457s BAPAN INI AKU MÉTAKKEUN INGGU images and subtitles

- Sareng di dieu, upami anjeun aya dina bagian ieu tina bagean saeutik ieu naon anu anjeun hoyong ngadangu rap perkawis? - [Pamirsa Anggota] Dinten minggu. - Ari poe minggu? (nonton seuri) Naon saran anu fuckin hebat! Mate, éta ngan kitu, leres dina kaayaan hidung urang! Kuring resep éta, tiis. Saha waé anu fuckin 'dibenci, tapi aranjeunna salah. Maranéhna nyaéta. Anjeun terang, panginten anjeunna, éta wengi Jumaah, Anjeun meureun resep, "Oh, naha kuring henteu tiasa nyebarkeun bal buluan gedé atanapi naon?" Poé saminggu. Bener kitu, anjeun didieu, naon anu anjeun badé rap perkawis? - [Pamirsa Anggota] tabung Fallopian. - Aya dua, pigmén warna sareng tabung fallopian. Urang bakal nyandak variasi warna, dina tabung fallopian. (nonton seuri) - Kuring yakin aranjeunna sadayana warna, sanés? Seueur, kitu. (nonton seuri) Panginten. Sareng tong janten kaluar sapertos anjeun atos tingali aranjeunna! Henteu aya anu katingali tabung fallopian. Kontol kuring janten ageung, kuring bangsat ningali aranjeunna sadayana Henteu! Oke, janten dinten minggu, variasi warna dina tabung fallopian, ngeureunkeun ngajelaskeun naon tabung fallopian. (nonton seuri) Naon, guys di tengah, naon anu anjeun badé rap perkawis? - [Anggota hadirin] Bulu raray anu goréng! - Bulu rai goréng, tiis. Ngan hoyong anjeun pariksa, éta sanés nunjukkeun kana kuring? Abdi-- (nonton seuri) Oh saé. Éh, buuk raray anu goréng, naon anu anjeun carioskeun nyaéta rambut raray anu paling awon? - [Anggota Hadir] Kumis. - Kumis? Oke, tiis. Maksad abdi anjeun ngagaduhan balé anu nuju angkat, anjeun milih kumis, moal! Kumis, halus, kumis. Poé saminggu. Variasi warna dina tabung fallopian. Sok atuh didieu, salami ieu sababaraha saran anu saé. Ku kituna hayu urang jaga. - [Anggota Pamirsa] Axolotls. - Axolotls, ah! (hadirin hadirin) - Yesus bangsat Kristus, naon salah anjeun? Hai, kami Asosiasi Axolotl Australia, Triple A, nuhun, gaduh waktos anu hébat, yeuh? Aranjeunna sato, tapi, sabab éta rada spesifik sareng Ecological, Kuring ngarasa yén éta saran adil. Sato sato ngan ukur ngeureunkeun jalma ngomong anjing sareng barang sapertos kitu. Upami anjeun henteu terang naon axolotls, aranjeunna mangrupikeun jenis jinis salamander salami éta hirup dina jaringan guha, ngan di Amérika Tengah, khususna, kuring pikir Méksiko. Sareng nya, jalu anjeun, kuring terang seueur perkawis kitu, (nonton seuri) Abdi resep lamun nyobian jalma-jalma dicandak, teras anjeun resep sapertos uh, nalika kuring tilu belas, Abdi hoyong cocolotl pisan, sabab kuring henteu gaduh babaturan. (nonton seuri) - Sok atuh didieu. - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Naon? - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Brexit teuing atra saran, kuring sieun. Kuring terang éta sacara harfiah aya lumangsung ayeuna, siga kieu mangrupikeun dinten akhir. Kami bakal réngsé acara ku nyekelan leungeun sareng nyanyi Auld Lang Syne éta bakal jadi hébat. - [Anggota hadirin] Astronot! - Gusti Lucan sareng astronot. Oke, Astronot Gusti Lucan, nuhun. Oh, anjeun kalebet saha anu terang Gusti Lucan, henteu? (audién ngagorowok) Nah anjeun bakal terang dina rap, moal? (nonton seuri) Oke, tiis. Janten, kuring resep kanyataan yén sapertos 20 anjeun terang axolotls, tapi anjeun sapertos, dzat nyaéta Lord Lord anu maehan pamajikanana, teu, urang henteu kantos nguping anjeunna. Anjeunna dipercaya dipercaya cicing di Australia. Jadi, Astronot Lord Lucan, axolotls, buuk raray anu goréng, anu kumis, variasi warna dina tabung fallopian, sareng dinten minggu. Anu, aya sababaraha saran baller. Sareng ieu anu tiasa janten baller, rap gaya gaya. Éta mangrupikeun rap anu dilakukeun dina tempat éta tapi éta sadayana catetan, sanés ditulis atanapi skrip, moal katingal deui. Teu hariwang, éta moal janten shit sakumaha anjeun bakal dianggap! Kéngingkeun yén ngalahirkeun réréncangan kuring, hayu urang suka-suka! (hadirin hadirin) Kuring milih rada rap rap, janten kami bungah teuing, awal teuing dina acara. (neunggeul rap) ♪ Rap anu teu acan kantos disaksian ♪ ♪ dinten karesep kuring dina minggu nyaéta Kemis ♪ ♪ Kusabab Thor Sareng Gusti ♪ ♪ Éta namina saurna, sareng kuring nyarios ♪ ♪ Balik tanggal hiji, anjeun parantos aya dinten Odin ♪ ♪ Kusabab éta Rebo ♪ ♪ Iseja jadi aneh ♪ ♪ Senén, dingaranan bulan, jangkauan ageung ♪ Minggu panonpoe, écés ♪ ♪ Sab, enya Saturnus, planét ♪ ♪ Yeah, tapi kajantenan Jumaah kajantenan ♪ ♪ Éta Freya, lain Gusti Norse kekerasan ♪ ♪ Naon anu terakhir yeuh, kuring tarik tiiseun ♪ ♪ Kami ngalakukeun sagala rupa, nuhun, kuring di surga ♪ ♪ Éta Norse Valhalla ngitung dinten minggu the ♪ Éta nyaéta tujuh ♪ ♪ Sareng Rebo, mangrupikeun dinten tihang ♪ ♪ Abdi henteu tiasa nangani ya ♪ ♪ Kuring sok nyebrang kaluarna, aya