s images and subtitles

pra pak për turshitë ju keni marrë në rritje Calypsos unë fillova me dy thasë dhe pastaj e mbolla këtë që këtu është duke filluar të bëhet tani kjo është një shumëllojshmëri e quajtur Max Pack që jam rritur në të kaluarën që kam dëgjuar prej saj po, unë nuk u rrita në disa vjet dhe ne ishim në gjendje ta merrnim këtë vit dhe e kisha harruar se sa mirë një turshi se kjo ishte dhe për ata prej jush atje që pëlqen ta qëroj këtë nuk do të bëjë një vaj të madh kastravec për ata prej jush që pëlqejnë turshi kjo është ajo që ju duhet të rritet unë dua të shikoni këto këto janë goxha tani tani ajo që do të bëjë është që do të bëjë një bandë të tyre atje kjo do të ishte ajo që do ta klasifikoja si një turshi të tërë turshi kështu që le të tërheqim diçka që unë zgjodha disa prej tyre ju mund t'i zgjidhni ato pak më të vogla nëse ju dëshironi, por këto gjëra janë thjesht për të mua dhe ata ngarkohen po flas për njeriun ata ngarkojnë tani ju nuk mund t'i lejoni ata të shkojnë pak pak më të mëdhenj ata do të marrin për të drejtën e madhe atje që është madhësia e saj ju shkoni të blini një kavanoz të madh të vjetër me kopër të koprës për atë të madhe, por ashtu atje perfekte kështu që nëse doni të bëni disa turshi të koprës së tërë ose nëse ju pëlqen thjesht turshitë me feta më të vogla ajo paketë max është mënyra për të shkuar tani ajo që është çmendur për mua është kështu që kjo nuk është një shumëllojshmëri gynoisius është thjesht një hibrid por ajo vë në lëvizje një ton me lule dhe është vërtet rezistent ndaj sëmundjeve dhe kështu që unë mendoj se prodhon ashtu si bëjnë varietetet gynoisis është thjesht një hibrid i mirë i mirë është ashtu siç thashë rezistencë të mirë ndaj sëmundjeve tani do të them këto gjëra si të ushqehen dhe i kam ushqyer bukur mirëpo ata duket se pëlqejnë të ushqehen ne kishim një djalë në grupin Row by Row një javë ose pak më parë tha diçka për unë dëgjoni të flisni për dhënien e 20 20 trangujve ai po thoshte se kishte dëgjuar që kastravecët nuk u pëlqejnë shumë azoti nuk dëshiron të ushqehet por këto këtu duan të ushqehen nëse rritesh ata i keni për t'i zgjedhur ato për çdo ditë tjetër është sikur të rritesh okra e shkurtër ju e dini nëse po shkoni për një bandë të tyre atje ata mund të rriten në atë madhësi për rreth një ditë, kështu që ju duhet të jeni atje duke zgjedhur ato në një paketë të rregullt por atë maksimale nëse keni nevojë për një kastravec të njëpasnjëshëm të mirë të hysh tani, është shumë kohë sikur ta dish nëse jeton në jug tani është koha për të mbjellë raundin e dytë ose të tretë të trangujve dhe ju dëshironi disa zgjedhës të mirë që është një i mirë këtu histori interesante, qesharake për turshinë dhe ruajtjen dhe sende, kështu që shumë njerëz na pyesin se dëshirojnë ne bëni video dhe dëshironi të flisni më shumë rreth turshi dhe ruajtjen dhe e vërteta është se ne nuk bëjmë shumë turshi dhe duke ruajtur tani zonjën Hoss bën pak, por unë Unë nuk e bëj shumë atë dhe është kryesisht thjesht nuk kam kohë ju e dini para se të kishim të rinj kemi përdorur një pjesë të mirë të asaj që më pëlqeu ishte argëtuese por në ditët e sotme unë kam marrë aq shumë duke shkuar unë jo domosdoshmërisht të keni aq kohë sa ta bëni ti më ndiqni unë po ju ndjek unë po marr atë që po rrëzoni pra, atë që ne kemi një lloj filozofie që kemi marrë në lloj vitet e fundit po thjesht do të shijojmë gjithçka ndërsa është në ne do të hamë kastraveca këtë herë të vitit derisa të sëmuremi ata dhe pastaj ne do të presim dhe pastaj do të hamë përsëri tranguj vitin tjeter cfare beni Epo ju flisni vetë për atë gjë që i bën turshi sepse unë dhe zonja Hoss jemi të hapur në sezonin e turshive po dhe ajo që dua të bëj sot është paksa provë shije dhe t'ju lejoj ushqej disa nga ato që kemi bërë ditët e fundit në rregull, oh ti do të më shohësh sytë, do të të shohim para syve dhe do të shkosh shijoni disa nga ato që kemi bërë sepse është kanë qenë vërtet të ndryshëm ne kemi bërë shumë të reja të ndryshme varieteteve dhe gjërave të ndryshme dhe është vërtet argëtuese unë si turshi që ju e dini se turshi ka qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë ishte një nga format e para të mbajtjes së presionit të ushqimit si nga ajo kthim në ditë e kupton rrugën mbrapa në ditën njerëzit në jug ju e dini që ata mund të pinë duhan mishin e tyre por ata nuk kishin ndonjë mënyrë tjetër për të ruajtur mishin dhe perimet e tyre përveç pirjes së duhanit dhe turshi ato do të kishin një të madhe kova ose një fuçi e madhe nga jashtë dhe nëse ata vrisnin një gomë ose një zotërim çfarëdo ata nuk kishin frigorifer për t'i futur ato turshi dhe bëni perimet e tyre në të njëjtën mënyrë tani turshi perimet janë të mira deri në gjashtë ose shtatë muaj, kështu që nëse e bëni merrni atë korrje të bollshme që të gjithë ju marrim, nuk e dini se çfarë të bëni bëje me ta dhe lodhesh duke i freskët ashtu siç tha Travis gjithnjë i zgjedh ato dhe mund ta zgjasësh atë në vit jo Unë jam plotësisht dakord me përfitimet e turshi po them vetëm Unë nuk kam aq shumë kohë për ta bërë atë siç e përdor për të - edhe atë që ne jemi rregulluar për të bërë të drejtë tani mund ta shoh atë që do të ha? Jo ti nuk mund ta shoh që është gjithë pikëpamja e syve në rregull shohim nëse mund ta marr këtë tek ju mendoj se është nëse nuk e bëra vura xhepin e pasmë dhe po frynte hundën, mendoj se është ai i pastri nuk jam njëqind për qind i sigurt por duket sikur është mirë, çfarë - nuk mund ta shoh - mirë, ju nuk mund ta shihni mirë se është pikërisht kjo nga të gjitha këto mirë ne të gjithë e dimë se ju mund të turshi a shumë gjëra të ndryshme megjithatë unë nuk i dija se atje kishte kaq shumë receta të ndryshme atje dhe aq shumë sa të mundeshit turshi tani shumë njerëz pëlqejnë ndryshe kanë shije të ndryshme dhe shumë njerëz si të ndryshëm gjëra dhe është mirë që dini se po flisnit për ato turshi të tërë vetëm një minutë më parë më pëlqejnë ato që kurrë nuk i kam zgjedhur këto më parë por unë i pëlqej ata dhe një arsye unë mbase nuk i kam zgjedhur kurrë më parë kështu që unë kurrë nuk mund t'i rritja ato të vegjlit si kjo unë gjithmonë rritja turshi të madhësive të mira dhe ato kalipso se unë u rrita ata janë më të mëdhenj dhe ata janë më shumë nga a prerë tani nëse një shok do të rritet një kalipso dhe si të prerë ato dhe të bëj turshi ju mund të dini a turshi të ëmbël ju mund të bëni turshi kopër ajo që më pëlqen të bëj tani është ajo që hap gojën tënde dhe më lër ju nuk mund t'i keni ata jo. Unë nuk e di se nuk shohin ndonjë gjë tjetër gjithashtu folks para se të fillojmë, ju me të vërtetë duhet të përdorni doreza kur i bëni të gjitha kjo lloj sendesh sepse nëse do të kesh diçka për të fshirë sytë poshtë mund të përfundoni në spital, kështu që është shumë e rëndësishme që të merrni masa paraprake kur jeni duke bërë këtë lloj sendesh tani ju nuk mund të përdorni duart tuaja në rregull ju jeni gati provoni ashtu atje mm-hmm më thoni çfarë mendoni që shijon si njëra nga nofullat e mia - një herë më shumë atje po, gjyshe 97-vjeçare që shijon si turshi e ëmbël e saj është pikërisht ajo që është kaq e kërmja të dalë këtu dhe të qëndrojë ishte disa ditë 93 vjeç dhe ne bëmë disa turshi të ëmbla të saj e shkruajti këtë recetë në një copë letër dhe unë mendoni se gruaja ime e ndau atë në grupin Row by Row dhe ajo doli atje dhe na dha udhëzime të hollësishme për t'i bërë ato ata goxha të mira unë mendoj se është një recetë tre-ditore është mjaft e shpejtë dhe është e ëmbël oh ne nuk kemi mbaruar, ne nuk kemi mbaruar mirë, mbajeni vetëm një së dyti duhet ta pastroj qiellzën time që do të marr ti nje pije uje kisha nje ndjesi se do me duhen ca uji në ditët e sotme tregojnë mirë që ju e dini që ne rritim shumë gjëra shumë gjëra ju normalisht nuk do të mendoja për turshi mm-hmm që e bëjnë mirë materiale për turshi kështu që këtu ne hapemi përsëri atë kurth çfarë mendoni për këtë është një panxhar turshi se e sigurt është që është njëra prej tyre panxharët e artë që u rritëm po e dini që ne vendosim edhe disa qepë, kështu që ju të merrni një goditje të vogël anësore atë qepë atje mund të shijoni atë aromën tokësore të panxhar atje dhe kjo është send i mirë se nuk mund të shijoni vërtet panxhar si panxhar nëse ju pëlqen panxhar ju pëlqen panxhar, nëse nuk ju pëlqen panxhar, nuk ju pëlqen panxhari por cili është deklarata e rremë që sapo keni bërë mirë mirë ajo që po them është ajo aromë dheu sepse disa njerëz përpiqen ta maskojnë atë ose çfarëdo që ju pëlqen ose nuk ju pëlqen ju me të vërtetë nuk mund të shpëtoni prej tij, por ne morëm edhe një herë këtu në rregull tani pastrojeni mirë Jam pak nervozuar për këtë pus të fundit që ju e dini këtë ditë dhe kohë çfarë kemi vërejtur është dhe unë do të shkoj përpara dhe të bëj një parashikim këtu njerëz që jemi duke rregulluar për të parë një ndryshim në faqen tonë të ushqimit - ushqim çfarë - ueb ushqimi ynë në mënyrën si ne përvetësoni ushqimin mënyrën e shpërndarjes së ushqimit dhe gjithçka kështu që kemi vërejtur përmes këtij virusi dhe kjo pandemi ka kaluar nëpër të ndryshoi furnizimin me ushqime që qeveria jonë bekon zemër sa herë që ata përpiquni të bëni diçka që ata shumë reagojnë dhe ajo që do të shihni është qeveria po reagon shumë për këtë dhe këto bimë paketimi dhe këto ju e dini që përpunuesit e ushqimit po rregullojnë se duhet të zbatohen shumë rregullore dhe udhëzime të reja për të marrë ushqimin tuaj atje në masë prodhimi kështu që ajo që do të bëjë do të shkojë në koston tuaj ushqimore kështu që parashikimi që po bëj është i juaji raporti ushqim ndaj të ardhurave është duke u fiksuar për të dalë shumë mirë, që tashmë ka disa njerëz mendoni se do të dalë ajo që po them fatura juaj ushqimore do të rritet deri në faturën tuaj ushqimore do të rritet dhe ato që keni shpenzuar në krahasim me ato që keni shpenzuar në sende ushqimore për atë që jeni do të ndryshojë dhe do të shpenzosh më shumë sendet tuaja ushqimore dhe unë nuk mendoj përqindje më të mëdha buxhet pikërisht kur e vendosni atë sytë e syve vetëm tek mençuria ti kështu nuk do të kthehesh poshtë unë mendoni se do të qëndrojë lart dhe do të vazhdojë të rritet pak kështu që do të jetë më e rëndësishme se kurrë për të mësuar këto mashtrime të tregti të tilla si marrja dhe ruajtja e ushqimit tuaj duke rritur ushqimin tuaj dhe duke qenë më të vetë-qëndrueshëm sesa kemi qenë në të kaluarën ne jemi gati - po, thjesht dua t'ju kujtoj karma keq e keqe - tani shiko këtu para teje kjo është diçka pak më ndryshe në rregull hapeni edhe një herë një herë më shumë ejani edhe një herë të merrni edhe më shumë një herë më shumë i kam edhe dy që është mirë nuk ke edhe një tjetër duhet të provosh atje oh unë dua të të ngroh ty pak tani ndoshta unë ndoshta nuk keni pasur kurrë që më parë mirë të gjitha shijet e duhura si një qepë turshi mirë nuk është në rregull kam nevojë për mua për të guess përsëri është një lloj i strukturës së brishtë që kurrë nuk kam dëgjuar turshi kungull që është pikërisht ajo që është kungull i njomë kungull dhe kungull i verdhë në rregull tani ne mora pak qepë të përzier atje, gjithashtu mora një kafshim qepë vetëm atëherë mund të keni a dëshironi që jo jo unë thjesht Dua të them që tani isha duke u ngatërruar me ju e dini se nuk do të vendosja asnjë send të nxehtë për ju si kjo mirë unë nuk u shqetësova për vapën gjëra që unë mund të trajtoj se unë keni pasur mua pak shqetësohen duke folur rreth pasuritë e turshi dhe sende si kjo nr Unë mendoj se nuk do ta vendosja atë, por tani ndodhi vërtet që lexova një libër këtu disa vjet më parë në lidhje me atë dhe kjo është mënyra se si njerëzit jetojnë pa sytë tani unë me mend kaq mirë kjo është e ndritshme nga një vështrim i papritur në nuk është aq bukur kjo është goxha ato janë cilësi të mira të mira të mira ndonjëherë për to në të kaluarën u mundua rreth turshive po ruan atë cilësi të brishtë fella me të vërtetë i duhen disa krisur duke i ngrënë me krisur ndoshta një copë e vogël e djathit të koprës po do të ishte mirë jua solla këtë sepse jeni duke u ankuar unë i ha të gjitha ato që mendoja se do t'ju lejoja të provoni një kjo është ata okra turshi që uji rënë deri atë ditë ato që unë kam marrë veten time një bark nga të hahet të gjithë po ka mbetur vetëm atje nëse doni t'i provoni ata akoma shumë mirë kështu që turshi turshi duke folur - ne vetëm do të kisha një krejtësisht tjetër le t'i tregojmë të gjithëve se kush jemi në fillim kështu Kjo është shfaqja jonë kopsht rresht pas rresht kjo është shfaqja jonë javore e kopshtit ku ne vetëm uluni rrotull flasim për gjëra në kopsht zakonisht kanë një temë kryesore dhe gjithçka që unë jam Travis - Unë jam Greg dhe sonte kam bërë një shfaqje të planifikuar të bëj në lidhje me programin tonë të kontrollit të dëmtuesve dhe pastaj këtë mëngjes ose vonë natën e kaluar unë vetëm thashë që jam gërvisht se - ke pasur një zbulesë a bëre mirë unë vetëm thashë që kam marrë shumë gjëra të mira që vijnë nga kopshti tani për tani që dua të flas dhe kështu është ajo që ne do të bëjmë para se të shkojmë më tej, më lejoni ta ndaj këtë libër këtu tani të gjithë e dinë se libri im i preferuar quhet qilar turshi me falni sepse ka disa receta te mira aty ku dua per okra turshi tani megjithatë Znj.Hoss e do shumë këtë libër këtu dhe kjo është receta pikërisht këtu jo e nënës sime por këto dy këtu erdhën pikërisht jashtë këtij libri këtu dhe ajo me të vërtetë e do atë sepse mundesh bëni tufa të vogla në mënyrë që të mund të eksperimentoni dhe të zbuloni nëse ju pëlqen nëse vazhdoni të bëni një grup më të madh herën tjetër ky është një libër shumë i mirë këtu, besoj se është nxjerrë nga jeta e jugut kështu që ju e keni atë nëse doni të shtoni një në bibliotekën tuaj kjo ndoshta do të ishte një e mirë Unë jam duke supozuar që ju mund ta blini atë në amazon - që është një pelte piper i bukur në kërkim në anën e pasme këtu është gjithmonë një nga gjërat e mia të preferuara është pelte e pelte E dua piperin e mirë dhe ju e dini se cili është speci im i preferuar Jelekët e specave është habanero - habanero po po nëse e përkëdhelni kohën kur shtoni të gjithë sheqerin dhe gjësendet aty largon një pak avantazh që bën para se të flas këta djem këtu, kështu që ne po afrohemi me afro 100,000 pajtimtarët në youtube të vërtetë afër dhe e dija që ishte një synim i lartë por unë e kisha këtë ide në mendje që doja ta doja hit 100k nga ditëlindja ime e cila është e 30-ta këtë muaj nuk është kjo e shtunë por tjetër tani do të jem unë do të jem jashtë rrjetit Nuk do të them se ku po shkoj, por do të jem jashtë rrjetit atë ditë por unë me të vërtetë shpresoja se mund të godisnim 100k nga dita që do të isha 35 vjeç njeri që do të ishte një dhuratë e mirë e përsosur e ditëlindjes tani ngjitja jonë e ngadalësuar që ndodh me youtube ju ju do të merrni një video virale dhe ajo do të xhiruar dhe pastaj lloj i rrafshuar kështu ne pak e rrafshojmë pak dhe unë do të shikoja nëse mundemi kërkoni ndihmën e pajtimtarëve thirrjen tonë besnike të bazës në luftëtarët - thirreni luftëtarët dhe na ndihmoni të marrim në njëqind mijë deri në 30 maj ose 30 maj dhe nëse ne mund të bëjmë që unë kam disa gjëra mjaft të mira Do të bëj këtu, kështu që do të bëjmë njëqind mijë dhuratë e parapaguesve por e vetmja do të ndodhë nëse ne goditi atë njëqind mijë deri në 30 maj kështu që atë që duhet të bësh në facebook-un tuaj ose çfarëdo ose kushdo që flisni t’i tregoni kujtdo që ju di të shkosh të pajtohesh në kanalin do të jesh real afër tani bazuar në parashikimet e mia, por besoj se mund ta kapërcejmë dhe ta bëjmë kështu që ja çfarë do të bëj nëse godasim 100,000 deri në 30 maj do të bëj tre dhuratat Unë do të vendos disa emra në kapelë dhe ne do t'i tërheqim ato do t'i dhurojmë ca bukur çertifikata të mëdha dhurate në dyqanin tonë online tani si e futni këtë si hyni mirë kështu që në komentet në emisionin e kësaj jave Unë dua që ju, për çfarëdolloj të preferuari juaj që kemi pasur, është episodi ynë i 103-të cilido qoftë episodi juaj i rreshtit nga rreshti, unë dua që ju të vendosni titullin titullin e plotë të këtij në komente dhe më thuaj pse ishte i yti shfaqje e preferuar është hyrja juaj këtu, asnjë nga këto hyrje do të kemi rëndësi nëse nuk e godasim atë 100k por kjo është hyrja juaj pikërisht atje dhe ne do t'i tërheqim të gjithë ata që i vendosin në një kapelë dhe tërheqim prej andej kështu që ne do të tërheqim tre emra nëse kjo ndodh në rregull i pari që e quajtëm fitues numër një do të marrë një 500 500 500 karta dhurate morët leje nga njeriu deri më tani ju morët leje nga dyqanet më të larta të dyqanit tonë Unë bëra emrin e dytë që vizatojmë do të marr 250 dollarë vlera e kredisë për dyqan dhe e treta do të marrin një vlerë njëqind dollarë kështu që ne do të japim tetëqind e pesëdhjetë dollarë falas gjëra, por gjithçka është e kushtueshme për të arritur atë 100k deri në 30 maj kështu vendosni