143s Dampak kesepakatan rangsangan kanggo Oregonians images and subtitles

KANGGO SUKU MUKA SAIKI NGGawe $ 75,000 SAIKI NGGawe $ 75,000 PER SAIKI NGANGGO $ 75.000 PER YEAR Sapa NGGO $ 75.000 PER YEAR UTAWA Wong sing nggawe $ 75,000 PER YEAR utawa Kurang. KEDAI. KEDAI. INGGRIS KEDAI. LINDSAY NADRICH KEDAI. LOKONG NADRICH SPOKE KEDAI. LINDSAY NADRICH SPOKE TO KEDAI. LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI TENTANG LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI NGENTEN LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI TENTANG IMPACT. EKONOMI TENTANG IMPACT. EKONOMI TENTANG IMPACT. >> EKONOMI TENTANG IMPACT. >> Wartawan: EKONOMI TENTANG IMPACT. >> Wartawan: KELUARGA EKONOMI TENTANG IMPACT. >> Wartawan: PAKEJI KELUASAN >> Wartawan: PAKEJI KELUASAN >> Wartawan: PAKEJI KANGGO PAKAI >> Wartawan: PAKEJIE RELIKUL DITULU TANPA >> Wartawan: PAKEJET RELIEF ING TANPA TO >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING KEBANGSAAN >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING ING SAHA PILIH >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING ING ING ING ING ING >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING DIPENG INI DENGAN Gunakake NEGARA ING ING ING DIPENGAN OLEH GUNUH NEGARA ING ING DIPENG ING ING INI GUNUH NEGARA ING UNDANG-UNDANG DIPUNITA ING SENATE GUNUH NEGARA ING UNTUK DIPENGAN ING SENATE lan GUNUH NEGARA ING UNDANG-UNDANG DIPUNITA ING OGANG SENATE lan RUMAH GUNUH NEGARA ING UNTUK DIPENGAN ING INI NGANGGANG SENATE lan RUMAH Gunakake NEGARA ING ING ING ING ING ING SENATE lan RUMAH ING NGANGGO ING SENATE lan omah Omongane ING SENATE lan RUMAH NGAPAK INI NGANGGO ING SENATE lan RUMAH NGAPAK ING NGANGGO ING SENATE lan RUMAH NGAPAK INI NGANGGO WISAN ING SENATE lan RUMANG TAPI INI NGANGGO WULANG FINANCIAL NATE NGANGGO WULANG FINANCIAL TANGGAL NATE NGANGGO ING FINANCIAL TANGGAL NATE NGANGGO ING SUKU BISNES TANGGAL NATE NGANGGO UNTUK NEGARA UNTUK NEGARA LAN TANGGAL NATE ULANG UNGGUH UNTUK BISNES UNGGAL UNTUK NEGARA LAN PAKSA UNTUK Bisnis lan kulawarga UNTUK PERNIAGAAN lan STRUGGLING UNTUK PERNIAGAAN lan KELUARGA MENENGAH UNTUK PERNIAGAAN lan KEKEP GRANSA KANGGO ING UNTUK UNTUK PERNIAGAAN lan KEKEP PAKSAAN ING UNTUK GAMPANG UNTUK PERNIAGAAN lan KEKELUATAN KABUPATEN ING NGANGGO NGANGGO ING NGANGGO NGANGGO INGGAL-WISI NGEWATI WULAN GAMPANG NAMPAK INGKANGKE ING KANGGO WULAN Nggegirisi NGANGGO ING WANG-UNDANG NATE INGKAT Nggegirisi NGANGGO INGKANG-INGKE ING ING SAH ING WULANG GAMPANG NAMPAK INGKE INGKANG INGKANG UNGGAL MUNGGUT ING ING KANGGO Saben-saben IS SHUT mudhun INGKEH BISA PITUT ING KENE INGKEH BASA NUNGGALKE SAIKI KANGGO ING COVID-19. OF COVID-19. OF COVID-19. IT OF COVID-19. IKU OF COVID-19. IT IS GAMPANG OF COVID-19. IT IS digunakake menyang OF COVID-19. IT IS LAMPIRAN UNTUK KENALUAN IT IS LAMPIRAN UNTUK KENALUAN IT LAMPIRAN UNTUK GOLEKI JUTAWAN IT IS GAMPANG GOLEK ING BISA IT IS GAMPANG UNGGUH UNTUK GOLEKOLEKTUNG DOLLAR IT IS GAMPANG UNGGUH UNTUK NGELIMPUTAN BULAN DOLLARS IN Bank ing DOLLARS IN Milyar DOLLAR ing ASSISTANS Milyar DOLLAR ing ASSISTANS Kanggo Millionait DOLLAR ing ASSISTANCE FOR HOSPITALS, Millionait DOLLAR ing ASSISTANS UNTUK HOSPITALS, AS Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS HURT Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS DIDANGGO DENGAN WELL AS CORPORATIONS HURT BY WELL AS KORPORASI GAMPANG OLEH ING WELL AS CORPORATIONS HURT BY THE OUTBREAK. THE OUTBREAK. THE OUTBREAK. Neng kene THE OUTBREAK. NENG KENE HLO THE OUTBREAK. TI SAIKI THE OUTBREAK. KINI NYAWA THE OUTBREAK. WULUH ING ITU ITU ITU THE OUTBREAK. Yaiku, apa sing kudu dakgawe THE OUTBREAK. WULUH ITU KENE ITU KANGGO WULUH ITU KENE ITU KANGGO Yaiku APA ITU KANGGO ING KENE Wonten ing mriki menapa kemawon ingkang dipuntampi. AVERAGE PERSON. AVERAGE PERSON. Yen aku AVERAGE PERSON. YEN SAMPEYAN AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe $ 75,000 AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe $ 75,000 UTAWA AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk Yen sampeyan nggawe $ 75.000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk Yen sampeyan nggawe $ 75.000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk pitunjuk KANGGO NATE ING SAIKI SAIKI NAIK ING SAIKI $ 1200. $ 1200. $ 1200. Yen aku $ 1200. YEN SAMPEYAN $ 1200. Yen Sampeyan $ 1200. Yen Sampeyan wis ditawani $ 1200. Yen sampeyan lagi ditawani lan $ 1200. Yen Sampeyan wis ditawani lan AS $ 1200. Yen Sampeyan wis ditawani lan AS A Yen Sampeyan wis ditawani lan AS A Yen Sampeyan wis ditawani lan minangka KAMPUNG Yen Sampeyan wis ditawani lan minangka salah sawijining Yen sampeyan lagi diapasangake lan dadi salah sawijining KOLEJ sing sampeyan idham-idhamake Yen sampeyan lagi diapingake lan dadi salah sawijining KARWAI NGGE $ 150,000 Yen sampeyan lagi diapingake lan dadi salah sawijining KAWAI sampeyan nggawe $ 150.000 UTAWA KANGGO Sampeyan Gunakake $ 150,000 UTAWA Sampeyan bisa nggawe $ 150,000 utawa KEDAI, KANGGO Sampeyan GAMPANG $ 150.000 UTAWA KEDAI, ING KANGGO Sampeyan GAMPANG $ 150.000 UTAWA KEDAI, Sampeyan bakal KANGGO Sampeyan GAMPANG $ 150.000 UTAWA Kurang luwih, Sampeyan bakal entuk KANGGO Sampeyan Gunakake $ 150,000 utawa KEDAI, Sampeyan bakal Nuli entuk $ 2400. KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen aku KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. YEN SAMPEYAN KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan duwe anak, KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan duwe anak, sampeyan KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan duwe anak, sampeyan uga bakal ngerti Yen sampeyan duwe anak, sampeyan uga bakal ngerti Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk AN Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk ADDITIONAL Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk dhuwit sing regane $ 500 Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk dhuwit sing regane $ 500 PER DAPAT TAMBAHAN $ 500 PER DAPAT ANU PENTING $ 500 PER. ANAK. ANAK. AT ANAK. ING ANAK. ING PUTIH ANAK. Ing omah ANAK. PADA RUMAH KABUPATEN PUTIH PADA RUMAH KABUPATEN PUTIH PADA WEDNESDAY PUTIH RUMAH ING PUTIH ING KAMPUNG WEDNESDAY AFTERNOON, ING PUTIH ING NGOMONG WEDNESDAY SELEPASON, ING ING PUTIH ING NGOMONG WEDNESDAY ING KAMPUNG, INGKANG SUKU WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE ING WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE ING KITA WEDNESDAY AFTERNOON, INGKANG KANGGO MACAPAT WEDNESDAY AFTERNOON, INGKANG KANGGO NENGKA WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGENTAK KENE WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGANGGO WULANG ING WARNA WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGANGGO WULANG ING WANG ING WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGANGGO WULANGAN ING ING WANG ING Kita KANGGO NARI ING WANG ING Kita KANGGO NATE WANG ING ING KANGGO Kita KANGGO NATE WANG ING ING SULUWIT KITA NGEWIH ING WANG ING dina WULANGAN BULU. NEXT TIGA MINGGU. NEXT TIGA MINGGU. KAMI NEXT TIGA MINGGU. KAMI KANGGO NEXT TIGA MINGGU. KAMI KANGGO TO NEXT TIGA MINGGU. Kita kepengin ngerti, NEXT TIGA MINGGU. Kita kepengin ngerti, banjur, NEXT TIGA MINGGU. KANGGO NAK KANGGO, INGKU, ING KANGGO NAK KANGGO, INGKU, ING Kita kepengin ngerti, banjur, kita KANGGO NAK KANGGO, INGKU, AKU KANGGO KANGGO NAK KENE, KANGGO, INGKU KANGGO KANGGO NAK KANGGO, INGKOH, KANGGO NAK KANGGO Kita kepengin ngerti, banjur, kudu mbayar Kita kepengin ngerti, banjur, kudu mbayar maneh Kita kepengin ngerti, ngerti, apa kita kudu mbayar? Kita kudu mbayar TAX INI? Kita kudu mbayar TAX INI? Aku Kita kudu mbayar TAX INI? Aku TOOK Kita kudu mbayar TAX INI? AKU TOOK Kita kudu mbayar TAX INI? AKU TOOK ING Pitakon Kita kudu mbayar TAX INI? AKU TOOK ING SUKU DUA AKU TOOK ING SUKU DUA AKU NATE TOKONSANA ING SENTUH EKONOMI. EKONOMI. EKONOMI. >> EKONOMI. >> AT EKONOMI. >> IN THE EKONOMI. >> Ing FEDERAL EKONOMI. >> Ing tingkat FEDERAL, EKONOMI. >> ING tingkat FEDERAL, IT >> ING tingkat FEDERAL, IT >> ING tingkat FEDERAL, IT WON'T >> IN THE FEDERAL LEVEL, IT WON'T PERUBAHAN >> IN THE FEDERAL LEVEL, ING NGANGGO NUKU >> IN THE FEDERAL LEVEL, KANGGO NUKAN GAMPANG MUDAH Aja Nggunakake KESIMPULAN Sampeyan Aja Nggunakake KESIMPULAN Sampeyan SAIKI Aja Nggunakake KENAIKAN ING UNTUK PENDAPATAN Aja Nggunakake KESIMPULAN ING UNTUK ASSISTANCE MANAJEN Aja Nggunakake KESIMPULAN UNTUK PROGRAM PENILAIAN PENDIDIKAN UNTUK PROGRAM PENILAIAN PENDIDIKAN UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGENAL UTAWA UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS UTAWA panganan UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS utawa STAMPS panganan UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS ATAWA STAMPS MAKAN UTAWA UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS ATAWA STAMPS Panganan utawa BEDHAN UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS ATAWA STAMPS PAYAN UTAWA KANGGO MACAPAT Utawa opo panganan sing nggegirisi Utawa wong sing seneng-seneng Utawa, panganan STAMPS Utawa sing kedadeyan kaya. IKU. IKU. AT IKU. ING IKU. ING NEGARA IKU. ING TAHAP NEGARA IKU. PADA TANGGAP TANGGO NEGARA IKU. PADA TANGGAP TANGGO NEGARA BISA IKU. ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO DI TAHAP NEGARA NEGARA BASA SAIKI ING TAHAP NEGARA ING AKU KANGGO DENGAN NEGARA DI TAHAP NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA DENGAN NEGARA NEGARA ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO INGGO NEGARA NEGARA NEGARA ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO ING NEGARA NEGARA NEGARA KANGSA ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO ING NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA NATE INI DENGAN NEGARA NEGARA NEGARA Yen padha DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen INI KONSEP DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING KONSEP TO DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING ING KONSEP KANGGO DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING KONSEP UNTUK NATIONAL DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING KONSEP TO KODE NATIONAL. Konfigurasi menyang KOD INN. Konfigurasi menyang KOD INN. >> Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: TO Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: REITERATE, Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: REITERATE, KAMI >> Wartawan: REITERATE, KAMI >> Wartawan: REITERATE, KITA WONG >> Wartawan: REITERATE, Kita ora bakal duwe >> Wartawan: REITERATE, Kita ora bakal duwe >> Wartawan: REITERATE, Kita ora bakal mbayar >> Wartawan: KANGGO ULANG, KANGGO NGANGGO UUD PAYANG >> Wartawan: KANGGO ULANGAN, KANGGO NGANGGO UPA PAKAI PAKAI WONTUNG TINDAK BOLEH ULANG WONTUNG TINDAK Bayar TUKAR FEDERAL ING WIS ING NGANGGO UPA PEDULAN ING ING WIS ING NGANGGO UPA ING PUTRA ING WANG WIS ING NGANGGO UPA PEDULAN ING ING WANG LAN WIS ING NGANGGO UPA ING PUTRA ING WANG LAN AS WIS ING NGANGGO UPA PEDULAN ING ING WANG lan ING ITU Ora Nuwun TINDAK Bayar FEDERAL ING WANG lan AS STANDS, ING WONG lan AS STANDS, ING WONG lan AS STANDS, HE ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora milih ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir apa maneh ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir kaya ngene Dheweke ora mikir kaya ngene Dheweke ora mikir kaya ngene Dheweke ora mikir kaya ngene iki Dheweke ora mikir apa sing kudu mbayar Dheweke ora mikir apa sing kudu mbayar Dheweke ora mikir apa sing kudu mbayar model UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA KANGGO BASA CUKU NEGARA NEGARA, UNLESS KANGGO BUKU NEGARA NEGARA NEGARA, KANGGO BASA KANGGO BASA KUKU NEGARA NEGARA, KANGGO BASA TANGGO KANGGO BASA TUKANG NEGERI NEGARA, KANGGO BUKU TINDAK NGAWALKE TOOK LEGISLATUR BUKH TINDAKAN TOOK KANGGO BUKH TINDAKAN TOOK LUKISAN TO BUKH TINDAKAN TOOK TINDAK UNTUK KOLEKTIF. TINDAKAN KANGGO. TINDAKAN KANGGO. >> TINDAKAN KANGGO. >> NA TINDAKAN KANGGO. >> WULANé TINDAKAN KOLEKTOR. >> SAIKI MASIH TINDAKAN KOLEKTOR. >> SAIKI MASIH TINDAKAN KOLEKTOR. >> SAIKI MASIH KANGGO >> SAIKI MASIH KANGGO >> SAIKI DIGUNAKAN ING KANGGO >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITANGGUT AS >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITENTUKAN AS INI >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITENTUKAN AS INI KENE >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITENTUKAN AS ING IS A >> SAIKI DIGUNAKAN DITIKE AS ING KENE DITANGGO AS ING KENE DITANGGO AS INI KANGGO-BARU DITENGGALKE ING DENGI ISI JAWA BARU-BARU DITENGGALKE ING INI BENTANG-JAMINAN GRATIS DITENGGALKE ING DENGI JAWA ING GRATIS KANGGO GRATIS DITENGGALKE ING INI DADI JAWA BARU-JAMINAN PANJENENGAN BUKAN Ora Rampung DITENGGALKE ING INI DADI JAWA BARU-JAWA BARU NGENTUK DASAR BARU BUKAN ora dibutuhake DASAR BARU BUKAN KANGGO ROLLED OUT YET. YET. YET. >> YET. >> Wartawan: YET. >> Wartawan: TAPI YET. >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA >> Wartawan: TAPI TANPA PUTRA >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAK, luwih >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAK, luwih >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAK, luwih >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIVITI NGAPUT, AS ING FAR AS >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF NGANGGO, ING FAR AS YOU TINDAKAN kanthi luwih cepet, AS ING SAIKI TINDAKAN kanthi luwih cepet, AS ING KENE TINDAKAN kanthi luwih cepet, AS ING SAIKI ING KENE TINDAKAN SULU, AS NGADALIKE ING NGE ING NGGALU TINDAKAN SULU, AS NGEDALU ING NGEYANG MACAPAT ING NGGALU TINDAKAN sing luwih apik, AS LUKU NUNG KENE ING NGLUKU ING NGGALU TINDAKAN SUKU, AS NGEDALIKE ING NGEBUT ING NGANGGALIS ING SUKU KANGGO ING NGGALKE INGKE ING AKU KANGGO ING NGGALKE ING NGE ING NGANGGO KANGGO ING NGGALKE INGKE ING NGANGGANG KANGGO NENG NENGGALKE INGKU ING NGANGGANG ULANG KANGGO ING NGGALKE INGKE ING NGANGGANG ING WANG LAN KANGGO NIKO NENGGALKE INGKE ING NGANGGUT ING WANG LAN BISAN KANGGO NENG NENGGALISKE ING ING NGANGGUT MANGGUT UANG INGNA LAN BISAN KANGGO NENG NENGGALKE INGKE ING ING NGANGGO ING WANG SAIKI lan ora mbayar dhuwit, DAPAT KANGGO lan Ora Bayar TAX, DAPAT KANGGO lan Ora Bayar TAX, FOR PIKIRAN WANG SUKU lan ora mbayar ANAK, KANGGO SAIKI. KANGGO SAIKI. KANGGO SAIKI. >> KANGGO SAIKI. >> NA KANGGO SAIKI. >> WULANé KANGGO SAIKI. >> NA SAIKI AKU KANGGO SAIKI. >> SUKAN AKU NUNGGUL >> SUKAN AKU NUNGGUL >> ING AKU ING UNDANG-UNDANG. Pungkasan. Pungkasan. >> Pungkasan. >> Wartawan: Pungkasan. >> Wartawan: THOUSANDS Pungkasan. >> Wartawan: THOUSANDS ARE Pungkasan. >> Wartawan: THOUSANDS Pungkasan >> Wartawan: THOUSANDS Pungkasan >> Wartawan: THOUSANDS KABEH >> Wartawan: THOUSANDS ora bisa ditindakake, >> Wartawan: THOUSANDS ING KARYA, KENE >> Wartawan: THOUSANDS NGGALAKAKI KARYA, sing ING KAJIAN >> Wartawan: THOUSANDS ora bisa ditindakake, sing nggawe A >> Wartawan: THOUSANDS ING KARYA, KANGGO NUKU REKA KANGGO ING KARYA, sing NAWA APA PAKSA ING KARYA, sing NATE OGOM KOMUNITAS ING KARYA, sing NATE OGOM KOMUNITOR NOMBOR ING KARYA, sing NATE TANPA NOMBOR NOMBOR ING APIK NUMBER APLIKASI FOR NUMBER APLIKASI UNEMPLOYMENT NUMBER APLIKASI INSURANS UNEMPLOYMENT INSURANS UNEMPLOYMENT FAEDAH INSURANS INSURANS INDRAMEN. GAMPANG. GAMPANG. ING GAMPANG. KELUARGA GAMPANG. ING PAKE KETIKA GAMPANG. PAKEJ ING ING KANGGO GAMPANG. PAKEJ ING ING ING KANGGO PAKEJ ING ING ING KANGGO PAKEJ RELIEF ING UNTUK PENTING. PAKEJ RELIEF ING UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING, BY PAKEJ ING GRATIS KANGGO TUNGGAL KANGGO, DENGAN NGAMBUNG PAKEJ ING GRATIS KANGGO TUNGGAL KANGGO, DENGAN NALAKKAN SINO UNEMPLOYMENT, DENGAN NENGKELI Sopo UNEMPLOYMENT, DENGAN NALAKKAN Sapa UNEMPLOYMENT, DENGAN NANGGALKE SUKU SAIKI, UNEMPLOYMENT, DENGAN NENGGALKI SUKU SUKU DUMADAKI, LIKE UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMPI AKAN SAIKI, INGKANG Wong UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMPI AKAN SAIKI, INGGO Wong Sopo IS KANGGO, NANGGO Wong Sopo IS KANGGO, NANGGO INGKUNGAN SUKU IS KANGGO, NANGGO RAKYA YANG TUNGGUH IS LAMPIRAN, NANGGO RAKYO YANG DIDIK ING DIRI. KANGGO DIPANGGO. KANGGO DIPANGGO. Lan KANGGO DIPANGGO. Lan BY KANGGO DIPANGGO. Lan DENGAN NGADI KANGGO DIPANGGO. Lan OGONGI KARYA KANGGO DIPANGGO. Lan OGONGE KANGGO BASA AN Lan OGONGE KANGGO BASA AN Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA $ 600 Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA $ 600 PER Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA $ 600 saben MINGGU Lan DENGAN NAIKI KARYA ANTARI LAMBANG $ 600 MINGGU TAMBAHAN $ 600 PER Minggu MINGGU Gantungan $ 600 PER Minggu MANGTUNG Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUT kanggo Pungkasan wulan, TAMBAHAN $ 600 PER Minggu MANGGIT kanggo PUTIH WULAN, ON Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULIT, ON TOP Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULAN, ING PENTING Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULIT, ING ndhuwur Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULIT, ING PISAN PULANG PULANG, ING PISAN PULANG PULANG, ING PENTING APA NEGARA PULANG PULANG, ING PENTING APA NEGARA PULANG PULANG, ING PENTING APA NEGARA ISTUN. NEGARA PUNTUKAN. NEGARA PUNTUKAN. >> NEGARA PUNTUKAN. >> Pungkasan NEGARA PUNTUKAN. >> ING KANGGO NEGARA PUNTUKAN. >> ING KANGGO MANGGO NEGARA PUNTUKAN. >> ING KANGGO MUDAH bakal nggegulang >> ING KANGGO MUDAH bakal nggegulang >> ING KANGGO MUNGGUH ING NGANGGO >> ING KANGGO MANGGO NATE TULIS >> ING KANGGO MUNGGUH bakal nggegirakake TIGA UTAWA >> ING KANGGO MUNGGUH bakal nggegirakake TIGA UTAWA LAPORAN >> Wong-wong sing duwe pitakon bakal nglumpukake TIGA BULAN utawa Pungkasan wulan, >> ING KANGGO MUNGGUH bakal nggegirakake TIGA UTAWA UTAWA BULANAN WULANG, KANGGO SAIKI TIGA UTAWA PULIT WULANG, BASAR SAIKI UTAWA UTAWA PULANG WULANG, BASAR PAD SAIKI UTAWA UTAWA PULANG WULAN, DASAR ing ING SAIKI TIGA UTAWA PULIT WULAN, DASAR ING LEGISLASI, SAIKI TIGA UTAWA PULIT WULANG, DASAR ING LEGISLASI, SO SULU PULIH UTAWA PULIT WULANG, DASAR ING LEGISLI, JAWA SAIKI APA ATAWA SEBUL WULAN, DASAR ING LEGIS, kaya ngono ING LEGISLAS, KENE ING LEGISLASI, BISAN ING WANG TUNGGAL ING LEGISLASI, JADI PELANGGAN LONGER-TERMUNG. PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen aku PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen KAMI PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita Ora PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita ora bisa ndeleng PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita ora bisa ndeleng iki Yen Kita ora bisa ndeleng iki Yen Kita ora bisa ndeleng iki Yen Kita Ora bisa ndeleng iki SITUASI TAMPILAN Yen Kita Ora bisa ndeleng iki SITUASI TAMPILAN IN Yen Kita Ora bisa ndeleng iki SITUASI ING ING ING INS Yen Kita ora bisa ndeleng ING SITUASI ING ING ING ING ING TARI GAMBANG GAMPANG ING TARI GAMPANG GAMPANG ING Minggu GETARAN WULANG ING Minggu MUNGSA lan Gendhakan GAMPANG ING Minggu WULANG lan BULAN, GETARAN WULANG ING dina Minggu lan BULANAN Gendhakan GAMPANG ING minggu Wengi lan Buwang, banjur CONGRESS MINGGU lan BULANAN, ING PANJEN MINGGU lan BULANAN, INGKANG PANJENENGAN KANGGO MINGGU lan BULAN, MACARI ING KANGGO MINGGU lan BULAN, MACARI ING PANJENUNG NUNG KAPI MINGGU lan BULAN, MAJAWA PANJENENGAN ING KANGGO MINGGU lan BULANAN, INGKANG KANGGO NUNG MUNGGUL KANGGO MINGGU lan BULAN, MACARI ING KANGGO NUNG MUNGKANE MINGGU lan BULANAN, INGKANG KANGGO NUNG MUNGGAL KANGGO MACAPAT ING MINGGU lan BULAN, MACARI ING KANGGO NUNG MUNGKANE DADI NUNGGUH TANGGO NANGGO NENG TO NATE INGKANG NGANGGO NUNG MUNGGUL NATE NATE INGKANG NGANGGO NUNG MUNGGUL NUNGGUL. NGEWANGI. NGEWANGI. >> NGEWANGI. >> Wartawan: NGEWANGI. >> Wartawan: FOR NGEWANGI. >> Wartawan: KANGGO BUNGA >> Wartawan: KANGGO BUNGA >> Wartawan: UNTUK NEGARA NEGARA, >> Wartawan: UNTUK NEGARA NEGARA, IT >> Wartawan: UNTUK NEGARA TANGGAP, ITU AKAN >> Wartawan: UNTUK NEGARA TANGGAP, ITU WIKI BUSINESSES, IT NGAPAK INGKE BUSINESSES, IT NGAPAK INGKE BASA Luwih BUSINESSES, IT NGAPAK INGKE ING ING ING AKU BUSINESSES, IT NGANGGO MACAPAT BASA SAWA BUSINESSES, ITE NATE ING AKU Luwih saka $ 350 BUSINESSES, ING NGANGGO INGKANG BANYAK-MUNGSA $ 350 Yuta BUSINESSES, ITE INGKE ING AKU KANG KANGGIHAN PINANG US $ 350 Luwih saka Loji $ 350 Bilyar PROGRAM PINJAMAN Pinjaman AS $ 350 Bilyar Luwih luwih saka $ 500000000 LOAN PROGRAM DAN Luwih luwih saka PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 350 Luwih luwih saka PROGRAM PINJAMAN AS $ 350 Bilyar lan Yen Bisnis Luwih luwih saka $ 500000000 LOAN PROGRAM lan Yen Bisnis PROGRAM LAN JAWA KANGGO PERNIAGAAN PROGRAM LAN IF BISNES BISA UNTUK KARYA PROGRAM LAN AKU GELENGKONG NEGARA KANGGO BISAH PROGRAM LAN IF BISUKISAN UNTUK KANGGO BUDAYA GAMPANG PROGRAM LAN IF BISUKISAN UNTUK KANGGO BISAH ING ING BISA PROGRAM LAN AKU GELENGKONG UNTUK KERJA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG Karyawan Diposaken ING INI INI Karyawan Dipuntedahaken ING ING BISA, Karyawan Dipuntedahaken ING ING BISA KANGGO, MANY Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING KANGGO, MANY ING Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING KANGGO, MANY ING INI Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING KANGGO, BAKAL ING KELULUSAN Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING ING BISA, MANYEN ING KELULUSAN PINJAMAN

