457s RAP ING ING NGANGGO INGKANG IKIP images and subtitles

- Lan ing sisih kene, yen sampeyan ana ing bagean iki bagean cilik iki, sampeyan pengin krungu rap babagan? - [Anggota Pamirsa] Dina minggu. - Dina minggu? (para penonton ngguyu) Apa saran apik banget! Mate, pancen ngono wae, bener ing ngisor irung kita! Aku seneng kaya ngono. Kabeh wong padha sengit, nanging dheweke salah. Dheweke. Sampeyan ngerti, bisa uga, iku Jumuah wengi, Sampeyan bisa uga kaya, "Oh, kenapa aku ora bisa ngomong bal gedhe?" Dina minggu. Bener, kowe kabeh, kene apa sing arep rap? - [Anggota Pamirsa] Tabung fallopian. - Ana loro, pigmen warna lan tabung fallopian. Kita bakal njupuk macem-macem warna, ing tabung fallopian. (para penonton ngguyu) - Aku yakin kabeh padha warna, ora? Kelangan, dadi. (para penonton ngguyu) Panginten. Lan aja metu kaya sing wis katon ing wong! Ora ana sing ndeleng tabung fallopian. Kula kontol dadi gedhe, aku kurang ajar ndeleng kabeh Ora! Oke, dadi dina minggu, variasi warna ing tabung fallopian, mungkasi nerangake tabung fallopian. (para penonton ngguyu) Apa, wong sing tengah, apa sing arep rap? - [Anggota pamirsa] Rambut rai sing ala! - rambute rai ala, adhem. Cukup kepengen mriksa, apa sing ora ditunjuk karo aku? Kula-- (para penonton ngguyu) O apik. Eh, rambut rai sing ora apik, apa sing bakal sampeyan ucapake yaiku rambut rai sing paling ala? - [Anggota Pamirsa] Kumis. - Kumis? Oke, apik banget. Maksudku sampeyan duwe goatee sing arep dituju, sampeyan milih kumis, ora! Kumis, apik, kumis. Dina minggu. Variasi warna ing tabung fallopian. Wong lanang ing kene, nganti saiki, sawetara saran apik. Dadi ayo tetep dadi terus. - [Anggota Pamirsa] Axolotls. - Axolotls, ah! (para pamirsa - Yesus jancok Kristus, apa sampeyan salah? Hai, kita minangka Asosiasi Axolotl Australia, Triple A, ya, duwe wektu sing apik, ya? Dheweke kewan, nanging, amarga cukup spesifik lan ceruk, Aku rumangsa duwe saran sing adil. Kewan kasebut nolak mung sing diarani wong segawon lan barang-barang kaya ngono. Yen sampeyan ora ngerti apa axolotls, padha jinis jinis salamander juara kanthi permanen sing urip ing jaringan guwa, mung ing Amerika Tengah, khusus, aku mikir Mexico. Lan ya, jancok sampeyan, aku ngerti akeh babagan dheweke, (para penonton ngguyu) Aku tresna nalika wong nyoba lan nyekel sampeyan, banjur sampeyan kaya uh, nalika aku ana telulas, Aku pancene pengin axolotl, amarga aku ora duwe kanca. (para penonton ngguyu) - Wong lanang kene. - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Apa? - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Saran banget kanggo Brexit, aku wedi. Aku ngerti sejatine kedadeyan saiki, kaya iki dina terakhir. Kita bakal rampung acara kanthi nyekeli tangan lan nyanyi Auld Lang Syne iku bakal dadi gedhe. - [Anggota pamirsa] Astronot! - Gusti Lucan lan astronot. Oke, Lord Lucan astronot, ya. Oh, sampeyan wong ngerti sapa Lord Lucan, ta? (para penonton njerit) Uga sampeyan bakal ngerti ing rap, apa ora? (para penonton ngguyu) Oke, apik banget. Dadi, aku seneng kasunyatan manawa 20 saka sampeyan ngerti axolotls, nanging sampeyan kaya, oh Lord Lord sing mateni bojone, ora, aku durung tau krungu saka dheweke. Dheweke dipercaya dipercaya manggon ing Australia. Dadi, astronot Lord Lucan, axolotls, rambut rai sing ora apik, yaiku mustache, macem-macem warna ing tabung fallopian, lan dina minggu. Ya, sawetara saran baler. Lan iki bakal dadi bal, rap gaya bebas. Yaiku rap sing digawe ing papan kasebut nanging kabeh cathetan, ora ditulis utawa ditulis, ora bakal katon maneh. Ora kuwatir, ora bakal teles kaya sampeyan mikir bakal! Ayo sing ngalahake kancaku, ayo padha seneng-seneng! (para pamirsa Aku milih rap sing apik, supaya kita dadi bungah banget, awal banget ing pertunjukan. (rap rap) ♪ Rap sing ora tau dideleng sadurunge Day Hari favoritku minggu yaiku dina Kamis ♪ ♪ Amarga Gusti Allah Sing Ora Duwe ♪ dijenengi sawise dheweke, lan aku ujar ♪ ♪ Mbukak tanggal maneh, sampeyan wis dina Odin ♪ ♪ Mulané Rabu ♪ ♪ Ditulis aneh banget ♪ ♪ Senin, dijenengi rembulan, sawetara gedhe ♪ ♪ Minggu srengenge, jelas ♪ ♪ Sat, ya Saturnus, planet ♪ ♪ Ya, nanging mengko Dina Jumuah kedadeyan Fre Sing Freya, Gusti Allah liyane panganiaya ♪ ♪ Apa sing terakhir, aku nggawe bisu ♪ ♪ Kita nindakake kabeh mau, ya, aku ing swarga ♪ Nor Ora ana Norse Valhalla