143s Влијание на договорот за стимул за Орегонците images and subtitles

СЗО КОЈ ГО ПРАВИ КОЈ ЗАПОМНЕ 75.000 УСД КОЈ ОД 75.000 УСД ПЕР КОЈ ДОБИ 75.000 УСД ГОДИНА КОЈ ДОБИ 75.000 УСД ПО ГОДИНА ИЛИ КОЈ ДОБИ 75.000 УСД ПО ГОДИНА ИЛИ МАЕ. ЛЕС. ЛЕС. ЛИНДЕСЕ ЛЕС. Линдсеј Надрич ЛЕС. ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПОКА ЛЕС. ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО ЛЕС. ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО АН ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО АН ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО ЕКОНОМИСТ ЛИНДЕСЕ НАДРИШ ПРИСТАП ДО ЕКОНОМИСТ ЗА ОДГОВОР ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ЕКОНОМИСТ ЗА ОД ЛИНДЕСЕ НАДРИШ ПРИСТАП ДО ЕКОНОМИСТ ЗА СО ВЛИЈАНИЕ. Економист за влијанието. Економист за влијанието. >> >> Економист за влијанието. >> Новинар: Економист за влијанието. >> Новинар: ВЕРУВАЕ Економист за влијанието. >> Новинар: СОВЕТНА ПАКЕТ >> Новинар: СОВЕТНА ПАКЕТ >> Репортер: СОВЕТНИОТ ПАКУВАAGEЕ Сè уште >> Новинар: СЕ ПОТРЕБНИТЕ ПОВТОРНИ ПАКЕТ >> Новинар: СОВЕТНИОТ ПАКЕТ СЕ ПОТРЕБНО ДА >> Репортер: СОВЕТНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБИТЕ >> Новинар: ПОВТОРНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБИТЕ >> Новинар: ПОВТОРНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИТЕ >> Новинар: ПОВТОРНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИТЕ ПОТРЕБНИ Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на СЕНАТИТЕ СЕ ПОТРЕБНИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ РАБОТИ СЕНАТ И Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на Сенатот и куќата Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на СЕНАТИТЕ И ДОМАНОТО НО Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на СЕНАТИТЕ И ДОМ, но тоа СЕНАТИТЕ И КУUSАТА НО ИТ СЕНАТИТЕ И КУUSАТА НО МОЕ СЕНАТИТЕ И КУUSАТА, НО МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ СЕНАТИТЕ И КУUSАТА, НО МОЕ ДА СЕ РЕДИМЕ ФИНАНСИСКО СЕНАТИТЕ И КУUSАТА НО, WЕ ПОДДРШКА ФИНАНСИСКА ПОМОШ PROЕ ОДДЕТЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ WЕ ПРИДНЕВЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА PROЕ ОДДЕТЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА БИЗНИС PROЕ ОДДЕТЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА БИЗНИС И PROЕ ПОДДРШКА ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСКИ СЕМЕЈСТВО ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСКО СВЕТСКО ДО ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА СЕМЕЈСТВО ДА СЕ РАБОТИ ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА СЕМЕЈСТВО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА СЕМЕЈСТВО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБРА СВЕЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ Добро СВЕЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ СЕ СВЕТСКО ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ СЕКОЈ Е БЕЗБЕДНО ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ СЕКОГАШ СВЕТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ДРУИ СВЕТСКО ДА СЕ ДА СЕ УБИЕ ДА СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ЗАВРШИ ДЕКА СЕКОЈ ДА СЕ ЗАВРШИ ДАЛИ ПОСТОИ СЕКОЈ ДА СЕ ЗАВРШИ ПОСТОИ НА СИТЕ Е ЗАШТИТЕ ПОСТОИ НА ПОВЕД-19. НА СОВЕТ-19. НА СОВЕТ-19. ИТ НА СОВЕТ-19. Е НА СОВЕТ-19. ИЗВЕДУВА НА СОВЕТ-19. ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА НА СОВЕТ-19. ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА Вклучува ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА Вклучува ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА БИЛИОНИ ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА МИЛИИ НА ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА МИЛИИ ДОЛАРИ ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА МИЛИОНИ НА ДОЛАРИ ВО МИЛИИ ДОЛАРИ ВО МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШ МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШ ЗА ПАР МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШНА ПО ЗДРУНИЦИ, МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШ ЗА ПОСЛУГИ, АС ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, АС ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, КАКО Добро ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, КАКО ДА СЕ ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, КАКО ДОБРА КОРПОРАЦИИ ПОДОБРУВА HЕ ЗА БОЛНИЦИ, КАКО ДОБРА КАКО КОРПОРАЦИИ ПОДОБРУВА HЕ ЗА БОЛНИЦИ, КАКО ДА ДО КОРПОРАЦИИ ОД ВАНО Добро како КОРПОРАЦИИ ОД ВАURНО Добро како КОРПОРАЦИИ ОД ВАШАТА Добро, како КОРПОРАЦИИ ПОГЛАСНО СО НАДВОР. НАСТАНОТ. НАСТАНОТ. ОВДЕ НАСТАНОТ. ОВДЕ Е НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО Е НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО СМЕ НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕЕ ЗА НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕЕ ЗА ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕЕ ЗА ОВДЕ Е ШТО СМЕТИ ЗА ПРОДАБА ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕТИ ЗА ЛИЦА ЗА ПРОДАБА. ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. Ако ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО ТИ ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО ДА СЕ ПРАВИТЕ ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО СИ ПРАВЕТЕ 75.000 УСД ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. ДАКО ДАИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО СИ ПОВЕЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, АКО СИ ПОВЕЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, ДАКО СИ ПОВЕЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, ВАС АКО САМО 75,000 УСД ИЛИ ПОВЕЕ, САКАТЕ АКО ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ПОВЕ YЕ, Е ДОБИЕ АКО ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СЕ ДОБИВИТЕ АКО ДА СПИРАТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СЕ ПРИГРИШТЕТЕ ДАКО ДАИТЕ 75.000 УСД ИЛИ МАESSЕ, ETЕ СЕ ПРИДНЕТЕ ПРИРАЧНИК ЗА WЕ СЕ ПОДДРШКА ПРОВЕР ЗА WЕ СЕ ПОГЛЕДАТ ПРОВЕД ЗА 1200 УСД. 1200 американски долари 1200 американски долари Ако 1200 американски долари АКО ТИ 1200 американски долари АКО СТЕ 1200 американски долари АКО САМО САМИТЕ 1200 американски долари АКО САМО САМИТЕ И 1200 американски долари АКО САМО САМИ И САМО 1200 американски долари АКО САМО САМИТЕ И КАКО А. АКО САМО САМИТЕ И КАКО А. АКО СИ СЕ ОБВИНЕТЕ И КАКО СОВЕЕ ДАКО СЕ СЕ ОБВЕЗИТЕ И КАКО ДА СЕ УЧЕСТВО АКО САМО САМИТЕ И КАКО САМО СОРАБОТНО ДА СЕ САМО ДАКО СЕ СЕ ОБВИНЕТЕТЕ И КАКО КОЛКУ СВЕТЕ 150.000 УСД АКО СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕТЕ И КАКО СОВЕТНИК, ВАШАТЕ 150.000 УСД ИЛИ СОВЕЕТЕ ДА СЕ ПРАВИ 150.000 УСД ИЛИ СОВЕЕТЕ ДА САКАТЕ 150.000 УСД ИЛИ ЛЕС, СОВЕЕТЕ ДА САКАТЕ 150.000 УСД ИЛИ МАESSЕ, ВАС СОВЕЕТЕ ДА САКАТЕ 150.000 УСД ИЛИ ЛЕС, САКАТЕ СОВЕЕТЕ ДА СИ ПОБЕДИТЕ 150 000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СЕ ДОБИВЕ СОВЕТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАте 150.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СИДЕТЕ 2400 УСД. ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. Ако ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. АКО ТИ ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. АКО ИМАТЕ ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. Ако имате деца, ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. Ако имате деца, ВАС ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. АКО ДАКАТЕ ДЕЦА, МОЕТЕ АКО ДАКАТЕ ДЕЦА, МОЕТЕ АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, WЕ ДОБИЕ АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, WЕ СЕ ДОБИЕТЕ АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, WЕ СЕ ДОБИЕ ДОПОЛНИТЕЛНО АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, ETЕ СЕ ДОДЕЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 500 УСД АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, ETЕ ДОБИЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ 500 УСД Добијте ДОПОЛНИТЕЛНИ 500 УСД Добијте ДОДЕЛНИ ДЕЦА 500 УСД. ДЕЦА. ДЕЦА. А.Т. ДЕЦА. КАЈ ДЕЦА. НА БЕЛО ДЕЦА. ВО БЕЛАТА куќа ДЕЦА. НА БЕЛИСКИ ДОБИРКИ КУА НА БЕЛИСКИ ДОБИРКИ КУА НА БЕЛИСКИ ДОМАА ПРИСТАПЕН СРЕДЕН НА БЕЛИСКИ ДОМАИ ПРИСТАПУВА СРЕДНО СЕКОЈ ПЕТОК, НА БЕЛИСКИ ДОМАИ ПРИКОН СРЕДНО СЕКОЈ ПЕТ, ТОА НА БЕЛИСКИ ДОМАИ ПРИКЛУЧУВА СРЕДНО СЕКОЈ ПОСТОЕ, ТИЕ СЕ СЕ СРЕДА ПОСТОЕ, ТОА ПОСЕБА СРЕДНО ПОСТОЕ, ОВИЕ СЕ ОГЛАСИМЕ СРЕДА ПОСЛЕ ДА СЕ ПОВЕЕ СРЕДА ПОСЛЕ ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ СРЕДА ПОСЛЕ ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ, МОUЕ МОЕ ДА ГО ГЛАСАМЕ ОВА СРЕДНО ПОСТОЕ, ОВИЕ СЕ ГО ГОДИРАМЕ ОВОЈ ПАР СРЕДНО ПОСЛЕДНИК, ТЕА ГО ПОВЕЕМЕ ДА СЕ ГО ГОДИМАМА ОВАА ПАР ВО СРЕДНО ПОСЛЕДНИК, ТЕА ГО ПОВЕЕ МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМАМАТ ОВАА ПАР ВО НЕ МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМАМЕ ОВАА ПАР ВО СО МОЕ ДА ГО ГО ОДГОВИМЕ ПАРИОТ ПАР ВО СЛЕДНО МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМАМЕ ОВАА ПАР ВО СЛЕДНО Три МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕ ОВАА ПАР ВО СЛЕДНИТЕ Три недели. СЛЕДНИ Три недели. СЛЕДНИ Три недели. НИЕ СЛЕДНИ Три недели. НИЕ САКАВМЕ СЛЕДНИ Три недели. САКАМ ДА СЛЕДНИ Три недели. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ, СЛЕДНИ Три недели. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, МАЛКУ, СЛЕДНИ Три недели. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, СЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, СЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, СЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, СЕКОГАШ, МОРАМЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, СЕКОГАШ, МОРАТЕ ДА СЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, МОРАТЕ ДА СЕ УПОТРЕБАМЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, мораме да платиме даночна обврска САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, МОРА ДА СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ДАНОКОТ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, МОЕМЕ ДА СЕ плаќаме ДАНОЦИ ОД ОВАА? МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? Јас МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЗЕДОВ МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЈАС ПОСТОИ ТОА МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЈАС ПОСТОИМЕ ПРАШАА МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЈАС ДА СЕ ПРАШАМ ДЕЛ ПРАШАА ЈАС ДА СЕ ПРАШАМ ДЕЛ ПРАШАА ЈА ДА ЈА ПРАШАМ ДЕКА ПРАШАА ДВЕ ЕКОНОМИСТ. ЕКОНОМИСТ. ЕКОНОМИСТ. >> >> ЕКОНОМИСТ. >> АТ ЕКОНОМИСТ. >> НА СЕ ЕКОНОМИСТ. >> НА ФЕДЕРАЛ ЕКОНОМИСТ. >> На федералното ниво, ЕКОНОМИСТ. >> На федералното ниво, ИТ >> На федералното ниво, ИТ >> На федералното ниво, нема да >> На федералното ниво, нема да менува >> На федералното ниво, нема да ви менува >> На федералното ниво, тоа нема да ја менува вашата моќност WЕ СЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА ДОБИВОСТ WЕ СЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА ДОБИВНОСТ ЗА WЕ СЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА ДОБИВОСТ ЗА ДОБИВНОСТ WЕ ЈА ПРОМЕНАТ ВАШАТА ДОБИВОСТ ЗА ДОГОВОРНА ПОМОШ WЕ ЈА ПРОМЕНАТ ВАШАТА ДОБИВОСТ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДОБРУВАЕ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДДРШКА ПОМОШ ИЛИ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДДРШКА, ИЛИ ХРАНА ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ПОДОБРУВАЕ ИЛИ МАСКИ ЗА ХРАНА ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДДРШКА, ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ПОДОБРУВАЕ ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ СЕ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ПОДОБРУВАЕ ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА, ИЛИ СЕ ДОГОВОРИ ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ СЕ ДОБИВ ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ТОА. ТОА ТОА А.