45s Sajid Javid: 'Sakur menteri anu ngahormatan diri' bakal nolak tungtutan PM images and subtitles

Éta mangrupikeun panghargaan anu ageung pikeun dijantenkeun minangka Canselor tina pésta sareng, sedengkeun kuring kalintang senangna pikeun perdana menteri hoyong masangkeun kuring ogé, kuring henteu tiasa nampi kondisina yen anjeunna napel. Janten kuring ngarasa yén kuring ditinggalkeun kalayan henteu aya pilihan sanés pikeun mundur. Ayeuna, panerusna kuring ngagaduhan dukungan pinuh sareng perdana menteri terus pikeun ngaraosan rojongan pinuh, sakumaha ogé pamaréntahan. Kaayaan anu dipasang, mangrupikeun sarat anu kuring ganti sadaya penasehat politik kuring. Anjeun terang, ieu mangrupikeun jalma-jalma anu nyambut damel luar biasa atas nama, henteu ngan ukur pamaréntah, tapi sadayana nagara. dipigawé pakasaban hebat. Abdi henteu tiasa nampi kaayaan éta. Kuring henteu percanten yén menteri anu ngahargaan diri bakal nampi kaayaan kitu sareng kitu, ku kituna, kuring ngarasa hal anu pangsaéna pikeun dilaksanakeun.

Sajid Javid: 'Sakur menteri anu ngahormatan diri' bakal nolak tungtutan PM

Sajid Javid has resigned as chancellor after the prime minister, Boris Johnson, insisted he replace all of his political advisers. Javid has been replaced by his deputy, Rishi Sunak. His resignation comes three weeks before he was meant to introduce his first budget Subscribe to Guardian News on YouTube ► bit.ly/guardianwiressub Sajid Javid resigns as chancellor in Boris Johnson reshuffle ► www.theguardian.com/politics/2020/feb/13/sajid-javid-resigns-as-chancellor-amid-boris-johnson-reshuffle Cabinet reshuffle: Javid urges Johnson not to lose 'character and integrity' in Treasury – live news ► www.theguardian.com/politics/live/2020/feb/13/politics-live-cabinet-reshuffle-set-to-get-underway-live-news Support the Guardian ► support.theguardian.com/contribute Today in Focus podcast ► www.theguardian.com/news/series/todayinfocus The Guardian YouTube network: The Guardian ► www.youtube.com/theguardian Owen Jones talks ► bit.ly/subsowenjones Guardian Football ► is.gd/guardianfootball Guardian Sport ► bit.ly/GDNsport Guardian Culture ► is.gd/guardianculture
classic dom, uk, bloodbath, brexit uk, sajid, tories, sajid javid quits, chancellor, quit, sajid javid resignation, reshuffle, government, news, dominic cummings, dominic cummings sajid javid, chino, resign, boris johnson reshuffle, the budget, self respect, uk news, budget, rishi sunak, sajid javid mp, brexit news, 2020, sajid javid, conservatives, cabinet, sajid javid interview, boris johnson, spads, the saj, javid, sajid javid resigns, politics, economy, sajid javid speech, civil service,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.48" dur="3.26"> Éta mangrupikeun panghargaan anu ageung pikeun dijantenkeun minangka Canselor tina pésta >

< start="3.74" dur="2.28"> sareng, sedengkeun kuring kalintang senangna pikeun perdana menteri >

< start="6.039" dur="3.621"> hoyong masangkeun kuring ogé, kuring henteu tiasa nampi kondisina >

< start="9.66" dur="1.28"> yen anjeunna napel. >

< start="10.94" dur="3.159"> Janten kuring ngarasa yén kuring ditinggalkeun kalayan henteu aya pilihan sanés pikeun mundur. >

< start="14.46" dur="4.02"> Ayeuna, panerusna kuring ngagaduhan dukungan pinuh sareng perdana menteri terus >

< start="18.48" dur="2.1"> pikeun ngaraosan rojongan pinuh, sakumaha ogé pamaréntahan. >

< start="21.44" dur="3.9"> Kaayaan anu dipasang, mangrupikeun sarat anu kuring ganti >

< start="25.349" dur="1.43"> sadaya penasehat politik kuring. >

< start="26.779" dur="3.051"> Anjeun terang, ieu mangrupikeun jalma-jalma anu nyambut damel luar biasa >

< start="29.83" dur="2.08"> atas nama, henteu ngan ukur pamaréntah, tapi sadayana nagara. >

< start="31.91" dur="1.03"> dipigawé pakasaban hebat. >

< start="33.38" dur="2.24"> Abdi henteu tiasa nampi kaayaan éta. >

< start="35.87" dur="3.53"> Kuring henteu percanten yén menteri anu ngahargaan diri bakal nampi kaayaan kitu >

< start="39.41" dur="3.25"> sareng kitu, ku kituna, kuring ngarasa hal anu pangsaéna pikeun dilaksanakeun. >