642s Dil Ki Suno | Episode 4 | Indit, Entong Go images and subtitles

Haturan Sagala diurutkeun leres? Kuring ngira yén kuring bakal ngamimitian sareng rencana pikeun perjalanan Jepang Aya seueur panalungtikan anu kedah dilakukeun Urang buku hotél Kami peryogi buku tikét penerbangan Janten seueur rencana Aku bungah kacida Jay? Aya naon? Jay. Naon? Anjeun janji yén taun ieu jauh tina perjalanan ieu anjeun moal bakal hadir nanaon deui Tingali, Hapunten pisan Hapunten pisan kuring diusahakeun Tapi, siga kitu, pagawéan bakal janten hirup urang Sareng iraha urang bakal nyandak sababaraha waktos kaluar tina pagawéan? Ningali kuring henteu terang nanaon Tapi anjeun kedah nyarios ka aranjeunna Oke kuring bakal nyarios ka aranjeunna Tapi éta henteu mungkin taun ieu syukur, Punten Jay Anjeun parantos ngucapkeun ieu saprak opat taun Sakapeung aya konperénsi, sakapeung aya rapat Sareng sakapeung pitch Sareng tungtungna perjalanan kami dibatalkeun Tingali ... Perayaan mekar Cherry sataun sakali Éta alesanana Punten angkat Kuring terang orok Tapi konperénsi kuring ogé sataun sakali Jeung hanjelu éta dina waktos anu sami Tapi nasibna urang henteu acan dipesen tiket naon waé Janten kuring tiasa nyandak anjeun ka Jepang sababaraha waktos deui abdi janji Tapi Coklat Blossom Festival moal aya Tingali ... Ieu khusus pikeun kuring - Kusabab éta - Naha anjeun henteu indit sareng Ibu sareng Pa? Anjeun sering ngarambat pisan babarengan Émut? Heuh leres Ibu sareng Pa aya di US sareng Neha Anjeun mopohokeun Tapi atoh Batur ayeuna kuring nebak Hatur nuhun kanggo pangertian abdi bogoh ka anjeun abdi ogé bogoh ka anjeun Abdi badé mandi Jerit! Kitu deui? Heuh Kami ngagaduhan argumen kamari Maksudna mah kuring ngarti yén anjeunna ngagaduhan komitmen padamelan sareng barang-barang Tapi sanajan kuring leungit tina festival Cherry Blossom saprak opat taun Naon anu saé ngeunaan festival Cherry Blossom ieu? Kang, unggal taun Mia Sake sumping di dinya pikeun muka festival éta Pikeun nampilkeun seni anyarna Sarta écés anjeunna legenda Abdi bogoh karyana - Janten? - tah ieu meureun taun kamari Sareng abdi badé kantun éta Janten waé nyalira? Naon? Sorangan? Heuh kuring maksadna pikeun Jay nyaéta festival Cherry Blossom ieu henteu penting Janten waé nyalira Naha anjeun gélo Tara? Abdi henteu acan ngumbara waé Sareng kuring ngan teu dilakukeun kanggo ieu, henteu Naon maksad anjeun? Maksad kuring mangrupikeun pamikiran ngarambat waé nyalira anu janten pikasieuneun manusa Ningali kuring sok ngagaduhan Ibu, Pa atanapi Neha angkat sareng Leres? Saenggeus lulusan sobat kuliah Sareng Jay Janten dasarna mah kuring kantos ngagaduhan mitra perjalanan Janten kuring henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngarambat solo Perjalanan solo anu munggaran anu kaluar ti India Ah maenya Anjeun peryogi langkung perencanaan, janten seueur panalungtikan Sareng anjeun kedah ngalakukeun sadayana sorangan Kumaha upami aya anu salah? Abdi henteu terang Solo iinditan sareng sadayana ... Panginten lain anu dimaksudkan tapi Abdi henteu sanés Tingali, éta terpulang Atoh, Klién parantos ngintunkeun énggal