499s Kryetari i Partisë Dem ndryshon rregullat e vitit 2020 'në mesin' pasi të thuash "Ne nuk mund të ndryshojmë rregullat në mes" images and subtitles

>>> MIR SE VINI. >>> MIR SE VINI. P SR DHNI TIF NDRYSHME, TON P SR DHNI TIF NDRYSHME, RAPORTI TUAJ PR ZHVILLIM RAPORTI SPECIALE PR ZHVILLIMIN QAT SHPIRTI I FUNDIT KUSH ISSHT KJO SHTATA E MUND T CILA ISSHT THE NOMINA DEMOKRATIKE ULTIMALE DHE NOMINE DEMOKRATIKE ULTIMATA P TOR T RRITUR KUND TRR TRUMPIT. RUNI KUNDAR TRUMP. SI DUHET NJERZIT E SHUM SI NJER PEZIT T M SHUM JAN NDIKON P FORR KIST D DEMOKRATIK NDODHET P FORR K NTU EMERIM DREJTOR DEMOKRATIK? EMRI PRESIDENTIAL? RRETH 28, NESE SHUME T GJITHA RRETH 28, NESE SHUME TUNT GJITHA. UP. KA FIKON LIKE NUMRI I KA FIEL T L LIKONI NUMRI I PTRMBAJTJEVE ISSHT SHUM. PTRMBAJTJET ISSHT SHUM. QAT NDODHENI PARA PARA QAT NDEROHEN NDERKA PARA VOTEVE TIR PARA Q KAN N KUJT VOTET E PARA Q HA KAN N KUJT, VLERSIT OF E SHTETS SHUME REAL KAST, VOTUESIT PARA SHENI KANDIDAT E VLERA TT PALRMBAJTJES SI KETO KANDIDATT E PRMBAJTJES SI K WHTO QAKE BJN Faza e Debatit. KUSH BAKEN SHTETIN E DEBATIT. Q M E BN THEMELORE. Q M E BN THEMELORE. NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN MUNDSIN NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN DEBATN E QYTETARINGS S QENI, SI SERIOZE DEBATI I BESIMIT, SI DUHET TAKE MUND TOT VLEROHEN VOTuesit A duhen marrë votuesit? QAT NUMRI SI DUHET T. BNI QAT NUMRI DUHET TALL DUHET N S GJASHT NDRMJET ME ANDREW Gjashtë SHITJE E MIDNDSISHME ME ANDREW YANG DUHET. YANG duke u larguar. EDHE NSE JENI PRETTY MIR Njohur EDHE N YSE JENI PRETTY DUHET TN DIN ORS OSE KA SHUM A PARA, Ose KAN A SHUM PARAJ, Faza e Debatit MUND TAKE BN NJ SHUM Faza e Debatit MUND TAKE BN Diferencë të madhe. Diferenca. BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID BILLIONAIRE PEROT ROSI E SAJ NUK MENDONI T IT MIR M A Ai nuk mendon se ai krijon një ndryshim, por ajo krijon të gjitha Diferenca, por ajo krijon të gjitha ndryshimet për pasigurinë e tij Diferenca për kamerën e Tij INSURGENTE. FUSHATA. >> DO T TH MUND T BNI >> A mendoni se nuk do të përfshiheni në DEBATET? PCRFUNDUAR N THE DEBAT >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >> DUHET T DUHET T OF. >> DUHET T DUHET T OF. >> ROSS PEROT JAN IN FITUAR >> ROSS PEROT SSHT IN FITUAR T JO Bëhuni në IN. P JOR T BNI. >> PSE DUHET T BE BNI N. >> PSE DUHET T BE Jeni N THE DEBAT, N IFSE DO T R RREVI VETM 5% DEBATI N IFSE JAN R N RREZIK VETM 5% e TOL POLLIKEVE? E POLLIKEVE? >> SI KEMI T ALL GJITHA >> SI KEMI TET GJITHA KRITERET OBJEKTIVE T DE DEBATIT KRITERET OBJEKTIVE T COMM KOMISIONIT DEBAT. KOMISIONI. JEMI N IN KAMPANN E KNDSISHME JEMI N IN KOHN E KUFIZUAR TAM KAMPANIT DHE JEMI PCRFSHIR N IN KOHA DHE JEMI P INRFSHIR N IN DEBAT. Debate. >> SO FAR BAKN O OBJEKTIVIN >> SO ATFAR BAKN KRITERET OBJEKTIVE? KRITERET? N THE PRIMARIEST, PJESA N THE PRIMARET, PJESA VENDOSI. VENDOSI. DISA DHE NDRMJET NDRMJET MJETEVE TIF NDRYSHME Kështu që, ROTATIMI I OUTLETVE TUT NDRMARRJEVE T MED MEDIAVE TIF NDRYSHME N IN ND BRTIM KTU ROTATIMI N B ND BRTIM K THTU DEBAT, ISSHT T TONA DEBAT, ITSHT PJESA DEMOKRATIKE E DETYR THS Q TH MUND T BNI PJESA DEMOKRATIKE QAT VENDOS KRITERET P FORR KUSH SHT N TIJ. KRITERET P FORR KUSH ISSHT IN NE TIJ. KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. KJO CIKL, RREGULLAT E DNC KANE, KJO CIKL, RREGULLAT E DNC MADE, KANDIDATT DUHET TET KENI KANDIDATT DUHET TET PRNDARJEN NJ TH SHUM TOL POLITIK ORS S OR VLERS POLLIKIMI I GJYKATAVE OSE VLERSIMI I FONDRAZIMIT TASS GRASSROOTS NGA FINDRAZIMI I GRUPEVE NGA 65,000 NJERZ. 65,000 NJERZ. TANI, PSE TAKE BNI KOSTON DHATIONNIME A TANI, PSE TAKE BAKENI KOST DONACIONE K ARKES P ATR T ALL GJITHA? K RERKESA T AT GJITHA? KRYETARI i DNC-së VAJZA VITIN e fundit, KRYETARI i DNC-së tha VITIN E VETM, KANDIDATET E TESTAVE TQU KQURKESAVE KANDIDATET E KQURKESAVE T RE KQURKESAVE P ONR PROVIMIN E APLIKIRS SIR TUAJ KOMBTARE P PROR PROVIMIN E APELIT TE KOMB NTAR SI MUND OPSISHME P FORR NJER PEZIT WHO SI NJ AN MUNDSI P PER NJERZIT QO NUK KAN THE EMRI KOMBTAR NUK KENI IDE KOMBTARE T LEHT TOS T TO GJETI N ST Fazën e DEBATIT. ID për tu marrë në fazën e debatit. E DUHET N ONSE, N YSE DUA T FITON Ai DUHET N,, N IFSE DUA T TO FITON PRESIDENCN, DUHET T TO PRESIDENCIA, DUHET T CON BNI LIDHJEN ME AMERIKA T GR GRASSROOTS. LIDHEN ME AMERIKA GRASSROOTS. KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. >> 18 MUAJ OUT NGA AN >> 18 MUAJ OUT NGA NJ ELE ZGJEDHJE, N IFSE MENA VETM PATH ZGJEDHJE, N IFSE MUNDSISHT P PR MNYRN N A Faza e Debatit ISSHT