642s Dil Ki Suno | Babagan 4 | Lunga, Ora Lunga images and subtitles

Halo Kabeh diurutake? Aku mikir yen bakal miwiti karo rencana kanggo lelungan Jepang Ana akeh riset sing kudu ditindakake We supaya Book hotel Sampeyan kudu Book karcis penerbangan Dadi akeh rencana Aku bungah banget Jay? Ono kedadean opo? Jay. Apa? Sampeyan janji yen taun iki ora adoh saka perjalanan iki sampeyan ora bakal nekani liya Lah, nuwun sewu Nyuwun sewu, aku wis nyoba Nanging, kaya ngono, pakaryan bakal dadi urip kita Lan kapan kita bakal butuh wektu metu saka pakaryan? Deleng aku ora ngerti apa-apa Nanging sampeyan kudu ngomong karo dheweke Oke aku bakal ngomong karo dheweke Nanging ora mungkin kekasih taun iki, Mangga Jay Sampeyan wis ujar saiki wiwit patang taun Kadhangkala ana konferensi, kadhangkala ana rapat Lan kadang pitch Lan pungkasane lelungan bakal dibatalake Deleng ... Perayaan mekar Cherry saben taun Lha yen ngono Mangga lunga Aku ngerti bayi Nanging konferensi uga saben taun Lan sedhih, nalika iku Nanging Untunge kita durung menehi karcis Dadi aku bisa nggawa sampeyan menyang Jepang sawetara liyane aku janji Nanging Festival Blossom Cherry ora bakal ana Deleng ... Iku khusus kanggo aku - Lha - napa sampeyan ora lunga karo Ibu lan Bapak? Biyen sampeyan mlaku-mlaku bebarengan Elingi? iyo bener Ibu lan Bapak ana ing AS karo Neha Sampeyan wis lali Nanging tho Mbesuk aku mbedhek Matur nuwun kanggo pangerten Aku tresna sampeyan kula uga tresna sliramu Aku arep lunga maleh Jeru! Apa maneh? Ya Kita wigatine argumen wingi Maksudku ngerti yen dheweke duwe komitmen kerja lan barang Nanging sanajan aku ilang festival Natal Blossom wiwit patang taun Apa sing apik babagan festival Cherry Blossom iki? Wong lanang, saben taun Mia Sake teka ing kana kanggo mbukak festival kasebut Kanggo nampilake seni anyar Lan jelas dheweke minangka legenda Aku seneng marang karyane - Dadi? - dadi iki taun kepungkur Lan aku bakal kantun iku Dadi pindhah gedhe? Apa? Piyambak? Ya Maksudku jelas kanggo festival Natal Blossom iki ora penting Dadi lunga dhewe Apa sampeyan edan Tara? Aku wis nate kesah dhewe Lan aku mung ora digawe kanggo iki, ora Apa tegese sampeyan? Sing dakkandhakake yaiku pikirane mung lelungan dhewe Deleng aku mesthi tak ajak Ibu, Bapak utawa Neha dolan Bener? Sawise wisuda kanca-kanca kuliah Lan banjur Jay Dadi sejatine aku mesthi dadi kanca wisata Dadi aku ora tau entuk kesempatan kanggo lelungan solo Kaping pisanan solo sing uga metu saka India Mboten punapa-punapa Sampeyan kudu ngrancang, akeh riset Lan sampeyan kudu nindakake kabeh kanthi gampang Apa yen ana sing salah? Aku ora ngerti Solo lelungan lan kabeh ... Mungkin wong liya tegese temenan Aku ora mung Katon, sampeyan kabeh Oalah, Klien wis ngirim ringkes anyar Apa sampeyan pengin