episodin tuaj të preferuar dhe pse brenda komentet dhe tregoni kujtdo që dini të shkoni pajtohuni posaçërisht ata njerëz atje që ju e dini që po fillon kopsht dhe duke u munduar ne mendojmë se mund të jemi një ndihmë e madhe për ta kështu që ju e dini që unë e shoh atë çdo ditë ne kemi njerëz që vijnë këtu që unë e kam njohur për një kohë të gjatë që fillojnë një kopsht dhe ata janë vetëm plot me ju e dini energjinë që duan të dalin atje dhe ta bëjnë atë që u mungon njohuritë e grupit të aftësive dhe ata janë vërtet të interesuar që ata dëshirojnë ju dini ta plotësoni mirë atë njohuri për të kuptuar se çfarë duhet të bëjnë kështu që nëse i keni njerëzit që i dini atje u thoni atyre për ne, sillni ata brenda dhe ne do t'i ndihmojmë ata të rritin ushqimin e tyre, ju e dini sa farat që mund t’i blini për 500 shumë unë mendoj për shumë gjëra që keni e tërë ju mund të keni kopshtin tuaj të tërë vjeshtë vendosur deri aty me gjithçka që ju nevojitet prandaj sigurohuni që të luani së bashku se atje do të argëtohemi me të tani këto qepë pikërisht këtu në rregull kam marrë tre lloje të qepëve të drejtë këtu lloji i tre llojeve kryesore u rritëm që morëm një qepë të kuqe po, unë e di se çfarë është kjo kolla e kuqe në rregull Do t'i rrit ata nga farat këtu kemi qepën tonë të ëmbël tradicionale nuk dukem e verdhë, por kur është mori lëkurën që ne e quajmë këtë një qepë të verdhë tani mendoj kjo është një, nuk mbaj mend nëse është e ëmbël korrje ose atë savanë të ëmbël do ta quaja a gjysmë-raundi nuk do të ishte, por nuk është një e vërtetë e rrafshuar por lloj gjysëm i rrafshuar dhe pastaj këtu kam ngrënë shumë nga këto në jetën time por kurrë nuk i rrita ato këtë vit unë u rrita disa nga këto qepë të bardha kam marrë disa bimë nga dixondale dhe u rritën ato të bardha tani Më pëlqejnë të gjitha llojet e qepëve që disa njerëz më pëlqejnë vetëm qepët e ëmbla që më pëlqejnë ju i dini të gjitha profilet e aromave të ndryshme dhe shokët vijnë të dielën po i linte fëmijët të luanin së bashku atje në rrëshqitjen e ujit dhe goditi një nocion për të bërë disa qen djegës dhe unë po ju them se çfarë shkova dhe mund të kisha rrëmbyer ndonjë qepë por më kapa njëra prej tyre e bardha tani ata shijojnë pak më shumë si një qepë sesa pjesa tjetër e këtyre, por ju copëtoni pak nga ajo qepë e bardhë dhe vish qenin tuaj djegës që është rruga për të shkuar kështu që unë e kuptova ne do të bëja pak do të të bëj të bëj nderime atje prerë një pjesë të vogël të secilës dhe mund të krahasohemi dhe kontrast me Unë kam qenë e njohur vetëm për të ngrënë një sanduiç qepë më parë kur gjërat u shtrinë pak më shtruan pak majonezë atje vetëm qepë hani ato si atë po sepse unë kam qenë e njohur për të marrë një pak e ngushtë përpara po është ajo që ju po flisni diçka e tillë po, ne nuk kemi nevojë për një pjesë të madhe të vjetër pse jo atje ju shkoni kështu që kjo është një qepë e ëmbël këtu tani menjëherë larg shkopit aty e dini se është një qepë e ëmbël nuk ka dyshim për këtë nuk është aspak ndonjë kafshim për të gati-gati mori një shije pak të sheqerosur menjëherë nga get-go është vetëm një nxehtësi e vogël në fund dhe ju mund t'u thoni atyre të drejtë se ata kanë shumë ujë po, duke folur për ujë Kam nevojë për disa çarje thjesht duhet të na mbajmë një kuti krisur këtu poshtë fazës sonë kështu që ky është një qepë e bardhë tani më flisni për atë të bardhë para se të gërmojmë këtu tani që unë do të them që ata nuk e bënë jo jo Unë nuk u bëra hipa mbi qepë këtë vit dhe u futa mbi kokën time dhe nuk mund të kujdesesha për ta, ashtu siç duhej të kisha, por nga përvoja ime të bardhët nuk u bënë aq të mëdhenj sa të tjerët, por ata sa i përket shijes së mençur është thjesht një e mirë shije si një qepë të mirë tani nuk ka atë ëmbëlsi për të u rrit pak më shumë kur të rritem dhe gatuajmë disa bizele me sy të zi dhe bizele fushash ju prerë disa nga ato pikërisht këtu dhe vish ato dhe kjo është send i mirë ose një qen i nxehtë ose çfarëdo kur me të vërtetë dëshironi të shijoni disa qepë, veçanërisht qepë të papërpunuara, duhet të më keni disa turshi të ëmbël shkojnë me atë që qepa e bardhë është sende e mirë dhe tani e kuqja - vetëm e dyta ne po bëjmë shumë shije duke ju provuar po ata njerëz që nuk na pëlqen të hamë në shfaqjen që ndoshta kanë bërë akorduar deri tani edhe ju e dini që është gjëja e shkëlqyeshme në lidhje me rritjen e një kopshti është që ju duhet të hani mirë po ajo qepë e kuqe goxha nuk është ajo? ju e dini se keni nevojë për ca të kuqe dhe thjesht thjesht e dashit që sallata paksa e bën atë më të bukur tani thuaj që këtu ka një më të butë me sendin diku midis të dyve nuk është aq e nxehtë sa ajo e bardha ishte më e nxehtë se ajo e ëmbël atje e ëmbël është imja e preferuar varet nga ajo që unë jam duke e ditur atë varet nëse unë jam duke ngrënë - Unë jam i kënaqur që ne nuk duhet të hani të gjithë qepë po, unë kam parë që ju të merrni një kafshim të madh në një para yeep në rregull, kështu që prova e shijes së qepës ajo që unë isha në këtë pikë ishte ajo e bardhë qepë është një roje për mua Unë mendoj se do të rritem më shumë se ato duket se i ruajnë vërtet mirë dhe mirë nuk do të ishte zgjidhja ime nëse Unë isha duke ngrënë një sanduiç me qepë, por pashë se përdora ca sy të zi bizele ose ose gatim ndoshta disa salcë dhe gjëra të tilla qen djegës po, në rregull duke folur për familjen allium do t'i tërheq këta djem të këqij këtu I nxora gjithë hudhrat e mia lart gjithë hudhrat e elefantit dhe unë kisha disa që ishin pak nën mend, por unë do të them për pjesën më të madhe u bëra ca bukur isha bukur e kënaqur me madhësinë e kokat e mia të hudhrave që keni bërë mirë i kemi ushqyer mirë dhe gjithçka tani nuk mundem Unë nuk mund të them tani ndonjëherë ju nuk mund të thoni derisa ato thahen pak më shumë Unë me të vërtetë nuk mund të them nëse ata e shtresuan apo jo këtë këtu ndjehet si pak e keqe sikur mund të ketë shtresuar disa nga ato më të vogla nuk duken sikur kanë bërë dhe ato që nënkuptojmë shtresoj se atje është vërtet forma e rrobave dhe kërkon mot të ftohtë për ta bërë atë dhe nganjëherë ne nuk ftohemi mjaftueshëm thjesht nuk u ndjeva si unë kishte si të korrën e mirë të hudhërve siç kam pasur në të kaluarën lloj moti i ftohtë këtë vit ju i dini disa nga kokat më të mëdha Jam rritur ndonjëherë, por ne nuk i dimë nëse ato shtresuar akoma kështu që ata po thahen mund t'i shihni pikërisht atje dhe ajo që do të bëj është një herë që të përfundojë pikërisht këtu lloj dries jashtë plotësisht unë do të hyj atje vetëm për kështu që ata ruajnë më mirë në raft Unë do t'i shkurtoj aty afër dhe do t'i lejoj ata të ruajnë ashtu si por por ne do t'i lejojmë ata të thahen pak më shumë dhe do të kemi një lloj leje të gjithë të varur, atëherë ne do të shohim nëse ata shtresojnë ju e dini nëse jeni dashuri për të bërë salsa tuaj që është një gjë e mirë për tu rritur të duhet të fusësh atë salsa ose atë okra turshi pikërisht atje ku e vendos karafil i vogël i asaj atje, në rregull, edhe një gjë këtu edhe ne kemi marrë disa gjëra të tjera sepse ne do të tërhiqemi pak sot tani javën e kaluar në shfaqje po dikush u përpoq të tregonte kënaqësi në aftësinë time për rritjen e mashtrimit pak mirë u shqetësova se nuk po përpiqej të përkëdhelte mendova se ishin duke u qeshur pak dhe më sollën një tas të vogël me ol tatues që ata u rritën dhe unë u ktheva në shtëpi dhe Unë i shkurtova i vendosa në tigan të ajrit dhe ata ishin mirë, i ha ato ata ishin tatues të mirë dhe nëse njerëzit që përcjellin kanalin e dinë a shumë prej tatuesve që kam mbjellë të kalbur në tokë sepse i kam mbjellë ashtu si duhet para shiut të madh por kam pasur ca rritje dhe mua dhe ty po i gërmojmë ata le të fillojmë me këta tatuazhe të kuq këtu tani thuaj atë që gjeta tatuesit e mi të kuq të hyjnë rreth një javë para se të bënin të verdhët po kjo është gati tani për të kuq shijon kjo është ajo që unë jam i lumtur me rritjen e duhur atje që do të konsiderohej numri dy ol i madh ju e dini bukur të kuq shijon atje Mora mua dhe ty nuk kisha lidhje 10 këmbët e rreshtave të tatuesve të kuq dhe ato tuba ol tub që përdorim janë tetë gallone ju e dini llojin e madhësisë së mesme një ne mbushur njërën prej tyre gjëra në dhjetë rreshta wow kështu që ne kishim një korrje të mirë dhe unë duhej të përdorja një karrocë rruge nga rruga mirë ju keni pasur shumë më shumë këmbë rresht se unë Më vjen mirë që kam rritur tatuesit e mëdhenj që nuk kam ndonjë të vogël taters dhe kur misri im vjen në çdo vit unë gjithmonë kam miq mbi ne bëjmë një vendi i ulët vlon dhe për këtë më pëlqejnë tatuesit më të vegjël kështu që unë e kuptuar se do t'ju sjellja këtu dhe më vonë do të marr disa nga ato tatuazhe të vegjël sepse kam nevojë për disa më të vegjël për vendin e ulët të vlim dhe duke folur për tatuesit e mëdhenj dua që ju t'i shikoni këto menjëherë tani dora juaj është pak më e madhe se e imja, por mund t'u tregoni të gjithëve se sa të mëdha se tatar është tani që është nga ari yukon atje dhe kjo është ari më i madh yukon që besoj se jam rritur ndonjëherë ata janë madhësi mjaft e mirë që është një pjatancë e madhe e vjetër pjekje atje po, tani një gjë për të thënë në lidhje me këtë është veçanërisht se jetoni në jug nëse do të ishit në një nga pikat që nuk morën e bombarduar me shumë shi ishte një vit i shkëlqyeshëm për tatuesit sepse ne kishte netë të lezetshme deri në kohën e korrjes po tani bëri një patate që dëshironi të rriteni dikë rreth gjysmës së kësaj madhësie që e ruan më mirë është më e qëndrueshme dhe është më mirë të vloni tani që pikërisht atje ju duhet të merrni një grimë që ju nuk mund të vendosni një çift të atyre në tuaj pin pinjolash por do të dëshironit afërsisht gjysmën e kësaj madhësie cilësi e vazhdueshme për ta është kjo që është ajo që shijon këtu mirë për ju shkoni në dyqanin e kasapëve dhe ju merrni një ribeye të bukur të vjetër për të cilën bëhet fjalë një inç e gjysmë e trashë dhe po ju pjek biftekin tuaj dhe ju hani gjithë tuaj atje, por ju e dini që unë do të tregoj ju që ajo patate e kuqe është shumë më mirë patatet e skuqura se kaq një e verdhë tani i dua këto Yukon Golds dhe ne gjithmonë thoshim që ata morën gjalpin e ndërtuar pikërisht brenda, por kjo është një patate e vluar për mua nëse ka pasur ndonjëherë një pure patate po dhe kjo është një patate më e mirë pikërisht atje do t'ju them se çfarë bëni me këto pikërisht këtu, që nuk e merrni tani i vendosni në furrë dhe piqni ato pëlqehen tradicionale por do t'ju marrin rreth një orë pa llogaritur sa kohë duhet të ngrohni paraprakisht dhe uroj që t'ju sjellja një dinë pjatat e vogla si zonjat e vjetra që marrin kishën kur ato keni një darkë me fat, ka një kapak të qartë mbi të të marrë mbi ta ju vendosni rreth një pëllëmbë ujë atje dhe vendosni tonin një tater i tërë atje dhe vendosi majën mbi të duke e vendosur në të mikrovalë për rreth 10 deri në 12 minuta dhe do të dalë të marrë shijet e saj si një tigan i pjekur dhe i mbushur me gjalpë dhe salcë kosi kështu më pëlqen t’i ha ato, kam edhe disa këtu, i kisha vetëm tre varietetet që e bënë atë është austriani im gjysmëhënës këtu dhe ne nuk kemi ngrënë disa nga ato Danny dhe Wanda u rritën një grumbull prej tyre dhe ata kanë qenë duke folur për sa mirë janë dhe pjekja e duarve të patates poshtë kësaj është ajo që është ajo bukë e foshnjës për këtë është ajo që është e mirë për të vendoseni në furrë të pjekur deri në ato që gatuani ata duket se janë më mirë nëse ju merrni pak brishtësi në atë lëkurë atje ku bëni që pa vaj ulliri në atë pak kripë natyrale në jashtë tani unë jam gati Unë do të jap të gjithëve një mësim e vërtetë e shpejtë dhe kjo është për ata që do të shikojnë atje mbase do të dua t'i shkruaja këto poshtë këtyre tatuesve të mëdhenj të vjetër që u rrita këtu nuk u bëri asgjë atyre asgjë asgjë tani që bëra dhe kjo është arsyeja pse kjo është ndoshta arsyeja pse këto këtu nuk janë aq të mëdha dhe kam marrë video dokumentimi i kësaj ku unë u rrita këto tatersa është vendi ku vendosa që mbulojnë koktejin e korrave të bizeles austriake të rrepkave dhe këpucën me flokë të trashë e mbollën atë të trashë të trashë dhe hyra atje e përshkova atë atëherë unë u përpoqa në disa prej asaj plehrash por do t'ju tregoj nga përvojat e mia me atë plehrash është pak më e ngadaltë për t’u goditur sesa sesa do të mendonit, pra, cila është pikëpamja ime këtu, nëse doni të rritni të korrat tuaja të bukura patate dhe nuk duhet t'u jepni atyre një tërësi shumë atë recetë koktej kulture që unë bëra këtë vjeshtë të kaluar është mirë të jesh i mirë për të bërë disa gjëra të mira të papastërta pastroni tokën tuaj disa probleme sëmundjesh që keni dhe nuk do t'i bëj thoni se nuk keni nevojë t'u jepni atyre ndonjë pleh sepse e dini toka e të gjithëve është e ndryshme, por vini këtë vjeshtë nëse mund të shkoni përpara dhe hartoni se ku do të jetë e korrja juaj mbillni kombinimin tuaj të verdhës së rrepkës së tokës dhe bizele dimri atje dhe po ju them se ishte bërë do të bëj mrekulli që nuk i fekondova këto një herë I bëra me llak ato një ose dy kohë vetëm sepse po spërkatja kungullin tim ju e keni ushqyer tokën tuaj Unë e ushqeu tokën time tani ju keni arritur deri në atë në atë përzierje do të funksionojë më mirë nëse dëshiron brenda dhe pres atë, por atë recetë atje ku do të bëj se përsëri një gjë tjetër në lidhje me atë kulture mbulesë koktej kemi shumë njerëz pyesin pse nuk shesim të paracaktuar të mbulojë koktej kulture dhe kjo ka të bëjë me mbirjes dhe vërtetimit të gjithë asaj kur filloni të përzieni gjëra që kanë shkallë të ndryshme të mbirjes, data të ndryshme të provës e bën me të vërtetë të komplikuar kur kemi shtetin që vijnë këtu dhe provoni të gjitha farat tona, kështu që ne nuk e përziejmë paraprakisht, por ju mundeni ju mund të merrni pak nga pak secila i vendosni në një kovë ashtu si unë për këtë koktej video i përziejini ato lart mirë, është një lloj mënyre e veçuar nga gjëja më e mirë e njerëzve janë tatuesit duke u përgatitur mbase qepët kanë qenë gati hudhra shumë njerëz që pyesin për ruajtjen këto lloj perimesh të thata si kjo dhe kështu që kuptova se do të flisnim që pak dhe flasim për atë se si i ruajmë tatuesit dhe qepë që nuk kërkojnë ftohje por një gjë që duhet të bëjnë të gjithë kur jeni kur patatet tuaja janë kur hyni qepët tuaja në kungullin tuaj po hyn duhet të keni të paktën një vend të ulët të vlojë pse gjithcka eshte e fresket dhe doktor e mire ta keni disa folks gjatë dhe ju e bëjmë atë të paktën një herë dy herë në vit kur gjithçka është e freskët Unë gjithmonë e fundit unë nga koha se ajo që varet nga koha ime e vlimit kur misri im bëhet gati sepse tatuesit tashmë janë gati gati hudhrat specat e mi po prodhojnë tani gjëja e fundit që po pres është misri im u tha të gjithë miqve të mi natën tjetër së shpejti do të jesh gati kur të vijë ai misri në ne do të kemi një tenxhere të madhe me sende ushqimore dhe Mund të kem gjithçka, përveç sallamit dhe karkalecave që duhet të blej ato por që zierja është mirë të bëhet, por përsëri për ruajtjen e tatuesve, kështu që tregoni të gjithëve se si i ruani ato dhe atëherë të gjitha llojet e japin idenë time mirë u kthehem disa prej të vjetrave gjyshja dhe mbesa ime i ruanin nën shtëpi tani ata kishin shtëpi pa kondicionerë, kështu që ata kishin pak kolona kolona tulla shtëpia ishte pak larg shtëpisë më falni për tokë rreth një këmbë e gjysmë kështu që ju të keni një hapësirë ​​zvarritje që hapësira zvarritje nuk ishte e mbyllur që ishte hapen dhe i ruajtën nën shtëpi qepët dhe patatet dhe ato u bë gati që dikush do të dërgonte një prej nesh të rinj nën të për të shkuar t'i marrë prandaj kjo është ajo që unë kthehem, kështu që i ruaj ato në hambarin tim në një vend të errët që ka shumë ventilimi në tokë i freskët i errët i thatë dhe i errët e imja nëse shikoni disa nga videot, unë kam raftin tim të vogël të ndërtuar dhe kjo është ashtu si kjo është ajo që do të dukej fundi i saj dhe ju mund të vendosni sa më shumë nivele në këtë që dëshironi dhe është thjesht një bazë tabelë e thjeshtë këtu bëra të miat me katër nga katër dhe katër dy nga katër në mes dhe ju mund të përdorni pëlhura hardware ose tela pule me rotatorët në atë madhësi që dëshironi të siguroheni që keni një leckë harduerësh atje ajo tela pule ulet në të keqen tuaj ose bie nëpër disa lëvizje kështu që sigurohuni që të përdorni leckë të pajisjeve atje është pak më e kushtueshme sesa tela e pulës, por mbaj mirë dhe e imja ka tre ose katër nivele dhe unë i përdor maja për ruajtjen e kovave dhe sendeve, por ajo raft teli ju jep ajër të mirë rrjedha është në hije shkon nën të hambari mban gjithçka të këndshme dhe të lezetshme dhe ky është një projekt i mirë dimëror atje po, nëse jeni të dobishëm me mjete dhe si për të bërë një zdrukthëtari të vogël këtë projekt të madh ka qenë në listën time të detyrave për një kohë të gjatë sepse mund të ruani shumë më tepër në një