195s Rincian sakola Arizona ngeunaan sajarah pendaptaran JJ Vallow images and subtitles

Kami KAMI Kami geus diajar Kami ngawaskeun Kami bakal diajar ngeunaan Kami bakal diajar ngeunaan SITUASI Urang ANTARA NAMPANG TENTANG SITUASI ANTARA Urang ANTARA NAMPANG TENTANG SITUASI ANTARA ANJARA Kami bakal diajar ngabantosan SITUASI ANTARA ANAK DAN Urang ANTARA NAMPANG TENTANG SITUASI ANTARA ANAK DAN LORI SITUASI ANTARA ANJARA DAN LORI SITUASI ANTARA ANTARA ANTARA sareng LORI VALLOW, SITUASI ANTARA ANTARA DAN LORI VALLOW, AND SITUASI ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW, sareng aranjeunna SITUASI ANTARA ANAK DAN LORI PANGGIHAN, sareng ANAK ANU CHARLES AND LORI VALLOW, ANAK ANAK KEDAIAN DAN BENTUK LORI, sareng ANAK JJ. PANGKIL, AND ANAK JJ. PANGKIL, AND ANAK JJ. THE PANGKIL, AND ANAK JJ. 7-TAHUN-KAUN PANGKIL, AND ANAK JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG NANGGANG JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG NANGGANG JJ. THE 7-TAHUN-TANGGUNG AYEUNA JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGULANA JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGUH PANGGUNGAN JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGUH PANGGUNGAN LIMA 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGUH PANGGUNGAN LIMA THE 7-taun-taun éta geus ngadamel pikeun lima bulan wéb 7-TAHUN-LUNGKU TUNGGULAN NUNGGULEYE UNTUK LIMA BULANAN 7-TAHUN-LUNGKU TUNGGULAN NUNGGULEYE UNTUK LIMA BULANAN DENGAN DENGAN TUNGGU NUNGGULU LIMA BULAN-BULAN DENGAN DENGAN NELANGKEUN AYA LIMA BULAN-BULAN DENGAN HANYA INGGRIS NAK LIMA BULAN-BULAN ING DENGAN SENI DENGAN SENI INGGRIS NUNGGULKE UNTUK BULAN-BULAN ING DENGAN JENIS-JENIS NYATA INGGRIS NUNGGULAN LIMA BULANAN DENGAN DENGAN SENI DENGAN JENIS TYLEE RYAN. BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. HIJI BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP US digunakeun BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP AN US DENGAN DENGAN BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP AN DENGAN DENGAN JJ'S HIS SISTER JENIS RYAN. APP AN DENGAN DENGAN JJ'S HIS SISTER JENIS RYAN. APP US DENGAN SEKOLAH JJ'S HIS SISTER JENIS RYAN. APP AN DENGAN DENGAN SEKOLAH JJ'S HIS SISTER JENIS RYAN. APP AN DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA APP AN DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA APP AN DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA SHOWS APLIKASI ANAK DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA NAMPANG ATAWA APLIKASI US APLIL DENGAN JJ'S SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN UP APLIKASI ANAK DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UNTIL SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UP UNTIL SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UP UNTIL LAST SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN SUKA UP UNTIL INTING TERBARU MINGGU SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN UNTIL UNTIL TERHINGUP MINGGU MINGGU LORI SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UNTIL ANTARI ANTARI LEPAS LORI NAMPAKKEUN YANG BETUL UNTIL LENGKAP MINGGU LORI TUKANGKEUN YANG NUNGGULKEUN UNTIL LENGKING MINGGU LORI WAS POSSIB TAKKEUN YANG NAMPANG UNTIL LENGKAP MINGGU- LORI DIA GAMPANG ASI TAKKEUN YANG NUNGGULKEUN UNTIL LENGKAP MINGGU- LORI DIA GAMPANG ASI TAKKEUN YANG NUNGGULKEUN UNTIL LENGKAP MINGGU- LORI AYA GAMPANG GAMPANG APP PINGGANG LENGKEUN LORI AYA NU GAMPANG TANGGUNG APP SEMINGGU MINGGU LORI-WISI GAMPANG GAMPANG APP TO LINGKING MINGGU LORI-WISI GAMPANG GAMPANG APP TO MONITOR LINGKING MINGGU LORI DIA GAMPANG PAKSA GAMPANG APP TO MONITOR JJ'S GOLEH GAMPANG MACAP APP TO MONITOR JJ'S GAMPANG GAMPANG TAPOS APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM GOLEH GAMPANG MACAP APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Kami UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Urang hoyong UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Urang miharep UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Urang hoyong terang AKTIVITI KELAS. Urang hoyong terang AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang deui AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang langkung seueur AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang deui AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang deui janten AKTIVITI KELAS. Urang miharep ngawartosan langkung ngartos Urang miharep ngawartosan langkung ngartos Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui ka Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui ka aranjeunna INJI HENTEU ATAWA NU DIAJEUN NU NAK MULIS NU NU Langkung Ngeunaan yén Kami ogé ngawaskeun ka SEKOLAH. DIAJAR TO SEKOLAH. DIAJAR TO SEKOLAH. DI DIAJAR TO SEKOLAH. DI RETURN, DIAJAR TO SEKOLAH. DI RETURN, KAMING DIAJAR TO SEKOLAH. DI RETURN, SAKITAN KAMI SEKOLAH. DI RETURN, SAKITAN KAMI SEKOLAH. DI RETURN, INGLET MISTIS KAMI SEKOLAH. DI RETURN, INGLET KAMU INGLET DIPASANGKEUN SEKOLAH. DI RETURN, INGLET KAMU INGLET DIPASANGKE A DI RETURN, INGLET KAMU INGLET DIPASANGKE A IN PELAKON, INGLIS KAMU INGLET DIPASANGKEUN SANGKAT DI PULUSAN, INGLET KAMU INGLET UNTUK DIHENTEAN SANGATNA SUKU DI PULUSAN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK NU TUJUAN DIRI KANGGO. INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. NAON INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. Urang INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. Urang Nyangka INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. INGIN Urang SUKANG INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. INGIN Urang SUMAT NYAWA TEU KANGGO GAMPANG. INGIN Urang SUMAT NYAWA INGIN Urang SUMAT NYAWA JJ'S JJ'S ENROLLMENT JJ'S ENROLLMENT WAS JJ'S ENROLLIS ING A JJ'S ENROLLIS PARA RASA JJ'S ENROLLIS INI DITAPAKAN JJ'S ENROLLIS BISA ANTARI A JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. KASAHA JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. SINI INI JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, THE BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TELAH, INGKU SEKOLAH SULANG INGKU TELAH, INGKU SEKOLAH SULANG INGKU TIMELINE, INGKU SEKOLAH SUKU SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH DESA NENGGelas SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH DESA NINGGAL SUKU SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH DESA NENGGALKEUN KONEKI THE SEKOLAH DESA NU KONTIK KONSEP PANGGILAN SEKOLAH SUKU DESA NGANONTEK THE SEKOLAH DESA NU TUTUP KANGGO KONEKSI KONEKI THE SEKOLAH DESA NENGGALKI ANTARA KONEKTIF ANTARA ILAIN INGKAH ANTARA ANTARA KONEKSI ILANG TANGKAP SANGKAP ANTARA ANJARA DAN LORI ILANG-INGKAH ANTARA ANTARA KONEKSI KUMAHA DAN LORI. ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. Kami ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. Kami ngamimitian ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. Kami ngamimitian di ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. KAMI Mimitian DI FEBRUARI LORI VALLOW. KAMI Mimitian DI FEBRUARI LORI VALLOW. NINING MINGGU DI FEBROARY 2019 LORI VALLOW. NINING MINGGU DI FEBRUARI 2019 IN LORI VALLOW. KAMI MULIH DI FEBRARI 2019 DI GILBERT, LORI VALLOW. NINING MINGGU DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA NINING MINGGU DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA NINING MINGGU DI FEBROARY 2019 DI GILBERT, ARIZONA DI SANA NINING MUNGSA DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA DIANA JJ NINING MUNGSA DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA DIA JJ VALLOW NINING MUNGSA DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA DIANA JJ VALLOW IS 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIA JJ VALLOW IS 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIANA JJ VALLOW IS ATTENDING 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIANA JJ VALLOW IS ATTENDING SEKOLAH 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIA JJ VALLOW IS ATTENDING SCHOOL AT SAHA JJ VALLOW ISTENDING SEKOLAH AT SAHA JJ VALLOW ISTENDING SEKOLAH DI PELUANG SAHA JJ VALLOW ISTIKASI SEKOLAH DI PELANGSAAN INSTITUTE SAHA JJ VALLOW AYA JADI SEKOLAH DI PELANGSAAN UNTUK BASA ATTENDING SEKOLAH DI INTAN KURSUS UNTUK ATTENDING SEKOLAH DI INTKTOR UNTUK PENDIDIKAN ATTENDING SEKOLAH DI PELANGSAAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA ATTENDING SEKOLAH DI INGKANG UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP INSTITUT PELANGGAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP ON INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP DI PEMBANGUNAN INSTITUT PELANGGAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP ING FEBRUARI 5TH, INSTITUT PELANGSAAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP DI PINGGUAN 5TH, JJ INSTITUT PELANGSAAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP DI PINGGUAN 5 FEB, JJ IS Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ IS Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ KURNIA Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ AYA TENTAARI Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ AYA NU TENTAARI SEKOLAH. PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. NIMIS PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. ENJING DUA PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. ENJIN HARI KURUNG, PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. NUNGSA PULIS DATANG, PILIH PINTU DARI SEKOLAH. NUNGSA PULIS DATANG, PILIH PINTU DARI SEKOLAH. ENJI DARI KURANG, JAMINAN ADALAH PINTU DARI SEKOLAH. NUNG NU NU NU TARI, NUJU NYAWA PINTU DARI SEKOLAH. NUNGGAL ENJÉ-ANJARI LATER, CHARLES VISITS SEKOLAH, NUNGGAL ENJÉ-ANJARI LATER, CHARLES VISITS SEKOLAH, NUNG NU NU NU NU DARI NU TARI, MANGSA KADAK SEKOLAH, KELUTUP NUNG NU NU NU NU NU TARI, MEMBANGKIN SEKOLAH, MAJLIS LORI NUNG NU NU NU NU NU TARI, NU SUKAN SEKOLAH, KOMUNITAS LORI HAD WAWASAN SEKOLAH, KUNCI LORI HAD WAWASAN SEKOLAH, KOMUNITAS LORI HADI "NGELU WISI SEKOLAH, KUNCI LORI HAD "GELANG GOLEK" WAWASAN SEKOLAH, KUNCI LORI HADI "NGELUANG CRAZY" AND WISIS SEKOLAH, KUNTUKAN LORI HADI "NGELUANG CRAZY" AND WAS DITUTUP LORI HAD "NGELUANG CRAZY" ARAWA DITUTUP LORI HAD "NGELOSA CRAZY" ARAH DENGAN DITUTUP LORI HAD "NGELOSA CRAZY" ARAH NU DENGAN KULITAN "NGELUANG CRAZY" ARAWA NU INGKEWAS HENTEGA "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. SHE "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. SHE HAD "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. SHE HAD JUGA MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD JUGA MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD DIA DIHENTI MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD DIA DIHANGKEUN MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD DIA DIHANGKEUN ANTARI VOICES. SHE HAD DIA DIHANGKEUN ANTARI VOICES. SHE HAD JUGA NGAJUTKEUN PAKSA ANTARA UNKNOWN VOICES. SHE HAD JUGA NGAJUTKEUN PAKSA UNTUK LOKASI UNKNOWN. GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. THE GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. SAMI GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. Dinten HARI, GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. HARI INGGAL, BUKU UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, BUKU UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, NGUDAK UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, NGUDUT HARI UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, BUDAK DENGAN MULIA UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, BUDAK SAPI NU DIA NAHA HARI INGGAL, BUDAK SAPI NU DIA NAHA HARI INGGU, NGUDUT HARI INI DIA MANGSAAKAN HARI INGGU, NGUDAK SENTIASA DIA MANGSAUPAN ORDER HENTEU DIA NANGTUNG TAMBAHAN ORDER HENTEU DIA MANA NANGGANG TINDAKAN HENTEGA LAGU HENTEU DIA MANA NANGTUNG LINDUNG TINDEKA LINDUNG LORI. PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE TELLS PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE TELLS HIDUP PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE JABAR HIDUPAN DIA LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUPAN DIA LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUP PILIH DIA LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUP KAKIT DIA JJ LORI LAGI. AND..HE NU TENGKEUN HIRUP NUNG NU JAWA NU TARI LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUP NYAWA HEJLIS JJ OUT OF AND..HE JABAR HIDUP NYAWA HEJLIS JJ OUT OF AND..HE JABAR HIDUP NYAWA HEJLIS JJ OUT OF SEKOLAH AND..HE JABAR HIDUPAN DIA PILIHAN JJ OUT OF SEKOLAH DAN AND..HE JABAR HIDUPAN DIA PILIHAN JJ OUT OF SCHOOL AND TAKING AND..HE JABAR HIDUPAN DIA PILIHAN JJ OUT OF SEKOLAH DAN NENG DIAJAWA PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG DIDIUH NYA PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN DIA PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN DIA PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA PILIH JJ NUNGGUH SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAUNYA NEGARA UNTIL PILIH JJ NAMIN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA NEGARA UNTIL HATI SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA NEGARA NEGARA UNTIL DIA SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA NEGARA NEGARA UNTIL SAFE. KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. POÉ KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. HARI SUKU, KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. HARI INGGI, KARANGAN SAFE. HARI INGGI, KARANGAN SAFE. HARI INGGO, KOPI NGILUIN SAFE. HARI INGGO, KOPI NGILUIN KANGGO SAFE. HARI INGGO, KAPIL ANAK NILAI DIVORCE SAFE. HARI INGGO, KAPIL ANAK NILAI DIVORASI DARI HARI INGGO, KAPIL ANAK NILAI DIVORASI DARI DARI LATER, CHARLES FILES FOR DIVORCE FROM LORI. FILES FOR DIVORCE DARI LORI. FILES FOR DIVORCE DARI LORI. ON FILES FOR DIVORCE DARI LORI. ON FEBRUARI FILES FOR DIVORCE DARI LORI. ON FEBRUARI 21ST, LORI. ON FEBRUARI 21ST, LORI. PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES LORI. PADA 21 FEBRUARI, BUKU DAN LORI. PADA 21 FEBRUARI, BUKU sareng JJ LORI. PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES AND JJ RETURN PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES AND JJ RETURN PADA 21 FEBRARI 21ST, CHARLES AND JJ RETURN TO PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES JJ RETURN TO HIDUP PADA 21 FEBRARI 21ST, CHARLES JJ RETURN TO AKHAD AKADEMI, PADA 21 FEBRUARI, GARISI sareng JJ RETURN TO ACADEMY HIDUP, LORI CHARLES AND JJ MENGUNTUNGKEUN KECARA ACADEMY, LORI CHARLES JEUNG JJ RETURN TO ACADEMY LIFE, LORI IS CHARLES AND JJ NGAJLISKEUN UNTUK ACADEMY HIDUP, LORI DIA MASIH CHARLES AND JJ MENGUNTUNGKEUN ACADEMY HIDUP, LORI DIA MASIH MIA. TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. KASIH TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. GOLONGAN TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. NGUKUM KECI MUNGGUNG MIA. NGUKUM KECI MUNGGUNG MIA. NGUKA KANGGO MARI MUNGGUNG MIA. Ngagorkeun ka unggal bulan Natal Ngagorkeun ka unggal bulan Natal NGADI BASA ARTIK GOLEK DENGAN PUTRA NGADI BASA ARTIK GOLEK DENGAN JAMINAN JJ NGADI BASA ARTIK GOLEK DENGAN PELANGGAN JJ DARI CHARLES DENGAN PELANGGAN JJ DARI PELANGGAN DENGAN PELABURAN JJ DARI SEKOLAH ... CHARLES DENGAN PELANGGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABAT CHARLES DENGAN PELANGGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABAR TU SIEUN DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABUT TULISAN SIEUN DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... NGABOLEHKEUNA ATAWA NGAPAL DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... NGABOLEHKEUNA ATAU NGAPAK DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABARKEU INGKEJATENGAN TEKNIK. SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. TAPAS SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. ANTIS PUTIH SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. TUTUP PUTIH TO SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. TUTUP PUTIH TO LATE Bade ka TEXAS. TUTUP PUTIH TO LATE Bade ka TEXAS. UNTUK PUTIH UNTUK LATE JUNE ... LORI Bade ka TEXAS. UNTUK PUTRA UNTUK LATE JUNE ... HUBUNGAN LORI UNTUK PUTRA UNTUK LATE JUNE ... HUBUNGAN LORI UNTUK PUTRA UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIDUP PADANG CEPAT UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIDUP SENTING PADANG CEPAT UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP SAHA NYATA PADANG CEPAT UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIDUP SAHA KELUAR JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG INI KELUARGA JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NUNG NU TUNGGU KELUARGA WANG JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA INGKEUN DI KEMBANG JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA INGKEUN DI GILBERT JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA INGKEUN DI GILBERT - HIRUP NABUNG KELUARGA BUNGSA DI GILBERT - HIRUP NABUNG KELUARGA BUNGSA DI GILBERT - AND HIDUP NU NU NU NU NU NU AKU KELUAR DI GILBERT - AND SHE HIDUP NU NU NU TUNGGU KELUARGA DI BUNGKU DI GILBERT - AND SHE DITADANGKEUN HIDUP NU NU NU TUNGGU KELUARGA DI BUNGSA DI GILBERT - JEUNG SHE ENJOLLED JJ HIDUP NU NU NU TUNGGU KELUARGA DI BUNGSA DI GILBERT - JEUNG SHE DIPADIHAT JJ IN ING RUMAH DI GILBERT - AND SHE ENROLLED JJ IN ING RUMAH DI GILBERT - AND SHE ENJOLAH JJ IN THE INGGRIS DI GILBERT - JEUNG SHE DIPADIHAT JJ IN THE SEKOLAH ING RUMAH DI GILBERT - AND SHE DITADANGKE JJ DI SUMMER SEKOLAH AND SHE DIPASANGKE JJ DI SUMMER SEKOLAH AND SHE DIPASANGKE JJ DI PROGRAM SUMMER SEKOLAH. PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON JULAI PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON JULAI 11th, PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON JULAI 11th, CHARLES PROGRAM. ON JULAI 11th, CHARLES PROGRAM. ON JULAI 11th, TUKAR PELEP PROGRAM. DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS PROGRAM. Dina JULY 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT PROGRAM. DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILED DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILED BY Dina JULY 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILED