302s Lara Trump shpërthen shpenzimet e Bloomberg: Votuesit nuk po lidhen me të images and subtitles

Q WE KEMI DUHET T, GJITHA, FALEMINDERIT, NANCY, SHUM SHUM. JU, NANCY, SHUM SHUM. FALEMINDERIT. FALEMINDERIT. STUART: Në rregull, TRUMP PRESIDENT STUART: PAYRGJIGJE, TRUMP I PRESIDENTIT Q NDODHEN SINCE Duke qenë në sulm që nga fasiliteti, DUHET T S them FALAS, DUHET T HE DO T S PAVARET, MIRLE, LAURA SI T UN PAVARUR, MIR, LAURA TRUMP, 2020 Këshilltari i vjetër është ISSHT TRUMP, 2020 Këshilltar i Vjetër është ME TANI, LAURA, MIRUR SE VINI ME ME TANI, LAURA, MIREL SE VINI. BACK. >> FALEMINDERIT TUAJ. >> FALEMINDERIT TUAJ. STUART: JU JENI N THE STUART: JU jeni në orën 11:00 të O'CLOCK. 11:00 O'CLOCK HOUR. >> Unë jam duke i përfshirë të gjitha bazat. >> Unë jam duke i përfshirë të gjitha bazat. STUART: JU JENI LEHTSISHT T S SHUM STUART: JU JENI LEHTSISHT T S SHENI WHFAR PRESIDENTI LSHT LIKE FAR PRESIDENTI ISSHT DYQANET E Mbyllur? DYQANET E MBYRET? >> MENDIMI I MADH RRETH >> MENDIMI I MADH RRETH PRESIDENTIT, STUART, Ai është PRESIDENTI, STUART, Ai është aq transparencë, Ai vendos gjithçka SHPIRTSISHT, Ai VDES TVER GJITHA T TH MIR T MIRSISHT N ON TWITTER, Ai po mendon për më shumë, disa njerëz nuk e duan atë, DISA NJERZOR NUK DO T LO DUHET T TH KT, Ai është GJENERALI NJ TO T DUHET Ai është PERRGJITHSHM NJ TO P TOR TVE KEMI NJEROPZ T F FANNIEST Unë DUHET TVER M MNI, NJERZIT TUN FUNDIT Q I'DUHET TVER M MNI, MUND T SE SHIKONI ITSHT sinqerisht PSE JU MUND TE SHIKONI ITSHT sinqerisht PSE E DREJT TH K THTU. E DREJTA KETE. STUART: JU KUA T KUFITUAR TI STUART: A KA K TRTU T TR KNDUAR T TO RININ TIN NDONJ N ON TWITTER? REIN HIM N ON TWITTER? >> NDOSHT NUK. >> NDOSHT NUK. QAT KONTAKT TRE DIREKTIT ME Q CON KONTAKT T DI DIREKTIT ME NJERZ T ALL GJITHA QRONDRON BOTN DHE NJERZIT T ALL GJITHA N BOT WN DHE VENDIN, E DEMI PRORMJET SHTETI, NE DUHET PROR FILTERS TIA MEDIACIT DISA SHENQSUAR FILTERST E MEDIAVE DUHET T IT DUHET T BESON, POR ATA TY TRY TI KA DUHET T B BESONI POR TY TRY T TO NDRYSHOJNING GJITJE N THE M WNYR HE T HE TJETA NDRYSHOJN TH GJITJE N THE M WNYR HE, Ai thotë ata dhe kuptimin, që është ky THEM DHE MIR MEMBAJTJE, QAT LIDHJE E DREJTA E TIJ DREJTSIT, duke tronditur. LIDHJA E DREJTS, shokuese. STUART: LET TET BNI SERIOZ PR A STUART: LET T G BNI SERIOZ P FORR NJ T SEC DYT. DYTË. DUA T T B TJ FALAS RRETH FINDRAISING DUA T T BNI LIDHJEN RRETH FINDRAISING SI NUMRAT DOLLAR JAN SI B NNI NUMRAT DOLLARE JAN A ASTRONOMIKE. Astronomik. >> PO. >> PO. STUART: KAMPANI I TRUMP DHE RNC STUART: TRUMP KAMPANI DHE RNC NDRMARRJE 60 MJALOR DUHET N IN NDRMARRJE 60 MILION DUHET N J Janar. Janar. >> JEMI VETEM. >> JEMI VETEM. STUART: 525 MILION MBI THE STUART: 525 MILION PER VITIN E PASUR. VITI I PASUR. >> PO >> PO STUART: ISSHT QAT MOST SHUM N THE STUART: ISSHT TH Q TH M M SHUM N THE RRETHIN E IMPEKTIMIT N.. BACK E IMPEZIMIT N.. >> E MIR A, SHUM TI REALI >> MIR, SHUM T IT RAMPUAR T RREZIKUARA PTERR T SA SHENUAR NANCY RAMPUAR PAS NDWRMARRJEN NANCY PELOSI THIRRIN P IMR IMPEACMENT SO I PELOSI THIRRI P IMR NDIKIM NUK DO T SEC DHNI PRESIDENTIN DHE DO T SEC DHNI PRESIDENTIN DHE TAY THIR THSME THIRRUAR, NANCY, P FORR Duke thënë FALEMINDERIT, NANCY, P FORR KATT DHNIE T L GJITHA. QAT DHNI I LITT. PBRMBLEDHJE NE PARAQITJEN PBRMBAJTJE NE PARAQITJE PRESIDENTIN NUK TP NDIKOHET POR PRESIDENTI NUK MUND T IMPEZOHET POR NJERZ T EN P ENRFUNDUAR NJERZIT DHE NJERZIT E ZGJIDHUR TER PRFUNDUAR DHE DONACIONI I AVERGJIS IS UNSHT UN NGA 40 dollarë, Dhurimi AVERAGE SHT UN NGA 40 dollarë, ashtu që të thotë se ju të gjithë