499s Korsi Partai Démo Parobihan 2020 Aturan 'Tengah' Saatos Paribasa 'Kami Henteu Parantos Ngaganti Parentah Tengah images and subtitles

>>> SUKA KANGGO. >>> SUKA KANGGO. UNTUK SUKIRAN, SENI UNTUK BEDA-BEDA, LAPORAN KHAS KAMI DI PERKEMBANGAN LAPORAN KHAS DI PEMBANGUNAN YANG DAPAT HENTEU AYA Éta ngepasi Saha yén Anu Ngadamel DEMOKRATIK NOMINEE TO ULTIMATE DEMOKRATIK NOMINEE TO RUN AGAINST TRUMP. RUN AGAINST TRUMP. Kumaha jalma geus hasil AYA SANGGU NU NU TUNGGU RÉSES NANGGO NERANG DEMOKRATIK RUNNING UNTUK PROMIDENSI DEMOKRATIS INI NOMINATION? PRESIDENTIAL NOMINATION? TENTUH 28, Upami anjeun satuju aranjeunna sadayana TAMBAH 28, KUNGGO BASA ING SEMUA UP. UP. KASIH INGKEUN SUKU NU KOMPUTAN KASIH INGKEUN SUKU NOMBOR KONSEP ISTIPERS ISLI. KONTEN SENDIRI. SATU AYA NU KALAU NU NU SUKUR SATU KAHANI NUNG NU NU NU NU TUJEU VOTES SAKI VOTES SATU ULANG MULIS NENG MACAP MATA, VOTERS OFTEN SEE REAL PULIS, VOTERS OFTEN MELIH NAK KONTEN KANGGO KANGGO NU INTIN NAMBAKKEUN CANDIDATES INGNA YANG MANGSA ATAS GAMPANG. SATU NU TUNTUK TANGGAL. YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGUH NU LENGKAP KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGU NU DITUTUPKAN PADAKSAAN NGENTAKI DENGAN PUTRA, KANGGURAN DIABARKAN, NANGKEU NGEBUTKAN VOTERS NU DIA KIEU? TIU HILAP NU NU MASA NU? SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU NU NU NU NU TUJU KAWINAN DENGAN ANDREW NUING NU NU NU NU NU TUNGGU KAWIN AND YANG DENGAN YANG DIDANGKEUN. YANG GOLONGAN TUTUP. KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG KULIT KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG ATAWA KUMAHA ANAK DENGAN, ATAWA ATAWA Boga KOMUNITAS ING DANA, INGGRIS PANGGUNGAN BISA NGUMANA TEMBANG TEMBANG BOLEH DAPAT KANGGO. KEDUA. BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID HE DIDN'TEK INGIN ITU DITADU A Anjeunna henteu ngartos dina kamampuan ayeuna tapi henteu bakal dianggo Kasempetan TAPI DIA GAMPANG SEMUA PERBEZAN UNTUK INSURGEN DIA PERBASAAN UNTUK CAMPAIGN INSURGENT DIA. CAMPAIGN. >> Naha anjeun bakal mikir >> Naha anjeun mikirkeun ati dina tingkatna? DIUTUSAN DI KABEHAN? >> Kuring KURANG PELAJARAN. >> Kuring KURANG PELAJARAN. >> PUTRA NU INGIN INGIN. >> PUTRA NU INGIN INGIN. >> Kuring bakal resep ka bangsa. >> Kuring bakal resep ka bangsa. >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS UNTUK Gabung di. UNTUK Gabung. >> KUNG NGAKU NYAWA ING DI PADA >> KUNG ANAK MANGSAU DI KABUPATEN KUNG TEU NYIEUN ATAWA 5% HENTEU JIKA TEU NYANGGURU HENTEU 5% NGANJAWA? DANA NGANJUNG? >> DAH GAMPANG KITA NANGGUH SEMUA >> KONSEPI METENG SEMUA KRITERIA KABUPATEN OBJEKTIF OBJEKTIF KRITERIA JABATAN RAHSIA. KOMISI. KAMI DI KAMPUNG CAMPAIGN KAMI DI INTAN CAMPAIGN TERPADASA ING DENGAN ATAWA GAMPANG DI INGKEUN DI Waktos sareng Urang diaplikasi dina kasus kasebut. TEMBANG. >> Janten KONSES NGEBLIKAN OBJEKTIF >> JADI APA NGADANA KRITERIA OBJEKTIF? KRITERIA? IN PRIMARIES, ING partey IN PRIMARIES, DENGAN PIHAK DIRI. DESA. SO PUTIH MEDIA KEDAN MEDIA KUNGINGAN MEDIA NUNGGALKEUN DI MEDIA MUNGGU ROTATE IN BROADCASTING THESE ROTATE IN BROADCASTING DEBATES THESE, IT TONIGHT TUNGGULAN, IT PAKSA NU DOSOK DENGAN DEMOKRATIK YANG MASUKKEUN PIHAK DEMOKRATIKE YANG NABUNG KRITERIA BISA SANGSA NYAWA. KRITERIA UNTUK SATU DI TEMA. INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. CYCLE INI, NYAWA DNC KUMAHA. CYCLE ING, ANGGU DNC KANGGURU, ANGGALKEUN DAPAT HENTEU A THE CANDIDATES DAPAT MUNGKULKE ATAU ATAS PANJANG MOLEKTOR PENTING ATAU NGUMPUL GRASSROOTS FUNDRAISING FROM GRASSROOTS FUNDRAISING FROM 65,000 SUMBANG. 65.000 Jalma. AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DESA A AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DONATIONS A REQUIREMENT AT ALL? REQUIREMENT AT ALL? THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS TINGKATAN, THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS PELAKON, TUTUAN KAJIAN TEMPAT THE TENAGA CATETAN CANDIDATES IN PROVING THEM NATIONAL APPEAL ON NANGGALKE APLIKASI NATIONAL TEU AS AN OPPORTUNITY FOR SAKITNA AS PELUANG UNTUK PELAKONAN UNTUK Jalma anu teu meunang ngaran Teu Kéngingkeun NAMEAL ID NATIONAL MANGSA Nuju INTJAH TEMBANG. KTP UNTUK MANGSA KANGGO. HE PERHATOSAN, KUNG INGIN INGIN DIA PUTIH, KANGGURU NU MANGSA NANGKUT PRESIDENSIK, KANGGO NU THE PRESIDENCY, Anjeun parantos ngahambat sareng GRASSROOTS AMERICA. BUNGKUNG DENGAN GRASSROOTS AMERIKA. DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. >> 18 BULAN kaluar ti SAS >> 18 