POLITIKE, NE P AR një fazë DEBATI PSHT POLITIK, JU NDIKOJM QAT ISHTE POTENCIALisht THUHT QAT ISHTE POTENCIALisht PFARFUNDUAR. E PADREJTE. Kështu që unë mendoj se grumbujt Kështu që unë mendoj se rruga e financimit të rrugës është shumë e mirë STRUA FUNDRAISING ISSHT A SHTAT P SHUM VIABLE. SHTYPI VIABLE. ISshtë e rëndësishme për të fuqizuar SHTPORT E R IMNDSISHME PPR Fuqizimin e GRASAVE. Bazë. >> GJITHA E DREJTA. >> GJITHA E DREJTA. NUK MUND T M MILIONAIRE NUK MUND T KUJDES ND BRTIMET E MILIONAIREVE KTU. BUNDLING K HERTU. Ne dimë në të kaluarën, KANDIDAT Ne dimë në të kaluarën, KANDIDATT PIK BARACK OBAMA T SH SHUMSISHT LIKE BARACK OBAMA SHTOHT EN ENTUSIASM TAR PRZITSHME ATA KOSTY GRASSROOTS. ENTUSIASM KOSTO GRASH GRUAJ. DISA KANDIDAT B DON M T MIR DISA KANDIDAT B DON M TH T TJERS SI RREGULLAT E K YTU VITI. TTH TJERET ND RREGULLAT E KTU VITI. GJYKUAR KORNI I GJUHS GJASHT KUFIZUAR KORNI GJYKIMI I GJUHS GJUHET I KUXHUAR P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT T HE NUK MUND T KEMOHET T ALL GJITHA DNC Nuk mund të takohet me të gjitha kërkesat e DNC. KËRKESAT. KAMPANI I TIJ ARGUUAR KETO KAMPARA E TIJ ARGUHEN KOSTO KQURKESA KA TICK SHUMSUAR KQURKESAT SI SHUMICKSUAR NGA LEXIMI i Garë. L LENDS S VESHJE. KA FEMIJET E FEMIJEVE FEMIJE KA F CHMIJ PT E PUSHUAR RRETH E T SA SHENJTS Ai ishte një fans i Ai tha se ai ishte një fans i librit, por tifozët janë BOOKER POR Tifozët JANIS NDIKUAR BOOKERI BOOKERI I DISPOZUAR NUK QUSHT KUALIFIKUAR, ATA K WHTO KU E KUALIFIKUAR, ATA KU KA ANKIOZ TUAJ T POLLIKUARVE, ANKIOZ TONE KUFITUAR N P TOL VLER ,SUAR ,T, T NE DUHET T EX SHPESHNI T TYRE Ata kanë nevojë për të shprehur paraprakitetin e tyre për blerësin CORY. PRERGJIGJE POOR BUJQSIN E PAR. DHE DUHET T PE POPULLSISHT DHE JEMI NJEROPZ TT SHUM ANKESA P MR SHUM RRETH OSE ANKESA M M SHUM RRETH NDODHJES DHE SHKAJT ONSIS ON N FEED. SHKA P ONR FEED. KETU PSE SE po ju tregoj T ALL GJITHA KETU PSE SE po ju tregoj të gjithë këtë ton. KJO TONA. TONA E STORY është RRETH TONA E STORY ABSHT RRETH K WHTU ISSHT FAIR P FORR WHETHERE ISH FIRE P FORR PJESN DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN PJESA DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN R Rregullat në mes? Rregulla në mes? PARA NDONJE VENDOS KUSH KJO PARA NDONJ D VENDOSI KUSH K HND NDRYSHO NDRYSHME, NDODH KUSH NDRYSHIMI I RREGULLIT Ndihmon, KUSH E MUND T NDODHET. Lënduar. LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. NO. NO. NUK është e aftë të ndryshojë NUK është e aftë të ndryshosh rregullat në mes. RREGULLAT N THE Mesme. Q DUHET T BE JETN E VRTET IF, N ITSE ISHTE Q DUHET T TR VREJTI N IFSE KA QEVERISJE NDRYSHOJN VOTIMIN QEVERIA NDRYSHOJN LIGJET E VOTIMIT N THE MES OR APO T E GJITHA LIGJET N THE PJES POLITIKE E Mesme OSE EJETERR OSE DO PJES N IN PJESA POLITIKE OSE ANDO PJES N IN Mesjetën e një Kryeministri. E Mesme e një Kryeministri. Dhe unë mendoj se kjo në mënyrë të hapur Dhe unë mendoj se kjo pastrim i rregullt i paramenduar nga një pozitë e P CRGJIGJE PRETTY NGA një POZICIONI I PAVARESSSIS POR PARA TOU MIR FAIRNESI POR PARA QEN T BNI KCRKES P ABR IOWA OSE KCRKESA P ABR IOWA OSE PRIMAR 2016 ANDO GJITHA ELSE. 2016 PRIMAR OSE ANDO SHUM. KETU JEMI N THE ZEMRIN E KETU JEMI N THE ZEM OFRIN E PRIMARIT PAS ND BRTIMET E KAMPEVE PRIMAR PAS STRATEGJIVE TU NDRTESAVE TAM KAMPANEVE, duke u përpjekur të merrni atë STRATEGJIT, duke u përpjekur për ta bërë atë nën nxitim. NGA RUSE. DHE BIMENTT E KANDIDATVE KAN DHE SHTETI I KANDIDATVE DUHET TANI GJITHA TANI QAT TIJ DROPUAR TANI QAT KAN THE T M B MNI N TO Faza e Debatit. Bëni atë në fazën e debatit. RREGULLAT E RI SENI KANDIDAT RREGULLAT E RI SENI KANDIDATAT NUK MUND TANI, TANI Bëni DEBATIN MUND TANI, TANI BAKENI Faza e Debatit duke u takuar me THRESHOLDS P FORR HAPA NGA TAKIMET E TRAJTSVE P FORR DEPTOHAT DHE POLITIKAT. DELEGATET OSE VLERSIM. Rregulla të reja. Rregulla të reja. Mesi i Lojës. Mesi i Lojës. TANI, DEMOKRAT Q WH DUAN NJVE TANI, DEMOKRAT T WH CIL LO DUHET NJNE KANIDIDAT MUND T BE BN INTERESUAR KANDIDATI MUND T BE BNI INTERESUAR N H SI KA AFTET T TH PERSONI. N H SI TANI AFTET Q TH PERSON. Kjo është ende politikë. Kjo është ende politikë. SPORTI I EKIPIT. SPORTI I EKIPIT. KUSH JU JENI ROOT? KUSH JU JENI ROOT? Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një pyetje më e madhe për demokracinë për një PYETJE më e madhe për demokracinë për një parti demokratike që thotë në PJESA DEMOKRATIKE E CILA Thotë N PL PLATFORMIN E SAJ, DHE ITSHT PLATFORMI I TIJ DHE ISSHT KAMPANUAR KIST Y VIT, IT Q STNDRON KAMPANIMI KIST Y VITE, NDONJET P FORR TRANSPARENCY DHE VOTIM P FORR TRANSPARENCY DHE T R DREJTAT E VOTIMIT DHE. DREJTAT DHE. DISA PAS PAS PASURISE P NER T NDJES DISA PAS PAS PASURISE P DER DEBATIN E TJER. DEBATE. VETME TRE KAN PASUR VETRE TRE KAN P PAS KRKES POLLIKUESE. K RERKESA POLITIKE. POR DNC është duke e hapur LANE POR DNC SHT OP HAPI LANE P FORR NJ C KANIDIDAT të Gjashtë. PR NJ A KANDIDATATE të Gjashtë. DHE Ai është NJ B SHUM A. DHE Ai është NJ B SHUM A. FORMERI MIKE SHQYRTUESE E RI E MJETE JORK FORMERI I QYTETARIT T NEW RI ​​GJYKUAR NOR JORK MIKE BLOOMBERG. Bloomberg. ND RREGULLAT ORIGJINALE, HE ND RREGULLAT ORIGJINALE, NUK DUHET T BNI KISTO DEBAT NUK DO TAKE BNI KISTO DEBAT, por TANI KOMPANONI E DHOMA KRAHASE E ARDHME TANI CO-BAKENI DEBATET DEMOKRATIKE E ARDHME. Debate. ISSHT E PARA. ISSHT E PARA. Ai nuk ka akoma të kualifikuar, por ai Ai NUK KA KUALIFIKUAR POR VE VLERA. CLOSE. KA NEVOJOL NJ M MOL SHUM POLLISHT PR PUT KA NEVOJ NJ O MOL SHUM T POLLISHT P TOR T DUH TI N 10ERS DHE DNC ISSHT TANI TIJ N 10 10ERS DHE DNC SHT N TANI KUJTIMI Zjarri. KUJTIMI Zjarri. >> SO INSTEAD OF TRYING GET A >> SO INSTEAD OF TRYING MERRNI NJ GRO GRUPI M D SHUM DIVERShëm M M SHUM GRUPI DIVERSI I KANDIDATVE, T CH NDRYSHOJN KANDIDATT, TA NDRYSHOJN R Rregullat P MR MICHAEL BLOOMBERG. RREGULLAT P FORR MICHAEL BLOOMBERG. QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. >> DNC që mban para tyre >> DNC që mban pronat e tyre, para se të vendoset procesi parësor që merret me vete PROCESI PRIMAR VENDOSI I CILAT KANDIDAT DUA T V DUHET TOT VOTOVE KANDIDATET DUAN VOTERSRT T DARGJEN NGA DHE NDRYSHOJN Dëgjo NGA DHE TIJ T CH NDRYSHOJME RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG që të vijnë dhe të marrin BLOOMBERG T TO BNI DHE T T HAPI Faza e Debatit. Faza e Debatit. VERTET E VERTET $ 55 Miliard. VERTET E VERTET $ 55 Miliard. JU GUES N IFSE JU JENI VERT 55 $ JU GUES N IFSE JU JENI VERE 55 Miliardë dollarë, MUND T G MUNDNI RUSE BILLIONI, JU MUND TI MUND T NDRYSHOJN R RUSIN P FORR DEBAT. NDRYSHUAR P FORR DEBAT. >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. RREGULLAT E DEBATIT DNC KANAD DHE DNC BADNE RREGULLAT E DEBATS DHE STUDIMI NGA TIJAN EV SI TIJ STUDIMI NGA TANI SI NDIHMOHET PIMRZGJEDHJE POTENCIALisht NDIHMOHET POTENCIALisht T EL SHPRNDARJES DISA E TOP DEMOKRATIKE DISA KANDIDAT DEMOKRATIKE TAT TOP. Kandidatëve. SENATORT SH.B.A. SENATORT SH.B.A. DNC tha se RUSI JANE FAIR DNC tha se RUSE ISHTE FAIRA, pasi ato i provuan kokrrat SI T NDIKOJN MBYSHTETJEN E MBSHTETJES S GR GRUMVE. SUPPORT. PASTAJ DNC NDRYSHONI RREGULLAT E RREGULLS PASTAJ DNC NDRYSHOHET RREGULLAT E GJYKATAVE RREGULLORE N A MENAJ Q VAJN VETM RREZIKONI N A MJETIN Q MUND T B ADDNI Shtoni një person. Shtoni një person. DONORI I TRETH ishte DONORI I THJESHT ISHTE PRPARIMI PR HAPJEN PPRPARIMI P FORR SHTYPET HAPSORE T THE VESHKKA KTU FJALT E GARAVE KU JAN NUK METRRIKA T AV DREJTM NUK KA METRIKA T O DREJTS SA DREJTME T OF POLITIKIMIT T JASHT E POLITIKS S TO SHP DRNDARJES ATA Q HE BNI SHPRNDARJE KOST HE T M B MN PROGRES NGA KUSH QNI PROGRES NGA ATA QO NUK JAN. NUK. POR N THSE KA ISHTE STORYI I BOT, POR N THSE KA ISHTE STORYI I PYRBASHKT, ata mund të kenë faktorin që ka Ata mund të kenë faktorin që ka në rregullat origjinale. N INT RREGULLAT Origjinale. ISshtë e vështirë të shihet PSE POSTGAME ISSHTARD DUHET T SE SHENI PSE POSTGAME DUHET TUNT SHPRNI M M SHUM TANI TANI DUHET TUNT SHUM T N GJITHA TANI SI NDODH PARA. PARA PARA. Unë ton që të jem i aftë. Unë ton që të jem i aftë. DUHET NGA OPERATIVAT QE KEMI ZEMROR NGA OPERATIVEST QAT Thuaj Thuaj Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA TTHER TJERA Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA OJQ T OP TJERA OPERATIVE që thonë nëse është mik OPERATIV KUSH TAY SHENI N IFSE MICHAEL BLOOMBERG DUA T W FITON PJES BLOOMBERG DUA T W FITON PJESN NR, ADMINISTRIMIN MAAM, ai ka JO, ADMINISTRIMI I Zonjës, Ai DUHET T BE JET ON N TH FJAL DE T DEBATS T BNI T BE BNI ATA Q ST Faza e Debatit TATE BHET SI FINALIST P FORR T NDIHMOJ SHENI SI FINALIST P FORR T H NDIHMOJ TIJ. HIM. ITHdo mënyrë, JEMI JET, KU JET M WNYR, JEMI JET JETNRO NGA KOHA KU JU JEM NGA KOHA KU JU KEMI DEMOKRACIA TONA. DEMOKRACIA ISSHT BE TESA. JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. A është e drejtë? A është e drejtë? ISSHT E DREJT FA T TO NDRYSHOJN SHT FASHT FA FAIRI T TO NDRYSHOJMRE RREGULLAT E RREGULLAT NDR SI DUHET TK BNI RREGULLAT E RREGULLIT NDR DISA DUHET TK pyesin TOM. TOM. >> NE B MJM RUSE. >> NE B MJM RUSE. JAN V SHUM TRANSPARENT DHE