Т. ТОА КАЈ ТОА НА ДРАВАТА ТОА НА ДРАВНАТА ЛИВЕЛ ТОА НА ДРАВНАТА НИВО ИТ ТОА ВО ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ Е ТОА НА ДР STАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОИ НА ДР STАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОИ НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛТЕ ARYЕ СЕ ПРОМЕНИ НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОИ СО ДРАВ НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛТЕ Е ПОСТОРНО СО ДРАВНИОТ СО ДРАВА НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОРНО СО ДРАВА СО ДРАВА НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛТЕ Е ПОСТОИТЕ СО ДРАВОТ СО ДРАВА СО ДРАВАТА, ДАКО НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОРНО СО ДРАВНИК СО ДР IFАВНИК, СО ТОА ПО ДРАВОТ СО ДР STАВА СО ДРАВА ДА СЕ ТОА ПО ДРАВОТ СО ДРАВНА СО КОНФОРМА ПО ДРАВОТ СО ДРАВ ДА СЕ КОНФОРМА ДА ПО ДРАВОТ СО ДРАВА, СО ДА СЕ СОГЛАСАТ СО ДРАВАТА ПО ДРАВНИОТ ПРИДРИ ДА СЕ СОГЛАСАТ НА НАЦИОНАЛНОТО ПО ДРАВНИОТ ПРИДРИ ДА СЕ КОНФОРМИРА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> >> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: ТО КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРАТЕ, КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ СМЕ >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАРАТЕ, НЕ СМЕЕ >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАРАТЕ, НЕ СМЕЕ ДА СЕ >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБА >> Репортер: ДА СЕ РЕТИРАТЕ, НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ ДА ПЛАТИМЕ ФЕДЕРАЛ >> Репортер: ДА СЕ РЕТИРАТЕ, НЕ МОЕ ДА СЕ ИСПЛАТУВАМЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ Нема да мора да плати федерални даноци WЕ НЕ МОАТ ДА ГО ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИТЕ ДАНИЦИ WЕ НЕ МОРА ДА ГО ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИТЕ ДАНИЦИ НА WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИТЕ WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИ И WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИ И КАКО WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРСКИ ДАНОЦИ НА ПАРИ И КАКО ИТ WЕ НЕ МО TOАТ ДА ЈА ПРОДАМ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИТЕ И КАКО ШТО СТАНИ, НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПЛИ, НА ПАРИТЕ И КАКО ШТО СТАНИ, НЕ НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ СЕ НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ СЕ СМЕЕ НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ МИСЛУВАМЕ НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ СЕ СМЕТУВАМЕ НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕМА ДА СЕ МИСЛУВАМЕ НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ НЕ МИСЛЕ ДА СЕ СМЕЕ НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ ИМАМЕ ДА ГО ИСПЛАТУВАМЕ ДРАВНИ ДАНИЦИ НЕ МОINЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА СМЕЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМ ДРАВНИТЕ ДАНИЦИ ПОДАТОК, ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИ ДАНИЦИ ПОДЕЛИ, ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИТЕ ДАНОЦИ ПОДАТОК, НЕ ЕДНО ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИ ДАНИЦИ ПОДЕЛИ, СЕ ДЕЛО ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИТЕ ДАНОЦИ ПОДЕЛИ, СЕ ДА СЕ ЛЕГИСЛАТУРА ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВИТЕ ДАНИЦИ ПОДЕЛИ, СЕ ДА СЕ ЛЕГИСЛАТУРА НЕ Е ЛЕГИСЛАТУРА ПОСТОИ НЕ Е ДЕЛА ЛЕГИСЛАТУРА АКЦИЈА НА ПРАВО ДЕЛИ ПРАВНА ЛЕГИСЛАТУРА АКЦИЈА НА НЕ Е ДЕЛА ЛЕГИСЛАТУРА АКЦИЈА НА ПРАШААТА. АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> >> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> ТОА АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е сè уште АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е сè до АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е сè уште да биде >> Тоа е сè уште да биде >> ДА СЕ СЕ ТРЕБА ДА СЕ ОДГОВОРИ >> ДА СЕ СЕ ТОА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО >> ТОА СЕ СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО ОВАА >> Тоа е сè уште да се утврди како што е тоа >> ТОА ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО ОВА Е А >> ТОА ДА СЕ ДРУИ ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е Бренд- ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е Бренд- ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БИНД - НОВА ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БАНДА- НОВА ПОЛИТИКА ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е Бренд-НОВА ПОЛИТИКА НЕ ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БИНД - НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ ЦЕНА ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БАНДА- НОВА ПОЛИТИКА НЕ ЦЕЛО РЕГИСНО ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БАНДА- НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ РАБОТНА НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ РАБОТНО РЕВИЗИРАНА НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ ДОВЕЛНО РЕЛИЗИРАНА ДАС. Сепак Сепак >> >> Сепак >> Новинар: Сепак >> Новинар: НО Сепак >> Новинар: НО БЕЗ >> Новинар: НО БЕЗ >> Новинар: НО БЕСПЛАТНО >> Новинар: НО БЕЗ ДРУГНА АКЦИЈА, >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО ПОДОБРИ >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО СЕ ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ВАС ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ДА СЕ ЗНАЕТЕ ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ ДА ЗНАЕТЕ ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ДА ЗНАЕТЕ ЛУЕ ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛААТ ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОДОБРО ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА СЕ Е ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА СЕ Е ДОБИЕ ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА СЕ Е ДОБИВИТЕ ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛАКОВИТЕ, ДАЛИ ДА ГО ДОБИВЕ ПАРИТЕ ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИ И ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИ И НЕ ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИТЕ И НЕ ПЛАТИТЕ ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛААТ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИТЕ И НЕ ПЛАТУВА ДАНОК, ДОБИТЕ ПАРИ И НЕ плаќајте ДАНОЦА, ДОБИТЕ ПАРИ И НЕ ПЛАТУВА ДАНОК, ЗА ДОБИТЕ ПАРИ И НЕ плаќајте ДАНОЦА, СЕГА. ЗА СЕГА. ЗА СЕГА. >> >> ЗА СЕГА. >> ТОА ЗА СЕГА. >> Тоа е ЗА СЕГА. >> Тоа е мое ЗА СЕГА. >> ТОА МОYЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ >> ТОА МОYЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ >> ТОА МОYЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДЕНЕС. ДЕНЕС ДЕНЕС >> >> ДЕНЕС >> Новинар: ДЕНЕС >> Новинар: Илјадници ДЕНЕС >> Новинар: Илјадници се ДЕНЕС >> Новинар: Илјадници се надвор >> Новинар: Илјадници се надвор >> Новинар: Илјадници се излезени од >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, која е >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, што значи >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, што значи А >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, за што значи рекорд ЗА РАБОТА, КОГА САМО РЕКОРД ЗА РАБОТА, КОИ СЕ СМЕТЕ БЕЗБЕДНО БРОЈ ЗА РАБОТА, КОГА СМЕТЕ БАРА NЕ БРОЈ НА БЕЗБЕДНОСТ ЗА РАБОТА, КОГА САМО РЕКОРД БРОЈ ПРИЈАВУВА ЗА БРОЈ ПРИМЕНА ЗА БРОЈ АПЛИЦИРА ЗА ЗАБЕЛУВАЕ БРОЈ ПРИЈАВУВА FORЕ ЗА ОСИГУРУВА UNЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ ОСИГУРУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ ОСИГУРУВАЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. ПРИДОБИВКИ. ПРИДОБИВКИ. СЕ ПРИДОБИВКИ. ВЕРУВАЕ ПРИДОБИВКИ. СОВЕТНИОТ ПАКЕТ ПРИДОБИВКИ. RЕ БИДЕ ПОВРЗАНИОТ ПАКЕТ ПРИДОБИВКИ. ПОВЕ BЕТО НА СОВЕТНИОТ ПАКЕТ OUЕ КРИГА ПОВЕ BЕТО НА СОВЕТНИОТ ПАКЕТ OUЕ КРИГА СОВЕТНИОТ ПАКЕТ WЕ БИДЕ ДА СЕ РАБОТНО, СОВЕТНИОТ ПАКЕТ WЕ БИДЕ ДА РАБОТНО, НЕ СОВЕТНИОТ ПАКУВАЕ Е БИДЕ ПРАБОТУВАЕ, СО ПОСТОРУВАЕ СОВЕТНИОТ ПАКУВАЕ Е БИДЕ ПРАБОТУВАЕ, ПОСТОРУВА СО КОЈ БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ НА КОЈ БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е САМО, БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е САМО, САМО БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е САМО, ЛА СЕ ЛУЕ БЕСПЛАТНОСТ, СО ПОГЛЕДУВАЕ КОЈ Е САМО, САМО ЛУЕ КОЈ Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОЈ Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОИ СЕ Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОИ СЕ САМО Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОИ СЕ САМО ВРАБОТУВА. САМО ВРАБОТУВА. САМО ВРАБОТУВА. И САМО ВРАБОТУВА. И под САМО ВРАБОТУВА. И СО ДОДЕЛУВАЕ САМО ВРАБОТУВА. И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ САМО ВРАБОТУВА. И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ АН И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ АН И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНО И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСД И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСД И СО ДАЛУВАЕ НА РАБОТНИЦИ Дополнителна недела од 600 УСД И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНА 600 УСД ЗА НЕДЕЛА ДОБИРАНА ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСД ДОБИРАEKЕ СЕ ДОПОЛНИТЕЛНА 600 УСД ДОБИРАЕ ПОВЕЕ ДОПОЛНИТЕЛНА 600 УСД ДЕТНА ВЕДНА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ДОБРА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, НА ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ДОБРА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, НА ТОП ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ДОБРА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, ПОДВИД НА ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ЗА четврти месеци, на врвот на што ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, ПО ДОГОВОР НА ШТО СЕ Четири месеци, на врвот на она што Четири месеци, на врвот на она што државата Четири месеци, на врвот на тоа што е државата Четири месеци, на врвот на она што плаќа државата. Државата се плаќа. Државата се плаќа. >> >> Државата се плаќа. >> ТИЕ Државата се плаќа. >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ Државата се плаќа. THЕ СЕКОЈ ДОПОЛНИТЕЛИ Државата се плаќа. >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ Е СИГААТ >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ Е СИГААТ >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ ОД СВЕТЕ >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ СЕ СТРАНЕТЕ Три >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ СЕ СТРУАТ Три ИЛИ >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ СЕ СТРУАТ Три или четврти >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ ILLЕ СЕ РАЗГОВОРАТ Три или четири месеци, >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ ILLЕ ГИ ПОГЛАСААТ Три или четири месеци, базиран ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на ВАС ОД ТРИ И ЧЕТИ МЕСЕЦ, базиран на ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на легислативата, ОД ТРИ И ЧЕТИ МЕСЕЦ, базиран на легислативата, ПА ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на легислативата, па тоа ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на законодавството, така што е НА ЛЕГИСЛАЦИЈАТА, САКА ТОА Е НА ЛЕГИСЛАЦИЈАТА, СО ТОА Е ДОЛГОРА-ТЕРМ НА ЛЕГИСЛАЦИЈАТА, СО ТОА Е ДОГОВОРНО-ТЕРМОВО РЕЛИЕ. ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. Ако ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НИЕ ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. ДА СЕ СМЕ ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НЕ Е НЕ ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НЕ Гледаме ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ ОВА АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ ОВА АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА АКО НЕ ГО ГОДИМЕ ОВОЈ СОСТОЈБА СОСТОЈБА АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА ПОДГОВОРНО АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА ПОДГОТОВКА ВО АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА ПОДГОТВУВААТ СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВАШАТА СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО СЕКОГАШНИТЕ ВИДЕИ СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ ВО ВРСКИТЕ НЕДЕЛИ И СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВЕДНИЦИ И МЕСЕЦИ, СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВРСКИТЕ НЕДЕЛИ И МЕСЕИ, ТОА СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВЕДНИТЕ ВЕДНИЦИ И МЕСЕЦИ, ТОА СОГЛАСНО НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА СОГЛАСНО НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА СОГЛАС Е НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА CONЕ Е ОД КОНГРЕС НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА КОНГРЕС VEЕ TOЕ СЕ НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА КОНГРЕС VEЕ Е БИДЕ НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА КОНГРЕС VEЕ ИМА ДА ГО ОДГОВОР НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА КОНГРЕС HAЕ ИМА ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА СОГЛАСА ILLЕ ИМА ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА СОГЛАС WЕ TOЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ HAЕ TOЕ БИДЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ VEЕ TOЕ БИДЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОМОГНЕТЕ ILLЕ TOЕ БИДЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОМОГНЕТЕ. Помогнете. Помогнете. >> >> Помогнете. >> Новинар: Помогнете. >> Новинар: ЗА Помогнете. >> Новинар: ЗА МАЛО >> Новинар: ЗА МАЛО >> Новинар: ЗА МАЛИ БИЗНИСИ, >> Новинар: ЗА МАЛИ БИЗНИС, ИТ >> Репортер: ЗА МНОГУ БИЗНИС, БЕБЕ >> Репортер: ЗА МНОГУ БИЗНИС, ИМА Е КРЕИРА БИЗНИС, тоа би требало да се создаде БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од тоа БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од тоа БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од 350 $ БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од 350 милијарди долари БИЗНИС, тоа ќе ви создаде повеќе од заем од 350 милијарди долари ПОВЕЕ ОД КОАР ЗА 350 милијарди долари ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА за заем од 350 милијарди американски долари ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА ЗА ПРИРАА НА 350 милијарди долари и ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА ЗА заемот од 350 милијарди американски долари и АКО ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА за заем од 350 милијарди американски долари и БИЗ БИЗНИС ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА за заем од 350 милијарди американски долари и БИЗ БИЗНИС ПРОГРАМА И АКО БИЗНИСИ ОД ЧУВАЕ ПРОГРАМА И КАКО БИЗНИС ги задржуваат работниците ПРОГРАМА И ДА БИЗНИСИ ДА ГО ОБВРСУВААТ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ ПРОГРАМА И ДА БИЗНИСИ ДА ГО ПРАВИТЕ РАБОТНИТЕ ВРАБОТНИ ДА СЕ РАБОТНО ПРОГРАМА И ДА БИЗНИСИ ДА ГО ОБВРСУВААТ РАБОТНИЦИ ВРАБОТНИ ДА СЕ ОВАА ПРОГРАМА И ДА БИЗНИС ИСТО БИДЕТЕ РАБОТНИЦИ ВРАБОТНИ ДА ВАША Е ДА Е РАБОТНИЦИ ВРАБОТУВА ДО ДА СЕ ТОА Е РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ Додека ова е повеќе, РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ Додека ова е повеќе, МНОГУ РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ Додека ова е повеќе, многу од РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ ДАЛИ ОВА Е ПОВЕЕ, МНОГУ ТОА РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ ДАЛИ ОВА Е ПОВЕЕ, МНОГУ ОД ОВИЕ заеми РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ ДАЛИ ОВА Е ПОВЕЕ, МНОГУ ОД ОВИЕ КОНДАЦИ