ngetung dina-dina minggu Is Yaiku pitu ♪ ♪ Lan Rebo, iku dina gumpalan ♪ ♪ Aku ora bisa nangani ya Always Aku mesthi nyebrang, ana ing tanggalan ♪ Don't Aku ora pengin? ♪ Oh, aku kelingan, Selasa, ya dakparani ♪ Lan nyuwil tangan siji wae ♪ Ya iku kang ditindakake dening Gusti Allah Wong lali karo dheweke ♪ Kid Aku bocah sampeyan ♪ ♪ TYR teknis dina Tyr ♪ ♪ Duwe akeh fun, terus tangan lan cekel ♪ Ora ana sing seneng karo dewa Norse ♪ Nanging ora aneh kuwi ♪ Aku katon mudhun ing jinis kewan wadon ♪ ♪ Aku mandheg ♪ ♪ Aku njaluk scalpel sethitik ♪ Then Banjur aku lebokake ing ndhuwur alat kelamin ♪ Aku nggoleki sisih, ya aku bisa ndeleng iki ♪ Sampeyan minangka spekulen ing sisih tengen us ♪ Aku katon ing sisih, lan seneng banget ♪ ♪ Kanggo disambut karo apa sing ngirim endog ♪ ♪ Saka ovary ♪ Tube Sing tabung fallopian ♪ ♪ Lan priksa ing njero gunan ana obah ♪ Sampeyan bisa uga mung mikir ♪ Aku panginten iku kabeh vaginas, nanging ora ♪ luar biasa ♪ Sawetara ana piala lan ana sing mencorong ♪ ♪ Sawetara wonge pink Sawetara ana sing wungu ♪ Sawetara ana coklat kukul ♪ ♪ Sing cukup nglarani ♪ ♪ Yen fallopi sampeyan dadi beige-y ♪ ♪ Jenis medeni, nanging isih ♪ Dheweke nggawe bayi ♪ Pancene bener ♪ ♪ Banjur ditundhung saka ing kono ♪ Nalika bayi lair ora duwe rambut rai ♪ ♪ Lan yen ana, sampeyan bakal nyukur pasuryane ♪ Bayi sing kumis, ing papan kasebut ♪ Ing lambe, ing jambatan Sampeyan ngucapake whoa, bayi, njaluk Bic sethitik ♪ Razor ing ngarep ♪ Ve Cukur ing lambe ♪ ♪ Yo, tekan kana ♪ ♪ Aku nggawe bayi katon kaya Adolf Hitler ♪ Napa Hitler duwe kumis? ♪ It Apa nalika isih enom? ♪ ♪ Mungkin, bisa uga ♪ Yo aku rumangsa trenyuh ♪ Kaya Gusti sing uwal saka ukum nalika mateni ibu Ya, aku ngerti babagan iki, sampeyan ora ngerti aku ♪ Gusti Lucan, ora nyolong ', dudu lootin' ♪ Ran Dheweke mlayu, nganggo sepur, saka Luton ♪ ♪ Stasiun sepur cedhak London ♪ ♪ Mlaku menyang Cape Canaveral ♪ Ya, kita bledhek ♪ Kanan liwat lawang ♪ ♪ jarene wong nakal, aku mung ngelas dheweke ♪ Dadi aku kudu mlebu ing kene, menyang NASA ♪ Tulung, aku melu ruangan ing shuttle ♪ ♪ Aku banget nandhang susah amarga ♪ ♪ Sing nenek ana ing getih sing getih ♪ Lan bojoku, lan anakku mulih menyang omah ♪ ♪ Lan ujar yen sampeyan mateni ibu, Gusti ♪ ♪ Nanging aku ora ana Ran Aku mlayu, lan akeh Lorde kaya para penyanyi kiwi ♪ ♪ Aku ing papan saiki ♪ Mangga nyoba lan nggawa kabeh panganan ♪ ♪ Lan nutrisi sing dibutuhake, menyang ISS ♪ Gre Kesusahan sing nggegirisi nyebabake aku dipateni ♪ Kudu dipateni ♪ ♪ Aku Gusti paling awon wiwit Lord Damon Hill ♪ Was Dheweke dadi pembalap racing Aku ora mikir manawa dheweke wis dadi Gusti ♪ Bisa ujar Lord Alan Sugar ♪ ♪ Aku bakal dipuja ♪ ♪ Apa sing pungkasan saka sampeyan ing bagean iki ♪ Spit bali menyang kula, ya gimme refleksi ♪ ♪ Sadurunge banyu, aku ndeleng babar pisan ♪ Lookin 'kaya ula ♪ ♪ nanging entuk sikil cilik sithik Know Sampeyan ngerti aku pengin njupuk saka Meksiko Illegal Dheweke ilegal kanggo ngekspor ♪ ♪ Lan yen aku ngerteni, aku bakal nglaporake sampeyan ♪ 'Nimbulake dheweke ora kepenak banget Aku rumangsa cukup pinter ♪ Aku rumangsa ngerti yen aku ngerti sing anyar iki Sawetara ana sing ireng, lan ana sing putih 'Ve Dheweke wis nduwe wuta gedhe ♪ ♪ ana tengah wengi ♪ 'Re Dheweke ora kaya iwak ♪ ♪ nanging dheweke ora kaya amfibia ♪ Yo, deloken asam cilik lan sithik padha wae ♪ Dheweke katon jenis wulu kaya wulu Like Kaya dheweke wis entuk quills little ♪ ing sisih sirahe ♪ Napa aku seneng banget karo dheweke, nalika aku eseman (tegese bocah jelas) ♪ ♪ Aku seneng banget karo axolotls, ya ♪ ♪ Lookin 'ing bocah (lan jelas sing kudu eseman) ♪ ♪ Dheweke mesthi nggegirisi, kaya quokka ♪ ♪ Dadi aku arep lunga menyang Meksiko, kanthi botol ♪ ♪ Aku walkin 'menyang guwa, lan nyoba lan dicekel ing ♪ Ngomong, cuwara axolotl sethithik ♪ Lan bakal nglangi, langsung karo aku ♪ Then Banjur aku ngeterake, metu saka negara kasebut ♪ Cara aku sijine ing bum, ♪ ♪ Aku bakal nyandhet keamanan ♪ Njupuk maneh ing kana, aku bakal ndedonga ♪ Sampeyan bakal mandengake aku ♪ Aku kepepet ing sirahe ♪ Aku bakal ujar, sampeyan apik ♪ Then Banjur, aku bakal ngajak pasangan sing paling apik - Lord Lucan ♪ ♪ Ana sampeyan ♪ Matur nuwun kanggo nonton. Mangga nonton liyane karo dhaptar lagu, ing kene. Langganan ing kene. Kaya, komentar, kabeh perkara kasebut. Ngguyu, bye!

