457s ОВОЈ РАП Е ВИ ЈА УМЕ ДА ПОСЕБИ images and subtitles

- И оваа страна овде, ако сте во овој дел на овој мал дел овде, за што сакате да слушнете рап? - [Членови на публика] Денови во неделата. - Деновите во неделата? (публиката се смее) Колку супер предлог! Мате, тоа е така, точно е под наши нозе! Ми се допаѓа тоа, кул. Сите други ебани го мразеа, но тие не се во право. Тие се. Знаете, тој веројатно, тоа е петок вечер, Веројатно сте како, "О, зошто не можам да кажам големи влакнести топки или нешто?" Денови во неделата. Точно, вие момци овде, за што сакате да силувате? - [Членови на публиката] Фалопиевите цевки. - Имаше два, пигменти од боја и јајцеводите. Takeе ја земеме варијантата на боите, во јајцеводите. (публиката се смее) - Сигурен сум дека сите тие се различни бои, зарем не? Кул, така. (публиката се смее) Веројатно И немој да излегуваш како што си ги видел! Никој од вас не видел јајцеводители. Дик ми е толку голем, ебам да ги видам сите - Не! Океј, па денови во неделата, варијацијата на бојата во јајцеводите, престанете да објаснувате што се јајцеводите. (публиката се смее) Што, момци во средина, за што сакате да рапувате? - [Член на публиката] Лоша коса на лицето! - Лоша коса на лицето, кул. Само сакам да проверам, тоа не е насочено кон мене? Јас сум-- (публиката се смее) О добро. Ах, лоша коса на лицето, што би рекле дека е најлошата коса на лицето? - [Член на публиката] Мустаќи. - Мустаќи? Океј, кул. Мислам дека имавте коза за да се обратите, избравте мустаќи, не! Мустаќи, фини, мустаќи. Денови во неделата. Варијациите на бојата во јајцеводите. Дечки овде, досега ова се неколку одлични предлози. Па ајде да продолжиме. - [Член на публиката] Аксолотли. - Акотолотли, ах! (расположи публика) - Исус го заебава Христа, што ти е лошо? Здраво, ние сме австралиското здружение Аксолотл, Трипл А, да, убаво време, да? Тие се животно, но, затоа што е доста специфично и ниско, Се чувствувам како тоа е фер сугестија. Rulesивотните правила само ги запираат луѓето да кажуваат кучиња и работи како тоа. Ако не знаете какви се аксолотите, тие се еден вид вид трајно малолетничка саламандер што живее во мрежа на пештери, само во Централна Америка, поточно, мислам дека Мексико. И да, ебате, знам многу за нив, (публиката се смее) Го сакам кога луѓето ќе се обидат да те избркаат, и тогаш сте како ух, кога имав тринаесет години, Јас навистина сакав аксолот, затоа што немав пријатели. (публиката се смее) - Дечки овде. - [Член на публиката] Brexit! - Што? - [Член на публиката] Brexit! - Премногу очигледен предлог на Брексит, се плашам. Знам дека буквално се случува во моментов, вака е последниот ден. Finishе ја завршиме претставата држејќи се за раце и пеејќи го Аулд Ланг Син тоа ќе биде одлично. - [Член на публиката] Астронаутите! - Господ Лукан и астронаут. Океј, астронаутот лорд Лукан, да. О, вие момци знаете кој е лордот Лукан, нели? (викање на публиката) Па ќе дознаете во рапот, зарем не? (публиката се смее) Океј, кул. Значи, јас го сакам фактот дека како 20 од вас знаевте аксолоти, но ти си, о, еден вид британски лорд кој ја уби својата сопруга, не, никогаш не сме чуле за него. За него се верува дека живее во Австралија. Така, астронаутот Господ Лукан, аксолоти, лоша коса на лицето, што е мустаќи, варијациите на бојата во јајцеводите, и денови во неделата. Тоа се неколку предлози за балери. И ова ќе биде балеричар, слободен стил на рап. Тоа е рап составен на лице место но тоа се цели белешки, не напишани или испишани, никогаш повеќе да не се види. Не грижи се, нема да биде исто толку срање мислите дека ќе биде! Ајде да го испуштиме тоа што го победи мојот пријател, ајде да се забавуваме! (расположи публика) Избрав прилично студен рап, затоа се премногу возбудени, премногу рано во шоуто. (рап победи) ♪ Рап кој никогаш не бил видел ♪ ♪ Мојот омилен ден во неделата е четврток ♪ ♪ Бидејќи Тор на норвешкиот Бог ♪ ♪ го доби името, и јас велам ♪ Вратете се на датум, го имате денот на Один ♪ ♪ Затоа е среда ♪ ♪ е напишано толку чудно ♪ понеделник, именуван по месечина, голем опсег ♪ ♪ недела сонце, очигледно ♪ ♪ Сај, да Сатурн, планетата ♪ Да, но тогаш се случи петок ♪ ♪ Тоа е Фреја, друг норвешки бог на насилство ♪ Кој е последниот, да, јас привлекувам тишина Did Ние ги сторивме сите, да, јас сум на небото ♪ Норвешкиот Валхала ги брои деновите во