Kryetari i Partisë Dem ndryshon rregullat e vitit 2020 'në mesin' pasi të thuash "Ne nuk mund të ndryshojmë rregullat në mes"

This year’s candidate debates could shape who Democrats pick as a nominee to run against Donald Trump, and now the party is changing some of the rules for who can be in the debates in the middle of the process, drawing criticism from candidates including Sen. Bernie Sanders and Tom Steyer. In this Special Report, MSNBC’s Ari Melber charts the role of debates, the controversial new DNC rule change, the impact on candidates including Mike Bloomberg, and how the DNC’s shift conflicts with statements the party chair Tom Perez made as recently as January, when he said, “we made the rules, they were very transparent, they're very inclusive, and we can't change the rules midstream.” (This interview is from MSNBC’s “The Beat with Ari Melber, a news show covering politics, law and culture airing nightly at 6pm ET on MSNBC. http://www.thebeatwithari.com). Aired on 02/13/20. » Subscribe to MSNBC: on.msnbc.com/SubscribeTomsnbc MSNBC delivers breaking news, in-depth analysis of politics headlines, as well as commentary and informed perspectives. Find video clips and segments from The Rachel Maddow Show, Morning Joe, Meet the Press Daily, The Beat with Ari Melber, Deadline: White House with Nicolle Wallace, Hardball, All In, Last Word, 11th Hour, and more. Connect with MSNBC Online Visit msnbc.com: on.msnbc.com/Readmsnbc Subscribe to MSNBC Newsletter: MSNBC.com/NewslettersYouTube Find MSNBC on Facebook: on.msnbc.com/Likemsnbc Follow MSNBC on Twitter: on.msnbc.com/Followmsnbc Follow MSNBC on Instagram: on.msnbc.com/Instamsnbc Dem Party Chair Changes 2020 Rules 'Midstream' After Saying 'We Can't Change The Rules Midstream'
ari melber live, 2020 Dem Race, msnbc live, Tom Steyer, NBC News, pop culture, world news, democratic nominee, MSNBC, 2020 Elections, health, against Donald Trump, The Beat with Ari Melber, Mike Bloomberg, Sen. Bernie Sanders, progressive, current events, Democrats pick, Donald Trump, role of debates, ari melber msnbc, Ari Melber, liberal, Democrats, us news, business, Michael Bloomberg, top stories, Democratic National Convention, Tom Perez, breaking news, politics, news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="6.14" dur="0.833"> >>> MIR SE VINI. >

< start="7.008" dur="1.166"> >>> MIR SE VINI. P SR DHNI TIF NDRYSHME, TON >

< start="8.175" dur="1.501"> P SR DHNI TIF NDRYSHME, RAPORTI TUAJ PR ZHVILLIM >

< start="9.677" dur="1.968"> RAPORTI SPECIALE PR ZHVILLIMIN QAT SHPIRTI I FUNDIT KUSH ISSHT >

< start="11.679" dur="1.5"> KJO SHTATA E MUND T CILA ISSHT THE NOMINA DEMOKRATIKE ULTIMALE DHE >

< start="13.214" dur="1.3"> NOMINE DEMOKRATIKE ULTIMATA P TOR T RRITUR KUND TRR TRUMPIT. >

< start="14.549" dur="1"> RUNI KUNDAR TRUMP. SI DUHET NJERZIT E SHUM >

< start="15.55" dur="1.634"> SI NJER PEZIT T M SHUM JAN NDIKON P FORR KIST D DEMOKRATIK >

< start="17.185" dur="1.9"> NDODHET P FORR K NTU EMERIM DREJTOR DEMOKRATIK? >

< start="19.087" dur="2.501"> EMRI PRESIDENTIAL? RRETH 28, NESE SHUME T GJITHA >

< start="21.589" dur="0.399"> RRETH 28, NESE SHUME TUNT GJITHA. >

< start="21.989" dur="2.202"> UP. KA FIKON LIKE NUMRI I >

< start="24.225" dur="0.766"> KA FIEL T L LIKONI NUMRI I PTRMBAJTJEVE ISSHT SHUM. >

< start="24.993" dur="1.299"> PTRMBAJTJET ISSHT SHUM. QAT NDODHENI PARA PARA >

< start="26.294" dur="1.901"> QAT NDEROHEN NDERKA PARA VOTEVE TIR PARA Q KAN N KUJT >

< start="28.196" dur="2.301"> VOTET E PARA Q HA KAN N KUJT, VLERSIT OF E SHTETS SHUME REAL >

< start="30.498" dur="1.667"> KAST, VOTUESIT PARA SHENI KANDIDAT E VLERA TT PALRMBAJTJES SI KETO >

< start="32.2" dur="1.5"> KANDIDATT E PRMBAJTJES SI K WHTO QAKE BJN Faza e Debatit. >

< start="33.735" dur="0.899"> KUSH BAKEN SHTETIN E DEBATIT. Q M E BN THEMELORE. >

< start="34.669" dur="2.535"> Q M E BN THEMELORE. NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN MUNDSIN >

< start="37.205" dur="2.067"> NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN DEBATN E QYTETARINGS S QENI, SI SERIOZE >

< start="39.274" dur="2.134"> DEBATI I BESIMIT, SI DUHET TAKE MUND TOT VLEROHEN VOTuesit >

< start="41.442" dur="2.468"> A duhen marrë votuesit? QAT NUMRI SI DUHET T. BNI >

< start="43.912" dur="1.8"> QAT NUMRI DUHET TALL DUHET N S GJASHT NDRMJET ME ANDREW >

< start="45.713" dur="0.833"> Gjashtë SHITJE E MIDNDSISHME ME ANDREW YANG DUHET. >

< start="46.581" dur="2.835"> YANG duke u larguar. EDHE NSE JENI PRETTY MIR Njohur >

< start="49.417" dur="1.267"> EDHE N YSE JENI PRETTY DUHET TN DIN ORS OSE KA SHUM A PARA, >

< start="50.685" dur="2.535"> Ose KAN A SHUM PARAJ, Faza e Debatit MUND TAKE BN NJ SHUM >

< start="53.221" dur="2.001"> Faza e Debatit MUND TAKE BN Diferencë të madhe. >

< start="55.256" dur="1.968"> Diferenca. BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID >

< start="57.225" dur="1.367"> BILLIONAIRE PEROT ROSI E SAJ NUK MENDONI T IT MIR M A >

< start="58.626" dur="2.202"> Ai nuk mendon se ai krijon një ndryshim, por ajo krijon të gjitha >

< start="60.862" dur="1.701"> Diferenca, por ajo krijon të gjitha ndryshimet për pasigurinë e tij >

< start="62.597" dur="0.333"> Diferenca për kamerën e Tij INSURGENTE. >

< start="62.964" dur="1.067"> FUSHATA. >> DO T TH MUND T BNI >

< start="64.032" dur="2.268"> >> A mendoni se nuk do të përfshiheni në DEBATET? >

< start="66.334" dur="2.401"> PCRFUNDUAR N THE DEBAT >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >

< start="68.737" dur="2.501"> >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >

< start="71.273" dur="1.567"> >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >> DUHET T DUHET T OF. >

< start="72.841" dur="2.535"> >> DUHET T DUHET T OF. >> ROSS PEROT JAN IN FITUAR >

< start="75.41" dur="0.9"> >> ROSS PEROT SSHT IN FITUAR T JO Bëhuni në IN. >

< start="76.311" dur="1.434"> P JOR T BNI. >> PSE DUHET T BE BNI N. >

< start="77.746" dur="2.167"> >> PSE DUHET T BE Jeni N THE DEBAT, N IFSE DO T R RREVI VETM 5% >

< start="79.915" dur="0.732"> DEBATI N IFSE JAN R N RREZIK VETM 5% e TOL POLLIKEVE? >

< start="80.649" dur="1.867"> E POLLIKEVE? >> SI KEMI T ALL GJITHA >

< start="82.518" dur="2.434"> >> SI KEMI TET GJITHA KRITERET OBJEKTIVE T DE DEBATIT >

< start="84.986" dur="0.366"> KRITERET OBJEKTIVE T COMM KOMISIONIT DEBAT. >

< start="85.353" dur="0.867"> KOMISIONI. JEMI N IN KAMPANN E KNDSISHME >

< start="86.254" dur="1.801"> JEMI N IN KOHN E KUFIZUAR TAM KAMPANIT DHE JEMI PCRFSHIR N IN >

< start="88.089" dur="0.3"> KOHA DHE JEMI P INRFSHIR N IN DEBAT. >

< start="88.423" dur="3.236"> Debate. >> SO FAR BAKN O OBJEKTIVIN >

< start="91.693" dur="0.333"> >> SO ATFAR BAKN KRITERET OBJEKTIVE? >

< start="92.06" dur="1.801"> KRITERET? N THE PRIMARIEST, PJESA >

< start="93.862" dur="0.299"> N THE PRIMARET, PJESA VENDOSI. >

< start="94.196" dur="1.967"> VENDOSI. DISA DHE NDRMJET NDRMJET MJETEVE TIF NDRYSHME >

< start="96.164" dur="2.668"> Kështu që, ROTATIMI I OUTLETVE TUT NDRMARRJEVE T MED MEDIAVE TIF NDRYSHME N IN ND BRTIM KTU >

< start="98.867" dur="1"> ROTATIMI N B ND BRTIM K THTU DEBAT, ISSHT T TONA >

< start="99.868" dur="1.701"> DEBAT, ITSHT PJESA DEMOKRATIKE E DETYR THS Q TH MUND T BNI >

< start="101.57" dur="1.767"> PJESA DEMOKRATIKE QAT VENDOS KRITERET P FORR KUSH SHT N TIJ. >

< start="103.338" dur="1.234"> KRITERET P FORR KUSH ISSHT IN NE TIJ. KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. >

< start="104.573" dur="4.47"> KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. KJO CIKL, RREGULLAT E DNC KANE, >

< start="109.044" dur="2.335"> KJO CIKL, RREGULLAT E DNC MADE, KANDIDATT DUHET TET KENI >

< start="111.413" dur="1.801"> KANDIDATT DUHET TET PRNDARJEN NJ TH SHUM TOL POLITIK ORS S OR VLERS >

< start="113.248" dur="1.2"> POLLIKIMI I GJYKATAVE OSE VLERSIMI I FONDRAZIMIT TASS GRASSROOTS NGA >

< start="114.449" dur="1"> FINDRAZIMI I GRUPEVE NGA 65,000 NJERZ. >

< start="115.45" dur="2.034"> 65,000 NJERZ. TANI, PSE TAKE BNI KOSTON DHATIONNIME A >

< start="117.486" dur="0.9"> TANI, PSE TAKE BAKENI KOST DONACIONE K ARKES P ATR T ALL GJITHA? >

< start="118.42" dur="3.503"> K RERKESA T AT GJITHA? KRYETARI i DNC-së VAJZA VITIN e fundit, >

< start="121.957" dur="1.334"> KRYETARI i DNC-së tha VITIN E VETM, KANDIDATET E TESTAVE TQU KQURKESAVE >

< start="123.292" dur="1.567"> KANDIDATET E KQURKESAVE T RE KQURKESAVE P ONR PROVIMIN E APLIKIRS SIR TUAJ KOMBTARE >

< start="124.86" dur="1.4"> P PROR PROVIMIN E APELIT TE KOMB NTAR SI MUND OPSISHME P FORR NJER PEZIT WHO >

< start="126.261" dur="1.734"> SI NJ AN MUNDSI P PER NJERZIT QO NUK KAN THE EMRI KOMBTAR >

< start="127.996" dur="3.002"> NUK KENI IDE KOMBTARE T LEHT TOS T TO GJETI N ST Fazën e DEBATIT. >

< start="131.032" dur="1.601"> ID për tu marrë në fazën e debatit. E DUHET N ONSE, N YSE DUA T FITON >

< start="132.668" dur="1.734"> Ai DUHET N,, N IFSE DUA T TO FITON PRESIDENCN, DUHET T TO >

< start="134.436" dur="1.534"> PRESIDENCIA, DUHET T CON BNI LIDHJEN ME AMERIKA T GR GRASSROOTS. >

< start="136.004" dur="2.202"> LIDHEN ME AMERIKA GRASSROOTS. KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. >

< start="138.24" dur="1.801"> KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. >> 18 MUAJ OUT NGA AN >

< start="140.075" dur="2.535"> >> 18 MUAJ OUT NGA NJ ELE ZGJEDHJE, N IFSE MENA VETM PATH >

< start="142.611" dur="3.503"> ZGJEDHJE, N IFSE MUNDSISHT P PR MNYRN N A Faza e Debatit ISSHT POLITIKE, NE >

< start="146.148" dur="1.567"> P AR një fazë DEBATI PSHT POLITIK, JU NDIKOJM QAT ISHTE POTENCIALisht >

< start="147.717" dur="0.332"> THUHT QAT ISHTE POTENCIALisht PFARFUNDUAR. >

< start="148.083" dur="4.637"> E PADREJTE. Kështu që unë mendoj se grumbujt >

< start="152.721" dur="2.568"> Kështu që unë mendoj se rruga e financimit të rrugës është shumë e mirë >