dina kalénder ♪ ♪ Kuring henteu hoyong éta ♪ ♪ Oh, kuring émut, Salasa, yeuh hayu atuh datang ♪ Sever Sareng dipotong hiji leungeun yeuh ♪ ♪ Éta naon anu dilakukeun ku Déwa Tew ♪ ♪ Jalma poho ngeunaan anjeunna ♪ ♪ Kuring murangkalih anjeun ♪ ♪ TYR sacara teknis dina dinten Tyr ♪ ♪ Ngagaduhan seueur senang, tahan leungeun sareng ayunan ♪ ♪ Henteu aya anu resep sareng dewa Norse ♪ ♪ Tapi éta henteu aneh ♪ ♪ Kuring katingali dina jinis awewe bikang ♪ ♪ Kuring neuteup ♪ ♪ kuring meunang kulit sirah saeutik ♪ Then Terus kuring nyelapkeun kana luhur alat kelamin ♪ ♪ Abdi milarian di sisi, yeuh kuring ningali anu kieu ♪ Éta spéktrum tepat dina rahim ♪ ♪ Kuring neuteup ka sisi, tur kuring senang ♪ ♪ Disambut ku naon anu ngirimkeun endog ♪ ♪ Ti ovarium ♪ ♪ Éta tabung fallopian ♪ ♪ Sareng yakin kana rahim éta gerak ♪ ♪ Anjeun ngan ukur mikir ♪ ♪ Kuring panginten éta sadayana vaginas, tapi henteu ♪ Amazing Heboh ♪ ♪ Sababaraha diantorkeun sareng sababaraha di antarana ngagurilap ♪ ♪ Sababaraha di antarana warna pink ♪ ♪ Sababaraha di antarana ungu ♪ ♪ Sababaraha diantarana kusam coklat ♪ ♪ Éta rada menyakiti ♪ ♪ Upami fallopi anjeun janten beige-y ♪ ♪ Jenis pikasieuneun, tapi tetep ♪ ♪ Aranjeunna ngadamel orok ♪ Right Éta leres ♪ ♪ Teras anjeun nyorong aranjeunna kaluar ti dinya ♪ ♪ Nalika orok ngalahir éta teu gaduh rambut raray ♪ ♪ Sareng upami éta, leres pisan, anjeun bakal nyukur wajahna ♪ ♪ Orok anu kumis, di tempat éta ♪ The Dina lambey, dina palate ♪ ♪ Anjeun bakal nyarios poko, orok, dipareuman, sakedik Bic ♪ ♪ Razor di payun ♪ ♪ Cukur kaluar biwir ♪ ♪ Leres, aya di dinya ♪ ♪ Kuring ngajantenkeun orok sapertos Adolf Hitler ♪ ♪ Naha Hitler ngagaduhan kumis? ♪ ♪ Ieu nalika anjeunna ngora? ♪ ♪ Panginten, sigana ♪ ♪ Heuh kuring ngarasa strung pisan ♪ ♪ Jiga Gusti anu ngajalankeun hukum tina nalika anjeunna maéhan nini ♪ ♪ Leres, kami terang ngeunaan ieu, anjeun henteu ngartos kuring ♪ ♪ Gusti Lucan, sanés hangin ', teu lootin' ♪ Ran Anjeunna kabur, dina karéta, ti Luton ♪ ♪ Éta stasiun karéta caket London ♪ ♪ angkat ka Cape Canaveral ♪ ♪ Leres, urang ngaguruh ♪ ♪ Tepat kana panto ♪ ♪ saur si nini, kuring mah ngan ukur kaca anjeunna ♪ ♪ Maka kuring kedah ngadaptarkeun ka dieu, ka NASA ♪ ♪ Punten, bawa kuring kana rohangan dina shuttle ♪ ♪ Kuring bener-bener kasulitan kusabab ♪ ♪ Ayah dina bungkus getih ♪ ♪ Sareng pamajikan sareng putra abdi sareng bumi ♪ ♪ Sareng saur anjeun kengingkeun maéhan si indung, Gusti ♪ ♪ Tapi kuring ical ♪ ♪ Kuring lumpat, sareng seueur Lorde sapertos penyanyi kiwi ♪ ♪ Kuring di rohangan ayeuna ♪ ♪ Punten kadieu cobi sareng kéngingkeun sadaya tuangeun ♪ ♪ Sareng nutrisi anu kuring peryogikeun, ka ISS ♪ ♪ Karakter kuring pikasieuneun ngarah ka kuring dibunuh ♪ ♪ Kudu ditelasan ♪ ♪ Kuring Gusti pangutan pangna saprak Lord Damon Hill ♪ ♪ Anjeunna supir balap ♪ ♪ Abdi henteu pikir anjeunna janten Gusti ♪ Bisa nyarios Gusti Alan Gula ♪ ♪ kuring bakal dipuja ♪ ♪ Naon anu pangahirna ti anjeun guys di bagian ieu ♪ ♪ Ngiduh deui atuh, yeuh gimme éta cerminan ♪ ♪ Leungiteun cai, abdi ningali barang anu leutik ♪ ♪ Lookin 'sapertos oray ♪ ♪ tapi éta meunang sababaraha suku leutik, ♪ ♪ Anjeun terang abdi hoyong nyandak ti Mexico ♪ ♪ Aranjeunna haram pikeun ékspor ♪ ♪ Sareng upami kuring terang, kuring bakal bangsat 'ngalaporkeun anjeun ♪ 'Ngahasilkeun aranjeunna lucu pisan ♪ kuring rada éléh ♪ ♪ Kuring ngarasa cerdas yén kuring terang énggal-énggal sanés ieu ♪ ♪ Sababaraha diantarana hideung, sareng sababaraha diantarana aya bodas ♪ ♪ Aranjeunna ngagaduhan visi buta hébat ♪ Di tengah wengi ♪ ♪ Aranjeunna henteu resep lauk ♪ Tapi aranjeunna henteu resep amfibi ians ♪ Leres, tingali gills sakedik sareng lambung awakna saeutik ♪ ♪ Aranjeunna katingali siga bulu wulu beureum ♪ ♪ Ieu sapertos aranjeunna ngagaduhan saeutik quills ills Dina sisi sirahna ♪ ♪ Kunaon kuring resep pisan ka aranjeunna, nalika kuring seuri (maksudna ngomong budak jelas) child ♪ Kuring bener-bener bogoh ka axolotls, yeuh ♪ ♪ Lookin 'pada murangkalih (sareng jelas éta sakuduna seuri) ♪ ♪ Aranjeunna teras nyengir, sapertos quokka ♪ ♪ Janten kuring angkat ka Mexico, nganggo botol ♪ ♪ Kuring nuju walkin 'ka guha, sareng cobi teras diciptakeun dina ♪ ♪ Ucapkeun, c'mon saeutik axolotl pasihan anu nyengir ♪ ♪ Sareng badé ngojay, langsung ka kuring ♪ ♪ teras kuring ngangkut éta, ka luar nagara ♪ ♪ Kumaha kuring nempatkeun bum kuring, ♪ ♪ Abdi ngalindung kana kaamanan ♪ ♪ Candak deui di dinya, kuring bakal sujud ♪ ♪ Éta atos teuteup ♪ Abdi tepuk dina sirahna ♪ ♪ Abdi hoyong, anjeun hébat ♪ ♪ Teras abdi ngajak anjeunna sobat panginten - Lord Lucan ♪ ♪ Aya wae didieu ♪ Hatur nuhun pikeun nonton. Punten tingali deui sareng daptar puter, di dieu. Langgan di dieu. Siga, koméntar, sagala hal éta. Gorowok, permios!