anyar Naha anjeun hoyong ngaliwat? Leres, yakin Skru deui Oke ... Jepang Perayaan Blossom Jepang Jepang Oké... Kaping sakedap Blossom sareng waktosna Oké Tempat pangleutikna bénténg batu Hirosaki Woah! Perjalanan solo pikeun pamula Éta saé dugi ka kuring leungit kantong kuring anu gaduh sadayana barang kuring Maka kuring kedah hobi nyentak Naon? Abdi karasa sakit sareng teu aya konektipitas telepon Dimana aranjeunna angkat? Oké Tapi harita kuring mendakan kulawarga Anu ngurus kuring sareng pasangan anu indah ngajantenkeun kuring sup anu haneut Sareng ngurus kuring Lumayan Tur éta mangrupikeun perjalanan anu paling endah dina kahirupan kuring Bagja kuring nyandak léngkah ieu sorangan Ieu henteu goréng Gusti ... Abdi henteu terang lalaki Ieu tea hatur nuhun Éta bauna Kuring resep tea - Alus? - Yeah Janten naon anu lumangsung dina sirah anjeun ayeuna? Tara teu masihan ideu dina sirah kuring Abdi nuju dina Cherry Blossom sapeuting wengi kamari Tapi naon gunana? Anjeun hoyong angkat Tapi anjeun moal tiasa mutuskeun upami anjeun badé nyalira atanapi henteu Tapi anjeun terang naon? Jalma-jalma parantos ngabagi pangalaman pikasieuneun sapertos di internet Anjeun moal percanten Abdi parantos mitra bisnis anjeun saprak dalapan taun Sareng réréncangan anjeun Kuring kenal pisan ka anjeun Ngan ulah kuciwa nanaon Abdi resep tea ieu Di dieu, roti sareng jam anjeun Aya naon? Naha anjeun katingali sedih? Naha kuring nebak Cherry Blossom? Jepang? Tara ngabéjaan kuring indit nyalira Henteu mangrupakeun ide goréng Abdi kedah angkat ka konperénsi, sanes anjeun Henteu! Ieu mangrupakeun ide anu paling bodo Éta uteuk anjeun ngomong, naon anu disarioskeun ku ati anjeun? Anjeun terang teu? Abdi tiasa surak anjeun Téh? Henteu sanés atuh sanés waé Abdi badé naros deui dina dua menit Antosan Aya naon? Langkung saé ayeuna? Teh bau seungit pisan Kumaha carana kuring ngomong henteu? Ngomong-ngomong Naon anu anjeun panginten ngeunaan perjalanan solo? Maksud kuring ... Naon anu anjeun sieun? Abdi henteu terang Kumaha upami aya kajadian? Anjeun parantos seueur pisan tempat sateuacanna Leres? Leres tapi henteu nyalira Naha anjeun nyebut perjalanan Bali urang? Nalika kami kaleungitan kantong kami - Kalayan dompét kami sareng paspor - Yeah Anjeun anu ngadamel sadayana Anjeun nelepon batur wae dina pondok Sarta disebut hotél pikeun ngajemput kami - Bener - Allah Éta loba hujan dina poé éta Ningali kuring nyarios ka anjeun anjeun tiasa ngadamel naon waé Teu aya anu bakal kajadian Tong hariwang sama sekali Kuring kenal Jay tapi Abdi tetep teu terang Ngan ukur ngadangukeun haté anjeun Heuh Atoh Jam sabaraha pesawat na kanggo konperénsi? Sunil, nyandak ieu Gancang Oh! kantun absentminded Oh! Heuh Hatur nuhun Anjeun gaduh konperénsi anu saé pisan Na punten kantun abdi sakedik Kuring bakal mikir ngeunaan éta Sareng anjeun anu mikaresep Jepang, Cherry Blossom anjeun Sareng nelepon kuring pas anjeun ngahontal Sareng WhatsApp sadaya gambar - Kuring bakal - kuring bangga anjeun hatur nuhun Na kumaha aranjeunna nyebatkeun éta? - Udichiba? - Sayonara! Oh muhun! Sayonara - Sayonara Jay! - Bélok!