ngliwati? Ya, manawa Meneng Oke ... Jepang Festival Blossom Jepang Jepang Nggih... Cherry Blossom tanggal lan wektu nggih Best rock Hirosaki kastil Woah! Lelungan solo kanggo pamula Seneng nganti aku ilang kanthong sing duwe kabeh barang Banjur aku kudu kena serangan Apa? Aku lara lan ora ana konektivitas telpon Dheweke arep menyang endi? nggih Nanging banjur aku nemokake kulawarga Sing ngurus aku lan pasangan sing apik banget nggawe aku dadi sup anget Lan ngurus aku Ora dadi ala Lan minangka perjalanan sing paling apik banget ing uripku Seneng, aku njupuk langkah iki Iki ora ala Pengeran... Aku ora ngerti wong Iki teh Matur suwun Rasane ambune ora enak Aku seneng teh - Apik? - Ya Dadi apa sing kedadeyan ing sirah sampeyan saiki? Tara ora ngetokake ide ing sirahku Aku tekan Cherry Blossom sewengi bengi Nanging panggunaan kasebut? Sampeyan pancene pengin lunga Nanging sampeyan ora bisa mutusake apa sampeyan pengin ora dadi siji utawa ora Nanging sampeyan ngerti apa? Wong wis nuduhake pengalaman medeni kaya iki ing internet Sampeyan ora bakal ngandel Aku wis dadi mitra bisnis wiwit wolung taun Lan kanca sampeyan Aku kenal banget karo kowe Mung aja nesu-nesu Aku seneng tèh Kene, roti lan senggol sampeyan Ono kedadean opo? Napa sampeyan katon sedhih? Ayo aku guess Cherry Blossom? Jepang? Tara wis ujar aku lunga ijen Ora apike ide ala Aku kudu mbukak konferensi, dudu sampeyan Ora! Minangka ide banget bodho Yaiku otak sampeyan ngomong, apa sing dikandhakake karo atimu? Sampeyan ngerti apa? Aku bisa ngejarke sampeyan Teh? Ora aku ora melu Aku bakal takon maneh sajrone rong menit Ngenteni Ono kedadean opo? Luwih apik saiki? Teh wangi ya dadi apik banget Kepiye carane bisa ngomong ora? Miturut cara Apa sampeyan mikir babagan trip solo? Maksudku ... Apa sing sampeyan wedi? Aku ora ngerti Jay Apa yen ana sing kedadeyan? Sampeyan wis tau akeh papan Bener? Ya, ora nate sepi Apa sampeyan kelingan lelungan Bali? Nalika kelangan tas kita - Kanthi dompet lan passport kita - Ya Sampeyan iki sing ngatasi kabeh Sampeyan nelpon wong ing endi wae ing gubug Lan disebut hotel kanggo ngangkat kita - Bener - Gusti Allah Udan deres dina kasebut Waca aku wis ngomong yen sampeyan bisa ngatasi apa wae Ora bakal kelakon Aja kuwatir Aku ngerti Jay nanging Aku isih ora ngerti Mung ngrungokake atimu Ya Oalah Sepira pesawat sampeyan konferensi? Sunil, njupuk iki Cepet Oh! kangen ora lali Oh! Ya Matur suwun Sampeyan duwe konferensi sing apik banget Lan monggo kantun sethithik Aku bakal mikir babagan iki Lan sampeyan seneng Jepang, Blossom Cherry sampeyan Lan nelpon aku yen sampeyan wis tekan lan WhatsApp kabeh gambar - Aku bakal - bangga karo kowe Matur suwun Lan kepiye carane ngomong? - Udichiba? - Sayonara! Oh ya! Sayonara - Sayonara Jay! - Bye!