BULAN LEUTI DARI PILIHAN, KUNG DENGAN PUNGSAU AYA PILIHAN, KAKI DENGAN PUNGGUNG HENTEU UNTUK LATIHAN DEBATE IS Politik, KAMI UNTUK GAMPANG TINDAKAN DITENTUKKEUN, KITA NUNGGUH INGNA DIPANGGUL TANGGUH SIEUN INGNA PUTENTIAL UNFAIR. UNFAIR. JADI I NGENTAS GRASSROOTS Janten kuring ngiringan GRASSROOTS FUNDRAISING PATHWAY DIA SANGGALA NGUKTU LELAKI AYA PADU TU GAMPANG TAPI. BUKU PUTIH. IT IS GENTING TO EMPOWER THE IT GAMPANG TANGGALKEUN Pikeun NGUMASANG GRASSROOTS. GRASSROOTS. >> SEMUA RASA. >> SEMUA RASA. DIA TIDAK SUKANG MILLIONAIRE TI SANG NU NU MON nana KANGGUTAN. TUNGGUH TI. Urang BALANG di PAKSA, TAMPILAN Urang BETUL ING PUTRA, KAMPUNG NU KITA NGARAKU BARACK OBAMA DENGAN PADANG SUKA BARACK OBAMA DITAYANGKEUN ENTUSIASM KUMAHA GRASSROOTS. ENUSUSIASM THOS GRASSROOTS. TAPAK PENTING MANGSA NANGGUR ILAU KOMPOTEN NANGGALKEUN AYA KARUYA UNDER ING AKHEUN YEAR. LAIN DI BASA ING PELUANG TAHUN. RÉSIA BUKU TEMPAT HIMSELF BOXED RÉSIA RÉSIA TAPI DITAWANKEUN DI RAKYAT DITAPATKEUN KABUPATAN DIA NUNGGALKEUN TUNGGULAN HENTEU HENTEU HENTEU KABEH DNC TUNGGU MAJLIS AYA KANGGIHAN DNC. KAJIAN. HIS CAMPAIGN ARGUED THOSE HIS CAMPAIGN ARGUED ING REQUIREMENTS DIA HAD ANAK DITARKATNA REQUIREMENTS HAD DIKEHIRKEUN HIM MENGGALAKI RACE. MENYIMPANG RUMAH. HAD ANAK ANTARA DITUTA DENGAN ANAK ANAK DIAJATKAN BATOK DIA DIA PUPUNAN DIA SUKA DIA PAKAI BUKU TEMPAT TAPI SILANG PUTIH TAPI TAPI KANGGARAAN PUTIH AYA TAPI BUKU BUKU TAMPILKEUN TEU KANGGO, INGKE ATAWA Kualitas, nalika ANTU SUMBANG NU TELPON TO PELUANG, SUMBATKEUN TELEFON TO PELUANG, TIANG PERLU MENTAHKEUNNA TEMPAT aranjeunna Pikeun ngémutan prédiksi pikeun buku ageung. PEMBANGUNAN BUKU CORY. AND Urang NGADEU RAKU TELPON AND Urang KITA NU NYAHU NGANLIS TUJUAN HENTEU NGENTOTA KANA ATAWA NAMPANGKEUN HENTEU TENTANG KANA ATAWA CABUTAN DI PUTIH. ING PANGGUNGAN DI MAKLUMAN. DIA NYAU NGAKU AKU JELAS INGGU SEMUA DIA NYAIN NUNG NUNG NU MENGJAWA ANYA DESA ANTARI. Waktosna. TEKNÉNJEJANG SENTUH DIENTE KANGGURAN WANGSA NUNG NENTE NU NU SESEUH NU NYAWA SATU INI SUKANG ANU DENGAN PUTIH DEMOKRATIK KANGGO SUKU PIHAK DEMOKRATIK NANGKEUNKAN PERKARA ING DADAH? PERHATIAN ING MIDDLE? Sateuacana sateuacana ngumumkeun saha waé Sateuacana sateuacana ngorbankeun anu ayeuna ieu parobahanana, anu leres GULANG HENTEU NGAMPUNGKIN, SIEUN SAKITNA NYANGGUR. HURT. HENTEU NUJU SOAL NANYA. HENTEU NUJU SOAL NANYA. Henteu. Henteu. DIA TINDAK NU MANGSA KANGGO DIA TINDAKI KANGGO NU KUKU NYUKUL ING DI MAINAN. RATES ING DIDENG. NU DIA NU MANGSA KECAP MUNGKIN NABI TIANG GURU TANGGOLAH KUNG HENTEU AYA NABUNG KANGGO NILAI VOTING KAWANAN GABUNGAN HUKUMAN BENTUK ING DENGAN PUTRA ATAWA SUKUR UNDANG-UNDANG-UNDANG ING DENGAN ATAWA PUTIH POLITIKAL ATAWA ANAK PIHAT DI PIHAK POLITIKAL ATAWA ANYANG PERUTUAN DI TENGAH PRIMARI. PERGARA TENGAH PRIMARI. AND Kuring mikir yén éta pribadi AND Kuring mikir yén éta sacara pribadi nyalira anu maca PRETTY CLEAR DARI POSITION FAIRNESS TAPI ANTARA ATAWA GAMPANG FAIRNESS TAPI ANTARA ANTARA DAPATKAN KONTUS NENTE IOWA ATAWA KONSEP MENTEN IOWA ATAWA PANJANGGUAN 2016 ATAWA ANTARA ANTARA. 2016 PRIMARI ATAWA ANTARA ANTARA. DINI KAMI DI KAWANNA DINA KAMI DI KATAWANAN PRIMARY NGALAKKEUN BUAH CAMPAIGNS PRIMARY NGALAKKEUN STRATEGI PEMBANGUNAN CAMPAIGNS, TRYING TO MAKE IT STRATEGI, TRYING TO NGEUYA UNDER NYATA. UNDER NYATA. AND PLATUS CALON KABEH AND PLUS KABAYAN TANGGALKEUN AYEUNA DENGAN AYEUNA INGKEUNNA GOLONGAN DENGAN AYEUNA AYA SANGGU NU MUNGKU ITU KE ARTIKAN DEBATE. MANGKEUN ITEU UNTUK TEMBANG KANGGO. PANGGILAN BARU SANGGU WANGGO THE RUWÉN GURU NGADUTKEUN KANDUNG HENTEUN, AYEUNA NGAPAKKEBATNA TEU NYUTOT, AYEUNA AYA NU DAH GAMPANG DEBATE DENGAN MENGGALAKKAN PELEK LANGKAH MENGIKUTKEUNKAN KETETIKAN UNTUK PANJAMATAN ATAU NGAPAK. Ngaleungitkeun atanapi nyipta. RUJI Anyar. RUJI Anyar. DENGAN PERMAINAN. DENGAN PERMAINAN. AYEUNA, DEMOKRATS AYA SUKATI SASAHA AYEUNA, DEMOKRATS ANJI SUKA HENTEU SUKMATKEUN AYA KANGGURAN CANDIDATE MUNGGU HENTEU DITAYANG DI INGKEUN YANG NANGKEUN ATAWA jalmi. INTAN AYA AFPEK YANG DIRI PERSON. INI MASIH DENGAN POLITIK. INI MASIH DENGAN POLITIK. JAMINAN TEAM. JAMINAN TEAM. SATU ANU AKAN DENGAN? SATU ANU AKAN DENGAN? AKU JUJI NYENEH KIEU, INI BAWA AKU JUJI NYENEH KIEU, ING DENGAN SUKA DEMOKRACI LARGER UNTUK A SOALAN DEMOKRASI LARGER UNTUK PIHAKAN DEMOKRATIK YANG DIUTUSAN PIHAK DEMOKRATIKEY SAPUJI SAPUJI DI ITA PLATFORM, AND IT IS PLATFORM ITS, AND IT IS CAMPAIGNING YEAR ITU, STANDS IT KAMPAIGNING TAHAN ITU, STANDS IT UNTUK TRANSPARENCY AND