RAP ING ING NGANGGO INGKANG IKIP

Book a personalised freestyle rap at www.cameo.com/christurnercomedy Taking any suggestions the audience can throw at him, British Comedian and Rapper, Chris Turner absolutely EDUCATES with an insane off the dome dope freestyle rap about: 🔥 AXOLOTL 🔥 🔥 DAYS OF THE WEEK 🔥 🔥 LORD LUCAN: ASTRONAUT 🔥 🔥 BAD FACIAL HAIR (MOUSTACHES) 🔥 🔥 THE VARIATION OF COLOUR IN FALLOPIAN TUBES 🔥 Get this guy on Sway in the Morning! Beat: ‘You and Me' - Sedivi : www.youtube.com/watch Recorded at The Black Flamingo, Perth Fringeworld. ---------- For fans of: #SwayIntheMorning #SwaysUniverse #freestylerap #macmiller #logic #eminem #lildicky #rapbeats #5fingersofdeath #waynebrady
sways universe, freestyle rapper, comedy rapper, musical comedy, five fingers of death, christurnercomedy, twitch rapping, freestyle rap, rap music, sway in the morning, twitch freestyle, rapping, freestyling, freestyle hip hop, hip hop, comedy rap, off the dome,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="1.443"> - Lan ing sisih kene, yen sampeyan ana ing bagean iki >

