302s Lara Trump mbubarake mbuwang Bloomberg: Pamilih ora nyambung karo dheweke images and subtitles

INGKE BISA KANGGO, ING ING SUKU, NANCY, PALING TUKAR. Sampeyan, NANCY, luwih kuat. KANGGO. KANGGO. STUART: OKAY, PRESIDENT TRUMP STUART: OKAY, PRESIDENT TRUMP ING ING SINCE ATTACK ING AKTIVITI TANGGOLA KANGGO, ING AKU NAHA DADI ACQUITTAL, AKU INGKU NGENTOTI KANGSA ING UNTUK UNTUK, WELL, LAURA ING ING UNDANG-UNDANG, KANGGO, LAURA TRUMP, 2020 SENIOR ADVISER IS TRUMP, 2020 ADALIS SENIOR DENGAN AKU SAIKI, LAURA, WELCOME DENGAN DENGAN SAIKI, LAURA, KANGGO BASA. BACK. >> SALAMO. >> SALAMO. STUART: Sampeyan ING KANGGO: ING NGAMUNG jam 11:00. 11:00 O'CLOCK SAIKI. >> Aku Nemokake kabeh Dhasar. >> Aku Nemokake kabeh Dhasar. STUART: INGGRIS INGGRIS DADANA STUART: IS INGGRIS DITANGGUH DENGAN APA DENGAN PRESIDEN ING PRESIDEN APA DITUTU DITUTUP DITUTUP? DITUTUP DITUTUP? >> ING GRATIS sing apik babagan >> ING GRATIS NGENTANGKE ING PRESIDEN, KANGGO, DENGAN SATIA PRESIDENT, STUART, DENGAN TRANSPARENTI DIDI, DENGAN PUTES ING TRANSPARENT, Dheweke PUTS ING KENE PIKIRAN ING ING SARI, Dheweke mikirake ing rong wulan, wong liya ora seneng, Sawetara Wong Ora Nuwun, ING ING SAIKI NGADI Wong Loro Dadi Wong sing Seneng Mboten, Wong Geguritan sing Paling Apik SAIKI, INGKE DAPAT MELENGKE TANPA LUKISAN KENE Sampeyan bisa NDELENG TIAK PUTIH ING KANGGO MUNGSA. KANAN INI. STUART: NUNGGUH INGGRIS KANGGO KANGGO: NAK KENE WULANG NENG INGKE INI ING PUTRA? REIN ING ING Pungkasan? >> GAMPANG NAMPANG. >> GAMPANG NAMPANG. ING KONTAK KONTAK DENGAN ING KONTAK KONTAK DENGAN RAKYAT SEMUA KANGGO ING DUNIA lan RAKYO SEMUA KANGGO NUNIA ING DUNIA lan NEGARA, KENE KITA NGAPAK NEGARA, KITA NGAKAK ING FILTER MEDIA MENGIKUT IKI FILTER MEDIA DIPANGGUHKE ING KENE ING NGANGGURU INI NGAPAK TIGA TRY TO TO HARI INGKE TAPI TAPI TRANO NGANGGO WULANG ING ING KANGGO NU DENGAN INI GAMPANG PUTIH ING ING PENTING DENGAN-INGING INGKANG LAN KANGGO, INGKANG SUKU Wong-wong lan MEANING, ING KENE LUKIS DIREK, SHOKING. PENTING LENGKAP, KUNCI. STUART: LET GET LAYAN UNTUK A STUART: LET GET LAYAN UNTUK KEDUA. SECOND. AKU KANGGO TALK BENTUK PEMBANGUNAN AKU KANGGO TALK NUNG MENGENUT TANGGO MANA NUNG NAMPAK NOMBOR DOLLAR NUNGGUH NOMBOR DOLLAR ING ASRONOMAL. ASTRONOMAL. >> YEAH. >> YEAH. STUART: CAMPAIGN TRUMP lan RNC STUART: CAMPAIGN TRUMP lan RNC KAMPUNG 60 JUTAWAN ING JAWA IN CUKAI 60 JUTAWAN ING JANUARI. JANUARI. >> Kita DID. >> Kita DID. STUART: 525 JUTAWAN O NGGENEH KANGGO: 525 JUTAWAN OTOH KANGGO BASA. Pungkasan taun. >> YES. >> YES. STUART: IS IS PALING NGENTOT STUART: IS ING PALING TANGGO ING KANGGO BASA ING INS. BACK IN IMPEACHMENT IN. >> WELL, Akeh KENE >> WELL, Akeh KENE DENGAN RAMPED UP SELEPAS KAMI NANCY RAMPED UP ING KAMI NANCY PELOSI CALL UNTUK PELAKSANAAN AKU PELOSI TAWASAN UNTUK LAMPIRAN LAGI AKU NUNGGAL NABANG PRESIDEN lan Bakal NINGGALKU PRESIDEN lan Nate MANGSA INGKU, NANCY, FOR SAH INGKANG INGKU, NANCY, KANGGO BASA SENYANG. ING SIFAT GIFT. SUKARNA KANGGO NGANGGO SUKARNA KANGGO NAMPI PRESIDEN Ora bakal TAPI TAPI PRESIDEN Ora DIPANGGO TAPI ING AWAL-UNTUK DIDANGKE ING RAKYO LENGKAP ENTURAN lan DONASI AVERAGE ING $ 40, DONASI AVERAGE ING NGGO $ 40, JADI NU DENGU SUKU DENGAN KANGGO Dadi, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan kudu ngerti babagan dhuwit sing bakal teka KANGGO NUNGGUH ING WANG TEMBANG ING CAMPAIGN KANGGO Lan ING CAMPAIGN TRUMPAN lan ING WANG ING KANGGO ING INI WAYANG PUTIH ING NGENTANG ING PRESIDEN ING, INGGRAT JABUR PRESIDENT, EVERYBODY ING ING NGE TENAGA KENE PAKSA ING POLLI ING NGANGGO KANGGO PARA ANU NGOMBUT KOMPLEN, KITA KITA DENGAN Nomer KAYU, KITA DENGAN DEMOKRAT, KOMPUTER POLLIM DEMOKRAT, POLL NOMBOR ING SALAH, ING SEMUA ING NGANGGO BIDEN WULANG, ING SEMUA SUKAN KANGGO BIDEN ING ING PISI lan ING ING SAK ING ING PENTING lan KANGGO ING TEMPAT GAMPANG ING SAIKI HAMPSHIRE, TEMPAT PANJENENG HAMPSHIRE, ING AKU KANGGO MANGSA TARI ING KENE KANG NAK TANGGAL KANGGO ING ING NGANGGO ING ING NGANGGO, IT ING ING NGEDANG-UNTUK, ING INGKANG ING WANG KENE KANGSA DENGAN MANUNGSA KENE ANGRY NGENTONG FAKTOR YANG NANCY PELOSI NGENTOT FAKTOR YANG NANCY PELOSI lan DEMOKRAT ING TRYING KANGGO Lan DEMOKRAT KENE ING NGANGGO VOTE TEMA ING taun 2016, GAMPANG TENAGA ING ING Taun 2016, ING TRYING ING ING KANGGO ING ING KANGGO Wong-wong mau padha mikir yen ngene iki PRESIDEN KENE TUNGGUH ING NGANGGO ING KANGGO KANGGO RIDIKULO ING KAYU RIDIKULES NGGENAL ING DAPAT KANGGO lan KANGGO TRATUWÉ BISA GOLEKA DENGAN DENGAN MANUSIA, ING TRADING, GAMPANG, GAMPANG GAMPANG, DITAPAK, TANGGO RAKO BAKAL, ANAK DIDANGGAL UNTUK NGENTUK DENGAN DONALD, ING INI NGETO TENTANG DONALD TRUMP, ING KANGGO NUNGGULIS NATE INGKE AT ING VOTE UNTUK DENGAN DUMADI Nunggu njaluk lan milih kanggo wong lan dheweke bakal nuduhake ing Lan wong-wong mau padha nuduhake ing POKET. POKET. STUART: Sampeyan ora duwe STUART: Sampeyan ora bakal nemoni ARMS UNTUK Wong KANGGO ULI KANGGO ARMS UNTUK BASA kanggo mbayar dhuwit. WANG. Sampeyan ora BEGGING. Sampeyan ora BEGGING. >> Ora ING ALL. >> Ora ING ALL. STUART: kanthi nyata. STUART: kanthi nyata. >> Dheweke arep mantu. >> Dheweke arep mantu. Wong KITA NENGGALKI APA APO KANA Wong KANGGO Nuli INGKANG KANGGO ING PRESIDEN lan INGKU NGAHA PRESIDEN lan INGKU INGKE ING ING KANGGO ING KANGGO KANGGO ING ING NGANGGO PARA PRESIDEN ING TUNGGAL NANGGALU PRESIDEN TANGGAP WANGI KANGGO ANU SUKU AS, YANG NAMPUNG NU KELUARGA SATU AS, ING NGANGGOLEKA APABUK APA INGKANG ING NGANGGALU ING KANGGO WRONG APA ING NGANGGALIS ING ING KANGGO ING DONALD TRADING LAN NGANGGO DONALD TRUMP lan Nggawe wong-wong ANGRY lan KETAWA SAIKI ING INI KANGEN ANGRY lan RASA ING SAIKI ING ING NGANGGO INGGAL LAN NOROT NATE ING KENE Miwiti lan VOTE KENE NGEBAB ING ING ING ING ING HAMPSHIRE LAN IOWA LIVE ING HAMPSHIRE Anyar lan IOWA ING minggu, dadi bisa ING minggu MUNGKU, JADI ING NGAPENI KENE DENGAN-INGKANG DENGAN ING PUTUP ING NGETENGKE ING TANPA PAKET LAKU, KANGGO MUNGSAU POKET, TARI ING NGANGGO RATU KANGGO SAIKI, ING KANGGO NATE BATAK RASA SAIKI, KAMI NATE ING PRESIDEN KANGGO NUNG MANGSA KANGGO PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANEH SAIKI. Dheweke diwarah. STUART: HOLD ING UNTUK KEDUA. STUART: HOLD ING UNTUK KEDUA. AKU KANGGO MUNGSA karo MIKHAEL AKU KANGGO MUNGSA DENGAN MIKHAEL BLOOMBERG. BLOOMBERG. Dheweke kandha yen PRESIDEN TRUMP'S Dheweke SESIWAKI NATE PRESIDEN TRUMP OF HIM. Pungkasane Dhewe. Nggoleki SAIKI INI. Nggoleki SAIKI INI. >> AKU JAWA BARU lan ora BISA >> AKU JAWA BARU lan Ora WARNA TRUMP. Pungkasane TRUMP. Lan