ju duhet Kështu që ju thotë të gjithë ju duhet të dini rreth parave që vijnë T K DNI POR PARAJN TING HYRUAR N C KAMPANIN E TRUMP NO KAMPANIN E TRUMPIT DHE MUND T FIELIN PR KT MUND T PE BNI NJERZIT P ABR K PRTU PRESIDENT, EDO GJITHMON gjithnjë PRESIDENTI, VERDO GJITHA DUHET T TO D KNI WHFAR JAN P POLL DUHET T K DUHET WHFAR JAN TIGH DREJTAT E NUMBRVE T P POLLIKS, TI SHUMM T R DREJTAT E NUMBRVE, SHIKONI ME DEMOKRAT, JAN N NUMBR T POLLIKAVE DEMOKRAT, NUMRI T P POLLIKVE JANR JANR TR GJITHA, T ALL GJITHA TID SHENJT TID OFERTUARIT WRONG, TI GJITHA SHOQ BRUAR JOE OFERTUAR SHT N TO TOP DHE TI N PESTH ISHTE N THE TOP DHE TI N IN VENDIN E Pestë PAS HAMPSHIRE T NEW RE, VENDI P HR HAMPSHIRE E RE, QE SI SI JEMI vërtet duke u përpjekur të shohim KJO SI SI JEMI vërtet duke u përpjekur të kërkojmë në të ndjehen këtu, kjo është N THE TE NDALOJN O K THTU, NUK JAN B NJERZIT T B BNJ T POPULLSISHT SI BNI NJERZIT JAN SO SI ANGRES POR FAKTIN QAT NANCI PELOSI RRETH FAKTIT QAT NANCI PELOSI DHE DEMOKRATST JAN po përpiqen DHE DEMOKRAT JAN TR po përpiqen të marrin votën e tyre në vitin 2016, SHPRNI VOTIN E TYRE N 2016 2016, ATA JAN TR po përpiqen të dëmtojnë këtë Ata po përpiqen të dëmtojnë këtë kryetar, pasi që ata nuk e dinë PRESIDENTI SHQIPE NUK E DINI ASNJ OF K OFT KANDIDAT RIDIKULLORE E KEST C KANDIDATT RIDIKULLUESE MUND T BE KNDNIJ TIJ DHE TI MUND TI KAN MUND TAT BATNJ H TI DUHET DUHET T IM NDIKOJN, NUK PUNOJN, IMPEKTIMI, MUND T PUNOJN,, P BRFUNDUAR, NJEROPZIT JAN J JAZZED PACKRFUNDUAR, NJERZIT JAN J JAZZUAR POR TRUMPIN E DONALDIT, NUK MUND T POR TRUMP DONAL, ata nuk mund të presin të dalin dhe votojnë për të PRITI T G BNI DHE VOTE P FORR TIJ DHE ATA Q SH SHTOJN IN N IN DHE ATA JAN SHTOJN IN N. KUFIZAT PUBLIKE. Pocketbooks. STUART: NUK DUHET T TO TWIST STUART: NUK DUHET T TO T T BN ARMET P FORR NJERZIT T P PAGUAJN L SHUMT ARSIT P FORR NJERZIT T P PAGUAJ PARA LITTLE. PARAJA. NUK JU K BENGONI. NUK JU K BENGONI. >> N AT GJITHA. >> N AT GJITHA. STUART: Në mënyrë automatike. STUART: Në mënyrë automatike. >> Ata duan të ndihmojnë. >> Ata duan të ndihmojnë. NJERZIT shikoni në atë që ndodhi NJERZIT shikoni në atë që ndodhi me kryetarin dhe ata thonë se nëse PRESIDENTI DHE THAN S N IFSE KJO NDRMARRJE N. KJO NDODHJE T THE PRANUESHME NES PRESIDENT T NDODHET ASNJ PRESIDENTI N CO MUND T NDODHET NDONJ O NJ O SHUM N US SHBA, QAT ISHTE ABSOLUTELI NJNE P USR SHTYP, Q ISHTE SHKOLLUAR NS SHUM FAR ATFAR ata janë përpjekur të bëjnë SHKRONI ATFAR K TRT KTU T TO BN T TO B TONI T TO DONALDOJN TR TRUMP DHE B MN NJERZIT DONALD TRUMP DHE MUND T AN ARRIHET NJERZIT DHE E DREJTA TANI TANI NUK MUND TI ANGRITA DHE E DREJTA TANI TA NUK MUND T G B ANDNI DHE VOTE Ditën e sotme JU LIR SHKIMI DHE VOTO DHE TANI SI PA JETONI NAM HAMPSHIRE E RE DHE IOWA JETI N IN HAMPSHIRE E RE DHE IOWA N WE JAVN E PRBASHKT, SI ato janë N WE JAVN E PRKOHSHME, SI ATA JAN TUT NDIKOJN TH PARA ME TYRE PUSHTET NGA P WITHRBASJET E tyre, JEMI LIR POCKETBOOK, JEMI LUFTSUAR T B DREJTN E DREJT N TANI, T W DO T D DHNIJEN E DREJTA E DYT TANI, DO TON DHATENOJM TO N PRESIDENTIN SI DUAJ TE PRESIDENTI SHQIPE DUA TA REELEKUAR. TI REELECTED. STUART: E MIR P FORR NJ A E DYT. STUART: E MIR P FORR NJ A E DYT. DUA T TO BES ME MICHAEL DUA T TO BESAL ME MICHAEL BLOOMBERG. Bloomberg. Ai thotë që TRUMP PRESIDENT Ai thotë se ANKIMI I PRESIDENTIT TRUMP I TIJ. AFRIDSIA E TIJ. Merrni një dëgjim për këtë. Merrni një dëgjim për këtë. >> Unë jam një punëtor i ri dhe jo >> Unë jam një punëtor i ri dhe NUK MUND T KAFSHM T OF TRUMP. AFRIDSIA E TRUMP. DHE TRUMP AFSHT AF