Влијание на договорот за стимул за Орегонците

Josh Lehner, an economist with the state of Oregon, discusses the impact the stimulus deal could have on Oregonians. Subscribe: www.youtube.com/c/KGWNews8 Get the KGW app: kgw.com/appredirect
STIMULUS, money, local, coronavirus,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.967" dur="0.1"> СЗО >

< start="1.067" dur="0.167"> КОЈ ГО ПРАВИ >

< start="1.234" dur="0.067"> КОЈ ЗАПОМНЕ 75.000 УСД >

< start="1.301" dur="0.167"> КОЈ ОД 75.000 УСД ПЕР >

< start="1.468" dur="0.734"> КОЈ ДОБИ 75.000 УСД ГОДИНА >

< start="2.202" dur="2.269"> КОЈ ДОБИ 75.000 УСД ПО ГОДИНА ИЛИ >

< start="4.471" dur="0.567"> КОЈ ДОБИ 75.000 УСД ПО ГОДИНА ИЛИ МАЕ. >

< start="5.038" dur="0.233"> ЛЕС. >

< start="5.271" dur="0.134"> ЛЕС. ЛИНДЕСЕ >

< start="5.405" dur="0.1"> ЛЕС. Линдсеј Надрич >

< start="5.505" dur="0.067"> ЛЕС. ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПОКА >

< start="5.572" dur="0.133"> ЛЕС. ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО >

< start="5.705" dur="0.334"> ЛЕС. ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО АН >

< start="6.039" dur="0.3"> ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО АН >

< start="6.339" dur="0.1"> ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ДО ЕКОНОМИСТ >