неделата ♪ Тоа е седум ♪ ♪ И среда, е ден на грчи ♪ Can't Не можам да се справам со ♪ Always Јас секогаш го преминувам, таму на календарот ♪ ♪ Не го сакам тоа ♪ О, се сеќавам, вторник, да, дозволете ми да дојдам ♪ И отстранете ја едната рака ♪ ♪ Тоа е она што го направи Бог Тју ♪ ♪ Луѓето забораваат на него ♪ јас тебе ти ♪ TYR е технички ден на Тир ♪ Забавувајте се со рацете и замавте ♪ Никој не сака богови на норвешки ♪ Но, тоа не е толку чудно ♪ гледам надолу во вид на женско тело ♪ зјапам ♪ Get Го добивам малиот скалпел Then И тогаш ја вметнувам над гениталиите ♪ Јас гледам на страна, да, гледам низ ова ♪ ♪ Тоа е шпекулант веднаш на матката ♪ Јас гледам на страна, и јас сум многу среќен ♪ ♪ Да се ​​поздрави со она што го носи јајцето ♪ ♪ Од јајниците ♪ Тоа е фалопиевата цевка ♪ И осигурете се дека во матката се движи Might Можеби само мислите ♪ Thought Мислев дека се е вагина, но не ♪ ♪ Неверојатно е ♪ ♪ Некои од нив се досадни, а некои се сјајни ♪ ♪ Некои од нив се розови ♪ Некои од нив се пурпурни ♪ ♪ Некои од нив се досадни кафеави ♪ Тоа е прилично штетно ♪ Ако вашите јајцеводители беа толку беж-г ♪ Вид на ужасно, но сепак ♪ ♪ Тие прават бебиња ♪ ♪ Така е ♪ ♪ Тогаш ги туркате од таму надолу ♪ ♪ Кога ќе се роди бебето, нема коса на лицето If И ако тоа се случи, навистина ќе го избричиш лицето ♪ In Бебе со мустаќи, на тоа место ♪ На усна, на непцето ♪ Sayе речеш кој, новороденче, соблечи го, земи малку Бик ♪ жилет пред ♪ Ave Избришете ја усната ♪ ♪ Да, одете таму ♪ ♪ го натерав бебето да изгледа како Адолф Хитлер ♪ Зошто Хитлер имал мустаќи? ♪ ♪ Дали беше млад? ♪ ♪ Можеби, веројатно ♪ ♪ Да, се чувствувам многу напнат ♪ Како Господ што бега од законот кога уби дадилка ♪ Ah Да, ние знаеме за ова, вие не ме сфаќате ♪ ♪ Господ Лукан, не стеалин,, не плен ' Ran Избега, во воз, од Лутон ♪ Тоа е железничка станица во близина на Лондон Ent отиде во Кејп Канаверал ♪ Да, грмотевме ♪ ♪ десно низ вратата ♪ ♪ рече дадилката, јас само ја стаклов her ♪ Затоа треба да се пријавам овде, во НАСА ♪ Те молам, однесе ме во вселената на шатлот ♪ Really Јас сум навистина во неволја затоа што ♪ дадилката е во локва крв ♪ ♪ И жена ми и мојот син дојдоа дома И, рече зошто ќе ја убиеш дадилката, Господи ♪ Но, мене ме немаше Ran Избегав, и многу лорд како пејачот од киви ♪ Now Сега сум во вселената ♪ ♪ Ве молиме, обидете се и донесете ја целата храна ♪ ♪ И хранливите материи што ми се потребни, до ISS ♪ Мојата ужасна алчност доведе до тоа да бидам убиен ♪ Треба да се убие ♪ ♪ Јас сум најлошиот Господ од лордот Дејмон Хил ♪ Was Тој беше возач на трки ♪ Не мислам дека тој беше претворен во Господ ♪ Можеше да рече Господ Алан Шеќер ♪ би бил обожавател ♪ ♪ Кој беше последниот од вас момци во овој дел ♪ ♪ Плукај го назад кон мене, да го огледало тој одраз ♪ ♪ Од водата, гледам мала работа ♪ Погледни како змија ♪ но има малку ситни нозе legs ♪ Знаете дека сакам да го земам од Мексико 'Re Нелегално се извезуваат If И ако дознаам, ќе ве заебавам report C 'Предизвикај тие се толку проклети симпатични Feel Се чувствувам прилично зачуден Feel Се чувствувам интелигентно дека ги познавам овие мали ситни новости ts ♪ Некои од нив се црни, а некои се бели ♪ Got Тие добија одличен слеп ♪ ♪ среде ноќ ♪ Тие не се како риби ♪ но тие не се како водоземци ♪ Да, погледнете ги малите жабри и нивните мали екстремитети ♪ Look Изгледаат вид на пердувено црвено ♪ Тоа е како тие да имаат мали перници ♪ ♪ во страната на главата ♪ ♪ Зошто ги сакав толку многу, кога бев насмевка (сакав да кажам дете очигледно) ♪ Really Јас навистина ги сакам аксолотите, да ♪ Погледнете го на детето (и јасно дека требаше да се насмевна) ♪ Always Тие секогаш се грицкаат, како квока ♪ ♪ Така, ќе одам да одам во Мексико, со шише ♪ „Јас пешачам“ до пештерата и обидете се да ја повикате во ♪ Кажи, малку аксолот, дај му нежен ♪ И ќе пливаше, до мене ♪ Then И тогаш го транспортирам, надвор од земјата ♪ Како го ставам својот ќумур, ♪ ♪е се шетав преку безбедноста ♪ Однесете го назад таму, јас би го обожавал ♪ ♪е ме зјапаше me Itе го стопам на главата ♪ Would Јас би рекол, ти си одличен ♪ Then И тогаш ќе поканам околу мојот најдобар другар - лорд Лукан ♪ ♪ Таму одиш ♪ Ви благодарам што гледавте. Ве молиме, гледајте повеќе со плејлисти, овде. Претплатете се овде. Како, коментирај, сите тие работи. Извикувајќи, бај!