TRUMP IS NATE AKU. Lan TRUMP IS NATE AKU. [CHEERS lan APPLAUSE] [CHEERS AND APPLAUSE] >> AKU, TINDAKAN AKSIP >> Sacara AKSIP, TINDAK kanthi AKSIP ING AKU ING KABEH AS ING ING Pungkasane AS ING ING KANGGURAN DAN KANGGO NANGGAL NUNGGUH BILANG LAN KANGGO NATE INGGO NGANGGO. WONG. STUART: Apa sing sampeyan tampilake KANGGO: APA KANGGO TANGGO ING SAKA? Apa? >> OH, GOODNESS MY, ING >> OH, GAYA SAIKI, PRESIDEN Ora Ngetang MIKE PRESIDEN Ora Bebarengan karo MIKE BLOOMBERG, ING INTERESTING ING BLOOMBERG, ING INTERING ING ING NGANGGUT ING PIRANG DEMOKRAT KANGGO NIKUT ING DEMOKRAT ING INI lan ING ING SIGN VIRTUE Lan INI INI PIHAK SIGN VIRTUE, DASAR PENTENI lan PIHAKAN, DUMADAKAN DENGAN PENTAKSANA lan ING INI PITIHAN PUTIH RAWA-LAKON KINI ADALAH PUTIH PUTIH RAWA-LAGI YANG NANGGALKE SANGSA bisa NGANGGO INGKU INGIN INTO Pikirane BISA bisa tuku KANGGO ING ING NGOMUNI, ING AKTIKAT NOMINATION, AKU AKAN AKAL INGGRIS lan AKAN AKAN Bener INTERESTING lan AKAL AKU INGGRIS UNTUK KENE Bener dielingake kanggo ndeleng apa sing dadi AS INGGALIS GAMPANG INGGALIS ING NGANGGO INGKANE ANYBODY ING NGANGGO SAPI ANYOSODE MANGSA KANGGO SUKAN ING KENE, aku SOKONGAN KANGGO NENG INGKANG, AKU NGENTAK DENGAN KANGGO ING BIDEN KANGGO NUNGGUH BANKING ING ING BIDEN ING NGANGGOLO PAKET, MATLI I Wong sing Nindakake PAK TENANAN, TAPI ING AKU KANGGO INI PIKEKA ING taun 2016 Pikirake sing bisa PIKE ING taun 2016 ING AKU NGGALKE MATI PENTING KENE TINDAK DENGAN APA APA NULIS WULANGAN ING SENDIRI ING JAM IKI WANG KENE SENDIRI KANGGO NGANGGO MACUTHAN KLASON NGANGGO WAYANGAN CLINTON NENGGALKI CAMPAIGN TRUMP ING taun 2016 Lan INGIN TENAGA CAMPAIGN ING taun 2016 lan KAMI Deleng APAKI APA APA, banjur MIKE AL ING RESOL INGKU, BISA MIKE AL BLOOMBERG BISA PADANGGIH BASA BLOOMBERG BISA SUKU BANYAK SUKU ING NGANGGAL ING SAK ING NGANGGANG, INGNA SUKU WANG SUKU NGANGGO, INGING NGANGGO VOTERS KANGGO KONEKTEK VOTERS KANGGO ING SUKU DENGAN HIM lan aku mikir KANGGO DENGAN HIM lan aku mikir yen arep nampa luwih akeh KANGGO NGANGGO ING SUKU SUKU DENGAN ING NGANGGO NUNGGUH ING NGANGGO ING SUKU SUKU SUKIRAN lan GAMPANG SIFAT PADAN lan KURSUS GAMPANG RASA ING PRESIDEN INI KURSUS KANGSA ING PRESIDEN INI KANGGO WANG NANGGALU SUKU DENGAN INI BISA PADIK INGGAL UNGGALUN ING NEGARA, APAKAH INGKU SUKU NEGARA, KANGGO INGGALUN ING NGANGGO INGGO LAN KANGGO INI ANYANA MUNGGUL LAN LAN ING NGANGGO ANAK ANU MANGGANG TANGGIH LAN Wong SULU ING NGANGGO TUKU LAN NGANGGO ING ING OE ING MIKE NGENTOT TENAGA KANGGO ORA TO MIKE BLOOMBERG? BLOOMBERG? Aku ora ngerti tenan. Aku ora ngerti tenan. STUART: Muga-muga aku njaluk pitakon STUART: Muga-muga takon babagan pitakon cepet babagan VALENTINE. TENTANG TANPA VALENTINE. ITU TOMORROW. ITU TOMORROW. >> Aku NGANGGO WANGEN SAYA >> Aku NGANGGO MANUSUS SAIKI MENONO. NAWANG. STUART: Dheweke ora bakal menehi sampeyan A STUART: Dheweke ora bakal menehi sampeyan ing LAB DIAMOND, Apa maneh? LAB DIAMOND, APAKAH ING? >> LET INGKE SUKU DIDIKUKAN DADI. >> LET INGKE SUKU DIDIKUKAN DADI. AKU MUNGKU KENE PADIHAN DENGAN Dheweke AKU NATE INGKU TALK INGKE INI lan NAK AKU SUKU DENGAN SUKU Lan Gawe LAGU Dheweke Aja Nindakake. WULANG. SAIKI, AKU NUNG ING NGANGGAL DENGAN SAIKI, AKU NATE INGKANG TANPA DENGAN TANPA DUMADANG DENGAN ING SUKU.