më të vogël zonë në sistem si kjo e drejtë këtu se sa ju thjesht mund të përdorni tokën çfarë Unë jam duke bërë tani një gjë tjetër me patate dhe qepë në mënyrë specifike është që ju doni të siguroheni që ata nuk po prekin njëri-tjetrin kur i vendos atje atje kështu që dëshiron të shtrihesh ata jashtë në tokë u japin shumë hapësirë ​​dhe përpiquni t'i mbani jo duke prekur njëri-tjetrin dhe ata e bëjnë pak më mirë sa i përket pasi depozitimi është i shqetësuar nëse thjesht i grumbulloni ato atje ku po kërkoni probleme po sepse nëse e merrni një të kalbur thjesht do të keni ndikojnë në të tjerët dhe shkaktojnë disa çështje më të kalbura atje çfarë tjetër kemi filluar këtu disa lloje të reja për të cilat unë dua të flas që i shtuam dhe kjo nuk është e gjitha, por mua më pëlqen të kalojmë vetëm disa javë, tani kemi një kohë të gjatë njerëz që pyesin për ne që mbajnë disa farëra kokoshka dhe kemi bërë një vit ose dy vitin e kaluar kemi pasur vetëm një furnizim të kufizuar të disave kokoshka që i dhamë larg në shfaqje po, unë mendoj se ne gjithashtu bëmë kështu që kjo quhet japoneze kokoshkë pa vend dhe kjo supozohet të jetë e mirë e mirë për të ngrënë mos u mbërthyer në dhëmbë ose asgjë nuk e bën të bukur ju e dini kokrrën e pastër të freskët, ajo shfaqet e bardhë me falni se do te shtojme disa varietete me kokoshka sezonin e ardhshëm por unë dëshiroja ta fusja këtë atje, ndërsa njerëzit akoma kishin kohë për të mbjellë atë kështu që ne e morëm këtë është një trashëgimi e hapur kokoshka e pjalmuar mori një mbirje 90 përqind në të cilën duhet të bënte mirë për ju është do të bëni ca rreth katër inç të gjatë në vesh atje ka kaluar shumë kohë që jam rritur por do t'ju them se shton pak pop në kopshtin tuaj Unë nuk kam një rrahje të vogël daulle atje tjetër që kam këtu është ky lloj i kungull kështu që unë jam do të bëj që të gjithë të bëjnë një pak hulumtime kthehen tek unë për këtë ky është një lloj kungulli i quajtur a kungull lebanez dhe kjo shumëllojshmëri e veçantë quhet alexandria kështu që ato duken si a kungull i njomë jeshil, por ato supozohet se kanë vërtet aromë me të vërtetë të mirë të strukturës Unë do të më mbjell disa nga këto këtu shumë shpejt, kështu kungull lebanez supozohet të vlerësohet shumë në komuniteti i kuzhinës ashtu është edhe kungulli i tyre e rritur gjerësisht në lebanon dhe dikush do të mendonte se mund të ketë ka qenë aty ku ajo e ka origjinën e saj më në fund dy këtu janë pjepër dhe unë vërtet doja ta rritja këtë dhe unë mund të kisha humbur varkën në tren pjepër ose çfarëdo barku pjepër ky pjepër kanarie këtu kështu që kjo gjë quhet pjepër dimri dhe supozohet të ruajë shumë më gjatë sesa shalqiri apo kanalja juaj tradicionale ose çfarëdo dhe kështu që le të kemi shije vërtet të mira vërtet të njohura në disa nga aziatikët tregjet thjesht duken shumë bukur mirë për të ngrënë dhe më pas mora një daltë këtu që është mori rezistencë ndaj pluhurit, kështu që ky është një mjaltë me të vërtetë i mirë shumëllojshmëri dhe nuk gjeni shumë pjepër që e kanë atë rezistenca ndaj sëmundjes është rezistente ndaj mykut pluhur dhe quhet vesifikues duhet të jetë mirë duhet të jesh i mirë çfarë tjetër kemi filluar të azhurnojmë në doreza mirë, bisedova me djalin tim në komunitetin amish në qarkun Holmes, Ohio Më në fund e morra në telefon dje që ishte një ndjenjë e mirë që nuk ishte ashtu po, kanë kaluar disa javë që unë mund të lidhem me të, por ai u përgjigj në telefon në mua ata kanë telefon në zyrat e tyre tani unë nuk jam unë thjesht po të them si është nuk më pyet pse nuk bëjnë por nuk kanë automobila ose telefona në shtëpi, por ato i kanë ato në zyra Unë nuk e shpjegoj atë thjesht duke ju thënë si është por ai u përgjigj dhe unë thashë se si në bota jeni ju ai tha se unë jam duke bërë mirë Greg jam Unë jam duke u varur atje, ai tha që virusi u godit vonë komuniteti dhe ata kanë qenë të mbyllur për një kohë mjaft të gjatë sepse ata në të vërtetë e bëjnë komponentët e mobiljeve i cili është komponent i mobiljeve të përkulur me avull dhe ai tha të gjitha dyqanet e mobiljeve janë mbyllur, ngarkesat e saj kanë qenë të ngadalta kështu që ata janë mbyllur dreq nuk e di me javë dhe ai tha që ata u kthyen në punë por ai tha që virusi është goditur komuniteti amish në qarkun e Holmes në javën e fundit që ai tha javën e kaluar në Qarku i Holmes ata patën pesë raste këtë javë që kishin 26. Kështu që ata panë një Spike atje edhe pse ai thotë se mendon se gjithçka do të jetë e gjitha e drejtë ai dukej me të vërtetë optimist dhe ne patëm një bisedë të këndshme dhe ata janë duke punuar në disa doreza për ne, kështu që ne shpresojmë më shpejt se më vonë mirë kemi marrë një rend të madh të madh në kemi marrë një rend të madh atje, ai tha që ata kishin probleme me punë ata nuk kishin shumë punë sepse mobiljet nuk kishin shumë porositja dhe i thashë nëse do të më jepni rreth 15 minuta do t'ju xhiroj a porosinë e blerjes dhe do të keni shumë punë për të bëjmë dhe kjo është ajo që bëmë kështu që e morëm topin të rrokulliset në atë dhe ishte mirë të dëgjosh nga ata djem që thjesht njerëz super të mirë për të ishte mirë dëgjoni dëgjuat se po bënin mirë po ashtu ishte akoma ju e dini akoma mbase një muaj apo më shumë kur i marrim ato trajton në duhet të presim pak nga pak për t'i marrë ato thjesht e drejtë, por është mirë të dihet se atje është ngjyra në fund të ngjyrës së ylberit ngjyra mendova se ishte një tenxhere ari nr është ngjyra edhe një gjë, kështu që kemi marrë një youtuber të ri që kemi punuar me dhe ata janë në Karolinën e Veriut dhe emri i tyre është shtëpi akra jeshile dhe ne kemi marrë disa bukur video dhe ata morën një traktor lëndinë pak ata vetëm i shqyeu ato në vendin e ngjyrosur atë do të mbjellë një të vjetër të madhe kopsht atje shumë fara dhe sende të mira që kam menduar kjo ishte qesharake kështu që ata po mbillnin disa fara ditën tjetër në këtë djalë të tyre unë nuk mund të kujtoj emrin e gruas së tij dhe ata po flisnin për disa nga farat tona që kishin dhe dikush e kishte pyetur atë se a ishin ata jo-gmo dhe ai ai nuk e përdor fjalën gmo që i quan jamos dhe unë i thashë ai nuk ka asnjë jamos këtu po, kështu që unë mund të vjedhin atë që unë e pëlqej atë jamos edhe një gjë para se të arrijmë te disa pyetje një gjë që po mendoja për ditën tjetër është dhe ne nuk kemi bërë një shfaqje në bujqësinë e tregut ose në treg të shkallës së vogël bujqësi në pak kohë nëse kjo është diçka që mendoni ndonjëherë si të dëgjojmë në lidhje me të ne përpiqemi të bëjmë disa shfaqje në vit nëse kjo është diçka që ju dëshironi të dëgjoni në lidhje me patjetër na tregoni në komentet më poshtë mirë kurrë nuk më goditi me të vërtetë deri në ditë tjetër kështu bujqësia e tregut në vjeshtë / dimër aq larg pasi kur koha juaj ka kaluar duke bërë gjëra të ndryshme është shumë më ndryshe se pranvera bujqësia e tregut veror ju jap një shembull bujqësia e tregut të vjeshtës / dimrit ne po shesim sende mirë ne kemi patate të ëmbla në raft që janë zgjedhur tashmë por ne jemi shitja e sendeve si lakra, kolardat, kale, brokoli, kohlrabi, lulelakër shumë nga ato të lashtat si kjo këto janë të lashtat që mund të arrijnë shumë lloj ulesh në hardhi për pak kohë nuk është diçka që të mori nuk është e nevojshme të marrësh lakra çdo ditë që mund të marrësh lakra një herë në javë dhe kështu kur ne jemi operacioni i bujqësisë sonë të tregut në vjeshtë dhe dimri nuk është shumë kohë intensiv gjatë javë por në fundjavave të Dielën ju e dini se më merr mua ose të Shtunën atë mund të më kërkonin pesë ose gjashtë orë për të mbledhur të gjitha perimet e mia që po shkoj ta shesësh atë javë kështu që në fundjavë është një angazhim i madh tani këtë herë të vitit kemi të bëjmë me gjëra të tilla si kungull, speca, tranguj tashmë kemi zgjedhur qepë por okras e mia lulëzojnë, okra së shpejti do të jenë speca domate shumë sende që duhet të merren me shumë më të rregullta rregullsinë kështu që ju e dini çdo që unë po zgjedh kunguj dhe tranguj çdo ditë ne do të marrim okra çdo ditë tjetër, kështu që koha ime gjatë javës është marrë shumë më tepër që dini ti e di atje se do të errësohet çdo ditë duke korrur gjëra, por kur fundjava vjen përreth Unë goxha shumë gjithçka zgjodha për atë javë sepse ne kemi qenë një lloj i rëndë në drejtim të fundjavës kështu ishte interesante të mendosh për këtë dhe ndodh që të punojmë vërtet mirë sa dite njiheni ne vjeshte dhe dimer ju merrni në shtëpi pesë pesë tridhjetë nuk keni, por 30 minuta ose kështu që ju nuk mund të shkoni i zgjedh të gjitha ato gjëra nëse duhet të kesh kështu shumë mirë, në këtë mënyrë po, në rregull do të futemi në disa pyetje nga java e kaluar po, ju dëshironi ta bëni atë Unë nuk e solla listën time që kemi shkuar duhet ta ndajmë Nëse u përgjigjemi pyetjeve tuaja në shfaqje na dërgoni emailin për të custserv @ hosstools.com ne do t'ju dërgojmë një çmim të këndshëm të vogël Chris Cruze thotë se hej do ta doni shfaqjen dhe faleminderit për atë që bëni cilat janë mendimet tuaja në pemët frutore? A i rrit ato dhe cilat janë llojet e tua të preferuara? Ju falënderoj përsëri prandaj më jep letrën time përsëri sepse bëra një listë këtu, kështu që nuk është kështu të gjitha domosdoshmërisht pemët, por ne kemi mjaft frutat që rriten rreth mes shtëpisë sime dhe shtëpisë suaj dhe unë do të përshkoj atë që kemi marrë kështu që unë kam një pemë manit Unë kam një hardhi muskulore që është rreth njëqind këmbë e gjatë ZonjaHoss ka një pemë satsuma e cila është vërtet e mirë që e kam marrë këtë plakë e vjetër mollë smith që ata lloj lloji të thekur por fëmijët pëlqejnë të hanë ato pemë limoni ZonjaHoss ka një pemë limoni Unë kam disa manaferra pa gjemba, të cilat i kemi pasur si ole të mira dardha dhe mua nuk më intereson asgjë për to, dardha të buta por kemi përdorur më parë kanë top ajo u quajt një dardhë top ata të dy janë dardha të vështira disa gjëra është mirë të hash dhe e fundit për të cilën jam çmendur kohët e fundit është fiq dhe unë kam marrë në lidhje me unë nuk mbaj mend edhe për 30 lloje të ndryshme ndoshta diku midis 20 dhe 30 llojeve të fiqve kam mbjellë shumë fiq këtë pranverë dhe do të hyj vërtet, dua të më kem një pemishte të madhe me të gjitha këto varietete të ndryshme fiku atje një çift prej tyre keni humbur atje kështu që ne gjithashtu kemi një pemë gëlqereje në rregull dhe unë kam një shtrat kumbull pemë ju e dini se çfarë është një kumbull që quhet pemë kryqëzimi midis kajsisë dhe një kumbulli ju wow në krye të lojës suaj kështu kumbullat e kumbullës u shpikën ose u zhvilluan nga Universiteti i Xhorxhisë në stacionin byron pra nëse doni të rritni diçka posaçërisht për jugun ajo kumbulla e kumbullës është e shkëlqyeshme është vërtetuar se rritet në jug tani këtu është një shkelmues që ju duhet të keni një polenizues për të kështu që ju duhet të keni një lloj tjetër i pemës së kumbullës për të polenizuar atë kumbull, por të minave miniera e re është vetëm një vjeç dhe dy kompanitë që unë njoh mbajini ato dhe ato mund të shiten me siguri janë izome dhe vëllezër të rreptë që të dy mbajnë tenxheret e kumbullës nëse nuk bëni pak hulumtime se janë interesante nuk kishin qenë aq larg, por ato ishin zhvilluar nga UGA në Byron, Georgia në një stacion hulumtimi nëse nuk e dini byron dikur ishte një të vendeve kryesore ku u rrit pjeshkë në Shtetet e Bashkuara, kështu që ata kanë një stacion të madh kërkimi, ku ata vlerësojnë fruta dhe gjëra të tilla si diçka tjetër në lidhje me byron nëse një shok ishte i interesuar të merrte një kamper që është vendi për të qenë ai vendi të shkoj duke folur për kumbullat Unë nuk bëjmë të egër kumbullat rreth shtëpisë time dhe ato janë mjaft të mira për të ngrënë pak më shumë të ashpër, ata janë mirë, mirë thotë Emily Morgan ajo është në rritje kohlrabi për herë të parë këtë vit ju keni ndonjë këshillë në rritje dhe cilat janë mënyrat tuaja të preferuara për të ngrënë - për ndonjë arsye një kohlrabi tjetër është një nga ato gjërat e mia të preferuara për tu rritur në fillim të pranverës, veçanërisht vitin e vjeshtës tani e kam rritur në disa rrethana të pazakonta vonë verën atje poshtë kemi përdorur për të bërë një ekspozitë kopshtarie dhe kam rritur atë atje nuk bën mirë kur është nxehtë është më shumë është një kulturë e ftohtë dhe i pëlqen të rritet moti pak më i freskët e shkëlqyeshme gjatë vjeshtës së dimrit dhe pranverës së hershme ju mund të hani gjethet natyrisht si ju mund të çdo jeshile por mënyra ime e preferuar për të ngrënë është shllani cole që bën a zëvëndësues i shkëlqyeshëm në vend të lakrës për të bërë shaminë nga ajo mund ta pjekni edhe atë fetë, vendosni pak kripë vaj ulliri aty dhe vendoseni brenda furrë dhe pjek atë ose bëjeni atë në copëza të vogla në çdo mënyrë coleslaw është maja për mua e copëtuar, gjërat e mira të saj mirë dhe Z.Will Trexler dëshiron të dijë se çfarë lloj përzierjeje të tokës do e perdornit per kopsht ene? mirë tani nuk kam ndonjë përvojë me të kjo por kjo është vetëm unë do të hedh atje ato që unë mendoj se do ndoshta funksionojnë më të mirët dhe të gjithë atje munden mund të më kritikoni këtu, kështu që nëse do të ndërtoni një kopsht enë ose ndërtoni disa shtretër të ngritur ose çfarëdo që kam parë atje ku njerëzit do t'i mbushin ato plotësisht me kompost nuk do ta bëja këtë vetëm për faktin se do të duhet t'i ujisni ato gjatë gjithë kohës që ju do të keni nevojë për diçka atje që është pak më shumë i dendur se plehrash që plehrash funksionon mirë, por njeriu atë thahet pothuajse shumë mirë nëse mbillni në atë plehrash nuk jeni nuk mori asgjë për të mbajtur vërtet ujin atje kështu që ajo që unë do të bëja është që do ta mbushja atë rreth dy të tretat e rrugës me ca sipërfaqe vetëm disa të mira nuk dini shumë argjilë në të vetëm një sipërfaqe e mirë tokësore dhe pastaj do të hyja në majë shtresa e tretë dhe vendosni pak plehrash atje dhe më pas mbilleni në atë dhe në atë mënyrë ju e keni atë tokë të lartë atje poshtë për të llojit për të ruajtur një lagështi atje dhe ju e dini që thjesht po mbillni në atë shtresë të lartë të plehrash që mund të bësh edhe si fermerët e tregut dhe telefononi veten jo derisa të mundeni një zëvendësues tjetër të mirë të jetë nëse nuk keni akses në disa shtresa të mira të përditshme është përdorimi i myshkut torfe torfe ka një shumë aftësi mbajtëse të ujit në të dhe do ta bënte një zëvendësues i shkëlqyeshëm për sipërfaqen e tokës për t’u përdorur në atë situatë ju mund të blini tufa me myshk torfe, por dëshironi diçka që unë mendoj atje mbajeni pak lagështi atje vërtet, dhe myshk torfe do ta bënte atë sipërfaqja e tokës do të ishte shumë mirë, e fundit këtu është nga Alice Leishman dhe ajo thotë sugjerime të shkëlqyera për ato që akoma mund të mbjellë tani ajo tashmë po pret ose po pret të organizojë dimrin tonë të vjeshtës kopsht dhe zakonisht planifikoni të filloni tabaka të farave rreth fundit të korrikut, kur do të fillojmë përgatitjen për vjeshtë kopshtaria është një gjë gjithnjë e më shumë ose një lloj tjetër planifikoj një lloj lehtësie në të dhe unë do të mbjell disa prej mia sepse hapem gjerësisht në lule sigurisht që kemi patatet e ëmbla mendoj se patatet e ëmbla mund të konsiderohen si vjeshta sepse ato ejani në vjeshtë unë nuk e di, por ne do të rritemi patate gjatë verës dhe ata do të vijnë në vjeshtë mendoj se ajo do të fliste kur të pushohesh duke u bërë transplantet tuaja gati për vjeshtë Tetor, Tetor, kur lloji i motit ftohet pak nga pak i lëngoj po është e drejtë dhe unë do të thoja që jo të gjitha flasin menjëherë se është një gjë graduale sa më shpejt që të shohim pak pushim në horizont sa i përket temperaturat shkojnë Unë dal këtu një ditë mbjell një banesë me lakra ditën tjetër disa lulelakër brokoli tjetër gjë që morëm një serë plot transplantime dhe duke provuar të gjeni diku për t'i hequr ato, ju e dini këtë mëngjesin e parë unë ec atje dhe ndjej se bie në ajër që është koha vërtet duhet të bëni transplantime në poshtër, kështu që ju duhet të jeni pak më përpara se kjo, por kjo është kur unë të marrë me të vërtetë e shtangur për këtë është kur unë mendoj se pak nga pak nuancë ti e di tani se kur pecanët fillojnë të bien në tokë, por është koha për t'u zënë mirë mirë ne thjesht kemi pasur një shfaqje të hedhur së bashku sonte, por mua më pëlqeu shumë shpresoj se të gjithë do ta shijoni edhe atje dhe nëse kjo është hera juaj e parë që na shihni duke u siguruar që e keni goditur atë pajtohem butonin goditi atë butonin poshtë poshtë kështu që ju njoftohemi sa herë që të paraqitemi dhe të ndajmë me disa nga ata miqtë tuaj është e re për kopshtarinë atje po, mos harroni të ndani tregoni botës që të mund të godisim 100k dhe mund t'i dhurojmë një pjesë të sendeve të mira këtu për y'all dhe nëse e shijuat shfaqjen sonte, shikoni këto dy video të tjera pikërisht këtu, edhe unë mendoj se ju me të vërtetë do të kënaqeni me ato dy ne do t'ju shohim herën tjetër që të kujdeseni