BAPAN INI AKU MÉTAKKEUN INGGU

Book a personalised freestyle rap at www.cameo.com/christurnercomedy Taking any suggestions the audience can throw at him, British Comedian and Rapper, Chris Turner absolutely EDUCATES with an insane off the dome dope freestyle rap about: 🔥 AXOLOTL 🔥 🔥 DAYS OF THE WEEK 🔥 🔥 LORD LUCAN: ASTRONAUT 🔥 🔥 BAD FACIAL HAIR (MOUSTACHES) 🔥 🔥 THE VARIATION OF COLOUR IN FALLOPIAN TUBES 🔥 Get this guy on Sway in the Morning! Beat: ‘You and Me' - Sedivi : www.youtube.com/watch Recorded at The Black Flamingo, Perth Fringeworld. ---------- For fans of: #SwayIntheMorning #SwaysUniverse #freestylerap #macmiller #logic #eminem #lildicky #rapbeats #5fingersofdeath #waynebrady
sways universe, freestyle rapper, comedy rapper, musical comedy, five fingers of death, christurnercomedy, twitch rapping, freestyle rap, rap music, sway in the morning, twitch freestyle, rapping, freestyling, freestyle hip hop, hip hop, comedy rap, off the dome,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="1.443"> - Sareng di dieu, upami anjeun aya dina bagian ieu >