Lara Trump mbubarake mbuwang Bloomberg: Pamilih ora nyambung karo dheweke

Trump 2020 senior adviser Lara Trump discusses fundraising for the Trump campaign, impeachment, presidential candidate Michael Bloomberg and Valentine’s Day. #FoxBusiness FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
mike bloomberg, fox business news, Lara Trump Campaign, varney & company, fox business channel, varney & co, lara trump stuart varney, Trump, bloomberg trump, michael bloomberg spending, bloomberg biden, fox business network, stuart varney trump campaign, varney bloomberg, Varney and company, fox business, lara trump michael bloomberg, verney strump, Trump 2020 campaign, mini mike, trump campaign donations, Lara Trump, michale bloomberg, lara trump fundraising, fbn,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.268" dur="2.268"> INGKE BISA KANGGO, ING ING SUKU, NANCY, PALING TUKAR. >

< start="3.537" dur="1.834"> Sampeyan, NANCY, luwih kuat. KANGGO. >

< start="5.373" dur="0.699"> KANGGO. STUART: OKAY, PRESIDENT TRUMP >

< start="6.074" dur="1.8"> STUART: OKAY, PRESIDENT TRUMP ING ING SINCE ATTACK >

< start="7.875" dur="1.267"> ING AKTIVITI TANGGOLA KANGGO, ING AKU NAHA DADI >

< start="9.143" dur="1.934"> ACQUITTAL, AKU INGKU NGENTOTI KANGSA ING UNTUK UNTUK, WELL, LAURA >

< start="11.112" dur="1.533"> ING ING UNDANG-UNDANG, KANGGO, LAURA TRUMP, 2020 SENIOR ADVISER IS >

< start="12.68" dur="3.469"> TRUMP, 2020 ADALIS SENIOR DENGAN AKU SAIKI, LAURA, WELCOME >

< start="16.15" dur="0.299"> DENGAN DENGAN SAIKI, LAURA, KANGGO BASA. >

< start="16.45" dur="0.533"> BACK. >> SALAMO. >

< start="16.984" dur="1.4"> >> SALAMO. STUART: Sampeyan ING >

< start="18.386" dur="1"> KANGGO: ING NGAMUNG jam 11:00. >

< start="19.387" dur="5.171"> 11:00 O'CLOCK SAIKI. >> Aku Nemokake kabeh Dhasar. >

< start="24.559" dur="1.2"> >> Aku Nemokake kabeh Dhasar. STUART: INGGRIS INGGRIS DADANA >

< start="25.76" dur="1.834"> STUART: IS INGGRIS DITANGGUH DENGAN APA DENGAN PRESIDEN >

< start="27.629" dur="1.3"> ING PRESIDEN APA DITUTU DITUTUP DITUTUP? >

< start="28.963" dur="1.4"> DITUTUP DITUTUP? >> ING GRATIS sing apik babagan >

< start="30.364" dur="2.235"> >> ING GRATIS NGENTANGKE ING PRESIDEN, KANGGO, DENGAN SATIA >

< start="32.6" dur="1.267"> PRESIDENT, STUART, DENGAN TRANSPARENTI DIDI, DENGAN PUTES ING >

< start="33.868" dur="1.834"> TRANSPARENT, Dheweke PUTS ING KENE PIKIRAN ING ING SARI, >

< start="35.737" dur="2.234"> Dheweke mikirake ing rong wulan, wong liya ora seneng, >

< start="38.006" dur="1.9"> Sawetara Wong Ora Nuwun, ING ING SAIKI NGADI >

< start="39.908" dur="1.199"> Wong Loro Dadi Wong sing Seneng Mboten, >

< start="41.109" dur="2.201"> Wong Geguritan sing Paling Apik SAIKI, INGKE DAPAT MELENGKE TANPA LUKISAN KENE >

< start="43.311" dur="0.7"> Sampeyan bisa NDELENG TIAK PUTIH ING KANGGO MUNGSA. >

