195s Училиштето во Аризона детали за историјата на запишување на Jеј Валоу images and subtitles

НИЕ НИЕ СМЕ УЧЕЕ НЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА ВАС НИЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА НИЕ УЧЕСУВАМЕ СО СОСТОЈБАТА СО ПОСЕБНА УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ И УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА СО МЕДИЦИ И ЛОРИ СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНО, СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНИ, И СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ И НИВНО СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ, И СИНОТО СИНА ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИНИОТ СИНО ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИТЕ СИОН Ј.Ј. СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. СЕ СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-годишната-стара СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-ГОДИНАТА СЕ Ј.Ј. 7-ГОДИНАТА СЕ Ј.Ј. 7-годишна возраст е Ј.Ј. ПРАШАЕТЕ 7-годишна возраст Ј.Ј. 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА СЕ ПОСТОИТЕ Ј.Ј. ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА ГО ПОВЕЕ ПЕТИ МЕСЕЦ - ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИ ДА ГО ПЕТИ МЕСЕЦИ - САМО ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПРИМАНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО БИДЕ ПО ПОВЕ MONЕ ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СЕГА ПРИМЕНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈ СЕСТЕР ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕРСКИ ТИЛЕ ПОДГОТОВНИК ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АН МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АПП МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. Употребена апликација МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ ВО НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКААТ ТОА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ТОА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТОИ ДА УСЛОВ УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ШТО ДОГОВОР УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ТОА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДОДЕЛУВА ДО СЕКОГАШНАТА недела УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТОИТЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО МО LЕНАТА недела - ЛОРИ УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТНАТА недела ПОКАУВА ДО КОИ ДО СЕ ПОСЛЕДНАТА недела - Лори беше можно ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ МО WЕ ДОСТАВА ПОКАЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО ПОСЛЕДНАТА недела ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНАТА недела - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ ДОСТАВУВА ОД АПП ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА АПП ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПРИМЕНА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА НА МОНИТОР ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. МОНО УПОТРЕБА ДА СЕ ПРИМЕНА ДА СЕ ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСРУМОТ НА МОНИТОР J.Ј. МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСНИТЕ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР J. ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ САКАВМЕ ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ГО ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОВО ТОА КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВО САМО КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ СЕ ДОГОВОРУВАМЕ САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ШТО СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ПОВЕЕ ЗА ОВА ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ НА УЧИЛИШТЕ. СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ЗА ВОЗВРАТ, СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАША СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕНИ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ ДЕТАЛЕН ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РЕГИСТРАТЕ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДГОВОРИвме ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДБИРАМЕ ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е Ј.Ј. РЕГИСТРА JЕ НА ЈЈ ENЕ РАБОТЕ JЕ ЈЈЕ РЕГИСТРУВА JЕ НА ЈЈЕ Е А ПРЕБАРУВАЕТО НА ЈЈЕ БИТ КРВ Запишувањето на Jеј беше дел од ИЗВРШУВА JЕТО на ЈJЈ Е БИТ НА А. Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. Преку Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, ТОА ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШТЕ ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛНИ НЕКОИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ УЧИЛИШНИ ПОДАТОЦИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШНИТЕ ГОДИНИ ОД КОНФЛИКТОТ ПОД СЕКОЈ ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И ЛОРИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ ПОЧНУВАМЕ ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година ВО ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ СЕ СЛУЧУВА 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е СТУДНО УЧИЛИШТЕ 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е УЧИЛУВА УЧИЛИШТЕ НА КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНЕСИТЕ КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНСКИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС ЗА НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ НА ФЕВРУАРИ ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти Февруари, ЛАУРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е Е ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти февруари, ЈЈ Е ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е АБУДЕН ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е ПОСТАВ ОД ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАР, Ј.Ј. Е АСПОСТАТ ОД УЧИЛИШТЕ. НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ПОСЕТИ ЧАРЛИ ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕД Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕТО, ОБОУВА ЛОРИ Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ОБОУВА ЛОРИ ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ГОДИНА “ ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ САМО „ГОДИНА КРАЗИ“ ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ЈА „ГОДИШЕ ГРУА“ И БЕШЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И БЕШЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна религија „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА ИМАШЕ „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ИМА ИСТО Слушајќи религиозни гласови. ИМА ИСТО Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОПОЛНУВА Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАЕ ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. СЕ ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ИСТО ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ ПОСТОИ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛЕС Е НЕ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕСЕТЕ СЕ СЛУЧУВА НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ САМИОТ ДЕН, ЧАРЛЕСЕТИТЕ САКАТЕ ДА СЕ ЗАШТИТИРАНА СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛИТЕ СЕ вели дека има наредба за заштита СЕ вели дека има наредба за заштита СЕ вели дека има заштитена наредба ПРОТИВ СЕ вели дека има заштитена наредба против Лори. ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И ТОЈ ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ПРИКАЗНИ ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТ ИВОТ ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТТЕ IFИВОТНО Е ДОБИВУВАЕ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕТЕ Тој е ЦЕЛУВАЕ Ј.Ј. ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ВАШЕ ЈАЈ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ПОСТОИ ЈАЈ ЈА НА УЧИЛИШТЕ И..ТЕ ЈА ИВИТЕ IFИВОТЕ Е ДОБИВНИ J.Ј.О. НА УЧИЛИШТЕ И И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СООБРАЕ И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СЕ ЗГОЛУВА ВАЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ПОЛИГУВА JЕ JЕ ОД УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ВАULЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗАДОЛУВАЕ ОД НА ПОБЛЕДУВА JЕ ЈЈУ ОК НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ОД СЛУБАТА ПРИРАУВА JЕ НА ЈЈУ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ЈА ОД ДРАВА ДРАВА ДА СЕ УДО ВАULУВА JЕ НА ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ГО ИЗВРШУВА ДРАВНИОТ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ РАБОТУВА ОД ДРАВНИОТ ДОДЕЛНИ Е УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ДА БЕЗ БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ СЕ. НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН ЛАТЕР, НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕРИ, ПОДАТОЦИ ЗА ЧАРЛИ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ПОДАТОЦИ ПОДАТОЦИ ЗА БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА ФЕВРУАРИ ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј.Ј. ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање во НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА ИВОТ НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ ЧАРЛИ И ЈЈ Враќање во TOИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ ЧАРЛИ И Ј J ВРА RАЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ Сè уште ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ СЕ МИА. ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ДВИЕ ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ КАРЛИ Сè уште е МИА. ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ФОРМАЛНО ДОСТАВУВА ЈЈ ПОВЕЕ ДО МАРТИ ШАРЛИ ФОРМАЛНО ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ… ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... РАКУВА ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СЕ СУЕЕ ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУЕЕ СИТЕ ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУДЕЕ СЕ ДА СЕ ОДГО ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. Брзо УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ НАГРАДА УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДА УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ НАДВОРЕШ ДО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ БЕЗ НАДВОРЕШ ЗА ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ БЕЗ ПРЕД ДА ЈА ИСПОЛНЕТЕ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ НА ИВОТ БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ ПОСЕБУВА БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СИТЕ СЕ СЕМЕЈЕ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ СЕ ДЕКА СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РЕДИМЕ СЕМЕЈСТВОТО UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РАБОТНА СЕМЕЈСТВОТО JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧУВА СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ СЕ СЕ СЕ РАБОТИ СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ - LИВОТ ПРИЗНАНИТЕ СЕ СЕМЕЕ СО СЕМАЈНОТ ВО ACKИЛБЕРТ - LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СО СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОИ ВО ГИЛБЕРТ - И LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВОТО ВО ILИЛБЕРТ - И ШЕ SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕГО ЗАВРШЕНИ SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО БЕЗБЕДНО ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН Ј.Ј. SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. ВО УЧИЛИШТЕТО НА УЧИЛИШТЕ РАЗВОЈ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.ЈО ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО СВЕТСКА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА ЈУЛИ ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ВАЛОВ ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, КАРЛЕСКИОТ СВЕТСКИ Е ПРОГРАМА. НА 11-ти Јули, ШАРЛСКИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ ПРОГРАМА. НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ НА 11-ти Јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е ШОТ И УБИЕ На 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД На 11-ти јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД ЛОРИ НА 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СВЕТНО И УБИЕН ОД БОРЕТ НА ЛОРИ, СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, АЛЕКС СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТ НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА НАС УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА А. УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВДА АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ ЗА ВИДЕЕ И ШТО СОВЕТНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛЕС ЈЈЈ ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, УСЛОВНИТЕ ЛОРИ кажува Jеј ЗА ВИДЕЕ И ШТО СЕКОЈ ЛАТЕР, ЛОРИ раскажува УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ КАКО HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHIKTI HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA THAR CHARLES HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA QA CHARLES KOMITTED Ј.Ј. СОУКОТ ДЕКО КАРЛЕТНИТЕ КОМОРАТИВНО ЈЈУ ШКОВЕНА КАКО ЧАРЛИ СО СВОЈАТНА СУИЦИД. ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. Преку ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НЕГО нив ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НИВНО СЕ СУИЦИД. НИВНО СЕ СУИЦИД. НЕГОВО СЕЛИ ИСТРАУВАЕ, СУИЦИД. НЕГОВИТЕ СВОЈА ИСТРАУВАЕ, LИВО СУИЦИД. НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ НИВНО СИТЕ ИСТРАУВА ,Е, .ИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ НЕГОВИТЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВЕТЕ ПОВЕIRЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, KИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВОТ ПОВЕЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВОТНИ УЧЕЕ ЧАРЛИ СЕ УБИЕ КАКО ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕЕ СЕ УБИЕ КАКО ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕ КАКО ДЕЛ ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕ WЕ СЕ УБИЕ ДЕЛ ДЕЛ ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА IFИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ НА А ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ на СЕМЕЈСТВО Чарли беше убиен како дел од семејството Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. СО Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. КАКО И Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПАКО ДЕЛ Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПО КАКО ДЕЛ ОД ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ ОД ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ “ДВЕUEЕ ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, РАЗГОВОР. КАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, ТОА РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ РАЗГОВОР. ПАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРАВИЛНИЦИ НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИДОВИ НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИРАЧНИК А. НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПОДРАЧЈЕ НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИК ИЗВЕШТАЈ СО ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИ ИЗВЕШТАЈ СО АРИЗОНА ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛЕНИЕ НА АРИЗОНА Извештај со одделот за Аризона ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛ НА АРИЗОНА НА ИЗВЕШТАЈ СО ДЕЦА НА АРИЗОНА ИЗВЕШТАЈ СО БЕСПЛАТНИОТ БЕЗБЕД НА АРИЗОНА. АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА Август АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј го започнува ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј ја започнува НОВАТА ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. го започнува НОВОТО УЧИЛИШТЕ ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА 5 август, Jеј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА AT НА 5 август, ,еј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ИВО НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ATИВО НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСТОЕ НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОВЕЕ ТОА НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСЛЕДНИОТ СЕКОЈ месец НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, ДРУГИТЕ НА ЈАЈ НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Грандпаренти на Ј.Ј. ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-учесници на Ј.Ј. ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-јорганџии на .еј.Кеј и ЛАРИ Грандпаренти.КАЈ И ЛАРИ Грандпаренти.КАЈ И ЛЕРИ ВЕДЧЕР.КОНТАКТ ЛАРИ ВИДВОК.КОНТАКТ ЛАРИ ВРВОКОВ.КОНТАКТИРАЈТЕ ЛАРИ ВУДКОК.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА ПРАШАА НА УЧИЛИШТЕ ЛАРИ ВУДЦОК. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ WOODCOCK.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ WOODCOCK.КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО JЕ ЈАЈ WOODCOCK. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЕ ДОБРИ. ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА СЕПТЕМВРИ ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ Беше во ред. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ АНДРАВИ Ј Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ИВОТ НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ И ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД ИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД IFИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОНИЈА .. LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕФОН .. VИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО ИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО LИВОТ ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНОСТ .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБВИНЕ, ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛА, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДНО, ЛОРИ СЕ вели ВО Емаил, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ СЕ СОВЕТИ ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека ВО ЕМИАЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој е движење ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДЕН, ЛОРИ вели дека тој излегува ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој работи од KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи од KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата за нова КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како држава, за ново работно место ... ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј.Ј. НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ СЕ НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА БИДЕ ДРАВА ЗА НОВ РАБОТА ... И ЈЈ WЕ БЕСЕ СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ ONЕ ДА БИДЕ ПОВТОРНО СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРАТЕ ДА СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј JЕ Е ДА СЕ ВРААТ НА УЧИЛИШТЕ. И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ЗАВРШНО, И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. Конечно, до И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ 2019 година, Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, А. Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ НА На крај, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ 2019 година, ДЕТЕКТИВЕН КОНТАКТИ УЧИЛИШТЕ 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ОД НА КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД СВЕТИТЕ КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД ОБЈАВУВАЕ НА ЈЈ. И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. СЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ЖИВОТОТ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА РАЗВОЈ НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТЕЕ АН РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТИ АПП РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ НА АПП РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОСНОВА „БЛОМЗ“ - ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - А ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕНИ „БЛОМЗ“ - Алатка ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ СО АПАПИЛ „БЛОМЗ“ - СОБРШКА ТОА ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОР АПП СВЕТСКО „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА ПРИМАНИЕ АПП „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА УЧИЛИШТА ПРИМАНА БЕСПЛАТНИ „БЛОМЗ“ - СОВЕТНА РАБОТНА ДА СЕ РАБОТИ УЧИЛИШТА АПП ПОВЕЕ „БЛОМЗ“ - СВЕТСКО ДОГОВОР што дозволува да ги споделат училиштата - Упатство што дозволува училиштата да споделат - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации со УЧИЛИШНИ ДА СЕ АКЦИИ ИНФОРМАЦИИ СО УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. ПОСТАВУВА ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СПОРЕД ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНО ДА LИВОТ, ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А Родители и студенти. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А Родители и студенти. СО ПОГОВОР НА TOИВОТ, ТЕЛЕФОН Родители и студенти. СО СОГЛАСНО ДА ИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ Родители и студенти. СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО Родители и студенти. СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван СО СОГЛАСУВАЕ СО AИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВА IDЕ Идентификуван како СО СОГЛАСУВАIFЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВО УПОТРЕБА Идентификувана како ЛОРИ ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД Идентификуван како ЛОРИ ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван како ЛОРИ СВОЈ ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ ИДЕНТИФИИРАНИ КАКО ЛОРИ ВАЛОВ ПРОДОЛИ ПРОДОЛУВА СВОЈОТ ПРОДОЛИ ПРОДОЛИ ПОВЕЕТО ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНО СВОЈОТ ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНИ Ј.Ј. ПРОДОЛНО СЛЕДЕЕ НА Ј.Ј. ПРОДОЛНО СЛЕДНО КЛАСНОСТА НА ЈЈ СЛЕДНИЧКО КЛАСРУМ НА ЈЈИ СЛЕДЕНА КЛАСНИЧКА КОМУНИКАЦИЈА НА ЈЈ КЛАСРУМНА КОМУНИКАЦИЈА КЛАСРУМЕН СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СЕ СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. Името ЛОРИ СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ СИСТЕМ. ИМЕ ЛОРОИ ПОВТОРНО СЕ ПОСТОИ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО СЕ ТРГИВ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГОВИ НА ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГИВ НА АПП ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА МНОГУ АПП ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ РАБОТИ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОГЛЕД ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ПОВЕЕ РАБОТНИЦИ НА АПП .... ПОД ДЕЛ ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МАЛТИПНО ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА СЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА СЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ НА ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ ДА И ... И ГО ПОВТОРНО УЧИЛИШТЕ УЧЕНИЕ НА ИТ ... И ОБЕЗБЕДУВАТЕ ЈА УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ НЕГОВИОТ ПРИСТАП УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИСТАП ДА УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДА УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ПОТВРДЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. СЕ И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. Училиштето вели И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ НЕ ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ НЕ ИДЕА ЗОШТО СМЕТКОВО СО ИМЕТО НА ЛОРИ БЕЗ ИДЕА ЗОШТО OUЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ СМЕТЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОВОТО СО ИМЕТО НА ЛОРИ БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОТ СО ИМЕТО НА ЛОРИ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ ПОСЛЕТИ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПРОДОЛИТЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПОСЛЕДИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИК ... ИМЕ STЕ STЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИНА ИМЕ ILLЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈЈЕ ИМЕ STЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... ОД НЕ ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСЛЕДУВААТ ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАЈ НЕ Е ДОЛГО СЛЕДЕЕ НА ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈАЈ НЕ ДОЛГО СЛЕДЕЕ НА ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАН НЕ ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ВРАА НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ПОВЕЕ ДО НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НАЗАД КОН ВАС. ЗАВРШНО. НАЗАД КОН ВАС. НАЗАД КОН ВАС. Ј.Ј. Jеј беше Jеј беше последен Jеј беше последен пат ЈЈ СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕДНО ВО УЧИЛИШТЕ J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО УЧИЛИШТЕ ВО Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург Jеј беше последен пат во УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБУРГ Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на септември Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на 23 септември. УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ ИМАМЕ УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМАМЕ УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМА ДОБИВ СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДОБИВ СЕПТЕМВРИ 23РД. НИКОГАШ НЕ СЕ НАДИМЕ СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШТЕ СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА НЕГОВО НЕМА ДА ГО РЕГИРАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА СВОЈ СЕСТЕР, НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СЕСТЕР, ТИЛЕ-- СЕКОЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ-- СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО ПОЛИЦИЈА СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ--, НО ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ СИТЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ СИ СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ: ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ Е ДЕКОЈ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИСКОТО ПЕЧЕТЕТЕ: ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЕКОГАШ СЕ ДА СЕ ПОСТОИ ЗА НЕГОВИОТ СЕСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЕ ДЕКА ДА СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО СЕПТЕМВРИ. ИСТО ПОСЛЕДНО Гледано во СЕПТЕМВРИ.