Dil Ki Suno | Episode 4 | Indit, Entong Go

There's always hesitation when you do something for the first time because you know there will be consequences. That's true for the first time you want to travel solo as well. Akkansha is facing the same dilemma, will she listen to her heart? Watch the 4th episode of #TataTeaGold and Girliyapa present #DilKiSuno stories to find out. This Channel is owned, operated and managed by, Contagious Online Media Network Private Limited.
girliyapa, hesitation, travel solo, traveled, tvf series, consequences, dil ki suno, tvf play, heart, questions, solo, akaansha, solo travel, tvf, solo trip, answers, trip, Dil Ki Suno | Episode 4 | Go, Go, dilemma, connected, No Go, the viral fever, episode 4, tvf web series, dil ki suno episode 4, dil ki suno stories,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="13.3" dur="1.117"> Haturan >

< start="15.042" dur="1.25"> Sagala diurutkeun leres? >

< start="16.417" dur="2.833"> Kuring ngira yén kuring bakal ngamimitian sareng rencana pikeun perjalanan Jepang >

< start="19.417" dur="2.083"> Aya seueur panalungtikan anu kedah dilakukeun >

< start="21.625" dur="2.708"> Urang buku hotél Kami peryogi buku tikét penerbangan >

< start="24.458" dur="1.584"> Janten seueur rencana >

< start="26.167" dur="1.458"> Aku bungah kacida >

< start="29.042" dur="1.041"> Jay? >

< start="31.375" dur="1.5"> Aya naon? >

< start="40.208" dur="1.667"> Jay. Naon? >

< start="46.333" dur="1.917"> Anjeun janji yén taun ieu jauh tina perjalanan ieu >

< start="48.333" dur="1.625"> anjeun moal bakal hadir nanaon deui >

< start="50.042" dur="1.958"> Tingali, Hapunten pisan >

< start="52.083" dur="1.542"> Hapunten pisan kuring diusahakeun >

< start="53.75" dur="3.708"> Tapi, siga kitu, pagawéan bakal janten hirup urang >

< start="57.583" dur="2.167"> Sareng iraha urang bakal nyandak sababaraha waktos kaluar tina pagawéan? >

< start="59.875" dur="1.958"> Ningali kuring henteu terang nanaon >

< start="61.958" dur="1.292"> Tapi anjeun kedah nyarios ka aranjeunna >

< start="63.375" dur="1.083"> Oke kuring bakal nyarios ka aranjeunna >

< start="64.583" dur="2.042"> Tapi éta henteu mungkin taun ieu syukur, Punten >

< start="67.458" dur="2.75"> Jay Anjeun parantos ngucapkeun ieu saprak opat taun >

< start="70.417" dur="2.083"> Sakapeung aya konperénsi, sakapeung aya rapat >

< start="72.583" dur="1.75"> Sareng sakapeung pitch >

< start="74.583" dur="2.709"> Sareng tungtungna perjalanan kami dibatalkeun >

< start="79.792" dur="0.708"> Tingali ... >

< start="81.125" dur="2.75"> Perayaan mekar Cherry sataun sakali >

< start="84.292" dur="1.125"> Éta alesanana >

< start="85.542" dur="1"> Punten angkat >

< start="86.667" dur="2.458"> Kuring terang orok Tapi konperénsi kuring ogé sataun sakali >

< start="89.333" dur="1.334"> Jeung hanjelu éta dina waktos anu sami >

< start="90.875" dur="1.208"> Tapi nasibna urang henteu acan dipesen tiket naon waé >

< start="92.167" dur="2.125"> Janten kuring tiasa nyandak anjeun ka Jepang sababaraha waktos deui >

< start="94.417" dur="0.666"> abdi janji >

< start="95.208" dur="3.125"> Tapi Coklat Blossom Festival moal aya >

< start="98.917" dur="2.916"> Tingali ... Ieu khusus pikeun kuring >

< start="102" dur="1.75"> - Kusabab éta - Naha anjeun henteu indit sareng Ibu sareng Pa? >