VOTING UNTUK TRANSPARENCY JEUNG VOTING RAYA AND. MAHAS DAN. Janten SUKU LIMA Kualitas UNTUK NEXT KAYA SATU LIMA LIMA KANGGO UNTUK NYABARKEUN. TEMBANG. HANYA TIAP INGGAL MUNGGUP AYA TIGA KANGGO NU DITUTUKAN PERAKAUNAN PULIH. PERLINDUNGAN POLLING. TAPI DNC MUKA NUKAN LANE TAPI DNC MUKA NU MUKA LANE UNTUK KAPITEN SUKANG. UNTUK KAWASAN CUKUP. AND DIA SATU ANAK. AND DIA SATU ANAK. FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE BLOOMBERG. BLOOMBERG. MONTAK KULIT ASAWA, HE UNDER PERKARA ASAWA, DIA TEH AYA NU NGEKUTKEUN TAPI TAPI INI TUNGGU INGKEJI NYAWA TAPI TAPI AYEUNA CO-MAKE DEMOKRATIK FUTURE AYEUNA CO-MAKE DEUTAT DEMOKRATIK FUTURE. TEMBANG. ÉTA ÉNJING KÉNÉH. ÉTA ÉNJING KÉNÉH. DIA SIEUN AYA NU TETEP KAPI HEAT DIA SIEUN AYA NU TITIK KELULUSAN TAPI DIA PUTIH. TUTUP. Anjeunna PERLU SATU BAGI NU KOMPUT PUTRA Anjeunna PERLU SATU HENTEU MANGSA NU NU KOMPUT DENGAN 10 taun AND DNC AYEUNA AYEUNA DIA DI ATAWA 10ERS sareng DNC AYEUNA AYA KABAYAN CATCHING. BETUL CATET. >> DENGAN INSTEAD DARI KETIKA MANGKE A >> JAWA INSTEAD TRYING DAPAT KUMAHA GROUP DIVERSE DIPERI KUMPULAN DIVERSE DENGAN KANDIDATES, INGKEUK NANGGAL CANDIDATES, TEU GILA MUKA KARANGAN UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. PERKARA UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. >> THE DNC MENYUKAI DIRI KAWASAN PRE >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE PROSES PROSES DECIDING WHERE PROSES PROSES MEMBANGKATKEANA NA KANGGO MANGSA NANGGANG VOTERS TO CANDIDATES ING ING HARGA VOTER DENGAN DENGAN DAN ING PERUBAHAN DENGAN DENGAN DENGAN NUKANG KITU RASA UNTUK MICHAEL BILLIONAIRE PERATURAN UNTUK BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG DENGAN DENGAN ATAWA KUMAHA BLOOMBERG DENGAN DI ATAWA sareng NENGKEUN TEMBANG TUTUP. TAHAPAN JABATAN. HEENT $ 55 Milyarnya. HEENT $ 55 Milyarnya. Kuring MAJLIS KUNG TEU KANGGO $ 55 Kuring Galuh lamun kuring hasil $ 55 Milyun, Anjeun tiasa nyandak bumi Millionait, SIEUN DAPAT DAPATKEUN RUMAH KONTOH KANGGO. BAGUS PENTAKSARAAN. >> JADI DENGAN NYATA. >> JADI DENGAN NYATA. THE DNC KUMAHA PANGGIHAN RÉSES THE DNC DIBUKA RUJUKAN PANGGUNGAN AND GAMPANG DENGAN MEREKA DENGAN ATAWA Dahareun ku aranjeunna ATAWA INGKEUN SULIT DENGAN PUTENTIALly ELIMINATE DIPASANGKAN SUKU BOLEH NUTUTKAN SUMAT PANGGIH DENGAN PELAKU TEMPAT DEMOKRATIK. CANDIDATES. SENATOR AS. SENATOR AS. THE DNC MANGSAAKAN INI RUMAHNA THE DNC NANGGALKEUN NYATA DIANA MASALAH DIAJAK ATAU GRATIS GRATIS KATU DANA SUKANG DITASAR GROUP GRATIS. POKUSAN. TIU DNC KANGGO NU DENGAN RULES TIU DNC KANGGO NANGGAL MIDANG KULIT ING DENGAN PARA NU KANGGO LANGKAH INTAH DATANG KANGGURAN HENTEU DENGAN ADD ANTARI PERSON. TAMBAH DIRI PERSON. THE DONOR THRESHOLD WAS THE DONOR THRESHOLD NAJIL APLIKASI KUMAHA LAMPIRAN UNTUK BUKA KANGGO BUKU RUMAH KAPURA LANGKAH-LANGKAH BUNGSA RASA INGNA DI MACAM TI NU METRIK AYA TIAP METRIK KEPUTUSAN PELUISAN NU KOMPLEN LAPORAN PENTAKSIRAN UNTUK DISTINGUARI INI DIA MAKAN DISTINGUISH THOS DIA MONTAK PROGROSI DARI SATU DI SATU PROGROSI DARI SATU YANG DIA TAPI. CATETAN. TAPI KUNG AKU TEU NYAWA INGGRIS KULITAN. TAPI KUNG NYAWA NYAWA INGGRIS KANGGURAN, NU MERDEKA HENTEU AYA FAKTOR NYA Aranjeunna bakal ngagaduhan Faktor anu ngagaduhan dina hukum Orginal. ING ING RASA ASLI. IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME MANGSA NAK NEGARA SUKAN DENGAN ITU DAPATKEUN HENTEU AYEUNA AYA DENGAN TI ANTARA. DIDIEU sateuacanna. Kuring NINGKATKEUN KECAP. Kuring NINGKATKEUN KECAP. AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA DENGAN SABAR SABAK, NUJUTKEUN KULIT DARI KARÉHAN SABAT, NANGKEUN KULIT DARI KARSIA OPERATIF LAIN SAHA NYATA OPERATIF SATU NU TAPI KUNG MICHAEL BLOOMBERG INGIN UNTUK MANGKUT PIHAK AKU INGGU BLOOMBERG MANGSA NAK NEGARA BAKAL NO, ADMINISTRASI MA'AM, DIA AYA Henteu, ADMINISTRASI MA'AM, DIA MANGSA Nuju ING TULISAN PANGGUNGAN UNTUK ING AKTIKAN NUNGGULKE UNTUK DENGAN SEHARI AS FINALIST UNTUK MEMBANTU TEMPAT AS FINALIST UNTUK MEMBANGKANG DIA NYA. Nya. Cara Sadayana, Urang Hayat Cara Sadayana, Urang Ninggali Kieu Masih Waktu Urang NGATI INI Waktosna DEMOKRAKI KAMI DAPAT DIJAWA. DEMOKRACIE IS BEES TESD. TANPA FETIK UNTUK KAJIL. TANPA FETIK UNTUK KAJIL. AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. Naha IT FAIR? Naha IT FAIR? ING ITU MASALAH KANGGO NABUNG ING ITU RAKYAT DENGAN KANGGO NU TENGAH MIDANG STREAM KUMAHA DENGAN ASK RULES MIDIK STREAM DESA HANYA ASKE TOM. TOM. >> KAMU GAMPANG NYAWA. >> KAMU GAMPANG NYAWA. TEMA SUKU TRANSPAREN DAN