< start="155.291" dur="2.635"> STRUA FUNDRAISING ISSHT A SHTAT P SHUM VIABLE. >

< start="157.927" dur="5.771"> SHTYPI VIABLE. ISshtë e rëndësishme për të fuqizuar >

< start="163.699" dur="0.399"> SHTPORT E R IMNDSISHME PPR Fuqizimin e GRASAVE. >

< start="164.099" dur="0.833"> Bazë. >> GJITHA E DREJTA. >

< start="164.934" dur="1.6"> >> GJITHA E DREJTA. NUK MUND T M MILIONAIRE >

< start="166.536" dur="0.565"> NUK MUND T KUJDES ND BRTIMET E MILIONAIREVE KTU. >

< start="167.102" dur="1.4"> BUNDLING K HERTU. Ne dimë në të kaluarën, KANDIDAT >

< start="168.504" dur="3.235"> Ne dimë në të kaluarën, KANDIDATT PIK BARACK OBAMA T SH SHUMSISHT >

< start="171.741" dur="1.466"> LIKE BARACK OBAMA SHTOHT EN ENTUSIASM TAR PRZITSHME ATA KOSTY GRASSROOTS. >

< start="173.209" dur="1.934"> ENTUSIASM KOSTO GRASH GRUAJ. DISA KANDIDAT B DON M T MIR >

< start="175.178" dur="3.836"> DISA KANDIDAT B DON M TH T TJERS SI RREGULLAT E K YTU VITI. >

< start="179.048" dur="1.467"> TTH TJERET ND RREGULLAT E KTU VITI. GJYKUAR KORNI I GJUHS GJASHT KUFIZUAR >

< start="180.516" dur="1.634"> KORNI GJYKIMI I GJUHS GJUHET I KUXHUAR P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT >

< start="182.151" dur="1.968"> P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT T HE NUK MUND T KEMOHET T ALL GJITHA DNC >

< start="184.12" dur="0.432"> Nuk mund të takohet me të gjitha kërkesat e DNC. >

< start="184.554" dur="2.801"> KËRKESAT. KAMPANI I TIJ ARGUUAR KETO >

< start="187.389" dur="1.901"> KAMPARA E TIJ ARGUHEN KOSTO KQURKESA KA TICK SHUMSUAR >

< start="189.325" dur="1.334"> KQURKESAT SI SHUMICKSUAR NGA LEXIMI i Garë. >

< start="190.66" dur="1.5"> L LENDS S VESHJE. KA FEMIJET E FEMIJEVE FEMIJE >

< start="192.195" dur="1.333"> KA F CHMIJ PT E PUSHUAR RRETH E T SA SHENJTS Ai ishte një fans i >

< start="193.562" dur="2.068"> Ai tha se ai ishte një fans i librit, por tifozët janë >

< start="195.631" dur="1.3"> BOOKER POR Tifozët JANIS NDIKUAR BOOKERI >

< start="196.933" dur="2.434"> BOOKERI I DISPOZUAR NUK QUSHT KUALIFIKUAR, ATA K WHTO KU >

< start="199.369" dur="2.601"> E KUALIFIKUAR, ATA KU KA ANKIOZ TUAJ T POLLIKUARVE, >

< start="201.971" dur="2.501"> ANKIOZ TONE KUFITUAR N P TOL VLER ,SUAR ,T, T NE DUHET T EX SHPESHNI T TYRE >

< start="204.474" dur="1.9"> Ata kanë nevojë për të shprehur paraprakitetin e tyre për blerësin CORY. >

< start="206.408" dur="1.067"> PRERGJIGJE POOR BUJQSIN E PAR. DHE DUHET T PE POPULLSISHT >

< start="207.477" dur="1.767"> DHE JEMI NJEROPZ TT SHUM ANKESA P MR SHUM RRETH OSE >

< start="209.278" dur="1.501"> ANKESA M M SHUM RRETH NDODHJES DHE SHKAJT ONSIS ON N FEED. >

< start="210.78" dur="2.802"> SHKA P ONR FEED. KETU PSE SE po ju tregoj T ALL GJITHA >

< start="213.583" dur="3.102"> KETU PSE SE po ju tregoj të gjithë këtë ton. >

< start="216.719" dur="1.567"> KJO TONA. TONA E STORY është RRETH >

< start="218.288" dur="4.202"> TONA E STORY ABSHT RRETH K WHTU ISSHT FAIR P FORR >

< start="222.492" dur="2.768"> WHETHERE ISH FIRE P FORR PJESN DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN >

< start="225.294" dur="1.401"> PJESA DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN R Rregullat në mes? >

< start="226.729" dur="1.634"> Rregulla në mes? PARA NDONJE VENDOS KUSH KJO >

< start="228.398" dur="2.101"> PARA NDONJ D VENDOSI KUSH K HND NDRYSHO NDRYSHME, NDODH KUSH >

< start="230.5" dur="0.299"> NDRYSHIMI I RREGULLIT Ndihmon, KUSH E MUND T NDODHET. >

< start="230.8" dur="1.801"> Lënduar. LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. >

< start="232.602" dur="0.266"> LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. NO. >

< start="232.869" dur="1.534"> NO. NUK është e aftë të ndryshojë >

< start="234.437" dur="0.8"> NUK është e aftë të ndryshosh rregullat në mes. >

< start="235.271" dur="1.501"> RREGULLAT N THE Mesme. Q DUHET T BE JETN E VRTET IF, N ITSE ISHTE >

< start="236.773" dur="1.233"> Q DUHET T TR VREJTI N IFSE KA QEVERISJE NDRYSHOJN VOTIMIN >

< start="238.041" dur="1.366"> QEVERIA NDRYSHOJN LIGJET E VOTIMIT N THE MES OR APO T E GJITHA >

< start="239.409" dur="1.3"> LIGJET N THE PJES POLITIKE E Mesme OSE EJETERR OSE DO PJES N IN >

< start="240.71" dur="2.768"> PJESA POLITIKE OSE ANDO PJES N IN Mesjetën e një Kryeministri. >

< start="243.513" dur="3.903"> E Mesme e një Kryeministri. Dhe unë mendoj se kjo në mënyrë të hapur >

< start="247.45" dur="2.335"> Dhe unë mendoj se kjo pastrim i rregullt i paramenduar nga një pozitë e >

< start="249.819" dur="3.202"> P CRGJIGJE PRETTY NGA një POZICIONI I PAVARESSSIS POR PARA TOU MIR >

< start="253.022" dur="3.203"> FAIRNESI POR PARA QEN T BNI KCRKES P ABR IOWA OSE >

< start="256.259" dur="2.135"> KCRKESA P ABR IOWA OSE PRIMAR 2016 ANDO GJITHA ELSE. >

< start="258.428" dur="2.668"> 2016 PRIMAR OSE ANDO SHUM. KETU JEMI N THE ZEMRIN E >

< start="261.097" dur="4.938"> KETU JEMI N THE ZEM OFRIN E PRIMARIT PAS ND BRTIMET E KAMPEVE >

< start="266.069" dur="1.968"> PRIMAR PAS STRATEGJIVE TU NDRTESAVE TAM KAMPANEVE, duke u përpjekur të merrni atë >