AFRIKA E MUA. DHE TRUMP AFSHT AF AFRIKA E MUA. [CHEERS DHE APLLAZIMI] [CHEERS DHE APLLAZA] >> AKTUALE, TRUMP AKTUALE ISSHT >> AKTUAJ, TRUMP AKTUALE AFSHT THE P AFRFUNDIMI I T ALL GJITHA T US SHUM INVE N IN AFRSIMI I T ALL GJITHA SHTETRIS IN N R ROOM DHE TG GJITHA DO T MIR DHOMA DHE GJITHA NE DO T BNI BR. DONE. STUART: WHFAR DO JENI PPRGJIGJE N TO STUART: ATFAR DO JENI PPRGJIGJE N TO KT? QË? >> OH, mirësia ime, THE >> OH, mirësia ime, PRESIDENTI NUK AFSHT AF KAFSHM I MIKE PRESIDENTI NUK AFSHT AF KAFUAR MIKE BLOOMBERG, ITSHT INTERESUESE KUR BLOOMBERG,'SHT INT interesante kur të kërkoni në palën e demokracisë JU DUHET N P PJESN E DEMOKRATIT DHE KJO ISSHT THE SHENI VIRTU DHE KJO ISSHTART PJESA E SHENJTS S V VIRTUES, POLITIKA E IDENTITETIT DHE PARTI, POLITIKA E IDENTITETIT DHE K ISTU ISSHT A NJ WH GUY I BUJQSIS R E PRGJITHSHME WHO KETU ISSHT A BUJT-E VJETR VET R GUY Q TH MENDONI T MUND TU BIJN MJETN E TIJ Mendon se MUND TU BIJNI MUAJIN E MUND TO NDINRMARRJES, ASHT A AKTUAJ NOMINIMI,'SHT A AKTUALE AKTUALE vërtet interesante dhe do të jem V REREJT INT INTERESUESE DHE DO T BE INTERESOHEN REALISHT T TO SHIKONI FAR INTERESUAR VALLREJT TO T TO SHIKONI ATFAR H NDODHEN SI K THTO L MNI PARA NDODHET SI KETO SHP MRNDARJE P WHRGJIGJE KU NDODHEN ANYBODI KU JU NDONJE ASNI BODY P TOR T MB SSHTETJE DISA DUHET TIS KJO, I MB SSHTETJE DIKA DIKUJ TENI K ITU, Unë e di se ai po e financon ofertën DI T B BANKARI PR T DHNAT T OFERTUAR T COM BNI MAYNYRN E TIJ, Q ,LLIMI I NJERZIT TING VAJN MSIMIN E TIJ, POR unë mendoj atë që mësuam në vitin 2016 Mendoni se FAR WE M WESUARA N 2016 ISHTE NUK MSHT MNDSISHME SI SHUM ISHTE NUK KA M MND HSISHT SI PARA MOU SHUM T SP SHENUAR SI HILLARI PARA JU KENI shpenzuar, SI KLINTON HILLAR, MUND TUT PARA TRUMP KLINTON UDHZUES KAMPANIT T TR TRUMPIT N 2016 2016 DHE SHENI FAR KAMPANI N 2016 2016 DHE SHIKONI FAR REZULTATI ISHTE PASHT, PAS MIKE AL REZULTATI ISHTE PASHT, aq sa MIKE AL BLOOMBERG MUND T SP SHPENI SI SHUM BLOOMBERG MUND TEND PENDRNI SI PARA M MON SHUM SI TAN DUHET, Unë nuk mendoj PARA SI TAN DUHET, NUK DO TIN MNDESI VOT THERTT T SHUM A T TO LIDHEN VOTuesit janë duke shkuar për t'u lidhur me të dhe unë mendoj se po shkon ME TIJ DUA DUHET T DO T BE B TONI VREJT H VNDARDSISHT SI SUGJERUAR T BE BNI VALLREJT H DUHET T TO SUGJOHET Q TH NUK DO T G BN QE JANE DUHET T DO BNI DISA DUHET DHE NDRYSHIM DIKA GJYKATA E NDRYSHME DHE NDRYSHOJE SI KETO PRESIDENT GJYKATA SI KETO PRESIDENT DUHET DUHET SUKSESE PER KETE KA QENI SUKSESUAR P FORR K COT CO VEND, ,FAR JU JENI saktësisht VENDI, ATFAR JU JET JU JANUN NDRTIM DHE WHFAR IS ITSHT ATSHT QAT KUNDR T AND DH ISNI DHE THFAR IS ITSHT THSHT QAT NJER PEZIT DUHET T CH NDRYSHON DHE NJERZIT DUHET T TO NDRYSHOJN AND DHE L MOVANI VOTIN E TYRE PVERR MIKE LVEVANI VOTIN E TYRE P TOR MIKE BLOOMBERG? BLOOMBERG? Unë nuk e di vërtet. Unë nuk e di vërtet. STUART: MUND T I KKNI T Y MIR STUART: MUND TI KKRKOJ NJ QU PYETJE E MIR P ABR VALENTININEN. POR PYETJEN E VALENTINS. OMSHT T VDEKJE. OMSHT T VDEKJE. >> Unë shpresoj se HUSBANDI YSHT >> Unë shpresoj që HUSBANDI MUA është duke parë. Shikuar. STUART: NUK DUHET T G JET A A STUART: NUK DO T G DUHET TI N AT LAM DIAMOND, A DUHET? LAB DIAMOND, A DUHET TI? >> Le të sigurohemi që ai e bën atë. >> Le të sigurohemi që ai e bën atë. Unë mendoj se duhet të flas për të Unë mendoj se duhet të flas për të dhe të sigurohem që ai nuk do të bëjë DUHET T BNI SIGURISHT NUK DO T DO B DONI KET. QË. D LGJONI, DUHET T BE BN H HAPPS ME D LGJONI, DUHET T B HNI LAPND WITH ME WITHDO GJITHA NDODH NGA HUSBANDI im.