Училиштето во Аризона детали за историјата на запишување на Jеј Валоу

An app used by JJ's school in Arizona shows that up until last week Lori Vallow was possibly using that app to monitor JJ's classroom activity. Rexburg kids Tylee Ryan, 17, and 7-year-old Joshua “JJ” Vallow have been missing since September 2019. Police say their mother, Lori Vallow Daybell, and her new husband Chad Daybell, lied to investigators about where the children are. See KTVB's full coverage and the latest: www.ktvb.com/search-for-missing-rexburg-idaho-kids We also have more in our YouTube playlist: 'The search for Lori Vallow's Missing Idaho Kids' www.youtube.com/playlist Download the KTVB app to get updates and breaking news alerts: www.ktvb.com/appredirect/
crime, missing-rexburg-kids, idaho, news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="3.97" dur="0.067"> НИЕ >

< start="4.037" dur="0.167"> НИЕ СМЕ >

< start="4.204" dur="0.1"> УЧЕЕ >

< start="4.304" dur="1.334"> НЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА ВАС >

< start="5.638" dur="0.167"> НИЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА >

< start="5.805" dur="0.134"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА >

< start="5.939" dur="0.333"> НИЕ УЧЕСУВАМЕ СО СОСТОЈБАТА СО ПОСЕБНА >

< start="6.272" dur="0.067"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ >

< start="6.339" dur="0.1"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ И >

< start="6.439" dur="0.067"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА СО МЕДИЦИ И ЛОРИ >

< start="6.506" dur="1.335"> СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ >

< start="7.841" dur="0.066"> СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНО, >

< start="7.907" dur="0.101"> СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНИ, И >

< start="8.008" dur="0.066"> СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ И НИВНО >

< start="8.074" dur="0.1"> СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ, И СИНОТО СИНА >

< start="8.174" dur="0.167"> ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИНИОТ СИНО >

< start="8.341" dur="0.1"> ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИТЕ СИОН Ј.Ј. >

< start="8.441" dur="1.468"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. >

< start="9.909" dur="0.201"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. СЕ >

< start="10.11" dur="0.066"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-годишната-стара >

< start="10.176" dur="0.067"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-ГОДИНАТА СЕ >

< start="10.243" dur="0.2"> Ј.Ј. 7-ГОДИНАТА СЕ >

< start="10.443" dur="0.134"> Ј.Ј. 7-годишна возраст е >

< start="10.577" dur="0.066"> Ј.Ј. ПРАШАЕТЕ 7-годишна возраст >

< start="10.643" dur="0.067"> Ј.Ј. 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА СЕ ПОСТОИТЕ >

< start="10.71" dur="0.1"> Ј.Ј. ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ >

< start="10.81" dur="1.335"> ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ >

< start="12.145" dur="0.1"> 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА ГО ПОВЕЕ ПЕТИ МЕСЕЦ - >

< start="12.245" dur="0.067"> ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИ ДА ГО ПЕТИ МЕСЕЦИ - САМО >

< start="12.312" dur="0.1"> ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПРИМАНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО >

< start="12.412" dur="0.167"> БИДЕ ПО ПОВЕ MONЕ ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО >

< start="12.579" dur="0.133"> ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СЕГА >

< start="12.712" dur="0.1"> ПРИМЕНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈ СЕСТЕР >

< start="12.812" dur="0.1"> ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕРСКИ ТИЛЕ >

< start="12.912" dur="0.067"> ПОДГОТОВНИК ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. >

< start="12.979" dur="1.568"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. >

< start="14.547" dur="0.067"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АН >

< start="14.614" dur="0.067"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АПП >

< start="14.681" dur="0.067"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. Употребена апликација >

< start="14.748" dur="0.066"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД >

< start="14.814" dur="0.1"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. >

< start="14.914" dur="3.971"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. >

< start="18.885" dur="0.033"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ >

< start="18.918" dur="0.134"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ ВО >

< start="19.052" dur="0.1"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА >

< start="19.152" dur="0.234"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА >

< start="19.386" dur="0.066"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА >

< start="19.452" dur="0.067"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКААТ ТОА >

< start="19.519" dur="0.1"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ТОА >

< start="19.619" dur="0.1"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТОИ ДА УСЛОВ >

< start="19.719" dur="1.402"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ШТО ДОГОВОР >

< start="21.121" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ТОА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ >

< start="21.221" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДОДЕЛУВА ДО СЕКОГАШНАТА недела >

< start="21.321" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТОИТЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО МО LЕНАТА недела - ЛОРИ >

< start="21.388" dur="0.066"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ >

< start="21.454" dur="0.267"> ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТНАТА недела >

< start="21.721" dur="0.1"> ПОКАУВА ДО КОИ ДО СЕ ПОСЛЕДНАТА недела - Лори беше можно >

< start="21.821" dur="0.067"> ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ МО WЕ ДОСТАВА >

< start="21.888" dur="0.067"> ПОКАЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО ПОСЛЕДНАТА недела >

< start="21.955" dur="0.1"> ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНАТА недела - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ ДОСТАВУВА ОД АПП >

< start="22.055" dur="0.167"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА АПП >

< start="22.222" dur="0.133"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПРИМЕНА >

< start="22.355" dur="0.067"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА НА МОНИТОР >

< start="22.422" dur="0.1"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. >

< start="22.522" dur="0.267"> МОНО УПОТРЕБА ДА СЕ ПРИМЕНА ДА СЕ ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. >

< start="22.789" dur="0.167"> МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСРУМОТ НА МОНИТОР J.Ј. >

< start="22.956" dur="0.1"> МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСНИТЕ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР J. >

< start="23.056" dur="0.167"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. >

< start="23.223" dur="0.1"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ >

< start="23.323" dur="0.067"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ САКАВМЕ >

< start="23.39" dur="0.1"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА >

< start="23.49" dur="0.1"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ >

< start="23.59" dur="1.101"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ >

< start="24.691" dur="0.1"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ >

< start="24.791" dur="0.067"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ГО ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ >

< start="24.858" dur="0.066"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОВО ТОА >

< start="24.924" dur="0.034"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВО САМО >

< start="24.958" dur="0.1"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ >

< start="25.058" dur="0.267"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ >

< start="25.325" dur="0.067"> САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ СЕ ДОГОВОРУВАМЕ >

< start="25.392" dur="0.033"> САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ >

< start="25.425" dur="0.1"> САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА >

< start="25.525" dur="0.067"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА >

< start="25.592" dur="1.268"> ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ШТО СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ >

< start="26.86" dur="0.1"> ПОВЕЕ ЗА ОВА ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ НА УЧИЛИШТЕ. >

< start="26.96" dur="1.968"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. >

< start="28.928" dur="0.134"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО >

< start="29.062" dur="0.067"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ЗА ВОЗВРАТ, >

< start="29.129" dur="0.1"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАША >

< start="29.229" dur="0.066"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА >

< start="29.295" dur="0.234"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА >

< start="29.529" dur="0.167"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ >

< start="29.696" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕНИ >

< start="29.763" dur="0.066"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А >

< start="29.829" dur="0.634"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А >

< start="30.463" dur="0.134"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ >

< start="30.597" dur="0.167"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ ДЕТАЛЕН >

< start="30.764" dur="0.1"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РЕГИСТРАТЕ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. >

< start="30.864" dur="5.472"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. >

< start="36.336" dur="0.033"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО >

< start="36.369" dur="0.1"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ >

< start="36.469" dur="0.067"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДГОВОРИвме >

< start="36.536" dur="0.067"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДБИРАМЕ >

< start="36.603" dur="0.066"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е >

< start="36.669" dur="0.201"> МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е >

< start="36.87" dur="0.2"> ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е >

< start="37.771" dur="0.166"> Ј.Ј. >

< start="37.937" dur="0.067"> РЕГИСТРА JЕ НА ЈЈ >

< start="38.004" dur="0.034"> ENЕ РАБОТЕ JЕ ЈЈЕ >

< start="38.038" dur="0.266"> РЕГИСТРУВА JЕ НА ЈЈЕ Е А >

< start="38.304" dur="0.067"> ПРЕБАРУВАЕТО НА ЈЈЕ БИТ КРВ >

< start="38.371" dur="0.034"> Запишувањето на Jеј беше дел од >

< start="38.405" dur="0.233"> ИЗВРШУВА JЕТО на ЈJЈ Е БИТ НА А. >

< start="38.638" dur="0.768"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. >

< start="39.406" dur="0.1"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. Преку >

< start="39.506" dur="0.166"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА >

< start="39.672" dur="0.067"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, >

< start="39.739" dur="0.167"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, >

< start="39.906" dur="0.134"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, ТОА >

< start="40.04" dur="0.133"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШТЕ >

< start="40.173" dur="0.067"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ >

< start="40.24" dur="1.268"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ >

< start="41.508" dur="0.033"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛНИ НЕКОИ >

< start="41.541" dur="0.067"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ >

< start="41.608" dur="0.2"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ >

< start="41.808" dur="0.067"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ >

< start="41.875" dur="0.233"> УЧИЛИШНИ ПОДАТОЦИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ >

< start="42.108" dur="0.134"> ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШНИТЕ ГОДИНИ ОД КОНФЛИКТОТ ПОД СЕКОЈ >

< start="42.242" dur="0.066"> ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ >

< start="42.308" dur="0.101"> ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И >

< start="42.409" dur="1.234"> НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И >

< start="43.643" dur="0.134"> НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И ЛОРИ >

< start="43.777" dur="0.066"> НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. >

< start="43.843" dur="0.167"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. >

< start="44.01" dur="0.1"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ >

< start="44.11" dur="0.034"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ ПОЧНУВАМЕ >

< start="44.144" dur="0.166"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО >

< start="44.31" dur="0.067"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ >

< start="44.377" dur="0.2"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ >

< start="44.577" dur="0.034"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година >

< start="44.611" dur="0.167"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година ВО >

< start="44.778" dur="0.166"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, >

< start="44.944" dur="0.067"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА >

< start="45.011" dur="1.201"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА >

< start="46.212" dur="0.067"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ >

< start="46.279" dur="0.134"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ >

< start="46.413" dur="0.033"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ >

< start="46.446" dur="0.1"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е >

< start="46.546" dur="0.267"> 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е >

< start="46.813" dur="0.133"> 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ СЕ СЛУЧУВА >

< start="46.946" dur="0.034"> 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е СТУДНО УЧИЛИШТЕ >

< start="46.98" dur="0.1"> 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е УЧИЛУВА УЧИЛИШТЕ НА >

< start="47.08" dur="3.904"> КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА >

< start="50.984" dur="0.167"> КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНЕСИТЕ >

< start="51.151" dur="0.066"> КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС >

< start="51.217" dur="0.1"> КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНСКИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА >

< start="51.317" dur="0.301"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС ЗА >

< start="51.618" dur="0.033"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, >

< start="51.651" dur="0.167"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ >

< start="51.818" dur="0.067"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ >

< start="51.885" dur="2.969"> ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ >

< start="54.854" dur="0.134"> ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА >

< start="54.988" dur="0.1"> ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ НА ФЕВРУАРИ >

< start="55.088" dur="0.033"> ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти Февруари, >

< start="55.121" dur="0.067"> ЛАУРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. >

< start="55.188" dur="0.067"> ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е Е >

< start="55.255" dur="0.233"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти февруари, ЈЈ Е >

< start="55.488" dur="0.1"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е АБУДЕН >

< start="55.588" dur="0.134"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е ПОСТАВ ОД >

< start="55.722" dur="0.1"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАР, Ј.Ј. Е АСПОСТАТ ОД УЧИЛИШТЕ. >

< start="55.822" dur="1.935"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. >

< start="57.757" dur="0.1"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест >

< start="57.857" dur="0.1"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена >

< start="57.957" dur="0.134"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, >

< start="58.091" dur="0.1"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии >

< start="58.191" dur="3.07"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии >

< start="61.261" dur="0.066"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ПОСЕТИ ЧАРЛИ >

< start="61.327" dur="0.167"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА >

< start="61.494" dur="0.067"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, >

< start="61.561" dur="0.267"> Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, >

< start="61.828" dur="0.067"> Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕД >

< start="61.895" dur="0.066"> Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕТО, ОБОУВА ЛОРИ >

< start="61.961" dur="0.101"> Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ОБОУВА ЛОРИ >

< start="62.062" dur="3.436"> ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ >

< start="65.498" dur="0.134"> ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ГОДИНА “ >

< start="65.632" dur="0.066"> ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ САМО „ГОДИНА КРАЗИ“ >

< start="65.698" dur="0.067"> ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И >

< start="65.765" dur="0.067"> ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ЈА „ГОДИШЕ ГРУА“ И БЕШЕ >

< start="65.832" dur="0.234"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И БЕШЕ >

< start="66.066" dur="0.166"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна >

< start="66.232" dur="0.1"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна религија >

< start="66.332" dur="1.635"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА >

< start="67.967" dur="0.067"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. >

< start="68.034" dur="0.067"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА >

< start="68.101" dur="0.1"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА ИМАШЕ >

< start="68.201" dur="0.067"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ИМА ИСТО >

< start="68.268" dur="0.3"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА ИСТО >

< start="68.568" dur="0.067"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОПОЛНУВА >

< start="68.635" dur="0.033"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА >

< start="68.668" dur="0.1"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА >

< start="68.768" dur="1.001"> ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА >

< start="69.769" dur="0.167"> ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАЕ >

< start="69.936" dur="0.1"> ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. >

< start="70.036" dur="0.167"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. >

< start="70.203" dur="0.1"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. СЕ >

< start="70.303" dur="0.067"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ИСТО >

< start="70.37" dur="0.133"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, >

< start="70.503" dur="0.1"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ >

< start="70.603" dur="0.234"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ >

< start="70.837" dur="0.033"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ ПОСТОИ >

< start="70.87" dur="0.067"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛЕС Е НЕ >

< start="70.937" dur="0.033"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕСЕТЕ СЕ СЛУЧУВА >

< start="70.97" dur="0.101"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ >

< start="71.071" dur="0.3"> САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ >

< start="71.371" dur="0.1"> САМИОТ ДЕН, ЧАРЛЕСЕТИТЕ САКАТЕ ДА СЕ ЗАШТИТИРАНА >

< start="71.471" dur="0.067"> СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛИТЕ СЕ вели дека има наредба за заштита >