< start="44.012" dur="4.803"> KANAN INI. STUART: NUNGGUH INGGRIS KANGGO >

< start="48.85" dur="1.6"> KANGGO: NAK KENE WULANG NENG INGKE INI ING PUTRA? >

< start="50.485" dur="1.233"> REIN ING ING Pungkasan? >> GAMPANG NAMPANG. >

< start="51.753" dur="0.866"> >> GAMPANG NAMPANG. ING KONTAK KONTAK DENGAN >

< start="52.62" dur="1.1"> ING KONTAK KONTAK DENGAN RAKYAT SEMUA KANGGO ING DUNIA lan >

< start="53.721" dur="2.201"> RAKYO SEMUA KANGGO NUNIA ING DUNIA lan NEGARA, KENE KITA NGAPAK >

< start="55.924" dur="1.2"> NEGARA, KITA NGAKAK ING FILTER MEDIA MENGIKUT IKI >

< start="57.125" dur="1.067"> FILTER MEDIA DIPANGGUHKE ING KENE ING NGANGGURU INI NGAPAK TIGA TRY TO TO >

< start="58.226" dur="1.5"> HARI INGKE TAPI TAPI TRANO NGANGGO WULANG ING ING KANGGO NU DENGAN INI >

< start="59.761" dur="2.301"> GAMPANG PUTIH ING ING PENTING DENGAN-INGING INGKANG LAN KANGGO, INGKANG SUKU >

< start="62.096" dur="1.634"> Wong-wong lan MEANING, ING KENE LUKIS DIREK, SHOKING. >

< start="63.764" dur="1.201"> PENTING LENGKAP, KUNCI. STUART: LET GET LAYAN UNTUK A >

< start="64.999" dur="0.333"> STUART: LET GET LAYAN UNTUK KEDUA. >

< start="65.333" dur="2.268"> SECOND. AKU KANGGO TALK BENTUK PEMBANGUNAN >

< start="67.602" dur="3.636"> AKU KANGGO TALK NUNG MENGENUT TANGGO MANA NUNG NAMPAK NOMBOR DOLLAR >

< start="71.272" dur="0.533"> NUNGGUH NOMBOR DOLLAR ING ASRONOMAL. >

< start="71.84" dur="0.399"> ASTRONOMAL. >> YEAH. >

< start="72.24" dur="2.702"> >> YEAH. STUART: CAMPAIGN TRUMP lan RNC >

< start="74.976" dur="0.867"> STUART: CAMPAIGN TRUMP lan RNC KAMPUNG 60 JUTAWAN ING JAWA IN >

< start="75.844" dur="0.333"> CUKAI 60 JUTAWAN ING JANUARI. >

< start="76.211" dur="1.5"> JANUARI. >> Kita DID. >

< start="77.713" dur="0.699"> >> Kita DID. STUART: 525 JUTAWAN O NGGENEH >

< start="78.413" dur="1.1"> KANGGO: 525 JUTAWAN OTOH KANGGO BASA. >

< start="79.514" dur="1.334"> Pungkasan taun. >> YES. >

< start="80.849" dur="0.699"> >> YES. STUART: IS IS PALING NGENTOT >

< start="81.583" dur="1.033"> STUART: IS ING PALING TANGGO ING KANGGO BASA ING INS. >

< start="82.651" dur="1.567"> BACK IN IMPEACHMENT IN. >> WELL, Akeh KENE >

< start="84.219" dur="1.801"> >> WELL, Akeh KENE DENGAN RAMPED UP SELEPAS KAMI NANCY >

< start="86.021" dur="1.901"> RAMPED UP ING KAMI NANCY PELOSI CALL UNTUK PELAKSANAAN AKU >

< start="87.923" dur="1.233"> PELOSI TAWASAN UNTUK LAMPIRAN LAGI AKU NUNGGAL NABANG PRESIDEN lan >

< start="89.158" dur="1.199"> Bakal NINGGALKU PRESIDEN lan Nate MANGSA INGKU, NANCY, FOR >

< start="90.358" dur="1.1"> SAH INGKANG INGKU, NANCY, KANGGO BASA SENYANG. >

< start="91.492" dur="1.301"> ING SIFAT GIFT. SUKARNA KANGGO NGANGGO >

< start="92.827" dur="1.501"> SUKARNA KANGGO NAMPI PRESIDEN Ora bakal TAPI TAPI >

< start="94.329" dur="2.835"> PRESIDEN Ora DIPANGGO TAPI ING AWAL-UNTUK DIDANGKE ING >

< start="97.199" dur="2.167"> RAKYO LENGKAP ENTURAN lan DONASI AVERAGE ING $ 40, >

< start="99.367" dur="1.4"> DONASI AVERAGE ING NGGO $ 40, JADI NU DENGU SUKU DENGAN KANGGO >

< start="100.769" dur="1.033"> Dadi, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan kudu ngerti babagan dhuwit sing bakal teka >

< start="101.837" dur="1.8"> KANGGO NUNGGUH ING WANG TEMBANG ING CAMPAIGN KANGGO Lan >

< start="103.639" dur="1.132"> ING CAMPAIGN TRUMPAN lan ING WANG ING KANGGO ING INI >