Lara Trump shpërthen shpenzimet e Bloomberg: Votuesit nuk po lidhen me të

Trump 2020 senior adviser Lara Trump discusses fundraising for the Trump campaign, impeachment, presidential candidate Michael Bloomberg and Valentine’s Day. #FoxBusiness FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is the leading business network on television, topping CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX, FBN has bureaus in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C. and London. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
mike bloomberg, fox business news, Lara Trump Campaign, varney & company, fox business channel, varney & co, lara trump stuart varney, Trump, bloomberg trump, michael bloomberg spending, bloomberg biden, fox business network, stuart varney trump campaign, varney bloomberg, Varney and company, fox business, lara trump michael bloomberg, verney strump, Trump 2020 campaign, mini mike, trump campaign donations, Lara Trump, michale bloomberg, lara trump fundraising, fbn,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.268" dur="2.268"> Q WE KEMI DUHET T, GJITHA, FALEMINDERIT, NANCY, SHUM SHUM. >

< start="3.537" dur="1.834"> JU, NANCY, SHUM SHUM. FALEMINDERIT. >

< start="5.373" dur="0.699"> FALEMINDERIT. STUART: Në rregull, TRUMP PRESIDENT >

< start="6.074" dur="1.8"> STUART: PAYRGJIGJE, TRUMP I PRESIDENTIT Q NDODHEN SINCE >

< start="7.875" dur="1.267"> Duke qenë në sulm që nga fasiliteti, DUHET T S them >

< start="9.143" dur="1.934"> FALAS, DUHET T HE DO T S PAVARET, MIRLE, LAURA >

< start="11.112" dur="1.533"> SI T UN PAVARUR, MIR, LAURA TRUMP, 2020 Këshilltari i vjetër është ISSHT >

< start="12.68" dur="3.469"> TRUMP, 2020 Këshilltar i Vjetër është ME TANI, LAURA, MIRUR SE VINI >

< start="16.15" dur="0.299"> ME ME TANI, LAURA, MIREL SE VINI. >

< start="16.45" dur="0.533"> BACK. >> FALEMINDERIT TUAJ. >

< start="16.984" dur="1.4"> >> FALEMINDERIT TUAJ. STUART: JU JENI N THE >

< start="18.386" dur="1"> STUART: JU jeni në orën 11:00 të O'CLOCK. >

< start="19.387" dur="5.171"> 11:00 O'CLOCK HOUR. >> Unë jam duke i përfshirë të gjitha bazat. >

< start="24.559" dur="1.2"> >> Unë jam duke i përfshirë të gjitha bazat. STUART: JU JENI LEHTSISHT T S SHUM >

< start="25.76" dur="1.834"> STUART: JU JENI LEHTSISHT T S SHENI WHFAR PRESIDENTI LSHT LIKE >

< start="27.629" dur="1.3"> FAR PRESIDENTI ISSHT DYQANET E Mbyllur? >

< start="28.963" dur="1.4"> DYQANET E MBYRET? >> MENDIMI I MADH RRETH >

< start="30.364" dur="2.235"> >> MENDIMI I MADH RRETH PRESIDENTIT, STUART, Ai është >

< start="32.6" dur="1.267"> PRESIDENTI, STUART, Ai është aq transparencë, Ai vendos gjithçka >

< start="33.868" dur="1.834"> SHPIRTSISHT, Ai VDES TVER GJITHA T TH MIR T MIRSISHT N ON TWITTER, >

< start="35.737" dur="2.234"> Ai po mendon për më shumë, disa njerëz nuk e duan atë, >

< start="38.006" dur="1.9"> DISA NJERZOR NUK DO T LO DUHET T TH KT, Ai është GJENERALI NJ TO T DUHET >

< start="39.908" dur="1.199"> Ai është PERRGJITHSHM NJ TO P TOR TVE KEMI NJEROPZ T F FANNIEST Unë DUHET TVER M MNI, >

< start="41.109" dur="2.201"> NJERZIT TUN FUNDIT Q I'DUHET TVER M MNI, MUND T SE SHIKONI ITSHT sinqerisht PSE >