Korsi Partai Démo Parobihan 2020 Aturan 'Tengah' Saatos Paribasa 'Kami Henteu Parantos Ngaganti Parentah Tengah

This year’s candidate debates could shape who Democrats pick as a nominee to run against Donald Trump, and now the party is changing some of the rules for who can be in the debates in the middle of the process, drawing criticism from candidates including Sen. Bernie Sanders and Tom Steyer. In this Special Report, MSNBC’s Ari Melber charts the role of debates, the controversial new DNC rule change, the impact on candidates including Mike Bloomberg, and how the DNC’s shift conflicts with statements the party chair Tom Perez made as recently as January, when he said, “we made the rules, they were very transparent, they're very inclusive, and we can't change the rules midstream.” (This interview is from MSNBC’s “The Beat with Ari Melber, a news show covering politics, law and culture airing nightly at 6pm ET on MSNBC. http://www.thebeatwithari.com). Aired on 02/13/20. » Subscribe to MSNBC: on.msnbc.com/SubscribeTomsnbc MSNBC delivers breaking news, in-depth analysis of politics headlines, as well as commentary and informed perspectives. Find video clips and segments from The Rachel Maddow Show, Morning Joe, Meet the Press Daily, The Beat with Ari Melber, Deadline: White House with Nicolle Wallace, Hardball, All In, Last Word, 11th Hour, and more. Connect with MSNBC Online Visit msnbc.com: on.msnbc.com/Readmsnbc Subscribe to MSNBC Newsletter: MSNBC.com/NewslettersYouTube Find MSNBC on Facebook: on.msnbc.com/Likemsnbc Follow MSNBC on Twitter: on.msnbc.com/Followmsnbc Follow MSNBC on Instagram: on.msnbc.com/Instamsnbc Dem Party Chair Changes 2020 Rules 'Midstream' After Saying 'We Can't Change The Rules Midstream'
ari melber live, 2020 Dem Race, msnbc live, Tom Steyer, NBC News, pop culture, world news, democratic nominee, MSNBC, 2020 Elections, health, against Donald Trump, The Beat with Ari Melber, Mike Bloomberg, Sen. Bernie Sanders, progressive, current events, Democrats pick, Donald Trump, role of debates, ari melber msnbc, Ari Melber, liberal, Democrats, us news, business, Michael Bloomberg, top stories, Democratic National Convention, Tom Perez, breaking news, politics, news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="6.14" dur="0.833"> >>> SUKA KANGGO. >

< start="7.008" dur="1.166"> >>> SUKA KANGGO. UNTUK SUKIRAN, SENI >

< start="8.175" dur="1.501"> UNTUK BEDA-BEDA, LAPORAN KHAS KAMI DI PERKEMBANGAN >

< start="9.677" dur="1.968"> LAPORAN KHAS DI PEMBANGUNAN YANG DAPAT HENTEU AYA >

< start="11.679" dur="1.5"> Éta ngepasi Saha yén Anu Ngadamel DEMOKRATIK NOMINEE TO >

< start="13.214" dur="1.3"> ULTIMATE DEMOKRATIK NOMINEE TO RUN AGAINST TRUMP. >

< start="14.549" dur="1"> RUN AGAINST TRUMP. Kumaha jalma geus hasil >

< start="15.55" dur="1.634"> AYA SANGGU NU NU TUNGGU RÉSES NANGGO NERANG DEMOKRATIK >

< start="17.185" dur="1.9"> RUNNING UNTUK PROMIDENSI DEMOKRATIS INI NOMINATION? >

< start="19.087" dur="2.501"> PRESIDENTIAL NOMINATION? TENTUH 28, Upami anjeun satuju aranjeunna sadayana >

< start="21.589" dur="0.399"> TAMBAH 28, KUNGGO BASA ING SEMUA UP. >

< start="21.989" dur="2.202"> UP. KASIH INGKEUN SUKU NU KOMPUTAN >

< start="24.225" dur="0.766"> KASIH INGKEUN SUKU NOMBOR KONSEP ISTIPERS ISLI. >

< start="24.993" dur="1.299"> KONTEN SENDIRI. SATU AYA NU KALAU NU NU SUKUR >

< start="26.294" dur="1.901"> SATU KAHANI NUNG NU NU NU NU TUJEU VOTES SAKI >

< start="28.196" dur="2.301"> VOTES SATU ULANG MULIS NENG MACAP MATA, VOTERS OFTEN SEE REAL >

< start="30.498" dur="1.667"> PULIS, VOTERS OFTEN MELIH NAK KONTEN KANGGO KANGGO NU INTIN >

< start="32.2" dur="1.5"> NAMBAKKEUN CANDIDATES INGNA YANG MANGSA ATAS GAMPANG. >

< start="33.735" dur="0.899"> SATU NU TUNTUK TANGGAL. YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. >

< start="34.669" dur="2.535"> YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGUH NU LENGKAP >

< start="37.205" dur="2.067"> KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGU NU DITUTUPKAN PADAKSAAN NGENTAKI DENGAN PUTRA, KANGGURAN >

< start="39.274" dur="2.134"> DIABARKAN, NANGKEU NGEBUTKAN VOTERS NU DIA KIEU? >

< start="41.442" dur="2.468"> TIU HILAP NU NU MASA NU? SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU >

< start="43.912" dur="1.8"> SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU NU NU NU NU TUJU KAWINAN DENGAN ANDREW >

< start="45.713" dur="0.833"> NUING NU NU NU NU NU TUNGGU KAWIN AND YANG DENGAN YANG DIDANGKEUN. >

< start="46.581" dur="2.835"> YANG GOLONGAN TUTUP. KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG KULIT >

< start="49.417" dur="1.267"> KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG ATAWA KUMAHA ANAK DENGAN, ATAWA >

< start="50.685" dur="2.535"> ATAWA Boga KOMUNITAS ING DANA, INGGRIS PANGGUNGAN BISA NGUMANA >

< start="53.221" dur="2.001"> TEMBANG TEMBANG BOLEH DAPAT KANGGO. >

< start="55.256" dur="1.968"> KEDUA. BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID >

< start="57.225" dur="1.367"> BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID HE DIDN'TEK INGIN ITU DITADU A >

< start="58.626" dur="2.202"> Anjeunna henteu ngartos dina kamampuan ayeuna tapi henteu bakal dianggo >