< start="104.773" dur="1.801"> WAYANG PUTIH ING NGENTANG ING PRESIDEN ING, INGGRAT JABUR >

< start="106.575" dur="2.301"> PRESIDENT, EVERYBODY ING ING NGE TENAGA KENE PAKSA ING POLLI >

< start="108.877" dur="3.769"> ING NGANGGO KANGGO PARA ANU NGOMBUT KOMPLEN, KITA KITA DENGAN >

< start="112.647" dur="0.7"> Nomer KAYU, KITA DENGAN DEMOKRAT, KOMPUTER POLLIM >

< start="113.348" dur="0.9"> DEMOKRAT, POLL NOMBOR ING SALAH, ING SEMUA ING NGANGGO BIDEN >

< start="114.249" dur="2.435"> WULANG, ING SEMUA SUKAN KANGGO BIDEN ING ING PISI lan ING ING SAK ING >

< start="116.685" dur="0.766"> ING PENTING lan KANGGO ING TEMPAT GAMPANG ING SAIKI HAMPSHIRE, >

< start="117.452" dur="1.334"> TEMPAT PANJENENG HAMPSHIRE, ING AKU KANGGO MANGSA TARI >

< start="118.82" dur="2.335"> ING KENE KANG NAK TANGGAL KANGGO ING ING NGANGGO ING ING NGANGGO, IT >

< start="121.189" dur="1.868"> ING ING NGEDANG-UNTUK, ING INGKANG ING WANG KENE >

< start="123.058" dur="1.534"> KANGSA DENGAN MANUNGSA KENE ANGRY NGENTONG FAKTOR YANG NANCY PELOSI >

< start="124.626" dur="1.901"> NGENTOT FAKTOR YANG NANCY PELOSI lan DEMOKRAT ING TRYING KANGGO >

< start="126.562" dur="2.001"> Lan DEMOKRAT KENE ING NGANGGO VOTE TEMA ING taun 2016, >

< start="128.564" dur="1.3"> GAMPANG TENAGA ING ING Taun 2016, ING TRYING ING ING KANGGO ING ING KANGGO >

< start="129.865" dur="1.033"> Wong-wong mau padha mikir yen ngene iki >

< start="130.933" dur="1.633"> PRESIDEN KENE TUNGGUH ING NGANGGO ING KANGGO KANGGO RIDIKULO >

< start="132.601" dur="2.702"> ING KAYU RIDIKULES NGGENAL ING DAPAT KANGGO lan KANGGO TRATUWÉ >

< start="135.304" dur="1.267"> BISA GOLEKA DENGAN DENGAN MANUSIA, ING TRADING, >

< start="136.572" dur="1.634"> GAMPANG, GAMPANG GAMPANG, DITAPAK, TANGGO RAKO >

< start="138.24" dur="1.501"> BAKAL, ANAK DIDANGGAL UNTUK NGENTUK DENGAN DONALD, ING INI NGETO >

< start="139.775" dur="1.634"> TENTANG DONALD TRUMP, ING KANGGO NUNGGULIS NATE INGKE AT ING VOTE UNTUK DENGAN DUMADI >

< start="141.41" dur="3.703"> Nunggu njaluk lan milih kanggo wong lan dheweke bakal nuduhake ing >

< start="145.147" dur="0.366"> Lan wong-wong mau padha nuduhake ing POKET. >

< start="145.514" dur="2.201"> POKET. STUART: Sampeyan ora duwe >

< start="147.716" dur="2.068"> STUART: Sampeyan ora bakal nemoni ARMS UNTUK Wong KANGGO ULI KANGGO >

< start="149.818" dur="0.299"> ARMS UNTUK BASA kanggo mbayar dhuwit. >

< start="150.119" dur="0.766"> WANG. Sampeyan ora BEGGING. >

< start="150.886" dur="1.033"> Sampeyan ora BEGGING. >> Ora ING ALL. >

< start="151.92" dur="1.267"> >> Ora ING ALL. STUART: kanthi nyata. >

< start="153.188" dur="1.634"> STUART: kanthi nyata. >> Dheweke arep mantu. >

< start="154.856" dur="0.8"> >> Dheweke arep mantu. Wong KITA NENGGALKI APA APO KANA >

< start="155.691" dur="1.634"> Wong KANGGO Nuli INGKANG KANGGO ING PRESIDEN lan INGKU NGAHA >

< start="157.326" dur="0.866"> PRESIDEN lan INGKU INGKE ING ING KANGGO ING KANGGO >

< start="158.194" dur="2.033"> KANGGO ING ING NGANGGO PARA PRESIDEN ING TUNGGAL NANGGALU >

< start="160.229" dur="1.867"> PRESIDEN TANGGAP WANGI KANGGO ANU SUKU AS, YANG NAMPUNG NU KELUARGA >

< start="162.098" dur="1.133"> SATU AS, ING NGANGGOLEKA APABUK APA INGKANG ING NGANGGALU ING KANGGO >

< start="163.265" dur="1.601"> WRONG APA ING NGANGGALIS ING ING KANGGO ING DONALD TRADING LAN NGANGGO >

< start="164.9" dur="0.9"> DONALD TRUMP lan Nggawe wong-wong ANGRY lan KETAWA SAIKI ING INI KANGEN >