< start="43.311" dur="0.7"> JU MUND TE SHIKONI ITSHT sinqerisht PSE E DREJT TH K THTU. >

< start="44.012" dur="4.803"> E DREJTA KETE. STUART: JU KUA T KUFITUAR TI >

< start="48.85" dur="1.6"> STUART: A KA K TRTU T TR KNDUAR T TO RININ TIN NDONJ N ON TWITTER? >

< start="50.485" dur="1.233"> REIN HIM N ON TWITTER? >> NDOSHT NUK. >

< start="51.753" dur="0.866"> >> NDOSHT NUK. QAT KONTAKT TRE DIREKTIT ME >

< start="52.62" dur="1.1"> Q CON KONTAKT T DI DIREKTIT ME NJERZ T ALL GJITHA QRONDRON BOTN DHE >

< start="53.721" dur="2.201"> NJERZIT T ALL GJITHA N BOT WN DHE VENDIN, E DEMI PRORMJET >

< start="55.924" dur="1.2"> SHTETI, NE DUHET PROR FILTERS TIA MEDIACIT DISA SHENQSUAR >

< start="57.125" dur="1.067"> FILTERST E MEDIAVE DUHET T IT DUHET T BESON, POR ATA TY TRY TI >

< start="58.226" dur="1.5"> KA DUHET T B BESONI POR TY TRY T TO NDRYSHOJNING GJITJE N THE M WNYR HE T HE TJETA >

< start="59.761" dur="2.301"> NDRYSHOJN TH GJITJE N THE M WNYR HE, Ai thotë ata dhe kuptimin, që është ky >

< start="62.096" dur="1.634"> THEM DHE MIR MEMBAJTJE, QAT LIDHJE E DREJTA E TIJ DREJTSIT, duke tronditur. >

< start="63.764" dur="1.201"> LIDHJA E DREJTS, shokuese. STUART: LET TET BNI SERIOZ PR A >

< start="64.999" dur="0.333"> STUART: LET T G BNI SERIOZ P FORR NJ T SEC DYT. >

< start="65.333" dur="2.268"> DYTË. DUA T T B TJ FALAS RRETH FINDRAISING >

< start="67.602" dur="3.636"> DUA T T BNI LIDHJEN RRETH FINDRAISING SI NUMRAT DOLLAR JAN >

< start="71.272" dur="0.533"> SI B NNI NUMRAT DOLLARE JAN A ASTRONOMIKE. >

< start="71.84" dur="0.399"> Astronomik. >> PO. >

< start="72.24" dur="2.702"> >> PO. STUART: KAMPANI I TRUMP DHE RNC >

< start="74.976" dur="0.867"> STUART: TRUMP KAMPANI DHE RNC NDRMARRJE 60 MJALOR DUHET N IN >

< start="75.844" dur="0.333"> NDRMARRJE 60 MILION DUHET N J Janar. >

< start="76.211" dur="1.5"> Janar. >> JEMI VETEM. >

< start="77.713" dur="0.699"> >> JEMI VETEM. STUART: 525 MILION MBI THE >

< start="78.413" dur="1.1"> STUART: 525 MILION PER VITIN E PASUR. >

< start="79.514" dur="1.334"> VITI I PASUR. >> PO >

< start="80.849" dur="0.699"> >> PO STUART: ISSHT QAT MOST SHUM N THE >

< start="81.583" dur="1.033"> STUART: ISSHT TH Q TH M M SHUM N THE RRETHIN E IMPEKTIMIT N.. >

< start="82.651" dur="1.567"> BACK E IMPEZIMIT N.. >> E MIR A, SHUM TI REALI >

< start="84.219" dur="1.801"> >> MIR, SHUM T IT RAMPUAR T RREZIKUARA PTERR T SA SHENUAR NANCY >

< start="86.021" dur="1.901"> RAMPUAR PAS NDWRMARRJEN NANCY PELOSI THIRRIN P IMR IMPEACMENT SO I >

< start="87.923" dur="1.233"> PELOSI THIRRI P IMR NDIKIM NUK DO T SEC DHNI PRESIDENTIN DHE >

< start="89.158" dur="1.199"> DO T SEC DHNI PRESIDENTIN DHE TAY THIR THSME THIRRUAR, NANCY, P FORR >

< start="90.358" dur="1.1"> Duke thënë FALEMINDERIT, NANCY, P FORR KATT DHNIE T L GJITHA. >

< start="91.492" dur="1.301"> QAT DHNI I LITT. PBRMBLEDHJE NE PARAQITJEN >

< start="92.827" dur="1.501"> PBRMBAJTJE NE PARAQITJE PRESIDENTIN NUK TP NDIKOHET POR >

< start="94.329" dur="2.835"> PRESIDENTI NUK MUND T IMPEZOHET POR NJERZ T EN P ENRFUNDUAR NJERZIT DHE >

< start="97.199" dur="2.167"> NJERZIT E ZGJIDHUR TER PRFUNDUAR DHE DONACIONI I AVERGJIS IS UNSHT UN NGA 40 dollarë, >

< start="99.367" dur="1.4"> Dhurimi AVERAGE SHT UN NGA 40 dollarë, ashtu që të thotë se ju të gjithë ju duhet >

< start="100.769" dur="1.033"> Kështu që ju thotë të gjithë ju duhet të dini rreth parave që vijnë >