Dampak kesepakatan rangsangan kanggo Oregonians

Josh Lehner, an economist with the state of Oregon, discusses the impact the stimulus deal could have on Oregonians. Subscribe: www.youtube.com/c/KGWNews8 Get the KGW app: kgw.com/appredirect
STIMULUS, money, local, coronavirus,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.967" dur="0.1"> KANGGO >

< start="1.067" dur="0.167"> SUKU MUKA >

< start="1.234" dur="0.067"> SAIKI NGGawe $ 75,000 >

< start="1.301" dur="0.167"> SAIKI NGGawe $ 75,000 PER >

< start="1.468" dur="0.734"> SAIKI NGANGGO $ 75.000 PER YEAR >

< start="2.202" dur="2.269"> Sapa NGGO $ 75.000 PER YEAR UTAWA >

< start="4.471" dur="0.567"> Wong sing nggawe $ 75,000 PER YEAR utawa Kurang. >

< start="5.038" dur="0.233"> KEDAI. >

< start="5.271" dur="0.134"> KEDAI. INGGRIS >

< start="5.405" dur="0.1"> KEDAI. LINDSAY NADRICH >

< start="5.505" dur="0.067"> KEDAI. LOKONG NADRICH SPOKE >

< start="5.572" dur="0.133"> KEDAI. LINDSAY NADRICH SPOKE TO >

< start="5.705" dur="0.334"> KEDAI. LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN >

< start="6.039" dur="0.3"> LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN >

< start="6.339" dur="0.1"> LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI >

< start="6.439" dur="0.1"> LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI TENTANG >

< start="6.539" dur="0.134"> LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI NGENTEN >

< start="6.673" dur="0.767"> LOKONGAN NADRICH SPOKE TO EKONOMI TENTANG IMPACT. >

< start="7.44" dur="0.167"> EKONOMI TENTANG IMPACT. >

< start="7.607" dur="5.005"> EKONOMI TENTANG IMPACT. >> >

< start="12.612" dur="0.467"> EKONOMI TENTANG IMPACT. >> Wartawan: >

< start="13.079" dur="0.2"> EKONOMI TENTANG IMPACT. >> Wartawan: KELUARGA >

< start="13.279" dur="0.267"> EKONOMI TENTANG IMPACT. >> Wartawan: PAKEJI KELUASAN >

< start="13.546" dur="0.201"> >> Wartawan: PAKEJI KELUASAN >

< start="13.747" dur="0.1"> >> Wartawan: PAKEJI KANGGO PAKAI >

< start="13.847" dur="0.066"> >> Wartawan: PAKEJIE RELIKUL DITULU TANPA >

< start="13.913" dur="0.134"> >> Wartawan: PAKEJET RELIEF ING TANPA TO >

< start="14.047" dur="0.267"> >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING KEBANGSAAN >

< start="14.314" dur="0.133"> >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING ING SAHA PILIH >

< start="14.447" dur="0.2"> >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING ING ING ING ING ING >

< start="14.647" dur="0.334"> >> Wartawan: PAKEJET RELIEF DITULU ING DIPENG INI DENGAN >

< start="14.981" dur="0.167"> Gunakake NEGARA ING ING ING DIPENGAN OLEH >

< start="15.148" dur="0.133"> GUNUH NEGARA ING ING DIPENG ING ING INI >

< start="15.281" dur="0.067"> GUNUH NEGARA ING UNDANG-UNDANG DIPUNITA ING SENATE >

< start="15.348" dur="0.167"> GUNUH NEGARA ING UNTUK DIPENGAN ING SENATE lan >

< start="15.515" dur="0.167"> GUNUH NEGARA ING UNDANG-UNDANG DIPUNITA ING OGANG SENATE lan RUMAH >

< start="15.682" dur="0.167"> GUNUH NEGARA ING UNTUK DIPENGAN ING INI NGANGGANG SENATE lan RUMAH >

< start="15.849" dur="0.367"> Gunakake NEGARA ING ING ING ING ING ING SENATE lan RUMAH ING NGANGGO >

< start="16.216" dur="0.233"> ING SENATE lan omah Omongane >

< start="16.449" dur="0.134"> ING SENATE lan RUMAH NGAPAK INI NGANGGO >

< start="16.583" dur="0.167"> ING SENATE lan RUMAH NGAPAK ING NGANGGO >

< start="16.75" dur="0.1"> ING SENATE lan RUMAH NGAPAK INI NGANGGO WISAN >

< start="16.85" dur="0.167"> ING SENATE lan RUMANG TAPI INI NGANGGO WULANG FINANCIAL >

< start="17.017" dur="0.166"> NATE NGANGGO WULANG FINANCIAL >

< start="17.183" dur="0.201"> TANGGAL NATE NGANGGO ING FINANCIAL >

< start="17.384" dur="0.1"> TANGGAL NATE NGANGGO ING SUKU BISNES >

< start="17.484" dur="0.133"> TANGGAL NATE NGANGGO UNTUK NEGARA UNTUK NEGARA LAN >

< start="17.617" dur="0.2"> TANGGAL NATE ULANG UNGGUH UNTUK BISNES UNGGAL UNTUK NEGARA LAN PAKSA >

< start="17.817" dur="0.301"> UNTUK Bisnis lan kulawarga >

< start="18.118" dur="0.033"> UNTUK PERNIAGAAN lan STRUGGLING >

< start="18.151" dur="0.534"> UNTUK PERNIAGAAN lan KELUARGA MENENGAH >

< start="18.685" dur="1.601"> UNTUK PERNIAGAAN lan KEKEP GRANSA KANGGO ING UNTUK >

< start="20.286" dur="0.101"> UNTUK PERNIAGAAN lan KEKEP PAKSAAN ING UNTUK GAMPANG >

< start="20.387" dur="0.3"> UNTUK PERNIAGAAN lan KEKELUATAN KABUPATEN ING NGANGGO >

< start="20.687" dur="0.3"> NGANGGO ING NGANGGO >

< start="20.987" dur="0.067"> NGANGGO INGGAL-WISI NGEWATI WULAN >

< start="21.054" dur="0.1"> GAMPANG NAMPAK INGKANGKE ING KANGGO WULAN >

< start="21.154" dur="0.1"> Nggegirisi NGANGGO ING WANG-UNDANG NATE INGKAT >

< start="21.254" dur="0.2"> Nggegirisi NGANGGO INGKANG-INGKE ING ING SAH ING WULANG >

< start="21.454" dur="0.234"> GAMPANG NAMPAK INGKE INGKANG INGKANG UNGGAL MUNGGUT ING ING KANGGO >

< start="21.688" dur="0.167"> Saben-saben IS SHUT mudhun >

< start="21.855" dur="0.2"> INGKEH BISA PITUT ING KENE >

< start="22.055" dur="0.1"> INGKEH BASA NUNGGALKE SAIKI KANGGO ING COVID-19. >

< start="22.155" dur="0.167"> OF COVID-19. >

< start="22.322" dur="0.067"> OF COVID-19. IT >

< start="22.389" dur="0.166"> OF COVID-19. IKU >

< start="22.555" dur="0.067"> OF COVID-19. IT IS GAMPANG >

< start="22.622" dur="0.267"> OF COVID-19. IT IS digunakake menyang >

< start="22.889" dur="0.234"> OF COVID-19. IT IS LAMPIRAN UNTUK KENALUAN >

< start="23.123" dur="0.267"> IT IS LAMPIRAN UNTUK KENALUAN >

< start="23.39" dur="0.066"> IT LAMPIRAN UNTUK GOLEKI JUTAWAN >

< start="23.456" dur="0.167"> IT IS GAMPANG GOLEK ING BISA >

< start="23.623" dur="0.067"> IT IS GAMPANG UNGGUH UNTUK GOLEKOLEKTUNG DOLLAR >

< start="23.69" dur="0.267"> IT IS GAMPANG UNGGUH UNTUK NGELIMPUTAN BULAN DOLLARS IN >

< start="23.957" dur="0.3"> Bank ing DOLLARS IN >

< start="24.257" dur="0.3"> Milyar DOLLAR ing ASSISTANS >

< start="24.557" dur="3.904"> Milyar DOLLAR ing ASSISTANS Kanggo >

< start="28.461" dur="0.401"> Millionait DOLLAR ing ASSISTANCE FOR HOSPITALS, >

< start="28.862" dur="0.333"> Millionait DOLLAR ing ASSISTANS UNTUK HOSPITALS, AS >

< start="29.195" dur="0.201"> Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS >

< start="29.396" dur="0.066"> Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL >

< start="29.462" dur="0.234"> Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS >

< start="29.696" dur="0.1"> Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS >

< start="29.796" dur="0.1"> Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS HURT >

< start="29.896" dur="0.334"> Tanggapan Kanggo HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS DIDANGGO DENGAN >

< start="30.23" dur="0.167"> WELL AS CORPORATIONS HURT BY >

< start="30.397" dur="0.2"> WELL AS KORPORASI GAMPANG OLEH ING >

< start="30.597" dur="0.1"> WELL AS CORPORATIONS HURT BY THE OUTBREAK. >

< start="30.697" dur="0.2"> THE OUTBREAK. >

< start="30.897" dur="0.067"> THE OUTBREAK. Neng kene >

< start="30.964" dur="0.1"> THE OUTBREAK. NENG KENE HLO >

< start="31.064" dur="0.067"> THE OUTBREAK. TI SAIKI >

< start="31.131" dur="0.2"> THE OUTBREAK. KINI NYAWA >

< start="31.331" dur="0.2"> THE OUTBREAK. WULUH ING ITU ITU ITU >

< start="31.531" dur="0.167"> THE OUTBREAK. Yaiku, apa sing kudu dakgawe >

< start="31.698" dur="0.367"> THE OUTBREAK. WULUH ITU KENE ITU KANGGO >

< start="32.065" dur="0.233"> WULUH ITU KENE ITU KANGGO >

< start="32.298" dur="0.134"> Yaiku APA ITU KANGGO ING KENE >

< start="32.432" dur="0.1"> Wonten ing mriki menapa kemawon ingkang dipuntampi. >

< start="32.532" dur="0.167"> AVERAGE PERSON. >

< start="32.699" dur="0.1"> AVERAGE PERSON. Yen aku >

< start="32.799" dur="0.1"> AVERAGE PERSON. YEN SAMPEYAN >

< start="32.899" dur="0.167"> AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe >

< start="33.066" dur="0.634"> AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe $ 75,000 >

< start="33.7" dur="1.835"> AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe $ 75,000 UTAWA >

< start="35.535" dur="0.567"> AVERAGE PERSON. Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, >

< start="36.102" dur="0.167"> Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, >

< start="36.269" dur="0.134"> Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan >

< start="36.403" dur="0.1"> Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal >

< start="36.503" dur="0.1"> Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk >

< start="36.603" dur="0.267"> Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk >

< start="36.87" dur="0.1"> Yen sampeyan nggawe $ 75.000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk >

< start="36.97" dur="0.367"> Yen sampeyan nggawe $ 75.000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk pitunjuk >

< start="37.337" dur="0.233"> KANGGO NATE ING SAIKI >

< start="37.57" dur="0.1"> SAIKI NAIK ING SAIKI $ 1200. >

< start="37.67" dur="0.167"> $ 1200. >

< start="37.837" dur="0.1"> $ 1200. Yen aku >

< start="37.937" dur="0.101"> $ 1200. YEN SAMPEYAN >

< start="38.038" dur="0.166"> $ 1200. Yen Sampeyan >

< start="38.204" dur="0.1"> $ 1200. Yen Sampeyan wis ditawani >

< start="38.304" dur="0.101"> $ 1200. Yen sampeyan lagi ditawani lan >

< start="38.405" dur="0.166"> $ 1200. Yen Sampeyan wis ditawani lan AS >

< start="38.571" dur="0.401"> $ 1200. Yen Sampeyan wis ditawani lan AS A >

< start="38.972" dur="0.233"> Yen Sampeyan wis ditawani lan AS A >

< start="39.205" dur="0.067"> Yen Sampeyan wis ditawani lan minangka KAMPUNG >

< start="39.272" dur="0.1"> Yen Sampeyan wis ditawani lan minangka salah sawijining >

< start="39.372" dur="0.167"> Yen sampeyan lagi diapasangake lan dadi salah sawijining KOLEJ sing sampeyan idham-idhamake >

< start="39.539" dur="0.667"> Yen sampeyan lagi diapingake lan dadi salah sawijining KARWAI NGGE $ 150,000 >

< start="40.206" dur="0.167"> Yen sampeyan lagi diapingake lan dadi salah sawijining KAWAI sampeyan nggawe $ 150.000 UTAWA >

< start="40.373" dur="1.902"> KANGGO Sampeyan Gunakake $ 150,000 UTAWA >

< start="42.275" dur="0.4"> Sampeyan bisa nggawe $ 150,000 utawa KEDAI, >

< start="42.675" dur="0.267"> KANGGO Sampeyan GAMPANG $ 150.000 UTAWA KEDAI, ING >

< start="42.942" dur="0.134"> KANGGO Sampeyan GAMPANG $ 150.000 UTAWA KEDAI, Sampeyan bakal >

< start="43.076" dur="0.267"> KANGGO Sampeyan GAMPANG $ 150.000 UTAWA Kurang luwih, Sampeyan bakal entuk >

< start="43.343" dur="0.267"> KANGGO Sampeyan Gunakake $ 150,000 utawa KEDAI, Sampeyan bakal Nuli entuk $ 2400. >

< start="43.61" dur="0.167"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. >

< start="43.777" dur="0.1"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen aku >

< start="43.877" dur="0.1"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. YEN SAMPEYAN >

< start="43.977" dur="0.2"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan >

< start="44.177" dur="0.167"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan duwe anak, >

< start="44.344" dur="0.2"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan duwe anak, sampeyan >

< start="44.544" dur="0.3"> KEDAI, Sampeyan bakal entuk $ 2400. Yen sampeyan duwe anak, sampeyan uga bakal ngerti >

< start="44.844" dur="0.167"> Yen sampeyan duwe anak, sampeyan uga bakal ngerti >

< start="45.011" dur="0.067"> Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk >

< start="45.078" dur="0.2"> Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk AN >

< start="45.278" dur="0.1"> Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk ADDITIONAL >

< start="45.378" dur="0.734"> Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk dhuwit sing regane $ 500 >

< start="46.112" dur="0.134"> Yen sampeyan duwe anak, sampeyan bakal entuk dhuwit sing regane $ 500 PER >

< start="46.246" dur="1.701"> DAPAT TAMBAHAN $ 500 PER >

< start="47.947" dur="0.568"> DAPAT ANU PENTING $ 500 PER. >

< start="48.515" dur="0.166"> ANAK. >

< start="48.681" dur="0.101"> ANAK. AT >

< start="48.782" dur="0.133"> ANAK. ING >

< start="48.915" dur="0.134"> ANAK. ING PUTIH >

< start="49.049" dur="0.233"> ANAK. Ing omah >

< start="49.282" dur="0.234"> ANAK. PADA RUMAH KABUPATEN PUTIH >

< start="49.516" dur="0.267"> PADA RUMAH KABUPATEN PUTIH >

< start="49.783" dur="0.2"> PADA WEDNESDAY PUTIH RUMAH >

< start="49.983" dur="0.1"> ING PUTIH ING KAMPUNG WEDNESDAY AFTERNOON, >

< start="50.083" dur="0.1"> ING PUTIH ING NGOMONG WEDNESDAY SELEPASON, ING >

< start="50.183" dur="0.133"> ING PUTIH ING NGOMONG WEDNESDAY ING KAMPUNG, INGKANG SUKU >

< start="50.316" dur="0.167"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE ING >

< start="50.483" dur="0.1"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE ING KITA >

< start="50.583" dur="0.1"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKANG KANGGO MACAPAT >

< start="50.683" dur="0.167"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKANG KANGGO NENGKA >

< start="50.85" dur="0.234"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGENTAK KENE >

< start="51.084" dur="0.133"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGANGGO WULANG ING WARNA >

< start="51.217" dur="0.234"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGANGGO WULANG ING WANG ING >

< start="51.451" dur="0.3"> WEDNESDAY AFTERNOON, INGKE NGANGGO WULANGAN ING ING WANG ING >

< start="51.751" dur="0.2"> Kita KANGGO NARI ING WANG ING >

< start="51.951" dur="0.468"> Kita KANGGO NATE WANG ING ING KANGGO >

< start="52.419" dur="1.201"> Kita KANGGO NATE WANG ING ING SULUWIT >

< start="53.62" dur="0.6"> KITA NGEWIH ING WANG ING dina WULANGAN BULU. >

< start="54.22" dur="0.167"> NEXT TIGA MINGGU. >

< start="54.387" dur="0.134"> NEXT TIGA MINGGU. KAMI >

< start="54.521" dur="0.066"> NEXT TIGA MINGGU. KAMI KANGGO >

< start="54.587" dur="0.134"> NEXT TIGA MINGGU. KAMI KANGGO TO >

< start="54.721" dur="0.233"> NEXT TIGA MINGGU. Kita kepengin ngerti, >

< start="54.954" dur="0.134"> NEXT TIGA MINGGU. Kita kepengin ngerti, banjur, >

< start="55.088" dur="0.334"> NEXT TIGA MINGGU. KANGGO NAK KANGGO, INGKU, ING >

< start="55.422" dur="0.166"> KANGGO NAK KANGGO, INGKU, ING >

< start="55.588" dur="0.1"> Kita kepengin ngerti, banjur, kita >

< start="55.688" dur="0.067"> KANGGO NAK KANGGO, INGKU, AKU KANGGO >

< start="55.755" dur="0.134"> KANGGO NAK KENE, KANGGO, INGKU KANGGO >

< start="55.889" dur="0.2"> KANGGO NAK KANGGO, INGKOH, KANGGO NAK KANGGO >

< start="56.089" dur="0.2"> Kita kepengin ngerti, banjur, kudu mbayar >

< start="56.289" dur="0.234"> Kita kepengin ngerti, banjur, kudu mbayar maneh >

< start="56.523" dur="0.3"> Kita kepengin ngerti, ngerti, apa kita kudu mbayar? >

< start="56.823" dur="0.167"> Kita kudu mbayar TAX INI? >

< start="56.99" dur="0.1"> Kita kudu mbayar TAX INI? Aku >

< start="57.09" dur="0.1"> Kita kudu mbayar TAX INI? Aku TOOK >

< start="57.19" dur="0.2"> Kita kudu mbayar TAX INI? AKU TOOK >

< start="57.39" dur="0.134"> Kita kudu mbayar TAX INI? AKU TOOK ING Pitakon >

< start="57.524" dur="0.333"> Kita kudu mbayar TAX INI? AKU TOOK ING SUKU DUA >

< start="57.857" dur="0.301"> AKU TOOK ING SUKU DUA >

< start="58.158" dur="0.1"> AKU NATE TOKONSANA ING SENTUH EKONOMI. >

< start="58.258" dur="0.167"> EKONOMI. >

< start="58.425" dur="0.066"> EKONOMI. >> >

< start="58.491" dur="0.067"> EKONOMI. >> AT >

< start="58.558" dur="0.567"> EKONOMI. >> IN THE >

< start="59.125" dur="3.604"> EKONOMI. >> Ing FEDERAL >

< start="62.729" dur="0.033"> EKONOMI. >> Ing tingkat FEDERAL, >

< start="62.762" dur="0.367"> EKONOMI. >> ING tingkat FEDERAL, IT >

< start="63.129" dur="0.234"> >> ING tingkat FEDERAL, IT >

< start="63.363" dur="0.133"> >> ING tingkat FEDERAL, IT WON'T >

< start="63.496" dur="0.1"> >> IN THE FEDERAL LEVEL, IT WON'T PERUBAHAN >

< start="63.596" dur="0.201"> >> IN THE FEDERAL LEVEL, ING NGANGGO NUKU >

< start="63.797" dur="0.166"> >> IN THE FEDERAL LEVEL, KANGGO NUKAN GAMPANG MUDAH >

< start="63.963" dur="0.167"> Aja Nggunakake KESIMPULAN Sampeyan >

< start="64.13" dur="0.134"> Aja Nggunakake KESIMPULAN Sampeyan SAIKI >

< start="64.264" dur="0.2"> Aja Nggunakake KENAIKAN ING UNTUK PENDAPATAN >

< start="64.464" dur="0.167"> Aja Nggunakake KESIMPULAN ING UNTUK ASSISTANCE MANAJEN >