< start="1.443" dur="1.264"> bagean cilik iki, >

< start="2.707" dur="1.806"> sampeyan pengin krungu rap babagan? >

< start="5.98" dur="1.11"> - [Anggota Pamirsa] Dina minggu. >

< start="7.09" dur="0.975"> - Dina minggu? >

< start="8.065" dur="0.833"> (para penonton ngguyu) >

< start="8.898" dur="2.012"> Apa saran apik banget! >

< start="10.91" dur="2.16"> Mate, pancen ngono wae, bener ing ngisor irung kita! >

< start="13.07" dur="1.59"> Aku seneng kaya ngono. >

< start="14.66" dur="1.22"> Kabeh wong padha sengit, >

< start="15.88" dur="0.833"> nanging dheweke salah. >

< start="16.713" dur="1.047"> Dheweke. >

< start="17.76" dur="1.01"> Sampeyan ngerti, bisa uga, >

< start="18.77" dur="0.833"> iku Jumuah wengi, >

< start="19.603" dur="0.833"> Sampeyan bisa uga kaya, >

< start="20.436" dur="2.464"> "Oh, kenapa aku ora bisa ngomong bal gedhe?" >

< start="22.9" dur="0.833"> Dina minggu. >

< start="23.733" dur="2.692"> Bener, kowe kabeh, kene apa sing arep rap? >

< start="26.425" dur="1.185"> - [Anggota Pamirsa] Tabung fallopian. >

< start="27.61" dur="3.43"> - Ana loro, pigmen warna lan tabung fallopian. >

< start="31.04" dur="3.19"> Kita bakal njupuk macem-macem warna, >

< start="34.23" dur="1.354"> ing tabung fallopian. >

< start="35.584" dur="2.113"> (para penonton ngguyu) >

< start="37.697" dur="2.423"> - Aku yakin kabeh padha warna, ora? >

< start="40.12" dur="0.856"> Kelangan, dadi. >

< start="40.976" dur="1.164"> (para penonton ngguyu) >

< start="42.14" dur="1.43"> Panginten. >

< start="43.57" dur="1.16"> Lan aja metu kaya sing wis katon ing wong! >

< start="44.73" dur="2.44"> Ora ana sing ndeleng tabung fallopian. >

< start="47.17" dur="2.09"> Kula kontol dadi gedhe, aku kurang ajar ndeleng kabeh >

< start="49.26" dur="0.833"> Ora! >

< start="51.67" dur="1.38"> Oke, dadi dina minggu, >

< start="53.05" dur="2.25"> variasi warna ing tabung fallopian, >

< start="55.3" dur="1.668"> mungkasi nerangake tabung fallopian. >

< start="56.968" dur="2.562"> (para penonton ngguyu) >

< start="59.53" dur="1.98"> Apa, wong sing tengah, apa sing arep rap? >

< start="61.51" dur="0.89"> - [Anggota pamirsa] Rambut rai sing ala! >

< start="62.4" dur="1.88"> - rambute rai ala, adhem. >

< start="64.28" dur="1.73"> Cukup kepengen mriksa, apa sing ora ditunjuk karo aku? >

< start="66.01" dur="0.927"> Kula-- >

< start="66.937" dur="0.833"> (para penonton ngguyu) >

< start="67.77" dur="0.833"> O apik. >

< start="68.603" dur="0.833"> Eh, rambut rai sing ora apik, >

< start="69.436" dur="1.937"> apa sing bakal sampeyan ucapake yaiku rambut rai sing paling ala? >

< start="72.806" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Kumis. >

< start="73.639" dur="0.941"> - Kumis? >

< start="74.58" dur="0.833"> Oke, apik banget. >

< start="75.413" dur="1.947"> Maksudku sampeyan duwe goatee sing arep dituju, >

< start="77.36" dur="1.86"> sampeyan milih kumis, ora! >

< start="79.22" dur="1.93"> Kumis, apik, kumis. >

< start="81.15" dur="0.833"> Dina minggu. >

< start="81.983" dur="2.447"> Variasi warna ing tabung fallopian. >

< start="84.43" dur="2.24"> Wong lanang ing kene, nganti saiki, sawetara saran apik. >