< start="101.837" dur="1.8"> T K DNI POR PARAJN TING HYRUAR N C KAMPANIN E TRUMP >

< start="103.639" dur="1.132"> NO KAMPANIN E TRUMPIT DHE MUND T FIELIN PR KT >

< start="104.773" dur="1.801"> MUND T PE BNI NJERZIT P ABR K PRTU PRESIDENT, EDO GJITHMON gjithnjë >

< start="106.575" dur="2.301"> PRESIDENTI, VERDO GJITHA DUHET T TO D KNI WHFAR JAN P POLL >

< start="108.877" dur="3.769"> DUHET T K DUHET WHFAR JAN TIGH DREJTAT E NUMBRVE T P POLLIKS, TI SHUMM >

< start="112.647" dur="0.7"> T R DREJTAT E NUMBRVE, SHIKONI ME DEMOKRAT, JAN N NUMBR T POLLIKAVE >

< start="113.348" dur="0.9"> DEMOKRAT, NUMRI T P POLLIKVE JANR JANR TR GJITHA, T ALL GJITHA TID SHENJT TID OFERTUARIT >

< start="114.249" dur="2.435"> WRONG, TI GJITHA SHOQ BRUAR JOE OFERTUAR SHT N TO TOP DHE TI N PESTH >

< start="116.685" dur="0.766"> ISHTE N THE TOP DHE TI N IN VENDIN E Pestë PAS HAMPSHIRE T NEW RE, >

< start="117.452" dur="1.334"> VENDI P HR HAMPSHIRE E RE, QE SI SI JEMI vërtet duke u përpjekur të shohim >

< start="118.82" dur="2.335"> KJO SI SI JEMI vërtet duke u përpjekur të kërkojmë në të ndjehen këtu, kjo është >

< start="121.189" dur="1.868"> N THE TE NDALOJN O K THTU, NUK JAN B NJERZIT T B BNJ T POPULLSISHT >

< start="123.058" dur="1.534"> SI BNI NJERZIT JAN SO SI ANGRES POR FAKTIN QAT NANCI PELOSI >

< start="124.626" dur="1.901"> RRETH FAKTIT QAT NANCI PELOSI DHE DEMOKRATST JAN po përpiqen >

< start="126.562" dur="2.001"> DHE DEMOKRAT JAN TR po përpiqen të marrin votën e tyre në vitin 2016, >

< start="128.564" dur="1.3"> SHPRNI VOTIN E TYRE N 2016 2016, ATA JAN TR po përpiqen të dëmtojnë këtë >

< start="129.865" dur="1.033"> Ata po përpiqen të dëmtojnë këtë kryetar, pasi që ata nuk e dinë >

< start="130.933" dur="1.633"> PRESIDENTI SHQIPE NUK E DINI ASNJ OF K OFT KANDIDAT RIDIKULLORE >

< start="132.601" dur="2.702"> E KEST C KANDIDATT RIDIKULLUESE MUND T BE KNDNIJ TIJ DHE TI MUND TI KAN >

< start="135.304" dur="1.267"> MUND TAT BATNJ H TI DUHET DUHET T IM NDIKOJN, NUK PUNOJN, >

< start="136.572" dur="1.634"> IMPEKTIMI, MUND T PUNOJN,, P BRFUNDUAR, NJEROPZIT JAN J JAZZED >

< start="138.24" dur="1.501"> PACKRFUNDUAR, NJERZIT JAN J JAZZUAR POR TRUMPIN E DONALDIT, NUK MUND T >

< start="139.775" dur="1.634"> POR TRUMP DONAL, ata nuk mund të presin të dalin dhe votojnë për të >

< start="141.41" dur="3.703"> PRITI T G BNI DHE VOTE P FORR TIJ DHE ATA Q SH SHTOJN IN N IN >

< start="145.147" dur="0.366"> DHE ATA JAN SHTOJN IN N. KUFIZAT PUBLIKE. >

< start="145.514" dur="2.201"> Pocketbooks. STUART: NUK DUHET T TO TWIST >

< start="147.716" dur="2.068"> STUART: NUK DUHET T TO T T BN ARMET P FORR NJERZIT T P PAGUAJN L SHUMT >

< start="149.818" dur="0.299"> ARSIT P FORR NJERZIT T P PAGUAJ PARA LITTLE. >

< start="150.119" dur="0.766"> PARAJA. NUK JU K BENGONI. >

< start="150.886" dur="1.033"> NUK JU K BENGONI. >> N AT GJITHA. >

< start="151.92" dur="1.267"> >> N AT GJITHA. STUART: Në mënyrë automatike. >

< start="153.188" dur="1.634"> STUART: Në mënyrë automatike. >> Ata duan të ndihmojnë. >

< start="154.856" dur="0.8"> >> Ata duan të ndihmojnë. NJERZIT shikoni në atë që ndodhi >

< start="155.691" dur="1.634"> NJERZIT shikoni në atë që ndodhi me kryetarin dhe ata thonë se nëse >

< start="157.326" dur="0.866"> PRESIDENTI DHE THAN S N IFSE KJO NDRMARRJE N. >

< start="158.194" dur="2.033"> KJO NDODHJE T THE PRANUESHME NES PRESIDENT T NDODHET ASNJ >

< start="160.229" dur="1.867"> PRESIDENTI N CO MUND T NDODHET NDONJ O NJ O SHUM N US SHBA, QAT ISHTE ABSOLUTELI >

< start="162.098" dur="1.133"> NJNE P USR SHTYP, Q ISHTE SHKOLLUAR NS SHUM FAR ATFAR ata janë përpjekur të bëjnë >