< start="268.038" dur="0.9"> STRATEGJIT, duke u përpjekur për ta bërë atë nën nxitim. >

< start="268.939" dur="2.268"> NGA RUSE. DHE BIMENTT E KANDIDATVE KAN >

< start="271.241" dur="3.803"> DHE SHTETI I KANDIDATVE DUHET TANI GJITHA TANI QAT TIJ >

< start="275.045" dur="3.002"> DROPUAR TANI QAT KAN THE T M B MNI N TO Faza e Debatit. >

< start="278.081" dur="2.602"> Bëni atë në fazën e debatit. RREGULLAT E RI SENI KANDIDAT >

< start="280.717" dur="1.501"> RREGULLAT E RI SENI KANDIDATAT NUK MUND TANI, TANI Bëni DEBATIN >

< start="282.219" dur="2.201"> MUND TANI, TANI BAKENI Faza e Debatit duke u takuar me THRESHOLDS P FORR >

< start="284.421" dur="1.2"> HAPA NGA TAKIMET E TRAJTSVE P FORR DEPTOHAT DHE POLITIKAT. >

< start="285.622" dur="0.8"> DELEGATET OSE VLERSIM. Rregulla të reja. >

< start="286.423" dur="1.2"> Rregulla të reja. Mesi i Lojës. >

< start="287.624" dur="1.801"> Mesi i Lojës. TANI, DEMOKRAT Q WH DUAN NJVE >

< start="289.426" dur="1.934"> TANI, DEMOKRAT T WH CIL LO DUHET NJNE KANIDIDAT MUND T BE BN INTERESUAR >

< start="291.395" dur="1.667"> KANDIDATI MUND T BE BNI INTERESUAR N H SI KA AFTET T TH PERSONI. >

< start="293.063" dur="1.334"> N H SI TANI AFTET Q TH PERSON. Kjo është ende politikë. >

< start="294.431" dur="0.533"> Kjo është ende politikë. SPORTI I EKIPIT. >

< start="294.965" dur="1.6"> SPORTI I EKIPIT. KUSH JU JENI ROOT? >

< start="296.567" dur="2.2"> KUSH JU JENI ROOT? Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një >

< start="298.769" dur="1.2"> Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një pyetje më e madhe për demokracinë për një >

< start="299.97" dur="1.801"> PYETJE më e madhe për demokracinë për një parti demokratike që thotë në >

< start="301.805" dur="1.835"> PJESA DEMOKRATIKE E CILA Thotë N PL PLATFORMIN E SAJ, DHE ITSHT >

< start="303.674" dur="1.867"> PLATFORMI I TIJ DHE ISSHT KAMPANUAR KIST Y VIT, IT Q STNDRON >

< start="305.543" dur="4.936"> KAMPANIMI KIST Y VITE, NDONJET P FORR TRANSPARENCY DHE VOTIM >

< start="310.48" dur="1.501"> P FORR TRANSPARENCY DHE T R DREJTAT E VOTIMIT DHE. >

< start="311.982" dur="2.902"> DREJTAT DHE. DISA PAS PAS PASURISE P NER T NDJES >

< start="314.918" dur="0.566"> DISA PAS PAS PASURISE P DER DEBATIN E TJER. >

< start="315.486" dur="5.203"> DEBATE. VETME TRE KAN PASUR >

< start="320.691" dur="0.633"> VETRE TRE KAN P PAS KRKES POLLIKUESE. >

< start="321.358" dur="1.934"> K RERKESA POLITIKE. POR DNC është duke e hapur LANE >

< start="323.293" dur="1.067"> POR DNC SHT OP HAPI LANE P FORR NJ C KANIDIDAT të Gjashtë. >

< start="324.361" dur="3.136"> PR NJ A KANDIDATATE të Gjashtë. DHE Ai është NJ B SHUM A. >

< start="327.531" dur="2.836"> DHE Ai është NJ B SHUM A. FORMERI MIKE SHQYRTUESE E RI E MJETE JORK >

< start="330.401" dur="0.366"> FORMERI I QYTETARIT T NEW RI ​​GJYKUAR NOR JORK MIKE BLOOMBERG. >

< start="330.768" dur="1.433"> Bloomberg. ND RREGULLAT ORIGJINALE, HE >

< start="332.203" dur="1.3"> ND RREGULLAT ORIGJINALE, NUK DUHET T BNI KISTO DEBAT >

< start="333.537" dur="2.402"> NUK DO TAKE BNI KISTO DEBAT, por TANI KOMPANONI E DHOMA KRAHASE E ARDHME >

< start="335.973" dur="0.333"> TANI CO-BAKENI DEBATET DEMOKRATIKE E ARDHME. >

< start="336.307" dur="0.799"> Debate. ISSHT E PARA. >

< start="337.141" dur="2.568"> ISSHT E PARA. Ai nuk ka akoma të kualifikuar, por ai >

< start="339.71" dur="0.299"> Ai NUK KA KUALIFIKUAR POR VE VLERA. >

< start="340.01" dur="1.934"> CLOSE. KA NEVOJOL NJ M MOL SHUM POLLISHT PR PUT >

< start="341.979" dur="9.342"> KA NEVOJ NJ O MOL SHUM T POLLISHT P TOR T DUH TI N 10ERS DHE DNC ISSHT TANI >

< start="351.322" dur="1.367"> TIJ N 10 10ERS DHE DNC SHT N TANI KUJTIMI Zjarri. >

< start="352.69" dur="2.034"> KUJTIMI Zjarri. >> SO INSTEAD OF TRYING GET A >

< start="354.759" dur="1.567"> >> SO INSTEAD OF TRYING MERRNI NJ GRO GRUPI M D SHUM DIVERShëm >

< start="356.327" dur="2.902"> M M SHUM GRUPI DIVERSI I KANDIDATVE, T CH NDRYSHOJN >

< start="359.23" dur="1.2"> KANDIDATT, TA NDRYSHOJN R Rregullat P MR MICHAEL BLOOMBERG. >

< start="360.431" dur="1.834"> RREGULLAT P FORR MICHAEL BLOOMBERG. QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. >

< start="362.299" dur="3.936"> QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. >> DNC që mban para tyre >

< start="366.237" dur="1.7"> >> DNC që mban pronat e tyre, para se të vendoset procesi parësor që merret me vete >

