45s Sajid Javid: 'Menteri sing ngurmati diri' bakal nolak tuntutan PM images and subtitles

Minangka penghormatan sing paling gedhe kanggo dadi chancellor saka exchequer lan, nalika aku kepenak banget marang perdana menteri pengin milih aku, aku ora bisa nrima kahanan kasebut yen wis nempel. Dadi aku rumangsa yen aku ditinggal tanpa pilihan liya kanggo mundur. Saiki, penerus saya duwe dhukungan lengkap lan perdana menteri terus supaya seneng dhukungan, kaya pamrentah. Kahanan sing ditrapake minangka syarat sing aku ganti kabeh penasehat politikku. Sampeyan ngerti, iki minangka wong sing wis kerja keras banget atas jenenge, ora mung pamrentah, nanging negara kabeh. rampung proyek sing hebat. Aku ora bisa nrima kahanan kasebut. Aku ora percaya manawa ana menteri sing bisa ngajeni marang kondhisi kasebut lan mulane, mula aku rumangsa paling apik kanggo mlaku.

Sajid Javid: 'Menteri sing ngurmati diri' bakal nolak tuntutan PM

Sajid Javid has resigned as chancellor after the prime minister, Boris Johnson, insisted he replace all of his political advisers. Javid has been replaced by his deputy, Rishi Sunak. His resignation comes three weeks before he was meant to introduce his first budget Subscribe to Guardian News on YouTube ► bit.ly/guardianwiressub Sajid Javid resigns as chancellor in Boris Johnson reshuffle ► www.theguardian.com/politics/2020/feb/13/sajid-javid-resigns-as-chancellor-amid-boris-johnson-reshuffle Cabinet reshuffle: Javid urges Johnson not to lose 'character and integrity' in Treasury – live news ► www.theguardian.com/politics/live/2020/feb/13/politics-live-cabinet-reshuffle-set-to-get-underway-live-news Support the Guardian ► support.theguardian.com/contribute Today in Focus podcast ► www.theguardian.com/news/series/todayinfocus The Guardian YouTube network: The Guardian ► www.youtube.com/theguardian Owen Jones talks ► bit.ly/subsowenjones Guardian Football ► is.gd/guardianfootball Guardian Sport ► bit.ly/GDNsport Guardian Culture ► is.gd/guardianculture
classic dom, uk, bloodbath, brexit uk, sajid, tories, sajid javid quits, chancellor, quit, sajid javid resignation, reshuffle, government, news, dominic cummings, dominic cummings sajid javid, chino, resign, boris johnson reshuffle, the budget, self respect, uk news, budget, rishi sunak, sajid javid mp, brexit news, 2020, sajid javid, conservatives, cabinet, sajid javid interview, boris johnson, spads, the saj, javid, sajid javid resigns, politics, economy, sajid javid speech, civil service,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.48" dur="3.26"> Minangka penghormatan sing paling gedhe kanggo dadi chancellor saka exchequer >

< start="3.74" dur="2.28"> lan, nalika aku kepenak banget marang perdana menteri >

< start="6.039" dur="3.621"> pengin milih aku, aku ora bisa nrima kahanan kasebut >

< start="9.66" dur="1.28"> yen wis nempel. >

< start="10.94" dur="3.159"> Dadi aku rumangsa yen aku ditinggal tanpa pilihan liya kanggo mundur. >

< start="14.46" dur="4.02"> Saiki, penerus saya duwe dhukungan lengkap lan perdana menteri terus >

< start="18.48" dur="2.1"> supaya seneng dhukungan, kaya pamrentah. >

< start="21.44" dur="3.9"> Kahanan sing ditrapake minangka syarat sing aku ganti >

< start="25.349" dur="1.43"> kabeh penasehat politikku. >

< start="26.779" dur="3.051"> Sampeyan ngerti, iki minangka wong sing wis kerja keras banget >

< start="29.83" dur="2.08"> atas jenenge, ora mung pamrentah, nanging negara kabeh. >

< start="31.91" dur="1.03"> rampung proyek sing hebat. >

< start="33.38" dur="2.24"> Aku ora bisa nrima kahanan kasebut. >

< start="35.87" dur="3.53"> Aku ora percaya manawa ana menteri sing bisa ngajeni marang kondhisi kasebut >

< start="39.41" dur="3.25"> lan mulane, mula aku rumangsa paling apik kanggo mlaku. >