< start="86.67" dur="1.123"> Dadi ayo tetep dadi terus. >

< start="87.793" dur="1.036"> - [Anggota Pamirsa] Axolotls. >

< start="88.829" dur="1.388"> - Axolotls, ah! >

< start="90.217" dur="1.233"> (para pamirsa >

< start="91.45" dur="2.83"> - Yesus jancok Kristus, apa sampeyan salah? >

< start="94.28" dur="1.98"> Hai, kita minangka Asosiasi Axolotl Australia, >

< start="96.26" dur="2.56"> Triple A, ya, duwe wektu sing apik, ya? >

< start="98.82" dur="1.2"> Dheweke kewan, nanging, >

< start="101.12" dur="2.12"> amarga cukup spesifik lan ceruk, >

< start="103.24" dur="2.06"> Aku rumangsa duwe saran sing adil. >

< start="105.3" dur="1.23"> Kewan kasebut nolak mung sing diarani wong >

< start="106.53" dur="1.34"> segawon lan barang-barang kaya ngono. >

< start="107.87" dur="1.32"> Yen sampeyan ora ngerti apa axolotls, >

< start="109.19" dur="3.2"> padha jinis jinis salamander juara kanthi permanen >

< start="112.39" dur="1.58"> sing urip ing jaringan guwa, >

< start="113.97" dur="2.64"> mung ing Amerika Tengah, khusus, aku mikir Mexico. >

< start="116.61" dur="2.171"> Lan ya, jancok sampeyan, aku ngerti akeh babagan dheweke, >

< start="118.781" dur="1.739"> (para penonton ngguyu) >

< start="120.52" dur="1.74"> Aku tresna nalika wong nyoba lan nyekel sampeyan, >

< start="122.26" dur="1.65"> banjur sampeyan kaya uh, nalika aku ana telulas, >

< start="123.91" dur="1.16"> Aku pancene pengin axolotl, >

< start="125.07" dur="1.436"> amarga aku ora duwe kanca. >

< start="126.506" dur="1.844"> (para penonton ngguyu) >

< start="128.35" dur="1.1"> - Wong lanang kene. >

< start="129.45" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! >

< start="130.283" dur="0.833"> - Apa? >

< start="131.116" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! >

< start="131.949" dur="1.331"> - Saran banget kanggo Brexit, aku wedi. >

< start="133.28" dur="1.99"> Aku ngerti sejatine kedadeyan saiki, >

< start="135.27" dur="1.8"> kaya iki dina terakhir. >

< start="137.07" dur="0.85"> Kita bakal rampung acara >

< start="137.92" dur="1.98"> kanthi nyekeli tangan lan nyanyi Auld Lang Syne >

< start="139.9" dur="1.867"> iku bakal dadi gedhe. >

< start="141.767" dur="1.473"> - [Anggota pamirsa] Astronot! >

< start="143.24" dur="1.44"> - Gusti Lucan lan astronot. >

< start="144.68" dur="3.14"> Oke, Lord Lucan astronot, ya. >

< start="147.82" dur="2.418"> Oh, sampeyan wong ngerti sapa Lord Lucan, ta? >

< start="150.238" dur="0.852"> (para penonton njerit) >

< start="151.09" dur="1.639"> Uga sampeyan bakal ngerti ing rap, apa ora? >

< start="152.729" dur="1.971"> (para penonton ngguyu) >

< start="154.7" dur="0.833"> Oke, apik banget. >

< start="155.533" dur="2.467"> Dadi, aku seneng kasunyatan manawa 20 saka sampeyan ngerti axolotls, >

< start="158" dur="2.57"> nanging sampeyan kaya, oh Lord Lord >

< start="160.57" dur="2.33"> sing mateni bojone, ora, aku durung tau krungu saka dheweke. >

< start="162.9" dur="3.03"> Dheweke dipercaya dipercaya manggon ing Australia. >

< start="165.93" dur="3.63"> Dadi, astronot Lord Lucan, axolotls, >

< start="169.56" dur="2.13"> rambut rai sing ora apik, yaiku mustache, >

< start="171.69" dur="2"> macem-macem warna ing tabung fallopian, >

< start="173.69" dur="0.943"> lan dina minggu. >

< start="174.633" dur="2.347"> Ya, sawetara saran baler. >

< start="176.98" dur="2.153"> Lan iki bakal dadi bal, rap gaya bebas. >

< start="179.133" dur="1.637"> Yaiku rap sing digawe ing papan kasebut >

< start="180.77" dur="1.711"> nanging kabeh cathetan, ora ditulis utawa ditulis, >

< start="182.481" dur="1.299"> ora bakal katon maneh. >

< start="183.78" dur="2.03"> Ora kuwatir, ora bakal teles kaya >

< start="185.81" dur="1.38"> sampeyan mikir bakal! >

< start="187.19" dur="2.66"> Ayo sing ngalahake kancaku, ayo padha seneng-seneng! >