ОВОЈ РАП Е ВИ ЈА УМЕ ДА ПОСЕБИ

Book a personalised freestyle rap at www.cameo.com/christurnercomedy Taking any suggestions the audience can throw at him, British Comedian and Rapper, Chris Turner absolutely EDUCATES with an insane off the dome dope freestyle rap about: 🔥 AXOLOTL 🔥 🔥 DAYS OF THE WEEK 🔥 🔥 LORD LUCAN: ASTRONAUT 🔥 🔥 BAD FACIAL HAIR (MOUSTACHES) 🔥 🔥 THE VARIATION OF COLOUR IN FALLOPIAN TUBES 🔥 Get this guy on Sway in the Morning! Beat: ‘You and Me' - Sedivi : www.youtube.com/watch Recorded at The Black Flamingo, Perth Fringeworld. ---------- For fans of: #SwayIntheMorning #SwaysUniverse #freestylerap #macmiller #logic #eminem #lildicky #rapbeats #5fingersofdeath #waynebrady
sways universe, freestyle rapper, comedy rapper, musical comedy, five fingers of death, christurnercomedy, twitch rapping, freestyle rap, rap music, sway in the morning, twitch freestyle, rapping, freestyling, freestyle hip hop, hip hop, comedy rap, off the dome,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="1.443"> - И оваа страна овде, ако сте во овој дел >