< start="60.862" dur="1.701"> Kasempetan TAPI DIA GAMPANG SEMUA PERBEZAN UNTUK INSURGEN DIA >

< start="62.597" dur="0.333"> PERBASAAN UNTUK CAMPAIGN INSURGENT DIA. >

< start="62.964" dur="1.067"> CAMPAIGN. >> Naha anjeun bakal mikir >

< start="64.032" dur="2.268"> >> Naha anjeun mikirkeun ati dina tingkatna? >

< start="66.334" dur="2.401"> DIUTUSAN DI KABEHAN? >> Kuring KURANG PELAJARAN. >

< start="68.737" dur="2.501"> >> Kuring KURANG PELAJARAN. >> PUTRA NU INGIN INGIN. >

< start="71.273" dur="1.567"> >> PUTRA NU INGIN INGIN. >> Kuring bakal resep ka bangsa. >

< start="72.841" dur="2.535"> >> Kuring bakal resep ka bangsa. >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS >

< start="75.41" dur="0.9"> >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS UNTUK Gabung di. >

< start="76.311" dur="1.434"> UNTUK Gabung. >> KUNG NGAKU NYAWA ING DI PADA >

< start="77.746" dur="2.167"> >> KUNG ANAK MANGSAU DI KABUPATEN KUNG TEU NYIEUN ATAWA 5% >

< start="79.915" dur="0.732"> HENTEU JIKA TEU NYANGGURU HENTEU 5% NGANJAWA? >

< start="80.649" dur="1.867"> DANA NGANJUNG? >> DAH GAMPANG KITA NANGGUH SEMUA >

< start="82.518" dur="2.434"> >> KONSEPI METENG SEMUA KRITERIA KABUPATEN OBJEKTIF >

< start="84.986" dur="0.366"> OBJEKTIF KRITERIA JABATAN RAHSIA. >

< start="85.353" dur="0.867"> KOMISI. KAMI DI KAMPUNG CAMPAIGN >

< start="86.254" dur="1.801"> KAMI DI INTAN CAMPAIGN TERPADASA ING DENGAN ATAWA GAMPANG DI INGKEUN DI >

< start="88.089" dur="0.3"> Waktos sareng Urang diaplikasi dina kasus kasebut. >

< start="88.423" dur="3.236"> TEMBANG. >> Janten KONSES NGEBLIKAN OBJEKTIF >

< start="91.693" dur="0.333"> >> JADI APA NGADANA KRITERIA OBJEKTIF? >

< start="92.06" dur="1.801"> KRITERIA? IN PRIMARIES, ING partey >

< start="93.862" dur="0.299"> IN PRIMARIES, DENGAN PIHAK DIRI. >

< start="94.196" dur="1.967"> DESA. SO PUTIH MEDIA KEDAN MEDIA >

< start="96.164" dur="2.668"> KUNGINGAN MEDIA NUNGGALKEUN DI MEDIA MUNGGU ROTATE IN BROADCASTING THESE >

< start="98.867" dur="1"> ROTATE IN BROADCASTING DEBATES THESE, IT TONIGHT >

< start="99.868" dur="1.701"> TUNGGULAN, IT PAKSA NU DOSOK DENGAN DEMOKRATIK YANG MASUKKEUN >

< start="101.57" dur="1.767"> PIHAK DEMOKRATIKE YANG NABUNG KRITERIA BISA SANGSA NYAWA. >

< start="103.338" dur="1.234"> KRITERIA UNTUK SATU DI TEMA. INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. >

< start="104.573" dur="4.47"> INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. CYCLE INI, NYAWA DNC KUMAHA. >

< start="109.044" dur="2.335"> CYCLE ING, ANGGU DNC KANGGURU, ANGGALKEUN DAPAT HENTEU A >

< start="111.413" dur="1.801"> THE CANDIDATES DAPAT MUNGKULKE ATAU ATAS PANJANG >

< start="113.248" dur="1.2"> MOLEKTOR PENTING ATAU NGUMPUL GRASSROOTS FUNDRAISING FROM >

< start="114.449" dur="1"> GRASSROOTS FUNDRAISING FROM 65,000 SUMBANG. >

< start="115.45" dur="2.034"> 65.000 Jalma. AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DESA A >

< start="117.486" dur="0.9"> AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DONATIONS A REQUIREMENT AT ALL? >

< start="118.42" dur="3.503"> REQUIREMENT AT ALL? THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS TINGKATAN, >

< start="121.957" dur="1.334"> THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS PELAKON, TUTUAN KAJIAN TEMPAT >

< start="123.292" dur="1.567"> THE TENAGA CATETAN CANDIDATES IN PROVING THEM NATIONAL APPEAL >

< start="124.86" dur="1.4"> ON NANGGALKE APLIKASI NATIONAL TEU AS AN OPPORTUNITY FOR SAKITNA >

< start="126.261" dur="1.734"> AS PELUANG UNTUK PELAKONAN UNTUK Jalma anu teu meunang ngaran >

< start="127.996" dur="3.002"> Teu Kéngingkeun NAMEAL ID NATIONAL MANGSA Nuju INTJAH TEMBANG. >

< start="131.032" dur="1.601"> KTP UNTUK MANGSA KANGGO. HE PERHATOSAN, KUNG INGIN INGIN >

< start="132.668" dur="1.734"> DIA PUTIH, KANGGURU NU MANGSA NANGKUT PRESIDENSIK, KANGGO NU >

< start="134.436" dur="1.534"> THE PRESIDENCY, Anjeun parantos ngahambat sareng GRASSROOTS AMERICA. >

< start="136.004" dur="2.202"> BUNGKUNG DENGAN GRASSROOTS AMERIKA. DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. >

< start="138.24" dur="1.801"> DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. >> 18 BULAN kaluar ti SAS >

< start="140.075" dur="2.535"> >> 18 BULAN LEUTI DARI PILIHAN, KUNG DENGAN PUNGSAU AYA >

< start="142.611" dur="3.503"> PILIHAN, KAKI DENGAN PUNGGUNG HENTEU UNTUK LATIHAN DEBATE IS Politik, KAMI >

< start="146.148" dur="1.567"> UNTUK GAMPANG TINDAKAN DITENTUKKEUN, KITA NUNGGUH INGNA DIPANGGUL >

< start="147.717" dur="0.332"> TANGGUH SIEUN INGNA PUTENTIAL UNFAIR. >

< start="148.083" dur="4.637"> UNFAIR. JADI I NGENTAS GRASSROOTS >

< start="152.721" dur="2.568"> Janten kuring ngiringan GRASSROOTS FUNDRAISING PATHWAY DIA SANGGALA >

< start="155.291" dur="2.635"> NGUKTU LELAKI AYA PADU TU GAMPANG TAPI. >

< start="157.927" dur="5.771"> BUKU PUTIH. IT IS GENTING TO EMPOWER THE >

< start="163.699" dur="0.399"> IT GAMPANG TANGGALKEUN Pikeun NGUMASANG GRASSROOTS. >