< start="1.443" dur="1.264"> tina bagean saeutik ieu >

< start="2.707" dur="1.806"> naon anu anjeun hoyong ngadangu rap perkawis? >

< start="5.98" dur="1.11"> - [Pamirsa Anggota] Dinten minggu. >

< start="7.09" dur="0.975"> - Ari poe minggu? >

< start="8.065" dur="0.833"> (nonton seuri) >

< start="8.898" dur="2.012"> Naon saran anu fuckin hebat! >

< start="10.91" dur="2.16"> Mate, éta ngan kitu, leres dina kaayaan hidung urang! >

< start="13.07" dur="1.59"> Kuring resep éta, tiis. >

< start="14.66" dur="1.22"> Saha waé anu fuckin 'dibenci, >

< start="15.88" dur="0.833"> tapi aranjeunna salah. >

< start="16.713" dur="1.047"> Maranéhna nyaéta. >

< start="17.76" dur="1.01"> Anjeun terang, panginten anjeunna, >

< start="18.77" dur="0.833"> éta wengi Jumaah, >

< start="19.603" dur="0.833"> Anjeun meureun resep, >

< start="20.436" dur="2.464"> "Oh, naha kuring henteu tiasa nyebarkeun bal buluan gedé atanapi naon?" >

< start="22.9" dur="0.833"> Poé saminggu. >

< start="23.733" dur="2.692"> Bener kitu, anjeun didieu, naon anu anjeun badé rap perkawis? >

< start="26.425" dur="1.185"> - [Pamirsa Anggota] tabung Fallopian. >

< start="27.61" dur="3.43"> - Aya dua, pigmén warna sareng tabung fallopian. >

< start="31.04" dur="3.19"> Urang bakal nyandak variasi warna, >

< start="34.23" dur="1.354"> dina tabung fallopian. >

< start="35.584" dur="2.113"> (nonton seuri) >

< start="37.697" dur="2.423"> - Kuring yakin aranjeunna sadayana warna, sanés? >

< start="40.12" dur="0.856"> Seueur, kitu. >

< start="40.976" dur="1.164"> (nonton seuri) >

< start="42.14" dur="1.43"> Panginten. >

< start="43.57" dur="1.16"> Sareng tong janten kaluar sapertos anjeun atos tingali aranjeunna! >

< start="44.73" dur="2.44"> Henteu aya anu katingali tabung fallopian. >

< start="47.17" dur="2.09"> Kontol kuring janten ageung, kuring bangsat ningali aranjeunna sadayana >

< start="49.26" dur="0.833"> Henteu! >

< start="51.67" dur="1.38"> Oke, janten dinten minggu, >

< start="53.05" dur="2.25"> variasi warna dina tabung fallopian, >

< start="55.3" dur="1.668"> ngeureunkeun ngajelaskeun naon tabung fallopian. >

< start="56.968" dur="2.562"> (nonton seuri) >

< start="59.53" dur="1.98"> Naon, guys di tengah, naon anu anjeun badé rap perkawis? >

< start="61.51" dur="0.89"> - [Anggota hadirin] Bulu raray anu goréng! >

< start="62.4" dur="1.88"> - Bulu rai goréng, tiis. >

< start="64.28" dur="1.73"> Ngan hoyong anjeun pariksa, éta sanés nunjukkeun kana kuring? >

< start="66.01" dur="0.927"> Abdi-- >

< start="66.937" dur="0.833"> (nonton seuri) >

< start="67.77" dur="0.833"> Oh saé. >

< start="68.603" dur="0.833"> Éh, buuk raray anu goréng, >

< start="69.436" dur="1.937"> naon anu anjeun carioskeun nyaéta rambut raray anu paling awon? >

< start="72.806" dur="0.833"> - [Anggota Hadir] Kumis. >

< start="73.639" dur="0.941"> - Kumis? >

< start="74.58" dur="0.833"> Oke, tiis. >

< start="75.413" dur="1.947"> Maksad abdi anjeun ngagaduhan balé anu nuju angkat, >

< start="77.36" dur="1.86"> anjeun milih kumis, moal! >

< start="79.22" dur="1.93"> Kumis, halus, kumis. >

< start="81.15" dur="0.833"> Poé saminggu. >

< start="81.983" dur="2.447"> Variasi warna dina tabung fallopian. >

< start="84.43" dur="2.24"> Sok atuh didieu, salami ieu sababaraha saran anu saé. >