< start="6.439" dur="0.1"> ЛИНДЕСЕ НАДРИШ ПРИСТАП ДО ЕКОНОМИСТ ЗА ОДГОВОР >

< start="6.539" dur="0.134"> ЛИНДЕСЕ НАДРИШ СПИСО ЕКОНОМИСТ ЗА ОД >

< start="6.673" dur="0.767"> ЛИНДЕСЕ НАДРИШ ПРИСТАП ДО ЕКОНОМИСТ ЗА СО ВЛИЈАНИЕ. >

< start="7.44" dur="0.167"> Економист за влијанието. >

< start="7.607" dur="5.005"> Економист за влијанието. >> >> >

< start="12.612" dur="0.467"> Економист за влијанието. >> Новинар: >

< start="13.079" dur="0.2"> Економист за влијанието. >> Новинар: ВЕРУВАЕ >

< start="13.279" dur="0.267"> Економист за влијанието. >> Новинар: СОВЕТНА ПАКЕТ >

< start="13.546" dur="0.201"> >> Новинар: СОВЕТНА ПАКЕТ >

< start="13.747" dur="0.1"> >> Репортер: СОВЕТНИОТ ПАКУВАAGEЕ Сè уште >

< start="13.847" dur="0.066"> >> Новинар: СЕ ПОТРЕБНИТЕ ПОВТОРНИ ПАКЕТ >

< start="13.913" dur="0.134"> >> Новинар: СОВЕТНИОТ ПАКЕТ СЕ ПОТРЕБНО ДА >

< start="14.047" dur="0.267"> >> Репортер: СОВЕТНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБИТЕ >

< start="14.314" dur="0.133"> >> Новинар: ПОВТОРНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБИТЕ >

< start="14.447" dur="0.2"> >> Новинар: ПОВТОРНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИТЕ >

< start="14.647" dur="0.334"> >> Новинар: ПОВТОРНИОТ ПАКУВА STЕ ПОТРЕБНИ ПОТРЕБНИТЕ ПОТРЕБНИ >

< start="14.981" dur="0.167"> Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на >

< start="15.148" dur="0.133"> Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на >

< start="15.281" dur="0.067"> Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на СЕНАТИТЕ >

< start="15.348" dur="0.167"> СЕ ПОТРЕБНИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ РАБОТИ СЕНАТ И >

< start="15.515" dur="0.167"> Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на Сенатот и куќата >

< start="15.682" dur="0.167"> Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на СЕНАТИТЕ И ДОМАНОТО НО >

< start="15.849" dur="0.367"> Сè уште не треба да бидат изгласани од страна на СЕНАТИТЕ И ДОМ, но тоа >

< start="16.216" dur="0.233"> СЕНАТИТЕ И КУUSАТА НО ИТ >

< start="16.449" dur="0.134"> СЕНАТИТЕ И КУUSАТА НО МОЕ >

< start="16.583" dur="0.167"> СЕНАТИТЕ И КУUSАТА, НО МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ >

< start="16.75" dur="0.1"> СЕНАТИТЕ И КУUSАТА, НО МОЕ ДА СЕ РЕДИМЕ ФИНАНСИСКО >

< start="16.85" dur="0.167"> СЕНАТИТЕ И КУUSАТА НО, WЕ ПОДДРШКА ФИНАНСИСКА ПОМОШ >

< start="17.017" dur="0.166"> PROЕ ОДДЕТЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ >

< start="17.183" dur="0.201"> WЕ ПРИДНЕВЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА >

< start="17.384" dur="0.1"> PROЕ ОДДЕТЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА БИЗНИС >

< start="17.484" dur="0.133"> PROЕ ОДДЕТЕ ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА БИЗНИС И >

< start="17.617" dur="0.2"> PROЕ ПОДДРШКА ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО >

< start="17.817" dur="0.301"> ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО >

< start="18.118" dur="0.033"> ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСКИ СЕМЕЈСТВО >

< start="18.151" dur="0.534"> ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСКО СВЕТСКО ДО >

< start="18.685" dur="1.601"> ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА СЕМЕЈСТВО ДА СЕ РАБОТИ >

< start="20.286" dur="0.101"> ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА СЕМЕЈСТВО ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ >

< start="20.387" dur="0.3"> ЗА БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО ЗА СЕМЕЈСТВО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБРА >

< start="20.687" dur="0.3"> СВЕЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ Добро >

< start="20.987" dur="0.067"> СВЕЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ СЕ >

< start="21.054" dur="0.1"> СВЕТСКО ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ СЕКОЈ Е >

< start="21.154" dur="0.1"> БЕЗБЕДНО ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ СЕКОГАШ >

< start="21.254" dur="0.2"> СВЕТЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ ДРУИ >

< start="21.454" dur="0.234"> СВЕТСКО ДА СЕ ДА СЕ УБИЕ ДА СЕ СЕКОГАШ ДА СЕ ЗАВРШИ ДЕКА >

< start="21.688" dur="0.167"> СЕКОЈ ДА СЕ ЗАВРШИ ДАЛИ ПОСТОИ >

< start="21.855" dur="0.2"> СЕКОЈ ДА СЕ ЗАВРШИ ПОСТОИ НА >

< start="22.055" dur="0.1"> СИТЕ Е ЗАШТИТЕ ПОСТОИ НА ПОВЕД-19. >

< start="22.155" dur="0.167"> НА СОВЕТ-19. >

< start="22.322" dur="0.067"> НА СОВЕТ-19. ИТ >

< start="22.389" dur="0.166"> НА СОВЕТ-19. Е >

< start="22.555" dur="0.067"> НА СОВЕТ-19. ИЗВЕДУВА >

< start="22.622" dur="0.267"> НА СОВЕТ-19. ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА >

< start="22.889" dur="0.234"> НА СОВЕТ-19. ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА Вклучува >

< start="23.123" dur="0.267"> ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА Вклучува >

< start="23.39" dur="0.066"> ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА БИЛИОНИ >

< start="23.456" dur="0.167"> ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА МИЛИИ НА >

< start="23.623" dur="0.067"> ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА МИЛИИ ДОЛАРИ >

< start="23.69" dur="0.267"> ДА СЕ ОЧЕКУВА ДА ВКЛУЧУВА МИЛИОНИ НА ДОЛАРИ ВО >

< start="23.957" dur="0.3"> МИЛИИ ДОЛАРИ ВО >

< start="24.257" dur="0.3"> МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШ >

< start="24.557" dur="3.904"> МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШ ЗА ПАР >

< start="28.461" dur="0.401"> МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШНА ПО ЗДРУНИЦИ, >

< start="28.862" dur="0.333"> МИЛИИ ДОЛАРИ ВО ПОМОШ ЗА ПОСЛУГИ, АС >

< start="29.195" dur="0.201"> ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, АС >

< start="29.396" dur="0.066"> ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, КАКО Добро >

< start="29.462" dur="0.234"> ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, КАКО ДА СЕ >

< start="29.696" dur="0.1"> ПОМОШ ЗА ПОБОДНИЦИ, КАКО ДОБРА КОРПОРАЦИИ >

< start="29.796" dur="0.1"> ПОДОБРУВА HЕ ЗА БОЛНИЦИ, КАКО ДОБРА КАКО КОРПОРАЦИИ >

< start="29.896" dur="0.334"> ПОДОБРУВА HЕ ЗА БОЛНИЦИ, КАКО ДА ДО КОРПОРАЦИИ ОД ВАНО >

< start="30.23" dur="0.167"> Добро како КОРПОРАЦИИ ОД ВАURНО >

< start="30.397" dur="0.2"> Добро како КОРПОРАЦИИ ОД ВАШАТА >

< start="30.597" dur="0.1"> Добро, како КОРПОРАЦИИ ПОГЛАСНО СО НАДВОР. >

< start="30.697" dur="0.2"> НАСТАНОТ. >

< start="30.897" dur="0.067"> НАСТАНОТ. ОВДЕ >

< start="30.964" dur="0.1"> НАСТАНОТ. ОВДЕ Е >

< start="31.064" dur="0.067"> НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО >

< start="31.131" dur="0.2"> НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО Е >

< start="31.331" dur="0.2"> НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО СМЕ >

< start="31.531" dur="0.167"> НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕЕ ЗА >

< start="31.698" dur="0.367"> НАСТАНОТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕЕ ЗА >

< start="32.065" dur="0.233"> ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕЕ ЗА >

< start="32.298" dur="0.134"> ОВДЕ Е ШТО СМЕТИ ЗА ПРОДАБА >

< start="32.432" dur="0.1"> ОВДЕ Е ШТО СЕ СМЕТИ ЗА ЛИЦА ЗА ПРОДАБА. >

< start="32.532" dur="0.167"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. >

< start="32.699" dur="0.1"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. Ако >

< start="32.799" dur="0.1"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО ТИ >

< start="32.899" dur="0.167"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО ДА СЕ ПРАВИТЕ >

< start="33.066" dur="0.634"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО СИ ПРАВЕТЕ 75.000 УСД >

< start="33.7" dur="1.835"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. ДАКО ДАИТЕ 75.000 УСД ИЛИ >

< start="35.535" dur="0.567"> ПОВЕЕ НА ЛИЦЕ. АКО СИ ПОВЕЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, >

< start="36.102" dur="0.167"> АКО СИ ПОВЕЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, >

< start="36.269" dur="0.134"> ДАКО СИ ПОВЕЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, ВАС >

< start="36.403" dur="0.1"> АКО САМО 75,000 УСД ИЛИ ПОВЕЕ, САКАТЕ >

< start="36.503" dur="0.1"> АКО ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ПОВЕ YЕ, Е ДОБИЕ >

< start="36.603" dur="0.267"> АКО ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СЕ ДОБИВИТЕ >

< start="36.87" dur="0.1"> АКО ДА СПИРАТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СЕ ПРИГРИШТЕТЕ >

< start="36.97" dur="0.367"> ДАКО ДАИТЕ 75.000 УСД ИЛИ МАESSЕ, ETЕ СЕ ПРИДНЕТЕ ПРИРАЧНИК ЗА >

< start="37.337" dur="0.233"> WЕ СЕ ПОДДРШКА ПРОВЕР ЗА >

< start="37.57" dur="0.1"> WЕ СЕ ПОГЛЕДАТ ПРОВЕД ЗА 1200 УСД. >

< start="37.67" dur="0.167"> 1200 американски долари >

< start="37.837" dur="0.1"> 1200 американски долари Ако >

< start="37.937" dur="0.101"> 1200 американски долари АКО ТИ >

< start="38.038" dur="0.166"> 1200 американски долари АКО СТЕ >

< start="38.204" dur="0.1"> 1200 американски долари АКО САМО САМИТЕ >

< start="38.304" dur="0.101"> 1200 американски долари АКО САМО САМИТЕ И >

< start="38.405" dur="0.166"> 1200 американски долари АКО САМО САМИ И САМО >

< start="38.571" dur="0.401"> 1200 американски долари АКО САМО САМИТЕ И КАКО А. >