< start="367.972" dur="1.066"> PROCESI PRIMAR VENDOSI I CILAT KANDIDAT DUA T V DUHET TOT VOTOVE >

< start="369.04" dur="1.734"> KANDIDATET DUAN VOTERSRT T DARGJEN NGA DHE NDRYSHOJN >

< start="370.808" dur="2.235"> Dëgjo NGA DHE TIJ T CH NDRYSHOJME RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL >

< start="373.077" dur="1.501"> RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG që të vijnë dhe të marrin >

< start="374.612" dur="1.734"> BLOOMBERG T TO BNI DHE T T HAPI Faza e Debatit. >

< start="376.38" dur="1.501"> Faza e Debatit. VERTET E VERTET $ 55 Miliard. >

< start="377.915" dur="1.834"> VERTET E VERTET $ 55 Miliard. JU GUES N IFSE JU JENI VERT 55 $ >

< start="379.75" dur="2.301"> JU GUES N IFSE JU JENI VERE 55 Miliardë dollarë, MUND T G MUNDNI RUSE >

< start="382.053" dur="1.6"> BILLIONI, JU MUND TI MUND T NDRYSHOJN R RUSIN P FORR DEBAT. >

< start="383.655" dur="1.3"> NDRYSHUAR P FORR DEBAT. >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. >

< start="384.989" dur="2.936"> >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. RREGULLAT E DEBATIT DNC KANAD DHE >

< start="387.959" dur="1.7"> DNC BADNE RREGULLAT E DEBATS DHE STUDIMI NGA TIJAN EV SI TIJ >

< start="389.661" dur="2.067"> STUDIMI NGA TANI SI NDIHMOHET PIMRZGJEDHJE POTENCIALisht >

< start="391.729" dur="1.4"> NDIHMOHET POTENCIALisht T EL SHPRNDARJES DISA E TOP DEMOKRATIKE >

< start="393.131" dur="0.399"> DISA KANDIDAT DEMOKRATIKE TAT TOP. >

< start="393.531" dur="0.533"> Kandidatëve. SENATORT SH.B.A. >

< start="394.065" dur="2.468"> SENATORT SH.B.A. DNC tha se RUSI JANE FAIR >

< start="396.534" dur="2.134"> DNC tha se RUSE ISHTE FAIRA, pasi ato i provuan kokrrat >

< start="398.703" dur="0.399"> SI T NDIKOJN MBYSHTETJEN E MBSHTETJES S GR GRUMVE. >

< start="399.137" dur="2.635"> SUPPORT. PASTAJ DNC NDRYSHONI RREGULLAT E RREGULLS >

< start="401.806" dur="4.838"> PASTAJ DNC NDRYSHOHET RREGULLAT E GJYKATAVE RREGULLORE N A MENAJ Q VAJN VETM >

< start="406.678" dur="2.301"> RREZIKONI N A MJETIN Q MUND T B ADDNI Shtoni një person. >

< start="409.014" dur="3.168"> Shtoni një person. DONORI I TRETH ishte >

< start="412.183" dur="0.7"> DONORI I THJESHT ISHTE PRPARIMI PR HAPJEN >

< start="412.884" dur="1.267"> PPRPARIMI P FORR SHTYPET HAPSORE T THE VESHKKA KTU >

< start="414.185" dur="2.201"> FJALT E GARAVE KU JAN NUK METRRIKA T AV DREJTM >

< start="416.387" dur="1.801"> NUK KA METRIKA T O DREJTS SA DREJTME T OF POLITIKIMIT T >

< start="418.189" dur="1.567"> JASHT E POLITIKS S TO SHP DRNDARJES ATA Q HE BNI >

< start="419.757" dur="1.634"> SHPRNDARJE KOST HE T M B MN PROGRES NGA KUSH QNI >

< start="421.392" dur="0.299"> PROGRES NGA ATA QO NUK JAN. >

< start="421.693" dur="1.967"> NUK. POR N THSE KA ISHTE STORYI I BOT, >

< start="423.662" dur="1.132"> POR N THSE KA ISHTE STORYI I PYRBASHKT, ata mund të kenë faktorin që ka >

< start="424.796" dur="1.2"> Ata mund të kenë faktorin që ka në rregullat origjinale. >

< start="426.031" dur="1.934"> N INT RREGULLAT Origjinale. ISshtë e vështirë të shihet PSE POSTGAME >

< start="427.999" dur="1.701"> ISSHTARD DUHET T SE SHENI PSE POSTGAME DUHET TUNT SHPRNI M M SHUM TANI TANI >

< start="429.701" dur="3.002"> DUHET TUNT SHUM T N GJITHA TANI SI NDODH PARA. >

< start="432.737" dur="3.97"> PARA PARA. Unë ton që të jem i aftë. >

< start="436.708" dur="5.771"> Unë ton që të jem i aftë. DUHET NGA OPERATIVAT QE >

< start="442.514" dur="0.499"> KEMI ZEMROR NGA OPERATIVEST QAT Thuaj >

< start="443.048" dur="1.133"> Thuaj Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA TTHER TJERA >

< start="444.215" dur="2.168"> Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA OJQ T OP TJERA OPERATIVE që thonë nëse është mik >

< start="446.384" dur="1.935"> OPERATIV KUSH TAY SHENI N IFSE MICHAEL BLOOMBERG DUA T W FITON PJES >

< start="448.353" dur="3.136"> BLOOMBERG DUA T W FITON PJESN NR, ADMINISTRIMIN MAAM, ai ka >

< start="451.523" dur="1.5"> JO, ADMINISTRIMI I Zonjës, Ai DUHET T BE JET ON N TH FJAL DE T DEBATS T BNI >

< start="453.025" dur="5.17"> T BE BNI ATA Q ST Faza e Debatit TATE BHET SI FINALIST P FORR T NDIHMOJ >

< start="458.196" dur="0.633"> SHENI SI FINALIST P FORR T H NDIHMOJ TIJ. >

< start="458.83" dur="1.467"> HIM. ITHdo mënyrë, JEMI JET, >

< start="460.298" dur="1.935"> KU JET M WNYR, JEMI JET JETNRO NGA KOHA KU JU JEM >

< start="462.267" dur="1.401"> NGA KOHA KU JU KEMI DEMOKRACIA TONA. >

< start="463.702" dur="3.135"> DEMOKRACIA ISSHT BE TESA. JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. >

< start="466.872" dur="6.338"> JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. >

< start="473.245" dur="3.302"> SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. A është e drejtë? >

< start="476.548" dur="1.701"> A është e drejtë? ISSHT E DREJT FA T TO NDRYSHOJN >

< start="478.25" dur="6.772"> SHT FASHT FA FAIRI T TO NDRYSHOJMRE RREGULLAT E RREGULLAT NDR SI DUHET TK BNI >

< start="485.023" dur="0.233"> RREGULLAT E RREGULLIT NDR DISA DUHET TK pyesin TOM. >

< start="485.29" dur="1.968"> TOM. >> NE B MJM RUSE. >

< start="487.259" dur="1.3"> >> NE B MJM RUSE. JAN V SHUM TRANSPARENT DHE >