136s Selebriti sing ora dikarepake Andrew Cuomo ing tengah pandemik koronavirus images and subtitles

- Gubernur New York Andrew Cuomo wis muncul minangka salah sawijining politisi sing paling dhuwur Ing tengah wabah koronavirus. - Kita isih duwe lintasan munggah. - Penyebaran pandemi kanthi cepet ing Amerika Serikat wis ganti urip saben dina kanggo Amerika. Ing ndhuwur kahanan sing wis kuwatir lan bingung minangka lapisan pesen politik sing ditambahake. - Sampeyan katon kacilakan mobil, sing adoh luwih akeh tinimbang nomer sing diomongake. Iki ora ateges kita arep ngomong marang kabeh wong, "Ora luwih manca mobil." -Nanging Cuomo wis usaha nyedhiyakake kajelasan ing saben dinane. New York duwe kasus koronavirus liyane sing wis dikonfirmasi katimbang negara liya. Nganyari Cuomo kanthi cetha nyatakake kebutuhan negarane. -Ventilator, ventilator, ventilator. Kita butuh 30.000. -Nalika Gubernur uga nyoba kanggo tenang rasa wedi. -Aku bisa ndeleng kepiye para Yorkers nanggapi. Aku bisa ndeleng kepiye New York ngrawat wong liya. Aku ndeleng 6,000 sukarelawan kesehatan mental. Aku weruh 40.000 tenaga kerja kesehatan terus maju. Aku weruh para penjual sing nelpon aku, ujar, "Aku bisa mbantu." Sing New York. Sing New York. -Untuk asile, ringkes wis dadi temu janji janjian kanggo New Yorkers lan luwih. Cuomo uga wis dadi kandidat banget kanthi pikirane ing administrasi Trump. Ing wiwitan krisis, Cuomo lan Trump metu kanthi ngilangake beda. - Nanging presiden lan aku setuju wingi, katon, kita lagi nglawan perang sing padha, lan iki uga perang. -Nanging nalika kahanan saya surem, mundur-mundur dadi luwih digawe panas. - Sampeyan pengin pat ing mburi kanggo ngirim 400 ventilator? Apa sing bakal kita lakoni karo 400 ventilator nalika mbutuhake 30.000 ventilator. - Nanging, sampeyan ngerti, yen sampeyan mikir babagan Gubernur Cuomo, kita lagi papat rumah sakit. Kita lagi mbangun patang pusat medis. Kita makarya banget, banget kanggo wong-wong New York. Kita makarya bebarengan karo dheweke, banjur aku nonton dheweke ing pertunjukan ngeluh. - Ora ana masalah yen Trump muncul sajrone taklimane Cuomo utawa ora, pembaruan saben dinane saiki wis dadi staple kanggo New Yorkers golek tuntunan lan kenyamanan. - Kita bakal nggawe amarga aku seneng New York, lan aku seneng karo New York amarga New York tresna sampeyan.

Selebriti sing ora dikarepake Andrew Cuomo ing tengah pandemik koronavirus

Here’s how the daily coronavirus briefings from New York Gov. Andrew M. Cuomo (D) have become appointment viewing for New Yorkers and beyond. Read more: wapo.st/2y6L3XD. Subscribe to The Washington Post on YouTube: wapo.st/2QOdcqK Follow us: Twitter: twitter.com/washingtonpost Instagram: www.instagram.com/washingtonpost/ Facebook: www.facebook.com/washingtonpost/
The Washington Post, andrew cuomo coronavirus, new york city, covid-19, WaPo Video, coronavirus cases, new york, coronavirus new york, cuomo, Washington Post YouTube, coronavirus nyc, s:Politics, new york city coronavirus, andrew cuomo hand sanitizer, trump, andrew cuomo, a:politics, coronavirus, t:Original, coronavirus cases new york, News, Washington Post Video, new york cases, president trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.12" dur="1.92"> - Gubernur New York Andrew Cuomo wis muncul >

< start="2.04" dur="2.2"> minangka salah sawijining politisi sing paling dhuwur >

< start="4.24" dur="1.79"> Ing tengah wabah koronavirus. >

< start="6.03" dur="2.4"> - Kita isih duwe lintasan munggah. >

< start="8.43" dur="2.14"> - Penyebaran pandemi kanthi cepet ing Amerika Serikat >