BY LORI'S Dina JULY 11th, CHARLES VALLOW IS DIPOTA DAN DITILOSKEUN DENGAN PELEKA LORI, PANGGILAN DIAJILKEUN DITULUSKEUN DIAWANGKEUN DENGAN KABEL PANGGILAN DIAJAK PUTRA DAN DITULUSKAN OLEH LORI, PAKAI DENGAN TUNTUKKEUN DITULUAT DAN DITULUSKAN OLEH LORI, PELUANG. DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. TENTANG DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. TENTANG A DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. TENTANG MINGGU DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. NGENTOT A MINGGU AND DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. NGENTOT A MINGGU sareng A MELEK KASAHA. NGENTOT A MINGGU sareng A MELEK KASAHA. NGENTOT A Minggu sareng HALF MELEK KASAHA. NGENTOTKEUN TINGKATAN ARTING DENGAN HALF, MELEK KASAHA. TENTANGKEUN MINGGU sareng TEMPAT HALF, LORI MELEK KASAHA. NGENTOTKEUN MINGGU AND TEMPAT HALF, LORI TELLS NGENTOTKEUN MINGGU AND TEMPAT HALF, LORI TELLS TENTANGKE MINGGU sareng TATAK HALF, LORI DENGAN JJ'S TENTANGKE MINGGU sareng TUNGGU HALF, LORI KUNCI JJ'S SEKOLAH TENTANGKE MINGGU AND NENG HARIWANG HALF, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S HALF LATER, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S HALF LATER, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S SEKOLAH SEMAK HALF LATER, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S SEKOLAH YANG DITUTUP JJ'S SEKOLAH DI JAMINAN CHARLES JJ'S SEKOLAH INGGAL MANGSA KOMUNITAS. CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. KASAHA CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. TINGKATKEUN INI CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. SULIT INGKE ATAWA TUJUAN. SULIT INGKE ATAWA TUJUAN. Ngucapkeunana kana aranjeunna TUJUAN. Ngehung INGKEU INGGRIS, HIDUP TUJUAN. INGKEU INGGRIS ATAWA PANALUNGAN, HIRUP LEPAS INGKEU INGGRIS ATAWA PANALUNGAN, HIRUP LEPAS Ngagehkeun aranjeunna kana hasil, hirup LEARNS CHARLES Ngagebugna aranjeunna dina panalungtikan, INGKUNG LEBAR INGKEUN INI Ngeunaan INGGRIS KAJATIAN, INGGRIS KULITAN LEPATNA DITULIS Ngagebugna aranjeunna dina panalungtikan, hirup salembar batu dipungut dibunuh AS PANALUNGAN, HIRUP LEPAS HAYAR KULIT AS PANALUNGAN, KEDAI GURU LEUWIH NUNGGALKEUN AS PUTIH Panaliti, Karahunan Kasenian Giwang Batin KULIT AS Bagean Hasil Panaliti, Karahunan Kasalahan Leutik dileungitkeun AS Bagean tina A Panaliti, Karahunan Kasenian Giwang Batin Ditempelikeun AS Bagean kulawarga CHARLES WILAYANA AS AS Bagean KELUARGA CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. KAYA CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. KAYA AS CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. SO AS Bagean CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. SO AS Bagean BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. SO AS Bagean BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. SO AS Bagean tina ITS BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. JADI SEBAGAI AS BAHASA DIRI "DUE BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. JADI SEBAGAI BAHASA DIRI "DUE DILIGENCE" PEMBANGSAAN. JADI SEBAGAI BAHASA DIRI "DUE DILIGENCE" PEMBANGSAAN. JADI SEBAGAI AS BAHASA DIRI "DUE DILIGENCE" DASAR, PEMBANGSAAN. JADI AS AS Bagean tina "DUE DILIGENCE" DASAR, PEMBANGSAAN. JADI SEBAGAI AS BAGI ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, JAWA BARAT PEMBANGSAAN. JADI AS AS Bagean tina "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH A ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH NGAPAL JABAR ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FOLES SEKOLAH RUMAH LAPORAN DENGAN DASAR, SEKOLAH NGELILIHAN KOMUNITAS DENGAN REPORT DENGAN DASAR, ANGGOLAH SEKOLAH NGAPAL RUMAH DENGAN ARIZONA'S DASAR, ANGGOLAH SEKOLAH NGAPAL JABATAN DENGAN JABATAN ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA OF LAPORAN DENGAN JABATAN ANAK ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA DINA KESELAMATAN ANAK. JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOS JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOS 5TH, JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ BERMULA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ BERMULA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ Mimitian NYAWA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ MULING BASA KESELAMATAN ANAK. ONGOS OGOSIS 5 JJ, MULISKEUN INGGO SEKOLAH KESELAMATAN ANAK. ONGOS OGOSIS 5 JJ, MULISKEUN JAWA BARAT ONGOS OGOSIS 5 JJ, MULISKEUN JAWA BARAT ONGOS OGOSYE, JJ MULISKEUN INGGO JAWA BARAT ONGOS OGOSYE, JJ MULISKEUN ANTAR SEKOLAH TAHUN DI HIDUP THE SEKOLAH SEKOLAH Taun Sabtu THE SEKOLAH SEKOLAH TAHUN DI KURUNG NU THE SEKOLAH SEKOLAH TAHUN DI KURUNG NYAWA SEKOLAH NGEUJU SEKOLAH DI HARI NU TUNGGU BATUAN THE SEKOLAH NGEUJU SEKOLAH DI KABUPATEN MUNGSAUN HENTEU, JJ'S AT LATER HIDUP YANG BULAN, JJ'S AT LATER HIDUP YANG BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AT LATER HIDUP YANG BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AND LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AND LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AND LARRY GRANDPARENTS.KAY AND LARRY GRANDPARENTS.KAY AND LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT THE LARRY WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH LARRY WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH ASKING LARRY WOODCOCK.CONTACT SEKOLAH ASKING IF LARRY WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH ASKING IF JJ WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH ASKING IF JJ WOODCOCK.CONTACT THE SCHOOL ASKING IF JJ WAS WOODCOCK.CONTACT SEKOLAH ASKING IF JJ WAS OKAY. SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. ON SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. ON Séptémber SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. SEPTEMBER 5TH, SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. ON Séptémber 5TH, LORI TIANG OKAY. ON Séptémber 5TH, LORI TIANG OKAY. ON Séptémber 5TH, LORI DENGAN TIANG OKAY. ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA TIANG OKAY. PADA Séptémber 5th, LORI DENGAN JAWA TARI PADA Séptémber 5th, LORI DENGAN JAWA TARI ON Séptémber 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP VIA HIDUP ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP VIA EMAIL AND DENGAN JJ DARI HIRUP VIA EMAIL DAN DENGAN JJ DARI HIRUP AKHEUN VIA & TELPON .. HIDUP AKHEUN VIA AND TELEP .. HIDUP AKHEUN VIA AND TELEPONNA .. IN HIDUP AKHEUN VIA AND TELEPONE .. IN THE HIDUP AKHEUN VIA AND TELEP .. .. DI EMAIL, HIDUP AKHEUN VIA AND TELEPONNA .. DI EMAIL, NA TELPON .. DI EMAIL, TELEPONU .. ING EMAIL, KTVB TELAGA .. DI EMAIL, KONBAT KTVB. TELPON .. DI EMAIL, KONBAT KTVB, LORI TELEPONU .. DI EMAIL, NAJI KTVB DITAYANG, HENTEU LORI DI EMAIL, KONBAT KTVB, LORI HARI IN EMAILUS, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU SHE’S IN EMAILUS, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU NGUMAMBUNG SHE'S IN EMAIL ANU, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU AYEUN KUMAHA IN EMAILUS, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU AYA NGAPAL KITA KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPASKEUN KITA KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPEUKAN KITA DI NEGARA KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPEUKAN KITA DI NEGARA KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPAL KITA DI NEGARA NEGARA A KTVB DITAYU, LORI HENTEU NGAPENAN KITA DI NEGARA UNTUK BARAT KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPEUKAN KITA BISA NEGARA UNTUK BASA Pekerjaan Anyar ... SHE MEMBANGKEUN NEGERI NEGARA UNTUK BASA KANGGO ... SHE MEMBANGKAN NEGERI NEGARA UNTUK BASA KANGGO BAGI ... AND SHE MEMBANGKEUN NEGARA NEGARA UNTUK BASA KANGGO ... AND JJ SHE MEMBANGKEUN NEGARA NEGARA UNTUK BASA KANGGO ... AND JJ WON'T KAKI MENYANGKEUN NEGERI NEGARA UNTUK BASA KANGGO BAGI ... JJ APA WANG NEGERI UNTUK KOMUNITAS BARAT ... AND JJ WONTU BE NEGERI UNTUK BASA KOMBANG JABAR ... AND JJ NGAWANG-INGKEUN NYAWA NEGERI UNTUK BASA KANGGO ... AND JJ NGAWANG-INGKEUN NYAWA NEGERI UNTUK KANGGO BAGO ... AND JJ NGAWANG-INGKEUN NYAWA TO SEKOLAH. AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AKHIR, AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AKHIR, TO AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AKHIR, TO DIMAKA PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, TO DIMAKA PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, KEC DINA DESAI 2019, PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, TO Désémber 2019, A PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, KEC DINA DESAI 2019, DETEKTIF AKHIR, KEC DINA DESAI 2019, DETEKTIF AKHIR, KANG APDEUN 2019, KONTAK DETEKTIF AKHIR, TO Désémber 2019, KONTAK HUBUNGAN DETEKTIF AKHIR, SAUNTU DIRI 2019, DETEKTIF KONTAK KANG SEKOLAH 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN INFORMS 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN TEMA INFORMS 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN INFORMS TEMA KONTAK KOLEKSI SEKOLAH LAN INFORMS HUTUP SEKOLAH DAN INFORMS TEMA JJ'S HUTUP SEKOLAH DAN INFORMS TEMA NU TANGGO JJ'S. AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. THE AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. THE KAHIRUPAN AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. AKADEMI HIDUP AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. THE AKADEMI HIDUP USES PELUANG JJ'S. THE AKADEMI HIDUP USES PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP MENGGUNAKAN AN PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIKALU PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJANGAN "BLOOMZ" AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJANGAN "BLOOMZ" AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJAWA "BLOOMZ" - AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJAWA "BLOOMZ" - A AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJAWA "BLOOMZ" - KOMUNITAS TOOL AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJARKAN "BLOOMZ" - KOMUNITAS AYA AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJARKAN "BLOOMZ" - KOMUNITAS INGGU BOLA APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG DUMASANG APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG DITAMPANGKEUN SEKOLAH APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG UNTUK KANGGO SEKOLAH TO APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG NGADEUNKEUN SEKOLAH UNTUK SAHUN - KOMUNITAS AYA KANGGO KOLEKTOR KANGGURAN - KOMUNITAS KANGGO anu Ngagunakeun SEKOLAH Pikeun Ngabagi INFORMASI - KOMUNITAS INGGRIS KANGGO KOLEKTOR Pikeun ngabagi INFORMASI DENGAN SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN IBU BAPA SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN ING KUSA jeung SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN KITULAN sareng murangkalih. INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. AKSARI INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. NUMUTKEUN KANA INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. KOMUNITAS HIRUP INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. DAGANG KAYU HIRUP, A Kolot jeung murangkalih. DAGANG KAYU HIRUP, A Kolot jeung murangkalih. KOMUNITAS HIRUP, TELPON Kolot jeung murangkalih. SUKA BAWA Nuju KAHIRUPAN, A TELEFON ATAWA Kolot jeung murangkalih. SUKA BAWA Nuju KAGUNGAN, TELPON ATAWA LAIN Kolot jeung murangkalih. DITANGGANG Nuju KAGUNGAN HIRUP, TELEFON ATAWA NU KAYU LAIN DITANGGANG Nuju KAGUNGAN HIRUP, TELEFON ATAWA NU KAYU LAIN Nuju KEHIDUPAN HIRUP, TELEFON ATAWA DEVICE LAIN DIHENTI Nuju KEHIDUPAN HIRUP, TELEFON ATAWA LAIN LAIN HENTEGA ASENTEN SUKA BAWA Nuju KAHIRUPAN, TELEFON ATAWA ANJEUN LAIN anu didaptarkeun AS LORI TELEFON ATAWA KABAYAN LAIN DIGALUAN AS LORI TELEFON ATAWA LAIN HENTIAN DIGALAKAN AS LORI VALLOW TELEFON ATAWA KABAYAN LAIN DIPENGKEUN AS LORI VALLOW TELPAT DITUTUP AS LORI VALLOW TELPAT DITUTUPAKAN AS LORI VALLOW TELPONKON VALLOW TULANGKEUN VALLOW TANGGO MONTOR KASUT VALLOW TUNGGULAN JON'S KONTOR KASUKAN JJ'S sacara konvensional KONEKTIFKAN PELEKA JJ'S CLASSROOM MONITORED JJ'S CLASSROOM MONITORED JJ'S CLASSROOM COMMUNICATION KOMUNIKASI KELAS SISTEM KOMUNIKASI KELAS. SISTEM KOMUNIKASI. SISTEM KOMUNIKASI. THE SISTEM KOMUNIKASI. NGARAN SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI VALLOW SISTEM. THE NAME LORI VALLOW SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TELPON SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TANGGIH SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI PILIH SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI TRADE THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI TRADE THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI TILIK NAMA LORI VALLOW TUNGGUH DI APP NAMA LORI VALLOW TANGGIH NU MAMPANG DI APP THE NAME LORI VALLOW TANGGOLEH DIJALANKAN DI APP MULTIPLE APP KANGGIH…. TANG DIHENTI DI APP MAJLIS APPLIS ... TANGGALKEUN DI APPAT KANGGO APP MULIP .... TANGGALKEUN DI APPAT MAMPIK TENGAH APP .... UP UNTIL TANGGALKEUN DI APPAT MAMPIK TENGAH APP .... UP UNTIL LAST TANGGALKEUN PELAKASAN DI APP MAJLI APP. THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. Éta THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. SUKANG THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. INGAH MANA UP UNTIL PENTING. INGAH MANA UP UNTIL PENTING. INGAH YANG SEKOLAH UP UNTIL PENTING. Éta nalika pasamoan diajar UP UNTIL PENTING. INGAH SUKAN SEKOLAH DIPANGGO UP UNTIL PENTING. SATU INJANA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... SATU INJANA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... SATU INJANA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... AND INGAH SUKU SEKOLAH DIAJARKEUN IT ... ARAH DIHENTI INGAH SUKU SEKOLAH DIAJARNA ITU ... ARTAH DIAJAKNA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... ARAWA DIHENTEU DENGAN SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... ARAWA DIHENTEU AKHEUN KUMAHA SEKOLAH DIAJARKEUN IT ... ARAWA DIHENTEU DENGAN AKA TO SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... ARAWA DIHENTEU DENGAN AKA KANGGO SEKOLAH DIAJARKEUN IT ... ARAWA DIHENTEU KITA AKHEUN APP. AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. THE AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SAKOLA AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SINI SEKOLAH AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SEKOLAH SENTUH ITU AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SEKOLAH SUTI NU DIAJAK AKSARI TO APP. SEKOLAH SUTI NU DIAJAK AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU NU NU TIGA AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU TUNGGU NO IDEA AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU TUNGGU NO IDEA KENE AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU TUNGGU TIADA IDEA KAPI AN SEKOLAH SENTI NU TUNGGU TIADA IDEA KAPI AN SEKOLAH SENTI DENGAN TIADA IDEA KAPI AKAN SEKOLAH SENTI DENGAN TIADA IDEA KENE DENGAN AKAUN SEKOLAH SENTI DENGAN TIADA IDEA BISA AKAUN AKAN DENGAN LORI TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN LORI Teu aya IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN NAMA LORI TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN ANTARA LORI TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN NAMA LORI MUNGSA MASIH TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN NAMA LORI DIA MASIHKEUN AKAUN DENGAN NAMA LORI MANGSA NANGGANG AKAUN DENGAN NAMA LORI NU DITULATKEUN AYA NGAPAK AKAUN DENGAN NAMA LORI MANGSA KANGGO NU NGADUKAN AKAUN DENGAN NAMA LORI MANGSA KUMAHA APPOL APP ... Nami bakal nganggur APP ... Nami bakal nganggur APP ... AKAN NAMA NUNGGULKEUN NGENTOTKEUN APPAT ... APLIK JJ'S NAMA NUNGGULKEUN NGENTOTKEUN APPAT ... APLIK JJ'S NO NAMA NUNGGULKEUN NGENTOTKEUN APPAT ... APLIK JJ'S NO LONGER NGAPUNKE APP ... SEMASA JJ'S NO LONGER NGAPENKEUN APP ... SEMASA JJ'S NO LONGER ENROLLED. PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. BALIK PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. MULANG KA PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK TO YOU. DITAMBANG. BACK TO YOU. BACK TO YOU. JJ JJ SAAS JJ AYA LASAS JJ ING PELEK NURUT JJ ING PELAKON DI PANJAK JJ AYA PELEK NU KURANG DI SEKOLAH JJ AYA PELEK NU KURANG DI SEKOLAH DI JJ AYA NU PADIHAK DI SEKOLAH DI REXBURG JJ AYA NU PADIHAK DI SEKOLAH DI REXBURG ON JJ AYA NU PADIHAK DI SEKOLAH DI REXBURG PADA SEPTEMBER JJ AYA PADEAK DI PULUS DI SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. Kami SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. KAMI GADUH SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. Kami moal SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. Kami henteu resep Séptémber 23RD. Kami henteu resep Séptémber 23RD. Kami henteu deui nyarios Séptémber 23RD. Kami henteu resep nyarios Séptémber 23RD. Kami henteu nyandak hasil Kami henteu nyandak hasil Kami henteu resep nyarioskeun halaman Kami henteu resep nyauran ANTARA SEKOLA BISA Kami henteu resep nyauran ANTARA SEKOLAH DIA SAKITNA Kami henteu resep nyarios ANTAR SEKOLAH ANTARA SISI, TYLEE-- SUMBANG SEKOLAH KOMUNITAS DIA SISTER, TYLEE-- SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT KANGGURAN SIEUN, TYLEE-- TAPI AYAU KARANG SEKOLAH UNTUK SISI SENI, TYLEE-- TAPI TAPI SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT SENI DIRI, TYLEE-- TAPI TAPI DESA SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT SENI DIRI, TYLEE-- TAPI TAPI DESA HENTE SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT SISTERA, TYLEE-- TAPI TAPI DESA NAMPI SIEUN UNTUK SISIS DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN INI UNTUK SISI DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN AYA JUGA UNTUK SISI DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI NGOMPOT DIA ANTARA TERTARI UNTUK SISIS DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN AYA DESA JATI DENGAN PUTIH UNTUK SISIS DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN AYA DIAJAK ANTARI ANTARI ANTARI TAPI TAPI DESA HENTEU DENGAN ATAU TERAKHIR DI PUTRA TAPI TAPI DESA HENTEU DENGAN HENTEU PUTIH DI SEPTEMBER. SENTIASA TERUS DI SEPTEMBER.