< start="1.443" dur="1.264"> на овој мал дел овде, >

< start="2.707" dur="1.806"> за што сакате да слушнете рап? >

< start="5.98" dur="1.11"> - [Членови на публика] Денови во неделата. >

< start="7.09" dur="0.975"> - Деновите во неделата? >

< start="8.065" dur="0.833"> (публиката се смее) >

< start="8.898" dur="2.012"> Колку супер предлог! >

< start="10.91" dur="2.16"> Мате, тоа е така, точно е под наши нозе! >

< start="13.07" dur="1.59"> Ми се допаѓа тоа, кул. >

< start="14.66" dur="1.22"> Сите други ебани го мразеа, >

< start="15.88" dur="0.833"> но тие не се во право. >

< start="16.713" dur="1.047"> Тие се. >

< start="17.76" dur="1.01"> Знаете, тој веројатно, >

< start="18.77" dur="0.833"> тоа е петок вечер, >

< start="19.603" dur="0.833"> Веројатно сте како, >

< start="20.436" dur="2.464"> "О, зошто не можам да кажам големи влакнести топки или нешто?" >

< start="22.9" dur="0.833"> Денови во неделата. >

< start="23.733" dur="2.692"> Точно, вие момци овде, за што сакате да силувате? >

< start="26.425" dur="1.185"> - [Членови на публиката] Фалопиевите цевки. >

< start="27.61" dur="3.43"> - Имаше два, пигменти од боја и јајцеводите. >

< start="31.04" dur="3.19"> Takeе ја земеме варијантата на боите, >

< start="34.23" dur="1.354"> во јајцеводите. >

< start="35.584" dur="2.113"> (публиката се смее) >

< start="37.697" dur="2.423"> - Сигурен сум дека сите тие се различни бои, зарем не? >

< start="40.12" dur="0.856"> Кул, така. >

< start="40.976" dur="1.164"> (публиката се смее) >

< start="42.14" dur="1.43"> Веројатно >

< start="43.57" dur="1.16"> И немој да излегуваш како што си ги видел! >

< start="44.73" dur="2.44"> Никој од вас не видел јајцеводители. >

< start="47.17" dur="2.09"> Дик ми е толку голем, ебам да ги видам сите - >

< start="49.26" dur="0.833"> Не! >

< start="51.67" dur="1.38"> Океј, па денови во неделата, >

< start="53.05" dur="2.25"> варијацијата на бојата во јајцеводите, >

< start="55.3" dur="1.668"> престанете да објаснувате што се јајцеводите. >

< start="56.968" dur="2.562"> (публиката се смее) >

< start="59.53" dur="1.98"> Што, момци во средина, за што сакате да рапувате? >

< start="61.51" dur="0.89"> - [Член на публиката] Лоша коса на лицето! >

< start="62.4" dur="1.88"> - Лоша коса на лицето, кул. >

< start="64.28" dur="1.73"> Само сакам да проверам, тоа не е насочено кон мене? >

< start="66.01" dur="0.927"> Јас сум-- >

< start="66.937" dur="0.833"> (публиката се смее) >

< start="67.77" dur="0.833"> О добро. >

< start="68.603" dur="0.833"> Ах, лоша коса на лицето, >

< start="69.436" dur="1.937"> што би рекле дека е најлошата коса на лицето? >

< start="72.806" dur="0.833"> - [Член на публиката] Мустаќи. >

< start="73.639" dur="0.941"> - Мустаќи? >

< start="74.58" dur="0.833"> Океј, кул. >

< start="75.413" dur="1.947"> Мислам дека имавте коза за да се обратите, >

< start="77.36" dur="1.86"> избравте мустаќи, не! >

< start="79.22" dur="1.93"> Мустаќи, фини, мустаќи. >

< start="81.15" dur="0.833"> Денови во неделата. >

< start="81.983" dur="2.447"> Варијациите на бојата во јајцеводите. >

< start="84.43" dur="2.24"> Дечки овде, досега ова се неколку одлични предлози. >

< start="86.67" dur="1.123"> Па ајде да продолжиме. >

< start="87.793" dur="1.036"> - [Член на публиката] Аксолотли. >

< start="88.829" dur="1.388"> - Акотолотли, ах! >

< start="90.217" dur="1.233"> (расположи публика) >

< start="91.45" dur="2.83"> - Исус го заебава Христа, што ти е лошо? >

< start="94.28" dur="1.98"> Здраво, ние сме австралиското здружение Аксолотл, >

< start="96.26" dur="2.56"> Трипл А, да, убаво време, да? >

< start="98.82" dur="1.2"> Тие се животно, но, >

< start="101.12" dur="2.12"> затоа што е доста специфично и ниско, >

< start="103.24" dur="2.06"> Се чувствувам како тоа е фер сугестија. >

< start="105.3" dur="1.23"> Rulesивотните правила само ги запираат луѓето да кажуваат >