< start="64.631" dur="0.1"> Aja Nggunakake KESIMPULAN UNTUK PROGRAM PENILAIAN PENDIDIKAN >

< start="64.731" dur="0.167"> UNTUK PROGRAM PENILAIAN PENDIDIKAN >

< start="64.898" dur="0.5"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGENAL UTAWA >

< start="65.398" dur="2.636"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS UTAWA panganan >

< start="68.034" dur="0.434"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS utawa STAMPS panganan >

< start="68.468" dur="0.267"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS ATAWA STAMPS MAKAN UTAWA >

< start="68.735" dur="0.167"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS ATAWA STAMPS Panganan utawa BEDHAN >

< start="68.902" dur="0.3"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS INGGRIS ATAWA STAMPS PAYAN UTAWA KANGGO MACAPAT >

< start="69.202" dur="0.2"> Utawa opo panganan sing nggegirisi Utawa wong sing seneng-seneng >

< start="69.402" dur="0.1"> Utawa, panganan STAMPS Utawa sing kedadeyan kaya. >

< start="69.502" dur="0.167"> IKU. >

< start="69.669" dur="0.1"> IKU. AT >

< start="69.769" dur="0.134"> IKU. ING >

< start="69.903" dur="0.133"> IKU. ING NEGARA >

< start="70.036" dur="0.067"> IKU. ING TAHAP NEGARA >

< start="70.103" dur="0.233"> IKU. PADA TANGGAP TANGGO NEGARA >

< start="70.336" dur="0.201"> IKU. PADA TANGGAP TANGGO NEGARA BISA >

< start="70.537" dur="0.3"> IKU. ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO >

< start="70.837" dur="0.167"> ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO >

< start="71.004" dur="0.1"> DI TAHAP NEGARA NEGARA BASA SAIKI >

< start="71.104" dur="0.067"> ING TAHAP NEGARA ING AKU KANGGO DENGAN NEGARA >

< start="71.171" dur="0.2"> DI TAHAP NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA DENGAN NEGARA NEGARA >

< start="71.371" dur="0.167"> ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO INGGO NEGARA NEGARA NEGARA >

< start="71.538" dur="0.233"> ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO ING NEGARA NEGARA NEGARA KANGSA >

< start="71.771" dur="0.301"> ING TAHAP NEGARA ING NGANGGO ING NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA NATE INI >

< start="72.072" dur="0.233"> DENGAN NEGARA NEGARA NEGARA Yen padha >

< start="72.305" dur="0.067"> DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen INI KONSEP >

< start="72.372" dur="0.1"> DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING KONSEP TO >

< start="72.472" dur="0.167"> DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING ING KONSEP KANGGO >

< start="72.639" dur="0.167"> DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING KONSEP UNTUK NATIONAL >

< start="72.806" dur="0.267"> DENGAN NEGARA DARI NEGERI Yen ING KONSEP TO KODE NATIONAL. >

< start="73.073" dur="0.166"> Konfigurasi menyang KOD INN. >

< start="73.239" dur="0.167"> Konfigurasi menyang KOD INN. >> >

< start="73.406" dur="0.067"> Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: >

< start="73.473" dur="0.2"> Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: TO >

< start="73.673" dur="0.1"> Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: REITERATE, >

< start="73.773" dur="0.334"> Konfigurasi menyang KOD INN. >> Wartawan: REITERATE, KAMI >

< start="74.107" dur="0.2"> >> Wartawan: REITERATE, KAMI >

< start="74.307" dur="0.1"> >> Wartawan: REITERATE, KITA WONG >

< start="74.407" dur="0.067"> >> Wartawan: REITERATE, Kita ora bakal duwe >

< start="74.474" dur="0.133"> >> Wartawan: REITERATE, Kita ora bakal duwe >

< start="74.607" dur="0.267"> >> Wartawan: REITERATE, Kita ora bakal mbayar >

< start="74.874" dur="0.134"> >> Wartawan: KANGGO ULANG, KANGGO NGANGGO UUD PAYANG >

< start="75.008" dur="0.3"> >> Wartawan: KANGGO ULANGAN, KANGGO NGANGGO UPA PAKAI PAKAI >

< start="75.308" dur="0.167"> WONTUNG TINDAK BOLEH ULANG >

< start="75.475" dur="0.467"> WONTUNG TINDAK Bayar TUKAR FEDERAL ING >

< start="75.942" dur="0.234"> WIS ING NGANGGO UPA PEDULAN ING ING >

< start="76.176" dur="0.4"> WIS ING NGANGGO UPA ING PUTRA ING WANG >

< start="76.576" dur="0.234"> WIS ING NGANGGO UPA PEDULAN ING ING WANG LAN >

< start="76.81" dur="0.2"> WIS ING NGANGGO UPA ING PUTRA ING WANG LAN AS >

< start="77.01" dur="0.3"> WIS ING NGANGGO UPA PEDULAN ING ING WANG lan ING ITU >

< start="77.31" dur="0.234"> Ora Nuwun TINDAK Bayar FEDERAL ING WANG lan AS STANDS, >

< start="77.544" dur="0.166"> ING WONG lan AS STANDS, >

< start="77.71" dur="0.134"> ING WONG lan AS STANDS, HE >

< start="77.844" dur="0.133"> ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora milih >

< start="77.977" dur="0.067"> ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir >

< start="78.044" dur="0.2"> ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir >

< start="78.244" dur="0.201"> ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir apa maneh >

< start="78.445" dur="0.333"> ING WONG lan AS STANDS, Dheweke ora mikir kaya ngene >

< start="78.778" dur="0.167"> Dheweke ora mikir kaya ngene >

< start="78.945" dur="0.067"> Dheweke ora mikir kaya ngene >

< start="79.012" dur="0.1"> Dheweke ora mikir kaya ngene iki >

< start="79.112" dur="0.701"> Dheweke ora mikir apa sing kudu mbayar >

< start="79.813" dur="2.636"> Dheweke ora mikir apa sing kudu mbayar >

< start="82.449" dur="0.166"> Dheweke ora mikir apa sing kudu mbayar model >

< start="82.615" dur="0.234"> UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA >

< start="82.849" dur="0.067"> KANGGO BASA CUKU NEGARA NEGARA, UNLESS >

< start="82.916" dur="0.2"> KANGGO BUKU NEGARA NEGARA NEGARA, KANGGO BASA >

< start="83.116" dur="0.1"> KANGGO BASA KUKU NEGARA NEGARA, KANGGO BASA TANGGO >

< start="83.216" dur="0.2"> KANGGO BASA TUKANG NEGERI NEGARA, KANGGO BUKU TINDAK >

< start="83.416" dur="0.234"> NGAWALKE TOOK LEGISLATUR >

< start="83.65" dur="0.066"> BUKH TINDAKAN TOOK KANGGO >

< start="83.716" dur="0.167"> BUKH TINDAKAN TOOK LUKISAN TO >

< start="83.883" dur="0.167"> BUKH TINDAKAN TOOK TINDAK UNTUK KOLEKTIF. >

< start="84.05" dur="0.167"> TINDAKAN KANGGO. >

< start="84.217" dur="0.1"> TINDAKAN KANGGO. >> >

< start="84.317" dur="0.067"> TINDAKAN KANGGO. >> NA >

< start="84.384" dur="0.167"> TINDAKAN KANGGO. >> WULANé >

< start="84.551" dur="0.166"> TINDAKAN KOLEKTOR. >> SAIKI MASIH >

< start="84.717" dur="0.768"> TINDAKAN KOLEKTOR. >> SAIKI MASIH >

< start="85.485" dur="0.167"> TINDAKAN KOLEKTOR. >> SAIKI MASIH KANGGO >

< start="85.652" dur="2.302"> >> SAIKI MASIH KANGGO >

< start="87.954" dur="0.434"> >> SAIKI DIGUNAKAN ING KANGGO >

< start="88.388" dur="0.233"> >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITANGGUT AS >

< start="88.621" dur="0.167"> >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITENTUKAN AS INI >

< start="88.788" dur="0.167"> >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITENTUKAN AS INI KENE >

< start="88.955" dur="0.334"> >> SAIKI DIGUNAKAN ING DITENTUKAN AS ING IS A >

< start="89.289" dur="0.066"> >> SAIKI DIGUNAKAN DITIKE AS ING KENE >

< start="89.355" dur="0.201"> DITANGGO AS ING KENE >

< start="89.556" dur="0.1"> DITANGGO AS INI KANGGO-BARU >

< start="89.656" dur="0.066"> DITENGGALKE ING DENGI ISI JAWA BARU-BARU >

< start="89.722" dur="0.134"> DITENGGALKE ING INI BENTANG-JAMINAN GRATIS >

< start="89.856" dur="0.2"> DITENGGALKE ING DENGI JAWA ING GRATIS KANGGO GRATIS >

< start="90.056" dur="0.2"> DITENGGALKE ING INI DADI JAWA BARU-JAMINAN PANJENENGAN BUKAN Ora Rampung >

< start="90.256" dur="0.301"> DITENGGALKE ING INI DADI JAWA BARU-JAWA BARU NGENTUK >

< start="90.557" dur="0.2"> DASAR BARU BUKAN ora dibutuhake >

< start="90.757" dur="0.1"> DASAR BARU BUKAN KANGGO ROLLED OUT YET. >

< start="90.857" dur="0.167"> YET. >

< start="91.024" dur="0.2"> YET. >> >

< start="91.224" dur="0.1"> YET. >> Wartawan: >

< start="91.324" dur="0.134"> YET. >> Wartawan: TAPI >

< start="91.458" dur="0.667"> YET. >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA >

< start="92.125" dur="0.267"> >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA >

< start="92.392" dur="2.436"> >> Wartawan: TAPI TANPA PUTRA >

< start="94.828" dur="0.033"> >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAK, luwih >