Rincian sakola Arizona ngeunaan sajarah pendaptaran JJ Vallow

An app used by JJ's school in Arizona shows that up until last week Lori Vallow was possibly using that app to monitor JJ's classroom activity.
crime, missing-rexburg-kids, idaho, news,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="3.97" dur="0.067"> Kami >

< start="4.037" dur="0.167"> KAMI >

< start="4.204" dur="0.1"> Kami geus diajar >

< start="4.304" dur="1.334"> Kami ngawaskeun >

< start="5.638" dur="0.167"> Kami bakal diajar ngeunaan >

< start="5.805" dur="0.134"> Kami bakal diajar ngeunaan SITUASI >

< start="5.939" dur="0.333"> Urang ANTARA NAMPANG TENTANG SITUASI ANTARA >

< start="6.272" dur="0.067"> Urang ANTARA NAMPANG TENTANG SITUASI ANTARA ANJARA >

< start="6.339" dur="0.1"> Kami bakal diajar ngabantosan SITUASI ANTARA ANAK DAN >

< start="6.439" dur="0.067"> Urang ANTARA NAMPANG TENTANG SITUASI ANTARA ANAK DAN LORI >

< start="6.506" dur="1.335"> SITUASI ANTARA ANJARA DAN LORI >

< start="7.841" dur="0.066"> SITUASI ANTARA ANTARA ANTARA sareng LORI VALLOW, >

< start="7.907" dur="0.101"> SITUASI ANTARA ANTARA DAN LORI VALLOW, AND >

< start="8.008" dur="0.066"> SITUASI ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW, sareng aranjeunna >

< start="8.074" dur="0.1"> SITUASI ANTARA ANAK DAN LORI PANGGIHAN, sareng ANAK ANU >

< start="8.174" dur="0.167"> CHARLES AND LORI VALLOW, ANAK ANAK >

< start="8.341" dur="0.1"> KEDAIAN DAN BENTUK LORI, sareng ANAK JJ. >

< start="8.441" dur="1.468"> PANGKIL, AND ANAK JJ. >

< start="9.909" dur="0.201"> PANGKIL, AND ANAK JJ. THE >

< start="10.11" dur="0.066"> PANGKIL, AND ANAK JJ. 7-TAHUN-KAUN >

< start="10.176" dur="0.067"> PANGKIL, AND ANAK JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG NANGGANG >

< start="10.243" dur="0.2"> JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG NANGGANG >