< start="38.972" dur="0.233"> АКО САМО САМИТЕ И КАКО А. >

< start="39.205" dur="0.067"> АКО СИ СЕ ОБВИНЕТЕ И КАКО СОВЕЕ >

< start="39.272" dur="0.1"> ДАКО СЕ СЕ ОБВЕЗИТЕ И КАКО ДА СЕ УЧЕСТВО >

< start="39.372" dur="0.167"> АКО САМО САМИТЕ И КАКО САМО СОРАБОТНО ДА СЕ САМО >

< start="39.539" dur="0.667"> ДАКО СЕ СЕ ОБВИНЕТЕТЕ И КАКО КОЛКУ СВЕТЕ 150.000 УСД >

< start="40.206" dur="0.167"> АКО СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕТЕ И КАКО СОВЕТНИК, ВАШАТЕ 150.000 УСД ИЛИ >

< start="40.373" dur="1.902"> СОВЕЕТЕ ДА СЕ ПРАВИ 150.000 УСД ИЛИ >

< start="42.275" dur="0.4"> СОВЕЕТЕ ДА САКАТЕ 150.000 УСД ИЛИ ЛЕС, >

< start="42.675" dur="0.267"> СОВЕЕТЕ ДА САКАТЕ 150.000 УСД ИЛИ МАESSЕ, ВАС >

< start="42.942" dur="0.134"> СОВЕЕТЕ ДА САКАТЕ 150.000 УСД ИЛИ ЛЕС, САКАТЕ >

< start="43.076" dur="0.267"> СОВЕЕТЕ ДА СИ ПОБЕДИТЕ 150 000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СЕ ДОБИВЕ >

< start="43.343" dur="0.267"> СОВЕТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАте 150.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ СИДЕТЕ 2400 УСД. >

< start="43.61" dur="0.167"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. >

< start="43.777" dur="0.1"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. Ако >

< start="43.877" dur="0.1"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. АКО ТИ >

< start="43.977" dur="0.2"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. АКО ИМАТЕ >

< start="44.177" dur="0.167"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. Ако имате деца, >

< start="44.344" dur="0.2"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. Ако имате деца, ВАС >

< start="44.544" dur="0.3"> ПОВЕЕ, WЕ ДОБИВИвте 2400 УСД. АКО ДАКАТЕ ДЕЦА, МОЕТЕ >

< start="44.844" dur="0.167"> АКО ДАКАТЕ ДЕЦА, МОЕТЕ >

< start="45.011" dur="0.067"> АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, WЕ ДОБИЕ >

< start="45.078" dur="0.2"> АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, WЕ СЕ ДОБИЕТЕ >

< start="45.278" dur="0.1"> АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, WЕ СЕ ДОБИЕ ДОПОЛНИТЕЛНО >

< start="45.378" dur="0.734"> АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, ETЕ СЕ ДОДЕЛИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 500 УСД >

< start="46.112" dur="0.134"> АКО ДА СЕ ДЕЦА ДЕЦА, ETЕ ДОБИЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ 500 УСД >

< start="46.246" dur="1.701"> Добијте ДОПОЛНИТЕЛНИ 500 УСД >

< start="47.947" dur="0.568"> Добијте ДОДЕЛНИ ДЕЦА 500 УСД. >

< start="48.515" dur="0.166"> ДЕЦА. >

< start="48.681" dur="0.101"> ДЕЦА. А.Т. >

< start="48.782" dur="0.133"> ДЕЦА. КАЈ >

< start="48.915" dur="0.134"> ДЕЦА. НА БЕЛО >

< start="49.049" dur="0.233"> ДЕЦА. ВО БЕЛАТА куќа >

< start="49.282" dur="0.234"> ДЕЦА. НА БЕЛИСКИ ДОБИРКИ КУА >

< start="49.516" dur="0.267"> НА БЕЛИСКИ ДОБИРКИ КУА >

< start="49.783" dur="0.2"> НА БЕЛИСКИ ДОМАА ПРИСТАПЕН СРЕДЕН >

< start="49.983" dur="0.1"> НА БЕЛИСКИ ДОМАИ ПРИСТАПУВА СРЕДНО СЕКОЈ ПЕТОК, >

< start="50.083" dur="0.1"> НА БЕЛИСКИ ДОМАИ ПРИКОН СРЕДНО СЕКОЈ ПЕТ, ТОА >

< start="50.183" dur="0.133"> НА БЕЛИСКИ ДОМАИ ПРИКЛУЧУВА СРЕДНО СЕКОЈ ПОСТОЕ, ТИЕ СЕ СЕ >

< start="50.316" dur="0.167"> СРЕДА ПОСТОЕ, ТОА ПОСЕБА >

< start="50.483" dur="0.1"> СРЕДНО ПОСТОЕ, ОВИЕ СЕ ОГЛАСИМЕ >

< start="50.583" dur="0.1"> СРЕДА ПОСЛЕ ДА СЕ ПОВЕЕ >

< start="50.683" dur="0.167"> СРЕДА ПОСЛЕ ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ >

< start="50.85" dur="0.234"> СРЕДА ПОСЛЕ ДА СЕ СЛУЧУВАМЕ, МОUЕ МОЕ ДА ГО ГЛАСАМЕ ОВА >

< start="51.084" dur="0.133"> СРЕДНО ПОСТОЕ, ОВИЕ СЕ ГО ГОДИРАМЕ ОВОЈ ПАР >

< start="51.217" dur="0.234"> СРЕДНО ПОСЛЕДНИК, ТЕА ГО ПОВЕЕМЕ ДА СЕ ГО ГОДИМАМА ОВАА ПАР ВО >

< start="51.451" dur="0.3"> СРЕДНО ПОСЛЕДНИК, ТЕА ГО ПОВЕЕ МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМАМАТ ОВАА ПАР ВО НЕ >

< start="51.751" dur="0.2"> МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМАМЕ ОВАА ПАР ВО СО >

< start="51.951" dur="0.468"> МОЕ ДА ГО ГО ОДГОВИМЕ ПАРИОТ ПАР ВО СЛЕДНО >

< start="52.419" dur="1.201"> МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМАМЕ ОВАА ПАР ВО СЛЕДНО Три >

< start="53.62" dur="0.6"> МОЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕ ОВАА ПАР ВО СЛЕДНИТЕ Три недели. >

< start="54.22" dur="0.167"> СЛЕДНИ Три недели. >

< start="54.387" dur="0.134"> СЛЕДНИ Три недели. НИЕ >

< start="54.521" dur="0.066"> СЛЕДНИ Три недели. НИЕ САКАВМЕ >

< start="54.587" dur="0.134"> СЛЕДНИ Три недели. САКАМ ДА >

< start="54.721" dur="0.233"> СЛЕДНИ Три недели. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ, >

< start="54.954" dur="0.134"> СЛЕДНИ Три недели. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, МАЛКУ, >

< start="55.088" dur="0.334"> СЛЕДНИ Три недели. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, СЕ >

< start="55.422" dur="0.166"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, СЕ >

< start="55.588" dur="0.1"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, СЕ >

< start="55.688" dur="0.067"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, СЕКОГАШ, МОРАМЕ >

< start="55.755" dur="0.134"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, СЕКОГАШ, МОРАТЕ ДА СЕ >

< start="55.889" dur="0.2"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, МОРАТЕ ДА СЕ УПОТРЕБАМЕ >

< start="56.089" dur="0.2"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, мораме да платиме даночна обврска >

< start="56.289" dur="0.234"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, МОРА ДА СЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМЕ ДАНОКОТ >

< start="56.523" dur="0.3"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ, САМО, МОЕМЕ ДА СЕ плаќаме ДАНОЦИ ОД ОВАА? >

< start="56.823" dur="0.167"> МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? >

< start="56.99" dur="0.1"> МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? Јас >

< start="57.09" dur="0.1"> МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЗЕДОВ >

< start="57.19" dur="0.2"> МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЈАС ПОСТОИ ТОА >

< start="57.39" dur="0.134"> МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЈАС ПОСТОИМЕ ПРАШАА >

< start="57.524" dur="0.333"> МОРА ОД ОВОЈ треба да платиме ДАНОЦА? ЈАС ДА СЕ ПРАШАМ ДЕЛ ПРАШАА >

< start="57.857" dur="0.301"> ЈАС ДА СЕ ПРАШАМ ДЕЛ ПРАШАА >

< start="58.158" dur="0.1"> ЈА ДА ЈА ПРАШАМ ДЕКА ПРАШАА ДВЕ ЕКОНОМИСТ. >

< start="58.258" dur="0.167"> ЕКОНОМИСТ. >

< start="58.425" dur="0.066"> ЕКОНОМИСТ. >> >> >

< start="58.491" dur="0.067"> ЕКОНОМИСТ. >> АТ >

< start="58.558" dur="0.567"> ЕКОНОМИСТ. >> НА СЕ >

< start="59.125" dur="3.604"> ЕКОНОМИСТ. >> НА ФЕДЕРАЛ >

< start="62.729" dur="0.033"> ЕКОНОМИСТ. >> На федералното ниво, >

< start="62.762" dur="0.367"> ЕКОНОМИСТ. >> На федералното ниво, ИТ >

< start="63.129" dur="0.234"> >> На федералното ниво, ИТ >

< start="63.363" dur="0.133"> >> На федералното ниво, нема да >

< start="63.496" dur="0.1"> >> На федералното ниво, нема да менува >

< start="63.596" dur="0.201"> >> На федералното ниво, нема да ви менува >

< start="63.797" dur="0.166"> >> На федералното ниво, тоа нема да ја менува вашата моќност >