< start="163.265" dur="1.601"> SHKRONI ATFAR K TRT KTU T TO BN T TO B TONI T TO DONALDOJN TR TRUMP DHE B MN NJERZIT >

< start="164.9" dur="0.9"> DONALD TRUMP DHE MUND T AN ARRIHET NJERZIT DHE E DREJTA TANI TANI NUK MUND TI >

< start="165.801" dur="2.335"> ANGRITA DHE E DREJTA TANI TA NUK MUND T G B ANDNI DHE VOTE Ditën e sotme JU LIR >

< start="168.17" dur="1"> SHKIMI DHE VOTO DHE TANI SI PA JETONI NAM HAMPSHIRE E RE DHE IOWA >

< start="169.205" dur="3.836"> JETI N IN HAMPSHIRE E RE DHE IOWA N WE JAVN E PRBASHKT, SI ato janë >

< start="173.042" dur="1.967"> N WE JAVN E PRKOHSHME, SI ATA JAN TUT NDIKOJN TH PARA ME TYRE >

< start="175.011" dur="0.899"> PUSHTET NGA P WITHRBASJET E tyre, JEMI LIR >

< start="175.911" dur="2.235"> POCKETBOOK, JEMI LUFTSUAR T B DREJTN E DREJT N TANI, T W DO T D DHNIJEN >

< start="178.18" dur="1.234"> E DREJTA E DYT TANI, DO TON DHATENOJM TO N PRESIDENTIN SI DUAJ >

< start="179.448" dur="1.401"> TE PRESIDENTI SHQIPE DUA TA REELEKUAR. >

< start="180.883" dur="2.001"> TI REELECTED. STUART: E MIR P FORR NJ A E DYT. >

< start="182.918" dur="1.835"> STUART: E MIR P FORR NJ A E DYT. DUA T TO BES ME MICHAEL >

< start="184.787" dur="0.333"> DUA T TO BESAL ME MICHAEL BLOOMBERG. >

< start="185.154" dur="3.069"> Bloomberg. Ai thotë që TRUMP PRESIDENT >

< start="188.224" dur="4.537"> Ai thotë se ANKIMI I PRESIDENTIT TRUMP I TIJ. >

< start="192.762" dur="1.567"> AFRIDSIA E TIJ. Merrni një dëgjim për këtë. >

< start="194.33" dur="3.603"> Merrni një dëgjim për këtë. >> Unë jam një punëtor i ri dhe jo >

< start="197.934" dur="0.833"> >> Unë jam një punëtor i ri dhe NUK MUND T KAFSHM T OF TRUMP. >

< start="198.802" dur="1.366"> AFRIDSIA E TRUMP. DHE TRUMP AFSHT AF AFRIKA E MUA. >

< start="200.169" dur="1.434"> DHE TRUMP AFSHT AF AFRIKA E MUA. [CHEERS DHE APLLAZIMI] >

< start="201.637" dur="3.336"> [CHEERS DHE APLLAZA] >> AKTUALE, TRUMP AKTUALE ISSHT >

< start="204.974" dur="5.004"> >> AKTUAJ, TRUMP AKTUALE AFSHT THE P AFRFUNDIMI I T ALL GJITHA T US SHUM INVE N IN >

< start="210.012" dur="1.701"> AFRSIMI I T ALL GJITHA SHTETRIS IN N R ROOM DHE TG GJITHA DO T MIR >

< start="211.747" dur="0.5"> DHOMA DHE GJITHA NE DO T BNI BR. >

< start="212.248" dur="2.735"> DONE. STUART: WHFAR DO JENI PPRGJIGJE N TO >

< start="214.984" dur="0.299"> STUART: ATFAR DO JENI PPRGJIGJE N TO KT? >

< start="215.284" dur="0.8"> QË? >> OH, mirësia ime, THE >

< start="216.118" dur="1.901"> >> OH, mirësia ime, PRESIDENTI NUK AFSHT AF KAFSHM I MIKE >

< start="218.054" dur="1.033"> PRESIDENTI NUK AFSHT AF KAFUAR MIKE BLOOMBERG, ITSHT INTERESUESE KUR >

< start="219.088" dur="1.868"> BLOOMBERG,'SHT INT interesante kur të kërkoni në palën e demokracisë >

< start="220.957" dur="3.235"> JU DUHET N P PJESN E DEMOKRATIT DHE KJO ISSHT THE SHENI VIRTU >

< start="224.194" dur="1.2"> DHE KJO ISSHTART PJESA E SHENJTS S V VIRTUES, POLITIKA E IDENTITETIT DHE >

< start="225.428" dur="2.668"> PARTI, POLITIKA E IDENTITETIT DHE K ISTU ISSHT A NJ WH GUY I BUJQSIS R E PRGJITHSHME WHO >

< start="228.098" dur="2.133"> KETU ISSHT A BUJT-E VJETR VET R GUY Q TH MENDONI T MUND TU BIJN MJETN E TIJ >

< start="230.266" dur="1.734"> Mendon se MUND TU BIJNI MUAJIN E MUND TO NDINRMARRJES, ASHT A AKTUAJ >

< start="232.034" dur="1.634"> NOMINIMI,'SHT A AKTUALE AKTUALE vërtet interesante dhe do të jem >

