195s Rincian sekolah Arizona riwayat sejarah pendaptaran JJ Vallow images and subtitles

KAMI KAMI KITA KULIT KITA KULIT NGENTEN KITA NGEBAB MACING TENAGA KITA KELUARGA NGENTOTA SITUASI KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA TAMADAN lan KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES lan LORI SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, Lan padha-padha SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan ANAK-ANAK CHARLES lan LORI VALLOW, lan ANAK-ANAK CHARLES lan LORI VALLOW, LAN TEMA JJ. PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. ING PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LAGI JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING MISA JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING GRATIS JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni limang wulan suwene - PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUL NUNG MUNGGUL JAWA LIMA BULAN-- BISAN PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni LIMA BULAN-- SONG DENGAN Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN DENGAN ING Wis NAMPANG UNTUK LIMA BULAN-- SONG DENGAN ING SISIS Nate Mawar kanggo LIMANG BULAN - SONG DENGAN JENIS-JENIS SISIS NUNGGUL INGGAL BULAN-BULAN - SONG DENGAN ING SISTER TYLEE RYAN. BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP US BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP DIGUNAKAN BY BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP AN sing Gunakake JJ'S LIRIK JENIS SISTER. APP AN sing Gunakake JJ'S LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA SHOWS APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA MENGIKUT APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT APA UNTIL SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL LAST SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUTAN UP UNTIL MINGGU LENGKAP - SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI WAS NAMPAHKE ING UNTUK PINGGAR LENGKAP MINGGU- LORI NAMPAHKE ING UNTUK LENGKAP MINGGU - LORI KANGGO MUNGSA Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKEN INI Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKI APP Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP MINGGU Pungkasan - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO MONITOR Pungkasan Minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN APP TO MONITOR JJ'S Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM Kasedhiya Nggunakake APP TO AKTIVITI KELAS MONITOR JJ. KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO TO KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KITA KANGGO KENE AKTIVITI CLASSROOM. KITA KANGGO KENE AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan iki AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan dheweke AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan sing uga diwulangake KITA NGANGGO KANGGO ING NGENTANG APA YANG KANGGO MUNGGUL ULANG Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan manawa kita mulang menyang KITA NGANGGO KANGGO ING NGET ING KENE DENGAN KITA NGAKTENGAH ING KANGGO ING liyane babagan sing uga kita arep menyang ING liyane babagan sing uga maca menyang sekolah. DIPANGGULHI KE SEKOLAH. DIPANGGULHI KE SEKOLAH. IN DIPANGGULHI KE SEKOLAH. MBALENI, DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KAMI DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU SEKOLAH. ING RETURN, INGLET MISTY KAMI SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET ora diwatesi SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO PIRANG ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO LENGKAP. INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APO INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. KANGGO INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH TIMELINE sing luwih apik. APA KANGGO NUNGGUH APA KANGGO NUNGGUH JJ'S PEKAN JJ KENYATAAN JJ KESELIMAAN JJ ING A KESELIMAAN JJ BISA KANGGO KESELIMAAN JJ BISAN ING NGENTOT KESELIMAAN JJ ING NGETANGSA A KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. KANGGO KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SAIKI KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, ING BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SARI ING KANGGO, ING KANGGO SEKOLAH ING KABEH SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SUKUJAWA SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO INGKANG KONSEP SEKOLAH ING SEKOLAH DENGAN KONEKSI KANGGO SEKOLAH SUKU BASA KONEKTEK KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONKLIMAT KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONEKTIF KANGGO LAN KANGGO INGKAP TANGGO KONTEKNEK KANGGO BASA KONFLIK ANTARA LORI lan LORI KANGGO INGKANG ANTARA KONEKSI KANGGO LAN LORI. ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KITA MUNGSA ING FEBRUARI LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 IN LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA DENGAN KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS ATTENDING 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH 2019 IN GILBERT, ARIZONA MACAM JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH AT NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH ING INSAN ING JJ VALLOW IS SEKOLAH NGENTOTA INSTITUTE LAURENS NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH INSTITUTE ING LAIN ATTENDING SEKOLAH INSTITUT KANGGO GAMPANG SEKOLAH ING INTITAN UNTUK PENDIDIKAN, ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA INSTITUS LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, JJ IS ABSENT PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING PENTING PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING AKSARI AKHARI. ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SUKA ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. HARI INI ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. PULIK ING PUTIH ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU LAGI DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU LAGI DARI SEKOLAH. SIJARI PARI KULIT, INGKANG PILIHAN LAGI DARI SEKOLAH. NATE NGENTOT PESANGGO, NATE MANAJE LAGI DARI SEKOLAH. SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, HARI ING NGENTOT, NATE MENGGELAR SEKOLAH, KELULUSAN HARI ING NGENTOT, NATE ING SEKOLAH, NUTI LORI HARI ING NGANGGO, NANGGALKE ING SEKOLAH, KELULUSAN LORI HAD WILIS SEKOLAH, KLASIK LORI NATE SEKOLAH, MUNTUT LORI HAD "WANG NATE SEKOLAH, MENJAWA LORI DADI "KANGGO WANGSA" NATE SEKOLAH, KLAWI LORI HAD "GAMPANG GOLEKTOR" Lan WILIS SEKOLAH, NUTI LORI DADI "NGAPAK KAMPUNG" Lan WIS TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA KULITAN LORI HAD "NGAKLIMATI KANGGO" Lan ING WARNA TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA ING NGANGGO "KANGGO TANGGO" Lan ING NGANGGO LIRIK "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. DHEWEKE WIS "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE HAD JUGA GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD JUGA GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI SEDAP GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI DONGENG TO GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN VOICES. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN VOICES. SHE HAD BASA SAIKI ING UNDANG-UNDANG VOICES. SHE HAD SAIKI DONGENG ING GRATIS UNKNOWN. GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. KANGGO GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING SAMYARI, GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA BASA LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKANG SUTI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANG DUMADI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A HARI INGGRIS, CHARLES SINI DENGI AKTIF HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANGSA DENGAN ORDER TINDAK HARI SANGGANG DENGAN ORDER TINDAK SENTIASA DENGAN MANAJAWA TINDAKAN TINDAK DIGANGGAL HARI SANGSA NGADI LORI LUKU TINDEKA. LUKU ORDER PANGGILAN LORI. LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE TELLS LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE ING Urip LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA LORI LAMPIRAN. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGALAKAN KANGGO NENG MENGIKUT LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA KULIT JJ LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO WULANGAN JJ OUT LORI LAMPIRAN. Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA KANGGO Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH DAN Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH LAN TENGING Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH lan NENG DIDI Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG DIDANG Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA DENGAN Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG JAWA KANGGO Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TANGGO ING NEGARA UNTIL HE SEKOLAH lan NENG GAMPANG ING NEGARA NEGARA BASA SEKOLAH lan MENGIKUT DENGI NEGARA NEGARA ING ING ING Slamet. SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI LATER, SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI INGKANG, BUKU KANGGO. HARI INGKANG, BUKU KANGGO. HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES KANGGO KANGGO. HARI ING NGANGGO, CHARLES FILES DIVORCE KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES DIVORI DARI LORI. GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ON GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI 21ST, LORI. ING FEBRUARI 21ST, LORI. ING FEBRUARI 21ST, CHARLES LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN ING FEBRUARI 21ST, CHARLES lan JJ RETURN TO ING FEBRARI 21ST, CHARLES lan JJ NULISKE ING Urip ING tanggal 21 FEBROARI, CHARLES lan JJ RETURN TO ACADEMY LIFE, ING FEBRARI 21ST, MAJLIS lan JJ RETURN TO ACADEMY, LORI CHARLES lan JJ MENGIKUT KE ACADEMY HIDUP, LORI CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI IS CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA MIA. KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR TO KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL IS MUNGSA MIA. Nggambarake CHARLES MARCH IS MUNGSA MIA. Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA KANGGO Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA JAWA Nggambarake MASA CHARLES DENGAN KANGGO JJ SARI CHARLES DENGAN PENTING JJ SARI CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... BASA CHARLES DENGAN DENGAN JAWA ING SEKOLAH ... DENGAN INGKU TANPA JJ ING SEKOLAH ... NENGKA INGKU TANPA JJ ING SEKOLAH ... MENGUTHI INGKANG TANGGUT MANGSA TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG-INGING TANGGANG Munggah TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG TANGGAL NU TUKANG TEXAS. SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. SARI SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD TO SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MANGSA Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MANGSA Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE ING JAWA ... LORI Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... LORI KONTAK ING Urip PUTIH ING PADANGGIH JAWA ... LORI MUNGSAAK ING PUTIH ING NGENTOT PUTIH ING PADANGGIH JUNE ... LORI MUNGSAAK ING NGENTAKI PADANG POKO KANGGO MASA JAWA ... LORI KONTAK ING KABUPATEN KELUARGA JUNE ... LORI KONTAK HIDUP MUNGSAAK ING KELUARGA JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA WIS JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUARGA WANG ING JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUAR WIS ING ING INI JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - KESELAMATAN SUKAN ING KELUARGA DI GILBERT KESELAMATAN SENG ING ING KELUARGA ING NGGAL ING GILBERT - Lan ING KAYU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikembangaké ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ KESELAMATAN SUKU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE DIPANGGAL JJ IN ING BAKAL DI GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN THE ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ ING SEKOLAH ING BAKAL ING GILBERT - LAN SHE DIPENGKEJAWA JJ ING SUMMER SEKOLAH Lan SHE ENJOLLED JJ ING SUMMER SEKOLAH Lan SHE ENROLLED JJ ing PROGRAM SUMMER SEKOLAH. PROGRAM SUMMER SEKOLAH. PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ON PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, CHARLES PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILENG BY ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS OLEH LORI ING tanggal 11 JULAI, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, VALLOW IS DIPENGKAL lan DITULUSKAN OLEH LAKI, VALLOW IS DIPENGAH Duwe lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX VALLOW IS DIBUAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX COX. DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG A DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan A MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan A MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan HALF MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan tukang ngapusi, MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan HATF LATER, LORI MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI NGENTANGKAN MINGGU lan MUDAH HATI, LORI KANGGO JJ'S NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, HARI KANGGO LORI SEKOLAH JJ NGENTANGKAN MINGGU lan MASA PAKSA, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ'S HALF LATER, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ HALF LATER, LORI JAWA KANGGO JJ'S SEKOLAH YANG CHARLES HALF LATER, LORI DITOLANG SEKOLAH JJ'S sing CHARLES dikirim JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJARAKEN KARAWAN JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJAWA KOMUNIT CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. KANGGO CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. INGKANG INI CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. MULE ING OWN KANGGO. MULE ING OWN KANGGO. MELENGKE PANLITAN OWN, KANGGO. Ngudhari bareng-bareng saiki, Urip KANGGO. Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH Ngudhari PIREMBAGAN OWN ING, BASA MUDAH LEBAR Ngudhari ULANG SEMUA PANJENONG, CABARAN PUTIH ING NGANGGO Ngudhari ULANG SEMUA PANJENGAAN, KARANGAN LEBIH PUTRA ING DITILokake Mengkono LIRIKAN OWN ING, INGKANG PUTIH MUDAH NGAPAK ASI PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO DITITUS AS PANALITEN, KEDAI POTONG sing GAMBANG KENE ING PUTIH PANALITEN, KARANGAN TANGAN LEBIH MUNGGU DITUSAWA AS ING part PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO ING SUKU Bagean ing bagean A PANALITEN, KARANGAN PILIHAN GAMBANG KENE DENGAN PAKSA ING KELUARGA CHARLES WILON AS AS Bagean CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. Bener CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. SUPAYA MINANGKA CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean Bagean saka diskusi kulawarga. KAYA AS Bagean Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka ITS Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean Bagean "DUE Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" GAMPANG. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", GAMPANG. Dadi AS Bagean ING DASAR "DUE DILIGENCE", ING GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", FILES SEKOLAH ITU DASAR "DUE DILIGENCE", BAB ITU DASAR "DUE DILIGENCE", FOLES SCHOOL A DASAR "DUE DILIGENCE" DIDANGAN, SEKOLAH NGAPEN LAPORAN ITU DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH NGAPEN LAMPIRAN DENGAN DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN ARIZONA’S DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA OF LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA ANAK LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti GAGAL KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti BAGONG KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH BARU KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH ING OGOS 5GR, JJ Miwiti APLIKASI SEKOLAH BARU ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH ING SEKOLAH ING Urip SEKOLAH YANG SEKOLAH ING Urip KANGGO SEKOLAH ING SEKOLAH ING PUTRA SEKOLAH SEKOLAH KANGGO ING KABUPATEN INI SEKOLAH SEKOLAH ING TARI ING AKU ING BULAN, SEKOLAH YANG SEKOLAH ING PAKET LENGKU ING BULAN, JJ'S ING NU TARI ING SUKU BULAN, JJ'S ING LATER ING AKU ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY ING KANGGURAN MUNGSA BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan LATER ING BULAN, JJ GRANDPARENTS.KAY lan LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan LARRY GRANDPARENTS.KAY lan LARRY GRANDPARENTS.KAY lan LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT THE LARRY WOODCOCK.CONTA SEKOLAH LARRY WOODCOCK.MASUKAN ASKING SEKOLAH LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH MENENGAH LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WAS WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WIS OKAY. SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. ON SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI AKU OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, TANPA LORI AKU OKAY. ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ Saka Urip ING tanggal 5 SEPTEMBER, LORI DENGAN JJ Saka Warga Urip ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIRI VIA HIDUP ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIR AKU VIA SUKURAN lan WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA EMAIL lan WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA lan TELEFON .. KELUARGA AKHIR lan FIA HIDUPAN VIA lan TELEFON .. IN HIDUP VIA SAIKI lan TELAGA .. ING ING HIDUP lan FUNGSI VIA HIDUP .. ING EMAIL, HIDUP VIA HIDUP lan TELAGA .. ING EMAIL, KENE TELAGA .. ING EMAIL, KENE TELPON .. ING EMAIL, KTVB TELPON .. ING EMAIL, KONBON KTVB, TELPON .. ING EMAIL, KONBUK KTVB, LORI TELPON .. ING EMAIL, KONBEK KTVB DITUTUPAKAN, SENTIASA LORI ING LAPORAN, sing KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA ING LAPORAN, YANG KTVB DITANGGAL, LORI MENGIKUT SHE ING LAPORAN, sing KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SHE ING EMAIL, KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR Ing email, sing KTVB DITUTUPKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGAPAK ING NGGO KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO NATE ING NEJABAT A KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA MANGSA ING NEGARA NEGARA UNTUK GAMPANG KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA NGANGGO ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Sing Anyar ... KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ WON'T KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ JANGAN NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali maneh NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa ngirim maneh NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali menyang sekolah. Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, TO Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. AKHIRI, UNGGAP PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIRI, UNGGAP PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKSARI, UNTUK DESAMBAR 2019, PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, UNTUK DESAMBAR 2019, A PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF AKSARI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK DESEKTIF SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTIF SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTOR ING SEKOLAH 2019, KONTAK KONEKTIF SEKOLAH 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan INFORMS 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS GAMBAR SEKOLAH LAN INFORMS ING Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TEMA JJ Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TINDAKAN ING JJ'S. Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING Urip Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ACADEMI HIDUP Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG PEMBANGUNAN JJ. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUN AN PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGAP APP PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP KATILAN PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - A AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - TOOL AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL YANG DITOLONG APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG DITANYA APP DIKATUR "BLOOMZ" - A TOOL YANG MENENGAH ING SEKOLAH APP Ditampilake "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG SEKOLAH UNGGUH SEKOLAH APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOLEKI YANG NGEBUNGGO SEKOLAH UNTUK Kongsi - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKONG - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKRONG - A TOOL sing LAMPIRAN SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN SEKOLAH UNTUK Nuduhake INFORMASI DENGAN SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI KANGGO ING Ibu SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan SULU. INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. AKSES INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. ACCORDING TO INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, A Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, A Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, BASA Wong tuwa lan Sekolah. Seneng kanggo Urip, TELEFON UTAWA Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, TELEFONO utawa LAIN Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE GAMPANG ING Urip, TELPON utawa NANJE DIDANG KANGGO GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa TANGGO YANG LAIN GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa NANJUR TENAGA LAIN DIDENGKE AS LORI TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI TELEFON ATAU KABUPATEN LAIN DIRI AS AS LORI TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI VALLOW Duwe DIDANGGAL DIRI AS AS LORI VALLOW DIPENGGALKE AS LORI VALLOW DENGAN SULIT VALLOW DUMADUH VALLOW DENGAN MONTOR KONTINSIP VALLOW DENGAN JJ'S JJ'S KELULUSAN JJ'S KELULUSAN KELAS GRATIS JJ MONITORED JJ'S CLASSROOM COMMUNICATION KOMUNIKASI KELAS SISTEM KOMUNIKASI GRASSROOM. SISTEM KOMUNIKASI. SISTEM KOMUNIKASI. ING SISTEM KOMUNIKASI. NAMA SISTEM KOMUNIKASI. NAMA LORI SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI VALLOW SISTEM. THE NAME LORI VALLOW SISTEM. NAMA LORI VALLOW NGADI SISTEM. PANGGILAN LORI NAMA NGADI SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DITANGGANG SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN NAMA LORI VALLOW KANGGO DI TRANSLATING ING NAMA LORI VALLOW KANGGO DI APPK APP NAMA LORI NAMA TELPON KANGGO DI MAMPIL APP NAMA LORI NAMA TELPON NATE TARI ING APP MULTIPLE APP…. NUNGGUH TANGGO DI APP MULTIPI BASA APP…. NULIS DIJAWA ING APP MULTIPI APP .... UP Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPLE APP .... UP UNTIL AKU KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL LAST Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL MINGGU Pungkasan. KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. Wong KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. WAYANG KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. ING KENEH UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KENEH UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KANG SEKOLAH UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. Wong sing SEKOLAH PEMBELAJARAN UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... SUKU SEKOLAH PELAJAR ITU ... LAN SUKU SEKOLAH PELAJAR ING SEKOLAH ... DITANGGUT SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITULUT ING SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCES SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA TO SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA ING SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCHEN ING APP. Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING SEKOLAH Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKAH INI Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SAIKI JAWA KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SAIKI KANG IDEA KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKUN SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE ANA AKUN SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKAN DENGAN LORI Ora ana IDEA KENE AKUN DENGAN LORI Ora ana IDEA KENE AKUN SAHA NAMA LORI Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI Ora ana IDEA KENE AKSUN DENGAN NAMA LORI KANGGO MENTE Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI NGAPAK MASIH AKSUN DENGAN NAMA LORI MANGSA INGGRIS AKSUN DENGAN NAMA LORI MUNGSA ING NGANGGO RUMAH AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA GAMPANG NAMPANG AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA DENGAN APP ... NAMA INGGRIS JATI MUNGSA APP ... NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... INGKOH NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... SEMEN JJ NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... AKAN JJ'S NO NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... KANGGO JJ'S NO LONGER PANJENENGAN APP ... SEMASA JJ TIDAK LUKU NGUTOS APP ... SEMENANJUNG JJ TIDAK LUKU DIDUKUKAN. SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BALI MENYANG SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK TO YOU. GAMPANG. BACK TO YOU. BACK TO YOU. JJ JJ WAS JJ ING Pungkasan JJ ING Pungkasan LENGKAP JJ ING LENGKEL ING ING IN JJ INGSARI ING ING BISA DI SEKOLAH JJ ING LENGKEL ING ING SEKOLAH IN JJ INGSARI ING PARI ING SEKOLAH DI REXBURG JJ WULUH ING PANJANG DI SEKOLAH DI REXBURG ON JJ WIS ING PANJIT DI SEKOLAH DI REXBURG PADA SEPTEMBER JJ WIS ING PADANGSA ING SEKOLAH DI REXBURG PADA 23 SEHARI 23RD. SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. INGKU SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI NATE SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal nduwe salah siji SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH SAIKI Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH KANGGO Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH SUKU Dhewe, Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH UNTUK SISTERA, TYLEE-- ANYARI SEKOLAH DONGI KANGGO, TYLEE-- ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTERA, TYLEE-- TAPI ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK SISTER, TYLEE-- TAPI TAPI ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK LAKON, TYLEE-- TAPI TAPI POLIS ANTARA SEKOLAH DENGAN SISKI, TYLEE-- TAPI POLIS SAY SHE ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTER, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI GOLEKSI MUNGSA DADI UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI ING DASAR INGKE BISA UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI ING DASAR INGKE ING ING Pungkasan UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MANGSA DENGAN ING SENANG PUTIH UNTUK SISTERA, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN ING KENE ING SULIT ING Pungkasan TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENG PUTIH IN TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENTUK ING SEPTEMBER. SAIKI APA PAKSA ING SEPTEMBER.