< start="71.538" dur="1.167"> СЕ вели дека има наредба за заштита >

< start="72.705" dur="0.101"> СЕ вели дека има заштитена наредба ПРОТИВ >

< start="72.806" dur="0.1"> СЕ вели дека има заштитена наредба против Лори. >

< start="72.906" dur="0.233"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. >

< start="73.139" dur="0.1"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И ТОЈ >

< start="73.239" dur="0.167"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ПРИКАЗНИ >

< start="73.406" dur="0.067"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТ ИВОТ >

< start="73.473" dur="0.1"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ >

< start="73.573" dur="0.234"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ >

< start="73.807" dur="0.066"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТТЕ IFИВОТНО Е ДОБИВУВАЕ >

< start="73.873" dur="0.067"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕТЕ Тој е ЦЕЛУВАЕ Ј.Ј. >

< start="73.94" dur="0.033"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ВАШЕ ЈАЈ >

< start="73.973" dur="0.101"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА >

< start="74.074" dur="0.233"> И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА >

< start="74.307" dur="0.067"> И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ПОСТОИ ЈАЈ ЈА НА УЧИЛИШТЕ >

< start="74.374" dur="0.1"> И..ТЕ ЈА ИВИТЕ IFИВОТЕ Е ДОБИВНИ J.Ј.О. НА УЧИЛИШТЕ И >

< start="74.474" dur="0.067"> И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СООБРАЕ >

< start="74.541" dur="0.1"> И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СЕ ЗГОЛУВА >

< start="74.641" dur="0.167"> ВАЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ >

< start="74.808" dur="0.066"> ПОЛИГУВА JЕ JЕ ОД УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ >

< start="74.874" dur="0.1"> ВАULЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗАДОЛУВАЕ ОД НА >

< start="74.974" dur="0.101"> ПОБЛЕДУВА JЕ ЈЈУ ОК НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ОД СЛУБАТА >

< start="75.075" dur="0.1"> ПРИРАУВА JЕ НА ЈЈУ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ЈА ОД ДРАВА ДРАВА ДА СЕ УДО >

< start="75.175" dur="0.1"> ВАULУВА JЕ НА ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ГО ИЗВРШУВА ДРАВНИОТ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ >

< start="75.275" dur="0.2"> УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ РАБОТУВА ОД ДРАВНИОТ ДОДЕЛНИ Е >

< start="75.475" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ДА БЕЗ БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ СЕ. >

< start="75.575" dur="0.834"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. >

< start="76.409" dur="0.1"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН >

< start="76.509" dur="0.167"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН ЛАТЕР, >

< start="76.676" dur="0.1"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ >

< start="76.776" dur="0.2"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ >

< start="76.976" dur="0.067"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕРИ, ПОДАТОЦИ ЗА ЧАРЛИ >

< start="77.043" dur="0.134"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ПОДАТОЦИ ПОДАТОЦИ ЗА >

< start="77.177" dur="0.1"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ >

< start="77.277" dur="0.066"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД >

< start="77.343" dur="0.201"> ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД >

< start="77.544" dur="0.1"> ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. >

< start="77.644" dur="0.167"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. >

< start="77.811" dur="0.166"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА >

< start="77.977" dur="0.101"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА ФЕВРУАРИ >

< start="78.078" dur="0.1"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, >

< start="78.178" dur="1.501"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, >

< start="79.679" dur="0.067"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ >

< start="79.746" dur="0.067"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И >

< start="79.813" dur="0.133"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј.Ј. >

< start="79.946" dur="0.1"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање >

< start="80.046" dur="0.167"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање >

< start="80.213" dur="0.133"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање во >

< start="80.346" dur="0.167"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА ИВОТ >

< start="80.513" dur="0.067"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, >

< start="80.58" dur="0.1"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ >

< start="80.68" dur="1.635"> ЧАРЛИ И ЈЈ Враќање во TOИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ >

< start="82.315" dur="0.1"> ЧАРЛИ И Ј J ВРА RАЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е >

< start="82.415" dur="0.067"> ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ Сè уште >

< start="82.482" dur="0.1"> ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ СЕ МИА. >

< start="82.582" dur="1.969"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. >

< start="84.551" dur="0.033"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ДВИЕ >

< start="84.584" dur="0.1"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА >

< start="84.684" dur="0.1"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ >

< start="84.784" dur="0.234"> Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ >

< start="85.018" dur="0.167"> Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ КАРЛИ >

< start="85.185" dur="0.066"> Сè уште е МИА. ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО >

< start="85.251" dur="1.435"> ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО >

< start="86.686" dur="0.067"> ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОДНЕСУВА >

< start="86.753" dur="0.067"> ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ФОРМАЛНО ДОСТАВУВА ЈЈ >

< start="86.82" dur="0.1"> ПОВЕЕ ДО МАРТИ ШАРЛИ ФОРМАЛНО ПОСТАВУВА ЈЈ ОД >

< start="86.92" dur="0.267"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД >

< start="87.187" dur="0.133"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ… >

< start="87.32" dur="0.134"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... РАКУВА >

< start="87.454" dur="0.066"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СЕ СУЕЕ >

< start="87.52" dur="1.268"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУЕЕ СИТЕ >

< start="88.788" dur="0.034"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ >

< start="88.822" dur="0.133"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУДЕЕ СЕ ДА СЕ ОДГО >

< start="88.955" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. >

< start="89.055" dur="0.2"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. >

< start="89.255" dur="0.134"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. Брзо >

< start="89.389" dur="0.033"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ НАГРАДА >

< start="89.422" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДА >

< start="89.522" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ >

< start="89.589" dur="3.337"> ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ >

< start="92.926" dur="0.167"> ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ НАДВОРЕШ ДО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ >

< start="93.093" dur="0.066"> ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ >

< start="93.159" dur="0.267"> БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ >

< start="93.426" dur="0.1"> БЕЗ НАДВОРЕШ ЗА ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ >

< start="93.526" dur="0.067"> БЕЗ ПРЕД ДА ЈА ИСПОЛНЕТЕ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ НА ИВОТ >

< start="93.593" dur="0.167"> БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ ПОСЕБУВА >

< start="93.76" dur="0.067"> БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СИТЕ СЕ СЕМЕЈЕ >

< start="93.827" dur="0.166"> ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО >

< start="93.993" dur="0.101"> JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ СЕ ДЕКА СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО >

< start="94.094" dur="0.033"> UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РЕДИМЕ СЕМЕЈСТВОТО >

< start="94.127" dur="0.133"> UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РАБОТНА СЕМЕЈСТВОТО >

< start="94.26" dur="0.034"> JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧУВА СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ >

< start="94.294" dur="0.1"> ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ СЕ СЕ СЕ РАБОТИ СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ - >

< start="94.394" dur="0.801"> LИВОТ ПРИЗНАНИТЕ СЕ СЕМЕЕ СО СЕМАЈНОТ ВО ACKИЛБЕРТ - >

< start="95.195" dur="0.066"> LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СО СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОИ ВО ГИЛБЕРТ - И >

< start="95.261" dur="0.167"> LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВОТО ВО ILИЛБЕРТ - И ШЕ >

< start="95.428" dur="0.034"> SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕГО ЗАВРШЕНИ >

< start="95.462" dur="0.066"> SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО БЕЗБЕДНО ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН Ј.Ј. >

< start="95.528" dur="0.067"> SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. >

< start="95.595" dur="0.167"> РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. >

< start="95.762" dur="0.167"> РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. >

< start="95.929" dur="0.1"> РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. ВО УЧИЛИШТЕТО НА УЧИЛИШТЕ >

< start="96.029" dur="0.1"> РАЗВОЈ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.ЈО ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ >

< start="96.129" dur="3.603"> И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ >

< start="99.732" dur="0.067"> И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО СВЕТСКА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. >

< start="99.799" dur="0.167"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. >

< start="99.966" dur="0.067"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА >

< start="100.033" dur="0.1"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА ЈУЛИ >

< start="100.133" dur="0.167"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, >

< start="100.3" dur="0.1"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ >

< start="100.4" dur="1.435"> ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ >

< start="101.835" dur="0.033"> ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ВАЛОВ >

< start="101.868" dur="0.1"> ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, КАРЛЕСКИОТ СВЕТСКИ Е >

< start="101.968" dur="0.067"> ПРОГРАМА. НА 11-ти Јули, ШАРЛСКИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ >

< start="102.035" dur="0.067"> ПРОГРАМА. НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ >

< start="102.102" dur="0.233"> НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ >

< start="102.335" dur="0.033"> НА 11-ти Јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е ШОТ И УБИЕ >

< start="102.368" dur="0.134"> На 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД >

< start="102.502" dur="0.167"> На 11-ти јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД ЛОРИ >

< start="102.669" dur="0.1"> НА 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СВЕТНО И УБИЕН ОД БОРЕТ НА ЛОРИ, >

< start="102.769" dur="1.168"> СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, >

< start="103.937" dur="0.066"> СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, АЛЕКС >

< start="104.003" dur="0.101"> СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТ НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. >

< start="104.104" dur="0.2"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. >

< start="104.304" dur="0.033"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА НАС >

< start="104.337" dur="0.1"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА А. >

< start="104.437" dur="0.067"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ >

< start="104.504" dur="0.033"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И >

< start="104.537" dur="0.067"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. >

< start="104.604" dur="1.468"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. >

< start="106.072" dur="0.1"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВДА >

< start="106.172" dur="0.1"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, >

< start="106.272" dur="0.1"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ >

< start="106.372" dur="0.067"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ >

< start="106.439" dur="0.2"> ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ >

< start="106.639" dur="0.1"> ЗА ВИДЕЕ И ШТО СОВЕТНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛЕС ЈЈЈ >

< start="106.739" dur="0.101"> ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, УСЛОВНИТЕ ЛОРИ кажува Jеј >

< start="106.84" dur="0.066"> ЗА ВИДЕЕ И ШТО СЕКОЈ ЛАТЕР, ЛОРИ раскажува УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ КАКО >

< start="106.906" dur="1.335"> HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHIKTI >

< start="108.241" dur="0.167"> HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA THAR CHARLES >

< start="108.408" dur="0.1"> HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA QA CHARLES KOMITTED >

< start="108.508" dur="0.267"> Ј.Ј. СОУКОТ ДЕКО КАРЛЕТНИТЕ КОМОРАТИВНО >

< start="108.775" dur="0.067"> ЈЈУ ШКОВЕНА КАКО ЧАРЛИ СО СВОЈАТНА СУИЦИД. >

< start="108.842" dur="1.568"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. >

< start="110.41" dur="0.1"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. Преку >

< start="110.51" dur="0.067"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НЕГО нив >

< start="110.577" dur="0.1"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НИВНО СЕ >

< start="110.677" dur="0.267"> СУИЦИД. НИВНО СЕ >

< start="110.944" dur="0.167"> СУИЦИД. НЕГОВО СЕЛИ ИСТРАУВАЕ, >

< start="111.111" dur="0.1"> СУИЦИД. НЕГОВИТЕ СВОЈА ИСТРАУВАЕ, LИВО >

< start="111.211" dur="0.1"> СУИЦИД. НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ >

< start="111.311" dur="1.201"> НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ >

< start="112.512" dur="0.067"> НИВНО СИТЕ ИСТРАУВА ,Е, .ИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ >

< start="112.579" dur="0.133"> НЕГОВИТЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВЕТЕ >

< start="112.712" dur="0.033"> ПОВЕIRЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, KИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВОТ >

< start="112.745" dur="0.101"> ПОВЕЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВОТНИ УЧЕЕ ЧАРЛИ СЕ УБИЕ КАКО >

< start="112.846" dur="0.2"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕЕ СЕ УБИЕ КАКО >

< start="113.046" dur="0.033"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕ КАКО ДЕЛ >

< start="113.079" dur="0.034"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕ WЕ СЕ УБИЕ ДЕЛ ДЕЛ >

< start="113.113" dur="0.133"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА IFИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ НА А >

< start="113.246" dur="0.067"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ на СЕМЕЈСТВО >

< start="113.313" dur="1.368"> Чарли беше убиен како дел од семејството >

< start="114.681" dur="0.033"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. >

< start="114.714" dur="0.067"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. СО >

< start="114.781" dur="0.067"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. КАКО И >

< start="114.848" dur="0.066"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПАКО ДЕЛ >

< start="114.914" dur="0.067"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПО КАКО ДЕЛ ОД >

< start="114.981" dur="0.167"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ ОД >

< start="115.148" dur="0.1"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ >

< start="115.248" dur="0.167"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ “ДВЕUEЕ >

< start="115.415" dur="0.1"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ >

< start="115.515" dur="1.268"> РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ >

< start="116.783" dur="0.067"> РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, >

< start="116.85" dur="0.133"> РАЗГОВОР. КАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, ТОА >

< start="116.983" dur="0.1"> РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ >

< start="117.083" dur="0.067"> РАЗГОВОР. ПАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРАВИЛНИЦИ >

< start="117.15" dur="0.133"> НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИДОВИ >

< start="117.283" dur="0.134"> НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИРАЧНИК А. >

< start="117.417" dur="0.067"> НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПОДРАЧЈЕ >

< start="117.484" dur="0.1"> НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИК ИЗВЕШТАЈ СО >

< start="117.584" dur="1.368"> ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО >

< start="118.952" dur="0.2"> ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИ ИЗВЕШТАЈ СО АРИЗОНА >

< start="119.152" dur="0.067"> ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛЕНИЕ НА АРИЗОНА >

< start="119.219" dur="0.166"> Извештај со одделот за Аризона >

< start="119.385" dur="0.101"> ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛ НА АРИЗОНА НА >

< start="119.486" dur="0.166"> ИЗВЕШТАЈ СО ДЕЦА НА АРИЗОНА >

< start="119.652" dur="0.067"> ИЗВЕШТАЈ СО БЕСПЛАТНИОТ БЕЗБЕД НА АРИЗОНА. >

< start="119.719" dur="0.167"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. >

< start="119.886" dur="0.1"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА >

< start="119.986" dur="0.1"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА Август >

< start="120.086" dur="0.034"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, >

< start="120.12" dur="0.133"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. >

< start="120.253" dur="0.067"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ >

< start="120.32" dur="0.667"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ >

< start="120.987" dur="0.067"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј го започнува >

< start="121.054" dur="0.133"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј ја започнува НОВАТА >

< start="121.187" dur="0.067"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. го започнува НОВОТО УЧИЛИШТЕ >

< start="121.254" dur="0.1"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА >

< start="121.354" dur="0.167"> НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА >

< start="121.521" dur="0.133"> НА 5 август, Jеј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА AT >

< start="121.654" dur="0.1"> НА 5 август, ,еј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ИВО >

< start="121.754" dur="1.435"> НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ATИВО >

< start="123.189" dur="0.1"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСТОЕ >

< start="123.289" dur="0.1"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОВЕЕ ТОА >

< start="123.389" dur="0.101"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСЛЕДНИОТ СЕКОЈ месец >

< start="123.49" dur="0.066"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. >

< start="123.556" dur="0.401"> НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. >

< start="123.957" dur="0.066"> НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, ДРУГИТЕ НА ЈАЈ >

< start="124.023" dur="0.067"> НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Грандпаренти на Ј.Ј. >

< start="124.09" dur="1.235"> ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-учесници на Ј.Ј. >

< start="125.325" dur="0.1"> ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-јорганџии на .еј.Кеј и ЛАРИ >

< start="125.425" dur="0.4"> Грандпаренти.КАЈ И ЛАРИ >

< start="125.825" dur="0.067"> Грандпаренти.КАЈ И ЛЕРИ ВЕДЧЕР.КОНТАКТ >

< start="125.892" dur="1.501"> ЛАРИ ВИДВОК.КОНТАКТ >

< start="127.393" dur="0.134"> ЛАРИ ВРВОКОВ.КОНТАКТИРАЈТЕ >

< start="127.527" dur="0.1"> ЛАРИ ВУДКОК.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ >

< start="127.627" dur="0.067"> ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА ПРАШАА НА УЧИЛИШТЕ >

< start="127.694" dur="0.033"> ЛАРИ ВУДЦОК. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО >

< start="127.727" dur="0.1"> ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ >

< start="127.827" dur="0.167"> WOODCOCK.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ >

< start="127.994" dur="0.1"> WOODCOCK.КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО JЕ ЈАЈ >