< start="233.703" dur="1.601"> V REREJT INT INTERESUESE DHE DO T BE INTERESOHEN REALISHT T TO SHIKONI FAR >

< start="235.338" dur="1.701"> INTERESUAR VALLREJT TO T TO SHIKONI ATFAR H NDODHEN SI K THTO L MNI PARA >

< start="237.073" dur="0.933"> NDODHET SI KETO SHP MRNDARJE P WHRGJIGJE KU NDODHEN ANYBODI >

< start="238.041" dur="1.633"> KU JU NDONJE ASNI BODY P TOR T MB SSHTETJE DISA DUHET TIS KJO, I >

< start="239.709" dur="1.601"> MB SSHTETJE DIKA DIKUJ TENI K ITU, Unë e di se ai po e financon ofertën >

< start="241.311" dur="2.701"> DI T B BANKARI PR T DHNAT T OFERTUAR T COM BNI MAYNYRN E TIJ, Q ,LLIMI I >

< start="244.047" dur="2.334"> NJERZIT TING VAJN MSIMIN E TIJ, POR unë mendoj atë që mësuam në vitin 2016 >

< start="246.416" dur="2.201"> Mendoni se FAR WE M WESUARA N 2016 ISHTE NUK MSHT MNDSISHME SI SHUM >

< start="248.618" dur="1.667"> ISHTE NUK KA M MND HSISHT SI PARA MOU SHUM T SP SHENUAR SI HILLARI >

< start="250.286" dur="2.735"> PARA JU KENI shpenzuar, SI KLINTON HILLAR, MUND TUT PARA TRUMP >

< start="253.022" dur="1.2"> KLINTON UDHZUES KAMPANIT T TR TRUMPIT N 2016 2016 DHE SHENI FAR >

< start="254.224" dur="1.767"> KAMPANI N 2016 2016 DHE SHIKONI FAR REZULTATI ISHTE PASHT, PAS MIKE AL >

< start="255.992" dur="1.3"> REZULTATI ISHTE PASHT, aq sa MIKE AL BLOOMBERG MUND T SP SHPENI SI SHUM >

< start="257.293" dur="1.3"> BLOOMBERG MUND TEND PENDRNI SI PARA M MON SHUM SI TAN DUHET, Unë nuk mendoj >

< start="258.595" dur="1.634"> PARA SI TAN DUHET, NUK DO TIN MNDESI VOT THERTT T SHUM A T TO LIDHEN >

< start="260.263" dur="1"> VOTuesit janë duke shkuar për t'u lidhur me të dhe unë mendoj se po shkon >

< start="261.297" dur="1.4"> ME TIJ DUA DUHET T DO T BE B TONI VREJT H VNDARDSISHT SI SUGJERUAR >

< start="262.699" dur="1.834"> T BE BNI VALLREJT H DUHET T TO SUGJOHET Q TH NUK DO T G BN >

< start="264.568" dur="1.767"> QE JANE DUHET T DO BNI DISA DUHET DHE NDRYSHIM >

< start="266.336" dur="0.766"> DIKA GJYKATA E NDRYSHME DHE NDRYSHOJE SI KETO PRESIDENT >

< start="267.137" dur="2.201"> GJYKATA SI KETO PRESIDENT DUHET DUHET SUKSESE PER KETE >

< start="269.373" dur="1.266"> KA QENI SUKSESUAR P FORR K COT CO VEND, ,FAR JU JENI saktësisht >

< start="270.64" dur="1.4"> VENDI, ATFAR JU JET JU JANUN NDRTIM DHE WHFAR IS ITSHT ATSHT QAT >

< start="272.042" dur="1.2"> KUNDR T AND DH ISNI DHE THFAR IS ITSHT THSHT QAT NJER PEZIT DUHET T CH NDRYSHON DHE >

< start="273.243" dur="2.301"> NJERZIT DUHET T TO NDRYSHOJN AND DHE L MOVANI VOTIN E TYRE PVERR MIKE >

< start="275.545" dur="0.366"> LVEVANI VOTIN E TYRE P TOR MIKE BLOOMBERG? >

< start="275.946" dur="1.967"> BLOOMBERG? Unë nuk e di vërtet. >

< start="277.915" dur="1.6"> Unë nuk e di vërtet. STUART: MUND T I KKNI T Y MIR >

< start="279.516" dur="4.704"> STUART: MUND TI KKRKOJ NJ QU PYETJE E MIR P ABR VALENTININEN. >

< start="284.221" dur="0.733"> POR PYETJEN E VALENTINS. OMSHT T VDEKJE. >

< start="284.955" dur="1.3"> OMSHT T VDEKJE. >> Unë shpresoj se HUSBANDI YSHT >

< start="286.29" dur="0.766"> >> Unë shpresoj që HUSBANDI MUA është duke parë. >

< start="287.057" dur="2.168"> Shikuar. STUART: NUK DUHET T G JET A A >

< start="289.259" dur="2.101"> STUART: NUK DO T G DUHET TI N AT LAM DIAMOND, A DUHET? >

< start="291.361" dur="2.401"> LAB DIAMOND, A DUHET TI? >> Le të sigurohemi që ai e bën atë. >

< start="293.764" dur="1.367"> >> Le të sigurohemi që ai e bën atë. Unë mendoj se duhet të flas për të >

< start="295.132" dur="1.433"> Unë mendoj se duhet të flas për të dhe të sigurohem që ai nuk do të bëjë >

< start="296.6" dur="0.699"> DUHET T BNI SIGURISHT NUK DO T DO B DONI KET. >

< start="297.334" dur="3.135"> QË. D LGJONI, DUHET T BE BN H HAPPS ME >

< start="300.47" dur="1.067"> D LGJONI, DUHET T B HNI LAPND WITH ME WITHDO GJITHA NDODH NGA HUSBANDI im. >