Dil Ki Suno | Babagan 4 | Lunga, Ora Lunga

There's always hesitation when you do something for the first time because you know there will be consequences. That's true for the first time you want to travel solo as well. Akkansha is facing the same dilemma, will she listen to her heart? Watch the 4th episode of #TataTeaGold and Girliyapa present #DilKiSuno stories to find out. This Channel is owned, operated and managed by, Contagious Online Media Network Private Limited.
girliyapa, hesitation, travel solo, traveled, tvf series, consequences, dil ki suno, tvf play, heart, questions, solo, akaansha, solo travel, tvf, solo trip, answers, trip, Dil Ki Suno | Episode 4 | Go, Go, dilemma, connected, No Go, the viral fever, episode 4, tvf web series, dil ki suno episode 4, dil ki suno stories,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="13.3" dur="1.117"> Halo >

< start="15.042" dur="1.25"> Kabeh diurutake? >

< start="16.417" dur="2.833"> Aku mikir yen bakal miwiti karo rencana kanggo lelungan Jepang >

< start="19.417" dur="2.083"> Ana akeh riset sing kudu ditindakake >

< start="21.625" dur="2.708"> We supaya Book hotel Sampeyan kudu Book karcis penerbangan >

< start="24.458" dur="1.584"> Dadi akeh rencana >

< start="26.167" dur="1.458"> Aku bungah banget >

< start="29.042" dur="1.041"> Jay? >

< start="31.375" dur="1.5"> Ono kedadean opo? >

< start="40.208" dur="1.667"> Jay. Apa? >

< start="46.333" dur="1.917"> Sampeyan janji yen taun iki ora adoh saka perjalanan iki >

< start="48.333" dur="1.625"> sampeyan ora bakal nekani liya >

< start="50.042" dur="1.958"> Lah, nuwun sewu >

< start="52.083" dur="1.542"> Nyuwun sewu, aku wis nyoba >

< start="53.75" dur="3.708"> Nanging, kaya ngono, pakaryan bakal dadi urip kita >

< start="57.583" dur="2.167"> Lan kapan kita bakal butuh wektu metu saka pakaryan? >

< start="59.875" dur="1.958"> Deleng aku ora ngerti apa-apa >

< start="61.958" dur="1.292"> Nanging sampeyan kudu ngomong karo dheweke >

< start="63.375" dur="1.083"> Oke aku bakal ngomong karo dheweke >

< start="64.583" dur="2.042"> Nanging ora mungkin kekasih taun iki, Mangga >

< start="67.458" dur="2.75"> Jay Sampeyan wis ujar saiki wiwit patang taun >

< start="70.417" dur="2.083"> Kadhangkala ana konferensi, kadhangkala ana rapat >

< start="72.583" dur="1.75"> Lan kadang pitch >

< start="74.583" dur="2.709"> Lan pungkasane lelungan bakal dibatalake >

< start="79.792" dur="0.708"> Deleng ... >

< start="81.125" dur="2.75"> Perayaan mekar Cherry saben taun >

< start="84.292" dur="1.125"> Lha yen ngono >

< start="85.542" dur="1"> Mangga lunga >

< start="86.667" dur="2.458"> Aku ngerti bayi Nanging konferensi uga saben taun >

< start="89.333" dur="1.334"> Lan sedhih, nalika iku >

< start="90.875" dur="1.208"> Nanging Untunge kita durung menehi karcis >

< start="92.167" dur="2.125"> Dadi aku bisa nggawa sampeyan menyang Jepang sawetara liyane >