< start="94.861" dur="0.267"> >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAK, luwih >

< start="95.128" dur="0.167"> >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAK, luwih >

< start="95.295" dur="0.2"> >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIVITI NGAPUT, AS ING FAR AS >

< start="95.495" dur="0.334"> >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF NGANGGO, ING FAR AS YOU >

< start="95.829" dur="0.2"> TINDAKAN kanthi luwih cepet, AS ING SAIKI >

< start="96.029" dur="0.067"> TINDAKAN kanthi luwih cepet, AS ING KENE >

< start="96.096" dur="0.133"> TINDAKAN kanthi luwih cepet, AS ING SAIKI ING KENE >

< start="96.229" dur="0.1"> TINDAKAN SULU, AS NGADALIKE ING NGE ING NGGALU >

< start="96.329" dur="0.167"> TINDAKAN SULU, AS NGEDALU ING NGEYANG MACAPAT ING NGGALU >

< start="96.496" dur="0.233"> TINDAKAN sing luwih apik, AS LUKU NUNG KENE ING NGLUKU ING NGGALU >

< start="96.729" dur="0.334"> TINDAKAN SUKU, AS NGEDALIKE ING NGEBUT ING NGANGGALIS ING SUKU >

< start="97.063" dur="0.167"> KANGGO ING NGGALKE INGKE ING AKU >

< start="97.23" dur="0.1"> KANGGO ING NGGALKE ING NGE ING NGANGGO >

< start="97.33" dur="0.1"> KANGGO ING NGGALKE INGKE ING NGANGGANG >

< start="97.43" dur="0.134"> KANGGO NENG NENGGALKE INGKU ING NGANGGANG ULANG >

< start="97.564" dur="0.166"> KANGGO ING NGGALKE INGKE ING NGANGGANG ING WANG LAN >

< start="97.73" dur="0.201"> KANGGO NIKO NENGGALKE INGKE ING NGANGGUT ING WANG LAN BISAN >

< start="97.931" dur="0.233"> KANGGO NENG NENGGALISKE ING ING NGANGGUT MANGGUT UANG INGNA LAN BISAN >

< start="98.164" dur="0.301"> KANGGO NENG NENGGALKE INGKE ING ING NGANGGO ING WANG SAIKI lan ora mbayar dhuwit, >

< start="98.465" dur="0.2"> DAPAT KANGGO lan Ora Bayar TAX, >

< start="98.665" dur="0.1"> DAPAT KANGGO lan Ora Bayar TAX, FOR >

< start="98.765" dur="0.1"> PIKIRAN WANG SUKU lan ora mbayar ANAK, KANGGO SAIKI. >

< start="98.865" dur="0.167"> KANGGO SAIKI. >

< start="99.032" dur="0.1"> KANGGO SAIKI. >> >

< start="99.132" dur="0.067"> KANGGO SAIKI. >> NA >

< start="99.199" dur="0.133"> KANGGO SAIKI. >> WULANé >

< start="99.332" dur="0.4"> KANGGO SAIKI. >> NA SAIKI AKU >

< start="99.732" dur="0.167"> KANGGO SAIKI. >> SUKAN AKU NUNGGUL >

< start="99.899" dur="0.234"> >> SUKAN AKU NUNGGUL >

< start="100.133" dur="0.1"> >> ING AKU ING UNDANG-UNDANG. >

< start="100.233" dur="0.167"> Pungkasan. >

< start="100.4" dur="0.167"> Pungkasan. >> >

< start="100.567" dur="0.233"> Pungkasan. >> Wartawan: >

< start="100.8" dur="0.1"> Pungkasan. >> Wartawan: THOUSANDS >

< start="100.9" dur="0.1"> Pungkasan. >> Wartawan: THOUSANDS ARE >

< start="101" dur="0.134"> Pungkasan. >> Wartawan: THOUSANDS Pungkasan >

< start="101.134" dur="0.167"> >> Wartawan: THOUSANDS Pungkasan >

< start="101.301" dur="0.133"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH >

< start="101.434" dur="0.134"> >> Wartawan: THOUSANDS ora bisa ditindakake, >

< start="101.568" dur="0.133"> >> Wartawan: THOUSANDS ING KARYA, KENE >

< start="101.701" dur="0.1"> >> Wartawan: THOUSANDS NGGALAKAKI KARYA, sing ING KAJIAN >

< start="101.801" dur="0.834"> >> Wartawan: THOUSANDS ora bisa ditindakake, sing nggawe A >

< start="102.635" dur="0.1"> >> Wartawan: THOUSANDS ING KARYA, KANGGO NUKU REKA KANGGO >

< start="102.735" dur="3.504"> ING KARYA, sing NAWA APA PAKSA >

< start="106.239" dur="0.534"> ING KARYA, sing NATE OGOM KOMUNITAS >

< start="106.773" dur="0.1"> ING KARYA, sing NATE OGOM KOMUNITOR NOMBOR >

< start="106.873" dur="0.334"> ING KARYA, sing NATE TANPA NOMBOR NOMBOR ING APIK >

< start="107.207" dur="0.333"> NUMBER APLIKASI FOR >

< start="107.54" dur="0.167"> NUMBER APLIKASI UNEMPLOYMENT >

< start="107.707" dur="0.1"> NUMBER APLIKASI INSURANS UNEMPLOYMENT >

< start="107.807" dur="0.301"> INSURANS UNEMPLOYMENT >

< start="108.108" dur="0.1"> FAEDAH INSURANS INSURANS INDRAMEN. >

< start="108.208" dur="0.166"> GAMPANG. >

< start="108.374" dur="0.134"> GAMPANG. ING >

< start="108.508" dur="0.133"> GAMPANG. KELUARGA >

< start="108.641" dur="0.1"> GAMPANG. ING PAKE KETIKA >

< start="108.741" dur="0.101"> GAMPANG. PAKEJ ING ING KANGGO >

< start="108.842" dur="0.1"> GAMPANG. PAKEJ ING ING ING KANGGO >

< start="108.942" dur="0.367"> PAKEJ ING ING ING KANGGO >

< start="109.309" dur="0.033"> PAKEJ RELIEF ING UNTUK PENTING. >

< start="109.342" dur="0.2"> PAKEJ RELIEF ING UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING, BY >

< start="109.542" dur="0.1"> PAKEJ ING GRATIS KANGGO TUNGGAL KANGGO, DENGAN NGAMBUNG >

< start="109.642" dur="0.1"> PAKEJ ING GRATIS KANGGO TUNGGAL KANGGO, DENGAN NALAKKAN SINO >

< start="109.742" dur="0.167"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NENGKELI Sopo >

< start="109.909" dur="0.167"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NALAKKAN Sapa >

< start="110.076" dur="0.1"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NANGGALKE SUKU SAIKI, >

< start="110.176" dur="0.134"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NENGGALKI SUKU SUKU DUMADAKI, LIKE >

< start="110.31" dur="0.1"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMPI AKAN SAIKI, INGKANG Wong >

< start="110.41" dur="0.801"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMPI AKAN SAIKI, INGGO Wong Sopo >

< start="111.211" dur="0.2"> IS KANGGO, NANGGO Wong Sopo >

< start="111.411" dur="1.134"> IS KANGGO, NANGGO INGKUNGAN SUKU >

< start="112.545" dur="0.501"> IS KANGGO, NANGGO RAKYA YANG TUNGGUH >

< start="113.046" dur="0.267"> IS LAMPIRAN, NANGGO RAKYO YANG DIDIK ING DIRI. >

< start="113.313" dur="0.2"> KANGGO DIPANGGO. >

< start="113.513" dur="0.067"> KANGGO DIPANGGO. Lan >

< start="113.58" dur="0.133"> KANGGO DIPANGGO. Lan BY >

< start="113.713" dur="0.167"> KANGGO DIPANGGO. Lan DENGAN NGADI >

< start="113.88" dur="0.1"> KANGGO DIPANGGO. Lan OGONGI KARYA >

< start="113.98" dur="0.334"> KANGGO DIPANGGO. Lan OGONGE KANGGO BASA AN >

< start="114.314" dur="0.3"> Lan OGONGE KANGGO BASA AN >

< start="114.614" dur="0.067"> Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA >

< start="114.681" dur="0.1"> Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA $ 600 >

< start="114.781" dur="0.1"> Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA $ 600 PER >

< start="114.881" dur="0.133"> Lan DENGAN NGADI KARYA KARYA $ 600 saben MINGGU >

< start="115.014" dur="0.868"> Lan DENGAN NAIKI KARYA ANTARI LAMBANG $ 600 MINGGU >

< start="115.882" dur="0.2"> TAMBAHAN $ 600 PER Minggu MINGGU >

< start="116.082" dur="1.535"> Gantungan $ 600 PER Minggu MANGTUNG >

< start="117.617" dur="0.434"> Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUT kanggo Pungkasan wulan, >

< start="118.051" dur="0.233"> TAMBAHAN $ 600 PER Minggu MANGGIT kanggo PUTIH WULAN, ON >

< start="118.284" dur="0.167"> Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULIT, ON TOP >

< start="118.451" dur="0.234"> Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULAN, ING PENTING >

< start="118.685" dur="0.2"> Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULIT, ING ndhuwur >

< start="118.885" dur="0.3"> Gantungan $ 600 PER Minggu MANGGUR UNTUK PULIT, ING PISAN >