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="9.2" dur="5.2"> pra pak për turshitë >

< start="14.4" dur="4.56"> ju keni marrë në rritje Calypsos unë fillova me dy thasë >

< start="18.96" dur="4.319"> dhe pastaj e mbolla këtë që këtu është duke filluar të bëhet tani >

< start="23.279" dur="5.041"> kjo është një shumëllojshmëri e quajtur Max Pack që jam rritur në të kaluarën që kam dëgjuar >

< start="28.32" dur="3.52"> prej saj po, unë nuk u rrita në disa vjet dhe ne ishim në gjendje ta merrnim këtë >

< start="31.84" dur="3.68"> vit dhe e kisha harruar se sa mirë një turshi >

< start="35.52" dur="4.16"> se kjo ishte dhe për ata prej jush atje që pëlqen >

< start="39.68" dur="2.64"> ta qëroj këtë nuk do të bëjë një vaj të madh >

< start="42.32" dur="2.239"> kastravec për ata prej jush që pëlqejnë turshi >

< start="44.559" dur="3.601"> kjo është ajo që ju duhet të rritet unë dua të shikoni këto këto janë goxha tani >

< start="48.16" dur="3.36"> tani ajo që do të bëjë është që do të bëjë një bandë të tyre atje >

< start="51.52" dur="3.679"> kjo do të ishte ajo që do ta klasifikoja si një turshi të tërë turshi >

< start="55.199" dur="2.641"> kështu që le të tërheqim diçka që unë zgjodha disa prej tyre ju mund t'i zgjidhni ato pak më të vogla nëse >

< start="57.84" dur="3.519"> ju dëshironi, por këto gjëra janë thjesht për të >

< start="61.359" dur="3.12"> mua dhe ata ngarkohen po flas për njeriun >

< start="64.479" dur="3.841"> ata ngarkojnë tani ju nuk mund t'i lejoni ata të shkojnë pak >

< start="68.32" dur="3.28"> pak më të mëdhenj ata do të marrin për të drejtën e madhe atje që është madhësia e saj >

< start="71.6" dur="5.28"> ju shkoni të blini një kavanoz të madh të vjetër me kopër të koprës për atë të madhe, por ashtu atje >

< start="76.88" dur="4.08"> perfekte kështu që nëse doni të bëni disa turshi të koprës së tërë >

< start="80.96" dur="3.44"> ose nëse ju pëlqen thjesht turshitë me feta më të vogla >

< start="84.4" dur="3.2"> ajo paketë max është mënyra për të shkuar tani ajo që është çmendur për mua >

< start="87.6" dur="7.839"> është kështu që kjo nuk është një shumëllojshmëri gynoisius është thjesht një hibrid por ajo vë në lëvizje >

< start="95.439" dur="4.32"> një ton me lule dhe është vërtet rezistent ndaj sëmundjeve >

< start="99.759" dur="5.521"> dhe kështu që unë mendoj se prodhon ashtu si bëjnë varietetet gynoisis >

< start="105.28" dur="3.6"> është thjesht një hibrid i mirë i mirë është ashtu siç thashë rezistencë të mirë ndaj sëmundjeve >

< start="108.88" dur="3.919"> tani do të them këto gjëra si të ushqehen dhe i kam ushqyer bukur >

< start="112.799" dur="2.881"> mirëpo ata duket se pëlqejnë të ushqehen ne kishim një djalë >

< start="115.68" dur="4"> në grupin Row by Row një javë ose pak më parë tha diçka për unë >

< start="119.68" dur="3.2"> dëgjoni të flisni për dhënien e 20 20 trangujve >

< start="122.88" dur="2.8"> ai po thoshte se kishte dëgjuar që kastravecët nuk u pëlqejnë shumë >

< start="125.68" dur="5.199"> azoti nuk dëshiron të ushqehet por këto këtu duan të ushqehen nëse rritesh >

< start="130.879" dur="3.601"> ata i keni për t'i zgjedhur ato për çdo ditë tjetër është sikur të rritesh >

< start="134.48" dur="3.6"> okra e shkurtër ju e dini nëse po shkoni për një bandë të tyre atje >

< start="138.08" dur="3.68"> ata mund të rriten në atë madhësi për rreth një ditë, kështu që ju duhet të jeni atje duke zgjedhur >

< start="141.76" dur="5.199"> ato në një paketë të rregullt por atë maksimale nëse keni nevojë për një kastravec të njëpasnjëshëm të mirë >

< start="146.959" dur="3.36"> të hysh tani, është shumë kohë sikur ta dish nëse jeton në jug >

< start="150.319" dur="3.2"> tani është koha për të mbjellë raundin e dytë ose të tretë të trangujve >

< start="153.519" dur="3.041"> dhe ju dëshironi disa zgjedhës të mirë që është një i mirë këtu >

< start="156.56" dur="4.48"> histori interesante, qesharake për turshinë dhe >

< start="161.04" dur="3.36"> ruajtjen dhe sende, kështu që shumë njerëz na pyesin se dëshirojnë ne >

< start="164.4" dur="3.839"> bëni video dhe dëshironi të flisni më shumë rreth turshi dhe ruajtjen >

< start="168.239" dur="5.521"> dhe e vërteta është se ne nuk bëjmë shumë turshi dhe >

< start="173.76" dur="2.32"> duke ruajtur tani zonjën Hoss bën pak, por unë >

< start="176.08" dur="4.799"> Unë nuk e bëj shumë atë dhe është kryesisht thjesht nuk kam kohë >

< start="180.879" dur="3.601"> ju e dini para se të kishim të rinj kemi përdorur një pjesë të mirë të asaj që më pëlqeu ishte >

< start="184.48" dur="3.52"> argëtuese por në ditët e sotme unë kam marrë aq shumë duke shkuar unë >

< start="188" dur="4.239"> jo domosdoshmërisht të keni aq kohë sa ta bëni >

< start="192.239" dur="3.361"> ti më ndiqni unë po ju ndjek unë po marr atë që po rrëzoni >

< start="195.6" dur="4.4"> pra, atë që ne kemi një lloj filozofie që kemi marrë në lloj >

< start="200" dur="3.04"> vitet e fundit po thjesht do të shijojmë gjithçka >

< start="203.04" dur="3.919"> ndërsa është në ne do të hamë kastraveca këtë herë të vitit derisa të sëmuremi >

< start="206.959" dur="3.92"> ata dhe pastaj ne do të presim dhe pastaj do të hamë përsëri tranguj >

< start="210.879" dur="3.841"> vitin tjeter cfare beni Epo ju flisni vetë për atë gjë që i bën turshi >

< start="214.72" dur="4.32"> sepse unë dhe zonja Hoss jemi të hapur në sezonin e turshive >

< start="219.04" dur="3.839"> po dhe ajo që dua të bëj sot është paksa provë shije dhe t'ju lejoj >

< start="222.879" dur="3.201"> ushqej disa nga ato që kemi bërë ditët e fundit në rregull, oh ti >

< start="226.08" dur="2.96"> do të më shohësh sytë, do të të shohim para syve dhe do të shkosh >

< start="229.04" dur="2.4"> shijoni disa nga ato që kemi bërë sepse është >

< start="231.44" dur="3.6"> kanë qenë vërtet të ndryshëm ne kemi bërë shumë të reja të ndryshme >

< start="235.04" dur="3.839"> varieteteve dhe gjërave të ndryshme dhe është vërtet argëtuese unë >

< start="238.879" dur="3.521"> si turshi që ju e dini se turshi ka qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë ishte >

< start="242.4" dur="5.36"> një nga format e para të mbajtjes së presionit të ushqimit si nga ajo >

< start="247.76" dur="4"> kthim në ditë e kupton rrugën mbrapa në ditën >

< start="251.76" dur="3.36"> njerëzit në jug ju e dini që ata mund të pinë duhan mishin e tyre por >

< start="255.12" dur="2.799"> ata nuk kishin ndonjë mënyrë tjetër për të ruajtur mishin dhe perimet e tyre >

< start="257.919" dur="4.881"> përveç pirjes së duhanit dhe turshi ato do të kishin një të madhe >

< start="262.8" dur="4.08"> kova ose një fuçi e madhe nga jashtë dhe nëse ata vrisnin një gomë ose një zotërim çfarëdo >

< start="266.88" dur="1.92"> ata nuk kishin frigorifer për t'i futur ato >

< start="268.8" dur="3.92"> turshi dhe bëni perimet e tyre në të njëjtën mënyrë tani turshi >

< start="272.72" dur="3.12"> perimet janë të mira deri në gjashtë ose shtatë muaj, kështu që nëse e bëni >

< start="275.84" dur="3.28"> merrni atë korrje të bollshme që të gjithë ju marrim, nuk e dini se çfarë të bëni >

< start="279.12" dur="3.359"> bëje me ta dhe lodhesh duke i freskët ashtu siç tha Travis >

< start="282.479" dur="3.041"> gjithnjë i zgjedh ato dhe mund ta zgjasësh atë në vit >

< start="285.52" dur="3.76"> jo Unë jam plotësisht dakord me përfitimet e turshi po them vetëm >

< start="289.28" dur="2.72"> Unë nuk kam aq shumë kohë për ta bërë atë siç e përdor për të - edhe atë që ne jemi rregulluar për të bërë të drejtë >

< start="292" dur="2.08"> tani mund ta shoh atë që do të ha? Jo ti >

< start="294.08" dur="2.24"> nuk mund ta shoh që është gjithë pikëpamja e syve >

< start="296.32" dur="5.76"> në rregull shohim nëse mund ta marr këtë tek ju mendoj se është nëse nuk e bëra >

< start="302.08" dur="3.28"> vura xhepin e pasmë dhe po frynte hundën, mendoj se është ai >

< start="305.36" dur="3.279"> i pastri nuk jam njëqind për qind i sigurt por duket sikur është >

< start="308.639" dur="3.441"> mirë, çfarë - nuk mund ta shoh - mirë, ju nuk mund ta shihni mirë se është pikërisht kjo >

< start="312.08" dur="4.399"> nga të gjitha këto mirë ne të gjithë e dimë se ju mund të turshi a >

< start="316.479" dur="2.321"> shumë gjëra të ndryshme megjithatë unë nuk i dija >

< start="318.8" dur="3.92"> se atje kishte kaq shumë receta të ndryshme atje dhe aq shumë sa të mundeshit >

< start="322.72" dur="2.56"> turshi tani shumë njerëz pëlqejnë ndryshe >

< start="325.28" dur="3.28"> kanë shije të ndryshme dhe shumë njerëz si të ndryshëm >

< start="328.56" dur="2.56"> gjëra dhe është mirë që dini se po flisnit për ato turshi të tërë vetëm një >

< start="331.12" dur="2.88"> minutë më parë më pëlqejnë ato që kurrë nuk i kam zgjedhur këto >

< start="334" dur="3.28"> më parë por unë i pëlqej ata dhe një arsye unë >

< start="337.28" dur="2.72"> mbase nuk i kam zgjedhur kurrë më parë kështu që unë kurrë nuk mund t'i rritja ato të vegjlit >

< start="340" dur="2.96"> si kjo unë gjithmonë rritja turshi të madhësive të mira dhe ato kalipso >

< start="342.96" dur="2.959"> se unë u rrita ata janë më të mëdhenj dhe ata janë më shumë nga a >

< start="345.919" dur="3.28"> prerë tani nëse një shok do të rritet >

< start="349.199" dur="4.081"> një kalipso dhe si të prerë ato dhe të bëj turshi >

< start="353.28" dur="3.359"> ju mund të dini a turshi të ëmbël ju mund të bëni turshi kopër >

< start="356.639" dur="3.601"> ajo që më pëlqen të bëj tani është ajo që hap gojën tënde dhe më lër >

< start="360.24" dur="4.64"> ju nuk mund t'i keni ata jo. Unë nuk e di se nuk shohin ndonjë gjë tjetër gjithashtu folks >

< start="364.88" dur="4.319"> para se të fillojmë, ju me të vërtetë duhet të përdorni doreza kur i bëni të gjitha >

< start="369.199" dur="2.401"> kjo lloj sendesh sepse nëse do të kesh diçka >

< start="371.6" dur="2.96"> për të fshirë sytë poshtë mund të përfundoni në spital, kështu që është shumë e rëndësishme >

< start="374.56" dur="4.56"> që të merrni masa paraprake kur jeni duke bërë këtë lloj sendesh tani >

< start="379.12" dur="5.28"> ju nuk mund të përdorni duart tuaja në rregull ju jeni gati >

< start="384.4" dur="4.56"> provoni ashtu atje mm-hmm më thoni çfarë mendoni >

< start="388.96" dur="4.56"> që shijon si njëra nga nofullat e mia - një herë më shumë atje >

< start="393.52" dur="4.64"> po, gjyshe 97-vjeçare që shijon si turshi e ëmbël e saj është pikërisht >

< start="398.16" dur="2.64"> ajo që është kaq e kërmja të dalë këtu dhe të qëndrojë ishte disa ditë >

< start="400.8" dur="3.839"> 93 vjeç dhe ne bëmë disa turshi të ëmbla të saj >

< start="404.639" dur="4.241"> e shkruajti këtë recetë në një copë letër dhe unë >

< start="408.88" dur="2.719"> mendoni se gruaja ime e ndau atë në grupin Row by Row dhe ajo doli atje dhe >

< start="411.599" dur="2"> na dha udhëzime të hollësishme për t'i bërë ato >

< start="413.599" dur="3.921"> ata goxha të mira unë mendoj se është një recetë tre-ditore është mjaft e shpejtë >

< start="417.52" dur="8.72"> dhe është e ëmbël oh ne nuk kemi mbaruar, ne nuk kemi mbaruar mirë, mbajeni vetëm një >

< start="426.24" dur="2.88"> së dyti duhet ta pastroj qiellzën time që do të marr >

< start="429.12" dur="3.84"> ti nje pije uje kisha nje ndjesi se do me duhen ca >

< start="432.96" dur="3.28"> uji në ditët e sotme tregojnë mirë që ju e dini që ne rritim shumë gjëra shumë gjëra ju >

< start="436.24" dur="5.359"> normalisht nuk do të mendoja për turshi mm-hmm që e bëjnë mirë >

< start="441.6" dur="3.58"> materiale për turshi kështu që këtu ne hapemi përsëri atë kurth >

< start="453.12" dur="5.199"> çfarë mendoni për këtë është një panxhar turshi >

< start="458.319" dur="4.241"> se e sigurt është që është njëra prej tyre panxharët e artë që u rritëm >

< start="462.56" dur="4"> po e dini që ne vendosim edhe disa qepë, kështu që ju të merrni një goditje të vogël anësore >

< start="466.56" dur="3.12"> atë qepë atje mund të shijoni atë aromën tokësore të >

< start="469.68" dur="2.959"> panxhar atje dhe kjo është send i mirë >

< start="473.199" dur="4.241"> se nuk mund të shijoni vërtet panxhar si panxhar >

< start="477.44" dur="3.439"> nëse ju pëlqen panxhar ju pëlqen panxhar, nëse nuk ju pëlqen panxhar, nuk ju pëlqen panxhari >

< start="480.879" dur="2.241"> por cili është deklarata e rremë që sapo keni bërë >

< start="483.12" dur="3.359"> mirë mirë ajo që po them është ajo aromë dheu >

< start="486.479" dur="3.521"> sepse disa njerëz përpiqen ta maskojnë atë ose çfarëdo që ju pëlqen ose nuk ju pëlqen >

< start="490" dur="4.479"> ju me të vërtetë nuk mund të shpëtoni prej tij, por ne morëm edhe një herë këtu në rregull >

< start="494.479" dur="3.12"> tani pastrojeni mirë >

< start="498.24" dur="3.359"> Jam pak nervozuar për këtë pus të fundit që ju e dini këtë ditë dhe kohë çfarë >

< start="501.599" dur="3.04"> kemi vërejtur është dhe unë do të shkoj përpara dhe të bëj një parashikim këtu njerëz që jemi >

< start="504.639" dur="5.041"> duke rregulluar për të parë një ndryshim në faqen tonë të ushqimit - ushqim çfarë - ueb ushqimi ynë në mënyrën si ne >