< start="106.53" dur="1.34"> кучиња и работи како тоа. >

< start="107.87" dur="1.32"> Ако не знаете какви се аксолотите, >

< start="109.19" dur="3.2"> тие се еден вид вид трајно малолетничка саламандер >

< start="112.39" dur="1.58"> што живее во мрежа на пештери, >

< start="113.97" dur="2.64"> само во Централна Америка, поточно, мислам дека Мексико. >

< start="116.61" dur="2.171"> И да, ебате, знам многу за нив, >

< start="118.781" dur="1.739"> (публиката се смее) >

< start="120.52" dur="1.74"> Го сакам кога луѓето ќе се обидат да те избркаат, >

< start="122.26" dur="1.65"> и тогаш сте како ух, кога имав тринаесет години, >

< start="123.91" dur="1.16"> Јас навистина сакав аксолот, >

< start="125.07" dur="1.436"> затоа што немав пријатели. >

< start="126.506" dur="1.844"> (публиката се смее) >

< start="128.35" dur="1.1"> - Дечки овде. >

< start="129.45" dur="0.833"> - [Член на публиката] Brexit! >

< start="130.283" dur="0.833"> - Што? >

< start="131.116" dur="0.833"> - [Член на публиката] Brexit! >

< start="131.949" dur="1.331"> - Премногу очигледен предлог на Брексит, се плашам. >

< start="133.28" dur="1.99"> Знам дека буквално се случува во моментов, >

< start="135.27" dur="1.8"> вака е последниот ден. >

< start="137.07" dur="0.85"> Finishе ја завршиме претставата >

< start="137.92" dur="1.98"> држејќи се за раце и пеејќи го Аулд Ланг Син >

< start="139.9" dur="1.867"> тоа ќе биде одлично. >

< start="141.767" dur="1.473"> - [Член на публиката] Астронаутите! >

< start="143.24" dur="1.44"> - Господ Лукан и астронаут. >

< start="144.68" dur="3.14"> Океј, астронаутот лорд Лукан, да. >

< start="147.82" dur="2.418"> О, вие момци знаете кој е лордот Лукан, нели? >

< start="150.238" dur="0.852"> (викање на публиката) >

< start="151.09" dur="1.639"> Па ќе дознаете во рапот, зарем не? >

< start="152.729" dur="1.971"> (публиката се смее) >

< start="154.7" dur="0.833"> Океј, кул. >

< start="155.533" dur="2.467"> Значи, јас го сакам фактот дека како 20 од вас знаевте аксолоти, >

< start="158" dur="2.57"> но ти си, о, еден вид британски лорд >

< start="160.57" dur="2.33"> кој ја уби својата сопруга, не, никогаш не сме чуле за него. >

< start="162.9" dur="3.03"> За него се верува дека живее во Австралија. >

< start="165.93" dur="3.63"> Така, астронаутот Господ Лукан, аксолоти, >

< start="169.56" dur="2.13"> лоша коса на лицето, што е мустаќи, >

< start="171.69" dur="2"> варијациите на бојата во јајцеводите, >

< start="173.69" dur="0.943"> и денови во неделата. >

< start="174.633" dur="2.347"> Тоа се неколку предлози за балери. >

< start="176.98" dur="2.153"> И ова ќе биде балеричар, слободен стил на рап. >

< start="179.133" dur="1.637"> Тоа е рап составен на лице место >

< start="180.77" dur="1.711"> но тоа се цели белешки, не напишани или испишани, >

< start="182.481" dur="1.299"> никогаш повеќе да не се види. >

< start="183.78" dur="2.03"> Не грижи се, нема да биде исто толку срање >

< start="185.81" dur="1.38"> мислите дека ќе биде! >

< start="187.19" dur="2.66"> Ајде да го испуштиме тоа што го победи мојот пријател, ајде да се забавуваме! >

< start="189.85" dur="2.833"> (расположи публика) >

< start="194.134" dur="2.146"> Избрав прилично студен рап, затоа се премногу возбудени, >