< start="164.099" dur="0.833"> GRASSROOTS. >> SEMUA RASA. >

< start="164.934" dur="1.6"> >> SEMUA RASA. DIA TIDAK SUKANG MILLIONAIRE >

< start="166.536" dur="0.565"> TI SANG NU NU MON nana KANGGUTAN. >

< start="167.102" dur="1.4"> TUNGGUH TI. Urang BALANG di PAKSA, TAMPILAN >

< start="168.504" dur="3.235"> Urang BETUL ING PUTRA, KAMPUNG NU KITA NGARAKU BARACK OBAMA DENGAN PADANG >

< start="171.741" dur="1.466"> SUKA BARACK OBAMA DITAYANGKEUN ENTUSIASM KUMAHA GRASSROOTS. >

< start="173.209" dur="1.934"> ENUSUSIASM THOS GRASSROOTS. TAPAK PENTING MANGSA NANGGUR >

< start="175.178" dur="3.836"> ILAU KOMPOTEN NANGGALKEUN AYA KARUYA UNDER ING AKHEUN YEAR. >

< start="179.048" dur="1.467"> LAIN DI BASA ING PELUANG TAHUN. RÉSIA BUKU TEMPAT HIMSELF BOXED >

< start="180.516" dur="1.634"> RÉSIA RÉSIA TAPI DITAWANKEUN DI RAKYAT DITAPATKEUN KABUPATAN DIA >

< start="182.151" dur="1.968"> NUNGGALKEUN TUNGGULAN HENTEU HENTEU HENTEU KABEH DNC >

< start="184.12" dur="0.432"> TUNGGU MAJLIS AYA KANGGIHAN DNC. >

< start="184.554" dur="2.801"> KAJIAN. HIS CAMPAIGN ARGUED THOSE >

< start="187.389" dur="1.901"> HIS CAMPAIGN ARGUED ING REQUIREMENTS DIA HAD ANAK DITARKATNA >

< start="189.325" dur="1.334"> REQUIREMENTS HAD DIKEHIRKEUN HIM MENGGALAKI RACE. >

< start="190.66" dur="1.5"> MENYIMPANG RUMAH. HAD ANAK ANTARA DITUTA >

< start="192.195" dur="1.333"> DENGAN ANAK ANAK DIAJATKAN BATOK DIA DIA PUPUNAN >

< start="193.562" dur="2.068"> DIA SUKA DIA PAKAI BUKU TEMPAT TAPI SILANG PUTIH >

< start="195.631" dur="1.3"> TAPI TAPI KANGGARAAN PUTIH AYA TAPI BUKU >

< start="196.933" dur="2.434"> BUKU TAMPILKEUN TEU KANGGO, INGKE ATAWA >

< start="199.369" dur="2.601"> Kualitas, nalika ANTU SUMBANG NU TELPON TO PELUANG, >

< start="201.971" dur="2.501"> SUMBATKEUN TELEFON TO PELUANG, TIANG PERLU MENTAHKEUNNA >

< start="204.474" dur="1.9"> TEMPAT aranjeunna Pikeun ngémutan prédiksi pikeun buku ageung. >

< start="206.408" dur="1.067"> PEMBANGUNAN BUKU CORY. AND Urang NGADEU RAKU TELPON >

< start="207.477" dur="1.767"> AND Urang KITA NU NYAHU NGANLIS TUJUAN HENTEU NGENTOTA KANA ATAWA >

< start="209.278" dur="1.501"> NAMPANGKEUN HENTEU TENTANG KANA ATAWA CABUTAN DI PUTIH. >

< start="210.78" dur="2.802"> ING PANGGUNGAN DI MAKLUMAN. DIA NYAU NGAKU AKU JELAS INGGU SEMUA >

< start="213.583" dur="3.102"> DIA NYAIN NUNG NUNG NU MENGJAWA ANYA DESA ANTARI. >

< start="216.719" dur="1.567"> Waktosna. TEKNÉNJEJANG SENTUH DIENTE >

< start="218.288" dur="4.202"> KANGGURAN WANGSA NUNG NENTE NU NU SESEUH NU NYAWA >

< start="222.492" dur="2.768"> SATU INI SUKANG ANU DENGAN PUTIH DEMOKRATIK KANGGO SUKU >

< start="225.294" dur="1.401"> PIHAK DEMOKRATIK NANGKEUNKAN PERKARA ING DADAH? >

< start="226.729" dur="1.634"> PERHATIAN ING MIDDLE? Sateuacana sateuacana ngumumkeun saha waé >

< start="228.398" dur="2.101"> Sateuacana sateuacana ngorbankeun anu ayeuna ieu parobahanana, anu leres >

< start="230.5" dur="0.299"> GULANG HENTEU NGAMPUNGKIN, SIEUN SAKITNA NYANGGUR. >

< start="230.8" dur="1.801"> HURT. HENTEU NUJU SOAL NANYA. >

< start="232.602" dur="0.266"> HENTEU NUJU SOAL NANYA. Henteu. >

< start="232.869" dur="1.534"> Henteu. DIA TINDAK NU MANGSA KANGGO >

< start="234.437" dur="0.8"> DIA TINDAKI KANGGO NU KUKU NYUKUL ING DI MAINAN. >

< start="235.271" dur="1.501"> RATES ING DIDENG. NU DIA NU MANGSA KECAP MUNGKIN NABI >

< start="236.773" dur="1.233"> TIANG GURU TANGGOLAH KUNG HENTEU AYA NABUNG KANGGO NILAI VOTING >

< start="238.041" dur="1.366"> KAWANAN GABUNGAN HUKUMAN BENTUK ING DENGAN PUTRA ATAWA SUKUR >

< start="239.409" dur="1.3"> UNDANG-UNDANG-UNDANG ING DENGAN ATAWA PUTIH POLITIKAL ATAWA ANAK PIHAT DI >

< start="240.71" dur="2.768"> PIHAK POLITIKAL ATAWA ANYANG PERUTUAN DI TENGAH PRIMARI. >

< start="243.513" dur="3.903"> PERGARA TENGAH PRIMARI. AND Kuring mikir yén éta pribadi >

< start="247.45" dur="2.335"> AND Kuring mikir yén éta sacara pribadi nyalira anu maca >

