136s Selebritis Andrew anu teu kagalina di tengah pandemik koronavirus images and subtitles

Gubernur -New York York, Andrew Cuomo parantos muncul salaku salah sahiji politikus anu paling luhur Ditengah wabah coronavirus. -Kami masih gaduh lintasan anu naek. -P sumebar anu gancang di pandét di Amérika Serikat parantos ngarobah kahirupan sadinten pikeun urang Amerika. Di luhur kaayaan anu parihatin sareng ngabingungkeun mangrupikeun lapisan seratan anu dicampur politik. -You tingali kacilakaan mobil, anu jauh langkung ageung tibatan nomer anu dibahas. Éta henteu hartosna urang nyarios ka sadaya jelema, "Teu aya deui nyetir mobil." -Tapi Cuomo parantos usaha pikeun masihan kajelasan dina lamaran poean-Na. New York langkung seueur anu dikonfirmasi kasus koronavirus tibatan kaayaan lian. Pembaruan Cuomo jelas-énggal ngabutuhkeun kaperluan nagara. -Ventilator, ventilator, ventilator. Urang peryogi 30.000. -Dadi Gupernur ogé nyobian pribadi pikeun tenang naék kasieun. -Aku tiasa ningali kumaha Yorkers Anyar ngaréspon. Abdi tiasa ningali kumaha New Yorkers ngubaran karana. Kuring ningali 6.000 sukarelawan kaséhatan méntal. Kuring ningali 40.000 tenaga kerja kaséhatan angkat. Kuring ningali anu ngical paralatan anu nyauran kuring, pokna, "kuring tiasa nulungan." Éta New York. Éta New York. -Aja hasilna, ringkesna parantos aya anu ningali janji pikeun New Yorkers sareng saluareun. Cuomo ogé parantos pisan kalayan pikiran na dina administrasi Trump. Dina awal krisis, Cuomo sareng Trump ngamimitian kaluar kalayan nempatkeun amicable kumisan béda. -Tapi presiden sareng kuring satuju, kamari, urang nuju perang anu sami, sareng ieu mangrupikeun perang. -Nanging sakumaha kaayaan parah, tukang-mundurna janten langkung dipanaskeun. -You hoyong pat dina tonggong pikeun ngirim 400 ventilator? Naon anu bakal urang lakukeun ku 400 ventilator nalika urang peryogi 30.000 ventilator. Tapi, anjeun terang, upami anjeun mikir ngeunaan Gubernur Cuomo, urang nuju ngawangun opat rumah sakit. Kami ngawangun anjeunna opat pusat médis. Kami nuju damel pisan, atosan pisan pikeun jalma-jalma di New York. Kami damel sareng anjeunna terus kuring lalajo anjeunna dina acara ngawaduh. -Tiun upami upami Trump muncul nalika lamaran Cuomo atanapi henteu. apdet poean ieu ku gubernur parantos janten pokok pikeun New Yorkers neangan hidayah sareng kanyamanan. Kami bakal ngajantenkeun éta kusabab kuring resep New York, sareng Abdi bogoh ka New York sabab New York mikanyaah anjeun.

Selebritis Andrew anu teu kagalina di tengah pandemik koronavirus

Here’s how the daily coronavirus briefings from New York Gov. Andrew M. Cuomo (D) have become appointment viewing for New Yorkers and beyond. Read more: wapo.st/2y6L3XD. Subscribe to The Washington Post on YouTube: wapo.st/2QOdcqK Follow us: Twitter: twitter.com/washingtonpost Instagram: www.instagram.com/washingtonpost/ Facebook: www.facebook.com/washingtonpost/
The Washington Post, andrew cuomo coronavirus, new york city, covid-19, WaPo Video, coronavirus cases, new york, coronavirus new york, cuomo, Washington Post YouTube, coronavirus nyc, s:Politics, new york city coronavirus, andrew cuomo hand sanitizer, trump, andrew cuomo, a:politics, coronavirus, t:Original, coronavirus cases new york, News, Washington Post Video, new york cases, president trump,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.12" dur="1.92"> Gubernur -New York York, Andrew Cuomo parantos muncul >

< start="2.04" dur="2.2"> salaku salah sahiji politikus anu paling luhur >

< start="4.24" dur="1.79"> Ditengah wabah coronavirus. >

< start="6.03" dur="2.4"> -Kami masih gaduh lintasan anu naek. >

< start="8.43" dur="2.14"> -P sumebar anu gancang di pandét di Amérika Serikat >

< start="10.57" dur="2.07"> parantos ngarobah kahirupan sadinten pikeun urang Amerika. >