< start="10.57" dur="2.07"> wis ganti urip saben dina kanggo Amerika. >

< start="12.64" dur="3.03"> Ing ndhuwur kahanan sing wis kuwatir lan bingung >

< start="15.67" dur="2.43"> minangka lapisan pesen politik sing ditambahake. >

< start="18.1" dur="2.7"> - Sampeyan katon kacilakan mobil, >

< start="20.8" dur="2.97"> sing adoh luwih akeh tinimbang nomer sing diomongake. >

< start="23.77" dur="2.26"> Iki ora ateges kita arep ngomong marang kabeh wong, >

< start="26.03" dur="1.35"> "Ora luwih manca mobil." >

< start="27.38" dur="2.14"> -Nanging Cuomo wis usaha nyedhiyakake kajelasan >

< start="29.52" dur="1.31"> ing saben dinane. >

< start="30.83" dur="2.58"> New York duwe kasus koronavirus liyane sing wis dikonfirmasi >

< start="33.41" dur="1.43"> katimbang negara liya. >

< start="34.84" dur="3.09"> Nganyari Cuomo kanthi cetha nyatakake kebutuhan negarane. >

< start="37.93" dur="3.59"> -Ventilator, ventilator, ventilator. >

< start="41.52" dur="1.38"> Kita butuh 30.000. >

< start="42.9" dur="1.9"> -Nalika Gubernur uga nyoba >

< start="44.8" dur="1.35"> kanggo tenang rasa wedi. >

< start="46.15" dur="3.22"> -Aku bisa ndeleng kepiye para Yorkers nanggapi. >

< start="49.37" dur="3.37"> Aku bisa ndeleng kepiye New York ngrawat wong liya. >

< start="52.74" dur="2.67"> Aku ndeleng 6,000 sukarelawan kesehatan mental. >

< start="55.41" dur="4.1"> Aku weruh 40.000 tenaga kerja kesehatan terus maju. >

< start="59.51" dur="3.48"> Aku weruh para penjual sing nelpon aku, ujar, "Aku bisa mbantu." >

< start="62.99" dur="2.83"> Sing New York. Sing New York. >

< start="65.82" dur="2.45"> -Untuk asile, ringkes wis dadi temu janji janjian >

< start="68.27" dur="1.48"> kanggo New Yorkers lan luwih. >

< start="69.75" dur="1.81"> Cuomo uga wis dadi kandidat banget >

< start="71.56" dur="1.77"> kanthi pikirane ing administrasi Trump. >

< start="73.33" dur="2.54"> Ing wiwitan krisis, Cuomo lan Trump metu >

< start="75.87" dur="2.22"> kanthi ngilangake beda. >

< start="78.09" dur="2.36"> - Nanging presiden lan aku setuju wingi, katon, >

< start="80.45" dur="3.83"> kita lagi nglawan perang sing padha, lan iki uga perang. >

< start="84.28" dur="2.48"> -Nanging nalika kahanan saya surem, mundur-mundur >

< start="86.76" dur="1.57"> dadi luwih digawe panas. >

< start="88.33" dur="3.39"> - Sampeyan pengin pat ing mburi kanggo ngirim 400 ventilator? >

< start="91.72" dur="2.76"> Apa sing bakal kita lakoni karo 400 ventilator >

< start="94.48" dur="3.03"> nalika mbutuhake 30.000 ventilator. >

< start="97.51" dur="2.64"> - Nanging, sampeyan ngerti, yen sampeyan mikir babagan Gubernur Cuomo, >

< start="100.15" dur="1.88"> kita lagi papat rumah sakit. >

< start="102.03" dur="2.09"> Kita lagi mbangun patang pusat medis. >

< start="104.12" dur="3.92"> Kita makarya banget, banget kanggo wong-wong New York. >

< start="108.04" dur="0.98"> Kita makarya bebarengan karo dheweke, >

< start="109.02" dur="2.19"> banjur aku nonton dheweke ing pertunjukan ngeluh. >

< start="111.21" dur="2.92"> - Ora ana masalah yen Trump muncul sajrone taklimane Cuomo utawa ora, >

< start="114.13" dur="2.4"> pembaruan saben dinane saiki wis dadi staple >

< start="116.53" dur="2.72"> kanggo New Yorkers golek tuntunan lan kenyamanan. >

< start="119.25" dur="5.17"> - Kita bakal nggawe amarga aku seneng New York, >

< start="124.42" dur="4.58"> lan aku seneng karo New York amarga New York tresna sampeyan. >