< start="94.417" dur="0.666"> aku janji >

< start="95.208" dur="3.125"> Nanging Festival Blossom Cherry ora bakal ana >

< start="98.917" dur="2.916"> Deleng ... Iku khusus kanggo aku >

< start="102" dur="1.75"> - Lha - napa sampeyan ora lunga karo Ibu lan Bapak? >

< start="103.875" dur="1.833"> Biyen sampeyan mlaku-mlaku bebarengan >

< start="105.833" dur="1.084"> Elingi? >

< start="107.042" dur="0.916"> iyo bener >

< start="108.042" dur="2.5"> Ibu lan Bapak ana ing AS karo Neha >

< start="110.667" dur="1.583"> Sampeyan wis lali >

< start="115.333" dur="1.459"> Nanging tho >

< start="117.5" dur="2.5"> Mbesuk aku mbedhek >

< start="122" dur="1.292"> Matur nuwun kanggo pangerten >

< start="124.042" dur="1.208"> Aku tresna sampeyan >

< start="125.375" dur="1.208"> kula uga tresna sliramu >

< start="126.875" dur="1.333"> Aku arep lunga maleh >

< start="138.875" dur="1.458"> Jeru! Apa maneh? >

< start="140.458" dur="0.959"> Ya >

< start="141.542" dur="2.125"> Kita wigatine argumen wingi >

< start="143.833" dur="2.792"> Maksudku ngerti yen dheweke duwe komitmen kerja lan barang >

< start="146.708" dur="4.375"> Nanging sanajan aku ilang festival Natal Blossom wiwit patang taun >

< start="151.208" dur="2.084"> Apa sing apik babagan festival Cherry Blossom iki? >

< start="153.5" dur="3.417"> Wong lanang, saben taun Mia Sake teka ing kana kanggo mbukak festival kasebut >

< start="157" dur="1.458"> Kanggo nampilake seni anyar >

< start="158.583" dur="1.917"> Lan jelas dheweke minangka legenda >

< start="160.583" dur="1.084"> Aku seneng marang karyane >

< start="161.75" dur="3.292"> - Dadi? - dadi iki taun kepungkur >

< start="165.25" dur="1.417"> Lan aku bakal kantun iku >

< start="166.792" dur="2.25"> Dadi pindhah gedhe? >

< start="170.042" dur="1.583"> Apa? Piyambak? >

< start="171.75" dur="5.167"> Ya Maksudku jelas kanggo festival Natal Blossom iki ora penting >

< start="177" dur="1.5"> Dadi lunga dhewe >

< start="178.667" dur="1.375"> Apa sampeyan edan Tara? >

< start="180.208" dur="1.292"> Aku wis nate kesah dhewe >

< start="181.583" dur="3.167"> Lan aku mung ora digawe kanggo iki, ora >

< start="184.833" dur="1.292"> Apa tegese sampeyan? >

< start="186.333" dur="3.584"> Sing dakkandhakake yaiku pikirane mung lelungan dhewe >

< start="190" dur="4"> Deleng aku mesthi tak ajak Ibu, Bapak utawa Neha dolan >

< start="194.125" dur="0.625"> Bener? >

< start="194.833" dur="1.875"> Sawise wisuda kanca-kanca kuliah >

< start="196.833" dur="1.292"> Lan banjur Jay >

< start="198.25" dur="2.708"> Dadi sejatine aku mesthi dadi kanca wisata >

< start="201.583" dur="2.584"> Dadi aku ora tau entuk kesempatan kanggo lelungan solo >

< start="205.5" dur="2.167"> Kaping pisanan solo sing uga metu saka India >

< start="208.417" dur="1.166"> Mboten punapa-punapa >

< start="209.708" dur="2.792"> Sampeyan kudu ngrancang, akeh riset >

< start="212.583" dur="1.959"> Lan sampeyan kudu nindakake kabeh kanthi gampang >

< start="215.083" dur="1.667"> Apa yen ana sing salah? >

< start="217.417" dur="1.5"> Aku ora ngerti >

< start="219.042" dur="1.333"> Solo lelungan lan kabeh ... >

< start="220.833" dur="2.042"> Mungkin wong liya tegese temenan >

< start="223" dur="0.958"> Aku ora mung >

< start="224.042" dur="2.291"> Katon, sampeyan kabeh >

< start="226.458" dur="2.375"> Oalah, Klien wis ngirim ringkes anyar >

< start="228.917" dur="1.083"> Apa sampeyan pengin ngliwati? >

< start="230.083" dur="1.625"> Ya, manawa >

< start="252.167" dur="1.25"> Meneng >

< start="264.292" dur="2.208"> Oke ... Jepang >

< start="271.333" dur="4.625"> Festival Blossom Jepang Jepang >

< start="278.458" dur="1.042"> Nggih... >

< start="281.583" dur="5.334"> Cherry Blossom tanggal lan wektu >

< start="287" dur="1.375"> nggih >

< start="295" dur="6.167"> Best rock Hirosaki kastil >

< start="304.292" dur="1.416"> Woah! >

< start="309.625" dur="4.667"> Lelungan solo kanggo pamula >

< start="316.5" dur="3.25"> Seneng nganti aku ilang kanthong sing duwe kabeh barang >