Rincian sekolah Arizona riwayat sejarah pendaptaran JJ Vallow

An app used by JJ's school in Arizona shows that up until last week Lori Vallow was possibly using that app to monitor JJ's classroom activity.
crime, missing-rexburg-kids, idaho, news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="3.97" dur="0.067"> KAMI >

< start="4.037" dur="0.167"> KAMI >

< start="4.204" dur="0.1"> KITA KULIT >

< start="4.304" dur="1.334"> KITA KULIT NGENTEN >

< start="5.638" dur="0.167"> KITA NGEBAB MACING TENAGA >

< start="5.805" dur="0.134"> KITA KELUARGA NGENTOTA SITUASI >

< start="5.939" dur="0.333"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI >

< start="6.272" dur="0.067"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES >

< start="6.339" dur="0.1"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA TAMADAN lan >

< start="6.439" dur="0.067"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES lan LORI >

< start="6.506" dur="1.335"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI >

< start="7.841" dur="0.066"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, >

< start="7.907" dur="0.101"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan >

< start="8.008" dur="0.066"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, Lan padha-padha >

< start="8.074" dur="0.1"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan ANAK-ANAK >

< start="8.174" dur="0.167"> CHARLES lan LORI VALLOW, lan ANAK-ANAK >

< start="8.341" dur="0.1"> CHARLES lan LORI VALLOW, LAN TEMA JJ. >

< start="8.441" dur="1.468"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. >

< start="9.909" dur="0.201"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. ING >

< start="10.11" dur="0.066"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun >

< start="10.176" dur="0.067"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur >

< start="10.243" dur="0.2"> JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur >

< start="10.443" dur="0.134"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LAGI >

< start="10.577" dur="0.066"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING MISA >

< start="10.643" dur="0.067"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING GRATIS >

< start="10.71" dur="0.1"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA >

< start="10.81" dur="1.335"> PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA >

< start="12.145" dur="0.1"> PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni limang wulan suwene - >

< start="12.245" dur="0.067"> PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUL NUNG MUNGGUL JAWA LIMA BULAN-- BISAN >

< start="12.312" dur="0.1"> PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni LIMA BULAN-- SONG DENGAN >

< start="12.412" dur="0.167"> Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN >

< start="12.579" dur="0.133"> Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN DENGAN ING >

< start="12.712" dur="0.1"> Wis NAMPANG UNTUK LIMA BULAN-- SONG DENGAN ING SISIS >

< start="12.812" dur="0.1"> Nate Mawar kanggo LIMANG BULAN - SONG DENGAN JENIS-JENIS SISIS >

< start="12.912" dur="0.067"> NUNGGUL INGGAL BULAN-BULAN - SONG DENGAN ING SISTER TYLEE RYAN. >

< start="12.979" dur="1.568"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. >

< start="14.547" dur="0.067"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN >

< start="14.614" dur="0.067"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP >

< start="14.681" dur="0.067"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP US >

< start="14.748" dur="0.066"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP DIGUNAKAN BY >

< start="14.814" dur="0.1"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP AN sing Gunakake JJ'S >

< start="14.914" dur="3.971"> LIRIK JENIS SISTER. APP AN sing Gunakake JJ'S >

< start="18.885" dur="0.033"> LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ >

< start="18.918" dur="0.134"> LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING >

< start="19.052" dur="0.1"> LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA >

< start="19.152" dur="0.234"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA >

< start="19.386" dur="0.066"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA SHOWS >

< start="19.452" dur="0.067"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA MENGIKUT >

< start="19.519" dur="0.1"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT >

< start="19.619" dur="0.1"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT APA UNTIL >

< start="19.719" dur="1.402"> SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL >

< start="21.121" dur="0.1"> SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL LAST >

< start="21.221" dur="0.1"> SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUTAN UP UNTIL MINGGU LENGKAP - >

< start="21.321" dur="0.067"> SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI >

< start="21.388" dur="0.066"> SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI WAS >

< start="21.454" dur="0.267"> NAMPAHKE ING UNTUK PINGGAR LENGKAP MINGGU- LORI >

< start="21.721" dur="0.1"> NAMPAHKE ING UNTUK LENGKAP MINGGU - LORI KANGGO MUNGSA >

< start="21.821" dur="0.067"> Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN >

< start="21.888" dur="0.067"> Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKEN INI >

< start="21.955" dur="0.1"> Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKI APP >

< start="22.055" dur="0.167"> Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP >

< start="22.222" dur="0.133"> MINGGU Pungkasan - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO >

< start="22.355" dur="0.067"> Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO MONITOR >

< start="22.422" dur="0.1"> Pungkasan Minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN APP TO MONITOR JJ'S >

< start="22.522" dur="0.267"> Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S >

< start="22.789" dur="0.167"> Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM >

< start="22.956" dur="0.1"> Kasedhiya Nggunakake APP TO AKTIVITI KELAS MONITOR JJ. >

< start="23.056" dur="0.167"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. >

< start="23.223" dur="0.1"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI >

< start="23.323" dur="0.067"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO >

< start="23.39" dur="0.1"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO TO >

< start="23.49" dur="0.1"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KITA KANGGO KENE >

< start="23.59" dur="1.101"> AKTIVITI CLASSROOM. KITA KANGGO KENE >

< start="24.691" dur="0.1"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih >

< start="24.791" dur="0.067"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh >

< start="24.858" dur="0.066"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan iki >

< start="24.924" dur="0.034"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan dheweke >

< start="24.958" dur="0.1"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita >

< start="25.058" dur="0.267"> Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita >

< start="25.325" dur="0.067"> Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan sing uga diwulangake >

< start="25.392" dur="0.033"> KITA NGANGGO KANGGO ING NGENTANG APA YANG KANGGO MUNGGUL ULANG >

< start="25.425" dur="0.1"> Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan manawa kita mulang menyang >

< start="25.525" dur="0.067"> KITA NGANGGO KANGGO ING NGET ING KENE DENGAN KITA NGAKTENGAH ING KANGGO >

< start="25.592" dur="1.268"> ING liyane babagan sing uga kita arep menyang >

< start="26.86" dur="0.1"> ING liyane babagan sing uga maca menyang sekolah. >

< start="26.96" dur="1.968"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. >

< start="28.928" dur="0.134"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. IN >

< start="29.062" dur="0.067"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. MBALENI, >

< start="29.129" dur="0.1"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KAMI >

< start="29.229" dur="0.066"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU >

< start="29.295" dur="0.234"> SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU >

< start="29.529" dur="0.167"> SEKOLAH. ING RETURN, INGLET MISTY KAMI >

< start="29.696" dur="0.067"> SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET ora diwatesi >

< start="29.763" dur="0.066"> SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A >

< start="29.829" dur="0.634"> ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A >

< start="30.463" dur="0.134"> ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO >

< start="30.597" dur="0.167"> ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO PIRANG >

< start="30.764" dur="0.1"> ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO LENGKAP. >

< start="30.864" dur="5.472"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. >

< start="36.336" dur="0.033"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APO >

< start="36.369" dur="0.1"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. KANGGO >

< start="36.469" dur="0.067"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH >

< start="36.536" dur="0.067"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH >

< start="36.603" dur="0.066"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH >

< start="36.669" dur="0.201"> TIMELINE sing luwih apik. APA KANGGO NUNGGUH >

< start="36.87" dur="0.2"> APA KANGGO NUNGGUH >

< start="37.771" dur="0.166"> JJ'S >

< start="37.937" dur="0.067"> PEKAN JJ >

< start="38.004" dur="0.034"> KENYATAAN JJ >

< start="38.038" dur="0.266"> KESELIMAAN JJ ING A >

< start="38.304" dur="0.067"> KESELIMAAN JJ BISA KANGGO >

< start="38.371" dur="0.034"> KESELIMAAN JJ BISAN ING NGENTOT >

< start="38.405" dur="0.233"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGSA A >

< start="38.638" dur="0.768"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. >

< start="39.406" dur="0.1"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. KANGGO >

< start="39.506" dur="0.166"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SAIKI >

< start="39.672" dur="0.067"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, >

< start="39.739" dur="0.167"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, >

< start="39.906" dur="0.134"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, ING >

< start="40.04" dur="0.133"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH >

< start="40.173" dur="0.067"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO >

< start="40.24" dur="1.268"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO >

< start="41.508" dur="0.033"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO >

< start="41.541" dur="0.067"> SARI ING KANGGO, ING KANGGO SEKOLAH ING KABEH >

< start="41.608" dur="0.2"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SUKUJAWA >

< start="41.808" dur="0.067"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO INGKANG KONSEP >

< start="41.875" dur="0.233"> SEKOLAH ING SEKOLAH DENGAN KONEKSI >

< start="42.108" dur="0.134"> KANGGO SEKOLAH SUKU BASA KONEKTEK >

< start="42.242" dur="0.066"> KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONKLIMAT >

< start="42.308" dur="0.101"> KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONEKTIF KANGGO LAN >

< start="42.409" dur="1.234"> KANGGO INGKAP TANGGO KONTEKNEK >

< start="43.643" dur="0.134"> KANGGO BASA KONFLIK ANTARA LORI lan LORI >

< start="43.777" dur="0.066"> KANGGO INGKANG ANTARA KONEKSI KANGGO LAN LORI. >

< start="43.843" dur="0.167"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. >

< start="44.01" dur="0.1"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI >

< start="44.11" dur="0.034"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti >

< start="44.144" dur="0.166"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti >

< start="44.31" dur="0.067"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KITA MUNGSA ING FEBRUARI >

< start="44.377" dur="0.2"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI >

< start="44.577" dur="0.034"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 >

< start="44.611" dur="0.167"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 IN >

< start="44.778" dur="0.166"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, >

< start="44.944" dur="0.067"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA >

< start="45.011" dur="1.201"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA >

< start="46.212" dur="0.067"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA DENGAN >

< start="46.279" dur="0.134"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ >

< start="46.413" dur="0.033"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW >

< start="46.446" dur="0.1"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS >

< start="46.546" dur="0.267"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS >

< start="46.813" dur="0.133"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS ATTENDING >

< start="46.946" dur="0.034"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH >

< start="46.98" dur="0.1"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA MACAM JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH >

< start="47.08" dur="3.904"> NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH AT >

< start="50.984" dur="0.167"> NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH ING INSAN >

< start="51.151" dur="0.066"> ING JJ VALLOW IS SEKOLAH NGENTOTA INSTITUTE LAURENS >

< start="51.217" dur="0.1"> NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH INSTITUTE ING LAIN >

< start="51.317" dur="0.301"> ATTENDING SEKOLAH INSTITUT KANGGO >

< start="51.618" dur="0.033"> GAMPANG SEKOLAH ING INTITAN UNTUK PENDIDIKAN, >

< start="51.651" dur="0.167"> ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa >

< start="51.818" dur="0.067"> ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip >

< start="51.885" dur="2.969"> INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip >

< start="54.854" dur="0.134"> INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN >

< start="54.988" dur="0.1"> INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA >

< start="55.088" dur="0.033"> INSTITUS LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, >

< start="55.121" dur="0.067"> INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ >

< start="55.188" dur="0.067"> INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS >

< start="55.255" dur="0.233"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS >

< start="55.488" dur="0.1"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, JJ IS ABSENT >

< start="55.588" dur="0.134"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING PENTING >

< start="55.722" dur="0.1"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING AKSARI AKHARI. >

< start="55.822" dur="1.935"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. >

< start="57.757" dur="0.1"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SUKA >

< start="57.857" dur="0.1"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. HARI INI >

< start="57.957" dur="0.134"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. PULIK ING PUTIH >

< start="58.091" dur="0.1"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU >

< start="58.191" dur="3.07"> LAGI DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU >

< start="61.261" dur="0.066"> LAGI DARI SEKOLAH. SIJARI PARI KULIT, INGKANG PILIHAN >

< start="61.327" dur="0.167"> LAGI DARI SEKOLAH. NATE NGENTOT PESANGGO, NATE MANAJE >

< start="61.494" dur="0.067"> LAGI DARI SEKOLAH. SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, >

< start="61.561" dur="0.267"> SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, >

< start="61.828" dur="0.067"> HARI ING NGENTOT, NATE MENGGELAR SEKOLAH, KELULUSAN >

< start="61.895" dur="0.066"> HARI ING NGENTOT, NATE ING SEKOLAH, NUTI LORI >

< start="61.961" dur="0.101"> HARI ING NGANGGO, NANGGALKE ING SEKOLAH, KELULUSAN LORI HAD >

< start="62.062" dur="3.436"> WILIS SEKOLAH, KLASIK LORI >

< start="65.498" dur="0.134"> NATE SEKOLAH, MUNTUT LORI HAD "WANG >

< start="65.632" dur="0.066"> NATE SEKOLAH, MENJAWA LORI DADI "KANGGO WANGSA" >

< start="65.698" dur="0.067"> NATE SEKOLAH, KLAWI LORI HAD "GAMPANG GOLEKTOR" Lan >

< start="65.765" dur="0.067"> WILIS SEKOLAH, NUTI LORI DADI "NGAPAK KAMPUNG" Lan WIS >

< start="65.832" dur="0.234"> TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA >

< start="66.066" dur="0.166"> KULITAN LORI HAD "NGAKLIMATI KANGGO" Lan ING WARNA >

< start="66.232" dur="0.1"> TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA ING NGANGGO >

< start="66.332" dur="1.635"> "KANGGO TANGGO" Lan ING NGANGGO LIRIK >

< start="67.967" dur="0.067"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. >

< start="68.034" dur="0.067"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE >

< start="68.101" dur="0.1"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. DHEWEKE WIS >

< start="68.201" dur="0.067"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE HAD JUGA >

< start="68.268" dur="0.3"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD JUGA >

< start="68.568" dur="0.067"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI SEDAP >

< start="68.635" dur="0.033"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI DONGENG TO >