< start="63.963" dur="0.167"> WЕ СЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА ДОБИВОСТ >

< start="64.13" dur="0.134"> WЕ СЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА ДОБИВНОСТ ЗА >

< start="64.264" dur="0.2"> WЕ СЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА ДОБИВОСТ ЗА ДОБИВНОСТ >

< start="64.464" dur="0.167"> WЕ ЈА ПРОМЕНАТ ВАШАТА ДОБИВОСТ ЗА ДОГОВОРНА ПОМОШ >

< start="64.631" dur="0.1"> WЕ ЈА ПРОМЕНАТ ВАШАТА ДОБИВОСТ ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДОБРУВАЕ >

< start="64.731" dur="0.167"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ >

< start="64.898" dur="0.5"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДДРШКА ПОМОШ ИЛИ >

< start="65.398" dur="2.636"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДДРШКА, ИЛИ ХРАНА >

< start="68.034" dur="0.434"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ПОДОБРУВАЕ ИЛИ МАСКИ ЗА ХРАНА >

< start="68.468" dur="0.267"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОДДРШКА, ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ >

< start="68.735" dur="0.167"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ПОДОБРУВАЕ ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ СЕ >

< start="68.902" dur="0.3"> ЗА ДОГОВОРНИ ПРОГРАМИ ЗА ПОМОШ ЗА ПОДОБРУВАЕ ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА, ИЛИ СЕ ДОГОВОРИ >

< start="69.202" dur="0.2"> ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ СЕ ДОБИВ >

< start="69.402" dur="0.1"> ИЛИ ПРОДАВНИЦИ ЗА ХРАНА ИЛИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ТОА. >

< start="69.502" dur="0.167"> ТОА >

< start="69.669" dur="0.1"> ТОА А.Т. >

< start="69.769" dur="0.134"> ТОА КАЈ >

< start="69.903" dur="0.133"> ТОА НА ДРАВАТА >

< start="70.036" dur="0.067"> ТОА НА ДРАВНАТА ЛИВЕЛ >

< start="70.103" dur="0.233"> ТОА НА ДРАВНАТА НИВО ИТ >

< start="70.336" dur="0.201"> ТОА ВО ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ Е >

< start="70.537" dur="0.3"> ТОА НА ДР STАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОИ >

< start="70.837" dur="0.167"> НА ДР STАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОИ >

< start="71.004" dur="0.1"> НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛТЕ ARYЕ СЕ ПРОМЕНИ >

< start="71.104" dur="0.067"> НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОИ СО ДРАВ >

< start="71.171" dur="0.2"> НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛТЕ Е ПОСТОРНО СО ДРАВНИОТ СО ДРАВА >

< start="71.371" dur="0.167"> НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОРНО СО ДРАВА СО ДРАВА >

< start="71.538" dur="0.233"> НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛТЕ Е ПОСТОИТЕ СО ДРАВОТ СО ДРАВА СО ДРАВАТА, ДАКО >

< start="71.771" dur="0.301"> НА ДРАВНИОТ ЛИВЕЛ ITЕ ПОСТОРНО СО ДРАВНИК СО ДР IFАВНИК, СО ТОА >

< start="72.072" dur="0.233"> ПО ДРАВОТ СО ДР STАВА СО ДРАВА ДА СЕ ТОА >

< start="72.305" dur="0.067"> ПО ДРАВОТ СО ДРАВНА СО КОНФОРМА >

< start="72.372" dur="0.1"> ПО ДРАВОТ СО ДРАВ ДА СЕ КОНФОРМА ДА >

< start="72.472" dur="0.167"> ПО ДРАВОТ СО ДРАВА, СО ДА СЕ СОГЛАСАТ СО ДРАВАТА >

< start="72.639" dur="0.167"> ПО ДРАВНИОТ ПРИДРИ ДА СЕ СОГЛАСАТ НА НАЦИОНАЛНОТО >

< start="72.806" dur="0.267"> ПО ДРАВНИОТ ПРИДРИ ДА СЕ КОНФОРМИРА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >

< start="73.073" dur="0.166"> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >

< start="73.239" dur="0.167"> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> >> >

< start="73.406" dur="0.067"> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: >

< start="73.473" dur="0.2"> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: ТО >

< start="73.673" dur="0.1"> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРАТЕ, >

< start="73.773" dur="0.334"> КОНФОРМА НА НАЦИОНАЛНИОТ КОД. >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ >

< start="74.107" dur="0.2"> >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ >

< start="74.307" dur="0.1"> >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ СМЕ >

< start="74.407" dur="0.067"> >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАРАТЕ, НЕ СМЕЕ >

< start="74.474" dur="0.133"> >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАРАТЕ, НЕ СМЕЕ ДА СЕ >

< start="74.607" dur="0.267"> >> Новинар: ДА СЕ РЕТИРАТЕРА, НЕ МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБА >

< start="74.874" dur="0.134"> >> Репортер: ДА СЕ РЕТИРАТЕ, НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ ДА ПЛАТИМЕ ФЕДЕРАЛ >

< start="75.008" dur="0.3"> >> Репортер: ДА СЕ РЕТИРАТЕ, НЕ МОЕ ДА СЕ ИСПЛАТУВАМЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ >

< start="75.308" dur="0.167"> Нема да мора да плати федерални даноци >

< start="75.475" dur="0.467"> WЕ НЕ МОАТ ДА ГО ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИТЕ ДАНИЦИ >

< start="75.942" dur="0.234"> WЕ НЕ МОРА ДА ГО ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИТЕ ДАНИЦИ НА >

< start="76.176" dur="0.4"> WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИТЕ >

< start="76.576" dur="0.234"> WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИ И >

< start="76.81" dur="0.2"> WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИ И КАКО >

< start="77.01" dur="0.3"> WЕ НЕ МОРА ДА ПЛАТИТЕ ФЕДЕРСКИ ДАНОЦИ НА ПАРИ И КАКО ИТ >

< start="77.31" dur="0.234"> WЕ НЕ МО TOАТ ДА ЈА ПРОДАМ ФЕДЕРАЛНИ ДАНИЦИ НА ПАРИТЕ И КАКО ШТО СТАНИ, >

< start="77.544" dur="0.166"> НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПЛИ, >

< start="77.71" dur="0.134"> НА ПАРИТЕ И КАКО ШТО СТАНИ, НЕ >

< start="77.844" dur="0.133"> НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ СЕ >

< start="77.977" dur="0.067"> НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ СЕ СМЕЕ >

< start="78.044" dur="0.2"> НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ МИСЛУВАМЕ >

< start="78.244" dur="0.201"> НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕ СЕ СМЕТУВАМЕ >

< start="78.445" dur="0.333"> НА ПАРИТЕ И КАКО ДА СТАПОВИ, НЕМА ДА СЕ МИСЛУВАМЕ >

< start="78.778" dur="0.167"> НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ >

< start="78.945" dur="0.067"> НЕ МИСЛЕ ДА СЕ СМЕЕ >

< start="79.012" dur="0.1"> НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ >

< start="79.112" dur="0.701"> НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ >

< start="79.813" dur="2.636"> НЕ МИСЛЕ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ ИМАМЕ ДА ГО ИСПЛАТУВАМЕ ДРАВНИ ДАНИЦИ >

< start="82.449" dur="0.166"> НЕ МОINЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА СМЕЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАМ ДРАВНИТЕ ДАНИЦИ ПОДАТОК, >

< start="82.615" dur="0.234"> ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИ ДАНИЦИ ПОДЕЛИ, >

< start="82.849" dur="0.067"> ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИТЕ ДАНОЦИ ПОДАТОК, НЕ ЕДНО >

< start="82.916" dur="0.2"> ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИ ДАНИЦИ ПОДЕЛИ, СЕ ДЕЛО >

< start="83.116" dur="0.1"> ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВНИТЕ ДАНОЦИ ПОДЕЛИ, СЕ ДА СЕ ЛЕГИСЛАТУРА >

< start="83.216" dur="0.2"> ДА ГО ПЛАТИТЕ ДРАВИТЕ ДАНИЦИ ПОДЕЛИ, СЕ ДА СЕ ЛЕГИСЛАТУРА >

< start="83.416" dur="0.234"> НЕ Е ЛЕГИСЛАТУРА ПОСТОИ >

< start="83.65" dur="0.066"> НЕ Е ДЕЛА ЛЕГИСЛАТУРА АКЦИЈА НА ПРАВО >

< start="83.716" dur="0.167"> ДЕЛИ ПРАВНА ЛЕГИСЛАТУРА АКЦИЈА НА >

< start="83.883" dur="0.167"> НЕ Е ДЕЛА ЛЕГИСЛАТУРА АКЦИЈА НА ПРАШААТА. >

< start="84.05" dur="0.167"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >

< start="84.217" dur="0.1"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> >> >

< start="84.317" dur="0.067"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> ТОА >

< start="84.384" dur="0.167"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е >

< start="84.551" dur="0.166"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е сè уште >

< start="84.717" dur="0.768"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е сè до >

< start="85.485" dur="0.167"> АКЦИЈА ДА СОБИРАЕ. >> Тоа е сè уште да биде >

< start="85.652" dur="2.302"> >> Тоа е сè уште да биде >

< start="87.954" dur="0.434"> >> ДА СЕ СЕ ТРЕБА ДА СЕ ОДГОВОРИ >

< start="88.388" dur="0.233"> >> ДА СЕ СЕ ТОА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО >

< start="88.621" dur="0.167"> >> ТОА СЕ СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО ОВАА >

< start="88.788" dur="0.167"> >> Тоа е сè уште да се утврди како што е тоа >

< start="88.955" dur="0.334"> >> ТОА ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КАКО ОВА Е А >

< start="89.289" dur="0.066"> >> ТОА ДА СЕ ДРУИ ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е Бренд- >

< start="89.355" dur="0.201"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е Бренд- >

< start="89.556" dur="0.1"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БИНД - НОВА >

< start="89.656" dur="0.066"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БАНДА- НОВА ПОЛИТИКА >

< start="89.722" dur="0.134"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е Бренд-НОВА ПОЛИТИКА НЕ >