< start="86.67" dur="1.123"> Ku kituna hayu urang jaga. >

< start="87.793" dur="1.036"> - [Anggota Pamirsa] Axolotls. >

< start="88.829" dur="1.388"> - Axolotls, ah! >

< start="90.217" dur="1.233"> (hadirin hadirin) >

< start="91.45" dur="2.83"> - Yesus bangsat Kristus, naon salah anjeun? >

< start="94.28" dur="1.98"> Hai, kami Asosiasi Axolotl Australia, >

< start="96.26" dur="2.56"> Triple A, nuhun, gaduh waktos anu hébat, yeuh? >

< start="98.82" dur="1.2"> Aranjeunna sato, tapi, >

< start="101.12" dur="2.12"> sabab éta rada spesifik sareng Ecological, >

< start="103.24" dur="2.06"> Kuring ngarasa yén éta saran adil. >

< start="105.3" dur="1.23"> Sato sato ngan ukur ngeureunkeun jalma ngomong >

< start="106.53" dur="1.34"> anjing sareng barang sapertos kitu. >

< start="107.87" dur="1.32"> Upami anjeun henteu terang naon axolotls, >

< start="109.19" dur="3.2"> aranjeunna mangrupikeun jenis jinis salamander salami >

< start="112.39" dur="1.58"> éta hirup dina jaringan guha, >

< start="113.97" dur="2.64"> ngan di Amérika Tengah, khususna, kuring pikir Méksiko. >

< start="116.61" dur="2.171"> Sareng nya, jalu anjeun, kuring terang seueur perkawis kitu, >

< start="118.781" dur="1.739"> (nonton seuri) >

< start="120.52" dur="1.74"> Abdi resep lamun nyobian jalma-jalma dicandak, >

< start="122.26" dur="1.65"> teras anjeun resep sapertos uh, nalika kuring tilu belas, >

< start="123.91" dur="1.16"> Abdi hoyong cocolotl pisan, >

< start="125.07" dur="1.436"> sabab kuring henteu gaduh babaturan. >

< start="126.506" dur="1.844"> (nonton seuri) >

< start="128.35" dur="1.1"> - Sok atuh didieu. >

< start="129.45" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! >

< start="130.283" dur="0.833"> - Naon? >

< start="131.116" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! >

< start="131.949" dur="1.331"> - Brexit teuing atra saran, kuring sieun. >

< start="133.28" dur="1.99"> Kuring terang éta sacara harfiah aya lumangsung ayeuna, >

< start="135.27" dur="1.8"> siga kieu mangrupikeun dinten akhir. >

< start="137.07" dur="0.85"> Kami bakal réngsé acara >

< start="137.92" dur="1.98"> ku nyekelan leungeun sareng nyanyi Auld Lang Syne >

< start="139.9" dur="1.867"> éta bakal jadi hébat. >

< start="141.767" dur="1.473"> - [Anggota hadirin] Astronot! >

< start="143.24" dur="1.44"> - Gusti Lucan sareng astronot. >

< start="144.68" dur="3.14"> Oke, Astronot Gusti Lucan, nuhun. >

< start="147.82" dur="2.418"> Oh, anjeun kalebet saha anu terang Gusti Lucan, henteu? >

< start="150.238" dur="0.852"> (audién ngagorowok) >

< start="151.09" dur="1.639"> Nah anjeun bakal terang dina rap, moal? >

< start="152.729" dur="1.971"> (nonton seuri) >

< start="154.7" dur="0.833"> Oke, tiis. >

< start="155.533" dur="2.467"> Janten, kuring resep kanyataan yén sapertos 20 anjeun terang axolotls, >

< start="158" dur="2.57"> tapi anjeun sapertos, dzat nyaéta Lord Lord >

< start="160.57" dur="2.33"> anu maehan pamajikanana, teu, urang henteu kantos nguping anjeunna. >

< start="162.9" dur="3.03"> Anjeunna dipercaya dipercaya cicing di Australia. >

< start="165.93" dur="3.63"> Jadi, Astronot Lord Lucan, axolotls, >

< start="169.56" dur="2.13"> buuk raray anu goréng, anu kumis, >

< start="171.69" dur="2"> variasi warna dina tabung fallopian, >

< start="173.69" dur="0.943"> sareng dinten minggu. >

< start="174.633" dur="2.347"> Anu, aya sababaraha saran baller. >

< start="176.98" dur="2.153"> Sareng ieu anu tiasa janten baller, rap gaya gaya. >

< start="179.133" dur="1.637"> Éta mangrupikeun rap anu dilakukeun dina tempat éta >

< start="180.77" dur="1.711"> tapi éta sadayana catetan, sanés ditulis atanapi skrip, >

< start="182.481" dur="1.299"> moal katingal deui. >

< start="183.78" dur="2.03"> Teu hariwang, éta moal janten shit sakumaha >

< start="185.81" dur="1.38"> anjeun bakal dianggap! >

< start="187.19" dur="2.66"> Kéngingkeun yén ngalahirkeun réréncangan kuring, hayu urang suka-suka! >