< start="319.833" dur="2"> Banjur aku kudu kena serangan >

< start="322.708" dur="1.375"> Apa? >

< start="325.583" dur="3.625"> Aku lara lan ora ana konektivitas telpon >

< start="329.333" dur="1.542"> Dheweke arep menyang endi? >

< start="333.208" dur="1.167"> nggih >

< start="334.542" dur="1.833"> Nanging banjur aku nemokake kulawarga >

< start="336.5" dur="4.292"> Sing ngurus aku lan pasangan sing apik banget nggawe aku dadi sup anget >

< start="340.917" dur="1.666"> Lan ngurus aku >

< start="344.167" dur="1.375"> Ora dadi ala >

< start="347.625" dur="3.083"> Lan minangka perjalanan sing paling apik banget ing uripku >

< start="351.083" dur="2.042"> Seneng, aku njupuk langkah iki >

< start="353.25" dur="1.583"> Iki ora ala >

< start="359.042" dur="1.291"> Pengeran... >

< start="366.667" dur="1.625"> Aku ora ngerti wong >

< start="382.125" dur="1.292"> Iki teh >

< start="383.542" dur="1.25"> Matur suwun >

< start="387" dur="1.583"> Rasane ambune ora enak >

< start="390.917" dur="1.166"> Aku seneng teh >

< start="392.167" dur="1.75"> - Apik? - Ya >

< start="394" dur="2.167"> Dadi apa sing kedadeyan ing sirah sampeyan saiki? >

< start="396.292" dur="3.083"> Tara ora ngetokake ide ing sirahku >

< start="399.5" dur="3.125"> Aku tekan Cherry Blossom sewengi bengi >

< start="402.833" dur="0.834"> Nanging panggunaan kasebut? >

< start="403.75" dur="1.917"> Sampeyan pancene pengin lunga >

< start="405.792" dur="2.125"> Nanging sampeyan ora bisa mutusake apa sampeyan pengin ora dadi siji utawa ora >

< start="408" dur="0.875"> Nanging sampeyan ngerti apa? >

< start="408.958" dur="2.584"> Wong wis nuduhake pengalaman medeni kaya iki ing internet >

< start="411.625" dur="1.292"> Sampeyan ora bakal ngandel >

< start="414.708" dur="2.042"> Aku wis dadi mitra bisnis wiwit wolung taun >

< start="416.875" dur="1.292"> Lan kanca sampeyan >

< start="418.417" dur="1.625"> Aku kenal banget karo kowe >

< start="420.167" dur="2.375"> Mung aja nesu-nesu >

< start="425.167" dur="1.25"> Aku seneng tèh >

< start="429.417" dur="1.875"> Kene, roti lan senggol sampeyan >

< start="434.708" dur="1.792"> Ono kedadean opo? Napa sampeyan katon sedhih? >

< start="437.667" dur="1.791"> Ayo aku guess Cherry Blossom? >

< start="439.625" dur="1.208"> Jepang? >

< start="442.833" dur="2.459"> Tara wis ujar aku lunga ijen >

< start="447.125" dur="1.5"> Ora apike ide ala >

< start="448.75" dur="2.917"> Aku kudu mbukak konferensi, dudu sampeyan >

< start="451.792" dur="1.083"> Ora! >

< start="453" dur="2"> Minangka ide banget bodho >

< start="455.083" dur="3.459"> Yaiku otak sampeyan ngomong, apa sing dikandhakake karo atimu? >