< start="68.668" dur="0.1"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN >

< start="68.768" dur="1.001"> VOICES. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN >

< start="69.769" dur="0.167"> VOICES. SHE HAD BASA SAIKI ING UNDANG-UNDANG >

< start="69.936" dur="0.1"> VOICES. SHE HAD SAIKI DONGENG ING GRATIS UNKNOWN. >

< start="70.036" dur="0.167"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. >

< start="70.203" dur="0.1"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING >

< start="70.303" dur="0.067"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. KANGGO >

< start="70.37" dur="0.133"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING SAMYARI, >

< start="70.503" dur="0.1"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES >

< start="70.603" dur="0.234"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES >

< start="70.837" dur="0.033"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA BASA >

< start="70.87" dur="0.067"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKANG SUTI >

< start="70.937" dur="0.033"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANG DUMADI >

< start="70.97" dur="0.101"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A >

< start="71.071" dur="0.3"> HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A >

< start="71.371" dur="0.1"> HARI INGGRIS, CHARLES SINI DENGI AKTIF >

< start="71.471" dur="0.067"> HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANGSA DENGAN ORDER TINDAK >

< start="71.538" dur="1.167"> HARI SANGGANG DENGAN ORDER TINDAK >

< start="72.705" dur="0.101"> SENTIASA DENGAN MANAJAWA TINDAKAN TINDAK DIGANGGAL >

< start="72.806" dur="0.1"> HARI SANGSA NGADI LORI LUKU TINDEKA. >

< start="72.906" dur="0.233"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. >

< start="73.139" dur="0.1"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE >

< start="73.239" dur="0.167"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE TELLS >

< start="73.406" dur="0.067"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE ING Urip >

< start="73.473" dur="0.1"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA >

< start="73.573" dur="0.234"> LORI LAMPIRAN. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA >

< start="73.807" dur="0.066"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGALAKAN KANGGO NENG MENGIKUT >

< start="73.873" dur="0.067"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA KULIT JJ >

< start="73.94" dur="0.033"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO WULANGAN JJ OUT >

< start="73.973" dur="0.101"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI >

< start="74.074" dur="0.233"> Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI >

< start="74.307" dur="0.067"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA KANGGO >

< start="74.374" dur="0.1"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH DAN >

< start="74.474" dur="0.067"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH LAN TENGING >

< start="74.541" dur="0.1"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH lan NENG DIDI >

< start="74.641" dur="0.167"> Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG DIDANG >

< start="74.808" dur="0.066"> Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA DENGAN >

< start="74.874" dur="0.1"> Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG JAWA KANGGO >

< start="74.974" dur="0.101"> Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA >

< start="75.075" dur="0.1"> Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA >

< start="75.175" dur="0.1"> Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TANGGO ING NEGARA UNTIL HE >

< start="75.275" dur="0.2"> SEKOLAH lan NENG GAMPANG ING NEGARA NEGARA BASA >

< start="75.475" dur="0.1"> SEKOLAH lan MENGIKUT DENGI NEGARA NEGARA ING ING ING Slamet. >

< start="75.575" dur="0.834"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. >

< start="76.409" dur="0.1"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI >

< start="76.509" dur="0.167"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI LATER, >

< start="76.676" dur="0.1"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI INGKANG, BUKU >

< start="76.776" dur="0.2"> KANGGO. HARI INGKANG, BUKU >

< start="76.976" dur="0.067"> KANGGO. HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES >

< start="77.043" dur="0.134"> KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES KANGGO >

< start="77.177" dur="0.1"> KANGGO. HARI ING NGANGGO, CHARLES FILES DIVORCE >

< start="77.277" dur="0.066"> KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI >

< start="77.343" dur="0.201"> HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI >

< start="77.544" dur="0.1"> HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES DIVORI DARI LORI. >

< start="77.644" dur="0.167"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. >

< start="77.811" dur="0.166"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ON >

< start="77.977" dur="0.101"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI >

< start="78.078" dur="0.1"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI 21ST, >

< start="78.178" dur="1.501"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, >

< start="79.679" dur="0.067"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CHARLES >

< start="79.746" dur="0.067"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan >

< start="79.813" dur="0.133"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ >

< start="79.946" dur="0.1"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN >

< start="80.046" dur="0.167"> ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN >

< start="80.213" dur="0.133"> ING FEBRUARI 21ST, CHARLES lan JJ RETURN TO >

< start="80.346" dur="0.167"> ING FEBRARI 21ST, CHARLES lan JJ NULISKE ING Urip >

< start="80.513" dur="0.067"> ING tanggal 21 FEBROARI, CHARLES lan JJ RETURN TO ACADEMY LIFE, >

< start="80.58" dur="0.1"> ING FEBRARI 21ST, MAJLIS lan JJ RETURN TO ACADEMY, LORI >

< start="80.68" dur="1.635"> CHARLES lan JJ MENGIKUT KE ACADEMY HIDUP, LORI >

< start="82.315" dur="0.1"> CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI IS >

< start="82.415" dur="0.067"> CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA >

< start="82.482" dur="0.1"> CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA MIA. >

< start="82.582" dur="1.969"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. >

< start="84.551" dur="0.033"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR >

< start="84.584" dur="0.1"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR TO >

< start="84.684" dur="0.1"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL >

< start="84.784" dur="0.234"> IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL >

< start="85.018" dur="0.167"> IS MUNGSA MIA. Nggambarake CHARLES MARCH >

< start="85.185" dur="0.066"> IS MUNGSA MIA. Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi >

< start="85.251" dur="1.435"> Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi >

< start="86.686" dur="0.067"> Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA KANGGO >

< start="86.753" dur="0.067"> Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA JAWA >

< start="86.82" dur="0.1"> Nggambarake MASA CHARLES DENGAN KANGGO JJ SARI >

< start="86.92" dur="0.267"> CHARLES DENGAN PENTING JJ SARI >

< start="87.187" dur="0.133"> CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... >

< start="87.32" dur="0.134"> CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... BASA >

< start="87.454" dur="0.066"> CHARLES DENGAN DENGAN JAWA ING SEKOLAH ... DENGAN INGKU >

< start="87.52" dur="1.268"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... NENGKA INGKU >

< start="88.788" dur="0.034"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... MENGUTHI INGKANG TANGGUT MANGSA >

< start="88.822" dur="0.133"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG-INGING TANGGANG Munggah >

< start="88.955" dur="0.1"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG TANGGAL NU TUKANG TEXAS. >

< start="89.055" dur="0.2"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. >

< start="89.255" dur="0.134"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. SARI >

< start="89.389" dur="0.033"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD >

< start="89.422" dur="0.1"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD TO >

< start="89.522" dur="0.067"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MANGSA >

< start="89.589" dur="3.337"> Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MANGSA >

< start="92.926" dur="0.167"> Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE ING JAWA ... LORI >

< start="93.093" dur="0.066"> Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI >

< start="93.159" dur="0.267"> PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI >

< start="93.426" dur="0.1"> PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... LORI KONTAK ING Urip >

< start="93.526" dur="0.067"> PUTIH ING PADANGGIH JAWA ... LORI MUNGSAAK ING PUTIH ING NGENTOT >

< start="93.593" dur="0.167"> PUTIH ING PADANGGIH JUNE ... LORI MUNGSAAK ING NGENTAKI >

< start="93.76" dur="0.067"> PADANG POKO KANGGO MASA JAWA ... LORI KONTAK ING KABUPATEN KELUARGA >

< start="93.827" dur="0.166"> JUNE ... LORI KONTAK HIDUP MUNGSAAK ING KELUARGA >

< start="93.993" dur="0.101"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA WIS >

< start="94.094" dur="0.033"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUARGA WANG ING >

< start="94.127" dur="0.133"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUAR WIS ING ING INI >

< start="94.26" dur="0.034"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT >

< start="94.294" dur="0.1"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - >

< start="94.394" dur="0.801"> KESELAMATAN SUKAN ING KELUARGA DI GILBERT >

< start="95.195" dur="0.066"> KESELAMATAN SENG ING ING KELUARGA ING NGGAL ING GILBERT - Lan >

< start="95.261" dur="0.167"> ING KAYU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE >

< start="95.428" dur="0.034"> ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikembangaké >

< start="95.462" dur="0.066"> ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ >

< start="95.528" dur="0.067"> KESELAMATAN SUKU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE DIPANGGAL JJ IN >

< start="95.595" dur="0.167"> ING BAKAL DI GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN >

< start="95.762" dur="0.167"> ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN THE >

< start="95.929" dur="0.1"> ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ ING SEKOLAH >