< start="189.85" dur="2.833"> (para pamirsa >

< start="194.134" dur="2.146"> Aku milih rap sing apik, supaya kita dadi bungah banget, >

< start="196.28" dur="1.1"> awal banget ing pertunjukan. >

< start="198.684" dur="2.25"> (rap rap) >

< start="202.348" dur="1.866"> ♪ Rap sing ora tau dideleng sadurunge >

< start="204.214" dur="1.667"> Day Hari favoritku minggu yaiku dina Kamis ♪ >

< start="205.881" dur="1.886"> ♪ Amarga Gusti Allah Sing Ora Duwe >

< start="207.767" dur="2.375"> ♪ dijenengi sawise dheweke, lan aku ujar ♪ >

< start="210.142" dur="2.039"> ♪ Mbukak tanggal maneh, sampeyan wis dina Odin ♪ >

< start="212.181" dur="1.062"> ♪ Mulané Rabu ♪ >

< start="213.243" dur="1.48"> ♪ Ditulis aneh banget ♪ >

< start="214.723" dur="2.546"> ♪ Senin, dijenengi rembulan, sawetara gedhe ♪ >

< start="217.269" dur="2.057"> ♪ Minggu srengenge, jelas ♪ >

< start="219.326" dur="2.088"> ♪ Sat, ya Saturnus, planet ♪ >

< start="221.414" dur="1.88"> ♪ Ya, nanging mengko Dina Jumuah kedadeyan >

< start="223.294" dur="2.597"> Fre Sing Freya, Gusti Allah liyane panganiaya ♪ >

< start="225.891" dur="2.83"> ♪ Apa sing terakhir, aku nggawe bisu ♪ >

< start="228.721" dur="2.411"> ♪ Kita nindakake kabeh mau, ya, aku ing swarga ♪ >

< start="231.132" dur="1.964"> Nor Ora ana Norse Valhalla ngetung dina-dina minggu >

< start="233.096" dur="0.833"> Is Yaiku pitu ♪ >

< start="233.929" dur="1.814"> ♪ Lan Rebo, iku dina gumpalan ♪ >

< start="235.743" dur="1.379"> ♪ Aku ora bisa nangani ya >

< start="237.122" dur="2.658"> Always Aku mesthi nyebrang, ana ing tanggalan ♪ >

< start="239.78" dur="1.132"> Don't Aku ora pengin? >

< start="240.912" dur="3.028"> ♪ Oh, aku kelingan, Selasa, ya dakparani >

< start="243.94" dur="1.562"> ♪ Lan nyuwil tangan siji wae >

< start="245.502" dur="1.766"> ♪ Ya iku kang ditindakake dening Gusti Allah >

< start="247.268" dur="1.919"> Wong lali karo dheweke ♪ >

< start="249.187" dur="1.135"> Kid Aku bocah sampeyan ♪ >

< start="250.322" dur="2.684"> ♪ TYR teknis dina Tyr ♪ >

< start="253.006" dur="2.162"> ♪ Duwe akeh fun, terus tangan lan cekel ♪ >

< start="255.168" dur="1.32"> Ora ana sing seneng karo dewa Norse >

< start="256.488" dur="1.394"> ♪ Nanging ora aneh kuwi >

< start="257.882" dur="3.003"> ♪ Aku katon mudhun ing jinis kewan wadon ♪ >

< start="260.885" dur="0.887"> ♪ Aku mandheg ♪ >

< start="261.772" dur="1.504"> ♪ Aku njaluk scalpel sethitik ♪ >

< start="263.276" dur="2.728"> Then Banjur aku lebokake ing ndhuwur alat kelamin >

< start="266.004" dur="2.673"> ♪ Aku nggoleki sisih, ya aku bisa ndeleng iki >

< start="268.677" dur="2.645"> ♪ Sampeyan minangka spekulen ing sisih tengen us >