< start="89.856" dur="0.2"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БИНД - НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ ЦЕНА >

< start="90.056" dur="0.2"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БАНДА- НОВА ПОЛИТИКА НЕ ЦЕЛО РЕГИСНО >

< start="90.256" dur="0.301"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО ОВА Е БАНДА- НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ РАБОТНА >

< start="90.557" dur="0.2"> НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ РАБОТНО РЕВИЗИРАНА >

< start="90.757" dur="0.1"> НОВА ПОЛИТИКА НЕ СЕ ДОВЕЛНО РЕЛИЗИРАНА ДАС. >

< start="90.857" dur="0.167"> Сепак >

< start="91.024" dur="0.2"> Сепак >> >> >

< start="91.224" dur="0.1"> Сепак >> Новинар: >

< start="91.324" dur="0.134"> Сепак >> Новинар: НО >

< start="91.458" dur="0.667"> Сепак >> Новинар: НО БЕЗ >

< start="92.125" dur="0.267"> >> Новинар: НО БЕЗ >

< start="92.392" dur="2.436"> >> Новинар: НО БЕСПЛАТНО >

< start="94.828" dur="0.033"> >> Новинар: НО БЕЗ ДРУГНА АКЦИЈА, >

< start="94.861" dur="0.267"> >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО >

< start="95.128" dur="0.167"> >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ >

< start="95.295" dur="0.2"> >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО ПОДОБРИ >

< start="95.495" dur="0.334"> >> Новинар: НО БЕЗ ДОСТАВНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО СЕ >

< start="95.829" dur="0.2"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ВАС >

< start="96.029" dur="0.067"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ДА СЕ ЗНАЕТЕ >

< start="96.096" dur="0.133"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ ДА ЗНАЕТЕ >

< start="96.229" dur="0.1"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ДА ЗНАЕТЕ ЛУЕ >

< start="96.329" dur="0.167"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛААТ >

< start="96.496" dur="0.233"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОВЕЕ КАКО ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ >

< start="96.729" dur="0.334"> ПОВЕНА АКЦИЈА, КАКО ПОДОБРО ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА ГО САКАТЕ >

< start="97.063" dur="0.167"> ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА СЕ Е >

< start="97.23" dur="0.1"> ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА СЕ Е ДОБИЕ >

< start="97.33" dur="0.1"> ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛУЕТЕ ДА СЕ Е ДОБИВИТЕ >

< start="97.43" dur="0.134"> ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛАКОВИТЕ, ДАЛИ ДА ГО ДОБИВЕ ПАРИТЕ >

< start="97.564" dur="0.166"> ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИ И >

< start="97.73" dur="0.201"> ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИ И НЕ >

< start="97.931" dur="0.233"> ДА ЗНАЕТЕ ДА ГО САКАТЕ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИТЕ И НЕ ПЛАТИТЕ >

< start="98.164" dur="0.301"> ЗНАЕТЕ ДА ГО ЛААТ ДА ГО ДОБИВИТЕ ПАРИТЕ И НЕ ПЛАТУВА ДАНОК, >

< start="98.465" dur="0.2"> ДОБИТЕ ПАРИ И НЕ плаќајте ДАНОЦА, >

< start="98.665" dur="0.1"> ДОБИТЕ ПАРИ И НЕ ПЛАТУВА ДАНОК, ЗА >

< start="98.765" dur="0.1"> ДОБИТЕ ПАРИ И НЕ плаќајте ДАНОЦА, СЕГА. >

< start="98.865" dur="0.167"> ЗА СЕГА. >

< start="99.032" dur="0.1"> ЗА СЕГА. >> >> >

< start="99.132" dur="0.067"> ЗА СЕГА. >> ТОА >

< start="99.199" dur="0.133"> ЗА СЕГА. >> Тоа е >

< start="99.332" dur="0.4"> ЗА СЕГА. >> Тоа е мое >

< start="99.732" dur="0.167"> ЗА СЕГА. >> ТОА МОYЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ >

< start="99.899" dur="0.234"> >> ТОА МОYЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ >

< start="100.133" dur="0.1"> >> ТОА МОYЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДЕНЕС. >

< start="100.233" dur="0.167"> ДЕНЕС >

< start="100.4" dur="0.167"> ДЕНЕС >> >> >

< start="100.567" dur="0.233"> ДЕНЕС >> Новинар: >

< start="100.8" dur="0.1"> ДЕНЕС >> Новинар: Илјадници >

< start="100.9" dur="0.1"> ДЕНЕС >> Новинар: Илјадници се >

< start="101" dur="0.134"> ДЕНЕС >> Новинар: Илјадници се надвор >

< start="101.134" dur="0.167"> >> Новинар: Илјадници се надвор >

< start="101.301" dur="0.133"> >> Новинар: Илјадници се излезени од >

< start="101.434" dur="0.134"> >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, >

< start="101.568" dur="0.133"> >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, која е >

< start="101.701" dur="0.1"> >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, што значи >

< start="101.801" dur="0.834"> >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, што значи А >

< start="102.635" dur="0.1"> >> Новинар: Илјадници се надвор од работа, за што значи рекорд >

< start="102.735" dur="3.504"> ЗА РАБОТА, КОГА САМО РЕКОРД >

< start="106.239" dur="0.534"> ЗА РАБОТА, КОИ СЕ СМЕТЕ БЕЗБЕДНО БРОЈ >

< start="106.773" dur="0.1"> ЗА РАБОТА, КОГА СМЕТЕ БАРА NЕ БРОЈ НА БЕЗБЕДНОСТ >

< start="106.873" dur="0.334"> ЗА РАБОТА, КОГА САМО РЕКОРД БРОЈ ПРИЈАВУВА ЗА >

< start="107.207" dur="0.333"> БРОЈ ПРИМЕНА ЗА >

< start="107.54" dur="0.167"> БРОЈ АПЛИЦИРА ЗА ЗАБЕЛУВАЕ >

< start="107.707" dur="0.1"> БРОЈ ПРИЈАВУВА FORЕ ЗА ОСИГУРУВА UNЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ >

< start="107.807" dur="0.301"> ОСИГУРУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ >

< start="108.108" dur="0.1"> ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ ОСИГУРУВАЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ. >

< start="108.208" dur="0.166"> ПРИДОБИВКИ. >

< start="108.374" dur="0.134"> ПРИДОБИВКИ. СЕ >

< start="108.508" dur="0.133"> ПРИДОБИВКИ. ВЕРУВАЕ >

< start="108.641" dur="0.1"> ПРИДОБИВКИ. СОВЕТНИОТ ПАКЕТ >

< start="108.741" dur="0.101"> ПРИДОБИВКИ. RЕ БИДЕ ПОВРЗАНИОТ ПАКЕТ >

< start="108.842" dur="0.1"> ПРИДОБИВКИ. ПОВЕ BЕТО НА СОВЕТНИОТ ПАКЕТ OUЕ КРИГА >

< start="108.942" dur="0.367"> ПОВЕ BЕТО НА СОВЕТНИОТ ПАКЕТ OUЕ КРИГА >

< start="109.309" dur="0.033"> СОВЕТНИОТ ПАКЕТ WЕ БИДЕ ДА СЕ РАБОТНО, >

< start="109.342" dur="0.2"> СОВЕТНИОТ ПАКЕТ WЕ БИДЕ ДА РАБОТНО, НЕ >

< start="109.542" dur="0.1"> СОВЕТНИОТ ПАКУВАЕ Е БИДЕ ПРАБОТУВАЕ, СО ПОСТОРУВАЕ >

< start="109.642" dur="0.1"> СОВЕТНИОТ ПАКУВАЕ Е БИДЕ ПРАБОТУВАЕ, ПОСТОРУВА СО КОЈ >

< start="109.742" dur="0.167"> БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ НА КОЈ >

< start="109.909" dur="0.167"> БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е >

< start="110.076" dur="0.1"> БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е САМО, >

< start="110.176" dur="0.134"> БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е САМО, САМО >

< start="110.31" dur="0.1"> БЕСПЛАТНОСТ, СО ПРОДОЛУВАЕ КОЈ Е САМО, ЛА СЕ ЛУЕ >

< start="110.41" dur="0.801"> БЕСПЛАТНОСТ, СО ПОГЛЕДУВАЕ КОЈ Е САМО, САМО ЛУЕ КОЈ >

< start="111.211" dur="0.2"> Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОЈ >

< start="111.411" dur="1.134"> Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОИ СЕ >

< start="112.545" dur="0.501"> Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОИ СЕ САМО >

< start="113.046" dur="0.267"> Е ДОБИВНО, САМО ЛУЕ КОИ СЕ САМО ВРАБОТУВА. >

< start="113.313" dur="0.2"> САМО ВРАБОТУВА. >

< start="113.513" dur="0.067"> САМО ВРАБОТУВА. И >

< start="113.58" dur="0.133"> САМО ВРАБОТУВА. И под >

< start="113.713" dur="0.167"> САМО ВРАБОТУВА. И СО ДОДЕЛУВАЕ >

< start="113.88" dur="0.1"> САМО ВРАБОТУВА. И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ >

< start="113.98" dur="0.334"> САМО ВРАБОТУВА. И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ АН >

< start="114.314" dur="0.3"> И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ АН >

< start="114.614" dur="0.067"> И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНО >

< start="114.681" dur="0.1"> И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСД >

< start="114.781" dur="0.1"> И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСД >

< start="114.881" dur="0.133"> И СО ДАЛУВАЕ НА РАБОТНИЦИ Дополнителна недела од 600 УСД >

< start="115.014" dur="0.868"> И СО ДАЛУВАЕ РАБОТНИЦИ ДОПОЛНИТЕЛНА 600 УСД ЗА НЕДЕЛА ДОБИРАНА >

< start="115.882" dur="0.2"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСД ДОБИРАEKЕ СЕ >

< start="116.082" dur="1.535"> ДОПОЛНИТЕЛНА 600 УСД ДОБИРАЕ ПОВЕЕ >

< start="117.617" dur="0.434"> ДОПОЛНИТЕЛНА 600 УСД ДЕТНА ВЕДНА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, >

< start="118.051" dur="0.233"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ДОБРА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, НА >