< start="103.875" dur="1.833"> Anjeun sering ngarambat pisan babarengan >

< start="105.833" dur="1.084"> Émut? >

< start="107.042" dur="0.916"> Heuh leres >

< start="108.042" dur="2.5"> Ibu sareng Pa aya di US sareng Neha >

< start="110.667" dur="1.583"> Anjeun mopohokeun >

< start="115.333" dur="1.459"> Tapi atoh >

< start="117.5" dur="2.5"> Batur ayeuna kuring nebak >

< start="122" dur="1.292"> Hatur nuhun kanggo pangertian >

< start="124.042" dur="1.208"> abdi bogoh ka anjeun >

< start="125.375" dur="1.208"> abdi ogé bogoh ka anjeun >

< start="126.875" dur="1.333"> Abdi badé mandi >

< start="138.875" dur="1.458"> Jerit! Kitu deui? >

< start="140.458" dur="0.959"> Heuh >

< start="141.542" dur="2.125"> Kami ngagaduhan argumen kamari >

< start="143.833" dur="2.792"> Maksudna mah kuring ngarti yén anjeunna ngagaduhan komitmen padamelan sareng barang-barang >

< start="146.708" dur="4.375"> Tapi sanajan kuring leungit tina festival Cherry Blossom saprak opat taun >

< start="151.208" dur="2.084"> Naon anu saé ngeunaan festival Cherry Blossom ieu? >

< start="153.5" dur="3.417"> Kang, unggal taun Mia Sake sumping di dinya pikeun muka festival éta >

< start="157" dur="1.458"> Pikeun nampilkeun seni anyarna >

< start="158.583" dur="1.917"> Sarta écés anjeunna legenda >

< start="160.583" dur="1.084"> Abdi bogoh karyana >

< start="161.75" dur="3.292"> - Janten? - tah ieu meureun taun kamari >

< start="165.25" dur="1.417"> Sareng abdi badé kantun éta >

< start="166.792" dur="2.25"> Janten waé nyalira? >

< start="170.042" dur="1.583"> Naon? Sorangan? >

< start="171.75" dur="5.167"> Heuh kuring maksadna pikeun Jay nyaéta festival Cherry Blossom ieu henteu penting >

< start="177" dur="1.5"> Janten waé nyalira >

< start="178.667" dur="1.375"> Naha anjeun gélo Tara? >

< start="180.208" dur="1.292"> Abdi henteu acan ngumbara waé >

< start="181.583" dur="3.167"> Sareng kuring ngan teu dilakukeun kanggo ieu, henteu >

< start="184.833" dur="1.292"> Naon maksad anjeun? >

< start="186.333" dur="3.584"> Maksad kuring mangrupikeun pamikiran ngarambat waé nyalira anu janten pikasieuneun manusa >

< start="190" dur="4"> Ningali kuring sok ngagaduhan Ibu, Pa atanapi Neha angkat sareng >

< start="194.125" dur="0.625"> Leres? >

< start="194.833" dur="1.875"> Saenggeus lulusan sobat kuliah >

< start="196.833" dur="1.292"> Sareng Jay >

< start="198.25" dur="2.708"> Janten dasarna mah kuring kantos ngagaduhan mitra perjalanan >

< start="201.583" dur="2.584"> Janten kuring henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngarambat solo >

< start="205.5" dur="2.167"> Perjalanan solo anu munggaran anu kaluar ti India >

< start="208.417" dur="1.166"> Ah maenya >

< start="209.708" dur="2.792"> Anjeun peryogi langkung perencanaan, janten seueur panalungtikan >

< start="212.583" dur="1.959"> Sareng anjeun kedah ngalakukeun sadayana sorangan >