< start="509.68" dur="4.4"> përvetësoni ushqimin mënyrën e shpërndarjes së ushqimit dhe gjithçka >

< start="514.08" dur="4.079"> kështu që kemi vërejtur përmes këtij virusi dhe kjo pandemi ka kaluar nëpër të >

< start="518.159" dur="4.161"> ndryshoi furnizimin me ushqime që qeveria jonë bekon zemër sa herë që ata >

< start="522.32" dur="3.44"> përpiquni të bëni diçka që ata shumë reagojnë dhe ajo që do të shihni është >

< start="525.76" dur="3.6"> qeveria po reagon shumë për këtë dhe këto bimë paketimi dhe këto >

< start="529.36" dur="3.44"> ju e dini që përpunuesit e ushqimit po rregullojnë se duhet të zbatohen >

< start="532.8" dur="4.479"> shumë rregullore dhe udhëzime të reja për të marrë ushqimin tuaj atje në masë >

< start="537.279" dur="4"> prodhimi kështu që ajo që do të bëjë do të shkojë në koston tuaj ushqimore >

< start="541.279" dur="3.521"> kështu që parashikimi që po bëj është i juaji >

< start="544.8" dur="6.159"> raporti ushqim ndaj të ardhurave është duke u fiksuar për të dalë shumë mirë, që tashmë ka disa njerëz >

< start="550.959" dur="1.521"> mendoni se do të dalë ajo që po them >

< start="552.48" dur="3.359"> fatura juaj ushqimore do të rritet deri në faturën tuaj ushqimore do të rritet >

< start="555.839" dur="3.521"> dhe ato që keni shpenzuar në krahasim me ato që keni shpenzuar në sende ushqimore për atë që jeni >

< start="559.36" dur="2.56"> do të ndryshojë dhe do të shpenzosh më shumë >

< start="561.92" dur="3.12"> sendet tuaja ushqimore dhe unë nuk mendoj përqindje më të mëdha >

< start="565.04" dur="3.6"> buxhet pikërisht kur e vendosni atë sytë e syve vetëm tek mençuria >

< start="568.64" dur="3.52"> ti kështu nuk do të kthehesh poshtë unë >

< start="572.16" dur="2.64"> mendoni se do të qëndrojë lart dhe do të vazhdojë të rritet pak >

< start="574.8" dur="3.52"> kështu që do të jetë më e rëndësishme se kurrë për të mësuar këto mashtrime të >

< start="578.32" dur="3.28"> tregti të tilla si marrja dhe ruajtja e ushqimit tuaj duke rritur ushqimin tuaj >

< start="581.6" dur="4.08"> dhe duke qenë më të vetë-qëndrueshëm sesa kemi qenë në të kaluarën >

< start="585.68" dur="3.279"> ne jemi gati - po, thjesht dua t'ju kujtoj karma >

< start="588.959" dur="3.601"> keq e keqe - tani shiko këtu para teje kjo është diçka pak më ndryshe >

< start="592.56" dur="4.56"> në rregull hapeni edhe një herë një herë më shumë >

< start="597.12" dur="3.68"> ejani edhe një herë të merrni edhe më shumë >

< start="602.32" dur="6.32"> një herë më shumë i kam edhe dy që është mirë nuk ke edhe një tjetër duhet të provosh atje >

< start="608.72" dur="5.6"> oh unë dua të të ngroh ty pak tani ndoshta unë ndoshta nuk keni pasur kurrë >

< start="614.32" dur="2.48"> që më parë >

< start="617.04" dur="4.4"> mirë të gjitha shijet e duhura si një qepë turshi mirë nuk është >

< start="621.44" dur="3.519"> në rregull kam nevojë për mua për të guess përsëri >

< start="627.2" dur="5.28"> është një lloj i strukturës së brishtë që kurrë nuk kam dëgjuar turshi kungull që është >

< start="632.48" dur="3.84"> pikërisht ajo që është kungull i njomë kungull dhe kungull i verdhë në rregull tani ne >

< start="636.32" dur="3.519"> mora pak qepë të përzier atje, gjithashtu mora një kafshim qepë >

< start="639.839" dur="3.921"> vetëm atëherë mund të keni a dëshironi që jo jo unë thjesht >

< start="643.76" dur="3.6"> Dua të them që tani isha duke u ngatërruar me ju e dini se nuk do të vendosja asnjë send të nxehtë për ju >

< start="647.36" dur="2.08"> si kjo mirë unë nuk u shqetësova për vapën >

< start="649.44" dur="2.88"> gjëra që unë mund të trajtoj se unë keni pasur mua pak shqetësohen duke folur rreth >

< start="652.32" dur="2.24"> pasuritë e turshi dhe sende si kjo nr >

< start="654.56" dur="4.32"> Unë mendoj se nuk do ta vendosja atë, por tani ndodhi vërtet që lexova një libër këtu >

< start="658.88" dur="3.519"> disa vjet më parë në lidhje me atë dhe kjo është mënyra se si njerëzit jetojnë pa sytë tani unë >

< start="662.399" dur="3.12"> me mend kaq mirë >

< start="666.56" dur="3.04"> kjo është e ndritshme nga një vështrim i papritur në nuk është aq bukur >

< start="669.6" dur="3.84"> kjo është goxha ato janë cilësi të mira të mira të mira ndonjëherë për to >

< start="673.44" dur="5.04"> në të kaluarën u mundua rreth turshive po ruan atë cilësi të brishtë >

< start="678.48" dur="3.52"> fella me të vërtetë i duhen disa krisur duke i ngrënë me krisur ndoshta një copë e vogël >

< start="682" dur="2.48"> e djathit të koprës po do të ishte mirë jua solla këtë >

< start="684.48" dur="2.799"> sepse jeni duke u ankuar unë i ha të gjitha ato që mendoja se do t'ju lejoja të provoni një >

< start="687.279" dur="4.56"> kjo është ata okra turshi që uji >

< start="691.839" dur="4.081"> rënë deri atë ditë ato që unë kam marrë veten time një bark nga të hahet të gjithë >

< start="695.92" dur="4.88"> po ka mbetur vetëm atje nëse doni t'i provoni ata akoma shumë mirë >

< start="700.8" dur="3.36"> kështu që turshi turshi duke folur - ne vetëm >

< start="704.16" dur="4.96"> do të kisha një krejtësisht tjetër le t'i tregojmë të gjithëve se kush jemi në fillim kështu >

< start="709.12" dur="3.839"> Kjo është shfaqja jonë kopsht rresht pas rresht kjo është shfaqja jonë javore e kopshtit ku ne >

< start="712.959" dur="2.56"> vetëm uluni rrotull flasim për gjëra në kopsht >

< start="715.519" dur="3.921"> zakonisht kanë një temë kryesore dhe gjithçka që unë jam Travis - Unë jam Greg >

< start="719.44" dur="6.32"> dhe sonte kam bërë një shfaqje të planifikuar të bëj në lidhje me programin tonë të kontrollit të dëmtuesve >

< start="725.76" dur="3.04"> dhe pastaj këtë mëngjes ose vonë natën e kaluar unë vetëm thashë që jam >

< start="728.8" dur="3.52"> gërvisht se - ke pasur një zbulesë a bëre mirë unë vetëm thashë që kam marrë shumë >

< start="732.32" dur="3.44"> gjëra të mira që vijnë nga kopshti tani për tani që dua të flas >

< start="735.76" dur="4"> dhe kështu është ajo që ne do të bëjmë >

< start="739.76" dur="3.04"> para se të shkojmë më tej, më lejoni ta ndaj këtë libër këtu >

< start="742.8" dur="4.08"> tani të gjithë e dinë se libri im i preferuar quhet qilar turshi >

< start="746.88" dur="4.16"> me falni sepse ka disa receta te mira aty ku dua per okra turshi >

< start="751.04" dur="3.919"> tani megjithatë Znj.Hoss e do shumë këtë libër këtu dhe kjo është >

< start="754.959" dur="3.761"> receta pikërisht këtu jo e nënës sime por këto dy këtu erdhën pikërisht >

< start="758.72" dur="3.04"> jashtë këtij libri këtu dhe ajo me të vërtetë e do atë sepse mundesh >

< start="761.76" dur="3.44"> bëni tufa të vogla në mënyrë që të mund të eksperimentoni dhe të zbuloni nëse >

< start="765.2" dur="3.28"> ju pëlqen nëse vazhdoni të bëni një grup më të madh herën tjetër >

< start="768.48" dur="4.4"> ky është një libër shumë i mirë këtu, besoj se është nxjerrë nga jeta e jugut >

< start="772.88" dur="3.04"> kështu që ju e keni atë nëse doni të shtoni një në bibliotekën tuaj kjo ndoshta do të ishte një >

< start="775.92" dur="3.84"> e mirë Unë jam duke supozuar që ju mund ta blini atë në amazon - që është një pelte piper i bukur në kërkim në anën e pasme >

< start="779.76" dur="2.079"> këtu është gjithmonë një nga gjërat e mia të preferuara >

< start="781.839" dur="4.321"> është pelte e pelte E dua piperin e mirë dhe ju e dini se cili është speci im i preferuar >

< start="786.16" dur="3.04"> Jelekët e specave është habanero - habanero po >

< start="789.2" dur="4.48"> po nëse e përkëdhelni kohën kur shtoni të gjithë sheqerin dhe gjësendet aty largon një >

< start="793.68" dur="3.839"> pak avantazh që bën para se të flas >

< start="797.519" dur="3.921"> këta djem këtu, kështu që ne po afrohemi me afro 100,000 >

< start="801.44" dur="4"> pajtimtarët në youtube të vërtetë afër dhe e dija që ishte >

< start="805.44" dur="3.6"> një synim i lartë por unë e kisha këtë ide në mendje që doja ta doja >

< start="809.04" dur="3.44"> hit 100k nga ditëlindja ime e cila është e 30-ta >

< start="812.48" dur="3.76"> këtë muaj nuk është kjo e shtunë por tjetër >

< start="816.24" dur="3.76"> tani do të jem unë do të jem jashtë rrjetit >

< start="820" dur="3.199"> Nuk do të them se ku po shkoj, por do të jem jashtë rrjetit atë ditë >

< start="823.199" dur="4"> por unë me të vërtetë shpresoja se mund të godisnim 100k nga dita që do të isha 35 vjeç >

< start="827.199" dur="4.08"> njeri që do të ishte një dhuratë e mirë e përsosur e ditëlindjes >

< start="831.279" dur="4.481"> tani ngjitja jonë e ngadalësuar që ndodh me youtube ju >

< start="835.76" dur="3.6"> ju do të merrni një video virale dhe ajo do të xhiruar dhe pastaj lloj i rrafshuar kështu >

< start="839.36" dur="4.8"> ne pak e rrafshojmë pak dhe unë do të shikoja nëse mundemi >

< start="844.16" dur="4.239"> kërkoni ndihmën e pajtimtarëve thirrjen tonë besnike të bazës në >

< start="848.399" dur="2.88"> luftëtarët - thirreni luftëtarët dhe na ndihmoni të marrim >

< start="851.279" dur="4.081"> në njëqind mijë deri në 30 maj ose 30 maj >

< start="855.36" dur="5.68"> dhe nëse ne mund të bëjmë që unë kam disa gjëra mjaft të mira >

< start="861.04" dur="4.08"> Do të bëj këtu, kështu që do të bëjmë njëqind mijë >

< start="865.12" dur="5.76"> dhuratë e parapaguesve por e vetmja do të ndodhë nëse ne >

< start="870.88" dur="4.319"> goditi atë njëqind mijë deri në 30 maj kështu që atë që duhet të bësh >

< start="875.199" dur="5.041"> në facebook-un tuaj ose çfarëdo ose kushdo që flisni t’i tregoni kujtdo që ju >

< start="880.24" dur="3.68"> di të shkosh të pajtohesh në kanalin do të jesh real afër >

< start="883.92" dur="3.2"> tani bazuar në parashikimet e mia, por besoj se mund ta kapërcejmë dhe ta bëjmë >

< start="887.12" dur="4"> kështu që ja çfarë do të bëj nëse godasim >

< start="891.12" dur="4.64"> 100,000 deri në 30 maj do të bëj tre >

< start="895.76" dur="2.4"> dhuratat Unë do të vendos disa emra në kapelë >

< start="898.16" dur="4.08"> dhe ne do t'i tërheqim ato do t'i dhurojmë ca bukur >

< start="902.24" dur="3.44"> çertifikata të mëdha dhurate në dyqanin tonë online >

< start="905.68" dur="4.24"> tani si e futni këtë si hyni >

< start="909.92" dur="3.76"> mirë kështu që në komentet në emisionin e kësaj jave >

< start="913.68" dur="4.8"> Unë dua që ju, për çfarëdolloj të preferuari juaj që kemi pasur, është episodi ynë i 103-të >

< start="918.48" dur="3.84"> cilido qoftë episodi juaj i rreshtit nga rreshti, unë dua që ju të vendosni titullin >

< start="922.32" dur="4.079"> titullin e plotë të këtij në komente dhe më thuaj pse ishte i yti >

< start="926.399" dur="4"> shfaqje e preferuar është hyrja juaj këtu, asnjë nga këto hyrje >

< start="930.399" dur="3.68"> do të kemi rëndësi nëse nuk e godasim atë 100k por kjo është hyrja juaj >

< start="934.079" dur="4.161"> pikërisht atje dhe ne do t'i tërheqim të gjithë ata që i vendosin në një kapelë dhe tërheqim prej andej >

< start="938.24" dur="3.36"> kështu që ne do të tërheqim tre emra nëse kjo ndodh në rregull >

< start="941.6" dur="4.32"> i pari që e quajtëm fitues numër një do të marrë një 500 >

< start="945.92" dur="5.359"> 500 500 karta dhurate morët leje nga njeriu deri më tani >

< start="951.279" dur="3.92"> ju morët leje nga dyqanet më të larta të dyqanit tonë >

< start="955.199" dur="4.801"> Unë bëra emrin e dytë që vizatojmë do të marr 250 dollarë >

< start="960" dur="4.079"> vlera e kredisë për dyqan dhe e treta do të marrin një vlerë njëqind dollarë >

< start="964.079" dur="3.601"> kështu që ne do të japim tetëqind e pesëdhjetë dollarë falas >

< start="967.68" dur="2.64"> gjëra, por gjithçka është e kushtueshme për të arritur atë >

< start="970.32" dur="4.24"> 100k deri në 30 maj kështu vendosni episodin tuaj të preferuar dhe pse brenda >

< start="974.56" dur="2.88"> komentet dhe tregoni kujtdo që dini të shkoni >

< start="977.44" dur="4"> pajtohuni posaçërisht ata njerëz atje që ju e dini që po fillon >

< start="981.44" dur="2.639"> kopsht dhe duke u munduar ne mendojmë se mund të jemi një ndihmë e madhe për ta >

< start="984.079" dur="3.521"> kështu që ju e dini që unë e shoh atë çdo ditë ne kemi njerëz që vijnë këtu që unë e kam njohur >

< start="987.6" dur="2.799"> për një kohë të gjatë që fillojnë një kopsht dhe ata janë vetëm >

< start="990.399" dur="2.961"> plot me ju e dini energjinë që duan të dalin atje dhe ta bëjnë atë që u mungon >

< start="993.36" dur="3.599"> njohuritë e grupit të aftësive dhe ata janë vërtet të interesuar që ata dëshirojnë >

< start="996.959" dur="3.521"> ju dini ta plotësoni mirë atë njohuri për të kuptuar se çfarë duhet të bëjnë >

< start="1000.48" dur="3.279"> kështu që nëse i keni njerëzit që i dini atje u thoni atyre për ne, sillni ata brenda dhe >

< start="1003.759" dur="2.721"> ne do t'i ndihmojmë ata të rritin ushqimin e tyre, ju e dini sa >

< start="1006.48" dur="4.08"> farat që mund t’i blini për 500 shumë unë mendoj për shumë gjëra që keni >

< start="1010.56" dur="3.76"> e tërë ju mund të keni kopshtin tuaj të tërë vjeshtë vendosur deri aty me >

< start="1014.32" dur="4.24"> gjithçka që ju nevojitet prandaj sigurohuni që të luani së bashku >

< start="1018.56" dur="3.199"> se atje do të argëtohemi me të tani këto >

< start="1021.759" dur="4.08"> qepë pikërisht këtu në rregull kam marrë tre lloje të qepëve të drejtë >

< start="1025.839" dur="4"> këtu lloji i tre llojeve kryesore u rritëm që morëm >

< start="1029.839" dur="3.761"> një qepë të kuqe po, unë e di se çfarë është kjo >

< start="1033.6" dur="3.359"> kolla e kuqe në rregull Do t'i rrit ata nga farat >

< start="1036.959" dur="4.88"> këtu kemi qepën tonë të ëmbël tradicionale nuk dukem e verdhë, por kur është >

< start="1041.839" dur="3.041"> mori lëkurën që ne e quajmë këtë një qepë të verdhë tani mendoj >

< start="1044.88" dur="3.679"> kjo është një, nuk mbaj mend nëse është e ëmbël >

< start="1048.559" dur="2.881"> korrje ose atë savanë të ëmbël do ta quaja a >

< start="1051.44" dur="5.2"> gjysmë-raundi nuk do të ishte, por nuk është një e vërtetë e rrafshuar >

< start="1056.64" dur="4.64"> por lloj gjysëm i rrafshuar dhe pastaj këtu kam ngrënë shumë nga këto në jetën time >

< start="1061.28" dur="3.68"> por kurrë nuk i rrita ato këtë vit unë u rrita disa nga këto qepë të bardha kam marrë disa >

< start="1064.96" dur="4.88"> bimë nga dixondale dhe u rritën ato të bardha tani >

< start="1069.84" dur="3.52"> Më pëlqejnë të gjitha llojet e qepëve që disa njerëz më pëlqejnë vetëm qepët e ëmbla që më pëlqejnë >

< start="1073.36" dur="4.4"> ju i dini të gjitha profilet e aromave të ndryshme dhe shokët vijnë të dielën >

< start="1077.76" dur="4.32"> po i linte fëmijët të luanin së bashku atje në rrëshqitjen e ujit dhe >

< start="1082.08" dur="3.12"> goditi një nocion për të bërë disa qen djegës >

< start="1085.2" dur="4"> dhe unë po ju them se çfarë shkova dhe mund të kisha rrëmbyer ndonjë qepë por më kapa >

< start="1089.2" dur="3.04"> njëra prej tyre e bardha tani ata shijojnë pak më shumë si një >

< start="1092.24" dur="3.84"> qepë sesa pjesa tjetër e këtyre, por ju copëtoni pak nga ajo qepë e bardhë >

< start="1096.08" dur="3.839"> dhe vish qenin tuaj djegës që është rruga për të shkuar kështu që unë e kuptova ne >

< start="1099.919" dur="3.921"> do të bëja pak do të të bëj të bëj nderime >

< start="1103.84" dur="3.44"> atje prerë një pjesë të vogël të secilës dhe mund të krahasohemi >

< start="1107.28" dur="4.24"> dhe kontrast me Unë kam qenë e njohur vetëm për të ngrënë një sanduiç qepë më parë >