< start="128.094" dur="0.1"> WOODCOCK. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЕ ДОБРИ. >

< start="128.194" dur="1.335"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. >

< start="129.529" dur="0.167"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА >

< start="129.696" dur="0.066"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА СЕПТЕМВРИ >

< start="129.762" dur="0.101"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, >

< start="129.863" dur="0.066"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ >

< start="129.929" dur="0.267"> Беше во ред. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ >

< start="130.196" dur="0.067"> Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА >

< start="130.263" dur="0.067"> Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ АНДРАВИ Ј >

< start="130.33" dur="0.1"> Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД >

< start="130.43" dur="1.334"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД >

< start="131.764" dur="0.067"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ИВОТ >

< start="131.831" dur="0.1"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА >

< start="131.931" dur="0.1"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ >

< start="132.031" dur="0.067"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ И >

< start="132.098" dur="0.234"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД ИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И >

< start="132.332" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД IFИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОНИЈА .. >

< start="132.432" dur="1.368"> LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕФОН .. >

< start="133.8" dur="0.067"> VИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО >

< start="133.867" dur="0.1"> ИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО >

< start="133.967" dur="0.133"> LИВОТ ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, >

< start="134.1" dur="0.1"> LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНОСТ .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ >

< start="134.2" dur="0.2"> ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ >

< start="134.4" dur="0.167"> ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ >

< start="134.567" dur="0.067"> ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБВИНЕ, >

< start="134.634" dur="0.1"> ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛА, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ >

< start="134.734" dur="0.067"> ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДНО, ЛОРИ СЕ вели >

< start="134.801" dur="1.335"> ВО Емаил, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ СЕ СОВЕТИ >

< start="136.136" dur="0.133"> ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека >

< start="136.269" dur="0.067"> ВО ЕМИАЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој е движење >

< start="136.336" dur="0.033"> ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДЕН, ЛОРИ вели дека тој излегува >

< start="136.369" dur="0.1"> ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој работи од >

< start="136.469" dur="0.2"> KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи од >

< start="136.669" dur="0.067"> KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата >

< start="136.736" dur="0.033"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата >

< start="136.769" dur="0.067"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата >

< start="136.836" dur="0.134"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата за нова >

< start="136.97" dur="0.066"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како држава, за ново работно место ... >

< start="137.036" dur="3.37"> ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... >

< start="140.406" dur="0.101"> ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И >

< start="140.507" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј.Ј. >

< start="140.607" dur="0.033"> НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ СЕ >

< start="140.64" dur="0.1"> НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА БИДЕ >

< start="140.74" dur="0.267"> ДРАВА ЗА НОВ РАБОТА ... И ЈЈ WЕ БЕСЕ >

< start="141.007" dur="0.067"> СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ ONЕ ДА БИДЕ ПОВТОРНО >

< start="141.074" dur="0.133"> СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРАТЕ ДА >

< start="141.207" dur="0.067"> СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј JЕ Е ДА СЕ ВРААТ НА УЧИЛИШТЕ. >

< start="141.274" dur="2.903"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. >

< start="144.177" dur="0.033"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ЗАВРШНО, >

< start="144.21" dur="0.2"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. Конечно, до >

< start="144.41" dur="0.067"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ >

< start="144.477" dur="0.2"> Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ >

< start="144.677" dur="0.034"> Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ 2019 година, >

< start="144.711" dur="0.167"> Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, А. >

< start="144.878" dur="0.1"> Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ >

< start="144.978" dur="0.267"> Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ >

< start="145.245" dur="0.066"> Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ >

< start="145.311" dur="0.134"> Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ НА >

< start="145.445" dur="0.1"> На крај, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ >

< start="145.545" dur="0.634"> 2019 година, ДЕТЕКТИВЕН КОНТАКТИ УЧИЛИШТЕ >

< start="146.179" dur="0.133"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И >

< start="146.312" dur="0.1"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИ >

< start="146.412" dur="0.034"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив >

< start="146.446" dur="0.1"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ОД НА >

< start="146.546" dur="0.2"> КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив >

< start="146.746" dur="0.234"> КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД СВЕТИТЕ >

< start="146.98" dur="0.1"> КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД ОБЈАВУВАЕ НА ЈЈ. >

< start="147.08" dur="0.567"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. >

< start="147.647" dur="0.133"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. СЕ >

< start="147.78" dur="0.134"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ЖИВОТОТ >

< start="147.914" dur="0.1"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА >

< start="148.014" dur="0.1"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА >

< start="148.114" dur="1.101"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА >

< start="149.215" dur="0.067"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТЕЕ АН >

< start="149.282" dur="0.1"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТИ АПП >

< start="149.382" dur="0.167"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ НА АПП >

< start="149.549" dur="0.067"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ >

< start="149.616" dur="0.133"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ >

< start="149.749" dur="0.033"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОСНОВА „БЛОМЗ“ - >

< start="149.782" dur="0.101"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - А >

< start="149.883" dur="0.066"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕНИ „БЛОМЗ“ - Алатка >

< start="149.949" dur="0.134"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ СО АПАПИЛ „БЛОМЗ“ - СОБРШКА ТОА >

< start="150.083" dur="0.067"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОР >

< start="150.15" dur="2.135"> АПП СВЕТСКО „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА >

< start="152.285" dur="0.067"> ПРИМАНИЕ АПП „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА УЧИЛИШТА >

< start="152.352" dur="0.1"> ПРИМАНА БЕСПЛАТНИ „БЛОМЗ“ - СОВЕТНА РАБОТНА ДА СЕ РАБОТИ УЧИЛИШТА >

< start="152.452" dur="0.067"> АПП ПОВЕЕ „БЛОМЗ“ - СВЕТСКО ДОГОВОР што дозволува да ги споделат училиштата >

< start="152.519" dur="0.3"> - Упатство што дозволува училиштата да споделат >

< start="152.819" dur="0.1"> - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации >

< start="152.919" dur="0.067"> - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации со >

< start="152.986" dur="1.134"> УЧИЛИШНИ ДА СЕ АКЦИИ ИНФОРМАЦИИ СО >

< start="154.12" dur="0.067"> УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ >

< start="154.187" dur="0.2"> УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И >

< start="154.387" dur="0.1"> УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ >

< start="154.487" dur="0.267"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. >

< start="154.754" dur="0.067"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. ПОСТАВУВА >

< start="154.821" dur="0.167"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СПОРЕД >

< start="154.988" dur="0.033"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНО ДА LИВОТ, >

< start="155.021" dur="0.067"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А >

< start="155.088" dur="0.2"> Родители и студенти. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А >

< start="155.288" dur="0.067"> Родители и студенти. СО ПОГОВОР НА TOИВОТ, ТЕЛЕФОН >

< start="155.355" dur="0.1"> Родители и студенти. СО СОГЛАСНО ДА ИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ >

< start="155.455" dur="0.133"> Родители и студенти. СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО >

< start="155.588" dur="0.1"> Родители и студенти. СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД >

< start="155.688" dur="0.301"> СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД >

< start="155.989" dur="0.033"> СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван >

< start="156.022" dur="0.1"> СО СОГЛАСУВАЕ СО AИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВА IDЕ Идентификуван како >

< start="156.122" dur="0.067"> СО СОГЛАСУВАIFЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВО УПОТРЕБА Идентификувана како ЛОРИ >

< start="156.189" dur="0.634"> ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД Идентификуван како ЛОРИ >

< start="156.823" dur="0.067"> ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван како ЛОРИ СВОЈ >

< start="156.89" dur="0.066"> ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ >

< start="156.956" dur="0.301"> ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ >

< start="157.257" dur="0.1"> ИДЕНТИФИИРАНИ КАКО ЛОРИ ВАЛОВ ПРОДОЛИ ПРОДОЛУВА >

< start="157.357" dur="1.601"> СВОЈОТ ПРОДОЛИ ПРОДОЛИ >

< start="158.958" dur="0.1"> ПОВЕЕТО ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНО >

< start="159.058" dur="0.067"> СВОЈОТ ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНИ Ј.Ј. >