< start="196.28" dur="1.1"> премногу рано во шоуто. >

< start="198.684" dur="2.25"> (рап победи) >

< start="202.348" dur="1.866"> ♪ Рап кој никогаш не бил видел ♪ >

< start="204.214" dur="1.667"> ♪ Мојот омилен ден во неделата е четврток ♪ >

< start="205.881" dur="1.886"> ♪ Бидејќи Тор на норвешкиот Бог ♪ >

< start="207.767" dur="2.375"> ♪ го доби името, и јас велам >

< start="210.142" dur="2.039"> ♪ Вратете се на датум, го имате денот на Один ♪ >

< start="212.181" dur="1.062"> ♪ Затоа е среда ♪ >

< start="213.243" dur="1.48"> ♪ е напишано толку чудно >

< start="214.723" dur="2.546"> ♪ понеделник, именуван по месечина, голем опсег ♪ >

< start="217.269" dur="2.057"> ♪ недела сонце, очигледно ♪ >

< start="219.326" dur="2.088"> ♪ Сај, да Сатурн, планетата >

< start="221.414" dur="1.88"> ♪ Да, но тогаш се случи петок ♪ >

< start="223.294" dur="2.597"> ♪ Тоа е Фреја, друг норвешки бог на насилство >

< start="225.891" dur="2.83"> ♪ Кој е последниот, да, јас привлекувам тишина >

< start="228.721" dur="2.411"> Did Ние ги сторивме сите, да, јас сум на небото >

< start="231.132" dur="1.964"> ♪ Норвешкиот Валхала ги брои деновите во неделата >

< start="233.096" dur="0.833"> ♪ Тоа е седум ♪ >

< start="233.929" dur="1.814"> ♪ И среда, е ден на грчи ♪ >

< start="235.743" dur="1.379"> Can't Не можам да се справам со ♪ >

< start="237.122" dur="2.658"> Always Јас секогаш го преминувам, таму на календарот ♪ >

< start="239.78" dur="1.132"> ♪ Не го сакам тоа >

< start="240.912" dur="3.028"> ♪ О, се сеќавам, вторник, да, дозволете ми да дојдам ♪ >

< start="243.94" dur="1.562"> И отстранете ја едната рака ♪ >

< start="245.502" dur="1.766"> ♪ Тоа е она што го направи Бог Тју ♪ >

< start="247.268" dur="1.919"> ♪ Луѓето забораваат на него >

< start="249.187" dur="1.135"> ♪ јас тебе ти >

< start="250.322" dur="2.684"> ♪ TYR е технички ден на Тир >

< start="253.006" dur="2.162"> ♪ Забавувајте се со рацете и замавте >

< start="255.168" dur="1.32"> ♪ Никој не сака богови на норвешки >

< start="256.488" dur="1.394"> ♪ Но, тоа не е толку чудно >

< start="257.882" dur="3.003"> ♪ гледам надолу во вид на женско тело >

< start="260.885" dur="0.887"> ♪ зјапам ♪ >

< start="261.772" dur="1.504"> Get Го добивам малиот скалпел >

< start="263.276" dur="2.728"> Then И тогаш ја вметнувам над гениталиите >

< start="266.004" dur="2.673"> ♪ Јас гледам на страна, да, гледам низ ова ♪ >

< start="268.677" dur="2.645"> ♪ Тоа е шпекулант веднаш на матката >

< start="271.322" dur="2.612"> ♪ Јас гледам на страна, и јас сум многу среќен ♪ >

