kita bisa ndeleng sethithik sekedhik ing cakrawala >

< start="2864.88" dur="4.4"> Suhu dadi aku metu ing kene sedina tandur godhong kubis sabanjure esuk sawetara >

< start="2869.28" dur="2.72"> brokoli kembang kol sabanjure sing kita entuk griya ijo >

< start="2872" dur="3.359"> kebak transplants lan nyoba golek nang endi wae supaya sampeyan ngerteni >

< start="2875.359" dur="3.601"> esuk pisanan aku mlaku-mlaku metu lan aku rumangsa tiba ing udhara >

< start="2878.96" dur="1.92"> sampeyan kudu nglebokake transplants >

< start="2880.88" dur="3.12"> ing rereget dadi sampeyan kudu sethithik luwih dhisik tinimbang kuwi nanging nalika aku entuk >

< start="2884" dur="3.68"> tenan stok babagan iku nalika aku rumangsa mung rada ringkih >

< start="2887.68" dur="3.919"> sampeyan ngerti saiki yen nalika pecan wiwit tiba ing lemah >

< start="2891.599" dur="4.081"> wayahe saiki sibuk banget yup >

< start="2895.68" dur="3.36"> kita mung duwe acara sing dibuwang bebarengan ing bengi iki nanging aku seneng yen aku >

< start="2899.04" dur="2.319"> Muga-muga kabeh kabeh wis seneng ing kana uga >

< start="2901.359" dur="3.441"> lan yen iki pisanan sampeyan nonton kita priksa manawa sampeyan wis mencet >

< start="2904.8" dur="2.799"> tombol langganan tekan tombol lonceng ing ngisor iki supaya sampeyan >

< start="2907.599" dur="3.121"> dikandhani saben-saben kita teka lan nuduhake bareng karo kanca-kancane >

< start="2910.72" dur="2.879"> anyar kanggo ngolah kebon ana ya, aja lali nuduhake >

< start="2913.599" dur="5.121"> ngomong karo jagad supaya bisa mencel 100k lan bisa menehi bungkus sing apik ing kene >

< start="2918.72" dur="4"> kanggo y'all lan yen sampeyan seneng acara bengi iki priksa rong video liyane >

< start="2922.72" dur="2.879"> neng kene uga aku rumangsa seneng tenan loro kasebut >

< start="2925.599" dur="3.841"> kita bakal weruh sampeyan mengko yen ngati-ati >