< start="215.083" dur="1.667"> Kumaha upami aya anu salah? >

< start="217.417" dur="1.5"> Abdi henteu terang >

< start="219.042" dur="1.333"> Solo iinditan sareng sadayana ... >

< start="220.833" dur="2.042"> Panginten lain anu dimaksudkan tapi >

< start="223" dur="0.958"> Abdi henteu sanés >

< start="224.042" dur="2.291"> Tingali, éta terpulang >

< start="226.458" dur="2.375"> Atoh, Klién parantos ngintunkeun énggal anyar >

< start="228.917" dur="1.083"> Naha anjeun hoyong ngaliwat? >

< start="230.083" dur="1.625"> Leres, yakin >

< start="252.167" dur="1.25"> Skru deui >

< start="264.292" dur="2.208"> Oke ... Jepang >

< start="271.333" dur="4.625"> Perayaan Blossom Jepang Jepang >

< start="278.458" dur="1.042"> Oké... >

< start="281.583" dur="5.334"> Kaping sakedap Blossom sareng waktosna >

< start="287" dur="1.375"> Oké >

< start="295" dur="6.167"> Tempat pangleutikna bénténg batu Hirosaki >

< start="304.292" dur="1.416"> Woah! >

< start="309.625" dur="4.667"> Perjalanan solo pikeun pamula >

< start="316.5" dur="3.25"> Éta saé dugi ka kuring leungit kantong kuring anu gaduh sadayana barang kuring >

< start="319.833" dur="2"> Maka kuring kedah hobi nyentak >

< start="322.708" dur="1.375"> Naon? >

< start="325.583" dur="3.625"> Abdi karasa sakit sareng teu aya konektipitas telepon >

< start="329.333" dur="1.542"> Dimana aranjeunna angkat? >

< start="333.208" dur="1.167"> Oké >

< start="334.542" dur="1.833"> Tapi harita kuring mendakan kulawarga >

< start="336.5" dur="4.292"> Anu ngurus kuring sareng pasangan anu indah ngajantenkeun kuring sup anu haneut >

< start="340.917" dur="1.666"> Sareng ngurus kuring >

< start="344.167" dur="1.375"> Lumayan >

< start="347.625" dur="3.083"> Tur éta mangrupikeun perjalanan anu paling endah dina kahirupan kuring >

< start="351.083" dur="2.042"> Bagja kuring nyandak léngkah ieu sorangan >

< start="353.25" dur="1.583"> Ieu henteu goréng >

< start="359.042" dur="1.291"> Gusti ... >

< start="366.667" dur="1.625"> Abdi henteu terang lalaki >

< start="382.125" dur="1.292"> Ieu tea >

< start="383.542" dur="1.25"> hatur nuhun >

< start="387" dur="1.583"> Éta bauna >

< start="390.917" dur="1.166"> Kuring resep tea >

< start="392.167" dur="1.75"> - Alus? - Yeah >

< start="394" dur="2.167"> Janten naon anu lumangsung dina sirah anjeun ayeuna? >

< start="396.292" dur="3.083"> Tara teu masihan ideu dina sirah kuring >

< start="399.5" dur="3.125"> Abdi nuju dina Cherry Blossom sapeuting wengi kamari >

< start="402.833" dur="0.834"> Tapi naon gunana? >

< start="403.75" dur="1.917"> Anjeun hoyong angkat >

< start="405.792" dur="2.125"> Tapi anjeun moal tiasa mutuskeun upami anjeun badé nyalira atanapi henteu >

< start="408" dur="0.875"> Tapi anjeun terang naon? >

< start="408.958" dur="2.584"> Jalma-jalma parantos ngabagi pangalaman pikasieuneun sapertos di internet >

< start="411.625" dur="1.292"> Anjeun moal percanten >

< start="414.708" dur="2.042"> Abdi parantos mitra bisnis anjeun saprak dalapan taun >

< start="416.875" dur="1.292"> Sareng réréncangan anjeun >

< start="418.417" dur="1.625"> Kuring kenal pisan ka anjeun >

< start="420.167" dur="2.375"> Ngan ulah kuciwa nanaon >

< start="425.167" dur="1.25"> Abdi resep tea ieu >

< start="429.417" dur="1.875"> Di dieu, roti sareng jam anjeun >

< start="434.708" dur="1.792"> Aya naon? Naha anjeun katingali sedih? >

< start="437.667" dur="1.791"> Naha kuring nebak Cherry Blossom? >

< start="439.625" dur="1.208"> Jepang? >

< start="442.833" dur="2.459"> Tara ngabéjaan kuring indit nyalira >

< start="447.125" dur="1.5"> Henteu mangrupakeun ide goréng >

< start="448.75" dur="2.917"> Abdi kedah angkat ka konperénsi, sanes anjeun >

< start="451.792" dur="1.083"> Henteu! >

< start="453" dur="2"> Ieu mangrupakeun ide anu paling bodo >

< start="455.083" dur="3.459"> Éta uteuk anjeun ngomong, naon anu disarioskeun ku ati anjeun? >