< start="273.934" dur="2.068"> ♪ Да се ​​поздрави со она што го носи јајцето ♪ >

< start="276.002" dur="1.194"> ♪ Од јајниците >

< start="277.196" dur="1.817"> ♪ Тоа е фалопиевата цевка >

< start="279.013" dur="2.691"> ♪ И осигурете се дека во матката се движи >

< start="281.704" dur="1.005"> Might Можеби само мислите ♪ >

< start="282.709" dur="2.371"> Thought Мислев дека се е вагина, но не ♪ >

< start="285.08" dur="0.833"> ♪ Неверојатно е ♪ >

< start="285.913" dur="1.936"> ♪ Некои од нив се досадни, а некои се сјајни ♪ >

< start="287.849" dur="1.227"> ♪ Некои од нив се розови >

< start="289.076" dur="1.463"> ♪ Некои од нив се пурпурни ♪ >

< start="290.539" dur="1.302"> ♪ Некои од нив се досадни кафеави >

< start="291.841" dur="1.195"> ♪ Тоа е прилично штетно >

< start="293.036" dur="2.852"> ♪ Ако вашите јајцеводители беа толку беж-г >

< start="295.888" dur="1.303"> ♪ Вид на ужасно, но сепак ♪ >

< start="297.191" dur="1.405"> ♪ Тие прават бебиња ♪ >

< start="298.596" dur="0.833"> ♪ Така е ♪ >

< start="299.429" dur="1.916"> ♪ Тогаш ги туркате од таму надолу ♪ >

< start="301.345" dur="2.516"> ♪ Кога ќе се роди бебето, нема коса на лицето >

< start="303.861" dur="2.432"> If И ако тоа се случи, навистина ќе го избричиш лицето ♪ >

< start="306.293" dur="2.627"> In Бебе со мустаќи, на тоа место >

< start="308.92" dur="1.663"> ♪ На усна, на непцето ♪ >

< start="310.583" dur="3.202"> Sayе речеш кој, новороденче, соблечи го, земи малку Бик >

< start="313.785" dur="0.978"> ♪ жилет пред ♪ >

< start="314.763" dur="1.177"> Ave Избришете ја усната ♪ >

< start="315.94" dur="1.395"> ♪ Да, одете таму ♪ >

< start="317.335" dur="2.447"> ♪ го натерав бебето да изгледа како Адолф Хитлер >

< start="319.782" dur="1.7"> ♪ Зошто Хитлер имал мустаќи? ♪ >

< start="321.482" dur="1.401"> ♪ Дали беше млад? ♪ >

< start="322.883" dur="1.305"> ♪ Можеби, веројатно ♪ >

< start="324.188" dur="1.215"> ♪ Да, се чувствувам многу напнат >

< start="325.403" dur="2.859"> ♪ Како Господ што бега од законот кога уби дадилка ♪ >

< start="328.262" dur="2.631"> Ah Да, ние знаеме за ова, вие не ме сфаќате ♪ >

< start="330.893" dur="2.472"> ♪ Господ Лукан, не стеалин,, не плен ' >

< start="333.365" dur="2.715"> Ran Избега, во воз, од Лутон >

< start="336.08" dur="2.139"> ♪ Тоа е железничка станица во близина на Лондон >

< start="338.219" dur="1.598"> Ent отиде во Кејп Канаверал >

< start="339.817" dur="0.977"> ♪ Да, грмотевме ♪ >

< start="340.794" dur="1.263"> ♪ десно низ вратата ♪ >

< start="342.057" dur="2.254"> ♪ рече дадилката, јас само ја стаклов her >

< start="344.311" dur="2.495"> ♪ Затоа треба да се пријавам овде, во НАСА >

< start="346.806" dur="2.516"> ♪ Те молам, однесе ме во вселената на шатлот ♪ >

< start="349.322" dur="1.587"> Really Јас сум навистина во неволја затоа што >

< start="350.909" dur="1.563"> ♪ дадилката е во локва крв ♪ >

< start="352.472" dur="2.158"> ♪ И жена ми и мојот син дојдоа дома >

< start="354.63" dur="1.586"> И, рече зошто ќе ја убиеш дадилката, Господи >

< start="356.216" dur="1.265"> ♪ Но, мене ме немаше >

< start="357.481" dur="2.995"> Ran Избегав, и многу лорд како пејачот од киви ♪ >

< start="360.476" dur="1.272"> Now Сега сум во вселената ♪ >

< start="361.748" dur="2.221"> ♪ Ве молиме, обидете се и донесете ја целата храна ♪ >

< start="363.969" dur="2.592"> ♪ И хранливите материи што ми се потребни, до ISS >

< start="366.561" dur="2.873"> ♪ Мојата ужасна алчност доведе до тоа да бидам убиен >

< start="369.434" dur="1.294"> ♪ Треба да се убие ♪ >

< start="370.728" dur="2.61"> ♪ Јас сум најлошиот Господ од лордот Дејмон Хил ♪ >