< start="118.284" dur="0.167"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ДОБРА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, НА ТОП >

< start="118.451" dur="0.234"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ДОБРА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, ПОДВИД НА >

< start="118.685" dur="0.2"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ЗА четврти месеци, на врвот на што >

< start="118.885" dur="0.3"> ДОПОЛНИТЕЛНИ 600 УСЛИВИ НЕДЕЛА ЗА ЧЕТВРИ МЕСЕЦ, ПО ДОГОВОР НА ШТО СЕ >

< start="119.185" dur="0.2"> Четири месеци, на врвот на она што >

< start="119.385" dur="0.067"> Четири месеци, на врвот на она што државата >

< start="119.452" dur="0.134"> Четири месеци, на врвот на тоа што е државата >

< start="119.586" dur="0.2"> Четири месеци, на врвот на она што плаќа државата. >

< start="119.786" dur="0.167"> Државата се плаќа. >

< start="119.953" dur="0.133"> Државата се плаќа. >> >> >

< start="120.086" dur="0.167"> Државата се плаќа. >> ТИЕ >

< start="120.253" dur="0.1"> Државата се плаќа. >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ >

< start="120.353" dur="0.234"> Државата се плаќа. THЕ СЕКОЈ ДОПОЛНИТЕЛИ >

< start="120.587" dur="0.233"> Државата се плаќа. >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ Е СИГААТ >

< start="120.82" dur="0.167"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ Е СИГААТ >

< start="120.987" dur="0.134"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ ОД СВЕТЕ >

< start="121.121" dur="0.066"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ СЕ СТРАНЕТЕ Три >

< start="121.187" dur="0.701"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ СЕ СТРУАТ Три ИЛИ >

< start="121.888" dur="0.601"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ STЕ СЕ СТРУАТ Три или четврти >

< start="122.489" dur="0.5"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ ILLЕ СЕ РАЗГОВОРАТ Три или четири месеци, >

< start="122.989" dur="0.267"> >> ОВИЕ ПРИДОБИВКИ ILLЕ ГИ ПОГЛАСААТ Три или четири месеци, базиран >

< start="123.256" dur="0.167"> ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран >

< start="123.423" dur="0.1"> ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на ВАС >

< start="123.523" dur="0.233"> ОД ТРИ И ЧЕТИ МЕСЕЦ, базиран на >

< start="123.756" dur="0.067"> ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на легислативата, >

< start="123.823" dur="0.134"> ОД ТРИ И ЧЕТИ МЕСЕЦ, базиран на легислативата, ПА >

< start="123.957" dur="0.167"> ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на легислативата, па тоа >

< start="124.124" dur="0.333"> ОД ТРИ И ЧЕТВИ МЕСЕЦ, базиран на законодавството, така што е >

< start="124.457" dur="0.334"> НА ЛЕГИСЛАЦИЈАТА, САКА ТОА Е >

< start="124.791" dur="0.133"> НА ЛЕГИСЛАЦИЈАТА, СО ТОА Е ДОЛГОРА-ТЕРМ >

< start="124.924" dur="0.1"> НА ЛЕГИСЛАЦИЈАТА, СО ТОА Е ДОГОВОРНО-ТЕРМОВО РЕЛИЕ. >

< start="125.024" dur="0.167"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. >

< start="125.191" dur="0.067"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. Ако >

< start="125.258" dur="0.067"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НИЕ >

< start="125.325" dur="0.567"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. ДА СЕ СМЕ >

< start="125.892" dur="2.502"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НЕ Е НЕ >

< start="128.394" dur="0.434"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НЕ Гледаме >

< start="128.828" dur="0.334"> ДОЛГОРОЧНО ВЕРУВАЕ. АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ ОВА >

< start="129.162" dur="0.267"> АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ ОВА >

< start="129.429" dur="0.133"> АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА >

< start="129.562" dur="0.067"> АКО НЕ ГО ГОДИМЕ ОВОЈ СОСТОЈБА СОСТОЈБА >

< start="129.629" dur="0.1"> АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА ПОДГОВОРНО >

< start="129.729" dur="0.167"> АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА ПОДГОТОВКА ВО >

< start="129.896" dur="0.267"> АКО НЕ СЕ ГЛЕДАМ ОВАА СОСТОЈБА ПОДГОТВУВААТ >

< start="130.163" dur="0.2"> СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВАШАТА >

< start="130.363" dur="0.067"> СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО СЕКОГАШНИТЕ ВИДЕИ >

< start="130.43" dur="0.133"> СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ ВО ВРСКИТЕ НЕДЕЛИ И >

< start="130.563" dur="0.1"> СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВЕДНИЦИ И МЕСЕЦИ, >

< start="130.663" dur="0.267"> СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВРСКИТЕ НЕДЕЛИ И МЕСЕИ, ТОА >

< start="130.93" dur="0.234"> СОСТОЈБА ПОДОБРУВААТ СО ВЕДНИТЕ ВЕДНИЦИ И МЕСЕЦИ, ТОА СОГЛАСНО >

< start="131.164" dur="0.2"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА СОГЛАСНО >

< start="131.364" dur="0.1"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА СОГЛАС Е >

< start="131.464" dur="0.067"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА CONЕ Е ОД КОНГРЕС >

< start="131.531" dur="0.133"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА КОНГРЕС VEЕ TOЕ СЕ >

< start="131.664" dur="0.234"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА КОНГРЕС VEЕ Е БИДЕ >

< start="131.898" dur="0.167"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА КОНГРЕС VEЕ ИМА ДА ГО ОДГОВОР >

< start="132.065" dur="0.2"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА КОНГРЕС HAЕ ИМА ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ >

< start="132.265" dur="0.2"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦИ, ТОА СОГЛАСА ILLЕ ИМА ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ >

< start="132.465" dur="0.334"> НЕДЕЛИ И МЕСЕЦ, ТОА СОГЛАС WЕ TOЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ >

< start="132.799" dur="0.2"> HAЕ TOЕ БИДЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ >

< start="132.999" dur="0.1"> VEЕ TOЕ БИДЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОМОГНЕТЕ >

< start="133.099" dur="0.1"> ILLЕ TOЕ БИДЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ПОМОГНЕТЕ. >

< start="133.199" dur="0.167"> Помогнете. >

< start="133.366" dur="0.2"> Помогнете. >> >> >

< start="133.566" dur="0.067"> Помогнете. >> Новинар: >

< start="133.633" dur="0.667"> Помогнете. >> Новинар: ЗА >

< start="134.3" dur="0.1"> Помогнете. >> Новинар: ЗА МАЛО >

< start="134.4" dur="2.103"> >> Новинар: ЗА МАЛО >

< start="136.503" dur="0.433"> >> Новинар: ЗА МАЛИ БИЗНИСИ, >

< start="136.936" dur="0.267"> >> Новинар: ЗА МАЛИ БИЗНИС, ИТ >

< start="137.203" dur="0.2"> >> Репортер: ЗА МНОГУ БИЗНИС, БЕБЕ >

< start="137.403" dur="0.267"> >> Репортер: ЗА МНОГУ БИЗНИС, ИМА Е КРЕИРА >

< start="137.67" dur="0.201"> БИЗНИС, тоа би требало да се создаде >

< start="137.871" dur="0.1"> БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе >

< start="137.971" dur="0.033"> БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од тоа >

< start="138.004" dur="0.167"> БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од тоа >

< start="138.171" dur="0.267"> БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од 350 $ >

< start="138.438" dur="0.133"> БИЗНИС, тоа би требало да создаде повеќе од 350 милијарди долари >

< start="138.571" dur="0.334"> БИЗНИС, тоа ќе ви создаде повеќе од заем од 350 милијарди долари >

< start="138.905" dur="0.267"> ПОВЕЕ ОД КОАР ЗА 350 милијарди долари >

< start="139.172" dur="0.067"> ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА за заем од 350 милијарди американски долари >

< start="139.239" dur="0.066"> ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА ЗА ПРИРАА НА 350 милијарди долари и >

< start="139.305" dur="0.201"> ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА ЗА заемот од 350 милијарди американски долари и АКО >

< start="139.506" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА за заем од 350 милијарди американски долари и БИЗ БИЗНИС >

< start="139.606" dur="0.867"> ПОВЕЕ ОД ПРОГРАМА за заем од 350 милијарди американски долари и БИЗ БИЗНИС >

< start="140.473" dur="0.267"> ПРОГРАМА И АКО БИЗНИСИ ОД ЧУВАЕ >

< start="140.74" dur="0.134"> ПРОГРАМА И КАКО БИЗНИС ги задржуваат работниците >

< start="140.874" dur="0.133"> ПРОГРАМА И ДА БИЗНИСИ ДА ГО ОБВРСУВААТ РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ >

< start="141.007" dur="0.1"> ПРОГРАМА И ДА БИЗНИСИ ДА ГО ПРАВИТЕ РАБОТНИТЕ ВРАБОТНИ ДА СЕ РАБОТНО >

< start="141.107" dur="0.1"> ПРОГРАМА И ДА БИЗНИСИ ДА ГО ОБВРСУВААТ РАБОТНИЦИ ВРАБОТНИ ДА СЕ ОВАА >

< start="141.207" dur="0.334"> ПРОГРАМА И ДА БИЗНИС ИСТО БИДЕТЕ РАБОТНИЦИ ВРАБОТНИ ДА ВАША Е ДА Е >

< start="141.541" dur="0.233"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТУВА ДО ДА СЕ ТОА Е >

< start="141.774" dur="0.101"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ Додека ова е повеќе, >

< start="141.875" dur="0.066"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ Додека ова е повеќе, МНОГУ >

< start="141.941" dur="0.1"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ Додека ова е повеќе, многу од >

< start="142.041" dur="0.201"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ ДАЛИ ОВА Е ПОВЕЕ, МНОГУ ТОА >

< start="142.242" dur="0.2"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ ДАЛИ ОВА Е ПОВЕЕ, МНОГУ ОД ОВИЕ заеми >

< start="142.442" dur="0.834"> РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ ДАЛИ ОВА Е ПОВЕЕ, МНОГУ ОД ОВИЕ КОНДАЦИ >