< start="1111.52" dur="3.68"> kur gjërat u shtrinë pak më shtruan pak majonezë atje vetëm qepë >

< start="1115.2" dur="3.52"> hani ato si atë po sepse unë kam qenë e njohur për të marrë një >

< start="1118.72" dur="3.04"> pak e ngushtë përpara po është ajo që ju po flisni >

< start="1121.76" dur="2.96"> diçka e tillë po, ne nuk kemi nevojë për një pjesë të madhe të vjetër >

< start="1124.72" dur="4.8"> pse jo atje ju shkoni kështu që kjo është një qepë e ëmbël këtu >

< start="1131.52" dur="3.279"> tani menjëherë larg shkopit aty e dini se është një qepë e ëmbël >

< start="1134.799" dur="4.081"> nuk ka dyshim për këtë nuk është aspak ndonjë kafshim për të >

< start="1138.88" dur="6.08"> gati-gati mori një shije pak të sheqerosur menjëherë nga get-go >

< start="1145.36" dur="4"> është vetëm një nxehtësi e vogël në fund dhe ju mund t'u thoni atyre të drejtë se ata kanë >

< start="1149.36" dur="4.96"> shumë ujë po, duke folur për ujë >

< start="1156.559" dur="3.281"> Kam nevojë për disa çarje >

< start="1160.16" dur="3.759"> thjesht duhet të na mbajmë një kuti krisur këtu poshtë fazës sonë >

< start="1163.919" dur="3.841"> kështu që ky është një qepë e bardhë tani më flisni për atë të bardhë >

< start="1167.76" dur="4.64"> para se të gërmojmë këtu tani që unë do të them që ata nuk e bënë jo >

< start="1172.4" dur="4.48"> jo Unë nuk u bëra hipa mbi qepë këtë vit dhe u futa mbi kokën time dhe >

< start="1176.88" dur="2.799"> nuk mund të kujdesesha për ta, ashtu siç duhej të kisha, por nga përvoja ime >

< start="1179.679" dur="2.481"> të bardhët nuk u bënë aq të mëdhenj sa të tjerët, por ata >

< start="1182.16" dur="5.12"> sa i përket shijes së mençur është thjesht një e mirë >

< start="1188.16" dur="5.12"> shije si një qepë të mirë tani nuk ka atë ëmbëlsi për të >

< start="1193.28" dur="4.24"> u rrit pak më shumë kur të rritem dhe gatuajmë disa bizele me sy të zi >

< start="1197.52" dur="2.8"> dhe bizele fushash ju prerë disa nga ato pikërisht këtu >

< start="1200.32" dur="3.76"> dhe vish ato dhe kjo është send i mirë ose një qen i nxehtë ose çfarëdo >

< start="1204.08" dur="3.44"> kur me të vërtetë dëshironi të shijoni disa qepë, veçanërisht qepë të papërpunuara, duhet të më keni >

< start="1207.52" dur="5.84"> disa turshi të ëmbël shkojnë me atë që qepa e bardhë është sende e mirë >

< start="1214.24" dur="5.2"> dhe tani e kuqja - vetëm e dyta ne po bëjmë shumë shije duke ju provuar >

< start="1219.44" dur="2.56"> po ata njerëz që nuk na pëlqen të hamë në shfaqjen që ndoshta kanë bërë >

< start="1222" dur="3.84"> akorduar deri tani edhe ju e dini që është gjëja e shkëlqyeshme >

< start="1225.84" dur="5.68"> në lidhje me rritjen e një kopshti është që ju duhet të hani mirë po >

< start="1231.76" dur="2.96"> ajo qepë e kuqe goxha nuk është ajo? ju e dini se keni nevojë për ca të kuqe dhe thjesht thjesht >

< start="1234.72" dur="4.24"> e dashit që sallata paksa e bën atë më të bukur >

< start="1243.679" dur="4.48"> tani thuaj që këtu ka një më të butë me sendin >

< start="1248.159" dur="7.121"> diku midis të dyve nuk është aq e nxehtë sa ajo e bardha >

< start="1255.28" dur="3.84"> ishte më e nxehtë se ajo e ëmbël atje e ëmbël është imja >

< start="1259.12" dur="3.76"> e preferuar varet nga ajo që unë jam duke e ditur atë >

< start="1262.88" dur="2.799"> varet nëse unë jam duke ngrënë - Unë jam i kënaqur që ne nuk duhet të hani të gjithë >

< start="1265.679" dur="3.441"> qepë po, unë kam parë që ju të merrni një kafshim të madh në >

< start="1269.12" dur="2.96"> një para yeep >

< start="1272.64" dur="6.24"> në rregull, kështu që prova e shijes së qepës ajo që unë isha në këtë pikë ishte ajo e bardhë >

< start="1278.88" dur="2.88"> qepë është një roje për mua Unë mendoj se do të rritem më shumë se ato duket se i ruajnë >

< start="1281.76" dur="2.64"> vërtet mirë dhe mirë nuk do të ishte zgjidhja ime nëse >

< start="1284.4" dur="3.2"> Unë isha duke ngrënë një sanduiç me qepë, por pashë se përdora ca sy të zi >

< start="1287.6" dur="3.36"> bizele ose ose gatim ndoshta disa salcë dhe gjëra të tilla >

< start="1290.96" dur="4"> qen djegës po, në rregull >

< start="1295.52" dur="8.96"> duke folur për familjen allium do t'i tërheq këta djem të këqij këtu >

< start="1304.48" dur="4.16"> I nxora gjithë hudhrat e mia lart gjithë hudhrat e elefantit >

< start="1308.64" dur="5.12"> dhe unë kisha disa që ishin pak nën mend, por unë do të >

< start="1313.76" dur="4.56"> them për pjesën më të madhe u bëra ca bukur isha bukur >

< start="1318.32" dur="5.28"> e kënaqur me madhësinë e kokat e mia të hudhrave që keni bërë mirë >

< start="1323.6" dur="3.52"> i kemi ushqyer mirë dhe gjithçka tani nuk mundem >

< start="1327.12" dur="3.52"> Unë nuk mund të them tani ndonjëherë ju nuk mund të thoni derisa ato thahen pak >

< start="1330.64" dur="3.68"> më shumë Unë me të vërtetë nuk mund të them nëse ata e shtresuan apo jo këtë këtu >

< start="1334.32" dur="3.839"> ndjehet si pak e keqe sikur mund të ketë shtresuar >

< start="1338.159" dur="4.88"> disa nga ato më të vogla nuk duken sikur kanë bërë dhe ato që nënkuptojmë >

< start="1343.039" dur="4.321"> shtresoj se atje është vërtet forma e rrobave dhe kërkon mot të ftohtë >

< start="1347.36" dur="3.679"> për ta bërë atë dhe nganjëherë ne nuk ftohemi mjaftueshëm thjesht nuk u ndjeva si unë >

< start="1351.039" dur="2.721"> kishte si të korrën e mirë të hudhërve siç kam pasur në të kaluarën >

< start="1353.76" dur="3.6"> lloj moti i ftohtë këtë vit ju i dini disa nga kokat më të mëdha >

< start="1357.36" dur="3.92"> Jam rritur ndonjëherë, por ne nuk i dimë nëse ato >

< start="1361.28" dur="2.96"> shtresuar akoma kështu që ata po thahen mund t'i shihni >

< start="1364.24" dur="5.84"> pikërisht atje dhe ajo që do të bëj është një herë që të përfundojë pikërisht këtu lloj dries >

< start="1370.08" dur="3.599"> jashtë plotësisht unë do të hyj atje vetëm për kështu që ata ruajnë më mirë në >

< start="1373.679" dur="5.36"> raft Unë do t'i shkurtoj aty afër dhe do t'i lejoj ata të ruajnë ashtu si por por >

< start="1379.039" dur="2.801"> ne do t'i lejojmë ata të thahen pak më shumë dhe do të kemi një lloj leje >

< start="1381.84" dur="3.12"> të gjithë të varur, atëherë ne do të shohim nëse ata shtresojnë ju e dini nëse jeni >

< start="1384.96" dur="3.28"> dashuri për të bërë salsa tuaj që është një gjë e mirë për tu rritur >

< start="1388.24" dur="4.08"> të duhet të fusësh atë salsa ose atë okra turshi pikërisht atje ku e vendos >

< start="1392.32" dur="5.92"> karafil i vogël i asaj atje, në rregull, edhe një gjë këtu >

< start="1398.24" dur="3.52"> edhe ne kemi marrë disa gjëra të tjera sepse ne do të tërhiqemi pak >

< start="1401.76" dur="5.12"> sot tani javën e kaluar në shfaqje po >

< start="1406.88" dur="4.56"> dikush u përpoq të tregonte kënaqësi në aftësinë time për rritjen e mashtrimit >

< start="1411.44" dur="3.52"> pak mirë u shqetësova se nuk po përpiqej të përkëdhelte >

< start="1414.96" dur="3.68"> mendova se ishin duke u qeshur pak dhe më sollën një tas të vogël me ol >

< start="1418.64" dur="3.68"> tatues që ata u rritën dhe unë u ktheva në shtëpi dhe >

< start="1422.32" dur="3.52"> Unë i shkurtova i vendosa në tigan të ajrit dhe ata ishin mirë, i ha ato >

< start="1425.84" dur="5.199"> ata ishin tatues të mirë dhe nëse njerëzit që përcjellin kanalin e dinë a >

< start="1431.039" dur="2.961"> shumë prej tatuesve që kam mbjellë të kalbur në tokë sepse i kam mbjellë ashtu si duhet >

< start="1434" dur="5.12"> para shiut të madh por kam pasur ca rritje dhe >

< start="1439.12" dur="6.64"> mua dhe ty po i gërmojmë ata le të fillojmë me këta tatuazhe të kuq këtu >

< start="1445.76" dur="5.36"> tani thuaj atë që gjeta tatuesit e mi të kuq të hyjnë rreth një javë para se të bënin të verdhët >

< start="1451.12" dur="4.48"> po kjo është gati tani për të kuq shijon >

< start="1455.6" dur="4"> kjo është ajo që unë jam i lumtur me rritjen e duhur atje që do të konsiderohej numri dy >

< start="1459.6" dur="3.12"> ol i madh ju e dini bukur të kuq shijon atje >

< start="1462.72" dur="3.52"> Mora mua dhe ty nuk kisha lidhje >

< start="1466.24" dur="5.439"> 10 këmbët e rreshtave të tatuesve të kuq dhe ato tuba ol tub që përdorim janë >

< start="1471.679" dur="2.801"> tetë gallone ju e dini llojin e madhësisë së mesme një ne >

< start="1474.48" dur="4.079"> mbushur njërën prej tyre gjëra në dhjetë rreshta wow >

< start="1478.559" dur="5.281"> kështu që ne kishim një korrje të mirë dhe unë duhej të përdorja një karrocë rruge nga rruga >

< start="1483.84" dur="2.64"> mirë ju keni pasur shumë më shumë këmbë rresht se unë >

< start="1486.48" dur="5.36"> Më vjen mirë që kam rritur tatuesit e mëdhenj që nuk kam ndonjë të vogël >

< start="1491.84" dur="3.76"> taters dhe kur misri im vjen në çdo vit unë gjithmonë kam miq mbi ne bëjmë një >

< start="1495.6" dur="4.559"> vendi i ulët vlon dhe për këtë më pëlqejnë tatuesit më të vegjël kështu që unë >

< start="1500.159" dur="4"> e kuptuar se do t'ju sjellja këtu dhe më vonë do të marr disa nga ato >

< start="1504.159" dur="3.921"> tatuazhe të vegjël sepse kam nevojë për disa më të vegjël për vendin e ulët të vlim >

< start="1508.08" dur="7.76"> dhe duke folur për tatuesit e mëdhenj dua që ju t'i shikoni këto menjëherë >

< start="1516.559" dur="2.961"> tani dora juaj është pak më e madhe se e imja, por mund t'u tregoni të gjithëve se sa të mëdha >

< start="1519.52" dur="3.2"> se tatar është tani që është nga ari yukon atje >

< start="1522.72" dur="3.04"> dhe kjo është ari më i madh yukon që besoj se jam rritur ndonjëherë ata janë >

< start="1525.76" dur="3.44"> madhësi mjaft e mirë që është një pjatancë e madhe e vjetër pjekje atje >

< start="1529.2" dur="5.839"> po, tani një gjë për të thënë në lidhje me këtë është veçanërisht se jetoni në jug >

< start="1535.039" dur="2.561"> nëse do të ishit në një nga pikat që nuk morën >

< start="1537.6" dur="3.84"> e bombarduar me shumë shi ishte një vit i shkëlqyeshëm për tatuesit sepse ne >

< start="1541.44" dur="5.599"> kishte netë të lezetshme deri në kohën e korrjes po tani >

< start="1547.039" dur="3.681"> bëri një patate që dëshironi të rriteni dikë rreth gjysmës së kësaj madhësie që e ruan më mirë >

< start="1550.72" dur="3.76"> është më e qëndrueshme dhe është më mirë të vloni tani që >

< start="1554.48" dur="2.799"> pikërisht atje ju duhet të merrni një grimë që ju nuk mund të vendosni një çift të atyre në tuaj >

< start="1557.279" dur="3.041"> pin pinjolash por do të dëshironit afërsisht gjysmën e kësaj madhësie >

< start="1560.32" dur="5.599"> cilësi e vazhdueshme për ta është kjo që është ajo që shijon këtu >

< start="1565.919" dur="4.24"> mirë për ju shkoni në dyqanin e kasapëve dhe ju merrni një ribeye të bukur të vjetër për të cilën bëhet fjalë >

< start="1570.159" dur="3.281"> një inç e gjysmë e trashë dhe po >

< start="1573.44" dur="3.2"> ju pjek biftekin tuaj dhe ju hani gjithë tuaj atje, por ju e dini që unë do të tregoj >

< start="1576.64" dur="2.88"> ju që ajo patate e kuqe është shumë më mirë patatet e skuqura se kaq >

< start="1579.52" dur="3.84"> një e verdhë tani i dua këto Yukon Golds dhe ne gjithmonë thoshim që ata morën gjalpin >

< start="1583.36" dur="4.16"> e ndërtuar pikërisht brenda, por kjo është një patate e vluar për mua nëse ka pasur ndonjëherë një pure >

< start="1587.52" dur="3.6"> patate po dhe kjo është një patate më e mirë >

< start="1591.12" dur="2.4"> pikërisht atje do t'ju them se çfarë bëni me këto >

< start="1593.52" dur="3.519"> pikërisht këtu, që nuk e merrni tani i vendosni në furrë dhe piqni >

< start="1597.039" dur="2.88"> ato pëlqehen tradicionale por do t'ju marrin rreth një orë pa llogaritur >

< start="1599.919" dur="3.281"> sa kohë duhet të ngrohni paraprakisht dhe uroj që t'ju sjellja një >

< start="1603.2" dur="4.16"> dinë pjatat e vogla si zonjat e vjetra që marrin kishën kur ato >

< start="1607.36" dur="3.439"> keni një darkë me fat, ka një kapak të qartë mbi të >

< start="1610.799" dur="3.521"> të marrë mbi ta ju vendosni rreth një pëllëmbë ujë atje dhe vendosni tonin >

< start="1614.32" dur="2.4"> një tater i tërë atje dhe vendosi majën mbi të duke e vendosur në të >

< start="1616.72" dur="3.839"> mikrovalë për rreth 10 deri në 12 minuta dhe do të dalë të marrë shijet e saj >

< start="1620.559" dur="3.761"> si një tigan i pjekur dhe i mbushur me gjalpë dhe salcë kosi >

< start="1624.32" dur="4.08"> kështu më pëlqen t’i ha ato, kam edhe disa këtu, i kisha vetëm tre >

< start="1628.4" dur="3.92"> varietetet që e bënë atë është austriani im >

< start="1632.32" dur="4.719"> gjysmëhënës këtu dhe ne nuk kemi ngrënë disa nga ato >

< start="1637.039" dur="2.561"> Danny dhe Wanda u rritën një grumbull prej tyre dhe ata kanë qenë >

< start="1639.6" dur="4.16"> duke folur për sa mirë janë dhe pjekja e duarve të patates poshtë kësaj është ajo që është >

< start="1643.76" dur="2.399"> ajo bukë e foshnjës për këtë është ajo që është e mirë për të >

< start="1646.159" dur="4.161"> vendoseni në furrë të pjekur deri në ato që gatuani ata duket se janë më mirë nëse >

< start="1650.32" dur="3.599"> ju merrni pak brishtësi në atë lëkurë atje ku bëni >

< start="1653.919" dur="3.201"> që pa vaj ulliri në atë pak kripë natyrale në >

< start="1657.12" dur="2.96"> jashtë tani unë jam gati Unë do të jap të gjithëve një mësim >

< start="1660.08" dur="3.04"> e vërtetë e shpejtë dhe kjo është për ata që do të shikojnë atje >

< start="1663.12" dur="4.88"> mbase do të dua t'i shkruaja këto poshtë këtyre tatuesve të mëdhenj të vjetër që u rrita këtu >

< start="1668" dur="5.76"> nuk u bëri asgjë atyre asgjë asgjë tani që bëra dhe kjo është arsyeja pse >

< start="1673.76" dur="4.56"> kjo është ndoshta arsyeja pse këto këtu nuk janë aq të mëdha dhe kam marrë video >

< start="1678.32" dur="4.16"> dokumentimi i kësaj ku unë u rrita këto tatersa është vendi ku vendosa >

< start="1682.48" dur="5.439"> që mbulojnë koktejin e korrave të bizeles austriake të rrepkave >

< start="1687.919" dur="5.841"> dhe këpucën me flokë të trashë e mbollën atë të trashë të trashë dhe hyra atje >

< start="1693.76" dur="3.6"> e përshkova atë atëherë unë u përpoqa në disa prej asaj plehrash por do t'ju tregoj >

< start="1697.36" dur="4.24"> nga përvojat e mia me atë plehrash është pak më e ngadaltë për t’u goditur sesa >

< start="1701.6" dur="4.48"> sesa do të mendonit, pra, cila është pikëpamja ime këtu, nëse doni të rritni të korrat tuaja të bukura >

< start="1706.08" dur="2.319"> patate dhe nuk duhet t'u jepni atyre një tërësi shumë >

< start="1708.399" dur="4.321"> atë recetë koktej kulture që unë bëra këtë vjeshtë të kaluar >

< start="1712.72" dur="5.36"> është mirë të jesh i mirë për të bërë disa gjëra të mira të papastërta >

< start="1718.08" dur="4"> pastroni tokën tuaj disa probleme sëmundjesh që keni dhe nuk do t'i bëj >

< start="1722.08" dur="3.68"> thoni se nuk keni nevojë t'u jepni atyre ndonjë pleh sepse e dini >

< start="1725.76" dur="4.32"> toka e të gjithëve është e ndryshme, por vini këtë vjeshtë nëse mund të shkoni përpara dhe >

< start="1730.08" dur="2.64"> hartoni se ku do të jetë e korrja juaj >

< start="1732.72" dur="3.52"> mbillni kombinimin tuaj të verdhës së rrepkës së tokës >

< start="1736.24" dur="4"> dhe bizele dimri atje dhe po ju them se ishte bërë >

< start="1740.24" dur="3.919"> do të bëj mrekulli që nuk i fekondova këto një herë >