< start="461.75" dur="0.917"> Anjeun terang teu? >

< start="462.875" dur="1.042"> Abdi tiasa surak anjeun >

< start="464.083" dur="1.042"> Téh? >

< start="465.208" dur="1.875"> Henteu sanés atuh sanés waé >

< start="467.208" dur="1.209"> Abdi badé naros deui dina dua menit >

< start="468.542" dur="1.166"> Antosan >

< start="486.5" dur="1.042"> Aya naon? >

< start="487.667" dur="1.041"> Langkung saé ayeuna? >

< start="488.833" dur="1.625"> Teh bau seungit pisan >

< start="490.583" dur="1.334"> Kumaha carana kuring ngomong henteu? >

< start="492" dur="1.542"> Ngomong-ngomong >

< start="493.667" dur="1.666"> Naon anu anjeun panginten ngeunaan perjalanan solo? >

< start="495.458" dur="2.167"> Maksud kuring ... Naon anu anjeun sieun? >

< start="497.708" dur="1.292"> Abdi henteu terang >

< start="499.5" dur="1.417"> Kumaha upami aya kajadian? >

< start="501.042" dur="2.208"> Anjeun parantos seueur pisan tempat sateuacanna >

< start="503.708" dur="0.959"> Leres? >

< start="504.75" dur="2.417"> Leres tapi henteu nyalira >

< start="508.625" dur="6.333"> Naha anjeun nyebut perjalanan Bali urang? >

< start="515.667" dur="1.416"> Nalika kami kaleungitan kantong kami >

< start="517.708" dur="1.875"> - Kalayan dompét kami sareng paspor - Yeah >

< start="519.667" dur="1.5"> Anjeun anu ngadamel sadayana >

< start="521.333" dur="3.834"> Anjeun nelepon batur wae dina pondok >

< start="525.375" dur="3.083"> Sarta disebut hotél pikeun ngajemput kami >

< start="528.625" dur="1.333"> - Bener - Allah >

< start="530.042" dur="1.708"> Éta loba hujan dina poé éta >

< start="532.25" dur="1.958"> Ningali kuring nyarios ka anjeun anjeun tiasa ngadamel naon waé >

< start="534.625" dur="1.542"> Teu aya anu bakal kajadian Tong hariwang sama sekali >

< start="536.292" dur="1.333"> Kuring kenal Jay tapi >

< start="537.75" dur="1.208"> Abdi tetep teu terang >

< start="540.333" dur="1.209"> Ngan ukur ngadangukeun haté anjeun >

< start="541.958" dur="1.084"> Heuh >

< start="543.625" dur="1.125"> Atoh >

< start="544.875" dur="2.083"> Jam sabaraha pesawat na kanggo konperénsi? >

< start="554.5" dur="1.333"> Sunil, nyandak ieu >

< start="558.25" dur="1.125"> Gancang >

< start="571.375" dur="2.083"> Oh! kantun absentminded >

< start="573.583" dur="2"> Oh! Heuh >

< start="575.875" dur="1.208"> Hatur nuhun >

< start="577.958" dur="3.625"> Anjeun gaduh konperénsi anu saé pisan >

< start="581.708" dur="1.375"> Na punten kantun abdi sakedik >

< start="583.208" dur="1.042"> Kuring bakal mikir ngeunaan éta >

< start="584.333" dur="1.959"> Sareng anjeun anu mikaresep Jepang, Cherry Blossom anjeun >

< start="586.375" dur="1.958"> Sareng nelepon kuring pas anjeun ngahontal Sareng WhatsApp sadaya gambar >

< start="588.417" dur="1.75"> - Kuring bakal - kuring bangga anjeun >

< start="590.458" dur="1.25"> hatur nuhun >

< start="593.042" dur="1.208"> Na kumaha aranjeunna nyebatkeun éta? >

< start="594.333" dur="1.375"> - Udichiba? - Sayonara! >

< start="595.792" dur="1.5"> Oh muhun! Sayonara >

< start="598" dur="2.167"> - Sayonara Jay! - Bélok! >