< start="165.801" dur="2.335"> ANGRY lan RASA ING SAIKI ING ING NGANGGO INGGAL LAN NOROT NATE ING KENE >

< start="168.17" dur="1"> Miwiti lan VOTE KENE NGEBAB ING ING ING ING ING HAMPSHIRE LAN IOWA >

< start="169.205" dur="3.836"> LIVE ING HAMPSHIRE Anyar lan IOWA ING minggu, dadi bisa >

< start="173.042" dur="1.967"> ING minggu MUNGKU, JADI ING NGAPENI KENE DENGAN-INGKANG DENGAN ING >

< start="175.011" dur="0.899"> PUTUP ING NGETENGKE ING TANPA PAKET LAKU, KANGGO MUNGSAU >

< start="175.911" dur="2.235"> POKET, TARI ING NGANGGO RATU KANGGO SAIKI, ING KANGGO NATE >

< start="178.18" dur="1.234"> BATAK RASA SAIKI, KAMI NATE ING PRESIDEN KANGGO NUNG MANGSA >

< start="179.448" dur="1.401"> KANGGO PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANEH SAIKI. >

< start="180.883" dur="2.001"> Dheweke diwarah. STUART: HOLD ING UNTUK KEDUA. >

< start="182.918" dur="1.835"> STUART: HOLD ING UNTUK KEDUA. AKU KANGGO MUNGSA karo MIKHAEL >

< start="184.787" dur="0.333"> AKU KANGGO MUNGSA DENGAN MIKHAEL BLOOMBERG. >

< start="185.154" dur="3.069"> BLOOMBERG. Dheweke kandha yen PRESIDEN TRUMP'S >

< start="188.224" dur="4.537"> Dheweke SESIWAKI NATE PRESIDEN TRUMP OF HIM. >

< start="192.762" dur="1.567"> Pungkasane Dhewe. Nggoleki SAIKI INI. >

< start="194.33" dur="3.603"> Nggoleki SAIKI INI. >> AKU JAWA BARU lan ora BISA >

< start="197.934" dur="0.833"> >> AKU JAWA BARU lan Ora WARNA TRUMP. >

< start="198.802" dur="1.366"> Pungkasane TRUMP. Lan TRUMP IS NATE AKU. >

< start="200.169" dur="1.434"> Lan TRUMP IS NATE AKU. [CHEERS lan APPLAUSE] >

< start="201.637" dur="3.336"> [CHEERS AND APPLAUSE] >> AKU, TINDAKAN AKSIP >

< start="204.974" dur="5.004"> >> Sacara AKSIP, TINDAK kanthi AKSIP ING AKU ING KABEH AS ING ING >

< start="210.012" dur="1.701"> Pungkasane AS ING ING KANGGURAN DAN KANGGO NANGGAL NUNGGUH >

< start="211.747" dur="0.5"> BILANG LAN KANGGO NATE INGGO NGANGGO. >

< start="212.248" dur="2.735"> WONG. STUART: Apa sing sampeyan tampilake >

< start="214.984" dur="0.299"> KANGGO: APA KANGGO TANGGO ING SAKA? >

< start="215.284" dur="0.8"> Apa? >> OH, GOODNESS MY, ING >

< start="216.118" dur="1.901"> >> OH, GAYA SAIKI, PRESIDEN Ora Ngetang MIKE >

< start="218.054" dur="1.033"> PRESIDEN Ora Bebarengan karo MIKE BLOOMBERG, ING INTERESTING ING >

< start="219.088" dur="1.868"> BLOOMBERG, ING INTERING ING ING NGANGGUT ING PIRANG DEMOKRAT >

< start="220.957" dur="3.235"> KANGGO NIKUT ING DEMOKRAT ING INI lan ING ING SIGN VIRTUE >

< start="224.194" dur="1.2"> Lan INI INI PIHAK SIGN VIRTUE, DASAR PENTENI lan >

< start="225.428" dur="2.668"> PIHAKAN, DUMADAKAN DENGAN PENTAKSANA lan ING INI PITIHAN PUTIH RAWA-LAKON >

< start="228.098" dur="2.133"> KINI ADALAH PUTIH PUTIH RAWA-LAGI YANG NANGGALKE SANGSA bisa NGANGGO INGKU INGIN INTO >

< start="230.266" dur="1.734"> Pikirane BISA bisa tuku KANGGO ING ING NGOMUNI, ING AKTIKAT >

< start="232.034" dur="1.634"> NOMINATION, AKU AKAN AKAL INGGRIS lan AKAN AKAN >

< start="233.703" dur="1.601"> Bener INTERESTING lan AKAL AKU INGGRIS UNTUK KENE >

< start="235.338" dur="1.701"> Bener dielingake kanggo ndeleng apa sing dadi AS INGGALIS >