< start="461.75" dur="0.917"> Sampeyan ngerti apa? >

< start="462.875" dur="1.042"> Aku bisa ngejarke sampeyan >

< start="464.083" dur="1.042"> Teh? >

< start="465.208" dur="1.875"> Ora aku ora melu >

< start="467.208" dur="1.209"> Aku bakal takon maneh sajrone rong menit >

< start="468.542" dur="1.166"> Ngenteni >

< start="486.5" dur="1.042"> Ono kedadean opo? >

< start="487.667" dur="1.041"> Luwih apik saiki? >

< start="488.833" dur="1.625"> Teh wangi ya dadi apik banget >

< start="490.583" dur="1.334"> Kepiye carane bisa ngomong ora? >

< start="492" dur="1.542"> Miturut cara >

< start="493.667" dur="1.666"> Apa sampeyan mikir babagan trip solo? >

< start="495.458" dur="2.167"> Maksudku ... Apa sing sampeyan wedi? >

< start="497.708" dur="1.292"> Aku ora ngerti Jay >

< start="499.5" dur="1.417"> Apa yen ana sing kedadeyan? >

< start="501.042" dur="2.208"> Sampeyan wis tau akeh papan >

< start="503.708" dur="0.959"> Bener? >

< start="504.75" dur="2.417"> Ya, ora nate sepi >

< start="508.625" dur="6.333"> Apa sampeyan kelingan lelungan Bali? >

< start="515.667" dur="1.416"> Nalika kelangan tas kita >

< start="517.708" dur="1.875"> - Kanthi dompet lan passport kita - Ya >

< start="519.667" dur="1.5"> Sampeyan iki sing ngatasi kabeh >

< start="521.333" dur="3.834"> Sampeyan nelpon wong ing endi wae ing gubug >

< start="525.375" dur="3.083"> Lan disebut hotel kanggo ngangkat kita >

< start="528.625" dur="1.333"> - Bener - Gusti Allah >

< start="530.042" dur="1.708"> Udan deres dina kasebut >

< start="532.25" dur="1.958"> Waca aku wis ngomong yen sampeyan bisa ngatasi apa wae >

< start="534.625" dur="1.542"> Ora bakal kelakon Aja kuwatir >

< start="536.292" dur="1.333"> Aku ngerti Jay nanging >

< start="537.75" dur="1.208"> Aku isih ora ngerti >

< start="540.333" dur="1.209"> Mung ngrungokake atimu >

< start="541.958" dur="1.084"> Ya >

< start="543.625" dur="1.125"> Oalah >

< start="544.875" dur="2.083"> Sepira pesawat sampeyan konferensi? >

< start="554.5" dur="1.333"> Sunil, njupuk iki >

< start="558.25" dur="1.125"> Cepet >

< start="571.375" dur="2.083"> Oh! kangen ora lali >

< start="573.583" dur="2"> Oh! Ya >

< start="575.875" dur="1.208"> Matur suwun >

< start="577.958" dur="3.625"> Sampeyan duwe konferensi sing apik banget >

< start="581.708" dur="1.375"> Lan monggo kantun sethithik >

< start="583.208" dur="1.042"> Aku bakal mikir babagan iki >

< start="584.333" dur="1.959"> Lan sampeyan seneng Jepang, Blossom Cherry sampeyan >

< start="586.375" dur="1.958"> Lan nelpon aku yen sampeyan wis tekan lan WhatsApp kabeh gambar >

< start="588.417" dur="1.75"> - Aku bakal - bangga karo kowe >

< start="590.458" dur="1.25"> Matur suwun >

< start="593.042" dur="1.208"> Lan kepiye carane ngomong? >

< start="594.333" dur="1.375"> - Udichiba? - Sayonara! >

< start="595.792" dur="1.5"> Oh ya! Sayonara >

< start="598" dur="2.167"> - Sayonara Jay! - Bye! >