< start="1744.159" dur="2.961"> I bëra me llak ato një ose dy kohë vetëm sepse po spërkatja kungullin tim >

< start="1747.12" dur="3.84"> ju e keni ushqyer tokën tuaj Unë e ushqeu tokën time tani ju keni arritur deri në atë >

< start="1750.96" dur="4.4"> në atë përzierje do të funksionojë më mirë nëse dëshiron brenda >

< start="1755.36" dur="3.52"> dhe pres atë, por atë recetë atje ku do të bëj >

< start="1758.88" dur="3.679"> se përsëri një gjë tjetër në lidhje me atë kulture mbulesë >

< start="1762.559" dur="5.36"> koktej kemi shumë njerëz pyesin pse nuk shesim të paracaktuar >

< start="1767.919" dur="3.921"> të mbulojë koktej kulture dhe kjo ka të bëjë me >

< start="1771.84" dur="3.92"> mbirjes dhe vërtetimit të gjithë asaj kur filloni të përzieni >

< start="1775.76" dur="4.399"> gjëra që kanë shkallë të ndryshme të mbirjes, data të ndryshme të provës >

< start="1780.159" dur="4"> e bën me të vërtetë të komplikuar kur kemi shtetin që vijnë këtu >

< start="1784.159" dur="4"> dhe provoni të gjitha farat tona, kështu që ne nuk e përziejmë paraprakisht, por ju mundeni >

< start="1788.159" dur="2.961"> ju mund të merrni pak nga pak secila i vendosni në një kovë ashtu si unë për këtë >

< start="1791.12" dur="4.4"> koktej video i përziejini ato lart >

< start="1795.52" dur="6.08"> mirë, është një lloj mënyre e veçuar nga gjëja më e mirë >

< start="1801.6" dur="3.439"> e njerëzve janë tatuesit duke u përgatitur mbase qepët kanë qenë gati >

< start="1805.039" dur="4"> hudhra shumë njerëz që pyesin për ruajtjen >

< start="1809.039" dur="4.081"> këto lloj perimesh të thata si kjo dhe kështu që kuptova se do të flisnim >

< start="1813.12" dur="3.439"> që pak dhe flasim për atë se si i ruajmë tatuesit >

< start="1816.559" dur="4.321"> dhe qepë që nuk kërkojnë ftohje por një >

< start="1820.88" dur="2.399"> gjë që duhet të bëjnë të gjithë kur jeni kur patatet tuaja janë >

< start="1823.279" dur="3.28"> kur hyni qepët tuaja në kungullin tuaj po hyn >

< start="1826.559" dur="3.761"> duhet të keni të paktën një vend të ulët të vlojë >

< start="1830.32" dur="3.68"> pse gjithcka eshte e fresket dhe doktor e mire ta keni >

< start="1834" dur="3.84"> disa folks gjatë dhe ju e bëjmë atë të paktën një herë dy herë në vit kur >

< start="1837.84" dur="5.439"> gjithçka është e freskët Unë gjithmonë e fundit unë nga koha >

< start="1843.279" dur="4.721"> se ajo që varet nga koha ime e vlimit kur misri im bëhet gati >

< start="1848" dur="4.799"> sepse tatuesit tashmë janë gati gati hudhrat >

< start="1852.799" dur="4"> specat e mi po prodhojnë tani gjëja e fundit që po pres është misri im >

< start="1856.799" dur="3.6"> u tha të gjithë miqve të mi natën tjetër së shpejti do të jesh gati kur të vijë ai misri >

< start="1860.399" dur="3.76"> në ne do të kemi një tenxhere të madhe me sende ushqimore dhe >

< start="1864.159" dur="4.721"> Mund të kem gjithçka, përveç sallamit dhe karkalecave që duhet të blej >

< start="1868.88" dur="3.44"> ato por që zierja është mirë të bëhet, por përsëri >

< start="1872.32" dur="3.04"> për ruajtjen e tatuesve, kështu që tregoni të gjithëve se si i ruani ato dhe >

< start="1875.36" dur="4.88"> atëherë të gjitha llojet e japin idenë time mirë u kthehem disa prej të vjetrave >

< start="1880.24" dur="3.36"> gjyshja dhe mbesa ime i ruanin nën shtëpi tani ata kishin >

< start="1883.6" dur="3.36"> shtëpi pa kondicionerë, kështu që ata kishin pak kolona kolona tulla >

< start="1886.96" dur="2.959"> shtëpia ishte pak larg shtëpisë më falni për tokë rreth një këmbë >

< start="1889.919" dur="3.76"> e gjysmë kështu që ju të keni një hapësirë ​​zvarritje që hapësira zvarritje nuk ishte e mbyllur që ishte >

< start="1893.679" dur="3.761"> hapen dhe i ruajtën nën shtëpi qepët dhe patatet dhe ato >

< start="1897.44" dur="3.52"> u bë gati që dikush do të dërgonte një prej nesh të rinj nën të për të shkuar t'i marrë >

< start="1900.96" dur="3.12"> prandaj kjo është ajo që unë kthehem, kështu që i ruaj ato >

< start="1904.08" dur="3.599"> në hambarin tim në një vend të errët që ka shumë >

< start="1907.679" dur="6.961"> ventilimi në tokë i freskët i errët i thatë dhe i errët >

< start="1915.36" dur="3.52"> e imja nëse shikoni disa nga videot, unë kam raftin tim të vogël të ndërtuar dhe kjo është >

< start="1918.88" dur="3.6"> ashtu si kjo është ajo që do të dukej fundi i saj >

< start="1922.48" dur="3.679"> dhe ju mund të vendosni sa më shumë nivele në këtë që dëshironi dhe është thjesht një bazë >

< start="1926.159" dur="3.601"> tabelë e thjeshtë këtu bëra të miat me katër nga katër dhe katër >

< start="1929.76" dur="4.32"> dy nga katër në mes dhe ju mund të përdorni pëlhura hardware ose tela pule me >

< start="1934.08" dur="4.079"> rotatorët në atë madhësi që dëshironi të siguroheni që keni një leckë harduerësh atje >

< start="1938.159" dur="5.441"> ajo tela pule ulet në të keqen tuaj ose bie nëpër disa lëvizje >

< start="1943.76" dur="4.56"> kështu që sigurohuni që të përdorni leckë të pajisjeve atje është pak më e kushtueshme >

< start="1948.32" dur="3.76"> sesa tela e pulës, por mbaj mirë dhe e imja ka tre ose katër nivele dhe unë i përdor >

< start="1952.08" dur="5.52"> maja për ruajtjen e kovave dhe sendeve, por ajo raft teli ju jep ajër të mirë >

< start="1957.6" dur="2.559"> rrjedha është në hije shkon nën të >

< start="1960.159" dur="4.64"> hambari mban gjithçka të këndshme dhe të lezetshme dhe ky është një projekt i mirë dimëror >

< start="1964.799" dur="2.961"> atje po, nëse jeni të dobishëm me mjete dhe >

< start="1967.76" dur="3.68"> si për të bërë një zdrukthëtari të vogël këtë projekt të madh ka qenë në listën time të detyrave për një >

< start="1971.44" dur="3.359"> kohë të gjatë sepse mund të ruani shumë më tepër në një më të vogël >

< start="1974.799" dur="2.88"> zonë në sistem si kjo e drejtë këtu se sa ju thjesht mund të përdorni tokën çfarë >

< start="1977.679" dur="2.561"> Unë jam duke bërë tani një gjë tjetër me patate dhe >

< start="1980.24" dur="3.439"> qepë në mënyrë specifike është që ju doni të siguroheni që ata nuk po prekin njëri-tjetrin >

< start="1983.679" dur="1.6"> kur i vendos atje atje kështu që dëshiron të shtrihesh >

< start="1985.279" dur="2.961"> ata jashtë në tokë u japin shumë hapësirë ​​dhe përpiquni t'i mbani jo >

< start="1988.24" dur="2.64"> duke prekur njëri-tjetrin dhe ata e bëjnë pak më mirë sa i përket >

< start="1990.88" dur="3.519"> pasi depozitimi është i shqetësuar nëse thjesht i grumbulloni ato atje ku po kërkoni >

< start="1994.399" dur="2.961"> probleme po sepse nëse e merrni një të kalbur thjesht do të keni >

< start="1997.36" dur="4.4"> ndikojnë në të tjerët dhe shkaktojnë disa çështje më të kalbura atje >

< start="2001.76" dur="7.12"> çfarë tjetër kemi filluar këtu disa lloje të reja për të cilat unë dua të flas >

< start="2008.88" dur="5.679"> që i shtuam dhe kjo nuk është e gjitha, por mua më pëlqen >

< start="2014.559" dur="3.281"> të kalojmë vetëm disa javë, tani kemi një kohë të gjatë >

< start="2017.84" dur="3.36"> njerëz që pyesin për ne që mbajnë disa farëra kokoshka >

< start="2021.2" dur="4.959"> dhe kemi bërë një vit ose dy vitin e kaluar kemi pasur vetëm një furnizim të kufizuar të disave >

< start="2026.159" dur="1.681"> kokoshka që i dhamë larg në shfaqje >

< start="2027.84" dur="4.319"> po, unë mendoj se ne gjithashtu bëmë kështu që kjo quhet japoneze >

< start="2032.159" dur="3.281"> kokoshkë pa vend dhe kjo supozohet të jetë >

< start="2035.44" dur="3.839"> e mirë e mirë për të ngrënë mos u mbërthyer në dhëmbë ose asgjë nuk e bën të bukur >

< start="2039.279" dur="3.681"> ju e dini kokrrën e pastër të freskët, ajo shfaqet e bardhë >

< start="2042.96" dur="4.719"> me falni se do te shtojme disa varietete me kokoshka >

< start="2047.679" dur="3.761"> sezonin e ardhshëm por unë dëshiroja ta fusja këtë atje, ndërsa njerëzit akoma kishin kohë për të >

< start="2051.44" dur="3.04"> mbjellë atë kështu që ne e morëm këtë është një trashëgimi e hapur >

< start="2054.48" dur="4.08"> kokoshka e pjalmuar mori një mbirje 90 përqind në të cilën duhet të bënte >

< start="2058.56" dur="4.88"> mirë për ju është do të bëni ca rreth katër inç të gjatë në vesh atje >

< start="2063.44" dur="3.04"> ka kaluar shumë kohë që jam rritur por do t'ju them se shton pak >

< start="2066.48" dur="2.879"> pop në kopshtin tuaj >

< start="2070.8" dur="5.279"> Unë nuk kam një rrahje të vogël daulle atje tjetër që kam këtu është ky lloj i >

< start="2076.079" dur="4.641"> kungull kështu që unë jam do të bëj që të gjithë të bëjnë një >

< start="2080.72" dur="3.28"> pak hulumtime kthehen tek unë për këtë ky është një lloj kungulli i quajtur a >

< start="2084" dur="4.639"> kungull lebanez dhe >

< start="2088.639" dur="3.361"> kjo shumëllojshmëri e veçantë quhet alexandria kështu që ato duken si a >

< start="2092" dur="3.359"> kungull i njomë jeshil, por ato supozohet se kanë vërtet >

< start="2095.359" dur="4.321"> aromë me të vërtetë të mirë të strukturës Unë do të më mbjell disa nga këto >

< start="2099.68" dur="6"> këtu shumë shpejt, kështu kungull lebanez supozohet të vlerësohet shumë në >

< start="2105.68" dur="3.439"> komuniteti i kuzhinës ashtu është edhe kungulli i tyre >

< start="2109.119" dur="3.841"> e rritur gjerësisht në lebanon dhe dikush do të mendonte se mund të ketë >

< start="2112.96" dur="6.8"> ka qenë aty ku ajo e ka origjinën e saj më në fund dy këtu janë pjepër dhe unë vërtet >

< start="2119.76" dur="4.64"> doja ta rritja këtë dhe unë mund të kisha humbur varkën në >

< start="2124.4" dur="5.439"> tren pjepër ose çfarëdo barku pjepër ky pjepër kanarie këtu kështu që kjo gjë >

< start="2129.839" dur="5.121"> quhet pjepër dimri dhe supozohet të ruajë shumë më gjatë >

< start="2134.96" dur="3.92"> sesa shalqiri apo kanalja juaj tradicionale ose çfarëdo dhe >

< start="2138.88" dur="3.28"> kështu që le të kemi shije vërtet të mira vërtet të njohura në disa nga aziatikët >

< start="2142.16" dur="3.84"> tregjet thjesht duken shumë bukur >

< start="2146" dur="3.44"> mirë për të ngrënë dhe më pas mora një daltë këtu që është >

< start="2149.44" dur="4.399"> mori rezistencë ndaj pluhurit, kështu që ky është një mjaltë me të vërtetë i mirë >

< start="2153.839" dur="3.841"> shumëllojshmëri dhe nuk gjeni shumë pjepër që e kanë atë >

< start="2157.68" dur="4.24"> rezistenca ndaj sëmundjes është rezistente ndaj mykut pluhur dhe quhet vesifikues >

< start="2161.92" dur="3.76"> duhet të jetë mirë duhet të jesh i mirë >

< start="2166.24" dur="4.64"> çfarë tjetër kemi filluar të azhurnojmë në doreza >

< start="2170.88" dur="5.12"> mirë, bisedova me djalin tim në komunitetin amish në qarkun Holmes, Ohio >

< start="2176" dur="3.52"> Më në fund e morra në telefon dje që ishte një ndjenjë e mirë që nuk ishte ashtu >

< start="2179.52" dur="2.64"> po, kanë kaluar disa javë që unë mund të lidhem me të, por ai >

< start="2182.16" dur="4.32"> u përgjigj në telefon në mua ata kanë telefon në zyrat e tyre tani unë nuk jam unë >

< start="2186.48" dur="3.119"> thjesht po të them si është nuk më pyet pse nuk bëjnë por nuk kanë >

< start="2189.599" dur="3.201"> automobila ose telefona në shtëpi, por ato i kanë ato në zyra >

< start="2192.8" dur="4"> Unë nuk e shpjegoj atë thjesht duke ju thënë si është por ai u përgjigj dhe unë thashë se si në >

< start="2196.8" dur="2.24"> bota jeni ju ai tha se unë jam duke bërë mirë Greg jam >

< start="2199.04" dur="4.88"> Unë jam duke u varur atje, ai tha që virusi u godit vonë >

< start="2203.92" dur="3.919"> komuniteti dhe ata kanë qenë të mbyllur për një kohë mjaft të gjatë sepse ata në të vërtetë e bëjnë >

< start="2207.839" dur="4.801"> komponentët e mobiljeve i cili është komponent i mobiljeve të përkulur me avull dhe ai tha të gjitha >

< start="2212.64" dur="3.84"> dyqanet e mobiljeve janë mbyllur, ngarkesat e saj kanë qenë të ngadalta >

< start="2216.48" dur="3.119"> kështu që ata janë mbyllur dreq nuk e di me javë >

< start="2219.599" dur="3.041"> dhe ai tha që ata u kthyen në punë por ai tha që virusi është goditur >

< start="2222.64" dur="4.4"> komuniteti amish në qarkun e Holmes në javën e fundit që ai tha javën e kaluar në >

< start="2227.04" dur="5.44"> Qarku i Holmes ata patën pesë raste këtë javë që kishin 26. Kështu që ata panë një >

< start="2232.48" dur="3.2"> Spike atje edhe pse ai thotë se mendon se gjithçka do të jetë e gjitha >

< start="2235.68" dur="3.84"> e drejtë ai dukej me të vërtetë optimist dhe ne patëm një bisedë të këndshme dhe >

< start="2239.52" dur="2.16"> ata janë duke punuar në disa doreza për ne, kështu që ne shpresojmë >

< start="2241.68" dur="3.919"> më shpejt se më vonë mirë kemi marrë një rend të madh të madh në >

< start="2245.599" dur="3.201"> kemi marrë një rend të madh atje, ai tha që ata kishin probleme >

< start="2248.8" dur="3.92"> me punë ata nuk kishin shumë punë sepse mobiljet nuk kishin shumë >

< start="2252.72" dur="2.96"> porositja dhe i thashë nëse do të më jepni rreth 15 minuta do t'ju xhiroj a >

< start="2255.68" dur="1.6"> porosinë e blerjes dhe do të keni shumë punë për të >

< start="2257.28" dur="4.16"> bëjmë dhe kjo është ajo që bëmë kështu që e morëm topin të rrokulliset në atë dhe >

< start="2261.44" dur="4.639"> ishte mirë të dëgjosh nga ata djem që thjesht njerëz super të mirë për të ishte mirë >

< start="2266.079" dur="2.401"> dëgjoni dëgjuat se po bënin mirë po ashtu >

< start="2268.48" dur="2.879"> ishte akoma ju e dini akoma mbase një muaj apo më shumë kur i marrim ato >

< start="2271.359" dur="3.361"> trajton në duhet të presim pak nga pak për t'i marrë ato >

< start="2274.72" dur="4.639"> thjesht e drejtë, por është mirë të dihet se atje >

< start="2279.359" dur="4.561"> është ngjyra në fund të ngjyrës së ylberit >

< start="2283.92" dur="2.72"> ngjyra mendova se ishte një tenxhere ari nr >

< start="2286.64" dur="4.4"> është ngjyra edhe një gjë, kështu që kemi marrë një youtuber të ri që kemi punuar >

< start="2291.04" dur="4.079"> me dhe ata janë në Karolinën e Veriut dhe >

< start="2295.119" dur="4.081"> emri i tyre është shtëpi akra jeshile dhe ne kemi marrë disa bukur >

< start="2299.2" dur="3.36"> video dhe ata morën një traktor lëndinë pak ata >

< start="2302.56" dur="3.279"> vetëm i shqyeu ato në vendin e ngjyrosur atë do të mbjellë një të vjetër të madhe >

< start="2305.839" dur="3.201"> kopsht atje shumë fara dhe sende të mira që kam menduar >

< start="2309.04" dur="2.96"> kjo ishte qesharake kështu që ata po mbillnin disa fara ditën tjetër >

< start="2312" dur="3.359"> në këtë djalë të tyre unë nuk mund të kujtoj emrin e gruas së tij >

< start="2315.359" dur="3.121"> dhe ata po flisnin për disa nga farat tona që kishin dhe >

< start="2318.48" dur="3.119"> dikush e kishte pyetur atë se a ishin ata jo-gmo dhe ai >

< start="2321.599" dur="4.801"> ai nuk e përdor fjalën gmo që i quan jamos >

< start="2326.4" dur="3.36"> dhe unë i thashë ai nuk ka asnjë jamos këtu >

< start="2329.76" dur="4.079"> po, kështu që unë mund të vjedhin atë që unë e pëlqej atë jamos >

< start="2333.839" dur="3.601"> edhe një gjë para se të arrijmë te disa pyetje >

< start="2337.44" dur="3.12"> një gjë që po mendoja për ditën tjetër është >

< start="2340.56" dur="5.68"> dhe ne nuk kemi bërë një shfaqje në bujqësinë e tregut ose në treg të shkallës së vogël >

< start="2346.24" dur="2.08"> bujqësi në pak kohë nëse kjo është diçka që mendoni >