< start="237.073" dur="0.933"> GAMPANG INGGALIS ING NGANGGO INGKANE ANYBODY ING NGANGGO >

< start="238.041" dur="1.633"> SAPI ANYOSODE MANGSA KANGGO SUKAN ING KENE, aku >

< start="239.709" dur="1.601"> SOKONGAN KANGGO NENG INGKANG, AKU NGENTAK DENGAN KANGGO ING BIDEN >

< start="241.311" dur="2.701"> KANGGO NUNGGUH BANKING ING ING BIDEN ING NGANGGOLO PAKET, MATLI I >

< start="244.047" dur="2.334"> Wong sing Nindakake PAK TENANAN, TAPI ING AKU KANGGO INI PIKEKA ING taun 2016 >

< start="246.416" dur="2.201"> Pikirake sing bisa PIKE ING taun 2016 ING AKU NGGALKE MATI PENTING >

< start="248.618" dur="1.667"> KENE TINDAK DENGAN APA APA NULIS WULANGAN ING SENDIRI ING JAM IKI >

< start="250.286" dur="2.735"> WANG KENE SENDIRI KANGGO NGANGGO MACUTHAN KLASON NGANGGO >

< start="253.022" dur="1.2"> WAYANGAN CLINTON NENGGALKI CAMPAIGN TRUMP ING taun 2016 Lan INGIN TENAGA >

< start="254.224" dur="1.767"> CAMPAIGN ING taun 2016 lan KAMI Deleng APAKI APA APA, banjur MIKE AL >

< start="255.992" dur="1.3"> ING RESOL INGKU, BISA MIKE AL BLOOMBERG BISA PADANGGIH BASA >

< start="257.293" dur="1.3"> BLOOMBERG BISA SUKU BANYAK SUKU ING NGANGGAL ING SAK ING NGANGGANG, INGNA SUKU >

< start="258.595" dur="1.634"> WANG SUKU NGANGGO, INGING NGANGGO VOTERS KANGGO KONEKTEK >

< start="260.263" dur="1"> VOTERS KANGGO ING SUKU DENGAN HIM lan aku mikir KANGGO >

< start="261.297" dur="1.4"> DENGAN HIM lan aku mikir yen arep nampa luwih akeh >

< start="262.699" dur="1.834"> KANGGO NGANGGO ING SUKU SUKU DENGAN ING NGANGGO >

< start="264.568" dur="1.767"> NUNGGUH ING NGANGGO ING SUKU SUKU SUKIRAN lan GAMPANG >

< start="266.336" dur="0.766"> SIFAT PADAN lan KURSUS GAMPANG RASA ING PRESIDEN INI >

< start="267.137" dur="2.201"> KURSUS KANGSA ING PRESIDEN INI KANGGO WANG NANGGALU SUKU DENGAN INI >

< start="269.373" dur="1.266"> BISA PADIK INGGAL UNGGALUN ING NEGARA, APAKAH INGKU SUKU >

< start="270.64" dur="1.4"> NEGARA, KANGGO INGGALUN ING NGANGGO INGGO LAN KANGGO INI ANYANA >

< start="272.042" dur="1.2"> MUNGGUL LAN LAN ING NGANGGO ANAK ANU MANGGANG TANGGIH LAN >

< start="273.243" dur="2.301"> Wong SULU ING NGANGGO TUKU LAN NGANGGO ING ING OE ING MIKE >

< start="275.545" dur="0.366"> NGENTOT TENAGA KANGGO ORA TO MIKE BLOOMBERG? >

< start="275.946" dur="1.967"> BLOOMBERG? Aku ora ngerti tenan. >

< start="277.915" dur="1.6"> Aku ora ngerti tenan. STUART: Muga-muga aku njaluk pitakon >

< start="279.516" dur="4.704"> STUART: Muga-muga takon babagan pitakon cepet babagan VALENTINE. >

< start="284.221" dur="0.733"> TENTANG TANPA VALENTINE. ITU TOMORROW. >

< start="284.955" dur="1.3"> ITU TOMORROW. >> Aku NGANGGO WANGEN SAYA >

< start="286.29" dur="0.766"> >> Aku NGANGGO MANUSUS SAIKI MENONO. >

< start="287.057" dur="2.168"> NAWANG. STUART: Dheweke ora bakal menehi sampeyan A >

< start="289.259" dur="2.101"> STUART: Dheweke ora bakal menehi sampeyan ing LAB DIAMOND, Apa maneh? >

< start="291.361" dur="2.401"> LAB DIAMOND, APAKAH ING? >> LET INGKE SUKU DIDIKUKAN DADI. >

< start="293.764" dur="1.367"> >> LET INGKE SUKU DIDIKUKAN DADI. AKU MUNGKU KENE PADIHAN DENGAN Dheweke >

< start="295.132" dur="1.433"> AKU NATE INGKU TALK INGKE INI lan NAK AKU SUKU DENGAN SUKU >

< start="296.6" dur="0.699"> Lan Gawe LAGU Dheweke Aja Nindakake. >

< start="297.334" dur="3.135"> WULANG. SAIKI, AKU NUNG ING NGANGGAL DENGAN >

< start="300.47" dur="1.067"> SAIKI, AKU NATE INGKANG TANPA DENGAN TANPA DUMADANG DENGAN ING SUKU. >