< start="189.85" dur="2.833"> (hadirin hadirin) >

< start="194.134" dur="2.146"> Kuring milih rada rap rap, janten kami bungah teuing, >

< start="196.28" dur="1.1"> awal teuing dina acara. >

< start="198.684" dur="2.25"> (neunggeul rap) >

< start="202.348" dur="1.866"> ♪ Rap anu teu acan kantos disaksian ♪ >

< start="204.214" dur="1.667"> ♪ dinten karesep kuring dina minggu nyaéta Kemis ♪ >

< start="205.881" dur="1.886"> ♪ Kusabab Thor Sareng Gusti ♪ >

< start="207.767" dur="2.375"> ♪ Éta namina saurna, sareng kuring nyarios ♪ >

< start="210.142" dur="2.039"> ♪ Balik tanggal hiji, anjeun parantos aya dinten Odin ♪ >

< start="212.181" dur="1.062"> ♪ Kusabab éta Rebo ♪ >

< start="213.243" dur="1.48"> ♪ Iseja jadi aneh ♪ >

< start="214.723" dur="2.546"> ♪ Senén, dingaranan bulan, jangkauan ageung ♪ >

< start="217.269" dur="2.057"> Minggu panonpoe, écés ♪ >

< start="219.326" dur="2.088"> ♪ Sab, enya Saturnus, planét ♪ >

< start="221.414" dur="1.88"> ♪ Yeah, tapi kajantenan Jumaah kajantenan ♪ >

< start="223.294" dur="2.597"> ♪ Éta Freya, lain Gusti Norse kekerasan ♪ >

< start="225.891" dur="2.83"> ♪ Naon anu terakhir yeuh, kuring tarik tiiseun ♪ >

< start="228.721" dur="2.411"> ♪ Kami ngalakukeun sagala rupa, nuhun, kuring di surga ♪ >

< start="231.132" dur="1.964"> ♪ Éta Norse Valhalla ngitung dinten minggu the >

< start="233.096" dur="0.833"> ♪ Éta nyaéta tujuh ♪ >

< start="233.929" dur="1.814"> ♪ Sareng Rebo, mangrupikeun dinten tihang ♪ >

< start="235.743" dur="1.379"> ♪ Abdi henteu tiasa nangani ya ♪ >

< start="237.122" dur="2.658"> ♪ Kuring sok nyebrang kaluarna, aya dina kalénder ♪ >

< start="239.78" dur="1.132"> ♪ Kuring henteu hoyong éta ♪ >

< start="240.912" dur="3.028"> ♪ Oh, kuring émut, Salasa, yeuh hayu atuh datang ♪ >

< start="243.94" dur="1.562"> Sever Sareng dipotong hiji leungeun yeuh ♪ >

< start="245.502" dur="1.766"> ♪ Éta naon anu dilakukeun ku Déwa Tew ♪ >

< start="247.268" dur="1.919"> ♪ Jalma poho ngeunaan anjeunna ♪ >

< start="249.187" dur="1.135"> ♪ Kuring murangkalih anjeun ♪ >

< start="250.322" dur="2.684"> ♪ TYR sacara teknis dina dinten Tyr ♪ >

< start="253.006" dur="2.162"> ♪ Ngagaduhan seueur senang, tahan leungeun sareng ayunan ♪ >

< start="255.168" dur="1.32"> ♪ Henteu aya anu resep sareng dewa Norse ♪ >

< start="256.488" dur="1.394"> ♪ Tapi éta henteu aneh ♪ >

< start="257.882" dur="3.003"> ♪ Kuring katingali dina jinis awewe bikang ♪ >

< start="260.885" dur="0.887"> ♪ Kuring neuteup ♪ >

< start="261.772" dur="1.504"> ♪ kuring meunang kulit sirah saeutik ♪ >

< start="263.276" dur="2.728"> Then Terus kuring nyelapkeun kana luhur alat kelamin ♪ >

< start="266.004" dur="2.673"> ♪ Abdi milarian di sisi, yeuh kuring ningali anu kieu >

< start="268.677" dur="2.645"> ♪ Éta spéktrum tepat dina rahim ♪ >

< start="271.322" dur="2.612"> ♪ Kuring neuteup ka sisi, tur kuring senang ♪ >

< start="273.934" dur="2.068"> ♪ Disambut ku naon anu ngirimkeun endog ♪ >

< start="276.002" dur="1.194"> ♪ Ti ovarium ♪ >

< start="277.196" dur="1.817"> ♪ Éta tabung fallopian ♪ >

< start="279.013" dur="2.691"> ♪ Sareng yakin kana rahim éta gerak ♪ >

< start="281.704" dur="1.005"> ♪ Anjeun ngan ukur mikir ♪ >

< start="282.709" dur="2.371"> ♪ Kuring panginten éta sadayana vaginas, tapi henteu ♪ >

< start="285.08" dur="0.833"> Amazing Heboh ♪ >

< start="285.913" dur="1.936"> ♪ Sababaraha diantorkeun sareng sababaraha di antarana ngagurilap ♪ >