< start="12.64" dur="3.03"> Di luhur kaayaan anu parihatin sareng ngabingungkeun >

< start="15.67" dur="2.43"> mangrupikeun lapisan seratan anu dicampur politik. >

< start="18.1" dur="2.7"> -You tingali kacilakaan mobil, >

< start="20.8" dur="2.97"> anu jauh langkung ageung tibatan nomer anu dibahas. >

< start="23.77" dur="2.26"> Éta henteu hartosna urang nyarios ka sadaya jelema, >

< start="26.03" dur="1.35"> "Teu aya deui nyetir mobil." >

< start="27.38" dur="2.14"> -Tapi Cuomo parantos usaha pikeun masihan kajelasan >

< start="29.52" dur="1.31"> dina lamaran poean-Na. >

< start="30.83" dur="2.58"> New York langkung seueur anu dikonfirmasi kasus koronavirus >

< start="33.41" dur="1.43"> tibatan kaayaan lian. >

< start="34.84" dur="3.09"> Pembaruan Cuomo jelas-énggal ngabutuhkeun kaperluan nagara. >

< start="37.93" dur="3.59"> -Ventilator, ventilator, ventilator. >

< start="41.52" dur="1.38"> Urang peryogi 30.000. >

< start="42.9" dur="1.9"> -Dadi Gupernur ogé nyobian pribadi >

< start="44.8" dur="1.35"> pikeun tenang naék kasieun. >

< start="46.15" dur="3.22"> -Aku tiasa ningali kumaha Yorkers Anyar ngaréspon. >

< start="49.37" dur="3.37"> Abdi tiasa ningali kumaha New Yorkers ngubaran karana. >

< start="52.74" dur="2.67"> Kuring ningali 6.000 sukarelawan kaséhatan méntal. >

< start="55.41" dur="4.1"> Kuring ningali 40.000 tenaga kerja kaséhatan angkat. >

< start="59.51" dur="3.48"> Kuring ningali anu ngical paralatan anu nyauran kuring, pokna, "kuring tiasa nulungan." >

< start="62.99" dur="2.83"> Éta New York. Éta New York. >

< start="65.82" dur="2.45"> -Aja hasilna, ringkesna parantos aya anu ningali janji >

< start="68.27" dur="1.48"> pikeun New Yorkers sareng saluareun. >

< start="69.75" dur="1.81"> Cuomo ogé parantos pisan >

< start="71.56" dur="1.77"> kalayan pikiran na dina administrasi Trump. >

< start="73.33" dur="2.54"> Dina awal krisis, Cuomo sareng Trump ngamimitian kaluar >

< start="75.87" dur="2.22"> kalayan nempatkeun amicable kumisan béda. >

< start="78.09" dur="2.36"> -Tapi presiden sareng kuring satuju, kamari, >

< start="80.45" dur="3.83"> urang nuju perang anu sami, sareng ieu mangrupikeun perang. >

< start="84.28" dur="2.48"> -Nanging sakumaha kaayaan parah, tukang-mundurna >

< start="86.76" dur="1.57"> janten langkung dipanaskeun. >

< start="88.33" dur="3.39"> -You hoyong pat dina tonggong pikeun ngirim 400 ventilator? >

< start="91.72" dur="2.76"> Naon anu bakal urang lakukeun ku 400 ventilator >

< start="94.48" dur="3.03"> nalika urang peryogi 30.000 ventilator. >

< start="97.51" dur="2.64"> Tapi, anjeun terang, upami anjeun mikir ngeunaan Gubernur Cuomo, >

< start="100.15" dur="1.88"> urang nuju ngawangun opat rumah sakit. >

< start="102.03" dur="2.09"> Kami ngawangun anjeunna opat pusat médis. >

< start="104.12" dur="3.92"> Kami nuju damel pisan, atosan pisan pikeun jalma-jalma di New York. >

< start="108.04" dur="0.98"> Kami damel sareng anjeunna >

< start="109.02" dur="2.19"> terus kuring lalajo anjeunna dina acara ngawaduh. >

< start="111.21" dur="2.92"> -Tiun upami upami Trump muncul nalika lamaran Cuomo atanapi henteu. >

< start="114.13" dur="2.4"> apdet poean ieu ku gubernur parantos janten pokok >

< start="116.53" dur="2.72"> pikeun New Yorkers neangan hidayah sareng kanyamanan. >

< start="119.25" dur="5.17"> Kami bakal ngajantenkeun éta kusabab kuring resep New York, >

< start="124.42" dur="4.58"> sareng Abdi bogoh ka New York sabab New York mikanyaah anjeun. >