< start="96.029" dur="0.1"> ING BAKAL ING GILBERT - LAN SHE DIPENGKEJAWA JJ ING SUMMER SEKOLAH >

< start="96.129" dur="3.603"> Lan SHE ENJOLLED JJ ING SUMMER SEKOLAH >

< start="99.732" dur="0.067"> Lan SHE ENROLLED JJ ing PROGRAM SUMMER SEKOLAH. >

< start="99.799" dur="0.167"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. >

< start="99.966" dur="0.067"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ON >

< start="100.033" dur="0.1"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI >

< start="100.133" dur="0.167"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, >

< start="100.3" dur="0.1"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, CHARLES >

< start="100.4" dur="1.435"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES >

< start="101.835" dur="0.033"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW >

< start="101.868" dur="0.1"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS >

< start="101.968" dur="0.067"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT >

< start="102.035" dur="0.067"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND >

< start="102.102" dur="0.233"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND >

< start="102.335" dur="0.033"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS >

< start="102.368" dur="0.134"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILENG BY >

< start="102.502" dur="0.167"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS OLEH LORI >

< start="102.669" dur="0.1"> ING tanggal 11 JULAI, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, >

< start="102.769" dur="1.168"> VALLOW IS DIPENGKAL lan DITULUSKAN OLEH LAKI, >

< start="103.937" dur="0.066"> VALLOW IS DIPENGAH Duwe lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX >

< start="104.003" dur="0.101"> VALLOW IS DIBUAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX COX. >

< start="104.104" dur="0.2"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. >

< start="104.304" dur="0.033"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG >

< start="104.337" dur="0.1"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG A >

< start="104.437" dur="0.067"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu >

< start="104.504" dur="0.033"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan >

< start="104.537" dur="0.067"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan A >

< start="104.604" dur="1.468"> MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan A >

< start="106.072" dur="0.1"> MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan HALF >

< start="106.172" dur="0.1"> MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan tukang ngapusi, >

< start="106.272" dur="0.1"> MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan HATF LATER, LORI >

< start="106.372" dur="0.067"> MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI >

< start="106.439" dur="0.2"> NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI >

< start="106.639" dur="0.1"> NGENTANGKAN MINGGU lan MUDAH HATI, LORI KANGGO JJ'S >

< start="106.739" dur="0.101"> NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, HARI KANGGO LORI SEKOLAH JJ >

< start="106.84" dur="0.066"> NGENTANGKAN MINGGU lan MASA PAKSA, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ'S >

< start="106.906" dur="1.335"> HALF LATER, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ >

< start="108.241" dur="0.167"> HALF LATER, LORI JAWA KANGGO JJ'S SEKOLAH YANG CHARLES >

< start="108.408" dur="0.1"> HALF LATER, LORI DITOLANG SEKOLAH JJ'S sing CHARLES dikirim >

< start="108.508" dur="0.267"> JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJARAKEN KARAWAN >

< start="108.775" dur="0.067"> JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJAWA KOMUNIT >

< start="108.842" dur="1.568"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. >

< start="110.41" dur="0.1"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. KANGGO >

< start="110.51" dur="0.067"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. INGKANG INI >

< start="110.577" dur="0.1"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. MULE ING OWN >

< start="110.677" dur="0.267"> KANGGO. MULE ING OWN >

< start="110.944" dur="0.167"> KANGGO. MELENGKE PANLITAN OWN, >

< start="111.111" dur="0.1"> KANGGO. Ngudhari bareng-bareng saiki, Urip >

< start="111.211" dur="0.1"> KANGGO. Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH >

< start="111.311" dur="1.201"> Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH >

< start="112.512" dur="0.067"> Ngudhari PIREMBAGAN OWN ING, BASA MUDAH LEBAR >

< start="112.579" dur="0.133"> Ngudhari ULANG SEMUA PANJENONG, CABARAN PUTIH ING NGANGGO >

< start="112.712" dur="0.033"> Ngudhari ULANG SEMUA PANJENGAAN, KARANGAN LEBIH PUTRA ING DITILokake >

< start="112.745" dur="0.101"> Mengkono LIRIKAN OWN ING, INGKANG PUTIH MUDAH NGAPAK ASI >

< start="112.846" dur="0.2"> PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO DITITUS AS >

< start="113.046" dur="0.033"> PANALITEN, KEDAI POTONG sing GAMBANG KENE ING PUTIH >

< start="113.079" dur="0.034"> PANALITEN, KARANGAN TANGAN LEBIH MUNGGU DITUSAWA AS ING part >

< start="113.113" dur="0.133"> PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO ING SUKU Bagean ing bagean A >

< start="113.246" dur="0.067"> PANALITEN, KARANGAN PILIHAN GAMBANG KENE DENGAN PAKSA ING KELUARGA >

< start="113.313" dur="1.368"> CHARLES WILON AS AS Bagean >

< start="114.681" dur="0.033"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. >

< start="114.714" dur="0.067"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. Bener >

< start="114.781" dur="0.067"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. SUPAYA MINANGKA >

< start="114.848" dur="0.066"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean >

< start="114.914" dur="0.067"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean >

< start="114.981" dur="0.167"> Bagean saka diskusi kulawarga. KAYA AS Bagean >

< start="115.148" dur="0.1"> Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka ITS >

< start="115.248" dur="0.167"> Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean Bagean "DUE >

< start="115.415" dur="0.1"> Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" >

< start="115.515" dur="1.268"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" >

< start="116.783" dur="0.067"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", >

< start="116.85" dur="0.133"> GAMPANG. Dadi AS Bagean ING DASAR "DUE DILIGENCE", ING >

< start="116.983" dur="0.1"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH >

< start="117.083" dur="0.067"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", FILES SEKOLAH >

< start="117.15" dur="0.133"> ITU DASAR "DUE DILIGENCE", BAB >

< start="117.283" dur="0.134"> ITU DASAR "DUE DILIGENCE", FOLES SCHOOL A >

< start="117.417" dur="0.067"> DASAR "DUE DILIGENCE" DIDANGAN, SEKOLAH NGAPEN LAPORAN >

< start="117.484" dur="0.1"> ITU DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH NGAPEN LAMPIRAN DENGAN >

< start="117.584" dur="1.368"> DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN >

< start="118.952" dur="0.2"> DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN ARIZONA’S >

< start="119.152" dur="0.067"> DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA >

< start="119.219" dur="0.166"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA >

< start="119.385" dur="0.101"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA OF >

< start="119.486" dur="0.166"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA ANAK >

< start="119.652" dur="0.067"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. >

< start="119.719" dur="0.167"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. >

< start="119.886" dur="0.1"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON >

< start="119.986" dur="0.1"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS >

< start="120.086" dur="0.034"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, >

< start="120.12" dur="0.133"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ >

< start="120.253" dur="0.067"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti >

< start="120.32" dur="0.667"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti >

< start="120.987" dur="0.067"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti GAGAL >

< start="121.054" dur="0.133"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti BAGONG >

< start="121.187" dur="0.067"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH BARU >

< start="121.254" dur="0.1"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH >

< start="121.354" dur="0.167"> ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH >

< start="121.521" dur="0.133"> ING OGOS 5GR, JJ Miwiti APLIKASI SEKOLAH BARU >

< start="121.654" dur="0.1"> ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH ING SEKOLAH ING Urip >

< start="121.754" dur="1.435"> SEKOLAH YANG SEKOLAH ING Urip >

< start="123.189" dur="0.1"> KANGGO SEKOLAH ING SEKOLAH ING PUTRA >

< start="123.289" dur="0.1"> SEKOLAH SEKOLAH KANGGO ING KABUPATEN INI >

< start="123.389" dur="0.101"> SEKOLAH SEKOLAH ING TARI ING AKU ING BULAN, >

< start="123.49" dur="0.066"> SEKOLAH YANG SEKOLAH ING PAKET LENGKU ING BULAN, JJ'S >

< start="123.556" dur="0.401"> ING NU TARI ING SUKU BULAN, JJ'S >

< start="123.957" dur="0.066"> ING LATER ING AKU ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY >

< start="124.023" dur="0.067"> ING KANGGURAN MUNGSA BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan >

< start="124.09" dur="1.235"> LATER ING BULAN, JJ GRANDPARENTS.KAY lan >

< start="125.325" dur="0.1"> LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan LARRY >

< start="125.425" dur="0.4"> GRANDPARENTS.KAY lan LARRY >

< start="125.825" dur="0.067"> GRANDPARENTS.KAY lan LARRY WOODCOCK.CONTACT >

< start="125.892" dur="1.501"> LARRY WOODCOCK.CONTACT >

< start="127.393" dur="0.134"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE >

< start="127.527" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.CONTA SEKOLAH >

< start="127.627" dur="0.067"> LARRY WOODCOCK.MASUKAN ASKING SEKOLAH >

< start="127.694" dur="0.033"> LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH MENENGAH >

< start="127.727" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ >

< start="127.827" dur="0.167"> WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ >

< start="127.994" dur="0.1"> WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WAS >

< start="128.094" dur="0.1"> WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WIS OKAY. >

< start="128.194" dur="1.335"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. >

< start="129.529" dur="0.167"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. ON >

< start="129.696" dur="0.066"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER >

< start="129.762" dur="0.101"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, >

< start="129.863" dur="0.066"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI >

< start="129.929" dur="0.267"> AKU OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI >

< start="130.196" dur="0.067"> AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, TANPA LORI >

< start="130.263" dur="0.067"> AKU OKAY. ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ >

< start="130.33" dur="0.1"> AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI >

< start="130.43" dur="1.334"> ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI >

< start="131.764" dur="0.067"> ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ Saka Urip >

< start="131.831" dur="0.1"> ING tanggal 5 SEPTEMBER, LORI DENGAN JJ Saka Warga Urip >

< start="131.931" dur="0.1"> ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIRI VIA HIDUP >

< start="132.031" dur="0.067"> ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIR AKU VIA SUKURAN lan >

< start="132.098" dur="0.234"> WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA EMAIL lan >

< start="132.332" dur="0.1"> WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA lan TELEFON .. >

< start="132.432" dur="1.368"> KELUARGA AKHIR lan FIA >

< start="133.8" dur="0.067"> HIDUPAN VIA lan TELEFON .. IN >

< start="133.867" dur="0.1"> HIDUP VIA SAIKI lan TELAGA .. ING ING >

< start="133.967" dur="0.133"> HIDUP lan FUNGSI VIA HIDUP .. ING EMAIL, >

< start="134.1" dur="0.1"> HIDUP VIA HIDUP lan TELAGA .. ING EMAIL, KENE >

< start="134.2" dur="0.2"> TELAGA .. ING EMAIL, KENE >

< start="134.4" dur="0.167"> TELPON .. ING EMAIL, KTVB >

< start="134.567" dur="0.067"> TELPON .. ING EMAIL, KONBON KTVB, >

< start="134.634" dur="0.1"> TELPON .. ING EMAIL, KONBUK KTVB, LORI >

< start="134.734" dur="0.067"> TELPON .. ING EMAIL, KONBEK KTVB DITUTUPAKAN, SENTIASA LORI >

< start="134.801" dur="1.335"> ING LAPORAN, sing KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA >

< start="136.136" dur="0.133"> ING LAPORAN, YANG KTVB DITANGGAL, LORI MENGIKUT SHE >

< start="136.269" dur="0.067"> ING LAPORAN, sing KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SHE >

< start="136.336" dur="0.033"> ING EMAIL, KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR >

< start="136.369" dur="0.1"> Ing email, sing KTVB DITUTUPKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR >

< start="136.469" dur="0.2"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGAPAK ING NGGO >

< start="136.669" dur="0.067"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA >

< start="136.736" dur="0.033"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA >

< start="136.769" dur="0.067"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO NATE ING NEJABAT A >

< start="136.836" dur="0.134"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA MANGSA ING NEGARA NEGARA UNTUK GAMPANG >

< start="136.97" dur="0.066"> KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA NGANGGO ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Sing Anyar ... >

< start="137.036" dur="3.37"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... >

< start="140.406" dur="0.101"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan >

< start="140.507" dur="0.1"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ >

< start="140.607" dur="0.033"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ WON'T >

< start="140.64" dur="0.1"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ JANGAN >

< start="140.74" dur="0.267"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal >

< start="141.007" dur="0.067"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali maneh >

< start="141.074" dur="0.133"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa ngirim maneh >

< start="141.207" dur="0.067"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali menyang sekolah. >

< start="141.274" dur="2.903"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. >

< start="144.177" dur="0.033"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, >

< start="144.21" dur="0.2"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, TO >

< start="144.41" dur="0.067"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. AKHIRI, UNGGAP >

< start="144.477" dur="0.2"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIRI, UNGGAP >

< start="144.677" dur="0.034"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKSARI, UNTUK DESAMBAR 2019, >

< start="144.711" dur="0.167"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, UNTUK DESAMBAR 2019, A >

< start="144.878" dur="0.1"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF >

< start="144.978" dur="0.267"> AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF >

< start="145.245" dur="0.066"> AKSARI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK DESEKTIF >

< start="145.311" dur="0.134"> SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTIF >

< start="145.445" dur="0.1"> SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTOR ING SEKOLAH >

< start="145.545" dur="0.634"> 2019, KONTAK KONEKTIF SEKOLAH >

< start="146.179" dur="0.133"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan >

< start="146.312" dur="0.1"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan INFORMS >

< start="146.412" dur="0.034"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS >

< start="146.446" dur="0.1"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS >

< start="146.546" dur="0.2"> GAMBAR SEKOLAH LAN INFORMS ING >

< start="146.746" dur="0.234"> Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TEMA JJ >

< start="146.98" dur="0.1"> Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TINDAKAN ING JJ'S. >

< start="147.08" dur="0.567"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. >

< start="147.647" dur="0.133"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING >

< start="147.78" dur="0.134"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING Urip >

< start="147.914" dur="0.1"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ACADEMI HIDUP >

< start="148.014" dur="0.1"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG >

< start="148.114" dur="1.101"> PEMBANGUNAN JJ. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG >

< start="149.215" dur="0.067"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUN AN >

< start="149.282" dur="0.1"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGAP APP >

< start="149.382" dur="0.167"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP KATILAN >

< start="149.549" dur="0.067"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" >

< start="149.616" dur="0.133"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" >

< start="149.749" dur="0.033"> AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - >

< start="149.782" dur="0.101"> AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - A >

< start="149.883" dur="0.066"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - TOOL >

< start="149.949" dur="0.134"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL >

< start="150.083" dur="0.067"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL YANG DITOLONG >

< start="150.15" dur="2.135"> APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG DITANYA >

< start="152.285" dur="0.067"> APP DIKATUR "BLOOMZ" - A TOOL YANG MENENGAH ING SEKOLAH >

< start="152.352" dur="0.1"> APP Ditampilake "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG SEKOLAH UNGGUH SEKOLAH >

< start="152.452" dur="0.067"> APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOLEKI YANG NGEBUNGGO SEKOLAH UNTUK Kongsi >

< start="152.519" dur="0.3"> - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKONG >

< start="152.819" dur="0.1"> - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKRONG >

< start="152.919" dur="0.067"> - A TOOL sing LAMPIRAN SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN >

< start="152.986" dur="1.134"> SEKOLAH UNTUK Nuduhake INFORMASI DENGAN >

< start="154.12" dur="0.067"> SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI KANGGO ING Ibu >

< start="154.187" dur="0.2"> SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan >

< start="154.387" dur="0.1"> SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan SULU. >

< start="154.487" dur="0.267"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. >

< start="154.754" dur="0.067"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. AKSES >

< start="154.821" dur="0.167"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. ACCORDING TO >

< start="154.988" dur="0.033"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, >

< start="155.021" dur="0.067"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, A >

< start="155.088" dur="0.2"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, A >

< start="155.288" dur="0.067"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, BASA >

< start="155.355" dur="0.1"> Wong tuwa lan Sekolah. Seneng kanggo Urip, TELEFON UTAWA >

< start="155.455" dur="0.133"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, TELEFONO utawa LAIN >

< start="155.588" dur="0.1"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE >

< start="155.688" dur="0.301"> GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE >

< start="155.989" dur="0.033"> GAMPANG ING Urip, TELPON utawa NANJE DIDANG KANGGO >

< start="156.022" dur="0.1"> GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa TANGGO YANG LAIN >

< start="156.122" dur="0.067"> GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa NANJUR TENAGA LAIN DIDENGKE AS LORI >

< start="156.189" dur="0.634"> TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI >

< start="156.823" dur="0.067"> TELEFON ATAU KABUPATEN LAIN DIRI AS AS LORI >

< start="156.89" dur="0.066"> TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI VALLOW Duwe >

< start="156.956" dur="0.301"> DIDANGGAL DIRI AS AS LORI VALLOW >

< start="157.257" dur="0.1"> DIPENGGALKE AS LORI VALLOW DENGAN SULIT >

< start="157.357" dur="1.601"> VALLOW DUMADUH >

< start="158.958" dur="0.1"> VALLOW DENGAN MONTOR KONTINSIP >

< start="159.058" dur="0.067"> VALLOW DENGAN JJ'S >

< start="159.125" dur="0.267"> JJ'S >

< start="159.392" dur="0.1"> KELULUSAN JJ'S KELULUSAN >

< start="159.492" dur="1.702"> KELAS GRATIS JJ >

< start="161.194" dur="0.1"> MONITORED JJ'S CLASSROOM COMMUNICATION >

< start="161.294" dur="0.234"> KOMUNIKASI KELAS >

< start="161.528" dur="0.1"> SISTEM KOMUNIKASI GRASSROOM. >

< start="161.628" dur="1.501"> SISTEM KOMUNIKASI. >

< start="163.129" dur="0.1"> SISTEM KOMUNIKASI. ING >

< start="163.229" dur="0.067"> SISTEM KOMUNIKASI. NAMA >

< start="163.296" dur="0.133"> SISTEM KOMUNIKASI. NAMA LORI >

< start="163.429" dur="0.067"> SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI VALLOW >