< start="271.322" dur="2.612"> ♪ Aku katon ing sisih, lan seneng banget ♪ >

< start="273.934" dur="2.068"> ♪ Kanggo disambut karo apa sing ngirim endog ♪ >

< start="276.002" dur="1.194"> ♪ Saka ovary ♪ >

< start="277.196" dur="1.817"> Tube Sing tabung fallopian ♪ >

< start="279.013" dur="2.691"> ♪ Lan priksa ing njero gunan ana obah >

< start="281.704" dur="1.005"> ♪ Sampeyan bisa uga mung mikir >

< start="282.709" dur="2.371"> ♪ Aku panginten iku kabeh vaginas, nanging ora >

< start="285.08" dur="0.833"> ♪ luar biasa ♪ >

< start="285.913" dur="1.936"> Sawetara ana piala lan ana sing mencorong ♪ >

< start="287.849" dur="1.227"> ♪ Sawetara wonge pink >

< start="289.076" dur="1.463"> Sawetara ana sing wungu >

< start="290.539" dur="1.302"> ♪ Sawetara ana coklat kukul ♪ >

< start="291.841" dur="1.195"> ♪ Sing cukup nglarani ♪ >

< start="293.036" dur="2.852"> ♪ Yen fallopi sampeyan dadi beige-y ♪ >

< start="295.888" dur="1.303"> ♪ Jenis medeni, nanging isih ♪ >

< start="297.191" dur="1.405"> Dheweke nggawe bayi >

< start="298.596" dur="0.833"> ♪ Pancene bener ♪ >

< start="299.429" dur="1.916"> ♪ Banjur ditundhung saka ing kono >

< start="301.345" dur="2.516"> ♪ Nalika bayi lair ora duwe rambut rai ♪ >

< start="303.861" dur="2.432"> ♪ Lan yen ana, sampeyan bakal nyukur pasuryane >

< start="306.293" dur="2.627"> ♪ Bayi sing kumis, ing papan kasebut >

< start="308.92" dur="1.663"> ♪ Ing lambe, ing jambatan >

< start="310.583" dur="3.202"> Sampeyan ngucapake whoa, bayi, njaluk Bic sethitik >

< start="313.785" dur="0.978"> ♪ Razor ing ngarep ♪ >

< start="314.763" dur="1.177"> Ve Cukur ing lambe ♪ >

< start="315.94" dur="1.395"> ♪ Yo, tekan kana ♪ >

< start="317.335" dur="2.447"> ♪ Aku nggawe bayi katon kaya Adolf Hitler ♪ >

< start="319.782" dur="1.7"> Napa Hitler duwe kumis? ♪ >

< start="321.482" dur="1.401"> It Apa nalika isih enom? ♪ >

< start="322.883" dur="1.305"> ♪ Mungkin, bisa uga >

< start="324.188" dur="1.215"> ♪ Yo aku rumangsa trenyuh >

< start="325.403" dur="2.859"> ♪ Kaya Gusti sing uwal saka ukum nalika mateni ibu >

< start="328.262" dur="2.631"> Ya, aku ngerti babagan iki, sampeyan ora ngerti aku >

< start="330.893" dur="2.472"> ♪ Gusti Lucan, ora nyolong ', dudu lootin' ♪ >

< start="333.365" dur="2.715"> Ran Dheweke mlayu, nganggo sepur, saka Luton ♪ >

< start="336.08" dur="2.139"> ♪ Stasiun sepur cedhak London ♪ >

< start="338.219" dur="1.598"> ♪ Mlaku menyang Cape Canaveral ♪ >

< start="339.817" dur="0.977"> Ya, kita bledhek ♪ >

< start="340.794" dur="1.263"> Kanan liwat lawang ♪ >

< start="342.057" dur="2.254"> ♪ jarene wong nakal, aku mung ngelas dheweke >

< start="344.311" dur="2.495"> ♪ Dadi aku kudu mlebu ing kene, menyang NASA ♪ >

< start="346.806" dur="2.516"> Tulung, aku melu ruangan ing shuttle ♪ >

< start="349.322" dur="1.587"> ♪ Aku banget nandhang susah amarga ♪ >

< start="350.909" dur="1.563"> ♪ Sing nenek ana ing getih sing getih >

< start="352.472" dur="2.158"> ♪ Lan bojoku, lan anakku mulih menyang omah ♪ >

< start="354.63" dur="1.586"> ♪ Lan ujar yen sampeyan mateni ibu, Gusti ♪ >

< start="356.216" dur="1.265"> ♪ Nanging aku ora ana >

< start="357.481" dur="2.995"> Ran Aku mlayu, lan akeh Lorde kaya para penyanyi kiwi ♪ >

< start="360.476" dur="1.272"> ♪ Aku ing papan saiki ♪ >

< start="361.748" dur="2.221"> Mangga nyoba lan nggawa kabeh panganan ♪ >

< start="363.969" dur="2.592"> ♪ Lan nutrisi sing dibutuhake, menyang ISS ♪ >

< start="366.561" dur="2.873"> Gre Kesusahan sing nggegirisi nyebabake aku dipateni >