< start="159.125" dur="0.267"> ПРОДОЛНО СЛЕДЕЕ НА Ј.Ј. >

< start="159.392" dur="0.1"> ПРОДОЛНО СЛЕДНО КЛАСНОСТА НА ЈЈ >

< start="159.492" dur="1.702"> СЛЕДНИЧКО КЛАСРУМ НА ЈЈИ >

< start="161.194" dur="0.1"> СЛЕДЕНА КЛАСНИЧКА КОМУНИКАЦИЈА НА ЈЈ >

< start="161.294" dur="0.234"> КЛАСРУМНА КОМУНИКАЦИЈА >

< start="161.528" dur="0.1"> КЛАСРУМЕН СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. >

< start="161.628" dur="1.501"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. >

< start="163.129" dur="0.1"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СЕ >

< start="163.229" dur="0.067"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО >

< start="163.296" dur="0.133"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. Името ЛОРИ >

< start="163.429" dur="0.067"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ >

< start="163.496" dur="0.167"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ >

< start="163.663" dur="0.1"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ >

< start="163.763" dur="0.134"> СИСТЕМ. ИМЕ ЛОРОИ ПОВТОРНО СЕ ПОСТОИ >

< start="163.897" dur="0.033"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО СЕ ТРГИВ >

< start="163.93" dur="0.1"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА >

< start="164.03" dur="0.167"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА >

< start="164.197" dur="0.067"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГОВИ НА >

< start="164.264" dur="0.166"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГИВ НА АПП >

< start="164.43" dur="0.167"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА МНОГУ АПП >

< start="164.597" dur="0.067"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ РАБОТИ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... >

< start="164.664" dur="2.269"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... >

< start="166.933" dur="0.1"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОГЛЕД >

< start="167.033" dur="0.067"> ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ПОВЕЕ РАБОТНИЦИ НА АПП .... ПОД ДЕЛ >

< start="167.1" dur="0.133"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ >

< start="167.233" dur="0.1"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МАЛТИПНО ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. >

< start="167.333" dur="0.234"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. >

< start="167.567" dur="0.067"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА >

< start="167.634" dur="0.066"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА >

< start="167.7" dur="0.1"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА СЕ >

< start="167.8" dur="3.471"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА СЕ >

< start="171.271" dur="0.133"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ >

< start="171.404" dur="0.033"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ >

< start="171.437" dur="0.101"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ НА >

< start="171.538" dur="0.1"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... >

< start="171.638" dur="0.166"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... >

< start="171.804" dur="0.134"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И >

< start="171.938" dur="0.067"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО >

< start="172.005" dur="0.1"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ ДА И ... И ГО ПОВТОРНО >

< start="172.105" dur="1.668"> УЧИЛИШТЕ УЧЕНИЕ НА ИТ ... И ОБЕЗБЕДУВАТЕ ЈА >

< start="173.773" dur="0.033"> УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ НЕГОВИОТ ПРИСТАП >

< start="173.806" dur="0.067"> УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИСТАП ДА >

< start="173.873" dur="0.1"> УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДА >

< start="173.973" dur="0.067"> УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ПОТВРДЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. >

< start="174.04" dur="0.167"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. >

< start="174.207" dur="0.133"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. СЕ >

< start="174.34" dur="0.067"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО >

< start="174.407" dur="0.067"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. Училиштето вели >

< start="174.474" dur="0.067"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели >

< start="174.541" dur="0.066"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: >

< start="174.607" dur="1.235"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: >

< start="175.842" dur="0.067"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА >

< start="175.909" dur="0.066"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА ИДЕА >

< start="175.975" dur="0.067"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО >

< start="176.042" dur="0.067"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН >

< start="176.109" dur="0.233"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН >

< start="176.342" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство >

< start="176.442" dur="0.101"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со >

< start="176.543" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ >

< start="176.643" dur="1.368"> НЕ ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ >

< start="178.011" dur="0.1"> НЕ ИДЕА ЗОШТО СМЕТКОВО СО ИМЕТО НА ЛОРИ >

< start="178.111" dur="0.1"> БЕЗ ИДЕА ЗОШТО OUЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ >

< start="178.211" dur="0.033"> БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ СМЕТЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОВОТО СО ИМЕТО НА ЛОРИ >

< start="178.244" dur="0.1"> БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОТ СО ИМЕТО НА ЛОРИ >

< start="178.344" dur="0.267"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ БИДЕ >

< start="178.611" dur="0.067"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ ПОСЛЕТИ >

< start="178.678" dur="0.133"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПРОДОЛИТЕ >

< start="178.811" dur="0.067"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПОСЛЕДИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... >

< start="178.878" dur="0.901"> ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИК ... >

< start="179.779" dur="0.134"> ИМЕ STЕ STЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИНА >

< start="179.913" dur="0.033"> ИМЕ ILLЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈЈЕ >

< start="179.946" dur="0.133"> ИМЕ STЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... ОД НЕ >

< start="180.079" dur="0.067"> ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСЛЕДУВААТ ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАЈ НЕ Е ДОЛГО >

< start="180.146" dur="0.267"> СЛЕДЕЕ НА ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈАЈ НЕ ДОЛГО >

< start="180.413" dur="0.1"> СЛЕДЕЕ НА ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАН НЕ ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. >

< start="180.513" dur="0.701"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. >

< start="181.214" dur="0.033"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ВРАА >

< start="181.247" dur="0.1"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ПОВЕЕ ДО >

< start="181.347" dur="0.067"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НАЗАД КОН ВАС. >

< start="181.414" dur="5.806"> ЗАВРШНО. НАЗАД КОН ВАС. >

< start="187.22" dur="0.2"> НАЗАД КОН ВАС. >

< start="187.787" dur="0.067"> Ј.Ј. >

< start="187.854" dur="0.1"> Jеј беше >

< start="187.954" dur="0.067"> Jеј беше последен >

< start="188.021" dur="0.066"> Jеј беше последен пат >

< start="188.087" dur="0.301"> ЈЈ СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО >

< start="188.388" dur="0.066"> J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕДНО ВО УЧИЛИШТЕ >

< start="188.454" dur="0.134"> J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО УЧИЛИШТЕ ВО >

< start="188.588" dur="0.067"> Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург >

< start="188.655" dur="0.333"> Jеј беше последен пат во УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБУРГ >

< start="188.988" dur="0.1"> Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на септември >

< start="189.088" dur="0.101"> Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на 23 септември. >

< start="189.189" dur="0.567"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. >

< start="189.756" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ >

< start="189.856" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ ИМАМЕ >

< start="189.923" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМАМЕ >

< start="190.023" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМА ДОБИВ >

< start="190.123" dur="0.167"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДОБИВ >

< start="190.29" dur="0.133"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НИКОГАШ НЕ СЕ НАДИМЕ >

< start="190.423" dur="0.134"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШТЕ >

< start="190.557" dur="0.066"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА >

< start="190.623" dur="0.801"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА >

< start="191.424" dur="0.067"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА >

< start="191.491" dur="0.133"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА НЕГОВО >

< start="191.624" dur="0.134"> НЕМА ДА ГО РЕГИРАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА СВОЈ СЕСТЕР, >

< start="191.758" dur="0.1"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СЕСТЕР, ТИЛЕ-- >

< start="191.858" dur="0.167"> СЕКОЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ-- >

< start="192.025" dur="0.133"> СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО >

< start="192.158" dur="0.067"> СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО ПОЛИЦИЈА >

< start="192.225" dur="0.067"> СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ--, НО ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ >

< start="192.292" dur="0.066"> СИТЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ СИ >

< start="192.358" dur="0.067"> СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ: >

< start="192.425" dur="0.534"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ >

< start="192.959" dur="0.067"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ Е ДЕКОЈ >

< start="193.026" dur="0.1"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИСКОТО ПЕЧЕТЕТЕ: ИМА ДА СЕ ПОСТОИ >

< start="193.126" dur="0.033"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЕКОГАШ СЕ ДА СЕ ПОСТОИ >

< start="193.159" dur="0.1"> ЗА НЕГОВИОТ СЕСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЕ ДЕКА ДА СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО >

< start="193.259" dur="0.301"> НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО >

< start="193.56" dur="0.066"> НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО СЕПТЕМВРИ. >

< start="193.626" dur="1.702"> ИСТО ПОСЛЕДНО Гледано во СЕПТЕМВРИ. >