< start="373.338" dur="1.228"> Was Тој беше возач на трки >

< start="374.566" dur="1.473"> ♪ Не мислам дека тој беше претворен во Господ >

< start="376.039" dur="1.546"> ♪ Можеше да рече Господ Алан Шеќер >

< start="377.585" dur="1.373"> ♪ би бил обожавател ♪ >

< start="378.958" dur="2.792"> ♪ Кој беше последниот од вас момци во овој дел ♪ >

< start="381.75" dur="2.653"> ♪ Плукај го назад кон мене, да го огледало тој одраз ♪ >

< start="384.403" dur="1.836"> ♪ Од водата, гледам мала работа >

< start="386.239" dur="1.17"> ♪ Погледни како змија >

< start="387.409" dur="1.523"> ♪ но има малку ситни нозе legs >

< start="388.932" dur="1.894"> ♪ Знаете дека сакам да го земам од Мексико >

< start="390.826" dur="1.582"> 'Re Нелегално се извезуваат >

< start="392.408" dur="2.557"> If И ако дознаам, ќе ве заебавам report >

< start="394.965" dur="1.539"> C 'Предизвикај тие се толку проклети симпатични >

< start="396.504" dur="1.198"> Feel Се чувствувам прилично зачуден >

< start="397.702" dur="2.824"> Feel Се чувствувам интелигентно дека ги познавам овие мали ситни новости ts >

< start="400.526" dur="2.489"> ♪ Некои од нив се црни, а некои се бели ♪ >

< start="403.015" dur="1.351"> Got Тие добија одличен слеп ♪ >

< start="404.366" dur="1.454"> ♪ среде ноќ >

< start="405.82" dur="1.194"> ♪ Тие не се како риби >

< start="407.014" dur="1.733"> ♪ но тие не се како водоземци >

< start="408.747" dur="2.559"> ♪ Да, погледнете ги малите жабри и нивните мали екстремитети ♪ >

< start="411.306" dur="1.882"> Look Изгледаат вид на пердувено црвено >

< start="413.188" dur="1.336"> ♪ Тоа е како тие да имаат мали перници ♪ >

< start="414.524" dur="1.309"> ♪ во страната на главата ♪ >

< start="415.833" dur="3.206"> ♪ Зошто ги сакав толку многу, кога бев насмевка (сакав да кажам дете очигледно) ♪ >

< start="419.039" dur="1.667"> Really Јас навистина ги сакам аксолотите, да >

< start="420.706" dur="1.268"> ♪ Погледнете го на детето (и јасно дека требаше да се насмевна) ♪ >

< start="421.974" dur="2.247"> Always Тие секогаш се грицкаат, како квока ♪ >

< start="424.221" dur="2.424"> ♪ Така, ќе одам да одам во Мексико, со шише ♪ >

< start="426.645" dur="2.729"> „Јас пешачам“ до пештерата и обидете се да ја повикате во >

< start="429.374" dur="3.139"> ♪ Кажи, малку аксолот, дај му нежен >

< start="432.513" dur="2.66"> ♪ И ќе пливаше, до мене ♪ >

< start="435.173" dur="2.629"> Then И тогаш го транспортирам, надвор од земјата >

< start="437.802" dur="1.447"> ♪ Како го ставам својот ќумур, ♪ >

< start="439.249" dur="1.549"> ♪е се шетав преку безбедноста >

< start="440.798" dur="2.062"> ♪ Однесете го назад таму, јас би го обожавал ♪ >

< start="442.86" dur="1.059"> ♪е ме зјапаше me >

< start="443.919" dur="0.905"> Itе го стопам на главата ♪ >

< start="444.824" dur="1.343"> Would Јас би рекол, ти си одличен ♪ >

< start="446.167" dur="2.556"> Then И тогаш ќе поканам околу мојот најдобар другар - лорд Лукан ♪ >

< start="448.723" dur="0.833"> ♪ Таму одиш ♪ >

< start="449.556" dur="0.894"> Ви благодарам што гледавте. >

< start="450.45" dur="2.15"> Ве молиме, гледајте повеќе со плејлисти, овде. >

< start="452.6" dur="1.09"> Претплатете се овде. >

< start="453.69" dur="1.638"> Како, коментирај, сите тие работи. >

< start="455.328" dur="1.172"> Извикувајќи, бај! >