< start="10.443" dur="0.134"> JJ. THE 7-TAHUN-TANGGUNG AYEUNA >

< start="10.577" dur="0.066"> JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGULANA >

< start="10.643" dur="0.067"> JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGUH PANGGUNGAN >

< start="10.71" dur="0.1"> JJ. 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGUH PANGGUNGAN LIMA >

< start="10.81" dur="1.335"> 7-TAHUN-BUNTUNG AYA NUNGGUH PANGGUNGAN LIMA >

< start="12.145" dur="0.1"> THE 7-taun-taun éta geus ngadamel pikeun lima bulan wéb >

< start="12.245" dur="0.067"> 7-TAHUN-LUNGKU TUNGGULAN NUNGGULEYE UNTUK LIMA BULANAN >

< start="12.312" dur="0.1"> 7-TAHUN-LUNGKU TUNGGULAN NUNGGULEYE UNTUK LIMA BULANAN DENGAN DENGAN >

< start="12.412" dur="0.167"> TUNGGU NUNGGULU LIMA BULAN-BULAN DENGAN DENGAN >

< start="12.579" dur="0.133"> NELANGKEUN AYA LIMA BULAN-BULAN DENGAN HANYA >

< start="12.712" dur="0.1"> INGGRIS NAK LIMA BULAN-BULAN ING DENGAN SENI DENGAN SENI >

< start="12.812" dur="0.1"> INGGRIS NUNGGULKE UNTUK BULAN-BULAN ING DENGAN JENIS-JENIS NYATA >

< start="12.912" dur="0.067"> INGGRIS NUNGGULAN LIMA BULANAN DENGAN DENGAN SENI DENGAN JENIS TYLEE RYAN. >

< start="12.979" dur="1.568"> BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. >

< start="14.547" dur="0.067"> BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. HIJI >

< start="14.614" dur="0.067"> BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP >

< start="14.681" dur="0.067"> BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP US digunakeun >

< start="14.748" dur="0.066"> BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP AN US DENGAN DENGAN >

< start="14.814" dur="0.1"> BULANAN DONGENG DENGAN SISI SENYANA RYAN. APP AN DENGAN DENGAN JJ'S >

< start="14.914" dur="3.971"> HIS SISTER JENIS RYAN. APP AN DENGAN DENGAN JJ'S >

< start="18.885" dur="0.033"> HIS SISTER JENIS RYAN. APP US DENGAN SEKOLAH JJ'S >

< start="18.918" dur="0.134"> HIS SISTER JENIS RYAN. APP AN DENGAN DENGAN SEKOLAH JJ'S >

< start="19.052" dur="0.1"> HIS SISTER JENIS RYAN. APP AN DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA >

< start="19.152" dur="0.234"> APP AN DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA >

< start="19.386" dur="0.066"> APP AN DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA SHOWS >

< start="19.452" dur="0.067"> APLIKASI ANAK DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA NAMPANG ATAWA >

< start="19.519" dur="0.1"> APLIKASI US APLIL DENGAN JJ'S SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN UP >

< start="19.619" dur="0.1"> APLIKASI ANAK DENGAN SEKOLAH JJ'S DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UNTIL >

< start="19.719" dur="1.402"> SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UP UNTIL >

< start="21.121" dur="0.1"> SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UP UNTIL LAST >

< start="21.221" dur="0.1"> SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN SUKA UP UNTIL INTING TERBARU MINGGU >

< start="21.321" dur="0.067"> SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN UNTIL UNTIL TERHINGUP MINGGU MINGGU LORI >

< start="21.388" dur="0.066"> SEKOLAH DI ARIZONA NAMPANGKEUN DI UNTIL ANTARI ANTARI LEPAS LORI >

< start="21.454" dur="0.267"> NAMPAKKEUN YANG BETUL UNTIL LENGKAP MINGGU LORI >

< start="21.721" dur="0.1"> TUKANGKEUN YANG NUNGGULKEUN UNTIL LENGKING MINGGU LORI WAS POSSIB >

< start="21.821" dur="0.067"> TAKKEUN YANG NAMPANG UNTIL LENGKAP MINGGU- LORI DIA GAMPANG ASI >

< start="21.888" dur="0.067"> TAKKEUN YANG NUNGGULKEUN UNTIL LENGKAP MINGGU- LORI DIA GAMPANG ASI >

< start="21.955" dur="0.1"> TAKKEUN YANG NUNGGULKEUN UNTIL LENGKAP MINGGU- LORI AYA GAMPANG GAMPANG APP >

< start="22.055" dur="0.167"> PINGGANG LENGKEUN LORI AYA NU GAMPANG TANGGUNG APP >

< start="22.222" dur="0.133"> SEMINGGU MINGGU LORI-WISI GAMPANG GAMPANG APP TO >

< start="22.355" dur="0.067"> LINGKING MINGGU LORI-WISI GAMPANG GAMPANG APP TO MONITOR >

< start="22.422" dur="0.1"> LINGKING MINGGU LORI DIA GAMPANG PAKSA GAMPANG APP TO MONITOR JJ'S >

< start="22.522" dur="0.267"> GOLEH GAMPANG MACAP APP TO MONITOR JJ'S >

< start="22.789" dur="0.167"> GAMPANG GAMPANG TAPOS APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM >

< start="22.956" dur="0.1"> GOLEH GAMPANG MACAP APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. >

< start="23.056" dur="0.167"> UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. >

< start="23.223" dur="0.1"> UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Kami >

< start="23.323" dur="0.067"> UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Urang hoyong >

< start="23.39" dur="0.1"> UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Urang miharep >

< start="23.49" dur="0.1"> UNTUK MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. Urang hoyong terang >

< start="23.59" dur="1.101"> AKTIVITI KELAS. Urang hoyong terang >

< start="24.691" dur="0.1"> AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang deui >

< start="24.791" dur="0.067"> AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang langkung seueur >

< start="24.858" dur="0.066"> AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang deui >

< start="24.924" dur="0.034"> AKTIVITI KELAS. Urang hoyong hoyong terang deui janten >

< start="24.958" dur="0.1"> AKTIVITI KELAS. Urang miharep ngawartosan langkung ngartos >

< start="25.058" dur="0.267"> Urang miharep ngawartosan langkung ngartos >

< start="25.325" dur="0.067"> Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui >

< start="25.392" dur="0.033"> Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui >

< start="25.425" dur="0.1"> Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui ka >

< start="25.525" dur="0.067"> Urang miharep ngawartoskeun langkung ngartos yén Kami maca deui ka aranjeunna >

< start="25.592" dur="1.268"> INJI HENTEU ATAWA NU DIAJEUN NU NAK MULIS NU NU >

< start="26.86" dur="0.1"> Langkung Ngeunaan yén Kami ogé ngawaskeun ka SEKOLAH. >

< start="26.96" dur="1.968"> DIAJAR TO SEKOLAH. >

< start="28.928" dur="0.134"> DIAJAR TO SEKOLAH. DI >

< start="29.062" dur="0.067"> DIAJAR TO SEKOLAH. DI RETURN, >

< start="29.129" dur="0.1"> DIAJAR TO SEKOLAH. DI RETURN, KAMING >

< start="29.229" dur="0.066"> DIAJAR TO SEKOLAH. DI RETURN, SAKITAN KAMI >

< start="29.295" dur="0.234"> SEKOLAH. DI RETURN, SAKITAN KAMI >

< start="29.529" dur="0.167"> SEKOLAH. DI RETURN, INGLET MISTIS KAMI >

< start="29.696" dur="0.067"> SEKOLAH. DI RETURN, INGLET KAMU INGLET DIPASANGKEUN >

< start="29.763" dur="0.066"> SEKOLAH. DI RETURN, INGLET KAMU INGLET DIPASANGKE A >

< start="29.829" dur="0.634"> DI RETURN, INGLET KAMU INGLET DIPASANGKE A >

< start="30.463" dur="0.134"> IN PELAKON, INGLIS KAMU INGLET DIPASANGKEUN SANGKAT >

< start="30.597" dur="0.167"> DI PULUSAN, INGLET KAMU INGLET UNTUK DIHENTEAN SANGATNA SUKU >

< start="30.764" dur="0.1"> DI PULUSAN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK NU TUJUAN DIRI KANGGO. >

< start="30.864" dur="5.472"> INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. >

< start="36.336" dur="0.033"> INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. NAON >

< start="36.369" dur="0.1"> INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. Urang >

< start="36.469" dur="0.067"> INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. Urang Nyangka >

< start="36.536" dur="0.067"> INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. INGIN Urang SUKANG >

< start="36.603" dur="0.066"> INGLET DIHENTEU AYA TELAH DIPANGKEUN. INGIN Urang SUMAT NYAWA >

< start="36.669" dur="0.201"> TEU KANGGO GAMPANG. INGIN Urang SUMAT NYAWA >

< start="36.87" dur="0.2"> INGIN Urang SUMAT NYAWA >

< start="37.771" dur="0.166"> JJ'S >

< start="37.937" dur="0.067"> JJ'S ENROLLMENT >

< start="38.004" dur="0.034"> JJ'S ENROLLMENT WAS >

< start="38.038" dur="0.266"> JJ'S ENROLLIS ING A >

< start="38.304" dur="0.067"> JJ'S ENROLLIS PARA RASA >

< start="38.371" dur="0.034"> JJ'S ENROLLIS INI DITAPAKAN >

< start="38.405" dur="0.233"> JJ'S ENROLLIS BISA ANTARI A >

< start="38.638" dur="0.768"> JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. >

< start="39.406" dur="0.1"> JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. KASAHA >

< start="39.506" dur="0.166"> JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. SINI INI >

< start="39.672" dur="0.067"> JJ'S ENROLLIS ING ANTARA ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, >

< start="39.739" dur="0.167"> BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, >

< start="39.906" dur="0.134"> BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, THE >

< start="40.04" dur="0.133"> BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH >

< start="40.173" dur="0.067"> BIT OF ROLLERCOASTER. SULANG INGKU TELAH, INGKU SEKOLAH >

< start="40.24" dur="1.268"> SULANG INGKU TELAH, INGKU SEKOLAH >

< start="41.508" dur="0.033"> SULANG INGKU TIMELINE, INGKU SEKOLAH SUKU >

< start="41.541" dur="0.067"> SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH DESA NENGGelas >

< start="41.608" dur="0.2"> SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH DESA NINGGAL SUKU >

< start="41.808" dur="0.067"> SULANG INGKU TIMELINE, SEKOLAH DESA NENGGALKEUN KONEKI >

< start="41.875" dur="0.233"> THE SEKOLAH DESA NU KONTIK KONSEP >

< start="42.108" dur="0.134"> PANGGILAN SEKOLAH SUKU DESA NGANONTEK >

< start="42.242" dur="0.066"> THE SEKOLAH DESA NU TUTUP KANGGO KONEKSI KONEKI >

< start="42.308" dur="0.101"> THE SEKOLAH DESA NENGGALKI ANTARA KONEKTIF ANTARA >

< start="42.409" dur="1.234"> ILAIN INGKAH ANTARA ANTARA KONEKSI >

< start="43.643" dur="0.134"> ILANG TANGKAP SANGKAP ANTARA ANJARA DAN LORI >

< start="43.777" dur="0.066"> ILANG-INGKAH ANTARA ANTARA KONEKSI KUMAHA DAN LORI. >

< start="43.843" dur="0.167"> ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. >

< start="44.01" dur="0.1"> ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. Kami >

< start="44.11" dur="0.034"> ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. Kami ngamimitian >

< start="44.144" dur="0.166"> ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. Kami ngamimitian di >

< start="44.31" dur="0.067"> ANTARA ANJARA ANTARA DAN LORI VALLOW. KAMI Mimitian DI FEBRUARI >

< start="44.377" dur="0.2"> LORI VALLOW. KAMI Mimitian DI FEBRUARI >

< start="44.577" dur="0.034"> LORI VALLOW. NINING MINGGU DI FEBROARY 2019 >

< start="44.611" dur="0.167"> LORI VALLOW. NINING MINGGU DI FEBRUARI 2019 IN >

< start="44.778" dur="0.166"> LORI VALLOW. KAMI MULIH DI FEBRARI 2019 DI GILBERT, >

< start="44.944" dur="0.067"> LORI VALLOW. NINING MINGGU DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA >

< start="45.011" dur="1.201"> NINING MINGGU DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA >

< start="46.212" dur="0.067"> NINING MINGGU DI FEBROARY 2019 DI GILBERT, ARIZONA DI SANA >

< start="46.279" dur="0.134"> NINING MUNGSA DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA DIANA JJ >

< start="46.413" dur="0.033"> NINING MUNGSA DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA DIA JJ VALLOW >

< start="46.446" dur="0.1"> NINING MUNGSA DI FEBRUARI 2019 DI GILBERT, ARIZONA DIANA JJ VALLOW IS >

< start="46.546" dur="0.267"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIA JJ VALLOW IS >

< start="46.813" dur="0.133"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIANA JJ VALLOW IS ATTENDING >

< start="46.946" dur="0.034"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIANA JJ VALLOW IS ATTENDING SEKOLAH >

< start="46.98" dur="0.1"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA DIA JJ VALLOW IS ATTENDING SCHOOL AT >