< start="249.819" dur="3.202"> PRETTY CLEAR DARI POSITION FAIRNESS TAPI ANTARA ATAWA GAMPANG >

< start="253.022" dur="3.203"> FAIRNESS TAPI ANTARA ANTARA DAPATKAN KONTUS NENTE IOWA ATAWA >

< start="256.259" dur="2.135"> KONSEP MENTEN IOWA ATAWA PANJANGGUAN 2016 ATAWA ANTARA ANTARA. >

< start="258.428" dur="2.668"> 2016 PRIMARI ATAWA ANTARA ANTARA. DINI KAMI DI KAWANNA >

< start="261.097" dur="4.938"> DINA KAMI DI KATAWANAN PRIMARY NGALAKKEUN BUAH CAMPAIGNS >

< start="266.069" dur="1.968"> PRIMARY NGALAKKEUN STRATEGI PEMBANGUNAN CAMPAIGNS, TRYING TO MAKE IT >

< start="268.038" dur="0.9"> STRATEGI, TRYING TO NGEUYA UNDER NYATA. >

< start="268.939" dur="2.268"> UNDER NYATA. AND PLATUS CALON KABEH >

< start="271.241" dur="3.803"> AND PLUS KABAYAN TANGGALKEUN AYEUNA DENGAN AYEUNA INGKEUNNA >

< start="275.045" dur="3.002"> GOLONGAN DENGAN AYEUNA AYA SANGGU NU MUNGKU ITU KE ARTIKAN DEBATE. >

< start="278.081" dur="2.602"> MANGKEUN ITEU UNTUK TEMBANG KANGGO. PANGGILAN BARU SANGGU WANGGO >

< start="280.717" dur="1.501"> THE RUWÉN GURU NGADUTKEUN KANDUNG HENTEUN, AYEUNA NGAPAKKEBATNA >

< start="282.219" dur="2.201"> TEU NYUTOT, AYEUNA AYA NU DAH GAMPANG DEBATE DENGAN MENGGALAKKAN PELEK >

< start="284.421" dur="1.2"> LANGKAH MENGIKUTKEUNKAN KETETIKAN UNTUK PANJAMATAN ATAU NGAPAK. >

< start="285.622" dur="0.8"> Ngaleungitkeun atanapi nyipta. RUJI Anyar. >

< start="286.423" dur="1.2"> RUJI Anyar. DENGAN PERMAINAN. >

< start="287.624" dur="1.801"> DENGAN PERMAINAN. AYEUNA, DEMOKRATS AYA SUKATI SASAHA >

< start="289.426" dur="1.934"> AYEUNA, DEMOKRATS ANJI SUKA HENTEU SUKMATKEUN AYA KANGGURAN >

< start="291.395" dur="1.667"> CANDIDATE MUNGGU HENTEU DITAYANG DI INGKEUN YANG NANGKEUN ATAWA jalmi. >

< start="293.063" dur="1.334"> INTAN AYA AFPEK YANG DIRI PERSON. INI MASIH DENGAN POLITIK. >

< start="294.431" dur="0.533"> INI MASIH DENGAN POLITIK. JAMINAN TEAM. >

< start="294.965" dur="1.6"> JAMINAN TEAM. SATU ANU AKAN DENGAN? >

< start="296.567" dur="2.2"> SATU ANU AKAN DENGAN? AKU JUJI NYENEH KIEU, INI BAWA >

< start="298.769" dur="1.2"> AKU JUJI NYENEH KIEU, ING DENGAN SUKA DEMOKRACI LARGER UNTUK A >

< start="299.97" dur="1.801"> SOALAN DEMOKRASI LARGER UNTUK PIHAKAN DEMOKRATIK YANG DIUTUSAN >

< start="301.805" dur="1.835"> PIHAK DEMOKRATIKEY SAPUJI SAPUJI DI ITA PLATFORM, AND IT IS >

< start="303.674" dur="1.867"> PLATFORM ITS, AND IT IS CAMPAIGNING YEAR ITU, STANDS IT >

< start="305.543" dur="4.936"> KAMPAIGNING TAHAN ITU, STANDS IT UNTUK TRANSPARENCY AND VOTING >

< start="310.48" dur="1.501"> UNTUK TRANSPARENCY JEUNG VOTING RAYA AND. >

< start="311.982" dur="2.902"> MAHAS DAN. Janten SUKU LIMA Kualitas UNTUK NEXT >

< start="314.918" dur="0.566"> KAYA SATU LIMA LIMA KANGGO UNTUK NYABARKEUN. >

< start="315.486" dur="5.203"> TEMBANG. HANYA TIAP INGGAL MUNGGUP >

< start="320.691" dur="0.633"> AYA TIGA KANGGO NU DITUTUKAN PERAKAUNAN PULIH. >

< start="321.358" dur="1.934"> PERLINDUNGAN POLLING. TAPI DNC MUKA NUKAN LANE >

< start="323.293" dur="1.067"> TAPI DNC MUKA NU MUKA LANE UNTUK KAPITEN SUKANG. >

< start="324.361" dur="3.136"> UNTUK KAWASAN CUKUP. AND DIA SATU ANAK. >

< start="327.531" dur="2.836"> AND DIA SATU ANAK. FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE >

< start="330.401" dur="0.366"> FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE BLOOMBERG. >

< start="330.768" dur="1.433"> BLOOMBERG. MONTAK KULIT ASAWA, HE >

< start="332.203" dur="1.3"> UNDER PERKARA ASAWA, DIA TEH AYA NU NGEKUTKEUN TAPI TAPI INI >

< start="333.537" dur="2.402"> TUNGGU INGKEJI NYAWA TAPI TAPI AYEUNA CO-MAKE DEMOKRATIK FUTURE >

< start="335.973" dur="0.333"> AYEUNA CO-MAKE DEUTAT DEMOKRATIK FUTURE. >

< start="336.307" dur="0.799"> TEMBANG. ÉTA ÉNJING KÉNÉH. >

< start="337.141" dur="2.568"> ÉTA ÉNJING KÉNÉH. DIA SIEUN AYA NU TETEP KAPI HEAT >

< start="339.71" dur="0.299"> DIA SIEUN AYA NU TITIK KELULUSAN TAPI DIA PUTIH. >

< start="340.01" dur="1.934"> TUTUP. Anjeunna PERLU SATU BAGI NU KOMPUT PUTRA >

< start="341.979" dur="9.342"> Anjeunna PERLU SATU HENTEU MANGSA NU NU KOMPUT DENGAN 10 taun AND DNC AYEUNA AYEUNA >

< start="351.322" dur="1.367"> DIA DI ATAWA 10ERS sareng DNC AYEUNA AYA KABAYAN CATCHING. >

< start="352.69" dur="2.034"> BETUL CATET. >> DENGAN INSTEAD DARI KETIKA MANGKE A >

< start="354.759" dur="1.567"> >> JAWA INSTEAD TRYING DAPAT KUMAHA GROUP DIVERSE DIPERI >

< start="356.327" dur="2.902"> KUMPULAN DIVERSE DENGAN KANDIDATES, INGKEUK NANGGAL >

< start="359.23" dur="1.2"> CANDIDATES, TEU GILA MUKA KARANGAN UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. >

< start="360.431" dur="1.834"> PERKARA UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. >

< start="362.299" dur="3.936"> SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. >> THE DNC MENYUKAI DIRI KAWASAN PRE >

< start="366.237" dur="1.7"> >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE PROSES PROSES DECIDING WHERE >

< start="367.972" dur="1.066"> PROSES PROSES MEMBANGKATKEANA NA KANGGO MANGSA NANGGANG VOTERS TO >

< start="369.04" dur="1.734"> CANDIDATES ING ING HARGA VOTER DENGAN DENGAN DAN ING PERUBAHAN >

< start="370.808" dur="2.235"> DENGAN DENGAN DENGAN NUKANG KITU RASA UNTUK MICHAEL BILLIONAIRE >

< start="373.077" dur="1.501"> PERATURAN UNTUK BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG DENGAN DENGAN ATAWA KUMAHA >