< start="2348.32" dur="2.88"> ndonjëherë si të dëgjojmë në lidhje me të ne përpiqemi të bëjmë disa shfaqje në vit nëse kjo është >

< start="2351.2" dur="2.96"> diçka që ju dëshironi të dëgjoni në lidhje me patjetër na tregoni në >

< start="2354.16" dur="4.959"> komentet më poshtë mirë kurrë nuk më goditi me të vërtetë deri në >

< start="2359.119" dur="4.881"> ditë tjetër kështu bujqësia e tregut në vjeshtë / dimër aq larg >

< start="2364" dur="4.079"> pasi kur koha juaj ka kaluar duke bërë gjëra të ndryshme është shumë më ndryshe se pranvera >

< start="2368.079" dur="3.76"> bujqësia e tregut veror ju jap një shembull >

< start="2371.839" dur="3.921"> bujqësia e tregut të vjeshtës / dimrit ne po shesim sende >

< start="2375.76" dur="2.96"> mirë ne kemi patate të ëmbla në raft që janë zgjedhur tashmë por ne jemi >

< start="2378.72" dur="6.639"> shitja e sendeve si lakra, kolardat, kale, brokoli, kohlrabi, >

< start="2385.359" dur="3.921"> lulelakër shumë nga ato të lashtat si kjo >

< start="2389.28" dur="3.04"> këto janë të lashtat që mund të arrijnë shumë >

< start="2392.32" dur="3.519"> lloj ulesh në hardhi për pak kohë nuk është diçka që të mori >

< start="2395.839" dur="4.721"> nuk është e nevojshme të marrësh lakra çdo ditë që mund të marrësh lakra një herë në javë dhe kështu >

< start="2400.56" dur="3.759"> kur ne jemi operacioni i bujqësisë sonë të tregut në vjeshtë >

< start="2404.319" dur="3.04"> dhe dimri nuk është shumë kohë intensiv gjatë >

< start="2407.359" dur="4.641"> javë por në fundjavave të Dielën ju e dini se më merr mua ose të Shtunën atë >

< start="2412" dur="3.359"> mund të më kërkonin pesë ose gjashtë orë për të mbledhur të gjitha perimet e mia që po shkoj >

< start="2415.359" dur="3.76"> ta shesësh atë javë kështu që në fundjavë është një angazhim i madh >

< start="2419.119" dur="2.641"> tani këtë herë të vitit kemi të bëjmë me gjëra të tilla si >

< start="2421.76" dur="6.16"> kungull, speca, tranguj tashmë kemi zgjedhur qepë por >

< start="2427.92" dur="4.56"> okras e mia lulëzojnë, okra së shpejti do të jenë speca domate shumë >

< start="2432.48" dur="2.639"> sende që duhet të merren me shumë më të rregullta >

< start="2435.119" dur="5.121"> rregullsinë kështu që ju e dini çdo që unë po zgjedh kunguj dhe tranguj çdo ditë >

< start="2440.24" dur="3.44"> ne do të marrim okra çdo ditë tjetër, kështu që koha ime >

< start="2443.68" dur="3.919"> gjatë javës është marrë shumë më tepër që dini >

< start="2447.599" dur="3.361"> ti e di atje se do të errësohet çdo ditë duke korrur gjëra, por kur fundjava >

< start="2450.96" dur="3.359"> vjen përreth Unë goxha shumë gjithçka zgjodha për atë javë sepse >

< start="2454.319" dur="2.721"> ne kemi qenë një lloj i rëndë në drejtim të fundjavës kështu >

< start="2457.04" dur="3.279"> ishte interesante të mendosh për këtë >

< start="2460.319" dur="3.121"> dhe ndodh që të punojmë vërtet mirë >

< start="2463.44" dur="3.36"> sa dite njiheni ne vjeshte dhe dimer >

< start="2466.8" dur="3.68"> ju merrni në shtëpi pesë pesë tridhjetë nuk keni, por 30 minuta ose kështu që ju nuk mund të shkoni >

< start="2470.48" dur="3.119"> i zgjedh të gjitha ato gjëra nëse duhet të kesh kështu >

< start="2473.599" dur="5.041"> shumë mirë, në këtë mënyrë po, në rregull do të futemi në disa >

< start="2478.64" dur="3.04"> pyetje nga java e kaluar po, ju dëshironi ta bëni atë >

< start="2481.68" dur="3.04"> Unë nuk e solla listën time që kemi shkuar duhet ta ndajmë >

< start="2484.72" dur="1.84"> Nëse u përgjigjemi pyetjeve tuaja >

< start="2486.56" dur="3.4"> në shfaqje na dërgoni emailin për të custserv @ >

< start="2489.96" dur="2.84"> hosstools.com ne do t'ju dërgojmë një çmim të këndshëm të vogël >

< start="2492.8" dur="4.96"> Chris Cruze thotë se hej do ta doni shfaqjen dhe faleminderit për atë që bëni >

< start="2497.76" dur="3.68"> cilat janë mendimet tuaja në pemët frutore? A i rrit ato >

< start="2501.44" dur="4.159"> dhe cilat janë llojet e tua të preferuara? Ju falënderoj përsëri >

< start="2505.599" dur="3.76"> prandaj më jep letrën time përsëri sepse bëra një listë këtu, kështu që nuk është kështu >

< start="2509.359" dur="3.361"> të gjitha domosdoshmërisht pemët, por ne kemi mjaft >

< start="2512.72" dur="4.16"> frutat që rriten rreth mes shtëpisë sime dhe shtëpisë suaj >

< start="2516.88" dur="3.92"> dhe unë do të përshkoj atë që kemi marrë kështu që unë kam një pemë manit >

< start="2520.8" dur="3.44"> Unë kam një hardhi muskulore që është rreth njëqind këmbë e gjatë >

< start="2524.24" dur="5.839"> ZonjaHoss ka një pemë satsuma e cila është vërtet e mirë që e kam marrë këtë >

< start="2530.079" dur="4.321"> plakë e vjetër mollë smith që ata lloj lloji të thekur por fëmijët pëlqejnë të hanë >

< start="2534.4" dur="4.4"> ato pemë limoni ZonjaHoss ka një pemë limoni >

< start="2538.8" dur="5.68"> Unë kam disa manaferra pa gjemba, të cilat i kemi pasur si ole të mira >

< start="2544.48" dur="3.44"> dardha dhe mua nuk më intereson asgjë për to, dardha të buta por kemi përdorur më parë >

< start="2547.92" dur="2.64"> kanë top ajo u quajt një dardhë top >

< start="2550.56" dur="3.279"> ata të dy janë dardha të vështira disa gjëra është mirë të hash >

< start="2553.839" dur="4.961"> dhe e fundit për të cilën jam çmendur kohët e fundit është fiq >

< start="2558.8" dur="5.76"> dhe unë kam marrë në lidhje me unë nuk mbaj mend edhe për 30 lloje të ndryshme ndoshta >

< start="2564.56" dur="4.559"> diku midis 20 dhe 30 llojeve të fiqve kam mbjellë shumë fiq >

< start="2569.119" dur="4.24"> këtë pranverë dhe do të hyj vërtet, dua të më kem një pemishte të madhe >

< start="2573.359" dur="2.881"> me të gjitha këto varietete të ndryshme fiku atje një çift prej tyre keni humbur >

< start="2576.24" dur="5.04"> atje kështu që ne gjithashtu kemi një pemë gëlqereje në rregull dhe unë kam një shtrat kumbull >

< start="2581.28" dur="3.28"> pemë ju e dini se çfarë është një kumbull që quhet pemë >

< start="2584.56" dur="4.08"> kryqëzimi midis kajsisë dhe një kumbulli ju wow në krye të lojës suaj kështu >

< start="2588.64" dur="4.24"> kumbullat e kumbullës u shpikën ose u zhvilluan nga >

< start="2592.88" dur="2.959"> Universiteti i Xhorxhisë në stacionin byron >

< start="2595.839" dur="3.361"> pra nëse doni të rritni diçka posaçërisht për jugun >

< start="2599.2" dur="5.04"> ajo kumbulla e kumbullës është e shkëlqyeshme është vërtetuar se rritet në jug >

< start="2604.24" dur="3.04"> tani këtu është një shkelmues që ju duhet të keni një polenizues për të kështu që ju duhet të keni >

< start="2607.28" dur="5.039"> një lloj tjetër i pemës së kumbullës për të polenizuar atë kumbull, por të minave >

< start="2612.319" dur="4"> miniera e re është vetëm një vjeç dhe dy kompanitë që unë njoh >

< start="2616.319" dur="2.161"> mbajini ato dhe ato mund të shiten me siguri >

< start="2618.48" dur="3.839"> janë izome dhe vëllezër të rreptë që të dy mbajnë >

< start="2622.319" dur="2.961"> tenxheret e kumbullës nëse nuk bëni pak hulumtime se janë interesante >

< start="2625.28" dur="4.559"> nuk kishin qenë aq larg, por ato ishin zhvilluar nga UGA në Byron, Georgia në >

< start="2629.839" dur="3.201"> një stacion hulumtimi nëse nuk e dini byron dikur ishte një >

< start="2633.04" dur="3.039"> të vendeve kryesore ku u rrit pjeshkë >

< start="2636.08" dur="3.36"> në Shtetet e Bashkuara, kështu që ata kanë një stacion të madh kërkimi, ku ata vlerësojnë >

< start="2639.44" dur="4.32"> fruta dhe gjëra të tilla si diçka tjetër në lidhje me byron nëse një shok >

< start="2643.76" dur="3.52"> ishte i interesuar të merrte një kamper që është vendi për të qenë ai vendi >

< start="2647.28" dur="4"> të shkoj duke folur për kumbullat Unë nuk bëjmë të egër >

< start="2651.28" dur="2.559"> kumbullat rreth shtëpisë time dhe ato janë mjaft të mira për të ngrënë >

< start="2653.839" dur="4.081"> pak më shumë të ashpër, ata janë mirë, mirë thotë Emily Morgan >

< start="2657.92" dur="3.52"> ajo është në rritje kohlrabi për herë të parë këtë vit ju keni ndonjë këshillë në rritje dhe >

< start="2661.44" dur="4.159"> cilat janë mënyrat tuaja të preferuara për të ngrënë - për ndonjë arsye një kohlrabi tjetër është një nga ato >

< start="2665.599" dur="3.601"> gjërat e mia të preferuara për tu rritur në fillim të pranverës, veçanërisht vitin e vjeshtës >

< start="2669.2" dur="4.24"> tani e kam rritur në disa rrethana të pazakonta vonë >

< start="2673.44" dur="2.56"> verën atje poshtë kemi përdorur për të bërë një ekspozitë kopshtarie dhe kam >

< start="2676" dur="3.28"> rritur atë atje nuk bën mirë kur është nxehtë >

< start="2679.28" dur="3.92"> është më shumë është një kulturë e ftohtë dhe i pëlqen të rritet moti pak më i freskët >

< start="2683.2" dur="3.04"> e shkëlqyeshme gjatë vjeshtës së dimrit dhe pranverës së hershme >

< start="2686.24" dur="3.52"> ju mund të hani gjethet natyrisht si ju mund të çdo jeshile >

< start="2689.76" dur="4.559"> por mënyra ime e preferuar për të ngrënë është shllani cole që bën a >

< start="2694.319" dur="3.601"> zëvëndësues i shkëlqyeshëm në vend të lakrës për të bërë shaminë nga ajo >

< start="2697.92" dur="4.24"> mund ta pjekni edhe atë fetë, vendosni pak kripë vaj ulliri aty dhe vendoseni brenda >

< start="2702.16" dur="2.959"> furrë dhe pjek atë ose bëjeni atë në copëza të vogla në çdo mënyrë >

< start="2705.119" dur="4.081"> coleslaw është maja për mua e copëtuar, gjërat e mira të saj >

< start="2709.2" dur="4.399"> mirë dhe Z.Will Trexler dëshiron të dijë se çfarë lloj përzierjeje të tokës >

< start="2713.599" dur="5.361"> do e perdornit per kopsht ene? mirë tani nuk kam ndonjë përvojë me të >

< start="2718.96" dur="3.359"> kjo por kjo është vetëm unë do të hedh atje ato që unë mendoj se do >

< start="2722.319" dur="2.881"> ndoshta funksionojnë më të mirët dhe të gjithë atje munden >

< start="2725.2" dur="5.119"> mund të më kritikoni këtu, kështu që nëse do të ndërtoni një kopsht enë ose ndërtoni >

< start="2730.319" dur="3.28"> disa shtretër të ngritur ose çfarëdo që kam parë atje ku njerëzit do t'i mbushin ato >

< start="2733.599" dur="4"> plotësisht me kompost nuk do ta bëja këtë vetëm për faktin >

< start="2737.599" dur="2.24"> se do të duhet t'i ujisni ato >

< start="2739.839" dur="3.52"> gjatë gjithë kohës që ju do të keni nevojë për diçka atje që është pak më shumë >

< start="2743.359" dur="4.401"> i dendur se plehrash që plehrash funksionon mirë, por njeriu atë >

< start="2747.76" dur="3.68"> thahet pothuajse shumë mirë nëse mbillni në atë plehrash nuk jeni >

< start="2751.44" dur="2.56"> nuk mori asgjë për të mbajtur vërtet ujin atje >

< start="2754" dur="3.52"> kështu që ajo që unë do të bëja është që do ta mbushja atë rreth dy të tretat e rrugës >

< start="2757.52" dur="5.36"> me ca sipërfaqe vetëm disa të mira nuk dini shumë argjilë në të >

< start="2762.88" dur="4.239"> vetëm një sipërfaqe e mirë tokësore dhe pastaj do të hyja në majë >

< start="2767.119" dur="3.761"> shtresa e tretë dhe vendosni pak plehrash atje dhe më pas >

< start="2770.88" dur="3.199"> mbilleni në atë dhe në atë mënyrë ju e keni atë tokë të lartë atje poshtë për të llojit >

< start="2774.079" dur="4"> për të ruajtur një lagështi atje dhe ju e dini që thjesht po mbillni >

< start="2778.079" dur="3.841"> në atë shtresë të lartë të plehrash që mund të bësh edhe si fermerët e tregut dhe >

< start="2781.92" dur="3.84"> telefononi veten jo derisa të mundeni një zëvendësues tjetër të mirë >

< start="2785.76" dur="5.2"> të jetë nëse nuk keni akses në disa shtresa të mira të përditshme është përdorimi i myshkut torfe torfe ka një >

< start="2790.96" dur="2.96"> shumë aftësi mbajtëse të ujit në të dhe do ta bënte >

< start="2793.92" dur="3.12"> një zëvendësues i shkëlqyeshëm për sipërfaqen e tokës për t’u përdorur në atë situatë >

< start="2797.04" dur="3.68"> ju mund të blini tufa me myshk torfe, por dëshironi diçka që unë mendoj atje >

< start="2800.72" dur="2.639"> mbajeni pak lagështi atje vërtet, dhe myshk torfe do ta bënte atë >

< start="2803.36" dur="5.84"> sipërfaqja e tokës do të ishte shumë mirë, e fundit këtu është nga Alice >

< start="2809.2" dur="4.48"> Leishman dhe ajo thotë sugjerime të shkëlqyera për ato që akoma mund të mbjellë tani >

< start="2813.68" dur="3.28"> ajo tashmë po pret ose po pret të organizojë dimrin tonë të vjeshtës >

< start="2816.96" dur="3.359"> kopsht dhe zakonisht planifikoni të filloni tabaka të farave >

< start="2820.319" dur="4.161"> rreth fundit të korrikut, kur do të fillojmë përgatitjen për vjeshtë >

< start="2824.48" dur="3.44"> kopshtaria është një gjë gjithnjë e më shumë ose një lloj tjetër >

< start="2827.92" dur="4.48"> planifikoj një lloj lehtësie në të >

< start="2832.4" dur="3.84"> dhe unë do të mbjell disa prej mia sepse hapem gjerësisht në lule sigurisht që kemi >

< start="2836.24" dur="3.28"> patatet e ëmbla mendoj se patatet e ëmbla mund të konsiderohen si vjeshta sepse ato >

< start="2839.52" dur="2.88"> ejani në vjeshtë unë nuk e di, por ne do të rritemi >

< start="2842.4" dur="2.56"> patate gjatë verës dhe ata do të vijnë >

< start="2844.96" dur="3.68"> në vjeshtë mendoj se ajo do të fliste kur të pushohesh >

< start="2848.64" dur="4.56"> duke u bërë transplantet tuaja gati për vjeshtë Tetor, Tetor, kur lloji i motit >

< start="2853.2" dur="2.24"> ftohet pak nga pak i lëngoj >

< start="2855.44" dur="5.2"> po është e drejtë dhe unë do të thoja që jo të gjitha flasin menjëherë se është një gjë graduale >

< start="2860.64" dur="4.24"> sa më shpejt që të shohim pak pushim në horizont sa i përket >

< start="2864.88" dur="4.4"> temperaturat shkojnë Unë dal këtu një ditë mbjell një banesë me lakra ditën tjetër disa >

< start="2869.28" dur="2.72"> lulelakër brokoli tjetër gjë që morëm një serë >

< start="2872" dur="3.359"> plot transplantime dhe duke provuar të gjeni diku për t'i hequr ato, ju e dini këtë >

< start="2875.359" dur="3.601"> mëngjesin e parë unë ec atje dhe ndjej se bie në ajër që është koha >

< start="2878.96" dur="1.92"> vërtet duhet të bëni transplantime >

< start="2880.88" dur="3.12"> në poshtër, kështu që ju duhet të jeni pak më përpara se kjo, por kjo është kur unë të marrë >

< start="2884" dur="3.68"> me të vërtetë e shtangur për këtë është kur unë mendoj se pak nga pak nuancë >

< start="2887.68" dur="3.919"> ti e di tani se kur pecanët fillojnë të bien në tokë, por >

< start="2891.599" dur="4.081"> është koha për t'u zënë mirë mirë >

< start="2895.68" dur="3.36"> ne thjesht kemi pasur një shfaqje të hedhur së bashku sonte, por mua më pëlqeu shumë >

< start="2899.04" dur="2.319"> shpresoj se të gjithë do ta shijoni edhe atje >

< start="2901.359" dur="3.441"> dhe nëse kjo është hera juaj e parë që na shihni duke u siguruar që e keni goditur atë >

< start="2904.8" dur="2.799"> pajtohem butonin goditi atë butonin poshtë poshtë kështu që ju >

< start="2907.599" dur="3.121"> njoftohemi sa herë që të paraqitemi dhe të ndajmë me disa nga ata miqtë tuaj >

< start="2910.72" dur="2.879"> është e re për kopshtarinë atje po, mos harroni të ndani >

< start="2913.599" dur="5.121"> tregoni botës që të mund të godisim 100k dhe mund t'i dhurojmë një pjesë të sendeve të mira këtu >

< start="2918.72" dur="4"> për y'all dhe nëse e shijuat shfaqjen sonte, shikoni këto dy video të tjera >

< start="2922.72" dur="2.879"> pikërisht këtu, edhe unë mendoj se ju me të vërtetë do të kënaqeni me ato dy >

< start="2925.599" dur="3.841"> ne do t'ju shohim herën tjetër që të kujdeseni >