< start="47.08" dur="3.904"> SAHA JJ VALLOW ISTENDING SEKOLAH AT >

< start="50.984" dur="0.167"> SAHA JJ VALLOW ISTENDING SEKOLAH DI PELUANG >

< start="51.151" dur="0.066"> SAHA JJ VALLOW ISTIKASI SEKOLAH DI PELANGSAAN INSTITUTE >

< start="51.217" dur="0.1"> SAHA JJ VALLOW AYA JADI SEKOLAH DI PELANGSAAN UNTUK BASA >

< start="51.317" dur="0.301"> ATTENDING SEKOLAH DI INTAN KURSUS UNTUK >

< start="51.618" dur="0.033"> ATTENDING SEKOLAH DI INTKTOR UNTUK PENDIDIKAN >

< start="51.651" dur="0.167"> ATTENDING SEKOLAH DI PELANGSAAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA >

< start="51.818" dur="0.067"> ATTENDING SEKOLAH DI INGKANG UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP >

< start="51.885" dur="2.969"> INSTITUT PELANGGAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP >

< start="54.854" dur="0.134"> INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP ON >

< start="54.988" dur="0.1"> INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP DI PEMBANGUNAN >

< start="55.088" dur="0.033"> INSTITUT PELANGGAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP ING FEBRUARI 5TH, >

< start="55.121" dur="0.067"> INSTITUT PELANGSAAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP DI PINGGUAN 5TH, JJ >

< start="55.188" dur="0.067"> INSTITUT PELANGSAAN UNTUK PENDIDIKAN, ATAWA HIDUP DI PINGGUAN 5 FEB, JJ IS >

< start="55.255" dur="0.233"> Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ IS >

< start="55.488" dur="0.1"> Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ KURNIA >

< start="55.588" dur="0.134"> Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ AYA TENTAARI >

< start="55.722" dur="0.1"> Atikan, ATAWA HIDUP DI PUTRA 5TH, JJ AYA NU TENTAARI SEKOLAH. >

< start="55.822" dur="1.935"> PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. >

< start="57.757" dur="0.1"> PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. NIMIS >

< start="57.857" dur="0.1"> PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. ENJING DUA >

< start="57.957" dur="0.134"> PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. ENJIN HARI KURUNG, >

< start="58.091" dur="0.1"> PADA 5 FEBRUARI, JJ AYA JABATAN DARI SEKOLAH. NUNGSA PULIS DATANG, PILIH >

< start="58.191" dur="3.07"> PINTU DARI SEKOLAH. NUNGSA PULIS DATANG, PILIH >

< start="61.261" dur="0.066"> PINTU DARI SEKOLAH. ENJI DARI KURANG, JAMINAN ADALAH >

< start="61.327" dur="0.167"> PINTU DARI SEKOLAH. NUNG NU NU NU TARI, NUJU NYAWA >

< start="61.494" dur="0.067"> PINTU DARI SEKOLAH. NUNGGAL ENJÉ-ANJARI LATER, CHARLES VISITS SEKOLAH, >

< start="61.561" dur="0.267"> NUNGGAL ENJÉ-ANJARI LATER, CHARLES VISITS SEKOLAH, >

< start="61.828" dur="0.067"> NUNG NU NU NU NU DARI NU TARI, MANGSA KADAK SEKOLAH, KELUTUP >

< start="61.895" dur="0.066"> NUNG NU NU NU NU NU TARI, MEMBANGKIN SEKOLAH, MAJLIS LORI >

< start="61.961" dur="0.101"> NUNG NU NU NU NU NU TARI, NU SUKAN SEKOLAH, KOMUNITAS LORI HAD >

< start="62.062" dur="3.436"> WAWASAN SEKOLAH, KUNCI LORI HAD >

< start="65.498" dur="0.134"> WAWASAN SEKOLAH, KOMUNITAS LORI HADI "NGELU >

< start="65.632" dur="0.066"> WISI SEKOLAH, KUNCI LORI HAD "GELANG GOLEK" >

< start="65.698" dur="0.067"> WAWASAN SEKOLAH, KUNCI LORI HADI "NGELUANG CRAZY" AND >

< start="65.765" dur="0.067"> WISIS SEKOLAH, KUNTUKAN LORI HADI "NGELUANG CRAZY" AND WAS >

< start="65.832" dur="0.234"> DITUTUP LORI HAD "NGELUANG CRAZY" ARAWA >

< start="66.066" dur="0.166"> DITUTUP LORI HAD "NGELOSA CRAZY" ARAH DENGAN >

< start="66.232" dur="0.1"> DITUTUP LORI HAD "NGELOSA CRAZY" ARAH NU DENGAN KULITAN >

< start="66.332" dur="1.635"> "NGELUANG CRAZY" ARAWA NU INGKEWAS HENTEGA >

< start="67.967" dur="0.067"> "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. >

< start="68.034" dur="0.067"> "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. SHE >

< start="68.101" dur="0.1"> "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. SHE HAD >

< start="68.201" dur="0.067"> "AYA CRAZI" ARAWA NU INGKEWARNA NU NU NU TUNGGAL. SHE HAD JUGA >

< start="68.268" dur="0.3"> MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD JUGA >

< start="68.568" dur="0.067"> MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD DIA DIHENTI >

< start="68.635" dur="0.033"> MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD DIA DIHANGKEUN >

< start="68.668" dur="0.1"> MENYANGKEUN KAYU SOMBOR. SHE HAD DIA DIHANGKEUN ANTARI >

< start="68.768" dur="1.001"> VOICES. SHE HAD DIA DIHANGKEUN ANTARI >

< start="69.769" dur="0.167"> VOICES. SHE HAD JUGA NGAJUTKEUN PAKSA ANTARA UNKNOWN >

< start="69.936" dur="0.1"> VOICES. SHE HAD JUGA NGAJUTKEUN PAKSA UNTUK LOKASI UNKNOWN. >

< start="70.036" dur="0.167"> GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. >

< start="70.203" dur="0.1"> GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. THE >

< start="70.303" dur="0.067"> GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. SAMI >

< start="70.37" dur="0.133"> GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. Dinten HARI, >

< start="70.503" dur="0.1"> GAMPANGKEUN KEPADA LOKASI UNKNOWN. HARI INGGAL, BUKU >

< start="70.603" dur="0.234"> UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, BUKU >

< start="70.837" dur="0.033"> UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, NGUDAK >

< start="70.87" dur="0.067"> UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, NGUDUT HARI >

< start="70.937" dur="0.033"> UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, BUDAK DENGAN MULIA >

< start="70.97" dur="0.101"> UNKNOWN LOKASI. HARI INGGAL, BUDAK SAPI NU DIA NAHA >

< start="71.071" dur="0.3"> HARI INGGAL, BUDAK SAPI NU DIA NAHA >

< start="71.371" dur="0.1"> HARI INGGU, NGUDUT HARI INI DIA MANGSAAKAN >

< start="71.471" dur="0.067"> HARI INGGU, NGUDAK SENTIASA DIA MANGSAUPAN ORDER >

< start="71.538" dur="1.167"> HENTEU DIA NANGTUNG TAMBAHAN ORDER >

< start="72.705" dur="0.101"> HENTEU DIA MANA NANGGANG TINDAKAN HENTEGA LAGU >

< start="72.806" dur="0.1"> HENTEU DIA MANA NANGTUNG LINDUNG TINDEKA LINDUNG LORI. >

< start="72.906" dur="0.233"> PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. >

< start="73.139" dur="0.1"> PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE >

< start="73.239" dur="0.167"> PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE TELLS >

< start="73.406" dur="0.067"> PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE TELLS HIDUP >

< start="73.473" dur="0.1"> PANALUNGAN ORDER AGAINST LORI. AND..HE JABAR HIDUPAN DIA >

< start="73.573" dur="0.234"> LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUPAN DIA >

< start="73.807" dur="0.066"> LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUP PILIH DIA >

< start="73.873" dur="0.067"> LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUP KAKIT DIA JJ >

< start="73.94" dur="0.033"> LORI LAGI. AND..HE NU TENGKEUN HIRUP NUNG NU JAWA NU TARI >

< start="73.973" dur="0.101"> LORI LAGI. AND..HE JABAR HIDUP NYAWA HEJLIS JJ OUT OF >

< start="74.074" dur="0.233"> AND..HE JABAR HIDUP NYAWA HEJLIS JJ OUT OF >

< start="74.307" dur="0.067"> AND..HE JABAR HIDUP NYAWA HEJLIS JJ OUT OF SEKOLAH >

< start="74.374" dur="0.1"> AND..HE JABAR HIDUPAN DIA PILIHAN JJ OUT OF SEKOLAH DAN >

< start="74.474" dur="0.067"> AND..HE JABAR HIDUPAN DIA PILIHAN JJ OUT OF SCHOOL AND TAKING >

< start="74.541" dur="0.1"> AND..HE JABAR HIDUPAN DIA PILIHAN JJ OUT OF SEKOLAH DAN NENG DIAJAWA >

< start="74.641" dur="0.167"> PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG DIDIUH NYA >

< start="74.808" dur="0.066"> PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN DIA >

< start="74.874" dur="0.1"> PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN DIA >

< start="74.974" dur="0.101"> PILIH JJ PELANGGAN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA >

< start="75.075" dur="0.1"> PILIH JJ NUNGGUH SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAUNYA NEGARA UNTIL >

< start="75.175" dur="0.1"> PILIH JJ NAMIN SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA NEGARA UNTIL HATI >

< start="75.275" dur="0.2"> SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA NEGARA NEGARA UNTIL DIA >

< start="75.475" dur="0.1"> SEKOLAH DAN NENG NENGKEUN NYAWA NEGARA NEGARA UNTIL SAFE. >

< start="75.575" dur="0.834"> KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. >

< start="76.409" dur="0.1"> KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. POÉ >

< start="76.509" dur="0.167"> KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. HARI SUKU, >

< start="76.676" dur="0.1"> KELUARGA NEGARA UNTIL KESELAMATAN DIA. HARI INGGI, KARANGAN >

< start="76.776" dur="0.2"> SAFE. HARI INGGI, KARANGAN >

< start="76.976" dur="0.067"> SAFE. HARI INGGO, KOPI NGILUIN >

< start="77.043" dur="0.134"> SAFE. HARI INGGO, KOPI NGILUIN KANGGO >

< start="77.177" dur="0.1"> SAFE. HARI INGGO, KAPIL ANAK NILAI DIVORCE >

< start="77.277" dur="0.066"> SAFE. HARI INGGO, KAPIL ANAK NILAI DIVORASI DARI >

< start="77.343" dur="0.201"> HARI INGGO, KAPIL ANAK NILAI DIVORASI DARI >

< start="77.544" dur="0.1"> DARI LATER, CHARLES FILES FOR DIVORCE FROM LORI. >

< start="77.644" dur="0.167"> FILES FOR DIVORCE DARI LORI. >

< start="77.811" dur="0.166"> FILES FOR DIVORCE DARI LORI. ON >

< start="77.977" dur="0.101"> FILES FOR DIVORCE DARI LORI. ON FEBRUARI >

< start="78.078" dur="0.1"> FILES FOR DIVORCE DARI LORI. ON FEBRUARI 21ST, >

< start="78.178" dur="1.501"> LORI. ON FEBRUARI 21ST, >

< start="79.679" dur="0.067"> LORI. PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES >

< start="79.746" dur="0.067"> LORI. PADA 21 FEBRUARI, BUKU DAN >

< start="79.813" dur="0.133"> LORI. PADA 21 FEBRUARI, BUKU sareng JJ >

< start="79.946" dur="0.1"> LORI. PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES AND JJ RETURN >

< start="80.046" dur="0.167"> PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES AND JJ RETURN >

< start="80.213" dur="0.133"> PADA 21 FEBRARI 21ST, CHARLES AND JJ RETURN TO >

< start="80.346" dur="0.167"> PADA 21 FEBRUARI 21, CHARLES JJ RETURN TO HIDUP >

< start="80.513" dur="0.067"> PADA 21 FEBRARI 21ST, CHARLES JJ RETURN TO AKHAD AKADEMI, >

< start="80.58" dur="0.1"> PADA 21 FEBRUARI, GARISI sareng JJ RETURN TO ACADEMY HIDUP, LORI >

< start="80.68" dur="1.635"> CHARLES AND JJ MENGUNTUNGKEUN KECARA ACADEMY, LORI >

< start="82.315" dur="0.1"> CHARLES JEUNG JJ RETURN TO ACADEMY LIFE, LORI IS >

< start="82.415" dur="0.067"> CHARLES AND JJ NGAJLISKEUN UNTUK ACADEMY HIDUP, LORI DIA MASIH >

< start="82.482" dur="0.1"> CHARLES AND JJ MENGUNTUNGKEUN ACADEMY HIDUP, LORI DIA MASIH MIA. >

< start="82.582" dur="1.969"> TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. >

< start="84.551" dur="0.033"> TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. KASIH >

< start="84.584" dur="0.1"> TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. GOLONGAN >

< start="84.684" dur="0.1"> TO ACADEMY HIDUP, LORI MUNGGUNG MIA. NGUKUM KECI >

< start="84.784" dur="0.234"> MUNGGUNG MIA. NGUKUM KECI >

< start="85.018" dur="0.167"> MUNGGUNG MIA. NGUKA KANGGO MARI >

< start="85.185" dur="0.066"> MUNGGUNG MIA. Ngagorkeun ka unggal bulan Natal >

< start="85.251" dur="1.435"> Ngagorkeun ka unggal bulan Natal >

< start="86.686" dur="0.067"> NGADI BASA ARTIK GOLEK DENGAN PUTRA >

< start="86.753" dur="0.067"> NGADI BASA ARTIK GOLEK DENGAN JAMINAN JJ >

< start="86.82" dur="0.1"> NGADI BASA ARTIK GOLEK DENGAN PELANGGAN JJ DARI >

< start="86.92" dur="0.267"> CHARLES DENGAN PELANGGAN JJ DARI >

< start="87.187" dur="0.133"> PELANGGAN DENGAN PELABURAN JJ DARI SEKOLAH ... >

< start="87.32" dur="0.134"> CHARLES DENGAN PELANGGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABAT >

< start="87.454" dur="0.066"> CHARLES DENGAN PELANGGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABAR TU SIEUN >

< start="87.52" dur="1.268"> DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABUT TULISAN SIEUN >

< start="88.788" dur="0.034"> DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... NGABOLEHKEUNA ATAWA NGAPAL >

< start="88.822" dur="0.133"> DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... NGABOLEHKEUNA ATAU NGAPAK >

< start="88.955" dur="0.1"> DENGAN JJ DARI SEKOLAH ... SABARKEU INGKEJATENGAN TEKNIK. >

< start="89.055" dur="0.2"> SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. >

< start="89.255" dur="0.134"> SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. TAPAS >

< start="89.389" dur="0.033"> SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. ANTIS PUTIH >

< start="89.422" dur="0.1"> SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. TUTUP PUTIH TO >

< start="89.522" dur="0.067"> SEKOLAH ... NGAPATAKAN TEU MÉTÉNA KANGGO TEXAS. TUTUP PUTIH TO LATE >

< start="89.589" dur="3.337"> Bade ka TEXAS. TUTUP PUTIH TO LATE >

< start="92.926" dur="0.167"> Bade ka TEXAS. UNTUK PUTIH UNTUK LATE JUNE ... LORI >

< start="93.093" dur="0.066"> Bade ka TEXAS. UNTUK PUTRA UNTUK LATE JUNE ... HUBUNGAN LORI >

< start="93.159" dur="0.267"> UNTUK PUTRA UNTUK LATE JUNE ... HUBUNGAN LORI >

< start="93.426" dur="0.1"> UNTUK PUTRA UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIDUP >

< start="93.526" dur="0.067"> PADANG CEPAT UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIDUP SENTING >

< start="93.593" dur="0.167"> PADANG CEPAT UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP SAHA NYATA >

< start="93.76" dur="0.067"> PADANG CEPAT UNTUK LATE JUNE ... LORI HUBUNGAN HIDUP SAHA KELUAR >

< start="93.827" dur="0.166"> JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA >

< start="93.993" dur="0.101"> JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG INI KELUARGA >

< start="94.094" dur="0.033"> JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NUNG NU TUNGGU KELUARGA WANG >

< start="94.127" dur="0.133"> JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA INGKEUN DI KEMBANG >

< start="94.26" dur="0.034"> JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA INGKEUN DI GILBERT >

< start="94.294" dur="0.1"> JUNE ... LORI HUBUNGAN HIRUP NABUNG KELUARGA INGKEUN DI GILBERT - >

< start="94.394" dur="0.801"> HIRUP NABUNG KELUARGA BUNGSA DI GILBERT - >

< start="95.195" dur="0.066"> HIRUP NABUNG KELUARGA BUNGSA DI GILBERT - AND >

< start="95.261" dur="0.167"> HIDUP NU NU NU NU NU NU AKU KELUAR DI GILBERT - AND SHE >

< start="95.428" dur="0.034"> HIDUP NU NU NU TUNGGU KELUARGA DI BUNGKU DI GILBERT - AND SHE DITADANGKEUN >

< start="95.462" dur="0.066"> HIDUP NU NU NU TUNGGU KELUARGA DI BUNGSA DI GILBERT - JEUNG SHE ENJOLLED JJ >

< start="95.528" dur="0.067"> HIDUP NU NU NU TUNGGU KELUARGA DI BUNGSA DI GILBERT - JEUNG SHE DIPADIHAT JJ IN >

< start="95.595" dur="0.167"> ING RUMAH DI GILBERT - AND SHE ENROLLED JJ IN >

< start="95.762" dur="0.167"> ING RUMAH DI GILBERT - AND SHE ENJOLAH JJ IN THE >

< start="95.929" dur="0.1"> INGGRIS DI GILBERT - JEUNG SHE DIPADIHAT JJ IN THE SEKOLAH >

< start="96.029" dur="0.1"> ING RUMAH DI GILBERT - AND SHE DITADANGKE JJ DI SUMMER SEKOLAH >

< start="96.129" dur="3.603"> AND SHE DIPASANGKE JJ DI SUMMER SEKOLAH >

< start="99.732" dur="0.067"> AND SHE DIPASANGKE JJ DI PROGRAM SUMMER SEKOLAH. >

< start="99.799" dur="0.167"> PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. >

< start="99.966" dur="0.067"> PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON >

< start="100.033" dur="0.1"> PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON JULAI >

< start="100.133" dur="0.167"> PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON JULAI 11th, >

< start="100.3" dur="0.1"> PROGRAM SUMMER sacara SEKOLAH. ON JULAI 11th, CHARLES >

< start="100.4" dur="1.435"> PROGRAM. ON JULAI 11th, CHARLES >

< start="101.835" dur="0.033"> PROGRAM. ON JULAI 11th, TUKAR PELEP >

< start="101.868" dur="0.1"> PROGRAM. DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS >

< start="101.968" dur="0.067"> PROGRAM. Dina JULY 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT >

< start="102.035" dur="0.067"> PROGRAM. DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND >

< start="102.102" dur="0.233"> DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND >

< start="102.335" dur="0.033"> DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILED >

< start="102.368" dur="0.134"> DI JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILED BY >

< start="102.502" dur="0.167"> Dina JULY 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILED BY LORI'S >

< start="102.669" dur="0.1"> Dina JULY 11th, CHARLES VALLOW IS DIPOTA DAN DITILOSKEUN DENGAN PELEKA LORI, >

< start="102.769" dur="1.168"> PANGGILAN DIAJILKEUN DITULUSKEUN DIAWANGKEUN DENGAN KABEL >

< start="103.937" dur="0.066"> PANGGILAN DIAJAK PUTRA DAN DITULUSKAN OLEH LORI, PAKAI >

< start="104.003" dur="0.101"> DENGAN TUNTUKKEUN DITULUAT DAN DITULUSKAN OLEH LORI, PELUANG. >

< start="104.104" dur="0.2"> DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. >

< start="104.304" dur="0.033"> DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. TENTANG >

< start="104.337" dur="0.1"> DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. TENTANG A >

< start="104.437" dur="0.067"> DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. TENTANG MINGGU >

< start="104.504" dur="0.033"> DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. NGENTOT A MINGGU AND >

< start="104.537" dur="0.067"> DITULUKAN DENGAN PELEKA LORI, ALEX COX. NGENTOT A MINGGU sareng A >

< start="104.604" dur="1.468"> MELEK KASAHA. NGENTOT A MINGGU sareng A >

< start="106.072" dur="0.1"> MELEK KASAHA. NGENTOT A Minggu sareng HALF >

< start="106.172" dur="0.1"> MELEK KASAHA. NGENTOTKEUN TINGKATAN ARTING DENGAN HALF, >

< start="106.272" dur="0.1"> MELEK KASAHA. TENTANGKEUN MINGGU sareng TEMPAT HALF, LORI >

< start="106.372" dur="0.067"> MELEK KASAHA. NGENTOTKEUN MINGGU AND TEMPAT HALF, LORI TELLS >

< start="106.439" dur="0.2"> NGENTOTKEUN MINGGU AND TEMPAT HALF, LORI TELLS >

< start="106.639" dur="0.1"> TENTANGKE MINGGU sareng TATAK HALF, LORI DENGAN JJ'S >

< start="106.739" dur="0.101"> TENTANGKE MINGGU sareng TUNGGU HALF, LORI KUNCI JJ'S SEKOLAH >

< start="106.84" dur="0.066"> TENTANGKE MINGGU AND NENG HARIWANG HALF, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S >

< start="106.906" dur="1.335"> HALF LATER, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S >

< start="108.241" dur="0.167"> HALF LATER, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S SEKOLAH SEMAK >

< start="108.408" dur="0.1"> HALF LATER, LORI DENGAN SEKOLAH JJ'S SEKOLAH YANG DITUTUP >

< start="108.508" dur="0.267"> JJ'S SEKOLAH DI JAMINAN CHARLES >

< start="108.775" dur="0.067"> JJ'S SEKOLAH INGGAL MANGSA KOMUNITAS. >

< start="108.842" dur="1.568"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. >

< start="110.41" dur="0.1"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. KASAHA >

< start="110.51" dur="0.067"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. TINGKATKEUN INI >

< start="110.577" dur="0.1"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. SULIT INGKE ATAWA >

< start="110.677" dur="0.267"> TUJUAN. SULIT INGKE ATAWA >

< start="110.944" dur="0.167"> TUJUAN. Ngucapkeunana kana aranjeunna >

< start="111.111" dur="0.1"> TUJUAN. Ngehung INGKEU INGGRIS, HIDUP >

< start="111.211" dur="0.1"> TUJUAN. INGKEU INGGRIS ATAWA PANALUNGAN, HIRUP LEPAS >

< start="111.311" dur="1.201"> INGKEU INGGRIS ATAWA PANALUNGAN, HIRUP LEPAS >

< start="112.512" dur="0.067"> Ngagehkeun aranjeunna kana hasil, hirup LEARNS CHARLES >

< start="112.579" dur="0.133"> Ngagebugna aranjeunna dina panalungtikan, INGKUNG LEBAR INGKEUN INI >

< start="112.712" dur="0.033"> Ngeunaan INGGRIS KAJATIAN, INGGRIS KULITAN LEPATNA DITULIS >

< start="112.745" dur="0.101"> Ngagebugna aranjeunna dina panalungtikan, hirup salembar batu dipungut dibunuh AS >

< start="112.846" dur="0.2"> PANALUNGAN, HIRUP LEPAS HAYAR KULIT AS >

< start="113.046" dur="0.033"> PANALUNGAN, KEDAI GURU LEUWIH NUNGGALKEUN AS PUTIH >

< start="113.079" dur="0.034"> Panaliti, Karahunan Kasenian Giwang Batin KULIT AS Bagean >

< start="113.113" dur="0.133"> Hasil Panaliti, Karahunan Kasalahan Leutik dileungitkeun AS Bagean tina A >

< start="113.246" dur="0.067"> Panaliti, Karahunan Kasenian Giwang Batin Ditempelikeun AS Bagean kulawarga >

< start="113.313" dur="1.368"> CHARLES WILAYANA AS AS Bagean KELUARGA >

< start="114.681" dur="0.033"> CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. >

< start="114.714" dur="0.067"> CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. KAYA >

< start="114.781" dur="0.067"> CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. KAYA AS >

< start="114.848" dur="0.066"> CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. SO AS Bagean >

< start="114.914" dur="0.067"> CHARLES WILAYANA AS AS BAGATA PELUPUSAN KELUARGA. SO AS Bagean >

< start="114.981" dur="0.167"> BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. SO AS Bagean >

< start="115.148" dur="0.1"> BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. SO AS Bagean tina ITS >

< start="115.248" dur="0.167"> BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. JADI SEBAGAI AS BAHASA DIRI "DUE >

< start="115.415" dur="0.1"> BAGIAN PAMAKSAAN KELUARGA. JADI SEBAGAI BAHASA DIRI "DUE DILIGENCE" >

< start="115.515" dur="1.268"> PEMBANGSAAN. JADI SEBAGAI BAHASA DIRI "DUE DILIGENCE" >

< start="116.783" dur="0.067"> PEMBANGSAAN. JADI SEBAGAI AS BAHASA DIRI "DUE DILIGENCE" DASAR, >

< start="116.85" dur="0.133"> PEMBANGSAAN. JADI AS AS Bagean tina "DUE DILIGENCE" DASAR, >

< start="116.983" dur="0.1"> PEMBANGSAAN. JADI SEBAGAI AS BAGI ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, JAWA BARAT >

< start="117.083" dur="0.067"> PEMBANGSAAN. JADI AS AS Bagean tina "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH >

< start="117.15" dur="0.133"> ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH >

< start="117.283" dur="0.134"> ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH A >

< start="117.417" dur="0.067"> ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FILES SEKOLAH NGAPAL JABAR >

< start="117.484" dur="0.1"> ITS "DUE DILIGENCE" DASAR, FOLES SEKOLAH RUMAH LAPORAN DENGAN >

< start="117.584" dur="1.368"> DASAR, SEKOLAH NGELILIHAN KOMUNITAS DENGAN REPORT DENGAN >

< start="118.952" dur="0.2"> DASAR, ANGGOLAH SEKOLAH NGAPAL RUMAH DENGAN ARIZONA'S >

< start="119.152" dur="0.067"> DASAR, ANGGOLAH SEKOLAH NGAPAL JABATAN DENGAN JABATAN ARIZONA >

< start="119.219" dur="0.166"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA >

< start="119.385" dur="0.101"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA OF >

< start="119.486" dur="0.166"> LAPORAN DENGAN JABATAN ANAK ARIZONA >

< start="119.652" dur="0.067"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA DINA KESELAMATAN ANAK. >

< start="119.719" dur="0.167"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. >

< start="119.886" dur="0.1"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON >

< start="119.986" dur="0.1"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOS >

< start="120.086" dur="0.034"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOS 5TH, >

< start="120.12" dur="0.133"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ >

< start="120.253" dur="0.067"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ BERMULA >

< start="120.32" dur="0.667"> KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ BERMULA >