< start="287.849" dur="1.227"> ♪ Sababaraha di antarana warna pink ♪ >

< start="289.076" dur="1.463"> ♪ Sababaraha di antarana ungu ♪ >

< start="290.539" dur="1.302"> ♪ Sababaraha diantarana kusam coklat ♪ >

< start="291.841" dur="1.195"> ♪ Éta rada menyakiti ♪ >

< start="293.036" dur="2.852"> ♪ Upami fallopi anjeun janten beige-y ♪ >

< start="295.888" dur="1.303"> ♪ Jenis pikasieuneun, tapi tetep ♪ >

< start="297.191" dur="1.405"> ♪ Aranjeunna ngadamel orok ♪ >

< start="298.596" dur="0.833"> Right Éta leres ♪ >

< start="299.429" dur="1.916"> ♪ Teras anjeun nyorong aranjeunna kaluar ti dinya ♪ >

< start="301.345" dur="2.516"> ♪ Nalika orok ngalahir éta teu gaduh rambut raray ♪ >

< start="303.861" dur="2.432"> ♪ Sareng upami éta, leres pisan, anjeun bakal nyukur wajahna ♪ >

< start="306.293" dur="2.627"> ♪ Orok anu kumis, di tempat éta ♪ >

< start="308.92" dur="1.663"> The Dina lambey, dina palate ♪ >

< start="310.583" dur="3.202"> ♪ Anjeun bakal nyarios poko, orok, dipareuman, sakedik Bic ♪ >

< start="313.785" dur="0.978"> ♪ Razor di payun ♪ >

< start="314.763" dur="1.177"> ♪ Cukur kaluar biwir ♪ >

< start="315.94" dur="1.395"> ♪ Leres, aya di dinya ♪ >

< start="317.335" dur="2.447"> ♪ Kuring ngajantenkeun orok sapertos Adolf Hitler ♪ >

< start="319.782" dur="1.7"> ♪ Naha Hitler ngagaduhan kumis? ♪ >

< start="321.482" dur="1.401"> ♪ Ieu nalika anjeunna ngora? ♪ >

< start="322.883" dur="1.305"> ♪ Panginten, sigana ♪ >

< start="324.188" dur="1.215"> ♪ Heuh kuring ngarasa strung pisan ♪ >

< start="325.403" dur="2.859"> ♪ Jiga Gusti anu ngajalankeun hukum tina nalika anjeunna maéhan nini ♪ >

< start="328.262" dur="2.631"> ♪ Leres, kami terang ngeunaan ieu, anjeun henteu ngartos kuring ♪ >

< start="330.893" dur="2.472"> ♪ Gusti Lucan, sanés hangin ', teu lootin' ♪ >

< start="333.365" dur="2.715"> Ran Anjeunna kabur, dina karéta, ti Luton ♪ >

< start="336.08" dur="2.139"> ♪ Éta stasiun karéta caket London ♪ >

< start="338.219" dur="1.598"> ♪ angkat ka Cape Canaveral ♪ >

< start="339.817" dur="0.977"> ♪ Leres, urang ngaguruh ♪ >

< start="340.794" dur="1.263"> ♪ Tepat kana panto ♪ >

< start="342.057" dur="2.254"> ♪ saur si nini, kuring mah ngan ukur kaca anjeunna ♪ >

< start="344.311" dur="2.495"> ♪ Maka kuring kedah ngadaptarkeun ka dieu, ka NASA ♪ >

< start="346.806" dur="2.516"> ♪ Punten, bawa kuring kana rohangan dina shuttle ♪ >

< start="349.322" dur="1.587"> ♪ Kuring bener-bener kasulitan kusabab ♪ >

< start="350.909" dur="1.563"> ♪ Ayah dina bungkus getih ♪ >

< start="352.472" dur="2.158"> ♪ Sareng pamajikan sareng putra abdi sareng bumi ♪ >

< start="354.63" dur="1.586"> ♪ Sareng saur anjeun kengingkeun maéhan si indung, Gusti ♪ >

< start="356.216" dur="1.265"> ♪ Tapi kuring ical ♪ >

< start="357.481" dur="2.995"> ♪ Kuring lumpat, sareng seueur Lorde sapertos penyanyi kiwi ♪ >

< start="360.476" dur="1.272"> ♪ Kuring di rohangan ayeuna ♪ >

< start="361.748" dur="2.221"> ♪ Punten kadieu cobi sareng kéngingkeun sadaya tuangeun ♪ >

< start="363.969" dur="2.592"> ♪ Sareng nutrisi anu kuring peryogikeun, ka ISS ♪ >

< start="366.561" dur="2.873"> ♪ Karakter kuring pikasieuneun ngarah ka kuring dibunuh ♪ >

< start="369.434" dur="1.294"> ♪ Kudu ditelasan ♪ >

< start="370.728" dur="2.61"> ♪ Kuring Gusti pangutan pangna saprak Lord Damon Hill ♪ >