< start="369.434" dur="1.294"> ♪ Kudu dipateni ♪ >

< start="370.728" dur="2.61"> ♪ Aku Gusti paling awon wiwit Lord Damon Hill ♪ >

< start="373.338" dur="1.228"> Was Dheweke dadi pembalap racing >

< start="374.566" dur="1.473"> Aku ora mikir manawa dheweke wis dadi Gusti >

< start="376.039" dur="1.546"> ♪ Bisa ujar Lord Alan Sugar ♪ >

< start="377.585" dur="1.373"> ♪ Aku bakal dipuja ♪ >

< start="378.958" dur="2.792"> ♪ Apa sing pungkasan saka sampeyan ing bagean iki >

< start="381.75" dur="2.653"> ♪ Spit bali menyang kula, ya gimme refleksi ♪ >

< start="384.403" dur="1.836"> ♪ Sadurunge banyu, aku ndeleng babar pisan >

< start="386.239" dur="1.17"> ♪ Lookin 'kaya ula ♪ >

< start="387.409" dur="1.523"> ♪ nanging entuk sikil cilik sithik >

< start="388.932" dur="1.894"> Know Sampeyan ngerti aku pengin njupuk saka Meksiko >

< start="390.826" dur="1.582"> Illegal Dheweke ilegal kanggo ngekspor ♪ >

< start="392.408" dur="2.557"> ♪ Lan yen aku ngerteni, aku bakal nglaporake sampeyan >

< start="394.965" dur="1.539"> ♪ 'Nimbulake dheweke ora kepenak banget >

< start="396.504" dur="1.198"> Aku rumangsa cukup pinter >

< start="397.702" dur="2.824"> ♪ Aku rumangsa ngerti yen aku ngerti sing anyar iki >

< start="400.526" dur="2.489"> Sawetara ana sing ireng, lan ana sing putih >

< start="403.015" dur="1.351"> 'Ve Dheweke wis nduwe wuta gedhe ♪ >

< start="404.366" dur="1.454"> ♪ ana tengah wengi ♪ >

< start="405.82" dur="1.194"> 'Re Dheweke ora kaya iwak ♪ >

< start="407.014" dur="1.733"> ♪ nanging dheweke ora kaya amfibia >

< start="408.747" dur="2.559"> ♪ Yo, deloken asam cilik lan sithik padha wae >

< start="411.306" dur="1.882"> ♪ Dheweke katon jenis wulu kaya wulu >

< start="413.188" dur="1.336"> Like Kaya dheweke wis entuk quills little >

< start="414.524" dur="1.309"> ♪ ing sisih sirahe ♪ >

< start="415.833" dur="3.206"> Napa aku seneng banget karo dheweke, nalika aku eseman (tegese bocah jelas) ♪ >

< start="419.039" dur="1.667"> ♪ Aku seneng banget karo axolotls, ya ♪ >

< start="420.706" dur="1.268"> ♪ Lookin 'ing bocah (lan jelas sing kudu eseman) ♪ >

< start="421.974" dur="2.247"> ♪ Dheweke mesthi nggegirisi, kaya quokka ♪ >

< start="424.221" dur="2.424"> ♪ Dadi aku arep lunga menyang Meksiko, kanthi botol ♪ >

< start="426.645" dur="2.729"> ♪ Aku walkin 'menyang guwa, lan nyoba lan dicekel ing ♪ >

< start="429.374" dur="3.139"> Ngomong, cuwara axolotl sethithik >

< start="432.513" dur="2.66"> ♪ Lan bakal nglangi, langsung karo aku ♪ >

< start="435.173" dur="2.629"> Then Banjur aku ngeterake, metu saka negara kasebut >

< start="437.802" dur="1.447"> ♪ Cara aku sijine ing bum, ♪ >

< start="439.249" dur="1.549"> ♪ Aku bakal nyandhet keamanan >

< start="440.798" dur="2.062"> ♪ Njupuk maneh ing kana, aku bakal ndedonga >

< start="442.86" dur="1.059"> ♪ Sampeyan bakal mandengake aku >

< start="443.919" dur="0.905"> ♪ Aku kepepet ing sirahe >

< start="444.824" dur="1.343"> ♪ Aku bakal ujar, sampeyan apik ♪ >

< start="446.167" dur="2.556"> Then Banjur, aku bakal ngajak pasangan sing paling apik - Lord Lucan ♪ >

< start="448.723" dur="0.833"> ♪ Ana sampeyan ♪ >

< start="449.556" dur="0.894"> Matur nuwun kanggo nonton. >

< start="450.45" dur="2.15"> Mangga nonton liyane karo dhaptar lagu, ing kene. >

< start="452.6" dur="1.09"> Langganan ing kene. >

< start="453.69" dur="1.638"> Kaya, komentar, kabeh perkara kasebut. >

< start="455.328" dur="1.172"> Ngguyu, bye! >