< start="119.185" dur="0.2"> PULANG PULANG, ING PISAN >

< start="119.385" dur="0.067"> PULANG PULANG, ING PENTING APA NEGARA >

< start="119.452" dur="0.134"> PULANG PULANG, ING PENTING APA NEGARA >

< start="119.586" dur="0.2"> PULANG PULANG, ING PENTING APA NEGARA ISTUN. >

< start="119.786" dur="0.167"> NEGARA PUNTUKAN. >

< start="119.953" dur="0.133"> NEGARA PUNTUKAN. >> >

< start="120.086" dur="0.167"> NEGARA PUNTUKAN. >> Pungkasan >

< start="120.253" dur="0.1"> NEGARA PUNTUKAN. >> ING KANGGO >

< start="120.353" dur="0.234"> NEGARA PUNTUKAN. >> ING KANGGO MANGGO >

< start="120.587" dur="0.233"> NEGARA PUNTUKAN. >> ING KANGGO MUDAH bakal nggegulang >

< start="120.82" dur="0.167"> >> ING KANGGO MUDAH bakal nggegulang >

< start="120.987" dur="0.134"> >> ING KANGGO MUNGGUH ING NGANGGO >

< start="121.121" dur="0.066"> >> ING KANGGO MANGGO NATE TULIS >

< start="121.187" dur="0.701"> >> ING KANGGO MUNGGUH bakal nggegirakake TIGA UTAWA >

< start="121.888" dur="0.601"> >> ING KANGGO MUNGGUH bakal nggegirakake TIGA UTAWA LAPORAN >

< start="122.489" dur="0.5"> >> Wong-wong sing duwe pitakon bakal nglumpukake TIGA BULAN utawa Pungkasan wulan, >

< start="122.989" dur="0.267"> >> ING KANGGO MUNGGUH bakal nggegirakake TIGA UTAWA UTAWA BULANAN WULANG, KANGGO >

< start="123.256" dur="0.167"> SAIKI TIGA UTAWA PULIT WULANG, BASAR >

< start="123.423" dur="0.1"> SAIKI UTAWA UTAWA PULANG WULANG, BASAR PAD >

< start="123.523" dur="0.233"> SAIKI UTAWA UTAWA PULANG WULAN, DASAR ing ING >

< start="123.756" dur="0.067"> SAIKI TIGA UTAWA PULIT WULAN, DASAR ING LEGISLASI, >

< start="123.823" dur="0.134"> SAIKI TIGA UTAWA PULIT WULANG, DASAR ING LEGISLASI, SO >

< start="123.957" dur="0.167"> SULU PULIH UTAWA PULIT WULANG, DASAR ING LEGISLI, JAWA >

< start="124.124" dur="0.333"> SAIKI APA ATAWA SEBUL WULAN, DASAR ING LEGIS, kaya ngono >

< start="124.457" dur="0.334"> ING LEGISLAS, KENE >

< start="124.791" dur="0.133"> ING LEGISLASI, BISAN ING WANG TUNGGAL >

< start="124.924" dur="0.1"> ING LEGISLASI, JADI PELANGGAN LONGER-TERMUNG. >

< start="125.024" dur="0.167"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. >

< start="125.191" dur="0.067"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen aku >

< start="125.258" dur="0.067"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen KAMI >

< start="125.325" dur="0.567"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita >

< start="125.892" dur="2.502"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita Ora >

< start="128.394" dur="0.434"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita ora bisa ndeleng >

< start="128.828" dur="0.334"> PANJENENGAN PANLITU PANJENENGAN. Yen Kita ora bisa ndeleng iki >

< start="129.162" dur="0.267"> Yen Kita ora bisa ndeleng iki >

< start="129.429" dur="0.133"> Yen Kita ora bisa ndeleng iki >

< start="129.562" dur="0.067"> Yen Kita Ora bisa ndeleng iki SITUASI TAMPILAN >

< start="129.629" dur="0.1"> Yen Kita Ora bisa ndeleng iki SITUASI TAMPILAN IN >

< start="129.729" dur="0.167"> Yen Kita Ora bisa ndeleng iki SITUASI ING ING ING INS >

< start="129.896" dur="0.267"> Yen Kita ora bisa ndeleng ING SITUASI ING ING ING ING ING TARI >

< start="130.163" dur="0.2"> GAMBANG GAMPANG ING TARI >

< start="130.363" dur="0.067"> GAMPANG GAMPANG ING Minggu >

< start="130.43" dur="0.133"> GETARAN WULANG ING Minggu MUNGSA lan >

< start="130.563" dur="0.1"> Gendhakan GAMPANG ING Minggu WULANG lan BULAN, >

< start="130.663" dur="0.267"> GETARAN WULANG ING dina Minggu lan BULANAN >

< start="130.93" dur="0.234"> Gendhakan GAMPANG ING minggu Wengi lan Buwang, banjur CONGRESS >

< start="131.164" dur="0.2"> MINGGU lan BULANAN, ING PANJEN >

< start="131.364" dur="0.1"> MINGGU lan BULANAN, INGKANG PANJENENGAN KANGGO >

< start="131.464" dur="0.067"> MINGGU lan BULAN, MACARI ING KANGGO >

< start="131.531" dur="0.133"> MINGGU lan BULAN, MACARI ING PANJENUNG NUNG KAPI >

< start="131.664" dur="0.234"> MINGGU lan BULAN, MAJAWA PANJENENGAN ING KANGGO >

< start="131.898" dur="0.167"> MINGGU lan BULANAN, INGKANG KANGGO NUNG MUNGGUL KANGGO >

< start="132.065" dur="0.2"> MINGGU lan BULAN, MACARI ING KANGGO NUNG MUNGKANE >

< start="132.265" dur="0.2"> MINGGU lan BULANAN, INGKANG KANGGO NUNG MUNGGAL KANGGO MACAPAT ING >

< start="132.465" dur="0.334"> MINGGU lan BULAN, MACARI ING KANGGO NUNG MUNGKANE DADI >

< start="132.799" dur="0.2"> NUNGGUH TANGGO NANGGO NENG TO >

< start="132.999" dur="0.1"> NATE INGKANG NGANGGO NUNG MUNGGUL NATE >

< start="133.099" dur="0.1"> NATE INGKANG NGANGGO NUNG MUNGGUL NUNGGUL. >

< start="133.199" dur="0.167"> NGEWANGI. >

< start="133.366" dur="0.2"> NGEWANGI. >> >

< start="133.566" dur="0.067"> NGEWANGI. >> Wartawan: >

< start="133.633" dur="0.667"> NGEWANGI. >> Wartawan: FOR >

< start="134.3" dur="0.1"> NGEWANGI. >> Wartawan: KANGGO BUNGA >

< start="134.4" dur="2.103"> >> Wartawan: KANGGO BUNGA >

< start="136.503" dur="0.433"> >> Wartawan: UNTUK NEGARA NEGARA, >

< start="136.936" dur="0.267"> >> Wartawan: UNTUK NEGARA NEGARA, IT >

< start="137.203" dur="0.2"> >> Wartawan: UNTUK NEGARA TANGGAP, ITU AKAN >

< start="137.403" dur="0.267"> >> Wartawan: UNTUK NEGARA TANGGAP, ITU WIKI >

< start="137.67" dur="0.201"> BUSINESSES, IT NGAPAK INGKE >

< start="137.871" dur="0.1"> BUSINESSES, IT NGAPAK INGKE BASA Luwih >

< start="137.971" dur="0.033"> BUSINESSES, IT NGAPAK INGKE ING ING ING AKU >

< start="138.004" dur="0.167"> BUSINESSES, IT NGANGGO MACAPAT BASA SAWA >

< start="138.171" dur="0.267"> BUSINESSES, ITE NATE ING AKU Luwih saka $ 350 >

< start="138.438" dur="0.133"> BUSINESSES, ING NGANGGO INGKANG BANYAK-MUNGSA $ 350 Yuta >

< start="138.571" dur="0.334"> BUSINESSES, ITE INGKE ING AKU KANG KANGGIHAN PINANG US $ 350 >

< start="138.905" dur="0.267"> Luwih saka Loji $ 350 Bilyar >

< start="139.172" dur="0.067"> PROGRAM PINJAMAN Pinjaman AS $ 350 Bilyar >

< start="139.239" dur="0.066"> Luwih luwih saka $ 500000000 LOAN PROGRAM DAN >

< start="139.305" dur="0.201"> Luwih luwih saka PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 350 >

< start="139.506" dur="0.1"> Luwih luwih saka PROGRAM PINJAMAN AS $ 350 Bilyar lan Yen Bisnis >

< start="139.606" dur="0.867"> Luwih luwih saka $ 500000000 LOAN PROGRAM lan Yen Bisnis >

< start="140.473" dur="0.267"> PROGRAM LAN JAWA KANGGO PERNIAGAAN >

< start="140.74" dur="0.134"> PROGRAM LAN IF BISNES BISA UNTUK KARYA >

< start="140.874" dur="0.133"> PROGRAM LAN AKU GELENGKONG NEGARA KANGGO BISAH >

< start="141.007" dur="0.1"> PROGRAM LAN IF BISUKISAN UNTUK KANGGO BUDAYA GAMPANG >

< start="141.107" dur="0.1"> PROGRAM LAN IF BISUKISAN UNTUK KANGGO BISAH ING ING BISA >

< start="141.207" dur="0.334"> PROGRAM LAN AKU GELENGKONG UNTUK KERJA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG >

< start="141.541" dur="0.233"> Karyawan Diposaken ING INI INI >

< start="141.774" dur="0.101"> Karyawan Dipuntedahaken ING ING BISA, >

< start="141.875" dur="0.066"> Karyawan Dipuntedahaken ING ING BISA KANGGO, MANY >

< start="141.941" dur="0.1"> Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING KANGGO, MANY ING >

< start="142.041" dur="0.201"> Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING KANGGO, MANY ING INI >

< start="142.242" dur="0.2"> Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING KANGGO, BAKAL ING KELULUSAN >

< start="142.442" dur="0.834"> Karyawan Dipuntedahaken ING BISA ING ING BISA, MANYEN ING KELULUSAN PINJAMAN >