< start="120.987" dur="0.067"> KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ Mimitian NYAWA >

< start="121.054" dur="0.133"> KESELAMATAN ANAK. ON OGOSIS KASÉTAN, JJ MULING BASA >

< start="121.187" dur="0.067"> KESELAMATAN ANAK. ONGOS OGOSIS 5 JJ, MULISKEUN INGGO SEKOLAH >

< start="121.254" dur="0.1"> KESELAMATAN ANAK. ONGOS OGOSIS 5 JJ, MULISKEUN JAWA BARAT >

< start="121.354" dur="0.167"> ONGOS OGOSIS 5 JJ, MULISKEUN JAWA BARAT >

< start="121.521" dur="0.133"> ONGOS OGOSYE, JJ MULISKEUN INGGO JAWA BARAT >

< start="121.654" dur="0.1"> ONGOS OGOSYE, JJ MULISKEUN ANTAR SEKOLAH TAHUN DI HIDUP >

< start="121.754" dur="1.435"> THE SEKOLAH SEKOLAH Taun Sabtu >

< start="123.189" dur="0.1"> THE SEKOLAH SEKOLAH TAHUN DI KURUNG NU >

< start="123.289" dur="0.1"> THE SEKOLAH SEKOLAH TAHUN DI KURUNG NYAWA >

< start="123.389" dur="0.101"> SEKOLAH NGEUJU SEKOLAH DI HARI NU TUNGGU BATUAN >

< start="123.49" dur="0.066"> THE SEKOLAH NGEUJU SEKOLAH DI KABUPATEN MUNGSAUN HENTEU, JJ'S >

< start="123.556" dur="0.401"> AT LATER HIDUP YANG BULAN, JJ'S >

< start="123.957" dur="0.066"> AT LATER HIDUP YANG BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY >

< start="124.023" dur="0.067"> AT LATER HIDUP YANG BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AND >

< start="124.09" dur="1.235"> LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AND >

< start="125.325" dur="0.1"> LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY AND LARRY >

< start="125.425" dur="0.4"> GRANDPARENTS.KAY AND LARRY >

< start="125.825" dur="0.067"> GRANDPARENTS.KAY AND LARRY WOODCOCK.CONTACT >

< start="125.892" dur="1.501"> LARRY WOODCOCK.CONTACT >

< start="127.393" dur="0.134"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE >

< start="127.527" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH >

< start="127.627" dur="0.067"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH ASKING >

< start="127.694" dur="0.033"> LARRY WOODCOCK.CONTACT SEKOLAH ASKING IF >

< start="127.727" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH ASKING IF JJ >

< start="127.827" dur="0.167"> WOODCOCK.CONTACT THE SEKOLAH ASKING IF JJ >

< start="127.994" dur="0.1"> WOODCOCK.CONTACT THE SCHOOL ASKING IF JJ WAS >

< start="128.094" dur="0.1"> WOODCOCK.CONTACT SEKOLAH ASKING IF JJ WAS OKAY. >

< start="128.194" dur="1.335"> SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. >

< start="129.529" dur="0.167"> SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. ON >

< start="129.696" dur="0.066"> SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. ON Séptémber >

< start="129.762" dur="0.101"> SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. SEPTEMBER 5TH, >

< start="129.863" dur="0.066"> SEKOLAH ASKING JAWA NYA JJ AYA OKAY. ON Séptémber 5TH, LORI >

< start="129.929" dur="0.267"> TIANG OKAY. ON Séptémber 5TH, LORI >

< start="130.196" dur="0.067"> TIANG OKAY. ON Séptémber 5TH, LORI DENGAN >

< start="130.263" dur="0.067"> TIANG OKAY. ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA >

< start="130.33" dur="0.1"> TIANG OKAY. PADA Séptémber 5th, LORI DENGAN JAWA TARI >

< start="130.43" dur="1.334"> PADA Séptémber 5th, LORI DENGAN JAWA TARI >

< start="131.764" dur="0.067"> ON Séptémber 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP >

< start="131.831" dur="0.1"> ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP >

< start="131.931" dur="0.1"> ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP VIA HIDUP >

< start="132.031" dur="0.067"> ON SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA DENGAN HIDUP VIA EMAIL AND >

< start="132.098" dur="0.234"> DENGAN JJ DARI HIRUP VIA EMAIL DAN >

< start="132.332" dur="0.1"> DENGAN JJ DARI HIRUP AKHEUN VIA & TELPON .. >

< start="132.432" dur="1.368"> HIDUP AKHEUN VIA AND TELEP .. >

< start="133.8" dur="0.067"> HIDUP AKHEUN VIA AND TELEPONNA .. IN >

< start="133.867" dur="0.1"> HIDUP AKHEUN VIA AND TELEPONE .. IN THE >

< start="133.967" dur="0.133"> HIDUP AKHEUN VIA AND TELEP .. .. DI EMAIL, >

< start="134.1" dur="0.1"> HIDUP AKHEUN VIA AND TELEPONNA .. DI EMAIL, NA >

< start="134.2" dur="0.2"> TELPON .. DI EMAIL, >

< start="134.4" dur="0.167"> TELEPONU .. ING EMAIL, KTVB >

< start="134.567" dur="0.067"> TELAGA .. DI EMAIL, KONBAT KTVB. >

< start="134.634" dur="0.1"> TELPON .. DI EMAIL, KONBAT KTVB, LORI >

< start="134.734" dur="0.067"> TELEPONU .. DI EMAIL, NAJI KTVB DITAYANG, HENTEU LORI >

< start="134.801" dur="1.335"> DI EMAIL, KONBAT KTVB, LORI HARI >

< start="136.136" dur="0.133"> IN EMAILUS, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU SHE’S >

< start="136.269" dur="0.067"> IN EMAILUS, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU NGUMAMBUNG SHE'S >

< start="136.336" dur="0.033"> IN EMAIL ANU, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU AYEUN KUMAHA >

< start="136.369" dur="0.1"> IN EMAILUS, KTVB DITAYANGKEUN, LORI HENTEU AYA NGAPAL KITA >

< start="136.469" dur="0.2"> KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPASKEUN KITA >

< start="136.669" dur="0.067"> KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPEUKAN KITA DI NEGARA >

< start="136.736" dur="0.033"> KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPEUKAN KITA DI NEGARA >

< start="136.769" dur="0.067"> KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPAL KITA DI NEGARA NEGARA A >

< start="136.836" dur="0.134"> KTVB DITAYU, LORI HENTEU NGAPENAN KITA DI NEGARA UNTUK BARAT >

< start="136.97" dur="0.066"> KTVB DITAYANG, LORI HENTEU NGAPEUKAN KITA BISA NEGARA UNTUK BASA Pekerjaan Anyar ... >

< start="137.036" dur="3.37"> SHE MEMBANGKEUN NEGERI NEGARA UNTUK BASA KANGGO ... >

< start="140.406" dur="0.101"> SHE MEMBANGKAN NEGERI NEGARA UNTUK BASA KANGGO BAGI ... AND >

< start="140.507" dur="0.1"> SHE MEMBANGKEUN NEGARA NEGARA UNTUK BASA KANGGO ... AND JJ >

< start="140.607" dur="0.033"> SHE MEMBANGKEUN NEGARA NEGARA UNTUK BASA KANGGO ... AND JJ WON'T >

< start="140.64" dur="0.1"> KAKI MENYANGKEUN NEGERI NEGARA UNTUK BASA KANGGO BAGI ... JJ APA WANG >

< start="140.74" dur="0.267"> NEGERI UNTUK KOMUNITAS BARAT ... AND JJ WONTU BE >

< start="141.007" dur="0.067"> NEGERI UNTUK BASA KOMBANG JABAR ... AND JJ NGAWANG-INGKEUN NYAWA >

< start="141.074" dur="0.133"> NEGERI UNTUK BASA KANGGO ... AND JJ NGAWANG-INGKEUN NYAWA >

< start="141.207" dur="0.067"> NEGERI UNTUK KANGGO BAGO ... AND JJ NGAWANG-INGKEUN NYAWA TO SEKOLAH. >

< start="141.274" dur="2.903"> AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. >

< start="144.177" dur="0.033"> AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AKHIR, >

< start="144.21" dur="0.2"> AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AKHIR, TO >

< start="144.41" dur="0.067"> AND JJ NGAJLI INGGRIS deui ATAWA TO SEKOLAH. AKHIR, TO DIMAKA >

< start="144.477" dur="0.2"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, TO DIMAKA >

< start="144.677" dur="0.034"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, KEC DINA DESAI 2019, >

< start="144.711" dur="0.167"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, TO Désémber 2019, A >

< start="144.878" dur="0.1"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIR, KEC DINA DESAI 2019, DETEKTIF >

< start="144.978" dur="0.267"> AKHIR, KEC DINA DESAI 2019, DETEKTIF >

< start="145.245" dur="0.066"> AKHIR, KANG APDEUN 2019, KONTAK DETEKTIF >

< start="145.311" dur="0.134"> AKHIR, TO Désémber 2019, KONTAK HUBUNGAN DETEKTIF >

< start="145.445" dur="0.1"> AKHIR, SAUNTU DIRI 2019, DETEKTIF KONTAK KANG SEKOLAH >

< start="145.545" dur="0.634"> 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH >

< start="146.179" dur="0.133"> 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN >

< start="146.312" dur="0.1"> 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN INFORMS >

< start="146.412" dur="0.034"> 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN TEMA INFORMS >

< start="146.446" dur="0.1"> 2019, KONTAK KONEKTIF KANG SEKOLAH DAN INFORMS TEMA >

< start="146.546" dur="0.2"> KONTAK KOLEKSI SEKOLAH LAN INFORMS >

< start="146.746" dur="0.234"> HUTUP SEKOLAH DAN INFORMS TEMA JJ'S >

< start="146.98" dur="0.1"> HUTUP SEKOLAH DAN INFORMS TEMA NU TANGGO JJ'S. >

< start="147.08" dur="0.567"> AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. >

< start="147.647" dur="0.133"> AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. THE >

< start="147.78" dur="0.134"> AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. THE KAHIRUPAN >

< start="147.914" dur="0.1"> AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. AKADEMI HIDUP >

< start="148.014" dur="0.1"> AND INFORMS TEMA NU TANGGAL JJ'S. THE AKADEMI HIDUP USES >

< start="148.114" dur="1.101"> PELUANG JJ'S. THE AKADEMI HIDUP USES >

< start="149.215" dur="0.067"> PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP MENGGUNAKAN AN >

< start="149.282" dur="0.1"> PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP >

< start="149.382" dur="0.167"> PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIKALU >

< start="149.549" dur="0.067"> PELUANG JJ'S. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJANGAN "BLOOMZ" >

< start="149.616" dur="0.133"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJANGAN "BLOOMZ" >

< start="149.749" dur="0.033"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJAWA "BLOOMZ" - >

< start="149.782" dur="0.101"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJAWA "BLOOMZ" - A >

< start="149.883" dur="0.066"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJAWA "BLOOMZ" - KOMUNITAS TOOL >

< start="149.949" dur="0.134"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJARKAN "BLOOMZ" - KOMUNITAS AYA >

< start="150.083" dur="0.067"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DIAJARKAN "BLOOMZ" - KOMUNITAS INGGU BOLA >

< start="150.15" dur="2.135"> APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG DUMASANG >

< start="152.285" dur="0.067"> APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG DITAMPANGKEUN SEKOLAH >

< start="152.352" dur="0.1"> APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG UNTUK KANGGO SEKOLAH TO >

< start="152.452" dur="0.067"> APP APLIK DITILIKKEUN "BLOOMZ" - KOMUNITAS YANG NGADEUNKEUN SEKOLAH UNTUK SAHUN >

< start="152.519" dur="0.3"> - KOMUNITAS AYA KANGGO KOLEKTOR KANGGURAN >

< start="152.819" dur="0.1"> - KOMUNITAS KANGGO anu Ngagunakeun SEKOLAH Pikeun Ngabagi INFORMASI >

< start="152.919" dur="0.067"> - KOMUNITAS INGGRIS KANGGO KOLEKTOR Pikeun ngabagi INFORMASI DENGAN >

< start="152.986" dur="1.134"> SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN >

< start="154.12" dur="0.067"> SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN IBU BAPA >

< start="154.187" dur="0.2"> SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN ING KUSA jeung >

< start="154.387" dur="0.1"> SEKOLAH UNTUK NGONGKOK INFORMASI DENGAN KITULAN sareng murangkalih. >

< start="154.487" dur="0.267"> INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. >

< start="154.754" dur="0.067"> INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. AKSARI >

< start="154.821" dur="0.167"> INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. NUMUTKEUN KANA >

< start="154.988" dur="0.033"> INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. KOMUNITAS HIRUP >

< start="155.021" dur="0.067"> INFORMASI KUMUNAN KANGKURAN sareng murangkalih. DAGANG KAYU HIRUP, A >

< start="155.088" dur="0.2"> Kolot jeung murangkalih. DAGANG KAYU HIRUP, A >

< start="155.288" dur="0.067"> Kolot jeung murangkalih. KOMUNITAS HIRUP, TELPON >

< start="155.355" dur="0.1"> Kolot jeung murangkalih. SUKA BAWA Nuju KAHIRUPAN, A TELEFON ATAWA >

< start="155.455" dur="0.133"> Kolot jeung murangkalih. SUKA BAWA Nuju KAGUNGAN, TELPON ATAWA LAIN >