< start="163.496" dur="0.167"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW >

< start="163.663" dur="0.1"> SISTEM. NAMA LORI VALLOW NGADI >

< start="163.763" dur="0.134"> SISTEM. PANGGILAN LORI NAMA NGADI >

< start="163.897" dur="0.033"> SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DITANGGANG >

< start="163.93" dur="0.1"> SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN >

< start="164.03" dur="0.167"> NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN >

< start="164.197" dur="0.067"> NAMA LORI VALLOW KANGGO DI TRANSLATING ING >

< start="164.264" dur="0.166"> NAMA LORI VALLOW KANGGO DI APPK APP >

< start="164.43" dur="0.167"> NAMA LORI NAMA TELPON KANGGO DI MAMPIL APP >

< start="164.597" dur="0.067"> NAMA LORI NAMA TELPON NATE TARI ING APP MULTIPLE APP…. >

< start="164.664" dur="2.269"> NUNGGUH TANGGO DI APP MULTIPI BASA APP…. >

< start="166.933" dur="0.1"> NULIS DIJAWA ING APP MULTIPI APP .... UP >

< start="167.033" dur="0.067"> Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPLE APP .... UP UNTIL >

< start="167.1" dur="0.133"> AKU KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL LAST >

< start="167.233" dur="0.1"> Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL MINGGU Pungkasan. >

< start="167.333" dur="0.234"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. >

< start="167.567" dur="0.067"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. Wong >

< start="167.634" dur="0.066"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. WAYANG >

< start="167.7" dur="0.1"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. ING KENEH >

< start="167.8" dur="3.471"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KENEH >

< start="171.271" dur="0.133"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KANG SEKOLAH >

< start="171.404" dur="0.033"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN >

< start="171.437" dur="0.101"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. Wong sing SEKOLAH PEMBELAJARAN >

< start="171.538" dur="0.1"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... >

< start="171.638" dur="0.166"> NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... >

< start="171.804" dur="0.134"> SUKU SEKOLAH PELAJAR ITU ... LAN >

< start="171.938" dur="0.067"> SUKU SEKOLAH PELAJAR ING SEKOLAH ... DITANGGUT >

< start="172.005" dur="0.1"> SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITULUT ING >

< start="172.105" dur="1.668"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE >

< start="173.773" dur="0.033"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCES >

< start="173.806" dur="0.067"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA TO >

< start="173.873" dur="0.1"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA ING >

< start="173.973" dur="0.067"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCHEN ING APP. >

< start="174.04" dur="0.167"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. >

< start="174.207" dur="0.133"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING >

< start="174.34" dur="0.067"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH >

< start="174.407" dur="0.067"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING SEKOLAH >

< start="174.474" dur="0.067"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKAH INI >

< start="174.541" dur="0.066"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO >

< start="174.607" dur="1.235"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO >

< start="175.842" dur="0.067"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SAIKI JAWA >

< start="175.909" dur="0.066"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SAIKI KANG IDEA >

< start="175.975" dur="0.067"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE >

< start="176.042" dur="0.067"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE >

< start="176.109" dur="0.233"> SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE >

< start="176.342" dur="0.1"> SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKUN >

< start="176.442" dur="0.101"> SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE ANA AKUN >

< start="176.543" dur="0.1"> SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKAN DENGAN LORI >

< start="176.643" dur="1.368"> Ora ana IDEA KENE AKUN DENGAN LORI >

< start="178.011" dur="0.1"> Ora ana IDEA KENE AKUN SAHA NAMA LORI >

< start="178.111" dur="0.1"> Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI >

< start="178.211" dur="0.033"> Ora ana IDEA KENE AKSUN DENGAN NAMA LORI KANGGO MENTE >

< start="178.244" dur="0.1"> Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI NGAPAK MASIH >

< start="178.344" dur="0.267"> AKSUN DENGAN NAMA LORI MANGSA INGGRIS >

< start="178.611" dur="0.067"> AKSUN DENGAN NAMA LORI MUNGSA ING NGANGGO RUMAH >

< start="178.678" dur="0.133"> AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA GAMPANG NAMPANG >

< start="178.811" dur="0.067"> AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA DENGAN APP ... >

< start="178.878" dur="0.901"> NAMA INGGRIS JATI MUNGSA APP ... >

< start="179.779" dur="0.134"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... INGKOH >

< start="179.913" dur="0.033"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... SEMEN JJ >

< start="179.946" dur="0.133"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... AKAN JJ'S NO >

< start="180.079" dur="0.067"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... KANGGO JJ'S NO LONGER >

< start="180.146" dur="0.267"> PANJENENGAN APP ... SEMASA JJ TIDAK LUKU >

< start="180.413" dur="0.1"> NGUTOS APP ... SEMENANJUNG JJ TIDAK LUKU DIDUKUKAN. >

< start="180.513" dur="0.701"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. >

< start="181.214" dur="0.033"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK >

< start="181.247" dur="0.1"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BALI MENYANG >

< start="181.347" dur="0.067"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK TO YOU. >

< start="181.414" dur="5.806"> GAMPANG. BACK TO YOU. >

< start="187.22" dur="0.2"> BACK TO YOU. >

< start="187.787" dur="0.067"> JJ >

< start="187.854" dur="0.1"> JJ WAS >

< start="187.954" dur="0.067"> JJ ING Pungkasan >

< start="188.021" dur="0.066"> JJ ING Pungkasan LENGKAP >

< start="188.087" dur="0.301"> JJ ING LENGKEL ING ING IN >

< start="188.388" dur="0.066"> JJ INGSARI ING ING BISA DI SEKOLAH >

< start="188.454" dur="0.134"> JJ ING LENGKEL ING ING SEKOLAH IN >

< start="188.588" dur="0.067"> JJ INGSARI ING PARI ING SEKOLAH DI REXBURG >

< start="188.655" dur="0.333"> JJ WULUH ING PANJANG DI SEKOLAH DI REXBURG ON >

< start="188.988" dur="0.1"> JJ WIS ING PANJIT DI SEKOLAH DI REXBURG PADA SEPTEMBER >

< start="189.088" dur="0.101"> JJ WIS ING PADANGSA ING SEKOLAH DI REXBURG PADA 23 SEHARI 23RD. >

< start="189.189" dur="0.567"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. >

< start="189.756" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI >

< start="189.856" dur="0.067"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. INGKU >

< start="189.923" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI NATE >

< start="190.023" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK >

< start="190.123" dur="0.167"> SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK >

< start="190.29" dur="0.133"> SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal nduwe salah siji >

< start="190.423" dur="0.134"> SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH >

< start="190.557" dur="0.066"> SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH >

< start="190.623" dur="0.801"> Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH >

< start="191.424" dur="0.067"> Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH SAIKI >

< start="191.491" dur="0.133"> Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH KANGGO >

< start="191.624" dur="0.134"> Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH SUKU Dhewe, >

< start="191.758" dur="0.1"> Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH UNTUK SISTERA, TYLEE-- >

< start="191.858" dur="0.167"> ANYARI SEKOLAH DONGI KANGGO, TYLEE-- >

< start="192.025" dur="0.133"> ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTERA, TYLEE-- TAPI >

< start="192.158" dur="0.067"> ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK SISTER, TYLEE-- TAPI TAPI >

< start="192.225" dur="0.067"> ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK LAKON, TYLEE-- TAPI TAPI POLIS >

< start="192.292" dur="0.066"> ANTARA SEKOLAH DENGAN SISKI, TYLEE-- TAPI POLIS SAY SHE >

< start="192.358" dur="0.067"> ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTER, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN >

< start="192.425" dur="0.534"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI GOLEKSI MUNGSA DADI >

< start="192.959" dur="0.067"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI ING DASAR INGKE BISA >

< start="193.026" dur="0.1"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI ING DASAR INGKE ING ING Pungkasan >

< start="193.126" dur="0.033"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MANGSA DENGAN ING SENANG PUTIH >

< start="193.159" dur="0.1"> UNTUK SISTERA, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN ING KENE ING SULIT ING Pungkasan >

< start="193.259" dur="0.301"> TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENG PUTIH IN >

< start="193.56" dur="0.066"> TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENTUK ING SEPTEMBER. >

< start="193.626" dur="1.702"> SAIKI APA PAKSA ING SEPTEMBER. >