< start="373.338" dur="1.228"> ♪ Anjeunna supir balap ♪ >

< start="374.566" dur="1.473"> ♪ Abdi henteu pikir anjeunna janten Gusti >

< start="376.039" dur="1.546"> ♪ Bisa nyarios Gusti Alan Gula ♪ >

< start="377.585" dur="1.373"> ♪ kuring bakal dipuja ♪ >

< start="378.958" dur="2.792"> ♪ Naon anu pangahirna ti anjeun guys di bagian ieu ♪ >

< start="381.75" dur="2.653"> ♪ Ngiduh deui atuh, yeuh gimme éta cerminan ♪ >

< start="384.403" dur="1.836"> ♪ Leungiteun cai, abdi ningali barang anu leutik ♪ >

< start="386.239" dur="1.17"> ♪ Lookin 'sapertos oray ♪ >

< start="387.409" dur="1.523"> ♪ tapi éta meunang sababaraha suku leutik, ♪ >

< start="388.932" dur="1.894"> ♪ Anjeun terang abdi hoyong nyandak ti Mexico ♪ >

< start="390.826" dur="1.582"> ♪ Aranjeunna haram pikeun ékspor ♪ >

< start="392.408" dur="2.557"> ♪ Sareng upami kuring terang, kuring bakal bangsat 'ngalaporkeun anjeun ♪ >

< start="394.965" dur="1.539"> 'Ngahasilkeun aranjeunna lucu pisan >

< start="396.504" dur="1.198"> ♪ kuring rada éléh ♪ >

< start="397.702" dur="2.824"> ♪ Kuring ngarasa cerdas yén kuring terang énggal-énggal sanés ieu ♪ >

< start="400.526" dur="2.489"> ♪ Sababaraha diantarana hideung, sareng sababaraha diantarana aya bodas ♪ >

< start="403.015" dur="1.351"> ♪ Aranjeunna ngagaduhan visi buta hébat ♪ >

< start="404.366" dur="1.454"> Di tengah wengi ♪ >

< start="405.82" dur="1.194"> ♪ Aranjeunna henteu resep lauk ♪ >

< start="407.014" dur="1.733"> Tapi aranjeunna henteu resep amfibi ians >

< start="408.747" dur="2.559"> ♪ Leres, tingali gills sakedik sareng lambung awakna saeutik ♪ >

< start="411.306" dur="1.882"> ♪ Aranjeunna katingali siga bulu wulu beureum ♪ >

< start="413.188" dur="1.336"> ♪ Ieu sapertos aranjeunna ngagaduhan saeutik quills ills >

< start="414.524" dur="1.309"> Dina sisi sirahna ♪ >

< start="415.833" dur="3.206"> ♪ Kunaon kuring resep pisan ka aranjeunna, nalika kuring seuri (maksudna ngomong budak jelas) child >

< start="419.039" dur="1.667"> ♪ Kuring bener-bener bogoh ka axolotls, yeuh ♪ >

< start="420.706" dur="1.268"> ♪ Lookin 'pada murangkalih (sareng jelas éta sakuduna seuri) ♪ >

< start="421.974" dur="2.247"> ♪ Aranjeunna teras nyengir, sapertos quokka ♪ >

< start="424.221" dur="2.424"> ♪ Janten kuring angkat ka Mexico, nganggo botol ♪ >

< start="426.645" dur="2.729"> ♪ Kuring nuju walkin 'ka guha, sareng cobi teras diciptakeun dina ♪ >

< start="429.374" dur="3.139"> ♪ Ucapkeun, c'mon saeutik axolotl pasihan anu nyengir ♪ >

< start="432.513" dur="2.66"> ♪ Sareng badé ngojay, langsung ka kuring ♪ >

< start="435.173" dur="2.629"> ♪ teras kuring ngangkut éta, ka luar nagara ♪ >

< start="437.802" dur="1.447"> ♪ Kumaha kuring nempatkeun bum kuring, ♪ >

< start="439.249" dur="1.549"> ♪ Abdi ngalindung kana kaamanan ♪ >

< start="440.798" dur="2.062"> ♪ Candak deui di dinya, kuring bakal sujud ♪ >

< start="442.86" dur="1.059"> ♪ Éta atos teuteup ♪ >

< start="443.919" dur="0.905"> Abdi tepuk dina sirahna ♪ >

< start="444.824" dur="1.343"> ♪ Abdi hoyong, anjeun hébat ♪ >

< start="446.167" dur="2.556"> ♪ Teras abdi ngajak anjeunna sobat panginten - Lord Lucan ♪ >

< start="448.723" dur="0.833"> ♪ Aya wae didieu ♪ >

< start="449.556" dur="0.894"> Hatur nuhun pikeun nonton. >

< start="450.45" dur="2.15"> Punten tingali deui sareng daptar puter, di dieu. >

< start="452.6" dur="1.09"> Langgan di dieu. >

< start="453.69" dur="1.638"> Siga, koméntar, sagala hal éta. >

< start="455.328" dur="1.172"> Gorowok, permios! >