< start="155.588" dur="0.1"> Kolot jeung murangkalih. DITANGGANG Nuju KAGUNGAN HIRUP, TELEFON ATAWA NU KAYU LAIN >

< start="155.688" dur="0.301"> DITANGGANG Nuju KAGUNGAN HIRUP, TELEFON ATAWA NU KAYU LAIN >

< start="155.989" dur="0.033"> Nuju KEHIDUPAN HIRUP, TELEFON ATAWA DEVICE LAIN DIHENTI >

< start="156.022" dur="0.1"> Nuju KEHIDUPAN HIRUP, TELEFON ATAWA LAIN LAIN HENTEGA ASENTEN >

< start="156.122" dur="0.067"> SUKA BAWA Nuju KAHIRUPAN, TELEFON ATAWA ANJEUN LAIN anu didaptarkeun AS LORI >

< start="156.189" dur="0.634"> TELEFON ATAWA KABAYAN LAIN DIGALUAN AS LORI >

< start="156.823" dur="0.067"> TELEFON ATAWA LAIN HENTIAN DIGALAKAN AS LORI VALLOW >

< start="156.89" dur="0.066"> TELEFON ATAWA KABAYAN LAIN DIPENGKEUN AS LORI VALLOW TELPAT >

< start="156.956" dur="0.301"> DITUTUP AS LORI VALLOW TELPAT >

< start="157.257" dur="0.1"> DITUTUPAKAN AS LORI VALLOW TELPONKON >

< start="157.357" dur="1.601"> VALLOW TULANGKEUN >

< start="158.958" dur="0.1"> VALLOW TANGGO MONTOR KASUT >

< start="159.058" dur="0.067"> VALLOW TUNGGULAN JON'S KONTOR KASUKAN >

< start="159.125" dur="0.267"> JJ'S sacara konvensional >

< start="159.392" dur="0.1"> KONEKTIFKAN PELEKA JJ'S CLASSROOM >

< start="159.492" dur="1.702"> MONITORED JJ'S CLASSROOM >

< start="161.194" dur="0.1"> MONITORED JJ'S CLASSROOM COMMUNICATION >

< start="161.294" dur="0.234"> KOMUNIKASI KELAS >

< start="161.528" dur="0.1"> SISTEM KOMUNIKASI KELAS. >

< start="161.628" dur="1.501"> SISTEM KOMUNIKASI. >

< start="163.129" dur="0.1"> SISTEM KOMUNIKASI. THE >

< start="163.229" dur="0.067"> SISTEM KOMUNIKASI. NGARAN >

< start="163.296" dur="0.133"> SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI >

< start="163.429" dur="0.067"> SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI VALLOW >

< start="163.496" dur="0.167"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW >

< start="163.663" dur="0.1"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TELPON >

< start="163.763" dur="0.134"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TANGGIH >

< start="163.897" dur="0.033"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI PILIH >

< start="163.93" dur="0.1"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI TRADE >

< start="164.03" dur="0.167"> THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI TRADE >

< start="164.197" dur="0.067"> THE NAME LORI VALLOW TUNGGUH DI TILIK >

< start="164.264" dur="0.166"> NAMA LORI VALLOW TUNGGUH DI APP >

< start="164.43" dur="0.167"> NAMA LORI VALLOW TANGGIH NU MAMPANG DI APP >

< start="164.597" dur="0.067"> THE NAME LORI VALLOW TANGGOLEH DIJALANKAN DI APP MULTIPLE APP KANGGIH…. >

< start="164.664" dur="2.269"> TANG DIHENTI DI APP MAJLIS APPLIS ... >

< start="166.933" dur="0.1"> TANGGALKEUN DI APPAT KANGGO APP MULIP .... >

< start="167.033" dur="0.067"> TANGGALKEUN DI APPAT MAMPIK TENGAH APP .... UP UNTIL >

< start="167.1" dur="0.133"> TANGGALKEUN DI APPAT MAMPIK TENGAH APP .... UP UNTIL LAST >

< start="167.233" dur="0.1"> TANGGALKEUN PELAKASAN DI APP MAJLI APP. >

< start="167.333" dur="0.234"> THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. >

< start="167.567" dur="0.067"> THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. Éta >

< start="167.634" dur="0.066"> THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. SUKANG >

< start="167.7" dur="0.1"> THE APP MULTIPLE TIMES .... UP UNTIL PINGGUAN PINGGUAN. INGAH MANA >

< start="167.8" dur="3.471"> UP UNTIL PENTING. INGAH MANA >

< start="171.271" dur="0.133"> UP UNTIL PENTING. INGAH YANG SEKOLAH >

< start="171.404" dur="0.033"> UP UNTIL PENTING. Éta nalika pasamoan diajar >

< start="171.437" dur="0.101"> UP UNTIL PENTING. INGAH SUKAN SEKOLAH DIPANGGO >

< start="171.538" dur="0.1"> UP UNTIL PENTING. SATU INJANA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... >

< start="171.638" dur="0.166"> SATU INJANA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... >

< start="171.804" dur="0.134"> SATU INJANA SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... AND >

< start="171.938" dur="0.067"> INGAH SUKU SEKOLAH DIAJARKEUN IT ... ARAH DIHENTI >

< start="172.005" dur="0.1"> INGAH SUKU SEKOLAH DIAJARNA ITU ... ARTAH DIAJAKNA >

< start="172.105" dur="1.668"> SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... ARAWA DIHENTEU DENGAN >

< start="173.773" dur="0.033"> SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... ARAWA DIHENTEU AKHEUN KUMAHA >

< start="173.806" dur="0.067"> SEKOLAH DIAJARKEUN IT ... ARAWA DIHENTEU DENGAN AKA TO >

< start="173.873" dur="0.1"> SEKOLAH PEMBELAJARAN IT ... ARAWA DIHENTEU DENGAN AKA KANGGO >

< start="173.973" dur="0.067"> SEKOLAH DIAJARKEUN IT ... ARAWA DIHENTEU KITA AKHEUN APP. >

< start="174.04" dur="0.167"> AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. >

< start="174.207" dur="0.133"> AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. THE >

< start="174.34" dur="0.067"> AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SAKOLA >

< start="174.407" dur="0.067"> AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SINI SEKOLAH >

< start="174.474" dur="0.067"> AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SEKOLAH SENTUH ITU >

< start="174.541" dur="0.066"> AND SUMAT DIA NINCANG AKUN KEPOH. SEKOLAH SUTI NU DIAJAK >

< start="174.607" dur="1.235"> AKSARI TO APP. SEKOLAH SUTI NU DIAJAK >

< start="175.842" dur="0.067"> AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU NU NU TIGA >

< start="175.909" dur="0.066"> AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU TUNGGU NO IDEA >

< start="175.975" dur="0.067"> AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU TUNGGU NO IDEA KENE >

< start="176.042" dur="0.067"> AKSARI TO APP. SEKOLAH SENTI NU TUNGGU TIADA IDEA KAPI AN >

< start="176.109" dur="0.233"> SEKOLAH SENTI NU TUNGGU TIADA IDEA KAPI AN >

< start="176.342" dur="0.1"> SEKOLAH SENTI DENGAN TIADA IDEA KAPI AKAN >

< start="176.442" dur="0.101"> SEKOLAH SENTI DENGAN TIADA IDEA KENE DENGAN AKAUN >

< start="176.543" dur="0.1"> SEKOLAH SENTI DENGAN TIADA IDEA BISA AKAUN AKAN DENGAN LORI >

< start="176.643" dur="1.368"> TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN LORI >

< start="178.011" dur="0.1"> Teu aya IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN NAMA LORI >

< start="178.111" dur="0.1"> TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN ANTARA LORI >

< start="178.211" dur="0.033"> TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN NAMA LORI MUNGSA MASIH >

< start="178.244" dur="0.1"> TANPA IDEA KUMAHA AKAUN AKAN DENGAN NAMA LORI DIA MASIHKEUN >

< start="178.344" dur="0.267"> AKAUN DENGAN NAMA LORI MANGSA NANGGANG >

< start="178.611" dur="0.067"> AKAUN DENGAN NAMA LORI NU DITULATKEUN AYA NGAPAK >

< start="178.678" dur="0.133"> AKAUN DENGAN NAMA LORI MANGSA KANGGO NU NGADUKAN >

< start="178.811" dur="0.067"> AKAUN DENGAN NAMA LORI MANGSA KUMAHA APPOL APP ... >

< start="178.878" dur="0.901"> Nami bakal nganggur APP ... >

< start="179.779" dur="0.134"> Nami bakal nganggur APP ... AKAN >

< start="179.913" dur="0.033"> NAMA NUNGGULKEUN NGENTOTKEUN APPAT ... APLIK JJ'S >

< start="179.946" dur="0.133"> NAMA NUNGGULKEUN NGENTOTKEUN APPAT ... APLIK JJ'S NO >

< start="180.079" dur="0.067"> NAMA NUNGGULKEUN NGENTOTKEUN APPAT ... APLIK JJ'S NO LONGER >

< start="180.146" dur="0.267"> NGAPUNKE APP ... SEMASA JJ'S NO LONGER >

< start="180.413" dur="0.1"> NGAPENKEUN APP ... SEMASA JJ'S NO LONGER ENROLLED. >

< start="180.513" dur="0.701"> PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. >

< start="181.214" dur="0.033"> PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. BALIK >

< start="181.247" dur="0.1"> PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. MULANG KA >

< start="181.347" dur="0.067"> PELANGGAN JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK TO YOU. >

< start="181.414" dur="5.806"> DITAMBANG. BACK TO YOU. >

< start="187.22" dur="0.2"> BACK TO YOU. >

< start="187.787" dur="0.067"> JJ >

< start="187.854" dur="0.1"> JJ SAAS >

< start="187.954" dur="0.067"> JJ AYA LASAS >

< start="188.021" dur="0.066"> JJ ING PELEK NURUT >

< start="188.087" dur="0.301"> JJ ING PELAKON DI PANJAK >

< start="188.388" dur="0.066"> JJ AYA PELEK NU KURANG DI SEKOLAH >

< start="188.454" dur="0.134"> JJ AYA PELEK NU KURANG DI SEKOLAH DI >

< start="188.588" dur="0.067"> JJ AYA NU PADIHAK DI SEKOLAH DI REXBURG >

< start="188.655" dur="0.333"> JJ AYA NU PADIHAK DI SEKOLAH DI REXBURG ON >

< start="188.988" dur="0.1"> JJ AYA NU PADIHAK DI SEKOLAH DI REXBURG PADA SEPTEMBER >

< start="189.088" dur="0.101"> JJ AYA PADEAK DI PULUS DI SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. >

< start="189.189" dur="0.567"> SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. >

< start="189.756" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. Kami >

< start="189.856" dur="0.067"> SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. KAMI GADUH >

< start="189.923" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. Kami moal >

< start="190.023" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG DI Séptémber 23RD. Kami henteu resep >

< start="190.123" dur="0.167"> Séptémber 23RD. Kami henteu resep >

< start="190.29" dur="0.133"> Séptémber 23RD. Kami henteu deui nyarios >

< start="190.423" dur="0.134"> Séptémber 23RD. Kami henteu resep nyarios >

< start="190.557" dur="0.066"> Séptémber 23RD. Kami henteu nyandak hasil >

< start="190.623" dur="0.801"> Kami henteu nyandak hasil >

< start="191.424" dur="0.067"> Kami henteu resep nyarioskeun halaman >

< start="191.491" dur="0.133"> Kami henteu resep nyauran ANTARA SEKOLA BISA >

< start="191.624" dur="0.134"> Kami henteu resep nyauran ANTARA SEKOLAH DIA SAKITNA >

< start="191.758" dur="0.1"> Kami henteu resep nyarios ANTAR SEKOLAH ANTARA SISI, TYLEE-- >

< start="191.858" dur="0.167"> SUMBANG SEKOLAH KOMUNITAS DIA SISTER, TYLEE-- >

< start="192.025" dur="0.133"> SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT KANGGURAN SIEUN, TYLEE-- TAPI >

< start="192.158" dur="0.067"> AYAU KARANG SEKOLAH UNTUK SISI SENI, TYLEE-- TAPI TAPI >

< start="192.225" dur="0.067"> SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT SENI DIRI, TYLEE-- TAPI TAPI DESA >

< start="192.292" dur="0.066"> SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT SENI DIRI, TYLEE-- TAPI TAPI DESA HENTE >

< start="192.358" dur="0.067"> SUMBANG SEKOLAH NENG UBAT SISTERA, TYLEE-- TAPI TAPI DESA NAMPI SIEUN >

< start="192.425" dur="0.534"> UNTUK SISIS DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN INI >

< start="192.959" dur="0.067"> UNTUK SISI DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN AYA JUGA >

< start="193.026" dur="0.1"> UNTUK SISI DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI NGOMPOT DIA ANTARA TERTARI >

< start="193.126" dur="0.033"> UNTUK SISIS DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN AYA DESA JATI DENGAN PUTIH >

< start="193.159" dur="0.1"> UNTUK SISIS DIRI, TYLEE-- TAPI DIDI INGKEUN AYA DIAJAK ANTARI ANTARI ANTARI >

< start="193.259" dur="0.301"> TAPI TAPI DESA HENTEU DENGAN ATAU TERAKHIR DI PUTRA >

< start="193.56" dur="0.066"> TAPI TAPI DESA HENTEU DENGAN HENTEU PUTIH DI SEPTEMBER. >

< start="193.626" dur="1.702"> SENTIASA TERUS DI SEPTEMBER. >