< start="374.612" dur="1.734"> BLOOMBERG DENGAN DI ATAWA sareng NENGKEUN TEMBANG TUTUP. >

< start="376.38" dur="1.501"> TAHAPAN JABATAN. HEENT $ 55 Milyarnya. >

< start="377.915" dur="1.834"> HEENT $ 55 Milyarnya. Kuring MAJLIS KUNG TEU KANGGO $ 55 >

< start="379.75" dur="2.301"> Kuring Galuh lamun kuring hasil $ 55 Milyun, Anjeun tiasa nyandak bumi >

< start="382.053" dur="1.6"> Millionait, SIEUN DAPAT DAPATKEUN RUMAH KONTOH KANGGO. >

< start="383.655" dur="1.3"> BAGUS PENTAKSARAAN. >> JADI DENGAN NYATA. >

< start="384.989" dur="2.936"> >> JADI DENGAN NYATA. THE DNC KUMAHA PANGGIHAN RÉSES >

< start="387.959" dur="1.7"> THE DNC DIBUKA RUJUKAN PANGGUNGAN AND GAMPANG DENGAN MEREKA DENGAN ATAWA >

< start="389.661" dur="2.067"> Dahareun ku aranjeunna ATAWA INGKEUN SULIT DENGAN PUTENTIALly ELIMINATE >

< start="391.729" dur="1.4"> DIPASANGKAN SUKU BOLEH NUTUTKAN SUMAT PANGGIH >

< start="393.131" dur="0.399"> DENGAN PELAKU TEMPAT DEMOKRATIK. >

< start="393.531" dur="0.533"> CANDIDATES. SENATOR AS. >

< start="394.065" dur="2.468"> SENATOR AS. THE DNC MANGSAAKAN INI RUMAHNA >

< start="396.534" dur="2.134"> THE DNC NANGGALKEUN NYATA DIANA MASALAH DIAJAK ATAU GRATIS GRATIS >

< start="398.703" dur="0.399"> KATU DANA SUKANG DITASAR GROUP GRATIS. >

< start="399.137" dur="2.635"> POKUSAN. TIU DNC KANGGO NU DENGAN RULES >

< start="401.806" dur="4.838"> TIU DNC KANGGO NANGGAL MIDANG KULIT ING DENGAN PARA NU KANGGO >

< start="406.678" dur="2.301"> LANGKAH INTAH DATANG KANGGURAN HENTEU DENGAN ADD ANTARI PERSON. >

< start="409.014" dur="3.168"> TAMBAH DIRI PERSON. THE DONOR THRESHOLD WAS >

< start="412.183" dur="0.7"> THE DONOR THRESHOLD NAJIL APLIKASI KUMAHA >

< start="412.884" dur="1.267"> LAMPIRAN UNTUK BUKA KANGGO BUKU RUMAH KAPURA >

< start="414.185" dur="2.201"> LANGKAH-LANGKAH BUNGSA RASA INGNA DI MACAM TI NU METRIK >

< start="416.387" dur="1.801"> AYA TIAP METRIK KEPUTUSAN PELUISAN NU KOMPLEN >

< start="418.189" dur="1.567"> LAPORAN PENTAKSIRAN UNTUK DISTINGUARI INI DIA MAKAN >

< start="419.757" dur="1.634"> DISTINGUISH THOS DIA MONTAK PROGROSI DARI SATU DI SATU >

< start="421.392" dur="0.299"> PROGROSI DARI SATU YANG DIA TAPI. >

< start="421.693" dur="1.967"> CATETAN. TAPI KUNG AKU TEU NYAWA INGGRIS KULITAN. >

< start="423.662" dur="1.132"> TAPI KUNG NYAWA NYAWA INGGRIS KANGGURAN, NU MERDEKA HENTEU AYA FAKTOR NYA >

< start="424.796" dur="1.2"> Aranjeunna bakal ngagaduhan Faktor anu ngagaduhan dina hukum Orginal. >

< start="426.031" dur="1.934"> ING ING RASA ASLI. IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME >

< start="427.999" dur="1.701"> IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME MANGSA NAK NEGARA SUKAN DENGAN ITU >

< start="429.701" dur="3.002"> DAPATKEUN HENTEU AYEUNA AYA DENGAN TI ANTARA. >

< start="432.737" dur="3.97"> DIDIEU sateuacanna. Kuring NINGKATKEUN KECAP. >

< start="436.708" dur="5.771"> Kuring NINGKATKEUN KECAP. AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA >

< start="442.514" dur="0.499"> AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA DENGAN >

< start="443.048" dur="1.133"> SABAR SABAK, NUJUTKEUN KULIT DARI KARÉHAN >

< start="444.215" dur="2.168"> SABAT, NANGKEUN KULIT DARI KARSIA OPERATIF LAIN SAHA NYATA >

< start="446.384" dur="1.935"> OPERATIF SATU NU TAPI KUNG MICHAEL BLOOMBERG INGIN UNTUK MANGKUT PIHAK AKU >

< start="448.353" dur="3.136"> INGGU BLOOMBERG MANGSA NAK NEGARA BAKAL NO, ADMINISTRASI MA'AM, DIA AYA >

< start="451.523" dur="1.5"> Henteu, ADMINISTRASI MA'AM, DIA MANGSA Nuju ING TULISAN PANGGUNGAN >

< start="453.025" dur="5.17"> UNTUK ING AKTIKAN NUNGGULKE UNTUK DENGAN SEHARI AS FINALIST UNTUK MEMBANTU >

< start="458.196" dur="0.633"> TEMPAT AS FINALIST UNTUK MEMBANGKANG DIA NYA. >

< start="458.83" dur="1.467"> Nya. Cara Sadayana, Urang Hayat >

< start="460.298" dur="1.935"> Cara Sadayana, Urang Ninggali Kieu Masih Waktu Urang >

< start="462.267" dur="1.401"> NGATI INI Waktosna DEMOKRAKI KAMI DAPAT DIJAWA. >

< start="463.702" dur="3.135"> DEMOKRACIE IS BEES TESD. TANPA FETIK UNTUK KAJIL. >

< start="466.872" dur="6.338"> TANPA FETIK UNTUK KAJIL. AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. >

< start="473.245" dur="3.302"> AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. Naha IT FAIR? >

< start="476.548" dur="1.701"> Naha IT FAIR? ING ITU MASALAH KANGGO NABUNG >

< start="478.25" dur="6.772"> ING ITU RAKYAT DENGAN KANGGO NU TENGAH MIDANG STREAM KUMAHA DENGAN ASK >

< start="485.023" dur="0.233"> RULES MIDIK STREAM DESA HANYA ASKE TOM. >

< start="485.29" dur="1.968"> TOM. >> KAMU GAMPANG NYAWA. >

< start="487.259" dur="1.3"> >> KAMU GAMPANG NYAWA. TEMA SUKU TRANSPAREN DAN >